ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (26/8/2015). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

1215. ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ - ΚΟΥΟΠΙΟ

Νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια (0-1-3) για τη Σεϊναγιόεν, παραμένει εντός της πρώτης τριάδας χάρη στις πολύ καλές εντός έδρας επιδόσεις της (8-0-3). Η Κουόπιο (2-4-4 εκτός) έρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες και αγνοεί την ήττα στα έξι τελευταία (2-4-0). Φαβορί οι γηπεδούχοι, δεν μπλέκουμε όμως με τόσο χαμηλές αποδόσεις.

1216. ΒΑΑΣΑ - ΛΑΧΤΙ

Σε δύσκολη θέση η Βάασα (3-4-5 εντός), στο -8 από τη σωτηρία και στο -7 από τα μπαράζ, η Λάχτι (4-3-4 εκτός) συμπλήρωσε οχτώ παιχνίδια με μόνο μια ήττα (5-2-1) και έχει πλησιάσει τις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Σε καλή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, θα τους δώσουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

1253. ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ - ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ

Κύπελλο Σουηδίας, νοκ-άουτ παιχνίδι.Στο μέσο της βαθμολογίας στην τρίτη κατηγορία η Φόργουορντ, με καλές επιδόσεις στο γήπεδό της (4-4-1). Ουραγός στην πρώτη κατηγορία η Ατβίνταμπεργκ (0-2-7 εκτός), βρίσκεται στο -8 από τη σωτηρία και το κύπελλο αποτελεί πολυτέλεια την παρούσα στιγμή. Μυρίζει έκπληξη εδώ, στο 2,37 το 1Χ, στο 5,00 ο ξερός άσος στηνBet365.

1210. ΣΟΝΕΝΧΟΦ - ΕΡΦΟΥΡΤ

HΣόνενχοφ (2-1-1 μέχρι σήμερα) έπαιξε έξυπνα εκτός έδρας με τη Βίτσμπουργκ και κέρδισε με 0-1. Άφησε την αντίπαλο της να έχει τα ηνία του αγώνα και εκείνη περίμενε τις κατάλληλες στιγμές για να επιτεθεί, βρήκε το γκολ στο 26’ και έπειτα αμύνθηκε εξαιρετικά. Στο 51’ η Βίτσμουργκ έμεινε με δέκα παίκτες και δέκα λεπτά μετά με εννιά κάτι που έκανε το έργο της Σόνενχοφ ακόμα πιο εύκολο. Ζήτημα για τη γηπεδούχο αν θα καταφέρει να παίξει καλό ποδόσφαιρο κατοχής στην έδρα της, κόντρα στην ντεφορμέ στο ξεκίνημα Έρφουρτ (0-2-2), η οποία έμεινε στο 1-1 με τη Μούνστερ, κακό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, πιο δίκαιο αποτέλεσμα α ήταν το Χ. Το -0,25 στο 1,90+ για τους γηπεδούχους είναι κάτι παραπάνω από δίκαιο.

1211. ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ - ΚΙΚΕΡΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ

Δείχνει να βρίσκει τον καλό της εαυτό η Χάνσα, έπαιξε πίσω από τη μπάλα με την Όσναμπρικ και κέρδισε με 0-1. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη με καλή εμφάνιση και ευελπιστεί να συνεχίσει στα ίδια αποτελέσματα. Οι Κίκερς κατάφεραν να δημιουργήσουν φάσεις με την Άαλεν, αλλά δεν μπόρεσαν να τις μετουσιώσουν σε γκολ. Το στείρο 0-0 δεν άλλαξε ούτε από την μέτρια αντίπαλο της, που έδειξε να είναι ευχαριστημένη με το σκορ. Η Χάνσα μπορεί να δείχνει καλά δείγματα και να ξέρει πότε να παίξει παιχνίδι κατοχής και πότε όχι, αλλά η αντίπαλος της δεν είναι κακή ομάδα, το -0,25 κοντά στο 2,00 είναι απλά δίκαιο, δεν θα ασχοληθούμε παραπάνω.

1212. ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ - ΜΑΪΝΤΖ Β

Σ’ ένα παιχνίδι χωρίς καλό ρυθμό και τις ευκαιρίες να προέρχονται κυρίως από στημένα έμεινε στο 1-1 η Μούνστερ με την Έρφουρτ. Δίκαιο αποτέλεσμα, που κρατάει αήττητη στο πρωτάθλημα τη Μούνστερ (1-3-0). Καλή εμφάνιση και ισοπαλία 1-1 με τη δυνατή Δρέσδη πήρε η Μάιντζ Β’. Κατάφερε να κάνει το παιχνίδι της και μάλιστα να προηγηθεί στο 50’, αλλά στο 61’ ήρθε η ισοφάριση. Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ιδιαίτερη έφεση στις ισοπαλίες (3/4 παιχνίδια τους μέχρι σήμερα αμφότερες), δεν θα κακολογήσουμε όποιον πιστεύει ότι θα φέρουν ακόμα μία. Πάντως η Μάιντζ Β΄ δείχνει καλύτερα δείγματα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές και το +0,25 που καλύπτει απόλυτα το Χ αποτελεί επιλογή των YoungGuns .

1228. ΑΟΥΕ - ΑΑΛΕΝ

Φαίνεται ότι βρήκε ρυθμό η Άουε μετά τα πρώτα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα και έκανε δύο σερί νίκες με καλές εμφανίσεις. Σ’ αυτό βοήθησε και η πρόκριση στο κύπελλο επί της Γκρόιτερ που έδωσε ψυχολογία στην ομάδα. Το Σάββατο κέρδισε 1-2 με ανατροπή τη Στουτγάρδη Β΄, διαχειρίστηκε υποδειγματικά τον αγώνα όταν έμεινε πίσω στο σκορ και δείχνει γιατί οι μπουκ την συμπεριλαμβάνουν στις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Η Άαλεν έπαιξε αρκετά μέτρια εκτός έδρας και το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να κρατήσει το μηδέν και το κατάφερε. Η Άουε, όμως, δείχνει καλύτερη ομάδα και σε καλύτερη κατάσταση από τους Κίκερς και πιστεύουμε ότι θα καταφέρει να κερδίσει την Άαλεν. Το -0,25 στο 1,80 δείχνει καλή επιλογή που κρύβει αξία ( YoungGuns ).

1229. ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ - ΧΑΛΕΣΚΕΡ

Προβληματίζει στις εκτός έδρας της αναμετρήσεις η Ντιναμό Δρέσδης, έμεινε για ακόμα μία φορά στο 1-1 με τη Μάιντζ Β’ και πρέπει να βρει το αντίδοτο. Διαφορετικά είναι τα πράγματα όταν παίζει εντός έδρας, 4-1 τη Στουτγάρδη Β΄ και 3-1 την Έρφουρτ μέχρι σήμερα εντός. Η Χαλεσκέρ έβγαλε αντίδραση μετά τις τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα και κέρδισε με 3-0 τη Βέχεν. Έσωσε τη θέση του ο κόουτς της ομάδας και πλέον ο στόχος είναι η καλύτερη παρουσία και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Σαφώς η Δρέσδη έχει τον πρώτο λόγο για τον αγώνα, αλλά το 1,70 του άσου δεν έχει αξία, τοover 2,5 που πλησιάζει το 2,00 έχει περισσότερη αξία.

105. ΑΠΟΕΛ - ΑΣΤΑΝΑ

Το 1-0 του Καζακστάν δίνει μικρό προβάδισμα στην Αστάνα, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με λίγες φάσεις, το οποίο κρίθηκε από ένα γκολ που σημειώθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό έχουν οι Καζάκοι, ωστόσο οι Κύπριοι έχουν να αντιπαραβάλουν την εμπειρία τους από ανάλογα ραντεβού και τη δύναμη της έδρας. Κλειστό παιχνίδι λεπτομερειών περιμένουμε, προς αυτή την κατεύθυνση και η επιλογή του DSuker με τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στο 1-1να δείχνουν τα πιο πιθανά για την αναμέτρηση αυτή.

108. ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ

Με σκορ 1-0 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας η πρώτη σκέψη που μας έρχεται στο μυαλό για τη ρεβάνς είναι το να σημειωθεί το πρώτο γκολ μετά το 28’ (2,08/ Stoiximan ). Άλλωστε και την προηγούμενη εβδομάδα στο Μπόρισοφ είδαμε λίγες καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η Παρτιζάν θα ψάξει αρχικά το γκολ για να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα, δεν αναμένεται όμως να πάρει ρίσκα από νωρίς με τη ΜΠΑΤΕ αντίστοιχα να έχει την πολυτέλεια να προκρίνεται και με ισοπαλία. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

107. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΛΑΤΣΙΟ

Δεν άξιζε να χάσει η Λεβερκούζεν στο πρώτο ματς, είχε δοκάρι, ο διαιτητής της ακύρωσε κακώς γκολ αλλά σε μία στιγμή αδυναμίας στα μετόπισθεν έγινε η ζημιά. Πλέον πρέπει να κερδίσει με ακόμα πιο καθαρό σκορ από το 1-0 του πρώτου αγώνα προκειμένου να συμμετέχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τη θεωρούμε ανώτερη ομάδα και σε καλύτερη ετοιμότητα όμως ο άσος προσφέρεται σε αστείες αποδόσεις. Απέναντι στις «ασπιρίνες» δεν είναι μία μικρομεσαία ομάδα της Μπουντεσλίγκα αλλά μία Ιταλική ομάδα που ως γνωστόν μπορεί να αμυνθεί αποτελεσματικά και να παίξει με υπομονή προκειμένου να κάνει τη ζημιά σε κάποια κόντρα επίθεση ειδικά με τον ταχύτατο και εκρηκτικό φορ Κεϊτά. Μπορεί να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα, δεν βλέπουμε πως θα χάσει με κάτω τα χέρια, το ασιατικό διπλό +1 στο 1,85 της Bet365προσφέρει σε πρώτη φάση μία ασφάλεια. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

106. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.

Ένα γρήγορο γκολ θα κυνηγήσει η Κλαμπ Μπριζ, ώστε να μπει και πάλι στο κόλπο της πρόκρισης μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα. Για να το πετύχει όμως αυτό θα πρέπει να αφήσει κενά στην άμυνα, που έτσι και αλλιώς έχει πολλά προβλήματα, μετά και τις πολλές απουσίες που προέκυψαν στο ανασταλτικό κομμάτι.Ως μεγάλη ομάδα αναμένεται να παίξει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που δύσκολα θα «κάτσει» στο σκορ του πρώτου ματς και θα ψάξει τη δεύτερη νίκη της κόντρα στους Βέλγους, ώστε να προκριθεί πανηγυρικά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.Επιλογή το διπλό στο 1,90 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

109. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.

Φαβορί δίνονται οι Ρώσοι στον επαναληπτικό της Μόσχας, αλλά το γεγονός πως δεν κρατούν με τίποτα το μηδέν στην έδρα τους για δέκα σερί ευρωπαϊκά ματς, κάνει τον άσο αρκετά επισφαλή. Από την άλλη αγνοούν για καιρό τη νίκη εκτός έδρας οι Πορτογάλοι (0-4-10), όμως με ένα γκολ τους θα ζορίσουν πολύ τους Ρώσους και θα τους κάνουν ακόμα πιο επιθετικούς. Στρεφόμαστε προς το παιχνίδι με τα γκολ, βοηθούν άλλωστε και τα πρόσφατα στατιστικά των δύο ομάδων. Επιλογή τοover 2,5 για τους Young Guns με απόδοση 1,83 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

208. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ - ΕΒΕΡΤΟΝ

Ακόμα ψάχνεται η Μπάρνσλεϊ, 0-0 εκτός έδρας με τη Μπράντφορντ σε τοπικό ντέρμπι το Σάββατο, με μέτρια εμφάνιση. Ο Τζόνσον τονίζει ότι όταν το πρόγραμμα γίνει ανθρώπινο και νορμάλ θα γίνει καλύτερη η ομάδα του. Έχασε με 0-2 από τη Σίτυ για το πρωτάθλημα την Κυριακή, παρότι έπαιξε καλά. Επειδή φέτος δεν έχει το Γιουρόπα, περιμένουμε να χτυπήσει τα κύπελλα ο Μαρτίνεθ, βέβαια ίσως κάνει κάποιες αλλαγές φρεσκαρίσματος. Δεν ξέρουμε σίγουρα πως θα αντιμετωπίσουν το θεσμό οι δύο προπονητές, ας δούμε τις ενδεκάδες και τότε ίσως κάνουμε κάποιο ποντάρισμα.

1039. ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ - ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Αν η Ρέιντζερς θέλουν να κερδίσουν με πολλά γκολ θα το κάνουν, το παιχνίδι εξαρτάται από τις ορέξεις τους.

1040. ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ - ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ

Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, η Χιμπέρνιαν θέλει να κερδίσει για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, δεν θα την εμπιστευτούμε στις πολύ χαμηλές αποδόσεις που είναι ο άσος.

1271. ΝΤΙΦΕΝΣΟΡ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ - ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ

Κόπα Σουνταμερικάνα, διπλά παιχνίδια, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, απευθείας πέναλτι σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας.Η Ντεφενσόρ άφησε εκτός της Μπολιβάρ στον πρώτο γύρο (3-0 εντός, 0-2 εκτός) και στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με το δεξί περνώντας από την έδρα της Ράσινγκ. Η Ουνιβερσιτάριο δεν συνάντησε καμία δυσκολία απέναντι στην Ανσοάτεγκι και πήρε το εισιτήριο για τη δεύτερη φάση με δυο νίκες (3-1 εντός, 3-1 εκτός). Ποιοτικότερο σύνολο οι γηπεδούχοι, χαμηλές ωστόσο οι τιμές στον άσο.

1258. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ

Κύπελλο Αργεντινής, μονά παιχνίδια σε ουδέτερη έδρα, απευθείας στα πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας.Αρκετά καλή η πορεία της Σαν Λορέντζο μέχρι τώρα σε πρωτάθλημα (βρίσκεται στην πρώτη θέση) και κύπελλο, που δείχνει να το θέλει. Η Ραφαέλα δεν έχει κάνει καθόλου καλή σεζόν μέχρι τώρα, λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι.

1263. ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ - ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ

Κόπα Σουνταμερικάνα, διπλά παιχνίδια, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, απευθείας πέναλτι σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας.Η Άρσεναλ μετράει 1-0-5 στα πιο πρόσφατα πέντε για το πρωτάθλημα και έχει υποχωρήσει στην τελευταία θέση της κατάταξης, αντιθέτως η Ιντεπεντιέντε καταλαμβάνει την 7η θέση της βαθμολογίας και αγνοεί την ήττα εδώ και οχτώ παιχνίδια πρωταθλήματος (6-2-0). Το μομέντουμ μας στρέφει προς τα δεξιά, αλλά οι τιμές του διπλού δεν είναι αποδεκτές.

1267. ΛΙΓΚΑ ΝΤΕΠ. ΟΥΝ. ΚΙΤΟ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ

Η Λίγκα Κίτο ξεπέρασε το εμπόδιο της Σαμόρα στην πρώτη φάση της διοργάνωσης (1-1 εκτός, 2-0 εντός), στο πρωτάθλημα πάντως έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα το τελευταίο διάστημα (3-1-2). Η Νασιονάλ Ασουνσιόν δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στην Κονσεπσιόν (δυο νίκες με 2-1 εντός, 3-1 εκτός), αλλά στο πρωτάθλημα αγνοεί το τρίποντο στα πέντε τελευταία (0-2-3). Το υψόμετρο ευνοεί πάντα την Κίτο, αλλά οι αποδόσεις στον άσο παραείναι χαμηλές για να ασχοληθούμε.

1111. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Επαναληπτικοί για τους «16» στο κύπελλο Βραζιλίας, ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας υπάρχουν απευθείας πέναλτι.Στο 1-1 έμειναν οι δύο ομάδες στο πρώτο ματς, η Φιγκεϊρένσε έπαιξε αρκετά έξυπνα και πήρε δίκαιο προβάδισμα πρόκρισης. Επίσης κέρδισε με 2-1 τη Σπορτ Ρεσίφε στο πρωτάθλημα στο ντεμπούτο του Σιμόες και απέκτησε ακόμα καλύτερη ψυχολογία. Η Μινέιρο κέρδισε με καλή εμφάνιση 2-1 την Παλμέιρας και παραμένει στο -4 από την πρωτοπόρο Κορίνθιανς. Δεν θα μπλέξουμε με κανένα σημείο στο συγκεκριμένο ματς, το ότι η Μινέιρο πρέπει να σκοράρει μας οδηγεί στοover2,25 στο 1,80 της Bet365.

1112. ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Στο 90’+ κέρδισε με 2-1 στο πρώτο ματς η Φλουμινέσε, τα βρήκε σκούρα απέναντι στη μαχητική Παϊσαντού η οποία την Κυριακή κέρδισε μέσα στη Μποταφόγκο με 3-2 κάνοντας την μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής στη Β’ κατηγορία. Η ψυχολογία και η ανυπομονησία για το ματς με τη Φλουμινέσε είναι στα ύψη. Η Φλουμινέσε έχασε με 2-1 από τη Τζοϊνβίλ παρότι ήταν μπροστά με 0-1. Λείπει ο Φρεντ (15 συμ./6 γκολ) και είναι αμφίβολος ο Ροναλντίνιο (4 συμ.).Περίεργο παιχνίδι, θα γίνει μάχη, δεν μπλέκουμε.

1113. ΣΕΑΡΑ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Μεγάλη νίκη στον προηγούμενο αγώνα με 1-2 η Σεαρά τη Σάο Πάολο και έχει το πλεονέκτημα. Με μεγάλη προσμονή περιμένουν οι οπαδοί της το συγκεκριμένο ματς, περιμένουν να πάρουν την πρόκριση για να ξεσπάσουν σε πανηγυρισμούς. Η Σάο Πάολο βρίσκεται σε κρίση και είναι φανερό. Έχασε με 2-1 από τη Φλαμένγκο την Κυριακή απόλυτα δίκαια και το κλίμα παραμένει κακό. Ενδιαφέρον να δούμε αν θα αντιδράσει η Σάο Πάολο, χωρίς, όμως, να βάλουμε τα χρήματα μας.

1256. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΚΛΑΜΠ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΑΤΛΑΝΤΑ

Κύπελλο Αργεντινής, μονά παιχνίδια σε ουδέτερη έδρα, απευθείας στα πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας.Εμφανέστατο το προβάδισμα της Ρασίνγκ, απέναντι στην Ατλάντα που παίζει στην τρίτη κατηγορία.

1265. ΤΙΓΚΡΕ- ΟΥΡΑΚΑΝ

Κόπα Σουνταμερικάνα, διπλά παιχνίδια, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, απευθείας πέναλτι σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας.Στο μέσο της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα η Τίγκρε (6-3-1 εντός), στα χαμηλά στρώματα η Ουρακάν (0-4-7 εκτός), δείχνει να τη νοιάζει περισσότερο η παραμονή παρά το Σουνταμερικάνα και για αυτό είναι ορατό το ενδεχόμενο να γίνει ροτέισον. Γρήγορα αντανακλαστικά από τους YoungGuns που πρόλαβαν τον άσο στο 1,87 του Stoiximan , προτού η απόδοση κατρακυλήσει στο 1,67.

1272. ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΑΓΚΟΥΙΛΑΣ ΝΤΟΡΑΝΤΑΣ

Η Ολίμπια πέρασε το εμπόδιο της Ουατσιπάτο στον πρώτο γύρο με δυο νίκες (2-0 εντός, 2-0 εκτός), ενώ στο πρωτάθλημα εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με απολογισμό 5-2-1. Η Αγκίλας απέκλεισε την Κομέρσιο (2-0 εντός ,1-1 εκτός) αλλά στο πρωτάθλημα η πορεία της είναι μέτρια (1-4-2).Δίκαιο φαβορί οι γηπεδούχοι, χωρίς αξία πάντως ο άσος.

1047. ΣΙΚΑΓΟ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Τρίτο ματς δίχως νίκη για το Σικάγο (6-1-6 εντός), ήττα με 0-1 από το Κολοράντο στο τελευταίο παιχνίδι και πλέον είναι στο -5 από τα πλέι-οφ. Έμεινε πολύ νωρίς πίσω στο ματς, μετά πήρε τα ηνία, αλλά δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Η Νέα Υόρκη βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και παρουσιάζεται άκρως σοβαρή (5-1-0 στα τελευταία έξι), κέρδισε εύκολα με 3-0 το Τορόντο στο πιο πρόσφατο ματς. Περιμέναμε τοline στο -0,25, όμως οι μπουκ διαφωνούν μαζί μας και το έχουν στοlevel ball, άρα η μόνη μας επιλογή είναι το ποντάρισμα στο 0:0 των φιλοξενούμενων στο 1,80 (επιλογή YoungGuns ).

1048. ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ - ΧΙΟΥΣΤΟΝ

NoΒet.

1114. ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Επαναληπτικοί για τους «16» στο κύπελλο Βραζιλίας, ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας υπάρχουν απευθείας πέναλτι.Κλάσικο με μεγάλη αντιπαλότητα, οι δύο ομάδες έχουν κοινή έδρα, το ιστορικό «Μαρακανά». Στο πρώτο ματς η Βάσκο κέρδισε με 0-1, σ’ ένα ισορροπημένο ματς. Σε αρκετά δύσκολη κατάσταση η Βάσκο, είναι ουραγός στο πρωτάθλημα και χρειάζεται θαύμα για να σωθεί. Η Φλαμένγκο με τον νέο κόουτς, Ολιβέιρα, κέρδισε με 2-1 τη Σάο Πάολο με καλή εμφάνιση και ευελπιστεί σε πρόκριση στο κύπελλο. Καλύτερη ομάδα η «Φλα», πιστεύουμε ότι μπορεί να κερδίσει (στο 1,75) και να προκριθεί.

1115. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Με 2-1 υπέρ της Παλμέιρας ολοκληρώθηκε η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, η Κρουζέιρο (4-3-2 εντός) βρίσκεται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, η Παλμέιρας δείχνει σε κάμψη εσχάτως (1-0-4) και μακριά από το σπίτι της (3-2-5) έρχεται από τρεις σερί ήττες. Καμία τους δεν δείχνει να είναι στα καλύτερά της, θα απέχουμε.

1116. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΣΑΝΤΟΣ

Σημαντικό το προβάδισμα της Σάντος μετά το υπέρ της 2-0 στο πρώτο παιχνίδι. Η Κορίνθιανς είναι η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος και έρχεται από οχτώ συνεχόμενες εντός έδρας νίκες, η Σάντος είναι αήττητη στα έξι πιο πρόσφατα (4-2-0) αλλά μακριά από το γήπεδό της δεν έχει ακόμα τρίποντο (0-4-6 εκτός). Πρόκειται για ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα, θα δώσουμε το προβάδισμα στους ισχυρούς στην έδρα τους γηπεδούχους, στο 2,00 ο άσος στον Stoiximan .

1259. ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ - ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Κόπα Σουνταμερικάνα, διπλά παιχνίδια, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, απευθείας πέναλτι σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας.Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι δυο ομάδες με το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης. Πολύ δυνατή στην έδρα της στο πρωτάθλημα η Σαπεκοένσε (7-2-1), η Πόντε Πρέτα δεν χάνει στα τέσσερα τελευταία (2-2-0) αλλά μακριά από το σπίτι της κερδίζει δύσκολα (1-6-3 εκτός). Αμφότερες δείχνουν να ενδιαφέρονται περισσότερο για το πρωτάθλημα και αναμένεται ροτέισον από τους δυο προπονητές.Μένουμε μακριά.

1262. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ - ΜΠΑΪΑ

Με 1-0 επικράτησε η Μπαΐα στην πρώτη αναμέτρηση και πήρε μικρό προβάδισμα πρόκρισης. Η Ρεσίφε κάνει κοιλιά και στο πρωτάθλημα, έχοντας μείνει για έξι χωρίς τρίποντο (0-4-2), πάντως στο γήπεδό της δεν έχει ηττηθεί ακόμα (7-3-0 εντός). Η Μπαΐα (2-4-4 εκτός) αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, βρίσκεται σε απόσταση βολής από την πρώτη τετράδα αλλά το τελευταίο διάστημα δείχνει επηρεασμένη από τα συνεχή παιχνίδια. Θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στην έδρα, ικανοποιητικός ο άσος στο 1,75 τηςBet365.

1270. ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Η Τολίμα χρειάστηκε τα πέναλτι για να αποκλείσει την Καραμπόμπο, η Τζούνιορ παραλίγο να αυτοκτονήσει απέναντι στη Μελγκάρ αφού κινδύνεψε να απολέσει το 5-0 του πρώτου αγώνα γνωρίζοντας την ήττα με 4-0 στο δεύτερο ματς. Μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στην Τολίμα λόγω του υψομέτρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ