ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (6/4) Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

----. ΝΙΙΓΚΑΤΑ – ΚΑΒΑΣΑΚΙ

Λιγκ Καπ Ιαπωνίας, βρισκόμαστε στη φάση των ομίλων. Ήπιο ροτέισον αναμένεται να κάνει η Νιιγκάτα, δεν αναμένεται επομένως να επηρεαστεί η συνοχή της, η Καβασάκι δεν ενδιαφέρεται και τόσο για το θεσμό, καθώς την απασχολεί περισσότερο ένα καλό πλασάρισμα στο πρωτάθλημα και θα κάνει αλλαγές. Σωστός ο φαβοριτισμός του άσου.

----. ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ – ΚΟΦΟΥ

Επικίνδυνο ματς για τη Γιούμπιλο Ιβάτα, δυσκολεύεται όταν αγωνίζεται στην έδρα της και καλείται να κάνει παιχνίδι, η στιβαρή αμυντικά Κόφου είναι ικανή για κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

----. ΝΑΓΚΟΓΙΑ – ΚΑΣΙΜΑ

Σε δυσχερή θέση βρίσκεται η Ναγκόγια, με 2/2 ήττες στο γκρουπ ως τώρα έχει μείνει μακριά από την προνομιούχο δυάδα, θα ψάξει για το τρίποντο για να αναπτερώσει τις ελπίδες της. Με 0/2 είναι ως τώρα και η Κασίμα, έρχεται από καλές εμφανίσεις πάντως τον τελευταίο καιρό, αυτό που της λείπει είναι να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργεί. Ανοιχτό ματς περιμένουμε εδώ, αφού αμφότερες θέλουν μόνο νίκη, τα πολλά τέρματα φαντάζουν πιθανά.

----. ΣΟΝΑΝ – ΟΜΙΓΙΑ

Από κακές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα έρχονται οι δυο ομάδες, στο Λιγκ Καπ ξεκίνησαν πάντως καλά και θέλουν να διατηρήσουν τα κεκτημένα. Δεν βγαίνει εύκολα άκρη εδώ, πάσο.

----. ΤΟΣΟΥ – ΣΕΝΤΑΪ

Ολοένα και καλύτερη με τον καιρό η Τόσου, αν κατορθώσει μάλιστα να θωρακίσει καλύτερα την άμυνά της θα αρχίσει να ανεβαίνει βαθμολογικά. Η Σεντάι έρχεται από εντός προγράμματος ήττα (0-3 από τη Χιροσίμα) και αναμένεται να παραταχθεί με τον τρίτο τερματοφύλακα, ο οποίος και θα κάνει το επαγγελματικό ντεμπούτο του, αφού οι δυο πρώτοι τέθηκαν νοκ-άουτ. Λογικό φαβορί ο άσος, χωρίς πάντως να αποτελεί και καμία μεγάλη ευκαιρία.

----. ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ – ΚΑΣΙΒΑ

Σε ροτέισον αναμένεται να προβεί η Γιοκοχάμα, με τα ντέρμπι απέναντι στην Ουράβα να ακολουθεί, η Κασίβα δεν πατάει καλά στην αρχή της χρονιάς (0-3-2 στο πρωτάθλημα, 0-1-1 στο Λιγκ Καπ). Δεν βγαίνει άκρη, μένουμε μακριά.

----. ΟΥΙΠΕΣΤ – ΧΟΝΒΕΝΤ

Εκτός ευρωπαϊκών θέσεων βρέθηκε η Ούιπεστ έπειτα από την ήττα από τη Βάσας με 2-3, έμεινε έτσι με μόνο μια νίκη στις πιο πρόσφατες επτά αγωνιστικές (1-3-3). Τρία κολλητά τρίποντα συμπλήρωσε η Χόνβεντ με το 2-1 επί της Βιντεότον, απομακρύνθηκε για τα καλά από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Σκληροτράχηλη εντός έδρας η Ουίπεστ (5-7-1 εντός), δεν μας κάνει πάντως ο άσος του 2,00, απέναντι σε μια ομάδα που έχει πιάσει φόρμα.

1808. ΑΠΟΕΛ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Πρώτος ημιτελικός για το κύπελλο Κύπρου, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Οι δυο ομάδες ξαναέπαιξαν το Σάββατο στα πλαίσια του πρωταθλήματος, με τον ΑΠΟΕΛ να καταφέρνει να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις σε 2-2. Μπήκε έτσι στοπ σε σερί οχτώ νικών που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις, παραμένει πάντως στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +4 από την ΑΕΚ. Στην τρίτη θέση της κατάταξης έχει αναρριχηθεί ο Απόλλων, 2-2-0 ο απολογισμός του στα πλέι-οφ, βρίσκεται σαφώς σε ανοδική τροχιά. Χωρίς Ντε Βινσέντι (τιμωρημένος) και Καβενάγκι (αποχώρησε από την ομάδα) ο ΑΠΟΕΛ, διαθέτει πάντως λύσεις και είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά με τον άσο στα επίπεδα του 1,50-1,55 δεν υπάρχει ιδιαίτερη αξία, απέναντι σε μια ομάδα που τον κόντραρε στα ίσα πριν από τέσσερις ημέρες.

1835. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

Πρώτος ημιτελικός για το κύπελλο Δανίας, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Άμεση επιστροφή στις νίκες για την Κοπεγχάγη (1-0 τη Σοντέρισκε), βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα, στο +9 από τους διώκτες της και στοχεύει πια ξεκάθαρα στην κατάκτηση του νταμπλ. Είναι πανίσχυρη μπροστά στο κοινό της, μετράει οχτώ συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο ενώ από την αρχή της χρονιάς ο απολογισμός της ανέρχεται σε 14-3-0 εντός των συνόρων. Η Μπρόντμπι έρχεται από εκτός έδρας ήττα με 0-2 από τη Μίντιλαντ, βρίσκεται πια στο -3 από την τριάδα, η προσοχή της εδώ και καιρό είναι στραμμένη στο κύπελλο, η πρόκριση στον τελικό είναι ο μεγάλος της στόχος. Πλην της μεγάλης σημασίας του αγώνα, πρόκειται και για ένα παραδοσιακό ντέρμπι μίσους, λογικά φαβοριτίζεται η γηπεδούχος, αλλά σε τόσο ιδιαίτερα παιχνίδια δεν μπορούμε να πούμε ότι τα 1,60 του άσου αποτελούν κάποια μεγάλη ευκαιρία.

1843. ΖΑΒΙΣΤΖΑ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Δεύτερος επαναληπτικός των ημιτελικών του κυπέλλου Πολωνίας. Μεγάλη η ποιοτική διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες, η Λέγκια είναι η κορυφαία της χώρας και θα είναι στον τελικό. Το 4-0 του πρώτου αγώνα δεν μας αφήνει περιθώρια για στοίχημα στον επαναληπτικό.

1840. AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Πρώτος ημιτελικός για το κύπελλο Κύπρου, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν εκ νέου την Κυριακή, με την ΑΕΚ να περνάει από την έδρα της Ομόνοιας με 1-0, χωρίς πάντως να είναι καλύτερη, η αντίπαλος έχασε αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Εκμεταλλεύτηκε έτσι τη γκέλα του ΑΠΟΕΛ και έκλεισε τη διαφορά από την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς, θα τα δώσει όλα μέχρι τέλους και στις δυο διοργανώσεις. Την τέταρτη θέση καταλαμβάνει στο πρωτάθλημα η Ομόνοια, στόχος φυσικά η πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου και η κατάκτηση του τροπαίου. Αμφίρροπο ματς, φαβορί λόγω έδρας η ΑΕΚ, τα σετ πάντως είναι σωστά και δεν αφήνουν περιθώρια για σοβαρή ενασχόληση.

----. ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ – ΠΑΞΙ

Από ήττα στην έδρα της Ντέμπρετσεν έρχεται η Φερεντσβάρος, στο γήπεδό της πάντως δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης (11-1-1 εντός). Η Πάξι έπιασε σπουδαία εμφάνιση και διέλυσε με 4-1 την ΜΤΚ, μετράει ωστόσο ισάριθμες ήττες στις πιο πρόσφατες τέσσερις εξόδους της. Φιέστα τίτλου είναι το ματς για τους γηπεδούχους, που έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, σε τέτοια παιχνίδια καλύτερα να μένουμε μακριά.

1862. ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ – ΧΑΚΕΝ

Τοπικό ντέρμπι, μικρή πάντως η αντιπαλότητα μεταξύ των δυο ομάδων. Με το δεξί μπήκαν αμφότερες στο νέο πρωτάθλημα, άνετο πέρασμα για τη Γκέτεμποργκ με 2-0 από την έδρα της αδύναμης Φάλκενμπεργκ, ζορίστηκε αλλά τα κατάφερε με αντίπαλο την Έλφσμποργκ η Χάκεν (2-1), με τον τερματοφύλακά της να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση. Φαβορί του 1,85 οι γηπεδούχοι, θεωρούμε πως τα σετ είναι σε γενικές γραμμές σωστά, αν και δεν ξεγράφουμε σε καμία περίπτωση τη ζημιάρα Χάκεν που όλα της πηγαίνουν καλά εντός του 2016 (έχει ήδη προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου).

1863. ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ – ΚΑΛΜΑΡ

Με ήττα ξεκίνησε την υπεράσπιση του τίτλου της η Νόρκεπινγκ (1-3 από τη Μάλμε), δίκαιο το αποτέλεσμα βάσει της εικόνας των δυο ομάδων, έχει όμως παράπονα από τη διαιτησία, αφού το 1-2 διαμορφώθηκε με ανύπαρκτο πέναλτι. Κακή εμφάνιση και ήττα και για την Κάλμαρ, την πάτησε από τη νεοφώτιστη Γιόνσεπινγκ, χάνοντας στην έδρα της με 0-1, δεν μπόρεσε να φανεί σχεδόν καθόλου απειλητική για την αντίπαλη εστία. Φαβορί για τη νίκη η περσινή πρωταθλήτρια, δεν πετάμε τη σκούφια μας για το 1,55 του άσου, αλλά δεν βλέπουμε να υπάρχει και χώρος για κόντρα.

1861. ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ – ΜΑΛΜΕ

Με το δεξί η επιστροφή της Γιόνσεπινγκ στη μεγάλη κατηγορία έπειτα από 47 χρόνια, πέρασε από την έδρα της Κάλμαρ με 1-0 με έξυπνη τακτική και άριστη ανασταλτική λειτουργία. Νικηφόρο ντεμπούτο και για τη Μάλμε, επικράτησε με 3-1 της Νόρκεπινγκ, ήταν συνολικά καλύτερη αν και χρειάστηκε ένα ανύπαρκτο πέναλτι για να μπει σε θέση οδηγού στο ματς. Σαφώς ποιοτικότερη η Μάλμε, δεν είναι όμως επαρκές το 1,60 του διπλού για τόσο πρώιμο στάδιο της σεζόν.

1860. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με το μυαλό στο καλοκαίρι ολοκληρώνει τη σεζόν της επιστροφής του στη Σούπερ Λιγκ ο Ηρακλής. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έφτασε αρκετές φορές ένα βήμα πριν από τα πλέι-οφ, αλλά η έλλειψη ποιότητας είναι δεδομένη και το πάθος ήταν αυτό που διατηρούσε ζωντανό το ευρωπαϊκό όνειρο. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα λείπει και αυτό, με αποτέλεσμα οι «κυανόλευκοι» να αγνοούν τη νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές και να είναι ουσιαστικά αδιάφοροι στο φινάλε του πρωταθλήματος. Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι σημαντικό για τους ίδιους για λόγους γοήτρου, όμως οι «ερυθρόλευκοι» παρότι κατέκτησαν εδώ και καιρό ακόμα ένα πρωτάθλημα, θα παραταχθούν με πολλούς βασικούς στο «Καυταντζόγλειο», με στόχο να διατηρηθούν άπαντες σε φόρμα ενόψει της ενδεχόμενης διεξαγωγής του κυπέλλου. Αναμένουμε ακόμα ένα επαγγελματικό τρίποντο από τους Πειραιώτες, με το συνδυασμό διπλού καιunder3,5 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2,05 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

----. ΜΤΚ – ΜΠΕΚΕΣΑΜΠΕ

Σφαλιάρα για την ΜΤΚ, το 1-4 στην έδρα της Πάξι, είχε συμπληρώσει τέσσερις συνεχόμενες νίκες προηγουμένως, με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μπροστά στο κοινό της είναι πολύ δυνατή (10-1-1 εντός). Ουραγός της βαθμολογίας η Μπεκεσάμπε, στο -2 από τη γραμμή, στα πιο πρόσφατα επτά πάντως ηττήθηκε μόλις μια φορά (2-4-1). Χαμηλό το 1,60 του άσου για τους γηπεδούχους, που θα στερηθούν τον πρώτο τους σκόρερ, Τόργκελε (23 συμ./10 γκολ).

----. ΝΤΙΣΓΚΙΡΙ – ΠΟΥΣΚΑΣ

Με σερί 2-2-1, η Ντισγκίρι διατηρεί απόσταση ασφαλείας από τη γραμμή, μπροστά στο κοινό της μάλιστα μετράει τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα. Η Πούσκας έρχεται από δυο κολλητές εντός έδρας ισοπαλίες, μακριά από το σπίτι της όμως έχασε και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, καθώς και τα 8/9 πιο πρόσφατα (1-0-8). Ευκαιρία για τους γηπεδούχους να καθαρίσουν την υπόθεση παραμονή από τώρα, μια χαρά το 2,12 του άσου στον Stoiximan .

----. ΧΑΛΑΝΤΑΣ – ΒΑΣΑΣ

Πέντε αγωνιστικές χωρίς τρίποντο συμπλήρωσε η Χάλαντας (0-2-3), η Βάσας έρχεται από το θρίαμβο επί της Ούιπεστ (3-2), βγαίνοντας, έστω και στην ισοβαθμία, εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Κακές οι εκτός έδρας επιδόσεις των φιλοξενούμενων (0-1-7 στις πιο πρόσφατες οχτώ εξόδους), αλλά η Χαλάντας βρίσκεται σε πτωτική πορεία και δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε.

1875. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Με το μυαλό στην αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης η Βόλφσμπουργκ τα έχει κάνει μαντάρα στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα το συγκριμένο παιχνίδι να έχει χαρακτήρα τελικού. Σε καλή κατάσταση η Ρεάλ Μαδρίτης και με τη ψυχολογία στα ύψη μετά και τη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού, φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως και η ισοπαλία δεν αποτελεί θετικό αποτέλεσμα. Κατρακυλάει το διπλό, στοιχείο το οποίο δεν μας αφήνει επιλογή από το να στηρίξουμε τους-δυνατούς μέσα στο σπίτι τους-γηπεδούχους και τον ασιατικό άσο +1 στην απόδοση 1,75 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1876. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Το πάρτι εντός των συνόρων συνεχίζεται για την Παρί, αφού παρά τις ατασθαλίες της σε κάποια ματς, το πρωτάθλημα κατακτήθηκε με χαρακτηριστική άνεση και στόχος είναι πια ο το κύπελλο και το Λιγκ Καπ, όσον αφορά τη Γαλλία. Φυσικά, το μεγάλο όνειρο των Παριζιάνων είναι η πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που φαντάζει πιο εφικτό από κάθε άλλη σεζόν, αφού αντίπαλος δεν είναι ούτε η Μπαρτσελόνα, ούτε η Τσέλσι, αλλά η «λίγη» ευρωπαϊκά Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» απογοητεύουν με την παρουσία τους στην αγγλική Πρέμιερ, παλεύουν για να δώσουν και του χρόνου το παρών στα «αστέρια», όπου φέτος έσπασαν την κατάρα και προκρίθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στα προημιτελικά. Εκπληκτικές οι εντός έδρας επιδόσεις της Παρί στην Ευρώπη, αφού έχασε μόλις μία φορά στα τελευταία 38 παιχνίδια της (25-12-1) και κόντρα στην αναιμική –για τα δεδομένα της- μακριά από το «Έτιχαντ» Μάντσεστερ Σίτι, έχει την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Σε απόδοση 1,72 βρίσκουμε τον άσο στηνBet365, η οποία έχει και τη γνωστή προσφορά με τα 25 ευρώ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1891. ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝΤ. – ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται οι Σαντιάγκο Γουόντερερς, καθώς αγνοούν την ήττα εδώ και πέντε ματς, έρχονται από τρεις διαδοχικές νίκες και με ακόμα μία θα πιάσουν στην κορυφή της βαθμολογίας την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα. Στην αντίπερα όχθη, η Άουνταξ δεν πατάει καλά το τελευταίο διάστημα, είναι χωρίς νίκη εδώ και έξι παιχνίδια πρωταθλήματος, μακριά από το στόχο των πλέι-οφ και ο προπονητής της βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη θέση. Φυσιολογικά, ο -0,25 ασιατικός άσος βρίσκεται στο πινακάκι των YoungGuns σε απόδοση 1,75 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1892. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ - ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ

Τέταρτη αγωνιστική για τον πρώτο όμιλο, αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο πρώτες ομάδες του γκρουπ, οι οποίες βρέθηκαν αντιμέτωπες και την προηγούμενη εβδομάδα στην Βολιβία με τελικό σκορ 1-1. Η Ρίβερ είχε προηγηθεί νωρίς, έπειτα η αντίπαλος της με τη δύναμη της έδρας πίεσε και δημιούργησε αρκετούς κινδύνους για την εστία της αντιπάλου και στο 90’ δίκαια ισοφάρισε. Αμφότερες δεν βρίσκονται σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση τον τελευταίο μήνα, απόλυτο φαβορί θεωρείται η Ρίβερ, το 1,20 του άσου βέβαια δεν έχει αξία, το +2 στη Δε Στρόνγκεστ φαίνεται να κρύβει αξία.

1416. ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΝΤΕΛ ΒΑΛΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Πέμπτη αγωνιστική για τον πέμπτο όμιλο με τις δύο ομάδες να έχουν ξεχωρίσει μέχρι τώρα και να βρίσκονται στις πρώτες δύο θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση. Η ομάδα της Βραζιλίας είναι στην κορυφή του ομίλου με 3-1-0 και πιστεύουμε ότι θα κατακτήσει την πρωτιά. Η Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να μην χάσει. Δίκαιο το σετ με σχετικά φαβορί τους γηπεδούχους, πάσο.

1909. ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Πέμπτη αγωνιστική για τον δεύτερο όμιλο, η Ροζάριο Σέντραλ δείχνει καλύτερη ομάδα και πιο έτοιμη. Η Παλμέιρας μπορεί να αγωνίζεται στο πολιτειακό της πρωτάθλημα, όμως ο βαθμός ετοιμότητας δεν είναι ο ίδιος. Η έδρα και η ποιοτική ανωτερότητα δίνουν το προβάδισμα στην ομάδα από την Αργεντινή, που δείχνει σε καλή κατάσταση, όμως οι τιμές στις οποίες κυκλοφορεί ο άσος (1,60-1,65) δεν κρύβουν την παραμικρή αξία.

1907. ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Πέμπτη αγωνιστική για τον όγδοο όμιλο, οι δύο ομάδες βρίσκονται στις θέσεις που δίνουν πρόκριση και ελπίζουν να παραμείνουν εκεί. Η Κορίνθιανς με δέκα βαθμούς έχει πιο εύκολο έργο, ενώ η Σάντα Φε με επτά ισοβαθμεί με τη Σέρο Πορτένιο, την οποία και θα αντιμετωπίσει στην έδρα της την επόμενη αγωνιστική. Αμφότερες βρίσκονται σε καλή κατάσταση, η έδρα δίνει το πλεονέκτημα στους γηπεδούχους, το 2,00 του άσου είναι οριακά δίκαιο.

1914. ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ – ΝΕΚΑΞΑ

Μονό παιχνίδι για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Αμφότερες είναι από τις καλές ομάδες στην κατηγορία τους και βρίσκονται ψηλά. Παίζουν καλά και αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα τους. Φυσικά η Κρουζ Αζούλ είναι ανώτερη ομάδα και πλην της κατάκτησης του τροπαίου μπορεί να εξασφαλίσει μέσω του θεσμού και ένα εισιτήριο για τις διεθνείς διοργανώσεις (σε αντίθεση με τις ομάδες της δεύτερης κατηγορίας, που δεν μπορούν να παίξουν στις διεθνείς διοργανώσεις), όμως το 1,50 του άσου δεν έχει αξία.

1922. ΠΟΥΜΑΣ - ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ

Πέμπτη αγωνιστική για τον έβδομο όμιλο, η Πούμας με 3-0-1 βρίσκεται στην κορυφή του γκρουπ και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, στην έδρα της παίζει αρκετά καλά και της δίνουμε ισχυρό προβάδισμα τόσο για το προσεχές παιχνίδι όσο και για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Ολίμπια θέλει τουλάχιστον ένα βαθμό ώστε να εκμεταλλευτεί πιθανή μη νίκη της Τάτσιρα και να παίξει μαζί της για την πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική. Δεν έχει αξία πάντως το 1,50 του άσου.

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

3117. ΤΡΕΝΤΟ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Πήρε για τα καλά τα πάνω της η Τρέντο που ήταν θέμα χρόνου να σηκώσει κεφάλι και στο πρωτάθλημα. Συμπλήρωσε τέσσερις διαδοχικές επιτυχίες μετά και τη νίκη της Μπολόνια με τη Βίρτους (68-75). Φυσικά όλοι στις τάξεις της κινούνται σε ρυθμούς Ευρώπης αφού μετά τη νίκη στη Γαλλία (68-74) βρίσκεται με το ένα πόδι στον τελικό του Γιούροκαπ. Θα έχει ευκαιρία να διεκδικήσει το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας και να γίνει η πρώτη Ιταλική ομάδα που φτάνει τόσο ψηλά στη συγκεκριμένη διοργάνωση ακόμα και με ήττα μέχρι 5 πόντους διαφορά. Στο γήπεδο της στη διοργάνωση είναι πολύ ισχυρή με μόλις δύο ήττες σε 10 αγώνες (8-2). Το Στρασβούργο αντίστοιχα εκτός έδρας έχει πραγματοποιήσει καλύτερες εμφανίσεις και έχει πάρει ουκ ολίγα θετικά αποτελέσματα (4-1 ρεκόρ). Στον πρώτο ημιτελικό στη Γαλλία στηρίξαμε τους Ιταλούς που δίνονταν λανθασμένα -όπως αποδείχτηκε και στην πράξη- τόσο πολύ αουτσάιντερ, αυτή τη φορά θα στραφούμε στο under 151,5.

3118. ΒΟΥΡΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

Τέλος στο σερί αρνητικών αποτελεσμάτων έβαλε η Βούρτσμπουργκ (ρεκόρ 15-13) των επτά ηττών στα τελευταία εννέα ματς χάρις στην άνετη επικράτηση επί της ουραγού Κράιλσχαϊμ (70-81). Έτσι μπήκε ξανά δυναμικά σε τροχιά πλέι-οφ εκμεταλλευόμενη την ήττα της ανταγωνίστριας Γκίσεν για να πάρει προβάδισμα μιας νίκης. Συνέχεια στην εξαιρετική τους πορεία έδωσαν οι Σκάιλαϊνερς της Φρανκφούρτης (ρεκόρ 21-8) πετυχαίνοντας την τέταρτη διαδοχική τους επιτυχία και την έκτη στα επτά πιο πρόσφατα, με θύμα αυτή τη φορά την Μπράουνσβαϊγκ (59-77). Οδηγός εκ νέου η εκπληκτική αμυντική τους λειτουργία αφού για τέταρτο σερί παιχνίδι δέχθηκαν λιγότερους από 66 πόντους με το μέσο όρο να κυμαίνεται στους 68,4. Δεν τα πηγαίνει ιδιαίτερα άσχημα φέτος στο σπίτι της η Βούρτσμπουργκ (8-6) όμως η αλήθεια είναι ότι εσχάτως αντιμετωπίζει προβλήματα, εξού και οι τέσσερις αποτυχίες στα πέντε τελευταία. Έχουν προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι αν και δυσκολευόμαστε να επιλέξουμε το πονηρό -6,5 χάντικαπ, προφανής επιλογή το under όπως σε κάθε παιχνίδι της Φρανκφούρτης όμως με δεδομένο πως οι γηπεδούχοι επιτρέπουν 82 πόντους κατά μ.ο. εντός έδρας τότε ίσως αξίζει το ρίσκο του το over 147,5 σε τιμές αουτσάιντερ (1,93 / Stoiximan).

3120. ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Δεν άντεξε στο «καμίνι» της Τουρκίας η Γκραν Κανάρια και έτσι για να συμμετέχει για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό του Γιούροκαπ θα πρέπει όχι μόνο να νικήσει στη ρεβάνς αλλά να καλύψει και τη διαφορά της ήττας της (89-75), ψάχνει δηλαδή νίκη με 15 πόντους διαφορά. Στο πρωτάθλημα συνέχισε σε θετική τροχιά περνώντας εύκολα από την έδρα της Ομπραντόιρο (68-80). Στο γήπεδο της φέτος ηττήθηκε εντός συνόρων μόνο από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα (11-2 ρεκόρ) ενώ στο Γιούροκαπ έχει ρεκόρ 7-3 αλλά γνωρίζοντας την ήττα και στους δύο προηγούμενους νοκ-άουτ επαναληπτικούς από Λιμόζ και Ζιελόνα Γκόρα. Οι 5/7 εντός έδρας νίκες της πάντως ήρθαν με διαφορά 15 πόντων και άνω. Η Γαλατάσαραϊ έκανε άριστα τη δουλειά της στο πρώτο ματς και αξιοποίησε στο έπακρο τη δύναμη του κόσμου της. Εκτός έδρας στη διοργάνωση βέβαια γνώρισε 6/7 ήττες στα τελευταία της ματς (1-6). Θα δώσουμε προβάδισμα στην έδρα, εφικτό δείχνει το -8 χάντικαπ στο 1,90 της Bet365.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ