ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Τετάρτης (2/9). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Τετάρτης (2/9).

826. ΝΙΪΓΚΑΤΑ – ΟΥΡΑΒΑ

Πρώτες αναμετρήσεις για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Ιαπωνίας, την Κυριακή θα γίνουν οι επαναληπτικοί. Νίκη με 1-0 στο 90’+ για τη Νιιγκάτα με τη Σεντάι για το πρωτάθλημα. Αν η αντίπαλος της δεν έμενε με δέκα παίκτες στο 59’, το παιχνίδι πολύ δύσκολα θα ξέφευγε από τη λευκή ισοπαλία. Δεύτερη τερμάτισε στον όμιλο και προκρίθηκε με συνολικό ρεκόρ 3-2-1. Η Ουράβα πέρασε στην οκτάδα χωρίς τη διαδικασία των ομίλων, επειδή αγωνιζόταν στο Τσάμπιονς Λιγκ της Ασίας. Κάκιστη εμφάνιση και απρόσμενη ήττα με 4-0 (!) από την Γιοκοχάμα υπέστη η Ουράβα την προηγούμενη αγωνιστική και ζητά αντίδραση. Λόγω των εθνικών ομάδων έχει τέσσερις σημαντικές απουσίες, που θα τη δυσκολέψουν. Το -0,25 των φιλοξενούμενων δεν έχει αξία, καθώς οι απουσίες της είναι κομβικές.

827. ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ – ΝΑΓΚΟΓΙΑ

Το μικρό (και κουρασμένο) ρόστερ της Γκάμπα μετά το πρωτάθλημα και το Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ, θα έχει και το Λιγκ Καπ. Στο παιχνίδι με τη Σονάν κέρδισε με 1-0, προηγήθηκε νωρίς και έπειτα κράτησε το σκορ με την άμυνα της. Αναγκαστικά θα γίνουν κάποιες αλλαγές, αφού ο βασικός τερματοφύλακας, ένας κομβικός αμυντικός και ένας εξαιρετικός φορ θα λείπουν λόγω Εθνικών ομάδων, αίνιγμα η παρουσία των αναπληρωματικών. Η Ναγκόγια πραγματοποίησε αρκετά καλή πορεία στους ομίλους και πήρε δίκαια την πρώτη θέση (4-1-1), παρότι στο τελευταίο ματς έχασε από τη Βίσελ Κόμπε με 0-4. Στο πρωτάθλημα κινείται στη μετριότητα και με αρκετή αστάθεια. Έχασε με 5-2 (!) από τη –φορμαρισμένη- Χιροσίμα. Όπως και η αντίπαλος της έχει κάποιες σημαντικές απουσίες. Δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη με την κουρασμένη Γκάμπα και την ασταθή Ναγκόγια, το 1,75 του άσου μας φαίνεται εντελώς ανεπαρκές.

828. ΚΑΣΙΒΑ - ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ

Η Κασίβα δεν κατάφερε να αντιδράσει στο πρωτάθλημα απέναντι στην Κόφου (2-2), λίγες μέρες πριν είχε ηττηθεί εντός έδρας από την Κινεζική Εβεργκράντε με 1-3 για το Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ. Ο επαναληπτικός είναι σε 15 μέρες στην Κίνα, με τις ελπίδες των Ιαπώνων να είναι λίγες. Η Βίσελ Κόμπε με την επιβλητική νίκη την τελευταία αγωνιστική των ομίλων επί της Ναγκόγια, με 0-4, πήρε την πρόκριση και τη δεύτερη θέση. Το Σάββατο συνέτριψε με 7-1 (!) την Τόσου για το πρωτάθλημα. Ακόμα ένα δύσκολο ζευγάρωμα, καθώς βρίσκονται αντιμέτωπες δύο καλές ομάδες που δεν θέλουν να χάσουν στην πρώτη αναμέτρηση. Περιμένουμε να επιβεβαιωθεί το under 2,5 (1,95), επιλογή που επιβεβαιώθηκε και στις δύο αναμετρήσεις τους στο πρωτάθλημα (Βίσελ-Κασίβα 0-1 και Κασίβα-Βίσελ 2-0).

829. ΤΟΚΥΟ – ΚΑΣΙΜΑ

Αήττητη η Τόκυο πέρασε ως πρώτη από τον όμιλο της (3-3-0) και συνεχίζει να είναι σε καλή κατάσταση και στο πρωτάθλημα, παρά το 1-1 με τη Σιμίζου. Μεγάλος στόχος το κύπελλο για την Τόκυο, οι απουσίες είναι πρόβλημα αλλά μπορεί να τις καταπολεμήσει. Η Κασίμα (πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα) βρίσκεται σε τοπ φόρμα (7-1-1 συνολικό ρεκόρ στο πρωτάθλημα, με έξι συνεχόμενες νίκες) και θέλει να συνεχίζει. Λείπει ο σημαντικός χαφ Σιμπασάκι (22 συμ./5 γκολ). Καθαρή τριπλή, δεν μπορούμε να μπλέξουμε, πάμε στο επόμενο.

757. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΔ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΕΝΤΙΣΤΑΣ

Μόλις μια φορά έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα η Χουβεντούδ, γνωρίζοντας μάλιστα την εντός έδρας ήττα από τη Ντανούμπιο με 0-2. Παράλληλα έχει υποχρεώσεις για το Σουνταμερικάνα, στον πρώτο γύρο απέκλεισε την Ποτόσι (νίκη με 4-1 εντός, ήττα με 0-2 εκτός), ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της την Πέμπτη απέσπασε 0-0 στην ισχυρή έδρα της Έμελεκ. Η Ρεντίστας θα δώσει τρίτο ματς μακριά από το γήπεδό της, ως τώρα μετράει 1-0-1, ήταν κακή στο πιο πρόσφατο απέναντι στην Σέρο και γνώρισε δίκαιη ήττα με 0-1. Σφιχτό το σετ, προχωράμε παρακάτω.

500. ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ – ΚΑΣΤΕΓΙΟΝ

Πρώτος γύρος κυπέλλου Ισπανίας, μονοί αγώνες. Στην τρίτη κατηγορία αγωνίζεται η Σαμπαντέλ και μετράει 1-1-0 στις δυο πρώτες αγωνιστικές, μια κατηγορία πιο κάτω η Καστεγιόν (2-0-0). Παραδοσιακά ο θεσμός απασχολεί ελάχιστα τις μικρές ομάδες τις χώρας, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλέξουμε με το συγκεκριμένο παιχνίδι.

501. ΜΟΥΡΘΙΑ – ΚΑΝΤΙΘ

Στον ίδιο όμιλο της Σεγούντα Β οι δυο ομάδες, 0-1-1 η Μούρθια, 2-1-0 η Κάντιθ, άγνωστες οι προθέσεις τους για το θεσμό του κυπέλλου.

761. ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ - ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Κύπελλο Αργεντινής, μονός αγώνας σε ουδέτερη έδρα, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Πρώτος στόχος για τη Χιμνάσια το κύπελλο, όπως έχει δηλώσει ο προπονητής της, έχει το σύνολο για να τα καταφέρει. Σε μετριότατη κατάσταση η Βελέζ, κέρδισε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα μετά από δύο μήνες, ενώ έφτασε στους «16» του κυπέλλου έχοντας ευνοϊκότατες κληρώσεις .Μπορεί τη νίκη-πρόκριση η Χιμνάσια, 2,12 πληρώνει αυτό το γεγονός στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

758. ΝΤΙΦΕΝΣΟΡ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ - ΣΟΥΝΤ ΑΜΕΡΙΚΑ

Με 2/2 έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα η Ντεφενσόρ, στο πιο πρόσφατο νίκησε με 3-1 την Πενιαρόλ πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση. Δεν έχει νίκη ακόμα η Σουντ Αμέρικα, μετράει 0-1-1, στο τελευταίο, αν και ήταν αρκετά καλή στο πρώτο ημίχρονο, ηττήθηκε με 0-2 από τη Ρίβερ αφού φάνηκε να ξεμένει από δυνάμεις στο δεύτερο μισό. Σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας δείχνουν οι γηπεδούχοι, ο άσος στο 1,70 του Stoiximan μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

506. ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Παρελθόν αποτελεί ο Λουξεμπούργκο για την Κρουζέιρο που έμεινε άσφαιρη και στις επτά τελευταίες της εξόδους (0-1-6, 0-10 τέρματα). Γενικά φέτος δεν έχει το εύκολο γκολ (3η χειρότερη επίθεση) και παίζει κόντρα στην Πόντε Πρέτα που και καλό τερματοφύλακα έχει και καλή ανασταλτική λειτουργία, στα τέσσερα πιο πρόσφατα στο «Μόισες Λουκαρέλι» κράτησε το μηδέν παθητικό ενώ μετράει 8/10NGεντός έδρας. Δυνατή επιλογή ( YoungGuns ) δείχνει τοNG&under3,5 στο 1,85 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

507. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Συνεδρία με ψυχολόγο χρειάζονται επειγόντως οι παίκτες της Βάσκο, κυρίως οι επιθετικοί της που δεν σκοράρουν ούτε με αίτηση (χωρίς γκολ 6 σερί ματς). Ουραγός και στο -9 από τη σωτηρία, η πρόκριση στο κύπελλο δεν φαίνεται να βελτίωσε το ηθικό της αφού συνεχίζει να απογοητεύει στο πρωτάθλημα. Η Ιντερνασιονάλ έχασε με 3-0 από την Αβαΐ αλλά το σκορ σαφέστατα την αδικεί αφού δεν της βγήκε τίποτα και στο τέλος τα παράτησε. Καλή περίπτωση δείχνει η επικράτηση της «κολοράντο» σε συνδυασμό με το μηδέν παθητικό, στο 2,10 η συγκεκριμένη επιλογή στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

509. ΤΖΟΪΝΒΙΛ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Το παλεύει το τελευταίο διάστημα η Τζόινβιλ, όμως είναι φανερό πως κάτι της λείπει για να έρθουν και πάλι τα θετικά αποτελέσματα που θα τη βγάλουν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στην έδρα της είναι δυνατή, αλλά υποδέχεται τη Σάο Πάολο, που μακριά από το σπίτι της μπορεί να μην είναι πολύ αποτελεσματική, ωστόσο πήρε ψυχολογία μετά τις δύο πρόσφατες τριάρες σε κύπελλο και πρωτάθλημα, ενώ σαφέστατα υπερέχει ποιοτικά της αντιπάλου της. Επιλογή το -0,25 ασιατικό διπλό (2,05/Bet365), το οποίο ευνοείται και από την παράδοση, καθώς η ομάδα του Οσόριο δεν έχει χάσει ποτέ στο Τζόινβιλ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

760. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΣΑΝΤΑΝΙ

Μέτρια η πορεία των γηπεδούχων στο Κλαουσούρα (2-3-3 συνολικά), αγνοούν μάλιστα τη νίκη στο γήπεδό τους (0-2-2), η παράλληλη συμμετοχή τους στο Σουνταμερικάνα τους επηρεάζει εμφανώς. Η Ντεπορτίβο Σαντανί παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού και μακριά από την έδρα της στο Κλαουσούρα μετράει 1-0-2 (3/3 over 2,5). Μπερδεμένο δείχνει, δεν εμπιστευόμαστε τους γηπεδούχους σε τόσο χαμηλές τιμές.

510. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΑΒΑΪ

Στο μέσο της βαθμολογίας παραμένει η Φλαμένγκο (4-2-4 εντός, 7/10 over 2,5, 6/10 GG), η Αβαΐ (2-2-6 εκτός) έρχεται από σπουδαία εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Ιντερνασιονάλ και κατάφερε να βρεθεί εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Αρκετές απουσίες έχουν οι γηπεδούχοι, μεταξύ άλλων θα λείψει και ο κομβικός φορ Γκερέρο (7 συμ./3 γκολ), αναποτελεσματική η Αβαΐ μακριά από την έδρα της (μετράει τρεις σερί ήττες), το προσπερνάμε.

527. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Από νίκες έρχονται αμφότερες, η Ατλέτικο Μινέιρο απέδρασε από το «Μαρακανά» (1-2 τη Φλουμινένσε) και η Ατλέτικο Παραναένσε κέρδισε εύκολα τη Γκοϊάς με 3-0 παραμένοντας στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας. Η «φουρακάο» μπορεί να μετράει 7/10 ήττες εκτός έδρας (3-0-7) αλλά έχει το ταλέντο και την ποιότητα να μην χάσει τουλάχιστον εύκολα στο Μπέλο Οριζόντε. Καλή σκέψη το ασιατικό διπλό +1,25 (1,80) στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

513. ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ - ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Το 3-0 της Σάντα Φε στον πρώτο αγώνα επί της Κορτουλουά κάνει τυπική τη ρεβάνς, καθώς θα μοιάζει σαν θαύμα τυχόν ανατροπή. Δίκαιο το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και ο Πελούσο θα το εκμεταλλευτεί, καθώς λογικά θα κάνει ροτέισον αφού έρχεται ντέρμπι με τη Μιγιονάριος. Δεν θα ασχοληθούμε στοιχηματικά.

528. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Έχει καβαλήσει το άλογο και καλπάζει προς τον τίτλο η Κορίνθιανς, 13 αγωνιστικές αήττητη (10-3-0) η «τιμάο» προερχόμενη από διπλό στην ζόρικη έδρα της Σαπεκοένσε. Ωστόσο αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως έχει λυθεί στην επίθεση, σκοράρει εύκολα ενώ και στην άμυνα δίνει δικαιώματα, τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της χαρακτηριστικά έληξανover. Η Φλουμινένσε δεν παίζει με σκοπιμότητα και κυνηγάει πάντα τη νίκη, επιπλέον έρχεται και από 5 συνεχόμεναGG&over2,5. Το over2 στο 1,80 της Bet365δεν είναι κακή σκέψη αφού υπάρχει και το ενδεχόμενο επιστροφής πονταρίσματος. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2079. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ

Το παλεύει στα τελευταία η Κοριτίμπα, έχει μείνει αήττητη για τέσσερα παιχνίδια (3-1-0) και ισοβαθμεί μαζί με δυο άλλες ομάδες στη γραμμή του υποβιβασμού, ενώ στην έδρα της εμφανίζεται αρκετά δυνατή (4-4-2, 8/10 under 2,5, 6/10 NG) και έχει δυο σερί νίκες. Η Σπορτ Ρεσίφε κάνει κοιλιά, καθώς δεν κερδίζει στα πιο πρόσφατα επτά για το πρωτάθλημα (0-4-3) και μακριά από το σπίτι της είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς τρίποντο αλλά παράλληλα έχει τις περισσότερες εκτός έδρας ισοπαλίες (0-7-3, 6/10 over 2,5, 9/10 GG). Αν και η φόρμα των δυο ομάδων είναι αντίθετη, θεωρούμε ότι δεν είναι για 2,00 ο άσος, η Σπορτ Ρεσίφε είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα και δεν θα εκπλαγούμε αν την δούμε να αποσπά ακόμα ένα Χ μακριά από το σπίτι της.

2080. ΓΚΟΪΑΣ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Βρίσκει συνεχώς δίχτυα η Παλμέιρας αλλά δεν κρατάει και απαραβίαστη την εστία της, προέρχεται από 8/10 οver 2,5 (5/5 εκτός έδρας), «αλέγκρο» το στυλ που της έχει εμφυσήσει ο Μαρσέλο Ολιβέιρα. Από τρία σερί over 2,5 έρχεται και η Γκοϊάς, η οποία μπορεί να αγωνίζεται πάντοτε πιο «κλειστά», όμως το άναρχο παιχνίδι της «Βερντάο» ενδεχομένως να την παρασύρει. Αουτσάιντερ το over 2,5, επηρεασμένες οι τιμές προφανώς από το αγωνιστικό στυλ της Γκοϊάς, θα ρισκάρουμε στο παιχνίδι με τα γκολ, όμως με το πιο safe ασιατικό over 2,25 με απόδοση 1,95 (Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

783. ΑΓΚΟΥΙΛΑΣ ΝΤΟΡΑΝΤΑΣ – ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ

Ήταν κακή η Αγκίλας (1-4-3 μέχρι σήμερα) και έχασε εύκολα με 2-0 από τη Μιγιονάριος για το πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική. Η κούραση που είχε από το ταξίδι και το ματς στην Παραγουάη με την Ολίμπια για το Σουνταμερικάνα. Η Πατριότας (3-1-3 συνολικά) έμεινε στο 0-0 με την Τσίκο, ήταν καλύτερη και άσκησε μεγάλη πίεση, αλλά δεν κατάφερε να διασπάσει την καλή και μαζική άμυνα των αντιπάλων. Αμφίρροπο παιχνίδι, απόλυτα μοιρασμένες έπρεπε να είναι οι αποδόσεις, αλλά η διαφορά μας είναι πολύ μικρή.

514. ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Με γκολ στο 87’ έκανε την ανατροπή στο πρώτο ματς η Τζούνιορ και κέρδισε με 2-1. Ισχνό το προβάδισμα της Τζούνιορ, αφού η Τολίμα μπορεί να προκριθεί. Το ματς δεν γίνεται στη φυσική έδρα της Τολίμα, καθώς γίνονται έργα, αλλά στο «Μετροπολιτάνο ντε Τέτσο» στη Μπογκοτά, το υψόμετρο δίνει ένα μικρό προβάδισμα στην Τολίμα. Δύσκολα βγαίνει άκρη με το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς δεν έχουν μεγάλες διαφορές οι δύο ομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ