ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (23/3).Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

2031. ΒΕΛΓΙΟ U19 - ΣΚΩΤΙΑ U19

Όμιλοι του Elite Round για την πρόκριση στα τελικά του Euro U19. Οι έξι αγώνες του ομίλου γίνονται σε μία χώρα. Στα προκριματικά για το Elite Round, οι Βέλγοι τερμάτισαν πρώτοι δείχνοντας αρκετά καλά δείγματα γραφής. Φυσικά η ομάδα είναι επηρεασμένη μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες, αναμένεται με ενδιαφέρον πως θα τους επηρεάσει το γεγονός αυτό, παρότι ο αγώνας διεξάγεται στην Κροατία. Έκπληξη που οι Σκωτσέζοι βρίσκονται στον συγκεκριμένο γύρο, πιστεύουν στην ομάδα τους και δεν θέλουν να πάνε για τουρισμό στην Κροατία. Το Βέλγιο είναι ανώτερη ομάδα, ο άσος είναι δίκαιος στο 1,70.

2039. ΚΡΟΑΤΙΑ U19 - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ U19

Εύκολα πέρασαν στην συγκεκριμένη φάση οι Κροάτες που φιλοξενούν τον όμιλο και αναμένουμε να είναι ανταγωνιστικοί για ακόμα μία φορά, αφού έχουν αρκετά καλή ομάδα. 2-1-0 στην προκριματική φάση, έδειξαν θετικότατη εικόνα και θέλουν να συνεχίσουν με παρόμοιες εμφανίσεις. Η Βουλγαρία είναι φανερό ότι είναι κατώτερη ομάδα, εκμεταλλεύτηκε τον αδύναμο όμιλο της και πέρασε χάρη στην ισοβαθμία. Η γηπεδούχους είναι ανώτερη ως σύνολο, έχει τη δύναμη της έδρας και ο άσος στο 1,30 είναι χαμηλός αλλά σωστός.

2044. ΜΟΛΔΑΒΙΑ U21 - ΒΕΛΓΙΟ U21

Στην τελευταία θέση του ομίλου βρίσκεται η Μολδαβία (1-1-4), με τις δυο σερί ήττες που γνώρισε στο γήπεδό της από Λετονία και Τσεχία μειώθηκαν σημαντικά οι ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση. Το Βέλγιο μετράει μέχρι στιγμής 3-0-1 και διεκδικεί την πρωτιά στο γκρουπ, πρόκειται για την ομάδα με το πληρέστερο ρόστερ στον όμιλο και αναμένεται να κονταροχτυπηθεί μέχρι τέλους με την Τσεχία για το απευθείας εισιτήριο για την τελική φάση. Ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη η φιλοξενούμενοι, με το διπλό στο 1,15 πάντως δεν βρίσκουμε αξία.

2060. ΚΡΟΑΤΙΑ – ΙΣΡΑΗΛ

Δεύτερο φιλικό τεστ για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κροατίας ενόψει των τελικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, «ξεχειλίζει» ποιότητα το ρόστερ με Μόντριτς, Πέρισιτς, Μάντζουκιτς κλπ. Χωρίς επίσημο ματς από τον περασμένο Οκτώβριο το Ισραήλ, το οποίο δεν τα κατάφερε στα πρόσφατα προκριματικά, και τυπικά προετοιμάζεται για αυτά του επόμενου Μουντιάλ. Σίγουρα ποιοτικά ανώτεροι οι Κροάτες, και σωστά φαβορί της αναμέτρησης, όμως οι Ισραηλινοί δεν έχουν τίποτα να χάσουν και μπορούν τουλάχιστον να σκοράρουν. Μεγάλο το 2,50 στο GG της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2061. ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΠΓΔΜ

Αρχή στην προετοιμασία της Σλοβενίας για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2018 με το φιλικό τεστ κόντρα στα Σκόπια, απέτυχε προηγουμένως να φτάσει στο Euro της Γαλλίας, αφού αποκλείστηκε στα μπαράζ από την Ουκρανία. Καλή συμπεριφορά πάντως εντός έδρας εδώ και δυόμιση χρόνια, 6-2-2 σε δέκα αναμετρήσεις. Σε πτωτική πορεία η εθνική ομάδα των Σκοπίων, τραγική στα προκριματικά του Euro (έχασε ακόμα και από το Λουξεμβούργο), μάλιστα εκτός έδρας αγνοεί τη χαρά της νίκης έστω και σε φιλικό, από το καλοκαίρι του 2011 (0-6-15 έκτοτε)! Ανώτερο σύνολο οι Σλοβένοι, παίζεται ο ασιατικός άσος -1 (1,75/Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2063. ΜΑΛΤΑ U21 - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ U21

Θεωρητικά οι δυο ομάδες διατηρούν ελπίδες έστω για τη δεύτερη θέση, στην πράξη όμως είναι δύσκολο να καταφέρουν να ξεπεράσουν κάποια εκ των Τσεχία ή Βέλγιο. Η Μάλτα μετράει για την ώρα 1-2-2, έχοντας μάλιστα δώσει όλα της τα παιχνίδια εκτός έδρας, στο 1-3-1 ο απολογισμός για το Μαυροβούνιο, με ισάριθμες ισοπαλίες στα πιο πρόσφατα τρία παιχνίδια του. Πολύ απρόβλεπτο μας φαίνεται σε πρώτη φάση, κρατάμε μόνο το γεγονός ότι η ισοπαλία ουσιαστικά δεν κάνει σε καμία, ειδικά αν το Βέλγιο έχει νικήσει νωρίτερα τη Μολδαβία (το οποίο είναι και το πιο πιθανό σενάριο).

----. ΓΕΩΡΓΙΑU21 – ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟU21

Χωρίς ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση οι δυο ομάδες, 2-0-4 μετράει ως τώρα η Γεωργία, 0-1-5 το Σαν Μαρίνο με τέρματα 1-15. Με νέο προπονητή οι γηπεδούχοι (ανέλαβε ο Γκιόργκι Γκεγκουτσάτζε), είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά οι τιμές στον άσο είναι απαγορευτικές για να ασχοληθούμε σοβαρά.

2069. ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

Δεύτερο τεστ για τη Ρουμανία ενόψει των τελικών της Γαλλίας, τελευταία αναμέτρησή του το εκτός έδρας φιλικό 2-2 με την Ιταλία. Μεγάλο αήττητο σερί για τους Ρουμάνους, μετράνε 8-7-0 σε 15 αναμετρήσεις εδώ και σχεδόν δύο χρόνια! Χαμηλών δυνατοτήτων το συγκρότημα της Λιθουανίας, μόνο το Σαν Μαρίνο κατάφερε να προσπεράσει στα πρόσφατα προκριματικά, ενώ εκτός έδρας αγνοεί τη νίκη για επτά ματς (0-2-5, χωρίς να σκοράρει στα έξι απ’ αυτά). Δεν αναμένεται να αντιμετωπίζουν δυσκολίες οι ανώτεροι Ρουμάνοι, αλλά δεν αναμένεται να διαλύσουν κιόλας τους Λιθουανούς. Αξίζει το 1,91 του συνδυασμού άσου & under 3,5 στον Stoiximan, ο οποίος επανέφερε τις καταθέσεις με paysafecard! Διαβάστε περισσότερα εδώ.

----. ΓΙΒΡΑΛΑΤΑΡ – ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ

Φιλική αναμέτρηση μεταξύ δυο αδύναμων ομάδων. Το Γιβραλτάρ τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα, στα προκριματικά του Euro μέτρησε μόνο ήττες (0-0-10, σε όλα δέχθηκε από τουλάχιστον τρία γκολ), στα φιλικά που έδωσε τα τελευταία δυο χρόνια ο απολογισμός του είναι 1-1-3 (η νίκη ήρθε απέναντι στη Μάλτα). Το Λιχτενστάιν απέφυγε την τελευταία θέση του γκρουπ του στα προκριματικά (1-2-7 ο απολογισμός του), στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια του πάντως γνώρισε ισάριθμες ήττες με τέρματα 0-14. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε εδώ, αμφότερες θα κυνηγήσουν τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο πάνω-κάτω στα μέτρα τους.

2082. ΠΟΛΩΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ

Από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις η Εθνική ομάδα της Σερβίας αφού παρά το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει σε μικρές ηλικίες δεν έχει καταφέρει ακόμα να «χτίσει» την επόμενη γενιά που θα πρωταγωνιστήσει. Αντιθέτως, η Πολωνία πέτυχε το στόχο της και θα συμμετέχει στο EURO της Γαλλίας με τα μηνύματα που άφησε στην προκριματική διαδικασία να είναι πολύ ελπιδοφόρα. Δεν υπάρχει λόγος να μην παίξουν ελεύθερα οι δύο ομάδες, στο 2,025 βρίσκουμε το over 2,25 στην Bet365, για τους πιο συντηρητικούς υπάρχει το over 2 στο 1,725. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2093. ΡΙΟΝΕΓΚΡΟ ΑΓΚΟΥΙΛΑΣ – ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

Σε πολύ καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, μετρούν έξι αγωνιστικές χωρίς ήττα (4-2-0), ενώ παραμένουν αήττητοι και στο γήπεδό τους (2-1-0). Η Φορταλέζα αντιθέτως πραγματοποιεί μέτρια πορεία για την ώρα (2-2-4 συνολικά), μακριά από το σπίτι της μάλιστα δεν έχει βρει ακόμη δίχτυα (0-1-2, 3/3 under 1,5). Με βάση τα όσα μας έχουν δείξει ως τώρα οι δυο ομάδες, περιμένουμε να επικρατήσουν οι γηπεδούχοι, τίποτα το ιδιαίτερο πάντως το 1,50 του άσου.

2095. ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Με πολλά σκαμπανεβάσματα ως τώρα στο πρωτάθλημα η Σάντα Φε (2-3-3 συνολικά), η παράλληλη συμμετοχή της στο Λιμπερταδόρες εξηγεί την πορεία της αυτή. Κοσμογονικές εξελίξεις στην ομάδα πριν από το κλάσικο με τη Μιγιονάριος την Κυριακή, με τον κόουτς Πελούσο, που την οδήγησε στην κατάκτηση του Σουνταμερικάνα το Δεκέμβριο, να παραιτείται. Αιτία στάθηκε η απόφαση του να αφήσει εκτός αποστολής για το ντέρμπι τον εμβληματικό μέσο Πέρες, με τον τελευταίο να ανακοινώνει πως θέλει να τερματίσει το συμβόλαιό του με την ομάδα, λόγω έλλειψης σεβασμού προς το πρόσωπό του. Στο άκουσμα της είδησης αυτής, οι οπαδοί της ομάδας συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο για να αποδοκιμάσουν τον προπονητή, με τον Πελούσο να υποβάλλει την παραίτησή του, η οποία και έγινε αποδεκτή. Η Τζούνιορ πραγματοποιεί φανταστικό πρωτάθλημα για την ώρα, βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, με απολογισμό 7-1-1, στο τελευταίο παιχνίδι της στην έδρα της Τζαγκουάρες μπορεί να μην ικανοποίησε, αλλά βρήκε τον τρόπο να φτάσει στη νίκη με 2-0. Φοβερή παράδοση διατηρεί η Σάντα Φε στη Μπογκοτά απέναντι στη Τζούνιορ (10 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις), ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπερτερεί σε κανένα άλλο τομέα, θα παραταχθεί με υπηρεσιακό προπονητή απέναντι σε μια ομάδα που είναι αποτελεσματικότατη ως τώρα, σε καμία περίπτωση δεν αξίζει ο άσος του 1,70, ή κόντρα ή πάσο οι επιλογές εδώ.

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

3010. ΜΙΛΑΝΟ – ΤΡΕΝΤΟ

Την κακή εμφάνιση στην 3η περίοδο (21-12 επιμέρους σκορ) πλήρωσε σε μεγάλο βαθμό η Αρμάνι Μιλάνο που ηττήθηκε στο πρώτο ματς με 10 πόντους διαφορά (83-73) από την Τρέντο, η οποία και μάζεψε 25 επιθετικά ριμπάουντ καταγράφοντας έτσι το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης. Τέταρτη και πιο κρίσιμη μεταξύ τους αναμέτρηση φέτος με την Τρέντο να την νικάει και πάλι εντός έδρας στο πρωτάθλημα ενώ στο Μιλάνο να χάνει δύσκολα με 83-79. Η Αρμάνι έχει το απόλυτο εντός έδρας στο θεσμό (4-0) πετυχαίνοντας 86 πόντους μ.ο. Η Τρέντο έχει ρίξει ξεκάθαρα το βάρος στην Ευρώπη όπου φαίνεται πιο «διψασμένη» από τις υποχρεώσεις της εντός συνόρων όπου την Κυριακή ηττήθηκε και από την ουραγό Τορίνο φτάνοντας τις 6 συνεχόμενες ήττες. Μεγάλο το άνοιγμα του χάντικαπ, στη διαφορά του πρώτου αγώνα περίπου. Οριακό το βλέπουμε, αν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι θα ήταν το +11,5 χάντικαπ στο 1,90 του Stoiximan.

3011. ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΝΙΖΝΙ

Ονειρικό ματς έκανε το Στρασβούργο στη Ρωσία, η νίκη με +9 πόντους διαφορά (85-94) ήρθε επειδή η πλειοψηφία των παικτών της ήταν πολύ εύστοχοι. Πιο συγκεκριμένα σούταρε με ποσοστό 65,9% στα δίποντα και ευστόχησε στα 10 από τα 14 τρίποντα που επιχείρησε. Έτσι κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει η πρώτη Γαλλική ομάδα που θα φτάσει τόσο μακριά στη διοργάνωση. Με την τρελή και παλαβή ομάδα της Νίζνι βέβαια δεν μπορεί να βγάλει άκρη και να είναι ποτέ σίγουρος κανένας. Κάπως έτσι άλλωστε απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο τη Ζενίτ (102-76). Την Κυριακή στη VTB πάντως έκανε άλλη μία σπουδαία νίκη μετά από αυτήν με την Κούμπαν, κέρδισε στην παράταση με 91-81 την Ούνιξ Καζάν. Από τη στιγμή που οι Ρώσοι τρέχουν και δεν φτάνουν και θέλουν νίκη με διψήφια διαφορά πόντων για να προκριθούν βλέπουμε να κάνουν το γνωστό τους run n’ gun παιχνίδι. Καλή περίπτωση το over 159,5, μόνο στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους έχουν σημειωθεί 179,5 πόντοι μ.ο.

3012. ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν αποτελεί η Λαμποράλ Κούτσα η οποία παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστική μέχρι στιγμής, έχοντας μάλιστα την ευκαιρία να προκριθεί στο «Top-8» από έναν όμιλο που κανείς δεν περίμενε πως θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Παρά το νωθρό ξεκίνημα η Μπαρτσελόνα δείχνει να βρίσκει το δρόμο της λυγίζοντας διαδοχικά ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ. Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες με τον άσσο να προσφέρεται με 0% γκανιότα και σε απόδοση 2,10 στον Stoiximan, επιλογή η οποία έχει μπει στο πινακάκι των Daggers. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

3013. ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ

Το πιο ξεκάθαρο φαβορί των ζευγαριών των προημιτελικών μετά το πρώτο ματς είναι σίγουρα η Γκραν Κανάρια που δείχνει πως θα παλέψει δυνατά και για την κατάκτηση του τροπαίου. Η νίκη της με +11 πόντους διαφορά (82-93) της δίνουν μεγάλο πλεονέκτημα αφού παραδοσιακά στο γήπεδο της στα Κανάρια νησιά είναι ισχυρή. Στο πρωτάθλημα έχει ρεκόρ 10-2 με τις ήττες να έρχονται από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα ενώ στο Γιούροκαπ έχει 7-2 χάνοντας μόνο από τις δύο Γαλλικές ομάδες, Λιμόζ και Στρασβούργο. Την Κυριακή πάντως στην ACB γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα από τη Σεβίλλη (97-72). Η Ζιελόνα Γκόρα μέχρι στιγμής έχει κάνει το εξής παράδοξο, 5/5 ήττες στο γήπεδο της και 4/4 νίκες εκτός έδρας όπου μεταξύ άλλων έκανε την έκπληξη και απέκλεισε την πανίσχυρη Ούνιξ Καζάν. Προς αποφυγήν το -12,5 χάντικαπ, καλύτερη σκέψη θεωρούμε το over 82,5 πόντων των Ισπανών που πληρώνει 1,83 στον Stoiximan.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ