ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Τετάρτης (17/6). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Τετάρτης.

138. ΣΕΡΒΙΑ U20 – ΜΑΛΙ U20

Νοκ-άουτ ημιτελικός για το Μουντιάλ U20.Η Σερβία έχει δεχτεί μόλις δύο γκολ στα πέντε παιχνίδια της, ενώ όλα ήτανunder2,5, με τα τέσσερα από αυτά να είναι καιNG. Μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης το Μάλι, το οποίο έφτασε ως εδώ αποκλείοντας μεγάλες δυνάμεις όπως η Γκάνα και η Γερμανία, ενώ προέρχεται από 4/5under2,5. Με προτεραιότητα την άμυνα θα αγωνιστούν και πάλι οι δύο ομάδες, με τοunder2 τηςBet365 σε απόδοση 1,90 να αποτελεί καλή επιλογή, ενώ αρκετά αξιόλογο φαντάζει και το ενδεχόμενο να μη σημειωθεί κάποιο γκολ πριν από το 35΄ σε απόδοση 1,83 στην ίδια εταιρεία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

139. ΓΕΟΝΑΜ – ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ

Αγώνας ανάμεσα σε ομάδες που δεν έχουν μεγάλες διαφορές, μόλις ένας βαθμός τις χωρίζει στον βαθμολογικό πίνακα. Η Γέοναμ (5/6 τελευταία over, τα τέσσερα με goal/goal) ήταν ανώτερη και κέρδισε με 2-1 εκτός έδρας την Ιντσεόν, στο τέλος θα μπορούσε να δεχτεί την ισοφάριση αλλά δίκαια κράτησε τη νίκη. Συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις (χωρίς νίκη στα τελευταία τρία) και έφερε εκτός έδρας 1-1 με τη Σουγόν η Σέονγκναμ. Ομάδες που σκοράρουν και οι δύο, περιμένουμε σχετικά ανοικτό παιχνίδι και δεν βρίσκουμε λόγο η γραμμή του over να βρίσκεται στο 2 (1,725). Τον πρώτο λόγο τον δίνουμε στην Γέοναμ, έχει αξία το DNB της στο 1,875.

140. ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ – ΟΥΛΣΑΝ

Τρίτο ματς χωρίς νίκη (0-1-2) η πρωτοπόρος Γιέονμπουκ και ζητά αντίδραση στο παιχνίδι με την Ουλσάν στην πανίσχυρη έδρα της (6-0-1). Η Ουλσάν μετά από δέκα ματς χωρίς νίκη κέρδισε με 2-0 την Γιεγιού και η ψυχολογία για την ομάδα του Γουόν ανέβηκε. Σίγουρα η πρωτοπόρος Γιέονμπουκ έχει τον πρώτο λόγο και ο άσος στο 1,925 δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος, όμως οι απουσίες που έχει λόγω Εθνικών ομάδων μας βάζουν σε δεύτερες σκέψεις.

141. ΝΤΑΕΤΖΕΟΝ – ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ

Ακόμη μία ήττα για την ουραγό Νταέτζεον (0-2-4 στα τελευταία έξι) και δεν δείχνει πως θα γλυτώσει την τελευταία θέση, παρότι είμαστε λίγο πριν τη μέση του πρωταθλήματος. Η φιλοξενούμενη Γκουανγκτζού δείχνει σε καλή κατάσταση και έκανε την Τρίτη συνεχόμενη νίκη της (δεύτερη εκτός έδρας) επί της Σουγόν με 1-0, αν και έπαιζε στα τελευταία είκοσι λεπτά με δέκα παίκτες (στο 78’ το γκολ). Σε λογικά πλαίσια το διπλό (2,10) μίας καλής εκτός έδρας ομάδας (4-1-2 εκτός η Γκουανγκτζού), απέναντι στην ανεμική έδρα (0-2-6) της ουραγού.

Πάμε στοίχημα LIVE

142. ΠΟΧΑΝΓΚ – ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ

Εκτός έδρας διπλό για την Ποχάνγκ (2-4-0 στα τελευταία έξι) με 2-0 επί της Σεογκνάμ με καλή εμφάνιση. Η Ίντσεον έκανε την πρώτη της εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Γέοναμ, χωρίς να καταφέρει να δείξει τίποτα ιδιαίτερο. Δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση, έχει τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-1-3) και φαίνεται να περνάει αγωνιστική κρίση. Αρκετά χαμηλά ο άσος (1,70-1,75) και δεν έχει κανένα νόημα στις τιμές αυτές, παρότι η Ποχάνγκ έχει τον πρώτο λόγο.

143. ΣΕΟΥΛ – ΜΠΟΥΣΑΝ

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Σεούλ (5-1-0) με 2-1 επί της Νταέτζεον εκτός έδρας. Η νίκη ήρθε με δύο γκολ στο 89’ και στο 90’! Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θέλει να μειώσει κι άλλο τη διαφορά από την πρώτη θέση. Η Μπουσάν βρίσκεται στην προτελευταία θέση (2-1-3 στα τελευταία) και στο τελευταίο της παιχνίδι πριν δέκα μέρες έφερε 0-0 με την ουραγό Νταέτζεον. Δίκαια χαμηλά ο άσος (1,65-1,70) αφού η Σεούλ είναι αρκετά καλύτερη ομάδα και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, το -0,75 μπορεί να σταθεί στο 1,90, αλλά δεν είμαστε αρκετά ζεστοί καθώς συνήθως κερδίζει με ένα γκολ η γηπεδούχος.

144. ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ – ΣΟΥΓΟΝ

Σε μέτρια κατάσταση τις τελευταίες δέκα μέρες και οι δύο ομάδες, η Γιεγιού έχει 2-0-4 στα τελευταία έξι και βρίσκεται οριακά στα πλέι-οφ τίτλου. Η Σουγόν είναι στη δεύτερη θέση (3-2-1 στα τελευταία), αλλά στα τελευταία δύο παιχνίδια με Γκουανγκτζού και Σεονγκνάμ έδειξε μέτριο πρόσωπο. Προβλήματα με τους πρώτους σκόρερ έχουν και οι δύο ομάδες, ο Κανγκ της Γιεγιού βρέθηκε ντοπέ με την εθνική και ο Γιεόμ της Σουγόν λείπει. Δεν βγάζουμε άκρη, πάμε παρακάτω.

148. ΒΑΑΣΑ – ΛΑΧΤΙ

Το ιδανικότερο αποτέλεσμα θα ήταν για τη Βάασα μια νίκη, όμως δεν θα έλεγε όχι σε μία ενδεχόμενη ισοπαλία, αναλογιζόμενη την κατάσταση της πριν λίγο καιρό. Τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα έχει η Λάχτι, δύσκολα κερδίζει αλλά και δύσκολα χάνει μακριά από το σπίτι της. Ρίσκο με την ισοπαλία, την βρίσκουμε στο 3,25 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

149. ΕΛΣΙΝΚΙ – ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ

Αφεντικό στο γήπεδο της η Ελσίνκι (6-2-0 εντός έδρας ρεκόρ) που δεν είναι τόσο πειστική όσο συνήθως με τις περισσότερες νίκες της να έρχονται οριακά και με χαμηλό σκορ. Η Σεϊναγιόεν είναι από τις ομάδες που μπορούν να την δυσκολέψουν, διαθέτει άλλωστε την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (5 γκολ παθητικό) και είναι στην 3η θέση και στο -6 (αλλά με δύο ματς λιγότερα) από την Ελσίνκι. Με τα ακριβή σκορ των γηπεδούχων θα πάμε (1-0/2-0/2-1, κάλυψη 1-1) που δίνουν συνδυαστικά απόδοση 1,94 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

150. ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ – ΚΟΤΚΑ

Κακό το σερί της Ίντερ Τούρκου πριν τη διακοπή (0-2-3), στην έδρα της πάντως είναι ισχυρή (3-2-0, 4/5 GG). H Κότκα παραμένει στα χαμηλά στρώματα στης βαθμολογίας, μετράει 1-2-3 στα έξι πιο πρόσφατα χωρίς να έχει σκοράρει στα τρία τελευταία και εκτός έδρας έχει απολογισμό 1-2-4. Λογικά θα εκμεταλλευτεί την έδρα της η Ίντερ Τούρκου, ανάξιες ενασχόλησης πάντως οι αποδόσεις στις οποίες προσφέρεται η νίκη της.

151. ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ – ΚΟΥΟΠΙΟ

Ευκαιρία για τη Μάριεχαμν να σκαρφαλώσει ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία, εμφανέστατο το επιθετικό πρόβλημα των φιλοξενούμενων. Δίκαιες οι τιμές του άσσου, στο 1,93 βρίσκεται η απόδοσή του στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

185. ΤΣΕΧΙΑ U21 – ΔΑΝΙΑ U21

Παρά το ότι το παιχνίδιαποτελείτηνπρεμιέρατου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21 οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη καθώς διαθέτουν ένα αρκετά γεμάτορόστερ.Δεν λέει πολλά η Τσεχία πουμπορείναποντάρειμόνοστην δύναμη της έδρας. Στο 2,37 (Βet365) προσφέρεται η νίκη της Δανίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

158. ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ – ΜΙΑΛΜΠΙ

Πρώτη ήττα στη σεζόν για την Έστερσουντ την προηγούμενη αγωνιστική και σίγουρα θα θελήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι στο θίασο που λέγεται Μιάλμπι και συνεχίζει να παραπαίει στο πρωτάθλημα. Καλύτερη επίθεση οι γηπεδούχοι, οι οποίοι δέχτηκαν τέρμα στα 4/5 εντός έδρας τους.Ζορίζεται η Μιάλμπι, αλλά είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει βαθμό ή βαθμούς σε κάθε παιχνίδι και αναμένεται να ψάξει το γκολ στο Έστερσουντ. Πολύ πιθανό φαντάζει να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, με τον Stoiximanνα προσφέρει τη συγκεκριμένη επιλογή σε απόδοση 2,00. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Πάμε στοίχημα LIVE

159. ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Τελικός πλέι-οφ ανόδου στην Πριμέρα, πρώτος αγώνας, θα ακολουθήσει επαναληπτικός στην έδρα της Λας Πάλμας. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, αν έχουμε συνολική ισοπαλία μετά και από τα δύο ματς παίζεται παράταση, αν δεν υπάρχει ούτε εκεί νικητής την άνοδο παίρνει η ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα στη βαθμολογία (Λας Πάλμας).Το πάθημα που έγινε μάθημα για τη Λας Πάλμας που παίζει δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό των πλέι-οφ ανόδου για την Πριμέρα. Πέρσι για λίγα μόλις λεπτά απέτυχε να πανηγυρίσει την άνοδο, φέτος στοχεύει να μην την ξαναπατήσει κόντρα σε μία ομάδα που την κέρδισε και στα δύο φετινά ματς πρωταθλήματος. Δείχνει να έχει το πάνω χέρι αφού τερμάτισε και πιο πάνω στην κατάταξη οπότε σε ενδεχόμενο ισοπαλίας μετά τα δυο ματς θα ευνοείται. Η Σαραγόσα ήταν πολύ τυχερή που έφτασε μέχρι εδώ αφού το 1-4 με τη Χιρόνα ήταν μαγική εικόνα. Περιμένουμε κλειστό παιχνίδι στον πρώτο τελικό, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ισοπαλία που πληρώνει 3,20 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

186. ΓΕΡΜΑΝΙΑ U21 – ΣΕΡΒΙΑ U21

Μετά και τον αποκλεισμό της Ισπανίας η Γερμανίαθεωρητικάείναι τοπρώτοφαβορί για την κατάκτηση τουθεσμού.Μπορεί η Σερβία να έχει λίγες ελπίδεςαπέναντιστα «Πάντσερς» σίγουρα όμως μπορεί να τηναπειλήσεικαι να πετύχει κάποιο γκολ. Στο 1,72 το goal-goal στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

161. ΑΓΓΛΙΑ (Γ) – ΚΟΛΟΜΒΙΑ (Γ)

Τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών, από κάθε όμιλο προκρίνονται οι δύο πρώτοι καθώς και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες των έξι γκρουπ. Η Αγγλία για να περάσει σίγουρα στην επόμενη φάση χρειάζεται νίκη. Αν φέρει ισοπαλία και το άλλο παιχνίδι του ομίλου έρθει ισόπαλο περνάει σαν δεύτερη, αλλιώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πέσει στην τρίτη θέση (είναι σίγουρα τρίτη αν κερδίσει η Γαλλία, ενώ πιθανότατα θα είναι τρίτη αν κερδίσει το Μεξικό και καταφέρει παράλληλα να αποκτήσει είτε καλύτερη διαφορά τερμάτων είτε καλύτερη συνολικά επίθεση). Αν βρεθεί στην τρίτη θέση(είτε με τρεις βαθμούς σε περίπτωση ήττας είτε με τέσσερις σε περίπτωση ισοπαλίας) θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων στους υπόλοιπους ομίλους για να περάσει. Η Κολομβία είναι σίγουρα στην επόμενη φάση, ακόμα και με ήττα αν πέσει στην τρίτη θέση έχει εξασφαλισμένο το εισιτήριο για τους «16» ως μια από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες των έξι γκρουπ. Σε χαμηλά επίπεδα ο άσος (1,53), δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε πριν το παιχνίδι, πιθανόν στο live να προκύψει κάποια ευκαιρία.

162. ΜΕΞΙΚΟ (Γ) – ΓΑΛΛΙΑ (Γ)

Μόνο με νίκη θα έχουν σίγουρη τη θέση τους στην επόμενη φάση οι δύο ομάδες, στο Μεξικό πιθανόν η νίκη να μην αρκεί για να βρεθεί εντός της δυάδας, αλλά θα έχει αυξημένες πιθανότητες να είναι εντός των τεσσάρων καλύτερων τρίτων. Με ήττα αποχαιρετούν τη διοργάνωση, ενώ η ισοπαλία κάνει στη Γαλλία μονάχα υπό προϋποθέσεις. Παιχνίδι που αν είναι ισόπαλο στο 75’ και ευνοούν τα υπόλοιπα αποτελέσματα πιθανόν να δώσει καλό late goal. Επομένως, αναμονή για το live.

163. ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ (Γ) – ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Γ)

Η Βραζιλία είναι σίγουρα στην επόμενη φάση με τις δύο νίκες που έχει κάνει. Η Κόστα Ρίκα προκρίνεται σίγουρα με νίκη, ενώ υπάρχουν σενάρια που την στέλνουν στην επόμενη φάση ακόμα και με ισοπαλία ή ήττα (απαραίτητη προϋπόθεση το άλλο παιχνίδι του ομίλου να λήξει ισόπαλο και να διατηρήσει η Κόστα Ρίκα την υπέρ της διαφορά τερμάτων). Μόλις στο 1,25 η νίκη της Βραζιλίας που είναι αρκετά ανώτερη ομάδα, αρκετά πιθανό να μας απασχολήσει στο live το συγκεκριμένο παιχνίδι.

164. Ν. ΚΟΡΕΑ (Γ) – ΙΣΠΑΝΙΑ (Γ)

Μόνο νίκη θέλουν και οι δύο ομάδες για να περάσουν στην επόμενη φάση, ανεξαρτήτως τι θα γίνει στον άλλο αγώνα, με ισοπαλία ή ήττα είναι σίγουρα εκτός συνέχειας. Δεν μπορούμε σε τέτοιο παιχνίδι να μπλέξουμε πριν τον αγώνα, ευελπιστούμε να είναι 0-0 στο 75’ ώστε να έχουμε max bet στο late goal, καθώς κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης αφήνει αμφότερες εκτός διοργάνωσης.

165. ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Κόπα Αμέρικα. Αναγκασμένη να κυνηγήσει τη νίκη είναι η Κολομβία μετά το στραπάτσο με τη Βενεζουέλα (0-1), δεν έθελξε με την απόδοση της, πέρα του Νεϊμάρ, η Βραζιλία που με γκολ στο 93’ έκαμψε την αντίσταση του Περού στην πρεμιέρα. Δίκαιο φαβορί η «σελεσάο» που έχει συντριπτικά υπέρ της την παράδοση (17-8-2) αλλά βλέπουμε τους «καφετέρος» τουλάχιστον να μην χάνουν, στο 1,825 το ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ