ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (10/6/2015). Πηγή: Betblog,gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

111. ΗΠΑU20– ΚΟΛΟΜΒΙΑ U20

Φάση των «16» του ΜουντιάλU20, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Αμφότερες προκρίθηκαν από τη φάση των ομίλων χωρίς να ικανοποιήσουν με τις εμφανίσεις τους. Οι ΗΠΑ κέρδισαν Μιανμάρ και Νέα Ζηλανδία αλλά στο πιο απαιτητικό παιχνίδι απέναντι στην Ουκρανία ηττήθηκαν καθαρά, η Κολομβία επικράτησε μονάχα του Κατάρ, ενώ ήρθε ισόπαλη με τη Σενεγάλη και ηττήθηκε εύκολα από την Πορτογαλία.Καθαρό φαβορί δίνεται από τους μπουκ η ομάδα της Κολομβίας αν και δεν έπεισε καθόλου με τις εμφανίσεις της. Μέτρια ως τώρα και η παρουσία της ομάδας των ΗΠΑ, όμως θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένες οι αποδόσεις όταν μιλάμε για νοκ-άουτ παιχνίδι. Ξεκάθαρη επιλογή ο ασιατικός άσσος +0,5 των Αμερικανών, στο 1,95 της Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

112. ΟΥΚΡΑΝΙΑU20 – ΣΕΝΕΓΑΛΗU20

Αήττητη ολοκλήρωσε την πρώτη φάση η Ουκρανία, με απολογισμό 2-1-0 και πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, προκρίθηκε στους «16» ως πρώτη από τον όμιλό της, είναι μάλιστα η μοναδική ομάδα της διοργάνωσης που δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ. Η Σενεγάλη πέρασε από την πρώτη φάση ως μια από τις καλύτερες τρίτες των έξι γκρουπ (1-1-1 ο απολογισμός της), στο τελευταίο της παιχνίδι απέναντι στο Κατάρ κατάφερε με δυο γκολ στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης να ανατρέψει το σκορ και χάρη στη νίκη αυτή να μείνει ζωντανή στο τουρνουά. Αξιόπιστη δείχνει ως τώρα η Ουκρανία, μπορεί αν εκμεταλλευτεί την αφέλεια της Σενεγάλης και με όπλο την καλή της άμυνα να πάρει το εισιτήριο για τους προημιτελικούς. Επιλογή των Young Guns ο ασιατικός άσσος -0,25 στο 1,95 τηςBet365.

113. ΝΤΑΕΤΖΕΟΝ – ΣΕΟΥΛ

Η γηπεδούχος Νταέτζεον (0-2-5 εντός έδρας) βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και δεν δείχνει πως θα ξεκολλήσει από εκεί, καθώς στα έξι πιο πρόσφατα μετράει 0-2-4. Στην πέμπτη θέση της κατάταξης η Σεούλ (2-2-3 εκτός έδρας), είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και έρχεται από εκτός έδρας νίκη με την πρωτοπόρο Τζεονμπούκ. Πιστεύουμε ότι η φορμαρισμένη Σεούλ (4-2-0 στα τελευταία) θα κερδίσει την αδύναμη Νταετζέον, αλλά στο 1,50 δεν παίζουμε διπλό.

119. ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ – ΑΦΚ ΓΙΟΥΝ

Σε μέτριο φεγγάρι η Ντέγκερφορς (1-2-2 στα τελευταία), η ΑΦΚ Γιουνάιτεντ πήρε τους τρεις βαθμούς στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της διακόπτοντας σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη (0-3-2). Τα επτά πιο πρόσφατα των φιλοξενούμενων, ανεξαρτήτου έδρας, επιβεβαίωσαν το αμφίσκορο (4/7 ήταν καιover2,5), ενώ μακριά από το σπίτι τους μετρούν 1-4-1, με 6/6GG. Δεν θα πάρουμε πλευρά, καλή επιλογή δείχνει τοGG.

Πάμε στοίχημα LIVE

120. ΓΚΑΪΣ – ΟΥΤΣΙΚΤΕΝΣ

Τοπικό ντέρμπι του Γκέτεμποργκ. Από εκτός έδρας ήττα έρχεται η ΓΚΑΪΣ, στην έδρα της πάντως δείχνει δυνατή (2-2-1, 4/5GG, έχει δεχθεί από ένα τέρμα σε καθένα από αυτά). Η Ούτσικτενς συμπλήρωσε τρεις ήττες στα πιο πρόσφατα τέσσερα (0-1-3) και εκτός έδρας μετράει 1-1-4, δεχόμενη γκολ σε όλα. Έχουν τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι, χωρίς να είναι πάντως κάποια ευκαιρία ο άσσος.

121. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Άσχημες μνήμες ξυπνούν στη Λας Πάλμας που πέρσι «αυτοκτόνησε» στον τελικό ανόδου με την Κόρδοβα (ισοφαρίστηκε στο 90’), φέτος θέλει να κάνει επιτέλους το αποφασιστικό βήμα και να βρεθεί στην Πριμέρα που τόσο πολύ αναζητεί κάθε χρόνο. Έκλεισε τη σεζόν στην κανονική της διάρκεια με 5 διαδοχικές νίκες πετυχαίνοντας 2,6 γκολ κατά μέσο όρο, η Βαγιαδολίδ απεναντίας έχασε το ρυθμό της το τελευταίο διάστημα (1-2-2 στα πέντε τελευταία εντός). Μπορούν οι νησιώτες να πάρουν θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς την Κυριακή, στο 1,825 προσφέρει το ασιατικό διπλό +0,25 ηBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

122. ΕΛΒΕΤΙΑ – ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ

Φιλικός αγώνας προετοιμασίας για τις δυο ομάδες, ακολουθούν τα παιχνίδια για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο τέλος της εβδομάδας. Λογικά θα κερδίσουν χωρίς να αντιμετωπίσουν δυσκολίες οι Ελβετοί το παραδοσιακά αδύναμο Λιχτενστάιν. Στο -3 βρίσκεται η γραμμή στην Ασία, δεν έχουμε λόγο να κάνουμε κάποιο ποντάρισμα στο συγκεκριμένο αγώνα, πάμε παρακάτω.

123. ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΗΠΑ

Φιλικός αγώνας. Από πολύ καλή εμφάνιση και σημαντική νίκη έρχονται οι ΗΠΑ, καθώς νίκησαν με 4-3 εκτός έδρας σε φιλική αναμέτρηση την Ολλανδία πριν λίγες μέρες. Τους άνοιξε η όρεξη με τη συγκεκριμένη επιτυχία και ένας αγώνας με την εν ενεργεία πρωταθλήτρια κόσμου Γερμανία είναι καλή ευκαιρία για ακόμα ένα δύσκολο τεστ. Δεν πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουν, αλλά οι τιμές στον άσο είναι πολύ χαμηλές, όπως άλλωστε περιμέναμε.

124. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΣΑΝΤΟΣ

Ήττα με 3-1 εντός έδρας για τη Μινέιρο (2-0-1 εντός) από την Κρουζέιρο και σίγουρα η ψυχολογία θα είναι πεσμένη στους γηπεδούχους. Βέβαια δεν παύει να είναι ανώτερη ομάδα από την αναιμική εκτός έδρας Σάντος (0-1-2 εκτός) που δεν μπορεί να βρει τα πατήματά της. Μεγάλη η γραμμή στην Ασία του +1 για τη φιλοξενούμενη Σάντος. Δεν αποτελεί βασική επιλογή, αλλά πιστεύουμε ότι δεν θα καλύψειτο χάντικαπ η γηπεδούχος.

125. ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΟΝΔΟΥΡΑ

Φιλικός αγώνας, λίγο πριν την έναρξη του Κόπα Αμέρικα η Βραζιλία υποδέχεται την Ονδούρα και σίγουρα έστω για ψυχολογικούς λόγους θέλει τη νίκη. Αρκετά αδύναμη ώστε να ελπίζει σε κάτι η φιλοξενούμενη. Στο -2,25 βρίσκεται τοlineστην Ασία, πιστεύουμε ότι θα το καλύψει η Βραζιλία, αλλά επειδή ίσως αφήσει το γκάζι στο δεύτερο μέρος και γίνουν αλλαγές θα το αφήσουμε.

126. ΑΥΣΤΡΙΑ U20– ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ U20

Φάση των «16» του ΜουντιάλU20, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι . Αν και βρέθηκε σε δύσκολο όμιλο, η Αυστρία κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους «16» (1-2-0 ο απολογισμός της), αφήνοντας μάλιστα εκτός συνέχειας την Αργεντινή, δείχνοντας ομάδα με συνοχή και καλή ανασταλτική λειτουργία. Το Ουζμπεκιστάν απογοήτευσε στον πρώτο γύρο, ηττήθηκε από Ονδούρα και Γερμανία και βρέθηκε στα νοκ-άουτ παιχνίδια χάρη στη νίκη επί των Φίτζι και ευνοούμενη από τη διαφορά τερμάτων. Πιο σοβαρή παρουσιάζεται η Αυστρία μέχρι τώρα και έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση, με τον ασιατικό άσσο με -1 στο 1,775 τηςBet365 πηγαίνουν οι Young Guns .


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ