ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (4/6).

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

2440. ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ

Αρκετά ανταγωνιστική ήταν η Αυστραλία στο Σάντερλαντ, χάνοντας με 2-1 από την Αγγλία, χωρίς όμως να έχει τα αστέρια της στην αποστολή. Κόντρα στην εθνική μας, θα δώσουν το παρών οι Κέιχιλ, Γιάννου, Μπερνς, τονώνοντας την επιθετική γραμμή των «καγκουρό». Βελτίωση επέδειξε η Ελλάδα στα φιλικά παιχνίδια του Μαρτίου, όπου σκόραρε από 2 γκολ κόντρα σε Μαυροβούνιο και Ισλανδία, αλλά η άμυνά της προβλημάτισε τον Μίκαελ Σκίμπε, αφού η εστία της παραβιάζεται συχνά-πυκνά. να ικανοποιήσουν τους Έλληνες ομογενείς της Αυστραλίας θα προσπαθήσουν οι διεθνείς μας, τόσο το Σάββατο στο Σίδνεϊ, όσο και την Τρίτη στη Μελβούρνη. Ανοικτό ματς αναμένουμε, όπου η τακτική θα έχει δευτερεύοντα ρόλο, με τοGGνα αποτελεί επιλογή στο υψηλό 2,10 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2469. ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ – ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ

Η Γκουανγκζού (3-1-2 εντός) έρχεται από τη νίκη με 1-0 επί της Σουγόν και συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες, όλες με το ίδιο σκορ. Παίζει όλα της τα ματς στο όριο και προς το παρόν της βγαίνει, αλλά δεν ξέρουμε για πόσο θα κρατήσει αυτό. Η πρωτοπόρος Γιεονμπούκ (2-3-0 εκτός) έχει τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα που δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Κάνει όλα της τα ματς σχετικά ροντέο, αφού έχει αρκετά καλή επίθεση και καταφέρνει να την αξιοποιήσει στο έπακρον. Δίνουμε τον πρώτο λόγο στη Γιεονμπούκ, αλλά το 1,90-1,95 δεν έχει τόσο αξία, όπως και τα πολλά γκολ, αφού η γηπεδούχος θα προσπαθήσει να σβήσει το ματς.

2631. ΤΑΝΖΑΝΙΑ – ΑΙΓΥΠΤΟΣ

Προτελευταία αγωνιστική για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα. Η Τανζανία ουσιαστικά έχει αποκλειστεί, έχει ελάχιστες ελπίδες που πραγματικά δεν γίνεται να είναι μέσα από τις δύο καλύτερες δεύτερες. Επίσης η Αίγυπτος έχει ήδη προκριθεί, αφού την τελευταία αγωνιστική παίζει με το Τσαντ που έχει φύγει από τα προκριματικά. Αδιάφορο ματς δεν θα μας απασχολήσει.

2625. ΜΠΟΥΡΟΥΝΤΙ – ΣΕΝΕΓΑΛΗ

Το Μπουρουντί παλεύει για να είναι μία από τις καλύτερες δεύτερες, αλλά έχει δύσκολο έργο. Πρέπει να κερδίσει λογικά τη Σενεγάλη για να έχει ρεαλιστικές ελπίδες. Έχει προκριθεί ήδη η Σενεγάλη στην επόμενη φάση και ουσιαστικά είναι αδιάφορη στο συγκεκριμένο ματς. Ματς που αν στο 70’ είναι ισόπαλο ίσως έχειlategoal, αν και χρειάζεται εικόνα.

2707. ΡΟΥΑΝΤΑ – ΜΟΖΑΜΒΙΚΗ

Η Ρουάντα κυνηγάει τις ελπίδες της για να πάρει μία από τις δύο καλύτερες δεύτερες θέσεις, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο στο σημερινό ματς. Η Μοζαμβίκη έχει ήδη αποκλειστεί αφού είναι τελευταία στον όμιλο χωρίς καμία ελπίδα ότι και να κάνει. Ο άσος 1,45 είναι δίκαια χαμηλός.

2728. ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ – ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Ντέγκερφορς, με τις δύο πρόσφατες συντριβές να έχουν χαλάσει για τα καλά το κλίμα στις τάξεις της, δε διαφέρει θεαματικά η κατάσταση στο στρατόπεδο της Λιουνγκσκίλε, η οποία αγνοεί την επιτυχία εδώ και πέντε αγωνιστικές (0-2-3), αν και στο τελευταίο έδειξε σημάδια βελτίωσης. Αμφότερες αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα στα μετόπισθεν, ενδεικτικό το ότι η πρώτη διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, ενώ η δεύτερη δέχθηκε γκολ στα 8/10 φετινά της. Περιμένουμε ανοιχτό ματς, με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για τη νίκη που θα τους προσφέρει βαθμολογική ανάσα, γεγονός το οποίο σε συνδυασμό με το ότι επιθετικά στέκονται αξιοπρεπέστατα, δημιουργεί ευνοϊκές προϋποθέσεις για επιβεβαίωση τουGG(1,70 /Bet365).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2726. ΑΦΚ ΓΙΟΥΝ. – ΦΡΕΪ

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΦΚ έπειτα από δυο αγωνιστικές, πέρασε με 3-1 από την έδρα της Σιριάνσκα και διατήρησε τη θέση της στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, μπροστά στο κοινό της έχει αποδειχθεί επίσης ιδιαίτερα αποτελεσματική (3-1-0 εντός). Η Φρέι ηττήθηκε με 0-2 από τη Ντάλκουρντ και έπεσε εντός της επικίνδυνης ζώνης, έχει δει την εστία της να παραβιάζεται από δυο φορές ακριβώς σε όλες τις εξόδους της (0-3-2 εντός, 3/5GG&over2,5). Σαφώς και η ΑΦΚ είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά με το 1,60 του άσου δεν έχουμε διάθεση να μπλέξουμε, προτιμότερο τοover1,5 τέρματα της γηπεδούχου στο 1,72 της Βet365,επιλογή που προκύπτει και από τις κακές αμυντικές επιδόσεις της Φρέι.

2725. ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ – ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ

Αδυνατεί να ορθοποδήσει η Άνγκελχολμς, η οποία αγνοεί την επιτυχία εδώ κι έξι αγωνιστικές (0-1-5), με τις εντός έδρας επιδόσεις της να είναι εξίσου απογοητευτικές (1-0-4). Στον αντίποδα, η Βάρμπεργκ προέρχεται από την σπουδαία επικράτηση επί της φορμαρισμένης Σίριους (1-0), έχοντας την ψυχολογία στα ύψη. Περιμένουμε από τους φιλοξενούμενους να κινηθούν σε ανάλογους ρυθμούς, επιβεβαιώνοντας το -0,25 ασιατικό διπλό, το οποίο πληρώνει 2,10 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2727. ΝΤΑΛΚΟΥΡΝΤ – ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ

Την ήττα εδώ και πέντε αγωνιστικές αγνοεί η Ντάλκουρντ, με τις ισοπαλίες να έχουν βέβαια την τιμητική τους (2-3-0). Σημαντική βελτίωση παρουσιάζει εσχάτως η Ατβίνταμπεργκ, η οποία μετά την επιβλητική επικράτηση επί της φορμαρισμένης ΑΦΚ (4-0), λύγισε και τη Βάρναμο (1-0), παρότι δε βρέθηκε σε καλή μέρα. Δεδομένου πως οι δύο ομάδες δεν έχουν σημαντικές διαφορές, καθώς και ότι οι φιλοξενούμενοι πορεύονται με την ψυχολογία στα ύψη, τότε υπερβολικό κρίνεται το 2,00 που πληρώνει στηνBet365 το +0,75 ασιατικό διπλό.Διάβασε περισσότερα εδώ .

2624. ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ – ΟΥΓΚΑΝΤΑ

Μάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες που κυνηγάν την πρόκριση και για να έχουν ρεαλιστικές ελπίδες είτε για την πρώτη θέση είτε για μία από τις δύο καλύτερες δεύτερες θέσεις θέλουν μόνο νίκη Αμφότερες παρουσιάζουν καλή εικόνα για τα δεδομένα τους και μπορούν να κάνουν την έκπληξη. Ματς που αν στο 70΄ είναι στην ισοπαλία λογικά θα έχουμε κάποιο ποντάρισμα σεlategoal.

2627. ΝΟΤΙΟ ΣΟΥΔΑΝ – ΜΑΛΙ

Αδιάφορο το Νότιο Σουδάν που δεν έχει καμία ελπίδα για να κάνει κάποια έκπληξη. Σε αντίθεση το Μάλι πολύ δύσκολα να χάσει την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση. Είναι αρκετά ανώτερο από την αντίπαλο του ομάδα και πιστεύουμε θα καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση. Το διπλό κοντά στο 1,70 είναι δίκαιο.

2626. ΝΑΜΙΜΠΙΑ – ΝΙΓΗΡΑΣ

Αδιάφορο ουσιαστικά παιχνίδι ανάμεσα στις δύο χειρότερες ομάδες του ομίλου που δεν έχουν ούτε βλέψεις ούτε ελπίδες για κάτι περισσότερο. Ματς που δεν αξίζει να ασχοληθούμε καθόλου.

2759. ΟΥΕΣΚΑ – ΛΟΥΓΚΟ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς.Με το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Οσασούνα την προηγούμενη αγωνιστική, η Ουέσκα καθάρισε και μαθηματικά με την υπόθεση παραμονή, έχει έτσι την ευκαιρία να απολαύσει την τελευταία της αγωνιστική υποχρέωση για φέτος. Η Λούγκο γνώρισε την τέταρτη ήττα της στις πέντε πιο πρόσφατες αγωνιστικές (1-0-4) με το 0-3 από την Ταραγόνα, το κακό της φίνις στο πρωτάθλημα δεν της επέτρεψε να πάει ψηλότερα από το μέσο της βαθμολογίας. Σε καλό μομέντουμ η Ουέσκα με 6 νίκες στα τελευταία εννέα παιχνίδια της (6-1-2), στα μάτια μας είναι σωστό φαβορί στο 2,08 του Stoiximan .

2758. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ – ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς.Χωρίς πολλά άγχη κύλησε η σεζόν της Νουμάνθια, εδώ και καιρό είχε φανεί ότι θα κατέληγε κάπου στο μέσο της κατάταξης, όπως και τελικά έγινε. Μετράει μόνο μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (1-2-2, 3/5GG&over2,5), στην έδρα της εναλλάσσει ισοπαλία με νίκη (τώρα είναι η σειρά της ισοπαλίας) εδώ και 10 ματς (5-5-0, 7/10GG). Έχει υποβιβαστεί εδώ και μερικές αγωνιστικές η Αλμπαθέτε, τουλάχιστον αποχαιρέτησε το κοινό της με ένα θετικό αποτέλεσμα (2-1 τη Μπιλμπάο Β), είναι μια από τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος μακριά από το σπίτι της (2-4-14 εκτός). Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξει κανείς με σημείο εδώ, μόνο προς τα πολλά τέρματα θα μπορούσαμε να κοιτάξουμε, αλλά οι τιμές είναι ψυλλιασμένες.

2757. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β' – ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς.Εδώ και καιρό έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία η Μπιλμπάο Β, αν και έπαιξε ωραία μπάλα κατά διαστήματα, τιμωρήθηκε λόγω της απειρίας και της αναποτελεσματικότητάς της. Είναι εννέα αγωνιστικές χωρίς τρίποντο (0-2-7), ενώ πρόκειται για την ομάδα με τις λιγότερες εντός έδρας νίκες στην κατηγορία (5-6-9 εντός). Η Τενερίφη δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από ένα απλό πλασάρισμα στο μέσο της βαθμολογίας, κέρδισε μόνο μια φορά στις πιο πρόσφατες επτά αγωνιστικές (1-3-3) αλλά και σε καμία από τις τελευταίες έξι εξόδους της (0-3-3). Σε αποδόσεις ελαφρού φαβορί η νίκη των μικρών Βάσκων, αν έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξουμε θα τους δίναμε ένα κλικ παραπάνω για να πάρουν τους τρεις βαθμούς, αφού πιστεύουμε ότι θα είναι πιο διψασμένοι προκειμένου να φύγουν από τη Σεγούντα με ψηλά το κεφάλι, αλλά σε κάθε περίπτωση το πάσο είναι η πιο συνετή επιλογή όταν μιλάμε για ένα παντελώς αδιάφορο παιχνίδι.

-----. ΕΣΘΟΝΙΑ – ΛΕΤΟΝΙΑ

Ματς στα πλαίσια του κυπέλλου της Βαλτικής, τα παιχνίδια αυτά πάντως έχουν περισσότερο χαρακτήρα φιλικών παρά επίσημων υποχρεώσεων. Η Εσθονία έχασε στο πρώτο της ματς στο τουρνουά από τη Λιθουανία με 0-2, την Τετάρτη πάντως επικράτησε σε ακόμα μια φιλική αναμέτρηση με 2-0 της Ανδόρας. Η Λετονία νίκησε τη Λιθουανία με 2-1 και χρειάζεται έναν ακόμα βαθμό για να κατακτήσει την πρώτη θέση του τουρνουά. Μικρές οι διαφορές των δυο ομάδων, δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να μπλέξουμε εδώ.

2428. ΒΕΣΤΜΑΝΑΕΪΑΡ -ΚΡ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

Δεύτερη κολλητή εκτός έδρας νίκη για τη Βεστμαναέιαρ χάρη στο 1-0 επί της Θρότουρ, μπροστά στο κοινό της πάντως απέτυχε να πάρει τους τρεις βαθμούς στα πιο πρόσφατα δυο παιχνίδια της (1-1-1 εντός). Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και για την ΚΡ Ρέικιαβικ με το 2-1 επί της Βάλουρ, δεν έχει πάντως ακόμα διπλό στις μέχρι στιγμής δυο εξόδους της (0-1-1 εκτός). Προς αποφυγή το 1,85 του διπλού, χωρίς ωστόσο να είμαστε ζεστοί ούτε για την κόντρα.No Bet.

2441. ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Με το αριστερό ξεκίνησε την προετοιμασία για τοEUROη Γερμανία, χάνοντας με 1-3 από τη Σλοβακία, σε ένα ματς, όπου ο Γιόακιμ Λεβ χρησιμοποίησε εναλλακτική ενδεκάδα. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές γενικά δεν πείθουν με τις εμφανίσεις τους μετά το Μουντιάλ του 2014, αλλά σίγουρα διαθέτουν την απαιτούμενη ποιότητα και εμπειρία για να βρουν άμεσα ρυθμό. Αρκετά καλό πρόσωπο δείχνει η Ουγγαρία, θα βασιστεί στην άμυνά της στα γήπεδα της Γαλλίας, αλλά στο Γκελζενκίρχεν αναμένεται να περάσει δύσκολες στιγμές. Πολύ χαμηλά κυμαίνεται ο άσος, η αξία βρίσκεται στον συνδυασμό του μεover2,5, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 1,75 στον Stoiximan , καθώς θεωρούμε πως τα «πάντσερ» άκουσαν το καμπανάκι που ήχησε στα αυτιά τους με την ήττα από τους Σλοβάκους και θα παρουσιαστούν μεταμορφωμένα και πεισμωμένα στην πρόβα τζενεράλε. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2771. ΣΙΡΙΟΥΣ – ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ

Τη δεύτερη ήττα της για φέτος γνώρισε η Σίριους με το 0-1 από τη Βάρμπεργκ, μπήκε έτσι στοπ στο σερί των τριών νικών που έτρεχε μέχρι τότε. Τέσσερα ματς χωρίς ήττα συμπλήρωσε η Τρέλεμποργκ (2-2-0) που βρίσκει με τον καρό τα πατήματά της στην κατηγορία, εκτός έδρας πάντως απέφυγε την ήττα μόνο στην τελευταία της έξοδο (1-0-3 εκτός). Φαβορί για τη νίκη η Σίριους, αλλά το 1,35 στον άσο μας στρέφει στο πάσο, δεν μας έχει πείσει ακόμα ότι μπορεί να σηκώσει τέτοιες τιμές.

2612. ΓΟΥΪΝΕΑ-ΜΠΙΣΣΑΟΥ - ΖΑΜΠΙΑ

Αρκετά σημαντικό ματς για τις δύο ομάδες αφού μαζί με το Κονγκό δίνουν μάχη ουσιαστικά για την πρώτη θέση που δίνει την απευθείας πρόκριση. Αμφότερες πραγματοποιούν καλή εμφάνιση σε ολόκληρη την προκριματική φάση. Παιχνίδι που θέλουμε στην ισοπαλία στο τέλος, ώστε μαζί με την εικόνα να ποντάρουμε στοlategoal.

2629. ΣΙΕΡΑ ΛΕΟΝΕ – ΣΟΥΔΑΝ

Μαθηματικά έχουν ελπίδες οι δύο ομάδες αλλά θέλουν συνδυασμό αποτελεσμάτων για να περάσουν και πρακτικά είναι δύσκολο να πετύχουν κάτι. Σίγουρα για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους θέλουν νίκη στο συγκεκριμένο ματς, άρα αν στο τέλος είναι ισόπαλο το ματς θα παίξουμε κάποιοlategoal.

2611. ΓΚΑΜΠΙΑ - ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ

HΓκάμπια δεν έχει καμία ελπίδα για να προκριθεί στην επόμενη φάση, απειροελάχιστες είναι και οι ελπίδες της Νότιας Αφρικής που για να κρατήσει τις πιθανότητες της θέλει δική της νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων. Ματς που αν είναι στο Χ στο τέλος θα παίζεται τοlategoalκαι θα αποτελέσει επιλογή μας εκτός απροόπτου.

2638. ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ – ΓΚΑΜΠΟΝ

Το ματς είναι στα πλαίσια του 9ου ομίλου της προκριματικής φάσης, αλλά στην ουσία είναι φιλικό, αφού η Γκαμπόν είναι η διοργανώτρια του Κόπα Άφρικα και δίνει μόνο φιλικά με τις υπόλοιπες ομάδες του γκρουπ. Από το 0-0 απέναντι στην Ουγγαρία έρχεται η Ακτή Ελεφαντοστού σε ένα ακόμα φιλικό τεστ που έδωσε εν’ όψει των επίσημων υποχρεώσεών της. Στον όμιλο διατηρεί ουσιαστικά την πρώτη θέση (αφού η Γκαμπόν συμμετέχει τυπικά εκεί) έπειτα από το 1-1 που πήρε στην έδρα του Σουδάν το Μάρτη. Η Γκαμπόν όπως προείπαμε δίνει μόνο φιλικά, αφού είναι η διοργανώτρια του Κόπα Άφρικα, ανησυχητικό το πιο πρόσφατο δείγμα της, αφού έχασε με 0-2 από τη Μαυριτανία. Φαβορί του 1,70 η Ακτή Ελεφαντοστού, δίκαιη μας φαίνεται η απόδοση αυτή, από τη στιγμή που δεν θα αγωνιστεί για τη Γκαμπόν ο σούπερσταρ Ομπαμεγιάνγκ, αλλά δεν θα ασχοληθούμε παραπάνω με το ματς δεδομένου ότι πρόκειται για μια αναμέτρηση στην οποία το αποτέλεσμα ελάχιστα απασχοληθεί τους δυο προπονητές.

-----.ΚΡΟΑΤΙΑ - ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ

Φιλικό παιχνίδι, για την Κροατία είναι το τελευταίο τεστ πριν από την έναρξη τουEuro, περισσότερο ως ξεμούδιασμα πρόκειται να χρησιμεύσει για τους ποδοσφαιριστές του Άντε Τσάτσιτς, το Σαν Μαρίνο είναι πολύ αδύναμο για να προβάλλει την οποιαδήποτε αντίσταση, ακόμα και σε μια αναμέτρηση φιλικού χαρακτήρα.

2442. ΑΥΣΤΡΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Πρόβα τζενεράλε για το μεγάλο ραντεβού στα γήπεδα της Γαλλίας αποτελεί το παιχνίδι κόντρα στην Ολλανδία για την Αυστρία. Η ομάδα του Κόλερ βασίζεται κατά πολύ στη γραμμή κρούσης της, είχε την έκτη πιο παραγωγική επίθεση των προκριματικών και στα φιλικά που ακολούθησαν, μέτρησε 4/4over2,5, μένοντας στο μηδέν για τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο του 2013! Στον αντίποδα, οι «οράνιε» πειραματίζονται ακόμα ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ, όπου δε θέλουν να ζήσουν τον ίδιο εφιάλτη με αυτά τουEURO. Άκρως επιθετική η φιλοσοφία των δύο ομάδων και το γεγονός πως πρόκειται για παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα, καθιστά τοover2,5 στο 2,025 τηςBet365, ακόμα πιο ελκυστική επιλογή.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2474. ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ - ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919

Πρώτη αναμέτρηση για τα μπαράζ παραμονής, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά την ολοκλήρωση και των δυο αναμετρήσεων δεν προβλέπεται παράταση, αλλά ευνοείται η ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική διάρκεια, δηλαδή η Σαλερνιτάνα.Με το 2-2 στην έδρα της Λιβόρνο στο φινάλε της κανονικής περιόδου, η Λαντσιάνο απέκτησε το δικαίωμα για μια δεύτερη ευκαιρία για τη σωτηρία μέσω της διαδικασίας των μπαράζ. Μέχρι και την Τετάρτη υπήρχε ο κίνδυνος να της επιβληθεί αφαίρεση βαθμών (κάτι που θα οδηγούσε στον απευθείας υποβιβασμό της) κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε δεκτό από την ομοσπονδία και έτσι θα παίξει τα ρέστα της στον αγωνιστικό χώρο. Η Σαλερνιτάνα με το 1-0 επί της Κόμο μπήκε και αυτή στη ζώνη των μπαράζ, για μεγάλο διάστημα της σεζόν βρισκόταν στη ζώνη του απευθείας υποβιβασμού αλλά τελικά κατάφερε να γλυτώσει τα χειρότερα, τουλάχιστον σε πρώτη φάση. Μόνο μια νίκη στα πιο πρόσφατα 11 παιχνίδια της έχει η Λαντσιάνο (1-4-5), ένα μόνο διπλό από την αρχή της χρονιάς μετράει η Σαλερνιτάνα (1-11-9 εκτός), δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε καμιά από τις δυο, ενώ και τα σετ που κυκλοφορούν μας φαίνονται σε γενικές γραμμές σωστά. Καθαρό πάσο για εμάς στην εν λόγω αναμέτρηση, με την επισήμανση ότι από τους γηπεδούχους θα λείψουν οι δυο πρώτοι σκόρερ, ο φορ Φεράρι (35 συμ./9 γκολ) και ο εξτρέμ Ντι Φραντσέσκο (36 συμ./8 γκολ).

2780. ΑΛΚΟΡΚΟΝ – ΕΛΤΣΕ

Αφού δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Χιρόνα, η Αλκορκόν μπαίνει με σαφώς λιγότερες ελπίδες για είσοδο στα πλέι-οφ στην τελευταία στροφή της Σεγούντα. Για την ακρίβεια, χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη και συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων. Η ίδια πάντως μπορεί να κάνει το καθήκον της, αφού υποδέχεται την παντελώς αδιάφορη και αρκετά ντεφορμέ Έλτσε. Θεωρούμε πως οι γηπεδούχοι θα μπουν δυνατά στο ματς και θα θελήσουν από νωρίς να σκοράρουν, ώστε να αγχώσουν τους συνδιεκδικητές της πρώτης εξάδας, ε πιβεβαιώνοντας τον άσο από το ημίχρονο, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 1,95 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2784. ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΛΕΓΚΑΝΕΣ

Ραντεβού με την ιστορία έχει η Λεγανές αφού βρίσκεται 90 λεπτά μακριά από την πρώτη παρουσία της στην Πριμέρα. Θετικό το γεγονός πως κρέμεται αποκλειστικά στα δικά της πόδια αρκεί να κερδίσει την βαθμολογικά αδιάφορη και ντεφορμέ Μιραντές (3-5-9 στα 17 τελευταία). Δύσκολα να «αυτοκτονήσει» και να χαραμίσει την σπουδαία προσπάθεια που έκανε όλη τη σεζόν. Απαγορευτικές οι αποδόσεις (1,47) όμως του διπλού, μεγαλύτερη αξία υπάρχει στον συνδυασμό 2 &under3,5 στο 2,17 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2785. ΟΒΙΕΔΟ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Ιδανική αυτόχειρας η Οσασούνα αφού δύο στροφές πριν το φινάλε έχασε εντός έδρας από την Ουέσκα και βρέθηκε εκτός των θέσεων που οδηγούν στα πλέι-οφ. Για να διεκδικήσει την άνοδο της πρέπει εκτός από τη νίκη με την Οβιέδο να ευνοήσουν και τα άλλα αποτελέσματα. Το χειρότερο σενάριο είναι να μην ηττηθεί καμία εκ των Σαραγόσα, Χιρόνα και Κόρδοβα αφού έτσι δεν της αρκεί ούτε η νίκη. Δεν μπορεί να προεξοφλείται τόσο πολύ η νίκη της Οσασούνα η οποία μάλιστα πληρώνει 1,60. Μόνο την κόντρα μπορούμε να σκεφτούμε, στο 2,25 παίζεται το 1Χ της Οβιέδο ( Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2783. ΚΟΡΔΟΒΑ – ΑΛΜΕΡΙΑ

Ακόμα ένα σταύρωμα που θα κρίνει πολλά, με την Κόρδοβα να θέλει να διατηρήσει τη θέση της στην εξάδα και την Αλμερία να κλειδώσει την παραμονή. Τρεις σερί νίκες συμπλήρωσαν οι γηπεδούχοι με το 1-0 στη Μαγιόρκα, φαίνεται ότι ξύπνησαν την κατάλληλη στιγμή. Σπουδαία νίκη για την Αλμερία με 2-1 επί της Μιραντές πριν από μια εβδομάδα, βρέθηκε έτσι στο +1 από τη γραμμή, αν κερδίσει σώζεται αυτομάτως, αν μείνει στο Χ θα πέσει μόνο αν κερδίσουν ταυτόχρονα τόσο η Πονφεραντίνα όσο και η Μαγιόρκα. Σημαδεμένη ισοπαλία για τους μπουκ το ματς αυτό, στο 2,00-2,10 η τιμή της, καταλαβαίνουμε τη λογική αφού η Κόρδοβα με το Χ κάνει τη δουλεία της, ενώ και η Αλμερία θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία με το αποτέλεσμα αυτό, πλην της μοναδικής περίπτωσης που αναφέραμε ακριβώς παραπάνω. Υπάρχει πάντως αρκετά ρεαλιστικό σενάριο που χαλάει τις συνθήκες για τον πιθανό συμβιβασμό (ταυτόχρονες νίκες των Μαγιόρκα και Πονφεραντίνα) γι αυτό και θεωρούμε πως δεν αξίζει να μπλέξουμε με την ισοπαλία στο ενενηντάλεπτο, αντιθέτως το Χ στο ημίχρονο φαντάζει ως προτιμότερη επιλογή, αφού περιμένουμε οι δυο ομάδες να μην πάρουν ιδιαίτερα ρίσκα στην αρχή και να δράσουν στην πορεία ανάλογα και με την εξέλιξη των υπόλοιπων παιχνιδιών, προς στιγμήν πάντως δεν έχουμε τιμές για αγορές ημιχρόνου, όταν αυτές ανοίξουν θα κινηθούμε αναλόγως με τις αποδόσεις που θα μας προσφερθούν.

2786. ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ – ΧΙΡΟΝΑ

Σε πλεονεκτική θέση για τη σωτηρία της η Πονφεραντίνα (+1 από την επικίνδυνη ζώνη) και για τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ ανόδου η Χιρόνα (+2 από δύο ομάδες στην 7η θέση) κάτι που σημαίνει πως με νίκη εκπληρώνουν σίγουρα τους στόχους τους. Σε διαφορετική περίπτωση και αναλόγως την εξέλιξη των άλλων αγώνων θα πρέπει να βγάλουν τα κομπιουτεράκια τους. Βέβαια αν είχαμε τη δυνατότητα θα τους παραπέμπαμε στο κατατοπιστικότατο κείμενο με όλα τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής που επιμελήθηκε άρτια οGiorgos_86 . Πιθανό σενάριο δείχνει να μην σημειωθεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τον Stoiximan να προσφέρει αυτό το ενδεχόμενο (under0,5HT) στο 2,40. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2787. ΤΑΡΑΓΟΝΑ – ΑΛΑΒΕΣ

Έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι-οφ η Ταραγόνα, έχει όμως αυξημένες πιθανότητες να κερδίσει ακόμα και την απευθείας άνοδο στην Πριμέρα, η νίκη για την ίδια είναι μονόδρομος και θα χρειαστεί παράλληλα να γκελάρει η Λεγανές στην έδρα της αδιάφορης Μιραντές για να το πετύχει. Έρχεται από τρεις σερί νίκες και οχτώ ματς χωρίς ήττα (5-3-0) και αποτελεί μια από τις μεγάλες εκπλήξεις της σεζόν, με τη σταθερότητα της σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς να είναι αξιομνημόνευτη. Η Αλαβές πανηγυρίζει την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία από την προηγούμενη εβδομάδα, πέτυχε την πέμπτη κολλητή της νίκη με το 2-0 επί της Νουμάνθια, φυσικά θα αγωνιστεί χωρίς άγχος στο φινάλε της σεζόν. Καθαρά εποχιακές οι τιμές, το 1,50 στον άσο προκύπτει στην ουσία αποκλειστικά και μόνο λόγω του μονόπλευρου κινήτρου των γηπεδούχων, παρόλα αυτά μας φαίνεται δύσκολο να σπάσει, αφού το μυαλό όλων στην Αλαβές είναι λογικό να βρίσκεται περισσότερο στα πανηγύρια παρά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Δεν θα μπλέξουμε πάντως με ένα τέτοιο σημείο, μόνο στοliveμπορεί να προκύψει κάποια επιλογή.

2781. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Έκανε το χρέος της η Βαγιαδολίδ στην έδρα της Έλτσε, πήρε τον πόντο που ήθελε και ανανέωσε την παρουσία της και την επόμενη σεζόν στη Σεγούντα. Τον ίδιο στόχο έχει και η Μαγιόρκα, που όμως βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση μιας και δεν κρατάει την κατάσταση στα χέρια της. Το μόνο που της απομένει είναι να κερδίσει στο γήπεδο μιας παντελώς αδιάφορης ομάδας και από κει και πέρα να περιμένει τα ευχάριστα νέα από τις αναμετρήσεις των Πονφεραντίνα, Αλμερία. Αστείο το 1,57 του διπλού όσο κι αν πιστεύουμε ότι οι νησιώτες θα πάρουν το ματς, προτιμότερο το 2,22 για το συνδυασμό διπλού & under 3,5, μιας και εικάζουμε πως το σκορ δεν θα ξεφύγει.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2782. ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Δεν τα κατάφερε η Γιαγκοστέρα παρά τις φιλότιμες προσπάθειές της τον τελευταίο καιρό και υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία μετά την ήττα της από τη Λεγανές. Αδιάφορη και απογοητευμένη στο φινάλε κόντρα στην Σαραγόσα, η οποία με έναν πόντο εξασφαλίζει 100% τα πλέι-οφ, όμως με νίκη τερματίζει σίγουρα τέταρτη και θα έχει το πλεονέκτημα της ρεβάνς στην έδρα της, τουλάχιστον στα ημιτελικά των πλέι-οφ. Καλή έδρα η Γιαγκοστέρα και πάρα πολλές ισοπαλίες η Σαραγόσα εκτός, ωστόσο έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα μόνο αν αυτοκτονήσουν οι φιλοξενούμενοι δεν θα κερδίσουν μια υποβιβασμένη και χωρίς ψυχολογία ομάδα. Αδιάφορο το 1,47 του διπλού, καλύτερο το 1,70 του Stoiximan για το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη δυο φορές η Σαραγόσα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2443. ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Ανεβασμένη ψυχολογικά η Σλοβακία, μετά από την τεράστια νίκη στην έδρα της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Γερμανίας. Με τη φόρα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις των προκριματικών η Βόρειος Ιρλανδία συνέτριψε τη Λευκορωσία στην τελευταία φιλική της αναμέτρηση. Πρόβα τζενεράλε ενόψειEURO, με τις δύο ομάδες να ξεχειλίζουν από ενθουσιασμό, λόγω της παρθενικής τους εμφάνισης στα τελικά της διοργάνωσης . Αμφότερες επέδειξαν τις επιθετικές τους αρετές στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με βάση τα στατιστικά κρίνεται υπερβολικό το 2,20 τουGGστηBet365, αυτό θα είναι η επιλογή μας.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2444. ΓΑΛΛΙΑ - ΣΚΩΤΙΑ

Τελευταίο φιλικό προετοιμασίας ενόψειEUROγια τους οικοδεσπότες Γάλλους, οι οποίοι επέδειξαν για μία ακόμη φορά την ποιότητα τους από τη μέση και μπροστά, στην επικράτηση επί του Καμερούν. Από την άλλη, η Σκωτία δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τις ανώτερες ποιοτικά ομάδες, κάτι που φάνηκε και στην εκτός έδρας ήττα από την Ιταλία. Συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις θέλουν να δώσουν οι «τρικολόρ», δεν μπορούν να τους κοντράρουν οι Βρετανοί, στο 1,97 προσφέρεται ο συνδυασμός άσσου καιover2,5 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2789. ΛΟΝΤΡΙΝΑ – ΤΟΥΠΙ

Έμεινε στο 1-1 κατά την υποδοχή της Παρανά η Λοντρίνα, αυτό ήταν το τρίτο της Χ στο πρωτάθλημα (1-3-1), σφιχτά και τα πέντε παιχνίδια της (5/5under2,5, σε κανένα δεν έβαλε ή δέχθηκε πάνω από ένα τέρμα). Τέταρτη ήττα σε πέντε αγωνιστικές για την Τουπί μεσοβδόμαδα (1-0-4), στις καθυστερήσεις της έκανε τη ζημιά η Τζόινβιλ (1-2), μετράει 2/2 ήττες μακριά από το σπίτι της. Καλύτερα τα ως τώρα στοιχεία που δείχνει η Λοντρίνα, της δίνουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά το 1,70 του άσου είναι ανεπαρκές, τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1 δίνουν μέση απόδοση 1,95 και αποτελούν σαφώς προτιμότερη επιλογή.

2791. ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ – ΣΕΑΡΑ

Τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα πήρε η Σαμπάιο έπειτα από τέσσερις κολλητές ήττες, μένοντας στο 0-0 κατά την υποδοχή της Μπραγκαντίνο, ούτε αυτό το αποτέλεσμα πάντως μπορεί να θεωρηθεί ικανοποιητικό αν και μπορεί να είναι μια αρχή για μια καλύτερη συνέχεια. Η Σεαρά έπειτα από δυο σερί ήττες επέστρεψε στις νίκες με το αρκετά τυχερό 2-1 επί της Γκοϊάς, είναι αρκετά ασταθής για την ώρα. Πολύ απρόβλεπτο ματς, σχεδόν στη μέση τα σετ, δεν θα πάρουμε θέση.

2790. ΟΕΣΤΕ – ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ

Η Οέστε έγινε η πρώτη ομάδα τηςSerieBπου υποχρέωσε τη Βάσκο σε απώλεια βαθμών, αποσπώντας ισοπαλία με 1-1, αυτό ήταν το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι της που επιβεβαιώνει το αμφίσκορο. Η Κρισιούμα έκανε το 3/3 στο γήπεδό της χάρη στο 1-0 επί της Αβαΐ, μακριά από το σπίτι της δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα κάποιο τρίποντο (0-1-1 εκτός). Δύσκολα γίνεται πρόβλεψη για τον τελικό νικητή εδώ, μόνο με τοGGστο 2,00 του Stoiximan μπορεί να ασχοληθεί κανείς, ακολουθώντας την τάση στα γκολ των γηπεδούχων, στην ίδια λογική και τοover2 στο 1,775 τηςBet365,βοηθούν προς την κατεύθυνση αυτή και οι τρεις απουσίες που θα έχει από τη μέση και πίσω η Κρισιούμα (θα λείψουν οι δυο βασικοί μπακ και ένας χαφ) .

2788. ΑΤΛ.ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ

Αν κι άξιζε κάτι παραπάνω, η Ατλέτικο Παραναένσε απέτυχε να αποφύγει την ήττα στην έδρα της Ιντερνασιονάλ (1-0), δεν ισχύει το ίδιο βέβαια για τη Σάντα Κρουζ, η οποία ηττήθηκε δίκαια στο ντέρμπυ με τη Σπορτ Ρεσίφε (0-1), πραγματοποιώντας τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση. Δίνουμε προβάδισμα στην έδρα, όμως θα αποφύγουμε τον κουτσουρεμένο άσο, ψάχνοντας την αξία στο καλοπληρωμένοGG(2,00 /Bet365),το οποίο ευνοείται τόσο από τον τρόπο παιχνιδιού των δύο ομάδων (μετρούν 3/4 και 4/5GGεσχάτως), όσο κι από τη μεταξύ τους παράδοση (γκολ εκατέρωθεν στα τρία τελευταία). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2792. ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ – ΓΚΟΪΑΣ

Από την πρώτη της απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα έρχεται η Βάσκο (4-1-0), καθώς έμεινε στο 1-1 με την Οέστε, διατήρησε ωστόσο τη θέση της στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Γκοϊάς συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο (0-2-2) με το 1-2 στην έδρα της Σεαρά, το μόνο καλό για εκείνη είναι ότι έχει βρει δίχτυα και στα πέντε παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (2/5over2,5, 4/5GG). Φαβορί η Βάσκο αλλά χωρίς αξία το 1,53 του άσου, οι πιο τολμηροί μπορούν να κοιτάξουν προς το 1 &over2,5 στο 2,65 του Stoiximan , περιμένοντας από τους φιλοξενούμενους να συμβάλλουν στο σκοράρισμα.

551. ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Θεωρητικά Κόστα Ρίκα και Παραγουάη είναι τα δύο αουτσάιντερ του ομίλου στον οποίο επίσης βρίσκονται ΗΠΑ και Κολομβία. Αυτονόητο πως ο νικητής της αναμέτρησης θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να «χτυπήσει» μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις. Μεγάλο πλήγμα αποτελεί η απουσία του Κέιλορ Νάβας για την Κόστα Ρίκα με την Παραγουάη να έχει περισσότερες εναλλακτικές λύσεις και ταλέντο σε όλες τις γραμμές. Θα στηρίξουμε το σενάριο της νίκης της Παραγουάης με χαμηλό σκορ καθώς και την ισοπαλία με 1-1 που δείχνει πιθανό αποτέλεσμα. Τα ακριβή σκορ 0-1/1-1/0-2/1-2 λοιπόν με το ανάλογο ποντάρισμα δίνουν μέση απόδοση 1,99 στηνBet365 ενώ ως γνωστόν σε περίπτωση λευκής ισοπαλίας (0-0) υπάρχει επιστροφή πονταρίσματος. Με το ασιατικό διπλό 0:0 στο 1,825 της Bet365 πορεύεται ο Vito ενώ από μακροχρόνια στοιχήματα έχουν ανέβει ήδη στα πινακάκια των Kyr_Lim και YoungGuns το ενδεχόμενο η Κόστα Ρίκα να είναι η ουραγός του 1ου ομίλουμε απόδοση 2,20. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2912. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΡΙΟΝΕΓΚΡΟ ΑΓΚΟΥΙΛΑΣ

Ρεβάνς της προημιτελικής φάσης των πλέι-οφ, δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθούν απευθείας πέναλτι.Με 1-1 ολοκληρώθηκε η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων, δίκαιο σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα. Φαβορί για τη νίκη η Ατλέτικο Νασιονάλ με όπλο την ισχυρή της έδρα (8-0-2 εντός), απέναντι σε μια Ριονέγρο που μετράει τέσσερις σερί εκτός έδρας ήττες, πάντως με το 1,35 του άσου δεν θα ασχοληθούμε σε καμία περίπτωση μιας και από τους γηπεδούχους λείπουν οχτώ ποδοσφαιριστές λόγω διεθνών υποχρεώσεων, αλλά και ο επιθετικός Μπερίο (17 συμ./8 γκολ) που αποβλήθηκε στο πρώτο ματς.

-----. ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ

Με στόχο να ανατρέψει την ήττα με 1-2 θα αγωνιστεί η Σάντα Φε, έντονα τα παράπονα της από τη διαιτησία στο ματς αυτό (φωνάζει για το πέναλτι με το οποίο έγινε το 0-1, αλλά και για τις δυο αποβολές στο δεύτερο ημίχρονο). Ποιοτικότερο σύνολο και με έδρα φρούριο η Σάντα Φε (7-2-1 εντός), η Κορτουλουά πάντως αναμένεται να αγωνιστεί χωρίς άγχος, αφού και μόνο η συμμετοχή της στα πλέι-οφ θεωρείται επιτυχία, κάτι που την καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνη. Προς αποφυγή το 1,30 του άσου, με τη Σάντα Φε να έχει αρκετές απουσίες λόγω διεθνών υποχρεώσεων, αν και θα ενισχυθεί με τους δυο ποδοσφαιριστές που αποβλήθηκαν στο πρώτο ματς (η ποινή τους μεταφέρθηκε στο Κλαουσούρα).

552. ΑΪΤΗ – ΠΕΡΟΥ

Μακράν πιο αδύναμη ομάδα -τουλάχιστον στη θεωρία- είναι η Αϊτή που ακόμα και με τις ομάδες της Καραϊβικής δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου στη ζώνη της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής για παράδειγμα σε τέσσερα ματς με Παναμά, Κόστα Ρίκα και Τζαμάικα δεν έχει βρει καν δίχτυα με απολογισμό μόλις έναν βαθμό (0-1-3). Λογικό φαβορί το Περού παρότι κατεβαίνει με ηχηρές απουσίες στο φετινό Κόπα Αμέρικα. Επιλογή του Kyr_Lim αποτελεί ο συνδυασμός 2 &over1,5στο 1,95 του Stoiximan ενώ όσον αφορά τα πιο μακροχρόνια στοιχήματα αξίζει η κόντρα της Αϊτής για να είναι η ομάδα με τα λιγότερα γκολ στη διοργάνωση (στο 2,20 πονταρίστηκε από τους YoungGuns ) αλλά και το να μην συγκεντρώσουν ούτε έναν βαθμό με τη συγκεκριμένη επιλογή (0 βαθμοί) να πληρώνει 1,85 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2816. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Η Κορίνθιανς (3-1-1) κέρδισε με 1-0 τη Σάντος με γκολ στο 82’, τρίτη σερί νίκη, όλες χωρίς να δεχθεί γκολ και με εκπληκτικές εμφανίσεις στην άμυνα και αφού βρίσκει σχεδόν πάντα το γκολ όλα είναι καλά και συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά. Η Κοριτίμπα (1-1-3) έχασε με 3-4 από τη Σαπεκοένσε σε ένα ματς ροντέο που βέβαια δεν άξιζε κάτι παραπάνω. Η θέση του προπονητή της, Ζίλσον Κλέινα, τρέμει αφού δεν είναι καθόλου καλή στην αρχή του πρωταθλήματος και τα επόμενα ματς θα κρίνουν το μέλλον του. Εκτός έδρας δεν είναι καθόλου καλή (0-0-2) ενώ η γηπεδούχος στο γήπεδο της έχει 2-1-0 στα τρία πρώτα ματς χωρίς να δεχθεί γκολ. Το να κερδίσει η γηπεδούχος χωρίς να δεχθεί γκολ στο 1,91 τουStoiximanέχει αξία και είναι στις σκέψεις μας.

2817. ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Η Σαπεκοένσε (2-3-0) κέρδισε με 4-3 την Κοριτίμπα σε ένα ματς ροντέο. Δίκαιη νίκη αν και είχε κάποιο μικρό σπρώξιμο από τη διαιτησία. Αήττητη στο πρωτάθλημα κάτι που δείχνει ότι γίνεται αρκετά καλή δουλειά. Η Φλουμινένσε (2-2-1) έμεινε στο 1-1 με την ελλιπή Ατλέτικο Μινέιρο, είχε μείνει πίσω στο σκορ μόλις στο 2’ και πίεζε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια πήρε τον βαθμό. Ο άσος 2,30 δεν έχει ιδιαίτερη αξία, έχει αρκετή ισοπαλία το ματς.

2818. ΑΒΑΪ - ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ

Ήττα μετά από τρεις αγωνιστικές για την Αβαΐ (2-1-0), καθώς έχασε δίκαια με 0-1 στην έδρα της Κρισιούμα, μπροστά στο κοινό της πάντως μετράει 2/2 νίκες. Η Κλαμπ Ρεγκάτας έρχεται από δυο συνεχόμενα τρίποντα, αν και δεν άξιζε απόλυτα κανένα από τα δυο, μετράει πάντως ήδη και δυο διπλά σε τρεις εξόδους (2-0-1 εκτός). Πιο κοντά στη νίκη κατά τη γνώμη μας βρίσκεται η Αβαΐ, θα θέλαμε όμως κάτι καλύτερο από το 1,85 στον άσο για να κοντράρουμε την αποτελεσματικότατη Κλαμπ Ρεγκάτας, υπό αυτές τις συνθήκες θα αρκεστούμε στο πάσο.

2819. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪAΝΙΕΝΣΕ – ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα για τη Γκοϊανιένσε έπειτα από την ήττα με 2-3 από τη Λουβερντένσε, η αλήθεια είναι ότι ο ως τώρα απολογισμός της (4-0-1) μάλλον την κολακεύει. Θετικός για τη Μπραγκαντίνο ο βαθμός στην έδρα της Σαμπάιο (0-0) έμεινε έτσι αήττητη και στο δεύτερο ματς με τον Τονίνιο Σεσίλιο στον πάγκο (είχε προηγηθεί το 2-1 επί της Τουπί), στο 1-1-3 πλέον ο απολογισμός της στηSerieB. Πλασματική θεωρούμε τη θέση της Γκοϊανιένσε, πιστεύουμε ότι έχει πάρει περισσότερα από όσα άξιζε και σιγά-σιγά θα αρχίσει να «διορθώνει» την πορεία της, με αέρα αλλαγής η Μπραγκαντίνο μετά την αλλαγή στον πάγκο, είναι ικανή να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, στο 1,90 το Χ2 στον Stoiximan .

553. ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ

Οι εμφανίσεις του Ισημερινού στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου (πρωτοπόρος με ρεκόρ 4-1-1 και νίκες επί της Αργεντινής και της Ουρουγουάης) αφήνουν πολλές υποσχέσεις και για το Κόπα Αμέρικα που θέλει να σπάσει την κατάρα να μην προκρίνεται καν από τους ομίλους. Η Βραζιλία παρά τις πολλές ηχηρές απουσίες προφανώς διαθέτει τον χαρακτήρα και την ποιότητα να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου. Επιλογή των YoungGuns το ασιατικό διπλό +0,5 με απόδοση 2,00 στην Bet365αφού εκτίμηση μας είναι πως ο Ισημερινός θα παρουσιαστεί αρκετά ανταγωνιστικός. Ενδιαφέρον μακροχρόνιο στοίχημα που έβαλαν στο παιχνίδι τους οι YoungGuns με απόδοση 3,50 στον Stoiximan είναι ο Ζόνας να αποτελέσει τον 1ο σκόρερ της Βραζιλίας στο τουρνουά. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ