ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (16/9). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

2126. ΓΚΟΥΟΑΝ ΠΕΚΙΝΟΥ – ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΪ

Παιχνίδι «must win» για τη Γκουοάν (9-2-0 εντός), αφού αν θέλει να παραμείνει σε τροχιά τριάδας πρέπει να κερδίζει αυτά τα εντός έδρας ματς. Αρκετά κατώτερη ομάδα η Γιατάι (2-6-3 εκτός) και δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να κόψει βαθμούς από τη γηπεδούχο. Ο άσος βρίσκεται αρκετά χαμηλά και δεν έχει καμία αξία.

2158. ΣΙΕΝΣΙΑΝΟ - ΣΠΟΡΤ ΛΟΡΕΤΟ

Χωρίς νίκη στο Κλαουσούρα η Σενσιάνο (0-2-1, 3/3 under 2,5), από την πρώτη νίκη της έρχεται η Λορέτο (1-1-1, 2/3 under 2,5). Δεν έχει δείξει τόσο καλά δείγματα γραφής εσχάτως η γηπεδούχος ώστε να προσφέρεται σε τόσο χαμηλές τιμές, λίγα γκολ περιμένουμε σε κάθε περίπτωση.

2160. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΡΑΝΤΕΡΣ

Νίκη μετά από τέσσερα στο πρωτάθλημα για τη Κοπεγχάγη, επικράτησε εντός έδρας με 4-2 της Άαλμποργκ παίρνοντας έτσι το πρώτο τρίποντο στην έδρα της για φέτος (1-2-0, 2/3 over 2,5, 3/3 GG). Η Ράντερς πραγματοποιεί καλό ξεκίνημα, μετράει συνολικά 4-1-2, έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (14 γκολ σε 7 ματς) και μακριά από το σπίτι της ο απολογισμός της είναι 2-0-1 (2/3 over 2,5 & GG) σκοράροντας τουλάχιστον δυο φορές σε καθένα από αυτά. Διαφωνούμε με τον φαβοριτισμό των γηπεδούχων, θα περιμέναμε αρκετά πιο μοιρασμένο το σετ, ενώ κοιτάμε και προς το over, βάση των ως τώρα επιδόσεων των δυο ομάδων.

2008. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ

Με επιθετικό σχήμα θα κατέβει κατά πάσα πιθανότητα η Λεβερκούζεν (4-4-2 με Κίσλινγκ και Ερντάνεζ) που θέλει να επουλώσει τις πληγές της που άφησε η αναπάντεχη ήττα στο πρωτάθλημα από τη Ντάρμσταντ εντός έδρας. Η ΜΠΑΤΕ θα στεφθεί και φέτος πρωταθλήτρια στη Λευκορωσία αλλά στην Ευρώπη ειδικά σε δύσκολες έδρες όπως τώρα δεν στέκεται συνήθως ανταγωνιστική. Πολύ χαμηλός ο άσος για τις «ασπιρίνες», ο συνδυασμός 1 & over 2,5 στο 1,83 του Stoiximan συγκεντρώνει καλές πιθανότητες επαλήθευσης ενώ και το 2,25 στην Bet365 για να πετύχει το παρθενικό του τέρμα ο Ερνάντεζ δείχνει καλή περίπτωση. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2009. ΡΟΜΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της δεύτερης μέρας του Τσάμπιονς Λιγκ η Ρόμα (αήττητη στην Ιταλία με 2-1-0) υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα που έχει ξεκινήσει με το απόλυτο στην Ισπανία (3-0-0). Δεν πρόκειται να κλειστεί η ομάδα του Γκαρσία που θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες της για να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Περιμένουμε ένα ματς με καλό ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν, στο 1,83 προσφέρει η Bet365 το GG, το οποίο αποτελεί και επιλογή των Young Guns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2010. ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Αρκετά δύσκολο για την Ντιναμό να καταφέρει να κατακτήσει μια από της προνομιούχες θέσεις του ομίλου, οι Κροάτες υπολείπονται αρκετά σε ποιότητα ρόστερ από Άρσεναλ και Μπάγερν ενώ πρόκειται να δώσουν μάχη με τον Ολυμπιακό για την 3η θέση. Από την άλλη η Άρσεναλ θέλει την 1η θέση του ομίλου σαν τρελή έτσι ώστε να γλιτώσει κάποιο μεγαθήριο στους «16», αυτό φυσικά μπορεί αν επιτευχθεί μόνο αν «καθαρίσει» εύκολα τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Αναξιόπιστοι αμυντικά οι γηπεδούχοι, πάμε με τον συνδυασμό 2 & over 2,5 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2011. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Ο Tάκης μπορεί να προβλέπει θρίαμβο, η αλήθεια είναι όμως ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ δύσκολο βράδυ μπροστά του. Η Μπάγερν είναι "μηχανή" στα ματς των ομίλων και αναμένεται έξτρα προσεκτική ώστε να ξεκινήσει με το δεξί, ενώ ο ΠεπΓουαρδιόλαθέλει να κλείσει τα στόματα των επικριτών του με μια νίκη στο θεσμό από τον οποίο και θα κριθεί η υστεροφημία του όσον αφορά το πέρασμα του από τη Γερμανία. Οι πρωταθλητές Ελλάδος δύσκολα θα πάρουν μεγάλα ρίσκα από νωρίς, και με τη βοήθεια του "Γ. Καραϊσκάκης" μπορούν να αντέξουν στην αρχική πίεση των Βαυαρών. 1,83 πληρώνει στον Stoiximanτο ενδεχόμενονα επιτευχθεί γκολμετάτο 28ο λεπτό της αναμέτρησης. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2012. ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ – ΠΟΡΤΟ

Εντυπωσιακή στις εγχώριες διοργανώσεις η Ντιναμό Κιέβου, που συμπλήρωσε 35 παιχνίδια πρωταθλήματος δίχως ήττα και επιστρέφει με υψηλές βλέψεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Απέναντι της η Πόρτο, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της Πορτογαλίας μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές και σαφέστατα διαθέτει την εμπειρία και την ποιότητα για να φύγει αλώβητη από την Ουκρανία, όπου δεν έχει χάσει ποτέ (3-3-0)! Με το ασιατικό χάντικαπ στο 0:0 θα στηρίξουμε τους «Δράκους» στο 1,80 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2013. ΤΣΕΛΣΙ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Δεν είναι καλά η Τσέλσι και αυτό είναι ολοφάνερο, δεν είναι μόνο ότι δεν κερδίζει, αλλά το γεγονός πώς η άμυνά της -η οποία είναι διαχρονικά το σήμα κατατεθέν της- μπάζει νερά, από μόνο του αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα. Η αγωνιστική της φόρμα δεν επιτρέπει πολλές αλλαγές, θέλει μια ευρεία νίκη, περισσότερο για την πεσμένη της ψυχολογία. Έδειξε τα δόντια της στα πλέι-οφ με την Βασιλεία η Μακάμπι, μπορεί τουλάχιστον να σκοράρει κόντρα στην «αναιμική» άμυνα των μπλε. Σίγουρα φαβορί για τη νίκη οι παίκτες του Μουρίνιο, όμως δεν πείθουν στα μετόπισθεν, επιλογή το GG που σιγά-σιγά υποχωρεί, στο 2,50 (Bet365) αυτήν την ώρα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2014. ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΖΕΝΙΤ

Δείχνει να έχει προβληματάκια στο γκολ η Βαλένθια, στο ξεκίνημα της Λα Λίγκα (3/3 under 2,5), επιπλέον θα πρέπει να είναι περισσότερο επιφυλακτική στα μετόπισθεν, έχοντας κάτω από τα δοκάρια της έναν άπειρο γκολκίπερ. Συνήθως αμυντική τακτική ακολουθούν οι Ρώσοι στις επισκέψεις τους (7/8 under 2,5 εκτός έδρας πέρσι σε ευρωπαϊκά ματς), δεν αναμένεται να παρεκκλίνουν στην αναμέτρηση του «Μεστάγια. Δύσκολα θα δούμε πολλά γκολ, 1,90 η απόδοση του ασιατικού under 2,5 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2015. ΓΑΝΔΗ – ΛΥΩΝ

Μέτριο το ξεκίνημα των δύο ομάδων στα πρωταθλήματα τους, με τη Γάνδη όμως να παραμένει αήττητη εντός των συνόρων και να ψάχνει το θετικό ξεκίνημα στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, έχοντας ως μεγάλο όπλο τον ενθουσιασμό της πρώτης της συμμετοχής. Η Λυών μαθαίνει να ζει χωρίς το Φεκίρ, όμως χρειάζεται αρκετό χρόνο για να φτάσει και πάλι στα περσινά της επίπεδα. 3/3 ισοπαλίες μετράνε οι γηπεδούχοι υποδεχόμενοι γαλλικές ομάδες, ενώ οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν γκολ και στις πέντε επισκέψεις τους στο Βέλγιο. Δεν είναι μεγάλες οι διαφορές των δύο ομάδων και σίγουρα η Λυών δεν είναι η ομάδα του παρελθόντος με τις μεγάλες πορείες στο Τσάμπιονς Λιγκ για να δίνεται τόσο ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στους πρωταθλητές Βελγίου. Επιλογή του Betol αποτελεί το 1Χ σε απόδοση 1,70 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2168. ΚΠΡ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Έχασε από τη Φόρεστ με 1-2 εντός έδρας η ΚΠΡ, η ήττα ήρθε εξαιτίας της αποβολής του Γκριν σε πέναλτι που έκανε στον αντίπαλο επιθετικό. Μέχρι τότε η ΚΠΡ ήταν αρκετά καλύτερη και άξιζε το τρίποντο. Ένα σκαλί κάτι είναι ποιοτικά η Μπλάκμπερν, ο άσος στο 2,00+ έχει ενδιαφέρον.

2170. ΚΑΖΑΜΑΡΚΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ

Με 1-1-1 έχουν μπει στο Κλαουσούρα οι γηπεδούχοι, η Κριστάλ έρχεται από δυο σερί νίκες στις οποίες σημείωσε οχτώ γκολ και δείχνει να έχει τον πάνω χέρι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, στο 1,75 κινείται το 2 DNB.

2171. ΟΥΡΑΚΑΝ – ΤΙΓΚΡΕ

Το 2-5 της Ουρακάν επί της Τίγκρε στο πρώτο ματς ήταν εξευτελιστικό και ντροπιαστικό. Πιστεύουμε ότι η Ουρακάν θα προκριθεί, αλλά μετά από ένα παρόμοιο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα το αφήνουμε.

2173. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΛΙΓΚΑ ΝΤΕΠ. ΟΥΝ. ΚΙΤΟ

Το υψόμετρο έδωσε στην Κίτο τη νίκη στο πρώτο ματς, πλέον όμως η Νασιονάλ δεν θα έχει να ξεπεράσει ακόμα ένα εμπόδιο. Αν το υψόμετρο δεν επηρέαζε τόσο πολύ το ματς, σίγουρα ο αγώνας θα ήταν διαφορετικός. Το 2,00 του άσου φαίνεται δίκαιο.

2174. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Σε κακή κατάσταση η Φλουμινένσε (7-2-3 εντός), συμπλήρωσε πέντε ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια της (0-1-5), η Παλμέιρας μακριά από το σπίτι της μεταμορφώνεται προς το χειρότερο, καθώς έρχεται από πέντε σερί εκτός έδρας ήττες (3-2-7 συνολικά εκτός). Καθαρό πάσο.

2175. ΓΚΟΪΑΣ – ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Τρεις συνεχόμενες εντός έδρας νίκες με μηδέν παθητικό μετράει η Γκοϊάς (5-4-3 συνολικά εντός), η Πόντε Πρέτα διέκοψε αρνητικό σερί έξι αναμετρήσεων χωρίς τρίποντο χάρη στο 3-1 επί της Σάντος, αλλά μακριά από το σπίτι της μετράει μόλις 1-7-4. Μάχη στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας δίνουν οι δυο ομάδες, προβάδισμα φαίνεται να έχουν οι γηπεδούχοι, σε αποδεκτές τιμές κινείται ο άσος.

2176. ΤΖΟΪΝΒΙΛ – ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ

Από πέντε ματς χωρίς νίκη (0-3-2) έρχεται η Τζόινβιλ (4-4-4 εντός), στο γήπεδό της πάντως δεν χάνει στα πιο πρόσφατα έξι (3-3-0). Η Σπορτ Ρεσίφε επικράτησε στο τελευταίο με 1-0 επί της Φλουμινένσε, διακόπτοντας έτσι σερί δέκα παιχνιδιών χωρίς νίκη (0-6-4), αλλά παραμένει η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς εκτός έδρας τρίποντο (0-8-4 εκτός). Ακροβατεί γύρω από την ισοπαλία ο αγώνας, δύσκολη η οποιαδήποτε εκτίμηση.

2116. ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ - ΣΠΟΡΤ ΧΟΥΑΝΚΑΓΙΟ

Τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς μετράει η Αλιάνσα Λίμα, οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι στο Κλαουσούρα και στα πιο πρόσφατα δυο έκαναν ισάριθμες νίκες. Υπάρχει περιθώριο για κόντρα εδώ, κοιτάμε προς το Χ2.

2177. ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Ακόμα μία νίκη για το Νιου Ίγκλαντ (8-5-1 εντός) με 1-3 επί του Τορόντο. Αυτή ήταν η πέμπτη σερί νίκη των γηπεδούχων στο πρωτάθλημα. Δείχνουν ότι είναι έτοιμοι για να μπουν στην πρώτη τριάδα και αν θέλουν να το πετύχουν πρέπει να κερδίσουν την ομάδα της Νέας Υόρκης. Η οποία (4-4-5 εκτός) επίσης βρίσκεται σε καλή κατάσταση (4-1-1). Ομάδες που αμφότερες βρίσκονται σε φόρμα, δίκαιες οι τιμές που δίνουν ελαφρύ προβάδισμα του άσου, πάμε στο επόμενο.

2178. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ – ΤΟΡΟΝΤΟ

Η Νέα Υόρκη Σίτυ έκανε την τρίτη συνεχόμενη ήττα και μάλιστα σχεδόν εύκολα. Σκοράρει και δέχεται γκολ συνεχόμενα και πλέον έχει ως στόχο την είσοδο στα πλέι-οφ, που είναι αρκετά δύσκολη. Το Τορόντο έκανε ακόμα μία ήττα από το Νιου Ίγκλαντ και προβληματίζει έντονα. Ο οριακότατος φαβοριτισμός του άσου μας βρίσκει σύμφωνους, αρκετά διαβασμένοι οι μπουκ στις τιμές του over.

2181. ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Σε έναν αγώνα με συνολικά τρεις αποβολές η Σάντα Φε κέρδισε με 0-2 εκτός έδρας τη Νασιονάλ και απέκτησε ουσιαστικά πλεονέκτημα. Διαθέτει την ποιότητα η Νασιονάλ και περιμένουμε να πιέσει αρκετά για την ανατροπή, αλλά αυτό είναι αρκετά δύσκολο. No bet.

2182. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΓΚΡΕΜΙΟ

Έμεινε για τρίτο παιχνίδι μακριά από τις νίκες η Παραναένσε (7-4-1 εντός), στο πιο πρόσφατο μάλιστα ηττήθηκε από την ουραγό Βάσκο. Από εντός έδρας ήττα με θύτη τη Σάο Πάουλο έρχεται η Γκρέμιο, με αποτέλεσμα να μπει τέλος στο αήττητο οχτώ αγώνων που έτρεχε (5-3-0), ενώ μακριά από το γήπεδό της μετράει 4-3-5 και είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία. Μοιρασμένο το σετ, δεν βγαίνει εύκολα άκρη.

2183. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ - ΑΒΑΪ

Από τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-1-3) έρχεται η Φιγκεϊρένσε (5-4-3 εντός) με αποτέλεσμα να έχει πλησιάσει επικίνδυνα στην γραμμή του υποβιβασμού, η Αβαΐ βρίσκεται εντός της ζώνης, με τις εκτός έδρας επιδόσεις της (2-2-8 συνολικά, πέντε σερί ήττες) να είναι από τους λόγους της μέτριας πορείας της. Κλάσικο με έντονη αντιπαλότητα το παιχνίδι, καμία από τις δυο δεν είναι άξια εμπιστοσύνης, ένα κλικ θα δώσουμε στην έδρα, αλλά ως εκεί.

2184. ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

Το 1-1 του πρώτου αγώνα αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό. Η Ιντεπεντιέντε κέρδισε τη μεγάλη της αντίπαλο, Ρασίνγκ, το Σάββατο με 3-0 και η ψυχολογία ενόψει Σουνταμερικάνα είναι στα ύψη. Η ομάδα της Άρσεναλ Σαραντί έχει ως πρώτο στόχο το πρωτάθλημα και την ειδική βαθμολογία, καθώς ο κίνδυνος είναι ορατός. Στο πρώτο ματς είχα χρησιμοποιήσει αναπληρωματικούς, αν κάνει το ίδιο και σήμερα σε συνδυασμό με την ψυχολογία και την έδρα η Ιντεπεντιέντε θα είναι το μεγάλο φαβορί του αγώνα, ο άσος είναι στο μικρό 1,50.

2185. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Μέτρια η πορεία της Κρουζέιρο (5-4-3 εντός), η Βάσκο (2-1-9 εκτός) έρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες, αλλά έχει πολύ δρόμο να διαβεί για να προλάβει τη σωτηρία (στο -8 για την ώρα). Πολύ χαμηλά ο άσος για τη φετινή Κρουζέιρο, ή πάσο ή κόντρα υπάρχει μόνο εδώ.

2186. ΤΣΙΚΟ - ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ

Μέτρια η πορεία της Τσίκο στο Κλαουσούρα (1-2-5, 7/8 under 2,5, 8/8 NG), στα πιο πρόσφατα πέντε μάλιστα όχι μόνο δεν κερδίζει αλλά δεν σκοράρει κιόλας. Η Πατριότας έρχεται από τρεις κολλητές ισοπαλίες και μακριά από το σπίτι της μετράει 2-2-2. Ματς με χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι με αντιπαλότητα, πέρα από τα λίγα γκολ δεν προκύπτει άλλη επιλογή.

2187. ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ Σ. ΜΑΡΤΙΝ

Μετά από δυο νίκες στην έδρα της, η Βαγιέχο ηττήθηκε στην έδρα της Άουριτς, οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι στο Κλαουσούρα, χωρίς μάλιστα να έχουν δεχθεί ακόμα τέρμα (2-1-0, 3/3 NG & under 2,5). Προβάδισμα στα λίγα γκολ θα δώσουμε.

2188. ΣΑΝΤΟΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Την ήττα στην έδρα της Πόντε Πρέτα με 1-3 γνώρισε η Σάντος, βάζοντας έτσι στοπ στο αήττητο σερί 10 παιχνιδιών που έτρεχε από τα τέλη Ιουλίου. Στο γήπεδό της είναι πανίσχυρη, έχει απολογισμό 9-2-1 και μετράει 7 συνεχόμενες νίκες (οι 5 εκ των οποίων με λευκό παθητικό). Η Ατλέτικο Μινέιρο βρίσκεται στο -5 από την κορυφή, αλλά παραμένει ζωντανή στη μάχη του τίτλου, ενώ κατέχει την καλύτερη εκτός έδρας συγκομιδή βαθμών της κατηγορίας (6-3-3 συνολικά εκτός). Πολύ αμφίρροπη η αναμέτρηση, σωστό δείχνει το σετ.

2189. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Θετική η εικόνα της Ιντερνασιονάλ εσχάτως, μετράει 4-0-2 στα τελευταία έξι και στο γήπεδό της έχει τέσσερις νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της (8-2-2 εντός). Η Κορίνθιανς συνεχίζει ακάθεκτη την εξαιρετική πορεία της, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με μαξιλαράκι 5 βαθμών από τους διώκτες της και παραμένει αήττητη εδώ και 17 ματς πρωταθλήματος, ενώ μακριά από το σπίτι της μετράει 5-5-2. Δύσκολη για προγνωστικά η αναμέτρηση, θα περιμέναμε πάντως πιο κλειστό το σετ.

2193. ΣΑΝ ΧOΣΕ – ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Το Σαν Χοσέ (6-4-3 εντός έδρας) δείχνει να χάνει τη φόρμα του και στα τελευταία δύο παιχνίδια έχει παρουσιαστεί αγνώριστο και έχει 0-1-1. Το Μόντρεαλ (2-3-7 εκτός) απέσπασε μεγάλη ισοπαλία με 0-0 στο Λος Άντζελες, ο βαθμός είναι πολύτιμος για τη μάχη που δίνει η ομάδα του Καναδά. Δεν πιστεύουμε ότι θα ξυπνήσει το Σαν Χοσέ, αντιθέτως νομίζουμε ότι θα αποτύχουν να κερδίσουν και σήμερα. Το Χ2 στο 2,00 αποτελεί καλή επιλογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ