ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (21/10). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

1803. ΠΕΡΘ ΓΚΛΟΡΙ - ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΣΙΤΙ

Αγώνας για τα ημιτελικά του κυπέλλου Αυστραλίας, αν δεν υπάρχει νικητής στα 90’ οδηγούμαστε σε παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Το Περθ έχει ξεκινήσει τη σεζόν αρκετά άσχημα με δύο ήττες στα πρώτα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος. Το 3-2 της πρεμιέρας από τους Μάρινερς, συνοδεύτηκε με το 1-2 από το Φοίνιξ. Η αμυντική λειτουργία της ομάδα του Λόου είναι σε κάκιστο επίπεδο. Η Μέλμπουρν Σίτυ έχασε το ντέρμπι με 3-2 από τη Βίκτορι στις καθυστερήσεις. Δεν άξιζε την ισοπαλία, παρότι έφτασε κοντά σε εκείνη. Αν δεν ήταν ημιτελικός κυπέλλου το over θα αποτελούσε επιλογή, τώρα θα πάμε πάσο.

1837. ΣΟΓΚΝΤΑΛ – ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ

Στην πρώτη κατηγορία θα αγωνίζεται του χρόνου η Σόγκνταλ (9-3-1), καθώς χάρη στη νίκη της με 5-2 επί της Χόνεφος απέκτησε διαφορά δέκα βαθμών από την τρίτη θέση, η οποία είναι αδύνατο να καλυφθεί στις εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές. Η Κρίστιανσουντ (8-1-4 εκτός) έρχεται από δυο σερί ήττες, οι οποίες την άφησαν στο – 7 από τη δεύτερη Μπραν (η οποία έχει ένα ματς περισσότερο), με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο, αλλά να πρέπει να περάσει από την διαδικασία των πλέι-οφ. Μονόπλευρο στην ουσία το κίνητρο, οι γηπεδούχοι θα θελήσουν απλώς να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους, οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται βαθμούς για να κλειδώσουν την παρουσία τους στα πλέι-οφ (βρίσκονται στο +3 από την 7η θέση), ωστόσο δείχνουν σε κάμψη, όπως μαρτυρούν και τα δυο πρόσφατα άσχημα αποτελέσματα τους.

1855. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΝΤΕΡΜΠΙ

Η κάκιστη παρουσία της Μπλάκμπερν μακριά από την έδρας της συνεχίστηκε (0-3-3) χάνοντας με 0-3 από την ΜΚ Ντονς. Έπαιζε από το 11’ με παίκτη λιγότερο και η κατάληξη του σκορ ήταν η φυσιολογική. Η Ντέρμπι (3-2-0 εκτός) έχει ξεπεράσει τη μέτρια αρχή που έκανε και τρέχει ένα σερί 5-1-0, με τελευταίο της θύμα τη Γουλβς, που την κέρδισε με 4-2. Δίκαιη νίκη για τη Ντέρμπι, που παίζει με το γκάζι πατημένο. Το -0,25 των φιλοξενούμενων στο 2,10 είναι οριακά δίκαιο, αλλά όχι αποδεκτό για να ποντάρουμε.

1856. ΦΟΥΛΑΜ – ΛΙΝΤΣ

Πήρε τον βαθμό στο Μίντλεσμπρο η Φούλαμ (1-3-2 εκτός) με το 0-0, κατέβηκε μόνο για να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και το κατάφερε, παρότι η αντίπαλος είναι αρκετά καλύτερη ομάδα. Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τη Λιντς (2-2-1 εκτός), με 1-2 από την Μπράιτον εντός έδρας. Συμπλήρωσε έντεκα παιχνίδια χωρίς νίκη στην έδρα της και αυτό οδήγησε τον Ρέσλερ στην πόρτα της εξόδου, ενώ ο Στιβ Έβανς λίγα λεπτά μετά ανέλαβε τον δύσκολο πάγκο της Λιντς. Περίεργο το κλίμα στη φιλοξενούμενη, θα τσιτώσει τους παίκτες του ο σκληρός Έβανς, δεν ξέρουμε αν αυτό φτάνει. Το Χ2 κάτω από το 1,80 δεν μας λέει πολλά.

1854. ΓΟΥΛΒΣ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Έσπασε το αήττητο των τεσσάρων αγώνων της η Γουλβς (2-2-1 εντός) με την ήττα με 2-4 από τη φορμαρισμένη Ντέρμπι. Δίκαιη ήττα δεν άξιζε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι, καθώς η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων και η διαφορά στη φόρμα τους ήταν εμφανής στο χορτάρι. Η Μπρέντφορντ (1-1-3 εκτός) κέρδισε με 2-1 τη Ρόδεραμ και πήρε βαθιά ψυχολογική και βαθμολογική ανάσα. Δύσκολος αγώνας αλλά κατάφερε να κερδίσει, καθώς ήταν πιο δυναμική από την αντίπαλο της. Ο άσος κοντά στο 2,00 δείχνει δίκαιος, όμως η νίκη της Μπρέντφορντ ίσως της ανοίξει τα φτερά, μόνο μετά την έναρξη θα μπλέξουμε με το συγκεκριμένο ματς.

1853. ΕΞΕΤΕΡ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Τρίτο δίχως νίκη για την Έξετερ (3-2-1 εντός), έχασε με 0-1 στο Καρλάιλ, χωρίς να κάνει άσχημη εμφάνιση, αλλά και χωρίς να εντυπωσιάσει. Μέτρια η παρουσία της μέχρι τώρα και δεν πιστεύουμε ότι θα αλλάξει δραματικά. Η Κέιμπριτζ (1-4-1 εκτός) κέρδισε με 2-1 τη Νορθάμπτον, έπαιξε αρκετά καλά και δίκαια κέρδισε. Δείχνει ότι ανεβάζει ρυθμούς και μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Το +0,25 της φιλοξενούμενης στο 1,875 έχει αξία και μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

1849. ΜΑΛΜΕ - ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ

Πρώτος από τους δύο -ουσιαστικά- τελικούς για την τρίτη θέση στον πρώτο όμιλο ανάμεσα σε Μάλμε και Σαχτάρ, με τους Σουηδούς να ποντάρουν πολλά στην πάντα ισχυρή έδρα τους. Σε καλή κατάσταση και με φουλ ψυχολογία όμως και οι φιλοξενούμενοι της Σαχτάρ που έρχονται από θρίαμβο στο ουκρανικό ντέρμπι με την Ντιναμό Κιέβου, έχοντας σε δαιμονιώδη φόρμα τον μεσοεπιθετικό τους Άλεξ Τεϊσείρα. Πάμε με τοGG, 1,80 η απόδοσή του στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1851. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Παρί είναι σαρωτική από την αρχή της σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις (8-2-0 στη Γαλλία με 21-5 τέρματα, 2-0-0 με 5-0 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ) και ανίκητη στο Παρίσι στη φάση των ομίλων τα τρία τελευταία χρόνια (9-1-0). Αν η Ρεάλ δεν είχε τόσες πολλές και κομβικές απουσίες (Μπέιλ, Μοντριτς, Χάμες Ροντρίγκεζ, Πέπε) και αμφίβολο τον Μπενζεμά ίσως στηρίζαμε το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,85 της Bet365που με την πρώτη ματιά είναι προκλητικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1852. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.

Μία νίκη και μία ήττα έχουν οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα του Τσάμπιονς Λιγκ και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το μεταξύ τους παιχνίδι κρίνεται πολύ σημαντικό για τη συνέχεια τους στη διοργάνωση. Άκρως επιθετική η φιλοσοφία της ΤΣΣΚΑ, η οποία σκοράρει κατά ριπάς εντός των συνόρων, όμως η άμυνα της προβληματίζει το τελευταίο διάστημα. Δέκα συνεχόμεναover2,5 μετράει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις και πηγαίνει στη Μόσχα με την ψυχολογία στα ύψη μετά το μεγάλο διπλό κόντρα στην Έβερτον για το πρωτάθλημα. Επιλογή αποτελεί τοover 2,5 σε απόδοση 2,00 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1846. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Η Βόλφσμπουργκ απέναντι στην Αϊντχόφεν έχει ευκαιρία να κατακτήσει το δεύτερο τρίποντο στους ομίλους και να βρεθεί στις 2 προνομιούχες θέσεις. Οι «λύκοι» έχουν καλή ψυχολογία, δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών και στην έδρα τους είναι αξιόπιστοι, οι Ολλανδοί από την άλλη εμφάνισαν πολλά αμυντικά κενά στα πρόσφατα παιχνίδια τους και οι γερμανοί δεν φαίνονται διατεθειμένοι να μην το εκμεταλλευτούν. Χαμηλός o σκέτος άσος, προτιμότερο να ασχοληθούμε με τον ασιατικό -0,75 που βρίσκεται οριακά στο 1,75 της Bet365. Ενδιαφέρον επιλογή να πετύχει τέρμα και ο Ντοστ ο οποίος έχει βρει δίχτυα σε όλα τα φετινά εντός έδρας παιχνίδια της Βόλφσμπουργκ, επιλογή η οποία βρίσκεται στο ικανοποιητικό 2,00 της ίδιας εταιρίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1845. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΑΣΤΑΝΑ

Την ευκαιρία να «ρεφάρει» την εντός έδρας ήττα με την Μπενφίκα, έχει η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία με δύο νίκες στα συνεχόμενα ματς με την Αστάνα, θα βάλει γερά θεμέλια πρόκρισης. Λογικά βασικός αναμένεται να ξεκινήσει ο Φερνάντο Τόρες, θέλει ένα γκολ για να φτάσει τα 100 με τη φανέλα των «ροχιμπλάνκος». Με ανεβασμένο ηθικό μετά την ισοπαλία με τη Γαλατά, θα ταξιδέψει στην Ισπανία η Αστάνα, όμως μέσα στο «Βιθέντε Καλντερόν» πολύ δύσκολα θα αντέξει. Δεν υπάρχει κάποια αξία στις αγορές των γκολ, ούτε στα χάντικαπ των Μαδριλένων, στρεφόμαστε προς τη δίκαιη απόδοση του 2,15 για να χρηστεί σκόρερ ο Τόρες ( Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1847. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Ορεξάτη η Γαλατάσαραϊ μετά τη διακοπή, κέρδισε 4-1 με ανατροπή τη Γκεντσλεμπιρλιγκί αλλά η πιο θετική είδηση ήταν η επάνοδος του Μπουράκ Γιλμάζ που μπήκε αλλαγή στο ματς και πρόλαβε να σκοράρει (με πέναλτι) στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε. Η Μπενφίκα δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να δίνεται τόσο καθαρό φαβορί στην Τουρκία που στο παρελθόν δεν έχει κερδίσει ποτέ (0-2-2). Σίγουρα στη νίκη της στο «Βιθέντε Καλντερόν» απέδειξε πως πρόκειται για μία ομάδα με υψηλές δυνατότητες αλλά θεωρούμε αδιανόητο να προσφέρεται το 1Χ σε αποδόσεις 1,80+, επιλογή των YoungGuns το 1Χ στο 1,83 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1848. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Η Γιουβέντους λόγω εμπειρίας και σαφώς ποιητικότερου ρόστερ αποτελεί το φαβορί της αναμέτρησης, η Γκλάντμπαχ από την άλλη είναι φορμαρισμένη και γεμάτη ενθουσιασμό. Δεν περιμένουμε εύκολη νίκη της «γηραιάς κυρίας» αντιθέτως οι ιταλοί είναι σχετικά άνετοι βαθμολογικά και ίσως παρουσιαστούν χαλαροί, κάτι το οποίο μπορούν να εκμεταλλευτούν οι γερμανοί. Προκλητικές οι αποδόσεις στην νίκη των «πουλαριών», ακόμα πιο ελκυστικό το ασιατικό διπλό +1,25 το οποίο βρίσκεται στο 1,90 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1850. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Παρά τις απουσίες (Αγουέρο, Σίλβα, Νασρί) η Μαν. Σίτι ήταν για άλλη μια φορά καταιγιστική στην Αγγλία διαλύοντας και τη Μπόρνμουθ με 5-1. Κάτι παραπάνω από πλήρης το ρόστερ των «πολιτών» που έχουν ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα για τη 2η θέση σε βάρος της Σεβίλλης που έχει πολλά αμυντικά προβλήματα και δύσκολα θα μπορέσει να ανταπεξέλθει σε ένα τόσο απαιτητικό ματς. Ασφαλής επιλογή δείχνει το να φτάσει πρώτη στα 2 γκολ στο 1,75 του Stoiximan , από κοντά και ο συνδυασμός 1 &over2,5 στο 2,25. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1863. ΑΤΛ.ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΛΟΥΚΕΝΙΟ

Πρώτοι προημιτελικοί για το Κόπα Σουνταμερικάνα, σε μια εβδομάδα η ρεβάνς, μετράει το εκτός έδρας γκολ. Δεν είναι σε καλή κατάσταση η Παραναένσε, καθώς αγνοεί τη νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της (0-2-3), με το πιο πρόσφατο τρίποντό της να είναι το εντός έδρας 1-0 επί της ερασιτεχνικής Μπραζίλια που της έδωσε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Σουνταμερικάνα (0-0 η ρεβάνς), ενώ εδώ και δυο παιχνίδια έχει καινούργιο προπονητή τον Κριστοβάο Μπόρζες (0-1-1 ο απολογισμός με αυτόν στον πάγκο). Η Λουκένιο πραγματοποιεί επίσης μετριότατη πορεία στο εγχώριο πρωτάθλημα (11η, 3-4-8 ο απολογισμός της) και στον προηγούμενο γύρο ξεπέρασε δύσκολα, αλλά δίκαια, το εμπόδιο της Τολίμα (1-1 εκτός, 1-0 εντός). Καμία από τις δυο δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση, μπορεί η Παραναένσε να έχει ποιοτικότερο σύνολο, ωστόσο θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που βρίσκεται μπροστά σε μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ιστορίας της, παραείναι χαμηλά τα 1,40 στον άσο.

1865. ΟΥΝ.ΤΣΙΛΕ – ΚΟΜΠΡΕΛΟΑ

Επαναληπτικός προημιτελικός για το κύπελλο Χιλής, δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ, απευθείας στα πέναλτι πηγαίνουν οι δυο ομάδες σε περίπτωση συνολικού ισόπαλου αποτελέσματος. Σημαντικό το προβάδισμα που απέκτησε η Ντε Τσίλε χάρη στη νίκη της με 2-0 προ μιας εβδομάδας, με τα δυο γκολ της να έρχονται στα τελευταία λεπτά του αγώνα (86’, 90’) και αν προηγουμένως είχε ακυρωθεί γκολ της αντιπάλου, γεγονός που επέφερε τις έντονες διαμαρτυρίες της. Στο πρωτάθλημα πάντως δεν βρίσκεται σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση, αφού έχει μόνο μια νίκη στα πιο πρόσφατα πέντε (1-2-2, 4/5 over 2,5, 5/5 GG), ενώ την Κυριακή γνώρισε βαριά ήττα με 1-4 από την Κονσεπσιόν. Η Κομπρελόα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία (6-2-2 ο απολογισμός της) και οφείλει να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να διεκδικήσει την ανατροπή, ενώ άπαντες στην ομάδα δεν μπορούν να χωνέψουν τις διαιτητικές αποφάσεις του πρώτου ματς. Παραείναι χαμηλά ο άσος και δεν αξίζει, ειδικά από τη στιγμή που θα απουσιάσουν από τους γηπεδούχους ο αρχισκόρερ Κανάλες (8 συμ./6 γκολ) και ο επιτελικός Λορενσέτι (8 συμ.).

1870. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΣΑΝΤΟΣ

Πρώτοι αγώνες για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Βραζιλίας, σε μια εβδομάδα οι ρεβάνς, μετράει το εκτός έδρας γκολ. Μόλις μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχει η Σάο Πάουλο (1-3-2), παρόλα αυτά διατηρείται σε απόσταση ασφαλείας από την τετράδα. Η Σάντος είναι η ομάδα που καταλαμβάνει την τέταρτη θέση της βαθμολογίας, χάρη στις εξαιρετικές της επιδόσεις στο γήπεδό της (13-2-1 εντός), ωστόσο όταν αγωνίζεται μακριά από το σπίτι της δεν τα καταφέρνει εξίσου καλά (1-5-9 εκτός, τρεις σερί ήττες). Ψάχνεται ακόμα η Σάο Πάουλο (9-6-1 εντός), με τον Ντορίβα στον πάγκο της να έχει συμπληρώσει δυο παιχνίδια, δείχνει πως θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί στις ανάγκες του νέου της προπονητή, δεν εμπιστευόμαστε τη Σάντος εκτός έδρας, θα απέχουμε.

1871 ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Στο μέσο της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα η Φλουμινένσε (9-2-4 εντός), έχει 7 πόντους διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού και λογικά δεν θα κινδυνέψει, με αποτέλεσμα να μπορεί να επικεντρωθεί στα δυο ματς του κυπέλλου που έρχονται. Η Παλμέιρας (5-3-8 εκτός) βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης και έχει καταφέρει να μην ηττηθεί στις 3/4 πιο πρόσφατες εξόδους της (2-1-1). Αμφίρροπη προμηνύεται η αναμέτρηση, μικρό προβάδισμα στην έδρα θα δώσουμε εδώ.

1867. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Πρώτοι προημιτελικοί για το Κόπα Σουνταμερικάνα, σε μια εβδομάδα η ρεβάνς, μετράει το εκτός έδρας γκολ. Χωρίς κίνητρο στο πρωτάθλημα η Ρίβερ, έχει τρία ματς να γευτεί τη χαρά της νίκης, αφού όλη της η προσοχή είναι στραμμένη στο Σουνταμερικάνα, όπου στον προηγούμενο γύρο πέρασε, έστω και δύσκολα το εμπόδιο της Λίγκα Κίτο (νίκη με 2-0 εντός, ήττα με 0-1 στη ρεβάνς). Η Σαπεκοένσε δεν έχει ξεμπλέξει με την υπόθεση παραμονή στο πρωτάθλημα (+5 από την επικίνδυνη ζώνη, απομένουν επτά παιχνίδια), ενώ δείχνει σε ανοδική πορεία έχοντας μείνει αήττητη στα τρία πιο πρόσφατα (2-1-0) που ακολούθησαν την πρόκριση της επί της Λιμπερτάδ στην προηγούμενη φάση στα πέναλτι (1-1 εκτός, 1-1 και στη ρεβάνς). Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας και εμπειρίας των δυο ομάδων, η απόλυτα προσηλωμένη στο θεσμό Ρίβερ έχει τα όπλα για να βάλει τις βάσεις της πρόκρισης από την πρώτη αναμέτρηση.

1872. ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ - ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

Με το μισό πόδι στα πλέι-οφ το Κάνσας (9-5-1 εντός) που απέχει μία νίκη από το να εξασφαλίσει την παρουσία του σε αυτά. Η ήττα από το Σαν Χοσέ με 0-1 την προηγούμενη αγωνιστική προβλημάτισε έντονα, ειδικά η εμφάνιση της ομάδας που ήταν κάκιστη. Το Κολοράντο (3-5-7 εκτός έδρας) είναι εδώ και καιρό εκτός πλέι-οφ χωρίς να έχει καμία ελπίδα τις τελευταίες αγωνιστικές. Η έλλειψη κινήτρου έχει λειτουργήσει απογοητευτικά για τους φιλοξενούμενους που έχουν 0-1-5 στα τελευταία έξι, με τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Ο άσος στη δυνατή έδρα των γηπεδούχων, που έχουν μονόπλευρο κίνητρο δίνεται στο 1,45, απόδοση δίχως αξία. Στο live το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να βγάλει κάποιο καλό ποντάρισμα όσο δεν κερδίζουν οι γηπεδούχοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ