ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (19/8). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (19/8).

162. ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ - ΓΕΟΝΑΜ

Παρότι έχασε με 0-3 η Γιέονμπουκ (10-2-1 εντός έδρας) από την Ποχάνγκ παρέμεινε στην πρώτη θέση και μάλιστα με διαφορά ασφαλείας (επτά βαθμούς) από τη δεύτερη Σουγόν. Η σημερινή της αντίπαλος, Γέοναμ, έχασε με 0-2 από την Ίντσεον και συνεχίζει να είναι στο όριο για τα πλέι-οφ. Σίγουρα η Γιέονμπουκ έχει τον πρώτο λόγο για το συγκεκριμένο αγώνα, στο 1,70+ ο άσος μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

163. ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ - ΝΤΑΕΤΖΕΟΝ

Ακόμα μία λευκή ισοπαλία για τη Γκουανγκτζού (2-4-3 εντός), αυτή τη φορά με τη Γέοναμ. Μέτρια εμφάνιση χωρίς να δείξει κάτι το ιδιαίτερο. Η Νταέτζεον έχει ξεχάσει από πότε έχει να κερδίσει βαθμό ή βαθμούς και πλέον όλοι γνωρίζουν που θα αγωνίζεται του χρόνου. Δεν μπορούμε να κοντράρουμε τη μέτρια Γκουανγκτζού, επειδή η αντίπαλος της είναι σε χείριστη κατάσταση.

164. ΜΠΟΥΣΑΝ - ΣΕΟΥΛ

Η Μπουσάν ( 3-2-8 εντός) δεν βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας επειδή υπάρχει η Ντάετζεον που είναι τραγική. 0-1-1 μετά τη διακοπή με μέτριες εμφανίσεις και θα πάρει μέρος στα πλέι-άουτ. Η Σεούλ (5-3-4 εκτός) παλεύει για τα πλέι-οφ και μπορεί να τα διεκδικήσει, καθώς δείχνει σε καλή κατάσταση. Το διπλό στο 1,85 είναι χαμηλότερο από τη δίκαιη τιμή, για την καλύτερη Σεούλ.

167. ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ - ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ

Mετά από τρεις ήττες επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα η γηπεδούχος Ίντσεον με τη νίκη με 0-2 επί της Γέοναμ. Να συνεχίσει στα ίδια αποτελέσματα και στις ίδιες εμφανίσεις θέλει απ΄ εδώ και πέρα, ώστε να προλάβει τα πλέι-οφ. Η Γιεγιού (2-4-7 εκτός) συμπλήρωσε τέσσερα ματς δίχως νίκη (0-1-3) και εκτός απροόπτου θα πάρει μέρος στα πλέι-άουτ. Ο άσος -0,25 κοντά στο 2,00 θεωρείται δίκαιος.

168. ΟΥΛΣΑΝ- ΠΟΧΑΝΓΚ

Τέταρτο χωρίς νίκη για την αρκετά μέτρια Ουλσάν (4-6-4 εντός), στο τελευταίο παιχνίδι έμεινε στο 2-2 με τη Μπουσάν. Πρέπει να διορθώσει άμεσα την εικόνα της, για τα πλέι-άουτ που έρχονται. Η Ποχάνγκ (6-4-2 εκτός) παρουσιάζει αρκετά καλή εικόνα μετά τη διακοπή και έκανε τη δεύτερη συνεχόμενη καθαρή νίκη της. Αυτή τη φορά ήταν επί της Γιέονμπουκ εντός έδρας με 3-0. Το -0,25 των φιλοξενούμενων λίγο πάνω από το 2,00 αποτελεί επιλογή.

169. ΣΟΥΓΟΝ -ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ

Με το πόδι στο γκάζι ήρθε η Σουγόν (7-2-3 εντός) μετά τη διακοπή και έχει δύο νίκες 2-1 και 2-4 αντίστοιχα. Βρίσκεται στην τρίτη θέση και θέλει να πλησιάσει τη δεύτερη Ποχάνγκ. Η Σέονγκναμ (5-5-3 εκτός) κέρδισε με 0-2 τη Νταέτζεον, αλλά το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι αντιπροσωπευτικό της κατάστασης που βρίσκεται, καθώς η αντίπαλος της ήταν αρκετά χαμηλότερου επιπέδου. Πάντως δείχνει βελτιωμένη στα τελευταία της ματς. Ο άσος του 2,10 δεν θα μας απασχολήσει, καθώς είναι απλά δίκαιος.

174. ΚΟΤΚΑ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ

Η Κότκα πέρασε από την έδρα της Μάριεχαμν προ μιας εβδομάδας με 0-1, νίκη που ήταν η πρώτη μετά από έξι αναμετρήσεις (0-3-3), ενώ στην έδρα της μετράει 2-4-3 με 6/9 NG & under 2,5. Η Ίντερ Τούρκου κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου (επικράτησε στα πέναλτι της Κουόπιο) αλλά μακριά από το γήπεδό της για το πρωτάθλημα έχει απολογισμό 2-5-4 με 8/11 under 2,5. Πιο ξεκούραστοι αναμένονται οι γηπεδούχοι, τον ασιατικό άσο +0,25 στο 1,875 της Bet365 επέλεξε ο Betol.

175. ΚΟΥΟΠΙΟ - ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ

Δεν τα κατάφερε να βρεθεί στον τελικό του κυπέλλου η Κουόπιο (αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Ίντερ Τούρκου), επικεντρώνεται πλέον στο πρωτάθλημα όπου παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία (2-2-0), ενώ στο γήπεδό της μετράει 5-3-2 (7/10 under 2,5, 7/10 NG). Η Μάριεχαμν (3-6-2 εκτός, 11/11 under 2,5) αντιθέτως θριάμβευσε στον ημιτελικό απέναντι στην Ελσίνκι (5-1) και θα συμμετάσχει στο τελικό του κυπέλλου, πάντως στο πρωτάθλημα έρχεται από δυο σερί ήττες χωρίς να σκοράρει. Περίεργο σταύρωμα, θα παίξει ρόλο και η ψυχολογία από τα ματς του κυπέλλου, καλύτερα να μείνουμε μακριά.

177. ΧΟΡΣΕΝΣ - ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ

Ελαφρώς βελτιωμένη η Χόρσενς, την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εντός έδρας 1-0 τη Ροσκίλντε. Ακομα λείπει ο καλύτερος αμυντικός της και γενικότερα παρουδιάζει αρκετά μέτρια εικόνα. Η Σίλκεμποργκ είχε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή, έπαιξε με τις δυο πρωτοπόρους, αλλά έχει καλή ομάδα, σχεδόν ίδια με την περσινή, και πιστεύουμε ότι θα βρει ρυθμό στα επόμενα ματς. Το διπλό στο 2,00+ έχει αξία και μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

178. ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΤΑΝΤ - ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Κύπελλο Σουηδίας, νοκ-άουτ αναμετρήσεις με παράταση και πέναλτι. Στην τρίτη κατηγορία αγωνίζονται οι γηπεδούχοι, βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας και έρχονται από τρεις σερί εκτός έδρας νίκες. Η Γκέτεμποργκ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο πρωτάθλημα απέναντι στη Χάκεν φτάνοντας σε μια άνετη επικράτηση με 4-0, αλλά μακριά από την έδρα της αγνοεί τη νίκη στα έξι πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας, με τις τοκογλυφικές αποδόσεις νίκης των φιλοξενούμενων δεν αξίζει πάντως να ασχοληθούμε.

179. ΧΟΥΣΚΒΑΡΝΑ - ΧΑΚΕΝ

Κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού στην τρίτη κατηγορία η Χουσκβάρνα, η Χάκεν δεν πατάει καλά το τελευταίο διάστημα (1-2-3), αλλά θα ψάξει τη νίκη-πρόκριση προκειμένου να πάρει τα πάνω της.

180. ΟΣΚΑΡΣΑΜΝΣ - ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ

Στα μεσαία στρώματα της τρίτης κατηγορίας οι γηπεδούχοι, έχουν συμπληρώσει οχτώ συνεχόμενα over 2,5 στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι είναι οι πρωτοπόροι της Superettan, με την καλύτερη συνολικά επίθεση της κατηγορίας. Το over δείχνει προτιμότερο από το διπλό.

181. ΧΟΛΒΙΚΕΝ - ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ

Κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού η Χόλβικεν (ομάδα τρίτης κατηγορίας), έχει τέσσερις σερί εντός έδρας ήττες, η Άνγκελχολμς βρίσκεται επίσης χαμηλά στη Superettan αλλά δείχνει σε καλή κατάσταση (3-1-0). Το μομέντουμ είναι με τους φιλοξενούμενους, αλλά οι αποδόσεις είναι χαμηλές για να ασχοληθούμε pregame.

184. ΕΡΓΚΡΙΤΕ - ΒΑΡΝΑΜΟ

Σε εξαιρετική κατάσταση η Εργκρίτε, μετράει τέσσερις σερί νίκες με λευκό παθητικό στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας, η Βέρναμο αγωνίζεται μια κατηγορία πιο πάνω αλλά είναι σε μέτρια κατάσταση (2-2-2) και βρίσκεται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Μπορούμε να κοιτάξουμε προς την έκπληξη εδώ, στο 2,00 ο άσος DNB.

185. ΕΣΚΙΛΣΜΙΝΕ - ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ

No Bet.

186. ΜΠΡΑΓΚΕ - ΦΡΕΪ

Ασταθέστατη εσχάτως η Μπράγκε (3-0-3, 6/6 over 2,5), η Φρέι είναι για επτά χωρίς νίκη (0-3-4, 4/7 over 2,5) και βλέπει την επικίνδυνη ζώνη να πλησιάζει. Υποψήφιο για έκπληξη το παιχνίδι αυτό, πάντως η Μπράγκε δεν μας δίνει πάτημα ώστε να την εμπιστευτούμε (έχει τρεις σερί ήττες στο γήπεδό της), θα στραφούμε προς το over 2,5 στο 1,85 της Bet365 που φέρνουν με ευκολία αμφότερες στα τελευταία παιχνίδια τους.

187. ΤΡΟΛΧΑΤΑΝ - ΟΥΤΣΙΚΤΕΝΣ

Στην τέταρτη κατηγορία αγωνίζεται η Τρολχάταν (6-1-1 εντός), καταλαμβάνει την πρώτη θέση στον όμιλό της και έχει συμπληρώσει τέσσερις σερί νίκες. Η Ούτσικτενς βρίσκεται δυο κατηγορίες πιο πάνω και έχει μπλέξει στη μάχη της ουράς με απολογισμό 1-1-4 στα πιο πρόσφατα έξι και 2-1-6 μακριά από το γήπεδό της. Τα δεδομένα καθιστούν το παιχνίδι υποψήφιο για έκπληξη, στο 1,925 ο +0,5 ασιατικός άσος, στο 3,30 ο άσος χωρίς κάλυψη στην Bet365.

188. ΤΣΑΚΑΡΙΤΑ - ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ

Κύπελλο Αργεντινής, μονός αγώνας σε ουδέτερη έδρα, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Στη δεύτερη κατηγορία η Τσακαρίτα, αγνοεί την ήττα στα τελευταία τέσσερα (3-1-0) και δεν έχει καν δεχθεί γκολ (4/4 NG & under 2,5) με τον κύπελλο να είναι σε δεύτερο πλάνο (μάχεται για την παραμονή). Η Ντεφένσα βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία στην πρώτη κατηγορία και είναι αμφίβολο το κατά πόσο την ενδιαφέρει ο θεσμός. Το προσπερνάμε καθώς πολλά θα εξαρτηθούν από τις ενδεκάδες που θα κατεβάσουν οι δυο προπονητές.

189. ΑΛΟΑ - ΕΛΓΚΙΝ

Νο Bet.

190. ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΜΟΝΑΚΟ

Το συγκεκριμένο ζευγάρι θα μπορούσαμε να το δούμε άνετα και στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο μία από τις δύο θα μείνει αναγκαστικά εκτός ομίλων λόγω κλήρωσης. Σαφώς πιο έτοιμη η Μονακό με τέσσερα ματς ήδη στα πόδια της (3-1-0) σε Γαλλία και Ευρώπη όπου στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε άνετα τη Γιουνγκ Μπόις. Γνωστή η προσφιλής τακτική του Ζαρντίμ σε τέτοια νοκ άουτ ματς να προσέχει πολύ τα μετόπισθεν και να επιτίθεται κυρίως με αντεπιθέσεις. Διαθέτει αρκετούς παίκτες για να κάνει τη ζημιά στην κόντρα και θεωρούμε πως υποτιμάται από τις αποδόσεις η ομάδα του Πριγκιπάτου, μας κάνει το 1,825 στο ασιατικό διπλό +0,75 της Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

191. ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Η Βασιλεία είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και μοιάζει να μην έχει αντίπαλο στην Ελβετία και επίσης να είναι έτοιμη για τους ομίλους. Καθάρισε έυκολα τη Λεχ με δύο νίκες και το ίδιο ευελπιστεί να κάνει και τώρα με τη Μακάμπι. Η ομάδα από το Ισραήλ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ο κόουτς Γιοκάνοβιτς τα "έχωσε" στους παίκτες μετά το χαμένο Σουπερ Καπ. Αναμένεται για ακόμα ένα παιχνίδι αρκετά επιθετική η Βασιλεία και λογικά εύκολα θα κερδίσει του προβληματικούς Ισραηλινούς. Ο άσος είναι στο χαμηλό 1,50, βρίσκουμε αξία στο over του 1,80 που μπορεί να αποτελέσει επιλογή, καθώς η Βασιλεία είναι αρκετά επιθετική ομάδα και πιστεύουμε ότι θα σκοράρει πάνω από δύο τέρματα. Ο συνδυασμός του 1 με το over 2,5 στο 2,20 επίσης θεωρείται αρκετά καλός και με αξία.

192. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ

Στην καλύτερη δυνατή φόρμα και με ανεβασμένο το ηθικό η Ραπίντ μετά την σπουδαία πρόκριση στον προηγούμενο γύρο επί του Άγιαξ χάρη στη νίκη στο Άμστερνταμ αλλά και τα δύο διπλά που έβγαλε στην Αυστρία με τη Σάλτσμπουργκ και με την Αούστρια στο τοπικό ντέρμπι της Βιέννης. Με ενθουσιασμό θα παίξει στο γεμάτο «Ερνστ Χάπελ», πολύ πιθανό σενάριο να δούμε ανοιχτό ματς αφού γνωρίζουμε πολύ καλά και τις δυνατότητες της Σαχτάρ. Τίμιο τοover2,5 στο 1,95 της Bet365, ασφαλής επιλογή και το αμφίσκορο αλλά σε χαμηλότερη απόδοση (1,72). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

193. ΣΕΛΤΙΚ - ΜΑΛΜΕ

Η αμυντική προσέγγιση τέτοιων αγώνων είναι δεδομένη για τη Σέλτικ, η οποία πρωτίστως θα φροντίσει να μην παραβιαστεί η εστία της. Από την άλλη, η Μάλμε ξέρει πως χωρίς το Ρόζενμπεργκ είναι δύσκολο να βρει δίχτυα στη Γλασκώβη και θα πάει και αυτή όσο γίνεται πιο συντηρητικά, με στόχο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς. Καλή επιλογή δείχνει τοunder 2,5, το οποίο η Bet365 προσφέρει σε απόδοση 1,875 και έχει επιβεβαιωθεί στα 7/10 τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια των πρωταθλητών Σουηδίας και στα 3/4 φετινά ματς των προκριματικών των «Καθολικών». Διαβάστε περισσότερα εδώ .

194. ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΟΥ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Σαφώς πιο έμπειρη η Ντιναμό, με περισσότερες παραστάσεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά και με μεγαλύτερο ειδικό βάρος φανέλας. Δεν θα είναι πάντως εύκολος αντίπαλος η Σκεντέρμπεου, στις τάξεις της οποίας επικρατεί ενθουσιασμός αλλά και αισιοδοξία για το μεγάλο όνειρο της συμμετοχής σε όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ. Το γήπεδο θα είναι «καμίνι», δεν θέλει και πολύ να γίνει η έκπληξη, ενώ ευχαριστημένοι θα είναι μάλλον οι Κροάτες με μία ισοπαλία, έχοντας τη ρεβάνς στο σπίτι τους. Επιλογή ο ασιατικός άσος +0,5 των Αλβανών (1,95 Bet365).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

195. ΓΟΥΛΒΣ -ΚΠΡ

Στιβαρή δείχνει και φέτος η Γουλβς, δεν εντυπωσιάζει αλλά είναι αποτελεσματική, 1-2 τη Μπλάκμπερν στην πρεμιέρα, 1-1 εντός με τη Χαλ την Κυριακή. Στο ψάξιμο ακόμα η ΚΠΡ, απορρίπτουμε την κόντρα αλλά και ο άσος δεν αποτελεί καμία ευκαιρία.

196. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΛΙΝΤΣ

Ξενίζει ο φαβοριτισμός –και μάλιστα στο 2,00- του άσου, η νεοφώτιστη Μπρίστολ Σίτι μετράει 3/3 ήττες (όλες με δύο γκολ διαφορά) δείχνοντας σημαντικά αμυντικά κενά και δυσκολία προσαρμογής στις ανάγκες της κατηγορίας. Η Λιντς έφερε στην πρεμιέρα 1-1 εντός με τη Μπέρνλι, αποκλείστηκε στα πέναλτι από τη Ντονκάστερ στο Λιγκ Καπ και την Κυριακή τσίμπησε 0-0 στο Μαντέσκι (Ρέντινγκ). Κοντά στο 1,90 το Χ2, οι φιλοξενούμενοι δείχνουν κάτι παραπάνω από ικανοί να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα.

197. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. - ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Καλή στο 2-0 επί της Μπρίστολ Σίτι στην πρεμιέρα η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, κόντρα στην Ίπσουιτς της έλειπε η ουσία, γνώρισε ήττα με 2-1. Μηδέν στο πηλίκο ως τώρα η Ρέντινγκ, στο ψάξιμο βρίσκεται σε όλα τα επίπεδα. Ο άσος μπορεί να αποτελέσει επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

198. ΧΑΛ - ΦΟΥΛΑΜ

Πολύ λίγα πράγματα φέτος η Φούλαμ, 1-1 στο Κάρντιφ, 0-1 τη Γουίκομ (Λιγκ 2) στο Λιγκ Καπ, έχασε με πέναλτι στο 94’ το Σάββατο από τη Μπράιτον με 1-2. Ζορισμένη επιθετικά και η Χαλ, σαφώς πάντως ποιοτικότερη ομάδα, με το Μολινιού ικανό να παίξει το ρόλο του. Μόνο προς τα αριστερά κοιτάμε. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

199. ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΣΚΑΝΘΟΡΠ

“Γεμάτο Χ2”, η Γουίγκαν παραμένει μακάρια, αναπολώντας τις δάφνες του πρόσφατου παρελθόντος, περιμένει οι αντίπαλοι να τα παρατήσουν στη θέα της φανέλας της και έτσι όπως έχει ξεκινήσει (0-1-2) φλερτάρει και με τρίτο υποβιβασμό σε τέσσερα χρόνια… Η Σκάνθορπ το παλεύει, το Σάββατο κέρδισε 2-0 την Κρου, οι πιο τολμηροί πάνε και στο 4,00 του διπλού.

200. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ - ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Τσίμπησε το βαθμό (0-0) στην έδρα της ασόβαρης και φέτος Γουίγκαν την Κυριακή η Ντονκάστερ, 3/3 ισοπαλίες έχει μέχρι στιγμής. 0-1-2 μετράει η Σάουθεντ, σφιχτές ομάδες που δύσκολα θα προσφέρουν καλό θέαμα, under 2,5 και Χ.

201. ΕΪΡ - ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Εμφανές το προφανές.

202. Ο ΧΙΓΚΙΝΣ - ΟΥΝ. ΤΣΙΛΕ

Πρώτο παιχνίδι εντός για την Ο’ Χίγκινς, ως τώρα έχει 1-0-1 σε δυο εξόδους. Η Ντε Τσίλε έχει ξεκινήσει το Απερτούρα με 1-1-0 με αμφότερα τα παιχνίδια να τα έχει δώσει στο γήπεδό της. Από αγώνες με πολλά γκολ έρχονται αμφότερες, με 5-2 πέρασε Ο’ Χίγκινς από την έδρα της Ικίκε, με 4-2 επικράτησε η Ντε Τσίλε εντός της Σαν Λουίς, ακόμα ένα παιχνίδι με πολλά γκολ περιμένει ο DSuker, ο οποίος επέλεξε το GG & over 2,5 και το GG & over 3,5 στον Stoiximan.

203. ΛΙΓΚΑ ΝΤΕΠ. ΟΥΝ. ΚΙΤΟ - ΖΑΜΟΡΑ

Επαναληπτικοί του 1ου γύρου του Κόπα Σουνταμερικάνα, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικού ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς μεταξύ των δυο ομάδων, με τη Λίγκα Κίτο να αγωνίζεται για όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίχτη λιγότερο. Αναβλήθηκε ο αγώνας της για το πρωτάθλημα ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα για το επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στη Σαμόρα, που ως τώρα στο πρωτάθλημά της μετράει 3-2-2, αλλά εκτός έδρας έχει απολογισμό 0-1-2. Ποιοτικά ανώτερη ομάδα έχουν οι γηπεδούχοι, το υψόμετρο στην έδρα τους είναι παράγοντας που επηρεάζει τον κάθε αντίπαλο που την επισκέπτεται, τον ασιατικό άσσο -1,25 στο 1,70 της Bet365 επέλεξε ο Kyr_Lim.

204. ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ - ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ

Ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης έχει πάρει η Ολίμπια, χάρη στην επικράτησή της με 2-0 στην Παραγουάη. Η Ουατσιπάτο έχει ξεκινήσει με 1-1-1 το πρωτάθλημα και δεν δείχνει διάθεση να παραδοθεί χωρίς μάχη. Η Ολίμπια βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματός της έπειτα από επτά αγωνιστικές (4-2-1) με εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία (μόλις τέσσερα γκολ παθητικό). Αποκλειστικά άμυνα θα επιδιώξουν να παίξουν οι φιλοξενούμενοι, οι γηπεδούχοι οφείλουν να ρισκάρουν και ίσως να το πληρώσουν.

205. ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ - ΛΑΝΟΥΣ

Κύπελλο Αργεντινής, μονός αγώνας σε ουδέτερη έδρα, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Από πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα έρχεται η Ιντεπεντιέντε, χωρίς πάντως να εντυπωσιάζει, η Λανούς συμπλήρωσε δυο συνεχόμενες ισοπαλίες και δείχνει βελτιωμένη με τον καιρό. Αμφότερες ενδιαφέρονται για το θεσμό, αμφίρροπη αναμέτρηση στα μάτια μας.

206. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ - ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ

Πρώτα ματς για τους “16” του κυπέλλου Βραζιλίας, σε ισχύ ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Υπερφαβόρα και με καλό λόγο η Ατλέτικο Μινέιρο (7-1-2 εντός στο πρωτάθλημα, 2-1-7 η φιλοξενούμενη), αλλά χωρίς στοιχηματική αξία.

207. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΓΚΡΕΜΙΟ

Ένα πόντο παραπάνω τον έχει η έδρα, με τον άσο να παρουσιάζει ενδιαφέρον όντας αουτσάιντερ.

208. ΑΛΙΑΝΤΖΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ - ΤΖ. ΝΤΕ ΚΟΡΝΤΟΜΠΑ

Από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα έρχεται η Αλιάνσα (3-2-1 συνολικά, 5/6 under 2,5), στο γήπεδό της πάντως είναι αλάνθαστη έχοντας 3/3 νίκες. Η Τζαγκουάρες αγνοεί τη νίκη μετά την πρεμιέρα (1-2-3) και μακριά από το σπίτι της μετράει 1-1-1. Προβάδισμα δείχνει να έχει ο άσος.

209. ΟΥΝΙΑΟΤΟΝΟΜΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Χωρίς νίκη (0-2-4) και με μόλις ένα γκολ ενεργητικό ως τώρα στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι, στο γήπεδό τους μετρούν 0-2-1 με 3/3 under 2,5 & NG. Η Ατλέτικο Νασιονάλ έχει απολογισμό 4-1-0 στο Κλαουσούρα και δεν έχει δει ακόμα την εστία της να παραβιάζεται. Ξεκάθαρο φαβορί οι φιλοξενούμενοι, πιθανόν η νίκη τους να συνοδευτεί με λευκό παθητικό.

210. ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ

Κέρδισε με 1-2 το Κολοράντο το Κολόμπους (7-3-2 εντός έδρας), δίκαιη νίκη και πλέον θέλει να συνεχίσει με τα ίδια αποτελέσματα ώστε να παραμείνει στην πρώτη τριάδα. Η Νέα Υόρκη Σίτυ κέρδισε εντός έδρας με 3-1 του πρωτευουσιάνους της Ουάσινγκτον και παραμένει στη μάχη για την είσοδο στα πλέι-οφ. Οι δύο ομάδες θα παίξουν μόνο για τη νίκη και προέρχονται από καλά παιχνίδια. Και οι δύο διαθέτουν το εύκολο γκολ, η επιλογή του goal/goal & over 2,5 στο 1,73 είναι διαβασμένο και δίκαιο, όπως και το over 3 του 1,80.

211. ΝΤΑΝΟΥΜΠΙΟ - ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ

Στο Μοντεβιδέο, αλλά στην έδρα της Ντεφενσόρ θα διεξαχθεί το παιχνίδι. Την ανατροπή της ήττας της με 0-1 στη Χιλή θα επιδιώξει η Ντανούμπιο, η οποία έκανε ποδαρικό με το δεξί στο πρωτάθλημα (νίκη με 2-0 στην έδρα της Χουβεντούδ). Η Κατόλικα έχει ξεκινήσει με 1-1-0 στο πρωτάθλημα και καλείται να διαχειριστεί το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Σφιχτό το σετ, αποτυπώνει τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

212. ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ - ΚΑΡΑΜΠΟΜΠΟ

Σε ουδέτερο θα διεξαχθεί η ρεβάνς, καθώς γίνονται εργασίες στο γήπεδο της Τολίμα. Το πρώτο παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, με την Τολίμα να δείχνει καλύτερα στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο. Θα είναι ξεκούραστη αφού ο τελευταίος της αγώνας για το πρωτάθλημα (1-1-2 ως τώρα) αναβλήθηκε προκειμένου να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα. Η Καραμπόμπο δεν έχει ακόμα ήττα στο πρωτάθλημα, αλλά μετράει πολλές ισοπαλίες (1-5-0), ενώ ούτε αυτή είχε υποχρεώσεις το σαββατοκύριακο. Ανώτεροι ποιοτικά οι γηπεδούχοι, αλλά ο άσος παραείναι χαμηλός.

213. ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΛΟΥΚΕΝΙΟ - ΑΟΥΡΟΡΑ

Προβάδισμα πρόκρισης για τη Λουκένιο έπειτα από τη νίκη της με 2-1 στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων, νικώντας και το υψόμετρο. Στο πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει τόσο καλά (1-2-3, 4/5 over 2,5, 5/6 GG). Η Αουρόρα το πάλεψε στο πρώτο παιχνίδι, αν και πρόκειται για ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Βολιβίας, και έδειξε αρκετά καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Χωρίς τη συνδρομή του υψομέτρου, αναμένεται να φανερωθεί η πραγματική διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, τον ασιατικό άσσο -1,5 στο 1,725 της Bet365 επέλεξε ο Kyr_Lim.

214. ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ Α.Φ. - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Κύπελλο Αργεντινής, μονός αγώνας σε ουδέτερη έδρα, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Να αποφύγει τον υποβιβασμό από τη δεύτερη κατηγορία θέλει η Γκουαρανί, με το κύπελλο να περνάει σε δεύτερη μοίρα, η Μπόκα δείχνει να παίρνει στα σοβαρά το θεσμό και δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες προκειμένου να φτάσει στην πρόκριση.

215. ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ - ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για το Κάνσας (8-4-0 στην έδρα του), αυτή τη φορά με 4-3 επί του Βανκούβερ. Ματς-ροντέο που το Κάνσας σκόραρε τα τρία από τα τέσσερα γκολ του στο τελευταίο δεκάλεπτο. Το Σαν Χοσέ (3-2-8 εκτός) κέρδισε με 1-0 το Κολοράντο και σταμάτησε το αρνητικό σερί του των έξι αγώνων δίχως ήττα. Λίγες είναι πρακτικά οι ελπίδες του για τα πλέι-οφ, περιμένουμε το Κάνσας να επιβεβαιώσει το φαβοριτισμό της έδρας του και να κερδίσει, απλά δίκαιος στο 1,60 ο άσος.

216. ΜΠΑΪΑ - ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ

Πρώτος αγώνας του 2ου γύρου του Κόπα Σουνταμερικάνα. Στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας αγωνίζονται οι γηπεδούχοι, στην πρώτη οι φιλοξενούμενοι. Τέσσερα χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα έχει συμπληρώσει η Μπαΐα (2-2-0) και στο γήπεδό της παραμένει αήττητη (7-2-0). Η Σπορτ Ρεσίφε δεν κερδίζει εδώ και πέντε παιχνίδια αλλά δεν χάνει κιόλας εύκολα (0-4-1) ενώ μακριά από το σπίτι της έχει ηττηθεί μόνο από τις δυο πρωτοπόρους της βαθμολογίας (0-7-2 εκτός). Δεν θα έπρεπε να δίνονται ως καθαρό φαβορί οι γηπεδούχοι, πιο κλειστό περιμέναμε το σετ εδώ.

217. ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ - ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Πρώτος αγώνας του 2ου γύρου του Κόπα Σουνταμερικάνα. Στη μέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα βρίσκονται αμφότερες, 5-2-2 μετράει εντός η Πόντε Πρέτα, 1-2-6 εκτός η Σαπεκοένσε, θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στους γηπεδούχους στο 1,85 του Stoiximan.

218. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Επικίνδυνα σε ματς κυπέλλου σημεία όπως ο άσος της Παλμέιρας στο 1,90, η πρωταθλήτρια Κρουζέιρο δεν είναι καλή φέτος αλλά πάντα υπάρχει η πιθανότητα της αντίδρασης.

219. ΣΑΝΤΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Αναμέτρηση του κυπέλλου Βραζιλίας (φάση των 16) με τη Σάντος να ενδιαφέρεται πολύ για το συγκεκριμένο θεσμό. Στο Βίλα Μπελμίρο φέτος είναι δυνατή (6-2-1) κερδίζοντας μεταξύ άλλων το κλάσικο παουλίστα με την Κορίνθιανς το εμπόδιο της οποίας καλείται να ξεπεράσει για να βρεθεί στα προημιτελικά. Η «τιμάο» σπατάλησε πολλές δυνάμεις (έπαιζε Κυριακή Βράδυ στη Φλοριανάπολις) για να φύγει νικήτρια με την Αβαΐ με τον Τίτε να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσει ανάσες σε κάποιους βασικούς. Ελαφρύ προβάδισμα στη Σάντος αφού υπάρχει και ρεβάνς, δύσκολα το ματς θα ξεφύγει στο σκορ, καλή περίπτωση τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στο 1-1 δίνουν συνδυαστικά 2,28 απόδοση στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

220. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Με νέο προπονητή η ουραγός του Μπραζιλεϊράο Βάσκο Ντα Γκάμα, κλάσικο το ματς με τη Φλαμένγκο, αλλά σε κάθε περίπτωση το κύπελλο αποτελεί πολυτέλεια για τους φιλοξενούμενους. Μόνο προς τα δεξιά κοιτάμε, για τους ξενύχτηδες στο live.

221. ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ

No Bet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ