ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (4/3). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

166. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ

Πρώτοι προημιτελικοί για το τουρκικό κύπελλο,προβάδισμα δίκαιο για τους “κροκόδειλους”που έχουν φέτος το γκολ στο τσεπάκι.

167. ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ – ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

Νοκ-άουτ προημιτελικός για το δανέζικο κύπελλο,2/2 νίκες το 2015 η Σοντερίσκε (2-6-1 εντός, 5-11-3 συνολικά) για το πρωτάθλημα, αμφότερες με σκορ 1-0, μία ήττα (1-0 Άαλμποργκ), μια ισοπαλία (1-1 κόντρα στην πρωτοπόρο Μίντιλαντ) για τη Μπρόντμπι, που ζορίζεται πολύ εκτός (1-2-6). Δεν είναι αουτσάιντερ ο άσος, πάμε με το +0,25 ασιατικό των γηπεδούχων, σε ένα ματς με πολλή ισοπαλία μέσα.

168. ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ – ΡΙΝΤ

Ανάξιο λόγου στοιχηματικά.

169. ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ – ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ

Σε ουδέτερο το ματς (Σάλτσμπουργκ), κάτι σαν εξάποντο παραμονής, 4-3-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Γκρόντινγκ, η ουραγός Νέουσταντ μπορεί να μετράει 1-2-8 εκτός αλλά έρχεται από πολύ καλές εμφανίσεις, τόσο στο 3-3 στη Στουρμ Γκρατς όσο και στο 1-0 επί της Αούστρια. Πέρυσι οι δύο ομάδες είχαν μόνο διπλά στα μεταξύ τους παιχνίδια, 5,00 πληρώνει η επανάληψη του δράματος.

170. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΑΛΤΑΧ

Δεν είναι εμπιστοσύνης οι “μεγάλες” της Αυστρίας τη φετινή σεζόν, άλλωστε οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες.

171. ΤΡΕΝΚΒ. ΑΝΤΜΙΡΑ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Δεν είναι για τόσο μεγάλα χάντικαπ πλέον ηRedBullΣάλτσμπουργκ (7-2-2 εκτός), έχει αποδυναμωθεί αισθητά, μπορεί να τη δυσκολέψει η Αντμίρα (2-5-4 εντός).

172. ΕΒΙΑΝ – ΛΟΡΙΑΝ

Εξ αναβολής ματς πρωταθλήματος και παράλληλα εξάποντο παραμονής, τριπλή καθαρή, αμφότερες έρχονται από πολύ δυνατά αποτελέσματα. Ομάδες με επιθετικές αρετές, 8/12over2,5 και 7/12GGμετράει εκτός έδρας η Λοριάν (4-0-8 ρεκόρ), μπορεί να οδηγηθούμε προς τα εκεί, αλλά καλύτερα να περιμένουμε να δούμε πρώτα διαθέσεις στοlive.

173. ΛΕΙΨΙΑ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Πραγματικός θεσμός των εκπλήξεων το κύπελλο Γερμανίας, τα λεφτά, όμως, μόνο δεν φτάνουν στη Λειψία, που θέλει να πρωταγωνιστήσει στο θεσμό αλλά πολύ δύσκολα θα φανεί ανταγωνιστική απέναντι στη Βόλφσμπουργκ, με τους «Λύκους» να είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη και να παρατάσσονται (όπως κάνουν σχεδόν όλες οι ομάδες στη διοργάνωση) με βασικούς. Στο 1,60 το διπλό στον Stoiximan , με την επίθεση που διαθέτουν οι φιλοξενούμενοι παίζεται και το -1 (2,05) της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

174. ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Φάση των “16” του κυπέλλου Γερμανίας, νοκ-άουτ αγώνες,συχνές οι εκπλήξεις στο θεσμό και εδώ ελλοχεύει μια, βαριά η φανέλα της Αρμίνια Μπίλεφελντ, πρωτοπόρος της 3κατηγορίας με 11-1-2 ρεκόρ εντός, 9-0-1 μετράς στα δέκα τελευταία παιχνίδια της, σε εννέα κράτησε και το μηδέν πίσω. Από την άλλη και οι αποδόσεις είναι προσεγμένες, και η Βέρντερ σε καλή κατάσταση (5-1-0 έτρεχε πριν το 2-5 από την υπερηχητική φέτος Βόλφσμπουργκ), θα περιμένουμε να δούμε την 11άδα των φιλοξενούμενων πρώτα, επιλογή και τα γκολ, στοίχημα όμως παρακινδυνευμένο πάντα όταν μιλάμε για νοκ-άουτ παιχνίδι.

176. ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤΜΑΝ ΓΙΟΥΡΝΤΟΥ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Προσοχή στη φαβόρα Φενέρ, έχει ντέρμπι με τη Γαλατά το Σαββατοκύριακο.

177. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

NoΒet.

178. ΖΥΡΙΧΗ – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Νοκ-άουτ προημιτελικός για το ελβετικό κύπελλο,κοινή η έδρα των δύο ομάδων, πριν δύο εβδομάδες η Ζυρίχη επικράτησε με 0-2, χωρίς πάντως να παίξει μπάλα αξιώσεων (από το 16’ η Γκρασχόπερς αγωνίστηκε με 10 παίχτες), αμφότερες δεν δείχνουν σφριγηλές τη νέα χρονιά, η ψαλίδα στο σετ των αποδόσεων έχει κλείσει, πολύ λογικά κατά τη γνώμη μας.

179. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ

Εμφανές το προφανές.

180. ΣΙΟΝ – ΑΑΡΑΟΥ

Νοκ-άουτ προημιτελικός για το ελβετικό κύπελλο,δίνει πάντα έμφαση στο θεσμό η Σιόν (1-2-0 στο πρωτάθλημα το 2015), πολύ αδύναμη επιθετικά η Ααράου (0-8-4 εκτός στο πρωτάθλημα), ένα γκολ έχει σημειώσει μόλις στα οκτώ τελευταία επίσημα παιχνίδια της, όπως πάντα θα παίξει για το 0-0, δύσκολα βλέπουμε να βρίσκει δίχτυα. Τα κλασσικά σκορ 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1) δείχνουν να το καλύπτουν.

181. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΤΣΕΛΣΙ

Η Τσέλσι μοιάζει να σαν να πανηγύρισε δύο τίτλους στο τελευταίο ματς (πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ) και πλέον μπορεί να παίξει πιο συντηρητικά γνωρίζοντας ότι ακόμη και το Χ δεν είναι κακό αποτέλεσμα στην έδρα της Γουέστ Χαμ, που πάντως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση αγνοώντας τη νίκη εδώ και 6 επίσημα ματς. Στο 1,95 η εξαιρετική επιλογή του NG καθώς κανείς από τους δύο δεν δείχνει διάθεση να ρισκάρει από νωρίς, στο 4,32 η προκλητική επιλογή της ισοπαλίας με 0% γκανιότα στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

182. ΚΠΡ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Η Άρσεναλ πήρε δύσκολη νίκη κόντρα στην Έβερτον που ποτέ δεν το πίστεψε, η ΚΠΡ όμως διαθέτει και την έδρα και τη βαθμολογική ανάγκη για να παλέψει μέχρι τέλους για οτιδήποτε προκύψει. Το ματς ξεκινά από το GG του 1,73 καθώς η Άρσεναλ δέχεται γκολ στα 8/9 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της ανεξαρτήτου διοργάνωσης, από εκεί και πέρα μάλλον άκρως υπερβολικό το +1 ασιατικό χάντικαπ των γηπεδούχων στο 2,025 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε στοίχημα LIVE

183. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΛΕΣΤΕΡ

Η Σίτι καίγεται για νίκη καθώς δεν έχει το παραμικρό πλέον περιθώριο για απώλειες, η Λέστερ από την άλλη είναι καταδικασμένη να ψάχνει βαθμούς σε κάθε ματς ανεξαρτήτου βαθμού δυσκολίας. Η Σίτι δέχεται γκολ στα 12/18 τελευταία παιχνίδια της, η Λέστερ μπορεί να συνεισφέρει με την σειρά της στο over με τον συνδυασμό άσου και GG να πληρώνει 2,75 στον Stoiximan . Στο 1,73 η επιλογή να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Αγουέρο που έχει 3 γκολ και 2 ασίστ στα τρία τελευταία παιχνίδια των πολιτών. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

184. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.

Απάνεμο λιμάνι για τη Νιούκαστλ το “Σεντ Τζέιμς Παρκ” (6-4-3 ρεκόρ εντός), μετά την πεντάρα από τη Μάντσεστερ Σίτι αντέδρασε κερδίζοντας 1-0 την Άστον Βίλα. Στο σπίτι της έχει κερδίσει Τσέλσι και Λίβερπουλ φέτος, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-7-3 ρεκόρ εκτός) είναι φέτος κατώτερη και από τις δύο, ειδικά τον τελευταίο καιρόν δεν βλέπεται. 1Χ ή πάσο.

185. ΣΤΟΟΥΚ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Πραγματίστρια η Στόουκ (6-2-5 εντός), έχει τον τρόπο να φέρνει τα παιχνίδια στα μέτρα της, στα έξι τελευταία μετράει 4-1-1 χάνοντας μόνο από τη Μάντσεστερ Σίτι. Η Έβερτον (3-3-8 εκτός) συνεχίζει σταθερά τις χαμηλές πτήσεις, μια νίκη έχει πετύχει μόλις στα 11 τελευταία ματς πρωταθλήματος (1-4-6), λίγο δύσκολο να πάμε στον άσο από τη στιγμή που δίνεται σε τιμές φαβορί, αλλά προς τα εκεί κοιτάμε μόνο.

186. ΤΟΤΕΝΑΜ – ΣΟΥΟΝΣΙ

Καλή παράδοση κόντρα στους Ουαλούς διατηρεί η Τότεναμ (7-3-4 εντός), όλο και καλύτερα παίζει η ομάδα του Ποκετίνο, τίτλο πάντως δεν πήρε για ακόμα μια χρονιά (2-0 έχασε από την Τσέλσι στον τελικό του Λιγκ Καπ). Από δύο σερί νίκες έρχεται η Σουόνσι (4-3-6 εκτός), σωστό κρίνεται το σετ.

187. ΛΙΝΤΣ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Αρχίζει να παίρνει αυτό που αξίζει στο γήπεδο η Λιντς (7-4-6 εντός), δηλαδή τίποτα, 2/2 ήττες στα τελευταία από Μπράιτον (2-0) και Γουότφορντ (2-3), δεν τα κατάφερε η Ίπσουιτς (6-6-5 εκτός) στο ντέρμπι με τη Νόριτς (ήττα με 2-0) αλλά σίγουρα είναι καλύτερη ομάδα από τη Γιουνάιτεντ.

188. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Σαν να πετάει λευκή πετσέτα η Μπλάκπουλ (0-6-11 εκτός) μετά και το 1-3 από την 2από το τέλος Γουίγκαν, 15 βαθμοί σε 12 αγωνιστικές δεν καλύπτονται από μια ομάδα με το έλλειμμα ποιότητας των “tangerines”. Η Μπέρμιγχαμ (6-5-6 εντός) επέστρεψε στις νίκες έπειτα από οκτώ (0-5-3) με το 1-0 επί της ισχυρής Μπρέντφορντ, λογικά θα το καθαρίσει από νωρίς, διαφορετικά θα είμαστε με το δάχτυλο στην σκανδάλη γιαlategoal.

189. ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Σε απόσταση αναπνοής από τις θέσεις ανόδου έχει βρεθεί η Νόριτς, που έχει σούπερ ψυχολογία και είναι από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας. Με τον νέο της τεχνικό μετράει έξι σερί νίκες (στις 4/6 κέρδισε με 2+ γκολ διαφορά) και 8-1-1 σε δέκα αγωνιστικές! Η Γουίγκαν (3-3-10 μετά την αλλαγή τεχνικού) παραμένει προτελευταία και δείχνει εξαιρετικά δύσκολο να κοντράρει την ομάδα του Άλεξ Νιλ. Δεν είναι εύκολα τα χάντικαπ του ενός γκολ στην Τσάμπιονσιπ, αλλά η εικόνα των δύο ομάδων οδηγεί στο 1,975 του -1 ασιατικού άσου στην Bet365. Δεν περνάει απαρατήρητο ούτε το over (2,05), από τη στιγμή που προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

190. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Μεγάλη η αγάπη της Μπλάκμπερν (3-7-7 εκτός) τον τελευταίο καιρό για τα 2-3 γκολ και συγκεκριμένα τα σκορ 2-1/1-1, κάπου εκεί βλέπουμε να κινείται και το παιχνίδι της στο Σέφιλντ.

191. ΛΑΤΣΙΟ – ΝΑΠΟΛΙ

Πρώτος ημιτελικός του κυπέλλου, με τη ρεβάνς να ακολουθεί στις 8 Απριλίου. Η Λάτσιο έρχεται από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και εξαιρετική εμφάνιση στο 0-3 επί της Σασουόλο, ενώ στο Ολίμπικο φέτος σε όποιο ματς σκόραρε κέρδισε κιόλας (10-0-4 ρεκόρ σε πρωτάθλημα και κύπελλο)! Στη Νάπολι, η οποία έχασε με 1-0 στην Τορίνο στο τελευταίο της ματς, χάλασε ξανά το κλίμα και το μομέντουμ δείχνει να είναι με τους γηπεδούχους. Στο 1,73 προσφέρεται ο 1 DNB στον Stoiximan .Διαβάστε περισσότερα εδώ .

192. ΣΕΛΤΙΚ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Δεν έχει αντίπαλο στη Σκωτία η Σέλτικ, 4-0 κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική τη 2καλύτερη ομάδα της χώρας (Αμπερντίν).

193. ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ - ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ

Επτά ματς χωρίς νίκη (0-4-3) συμπλήρωσε η Άρμπροουθ (7-3-2 εντός) με το 3-3 κόντρα στην Έλγκιν (παιχνίδι που οι φίλου τουBetblogθα θυμούνται ότι επέστρεψε από 0-3 πίσω στο σκορ…), προτελευταία η Ιστ Στέρλινγκ (4-0-8 εκτός) αλλά έρχεται από τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία, η πιο πρόσφατη με 3-1 επί της ισχυρής Κουίνς Παρκ. Κρύβει παγίδες…

194. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΠΕΡΝΛΙ

Η Λίβερπουλ έχει τρομερή ψυχολογία από τα 11 ματς χωρίς ήττα που την έχουν φέρει μια ανάσα από την τετράδα. Μετά και τη νίκη επί της Σίτι θα ήταν αυτοκτονία οποιαδήποτε απώλεια βαθμών κόντρα σε μία Μπέρνλι που μετράει 7/7 ήττες στο Άνφιλντ χωρίς καν να σκοράρει. Στο 2,35 η συγκεκριμένη επιλογή στον Stoiximan , 1,75 πληρώνει το ενδεχόμενο να ανοίξει το σκορ πριν το 25ο λεπτό στην ίδια εταιρία, κάτι που έχει συμβεί και στα 6 τελευταία εκτός έδρας ματς της Μπέρνλι. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

195. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΟΝΑΚΟ

Μετά το 0-0 της Κυριακής στο πρωτάθλημα οι δύο ομάδες αναμετρώνται και στα προημιτελικά του κυπέλλου (νοκ-άουτ) με το νικητή να αυξάνει τις πιθανότητες του για το τρόπαιο. Λεωφορείο αναμένεται να στήσει ο Ζαρντίμ και να χτυπήσει αποκλειστικά με αντεπιθέσεις, ένα στιλ που του βγήκε στο Λονδίνο με την Άρσεναλ. Λόγω της σημασίας του αγώνα περιμένουμε ξανά ένα ματς με χαμηλό τέμπο και πολύ σκοπιμότητα κυρίως από την πλευρά των «Μονεγάσκων». Λογική επιλογή το under 2,25στο 1,825 της Bet365όπως και το να μην σημειωθεί γκολ στο πρώτο 30λεπτο των Young Guns (1,80/Stoiximan).Υπερβολικές οι τιμές τουXστο 3,70 ( Stoiximan ) όταν χωρίς νικητή έληξαν τα δύο φετινά παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα αλλά και τα έξι τελευταία γενικά (0-6-0).

196. ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

NoΒet.

197. ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ – ΑΤΛΑΣ

Υπερβολικές οι τιμές του διπλού, η Άτλας φέτος διαπρέπει εκτός έδρας, 3-0-1 στις εξόδους της για τη Μεξικανική Κλαουσούρα, την προηγούμενη αγωνιστική άλωσε την έδρα της Ατλέτικο Μινέιρο (0-1). Με την κόντρα είμαστε.

198. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΕΜΕΛΕΚ

Πάσο, 2/2 νίκες με μηδέν παθητικό στον όμιλο για την Έμελεκ, από την άλλη δεν θα κοντράρουμε βραζιλιάνικη ομάδα στην έδρα της.

199. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

ΝοBet.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ