ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου. Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

914. ΠΟΧΑΝΓΚ - ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ.

Τραγική εμφάνιση πραγματοποίησε η Ποχάνγκ (1-3-3) απέναντι στη Γεονάμ (0-1), ενδεικτικό το γεγονός πως δεν έκανε ούτε ευκαιρία, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση. Άξιζε κάτι παραπάνω από το βαθμό της ισοπαλίας στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Σεονγκνάμ (2-2) η Γιεγιού (3-2-2). Μόνο για κόντρα προσφέρονται οι γηπεδούχοι, πόσο μάλλον όταν δίνονται και φαβορί στην κατάσταση που βρίσκονται.

913. ΣΕΝΤΑΪ – ΤΟΣΟΥ

Δεν μπορεί με τίποτα να ορθοποδήσει η Σεντάι (2-1-5), η οποία αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ και πέντε αγωνιστικές, με τις ήττες να έχουν την τιμητική τους εσχάτως (0-1-4). Μια από τα ίδια η Τόσου (1-2-4), κόντρα στην Ιβάτα (0-1) γνώρισε την τρίτη αποτυχία στα τέσσερα τελευταία. Σε κακή κατάσταση αμφότερες, σημαντικά τα προβλήματα στα μετόπισθεν, 1,90 πληρώνει το αμφίσκορο (Bet365).

922. ΣΟΥΓΟΝ – ΣΕΟΥΛ

Έχει εθιστεί στις ισοπαλίες η Σουγόν (1-5-1), αυτή κόντρα στην Γκουανγκτζού ήταν η τέταρτη στη σειρά, πήρε φόρα και δε λέει να σταματήσει με τίποτα η Σεούλ (6-0-1), η οποία μετά την ήττα της πρεμιέρας, έχει πάρει έξι σερί «τρίποντα». Όπως και την προηγούμενη αγωνιστική, έτσι κι αυτή, η νίκη των φιλοξενούμενων καλοπληρώνει (2,38).

921. ΟΜΙΓΙΑ – ΚΑΣΙΜΑ

Μακριά από τις αποτυχίες για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική παρέμεινε η Ομίγια (4-2-2) χάρις στο διπλό επί της Σονάν (0-1), στοπ στο αήττητο σερί για την Κασίμα (5-1-2), η οποία έπεσε θύμα της εξαιρετικά φορμαρισμένης Κασίβα (0-2). Περιμένουμε μια ισορροπημένη αναμέτρηση με γκολ κι από τις δύο πλευρές, παίζεται το GG στο 1,80 (Bet365).

920. ΚΑΣΙΒΑ - ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η Κασίβα (3-3-2), η οποία απέναντι στην Κασίμα (0-2) πέτυχε την τρίτη διαδοχική της νίκη, μένοντας έτσι αήττητη για έκτη σερί αγωνιστική. Δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Σεντάι (2-2 εντός) η Κόμπε (3-2-2), όμως αυτό που μετράει είναι πως συνεχίζει να αγνοεί την αποτυχία εδώ και τέσσερα παιχνίδια (2-2-0). Αμφότερες βρίσκονται σε καλή κατάσταση, ελαφρύ προβάδισμα η έδρα.

931. ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ - ΣΟΥΟΝ ΣΙΤΙ

Τη μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει γνωρίσει ακόμα ήττα αποτελεί η Γιεονμπούκ (3-4-0), αλλά παρόλα αυτά δε βρίσκεται στην κορυφή, καθώς οι ισοπαλίες της στοιχίζουν, όπως και η πρόσφατη απέναντι στη Σανγκγιού (2-2 εκτός). Αυτή ήταν η τρίτη μοιρασιά στα τέσσερα τελευταία. Λάτρης των ισοπαλιών και η Σουόν Σίτι (1-5-1), η οποία μοιράστηκε βαθμούς στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσσος.

933. ΛΙΑΟΝΙΝΓΚ - ΧΕΜΠΕΪ ΖΧΟΝΓΚΖΙ

Χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια παραμένει η Λιαονίνγκ (1-3-2), όμως κόντρα στην Πεκίνο (0-0 εκτός), εμφάνισε θετικά σημάδια στο παιχνίδι της. Την πρώτη ήττα της σεζόν γνώρισε η Χεμπέι (2-0 από τη Σανγκάη), πληρώνοντας τα αμυντικά λάθη, ενώ στη συνέχεια θα μπορούσε να πάρει ακόμα και το βαθμό, αλλά έχασε απίστευτες ευκαιρίες. Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι, αν παρουσιαστούν σοβαροί μπορούν να πάρουν το διπλό, όμως ενδέχεται να υπάρξει επιτέλους αντίδραση από πλευράς γηπεδούχων. Πάσο.

946. NΙΪΓΚΑΤΑ - ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ

Δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τη φετινή σεζόν η Νιιγκάτα (2-1-5), απέναντι στη Ναγκόγια (2-1) γνώρισε την τρίτη σερί ήττα, σε αντίθετη τροχιά η Κόφου (2-3-3), η οποία εμφανίζει σημάδια ανάκαμψης εσχάτως (1-2-0). Οριακή αναμέτρηση, κλίνουμε προς τα δεξιά, αλλά πιο φρόνιμο είναι να μην μπλέξουμε.

947. ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ – ΣΟΝΑΝ

Την ήττα έπειτα από έξι αγωνιστικές γνώρισε η Γιοκοχάμα Μαρίνος (4-2-2), μιας και τα βρήκε σκούρα εντός έδρας απέναντι στη Χιροσίμα (1-2). Δεν μπορεί με τίποτα να σηκώσει κεφάλι η Σονάν (0-2-6), η οποία παραμένει η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς νίκη στο ενεργητικό της, έχοντας βυθιστεί στον πάτο της βαθμολογίας. Δε θα μπορούσε να πλήρωνε πάνω από 1,62 ο άσσος.

948. ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ - Ι.ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τη Γκεντσλέρ, όλες μάλιστα ήρθαν με σκορ 3-1, στο τελευταίο πέρασε από την έδρα της Γκαζιαντέπ και έχει, έστω και ελάχιστες, μαθηματικές ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Μπασακσεχίρ κόλλησε στο 1-1 με τη Σιβασπόρ και απέτυχε να ανοίξει τη διαφορά από τους διώκτες της, βρίσκεται σταθερά στην τέταρτη θέση αλλά απειλείται άμεσα πια από την Οσμανλισπόρ. Πέντε σερί εκτός έδρας Χ μετρούν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έχουν μείνει με μόλις ένα διπλό στις πιο πρόσφατες εννέα εξόδους τους (1-6-2, 5/9 over 2,5, 7/9 GG), απορρίπτεται επομένως το διπλό-φαβορί απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα, μόνο προς το GG μπορούμε να κοιτάξουμε εδώ, χωρίς πάντως οι τιμές να είναι κάτι το ιδιαίτερο.

950. ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ

Στη μέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκονται Γκρόιτερ (7-2-6 εντός) και Χαϊντενχάιμ (4-6-5 εκτός), στερεύοντας από οποιοδήποτε κίνητρο ως το τέλος της σεζόν. Αδιάφορο παιχνίδι, στα γκολ στρεφόμαστε, με τους γηπεδούχους να έχουν 18/31 over 2,5.

951. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Χωρίς κίνητρο εδώ και καιρό η Μπραουνσβάιγκ (6-6-3 εντός), αλλά μπροστά στο κοινό της παραμένει πολύ ανταγωνιστική, έχοντας ρεκόρ 5-5-0 στα δέκα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Οι ήττες από Ντούισμπουργκ και Καρλσρούη στοιχίζουν σημαντικά έως τώρα στη Νυρεμβέργη (7-3-5 εκτός), η οποία ξέσπασε στην Ουνιόν, επικρατώντας με 6-2, παρότι έχανε με 0-2 στο ημίχρονο και διατηρείται σε τροχιά απευθείας ανόδου. Αναγκασμένοι να κερδίσουν είναι οι φιλοξενούμενοι, ειδικά αν την Παρασκευή χάσει βαθμούς η Λειψία. Θα Στα μάτια μας το διπλό δεν είναι τόσο μεγάλο φαβορί, θα περιμένουμε για το live, όπου ενδέχεται να προκύψει και κάποιο late goal αν οι φιλοξενούμενοι δεν κερδίζουν.

955. ΜΠΟΛΤΟΝ – ΧΑΛ

Στο τέλος της φτάνει μια εφιαλτική χρονιά για την Μπόλτον (4-15-25), η οποία όντας μακράν η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, με τις μισές νίκες από την προτελευταία, Τσάρλτον, έχει εδώ και καιρό ξεκινήσει να σκέφτεται το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Το μόνο που της έχει μείνει να υπερασπιστεί είναι η τιμή της, αν κι εσχάτως παρά τις ήττες, καταφέρνει να σπρώχνει στα όρια τους αντιπάλους. Στο τελευταίο λύγισε δύσκολα από την Κάρντιφ (2-1), και μάλιστα με αμφισβητούμενο πέναλτι στις καθυστερήσεις. Έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα πλέι-οφ ανόδου, η Χαλ (23-11-10) κάνει συντήρηση δυνάμενων ενόψει των επερχόμενων πλέι-οφ, ενδεικτικό το γεγονός πως στην πρόσφατη επικράτηση επί της Μπρέντφορντ (2-0), ξεκουράστηκαν πέντε βασικοί. Αναμενόμενα χαμηλά το διπλό, πιθανό το ενδεχόμενο να σημειωθούν αρκετά γκολ, καθώς από τη μια οι γηπεδούχοι θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους στην Τσάμπιονσιπ, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζονται αρκετά ασταθείς εσχάτως στα μετόπισθεν (6/7 over 2,5, 4/5 GG). 1,80 πληρώνει το over 2,5, υπερβολικό το 2,00 του GG (Bet365).

957. ΧΑΡΤΣ – ΣΕΛΤΙΚ

Δε βρίσκεται στα καλύτερα της η Χαρτς και φρόντισε να το αποδείξει στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη φορμαρισμένη Μάδεργουελ (1-0), με την ήττα να βάζει ουσιαστικά τέλος στις ελπίδες της για κατάκτηση της 2 θέσης. Άξιο αναφοράς το γεγονός πως απέναντι στα μεγάλα ονόματα η ομάδα του Νίλσον τα πηγαίνει εξαιρετικά, ενώ σε κάποια θεωρητικά εύκολα ματς πέφτει θύμα έκπληξης. Επηρεασμένη από το χαμένο ημιτελικό με αντίπαλο τη μισητή Ρέιντζερς φάνηκε η Σέλτικ, παρότι βέβαια δεν κατάφερε να λυγίσει τη μαχητική Ρος Κάουντι (1-1 εντός), είδε τη διαφορά της από την ανταγωνίστρια, Αμπερντίν, να αυξάνεται στους εννέα βαθμούς. Ανακοινώθηκε πρόωρα η λήξη της συνεργασίας με τον κόουτς Ντέιλα στο τέλος της σεζόν. Μόνο με θαύμα θα καταφέρει να χάσουν τον πέμπτο διαδοχικό τίτλο τους οι «καθολικοί», όμως λίγο το τεταμένο κλίμα στις τάξεις τους, λίγο το ότι δεν «καίγονται» άμεσα για τους βαθμούς, μας οδηγούν στην κόντρα του φαβορί, παρά το γεγονός πως ούτε η Χαρτς πείθει εσχάτως. Αν μη τι άλλο αξίζει το ρίσκο το 1Χ σε απόδοση 2,40 (Bet365).

954. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Κατώτερη των περιστάσεων για τρίτη διαδοχική αναμέτρηση παρουσιάστηκε η Μπλάκπουλ (12-10-22), η οποία αυτή τη φορά δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της ανταγωνίστριας στη μάχη της παραμονής, Φλίτγουντ (0-0 εκτός). Έτσι παρέμεινε εντός της επικίνδυνης ζώνης και στο -2 από τη σωτηρία, με μόλις δύο στροφές να απομένουν για το πέσιμο της καρό σημαίας. Μόνιμος βραχνάς η επιθετική δυστοκία, δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως διαθέτει τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος. Δύο αγωνιστικές μακριά από τις επιτυχίες παραήταν πολλές για τη Γουίγκαν (23-15-6), απέναντι στη Σάουθεντ έκανε ό,τι ήθελε για να επιστρέψει στις επιτυχίες (4-1), με την επάνοδο στην Τσάμπιονσιπ να απέχει μόλις τρεις βαθμούς. Εκ διαμέτρου αντίθετη η κατάσταση στις δύο ομάδες, αμφότερες «καίγονται» για τους βαθμούς αλλά για διαφορετικούς λόγους. Έχει προβάδισμα η Γουίγκαν, όμως το 1,65 του διπλού δε λέει και πολλά, πόσο μάλλον όταν ο αντίπαλος θα τα δώσει όλα για τη σωτηρία του. «Βασίλισσα» της κατηγορίας στα under 2,5 η Μπλάκπουλ (32/44), έχοντας μάλιστα βγάλει 5/6 εσχάτως, από κοντά οι φιλοξενούμενοι (24/44). Όλα αυτά σε συνδυασμό με την τεράστια κρισιμότητα της αναμέτρησης, μας οδηγούν στην επιλογή του under 2,5 (1,75 / Bet365).

959. ΤΣΟΝΓΚΙΝΓΚ ΛΙΦΑΝ - ΓΚΟΥΟΑΝ ΠΕΚΙΝΟΥ

Την τέταρτη σερί ισοπαλία απέσπασε η Λιφάν (1-4-1), αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Χανγκτσόου (1-1 εκτός), σημάδια βελτίωσης εμφανίζει εσχάτως η Πεκίνο (1-2-2), μαζεύοντας τέσσερις απανωτούς βαθμούς. Δεν εμπνέουν ιδιαίτερη εμπιστοσύνη οι δύο ομάδες, υπερβολικό το 1,95 του GG (Bet365).

958. ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒ. - ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΧΟΥΑ

Αφυπνίστηκε από την ήττα της πρεμιέρας η Κουανγκτσόου Εβεργκράντε (5-0-1), η οποία έκτοτε τρέχει σερί πέντε νικών, με πιο πρόσφατο θύμα την Τιαντζίν (0-4). Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύθηκε τα αμυντικά κενά της Χεμπέι (2-0) η Σανγκάη (2-3-1), αν και από τύχη δεν είδε την εστία της να παραβιάζεται. Έχουν πάρει φόρα οι πρωταθλητές, δύσκολα θα σκοντάψουν, αναμενόμενα χαμηλά ο άσσος.

960. ΧΕΝΑΝ ΤΖΙΑΝΙΕ - ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΓΚΡΙΝ.

Νίκη έπειτα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες είχε το μενού για τη Χενάν (1-2), η οποία έκαμψε δίκαια την αντίσταση της Γιανμπιάν (1-2). Το «τρίποντο» στα χέρια της κρατούσε η Χανγκτσόου (2-1-3) στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λιφάν, όμως σε μια περίεργη φάση λίγο πριν τη λήξη του ματς, δέχθηκε την ισοφάριση (1-1). Σωστά μοιρασμένο το σετ, τον πρώτο λόγο η έδρα αλλά ως εκεί.

961. ΝΑΝΤ – ΝΙΣ

Σε ρυθμούς καλοκαιριού βρίσκεται εδώ και καιρό η Ναντ, αφού με ρεκόρ 0-1-4 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και την εν γένει παρουσία της εντός των τεσσάρων γραμμών, είναι φανερό πως δε δίνει καμία σημασία στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, ούσα παντελώς αδιάφορη βαθμολογικά. Στον αντίποδα, η Νις παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ και καλείται να περάσει νικηφόρα από τη Νάντη, ώστε να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της. Το κίνητρο και η εικόνα των δύο ομάδων μας οδηγούν στο -0,25 ασιατικό διπλό, επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 1,85 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

963. ΚΙΚΕΡΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ – ΧΑΛΕΣΚΕΡ

Μεγάλο διπλό στο Μάιντζ έβγαλαν οι Κίκερς (6-5-6 εντός) και τέθηκαν ξανά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Οι δύο «κολλητές» νίκες κόντρα σε Φορτούνα Κολωνίας και Όσναμπρικ φαίνεται πως κλείδωσαν την παραμονή για τη Χάλεσκερ (4-4-9 εκτός), αφού η τελευταία τριάδα απέχει πια οκτώ βαθμούς. Το κίνητρο μας ωθεί στην έδρα, αλλά θα θέλαμε καλύτερη απόδοση για τον άσο ώστε να μας απασχολήσει.

962. ΑΑΛΕΝ - ΜΑΪΝΤΖ (ΕΡ.)

Συνέχισε τις κακές εμφανίσεις (0-1-3 στα τέσσερα τελευταία) η Άαλεν (5-8-4 εντός) και με την ήττα από την Έρφουρτ (2-0), βρίσκεται πια στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Έναν πόντο μπροστά της είναι η Μάιντζ (5-8-4 εντός), η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά αγωνιστικές (0-3-4). Από αρνητικά σερί έρχονται οι δύο ομάδες, αμφότερες χρειάζονται βαθμούς στη μάχη της ουράς, δε βγαίνει εύκολα άκρη. Το αφήνουμε.

969. ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ (ΕΡ.)

Τρίτο συνεχόμενο 0-0 και τέταρτη διαδοχική ισοπαλία για τη Χολστάιν (5-5-7 εντός) κόντρα στη Σόνενχοφ, με την επικίνδυνη ζώνη να απέχει πλέον επτά βαθμούς. Στο -7 από τη σωτηρία βρίσκεται η Στουτγάρδη (4-4-9 εκτός) μετά την ήττα με 0-1 από την Κότμπους και οι ελπίδες παραμονής είναι πια μόνο μαθηματικές. Να ξεμπερδεύει θέλει η Χολστάιν, θα τη στηρίζαμε, αλλά ο άσος είναι υπερβολικά χαμηλός κόντρα σε έναν αντίπαλο που παίζει το τελευταίο του χαρτί.

964. ΚΟΤΜΠΟΥΣ - ΚΙΚΕΡΣ ΒΟΥΡΖ.

Οι πέντε αγωνιστικές χωρίς γκολ (0-1-4) και οι τέσσερις συνεχόμενες ήττες ανήκουν στο παρελθόν για την Κότμπους (3-6-8 εντός), η οποία πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα της Στουτγάρδης με σκορ 0-1 και ανάσανε καλύτερα. Τις εννέα αγωνιστικές χωρίς ήττα έφτασε η Βίρτσμπουργκ (8-6-3 εκτός) με το 2-1 επί της Χάνσα Ροστόκ και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της δεύτερης θέσης. «Καίγονται» για βαθμούς οι δύο ομάδες, μεγαλύτερο το κίνητρο των γηπεδούχων, οι οποίοι παλεύουν για την παραμονή. Δε θα μπλέξουμε.

965. ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ – ΣΟΝΕΝΧΟΦ

Ζωντανό στη μάχη της τρίτης θέσεις έμεινε το Μαγδεμβούργο (9-5-3 εντός) μετά το 1-2 επί της Πρόισεν Μούνστερ. Στο -3 από την πρώτη τριάδα βρίσκεται η Σόνενχοφ (9-4-4 εκτός) έπειτα από τη «λευκή» ισοπαλία κόντρα στη Χολστάιν. Θέλουν πολύ τη νίκη οι δύο ομάδες, ουσιαστικά η ισοπαλία εν ευνοεί καμία, ειδικά αν την ίδια ώρα κερδίζει η Βίρτσμπουργκ. Παιχνίδια αποκλειστικά για live.

966. ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ – ΑΟΥΕ

Στη Τσβάιτε Λίγκα επιστρέφει και μαθηματικά η Ντιναμό Δρέσδης (12-4-1 εντός) μετά και το εντυπωσιακό 4-0 επί της Βέχεν, όμως το πάρτι χάλασε ο θάνατος ενός οπαδού της. Δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα η Άουε (7-4-6 εκτός) κόντρα στην Τσέμνιστερ και με το 2-0 επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από τη Βέχεν. Μεγάλο ντέρμπι, με έντονη αντιπαλότητα, οι γηπεδούχοι δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο, αλλά θα κάνουν ότι μπορούν για να μην πάρουν μαζί τους την Άουε. Δε θα μπλέξουμε.

967. ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΙΙ

Με ρεκόρ 1-4-3 στα οκτώ τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, η Όσναμπρικ (7-8-2 εντός) φαίνεται να χάνει το τρένο της ανόδου, βρισκόμενη στο -4 από την τρίτη θέση. Τις τρεις συνεχόμενες ήττες έφτασε η Βέρντερ Βρέμης (3-5-9 εκτός) και επανήλθε στην επικίνδυνη ζώνη. Αν θέλει να διατηρηθεί ζωντανή έστω και με τις λίγες ελπίδες που έχει η Όσναμπρικ στη μάχη της ανόδου, καλείται να κερδίσει την ομάδα της Βρέμης. Ο άσος αποτελεί επιλογή, αλλά όχι με ιδιαίτερη θέρμη.

968. ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ – ΕΡΦΟΥΡΤ

Το αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών (3-2-0) της Χάνσα (7-5-5 εντός) διακόπηκε από τη Βίρτσμπουργκ με 2-1, αλλά η απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη παρέμεινε στους έξι βαθμούς. Τέσσερις διαδοχικές νίκες μετράει η Έρφουρτ (4-5-8 εκτός), αλλά δεν προλαβαίνει να διεκδικήσει μία θέση στην πρώτη τριάδα. Θεωρούμε πως δε θα χαλαστεί καμιά ομάδα με το βαθμό της ισοπαλίας. Προχωράμε.

1001. ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ - ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ

Για ακόμα μία φορά ήταν κακή η Σίγκμα Όλομουτς (3-6-4 εντός), χάνοντας με το βαρύ 4-1 στην έδρα της Μπόλεσλαβ, με αποτέλεσμα να παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης και στο -3 από την παραμονή. Μετά το 3-1 επί της Σλοβάτσκο για το πρωτάθλημα, η Γιάμπλονετς (3-4-6 εκτός) κέρδισε με 2-0 τη Σπάρτα Πράγας στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου και δεδομένα το μυαλό της βρίσκεται στη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης. Το μεγάλο κίνητρο των γηπεδούχων σε συνδυασμό με το ότι οι φιλοξενούμενοι «ταξιδεύουν» στο κύπελλο, μας ωθεί στον άσο, αλλά η εικόνα της Σίγκμα δεν είναι σύμμαχος μας για να τη στηρίξουμε.

1002. ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ - ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ

Τρίτη συνεχόμενη ήττα με κακή εμφάνιση για τη Σλοβάτσκο (8-1-4 εντός) το 3-1 από τη Γιάμπλονετς, όμως δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό, ούσα αδιάφορη βαθμολογικά. Σε πολύ κακή κατάσταση βρίσκεται η Ζλιν (2-3-8 εκτός), η οποία με το 2-2 κόντρα στη Ντούκλα συμπλήρωσε έντεκα ματς χωρίς νίκη (0-4-7), παραμένοντας χωρίς τρίποντο στο 2016 (0-3-7). Το κίνητρο μας στέλνει δεξιά, αλλά πώς να στηρίξει κανείς μία ομάδα με τόσο μεγάλο αρνητικό σερί;

1000. ΠΡΙΜΠΡΑΜ - ΝΤΟΥΚΛΑ ΠΡΑΓΑΣ

Την τέταρτη συνεχόμενη -δίκαιη- ήττα της γνώρισε η Πρίμπραμ (3-2-8 εντός), αυτή τη φορά στο Μπρνο με 2-0 και παρέμεινε στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Πολύ καλά τα πήγε η Ντούκλα (2-3-8 εκτός) στην έδρα της Ζλιν, όπου απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας σε ένα χορταστικό παιχνίδι με 2-2. Αδιάφοροι οι φιλοξενούμενοι, το κίνητρο είναι με τους γηπεδούχους και ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

999. ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ - ΜΠΡΝΟ

Άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Λίμπερετς (10-2-1 εντός), επικρατώντας με 0-2 της Μπάνικ Οστράβα, έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες και το ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι πλέον πολύ κοντά, βρισκόμενη και στο -6 από τη δεύτερη Σπάρτα και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Την πέμπτη θέση κυνηγάει η Μπρνο (2-3-8 εκτός) και με το εύκολο 2-0 επί της Πρίμπραμ μείωσε στους δύο βαθμούς από τη Σλάβια, έχοντας απολογισμό 4-0-1 στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Όσο κι αν δεν είναι ιδιαίτερα καλοί μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι, διαθέτουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να υπερασπιστούν το +1 ασιατικό χάντικαπ, με το σετ αποδόσεων να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα των δύο ομάδων.

990. ΤΡΑΠΑΝΙ – ΝΟΒΑΡΑ

Σπάει τα κοντέρ η Τράπανι, με το 2-1 επί της Τσεζένα πέτυχε την όγδοη συνεχόμενη νίκη της (7/8 over 2,5, 6/8 GG), αν τις κάνει εννιά θα καταρρίψει το απόλυτο ρεκόρ της κατηγορίας που κρατάει από τη σεζόν 2006-07 η Γιουβέντους. Η Νοβάρα παραχώρησε 2-2 στην Περούτζια και βρέθηκε εκτός της οχτάδας, έστω και στην ισοβαθμία, δεν πατάει και πολύ καλά τον τελευταία καιρό, είναι με μόλις μια νίκη στις πιο πρόσφατες επτά αγωνιστικές (1-3-3). Στην κατάσταση που βρίσκονται οι γηπεδούχοι δεν γίνεται να μην τους ακολουθήσουμε, ύπουλη ομάδα η Νοβάρα αλλά μάλλον ξεμένει από δυνάμεις, κρατάμε τον ασιατικό άσο -0,25 στο 1,925 της Bet365.

986. ΚΑΛΙΑΡΙ – ΛΙΒΟΡΝΟ

Συνεχίζει να πετάει βαθμούς δεξιά και αριστερά η Κάλιαρι, αυτή τη φορά κόλλησε στο 1-1 εντός έδρας με τη Λαντσιάνο, γλυτώνοντας μάλιστα τα χειρότερα, έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της (1-2-2) , ενώ και στα πιο πρόσφατα πέντε στη Σαρδηνία πανηγύρισε μόλις μια φορά (1-1-3). Άμεση επιστροφή στις ήττες για τη Λιβόρνο, με το 1-3 από τη Σαλερνιτάνα βρέθηκε στο -4 από τα μπαράζ υποβιβασμού, βρίσκεται πια σε πολύ δύσκολη θέση, πιο επιτακτική από ποτέ η ανάγκη να σπάσει το αρνητικό σερί των επτά συνεχόμενων εκτός έδρας ηττών. Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε τη ντεφορμέ Κάλιαρι στο 1,50, ούτε όμως το χέρι πάει εύκολα υπέρ των τραγικών φιλοξενούμενων, το πάσο είναι μονόδρομος εδώ.

984. ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ – ΠΕΣΚΑΡΑ

Άμεση επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Εντέλα, πέρασε δικαιότατα με 1-0 από την έδρα της Λατίνα και παρέμεινε εντός της οχτάδας, έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία 13 παιχνίδια της (7-5-1), ενώ είναι αήττητη στο γήπεδό της εντός του 2016 (6-2-0, 5/8 over 2,5, στα 6/8 σκόραρε από τουλάχιστον δυο φορές). Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε η Πεσκάρα υποδεχόμενη τη Μπρέσια, το τελικό 2-1 την εδραιώνει στη ζώνη των πλέι-οφ, ανέβασε στροφές ακριβώς τη στιγμή που έπρεπε. Σπουδαίο παιχνίδι μεταξύ δυο φορμαρισμένων ομάδων, αμφότερες έχουν απουσίες από τη μέση και μπροστά, ξεχωρίζει εκείνη του μπόμπερ Λαπαντούλα (36 συμ./24 γκολ) που δίνεται αμφίβολος για τους φιλοξενούμενους, οποιαδήποτε πρόβλεψη και να γίνει εδώ είναι παρακινδυνευμένη, θα αφήσουμε το ματς στην ησυχία του.

988. ΜΠΡΕΣΙΑ – ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ

Για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε ανεπαρκής μακριά από το σπίτι της η Μπρέσια, χάνοντας αυτή τη φορά με 1-2 από την Πεσκάρα και μένοντας με μόνο ένα τρίποντο στα τελευταία επτά παιχνίδια της (1-3-3). Το αήττητο των πέντε αγώνων (3-2-0) της Βιτσέντζα έλαβε τέλος στο ματς με τη Σπέτσια, έχασε καθαρά με 0-3, διατηρήθηκε πάντως εκτός της επικίνδυνης ζώνης, χάρη στις πρόσφατες επιδόσεις της. Κακό δεύτερο μισό πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα η Μπρέσια, παρόλα αυτά στο γήπεδό της παραμένει ισχυρή (11-7-1 εντός), η Βιτσέντζα όμως είναι ανεβασμένη και δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί. No Bet για εμάς το ματς, να σημειώσουμε απλά ότι και οι δυο ομάδες έχουν αγωνιστικά προβλήματα, στα χαφ εντοπίζονται για τους γηπεδούχους, στην επίθεση για τους φιλοξενούμενους (οι φορ Εμπάγκουα και Ράιτσεβιτς και οι εξτρέμ Γκαλάνο και Τζιακομέλι δίνονται αμφίβολοι).

985. ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ – ΑΒΕΛΙΝΟ

Παρά τα εξωαγωνιστικά προβλήματα (της έχουν ήδη αφαιρεθεί επτά βαθμοί, ελπίζει να δικαιωθεί στην έφεση που κατέθεσε), η Λαντσιάνο τα δίνει όλα στον αγωνιστικό χώρο για να παραμείνει στην κατηγορία, το 1-1 που απέσπασε από την πανίσχυρη Κάλιαρι ήταν το λιγότερο που δικαιούταν, βρίσκεται έτσι σε απόσταση βολής (-1) από τα μπαράζ. Η Αβελίνο στην επιστροφή του Ατίλιο Τεσέρ στον πάγκο, έμεινε στο 1-1 με τη Βερτσέλι, στα επτά πλέον ματς το σερί της χωρίς τρίποντο (0-2-5), ολοένα και κλείνει η διαφορά της από τη γραμμή (+5). Υπάρχουν θέματα με τραυματίες και αμφίβολους βασικούς ποδοσφαιριστές στους φιλοξενούμενους, ούτως ή άλλως η Λαντσιάνο δείχνει σε καλύτερη κατάσταση αυτή την περίοδο και μας φαίνεται ότι βρίσκεται ένα κλικ πιο κοντά στη νίκη, οριακότατο όμως το 2,15 του άσου, δεν νομίζουμε ότι αποτελεί ευκαιρία, μην ξεχνάμε ότι και η Αβελίνο ψάχνει βαθμούς για να εξασφαλίσει την παραμονή.

989. ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ – ΜΠΑΡΙ

Ζωντανή στο κυνήγι της οχτάδας έμεινε η Περούτζια με το 2-2 στην έδρα της Νοβάρα, δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο να καλυφθεί το -6 που τη χωρίζει από τη ζώνη των πλέι-οφ. Η Μπάρι κόλλησε στο 1-1 κατά την υποδοχή της Μόντενα, παρόλα αυτά επέκτεινε το αήττητο σερί της στα οχτώ ματς (6-2-0), ενώ έχει πετύχει και 4/4 διπλά στις τελευταίες εξόδους της. Ζορίζεται να διαχειριστεί παιχνίδια στα οποία πρέπει να δημιουργήσει η Περούτζια, εδώ θα κληθεί να κάνει κάτι τέτοιο με την Μπάρι να έχει την πολυτέλεια να παίξει πίσω από τη μπάλα, προς το Χ2 κοιτάμε εδώ, αλλά τα σετ είναι πολύ καλά διαβασμένα και δεν μας αφήνουν ιδιαίτερα περιθώρια ενασχόλησης.

983. ΑΣΚΟΛΙ - ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919

Σπουδαία νίκη που της έδωσε ανάσα πέντε βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη πέτυχε η Άσκολι στην έδρα της Τερνάνα με 3-1, προβληματίζει πάντως εσχάτως στο γήπεδό της, καθώς έχασε τα 3/4 πιο πρόσφατα μπροστά στο κοινό της (1-0-3, 3/4 GG & over 2,5). Από μεγάλο αποτέλεσμα έρχεται όμως και η Σαλερνιτάνα, 3-1 τη Λιβόρνο στο εξάποντο, βγήκε έτσι μετά από πολύ καιρό εκτός των θέσεων του απευθείας υποβιβασμού, ενώ έχει καταφέρει να μην ηττηθεί σε καμία από τις τελευταίες πέντε εξόδους της (1-4-0, 5/5 GG). Ανεβασμένες αμφότερες, εξαιρετικά απρόβλεπτη μας φαίνεται η μεταξύ τους αναμέτρηση, πρακτικά δεν θα μας εκπλήξει κανένα αποτέλεσμα, γι αυτό και θα απέχουμε.

987. ΛΑΤΙΝΑ – ΣΠΕΤΣΙΑ

Ακόμα μια κακή εμφάνιση προσέθεσε στο ενεργητικό της η Λατίνα χάνοντας με 0-1 από την Εντέλα, παρέμεινε με μόλις ένα τρίποντο στα πιο πρόσφατα 14 παιχνίδια της (1-6-7), μόνο λόγω ισοβαθμίας κρατιέται πια εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Η Σπέτσια επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με το άνετο πέρασμα από την έδρα της Βιτσέντζα (3-0), έχει καταφέρει να μη χάσει σε καμία από τις οχτώ τελευταίες εξόδους της (5-3-0). Σε εκ διαμέτρου αντίθετη κατάσταση βρίσκονται οι δυο ομάδες, η ανεβασμένη Σπέτσια έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη που θα την φέρει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην εξασφάλιση των πλέι-οφ, αλλά με το διπλό σε αποδόσεις φαβορί δεν διακρίνουμε κάποια μεγάλη ευκαιρία, ειδικά από τη στιγμή που παραμένει σταθερά εκτός ο αρχισκόρερ των φιλοξενούμενων, Νενέ (28 συμ./11 γκολ), απλά δίκαιο το σετ στα μάτια μας.

993. ΓΚΑΪΣ – ΕΡΓΚΡΙΤΕ

Τοπικό ντέρμπι του Γκέτεμποργκ, χωρίς πάντως αντιπαλότητα. Με την καθαρή ήττα στην έδρα της Χάλμσταντ (0-2), η ΓΚΑΪΣ συμπλήρωσε τρία παιχνίδια χωρίς τρίποντο (0-1-2), δεν έχει πείσει καθόλου με την ως τώρα παρουσία της στο πρωτάθλημα. Η νεοφώτιστη Εργκρίτε αντιθέτως τα πηγαίνει εξαιρετικά, μετράει δυο σερί νίκες έπειτα από το δίκαιο 3-1 επί της Ντέγκερφορς, στο 2-1-1 ανέρχεται ο συνολικός της απολογισμός. Μεγάλη αλλαγή στα σετ, το διπλό από 3,00+ πλέον έχει περάσει φαβορί της τάξης του 2,60, στα αρχικά επίπεδα των τιμών θα σκεφτόμασταν να πάμε στο διπλό, τώρα η αξία έχει χαθεί.

994. ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ – ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ

Εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη η Ντέγκερφορς (0-2-2, 2/4 over 2,5, 3/4 GG), έπειτα από την ήττα της με 1-3 από την Εργκρίτε, έχει δει την εστία της να παραβιάζεται και στα τέσσερα παιχνίδια της και μάλιστα στα 3/4 από τουλάχιστον δυο φορές. Η Ατβίνταμπεργκ (1-1-2, 4/4 over 2,5, 3/4 GG) πανηγύρισε το παρθενικό της τρίποντο με το 2-1 επί της Ασιρίσκα και δείχνει σιγά-σιγά να βρίσκει τα πατήματά της. Ανοδική η πορεία του άσου από το 1,80 στα επίπεδα του 2,10 και πάλι όμως θεωρούμε ότι τα σετ κολακεύουν τη Ντέγκερφορς , παίζεται ακόμα πάντως το Χ2, καλή περίπτωση και το GG στο 1,83 του Stoiximan , με τις αμυντικές γραμμές των δυο αντιπάλων να μην εμπνέουν σιγουριά.

996. ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Σπουδαία νίκη για την Εσκισεχιρσπόρ στην έδρα της Μερσίν με 2-1, πέτυχε το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής, μονόδρομος η νίκη απέναντι στην Τραμπζονσπόρ για να διατηρήσει ρεαλιστικές τις ελπίδες της. Ντροπιαστική ήττα για την Τραμπζονσπόρ στο ντέρμπι μίσους με τη Φενέρ (0-4), το ματς μάλιστα δεν ολοκληρώθηκε, αφού λίγο πριν το φινάλε, ένας οπαδός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκε στο βοηθό περιοχής. Αδιάφορο το φινάλε της σεζόν για τους φιλοξενούμενους, κάκιστη συνολικά η φετινή σεζόν, η διοίκηση μάλιστα έθεσε εκτός ομάδας έξι ποδοσφαιριστές, αρκετοί εκ των οποίων βασικοί. Must win το ματς για την Εσκισεχιρσπόρ απέναντι σε έναν αντίπαλο με πολλά προβλήματα, φυσικά δεν μπορεί να γίνει κουβέντα για το 1,65 του άσου, θα έχουμε το νου μας στο live.

1007. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Από νίκη 3-0 στην έδρα της Στουτγάρδης προέρχεται η ουσιαστικά αδιάφορη βαθμολογικά Ντόρτμουντ η οποία απλά περιμένει τον τελικό κυπέλλου απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου. Σε τραγική αγωνιστική κατάσταση η Βόλφσμπουργκ η οποία μετά και την εντός έδρας 0-2 από την Άουγκσμπουργκ συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-4) και παρέμεινε ουσιαστικά εκτός Ευρώπης. Αδιάφορες οι δύο ομάδες, μόνο προς τα γκολ μπορούμε να κοιτάξουμε.

1005. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Από ήττα 1-0 στην έδρα της Ατλέτικο προέρχεται η Μπάγερν Μονάχου η οποία πλέον είναι αναγκασμένη μέσα στο Μόναχο να κάνει τη μεγάλη ανατροπή. Όσον αφορά της εγχώριες υποχρεώσεις της χρειάζεται ακόμα μια νίκη έτσι ώστε να εξασφαλίσει τον τίτλο και μαθηματικά, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι πέρασε νικηφόρα 0-2 από τη Χέρτα. Νίκη ύστερα από δύο σερί ήττες για τη Γκλάντμπαχ η οποία επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Χόφενχαϊμ παραμένοντα ζωντανή στο κυνήγι της τέταρτης θέσης. Συντηρητικά αναμένεται να προσεγγίσει την αναμέτρηση ο τεχνικός των βαυαρών Γουαρδιόλα, καλύτερα να έχουμε εικόνα έτσι ώστε να δούμε τις διαθέσεις των γηπεδούχων.

1004. ΜΑΪΝΤΖ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Η τύχη γυρίζει την πλάτη στη Μάιντζ το τελευταίο διάστημα, ενώ είναι γεγονός πως η ομάδα του Μάρτιν Σμιντ έχει χάσει μεγάλο μέρος του ενθουσιασμού της εδώ και λίγο καιρό. Ωστόσο, το όνειρο της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ παραμένει ζωντανό, καθώς ακολουθεί βατό πρόγραμμα και η απόσταση από την τέταρτη θέση είναι 4 πόντοι. Με τη νίκη στο ντέρμπι του Βορρά επί της Βέρντερ, το Αμβούργο έκανε άλμα σωτηρίας, εξασφαλίζοντας σε μεγάλο βαθμό την παραμονή του στη Μπουντεσλίγκα για ακόμα μία σεζόν. Χρειάζεται τους βαθμούς η Μάιντζ για να μείνει ζωντανή στο κόλπο της τετράδας, με τον άσο στο 1,80 τηςBet365 να κρίνεται οριακά αποδεκτός,αλλά να ενισχύεται από τις σημαντικές απουσίες των «δεινοσαύρων». Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1006. ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.

Ήττα 4-1 στην έδρα της Κολωνίας γνώρισε η Ντάρμσταντ (2-6-7) η οποία χρειάζεται ακόμη μερικούς βαθμούς έτσι ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή της, αυτό ήταν και το πρώτο ανεπιτυχές αποτέλεσμα για τους νεοφώτιστους οι οποίοι αμυντικά δεν θύμισαν σε κανένα σημείο του αγώνα την ομάδα που μας έχουν συνηθίσει. Νίκη ύστερα από τρεις σερί ήττες για την Άιντραχτ η οποία επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Μάιντζ παραμένοντας ζωντανή στο κόλπο της παραμονής. Οι φιλοξενούμενοι αν θέλουν να παραμείνουν ζωντανοί τότε δεν θα πρέπει να ηττηθούν, κάτι ανάλογο φυσικά ισχύει και για τους γηπεδούχους οι οποίοι έχουν ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο για την παραμονή. Το πρώτο λόγο δίνουμε στα λίγα γκολ, καμία από τις δύο δεν πρόκειται να ρισκάρει.

1008. ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ

Ήττα ύστερα από αρκετό καιρό για τη Χόφενχαϊμ η οποία παρέμεινε ωστόσο τέσσερις βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Νάγκελσμαν παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων μέσα στην έδρα της Γκλάντμπαχ χάνοντας τελικά 3-1. Μόνο με θαύμα προλαβαίνει το τρένο της Ευρώπης η Ίνγκολσταντ η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στο Αννόβερο παραμένοντας πέντε βαθμούς μακριά από τη την πρώτη επτάδα. Οι γηπεδούχοι είναι δυνατοί εντός, οι φιλοξενούμενοι θέλουν αποκλειστικά νίκη και μακριά από το σπίτι τους είναι πολύ επικίνδυνοι, αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση πάσο.

1003. ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΣΑΛΚΕ

Σαφώς βελτιωμένο με το Ντάνιελ Στέντελ στο τιμόνι το Αννόβερο, είναι αήττητο επί εποχής του (1-2-0), αλλά δεν κατάφερε να σώσει την κατηγορία, αφού πλέον αποχαιρέτησε και τυπικά τα μεγάλα σαλόνια. Δεν πατάει καλά τελευταία η Σάλκε (0-1-3 στα τέσσερα πιο πρόσφατα), οφείλει να περάσει από την έδρα του ουραγού της Μπουντεσλίγκα αν θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε απόδοση 1,85 προσφέρει το διπλό ηBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1009. ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ

Γειτονικό ντέρμπι. Δεν είχε προβλήματα μεσοβδόμαδα για το κύπελλο η Λίλεστρομ (νίκη με 2-0 επί ερασιτεχνικής ομάδας), στο πρωτάθλημα έρχεται από σπουδαίο αποτέλεσμα, 3-1 εκτός έδρας την Οντ, έγινε έτσι η πρώτη ομάδα που σκόραρε απέναντί της, με το συνολικό απολογισμό της στο πρωτάθλημα να φτάνει πια στο 2-4-1 με 4/7 over 2,5, 6/7 GG. Άνετο πέρασμα για τη Βαλερένγκα από την έδρα της Χόνεφος για το κύπελλο (3-1), στο πρωτάθλημα (2-0-5) πέτυχε τη δεύτερη φετινή νίκη της με το 2-0 επί της Σταρτ, μακριά από το σπίτι της πάντως μετράει 3/3 ήττες για την ώρα. Λογικά τα σετ με φαβορί τους γηπεδούχους, κοιτάμε και προς τα πολλά τέρματα, με τη Λίλεστρομ να διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και τη Βαλερένγκα να οφείλει να κυνηγήσει μια καλύτερη συγκομιδή βαθμών από εδώ και πέρα.

1010. ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ – ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ

Ευτυχώς που υπάρχει και το κύπελλο για τη Φρέντρικσταντ για να κάνει και καμία νίκη, 2-1 τη Μος την Τετάρτη (τρίτης κατηγορίας), στο πρωτάθλημα πάντως πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, καθώς μετράει 0-1-3 και βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου και για τη Σάντεφιορντ απέναντι σε κλαμπ της τρίτης κατηγορίας, στο πρωτάθλημα έρχεται από το διπλό με 2-1 στην έδρα της Ουλενσάκερ, επιστρέφοντας στις νίκες έπειτα από δυο αγωνιστικές (2-1-1). Ψάχνονται ακόμα οι γηπεδούχοι, δεν έχουμε πάντως διάθεση να τους κοντράρουμε με τις αποδόσεις φαβορί που κυκλοφορούν υπέρ της Σάντεφιορντ, δεν πείθουν και τόσο οι φιλοξενούμενοι μακριά από το σπίτι τους ώστε να έχουν τη στήριξή μας.

1037. ΕΒΕΡΤΟΝ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο της Έβερτον μετά το χαμένο ημιτελικό του κυπέλλου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η αλήθεια είναι πως άξιζαν κάτι παραπάνω οι παίκτες του Μαρτίνεθ, όμως δέχτηκαν γκολ-μαχαιριά στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης που τους άφησε εκτός τελικού. Δεν πάνε πουθενά στο πρωτάθλημα τα «ζαχαρωτά», μέτρια η φετινή τους πορεία, κάκιστη συγκομιδή εντός έδρας. Χωρίς άγχος η Μπόρνμουθ με τους 41 βαθμούς και το +10 από την επικίνδυνη ζώνη, αναμένεται να αγωνιστεί ελευθέρα και επιθετικά ως συνήθως, εξάλλου εκτός έδρας τη φετινή σεζόν έχει αξιόλογα αποτελέσματα. Μπορούν έστω τον πόντο οι «Cherries», στο 1,90 η απόδοση του Χ2 στην Bet365, ενώ τo 1,70 του οver 2,5 προτίμησε ο Betol πριν η τιμή του υποχωρήσει σημαντικά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1038. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Με δύο ισοπαλίες έβγαλε τα πολύ δύσκολα ματς με Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ η Νιουκάστλ, εξακολουθεί πάντως να χρειάζεται άμεσα βαθμούς για να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Χαρές και πανηγύρια στην Κρίσταλ Πάλας μετά την πρόκριση στον τελικό του FA Cup, θέλει ακόμα 1-2 πόντους στο πρωτάθλημα για να είναι 100% ασφαλής. Ιδιαίτερο ματς για τον Πάρντιου που δεν έφυγε με καθόλου ωραίο τρόπο από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ», έτσι το σίγουρο είναι πως δεν χαριστεί στην πρώην ομάδα του. Τεράστιο το κίνητρο για την ομάδα του Μπενίτεθ η οποία όμως δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη αμυντικά, δεν είναι απίθανο το ματς να ανοίξει. Στο 2,05 η απόδοση του over 2,5 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1036. ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Δεν τα κατάφερε η Γουότφορντ στον ημιτελικό του κυπέλλου, ηττήθηκε με 2-1 από τη Κρίσταλ Πάλας στο «Γουέμπλεϊ». Δεν έχει πρόβλημα στο πρωτάθλημα σχετικά με την παραμονή της στην κατηγορία, το +10 από τη 18η Νόριτς την κάνει να αισθάνεται άνετα. Δέκατη συνεχόμενη ήττα για την υποβιβασμένη Άστον Βίλα (2-4 από τη Σαουθάμπτον), τουλάχιστον αυτή τη φορά το πάλεψε κάπως και σκόραρε δύο φορές, παρά τη δεδομένη αμυντική της αδυναμία. Καλύτερη ομάδα οι «σφήκες», λογικά κερδίζουν (1,73/ Stoiximan).

1039. ΣΤΟΟΥΚ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση η Στόουκ, έρχεται από τρεις σερί ήττες με ισάριθμες τεσσάρες. Δεν έχει κάποιο χειροπιαστό στόχο στο πρωτάθλημα, περιμένει απλά το τέλος του. Μετά από πάρα πολύ καιρό βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού η Σάντερλαντ (έστω και στην ισοβαθμία με τη Νόριτς λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων) και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Σκληροτράχηλο το σύνολο του Άλαρνταϊς, έχει μόλις μία ήττα στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (1-5-1). Μονόπλευρο το κίνητρο στην αναμέτρηση, έχουν τα φόντα οι «μαυρόγατες» να φύγουν με το διπλό από το «Μπριτάνια», παίζεται το διπλό Draw No Bet με απόδοση 1,975 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1035. ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Κανένα ρόλο δεν έπαιξε το γεγονός της βαθμολογικής άνεσης για τη Γουέστ Μπρομ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», τσίμπησε τον πόντο της ισοπαλίας με σκορ 1-1 -με αρκετή τύχη η αλήθεια είναι- και άφησε την Τότεναμ μόνο με μαθηματικές ελπίδες. Άνετη νίκη η Γουέστ Χαμ στο πρόσφατο εντός έδρας με τη Γουότφορντ (3-1), θέλει να συνεχίσει με νίκες ώστε να μην πέσει από την έκτη θέση της βαθμολογίας. Δεν θα είναι εύκολο ματς για τα «σφυριά», όμως η ποιοτική ανωτερότητά τους καθιστούν το 2,05 του διπλού (Βet365) αποδεκτό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1052. ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Εν μέσω της κρίσιμης ρεβάνς στο Τσάμπιονς Λιγκ (Τετάρτη) η Ρεάλ ταξιδεύει στο Σαν Σεμπαστιάν για να παίξει με τη Σοσιεδάδ που αν και βαθμολογικά αδιάφορη θα παίξει για το γόητρο και την ιστορία της μιας και ο αντίπαλος από μόνος του φτάνει για να αποκτήσει κίνητρο. Χωρίς Μπενζεμά και Ρονάλντο καταστρώνει τα πλάνα του ο Ζιντάν, δεν βλέπουμε να περνάει εύκολα από το «Ανοέτα». Υποχώρησε αρκετά η απόδοση (1,70) αλλά και πάλι παίζεται ο ασιατικό άσος +1 στην Bet365. Δευτερεύουσα επιλογή τοunder3 (1,80 / Bet365). Επίσης με την απουσία του Μπενζεμά (23 γκολ) και του Ρονάλντο (31 γκολ) αποκτάει αξία το στοίχημα για να σκοράρει το πρώτο γκολ της Ρεάλ ο Μπέιλ, στο 3,75 προσφέρεται αυτό το ενδεχόμενο στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1048. ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος και η Γκρόντιγκ μετά και την εντός έδρας ήττα 1-0 από τη ΒΑΚ βρίσκεται με το ένα πόδι στη δεύτερη κατηγορία, μόνο με ένα θαύμα πλέον θα γλιτώσει, αρχής γεννωμένης φυσικά από το σημερινό παιχνίδι. Νίκη 2-0 επί της Στουρμ για τη Ραπίντ η οποία εξακολουθεί να ελπίζει-τουλάχιστον μαθηματικά-στον τίτλο. Δεν υπάρχει ισοπαλία στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, αρκετά καλό παιχνίδι για το live.

1049. ΧΟΜΠΡΟ – ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ

Εντός έδρας ισοπαλία 2-2 απέναντι στην Έσμπιεργκ για τη Χόμπρο η οποία παραμένει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 12 βαθμούς, 14 μακριά από τη… σωτηρία. Μεγάλη νίκη 3-1 επί της Νόρντζελαντ πανηγύρισε η Σοντέρισκε η οποία παρέμεινε στην τρίτη προνομιούχο θέση, αυτό ήταν και το τρίτο σερί παιχνίδι στο οποίο παραμένουν αήττητοι (2-1-0) οι φιλοξενούμενοι. Κίνητρο, φόρμα και φυσικά ποιοτικότερο ρόστερ μας οδηγούν στην επιλογή του διπλού, σημείο το οποίο προτιμήθηκε από τους Υοung Guns στην απόδοση 1,70 του Stoiximan.

1047. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΚΑΡΝΤΙΦ

Την τρίτη διαδοχική ισοπαλία απέσπασε η Σέφιλντ (18-17-9), αυτή τη φορά με αντίπαλο την Ντέρμπι (1-1 εκτός) και πλέον, χρειάζεται μόλις ένα βαθμό ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την ιστορική συμμετοχή της στα πλέι-οφ, κάτι το οποίο έχει να συμβεί 16 ολόκληρα χρόνια. Μπορεί να χρειάστηκε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στις καθυστερήσεις του ματς με την Μπόλτον για να πάρει τους τρεις βαθμούς (2-1), όμως αυτό που μετράει για την Κάρντιφ (17-16-11) είναι πως διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για είσοδο στην προνομιούχο πρώτη εξάδα. Δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης για την ομάδα του Σλέιντ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση τίθεται και μαθηματικά εκτός πλέι-οφ. Πραγματική μάχη αναμένεται να λάβει χώρα, με τους γηπεδούχους το μομέντουμ τη δεδομένη χρονική στιγμή, κόντρα σε μια Κάρντιφ η οποία τα βρίσκει σταθερά σκούρα στις εξόδους (5-8-9), ενώ δεν πείθει με τις πρόσφατες εμφανίσεις της πως είναι σε θέση να κάνει την υπέρβαση. Αντίθετα, η Σέφιλντ υπερασπίζεται εξαιρετικά την έδρα της (12-8-2), ενώ τρέχει ρεκόρ 4-4-1 στα τελευταία. 1,70 πληρώνει ο -0,25 ασιατικός άσσος (Bet365), χωρίς βέβαια να τρελαινόμαστε.

1046. ΡΟΔΕΡΑΜ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Κόντρα στη Γουλβς (0-0 εκτός) απέσπασε την τέταρτη ισοπαλία στα πέντε τελευταία η Ρόδεραμ (13-10-21), συμπληρώνοντας έτσι έντεκα αγωνιστικές μακριά από την ήττες (6-5-0). Παρόλα αυτά, η αλήθεια είναι πως δεν έπεισε ιδιαίτερα με την απόδοση της, περιοριζόμενη κυρίως σε παθητικό ρόλο. Διαδικαστικό χαρακτήρα έχουν τα τελευταία παιχνίδια της Μπλάκμπερν (11-16-17), η οποία απ’ ότι φαίνεται βιάζεται να πάει διακοπές, τουλάχιστον αυτό προδίδει το ρεκόρ 1-3-5 που τρέχει. Ξεγελάει το πρόσφατο χορταστικό 2-2 απέναντι στην Μπρίστολ Σίτι (εντός), χωρίς να σημαίνει πως ξεπέρασε το επιθετικό πρόβλημα που την ταλαιπωρεί από την αρχή της σεζόν. 4/5 και 3/4 under 2,5 έβγαλαν οι δύο ομάδες στα τελευταία τους, δεν αποκλείεται να μετρήσουν ακόμα ένα, όμως το ότι αμφότερες είναι άνετες βαθμολογικά, μας καθιστά επιφυλακτικούς.

1045. ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΠΡΕΣΤΟΝ

Η εξασφάλιση της παραμονής έφερε χαλάρωση στις τάξεις της Ρέντινγκ (13-13-18), αντιπροσωπευτικό το ρεκόρ 0-1-4 που τρέχει. Απογοήτευσε στην αναμέτρηση με την ΚΠΡ (1-1 εκτός), επιτυχία αποτελεί η ισοπαλία με βάση την εικόνα του ματς. Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκεται η Πρέστον (14-16-14), η οποία αγνοεί το «τρίποντο» εδώ και πέντε αγωνιστικές (0-2-3), με πιο πρόσφατο θύτη την πρωτοπόρο Μπέρνλι (0-1). Βραχνάς τα προβλήματα στην ανασταλτική της λειτουργία, τα λέει όλα το γεγονός πως είδε την εστία της να παραβιάζεται στα εννέα τελευταία. 5/6 και 6/8 GG μετρούν οι δύο ομάδες εσχάτως, ενώ και η μεταξύ τους προϊστορία (μετρούν 4/5 GG στα τελευταία ανεξαρτήτως έδρας και 9/10 με γηπεδούχο τη Ρέντινγκ) γέρνει την πλάστιγγα συντριπτικά υπέρ του αμφίσκορου (1,90 / Bet365).

1044. ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΓΟΥΛΒΣ

Δεν εντυπωσίασε στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Φούλαμ η Νότιγχαμ (12-15-17), όμως υπήρξε ουσιαστική, με το τελικό 1-3 να σηματοδοτεί την πρώτη επικράτηση μακριά από το σπίτι της έπειτα από περίπου τρεις μήνες. Με αυτόν τον τρόπο έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί οκτώ αγωνιστικών χωρίς νίκη (0-3-5). Σε κλίμα διακοπών βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό η Γουλβς (13-15-16), η οποία πήρε μόλις ένα «τρίποντο» στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της (1-5-2). Η λευκή ισοπαλία με αντίπαλο τη Ρόδεραμ ήταν η τέταρτη σερί εντός έδρας με το ίδιο σκορ (0-0). Διόλου σπάνιο φαινόμενο οι μοιρασιές για αμφότερες (15 έκαστη), θεωρούμε πως στη φάση που βρίσκονται, καμία δε θα χαλαστεί με το βαθμό (3,30 / Stoiximan).

1041. ΛΙΝΤΣ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Σε ανοδική τροχιά κινείται εσχάτως η Λιντς (14-16-14), αγνοώντας την ήττα εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, με τις νίκες να έχουν την τιμητική τους (3-1-0). Στο τελευταίο παρουσιάστηκε ιδιαίτερα μαχητική, δημιούργησε από νωρίς προβλήματα στη Χαλ, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, όμως έδειξε χαρακτήρα κι «έκλεψε» το βαθμό της ισοπαλίας στο 88’ (2-2 εκτός). Τα πλάνα τους για την επόμενη χρονιά, η οποία θα τους βρει στη Λιγκ 1, καταστρώνουν στο στρατόπεδο της Τσάρλτον (8-13-23), με τη φετινή σεζόν να αποτελεί τεράστια απογοήτευση. Κάκιστο το κλίμα στις τάξεις της ομάδας, με τους οπαδούς να έχουν ξεμείνει από υπομονή, κάτι το οποίο απέδειξαν με πολλούς τρόπους στην εντός έδρας ήττα από την Μπράιτον (1-3). Εκ διαμέτρου αντίθετη η κατάσταση στις δύο πλευρές, από τη μια οι γηπεδούχοι προσπαθούν να κλείσουν με χαμόγελα τη σεζόν, την ώρα που η Τσάρλτον ετοιμάζει βαλίτσες για τη Λιγκ 1. Δε θα μπορούσε να δίνεται υψηλότερα ο άσσος (1,65), ο ορισμός της αδιάφορης αναμέτρησης, επιλογή μπορεί να αποτελέσει το αμφίσκορο (1,83 / Bet365), η εμφάνιση του οποίου ευνοείται τόσο από τον τρόπο που αγωνίζονται οι γηπεδούχοι (6 σερί GG), όσο κι από την προϊστορία (5/7 GG στα τελευταία μεταξύ τους).

1040. ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ

Μπορεί να έχει ξεμείνει από στόχους και να διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος (0-5-2), όμως η Ίπσουιτς (16-15-13) κατάφερε να κάνει μεγάλη ζημιά στη μαχόμενη για απευθείας άνοδο, Μίντλεσμπρο, αποσπώντας λευκή εκτός έδρας ισοπαλία. Με το χειρότερο δυνατό τρόπο σφραγίστηκε ο υποβιβασμός για τη Μίλτον Κέινς Ντονς (9-12-23), η οποία με τη βαριά εντός έδρας ήττα από την Μπρέντφορντ (1-4), είδε και τις τελευταίες ελπίδες της για το θαύμα να εξανεμίζονται. Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, σίγουρα η έδρα έχει τον πρώτο λόγο, όμως δεν αποκλείεται οι φιλοξενούμενοι να αντιδράσουν για την τιμή των όπλων. Πάμε παρακάτω.

1043. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Τέλος καλό όλα καλά για την Μπρίστολ Σίτι (12-13-19), η οποία εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία, με τα χαμόγελα να επιστρέφουν στο στρατόπεδο της. Δεν είναι όλα ρόδινα βέβαια, η πρόσφατη εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Μπλάκμπερν (2-2), σηματοδότησε την τρίτη διαδοχική φόρα που χάνει προβάδισμα στη διάρκεια του ματς, δείχνοντας πως υπάρχει σαφές πρόβλημα διαχείρισης αποτελεσμάτων. Από νωρίς χωρίς άμεσο στόχο βρέθηκε η Χάντερσφιλντ (13-12-19), αν κι από τις τάξεις της ομάδας βγαίνει προς τα έξω πως δεν υφίσταται θέμα χαλάρωσης, μιας και όλη η προσοχή έχει στραφεί στην προετοιμασία για την επόμενη σεζόν, κάτι που άλλωστε δείχνει και το αήττητο ρεκόρ τεσσάρων αγωνιστικών (1-3-0) που τρέχει. Περιμένουμε ελεύθερο παιχνίδι από τις δύο πλευρές, με την έλλειψη άγχους και βαθμολογικού ενδιαφέροντος να δημιουργούν ευνοϊκές προϋποθέσεις για πολλά γκολ. Αξίζει το ρίσκο η επιλογή της καλοπληρωμένης ισοπαλίας (3,45 / Stoiximan), καθώς περιμένουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, χωρίς κάποια πλευρά να ξεχωρίζει.

1042. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΦΟΥΛΑΜ

Σερί ήταν και πάει για την Μπρέντφορντ (17-8-19), η οποία μετά από έξι αγωνιστικές χωρίς ήττα (5-1-0), απέτυχε να κάμψει την αντίσταση της Χαλ, με το τελικό 2-0 να είναι κάτι παραπάνω από δίκαιο. Έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά την αποφυγή του υποβιβασμού, η Φούλαμ (11-15-18) αγωνίζεται πλέον χωρίς άγχος, αν και ούτε με αυτόν τον τρόπο έρχονται τα αποτελέσματα. Πιο πρόσφατη η αποτυχία κόντρα στη Νότιγχαμ (1-3), για να μείνει έτσι για τρίτη αγωνιστική μακριά από τις επιτυχίες (0-1-2). Άνετες βαθμολογικά οι δύο ομάδες, αμφότερων τα παιχνίδια έχουν γκολ, ενδεικτικό το γεγονός πως έχουν βγάλει τα περισσότερα over 2,5 της κατηγορίας (28/44 και 29/44 αντίστοιχα). Πετσοκομμένες οι αποδόσεις, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλέξουμε.

1027. ΚΕΜΠΡΙΤΖ – ΠΛΙΜΟΥΘ

Το εντυπωσιακό 7-0 επί της Μόρκαμ διαδέχθηκε η επικράτηση στην έδρα της Νοτς Κάουντι για την Κέμπριτζ (1-2), ώστε να παραμείνει έτσι για έκτη αγωνιστική χωρίς ήττα (3-3-0), στην προσπάθεια εισόδου στην πρώτη επτάδα. Σίγουρα οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της, όμως αν κάνει το απόλυτο στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, τότε θα μπορεί να έχει τουλάχιστον ελπίδες. Απροσδόκητη εντός έδρας ήττα γνώρισε η Πλίμουθ (23-8-13) με αντίπαλο την ουραγό Ντάγκεναμ (2-3), ένα αποτέλεσμα το οποίο ενδέχεται να της στερήσει μάλιστα την απευθείας άνοδο. Προσπάθησε να σώσει ό,τι σωζόταν στην επανάληψη μετά το εφιαλτικό πρώτο μέρος (0-3), όμως ήταν πια αργά. Άκρως αμφίρροπη αναμέτρηση, αμφότερες «καίγονται» για το «τρίποντο», γεγονός που μας προϊδεάζει για ανοιχτό παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό. Σε αυτή τη λογική, τύχη έχει το GG (1,80 / Bet365), το οποίο βγήκε μάλιστα στα έξι τελευταία παιχνίδια των φιλοξενούμενων.

1032. ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ – ΚΡΟΟΥΛΙ

Σημάδια ζωής εμφάνισε μετά τις τέσσερις διαδοχικές ήττες η Ντάγκεναμ (7-10-27) με την επικράτηση επί της μαχόμενης για απευθείας άνοδο, Πλίμουθ (2-3), θέλοντας ίσως να διασκεδάσει τις εντυπώσεις στο φινάλε μιας τραγικής σεζόν. Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται η Κρόουλι (13-8-23) και δε λέει να συνέλθει, ενδεικτικές οι έξι ήττες στα ισάριθμα τελευταία, την πλήρωσε ο τεχνικός Μαρκ Γέιτς, ο οποίος αποτελεί πλέον παρελθόν. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μπλέξουμε, δίνουμε ελαφρύ προβάδισμα στην έδρα και το ψευτοκίνητρο για αποφυγή της τελευταίας θέσης, κρατώντας βέβαια την κουβέντα κυρίως σε ακαδημαϊκά επίπεδα.

1029. ΜΠΑΡΝΕΤ – ΓΕΟΒΙΛ

Για τέταρτη σερί αγωνιστική (2-2-0) μακριά από τις ήττες έμεινε η Μπάρνετ (16-11-17), η οποία κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Μάνσφιλντ (1-1). Μπορεί η Γέοβιλ (10-15-19) να μην κέρδισε για πέμπτο διαδοχικό ματς, όμως κατάφερε να υποχρεώσει σε ισοπαλία την πρωτοπόρο Νορθάμπτον (1-1 εκτός), με τους παίκτες της να βγάζουν ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο, παρότι η παραμονή έχει εξασφαλιστεί μαθηματικά εδώ και δύο εβδομάδες. Ομάδα έδρας η γηπεδούχος (13-3-6), αναιμική στις εξόδους της η Γέοβιλ (4-6-12), προβάδισμα ο άσσος.

1026. ΚΑΡΛΑΪΛ – ΟΞΦΟΡΝΤ

Τι κι αν έφυγε με το διπλό από την έδρα της Κρόουλι (0-1), η Καρλάιλ (16-16-12) είδε το τρένο των πλέι-οφ να απομακρύνεται οριστικά, πληρώνοντας την αδυναμία της να διαχειριστεί την κόπωση από τα πολλαπλά ματς κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αγχώθηκε αλλά πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια για απευθείας άνοδο η Όξφορντ (22-14-8), κάμπτοντας με όπλο την έδρα της την αντίσταση της Χαρτπούλ (2-0). Έτσι, διατηρήθηκε στο +1 από την 4 θέση και την Μπρίστολ Ρόβερς. Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο οι γηπεδούχοι, το άλλο άκρο οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι μάλιστα τρέχουν αήττητο σερί έντεκα αγώνων στις εξόδους τους (7-4-0), ενώ διαθέτουν και την καλύτερη εκτός έδρας επίδοση του πρωταθλήματος (13-7-2). Είχαμε διάθεση να στηρίξουμε το κίνητρο της Όξφορντ, όμως λίγο η συντριπτικά υπέρ των γηπεδούχων παράδοση (5-0-0), λίγο το όχι ιδιαίτερα ικανοποιητικό 1,80 του διπλού, μας σπρώχνουν στο πάσο. Πιθανή η ενασχόληση με το παιχνίδι αυτό στο live.

1025. ΕΞΕΤΕΡ – ΜΟΡΚΑΜ

Για τρίτη αγωνιστική μακριά από τις επιτυχίες έμεινε η Έξετερ (17-12-15), αποχαιρετώντας έτσι και τις λιγοστές ελπίδες της για συμμετοχή στα πλέι-οφ. Βιάζονται να ξεκινήσουν διακοπές οι παίκτες της Μόρκαμ (12-8-24), με την εικόνα της ομάδας να είναι ιδιαίτερα απογοητευτική εσχάτως, τα λέει όλα το ρεκόρ 0-1-4 που τρέχει εσχάτως, έχοντας δεχθεί 20 γκολ σε αυτά τα ματς. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως διαθέτει μακράν τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, με 89 γκολ παθητικό και τα over 2,5 να έχουν την τιμητική τους (29/44, πρώτη στη σχετική λίστα). Αν οι γηπεδούχοι ήταν σε καλύτερη κατάσταση πιθανώς να στηρίζαμε τον άσσο, πλέον μονόδρομο αποτελεί το συνδυαστικό GG & over 2,5 (1,90 / Bet365) ανάμεσα σε δύο κατ’ εξοχήν αδύναμες ανασταλτικά ομάδες, ενώ αξίζει το ρίσκο και το over 3,5 (2,50 / Bet365).

1034. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Έχοντας ξεμείνει από στόχους, η Χαρτπούλ (15-6-23) κατέβασε ρυθμούς εσχάτως, εξού και οι 3/4 ήττες στα τελευταία, με πιο πρόσφατο θύτη την Όξφορντ (2-0). Χαρακτήρα έδειξε η Πόρτσμουθ (20-15-9) στην ισχυρή έδρα της Γουίμπλεντον (0-1), εκεί όπου πήρε το προβάδισμα στο 35’, καταφέρνοντας να το προστατέψει κατάλληλα έκτοτε, για να εξασφαλίσει έτσι το εισιτήριο για τα πλέι-οφ. Παρόλα αυτά, τα προβλήματα τραυματισμών δε λένε να κοπάσουν, με οκτώ παίκτες να έχουν τεθεί εκτός μάχης ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησης. Αδιάφορη η γηπεδούχος, σε αντίθεση βέβαια με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μπορούν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από την 6 θέση, όμως το έργο τους θα δυσκολέψουν σημαντικά οι απουσίες. Τρεις λευκές ισοπαλίες μετρούν οι δύο ομάδες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη συγκεκριμένη έδρα, δεν αποκλείεται να δούμε ακόμα μια μοιρασιά (3,75 / Bet365), ενώ τύχη έχει και το under 2,5 (1,75), πόσο μάλλον από τη στιγμή που οι «Πόμπεϊς» θα στερηθούν τους βασικούς φορ Μπένετ (42 συμ./ 6 γκολ) και Τσάπλιν (29 συμ./ 7 γκολ).

1030. ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Για ένατο παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες (0-3-6) έμεινε η Νιούπορτ (10-13-21), όμως η ισοπαλία που απέσπασε στην έδρα της Λούτον (1-1), ήταν αρκετή ώστε να της εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Άσχημο το κλίμα στη Νοτς Κάουντι (13-9-22) μετά την τρίτη συνεχή ήττα (1-2 από την Κέμπριτζ), με τους οπαδούς να ξεσπούν σε αποδοκιμασίες, μάλλον δικαιολογημένα αν αναλογιστεί κανείς πως βασικός της στόχος ήταν τα πλέι-οφ. Πιθανό το over 2,5, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλέξουμε.

1028. ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Απογοήτευση κυριαρχεί στις τάξεις της Λέιτον Όριεντ (17-12-15) μετά την ήττα από τη Γουίμπλεντον (1-0), με το εν λόγω αποτέλεσμα να οριστικοποιεί την αποτυχία της ομάδας να εισέλθει στην πρώτη επτάδα. Μια από τα ίδια η Μάνσφιλντ (17-12-15), η οποία ναι μεν βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση εσχάτως (3-1-0), όμως η πρόσφατη ισοπαλία κόντρα στην Μπάρνετ (1-1 εντός), έβαλε τέλος στις όποιες ελάχιστες ελπίδες της για συμμετοχή τα πλέι-οφ. Βέβαια, η πορεία της κρίνεται επιτυχημένη σε γενικές γραμμές. Χωρίς κίνητρο αμφότερες πλέον, κοιτάμε προς τα δεξιά.

1031. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ – ΛΟΥΤΟΝ

Τι κι αν κατέβασε ταχύτητα, η πρωταθλήτρια Νορθάμπτον (27-12-5) συνεχίζει να αγνοεί την ήττα εδώ και 22 αγωνιστικές, με τις ισοπαλίες να έχουν την τιμητική τους εσχάτως (1-5-0). Δημιούργησε τις ευκαιρίες η Λούτον (18-9-17), πίεσε για τη νίκη, όμως προδόθηκε από την επιθετική της δυστοκία, με το τελικό 1-1 κόντρα στη Νιούπορτ (εντός), να βάζει τέλος στο σερί τριών νικών. Εδώ και καιρό έχουν εξασφαλίσει οι γηπεδούχοι την πρώτη θέση που συνεπάγεται την απευθείας άνοδο στη Λιγκ 1, λογικό επόμενο να χαλαρώσουν. Στα υπόψιν η κόντρα, όμως το γεγονός πως η εν λόγω αναμέτρηση είναι η τελευταία για φέτος μπροστά στο κοινό τους, μας καθιστά επιφυλακτικούς. Για τους πιο τολμηρούς, σε αποδόσεις διπλασιασμού προσφέρεται το Χ2.

1024. ΓΟΥΙΚΟΜ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Καταδικαστικό αποδείχθηκε το ντεφορμάρισμα του τελευταίου μήνα (0-4-2) για τη Γουίκομ (17-13-14), η οποία με τη δίκαιη ήττα από την Πόρτσμουθ (2-1), είδε και τις τελευταίες ελπίδες για πλέι-οφ να εξανεμίζονται. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Άκρινγκτον (23-12-9) κόντρα στη Γιορκ (3-0), βάζοντας έτσι πλώρη για την απευθείας άνοδο. Βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, τρέχοντας αήττητο σερί δέκα αγωνιστικών (7-3-0), ενώ προέρχεται κι από τέσσερα διαδοχικά διπλά. Μπορεί να μην εντυπωσιάζει το 1,95 του διπλού, όμως δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να στηρίξουμε το κίνητρο και τη φόρμα των φιλοξενούμενων.

1033. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Προσωρινά μόνο αγχώθηκε η Στίβενεϊτζ (11-13-20) στην έδρα της Μόρκαμ, καθώς κατάφερε με σχετική άνεση να ξεπεράσει την ψυχρολουσία του 1-0, με το τελικό 1-4 να αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα της εικόνας των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Ήττα έπειτα από πέντε διαδοχικές επικρατήσεις είχε το μενού για τη Γουίμπλεντον (20-11-13),η οποία δεν τα κατάφερε απέναντι στην Πόρτσμουθ (0-1), με αποτέλεσμα να χάσει ουσιαστικά τις ελπίδες για κάτι καλύτερο από την 7 θέση, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό, χρειάζεται ακόμα ένα βαθμό ώστε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα πλέι-οφ. Αν και αδιάφοροι, σε καλή κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι (2-1-0), σίγουρα θα παίξει το ρόλο του το κίνητρο των φιλοξενούμενων, όμως όπως και να έχει, χαμηλό κρίνεται το 1,80 του διπλού. Ρέστα στην ισοπαλία (3,75 / Bet365), ειδάλλως πάσο.

1023. ΓΙΟΡΚ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Είχε καιρό να προετοιμαστεί για το διαφαινόμενο υποβιβασμό η Γιορκ (7-12-25), πλέον είναι κι επίσημος, μετά την άνετη ήττα από την Άκρινγκτον (3-0). Εκ διαμέτρου αντίθετη η κατάσταση στην Μπρίστολ Ρόβερς (24-7-13), η οποία έκαμψε και την αντίσταση της Έξετερ στο κυνήγι της απευθείας ανόδου. Με δεδομένο πως βρίσκεται στο -1 από την προνομιούχο 3 θέση, αλλά και πως στις δύο εναπομείναντες αγωνιστικές αντιμετωπίζει τις υποβιβασμένες της κατηγορίας, τότε μπορεί δικαιολογημένα να αισιοδοξεί. Αναμενόμενα χαμηλά το διπλό (1,47), κακά τα ψέματα δε θα μπορούσε να πληρώνει παραπάνω από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι τρέχουν ρεκόρ 1-4-9 εσχάτως.

1069. ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Κατώτερη των περιστάσεων αποδείχθηκε η Αμπερντίν σε ακόμα ένα «must-win» παιχνίδι στην προσπάθεια αποκαθήλωσης της Σέλτικ. Χτύπημα κάτω από τη μέση η άνετη ήττα από τη Σεντ Τζόνστον (3-0) για τους «Ντονς», με τις ελπίδες για τίτλο να μειώνονται δραματικά. Συνέχεια στην εξαιρετική πορεία των τελευταίων δύο μηνών έδωσε η Μάδεργουελ (6-0-1), η οποία αδικείται μάλιστα από το τελικό 1-0 απέναντι στη Χαρτς. Έτσι, παρέμεινε στην 4 θέση των πλέι-οφ, κάτι που άλλωστε αποτελεί και το στόχο της σε αυτή τη διαδικασία. Η απογοήτευση των γηπεδούχων συναντά τον ενθουσιασμό και τη φόρμα των φιλοξενούμενων, σίγουρα ενδέχεται οι «Ντονς» να βγάλουν αντίδραση, όμως όταν ο άσσος προσφέρεται στο 1,57, τότε δεν έχουμε άλλη επιλογή από την κόντρα. Αν μη τι άλλο υπερβολικό το 2,60 του Χ2 (Bet365), επιλογή μπορεί να αποτελέσει το επίσης καλοπληρωμένο αμφίσκορο για τους λιγότερο τολμηρούς (1,95), ενδεχόμενο το οποίο ενισχύεται τόσο από τον τρόπο παιχνιδιού των δύο ομάδων (μετρούν 8/11 και 6/8 GG αντίστοιχα στα τελευταία), όσο κι από τη μεταξύ τους προϊστορία (γκολ εκατέρωθεν στα τέσσερα πιο πρόσφατα).

1071. ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Θετικές εντυπώσεις άφησε με την εμφάνιση της στο «Σέλτικ Παρκ» η Ρος Κάουντι, έβαλε δύσκολα στην ασταθή γηπεδούχο, έχασε ευκαιρίες ακόμα και για τη νίκη, όμως τελικά αρκέστηκε σε μια τιμητική ισοπαλία (1-1). Καταιγιστική παρουσιάστηκε η Σεντ Τζόνστον στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Αμπερντίν, καταφέρνοντας να προσθέσει τρεις ακόμα βαθμούς στην προσπάθεια για κατάκτηση της 4 θέσης. Σημάδια ανάκαμψης εμφανίζουν εσχάτως οι γηπεδούχοι, σκούρα τα βρίσκει στις εξόδους της η φιλοξενούμενη (1-1-5 στις τελευταίες). Προβάδισμα η έδρα, επιλογή μπορεί να αποτελέσει επίσης το GG (1,75), το οποίο βγήκε στις 6/7 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

1072. ΧΑΜΙΛΤΟΝ – ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ

Πάτησε γκάζι την κατάλληλη στιγμή η Χάμιλτον, μετά την επικράτηση επί της Νταντί (2-1), σειρά είχε το διπλό στην έδρα της Νταντί Γιουνάιτεντ (1-3), ώστε να κάνει έτσι καθοριστικό βήμα για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού. Πλέον, στοχεύει απλά να τερματίσει πάνω από την Κιλμάρνοκ, αν και ήδη βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο (+7). Η τελευταία τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Ινβερνές, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 3-1. Ματς ζωής και θανάτου για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μόνο σε περίπτωση νίκης θα μπορούν να ελπίζουν στην αποφυγή των πλέι-άουτ. Δεν πείθουν ούτως ή άλλως με τις εμφανίσεις τους, σε καλό φεγγάρι βρίσκεται η Χάμιλτον, η οποία ικανοποιείται με την ισοπαλία, καλύτερα να απέχουμε.

1070. ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Τη δεύτερη συνεχόμενη αποτυχία της γνώρισε η Πάρτικ Θιστλ, θύτης αυτή τη φορά η Νταντί (1-2), χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως θα κινδυνεύσει. Τρεις αγωνιστικές χωρίς ήττα συμπλήρωσε η Ινβερνές με την επικράτηση επί της μαχόμενης για αποφυγή των πλέι-άουτ, Κιλμάρνοκ (3-1), αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Κλίνουμε προς τα δεξιά.

1060. ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ – ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

Βαλίτσες για την Τσάμπιονσιπ ετοιμάζει η Ντανφέρμλιν (23-7-5), η οποία τερμάτισε ξεκούραστα στην 1θέση της βαθμολογίας, ενδεικτικό το γεγονός πως η απόσταση της από τη δεύτερη, Έιρ, κυμαίνεται στους 15 βαθμούς. Λογικό επόμενο να εμφανίσει σημάδια χαλάρωσης, όπως κι έκανε στα δύο τελευταία, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες. Εντυπωσιακή πορεία διέγραφε μέχρι και πριν από ένα μήνα η Πίτερχεντ (16-11-8), αγνοώντας μάλιστα την αποτυχία για 19 συναπτές αγωνιστικές (13-6-0), όμως έκτοτε αγωνίζεται σαν να υπέστη ξαφνικό μπλακ-άουτ, με τις ήττες να διαδέχονται η μια την άλλη (0-0-4).Πιο πρόσφατος θύτης η ανταγωνίστρια Έιρ (0-4), η οποία την έριξε στην 3θέση έπειτα από πολύ καιρό. Πλέον χρειάζεται μόνο «τρίποντο» σε συνδυασμό με μη νίκη της τελευταίας, ώστε να επανακτήσει το απόλυτο πλεονέκτημα στα πλέι-οφ.Παρόλα αυτά, κάθε άλλο παρά εύκολη αναμένεται η αποστολή της κόντρα στην πρωταθλήτρια, σίγουρα η διαφορά κινήτρου θα παίξει το ρόλο της, όμως δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να εμπιστευτούμε τους φιλοξενούμενους στην κατάσταση που βρίσκονται.

1062. ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ – ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ

Το ματς της αγωνιστικής. Το αποτέλεσμα ενδέχεται να παίξει ρόλο ρυθμιστή τόσο στη μάχη των πλέι-οφ, όσο και σε αυτή της παραμονής. Πιο συγκεκριμένα, σε περίπτωση που επικρατήσει η Στρανράερ, τότε αυτομάτως χάνεται το ενδιαφέρον στα δύο μέτωπα, καθώς «κλειδώνει» η 4θέση αλλά ταυτόχρονα και η προτελευταία, με την Κάουντενμπιθ να πηγαίνει στα πλέι-άουτ.Την ευκαιρία να σφραγίσει τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ έχασε η Στρανράερ (14-6-15), με την ήττα κόντρα στη μαχόμενη για αποφυγή των πλέι-άουτ, Μπρέχιν (1-0). Έτσι, καλείται τώρα να υπερασπιστεί την έδρα της και να πάρει τους τρεις βαθμούς, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, θα περιμένει μη νίκη των Ερντρι και Άλμπιον Ρόβερς.Μπορεί το σπίτι της να μην αποτελεί φόβητρο (7-2-8), όμως εσχάτως παρουσιάζεται αρκετά βελτιωμένη, έχοντας πάρει πέντε «τρίποντα» στα έξι τελευταία (5-1-0). Στον αντίποδα, η Κάουντενμπιθ (11-6-18) πληρώνει το αγωνιστικό ντεφορμάρισμα διάρκειας περίπου δυόμιση μηνών, όταν και γνώρισε εννέα ήττες σε σύνολο δώδεκα παιχνιδιών (1-2-9). Έκτοτε παρουσιάζεται αρκετά βελτιωμένη, τρέχει ρεκόρ 3-1-1, όμως παραμένει σε μειονεκτική θέση, μιας κι εξαρτάται από τα αποτελέσματα των Στενχάουσμιουρ και Μπρέχιν, ενώ σε περίπτωση ήττας, πηγαίνει κατευθείαν στα πλέι-άουτ.Αμφίρροπη αναμέτρηση, το κίνητρο τεράστιο και για τις δύο πλευρές, σίγουρα οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα περάσουν εύκολο απόγευμα κόντρα σε μια ομάδα που παίζει την ύπαρξη της. Με δεδομένο πως υπό προϋποθέσεις η ισοπαλία να μη βολεύει καμία, τότε το ματς ίσως μας απασχολήσει στοlive.

1063. ΦΟΡΦΑΡ – ΜΠΡΕΧΙΝ

Μπορεί πέρσι να έφτασε μέχρι και στον τελικό των πλέι-οφ ανόδου, χωρίς βέβαια να καταφέρει την υπέρβαση, όμως φέτος τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά για τη Φόρφαρ (8-10-17). Έκανε την ύστατη προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία, το πάλεψε, υποχρέωσε εσχάτως σε στραβοπατήματα τις πρώτες τρεις της βαθμολογίας (2-1-0), όμως το κάκιστο ξεκίνημα στη σεζόν αποδείχθηκε καταδικαστικό, με αποτέλεσμα να σφραγιστεί και μαθηματικά ο υποβιβασμός στη Λιγκ 2.Σε καλύτερη μοίρα βρίσκεται η Μπρέχιν (11-6-18), η οποία κρατά την τύχη στα χέρια της όσον αφορά στην αποφυγή των πλέι-άουτ, καθώς υπερισχύει σε οποιαδήποτε ισοβαθμία με τις ανταγωνίστριες. Έχει την ευκαιρία με νίκη να διαφύγει οριστικά τον κίνδυνο, ενώ υπό προϋποθέσεις σώζεται τόσο με ισοπαλία (ήττα της Στενχάουσμιουρ ή μη νίκη της Κάουντενμπιθ), όσο και με ήττα (μόνο αν ηττηθεί και η Κάουντενμπιθ).Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον, απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις των γηπεδούχων, δίψα για τη σωτηρία στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων. Αναμενόμενα εποχιακές οι τιμές του διπλού (1,60), πιθανό να μας απασχολήσει το παιχνίδι στοlive.

1061. ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ - ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ

Νίκη η οποία ενδέχεται να αποδειχθεί χρυσάφι πήρε η Στενχάουσμιουρ (11-7-17) στην έδρα της Κάουντενμπιθ την τελευταία αγωνιστική (1-3), κάνοντας έτσι μεγάλο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Στο ξεκίνημα της σεζόν παρουσιάστηκε αρκετά ενθουσιώδης, όμως με το πέρασμα του χρόνου απογοήτευε όλο και περισσότερο, ενδεικτικό το γεγονός πως η πρόσφατη επικράτηση ήταν μόλις η δεύτερη στα έντεκα τελευταία (2-2-7). Βραχνάς η αμυντική της λειτουργία, έχει δεχθεί μακράν τα περισσότερα τέρματα της κατηγορίας (77), κάτι που τη φέρνει σε μειονεκτική θέση σε πιθανές ισοβαθμίες με τις ανταγωνίστριες για την παραμονή. Χρειάζεται τη νίκη ώστε να εξασφαλίσει την απευθείας σωτηρία, ειδάλλως δεν κρατά την τύχη στα χέρια της.Με μοναδικό στόχο το «τρίποντο» στην προσπάθεια εισόδου στην τετράδα θα αγωνιστεί η Άλμπιον Ρόβερς (12-10-13), καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα αποβεί καταδικαστικό. Παρόλα αυτά, δεν της αρκεί μόνο δική της επικράτηση, καθώς χρειάζεται μη νίκη των Στρανράερ και Ερντρι, ενώ αν κερδίσει η τελευταία, τότε θα πρέπει να καλύψει και τη μεταξύ τους διαφορά τερμάτων (-6/-5 αυτή την ώρα).Αμφότερες «καίγονται», παρακινδυνευμένη η οποιαδήποτε πρόβλεψη, το ενδιαφέρον μας στρέφεται στοlive.

1059 ΕΪΡ – ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ

Τεράστια νίκη στην έδρα της μέχρι πρότινος δεύτερης της κατάταξης, Πίτερχεντ, πήρε η Έιρ (19-4-12), με το εμφατικό 0-4 να είναι το δεύτερο στη σειρά έπειτα από το διπλό επί της Στενχάουσμιουρ. Στα ύψη η ψυχολογία των παικτών της, οι δύο πρόσφατες επιτυχίες σε συνδυασμό με το ντεφορμάρισμα της Πίτερχεντ, την καθιστούν φαβορί για την κατάκτηση της 2θέσης και του απόλυτου πλεονεκτήματος στα πλέι-οφ. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πάρει το «τρίποντο» στην επερχόμενη αναμέτρηση ή απλώς να μην κερδίσει η ανταγωνίστρια της.Τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ κυνηγάει και η Ερντρι (13-7-15), η οποία όμως δεν μπορεί να αρκεστεί απλά στην επικράτηση της, μιας και χρειάζεται μη νίκη των Στρανράερ και Άλμπιον Ρόβερς ή έστω νίκη της τελευταίας, χωρίς βέβαια να καλυφθεί η μεταξύ τους διαφορά τερμάτων (-5/-6 αυτή την ώρα).Σε διαφορετική περίπτωση, μένει εκτός τετράδας. Έχει προβάδισμα η δεύτερη πιο ισχυρή έδρα του πρωταθλήματος (11-2-4).

1065. ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ

Το ματς της αγωνιστικής. Η Άνναν (8-6-3 εντός) γνώρισε δύο συνεχόμενες ήττες από αδιάφορες ομάδες και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο αναφορικά με την παρουσία της στα πλέι-οφ. Όλη τη σεζόν πληρώνει την αφέλειά της στα μετόπισθεν, αφού έχει την τρίτη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 57 γκολ παθητικό, αλλά διαθέτει και την πιο παραγωγική επίθεση με 68 τέρματα ενεργητικό. Στην τετράδα θα βρεθεί σίγουρα αν κερδίσει με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά την Κουίνς Παρκ, ενώ σε περίπτωση νίκης με ένα τέρμα θα χρειαστεί ήττα της Έλγκιν ή απώλεια βαθμών της Κλάιντ, ενώ με ισοπαλία θα χρειαστεί ήττα της Κλάιντ. Σοβαρή η Κουίνς Παρκ (8-6-3 εκτός) επικράτησε με 2-1 της Κλάιντ την προηγούμενη εβδομάδα και βρίσκεται μία ανάσα από την παρουσία της στα πλέι-οφ. Μένει εκτός μόνο σε περίπτωση που χάσει με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά και παράλληλα κερδίσει η Κλάιντ και δε χάσει η Έλγκιν. Παιχνίδι αποκλειστικά γιαlive, αφού οι γηπεδούχοι θα ψάξουν μόνο τη νίκη, με τους φιλοξενούμενους να κυνηγούν πρωτίστως την εξασφάλιση της παρουσίας τους στα πλέι-οφ και δευτερευόντως μία όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στην τελική κατάταξη.

1067. ΚΛΑΪΝΤ - ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ

Θάλασσα τα κάνει τελευταία η Κλάιντ (8-3-6 εντός). Συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές δίχως νίκη (0-2-3), με αποτέλεσμα να μην έχει εξασφαλίσει ακόμα την παρουσία της στα πλέι-οφ. Για να το πετύχει αυτό, χρειάζεται νίκη κόντρα στη Στέρλινγκ Άλμπιον ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Άνναν. Παράλληλα, αν κερδίσει, θα κυνηγήσει και την όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στην τελική βαθμολογία, προκειμένου να μη βγει τέταρτη, ώστε να αποφύγει στα πλέι-οφ την ομάδα από τη Λιγκ 1. Πέρυσι τερμάτισε τελευταία στη Λιγκ 1 και φέτος ήθελε να επιστρέψει σε αυτή η Στέρλινγκ Άλμπιον (4-6-7 εκτός), ωστόσο πραγματοποίησε μία μετριότατη σεζόν, μένοντας από νωρίς εκτός στόχων. Πλέον, θα παλέψει με τη Μοντρόουζ για την καθαρά τυπική έκτη θέση. Αναμφίβολα το κίνητρο είναι με τους γηπεδούχους, όμως δεν είναι εύκολο να εμπιστευθεί κανείς μία ομάδα χωρίς νίκη εδώ και πέντε ματς σε αποδόσεις κάτω από το 1,80. Το ενδιαφέρον μας στρέφεται στοlive.

1064. IΣΤ ΦΑΪΦ - ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ

Πέρυσι έφτασε στα πλέι-οφ και δεν κατάφερε να επιστρέψει στη Λιγκ 1η Ιστ Φάιφ(10-3-4 εντός). Φέτος, ούσα πολύ πιο σοβαρή, καθάρισε σχετικά εύκολα την πρώτη θέση και ανεβαίνει ως πρωταθλήτρια στη Λιγκ 1. Ουραγός η Ιστ Στέρλινγκ (3-3-11 εκτός), έχει συμβιβαστεί με τον υποβιβασμό εδώ και αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές να μετράει ρεκόρ 1-1-7. Τα περισσότεραover2,5 της κατηγορίας έχουν οι φιλοξενούμενοι (27/35), θεωρούμε πως η φιέστα των πρωταθλητών θα συνοδευτεί από μία άνετη επικράτηση και η νίκη τους θα συνδυαστεί με υψηλό σκορ.

1066. ΕΛΓΚΙΝ – ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ

Έσπασε το ρόδι η Έλγκιν (11-5-1 εντός) με το διπλό επί της Ιστ Στέρλινγκ την προηγούμενη εβδομάδα (0-3), επιστρέφοντας στις νίκες έπειτα από έξι αγωνιστικές (0-4-2). Το τρίποντο αυτό της έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα στη μάχη για τα πλέι-οφ, αφού με νίκη ή ισοπαλία είναι εντός τετράδας. Βέβαια, θα ψάξει τη νίκη, ώστε να κυνηγήσει τη δεύτερη θέση και να αποκτήσει το απόλυτο πλεονέκτημα στη διαδικασία των πλέι-οφ. Από εκεί που πέρυσι πάλευε για την άνοδο η Αρμπρόουθ (6-2-9 εκτός), φέτος αρκέστηκε στην άνετη παραμονή της, καθώς πραγματοποίησε μία απογοητευτική σεζόν. Με τους γηπεδούχους το κίνητρο, αλλά οι αποδόσεις δε βοηθούν ώστε να τους στηρίξουμε, τουλάχιστονpregame.

1068. ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ – ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ

Τις επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-5-2) συμπλήρωσε η Μοντρόουζ (8-4-5 εντός) με το 0-0 κόντρα στην Αρμπρόουθ και φυσιολογικά έμεινε μακριά από τα πλέι-οφ, ούσα εδώ και καιρό αδιάφορη και θα παλέψει γα την ανούσια έκτη θέση με την Ιστ Στέρλινγκ. Πάλεψε για μία θέση στην πρώτη τετράδα η Μπέργουικ (4-3-10 εκτός), αλλά το 6-1-1 των οκτώ πιο πρόσφατων αγωνιστικών, δεν της ήταν αρκετό, ώστε να μπει με ελπίδες στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος. Αν έπρεπε να επιλέξουμε σημείο, θα πηγαίναμε λόγω φόρμας και μόνο προς τα δεξιά, αλλά μιας και το παιχνίδι είναι αδιάφορο, καλύτερο είναι να μη μπλέξουμε με κάποια πλευρά. Χωρίς κίνητρο οι δύο ομάδες, έφεραν αρκετάover2,5 κατά τη διάρκεια της σεζόν (21/35 οι γηπεδούχοι, 19/35 οι φιλοξενούμενοι), οπότε τα πολλά τέρματα αποτελούν μία αξιόλογη επιλογή από το συγκεκριμένο ματς.

1016. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Την τύχη στα χέρια της, όσον αφορά την είσοδο στην εξάδα, κρατάει μετά τη λευκή ισοπαλία στην έδρα της Σέφιλντ η Μπάρνσλεϊ (21-7-16), αποτέλεσμα το οποίο συνδυάστηκε κατάλληλα με ήττα της ανταγωνίστριας Τζίλιγχαμ. Εκ διαμέτρου αντίθετη η κατάσταση στην Κόλτσεστερ, καθώς μια εφιαλτική χρονιά για την ίδια έρχεται στο τέλος της, με τον υποβιβασμό στη Λιγκ 2 να είναι γεγονός έπειτα από 18 χρόνια. Παρελθόν αποτελεί πλέον ο τεχνικός Κιν, κάκιστο το κλίμα στα αποδυτήρια, δύσκολα θα καταφέρει να φέρει τους «καιόμενους» γηπεδούχους προ εκπλήξεως, με τους μπουκ να έχουν την ίδια άποψη και να προσφέρουν στο 1,45 τον άσσο.

1017. ΜΠΕΡΤΟΝ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Σημάδια ζωής έπειτα από έξι αγωνιστικές και ισάριθμες αποτυχημένες απόπειρες για νίκη (0-4-2) εμφάνισε η Μπέρτον (24-9-11), η οποία πέρασε νικηφόρα από το Κόλτσεστερ (0-3), κάνοντας έτσι μεγάλο βήμα για την απευθείας άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Περίοδο ντεφορμαρίσματος στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν διανύει η Τζίλιγχαμ (19-12-13), η ήττα από τη Σριούσμπερι (2-3) ήταν η τρίτη στα τέσσερα τελευταία (0-1-3, ρεκόρ 0-3-3 τρέχει έπειτα από την τελευταία επικράτηση), με αποτέλεσμα να δει την ανταγωνίστρια Μπάρνσλεϊ να την πετάει εκτός εξάδας για πρώτη φορά φέτος. Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας αναμέτρηση, αμφότερες χρειάζονται πάση θυσία τους βαθμούς, οι μεν γηπεδούχοι για να πλησιάσουν όσο ποτέ την απευθείας άνοδο, οι δε φιλοξενούμενοι για να παραμείνουν ζωντανοί στη μάχη για είσοδο στα πλέι-οφ. Κακά τα ψέματα, καμία δεν πείθει τη δεδομένη χρονική στιγμή, ενδεικτικό το γεγονός πως και οι δύο μετρούν μόλις μια νίκη στα επτά τελευταία (1-4-2 και 0-3-3 αντίστοιχα). Διέξοδο μπορεί να αποτελέσει το under 2,5 (1,75 / Bet365) λόγω της κρισιμότητας του ματς.

1022. ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ – ΜΠΕΡΙ

Δεν μπορεί να ηρεμήσει με τίποτα η Τσέστερφιλντ (14-8-22) και γι’ αυτό ευθύνεται αποκλειστικά η ίδια, καθώς αδυνατεί να κερδίσει εδώ και τρεις αγωνιστικές (0-1-2), με τη ζώνη του υποβιβασμού να απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς. Απογοητευτική η πρόσφατη εμφάνιση απέναντι στη Σουίντον (1-0), πέρα για πέρα δίκαιη η ήττα. Διαδικαστικό χαρακτήρα έχουν οι εναπομείναντες αγωνιστικές για την Μπέρι (15-12-17), η οποία αγωνίζεται από καιρό δίχως κίνητρο, στο τελευταίο προδόθηκε από την άμυνα (1-3 κόντρα στη Μίλγουολ). Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον, να «καθαρίσουν» την υπόθεση-παραμονή θέλουν οι γηπεδούχοι, με το «πρέπει» να είναι μεγάλο, μιας και την τελευταία αγωνιστική αγωνίζονται στην πανίσχυρη έδρα της Μπράντφορντ. Σίγουρα δεν είναι άξιοι εμπιστοσύνης, όμως θεωρούμε πως το 2,30 του άσσου μας ανταμείβει ανάλογα για το ρίσκο.

1013. ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Κατώτερη των περιστάσεων παρουσιάστηκε απέναντι στην Ντόνκαστερ η Κόβεντρι (17-12-15), με αποτέλεσμα να γνωρίσει δίκαιη ήττα με 2-0, μένοντας έτσι «άσφαιρη» για πέμπτη φορά στα οκτώ τελευταία. Το πάλεψε αλλά απέτυχε να πάρει το «εξάποντο» κόντρα στην Μπάρνσλεϊ (0-0 εντός) η Σέφιλντ (18-12-14) και πλέον, η συμμετοχή στα πλέι-οφ αποτελεί πολύ δύσκολη υπόθεση. Τις τελευταίες τους ελπίδες θα κυνηγήσουν οι φιλοξενούμενοι, όμως δύσκολα βλέπουμε να περνούν από την ισχυρή έδρα της Κόβεντρι (11-6-5), πόσο μάλλον από τη στιγμή που τα βρίσκουν σκούρα στις εξόδους τους (7-8-7). Πιθανή αλληλεξουδετέρωση, αλλά ως εκεί.

1014. ΚΡΟΥ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Με τον υποβιβασμό να έχει σφραγιστεί εδώ και καιρό, τα παιχνίδια της Κρου (6-13-25) έχουν αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα, αλλά παρά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, συνεχίζει να παλεύει για την τιμή των όπλων. Στο τελευταίο χρειάστηκε να βγάλει το λάδι της Όλνταμ για να ηττηθεί τελικά με 1-0, διευρύνοντας στο 0-5-10 το αρνητικό σερί. Πολύ σκληρή για να πεθάνει αποδεικνύεται η Ντόνκαστερ (11-12-21), η οποία στην ύστατη προσπάθεια για αποφυγή του υποβιβασμού, τρέχει αήττητο σερί τριών αγωνιστικών (2-1-0), με πιο πρόσφατο θύμα της την Κόβεντρι (2-0). Βέβαια, δεν κρατά την τύχη στα χέρια της, καθώς περιμένει στραβοπατήματα των ανταγωνιστών, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θα παλέψει μέχρι τέλους. Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον, αποκλειστικά για λόγους γοήτρου συνεχίζει να παλεύει η καταδικασμένη Κρου, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι διατηρούν ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Σε εποχιακές τιμές το διπλό, ούτε λόγος για ποντάρισμα στο 1,57, εκατέρωθεν σκοράρισμα είχαν τα πέντε τελευταία μεταξύ των δύο ομάδων, 1,75 πληρώνει το ενδεχόμενο να μετρήσουν ακόμα ένα.

1015. ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΟΛΝΤΑΜ

Τεράστιο διπλό στην έδρα της Μπέρι (1-3) πήρε η Μίλγουολ (22-9-13), κάνοντας έτσι τεράστιο βήμα για την είσοδο στην προνομιούχο εξάδα, μιας και πλέον χρειάζεται μόλις ένα βαθμό στις δύο εναπομείναντες αγωνιστικές, ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά τη συμμετοχή στα πλέι-οφ. Από σημαντικότατη επικράτηση προέρχεται και η Όλνταμ (12-18-14), η οποία παρότι δυσκολεύτηκε, τελικά έκαμψε την αντίσταση της ουραγού Κρου, σφραγίζοντας με τον τρόπο αυτό την παραμονή στην κατηγορία. Σερί πέντε νικών και ρεκόρ 6-1-0 τρέχουν οι γηπεδούχοι εσχάτως στο σπίτι τους, έχοντας δεχθεί μόνο ένα γκολ σε σύνολο επτά αγώνων. Θεωρούμε πως αν μη τι άλλο θα πάρουν το βαθμό που χρειάζονται, δεν αποκλείεται να πάρουν ακόμα ένα «τρίποντο», όμως με τον άσσο στο 1,72, δε θα πληρώσουμε για να μάθουμε.

1018. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο της Ρότσντεϊλ (18-11-15), καθώς παρουσιάστηκε εμφανώς ανέτοιμη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πορτ Βέιλ, γνωρίζοντας δίκαια το διασυρμό (4-1). Έτσι, ουσιαστικά έθεσε εαυτόν εκτός πλέι-οφ, με το σερί των πρόσφατων καλών εμφανίσεων να πηγαίνει στράφι. Νίκη έπειτα από εννέα αγωνιστικές (0-4-5) σημείωσε η Σουίντον (15-10-19) με αντίπαλο την Τσέστερφιλντ (1-0), με την παραμονή να έχει εξασφαλιστεί πλέον και μαθηματικά. Εξαιρετικά τα πηγαίνουν εσχάτως στο σπίτι τους οι γηπεδούχοι (5-3-0), αν και μόνο μαθηματικές ελπίδες διατηρούν πλέον όσον αφορά την είσοδο στην προνομιούχο πρώτη εξάδα. Δε βλέπουμε κάτι ξεκάθαρο, αν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι αυτό θα ήταν το GG (1,75 / Bet365), δεδομένου πως βγήκε στα έξι τελευταία μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ αμφότερες θα αγωνιστούν χωρίς ιδιαίτερο άγχος.

1020. ΣΚΑΝΘΟΡΠ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Σκάνθορπ (19-11-14), κόντρα στην Πιτέρμπορο πέτυχε την τέταρτη διαδοχική της επικράτηση (0-2), για να μειώσει έτσι στους δύο βαθμούς την απόσταση από την 6 θέση και την Μπάρνσλεϊ. Μια από τα ίδια η Πορτ Βέιλ (18-11-15), έχοντας σημειώσει τρεις σερί νίκες, με πιο πρόσφατο θύμα τη Ρότσντεϊλ (4-1). Σε αντίθεση βέβαια με την προσεχή αντίπαλο της, η ίδια διατηρεί ελάχιστες ελπίδες για συμμετοχή στα πλέι-οφ, καθώς απέχει πέντε βαθμούς από την εξάδα. Αμφότερες έχουν πάρει φόρα, ικανοποιώντας με τις εμφανίσεις τους, μόνο που οι γηπεδούχοι υπερτερούν στο κομμάτι του κινήτρου, έχοντας πολύ πιο ρεαλιστικές ελπίδες για πλέι-οφ, εξού και το 1,80 του άσσου.

1019. ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Δεν κυλούν ομαλά οι τελευταίες μέρες της φετινής σεζόν για τη Σάουθεντ (16-11-17), η οποία με τη συντριβή από την πρωτοπόρο Γουίγκαν (4-1), ισοφάρισε το χειρότερο φετινό της σερί (0-1-4). Έντονος ο προβληματισμός στις τάξεις της ομάδας, με το μέλλον του κόουτς Μπράουν στο πάγκο να κρίνεται αμφίβολο. Μόνο για ένα ημίχρονο αγχώθηκε η Μπράντφορντ (21-11-12) στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Γουόλσολ, καθώς στην επανάληψη υπήρξε καταιγιστική (4-0), κάνοντας σημαντικό βήμα για τη διασφάλιση μιας θέση στα πλέι-οφ. Προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι αλλά ως εκεί.

1021 ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Την ευκαιρία να διασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία έχασε η Σριούσμπερι (13-11-20) με την ήττα από τη Γουόλσολ (2-1), κι έτσι το άγχος παραμένει, από τη στιγμή που βρίσκεται μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Ξαφνική χαλάρωση επήλθε στις τάξεις της Πιτέρμπορο (17-6-21), τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι αποτέλεσε η τέταρτη αποτυχία στα πέντε τελευταία (0-2 από τη Σκάνθορπ) για τον τεχνικό Γκρέιαμ Γουέστλι, ο οποίος αποτελεί πλέον παρελθόν. Τη νίκη για να μην μπουν σε περαιτέρω μπελάδες θέλουν οι γηπεδούχοι, δεδομένης και της κατάστασης που επικρατεί στο αντίπαλο στρατόπεδο, τότε δεν αποκλείεται να επιβεβαιωθεί ο άσσος (2,40 / Bet365).

1073. ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ – ΦΡΕΪ

Με το διπλό στην έδρα της Σιριάνσκα (0-2), η Βάρμπεργκ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα (2-1-1), χωρίς πάντως οι εμφανίσεις της να ξεφεύγουν από τη μετριότητα. Δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα για τη Φρέι (1-2-2, 3/4 GG & over 2,5), την πάτησε στο γήπεδό της από την Άνγκελχολμς και έχασε με 1-2, έχει αφήσει κατά γενική ομολογία θετικές εντυπώσεις στο ξεκίνημα της σεζόν, αν και υπάρχουν εμφανή αμυντικά κενά (δέχθηκε γκολ και στα τέσσερα παιχνίδια της και στα 3/4 από τουλάχιστον δυο). Έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη η Βάρμπεργκ, ο άσος βέβαια σε καμία περίπτωση δεν είναι για 1,60, δυσκολευόμαστε πάντως να πάμε και στην κόντρα στηρίζοντας τους αμυντικά αφελείς φιλοξενούμενους.

----. ΚΣΜΣ ΙΑΣΙ – ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ

Με ρεκόρ 2-4-2 πορεύεται στα πλέι-άουτ η Ιάσι (7-5-5 εντός), η οποία με την ισοπαλία που απέσπασε στην έδρα της Κλουζ βρέθηκε στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Το βαρύ 0-4 από τη Μποτοσάνι μοιάζει με ταφόπλακα στις ελπίδες παραμονής της Πετρόλουλ (1-5-11 εκτός), αφού πλέον τα μπαράζ σωτηρίας απέχουν δέκα βαθμούς. Θα κυνηγήσουν την πρώτη θέση οι γηπεδούχοι, αφού ενδέχεται να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ουσιαστικά υποβιβασμένοι οι φιλοξενούμενοι, χαμηλά κινείται ο άσος για να μας απασχολήσει pregame.

----. ΜΠΕΚΕΣΑΜΠΕ – ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ

Τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Ουγγαρίας. Αφού δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Χόνβεντ, η Μπεσκεσάμπε (3-4-8 εντός) αποχαιρέτησε και μαθηματικά τη μεγάλη κατηγορία και το μοναδικό της κίνητρο στο φινάλε της σεζόν είναι η αποφυγή της τελευταίας θέσης. Ο αποκλεισμός στα ημιτελικά του κυπέλλου πλήγωσε τη Ντέμπρετσεν (4-7-4 εκτός), αλλά με ρεκόρ 3-1-0 στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος, κατάφερε να κρατάει την τύχη στα χέρια της αναφορικά με την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ.Με νίκη εξασφαλίζει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, με ισοπαλία χρειάζεται ουσιαστικά να μην κερδίσει η ΜΤΚ, ενώ ακόμα και αν χάσει ελπίζει, καθώς θα θέλει να μην κερδίσει η Χαλάντας και να χάσει η ΜΤΚ. Ζωντανή θα είναι ακόμα και αν βγει τέταρτη, αλλά θα περιμένει από τη Φερεντσβάρος να κατακτήσει το κύπελλο ή να χάσει τη δικαστική μάχη με την ΟΥΕΦΑ η Ούιπεστ.Αδιάφορη, υποβιβασμένη και κακή ομάδα η γηπεδούχος, έχει φανέλα και μεγάλο κίνητρο η φιλοξενούμενη, το διπλό αποτελεί επιλογή.

----. ΜΤΚ – ΒΑΣΑΣ

Τη χειρότερη στιγμή της σεζόν κάνει κοιλιά η ΜΤΚ (12-2-2 εντός), καθώς με ρεκόρ 0-1-2 στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, κατέληξε να μην έχει ούτε καν τον πρώτο λόγο για την είσοδο στην τριάδα. Χρειάζεται νίκη και απώλεια βαθμών της Βιντεότον ή της Ντέμπρετσεν για να βγει στην Ευρώπη, ενώ μαθηματικές ελπίδες έχει με ισοπαλία, αφού θα πρέπει να χάσει η Ντέμπρετσεν με τουλάχιστον 11 γκολ διαφορά. Το σίγουρο είναι πως αν κερδίσει θα εξασφαλίσει την τέταρτη θέση, κάτι που θα συμβεί ακόμα και αν δε νικήσει η ίδια, αλλά χάσει η Χαλάντας. Η Βάσας (2-4-10 εκτός) πήρε το ματς της χρονιάς κόντρα στην Ακαδημία Πούσκας με 1-0 την προηγούμενη εβδομάδα και κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά τη μάχη της παραμονής. Με νίκη θα είναι σίγουρα και του χρόνου στα μεγάλα σαλόνια, ενώ αν δεν πάρει το τρίποντο, θα ελπίζει πως η Ακαδημία Πούσκας δε θα κερδίσει την αδιάφορη Χόνβεντ.Παιχνίδι καθαρά γιαlive, αφού εξαρτάται κατά πολύ και από τα άλλα αποτελέσματα. Πάντως, αγωνιστικά και βάσει φανέλας, η ΜΤΚ είναι το φαβορί.

----. ΟΥΙΠΕΣΤ – ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ

Με το μυαλό στον τελικό του κυπέλλου είναι εδώ καιρό η Ούιπεστ(6-9-1 εντός), αφού μετά το 2-0 του πρώτου ημιτελικού με τη Μπεσκεσάμπε, όπου έγινε το μεγάλο βήμα για την πρόκριση, τρέχει ρεκόρ 1-3-3 στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα η μοναδική της ελπίδα για ευρωπαϊκή έξοδο να είναι η κατάκτηση του τροπαίου και φυσικά η διαγραφή της ποινής από την ΟΥΕΦΑ. Με ένα σερί 4-1-0 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, η Βιντεότον (4-1-10 εκτός) σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και έχει το πάνω χέρι για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς με νίκη εξασφαλίζει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ είναι η ομάδα που ευνοείται σε όλες τις ισοβαθμίες. Η αρκετά καλή εντός έδρας παρουσία της Ούιπεστ σε συνδυασμό με τη μέτρια εικόνα της Βιντεότον μακριά από το σπίτι της είναι ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας για να στηρίξουμε το διπλό. Ωστόσο, το κίνητρο παίζει καθοριστικό ρόλο, ενώ το μυαλό των γηπεδούχων είναι δεδομένα στον τελικό κυπέλλου. Οι φιλοξενούμενοι έχουν το προβάδισμα.

----. ΠΟΥΣΚΑΣ – ΧΟΝΒΕΝΤ

Η ήττα στο μίνι «τελικό» από τη Βάσας έφερε την Ακαδημία Πούσκας (4-6-5 εντός) με την πλάτη στον τοίχο στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος, αφού χρειάζεται μόνο τη νίκη και παράλληλα να μην κερδίσει η Βάσας στη Βουδαπέστη τη ΜΤΚ. Αδιάφορη βαθμολογικά η Χόνβεντ (4-3-9 εκτός), έκανε όμως τη ζημιά την προηγούμενη αγωνιστική στη Μπεσκεσάμπε, «ρίχνοντας» τη στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Καλές σχέσεις έχουν οι δύο ομάδες, μόνο με νίκη θα ελπίζουν οι γηπεδούχοι και ο άσος αποτελεί επιλογή.

----. ΧΑΛΑΝΤΑΣ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ

Το εντυπωσιακό και τυχερό διπλό στην έδρα της Πάξι κράτησε τη Χαλάντας (6-7-2 εντός) ζωντανή στο κόλπο της Ευρώπης, αφού το αήττητο σερί της έφτασε τις έξι αγωνιστικές (4-2-0). Βέβαια, για να έρθει η έξοδος στο Γιουρόπα Λιγκ, η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη και παράλληλα θα πρέπει να περιμένει ουσιαστικά ήττα της Ντέμπρετσεν και της Βιντεότον και να μην κερδίσει η ΜΤΚ, ελπίζοντας σε ευρωπαϊκό εισιτήριο ακόμα και αν κατακτήσει την τέταρτη θέση. Πρωταθλήτρια εδώ και καιρό η Φερεντσβάρος (10-1-4 εκτός), έκανε πλάκα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και κυνηγάει πλέον το νταμπλ, αδιαφορώντας για το φινάλε του πρωταθλήματος, έχοντας ρεκόρ 0-2-1 στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Δεν ξέρουμε κατά πόσο θα νοιαστούν για το ματς οι φιλοξενούμενοι, αλλά σίγουρα δε μπορούμε να μπλέξουμε με τον άσο πριν την έναρξη του ματς, αφού είναι πιθανό η νίκη να μην αρκεί στους γηπεδούχους.

----. ΝΤΙΣΓΚΙΡΙ – ΠΑΞΙ

Δεν πραγματοποίησε πορεία αντίστοιχη της περσινής η Ντιοσγκόρ (8-3-4 εντός) και φυσιολογικά αρκέστηκε στην άνετη εξασφάλιση της παραμονής της. Από τότε που αυτή σφραγίστηκε και μαθηματικά, η ομάδα του Σάντορ Εγκερβάρι παίζει πιο απελευθερωμένα, προερχόμενη από τρία διαδοχικάGGκαιover2,5. Εξαιρετική στο πρώτο μισό η Πάξι (2-4-9 εκτός), ωστόσο μετά τη χειμερινή διακοπή κατέρρευσε και με ρεκόρ 3-1-9 έπεσε από την τέταρτη θέση που κατείχε ως το Δεκέμβρη, φτάνοντας κάτω και από το μέσον της βαθμολογίας. Δεν έχουν κανένα κίνητρο οι δύο ομάδες, ανοικτά παίζουν οι γηπεδούχοι από τότε που εξασφάλισαν την παραμονή τους, τα πολλά γκολ έχουν τον πρώτο λόγο.

1083. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΤΟΥΛΟΥΖ

Πέντε σερί νίκες με λευκό παθητικό συμπλήρωσε η Σεντ Ετιέν, με αποτέλεσμα να έχει μπει για τα καλά στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ακόμα και για το Τσάμπιονς Λιγκ, πολύ βατό βέβαια το πρόγραμμα της στο διάστημα αυτό, ενώ σε καμία περίπτωση δεν ικανοποίησε με τις εμφανίσεις της, περισσότερο συγκυριακά έγινε αυτό το 5/5. Η Τουλούζ βρέθηκε στο -4 από την παραμονή έπειτα από την οδυνηρή ήττα με 2-3 από τη Λυών, το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση μπήκε στο 85’ και ενώ είχε και η ίδια ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Αυτή ήταν η μόλις δεύτερη ήττα της από τότε που ανέλαβε ο Ντυπρά (3-2-2), με την εικόνα της δείχνει να μπορεί να ολοκληρώσει το θαύμα και να αποφύγει τον υποβιβασμό. Αν δει κανείς ψυχρά τους αριθμούς των δυο ομάδων, θα του φανεί ελκυστικός ο άσος που πλησιάζει πια το 2,00 (άνοιξε περίπου στο 1,70-1,75), η αλήθεια όμως είναι ότι η Σεντ Ετιέν φαίνεται να έχει πιάσει το ταβάνι της, ενώ η Τουλούζ τα δίνει όλα για να ξεκολλήσει από την τελευταία τριάδα. Προς το Χ2 είμαστε εδώ, στο 1,925 το ασιατικό διπλό +0,5 στην Bet365, το παιχνίδι θα μας απασχολήσει σε κάθε περίπτωση και στο live.

1104. ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ - ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ

Αδιάφορη βαθμολογικά η Μπελενένσες, το περισσότερο που μπορεί να πετύχει είναι ένα πλασάρισμα στο πάνω μισό της κατάταξης, έχει μείνει με μόλις ένα τρίποντο στα τελευταία πέντε παιχνίδια της (1-2-2), ενώ κέρδισε επίσης μονάχα ένα από τα πιο πρόσφατα οχτώ μπροστά στο κοινό της (1-3-4, 6/8 over 2,5, 5/8 GG). Γερά στο κόλπο για ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ έχει μπει η Πάκος, έρχεται από τρεις κολλητές νίκες και μετράει μόλις μια ήττα στα τελευταία επτά παιχνίδια της (4-2-1), ενώ έχασε και μόνο σε δυο από τις πιο πρόσφατες εννέα εξόδους της (3-4-2). Αρκετά προβλήματα απουσιών έχουν προκύψει στους γηπεδούχους, ειδικά μεσοαμυντικά, η Πάκος βρίσκεται σε καλύτερη φόρμα και είναι ο μοναδική ομάδα του ζευγαριού με ουσιαστικό κίνητρο, υπάρχει ενδιαφέρον στο ασιατικό διπλό 0:0 στο 2,025 της Bet365, μας αρέσουν και τα πολλά τέρματα, με τη Μπελενένσες να έχει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και την Πάκος να οφείλει να ψάξει τη νίκη με κάθε κόστος, στο 2,025 το over 2,5 στην Bet365.

1109. ΤΟΝΤΕΛΑ - ΡΙΟ ΑΒΕ

Έχει βαλθεί να διαψεύσει όσους την θεωρούσαν καταδικασμένη η Τόντελα, πήρε σπουδαίο διπλό στο εξάποντο με τη Σετούμπαλ, πετυχαίνοντας έτσι την τρίτη της νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (3-0-1) και ενώ μετρούσε επίσης τρεις στις πρώτες 27 στροφές του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο -3 από τη σωτηρία, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος. Το πάλεψε απέναντι στη Μπενφίκα η Ρίο Άβε, τελικά όμως ηττήθηκε με 0-1, κρατάει ακόμα την έκτη θέση αν και πλέον υπάρχει έντονος ανταγωνισμός για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Καίγονται για τους βαθμούς οι δυο ομάδες, για τους δικούς της λόγους η καθεμία, καλύτερη ομάδα η Ρίο Άβε, αλλά ο φαβοριτισμός της στα επίπεδα του 2,40 μας αφήνει ασυγκίνητους, δεν θα κακίσουμε όσους επιλέξουν να πάνε με το μομέντουμ των γηπεδούχων σε αποδόσεις αουτσάιντερ, θεωρούμε ωστόσο ότι η ενδεδειγμένη επιλογή εδώ είναι η ενασχόληση στο live, με τις δυο ομάδες να οφείλουν να κυνηγήσουν τη νίκη.

1119. ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Νίκη ύστερα από πολύ καιρό για τη Γκρασχόπερς η οποία επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Σεν Γκάλεν παραμένοντας έτσι οριακά στην τρίτη θέση με την Σιόν να βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πίσω. Το βιολί της η Γιούνγκ Μπόις η οποία επικράτησε 3-0 εντός έδρας και της Ζυρίχης κλειδώνοντας ουσιαστικά τη δεύτερη θέση και κατακτώντας παράλληλα την τέταρτη σερί νίκη της, οver 2,5 τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Το κίνητρο είναι με τους γηπεδούχους ωστόσο η εικόνα τους το τελευταίο διάστημα δεν βοηθάει, οι φιλοξενούμενοι μοιάζουν ασταμάτητοι, πάσο.

1131. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΤΟΡΙΝΟ

Ο Λουίτζι Ντι Κάνιο έχει βελτιώσει αισθητά την εικόνα της Ουντινέζε, αφού από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία των «φριουλάνι» η ομάδα του έχει ρεκόρ 2-2-2 και βρίσκεται πια στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Αδιάφορη βαθμολογικά η Τορίνο, παίζει για το θέαμα εδώ και καιρό, μη δίνοντας καμία σημασία στο αποτέλεσμα. Το κίνητρο είναι με τις «ζέβρες», διαθέτουν καλύτερο υλικό απ’ ότι δείχνει η θέση τους και μπορούν να φτάσουν στη νίκη, ξεμπερδεύοντας με την υπόθεση παραμονή. Σε απόδοση 1,95 προσφέρεται ο άσος στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1123. ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – ΛΟΚΕΡΕΝ

Την κορυφή του ομίλου μοιράζονται οι δύο ομάδες και καμία δε θέλει να χάσει, αφού συγχρόνως θα χαθεί και η ελπίδα για ευρωπαϊκή έξοδο. Δύο σπουδαίες νίκες πανηγύρισε η Σαρλερουά (6-8-3 εντός) κόντρα στη Μαλίν, δεν έπεισε ούτε στο δεύτερο ματς με τη Σεντ Τρούιντεν η Λόκερεν (5-6-6 εκτός), μένοντας στο 2-2. Σε καλύτερη κατάσταση είναι οι γηπεδούχοι, τους δίνουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

1122. ΜΑΛΙΝ - ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ

Δεύτερη διαδοχική πολύ κακή εμφάνιση για τη Μαλίν (8-4-5 εντός) και «κολλητή» ήττα, αυτή τη φορά με το πολύ βαρύ 4-0 από τη Σαρλερουά. Δεν έσπασε το ρόδι στα πλέι-οφ η Σεντ Τρούιντεν (4-3-10 εκτός), μένοντας στο 2-2 με τη Λόκερεν. Αν θέλουν να έχουν ελπίδες για την πρωτιά του ομίλου οι φιλοξενούμενοι, καλούνται να πάρουν το διπλό, αλλά δεν πείθουν πως μπορούν. Χαμηλά κινείται ο άσος, το ενδιαφέρον μας στρέφεται στο live της αναμέτρησης.

1133. ΜΟΛΝΤΕ – ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ

Γειτονικό ντέρμπι. Οριακή νίκη-πρόκριση μεσοβδόμαδα για τη Μόλντε στο κύπελλο (3-2 ομάδα της τρίτης κατηγορίας), στο πρωτάθλημα έρχεται από γερή σφαλιάρα, το 0-4 από την Σάρπσμποργκ σηματοδότησε την πρώτη φετινή της ήττα (4-2-1, 5/7 over 2,5, 5/7 GG), με βάση τις εμφανίσεις της φαινόταν ότι το αποτέλεσμα αυτό δεν θα αργούσε να έρθει. Η Άαλεσουντ χρειάστηκε την παράταση για να αποκλείσει τη Χερντ από το κύπελλο (4-3), στο πρωτάθλημα έρχεται από το εντυπωσιακό 6-0 επί της Τρόμσο, διακόπτοντας έτσι αρνητικό σερί πέντε αγωνιστικών χωρίς νίκη (0-1-4). Νίκη-ξέσπασμα θα ψάξει η Μόλντε, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με τον τοκογλυφικό άσο, καλύτερη επιλογή τα πολλά τέρματα, μπορεί να συνεισφέρει στο σκοράρισμα και η Άαλεσουντ.

1135. ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ - ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ

Σπουδαίο βαθμό στην έδρα της Βίσλα πήρε η Νιετσιέτζα (6-4-7 εντός), ισοφαρίζοντας με τον τερματοφύλακά της σε 2-2 στις καθυστερήσεις και απέχει πια πέντε πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Τα έδωσε όλα κόντρα στην Κορόνα η Γκόρνικ Λέτζνα (2-3-8 εκτός), φεύγοντας με το βαθμό της ισοπαλίας και πλέον βρίσκεται στο -2 από την παραμονή. Ουσιαστικά θα κλειδώσει τη σωτηρία της με νίκη η Νιετσιέτζα, αλλά οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν αξιόμαχο σύνολο και δε θα χάσουν εύκολα. Δίνουμε πάντως το προβάδισμα στον άσο.

1129. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ – ΑΛΜΕΡΙΑ

Μάχη για τα χαμηλά στρώματα της Σεγούντα ανάμεσα σε δύο ομάδες που ψάχνουν βαθμούς για παραμονή στην κατηγορία και αν μη τι άλλο έχουν μεγάλη έφεση στις ισοπαλίες. Η γηπεδούχος Νουμάνθια μετράει 16 μέχρι στιγμής (10-16-9) και είναι αήττητη στα επτά τελευταία στη Σόρια (3-4-0). Τον ίδιο αριθμό έχει και η Αλμερία που μοιράστηκε τους βαθμούς στις 10/17 εξόδους της (1-10-6). Σε καλή απόδοση (3,20) μας προσφέρεται στον Stoiximan το Χ που αποτελεί επιλογή των YoungGuns . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1130. ΟΥΕΣΚΑ – ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ

Σπουδαίο διπλό για την Ουέσκα στη δυνατή έδρα της Οβιέδο, ήταν πάντως μόλις η δεύτερη νίκη της στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (2-0-5), δεν μπορεί να ξεφύγει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, αφού δεν έχει τη φόρμουλα για να αξιοποιήσει επαρκώς την έδρα της (4-4-9 εντός, χειρότερος εντός έδρας απολογισμός της κατηγορίας). Η Γιαγκοστέρα παλεύει με όλες της τις δυνάμεις για να κερδίσει τη σωτηρία, έρχεται από δυο σερί ισοπαλίες και μετράει μια μόνο ήττα στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της (2-2-1), είναι όμως μακράν της δεύτερης η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος, αφού μετράει 0-3-15 μακριά από το σπίτι της. Το παιχνίδι είναι εξάποντο στην ουρά, αναμετρώνται δυο ομάδες με πολλές αδυναμίες, γι αυτό και δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση ο τόσο έντονος φαβοριτισμός της Ουέσκα στο 1,70, με τα σετ που κυκλοφορούν υπάρχει χώρος για να πάμε στην κόντρα, αλλά δυσκολευόμαστε να εμπιστευτούμε μια ομάδα με 15/18 εκτός έδρας ήττες.

1128. ΑΛΚΟΡΚΟΝ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Με την ήττα από τη Σαραγόσα (1-3), η Αλκορκόν έμεινε εκτός της προνομιούχου εξάδας, στην έδρα της πάντως μεταμορφώνεται σταθερά προς το καλύτερο, έχει συμπληρώσει τρεις συνεχόμενες νίκες με λευκό παθητικό και μετράει από την αρχή της χρονιάς 10-6-1. Η Οσασούνα επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές (0-4-1) χάρη στο 1-0 επί της Βαγιαδολίδ, επανέκτησε τη θέση της στη ζώνη των πλέι-οφ, ωστόσο τα βρίσκει σκούρα στις τελευταίες εξόδους της (1-2-4 στις πιο πρόσφατες επτά). Με δυο βασικές απουσίες στην άμυνα αναμένεται να παραταχθεί η Αλκορκόν, παρόλα αυτά είναι το φαβορί για τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που αναμένεται να παίξει για το μηδέν στην άμυνα, σωστός, αλλά τίποτα περισσότερο, ο άσος στο 2,00.

1136. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ

Γκέλα για τη Μπεσίκτας στην έδρα της Ακισάρ (3-3), είδε τη διαφορά της από τη Φενέρ να κλείνει εκ νέου στους τρεις πόντους, το πιο εύκολο από τα εναπομείναντα παιχνίδια της είναι αυτό με την Καϊσερισπόρ (Γαλατά εκτός, Οσμανλισπόρ εντός, Κονιασπόρ εκτός τα υπόλοιπα). Η Καϊσερισπόρ έρχεται από δυο κολλητές νίκες που της έδωσαν αέρα έξι βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, συμπλήρωσε έτσι πέντε ματς χωρίς ήττα (2-3-0), δείχνοντας να ξυπνάει την κατάλληλη στιγμή. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης για τη Μπεσίκτας, βατό το εμπόδιο της Καϊσερισπόρ, καμία αξία όμως στον άσο του 1,30, προχωράμε παρακάτω.

1138. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Εξαιρετικά τα πηγαίνει η Ατλέτικο με δύο...καρπούζια (πρωτάθλημα & Τσάμπιονς Λιγκ) κάτω από την ίδια μασχάλη. Μεσοβδόμαδα μάλιστα νίκησε τη Μπάγερν στον πρώτο ημιτελικό και πλέον στη ρεβάνς του Μονάχου αναμένεται να «πολιορκηθεί» ακόμα περισσότερο η εστία της. Το Σάββατο καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της πάντα επικίνδυνης Βαγιεκάνο που την περασμένη εβδομάδα ζόρισε και έφτασε μια ανάσα από την έκπληξη με τη Ρεάλ. Ακόμα καιrotationνα κάνει ο Σιμεόνε οι «ροχιμπλάνκος» αν μη τι άλλο μπορούν να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα κρατώντας παράλληλα ανέπαφη την εστία τους. Το 77% των νικών τους (20/26) άλλωστε ήρθαν με αυτόν τον τρόπο, στο 2,10 βρίσκουμε στην Bet365τη νίκη της Ατλέτικο με μηδέν παθητικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1139. ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ - ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ

Deja vu ζει η Βικτόρια Πλζεν (12-1-0 εντός), αφού όπως πέρυσι, έτσι και φέτος πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην έδρα της Σπάρτα Πράγας, κερδίζοντας με το επιβλητικό 0-3 την προηγούμενη εβδομάδα. Πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της η Μπάνικ Οστράβα, αλλά ηττήθηκε με 0-2 από τη Σλόβαν Λίμπερετς και ετοιμάζεται για τη δεύτερη κατηγορία. Φιέστα θα κάνουν οι γηπεδούχοι, αναμένεται να δούμε πολλά γκολ από την κορυφαία ομάδα της Τσεχίας κόντρα στην ουραγό και καταδικασμένη Μπάνικ.

1140. ΑΡΣΕΝΑΛ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

Μέτρια εμφάνιση πραγματοποίησε η Άρσεναλ στο «Στάδιο του Φωτός», έμεινε στην ισοπαλία χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Σάντερλαντ. Έπεσε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας (ισόβαθμη με τη Σίτι αλλά υστερεί στη διαφορά τερμάτων), ενώ μπορεί η πέμπτη θέση να απέχει πέντε πόντους, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ακολουθεί έχει ματς λιγότερο. Χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις εδώ και σχεδόν δύο βδομάδες η Νόριτς, τελευταίο της ματς το οδυνηρό 0-3 από τη Σάντερλαντ. Πλέον βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης (ισοβαθμεί με τις «μαυρόγατες» αλλά η διαφορά τερμάτων δεν είναι με το μέρος της) και χρειάζεται οπωσδήποτε βαθμούς. Δεν βλέπουμε έκπληξη στο «Έμιρεϊτς», ίσως το GG στο 1,95 της Bet365 να έχει κάποιο ενδιαφέρον. Η στάση της Νόριτς στον αγωνιστικό χώρο είναι άμεσα εξαρτώμενη από αποτελέσματα των Νιουκάστλ & Σάντερλαντ που αγωνίζονται νωρίτερα.

1156. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΧΕΡΤΑ

«Τρένο» πηγαίνει η Λεβερκούζεν η οποία μετά και το 3-2 μέσα στο «Γκελσενκίρχεν επί της Σάλκε σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση πετυχαίνοντας παράλληλα την έκτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα. Τις τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-3) συμπλήρωσε η Χέρτα η οποία στο κρισιμότερο σημείο του πρωταθλήματος δείχνει να μην έχει αντοχές, πιο πρόσφατη ήττα της αυτή από τη Μπάγερν Μονάχου με 2-0 μέσα στο Βερολίνο. Οι γηπεδούχοι με νίκη κλειδώνουν την τρίτη θέση, βρίσκονται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση και σίγουρα μπορούν να καταβάλουν την αντίσταση της «σκασμένης» Χέρτα, άσος.

1153. ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ – ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ

Από τις πλέον αδιάφορες αναμετρήσεις της αγωνιστικής καθώς οι δύο ομάδες έχουν ξεμείνει από στόχους ενώ παράλληλα είναι αρκετά απίθανο να αντιμετωπίσουν πρόβλημα με την παραμονή, με ισοπαλία και μαθηματικά παραμένουν στη κατηγορία, πάμε παρακάτω.

1154. ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΡΙΝΤ

Μονάχα νίκη ψάχνει απέναντι στη Ριντ η Στουρμ Γκρατς έτσι ώστε να διατηρηθεί στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, η πρόσφατη ήττα 2-0 από Ραπίντ έχει αγχώσει λίγο τους γηπεδούχους οι οποίοι δέχονται… στενό μαρκάρισμα από την Αντμίρα με τη διαφορά να βρίσκεται στους δύο βαθμούς. Επέστρεψε στις νίκες η Ριντ η οποία επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Αντμίρα αυξάνοντας τη διαφορά από τη τελευταία Γκρόντιγκ στους οχτώ βαθμούς. Οι γηπεδούχοι καίγονται για το τρίποντο, οι φιλοξενούμενοι από την άλλη μονάχα με θαύμα θα απειληθούν από τους ουραγούς, άσος.

1155. ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤ. – ΑΛΤΑΧ

Παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς η Αντμίρα καίγεται για τη νίκη έτσι ώστε να καταφέρει να κατακτήσει την τέταρτη προνομιούχο θέση σε αντίθεση με την Άλταχ η οποία χρειάζεται ουσιαστικά ακόμα δύο βαθμούς στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές έτσι ώστε να παραμείνει και μαθηματικά στην κατηγορία. Αγωνιστικά οι γηπεδούχοι δεν τα πηγαίνουν και πολύ καλά τελευταία (0-2-1) γι’ αυτό και καλύτερα να έχουμε εικόνα πρώτα αν θέλουμε να τους στηρίξουμε.

1145. ΜΠΑΡΟΟΥ – ΡΕΞΑΜ

Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Μπάροου (10-8-4 εντός) πραγματοποιεί εξαιρετικό φίνις στη σεζόν (μόλις τρεις ήττες το 2016, 7-9-3, 6-6-1 επιμέρους από τις 27/2, χάνοντας μόνο από τη μαχόμενη για τα πλέι-οφ Ίστλι), στα τέσσερα τελευταία δεν κέρδισε (0-3-1) αλλά τα πάλεψε όλα. Έπιασε το πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα και θα προσπαθήσει να κρατηθεί εκεί, παράσημο σίγουρα για μια ομάδα νεοφώτιστη στην κατηγορία και με σχετικά ελαφριά φανέλα. Πολύ πιο βαρύ όνομα η Ρέξαμ (7-5-10 εκτός) αλλά με 1-3-1 στα πέντε τελευταία έμεινε εκτός πλέι-οφ, ταφόπλακα το 2-3 από τη Μπρέιντρι στο τελευταίο. Θα δίναμε το σετ ανάποδα, ένα κλικ παραπάνω στην έδρα.

1141. MΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ – ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ

Ματς-κλειδί για τις μάχες σε πλέι-οφ και παραμονή. Η Μπρέιντρι (12-6-4 εντός, τέρματα μόλις 21-12) με τρία γιγάντια διπλά(0-1 Γκρίμσμπι, 2-3 Γκέιτσχεντ, 2-3 Ρέξαμ) τις τελευταίες αγωνιστικές κρατάει την 5θέση στα χέρια της. Θα τη χάσει μόνο με ήττα και παράλληλα νίκη της Τρανμίρ ή της Ίστλι(πρέπει να καλύψει και διαφορά γκολ). Από την άλλη η Όλτρινχαμ (2-5-15 εκτός) βρίσκεται πραγματικά με την πλάτη στον τοίχο, χρειάζεται επειγόντως διπλό(τελευταίο της το Νοέμβρη) και ήττα της Χάλιφαξ ή μη νίκη της Γκάισλι.Πολύ δύσκολο το έργο των φιλοξενούμενων, που πριν το 5-0 επί της πεσμένης Γουέλινγκ μετρούσαν 0-3-4, η Μπρέιντρι μπορεί να ψάξει το γκολ με την άνεση που της προσφέρει το ότι θα παίξει για δύο αποτελέσματα. Για τοliveκαι μόνο, αν και λογικά οι γηπεδούχοι θα χρειαστούν τον βαθμό για να μείνουν στη ζώνη των πλέι-οφ, οπότε τοlate goalθα είναι δύσκολο.

1146. ΜΠΡΟΜΛΕΪ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Ομάδες στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, οριακά η νεοφώτιστη Μπρόμλεϊ (11-4-7 εντός, 13η), ίσως έχει ένα παραπάνω λόγο να παίξει ποδόσφαιρο το Σάββατο αλλά στα οκτώ τελευταία έχει μόλις μια νίκη και η φετινή εκτός έδρας παρουσία της Όλντερσοτ δεν είναι άσχημη (8-4-10). Χαμηλά πολύ ο άσος, μόλις στο 1,90.

1150. ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΛΙΝΚΟΛΝ

Φιέστα ανόδου στην Τσέλτεναμ (16-5-1 εντός, 46-12 γκολ), να της χαλάσει τη γιορτή η Λίνκολν (6-6-10 εκτός); Δύσκολο αλλά όχι απίθανο. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν ένα γκολ, προέρχονται από 8/9 αμφίσκορα ενώ έχουν την 4η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στην κατηγορία (13/22over2,5). Το GG & over 2,5βρίσκεται στο 2,30.

1152. ΧΑΛΙΦΑΞ – ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ

Τα χρειάστηκε ο Χάλυβας φέτος, αλλά μάλλον στο τέλος θα τη βγάλει, το τεράστιο διπλό στη Φόρεστ Γκριν (0-1) το περασμένο Σάββατο του επιτρέπει να κρατάει την τύχη του στα χέρια του. Η έδρα του (6-9-7) έχει δείξει άλλα χρόνια ότι μπορεί να του δώσει έξτρα ώθηση, ενώ απέναντι του βρίσκει μια Μάκλσφιλντ (9-3-10 εκτός) αδιάφορη βαθμολογικά, που πάντως έτρεχε 4-5-0 πριν το 0-1 από την πρωτοπόρο Τσέλτεναμ. Οι γηπεδούχοι με νίκη είναι και του χρόνου στην Κόνφερενς, με ισοπαλία χρειάζονται μη νίκη της Γκάισλι ή ήττα της Μπόρεχαμ, με ήττα σώζονται μόνο με ήττα και της Γκάισλι και μη νίκη της Όλτρινχαμ. Το έργο τους δεν είναι εύκολο, αφού δεν έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα και πιθανότατα θα κληθούν να σκοράρουν απέναντι σε μια πολύ σφιχτή ομάδα, στις σκέψεις μας τα λίγα γκολ στο πρώτο μέρος, περιμένοντας προσεκτικό πρώτο μέρος, αφού η Χάλιφαξ ίσως περιμένει νέα από τα άλλα γήπεδα πριν πάρει ρίσκα.

1151. ΤΣΕΣΤΕΡ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

Σώθηκε και μαθηματικά η Τσέστερ (8-8-6 εντός) με το 1-2 στην ισχυρή έδρα της 3κς Γκρίμσμπι, νίκη και για τη Γκέιτσχεντ (10-6-6 εκτός) την προηγούμενη αγωνιστική, 3-1 τη Μπρόμλεϊ, αλλάtoo little,too late, τα πέντε ματς χωρίς τρίποντο που προηγήθηκαν την άφησαν εκτός πλέι-οφ. Ό,τι και να δούμε δεν θα μας προξενήσει έκπληξη.

1147. ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Αμφότερες στα πλέι-οφ, για να συναντηθούν στον πρώτο γύρο θα πρέπει να κερδίσει εδώ η Φόρεστ Γκριν (10-8-4 εκτός) και παράλληλα να κερδίσει και η Μπρέιντρι. Ισχυρή εντός η Ντόβερ (13-5-4), υποθέτουμε ότι προτιμά ως αντίπαλο στον πρώτο γύρο τη Γκρίμσμπι, αλλά καμία δεν περιμένουμε να σκιστεί, ούτε να ανοίξει όλα τα χαρτιά της, τα σημαντικά ματς και για τις δύο είναι τα επόμενα. Αρκετά underστα τελευταία παιχνίδια τους, ομάδες που γενικά δίνουν βάση στην άμυνα, έχει λογική το under2,5(1,80).

1148. ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ – ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ

Αποτίουμε το ύστατο χαίρε στην Κλιτεμνίστρα, που μας έδωσε πολλές στοιχηματικές χαρές τόσο φέτος όσο και όλα τα προηγούμενα χρόνια, με την ελπίδα να τη δούμε σύντομα ξανά στα κουπόνια μας (ειδικά στοlive). Οι “Χάριερς” τα τελευταία χρόνια είχαν καθοδική πορεία και ο υποβιβασμός έρχεται σαν φυσικό επακόλουθο, πάντως δεν φεύγουν με το κεφάλι κάτω, μια μόλις ήττα μετράνε στα οκτώ πιο πρόσφατα (3-4-1). Καλό φίνις και από τη Σάουθπορτ (3-3-0), αλλά σίγουρα δεν τρομάζει, αν η ψαλίδα στις αποδόσεις ήταν μεγαλύτερη (2,10-3,50-3,30) ίσως σκεφτόμασταν μια τελευταία πιστολιά στους φιλοξενούμενους, έτσι για το δρόμο.

1142. ΓΚΙΣΕΛΙ – ΤΟΡΚΙ

Με μια νίκη στα 14 τελευταία (1-6-7) η νεοφώτιστη Γκάισλι (7-7-8 εντός) από άνετη έφτασε να παίζει την παραμονή της στην αυλαία. Το πρόσφατο 1-0 από τη Μπόρεχαμ την έβαλε με την πλάτη στον τοίχο, πλέον το μέλλον της δεν εξαρτάται καν αποκλειστικά από την ίδια. Με νίκηθέλει στραβοπάτημα μιας εκ των Μπόρεχαμ και Χάλιφαξ, με ισοπαλία σώζεται μόνο με ήττα της Χάλιφαξ και μη νίκη της Όλτρινχαμ, με ήττα αποχαιρετά σε κάθε περίπτωση. Πολύ δυνατή το τελευταία τρίμηνο η Τορκί (6-7-9 εκτός), παρότι βρισκόταν σε δυσχερή θέση κατάφερε να σωθεί και μαθηματικά εδώ και κάποιες αγωνιστικές. Η φόρμα δείχνει προς τα δεξιά, δεν περιμένουμε μεγάλα χατίρια από τους φιλοξενούμενους αλλά φυσικά δεν θα πάμε και κόντρα στην ανάγκη, που συχνά πείθει και θεούς. Εδώδιμος-εποχιακός άσος, στην Αγγλία αυτά τα σημεία πληρώνουν κοντά στο 1,80, χωρίς αξία προφανώς αφού αν ήμασταν στα μέσα της σεζόν το ανάλογο σετ θα ήταν τουλάχιστον μοιρασμένο στη μέση.

1149. ΤΡΑΝΜΙΡ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Νίκη για να εξαντλήσει τις ελπίδες της για τα πλέι-οφ (χρειάζεται παράλληλα ήττα της Μπρέιντρι και μη νίκη της Ίστλι με τέσσερα γκολ παραπάνω από την ίδια) θα ψάξει η Τρανμίρ (11-2-9), η Γκρίμσμπι (9-8-5 εκτός) είναι σίγουρα στην πεντάδα, ίσως προσπαθήσει να αποφύγει στον πρώτο γύρο τη Φόρεστ Γκριν, ίσως απλά κάνει συντήρηση δυνάμεων (το πιθανότερο) για τα ματς που ακολουθούν και θα κρίνουν τη σεζόν. Άσος του 1,90, στοliveκαι μόνο αν θα μας απασχολήσει.

1144. ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ – ΙΣΤΛΙΧ

Μαχαιριά για την Ίστλι (8-7-7 εκτός) τόσο το 0-0 στη Χάλιφαξ όσο κυρίως το 0-1 από την Τρανμίρ το Σάββατο (στο 87’), λίγες πλέον οι ελπίδες της για την πεντάδα και τα πλέι-οφ, χρειάζεται σίγουρα ήττα της Μπρέιντρι, νίκη δική της και ίσως με διαφορά τερμάτων, έχει να καλύψει και διαφορά γκολ (και η Τρανμίρ αν κερδίσει μπαίνει στο κόλπο, κάνοντας ακόμα δυσκολότερο το έργο της). Δεν είναι κανένα μυδράλιο οι φιλοξενούμενοι, αδιάφορη η Γουόκινγκ (8-7-7 εντός) αλλά έχει το γκολ και έκανε αρκετές κηδείες τελευταία (Φόρεστ Γκριν, Γκέιτσχεντ), καμία αξία στο διπλό του 2,00, αφού και να κερδίσει στο γκολ η Ίστλι μπορεί στο τέλος να χρειάζεται και άλλο τέρμα και να πάνε όλα εις μάτην.

1143. ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ. - ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ

Νίκη στο εξάποντο σωτηρίας με τη Γκάισλι (1-0) για τη Μπόρεχαμ (6-7-9 εκτός) την προηγούμενη αγωνιστική, βρίσκεται σαφώς στην ευνοϊκότερη θέση από τις ομάδες που παλεύουν ακόμα για την παραμονή, παίζοντας με την ουραγό και απογοητευμένη εμφανώς (4-0 & 5-0 ήττες στα δύο πιο πρόσφατα) Γουέλινγκ. Με νίκη είναι εξασφαλισμένη, με ισοπαλία θέλει να μην κερδίσουν Χάλιφαξ και Γκάισλι, με ήττα σώζεται αν χάσει η πρώτη ή δεν κερδίσει η δεύτερη. 1,57 το διπλό, κανένας λόγος να επεκταθούμε

1162. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ

Δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα στην Άμκαρ η Λοκομοτίβ (6-4-2 εντός), αλλά κατάφερε να φτάσει στη νίκη με σκορ 0-1 και συμπλήρωσε πια έξι αγωνιστικές αήττητη (4-2-0). Το 2-2 κόντρα στη Μορντόβια κρίθηκε πολύ αρνητικό αποτέλεσμα για τη Σπαρτάκ (6-1-5 εκτός), με τον κόσμο να συνομιλεί σε έντονο ύφος με τους παίκτες έπειτα από το τέλος της αναμέτρησης. Επιθετικά παίζουν παντού οι φιλοξενούμενοι (16/25 over 2,5), οι οποίοι είναι αναγκασμένοι να κερδίσουν αν θέλουν να μείνουν ζωντανοί στη μάχη της Ευρώπης. Θα πάμε με τα πολλά γκολ.

----. ΚΛΟΥΖ – ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ

Τις τέσσερις αγωνιστικές χωρίς ήττα συμπλήρωσε η Κλουζ (8-6-3 εντός) με το 0-0 κόντρα στην Ιάσι και βρίσκεται πια στο +5 από τα μπαράζ παραμονής. Το μυαλό της βρίσκεται αναμφίβολα και στον τελικό κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ντιναμό Βουκουρεστίου σε δέκα μέρες, αλλά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Κολλημένη στην τελευταία δυάδα η Τιμισοάρα (0-10-7 εκτός), έχασε και από την Κονκόρντια με 1-3, βρισκόμενη πια στο -3 από τα μπαράζ. «Καίγεται» για βαθμούς η φιλοξενούμενη, δεν είναι όμως ακόμα εντελώς αδιάφορη η Κλουζ. Πάμε παρακάτω.

1163. ΚΑΕΝ – ΜΠΑΣΤΙΑ

Διατηρεί μαθηματικές -έστω και ελάχιστες- ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο η Καέν, καθώς βρίσκεται στο -6 από την έκτη θέση (θα οδηγήσει στην Ευρώπη αν η Παρί πάρει το κύπελλο στον τελικό με τη Μαρσέιγ), σταμάτησε την αιμορραγία των τριών συνεχόμενων ηττών με το 1-1 απέναντι στη Γκινγκάμπ, η εικόνα της πάντως το τελευταίο δίμηνο παραπέμπει σε ομάδα που σκέφτεται τις διακοπές της (1-2-4 στα τελευταία επτά). Τρεις σερί ήττες γνώρισε η Μπαστιά από τη στιγμή που έπιασε το όριο των 43 βαθμών, τελευταία αυτή από τη Γκαζελέκ με 2-3 στο ντέρμπι της Κορσικής, διαδικαστικού χαρακτήρα το υπόλοιπο του πρωταθλήματος για εκείνη. Χωρίς ιδιαίτερους στόχους και σε μέτρια κατάσταση κλείνουν αμφότερες τη χρονιά, δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να μπλέξουμε σε ένα τέτοιο ματς, παρόλο που τα 2,00 στον άσο μας φαίνονται κάπως τσιμπημένα.

1167. ΤΡΟΥΑ – ΜΠΟΡΝΤΟ

Εδώ και καιρό έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία η Τρουά, αγωνίζεται ουσιαστικά για την τιμή της και με σκοπό να προετοιμαστεί για τη νέα χρονιά, στο τελευταίο ματς στο γήπεδό της επικράτησε με 2-1 της Ρεμς, παίζοντας ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Αδιάφορο ουσιαστικά το φινάλε μιας εφιαλτικής σεζόν για τη Μπορντό, πολλά τα αγωνιστικά προβλήματα που εμφάνισε σε όλο το πρωτάθλημα, δεν βελτιώθηκε η κατάσταση ούτε από τη στιγμή που αποχώρησε ο Σανιόλ, με τον Ραμέ στον πάγκο μετράει 1-2-1 με μέτριες ως κακές εμφανίσεις. Το 1,70 στο διπλό απορρίπτεται χωρίς δεύτερη κουβέντα, για μια ομάδα που μετράει μόλις 3-7-7 μακριά από το σπίτι της, ματς χωρίς σκοπιμότητες και με πολλά γκολ περιμένουμε να δούμε εδώ, αλλά over 3 στο 1,95 στη Γαλλία δεν παίζουν ούτε οι απελπισμένοι.

1165. ΜΟΝΑΚΟ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Με την ισοπαλία έφυγε από την έδρα της Ρεν η Μονακό (1-1), έπεσε έτσι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αλλά κρατάει ακόμα το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ (έστω και για τα προκριματικά), το ανησυχητικό για εκείνη είναι ότι έχει κερδίσει μόνο δυο από τα τελευταία οχτώ παιχνίδια της (2-4-2, 5/8 over 2,5, 6/8 GG). Η Γκινγκάμπ με το 1-1 απέναντι στην Καέν έπιασε το όριο των 43 βαθμών και εξασφάλισε σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της στην κατηγορία, μετράει μόλις μια ήττα στις πιο πρόσφατες έξι αγωνιστικές (3-2-1) και κλείνει με θετικό μομέντουμ τη χρονιά. Για γέλια το 1,45 στον άσο, δεν μας αρκεί μόνο το τεράστιο κίνητρο της Μονακό για να τη στηρίξουμε, παρόλα αυτά δεν υπάρχουν ούτε σκέψεις για κόντρα από τη στιγμή που έχουν μαζευτεί πολλά προβλήματα απουσιών στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων. Με τα γκολ μπορεί να γίνει παιχνίδι εδώ, 4/4 GG & over 2,5 μετράει η Μονακό στα τελευταία στην έδρα της, η Γκινγκάμπ βρήκε δίχτυα και στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της, μεγάλο δείχνει με τα δεδομένα αυτά το GG στο 2,00 του Stoiximan .

1166. ΡΕΜΣ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Η ήττα από τη Νις, το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα και οι αρκετές λανθασμένες επιλογές σε θέσεις-κλειδιά, ανάγκασαν τη διοίκηση της Ρεμς να απομακρύνει τον Ολιβιέ Γκενάν από τον πάγκο της ομάδας, με το Νταβίντ Γκεγιόν να αναλαμβάνει το δύσκολο στόχο της παραμονής. Για να επιτευχθεί αυτός, η νίκη κόντρα στη Μονπελιέ κρίνεται επιτακτική ανάγκη, καθώς ακολουθούν τα παιχνίδια κόντρα σε Μαρσέιγ και Λυών, με αποτέλεσμα η αποφυγή του υποβιβασμού να είναι ακόμα πιο ζόρικη. Αδιάφοροι οι φιλοξενούμενοι, με τις δύο «κολλητές» νίκες που πέτυχαν κλείδωσαν την παραμονή τους στα μεγάλα σαλόνια. Το κίνητρο είναι με της Ρεμς, η οποία σίγουρα βοηθήθηκε και ψυχολογικά από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον -0,25 ασιατικό άσο να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,85 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1164. ΛΟΡΙΑΝ – ΛΙΛ

Τέλος στην ουσία η σεζόν για τη Λοριάν μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του κυπέλλου από την Παρί, στο πρωτάθλημα έχει πιάσει το όριο των 43 βαθμών και περιμένει απλά την μαθηματική επικύρωση της παραμονής της στην κατηγορία, θέλει πάντως να κλείσει με θετικό μομέντουμ τη σεζόν, καθώς έχει μείνει με μόνο μια νίκη στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (1-3-3, 3/7 over 2,5, 5/7 GG). Η Λιλ δεν τα κατάφερε στον τελικό του Λιγκ Καπ, χάνοντας από την Παρί με 1-2, ενώ την Τετάρτη κόλλησε στο 0-0 κατά την υποδοχή της Ανζέ, στο εξ αναβολής παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής. Πριν από τα ματς αυτά μετρούσε έξι κολλητές νίκες (4/6 over 2,5, 3/6 GG), με αποτέλεσμα να έχει μπει για τα καλά στο κόλπο για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σε αποδόσεις καθαρού φαβορί βρίσκουμε το διπλό, δεν είναι επαρκές αφού η Λιλ, παρά το μεγάλο της κίνητρο, είναι πιο επιβαρυμένη από τα συνεχή ματς, καλή περίπτωση δείχνει εδώ η ενασχόληση με τα πολλά τέρματα, με τη Λοριάν να είναι πάντα επιθετική στο σπίτι της και να μην έχει κάποιο λόγο να παίξει με σκοπιμότητες και τη Λιλ να έρχεται από τέσσερα σερί over 2,5 στις πιο πρόσφατες εξόδους της και να οφείλει να κυνηγήσει τη νίκη. Ικανοποιητικό το over 2,5 στο 2,05 της Bet365, μοναδικός ανασταλτικός παράγοντας οι αμφιβολίες που υπάρχουν για τη συμμετοχή του δεύτερου σκόρερ της Λοριάν, Γουαρίς (21 συμ./11 γκολ).

899. ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Στο 0-0 έμεινε στο «κλάσικο» κόντρα στη Ράσινγκ η Ιντεπεντιέντε (3-2-1 εντός) την προηγούμενη αγωνιστική, αδυνατώντας να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως η αντίπαλός της προέβη σε εκτεταμένο ροτέισον. Πάντως συμπλήρωσε επτά αγωνιστικές χωρίς ήττα (4-3-0), βρισκόμενη στο -4 από την κορυφή. Εκεί βρίσκεται μαζί με τη Γοδόι η Σαν Λορέντζο (2-3-1 εκτός), η οποία πήρε το δικό της «κλάσικο» κόντρα στην Ουρακάν με 1-0, παρά τη μέτρια εμφάνισή της και πανηγύρισε την τέταρτη διαδοχική της νίκη. «Κλάσικο» στο Μπουένος Άιρες, τα λίγα γκολ σε αυτά τα ματς συνήθως είναι μία καλή επιλογή, κάτι που ενισχύεται τόσο από τα στατιστικά των γηπεδούχων (9/12 under 2,5), όσο και από τη βαθμολογική σημασία του ντέρμπι.

1108. ΠΟΡΤΟ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, είναι παράλληλα ένα ματς που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την έκβαση στη μάχη του πρωταθλήματος. Αδιάφορη βαθμολογικά η Πόρτο, ότι και να συμβεί θα τερματίσει στην τρίτη θέση, περιμένει απλά τον τελικό κυπέλλου μήπως και σώσει κάπως τα προσχήματα από τη φετινή καταστροφική χρονιά. Η Σπόρτινγκ βρίσκεται πάντα στο κυνήγι της Μπενφίκα, έρχεται από έξι σερί νίκες (4/6 GG & over 2,5) και οφείλει να παίξει αποκλειστικά για τη νίκη, αν θέλει να μείνει μέχρι τέλους στη διεκδίκηση του τίτλου. Το διπλό προσφέρεται σε αποδόσεις καθαρού φαβορί, λογική εξέλιξη αν αναλογιστούμε το ουσιαστικά μονόπλευρο κίνητρο αλλά και την καλύτερη παρουσία συνολικά της Σπόρτινγκ στη σεζόν, παρόλα αυτά δεν θεωρούμε ότι υπάρχει ιδιαίτερη αξία στις τιμές αυτές, καθώς δεν είμαστε καθόλου βέβαιοι ότι η Πόρτο θα αδιαφορήσει, καλύτερα να πάρουμε πρώτα εικόνα από το ματς και αναλόγως να πράξουμε.

1180. ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΣΙΟΝ

Λευκή ισοπαλία στην έδρα της ουραγού Βαντούζ για τη Βασιλεία η οποία χρειάζεται ακόμα ένα τρίποντο για εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο. Βαθμούς ψάχνει η Σιόν έτσι ώστε να παραμείνει στην τέταρτη προνομιούχο θέση, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Λουγκάνο με τον Φάνη Γκέκα να πετυχαίνει χατ-τρικ. Πονηρό παιχνίδι αν και εκ πρώτης όψεως οι γηπεδούχοι δύσκολα θα στραβοπατήσουν δεύτερο σερί παιχνίδι.

1518. ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ – ΚΙΛΜΕΣ

«Κόλλησε» στο 0-0 με την Ατλέτικο Τουκουμάν η Μπελγράνο, παρά το γεγονός πως στο φινάλε τουλάχιστον ήταν καλύτερη, χάνοντας σπουδαίες φάσεις για να πάρει τη νίκη. Έπειτα από τρεις ήττες, η Κίλμες (1-2-3 εκτός) επέστρεψε στις νίκες με το εύκολο 2-0 επί της Τέμπερλεϊ. «Τα έχει» τέτοια παιχνίδια μπροστά στο κοινό της η Μπελγράνο, με τον άσο να είναι σωστά το φαβορί της αναμέτρησης.

----. ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ - ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ

Τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Χιλής. Οι δύο πρόσφατες ήττες από Ο’ Χίγκινς και Παλεστίνο κόστισαν στους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν πλέον ελάχιστες ελπίδες για τον τίτλο, ευρισκόμενοι στο -3 από την πρώτη θέση και στο -2 από τη δεύτερη. Η Κόλο Κόλο μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μόνο σε αγώνα μπαράζ, σε περίπτωση ήττας της Ο’ Χίγκινς, απώλειας βαθμών της Κατόλικα και δική της νίκης. Αδιάφοροι εμφανίζονται οι φιλοξενούμενοι, καθώς έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στη Λιγκίγια. Άσος.

----. Ο ΧΙΓΚΙΝΣ – ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ

Από τον εαυτό της εξαρτάται η Ο’ Χίγκινς, καθώς σε περίπτωση νίκης κατακτά το πρωτάθλημα, χωρίς να την ενδιαφέρει τι κάνουν οι αντίπαλοί της, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας, χρειάζεται απώλεια βαθμών της Κατόλικα. Σε περίπτωση ισοβαθμίας στην πρώτη θέση, ακολουθεί αγώνας μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Ολοκληρώνουν μία καλή χρονιά οι φιλοξενούμενοι, ανατρέποντας τα προγνωστικά που τους ήθελαν πιο χαμηλά στη βαθμολογία. Στόχος πλέον ένα εισιτήριο για το Σουνταμερικάνα (χρειάζονται καλύτερο αποτέλεσμα από την Παλεστίνο για να πάρουν το απευθείας εισιτήριο μέσω της ειδικής βαθμολογίας). Το ματς θα μας απασχολήσει στο live.

----. ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΚΑΤΟΛΙΚΑ – ΑΟΥΝΤΑΞ

Για άλλη μία φορά τα έκανε μαντάρα την κρίσιμη στιγμή η Κατόλικα, χάνοντας 1-0 από τη Σαν Λουίς εκτός έδρας, έτσι πλέον δεν της αρκεί μόνο η νίκη για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς βρίσκεται στο -2 από την πρωτοπόρο Ο’ Χίγκινς. Σε περίπτωση ισοπαλίας της Ο’ Χίγκινς και νίκης της Κατόλικα, ο τίτλος θα κριθεί σε αγώνα μπαράζ. Τελευταία ευκαιρία για την Άουνταξ για έξοδο στο Σουνταμερικάνα. Μόνο νίκη χρειάζονται στην ουσία οι φιλοξενούμενοι για να μπουν στη Λιγκίγια Σουνταμερικάνα, καθώς υπάρχουν ακόμα έξι ομάδες που διεκδικούν την τελευταία θέση. Δεν κρατάμε κάτι pregame, το ματς θα μας απασχολήσει στο live.

1184. ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΑΛΑΒΕΣ

Με την ήττα από τη Λούγκο (1-2), η Μαγιόρκα απέτυχε να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη (+1), έχει μείνει με μόλις μια νίκη στα τελευταία έξι (1-3-2), αν και στο σπίτι της δεν χάνει στα πιο πρόσφατα πέντε (2-3-0). Η Αλαβές απέτυχε για ακόμα μια φορά να κερδίσει μπροστά στο κοινό της, μένοντας στο 0-0 με την Έλτσε, έχει μόνο δυο νίκες στις τελευταίες 11 αγωνιστικές (2-6-3) και οι δυο μάλιστα ήρθαν σε εκτός έδρας αναμετρήσεις, δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πρόκειται για την ομάδα με τα περισσότερα διπλά στην κατηγορία (8-2-7 συνολικά εκτός). Πολύ δύσκολο για εκτίμηση ματς, καμία από τις δυο δεν βρίσκεται στο πικ της φόρμας της, αναμενόμενα σφιχτά τα σετ, ένας ακόμα λόγος για να καταφύγουμε στο πάσο.

1188. ΜΠΕΤΙΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Απάντησε στους επικριτές της με πειστικό τρόπο η Μπαρτσελόνα. Στα δύο προηγούμενα ματς κέρδισε άνετα Λα Κορούνια (0-8) και Σπ. Χιχόν (6-0) σκοράροντας συνολικά 14 φορές. Ορμητικό ξεκίνημα αναμένεται να κάνει και με τη Μπέτις που ίσως δε χρειαστεί (εξαρτάται από τα αποτελέσματα της Χετάφε) και τον έναν βαθμό που τυπικά θα την εξασφαλίσει 100% στην κατηγορία. Οι «μπλαουγκράνα» μπορούν να δώσουν άλλη μία παράσταση, μοναδική αξιόλογη επιλογή που προκύπτει από την αναμέτρηση είναι το ασιατικό διπλό -1 με απόδοση 1,75 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1186. ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ - ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΠΕΡ.

Τη συντριβή στην έδρα της Κορτράικ γνώρισε η Μπέβερεν (4-5-7 εντός) με 5-0 και με ρεκόρ 0-1-3 στα πλέι-οφ είπε ουσιαστικά αντίο στην πρώτη θέση. Από διασυρμό προέρχεται και η Μουσκρόν (4-4-8 εκτός) στη Λιέγη, όπου έχασε με 4-1 από τη Σταντάρ και βρίσκεται στο -1 από την κορυφή του ομίλου. Το κίνητρο είναι με τους φιλοξενούμενους, αλλά δε μας πείθουν για να τους στηρίξουμε.

1187. ΚΟΡΤΡΑΪΚ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα στη Μπέβερεν πανηγύρισε η Κορτράικ (9-5-2 εντός) και σκαρφάλωσε στην κορυφή του ομίλου. Μόλις έναν πόντο πίσω είναι η Σταντάρ (4-3-9 εκτός) μετά και το εντυπωσιακό 4-1 επί της Μουσκρόν. Παιχνίδι που θα κρίνει πολλά στη μάχη της πρώτης θέσης, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν «καίγονται» για τους βαθμούς, καθώς εφόσον κατέκτησαν το κύπελλο, έχουν εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή τους έξοδο. Για το λόγο αυτό, στηρίζουμε την έδρα, επιλέγοντας τον άσο.

1191. ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ - ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ

Συνεχίζει τις ισοπαλίες η Κορόνα (3-7-7 εντός), έχει ήδη τρεις στα πλέι-άουτ, αλλά παραμένει σε απόσταση ασφαλείας από τη διακεκαυμένη ζώνη (+5). Στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Νιετσιέτζα έχασε τη νίκη η Βίσλα (6-5-5 εκτός), αλλά βρίσκεται στο +8 από την τελευταία δυάδα της βαθμολογίας και δεν κινδυνεύει ιδιαίτερα. Ο βαθμός της ισοπαλίας δε θα κακοπέσει σε καμία ομάδα, με τους γηπεδούχους να είναι και μετρ των «Χ».

1192. ΚΙΕΒΟ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Η ήττα στο Μπέργκαμο έβαλε έσβησε τις ελπίδες της Κιέβο για έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού πλέον η έκτη θέση απέχει 5 βαθμούς, με 3 αγωνιστικές να απομένουν. Ακόμα μία σεζόν της Φιορεντίνα ολοκληρώνεται δίχως να επιτευχθεί ο στόχος της τριάδας, με την παρουσία στο Γιουρόπα Λιγκ να θεωρείται εξασφαλισμένη. Πάντα ανοικτά αγωνίζονται οι «βιόλα», η άμυνα τους είναι ανάξια εμπιστοσύνης, κάτι που φαίνεται και από τα στατιστικά τους. Παιχνίδι δίχως έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον και με την εικόνα των φιλοξενούμενων το τελευταίο διάστημα, το 1,80 τουGGστον Stoiximan κρίνεται ελκυστικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1193. ΛΥΩΝ – ΓΚΑΖΕΛΕΚ

Με το σπουδαίο διπλό στην Τουλούζ (3-2) και χάρη στη γκέλα της Μονακό με τη Ρεν, η Λυών πέρασε εκ νέου στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και θέλει να παραμείνει εκεί για να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τρέχει αήττητο σερί οχτώ αγώνων (6-2-0, 5/8 over 2,5, 6/8 GG), κέρδισε και τα 6/8 τελευταία στην έδρα της (6-2-0, 5/8 over 2,5, 6/8 GG). Η Γκαζελέκ βρέθηκε εκτός της επικίνδυνης ζώνης με τη νίκη στο ντέρμπι με τη Μπαστιά, βουνό το πρόγραμμά της από εδώ και στο εξής (Παρί εντός και Λοριάν εκτός των υπόλοιπα), θα είναι μεγάλη επιτυχία αν τελικά καταφέρει και σωθεί. Οι δυο ομάδες καίγονται για βαθμούς, για διαφορετικούς λόγους η καθεμία, η Λυών δείχνει σε καλή κατάσταση και είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, λογικά μας φαίνονται τα 1,30 στον άσο.

----. ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ - ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ

Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί για ακόμα μία φορά την έδρα της η Όνσε Κάλντας, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 από την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος Κορτουλούα. Αρέσκονται στα ματς εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι. Δεν αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα η Εκιδάδ, καθώς ο αγώνας κόντρα στη Νασιονάλ αναβλήθηκε. Την περασμένη εβδομάδα γνώρισε την ήττα με 1-0 εντός έδρας κόντρα στη Φορταλέζα. Θα πάμε με την καλύτερη ομάδα, ασιατικό διπλό 0:0.

1203. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Από το 12’ έπαιζε με παίκτη περισσότερο η Ρίβερ (2-3-1 εντός) στο «σουπερκλάσικο» με τη Μπόκα, αλλά έμεινε στο 0-0, ενώ μεσοβδόμαδα γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Πήρε το ντέρμπι με την Αρχεντίνος η Βελέζ (3-0-3 εκτός) και έδειξε πως η ήττα από την Ιντεπεντιέντε ήταν απλώς μία κακή παρένθεση. Με εκτεταμένο ροτέισον θα παραταχθούν οι «μιγιονάριος», αφού έχουν το μυαλό τους στη ρεβάνς του Κόπα Λιμπερταδόρες. Θα πάμε με το +0,25 ασιατικό διπλό.

1195. ΜΟΤΡΕΑΛ ΙΜΠΑΚΤ – ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

Δεύτερο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη (0-1-1) για το Μόντρεαλ το οποίο έκλεψε ουσιαστικά το βαθμό στην έδρα της Σίτι με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 ισοφαρίζοντας στην τελευταία φάση του αγώνα. Τις τρεις σερί νίκες συμπλήρωσε το Κολοράντο το οποίο κέρδισε 3-1 και το Σιάτλ εντός έδρας σκαρφαλώνοντας έτσι στη δεύτερη θέση της Δύσης, over 2,5 και goal-goal τα τρία τελευταία του παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Σε πολύ καλό φεγγάρι οι φιλοξενούμενοι, αρκετά προκλητικές οι αποδόσεις του Χ2.

1196. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ - ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΓΟΥΑΪΤΚΑΠΣ

Χωρίς νίκη παρέμεινε μέσα στην έδρα της η Σίτι η οποία παραχώρησε ακόμα μια εντός έδρας ισοπαλία μένοντας στο 1-1 με αντίπαλο το Μόντρεαλ, αυτό ήταν και έκτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη για τους γηπεδούχους (0-3-3). Από ισοπαλία 1-1 κόντρα στο Πόρτλαντ προέρχεται και το Βανκούβερ το οποίο δεν κατάφερε να πετύχει τη δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη του ύστερα από το 3-0 επί του Ντάλας. Δεν υπάρχει λόγος να στηρίξουμε μια ομάδα η οποία απ ότι φαίνεται πως μέσα στο σπίτι της βγάζει άπειρο κόμπλεξ, μονάχα προς το αμφίσκορο μπορούμε να κοιτάξουμε.

1197. ΣΙΑΤΛ – ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ

Επέστρεψε στις ήττες το Σιάτλ το οποίο έχασε 3-1 στην έδρα του Κολοράντο, σημαντικό ρόλο έπαιξε η σημαντική απουσία τελευταίας στιγμής του Ντέμπσεϊ ο οποίος μαζί με τους Ίβανσιτς και Έβανς αναμένεται να απουσιάσει και πάλι. Από τη δεύτερη σερί νίκη του προέρχεται το Κολόμπους το οποίο μετά και το 3-2 επί της Σίτι επικράτησε 1-0 εντός έδρας του Χιούστον. Αν τελικά οι Ντέμπσεϊ και Ίβανσιτς απουσιάσουν (ο Έβανς είναι τιμωρημένος) για τους γηπεδούχους τότε είμαστε αναγκασμένοι να τους κοντράρουμε.

1198. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ. - ΣΑΝ ΧOΣΕ

Επέστρεψε άμεσα στις νίκες η Φιλαδέλφεια (3-0-0) η οποία μετά και την ήττα με 2-1 στο Σιάτλ επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Σίτι σε ένα παιχνίδι στο οποίο όμως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα βάσει εικόνας των δύο ομάδων ήταν η ισοπαλία. Νίκη και για το Σαν Χοσέ το οποίο επικράτησε 1-0 εντός έδρας του Κάνσας. Χωρίς νίκη ακόμα μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι (0-1-2) οι οποίοι αποτελούν και φέτος ξεκάθαρα ομάδας έδρας, άσος.

1225. ΓΡΑΝΑΔΑ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης για τη Γρανάδα αν θέλει να συνεχίσει να κρατάει την τύχη στα χέρια της. Πρέπει να λάβουμε υπόψη επίσης πως στις δύο τελευταίες αγωνιστικές έχει και πολύ δύσκολο πρόγραμμα (Σεβίλλη, Μπαρτσελόνα). Η Λας Πάλμας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με ρεκόρ 7-1-2 στα 10 τελευταία αλλά πλέον δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο. «Εποχιακός» ο άσος στο 1,57, ούτε κατά διάνοια αξίζει σε τόσο χαμηλή απόδοση. Προτιμότερο το συνδυαστικό ποντάρισμα στη νίκη των Ανδαλουσιάνων με 1 ή 2 γκολ διαφορά που δίνει μέση απόδοση 1,975 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1200. ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

Εμφανώς κουρασμένη το τελευταίο διάστημα η Γοδόι (4-1-1 εντός), παραμένει πάντως στην κορυφή της ζώνης της, χάρις στη μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Σαν Μαρτίν στο «κλάσικο» της προηγούμενης αγωνιστικής. Από το 20’ έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα κόντρα στη Ντεφένσα η Άρσεναλ (3-1-2 εκτός), αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε, μένοντας στο 0-0. Παρόλα αυτά, παραμένει αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0) και δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί στην έδρα των πρωτοπόρων. Με αρετή και τόλμη θα κυνηγήσουμε την κόντρα.

1226. ΣΙΚΑΓΟ – OΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Ήττα ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές (1-3-0) για το Σικάγο το οποίο έχασε 2-1 εντός έδρας από το Μόντρεαλ πληρώνοντας τα πολλά αμυντικά λάθη. Με εμφατική νίκη 3-0 επί της Νιού Ίνγκλαντ επέστρεψε στις επιτυχίες η Ουάσινγκτον η οποία αν και δυσκολεύτηκε αρκετά κατάφερε να πάρει το τρίποντο, η αλήθεια είναι πως ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματα της, ειδικά μακριά από την έδρα της οπού μετράει 0-2-1. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, ωστόσο και αυτοί δεν αποτελούν ομάδα εμπιστοσύνης, πάσο.

----. ΡΟΥΜΠΙΟ ΝΙΟΥ – ΚΑΜΠΑΓΕΡΟ

Πορεία πρωταθλητισμού κάνουν οι γηπεδούχοι, βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά. Προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη 2-0 κόντρα στη Λουκένιο. Στην προτελευταία θέση η Καμπαγιέρο, τρέχοντας ένα σερί δύο ηττών, με τελευταία αυτή εντός έδρας κόντρα στη Γκουαρανί. Τον πρώτο λόγο στο ματς τον έχουν οι γηπεδούχοι.

----. ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ – ΤΣΙΚΟ

Τεράστια νίκη για τους γηπεδούχους την προηγούμενη αγωνιστική, 3-1 εκτός έδρας κόντρα στην Όνσε Κάλντας, βρίσκονται πλέον στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, δείχνοντας ότι πολύ δύσκολα θα χάσουν το εισιτήριο για τα πλέι-οφ. Τρεις σερί ισοπαλίες μετράει η Τσικό, με τελευταία αυτή εντός έδρας κόντρα στην Ενβιγκάδο. Παραδοσιακά κακοί εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι, αναμένεται να τα βρουν σκούρα στη δύσκολη έδρα της Κορτουλούα, άσος.

1202. ΟΥΡΑΚΑΝ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ

Στο 0-0 έμεινε με τη Νασιονάλ Μεντεγίν η Ουρακάν (4-1-1 εντός) μεσοβδόμαδα για το Κόπα Λιμπερταδόρες, συμπληρώνοντας πέντε ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης χωρίς γκολ και νίκη (0-3-2)! Το ίδιο σκορ έφερε και Ράσινγκ (2-1-3 εκτός) με την Ατλέτικο Μινέιρο, φτάνοντας τις έξι αναμετρήσεις χωρίς νίκη (0-4-2). Με το μυαλό στο Λιμπερταδόρες θα είναι οι δύο ομάδες, πιθανότατο το ροτέισον, δεν είναι για να μπλέκει κανείς.

1240. ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ – ΜΟΝΤΕΡΕΪ

Η καλύτερη ομάδα του Κλαουσούρα είναι η Μοντερέι, δείχνοντας ότι είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Προέρχεται από τέσσερεις συνεχόμενες νίκες με τελευταία αυτή εντός έδρας κόντρα στην Κερέταρο με 3-2. Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας η Αμέρικα, έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ. Το ροτέισον είναι αρκετά πιθανό για τους φιλοξενούμενους, καθώς μεσοβδόμαδα αντιμετώπισαν την Τίγκρες για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Άσος.

----. ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Άσος χωρίς στοιχηματική αξία.

----. ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ – ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ

Σπουδαία νίκη για τη Μιγιονάριος στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στη Τζούνιορ με 3-1, δείχνοντας ότι είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Σε ρηχά νερά κινείται η Ενβιγκάδο τη φετινή χρονιά, με το ρόστερ να είναι φτωχό. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Μπογιακά Τσικό. Προβάδισμα στο διπλό.

1201. ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ - ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ

Με παίκτη λιγότερο από το 20’ η Ντεφένσα (3-1-2 εντός), άντεξε στην έδρα της Άρσεναλ Σαραντί, αποσπώντας το βαθμό της ισοπαλίας (0-0), αλλά τελευταία δεν πατάει ιδιαίτερα καλά, έχοντας μόλις μία νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές (1-1-4). Τρίτη σερί ήττα για τη Σαν Μαρτίν (1-3-2 εκτός), αυτή πλήγωσε περισσότερο απ’ όλες το ηθικό της, καθώς ήρθε από τη μισητή Γοδόι με 1-0, ούσα μάλιστα αρκετά καλύτερη της αντιπάλου. Ντοπαρισμένος βρέθηκε ο πρώτος σκόρερ της, Τολέδο και τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα για τη συνέχεια της σεζόν. Βοηθάει η ειδησεογραφία και η κακή ψυχολογία των φιλοξενούμενων για να στηρίξουμε τη Ντεφένσα.

----. ΝΤΕΠ. ΠΑΣΤΟ – ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ

Σπουδαία νίκη για τους φιλοξενούμενους την προηγούμενη αγωνιστική, εκμεταλλευόμενοι τα πολλά προβλήματα της Σάντα Φε, πήραν το τρίποντο (2-1 εντός έδρας). Από θετικό αποτέλεσμα έρχεται και η Πάστο, 2-2 εκτός έδρας κόντρα στην Αλιάνσα Πετρολέρα. Παραδοσιακά δυνατοί αγωνιζόμενοι εντός έδρας οι γηπεδούχοι, ενώ η Τζαγκουάρες εκτός έδρας χάνει τη δυναμική της. Άσος.

1199. ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝ. - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Ακόμα μία κακή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Αρχεντίνος (0-3-3 εντός), χάνοντας με 1-0 από τη Βελέζ και φυσικά παρέμεινε η μόνη ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, απογοητεύοντας με την έως τώρα παρουσία της. Ικανοποιημένη με την ισοπαλία που απέσπασε στο «σουπερκλάσικο» από τη Ρίβερ είναι η Μπόκα (1-2-3 εκτός), αφού από το 12’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο, ενώ μεσοβδόμαδα κέρδισε με 1-2 τη Σέρο Πορτένιο για το Λιμπερταδόρες, πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά και συμπλήρωσε πέντε ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης χωρίς ήττα (4-1-0). Σκορ ασφαλείας πήραν οι φιλοξενούμενοι στο Λιμπερταδόρες, οπότε θεωρούμε πως μπορούν να ασχοληθούν και με το πρωτάθλημα, παίρνοντας το διπλό στο γήπεδο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

----. ΣΟΛ - ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ

Ήττα σοκ για τη Σολ την προηγούμενη αγωνιστική, 2-1 εκτός έδρας κόντρα στη Χενεράλ Ντίαζ, βάζοντας έτσι τέλος στο θετικό σερί. Από τις καλύτερες ομάδες αγωνιζόμενη εντός έδρας η Σολ, τρέχοντας ένα ρεκόρ 5-2-1. Με αρκετές αλλαγές αγωνίστηκε η Σέρο Πορτένιο στο ντέρμπι κόντρα στην Ολίμπια, καθώς ακολουθούσε ο κρίσιμος αγώνας για το Λιμπερταδόρες κόντρα στη Μπόκα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Ροτέισον αναμένεται για άλλη μία φορά από τους φιλοξενούμενους, καθώς ακολουθεί ο επαναληπτικός με τη Μπόκα. Άσος.

1242. ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ - ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ

Τρίτο σερί παιχνίδι (0-2-1) χωρίς νίκη για τη Νιού Ίνγκλαντ η οποία ηττήθηκε 3-0 στην έδρα της Ουάσινγκτον, εντός έδρας πάντως μεταμορφώνεται προς το καλύτερο ούσα αήττητη φέτος με ρεκόρ 1-2-0. Από ήττα 3-2 στην έδρα της Νέα Υόρκης προέρχεται το Ορλάντο-το οποίο χωρίς τον Κακά στη σύνθεση του-μπορεί να κατάφερε να προηγηθεί ωστόσο κατέρρευσε στο τελευταίο μισάωρο γνωρίζοντας τελικά την ήττα, over 2,5 και goal-goal τα τέσσερα τελευταία του παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Ομάδα έδρας οι γηπεδούχοι, αρκετά ασταθείς οι φιλοξενούμενοι, άσος.

1243. ΤΙΓΚΡΕΣ – ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ

Αδυνατεί να βρει σταθερότητα στο Κλαουσούρα η Τίγκρες, βρίσκεται στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με κίνδυνο να μείνει εκτός πλέι-οφ. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα 2-1 κόντρα στη Σάντος Λαγκούνα. Μεσοβδόμαδα αντιμετώπισε την Κλαμπ Αμέρικα για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Αδιάφορη εμφανίζεται η Βερακρούζ δύο στροφές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, έχοντας ήδη κατακτήσει το κύπελλο. Ο άσος εύκολα η δύσκολα περιμένουμε να κάνει την εμφάνισή του.

----. ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΡΙΟΝΕΓΚΡΟ

Από ήττες προέρχονται αμφότερες, 2-1 εκτός κόντρα στη Τζαγκουάρες η Σάντα Φε, 1-0 εντός έδρας κόντρα στην Πατριότας η Ριονέγρο. Αρκετά προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι δύο ομάδες. Η φυσική κατάσταση των παιχτών λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Προβάδισμα στον άσο, χωρίς ωστόσο να αποτελεί επιλογή.

1246. ΛΕΟΝ – ΠΑΤΣΟΥΚΑ

Αδιάφορες βαθμολογικά οι δύο ομάδες, καθώς έχουν ήδη προκριθεί στα πλέι-οφ, με μοναδικό στόχο πλέον το καλύτερο πλασάρισμα. Από ισοπαλίες προέρχονται αμφότερες, 1-1 κόντρα στην Άτλας εκτός έδρας η Λεόν, 1-1 εντός έδρας κόντρα στην Τσίβας η Πατσούκα. Τα πολλά γκολ αποτελούν επιλογή.

1248. ΜΟΝΑΡΚΑΣ - ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ

Σκόνταψε η Μονάρκας την προηγούμενη αγωνιστική (1-0 εκτός έδρας από τη Ντοράδος), μένοντας στους 22 βαθμούς και την έβδομη θέση. Τη νίκη αναζητούν οι γηπεδούχοι, η οποία θα τους δώσει το εισιτήριο για τα πλέι-οφ. Έχει ήδη προκριθεί η Σάντος, βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στην Τίγκρες. Θα πάμε με το κίνητρο και τον ασιατικό άσο -0,25.

1247. ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Από την πρώτη της φετινή ήττα προέρχεται η Σολτ Λέικ η οποία έχασε εύκολα 5-2 στην έδρα του Λος Άντζελες σε ένα παιχνίδι στο οποίο αμυντικά τουλάχιστον παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων. Τα πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη (0-1-4) συμπλήρωσε το Χιούστον το οποίο πρόσφατα έχασε 1-0 στην έδρα του Κολόμπους γνωρίζοντας την τέταρτη ήττα του στα πέντε τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Τραγικοί από όλες τις απόψεις οι φιλοξενούμενοι, μπορούν αν το εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι και να επιστρέψουν στις νίκες, άσος.

1249. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ – ΑΤΛΑΣ

Αναμέτρηση μεταξύ δύο αδιάφορων βαθμολογικά ομάδων, καθώς αμφότερες βρίσκονται και μαθηματικά εκτός πλέι-οφ. Ματς χωρίς σκοπιμότητα αναμένεται, με το over να δείχνει η ασφαλέστερη επιλογή.

----. ΣΑΝ ΧΟΣΕ – ΜΠΛΟΥΜΙΝΓΚ

Το θετικό σερί της Σαν Χοσέ έλαβε τέλος την προηγούμενη αγωνιστική στην ήττα με 1-0 από την Οριέντε Πετρολέρο. Παρά τα οικονομικά προβλήματα η Σαν Χοσέ εμφανίζεται άκρως ανταγωνιστική και θα καταφέρει στο τέλος της χρονιάς να πάρει ένα εισιτήριο για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Σπουδαία ανατροπή για την Μπλούμινγκ στο προηγούμενο ματς, καθώς παρότι βρισκόταν πίσω στο σκορ με 3-0 κόντρα στη Σικλόν, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα. Εκτός έδρα παραδοσιακά δυσκολεύονται οι φιλοξενούμενοι. Άσος.

----. ΡΕΑΛ ΠΟΤΟΣΙ – ΣΠΟΡΤ ΜΠΟΪΣ

Άλλη μία ήττα στο ενεργητικό της Σπορτ Μπόις στο Κλαουσούρα, η οποία δε θυμίζει σε τίποτα την περσινή πρωταθλήτρια (3-0 εκτός κόντρα στη Γουίλστερμαν). Ήδη την επόμενη χρονιά σκέφτονται οι φιλοξενούμενοι. Από τη λευκή ισοπαλία κόντρα στη Μπολίβαρ προέρχεται η Ρεάλ Ποτοσί, βάζοντας έναν πολύτιμο βαθμό στο «σακούλι» της για τη μάχη που δίνει να παραμείνει στην κατηγορία. Το υψόμετρο αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στο ματς, προβάδισμα στον άσο.

----. ΑΓΙΑΚΟΥΤΣΟ – ΣΠΟΡΤ ΧΟΥΑΝΚΑΓΙΟ

Την πρώτη της ήττα εντός έδρας μετά από πολύ καιρό γνώρισε η Χουανκάγιο, 2-1 κόντρα στην Ουνιόν Κομέρσιο. Η ήττα αυτή ήταν δίκαιη, καθώς για άλλο ένα ματς η Χουανκάγιο εμφανίστηκε ακίνδυνη επιθετικά. Από άλλη μία σημαντική νίκη προέρχεται η Αγιακούτσο, 2-1 εντός έδρας κόντρα στην Καχαμάρκα, σε ένα ματς όμως που σε καμία περίπτωση δε δικαιούταν τη νίκη. Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, η αξία βρίσκεται στο ασιατικό διπλό +0,25.

----. ΚΑΧΑΜΑΡΚΑ – ΧΟΥΑΝ ΑΟΥΡΙΤΣ

Το αήττητο σερί της Καχαμάρκα έλαβε τέλος την προηγούμενη αγωνιστική με την ήττα 2-1 κόντρα στην Αγιακούτσο εκτός έδρας, σε ένα ματς όπου η Καχαμάρκα δικαιούταν όμως κάτι παραπάνω. Από βαριά ήττα προέρχεται η Άουριτς, 3-0 εντός έδρας κόντρα στην Κριστάλ, προβληματίζοντας για άλλη μία φορά με την απόδοσή της. Οι γηπεδούχοι είναι δυνατοί εντός έδρας, κερδίζοντας καλύτερες ομάδες από την Άουριτς, άσος.

----. ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ – ΡΕΑΛ ΓΚΑΡΣΙΛΑΣΟ

Το ντεφορμάρισμα συνεχίζεται για τη Γκαρσιλάσο, καθώς δε μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα ούτε κόντρα στην αδύναμη Κομερσιάντες, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 εκτός έδρας. Από ήττα προέρχεται και η Αλιάνσα Λίμα, 1-0 εκτός κόντρα στη Μελγκάρ, βάζοντας έτσι τέλος στις όποιες ελπίδες είχε για τίτλο. Θα δώσουμε προβάδισμα στον άσο, καθώς οι φιλοξενούμενοι παραδοσιακά δυσκολεύονται εκτός έδρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ