ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο (9/3).Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο (9/3).

2841. ΣΤΕΑΟΥΑ - ΑΣΤΡΑ ΓΚΙΟΥΡΓΚΙΟΥ

Πρώτος αγώνας για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Ρουμανίας, ισχύει το εκτός έδρας γκολ.Στο Πιτέστι (100 περίπου χιλιόμετρα από το Βουκουρέστι) θα γίνει το παιχνίδι, εκεί αγωνίζεται τον τελευταίο καιρό η Στεάουα, αφού το δικό της γήπεδό έχει κριθεί ακατάλληλο για λόγους ασφαλείας. Έρχεται από δυο ισοπαλίες σε ισάριθμα ντέρμπι με τη Ντιναμό και εξακολουθεί να βρίσκεται μέσα σε όλα τα ταμπλό (πρωτάθλημα, κύπελλο, Λιγκ Καπ), παρόλο που δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Η Άστρα ξεκίνησε με το δεξί στα πλέι-οφ (2-0 τη Βιτόρουλ), παρά την αναστάτωση που έφερε στο εσωτερικό της η τιμωρία του προπονητή της για έξι μήνες, με την κατηγορία της συμμετοχής σε παράνομο στοιχηματισμό αγώνων (την ομάδα καθοδηγεί μέχρι νεωτέρας ο βοηθός του). Οδηγεί σταθερά την κούρσα του πρωταθλήματος, μεγάλο της όπλο οι εκτός έδρας επιδόσεις της (9-3-1 εκτός στο πρωτάθλημα). Υποψιασμένα μας φαίνονται τα σετ, γι αυτό και θα αποφύγουμε να εμπλακούμε στην εν λόγω αναμέτρηση, ενώ και η εξέλιξη με τον τεχνικό της Άστρα, είναι ένας ακόμα παράγοντας που θολώνει περαιτέρω το τοπίο.

2021. ΠΟΥΣΚΑΣ ΑΚΑΝΤΕΜΙΑ – ΠΑΞΙ

Τρεις σερί ήττες μετράει η Πούσκας, μένοντας κολλημένη εντός της επικίνδυνης ζώνης, έβγαλε πάντως δύσκολο πρόγραμμα στο διάστημα αυτό (έπαιξε με Φερεντσβάρος, Βιντεότον και Ντέμπρετσεν). Η Πάξι υπέστη ήττα-σοκ στο γήπεδό της από την ουραγό Μπεκεσάμπιε με 0-2, διατηρεί πάντως απόσταση ασφαλείας από την ένατη θέση και δύσκολα θα μπλέξει. Δεν χωρίζουν πολλά τις δυο ομάδες από άποψη ποιότητας, δίνουμε το προβάδισμα στον ασιατικό άσο 0:0 στο 1,90 τηςBet365,μια και οι γηπεδούχοι έχουν περισσότερο ανάγκη τη νίκη στην παρούσα φάση.

2038. ΖΕΝΙΤ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση έχει αποκτήσει η Μπενφίκα, η οποία κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι. Η Ζενίτ, από την άλλη, δεν πατάει καλά στο διάστημα μετά τη διακοπή, ωστόσο διαθέτει την ομάδα που μπορεί να «χτυπήσει» στα ίσια τους Πορτογάλους. Περιμένουμε κλειστό παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στα μετόπισθεν, η τακτική λοιπόν αναμένεται να οδηγήσει το ματς σε αργό ρυθμό, με τα λίγα γκολ να έχουν τον πρώτο λόγο. Οριακά αποδεκτό τοunder2,5 στο 1,70 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2042. ΜΤΚ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ - ΚΙΣΠΕΣΤ ΧΟΝΒΕΝΤ

Πρώτο τρίποντο για την ΜΤΚ μετά τις γιορτές, χάρη στο 2-1 επί της Ούιπεστ, στο γήπεδό της είναι πολύ δυνατή φέτος (7-1-1 εντός, με μόλις τέσσερα τέρματα παθητικό σε αυτά). Η Χόνβεντ έμεινε στο 0-0 υποδεχόμενη τη Βάσας, θετικό κρίνεται το αποτέλεσμα αυτό, μιας και έπαιξε για σχεδόν ένα ημίχρονο με αριθμητικό μειονέκτημα δυο παιχτών. Στο μέσο της βαθμολογίας βρίσκονται αμφότερες, θεωρούμε πως οι γηπεδούχοι με όπλο την έδρα τους είναι το φαβορί για τη νίκη , είτε τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1 είτε ο ασιατικός άσος -0,25 μπορούν να αποτελέσουν επιλογή.

2043. ΧΑΛΑΝΤΑΣ – ΟΥΙΠΕΣΤ

Το πάλεψε αλλά τελικά ηττήθηκε με 1-2 από τη Βιντεότον η Χαλάντας, το αποτέλεσμα αυτό την έριξε εκτός τριάδας. Η Ούιπεστ έχασε με 1-2 από την ΜΤΚ, μπήκε έτσι τέλος σε αήττητο σερί 10 αγωνιστικών (7-3-0) που την είχε φέρει και εκείνη στην τριάδα. Δυνατά σύνολα διαθέτουν αμφότερες, έρχονται πάντως από αρνητικά αποτελέσματα και είναι αμφίβολο πως θα αντιδράσουν και από τη στιγμή που τα σετ που κυκλοφορούν μας φαίνονται σωστά, θα αποφύγουμε να πάρουμε θέση.

2040. ΜΠΕΚΕΣΑΜΠΕ ΕΛΟΡΕ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ

Έμειναν ζωντανοί στη μάχη της παραμονής οι γηπεδούχοι με το διπλό που απέσπασαν στην έδρα της Πάξι (2-0), έσπασαν έτσι αρνητικό σερί επτά αγωνιστικών χωρίς τρίποντο (0-3-4). Η Φερεντσβάρος έρχεται από δυο κολλητά στραβοπατήματα (ήττα με 1-2 εκτός από τη Χόνβεντ, ισοπαλία με 2-2 εντός με τη Ντισγκίρι), το πρωτάθλημα φυσικά δεν χάνεται (+18 από τη δεύτερη θέση), αλλά σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχουν περιθώρια για τρίτη σερί γκέλα. Λογικό φαβορί το διπλό, καμία ευκαιρία όμως στο 1,50 που κυκλοφορεί.

2041. ΝΤΙΣΓΚΙΡΙ – ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ

Σπουδαίο αποτέλεσμα απέσπασε η Ντισγκίρι στο γήπεδο της πρωτοπόρου Φερεντσβάρος, το τελικό 2-2 της χάρισε ένα βαθμό που μπορεί να αποβεί καθοριστικός στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η Βιντεότον νίκησε, έστω και δύσκολα, τη μαχητική Χαλάντας και παραμένει στο κυνήγι της δεύτερης θέσης, έχει πάντως αποδειχθεί ασταθέστατη στις εξόδους της (3-0-8 εκτός). Από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι προσφέρονται σε αποδόσεις φαβορί, υπάρχει χώρος για να πάμε στην κόντρα, στηρίζοντας τους ανεβασμένους γηπεδούχους, στο 1,80 βρίσκουμε τον ασιατικό άσο +0,25 στηνBet365.

2045. ΜΠΑΣΤΙΑ – ΝΑΝΤ

Ολοένα και πλησιάζει το στόχο των 40 βαθμών η Μπαστιά, με το 0-0 απέναντι στη Λοριάν συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς ήττα (3-1-0, κράτησε απαραβίαστη την εστία της και στα τέσσερα) που είναι και το καλύτερο φετινό σερί της. Στο γήπεδό της είναι και φέτος εξαιρετικά αποτελεσματική, στο 9-1-4 ο εντός έδρας απολογισμός της, στα πέντε πιο πρόσφατα μάλιστα δεν δέχθηκε ούτε ένα τέρμα (4-1-0, 5/5NG&under2,5). Η Ναντ έρχεται από δυο κολλητά χαστούκια, την ήττα-αποκλεισμό με 2-3 από τη Σοσό στο κύπελλο διαδέχθηκε η συντριβή με 1-4 στο ντέρμπι με τη Ρεν, τερματίστηκε έτσι το αήττητο σερί των 13 αγωνιστικών (4-9-0) που κρατούσε στο πρωτάθλημα από τα τέλη Νοεμβρίου. Ακριβώς στη μέση τα σετ, θεωρούμε πως η Μπαστιά βρίσκεται σε λίγο καλύτερη κατάσταση, ωστόσο δεν έχει τόσο γεμάτο ρόστερ ώστε να μπορεί να τα βγάλει πέρα με τρία ματς σε διάστημα μιας εβδομάδας, δεν θα μπλέξουμε με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού το επικρατέστερο σημείο κατά τη γνώμη μας είναι η ισοπαλία.

2044. ΓΚΑΖΕΛΕΚ – ΜΑΡΣΕΪΓ

Στο παρά ένα στην κυριολεξία έσωσε το βαθμό στην έδρα της Μπορντό η Γκαζελέκ, βρήκε το γκολ της ισοφάρισης για το τελικό 1-1 στο 89’, διατηρώντας έτσι απόσταση βολής από τη 17η θέση. Συμπλήρωσε πάντως εννέα αγωνιστικές χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-5-4), εμφανίζοντας σημάδια κούρασης εσχάτως, ενώ και τα προβλήματα απουσιών που προέκυψαν μαζεμένα, κυρίως στην άμυνα, επιδείνωσαν την κατάσταση (θα έχει ωστόσο τώρα δυο σημαντικές επιστροφές από τιμωρίες). Η Μαρσέιγ απέτυχε να κερδίσει στο γήπεδό της και την Τουλούζ (1-1 το τελικό σκορ), στα εννέα ματς του δεύτερου γύρου μετράει έξι ισοπαλίες (2-6-1), ενώ μακριά από το σπίτι της τρέχει αήττητο σερί εννέα αγώνων (6-3-0). Στο προσεχές ματς, θα στερηθεί τον υπερπολύτιμο αμυντικό χαφ Λασανά Ντιαρά (21 συμ.), επιστρέφει όμως ο ηγέτης της άμυνας, Ν’ Κουλού (25 συμ.). Σωστό φαβορί στο 2,15 η Μαρσέιγ, έχει δείξει πως ξέρει να παίρνει αποτελέσματα μακριά από το σπίτι της και θα βρει απέναντί της μια ομάδα που ζορίζεται τον τελευταίο καιρό, χωρίς να είναι καμία τρομερή ευκαιρία, παίζεται το διπλό.

2053. ΤΣΕΛΣΙ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Όλη τη χρονιά παίζουν Τσέλσι και Παρί σε ένα 90λεπτο αφού η Τσέλσι στο πρωτάθλημα παραπαίει (10η θέση) ενώ η Παρί κατέκτησε πρόωρα τον τίτλο και ψάχνει και φέτος να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Το σκορ του πρώτου αγώνα (2-1) δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα στους Γάλλους, γενικά περιμένουμε συντηρητικό ματς στα πρώτα λεπτά. Αν το σκορ ανοίξει από νωρίς λογικά θα δούμε περισσότερα ρίσκα. Καλή σκέψη το να σημειωθεί το πρώτο γκολ μετά το 28’, η συγκεκριμένη επιλογή παίζεται στον Stoiximan σε απόδοση 2,08. Δωρεάν στοίχημα σε εξέλιξη μέχρι και 25 ευρώ προσφέρει η Bet365, διαβάστε εδώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους της προσφοράς. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2056. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Αναμέτρηση με φόντο της εξάδα στο πρωτάθλημα Σκωτίας, αυτή ανάμεσα σε Σεντ Τζόνστον και Ινβερνές, με τους γηπεδούχους να διανύουν παρατεταμένο ντεφορμάρισμα. Συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας για την Ινβερνές, η οποία πάντως σκοράρει με άνεση όταν αγωνίζεται μακριά από το γήπεδό της. Δεν χωρίζουν πολλά πράγματα τις δύο ομάδες, έχει καλές πιθανότητες επαλήθευσης το GG (1,95/ Stoiximan ). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2057. ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ - ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Η Κομπρεσάλ έχασε και από τη Σέρο Πορτένιο και συμπλήρωσε δύο ήττες σε ισάριθμα ματς στο Κόπα Λιμπερταδόρες που φαίνεται ότι δεν τα πηγαίνει καλά, αν και οι εμφανίσεις της δεν είναι τόσο κακές. 0-1-1 για την Ιντεπεντιέτε Σάντα Φε, οριακή ήττα από την Κορίνθιανς με 0-1. Αμφότερες χάνουν οριακά μέχρι τώρα, περιμένουμε κλειστό ματς που έχει αρκετή ισοπαλία.

2083. ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Χωρίς νίκη ακόμα η Ρόζαριο στο Λιμπερταδόρες, αφού έχασε από την ανώτερη Παλμέιρας με 0-2, δίκαιη ήττα αφού ήταν κατώτερη της αντιπάλου της. Η Ατλέτικο Ρίβερ Πλέιτ της Ουρουγουάης έχει δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια, παρότι δεν βάζει την καλύτερη ενδεκάδα της. Περιμένουμε οριακό ματς και δεν βρίσκουμε το λόγο να είναι καθαρό φαβορί η γηπεδούχος, πάσο.

2082. ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Η Σέρο Πορτένιο κέρδισε οριακά με 2-1 την Κομπρεσάλ, αλλά το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό αφού έχει τρεις συνεχόμενες ήττες στο εγχώριο πρωτάθλημα και ο προπονητής Φαρίας είναι σε δύσκολη θέση. Χρειάζεται ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας του. Η Κορίνθιανς έκανε το δύο στα δύο με τη νίκη της με 1-0 επί της Ιντεπεντέντιε Σάντα Φε, ακόμα μία οριακή νίκη και δεν πιστεύουμε ότι θα καταφέρει να πάρει όλες της τις νίκες με το ισχνό 1-0. Δίκαιες οι αποδόσεις, πάμε στο επόμενο.

2087. ΓΚΡΕΜΙΟ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Η Γκρέμιο αντέδρασε μετά την ήττα της πρεμιέρας κερδίζοντας με 4-0 τη Λίγκα ντε Κίτο. Εύκολη νίκη και θέλει να συνεχίσει έτσι με ανάλογες νίκες. Στο 0-0 έμεινε με την Ιντερνασιονάλ για το πολιτειακό της πρωτάθλημα. Η Σαν Λορέντζο έχασε στην πρεμιέρα με 0-2 από τη Λίγκα ντε Κίτο και στο επόμενο ματς της έφερε 1-1 με την Τολούκα. Με μικτή σύνθεση στο πρωτάθλημα για να βάλει την καλύτερη εντεκάδα της στο ματς με τη Γκρέμιο. Δίκαιο φαβορί οι Βραζιλιάνοι, αλλά η Σαν Λορέντζο είναι υπολογίσιμη δύναμη και πιο έτοιμη στη σεζόν της, αφού το πολιτειακό πρωτάθλημα για τη Γκρέμιο δεν είναι το ίδιο με το πρωτάθλημα της Αργεντινής. Πάσο.

2088. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Η Παλμέιρας κέρδισε με 2-0 τη Ροζάριο και αντέδρασε από την ισοπαλία της πρεμιέρας που ήταν εκτός προγράμματος. Η Νασιονάλ έφερε με την Ατλέτικο Ρίβερ Πλέιτ δεύτερη σερί ισοπαλία, δεν εντυπωσιάζει αλλά μαζεύει κάποιους βαθμούς. Ανώτερη ομάδα η γηπεδούχους και πιστεύουμε ότι θα πάρει τη νίκη.

2086. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΤΑΤΣΙΡΑ – ΠΟΥΜΑΣ

Ντεπορτίβο Τατσίρα έχασε με 0-2 από την Έμελεκ χωρίς να παίξει καλά και έδειξε ότι η άμυνα της με μεγάλους αντιπάλους τα βρίσκει σκούρα. Με αναπληρωματικούς στο πρωτάθλημα για να παίξει όσο καλύτερα μπορεί στο Κόπα Λιμπερταδόρες και να καταφέρει να πάρει την πρώτη της νίκη. Η Πούμας κέρδισε με 2-0 την Ολίμπια και συμπλήρωσε δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο Λιμπερταδόρες και είναι πρώτη στον όμιλο. Αμφότερες ενδιαφέρονται περισσότερο για την επίθεση και λιγότερο για την άμυνα, τοover2 των Young Guns είναι ασφαλές και έχει αξία.

2090. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ – ΝΤΟΡΑΔΟΣ

Η Γουαδαλαχάρα αν δεν έχει κερδίσει η Χουάρες με νίκη παίρνει την πρωτιά, για να πάρει τον επιπλέον βαθμό από τα ματς με την Ντοράδος δεν της φτάνει η νίκη, αλλά πρέπει να καλύψει το 1-0 του πρώτου αγώνα. Η Ντοράδος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, αφού θέλει νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να πάρει την πρόκριση. Τελευταία είναι ανεβασμένη, αλλά δεν θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει έστω βαθμό στη Γουαδαλαχάρα που είναι ανώτερη και πιστεύουμε θα κερδίσει, χαμηλά οι τιμές για τους γηπεδούχους, μόνο στοliveμπορεί να μας απασχολήσει.

2095. ΚΑΦΕΤΑΛΕΡΟΣ ΝΤΕ ΤΑΠΑΤΣΟΥΛΑ - ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ

Οι γηπεδούχοι είναι αδύναμη ομάδα και ήδη αποκλεισμένη. Δεν πιστεύουμε ότι θα έχει πρόβλημα να την ξανακερδίσει η Κρουζ Αζούλ, βέβαια μπορεί και με την ισοπαλία να τερματίζει πρώτη, αυτό θα το ξέρουμε την ημέρα του αγώνα όμως, ακόμα ένα ματς που μόνο μετά την έναρξη μπορεί να μας απασχολήσει.

2096. ΚΛΑΜΠ ΣΕΛΑΓΙΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ

Η Σελάγια είναι τελευταία και καταϊδρωμένη, δεν έχει ελπίδες και λογικά θα παίξει με αναπληρωματικούς. Η Σαν Λούις θέλει νίκη για να ελπίζει για την πρωτιά ή για μία από τις καλύτερες δεύτερες θέσεις. Το αποτέλεσμα της Πατσούκα θα κρίνει τι θα θέλει, το οποίο θα γνωρίζει. Ακόμα ένα ματς με αρκετό ενδιαφέρον στο live.

2097. ΛΕΟΝ – ΜΟΝΑΡΚΑΣ

Αμφότερες δεν έχουν καμία ελπίδα πρόκρισης, αδιάφορο ματς το αφήνουμε στην ησυχία του.

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

3390. ΓΚΙΣΕΝ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

Εξ' αναβολής αναμέτρηση για τη 19η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η νεοφώτιστη Γκίσεν (ρεκόρ 12-11), έδειξε χαρακτήρα παίρνοντας σπουδαίο διπλό στην έδρα της Μπαϊρόιτ (72-74) κι έτσι, μείωσε στις δύο νίκες τη διαφορά από την οκτάδα. Επιβλητικοί οι Σκάιλαϊνερς της Φρανκφούρτης (ρεκόρ 16-7) κόντρα στη μέχρι πρότινος ισόβαθμη Ουλμ (92-73), πάτησαν από νωρίς το γκάζι και δεν άφησαν περιθώριο στους αντιπάλους τους να απειλήσουν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Πλέον απέχουν μόλις μία νίκη από την τετράδα, η οποία αποτελεί το μεγάλο τους στόχο. Όσο κερδίζει τόσο θα συνεχίζει να έχει βάσιμες ελπίδες για είσοδο στα πλέι-οφ η γηπεδούχος, όμως η αλήθεια είναι πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της. Από την άλλη η Φρανκφούρτη «βλέπει» τετράδα και θα πρέπει να βάλει τέλος στο σερί δύο διαδοχικών ηττών μακριά από το σπίτι της (από Λούντβιγκσμπουργκ και Μπάμπεργκ κατά σειρά). Θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα οι φιλοξενούμενοι με όπλο την εξαιρετική τους άμυνα (70,2 πόντοι μ.ο.) θα καταφέρουν να καλύψουν το -2,5 χάντικαπ (1,93 / Stoiximan) σε μία έδρα που παραδοσιακά είναι κάτι παραπάνω από φιλόξενη γι’ αυτούς (ρεκόρ 11-1).

3013. ΠΕΖΑΡΟ – ΤΡΕΝΤΟ

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε την Κυριακή στο Μπρίντιζι η Πεζάρο που συνεχίζει την προσπάθεια της για να μην κινδυνεύσει η θέση της στην κατηγορία. Στο γήπεδο της εμφανίζει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, εκεί άλλωστε έχει πάρει τις 6/7 νίκες της (6-4 εντός έδρας ρεκόρ) ενώ στο πιο πρόσφατο «λύγισε» την πρωτοπόρο Ρέτζιο Εμίλια. Η Τρέντο έδειξε κουρασμένη στην έδρα της Βαρέζε από την οποία ηττήθηκε με 96-82. Αν δεν συνέλθει άμεσα θα μπει σε ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο η συμμετοχή της στα πλέι-οφ. Πολύ ντεφορμέ στο πρωτάθλημα, έρχεται 5/6 ήττες τον τελευταίο μήνα με τις τρεις μάλιστα να σημειώνονται στο γήπεδο της. Θα στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνει η Πεζάρο για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, 2,10 πληρώνει η νίκη της στηνBet365.

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ