ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης. Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

2127. ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ - ΧΡΑΝΤΕΤΣ ΚΡΑΛΟΒΕ

Κύπελλο Τσεχίας, επαναληπτικοί για τη φάση των «8», μετράει το εκτός έδρας γκολ.Έχει κριθεί ουσιαστικά η πρόκριση μετά τη νίκη της Μλάντα με 4-1 στο πρώτο ματς, εμφανής η διαφορά της μιας κατηγορίας που χωρίζει τις δυο ομάδες. Στο πρωτάθλημα η Μλάντα βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με απολογισμό 4-1-1 μετά τις γιορτές και ενδεχόμενη κατάκτηση του κυπέλλου θα προσδώσει θετικό πρόσημο στη σεζόν της. Η Χράντετς μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη με την πορεία της στο θεσμό, αλλά ο μεγάλος στόχος εξακολουθεί να είναι η επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία (βρίσκεται στο -1 για την ώρα από την προνομιούχο δυάδα). Στα επίπεδα του 1,20-1,25 ο άσος, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλέξουμε εδώ από τη στιγμή που το ματς είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

----. ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ – ΚΛΟΥΖ

Την πρώτη της νίκη στα πλέι-άουτ πανηγύρισε η Βολουντάρι στην έδρα της Ιάσι με 1-0, βρέθηκε έτσι, έστω και οριακά, εκτός της επικίνδυνης ζώνης, στο 4-1-1 ο απολογισμός της μετά τη χειμερινή διακοπή. Η Κλουζ μετράει στο ίδιο διάστημα 3-3-0, απέτυχε πάντως να κερδίσει την αδύναμη Πετρόλουλ στην έδρα της (0-0) και είδε τις ομάδες της ουράς να την πλησιάζουν επικίνδυνα. Σε καλή κατάσταση δείχνουν αμφότερες, τα σχεδόν μοιρασμένα σετ με ελαφρύ φαβορί την Κλουζ αποδίδουν σωστά το εν λόγω ζευγάρωμα.

----. ΙΣΡΑΗΛ U19 - ΕΛΒΕΤΙΑ U19

Τελευταία αγωνιστική για το 2ο όμιλο τηςEliteRound.Αδιάφορο βαθμολογικά το παιχνίδι, οι δυο ομάδες θα ψάξουν απλά για τους πρώτους τους βαθμούς στο τουρνουά. Το Ισραήλ μετά τη βαριά ήττα της πρεμιέρας (0-4 από Ιταλία), το πάλεψε απέναντι στην Τουρκία αλλά και πάλι έμεινε με άδεια χέρια καθώς έχασε με 0-1. Ανάλογη και η εικόνα της Ελβετίας, κακή στο πρώτο της ματς (1-4 από Τουρκία), βελτιωμένη απέναντι στην Ιταλία, ούτε αυτό όμως ήταν αρκετό για να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα (ηττήθηκε με 0-2). Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να μπλέξουμε σε ένα τέτοιο παιχνίδι, οι ευάλωτες άμυνες των δυο αντιπάλων ίσως μας δώσουν ένα ματς με πολλά τέρματα.

----. ΙΤΑΛΙΑ U19 - ΤΟΥΡΚΙΑ U19

Τελικός πρόκρισης είναι στην ουσία το ματς, οι δυο ομάδες μοιράζονται την κορυφή της βαθμολογίας, με την Ιταλία να υπερτερεί σε περίπτωση τελικής ισοβαθμίας, λόγω καλύτερης συνολικής διαφοράς τερμάτων. Οι Ιταλοί δείχνουν πολύ καλό πρόσωπο ως τώρα, έχουν 2/2 νίκες με λευκά παθητικά (4-0 το Ισραήλ, 2-0 την Ελβετία) και η Τουρκία πάντως άφησε καλές εντυπώσεις τόσο στο 4-1 επί της Ελβετίας όσο και στο -δύσκολο- 1-0 επί του Ισραήλ. Φαβορί οι Ιταλοί, αλλά το 1,70 του άσου κρίνεται ανεπαρκές, ειδικά από τη στιγμή που η «Σκουάντρα Ατζούρα» προκρίνεται στην επόμενη φάση και με ισοπαλία.

----. ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ - ΚΣΜΣ ΙΑΣΙ

Η Κονκόρντια έσπασε το σερί 12 αγωνιστικών δίχως νίκη και με τα δύο διαδοχικά τρίποντα επί των Κραϊόβα και Μποτοσάνι πήρε βαθιές ανάσες ενόψει της συνέχειας. Δεν είναι σε καλό φεγγάρι η Ιάσι, καθώς κέρδισε μόλις μία φορά στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, ωστόσο παραμένει αρκετά άνετη βαθμολογικά, αφού κατέχει την πρώτη θέση στα πλέι-άουτ. Το κίνητρο και η φόρμα μας οδηγούν στον -0,25 ασιατικό άσο, ο οποίος αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,975 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

608. ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ

Εντυπωσιακή στην Ευρώπη η Σπάρτα, σαρωτική στο πρωτάθλημα, ειδικά στην έδρα της, αλλά το κύπελλο δεν ήταν ποτέ ο θεσμός της και δεν αποτελούσε προτεραιότητα για την ίδια. Η Σλόβαν είναι η κάτοχος του τροπαίου και θέλει να υπερασπιστεί μέχρι τέλους τον τίτλο της, προκειμένου να δώσει το παρών και στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Πολλές οι απουσίες βασικών παικτών στην ομάδα της Πράγας, θα στηρίξουμε τη Λίμπερετς, η οποία μετά το 2-1 του πρώτου ματς θα παίξει κυρίως άμυνα για να πετύχει το στόχο της. Σε απόδοση 2,025 βρίσκουμε το +1 ασιατικό διπλό στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

612. ΠΑΝΤΟΥΡΙ – ΣΤΕΑΟΥΑ

Οι δύο συνεχόμενες ισοπαλίες της Παντούρι σε δύο βατά ματς, δείχνουν πως η ομάδα του Ιορντανέσκου αρχίζει να ξεφουσκώνει στη μάχη του τίτλου. Στον αντίποδα, η Στεάουα είναι πολύ σοβαρή στα πλέι-οφ, τα δίνει όλα σε κάθε ματς και φαίνεται πως είναι η μοναδική αξιόλογη διεκδικήτρια του τίτλου μετά την πρωτοπόρο Άστρα. Απαραίτητη η νίκη για τις δύο ομάδες στο κυνήγι της κορυφής, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται πιο κοντά σε αυτή, λόγω ψυχολογίας, φόρμας και «βαρύτερης» φανέλας. Σε απόδοση 2,05 προσφέρει ηBet365 το -0,5 ασιατικό διπλό.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

614. ΣΑΟΥΘΕΝΤ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Από βαριά ήττα στην έδρα της Ρότσντεϊλ έρχεται η Σάουθεντ (1-4), έχει μείνει με μόλις μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια της (1-2-3) και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να προσεγγίσει την πρώτη εξάδα (βρίσκεται στο -9 για την ώρα). Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-2 της Κρου έπειτα από μια αναμέτρηση με εναλλαγές στο σκορ, είναι ισόβαθμη με τη Σάουθεντ, αλλά μακριά από το σπίτι της τα βρίσκει σκούρα εσχάτως (1-2-3 στα πιο πρόσφατα έξι, βρήκε δίχτυα μόνο στα 2/6 από αυτά). Δύσκολα προσεγγίζεται το εν λόγω ματς, θα έχουμε πάντως το νου μας στοlive, αφού η ισοπαλία δεν κάνει σε καμία από τις δυο ομάδες στην ουσία.

Ακτινογραφία Μπάσκετ Τετάρτης

Διαβάστε αναλύσεις και προγνωστικά από όλα τα ματς του μπασκετικού κουπονιού της Τετάρτης.

3363. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ

Με όπλο την «καυτή» ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο «Abdi Ipekçi» η Γαλατάσαραϊ μπόρεσε να ξεπεράσει το σκόπελο της Μπάγερν καλύπτοντας τη διαφορά της ήττας της στο Μόναχο. Από το ημίχρονο ανέπτυξε διψήφια διαφορά, η οποία έφτασε μέχρι και το +18 αλλά στα τελευταία λεπτά χρειάστηκε την ψυχραιμία και ευστοχία των παικτών της από τη γραμμή των βολών για να επικρατήσει τελικά με 72-59. Μέχρι στιγμής μπροστά στο ένθερμο κοινό της πετυχαίνει κατά μέσο όρο 88,6 πόντους μ.ο. και έχει ρεκόρ 9-1 στη διοργάνωση. Στα έξι πιο πρόσφατα μάλιστα κέρδισε με μέσο όρο διαφορά 24,8 πόντους. Η Γκραν Κανάρια έχει για σπεσιαλιτέ τα εκτός έδρας ματς. Στο Γιούροκαπ μετράει επτά διαδοχικές επιτυχίες και συνολικό ρεκόρ 8-2. Χάρη στην εκτός έδρας νίκη της στην Πολωνία άλλωστε απέκλεισε και τη Ζιελόνα Γκόρα αφού στον επαναληπτικό στην Ισπανία γνώρισε την ήττα. Σεβόμαστε πολύ τις δυνατότητες της Γκραν Κανάρια που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και στην Ισπανία (7-2 στα εννέα τελευταία). Μιλάμε άλλωστε για την περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης αφού έχασε στους τελικούς από την πανίσχυρη Κίμκι. Προκλητικό το +7 χάντικαπ αλλά θα πάμε με την πιο ασφαλής επιλογή τουover158,5 με τους Τούρκους να έχουν σκοράρει από 87 πόντους και πάνω στα 8/10 εντός έδρας τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ