ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Τετάρτης (8/7). Βetblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Τετάρτης.

133. ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ – ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ

Με γκολ στο 95 (!) κέρδισε την ουραγό Νταέτζεον με 4-3 η πρωτοπόρος Γιέονμπουκ (8-1-1 εντός έδρας). Ακόμα ένα over (6/6 στα τελευταία) για τη Γιέονμπουκ που κάνει τα ματς της ροντέο. Συνεχίζει τη μέτρια πορεία της η Γκουανγκτζού (4-4-4 εκτός έδρας), ακόμα μία ισοπαλία με 1-1 από τη Σεούλ (1-3-2 στα τελευταία). Στα τελευταία λεπτά θα μπορούσε να είχε δεχτεί και δεύτερο τέρμα, καθώς δέχτηκε μεγάλη πίεση. Δίνουμε προβάδισμα στον άσο, αλλά στο 1,55-1,60 δεν έχει αξία. Το over στο 1,925 είναι κάτι παραπάνω από δίκαιο στα μάτια μας.

141. ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ – ΜΠΟΥΣΑΝ

Αήττητη για πέμπτο σερί ματς η γηπεδούχος Ιντσεόν (3-6-1 εντός έδρας), δεν έπαιξε καλά στο εκτός έδρας 0-0 με τη Γιεγιού, ματς χωρίς φάσεις και δικαίως δεν είχε γκολ. Δύο συνεχόμενες νίκες στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, γεγονός που της δίνει ώθηση για τον σημερινό αγώνα. Τέταρτη σερί ήττα για τη Μπουσάν (2-4-4 εκτός) με 1-0 από τη Σέογκναμ εντός έδρας, θα μπορούσε να είχε αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας. Ντεφορμέ δείχνει στα τελευταία της παιχνίδια και φαίνεται ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γκολ (μόλις τρία γκολ ενεργητικό στα τελευταία έξι), λείπει ο επιθετικός Χαν (15 συμ./1 γκολ). Αρκετά ασφαλές δείχνει το -0,25 της γηπεδούχου (1,80) που αποτελεί επιλογή Young Guns , παίζεται και ο άσος στο 2,00+.

142. ΟΥΛΣΑΝ – ΝΤΑΕΤΖΕΟΝ

Παιχνίδι ανάμεσα σε προβληματικές ομάδες, η Ουλσάν (3-5-2 εντός έδρας) παίζει χάλια στα τελευταία ματς και έχει τρεις συνεχόμενες ήττες (1-1-4 στα τελευταία έξι). Η ουραγός Νταέτζεον (1-1-7 εκτός έδρας) μπορεί να έχει επίσης τρεις σερί ήττες, αλλά δείχνει καλύτερη εικόνα και φαίνεται να παλεύει περισσότερο τα ματς της. Με γκολ στο 95’ έχασε με 4-3 από την πρωτοπόρο Γιέονμπουκ. Επιστρέφει ο φορ/αστέρι Αντριάνο (17 συμ./8 γκολ). Μεγάλο το +1 της Νταέτζεον, αλλά δεν μπορούμε να ποντάρουμε πάνω της.

143. ΠΟΧΑΝΓΚ – ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ

Παρότι η γηπεδούχος Ποχάνγκ (4-2-4 εντός) είχε τα ηνία του αγώνα με τη Σουγόν έχασε με 0-1. Πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η μοιρασιά στον αγώνα. Να επιστρέψει στις νίκες θέλει στο δεύτερο σερί εντός έδρας ματς η Ποχάνγκ και η αδύναμη μακριά από το σπίτι της (1-3-6) Γιεγιού αποτελεί ευπρόσδεκτη αντίπαλο. Αν εξαιρέσουμε τη νίκη της με την αδύναμη Μπουσάν με 3-1 πριν περίπου δέκα μέρες η Γιεγιού δείχνει να έχει χάσει τα βήματα της (1-2-3 στα τελευταία έξι). Ο άσος στο 1,72 είναι οριακά δίκαιος, αν πλησίαζε στο 1,90 θα ήταν στις επιλογές μας.

Πάμε στοίχημα LIVE

144. ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ – ΣΕΟΥΛ

Τρίτη σερί νίκη για τη Σέονγκναμ (4-4-2 εντός έδρας), αλλά σ΄ αυτό βοήθησαν οι αντίπαλοι της που ήταν οι τρεις τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα. Τώρα έχει μπροστά της ένα δύσκολο ματς με την Σεούλ και αναμένεται να είναι αρκετά πιο δύσκολο από τα προηγούμενα. Η Σεούλ (4-2-4 εκτός έδρας) παρότι άσκησε αρκετή πίεση στη Γκουανκτζού έμεινε στο 1-1 και πλέον βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Λείπει γι’ ακόμα ένα ο φορ Γκουκ (15 συμ./3 γκολ). Ματς για γερά νεύρα, ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες, η ισοπαλία φαίνεται να έχει αυξημένες πιθανότητες.

145. ΣΟΥΓΟΝ – ΓΕΟΝΑΜ

Δεν έκανε ιδιαίτερα καλή εμφάνιση η Σουγόν (5-2-3 εντός έδρας), αλλά με καλή άμυνα και φαρμακερές αντεπιθέσεις πήρε την εκτός έδρας νίκη με 1-0 στη δύσκολη έδρα της Ποχάνγκ. Συμπλήρωσε έξι σερί αήττητη (3-3-0) και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, επτά βαθμούς πίσω από τη Γιέονμπουκ. Η Γέοναμ (2-3-4 εκτός) με αρκετά καλή εμφάνιση κέρδισε 2-1 την Ουλσάν και παρέμεινε Τρίτη. 4-2-0 στα τελευταία έξι και δεν βρίσκουμε λόγο να είναι τόσο μεγάλο αουτσάιντερ (+0,75 η γραμμή στην Ασία), αλλά η σοβαρότητα της Σεούλ και η μέτρια εκτός έδρας παρουσία της, μας κρατάνε μακριά από κάποιο ποντάρισμα.

148. ΠΑΟΚ – ΜΠΟΧΟΥΜ

Δεύτερο φιλικό για τον ΠΑΟΚ, νίκη με 3-1 επί της άσημης Κοτ Αζούρ στο πρώτο ματς, αλλά τα άσχημα νέα ήρθαν από τον τραυματισμό του Στέφανου Αθανασιάδη, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει περίπου σε ένα μήνα. Σε δέκα μέρες ακολουθεί το πρώτο επίσημο ματς για τον «δικέφαλο» για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ (λογικά με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ). Πιο έτοιμη η Μπόχουμ, καθώς η δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας αρχίζει στις 26 Ιουλίου. Στα πρώτα της δύο φιλικά έχει μία ισοπαλία με 2-2 με τη Μίνστερ και νίκη με 3-1 επί της Βάασλαντ. Στο 2,25 ο άσος και στο 2,60 το διπλό, πιο μοιρασμένες περιμέναμε τις αποδόσεις, δεν θα ασχοληθούμε σε κάθε περίπτωση.

153. ΚΟΜΠΡΕΛΟΑ – ΑΡΙΚΑ

Κύπελλο Χιλής. Οχτώ όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, οι οποίες παίζουν εντός και εκτός έδρας μεταξύ τους, πρώτη αγωνιστική για τον πρώτο όμιλο. Η Κομπρελόα αγωνίζεται φέτος στη δεύτερη κατηγορία, ο περσινός υποβιβασμός έφερε πολλές ανακατατάξεις σε διοικητικό αλλά και αγωνιστικό επίπεδο, με πολλές προσθαφαιρέσεις το ρόστερ. Επιπλέον δεν δείχνει να πολυενδιαφέρεται για το κύπελλο, καθώς ο πρώτος στόχος είναι η επάνοδος στη μεγάλη κατηγορία και είναι αρκετά πιθανό να παραταχθεί με αρκετούς παίχτες από την ομάδα U20. Η Σαν Μάρκος Αρίκα πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις στο περσινό πρωτάθλημα και έφτασε κοντά στην έξοδο στο Σουνταμερικάνα. Με καινούργιο προπονητή και πολλές αλλαγές στο ρόστερ (στην ουσία όλος ο περσινός βασικός κορμός αποχώρησε, 12 τα νέα πρόσωπα ως τώρα) θα χρειαστεί καιρό για να βρει τα πατήματά της. Αμφότερες είναι σε φάση αναδόμησης, θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στους φιλοξενούμενους, ειδικά αν επιβεβαιωθούν τα αγωνιστικά νέα για τους γηπεδούχους.

154. ΡΟΥΜΠΙΟ ΝΟΥ – ΣΟΛ ΝΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑ

Ισοπαλία με 1-1 απέναντι στη Νασιονάλ για τη Ρούμπιο Νου στην πρεμιέρα του Κλαουσούρα, δίκαιο αποτέλεσμα, καθώς οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν. Η Σολ Ντε Αμέρικα παρότι προηγήθηκε στο 54’ στην πρεμιέρα της με την Καπιάτα, δέχτηκε δύο τέρματα στο 74’ και 76’ και ηττήθηκε. Δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη από το συγκεκριμένο παιχνίδι, πάμε παρακάτω.

156. ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝ. – ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ

Κλάσικο με αντιπαλότητα. Δυο πρόσωπα παρουσίασαν οι Γουόντερερς την περσινή χρονιά, εξαιρετικό στο Απερτούρα, όταν και διεκδίκησαν τον τίτλο, τραγικό στο Κλαουσούρα, όπου πλήρωσαν την απώλεια σημαντικών παιχτών. Το μεγαλύτερο μέρος του περσινού ρόστερ παρέμεινε και δεν αναμένεται να χρειαστεί πολύ χρόνο για να αποκτήσει ομοιογένεια. Η Σαν Λουίς είναι νεοφώτιστη στην πρώτη κατηγορία, θα παρουσιαστεί με καινούργιο προπονητή και πολλές αλλαγές σε σχέση με την περσινή σεζόν, ορισμένες από τις προσθήκες της πάντως είναι εξαιρετικές και αναμένεται να βοηθήσουν άμεσα. Θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στους γηπεδούχους, που και πιο έμπειρη ομάδα είναι και δείχνουν να βρίσκονται σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας, στο 1,72 ο άσσος DNB αποτελεί επιλογή των Young Guns, με την απόδοση να έχει ήδη πάρει την κατηφόρα .

158. ΓΚΟΪΑΣ – ΣΑΝΤΟΣ

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Γκοϊάς (1-2-2 εντός, 4/5 under 2,5, 3/5 NG), έμεινε όγδοο παιχνίδι χωρίς νίκη (0-3-5), τουλάχιστον στο πιο πρόσφατο πήρε τον πρώτο της βαθμό μετά από τρεις σερί ήττες. Ούτε η Σάντος (0-2-4 εκτός) τα πάει πολύ καλύτερα το τελευταίο διάστημα, συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες ήττες και στα οχτώ πιο πρόσφατα μετράει 1-3-4. No Bet.

159. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Δεν εξελίσσεται θετικά η σεζόν για την Κορίτιμπα που αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στο γκολ, αφού έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα μόλις σε 2/7 τελευταία της παιχνίδια πρωταθλήματος και έχει μόνο μία νίκη εδώ και εννέα ματς, παραμένοντας εντός της επικίνδυνης ζώνης. Η Πόντε Πρέτα απέχει έξι βαθμούς από αυτήν και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον, μιας και ξέρει πώς να παίρνει θετικά αποτελέσματα με ομάδες που ανήκουν στα ίδια κυβικά με αυτή. Δεν υπάρχει λόγος να δίνονται αουτσάιντερ οι φιλοξενούμενοι, με το Χ2 να προσφέρεται σε απόδοση 1,80 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

160. ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – ΓΚΡΕΜΙΟ

Δυνατή στην έδρα της η Σαπεκοένσε (4-1-1, 5/6 under 2,5, 4/6 NG), βρίσκει απέναντί της την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, αφού η Γκρέμιο (2-1-2 εκτός) συμπλήρωσε πέντε σερί νίκες. Ξενίζουν οι αποδόσεις αουτσάιντερ των φιλοξενούμενων, παρόλο που η έδρα της Σαπεκοένσε είναι από τις πιο σκληρές του πρωταθλήματος.

Πάμε στοίχημα LIVE

161. ΤΙΓΚΡΕ – ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Επιστροφή στη δράση για το πρωτάθλημα Αργεντινής μετά από ένα μήνα διακοπής. Η Τίγκρε (5-1-0 εντός έδρας, μόλις δύο γκολ παθητικό!) έκλεισε αρκετά καλά το πρωτάθλημα πριν τη διακοπή με 4-1-1 στα τελευταία έξι και καλές εμφανίσεις. Έχασε στη μεταγραφική περίοδο τον εξτρέμ Μπερτόγλιο (8 συμ./1 γκολ) και τον επιθετικό Λαρόντο (13 συμ./3 γκολ), απώλειες οι οποίες αναμένεται να την επηρεάσουν. Η Ρίβερ (4-2-1 εκτός έδρας) μπορεί με νίκη να πιάσει τη Σαν Λορέντζο στην κορυφή και αυτό θα προσπαθήσει, πάντως θα παραταχθεί και εκείνη με αρκετές απουσίες. Δύσκολο ματς για πρόβλεψη, η διακοπή το μπερδεύει ακόμα περισσότερο. No bet.

164. ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ – ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ

Επιτυχημένη η περσινή σεζόν για την Ουατσιπάτο, εξασφάλισε με ευκολία την έξοδο στο Σουνταμερικάνα, πάντως η φετινή σεζόν προμηνύεται δύσκολη, καθώς έχασε σημαντικές μονάδες και η μεταγραφική ενίσχυση δεν ήταν ανάλογη. Η Κόλο Κόλο κάνει νέο ξεκίνημα, με καινούργιο προπονητή και η μεταγραφική της ενίσχυση γίνεται κυρίως με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Οι αρκετές αλλαγές που έγιναν και στις δυο ομάδες μπερδεύουν αρκετά το μεταξύ τους σταύρωμα, θα απέχουμε.

166. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΑΒΑΪ

Τρεις σερί νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ έχει πλέον η Παλμέιρας, ενώ εντός έδρας μετράει 3-2-1, με 3/3 νίκες στα πιο πρόσφατα, η Αβαΐ δεν έχει νίκη στα τελευταία πέντε (0-3-2), αλλά μακριά από το γήπεδό της είναι δυσκολοκατάβλητη (2-1-2, 4/5 under 2,5, 3/5 NG). Η Παλμέιρας έχει πάρει φόρα και είναι το φαβορί για τη νίκη, σε καμία περίπτωση όμως το 1,40 στον άσσο δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

167. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ – ΤΖΟΪΝΒΙΛ

Αήττητη εντός έδρας και σε αρκετά καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα η Φιγκεϊρένσε, η οποία ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μόλις ένα βαθμό μακριά από το σπίτι της έχει συγκεντρώσει η Τζόινβιλ, που παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Αν και πρόκειται για μεγάλο ντέρμπι μίσους, ο άσος έχει ξεκάθαρο προβάδισμα λόγω της εικόνας των δύο ομάδων και αποτελεί την καλύτερη επιλογή στη συγκεκριμένη αναμέτρηση σε απόδοση 1,85 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

168. ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ – ΤΖΑΜΑΪΚΑ

Πρώτη αγωνιστική για τον δεύτερο όμιλο του Gold Cup. Η Κόστα Ρίκα είναι μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις της Κεντρικής Αμερικής και έχει υψηλές βλέψεις στη συγκεκριμένη διοργάνωση, με τις απαιτήσεις να είναι αυξημένες λόγω της εξαιρετικής της παρουσίας στο Μουντιάλ πριν από ένα χρόνο. Αρκετές οι αλλαγές σε σχέση με την περσινή ομάδα, με σημαντικότερες απουσίες εκείνες του τερματοφύλακα Κέιλορ Νάβας και του μέσου Τεχέδα που είναι τραυματίες, αλλά εξακολουθεί να έχει δυνατό σύνολο. Με παρόμοιο ρόστερ με αυτό που αγωνίστηκε στο Κόπα Αμέρικα θα αγωνιστεί η Τζαμάικα. Έδειξε δείγματα καλής αμυντικής λειτουργίας στα γήπεδα της Χιλής, καθώς έχασε με 1-0 και στα τρία ματς της διοργάνωσης. Αντιθέτως έβγαλε προβλήματα στην επίθεση, καθώς δυσκολεύτηκε στην παραγωγή ευκαιριών. Διαβασμένο το under, στο 2,0 το line στην Ασία, το win to nil (να κερδίσει χωρίς να δεχθεί γκολ) της Κόστα Ρίκα -που είναι ανώτερη ομάδα- στο 2,62 είναι ενδιαφέρουσα επιλογή.

169. ΙΚΙΚΕ – ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ

Αρκετές οι ανακατατάξεις στο ρόστερ της Ικίκε, δώδεκα παίχτες αποχώρησαν και πέντε αποκτήθηκαν μέχρι τώρα, πολλές οι αλλαγές και στην Αντοφαγκάστα με τις περισσότερες εξ αυτών να αφορούν παίχτες με πολλές εμπειρίες από την κατηγορία, που αναμένεται να την ανεβάσουν επίπεδο. Παιχνίδι για συμπεράσματα το συγκεκριμένο, οι ομάδες βρίσκονται ακόμα σε περίοδο που χτίζονται.

172. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ

Ασταμάτητη η Ατλέτικο Μινέιρο (4-1-1 εντός), συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες νίκες και βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση της βαθμολογίας όπου συγκατοικεί με τη Γκρέμιο και τη Σπορτ Ρεσίφε. Η Σπορτ Ρεσίφε συνεχίζει την τρελή της πορεία στο πρωτάθλημα, παραμένει αήττητη (6-5-0) και μακριά από το γήπεδό της έχει πέντε ισοπαλίες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην έδρα της Κρουζέιρο για εισπρακτικούς λόγους, θεωρούμε ότι η Ατλέτικο Μινέιρο είναι πιο κοντά στη νίκη, αλλά οι αποδόσεις είναι απαγορευτικές για να επιχειρήσουμε κάποιο ποντάρισμα.

173. ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ – ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Μετά από δυο σερί νίκες στην έδρα της, η Βάσκο επέστρεψε στις ήττες στην αναμέτρηση στην έδρα της Σαπεκοένσε, συμπληρώνοντας τρία παιχνίδια με λίγα γκολ (3/3 under 1,5). Σε ουδέτερο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση απέναντι στη Σάο Πάουλο (1-1-3 εκτός, 3/5 under 2,5, 4/5 NG, έχει σκοράρει μόλις δυο φορές στα παιχνίδια αυτά) που δεν κερδίζει στα τέσσερα τελευταία πρωταθλήματος (0-2-2). Πιο κλειστό περιμέναμε το σετ, η Σάο Πάουλο δεν μπορεί να δικαιολογήσει τις αποδόσεις καθαρού φαβορί τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, προβάδισμα δείχνουν να έχουν τα λίγα γκολ.

174. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Από δυο σερί ήττες προέρχεται η Ιντερνασιονάλ που πάντως στην έδρα της είναι ισχυρή (3-1-1, 4/5 under 2,5 & NG ). Δείχνει αποπροσανατολισμένη λόγω του επερχόμενου ημιτελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα. Εν όψει της αναμέτρησης με τη Φλαμένγκο θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα ώστε να αποκτήσει μομέντουμ εν όψει του μεγάλου ραντεβού της ερχόμενης Πέμπτης. Η Φλαμένγκο είναι ή του ύψους ή του βάθους εσχάτως (3-0-3 στα πιο πρόσφατα έξι) και μακριά από το γήπεδό της μετράει 2-0-4 με τα τέσσερα τελευταία από αυτά να έχουν λίγα γκολ (4/4 under 1,5). Επιτακτική η ανάγκη της Ιντερνασιονάλ για να επιστρέψει στις νίκες, η Φλαμένγκο αναμένεται να παραταχθεί με αμυντικούς προσανατολισμούς για το 0-0. Θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στους γηπεδούχους, που είναι σαφώς ποιοτικότερη ομάδα, και από τη στιγμή που περιμένουμε σφιχτό παιχνίδι, θα προτιμήσουμε τα σκορ 1-0, 2-0, 2-1 με κάλυψη το 1-1, που αποδίδουν συνδυαστικά 2,15 στον Stoiximan, επιλογή που ευνοείται από τα στατιστικά των δυο ομάδων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

175. ΕΛ ΣΑΛΒΑΔΟΡ – ΚΑΝΑΔΑΣ

Πρώτη αγωνιστική για τον δεύτερο όμιλο του Gold Cup. Το Ελ Σαλβαδόρ είναι καλό αμυντικά, αλλά σκοράρει δύσκολα. Στα φιλικά έδειξε κάποια καλά στοιχεία και κατεβαίνει με φιλοδοξίες στη διοργάνωση, όπως δήλωσε και ο προπονητής της , παρά την απειρία του ρόστερ. Ο Καναδάς δείχνει επίσης ομάδα που δίνει έμφαση στην αμυντική λειτουργία, αλλά χωρίς κάτι το σπουδαίο στην επιθετική του γραμμή. Επιπλέον, οι απουσίες των Χάτσινσον (μέσος, Μπεσίκτας), Μπόριαν (τερματοφύλακας, Λουντογκόρετς) είναι σημαντικές. Το no goal φαντάζει αρκετά πιθανό, αλλά το ίδιο πιστεύουν και οι εταιρείες (1,57). Το under με το line στο 2,0 είναι επίσης καλή επιλογή, αν η γραμμή στην Ασία ήταν στο 2,25 θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει επιλογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ