ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (14/10). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

2635. ΟΥΛΣΑΝ – ΣΕΟΥΛ

Ημιτελικοί του κυπέλλου της Κορέας, μονοί αγώνες, αν υπάρξει ισοπαλία ακολουθούν παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.HΟυλσάν έκανε καλό τελείωμα στη σεζόν και δείχνει έτοιμη για το ματς με τη Σεούλ. Η οποία έδειξε να βρίσκει τα πατήματα της στο τέλος και να θέλει να κάνει αξιόλογη παρουσία στα πλέι-οφ και στο κύπελλο. Το διπλόDNBστο 1,75 μπορεί να αποτελέσει επιλογή, καθώς η Σεούλ είναι ανώτερη ομάδα.

2636. ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ. – ΓΕΟΝΑΜ

Αποτυχημένη η σεζόν και για τις δύο ομάδες, αφού δεν κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Μοναδικός στόχος πλέον και για τις δύο ομάδες το κύπελλο. Θεωρούμε ότι η Ιντσεόν είναι καλύτερη ομάδα και δίκαια δίνεται οριακό φαβορί, όμως δεν θα μπλέξουμε σε παιχνίδι που είναι αρκετά οριακό.

2643. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937

Με ήττα ξεκίνησε τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις ο Πανσερραϊκός, καθώς στη δική του πρεμιέρα έχασε με 1-2 από τον Αγροτικό Αστέρα, πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση και προβλημάτισε έντονα τους ανθρώπους της ομάδας. Η ομάδα του Βόλου κέρδισε με 1-0 τα Χανιά με γκολ στο 78’, παρότι το γκολ μπήκε σχετικά αργά ο Ολυμπιακός έδειξε από την αρχή ότι είναι η καλύτερη ομάδα και δίκαια πήρε τη νίκη. Ανέτοιμος έδειξε ο Πανσερραϊκός, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό Βόλου που έδειξε καλύτερα δείγματα στο δεύτερο ματς, το 2,00 που άνοιξε το Χ2 στον ΟΠΑΠ ήταν αρκετά μεγάλο λάθος, όμως τώρα οι αποδόσεις έχουν μαζευτεί, περιμένουμε να ανοίξει η Ασία, ίσως στο +0,25 βρούμε αξία.

2654. ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ - ΤΑΡΓΚΟ ΜΟΥΡΕΣ

Λιγκ Καπ Ρουμανίας, νοκ-άουτ αναμετρήσεις.Πέντε ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε η Κονκόρντια (0-2-3), τέσσερα χωρίς τρίποντο και για την Τάργκου Μούρες (0-3-1), δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε εδώ.

2656. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005

Ακόμη μία ήττα για τον Πανελευσινιακό από την Κέρκυρα με 1-3, έδειξε για ακόμα ένα ματς ότι δεν είναι ακόμα σε καλό επίπεδο και ότι δεν μπορεί να κοντράρει τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας. Η Παναχαϊκή έδειξε κάποια καλά δείγματα στην πρεμιέρα της στην Καρδίτσα αλλά δεν κατάφερε να μετατρέψει τις ευκαιρίες της σε γκολ και έχασε με 0-1. Περιμένουμε να κερδίσει τη μέτρια ομάδα της Ελευσίνας η Παναχαϊκή το 1,72 είναι απλά δίκαιο.

2663. ΜΠΡΑΝ – ΓΙΕΡΒ

Μόνη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, που δίνει απευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, βρέθηκε η Μπραν (8-3-1 εντός) μετά το σπουδαίο διπλό στην έδρα της άμεσης ανταγωνίστριας Κρίστιανσουντ, συμπληρώνοντας παράλληλα δεκατρία ματς χωρίς ήττα (8-5-0). Η Γιέρβ (4-5-4 εκτός) βρίσκεται εντός της πρώτης εξάδας και θέλει να διατηρηθεί εκεί για να συμμετάσχει στα πλέι-οφ ανόδου. Σωστό φαβορί οι γηπεδούχοι, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνοι και δεν θα μας κάνει εντύπωση αν κατορθώσουν να κάνουν τη ζημιά.

2664. ΡΑΝΧΑΪΜ – ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ

Στο -2 από τα πλέι-οφ ανόδου η Ρανχάιμ (7-3-3 εντός) , δεν δείχνει πάντως να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο κλείσιμο της σεζόν, η Φρέντρικσταντ (4-1-8 εκτός) είναι στο +3 από τον υποβιβασμό και στα πιο πρόσφατα επτά παιχνίδια της μετράει 4-1-2. Προς αποφυγή ο χαμηλός άσος.

2665. ΧΟΝΤ – ΧΟΝΕΦΟΣ

Στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας η Χοντ (7-3-3 εντός), δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ αφού παρουσιάζει μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοσή της, η Χόνεφος (2-1-10 εκτός) είναι στο -6 από τη σωτηρία και ψάχνει μόνο για νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια της, αλλά μακριά από το σπίτι της έρχεται από τέσσερις κολλητές ήττες. Σωστό μας φαίνεται το σετ, να τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

2672. ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡ. – ΚΛΟΥΖ

Μόνο μια νίκη στα τελευταία πέντε πριν τη διακοπή μετρούσε η Ντιναμό (1-2-2), η οποία μπροστά στο κοινό της μετράει 4-0-2, με τη μία από τις δυο ήττες της να είναι από την Κλουζ. Οι φιλοξενούμενοι πήγαν με 0-2-1 στη διακοπή και ο εκτός έδρας απολογισμός τους ανέρχεται σε 1-4-2. Αμφίρροπη αναμέτρηση, μπορεί να πάει παντού, με τις δυο ομάδες να δίνουν σημασία στο θεσμό.

2673. ΑΛΜΕΡΙΑ – ΤΑΡΑΓΟΝΑ

Τρίτος γύρος του κυπέλλου Ισπανίας, νοκ-άουτ αναμετρήσεις.Σε κακή κατάσταση η Αλμερία, αγνοεί τη νίκη στα πιο πρόσφατα πέντε πρωταθλήματος (0-2-3), ενώ ως γηπεδούχος μετράει 2-1-1 (3/4GG&over2,5) με την εστία της να παραβιάζεται και στα τέσσερα. Η Ταραγόνα έρχεται από τρία ματς χωρίς τρίποντο (0-2-1) και δείχνει να ξεφουσκώνει μετά το καλό της ξεκίνημα. Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ακόμα η Αλμερία, μπερδεμένο δείχνει στα μάτια μας το παιχνίδι, θα το προσπεράσουμε.

2674. ΜΠΑΡΑΚΑΛΝΤΟ - ΟΥΡΑΚΑΝ ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Μετά από τέσσερις σερί νίκες, η Μπαρακάλντο κόλλησε στο 0-0 στο εκτός έδρας παιχνίδι της με την Πορτουγκαλέτε, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου της στη Σεγούντα Β., ενώ μπροστά στο κοινό της μετράει 4/4 νίκες με τέρματα 7-0. Η Ουρακάν Βαλένθια έρχεται από τρεις ισοπαλίες στους τελευταίους τέσσερις αγώνες της, έχει συνολικό απολογισμό στο πρωτάθλημα 2-5-1 και μακριά από το σπίτι της είναι αήττητη (2-2-0). Σωστό φαβορί ο άσος γύρω από το 2,00.

2675. ΟΒΙΕΔΟ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ

Σπουδαίο διπλό με 3-2 πανηγύρισε η Οβιέδο την Κυριακή επί της Βαγιαδολίδ, συμπλήρωσε έτσι έξι ματς με μόνο μια ήττα (3-2-1), ενώ μπροστά στο κοινό της μετράει 1-2-1 με 3/4over2,5, 4/4GG. Η Μιραντές έρχεται από δυο σερί νίκες, με πιο πρόσφατη το 4-1 στην έδρα της Έλτσε και εκτός έδρας έχει απολογισμό 2-0-2 (3/4over2,5, 2/4GG). Σε καλή κατάσταση αμφότερες, έχουν έφεση στο γκολ γι αυτό και θα κρατήσουμε το GGστο 2,08 του Stoiximan .

2676. ΡΕΟΥΣ – ΓΕΪΔΑ

NoBet.

2677. ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΑΛΑΒΕΣ

Τρεις ισοπαλίες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της έχει η Λεγανές, η οποία στο γήπεδό της μετράει 2-2-0, η Αλαβές (2-0-2 εκτός) έρχεται από το εντός έδρας 3-0 επί της Οσασούνα και είναι από τις πιο απρόβλεπτες ομάδες της Σεγούντα. Δυνατή η Λεγανές εντός, αλλά η Αλαβές στην καλή της μέρα είναι ικανή για τη ζημιά.

2680. ΚΑΝΤΙΘ – ΛΑΡΕΝΤΟ

Πρώτη ήττα για τη Κάντιθ στη σεζόν (3-4-1) το εντός έδρας 0-1 από τη Μούρθια, ως τώρα ήταν αλάνθαστη μπροστά στο κοινό της (3-0-1 εντός, 3/4over2,5). Η Λαρέντο αγωνίζεται μια κατηγορία χαμηλότερα και έρχεται επίσης από την πρώτη φετινή της ήττα (5-2-1 συνολικά, 2-2-0 εκτός). Πολύ χαμηλά ο άσος, δεν θα μπλέξουμε.

2683. ΛΟΓΚΡΟΝΕΣ - ΟΥΚΑΜ ΜΟΥΡΘΙΑ

Εξαιρετική η πορεία των δυο ομάδων στη Σεγούντα Β, οι γηπεδούχοι μετρούν 5-2-1 συνολικά και βρίσκονται στο -2 από την κορυφή του ομίλου τους, οι φιλοξενούμενοι έχουν απολογισμό 5-1-2 και προπορεύονται στο δικό τους. Αμφίρροπη η μεταξύ τους αναμέτρηση, σωστά δείχνουν τα σετ που κυκλοφορούν.

2684. ΡΕΞΑΜ – ΓΚΙΣΕΛΙ

Πέμπτο ματς δίχως νίκη για τη Ρέξαμ (5-2-1 εντός) που δείχνει να περνάει κρίση. Η τελευταία της ήττα ήταν από τη Ντόβερ με 1-2, έτσι συμπλήρωσε 1-2-3 στα έξι πιο πρόσφατα. Η Γκισέλι (1-4-2 εκτός) φαίνεται να είναι σε ακόμη χειρότερη κατάσταση από την αντίπαλο της, αφού έχει τρεις σερί ήττες, μάλιστα δεν έχει σκοράρει σε καμία από τις τρεις ήττες της. Οι δύο τελευταίες ήττες της ήταν αμφότερες με 0-3, από τις Μάνσφιλντ και Φόρεστ Γκριν. Πολύ χαμηλός ο άσος στο 1,40, δεν υπάρχει καμία αξία στο παιχνίδι.

2688. ΛΙΝΕΝΣΕ – ΕΜΠΡΟ

Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Λινένσε την Κυριακή (1-2-5 συνολικά), χωρίς τρίποντο στα τελευταία έξι η Έμπρο (1-3-4 συνολικά). Χαμηλά στα γκρουπ τους βρίσκονται οι δυο ομάδες, καμία από τις δυο δεν είναι άξια της εμπιστοσύνης μας.

2689. ΒΙΛΛΑΝΟΒΕΝΣΕ – ΦΕΡΟΛ

Τρία ματς χωρίς νίκη μετρούν οι γηπεδούχοι στο πρωτάθλημα της Σεγούντα Β (0-1-2), ενώ μπροστά στο κοινό τους έχουν απολογισμό 2-1-1, η Φερόλ συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες και βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου της με συνολικό απολογισμό 6-1-1, ενώ μετράει και τρία διπλά στις πιο πρόσφατες εξόδους της (3-0-1 εκτός). Το διπλόDNBστο 1,80 τηςBet365, μπορεί να αποτελέσει επιλογή, μιας και οι δυο ομάδες βρίσκονται σε εκ διαμέτρου αντίθετη αγωνιστική κατάσταση.

2693. ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ - ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ

Από εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Όνσε Κάλντας έρχεται η Λα Εκιδάδ (4-1-2 εντός), μένοντας έτσι για δεύτερο σερί παιχνίδι στο γήπεδό της χωρίς τρίποντο. Η Τολίμα (1-3-2 εκτός, 5/6under2,5, 4/6NG) έχει μόνο μια ήττα στα πιο πρόσφατα πέντε (2-2-1), αλλά έχει μείνει άσφαιρη στις τελευταίες τρείς εξόδους της. Το τρίτο εκτός έδρας ματς σε διάστημα επτά ημερών θα είναι αυτό για τους φιλοξενούμενους, σωστό φαβορί δείχνει να είναι ο άσος.

2697. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Πέντε βαθμούς απέχει από την κορυφή η Ατλέτικο Μινέιρο (10-1-3 εντός) και κυνηγάει την Κορίνθιανς στις οκτώ αγωνιστικές που μένουν. Με ευκολία πέρασε από την Κοριτίμπα με 0-3, είχε καιρό να κάνει τόσο καλή εμφάνιση. Η Ιντερνασιονάλ (2-5-7 εκτός), παλεύει για την τέταρτη θέση, από την οποία απέχει μόλις δύο βαθμούς. Μετά από έξι παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις κέρδισε με 2-1 τη Σπορτ Ρεσίφε, παρότι δεν έπαιξε πολύ καλύτερα. Δίνουμε τον πρώτο λόγο στον άσο, αλλά το 1,60 δεν έχει αξία.

2698. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ – ΑΒΑΪ

Η Σπορτ Ρεσίφε στην έδρα της έχει λυγίσει τις περισσότερες ομάδες που αντιμετώπισε και επιπλέον έχει το κίνητροτης πρώτης τετράδας. Η Αβάι μπορεί να έχει ανάγκη από βαθμούς αλλά όταν δεν κερδίζει την Βάσκο εντός δεν μπορεί να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα σε μια τόσο ισχυρή έδρα. Μπορεί να επιβεβαιωθεί η νίκη της Ρεσίφε και μάλιστα με παραπάνω από ένα τέρμα διαφορά, στην απόδοση 2,05 ο ασιατικός άσος -0,75 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2699. ΤΟΡΟΝΤΟ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Μια χαρά τα πηγαίνει εντός έδρας η ομάδα του Τορόντο (έρχεται από 3/3 νίκες), όμως αυτή τη φορά θα έχει σημαντικότατες απουσίες στην επίθεσή του, θα απουσιάσουν συνολικά τα 33 από τα 55 γκολ του (Τζιοβίνκο και Άλντιντορ). Πρωτοπόρος η Νέα Υόρκη, πολύ καλή ομάδα που δεν χαρίζεται σε κανέναν, έχει όλα τα φόντα για να εκμεταλλευτεί την περίσταση. Επιλογή των Young Guns το διπλό DNB (ασιατικό διπλό 0:0) με απόδοση 1,925 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2700. ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΚΟΠΙΑΠΟ - ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ

Πρώτο ματς για τα προημιτελικά του κυπέλλου Χιλής, σε μια εβδομάδα ο επαναληπτικός.Στη δεύτερη κατηγορία αγωνίζονται οι γηπεδούχοι, πραγματοποίησαν την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο αφήνοντας εκτός την Ικίκε. Η Κόλο Κόλο βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα, με απολογισμό 7-0-1, με τη μοναδική της ήττα να έρχεται στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της από την Κατόλικα. Λογικά προσφέρονται σε αποδόσεις φαβορί οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο τα πολλά αγωνιστικά τους προβλήματα λόγω τραυματισμών και διεθνών υποχρεώσεων μας αποτρέπουν από το να τους στηρίξουμε.

2703. ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής βρίσκεται η Ντεφένσα (5-2-5 εντός), καθώς χρειάζεται ένα βαθμό στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια της, ωστόσο δείχνει σε κάμψη εσχάτως, καθώς έχει συμπληρώσει τρεις σερί ήττες. Η Ρίβερ (7-3-3 εκτός) είναι αδιάφορη στο πρωτάθλημα και έχει στρέψει όλη της την προσοχή στο Σουνταμερικάνα. Δύσκολη η πρόβλεψη στο συγκεκριμένο ματς, ειδικά από τη στιγμή που η Ρίβερ θα έχει και σημαντικές απουσίες λόγω διεθνών υποχρεώσεων.

2704. ΤΖΟΪΝΒΙΛ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Σίγουρα η διακοπή βοήθησε και τις δύο ομάδες που παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Σε πολύ πιο δεινή βαθμολογική θέση η Τζοϊνβίλ που στηρίζεται αποκλειστικά στην έδρα της (18/26 βαθμοί της ήρθαν εκεί) και είναι στο -9 από την σωτηρία και την τωρινή αντίπαλο της, Κοριτίμπα που εσχάτως παρουσιάζεται βελτιωμένη εκτός έδρας. Δεν περιμένουμε πολλά γκολ, λογικά θα κινηθεί σε χαμηλό τέμπο λόγω και της κρισιμότητας του αγώνα. Ο συνδυασμόςNG&under3,5 στο 1,73 του Stoiximan δείχνει καλή σκέψη. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2705. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Στη ζώνη του υποβιβασμού η Φιγκεϊρένσε (5-4-5 εντός) που επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις σερί ήττες. Και ψυχολογικά το 3-2 επί της Γκοϊάς αποτελεί μεγάλη ανάσα, καθώς πλέον απέχει μόλις δύο βαθμούς από τη σωτηρία. Η Φλαμένγκο (7-0-7 εκτός) βρίσκεται δύο βαθμούς από την τέταρτη θέση και θέλεις να περάσει τις αντιπάλους της στις αγωνιστικές που απομένουν. Σχετικά εύκολη η νίκη της επί της Τζόινβιλ με 2-0 στο τελευταίο. Το 2 0:0 στο 1,80 δείχνει να έχει αξία.

2706. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Με πολλές απουσίες, από τη μέση και μπροστά, θα παραταχθεί η Παλμέιρας που έρχεται από βαριά ήττα (5-1) εκτός έδρας με τη Σαπεκοένσε. «Αχίλλειος πτέρνα» της «βερντάο» είναι σίγουρα η άμυνα της όπου έχει νικηθεί στα 18/19 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης έχοντας επιβεβαιώσει σε αυτό το διάστημα 15/19GG. Η Πόντε Πρέτα την οποία άφησε στα κρύα του λουτρού ο μέχρι πρότινος κόουτς της Ντορίβα για χάρη της Σάο Πάολο, είναι αήττητη στα πέντε τελευταία (4-1-0). Ικανή να σκοράρει στη χλιαρή άμυνα της Παλμέιρας και να επιβεβαιωθεί τοGG(1,85/ Stoiximan ) που είναι πολύ συχνό φαινόμενο στα τελευταία παιχνίδια και των δύο ομάδων. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2708. ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ

Επαναληπτικός ημιτελικός για το κύπελλο,δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ, απευθείας πέναλτι ακολουθούν σε περίπτωση απόλυτης ισορροπίας μετά και από τα δυο ματς. Την ήττα της με 0-1 από το πρώτο παιχνίδι θα προσπαθήσει να ανατρέψει η Σάντα Φε, την Κυριακή πάντως πέρασε με 2-1 από την έδρα της Κορτουλουά για το πρωτάθλημα. Η Όνσε Κάλντας είναι χωρίς ήττα στα πιο πρόσφατα έξι σε πρωτάθλημα και κύπελλο (3-3-0) και δεν είχε υποχρεώσεις το σαββατοκύριακο, με αποτέλεσμα να παραταχθεί στο επερχόμενο ματς χωρίς έξτρα επιβάρυνση. Εξαιρετικά αμφίρροπη η αναμέτρηση, δεν προσεγγίζεται εύκολα.

2709. ΤΣΙΚΟ - ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ

Στο 2-2-1 ο απολογισμός της Τσικό (2-1-4 εντός) στα πιο πρόσφατα πέντε, η Μεντεγίν (2-1-4 εκτός) πήγε στη διακοπή με δυο σερί εκτός έδρας ήττες, με αποτέλεσμα να έχει συμπληρώσει τέσσερις ήττες στις τελευταίες πέντε εξόδους της.NoBet.

2713. ΝΤΑΛΑΣ – ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση το Ντάλας, στηρίζει πολλά στο γήπεδό του, εκεί όπου είναι πολύ δυνατό με ρεκόρ 11-2-2 και τρεις συνεχόμενες νίκες. Σε αντίθετη πορεία το Βανκούβερ, συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς νίκη, έχει να κερδίσει πάνω από ένα μήνα για το πρωτάθλημα. Η φόρμα και η προϊστορία στην έδρα του Ντάλας δείχνουν άσο, 1,91 η τιμή του στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2714. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Η Ατλέτικο Παραναένσε μπορεί να εκμεταλλευτεί τη διακοπή και με νέο τεχνικό να επιστρέψει στις νίκες. Οι εκτός έδρας επιδόσεις της Κρουζέιρο δικαιολογούν την στήριξη μας προς τους γηπεδούχους οι οποίοι παρά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα εντός έδρας είναι αξιόπιστοι. Ανεκτός ο ασιατικός άσος -0,25 στην απόδοση 1,975 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2715. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Η Φλουμινέσε (8-2-4 εντός) έχει μείνει μακριά από την τέταρτη θέση αλλά έχει ακόμα ελπίδες για αυτή. Βέβαια η ήττα από τη Σάντος με 1-3 δυσκολεύει τα πράγματα. Τον ίδιο στόχο έχει η Σάο Πάουλο (4-2-8 εκτός), αλλά έχει σαφές πιο εύκολο έργο αφού είναι στην ισοβαθμία με την τέταρτη Σάντος. Σημαντική και δίκαιη η νίκη της με 1-0 επί της Παραναένσε που την κρατάει στην πέμπτη θέση στην ισοβαθμία. Με μοιρασμένες τις αποδόσεις δεν βρίσκουμε αξία σε κανένα σημείο.

2716. ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ - ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ

Σημαντική αναμέτρηση για μια θέση στα επερχόμενα πλέι-οφ του MLS, αυτή ανάμεσα σε Σολτ Λέικ και Πόρτλαντ. Σε καλή κατάσταση δείχνουν να είναι οι γηπεδούχοι που κάνουν «αγώνα δρόμου» για να προλάβουν τα πλέι-οφ, έρχονται από 3/4 τρίποντα και βρίσκονται στο -3 από την έκτη θέση. Δυσκολεύεται τον τελευταίο καιρό το Πόρτλαντ, μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι (1-2-3), κρισιμότατο το ακόλουθο ματς, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ηττηθεί. Στις λεπτομέρειες θα κριθεί το παιχνίδι, κόντρα σε δύο πανομοιότυπες ομάδες, θα δώσουμε όμως τον πρώτο λόγο στους γηπεδούχους (ασιατικός άσος -0,25, 1,925 Bet365).


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ