ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου. Πηγή: betblogr.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

2379. ΦΟΥΚΟΥΟΚΑΣΟΝΑΝ

Τίποτα άλλο πέρα από μια αναλαμπή φαίνεται πως ήταν η εκτός έδρας επικράτηση επί της Τόκιο (0-1) για τη Φουκουόκα (1-3-6), η οποία έκτοτε μετράει δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, κόντρα σε Ομίγια (1-2) και Σεντάι (2-0) κατά σειρά. Ελπίδες έχουν δημιουργήσει οι πρόσφατες εμφανίσεις της Σονάν (2-2-7), παρότι απέναντι στην Τόκιο (0-1) δεν κατάφερε να πετύχει την τρίτη διαδοχική επικράτηση, έδειξε διατεθειμένη να παλέψει με όλες τις δυνάμεις της. Παρόμοιας δυναμικής οι δύο ομάδες, το μομέντουμ είναι με τους φιλοξενούμενους, αλλά η Φουκουόκα γνωρίζει πως σε περίπτωση ήττας τα πράγματα δυσκολεύουν σημαντικά, κι ας είναι πολύ νωρίς ακόμα. Επιλογή μπορεί να αποτελέσει το under 2,25 (1,90 / Bet365), δεδομένης της κρισιμότητας της αναμέτρησης, αλλά και της αμυντικής στάσης που υιοθετούν οι γηπεδούχοι (7/10 under 2,5, 3/4 εντός).

2378. ΣΕΝΤΑΪΟΜΙΓΙΑ

Επιστροφή στις νίκες έπειτα από επτά αγωνιστικές (0-2-5) για τη Σεντάι (3-2-6), με αντίπαλο την ουραγό Φουκουόκα (2-0), αντίθετη πορεία διέγραψε η Ομίγια (5-3-3), η οποία ηττήθηκε (0-1 από την Ουράβα) μετά από έξι παιχνίδια (3-3-0). Αμφίρροπη αναμέτρηση, δε βγάζουμε άκρη, πάμε παρακάτω.

2377. ΟΥΡΑΒΑNΙΪΓΚΑΤΑ

Δίχως φρένα συνεχίζει να προελαύνει η Ουράβα (8-1-1), η οποία με την επικράτηση επί της Ομίγια (0-1), συμπλήρωσε τέσσερα συνεχόμενα «τρίποντα». Εκ διαμέτρου αντίθετη η κατάσταση για τη Νιιγκάτα (2-3-6), η οποία αγνοεί την επιτυχία εδώ κι έξι αγωνιστικές (0-2-4). Ξεκάθαρο προβάδισμα η έδρα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως μπορεί να γίνει σοβαρός λόγος για το 1,40 του άσσου.

2388. ΟΥΛΣΑΝΠΟΧΑΝΓΚ

Θύμα των αμυντικών της προβλημάτων έπεσε η Ουλσάν (3-2-4) με αντίπαλο τη Σεονγκνάμ (0-3), αν και το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης, καθώς οι γηπεδούχοι δεν ήταν τόσο κακοί. Δεύτερη κολλητή νίκη σημείωσε η Ποχάνγκ (3-3-3), μόνο που αυτή τη φορά είχε ξεχωριστή σημασία, καθώς ήρθε επί της πρωτοπόρου και φορμαρισμένης Σεούλ (1-3). Στα ύψη η ψυχολογία των φιλοξενούμενων, οι οποίοι θέλουν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση που δημιούργησε το κάκιστο ξεκίνημα στη σεζόν. Κλίνουμε προς τα δεξιά, όμως αδυνατούμε να αγνοήσουμε το 2,08 του GG ( Stoiximan) , δεδομένου πως οι δύο ομάδες μετρούν πέντε σερί στα τελευταία μεταξύ τους, τα τέσσερα εκ των οποίων συνδυάστηκαν με over 2,5.

2393. ΣΕΟΝΓΚΝΑΜΣΕΟΥΛ

Χωρίς να εντυπωσιάσει κι έχοντας τον γκολκίπερ της σε εξαιρετική ημέρα, η Σεονγκνάμ (5-3-1) ήταν όσο αποτελεσματική χρειάστηκε, ώστε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Ουλσάν (0-3), αν και το τελικό σκορ να είναι πλασματικό. Για δεύτερη σερί αγωνιστική μακριά από τις επιτυχίες έμεινε η Σεούλ (6-1-2), με την ήττα από την Ποχάνγκ (1-3) να έρχεται δίκαια. Πορεία πρωταθλητισμού πραγματοποιούν οι γηπεδούχοι, δύσκολα θα πάρει τους τρεις βαθμούς η ομάδα της πρωτεύουσας, επιλογή μπορεί να αποτελέσει ο 0:0 ασιατικός άσσος (2,05 / Bet365).

2387. ΚΑΒΑΣΑΚΙ - ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ

Επιστροφή στις επιτυχίες για την Καβασάκι (7-3-1), η οποία με το διπλό στην έδρα της Κασίβα (1-3) κατάφερε να κρατηθεί σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Ανεβασμένη παρουσιάζεται εσχάτως η Κόμπε (5-2-3), με τη νίκη επί της Ναγκόγια (0-1) να αποτελεί τη δεύτερη στη σειρά. Έχουν τα θεματάκια τους αμφότερες στα μετόπισθεν, ενώ επιθετικά στέκονται αξιοπρεπέστατα, εξού και το 1,57 του GG. Προβάδισμα ο άσσος, αλλά ενδεχομένως να κάνει τη ζημιά η φορμαρισμένη φιλοξενούμενη. Ας το αφήσουμε καλύτερα.

2395. ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒ. - ΧΕΜΠΕΪ ΖΧΟΝΓΚΖΙ

Ολοταχώς για να προσθέσει ακόμα έναν τίτλο στο παλμαρέ της πορεύεται η Κουανγκτσόου Εβεργκράντε (7-0-1), η οποία στο τελευταίο δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να κάμψει την αντίσταση της Χανγκτσόου (2-1). Από τεράστια ανατροπή επί της Χενάν (4-3) προέρχεται η Χεμπέι (4-2-1), με το Ζερβίνιο να πραγματοποιεί εμφάνιση ανάλογη της κλάσης του. Αρνούνται να βγάλουν under 2,5 οι γηπεδούχοι (7/8 over 2,5), το άλλο άκρο οι φιλοξενούμενοι (5/7 under 2,5). Θεωρούμε πως η πρωταθλήτρια θα καταφέρει να επιβάλλει το ρυθμό της, αν και οι αποδόσεις του over είναι υποψιασμένες (1,62), στο 2,02 αξίζει ο συνδυασμός του με τον άσσο ( Stoiximan).

2396. ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΪ - ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΛΟΥΝΕΓΚ

Δεν μπορεί με τίποτα να σταθεί στα πόδια της η Γιατάι (0-2-6), παραμένοντας η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται η Σαντόνγκ (2-1-5), αν και μετράει τρεις σερί ήττες εσχάτως. Αμφότερες ταλαιπωρούνται από τα αμυντικά τους προβλήματα, παίζεται το over 2,5 (1,80 / Bet365).

2381. ΣΟΥΟΝ ΣΙΤΙ – ΣΟΥΓΟΝ

Την τρίτη της ήττα στα τέσσερα τελευταία (0-1-3) γνώρισε η Σουόν Σίτι (1-5-3) με αντίπαλο τη Γιεγιού (2-5), επιβεβαιώνοντας πως διαθέτει μακράν μια από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος. Ήρθε η ώρα να ηττηθεί η Σουγόν (1-6-2) έπειτα από πέντε αγωνιστικές και ισάριθμες ισοπαλίες, θύτης η Γιεονμπούκ (1-3). Αν μη τι άλλο αποδεκτό το 1,75 του GG (Bet365) για δύο ομάδες που μετρούν 6/8 και επτά σερί αμφίσκορα, αντίστοιχα.

2409. ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ – ΝΑΓΚΟΓΙΑ

Επιστροφή στην αγαπημένη πλέον συνήθεια των ισοπαλιών για την Κόφου (2-5-4), με την πρόσφατη απέναντι στη Γιοκοχάμα Μαρίνος (2-2 εκτός) να είναι η τέταρτη στα πέντε τελευταία. Αδυνατεί να σταθεροποιήσει την απόδοση της η Ναγκόγια (4-1-5), η οποία στάθηκε κατώτερη των περιστάσεων στην αναμέτρηση με την Κόμπε (0-1). 6/7 και 8/9 GG μετρούν οι δύο ομάδες στα τελευταία τους, δεν αποκλείεται να δούμε ακόμα ένα, ενδεχόμενο το οποίο πληρώνει 1,83 στον Stoiximan.

2410. ΚΑΣΙΜΑ - ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ

Παρότι συνολικά καλύτερη, η Κασίμα (6-3-2) δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Ιβάτα (1-1 εκτός), με αποτέλεσμα να δει την απόσταση από την κορυφή να αυξάνεται στους τέσσερις βαθμούς. Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται η Γιοκοχάμα Μαρίνος (4-3-4), αν κι τουλάχιστον έβαλε τέλος στο σερί τριών ηττών, χάρις στην εντός έδρας ισοπαλία που απέσπασε κόντρα στην Κόφου (2-2). Λογικά θα επιστρέψουν στις επιτυχίες οι γηπεδούχοι.

2716. ΠΟΡΤΟ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς.Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας θα ολοκληρώσει το πρωτάθλημα η Πόρτοκαι θα πρέπει να διεκδικήσει μέσω προκριματικών την παρουσία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, η προσοχή της έχει ήδη στραφεί στον επερχόμενο τελικό κυπέλλου (22 Μαΐου με αντίπαλο τη Μπράγκα), τίτλο που θέλει οπωσδήποτε να κατακτήσει, για να μετριάσει κάπως τις κάκιστες εντυπώσεις από τη φετινή της πορεία. Η Μποαβίσταεξασφάλισε την παραμονή της από την 32η αγωνιστική, αυτό βέβαια δεν την εμπόδισε να κάνει τη ζημιά στην Ουνιάο, που καιγόταν για βαθμούς, την προηγούμενη αγωνιστική. Πολύ καλή η παρουσία της στο δεύτερο γύρο, ευεργετική αποδείχθηκε η πρόσληψη του Έρβιν Σάντσες στον πάγκο, όταν ανέλαβε την ομάδα βρισκόταν στον πάτο της βαθμολογίας, αλλά κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να τη συμμαζέψει. Χαρακτήρα προετοιμασίας έχει για την Πόρτο το ματς, με τον τελικό του κυπέλλου να ακολουθεί σε μια εβδομάδα, στην Μποαβίστα λογικό είναι να σκέφτονται περισσότερο τις διακοπές τους, εντελώς αντιστοιχηματικό ζευγάρι, δεν θα ασχοληθούμε περισσότερο.

2912. ΝΤΕΡΜΠΙ – ΧΑΛ

Πρώτη μάχη στα ημιτελικά των πλέι-οφ της Τσάμπιονσιπ ανάμεσα σε Ντέρμπι Κάουντι και Χαλ. Στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας τερμάτισαν τα «κριάρια», είχαν αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοσή τους κατά τη διάρκεια της σεζόν, όμως με τον υπηρεσιακό τεχνικό Γουόσολ σταθεροποιήθηκαν και εξασφάλισαν εύκολα μια θέση στα πλέι-οφ. Η απευθείας άνοδος στην Πρέμιερ ήταν ο στόχος στην αρχής της σεζόν για τη Χαλ, όμως ένα κακό διάστημα πριν δύο μήνες περίπου την άφησε στην τέταρτη θέση για να παλέψει μέσω την διαδικασίας των πλέι-οφ. Στα εκτός έδρας παιχνίδια εντοπίζεται το πρόβλημα για τις «τίγρεις», τουλάχιστον στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Κρίνουμε πως τα «κριάρια» -που ήδη έχουν κερδίσει τις «τίγρεις» φέτος μέσα-έξω χωρίς να δεχτούν καν γκολ και έχουν καλή έδρα- μπορούν να πάρουν το προβάδισμα, απαραίτητη βέβαια η κάλυψη μιας και το ζευγάρι μοιάζει και είναι οριακό. 1,725 πληρώνει ο ασιατικός άσος 0:0 (στην ουσία Draw No Bet) στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2415. ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.

Φινάλε στην Πρέμιερ Σκωτίας. Απογοήτευση κυριαρχεί στο στρατόπεδο της Κιλμάρνοκ (9-9-19) λόγω του ότι δεν κατάφερε να αποφύγει τα μπαράζ υποβιβασμού, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα για την ίδια, με την ισοπαλία στην έδρα της Νταντί (1-1), να αποτελεί λόγο αισιοδοξίας ενόψει πλέι-άουτ. Πολύ αργά ξύπνησε η Νταντί Γιουνάιτεντ (7-7-23), η οποία έχοντας υποβιβαστεί και μαθηματικά, θυμήθηκε να πάρει μαζεμένους τέσσερις βαθμούς. Το διπλό απέναντι στην Ινβερνές (2-3), ακολούθησε η εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Πάρτικ (3-3). Λογική επιλογή φαντάζει το αμφίσκορο, αλλά οι μπουκ έχουν την ίδια άποψη (1,57). Στο δρόμο της ενόψει των πλέι-άουτ θα προσπαθήσει να μπει η γηπεδούχος, σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο το 2,50 του άσσου, όμως αδυνατούμε να την εμπιστευτούμε.

2416. ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ – ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Χαλαρή μετά την εξασφάλιση της παραμονής παρουσιάζεται η Πάρτικ Θιστλ (12-9-16), με τις δοκιμές να διαδέχονται η μια την άλλη, δεν πάει πίσω η Χάμιλτον (11-9-17), η οποία επίσης αγωνίζεται δίχως άγχος. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, με τις δύο πλευρές να ψάχνουν ένα θετικό φινάλε στη σεζόν. Αναμενόμενα χαμηλά το αμφίσκορο (1,66), αξίζει το ρίσκο στο 2,08 ο συνδυασμός του με over 2,5, αν και δεν τρελαινόμαστε ιδιαίτερα.

2414. ΙΝΒΕΡΝΕΣ – ΝΤΑΝΤΙ

Σπουδαίο διπλό επί της Χάμιλτον (0-1) πανηγύρισε η Ινβερνές (13-10-14) στην προσπάθεια κατάκτησης της πρώτης θέσης στο γκρουπ υποβιβασμού. Δεν τα κατάφερε αναλόγως η Νταντί (11-15-11), η οποία τα βρήκε σκούρα εντός έδρας με αντίπαλο την Κιλμάρνοκ, παραχωρώντας ισοπαλία (1-1) που την έφερε σε μειονεκτική θέση συγκριτικά με την προσεχή της αντίπαλο. Μονόδρομος η νίκη για τους φιλοξενούμενους, βολεύονται και με ισοπαλία οι γηπεδούχοι, αμφότερες αναμένεται να τα δώσουν όλα, όχι μόνο για λόγους γοήτρου, αλλά και για οικονομικούς. Προς τα αριστερά γέρνει η πλάστιγγα, πιο ασφαλής επιλογή μοιάζει το GG (1,70 / Bet365), το οποίο ευνοείται τόσο από τον τρόπο που αγωνίζονται εσχάτως οι δύο ομάδες (3/4 και 4/5 GG), όσο κι από την προϊστορία (βγήκε στα 5/6 τελευταία μεταξύ των δύο πλευρών).

2419. ΧΕΝΑΝ ΤΖΙΑΝΙΕ - ΤΙΑΝΤΖΙΝ ΤΕΝΤΑ

Ήττα και μάλιστα με ανατροπή γνώρισε η Χενάν (4-1-3) από τη Χεμπέι (4-3), σε ένα ματς όπου οι άμυνες πήγαν περίπατο, τη δεύτερη διαδοχική επικράτηση της πέτυχε η Τιαντζίν (3-3-2), λυγίζοντας τη Σαντόνγκ (2-3). Υπερβολικό φαίνεται με μια πρώτη ματιά το 1,95 του αμφίσκορου, όμως η Χενάν το ρίχνει στην άμυνα εντός έδρας. Πάσο.

2417. ΓΙΑΝΓΚΣΟΥ Σ. – ΣΙΓΙΑΖΟΥΑΝΓΚ

Συνέχεια στην εξαιρετική της πορεία έδωσε η Γιανγκσού (6-2-0) με την επικράτηση επί της Πεκίνο (1-2), για να παραμείνει έτσι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος. Το πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της κόντρα στη Σανγκάη ΣΙΠΓ η Σιγιαζουάνγκ (2-2-4), χωρίς όμως να καταφέρει το κάτι παραπάνω (1-2). Ξεκάθαρο προβάδισμα η έδρα, αν και το 1,44 του άσσου δε μας αφήνει και πολλά περιθώρια.

2418. ΓΚΟΥΟΑΝ ΠΕΚΙΝΟΥ - ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΙΠΓ

Προσδοκίες είχε δημιουργήσει η Πεκίνο (1-3-3), παραμένοντας για τρεις αγωνιστικές χωρίς ήττα (1-2-0), όμως τα πράγματα δυσκόλεψαν απότομα απέναντι στη φορμαρισμένη Γιανγκσού (1-2). Τα πάνω της έχει πάρει η Σανγκάη ΣΙΠΓ (5-2-1), αν και δυσκολεύτηκε αρκετά στο τελευταίο με αντίπαλο τη Σιγιαζουάνγκ ώστε να φτάσει στην επιτυχία (1-2). Προκαλεί με μια ματιά πρώτη το 2,40 του διπλού, αλλά δεν αποκλείεται να δούμε αντίδραση από τους γηπεδούχους, οι οποίοι παρουσιάζουν αισθητή βελτίωση εσχάτως.

2425. ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ - ΚΙΚΕΡΣ ΒΟΥΡΖ.

Φινάλε στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας. Το Μαγδεμβούργο πλήρωσε την κοιλιά που έκανε πριν περίπου δύο μήνες και έχασε τα μπαράζ ανόδου από τη σημερινή του αντίπαλο που ήταν πιο σταθερή και έκανε τρομερό φίνις στη σεζόν. Αμφότερες ήταν από τις καλύτερες ομάδες της χρονιάς και δίκαια βρίσκονται τόσο ψηλά. Η φιλοξενούμενη πλέον σκέφτεται μόνο τα μπαράζ, δεν ξέρουμε αν θα κάνει ροτέισον ή κάποιες δοκιμές. Εκ πρώτης όψεως το Μαγδεμβούργο είναι αδιάφορο, όμως η συγκεκριμένη άποψη είναι λάθος, αφού θέλει να κρατήσει την τέταρτη θέση που θα του δώσει προνόμια για το κύπελλο της επόμενης περιόδου. Αυτό θα το πετύχει μόνο με νίκη σίγουρα, όμως αν δεν κερδίσουν Σόνενχοφ και Όσναμπρικ ακόμα και η ισοπαλία θα το βολέψει. Ο άσος στο 1,83 είναι δίκαιος.

2423. ΚΙΚΕΡΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ – ΤΣΕΜΝΙΤΣΕΡ

Οι Κίκερς της Στουτγκάρδης (7-5-6 εντός) χρειάζεται αυτοκτονία για να μπλέξουν σε σενάρια υποβιβασμού, με μόλις έναν βαθμό σώζονται και μαθηματικά και πιστεύουμε ότι θα τον κατακτήσουν εύκολα κόντρα στην αδιάφορη Τσέμνιτσερ που δεν έχει μεγάλες διαφορές ποιοτικά από την αντίπαλο της. Ειδικά στην έδρα τους οι Κίκερς σε τέτοιο ματς θα πρόκειται για έκπληξη αν ηττηθούν. Στοιχηματικά δεν βγάζουμε άκρη, όποιος θέλει να ποντάρει στο Χ δεν θα το αποτρέψουμε.

2421. ΑΟΥΕ - ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς. Πήρε και μαθηματικά την άνοδο η Άουε, μία από τις πιο σοβαρές και καλές ομάδες της κατηγορίας, δίκαια πήρε την άνοδο και ουσιαστικά επέστρεψε εκεί που ανήκει. Είναι η μοναδική ομάδα στην κατηγορία που κράτησε αήττητη την έδρα της και η μαζί με την Ντόρτμουντ οι μοναδικές σε όλες της επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας.Θέλει φυσικά να κρατήσει αυτό το ρεκόρ της. Η Μούνστερ έκανε μέτρια χρονιά για τις δυνατότητες της . Ο άσος του 1,80 είναι δίκαιος.

2424. ΚΟΤΜΠΟΥΣ - ΜΑΪΝΤΖ (ΕΡ.)

Η Κότμπους (3-6-9 εντός) χρειάζεται νίκη για να είναι ήσυχη, αφού και με ισοπαλία και με ήττα υπάρχουν αρκετά σενάρια που την υποβιβάζουν. Όμως η εικόνα της τους τελευταίους μήνες μας κάνει να μην μπορούμε να την εμπιστευτούμε πριν την έναρξη. Όποια ματς δεν έχει χάσει κρίνονται οριακά (μόνο με 1-0 έχει κερδίσει τους τελευταίους τρεις μήνες). Η Μάινζ Β’ (4-4-10 εκτός) πέρασε μεγάλο διάστημα ντεφορμαρίσματος, όμως στο τελευταίο της ματς κέρδισε εύκολα με 4-0 τη Χάνσα. Αδιάφορη εδώ και αρκετό καιρό, αφού δεν κυνηγούσε τίποτα. Το 1,60 του άσου δεν έχει καμία αξία με την εικόνα των γηπεδούχων στα τελευταία ματς, αγώνας που στοliveίσως μας απασχολήσει αρκετά αν η Κότμπους θέλει μόνο νίκη και δεν κερδίζει.

2422. ΒΕΧΕΝ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ (ΕΡ.)

Σε δύσκολη κατάσταση η Βέχεν(6-9-3 εντός), το μοναδικό ρεαλιστικό σενάριο που της δίνει τη σωτηρία (υπάρχει ακόμα ένα που κινείται στη σφαίρα της φαντασίας) είναι δική της νίκη και μη νίκη των Κότμπους και Βέρντερ. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν εξαρτάται από εκείνη η σωτηρία της, όμως θα πρέπει να κυνηγήσει τη νίκη για να έχει ελπίδες σε κάποιο δώρο από τις αντιπάλους της. Τελευταία έχει κάνει κάποιες καλές εμφανίσεις-νίκες όμως δεν έχει καμία διάρκεια. Η Στουτγάρδη Β’ είναι υποβιβασμένη και πλήρως αδιάφορη. Επίσης πρόκειται για τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας με διαφορά, έχει να κερδίσει επτά ματς. Σχετικά εύκολη αντίπαλος για τη γηπεδούχο που έχει όλο το κίνητρο. Βέβαια ο άσος του 1,40 δεν έχει αξία, ακόμα ένα ματς που θα μας απασχολήσει μετά την έναρξη του.

2420. ΑΑΛΕΝ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΙΙ

Αδιάφορη και με μετριότατο τελείωμα στη σεζόν για την Άαλεν που πριν λίγες αγωνιστικές ακόμα κινδύνευε με υποβιβασμό. Όμως κατάφερε να σωθεί, κάτι που ευελπιστεί να πετύχει τώρα και η σημερινή αντίπαλος της. Η οποία χρειάζεται νίκη για να έχει αρκετές πιθανότητες να σωθεί, αφού τότε θα χρειάζεται μία εκ των Κότμπους και Βέχεν να μην κερδίσει. Βέβαια και με ισοπαλία μπορεί να σωθεί, εννοείται πως αυτό το σενάριο είναι πιο δύσκολο. Περιμένουμε οριακό ματς που λογικά θα μας απασχολήσει μόνο στοliveκαι ανάλογα με τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομάδων.

2429. ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ – ΕΡΦΟΥΡΤ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς.Ομάδες με παρόμοια σεζόν σε όλη τη διάρκεια της, αφού είχαν μέτρια χρονιά και μάλιστα κάποια στιγμή κινδύνεψαν, αλλά τελικά σώθηκαν εύκολα. Βέβαια στις τελευταίες αγωνιστικές που είχαν εξασφαλίσει την παραμονή τους δεν έπαιζαν τόσο καλά. Δεν μπορούμε να ασχοληθούμε σοβαρά με μία αναμέτρηση που κανείς δεν ασχολείται σοβαρά.

2426. ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ – ΣΟΝΕΝΧΟΦ

Πρωταθλήτρια και μαθηματικά εδώ και λίγο καιρό η Ντιναμό Δρέσδης, κάτι που άξιζε ξεκάθαρα αφού είναι η καλύτερη ομάδα της χρονιάς στην κατηγορία και κατέκτησε το πρωτάθλημα με χαρακτηριστική ευκολία. Η Σόνενχοφ δεν κατάφερε να διεκδικήσει την άνοδο μέσω των μπαράζ αφού μετά τη χειμερινή διακοπή δυσκολεύτηκε να βρει πάλι τα πατήματα της και να παίξει το καλό ποδόσφαιρο που είχε παίξει πριν και έπαιξε και έπειτα. Από τις καλές ομάδες της σεζόν που αναμένεται και του χρόνου να πρωταγωνιστήσει. Στο τελευταίο ματς της σεζόν δεν είναι αδιάφορη, αφού θέλει την τέταρτη θέση για το κύπελλο της επόμενης σεζόν, πρακτικά έχει λίγες ελπίδες, αφού θα πρέπει να κερδίσει η ίδια και να μην κερδίσουν Μαγδεμβούργο και Όσναμπρικ.

2427. ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ

Η Όσναμπρικ τερματίζει κάτω από την τρίτη θέση που ήταν ο στόχος της, δικαιολογημένα αφού τις τελευταίες εβδομάδες παρουσιάζει άσχημη εικόνα. Έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι, στο πιο πρόσφατο ματς της έχασε με 2-1 από την Τσέμνιτσερ με μετριότατη εμφάνιση. Έχει ακόμα κίνητρο, αφού η τέταρτη θέση οδηγεί στο κύπελλο της επόμενη σεζόν και μόνο με νίκη θα έχει ρεαλιστικές ελπίδες, αφού για να το πετύχει θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από το Μαγδεμβούργο. Η Φορτούνα Κολωνίας πραγματοποίησε ικανοποιητική σχετικά σεζόν αφού σώθηκε, με αρκετά σκαμπανεβάσματα τελειώνει τη σεζόν της. Ματς-μπέρδεμα, αρκετά χαμηλά ο άσος (1,55), έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο η έδρα, στοliveίσως μας απασχολήσει πιο ενεργά.

2428. ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ – ΧΑΛΕΣΚΕΡ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς.Αμφότερες είχαν ως στόχο την πιο γρήγορη δυνατή τους σωτηρία και παρότι ανά καιρούς και οι δύο ομάδες ένιωσαν ανασφαλής σώθηκαν εύκολα χωρίς καρδιοχτύπια. Τελειώνουν με καλό πρόσημο τη σεζόν τους, κάτι που μας οδηγεί σε σκέψη για γκολ στο φινάλε τους, όμως τοline(2,5) είναι διαβασμένο.

2443. ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ - ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ ΙΦΚ

Άμεση επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Σεϊναγιόεν, ηττήθηκε καθαρά με 0-3 από τη Λάχτι, στο 1-1-5 ο μέχρι στιγμής απολογισμός της, με αποτέλεσμα η περσινή πρωταθλήτρια να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Η Χέλσινγκφορς παραχώρησε 1-1 στη Ροβανιέμι τη Δευτέρα, ικανοποιητική η εκκίνηση της στη σεζόν (2-3-2, 4/7 over 2,5, 5/7 GG), έχει καταφέρει να βρει δίχτυα σε όλες τις εξόδους της (1-1-1 εκτός, 2/3 GG & over 2,5). Μόνο για κόντρα είναι οι γηπεδούχοι, καλή περίπτωση δείχνει και το GG στο 2,12 του Stoiximan, με τη Χέλσινγκφορς να σκοράρει με άνεση όταν βρίσκει χώρους και τη Σεϊναγιόεν να οφείλει να επιτεθεί προκειμένου να πάρει νίκες που θα την ανεβάσουν στην κατάταξη.

2434. ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ – ΑΒΕΛΙΝΟ

Προτελευταία αγωνιστική στη Serie B. Αδιάφοροι οι φιλοξενούμενοι, σώθηκαν οριστικά μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής, οι γηπεδούχοι με νίκη αποκτούν πλεονέκτημα για την συμμετοχή στα μπαράζ της ανόδου, αφού την ίδια ώρα κοντράρονται μεταξύ τους Τσεζένα-Νοβάρα που βρίσκονται ακριβώς από πάνω της στη βαθμολογία. Ικανότατη η Εντέλα στο γήπεδό της (11-7-2 εντός), βρίσκει απέναντι της μια σοφτ ομάδα, ο άσσος κυκλοφορεί σε εποχιακή απόδοση που δύσκολα δεν θα επιβεβαιωθεί (1,47 @ Stoiximan).

2433. ΑΣΚΟΛΙ – ΛΙΒΟΡΝΟ

Με νίκη η Άσκολι εξασφαλίζει την παραμονή και θα πάει χωρίς άγχος την τελευταία αγωνιστική στην ενδιαφερόμενη Σπέτσια. Απρόσμενη εξέλιξη η αποχώρηση του προπονητή Μάντζα που επικαλέστηκε λόγους υγείας, ανέλαβε στη θέση του ο Τσέζαρε Μπέτζι. Το Λιβόρνο έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού αφού ψάχνει το 2/2 καθώς και συνδυασμό αποτελεσμάτων και γεγονότων (πχ να κάνω το παιδικό μου όνειρο πραγματικότητα και να παντρευτώ την Μόνικα Μπελούτσι). Η ομάδα της Τοσκάνης μετράει μόλις μια νίκη στα τελευταία 15 παιχνίδια της (1-5-9) καθώς και επτά ήττες στις πιο πρόσφατες οχτώ εξόδους της (0-1-7), με το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου να είναι πολύ κακό, τους οπαδούς να επιτίθενται στους παίκτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κανείς δεν δείχνει να πιστεύει στην παραμονή. Ο άσσος εμφανίζει ανοδικές τάσεις και έχε φτάσει πια στα επίπεδα του 2,35 στον Stoiximan , με τον DSuker να τον επιλέγει από νωρίς στο 2,20, φαντάζει πάντως ως το πιθανότερο σημείο της αναμέτρησης, για μια ομάδα που έχει πραγματικές ελπίδες να σωθεί έναντι μιας Λιβόρνο που ψάχνει στην ουσία ένα θαύμα.

2439. ΜΠΡΕΣΙΑ – ΜΠΑΡΙ

Κατέρρευσε στο φινάλε της σεζόν η Μπρέσια, μετράει μόλις μια νίκη στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές (1-3-5), με αποτέλεσμα να μείνει εκτός της διεκδίκησης των πλέι-οφ. Η Μπάρι γνώρισε την πρώτη της ήττα έπειτα από εννέα ματς (6-3-0) με το βαρύ 0-3 από την Κάλιαρι, φαίνεται πάντως να κλειδώνει τη θέση της στα πλέι-οφ και επιζητεί πλέον ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα. Αδιάφοροι οι γηπεδούχοι, προέρχονται από 3 συνεχόμενες ήττες, με νίκη οι φιλοξενούμενοι εξασφαλίζουν τα μπαράζ της ανόδου και την τελευταία αγωνιστική που υποδέχονται την Τραπάνι θα προσπαθήσουν να κλέψουν την 4η θέση. Το διπλό του @1,93 στον Stoiximan που πρόλαβε από νωρίς ο DSuker ήδη παρουσιάζει πτωτικές τάσεις και αναμένεται να γκρεμιστεί μέχρι το Σάββατο, οι φιλοξενούμενοι είναι ικανοί να τα καταφέρουν παρά ορισμένες σημαντικές απουσίες που προέκυψαν, με κυριότερες του αρχισκόρερ Μανιέρο (35 συμ./12 γκολ), του εξτρέμ Σανσόνε (33 συμ./6 γκολ) και του χαφ Βαλιάνι (33 συμ./4 γκολ) .

2440. ΤΡΑΠΑΝΙ – ΚΡΟΤΟΝΕ

Η Κροτόνε ανέβηκε για 1η φορά στην ιστορία της στην Serie A και ζει το όνειρο της. Εξασφάλισε εδώ και μερικές αγωνιστικές την άνοδο και μπορεί να μην δείχνει σημάδια αδιαφορίας αλλά σίγουρα έχει χαλαρώσει. Η Τράπανι θέλει 4 βαθμούς για να εξασφαλίσει την 4η θέση και το πλεονέκτημα έδρας στον ημιτελικό των πλέι-οφ ανόδου, ενώ θα γλυτώσει και την 1η φάση των πλέι-οφ αν τερματίσει εκεί. Έχει συμπληρώσει 14 αγωνιστικές χωρίς ήττα (10-4-0) και είναι η πιο καυτή ομάδα της κατηγορίας, χτύπησε φόρμα στο κατάλληλο σημείο. Οι δυο ομάδες προέρχονται από πόλεις που ιδρύθηκαν από Έλληνες και στην Νότιο Ιταλία πάντα υπάρχει αλληλεγγύη, ο άσσος (@1,87 στον Stoiximan) δύσκολα δεν θα επιβεβαιωθεί και το πιθανότερο είναι να γίνει συνοδεία πολλών τερμάτων (@2,85 στον Stoiximan), αμφότερες οι επιλογές βρίσκονται από νωρίς στο πινακάκι του DSuker , προς αυτή την κατεύθυνση συνηγορούν και οι επιδόσεις της Τράπανι στην έδρα της (13/20 over 2,5, 13/20 GG), αλλά και η αναμενόμενη χαλάρωση της Κροτόνε. Να σημειωθεί πάντως πως για την ώρα και οι δυο ομάδες έχουν αμφίβολους τους πρώτους τους σκόρερ (Τσίτρο και Κορονάδο για Τράπανι, Μπούντιμιρ για Κροτόνε).

2441. ΤΣΕΖΕΝΑ – ΝΟΒΑΡΑ

Τελικός για την συμμετοχή στα μπαράζ της ανόδου με τον χαμένο να μένει σίγουρα εκτός και την ισοπαλία να ευνοεί στα χαρτιά την Νοβάρα, που υπερτερεί στην συνολική διαφορά τερμάτων αλλά την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει την ενδιαφερόμενη Μόντενα σε αντίθεση με την Τσεζένα που μπορεί να κερδίσει όσο θέλει την αδιάφορη Αβελίνο εκτός έδρας. Καμία από τις δυο δεν δείχνει στο πικ της φόρμας της, η Τσεζένα βέβαια διαθέτει μια από τις καλύτερες έδρες της κατηγορίας (15-2-3 εντός), αλλά η Νοβάρα είναι ικανότατη στην καλή της μέρα, ενώ μαζεύτηκαν και αρκετά προβλήματα με τιμωρημένους στους γηπεδούχους. Πολύ δύσκολο για εκτίμηση ματς, προσφέρεται μόνο για live betting.

2438. ΜΟΝΤΕΝΑ – ΠΕΣΚΑΡΑ

Στα μπαράζ υποβιβασμού βρίσκεται για την ώρα η Μόντενα, έρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες και τέσσερα ματς χωρίς ήττα (1-3-0), σε περίπτωση που κάνει το 2/2 μένει σίγουρα στην κατηγορία αφού ευνοείται στις ισοβαθμίες με τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν 42 βαθμούς, έχει όμως την πιο δύσκολη αποστολή, αφού είναι η μοναδική από αυτές που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού που αντιμετωπίζει ενδιαφερόμενες ομάδες (την επόμενη αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με την Νοβάρα). Η Πεσκάρα έρχεται από έξι νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια της (6-1-0), καταλαμβάνει προς ώρας την τρίτη θέση και αν κάνει το 2/2 θα έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι-οφ ανόδου (την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Λατίνα). Πολύ αμφίρροπο ματς, σωστά τα σφιχτά σετ που κυκλοφορούν, θεωρούμε ότι οι ομάδες με τον φόβο της ήττας θα μπούνε συντηρητικά (Χ στο ΗΤ σε απόδοση 2,08@ Stoximan) και στην συνέχεια θα ζητήσουν την νίκη προσφέροντας μεγάλη αγωνία στο live betting.

2437. ΛΑΤΙΝΑ – ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ

Σε απόσταση έξι βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη η Βιτσέντζα, τα κατάφερε αφού κέρδισε τα 5/8 τελευταία παιχνίδια της (5-2-1), υποδέχεται την αδιάφορη Περούτζια την τελευταία αγωνιστική και με έναν βαθμό θα εξασφαλίσει ούτως ή άλλως την παραμονή στην κατηγορία, αν δεν τα καταφέρει πρόωρα από τώρα, σε περίπτωση που την ευνοήσουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα των ομάδων της ουράς. Θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες στην επίθεση στο προσεχές ματς, αφού θα λείψουν ο αρχισκόρερ Ράιτσεβιτς (34 συμ./11 γκολ) και ο Εμπάγκουα (15 συμ./5 γκολ). Η Λατίνα ακόμα και το 2/2 να κάνει κινδυνεύει να πέσει απευθείας, αφού έχει το μειονέκτημα στην 4πλη ισοβαθμία με τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν 42 βαθμούς. Είναι υποχρεωμένη να κερδίσει την Βιτσέντζα και να παίξει τα ρέστα της τελευταία αγωνιστική στην Πεσκάρα. Βρίσκεται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση με μόλις μια νίκη στα τελευταία 16 παιχνίδια της (1-8-7), γι αυτό και δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε σε τιμές που δεν ξεπερνούν το 1,55, ο άσσος θα μας απασχολήσει αποκλειστικά και μόνο στο live.

2435. ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ – ΤΕΡΝΑΝΑ

Και την Τρίτη το βράδυ «εγένετο θαύμα», η έφεση της Λαντσιάνο για την αφαίρεση 7 βαθμών έγινε εν μέρει αποδεκτή και της επεστράφησαν οι 3 από αυτούς με αποτέλεσμα να φτάσει τους 42 και να μπει και πάλι γερά στο παιχνίδι της παραμονής, αφού ευνοείται σχεδόν σε όλες τις ισοβαθμίες με τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν 42 βαθμούς (αναλυτικά θα τα δούμε αυτά την άλλη εβδομάδα). Την τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με το Λιβόρνο που κατά 99,99% θα το βρει υποβιβασμένο. Η Τερνάνα με το Χ κόντρα στην Τσεζένα σώθηκε και ετοιμάζεται για τις παραλίες. Με ανεβασμένη ψυχολογία πλέον η Λαντσιάνο, κρατάει ουσιαστικά την τύχη στα χέρια της, αντιμετωπίζει μια ομάδα που είναι βαθμολογικά αδιάφορη και βρίσκεται ούτως ή άλλως στα μέτρα της, ενώ θα έχει και αρκετές απουσίες βασικών, ο άσσος προσφέρεται σε εποχιακές αποδόσεις (1,50 στον Stoiximan), αλλά δείχνει να είναι το επικρατέστερο σημείο.

2436. ΚΑΛΙΑΡΙ - ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919

Μετά από ένα χρόνο απουσίας οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν την επάνοδο τους στην Serie A και μαθηματικά με το 3-0 επί της Μπάρι και θα το γιορτάσουν, ουσιαστικά η σεζόν για αυτούς έλαβε τέλος. Η Σαλερνιτάνα βρίσκεται στη ζώνη των μπαράζ υποβιβασμού, τρέχει αήττητο σερί επτά αγωνιστικών (2-5-0) αλλά δεν ευνοήθηκε από την επιστροφή των βαθμών στην Λαντσιάνο. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την υποβιβασμένη Κόμο και αν κάνει το 2/2 σίγουρα δεν πέφτει απευθείας αφού ευνοείται στην ισοβαθμία με την Λατίνα. Ξεκινάμε με το over @1,93 στον Stoiximan pregame (η τιμή του πλέον έχει υποχωρήσει στο 1,80) και περιμένουμε να χτυπήσουμε στο live ανάλογα και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, να σημειωθεί τέλος ότι ο κόσμος της Κάλιαρι ζητάει από τους παίχτες της ομάδας να χτυπήσουν στα ίσα το ματς, ως μια μορφή «εκδίκησης» για τα επεισόδια που είχαν γίνει μεταξύ των δυο ομάδων στο ματς του πρώτου γύρου.

2639. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

Αδιάφορο βαθμολογικά το ματς, κάπου στο μέσο της βαθμολογίας θα τερματίσει η Μπούρσα, η Κονιασπόρ κλείδωσε και μαθηματικά την τρίτη θέση και το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Σε κακή κατάσταση οι γηπεδούχοι (0-2-3 στα τελευταία πέντε), εννέα νίκες στις τελευταίες 11 αγωνιστικές μετρούν οι φιλοξενούμενοι (9-1-1), υπό άλλες συνθήκες οι τιμές αουτσάιντερ στα δεξιά του σετ θα μας φαίνονταν ελκυστικές, τώρα όμως φοβόμαστε την ενδεχόμενη χαλάρωση της Κονιασπόρ και γι αυτό θα προτιμήσουμε να απέχουμε.

2463. ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Πέφτει η αυλαία στη Μπουντεσλίγκα. Μεγάλο διπλό στο Βερολίνο έβγαλε η Ντάρμσταντ, αφού με το 1-2 επί της Χέρτα πέτυχε το στόχο που είχε από την αρχή της σεζόν, σφραγίζοντας την παραμονή της στα μεγάλα σαλόνια, εντυπωσιάζοντας μακριά από το σπίτι της (7-5-5) και απογοητεύοντας μπροστά στο κοινό της (2-6-8). Μία ανάσα από την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Γκλάντμπαχμετά τη νίκη-ανατροπή κόντρα στη Λεβερκούζεν την περασμένη αγωνιστική. Τα «πουλάρια» αν δε χάσουν εξασφαλίζουν την τέταρτη προνομιούχο θέση, ενώ ακόμα και σε περίπτωση ήττας έχουν το πάνω χέρι, αφού υπερτερούν -για την ώρα- στις ισοβαθμίες με Μάιντζ, Χέρτα και Σάλκε (+15 η ίδια, +4 η Μάιντζ, 0 η Χέρτα, -1 η Σάλκε).Κάκιστη η εκτός έδρας παρουσία της ομάδας του Αντρέ Σούμπερτ (3-3-10), αυτός είναι κι ο λόγος που δε μπόρεσε να τερματίσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η ισοπαλία αρκεί στη Μπορούσια, ενώ και οι νεοφώτιστοι θα μείνουν πιθανότατα ευχαριστημένοι, καθώς θα κλείσουν με χαμόγελα την πρώτη τους σεζόν στη Μπουντεσλίγκα έπειτα από 33 χρόνια. Σε απόδοση 3,90 προσφέρει την ισοπαλία ο Stoiximan , αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα και λέμε μικρό γιατί οι φιλοξενούμενοι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βγουν τέταρτοι ακόμα και με ήττα.

2462. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Με το διπλό στην έδρα της Ίνγκολσταντ, η Μπάγερνκλείδωσε και μαθηματικά τον τίτλο, κατακτώντας για τέταρτη διαδοχική σεζόν το πρωτάθλημα, επίδοση ρεκόρ στη Γερμανία. Στόχος πλέον είναι το νταμπλ, με το μυαλό όλων στη Βαυαρική ομάδα να βρίσκεται στον τελικό της επόμενης εβδομάδας (21 Μαΐου) κόντρα στη Ντόρτμουντ, όπου ο Πεπ Γουαρδιόλα θα κάτσει για τελευταία φορά στον πάγκο της. Φυσικά, η εβδομάδα κινείται γύρω από το Ματς Χούμελς, ο οποίος θα αφήσει τη Ντόρτμουντ το καλοκαίρι για να μετακομίσει στη γενέτειρα πατρίδα του, το Μόναχο, φορώντας ξανά τη φανέλα της Μπάγερν. Παρότι έχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό, το Αννόβεροβγάζει πάθος και αυταπάρνηση από τότε που ανέλαβε ο Ντάνελ Στέντελ, με τον οποίο έχει ρεκόρ 2-2-1 και ίσως αν ο Τόμας Σάαφ αποτελούσε παρελθόν νωρίτερα, οι Σάξονες να παρέμεναν στα μεγάλα σαλόνια. Εντελώς αδιάφορο το παιχνίδι, οι Βαυαροί θα προσπαθήσουν να ευχαριστήσουν το κοινό της «Αλιάντζ Αρένα» στο τελευταίο ματς της Μπουντεσλίγκα, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα κυνηγήσουν ακόμα μία καλή εμφάνιση, κλείνοντας με ψηλά το κεφάλι την αποτυχημένη σεζόν. Ενδέχεται να πραγματοποιήσει αλλαγές στην ενδεκάδα ο Γουαρδιόλα, ωστόσο ακόμα κι έτσι θεωρούμε πως δύσκολα η Μπάγερν θα γκελάρει. Μοναδική επιλογή που μπορεί να έχει αξία είναι ο συνδυασμός άσου μεNGτο 1,72 τηςBet365, με τις 10/14 εντός έδρας των Βαυαρών να συνοδεύονται από ανέπαφη εστία.

2465. ΧΟΦΕΝΧΑΪΜΣΑΛΚΕ

Η ήττα από το τελευταίο Αννόβερο, λίγο έλειψε να κοστίσει ακριβά στη Χόφενχαϊμ, ωστόσο το γεγονός πως η Βέρντερ δεν κέρδισε στην Κολωνία, τη διατήρησε και μαθηματικά στα μεγάλα σαλόνια, με το Ζούλιαν Νάγκελσμαν να τη μεταμορφώνει προς το καλύτερο, πετυχαίνοντας και το στόχο της παραμονής. Στο φινάλε του αγώνα ισοφαρίστηκε από την Άουγκσμπουργκ η Σάλκε, χάνοντας ουσιαστικά τις ελπίδες της για την τέταρτη θέση, αφού πλέον κυνηγάει ένα θαύμα για να παίξει στα προκριματικά του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. Εξασφαλισμένη η Ευρώπη, ωστόσο με νίκη θα βρεθεί σίγουρα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αποφεύγοντας τα πλέι-οφ της διοργάνωσης. Αν πάρει ισοπαλία, θα πρέπει να αναδειχθεί νικητής στο Μάιντζ-Χέρτα, ενώ ακόμα και με ήττα ελπίζει στην κατάληψη της πέμπτης ή έκτης θέσης, αρκεί να καλυφθεί η διαφορά τερμάτων με τις Μάιντζ και Χέρτα (-1 η ίδια, 0 η Χέρτα, +1 η Μάιντζ).Το κίνητρο είναι δίχως αμφιβολία με τους «βασιλικούς μπλε», ωστόσο η ομάδα του Μπριτενράιτερ είναι πολύ αφερέγγυα για να την εμπιστευθούμε σε αποδόσεις ξεκάθαρου φαβορί. Το ενδιαφέρον μας στρέφεται στοliveτης αναμέτρησης.

2459. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Μία πολύ κακή σεζόν φτάνει επιτέλους στη λήξη της για τη Βόλφσμπουργκ. Οι «λύκοι» μετά από έξι αγωνιστικές επέστρεψαν στις νίκες με το διπλό στο Αμβούργο, αλλά δεν έχουν κανένα ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο την τελευταία αγωνιστική. Αντίθετα, η Στουτγάρδη έτσι όπως τα έχει κάνει παίζει μόνο για τη νίκη και ελπίζει παράλληλα σε ήττα της Βέρντερ, προκειμένου να διεκδικήσει την παραμονή της μέσω των πλέι-άουτ. Οι Σουηβοί αναμένεται να τα δώσουν όλα από νωρίς, θα ρισκάρουμε με το διπλό στο ημίχρονο στο 3,05 του Stoiximan, καθώς αν την ίδια ώρα η Βέρντερ κερδίζει, τότε δεν αποκλείεται η Στουτγάρδη να το παρατήσει στην επανάληψη . Φυσικά, αναμένουμε και εικόνα για τοlive, σε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2464. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤΚΟΛΩΝΙΑ

Εξαιρετική σεζόν πραγματοποιεί εντός των συνόρων η Ντόρτμουντ, ωστόσο όπως έχει αναφερθεί πολλάκις, είναι άτυχη, καθώς βρίσκεται στο ίδιο πρωτάθλημα με την εξωγήινη Μπάγερν. Πάντως, έχει την ευκαιρία να πάρει έναν τίτλο από τους Βαυαρούς, αφού στις 21 Μαΐου έχει το μεγάλο τελικό κυπέλλου στο Βερολίνο κόντρα στην ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα. Το κλίμα στους Βεστφαλούς έχει διαταραχθεί αρκετά από τις δηλώσεις του αρχηγού Χούμελς, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να μετακομίσει στο Μόναχο, κάτι που εν τέλει θα συμβεί, αφού Ντόρτμουντ και Μπάγερν τα βρήκαν σε όλα στο οικονομικό κομμάτι. Οι δύο «λευκές» ισοπαλίες κόντρα σε Άουγκσμπουργκ και Βέρντερ Βρέμης άφησαν οριστικά εκτός διεκδίκησης ευρωπαϊκού εισιτηρίου την Κολωνία, η οποία θα κυνηγήσει απλώς την τιμητική όγδοη θέση. Περιμένουμε αλλαγές στην ενδεκάδα από τον Τόμας Τούχελ, ώστε να έχει φρέσκους τους ποδοσφαιριστές του για τον τελικό κυπέλλου, οπότε οποιοδήποτε χάντικαπ των «κιτρινόμαυρων» είναι προς αποφυγή. Αντίθετα, αξία υπάρχει στο συνδυασμόGGκαιover2,5, επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 1,80 στηνBet365. Άλλωστε οι γηπεδούχοι έχουν επιβεβαιώσει τη συγκεκριμένη επιλογή στα 9 από τα 14 εντός έδρας παιχνίδια τους.

2457. ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που ισοβαθμούν στην ενδέκατη θέση της Μπουντεσλίγκα, έχοντας αμφότερες εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή τους στα μεγάλα σαλόνια. Η Άουγκσμπουργκμε ένα εντυπωσιακό φίνις (3-2-0 στα πέντε τελευταία ματς) ξέφυγε οριστικά από τους μπελάδες, ενώ το Αμβούργογλίτωσε τον υποβιβασμό χάρις στον πολύ καλό πρώτο γύρο που πραγματοποίησε (6-4-7, έναντι 4-4-8 στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος) και το ρολόι στην «Ίμτεχ Αρένα» εξακολουθεί να μετράει τις ώρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα που οι «δεινόσαυροι» βρίσκονται στη Μπουντεσλίγκα. Οι Βαυαροί έχουν 17/33over2,5, οι φιλοξενούμενοι 18/33 και ο συνδυασμός τουover2,5 με τοGGστο 1,95 τηςBet365 μοιάζει η μόνη επιλογή, αφού θα λείπει και το κίνητρο από τις δύο ομάδες.

2461. ΜΑΪΝΤΖ – ΧΕΡΤΑ

Στη Στουτγάρδη έλαβε τέλος το σερί χωρίς νίκη της Μάιντζ (0-2-2) και πλέον η ομάδα του Σμιντ έχει τον πρώτο λόγο για την απευθείας έξοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η Χέρτα κρατάει και αυτή την τύχη στα χέρια της, αλλά βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση (0-1-5), με αποτέλεσμα να είναι σίγουρη μόνο αν κερδίσει. Η ισοπαλία βολεύει σίγουρα τους γηπεδούχους, ενώ δεν αποκλείεται να φανεί χρήσιμη και στους φιλοξενούμενους, οπότε είναι ευνόητο να μη ρισκάρουν οι δύο ομάδες, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας και στο μυαλό τους το τι θα κάνει η Σάλκε στο Χόφενχαϊμ. Συντηρητικό ξεκίνημα αναμένουμε, με την ισοπαλία στο ημίχρονο να είναι επιλογή στο 2,30 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2460. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ

Η σεζόν έμοιαζε να χάνεται για τη Λεβερκούζεν, αλλά εδώ και ένα δίμηνο τρέχει με σπασμένα φρένα, έχοντας ρεκόρ 7-1-1 στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές. Η ήττα ήρθε από τη Γκλάντμπαχ την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο ουδόλως προβλημάτισε το Ρόμπερτ Σμιντ, αφού η ομάδα του έχει καπαρώσει την τρίτη θέση και το Σεπτέμβρη θα τη δούμε ξανά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μόνο χαμόγελα και αισιοδοξία για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον αφήνει η σεζόν στην Ίνγκολσταντ, αφού στην παρθενική της παρουσία στη Μπουντεσλίγκα εξασφάλισε με χαρακτηριστική άνεση την παραμονή και αν ήταν λίγο πιο σταθερή στα τελευταία ματς (0-1-3), θα πάλευε για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, οι «ασπιρίνες» έχουν φυσικά τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά δίχως κανένα κίνητρο, το 1,50 του άσου είναι αποτρεπτικό. Θα πηγαίναμε με το συνδυασμό άσου καιNGστο 2,95 του Stoiximan , μιας και οι 6/7 πιο πρόσφατες νίκες της Μπάγερ ήρθαν με μηδέν παθητικό, αλλά τελευταία οι νεοφώτιστοι παίζουν πολύ ανοικτά (τρία σερίover2,5), οπότε δε θα μπλέξουμε.

2458. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.

Το απόλυτο εξάποντο στη μάχη της σωτηρίας. Η Βέρντερ κυνηγάει μόνο νίκη για να γλιτώσει τα πλέι-άουτ, ενώ η Άιντραχτ έχει την πολυτέλεια να ψάξει δύο αποτελέσματα στη Βρέμη. Οι γηπεδούχοι κινδυνεύουν ακόμα και με απευθείας υποβιβασμό σε περίπτωση ήττας, αν κερδίσει η Στουτγάρδη. Παιχνίδι για γερά νεύρα και δύσκολο σε οποιαδήποτε πρόβλεψη, αφού σε τέτοια ματς συνήθως το πάθος παίζει καθοριστικό ρόλο. Ωστόσο, από το σημείο αυτό, μέχρι το να δίνεται ξεκάθαρο φαβορί η Βέρντερ, υπάρχει μία μεγάλη απόσταση. Ο Κόβατς έστρωσε τους «αετούς», ξέρουν να παίρνουν πια αποτελέσματα και το +0,5 ασιατικό διπλό (Χ2) στο 1,975 τηςBet365, έχει τον πρώτο λόγο στα μάτια μας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2467. ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ - ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ

Τελευταία αγωνιστική στην Εξτράκλασα στον όμιλο του υποβιβασμού. Με το διπλό επί της Γιαγκελόνια, η Νιετσιέτζα (5-5-7 εντός) κλείδωσε την παραμονή στα μεγάλα σαλόνια, με αποτέλεσμα στην τελευταία στροφή να μην έχει κανένα απολύτως κίνητρο. Παρά το 2-3-1 που έχει στα πλέι-άουτ η Ζάμπρζε (2-8-7 εκτός), βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Για να παραμείνει στην κατηγορία χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη και παράλληλα ήττα της Λέτζνα, αφού υστερεί σε πιθανή ισοβαθμία μαζί της. Θεωρούμε πως δε θα τα παρατήσουν οι φιλοξενούμενοι, αλλά οι αποδόσεις είναι εντελώς εποχιακές και φυσικά δεν αξίζει κανένα ποντάρισμα στο διπλό, αφού η τύχη της Ζάμπρζε εξαρτάται και από το τι κάνει η Λέτζνα.

2468. ΠΟΝΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ - ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ

Υποβιβασμένη και μαθηματικά η Ποντμπεσκίτζιε (3-8-7 εντός), ήταν απογοητευτική στα πλέι-άουτ, όπου με ρεκόρ 0-1-5 δεν κατάφερε να παλέψει για τη σωτηρία της. Τυπικά αδιάφορη η Βίσλα (6-5-6 εκτός), θα κυνηγήσει απλώς την πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος, χωρίς να έχει καμία απολύτως αξία πάντως. Αν μία ομάδα έχει κίνητρο, αυτή είναι η φιλοξενούμενη, με το διπλό να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

2470. ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ - ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ

Με απολογισμό 3-2-1, η Σλασκ (7-6-4 εντός) δε δυσκολεύτηκε καθόλου στο να σφραγίσει και μαθηματικά την παραμονή της, κυνηγώντας πλέον απλά την τιμητική πρώτη θέση των πλέι-άουτ. Ρεκόρ 2-2-2 έχει η Λέτζνα (3-7-8 εκτός) στα πλέι-άουτ και με 2-2-0 στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά τη σωτηρία. Πιο συγκεκριμένα, αν δε χάσει μένει στην κατηγορία, ενώ αν ηττηθεί θα ελπίζει σε μη νίκη της Ζάμπρζε. Ο βαθμός αρκεί στους φιλοξενούμενους, δε θα πουν όχι και οι γηπεδούχοι. Παίζεται η ισοπαλία.

2466. ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ – ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ

Σωμένη και παντελώς αδιάφορη η Κορόνα (4-7-7 εντός), θα προσπαθήσει απλώς να τερματίσει αήττητη στα πλέι-άουτ, όπου έχει απολογισμό 1-5-0. Με ρεκόρ 2-1-3, η Γιαγκελόνια (4-2-11 εκτός) σφράγισε την παραμονή της στην κατηγορία και πηγαίνει χωρίς κανένα άγχος στο Κίελτσε. Λείπει το κίνητρο, δεν περιμένουμε σκοπιμότητες, τα πολλά γκολ έχουν τον πρώτο λόγο.

2477. ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΖΙΧΛΑΒΑ

Τελευταία αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Τσεχίας. Μετά τον αποκλεισμό από τη Βιγιαρεάλ στο Γιουρόπα Λιγκ, η Σπάρτα (13-0-1 εντός) πήρε την κατιούσα εντός των συνόρων, αφού έχασε με συνοπτικές διαδικασίες το πρωτάθλημα και το κύπελλο, ωστόσο τουλάχιστον διατήρησε τη δεύτερη θέση και θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Έκανε το χρέος της η Ζιχλάβα (3-1-10 εκτός) κόντρα στην ουραγό Μπάνικ, κέρδισε με 3-0 και εξασφάλισε την παραμονή της στα μεγάλα σαλόνια. Πολύ πίκρα πότισε τον κόσμο της η Σπάρτα το τελευταίο δίμηνο, θέλει να του δώσει έστω και ένα μικρό χαμόγελο στο φινάλε της σεζόν. Χαμηλά ο άσος, προτιμότερος ο συνδυασμός του με over 2,5, για τους πρωτευουσιάνους που έχουν 12/14 over 2,5 μπροστά στο κοινό τους.

2475. ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ – ΤΕΠΛΙΤΣΕ

Έχασε και από την αδιάφορη Σλοβάτσκο η Σίγκμα Όλομουτς (4-6-4 εντός) την προηγούμενη αγωνιστική, με αποτέλεσμα πλέον να βρίσκεται σε δύσκολη θέση αναφορικά με τη μάχη της παραμονής. Πιο συγκεκριμένα, χρειάζεται μόνο νίκη και παράλληλα να χάσει η Πρίμπραμ. Αδιάφορη βαθμολογικά εδώ και καιρό η Τέπλιτσε (3-2-9 εκτός), αλλά στις τελευταίες επτά αγωνιστικές, αυτό φαίνεται και εντός των τεσσάρων γραμμών (0-4-3). Αναγκασμένη να κερδίσει είναι η Σίγκμα, αλλά το 1,57 του άσου είναι τουλάχιστον αστείο για να ασχοληθούμε pregame.

2474. ΝΤΟΥΚΛΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ

Παρότι έχει κλειδώσει εδώ και καιρό τη σωτηρία της, η Ντούκλα (7-2-5 εντός), δε σταματάει να παλεύει τα παιχνίδια της, έχοντας απολογισμό 1-3-0 στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Αδιάφορη και η Σλοβάτσκο (2-2-10 εκτός), ωστόσο κέρδισε την «καιγόμενη» Σίγκμα Όλομουτς την προηγούμενη εβδομάδα με 2-1, επιστρέφοντας στις νίκες έπειτα από πέντε αγωνιστικές (0-1-4). Τέσσερα σερί αμφίσκορα έχουν οι φιλοξενούμενοι, 6/7 GG έχουν τελευταία οι γηπεδούχοι, η έλλειψη κινήτρου και τα στατιστικά των δύο ομάδων μας κάνουν να πιστεύουμε πως θα δούμε ένα ανοικτό ματς, δίχως σκοπιμότητες.

2476. ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ

Με το διπλό επί της Πρίμπραμ, η Σλάβια (7-6-1 εντός) πανηγύρισε για πρώτη φορά μετά το Νοέμβριο δύο συνεχόμενες νίκες και σφράγισε την πέμπτη θέση. Πλέον, για να παίξει στο ερχόμενο Γιουρόπα Λιγκ, θα περιμένει τον τελικό κυπέλλου, όπου θα ελπίζει να κερδίσει η Μλάντα, προκειμένου να ξεκλειδώσει την πέμπτη θέση. Πρωταθλήτρια εδώ και καιρό είναι η Βικτόρια Πλζεν (10-1-3 εκτός), ωστόσο τελευταία έχει χαλαρώσει πάρα πολύ, χάνοντας από Μλάντα και Γιάμπλονετς. Ανοικτό ματς περιμένουμε, δίχως άγχος και τακτικές, με το over 2,5 να αποτελεί επιλογή.

2478. ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ

Χωρίς να πετύχει ούτε μία νίκη στο 2016 (0-5-8), η Ζλιν (5-4-5 εντός) κατάφερε να σώσει την παρτίδα, αφού οι ομάδες που ήταν από κάτω της δε μπορούσαν να την ξεπεράσουν. Με ένα αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών (3-2-0), η Μποέμιανς (2-6-6 εκτός) κλείδωσε τη σωτηρία της και το παιχνίδι αυτό είναι πλέον απολύτως αδιάφορο. Οι γηπεδούχοι μετρούν 5/7 τελευταία over 2,5, 4/6 οι φιλοξενούμενοι και σε ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες, τα πολλά γκολ έχουν το προβάδισμα.

2473. ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ – ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ

Η ήττα από τη Μποέμιανς στέρησε την ευκαιρία στη Μλάντα (11-2-1 εντός) να κλειδώσει την τρίτη θέση και το καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πλέον, η ομάδα του Μπόλεσλαβ χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία ή να κατακτήσει το κύπελλο, προκειμένου να γλιτώσει ένα γύρο στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Με το εντυπωσιακό 4-3 επί της Ζλιν, η Λίμπερετς (5-4-5 εκτός) έμεινε ζωντανή στο κόλπο της τρίτης θέσης, την οποία θα κατακτήσει μόνο με νίκη. Σε περίπτωση που δεν κερδίσει, θα περιμένει από τη Μλάντα να πάρει το κύπελλο, προκειμένου να παίξει και αυτή απευθείας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Εξάποντο για το καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο, δε θα διαλέξουμε πλευρά.

2472. ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ – ΜΠΡΝΟ

Μόλις ένα γκολ σημείωσε στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές η Μπάνικ (3-1-10 εντός), μετρώντας ισάριθμες ήττες και θέλει να αποχαιρετήσει τη μεγάλη κατηγορία με ένα θετικό αποτέλεσμα. Ρεκόρ 1-1-1 είχε στα τρία τελευταία ματς η Μπρνο (2-3-9 εκτός), βρίσκεται στο -5 από την πέμπτη Σλάβια και δε μπορεί σε καμία περίπτωση να κυνηγήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Παντελώς αδιάφορο το παιχνίδι, θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους στην τελευταία τους παράσταση στα μεγάλα σαλόνια, αφού η Μπρνο είναι παντελώς αδιάφορη και πολύ αδύναμη μακριά από το σπίτι της.

---. ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ – ΠΡΙΜΠΡΑΜ

Μετά την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, η Γιάμπλονετς (6-6-2 εντός) έχει 2/2 νίκες στο πρωτάθλημα και δίνει το τελευταίο της ματς πριν αυτό με τη Μλάντα, που θα κρίνει αν θα επιστρέψει στους τίτλους και αν θα δώσει το παρών στην Ευρώπη τη νέα σεζόν. Σε πολύ κακό φεγγάρι η Πρίμπραμ (4-2-8 εκτός), αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (0-2-5), ωστόσο έχει το πάνω χέρι στη μάχη της παραμονής. Για να διατηρηθεί στα μεγάλα σαλόνια, χρειάζεται τουλάχιστον ένα βαθμό, ενώ αν χάσει θα ελπίζει πως δε θα κερδίσει η Σίγκμα Όλομουτς. Προφανώς η ισοπαλία αποτελεί επιλογή στο συγκεκριμένο ματς, αλλά ακόμα και με ήττα μπορεί να κάνει τη δουλειά της η Πρίμπραμ.

2485. ΚΑΛΜΑΡ – ΧΑΜΑΡΜΠΙ

Την ήττα με 0-1 από την Έστερσουντ γνώρισε η Κάλμαρ την προηγούμενη αγωνιστική, με αρκετά σκαμπανεβάσματα η πορεία της στο πρωτάθλημα, στο γήπεδό της πάντως αρέσκεται να παίζει επιθετικά (2-0-2 εντός, 3/4 GG & over 3,5). Η Χάμαρμπι συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-2-2, 2/4 over 2,5, 4/4 GG) με το 2-3 από την Έρεμπρο, άδικο πάντως το αποτέλεσμα αφού σπατάλησε σωρεία ευκαιριών, μεταξύ των οποίων και ένα πέναλτι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Αναζητεί και εκείνη σταθερότητα στις εμφανίσεις της, προβληματική η εικόνα της στην άμυνα μακριά από το σπίτι της (1-0-3 εκτός, 4/4 GG & over 3,5). Με την ως τώρα παρουσία των δυο ομάδων δυσκολευόμαστε να βγάλουμε άκρη αναφορικά με τον τελικό νικητή, αντιθέτως η επιλογή των πολλών τερμάτων δείχνει πολύ καλή επιλογή, στο 1,725 το over 2,5 στην Bet365, στο 2,00 το συνδυαστικό GG & over 2,5.

2486. ΜΑΛΜΕ – ΓΚΕΦΛΕ

Από απανωτές σφαλιάρες έρχεται η Μάλμε, μετά την απώλεια του κυπέλλου από τη Χάκεν, ηττήθηκε και από τη Χέλσινγκμποργκ με 1-2 και ήδη το κλίμα είναι βαρύ για τον προπονητή Κουν και τους ποδοσφαιριστές του. Η Γκέφλε γνώρισε την τρίτη διαδοχική της ήττα με το 0-2 από την Έλφσμποργκ, δεν κερδίζει εδώ και έξι αγωνιστικές (0-1-5) και μοιραία έχει βρεθεί κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Προέκυψε θέμα στη θέση του τερματοφύλακα, ο βασικός Άντερσον χτύπησε και θα μείνει εκτός καιρό, επιστρατεύθηκε ο 42χρονος Χιούγκοσον, που έχει κρεμάσει τα γάντια του από το 2014, για να τον αντικαταστήσει Ιδανική αντίπαλος για τη Μάλμε η Γκέφλε, προκειμένου να επιστρέψει στις νίκες, δεν υπάρχει όμως λόγος να μπλέξουμε με το 1,20 του άσου, ενώ για ακόμα μια φορά θα απουσιάσει από τους γηπεδούχος ο «πολύς» Ρόσενμπεργκ (6 συμ./1 γκολ).

2484. ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ – ΕΔΙΒΟΥΡΓΟ

Παρότι βρέθηκε από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο, η Ιστ Στέρλινγκ κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία στην έδρα του Εδιμβούργου, κρατώντας πλέον την τύχη στα χέρια της. Βέβαια αν θέλει να παραμείνει στη Λιγκ 2, τότε θα πρέπει να παρουσιαστεί εμφανώς βελτιωμένη, καθώς στο πρώτο παιχνίδι οι αντίπαλοι ήταν αυτοί που ήλεγχαν το ρυθμό. Προβληματικές αμυντικά αμφότερες, εξού και το 1,44 του αμφίσκορου. Ισορροπημένο το σετ αποδόσεων, ελαφρύ προβάδισμα στους φιλοξενούμενους δίνουν οι μπουκ, σκέψεις για στήριξη της έδρας, όμως δεν αξίζει την εμπιστοσύνη μας.

2487. ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ – ΑΣΙΡΙΣΚΑ

Τρεις σερί ήττες συμπλήρωσε η Άνγκελχολμς έπειτα από το 1-2 από τη Ντάλκουρντ στο γήπεδό της, είχε ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα (3-0-1 στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές), αλλά με τον καιρό η πορεία της «διορθώνει». Ακόμα χειρότερα τα πηγαίνει η Ασιρίσκα, έρχεται από έξι συνεχόμενες ήττες, με αποτέλεσμα να έχει μείνει μόνη τελευταία στην ουρά της βαθμολογίας, στις 4/6 από αυτές μάλιστα δεν σκόραρε καν. Τρεις σερί εντός έδρας ήττες μετρούν οι γηπεδούχοι (1-0-3 εντός), 3/3 ήττες μακριά από το σπίτι τους έχουν οι φιλοξενούμενοι, δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να μπλέξουμε μεταξύ δυο κακών ομάδων.

2931. ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ – ΚΛΑΪΝΤ

Τεράστιο βήμα πραγματοποίησε με το διπλό στην έδρα της Κλάιντ η Κουίνς Παρκ (1-3), βάζοντας έτσι γερά θεμέλια όσον αφορά την άνοδο στη Λιγκ 1. Οι γηπεδούχοι έχουν τα πάντα με το μέρος τους, καθώς εκτός από το προβάδισμα δύο γκολ που πήραν στο πρώτο ματς, έχουν επικρατήσει στα 4/5 φετινά εναντίον του συγκεκριμένου αντιπάλου (4-1-0), ενώ εντός έδρας δέχθηκαν περισσότερα από ένα γκολ μόλις δύο φορές στα 17 τελευταία παιχνίδια. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι φιλοξενούμενοι θα ανοιχθούν από το πρώτο κιόλας λεπτό με στόχο ένα γρήγορο τέρμα, αφήνοντας όμως αναπόφευκτα κενά στα μετόπισθεν. Αναμενόμενα χαμηλά προσφέρεται το αμφίσκορο (1,66).

2496. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Το σερί 26 αγωνιστικών χωρίς ήττα της Γιουβέντους έσπασε στη Βερόνα, όπου η «Μεγάλη Κυρία» εμφανίστηκε πολύ χαλαρή και με αλλαγές στην ενδεκάδα, χάνοντας με 2-1 από την ουραγό Ελλάς. Το ματς με τη Σαμπντόρια είναι το τελευταίο του πρωταθλήματος, με τη φιέστα για το πέμπτο συνεχόμενο σκουντέτο να ακολουθεί, όμως η σεζόν ολοκληρώνεται το επόμενο Σάββατο, στις 21 Μαΐου, όταν θα παλέψει με τη Μίλαν για το Κόπα Ιτάλια στη Ρώμη. Οι Γενοβέζοι είναι σε κακό φεγγάρι, διασύρθηκαν με 0-3 από τη Τζένοα στο ντέρμπι της πόλης, αλλά για καλή τους τύχη απέφυγαν τον υποβιβασμό, αφού ευνόησαν τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Ανοικτά θα παίξουν οι «μπλουτσερκιάτι», προκειμένου να ευχαριστηθούν επιτέλους ένα ματς, χαλαροί εμφανίστηκαν οι «μπιανκονέρι» στο τελευταίο τους παιχνίδι, πιθανό μοιάζει τοGGστο 1,90 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2741. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Φινάλε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Στη Γρανάδα εναποθέτει τις ελπίδες (και τα χρήματα;) της η Ρεάλ προκειμένου να αρπάξει τον τίτλο από τη Μπαρτσελόνα. Όπως και να έχει δεν περιμένουμε τόσο μεγάλα δράματα και εκτίμηση μας είναι πως η Ρεάλ από κάποια φάση και μετά ίσως χάσει το ενδιαφέρον της και απογοητευτεί από την εξέλιξη του αγώνα στην Ανδαλουσία. Κάπως έτσι θεωρούμε υπερβολή τοlineστην ασιατική αγορά να είναι στο +2. Στο 2,00 προσφέρει λοιπόν η Bet365τον ασιατικό άσο +2. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2739. ΓΡΑΝΑΔΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Έντονο παρασκήνιο όπως αναμένονταν στο Γρανάδα-Μπαρτσελόνα αφού οι Ανδαλουσιάνοι σώθηκαν και μαθηματικά. Το μοναδικό κίνητρο που μπορεί να έχει είναι οικονομικό σε περίπτωση δηλαδή που επιβεβαιωθούν οι φήμες πως τους προσέγγισε η Ρεάλ. Οι «μπλαουγκράνα» δύσκολα θα «αυτοκτονήσουν» αφού θα είναι και ψυλλιασμένοι πως μπορεί να βρουν απέναντι τους μία ομάδα σκυλιασμένη για να τους στερήσει το πρωτάθλημα. Στοliveτο μεγαλύτερο ενδιαφέρον, γιαpregameποντάρισμα στεκόμαστε το ενδεχόμενο να μην σημειωθεί γκολ μέχρι το 18’ που πληρώνει 1,83 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2319. ΡΙΖΕΣΠΟΡ – ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ

Προτελευταία αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Τουρκίας. Πάνω από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκονται οι δυο ομάδες, στο +4 η Ριζεσπόρ, στο +3 η Γκαζιαντέπ, δεν μπορούν να αισθάνονται ακόμα εξασφαλισμένες. Μόλις μια νίκη στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές έχει η Ριζεσπόρ (1-3-5), έπιασε πάτο με το 0-6 από την αδιάφορη Τραμπζονσπόρ, χωρίς τρίποντο εδώ και εννέα ματς η Γκαζιαντέπ (0-3-6). Βάσει της εικόνας των δυο ομάδων δεν στέκει η τόσο μεγάλη ψαλίδα στις αποδόσεις και τα 1,60 στον άσο, η αξία βρίσκεται στα δεξιά του σετ, ούτως ή άλλως δεν αποκλείουμε στις δυο ομάδες να κάνει και η ισοπαλία, κάτι που θα συμβεί αν την ίδια ώρα δεν κερδίζει η Εσκισεχιρσπόρ. Πρέπει βέβαια να σημειώσουμε ότι η Γκαζιαντέπ έχει πολύ πιο βατό ματς την τελευταία αγωνιστική (υποδέχεται την αδιάφορη Ανταλιασπόρ) και μπορεί εκεί να βρει τους βαθμούς που χρειάζεται, ενώ η Ριζεσπόρ στο φινάλε θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη δυνατή Μπασακσεχίρ εκτός έδρας.

2411. ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ - Ι.ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ

Στο -3 από τη σωτηρία η Εσκισεχιρσπόρ, ψάχνει ουσιαστικά 2/2 νίκες στο φινάλε για να σωθεί, δείχνει αποφασισμένη να τα καταφέρει, κάτι που αποτυπώνεται και στις πρόσφατες επιδόσεις της (3-4-1 στα τελευταία οχτώ). Η Μπασακσεχίρ με το 2-1 επί της Μπεσίκτας κλείδωσε ουσιαστικά ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, θέλει βέβαια να κρατήσει την τέταρτη θέση για να αποφύγει ένα προκριματικό γύρο (+4 από την πέμπτη Οσμανλισπόρ). Ανώτερη ποιοτικά η φιλοξενούμενη, τη μεγαλύτερη ανάγκη όμως για βαθμούς την έχει η Εσκισεχιρσπόρ, γι αυτό και ο άσος κυκλοφορεί σε αποδόσεις φαβορί, στα επίπεδα του 2,12 τον επέλεξε ο DSuker, με το σημείο να εμφανίζει πτωτικές τάσεις.

2656. ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ – ΣΙΒΑΣΠΟΡ

Ακόμα ένα κρίσιμο ματς στην ουρά, στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη η Καϊσερισπόρ, στο -4 από τη σωτηρία η Σιβασπόρ, χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να καταφέρει να σωθεί. Μόνο μια ήττα στα τελευταία επτά παιχνίδια της έχει η Καϊσερισπόρ (2-4-1), σοβαρεύτηκε την κατάλληλη στιγμή και χρειάζεται λίγη ακόμα προσπάθεια για να πετύχει το στόχο της. Η Σιβασπόρ έμεινε ζωντανή με το 2-1 επί της Γκεντσλέρ, χρειάζεται ουσιαστικά 2/2 νίκες από εδώ και πέρα για να έχει ρεαλιστικές ελπίδες παραμονής. Πολύ ιδιαίτερο ματς, δεν θα μπλέξουμε με ένα τόσο κρίσιμο εξάποντο, μιας και ούτως ή άλλως οι τιμές που κυκλοφορούν μας φαίνονται σε γενικές γραμμές σωστές.

2522. ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Κύπρου, με σχεδόν όλες τις ομάδες να είναι αδιάφορες, εκτός από αυτές που βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις του γκρουπ του υποβιβασμού. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για τον τελικό του κυπέλλου σε λίγες μέρες, αναμένουμε να μην δείξουν από τώρα πολλά πράγματα. Αμφότερες έχουν εξασφαλίσει την Ευρώπη και το καλό εισιτήριο είναι στο κύπελλο, άρα το συγκεκριμένο ματς δεν έχει ενδιαφέρον. Ματς με αρκετό Χ, πιστεύουμε θα γίνει μέτριο ματς με τις δύο ομάδες να έχουν ως πρώτο στόχο το κύπελλο.

----. ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Αδιάφορη και ουσιαστικά τα έχει παρατήσει πλέον η Νέα Σαλαμίνα που δεν μπορεί να πάρει νίκη με τίποτα. Η ΑΕΚ πλέον δεν έχει κάποιο κίνητρο, αφού τερμάτισε δεύτερη. Πιστεύουμε ότι ακόμα και με την άνεση και την αδιαφορία η ΑΕΚ θα κερδίσει εύκολα.

2513. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ

Επιστροφή στις νίκες έπειτα από δύο αγωνιστικές (0-1-1) για τη Μίντιλαντ (14-7-8), η οποία χρειάστηκε να πάει στα αποδυτήρια όντας πίσω στο σκορ, ώστε να αφυπνιστεί κι εν τέλει, να κερδίσει την ουραγό Χόμπρο με το επιβλητικό 1-4. Συνέχεια στην εκπληκτική της πορεία έδωσε η Σοντέρισκε (17-4-8) με την επικράτηση επί της Βίμποργκ (2-0), παίρνοντας έτσι το πέμπτο σερί της «τρίποντο». «Καίγονται» για τη νίκη οι γηπεδούχοι, καθώς βλέπουν την προνομιούχο 3 θέση να τίθεται εν αμφιβόλω, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι ζουν το όνειρο τους, με την ψυχολογία να έχει πιάσει κορυφή. Έχουν γκολ τα παιχνίδια αμφότερων, ενώ παραδοσιακά στα μεταξύ τους οι άμυνες περνούν σε δεύτερη μοίρα (6 σερί GG εσχάτως). Ικανοποιητικό το 1,80 του αμφίσκορου ( Stoiximan), αν μη τι άλλο αξίζει το ρίσκο της η ισοπαλία σε απόδοση 3,50 (Stoiximan).

2913. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Διπλοί ημιτελικοί, που δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Η Μπάρνσλεϊ (11-4-8 εντός) άξιζε τα πλέι-οφ και τα κατάφερε να πετύχει τον στόχο της στο τελευταίο ματς και μάλιστα στην ισοβαθμία. Εδώ και μήνες πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία με πολύ καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο, ενώ είχε αρχίσει άσχημα τη σεζόν της. Η Γουόλσολ (13-6-4 εκτός) ήταν σταθερή σχεδόν σε όλη τη σεζόν, όμως μία μικρή περίοδος ντεφορμαρίσματος της στοίχισε οριακά την αυτόματη άνοδο. Πολύ δύσκολα ματς, δεν θα μπλέξουμε στοιχηματικά, σίγουρα όμως θα είναι ενδιαφέρον αγώνες και ωραίοι για παρακολούθηση.

2518. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ

Την πέμπτη ήττα της στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (0-2-5) γνώρισε η Βαγιαδολίδ με το 1-2 από την Αλαβές, περιορίστηκαν έτσι δραματικά οι ελπίδες της για άνοδο, θα πρέπει να αρχίζει να κοιτάει πλέον προς τα κάτω, αφού η διαφορά της από τη γραμμή του υποβιβασμού μειώθηκε (+6). Ανάσα για την Αλμπαθέτε το 1-0 στο εξάποντο με τη Μαγιόρκα, έκλεισε τη διαφορά της από τη σωτηρία στους τέσσερις βαθμούς, πρέπει επειγόντως να βελτιώσει την εκτός έδρας συγκομιδή της (2-4-12 εκτός) για να έχει ρεαλιστικές ελπίδες παραμονής. Απορρίπτεται χωρίς δεύτερη κουβέντα το 1,65 του άσου για τη ντεφορμέ Βαγιαδολίδ της μόλις μιας νίκης στα τελευταία επτά ματς μπροστά στο κοινό της (1-4-2), είναι κρίμα που στα δεξιά του σετ βρίσκεται η Αλμπαθέτε, την οποία δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε σε εκτός έδρας παιχνίδι της.

2534. ΟΒΙΕΔΟ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ

Ανεπαρκής για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι της η Οβιέδο, ηττήθηκε με το καθαρό 0-2 από τη Γιαγκοστέρα, η δύναμη της είναι η έδρα της, εκεί όπου μετράει 11-4-3 από την αρχή της χρονιάς, αν και τον τελευταίο καιρό οι εμφανίσεις της δεν ικανοποιούν και τόσο. Από νίκη έρχεται η Μιραντές, με το 1-0 επί της Ουέσκα διέκοψε αρνητικό σερί τριών αγώνων χωρίς τρίποντο (0-1-2), δεν έχει χάσει τις ελπίδες της για τα πλέι-οφ, αν και τον τελευταίο καιρό χωλαίνει στις εξόδους της (0-3-3 στις πιο πρόσφατες έξι). Δεν μας πείθει εσχάτως η Οβιέδο, παρόλα αυτά σεβόμαστε την εντός έδρας δυναμική της και από τη στιγμή που τα σετ μας φαίνονται καλά ζυγισμένα δεν βλέπουμε σοβαρό λόγο για να μπλέξουμε με την αναμέτρηση αυτή.

2520. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών τρέχει η Νουμάνθια (2-2-0), στο τελευταίο μάλιστα έκοψε βαθμούς από την πρωτοπόρο Λεγανές, αποσπώντας ισοπαλία με 2-2, δείχνει διατεθειμένη να εξαντλήσει τις -λίγες- ελπίδες της για τα πλέι-οφ. Χτυπάει φόρμα την κατάλληλη στιγμή η Σαραγόσα, μετράει 4-1-0 στις πιο πρόσφατες πέντε αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο -3 από την απευθείας άνοδο, παράλληλα ηττήθηκε μόνο σε μια από τις τελευταίες επτά εξόδους της (2-4-1). Δύσκολη για εκτίμηση αναμέτρηση, σε καλή κατάσταση αμφότερες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο ομάδες έχουν παραδοσιακά πολύ καλές σχέσεις, τα σφιχτά σετ που κυκλοφορούν μας ωθούν στο πάσο, ενώ τέλος να επισημάνουμε ότι από τους γηπεδούχους θα λείψει ο κομβικός φορ/τοπ σκόρερ Αλεγρία (37 συμ./11 γκολ).

2519. ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Σε περιπέτειες μπήκε εκ νέου η Μαγιόρκα, συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-3) και βρίσκεται πια μόνο λόγω ισοβαθμίας εκτός της επικίνδυνης ζώνης, στην έδρα της πάντως παραμένει ιδιαίτερα σκληρή (7-8-3) και εκεί θα βασιστεί για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Από τρία ματς χωρίς τρίποντο έρχεται η Τενερίφη (0-2-1), πάντως έχασε μόλις μια φορά στις πιο πρόσφατες 12 αγωνιστικές (5-6-1), δεν είναι απαγορευτική η απόστασή της από την εξάδα (-5). Πολύ αμφίρροπο ματς, πρακτικά μπορεί να πάει παντού, δεν θα πάρουμε θέση.

2710. ΑΡΟΥΚΑ - ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς.Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος είναι αδιαμφισβήτητα η Αρούκα, χωρίς να το περιμένει κανείς κατάφερε να κερδίσει ένα εισιτήριο για το ερχόμενο Γιουρόπα Λιγκ, άξιζε απόλυτα την επιτυχία αυτή, καθώς παρουσίασε μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, η οποία ήταν πολύ δύσκολο να ηττηθεί, είναι χαρακτηριστικό ότι μετράει μόλις έξι ήττες στις 33 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, λιγότερες ακόμα και από τις Πόρτο και Μπράγκα. Μια από τις απογοητεύσεις τις σεζόν ήταν αντιθέτως η Γκιμαράες, ο στόχος της ευρωπαϊκής εξόδου χάθηκε προ πολλού, κλείνει μάλιστα τη χρονιά σε κακή κατάσταση, αφού πριν από τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, είχε μείνει χωρίς τρίποντο στις προηγούμενες 12 (0-6-6). Χαρακτήρα γιορτής θα έχει το ματς για τους γηπεδούχους, περισσότερο ως αγγαρεία αντιμετωπίζεται από τους φιλοξενούμενους, δεν νομίζουμε ότι υπάρχει λόγος να βάλουμε τα χρήματα μας σε μια τέτοια αναμέτρηση.

2736. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΘΕΛΤΑ

Φινάλε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Έκανε φτερά ο τίτλος στο πρωτάθλημα για την Ατλέτικο μετά την αναπάντεχη ήττα στη Βαλένθια από την ουραγό και υποβιβασμένη Λεβάντε. Το μυαλό της είναι προσηλωμένο αποκλειστικά στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που διεξάγεται βέβαια σε δύο εβδομάδες. Δε θέλει με τίποτα να χαλάσει τον αγωνιστικό ρυθμό της ομάδας του ο Σιμεόνε και έτσι δεν αναμένεται να δούμε κοσμογονικές αλλαγές στην 11αδα της. Η Θέλτα έχει ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο αφού με νίκη θα τερματίσει σίγουρα στην 5η θέση που δίνει το απευθείας εισιτήριο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Αν αγωνιστεί από την αρχή ανοιχτά πιθανότατα θα το πληρώσει. Σε ελκυστική απόδοση (1,925) προσφέρεται ο ασιατικός άσος -0,5 των «ροχιμπλάνκος» στην Bet365.Ενδιαφέρον μπορεί να αποκτήσει και τοliveαναλόγως και την εξέλιξη του αγώνα στο «Σαν Μαμές» που θα γίνεται παράλληλα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2735. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Αποκλειστικά τους δύο τελικούς, στο Γιουρόπα Λιγκ (την Τετάρτη με Λίβερπουλ) και το κύπελλο Ισπανίας (την άλλη Κυριακή με Μπαρτσελόνα) σκέφτεται η Σεβίλλη που είναι σίγουρα 7η στο πρωτάθλημα. Με πολλές αλλαγές η ενδεκάδα της στο «Σαν Μαμές» αφού ο Έμερι δεν θα ρισκάρει να ρίξει στη μάχη κανέναν βασικό παίκτη. Η Μπιλμπάο γκέλαρε στη Γκραν Κανάρια με τη Λας Πάλμας αλλά και πάλι είναι εφικτή η 5η θέση για να παίξει απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό θα γίνει αν πάρει τη νίκη με τη Σεβίλλη και την ίδια ώρα η Θέλτα δεν κερδίσει στη Μαδρίτη την Ατλέτικο. Επιλογή των YoungGuns η νίκη των Βάσκων από ημίχρονο και το 1/1 που πληρώνει 1,95 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2529. ΟΣΤΑΝΔΗ – ΓΚΕΝΚ

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος των πλέι-οφ πρωταθλήματος στο Βέλγιο. H Οστάνδη (1-1-1 εντός) θα παλέψει για την τέταρτη θέση και αν θέλει να έχει ελπίδες στις δύο επόμενες τελευταίες αγωνιστικές θα πρέπει να κερδίσει την Γκενκ (1-0-2 εκτός) που κατέχει αυτή τη στιγμή την προνομιούχο θέση. Βέβαια η τρίτη θέση είναι αρκετά καλύτερη, άρα υπάρχει λογική να κυνηγήσει η Γκενκ την τριάδα. Βέβαια αν στο τέλος είναι Χ και επειδή παίζει εκτός έδρας ίσως μείνει στον πόντο, αναμέτρηση που σίγουρα χρειάζεται τη βοήθεια της εικόνας για κάποιο ποντάρισμα.

2914. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Διπλοί ημιτελικοί, που δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Η Γουίμπλεντον (11-4-8 εντός) σε όλη τη διάρκεια της σεζόν ήταν οριακά μέσα στα πλέι-οφ και στο τέλος το πέτυχε δικαίως. Πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με λίγα σκαμπανεβάσματα. Η Άκρινγκτον (13-4-6 εκτός) έχασε σε μία κλωστή την αυτόματη άνοδο στο τελευταίο της ματς που έμεινε στο 0-0 με την Στίβενεϊτζ. Θέλει να ανέβει μέσα από τα πλέι-οφ, κάτι που αξίζει αλλά θα είναι δύσκολο. Της δίνουμε οριακό προβάδισμα για τα ματς με τη Γουίμπλεντον.

2810. ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ – ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ

Προτελευταία αγωνιστική στην Πριμέρα της Αργεντινής. Παρότι δεν ήταν αυτή που έπρεπε, η Γοδόι (5-1-1 εντός) επιβεβαίωσε πως φέτος είναι η χρονιά της. Πέρασε νικηφόρα για πρώτη φορά στην ιστορία της από την έδρα της Κίλμες με 1-3, έφτασε τις τρεις διαδοχικές νίκες και παραμένει στην κορυφή, συγκατοικώντας με τη Σαν Λορέντζο. Χωρίς κανένα κίνητρο εδώ και καιρό η Μπελγράνο (0-1-6 εκτός), πάλεψε στην έδρα της Τουκουμάν, αλλά λύγισε με 2-1 και θεωρούμε πως θα συνεχίσει την κάκιστη παρουσία της μακριά από το σπίτι της στη Μεντόζα, χάνοντας και από τη Γοδόι, η οποία είναι πολύ σοβαρή για να υποπέσει σε γκέλα κόντρα σε αδιάφορη ομάδα μπροστά στο κοινό της. Ωστόσο, η απουσία του πρώτου σκόρερ των γηπεδούχων, Γκαρσία, μας αποθαρρύνει από τον άσο του 1,67.

2813. ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Ένα μπάχαλο η Κολόν (4-1-2 εντός), έχασε με 2-0 από τη Βελέζ, συνεχίζει με ρεκόρ 1-2-4 στα επτά τελευταία, η εικόνα της είναι πολύ κακή και η διοίκηση τα παρατάει όλα, δηλώνοντας παραίτηση. Στο «κλάσικο» με τη Ρίβερ η Σαν Λορέντζο (3-3-1 εκτός) έφτασε τις έξι συνεχόμενες νίκες και συνεχίζει να κονταροχτυπιέται με τη Γοδόι για την πρώτη θέση του ομίλου. Το θέλουν πολύ το ματς οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να εκμεταλλευτούν το χάλι της Κολόν, με το διπλό να αποτελεί επιλογή, αλλά το 1,90 δεν είναι και καμιά ευκαιρία.

2718. ΤΟΝΤΕΛΑ – ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ

Φινάλε στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης για την Τόντελα, προκειμένου να έχει ελπίδες παραμονής στην κατηγορία, θα χρειαστεί βέβαια να την ευνοήσουν παράλληλα και τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών της για να τα καταφέρει. Έχει εξαπολύσει φοβερή αντεπίθεση τον τελευταίο μήνα, μετράει τέσσερις νίκες στο διάστημα αυτό (4-1-1) και ενώ στις πρώτες 27 αγωνιστικές έχει κερδίσει μόλις τρεις φορές! Η Ακαδέμικα αποχαιρέτησε και μαθηματικά την κατηγορίαέπειτα από το 0-0 με την Μπράγκα, δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη από τη στιγμή που κέρδισε μόλις ένα από τα πιο πρόσφατα 16 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (1-6-9), ενώ είναι και η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν πανηγύρισε κάποιο διπλό (0-5-11 εκτός). Mustwinτο ματς για την Τόντελα, θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει απέναντι σε έναν αδιάφορο και απογοητευμένο αντίπαλο, εποχιακά τα 1,55 του άσου, δεν αξίζουν σε καμία περίπτωση, στοliveθα μας απασχολήσει αποκλειστικά η εν λόγω αναμέτρηση.

2717. ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ - ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ

Μπλεγμένη στη μάχη της παραμονής μέχρι την τελευταία αγωνιστική βρίσκεται η Σετούμπαλ, αναμενόμενη εξέλιξη από τη στιγμή που η πορεία της στο δεύτερο γύρο είναι τραγική, κατάφερε να κερδίσει μόλις μια φορά εντός του 2016, με τον απολογισμό της στο διάστημα αυτό να είναι 1-5-13, ενώ έχει χάσει και τα 9/10 πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας (0-1-9). Διατηρεί πάντως ακόμα προβάδισμα στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, ουσιαστικά θέλει να μην ηττηθεί για να παραμείνει στην κατηγορία, θα μπλέξει μόνο αν η ίδια χάσει και παράλληλα δεν την ευνοήσουν τα αποτελέσματα των Τόντελα και Ουνιάο. Την τύχη στα χέρια της κρατάει η Πάκοςαναφορικά με την κατάληψη της 6ης θέσης, χρειάζεται στην ουσία ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τις Εστορίλ και Ρίο Άβε, ενώ αν κερδίσει βγαίνει στην Ευρώπη χωρίς να την νοιάζει τι θα κάνουν οι ανταγωνιστές της, υπάρχει βέβαια και ακραίο σενάριο που της δίνει την 6η θέση ακόμα και με ήττα (μη νίκη της Εστορίλ και ήττα της Ρίο Άβε). Μετρούσε τέσσερις συνεχόμενες νίκες πριν την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Τόντελα, ενώ έφυγε με το τρίποντο και από τις 3/4 πιο πρόσφατες εξόδους της. Πολύ οριακό παιχνίδι, οι δυο ομάδες χρειάζονται βαθμούς για να πετύχουν τους στόχους τους, ανάλογα πάντα και με το τι γίνεται στα ματς των ανταγωνιστών τους. Βάσει της φόρμας των δυο ομάδων, θα μπορούσε να κοιτάξει κανείς προς το ασιατικό διπλό 0:0 στο 2,15 τηςBet365, κοντράροντας στην ουσία της παραπαίουσα Σετούμπαλ, ωστόσο το κίνητρο της επιβίωσης έχει αποδειχθεί σε πολλές περιπτώσεις ισχυρότερο από εκείνο μιας ευρωπαϊκής εξόδου και δεν πρέπει να αγνοείται. Ενδιαφέρουσα περίπτωση στα μάτια μας δείχνει το να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο ισόπαλο, γεγονός που αποδίδει 2,30 στηνBet365, καθώς η Σετούμπαλ γνωρίζει πως αν δεν χάσει δεν πέφτει, ενώ και η Πάκος δεν χρειάζεται να ρισκάρει εξαρχής και όσο δεν κερδίζει κάποια εκ των Εστορίλ ή Ρίο Άβε, περιμένουμε δηλαδή συντηρητική τακτική από αμφότερες στο πρώτο μισό και να πάρουν τα ρίσκα τους, αν και εφόσον χρειαστεί, στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο.

2715. ΟΥΝ. ΜΑΔΕΪΡΑ - ΡΙΟ ΑΒΕ

Δεν κατάφερε να τελειώσει με την υπόθεση-παραμονή η Ουνιάοαπέναντι στην αδιάφορη Μποαβίστα και έτσι θα τα παίξει όλα για όλα στο φινάλε της σεζόν, είναι μάλιστα αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να χρειάζεται μόνο νίκη, αν την ίδια ώρα κερδίζει η Τόντελα και το ματς της Σετούμπαλ βρίσκεται στην ισοπαλία. Συμπλήρωσε 14 αγωνιστικές με μόλις ένα τρίποντο (1-3-10), στην έδρα της πάντως έχει αποδειχθεί σκληρό καρύδι σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς (6-6-4 εντός). Η Ρίο Άβεδεν κρατάει πια την τύχη στα χέρια της και χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων για να είναι εκείνη που θα βγει στο Γιουρόπα Λιγκ, πρακτικά χρειάζεται μόνο νίκη για να τα καταφέρει, αλλά και να την ευνοήσουν τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών της, αφού το σενάριο που την φέρνει 6η με ισοπαλία στο δικό της παιχνίδι δείχνει δύσκολο να επιβεβαιωθεί (ταυτόχρονες ήττες Εστορίλ και Πάκος). Δεν κερδίζει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2), αλλά μακριά από το σπίτι της έχασε μόνο σε δυο από τις πιο πρόσφατες εννέα εξόδους της (3-4-2). Καίγονται για βαθμό ή βαθμούς οι δυο ομάδες, η Ρίο Άβε μπαίνει στο γήπεδό γνωρίζοντας ότι χρειάζεται αποκλειστικά και μόνο τη νίκη, η Ουνιάο θα πρέπει να έχει στην άκρη του μυαλού της ότι ίσως και το Χ να μην της είναι αρκετό. Τα σετ κολακεύουν τους ντεφορμέ γηπεδούχους, όμως όπως είπαμε και για τη Σετούμπαλ, το κίνητρο της επιβίωσης έχει πάντα μεγαλύτερο βάρος, το παιχνίδι δύσκολα προσεγγίζεταιpregame, η ενασχόληση με τοliveδείχνει η ενδεδειγμένη επιλογή, αναλόγως και της εξέλιξης των υπόλοιπων αναμετρήσεων.

2712. ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ – ΕΣΤΟΡΙΛ

Αδιάφορη βαθμολογικά εδώ και καιρό η Μπελενένσες, καταστρώνει ήδη τα πλάνα της για τη νέα χρονιά, με πολλά σκαμπανεβάσματα η φετινή της παρουσία, είναι ενδεικτικό ότι έχει κερδίσει μόλις ένα από τα τελευταία εννέα παιχνίδια στην έδρα της (1-3-5). Δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα για την 6η θέση η Εστορίλ, αφού κόλλησε στο 1-1 απέναντι στην Αρούκα, ουσιαστικά θέλει μόνο νίκη για να βγει στην Ευρώπη, περιμένοντας παράλληλα γκέλα της Πάκος, το σενάριο που την ευνοεί σε περίπτωση δικής της ισοπαλίας είναι αρκετά ακραίο (ήττα της Πάκος και ισοπαλία της Ρίο Άβε). Δείχνει σε καλή κατάσταση στο φινάλε της σεζόν καθώς μετράει 7-3-2 στα τελευταία 12 ματς, ενώ ο απολογισμός της εντός του 2016 στις εξόδους της είναι 3-3-3. Μονόπλευρο το κίνητρο εδώ, αναμενόμενες οι υποτιμημένες αποδόσεις στο διπλό, το 2,10 δεν έχει κάποια ιδιαίτερη αξία, αν και δεν θα κακίσουμε όσους το επιλέξουν, από τη στιγμή που η Μπελενένσες είναι παντελώς αδιάφορη και ντεφορμέ.

2535. ΜΠΡΕΪ - ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Εξαιρετικά στημένη στο Ντάνταλκ η Μπρέι (2-0-4 εντός), άξιζε ακόμα και ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της πρωταθλήτριας, ωστόσο έμεινε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς γκολ (0-0-3). Τις τρεις σερί ήττες συμπλήρωσε και η Γκάλγουεϊ (2-3-1 εκτός), η οποία έχασε με κάτω τα χέρια από τη Σεντ Πάτρικς την προηγούμενη αγωνιστική. Καλείται να κάνει παιχνίδι τώρα η Μπρέι, η οποία έχει σιγά-σιγά όλο και πιο έντονη πίεση για το αποτέλεσμα. Κακό το κλίμα στους φιλοξενούμενους, δίνουμε το προβάδισμα στον 0:0 ασιατικό άσο, αλλά δεν είμαστε ιδιαίτερα θερμοί, αφού οι «Γουόντερερς» ζορίζονται όταν έχουν την κατοχή της μπάλας.

2538. ΝΑΠΟΛΙ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

Φινάλε στη Serie A. Την τύχη στα χέρια της κρατάει η Νάπολι, καθώς με νίκη τερματίζει σίγουρα στη δεύτερη θέση αδιαφορώντας πλήρως για το τι κάνει η Ρόμα στο Μιλάνο. Οι «παρτενοπέι» είναι εντυπωσιακοί μπροστά στο κοινό τους και η μόνη ομάδα δίχως ήττα εντός έδρας, κάτι που τους καθιστά ακλόνητο φαβορί κόντρα στην υποβιβασμένη, αδιάφορη και απογοητευμένη Φροζινόνε. Με χαμόγελα αναμένεται να κλείσει τη σεζόν η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, ο συνδυασμός άσου καιover3,5 αποτελεί επιλογή του DSukerσε απόδοση 2,00 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2537. ΜΙΛΑΝ – ΡΟΜΑ

Η Μίλαν πασχίζει για να επανέλθει στην ελίτ των ευρωπαϊκών ομάδων, ωστόσο δε δείχνει διατεθειμένη να χαραμίσει την καλοκαιρινή της περιοδεία στην Αμερική, προκειμένου να παίξει τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, τουλάχιστον αυτό φημολογείται έντονα εδώ και λίγες μέρες στην Ιταλία. Στόχος των «ροσονέρι» είναι η κατάκτηση του κυπέλλου, αφού αυτό θα σημάνει την επιστροφή στους τίτλους και την απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν τελικά διεκδικήσει την έκτη θέση, θα χρειαστεί μόνο τη νίκη και παράλληλα να μην κερδίσει η Σασουόλο τη μισητή συμπολίτισσα Ίντερ. Η Ρόμα κυνηγάει τη δεύτερη θέση και την απευθείας είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο ελπίζει σε ένα θαύμα, αφού εκτός από δική της νίκη, χρειάζεται και γκέλα της Νάπολι κόντρα στην υποβιβασμένη και σαφώς πιο αδύναμη Φροζινόνε. Το παιχνίδι είναι ταμάμ γιαlive, μοναδικήpregameεπιλογή που βρίσκουμε να έχει αξία, είναι η ισοπαλία στο ημίχρονο (2,40/Bet365),αφού οι δύο ομάδες αναμένεται να ρισκάρουν στην επανάληψη, έχοντας το αυτί στο ακουστικό για το τι συμβαίνει στα ματς που τους αφορούν άμεσα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2803. ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΙΝΤΕΡ

Την τύχη στα χέρια της κρατάει η Σασουόλο, βρίσκεται στην έκτη θέση και για να παραμείνει εκεί χρειάζεται ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Μίλαν. Βέβαια, για να παίξει στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, θα πρέπει οι «ροσονέρι» να μην κατακτήσουν το κύπελλο την επόμενη εβδομάδα κόντρα στη Γιουβέντους. Αδιάφορη η Ίντερ, επιστρέφει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με την τέταρτη θέση που κατέλαβε στο φετινό πρωτάθλημα. Το καίριο ερώτημα είναι αν θα συναινέσουν οι «νερατζούρι», ώστε να αφήσουν τη μισητή συμπολίτισσα Μίλαν εκτός εξάδας. Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι πως το άγχος βρίσκεται στο στρατόπεδο των «νεροβέρντι», οι οποίοι δεν είναι μαθημένοι από τέτοιου είδους ματς, ενώ θα λείψει και το εύκολο γκολ του Μπεράρντι. Με τα δεδομένα αυτά, θεωρούμε πως η μοναδική επιλογή με αξία είναι το ενδεχόμενο να μη δούμε γκολ στα πρώτα 25’ (1,83/Bet365). Το συνδυασμόGGκαιover2,5 επέλεξε σε σύστημα ο DSukerστο 1,83 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2536. ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ – ΜΠΟΕΜΙΑΝ

Εκεί που έδειχνε να ανεβάζει στροφές η Σλίγκο (2-3-1 εντός) με τις τρεις συνεχόμενες νίκες που πανηγύρισε, ήρθε η κατραπακιά από τη Σάμροκ με το βαρύ 3-0, να ρίξει και πάλι στα τάρταρα την ψυχολογία της. Άλλη μία μετριότατη εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Μποέμιαν (1-1-4 εκτός) κόντρα στην Κορκ. χάνοντας δικαίως με 0-1, παραμένοντας με ένα βαθμό στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (0-1-4), όπου δε σημείωσε ούτε ένα γκολ. Αν δεν υπήρχε η ηχηρή σφαλιάρα που δέχτηκε η Σλίγκο, θα πηγαίναμε με τον άσο, τώρα απλώς θα απέχουμε, αφού έχουμε ανησυχίες για το πώς το άπειρο ρόστερ των Ρόβερς θα διαχειριστεί την κατάσταση.

2550. ΤΡΟΥΑ – ΜΑΡΣΕΪΓ

Φινάλε στο Σαμπιονά. Αδιάφορο βαθμολογικά ματς.Υποβιβασμένη εδώ και καιρό η Τρουά, μετράει 10 ήττες στα τελευταία 11 παιχνίδια της (1-0-10), έχει ξεκινήσει ήδη ο σχεδιασμός για την ερχόμενη χρονιά, δεν παρατάει πάντως τα παιχνίδια της, αντιθέτως έχει διάθεση για να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά το χαμηλό επίπεδο του ρόστερ της στερεί τη δυνατότητα να πάρει θετικά αποτελέσματα. Αδιάφορη στο πρωτάθλημα και η Μαρσέιγ, έχει ωστόσο μπροστά της τον τελικό του κυπέλλου (21 Μαΐου με αντίπαλο την Παρί) και επομένως θέλει να διατηρηθεί σε φόρμα, στο 3-1-0 ο απολογισμός της στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της, από τη στιγμή δηλαδή που αποχώρησε από τον πάγκο ο ανεπαρκής Μίτσελ. Μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη εδώ έχει η Μαρσέιγ, αφού μια πιθανή αποτυχία θα πλήξει το ηθικό της εν’ όψει του τελικού, δεν γίνεται όμως να την εμπιστευτούμε σε τιμές που δεν ξεπερνούν το 1,60, ούτε με τα γκολ υπάρχει περιθώριο να ασχοληθούμε, αφού για ακόμα ένα παιχνίδι της Τρουά οι τιμές είναι πετσοκομμένες.

2545. ΜΟΝΑΚΟ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Αυτοκτονικές τάσεις επιδεικνύει τις τελευταίες αγωνιστικές η Μονακό, από εκεί που κρατούσε με άνεση τη δεύτερη θέση, κατάφερε να τη χάσει οριστικά έπειτα από τη ντροπιαστική ήττα με 1-6 από τη Λυών, ενώ πλέον κινδυνεύει σοβαρά να μείνει και εκτός τριάδας, μόνο με νίκη απέναντι στη Μονπελιέ μπορεί να είναι 100% σίγουρη ότι θα συμμετάσχει στα προκριματικά του ερχόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει ξεμείνει από στόχους εδώ και καιρό η Μονπελιέ, αυτό δεν την εμποδίζει πάντως να πετάει από νίκη σε νίκη, συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες με το 2-0 επί της Ρεν, σκοράροντας και στις τέσσερις από τουλάχιστον δυο φορές, ενώ από τη στιγμή που κάθισε στον πάγκο ο Αντζ μετράει μόλις δυο ήττες σε εννέα εξόδους (4-3-2, σκόραρε στις 6/9 και μάλιστα στις 5/9 από 2+ τέρματα). Για γέλια το 1,35 της Μονακό, απορρίπτεται με συνοπτικές διαδικασίες, δεν θα κακίσουμε όσους επιλέξουν να πάνε στην κόντρα και στις τεράστιες αποδόσεις των φιλοξενούμενων, πολύ καλή επιλογή δείχνει και τοGG&over2,5 στο 2,25 τηςBet365,το οποίο επιβεβαιώθηκε και στα πέντε τελευταία ματς της Μονακό στην έδρα της και προκύπτει τόσο από την ανάγκη των γηπεδούχων να παίξουν αποκλειστικά για τη νίκη, όσο και από την ευχέρεια που δείχνει στο σκοράρισμα εδώ και καιρό η Μονπελιέ.

2547. ΡΕΜΣ - ΛΥΩΝ

Με το ένα πόδι στη δεύτερη κατηγορία βρίσκεται πια η Ρεμς, συμπλήρωσε επτά ήττες στα πιο πρόσφατα εννέα παιχνίδια της (1-1-7) και δεν κρατάει πια την τύχη στα χέρια της, αφού για να σωθεί χρειάζεται στην ουσία αποκλειστικά και μόνο νίκη και παράλληλα να μην κερδίσουν ούτε η Γκαζελέκ ούτε η Τουλούζ. Στόχος επετεύχθη για τη Λυών, επικράτησε άνετα με 6-1 της Μονακό στο «τελικό» για τη δεύτερη θέση και ουσιαστικά κλείδωσε την παρουσία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, θα πρέπει να γίνουν θαύματα για να βρεθεί εκτός δυάδας. Έκανε εξαιρετικό δεύτερο γύρο, με το Ζενεζιό να αποδεικνύεται ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του Φουρνιέ, ενώ χτύπησε φόρμα και στο κατάλληλο σημείο της χρονιάς, με τον απολογισμό της στα τελευταία 10 να είναι 8-2-0 (7/10over2,5, 8/10GG). Αδιάφοροι ουσιαστικά οι «Λυωνέ», καίγονται για τη νίκη οι γηπεδούχοι, παρόλα αυτά δεν πάει εύκολα το χέρι στο 3,40 του άσου για μια ομάδα που βρίσκεται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, απέναντι μάλιστα σε μια φορμαρισμένη αντίπαλο, τα πολλά τέρματα μπορούν να αποτελέσουν επιλογή αν και οι τιμές είναι υποψιασμένες, στο 1,70 τοover2,5 και στο 1,90 το συνδυαστικόGG&over2,5 στηνBet365.

2543. ΚΑΕΝ – ΜΠΟΡΝΤΟ

Αδιάφορο βαθμολογικά το ματς, μοναδικός στόχος για τις δυο ομάδες να βρεθούν στο πάνω μισό της βαθμολογίας. Νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές (0-2-3) πανηγύρισε η Καένστην έδρα της Ναντ με 2-1, απολύτως επιτυχημένη η φετινή παρουσία της, καθώς εξασφάλισε γρήγορα την παραμονή, ενώ βρέθηκε και για μεγάλο μέρος της σεζόν εντός των ευρωπαϊκών θέσεων. Αδιάφορη η φετινή παρουσία της Μπορντό, έμεινε από νωρίς εκτός στόχων, γι αυτό και προχώρησε σε αντικατάσταση προπονητή το Μάρτιο (Ραμέ αντί Σανιόλ), εδώ και καιρό το βλέμμα της βρίσκεται στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Μόνο με τα γκολ θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε εδώ, καθώς περιμένουμε ελεύθερο και χωρίς σκοπιμότητες παιχνίδι, αλλά οι τιμές στα πολλά τέρματα είναι πετσοκομμένες και δεν αξίζουν.

2546. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΝΑΝΤ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς.Εδώ και καιρό πρωταθλήτρια η Παρί, έχει να σκέφτεται μόνο τον επερχόμενο τελικό κυπέλλου (21 Μαΐου απέναντι στη Μαρσέιγ), στοχεύει στο δεύτερο συνεχόμενο εγχώριο τρεμπλ. Η Ναντκλείνει σε μέτρια κατάσταση τη σεζόν, στα τελευταία επτά παιχνίδια της μετράει μόλις μια νίκη (1-1-5), αποδείχθηκε ανίκανη να κάνει το βήμα παραπάνω και να διεκδικήσει ευρωπαϊκή έξοδο. Όσο θέλει κερδίζει η Παρί, τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις του Μπλαν και των ποδοσφαιριστών του, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και το αν θα γίνει φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα εν’ όψει του τελικού. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε εδώ.

2541. ΑΝΖΕ – ΤΟΥΛΟΥΖ

Αδιάφορη βαθμολογικά η Ανζέ, αποτελεί αδιαμφισβήτητα την ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς, αφού αν και νεοφώτιστη κατάφερε να κάνει αξιοζήλευτη πορεία και να βρίσκεται σταθερά στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, διεκδικούσε μάλιστα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέχρι και πριν μερικές αγωνιστικές. Να ολοκληρώσει το θαύμα θέλει η Τουλούζ, θεωρούταν καταδικασμένη μέχρι τις αρχές Μαρτίου, από τη στιγμή όμως που την ανέλαβε ο Ντυπρά μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο, μάζεψε 15 βαθμούς σε εννέα αγωνιστικές (4-3-2) και βγήκε μετά από πολύ καιρό εκτός της επικίνδυνης ζώνης, με αποτέλεσμα να κρατάει πια την τύχη στα χέρια της και με νίκη να εξασφαλίζει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- την παραμονή. Με βάση τις συνθήκες του αγώνα, δεν μας προξενεί εντύπωση το 1,75 στο διπλό, απόδοση η οποία βασίζεται αποκλειστικά στο μονόπλευρο κίνητρο των φιλοξενούμενων, φυσικά στην τιμή αυτή δεν υπάρχει η παραμικρή αξία για μια ομάδα που μετράει 2-6-10 στις φετινές εξόδους της. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε πριν την έναρξη εδώ, το ενδιαφέρον στρέφεται αποκλειστικά στοlive,δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι η Τουλούζ μπορεί να μην χρειαστεί καν να κερδίσει για να σωθεί.

2542. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΝΙΣ

Αδιάφορη βαθμολογικά η Γκινγκάμπ, έχει εξασφαλίσει την παραμονή εδώ και μερικές αγωνιστικές, βγάζει πάντως ανταγωνιστικό πρόσωπο στα παιχνίδια της, μάλιστα στο πιο πρόσφατο από αυτά έκοψε βαθμούς από τη Λιλ που κυνηγάει την Ευρώπη (0-0). Σπουδαία νίκη που της εξασφάλισε το Γιουρόπα και την κράτησε ζωντανή στο κυνήγι του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Νιςαπέναντι στη Σεντ Ετιέν, επικράτησε με 2-0, καθώς εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις δυο αποβολές της αντιπάλου, δίκαιο πάντως το αποτέλεσμα αφού ήταν η μόνη ομάδα που έψαξε τη νίκη. Αυτή ήταν η έκτη της επιτυχία στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές (6-1-2), με τρίποντο επί της Γκινγκάμπ και γκέλα της Μονακό θα την προσπεράσει στην τρίτη θέση, ενώ αν δεν χάσει ουσιαστικά κλειδώνει την τέταρτη(που ίσως οδηγήσει απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ). Το μονόπλευρο κίνητρο των φιλοξενούμενων έχει ως αποτέλεσμα το διπλό να μην ξεπερνάει το 1,90, δεν αξίζει μια τέτοια απόδοση για μια ομάδα που μετράει μόλις μια νίκη στις τελευταίες 11 εξόδους της (1-5-5), καλύτερη επιλογή δείχνει τοover2,5 στο 1,825 τηςBet365,το αγωνιστικό στυλ της Γκινγκάμπ, η οποία στο σπίτι της παίζει ανοιχτά, σε συνδυασμό με την ανάγκη της Νις για τη νίκη μας κάνει να περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι με πολλά τέρματα, φυσικά θα έχουμε το νου μας και στοliveγια κάποια επιπρόσθετη επιλογή σε περίπτωση που βολέψουν τα αποτελέσματα των υπόλοιπων διεκδικητών των ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

2548. ΡΕΝ – ΜΠΑΣΤΙΑ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς. Ξέμεινε οριστικά από στόχους η Ρενέπειτα από την ήττα με 0-2 στην έδρα της Μονπελιέ, κλείνει σε κακή κατάσταση τη σεζόν (0-1-4 στα τελευταία πέντε), από τη στιγμή που αναπτύχθηκε φημολογία περί αποχώρησης του Κουρμπίς, η ομάδα έχασε τη συγκέντρωση της και κατέρρευσε αγωνιστικά. Η Μπαστιάέχει ξενοιάσει εδώ και καιρό με την παραμονή και σκέφτεται ήδη τη νέα χρονιά, αυτό βέβαια δεν την εμπόδισε να επικρατήσει με 1-0 της Ανζέ στο τελευταίο φετινό παιχνίδι της στην Κορσική. Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να μπλέξουμε εδώ, πάντως με βάση την εικόνα των γηπεδούχων τον τελευταίο μήνα, μόνο κόντρα υπάρχει με τα σετ που κυκλοφορούν και τον αδικαιολόγητα έντονο φαβοριτισμό στον άσο, δεν είναι άσχημο το 1,95 για το ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) στηνBet365.

2549. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΛΙΛ

Πολύ κρίσιμη αναμέτρηση αναφορικά με την Ευρώπη, με τις δυο ομάδες να διεκδικούν την έξοδο στο ερχόμενο Γιουρόπα Λιγκ.Έπειτα από την ήττα από τη Νις με 0-2, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι που αναγκάστηκε να αγωνιστεί με αριθμητικό μειονέκτημα δυο παιχτών, το ταβάνι της Σεντ Ετιέν είναι η τέταρτη θέση, στόχος που δεν είναι καθόλου αμελητέος, αφού έτσι θα αποφύγει τα προκριματικά του καλοκαιριού (αν δεν πάρει το κύπελλο η Μαρσέιγ). Η Λιλκόλλησε στο 0-0 με την αδιάφορη Γκινγκάμπ και παρέμεινε στην έκτη θέση, στο -1 από την τωρινή της αντίπαλο, δεν απειλείται για να βρεθεί χαμηλότερα, αλλά η θέση αυτή δεν είναι σίγουρο ακόμα ότι θα οδηγήσει στην Ευρώπη, αυτό θα γίνει μόνο αν η Παρί πάρει το κύπελλο στο τελικό με τη Μαρσέιγ. Από καλά σερί έρχονται αμφότερες, 5-1-1 στα τελευταία επτά η Σεντ Ετιέν, 7-2-0 στα πιο πρόσφατα εννέα η Λιλ, η Σεντ Ετιέν βέβαια πραγματοποιεί μέτριες προς κακές εμφανίσεις, σε αντίθεση με τη Λιλ που τα πηγαίνει πολύ καλά, ειδικά μακριά από το σπίτι της (τέσσερα σερί διπλά). Θεωρητικά αμφότερες θα πρέπει να παίξουν μόνο για τη νίκη (η Σεντ Ετιέν για να διεκδικήσει την τετράδα, η Λιλ για να ανέβει πέμπτη), παρόλα αυτά οι «Στεφανουά» αν χάσουν θα πέσουν έκτοι και η παρουσία τους στο Γιουρόπα Λιγκ θα τεθεί σε αμφιβολία, ενώ σε περίπτωση που την ίδια ώρα κερδίζει η Νις δεν θα μπορούν ούτως ή άλλως να πάνε παραπάνω και ίσως αρκεστούν στη διατήρηση της πέμπτης θέσης. Καθαρά αγωνιστικά οι φιλοξενούμενοι δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση και αδικούνται από την ψαλίδα των αποδόσεων, ικανοποιητικό δείχνει το 1,70 για το Χ2 στηνBet365,όσοι πάντως επιθυμούν να στηρίξουν τους «Λιλουά» θα είναι προτιμότερο να το κάνουν είτε με το ξερό διπλό (3,50/Bet365)είτε με το διπλόDrawNoBet (2,40 / Stoiximan), αφού όπως ήδη αναφέραμε η Λιλ θα πρέπει να παίξει αποκλειστικά για τη νίκη προκειμένου να κλειδώσει σίγουρα την Ευρώπη.

2544. ΛΟΡΙΑΝ – ΓΚΑΖΕΛΕΚ

Εξασφαλισμένη εδώ και μερικές αγωνιστικές η Λοριάν, από τη στιγμή που σώθηκε και έμεινε εκτός τελικού κυπέλλου, υπέστη τρεις συνεχόμενες ήττες χωρίς καν να σκοράρει, φαίνεται να άδειασε ψυχολογικά και να σκέφτεται ήδη τη νέα χρονιά. Σε δύσκολη θέση η Γκαζελέκ, βρίσκεται πια κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και χρειάζεται στην ουσία καλύτερο αποτέλεσμα από την Τουλούζ για να έχει ελπίδες να παραμείνει στην κατηγορία. Μετράει μόλις δυο νίκες στα τελευταία 18 παιχνίδια της (2-7-9), ενώ δεν κέρδισε και σε καμία από τις πιο πρόσφατες εννέα εξόδους της (0-5-4), αποδεικνύεται ότι το περιορισμένων δυνατοτήτων ρόστερ της δεν μπόρεσε να διατηρήσει υψηλά επίπεδα απόδοσης για ολόκληρη τη χρονιά. Εποχιακές οι τιμές στο διπλό, σε καμία περίπτωση δεν στέκει αγωνιστικά το 2,20 στο διπλό, παρόλα αυτά δεν υπάρχει και η παραμικρή σκέψη για κόντρα από τη στιγμή που η Λοριάν δείχνει να σκέφτεται ήδη τις διακοπές της. Θα κρατήσουμε το παιχνίδι για τοliveκαι αναλόγως της εξέλιξης των παιχνιδιών των Τουλούζ και Ρεμς θα πράξουμε αναλόγως.

2540. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ

Πρεμιέρα στο Μπραζιλεϊράο. Σε ρηχά νερά κινήθηκαν όλες οι ομάδες στο μεταγραφικό παζάρι, έλειψε το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ». Στόχος η επιστροφή στην κορυφή για τη Φλαμένγκο, η οποία διαθέτει καλό ρόστερ και εξαιρετικό προπονητή. Το μόνο αρνητικό είναι ότι μέχρι τους Ολυμπιακούς αγώνες δε θα αγωνίζεται στο Μαρακανά. Εξαιρετική η περσινή πορεία για τη Ρεσίφε, θέλει να επαναλάβει κάτι παρόμοιο και φέτος. Δυνατή παραδοσιακά εντός, εξαφανίζεται εκτός. Ο άσος έχει το προβάδισμα.

2539. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΑΤΛ.ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Με υψηλούς στόχους αρχίζει η φετινή χρονιά για την Παλμέιρας, όλοι στην ομάδα μιλούν για τίτλο., όμως λείπουν ακόμα κάποιοι παίχτες που θα γεμίσουν το ρόστερ για το μαραθώνιο του πρωταθλήματος. Άρχισε δυνατά πέρσι η Παραναένσε, στη συνέχει όμως ξεφούσκωσε, τερματίζοντας κάπου στη μέση. Μία από τα ίδια αναμένονται κα φέτος. Άσος.

2371. ΜΠΡΑΖΙΛ ΠΕΛΟΤΑΣ – ΠΑΡΑΝΑ

Επιστρέφει στη Σέριε Β για πρώτη φορά έπειτα από το 1980 η Μπραζίλ Πελότας, αν και όπως όλα δείχνουν το έργο της θα είναι υψηλού βαθμού δυσκολίας, μιας και δε διαθέτει το κατάλληλο ρόστερ, αλλά ούτε και την απαιτούμενη εμπειρία. Καλύτερα αναμένονται τα πράγματα για την Παρανά, η οποία ελπίζει πως φέτος θα καταφέρει το βήμα παραπάνω και δε θα αρκεστεί απλά στην παραμονή. Δε φαίνεται να ξεχωρίζει έντονα κάποια από τις δύο τη δεδομένη χρονική στιγμή, κλίνουμε προς τα αριστερά αλλά ως εκεί.

2567. ΣΕΑΡΑ – ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ

Με υψηλές βλέψεις ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στη σεζόν η Σεαρά, ευελπιστώντας να καταφέρει την άνοδο, μιας και με το ρόστερ που διαθέτει, κάτι άλλο θα θεωρούνταν αποτυχία. Μικρές οι διαφορές σε σχέση με πέρσι για την Παϊσαντού, η οποία βγάζει ξανά σοβαρότητα και με όπλο την καυτή έδρα της, μπορεί να φτάσει ψηλά. Προσεκτικό ξεκίνημα περιμένουμε από τις δύο ομάδες, την ίδια άποψη έχουν και οι μπουκ, εξού και το 1,60 του under 2,5.

2565. ΛΟΝΤΡΙΝΑ - ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ

Ενισχυμένη θα δοκιμάσει την τύχη της στη Σέριε Β η νεοφώτιστη Λοντρίνα, με την παραμονή στην κατηγορία να αποτελεί το μεγάλο στοίχημα. Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές στο ρόστερ σε σχέση με πέρσι θα πορευτεί η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας, αν και η απώλεια του φορ Ζε Κάρλος ενδέχεται να της στοιχίσει. Δύσκολα θα πάρουν ρίσκα στην πρεμιέρα οι δύο προπονητές, σε πρώτο πλάνο το under 2,5 (1,72 / Bet365).

2566. ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Τα έδωσε όλα πέρσι για την άνοδο η Σαμπάιο Κορρέα, όμως εν τέλει δεν τα κατάφερε, βλέποντας έτσι σημαντικές μονάδες να αποχωρούν. Έγιναν αν μη τι άλλο προσπάθειες κάλυψης των κενών, στόχος επετεύχθη μέχρι ενός σημείου, όμως από εκεί και πέρα, δε γνωρίζουμε αν θα βρίσκεται και φέτος στο ίδιο επίπεδο. Για τρίτη φορά στα δέκα τελευταία χρόνια θα αγωνιστεί στη Σέριε Β η Βάσκο Ντα Γκάμα, έπειτα από τον περσινό υποβιβασμό της. Παρόλα αυτά, θεωρείται το μεγάλο φαβορί για άνοδο, με το ρόστερ της να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό. Περιμένουμε να τρίξουν τα δόντια από νωρίς οι φιλοξενούμενοι, έχοντας ως στόχο την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια, αξίζει το ρίσκο το 2,35 του διπλού.

2564. ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ – ΝΑΟΥΤΙΚΟ

Απογοήτευσε με την περσινή πορεία της η Κρισιούμα, θέτοντας εαυτόν από νωρίς εκτός διεκδίκησης ανόδου. Ανανεωμένο κι ενισχυμένο το ρόστερ της, όχι απαγορευτικό για άνοδο, όμως θα πρέπει να τα δώσει όλα. Δεν έχει κλείσει ακόμα η σύνθεση της Ναούτικο, η οποία θα πρέπει να ενισχυθεί, κυρίως μεσοεπιθετικά και στη γραμμή κρούσης, αν θέλει να έχει βάσιμες ελπίδες για άνοδο. Παραδοσιακά δυνατοί στο σπίτι τους οι γηπεδούχοι, εν αντιθέσει με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι τα βρίσκουν σκούρα στις εξόδους. Ένα κλικ παραπάνω η έδρα.

1901. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟΥΙΛΑ – ΤΣΙΚΟ

Ήττα σοκ για την Μπογιακά Τσικό την προηγούμενη αγωνιστική σε ένα τρελό ματς για τα δεδομένη της Κολομβίας, 4-3 εντός έδρας από την Εκιδάδ. Αυτή η ήττα μπορεί να φανεί καθοριστική για τη μάχη της παραμονής. Από ήττα σε ήττα πηγαίνει η Ουΐλα, η οποία αν συνεχίσει έτσι θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα με τον υποβιβασμό. Προέρχεται από τη βαριά εκτός έδρας ήττα 3-0 κόντρα στην Όνσε Κάλντας. Ελαφρύ προβάδισμα στην έδρα, κυρίως λόγω της ανυπαρξίας της Τσικό στα εκτός έδρας ματς.

2818. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪ - ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Προτελευταία αγωνιστική στην Πριμέρα της Αργεντινής. Λόγω «κλάσικο» και μόνο προσπάθησε η Ρίβερ (2-4-1 εντός) κόντρα στη Σαν Λορέντζο την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά το κίνητρο των «αγίων» ήταν αρκετό να τους χαρίσει τη νίκη, με τους «μιγιονάριος» να αναμένουν απλά το φινάλε του πρωταθλήματος. Ένα δικό της ματς «κατάφερε» να μην κερδίσει η Χιμνάσια (3-0-4 εκτός), μένοντας στο 3-3 με την Ιντεπεντιέντε, παρότι προηγούταν με 2-0 στο ημίχρονο. Χωρίς κανένα κίνητρο οι δύο ομάδες, αναμένουμε ελεύθερο παιχνίδι, με τα πολλά γκολ να είναι η λύση.

2578. ΜΟΤΡΕΑΛ ΙΜΠΑΚΤ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ.

Για τέταρτο ματς μακριά από τις επιτυχίες παρέμεινε το Μόντρεαλ (4-3-3), παραχωρώντας την τρίτη ισοπαλία στη σειρά, αυτή τη φορά απέναντι στο Κολόμπους, σε ένα ματς όπου οι άμυνες πέρασαν σε δεύτερη μοίρα (4-4 εκτός). Το πάλεψε κόντρα στους Γκάλαξι η Φιλαδέλφεια (4-2-3), καταφέρνοντας να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (2-2 εντός) κι έτσι, να διατηρήσει το εντός έδρας αήττητο της (3-2-0). Κάνουν νερά οι άμυνες αμφότερων, με τα GG να έχουν γίνει εσχάτως συνήθεια (4/5 και οι δύο). 1,80 πληρώνει το ενδεχόμενο να δούμε ακόμα ένα ( Bet365), με την προϊστορία να είναι ευνοϊκή (5/7 στα τελευταία μεταξύ τους).

----. ΛΟΥΚΕΝΙΟ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Λουκένιο, αγνοώντας τη νίκη για πάνω από ένα μήνα, προερχόμενη από την ήττα με 1-0 κόντρα στην πρωτοπόρο Λιμπερτάδ. Σε παρόμοια κατάσταση και η Νασιονάλ, τρέχει ένα σερί τριών αγωνιστικών χωρίς νίκη, προερχόμενη από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Σέρο Πορτένιο. Η Νασιονάλ αρέσκεται να αγωνίζεται εκτός έδρας, χτυπώντας στις κόντρες. Το ασιατικό διπλό +0,25 έχει τον πρώτο λόγο.

2589. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΣΑΝΤΟΣ

Το βάρος στο Λιμπερταδόρες θα ρίξει στην αρχή η Μινέιρο, βρισκόμενη στα προημιτελικά του θεσμού. Το ρόστερ είναι καλό (σχεδόν ίδιο με πέρσι), σημαντική η μεταγραφή του Ρομπίνιο. Σχεδόν ίδια ομάδα και η Σάντος σε σχέση με την περσινή χρονιά, δεν έχει όμως μεγάλο βάθος πάγκου, κάτι που θα κοστίσει σίγουρα. Η Μινέιρο προέρχεται από το μεσοβδόμαδο ματς για το Λιμπερταδόρες και ίσως ξεκουράσει κάποιους βασικούς. Ασιατικό διπλό +0,25.

1904. ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

Η Σάντα Φε είναι κλάσεις ανώτερη ομάδα και αναμένεται να πάρει εύκολα τη νίκη, ο τιμές όμως του άσου δεν είναι για τα γούστα μας.

1903. ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ - ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ

Η ψυχολογία τα ύψη για τη Μεντεγίν, καθώς προέρχεται από τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στη Νασιονάλ, η οποία συνδυάστηκε με την πρώτη θέση στη βαθμολογία. Μάχη για ένα εισιτήριο στα πλέι-οφ δίνει η Όνσε Κάλντας, προερχόμενη από την εντός έδρας νίκη με 3-0 κόντρα στην Ουΐλα. Το κίνητρο είναι με τους φιλοξενούμενους, το έργο τους όμως δε θα είναι καθόλου εύκολο κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της χώρας.

2812. ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

Προτελευταία αγωνιστική στην Πριμέρα της Αργεντινής. Δεν παράτησε το ματς με τη Χιμνάσια η Ιντεπεντιέντε (3-2-2 εντός), με αποτέλεσμα να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (3-3) από μία δύσκολη έδρα, παρότι στο ημίχρονο έχανε με 2-0. Το συμβόλαιο του τεχνικού Πελεγκρίνο δε θα ανανεωθεί και αποφασίστηκε να χωρίσουν οι δρόμοι τους, με τον υπηρεσιακό Μπερόν να κλείνει τη σεζόν. Με αλλαγές παρατάχτηκε η Ροζάριο κόντρα στην Άρσεναλ (3-1-3 εκτός) και η ομάδα του Ροντίνα το εκμεταλλεύτηκε, κερδίζοντας 1-0, διατηρώντας τις ελάχιστες ελπίδες για είσοδο στην πρώτη δυάδα. Αν κάποια ομάδα έχει κίνητρο, αυτή είναι σίγουρα η Άρσεναλ και το διπλό σε αποδόσεις γύρω στο 6,00 δε μπορεί να αγνοηθεί.

----. ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ – ΣΟΛ

Το απίστευτο νικηφόρο σερί της Γκουαρανί έλαβε τέλος την προηγούμενη αγωνιστική στην ήττα με 3-2 από την Ολίμπια. Καμία ελπίδα για τον τίτλο οι γηπεδούχοι, οι βαθμοί όμως χρειάζονται για τη συνολική βαθμολογία, καθώς από εκεί θα προκύψει ο τρίτος που θα αγωνιστεί στο Λιμπερταδόρες. Ουσιαστικά εκτός μάχης τίτλου τέθηκε και η Σολ, τρέχοντας ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη, προερχόμενη από την εντός έδρας ισοπαλία 3-3 κόντρα στη Χενεράλ Καμπαγιέρο. Τα πολλά γκολ θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένα, ενώ ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

2592. ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ – ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

Κανείς δεν περίμενε πως υπήρχε περίπτωση το Κολόμπους (2-3-4) να μην πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στο Μόντρεαλ, όταν στο 53’ διαμορφώθηκε το 4-1. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι εμφάνισαν αυτοκτονικές τάσεις και σε συνδυασμό με την κάκιστη ανασταλτική τους λειτουργία, το τελικό 4-4 αφήνει αναμφίβολα πικρή γεύση. Την πέμπτη του νίκη στα έξι τελευταία πήρε το Κολοράντο (7-2-2), κάμπτοντας αυτή τη φορά την αντίσταση του Κάνσας (1-0). Δεν είναι και το καλύτερο δυνατό το κλίμα στις τάξεις των γηπεδούχων, μπορούν να το εκμεταλλευθούν οι φορμαρισμένοι φιλοξενούμενοι, αλλά είμαστε διστακτικοί.

2593. ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ – ΣΙΚΑΓΟ

Τη νίκη εδώ κι έξι αγωνιστικές (0-4-2) αγνοεί η Νιου Ίνγκλαντ (1-7-3), στο τελευταίο ηττήθηκε από τους Γκάλαξι με 4-2. Δεν τα πηγαίνει καλύτερα το Σικάγο (1-4-3), το οποίο δεν έχει κερδίσει εδώ και τέσσερα παιχνίδια (0-2-2), ενώ παραδοσιακά τα βρίσκει σκούρα μακριά από το σπίτι του. Ελαφρύ προβάδισμα η έδρα, αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε για να μάθουμε αν θα επιβεβαιωθεί.

2594. ΤΟΡΟΝΤΟ - ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΓΟΥΑΪΤΚΑΠΣ

Το τρίτο «τρίποντο» στα τέσσερα τελευταία (3-0-1) εξασφάλισε το Τορόντο (4-2-3) με την επικράτηση επί του Ντάλας (1-0), έχοντας αρκετές ευκαιρίες να αυξήσει το εύρος της νίκης του. Σε καλό φεγγάρι βρίσκεται και το Βανκούβερ (5-2-5), η νίκη κόντρα στο Σικάγο (2-1 ήταν η δεύτερη στη σειρά, με αποτέλεσμα να μπει στην πρώτη εξάδα της δυτικής περιφέρειας. Δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης το Τορόντο, μένοντας πιστό στο αγωνιστικό του πλάνο, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έχουν διατηρήσει μόλις μια φορά παθητικό στα επτά τελευταία. Δίνουμε προβάδισμα στην έδρα.

2563. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Πριν ακόμα αρχίσει το πρωτάθλημα η Κρουζέιρο άλλαξε ήδη προπονητή, ο οποίος πλήρωσε τον αποκλεισμό από το τοπικό πρωτάθλημα. Το υλικό της Κρουζέιρο είναι εξαιρετικό, αναμένεται να τερματίσει στις πρώτες θέσεις, το μόνο που λείπει είναι ένας γκολτζής. Αρκετά καλό ρόστερ διαθέτει η Κοριτίμπα τη φετινή χρονιά, αναμένεται να εξασφαλίσει εύκολα την παραμονή. Στην έδρα θα βασιστεί για ακόμα μία χρονιά. Δύσκολο ματς, πάσο.

2596. ΜΠΑΪΑ – ΑΒΑΪ

Δεν κατάφερε να σταθεί αντάξια των προσδοκιών στο τέλος της περσινής σεζόν η Μπαΐα, χάνοντας έτσι το τρένο για τη Σέριε Α. Στόχος της να μη συμβεί κάτι ανάλογο φέτος, δικαίως θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο. Νεοφώτιστη στην κατηγορία η Αβαΐ, η οποία είδε αρκετούς παίκτες να φεύγουν, όμως ακόμα κι έτσι, διαθέτει αξιόλογο ρόστερ, ίσως όχι για άνοδο, αλλά αν μη τι άλλο ώστε να σταθεί αξιοπρεπώς. Δυναμικό ξεκίνημα θα ψάξουν οι γηπεδούχοι, είναι το φαβορί, αλλά δε θα ποντάρουμε στο 1,50 του άσσου.

2595. ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ – ΤΖΟΪΝΒΙΛ

Κοντά στην άνοδο έφτασε πέρσι η Λουβερντένσε, όμως στο τέλος δεν άντεξε την πίεση, χωρίς αυτό να αλλάζει το γεγονός πως επρόκειτο για μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς. Αποδυναμωμένη φαίνεται με μια πρώτη ματιά, καθώς είδε σημαντικούς παίκτες-κλειδιά να την αφήνουν. Από τη Σέριε Α έρχεται η Τζόινβιλ, η οποία έχοντας δίκαια υποβιβαστεί, αποδυναμώθηκε χωρίς καν να πραγματοποιήσει βελτιωτικές κινήσεις. Αμυντικό προσανατολισμό υιοθετούν γενικά οι δύο ομάδες, υποψιασμένο το under 2,5 (1,60).

1902. ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Επιστροφή στις νίκες για την Τζούνιορ κόντρα στη Ντεπορτίβο Κάλι την προηγούμενη αγωνιστική (2-0 εντός έδρας). Έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα πλέι-οφ οι φιλοξενούμενοι, αναζητούν όμως καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία. Από δύο σερί νίκες προέρχεται η Ενβιγκάδο, με τελευταία αυτή εκτός έδρας ε 1-0 κόντρα στη Μπουκαραμάνγκα. Κάθε βαθμός είναι χρυσός για τους γηπεδούχους στη μάχη για την παραμονή. Η Τζούνιορ όντας καλύτερη ομάδα έχει τον πρώτο λόγο στο ματς.

----. ΜΟΝΤΕΡΕΪ – ΤΙΓΚΡΕΣ

Επαναληπτικός του 3-1. Έδειξε τα δόντια της η Μοντερέι στην έδρα της Τίγκρες, αποδεικνύοντας ότι είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι στο Κλαουσούρα δεν πατάνε καλά. Άσος.

2597. ΧΙΟΥΣΤΟΝ - ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ

Μάλλον τίποτα παραπάνω από μια αναλαμπή φαίνεται πως ήταν για το Χιούστον (2-2-6) η επικράτηση επί του Κάνσας (2-0), καθώς απέναντι στο Σαν Χοσέ επέστρεψε στις αποτυχίες (3-1), όπως έκαναν και τα αμυντικά του προβλήματα, τα οποία δεν παύουν να αποτελούν βραχνά. Κακή εμφάνιση σε γενικές γραμμές πραγματοποίησε το Σολτ Λέικ (5-2-2) στο Κολοράντο, με την ήττα να έρχεται δίκαια (1-0), αν και γενικότερα δείχνει πολύ καλή αγωνιστική συμπεριφορά εσχάτως. Μπάζει από παντού η άμυνα των γηπεδούχων, διαθέτουν την ποιότητα ώστε να εκμεταλλευθούν τα κενά οι φιλοξενούμενοι, υπερβολικό το 3,05 του διπλού, σκέψεις για πιο συντηρητικό παιχνίδι και στροφή στο +0,25 ασιατικό διπλό (1,85 / Bet365).

2598. ΝΤΑΛΑΣ – ΣΙΑΤΛ

Τέλος στο σερί τριών ηττών έδωσε το Ντάλας (6-2-4) με την επικράτηση επί του Πόρτλαντ (2-1), βάζοντας έτσι ξανά πλώρη για την πρώτη θέση της δυτικής περιφέρειας. Από τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία (3-0-1) προέρχεται το Σιάτλ (4-1-4), με πιο πρόσφατο θύμα του το Σαν Χοσέ (2-0). Αμφίρροπη αναμέτρηση, προβάδισμα η έδρα, αλλά ως προτιμότερη λύση φαντάζει η αποχή.

----. ΛΕΟΝ – ΜΟΝΑΡΚΑΣ

Επαναληπτικός του 1-1. Αρκετά καλή εμφάνιση η Λεόν στην έδρα της Μονάρκας, αποσπώντας σχετικά εύκολα την ισοπαλία. Χωρίς άγχος παίζουν οι φιλοξενούμενοι, καθώς ο στόχος ήταν καταρχάς η παραμονή και όχι η είσοδος στη Λιγκίγια. Καλύτερη ομάδα η Λεόν, η οποία εντός έδρας είναι πανίσχυρη, άσος.

----. ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ ΓΙΑΚΟΥΪΜΠΑ – ΡΕΑΛ ΠΟΤΟΣΙ

Εξάποντο για την παραμονή. Σε δύσκολη θέση πλέον η Πετρολέρο μετά την ήττα εντός έδρας με 3-1 από την Οριέντε Πετρολέρο, καθώς βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού. Βαθιά ανάσα πήρε η Ρεάλ, κερδίζοντας δύσκολα με 2-1 εντός έδρας τη Σαν Χοσέ. Σημαντικό προβάδισμα λόγω έδρας έχει η Πετρολέρο, καθώς στην περιοχή υπάρχουν υψηλές θερμοκρασίες. Άσος.

----. ΡΕΑΛ ΓΚΑΡΣΙΛΑΣΟ – ΟΥΝΙΟΝ ΚΟΜΕΡΣΙΟ

Θετικά έκλεισε το Απερτούρα η Γκαρσιλάσο, κερδίζοντας εύκολα με 3-1 εντός έδρας την Αλιάνσα Ατλέτικο. Με ήττα τελείωσε τις υποχρεώσεις της η Ουνιόν Κομέρσιο, 2-1 στην έδρα της φορμαρισμένης Μελγκάρ. Η Γκαρσιλάσο είναι πανίσχυρη εντός, κερδίζοντας δυσκολότερους αντιπάλους από την Κομέρσιο, άσος.

----. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΜΟΥΝΙΣΙΠΑΛ – ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ

Ντέρμπι των «μικρών» της Λίμα. Στην τέταρτη θέση του Απερτούρα τερμάτισε η Μουνισιπάλ, ολοκληρώνοντας ένα πετυχημένο πρώτο μισό της σεζόν. Ο στόχος είναι η έξοδος στο Σουνταμερικάνα, ενώ κρυφοκοιτάει και το Λιμπερταδόρες. Η Σαν Μαρτίν ήταν από τις δυσάρεστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, τερματίζοντας στις τελευταίες θέσεις. Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

----. ΜΕΛΓΚΑΡ-ΚΑΧΑΜΑΡΚΑ

Άργησε να ξυπνήσει στο πρωτάθλημα η Μελγκάρ, πληρώνοντας τις παράλληλες υποχρεώσεις στο Λιμπερταδόρες, κάνοντας όμως ένα θετικό σερί στο τέλος κατάφερε να τερματίσει στις πρώτες θέσεις. Ομάδα έδρας η Καχαμάρκα, αναζητεί ακόμα τα πατήματα της εκτός, ώστε να είναι σε θέση να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Άσος.

Ακτινογραφία Μπάσκετ Σαββάτου

3101. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ (2-2)

Έχοντας ήδη πέσει θύμα έκπληξης μια φορά στο «Nick Galis Hall», ο Παναθηναϊκός μπήκε υποψιασμένος στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς κόντρα στον Άρη, όμως όντας πληγωμένος από τις πολλές απουσίες, συμπεριλαμβανομένων αυτές των Γκιστ, Φελντέιν και Χέινς λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, δεν άντεξε για πολύ. Έτσι σε συνδυασμό με την εξαιρετική εμφάνιση του μαχητικότατου Άρη, γνώρισε τη δεύτερη του ήττα στη Θεσσαλονίκη, με τη σειρά να πηγαίνει σε πέμπτο ματς (2-2). Πλέον, ο Αργύρης Πεδουλάκης θα έχει κανονικά στη διάθεση του τους τρεις Αμερικανούς, γεγονός που σε συνδυασμό με τη δεδομένη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο πλευρές, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για σκέψη υπέρ της κόντρας των «πρασίνων». Σίγουρα η αναμέτρηση χαρακτηρίζεται ειδικού χαρακτήρα, αν λάβουμε υπόψη πως το άγχος θα βρίσκεται στη μεριά των γηπεδούχων, ενώ στον αντίποδα οι «κιτρινόμαυροι» θα αγωνιστούν χωρίς πίεση και με άγνοια κινδύνου. Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να φανταστούμε τον Παναθηναϊκό να μη βγάζει αντίδραση και να μην παίρνει την πρόκριση στους τελικούς, εκεί όπου περιμένει ήδη ο Ολυμπιακός. Πονηρό το -12,5 χάντικαπ, αλλά σε σχεδόν αποδόσεις διπλασιασμού αξίζει το ποντάρισμα του (1,97 / Stoiximan).

3102. ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ – ΟΥΛΜ (0-2)

Με την πλάτη στον τοίχο η Όλντενμπουργκ με τον αποκλεισμό να είναι προ των πυλών μετά και τη δεύτερη ήττα της. Σε ρηχά νερά κινήθηκε άλλη μία φορά ο καλύτερος της παίκτης, Qvale, που έμεινε χαμηλά στο σκοράρισμα σημειώνοντας ξανά 9 πόντους. Με την αντίπαλο της να αμύνεται σε ζώνη άμυνας αναγκάστηκε να επιχειρήσει πολλά σουτ από την περιφέρεια. Το αξιοπερίεργο βέβαια είναι πως σούταρε παραπάνω τρίποντα (13/35) από ότι δίποντα (17/29). Στην αντίπερα όχθη είδαμε ρεσιτάλ τριπόντων από την Ουλμ που είχε ευστόχησε στα 8 από τα 19 που επιχέιρησε με τον Gunthner να αναδεικνύεται σε πολυτιμότερο παίκτη του αγώνα με 35 πόντους (5/7 τρίποντα) και 9 ασίστ. Θραύση έκανε όμως και ο Morgan στη front line με 28 πόντους και 9/15 δίποντα. Σε γρήγορο τέμπο αναμένεται να κινηθεί και η Τρίτη μεταξύ τους αναμέτρηση, 165 και 171 πόντοι σημειώθηκαν στα δύο προηγούμενα, οριακά αποδεκτό το over με όριο του 167,5 πόντους.

3103. ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΛΜΠΑ (2-0)

Αποφασισμένη να προκριθεί στα ημιτελικά των πλέι-οφ με τις λιγότερες δυνατές απώλειες είναι η Φρανκφούρτη που κέρδισε την Άλμπα και στο Βερολίνο (65-71) και συμπλήρωσε έτσι 13 συνεχόμενες επιτυχίες. Σαφώς στάθηκε πιο ανταγωνιστικά η Άλμπα σε σχέση με το πρώτο ματς που ηττήθηκε με 19 πόντους διαφορά αλλά και πάλι έφυγε πικραμένη πληρώνοντας σε μεγάλο βαθμό την αστοχία της από όλες τις γραμμές του γηπέδου (27,3% στα δίποντα, 29,6% στα τρίποντα). Οι Σκάιλαινερς τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνουν πιο «καυτοί», επιπλέον μετρούν 12 διαδοχικές νίκες στο γήπεδο τους με τις 8 τελευταίες να είναι με διψήφια διαφορά πόντων. Εκτίμηση μας πως θα τελειώσει η σειρά στα τρία ματς, στέκεται σίγουρα και ως επιλογή το -6,5 χάντικαπ στο 1,93 του Stoiximan.

3105. ΜΑΛΑΓΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Εύκολο πέρασμα από το Σαν Σεμπαστιάν (60-86 τη Χιπουσκόα) έκανε η Μάλαγα και εξασφάλισε έτσι και μαθηματικά την συμμετοχή της στα πλέι-οφ. Φυσικά θέλει να τερματίσει στην 6 θέση προκειμένου να αποφύγει τη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ και να διασταυρωθεί στον πρώτο γύρο με την πιο στα μέτρα της, Βαλένθια. Από (δύσκολη) νίκη έρχεται μεσοβδόμαδα και η Βαλένθια στην Αραγονία με τη Σαραγόσα. Κρατιέται με νύχια και με δόντια στη 2η θέση όμως για να μην την προσπεράσει η Ρεάλ θα χρειαστεί να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Μάλαγα που στο γήπεδο της είναι αξιόπιστη (12-4 ρεκόρ). Πολύ ισορροπημένο ματς κάτι που αποτυπώνεται και από τις αποδόσεις, θα ρισκάρουμε στη νίκη των «νυχτερίδων» με 1-10 πόντους. Πιθανό και το under 154 (1,90 / Bet365) με τις δύο ομάδες να διαθέτουν τις δύο καλύτερες άμυνες μετά τη Μπαρτσελόνα με 74,3 και 73,6 πόντους μ.ο. αντίστοιχα.

3106. ΒΕΝΕΤΣΙΑ – ΚΡΕΜΟΝΑ (2-1)

Ευκαιρία να τελειώσει τη σειρά και να προκριθεί στα ημιτελικά της Λέγκα έχει η Βενέτσια που απέκτησε το πλεονέκτημα έδρας μετά το «break» στο εναρκτήριο ματς της σειράς και κέρδισε την Κρεμόνα και στο πρώτο στο γήπεδο της (77-61). «Καυτός» ο Pargo που επέστρεψε δριμύτερος μετά το ντεμπούτο του με 24 πόντους (4/6 τρίποντα) τη στιγμή που στην Κρεμόνα τίποτα δεν λειτούργησε σωστά στην επίθεση και κανένας παίκτης δεν ξεπέρασε τους 10 πόντους. Δυνατά περιμένουμε να ξεκινάει ξανά η ομάδα της Βενετίας, διαβασμένο το χάντικαπ των 7 πόντων και αν θα παίζαμε κάτι θα ήταν ο άσος, πιο ασφαλής επιλογή το 1/1 που θα το θέλαμε όμως τουλάχιστον στο 1.70.

3107. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ (1-1)

Πατατράκ έπαθε η Μπάγερν που εμφανίστηκε αγνώριστη στην έδρα της Λούντβιγκσμπουργκ η οποία και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά με άκρως εντυπωσιακό τρόπο και νίκη με 19 πόντους διαφορά (93-74). Μέχρι στιγμής ο νικητής και στα δύο ματς ήταν ο γηπεδούχος και πέτυχε πάνω από 90 πόντους. Στο ίδιο μοτίβο περιμένουμε να κινηθεί και το τρίτο μεταξύ τους ματς με τη Μπάγερν αυτή τη σειρά να διορθώνει τα κακώς κείμενα. Παίζεται τόσο το over 170 στο 1,90 της Bet365 όσο και το over 90,5 πόντων των Βαυαρών στο 1,83 του Stoiximan.

3109. ΑΝΔΟΡΡΑ – ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ

Ντεφορμέ (1-7 ρεκόρ στα οκτώ τελευταία με 86,8 πόντους μ.ο. παθητικό) και αδιάφορη η Ανδόρρα, η Ομπραντόιρο τυπικά χρειάζεται άλλη μία νίκη στα δύο εναπομείναντα για να οριστικοποιήσει σίγουρα την παραμονή της στην κατηγορία. Το πιθανότερο βέβαια να μην της χρειαστεί καν αφού αυτό μπορεί να γίνει και με μία ήττα της Εστουδιάντες που είναι πολύ πιθανό να συμβεί την Κυριακή απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Αυτό γιατί υπερτερεί στην ισοβαθμία με την Εστουδιάντες αφού στα δύο μεταξύ τους ματς μετράει μία νίκη με 2 πόντους διαφορά και μία ήττα με ακόμα πιο οριακό σκορ (71-70). Σωστό φαβορί η Ανδόρρα, η Ομπραντόιρο άλλωστε είναι ανύπαρκτη εκτός έδρας με 15/16 ήττες (1-15). Προκλητικό το -2,5 αλλά δύσκολα να βάλουμε τα λεφτά μας σε τέτοιο σημείο πάνω σε αδιάφορη ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ