ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (25/6/). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

107. ΧΑΜΕΛ – ΓΕΟΝΑΜ

Φάση των «16» για το κύπελλο της Κορέας. Μονοί αγώνες, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.Η Χαμέλ βρίσκεται στην ένατη θέση της Β’ κατηγορίας (11 ομάδες παίζουν στην κατηγορίας) και στα τελευταία έξι έχει 2-1-3. Η Γέοναμ βρίσκεται στην πρώτη κατηγορίας και διανύει μία άκρως ικανοποιητική σεζόν, καθώς βρίσκεται στην τέταρτη θέση και τον τελευταία καιρό βρίσκεται σε περίοδο φόρμας (4-0-2). Από την ομάδα βγαίνει ότι το κύπελλο αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της χρονιάς .Το παιχνίδι αυτό μέχρι αυτή τη στιγμή δεν προσφέρεται για στοιχηματισμό σε καμία εταιρεία.Ο ΟΠΑΠ άνοιξε τις τιμές του διπλού στο 3,20, απόδοση που με τα δεδομένα μέχρι τώρα είναι 100% λάθος.

106. ΟΥΛΣΑΝ – ΝΤΑΕΤΖΕΟΝ

Καμία από τις δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζει σοβαρά το κύπελλο, αναμένεται να κάνουν αρκετές αλλαγές. Η Ουλσάν είναι καλύτερη ομάδα, όμως δεν δείχνει να μπορεί να καθαρίσει εύκολα τους εντός έδρας αγώνες. Της δίνουμε τον πρώτο λόγο, όμως δεν πρόκειται να ποντάρουμε σ’ αγώνα που οι δύο ομάδες δεν έχουν σοβαρό κίνητρο.

108. ΠΟΧΑΝΓΚ – ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ

Μετά την απρόσμενη ήττα από την Ιντσέον κέρδισε με 2-1 εκτός έδρας την Μπουσάν και έδειξε άμεση αντίδραση. Σε καλή κατάσταση στα τελευταία (3-2-1), καθώς μόνο σ’ έναν αγώνα δεν έπαιξε καλά. Ισοπαλία 2-2 με την άμεση αντίπαλο της για την πρώτη θέση Σουγόν, για τη Γιεονμπούκ. Δίκαιο αποτέλεσμα, καθώς και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά. Αναμένονται κάποιες αλλαγές από τις δύο ομάδες, όχι όμως ολικό ροτέισον. Το 2DNBστο 1,80 αποτελεί σκέψη, επειδή η φιλοξενούμενη είναι καλύτερη ομάδα, όμως πρόκειται για δίκαιη απόδοση.

109. ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΙ – ΓΚΟΥΙΤΖΟΥ ΡΕΝΕ

Έχασε μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες η Γιατάι με 5-3 εκτός έδρας από τη Σανγκάη ΣΙΠΓ. Δεν ήταν καθόλου καλά και στην πραγματικότητα σε κανένα σημείο του αγώνα δεν διεκδίκησε τον βαθμό. Έχασε στο 75’ με 5-1, στο τέλος μείωσε. Λευκή εντός έδρας ισοπαλία με τη Σιγιαζουάνγκ για τη Ρενέ, ήταν ελαφρώς καλύτερη αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από τον ένα πόντο. Ίσως βρεθεί στην αποστολή το νέο μεταγραφικό απόκτημα Σαλίχοβιτς. Κάτι παραπάνω απόδίκαιη η γραμμή του -0,25 για τον άσο (1,825).

110. ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ Ρ&Φ – ΧΕΝΑΝ ΤΖΙΑΝΙΕ

Επτά ματς χωρίς νίκη (0-4-3) για την Κουανγκτσόου Ρ&Φ, έχασε με 2-1 από την Τσιονγκίνγκ στο τελευταίο της ματς και πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση. Διέλυσε με 5-0 εντός έδρας την ουραγό Σανγκάη Σενξίν και συνεχίζει να εντυπωσιάζει εντός έδρας (4-2-0). Το αντίθετο συμβαίνει μακριά από το σπίτι της (0-1-4) που δεν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν ποντάρουμε στο Χ2 (2,20), καθώς η Κουανγκτσόου σηκώνει εύκολα κόντρα.

111. ΛΙΑΟΝΙΝΓΚ – ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΙΠΓ

Πέντε ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Λιαόνινγκ (0-2-3) και βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού. Στην ήττα από τη Σενχούα δέχθηκε τα γκολ της ήττας στο 89’ και 90’+ αλλά πάλι δεν έκανε καλή εμφάνιση. Νίκη με 5-3 (!) επί της Τσανγκτσούν την προηγούμενη αγωνιστική, ήτα αρκετά καλύτερα και μέχρι το 75’ κέρδιζε με 5-1.Συνέχεια στις νίκες θέλει η ΣΙΠΓ για μπει στην πρώτη τριάδα, πιστεύουμε ότι είναι το φαβορί στον αγώνα αλλά στο 1,65 δεν μπορούμε να παίξουμε τίποτα.

112. ΣΙΓΙΑΖΟΥΑΝΓΚ – ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΛΟΥΝΕΓΚ

Τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία για την Σιγιαζουάνγκ, αυτή τη φορά με 0-0 απέναντι στη Ρενέ. Δεν έπαιξε άσχημα, είχε κάποια ευκαιρίες παίζοντας στην κόντρα, αλλά έμεινε στην δίκαιη μοιρασιά. Η Σαντόνγκ έχασε με 1-2 από την Εβεργκάντε και έμεινε στην τρίτη θέση, ήταν επτά ματς χωρίς ήττα μέχρι το Σάββατο. Το ματς με την πρωτοπόρο Εβεργκάντε ήταν το πρώτο χωρίς τον προπονητή της που του επιβλήθηκε ποινή επτά μηνών για τα επεισόδια στο ματς με τη Ρενέ πριν δύο αγωνιστικές. Λείπει στο Κόπα Αμέρικα ο βασικός επιθετικός Ταρντέλι (13 συμμ./2 γκολ). Στο -0,25 η γραμμή του διπλού και τη θεωρούμε δίκαιη, αν έχανε πιο εύκολα η γηπεδούχος ίσως ποντάραμε το -0,25.

113. ΤΙΑΝΤΖΙΝ ΤΕΝΤΑ – ΤΣΟΝΓΚΙΝΓΚ ΛΙΦΑΝ

Έσπασε το σερί των τεσσάρων αήττητων αγώνων (3-1-0) και καλών εμφανίσεων με την ήττα με 3-0 εκτός έδρας από την Γκουοάν η Τέντα. Πλέον απέχει επτά βαθμούς από την τρίτη θέση και πρέπει να αντιδράσει άμεσα. Η δυναμική της έδρας της (2-3-0 και μόλις ένα γκολ παθητικό) αναμένεται να της δώσει την απαιτούμενη ώθηση. Η Λιφάν χάρη στις δύο συνεχόμενες νίκες επί της Σανγκάη Σενξίν και της Κουανγκτσόου Ρ&Φ έφυγε από την ζώνη του υποβιβασμού. Δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση (3-1-2 στα τελευταία) και δεν μπορούμε να την κοντράρουμε εύκολα.Nobet.

114. ΓΙΑΝΓΚΣΟΥ Σ. – ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΧΟΥΑ

Παρότι δεν έπαιξα άσχημα έχασε με 2-1 εκτός έδρας από την Χανγκτσόου, αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα της Γιανγκσού. Τώρα επιστρέφει στη δυνατή της έδρα (4-2-0) και ελπίζει να επανέλθει και στα θετικά αποτελέσματα. Η Σενχούα έπειτα από επτά ματς χωρίς νίκη κέρδισε με 3-1 τη Λιαόνινγκ, με γκολ στο 89’ και στις καθυστερήσεις. Στο 2,00 ο άσος, τον θεωρούμε κάτι παραπάνω από δίκαιο, στο συμπέρασμα αυτό μας οδηγούν οι συμπεριφορές των ομάδων εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. Η Γιανγκσού εντός έχει 4-2-0 και η Σενχούα εκτός έχει 1-0-5, αν δεν ήταν σε μέτρια κατάσταση η γηπεδούχος θα ποντάραμε τον άσο, τώρα τον έχουμε στο μυαλό μας για την ώρα του αγώνα.

115. ΑΚΤΟΜΠΕ – ΤΟΜΠΟΛ ΚΟΣΤΑΝΑΪ

Η πρωτοπόρος Ακτόμπε (4-2-0 στα τελευταία) έφερε δεύτερη συνεχόμενη λευκή ισοπαλία απέναντι στην Καϊσαρ και προβληματίζει. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο η Τομπόλ (1-2-5 εκτός και 3-1-2 στα τελευταία) αναμένεται να μην αποδειχτεί μεγάλος μπελάς για την πρωτοπόρο Ακτόμπε. Όμως μετά τα δυο σερί ματς χωρίς νίκη της γηπεδούχου δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε.

116. ΑΤΙΡΑΟΥ – ΖΕΤΙΣI

Επέκτεινε στα δέκα το αήττητο σερί της (7-3-0) η Ατιράου με την ισοπαλία με 2-2 επί της Τομπόλ. 4-2-1 εντός έδρας που δείχνει αρκετά δυνατή. Προτελευταία η Ζετίσι, κέρδισε την ουραγό Σαχτιόρ με 3-0 την προηγούμενη αγωνιστική, πριν από αυτό είχε πέντε συνεχόμενες ήττες. 0-2-6 εκτός έδρας και δεν φαίνεται πως μπορεί να πάρει αποτέλεσμα με την Ατιράου,δίκαιη γραμμή το -1 του άσου.

117. ΙΡΤΙΣ – ΚΑΪΡΑΤ ΑΛΜΑΤΙ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη με 1-0 για την Ιρτίς (3-1-3 εντός έδρας) επί της Οκζέτπες αυτή τη φορά. Τέσσερις συνεχόμενες νίκες έχει η Καϊράτ και πλέον βρίσκεται σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την κορυφή. Της δίνουμε τον πρώτο λόγο, το -0,25 φαίνεται ενδιαφέρον.

118. ΟΡΝΤΑΜΠΑΣΙ – ΑΣΤΑΝΑ

Σε σχετικά καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, 3-1-2 στα τελευταία η Ορνταμπάσι και 3-3-0 η Αστάνα, μοιρασμένο βλέπουμε το παιχνίδι, το ίδιο και οι εταιρείες, οπότε πάμε παρακάτω.

119. ΣΑΧΤΙΟΡ ΚΑΡΑΓΚΑΝΤΙ – ΟΚΖΕΤΠΕΣ

Η ουραγός Σαχτιόρ (1-0-5 στα τελευταία) έχασε και από την Ζετίσι με 3-0 εκτός έδρας. Είναι στην τελευταία θέση και δεν φαίνεται εύκολα να ξεφύγει με τις εμφανίσεις της μέχρι σήμερα. Η Οκζετπές (3-0-3 στα τελευταία) έκανε δύο σερί ήττες και προβλημάτισε.Δεν θα κακολογήσουμε οποιονδήποτε κοντράρει τη γηπεδούχο (στο 2,00 το 2DNB).

120. ΤΑΡΑΖ – ΚΑΪΣΑΡ

Σε κακή κατάσταση και οι δύο ομάδες, 1-0-5 η Ταράζ και 1-1-4 η Καϊσάρ. Μόλις ένας βαθμός της χωρίζει και όλα δείχνουν ότι δεν έχουν διαφορές ως ομάδες. Η μοιρασιά είναι μία ιδέα που στέκεται, επίσης τοunderπου έχει φέρει και στα οκτώ εντός έδρας παιχνίδι της η Ταράζ παίζεται, παρότι είναι στο 1,65.

122. ΣΟΓΚΝΤΑΛ – ΓΙΕΡΒ

Επίδειξη δύναμης έκανε η πρωτοπόρος της κατηγορίας Σόγκνταλ στο ντέρμπι στην έδρα της Μπραν, πέρασε με 0-4 αποκτώντας προβάδισμα έντεκα βαθμών από τους διώκτες της. Μετράει πλέον επτά σερί νίκες στο πρωτάθλημα (οι έξι χωρίς να δεχτεί γκολ) και στην έδρα της έχει απολογισμό 5-0-1. Η Γιέρβ έρχεται από ακόμα μια ισοπαλία (7η σε 13 αναμετρήσεις) και εκτός έδρας μετράει 1-3-2. Με το φόρα που έχουν πάρει οι γηπεδούχοι κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην του άσου θα είναι μεγάλη έκπληξη.

123. ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ – ΒΙΚΙΝΓΚ

Κύπελλο Νορβηγίας, νοκ-άουτ αγώνες, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.Δικαίως δίνεται σε αποδόσεις φαβορί η Βίκινγκ, που είναι στην 4η θέση της 1ης κατηγορίας με 4/5 νίκες στις τελευταίες της εξόδους. Η Κρίστιανσουντ κάνει καλή πορεία στην 1η κατηγορία (4η θέση με ρεκόρ 5-5-3) αλλά στο γήπεδο της μέχρι στιγμής δεν αποδίδει καλά (1-4-1). Λογικό φαβορί η Βίκινγκ, στο 1,83 προσφέρεται το διπλό στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε στοίχημα LIVE

124. ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ – ΧΟΝΤ

Ανέκαθεν οι περισσότερες ομάδες στη Νορβηγία δεν δίνουν μεγάλη σημασία στα αμυντικά τους καθήκοντα. Τόσο η Μιοντάλεν όσο και η Χοντ χαρακτηρίζονται για την επιθετική τους ευχέρεια αλλά και τις χλιαρές άμυνες τους. Στη μεταξύ τους νοκ-άουτ αναμέτρηση για το κύπελλο προβάδισμα έχουν τα πολλά γκολ, για ακόμα μεγαλύτερο ρίσκο υπάρχει η επιλογή του 4-6 συνόλου τερμάτων που πληρώνει 2,55 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

125. ΟΝΤ – ΑΣΑΝΕ

Δεν έχει ήττα στα τελευταία εννέα η Οντ αλλά συχνά κολλάει στην ισοπαλία (4-5-0), παρόμοιο το μοτίβο που εμφανίζει και στα παιχνίδια στην έδρα της (2-4-1 εντός). Η Ασάνε βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της δεύτερης κατηγορίας (12η θέση, 3-4-6 απολογισμός) και δεν νικάει στα πιο πρόσφατα δέκα στο πρωτάθλημα (0-4-6). Δύσκολο να δούμε έκπληξη εδώ, χωρίς καμία στοιχηματική αξία ο άσσος πάντως.

126. ΣΤΑΜΠΑΕΚ – ΣΤΡΟΜΕΝ

Τέσσερα χωρίς ήττα συμπλήρωσε η Στάμπαεκ, συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της στο πρωτάθλημα και εντός έδρας μετράει 4-1-1. Η Στρόμεν γνώρισε την πρώτη ήττα της μετά από πέντε (3-2-0) ενώ ο εκτός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα είναι 1-2-3. Η εικόνα της Στάμπαεκ δεν αφήνει περιθώρια άλλης σκέψης πλην του άσσου.

127. ΧΟΝΕΦΟΣ – ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ

Πέντε παιχνίδια αήττητη συμπλήρωσε η Χόνεφος (3-2-0) ενώ στην έδρα της μετράει 1-3-2, η Σάντεφιορντ δεν έχει νίκη στα πιο πρόσφατα οχτώ σε όλες τις διοργανώσεις (0-2-6), παραμένει στην ουρά της βαθμολογίας της πρώτης κατηγορίας και εκτός έδρας ως τώρα μετράει 6/6 ήττες (6/6over2,5, 5/6GG). Αξίζουν πλέον οριακά οι αποδόσεις αουτσάιντερ υπέρ των γηπεδούχων, ο ασιατικός άσσος +0,25 προσφέρεται στο 1,825 τηςBet365.

128. ΜΠΡΑΝ - ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08

Δύσκολα δεν θα εμφανιστεί επηρεασμένη η Μπραν, από τη βαριά εντός έδρας την Κυριακή που μας πέρασε, καλές επιδόσεις από τη Σάρπσμπρογκ όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε επίσης τη διαφορά μίας κατηγορίας που χωρίζει τις δύο ομάδες. Η μεγαλύτερη απόδοση της αγοράς με 1,95 στην Bet365 για το ασιατικό 0:0 των φιλοξενούμενων, αποτελεί επιλογή μας.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

129. ΑΓΓΛΙΑ U21 - ΙΤΑΛΙΑ U21

Τελευταία αγωνιστική του δευτέρου ομίλου τουEuroU21.Ζωντανές στο κόλπο της πρόκρισης παραμένουν οι δύο ομάδες, με την ΑγγλίαU21 να έχει ως μόνο στόχο τη νίκη, ώστε να μην την ενδιαφέρει το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου και την ΙταλίαU21 να ελπίζει μόνο αν κερδίσει και δεν αναδειχθούν ισόπαλες ΠορτογαλίαU21και ΣουηδίαU21 (η ισοπαλία βολεύει μόνο τους Ίβηρες). Λογικά οι δύο αντίπαλοι δε θα ρισκάρουν στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και αφού κυνηγάνε μόνο τους τρεις βαθμούς, αναμένεται να ανοιχτούν στο τέλος της αναμέτρησης .Σε απόδοση 1,83 προσφέρει ηBet365 το ενδεχόμενο να σημειωθεί γκολ στο τέλος του αγώνα (70:59΄).Διαβάστε περισσότερα εδώ.

130. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ U21 - ΣΟΥΗΔΙΑ U21

Για δύο αποτελέσματα θα παίξει η ΠορτογαλίαU21, με τη ΣουηδίαU21 να ψάχνει μόνο τη νίκη, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα ελπίζει στο άκουσμα θετικών ειδήσεων από το άλλο παιχνίδι του ομίλου. Καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης οι Ίβηρες, που δύσκολα θα διαφοροποιήσουν το πλάνο τους εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής του ομίλου. Δεν περιμένουμε ρίσκα ούτε από τη μεριά των Σκανδιναβών, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της αναμέτρησης,με τοΧ ημίχρονο να αποτελεί αξιόλογη επιλογή στο 2,17 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

131. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ηΦλουμινένσε,που αν πιάσει καλή απόδοση θα τα καταφέρει, αν μάλιστα δεν υπήρχαν και δύο βασικές απουσίες αμυντικών της θα βλέπαμε πιο ζεστά τον άσο. Η ΠόντεΠρέτααπό την άλλη, σκοράρει χωρίςενδοιασμούςμακριά από τοσπίτιτης, ενδιαφέρον λοιπόν μόνον στα γκολ. Στο 1,90 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στην Bet365, σημείο που αποτελεί και επιλογή των YoungGuns. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

132. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ. – ΣΙΑΤΛ

Να επιστρέψουν στις νίκες θέλουν Φιλαδέλφεια και Σιάτλ, με τους φιλοξενούμενους όμως να έχουν πολλές και σημαντικές απουσίες, ειδικά στην επίθεση. Αρκετά ασταθείς στην απόδοση τους οι γηπεδούχοι, που εντός έδρας είναι αρκετά απρόβλεπτοι. Αν δεν απουσίαζαν Μάρτινς και Ντέμπσεϊ τότε το διπλό θα ήταν επιλογή, μόνη διέξοδος πλέον τα λίγα γκολ. Στο 1,75 βρίσκουμε το under 2,5 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

133. ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ - ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ

Η δεύτερη καλύτερη εντός έδρας επίθεση της περιφέρειας εναντίον της δεύτερης χειρότερης εκτός έδρας άμυνας. Αδικούν τους φιλοξενούμενους οι αποδόσεις καθώς το 4,00 είναι υπερβολικό, παρόλα αυτά δεν θα μπλέξουμε με δύο ομάδες που αρέσκονται στο ανοιχτό ποδόσφαιρο, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται και από τους αριθμούς τους. Με τα πολλά γκολ θα πάμε, στο 1,80 το over 2,5 στην Βet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

134. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ

Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για την Νιού Γιόρκ, που αν θέλει να μπει και πάλι την πρώτη εξάδα θα πρέπει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα. Λίγα πράγματα η Σολτ Λέικ μακριά από την έδρα της, καθώς σκοράρει με το σταγονόμετρο. Πολύ χαμηλές οι τιμές του άσου που, παρόλα αυτά, πιθανόν να επιβεβαιωθεί, μπορεί να αρκεστούν και σε ένα 1-0/2-0 οι γηπεδούχοι. Στο 3,60 ( Stoiximan ) ο συνδυασμός του άσου και του under 2,5, σημείο που αποτελεί και επιλογή των YoungGuns. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

135. ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ – ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

Και οι δύο ομάδες δημιουργούν φάσεις παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο, παραδόξως όμως μετράνε περισσότερα under και no goal, κάτι το οποίο αποδεικνύει την δυστοκία των επιθετικών τους. Σε καλύτερο φεγγάρι το Ορλάντο, αν ήταν πιο αξιόπιστο στην έδρα του θα το στηρίζαμε, το Κολοράντο από την άλλη δεν πρόκειται να παίξει - για ακόμα ένα παιχνίδι – κλειστά, θα πάμε με τα γκολ σε τιμές αουτσάιντερ. Στο 2,05 το over 2,5 στην Βet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

136. ΧΙΛΗ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Προημιτελικός για το Κόπα Αμέρικα, σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια δεν ακολουθεί παράταση, οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους μέσω της διαδικασίας των πέναλτι. Το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο έπαιξε στη φάση των ομίλων η Χιλή, σκόραρε άλλωστε και τα περισσότερα τέρματα (10) ενώ βγάζει φάσεις στην αντίπαλη εστία με τη… σέσουλα. Η Ουρουγουάη στηρίχτηκε περισσότερο στη σκληράδα και το πάθος που βγάζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, και τα δύο της γκολ προήλθαν από στημένες φάσεις αφού σε αυτόν τον τομέα παραδοσιακά υπερισχύει. Είναι δεδομένο πως θα κυνηγήσει να παίρνει κόρνερ και φάουλ για να απειλήσει την εστία των πολύ πιο κοντών Χιλιανών, το ειδικό στοίχημα να σημειωθεί γκολ με κεφαλιά καθώς και το να πάρει περισσότερες κάρτες η Ουρουγουάη έχουν λογική ενώ καλή επιλογή δείχνει και το να μην σημειωθεί γκολ και στα δύο ημίχρονα που πληρώνει 1,80 στον Stoiximan. Οριακό ματς περιμένουμε με τη «σελέστε» να βάζει δύσκολα στην διοργανώτρια, στο 3,75 βρίσκουμε την ισοπαλία στην Bet365ενώ με περισσότερο ρίσκο μπορεί να πονταριστεί το ενδεχόμενο πρόκρισης της Χιλής στα πέναλτι που πληρώνει 10,00 απόδοση στον Stoiximan , που προσφέρει το παιχνίδι με 0% γκανιότα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

137. ΤΟΡΟΝΤΟ – ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Ντέρμπι μεγάλου μίσους ανάμεσα στις δύο ομάδες του Καναδά που βρίσκονται κοντά σε ποιότητα ρόστερ. Αρκετά απρόβλεπτο το Τορόντο εντός έδρας, τα πηγαίνει καλύτερα μακριά από αυτή. Χάνεται το Μόντρεαλ μακριά από το σπίτι του, παρόλα αυτά η αναμέτρηση είναι ειδικού χαρακτήρα και καμία από τις δύο ομάδες δεν θέλει να χάσει. Στο 3,60 ( Βet365) το να μην υπάρξει νικητής. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

138. ΣΙΚΑΓΟ – ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Μονόδρομος η νίκη για το Σικάγο αν θέλει να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας, ανεβασμένη η Ουάσιγκτον που μετά και την τελευταία της νίκηκατοχύρωσεγια τα καλά την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δεν περνάει απαρατήρητο το κλειστό ποδόσφαιρο που παίζουν οι γηπεδούχοι στην έδρα τους, κάτι το οποίο μπορεί βάλει δύσκολα στους φιλοξενούμενους. Ελαφρύ πρoβάδισμα στην έδρα, στο 2,00 ο ασιατικός άσος -0,5 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

139. ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ - ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ

Από νίκες προέρχονται οι δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να φαίνεται πως αρχίζουν α βρίσκουν τον καλό τους εαυτό. Τέσσερις συνεχόμενες νίκες μετράει το Πόρτλαντ, κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ στο παρελθόν, δεν είναι για κόντρα μια τόσο φορμαρισμένη ομάδα, παρόλα αυτά πολύ πιθανόν να δούμε γκολ εκατέρωθεν σε ανεκτές αποδόσεις. Στο 1,80 (Bet365) να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.Διαβάστε περισσότερα εδώ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ