ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (5/8). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

456. ΑΣΤΑΝΑ – ΕΛΣΙΝΚΙ

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι δυο ομάδες μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα. Δίκαιο το αποτέλεσμα, αμφότερες ενδιαφέρθηκαν κυρίως για τις άμυνες τους ώστε να μην πάνε με μειονέκτημα στη ρεβάνς. Τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχει η Αστάνα, λόγω έδρας, ωστόσο οι τιμές της είναι πολύ χαμηλές και δεν αξίζει να ασχοληθούμε.

457. ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ – ΣΕΛΤΙΚ

Με 1-0 επικράτησε η Σέλτικ στη Σκωτία, το νικητήριο γκολ ήρθε στο 83’, έπειτα από ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Ανάλογη εικόνα περιμένουμε και στη ρεβάνς, η Κάραμπαγκ οφείλει να σκοράρει, όμως γνωρίζει ότι αν η εστία της παραβιαστεί τότε το έργο της θα δυσκολέψει κατά πολύ. Υποψιασμένες πάντως οι τιμές στοunder.

458. ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Το σκορ του πρώτου αγώνα (2-2) άφησε ικανοποιημένη τη Σπάρτα Πράγας που ακόμα και με ισοπαλία (0-0/1-1) προκρίνεται στα πλέι-οφ. Πιο έμπειρη ομάδα στο θεσμό η ΤΣΣΚΑ που τις δύο προηγούμενες σεζόν έπαιξε στους ομίλους, λόγω του ότι θα κυνηγήσει μόνο τη νίκη και κάποιο γκολ από νωρίς μπορεί να ανοίξει το ματς. Στο 1,73 βρίσκουμε το αμφίσκορο στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

459. ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ – ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ

Ανοιχτή η υπόθεση πρόκριση μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Ουγγαρία όπου η Βιντεότον είχε περισσότερες ευκαιρίες αλλά γλίτωσε την ήττα στο 89’. Προέρχεται και από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα που ήρθε επίσης με γκολ στα τελευταία λεπτά (93’, 95’) και αφού έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα. Η ΜΠΑΤΕ είναι πολύ πιο έμπειρη και αναμένεται να πάρει την πολυπόθητη νίκη που θα της χαρίσει την πρόκριση στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο 1,92 μ.ο. βγαίνει η συνδυαστική επιλογή νίκης των Λευκορώσων με 1 ή 2 γκολ διαφορά στον Stoiximan .Διαβάστε περισσότερα εδώ.

114. ΦΕΡΟ ΚΑΡΙΛ - ΛΟΣ ΑΝΤΕΣ

Κύπελλο Αργεντινής, μονός αγώνας σε ουδέτερη έδρα, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Αμφότερες αγωνίζονται στη Β κατηγορία, είναι ισόβαθμες στην 5η θέση και δείχνουν να έχουν ως προτεραιότητα την άνοδο, με το κύπελλο να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Γρίφος το παιχνίδι, θα εξαρτηθεί από τις διαθέσεις των δυο αντιπάλων.

115. ΒΕΣΤΜΑΝΑΕΪΑΡ – ΦΙΛΚΙΡ

Από δυο σερί εκτός έδρας ήττες έρχεται η Βεστμαναέιαρ που πάντως έχει τρεις συνεχόμενες νίκες στο γήπεδό της, η Φίλκιρ εξακολουθεί να είναι αήττητη μακριά από το σπίτι της για το πρωτάθλημα (2-4-0).No Bet.

460. ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

Πολλά κενά αναμένεται να αφήσει η Λεχ Πόζναν που δεν φημίζεται για την αμυντική λειτουργία της, η Βασιλεία είναι κίνδυνος θάνατος στις αντεπιθέσεις και γενικά μπροστά στο κοινό της παίζει πάντα φουλ επίθεση. Περιμένουμε τους Ελβετούς να ντουμπλάρουν τις νίκες τους, ο συνδυασμός με τοover(1 &over2,5) πληρώνει 2,45 στον Stoiximan και αποτελεί επιλογή των YoungGuns . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

461. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μικρό προβάδισμα πήρε ο Παναθηναϊκός με το 2-1 της Λεωφόρου, παρόλο που έπαιζε με 10 παίχτες για πάνω από ένα ημίχρονο κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Οι Βέλγοι δεν μπόρεσαν να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ και θα πρέπει να επικρατήσουν στο γήπεδό τους ώστε να συνεχίσουν στη διοργάνωση. Σωστό δείχνει το σετ, προς το αμφίσκορο στρεφόμαστε, αφού οι άμυνες των δυο ομάδων δεν έδειξαν να είναι άξιες εμπιστοσύνης.

462. ΜΑΛΜΕ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Με το καθαρό 2-0 επικράτησε η Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται με πέναλτι στο 89’. Δύσκολο το έργο της Μάλμε στη ρεβάνς, πρέπει να βρει τουλάχιστον δυο τέρματα και να κρατήσει παράλληλα απαραβίαστη την εστία της. Με επιθετικές διαθέσεις αναμένεται να παραταχθούν οι πρωταθλητές Σουηδίας, όμως τα αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε όλη της διάρκεια της σεζόν είναι πολύ πιθανό να τους στοιχίσουν. Η Σάλτσμπουργκ έχει ξεκινήσει με δυο ήττες στο πρωτάθλημα, όμως είναι εμφανές ότι η προσοχή της είναι αποκλειστικά στραμμένη στην Ευρώπη. Η φυσιογνωμία των δυο ομάδων, αλλά και η διάθεση της Μάλμε να επιτεθεί, μας στρέφουν προς τοover2,5 στο 1,83 του Stoiximan .

463. ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΣΤΕΑΟΥΑ

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι δυο ομάδες με το 1-1 στο Βουκουρέστι, με την Παρτιζάν να είναι η ομάδα που έκλεψε τις εντυπώσεις. Στο πρωτάθλημα έκανε την πρώτη της ήττα, σε παιχνίδι που παρατάχθηκε αποκλειστικά με τα δεύτερα, ώστε οι βασικοί να πάρουν ανάσες. Η Στεάουα δείχνει να ψάχνει ακόμα τα πατήματά της, ούσα επηρεασμένη από τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ της κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και οφείλει να κυνηγήσει τη νίκη στο Βελιγράδι. Ο καθαρός φαβοριτισμός της Παρτιζάν μας βρίσκει επιφυλακτικούς, η Στεάουα είναι πιο έμπειρη ομάδα και δεν είναι σε καμία περίπτωση χαμένη από χέρι.

Πάμε στοίχημα LIVE

464. ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Απόλυτο φαβορί για πρόκριση στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ η Πλζεν μετά την εκτός έδρας νίκη της στο Ισραήλ στο πρώτο ματς (1-2). Η Μακάμπι Τελ-Αβίβ δεν έχει την απαιτούμενη ποιότητα για να κάνει την ανατροπή, ωστόσο αναμένεται να αγωνιστεί επιθετικά αφού στοχεύει σε νίκη με δύο γκολ διαφορά ή να κερδίσει πετυχαίνοντας παραπάνω από δύο γκολ. Λόγω και της συμπεριφοράς που επιδεικνύει η Πλζεν θα δώσουμε το προβάδισμα στοoverπου πληρώνει 1,72 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

465. ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ανώτερη στο «Σουκρού Σαράτσογλου» η Σαχτάρ, φάνηκε ξεκάθαρα πως είναι πιο έτοιμη, καθώς έχει παιχνίδια στα πόδια της και αγωνιστικό ρυθμό. Ωστόσο το 0-0 του 1ου ματς είναι πολύ πονηρό και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, ιδιαίτερα αμυντικά, όπως εύστοχα τόνισε και ο Λουτσέσκου. Δεν πρόκειται να ανοιχτεί η Φενερμπαχτσέ, θα πάει το ματς σε χαμηλό τέμπο. Τον πρώτο λόγο έχουν τα λίγα γκολ, 1,75 η απόδοση του under 2,5 στον Stoiximan , θα προτιμήσουμε όμως το εξαιρετικό 2,17 για να σημειωθεί γκολ μετά το 28ο λεπτό του αγώνα.Ο Maudit στηρίζει τους γηπεδούχους, έχοντας επιλέξει τον ασιατικό άσσο -0,75 στο 2,00 τηςBet365,ενώ μια ακόμα επιλογή με ξεκάθαρη αξία είναι το να πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ο Νάνι στο εξωπραγματικό 30,00 του ΟΠΑΠ, γεγονός που συμπεριέλαβαν στο πινακάκι τους οι Young Guns . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

466. ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΟΥ – ΜΙΛΣΑΜΙ

Σαφές προβάδισμα πρόκρισης για την Σκερντεμπέου η οποία επικράτησε στην Μολδαβία της Μιλσάμι 0-2. Δίκαιο αποτέλεσμα για του Αλβανούς που παίζοντας έξυπνα και με αποτελεσματικές αντεπιθέσεις πέτυχαν 2 πολύτιμα τέρματα τα οποία μάλλον έχουν καθορίσει και την πρόκριση. Άπειρη ομάδα η Μιλσάμι υπέκυψε σε αρκετά λάθη και πλέον ελπίζει μόνο σε ένα θαύμα Ανεκτός ο άσος στις αποδόσεις άνω του 2,00.

117. ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ ΡΕΙΚ. – ΑΚΡΑΝΕΣ

Από δυο σερί νίκες έρχεται η Βίκινγκουρ, με αποτέλεσμα να έχει απομακρυνθεί από την ουρά της βαθμολογίας, η Ακράνες είναι επίσης σε θετική τροχιά (3-2-1) αλλά μακριά από την έδρα της δεν τα καταφέρνει εξίσου καλά (1-2-3). Χαμηλός ο άσσος, χωρίς καμία αξία.

118. ΛΕΙΚΝΙΡ ΡΕΪΚ. – ΣΤΙΑΡΝΑΝ

Οχτώ παιχνίδια χωρίς νίκη συμπλήρωσαν οι γηπεδούχοι (0-2-6), η Στιάρναν μακριά από την έδρα της αποδίδει καλύτερα σε σχέση με εντός (4-1-1 εκτός) και μπορεί να φτάσει στη νίκη που αποδίδει 1,90 στον Stoiximan .

119. ΜΠΡΕΪΝΤΑΜΠΛΙΚ – ΚΕΦΛΑΒΙΚ

Μέτρια εσχάτως η Μπρέινταμπλικ (1-2-2), τουλάχιστον στην έδρα της παραμένει δυνατή (4-1-1), η Κέφλαβικ (0-1-5 εκτός) συμπλήρωσε πέντε ήττες στα πιο πρόσφατα έξι (0-1-5) και δείχνει ανήμπορη να σταθεί επάξια στην κατηγορία.

120. ΦΙΟΛΝΙΡ - ΚΡ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

Μετά από τέσσερις σερί ήττες αντέδρασε η Φιόλνιρ (4-1-1 εντός), περνώντας από την έδρα της Φίλκιρ με το εμφατικό 4-0. Η ΚΡ Ρέικιαβικ παραμένει αήττητη στα έξι πιο πρόσφατα για το πρωτάθλημα (4-2-0) και μακριά από το γήπεδό της μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες (4-1-1 εκτός). Χαμηλή η απόδοση του διπλού, προτιμότερο να μείνουμε μακριά.

121. ΧΑΦΝΑΡΦΙΟΡΝΤΟΥΡ – ΒΑΛΟΥΡ

Επιστροφή στις νίκες μετά από τέσσερα (0-2-2) για τους γηπεδούχους, στην έδρα τους δεν κερδίζουν στα τρία πιο πρόσφατα (3-2-1 εντός, 4/6over2,5, 5/6GG). Η Βαλούρ έρχεται από πρόκριση στο κύπελλο, ενώ στο πρωτάθλημα μετράει 4-1-1 στα πιο πρόσφατα έξι και μακριά από το σπίτι της έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες (4-1-1 εκτός). Υποψιασμένο το σετ, προχωράμε παρακάτω.

122. ΙΝΣΤ. ΚΟΡΔΟΒΑ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Κύπελλο Αργεντινής, μονός αγώνας σε ουδέτερη έδρα, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Στην κορυφή της βαθμολογίας παραμένει η Σαν Λορέντζο, μπορεί το πρωτάθλημα να είναι ο πρώτος στόχος, όμως έχει το ρόστερ για να προχωρήσει και στο κύπελλο. Απέναντι στην Ινστιτούτο (8η στη Β κατηγορία) είναι δικαίως το φαβορί της αναμέτρησης, με τις τιμές για νίκη της να είναι αναμενόμενα χαμηλές.

123. ΜΟΝΤΡΕΑΛ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Πολύ δύσκολα να βγει άκρη με σημείο στην αναμέτρηση, άλλωστε αυτό αποτυπώνεται και στις σχετικά μοιρασμένες αποδόσεις. Φορμαρισμένες και οι δύο ομάδες, καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα αμφότερες, χωρίς ταυτόχρονα να είναι αμυντικά σταθερές, έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν ματς με αρκετά γκολ. Στο 1,87 η απόδοση του GG & over 2,5 στον Stoiximan , δεν περνά απαρατήρητο. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

124. ΤΟΡΟΝΤΟ - ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ

Μόλις μια νίκη στα τελευταία έξι πρωταθλήματος έχει το Τορόντο (1-3-2, 5/6over2,5, 4/6GG), το Ορλάντο επέστρεψε στα τρίποντα μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα (0-1-3) με το εμφατικό 5-2 επί του Κολόμπους.No Bet.

125. ΤΖΟΥΝΙΟΡ - ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ

Μια νίκη έχει στο πρωτάθλημα η Τζούνιορ η οποία έριξε το βάρος στα παιχνίδια κυπέλλου κόντρα στην Νασιονάλ την οποία και απέκλεισε με συνολικό σκορ 2-1, πρόσφατα έχασε από την Πατριότας 1-0. Με ιδιαίτερη ευκολία η Τολίμα απέκλεισε την Πατριότας στον προηγούμενο γύρο γα το κύπελλο με συνολικό σκορ 4-1, για το πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν πάρει ακόμα νίκη έχοντας απολογισμό 0-1-2. Κοντά σε ποιότητα οι δύο ομάδες, περιμένουμε ισορροπημένο παιχνίδι, η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο.

126. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ

Δεν επηρεάστηκε από τον αποκλεισμό στο κύπελλο η Ατλέτικο Νασιοναλ επικρατώντας για το πρωτάθλημα εκτός έδρας 0-1 της Ενβιγκάδο. Αήττητοι μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι με ρεκόρ 3-1-0 (1-1-0 εντός). Από νίκη προέρχεται και η Ντεπορτίβο Πάστο καθώς επικράτησε εντός έδρας της Όνσε Κάλντας 2-1, χωρίς νίκη ακόμα μακριά από το σπίτι της, προβάδισμα στην έδρα.

127. ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ

Πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα για την Σάντα Φε η οποία παραχώρησε το 1-1 στην Αλιανσα Λίμα, για το κύπελλο απέκλεισε εύκολα την Πατριότας με συνολικό σκορ 2-0. Η Κορτουλούα προέρχεται από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα καθώς έχασε 1-0 από τη Ουίλα, για το κύπελλο απέκλεισε με ιδιαίτερη ευκολία την Αγκίλας με συνολικό σκορ 2-0, άσος.

128. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ - ΤΙΓΚΡΕΣ

Δεύτερος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες, 0-0 το παιχνίδι στο Μεξικό, καλύτερη η Τίγκρες στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δεν κατάφερε όμως να σπάσει στην καλή αμυντική λειτουργία της Ρίβερ. Ξεκούραστη αλλά με σημαντικές απουσίες η Ρίβερ θα υποδεχθεί την Τίγκρες στο ασφυκτικά γεμάτο «Μονουμεντάλ», σημαντικότερη απώλεια αυτή του μεσοεπιθετικού Μόρα ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, τιμωρημένος και ο τεχνικός των Αργεντίνων Γκαγιάρδο ο οποίος θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από τις κερκίδες. Με το μυαλό στον τελικό αλλά και με πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα η Τίγκρες γνώρισε την 2η συνεχόμενη ήττα για το πρωτάθλημα Μεξικου, αυτή τη φορά έχασε 1-0 εκτός έδρας από την Μονάρκας. Περιμένουμε κλειστό παιχνίδι καθώς δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, οι δύο ομάδες σε περίπτωση ισοπαλίας θα παίξουν για επιπλέον 30 λεπτά και αν και πάλι δεν υπάρξει νικητής θα ακολουθήσουν πέναλτι. Να επιτευχθεί τέρμα μετά το 28΄ επέλεξαν οι Young Guns στον Stoiximan στην απόδοση του 2,10

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ