ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Τετάρτης.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Τετάρτης.

128. ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ – ΧΙΡΟΣΙΜΑ

Ήττα μετά από έξι παιχνίδια για τη Βίσσελ Κόμπε (1-2 εντός από τη Γκάμπα Οσάκα), παραμένει η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος με μόλις μια εντός έδρας νίκη (1-3-6 εντός), η Χιροσίμα είναι η πιο καυτή ομάδα της κατηγορίας, με το απόλυτο 4/4 μετά τη διακοπή, ενώ στο πιο πρόσφατο μακριά από το σπίτι της (7-3-1 εκτός) ανάγκασε την ως τότε ανίκητη Ουράβα σε ήττα. Με τη φόρα που έχει πάρει η Χιροσίμα, δεν μπορεί να αγνοηθεί το ασιατικό διπλό -0,25 στο 1,95 της Bet365.

129. ΜΑΤΣΟΥΜΟΤΟ ΓΙΑΜ. – ΚΑΒΑΣΑΚΙ

Δείχνει να συνέρχεται η Ματσουμότο (4-0-7 εντός), έκανε δυο σερί νίκες και φαίνεται να παίρνει τα πάνω της, η Καβασάκι (2-1-1 μετά τη διακοπή) μετράει 4-2-4 μακριά από το σπίτι της και θεωρούμε ότι θα έχει πιο δύσκολο έργο από ότι δείχνουν οι αποδόσεις.

130. ΜΟΝΤΕΝΤΙΟ ΓΙΑΜ. – ΝΑΓΚΟΓΙΑ

Επιστροφή στις ήττες μετά από τρεις σερί ισοπαλίες για τη Μοντέντιο (1-3 εντός από τη Νιιγκάτα), στην έδρα της αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε παιχνίδια (3-3-5 εντός). Η Ναγκόγια μετράει 2-1-1 μετά τη διακοπή (4/4 over 2,5 & GG), αλλά μακριά από το γήπεδό της δεν είναι τόσο αποτελεσματική (2-2-6). Δίκαιο το σετ στα μάτια μας, προχωράμε παρακάτω.

131. ΝΙΙΓΚΑΤΑ - ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Από δυο σερί νίκες έρχεται η Νιιγκάτα (2-0-2 μετά τη διακοπή, 3/4 over 2,5 & GG), πρέπει να βελτιώσει τις εντός έδρας επιδόσεις της προκειμένου να ανέβει και άλλο στη βαθμολογία (2-4-4 εντός). Η Γκάμπα Οσάκα μετράει 1-2-1 στα πιο πρόσφατα τέσσερα (3/4 over 2,5, 4/4 GG) και μακριά από το γήπεδό της είναι αρκετά αποτελεσματική (6-1-4). Σωστό φαβορί η Γκάμπα Οσάκα, αλλά θέλει προσοχή το μομέντουμ της Νιιγκάτα, αναγκαστικά προς τα γκολ κοιτάμε εδώ, καθώς τα πρόσφατα παιχνίδια και των δυο ομάδων είναι αρκετά ανοιχτά.

132. ΟΥΡΑΒΑ - ΒΕΝΤ. ΚΟΦΟΥ

Δυο συνεχόμενες ήττες συμπλήρωσε η μέχρι πρότινος αήττητη Ουράβα (9-0-1 εντός), η Κόφου έχει τέσσερις νίκες στα πιο πρόσφατα πέντε μακριά από το γήπεδό της (5-0-6 εκτός) και τα 1,45 στον άσσο απορρίπτονται ασυζητητί.

133. ΣΟΝΑΝ – ΚΑΣΙΒΑ

Ασταθής παρουσιάζεται η Σονάν (1-2-1 μετά τη διακοπή), μέτρια και τα αποτελέσματά της στην έδρα της (3-3-5 εντός), η Κασίβα έρχεται από τρεις σερί νίκες (όλες με σκορ 1-0) και μακριά από το γήπεδό της μετράει 5-2-4. Στο ισορροπημένο σετ θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στους φιλοξενούμενους, στο 1,85 το ασιατικό διπλό 0:0.

134. ΤΟΚΥΟ – ΣΕΝΤΑΪ

No Bet.

135. ΤΟΣΟΥ – ΚΑΣΙΜΑ

Τρεις ισοπαλίες μετράει μετά τη διακοπή η Τόσου (0-3-1), ισόπαλα έληξαν και τα τρία πιο πρόσφατα στο σπίτι της (3-6-2 εντός), η Κασίμα έχει 2-1-1 στα τελευταία τέσσερα και εκτός έδρας μετράει 5-2-4. Φαβορί μεν οι φιλοξενούμενοι, αρκετά χαμηλή δε η απόδοση του διπλού.

136. ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜAΡΙΝΟΣ – ΣΙΜΙΖΟΥ

Προβληματίζει μετά τη διακοπή η Γιοκοχάμα (0-2-2), έχει πλέον επεκτείνει το σερί χωρίς νίκη στα οχτώ παιχνίδια (0-5-3) και στο γήπεδό της μετράει 4-3-4. Η Σιμίζου παραμένει επίσης χωρίς τρίποντο στα πιο πρόσφατα επτά (0-2-5) και μακριά από το σπίτι της έχει 1-3-7. Ευκαιρία για τη Γιοκοχάμα να επιστρέψει στις νίκες, στις τιμές πάντως που προσφέρεται η νίκη της δεν υπάρχει η παραμικρή αξία.

138. ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μετριότατη αρχή στο πρωτάθλημα για τη Λέχια. Έχασε στο Πόζναν με 2-1, παρότι δεν ήταν κακή, δέχθηκε το γκολ της ήττας στο 92’. Έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος κίπερ της ομάδας –και σημαία- Κόζακ, βαρύ αναμένεται το κλίμα και δεν γνωρίζουμε πως θα επηρεάσει την ομάδα και τον κόσμο. Η Γιουβέντους είναι πιο ανέτοιμη από την αντίπαλο της, αλλά ποιοτικά είναι αρκετά σκαλιά πιο πάνω. Νέα ομάδα φέτος, έγιναν πολλές αλλαγές και θα χρειαστεί χρόνο. Μπερδεμένο παιχνίδι από όλες τις πλευρές, ας το αφήσουμε.

139. ΕΛΣΙΝΚΙ – ΑΣΤΑΝΑ

Το Ελσίνκι στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε σχετικά εύκολα τη λετονική Βέντσπιλς με δύο νίκες. Κάθε χρόνο βρίσκεται στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού πρόκειται για τη μεγάλη πρωταγωνίστρια στο Φινλανδικό πρωτάθλημα, αλλά δεν κάνει το βήμα παραπάνω. Το πρωτάθλημα της, όπως και της Αστάνα, βρίσκεται λίγο μετά της 20ης αγωνιστικής και βρίσκεται στην πρώτη θέση. Στο δεύτερο ματς που έγινε (3-1) στο Καζακστάν πήρε την πρόκριση η Αστάνα επί της Μάριμπορ, αφού είχε χάσει 1-0 στο πρώτο ματς. Δίκαιη πρόκριση, καθώς ήταν ανώτερη η ομάδα από το Καζακστάν. Απόλυτα μοιρασμένο θα έπρεπε να είναι το σετ και όχι με την Ελσίνκι οριακό φαβορί, όμως το +0,25 στο 1,725 των φιλοξενούμενων δεν μας εμπνέει για κάποιο ποντάρισμα, καθώς κρίνεται οριακά μη αποδεκτό.

140. ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Λίγες οι εμπειρίες της γηπεδούχου Γιάμπλονετς στην Ευρώπη, με την Κοπεγχάγη θα δώσει το πρώτο Ευρωπαϊκό ματς της φέτος. Στο πρωτάθλημα της Τσεχίας κέρδισε με 2-3 εκτός έδρας την Πρίμπραμ στην πρεμιέρα το Σάββατο και μπήκε με το δεξί. Δεν έκανε πολλές μεταγραφές, προσπάθησε να προσθέσει στο ρόστερ της λίγους παίκτες που θα της φανούν πραγματικά χρήσιμοι. Η Κοπεγχάγη κέρδισε δύο φορές την ημιεπαγγελματική Νιουτάουν στον προηγούμενο γύρο. Στο πρωτάθλημα της Δανίας έκανε πρεμιέρα την Κυριακή, αποδίδοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο στη νίκη με 1-2 επί της Έσμπιεργκ. Η Κοπεγχάγη είναι πιο έμπειρη ομάδα και ποιοτικά είναι λίγο καλύτερη. Το +0,25 στο 1,80 που είναι η γραμμή στην Ασία μας φαίνεται κάτι παραπάνω από δίκαια.

142. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΛΕΒΑΝΤΕ

Κακή η εικόνα της Λεβερκούζεν στα φιλικά της μέχρι τώρα, 0-2-2 έχει με τις περισσότερες αντιπάλου της να είναι κατώτερου επιπέδου. Φαίνεται καλύτερη από πέρυσι και πιστεύουμε ότι θα βρει ρυθμό στα επόμενα ματς που θα παίξει πιο σοβαρά. Η Λεβάντε είχε αρκετές αλλαγές και θα χρειαστεί χρόνο για να δέσει και να δείξει τι ομάδα θα είναι φέτος. Πάμε στο επόμενο.

143. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΑΛΜΕ

Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο στη φετινή σεζόν η Σάλτσμπουργκ, στην έδρα της νεοφώτιστης Μάτερσμπουργκ. Έχασε με 2-1 με γκολ στο 93’, απόλυτα δίκαια ήταν η ήττα της, καθώς η αντίπαλος της διαχειρίστηκε άψογα το ματς και παρά την τυχερή ισοφάρισης της Σάλτσμπουργκ στο 83’ βρήκε μία αντεπίθεση στις καθυστερήσεις και σκόραρε. Προβλημάτισε μεν τον κόσμο της η Σάλτσμπουργκ, αλλά υπάρχει αισιοδοξία για τα παιχνίδια με τη Μάλμε. Η Σουηδική ομάδα με εκτός έδρας νίκη (0-1) πέρασε στον επόμενο γύρο από τη Λιθουανική Ζαλγκίρις, καθώς στην έδρα της είχε κολλήσει στο 0-0. Απόλυτα δίκαιη η πρόκριση, αφού ήταν καλύτερη και στα δύο παιχνίδια. Στη 17η αγωνιστική βρίσκεται το πρωτάθλημα της, βρίσκεται πέμπτη πραγματοποιώντας μέτρια σεζόν. Υπερβολικό το -1,25 των γηπεδούχων, αλλά δεν μπορούμε να το κοντράρουμε.

144. ΤΒΕΝΤΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έχασε κάποιους καλούς παίκτες από πέρυσι και υπάρχουν και διοικητικές αλλαγές. Φαίνεται αποδυναμωμένη η Τβέντε και δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα στην αρχή της σεζόν. Υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις/άποψη που έχουν οι οπαδοί της ομάδα για τον προπονητή Σρέουντερ. Ο Ολυμπιακός με τον Σίλβα στον πάγκο φαίνεται ότι σταμάτησε τις πολλές δοκιμές και πλέον θα πορευτεί κυρίως με τους παίκτες που θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας τη νέα σεζόν. Κόπηκαν κάποιοι από αυτούς που περιμέναμε να κοπούν στο φεστιβάλ παικτών που έκανε ο Πορτογάλος στην Τουρκία. Το διπλό στο 1,85 δεν έχει καμία αξία, παρότι η ομάδα του Πειραιά φαίνεται καλύτερη.

146 ΣΤΕΑΟΥΑ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Με αρκετό άγχος προκρίθηκε η Στέαουα επί της Τρέντσιν στον προηγούμενο γύρο, καθώς έχασε εντός έδρας με 2-3, αλλά είχε κερδίσει με 2-0 εκτός. To Σάββατο έμεινε στο 1-1 με την Κλουζ για το πρωτάθλημα εντός έδρας. Δεν έπαιξε καθόλου καλά και έδειξε ότι δεν την ενδιέφερα πολύ το παιχνίδι, αφού έπαιξε με εναλλακτική ενδεκάδα. Πρόβλημα (που είναι γνωστό εδώ και καιρό) ότι θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας. Η Παρτιζάν με δύο νίκες επί της Ντίλα Γκόρι (συνολικό σκορ 3-0) πέρασε στον επόμενο γύρο. Μεγάλη δύναμη στη Σερβία και γι’ αυτό είναι σε ομίλους κάποιες χρονιές, όπως πέρυσι. Το Σάββατο κέρδισε εύκολα με 6-0 την αδύναμη Γιαγκοντίνα, με τη μισή ενδεκάδα να αποτελείτε από αναπληρωματικούς. Γκρίνια για τον κόουτς Ραντόι στην Στεάουα, το γήπεδο θα είναι άδειο και η Παρτιζάν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Το +0,5 στο 1,70, είναι απλά δίκαιο.

147. ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Εύκολα έκανε δύο νίκες επί της Σεράγεβο η Λεχ και πέρασε στην επόμενη φάση. Η ομάδα της Πολωνίας είναι αρκετά καλή και σκληρή ομάδα, που κάνει βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια. Στο 92’ κέρδισε τη Λέχια, γεγονός που θα της δώσει έξτρα ψυχολογία αλλά δείχνει ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη. Η Βασιλεία έχει ξεκινήσει με δύο νίκες στο πρωτάθλημα της, χωρίς να εντυπωσιάζει. Το Σάββατο κέρδισε 2-3 τη Γκρασχόπερς, με δύο γκολ των νεοφερμένων Λανγκ (μπακ) και Γιάνκο (επιθετικός). Ο τελευταίος καλείται φέτος να καλύψει το κενό του Στρέλλερ, μαζί με τον σκόρερ Γκάσι. Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο αρκετά καλές ομάδες, ανώτερη η Βασιλεία, αλλά δεν πιστεύουμε ότι θα την δυσαρεστήσει η ισοπαλία στο Πόζναν. Στο 1,80 το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι δίκαιο.

148. ΣΕΛΤΙΚ -ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ

Η Σέλτικ απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο τη Στιάρναν με 2-0 εντός έδρας και 4-1 εκτός. Έτοιμη για την πρεμιέρα του Σαββάτου η ομάδα της Σκωτίας, αλλά ο βασικός στόχος του Ντέιλα και των παικτών είναι οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ. Ενισχυμένη μεσοεπιθετικά και έχει ποιότητα, αλλά αμυντικά ίσως αντιμετωπίσει προβλήματα, μετά τη φυγή του στόπερ Ντενάγιερ. Η Καραμπάγκ απέκλεισε τη Ρουντάρ με το 0-1 στην Κροατία, καθώς είχε φέρει λευκή ισοπαλία εντός. Η Σέλτικ είναι ανώτερη ομάδα, το -1 του 1,80 μας βάζει σε κάποιες σκέψεις.

455. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΑΓΙΑΞ

Χωρίς πολλές απώλειες στις μεταγραφές η Ραπίντ αλλά και χωρίς μεταγραφές που να την ανεβάζουν επίπεδο. Παραμένει καλή ομάδα, αλλά δεν φαίνεται να μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω. Εύκολα κέρδισε με 3-0 τη Ριντ το Σάββατο (έπαιζε για παραπάνω από μία ώρα με παίκτη παραπάνω) και έδειξε ότι η ομοιογένεια που έχει από πέρυσι θα την βοηθήσει αρκετά στην αρχή. Ο Άγιαξ παίζει προκριματικά μετά από πέντε χρόνια, αφού ήταν μόνιμος πρωταθλητής στην Ολλανδία. Στις μεταγραφές βγαίνει με θετικό πρόσημο, αφού έδωσε μεγαλύτερη εμπειρία και περισσότερες επιλογές στο ρόστερ του για τον κόουτς Ντε Μπουρ. Πιστεύουμε ότι θα δούμε ωραίο ματς με γκολ (2,00+ το over), το μόνο που μας κρατάει είναι ότι ο Ντε Μπουρ μπορεί να προτιμήσει την ισοπαλία γιατί έχει τον επαναληπτικό εντός έδρας

152. ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ – ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ

Κύπελλο Κολομβίας, επαναληπτικοί αγώνες για τη φάση των «16», σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας η πρόκριση κρίνεται απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι. Προβάδισμα πρόκρισης έχει η Τολίμα η οποία επικράτησε με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο στο πρωτάθλημα μετράει δυο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις χωρίς μάλιστα να σκοράρει. Η Πατριότας μετράει 1-0-1 στο πρωτάθλημα πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση στο τελευταίο. Ασταθείς παρουσιάζονται αμφότερες, δεν θα πάρουμε πλευρά, να σημειωθεί ότι το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της Τολίμα που είναι υπό ανακατασκευή.

153 ΤΣΙΚΟ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ

Πλήρης η κυριαρχία της Ντεπορτίβο Κάλι στο πρώτο παιχνίδι, το 2-0 μοιάζει φτωχό βάση της εικόνας του αγώνα. Η Τσικό ξεκίνησε με δυο ήττες στο πρωτάθλημα και χρειάζεται άμεσα βελτίωση, κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι (χωρίς γκολ στα τρία επίσημα παιχνίδια της ως τώρα), η Κάλι έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη χρονιά (3-0-1 σε πρωτάθλημα και κύπελλο), ενώ την Κυριακή αγωνίστηκε με αντίπαλο τη Μάλαγα στα πλαίσια του Ευρωαμερικάνικου κυπέλλου, γεγονός που αναμένεται να την επηρεάσει από πλευράς δυνάμεων. Η έξτρα κόπωση που λογικά θα κουβαλούν οι φιλοξενούμενοι μας στρέφει προς την αποχή από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

154. ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ – ΑΡΙΚΑ

Κύπελλο Χιλής, 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Θετικό κρίνεται το ξεκίνημα της Αντοφαγκάστα στο πρωτάθλημα, καθώς απέσπασε ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Ντε Τσίλε. Στο κύπελλο μετράει 2-1-1 και καταλαμβάνει την πρώτη θέση του ομίλου. Η Σαν Μάρκος έρχεται από το 1-1 στην έδρα της Σαντιάγκο Γουόντερερς, αλλά στο κύπελλο βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου με απολογισμό 1-0-3. Μόνο νίκη ψάχνουν οι φιλοξενούμενοι για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης, ωστόσο οι γηπεδούχοι δείχνουν να βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη

155. ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ - ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝ.

Κλάσικο με αντιπαλότητα. Εξαιρετικό το ξεκίνημα της χρονιάς για τη Σαν Λούις, στο κύπελλο μετράει 2-2-0 και φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου, στο πρωτάθλημα δεν έκανε ακόμα πρεμιέρα καθώς το παιχνίδι της αναβλήθηκε. Η Σαντιάγκο Γουόντερερς είναι ουραγός του ομίλου με απολογισμό 0-2-2 και χρειάζεται νίκη προκειμένου να ελπίζει για πρόκριση, ενώ ούτε στο πρωτάθλημα έκανε καλή αρχή (1-1 εντός με τη Σαν Μάρκος). Η Σαν Λούις χρειάζεται ουσιαστικά μια ισοπαλία για να βρεθεί στην επόμενη φάση, ενώ επιπλέον θα είναι και πιο ξεκούραστη σε σχέση με την αντίπαλό της που αγωνίστηκε και το σαββατοκύριακο.

156. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ – ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ

Κύπελλο Αργεντινής, μονός αγώνας σε ουδέτερη έδρα, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Τέσσερις σερί νίκες συμπλήρωσε η Μπόκα στο πρωτάθλημα, η Μπάνφιλντ μετράει μόλις νίκη στα τελευταία έξι (1-3-2). Αμφότερες δείχνουν να δίνουν σημασία στο θεσμό και παρά το ροτέισον που θα κάνουν αναμένεται να παρατάξουν ανταγωνιστικές ενδεκάδες. Η ποιότητα και η φόρμα της Μπόκα μας στρέφουν προς τον άσσο.

157. ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ – ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ

Προβάδισμα πρόκρισης έχει η Μεντεγίν, η οποία επικράτησε με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι, στο πρωτάθλημα έκανε την πρώτη της νίκη (1-2-0). Η Ενβιγκάδο έρχεται από εντός έδρας ήττα με 0-2 από την Λα Εκιδάδ και φαίνεται να πληρώνει την απειρία των νεαρών παιχτών της. Εντελώς απρόβλεπτοι οι φιλοξενούμενοι, η Μεντεγίν δείχνει πιο έτοιμη και θα της δώσουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

158. ΤΖΟΥΝΙΟΡ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Ανοιχτή η υπόθεση πρόκριση, καθώς στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων η Ατλέτικο Νασιονάλ επικράτησε με 1-0. Η Τζούνιορ έρχεται από την εντός έδρας ήττα σοκ με ανατροπή και σκορ 1-2 από την Κορτουλουά (στις καθυστερήσεις το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση), η Ατλέτικο Νασιονάλ έχει ξεκινήσει με θετικό πρόσημο τη χρονιά (2-1-0, δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ). Καλύτερα δείγματα γραφής οι φιλοξενούμενοι ως τώρα, θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν την πρόκριση.

159. ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ - ΑΓΚ. ΝΤΟΡΑΝΤΑΣ

Προβάδισμα έχει η Κορτουλουά μετά τη νίκη της με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι. Μετράει 4/4 ως τώρα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, μάλιστα στο πιο πρόσφατο πήρε νίκη ψυχολογίας με 2-1 στην έδρα της Τζούνιορ, ολοκληρώνοντας μάλιστα την ανατροπή στο 92’. Η Αγκιλας μετράει 0-2-1 στο πρωτάθλημα και δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Η φόρμα δείχνει ξεκάθαρα προς τα αριστερά, θεωρούμε πως οι γηπεδούχοι θα ζευγαρώσουν τις νίκες τους.

160. ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ - ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Τον πρώτο λόγο την πρόκριση έχει η Σάντα Φε που επικράτησε με 1-0 στην πρώτη αναμέτρηση, σκορ το οποίο σε κάθε περίπτωση είναι ανατρέψιμο. Από την πρώτη νίκη της χρονιάς έρχεται η Λα Εκιδάδ (2-0 στην έδρα της Ενβιγκάδο), η Σάντα Φε είναι αλάνθαστη σε πρωτάθλημα και κύπελλο (4/4), χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ. Μπερδεμένο δείχνει, η Λα Εκιδάδ απέκτησε ψυχολογία, αλλά η Σάντα Φε δεν κοντράρεται την συγκεκριμένη περίοδο, ενώ επιπλέον βολεύεται και με ισοπαλία.

161. ΤΙΓΚΡΕΣ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Ο πρώτος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες, ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Ρίβερ σε μια εβδομάδα. Δίκαια έφτασε μέχρι τον τελικό η Τίγκρες, απέκλεισε την Ιντερνασιονάλ στον ημιτελικό κάνοντας την ανατροπή στην ισχυρή έδρα της (4-2-0 εντός φέτος, 10-6-0 συνολικά στο γήπεδό της σε παιχνίδια που έχει δώσει για το Λιμπερταδόρες). Μετράει 7-3-2 ως τώρα στη διοργάνωση, ενώ έχει ενισχυθεί με μεγάλα ονόματα προκειμένου να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου. Η Ρίβερ απέδειξε την ανωτερότητά της απέναντι στην Γκουαρανί και πήρε μάλλον εύκολα το εισιτήριο για τον τελικό (νίκη με 2-0 εντός, ισοπαλία 1-1 εκτός) και ταξιδεύει στο Μεξικό με πρώτο στόχο να διαφυλάξει τα μετόπισθεν, έχοντας τη ρεβάνς στο γήπεδό της. Οι δυο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες και στην φάση των ομίλων της διοργάνωσης (1-1 στην Αργεντινή, 2-2 στο Μεξικό) και φαίνεται ότι οι διαφορές μεταξύ τους είναι μικρές. Μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στην Τίγκες λόγω έδρας, κάποιο σκορ μεταξύ 1-0/2-0/2-1/1-1 δείχνει το πιο πιθανό σενάριο.

162. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας η Μινέιρο, επτά νίκες στα τελευταία οχτώ για το πρωτάθλημα μετράει (7-0-1), ενώ στα γήπεδό της έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες (6-1-1 εντός). Η Σάο Πάουλο είναι σε ανοδική πορεία (3-1-1 στα τελευταία πέντε), αλλά μακριά από το σπίτι της δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά (2-1-4 εκτός). Πέφτει ο άσσος, στα επίπεδα του 1,70 που κινείται τώρα δεν έχει καμία αξία.

163. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Διεύρυνε στα επτά παιχνίδια το αήττητο σερί της η Κορίνθιανς (5-2-0), στο πιο πρόσφατο αναδείχθηκε ισόπαλη με την Κοριτίμπα εκτός έδρας. Στο γήπεδό της έχει συμπληρώσει πέντε συνεχόμενες νίκες (6-0-1 εντός) με τις πιο πρόσφατες τρεις να είναι με μηδέν παθητικό. Η Βάσκο παραπαίει στο πρωτάθλημα (1-0-4 στα τελευταία πέντε) και μακριά από το σπίτι της μετράει 1-1-5, έχοντας βρει δίχτυα μόνο στα 2/7. Προφανές φαβορί η Κορίνθιανς, αντί του χαμηλού άσσου μπορούμε να κοιτάξουμε προς τη νίκη των γηπεδούχων με μηδέν παθητικό στο 1,95 του Stoiximan.

164. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παιχνίδι για το International Champions Cup που γίνεται στην Αμερική. Η Μάντσεστέρ κέρδισε με 3-1 την Μπαρτσελόνα (χωρίς Νευμάρ και Μέσσι), με βασικούς η Γιουνάιτεντ μέχρι το 70’ που έδειξε καλά δείγματα. Θα λείψουν οι Ρόχο και Ερνάντες, πήρε τον Ρομέρο και ο Φαν Χάαλ δήλωσε ότι θέλει ακόμα έναν παίκτη-σουπερ σταρ. Η Παρί έμεινε στο 1-1 στην κανονική διάρκεια με την Τσέλσι, παρότι και εκείνη έπαιξα αρκετά καλά. Φαβορί του 2,15 η Γιουνάιτεντ, απόδοση που κρίνεται δίκαιη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ