ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο (17/2). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

3013. ΚΟΛΟΣΣΟΣ – ΠΑΟΚ

Την πάτησε ο Κολοσσός υποκύπτοντας στο πάθος και τη θέληση για νίκη του Αρκαδικού ο οποίος ουσιαστικά έπαιζε ένα από τα τελευταία του χαρτιά για σωτηρία κερδίζοντας το ματς με 77-67. Πλέον οι Ροδίτες έχουν 4/5 ήττες στα τελευταία παιχνίδια τους και αρχίζουν να μπλέκουν όσον αφορά τη συμμετοχή τους στα playoffs καθώς πλέον ισοβαθμούν με ΑΓΟΡ και Κόροιβο, για να μην αναφέρουμε την πιθανότητα περιπέτειας μιας και η διαφορά τους από τους ουραγούς, Καβάλα και Αρκαδικό, είναι 3 νίκες. Σε κάθε περίπτωση τέτοιοι μπελάδες ξεπερνιώνται μόνο με μεγάλες νίκες με ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα γνωρίζοντας νέα απρόσμενη και βαριά ήττα μέσα στο γήπεδό του από τον ΑΓΟΡ με το εντυπωσιακό 87-94. Αυτή ήταν η 7η ήττα του Δικεφάλου σε 8 ματς και το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο αν συνυπολογίσουμε και τις απουσίες των Σχορτσανίτη και Βασιλειάδη που δεν ταξίδεψαν ούτε αυτή τη φορά με την αποστολή της ομάδας. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι ικανός για όλα αλλά όταν μιλάμε για μία ομάδα που δέχεται 97 στην Πυλαία από τον ΑΓΟΡ κόντρα σε έναν Κολοσσό που έχει εντός έδρας ρεκόρ 5-4 σίγουρα η αξία είναι με τον άσσο του 1,83!

3015. ΚΗΦΙΣΙΑ – ΚΑΒΑΛΑ

Πάλεψε για τρία δεκάλεπτα η Κηφισιά στο εκτός έδρας ματς με τον Κόροιβο ωστόσο στο τέλος υπερίσχυσε το μεγάλο κίνητρο των γηπεδούχων που προέρχονταν από συνεχόμενες ήττες και είχαν απόλυτη ανάγκη τη νίκη. Χαρακτηριστικό το 4ο δεκάλεπτο που τέλειωσε με σκορ 32-20. Η Κηφισιά είναι πάρα πολύ άνετη έχοντας σκαρφαλώσει στην 5η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 9-9 ξεπερνώντας και τον ΠΑΟΚ, αντίθετα η Καβάλα καίγεται καθώς παραμένει στην τελευταία θέση με τον Αρκαδικό και έχει το δυσκολότερο πρόγραμμα σε σχέση με όλες τις ομάδες της ουράς. Σίγουρα καλύτερη και πληρέστερη ομάδα η γηπεδούχος, τη δεδομένη στιγμή πάντως που οι Καβαλιώτες παίζουν την κατηγορία το κίνητρο και το πείσμα είναι πολύ μεγαλύτερο και αφού μας πλήρωσαν στο +10,5 κόντρα στην ΑΕΚ θα τους στηρίξουμε ξανά στο +9,5.

3017. ΑΡΗΣ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Με συνοπτικές διαδικασίες καθάρισε το ματς κόντρα στα Τρίκαλα ο Άρης, απαλλαγμένος πλέον από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις έχει τη δυνατότητα να εστιάσει στην Α1 και στον στόχο της τετράδας έχοντας επωφεληθεί πλήρως από την κατάρρευση του ΠΑΟΚ καθώς πλέον μπορεί να κυνηγά την τρίτη ΑΕΚ χωρίς να ρίχνει κλεφτές ματιές πίσω. Ο Κόροιβος πήρε τεράστια ανάσα στη νίκη επί της Κηφισιάς με τρομερή 4η περίοδο θέλοντας οπωσδήποτε να βάλει τέλος στο σερί των 6 συνεχόμενων ηττών πριν μπλέξει περισσότερο στην ουρά. Ο Μαρκόπουλος σίγουρα θα παλέψει το ματς μη έχοντας κάτι να χάσει αλλά ο Άρης φέτος στο Nick Gallis Hall έχει κερδίσει πολύ καλύτερες ομάδες και ρεαλιστικά η ομάδα της Αμαλιάδας θα πρέπει να περιμένει να περάσουν τα ματς με Άρη, ΟΣΦΠ για να χτυπήσει τα επόμενα πιο βατά με ΑΓΟΡ και Κολοσσό. Άσος αλλά το -12,5 είναι coinflip.

3019. ΑΛΜΠΑ – ΒΟΥΡΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Μία σπάνια καλή εμφάνιση για την Άλμπα που όχι απλά κέρδισε την Μπρέμερ αλλά τη διέλυσε με σκορ 53-97! Επόμενος αντίπαλος μία Όλιβερ που τελευταία έχει χάσει την επιθετική της αίγλη καθώς συνεχίζει να δέχεται πολλούς πόντους χωρίς όμως να απαντά και μοιραία μετράει 4/4 ήττες από Άλμπα (102-73), Μπάμπεργκ (67-80), Γκίσεν (81-79) και Χάγκεν (91-71). Αν η ομάδα του Βερολίνου πιάσει την ίδια απόδοση με το ματς με την Μπρέμερ η νίκη της θα έρθει πολύ εύκολα, σε κάθε περίπτωση, ελέω άμυνας Όλιβερ, η επιλογή του over 157,5 μοιάζει ακόμη πιο ελκυστική από το -14,5.

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

1147. ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΑΠΟΕΛ

Επαναληπτικοί για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Κύπρου, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.Ανοιχτή η υπόθεση πρόκριση μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, δίκαιο σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα. Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά από έξι αγωνιστικές (0-3-3) χάρη στο 2-0 επί του Εθνικού Άχνας, είναι ακόμα ζωντανός στη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη εξάδα. Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας, έχει συμπληρώσει έξι κολλητά τρίποντα στο πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατο το 2-0 επί της Ομόνοιας στο μεγάλο ντέρμπι. Πιο έμπειρος ο ΑΠΟΕΛ σε τέτοια παιχνίδια, είναι το φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση, δεν μπορεί ωστόσο να γίνει καμία συζήτηση με το διπλό να βρίσκεται στα επίπεδα του 1,30, ενώ για τους φιλοξενούμενους είναι αμφίβολος και ο σταρ/φορ Καβενάγκι (18 συμ./19 γκολ).

1148. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ - AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Η ΑΕΚ έχει σχεδόν κλειδώσει την πρόκριση, καθώς το υπέρ της 3-0 από τον πρώτο προημιτελικό δύσκολα ανατρέπεται. Οι δυο ομάδες βρέθηκαν ξανά αντιμέτωπες την Κυριακή, αυτή την φορά για το πρωτάθλημα, με την ΑΕΚ να επικρατεί και πάλι, πιο δύσκολα πάντως αυτή τη φορά (1-0). Οι φιλοξενούμενοι έχουν πάρει τον αέρα των αντιπάλων τους και έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους, δεν βγαίνει εύκολα άκρη με σημείο εδώ, μόνο προς τα πολλά τέρματα μπορούμε να κοιτάξουμε, στη λογική ότι η Ανόρθωση ψάχνει για τουλάχιστον τρία τέρματα προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκριση.

1146. ΠΑΦΟΣ FC - ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Διαδικαστικού χαρακτήρα η ρεβάνς, η Ομόνοια έχει πάρει στην ουσία το εισιτήριο για τους «4», το 4-0 του πρώτου ματς είναι σχεδόν απίθανο να ανατραπεί. Έρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 0-2 στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, με αρκετά σκαμπανεβάσματα η πορεία της εσχάτως, δεν φαίνεται να μπορεί να πάει ψηλότερα από την 4η με 5η θέση. Η Πάφος πήρε το παιχνίδι που έπρεπε (4-1 την Αγία Νάπα), είναι πια στο +2 από τον απευθείας υποβιβασμό, φυσικά η προσοχή της είναι στραμμένη στο πρωτάθλημα, με το κύπελλο να αποτελεί πολυτέλεια. Αδιάφορο στην ουσία το ματς, δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να μπλέξουμε.

2641. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μετά τις δύο αναβολές στο ζευγάρι Λεβαδειακός-Ατρόμητος, η τρίτη φορά φαίνεται πως θα είναι και η φαρμακερή. Διαφορετικοί οι Βοιωτοί στο δεύτερο γύρο –τουλάχιστον έως τώρα- αφού αγνοούν τη νίκη στα έξι ματς πρωταθλήματος που έδωσαν στο 2016, βγάζοντας αρκετή κούραση και έλλειψη δημιουργικότητας σε πολλά παιχνίδια τους. Στον αντίποδα, η ψυχολογία όλο και ανεβαίνει στον Ατρόμητο, αφού η πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου εις βάρος του Παναθηναϊκού, αλλά και η μόλις μία ήττα στα 15 τελευταία επίσημα ματς, επανέφεραν την ηρεμία και την αισιοδοξία στο Περιστέρι. Η φόρμα των δύο ομάδων μας οδηγεί στο διπλόDrawNoBet(επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ισοπαλίας), το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1,73 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2643. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Σπόρτινγκ Χιχόν θα παίξει πιο συντηρητικά από ότι συνήθως με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα αφού μόνο έτσι θα έχει ελπίδες να κάνει την έκπληξη. Οι «μπλαουγκράνα» κάνουν άριστη διαχείριση του υλικού τους στον μαραθώνιο που συνεχίζουν εδώ και 1,5 μήνα με αποτέλεσμα να είναι αήττητοι στα 30 τελευταία τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (24-6-0). Την Τετάρτη με νίκη στο «Ελ Μολινόν» έχουν ευκαιρία να αυξήσουν την απόσταση (στους 6 βαθμούς) που τους χωρίζει από την 2η Ατλέτικο. Θεωρούμε πως θα το καταφέρουν επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα και τοunder4,5 που έχει επαληθευτεί σε όλες τις φετινές τους νίκες (10/10). Επιλογή των YoungGuns αποτελεί ο συνδυασμός 2 &under4,5στο 1,83 του Stoiximan . Από τα ειδικά στοιχήματα θα ξεχωρίσουμε το να μην σημειωθεί γκολ πριν το 20' στο 1,83 της Bet365αφού όπως προαναφέραμε η Μπαρτσελόνα ανεβάζει στροφές στο δεύτερο ημίχρονο. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1030. ΚΙΚΕΡΣ ΒΟΥΡΖ. - ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ

Εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 22αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Γερμανίας. Η Βίρτσμπουργκ (1-8-3 εντός) έμεινε για δεύτερο σερί ματς στο 0-0, αυτή τη φορά με την Άουε εκτός έδρας. Απέδειξε σε ακόμη ένα ματς ότι δίκαια έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να δεχτεί γκολ. Βέβαια ταυτόχρονα έχει και τη χειρότερη επίθεση και γι’ αυτό βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Η Πρέουσσεν Μούνστερ (4-5-2 εκτός) έχασε με 0-1 από τη Χάλεσκερ, αφού δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα της. Χαμηλό τοunderόπως είναι φυσικό. Πάσο.

2651. ΓΑΝΔΗ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Το δέλεαρ της πρόκρισης στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι τεράστιο, αλλά στο ζευγάρι της Γάνδης με τη Βόλφσμπουργκ αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν έφτασε ποτέ ως τους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Μάλιστα, οι πρωταθλητές Βελγίου είναι ο μοναδικός σύλλογος της χώρας που φτάνει σε νοκ-άουτ φάση στο συγκεκριμένο θεσμό και φυσικά η όρεξη στα «βουβάλια» έχει ανοίξει για τα καλά. Στο σπίτι της η ομάδα του Χάιν ΦανΧάεζενμπρουκ είναι πολύ δυνατή, μένοντας αήττητη στους ομίλους, και χάνοντας μόλις μία φορά στις 20 αναμετρήσεις που έδωσε μπροστά στο κοινό της ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Στον αντίποδα, οι «λύκοι» έχουν τη χειρότερη εκτός έδρας επίδοση της Μπουντεσλίγκα, δε θυμίζουν σε τίποτα την περσινή ομάδα που τερμάτισε με άνεση στη δεύτερη θέση και στο Βέλγιο θεωρούμε πως θα περάσουν αρκετές δύσκολες στιγμές. Σε απόδοση 1,80 προσφέρει ηBet365 τον +0,25 ασιατικό άσο, ο οποίος αποτελεί επιλογή.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2650. ΡΟΜΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μεγάλο ματς στο «Ολίμπικο» της Ρώμης με τις Ρόμα και Ρεάλ να συναντώνται ξανά μετά από οκτώ χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Βελτιωμένη υπό τις οδηγίες του Σπαλέτι η Ρόμα που έρχεται από 4 σερί νίκες και φαίνεται πως βρίσκει ξανά τον εαυτό της. Η Ρεάλ είναι άκρως παραγωγική με τον Ζιντάν, στα εννέα τελευταία ματς σκοράρει 4,1 γκολ μ.ο. Ενόψει της επίσκεψης της στην Ιταλία πάντως δεν ξυπνούν καλές μνήμες αφού αγνοεί τη νίκη στα οκτώ τελευταία στο συγκεκριμένο έδαφος (0-4-4). Θεωρούμε πως υποτιμούνται από τις αποδόσεις οι Ιταλοί, στο 1,90 προσφέρει ηBet365 τον ασιατικό άσο +0,75. Δωρεάν στοίχημα σε εξέλιξη μέχρι και 25 ευρώ προσφέρει η Bet365, διαβάστε εδώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους της προσφοράς. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2661. ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ

Με 2/2 εκτός έδρας ήττες έχει ξεκινήσει τη σεζόν η Νιούελς , καθαρή η ήττα από τη Ροζάριο στο κλάσικο, παρελθόν αποτελεί ο Μπερνάρντι από τον πάγκο, με υπηρεσιακό θα πορευθεί μέχρι νεοτέρας. Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και η Ράσινγκ (0-1-1), έχει πάντως ως ελαφρυντικό το ότι έδωσε κρίσιμα ματς για την πρόκριση στους ομίλους του Λιμπερταδόρες (τα κατάφερε τελικά απέναντι στην Πουέμπλα). Αρκετά τα ερωτηματικά της αναμέτρησης, ούτε ξέρουμε πως θα αντιδράσει η Νιούελς μετά την αποχώρηση του προπονητή, ούτε γνωρίζουμε τί πρόσωπο θα παρουσιάσει η Ράσινγκ (προανήγγειλε ροτέισον μάλιστα ο Σάβα), μένουμε μακριά.

2660. ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ

Η έλλειψη συνοχής είναι το πρόβλημα ως τώρα για τη Ντεφένσα, πολλά τα νέα πρόσωπα στην ομάδα, έχει απολογισμό 0-1-1, έχοντας προηγηθεί και στα δυο, αλλά αδυνατώντας να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα. Η Ραφαέλα (1-0-1) βγάζει δημιουργικά προβλήματα, στην μοναδική της έξοδο πάντως ήταν αποτελεσματική και απέδρασε με το διπλό από την έδρα της Ουρακάν. Έχουν τα θεματάκια τους αμφότερες, δεν βγαίνει εύκολα άκρη, μάλλον πάντως αδικούνται από τις τιμές οι φιλοξενούμενοι.

1143. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ

Πρώτη αγωνιστική για τους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες.Η Σάο Πάολο έρχεται από την ήττα με 0-2 από την Κορίνθιανς στο πολιτειακό ντέρμπι και η ψυχολογία της δεν είναι στα καλύτερα επίπεδα. Προκρίθηκε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνουν τα σκορ από τη Σέζαρ Βαγιέχο από το Περού και δείχνει ότι δεν θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα στην πρεμιέρα από την αδύναμη εκτός έδρας Δε Στρόνγκεστ, η οποία παραδοσιακά έχει ως κινητήρια δύναμη της την έδρα της. Φυσικά ο άσος βρίσκεται πολύ χαμηλά και δεν θα μας απασχολήσει.

2657. ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ - ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ

Αήττητες οι δυο ομάδες, 1-1-0 η Ιντεπεντιέντε, 2-0-0 η Ροζάριο, η οποία ήταν καταιγιστική στο κλάσικο με τη Νιούελς, αλλά δεν την έχουμε δει ακόμα να αγωνίζεται μακριά από το σπίτι της. Καλά ζυγισμένα μας φαίνονται τα σετ, δεν υπάρχει κάποια μεγάλη ευκαιρία εδώ.

2659. ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

Επιθετικές αρετές αλλά και αμυντικά κενά έχει επιδείξει ως τώρα η Πατρονάτο, το εντός έδρας 2-2 με τη Σαν Λορέντζο διαδέχθηκε η ήττα με 2-3 από τη Χιμνάσια, σε ένα ματς που τα έδωσε όλα για κάποιο θετικό αποτέλεσμα, αλλά πλήρωσε τις αδυναμίες της. Η Άρσεναλ στο 3-1 επί της Μπελγράνο εμφάνισε δυο πρόσωπα, μέχρι το 60’ ήταν ανύπαρκτη, από εκεί και πέρα πάτησε το γκάζι και έφτασε στη νίκη με σκορ 3-1. Στην πρεμιέρα της είχε χάσει από την Κολόν με 1-2, χωρίς να ικανοποιήσει. Υψηλά σκορ έχουμε δει στα ματς και των δυο ομάδων ως τώρα και από τη στιγμή που οι αμυντικές τους γραμμές δείχνουν να ψάχνουν ακόμα τις ισορροπίες τους, μπορούμε να πάμε προς κάποιο στοίχημα με τα γκολ, ικανοποιητικό τοover2 στο 2,00 τηςBet365.

1139. ΜΕΛΓΚΑΡ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Η Μελγκάρ ξαναπαίζει στο Λιμπερταδόρες μετά από 32 χρόνια και δεν θέλει να είναι απλά ο φτωχός συγγενής, γι’ αυτό θα προσπαθήσει να ανακόψει τις επιθέσεις των Βραζιλιάνων στο πρώτο ματς, θα προσπαθήσει να παίξει σφιχτά και να πάρει ότι μπορεί. Η Ατλέτικο Μινέιρο είναι ξεκάθαρα το φαβορί λόγω αγωνιστικής ανωτερότητας και εμπειρίας, αλλά στην πρεμιέρα το 2,10 στο διπλό δεν μας φαίνεται ευκαιρία. Θα περιμένουμε το πρώτο ματς των ομάδων για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν για τη συνέχεια.

1141. ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Η Κομπρεσάλ θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά στην ιστορία της στο Κόπα Λιμπερταδόρες μετά το μακρινό 1986, αφού πέρυσι έκανε την έκπληξη και πήρε το Κλαουσούρα. Δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο στην πρεμιέρα, αφού υποδέχεται την ανεβασμένη ψυχολογικά Κορίνθιανς, που έρχεται από τη νίκη με 2-0 στο πολιτειακό ντέρμπι με τη Σάο Πάολο. Δεν θα τη στηρίξουμε, αφού ο βαθμός ετοιμότητας των γηπεδούχων είναι μεγαλύτερος και το διπλό βρίσκεται στο απλά δίκαιο 2,00.

2662. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Στο «Μπισεντενάριο» του Σαν Χουάν θα γίνει το παιχνίδι (δεν είναι η φυσική έδρα της Σαν Μαρτίν). Οι γηπεδούχοι έχουν μπει καλά στο πρωτάθλημα, νίκη με 2-1 επί της Νιούελς και εκτός έδρας ισοπαλία με 2-2 απέναντι στη Ράσινγκ οι ως τώρα επιδόσεις τους. Η Μπόκα πραγματοποιεί τραγική εκκίνηση, 0-1-2 ο απολογισμός της σε πρωτάθλημα και Σούπερ Καπ, δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα, με τις εμφανίσεις της να είναι απαράδεκτες και το μέλλον του κόουτς Αρουαμπαρένα κρέμεται σε μια κλωστή. Δεν δικαιολογούνται οι αποδόσεις βάσει των όσων έχουμε δει από τις δυο ομάδες για την ώρα, με τιμές φαβορί στα δεξιά του σετ υπάρχει αξία στην κόντρα της Μπόκα, στο 1,875 ο ασιατικός άσος +0,5 (1Χ) στηνBet365.

2658. ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ - ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Ήττα με 2-1 για τη Σαρμιέντο (1-0-1) στην έδρα της Σαν Λορέντζο, άδικη βάσει εμφάνισης, ενώ είχε και παράπονα από τη διαιτησία (φώναξε για το πέναλτι από το οποίο ήρθε η ισοφάριση αλλά και για το χρόνο των καθυστερήσεων). Πρώτη νίκη για τη Χιμνάσια (1-0-1) χάρη στο 3-2 επί της Πατρονάτο σε ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Πολλές απουσίες θα έχει και πάλι η Χιμνάσια, η Σαρμιέντο έχει αφήσει καλές εντυπώσεις για την ώρα, ο ασιατικός άσος 0:0 στο 1,70 τηςBet365 μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

2686. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ – ΠΑΤΣΟΥΚΑ

Τέταρτη αγωνιστική για τους ομίλους του κυπέλλου του Μεξικού.Η Ατλέτικο Σαν Λούις έχει ξεκινήσει αρκετά άσχημα στο πρωτάθλημα της, ενώ το αντίθετο συμβαίνει στο κύπελλο, όπου και βρίσκεται στη δεύτερη θέση και θα παλέψει για την πρόκριση. Στο πρώτο ματς με την Πατσούκα κέρδισε με 2-1, άρα και η ισοπαλία της κάνει για να πάρει τον έναν παραπάνω πόντο στον όμιλο από τα δύο ματς με την Πατσούκα (ιδιοτροπία των Μεξικανών). Η Πατσούκα πραγματοποιεί αντίθετη πορεία από την αντίπαλο της, αφού δίνει την προσοχή της στο πρωτάθλημα που είναι δεύτερη και όχι στο κύπελλο, στο οποίο χρησιμοποιεί αναπληρωματική εντεκάδα. Πιστεύουμε ότι η γηπεδούχος θα καταφέρει τον στόχο της και δεν θα ηττηθεί, το 1,80 στο 1Χ είναι δίκαιο.

1142. ΤΟΛΟΥΚΑ – ΓΚΡΕΜΙΟ

Η Τολούκα φέτος αναδεικνύεται σε μετρ των ισοπαλιών στο πρωτάθλημα της και δεν φαίνεται να βρίσκεται σε ιδιαίτερη καλή κατάσταση γι’ αυτήν την πρεμιέρα. Η Γκρέμιο είναι πιο ανέτοιμη από την αντίπαλο της, αλλά ανώτερη αγωνιστικά. Βέβαια έχει κρατήσει τον κορμό από πέρυσι και αυτό φαίνεται στο πολιτειακό πρωτάθλημα, δέχθηκε πάντως ήττα-έκπληξη την πιο πρόσφατη αγωνιστική. Δεν θα μπλέξουμε, αν και θα δίναμε λίγο πιο μαζεμένο το σετ.

2689. ΑΤΛΑΝΤΕ - ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ

Η Ατλάντε δεν εντυπωσιάζει αλλά είναι αήττητη μέχρι τώρα (0-3-0) και έχει ελπίδες πρόκρισης. Στο πρωτάθλημα παίζει καλά και βρίσκεται στην επτάδα που είναι και ο βασικός της στόχος. Η Κρουζ Αζούλ, όπως και σχεδόν όλες οι ομάδες της Πριμέρα, βάζει τους αναπληρωματικούς στο κύπελλο, όμως παραμένει σε τροχιά πρόκρισης. Αμφίρροπο παιχνίδι με τις τιμές να μην κρύβουν ιδιαίτερη αξία, πάσο.

2690. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ - ΛΕΟΝΕΣ ΝΕΓΚΡΟΣ

Η Γουαδαλαχάρα μπορεί να μην βάζει βασικούς στο κύπελλο αλλά έδειξε ότι δεν αδιαφορεί για το ντέρμπι με τη Λεόνες, στο πρώτο ματς κέρδισε 1-0 εκτός έδρας. Η αντίπαλος της μπορεί να βρίσκεται ψηλά στη δεύτερη κατηγορία, όμως είναι κατώτερη από τη Γουαδαλαχάρα, κάτι που έγινε φανερό και στο πρώτο ματς. Πιστεύουμε οι γηπεδούχοι θα πάρουν τη νίκη, κάτι παραπάνω από δίκαιο το 1,75.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ