ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (28/5). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

1982. ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ - ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ.

Η Σεονγκνάμ (3-1-1 εντός) κέρδισε τη Σανγκγιού με 2-3 στο τελευταίο της ματς και επέστρεψε στις νίκες μετά από την ήττα από την πρωτοπόρο Σεούλ με το ίδιο σκορ. Έκανε ακόμα ένα καλό ματς και δίκαια κέρδισε, παρότι έμεινε πίσω στο σκορ στην αρχή. Παραμένει ψηλά στη βαθμολογία και μόνο ένα βαθμό από τη Σεούλ (με έναν αγώνα παραπάνω), πιστεύουμε ότι η ουραγός και μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς νίκη (0-4-7) Ιντσεόν (0-2-3 εκτός), δεν θα της βάλει μεγάλα εμπόδια. Ο άσος του 1,73 έχει αξία, όπως και το -0,75 στο 1,95, το πρώτο έχει επιλέξει ο K. Plestis.

1983. ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ. – ΟΥΛΣΑΝ

Η Γιεγιού (3-2-0 εντός) έπαιξε αρκετά καλά με τους κατώτερους Γεονάμ και κέρδισε σχετικά εύκολα με 3-0. Ντούμπλαρε τις νίκες της μετά το 2-5 επί της Σουγόν. Η επιθετική της γραμμή είναι σε εξαιρετική κατάσταση, λογικό αφού εκεί δίνει το βάρος της. Η Ουλσάν (3-1-1 εκτός) κέρδισε με 2-4 τη Σουγόν και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ανεπιτυχής προσπάθειες. 7/10 over 2,5 έχει μέχρι τώρα η γηπεδούχος, πιστεύουμε θα επιβάλλει το ρυθμό της και η Ουλσάν θα τον ακολουθήσει. Ο Betol πόνταρε στα πολλά γκολ από νωρίς.

1994. ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ - ΣΟΥΟΝ ΣΙΤΙ

Η Γκουανγκζού (2-1-2 εντός) κέρδισε εκτός έδρας την ουραγό Ιντσεόν με 0-1, ντούμπλαρε τις νίκες της με το ίδιο σκορ, ήταν καλύτερη αλλά δεν διέλυσε την αντίπαλο της, όπως κάνουν αρκετές άλλες ομάδες. Η Σουόν (1-2-2 εκτός) μετά από τρεις σερί ήττες κέρδισε με 0-1 την Ποχάνγκ εκτός έδρας. Στάθηκε τυχερή σε κάποια σημεία του αγώνα και αυτό την ευνόησε για να πάρει το πολύτιμο τρίποντο. Περίεργη αναμέτρηση, με αρκετή ισοπαλία στα μάτια μας, περιμένουμε να κριθεί στο όριο. Πάσο.

1997. ΓΙΑΝΜΠΙΑΝ – ΛΙΑΟΝΙΝΓΚ

Η Γιανμπιάν (2-1-1 εντός) έχασε με 1-0 από τη Χεμπέι και επέστρεψε στις ήττες και στις φτωχές εμφανίσει μετά από δύο σερί παιχνίδια. Το γκολ που δέχτηκε ήταν οφσάιντ, αλλά η ήττα της ήταν δίκαιη. Η Λιαονίνγκ (1-2-2 εκτός) ηττήθηκε αρκετά εύκολα με 0-3 εντός έδρας από την πρωτοπόρο Κουανγκτσόου Εβεργκράντε. Πριν από αυτή την αναμενόμενη ήττα είχε δύο συνεχόμενες σβηστές ισοπαλίες με 0-0, παραμένει δίκαια στη ζώνη του υποβιβασμού. Ματς που πιστεύουμε θα κριθεί στο όριο, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βράζουν στο ίδιο καζάνι. Έχει αρκετή ισοπαλία.

2017. ΧΕΝΑΝ ΤΖΙΑΝΙΕ - ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΡΦ

Η Χενάν (2-1-1 εντός) έμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι στη λευκή ισοπαλία, αυτή τη φορά απέναντι στη Σαντόνγκ Λουνένγκ. Παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, μόλις μία ήταν δική της, αφού η αντίπαλος της άσκησε μεγαλύτερη πίεση, όμως κατάφερε να κρατήσει το μηδέν. Η Γκουανγκζού Ρ&Φ (2-0-3 εκτός) μετά την ήττα με 1-5 από τη Σανγκάη Σενχούα, έχασε με 0-1 από την Τσανγτσούν Γιατάι. Δεν έπαιξε άσχημα, έφτιαξε ευκαιρίες, αλλά είχε κακά τελειώματα και σε μία κόντρα δέχτηκε το γκολ της ήττα από την ουραγό. Σωστό line το 2,25, δεν θα αδικήσουμε κάποιον που θα παίξει under, αφού οι δύο ομάδες ρίχνουν το βάρος τους στην άμυνα.

2240. ΓΙΑΝΓΚΣΟΥ Σ. - ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΓΚΡΙΝ.

Η Γιανγκσού (4-1-0 εντός) έχασε από τη Τιαντζίν Τέντα και έμεινε κι άλλο πίσω από την πρώτη θέση και την Εβεργκράντε. Δεν έπαιξε καθόλου καλά και δίκαια ηττήθηκε. Η Χανγκτσόου (0-0-4 εκτός) συνεχίζει να μην παίζει καθόλου καλά και να αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά ματς (0-2-5). Στο τελευταίο της ματς είχε μικρή βελτίωση και έχασε μόνο με 1-0 από τη Σανγκάη ΣΙΠΓ. Η γηπεδούχος είναι ανώτερη και έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τη νίκη. Βέβαια ο άσος βρίσκεται στο 1,30-1,35.

2039. ΛΑΧΤΙ - ΠΑΛΟΚΕΡΧΟ ΒΑΝΤΑΑ

Τρεις σερί ήττες συμπλήρωσε η Λάχτι με το 0-2 από την Ίλβες, στην έδρα της τουλάχιστον βρίσκει δίχτυα με συνέπεια (2-1-1 εντός, 4/4 over 2,5, σκόραρε σε όλα). Η Βάνταα έρχεται από την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη της (3-1 την Ίντερ Τούρκου), βάζοντας στοπ σε αρνητικό σερί επτά αγωνιστικών (0-3-4). Η συνέχεια πάντως του πρωταθλήματος προμηνύεται δύσκολη, πέντε βασικοί ποδοσφαιριστές αποχώρησαν, ως αποτέλεσμα της κόντρας του προπονητή Κούτσι με τους βοηθούς του (προηγήθηκε η δική τους αποχώρηση από το σύλλογο), οριακές πλέον οι λύσεις. Τα εσωτερικά προβλήματα των φιλοξενούμενων έχουν ως αποτέλεσμα να πιέζονται οι τιμές στον άσο, στα επίπεδα που βρίσκεται τώρα το σημείο (γύρω στο 1,60) δεν αξίζει να ασχοληθούμε, κοιτάμε ωστόσο προς το over 1,5 των γηπεδούχων στο 1,80 της Bet365, το οποίο έχουν επαληθεύσει στα 3/4 εντός έδρας παιχνίδια τους και ενώ θα βρουν απέναντί τους τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, με τη Βάνταα να είναι αμφίβολο πως θα αντιδράσει σε δεύτερο ματς μέσα σε τόσο μικρό διάστημα και με ρόστερ της να έχει συρρικνωθεί κατά πολύ.

2040. ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ – ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ

Χωρίς μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις η Ροβανιέμι, έρχεται πάντως από δυο κολλητές ήττες και από τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-2-2), χάνοντας διαρκώς έδαφος στη βαθμολογία. Η Σεϊναγιόεν επικράτησε, έστω και οριακά, της Βάασα στο ντέρμπι (1-0), έχει χάσει μόλις ένα από τα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια της (3-2-1), αλλά μακριά από το σπίτι της δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα κάποιο διπλό (0-2-3 εκτός). Δύσκολο για εκτίμηση ματς, δεν θα πάρουμε θέση, αν και είναι λογικός ο ελαφρύς φαβοριτισμός των πιο ξεκούραστων γηπεδούχων.

2063. ΤΡΟΜΣΟ - ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08

Στα ύψη η ψυχολογία της Τρόμσο, πανηγύρισε το παρθενικό της διπλό για φέτος και ακολούθησε η πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου, αφήνοντας εκτός συνέχειας την τρίτη της βαθμολογίας, Οντ. Η Σάρπσμποργκ πέρασε και αυτή στους «8» του θεσμού, ωστόσο έπαιζε με σαφώς χαμηλότερης δυναμικής αντίπαλο. Εμφανές το πρόβλημά της στο γκολ, κάτι που αποτυπώνεται και από το γεγονός πως σκόραρε μόνο στις 2 από τις 6 εξόδους της. Ένα κλικ παραπάνω δίνουμε στους γηπεδούχους, με τον 0:0 ασιατικό άσο στο 1,875 τηςBet365 να έχει το προβάδισμα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2064. ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ – ΧΟΝΤ

Ακόμα μια άσχημη εμφάνιση και μια βαριά ήττα προσέθεσε στο ενεργητικό της η Φρέντρικσταντ με το 0-3 από την Ασάνε, βρέθηκε έτσι ξανά στον πάτο της βαθμολογίας, αφού έχασε στις 6/9 πρώτες αγωνιστικές (1-2-6). Έπειτα από τρεις σερί ήττες, η Χοντ επέστρεψε στις νίκες με το δίκαιο 1-0 επί της Ουλενσάκερ, μακριά από το σπίτι της πάντως αποδυναμώνεται, είναι χαρακτηριστικό ότι μετράει 4/4 εκτός έδρας ήττες ως τώρα. Χωρίς νίκη μπροστά στο κοινό της η Φρέντρικσταντ (0-1-3 εντός), το παιχνίδι είναι εντελώς απρόβλεπτο αφού καμία από τις δυο δεν πείθει, μένουμε μακριά.

2083. ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΕΡΕΜΠΡΟ

Δεν υπάρχει πιο αλέγκρο ομάδα στη Σουηδία από την Έρεμπρο, αυτό αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα της αφού μετράει τα περισσότερα over (9/11) στην κατηγορία, η πλειοψηφία των οποίων έληξε με 4+ γκολ. Δύσκολο το έργο της αυτή την αγωνιστική αφού επισκέπτεται τη Σόλνα για να αναμετρηθεί με την ΑΪΚ που πραγματοποιεί αψεγάδιαστη πορεία το Μάιο (4-1-0). Θα δώσουμε προβάδισμα στα πολλά γκολ, με περισσότερο ρίσκο θα κυνηγήσουμε το σύνολο τερμάτων 4-6 που πληρώνει 2,50 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2085. ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ – ΜΑΛΜΕ

Αρκετά καλή πορεία πραγματοποιεί η Έστερσουντ, ωστόσο στο παιχνίδι με τη Σούντσβαλ βγήκαν στη φόρα όλες οι αδυναμίες της, γνωρίζοντας το διασυρμό με 5-0, κάτι που αναμένεται να την επηρέασε σημαντικά στον τομέα της ψυχολογίας. Στον αντίποδα, το ηθικό της Μάλμε έχει εκτιναχθεί στα ύψη, αφού η ομάδα του Άλαν Κουν πάτησε για πρώτη φορά μετά την πρεμιέρα την κορυφή της Άλσβενσκαν, φτάνοντας τις τρεις διαδοχικές νίκες. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να εκμεταλλευτούν την αναμπουμπούλα που προέκυψε στο στρατόπεδο των νεοφώτιστων και να φύγουν με το τρίποντο από τη «Γιεμτρκραφτ Αρένα». Σε απόδοση 2,05 προσφέρει το -0,5 ασιατικό διπλό ηBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2084. ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ – ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ

Αγνώριστη η Γιόνσεπινγκ τον Μάιο, το μόνο ελαφρυντικό για το γεγονός πως συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι το δύσκολο πρόγραμμα αφού έπαιξε με ΑΪΚ, Νόρκεπινγκ, Χέλσινγκμποργκ και Έλφσμποργκ. Απεναντίας το ηθικό της Σούντσβαλ είναι στα ύψη μετά την 5αρα απέναντι στην Έστερσουντ. Από τη στιγμή που έχει τόσο μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα είναι ικανή να φύγει με βαθμούς και αυτή την αγωνιστική, στο 1,925 παίζεται το ασιατικό διπλό +0,25 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2086. ΝΤΑΛΚΟΥΡΝΤ – ΦΡΕΪ

Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς ήττα (1-3-0) συμπλήρωσε η Ντάλκουρντ με την ισοπαλία κόντρα στη Χάλμσταντ, ενώ η Φρέι επέστρεψε στις νίκες έπειτα από έξι αποτυχημένες προσπάθειες (0-4-2). Αμφότερων τα παιχνίδια εσχάτως έχουν γκολ κι από τις δύο πλευρές (3/4 και 7/8GGαντίστοιχα), όπως και παραδοσιακά τα μεταξύ τους στη συγκεκριμένη έδρα (4/5). Με βάση τα παραπάνω, αξία αποκτά στα μάτια μας το 1,97 που πληρώνει τοGGστον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2087. ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ – ΑΣΙΡΙΣΚΑ

Πάνω που έδειχνε να παίρνει τα πάνω της, η Ντέγκερφορς προσγειώθηκε απότομα χάνοντας με 0-6 από τη Σίριους, βρέθηκε έτσι εκ νέου εντός της επικίνδυνης ζώνης. Η Ασιρίσκα έμεινε στο 1-1 με τη Βάρμπεργκ στο δεύτερο παιχνίδι της μετά την απομάκρυνση του Φρέντχαϊμ (στο πρώτο επιβλήθηκε με 3-0 της Άνγκελχολμς), στο αμέσως προηγούμενο διάστημα είχαν προηγηθεί έξι σερί ήττες. Σε ανοδική τροχιά οι φιλοξενούμενοι, οι γηπεδούχοι δεν πείθουν, ενώ αναμένεται να είναι επηρεασμένοι και από την πρόσφατη 6αρα, ενδιαφέρουσες οι αποδόσεις αουτσάιντερ στα δεξιά του σετ.

2088. ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ – ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-1-3) συμπλήρωσε η Λιουνγκσκίλε με το βαρύ 0-4 από την Τρέλεμποργκ, μετριότατη η εκκίνηση που πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα. Ακόμα χειρότερα τα πράγματα για την Άνγκελχολμς, μετράει πέντε κολλητές ήττες (3-19 τα τέρματα της στο διάστημα αυτό), στο πιο πρόσφατο μάλιστα έπιασε πάτο γνωρίζοντας τη συντριβή με 0-7 από τη ΓΚΑΪΣ. Ευκαιρία για τη Λιουνγκσκίλε να επιστρέψει στις νίκες, απέναντι σε έναν αντίπαλο σε κρίση, αλλά το 1,60 του άσου είναι ανεπαρκές, δεν έχουμε διάθεση να ασχοληθούμε με την εν λόγω αναμέτρηση.

2107. ΕΛΒΕΤΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ

Φιλική αναμέτρηση. Δεν πραγματοποίησε καθόλου καλές εμφανίσεις στα φιλικά παιχνίδια του Μαρτίου (δύο ήττες από Βοσνία και Ιρλανδία) το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελβετίας, το οποίο βρίσκεται εν μέσω της βασικής προετοιμασίας ενόψει των τελικών του Euro. Πολλές προσδοκίες έχουν δημιουργηθεί για την εθνική ομάδα του Βελγίου, το σίγουρο είναι πως το ταλέντο ξεχειλίζει στην ομάδα του Μαρκ Βίλμοτς, ο οποίος θέλει να τσεκάρει κάμποσους ποδοσφαιριστές για να κάνει την τελική επιλογή του σε μερικές μέρες. Ψάχνεται ακόμα η Ελβετία που σίγουρα θα είναι επιθετική με σκοπό να βρει λύση στο σκοράρισμα, καλύτερες μονάδες το Βέλγιο που όμως έχει απουσίες στην άμυνα. Διόλου απίθανό το GG (1,91/ Stoiximan ).

2115. ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ - ΚΕΜΙ ΚΙΝΓΚΣ

Την πέμπτη της ήττα στις έξι τελευταίες αγωνιστικές γνώρισε η Ίντερ Τούρκου (1-0-5), χάνοντας από τη Βάνταα με 1-3, ακόμα και η μοναδική νίκη που πέτυχε στο διάστημα αυτό ήρθε με μεγάλη δόση τύχης (1-0 την Ίλβες σε ένα ματς που η αντίπαλος ήταν καλύτερη). Η Κέμι πήρε πολύτιμες ανάσες μεσοβδόμαδα, πιο πρόσφατο παιχνίδι της το 2-2 με τη Βάνταα το προηγούμενο Σάββατο, αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία, τα πηγαίνει πολύ καλά για την ώρα (4-2-2 συνολικά). Για κόντρα προσφέρονται οι γηπεδούχοι, οι μπουκ όμως έχουν πάρει τα μέτρα τους και έχουν ζυγίσει πολύ καλά τα σετ, οριακό το Χ2 σε τιμές γύρω στο 1,70.

2133. ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΜΟΛΝΤΕ

Η εβδομάδα που πέρασε, φανέρωσε πως η Ρόζενμποργκ βγάζει κούραση, με αποτέλεσμα να μειωθεί η απόσταση από τη δεύτερη θέση. Πολύ σοβαρή και δυνατή στο Τρόντχαϊμ, είναι αήττητη επί δύο χρόνια στο σπίτι της, αλλά θα αναγκαστεί να παίξει δίχως τρεις πολύτιμους παίκτες της. Ανεβασμένη η Μόλντε, πλησίασε στην κορυφή της βαθμολογίας και θα παίξει για ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Λέρκενταλ Στάντιον», όπου δεν έχασε στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της (1-2-0). Αδικείται από τις αποδόσεις η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, το +1 ασιατικό διπλό έχει το προβάδισμα σε απόδοση 1,75 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2135. ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ – ΣΙΡΙΟΥΣ

Πέντε ματς χωρίς τρίποντο μετράει πια η Βάρμπεργκ (0-3-2) έπειτα και από το -τυχερό- 1-1 απέναντι στην Ασιρίσκα, στο σπίτι της μάλιστα απέτυχε να κερδίσει στα πιο πρόσφατα τρία παιχνίδια της (1-1-2 εντός). Η Σίριους αρχίζει σιγά-σιγά να αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές της, συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες νίκες με το επιβλητικό 6-0 επί της Ντέγκερφορς, βρέθηκε έτσι στο -1 από την κορυφή. Ποιοτικότερη και σε καλύτερη κατάσταση η Σίριους, είναι δικαίως το φαβορί του αγώνα, σωστό το 2,025 του ασιατικού διπλού -0,5 στην Bet365, θα θέλαμε πάντως κάτι καλύτερο για να συμπεριληφθεί στις επιλογές μας .

2132. ΧΑΛ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Τεράστιο ματς στο «Γουέμπλεϊ» ανάμεσα σε Χαλ & Σέφιλντ Γουένσντεϊ, τελικός των πλέι-οφ της Τσάμπιονσιπ, ο νικητής κερδίζει εκτός από την άνοδο στην Πρέμιερ και 200 εκ. λίρες! Τα χρειάστηκε στα ημιτελικά η Χαλ, μπορεί στο πρώτο ματς με αντίπαλό την Ντέρμπι να έκανε περίπατο εκτός έδρας με 0-3, όμως στον επαναληπτικό δέχτηκε δύο γρήγορα γκολ και κινδύνευσε σε πολλές περιπτώσεις στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό. Τέταρτη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η ομάδα του Στιβ Μπρους που είχε εξ αρχής στόχο την άνοδο στην Πρέμιερ, σίγουρα πολύ πιο έμπειρη των αντιπάλων της. Μπορεί να εμφανίστηκε σαν αουτσάιντερ η Σέφιλντ Γουένσντεϊ πριν την έναρξη των πλέι-οφ, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να πετάξει έξω την Μπράιτον (2-0 εντός, 1-1 εκτός) και να βρεθεί στο «Γουέμπλεϊ». Έκτη στη βαθμολογία της Τσάμπιονσιπ, κανείς δεν περίμενε να φτάσει μέχρι εδώ, καλείται τώρα να σταθεί όρθια στο σημαντικότερο ματς της σύγχρονης ιστορίας της (τελευταία φορά που βρέθηκε στην Πρέμιερ τη σεζόν 1999-2000). Ζόρικο ματς για προβλέψεις, από τη μία η ποιοτικότερη και πιο έμπειρη Χαλ και από την άλλη ο ενθουσιασμός και άγνοια κινδύνου της Σέφιλντ. Πολύ πιθανό το θρίλερ να διαρκέσει μέχρι τέλους, 3,25 πληρώνει η ισοπαλία στην Bet365.

----. ΣΠΕΤΣΙΑ – ΤΡΑΠΑΝΙ

Με τη νίκη της κόντρα στην Τσεζένα, η Σπέτσια κατάφερε, μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες, να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ. Να συνεχίσει το απίστευτο αήττητο σερί 16 αγώνων (12-4-0) και να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα έδρας θέλει η Τραπάνι, έτσι ώστε να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στην άνοδο στα μεγάλα σαλόνια για πρώτη φορά στην ιστορία της. Αφεντικό στις φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις η ομάδα του Σέρσε Κόσμι, καθώς κέρδισε με 5-1 και 1-2 την επερχόμενη αντίπαλο της, νομίζουμε ότι μπορεί να αποσπάσει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Στο 1,85 το +0,25 ασιατικό διπλό στηBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2139. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ - ΡΕΑΛ ΓΚΑΡΚΙΛΑΣΟ

Δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα η Κριστάλ, καθώς το ματς κόντρα στην Κομερσιάντες αναβλήθηκε. Μέτριο ξεκίνημα στο Κλαουσούρα για τους γηπεδούχους, με μία ήττα και μία νίκη. Για το ματς κόντρα στη Γκαρσιλάσο θα απουσιάσουν αρκετοί βασικοί λόγω εθνικών. Σχετικά εύκολη νίκη για τη Γκαρσιλάσο την προηγούμενη αγωνιστική, αξιοποιώντας για άλλη μία φορά την έδρα της, 1-0 κόντρα στη Σαν Μαρτίν. Ο άσος δεν είναι για τόσο χαμηλά, ούτε όμως σκεφτόμαστε την κόντρα, καθώς η Γκαρσιλάσο «χάνεται» στα εκτός έδρας ματς.

2165. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟΥ - ΒΙΛΑ ΤΕΡΕΖΑ

Προτελευταία αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Ουρουγουάης. Δύο σερί νίκες μετράει η Λίβερπουλ, με τις πιθανότητές της για παραμονή στην κατηγορία να μεγαλώνουν. Πλέον βρίσκεται στο -2 από τον τελευταίο της αντίπαλο εκτός ζώνης υποβιβασμού, έχει όμως το πλεονέκτημα ότι οι βαθμοί της μετράνε διπλοί. Ήδη υποβιβασμένη η Βίγια Τερέσα, καταστρώνει τα σχέδια της για την επόμενη χρονιά. Άσος.

2163. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΕΝΤΙΣΤΑΣ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Αναμέτρηση με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι αγνοούν τη νίκη για δύο αγωνιστικές, αναζητούν βαθμούς για την αποφυγή του υποβιβασμού, βρισκόμενοι στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Μόνο νίκη αναζητά η Νασιονάλ για να παραμείνει σε τροχιά τίτλου, προερχόμενη από την ήττα σοκ με 2-0 εντός έδρας κόντρα στη Ντανούμπιο. Το ματς θα απασχολήσει στο live.

2142. ΦΕΝΙΞ - ΕΛ ΤΑΝΚΕ ΣΙΣΛΕΪ

Αναμέτρηση με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς οι φιλοξενούμενοι μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής υποβιβάστηκαν και μαθηματικά, ενώ οι γηπεδούχοι (προερχόμενοι από δύο σερί ήττες), αναζητούν βαθμούς για την έξοδο στο Σουνταμερικάνα. Ο άσος εύκολα ή δύσκολα θα κάνει την εμφάνισή του.

2143. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΔ

Ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς οι γηπεδούχοι δεν έχουν σωθεί ακόμα μαθηματικά, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι αδιάφοροι. Από την ισοπαλία 2-2 κόντρα στην Πλάσα Κολόνια προέρχεται η Ράσινγκ, από την ήττα με 1-0 κόντρα στην Σουντ Αμέρικα η Χουβεντούδ. Ασταθής αμυντικά η Ράσινγκ, η οποία είναι αναγκασμένη να ψάξει για βαθμούς. Ελαφρύ προβάδισμα στον άσο.

2141. ΝΤΑΝΟΥΜΠΙΟ - ΜΟΝΤ. ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ

Από μεγάλη νίκη προέρχεται η Ντανούμπιο, κερδίζοντας την Νασιονάλ με 2-0 εκτός έδρας, μειώνοντας έτσι της ελπίδες της αντιπάλου της για τον τίτλο. Από μεγάλη νίκη έρχονται και οι Γουόντερερς, 4-1 εντός έδρας την επίσης διεκδικήτρια του τίτλου Πενιαρόλ. Το ματς έχει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς οι Γουόντερερς αναζητούν βαθμούς για την έξοδο στο Σουνταμερικάνα. Το ασιατικό διπλό +0,25 αποτελεί επιλογή.

1427. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η μεγάλη στιγμή για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους έφτασε. Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, το παιχνίδι με το οποίο κλείνει κάθε σεζόν τα τελευταία χρόνια, διεξάγεται φέτος στο Μιλάνο και θα έχει χρώμα ισπανικό. Οι δύο ομάδες της Μαδρίτης, Ρεάλ και Ατλέτικο, κοντράρονται ξανά μετά από δύο χρόνια στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τη «βασίλισσα» να είναι η νικήτρια της προηγούμενης συνάντησής τους, σηκώνοντας το τρόπαιο για δέκατη φορά στην τεράστια ιστορία της. Τότε, οι «ροχιμπλάνκος» είχαν κλατάρει από την κούραση, τώρα όμως μοιάζουν πιο έτοιμοι για να διεκδικήσουν το ευρωπαϊκό στέμμα και να αποδείξουν σε όλους πως πλέον πρέπει να συγκαταλέγονται στα κορυφαία κλαμπ της γηραιάς ηπείρου. Ωστόσο, παρότι θεωρούμε πως η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έχει το προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου, δε θα ρισκάρουμε με σημείο. Επιλογή μπορεί να αποτελέσει το under 2 στο 2,10 της Bet365, κάτι που ευνοείται τόσο από την αμυντική προσέγγιση των «Τσόλο» και «Ζιζού», όσο και από τα στατιστικά των δύο μονομάχων, αφού πρόκειται για τις κορυφαίες άμυνες του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Τέλος, η κρισιμότητα του αγώνα και ο χαρακτήρας του ντέρμπι, μας ωθούν στο over 7 κάρτες, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 1,80 στην Bet365 και έχει ως σύμμαχο την παράδοση, αφού στα τελευταία δέκα μαδριλένικα ντέρμπι, βγήκαν κατά μέσο όρο 8,2 κάρτες. Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο η Bet365, όσο και ο Stoiximan, έχουν την κλασική τους προσφορά με τα 25 ευρώ. Διαβάστε όρους και προϋποθέσεις εδώ και εδώ αντίστοιχα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2145. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ

Την πρώτη τους νίκη αναζητούν Κρουζέιρο και Αμέρικα Μινέιρο μιας και αμφότερες δεν έχουν ξεκινήσει καλά. Ειδικά η «ραπόζα» που έρχεται από βαριά ήττα (4-1) με τη νεοφώτιστη Σάντα Κρουζ με τον Πάουλο Μπέντο να δείχνει πως θα χρειαστεί κάποιο χρόνο προσαρμογής στον πάγκο της. Κρύβει βαθμό δυσκολίας η αναμέτρηση με την Αμέρικα Μινέιρο αφού συν τοις άλλοις είναι και κλάσικο Μινεϊράο. Κάποια στιγμή όμως η «ραπόζα» θα συνέλθει, ιδανική ευκαιρία της παρουσιάζεται τώρα με την απόδοση του άσου όμως να κρίνεται πολύ χαμηλή. Το συνδυαστικό ποντάρισμα της νίκης της με 1 ή 2 γκολ διαφορά δίνει μέση απόδοση 1,91 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2148. ΤΖΟΪΝΒΙΛ – ΛΟΝΤΡΙΝΑ

Για δεύτερη σερί αγωνιστική έμεινε άσφαιρη η Τζόινβιλ, φεύγοντας με σκυμμένο κεφάλι από την έδρα της Μπαΐα (0-1), την κολακεύει το τελικό σκορ, με το κίπερ Αζενόρ να τη σώζει σε πολλές περιπτώσεις. Εμφανές το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και στην επίθεση στο ξεκίνημα της χρονιάς (0-2-1, 3/3 under 2,5, 2/3 NG), ο προπονητής της ζητάει διαρκώς ενίσχυση στη γραμμή κρούσης, ενώ είναι και ιδιαίτερα επιβαρυμένη από τα αλλεπάλληλα παιχνίδια. Η Λοντρίνα πανηγύρισε την παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα μεσοβδόμαδα, χάρη στο 1-0 επί της Νάουτικο, ήταν ανταγωνιστική και στο αμέσως προηγούμενο, φεύγοντας με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Γκοϊάς (1-1). Για κόντρα προσφέρονται οι γηπεδούχοι, υποψιασμένες όμως οι τιμές, δεν μας αφήνουν ιδιαίτερα περιθώρια ενασχόλησης, τα λίγα τέρματα δείχνουν επίσης καλή περίπτωση.

2147. ΑΒΑΪ – ΣΕΑΡΑ

Με 1-1 ολοκληρώθηκε η μεσοβδόμαδη έξοδος της Αβαΐ στην έδρα της Λουβερντένσε, στο γήπεδό της ξεκίνησε ιδανικά τις φετινές της υποχρεώσεις κερδίζοντας το προηγούμενο Σάββατο τη Σαμπάιο με 2-0. Η Σεαρά έχασε για πρώτη φορά φέτος την Τρίτη (0-1 από την Ατλέτικο Γκοϊανένσε), στην ως τώρα μοναδική της έξοδο πέρασε με 3-0 από την έδρα της Κλαμπ Ρεγκάτας, με το σκορ πάντως να μην λέει όλη την αλήθεια για την εικόνα του αγώνα. Πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση, όπως σωστά υποδηλώνουν και τα σετ που κυκλοφορούν, ένα κλικ θα δώσουμε προς τα αριστερά, από διαίσθηση και μόνο. Προτιμότερη επιλογή σε κάθε περίπτωση το πάσο εδώ.

2146. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ - ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ

Κλάσικο Γκοϊανιένσε με έχθρα στην κοινή έδρα των δυο ομάδων. Το απόλυτο με 3/3 νίκες μετράει ως τώρα στο πρωτάθλημα η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, όλες οι νίκες της έχουν έρθει με 1-0, πιο πρόσφατη εκείνη της Τρίτης στην έδρα της Σεαρά, χωρίς να την αξίζει απόλυτα. Το εμπόδιο της Βάσκο αποδείχθηκε ανυπέρβλητο για τη Βίλα Νόβα, χάνοντας τελικά με 0-2 σε ουδέτερο, στη μοναδική της έξοδο ως τώρα ήταν ανταγωνιστική, αλλά υπέκυψε τελικά στη Νάουτικο με 2-3. Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, περιμένουμε κλειστό ματς στο οποίο θα κυριαρχήσει το πάθος και η δύναμη, δεν μπλέκουμε υπό αυτές τις συνθήκες .

2149. ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ – ΜΠΑΪΑ

Ιδανικό το ξεκίνημα της Βάσκο για την ώρα, μετράει 3/3 νίκες κρατώντας σε όλες ανέπαφη την εστία της (7-0 τα τέρματά της ως τώρα), θέλει από νωρίς να δείξει ποιος είναι το αφεντικό της κατηγορίας. Αήττητη συνεχίζει και η Μπαΐα, στο 2-1-0 ο δικός της απολογισμός, πάρα πολύ καλές οι εντυπώσεις που έχει αφήσει και στα τρία παιχνίδια της. Λογικό φαβορί η Βάσκο, παρόλα αυτά θεωρούμε ότι δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που αφήνει άριστες εντυπώσεις για την ώρα, δεν πιάνεται από πουθενά το εν λόγω ματς, γι αυτό και θα το αποφύγουμε.

1534. ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Απογοήτευση κουβαλάει η Γοδόι, αφού έχασε μέσα από τα χέρια της τη χρυσή ευκαιρία να διεκδικήσει το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Στον αντίποδα, η Εστουδιάντες αν και ζορίστηκε, κατάφερε να κλειδώσει τη δεύτερη θέση για την οποία πάλευε εξ’ αρχής, τρέχοντας ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί δέκα αγωνιστικών (6-4-0). Η φόρμα και η ψυχολογία των δύο ομάδων, σε συνδυασμό με το γεγονός πως θα απουσιάσουν οι δύο πρώτοι σκόρερ των τυπικά γηπεδούχων, μας ωθούν στο -0,25 ασιατικό διπλό, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 1,825 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2174. ΜΕΞΙΚΟ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Φιλικό ματς που θα διεξαχθεί στην Ατλάντα των ΗΠΑ. Για το Κόπα Αμέρικα προετοιμάζονται οι δυο ομάδες, το Μεξικό έρχεται από έξι σερί νίκες σε επίσημα και φιλικά, χωρίς καν να δεχθεί γκολ, η Παραγουάη μετράει 2-3-1 στα τελευταία έξι για προκριματικά του Μουντιάλ. Χωρίς Βέλα και Τζιοβάνι ντος Σάντος το Μεξικό, χωρίς Σάντα Κρουζ και Ορτιγόσα η Παραγουάη, αμφίρροπη προμηνύεται η αναμέτρηση και από τη στιγμή που το αποτέλεσμα της περνάει σε δεύτερη μοίρα για τους δυο προπονητές, δεν βλέπουμε το λόγο να εμπλακούμε.

2175. ΑΤΛ.ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ

Ενθαρρυντικά τα δείγματα γραφής της Φιγκεϊρένσε ως τώρα, μπορεί να μην έχει κερδίσει ακόμα αλλά δεν έχει ηττηθεί κιόλας. Αήττητη λοιπόν αλλά με 3/3 ισοπαλίες, οι δύο πιο πρόσφατες με το ίδιο σκορ (2-2) εκτός με Κρουζέιρο και εντός με Σάντος. Με αμυντικούς προσανατολισμούς θα παραταχθεί στην «Αρένα Μπαϊσάδα» απέναντι στην Ατλέτικο Παραναένσε που βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό (0-1-2). Δικαίως προσφέρεται ως φαβορί η Παραναένσε που είναι παραδοσιακά δυνατή στην Κουριτίμπα. Δεν πηγαίνει το χέρι όμως στην στήριξη της «φουρακάο», ίσα-ίσα χωράει κόντρα με το ασιατικό διπλό +0,75 στο 1,90 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2176. ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΓΟΥΑΪΤΚΑΠΣ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Το Βανκούβερ (4-2-1 εντός) σταμάτησε το σερί του των τριών σερί νικών με την ήττα από το Πόρτλαντ με 4-2, χωρίς να παίξει καθόλου καλά. Δεν άξιζε τίποτα παραπάνω από την αναμέτρηση, προβλημάτισε έντονα για τα επόμενα ματς, ευτυχώς όμως για εκείνο έχει ευκαιρία για νίκη αφού αντιμετωπίζει στον Καναδά το κάκιστο εκτός έδρας Χιούστον (0-0-6 εκτός). Βέβαια η φυγή του Κόιλ μπερδεύει τα πράγματα, όμως δεν πιστεύουμε ότι ο υπηρεσιακός τεχνικός θα αλλάξει αρκετά πράγματα. Ο άσος του 1,65 δεν έχει αξία.

2182. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΤΟΡΟΝΤΟ

Από εκπληκτική εμφάνιση και εκκωφαντική νίκη (7-0) στο ντέρμπι της Νέας Υόρκης έρχονται οι Ρέντμπουλς (4-0-2 εντός). Η ψυχολογία είναι στα ύψη και θέλει να χτίσει πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα. Το Τορόντο (3-2-3 εκτός) φαίνεται ότι έχει επηρεαστεί από την απουσία του Άλτιντορ (8 συμ.) και έμεινε για δεύτερο σερί ματς στον πόντο, αυτή τη φορά με αντίπαλο το Κολόμπους (0-0).Ο Τζιοβίνκο μοιάζει να μην διανύει καλή περίοδο και ότι δεν έχει τον Αμερικανό φορ δίπλα του τον επηρεάζει. Η Νέα Υόρκη δείχνει σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση αυτή τη στιγμή και με την ψυχολογία που έχει αλλά και ε τη δύναμη της έδρας πιστεύουμε θα κερδίσει. Ο άσος στο 1,60 δεν αποτελεί ευκαιρία, μόνο στο live μπορεί να προκύψει κάποια ευκαιρία στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

2179. ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Φινάλε στην πρώτη κατηγορίας της Κολομβίας. Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον η Εκιδάδ δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια την ανώτερη Νασιονάλ, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 εκτός έδρας. Από νίκη προέρχεται η Τζούνιορ, 2-1 εντός κόντρα στην Κορτουλουά, αναζητά ένα καλύτερο πλασάρισμα στην πρώτη οχτάδα. Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι ωστόσο μπορεί να προφυλάξουν βασικούς ενόψει πλέι-οφ, no bet.

2180. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Αδιάφορο ματς καθώς οι γηπεδούχοι έχουν ήδη μείνει χωρίς ελπίδες εισόδου στα πλέι-οφ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν εξασφαλίσει εδώ και καιρό τη συμμετοχή τους στη Λιγκίγια. Ανοιχτό ματς αναμένεται, τα πολλά γκολ αποτελούν επιλογή.

2178. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ - ΡΙΟΝΕΓΚΡΟ ΑΓΚΟΥΙΛΑΣ

Αναμέτρηση με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς οι γηπεδούχου αναζητούν ένα βαθμό για να σφραγίσουν την είσοδό τους στα πλέι-οφ, ενώ οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος, έχουν ήδη προκριθεί, αναζητώντας απλά ένα καλύτερο πλασάρισμα στην οχτάδα. Σε καμία περίπτωση δε θα χαριστεί η Ριονέγρο, οι τιμές του άσου όμως κρίνονται χαμηλές. Το ματς θα απασχολήσει στο live.

2181. ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ

Τεράστιο διπλό την προηγούμενη αγωνιστική για την Σάντα Φε στην έδρα της Ατλέτικο Νασιονάλ, αποτέλεσμα που σφράγισε την είσοδο της στα πλέι-οφ. Καλύτερο πλασάρισμα αναζητούν πλέον οι γηπεδούχοι. Μόνο νίκη χρειάζεται η Όνσε Κάλντας για να έχει ελπίδες εισόδου στα πλέι-οφ και θέλει παράλληλα ήττα της Ντεπορτίβο Κάλι. Δεν κρατάμε κάτι pregame, το ματς θα απασχολήσει στο live.

2177. ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ – ΤΣΙΚΟ

Τοπικό ντέρμπι. Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκονται οι γηπεδούχοι, καθώς για να προκριθούν στο πλέι-οφ χρειάζονται μόνο τη νίκη κόντρα στην Τσικό, όμως δεν τους φτάνει αυτό καθώς εξαρτώνται και από άλλα αποτελέσματα. Θα πρέπει σε συνδυασμό με τη δική τους νίκη να χάσει βαθμούς η Όνσε Κάλντας, να χάσει η Ντεπορτίβο Κάλι και να καλύψουν οι ίδιοι τη διαφορά γκολ (αυτή τη στιγμή είναι στο -2 η Πατριότας, +5 η Κάλι και +6 η Όνσε Κάλντας). Βαθμούς για την παραμονή στην κατηγορία αναζητούν οι φιλοξενούμενοι, κάτι που θα τους απασχολήσει κυρίως στο Κλαουσούρα. Ελαφρύ προβάδισμα στον άσο, τα πολλά γκολ αποτελούν επίσης επιλογή.

2184. ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ – ΣΙΑΤΛ

Νιου Ίνγκλαντ και Σιάτλ δεν πατάνε καλά από την έναρξη του πρωταθλήματος. Ωστόσο, αυτή που αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά της είναι η πρώτη, αφού τελευταία αν μη τι άλλο σκοράρει με μεγαλύτερη άνεση. Προβλήματα στο γκολ αντιμετωπίζει το Σιάτλ, έχει σιγήσει για τα καλά το δίδυμο Ντέμπσεϊ-Βαλντέζ, οι οποίοι και λείπουν στις εθνικές τους ομάδες, με αποτέλεσμα τα αντίπαλα δίχτυα να κουνιούνται με… αίτηση. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, η δύναμη της έδρας άλλωστε είναι καθοριστική γα τη «Ρεβολούσιον», ειδικά όταν οι «Σάουντερς» μακριά από το σπίτι τους είναι τουλάχιστον κακοί. Σε απόδοση 1,85 βρίσκουμε τον άσο στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2183. ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ - ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ

Το Κολόμπους (2-2-1 εντός) έμεινε στην ισοπαλία για τρίτο σερί ματς, αυτή τη φορά όμως χωρίς σκορ, στον αγώνα με το Τορόντο οι δύο ομάδες έφτιαξαν κάποιες ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να τις μετατρέψουν σε γκολ. Έχει πρόβλημα στο γκολ και αν δεν το λύσει άμεσα θα έχει σημαντικό πρόβλημα. Το Σολτ Λέικ (2-2-3 εκτός) κέρδισε με 3-1 το Κάνσας και επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες που ήταν κακή. Βέβαια με το Κάνσας βρήκε χώρους και έκανε καλό παιχνίδι, δεν πιστεύουμε ότι θα βρει τόσους χώρους και τώρα. Το +0,75 των φιλοξενούμενων έχει αξία.

2191. ΜΟΤΡΕΑΛ ΙΜΠΑΚΤ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Το Μόντρεαλ (2-2-1 εντός) συμπλήρωσε έξι ματς δίχως νίκη (0-4-2) με την ήττα με 2-1 από το Ορλάντο εκτός έδρας. Η άμυνα του είναι το μελανό του σημείο, αλλά στο ματς με το Λος Άντζελες (1-3-1 εκτός) ίσως δεν έχει ούτε τον Ντρογκμπά (7 συμ./4γκολ) και ίσως έχει πρόβλημα και στην επιθετική του γραμμή. Η αντίπαλος του έχει δύο σερί ισοπαλίες και εννέα ματς συνολικά δίχως ήττα (4-5-0). Η πιο πρόσφατη ισοπαλία του ήταν με το Σαν Χοσέ με 1-1, έδειξε να έχει κάποια σημαντικά αμυντικά κενά. Λείπει ο φορ Κιν (8 συμ./5 γκολ). Χωρίς τα μεγάλα τους ονόματα στην επίθεση αμφότερες οι ομάδες, οι τιμές πάντως είναι δίκαιες.

2185. ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ - ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ

Δεν φοβάται να επιτεθεί και να ψάξει το γκολ στο γήπεδο της η Σαπεκοένσε. Συνώνυμο τουover(3/3over3,5) πάει να γίνει η Σάντα Κρουζ που σκοράρει για πλάκα (10 γκολ σε τρία ματς) και παίζει με τρομερή αυτοπεποίθηση όποιον αντίπαλο και να έχει μπροστά της. Εφικτό μοιάζει να δούμε ωραίο ματς με καλό ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν, στο 2,025 τοoverστην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2187. ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ – ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ

Απογοητευτική η Παϊσαντού, υπέστη ταπεινωτική ήττα μεσοβδόμαδα από τη νεοφώτιστη Τουπί με 1-5, έμεινε έτσι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς προηγήθηκαν το 2-2 με τη Σεαρά (εκτός) και το 1-1 με την Οέστε (εντός). Αήττητη ως τώρα η Λουβερντένσε, μετράει 1-2-0 με 2/2 ισοπαλίες στο γήπεδό της και νίκη στη μοναδική της έξοδο, χάρη στο 1-0 επί της Μπραγκαντίνο. Πιο ενθαρρυντικά τα ως τώρα μηνύματα που δίνει η Λουβερντένσε, θεωρούμε πως ο φαβοριτισμός της Παϊσαντού είναι υπερβολικός και το 1,80 του άσου προκαλεί για κόντρα, οι τολμηροί δοκιμάζουν τις αποδόσεις αουτσάιντερ των φιλοξενούμενων .

2186. ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ – ΤΟΥΠΙ

Κάκιστη η εκκίνηση που πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα η Μπραγκαντίνο, μετράει 3/3 ήττες μέχρι στιγμής, χωρίς μάλιστα το πρόγραμμά της να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό (Βίλα Νόβα και Μπραζίλ Πελότας εκτός, Λουβερντένσε εντός), η αλήθεια πάντως είναι ότι οι εμφανίσεις της δεν είναι και τόσο άσχημες. Τα άσχημα αποτελέσματα πάντως είχαν ως συνέπεια να υπάρξει αλλαγή στον πάγκο, ντεμπούτο θα πραγματοποιήσει ο πολύπειρος Τονίνιο Σεσίλιο. Η Τουπί πανηγύρισε στην παρθενική της νίκη μεσοβδόμαδα χάρη στο 5-1 επί της Παϊσαντού, είχε ξεκινήσει με δυο ήττες προηγουμένως, αλλά ευελπιστεί το αποτέλεσμα αυτό να της δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Προς αποφυγή η εν λόγω αναμέτρηση, θα περιμένουμε πρώτα να δούμε την επιρροή του Τονίνιο Σεσίλιο στη Μπραγκαντίνο προτού ασχοληθούμε μαζί της.

2190. ΗΠΑ – ΒΟΛΙΒΙΑ

Φιλικό ματς που θα διεξαχθεί στο Κάνσας. Τελευταίο τεστ πριν από το Κόπα Αμέρικα για τις δυο ομάδες. Οι ΗΠΑ έρχονται από τρεις σερί νίκες σε επίσημα και φιλικά ενώ έχασαν μόλις ένα από τα πιο πρόσφατα οχτώ παιχνίδια τους (6-1-1), η Βολιβία έχει χάσει τα 5/6 παιχνίδια της για τα προκριματικά του Μουντιάλ (1-0-5). Σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι ΗΠΑ, θα θελήσουν παράλληλα να ικανοποιήσουν και το κοινό τους φτάνοντας στη νίκη, αλλά το 1,50 στον άσο είναι απαγορευτικό από τη στιγμή που μιλάμε για φιλική αναμέτρηση.

----. ΕΛ ΣΑΛΒΑΔΟΡ – ΠΕΡΟΥ

Φιλικό ματς που θα διεξαχθεί στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ. Προετοιμάζεται εν’ όψει των επίσημων υποχρεώσεων του Σεπτέμβρη για τα προκριματικά του Μουντιάλ το Ελ Σαλβαδόρ, αγνοεί ωστόσο τη νίκη στα τελευταία εννέα επίσημα και φιλικά παιχνίδια του (0-3-6). Για το Περού αυτό είναι το κρας-τεστ πριν από το Κόπα Αμέρικα, μετράει 2-2-5 σε επίσημα και φιλικά τον τελευταίο χρόνο. Φαβορί για τη νίκη το Περού, περιμένουμε να είναι πιο συγκεντρωμένο από την αντίπαλο, αφού το επίσημα ματς πλησιάζουν.

2192. ΣΙΚΑΓΟ - ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ

Τη δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα του MLS σημείωσε η ομάδα του Σικάγο, επικράτησε του Χιούστον με σκορ 1-0, πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη φετινή της εμφάνιση. Από νίκη προέρχεται και το Πόρτλαντ, έβαλε τέσσερα γκολ στην ομάδα του Βανκούβερ, μένοντας πιστό για ακόμα ένα ματς στα GG (13/13 GG, 13/13 GG & over 2,5). Μπορεί φαινομενικά να μην πετάει φωτιές επιθετικά το Σικάγο, όμως αφενός δημιούργησε πολλές τελικές στην πρόσφατη νίκη του, αφετέρου είναι τέτοια η αγωνιστική φιλοσοφία του Πόρτλαντ που δίνει στο επικείμενο ματς καλές πιθανότητες για να σημειωθούν αρκετά γκολ. Στο 2,10 βρίσκουμε το συνδυασμό GG & over 2,5 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2194. ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ.

Το Κολοράντο (6-0-0 εντός) νίκησε και το Σιάτλ με 1-0, έπαιξε όπως έπρεπε και δίκαια πήρε τη νίκη. Παραμένει στην κορυφή και θέλει να συνεχίσει να έχει το απόλυτο στην έδρα του που είναι και η μεγάλη του δύναμη. Η Φιλαδέλφεια (1-2-3 εκτός) είναι στην πρώτη θέση της Ανατολής, βέβαια έχει 19 βαθμούς σε αντίθεση με το Κολοράντο που έχει 27. Έξι σερί ματς δίχως ήττα (2-4-0) έχει, όλα της τα παιχνίδια τα πηγαίνει στο όριο. Με το Ορλάντο έμεινε στο 2-2 την τελευταία αγωνιστική, θα μπορούσε και να ηττηθεί όμως ο κίπερ της την κράτησε. Το 1,70-1,75 του άσου είναι δίκαιο.

2195. ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ - ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ

Ούτε τώρα νίκη για τους γηπεδούχους (ήττα 3-1 εκτός έδρας κόντρα στην Αλιάνσα Ατλέτικο), οι οποίοι δείχνουν ότι είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για τον υποβιβασμό. Στραβοπάτησε την προηγούμενη αγωνιστική η Αλιάνσα Λίμα (ήττα 1-0 εντός έδρας κόντρα στην Κομέρσιο), με τη γκρίνια να επανέρχεται. Με αυτή την εικόνα που δείχνει η Βαγιέχο όλη τη χρονιά, μόνο κόντρα μπορούμε να πάμε, ασιατικό διπλό +0,25.

2193. ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ - ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ

Φινάλε στην πρώτη κατηγορία της Κολομβίας. Αναμέτρηση που θα κρίνει την ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στην κανονική διάρκεια. Πρώτοι αυτή τη στιγμή είναι οι γηπεδούχοι, καθώς είναι καλύτεροι στη διαφορά τερμάτων. Κακή παράδοση έχει η Μιγιονάριος στην έδρα της Μεντεγίν, με τελευταία νίκη το 2008. Ελαφρύ προβάδισμα στον άσο.

2197. ΣΑΝ ΧOΣΕ – ΝΤΑΛΑΣ

Από ισοπαλία αλλά καλή εμφάνιση έρχεται η ομάδα του Σαν Χοσέ (1-1 στην έδρα του ΛΑ), που βασίζεται στις εντός έδρας επιδόσεις της (5-1-0). Ωστόσο είναι δεδομένο πως θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στο επόμενο ματς, μαζεύτηκαν πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών (κυρίως διεθνών). Σε φόρμα το Ντάλας, σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της Δυτικής περιφέρειας. Αξίζει η κόντρα των αποδεκατισμένων γηπεδούχων, στο 2,10 το διπλό Draw No Bet ( Βet365).

2198. ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ – ΚΑΣΙΒΑ

Η Γιοκοχάμα (1-2-3 εντός) έφερε 1-1 με τη Νιιγκάτα στο Λιγκ Καπ, έπαιξε με αρκετές αλλαγές και έτσι δεν κατάφερε να κερδίσει. Έχει ακόμα ελπίδες, αλλά δεν φαίνεται να έχει ως βασικό της στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο τελευταίο της ματς στο πρωτάθλημα κέρδισε με 0-1 την Βίσσελ Κόμπε εκτός έδρας και επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε ματς χωρίς νίκη (0-1-4). Η Κασίβα (3-3-1 εκτός) κέρδισε με 3-2 τη Φουκουόκα, νίκη που ήρθε με ανατροπή και καλή εμφάνιση κατά διαστήματα. Είχε ρεπό στο Λιγκ Καπ και ξεκουράστηκε, πήρε ανάσες που μπορούν να αποδειχθούν χρήσιμες για τη συνέχεια. Το +0,25 της Κασίβα δείχνει ότι έχει αξία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ