ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (23/4). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

2118. ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ. – ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύθηκε το λάθος του γκολκίπερ της Ουλσάν ώστε να «κλέψει» τη νίκη στο 88’ η Γιεγιού (ρεκόρ 3-2-1), η οποία αγωνιζόταν μάλιστα και με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα. Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Σεονγκνάμ (ρεκόρ 3-2-1), πληγώθηκε από την κάκιστη ανασταλτική της λειτουργία, με την επίθεση από μόνη της να μην είναι σε θέση να δώσει τη λύση απέναντι στην πρωταθλήτρια, Γιεονμπούκ (3-2). Πάνε περίπατο οι άμυνες στις εντός κι εκτός έδρας αναμετρήσεις των δύο ομάδων αντίστοιχα, με τα αμφίσκορα να έχουν την τιμητική τους (3/3 μετρούν αμφότερες). Επιλογή του Betol αποτελεί το GG, το οποίο πληρώνει 1,85 στον Stoiximan.

2133. ΓΙΑΝΜΠΙΑΝ - ΧΕΝΑΝ ΤΖΙΑΝΙΕ

Το πάλεψε στην έδρα της Σαντόνγκ η Γιανμπιάν (ρεκόρ 1-2-2), όμως τελικά δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα (3-1), δεύτερη σερί αποτυχία σημείωσε η Χενάν (ρεκόρ 2-1-2), η οποία ήταν καλύτερη από την Κουανγκτσόου Εβεργκράντε, με το τελικό 2-1 να την αδικεί. Υψηλό φαίνεται με μια πρώτη ματιά το GG (2,00 / Stoiximan) , από τη στιγμή που αμφότερες δεν εμπνέουν ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν, ενώ βρίσκουν το γκολ.

2138. ΣΟΥΟΝ ΣΙΤΙ - ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ.

Σκούρα τα βρήκε, όπως άλλωστε αναμενόταν, στην έδρα της πρωτοπόρου Σεούλ η Σουόν Σίτι (ρεκόρ 1-4-1), με το τελικό 3-0 να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης. Το δεύτερο της βαθμό της στο πρωτάθλημα πήρε η ουραγός Ιντσεόν (ρεκόρ 0-2-4), η οποία κατάφερε έστω και στο 6 λεπτό των καθυστερήσεων να ισοφαρίσει τη Σουγόν (1-1 εντός). Κοινό χαρακτηριστικό αμφότερων τα αμυντικά προβλήματα, με δεδομένο πως οι δύο ομάδες μετρούν 4/6 και 5/6 GG αντίστοιχα, τότε η αξία βρίσκεται ξεκάθαρα στο αμφίσκορο (2,02 / Stoiximan).

2142. ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΡΦ - ΓΙΑΝΓΚΣΟΥ Σ.

Τα έδωσε όλα στην έδρα της φορμαρισμένης Σανγκάη ΣΙΠΓ η Κουανγκτσόου (ρεκόρ 1-1-3), κρατούσε το βαθμό της ισοπαλίας στα χέρια της, όμως πληγώθηκε από την άμυνα της στο 85’. Συνεχίζει ακάθεκτη την εκπληκτική πορεία της η πρωτοπόρος Γιανγκσού (ρεκόρ 4-1-0), θύμα της αυτή τη φορά έπεσε η Σανγκάη Σενχούα (2-0). Το κυριότερο για τους φιλοξενούμενους είναι ότι όχι απλά παίρνουν αποτελέσματα, αλλά εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους, τους δίνουμε προβάδισμα.

2156. ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ – ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ

Με το διπλό στην έδρα της Ριζεσπόρ με 1-0, η Οσμανλισπόρ διατηρήθηκε στην πέμπτη θέση και βρίσκεται πάντα ζωντανή στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, τρέχει αήττητο σερί 11 αγωνιστικών (7-4-0) και δείχνει σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Για ακόμα μια φορά στο γήπεδό της η Ανταλιασπόρ εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική και επικράτησε με 4-2 της Γαλατασαράι, μακριά από το σπίτι της πάντως μεταμορφώνεται προς το χειρότερο, δεν κερδίζει στις τελευταίες 10 εξόδους της (0-3-7) και μετράει συνολικά 2-3-9 ως φιλοξενούμενη. Χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο οι φιλοξενούμενοι, η Οσμανλισπόρ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, ικανοποιητικό το 1,85 του άσου στον Stoiximan.

2159. ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ

Η Χαϊντενχάιμ (6-5-4 εντός) ουσιαστικά είναι αδιάφορη κάτι που φάνηκε στο ματς με την Ουνιόν που έχασε με 1-0 εύκολα. Η Πάντερμπορν (4-2-9 εκτός) σε αντίθεση με την αντίπαλο της καίγεται, αφού αυτή τη στιγμή είναι στη θέση που οδηγεί στα μπαράζ του υποβιβασμού, απέχοντας έναν πόντο από τη σωτηρία και δύο από τον απευθείας υποβιβασμό. Για τη φιλοξενούμενη κάθε ματς πλέον είναι πολύ κρίσιμο και μπορεί να της στοιχίσει ολόκληρη τη σεζόν. Κέρδισε πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το 0-2 τη ΦΣΒ και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για σωτηρία και βελτίωσε την ψυχολογία της. Το σετ είναι δίκαιο και πριν την έναρξη δεν έχει καμία αξία.

2158. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Η Νυρεμβέργη (9-5-1 εντός) έχασε με 2-1 από την Καρλσρούη στο τελευταίο της ματς, δείχνει σε κρίση, δεν έπαιξε καλά και θα έπρεπε να έχει ηττηθεί πιο εύκολα και από πιο νωρίς μάλιστα. Κυνηγάει την αυτόματη άνοδο, είναι στο -6 από τη δεύτερη θέση και τη Λειψία και αν συνεχίσει να έχει την ίδια εικόνα, πολύ δύσκολα θα καταφέρει να ανέβει χωρίς τα μπαράζ. Η Ουνιόν Βερολίνου (4-4-7 εκτός) είναι πλήρως αδιάφορη εδώ και καιρό, πριν λίγες αγωνιστικές έγινε και μαθηματικά αδιάφορη. Βέβαια στα τελευταία της παιχνίδια παίζει απελευθερωμένα και καλά, κέρδισε με 1-0 τη Χαϊντενχάιμ και στο προηγούμενο με 0-4 την Πάντερμπορν. Στο 1,80 ο άσος, όμως θα περιμένουμε για το late που αν είναι ισόπαλο θα είναι για αρκετά μεγάλο ποντάρισμα.

----. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΑΛΟΑ

Προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας. Όντας μεθυσμένη από την τεράστια επιτυχία επί της μισητής Σέλτικ, την οποία έθεσε εκτός τελικού κυπέλλου Σκωτίας, η Ρέιντζερς (ρεκόρ 25-4-4) γνώρισε την ήττα στην έδρα της Χιμπέρνιαν (3-2), σε μια βαθμολογικά αδιάφορη αναμέτρηση για την ίδια. Δύο παραστάσεις έμειναν πριν το οριστικό πέσιμο της αυλαίας για την Αλόα (ρεκόρ 4-7-23), όσον αφορά την παρουσία στην Τσάμπιονσιπ. Παρόλο που έχει υποβιβαστεί μαθηματικά εδώ και καιρό, παλεύει ιδιαιτέρως τα τελευταία παιχνίδια της, έχοντας καταφέρει να αγνοεί την ήττα στα τρία τελευταία (1-2-0). Κόντρα στην Κουίν Οφ Σάουθ κρατούσε στα χέρια της τους τρεις βαθμούς, ώσπου δέχθηκε την ισοφάριση στο 85’. Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, πάρτι αναμένεται να στηθεί στο «Άιμπροξ» για την πρόκριση των «τζερς» στον τελικό του κυπέλλου, πόσο μάλλον όταν αυτή προήλθε με αποκλεισμό της μισητής αντιπάλου, Σέλτικ. Διέξοδο μπορεί να αποτελέσει το combo 1 & over 3,5 (1,91 / Stoiximan) , όμως θεωρούμε πως δεν αξίζει να ασχοληθούμε περαιτέρω με το συγκεκριμένο ματς.

2163. ΝΤΕΡΜΠΙ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για τις περισσότερες ομάδες της Τσάμπιονσιπ πριν τελειώσει και η φετινή σεζόν. Η Ντέρμπι (12-6-3 εντός) ουσιαστικά δεν έχει άλλο στόχο αφού η αυτόματη άνοδος αποτελεί κάτι παραπάνω από σενάριο επιστημονικής φαντασίας, επίσης έχει ήδη εξασφαλίσει τα πλέι-οφ και είναι άνετη. Σκέφτεται μόνο τα πλέι-οφ πλέον σε λίγες εβδομάδες. Βέβαια αυτό δεν την εμπόδισε να κάνει τέσσερις σερί νίκες. Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ (6-8-7 εκτός) δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα τα πλέι-οφ όμως το +6 από την Κάρντιφ της δίνει μία διαφορά ασφαλείας. Έχει δύο σερί ισοπαλίες παίζοντας καλά αλλά με πρόβλημα στο γκολ. Ο άσος στο 1,90 δεν έχει αξία, αλλά δεν μπορούμε να κοντράρουμε την -έστω- αδιάφορη Ντέρμπι.

2162. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (11-3-7 εντός) κέρδισε με 1-2 την Σριούσμπερι και ντούμπλαρε τις νίκες της, η προηγούμενη ήταν με 0-3 επί της Τσέστερφιλντ, και έχει ακόμα ελπίδες για τα πλέι-οφ, αφού οι τέσσερις βαθμοί διαφορά που έχει είναι λίγοι και καλύπτονται. Η Μπάρνσλεϊ (10-3-8 εκτός) κέρδισε με 1-0 την Πιτέρμπορο με γκολ στο τέλος του αγώνα και παραμένει μόλις μία ανάσα από τα πλέι-οφ και τώρα θα δώσει μεγάλη μάχη με τη Σέφιλντ για να το πετύχει. Είναι αρκετά καλή ομάδα και της δίνουμε ελαφρύ πλεονέκτημα, το διπλό στο 3,00 ίσως αξίζει κάποιο μικρό ποντάρισμα.

2164. ΚΡΙΛΙΑ – ΟΥΡΑΛ

Τις τρεις αγωνιστικές χωρίς ήττα (2-1-0) έφτασε η Κρίλια (2-3-6 εντός) με το μεγάλο διπλό επί της Ντιναμό στη Μόσχα, το οποίο τη φέρνει σε απόσταση τριπόντου από την επικίνδυνη ζώνη. Εντελώς αδιάφορη η Ουράλ (4-4-4 εκτός) εδώ και πολύ καιρό, στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της φαίνεται να παίζει ρόλο η έλλειψη κινήτρου, με το βαρύ 6-0 από την ΤΣΣΚΑ και το 0-1 από τη Ρούμπιν να επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές. Δυσκολεύεται πολύ όταν πρέπει να κάνει παιχνίδι κατοχής η Κρίλια και αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που δε θα έχει τη στήριξή μας στο συγκεκριμένο ματς.

2166. ΓΚΟΥΟΑΝ ΠΕΚΙΝΟΥ – ΛΙΑΟΝΙΝΓΚ

Επιτέλους νίκη για την Γκουοάν Πεκίνου (ρεκόρ 1-1-2), η οποία ξέσπασε στη Χανγκτσόου (0-3), με τον Μπουράκ Γιλμάζ να συνδυάζει την παρθενική του εμφάνιση με γκολ. Παρότι βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, η Λιαονίνγκ (ρεκόρ 1-2-2) κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, όμως είδε την Τιαντζίν να φέρνει το ματς στα ίσια (70’), με το τελικό 2-2 να παραμένει μέχρι τέλους. Πήραν φόρα οι γηπεδούχοι, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως θα στραφούμε στον πετσοκομμένο άσσο (1,33).

2471. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΣΤΟΟΥΚ

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας η Μάντσεστερ Σίτι (έστω και με ματς περισσότερο από την Άρσεναλ) μετά το 1-1 στο εκτός έδρας με τη Νιουκάστλ, στόχος της να διατηρηθεί εκεί μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος. Αναμενόμενα το μυαλό της βρίσκεται ήδη στο μεγάλο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ την ερχόμενη Τρίτη (υποδέχεται τη Ρεάλ), μέλημα του Πελεγκρίνι να περάσει το ματς με τη Στόουκ όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Λιγοστές οι ελπίδες της ντεφορμέ Στόουκ για ευρωπαϊκή έξοδο, το -9 από την έκτη Γουέστ Χαμ τη καθιστά αδιάφορη από δω και πέρα. Αναμένουμε επαγγελματική νίκη από τους «πολίτες» και συντήρηση δυνάμεων ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ, μια χαρά δείχνει το 2,05 του συνδυαστικού άσου & under 3,5 ( Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2168. ΟΣΕΡ – ΝΤΙΖΟΝ

Ντέρμπι της Βουργουνδίας. Εκτός της διεκδίκησης της ανόδου έμεινε ουσιαστικά η Οσέρ έπειτα από την τρίτη της ήττα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της (1-0-3), παρουσιάστηκε υποτονική απέναντι στην Κρετέιγ και έχασε δίκαια με 0-1. Με το άνετο 3-0 επί της Παρί FC, η Ντιζόν κλείδωσε ουσιαστικά την άνοδο, για το τυπικό της υπόθεση χρειάζεται ένα ακόμα βαθμό, στην πράξη όμως μπορεί ήδη να λογίζεται ως ομάδα της Ligue 1. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να εντυπωσιάζουν με τις εκτός έδρας επιδόσεις τους (6-4-0 στις πιο πρόσφατες 10 εξόδους τους), αλλά το διπλό-φαβορί δεν αξίζει σε καμία περίπτωση από τη στιγμή που πέτυχαν ουσιαστικά το στόχο τους, ούτε πάντως τους ασταθέστατους γηπεδούχους μπορούμε να εμπιστευτούμε, το πάσο είναι μονόδρομος εδώ.

2172. ΧΑΛΕΣΚΕΡ – ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ

Η Χάλεσκερ (7-5-5 εντός) κέρδισε τη Φορτούνα Κολωνίας με 0-2 εκτός έδρας και απέκτησε πλεονέκτημα πέντε βαθμών για τη σωτηρία. Έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της τον τελευταίο καιρό. Η Όσναμπρικ (6-6-5 εκτός) παίζει αρκετά μέτρια τον τελευταίο μήνα και γι’ αυτό κινδυνεύει να χάσει την τρίτη θέση που θεωρούσε δική της πριν λίγο καιρό. Πρέπει να ανακάμψει άμεσα για να καταφέρει να βρεθεί στα μπαράζ. Απλά δίκαιο το σετ.

2171. ΜΑΪΝΤΖ (ΕΡ.) - ΚΙΚΕΡΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ

Η Μάιντζ Β (6-8-3 εντός) απέχει πέντε πόντους από την επικίνδυνη ζώνη και πιστεύουμε ότι σε λίγες αγωνιστικές θα σωθεί και μαθηματικά. Βέβαια η εικόνα τη στα τελευταία ματς είναι κάκιστη και αυτό είναι το μόνο που προβληματίζει τους ανθρώπους της. Η Στουτγάρδη Κίκερς (3-5-9 εκτός) είναι στη επικίνδυνη γραμμή οριακά, προσπαθεί να σωθεί, αλλά οι δύο σερί ήττες της την έριξαν πίσω. Δίκαιο σετ, πάμε παρακάτω.

2173. ΕΡΦΟΥΡΤ – ΑΑΛΕΝ

H Έρφουρτ (8-3-6 εντός) αν και φορμαρισμένη έχει ελάχιστες ελπίδες για τα μπαράζ και ουσιαστικά θέλει ένα θαύμα αν και ούτε η ίδια το πιστεύει. Στα τελευταία τρία έχει ισάριθμες νίκες με καλό ποδόσφαιρο. Η Άαλεν (4-6-7 εκτός) έχει διαφορά τέσσερις πόντους από την επικίνδυνη ζώνη και δεν νιώθει ασφαλής. Στα τελευταία ματς είναι αρκετά μέτρια και δεν δείχνει ότι θα σωθεί εύκολα και μαθηματικά από τώρα. Ο άσος του 2,30 έχει αξία και μπορεί να παιχτεί, αν και το κακό είναι ότι η Άαλεν θα βολευτεί με το Χ.

2169. ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ – ΒΕΧΕΝ

Η Ντιναμό Δρέσδης (11-4-1 εντός) ανέβηκε και μαθηματικά πλέον και πανηγύρισε αυτό της το επίτευγμα στο τελευταίο της ματς με το Μαγδεμβούργο (2-2). Η Βέχεν (1-7-9 εκτός) είναι ισόβαθμη με τους Κίκερς αλλά είναι εκτός της γραμμής, βέβαια τίποτα δεν έχει τελειώσει για εκείνη, αφού αναμένεται να μάχεται για τη σωτηρία για το υπόλοιπο της σεζόν. Πριν την έναρξη δεν θα μπλέξουμε.

2170. ΚΙΚΕΡΣ ΒΟΥΡΖ. - ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ

Η Βίρτσμπουργκ (5-9-3 εντός) με έξι νίκες στα τελευταία οκτώ (6-2-0) βρίσκεται στην τρίτη θέση εξαιτίας της εξαιρετικής της φόρμας. Η Χάνσα (13-8-6 εκτός) έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες που ούτε η ίδια της πιστεύει όπως είναι λογικό. Δεν έχει σωθεί ακόμα, αν και πολύ δύσκολα να μπλέξει. Ο άσος της πολύ φορμαρισμένης γηπεδούχου στο 1,83 έχει οριακή αξία.

2174. ΣΟΝΕΝΧΟΦ - ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ

Η Σόνενχοφ (5-7-5 εντός) απέχει μόλις έναν πόντο από τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ και θέλει να συνεχίσει με καλές εμφανίσεις, όπως αυτή επί της Κότμπους με τη νίκη με 5-0. Βέβαια δεν θα έχει άλλο τόσο εύκολο ματς μέχρι το τέλος. Η Χόλσταϊν Κίελ (6-5-6 εκτός) ουσιαστικά δεν έχει ελπίδες για τα μπαράζ, μόνο μαθηματικές. Δεν έχει σωθεί ακόμα, αν και πολύ δύσκολα να μπλέξει. Αν στο τέλος είναι ισόπαλο το late θα παίζεται.

2187. Ι.ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ – ΣΙΒΑΣΠΟΡ

Σταθερά σε ευρωπαϊκή τροχιά η Μπασακσεχίρ, με το άνετο 4-1 επί της Γκαζιαντέπ συμπλήρωσε 12 αγωνιστικές με μόλις μια ήττα (4-7-1), πολύ δυνατή και η συνολική φετινή παρουσία της στο γήπεδό της (9-2-3 εντός). Η Σιβασπόρ δεν τα κατάφερε απέναντι στην πρωτοπόρο Μπεσίκτας και έχασε με 1-2, παραμένει στο -5 από τη σωτηρία και κάθε παιχνίδι της από εδώ και πέρα έχει χαρακτήρα τελικού. Τραγικοί μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι (2-2-11 εκτός), μάλλον οι μπουκ σέβονται υπερβολικά την τεράστια ανάγκη τους για βαθμούς, από τη στιγμή πάντως που και η Μπασακσεχίρ δεν είναι αδιάφορη δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια στο 1,83 του άσου στον Stoiximan.

2184. ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ – ΓΚΑΪΣ

Σημαντική νίκη στις καθυστερήσεις για τη Χάλμσταντ στο τοπικό ντέρμπι με την Άνγκελχολμς (1-0), αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία της, με αποτέλεσμα να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο 1-1 έμεινε η ΓΚΑΪΣ κατά την υποδοχή της Σιριάνσκα, μέτρια η ως τώρα παρουσία της, στην μοναδική της έξοδο έχασε με κάτω τα χέρια από τη ΑΦΚ με 0-3. Φαβορί για τη νίκη οι γηπεδούχοι, απλά σωστό όμως το 1,55 του άσου, δεν έχει ιδιαίτερη αξία ώστε να ασχοληθούμε.

2183. ΑΦΚ ΓΙΟΥΝ. – ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ

Την πρώτη της φετινή ήττα γνώρισε η ΑΦΚ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τρέλεμποργκ (0-1), σε ένα ματς που πάντως έχασε τα άχαστα και άξιζε τουλάχιστον να μην ηττηθεί, είχε ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της με 2/2 νίκες, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ στις δυο πρώτες αγωνιστικές (2-0 τη Ντέγκερφορς εκτός, 3-0 τη ΓΚΑΪΣ εντός). Η Λιουνγκσκίλε (1-2-0) παραχώρησε ισοπαλία με 2-2 στην Ατβίνταμπεργκ, τη μοναδική της νίκη την έχει πανηγυρίσει στην προηγούμενη της έξοδο, επικρατώντας με 2-0 της Βέρναμο. Καλά έχουν μπει στο πρωτάθλημα αμφότερες, σε λογικά πλαίσια κινούνται τα σετ.

2178. ΚΡΟΤΟΝΕ – ΚΟΜΟ

Ήττα που ελάχιστα την ενοχλεί γνώρισε η Κροτόνε από την Τσεζένα με 1-2, στο παιχνίδι αυτό έγιναν αρκετές αλλαγές φρεσκαρίσματος καθώς η διαφορά της από την τρίτη θέση (+11) είναι τέτοια που δύσκολα καλύπτεται στις εναπομείνασες πέντε αγωνιστικές. Στο γήπεδό της πάντως δεν αστειεύεται, μετράει 13-4-1 και είναι η ομάδα με τις λιγότερες εντός έδρας ήττες στην κατηγορία, αλλά και την καλύτερη εντός έδρας άμυνα με μόλις 10 τέρματα παθητικό. Λιγοστεύουν δραματικά οι ελπίδες της Κόμο για να διεκδικήσει την παραμονή μέσω της διαδικασίας των μπαράζ, βρίσκεται στο -9 από τη 19η θέση, εξέλιξη λογική αν αναλογιστούμε ότι έχει πανηγυρίσει μόλις ένα τρίποντο στις τελευταίες 15 αγωνιστικές (1-9-5). Ελάχιστες πια οι ρεαλιστικές ελπίδες των φιλοξενούμενων για τη σωτηρία, η Κροτόνε διαθέτει πολύ ανώτερο σύνολο και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη, το 1,45 όμως του άσου είναι απαγορευτικό για οποιοδήποτε ποντάρισμα, τουλάχιστον πριν από την έναρξη του αγώνα.

2179. ΠΕΣΚΑΡΑ – ΜΠΡΕΣΙΑ

Έχει πάρει τα πάνω της η Πεσκάρα, μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες και βρέθηκε ξανά εντός της ζώνης των πλέι-οφ, έρχεται μάλιστα από δυο κολλητά τρίποντα με 1-0 (με Τσεζένα εντός και Σπέτσια εκτός), κρατώντας ανέπαφη την εστία της έπειτα από 12 σερί αγωνιστικές που δεχόταν έστω και ένα τέρμα. Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τη Μπρέσια έπειτα από πέντε ματς (0-3-2), με το εντός έδρας 2-0 επί της Εντέλα, προβληματική παραμένει ωστόσο η εικόνα μακριά από το σπίτι της, με αποτέλεσμα να έχει γνωρίσει έξι ήττες στις πιο πρόσφατες επτά εξόδους της (0-1-6) βρίσκοντας μάλιστα δίχτυα μόλις σε 2/7 από αυτά τα παιχνίδια. Φαβορί για τη νίκη η Πεσκάρα, οριακά αποδεκτό το 1,83 στον άσο, προτιμότερη επιλογή το να φτάσει η γηπεδούχος πρώτη στα δυο τέρματα που αποδίδει 2,15 στον Stoiximan , καθώς βρίσκει απέναντι της τη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα της κατηγορίας (38 τέρματα παθητικό μετράει μακριά από το σπίτι της η Μπρέσια).

2176. ΜΠΑΡΙ – ΜΟΝΤΕΝΑ

Την ιδανική στιγμή χτυπάει φόρμα η Μπάρι, στο 6-1-0 ο απολογισμός της στα τελευταία επτά παιχνίδια της (5/7 over 2,5, 4/7 GG), θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς ως το φινάλε, για να διασφαλίσει τη θέση της στα πλέι-οφ. Επιτέλους νίκη για τη Μόντενα, χρειάστηκε να περιμένει έξι αγωνιστικές (0-1-5), προτού πανηγυρίσει απέναντι στην Περούτζια με το επιβλητικό 3-0, άλυτο πρόβλημα για την ώρα οι κάκιστες εκτός έδρας επιδόσεις της (1-3-14 εκτός). Φαβορί για τη νίκη οι φορμαρισμένοι γηπεδούχοι, δεν λέει και τίποτα πάντως το 1,75 του άσου, δεν θα μπλέξουμε εδώ.

2181. ΤΕΡΝΑΝΑ – ΑΣΚΟΛΙ

Απέτυχε να κερδίσει την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βερτσέλι η Τερνάνα, το τελικό 2-2 ήταν το τέταρτο παιχνίδι της μακριά από τις νίκες (0-2-2, 4/4 GG & over 2,5), έχει μαξιλαράκι ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη (+6), αλλά δεν μπορεί να αισθάνεται 100% εξασφαλισμένη. Από δυο κολλητές ήττες απέναντι σε φορμαρισμένες αντιπάλους έρχεται η Άσκολι (3-4 εκτός από Τράπανι, 0-1 εντός από Μπάρι), το πιο πρόσφατο παιχνίδι της ήταν το πρώτο που απέτυχε να βρει δίχτυα έπειτα από έξι αγωνιστικές (2-1-3, 4/6 over 2,5, 5/6 GG), κρατιέται έστω και οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Δύσκολο για εκτίμηση ματς, χαμηλό μας φαίνεται το 2,00 στον άσο για τα δεδομένα της αναμέτρησης, οι πρόσφατες επιδόσεις των δυο ομάδων αφήνουν περιθώρια ενασχόλησης με το GG (1,90/ Bet65), κάνουμε σκέψεις και για το Χ στο 3,25 του Stoiximan, αποτέλεσμα που λογικά δεν θα δυσαρεστήσει καμία από τις δυο.

2180. ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ – ΑΒΕΛΙΝΟ

Την τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία της απέσπασε η Βερτσέλι στην έδρα της Τερνάνα, τα 7/10 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχουν πλέον λήξει Χ (2-7-1, 9/10 GG). Ολοένα και βυθίζεται η Αβελίνο, συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες με το 1-3 από την Τράπανι, δεν κερδίζει εδώ και έξι αγωνιστικές (0-1-5) και έχει αρχίσει να πλησιάζει επικίνδυνα τη γραμμή του υποβιβασμού. Επιστροφή στον πάγκο της για τον Ατίλιο Τεσέρ, ο Ντάριο Μαρκολίν αποτέλεσε παρελθόν έπειτα από μόλις πέντε αγωνιστικές, με το φτωχό απολογισμό του 0-1-4 να οδηγεί στην απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία. Για κόντρα θα προσφέρονταν οι φιλοξενούμενοι αν δεν υπήρχε η εξέλιξη με την αλλαγή προπονητή, ωστόσο η εξέλιξη αυτή αλλάζει τα δεδομένα, ενώ και η Βερτσέλι είναι κολλημένη με τις ισοπαλίες και δύσκολα μπορούμε να την εμπιστευτούμε, οι λάτρεις των στατιστικών μπορούν να ακολουθήσουν την τάση των γηπεδούχων και να επιλέξουν το Χ στο 3,15 του Stoiximan , αποτέλεσμα που και βαθμολογικά δεν θα χαλάσει ιδιαίτερα καμία από τις δυο .

2177. ΚΑΛΙΑΡΙ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ

Με το 1-1 έφυγε από την έδρα της Κόμο η Κάλιαρι, διατηρεί απόσταση εννέα βαθμών από την τρίτη θέση και ολοένα πλησιάζει στην εξασφάλιση της απευθείας ανόδου, με τη γενικότερη πάντως παρουσία της στο δεύτερο μισό της χρονιάς να είναι μετριότατη. Επιστροφή στις νίκες έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές (0-1-3) για την Λαντσιάνο, επικράτησε με 2-1 της Νοβάρα, τα άσχημα μαντάτα ήρθαν μετά το ματς, όταν και επικυρώθηκε η αφαίρεση πέντε επιπλέον βαθμών από την τρέχουσα βαθμολογία (της έχουν αφαιρεθεί συνολικά επτά), με αποτέλεσμα να υποχωρήσει εντός της ζώνης των μπαράζ υποβιβασμού. Αντιστοιχηματικό ζευγάρι, δεν πείθει εδώ και καιρό η Κάλιαρι, δεν φαίνεται ικανή για τη μαγκιά η Λαντσιάνο, προχωράμε στο επόμενο.

2182. ΤΡΑΠΑΝΙ – ΤΣΕΖΕΝΑ

Χωρίς φρένα η Τράπανι, συμπλήρωσε επτά συνεχόμενες νίκες (6/7 over 2,5, 5/7 GG) με το 3-1 στην έδρα της Αβελίνο και έχει εδραιωθεί εντός των πλέι-οφ ανόδου, στα 11 πλέον ματς το σερί της χωρίς ήττα (9-2-0), στα 9/11 από αυτά σκόραρε από τουλάχιστον δυο φορές. Σημαντικό τρίποντο πήρε η Τσεζένα κατά την υποδοχή της πρωτοπόρου Κροτόνε, επανήλθε έτσι εντός της προνομιούχου οκτάδας, συνηθίζει να κρατάει παθητική στάση στις εξόδους της (2-8-8 εκτός). Με τη φόρα που έχουν πάρει οι γηπεδούχοι, μόνο προς τα αριστερά του σετ μπορεί να κοιτάξει κανείς, δεν είναι ευκαιρία το 2,15 στον άσο, αλλά δεν θα κακίσουμε και όσους επιλέξουν να το συμπεριλάβουν στο παιχνίδι τους, η ενασχόληση με τα γκολ επίσης μας μοιάζει επίφοβη, αφού η Τσεζένα αναμένεται να παίξει κλειστά και με σκοπό να διαφυλάξει τα μετόπισθεν.

----. ΧΑΝΙΑ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Αμφότερες έχουν απόσταση από την επικίνδυνη γραμμή όμως ακόμα δεν έχουν σωθεί, δύσκολα βέβαια να μπλέξουν, αλλά με έναν επιπλέον βαθμό στη μεταξύ τους συνάντηση θα είναι σε αρκετά καλύτερη θέση απ’ ότι είναι τώρα. Βολικό Χ αν μας το προσφέρουν οι εταιρείες ίσως το παίξουμε.

----. ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Αδιάφορο ματς ανάμεσα σε δύο σχεδόν ισοδύναμες ομάδες, λίγες οι πιθανότητες να μας το προσφέρουν οι εταιρείες αφού αποφεύγουν να βάζουν ματς με την ομάδα από το Μενίδι στο πρόγραμμα τους.

2188. ΚΟΛΩΝΙΑ – ΝΤΑΡΜΑΣΤΑΝΤ

Ουσιαστικά αδιάφορη βαθμολογικά η Κολωνία η οποία μπορεί να προέρχεται από νίκη ωστόσο μέσα στην έδρα της χωλαίνει αγνοώντας τη νίκη αρκετές αγωνιστικές. Τα δίνουν όλα για την παραμονή οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι μακριά από την έδρα τους συγκαταλέγονται στις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, βασικό της όπλο η σταθερότητα στα μετόπισθεν, το ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) επέλεξε ο Betolστην απόδοση 1,975 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2190. ΧΕΡΤΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Καθίζηση στο χειρότερο σημείο του πρωταθλήματος υπέστη η Χέρτα (9-5-1) η οποία αγνοώντας τη νίκη τρεις σερί αγωνιστικές (0-1-2) γκρεμίστηκε από την τρίτη θέση. Για το κύπελλο οι πρωτευουσιάνοι γνώρισαν εντός έδρας ήττα/αποκλεισμό 0-3 από τη Ντόρτμουντ, φυσικά η φετινή πορείας τους μονάχα αποτυχημένη δεν μπορεί να θεωρηθεί. Στον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας η Μπάγερν Μονάχου (11-3-1) μετά και το 2-0 επί της Βέρντερ την Τρίτη που μας πέρασε. Σταθερά στην κορυφή του πρωταθλήματος οι Βαυαροί οι οποίοι σε περίπτωση νίκης και παράλληλα ήττα της Ντόρτμουντ μέσα στη Στουτγάρδη θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση παρά την μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, καλύτερα να έχουμε εικόνα πρώτα έτσι ώστε να διακρίνουμε τις προθέσεις των φιλοξενούμενων.

2191. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Συναγερμός πλέον στο στρατόπεδο της Στουτγάρδης (6-1-8) η οποία βρίσκεται οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης, λογικό κι επόμενο μετά και τα πρόσφατα αποτελέσματα της. Στο τελευταίο τους παιχνίδι οι Σουηβοί έχασαν 1-0 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ παραμένοντας χωρίς τρίποντο για πέμπτο σερί παιχνίδι (0-2-3). Από την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου προέρχεται η Ντόρτμουντ (9-3-3) η οποία επικράτησε 0-3 της Χέρτα μέσα στο Βερολίνο, όσον αφορά το πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι σε περίπτωση που ηττηθούν και κερδίσει η Μπάγερν τότε ο τίτλος του πρωταθλήματος θα χαθεί και μαθηματικά. Αναμέτρηση με αρκετό ενδιαφέρον καθώς οι δύο ομάδες θέλουν βαθμούς, η ισοπαλία σίγουρα δεν πρόκειται να αφήσει καμία από τις δύο ικανοποιημένες τέσσερις στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

2189. ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Ήττα η οποία μάλλον έβαλε τέλος και στα όνειρα για Ευρώπη γνώρισε η Ίνγκολσταντ (6-5-4) η οποία έχασε σχετικά εύκολα 2-0 μέσα στην έδρα της Ντάρμσταντ. Φυσικά εφόσον «άνοιξε» ακόμα μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη οι γηπεδούχοι είναι υποχρεωμένοι να την κυνηγήσουν. Ενδεχόμενη ήττα σημαίνει αυτόματα και υποβιβασμός για το Αννόβερο (3-3-9) το οποίο μετά και τη φυγή του Σάαφ πέτυχε την πρώτη του νίκη ύστερα από αρκετό καιρό καθώς επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Γκλάντμπαχ. Ιδανική αναμέτρηση γιαliveσε περίπτωση που το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο στο τελευταίο εικοσάλεπτο.

2192. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Τις αμυντικές της αδυναμίες έδειξε και στη Βρέμη η Βόλφσμπουργκ την προηγούμενη αγωνιστική, με την ήττα στο γερμανικό Βορρά να σημαίνει εν πολλοίς την αποτυχία εξασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου, αφού οι θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ απέχουν πλέον έξι πόντους. Πιο ελεύθερα ανασαίνει πλέον η Άουγκσμπουργκ μετά τις «δύο» κολλητές νίκες που πανηγύρισε κόντρα σε Βέρντερ και Στουτγάρδη, αλλά η άμυνά της χρήζει βελτίωσης, αφού είναι η πέμπτη χειρότερη της Μπουντεσλίγκα. Η κατάσταση των δύο ομάδων μας ωθεί στην κόντρα του άσου, αλλά θεωρούμε πιο «ασφαλή» επιλογή το συνδυασμόGGκαιover2,5 στο 1,95 τηςBet365, αφού «λύκοι» και Βαυαροί αρνούνται να κοιτάξουν τα μετόπισθεν. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2193. ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ - ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

Σημαντικό διπλό για τη Στρόμσγκοντσετ μεσοβδόμαδα στην έδρα της Στάμπαεκ με 1-0, το αποτέλεσμα αυτό την ανεβάζει ψυχολογικά και της δίνει ώθηση για να κοιτάξει προς τις πάνω θέσεις της βαθμολογίας, στο γήπεδό της είναι κλασικά δυνατή, μετρώντας 2-1-0 στο ξεκίνημα της χρονιάς και σκοράροντας και στα τρία παιχνίδια της από ακριβώς δυο φορές. Η Μπόντο έρχεται από τρεις κολλητές ήττες, οι δυο τελευταίες εκ των οποίων στην έδρα της, αρχίζει σιγά-σιγά να διορθώνει η θέση της στο βαθμολογικό πίνακα. Φαβορί για τη νίκη η Στρόμσγκοντσετ, απλά δίκαιο πάντως το 1,60 στον άσο.

2194. ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ - ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ

Με δύο ισοπαλίες μπήκε στα πλέι-άουτ η Κορόνα (3-6-7 εντός), με αποτέλεσμα να μην έχει εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή της, βρισκόμενη στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Τραγικές εμφανίσεις πραγματοποιεί η Γκόρνικ Λέτζνα (2-6-8 εκτός) και βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, με τον υποβιβασμό να μοιάζει το πιθανότερο σενάριο αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα. Ευκαιρία να καθαρίσουν την παραμονή έχουν οι γηπεδούχοι, με τον άσο να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα.

2243. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Τη νίκη που θα την κρατήσει ζωντανή στη διεκδίκηση της έκτης θέσης θα ψάξει η Σαουθάμπτον στο «Βίλα Παρκ», κόντρα στην ουραγό και υποβιβασμένη Άστον Βίλα που ήδη κάνει πλάνα για τη νέα χρονιά που θα τη βρει στην Τσάμπιονσιπ. Πολύ καλύτερη ομάδα αυτή του Ρόναλντ Κούμαν, δεν αναμένουμε να δυσκολευτεί ιδιαίτερα από τους «χωριάτες». Δεν θα μπορούσε να δίνει περισσότερο το διπλό (1,53), καλύτερο το 1,93 για το συνδυαστικό διπλό & over 1,5 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2242. ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΤΣΕΛΣΙ

Η παραμονή επετεύχθη με χαρακτηριστική άνεση φέτος για τη Μπόρνμουθ, η οποία στα τελευταία της ματς έχει αναλωθεί σε παιχνίδια χωρίς σκοπιμότητες, κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό αφού δεν κυνηγάει τίποτα στο πρωτάθλημα. Πως και πως περιμένει να τελειώσει η σεζόν η Τσέλσι, καθώς όλα της πήγαν στραβά φέτος, με την πάλαι ποτέ δυνατή της άμυνα να είναι η «αχίλλειος πτέρνα» της. Ανοικτά τα ματς των «Cherries» εδώ και καιρό, αρνούνται να παίξουν άμυνα οι «μπλε», μοιραία τοover2,5 αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,80 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2245. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Αναμφισβήτητα σε παρά πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση η Λίβερπουλ, έρχεται από το θρίαμβο επί της Έβερτον με 4-0. Μια ανάσα από την έκτη θέση και με ματς λιγότερο, ενώ θεωρητικά έχει ελπίδες ακόμα και για μπάσιμο στην τετράδα. Ακολουθεί ημιτελικός Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Βιγιαρεάλ και ταξίδι στην Ισπανία, ίσως ο Κλοπ να προτιμήσει το ροτέισον. Έχει ακόμα ζωή η Νιουκάστλ, σημαντικός ο πόντος που απέσπασε από τη Μάντσεστερ Σίτι στο εντός έδρας 1-1. Τελικός κάθε επόμενο παιχνίδι της, πρέπει άμεσα να πάρει βαθμούς και εκτός έδρας. Ιδιαίτερο ματς και για τον Ράφα Μπενίτεθ, επιστροφή στο «Άνφιλντ» που τόσο αγαπήθηκε. Φόρμα, προϊστορία και εκτός έδρας επιδόσεις της Νιουκάστλ δεν επιτρέπουν κόντρα του φαβορί, με ψυχή και τόλμη όμως θα πάμε στο ασιατικό διπλό +1 (2,00/Bet365), ελπίζοντας οι «καρακάξες» να εκμεταλλευτούν αποπροσανατολισμό και πιθανό ροτέισον των γηπεδούχων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2269. ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Για πολλούς και διάφορους λόγους η Βαγιεκάνο θέλει να κάνει τη ζημιά στη Ρεάλ. Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε το 10-2 του πρώτου γύρου στο «Μπερναμπέου» όταν η Ρεάλ δεν έκοψε ταχύτητα παρότι έπαιζε με δύο παίκτες παραπάνω από νωρίς. Η Ράγιο είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, αυτό το υποδηλώνουν τα πρόσφατα αποτελέσματα της αφού στα έξι τελευταία ηττήθηκε -οριακά- μόνο στο «Σαν Μαμές» με τη Μπιλμπάο. Θεωρούμε δεδομένο πως θα κυνηγήσει τη νίκη απέναντι σε μια Ρεάλ που έρχεται από οκτώ σερί νίκες (30 γκολ ενεργητικό) και που έχει βγάλει οκτώ συνεχόμενα διπλά στο Βαγιέκας. Υποψιασμένες οι αποδόσεις σε όλα τα στοιχήματα των γκολ, στο 3,75 χαρακτηριστικά είναι τοlineστην ασιατική αγορά. Από τη στιγμή που βλέπουμε τη Ράγιο να σκοράρει θα επιλέξουμε το συνδυαστικόGG& 2 στο 2,17 του Stoiximan αφού αν η Ρεάλ δεν νικήσει θα αποχαιρετήσει οριστικά τον τίτλο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2195. ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Τα τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη (0-1-3) συμπλήρωσε Μάτερσμπουργκ (6-4-5 εντός) η οποία λίγες στροφές πριν το τέλος έχει ξεμείνει από στόχους. Πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Αούστρια (7-3-6) μετά και την ήττα με 1-0 από τη Ραπίντ, παρόλα αυτά παρέμεινε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με τους φιλοξενούμενους να καίγονται, φυσικά η τραγική αγωνιστική τους κατάσταση δεν βοηθάει, πάσο.

2196. ΧΟΜΠΡΟ – ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ

Τα έχουν παρατήσει στη Χόμπρο (1-3-7), οι γηπεδούχοι αγνοούν την νίκη εδώ και… μήνες με αποτέλεσμα η σωτηρία να αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός. Από την πρώτη της ήττα ύστερα από πέντε αγωνιστικές ούσα αήττητη (3-2-0) προέρχεται η Έσμπιεργκ η οποία έχασε 2-0 εντός έδρας από τη Μίντιλαντ διατηρώντας παρόλα αυτά απόσταση 15 βαθμών από την σημερινή της αντίπαλο. Αδιάφορο παιχνίδι καθώς οι γηπεδούχοι δεν φαίνεται πως έχουν όρεξη να παλέψουν για την παραμονή τους, πάσο.

2232. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για τις περισσότερες ομάδες της Τσάμπιονσιπ πριν τελειώσει και η φετινή σεζόν. Αμφότερες χρειάζονται έναν βαθμό και για τη μαθηματική τους σωτηρία, αλλά είμαστε σίγουροι ότι και χωρίς αυτόν τον πόντο θα τα καταφέρουν να σωθούν, αφού η ΜΚ δεν φαίνεται ότι μπορεί να κάνει τρεις σερί νίκες και να καλύψει και τη διαφορά των γκολ. Ίσως θα μπορούσε να σταθεί η σκέψη της βολικής ισοπαλίας για να είναι και μαθηματικά σωσμένες και οι δύο, αλλά δεν θα ποντάρουμε σε αυτή τη σκέψη.

2233. ΚΑΡΝΤΙΦ – ΜΠΟΛΤΟΝ

Η Κάρντιφ (11-8-2 εντός) απέχει έξι πόντους από τα πλέι-οφ και χρειάζεται μόνο νίκες ως το τέλος για να ελπίζει σε κάποιο στραβοπάτημα της Σέφιλντ. Η ήττα της από τη Μπρέντφορντ με 2-1 μεσοβδόμαδα ψαλίδισε τις πιθανότητες της αρκετά. Η Μπόλτον (0-4-17 εκτός) είναι πεσμένη εδώ και καιρό, όμως έκοψε πόντους από την Τσάρλτον και την έριξε μαζί της με την μεσοβδόμαδη ισοπαλία της. Ο άσος στο 1,40 δεν έχει αξία, μόνο late θα ψάξουμε αν μείνει στην ισοπαλία μέχρι το τέλος, αν η Σέφιλντ δεν έχει νικήσει προηγουμένως την Ντέρμπι.

2234. ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Τελείωσαν ακόμα και οι ελάχιστες πιθανότητες που είχε για σωτηρία η Τσάρλτον με την ισοπαλία με την Μπόλτον. Πλέον είναι αδιάφορη. Η Μπράιτον (8-11-2 εκτός) κυνηγάει την αυτόματη άνοδο, αφού έχει εξασφαλίσει τα πλέι-οφ. Είναι ισόβαθμη με την Μπέρνλι αλλά λόγω ισοβαθμίας αν τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα θα έπαιζε στα πλέι-οφ. Φυσικά πολύ χαμηλά το διπλό (1,45), μόνο late και εδώ αν δεν κερδίζει στο τέλος η Μπράιτον.

2235. ΦΟΥΛΑΜ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Αμφότερες χρειάζονται στα χαρτιά έναν πόντο για να σωθούν και μαθηματικά, αλλά ακόμα και να μην τον πάρουν δύσκολα να κινδυνέψουν. Δεν θα παίξουμε τη βολική ισοπαλία, αφού λογικά δεν θα χρειαστούν καν τον πόντο για να παραμείνουν στην Τσάμπιονσιπ.

2236. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Αμφότερες αδιάφορες και χωρίς κανένα στόχο να τους απομένει για τη φετινή σεζόν, θα παίξουν τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές για τη χαρά του παιχνιδιού. Σε κακή κατάσταση και οι δύο και δεν θα μπλέξουμε καθόλου στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

2237. ΧΑΛ – ΛΙΝΤΣ

Η Χαλ (13-6-1 εντός) έχει ακόμα ελπίδες για τη αυτόματη άνοδο μετά τη νίκη της επί της Ρέντινγκ με 1-2 μεσοβδόμαδα, αφού μπορεί να απέχει οκτώ βαθμούς από τις ομάδες που παλεύουν για την αυτόματη άνοδο αλλά έχει ένα ματς λιγότερο. Βέβαια και πάλι έχει λίγες ελπίδες και δεν πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει, όμως πρέπει να το παλέψει. Η Λιντς (7-7-7 εκτός) είναι αδιάφορη και φαίνεται ότι αυτό τη βολεύει, αφού έχει απελευθερωθεί και έχει τρεις σερί νίκες με καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Ο άσος βέβαια στο 1,45-1,50 δεν έχει αξία, μόνο late και στο παιχνίδι αυτό αν δεν κερδίζει η Χαλ, εκτός αν στρώσει νωρίς ο άσος και κάνουμε κάποιο μικρό side bet.

2238. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Η Μίντλεσμπρο (16-3-2 εντός) είναι πρωτοπόρος, έφερε 1-1 στο ντέρμπι κορυφής με την Μπέρνλι παίζοντας καλά και πιστεύουμε ότι δύσκολα θα χάσει τον τίτλο και την άνοδο που δικαιωματικά της ανήκει. Η Ίπσουιτς (8-6-7 εκτός) έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για τα πλέι-οφ. Με τις ισοπαλίες που φέρνει δείχνει ότι ούτε η ίδια το πιστεύει και πρακτικά είναι αδιάφορη. Ο άσος στο 1,36 όπως ήταν αναμενόμενο, πάμε στο επόμενο.

2239. ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Η ΜΚ Ντονς (7-3-11 εντός) έμεινε στο 0-0 με τη Σέφιλντ εκτός έδρας και πρακτικά υποβιβάστηκε, αφού χρειάζεται κάτι παραπάνω από θαύμα για να μπορέσει να σωθεί. Στα τελευταία το προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάποια νίκη που θα την έβαζε ξανά στο κόλπο της σωτηρίας. Η Μπρέντφορντ (7-4-9 εκτός) είναι αδιάφορη και αυτό δείχνει να την βολεύει, αφού έχει 4-1-0 στα τελευταία με αρκετά καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Το διπλό στο 2,60 έχει βάση, αλλά δεν θα ποντάρουμε υπέρ αδιάφορης ομάδας στα τέλη Απριλίου τόσο εύκολα. Αν στο τέλος είναι στο Χ ο αγώνας ίσως παίξουμε κάποιο late αν και δεν πιστεύουμε ότι το πιστεύει ακόμα η γηπεδούχος.

2240. ΚΠΡ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Αδιάφορη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που εδώ και καιρό έχουν μείνει χωρίς στόχους. Σε καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι, αλλά δεν βλέπουμε λόγο να μπλέξουμε στην συγκεκριμένη συνάντηση.

2241. ΓΟΥΛΒΣ – ΡΟΔΕΡΑΜ

Αδιάφορη και άκρως προβληματική η Γουλβς (6-9-6 εντός) όπως όλη τη χρονιά, στα τελευταία δύο υπέστη ισάριθμες ήττες με 2-1 και δεν έπαιξε καλά σε καμία στιγμή των αγώνων. Δύο συνεχόμενες ισοπαλίες για τη Ρόδεραμ (5-3-13 εκτός) και ουσιαστικά έχει σωθεί αφού μόνο με κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας θα κινδυνέψει και πάλι. Η διαφαινόμενη σωτηρία πιστώνεται στον Νιλ Γουόρνοκ βέβαια που έκανε εκπληκτική δουλειά. Μόλις μία νίκη στα τελευταία επτά η Γουλβς, ενώ η Ρόδεραμ έχει δέκα ματς αήττητη. Το 1,70 του Χ2 έχει αξία και το έχει επιλέξει ο K. Plestis.

2209. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Η Μπράντφορντ (12-5-4 εντός) έχασε με 1-0 από την Κόβεντρι και μαζί την ευκαιρία να πλησιάσει την αυτόματη άνοδο και να σιγουρέψει τα πλέι-οφ. Παίζει πολύ καλά στα τελευταία και οι νίκες που έχει είναι πέρα για πέρα δίκαιες. Η Γουόλσολ (12-6-3 εκτός) έμεινε στο 1-1 με τη Σουίντον εντός έδρας και δεν μπόρεσε να πλησιάσει στον πόντο την αυτόματη άνοδο. Περιμένουμε μάχη ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες με παρόμοιους στόχους, αν στο τέλος δεν υπάρχει νικητής ίσως σκεφτούμε το late.

2212. ΜΠΕΡΙ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Η Μπέρι (9-8-4 εντός) είναι πλήρως αδιάφορη, στο τελευταίο της έχασε με 2-1 από την Σκάνθορπ. Η Μίλγουολ (9-6-6 εκτός) επανήλθε στις νίκες με το 1-0 επί της Φλίτγουντ, δίκαιο τρίποντο που την κρατά στο κόλπο της ανόδου χωρίς πλέι-οφ αν και είναι πολύ δύσκολο. Το διπλό στο 1,90 δεν έχει αξία, το late αν δεν κερδίζει η Μίλγουολ θα είναι στις σκέψεις μας.

2211. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Ματς για γερά νεύρα αφού παίζουν αμφότερες κάποιες από τις τελευταίες τους ελπίδες, για σωτηρία η Ντόνκαστερ, για πλέι-οφ η Κόβεντρι. Αμφότερες στα τελευταία τους ματς δείχνουν σημάδια βελτίωσης και παίρνουν βαθμούς που τις κρατάν στη ζωή. Ελπίζουμε στο τέλος το ματς να είναι Χ, ώστε να μπορέσουμε να παίξουμε ένα αρκετά δυνατό late.

2210. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ – ΜΠΕΡΤΟΝ

Η Κόλτσεστερ (4-9-8 εντός) έμεινε στο 1-1 με την Κρου που έχει ήδη υποβιβαστεί και ουσιαστικά την ακολούθησε στη Λιγκ 2, αφού οι οκτώ πόντοι διαφοράς σε τρία ματς δεν καλύπτονται εκτός αν γίνει κάποιο θαύμα. Η Μπέρτον (11-1-9 εκτός) έχει έξι ματς δίχως νίκη και πλέον δεν μπορεί να νιώθει καμία ασφάλεια για την απευθείας άνοδο. Αν το ματς είναι στο τέλος Χ τότε το late μας θα είναι αρκετά δυνατό.

2213. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Η Φλίτγουντ (8-7-6 εντός) απέχει μόλις δύο πόντους από τον υποβιβασμό, δηλαδή από την Μπλάκπουλ (4-4-13 εκτός) που παλεύει για να σωθεί αλλά προς το παρόν δεν τα καταφέρνει. Αναμένουμε μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Φλίτγουντ και με την ισοπαλία θα είναι ικανοποιημένη, δεν θα μπλέξουμε.

2214. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Η Τζίλιγχαμ (13-4-4 εντός) έχει πέντε ματς δίχως νίκη, αλλά ακόμα καταφέρνει να κρατιέται στα πλέι-οφ, έστω άκρως οριακά. Αν δεν αλλάξει η εικόνα της και τα αποτελέσματα της δεν θα τα καταφέρει στο τέλος. Διαφορετικό στόχο έχει η Σριούσμπερι (7-6-7 εκτός) παίζει τραγικά, δεν μπορεί να κερδίσει εδώ και επτά ματς και κινδυνεύει με υποβιβασμό. Δύσκολο ματς, ανάμεσα σε δύο πολύ ντεφορμέ ομάδες, πάσο.

2215. ΟΛΝΤΑΜ – ΚΡΟΥ

Με τη νίκη της με 0-1 επί της Σάουθεντ η Όλνταμ (6-5-10 εντός) έβαλε ισχυρές βάσεις για τη σωτηρία της αφού πλέον απέχει έξι πόντους από τη σωτηρία και έχει ματς με την κακή και υποβιβασμένη Κρου (3-6-12 εκτός) που λογικά θα πάρει, βέβαια ο άσος του 1,40 δεν έχει αξία.

2216. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΣΚΑΝΘΟΡΠ

Αδιάφορη η Πιτέρμπορο (8-4-9 εντός) έχασε στο τελευταίο της ματς με 1-0 εκτός έδρας από την Μπάρνσλεϊ στο τέλος, δίκαιη ήττα, βέβαια έπαιζε με δέκα παίκτες για αρκετή ώρα. Η Σκάνθορπ (7-5-9 εκτός) έχει τρεις σερί νίκες και πλέον απέχει μόλις πέντε πόντους από τα πλέι-οφ και σίγουρα θα τα κυνηγήσει μέχρι τέλους. Το διπλό στο 2,60 έχει λογική, αλλά προτιμούμε να περιμένουμε για late.

2217. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

Η Πορτ Βέιλ (11-7-3 εντός) απέχει επτά πόντους από τα πλέι-οφ και μαθηματικά έχει ελπίδες με τις δύο σερί νίκες που έχει κάνει, αν και πρακτικά χρειάζεται θαύμα για να βρεθεί στην εξάδα. Η Ρότσντεϊλ (6-6-9 εκτός) έχει μόνο τέσσερις πόντους διαφορά και έχει προφανώς πιο εύκολο έργο, αν κέρδιζε τη Τζίλιγχαμ (1-1) θα ήταν εκείνη το φαβορί για την έκτη θέση. Ματς που θέλουμε να πάρουμε late αν στο τέλος είναι Χ αφού καμία τους δεν θα τους βολεύει.

2218. ΣΟΥΙΝΤΟΝ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Αμφότερες έχουν απόσταση από την παραμονή, αλλά δεν είναι πλήρως σωσμένες ακόμα, αφού οι επτά και πέντε βαθμοί καλύπτονται. Σε μετριότατη κατάσταση και οι δύο στις τελευταίες αγωνιστικές, πιστεύουμε ότι καμία τους δεν θα πει όχι στον βαθμό της ισοπαλίας, βολική είναι η μοιρασιά. Στο 3,50 το Χ έχει βάση.

2219. ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Η πρωτοπόρος Γουίγκαν (13-6-2 εντός) αντιμετωπίζει την πλήρως αδιάφορη Σάουθεντ (6-6-9 εκτός) που παίζει άσχημα τις τελευταίες αγωνιστικές, αν η γηπεδούχος κερδίσει μετά από δύο ματς που δεν πήρε τρίποντο (3-1 ήττα από την Ντόνκαστερ και 1-1 με την Μπέρτον, και τα δύο ματς εκτός έδρας) θα πρέπει να γίνουν θαύματα για να μην ανέβει αυτόματα, στο 1,36 βέβαια ο άσος, πιστεύουμε θα επιβεβαιωθεί σχετικά εύκολα αλλά δεν έχει καμία αξία.

2221. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Η Γουίμπλεντον (9-4-7 εντός) έκανε την τέταρτη σερί της νίκη και πλέον είναι στα πλέι-οφ με απόσταση τεσσάρων βαθμών από την όγδοη Γουίκομ και με ματς λιγότερο που της δίνει ένα ακόμα πλεονέκτημα. Παίζει εξαιρετικά και μπορεί να εξασφαλίσει σύντομα τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ. Η Λέιτον Όριεντ (7-8-6 εκτός) έχασε από την Πλίμουθ με 1-3 και οι ελπίδες της για τα πλέι-οφ έχουν λιγοστέψει, ιδιαίτερα με την εικόνα που δείχνει. Ο άσος της ανώτερης γηπεδούχου στο 2,20 έχει λογική.

2220. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΓΙΟΡΚ

Η Άκρινγκτον (10-8-3 εντός) χρειάζεται τη νίκη για να παραμείνει στις θέσεις που οδηγούν στην αυτόματη άνοδο, ενώ η Γιορκ έχει ήδη υποβιβαστεί και μαθηματικά. Όπως είναι αναμενόμενο ο άσος είναι στο 1,33 και όσοι αρέσκονται σε τέτοιες αποδόσεις στην Αγγλία μπορούν να τον ποντάρουν.

2222. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΕΞΕΤΕΡ

Η Μπρίστολ Ρόβερς (13-2-6 εντός) παλεύει για την αυτόματη άνοδο και είναι κάτι για το οποίο λογικά θα μάχεται μέχρι το τέλος. Έμεινε στο 0-0 με την Στίβενεϊτζ σε ένα οριακό ματς και έπεσε στην πέμπτη θέση. Η Έξετερ (11-2-8 εκτός) απέχει πέντε πόντους από τα πλέι-οφ και έχει ένα ματς παραπάνω από τις περισσότερες αντιπάλους της. Έχασε από τη Μάνσφιλντ με 2-3 και σταμάτησε ένα ρεκόρ δέκα αγώνων δίχως ήττα. Αμφότερες θέλουν μόνο νίκη, βέβαια οι γηπεδούχοι είναι ανώτερη ομάδα και ο άσος στο 2,00 είναι δίκαιος, όμως θα περιμένουμε για το late goal.

2224. ΛΟΥΤΟΝ - ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ

Η Λούτον (6-5-10 εντός) κέρδισε με 1-2 την Καρλάιλ και διατηρεί τις λίγες ελπίδες της για τα πλέι-οφ, αφού οι έξι βαθμοί που τη χωρίζουν είναι αρκετοί, ιδιαίτερα αφού έχει ένα ματς περισσότερο. Η Νιούπορτ (6-4-11 εκτός) θέλει ακόμα ένα βαθμό για να σωθεί και μαθηματικά αν και δεν γίνεται πρακτικά να πέσει, σταμάτησε ένα σερί έξι ηττών με την ισοπαλία με 1-1 με την Όξφορντ. Ο άσος του 2,00+ έχει νόημα και στέκεται ως σκέψη, όμως το late goal θα είναι καλύτερο, αφού στην έδρα της η Λούτον δεν κερδίζει με ευκολία φέτος. Αν κατά τη διάρκεια του αγώνα δούμε τη Λούτον να παίζει καλά τότε ίσως πάρουμε κάποιο side bet.

2223. ΚΡΟΟΥΛΙ – ΚΑΡΛΑΪΛ

Αμφότερες ουσιαστικά αδιάφορες, αφού οι ελπίδες της Καρλάιλ είναι μηδαμινές και η Κρόουλι δεν έχει τίποτα να κυνηγήσει για τις τελευταίες αγωνιστικές της σεζόν. Σε λίγο καλύτερη κατάσταση η Καρλάιλ, αλλά αυτό μόνο του δεν μας οδηγεί στο διπλό του 2,25 που είναι αρκετά χαμηλά.

2225. ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΜΠΑΡΝΕΤ

Η Μάνσφιλντ (7-8-6 εντός) δείχνει ότι μάχεται για τα πλέι-οφ και έχει κάνει τρεις σερί νίκες παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Όμως οι έξι βαθμοί και το ένα περισσότερο ματς δυσκολεύουν κατά πολύ το έργο της. Η Μπάρνετ (3-7-11 εκτός) είναι αδιάφορη αλλά παίζει καλά και απελευθερωμένα στα τελευταία της ματς. Το κίνητρο και τα τελευταία αποτελέσματα της Μάνσφιλντ μας οδηγούν στον άσο του 2,00+, βέβαια και το late θα παίζεται αν στο τέλος είναι ισόπαλο.

2226. ΜΟΡΚΑΜ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Αδιάφορο ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που όλη τη χρονιά κινούνται σε περίπου ίδια επίπεδα. Η Μόρκαμ δέχθηκε μεγάλη ήττα με 7-0 από την Κέμπριτζ στο τελευταίο της ματς, ενώ η Στίβενεϊτζ στα τελευταία δείχνει πιο σοβαρή. Πάντως δεν θα μπλέξουμε σε αδιάφορο ματς.

2227. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Δεύτερη σερί ήττα για τη Νοτς Κάουντι (9-4-8 εντός), αυτή τη φορά από την Μπάρνετ με 3-1. Την προηγούμενη αγωνιστική είχε χάσει με 5-0 από τη Μάνσφιλντ και αποδεικνύει και στο γήπεδο ότι είναι αδιάφορη. Η Κέμπριτζ (7-7-7 εκτός) έρχεται από τη μεγάλη άνετη νίκη με 7-0 επί της Μόρκαμ και πλέον απέχει πέντε πόντους από τα πλέι-οφ και ταυτόχρονα έχει και ένα ματς λιγότερο. Το 2,40 του διπλού δεν έχει ιδιαίτερη αξία, το late goal βέβαια στο Χ θα είναι η επιλογή μας.

2228. ΟΞΦΟΡΝΤ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Η Όξφορντ (8-7-6 εντός) παραμένει στις θέσεις που οδηγούν στην αυτόματη άνοδο, παρότι στα τελευταία πέντε έχει μόλις μία νίκη, στο πιο πρόσφατο έμεινε στο 1-1 με την πλήρως ντεφορμέ και αδιάφορη Νιούπορτ. Η Χάρτλπουλ (6-3-12 εκτός) έχασε με 1-2 από την Άκρινγκτον και συνεχίζει να εναλλάσσει ήττα με νίκη. Είναι αδιάφορη εδώ και καιρό και παίζει απελευθερωμένα. Ο άσος όπως περιμέναμε είναι αρκετά μικρός, αν δεν κερδίζει η γηπεδούχος το late θα είναι επιλογή μας.

2229. ΠΛΙΜΟΥΘ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ

Η Πλίμουθ (11-3-7 εντός) παραμένει οριακά (στην ισοβαθμία) εκτός της αυτόματης ανόδου και θα παλέψει γι’ αυτή μέχρι το τελευταίο λεπτό της αγωνιστικής περιόδου. Κέρδισε με 1-3 τη Λέιτον στο πιο πρόσφατο της ματς και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Η Ντάγκεναμ (4-5-12 εντός) έχει ήδη υποβιβαστεί και είναι απογοητευμένη, χάνει συνέχεια και απλά περιμένει την επόμενη σεζόν. Ο άσος φυσικά είναι στα τάρταρα (1,30), αν μας κάνει τη χάρη και δεν κερδίζει η Πλίμουθ θα έχει νόημα το late.

2230. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΓΟΥΙΚΟΜ

Η Πόρτσμουθ (9-7-5 εντός) έχει δύο σερί ήττες και πλέον κινδυνεύει η θέση της ακόμα και στα πλέι-οφ, αν και έχει ένα λιγότερο παιχνίδι το οποίο της δίνει σχετική ασφάλεια. Τελευταία της ήττα από την σχεδόν υποβιβασμένη Γιορκ με 3-1. Η Γουίκομ (8-7-6 εντός) έχει τρεις σερί ισοπαλίες και μένει εκτός πλέι-οφ αν συνεχίσει έτσι. Δεν παίζει καθόλου καλά στα τελευταία και δεν μπορεί να ορθοποδήσει. Δύσκολο ματς για οτιδήποτε πριν το ματς ή κατά τη διάρκεια του.

2231. ΓΕΟΒΙΛ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Η Γέοβιλ (6-8-7 εντός) είναι αδιάφορη και σωσμένη πλέον, δεν παίζει καλά στα τελευταία και φαίνεται ότι θέλει απλά να τελειώσει η σεζόν της. Η πρωταθλήτρια Νορθάμπτον (13-6-2 εκτός) μετά από τέσσερις σερί ισοπαλίες κέρδισε με 2-1 την Κρόουλι, στα περισσότερα ματς της πλέον είναι σχετικά αδιάφορη. Πάσο.

2197. ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ – ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ

Αμφότερες σωσμένες και χωρίς στόχους για το τέλος της σεζόν, σε μέτρια κατάσταση και οι δύο, δεν θα μπλέξουμε σε τέτοιο αδιάφορο παιχνίδι.

2200. ΙΣΤΛΙΧ – ΤΡΑΝΜΙΡ

Αμφότερες έχουν τον ίδιο στόχο, να πιάσουν την Μπρέιντρι για να μπουν στην πεντάδα και στα πλέι-οφ. Η Ίστλι (13-5-4 εντός) είναι ισόβαθμη με την Μπρέιντρι, η ισοπαλία με τη Χάλιφαξ στο τελευταίο της ματς την εμπόδισε να την προσπεράσει. Πριν από αυτό το αποτέλεσμα έπαιζε ιδιαίτερα καλά. Η Τρανμίρ (9-10-3 εκτός) απέχει τρεις πόντους από την πέμπτη θέση, μέτρια στα τελευταία της παιχνίδια γι’ αυτό παλεύει για κάτι που είχε δεδομένο. Ματς που στο Χ αν κερδίζει η Μπρέιντρι θα είναι καλό late.

2198. ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ - ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ.

Η Όλτρινχαμ (7-9-6 εντός) έχει ελπίδες για τη σωτηρία, αφού οι τρεις βαθμοί καλύπτονται, βέβαια για να συνεχίσει να έχει ελπίδες θα πρέπει να κερδίσει την υποβιβασμένη Γουέλινγκ. Και οι δύο ομάδες στα τελευταία τους ματς είναι αρκετά μέτριες, δεν θα επιλέξουμε τον άσο, το late θα μας απασχολήσει αν δεν κερδίζει η γηπεδούχος.

2199. ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ – ΓΚΙΣΕΛΙ

Αμφότερες βρίσκονται οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης, δεν μπορούν να αισθάνονται ασφαλές. Η ισοπαλία ίσως τους φανεί βολική, ειδικά αν χάνει η Χάλιφαξ από τη Φόρεστ Γκριν. Ματς μόνο για live.

2201. ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ – ΧΑΛΙΦΑΞ

Η Φόρεστ Γκριν (15-3-7 εντός) βρίσκεται στα πλέι-οφ, απογοητευμένη που δεν κατάφερε να προσπεράσει την Τσέλτεναμ και να ανέβει απευθείας. Στα τελευταία είναι ντεφορμέ και αυτό της στοίχισε την αυτόματη άνοδο. Η Χάλιφαξ (5-2-15 εκτός) παραμένει οριακά στη γραμμή του υποβιβασμού σε ισοβαθμία με την Μπόρεχαμ που βρίσκεται εκτός αυτής και αναμένεται να παλέψει έως τέλους για να σωθεί. Στο τελευταίο της ματς έφερε ισοπαλία με 0-0 με την Ίστλι. Περίεργο ματς, αν κερδίζει η Φόρεστ Γκριν θα παίξουμε late.

2202. ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ – ΜΠΡΟΜΛΕΪ

Αμφότερες αδιάφορες και σε μέτρια κατάσταση, δεν βρίσκουμε λόγο να μπλέξουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού ουσιαστικά δεν ενδιαφέρει καμία ομάδα.

2203. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΤΣΕΣΤΕΡ

Η Γκρίμσμπι (13-6-3 εντός) ουσιαστικά θέλει έναν ή δύο βαθμούς ακόμα για να σιγουρέψει τη θέση της στα πλέι-οφ, κέρδισε μετά από τρία ματς που είχε προβληματίσει, με 1-3 τη Γουόκινγκ. Η Τσέστερ (4-4-14 εκτός) δεν έχει ακόμα ξεμπλέξει με τη μάχη της παραμονής, αφού οι τέσσερις πόντοι διαφοράς δεν είναι λίγοι και μπορούν να καλυφθούν. Αμφότερες θέλουν βαθμό ή βαθμούς, το Χ ίσως κάνει και στις δύο, όμως πιστεύουμε ότι η γηπεδούχος θα κυνηγήσει το τρίποντο.

2204. ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ - ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ

Η Κιντερμίνστερ έπεσε και μαθηματικά, κάτι που φαινόταν εδώ και καιρό όμως πάλευε για να μην γίνει πραγματικότητα. Μάλιστα άργησε να συμβεί, αφού το πάλεψε αρκετά. Η Ντόβερ (10-5-7 εκτός) με τις δύο ισοπαλίες στα τελευταία δύο ματς της δεν έχει σίγουρη τη θέση της στα πλέι-οφ. Χρειάζεται το τρίποντο με την αδιάφορη και πεσμένη Κιντερμίνστερ για να διασφαλίσει τη θέση της. Το διπλό στο 1,72 είναι απλά δίκαιο και εποχιακό.

2206. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ – ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Ακόμα ένα αδιάφορο ματς, αφού η γηπεδούχος δεν έχει καμία ελπίδα για τα πλέι-οφ και η ανώτερη Τσέλτεναμ βρίσκεται ήδη στη Λιγκ 2, αφού έχει ανέβει και μαθηματικά.

2207. ΤΟΡΚΙ – ΜΠΑΡΟΟΥ

Η Τορκί (7-4-11 εντός) χρειάζεται ακόμα έναν πόντο για να σωθεί και μαθηματικά, αν και χωρίς αυτόν δύσκολα θα μπλέξει. Δεύτερη σερί νίκη με 2-0, αυτή τη φορά επί της Μπρόμλεϊ. Η Μπάροου (6-5-11 εκτός) είναι εδώ και καιρό αδιάφορη, όμως φαίνεται να παλεύει τα παιχνίδια της και να μην έχει πετάξει λευκή πετσέτα. Δίκαιο το σετ, πάμε στο επόμενο.

2205. ΛΙΝΚΟΛΝ – ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ

Οι δύο ομάδες έχουν ξεμείνει από στόχους και απλά περιμένουν να τελειώσει η σεζόν, πάμε στο επόμενο ματς.

2208. ΡΕΞΑΜ - MΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ

Η νίκη με 1-2 επί της Τρανμίρ κρατάει ακόμα στο κόλπο για τα πλέι-οφ τη Ρέξαμ (7-5-10 εντός) αν και αποτελούν δύσκολο στόχο, αφού θέλει μόνο νίκη για να πλησιάσει στους τρεις τη σημερινή της αντίπαλο, Μπρέιντρι (9-6-7 εκτός), αλλά ακόμα και τότε θα χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων για να μπει στην πεντάδα την τελευταία αγωνιστική. Η Μπρέιντρι θέλει να μην χάσει, αν και η ισοπαλία ίσως δεν της κάνει αν είναι ισόπαλο το Ίστλι-Τρανμίρ. Αμφότερες είναι καλές ομάδες και σε καλή κατάσταση, το σετ δεν μας βρίσκει αντίθετους, ίσως στο τέλος να είναι αρκετά καλό late.

2253. ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ - Μ.ΣΑΡΑΝΣΚ

Πολύ κοντά σε ένα θετικό αποτέλεσμα έφτασε η Σπαρτάκ (5-3-4 εντός) στην έδρα της Ζενίτ, όμως παρότι προηγήθηκε δύο φορές, προδόθηκε από την άμυνά της, χάνοντας εν τέλει με 5-2 και παρέμεινε χωρίς νίκη για τρίτη διαδοχική αγωνιστική (0-1-2). Δεν έχει τελειωμό ο κατήφορος της Μορντόβια (0-6-5 εκτός), η οποία ακόμα αναζητεί προπονητή για να σώσει την κατηγορία, αλλά στο τελευταίο της ματς εμφάνισε βελτίωση, παίρνοντας την ισοπαλία από την Άμκαρ (1-1), με τη νίκη να αγνοείται από τις 6 Νοεμβρίου (0-5-4 έκτοτε). Πολύ χαμηλά ο άσος για τη ντεφορμέ Σπαρτάκ, δεν υπάρχει λόγος ενασχόλησης.

2268. ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ – ΝΤΑΝΤΙ

Την ευκαιρία να αποφύγει τα πλέι-οφ υποβιβασμού και να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω είχε η Πάρτικ Θιστλ (ρεκόρ 11-8-14), όμως δεν τα κατάφερε την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου κόντρα στη Ρος Κάουντι, γνωρίζοντας οριακή ήττα με 1-0, σε ένα ματς όπου της στοίχισε το κακό της ξεκίνημα. Μια από τα ίδια η Νταντί (ρεκόρ 9-14-10), η οποία χρειαζόταν επίσης τους τρεις βαθμούς της νίκης για να εισέλθει στην πρώτη εξάδα, αλλά είδε το κίνητρο επιβίωσης της Χάμιλτον να υπερισχύει (2-1). Σίγουρα σε αμφότερα τα στρατόπεδα θα επικρατεί απογοήτευση, όμως αυτό που προέχει είναι να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή στην κατηγορία. Με δεδομένο πως και οι δύο βρίσκονται στο +9 από την προτελευταία θέση, θεωρούμε πως ενδεχομένως δε θα χαλαστούν με το βαθμό της ισοπαλίας, ενώ το εν λόγω αποτέλεσμα μόνο σπάνιο φαινόμενο δεν αποτελεί στις μεταξύ τους συναντήσεις (1-4-3 στα πιο πρόσφατα). Αξίζει μια ζαριά το 3,30 (Bet365) στο οποίο προσφέρεται η μοιρασιά.

2267. ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ – ΧΑΡΤΣ

Τον καλύτερο της εαυτό έδωσε η Μάδεργουελ (ρεκόρ 13-5-15) απέναντι στην πρωτοπόρο Σέλτικ, προσέφερε ανταγωνισμό, λίγο έλειψε να κάνει την έκπληξη, όμως τελικά υποκλίθηκε στην ανωτερότητα των «καθολικών» (1-2). Παρόλα αυτά, παρέμεινε στην 4 θέση, εξασφαλίζοντας έτσι τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ. Ακόμα περισσότερο ψαλίδισε τις πιθανότητες της για κατάκτηση της 2 θέσης η Χαρτς (ρεκόρ 17-9-7), η οποία δεν κατάφερε να αποφύγει τη λευκή ισοπαλία στην έδρα της Ινβερνές, βλέποντας έτσι την Αμπερντίν να προηγείται με οκτώ βαθμούς. Πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να κοντράρουν την τελευταία οι φιλοξενούμενοι, γεγονός που τους καθιστά ουσιαστικά αδιάφορους βαθμολογικά, ενώ αποκλειστικά για λόγους γοήτρου αναμένεται να διεκδικήσει την 4 θέση η Μάδεργουελ. Ανοιχτό προς όλα τα αποτελέσματα το παιχνίδι με την πλάστιγγα να γέρνει κυρίως προς τα δεξιά, ασφαλέστερη φαντάζει η επιλογή του GG (1,73 / Stoiximan), στη λογική πως θα δούμε ένα ανοιχτό ματς χωρίς σκοπιμότητες, όπως άλλωστε συνέβη στα τρία τελευταία μεταξύ τους στη συγκεκριμένη έδρα.

2265. ΜΟΡΤΟΝ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας. Η έλλειψη κινήτρου έχει επιδράσει αρνητικά στη Μόρτον (ρεκόρ 11-9-14), η οποία έχοντας ξεμείνει από ξεκάθαρα στόχο, βλέπει με άλλο μάτι τα παιχνίδια της πλέον. Ενδεικτικό το γεγονός πως επικράτησε μόλις στο ένα από τα τέσσερα πιο πρόσφατα (1-1-2), ενώ στο τελευταίο ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τη Σεντ Μίρεν (3-1). Έχει πεισμώσει για τα καλά απ’ ότι φαίνεται η Χιμπέρνιαν (ρεκόρ 19-6-8), στην προσπάθεια να αφήσει για τα καλά πίσω της το αγωνιστικό ντεφορμάρισμα διάρκειας ενός μήνα που προηγήθηκε. Κάτι τέτοιο θα συμβεί ουσιαστικά μόνο αν καταφέρει να εδραιωθεί εκ νέου στη 2 θέση της βαθμολογίας, αν και ομολογουμένως η πρόσφατη επικράτηση επί της πρωταθλήτριας Ρέιντζερς (3-2), αποτελεί σημαντικό βήμα προόδου. Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον, εξού και το εποχιακό 1,65 του διπλού, προτιμότερος ο συνδυασμός του με over 2,5 (2,45 / Stoiximan) , καθώς αμφότερες έχουν προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία.

2266. ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ – ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Δεν έχει τέλος το αγωνιστικό ντεφορμάρισμα της Κουίν Οφ Σάουθ (ρεκόρ 11-6-17), κόντρα στην υποβιβασμένη Αλόα (2-2 εκτός) συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη, ενώ θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή που κατάφερε να αποσπάσει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας, χάρις σε τέρμα στο 85’. Πολύ δύσκολα θα ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση η Λίβινγκστον (ρεκόρ 7-7-19), με τη συμμετοχή στα πλέι-άουτ να είναι πιο πιθανή από ποτέ. Στο τελευταίο γνώρισε την ήττα και μάλιστα με ανατροπή στην έδρα της Μόρτον (2-1), βλέποντας τη διαφορά της από την ανταγωνίστρια Ντάμπαρτον να παραμένει στους πέντε βαθμούς, με μόλις τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου. Καμία εκ των δύο δεν πείθει, δίνουμε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους λόγω του κινήτρου επιβίωσης που τους διακατέχει, αν και το σωστά μοιρασμένο σετ δε μας αφήνει περιθώρια για κάτι παραπάνω.

2264. ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ - ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ

Δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη κόντρα στη Ρέιθ Ρόβερς (2-3) η Ντάμπαρτον (ρεκόρ 9-6-18), χάνοντας έτσι την ευκαιρία να πραγματοποιήσει τεράστιο βήμα για αποφυγή των πλέι-άουτ. Χωρίς άμεσο βαθμολογικό κίνητρο η Σεντ Μίρεν (ρεκόρ 11-8-15), παρόλα αυτά δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να κάμψει την αντίσταση της Μόρτον (3-1). Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον , δύσκολα θα κινδυνεύσουν οι γηπεδούχοι, όμως θέλουν να ηρεμήσουν μια ώρα αρχύτερα, γεγονός που μας σπρώχνει προς τα αριστερά.

2256. ΜΠΡΕΧΙΝ – ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ

Προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στη Λιγκ 1 Σκωτίας. Ένα πρώτο ημίχρονο βγαλμένο από τη φαντασία πραγματοποίησε η Μπρέχιν (ρεκόρ 10-6-18) στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ντεφορμέ πλην πάντα δυνατή, Πίτερχεντ, πέτυχε τέσσερα γκολ, δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στην επανάληψη, με το τελικό 5-1 να εκτοξεύει στα ύψη την ψυχολογία της ενόψει της τελευταίας στροφής. Με εμφατικό τρόπο ξεπέρασε το εμπόδιο της πρωτοπόρου Ντανφέρμλιν (4-1) η Στρανράερ (ρεκόρ 14-6-14), η οποία χάρις σε αυτήν τη νίκη και σε συνδυασμό με το στραβοπάτημα της ανταγωνίστριας Άλμπιον, σφράγισε ουσιαστικά την κατάκτηση της προνομιούχου 4 θέσης. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται αμφότερες, με μοναδική διαφορά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι παίζουν για τη σωτηρία τους, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι κρατούν στα χέρια τους τη συμμετοχή στα πλέι-οφ. Το παλεύει στην έδρα της η Μπρέχιν (7-4-6), θεωρούμε πως αξίζει να εμπιστευτούμε το κίνητρο επιβίωσης της, με το 1Χ να πληρώνει 1,70 ( Stoiximan) , ενώ για τους πιο τολμηρούς επιλογή μπορεί να αποτελέσει και ο άσσος Draw No Bet (2,30 / Stoiximan).

2254. ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ – ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ

Σπουδαίο διπλό επί της ουραγού Φόρφαρ (0-2) πήρε η Ερντρι (ρεκόρ 12-7-15), ξεφεύγοντας έτσι οριστικά τον κίνδυνο. Ήττα-σοκ με το εμφατικό 4-1 γνώρισε η Ντανφέρμλιν (ρεκόρ 23-7-4) από τη Στρανράερ, χωρίς βέβαια να επηρεάζεται στο ελάχιστο, καθώς έχει εδώ και καιρό εξασφαλίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ, που αυτή συνεπάγεται. Ουσιαστικά χωρίς βαθμολογικό κίνητρο θα αγωνιστούν οι φιλοξενούμενοι, καθώς μόνο με ένα μικρό θαύμα θα καταφέρουν να εισέλθουν στην πρώτη τετράδα, η οποία απέχει πέντε βαθμούς με δύο αγωνιστικές να απομένουν για το πέσιμο της καρό σημαίας. Δεν έχουν λόγο να παίξουν κλειστά οι δύο ομάδες, αναμενόμενα χαμηλά τόσο το over 2,5, όσο και το GG, σε αποδόσεις διπλασιασμού παίζεται ο συνδυασμός τους.

2257. ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ – ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ

Στις τέσσερις αγωνιστικές (3-1-0) διεύρυνε το αήττητο σερί της η Κάουντενμπιθ (ρεκόρ 11-6-17), η οποία κατάφερε να φύγει αλώβητη από την έδρα της Άλμπιον Ρόβερς (0-0) και να διατηρηθεί στο +3 από τη ζώνη των πλέι-άουτ. Εκ διαμέτρου αντίθετη η πορεία που διαγράφει εσχάτως η Στενχάουσμιουρ (ρεκόρ 10-7-17), το κερασάκι στην τούρτα ήταν ο εντός έδρας διασυρμός από την Έιρ (0-4), που την έβαλε για τα καλά σε περιπέτειες. Έχουν προβάδισμα οι γηπεδούχοι, τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως θα στραφούμε στο 1,90 του άσσου σε ένα ματς ζωής και θανάτου. Δεδομένης της κρισιμότητας της αναμέτρησης, υψηλό φαίνεται το 2,20 (Bet365) που πληρώνει το under 2,5, παρά την επιθετική φύση αμφότερων.

2255. ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ – ΦΟΡΦΑΡ

Δεν κατάφερε να κάμψει το εμπόδιο της φορμαρισμένης Κάουντενμπιθ η Άλμπιον Ρόβερς (ρεκόρ 11-10-13), παραχώρησε λευκή ισοπαλία στην έδρα της και πλέον, η τετράδα μοιάζει με άπιαστο όνειρο. Αν μη τι άλλο όταν έχουν προηγηθεί η νίκη επί της Πίτερχεντ (2-0) και η ισοπαλία με την πρωτοπόρο Ντανφέρμλιν (2-2 εκτός), τότε η εντός έδρας αποτυχία κόντρα στην Ερντρι (0-2) δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί μεγάλο πισωγύρισμα για τη Φόρφαρ (ρεκόρ 8-10-16). Πλέον τα πράγματα έχουν δυσκολέψει σημαντικά, μιας και βρίσκεται μόνη στον πάτο της βαθμολογίας, έχοντας δύο βαθμούς λιγότερους από την προτελευταία, Μπρέχιν, και τρεις από τη σωτηρία. Δεν έχουν άλλη επιλογή από το να ανοιχθούν οι φιλοξενούμενοι, γεγονός που μας προϊδεάζει για πολλά γκολ, όμως ο ιδιαίτερος χαρακτήρας της αναμέτρησης μας οδηγεί στο πάσο. Σκέψεις για στήριξη της Φόρφαρ, αλλά αφενός οι διαβασμένες αποδόσεις, αφετέρου οι επιδόσεις της στα εκτός (3-7-7), δεν αφήνουν περιθώρια.

2258. ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ – ΕΪΡ

Άλλη ομάδα είναι τον τελευταίο καιρό η Πίτερχεντ (ρεκόρ 16-11-7), με το καλύτερο πιθανό σενάριο να τη θέλει να έχει χαλαρώσει υπέρ του δέοντος, μιας και σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να ψάξει αμέσως αντίδραση ενόψει πλέι-οφ. Απέναντι στην ουραγό Μπρέχιν γνώρισε κάτι παραπάνω από την τρίτη διαδοχική της ήττα, με το διασυρμό (5-1) να δημιουργεί ερωτηματικά. Το χειρότερο όλων είναι πως είδε την προσεχή της αντίπαλο, Έιρ, να την πλησιάζει μόλις στο ένα βαθμό. Η τελευταία φαίνεται πως άφησε πίσω της το αγωνιστικό ντεφορμάρισμα του τελευταίου μήνα, ξεσπώντας για τα καλά στην έδρα της μαχόμενης για αποφυγή του υποβιβασμού, Στενχάουσμιουρ (0-4). Αντίθετη πορεία διαγράφουν εσχάτως οι δύο ομάδες, από τη μία η Πίτερχεντ πέρασε από το αήττητο σερί 19 αγωνιστικών στις τρεις διαδοχικές αποτυχίες, ενώ από την άλλη η Έιρ βλέποντας επιτέλους ευάλωτη την αντίπαλο της, προσπαθεί να την προσπεράσει. Το μομέντουμ έχουν ξεκάθαρα οι φιλοξενούμενοι, όμως δεν είναι καθόλου απίθανο την κρίσιμη στιγμή να βγάλουν αντίδραση οι γηπεδούχοι. Καλύτερα να μην μπλέξουμε με σημείο, προτιμότερη επιλογή μοιάζει το combo GG & over 2,5 (1,95 / Stoiximan).

2261. ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ – ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ

Προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας στη Λιγκ 2 Σκωτίας. Δεν έχει τέλος η κατηφόρα για την Αρμπρόουθ (ρεκόρ 11-5-18), η οποία δίνει την εντύπωση πως γλίτωσε τον υποβιβασμό μόνο και μόνο επειδή δεν ήταν τόσο κακή όσο η Ιστ Στέρλινγκ. Στο τελευταίο, παρότι προηγήθηκε στο 69’, τελικά κατάφερε να δεχθεί δύο τέρματα σε διάστημα δέκα λεπτών, γνωρίζοντας έτσι την τρίτη διαδοχική ήττα και την έβδομη στα εννέα τελευταία (2-0-7). Μακριά από τις νίκες εδώ και έξι αγωνιστικές (0-4-2) βρίσκεται η Μοντρόουζ (ρεκόρ 10-9-15), απέναντι στη Στέρλινγκ Άλμπιον κρατούσε το «τρίποντο» στα χέρια της, μέχρι να δεχθεί την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό (1-1 εντός). Σε κακή κατάσταση βρίσκονται αμφότερες, με τις άμυνες να αποτελούν το βασικό πρόβλημα. Έχει τύχη ο συνδυασμός GG & over 2,5 (1,97 / Stoiximan ), ενώ εντύπωση προκαλεί ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων στην κατάσταση που βρίσκονται, γεγονός που δημιουργεί σκέψεις για κόντρα και Χ2 (1,91 / Stoiximan).

2259. ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ - IΣΤ ΦΑΪΦ

Άργησε αλλά τουλάχιστον ξύπνησε η Μπέργουικ (ρεκόρ 13-7-14), με τεράστια ανατροπή ξεπέρασε και το εμπόδιο της Αρμπρόουθ (1-2), αν κι αυτό μικρή σημασία έχει μπροστά στις νίκες που προηγήθηκαν επί των Έλγκιν (2-0) και Κλάιντ (3-0). Η πιο γλυκιά ισοπαλία ήταν για τη Φάιφ (ρεκόρ 18-7-9) αυτή στην έδρα της ανταγωνίστριας Κλάιντ (0-0), καθώς εξασφάλισε και μαθηματικά την απευθείας άνοδο στη Λιγκ 1. Αμφότερες τα πηγαίνουν εξαιρετικά και μπορεί να μην έχουν πλέον βαθμολογικό κίνητρο, αλλά με την ψυχολογία στα ύψη, είναι ικανές να προσφέρουν ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και πολλά γκολ. Σχετικά χαμηλά το αμφίσκορο (1,62), 2,00 πληρώνει ο συνδυασμός του με over 2,5, ενώ δεν αποκλείεται στο τέλος της ημέρας, αμφότερες να είναι ευχαριστημένες με το βαθμό της καλοπληρωμένης ισοπαλίας (3,60).

2260. ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ – ΕΛΓΚΙΝ

Παρόλο που είναι εδώ και καιρό μαθηματικά υποβιβασμένη, η Ιστ Στέρλινγκ (ρεκόρ 9-4-21) βρήκε τον τρόπο να κάνει τη ζημιά στη μαχόμενη για είσοδο στην πρώτη τετράδα, Άνναν (1-3), χωρίς βέβαια η εν λόγω επικράτηση να έχει το παραμικρό αντίκρισμα. Ούτε τώρα κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης η Έλγκιν (ρεκόρ 15-8-11), η οποία είχε την ευκαιρία να αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την τετράδα, όμως απέτυχε να κάμψει την αντίσταση της ανταγωνίστριας Κουίνς Παρκ (1-1 εντός). Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν η πρόσφατη επικράτηση των γηπεδούχων ήταν απλώς ένα ξέσπασμα ή κάτι παραπάνω, αλλά όπως και να έχει, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη στο μυαλό τους. Αναμενόμενα χαμηλά το διπλό (1,40), προτιμότερος ο συνδυασμός του με under 3,5 (2,35 / Stoiximan), καθώς περιμένουμε από την Έλγκιν να είναι πολύ προσεκτική στα μετόπισθεν.

2262. ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ – ΚΛΑΪΝΤ

Αήττητη για πέμπτη συνεχή αγωνιστική παρέμεινε η Κουίνς Παρκ (ρεκόρ 14-11-9) στο ντέρμπυ με την Έλγκιν (1-1 εκτός), όμως οι ισοπαλίες είναι περισσότερες από τις νίκες, γεγονός που δεν της επέτρεψε να ξεφύγει. Άξιο αναφοράς το ότι έχει βγάλει μακράν τις περισσότερες μοιρασιές του πρωταθλήματος από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Και τις τελευταίες ελπίδες της για απευθείας άνοδο έχασε η Κλάιντ (ρεκόρ 16-6-12) με τη λευκή εντός έδρας ισοπαλία που παραχώρησε στην πρωτοπόρο Φάιφ, παραμένοντας για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από τις νίκες (0-2-2). Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας αναμέτρηση, αρκεί απλώς να αναφέρουμε πως η 2 θέση απέχει μόλις ένα βαθμό από την 5, με την τετράδα να αποτελεί πλέον το μοναδικό στόχο για αμφότερες. Δεν είναι άξια εμπιστοσύνης στο σπίτι της η Κουίνς Παρκ (6-5-6), αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνει να πατάει καλύτερα από την προσεχή αντίπαλο της. Αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο της μοιρασιάς (3,45), όμως θα προτιμήσουμε την επιλογή του καλοπληρωμένου under 2,5 (2,20 / Bet365), αδυνατώντας να κλείσουμε τα μάτια σε μια τέτοια απόδοση όταν το ματς έχει χαρακτήρα ζωής και θανάτου. Στα θετικά τα φετινά 22/34 under 2,5 των γηπεδούχων, ενώ ούτε η Κλάιντ αποτελεί παράδειγμα ομάδας με επιθετική νοοτροπία (18/34).

2263. ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ

Τρίτη ισοπαλία στη σειρά σημείωσε η Στέρλινγκ Άλμπιον (ρεκόρ 12-9-13), αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Μοντρόουζ (1-1 εκτός), ήττα-σοκ από την υποβιβασμένη Ιστ Στέρλινγκ γνώρισε στην προσπάθεια εισόδου στην τετράδα η Άνναν Αθλέτικ (ρεκόρ 15-8-11), μπαίνοντας έτσι για τα καλά σε περιπέτειες. Μονόπλευρο το βαθμολογικό κίνητρο, οι φιλοξενούμενοι «καίγονται» για τη νίκη, το θέμα είναι κατά πόσο θα έχουν μείνει ανεπηρέαστοι από μια τέτοια αποτυχία. Όπως και να έχει, όταν βρίσκουμε το διπλό στο 2,30, κόντρα σε μια βαθμολογικά αδιάφορη ομάδα, τότε δεν μπορούμε παρά να στηρίξουμε το κίνητρο των φιλοξενούμενων.

2270. ΓΚΕΦΛΕ – ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ

Απογοητεύει ως τώρα η Γκέφλε, μετράει μόλις 1-1-2 στο πρωτάθλημα, με τα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια της να είναι ισάριθμες ήττες, δείχνει ότι χρειάζεται ακόμα δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Η νεοφώτιστη Έστερσουντ αντιθέτως έχει μπει φουριόζα στη χρονιά, στο 2-1-1 ο απολογισμός της, έρχεται από δυο κολλητές νίκες, ενώ μακριά από το σπίτι της παραμένει αήττητη (1-1 με Χάμαρμπι, νίκη με 2-1 επί της Φάλκενμπεργκ). Σε αποδόσεις φαβορί προσφέρεται η νίκη των φιλοξενούμενων, δεν είναι και ό,τι πιο συνηθισμένο μια νεοφώτιστη να θεωρείται φαβορί σε εκτός έδρας παιχνίδι από την 5η μόλις αγωνιστική, ωστόσο δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στη Γκέφλε ώστε να πάμε στην κόντρα, γι αυτό και θα προτιμήσουμε να απέχουμε από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

2271. ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ

Με την ψυχολογία στα ύψη πλέον η Χάμαρμπι, πήρε σπουδαίο διπλό (3-1) στο ντέρμπι επί της μέχρι πρότινος ανίκητης Τζουργκάρντεν, πετυχαίνοντας παράλληλα τη δεύτερη κολλητή νίκη της στο πρωτάθλημα, έπειτα από το επίσης εντυπωσιακό 5-1 επί της Χέλσινγκμποργκ. Η νεοφώτιστη Γιόνσεπινγκ εντυπωσιάζει με τη μέχρι τώρα παρουσία της, μετράει 3-0-1 για την ώρα, κερδίζοντας μεταξύ άλλων και την επίδοξη πρωταθλήτρια Μάλμε. Σε καλό φεγγάρι βρίσκονται αμφότερες, κάπως χαμηλό μας φαίνεται το 1,80 στον άσο, αλλά η Χάμαρμπι δεν κοντράρεται εύκολα αυτή την περίοδο, καλύτερα να μείνουμε μακριά από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

2272. ΦΡΕΪ – ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την έδρα της Ντέγκερφορς η Φρέι (2-2), μετράει για την ώρα 1-1-1, με τη συνολική της παρουσία να είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, στο μοναδικό ματς που έδωσε ως τώρα στο γήπεδό της επικράτησε με 2-1 της Ασιρίσκα. Έπειτα από δυο νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, η Άνγκελχολμς γνώρισε την ήττα με 0-1 στο τοπικό ντέρμπι από την ισχυρή Χάλμσταντ, το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στις καθυστερήσεις. Καλά τα πρώτα δείγματα γραφής των δυο αντιπάλων, δύσκολα βγαίνει άκρη στη μεταξύ τους συνάντηση, υποψιασμένες και οι τιμές στα λίγα τέρματα που δείχνουν να ευνοούνται από την αγωνιστική φιλοσοφία των φιλοξενούμενων (3/3 under 1,5 μέχρι στιγμής).

2287. ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ – ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ

Με 5 αγωνιστικές να απομένουν και την απόσταση από την παραμονή να βρίσκεται στους 10 πόντους έπειτα από τις δύο «κολλητές» νίκες που σημείωσε, η Μπάνικ (3-1-8 εντός) διατηρεί ζωντανές τις λίγες ελπίδες της για να διατηρηθεί στα μεγάλα σαλόνια. Με χαρακτηριστική άνεση ξεπέρασε το εμπόδιο της Ζιχλάβα η Λίμπερετς (4-4-4 εκτός) και έκανε ακόμα ένα βήμα προς την ευρωπαϊκή έξοδο. Δύσκολα θα την πατήσει η Σλόβαν, αφού είναι ανώτερη και πιο έμπειρη ομάδα, με το διπλό να έχει τον πρώτο λόγο.

2289. ΖΙΧΛΑΒΑ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ

Αναμενόμενη ήττα γνώρισε στην έδρα της Λίμπερετς η Ζιχλάβα (4-5-3 εντός), χάνοντας με 2-0 και βρίσκεται πια στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Ισόβαθμή της είναι η Μποέμιανς (0-6-6 εκτός), η οποία κράτησε στο 2-2 τη Σπάρτα στο τοπικό ντέρμπι την προηγούμενη αγωνιστική και πήρε ψυχολογία τόσο με το αποτέλεσμα, όσο και με την πολύ καλή εμφάνιση. Παρότι απομένουν ακόμα πέντε αγωνιστικές και ίσως είναι νωρίς να μιλάμε για βολικές ισοπαλίες, θεωρούμε πως το συγκεκριμένο σημείο μπορεί να προκύψει και αγωνιστικά, αφού ελάχιστα πράγματα χωρίζουν τις δύο ομάδες.

2288. ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ – ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ

Το βαρύ 6-1 από τη Ντούκλα πλήγωσε ανεπανόρθωτα τη Γιάμπλονετς (4-6-2 εντός), η οποία έτσι κι αλλιώς πραγματοποιεί μία μετριότατη σεζόν, μένοντας από νωρίς χωρίς κανένα στόχο στο πρωτάθλημα, αλλά την Τετάρτη αντιμετωπίζει τη Σπάρτα Πράγας για τα ημιτελικά του κυπέλλου και έχει την ευκαιρία να σώσει τη χρονιά. Λίγο ψηλότερα από αυτή βρίσκεται η Σλοβάτσκο (2-2-8 εκτός), όμως τελευταία δεν πατάει καλά, έχοντας ρεκόρ 1-0-3 στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Αδιάφορο το παιχνίδι, αλλά οι αποδόσεις της κόντρας του άσου προκαλούν, αφού η Γιάμπλονετς έχει να σκέφτεται το κύπελλο.

2508. ΛΑΜΙΑ 1964 – ΤΡΙΚΑΛΑ

Η Λαμία (10-3-0 εντός) δεν έχει πλέον στόχους στο πρωτάθλημα και απλά παίζει και περιμένει να τελειώσει η σεζόν για να προετοιμαστεί για την επόμενη. Τα Τρίκαλα (4-5-4 εκτός) κέρδισαν με 1-0 τον Αχαρναϊκό και συνεχίζουν να παλεύουν για την τρίτη θέση που ίσως δώσει άνοδο. Είναι καλύτερη ομάδα και θέλουμε να στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους, αλλά ακόμα δεν έχουμε αποδόσεις.

2284. AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Εκτός τελικού κυπέλλου έμεινε η ΑΕΚ, καθώς αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Ομόνοια (0-0 έληξαν και τα δυο ματς), θα επιδιώξει τώρα να εξαντλήσει τις ελπίδες της για τον τίτλο, αν και το -4 από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ φαντάζει δύσκολο να καλυφθεί. Η Ανόρθωση έχει χάσει σημαντικό έδαφος από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, αφού έχει κερδίσει μόνο ένα από τα έξι παιχνίδια της στα πλέι-οφ (1-1-4). Προς αποφυγή το 1,40 του άσου για την ανώτερη αλλά απογοητευμένη ΑΕΚ, δεν μας ψήνει όμως ούτε η Ανόρθωση για να σκεφτούμε την κόντρα.

2286. ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΑΠΟΕΛ

Το μεγάλο ντέρμπι της χώρας είναι το ματς αυτό. Με την ψυχολογία στα ύψη η Ομόνοια, έπειτα από την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου σε βάρος της ΑΕΚ στα πέναλτι, έχει ανεβάσει στροφές και στο πρωτάθλημα, μετράει 4-0-2 στα πλέι-οφ και έχει περάσει στην τρίτη θέση. Εκτός τελικού κυπέλλου έμεινε αντιθέτως ο ΑΠΟΕΛ, ηττήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι από τον Απόλλωνα, στρέφει πλέον την προσοχή του αποκλειστικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εκεί διατηρεί απόσταση τεσσάρων βαθμών από τη δεύτερη ΑΕΚ και μετράει 4-2-0 στα παιχνίδια των πλέι-οφ. Χωρίς τον Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο θα συνεχίσουν οι πρωτοπόροι, ο αποκλεισμός από το κύπελλο δρομολόγησε εξελίξεις και το βράδυ της Πέμπτης αποτέλεσε οριστικά παρελθόν. Πολύ ιδιαίτερο ματς και λόγω του χαρακτήρα ντέρμπι που έχει αλλά και λόγω της επιβάρυνσης που θα έχουν οι δυο ομάδες από τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια τους που έφτασαν μέχρι τα πέναλτι, θολώνει ακόμα περισσότερο το τοπίο έπειτα από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε εδώ.

----. ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Τυπική η παρουσία της Σαλαμίνας στα πλέι-οφ, μετράει για την ώρα 6/6 ήττες, περιμένει απλά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Ο Απόλλων έρχεται από μεσοβδόμαδο θρίαμβο, πέταξε εκτός τελικού κυπέλλου τον ΑΠΟΕΛ στα πέναλτι (με 1-1 ολοκληρώθηκαν και τα δυο ματς) και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στην Ομόνοια. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην τέταρτη θέση, με απολογισμό 2-3-1 στα πλέι-οφ (6/6 GG & over 2,5). Παντελώς αδιάφορη η Σαλαμίνα, εύκολα ή δύσκολα περιμένουμε από τον Απόλλωνα να φτάσει στη νίκη.

----. ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ – ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ

Μετά τη νίκη επί της Βολουντάρι, ήρθε και η ισοπαλία στην έδρα της Ιάσι για την Τιμισοάρα (5-3-8 εντός), η οποία πήρε βαθειά ανάσα για το δεύτερο γύρο των πλέι-άουτ. Σπουδαίο διπλό κόντρα στη Βολουντάρι πανηγύρισε η Κονκόρντια (3-4-9 εκτός) και βρίσκεται ισόβαθμη με τη Μποτοσάνι στη θέση των μπαράζ. Καθοριστικό ματς, αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες και όποιος το θέλει περισσότερο να το πάρει. Δε μπλέκει κανείς εύκολα με σημείο σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

2577. ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ – ΠΟΡΤΟ

Πολύτιμο βαθμό απέσπασε η Ακαδέμικα στην έδρα της Μπελενένσες με 1-1, μπορεί να παρέμεινε κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, αλλά δεν έχασε την επαφή της με τις ομάδες που προπορεύονται, προβληματίζει πάντως με την αγωνιστική της εικόνα, αφού έχει φτάσει να μετράει μόλις ένα τρίποντο στις τελευταίες 13 αγωνιστικές (1-5-7). Επιστροφή στις νίκες για την Πόρτο έπειτα από δυο κολλητές ήττες, με το 4-0 επί της Νασιονάλ, είναι πρακτικά αδιάφορη στο πρωτάθλημα αφού δεν μπορεί να πάει πάνω από την τρίτη θέση, ο μόνος τρόπος για να γλυκάνει κάπως τον κόσμο της είναι να φτάσει στην κατάκτηση του κυπέλλου (στα τέλη Μαΐου ο τελικός με τη Μπράγκα). Μονόπλευρο στην ουσία το κίνητρο, παρόλα αυτά δεν πάει εύκολα το χέρι υπέρ της Ακαδέμικα απέναντι στους «Δράκους», μόνο προς το καλοπληρωμένο GG στο 2,10 της Bet365 μπορεί να κοιτάξει κανείς, με την Πόρτο να δέχεται γκολ στις 6/7 πιο πρόσφατες εξόδους της και την Ακαδέμικα να σκοράρει στα 10/12 τελευταία στην έδρα της.

2300. ΤΟΥΛΟΥΖ – ΛΥΩΝ

Με ανεβασμένο το ηθικό συνεχίζει η Τουλούζ που έχει βρει ξανά την αυτοπεποίθηση της με την έλευση του Ντυπρά (3-2-1 ρεκόρ, 12-3 τέρματα). Εξακολουθεί όμως να βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης και στο -3 από τη σωτηρία της. Η Λυών είναι αήττητη στα επτά τελευταία (5-2-0) και δίνει τη δική της μάχη για να «κλέψει» το δεύτερο εισιτήριο για απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Επιπλέον έχει να αντιμετωπίσει και την κάκιστη παράδοση στην Τουλούζη αφού δεν κέρδισε εκεί σε καμία από τις εννέα προηγούμενες επισκέψεις της από το 2005 και μετά (0-3-6). Απρόβλεπτο ως προς το νικητή, καλύτερη σκέψη τοoverπου πληρώνει 1,80 στην Bet365αφού αμφότερες θα κυνηγήσουν το τρίποντο της νίκης. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2509. ΛΑΡΙΣΑ ΑΕΛ - ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904

Πρωτοπόρος η Λάρισα (12-0-2 εντός) μετά τη λευκή ισοπαλία με την Κέρκυρα εκτός έδρας. Πριν από αυτό το Χ είχε επτά σερί νίκες και πιστεύουμε ότι με ανάλογα αποτελέσματα θα συνεχίσει και τώρα. Η Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση και δεν πιστεύουμε ότι θα κόψει βαθμούς από την ΑΕΛ, δίκαια χαμηλά ο άσος.

2808. ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ - ΟΥΝ.ΤΣΙΛΕ

Μεγάλο ντέρμπι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους γηπεδούχους, ήταν να διεξαχθεί την προηγούμενη εβδομάδα αλλά αναβλήθηκε. Έχασε την ευκαιρία να αποσπαστεί περισσότερο από τους διώκτες της η Κατόλικα, χάνοντας εκτός έδρας κόντρα στην Αρίκα με 3-2. Παρά τα εσωτερικά προβλήματα κατάφερε να πάρει τη νίκη η Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε στο τελευταίο παιχνίδι της με 2-1 κόντρα στην Ικίκε. Καλύτερη ομάδα η Κατόλικα, με το κίνητρο να είναι μονόπλευρο. Θα πάμε με τον άσο, ενώ τα πολλά γκολ επίσης αποτελούν επιλογή.

2301. ΣΙΟΝ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ

Από μεγάλη νίκη 2-1 επί της Γκρασχόπερς προέρχεται η Σιόν (9-1-5) η οποία παρέμεινε για τέταρτο σερί παιχνίδι αήττητη (2-2-0) και παράλληλα αύξησε τη διαφορά από τους διώκτες της στους τέσσερις βαθμούς. Νίκη 2-1 επί της Τουν πανηγύρισε η Λουγκάνο (2-3-9) η οποία παρέμεινε μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και τη τελευταία Βαντούζ. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, καμία όμως απολύτως στοιχηματική αξία στον άσο.

2307. ΜΠΡΑΝ – ΣΟΓΚΝΤΑΛ

Με άγριες διαθέσεις έχει επιστρέψει στην κατηγορία η Μπραν, μετράει για την ώρα 3-2-1, βγάζοντας μάλιστα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, την Τετάρτη πέρασε από την έδρα της ισχυρής Βίκινγκ με 1-0. Από δυο κολλητές ήττες έρχεται η Σόγκνταλ, δύσκολες οι αποστολές που κλήθηκε να βγάλει εις πέρας (Στρόμσγκοντσετ εκτός, Οντ εντός), δείχνει ιδιαίτερη προσήλωση στην άμυνα στο ξεκίνημα της χρονιάς (2-1-3, 5/6 NG & under 2,5). Φαβορί για τη νίκη η Μπραν, που έχει πλέον άριστη ψυχολογία, σωστό μας φαίνεται το 1,95 του άσου στον Stoiximan , κοιτάμε και προς τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1, αφού οι δυο ομάδες οδηγούν τα ως τώρα παιχνίδια τους σε χαμηλό τέμπο.

2313. ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ – ΤΑΡΑΓΟΝΑ

Τοπικό ντέρμπι της Καταλονίας. Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την έδρα της Νουμάνθια η Γιαγκοστέρα, βρίσκεται πια στο -5 από τη σωτηρία και μπροστά στο κοινό της έχει συμπληρώσει τρεις σερί νίκες και συνολικά τέσσερις στα πιο πρόσφατα πέντε από αυτά. Για τρίτο ματς χωρίς τρίποντο έμεινε η Ταραγόνα (0-2-1) έπειτα από το 0-0 με την Οβιέδο, διατηρεί ωστόσο τη θέση της εντός των πλέι-οφ, πριν από την τελευταία της έξοδο (έχασε με 0-2 από την Ουέσκα) είχε μείνει αήττητη στις προηγούμενες επτά (2-5-0). Πολύ δύσκολο για εκτίμηση ματς, όπως άλλωστε αποτυπώνεται και από τα σχεδόν ισορροπημένα σετ που κυκλοφορούν, είναι και ειδικού χαρακτήρα ως ντέρμπι, αν έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξουμε, θα δίναμε ένα κλικ παραπάνω στους γηπεδούχους που φαίνεται να βρίσκονται σε λίγο καλύτερο φεγγάρι, ωστόσο η ενδεδειγμένη επιλογή εδώ δείχνει να είναι το πάσο.

2312. ΟΒΙΕΔΟ – ΟΥΕΣΚΑ

Πολύτιμος ο βαθμός που απέσπασε η Οβιέδο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ταραγόνα (0-0), κρατιέται εντός της προνομιούχου εξάδας, κυρίως χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ως τώρα στο γήπεδό της (10-4-2 εντός). Η Ουέσκα γνώρισε την πέμπτη της ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια της (1-0-5) κατά την υποδοχή της Κόρδοβα, χάνοντας τελικά με 0-2, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει μετά από καιρό εντός της επικίνδυνης ζώνης. Εξαιρετική μπροστά στο κοινό της η Οβιέδο, είναι το φαβορί για τη νίκη απέναντι σε μια ντεφορμέ αντίπαλο, δεν υπάρχει όμως κάποια ευκαιρία στις τιμές που κυκλοφορούν για τον άσο, γι αυτό και δεν θα ασχοληθούμε παραπάνω.

2310. ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ – ΧΙΡΟΝΑ

Άμεση επιστροφή στις ήττες για την Αλμπαθέτε, καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Τενερίφης (0-1), βρίσκεται πια στο -5 από τη σωτηρία, αφού μετράει μόλις δυο τρίποντα στις 14 τελευταίες αγωνιστικές (2-3-9). Η Χιρόνα έπειτα από το εντός έδρας 1-0 επί της Αλαβές πλησίασε σε απόσταση βολής τη ζώνη των μπαράζ (-3), έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στα 14 πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος (7-6-1). Καλά ζυγισμένα τα σετ με ελαφρύ φαβορί τους φιλοξενούμενους, μιας και η Αλμπαθέτε μετράει μόλις ένα τρίποντο στα εννέα τελευταία που έχει δώσει μπροστά στο κοινό της (1-4-4), περιμένουμε πάντως το παιχνίδι να κριθεί στις λεπτομέρειες και γι αυτό δεν θα ασχοληθούμε παραπάνω.

2311. ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ

Την ήττα με 0-2 γνώρισε στο τοπικό ντέρμπι με την Αλκορκόν η Λεγανές, παρόλα αυτά παρέμεινε σε θέση απευθείας ανόδου, βασιζόμενη κυρίως στην ισχυρή της έδρα, εκεί όπου έχει ηττηθεί μόλις μια φορά από το ξεκίνημα της σεζόν (10-6-1 εντός). Η Πονφεραντίνα υπέστη οδυνηρή εντός έδρας ήττα στο εξάποντο με την Αλμερία (1-3) και απέτυχε να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, ανεπαρκής η ως τώρα εκτός έδρας παρουσία της στο πρωτάθλημα (1-5-11 εκτός). Ανώτερη η Λεγανές, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, δεν μπορεί όμως να γίνει καμία κουβέντα για το 1,53 του άσου, ειδικά από τη στιγμή που έχουν προκύψει προβλήματα για τους γηπεδούχους στην άμυνα. Προχωράμε στο επόμενο.

2316. ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Με το διπλό στην έδρα της Μπουρσασπόρ, η Ακισάρ ξαναέγινε διεκδικήτρια ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, αγνοούσε τη νίκη για επτά αγωνιστικές προηγουμένως (0-4-3), ενώ και μπροστά στο κοινό της κέρδισε μόλις ένα από τα πιο πρόσφατα επτά παιχνίδια της (1-3-3). Διατήρησε το +5 από τη Φενέρ η Μπεσίκτας με το δύσκολο διπλό επί της Σιβασπόρ (1-2), αυτή ήταν η έκτη της νίκη στα πιο πρόσφατα επτά παιχνίδια της (6-0-1), δείχνει αποφασισμένη να πάει μέχρι το τέλος του δρόμου. Σε φιλόξενο έδαφος θα αγωνιστεί η Μπεσίκτας, η διοίκηση της Ακισάρ διέθεσε 10.000 εισιτήρια στους φιλοξενούμενους (το γήπεδό της έχει συνολική χωρητικότητα 17.000 θέσεων), είναι σαφώς το φαβορί για τη νίκη, αλλά δεν υπάρχει η παραμικρή αξία στο διπλό του 1,50, δεν θα μπλέξουμε εδώ.

2302. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ

Η Κλαμπ Μπριζ υπέστη δεύτερη σερί ήττα, αφού μετά την ήττα από την Άντερλεχτ έχασε και από την Γκενκ με 4-2, πλέον έπεσε από την κορυφή μετά από πολλούς μήνες και ψάχνει άμεση αντίδραση στο γήπεδο της με τη Ζούλτε που έχει ελάχιστες ελπίδες για κάτι καλό στα πλέι-οφ. Εμφανώς ανώτερη η γηπεδούχος που έχει εκπληκτική έδρα. Ο άσος βέβαια είναι μόλις στο 1,33.

2308. ΠΟΝΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ - ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ

Η Ποντμπεσκίτζιε (3-7-6 εντός) κέρδισε το εισιτήριο για τον όμιλο του πρωταθλητή, αλλά οι βαθμοί που επιστράφηκαν στη Λέχια την έστειλαν στα πλέι-άουτ και αυτό επηρέασε ολοφάνερα την ομάδα, η οποία έχει 2/2 ήττες και από το πουθενά βρίσκεται μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Αντίθετα, η Σλασκ (3-5-8 εκτός) διανύει περίοδο φόρμας, αφού έχει ρεκόρ 1-1-0 στα πλέι-άουτ, αγνοώντας την ήττα εδώ και έξι αγωνιστικές (3-3-0). Η ψυχολογία και η γενικότερη κατάσταση των δύο ομάδων μας ωθούν στην κόντρα του άσου.

2306. ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ – ΣΠΕΤΣΙΑ

Την κρισιμότερη στιγμή ξύπνησε η Βιτσέντζα, τρέχει αήττητο σερί πέντε αγώνων (3-2-0) και βγήκε εκτός της επικίνδυνης ζώνης, έρχεται μάλιστα και από 2/2 νίκες στο γήπεδό της, το οποίο αδυνατούσε να αξιοποιήσει ικανοποιητικά ως τώρα (4-9-5 συνολικά εντός). Ήττα με 0-1 για τη Σπέτσια στο κρίσιμο ματς με την Πεσκάρα, ήταν μόλις η δεύτερη φορά που έχασε εντός του 2016 (9-5-2), μακριά από το σπίτι της πάντως είναι αήττητη στις πιο πρόσφατες επτά εξόδους της (4-3-0). Κακό σταύρωμα, καθώς αμφότερες βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ για τους φιλοξενούμενους εξακολουθεί να απουσιάζει ο αρχισκόρερ Νενέ (28 συμ./11 γκολ), ακριβώς στη μέση τα σετ, δεν χρειαζόμαστε κάτι άλλο για να πάμε πάσο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

----. ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ – ΜΤΚ

Προτελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας. Με τη μεγάλη νίκη επί της Φερεντσβάρος, η Βιντεότον (11-3-2 εντός) συγκέντρωσε 10 βαθμούς στα τελευταία 4 παιχνίδια της (3-1-0) και έπιασε στην τρίτη θέση τη Ντέμπρετσεν. Στο +2 από αυτές βρίσκεται η ΜΤΚ (2-7-6 εκτός), η οποία γνώρισε ήττα-σοκ από την Ακαδημία Πούσκας μεσοβδόμαδα και μπήκε σε περιπέτειες αναφορικά με την ευρωπαϊκή της έξοδο, αλλά κρατάει την τύχη στα χέρια της, αφού στο φινάλε υποδέχεται τη Βάσας. Δίνουμε το προβάδισμα στους γηπεδούχους λόγω του ότι είναι δυνατοί εντός έδρας, αλλά και αρκετά φορμαρισμένοι το τελευταίο διάστημα. Παρόλα αυτά, το 1,90 του άσου δε λέει όλη την αλήθεια για τη δυσκολία της αναμέτρησης.

----. ΠΑΞΙ – ΧΑΛΑΝΤΑΣ

Με πέντε ματς χωρίς νίκη (0-1-4), ήταν δεδομένο πως η Πάξι (9-3-4 εντός) θα έχανε τις ελπίδες της για την Ευρώπη, αλλά στο τελευταίο της ματς έδειξε τα δόντια της, αποσπώντας την ισοπαλία στην έδρα της Ούιπεστ που «καιγόταν» για βαθμούς. Από την άλλη, η Χαλάντας (6-4-6 εκτός) συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές αήττητη (3-2-0) και βρίσκεται στο -2 από την τρίτη θέση. Την τελευταία αγωνιστική οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν την αδιάφορη αλλά πρωταθλήτρια Φερεντσβάρος, οπότε θεωρητικά αν θέλουν να κυνηγήσουν την ευρωπαϊκή έξοδο, οφείλουν να περάσουν από το Πάξι. Η αξία βάσει κινήτρου και φόρμας είναι στο διπλό, το οποίο αποτελεί επιλογή των Young Guns .

----. ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ – ΝΤΙΣΓΚΙΡΙ

Αλλοπρόσαλλη ομάδα η Ντέμπρετσεν (9-3-4 εντός) το τελευταίο διάστημα, είναι μία του ύψους και μία του βάθους, με αποτέλεσμα να παλεύει ακόμα για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Για την ώρα βρίσκεται μαζί με τη Βιντεότον στην τρίτη θέση, αλλά υστερεί στην ισοβαθμία και η νίκη είναι απαραίτητη κόντρα στη Ντιοσγκόρ (2-5-9 εκτός), η οποία είναι αδιάφορη, αλλά στις τελευταίες έξι αγωνιστικές έχει μόλις μία ήττα (3-2-1). Λογικό φαβορί ο άσος, αλλά δε νομίζουμε πως θα είναι τόσο εύκολο το ματς για τους γηπεδούχους.

----. ΧΟΝΒΕΝΤ - ΜΠΕΚΕΣΑΜΠΕ ΕΛΟΡΕ

Σε ρυθμούς καλοκαιριού βρίσκεται εδώ και καιρό η Χόνβεντ (7-4-4 εντός), αφού δεν έχει κανένα κίνητρο στο πρωτάθλημα, μετρώντας ρεκόρ 1-0-3 στα τέσσερα τελευταία της ματς, κερδίζοντας μόνο την επίσης αδιάφορη Ντιοσγκόρ. Αδικείται από το 1-1 με τη Βάσας η Μπεκεσάμπε (3-4-9 εκτός), αλλά ακόμα διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία, ευρισκόμενη στο -2 από τη σωτηρία. Πάντως, ο στόχος της στο ματς θα πρέπει να είναι μόνο η νίκη, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με Βάσας και Πούσκας, οι οποίες παίζουν μαζί και ενδέχεται η ισοπαλία να μην της είναι αρκετή για να πάει ζωντανή στην τελευταία αγωνιστική, όπου φιλοξενεί την τρίτη Ντέμπρετσεν. Pregame οι αποδόσεις προκαλούν για στήριξη της Μπεκεσάμπε, με τον Betol να στηρίζει το διπλό DNB (Draw No Bet) .

----. ΒΑΣΑΣ – ΠΟΥΣΚΑΣ

Με μπόλικη δόση τύχης απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας η Βάσας (5-1-9 εντός) στην έδρα της Μπεκεσάμπε την Τρίτη, διατηρώντας ζωντανό το όνειρο της παραμονής. Η Ακαδημία Πούσκας (2-4-10 εκτός) έβγαλε τεράστιο διπλό στο σπίτι της ΜΤΚ με 0-1 και αν κερδίσει τη Βάσας, θα τη ρίξει κατηγορία, με την ίδια να σώνεται από τώρα, αν την ίδια ώρα δεν κερδίσει η Μπεκεσάμπε. Ματς-φωτιά στη μάχη της ουράς, οι αποδόσεις προκαλούν για ποντάρισμα στο Χ2, αλλά λόγω του ότι είναι το παιχνίδι της χρονιάς για τις δύο ομάδες, θα πάμε πάσο.

2318. ΕΒΕΡΤΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.

Τους κόπους μιας χρονιάς παίζουν στον πρώτο ημιτελικό του FA Cup Έβερτον & Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μοναδικός στόχος η κατάκτηση του τροπαίου για τους δύο αντιπάλους ώστε να σώσουν μ’ αυτόν τον τρόπο τη φετινή μέτρια χρονιά. Φαινομενικά σε καλύτερη κατάσταση οι «κόκκινοι διάβολοι» που όμως δεν θαμπώνουν με την παρουσία τους, ίσως το σετ αποδόσεων θα έπρεπε να είναι πιο μετρημένο μιας και μιλάμε για νοκ-άουτ αναμέτρηση. Μονόδρομος το 1Χ (2,00/Βet365) των τυπικά γηπεδούχων της Έβερτον. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2320. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΑΛΑΓΑ

Πριν τον μεγάλο ημιτελικό (Τετάρτη) στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπάγερν μεσολαβεί η αναμέτρηση με τη Μάλαγα. Η Ατλέτικο πέρασε με επιτυχία από το «Σαν Μαμές» στο δυσκολότερο τεστ που είχε να δώσει μέχρι το τέλος αλλά έχασε με τραυματισμό τον Γκοδίν τη στιγμή που λείπει ήδη ο Χιμένεθ. Έτσι το κέντρο άμυνας θα στελεχώσουν οι αναπληρωματικοί Σάβιτς και Ερνάντεζ που μέχρι στιγμής τα έχουν καταφέρει καλά. Δεν αναμένεται να κάνει μεγάλες αλλαγές ο Σιμεόνε αφού η κάθε απώλεια από εδώ και πέρα θα την θέσει εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Επιλογή τόσο του Betol όσο και των YoungGuns είναι ο συνδυασμός 1 &under3,5 (1,80 / Stoiximan) που οι «ροχιμπλάνκος» έχουν πληρώσει ουκ ολίγες φορές φέτος. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2319. ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ – ΦΟΛΚΕΡΚ

Προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας. Για πολλοστή φορά απέδειξε πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση η Ρέιθ Ρόβερς (ρεκόρ 17-7-10), η οποία παρότι βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, τελικά ξεπέρασε και το εμπόδιο της Ντάμπαρτον (2-3). Αυτή ήταν η έβδομη νίκη της στα εννέα τελευταία, έχοντας ξεχάσει τι σημαίνει ήττα (7-2-0). Διατεθειμένη να τα δώσει όλα ώστε να κατακτήσει τη 2 θέση της κανονικής περιόδου φαίνεται πως είναι η Φολκέρκ (ρεκόρ 18-12-4), η οποία πραγματοποίησε απίστευτη ανατροπή στην έδρα της ανταγωνίστριας, Χιμπέρνιαν (2-2). Οι φιλοξενούμενοι είδαν τους «χιμπς» να παίρνουν τεράστιο προβάδισμα νίκης, σημειώνοντας το 2-0 στο 81’, όμως οι ίδιοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, και με δύο τέρματα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (87’, 90’) «έκλεψαν» το βαθμό της ισοπαλίας, διατηρώντας παράλληλα ζωντανές τις ελπίδες για την προνομιούχο 2 θέση. Σκληρή μάχη αναμένεται να λάβει χώρα ανάμεσα σε δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, πρώτη σκέψη το εκατέρωθεν σκοράρισμα, με τις αποδόσεις να είναι βέβαια πετσοκομμένες. Ίσως αξίζει το ρίσκο η επιλογή της ισοπαλίας (3,55 / Stoiximan), παρόλο που ένα τέτοιο σενάριο θα ήταν καταστροφικό για τους φιλοξενούμενους.

2330. ΣΑΛΚΕ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Ένα από τα τελευταία της χαρτιά στην προσπάθεια να μπει στην πρώτη τετράδα παίζει η Σάλκε κόντρα στη Λεβερκούζεν. Οι «βασιλικοί μπλε» δεν είναι σε καλή κατάσταση, αγνοούν τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές, παίζοντας γενικά κακό ποδόσφαιρο. Αντίθετα, η Μπάγερ έφτασε τις πέντε διαδοχικές νίκες, με την εστία της να παραμένει απαραβίαστη για 574’, επίδοση ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας. Πήραν φόρα οι «ασπιρίνες» και με τα τωρινά δεδομένα, φυσιολογικά δίνονται φαβορί στο Γκελζενκίρχεν, με το -0,25 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2,05 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2327. ΑΛΤΑΧ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Από λευκή ισοπαλία στην έδρα της Μάτερσμπουργκ προέρχεται η Άλταχ (7-2-6 εντός) η οποία με τρεις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Ακόμα μια νίκη για την πρωτοπόρο Σάλτσμπουργκ (4-8-3 εκτός) η οποία επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Ριντ, στους έξι πλέον η διαφορά από τη δεύτερη Ραπίντ. Με νίκη οι φιλοξενούμενοι ουσιαστικά κλειδώνουν και το πρωτάθλημα, διπλό, φυσικά σε αρκετά χαμηλές αποδόσεις.

2329. ΡΙΝΤ - ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤ.

Άμεση επιστροφή στις ήττες για τη Ριντ (8-2-5 εντός) η οποία μετά και τη νίκη 1-0 επί της Μάτερσμπουργκ έχασε δίκαια 2-1 στην έδρα της Σάλτσμπουργκ παραμένοντας πέντε βαθμούς πάνω από την τελευταία θέση. Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 στην ουραγό Γκρόντιγκ παραχώρησε η Αντμίρα διατηρείται πάντα ζωντανή στην κούρσα για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Καίγονται για βαθμούς οι δύο ομάδες, αρκετά καλή περίπτωση για live καθώς η αναμέτρηση της Γκρόντιγκ διεξάγεται την ίδια ώρα.

2328. ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ - ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ

Παλικαρίσια ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Αντμίρα απέσπασε η Γκρόντιγκ (5-5-5 εντός) η οποία θα δώσει ακόμα έναν τελικό με στόχο να προλάβει το τρένο της παραμονής. Από ήττα 1-0 στην έδρα της Στουρμ προέρχεται η ΒΑΚ Πέλετς (1-4-10 εκτός) η οποία βρίσκεται σε σχετικά άνετη βαθμολογική κατάσταση με τη διαφορά από τη σημερινή της αντίπαλο να βρίσκεται στους επτά βαθμούς. Τελευταίο χαρτί για τους γηπεδούχους οι οποίοι μπορούν να εκμεταλλευτούν και τις αρκετές απουσίες των φιλοξενούμενων, άσος.

2332. ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ

Έχοντας ως ήρωα τον τερματοφύλακά της, η Ρούμπιν (5-2-4 εντός) απέδρασε από την έδρα της Ουράλ με 0-1 και πήρε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη. Από την πρώτη εντός έδρας ήττα της έρχεται η Τέρεκ (3-6-3 εκτός) με την Κράσνονταρ να της σπάει το «κάστρο» και την ομάδα από το Γκρόζνυ να είναι απογοητευτική για δεύτερο σερί ματς μετά το 1-0 από την Ούφα. Δίχως κίνητρο είναι ουσιαστικά πλέον οι δύο ομάδες, αλλά η φόρμα τους μας οδηγεί στη στήριξη της έδρας.

2360. ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

«Κλάσικο» Σάντα Φε. Κόντρα στην Τίγκρε ήρθε η πρώτη εντός έδρας νίκη μετά τη δεύτερη αγωνιστική (0-1-2 έκτοτε) για την Ουνιόν (2-1-2 εντός), η οποία πραγματοποιεί μία μέτρια πορεία, βρισκόμενη στο μέσον του βαθμολογικού πίνακα. Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται η Κολόν (1-1-3 εκτός), έφτασε τις τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-2) με το 1-0 από τη Σαρμιέντο και μοιραία ο Ντάριο Φράνκο αποτελεί παρελθόν από την τεχνική της ηγεσία, με το Ρικάρντο Γιοχάνσεν να τον αντικαθιστά μέχρι νεοτέρας. Αν δεν είχαμε την αλλαγή προπονητή στους φιλοξενούμενους, θα πηγαίναμε με τον άσο, ο οποίος πάντως δεν είναι στην απόδοση που θα έπρεπε για ένα τέτοιο ματς.

2355. ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ - ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ

«Σκόνταψε» κόντρα στη Μπελγράνο η Άρσεναλ (3-1-1 εντός) με το 3-3 να της αφήνει πικρή γεύση, αφού ήρθε στις καθυστερήσεις, ενώ παράλληλα χάθηκε και η ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή της πρώτης ζώνης. Αλέγκρο το στυλ της Ντεφένσα (2-0-3 εκτός), κάτι που είναι γνωστό εδώ και καιρό, αλλά σε δύσκολες έδρες, αυτό δεν της βγαίνει σε καλό, όπως αποδείχθηκε με στην ήττα με 3-1 από την Τουκουμάν, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές έχει μόλις μία νίκη (1-0-4). Πολύ πιο σοβαροί και σταθεροί οι γηπεδούχοι, τους στηρίζουμε με τον άσο Draw No Bet, επιλογή που βρίσκεται και στο πινακάκι των Young Guns, όπως και το over 2,25, το οποίο βασίζεται στον τρελό ρυθμό που δίνουν οι φιλοξενούμενοι στα παιχνίδια τους (8/11 over 2,5).

2583. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. - ΟΥΝ. ΜΑΔΕΪΡΑ

Πέντε συνεχόμενες νίκες έχει συμπληρώσει η Σπόρτινγκ, που δεν παρατάει το κυνήγι της πρωτοπόρου Μπενφίκα, 11 ματς χωρίς τρίποντο μετράει πλέον η Ουνιάο (0-3-8), η οποία έχει ηττηθεί στις 12/15 μέχρι στιγμής εξόδους της (1-2-12 εκτός). Άσος, χωρίς φυσικά την παραμικρή στοιχηματική αξία, αποκλειστικά από τις διαθέσεις των γηπεδούχων θα εξαρτηθεί η έκταση του σκορ.

2337. ΣΤΕΑΟΥΑ - ΒΙΤ. ΚΟΝΣΤΑΝΤΑ

Φτερά κάνει το πρωτάθλημα για τη Στεάουα (8-7-1 εντός) μετά και το 2-0 από την Άστρα, αφού η απόσταση από την κορυφή αυξήθηκε στους έξι βαθμούς, με το κλίμα να γίνεται ακόμα χειρότερο έπειτα από τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τη μισητή συμπολίτισσα Ντιναμό. Μακριά από την τετράδα (-9) η Βιτόρουλ (6-6-4 εκτός), τρέχει ένα σερί οκτώ αγωνιστικών χωρίς νίκη (0-2-6), με τον άλλοτε θρύλο του ρουμανικού ποδοσφαίρου και νυν προπονητή της, Χάτζι, να θεωρείται ως ο κύριος υπεύθυνος για την κατάρρευση της ομάδας, με αποτέλεσμα να αποτελέσει παρελθόν και ο Κάταλιν Άνχελ είναι ο αντικαταστάτης του ως το φινάλε της σεζόν. Δίκαια βρίσκεται στα τάρταρα ο άσος, η Στεάουα αν θέλει να ελπίζει σε πρωτάθλημα θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα ένα μεγάλο σερί νικών.

2339. ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ – ΛΟΚΕΡΕΝ

Στην προηγούμενη αγωνιστική έπαιξαν αντιμέτωπες στην έδρα της Λόκερεν που έχει μεγαλύτερο κίνητρο, αφού η Σιντ Τρούιντεν δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται για τα πλέι-οφ και η Λόκερεν κέρδισε με 1-0. Περιμένουμε παρόμοιο ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, το διπλό όμως είναι αρκετά χαμηλά για να παίξουμε πριν την έναρξη.

2338. ΚΟΡΤΡΑΪΚ - ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν πριν λίγες μέρες στην έδρα της Μπέβερεν και η Κορτράικ κέρδισε με 2-3, ήταν αρκετά ανώτερη και δίκαια πήρε το τρίποντο, παρότι είχε μείνει πίσω στο σκορ. Κέρδισε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Η γηπεδούχος θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες της με την Μπέβερεν για να μείνει κοντά στη Μουσκρόν και την πρώτη θέση του ομίλου. Ο άσος στο 1,66 δεν έχει αξία, το κρατάμε στο μυαλό μας για το live.

2342. ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ - ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ

Σκέτη απογοήτευση στα τελευταία της παιχνίδια (0-3-2) η Γκρασχόπερς (8-2-4) η οποία δείχνει να έχει συμβιβαστεί με την τρίτη θέση. Αδιάφορη ουσιαστικά η Σεν Γκάλεν η οποία ύστερα και το αρνητικό σερί των έξι αγωνιστικών χωρίς νίκη (0-1-5) έχει ξεμείνει από στόχους. Δεν βρίσκουμε κανέναν λόγο ενασχόλησης με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση από τη στιγμή που δεν υπάρχει κίνητρο αλλά και καμία σταθερότητα από τις δύο ομάδες, πάμε παρακάτω.

2340. ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ – ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ

Νίκη μετά από καιρό για την Παλεστίνο και μάλιστα στο ντέρμπι κόντρα στην Κόλο Κόλο, με 3-1 εκτός έδρας. Αναζητούν βαθμούς οι γηπεδούχοι, καθώς δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα τη συμμετοχή τους στη Λιγκίγια (κάτι βέβαια που ίσως δεν χρειαστούν καν, καθώς αυτή τη στιγμή παίρνουν το εισιτήριο για το Σουνταμερικάνα μέσω της ειδικής βαθμολογίας), ενώ διατηρούν ελπίδες ακόμα και για τον τίτλο. Οι φιλοξενούμενοι είναι αδιάφοροι, έχοντας αποτύχει σε όλους τους στόχους τη φετινή χρονιά. Ασιατικός άσος -0,75.

2343. ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΤΕΠΛΙΤΣΕ

Μετά το στείρο 0-0 με τη Γιάμπλονετς, η Σλάβια (6-5-1 εντός) έμεινε στο 1-1 στο Όλομουτς κόντρα στη Σίγκμα, χάνοντας και πάλι σωρεία ευκαιριών για να πάρει τη νίκη. Βελτίωση έδειξε η Τέπλιτσε (3-1-8 εκτός) στο 2-2 με τη Ζλιν, όπου άξιζε τη νίκη μετά από καιρό, αλλά και πάλι αυτή δεν έκανε την εμφάνισή της, συνεχίζοντας με ρεκόρ 1-3-4 στα οκτώ τελευταία ματς πρωταθλήματος. Λογικά ο άσος θα επιβεβαιωθεί, αφού η Σλάβια παίζει καλά και της λείπει το αποτέλεσμα, κόντρα στην αφελή Τέπλιτσε μπορεί να επιστρέψει στις νίκες.

2345. ΑΛΑΒΕΣ – ΕΛΤΣΕ

Ήττα μετά από τέσσερις αγωνιστικές για την Αλαβές (2-2-0), καθώς δεν τα κατάφερε απέναντι στη Χιρόνα (0-1), διατηρήθηκε πάντως εντός της προνομιούχου δυάδας, στο +4 από τους διώκτες της, παρόλο που δεν κατάφερε να κερδίσει κανένα από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια που έδωσε μπροστά στο κοινό της, αφού και τα τέσσερα έληξαν ισόπαλα. Η Έλτσε μπήκε γερά στο κόλπο των πλέι-οφ με το 2-0 επί της Λούγκο, συμπλήρωσε επτά ματς χωρίς ήττα (3-4-0), ενώ έχασε μόλις σε δυο από τις τελευταίες οχτώ εξόδους της (3-3-2). Αμφίρροπο ματς, η Έλτσε αναμένεται να παραταχθεί με πρωταρχικό σκοπό το μηδέν στην άμυνα (όπως κάνει πάντα μακριά από το σπίτι της), η Αλαβές ζορίζεται να διασπάσει κλειστές άμυνες, πολύ λεπτές οι ισορροπίες εδώ, γι αυτό και θα επιλέξουμε να απέχουμε.

2346. ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – ΜΑΛΙΝ

Η Σαρλερουά κέρδισε με 2-3 εκτός έδρας τη Μαλίν, πιο εύκολο ήταν το τρίποντο απ’ ότι δείχνει τελικά το σκορ, αφού το ματς ήταν στο 0-3 και απλά μείωσε η Μαλίν. Η Σαρλερουά είναι καλύτερη ομάδα και έχει μεγαλύτερο κίνητρο, αφού για τη Μαλίν τα πλέι-οφ δεν έχουν μεγάλη σημασία. Ο άσος στο 1,95 είναι απλά δίκαιος και μπορεί να παιχτεί ακόμα και πριν την έναρξη.

2350. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στις νίκες η Μπαρτσελόνα αφού την Τετάρτη διέσυρε στο «Ριαθόρ» τη Λα Κορουνια με 0-8. Χρειάζονταν μία τόσο πειστική εμφάνιση προκειμένου να αντιμετωπίσει την αγωνιστική κρίση που πήγε να ξεσπάσει. Η Σπ. Χιχόν την ίδια στιγμή με γκολ στις καθυστερήσειςπανηγύρισε τη νίκη απέναντι στη Σεβίλλη, πάλι με ανατροπή, όπως ακριβώς κέρδισε πρόσφατα στο γήπεδο της και την Ατλέτικο. Δεν βλέπουμε τους Αστουριάνους να σκοράρουν, διαθέτουν άλλωστε και τη χειρότερη επίθεση (εκτός έδρας) με 11 γκολ. Σε πολύ χαμηλή απόδοση (1,67) βρίσκουμε τοwintonilτων «μπλαουγκράνα», με περισσότερο ρίσκο θα κυνηγήσουμε τα ακριβή σκορ 3-0/4-0/5-0/6-0 που βγάζουν συνδυαστικά 2,24 απόδοση στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2349. ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ - ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

Τις δέκα αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-8-2) έφτασε η Πογκόν (5-9-2 εντός) μετά την ήττα από τη Λέχια και βρίσκεται στο -3 από την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Χωρίς νίκη συνεχίζει στα πλέι-οφ η Λεχ (8-2-7 εκτός), αφού μετά την ήττα από τη Λέγκια, ήρθε η ισοπαλία 2-2 κόντρα στην Πιάστ και η απόσταση από την τρίτη θέση είναι πλέον 4 πόντοι. Παιχνίδι όπου η νίκη μοιάζει με μονόδρομο για τις δύο ομάδες. Μπόλικη τακτική αναμένουμε, με τους αριθμούς να συνηγορούν στο under 2,5 (23/32 οι γηπεδούχοι, 20/32 οι φιλοξενούμενοι).

2348. ΜΠΡΕΪ - ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ

Σκέτη απογοήτευση η Μπρέι (1-0-3 εντός) στο ξεκίνημα της σεζόν. Μεσοβδόμαδα τα βρήκε σκούρα και στο Λιγκ Καπ, όπου λίγο έλειψε να αποκλειστεί από την ερασιτεχνική Μπλούμπελ, κερδίζοντας τελικά στην παράταση, ενώ όσον αφορά το πρωτάθλημα προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες. Άφησε για τα καλά πίσω της τις κακές εμφανίσεις η Σεντ Πάτρικς (3-0-0 εκτός) και με τις δύο «κολλητές» νίκες επί των νεοφώτιστων Φιν Χαρπς (1-2) και Γουέξφορντ (4-0) στο πρωτάθλημα, ήρθε η πρόκριση στην έδρα της πρωταθλήτρια Ντάνταλκ για το Λιγκ Καπ με 0-1 και έδειξε πως φέτος είναι ικανή για να διεκδικήσει ακόμα και τον τίτλο. Πασιφανής η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, το διπλό φυσιολογικά αποτελεί επιλογή των Young Guns .

----. ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ – ΟΥΙΠΕΣΤ

Προτελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας. Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν και στον τελικό του κυπέλλου στις 7 Μαΐου. Πρωταθλήτρια εδώ και πάρα πολύ καιρό η Φερεντσβάρος (13-2-1 εντός), έρχεται από δύο «γκέλες» στα ντέρμπι με ΜΤΚ και Βιντεότον, έχοντας το βλέμμα της στραμμένο αποκλειστικά στον τελικό του κυπέλλου, με στόχο να κάνει το νταμπλ. Η Ούιπεστ (5-3-7 εκτός) ούσα στον τελικό, γνωρίζει πως αν βγει τέταρτη στο πρωτάθλημα, θα δώσει το παρών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν, είτε κατακτήσει το τρόπαιο, είτε όχι. Πάντως, τελευταία μοιάζει να σκέφτεται μόνο το κύπελλο, αφού έχει ρεκόρ 1-2-3 στο πρωτάθλημα, ευρισκόμενη στο -4 από την τετράδα. Μονόδρομος η νίκη για τους φιλοξενούμενους, αλλά οι πρωταθλητές φέτος δεν κάνουν δώρα.

2352. ΙΝΤΕΡ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Παρά την ήττα στη Γένοβα και την αύξηση της διαφοράς από την τρίτη θέση, η Ίντερ δε φαίνεται διατεθειμένη να το παρατήσει, αφού γνωρίζει πως η Ρόμα μπορεί να υποπέσει σε γκέλες ως το φινάλε και να καλυφθεί η απόσταση από την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ανάσανε για τα καλά η Ουντινέζε με τη νίκη κόντρα στη Φιορεντίνα την μεσοβδόμαδα, ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη και πηγαίνει χωρίς ιδιαίτερο άγχος στο Μιλάνο. Χάνονται μακριά από το σπίτι τους οι «ζέβρες», θεωρούμε πως οι «νερατζούρι» θα επιστρέψουν στα τρίποντα, συνδυάζοντας τη νίκη τους μεunder3,5, επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 2,15 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2351. ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ – ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ

Η μοναδική ομάδα της ιρλανδικής Πρέμιερ χωρίς νίκη είναι η Σλίγκο (0-3-1 εντός), η οποία όμως τελευταία παλεύει όλα τα παιχνίδια της (0-2-1 στα τρία πιο πρόσφατα) και φαίνεται πως δε θα αργήσει να σπάσει το ρόδι. Μεσοβδόμαδα πραγματοποίησε εμφάνιση-πισωγύρισμα με τον αποκλεισμό από τη Ντέρι για το Λιγκ Καπ, χάνοντας 2-0. Τη μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα η Λόνγκφορντ (1-0-3 εκτός), κρατώντας στο 1-1 τη Ντέρι, με εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία. Παρόλα αυτά, η νίκη αγνοείται από την πρεμιέρα (0-2-5 έκτοτε) και στην έδρα των Ρόβερς όπου δεν κέρδισε ποτέ για το πρωτάθλημα (3-0-0 η παράδοση), αναμένεται να λυγίσει. Πολύ χαμηλά κυμαίνεται ο άσος, αλλά θεωρούμε πως ήρθε η ώρα να μιλήσει η φανέλα της Σλίγκο και να επιτευχθεί η παρθενική της νίκη.

2354. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΛΙΛ

Τελικός για το Λιγκ Καπ, μονός αγώνας, διεξάγεται στο «Σταντ ντε Φρανς» του Παρισιού. Ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ η Παρί και η κατάκτηση του Λιγκ Καπ θα αποτελέσει έναν πολύ καλό τρόπο για να βρει οριστικά ηρεμία ως το τέλος της σεζόν. Αντίπαλος της η πολύ φορμαρισμένη Λιλ, η οποία πετάει από νίκη σε νίκη και έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την επιστροφή στους τίτλους έπειτα από μία πενταετία. Σκοράρουν με άνεση οι «λιλουά» τελευταία, αλλά θεωρούμε πως λόγω της κρισιμότητας του ματς θα προσπαθήσουν πρωτίστως να διαφυλάξουν τα νώτα τους, δίνοντας βαρύτητα στην άμυνα. Μπορούν να σηκώσουν το τρόπαιο για τρίτη διαδοχική χρονιά οι Παριζιάνοι, δίχως να παραβιαστεί η εστία τους, με το συνδυασμό άσου καιNGνα προσφέρεται σε απόδοση 1,95 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2353. ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ - ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΝΤΕ ΚΟΡ.

Δεύτερη σερί νίκη για τους γηπεδούχους, 1-0 εκτός έδρας κόντρα στην Πετρολέρα, πλησιάζουν τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ. Σπουδαία ισοπαλία για την Τζαγκουάρες την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς παρότι έμεινε πίσω στο σκορ δύο φορές κόντρα στη Μεντεγίν κατάφερε να ισοφαρίσει, «κλέβοντας» έτσι έναν πολύτιμο βαθμό. Φαβορί οι γηπεδούχοι για τη νίκη, όχι όμως σε αυτές τις τιμές. Η αξία βρίσκεται στην κόντρα και το ασιατικό διπλό +1,75.

2359. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ – ΟΥΡΑΚΑΝ

Ντέρμπι στο Μπουένος Άιρες. Με αναπληρωματικούς παρατάχθηκε στο ματς με τη Λίγκα ντε Κίτο η Σαν Λορέντζο (4-0-1 εντός), αφού είχε αποκλειστεί από το Κόπα Λιμπερταδόρες και στρέφει την προσοχή της στη μάχη της κορυφής στο πρωτάθλημα, όπου ισοβαθμεί με τη Γοδόι, βρισκόμενη πάντως σε άριστη κατάσταση (3-0-0 στα τρία τελευταία). Ισόπαλη χωρίς γκολ αναδείχθηκε μεσοβδόμαδα η Ουρακάν (2-1-2 εκτός) με τη Νασιονάλ Μεντεγίν, παίρνοντας το εισιτήριο για τους «16» του Λιμπερταδόρες, όπου θα αντιμετωπίσει ξανά την ίδια ομάδα. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, βγάζει κούραση από τα διαδοχικά ματς, κάτι που αποτυπώνεται στο 1-1-2 που έχει στα τέσσερα τελευταία της ματς. Θα θέλαμε καλύτερες τιμές για τον άσο, ώστε να μας απασχολήσει.

2677. ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ - ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ

Στην κορυφή της πρώτης ζώνης παραμένει η Γοδόι (3-2-1 εντός), παρά το γεγονός πως φαίνεται να κάνει κοιλιά τελευταία, χάνοντας από τη Σαν Λορέντζο και μένοντας στο 2-2 κόντρα στη Χιμνάσια, ματς στο οποίο έχανε με 2-0. Οι ήττες από Ουρακάν και Εστουδιάντες πλήγωσαν το ηθικό της Σαν Μαρτίν (1-3-1 εκτός), αφού ήταν οι πρώτες έπειτα από έξι αγωνιστικές (3-3-0). Να διατηρηθεί στην κορυφή επιθυμεί η Γοδόι, αλλά δε θα έχει εύκολο έργο κόντρα στη σκληροτράχηλη Σαν Μαρτίν.

2579. ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ – ΜΠΡΑΓΚΑ

Από δυο συνεχόμενες νίκες και έξι αγωνιστικές με μόλις μια ήττα έρχεται η Πάκος (3-2-1), από το πουθενά έχει μετατραπεί σε διεκδικήτρια ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, με την απόσταση της από την εξάδα να είναι στους τέσσερις βαθμούς. Άνετη επικράτηση για την Μπράγκα κατά την υποδοχή της Τόντελα (3-0), εδώ και καιρό είναι αδιάφορη στο πρωτάθλημα, αφού όπως όλα δείχνουν θα τερματίσει στην τέταρτη θέση, το μυαλό της, μετά τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ, στρέφεται κατά σειρά στον ημιτελικό για το Λιγκ Καπ με τη Μπενφίκα στις 2 Μαΐου και στον τελικό του κυπέλλου με την Πόρτο στις 22 του ίδιου μήνα. Ποιοτικότερη η Μπράγκα, αλλά μακριά από το σπίτι της δεν τρομάζει (5-5-5 εκτός), η Πάκος παρά τις μέτριες εντός έδρας επιδόσεις της (6-4-5 εντός) έχει μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς και θεωρούμε ότι μπορεί τουλάχιστον να μην ηττηθεί, μας κάνει ο ασιατικός άσος +0,5 (1Χ) στο 1,925 της Bet365.

2385. ΜΟΤΡΕΑΛ ΙΜΠΑΚΤ – ΤΟΡΟΝΤΟ

Από τη δεύτερη σερί του νίκη προέρχεται το Μόντρεαλ (2-0-0) το οποίο πέρασε από το Σικάγο κερδίζοντας την ομώνυμη ομάδα 2-1, no goal τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια του. Επέστρεψε στις νίκες το Τορόντο (2-2-2) το οποίο επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Ουάσινγκτον, αυτό ήταν και το έκτο σερί εκτός έδρας παιχνίδι του για φέτος. Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, σκοράρουν με ευκολία μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι, το goal-goal φαίνεται πως έχει καλές τύχες.

2386. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ. - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ

Επέστρεψε στις ήττες η Φιλαδέλφεια (2-0-0) η οποία έχασε 2-1 στην έδρα του Σιάτλ, over 2,5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Για πέμπτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη (0-3-2) παρέμεινε η Σίτι (1-0-1) η οποία ηττήθηκε 3-2 στην έδρα του Κολόμπους παραμένοντας έτσι με μόλις μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Καμία από τις δύο δεν βγάζει σταθερότητα, ίσως οι γηπεδούχοι λόγω έδρας και μόνο να έχουν ελαφρύ προβάδισμα, αλλά μέχρι εκεί.

2395. ΕΪΜΠΑΡ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

Τέσσερις στροφές πριν το φινάλε και η Εϊμπάρ με τη Λα Κορούνια ψάχνουν λίγους ακόμα βαθμούς για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά τη σωτηρία τους. Οι Βάσκοι δεν παίζουν με σκοπιμότητα σε αντίθεση με τους Γαλιθιάνους που θα βολευτούν και με τον βαθμό, μην ξεχνάμε πως την έχουν εμφανίσει ακριβώς στα μισά τους παιχνίδια (7-17-10). Μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους με τον ένα βαθμό οι δύο ομάδες, στο 3,40 παίζεται το Χ στον Stoiximan . Από τη στιγμή όμως που αμφότερες δέχονται με μεγάλη ευκολία γκολ θα τραβήξουμε ακόμα παραπάνω το σενάριο και θα ποντάρουμε στοX&over1,5 που πληρώνει 4,50 (Stoiximan) με πιθανότερο σκορ το 1-1 (6,20). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2397. ΙΚΙΚΕ - ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ

Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε Ικίκε και Εσπανιόλα σκέφτονται ήδη τις διακοπές και το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Μεγάλη νίκη για την Ικίκε την προηγούμενη αγωνιστική εκτός έδρας κόντρα στην Αρίκα, νίκη που χάρισε και μαθηματικά την παραμονή στους γηπεδούχους. Τουρισμό εδώ και καιρό κάνει η Εσπανιόλα, ευρισκόμενη μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στη Λιγκίγια. Προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στους Γουόντερερς. Ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες αναμένεται, τα πολλά γκολ αποτελούν επιλογή.

2396. ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ – ΑΡΙΚΑ

Ήττα σοκ για τη Σαν Μάρκος την προηγούμενη αγωνιστική στο εξάποντο κόντρα στην Ικίκε, στο +3 πλέον από τη ζώνη του υποβιβασμού οι φιλοξενούμενοι. Μόνο με θαύμα θα προλάβει τις θέσεις του Σουνταμερικάνα η Άουνταξ, καθώς χρειάζεται να κάνει το 2/2 και παράλληλα να χάσουν βαθμούς οι τρεις ομάδες που βρίσκονται από πάνω της στην ειδική βαθμολογία. Επιλογή κινήτρου αποτελεί το Χ2, ενώ το ματς μπορεί να μας απασχολήσει με late goal στο live.

2356. ΛΑΝΟΥΣ – ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ

«Κλάσικο ντελ Σουρ». Σαρωτική η Λανούς (5-0-0 εντός), έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες κόντρα στην Ατλέτικο Ραφαέλα και παραμένει στην κορυφή όχι μόνο της δεύτερης ζώνης, αλλά και της συνολικής βαθμολογίας. Μετά από εννέα αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-5-4), η Μπάνφιλντ (1-3-1 εκτός) έσπασε το ρόδι με το διπλό στην έδρα της Πατρονάτο, η οποία ήταν αήττητη μπροστά στο κοινό της μέχρι τότε. Χαμηλά για τέτοιου είδους παιχνίδι κυμαίνεται ο άσος, δε βρίσκουμε καμία αξία.

2410. OΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ - ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ

Μετά και τη μεγάλη εντός έδρας νίκη 4-0 επί του Βανκούβερ η Ουάσινγκτον επέστρεψε στις ήττες καθώς έχασε 1-0 εντός έδρας από το Τορόντο, «πισωγύρισμα» για τους γηπεδούχους οι οποίοι παρουσιάστηκαν και πάλι-αμυντικά τουλάχιστον-κατώτεροι των περιστάσεων. Τρίτη ισοπαλία στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της και τέταρτη σερί αγωνιστική αήττητη (1-3-0) η Νιου Ίνγκλαντ η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι κατάφερε να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας από το Ορλάντο με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2. Με ανάλογες εμφανίσεις όπως αυτή κόντρα στο Τορόντο οι γηπεδούχοι δεν πρόκειται να μαζέψουν βαθμούς, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι τουλάχιστον καταφέρνουν και δεν χάνουν, τριπλή.

2412. ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ – ΤΟΛΟΥΚΑ

Το αήττητο σερί της Αμέρικα έλαβε τέλος την προηγούμενη αγωνιστική με την ήττα 1-0 κόντρα στην Κερέταρο εκτός έδρας. Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα πλέι-οφ, με το μυαλό τους να είναι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Τίγκρες. Ο προπονητής της Αμέρικα αναμένεται να προφυλάξει αρκετούς βασικούς, καθώς ακολουθεί ο επαναληπτικός κόντρα στην Τίγκρες. Με τα δεύτερα αγωνίστηκε η Τολούκα στη Βραζιλία, χάνοντας 1-0 από τη Γκρέμιο, ήττα όμως η οποία δεν κόστισε, καθώς έχει περάσει ήδη στην επόμενη φάση. Στο -4 από την πρώτη οχτάδα οι φιλοξενούμενοι, παίζοντας ένα από τα τελευταία τους χαρτιά στο ματς με την Αμέρικα. Θα πάμε με το κίνητρο και το Χ2.

2411. ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Σοβαρή για άλλη μία φορά η Κορτουλούα, κατέφερε να πάρει μία σημαντική νίκη εκτός έδρας με 1-0 κόντρα στη Φορταλέζα, παραμένοντας εντός πρώτης οχτάδας. Παρότι αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, κατάφερε και πήρε τη νίκη η Νασιονάλ, κερδίζοντας δύσκολα με 3-2 τη Μπογιακά Τσικό εντός έδρας. Μεσοβδόμαδα έμεινε στο 0-0 εντός έδρας κόντρα στην Ουρακάν για το Λιμπερταδόρες, έχει όμως ήδη περάσει στην επόμενη φάση. Το διπλό έχει τον πρώτο λόγο, καθώς η διαφορά κλάσης είναι μεγάλη.

2409. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ – ΤΣΙΚΟ

Άσος χωρίς στοιχηματική αξία.

2416. ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται το Κολόμπους (1-0-1) το οποίο επικράτησε 3-2 εντός έδρας της Νέας Υόρκης Σίτι πραγματοποιώντας παράλληλα την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη (0-3-1) για το Χιούστον (0-0-2) το οποίο ηττήθηκε 4-1 εντός έδρας από το Λος Άντζελες. Αμυντικά οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν σοβαρά θέματα, τα πολλά γκολ αποτελούν επιλογή.

2678. ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

«Κλάσικο Πλατένσε». Μέσα από τα χέρια τη έχασε τη νίκη κόντρα στη Γοδόι η Χιμνάσια (3-2-0 εντός) την προηγούμενη αγωνιστική, μένοντας στο 2-2 σε ένα ματς όπου προηγήθηκε με 2-0. Το πέμπτο διαδοχικό της τρίποντο πανηγύρισε η Εστουδιάντες (4-0-1 εκτός) στην έδρα της Σαν Μαρτίν με σκορ 0-2 και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της Λανούς. Φόρμα, ψυχολογία και παράδοση (0-3-5 ανεξαρτήτως έδρας στα οκτώ τελευταία) είναι υπέρ της Εστουδιάντες, αλλά σε τέτοια ντέρμπι οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη.

2418. ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ – ΤΙΓΚΡΕΣ

Καλή εμφάνιση για άλλη μία φορά από τη Σάντος, φεύγοντας με σπουδαίο διπλό από την έδρα της Κρουζ Αζούλ. Στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας οι γηπεδούχοι, οι οποίοι πλέον αναζητούν καλύτερο πλασάρισμα για τα πλέι-οφ. Νίκη με 5-2 για την Τίγκρες κόντρα στη Ντοράδος, παραμένοντας έτσι στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το μυαλό των φιλοξενούμενων είναι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Κλαμπ Αμέρικα και αναμένεται να παραταχθούν με αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Άσος.

2417. ΜΟΝΤΕΡΕΪ – ΚΕΡΕΤΑΡΟ

Τέσσερα ματς αήττητη παραμένει η Κερέταρο, η οποία έχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες για την είσοδο στην οχτάδα. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με 1-0 εντός έδρας την Κλαμπ Αμέρικα. Πρωτοπόρος η Μοντερέι, η οποία δείχνει ότι είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στην Τιχουάνα. Δε θα μπλέξουμε pregame, η αναμέτρηση μπορεί να μας απασχολήσει με late goal στο live.

2419. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ - ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ

Για μία ακόμη αγωνιστική παρέμεινε αήττητη η Μιγιονάριος, όμως στην ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Κάλι την προηγούμενη αγωνιστική, φάνηκε αρκετά τυχερή, καθώς δέχτηκε μεγάλη πίεση στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως, με την αντίπαλό της να χάνει πολλές ευκαιρίες, μη μπορώντας ωστόσο να τις αξιοποιήσει. Τρία ματς χωρίς νίκη παραμένει η Μπουκαραμάνγκα, η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Μπογιακά Τσικό. Καθόλου εύκολο έργο δε θα έχει η Μιγιονάριος στην έδρα της Μπουκαραμάνγκα, θα πάμε με την κόντρα και τον ασιατικό άσο +0,25.

2420. ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ – ΣΙΑΤΛ

Σε καλό φεγγάρι το Κολοράντο το οποίο προέρχεται από τη δεύτερη σερί νίκη του καθώς επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Νέα Υόρκης, over 2,5 και goal-goal τα 2 τελευταία παιχνίδια του. Στρώνει σιγά-σιγά το Σιάτλ το οποίο μετά και το 2-1 επί της Φιλαδέλφεια παρέμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι αήττητο (2-1-0). Σωστά μοιρασμένο το σετ αποδόσεων καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση, η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο.

2422. ΠΑΤΣΟΥΚΑ – ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ

Τέσσερεις συνεχόμενες νίκες συμπλήρωσε η Τσίβας, με τελευταία αυτή κόντρα στην Άτλας με 1-0, στο ντέρμπι της Γουαδαλαχάρα. Μιλούν για τίτλο στις τάξεις της ομάδας, όμως κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, καθώς υπάρχουν ποιοτικότερες ομάδες στην κατηγορία. Κακή εμφάνιση και ήττα για την Πατσούκα την προηγούμενη αγωνιστική, 1-0 εκτός έδρας κόντρα στη Μονάρκας. Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας οι γηπεδούχοι, είναι μία κλάση πάνω από την Τσίβας, θα πάμε με τον άσο.

2423. ΑΤΛΑΣ – ΛΕΟΝ

Μαγιό και σαγιονάρες έχουν ήδη ψωνίσει οι παίχτες της Άτλας, καθώς εδώ και καιρό σκέφτονται τις διακοπές, κάνοντας αγγαρεία στο πρωτάθλημα. Νέα ήττα την προηγούμενη αγωνιστική στο ντέρμπι κόντρα στην Τσίβας με 1-0. Νίκη με ανατροπή για τους φιλοξενούμενους την προηγούμενη αγωνιστική, 4-1 εντός έδρας την Πουέμπλα. Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας η Λεόν, η οποία θέλει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται για να έχει «καλύτερο» αντίπαλο στα πλέι-οφ, αλλά και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοπαλίας. Διπλό.

2426. ΝΤΟΡΑΔΟΣ – ΜΟΝΑΡΚΑΣ

Υποβιβάστηκε η Ντοράδος μετά την ήττα από την Τίγκρες την προηγούμενη αγωνιστική, πλέον όλοι στην ομάδα σκέφτονται την επόμενη σεζόν. Σπουδαία νίκη για τη Μονάρκας, 1-0 εντός έδρας την Πατσούκα, εδραιώνοντας έτσι την παρουσία της στις οχτώ πρώτες θέσεις. Καταρρακωμένοι οι γηπεδούχοι μετά τον υποβιβασμό, πρώτο σημείο το διπλό, δεύτερο το over.

2425. ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΓΟΥΑΪΤΚΑΠΣ – ΝΤΑΛΑΣ

Δεύτερη σερί ήττα για το Βανκούβερ (1-1-1) το οποίο έχασε 1-0 στην έδρα της Σολτ Λέικ μην καταφέρνοντας παράλληλα να σκοράρει για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι. Συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της η ομάδα του Ντάλας η οποία κέρδισε εντός έδρας 2-1 και το Κάνσας παραμένοντας αήττητη για έκτο σερί παιχνίδι (4-2-0), over 2,5 τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια του. Δεν είναι καλά οι γηπεδούχοι, σε περίπτωση που ο μέσος Μοράλες (5 αγ./4 γκολ) δεν αγωνιστεί και πάλι οι φιλοξενούμενοι θα έχουν το πλεονέκτημα για το τρίποντο.

2424. ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ - ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ

Επιβλητική νίκη 4-1 μέσα στο Χιούστον πανηγύρισε το Λος Άντζελες (2-1-0) το οποίο επέστρεψε στις επιτυχίες ύστερα από δύο σερί ισοπαλίες παραμένοντας παράλληλα για τέταρτο σερί παιχνίδι αήττητο (2-2-0). Μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος το Σολτ Λέικ (4-2-) το οποίο προέρχεται από τρεις σερί νίκες, πιο πρόσφατη αυτή με 1-0 επί του Βανκούβερ. Μεγάλη πρόκληση αποτελεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση για τους φιλοξενούμενους η οποίοι όμως λογικά θα λυγίσουν για πρώτη φορά φέτος, άσος.

----. ΜΠΛΟΥΜΙΝΓΚ – ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ ΓΙΑΚΟΥΙΜΠΑ

Σημαντική νίκη για την Πετρολέρο την προηγούμενη αγωνιστική στη μάχη που δίνει για την παραμονή, 4-1 εντός στο ντέρμπι κόντρα στη Σικλόν. Κάτω του μετρίου η Μπλούμινγκ τη φετινή χρονιά, αντιμετωπίζοντας μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Προέρχεται από τη συντριβή με 4-0 από τη Ρεάλ Ποτοσί εκτός έδρας. Κρυφοκοιτάμε την κόντρα του άσου.

----. ΑΛΙΑΝΣΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΜΕΛΓΚΑΡ

Επιτέλους νίκη για τους περσινούς πρωταθλητές, 3-1 εντός έδρας τη Γκαρσιλάσο. Δεν κέρδισε τόσο εύκολα όσο δείχνει το σκορ η Μελγκάρ, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε να είχε δεχτεί την ισοφάριση. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν αποτελεί το φόβητρο της περσινής χρονιάς. Σπουδαία ισοπαλία για την Αλιάνσα Ατλέτικο την προηγούμενη αγωνιστική, 1-1 κόντρα στη Χουανκάγιο, σε μία έδρα όπου λίγες ομάδες φεύγουν με θετικό αποτέλεσμα. Εντός έδρας η Αλιάνσα είναι πανίσχυρη, έχοντας ως πλεονέκτημα την υψηλή θερμοκρασία που επικρατεί στην περιοχή. Άσος.

----. ΡΕΑΛ ΓΚΑΡΣΙΛΑΣΟ – ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΜΟΥΝΙΣΙΠΑΛ

Άδικη ήττα για τη Γκαρσιλάσο την προηγούμενη αγωνιστική, 3-1 κόντρα στη Μελγκάρ εκτός έδρας, πληρώνοντας την κακή της παρουσία στο πρώτο ημίχρονο. Εντός έδρας παραδοσιακά πολύ δυνατοί οι γηπεδούχοι, αγωνιζόμενοι σε υψόμετρο 3.500 μέτρων πάνω από το επίπεδο της θάλασσας. Από δύσκολη νίκη προέρχεται η Μουνισιπάλ, 1-0 εντός έδρας την Κομερσιάντες. Κακή η παράδοση της «Μούνι» στο υψόμετρο, θα πάμε με τον άσο.

----. ΣΕΣΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ – ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ

Μπορεί να αισθάνεται αδικημένη η Σέσαρ Βαγιέχο από την ισοπαλία κόντρα στην Άουριτς, καθώς ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς, δεν κατάφερε όμως να σκοράρει, μένοντας στο 0-0 . Δύσκολη νίκη για την Ουνιβερσιτάριο την προηγούμενη αγωνιστική, 1-0 εντός έδρας κόντρα στην Κομέρσιο. Δύσκολο ματς, δεν προκύπτει επιλογή.

2434. ΝΑΓΚΟΓΙΑ – NΙΪΓΚΑΤΑ

Τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία (1-0-3) γνώρισε η Ναγκόγια (ρεκόρ 2-1-3), με πιο πρόσφατο θύτη την Ομίγια (1-2), ενώ μεσοβδόμαδα απέσπασε λευκή εντός έδρας ισοπαλία από την Κόφου στα πλαίσια του Λιγκ Καπ. Μία από τα ίδια η Νιιγκάτα (ρεκόρ 2-1-4), η οποία ηττήθηκε στα δύο τελευταία κόντρα σε Ιβάτα (1-2) και Χιροσίμα (1-0) κατά σειρά. Σε κάκιστη κατάσταση βρίσκονται αμφότερες, με την αμυντική τους λειτουργία να αποτελεί βραχνά. Αναμενόμενα χαμηλά το αμφίσκορο, πάσο.

2433. ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ - ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα παραμένει η Φουκουόκα (ρεκόρ 0-3-3), για την οποία η μετάβαση από τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία προς τα μεγάλα σαλόνια δεν ήταν τόσο ομαλή απ’ ότι φαίνεται. Θετικό αποτέλεσμα θεωρείται πάντως η εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Κόμπε (0-0). Δε βρίσκεται στα καλύτερα της η Γκάμπα (ρεκόρ 3-0-4), κόντρα στην Κασίβα (0-1) σημείωσε την τρίτη της ήττα στα τέσσερα τελευταία, ενώ μεσοβδόμαδα ηττήθηκε εντός έδρας από τη Σουγόν (1-2) στα πλαίσια του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου έχει γνωρίσει ήδη τον αποκλεισμό από τη φάση των ομίλων. Σίγουρα οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί, ακόμα κι αν δεν πατάνε ιδιαίτερα καλά εσχάτως, όμως προκαλούν οι αποδόσεις του άσσου. Δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στους φιλόδοξους γηπεδούχους, με το 1Χ να πληρώνει 2,05.

2435. ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ – ΣΕΝΤΑΪ

Δεν κατάφερε να σημειώσει την τρίτη διαδοχική της επικράτηση η Κόμπε (ρεκόρ 3-1-2), η οποία έπεσε θύμα έκπληξης με αντίπαλο την ουραγό Φουκουόκα (0-0 εντός). Από το κακό στο χειρότερο η Σεντάι (ρεκόρ 2-0-5), η εύκολη ήττα στην έδρα της Ουράβα (3-1) ήταν η τέταρτη στη σειρά, ενώ μεσοβδόμαδα απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία (0-0) από τη Φουκουόκα. Αν μη τι άλλο παίζεται σε αποδόσεις διπλασιασμού ο άσσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ