ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (20/4/2016). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (19/4/2016).

----. ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ – ΟΜΙΓΙΑ

Λιγκ Καπ Ιαπωνίας.Σε καλή αγωνιστική κατάσταση οι γηπεδούχοι, μετρούν 4-1-0 στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις, μεταξύ αυτών έχουν κάνει και το 2/2 στο Λιγκ Καπ, αφού δίνουν σημασία στο θεσμό. Αήττητο σερί έξι αγώνων τρέχει και η Ομίγια (3-3-0), είναι επίσης αήττητη στο Λιγκ Καπ (2-1-0), καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση του γκρουπ, παρόλο που κατεβαίνει ως τώρα με μικτές ενδεκάδες. Σε καλή κατάσταση βρίσκονται αμφότερες, ένα μικρό προβάδισμα φαίνεται να έχουν οι γηπεδούχοι, αλλά δεν έχουμε διάθεση να πληρώσουμε για να μάθουμε αν θα συνεχίσουν τις νίκες στο θεσμό.

----. ΚΑΣΙΒΑ – ΚΑΒΑΣΑΚΙ

Από τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις έρχονται οι γηπεδούχοι, οι οποίοι συνήθως παίζουν με βασικούς στο Λιγκ Καπ. Τρία κολλητά τρίποντα μετράει όμως και η Καβασάκι, στο Λιγκ Καπ πάντως παρατάσσεται κατά κύριο λόγο με εναλλακτικές ενδεκάδες. Δίνουμε ένα κλικ υπέρ των γηπεδούχων, χωρίς να υπάρχει κάποια τρομερή ευκαιρία στις τιμές του άσου.

----. ΝΑΓΚΟΓΙΑ – ΚΟΦΟΥ

Από πέντε σερί ήττες προέρχεται η Ναγκόγια, 3/3 αποτυχίες μετράει και στο Λιγκ Καπ. Η Κόφου δείχνει να ενδιαφέρεται για το θεσμό του Λιγκ Καπ, μέχρι στιγμής κατεβαίνει ως επί το πλείστον βασικούς, μετρώντας για την ώρα 1-1-1 και καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ανάξιο φαβορί του 2,00 οι γηπεδούχοι, η αξία βρίσκεται στην κόντρα και στο Χ2, με την Κόφου να είναι εκείνη που φαίνεται να έχει πάρει πιο ζεστά το θεσμό ως τώρα.

----. ΣΕΝΤΑΪ – ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ

Στην κορυφή του ομίλου της με απολογισμό 2-1-0 η Σεντάι, δεν βρίσκεται πάντως σε καλή αγωνιστική κατάσταση αφού είναι χωρίς νίκη στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (0-1-3). Αήττητη στη διοργάνωση και η Φουκουόκα (1-1-0), διατηρεί ελπίδες πρόκρισης και δεν αναμένονται αλλαγές από τον προπονητή της, για να μη χαθεί ο αγωνιστικός της ρυθμός. Δεν έχουμε κάποια ένσταση για τα σετ που κυκλοφορούν, προχωράμε παρακάτω.

----. ΣΟΝΑΝ – ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ

Τέσσερις κολλητές ήττες έχει συμπληρώσει η Σονάν σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ, αναμένεται να αγωνιστεί με βασικούς, σε μια προσπάθεια του προπονητή να κάνει την ομάδα να πάρει τα πάνω της. Από τη χειρότερή φετινή της εμφάνιση έρχεται η Ιβάτα, γνωρίζοντας τη συντριβή με 1-5 από τη Γιοκοχάμα Μαρίνος, με μικτές ενδεκάδες κατεβαίνει ως τώρα στο Λιγκ Καπ. Πιο πολύ φαίνεται να ενδιαφέρονται για το ματς οι γηπεδούχοι, δεν μας πείθουν όμως για να τους εμπιστευτούμε σε αποδόσεις φαβορί.

----. ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ – ΤΟΣΟΥ

Από επιβλητική εμφάνιση έρχονται η γηπεδούχοι (5-1 εκτός έδρας την Ιβάτα), είναι πάντως χωρίς νίκη έπειτα από δυο αγωνιστικές στο Λιγκ Καπ (0-1-1). Η Τόσου έχει συμπληρώσει επτά ματς μακριά από τις επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις (0-3-4) και φυσικά δεν έχει τρίποντο ούτε στο Λιγκ Καπ (0-1-1). Καμία από τις δυο δεν φαίνεται να παίρνει στα σοβαρά το θεσμό, παρόλο που θεωρούμε δίκαια τα 1,90+ στον άσο δεν θα μπλέξουμε.

1610. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΑΠΟΕΛ

Επαναληπτικός για το κύπελλο της Κύπρου με το πρώτο ματς τελείωσε με 1-1 σκορ, σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ.Μοιρασμένο σχετικά ματς, με τις δύο ομάδες δίκαια να μένουν στο 1-1.Ντέρμπι στην κατάμεστη έδρα του Απόλλων της Λεμεσού, ανώτερο το ΑΠΟΕΛ αν και περιμένουμε να δυσκολευτεί εκτός έδρας και η πρόκριση να κριθεί στο τέλος οριακά, ίσως και μετά τα πρώτα 90’, αφού πιστεύουμε ότι το 1-1 είναι και πάλι πιθανό αποτέλεσμα, με τις δύο ομάδες να μην βγάζουν μεγάλες διαφορές μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

1828. ΑΜΚΑΡ ΠΕΡΜ – ΖΕΝΙΤ

Νοκ άουτ ματς για το κύπελλο της Ρωσίας, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Η Άμκαρ δείχνει ότι τελευταία βγάζει κούραση και ντεφορμάρισμα. Τη συμφέρουν τα ματς που κάθεται πίσω και παίζει στις αντεπιθέσεις, αν και η Ζενίτ είναι πολύ ανώτερη. Σίγουρα η φιλοξενούμενη έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Αν δεν κάνει αλλαγές πιστεύουμε ότι θα κερδίσει εύκολα και θα πάρει την πρόκριση. Αλλά έχει κάποιους κομβικούς παίκτες αμφίβολους, χαμηλό το διπλό και δεν θα μπλέξουμε.

1834. ΡΙΖΕΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Πρώτο ματς για τα ημιτελικά του κυπέλλου Τουρκίας, σε δυο εβδομάδες η ρεβάνς.Με την εντός έδρας ήττα από την Οσμανλισπόρ (0-1), η Ριζεσπόρ έμεινε για έκτο ματς στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη (0-3-3) και δεν έχει ξεμπλέξει ακόμα οριστικά με την παραμονή (+7 από τη γραμμή), τα πάντα περιστρέφονται εδώ και καιρό γύρω από το κύπελλο, με την πρόκριση στον τελικό να αποτελεί μεγάλη πρόκληση για το σύλλογο. Ο κατήφορος της Γαλατά στο πρωτάθλημα δεν έχει σταματημό, έμεινε για έβδομη αγωνιστική χωρίς τρίποντο (0-4-3) έπειτα από την ήττα με 2-4 από την Ανταλιασπόρ, ο μοναδικός τρόπος για να σωθεί η χρονιά για τους απερχόμενους πρωταθλητές είναι να φτάσουν στην κατάκτηση του κυπέλλου. Τα σπουδαιότερα ματς της χρονιάς είναι για τις δυο ομάδες οι δυο ημιτελικοί, διαφωνούμε με τον, έστω και ελαφρύ, φαβοριτισμό της Γαλατά, η οποία μακριά από το σπίτι της μετράει 0-4-7 στις πιο πρόσφατες 11 εξόδους της στο πρωτάθλημα, αν η Ριζεσπόρ μας είχε δείξει λίγο καλύτερα δείγματα γραφής θα πηγαίναμε στην κόντρα, τώρα όμως θα προτιμήσουμε να απέχουμε.

1611. ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Σβηστό και αρκετά μέτριο ποιοτικά παιχνίδι το πρώτο ματς στη Λάρνακα με τις δύο ομάδες να παίζουν κυρίως για να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. Το 0-0 ήταν το δίκαιο σκορ. Σε αγωνιστική άνοδο εδώ και καιρό η Ομόνοια, που παίρνει καλά αποτελέσματα συχνά και με καλό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ Λάρνακας έμεινε στο 2-2 με τον Απόλλων στη Λεμεσό, την αδίκησε και η διαιτησία αλλά και η τύχη, αφού στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά καλύτερη και άξιζε το τρίποντο. Δίκαιες οι τιμές του αγώνα, δίνουμε ελαφρό προβάδισμα για την πρόκριση στην ΑΕΚ.Under2,5 έχει προτιμήσει ο Kyr_Lim .

----.ΑΕΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Από χίλια κύματα περνάει ο θεσμός του κυπέλλου, αλλά τελικά έπειτα από παρέμβαση της ΦΙΦΑ θα συνεχιστεί, όμως οι ημιτελικοί θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί μόνο με μαθητές. Κάκιστο το κλίμα στην ΑΕΚ, καθώς μετά τη ντροπιαστική ήττα στη Λιβαδειά ακολούθησε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε οπαδούς της ομάδας και ορισμένους ποδοσφαιριστές, με το Τζιμπούρ να ανταπαντάει και την κατάσταση να χειροτερεύει. Η Ένωση δεν πατάει καλά το τελευταίο διάστημα, έχει μόλις μία νίκη στις τέσσερις πιο πρόσφατες αγωνιστικές (1-1-2) και σίγουρα έχει πολύ περισσότερο άγχος από τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες με το διπλό στο τοπικό ντέρμπι επί του Πανιωνίου έφτασαν τις πέντε διαδοχικές νίκες και μοιάζουν πολύ πιο έτοιμοι για την πρόκριση στον τελικό. Οι αποδόσεις δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα, με την αξία να βρίσκεται στο +0,75 ασιατικό διπλό (2,025/Bet365).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1845. ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ - ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ

Σε κρίσιμη κατάσταση η Γκόρνικ Λέτζνα (6-1-8 εντός) αφού βρίσκεται στις θέσεις του υποβιβασμού και παίζει άσχημα. Αν συνεχίσει με παρόμοιες εμφανίσεις (0-1-5) δεν βλέπουμε πως θα γλυτώσει τον υποβιβασμό. Η Βίσλα (5-5-5 εκτός) έφερε Χ την τελευταία αγωνιστική με τη Ζαγκλέμπιε και έμεινε εκτός της πρώτης οκτάδας των πλέι-οφ. Στα πλέι-άουτ δεν βλέπουμε πως θα μπλέξει, αφού οι πέντε πόντοι δεν την έχουν εξασφαλίσει μαθηματικά αλλά η ανωτερότητα της είναι μεγάλη από τις υπόλοιπες ομάδες για να κινδυνέψει. Στο πιο πρόσφατο ματς της κέρδισε τη Ζάμπρζε με 3-1 σχετικά εύκολα. Το -0,25 για τη Βίσλα έχει αξία.

1846. ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ - ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ

Η Νιετσιέτζα (5-4-6 εντός) κέρδισε με 1-0 την Ποντμπεσκίτζιε εκτός έδρας και πλέον απέχει τέσσερις πόντους από τον υποβιβασμό. Αν δείξει σοβαρό πρόσωπο στις επόμενες αγωνιστικές πιστεύουμε ότι θα σωθεί χωρίς μεγάλο άγχος. Η Κορόνα (6-5-4 εκτός) στο πρώτο της ματς στα πλέι-άουτ έμεινε στο 1-1 με τη Σλασκ με σχετικά καλή εμφάνιση, αλλά η ατυχία και η αντίπαλη άμυνα την κράτησαν στο Χ. Λίγο πιο μοιρασμένο θα θέλαμε το σετ, αλλά και πάλι δεν έχουμε κάποια ευκαιρία.

1634. ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Πολύτιμο έδαφος έχασε η Σασουόλο με το αρνητικό σερί που τρέχει (1-1-3), όπου η εστία της παραβιάστηκε σε όλα αυτά τα ματς, με την ευρωπαϊκή έξοδο να απομακρύνεται αισθητά. Η Σαμπντόρια μπορεί να απέχει έξι πόντους από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά ακολουθεί αρκετά δύσκολο πρόγραμμα και είναι υποχρεωμένη να ψάξει τους βαθμούς σε κάθε ματς. Τα περισσότερα αμφίσκορα της κατηγορίας μετά τη Ρόμα έχουν οι «μπλουτσερκιάτι», δεν πείθουν αμυντικά οι «νεροβέρντι» και τοGGστο 1,80 τηςBet365μοιάζει η μόνη επιλογή από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1853. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Η ΤΣΣΚΑ δείχνει ότι στα τελευταία της παιχνίδια βρίσκει ρυθμό, αν και στο τελευταίο της με τη Λοκομοτίβ έμεινε στην ισοπαλία και έπεσε από την κορυφή. Έχει κάποιους αμφίβολους που ίσως τη δυσκολέψουν, αν και είναι καλύτερη ομάδα από την Κράσνονταρ και μπορεί να κερδίσει ακόμα και με κάποιες αλλαγές. Το κύπελλο αποτελεί μεγάλο στόχο για την Κράσνονταρ και θα το χτυπήσει με φουλ ενδεκάδα, βρίσκεται σε καλή κατάσταση στα τελευταία και αναμένουμε τουλάχιστον να δυσκολέψει την ΤΣΣΚΑ. Δεν βρίσκουμε πουθενά αξία στο συγκεκριμένο ματς.

1851. ΤΣΒΟΛΕ – ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ

Μάχη για την είσοδο στα πλέι-οφ δίνουν οι δυο ομάδες. Η Τσβόλε ηττήθηκε καθαρά από την Άλκμααρ με 1-5, στο γήπεδό της όμως έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες (4/4GG&over2,5), ενώ στα πιο πρόσφατα επτά μπροστά στο κοινό της μετράει 6-0-1 (7/7GG&over2,5). Η Ναϊμέγκεν έστω και δύσκολα επικράτησε με 2-1 της ουραγού Καμπούρ, μακριά από το σπίτι της πάντως έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από το Νοέμβριο, μετρώντας έκτοτε 0-4-5. Μπερδεμένο σταύρωμα, δεν φαίνεται να χωρίζουν πολλά τις δυο ομάδες, λογικός ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων που στο γήπεδό τους εμφανίζονται ιδιαίτερα αποτελεσματικοί, αλλά τα 2,00 στον άσο δεν έχουν ιδιαίτερη αξία και ειδικά από τη στιγμή που έχουν μαζευτεί αρκετά προβλήματα απουσιών στις τάξεις τους. Θα προτιμήσουμε να απέχουμε από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

1850. ΟΥΤΡΕΧΤΗ - ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε στο Άμστερνταμ η Ουτρέχτη, έφτασε να προηγείται με 2-0 84’, μια απροσεξία όμως της άμυνας και ένα πέναλτι-εφεύρεση του διαιτητή την υποχρέωσαν σε ισοπαλία απέναντι στον Άγιαξ, με το τελικό 2-2 να την αφήνει ανικανοποίητη. Βρίσκεται πολύ κοντά στην εξασφάλιση μιας θέσης στα πλέι-οφ και η προσοχή όλως στρέφεται πια στον κυριακάτικο τελικό κυπέλλου απέναντι στη Φέγενορντ. Βαθμό που μπορεί να αποβεί καθοριστικός απέσπασε η Ντε Γκράαφστσαπ στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Τβέντε, βρίσκοντας το γκολ της ισοφάρισης για το τελικό 1-1 στο 86’ και ενώ αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα. Βρίσκεται στο +2 από την Καμπούρ, αλλά έχει πρόγραμμα βουνό ως το φινάλε (Άλκμααρ εκτός, Άγιαξ εντός) και επομένως οφείλει να ψάξει για ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Ουτρέχτης. Εκτός κάθε συζήτησης τα 1,50 στον άσο για μια ομάδα που σε τέσσερις μέρες δίνει το ματς της χρονιάς, παρόλα αυτά η Ουτρέχτη δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα ώστε να σκεφτούμε να πάμε στην κόντρα, η μοναδική περίπτωση να ασχοληθεί κανείς με το συγκεκριμένο ματς είναι τα πολλά τέρματα που ευνοούνται από τα στατιστικά των δυο αντιπάλων (9/15over2,5, 11/15GGεντός η Ουτρέχτη, 11/15over2,5, 11/15GGεκτός η Ντε Γκράαφστσαπ), στο 1,93 το συνδυαστικόGG&over2,5 στον Stoiximan .

1624. ΟΥΙΠΕΣΤ – ΠΑΞΙ

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στην Ουγγαρία.Μόλις ένα τρίποντο στα πιο πρόσφατα πέντε ματς πρωταθλήματος έχει πλέον η Ούιπεστ (1-2-2), με αποτέλεσμα να έχει χάσει σημαντικό έδαφος από την πρώτη τριάδα. Πτωτική η πορεία και της Πάξι, έχει συμπληρώσει τέσσερις συνεχόμενες ήττες και είναι ουσιαστικά μια από τις αδιάφορες ομάδες στο φινάλε της σεζόν. Από έξι κολλητές εκτός έδρας ήττες προέρχονται οι φιλοξενούμενοι, φαντάζουν ως απολύτως βατός αντίπαλος για την Ούιπεστ προκειμένου να πάρει μια νίκη που θα την επαναφέρει σε ευρωπαϊκή τροχιά, οι γηπεδούχοι είναι αρκετά δυνατοί μπροστά στο κοινό τους (4-3-0 στα πιο πρόσφατα επτά) και είναι δικαίως το φαβορί για τη νίκη, μας κάνει το 1,87 του άσου στον Stoiximan .

----. ΜΤΚ – ΠΟΥΣΚΑΣ

Με το βαθμό που απέσπασε στην έδρα της πρωταθλήτριας Φερεντσβάρος (2-2), η ΜΤΚ εδραιώθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και θέλει να παραμείνει εκεί ως το φινάλε, με τους οιωνούς να δείχνουν ευνοϊκοί καθώς έχει μόλις μια ήττα στα πιο πρόσφατα 11 ματς πρωταθλήματος (6-4-1) και έχει μετατρέψει την έδρα της σε φρούριο (12-2-1 εντός). Η Πούσκας (1-4-10 εκτός) παραμένει κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας αφού δεν κερδίζει εδώ και έξι αγωνιστικές (0-3-3), το πρόγραμμά της ως το φινάλε πάντως δεν είναι απαγορευτικό για να ελπίζει στην παραμονή (παίζει εκτός στο εξάποντο με τη Βάσας και εντός με την αδιάφορη Ούιπεστ). Αμφότερες θέλουν τους βαθμούς, για τους δικούς τους σκοπούς η καθεμία, σαφώς ανώτερη η ΜΤΚ, περίεργη η κίνηση των αποδόσεων, με τον άσο να σκαρφαλώνει από τα επίπεδα του 1,50 στο 1,90+, καλύτερα να μείνουμε μακριά από μια τέτοια αναμέτρηση.

----. ΝΤΙΣΓΚΙΡΙ – ΧΟΝΒΕΝΤ

Μπορεί οι γηπεδούχοι να έχουν ξεμείνει από κίνητρο, αυτό όμως δεν τους εμποδίζει να κάνουν ζημιές, πέρασαν από την έδρα της μπλεγμένης στη μάχη της ουράς Βάσας με 3-1, μένοντας αήττητοι για πέμπτο ματς (3-2-0), στην έδρα τους μάλιστα έχουν συμπληρώσει πέντε σερί νίκες, σκοράροντας σε καθεμιά από αυτές από τουλάχιστον δυο φορές. Η Χόνβεντ αντιθέτως δείχνει να σκέφτεται ήδη τις διακοπές της, μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες και έχει χάσει στις 5/6 πιο πρόσφατες εξόδους της (1-0-5). Με βάση την πρόσφατη εικόνα των δυο ομάδων, μόνο προς τα αριστερά του σετ μπορεί να κοιτάξει κανείς, χωρίς να αποτελεί ευκαιρία παίζεται ο ασιατικός άσος -0,5 στο 1,95 τηςBet365, αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

----. ΧΑΛΑΝΤΑΣ – ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ

Ανεβάζει στροφές στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν η Χάλαντας, έρχεται από τρία κολλητά τρίποντα, ξαναμπαίνοντας ζεστά στο κόλπο για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Άμεση αντίπαλός της η Ντέμπρετσεν που έχει μόλις δυο βαθμούς περισσότερους, μετράει και εκείνη δυο σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Μεγάλης σημασίας το ματς για τις δυο ομάδες, διαφωνούμε με το φαβοριτισμό των φιλοξενούμενων, οι οποίοι πριν από το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι τους (1-0 την Πάξι) μετρούσαν 0-5-3 στις οχτώ προηγούμενες εξόδους τους, υπάρχει, έστω και οριακά, χώρος για κόντρα, στο 1,70 ο ασιατικός άσος +0,25 στηνBet365.

1863. ΣΤΑΜΠΑΕΚ – ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ

Βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματά της η Στάμπαεκ, έφυγε με το βαθμό από την έδρα της Σάρπσμποργκ, είχε προηγηθεί η παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα με το 2-1 επί της Βαλερένγκα, θέλει να αφήσει πίσω της οριστικά το νωθρό ξεκίνημα που συνοδεύτηκε από 3/3 ήττες. Προβληματίζει για την ώρα η Στρόμσγκοντσετ, μπορεί να μετράει 2-1-2 ως τώρα, αλλά και οι δυο νίκες της ήρθαν απέναντι σε αντιπάλους που είχαν αριθμητικό μειονέκτημα, μακριά από το σπίτι της μάλιστα αριθμεί 2/2 ήττες (από Ρόζενμποργκ και Τρόμσο) οι οποίες συνοδεύτηκαν από κακές εμφανίσεις. Καμία από τις δυο δεν πείθει στο ξεκίνημα, σχεδόν στη μέση τα σετ, δεν εμπιστευόμαστε ούτε τη μια ούτε την άλλη, γι αυτό και θα απέχουμε από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

1862. ΣΟΓΚΝΤΑΛ – ΟΝΤ

Το πάλεψε στην έδρα της Στρόμσγκοντσετ η Σόγκνταλ, προηγήθηκε μάλιστα στο 47’, αλλά από τη στιγμή που έμεινε με 10 παίχτες (60’), δεν άντεξε, με αποτέλεσμα να χάσει τελικά με 1-2 (63’, 70’ τα γκολ της αντιπάλου). Αυτή ήταν η δεύτερη φετινή ήττα της στο πρωτάθλημα (2-1-2, 4/5NG&under2,5), στην έδρα πάντως έχει κάνει 2/2 νίκες, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ ούτε από τη Βαλερένγκα ούτε από τη Χάουγκεσουντ(νίκησε και τις δυο με 1-0). Από το άνετο 3-0 επί της Σταρτ έρχεται η Οντ, για την ώρα επιβεβαιώνει ότι είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα στο φετινό πρωτάθλημα, ειδικά στην άμυνα η παρουσία της είναι αξιομνημόνευτή, καθώς δεν έχει δεχθεί ούτε ένα τέρμα έπειτα από πέντε αγωνιστικές(3-2-0, 4/5under2,5, 5/5NG). Δεν θα έχουν εύκολη αποστολή οι φιλοξενούμενοι απέναντι στους ενθουσιώδεις νεοφώτιστους, γι αυτό και τα 2,00 στο διπλό απορρίπτονται, αντιθέτως έχει αξία τοunder2,5 στο 1,85 τηςBet365 που επέλεξε ο Betol , με τις δυο ομάδες να δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα για την ώρα, κάτι που αποτυπώνεται και στους αριθμούς τους (μόλις 1,40 τέρματα κατά μέσο όρο σημειώνονται στα ματς της Σόγκνταλ στο πρωτάθλημα, 1,20 το αντίστοιχο νούμερο για την Οντ).

1864. ΒΙΚΙΝΓΚ – ΜΠΡΑΝ

Τρίτο διπλό σε ισάριθμες εξόδους για τη Βίκινγκ με το 2-1 επί της Άαλεσουντ, δίκαιη σε γενικές γραμμές η επικράτησή της, στην έδρα της δυσκολεύεται για την ώρα, όχι μόνο να κερδίσει αλλά και σκοράρει (0-0 με Σάρπσμποργκ, 0-2 από Οντ). Την πρώτη της ήττα στην επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία γνώρισε η Μπραν (2-2-1), εντός προγράμματος πάντως το αποτέλεσμα αυτό, αφού ήρθε στην έδρα της πρωταθλήτριας Ρόζενμποργκ (0-3), άριστες οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις που έχει αφήσει. Σε καλή κατάσταση βρίσκονται οι δυο ομάδες, ποιοτικότερο σύνολο διαθέτει η Βίκινγκ αλλά αυτό δεν μας αρκεί για να πάμε στον άσο του 1,75, καθώς δεν γίνεται να παραβλέψουμε ούτε τις δυσκολίες της απέναντι σε κλειστές άμυνες όταν έχει το ρόλο του φαβορί, αλλά ούτε και την πολύ καλή παρουσία της Μπραν σε όλα, πλην του τελευταίου, τα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

1861. ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ

Την πρώτη φετινή της απώλεια στην έδρα της (2-0-1) είχε η Μπόντο κατά την υποδοχή της Μόλντε, μπορεί να προηγήθηκε μόλις στο πρώτο λεπτό, αλλά μέσα σε πέντε λεπτά στην επανάληψη (47’, 52’) δέχθηκε την ανατροπή, χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει. Τρίτη αγωνιστική μακριά από τις νίκες τη Χάουγκεσουντ (0-1-2), καθώς κόλλησε στο 2-2 με τη Λίλεστρομ, είχε αφήσει υποσχέσεις με τις 2/2 νίκες στις πρώτες αγωνιστικές, φαίνεται όμως ότι τα αποτελέσματα εκείνα ήταν περισσότερο συγκυριακά. Καλύτερα τα πρώτα δείγματα των γηπεδούχων, κατά τη γνώμη μας έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά ο άσος λίγο πάνω από το 2,00 δεν είναι και καμία μεγάλη ευκαιρία.

1612. ΝΤΟΥΚΛΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Εξ αναβολής ματς για το πρωτάθλημα της Τσεχίας, τοπικό ντέρμπι της Πράγας που υπάρχει ουσιαστικά μονόπλευρο κίνητρο αφού μόνο η Σπάρτα (5-3-4 εκτός) έχει κίνητρο, αν και ουσιαστικά με την ισοπαλία με 2-2 με την Μποέμιανς οι ελπίδες έχουν μειωθεί στο ελάχιστο. Η Ντούκλα (6-2-4 εντός) διέλυσε με 6-1 τη Γιάμπλονετς και έκανε υποδειγματική εμφάνιση. Πιστεύουμε ότι είναι ανώτερη ομάδα η Σπάρτα αλλά η Ντούκλα έχει την έδρα και είναι σε καλή κατάσταση. Το 1Χ στο 2,00+ έχει αξία.

1869. ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Δυνατό φίνις πραγματοποιεί η Χέρακλες και δείχνει αποφασισμένη να κλειδώσει την παρουσία της στα πλέι-οφ, τρέχει αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών (3-2-0), στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της έμεινε αλώβητη στην έδρα της Φίτεσε (1-1), ενώ στο γήπεδό της έχει αποδειχθεί ιδιαίτερη αποτελεσματική σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς (9-3-3 εντός). Το σερί των έξι κολλητών τρίποντων της Φέγενορντ έλαβε τέλος στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Γκρόνινγκεν (1-1), οι ποδοσφαιριστές του Φαν Μπρόνκχορστ φάνηκαν να έχουν το μυαλό τους στον επερχόμενο τελικό κυπέλλου (την Κυριακή με την Ουτρέχτη) και το πλήρωσαν. Για κόντρα προσφέρονται οι φιλοξενούμενοι, έχουν μπροστά τους το ματς της χρονιάς και την ευκαιρία να κατακτήσουν ένα τίτλο και ενώ στο πρωτάθλημα η κατάληψη της τρίτης θέσης είναι σχεδόν δεδομένη (χρειάζονται τρεις βαθμούς στις εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές), θεωρούμε ότι δεν θα έπρεπε η νίκη τους να προσφέρεται σε αποδόσεις καθαρού φαβορί απέναντι σε μια ομάδα που είναι ανεβασμένη και έχει μεγάλο κίνητρο για βαθμούς, η αξία βρίσκεται στα αριστερά του σετ και στο 1Χ που προσφέρεται στο 2,00 στηνBet365.

1871. ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΣΙΟΝ

Η Σεν Γκάλεν (5-4-5 εντός) δέχθηκε ντροπιαστική ήττα με 7-0 από τη Βασιλεία στο σπίτι της και η ψυχολογία της είναι σε πολύ άσχημα επίπεδα. Είναι σε άσχημη κατάσταση στα τελευταία ματς (0-1-5) και προβληματίζει έντονα με την εικόνα που βγάζει. Η Σιόν (3-4-6 εκτός) πραγματοποιεί καλή σεζόν και βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Παίζει καλά στα τελευταία και δεν πιστεύουμε ότι θα ηττηθεί στην έδρα της προβληματικής Σεν Γκάλεν. Το διπλό όμως στο 1,95 είναι αρκετά χαμηλό.

1870. ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ

Η Βασιλεία (12-1-1 εντός) αναμένουμε να διαλύσει για ακόμα ένα ματς την αδύναμη και αφελή Λουγκάνο (2-3-9 εκτός). Τα προηγούμενα τρία ματς τους ήρθαν 1-3, 3-1 και 1-4, όλα φυσικά υπέρ της Βασιλείας, η οποία στο τελευταίο της ματς κέρδισε με 7-0 τη Σεν Γκάλεν κάνοντας πάρτι. Το -2 θεωρείται κάτι παραπάνω από δίκαιοline.

1613. ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Δεύτερος αγώνας για τα ημιτελικά της Δανίας, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.Το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες ήρθε 1-1 στην έδρα της Κοπεγχάγης, η ανώτερη γηπεδούχος έπαιξε άσχημα και δεν άξιζε τίποτα παραπάνω, σε αντίθεση με την Μπρόντμπι που έκανε υποδειγματική εμφάνιση και πήρε νίκη με γκολ και πλεονέκτημα για τον επαναληπτικό στην έδρα της, παρότι η Κοπεγχάγη είναι καλύτερη ομάδα. Περιμένουμε ακόμα ένα οριακό παιχνίδι, το Χ έχει ανεβασμένες πιθανότητες.

1625. ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ

Την ύστατη προσπάθεια για να προλάβει την Ευρώπη καταβάλει η Βιντεότον, έρχεται από διπλό στην έδρα της Πάξι και βρέθηκε στο -2 από την τριάδα, έχει πάντως απαιτητικό πρόγραμμα ως το φινάλε (ΜΤΚ εντός και Ούιπεστ εκτός). Παραχώρησε ισοπαλία στην ΜΤΚ (2-2) στο τελευταίο παιχνίδι της η Φερεντσβάρος, δεν την πείραξε καθόλου φυσικά η εξέλιξη αυτή, αφού έχει στεφθεί εδώ και καιρό πρωταθλήτρια, ουσιαστικά το μόνο που σκέφτεται είναι ο επερχόμενος τελικός κυπέλλου (στις 7 Μαΐου με την Ούιπεστ) με στόχο να κλείσει τη χρονιά με το νταμπλ. Γειτονικό ντέρμπι είναι το παιχνίδι, χωρίς πάντως ιδιαίτερη αντιπαλότητα, το κίνητρο βρίσκεται στην πλευρά των δυνατών στην έδρα τους γηπεδούχων (10-3-2 εντός), γι αυτό και δεν θα κακίσουμε όσους επιλέξουν να τους στηρίξουν, υποψιασμένες πάντως οι τιμές με το διπλό να παίρνει την ανηφόρα, είναι στην κρίση του καθενός το κατά πόσο τον καλύπτουν αποδόσεις της τάξης του 3,00 στον άσο.

1876. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σε κρίση η Μπαρτσελόνα που μετά τις τρεις διαδοχικές αποτυχίες κινδυνεύει να γκρεμίσει ότι έχτισε με πολύ κόπο τις προηγούμενες αγωνιστικές. Ισόβαθμη πλέον με την Ατλέτικο και στο +1 από τη Ρεάλ αλλά ευνοείται στην ισοβαθμία και στις δύο περιπτώσεις. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως με 5/5 νίκες μέχρι το τέλος κατακτάει το πρωτάθλημα. Στο «Ριαθόρ» διατηρεί καλή παράδοση με τέσσερα απανωτά διπλά (0-4, 4-5, 0-4, 1-3). Περιμένουμε αντίδραση από τους «μπλαουγκράνα», μπορούν να επαληθεύσουν τοover2,5 γκολ τους στο 1,75 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1877. ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Πρώτο ματς για τα ημιτελικά του κυπέλλου Τουρκίας, σε δυο εβδομάδες η ρεβάνς.Χωρίς φρένα η Κονιασπόρ, ακόμα μια νίκη στο πρωτάθλημα (2-1 εκτός έδρας της Εσκισεχιρσπόρ), τρέχει αήττητο 12 αγωνιστικών (9-3-0) και δείχνει να κλειδώνει την τρίτη θέση, ενώ έχει την ευκαιρία να βάλει το κερασάκι στην τούρτα με μια πιθανή πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Νίκη έπειτα από τρεις αγωνιστικές για τη Φενέρ (0-2-1), άνετο το 4-1 επί της ουραγού Μερσίν, έχει όμως ήδη χάσει αρκετό έδαφος στη μάχη του τίτλου (-5 από τη Μπεσίκτας) με την κατάκτηση του κυπέλλου να αποτελεί πια μονόδρομο. Κάπως τσιμπημένα τα 3,30+ στον άσο για μια Κονιασπόρ που μετράει 9-4-1 στο γήπεδό της στο πρωτάθλημα και η οποία πριν από 10 μέρες κέρδισε τη Φενέρ στο ίδιο γήπεδο, θα θέλαμε πάντως κάτι καλύτερο από το 1,70 στο 1Χ για να στηρίξουμε τους γηπεδούχους, πιθανά σε κάθε περίπτωση και τα λίγα τέρματα για δυο από τις καλύτερες άμυνες της χώρας, στο 1,73 τοunder2,5 στον Stoiximan , καθώς περιμένουμε συντηρητική προσέγγιση από αμφότερες στο παιχνίδι, από τη στιγμή που υπάρχει και επαναληπτικός.

1597. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Νοκ-άουτ ημιτελικός για το κύπελλο Αυστρίας.Με το δύσκολο 2-1 επί της Ριντ, η Σάλτσμπουργκ κράτησε τη διαφορά των έξι βαθμών από τη Ραπίντ και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, στόχος φυσικά και το κύπελλο προκειμένου να κάνει το νταμπλ. Δείχνει να καταρρέει στο φινάλε της χρονιάς η Αούστρια, με την ήττα στο ντέρμπι της Βιέννης από τη Ραπίντ συμπλήρωσε τρεις σερί αποτυχίες χωρίς καν να σκοράρει, μοναδικός τρόπος για να σωθεί πια η χρονιά είναι να φτάσει στην κατάκτηση του κυπέλλου. Επιβλητική στο γήπεδό της η Σάλτσμπουργκ (14-2-1 εντός σε πρωτάθλημα και κύπελλο), βρίσκει απέναντι της μια ντεφορμέ ομάδα και περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να φτάσει στη νίκη, δεν λέει και πολλά πάντως το 1,60 του άσου για μια τόσο κρίσιμη αναμέτρηση, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε εδώ.

1599. ΓΚΕΝΚ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

HΓκενκ παλεύει για την πρώτη τριάδα στα πλέι-οφ, το διπλό στη Ζούλτε με 1-2 ήταν σημαντική νίκη και ήρθε με σχετικά εύκολο τρόπο, αφού ήταν ανώτερη και αρκετά καλύτερη. Την προηγούμενη αγωνιστική είχε παίξει πάρα πολύ καλά και κέρδισε με 4-0 την Οστάνδη. Η πρωτοπόρος Κλαμπ Μπριζ έχασε με 0-1 από την Άντερλεχτ εκτός έδρας και πλέον η διαφορά της από την ομάδα των Βρυξελλών που βρίσκεται στη δεύτερη θέση είναι μόνον ένας βαθμός. Δεν έπαιξε άσχημα, ισορροπημένο ματς στη μεγαλύτερη διάρκεια του και θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό. Ακριβώς στη μέση θεωρούμε το δίκαιο σετ.

1623. ΧΕΡΤΑ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Νοκ-άουτ ματς για τα ημιτελικά του κυπέλλου Γερμανίας.Μπορεί η Χέρτα το τελευταίο διάστημα να μην είναι καλά ωστόσο η συγκεκριμένη αναμέτρηση αποτελεί τεράστια πρόκληση μιας και θα αγωνιστεί μέσα στην έδρα της όπου θα διεξαχθεί και ο τελικός. Οι βερολινέζοι αποτελούν μια από τις πιο σοβαρές εντός έδρας ομάδες του πρωταθλήματος και με όπλο τους την άμυνα έχουν καταφέρει φέτος να μαγνητίσουν όλα βλέμματα. Επέστρεψε στις νίκες για το πρωτάθλημα μετά και το «κάζο» του Λίβερπουλ η Ντόρτμουντ η οποία παρόλα αυτά αναμένεται να τα βρει σκούρα απέναντι στην δεύτερη καλύτερη εντός έδρα άμυνα του πρωταθλήματος. Προκλητικά υψηλά οι αποδόσεις του άσου, ωστόσο ασφαλέστερη επιλογή αποτελεί ο ασιατικός +1 στην απόδοση 1,70 της Bet365.

1880. ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ – ΠΟΝΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ

Η Γκόρνικ Ζάμπρζε (2-8-5 εντός) είναι στον πάτο της βαθμολογίας εδώ και αρκετό καιρό και δεν βλέπουμε πως θα καταφέρει να σωθεί, αφού και το -8 είναι αρκετό αλλά και η αγωνιστική της κατάσταση είναι κάκιστη. Η Ποντμπεσκίτζιε (6-4-5 εκτός) έχασε οριακά με 0-1 από την Νιετσιέτζα στο πρώτο ματς των πλέι-άουτ και προβλημάτισε. Οι τρεις βαθμοί που έχει διαφορά δεν της δίνουν ιδιαίτερη ασφάλεια, αν και αν παίξει στα επόμενα ματς όπως έπαιζε στα ματς της κανονικής περιόδου θα σωθεί. Η Ποντμπεσκίτζιε έχει προβάδισμα, αφού είναι καλύτερη ομάδα. Το 0:0 είναι δίκαιο για τη φιλοξενούμενη, αν ανέβει το +0,25 πάνω από το 1,80 θα αποκτήσει αξία.

1882. ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ – ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ

Η Σλασκ (5-6-4 εντός) έμεινε στο 1-1 με την Κορόνα εκτός, δεν άξιζε ούτε τον πόντο αφού δεν έπαιξε καθόλου καλά. Έχει μπλέξει εδώ και καιρό στη μάχη της σωτηρίας, αφού οι δύο πόντοι διαφοράς είναι αρκετά λίγοι. Για να σωθεί στηρίζεται κυρίως ότι η Ζάμπρζε και η Λέτζνα είναι χειρότερες από αυτήν. Η Γιαγκελόνια (4-2-9 εκτός) κέρδισε με 2-0 τη Λέτζνα και πλέον πολύ δύσκολα να μπλέξει, είναι ανώτερη από τις περισσότερες ομάδες των πλέι-άουτ. Πιστεύουμε ότι σε λίγες αγωνιστικές θα σωθεί και μαθηματικά. Το Χ2 της Γιαγκελόνια έχει αξία στο 1,85.

1883. ΣΤΕΑΟΥΑ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡ.

Επαναληπτικός για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ρουμανίας, με 0-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο ματς μεταξύ των δυο ομάδων.Ιδιαίτερο παιχνίδι, τόσο λόγω της κρισιμότητάς του, όσο και επειδή πρόκειται για τοπικό ντέρμπι του Βουκουρεστίου. Από οδυνηρή ήττα στο πρωτάθλημα έρχεται η Στεάουα, έχασε με 0-2 από την Άστρα και απομακρύνθηκε στους έξι βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας, πολύ δύσκολα πια θα καταφέρει να υπερασπιστεί τα σκήπτρα της, διέξοδος για έναν τίτλο το κύπελλο, πιθανός αποκλεισμός θα καταστήσει τη σεζόν πλήρως αποτυχημένη. Η Ντιναμό πραγματοποιεί πολύ καλή χρονιά, με το 1-0 επί της Τάργκου Μούρες βρέθηκε στην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, ενώ διεκδικεί επάξια μια θέση και στον τελικό του κυπέλλου, εξαιρετική η φετινή παρουσία της μακριά από το γήπεδό της, έχει ηττηθεί μόλις σε δυο από τις φετινές της εξόδους (9-10-2 εκτός). Καλύτερο το κλίμα στις τάξεις των φιλοξενούμενων, το άγχος αναμένεται να βαρύνει περισσότερο τους γηπεδούχους, επιπλέον η Ντιναμό παραμένει αήττητη στις φετινές συναντήσεις της με την συμπολίτισσα (1-4-0 σε πρωτάθλημα και κύπελλο), θεωρούμε ότι τα 1,80 στον άσο παραείναι χαμηλά και ότι η αξία βρίσκεται στα δεξιά του σετ και στο ασιατικό διπλό +0,5 (X2) στο 1,975 τηςBet365.

1884. ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Η Λουκέρνη (5-4-4 εντός) παλεύει για την τέταρτη θέση αν και αντικειμενικά ο στόχος της δεν είναι καθόλου εύκολος. Στα τελευταία της ματς παρουσιάζεται βελτιωμένη και πέντε ματς δίχως νίκη (2-3-0). Στο τελευταίο κέρδισε με 1-0 τη Ζυρίχη με αρκετά καλή εμφάνιση, δίκαια πήρε το πολύτιμο τρίποντο. Η Γιούνγκ Μπόις (4-5-4 εκτός) κέρδισε με5-4 τη Βαντούζ και ουσιαστικά δεν βλέπουμε πως θα χάσει τη δεύτερη θέση. Δίκαιο το σετ δεν θα μπλέξουμε πριν την έναρξη, μπορεί στο τέλος να κυνηγήσουμε κάποιοlategoalαν είναι ισόπαλο.

1618. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Μια ανάσα από μεγάλο διπλό στην έδρα της Λέστερ έφτασε η Γουέστ Χαμ, όμως στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο διαιτητής της στέρησε δύο πόντους, 2-2 το τελικό σκορ. Από τέσσερα σερί «Χ» έρχονται τα «σφυριά» και θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες, για να ισχυροποιήσουν την παρουσία τους στην έκτη θέση της Πρέμιερ. Άνετη βαθμολογικά από δω και πέρα η Γουότφορντ, έχει να σκέφτεται και τον ημιτελικό του κυπέλλου την ερχόμενη Κυριακή στο «Γουέμπλεϊ». Πολύ καλύτερο το σύνολο του Μπίλιτς, αδιάφορες όμως οι τιμές στον άσο, πιο καλή η απόδοση του 1,75 στον Stoiximan για να φτάσει πρώτη η Γουέστ Χαμ τα δύο γκολ στην αναμέτρηση. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1627. ΠΑΛΕΡΜΟ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Σε πολύ δεινή βαθμολογική θέση βρίσκεται η Παλέρμο, απέχοντας τρεις πόντους από την παραμονή, βρισκόμενη σε κακή κατάσταση, αλλά στο πρώτο ματς του μετά την επιστροφή του Μπελαρντίνι, έδειξε θετικά δείγματα στο Τορίνο κόντρα στη Γιουβέντους και το βαρύ 4-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς. Ουσιαστικά αδιάφορη η Αταλάντα, αφού με το +7 από την επικίνδυνη ζώνη δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα με τη μάχη της παραμονής, έχοντας και αρκετά ευνοϊκό πρόγραμμα ως το τέλος της σεζόν. Πέρυσι περίπου την ίδια αγωνιστική, οι ρόλοι ήταν αντίστροφοι, με τους «μπεργκαμάσκι» να «καίγονται» για τους βαθμούς και τους «ροζανέρι» να τους κάνουν τη χάρη (;), χάνοντας με 2-3. Το κίνητρο είναι με τους Σικελούς, το ματς θα γίνε κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που σημαίνει πως θα λείπει και η πίεση από τον κόσμο, με τον άσο να αποτελεί επιλογή των YoungGuns σε απόδοση 2,70 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1628. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Δεν μπορεί με τίποτα να ηρεμήσει η Ουντινέζε όσο δεν παίρνει αποτελέσματα και με την επικίνδυνη ζώνη να απέχει μόλις πέντε βαθμούς, σημάδια ζωής έδειξε η Φιορεντίνα με την επικράτηση επί της Σασουόλο (3-1), όμως αυτό δε σημαίνει πως άφησε για τα καλά πίσω της το αγωνιστικό ντεφορμάρισμα δύο -σχεδόν- μηνών. Θεωρούμε πως αξίζει να κυνηγήσουμε την καλοπληρωμένη ισοπαλία, στη λογική πως θα γίνει ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με την αλληλοεξουδετέρωση να έρχεται σε πρώτο πλάνο. 3,45 πληρώνει η εν λόγω επιλογή στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1629. ΡΟΜΑ – ΤΟΡΙΝΟ

Οι ισοπαλίες κόντρα σε Μπολόνια και Αταλάντα επανέφεραν τη δυσαρέσκεια στη Ρόμα, με το κλίμα να χαλάει ακόμα περισσότερο στο εσωτερικό της έπειτα από το νέο άγριο τσακωμό ανάμεσα σε Σπαλέτι και Τότι. Οι «τζιαλορόσι» αυτοκτόνησαν στο Μπέργκαμο, πληρώνοντας ξανά τα παιδικά της λάθη στα μετόπισθεν, με την εστία τους να παραβιάζεται σε μόνιμη βάση. Αντίθετα, όλα βαίνουν καλώς στην Τορίνο, αφού η παραμονή εξασφαλίστηκε χάρις στο εντυπωσιακό 3-0-0 των τελευταίων αγώνων. Χωρίς άγχος ταξιδεύει στη Ρώμη η «γκρανάτα», θα προσπαθήσει να σκοράρει σε ακόμα μία της έξοδο, με τους πρωτευουσιάνους να μην εμπνέουν καμία απολύτως εμπιστοσύνη με την ανασταλτική τους συμπεριφορά. Σε απόδοση 1,90 προσφέρεται τοGGστηνBet365, έχει σημαντικές πιθανότητες επιβεβαίωσης.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1630. ΤΖΕΝΟΑ – ΙΝΤΕΡ

Βαριά ήττα με 4-1 γνώρισε από την Κάρπι η Τζένοα, πληρώνοντας την αποβολή του Ίτζο, αφού από το σημείο εκείνο και μετά ήρθε η ανατροπή στο σκορ. Οι Γενοβέζοι μπορεί να έχασαν και να μειώθηκε η διάφορά τους από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο είναι πρακτικά σωμένοι, απέχοντας δέκα πόντους από τον υποβιβασμό. Από την άλλη, η Ίντερ βρήκε ρυθμό, τρέχει σερί 4-1-1 στα 6 τελευταία της ματς και πλησίασε στους 5 την τρίτη Ρόμα, με αποτέλεσμα να ελπίζει βάσιμα σε έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το κίνητρο είναι με τους «νερατζούρι», οι οποίοι καλούνται να κυνηγήσουν μέχρι τέλους τους «τζιαλορόσι» και για να το κάνουν αυτό, θα πρέπει να περάσουν νικηφόρα από το «Λουίτζι Φεράρις». Σε απόδοση 1,825 το -0,25 ασιατικό διπλό στηνBet365, αποτελεί επιλογή.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1631. ΚΙΕΒΟ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

Εντυπωσιακή η Κιέβο, έχει ρεκόρ 3-2-0 στα πέντε τελευταία της παιχνίδια, όπου διατήρησε ανέπαφη την εστία της, αλλά το όνειρο της ευρωπαϊκής εξόδου μάλλον θα παραμείνει όνειρο, αφού η διαφορά από την έκτη Μίλαν βρίσκεται πια στους 7 βαθμούς. Να επαναλάβει το θρίαμβο του «Μαρκαντόνιο Μπεντεγκόντι» θέλει η Φροζινόνε, αφού μετά το διπλό επί της Βερόνα την Κυριακή, θα ψάξει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα στο ίδιο γήπεδο, ώστε να αποκτήσει ακόμα περισσότερες ελπίδες στη μάχη της παραμονής, πριν τον «τελικό» με την Παλέρμο. Το κίνητρο είναι με τους φιλοξενούμενους, πήραν ψυχολογία από τη νίκη της Κυριακής και δείχνουν ικανοί να διατηρηθούν στα μεγάλα σαλόνια. Σε απόδοση 2,075 προσφέρει το +0,5 ασιατικό διπλό (Χ2) ηBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1632. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΛΑΤΣΙΟ

Ακόμα ένα σκουντέτο βάφεται στα χρώματα της Γιουβέντους, αφού η Νάπολι δεν αντέχει στην κούρσα του τίτλου και η «Μεγάλη Κυρία» ετοιμάζει σιγά-σιγά άλλη μία φιέστα στο Τορίνο. Αυτή δε θα γίνει σίγουρα κόντρα στη Λάτσιο, αφού μαθηματικά δε γίνεται να «σφραγίσει» το πρωτάθλημα από τώρα, αλλά με νίκη, θα βρεθεί ακόμα πιο κοντά σε αυτό. Οι «λατσιάλι» πραγματοποιούν μία μετριότατη σεζόν, αλλά μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από το Σιμόνε Ιντσάγκι έδειξαν να βρίσκουν ξανά το δρόμο τους, αφού παίζουν πολύ πιο στρωτό ποδόσφαιρο, δημιουργώντας αρκετές φάσεις στα αντίπαλα καρέ. Την κορυφαία άμυνα της Σέριε Α διαθέτουν οι «μπιανκονέρι», αλλά θεωρούμε πως οι αποδόσεις τουGG(2,02/ Stoiximan ) κόντρα στην επιθετικογενή Λάτσιο είναι προκλητικές. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1633. ΕΜΠΟΛΙ – ΒΕΡΟΝΑ

Με κάτω τα χέρια έχασε στη Ρώμη η Έμπολι (5-5-6 εντός) από τη Λάτσιο την Κυριακή, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πως είναι αδιάφορη, με την επικίνδυνη ζώνη να απέχει εννέα βαθμούς. Μαντάρα τα έκανε πάλι η Βερόνα (1-7-8 εκτός), αυτή τη φορά έχασε το «ματς της χρονιάς» κόντρα στη Φροζινόνε και μάλιστα με πολύ σκληρό τρόπο (στις καθυστερήσεις). Ως εκ τούτου, ο υποβιβασμός μάλλον είναι οριστικός για τους «τζιαλομπλού», αφού η παραμονή απέχει πια 9 πόντους. Παιχνίδι δίχως ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, δεν ξέρουμε κατά πόσο θα το παλέψουν οι φιλοξενούμενοι πλέον, αλλά δεν είμαστε και διατεθειμένοι να τους στηρίξουμε. Ανοικτό ματς περιμένουμε, χωρίς άγχος και σκοπιμότητες, με τοover2,5 στο 1,825 τηςBet365 να μοιάζει ως η καλύτερη επιλογή.

1891. ΜΑΛΑΓΑ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Στα όρια της αδιαφορίας παίζει η Μάλαγα αφού μετά την -άδικη- ήττα από τη Μπιλμπάο απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από το όνειρο της συμμετοχής της στην Ευρώπη. Η Βαγιεκάνο δίνει μάχη για τη σωτηρία της και μετά τη σπουδαία νίκη με τη Βιγιαρεάλ αύξησε στους 5 βαθμούς την απόσταση της από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δύο διαφορετικά στιλ ποδοσφαίρου συγκρούονται, θεωρούμε πως θα επικρατήσει το αλέγκρο και επιθετικό παιχνίδι της Ράγιο με τοoverνα πληρώνει 1,75 στον Stoiximan . Με το Χ2 τάσσεται ο Betol στο 1,95 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1890. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το πιο δύσκολο τεστ μέχρι το τέλος δίνει η Ατλέτικο στο «Σαν Μαμές» απέναντι στην 5η Μπιλμπάο, παίζει πλέον με την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση της στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρόκειται για το πιο επίφοβο ματς για να χάσει βαθμούς και αν όντως γίνει αυτό τότε κινδυνεύει όχι μόνο να μειωθούν οι πιθανότητες της για τον τίτλο αλλά να βρεθεί και στην 3η θέση αφού η Ρεάλ καραδοκεί με έναν βαθμό πίσω της. Σίγουρα προς αποφυγή το διπλό αφού δεν υπάρχει καμία απολύτως αξία σε τόσο χαμηλές αποδόσεις. Θα πάμε με το σενάριο κλειστού ματς και τοNGπου πληρώνει 1,73 στον Stoiximan .Βοηθάει άλλωστε και η απουσία του Αντούριθ (1ος σκόρερ με 17 γκολ) που αποδυναμώνει επιθετικά τους Βάσκους. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1893. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Άλλο ένα στραβοπάτημα για τη Σεβίλλη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» αφού το Σάββατο μοιράστηκε τους βαθμούς με τη Λα Κορούνια (1-1). Ξεκούρασε κάποιους βασικούς ο Έμερι, λογικά θα επιστρέψουν κανονικά στο βασικό σχήμα στην αναμέτρηση της Τετάρτης στο «Ελ Μολινόν». Οι Ανδαλουσιάνοι που ακόμα δεν έχουν νίκη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα (0-9-7) θα βρουν μπροστά τους τη Σπ. Χιχόν που αν δεν πάρει βαθμούς θα βρεθεί με μειονεκτική θέση για την σωτηρία της αφού το Σάββατο παίζει στο «Καμπ Νου» με τη Μπαρτσελόνα. Θα στηρίξουμε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης των Αστουριάνων με το 1Χ να πληρώνει 1,70 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1892. ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΕΪΜΠΑΡ

Πήρε γλυκιά εκδίκηση από τη Μπαρτσελόνα η Βαλένθια μετά την ντροπιαστική ήττα στο κύπελλο αφού την Κυριακή της έκλεισε το σπίτι παίζοντας στα ίσια και χωρίς να… στήσει λεωφορείο. Από νίκη έρχεται και η Εϊμπάρ που είναι σχεδόν σωμένη, μία νίκη της αρκεί για να εξασφαλίσει και τυπικά τη σωτηρία της. Ο άσος άνοιξε στο 1,75-1,80, μετά το διπλό στο «Καμπ Νου» όμως πονταρίστηκε και υποχώρησε στο 1,60, μία απόδοση που προφανώς δεν κρύβει αξία. Θα προτιμήσουμε την ενασχόληση με τα πολλά γκολ και τοoverπου πληρώνει 1,75 ( Stoiximan ) αφού αμφότερες θα παίξουν ελεύθερα και χωρίς άγχος. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1887. ΤΒΕΝΤΕ – ΕΞΕΛΣΙΟΡ

Η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που είναι και μαθηματικά αδιάφορη είναι η Τβέντε, ούτε κινδυνεύει, αλλά ούτε και έχει ελπίδες για τα πλέι-οφ, διαδικαστικού χαρακτήρα το υπόλοιπο του πρωταθλήματος για εκείνη. Έχει παίξει ωραία μπάλα στο δεύτερο γύρο και στην έδρα της είναι πολύ δυνατή, μετρούσε έξι σερί νίκες προτού κολλήσει στα πιο πρόσφατα δυο απέναντι σε Άλκμααρ (2-2) και Φέγενορντ (0-1). Η Εξέλσιορ βγήκε εκτός της επικίνδυνης ζώνης με το 1-1 απέναντι στη Χέρενφεν, βατό το πρόγραμμά της ως το φινάλε (Τσβόλε εντός, Βίλεμ εκτός) ελπίζει να αποφύγει την ψυχοφθόρα διαδικασία των μπαράζ, μακριά από το σπίτι της πάντως έχει να κερδίσει από το Νοέμβρη, αριθμώντας 0-2-6 στις πιο πρόσφατες οχτώ εξόδους της και βρίσκοντας δίχτυα μόλις στις 2/8 από αυτές. Με αρκετές απουσίες θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι, ξεχωρίζει εκείνη του καλύτερού τους παίχτη, Ζίγεκ (31 συμ./17 γκολ, 12 ασίστ) που είναι τιμωρημένος, το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την έλλειψη ουσιαστικού κινήτρου οδηγεί την αγορά στην κόντρα του άσου, που άνοιξε στα επίπεδα του 1,60 και βρίσκεται ήδη πάνω από το 1,70, δεν θα διαφωνήσουμε με όσους επιλέξουν να στηρίξουν τους φιλοξενούμενους, αλλά το χέρι δεν πάει εύκολα υπέρ μιας ομάδας με μέτρια παρουσία και η οποία δεν μας έχει πείσει σε καμία περίπτωση για τις δυνατότητές της.

1888. ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΑΓΙΑΞ

Με το 1-1 έφυγε από την έδρα της Εξέλσιορ η Χέρενφεν, δεν κατάφερε να πλησιάσει περισσότερο στα πλέι-οφ, θα χρειαστεί να κάνει την υπέρβαση για να πλασαριστεί εντός της επτάδας. Στα δυο προηγούμενα παιχνίδια της πάντως άφησε υποσχέσεις, πετυχαίνοντας 2/2 νίκες, που συνοδεύτηκαν από καλές εμφανίσεις, απέναντι σε Ρόντα (2-1 εκτός) και Άλκμααρ (4-2 εντός). Μια ανάσα από την καταστροφή βρέθηκε ο Άγιαξ στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ουτρέχτη, στο 84’ έχανε με 0-2, κατάφερε ωστόσο να ισοφαρίσει σε 2-2, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση του διαιτητή ο οποίος υπέδειξε ανύπαρκτο πέναλτι, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Διατηρήθηκε έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας, υπερτερώντας της Αϊντχόφεν στη διαφορά τερμάτων, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για άλλο στραβοπάτημα. Έχει παραμείνει αήττητος σε όλο το δεύτερο γύρο (10-4-0) και διαθέτει την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα της κατηγορίας (11-3-1 εκτός, 29-8 τα τέρματα), παρόλα αυτά τα 1,60 του διπλού είναι ανεπαρκή για τον Άγιαξ που είδαμε την Κυριακή και ειδικά απέναντι σε μια απρόβλεπτη αντίπαλο που στην καλή της μέρα είναι ικανή για ζημιές. Το παιχνίδι προσφέρεται αποκλειστικά για ενασχόληση στοlive, με τις δυο ομάδες να οφείλουν να παίξουν αποκλειστικά για τη νίκη.

1889. ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Εξ αναβολής ματς για την Τσάμπιονσιπ της Σκωτίας, οι δύο ομάδες θα συναντηθούν και στον τελικό του κυπέλλου. Η φιλοξενούμενη Ρέιντζερς (9-3-3 εκτός) είναι αδιάφορη, αφού έχει ήδη ανέβει στην Πρέμιερσιπ. Η Ρέιντζερς πέρασε από τη Σέλτικ στα ημιτελικά και ακόμα είναι στα ουράνια αφού ουσιαστικά τώρα επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια. Η Χιμπέρνιαν επίσης θα είναι στον τελικό, έχει βαθμολογικό κίνητρο στο πρωτάθλημα, αφού θέλει τη δεύτερη θέση. Δύσκολο ματς, επειδή δεν έχει κίνητρο η Ρέιντζερς σκεφτόμαστε την κόντρα της.

1619. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Τώρα που πήρε μπρος δεν σταματάει η Λίβερπουλ, στα ύψη η ψυχολογία της και εκ νέου νίκη στην Πρέμιερ (1-2 την Μπόρνμουθ), μια ανάσα απέχει πια η εξάδα (στο -2 η Γουέστ Χαμ που έχει ματς περισσότερο). Μέτριες προς κακές οι εμφανίσεις της Έβερτον το τελευταίο διάστημα (0-3-3), η οποία πλέον έχει αφοσιωθεί στον ερχόμενο ημιτελικό του κυπέλλου το Σάββατο. Σε πολύ καλύτερη κατάσταση οι «κόκκινοι», οριακά αποδεκτό το 1,72 της νίκης τους στην Bet365, στο ίδιο σκεπτικό και το συνδυαστικό άσος & over 1,5 με απόδοση 1,95 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1620. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Μέτρια εμφάνιση κόντρα στην υποβιβασμένη Άστον Βίλα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οριακή νίκη με 1-0. Μόνο νίκες θέλει στις επόμενες πέντε αγωνιστικές για να πιέσει την τέταρτη θέση (στο -4 από τις Άρσεναλ, Σίτι), ενώ ματς της χρονιάς θεωρείται ο ημιτελικός με την Έβερτον στο «Γουέμπλεϊ» για το κύπελλο το ερχόμενο Σάββατο, έτσι όπως εξελίχθηκε η σεζόν. Πόντο τσίμπησε στο «Έμιρεϊτς» η Κρίσταλ Πάλας (1-1 με την Άρσεναλ) και διατήρησε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη (+9 από τη 18η Σάντερλαντ με τέσσερα όμως ματς να απομένουν για τους «αετούς»). Ακολουθεί και γι' αυτήν μεγάλο ματς στο κύπελλο την Κυριακή, αντιμετωπίζει τη Γουότφορντ στον έτερο ημιτελικό του «Γουέμπλεϊ». Ματς με χαμηλό τέμπο αναμένουμε, παίζεται το 1,85 του under 2,5 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1895. ΣΟΣΟ – ΜΑΡΣΕΪΓ

Νοκ-άουτ ημιτελικός για το κύπελλο Γαλλίας.Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση η Μαρσέιγ φιλοξενείται από τη Σοσό στο πλαίσιο των ημιτελικών του κυπέλλου Γαλλίας, μάλιστα η συνολική φετινή εικόνα των Μασσαλών απογοήτευσε πλήρως τους διοικούντες της ομάδας οι οποίοι έκριναν συνετό να απομακρύνουν τον Μίτσελ στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, στη θέση του ο μέχρι πρότινος βοηθός Φρανκ Πασί. Ο θεσμός του κυπέλλου αποτελεί τον μοναδικό εναπομείναντα στόχο για τους φιλοξενούμενους, καθώς στο πρωτάθλημα ουσιαστικά χρειάζονται μερικούς ακόμα βαθμούς απλά για την εξασφάλιση της παραμονής. Σε καλό φεγγάρι η Σοσό η οποία προέρχεται από θετικά αποτελέσματα όσον αφορά το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, ωστόσο βρίσκεται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη με το τοπίο να παραμένει ακόμα θολό όσον αφορά την εξασφάλιση της παραμονής. Τραγική απ’ όλες τις απόψεις φέτος η Μαρσέιγ, παρόλα αυτά θεωρούμε ότι τουλάχιστον σε αυτό το σημείο θα βγάλει τον καλό της εαυτό και υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή θα πάρει την πρόκριση στην κανονική διάρκεια, 2,025 πληρώνει το ασιατικό διπλό -0,5 στην Bet365 και αποτελεί επιλογή.

1896. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Μόνο εύκολη λεία δεν θα αποτελέσει η Βιγιαρεάλ στην προσπάθεια της Ρεάλ να κρατηθεί ζωντανή για τον τίτλο αφού οι απανωτές γκέλες της Μπαρτσελόνα της επιτρέπουν να ονειρεύεται στη μεγάλη ανατροπή. Οι «μερένχες» σκοράρουν κατά βούληση (35 γκολ στις επτά προηγούμενες νίκες τους) στο «Μπερναμπέου» ενώ έχουν και ευνοϊκή προϊστορία με την ομάδα της Βιγιαρεάλ (11-4-0 από το 1998 και μετά). Ωστόσο με τις αποδόσεις που έχουμε στα χέρια μας και την ξεκάθαρη υποτίμηση και ασέβεια της ομάδας του Μαρθελίνο από τις εταιρίες θα επιχειρήσουμε το ασιατικό διπλό +2 στο 2,025 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1907. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ

Τελευταία αγωνιστική στον τρίτο όμιλο.Περασμένη η Μπόκα Τζούνιορς και με νίκη θα κατακτήσει την πρώτη θέση, μπορεί ακόμα και με ήττα να περάσει ως πρώτη αν δεν κερδίσει η Ράσινγκ. Η Ντεπορτίβο Κάλι είναι τελευταία στον όμιλο και αδιάφορη εδώ και καιρό. Πιστεύουμε ότι θα κερδίσουν εύκολα οι Αργεντινοί στην έδρα τους, αλλά το 1,20 δεν έχει αξία.

1908. ΜΠΟΛΙΒΑΡ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ

Η Μπολιβάρ θέλει νίκη με δύο γκολ διαφορά απέναντι στην τωρινή της αντίπαλο Ράσινγκ για να προκριθεί, κάτι αρκετά δύσκολο αφού μπορεί το υψόμετρο να τη βοηθά αλλά η Ράσινγκ είναι αρκετά καλή ομάδα. Βέβαια δεν έχει συνηθίσει να παίζει σε τέτοιο υψόμετρο. Ματς που δεν μπορεί να βγάλει ιδιαίτερα καλόlateαφού ότι και να γίνει η μία ομάδα θα βρίσκεται πίσω για να κρατήσει το σκορ, δεν μας αρέσουν ιδιαίτερα τέτοιαlate, εκτός αν η εικόνα βοηθά αρκετά.

1927. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ

Τελευταία αγωνιστική στον όγδοο όμιλο.Η Κορίνθιανς ουσιαστικά έχει προκριθεί από τώρα, αν και αν χάσει και η Σέρο καλύψει διαφορά τεσσάρων γκολ μπορεί να μείνει έξω, αν και το συγκεκριμένο σενάριο αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Η Κομπρεσάλ δεν έχει καμία πιθανότητα πρόκρισης. Πιστεύουμε ότι οι ανώτεροι Βραζιλιάνοι θα κερδίσουν σχετικά εύκολα, αν και δεν θα χρειαστούν το τρίποντο για την πρόκριση αλλά μόνο για την πρωτιά.

1926. ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ - ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση, αφού η Σέρο με νίκη θα περάσει ενώ η Σάντα Φε θέλει να μην χάσει για να βρεθεί στην επόμενη φάση. Η ήττα της Σέρο στη Χιλή με 0-2 της στέρησε να έχει εκείνη το πλεονέκτημα για την πρόκριση και τα δύο αποτελέσματα. Δίκαιο το σετ, ούτε στοliveμπορεί να προκύψει κάποιο σοβαρό ποντάρισμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ