ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Τετάρτης (22/7). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Τετάρτης.

136. ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ – ΤΟΣΟΥ

Από εντός έδρας ισοπαλία έρχεται η Γκάμπα Οσάκα, συμπλήρωσε έτσι 1-1-1 μετά τη διακοπή (3/3over2,5 &GG), στο γήπεδό της είναι αήττητη έχοντας απολογισμό 5-5-0 με 5/10over2,5 και 7/10GG. Η Τόσου έχασε στο πιο πρόσφατο παιχνίδια της στην έδρα της Νιιγκάτα, έχει 1-1-1 μετά τη διακοπή και 3-1-6 μακριά από το σπίτι της (7/10over2,5 και 5/10GG). Έχει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να επιστρέψει στις νίκες η Γκάμπα Οσάκα.

149. ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ – ΟΥΛΣΑΝ

Προημιτελική φάση του κυπέλλου της Νότιας Κορέας, οι αγώνες είναι μονοί και αν υπάρξει ισοπαλία ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Η κάτοχος του κυπέλλου Σέονγκναμ (4-5-2 εντός έδρας στο πρωτάθλημα) βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έχει να ηττηθεί πάνω από ένα μήνα (4-3-0). Ενδιαφέρεται και φέτος για τον θεσμό και αναμένεται να παραταχθεί μόνο με βασικούς. Έφυγαν δύο Βραζιλιάνοι επιθετικοί (Ζορζίνιο 15 συμ./2 γκολ και Μπουένο 21 συμ./3 γκολ) και ήρθε ένας ο Κολομβιανός μέσος Ρέινα από τη Μιγιονάριος. Δεν πιστεύουμε ότι θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στο σκοράρισμα, καθώς υπάρχουν αρκετοί ποιοτικοί παίκτες στη μεσοεπιθετική της γραμμή. Η Ουλσάν (1-3-6 εκτός έδρας στο πρωτάθλημα) βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση έχει 1-1-4 στα έξι πιο πρόσφατα ματς, η νίκη και η ισοπαλία είναι απέναντι στην ουραγό και αρκετά αδύναμη Νταέτζεον. Αμφίβολος ο βασικός (21 συμ.) τερματοφύλακας Κιμ. Δεν αποτελεί προτεραιότητα το κύπελλο για τη φιλοξενούμενη, καθώς δύσκολα θα αποφύγει τα πλέι-οφ στο γκρουπ του υποβιβασμού και πρέπει να μαζέψει όσους περισσότερους πόντους μπορεί στο πρωτάθλημα. Δίνουμε σαφές προβάδισμα στη Σέονγκναμ, στο 1,90 το -0,25 (επιλογή YoungGuns ), δεν καταλαβαίνουμε γιατί η γραμμή στην Ασία είναι στο -0,25 και όχι στο -0,5, αφού οι γηπεδούχοι ενδιαφέρονται παραπάνω για το θεσμό, είναι ανώτερη ομάδα και σε καλύτερη κατάσταση.

150. ΣΕΟΥΛ – ΠΟΧΑΝΓΚ

Πριν δέκα μέρες έπαιξαν στο πρωτάθλημα με την Ποχάνγκ να κερδίζει με 1-3 στο ίδιο γήπεδο. Το ίδιο θέλει και τώρα η φιλοξενούμενη, αλλά η προηγούμενη νίκη της δεν της δίνει πλεονέκτημα. Οι δύο ομάδες ενδιαφέρονται για τον θεσμό του κυπέλλου και λογικά δεν θα πραγματοποιήσουν αλλαγές. Δεν έχουν μεγάλες διαφορές σε κανένα τομέα του παιχνιδιού τους. Πιστεύουμε ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν θα λύσει τις διαφορές του στα 90’ της κανονική διάρκειας.

151. ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ - ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ

Αγώνας μεταξύ ισοδύναμων ομάδων που παλεύουν για να βρεθούν στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα και όχι στα πλέι-οφ του γκρουπ του υποβιβασμού. Η Γιεγιού (6-2-3 εντός έδρας) βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση (2-2-2). Προβληματίζει το γεγονός ότι στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια της δεν έχει κερδίσει (0-1-3). Η Ιντσεόν (3-3-3 εκτός έδρας) έχασε από τη Σέονγκναμ και χάλασε το αήττητο σερί επτά αγώνων που είχε. Λίγο πιο μοιρασμένο θα έπρεπε να είναι το σετ (στο +0,25 τοline).

152. ΑΣΤΑΝΑ – ΜΑΡΙΜΠΟΡ

Επαναληπτικός για το Τσάμπιονς Λιγκ, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στους δυο αγώνες ακολουθεί παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.Ισορροπημένη η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων, ολοκληρώθηκε με νικήτρια τη Μάριμπορ με 1-0. Η Αστάνα βρίσκεται σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό αφού το εγχώριο πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε της Ζετίσου με 2-1, ενώ στο γήπεδό της παρουσιάζεται ισχυρή και μετράει 7-4-0. Η Μάριμπορ έρχεται από το εντός έδρας 1-1 απέναντι στη Ζαβρτς, στο ντεμπούτο της στο πρωτάθλημα, παιχνίδι στο οποίο παρατάχθηκε με μικτή ενδεκάδα, δείχνοντας ότι το μυαλό της βρίσκεται στη ρεβάνς του Καζακστάν. Αγωνιστικός ρυθμός και έδρα γέρνουν την πλάστιγγα προς τα αριστερά, ωστόσο οι αποδόσεις είναι αρκετά υποψιασμένες και δεν μας αφήνουν περιθώριο για παιχνίδι.

153. ΧΕΡΤΑ – ΦΟΥΛΑΜ

Φιλικό παιχνίδι που διεξάγεται στην Αυστρία. Στο φιλικό με τη Ράγιο Βαγιεκάνο έχασε με 0-1 στο πρώτο δυνατό της τεστ. Η Μπουντεσλίγκα ξεκινάει στις 15/8, έχει ακόμα μέρες η Χέρτα για να βρει τα πατήματα της. Η Φούλαμ έρχεται από άσχημη σεζόν στην Τσάμπιονσιπ, φέτος θέλει να έχει καλύτερη παρουσία, κάτι που δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Στις 8/8 έχει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα και θέλει να είναι έτοιμη μέχρι τότε. Δεν βγάζουμε άκρη, δοκιμές θα κάνουν και οι δύο ομάδες, πάμε στο επόμενο φιλικό.

154. ΜΟΝΑΚΟ – ΜΑΪΝΤΖ

Ανεβάζει στροφές στα τελευταίαφιλικά η Μονακό, καθώς θέλει να είναι πλήρως έτοιμη για τα ματς με τη Γιουνγκ Μπόις για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ στις 28/7 και 4/8. Η Μάιντζ κάνει πρεμιέρα στη Μπουντεσλίγκα στις 15/8 και είναι πιο ανέτοιμη από την αντίπαλο της. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο και δικαίως είναι το φαβορί.

155. ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα που ξεκινάει το προσεχές σαββατοκύριακο το φιλικό αυτό για τη Στουρμ Γκρατς. Πρώτο φιλικό επί Αυστριακού εδάφους για τη Μπεσίκτας, που έχει αρκετές αλλαγές και στο ρόστερ και –η κυριότερη- στην άκρη του πάγκου. ΤοDNBστο 2,00 για τους γηπεδούχους κρύβει αξία.

156. ΦΙΤΕΣΕ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Πρώτη φορά που ο Αστέρας Τρίπολης κάνει προετοιμασία με κανονικές ημερομηνίες. Δηλαδή δεν έχει παιχνίδια προκριματικών για το Γιουρόπα Λιγκ νωρίς τον Ιούλιο, επειδή βρίσκεται απευθείας στους ομίλους. Γι’ αυτό και δεν είναι ακόμα έτοιμη η ομάδα της Τρίπολης. Η Φίτεσε δίνει στις 30/7 το πρώτο ματς για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και είναι πιο μπροστά από πλευράς προετοιμασίας. Επίσης στα φιλικά δείχνει ιδιαίτερα καλό πρόσωπο, ο άσος του 1,70+ είναι αποδεκτός.

157. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΑΓΙΑΞ

Πρόβα τζενεράλε το φιλικό αυτό και για τις δύο ομάδες, καθώς έχουν ευρωπαϊκά παιχνίδια σε μία εβδομάδα. Σε καλύτερη κατάσταση φαίνεται να είναι ο Άγιαξ (2-2-0 στα σοβαρά φιλικά), χωρίς νίκη στα δικά της ματς προετοιμασίας η Σεντ Ετιέν (0-2-1). Δεν βρίσκουμε λόγο να μπλέξουμε, θα δοκιμάσουν πράγματα για τα κρίσιμα παιχνίδια που έχουν μπροστά τους.

159. ΦΟΛΑ ΕΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης η Φόλα Ες με το 1-1 που απέσπασε στην έδρα της Ντιναμό, εμφανίστηκε διαβασμένη και έκλεισε αποτελεσματικά τους χώρους προς την εστία της. Η Ντιναμό πραγματοποιεί μέτριο ξεκίνημα στη σεζόν, σε τρία επίσημα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη έχει ισάριθμες ισοπαλίες, όλες με σκορ 1-1 και δείχνει ότι δεν είναι ακόμα απολύτως έτοιμη. Η αναμέτρηση δεν θα γίνει στη φυσική έδρα της Φόλα Ες, ποιοτικότερη ομάδα έχουν οι φιλοξενούμενοι, όμως σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει αξία στις τιμές που προσφέρεται η νίκη τους.

160. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Πρόβα τζενεράλε είναι το φιλικό με την Ουντινέζε για τον Παναθηναϊκό, ενόψει του προκριματικού με τη Μπριζ στις 28/7. Στη Λεωφόρο θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας και όλοι στο στρατόπεδο των «πράσινων» το αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά. Όπως είναι γνωστό ο Εσιέν θα κάνει χειρουργείο και θα λείψει για ένα μήνα. Η Ουντινέζε είναι πιο πίσω σε επίπεδο προετοιμασίας από τον Παναθηναϊκό, αφού το Καμπιονάτο αρχίζει πιο αργά. Ο άσος βρίσκεται στο 2,20, απόδοση που κρίνεται άκρως ικανοποιητική.

162. ΣΤΕΑΟΥΑ – ΤΡΕΝΤΣΙΝ

Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων δεν είναι αυτή που φάνηκε στο πρώτο παιχνίδι, αφού η Στεάουα είχε την τύχη με το μέρος της και πήρε τη νίκη με 0-2 στη Σλοβακία, αποκτώντας σαφές προβάδισμα πρόκρισης. Η Τρέντσιν δε δείχνει διατεθειμένη να το παρατήσει και θα πάει στο Βουκουρέστι για να διεκδικήσει ότι της αναλογεί. Αναμένουμε τους φιλοξενούμενους να μπουν με επιθετικούς προσανατολισμούς στο παιχνίδι για να ελπίζουν σε ανατροπή της εις βάρος τους κατάστασης, αφήνοντας πολλά κενά στην άμυνα, τα οποία μπορούν –όπως αποδείχθηκε και στο πρώτο ματς- να εκμεταλλευτούν οι Ρουμάνοι. Καλή επιλογή δείχνει τοover 2,25σε απόδοση 1,825 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

163. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΘΕΛΤΑ

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Αυστρία. Σε καλύτερη κατάσταση και πιο έτοιμη δείχνει η Γαλατά, με καλή εικόνα στα φιλικά. Η Θέλτα έχει αρκετό καιρό ακόμα μπροστά της για την πρεμιέρα της Πριμέρα (22/8). Αρκετές δοκιμές για τις δύο ομάδες, δεν θα μπλέξουμε.

Πάμε στοίχημα LIVE

164. ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ – ΣΑΡΑΓΙΕΒΟ

Σημαντικό προβάδισμα δίνει στη Λεχ Πόζναν η νίκη με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων, νίκη που ήρθε αν και η Σαράγιεβο είχε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα η Λεχ Πόζναν γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Πογκόν, αποτέλεσμα που την προσγειώνει στην πραγματικότητα και που αναδεικνύει το γεγονός ότι δεν είναι ακόμα στο 100%. Η Σαράγιεβο ψάχνει πλέον ένα θαύμα για να συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα προσπαθήσει με όλες τις της δυνάμεις να πετύχει την ανατροπή. Φαβορί οι γηπεδούχοι, τα 1,40 στον άσσο είναι πάντως ανάξια ενασχόλησης , τοover2,5 στο 2,05 τηςBet365δείχνει καλύτερη επιλογή, αφού οι φιλοξενούμενοι είναι εξ ορισμού υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν τουλάχιστον δυο τέρματα ώστε να έχουν ελπίδες πρόκρισης.

165. ΝΤΑΝΤΑΛΚ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι δυο ομάδες έπειτα από την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση που βρήκε νικήτρια τη ΜΠΑΤΕ με 2-1. Η Ντάνταλκ δεν έδωσε αγώνα για το πρωτάθλημα το σαββατοκύριακο που πέρασε, ώστε να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τον επαναληπτικό, πριν τον πρώτο αγώνα με τους Λευκορώσους μετρούσε τέσσερις σερί νίκες και στο γήπεδό της έχει απολογισμό 8-0-1 τη φετινή σεζόν. Η ΜΠΑΤΕ προέρχεται από εκτός έδρας ήττα με 1-2 από τη Σπαρτάκ για το κύπελλο, παιχνίδι στο οποίο πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, δείχνοντας ότι το μυαλό της είναι στη ρεβάνς της Ιρλανδίας. Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη της ήττα σε επίσημο παιχνίδι από το Μάρτιο που ξεκίνησε η σεζόν. Πιο έμπειρη ομάδα η ΜΠΑΤΕ, όμως η Ντάνταλκ δείχνει σε καλή κατάσταση, οι αποδόσεις αουτσάιντερ των γηπεδούχων μας κάνουν να κοιτάμε προς τον ασιατικό άσσο +0,25 στο 1,825 τηςBet365.

166. ΣΤΙΑΡΝΑΝ – ΣΕΛΤΙΚ

Εξαιρετικά άτυχη στάθηκε η Σέλτικ στο πρώτο παιχνίδι, καθώς δημιούργησε 22 ευκαιρίες, όμως κατάφερε μόλις δύο φορές να νικήσει τον εντυπωσιακό Νίλσεν, ο οποίος απέκρουσε μέχρι και πέναλτι, με το 2-0 να δίνει κάποιες ελάχιστες ελπίδες στους Ισλανδούς, που δείχνουν να πιστεύουν στην ανατροπή. Βέβαια, για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει να μπουν πολύ δυνατά στο ματς, ώστε να μπουν και πάλι στο κόλπο της πρόκρισης και έτσι θα χρειαστεί να αφήσουν πολλά κενά στην άμυνα, τα οποία η Σέλτικ έχει την εμπειρία να εκμεταλλευτεί και να περάσει νικηφόρα, σκοράροντας αυτή τη φορά περισσότερα από δύο γκολ. Καλή επιλογή δείχνει τόσο τοover2,5 στο 2,05 τηςBet365, όσο και ο συνδυασμός του με το διπλό στο 2,40 της ίδιας εταιρίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

167. ΗΠΑ – ΤΖΑΜΑΪΚΑ

Ημιτελικός για τοGoldCup, μονός αγώνας, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.Η ομάδα των ΗΠΑ έφτασε στους «4» χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες μέχρι τώρα (2-1-0 το ρεκόρ της στον όμιλο με αντιπάλους την Ονδούρα, την Αϊτή και τον Παναμά, νίκη με 6-0 απέναντι στην Κούβα στα προημιτελικά) και έχει στόχο να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής. Η Τζαμάικα παραμένει αήττητη στη διοργάνωση (2-1-0 στον όμιλο απέναντι σε Κόστα Ρίκα, Καναδά και Ελ Σαλβαδόρ, νίκη με 1-0 επί της Αϊτής στους «8») και βασίζεται κατά κύριο λόγο στην καλή αμυντική της λειτουργία (μόλις δυο γκολ παθητικό, στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της δεν παραβιάστηκε η εστία της). Οι Αμερικάνοι είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά πλην του παιχνιδιού με την Κούβα δεν έδειξαν να μπορούν να καθαρίσουν τόσο εύκολα τα παιχνίδια τους, οι Τζαμαϊκανοί έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν τον αγώνα σε χαμηλό τέμπο με την ελπίδα να κάνουν τη ζημιά, επιλογή τοunder2,5 στο 1,73 του Stoiximan μιας και περιμένουμε κλειστό παιχνίδι με έμφαση στις άμυνες.

168. ΜΠΑΪΑ – ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ

Κύπελλο Βραζιλίας, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Κατευθείαν στα πέναλτι θα οδηγηθούν οι δυο ομάδες σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στους δυο αγώνες.Δεν αστειεύεται στο γήπεδό της η Μπαΐα, είναι η μοναδική ομάδα στη 2η κατηγορία της Βραζιλίας που έχει το απόλυτο των βαθμών σε 6 ματς, χαρακτηριστικό επίσης το μόλις 1 γκολ παθητικό. Ακόμη και η ήττα μπορεί να κάνει στη Παϊσαντού, μεγάλο προβάδισμα με το 3-0 του 1ου ματς. Σταθερά καλή η Μπαΐα στο σπίτι της, πολύ δύσκολη η ισοφάριση ή η ανατροπή του σκορ, μπορεί όμως να διευρύνει το θετικότατο σερί μπροστά στο κοινό της. Στο 1,70 η νίκη των γηπεδούχων στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

169. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΤΣΕΛΣΙ

Παρότι βρίσκεται εν μέσω των αγωνιστικών της υποχρεώσεων για τοMLSθα χρησιμοποιήσει βασικούς στον αγώνα με την Τσέλσι η Νέα Υόρκη, καθώς το επόμενο ματς της είναι την 1η Αυγούστου. Η Τσέλσι βρίσκεται στα τελευταία στάδια της προετοιμασίας της (8/8 η πρεμιέρα της Πρέμιερ), πρώτο φιλικό επί αμερικανικού εδάφους. Σχεδόν πλήρης είναι η ομάδα του Λονδίνου, καθώς θα κάνει ακόμα μία μεταγραφή (σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μουρίνιο). Τον πρώτο λόγο, βάση ποιότητας, έχει η Τσέλσι, αλλά η ετοιμότητα της Νέας Υόρκης μας απωθεί από το χαμηλό διπλό.

170. ΣΙΚΑΓΟ - ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ

Προημιτελική φάση στο κύπελλο Αμερικής, παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Το Σικάγο (5-0-5 εντός έδρας στο πρωτάθλημα) συνεχίζει να βρίσκεται σε κακή κατάσταση με μόλις δύο νίκες στους τελευταίους δεκατρείς αγώνες. Το Ορλάντο (3-3-3 εκτός στο πρωτάθλημα) έχει τρία συνεχόμενα ματς δίχως νίκη (0-1-2) και πλέον προβληματίζει έντονα τους ανθρώπους της ομάδας. Μπερδεμένο παιχνίδι, πάμε στο επόμενο.

171. ΤΙΓΚΡΕΣ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Ημιτελικός για το Κόπα Λιμπερταδόρες, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στους δυο αγώνες ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.Ισχνό προβάδισμα απέκτησε η Ιντερνασιονάλ χάρη στο 2-1 της πρώτης αναμέτρησης, το οποίο και θα επιδιώξει να υπερασπιστεί στο Μεξικό. Στο πρωτάθλημα έρχεται από δυο σερί νίκες με τις οποίες δείχνει να χτίζει μομέντουμ και πηγαίνει με καλή ψυχολογία στη ρεβάνς που έχει χαρακτηριστεί από όλους στην ομάδα ως ο αγώνας της χρονιάς. Η Τίγκρες έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης και θα ψάξει την ανατροπή στην ισχυρή έδρας της. Είναι εξαιρετική μέχρι τώρα στη διοργάνωση (μετράει συνολικά 6-3-2) και δεν είχε άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις στο μεσοδιάστημα των δυο αγώνων αφού το εγχώριο πρωτάθλημα ξεκινά το σαββατοκύριακο που έρχεται. Μικρές οι διαφορές των δυο ομάδων, ένα κλικ θα δώσουμε στην έδρα αλλά οι αποδόσεις στα επίπεδα του 1,70 κρίνονται οριακές ώστε να βάλουμε τα χρήματά μας.

172. ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Κύπελλο Βραζιλίας, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Κατευθείαν στα πέναλτι θα οδηγηθούν οι δυο ομάδες σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στους δυο αγώνες.Το υπέρ της Κοριτίμπα 2-1 στην πρώτη αναμέτρηση της δίνει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στον επόμενο γύρο. Σε μέτρια κατάσταση αμφότερες, 0-2-3 στα τελευταία πέντε η Πόντε Πρέτα, 0-3-2 αντίστοιχα η Κοριτίμπα, δίνουμε προβάδισμα στην έδρα μιας και η Κοριτίμπα μακριά από το γήπεδό της χάνεται (0-2-6 εκτός στο πρωτάθλημα).

173. ΣΑΝΤΟΣ - ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ

Στο 1ο ματς η Σπορτ Ρεσίφε πήρε μικρό προβάδισμα πρόκρισης, χάρη στη νίκη της με 2-1. Εκ διαμέτρου αντίθετη η αγωνιστική εικόνα των δυο αντιπάλων έως τώρα, εκπλήσσει ευχάριστα η Σπορτ Ρεσίφε που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 2 βαθμών από την κορυφή του Μπαζιλεϊράο, στις θέσεις υποβιβασμού η Σάντος. Πολύ χαμηλά οι τιμές της νίκης των γηπεδούχων, δεν αντικατοπτρίζουν με τίποτα την πραγματικότητα, επιλογή το ασιατικό διπλό +1 σε απόδοση 1,725 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

174. ΜΕΞΙΚΟ – ΠΑΝΑΜΑΣ

Ημιτελικός για τοGoldCup, μονός αγώνας, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.Με δραματικό τρόπο πήρε το Μεξικό την πρόκριση στους «4», καθώς στο 120ο λεπτό της αναμέτρησης απέναντι στην Κόστα Ρίκα κέρδισε πέναλτι (αμφισβητήθηκε έντονα), το οποίο και αξιοποίησε διαμορφώνοντας το τελικό 1-0. Δεν έχει ικανοποιήσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του στη διοργάνωση καθώς κατάφερε να κερδίσει μόνο την αδύναμη Κούβα, ενώ απέναντι σε Γουατεμάλα και Τρινιντάντ παραχώρησε ισοπαλίες. Ο Παναμάς βρίσκεται στα ημιτελικά χωρίς να έχει ακόμα νίκη, πέρασε από τον όμιλο με τρεις ισοπαλίες (όλες με σκορ 1-1 με αντιπάλους Αϊτή, Ονδούρα και ΗΠΑ) και στον προημιτελικό έκαμψε την αντίσταση του Τρινιντάντ στα πέναλτι (κανονική διάρκεια και παράταση ολοκληρώθηκαν με σκορ 1-1). Ποιοτικότερη ομάδα το Μεξικό, αλλά δεν έχει πείσει με την εικόνα του στη διοργάνωση ώστε να το εμπιστευτούμε σε τόσο χαμηλές τιμές, ο Παναμάς αποδεικνύεται σκληρό καρύδι και μπορεί να βάλει δύσκολα στους αντιπάλους του.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ