ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (24/2). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

731. AE ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Επαναληπτικός προημιτελικός για το κύπελλο Κύπρου, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, το ματς είναι τοπικό ντέρμπι της Λεμεσού με έντονη αντιπαλότητα μεταξύ των δυο ομάδων. Καθαρό σκορ πέτυχε ο Απόλλων στο πρώτο παιχνίδι, το 2-0 αποτελεί καλή παρακαταθήκη για να βρεθεί στα ημιτελικά. Έχει πλέον συμπληρώσει έξι σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, με αποτέλεσμα να αναρριχηθεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ έχει ηττηθεί μόλις σε δυο από τις πιο πρόσφατες 12 εξόδους του (7-3-2). Η ΑΕΛ έρχεται από δυο κολλητές νίκες στο πρωτάθλημα, πλησίασε στο -3 από την εξάδα και διατήρησε τις ελπίδες της για να προλάβει τα πλέι-οφ, 2-0-1 ο απολογισμός της από τη στιγμή που ανέλαβε ο Πάμπος Χριστοδούλου. Ανεβασμένη η ΑΕΛ από τη στιγμή που άλλαξε προπονητή, θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για την ανατροπή, αλλά θα βρει απέναντί της μια σταθερότατη ομάδα και έχει σκορ ασφαλείας υπέρ της από το πρώτο ματς. Η κρισιμότητα του ντέρμπι μας κάνει να περιμένουμε έναν αγώνα με λίγα τέρματα, με τον Kyr_Lim να επιδεικνύει γρήγορα αντανακλαστικά και να επιλέγει το under 2,5 στο 2,25 της Bet365, προτού αυτό υποχωρήσει στα επίπεδα του 1,85-1,90.

736. ΜΠΡΑΓΚΑ – ΣΙΟΝ

Ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης απέκτησε η Μπράγκα μετά το 1-2 του πρώτου αγώνα, σε ένα ματς όπου πάντως θα μπορούσε να μην κερδίσει. Η Σιόν έχασε πολλές ευκαιρίες όχι μόνο για να πάρει την ισοπαλία, αλλά ακόμα και τη νίκη, με την εμφάνιση να γεμίζει αισιοδοξία τους Ελβετούς ενόψει της ρεβάνς. Κάνει νερά η άμυνα των Πορτογάλων τελευταία, πιστεύουν στο θαύμα και θα επιτεθούν από νωρίς οι φιλοξενούμενοι. Αξία υπάρχει τόσο στο over 0,5 γκολ της Σιόν, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1,70 στον Stoiximan, όσο και στο αμφίσκορο στο 2,00 της ίδιας εταιρίας . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

743. ΝΤΕΡΜΠΙ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Από νίκη ψυχολογίας προέρχεται η Ντέρμπι η οποία σε καμία περίπτωση δεν θέλει να χάσει το τρένο της ανόδου. Η Μπλάκμπερν παρά την πρόσφατη μέτρια εμφάνιση της κατάφερε να επιστέψει στις νίκες ωστόσο μακριά από την έδρα της παρουσιάζεται ιδιαίτερα προβληματική, χαρακτηριστικό παράδειγμα τα τελευταία πέντε πιο πρόσφατα στα οποία σκόραρε μόλις δύο τέρματα, το 1,85 του άσου στην Bet365 αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

892. ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ – ΜΟΡΤΟΝ

Εύκολο απόγευμα είχε απέναντι στην Αλόα η Χιμπέρνιαν, δε συνάντησε καμία δυσκολία για το τελικό 3-0. Έκτο παιχνίδι χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα (4-2-0), πάντα στο -8 από την πρωτοπόρο Ρέιντζερς (με ένα ματς λιγότερο), στο 10-2-0 ο εντός έδρας απολογισμός της. Η Μόρτον έχασε 0-1 από τη Φολκέρκ εντός έδρας, στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος ηττήθηκε πέντε φορές (1-1-5), είναι πάντως αλώβητη στις πιο πρόσφατες τέσσερις εξόδους της (1-3-0, 3/4 over 2,5, 4/4 GG). Σωστό φαβορί η Χιμπέρνιαν, στο 1,35 όμως δεν θα πάρουμε, τα πολλά τέρματα φαντάζουν επίσης πιθανά, μιας και η Μόρτον σκοράρει πολύ πιο εύκολα μακριά από το σπίτι της.

741. ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Εξαιρετικό φίνις πραγματοποίησε στο 2015 η Ντιναμό Κιέβου, καθώς παραμένει στην κορυφή του πρωταθλήματος, ενώ εντυπωσίασε και στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου έχασε μόνο στο Λονδίνο από την Τσέλσι. Το κακό –όπως και για όλες τις ομάδες του ανατολικού μπλοκ- είναι η μεγάλη χειμερινή διακοπή, με το τελευταίο της επίσημο ματς να χρονολογείται στις 9 Δεκεμβρίου. Στον αντίποδα, η Μάντσεστερ Σίτυ βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, αλλά δεν πείθει καθόλου με την εικόνα της. Επέλεξε συνειδητά να αφήσει το κύπελλο, όμως ο στόχος του πρωταθλήματος κάνει φτερά, καθώς οι δύο «κολλητές» από Λέστερ και Τότεναμ την έριξαν στο καναβάτσο. Στο Τσάμπιονς Λιγκ οι «πολίτες» θέλουν να ξορκίσουν την κατάρα και να βρεθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο αντίπαλος τους μπορεί να είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα, η οποία προέρχεται από μεγάλη διακοπή, αλλά σίγουρα δεν είναι η Μπαρτσελόνα που τους άφησε εκτός πέρυσι και πρόπερσι. Μονόδρομος η πρόκριση για τη Σίτυ, μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα και να «κλείσει στόματα» στην Ουκρανία, με το -0,25 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,95 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

742. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Την καλύτερη δυνατή κλήρωση είχε η Ατλέτικο στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ αφού η νεανική Αϊντχόφεν μόνο φόβητρο δεν αποτελεί, Βέβαια φέτος κάνει τρομερή σεζόν στο εγχώριο πρωτάθλημα της όπου είναι στην κορυφή με ρεκόρ 18-5-1 (62-24 τέρματα) ενώ νίκησε στο «Phillips Stadium» και τις τρεις ομάδες του ομίλου της. Είναι δεδομένο πως θα παίξει με τακτική ο Κοκού, για τον Σιμεόνε ούτε λόγος αφού έχει την πολυτέλεια να δίνει τη ρεβάνς στη Μαδρίτη. Εκτίμηση μας πως θα γίνει ματς τακτικής ειδικά από τους «ροχιμπλάνκος» που κάλλιστα μπορούν να κρατήσουν το μηδέν παθητικό και ταυτόχρονα να κυνηγήσουν το εκτός έδρας γκολ που θα τους δώσει ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα. Θα πάμε άλλη μια φορά με τα σκοράκια της Ατλέτικο, τα 0-1/0-2/1-2 με κάλυψη στο 1-1 (σημειωτέον πως στο 0-0 υπάρχει επιστροφή πονταρίσματος) δίνουν μέση απόδοση 2,02 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

747. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟΥΙΛΑ - ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ

Έπειτα από τρεις συνεχόμενες νίκες, το σερί της Ουίλα διακόπηκε απέναντι στην Ντεπορτίβο Καλί, καθώς έχασε με το βαρύ 1-5. Η Μεντεγίν έρχεται από το 2-2 με την Λα Εκιδάδ, στο 2-2-1 ο ως τώρα απολογισμός της στο πρωτάθλημα, με μέτριες εμφανίσεις κατά κύριο λόγο. Δεν μας έχουν πείσει και τόσο οι φιλοξενούμενοι ώστε να πάμε στο 2,10 του διπλού, ούτε για την κόντρα είμαστε ζεστοί, μένουμε μακριά.

751. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΝΤΕ ΚΟΡ. - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ

Χωρίς νίκη στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια τους οι γηπεδούχοι (0-1-3), πέντε ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς συμπλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι, δεν πιάνεται από πουθενά.

764. ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ – ΜΕΛΓΚΑΡ

Η Κόλο Κόλο έμεινε στο 1-1 στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων εκτός έδρας με την Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε, εμφανώς βελτιωμένη μετά τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, στάθηκε καλά στο υψόμετρο και έπαιξε αξιοπρεπέστατα. Η Μελγκάρ έχασε από την Ατλέτικο Μινέιρο βγάζει κούραση μετά την πρεμιέρα του Κόπα Λιμπερταδόρες και έχασε με 2-3 από τη Χουάν Άουριτς στο πρωτάθλημα και φαίνεται ότι το ρόστερ της δεν αντέχει δύο διοργανώσεις μέσα σε λίγες μέρες. Η έδρα και η κούραση της Μέλγκαρ μας οδηγούν στον άσο, αλλά το 1,45 είναι αποτρεπτικό.

765. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ – ΜΠΟΛΙΒΑΡ

Απέκλεισε την Πουέμπλα σε διπλά ματς για να φτάσει στους ομίλους η Ρασίνγκ που τώρα κάνει πρεμιέρα στον όμιλο. Στο ντέρμπι με την Ιντεπεντιέτε έφερε 1-1 το Σαββατοκύριακο. Έχει κάποιες απουσίες που ίσως την επηρεάσουν. Η Μπολιβάρ επίσης τώρα κάνει πρεμιέρα, παίζει καλά στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στη δεύτερη θέση, η ψυχολογία για το Λιμπερταδόρες είναι στα ύψη. Πρεμιέρα και για τις δύο, θα το αφήσουμε.

749. ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ - ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ

Από την τρίτη τους εκτός έδρας ήττα σε ισάριθμες εξόδους έρχονται οι γηπεδούχοι, στο γήπεδό τους πάντως παρουσιάζονται καλύτεροι, μετρώντας μια ισοπαλία (3-3 με τη Μπουκαραμάνγκα) και μια νίκη (2-1 επί της Ενβιγκάδο). Η Λα Εκιδάδ ψάχνει ακόμα το παρθενικό της τρίποντο στο Απερτούρα, μετράει για την ώρα 0-4-1, δεν είναι πάντως άσχημες οι πρόσφατες εμφανίσεις της. Φαβορί στα μάτια μας η Πατριότας, ανεπαρκές όμως το 2,00 του άσου για να ασχοληθούμε.

766. ΡΙΟΝΕΓΚΡΟ ΑΓΚΟΥΙΛΑΣ - ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ

Πρώτη φορά στο πρωτάθλημα που η Ριονέγρο θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της, 2-0-1 ο απολογισμός της στα τρία ματς που έδωσε ως τώρα μακριά από το σπίτι της, έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα, δείχνοντας καλά στοιχεία στην άμυνα. Η Μιγιονάριος παραμένει αήττητη (3-2-0), βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας και έχει επίσης δει την εστία της να παραβιάζεται μόλις μια φορά ως τώρα. Σφιχτά τα σετ, αποδίδουν ορθά το πόσο αμφίρροπη είναι η αναμέτρηση, τα λίγα γκολ έχουν καλές πιθανότητες επαλήθευσης, για δυο ομάδες που δέχονται γκολ με το σταγονόμετρο, στο 1,80 το under 2,5 στην Bet365.

769. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Ακόμα μία αναμέτρηση που οι δύο ομάδες δεν έχουν κάνει πρεμιέρα στο θεσμό. Η Ντεπορτίβο Κάλι έρχεται από μέτριο Κλαουσούρα, όμως με τις προσθήκες που έκανε δείχνει δυνατή, ιδιαίτερα στον επιθετικό τομέα. Η Μπόκα Τζούνιορς φαίνεται ότι μετά την αρχική κρίση που πέρασε βρήκε τα πατήματά της και έκανε δύο σερί νίκες και πλέον θέλει να μπει με το δεξί στο Λιμπερταδόρες. Μπορεί να κέρδισε δύο ματς η Μπόκα αλλά οι τιμές οριακού φαβορί δεν έχουν αξία.

768. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ - ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΝΤΕΛ ΒΑΛE

Μεγάλη η ποιοτική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, ειδικά όταν παίζουν στη Βραζιλία που η Μινέιρο εντός δυναμώνει. Βέβαια αυτό το ξέρουν και οι μπουκ και ο άσος είναι στο 1,20-1,30.

775. ΜΟΝΑΡΚΑΣ – ΛΕΟΝ

Πέμπτη αγωνιστική για τα κύπελλο του Μεξικού και όσοι δεν έχουμε πρόβλημα με τα ξενύχτια μπορούμε να ψάξουμε ευκαιρίες στο live σε bet (late goal alert δηλαδή) κινήτρου, με τον κανόνα του +1 βαθμού στα μεταξύ τους ματς να βρίσκεται πάντα στο μυαλό μας (αθάνατη Λατινική Αμερική). Η Μονάρκας με μόλις ένα βαθμό στον όμιλο έχει αποκλειστεί και πλέον κάνει αγγαρεία στο κύπελλο. Η Λεόν μαθηματικά έχει ελπίδες αλλά δεν είναι πολλές για να περάσει, δεν καίγεται κιόλας αφού το πρωτάθλημα είναι ο πρωταρχικός στόχος. Αμφότερες περιμένουμε να παίξουν επιθετικά και όχι με κανονική βασική ενδεκάδα, αν στο τέλος είναι ισόπαλο και η Λεόν δείξει ότι το θέλει για να κρατήσει τις μαθηματικές της ελπίδες το late goal θα αποτελέσει επιλογή μας.

771. ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ – ΤΣΙΚΟ

Κακή εκκίνηση πραγματοποιεί η Τολίμα, μετράει 1-0-4 για την ώρα, τουλάχιστον στο πιο πρόσφατο ματς μπροστά στο κοινό της κατάφερε να πάρει τους βαθμούς της νίκης απέναντι στην ισχυρή Ατλέτικο Νασιονάλ (2-0). Η Τσικό δεν έχει ακόμα τρίποντο στο Απερτούρα (0-2-3, 5/5 under 2,5), μέτρια η συνολικότερη παρουσία της σε αυτές τις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Η Τολίμα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά το 1,60 στον άσο φρενάρει τις σκέψεις μας.

772. ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ

Πρώτη ήττα για τη Σάντα Φε (1-2-1) το 1-2 στην έδρα της Ενβιγκάδο, αρκετά δυσκοίλια παρουσιάζεται στο ξεκίνημα της σεζόν, έχει πετύχει μόλις δύο τέρματα για την ώρα. Η Κορτουλουά έπειτα από δυο κολλητές ήττες, επέστρεψε στις νίκες με το 2-1 επί της Πατριότας, μακριά από το σπίτι της πάντως δεν έχει σκοράρει ακόμα (0-0 με τη Λα Εκιδάδ, 0-2 από τη Μεντεγίν). Αδύναμοι μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι, αυτό πάντως δεν μας αρκεί για να πάμε με το 1,60 του άσου, κάτι σε 1-0/2-0/2-1 περιμένουμε πάντως.

780. ΜΟΝΤΕΡΕΪ – ΠΑΤΣΟΥΚΑ

Ντέρμπι ανάμεσα στις δύο πρώτες ομάδες του ομίλου, αμφότερες είναι αρκετά ανώτερες από τις αντιπάλους τους και δίκαια βρίσκονται στις πρώτες δύο θέσεις, όμως έχουν δείξει ότι ως τώρα ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο για το πρωτάθλημα, παρά για το κύπελλο. Παιχνίδι μόνο για μετά την έναρξη, αφού η εικόνα θα αποτελέσει βασικό κριτήριο για το ποια ομάδα το θέλει περισσότερο.

784. ΛΟΜΠΟΣ - ΑΛΕΜΠΡΙΘΕΣ ΝΤΕ ΟΑΞΑΚΑ

Η Λόμπος παραμένει αήττητη στο θεσμό (1-3-0), είναι σε τροχιά πρόκρισης, πρέπει να κάνει καλό τελείωμα στον όμιλο για να το πετύχει. Στο πρωτάθλημα δεν παίζει καθόλου καλά. Η Αλεμπρίθες δεν παίζει ιδιαίτερα καλά αλλά έχει ελπίδες για πρόκριση αλλά δεν είναι με το μέρος της, αν θέλει να αλλάξει αυτό θα πρέπει να κάνει διπλό στη Λόμπος. Παιχνίδι που μπορεί να μας βγάλει καλό late goal, αλλά χρειαζόμαστε εικόνα και το πώς θα έχουν τελειώσει τα άλλα παιχνίδια.

783. ΝΤΟΡΑΔΟΣ – ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ

Η Ντοράδος βρίσκεται στον πάτο του ομίλου και ενώ έχει μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης δεν πιστεύουμε ότι θα την κυνηγήσει πραγματικά, αφού το πρωτάθλημα και η δύσκολη μάχη για την παραμονή έχουν προτεραιότητα. Η Γουαδαλαχάρα κέρδισε ακόμα ένα ντέρμπι στο κύπελλο με τη Λεόνες Νέγκρος και δίκαια βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου. Σοβαρή παρότι δεν χρησιμοποιεί αρκετούς βασικούς, οι τιμές στο διπλό δεν αποτελούν ευκαιρία και δεν θα μας απασχολήσουν.

782. ΤΙΧΟΥΑΝΑ – ΑΤΛΑΣ

Η Τιχουάνα δείχνει απόλυτα σοβαρή στο κύπελλο, από τις λίγες ομάδες της πρώτης κατηγορίας που παρουσιάζονται σοβαρές έστω και αν δεν βάζει 100% βασική ενδεκάδα. Είναι στην πρώτη θέση (3-0-1) και θέλει να κερδίσει την Άτλας που ενδιαφέρεται λίγο για το θεσμό για να καθαρίσει με την πρόκριση. Ο συνθετικός χλοοτάπητας και η σοβαρότητα της Τιχουάνα μας οδηγούν στον δίκαιο άσο του 1,75.

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

3007. MΠΑΝΒΙΤ – ΜΙΛΑΝΟ

Ξέφρενα πανηγύρια στο Μιλάνο για την άνετη επικράτηση της Αρμάνι και την κατάκτηση του Ιταλικού Κυπέλλου μέσα στο γήπεδό της. Όλα τα ματς ήταν καθαρά με μεγάλες διαφορές κόντρα σε Βενέτσια (+29) και Κρεμόνα (+32) ενώ και στον τελικό κόντρα στην Αβελίνο η διαφορά ήταν για διψήφιο αλλά μάλλον ο Καλνιέτις είχε παίξει το +10,5 κάνοντας σωρεία λαθών στο αδιάφορο τελευταίο δίλεπτο. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Σάντερς που ανακηρύχθηκε και MVP του τουρνουά, στον πάγκο ήταν ο Τζεντίλε που πάντως δεν είναι έτοιμος και δεν αγωνίστηκε λεπτό. Η Μπάνβιτ έδωσε μεγάλες μάχες στο Κύπελλο Τουρκίας, επικράτησε σε τρομερό ματς με 74-73 της Γαλατά αλλά σε ένα παρόμοιο παιχνίδι γνώρισε την ήττα με 76-74 από την Νταρουσάφακα στον ημιτελικό. Στον όμιλό της στην προηγούμενη φάση πέρασε σαν πρώτη παρά την παρουσία της Μπάγερν χάρη στο 2-1 εντός έδρας με καθαρές νίκες επί Ουλμ και Μπιλμπάο. Η Αρμάνι δεν θα έχει εύκολο έργο ειδικά αν υποτιμήσει τους Τούρκους και τα γλέντια έχουν κρατήσει περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε. Περιμένουμε τους Ιταλούς να κερδίσουν εύκολα στη ρεβάνς αλλά μέσα στην Τουρκία θα παίζαμε μόνο άσο.

3008. ΝΙΖΝΙ – ΖΕΝΙΤ

Ρωσική μονομαχία και στους 16 του Eurocup, οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά αφού έχουν ήδη αναμετρηθεί μία φορά στη VTB με τη Ζενίτ να αλώνει τη Νίζνι με 84-88. Η Ζενίτ είναι μία σαφώς πιο σταθερή ομάδα φέτος έχοντας τερματίσει στην πρώτη φάση και των δύο ομίλων στο Eurocup σε αντίθεση με τη Νίζνι που δείχνει ότι στην καλή της μέρα μπορεί να έχει μεγαλύτερο ταβάνι από την αντίπαλό της όμως αυτές οι καλές μέρες δεν είναι και τόσο συχνό φαινόμενο. Πάντως οι δύο τους προέρχονται από ματς με την ίδια ομάδα, την Κίμκι, με τη Ζενίτ να χάνει με 72-103 και τη Νίζνι να κερδίζει με 74-82 εκτός έδρας! Σε κάθε περίπτωση θα προτιμούσαμε το over 160,5 από οποιαδήποτε πλευρά καθώς οι δύο τους δε μασάνε από διπλά ματς και θα παίξουν σε γρήγορο τέμπο από την αρχή.

3009. ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Και μία Τουρκική φυσικά μονομαχία ανάμεσα σε δύο ομάδες που συμμετείχαν χωρίς επιτυχία στο Final-8 του Κυπέλλου. Η Καρσίγιακα έκανε τρομερή νίκη με 67-66 στο φινάλε επί της Εφές αλλά δύο μέρες μετά δεν κατάφερε να κάνει και δεύτερη έκπληξη απέναντι στη Φενέρ χάνοντας με 82-72 σε ένα τρομερό 4ο δεκάλεπτο που είχε μόλις 26 πόντους σε αντίθεση με την 3η περίοδο που είχε 53! Η Γαλατά έχασε από τον 1ο γύρο από τη Μπάνβιτ επίσης σε χιτσκοκικό φινάλε με 73-74. Η Πινάρ έχει κερδίσει και τα δύο τελευταία εντός έδρας ματς κόντρα στη Γαλατά με 84-77 πέρυσι και 97-92 τη φετινή περίοδο, όπως πάντα σε τέτοια ματς ειδικά με Τουρκικές ομάδες προβάδισμα έχει η έδρα και το -2,5 δεν είναι ένα απαγορευτικό χάντικαπ.

3010. ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ – ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ

Εβδομάδα Κυπέλλου και στην Πολωνία με την Γκόρα να παίζει τρία ματς σε τρεις μέρες ξεπερνώντας τα εμπόδια των Γκντίνια και Βρόκλαβεκ με χαρακτηριστική άνεση αλλά χάνοντας στον τελικό από την 4η του πρωταθλήματος, Ραντόμ, με 74-64. Η Ούνιξ συνεχίζει το τρομερό της σερί σε όλες τις διοργανώσεις καθώς η τελευταία της ήττα ήταν σε εκείνο το ματς στο Nick Gallis Hall πριν από 17 ματς, έκτοτε έχει καταφέρει να κερδίσει απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο κάνοντας φυσικά το 6-0 στον 2ο γύρο του Eurocup και τερματίζοντας στην πρώτη θέση του ομίλου της. Καλή χρυσή η Γκόρα αλλά σε αυτό το ζευγάρι δεν έχει καμία τύχη, από εκεί μέχρι το υπερβολικό -6,5 και μάλιστα σε ζευγάρι αγώνων που περιλαμβάνει και ρεβάνς στο Καζάν υπάρχει μεγάλη διαφορά. Πάσο.

3011. ΑΛΜΠΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Γραφικές θα γίνουν οι δύο ομάδες αφού αναμένεται τις επόμενες μέρες να δώσουν ούτε λίγο ούτε πολύ 4 συνεχόμενα μεταξύ τους ματς. Αρχής γενομένης στον τελικό Κυπέλλου πριν λίγες μέρες όπου η Άλμπα έκανε τρομερά πράγματα κερδίζοντας στα ίσα τη Μπάγερν μέσα στο Μόναχο με 65-67. Εκτός από τα δύο ματς του Eurocup οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και το Σάββατο για την Μπουντεσλίγκα σε ένα παράδοξο που δύσκολα έχει ξαναγίνει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ χωρίς να περιλαμβάνονται playoffs. Η Μπάγερν έχει μεγαλύτερο ταβάνι από την Άλμπα όμως καμία από τις δύο δεν έχει την απαραίτητη σταθερότητα για να χριστεί ξεκάθαρο φαβορί, δίνουμε προβάδισμα στις έδρες, πόσο μάλλον από την στιγμή που η Άλμπα έχει 11-2 στα τελευταία 13 μεταξύ τους στο Βερολίνο. Ίσως έχει λίγο αξία το -3,5.

3012. ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΤΡΕΝΤΟ

Εβδομάδα ξεκούρασης για τη Σαραγόσα που φέτος δεν κατάφερε να βρεθεί στο Final-8 και τουλάχιστον προσπάθησε να πάρει ανάσες από τα συνεχή ματς σε Ισπανία και Ευρώπη. Την ίδια ώρα το Τρέντο έδωσε μεγάλες μάχες θέλοντας όσο τίποτε άλλο να βρεθεί στον τελικό απέναντι στη γηπεδούχο Αρμάνι ωστόσο τα πάρα πολλά και αστεία λάθη στον ημιτελικό με την Αβελίνο (τρία airball κάτω από το καλάθι στην τελευταία περίοδο) έφεραν την ήττα με 71-69. Και εδώ θεωρούμε θα μιλήσει η διαφορά φρεσκάδας αλλά και έδρας με τους Ιταλούς να έχουν πάντα την καβάτζα της ρεβάνς. Οριακό αλλά ίσως παίζεται το -5,5.

3013. ΛΙΜΟΖ – ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ

Τεράστια μάχη έδωσε η Γκραν Κανάρια στο Final-8 της Κορούνια, φτάνοντας στον τελικό με μεγαλοπρεπείς νίκες επί Μπιλμπάο και Βαλένθια όμως δεν άντεξε κόντρα στη Ρεάλ χάνοντας πάρα πολύ δύσκολα με 85-81. Το ματς σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του είχε τις δύο ομάδες κοντά στο σκορ, εκτός από 1-2 περιπτώσεις που οι μαδριλένοι έπαιρναν μίνι διαφορά 8-10 πόντων αλλά οι κίτρινοι απαντούσαν με μακρινά σουτ του Όλιβερ και του Αγκιλάρ. Εν τέλη όμως μίλησε η κλάση αλλά και το βάθος πάγκου της Ρεάλ που πανηγύρισε τον τρίτο σερί τίτλο στο Κύπελλο. Σίγουρα είναι δεδομένο ότι το μυαλό των παικτών του Ρέπεσα θα στριφογυρίζει σε εκείνο το ματς, ενώ σίγουρα θα υπάρχει και κούραση από τα τρία ματς σε διάστημα τεσσάρων ημερών. Ο Βουγιόσεβιτς ξέρει πολύ καλά πως να εκμεταλλευτεί την έδρα αλλά και τη διαφορά σε αγωνιστική κατάσταση την ώρα που η Κανάρια γνωρίζει ότι και μία ήττα με χαμηλό σκορ εύκολα μπορεί να ανατραπεί στην καυτή της έδρα. Ξεκάθαρο προβάδισμα στον άσο του 1,83 που δέχεται πιέσεις και έχει ήδη αρχίσει να υποχωρεί.

3014. ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ

Μέχρι τα ημιτελικά έφτασε η Στρασμπούργκ στην περιπέτεια του Γαλλικού Final-8 κερδίζοντας την Γκραβελίν με 83-73 και έχοντας σε όλο το ματς τον έλεγχο του ρυθμού αλλά στα ημιτελικά συνάντησε μία παθιασμένη Μονακό που επικράτησε με 82-65 καθαρότατα και στη συνέχεια πήγε και κατέκτησε και το Κύπελλο. Η Όλντε δεν είχε υποχρεώσεις στη Γερμανία έχοντας αποκλειστεί εδώ και καιρό και πήρε απαραίτητες ανάσες 8 ημερών πριν τις κρίσιμες μάχες με φόντο την 8άδα του Εurocup. Η Στρασμπούργκ έχει καλή έδρα κερδίζοντας στην Ευρωλίγκα σε αυτό το γήπεδο Φενέρ, Ρεάλ και Ερυθρό Αστέρα ενώ στο Eurocup είχε 2-1 χάνοντας μόνο από την Γκραν Κανάρια. Γι΄ αυτό και μόνο το λόγο παίζεται το -5,5.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ