ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (15/07). Πηγή:Βetblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Τετάρτης.

124. ΤΟΣΟΥ – ΚΑΒΑΣΑΚΙ

Με νίκη επέστρεψε από τη διακοπή η Τόσου (3-4-2 εντός), πέρασε με 3-2 από την έδρα της Κασίβα και τα έξι τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτου έδρας είχαν πολλά γκολ (6/6 over 2,5, 5/6 GG). H Καβασάκι συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες, έχοντας σκοράρει σε όλες από τουλάχιστον δυο τέρματα και μακριά από το γήπεδό της μετράει 4-1-3 (5/8 over 2,5, 6/8 GG). Δίκαιο το σετ με φαβορί τους φιλοξενούμενος, πιθανά δείχνουν τα πολλά γκολ.

125. ΒΕΝΤ. ΚΟΦΟΥ – ΣΕΝΤΑΪ

Ήττα μετά από έξι (4-2-0) στο πρωτάθλημα για την Κόφου (2-2-4 εντός, 7/8 under 2,5, 6/8 NG), η Σεντάι (2-4-2 εκτός, 7/8 under 2,5, 5/8 NG) έρχεται επίσης από την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερα (3-1-0). Επιφυλακτικές περιμένουμε τις δυο ομάδες, πιθανή μια συμβιβαστική ισοπαλία.

126. ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ – ΣΟΝΑΝ

Μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες ήρθε η νίκη για τη Βίσσελ Κόμπε και μάλιστα με εμφατικό τρόπο αφού πέρασε με 5-0 από την έδρα της Σιμίζου. Στην έδρα της δυσκολεύεται να κερδίσει φέτος (1-2-5, 6/8 under 2,5) και θα υποδεχτεί τη Σονάν που έρχεται από δυο σερί νίκες και εκτός έδρας μετράει 4-1-3. Θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένο σετ, ο καθαρός φαβοριτισμός των γηπεδούχων μας στρέφει προς το Χ2.

127. ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜAΡΙΝΟΣ – ΚΑΣΙΒΑ

Αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία πρωταθλήματος η Γιοκοχάμα (0-4-1) ενώ δεν έχει νίκη ούτε στα τρία τελευταία στο γήπεδό της (0-2-1, συνολικά εντός μετράει 4-3-2). Η Κασίβα παραμένει με μόλις μια νίκη στα πιο πρόσφατα δέκα (1-4-5) και μακριά από το γήπεδό της έχει απολογισμό 3-2-4. Δίκαιο το σετ, το προσπερνάμε.

128. ΚΑΣΙΜΑ – ΣΙΜΙΖΟΥ

Με νίκη επέστρεψε από τη διακοπή η Κασίμα (2-2-4 εντός, 6/8 over 2,5, 7/8 GG) πέρασε με 3-2 από την έδρα της Νιιγκάτα, συνεχίζοντας να προσφέρει παιχνίδια με πολλά γκολ (7/8 over 2,5, 6/8 GG στα τελευταία). Η Σιμίζου συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες και μακριά από το γήπεδό της έχει τρεις συνεχόμενες ήττες και συνολικό απολογισμό 1-2-6 (5/9 over 2,5, 4/9 GG). Χαμηλές οι τιμές του άσσου, ωστόσο η τραγική αγωνιστική κατάσταση των φιλοξενούμενων μας αποτρέπει από κάθε σκέψη κόντρας.

129. ΜΟΝΤΕΝΤΙΟ ΓΙΑΜ. – ΟΥΡΑΒΑ

Αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά παιχνίδια πρωταθλήματος η Μοντέντιο (0-3-4, τα τέσσερα τελευταία GG), ενώ στο γήπεδό της μετράει 3-2-4 χωρίς να έχει νίκη στα τρία πιο πρόσφατα (0-1-2). Η Ουράβα πέρασε από την έδρα της Ματσουμότο με 2-1, εξακολουθεί να είναι αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα και μακριά από το γήπεδό της μετράει 4-5-0 (τα πέντε τελευταία GG, με 4/5 εξ αυτών και over 2,5). Αναμενόμενα χαμηλά το διπλό, προτιμότερη επιλογή δείχνει το αμφίσκορο στο 1,75 του Stoiximan.

130. ΝΑΓΚΟΓΙΑ – ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Από δυο σερί εκτός έδρας ήττες έρχεται η Ναγκόγια, επιστρέφει τώρα στο γήπεδό της όπου μετράει 4-3-2, με τα τέσσερα τελευταία εξ αυτών να έχουν λίγα γκολ (4/4 under 1,5). Η Γκάμπα Οσάκα έχει δυο σερί νίκες, μετράει μόλις μια ήττα στα εννέα πιο πρόσφατα (4-4-1) και ο εκτός έδρας απολογισμός της ανέρχεται σε 5-1-3 (7/9 under 2,5, 6/9 NG). Σωστό δείχνει το σετ με φαβορί τους φιλοξενούμενους.

Πάμε στοίχημα LIVE

131. ΤΟΚΥΟ – ΝΙΙΓΚΑΤΑ

Ηττήθηκε μετά από τέσσερις σερί νίκες η Τόκυο , στο γήπεδό της μετράει 4-1-3 έχοντας δεχθεί γκολ και στα έξι τελευταία, η Νιιγκάτα έρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες συμπληρώνοντας έτσι τέσσερις στα πιο πρόσφατα έξι (1-1-4, 4/6 over 2,5, 5/6 GG) και μακριά από το σπίτι της μετράει 2-1-6 (7/9 over 2,5, 8/9 GG). Δίκαιο φαβορί στο 2,15 της Bet365 οι γηπεδούχοι, καλή τύχη φαίνεται να έχει και το over 2,5 στο 1,975 της ίδιας εταιρίας.

132. ΧΙΡΟΣΙΜΑ – ΜΑΤΣΟΥΜΟΤΟ ΓΙΑΜ.

Αήττητη για έβδομο συνεχόμενο παρέμεινε η Χιροσίμα (4-3-0, 6/7 over 2,5 7 GG), στο γήπεδό της μετράει 5-1-2, η Ματσουμότο (1-3-4 εκτός) συμπλήρωσε έξι συνεχόμενες ήττες (6/6 over 2,5, 4/6 GG), έχοντας δεχθεί και στις έξι από τουλάχιστον δυο γκολ. Αναμενόμενα χαμηλές οι τιμές για νίκη των γηπεδούχων.

133. ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΙ – ΛΙΑΟΝΙΝΓΚ

Εύκολη ήττα για την Γιατάι (3-1-4 εντός έδρας) από την Εβεργκράντε με 0-2 εντός έδρας. Βρέθηκε πίσω με δυο γκολ αρκετά νωρίς (15’) και κάπου εκεί το ματς τελείωσε. Αν η αντίπαλος της ήθελε θα είχε σκοράρει κι άλλα τέρματα, καθώς η ίδια είχε καταρρεύσει (2-1-3 στα έξι πιο πρόσφατα). Η Λιαόνινγκ (1-3-5 εκτός έδρας και μόλις έξι γκολ ενεργητικό) έφερε ισοπαλία 1-1 με την μετρ του είδους Σιγιαζουάνγκ. Ήταν ελαφρώς καλύτερη και είχε τα ηνία του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να σπάσει το αήττητο της αντιπάλου της. Στο 1,85 ο άσος, πάμε στο επόμενο.

134. ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΛΟΥΝΕΓΚ – ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΞΙΝ

Τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για τη Σαντόνγκ (6-0-3 εντός έδρας), αυτή τη φορά με 2-3 επί της Γιανγκσού. Έμεινε πίσω στο 23’, κατάφερε στο 62’ να κάνει την ολική ανατροπή, αλλά λίγο μετά ισοφαρίστηκε. Στις καθυστερήσεις του αγώνα βρήκε το νικητήριο γκολ, άξιζε τη νίκη στον αγώνα-ροντέο της αγωνιστικής. Η Σανγκάη Σενξίν (1-1-8 εκτός) παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας και μόνο με κάποιο θαύμα στην αγωνιστική της κατάσταση θα καταφέρει να ξεκολλήσει απ’ εκεί. Ήττα με 5-2 από την Ρενέ (που θεωρητικά είναι μία από τις ελάχιστες ομάδες που μπορεί να αντιμετωπίσει), απόλυτα δίκαιο το αποτέλεσμα. Δεν βρίσκουμε πως δεν θα κερδίσει πανεύκολα η γηπεδούχος Λουνένγκ, κάτι παραπάνω από δίκαιο κρίνουμε το line του -2 στην Ασία στο 1,85 (επιλογή Young Guns), περιμέναμε τη γραμμή στο -2,5.

135. ΣΙΓΙΑΖΟΥΑΝΓΚ – ΓΙΑΝΓΚΣΟΥ Σ.

Έχει καταντήσει αστείο το σερί της Σιγιαζουάνγκ με τις ισοπαλίες, όγδοη στη σειρά, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Λιαόνινγκ. Έκανε το γνωστό της παιχνίδι, πήρε το γνωστό της αποτέλεσμα και μένει σταθερά στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Γιανγκσού (2-2-5 μακριά από το σπίτι της) που έχασε σ’ ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με 2-3 από τη Σαντόνγκ, καλείται να σπάσει το ρεκόρ της γηπεδούχου. Αν ήταν καλύτερη εκτός έδρας θα πηγαίναμε σίγουρα μαζί της, αλλά στο 1,75 του +0,25 δεν βρίσκουμε ιδιαίτερη αξία για να προσπαθήσουμε να σπάσουμε το σερί της Σιγιαζουάνγκ.

136. ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΓΚΡΙΝ. – ΤΣΟΝΓΚΙΝΓΚ ΛΙΦΑΝ

Εύκολη ήττα με 4-0 στην έδρα της πρωτοπόρου Γκουοάν για τη Χανγκτζού (3-3-3 εντός έδρας). Απόλυτα δίκαιο το αποτέλεσμα, η ποιοτική διαφορά που φαινόταν στα χαρτιά αποτυπώθηκε και στο γήπεδο. Μετά το εξεφτελιστικό 7-0 από την Εβεργκράντε πήρε τον πόντο της ισοπαλίας (1-1) από την Χενάν η Τσονγκίνγκ Λιφάν (3-3-4 εκτός). Ισορροπημένο παιχνίδι, χωρίς πολλές σοβαρές ευκαιρίες, η μοιρασιά φάνηκε να μην χάλασε κανέναν. Ισοδύναμες σ’ όλους τους τομείς φαίνονται οι δύο ομάδες, η ισοπαλία (3,20) δείχνει πιθανή.

137. ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΧΟΥΑ – ΓΚΟΥΟΑΝ ΠΕΚΙΝΟΥ

Η Σενχούα (5-3-1 εντός έδρας) έμεινε στο 1-1 με την Τιαντζίν Τέντα, δίκαιο αποτέλεσμα, καθώς φάνηκε ότι οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες. Έπαιξαν βασικοί οι νεοφερμένοι Μπα και Σισοκό, φάνηκε ότι χρειάζονται ακόμα χρόνο για να δέσουν με την υπόλοιπη ομάδα. Η πρωτοπόρος Γκουοάν Πεκίνου (3-5-1 εκτός) κέρδισε πολύ εύκολα τη Χανγκτσόου με 4-0 και συνέχισε το σερί των τριών νικών με μηδέν παθητικό, έχει να δεχτεί γκολ έξι αγώνες. Στο 2,00+ το διπλό, δεν θα παίξουμε όμως καθώς η Σενχούα δείχνει σε καλή κατάσταση και δεν χάνει καθόλου εύκολα. Πάμε στο επόμενο.

138. ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒΕΡ. – ΧΕΝΑΝ ΤΖΙΑΝΙΕ

Φαίνεται πως βρήκε ρυθμό και ψυχολογία μετά τη νίκη με 7-0 η Εβεργκράντε (6-6-0 στο σπίτι της) και κέρδισε με 0-2 την Τσανγκτσούν. Μέχρι το 15’ είχε γράψει το τελικό σκορ και μετά άφησε το πόδι από το γκάζι, αλλά και πάλι θα μπορούσε να είχε κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ. Έχει κάποιες απουσίες παικτών, ίσως παίξει βασικός ο σταρ Παουλίνιο. Εκτός έδρας ισοπαλία για τη Χενάν (2-2-4 εκτός) με τη Λιφάν με 1-1. Έπαιξε πίσω από τη μπάλα και φάνηκε ευχαριστημένη με τον βαθμό. Λογικά η Εβεργκράντε θα κάνει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της τώρα που βρήκε ρυθμό, αλλά στο -1,5 που βρίσκεται το line δεν βρίσκουμε ιδιαίτερη αξία.

Πάμε στοίχημα LIVE

139. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΣΟΥΟΝΣΙ

Μετά την εντυπωσιακή περυσινή σεζόν η Γκλάντμπαχ του Φαβρ θέλει φέτος να συνεχίσει έτσι και να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Έφυγε ο Κρούζε, αλλά ήρθαν οι Ντρνίτς και ο Στιντλ για να την ενισχύσουν. Στις 15/8 ξεκινάει το πρωτάθλημα, έχει ακόμα αρκετό καιρό μπροστά της. Μια εβδομάδα πριν ξεκινάει το πρωτάθλημα για τη Σουόνσι που θέλει να κρατηθεί στα επίπεδα των προηγούμενων σεζόν. Νέο συμβόλαιο για τα επόμενο τρία χρόνια έκανε πριν λίγες μέρες ο Μονκ και η διοίκηση δείχνει να στηρίζει έναν αληθινό στρατιώτη της ομάδας. Πήρε τον Αγιού που αναμένεται να δώσει έξτρα ποιότητα και ταχύτητα στην ομάδα της Ουαλίας, καμία άλλη ιδιαίτερη κίνηση μέχρι σήμερα. Υπερβολικότατο το σετ του ΟΠΑΠ (1,40 ο άσος και 5,75 το διπλό), κλείνει η ψαλίδα στο εξωτερικό (1,80 και 4,00 αντίστοιχα), αλλά ακόμα και αυτό μας φαίνεται λάθος.

141. ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ – ΡΟΥΝΤΑΡ ΠΛΙΕΒΛΙΑ

Δεύτερος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ. Διπλοί αγώνες, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Η Καραμπάγκ έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την περυσινή ευρωπαϊκή πορεία της, όπου απέκλεισε την Τβέντε και βρέθηκε στους ομίλους του Γιούροπα Λιγκ, φτάνοντας μια ανάσα από την πρόκρισή της στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης. Ξεκινάει με φιλοδοξίες τη φετινή σεζόν με το πρώτο εμπόδιο να είναι η πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου Ρούνταρ, ομάδα με λίγες συμμετοχές και εμπειρίες στην Ευρώπη, η οποία δεν δείχνει να μπορεί να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στο Αζερμπαϊτζάν.

140. ΧΕΡΤΑ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Το πρώτο δυνατό τεστ για τους γηπεδούχους, μέχρι τώρα όλα τα φιλικά είναι με ομάδες ερασιτεχνικές. Χωρίς καμία ιδιαίτερη κίνηση στις μεταγραφές, ένα μήνα έχει μπροστά της για την πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα. Πολλές αλλαγές στη Βαγιεκάνο, μένει ο Πακο Χέμεθ αλλά στο ρόστερ θα υπάρξουν πολλές αλλαγές. Βρίσκεται ακόμα στην αρχή της προετοιμασίας, καθώς η Πριμέρα αρχίζει 22/8. Πιο έτοιμη η Χέρτα, της δίνουμε τον πρώτο λόγο, αλλά μέχρι εκεί.

142. ΜΑΛΜΕ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Η Μάλμε απογοητεύει προς ώρας στο φετινό πρωτάθλημα Σουηδίας, όπου βρίσκεται στην έκτη θέση και μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ακόμα ψάχνεται μεταγραφικά μετά και τις αποχωρήσεις δύο πολύ σημαντικών ποδοσφαιριστών της, τα κενά των οποίων δεν έχουν καλυφθεί επάξια. Εντυπωσιάζει στη Λιθουανία η Ζαλγκίρις, που σίγουρα στερείται ευρωπαϊκών εμπειριών συγκριτικά με την αντίπαλο της, αλλά θα πάει στο Μάλμε για παίξει άμυνα και να πάρει ένα καλό σκορ εν όψει του επαναληπτικού στο Βίλνιους, κάτι που μπορεί να πετύχει, εκμεταλλευόμενη τα προβλήματα των Σουηδών, με το +1,75 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,95 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

143. ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ – ΝΤΑΝΤΑΛΚ

Η μόνιμη πρωταθλήτρια Λευκορωσίας (9 σερί τίτλοι) ΜΠΑΤΕ ρίχνεται στη μάχη της Ευρώπης εν μέσω των εγχώριων αγωνιστικών της υποχρεώσεων. Επίδειξη δύναμης κάνει ως τώρα στο πρωτάθλημα, έπειτα από 14 αγωνιστικές έχει απολογισμό 12-2-0 με τέρματα 22-4 και έρχεται από 5 σερί νίκες, δείχνοντας ότι δεν έχει αντίπαλο ούτε και φέτος εντός των συνόρων. Η πρωταθλήτρια Ιρλανδίας Ντάνταλκ έχει επίσης αγωνιστικό ρυθμό, αφού το πρωτάθλημα της χώρας είναι σε εξέλιξη, με την ίδια με το πέρας των 19 πρώτων αγωνιστικών να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με απολογισμό 16-2-1 και να μετράει τέσσερις σερί νίκες. Χαμηλές δείχνουν οι τιμές του άσσου, καλύτερα να μείνουμε μακριά.

144. ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο. Στο ματς με την Αϊντχόφεν πριν λίγες μέρες κέρδισε με 3-2, δίκαια νίκη καθώς ήταν ανώτερη. Έχει ένα μήνα ακόμα μπροστά της η Λεβερκούζεν για να ολοκληρώσει την προετοιμασία της, έχει αρχίσει μέτρια στα φιλικά, λογικό καθώς είχε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της. Πιο έτοιμη είναι η Βασιλεία, της δίνουμε τον πρώτο λόγο καθώς παίζει και στην έδρα της. Ο άσος Draw No Bet στο 1,80+ είναι ικανοποιητικός.

145. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΛΥΩΝ

Έχασε με 3-2 σε φιλικό από την Βασιλεία η Αϊντχόφεν, στις 8/8 ξεκινάει το πρωτάθλημα. Έχασε τους Ντεπάι και Βεϊνάλντουμ που θα της λείψουν πολύ, ειδικά στην αρχή. Έχασε με 1-0 από τη Σιόν σε φιλικό, έπαιξε με αρκετούς αναπληρωματικούς. Λογικά και σ’ αυτό το φιλικό θα παίξουν αρκετοί αναπληρωματικοί. Δεν βρίσκουμε άκρη στο συγκεκριμένο φιλικό, πάμε στο επόμενο.

146. ΣΕΛΤΙΚ – ΣΤΙΑΡΝΑΝ

Περίπατο έκανε και πέρυσι η Σέλτικ εντός των συνόρων, κατακτώντας ένα ακόμα πρωτάθλημα, φέτος θέλει να επιστρέψει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και το πρώτο εμπόδιο που καλείται να περάσει είναι η πρωταθλήτριας Ισλανδίας Στιάρναν. Οι φιλοξενούμενοι δεν τα πάνε καλά στη φετινή σεζόν, βρίσκονται μόλις στην 6η θέση της βαθμολογίας έπειτα από 11 αγωνιστικές και στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα μετρούν 2-0-4. Προφανές φαβορί οι γηπεδούχοι, οι τοκογλυφικές αποδόσεις του άσσου μας αφήνουν όμως αδιάφορους.

147. ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΦΟΛΑ ΕΣ

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, η περσινή πρωταθλήτρια Κροατίας αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 με τη Χάιντουκ, δείχνοντας ότι ακόμα δεν είναι απολύτως έτοιμη. Η Φόλα Ες είναι η κάτοχος του τίτλου στο Λουξεμβούργο και αυτό θα είναι το πρώτο της φετινό επίσημο παιχνίδι, αφού το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις αρχές Αυγούστου. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, περιμένουμε από τους γηπεδούχους να φτάσουν στη νίκη, χωρίς την παραμικρή αξία όμως ο άσσος.

148. ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ

Φάση των «32» για το κύπελλο της Αργεντινής, το ματς γίνεται σε ουδέτερο γήπεδο. Οι δύο ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους το Σάββατο και έφεραν ένα βαρετό 0-0 στην έδρα της Εστουδιάντες. Με βασικούς αγωνίστηκαν στον προηγούμενο γύρο και οι δύο ομάδες, το ίδιο αναμένεται να κάνουν και τώρα. Για την «Έστου» το κύπελλο αποτελεί θεσμό που θέλει να διακριθεί. Έχει τον πρώτο λόγο, αλλά μέχρι εκεί.

149. ΚΟΥΒΑ – ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ

Τελευταία αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Gold Cup. Μόνο νίκη χρειάζεται η Κούβα προκειμένου να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου και να βρεθεί στους "8", η Γουατεμάλα με νίκη προκρίνεται σίγουρα στα προημιτελικά, με ήττα αποχαιρετά τη διοργάνωση ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας μένει και εκείνη εκτός συνέχειας (παρόλο που θα είναι τρίτη στον όμιλό της θα υστερεί από τις τρίτες ομάδες των δυο πρώτων ομίλων). Σάκος του μποξ έχει αποδειχθεί μέχρι σήμερα η Κούβα, δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό εδώ, ωστόσο οι αποδόσεις για τη νίκη της Γουατεμάλας είναι ανάξιες ενασχόλησης.

150. ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ – ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝ.

Εδρεύουν σε κοντινή απόσταση, γι’ αυτό και το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί ντέρμπι. Ο όμιλος μόνο με ισοπαλίες στην αρχή του. Η Σαντιάγο Γουόντερερς με την Έβερτον έχουν μόνο μία, καθώς το μεταξύ τους ματς διακόπηκε στο 60’ για επεισόδια. Ανώτερη ομάδα η φιλοξενούμενη Σαντιάγο από τη Λα Καλέρα, κάτι που δεν γίνεται εμφανές από τον βαθμολογικό πίνακα του Κλαουσούρα, όμως πρέπει να τονίσουμε ότι είχε Λιμπερταδόρες η Σαντιάγο και άφησε το πρωτάθλημα. Το +0,25 των φιλοξενούμενων στην Ασία στο 1,80+ αποτελεί επιλογή.

Πάμε στοίχημα LIVE

151. ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Εκτός του σημαντικού κινήτρου της πρόκρισης στους «16» του κυπέλλου, η Ουνιόν έχει έναν ακόμα λόγο να αποκλείσει τη Χιμνάσια, σαν απάντηση της «δυσκολοχώνευτης» ήττας με 5-2 πριν λίγο καιρό. Πολύ καλή επίθεση, αλλά και αμυντικά κενά, μετράει 12/17 GG φέτος. Πολύ καλή ομάδα η Χιμνάσια, σκοράρει με συνέπεια, δεν έδειξε να είναι επηρεασμένη από την αγωνιστική απραξία. Προτίμηση στο αμφίσκορο, με απόδοση 1,90 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

152. ΣΙΚΑΓΟ – ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ

Μετά από πέντε ματς δίχως νίκη το Σικάγο εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες του Σιατλ και κέρδισε με 1-0 εντός έδρας. Μόνο στην έδρα του στηρίζεται (5-0-4) καθώς σε οκτώ ματς μακριά από το σπίτι της έχει τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Έχει κάποιες απουσίες και κάποιους αμφίβολους ημιβασικούς. Το Κολόμπους μπορεί να βρίσκεται έξι βαθμούς και πέντε θέσεις πάνω από το Σικάγο, αλλά εκτός έδρας παραμένει αναξιόπιστο και αναποτελεσματικό (0-4-5). Στον αγώνα με το Μόντρεαλ έχασε με 3-0 εκτός έδρας απόλυτα δίκαια, καθώς ήταν κατώτερο των περιστάσεων και ο προπονητής Μπερχάτε δηλώνει απογοητευμένος. Δεν έχει απουσίες για το σημερινό παιχνίδι που να το επηρεάζουν. Δεν μπορούμε να βρούμε άκρη στο συγκεκριμένο αγώνα. Πάμε στο επόμενο.

153. ΜΕΞΙΚΟ – ΤΡΙΝΙΝΤΑΝΤ

Αμφότερες έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στα προημιτελικά, για την πρωτιά του ομίλου θα αγωνιστούν, με το Μεξικό να θέλει μόνο νίκη, ενώ στο Τρινιντάντ κάνει και η ισοπαλία. Ποιοτικότερη ομάδα το Μεξικό, δεν μας έχει πείσει όμως ότι μπορεί να σηκώσει αποδόσεις της τάξης του 1,30.

155. ΝΑΟΥΤΙΚΟ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Πρόκριση στην επόμενη φάση ονειρεύονται όλοι στη Ναούτικο, στο 1ο ματς έδειξε πολύ καλά στοιχεία, αγωνίστηκε χωρίς καθόλου φόβο και πήρε αυτό που ήθελε με το εκτός έδρας γκολ. 4/4 GG στα τελευταία εντός της. Προβληματίζει στο γήπεδό της η Φλαμένγκο, αντιθέτως πιο ελεύθερα αγωνίζεται μακριά από το Ριο ντε Τζανέιρο με εξαιρετικά αποτελέσματα τελευταία. Εξάλλου τη χωρίζει μία κατηγορία με την αντίπαλό της. Αρκετά πιθανό το GG, στο 1,83 η απόδοσή του στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

156. ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ – ΜΠΑΪΑ

Εκδίκηση θα ψάξει η Παϊσαντού για την προ μίας εβδομάδας ήττα στο πρωτάθλημα, παράλληλα θέλει να κάνει το 1ο βήμα στην πάντα δυνατή έδρα της, για πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Δεν πείθει μακριά από το γήπεδό της η Μπαΐα, έχει μάλιστα μία μέρα λιγότερης ξεκούρασης από τον κυριακάτικο αγώνα του πρωταθλήματος. Πάμε με την δύναμη της έδρας, στο 2,00 δίνεται ο ασιατικός άσος -0,25 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

157. ΑΡΙΚΑ – ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ

Από νίκη 0-1 επί της Ικίκε έρχεται η Αρίκα, έπαιξε έξυπνα και όπως έπρεπε στο ντέρμπι και έτσι έβγαλε αντίδραση από την ήττα στην πρεμιέρα από την Κομπρελόα. Ο κόουτς Φιγκερόα επισήμανε ότι έβγαλε στο ματς με την Ικίκε την ποιότητα που δεν κατάφερε να βγάλει στο ματς με τη Κομπρελόα. Ισοπαλία 3-3 στην πρεμιέρα με την Ικίκε, σοβαρή και μεστή εμφάνιση στη νίκη επί της Κομπρελόα με 2-0. Κλειδί για τη νίκη αυτή την εμπειρία έχρισε ο προπονητής Καντιγιάνα και είναι κάτι που ευελπιστεί να εκμεταλλευτεί η ομάδα του και στη συνέχεια. Περιμένουμε να μη χάσει η Αντοφαγάτσα (5-2-2 εκτός έδρας στο Κλαουσούρα) στην έδρα της Αρίκα, είναι καλύτερη ομάδα και τη στηρίζουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ