ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης(27/5). Βetblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης(27/5)

120. ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ - ΣΕΟΥΛ

Επαναληπτικός για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, 1-3 το πρώτο παιχνίδι με τη Γκάμπα Οσάκα να χτυπάει στις αντεπιθέσεις και να παίρνει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση, ενώ και στο πρωτάθλημα πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα (3η με απολογισμό 7-2-2). Η Σεούλ οφείλει να κυνηγήσει την ανατροπή και αναγκαστικά θα αφήσει χώρους, κάτι που, αν κρίνουμε από την εικόνα του πρώτου ματς, πιθανότατα θα της στοιχίσει.

121. ΒΕΝΤ. ΚΟΦΟΥ – ΤΟΣΟΥ

Λιγκ Καπ Ιαπωνίας. Δείχνει να στρίβει η Κόφου, δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα με το νέο της προπονητή, στο Λιγκ Καπ πάντως δεν έχει κανένα κίνητρο και πιθανότατα θα παραταχθεί με πολλούς αναπληρωματικούς. Σε σταθερά καλή κατάσταση δείχνει η Τόσου, αν και προέρχεται από τη πρώτη της ήττα μετά από πέντε παιχνίδια η εικόνα της είναι ενθαρρυντική. Η νίκη είναι μονόδρομος για τη φιλοξενούμενο, αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση, και έχει το προβάδισμα απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει αλλού το μυαλό του.

122. ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ - ΣΙΜΙΖΟΥ

Λιγκ Καπ Ιαπωνίας. Μόνο οι γηπεδούχοι έχουν κίνητρο, βρίσκονται εντός των προνομιούχων θέσεων και θέλουν να διατηρηθούν εκεί, πάντως βγάζουν αστάθεια ως τώρα στη σεζόν, οι φιλοξενούμενοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, θα παραταχθούν με αρκετούς αναπληρωματικούς και φαίνεται δύσκολο να αποσπάσουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

123. ΝΙΙΓΚΑΤΑ - ΣΟΝΑΝ

Λιγκ Καπ Ιαπωνίας. Από τρεις σερί ήττες έρχεται η Νιιγκάτα, με την αμυντική της λειτουργία να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, θέλει μόνο νίκη για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης. Η Σονάν έμεινε για πέμπτο αήττητη (3-2-0), στο Λιγκ Καπ είναι αήττητη ως τώρα και έχει την πολυτέλεια να περιμένει τους αντιπάλους της και να χτυπήσει στη κόντρα. Θα δώσουμε ελαφρύ προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, έχοντας κατά νου ότι τους κάνει και η ισοπαλία.

Πάμε στοίχημα LIVE

124. ΧΙΡΟΣΙΜΑ - ΤΟΚΥΟ

Λιγκ Καπ Ιαπωνίας. Από εύκολη νίκη επί της Νιιγκάτα με 4-2 για το πρωτάθλημα έρχεται η Χιροσίμα, έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία του ομίλου για το Λιγκ Καπ αλλά δεν φαίνεται να πολυενδιαφέρεται για το θεσμό, αφού ως τώρα χρησιμοποιεί κυρίως αναπληρωματικούς. Η Τόκυο θέλει ένα βαθμό για να περάσει στην επόμενη φάση και θα παραταχθεί με αμυντικούς προσανατολισμούς, ενώ το τελευταίο διάστημα δείχνει κάμψη στην απόδοσή της. Δεν θα πάρουμε θέση.

125. ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜAΡΙΝΟΣ - ΚΑΒΑΣΑΚΙ

Λιγκ Καπ Ιαπωνίας. Τέσσερις σερί νίκες συμπλήρωσε στο πρωτάθλημα η Γιοκοχάμα και φαίνεται να βρίσκει ρυθμό, δεν έχει πάντως ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ και για αυτό αναμένεται ροτέισον. Η Καβασάκι έμεινε αήττητη για τέταρτο σε όλες τις διοργανώσεις, πρακτικά θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση. Με τις δυο ομάδες να έχουν πιάσει καλό ρυθμό στα τελευταία τους παιχνίδια, στρεφόμαστε προς τα γκολ.

126. ΣΕΝΤΑΪ - ΜΟΝΤΕΝΤΙΟ ΓΙΑΜ.

Λιγκ Καπ Ιαπωνίας. Μέτριο ξεκίνημα πραγματοποιούν αμφότερες στο πρωτάθλημα και βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία, το Λιγκ Καπ δεν φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα για καμία από τις δυο, αλλά δεν πρόκειται να το αφήσουν στην τύχη του όσο έχουν μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης. Εμείς πάντως θα το προσπεράσουμε.

127. ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒΕΡ. - ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ

Επαναληπτικός για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, 2-1 επικράτησε η Σεονγκνάμ στο πρώτο παιχνίδι. Απουσίες, κακός αγωνιστικός χώρος (σύμφωνα με τα λόγια του Καναβάρο) και κακή φόρμα δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για να στηρίξουμε την Κουανκτσόου Έβεργκραντ. Η Σεονγκνάμ δεν είναι κάποια ανίκητη ομάδα, είναι όμως η πιο φορμαρισμένη στη Νότιο Κορέα και δείχνει να ξέρει τι ζητάει με τη συμπαγή αμυντική συμπεριφορά της. Η αγορά στηρίζει το ασιατικό διπλό +1 στο 2,00 της Bet365, το ίδιο κάνουμε κι εμείς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

128. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ατρόμητος και Αστέρας φαίνεται πως θα καταλήξουν στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, το ταβάνι τους μάλλον είναι να προσπεράσουν τον ΠΑΟΚ και να παίξουν απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Πολύ μέτρια η εικόνα και των δυο ομάδων στα πρώτα ματς, δυνατός ο Ατρόμητος στο γήπεδο του (αήττητος φέτος με απολογισμό 12-6-0), ο Αστέρας όμως έρχεται από ισοπαλία στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και μπορεί κάλλιστα τουλάχιστον να μην χάσει και στο Περιστέρι. Στο 1,95 προσφέρει το ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) η Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

129. ΑΛ ΑΪΝ - ΑΛ ΑΧΛΙ

Επαναληπτικός για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, 0-0 το πρώτο παιχνίδι, εμφύλιος ομάδων από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ήττα και αποκλεισμός από το Κύπελλο το Σάββατο για την Αλ Αΐν, πρώτη αποτυχία μετά από αήττητο 11 παιχνιδιών, κατέκτησε πάντως το πρωτάθλημα εντός συνόρων μετρώντας 12-1-0 εντός έδρας με μόλις 7 γκολ παθητικό. Η Αλ Αχλί πέρασε στους «4» του κυπέλλου, σε αναμέτρηση που αναγκάστηκε να παίξει και παράταση, στο πρωτάθλημα κατέλαβε την 7η θέση (5-3-5 εκτός, 8/13 under 2,5). Τέσσερις φορές έχουν αναμετρηθεί συνολικά φέτος, 4/4 under 2,5 εμφανίστηκαν, η σημασία του παιχνιδιού αλλά και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, που δεν αφήνει περιθώρια για λάθη, μας στρέφουν προς το under 2,5 στο 1,825 της Bet365.

130. ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Εντελώς αδιάφορες οι δύο ομάδες, που αναμένεται να παίξουν χωρίς σκοπιμότητες στη μεταξύ τους αναμέτρηση.Μετά τη Σάλτσμπουργκ, η Γκρόντιγκ έχει τα περισσότεραover2,5, ενώ η Ραπίντ διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση μετά τους πρωταθλητές. 10/16G/Gκαιover2,5 μετράει η ομάδα της πρωτεύουσας μακριά από την έδρα της, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν δεχτεί γκολ σε 13/16 εντός έδρας. Καλή επιλογή μοιάζει ο συνδυασμόςG/Gκαιover2,5 σε απόδοση 1,95 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

131. ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στένεψαν τα περιθώρια για τον ΠΑΟΚ που αν θέλει να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του και να μην πάει διακοπές από τόσο νωρίς θα πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Δεν καλύπτονται εύκολα οι 4 βαθμοί ειδικά όταν ακολουθεί την Κυριακή η αναμέτρηση στη Λεωφόρο. Οι πράσινοι πείθουν μέχρι στιγμής στα πλέι οφ (2/2 νίκες και με μηδέν παθητικό) σε αντίθεση με τους Θεσσαλονικείς. Το Χ2 στο 1,75 (επιλογή Maudit) τηςBet365δεν περνάει απαρατήρητο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

132. ΑΛ ΑΧΛΙ Σ.Α. - ΝΑΦΤ

Επαναληπτικός για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, με 1-0 επικράτησε η Ναφτ στο πρώτο παιχνίδι σπαταλώντας αρκετές ευκαιρίες για να πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα. Κατάφερε να χάσει το πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας η Αλ Αχλί παρότι έμεινε αήττητη (17-9-0) και πλέον στρέφει αποκλειστικά την προσοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ναφτ πηγαίνει με καλή ψυχολογία στον επαναληπτικό, μετά την σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε στον πρώτο αγώνα, αλλά στη ρεβάνς πιθανόν να μετρήσει η απειρία των νεαρών παιχτών της. No Bet.

Πάμε στοίχημα LIVE

200. ΝΤΝΙΕΠΡ - ΣΕΒΙΛΛΗ

Η συμπαγής αμυντική γραμμή της Ντνίπρο θα δοκιμαστεί από την εξαιρετική επιθετική λειτουργία της Σεβίλλης σε αυτόν τον τελικό. Οι Ισπανοί έχουν δύο φορές το τρόπαιο στην τελευταία δεκαετία και έχουν εμπειρία από μεγάλα ματς, αλλά δεν θα βρουν διαδρόμους όπως συμβαίνει με ομάδες που έχουν χειρότερη αμυντική γραμμή από τη Ντνίπρο. Σπάνια οι τελικοί του Γιουρόπα Λιγκ είναι ανοικτοί ή μονόπλευροι, αλλά θεωρούμε ότι μπορεί να υπάρξει νικητής στα 90’. Επιλέγουμε τη νίκη της Σεβίλλης με ένα ή δύο γκολ (συνδυαστικά) σε απόδοση 1,92 στον Stoiximan, ενώ ο Betol τρώει τα νύχια του από την αγωνία. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

133. ΚΡΟΥΣΕΡΟ ΝΤΕΛ ΝΟΡΤΕ – ΛΟΣ ΑΝΤΕΣ

Κύπελλο Αργεντινής, μονός αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Πρώτη νίκη μετά από πέντε για την Κρουσέρο (0-2-3), στο δεύτερο παιχνίδι της με τον νέο της προπονητή, συνεχίζει πάντως να βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Ακόμα μια ισοπαλία για την Λος Άντες (5η στα 7 πιο πρόσφατα), διατηρείται πάντως στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας και γλυκοκοιτάζει την άνοδο. Δείχνει αρκετά μπερδεμένο, για καμία από τις δυο δεν φαίνεται το κύπελλο να βρίσκεται στις προτεραιότητές τους.

134. ΛΑΝΟΥΣ - ΑΤΛ.ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ

Κύπελλο Αργεντινής, μονός αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Τέσσερα χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Λανούς στο πρωτάθλημα (0-2-2), στο πιο πρόσφατο έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Ροζάριο πραγματοποιώντας θετική εμφάνιση. Διέκοψε σερί επτά παιχνιδιών χωρίς ήττα η Ατλέτικο Τουκουμάν (4-3-0) με το 2-1 στην έδρα της Χιμνάσια Χουχούι, συνεχίζει πάντως να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία (3η) στοχεύοντας στην άνοδο. Δείχνει να το θέλει πιο πολύ η Λανούς, μιας και έχει χάσει αρκετό έδαφος στο πρωτάθλημα, οι αποδόσεις του άσσου πάντως δεν είναι και καμία ευκαιρία.

135. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Επαναληπτικός προημιτελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Στις καθυστερήσεις (92’) έχασε η Ιντερνασιονάλ στην Μπογκοτά από την Ιντ. Σάντα Φε και έτσι στη ρεβάνς του Πόρτο Αλέγκρε πρέπει να ανατρέψει την κατάσταση αν θέλει να βρεθεί στα ημιτελικά του Λιμπερταδόρες. Πανίσχυρη μπροστά στον κόσμο της (16-3-0 σε όλες τις διοργανώσεις) με 4/4 νίκες φέτος στη διοργάνωση. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό αναμένεται να έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, ικανή για την πρόκριση η οποία πληρώνει 1,91 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

136. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Πρώτος αγώνας για την τρίτη φάση του κυπέλλου Βραζιλίας, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση που ο φιλοξενούμενος κερδίσει με 2+ γκολ διαφορά ακυρώνεται ο επαναληπτικός αγώνας. Από την ήττα με 1-0 στην έδρα της Σπορτ Ρεσίφε έρχεται η Κοριτίμπα, πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση. Παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα η Πόντε Πρέτα (1-2-0), απέσπασε ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Κρουζέιρο στο τελευταίο. Σε καλύτερη κατάσταση φαίνεται να βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι, δεν δείχνει πάντως να τους ενδιαφέρει το κύπελλο, καθώς αναμένεται να παραταχθούν με πολλούς αναπληρωματικούς στην αρχική ενδεκάδα. Ομάδα που παραδοσιακά προχωράει στο Κύπελλο η Κοριτίμπα, ο ασιατικός άσσος -0,75 στο 1,825 της Βet365 βρίσκεται στις επιλογές των Young Guns.

137. ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ - ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ

Πρώτος ημιτελικός για την Απερτούρα Κολομβίας, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της Λα Εκιδάδ λόγω έργων στην έδρα της Τολίμα. Με φόρμα και ψυχολογία η γηπεδούχος, έχει σερί 6-6-0 στα πιο πρόσφατα και προέρχεται από την πρόκριση σε βάρος της πρωτοπόρου της κανονικής περιόδου Ατλέτικο Ουίλα, νικώντας την μάλιστα δυο φορές. Οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρόκριση επί της Τζούνιορ, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι οι αντίπαλοι τιμωρήθηκαν επειδή χρησιμοποίησαν 4 ξένους στο πρώτο παιχνίδι, χάνοντας το έτσι με 3-0 στα χαρτιά, ενώ στη ρεβάνς επικράτησαν με 1-0 σε παιχνίδι που δεν απέδωσαν καθόλου καλά. Δείχνουν να έχουν το προβάδισμα οι γηπεδούχοι, στο 2,10 βρίσκουμε τη νίκη τους στον Stoiximan.

138. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Επαναληπτικός προημιτελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Δύσκολα θα παίξει ανοιχτά η Ρίβερ καθώς αν δεχθεί γκολ νωρίς πολύ πιθανόν να αποχαιρετήσει και την διοργάνωση, περιμένουμε συντηρητικό ποδόσφαιρο από τους φιλοξενούμενους που θα προσπαθήσουν να κλέψουν τη νίκη. Διαχείριση του 1-0 θα περιμένουμε να κάνει η Κρουζέιρο, που πολύ δύσκολα θα πάρει μεγάλα ρίσκα. Στο 2,15 (Stoiximan) η απόδοση του να μην επιτευχθεί κάποιο τέρμα πριν το 28’. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

139. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΝΑΟΥΤΙΚΟ

Πρώτος αγώνας για την τρίτη φάση του κυπέλλου Βραζιλίας, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση που ο φιλοξενούμενος κερδίσει με 2+ γκολ διαφορά ακυρώνεται ο επαναληπτικός αγώνας. Άσχημο ξεκίνημα πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα η Φλαμένγκο (0-1-2), στο τελευταίο ηττήθηκε από την Αβαΐ με 2-1 πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση (αν και το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήταν αντικανονικό). Τρίτη σερί νίκη για την Νάουτικο, που βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της Serie B, χωρίς να έχει δεχθεί γκολ ως τώρα (3/3 under 2,5). Περίεργο σταύρωμα, για τους γηπεδούχους ακολουθεί και το κλάσικο με τη Φλουμινένσε, θα το προσπεράσουμε.

140. ΣΙΑΤΛ - ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

Πρόβλημα στο γκολ εμφάνισε το Σιάτλ κόντρα στο Κάνσας (0-0), όπου δεν κατάφερε να δημιουργήσει καμία καλή ευκαιρία.Θα δυσκολευτούν ξανά οι γηπεδούχοι, ειδικά αν δεν αγωνιστεί και πάλι ο Νιγηριανός άσσος Ομπαφέμι Μάρτινς(8 αγ./6 γκολ)κόντρα στο Κολοράντο,που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα μακριά από το σπίτι του, όπου παραμένει αήττητο (1-4-0). Τα περισσότεραunder2,5 έχουν οι φιλοξενούμενοι, ενώ οι δύο ομάδες διαθέτουν και τις καλύτερες άμυνες τηςMLS. Σαφής επιλογή τοunder2,5 σε απόδοση 1,85 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

141. ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ - ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ

Το Σολτ Λέικ θα προσπαθήσει να παίξει στην κόντρα με έναν έξυπνο τρόπο ώστε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι το Λος Άντζελες αμύνεται ψηλά και δεν έχει καλούς ακραίους μπακ. Ωστόσο, έχει σοβαρό πρόβλημα στο γκολ και θα είναι δύσκολο να νικήσει την άμυνα των γηπεδούχων, ειδικά σε ένα ματς που η κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων κάνει πιο προσεκτικούς τους αμυντικούς τους. Το Λος Άντζελες είναι πιο κοντά στη νίκη, αλλά δεν περιμένουμε να διαλύσει το Σολτ Λέικ και τοunder2,5 στο 1,775 τηςBet365 είναι αξιόλογο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

142. ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ - ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Κανονικά η φόρμα δείχνει ένα κλειστό ματς, με λίγα γκολ. Παρ’ όλα αυτά, το Πόρτλαντ εντός έδρας δεν χάνει εύκολα αλλά γενικά έχει κενά στην άμυνα. Η Ουάσινγκτον έρχεται από αρνητικά αποτελέσματα, όμως με την προσθήκη του Κορία μπορεί να βελτιωθεί στην οργάνωση και στην τελική προσπάθεια, ενώ η παράδοση δείχνει γκολ μεταξύ των δύο αντιπάλων. Ανεβάζουμε, λοιπόν, τον πήχη των προσδοκιών και θεωρούμε ότι το GG στο 2,02 του Stoiximan έχει αξία. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ