ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης. Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

784. ΝΟΡΒΗΓΙΑ U19 - ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ U19

Πρεμιέρα για τις δύο ομάδες στα προκριματικά, η Νορβηγία σε αυτό το πρώτο παιχνίδι έχει το πάνω χέρι, αφού είναι καλύτερη ομάδα από τη Βόρειο Ιρλανδία και επειδή η αντίπαλος της στηρίζεται κυρίως στην έδρα της, κάτι που χάνει στην συγκεκριμένη προκριματική περίοδο. Δίνουμε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά είναι αρκετά επικίνδυνο να ποντάρουμε στην πρεμιέρα.

785. ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ U19 - ΠΟΛΩΝΙΑ U19

Πρεμιέρα για τον 3 όμιλο που διεξάγεται στην Κύπρο, με τη Βουλγαρία και την Πολωνία να βρίσκονται αντιμέτωπες. Αμφότερες οι δύο ομάδες δείχνουν στοιχεία κάτω του μετρίου εδώ και καιρό, στα τελευταία φιλικά οι επιθέσεις τους ήταν κάκιστες και γενικότερα προβλημάτισαν. Πιστεύουμε θα γίνει ένα κακό παιχνίδι, με αρκετό under και ισοπαλία.

786. ΚΥΠΡΟΣ U19 - ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ U19

Εντός έδρας παίζει η Κύπρος και υπάρχει αισιοδοξία για το μέλλον της ομάδας, και στη συγκεκριμένη διοργάνωση και γενικότερα στα επόμενα χρόνια. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και ευελπιστούν να έχει κόσμο το γήπεδο, ώστε να βοηθήσει για να μπει με το δεξί η ομάδα της Κύπρου. Αδύναμο το Λουξεμβούργο όπως πάντα, δύσκολα θα κοντράρει τους Κύπριους που είναι εμφανώς καλύτερη ομάδα. Το 1,35 του άσου δεν έχει αξία, ίσως στο live μπορέσει κάποιος να βγάλει κάτι για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

791. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964

Ο αγώνας θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο στο Ρέθυμνο. Ο Κισσαμικός (0-2-0 εντός έδρας) είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες, πέντε, και συνεχίζει να παίζει σφιχτά και δίνοντας περισσότερο σημασία στην άμυνα και στο πώς να μην χάνει. Ο Πανσερραϊκός (0-1-1 εκτός) μετά από τρία μέτρια ματς χωρίς νίκη κέρδισε με 2-0 την Καρδίτσα εντός έδρας και πλέον θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς. Το Χ2 στο 1,72 δείχνει δίκαιο.

792. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 - ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ

Μακριά από τη φυσική της έδρα θα αγωνιστεί για ακόμη μία αγωνιστική η Παναχαϊκή και μάλιστα θα παίξει χωρίς τους οπαδούς της, αφού εκτίει αγωνιστική τιμωρίας. Στην ήττα με 0-2 από τα Χανιά έγινε χαμός, παραιτήθηκε ο Σπανός αλλά θα κάθεται στον πάγκο μέχρι να βρεθεί ο νέος προπονητής, ο πρόεδρος έχει υπόνοιες για ύποπτο στοιχηματισμό στο παιχνίδι αυτό, τρομερά πράγματα στην ομάδα της Πάτρας. Η Κέρκυρα (1-1-1 εκτός) έπαιξε καλά με τη Ζάκυνθο στο ντέρμπι του Ιονίου αλλά έμεινε στο 1-1. To 1,73 του DNB φαίνεται ενδιαφέρον και να έχει αξία.

787. ΡΩΣΙΑ U19 - ΣΛΟΒΑΚΙΑ U19

Στη Ρωσία διεξάγεται ο 9 όμιλος και αυτό δίνει άμεσα προβάδισμα στους γηπεδούχους, όχι μόνο για το παιχνίδι με τους ελπιδοφόρους και δυνατούς Σλοβάκους, αλλά γενικότερα για τον όμιλο. Πάντως δεν πιστεύουμε ότι θα έχουν εύκολο έργο οι Ρώσοι γι’ αυτό και κρίνουμε άδικο το 1,80 του άσου.

800. ΠΡΙΜΠΡΑΜ - ΧΡΑΝΤΕΤΣ ΚΡΑΛΟΒΕ

Επαναληπτικός αγώνας για το κύπελλο Τσεχίας για τη φάση των «16», ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Στο πρώτο ματς η Πρίμπραμ παρουσιάστηκε ανώτερη και κέρδισε με 0-1 την Κραλόβε. Η οποία είναι εμφανώς κατώτερη, αφού είναι ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Περιμένουμε να περάσει η γηπεδούχος.

2123. ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ – ΖΙΧΛΑΒΑ

Στο πρώτο παιχνίδι η Σίγκμα Όλομουτς κέρδισε με 0-1 τη Ζιχλάβα και συνεχίζει την καλή της πορεία στο κύπελλο. Καλύτερη ομάδα η Όλομουτς και πιστεύουμε ότι θα καταφέρει να πετύχει και δεύτερη νίκη και να προκριθεί.

798. ΜΟΖΑΜΒΙΚΗ – ΓΚΑΜΠΟΝ

Δεύτερος προκριματικός γύρος για το Μουντιάλ του 2018 στη ζώνη της Αφρικής, διπλές αναμετρήσεις, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Καμία από τις δυο ομάδες δεν δείχνει στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση, σε κάθε περίπτωση περιμένουμε επιφυλακτική προσέγγιση στο ματς από αμφότερες.

799. ΣΟΥΔΑΝ – ΖΑΜΠΙΑ

Καλύτερη η ψυχολογία στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων, από τη στιγμή που πήραν το εισιτήριο για τα τελικά του Κόπα Άφρικα, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που έμειναν εκτός συνέχειας της εν λόγω διοργάνωσης. Θεωρούμε ότι η ομάδα της Ζάμπια θα καταφέρει να μην ηττηθεί και θα αποκτήσει προβάδισμα εν’ όψει της ρεβάνς.

807. ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ – ΟΞΦΟΡΝΤ

Αδύναμο σύνολο παρουσιάζει φέτος η ομάδα της Ντάγκεναμ (ουραγός στη Λιγκ 2), όμως στα παιχνίδια χωρίς σκοπιμότητα του Λιγκ Τρόφι, μετράει 2/2 προκρίσεις, έχοντας σημειώσει τις δύο από τις συνολικά τρεις φετινές της νίκες. Τον αντίθετο δρόμο έχει διαλέξει η Όξφορντ, δεύτερη στο πρωτάθλημα της Λιγκ 2 με πάρα πολύ καλή παρουσία μέχρι σήμερα. Με χαρακτηριστική ευκολία σκοράρει εκτός έδρας, σημείωσε συνολικά 13 τέρματα στις πέντε πρόσφατες εξόδους της (4/5 GG & over 2,5). Φαβορί του 1,70 οι φιλοξενούμενοι, θα προτιμήσουμε όμως το καλοπληρωμένο over 2,5 (1,925/Bet365), ελπίζοντας σε μια «ανοιχτή» αναμέτρηση χωρίς σκοπιμότητες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

808. ΣΑΟΥΘΕΝΤ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Δεν βρίσκεται και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση η Σάουθεντ (Λιγκ 1), αγνοεί τη νίκη σχεδόν για ένα μήνα σε τρία ματς πρωταθλήματος, ενώ αποκλείστηκε και στο κύπελλο. Από αποκλεισμό (εντός έδρας) έρχεται και η Μπρίστολ Ρόβερς (Λιγκ 2) στο κύπελλο, η οποία πάντως όταν απομακρύνεται από την έδρα της είναι κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική, με μόλις μία ήττα σε οκτώ εξόδους της στο πρωτάθλημα (6-1-1). Αν και χωρίζει τις ομάδες μία κατηγορία, δεν είναι διόλου απίθανο οι Ρόβερς να βάλουν δύσκολα στους γηπεδούχους, άλλωστε μιλάμε για την καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της Λιγκ 2. Στο 1,725 η τιμή του Χ2 στην Βet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

806. ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ – ΛΙΝΚΟΛΝ

Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που αρέσκονται στο αμυντικογενές στυλ ποδοσφαίρου. Έξι συνεχόμεναunder2,5 έχει η Όλντερσοτ, ενώ η Λίνκολν μετράει 12/18 συνολικά στο πρωτάθλημα. Λογικά οι δύο αντίπαλοι θα προσπαθήσουν να διαφυλάξουν τα νώτα τους, με τοunder2,5 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,95 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

810. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ - ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Τελικός κυπέλλου Κολομβίας, διπλές αναμετρήσεις. Απόλυτα επικεντρωμένη στο θεσμό η Τζούνιορ, από τη στιγμή που δεν κινδυνεύει η θέση της στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να ξεκουράσει σχεδόν όλους της τους βασικούς στο πιο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος. Η Σάντα Φε έχει ανοιχτά μέτωπα σε τρεις διοργανώσεις, καθώς παλεύει για την πρόκριση στον τελικό του Σουνταμερικάνα, για την είσοδο στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος και για το κύπελλο, αλλά καταφέρνει να διαχειριστεί επιτυχώς για την ώρα το πρόγραμμα-βουνό. Κλειστή αναμέτρηση περιμένουμε από τη στιγμή που θα ακολουθήσει και επαναληπτικός σε μια εβδομάδα, έχουν τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι, αλλά σε αποδόσεις κάτω από το 2,00 δεν θα κοντράρουμε την εξαιρετική Σάντα Φε.

815. ΑΤΛΑΣ – ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ

Η Άτλας απώλεσε τις ελπίδες της για είσοδο στη Λιγκίγια μετά τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα. Ελάχιστες οι πιθανότητες της Τσίβας για την πρώτη οκτάδα και το ενδιαφέρον της στρέφεται ουσιαστικά μόνο στη συγκομιδή βαθμών για την ειδική βαθμολογία υποβιβασμού, όπου βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Η σεζόν πάντως μπορεί να έχει ευτυχή κατάληξη για την ίδια, καθώς πριν από μία εβδομάδα κατέκτησε το κύπελλο, το οποίο της δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την επιστροφή στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Πρόκειται για το μεγάλο ντέρμπι της Γουαδαλαχάρα, γνωστό και ως «κλάσικο Ταπατίο», το οποίο όμως έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον. Το κίνητρο είναι με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχουν με το μέρος τους και την πρόσφατη παράδοση, καθώς έχουν μόλις μία ήττα στην έδρα της Άτλας στις τελευταίες 16 επισκέψεις της. Επιλογή το +0,25 ασιατικό διπλό στο 1,90 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ