ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (9/4). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

2112. ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ – ΟΥΛΣΑΝ

Πληγώθηκε από τα αμυντικά της κενά η Γκουανγκτζού (ρεκόρ 1-1-1) κόντρα στην αδύναμη Σουόν Σίτι γνωρίζοντας την ήττα με ολική ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο (2-1). Θετικές εντυπώσεις άφησε με την εμφάνισή της η Ουλσάν (ρεκόρ 1-1-1) απέναντι στην Γεονάμ παίρνοντας επάξια νίκη (2-1). Προβληματίζει η ανασταλτική λειτουργία των γηπεδούχων οι οποίοι θεωρούμε πως θα καταφέρουν να βρουν τουλάχιστον το γκολ , με το αμφίσκορο να πληρώνει το αξιοπρόσεκτο 2,05 (Bet365).

2113. ΣΑΝΓΚΓΙΟΥ ΣΑΝΓΚΜΟΥ - ΣΟΥΟΝ ΣΙΤΙ

Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν η Σανγκγιού (ρεκόρ 2-0-1), η οποία μετά το διασυρμό από τη σαφώς ανώτερη Σεούλ (4-0) γνώρισε δίκαιη ήττα από τη Σουγόν (2-1). Για τρίτη σερί αγωνιστική μακριά από τις αποτυχίες παρέμεινε η Σουόν Σίτι (ρεκόρ 1-2-0) σημειώνοντας την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα (2-1 την Γκουανγκτζού). Δίνουμε προβάδισμα στην έδρα περιμένοντας από τους γηπεδούχους να την κρατήσουν αλώβητη.

2129. ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ. – ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ

Έρμαιο της απαράδεκτης ανασταλτικής λειτουργίας της η Ιντσεόν (ρεκόρ 0-0-3) η οποία αποτελεί τη μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς βαθμό, ενώ το γεγονός πως έχει δεχθεί οκτώ τέρματα σε σύνολο τριών αγώνων τα λέει όλα. Νικήτρια στο ντέρμπυ με την Ποχάνγκ (1-0) βγήκε η Σεονγκνάμ (ρεκόρ 2-1-0) με το βραζιλιάνο Τιάγκο να σκοράρει σε τρίτο φετινό παιχνίδι. Ιδιαίτερο χαρακτήρα αποκτά η αναμέτρηση μιας και πρόκειται για τοπικό ντέρμπυ, όμως όπως και να έχει δύσκολα θα δούμε αξιοσημείωτη βελτίωση στα μετόπισθεν των γηπεδούχων με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον πρώτο λόγο. Από άλλο πλανήτη το 3,10 που πληρώνει το over 2,5 (Bet365).

2131. ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΑΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ

Τελευταία αγωνιστική για την κανονική διάρκεια της σεζόν στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας, το μόνο ανοικτό θέμα είναι ποιες δύο ομάδες θα είναι στην πρώτη δυάδα και όχι στα πλέι-οφ. Αδιάφορο παιχνίδι ανάμεσα στους τελευταίους και χειρότερη ομάδα της κατηγορίας Μάρινερς (2-3-8 εντός) και στους αδιάφορους και εκτός πλέι-οφ Τζετς (3-3-6 εκτός) που είναι μεν ανώτερη ομάδα από τους αντιπάλους τους, αλλά κατά γενική ομολογία είναι μετριότατη ομάδα. Δεν βρίσκουμε λόγω εμπλοκής στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

2134. ΣΙΓΙΑΖΟΥΑΝΓΚ - ΤΣΟΝΓΚΙΝΓΚ ΛΙΦΑΝ

Δίκαιη ήττα από τη σαφώς ανώτερη Σανγκάη Σενχούα (3-1) γνώρισε η Σιγιαζουάνγκ (ρεκόρ 1-0-2), σπουδαία ισοπαλία απέσπασε η Λιφάν (ρεκόρ 1-1-1) κόντρα στη Σανγκάη ΣΙΠΓ (1-1) αγωνιζόμενη μάλιστα και με παίκτη λιγότερο από το 3 λεπτό. Παραδοσιακά στην έδρα της στηρίζεται η γηπεδούχος και περιμένουμε να βάλει δύσκολα στην πρώτη φετινή έξοδο της Λιφάν.

2143. ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΒΙΚΤΟΡΙ - ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΡΟΑΡ

Η Μέλμπουρν Βίκτορι (7-4-1 εντός) απογοήτευσε φέτος αλλά βρίσκεται στα πλέι-οφ και έχει ακόμα ελπίδες. Ουσιαστικά αδιάφορη στην τελευταία αγωνιστική αφού το μοναδικό που μπορεί να αναζητήσει είναι μία καλύτερη θέση στα πλέι-οφ, κάτι που θα χρειαστεί συνδυασμό αποτελεσμάτων. Το Μπρίσμπεϊν (3-3-6 εκτός) προς το παρόν βρίσκεται στην κορυφή και αν κερδίσει στη Μελβούρνη θα τελειώσει την κανονική διάρκεια στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ακόμα και με ήττα ή ισοπαλία μπορεί να παραμείνει στην πρώτη δυάδα, κάτι όμως που λογικά δεν θα το γνωρίζει την ώρα του αγώνα. Δεν βρίσκουμε λόγο να μην κυνηγήσει τη νίκη, όπως και η Βίκτορι για να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για ένα καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι-οφ. Αν το ματς είναι ισόπαλο στο τέλος και η εικόνα ευνοεί ένα ποντάρισμα στο late goal θα ήταν το ενδεδειγμένο.

2185. ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ – ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ

Σπουδαίο αποτέλεσμα για την Οσμανλισπόρ ο βαθμός που απέσπασε στην έδρα της Φενέρ (0-0), επέκτεινε έτσι το σερί της χωρίς ήττα στα εννέα ματς (6-3-0) και δείχνει ικανή να διεκδικήσει μέχρι το τέλος ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μεγάλης σημασίας και για την Εσκισεχιρσπόρ το τρίποντο απέναντι στη Γαλατασαράι με 4-3, μείωσε τη διαφορά της από τη γραμμή στους τρεις πόντους και ελπίζει πια βάσιμα στην παραμονή. Από τουλάχιστον τρεις φορές σκόραρε στα 4/5 πιο πρόσφατα στο γήπεδό της η Οσμανλισπόρ (4-1-0, 4/5 over 2,5, 4/5 GG), η Εσκισεχιρσπόρ είναι ευάλωτη μακριά από το σπίτι της (1-2-10 εκτός, στα 9/13 δέχθηκε 2+ γκολ), σωστό το 1,60 του άσου, ακόμα καλύτερο το over 1,5 των γηπεδούχων στο 1,73 του Stoiximan .

2263. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - Μ.ΣΑΡΑΝΣΚ

Μετά την ήττα στο Ροστόφ στο ντέρμπι κορυφής, η ΤΣΣΚΑ (8-2-1 εντός) έχασε και στην Αγία Πετρούπολη με 2-0 από τη Ζενίτ, με αποτέλεσμα να πέσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Σταθερά κακή η Μορντόβια (0-6-4 εκτός), έχασε με 1-2 από την Κρίλια την προηγούμενη εβδομάδα, συμπλήρωσε επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-4-3) και φυσιολογικά κατρακυλάει στη βαθμολογία, βρισκόμενη στην προτελευταία θέση. Ακόμα μία επαγγελματική εντός έδρας νίκη των Μοσχοβιτών αναμένουμε, με το συνδυασμό άσου και under 3,5 να μοιάζει ως η πλέον ενδεδειγμένη λύση στο ζευγάρι αυτό.

2147. ΜΠΟΧΟΥΜ - ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Η Μπόχουμ (6-6-2 εντός) έχασε με 3-1 από τη Λειψία, παρότι στο ημίχρονο είχε κρατήσει χωρίς μεγάλη δυσκολία το 0-0. Όταν δέχτηκε το πρώτο γκολ κατέρρευσε και η αντίπαλος της το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον και τη διέλυσε, δημιουργώντας αρκετές κλασσικές ευκαιρίες, θα μπορούσε να είχε δεχτεί κι άλλα τέρματα. Οι ελπίδες της για την τρίτη θέση και τα μπαράζ είναι μόνο στα χαρτιά. Η ΦΣΒ Φρανκφούρτης (4-7-3 εκτός) βρίσκεται στο +4 από τα μπαράζ του υποβιβασμού μετά τα έξι σερί ματς δίχως νίκη (0-3-3). Χρειάζεται άμεση βελτίωση αφού έχει ήδη μπλέξει στη μάχη της σωτηρίας. Ο άσος στο 1,60 δεν έχει καμία αξία.

2148. ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ – ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ

Η Ζαντχάουζεν (5-4-5 εντός) μαθηματικά δεν μπορεί να νιώθει καμία ασφάλεια όμως δεν πιστεύουμε ότι θα μπλέξει πραγματικά στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού αφού υπάρχουν αρκετές χειρότερες ομάδες από εκείνη. Μόλις μία νίκη στα τελευταία οκτώ (1-1-6), μάλιστα στα τελευταία δύο έχει χάσει δίχως να σκοράρει. Η εικόνα της είναι απογοητευτική και χρειάζεται να βρει τον παλιό καλό της εαυτό. Η Αρμίνια (3-8-3 εκτός) βρίσκεται δύο πόντους κάτω από την αντίπαλο της και μόνο στο +6 από τα μπαράζ. Έχει επίσης οκτώ ματς δίχως νίκη (0-4-4). Αμφότερες δεν νιώθουν ασφάλεια, πιστεύουμε ότι η ισοπαλία θα τις αφήσει ικανοποιημένες, η Αρμίνια είναι λάτρης τους, ειδικά εκτός έδρας, αφού έχει τις περισσότερες στο πρωτάθλημα με διαφορά. Το Χ στο 3,00 είναι ικανοποιητικό.

2153. ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ – ΣΕΛΤΙΚ

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Πρέμιερ Σκωτίας. Καβάλα στο άλογο η Μάδεργουελ (ρεκόρ 13-5-14) η οποία πήρε σπουδαίο διπλό στις καθυστερήσεις κόντρα στην Ινβερνές (1-2), σημειώνοντας έτσι την πέμπτη σερί νίκη της και την έκτη στα επτά τελευταία (6-0-1). Με αυτά και με αυτά της αρκεί ένας βαθμός στην επερχόμενη αναμέτρηση για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την είσοδο στην πρώτη εξάδα. Σθεναρή αντίσταση συνάντησε η Σέλτικ (ρεκόρ 22-7-3) στην έδρα της Νταντί (0-0) βλέποντας παράλληλα την Αμπερντίν να μειώνει εκ νέου στους πέντε βαθμούς τη μεταξύ τους διαφορά. Πολύ δύσκολα θα παραμείνουν στο μηδέν για δεύτερη συναπτή αναμέτρηση οι «Κέλτες», όμως παρά το γεγονός πως το παιχνίδι έχει αποκτήσει χαρακτήρα «must win» γι’ αυτούς, δυσκολευόμαστε να κοντράρουμε την εξαιρετικά φορμαρισμένη γηπεδούχο. Θεωρούμε πως το αμφίσκορο στο 1,80 (Bet365) μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

2152. ΑΜΚΑΡ ΠΕΡΜ – ΖΕΝΙΤ

Άλλη μία καλή εμφάνιση για την Άμκαρ (4-4-3 εντός) και νέο θετικό αποτέλεσμα, αυτή τη φορά κόντρα στην Κούμπαν στο Κράσνονταρ. Η αντεπίθεση της Ζενίτ (4-4-2 εκτός) συνεχίζεται, με το 2-0 επί της ΤΣΣΚΑ στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής να τη βάζει ξανά στο κόλπο του τίτλου. Απαραίτητη η νίκη για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι την επόμενη εβδομάδα φιλοξενούν την πρωτοπόρο Ροστόφ και θέλουν να πάνε χωρίς απώλειες στο νέο ντέρμπι κορυφής. Έχουμε διάθεση να στηρίξουμε την ομάδα του Βίλας-Μπόας, αλλά η Άμκαρ παραείναι σκληρό καρύδι για να προσφέρεται τόσο χαμηλά το διπλό.

2151. ΜΠΕΡΝΛΙ – ΛΙΝΤΣ

Η πρωτοπόρος Μπέρνλι (13-5-2 εντός) πίεσε την Κάρντιφ αλλά τελικά έμεινε στο 0-0, αυτή ήταν η τρίτη σερί της ισοπαλία. Φαίνεται ότι δυσκολεύεται να ανοίξει άμυνες που παίζουν κλειστά, πρέπει να βρει λύση στο συγκεκριμένο θέμα ώστε να παραμείνει στην κορυφή, οι αποστάσεις πλέον είναι πολύ μικρές και δεν επιτρέπουν λάθη. Η Λιντς (6-7-6 εκτός) είναι ουσιαστικά αδιάφορη στο πρωτάθλημα, στο τελευταίο της ματς αν και προηγούταν έμεινε στο 1-1 με την ΚΠΡ εντός έδρας. Δεν έπαιξε καλά σε ένα μέτριο παιχνίδι, το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και για τις δύο ομάδες. Ο άσος στο 1,55 δεν έχει καμία αξία.

2155. ΧΕΝΑΝ ΤΖΙΑΝΙΕ - ΓΙΑΝΓΚΣΟΥ Σ.

Την ευκαιρία να βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχασε η Χενάν (ρεκόρ 2-1-0) αποσπώντας εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στη Λιαονίνγκ (1-1), ένα αποτέλεσμα που σε γενικές γραμμές αντιπροσωπεύει την εικόνα του παιχνιδιού. Μία από τα ίδια η Γιανγκσού (ρεκόρ 2-1-0) που απέτυχε να επικρατήσει στο ντέρμπυ με τη Χεμπέι (1-1), ενώ μεσοβδόμαδα λύγισε στο Τόκυο (1-2) για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αμφίρροπη αναμέτρηση, δε βλέπουμε κάτι ξεκάθαρο με το πάσο να αποτελεί διέξοδο.

2154. ΓΚΟΥΟΑΝ ΠΕΚΙΝΟΥ - ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒ.

Απογοητεύει στο ξεκίνημα της σεζόν η Πεκίνο (ρεκόρ 0-1-1) με το βασικότερο πρόβλημα να εντοπίζεται στην επιθετική της λειτουργία. Στο τελευταίο γνώρισε την ήττα από τη Γιανμπιάν (1-0) με τη νίκη να αγνοείται προς το παρόν. Το άλλο άκρο η Κουανγκτσόου (ρεκόρ 2-0-1), η οποία μπορεί στο Τσάμπιονς Λιγκ να μην τα πηγαίνει καλά όμως στο πρωτάθλημα πέτυχε δεύτερη σερί επιτυχία. Θεωρούμε πως οι φιλοξενούμενοι θα δώσουν βάση στα αμυντικά τους καθήκοντα για ακόμα μία φορά με τις τιμές του under να είναι βέβαια διαβασμένες.

2156. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Αδικείται από τα πρόσφατα αποτελέσματα η Γουέστ Χαμ, θα έπρεπε να είχε συγκεντρώσει περισσότερους των δύο βαθμών στις ισοπαλίες με Τσέλσι και Κρ. Πάλας, όμως κομβικές διαιτητικές αποφάσεις ήταν εναντίον τους. Ανέβασε ρυθμούς η Άρσεναλ, και με δύο σερί νίκες πλησιάσει στους τέσσερις πόντους τη δεύτερη Τότεναμ. Για ακόμα ένα ματς με αντίπαλο της εξάδας η Γουέστ Χαμ αδικείται στις αποδόσεις, γνωστό τοις πάσο πως φέτος όποτε λογίζεται σαν αουτσάιντερ τα πάει εξαιρετικά. Μονόδρομος το 1Χ στο 1,95 της Bet365 (ασιατικός άσος +0,5), από νωρίς πόνταρε στο 1,90 της ίδιας εταιρείας ο Betol. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2158. ΚΛΕΡΜΟΝ – ΝΤΙΖΟΝ

Επιστροφή στις νίκες έπειτα από δυο αγωνιστικές για την Κλερμόν (3-0 εκτός της Κρετέιγ), στην έδρα της παραμένει μια από τις ισχυρότερες ομάδες της κατηγορίας (10-3-3 εντός), μετρούσε έξι σερί GG & over 2,5 μπροστά στο κοινό της πριν από το πιο πρόσφατο (ήττα με 0-2 από τον Ερυθρό Αστέρα). Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ντιζόν έρχεται από δυο κολλητά 0-0 (Μπρεστ εκτός, Νανσί εντός), δεν κερδίζει εδώ και τρεις αγωνιστικές (0-2-1, 3/3 under 1,5), είναι πάντως αήττητη στις πιο πρόσφατες εννέα εξόδους της (5-4-0, 5/9 over 2,5, 5/9 GG). Αμφίρροπο ζευγάρι, αρκετά ισορροπημένο μας φαίνεται, η ευκολία με την οποία δέχεται γκολ η γηπεδούχος μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα μπει τέλος στην επιθετική δυστοκία των φιλοξενούμενων, στο 2,00 το GG στην Bet365.

---. ΟΥΝ. ΚΡΑΪΟΒΑ – ΚΛΟΥΖ

Παρά το βαρύ 3-0 από την Ιάσι, η Κραϊόβα (3-0-0 εντός) διατηρεί μία απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη (+8). Νίκη-ανάσα για την Κλουζ (1-1-1 εκτός) επί της Κονκόρντια με 2-0, αποσπάστηκε με πέντε βαθμούς από την τελευταία τριάδα της βαθμολογίας. Δε θα κακοπέσει σε καμία ομάδα ο βαθμός της ισοπαλίας, αφού μόνος στόχος είναι η παραμονή.

2164. ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ – ΚΟΤΜΠΟΥΣ

Η Πρέουσεν Μούνστερ (6-5-5 εντός) έχει μείνει πέντε ματς δίχως νίκη (0-2-3), στο τελευταίο έμεινε στο 0-0 με τη Χάνσα Ρόστοκ. Δεν έπαιξε καλά και ο βαθμός της ισοπαλίας είναι το περισσότερο που θα μπορούσε να πάρει. Η Κότμπους (4-8-4 εκτός) έχασε σε δύο συνεχόμενα ματς χωρίς να σκοράρει ούτε ένα γκολ, με 4-0 από την Τσέμνιτσερ και 0-2 από την Ντιναμό Δρέσδης, πλέον βρίσκεται στην 18 θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό, χρειάζεται να επιστρέψει άμεσα σε καλύτερα αποτελέσματα και σε βαθμούς. Δύσκολη αναμέτρηση αφού αμφότερες δεν παίζουν καλά τελευταία, ανώτερη αγωνιστικά η γηπεδούχους, αλλά δεν θα τη στηρίξουμε.

2159. ΑΟΥΕ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΙΙ

Η Άουε (8-8-0 εντός) είναι στη δεύτερη θέση με απόσταση πέντε πόντων από τα μπαράζ. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της κέρδισε με 0-3 το Μαγδεμβούργο και έδειξε ότι δύσκολα θα χάσει την αυτόματη άνοδο στην κατηγορία που ανήκει. Η Βέρντερ Βρέμης Β’ (3-5-7 εκτός) έχει απόσταση μόλις δύο πόντων από τον υποβιβασμό, η νίκη με 2-0 επί της Χάλεσκερ μετά από τέσσερα χωρίς νίκη της έδωσε ελπίδες και ψυχολογία για τη συνέχεια. Ο άσος βρίσκεται δικαιολογημένα στο 1,60, δίκαιη τιμή.

2160. ΕΡΦΟΥΡΤ – ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ

Η Έρφουρτ (7-3-6 εντός) κέρδισε με 1-3 την Φορτούνα Κολωνίας με καλή εμφάνιση, δίκαιοι οι τρεις πόντοι, τελευταία φαίνεται ότι τα εκτός έδρας την βολεύουν περισσότερο. Στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και δεν μπορεί να νιώθει άνετη. Η Όσναμπρικ (6-6-4 εκτός) βρίσκεται στη τρίτη θέση, απέχει δύο πόντους από την τέταρτη Σόνενχοφ και πέντε από τη δεύτερη Άουε. Ο στόχος της είναι να κατακτήσει τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ, βέβαια θα προσπαθήσει και για την αυτόματη άνοδο, παρότι ο στόχος αυτός είναι αρκετά δύσκολος. 1-3-0 στα τελευταία σε δύσκολα ματς. Δίκαιο το σετ πριν την έναρξη.

2163. ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ - ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ

Η Ντιναμό Δρέσδης (11-3-1 εντός) βρίσκεται μόνιμα στην κορυφή και μετράει αντίστροφα για την άνοδο της, που ίσως την εξασφαλίσει μαθηματικά από αυτή την αγωνιστική. Μετά από τρεις σερί ισοπαλίες κέρδισε με 0-2 την Κότμπους αρκετά εύκολα. Η Χόλσταϊν Κίελ (6-4-6 εκτός) με τρία ματς δίχως ήττα (2-1-0) βρίσκεται στην όγδοη θέση, βέβαια από τον υποβιβασμό είναι μόνο +6 πόντους, πάντως θεωρούμε αρκετά δύσκολο να μπλέξει σε ζητήματα υποβιβασμού, αφού είναι αρκετά ανώτερη ομάδα από τις αντιπάλους της. Ο άσος του 1,70 θα είχε αξία αν ξέραμε ότι οι γηπεδούχοι θα είναι απόλυτα σοβαροί, κάτι που δεν κάνουν σε αρκετά τους παιχνίδια τον τελευταίο καιρό.

2165. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ (ΕΡ.) – ΑΑΛΕΝ

Η Στουτγάρδη Β’ (3-5-8 εντός) έχασε το ντέρμπι από τους Κίκερς με 4-1 και βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με επτά βαθμούς απόσταση από τη σωτηρία και χρειάζεται άμεσα βαθμούς για να καταφέρει να σωθεί, κάτι δύσκολο αφού είναι από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. H Άαλεν (4-5-7 εκτός) έχασε οριακά με 0-1 από τη Σόνενχοφ και έσπασε το σερί των τεσσάρων ματς δίχως ήττα. Δεν αισθάνεται άνετα, αφού το +5 από τον υποβιβασμό είναι μικρή διαφορά που καλύπτεται εύκολα. Δίνουν ένα κλικ στην Άαλεν οι μπουκ, όπως και εμείς, πάσο.

2162. ΜΑΪΝΤΖ (ΕΡ.) - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ

Η Μάιντζ Β’ (6-8-2 εντός) έχει τέσσερα ματς δίχως νίκη (0-2-2), στο τελευταίο της ηττήθηκε με 5-1 από την Τσέμνιτσερ και έδειξε ότι βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Αν και απέχει οκτώ θέσεις από τον υποβιβασμό το +6 που διατηρεί είναι αρκετά επισφαλές και χρειάζεται άμεσα βελτίωση. Η Φορτούνα Κολωνίας (2-5-9 εκτός) βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση με την αντίπαλο της, έχει τέσσερα δίχως νίκη (0-1-3) και μάλιστα στα τρία τελευταία έχασε εύκολα. Μόνο πέντε βαθμοί τη χωρίζουν και αν δεν αλλάξει η αγωνιστική της συμπεριφορά είναι αρκετά πιθανό να μπλέξει κι άλλο. Αμφότερες σε κακή κατάσταση, δεν μπλέκουμε.

2161. ΚΙΚΕΡΣ ΒΟΥΡΖ. - ΚΙΚΕΡΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ

Η Βίρτσμπουργκ (4-9-3 εντός) έμεινε στο 1-1 με την Όσναμπρικ εκτός έδρας, καλή εμφάνιση, δίκαιο αποτέλεσμα το Χ για δύο ομάδες που μάχονται για τα μπαράζ ανόδου. 4-2-0 στα τελευταία οι γηπεδούχοι και φαίνονται σε άριστη κατάσταση για το κλείσιμο της σεζόν. Οι Κίκερς (3-5-8 εκτός) βρίσκονται επίσης σε καλή κατάσταση, έφτασε τα πέντε ματς δίχως ήττα (3-2-0) και στο τελευταίο της κέρδισε στο ντέρμπι τη Στουτγάρδη Β’ με 4-1. Είναι εκτός της ζώνης του υποβιβασμού όμως καθόλου ασφαλές, πρέπει να συνεχίσει με το καλό της σερί, αν και το παιχνίδι με την ανώτερη Βίρτσμπουργκ αναμένεται πολύ δύσκολο. Κόντρα ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες, δίκαιο το σετ, δεν θα μπλέξουμε πριν την έναρξη.

2168. ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ – ΙΝΤΕΡ

Συνήθεια έχουν γίνει οι εκτός έδρας ήττες για τη Φροζινόνε και μετά από ακόμα μία, αυτή τη φορά από τη Τζένοα, επιστρέφει στο σπίτι της, όπου μεταμορφώνεται προς το καλύτερο, με στόχο να μείνει ζωντανή στη μάχη της παραμονής. Έχασε από την Τορίνο την προηγούμενη εβδομάδα στο Μιλάνο η Ίντερ και φαίνεται πως η τρίτη θέση κάνει φτερά, με αποτέλεσμα το μέλλον του Μαντσίνι να κρίνεται και πάλι αβέβαιο στον πάγκο των «νερατζούρι». Δεν πατάνε καθόλου καλά μακριά από το γήπεδό τους οι φιλοξενούμενοι το τελευταίο διάστημα (0-3-3 στις έξι τελευταίες εξόδους τους) και στην έδρα των παθιασμένων νεοφώτιστων θεωρούμε πως θα αντιμετωπίσουν αρκετές δυσκολίες, ειδικά τώρα που θα έχουν και τρεις σημαντικές απώλειες στα μετόπισθεν. Σε απόδοση 1,80 προσφέρει τον +1 ασιατικό άσο ηBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2173. ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919 – ΛΑΤΙΝΑ

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έσωσε το βαθμό στην έδρα της Νοβάρα η Σαλερνιτάνα (1-1), με την τύχη να της δίνει πίσω κάτι από αυτά που της χρωστάει τον τελευταίο καιρό. Από τη στιγμή που άλλαξε προπονητή, ανέβασε στροφές, κάτι που όμως δεν αποτυπώνεται στα αποτελέσματά της (1-6-3, 6/10 over 2,5, 9/10 GG) και ειδικά μπροστά στο κοινό της δικαιούταν καλύτερη συγκομιδή από το 0-3-2 που μετράει με τον Μενικίνι στον πάγκο, καθώς παίζει επιθετικά, αλλά πληρώνει την αναποτελεσματικότητα και τις αμυντικές της αδράνειες (4/5 over 2,5, 5/5 GG). Επιστροφή στις νίκες μετά από δυο μήνες για τη Λατίνα (0-5-4), καλή εμφάνιση στο 3-0 επί της Αβελίνο, ελπίζει να κάνει μια καινούργια αρχή, αν και οι εκτός έδρας επιδόσεις της είναι σταθερά μέτριες σε όλη τη διάρκεια της σεζόν (2-7-8 εκτός). Θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στη Σαλερνιτάνα, θεωρούμε ότι θα πάρει επιτέλους αυτό που αξίζει απέναντι σε μια ομάδα που μακριά από το σπίτι της παίζει με στόχο τη διαφύλαξη του μηδέν στην άμυνα, ικανοποιητικός ο -0,25 ασιατικός άσος στο 1,80 της Bet365.

2170. ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ

Δυο κολλητές ήττες με 0-1 γνώρισε η Λαντσιάνο από Περούτζια (εντός) και Κροτόνε (εκτός), παραμένει πάντως εκτός της επικίνδυνης ζώνης, κυρίως χάρη στις πολύ καλές εντός έδρας επιδόσεις της (9-4-4 εντός). Από τέσσερα σερί Χ έρχεται η Εντέλα, στα εννέα ματς έχει φτάσει το αήττητο σερί της (4-5-0, 6/9 over 2,5, 6/9 GG), φαίνεται να έχει το μομέντουμ για να διεκδικήσει μια θέση εντός της προνομιούχου οκτάδας. Δύσκολο για εκτίμηση ματς, οι φιλοξενούμενοι υπερτερούν ποιοτικά αλλά θα έχουν ορισμένες απουσίες βασικών, τα σφιχτά σετ που κυκλοφορούν αποδίδουν σωστά το πόσο απρόβλεπτο είναι. No Bet.

2174. ΣΠΕΤΣΙΑ – ΝΟΒΑΡΑ

Άμεση επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τη Σπέτσια, πέρασε με 2-1 από την ισχυρή έδρα της Κάλιαρι και εδραίωσε τη θέση της στη ζώνη των πλέι-οφ ανόδου, μετράει πια 8-4-1 εντός του 2016. Σοκ στις καθυστερήσεις για τη Νοβάρα, ισοφαρίστηκε σε 1-1 από τη Σαλερνιτάνα και συμπλήρωσε έτσι τρία ματς χωρίς τρίποντο (0-2-1), πάντως από τα πιο πρόσφατα 10 παιχνίδια της έχασε μόνο τα δυο (4-4-2). Δυο από τις καλές ομάδες της κατηγορίας αναμετρώνται εδώ, η Σπέτσια έχει εμφανώς ανεβάσει στροφές, αλλά η Νοβάρα δεν είναι αμελητέα ποσότητα (2-2-0 στις τελευταίες τέσσερις εξόδους της), αρκετά απρόβλεπτος μας φαίνεται ο αγώνας, γι αυτό και θα τον αφήσουμε στην ησυχία του, με την επισήμανση ότι τα σετ θα έπρεπε να είναι πιο σφιχτά.

2171. ΛΙΒΟΡΝΟ – ΜΠΑΡΙ

Εννέα ματς χωρίς νίκη (0-3-6) και έξι χωρίς να βρει δίχτυα (0-2-4, 6/6 NG & under 2,5) συμπλήρωσε αισίως η Λιβόρνο, έπεσε έτσι σε θέση απευθείας υποβιβασμού και η κατάσταση έχει ζορίσει για τα καλά. Έπειτα από τρεις σερί νίκες, η Μπάρι στο 0-0 με την Τσεζένα, δείχνει πάντως ανεβασμένη εσχάτως, στις πιο πρόσφατες δυο εξόδους της μάλιστα πήρε ισάριθμα διπλά με μεγάλα σκορ (2-1 τη Νοβάρα, 4-3 τη Σαλερνιτάνα). Κρίσιμο το ματς και για τις δυο ομάδες, βάσει φόρμας θα μπορούσε να κοιτάξει κανείς προς τις αποδόσεις αουτσάιντερ στα δεξιά του σετ, οριακό πάντως το 1,775 του ασιατικού διπλού +0,25 στην Bet365, είναι στην κρίση του καθενός το κατά πόσο του κάνει ή όχι.

2169. ΑΣΚΟΛΙ – ΚΑΛΙΑΡΙ

Σπουδαίο διπλό για την Άσκολι, πέρασε με 2-0 από την έδρα της Περούτζια, βάζοντας τέλος σε αρνητικό σερί τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς τρίποντο (0-1-3), θα δώσει μέχρι τέλους τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Νέο στραπάτσο για την Κάλιαρι, ηττήθηκε στη Σαρδηνία με 1-2 από τη Σπέτσια, έχει χαλαρώσει επικίνδυνα τον τελευταίο καιρό (2-1-4 στα πιο πρόσφατα επτά), αν και διατηρεί απόσταση 14 βαθμών από την τρίτη θέση, με την απευθείας άνοδο να φαίνεται απίθανο να χαθεί. Τέσσερις νίκες στις τελευταίες έξι εξόδους της μετράει η φιλοξενούμενη (4-1-1), μας φαίνεται λογικό να προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί, αλλά δεν έχουμε διάθεση να τη στηρίξουμε, από τη στιγμή που δείχνει να έχει χάσει τη συγκέντρωση της εδώ και καιρό.

2176. ΤΣΕΖΕΝΑ – ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ

Αποστολή εξετελέσθη για την Τσεζένα στην έδρα της Μπάρι, πήρε αυτό που ήθελε (0-0) και επιστρέφει τώρα στην δυνατή έδρα της (13-1-3 εντός) για να κάνει ένα ακόμα βήμα που θα την φέρει πιο κοντά στον στόχο των πλέι-οφ ανόδου. Η Βιτσέντζα ανάσανε με τις δυο κολλητές νίκες που πήρε απέναντι σε Άσκολι (2-1 εκτός) και Λιβόρνο (2-0 εντός), προηγουμένως δεν κέρδιζε για 10 αγωνιστικές (0-4-6), με τον ερχομό του Φράνκο Λέρντα στον πάγκο της να αποδεικνύεται ευεργετικός. Με καλή ψυχολογία πλέον οι φιλοξενούμενοι, όμως θα έχουν δύσκολη αποστολή σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας, η Τσεζένα είναι σε καλή κατάσταση και το 1,93 του άσου στον Stoiximan δεν μπορεί να αγνοηθεί για μια ομάδα με 13/17 εντός έδρας νίκες.

2172. ΜΟΝΤΕΝΑ – ΤΡΑΠΑΝΙ

Δεν αλλάζει και πολλά για τη Μόντενα ο βαθμός που απέσπασε στην έδρα της Βερτσέλι με 1-1, στο ντεμπούτο του Κριστιάνο Μπεργκόντι στον πάγκο της, επιστρέφει τώρα στην έδρα της, εκεί όπου έχει μαζέψει τους 30/36 βαθμούς της για την ώρα (9-3-5 εντός), το κακό για εκείνη είναι ότι έχουν προκύψει αρκετά μαζεμένα προβλήματα απουσιών. Η Τράπανι είναι η πιο καυτή ομάδα του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή, έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες και τρέχει αήττητο οχτώ αγωνιστικών (6-2-0), μετράει μάλιστα και τέσσερα σερί διπλά, σκοράροντας σε όλα από ακριβώς δυο φορές. Μεγάλο μπέρδεμα εδώ, η φόρμα λέει διπλό, αλλά είναι παρακινδυνευμένη η όποια πρόβλεψη στο εντός έδρας ντεμπούτο του Μπεργκόντι, θα προτιμήσουμε να μην πάρουμε θέση, εξάλλου και οι τιμές στα δεξιά του σετ είναι εντελώς οριακές, με το διπλό να μην ξεπερνάει το 3,00.

2175. ΤΕΡΝΑΝΑ – ΚΡΟΤΟΝΕ

Αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων τρέχει η Τερνάνα (2-2-0), απέχει πια οχτώ βαθμούς από τα πλέι-οφ ανόδου και επτά από τα μπαράζ υποβιβασμού και φαίνεται να οδεύει για ένα κλείσιμο στη σεζόν χωρίς πολλές συγκινήσεις. Ένα ακόμα βήμα για την εξασφάλιση της απευθείας ανόδου έκανε η Κροτόνε με το 1-0 επί της Λαντσιάνο, η απόσταση των 16 βαθμών που τη χωρίζει από την τρίτη θέση δύσκολα καλύπτεται στις εναπομείνασες οχτώ αγωνιστικές. Η ομάδα με τις λιγότερες εκτός έδρας ήττες στην κατηγορία είναι η Κροτόνε (7-7-3 εκτός), στις πιο πρόσφατες τέσσερις εξόδους της πάντως δεν κερδίζει (0-3-1), βάσει της βαθμολογικής κατάστασης των δυο ομάδων δεν δείχνει κακή ιδέα το Χ στο 3,05 του Stoiximan , σημείο που και αγωνιστικά δεν φαντάζει εκτός λογικής.

2187. ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ – ΛΑΧΤΙ

Αρκετά καλή η περσινή χρονιά για την Ίντερ Τούρκου, τερμάτισε τέταρτη και έφτασε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου, ενισχύθηκε μεταγραφικά και υπάρχει η αισιοδοξία ότι μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω και να βρεθεί στην τριάδα. Στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας κινείται τα τελευταία χρόνια η Λάχτι, αρκετές πάντως οι ανακατατάξεις στο ρόστερ της, έγινε νεότερη και πιο άπειρη. Αυτό πάντως δεν την εμπόδισε να ξεκινήσει τη σεζόν με τίτλο, κατέκτησε το Λιγκ Καπ, κερδίζοντας την πρωταθλήτρια Σεϊναγιόεν στα πέναλτι. Σφιχτά τα σετ, με ελαφρύ φαβορί την έδρα, δεν έχουμε κάποια ένσταση αν και είναι ακόμα νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα.

2189. ΚΟΥΟΠΙΟ – ΙΛΒ

Δύσκολη χρονιά αναμένεται η φετινή για την Κουόπιο, το ρόστερ της δείχνει να έχει αποδυναμωθεί και τα πρώτα δείγματα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά, καθώς χρειάστηκε την παράταση για να αποκλείσει ομάδα της Γ κατηγορίας την Τρίτη για το κύπελλο. Με το στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού ξεκινά τη χρονιά και η Ίλβες, το ρόστερ της δεν δείχνει καλύτερο από πέρυσι ενώ και ο προπονητής της δεν έχει ιδιαίτερη πείρα. Προς αποφυγή το 2,00 του άσου, θα θέλαμε να κοντράρουμε την Κουόπιο, αλλά δεν θα το επιχειρήσουμε με την Ίλβες, που πάνω-κάτω την περιμένουμε να είναι ανάλογης δυναμικής.

2191. ΠΑΛΟΚΕΡΧΟ ΒΑΝΤΑΑ - ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ ΙΦΚ

Γειτονικό ντέρμπι είναι το ματς. Η Βάνταα ήταν εντυπωσιακή για 50 λεπτά στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα, αποκτώντας προβάδισμα τριών τερμάτων απέναντι στη Ροβανιέμι, από τη στιγμή όμως που δέχθηκε τη μείωση στο σκορ στο 52’ κατέρρευσε πλήρως και τελικά ηττήθηκε με 3-4. Χωρίς πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι η Χέλσινγκφορς, δυνάμωσε πάντως στη γραμμή κρούσης, με την απόκτηση του φορ Μακέλα που σκόραρε 16 φορές πέρυσι για λογαριασμό της Βάασα, στόχος της η όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξασφάλιση της παραμονής. Με σκεπτικισμό αντιμετωπίζουμε τον άσο-φαβορί για τους γηπεδούχους, δεν μπορούμε να τους εμπιστευτούμε μετά από τα όσα είδαμε στην πρεμιέρα τους, κοιτάμε προς το over 2,25 στο 1,80 της Bet365, αφού η Χέλσινγκφορς είναι μια ομάδα με αδύναμη άμυνα αλλά και αρκετές επιθετικές αρετές, στοιχεία τα οποία μας παρουσίασε και η Βάνταα προ μιας εβδομάδας.

2190. ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ – ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ

Δύσκολη αποστολή είχε στην πρεμιέρα της η Μάριεχαμν, το πάλεψε για ένα ημίχρονο απέναντι στην Ελσίνκι, τελικά υποτάχθηκε στην ανωτερότητα των αντιπάλων, χάνοντας τελικά με 0-2. Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα η Ροβανιέμι, παρόλο που βρέθηκε να χάνει με 0-3 στο 49’ από τη νεοφώτιστη Βάνταα, κατάφερε να ανατρέψει πλήρως την κατάσταση και να φτάσει στη νίκη με το εντυπωσιακό 4-3, πετυχαίνοντας όλα της τα τέρματα σε διάστημα 27 λεπτών. Είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα για τις δυο ομάδες, μικρό προβάδισμα λόγω έδρας έχει η Μάριεχαμν, αλλά η εφτάψυχη Ροβανιέμι δεν κοντράρεται εύκολα.

2188. ΚΕΜΙ ΚΙΝΓΚΣ – ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ

Στην έδρα της Ροβανιέμι θα διεξαχθεί το ματς, αφού στη φυσική έδρα της Κέμι γίνονται ακόμα έργα. Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν ξανά την Τρίτη για το κύπελλο, με τη Σεϊναγιόεν να παίρνει την πρόκριση για την επόμενη φάση στα πέναλτι (0-0 η κανονική διάρκεια, 1-1 η παράταση). Πολύ καλή η παρουσία των νεοφώτιστων στα μετόπισθεν, η Σεϊναγιόεν έβγαλε για ακόμα μια φορά πρόβλημα στο γκολ, όταν καλείται να διασπάσει άμυνες που την περιμένουν στο μισό γήπεδο. Χαμηλό μας φαίνεται το 1,80 του διπλού, τα λίγα τέρματα φαντάζουν αρκετά πιθανά, αν και οι αποδόσεις είναι υποψιασμένες.

2184. ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ – ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Χάλμσταντ, παρόλο που προηγήθηκε νωρίς (2’) απέναντι στη Σίριους, οπισθοχώρησε αδικαιολόγητα από πολύ νωρίς, δέχθηκε πίεση και το σκορ γύρισε πλήρως πριν από το ημίχρονο, με το 1-2 να μην αλλάζει ως το φινάλε. Σε ένα ματς με λίγες φάσεις και πρωταγωνιστές τους τερματοφύλακες, η Τρέλεμποργκ αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0 απέναντι στη Βέρναμο, στην επιστροφή της στη δεύτερη κατηγορία. Στο 1,75 βρίσκουμε τον άσο για τους γηπεδούχους, θεωρούμε πως δεν αποτελεί ευκαιρία, θέλουμε πρώτα να μας αποδείξουν ότι μπορούν να σηκώσουν τον τίτλο του φαβορί για την άνοδο και έπειτα θα έχουν τη στήριξή μας.

2183. ΝΤΑΛΚΟΥΡΝΤ – ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ

Εντυπωσιακή στην πρεμιέρα της η Ντάλκουρντ, αγωνίστηκε στην έδρα της Ασιρίσκα και ήταν κυρίαρχος για ένα ημίχρονο, έμεινε όμως με 10 παίχτες στο 45’, με αποτέλεσμα να λυγίσει στο δεύτερο μισό (1-2). Με τη λήξη του ματς έκαναν ντου οι οπαδοί της στον αγωνιστικό χώρο και προκλήθηκε πανικός, αναμένεται βαριά τιμωρία από την ομοσπονδία. Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα η Βάρμπεργκ, επικράτησε με 2-1 της Ατβίνταμπεργκ, σε ένα παιχνίδι όπου πρωταγωνιστής ήταν ο ισχυρός αέρας, που επηρέασε σημαντικά τις προσπάθειες των δυο ομάδων. Κάτω από 2,00 κινείται ο άσος, βάσει της εικόνας της Ντάλκουρντ στην πρεμιέρα φαντάζει απολύτως δικαιολογημένος, θέλουμε όμως πρώτα να δούμε πως θα ανταποκριθεί σε παιχνίδι που «πρέπει» να κερδίσει.

2195. ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Δεν διανύει και την καλύτερη της περίοδο η Στουτγάρδη η οποία με μόλις μια νίκη στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της (1-2-3) έχει ξεμείνει από στόχους και μάλλον με πιθανή ήττα θα μπει ακόμα και σε περιπέτειες. Να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από τη δεύτερη Ντόρτμουντ επιθυμεί η Μπάγερν Μονάχου η οποία προέρχεται από Ευρωπαϊκό παιχνίδι και αναμένεται να παίξει συντηρητικά, φυσικά αρκετά πιθανό και το σενάριο να έχουμε αρκετά γκολ μιας και οι γηπεδούχοι συνηθίζουν να μετατρέπουν τα παιχνίδια τους σε ροντέο έχοντας επιβεβαιώσει το οver2,5 στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας.

2194. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Μετά την καλή εμφάνιση και το 1-1 με τη Μάιντς, η Βέρντερ έχασε στο όριο από τη Ντόρτμουντ στη Βεστφαλία την προηγούμενη εβδομάδα δείχνοντας πως έχει συνέλθει από το 5-0 του Μονάχου πριν περίπου ένα μήνα. Η αφέλεια είναι το μεγάλο ελάττωμα της φετινής Άουγκσμπουργκ, αφού παρότι παίζει αρκετά καλά, δεν μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που της αξίζει, αγνοώντας τη νίκη εδώ και έξι ματς, με την άμυνα της να πελαγοδρομεί σε κάθε παιχνίδι. Ματς που αναμένεται να κρίνει πολλά στη μάχη της ουράς και με τη Βέρντερ να δείχνει σε καλύτερη κατάσταση, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Σε απόδοση 1,85 βρίσκεται ο -0,25 ασιατικός άσος στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2196. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Δεν διανύει και την καλύτερη της περίοδο η Στουτγάρδη η οποία με μόλις μια νίκη στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της (1-2-3) έχει ξεμείνει από στόχους και μάλλον με πιθανή ήττα θα μπει ακόμα και σε περιπέτειες. Να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από τη δεύτερη Ντόρτμουντ επιθυμεί η Μπάγερν Μονάχου η οποία προέρχεται από Ευρωπαϊκό παιχνίδι και αναμένεται να παίξει συντηρητικά, φυσικά αρκετά πιθανό και το σενάριο να έχουμε αρκετά γκολ μιας και οι γηπεδούχοι συνηθίζουν να μετατρέπουν τα παιχνίδια τους σε ροντέο έχοντας επιβεβαιώσει το οver2,5 στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας.

2192. ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μεγάλη νίκη μέσα στο Αννόβερο ωστόσο λίγες φορές φέτος έδειξαν την απαραίτητη σταθερότητα, ειδικά μέσα στον σπίτι τους, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι παρουσιάζονται άκρως ανταγωνιστικοί και με σύμμαχο το ένστικτο της.. επιβίωσης καταφέρνουν και παίρνουν αποτελέσματα. Φαβορί προσφέρεται η ομάδα του λιμανιού κάτι το οποίο μας αναγκάζει να πάμε προς τα δεξιά και το Χ2 το οποίο πληρώνει 1,83 στηBet365 και αποτελεί επιλογή του Betol. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2193. ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Με στόχο να επαναφέρει τη χαμένη αυτοπεποίθηση στην Άιντραχτ, ώστε να σωθεί η χρονιά προσελήφθη πριν από τρεις αγωνιστικές ο Νίκο Κόβατς και ήδη έχει εμφανίσει σαφή βελτίωση η ομάδα της Φρανκφούρτης, κυρίως όσον αφορά την ανασταλτική της λειτουργία. Πήρε μπρος η Χόφενχαϊμ, από εκεί που έμοιαζε καταδικασμένη, πανηγύρισε κάποιες πολύ σπουδαίες νίκες και πλέον βρίσκεται -έστω και οριακά- εκτός επικίνδυνης ζώνης. Παρότι οι φιλοξενούμενοι δίνουν πολύ γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια τους, θεωρούμε πως η κρισιμότητα του συγκεκριμένου αγώνα θα παίξει το ρόλο της και θα δούμε ένα ματς με μπόλικη τακτική από τις δύο ομάδες, με τοunder2,75 να αποτελεί επιλογή στο 1,90 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2197. ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ - ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08

Το πάλεψε όσο μπορούσε στην έδρα της Μόλντε η Λίλεστρομ, τελικά υποτάχθηκε στην ανωτερότητα των αντιπάλων, με το τελικό 2-4 να μαρτυρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε στα μετόπισθεν. Παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-1), την καλύτερη της εμφάνιση ως τώρα την πραγματοποίησε στο μοναδικό παιχνίδι που έδωσε στην έδρα της, με το 1-1 απέναντι στη Μπόντο Γκλιμτ να την αδικεί, αφού βάσει ευκαιριών άξιζε να κερδίσει. Χωρίς νίκη συνεχίζει όμως και η Σάρπσμποργκ (0-2-1), δεν έχει καταφέρει μάλιστα ακόμα να ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα (3/3 NG & under 2,5), πρόκειται για μια νέα ομάδα που ακόμα χτίζεται και χρειάζεται χρόνο. Πιο ενθαρρυντικά τα ως τώρα δείγματα γραφής των γηπεδούχων, ένα κλικ θα δώσουμε στην έδρα, αλλά ως εκεί.

2232. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Πλάνα για τη νέα σεζόν που θα τη βρει στην Τσάμπιονσιπ κάνει ήδη η Άστον Βίλα, μόνο το μαθηματικό υποβιβασμό της έχει να περιμένει στις υπόλοιπες έξι αγωνιστικές, ώστε να ολοκληρωθεί το φετινό αγωνιστικό της μαρτύριο. Από δύο σερί ήττες έρχεται η Μπόρνμουθ, ωστόσο απέχει έντεκα βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και μάλλον ήδη έχει σωθεί. Πάντως δεν θα πει όχι στους τρεις πόντους κόντρα στη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, σωστό μοιάζει το 2,20 της νίκης της στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2234. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

Τρομερό σερί χωρίς νίκη για την Κρίσταλ Πάλας (9-7-15) μέσα στο 2016 (0-5-9), συνεχίστηκε και στο Λονδρέζικο ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ (2-2), έστω κι αν η εμφάνιση των «αετών» ήταν ικανοποιητική. Άμεσα πρέπει να επιστρέψει στις νίκες η ομάδα του Πάρντιου, ώστε να ξεμπερδέψει με την παραμονή (στο +7 από τη 18η Σάντερλαντ). Τεράστια νίκη για τη Νόριτς (8-7-17) στο εξάποντο με τη Νιουκάστλ, θεαματικό 3-2 με γκολ στο 90+3’! Την κατάλληλη στιγμή μίλησαν τα «καναρίνια», δύο σερί νίκες και πλέον εκτός επικίνδυνης ζώνης (στο +4 από τη Σάντερλαντ). Αφύσικο σε διάρκεια το αρνητικό σερί της Πάλας, σε καλύτερη κατάσταση η Νόριτς που όμως δεν θα πει όχι και σε ενδεχόμενη ισοπαλία. Καλύτερα πάσο, δεν βγαίνει άκρη.

2235. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Στα δίχτυα της Λέστερ έπεσε και η Σαουθάμπτον (13-8-11), οριακή εκτός έδρας ήττα με 1-0. Καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα των «αλεπούδων» στο δεύτερο. Πολύ δύσκολα τα πράγματα πλέον για τη Νιουκάστλ (6-7-18), τραγικές επιδόσεις εκτός έδρας, μπορεί να ισοφάρισε δύο φορές τη Νόριτς στο πιο πρόσφατο, αλλά δέχτηκε το γκολ-μαχαιριά στις καθυστερήσεις. Αποτρεπτικές οι τιμές στον άσο, από την άλλη κάποια στιγμή οι «καρακάξες» θα βρουν πόντους εκτός έδρας. Μάλλον με το ασιατικό διπλό +1 (1,925) θα πηγαίναμε.

2236. ΣΟΥΟΝΣΙ – ΤΣΕΛΣΙ

Θετικές εμφανίσεις πραγματοποιεί τον τελευταίο καιρό η Σουόνσι, με αποτέλεσμα να διατηρεί μια απόσταση ασφαλείας από τη γραμμή του υποβιβασμού. Στους 15 αγώνες έφτασε το αήττητο σερί της Τσέλσι (7-8-0, οι 14 υπό τις οδηγίες του Γκους Χίντινκ), η οποία προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη μετριότατη φετινή σεζόν, αλλά και να εξαντλήσει τις όποιες ελπίδες της για είσοδο στην εξάδα. Αν και οι «κύκνοι» είναι σκληρό καρύδι τον τελευταίο μήνα, θα δώσουμε το προβάδισμα στο μομέντουμ της Τσέλσι και στο 2,10 του διπλού (Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2233. ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Κάτω του μετρίου η εικόνα της Γουότφορντ μέσα στο 2016, έρχεται από τέσσερις σερί ήττες, με το μυαλό της να ταξιδεύει από τώρα στον ημιτελικό του «Γουέμπλεϊ» για τον ημιτελικό του FA Cup. Το κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος και για την Έβερτον που δεν είναι και στα καλύτερα της στην Πρέμιερ, πάντως εκτός έδρας τη φετινή σεζόν παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστική. Ποιοτικότερο σύνολο τα «ζαχαρωτά», αξιοπρεπές το 2,30 του διπλού στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2261. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΕΪΜΠΑΡ

Μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της πραγματοποίησε η Ρεάλ μεσοβδόμαδα στη Γερμανία στο πιο σημαντικό παιχνίδι της -μαζί με τη ρεβάνς της Τρίτης- αφού το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η μοναδική διοργάνωση που μπορεί να διακριθεί και να κυνηγήσει το τρόπαιο. Η Εϊμπάρ στον δεύτερο γύρο είναι αγνώριστη (1-2-8 ρεκόρ στα 11 τελευταία) και περιμένουμε την υποταγή της στο «Μπερναμπέου» από τους πληγωμένους «μερένχες». Ο συνδυασμός 1 &over3,5 (2,00 / Stoiximan) που έχει επιβεβαιωθεί στις 10 τελευταίες νίκες τους δείχνει καλή περίπτωση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2324. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΡΙΖΕΣΠΟΡ

Ακόμα μια ντροπιαστική ήττα γνώρισε η Γαλατασαράι, αυτή τη φορά με 3-4 από την Εσκισεχιρσπόρ, έχει μείνει με μόνο ένα τρίποντο στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές (1-3-4), μοναδικός της στόχος για φέτος είναι πλέον το κύπελλο, αφού δεν μπορεί να διεκδικήσει κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο (της έχει επιβληθεί ποινή αποκλεισμού από την Ευρώπη). Στο +8 από τη γραμμή του υποβιβασμού διατηρείται η Ριζεσπόρ, είναι χωρίς νίκη στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της (0-2-2) και πριν από την τελευταία της έξοδο (1-1 με την Ακισάρ) μετρούσε έξι συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες. Προς αποφυγή η συγκεκριμένη αναμέτρηση, μπορεί η αδύναμη μακριά από το σπίτι της Ριζεσπόρ να φαντάζει βολικός αντίπαλος για τη Γαλατά, αλλά και πάλι το χέρι δεν πάει με τίποτα στο 1,70 του άσου, ειδικά από τη στιγμή που από τους γηπεδούχους θα λείψουν δυο από τους ποιοτικότερους χαφ τους και συγκεκριμένα ο Σνάιντερ (21 συμ./5 γκολ) και ο Ινάν (22 συμ./7 γκολ).

2275. ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Πρέμιερ Σκωτίας. Για τρίτη σερί αγωνιστική μακριά από τις επιτυχίες (0-1-2) έμεινε η Ρος Κάουντι (ρεκόρ 12-4-16) με τα αμυντικά της κενά να δημιουργούν εκ νέου σημαντικά προβλήματα. Τη βαριά εντός έδρα ήττα από την Ινβερνές (0-3) ακολούθησε η συντριβή από την Νταντί (5-2), για να προσδώσει χαρακτήρα τελικού στην επερχόμενη αναμέτρηση. Αντίθετη πορεία διαγράφει εσχάτως η Πάρτικ Θιστλ (ρεκόρ 11-8-13) αγνοώντας την αποτυχία εδώ και τρεις αγωνιστικές (2-1-0). Στο τελευταίο δυσκολεύτηκε αλλά τελικά έκαμψε την αντίσταση της ουραγού Νταντί Γιουνάιτεντ με γκολ στο 71’ (1-0). Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας αναμέτρηση, ο νικητής συγκεντρώνει σημαντικές πιθανότητες να τερματίσει στην πρώτη εξάδα αποφεύγοντας έτσι την ψυχοφθόρα διαδικασία των πλέι-οφ υποβιβασμού, την ώρα που ο ηττημένος παραμένει οριστικά στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Πολύ δύσκολο να γίνει κάποια πρόβλεψη, ναι μεν η Πάρτικ έχει το μομέντουμ όμως η Ρος Κάουντι θα τα δώσει όλα με όπλο την έδρα της. Δεν αποκλείεται να δούμε γκολ εκατέρωθεν δεδομένου πως αμφότερες χρειάζονται μόνο τη νίκη, με το GG να πληρώνει 1,75 ( Stoiximan). Θολώνει λίγο τα νερά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι υπό προϋποθέσεις, δηλαδή ήττα της Νταντί, ενδέχεται να ικανοποιηθούν με τη μοιρασιά, όμως όπως και να έχει το παιχνίδι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να μας απασχολήσει στο live.

2276. ΧΑΜΙΛΤΟΝ – ΝΤΑΝΤΙ

Δύσκολο έργο είχε στην έδρα της μαχόμενης για κατάκτηση του τίτλου, Αμπερντίν, η Χάμιλτον (ρεκόρ 8-9-15) με την ήττα να επέρχεται πολύ εύκολα καθώς οι γηπεδούχοι σκόραραν τρία τέρματα στο πρώτο ημίωρο, κατεβάζοντας έκτοτε ταχύτητα. Σκληρό καρύδι αποδείχθηκε η Νταντί (ρεκόρ 9-14-9) υποχρεώνοντας σε στραβοπάτημα την πρωτοπόρο Σέλτικ (0-0). Μεγάλο το κίνητρο για αμφότερες, από τη μία οι γηπεδούχοι θέλουν να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς ενόψει πλέι-οφ υποβιβασμού την ώρα που οι φιλοξενούμενοι με νίκη σφραγίζουν την είσοδο στην πρώτη εξάδα. Μοιρασμένο το σετ, θεωρούμε πως η Νταντί έχει προβάδισμα όμως παραδοσιακά τα βρίσκει σκούρα στη συγκεκριμένη έδρα (3-4-8) ενώ υπό προϋποθέσεις ενδέχεται να εκτιμήσει ιδιαιτέρως την ισοπαλία. Δε βλέπουμε κάτι ξεκάθαρο, σκέψεις για παιχνίδι με γκολ αλλά θα προτιμήσουμε να απέχουμε έχοντας το νου μας για πιθανό late goal.

2273. ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Σίγουρα ο βαθμός της ισοπαλίας στην έδρα της Πάρτικ Θιστλ (0-0) δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κακό αποτέλεσμα για την Κιλμάρνοκ (ρεκόρ 7-8-17), όμως η ουσία είναι πως παρέμεινε για έκτη διαδοχική αγωνιστική μακριά από τις επιτυχίες (0-2-4). Θύμα έκπληξης έπεσε η πληγωμένη από τις απουσίες Σεντ Τζόνστον (ρεκόρ 12-7-13), γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα-σοκ από την ουραγό Νταντί Γιουνάιτεντ (0-1). Έτσι η επερχόμενη αναμέτρηση αποκτά αυτόματα μεγάλη σημασία καθώς δεν αποκλείεται με συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων να βρεθεί ξαφνικά εκτός εξάδας. Περίεργη αναμέτρηση, αμφότερες «καίγονται» για τη νίκη αλλά για διαφορετικούς λόγους, δίνουμε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους αν και θα προτιμήσουμε να ασχοληθούμε με το under 2,5 (1,75 / Stoiximan) μιας και οι γηπεδούχοι έχουν θέμα στο γκολ κι αναμένεται να δώσουν προσοχή στην άμυνα.

2274. ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. – ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Κατάφερε να κάνει την έκπληξη η Νταντί Γιουνάιτεντ (ρεκόρ 6-6-20) στην έδρα της Σεντ Τζόνστον (0-1) προσθέτοντας ακόμα τρεις βαθμούς στο σακούλι ενόψει πλέι-οφ υποβιβασμού, εκεί όπου θα κυνηγήσει ένα μικρό θαύμα. Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται η Ινβερνές (ρεκόρ 9-9-13) και φρόντισε να το αποδείξει για ακόμα μία φορά κόντρα στη φορμαρισμένη Μάδεργουελ (1-2) γνωρίζοντας την πέμπτη της αποτυχία στα επτά τελευταία (1-1-5). Αμφότερες έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα πλέι-οφ υποβιβασμού, σίγουρα οι φιλοξενούμενοι μπορούν να αισθάνονται πιο άνετοι έχοντας μαζέψει 36 βαθμούς μέχρι τώρα, ενώ αντίθετα οι γηπεδούχοι «καίγονται» όσο κανείς άλλος για θετικό αποτέλεσμα. Θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνη στην Νταντί Γιουνάιτεντ επιλέγοντας τον άσσο (2,20 / Stoiximan) απέναντι στην ντεφορμέ Ινβερνές.

2277. ΑΛΟΑ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Αν και χωρίς ελπίδες σωτηρίας η μαθηματικά υποβιβασμένη Αλόα (ρεκόρ 3-6-23) κατάφερε να κάνει τη ζημιά στη μαχόμενη για αποφυγή των πλέι-οφ υποβιβασμού, Λίβινγκστον (0-0), παίρνοντας έτσι μια άτυπη ρεβάνς για την καταδικαστική –όπως αποδείχθηκε- ήττα που υπέστη πριν λίγες αγωνιστικές από την τελευταία (1-3). Επιστροφή στις επιτυχίες έπειτα από πέντε αποτυχημένες απόπειρες (0-1-4) έστω και με μεγάλη δόση δυσκολίας για τη Χιμπέρνιαν (ρεκόρ 18-5-7), η οποία βρέθηκε αρκετά νωρίς (23’) πίσω στο σκορ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λίβινγκστον (2-1), όμως με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη κατάφερε την ανατροπή χάρις σε δύο γκολ εντός τεσσάρων λεπτών (75’, 78’). Μονόπλευρο το ενδιαφέρον, οι «Χιμπς» θέλουν να ντουμπλάρουν τις επιτυχίες τους έτσι ώστε να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος στην προσπάθεια υπεράσπισης της 2 θέσης, την ώρα που στην Αλόα έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν που θα τη βρει στη Λιγκ 1. Θεωρούμε πως οι φιλοξενούμενοι θα φύγουν με το ανάξιο αναφοράς από πλευράς αποδόσεων διπλό, όμως δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το υψηλότατο GG (2,45 / Stoiximan) από τη στιγμή που οι τελευταίοι έχουν βγάλει 6 σερί GG ανεξαρτήτως έδρας και οι γηπεδούχοι 4/5 στα πιο πρόσφατα εντός.

2280. ΦΟΛΚΕΡΚ - ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ

Με το σκορ 0-2 στο 52 λεπτό της αναμέτρησης στην έδρα της Κουίν Οφ Σάουθ όλοι πίστεψαν πως η Φολκέρκ (ρεκόρ 17-11-4) θα έκανε ακόμα ένα σπουδαίο βήμα στη μάχη για «αρπαγή» της 2 θέση από τη Χιμπέρνιαν, όμως οι γηπεδούχοι είχαν άλλη άποψη κι εκμεταλλευόμενοι στο έπακρον τόσο τη χαλάρωση της αντιπάλου όσο και τα αμυντικά της κενά, διαμόρφωσαν το τελικό 2-2 στις καθυστερήσεις. Έτσι τα πράγματα πλέον δυσκόλεψαν μιας και οι «Χιμπς» πλησίασαν στους τρεις βαθμούς έχοντας όμως δύο ματς λιγότερα. Την τύχη στα χέρια της κρατούσε η Σεντ Μίρεν (ρεκόρ 10-8-14) επίσης απέναντι στη Χιμπέρνιαν αλλά πληγώθηκε από την άμυνά της δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στο 89’ (2-2 εντός). Βαθμολογικά αδιάφοροι οι φιλοξενούμενοι, σίγουρα η Φολκέρκ έχει περισσότερους λόγους να κυνηγήσει τη νίκη όμως μέχρι εκεί.

2279. ΜΟΡΤΟΝ – ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Για δεύτερη διαδοχική αναμέτρηση μακριά από τις επιτυχίες έμεινε η Μόρτον (ρεκόρ 10-9-13) με τη λευκή ισοπαλία που παραχώρησε στην έδρα της Ντάμπαρτον (0-0). Στραβοπάτημα εκτός προγράμματος για τη Λίβινγκστον (ρεκόρ 7-7-18) η εντός έδρας μοιρασιά κόντρα στην ουραγό και ήδη υποβιβασμένη Αλόα (0-0), ενώ η επιστροφή στις νίκες έμελλε να περιμένει για τουλάχιστον μία ακόμα αγωνιστική, καθώς μεσοβδόμαδα δεν άντεξε στην πίεση της Χιμπέρνιαν δεχόμενη δύο τέρματα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (75’, 78’) για να διαμορφωθεί το τελικό 2-1. Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς οι φιλοξενούμενοι «καίγονται» για βαθμούς στην προσπάθεια αποφυγής των πλέι-οφ υποβιβασμού, ενώ η Μόρτον έχει ξεμείνει από στόχους. Διαβασμένο το σετ, χωρίς ιδιαίτερη αξία η κόντρα της έδρας συνεπώς θα απέχουμε.

2278. ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ - ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ

Αναρίθμητα αμυντικά κενά παρουσίασε σε ακόμα ένα παιχνίδι της η Κουίν Οφ Σάουθ (ρεκόρ 11-5-15) παραχωρώντας εντός έδρας ισοπαλία στη Φολκέρκ (2-2). Εδώ και επτά σερί αγωνιστικές (5-2-0) αγνοεί την ήττα η Ρέιθ Ρόβερς (ρεκόρ 15-7-10), η οποία στο τελευταίο έβαλε στοπ στην ξέφρενη πορεία της πρωτοπόρου Ρέιντζερς χάρις σε γκολ στις καθυστερήσεις (3-3). Ουσιαστικά καμία δεν έχει άμεσο βαθμολογικό κίνητρο, καθώς η μεν Κουίν έχει εξασφαλίσει την 4 θέση χωρίς να διατηρεί βάσιμες ελπίδες για κάτι παραπάνω, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι κρατούν απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη με την τετράδα να απέχει 14 ολόκληρους βαθμούς. Δεν αποκλείεται να δούμε ένα ανοιχτό ματς, κάτι που άλλωστε προμηνύουν τόσο οι πρόσφατες επιδόσεις των δύο ομάδων (5 σερί over 2,5 και 4/5 GG & over 2,5 οι γηπεδούχοι, 3/4 GG & over 2,5 οι φιλοξενούμενοι) όσο και η έλλειψη πίεσης για το αποτέλεσμα. Αξίζει το ρίσκο σε απόδοση 2,02 ( Stoiximan) ο συνδυασμός GG & over 2,5.

2264. ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ – ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ

Συνέχεια στην καθοδική της πορεία έδωσε η Ερντρι (ρεκόρ 11-6-15) με την βαριά ήττα στην έδρα της Στρανράερ (4-0), παραμένοντας έτσι για πέμπτη διαδοχική αγωνιστική μακριά από τις επιτυχίες (0-2-3) και στο -6 από την τετράδα. Δεν τα πηγαίνει καλύτερα η Στενχάουσμιουρ (ρεκόρ 10-6-16) που μπορεί απέναντι στην ουραγό Φόρφαρ (2-1) να έσπασε το αρνητικό σερί έξι παιχνιδιών χωρίς νίκη (0-1-5), όμως δεν είχε την ίδια κατάληξη η επίσκεψη στην έδρα της επίσης μαχόμενης για αποφυγή του υποβιβασμού, Μπρέχιν (1-0). Ρεκόρ 1-3-4 τρέχει εσχάτως η γηπεδούχος στο σπίτι της, δεν κατάφερε να χαμογελάσει σε καμία από τις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της η φιλοξενούμενη με τις βαριές ήττες να έχουν την τιμητική τους (0-1-4). Όπως γίνεται κατανοητό αμφότερες αποτελούν παραδείγματα αναξιοπιστίας τον τελευταίο καιρό και συνεπώς δεν πρόκειται να ψάξουμε για σημείο, πρώτη σκέψη τα πολλά γκολ όμως λαμβάνοντας υπ’ όψιν πως η Ερντρι έχει βγάλει 13/16 under 2,5 έως τώρα στο σπίτι της καθώς και το γεγονός πως τα 4/6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους στη συγκεκριμένη έδρα βγήκαν επίσης under, τότε αυτομάτως αποκτά αξία η επιλογή των λίγων τερμάτων στο άκρως ικανοποιητικό 2,30 (Bet365).

2267. ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ – ΦΟΡΦΑΡ

Τι κι αν έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση της Λιγκ 1 Σκωτίας καθώς και τον προβιβασμό στην Τσάμπιονσιπ που αυτή συνεπάγεται, η Ντανφέρμλιν (ρεκόρ 23-6-3) δε χαρίζεται σε κανέναν δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη φετινή πορεία της. Πιο πρόσφατο θύμα της η ντεφορμέ Άλμπιον Ρόβερς (0-1) κόντρα στην οποία πέτυχε την τέταρτη σερί νίκη. Σημάδια ζωής στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού δείχνει η Φόρφαρ (ρεκόρ 8-9-15) που όχι απλά ηττήθηκε μόλις μία φορά στα πέντε τελευταία (2-2-1), αλλά πήρε και δύο «τρίποντα» με ειδικά αυτό απέναντι στη δεύτερη της βαθμολογίας, Πίτερχεντ (2-0), να αποτελεί επίτευγμα. Κακά τα ψέματα δε θα μπορούσε να δίνεται υψηλότερα ο άσσος (1,25), μονόπλευρο το ενδιαφέρον όμως οι πρωταθλητές έχουν αποδείξει πως δύσκολα κάνουν χάρες. Δεν αποκλείεται να δούμε τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν τουλάχιστον ένα τέρμα στην προσπάθεια τους να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από την πιο δυνατή έδρα της κατηγορίας (11-3-2), ευνοείται από τον τρόπο παιχνιδιού των δύο ομάδων εσχάτως εντός κι εκτός έδρας αντίστοιχα (6/8 και 8/10 GG αντιστοίχως) το αμφίσκορο (1,91 / Stoiximan).

2265. ΕΪΡ - ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ

Τίποτα άλλο πέρα από μια αναλαμπή φαίνεται πως ήταν η επικράτηση της Έιρ (ρεκόρ 17-4-11) επί της Στρανράερ (2-1) αφού γνώρισε την τρίτη της ήττα στα τέσσερα τελευταία, αυτή τη φορά στην έδρα της Κάουντενμπιθ (1-0) επιβεβαιώνοντας έτσι πως διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος (1-0-3). Με αυτά κι με αυτά είδε τις δύο σερί αποτυχίες της προπορευόμενης Πίτερχεντ να πηγαίνουν στράφι μην μπορώντας να τις εκμεταλλευθεί ώστε να «κλέψει» τη 2 θέση. Αδυνατεί να ορθοποδήσει η Άλμπιον Ρόβερς (ρεκόρ 10-9-13) που παρέμεινε για όγδοη σερί αγωνιστική μακριά από το «τρίποντο» (0-4-4), αν και το πάλεψε τελικά προδόθηκε στο 87’ από την άμυνά της κόντρα στην πρωτοπόρο Πίτερχεντ (0-1) βλέποντας ταυτόχρονα την προνομιούχο 4 θέση να απομακρύνεται ακόμα περισσότερο. Αδύνατο να εμπιστευτούμε κάποια από τις δύο ομάδες στην κατάσταση που βρίσκονται, προτιμότερη η ενασχόληση με τα γκολ και πιο συγκεκριμένα με το combo GG & over 2,5 (2,10 / Stoiximan) , επιλογή η οποία ευνοείται τόσο από τον τρόπο που αγωνίζονται αμφότερες (22/32 συνολικά και 13/16 over 2,5 εντός έδρας η Έιρ, 5/7 GG έβγαλε η Άλμπιον στα τελευταία μακριά από το σπίτι της) όσο κι από την προϊστορία (4/6 GG & over 2,5 στα πιο πρόσφατα μεταξύ των δύο ομάδων όπως και στα 3/4 στη συγκεκριμένη έδρα).

2266. ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ – ΜΠΡΕΧΙΝ

Για τα καλά φαίνεται πως ξύπνησε η Κάουντενμπιθ (ρεκόρ 10-5-17) πετυχαίνοντας δύο σερί τεράστιας σημασίας νίκες κόντρα σε Πίτερχεντ (0-1) και Έιρ (1-0) κατά σειρά. Μπορεί αμφότερες να ήρθαν με δυσκολία όμως αυτό που μετράει είναι πως πρόσθεσε έξι βαθμούς στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού μετά το ντεφορμάρισμα μακράς διαρκείας που πέρασε. Άλλη ομάδα είναι τον τελευταίο καιρό η Μπρέχιν (ρεκόρ 9-6-17) η οποία έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στα έξι πιο πρόσφατα (5-0-1) μετά τις οκτώ αγωνιστικές δίχως «τρίποντο» (0-3-5). Στο τελευταίο έκαμψε με όπλο την έδρα της την αντίσταση της Στενχάουσμιουρ (1-0) για να παραμείνει ολοζώντανη στο παιχνίδι της σωτηρίας. Άκρως αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο από τις βασικές υποψήφιες για υποβιβασμό, αμφότερες βρίσκονται σε καλή κατάσταση δείχνοντας πως θα παλέψουν μέχρι τέλους, η μεν Κάουντενμπιθ βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματά της την ώρα που οι φιλοξενούμενοι σημειώνουν τη μία επιτυχία μετά την άλλη. Συνήθως σε τέτοια κρίσιμα παιχνίδια η έδρα παίζει σημαίνοντα ρόλο, όμως η Μπρέχιν πείθει περισσότερο με τις εμφανίσεις της. Ισορροπημένο το σετ, αν έπρεπε οπωσδήποτε να επιλέξουμε κάτι ίσως ρίχναμε μια ζαριά στο καλοπληρωμένο under 2,5 (2,38) δεδομένου πως οι δύο ομάδες έβγαλαν 4 σερί και 3/5 under 2,5 στα τελευταία αντίστοιχα, όμως ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του παιχνιδιού μας ωθεί στο πάσο.

2269. ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ – ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ

Την τύχη στα χέρια της για 75 λεπτά κρατούσε η Άνναν Αθλέτικ (ρεκόρ 14-8-10) στην έδρα της Έλγκιν, όμως δεν άντεξε την πίεση των γηπεδούχων δεχόμενη δύο τέρματα για να διαμορφωθεί το τελικό 2-2. Σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί άσχημο ως αποτέλεσμα αλλά λίγο το γεγονός πως η Έλγκιν δεν πατάει καλά τελευταία, λίγο ο τρόπος που ήρθε η ισοπαλία, αφήνουν πικρή γεύση στους φιλοξενούμενους. Το πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να κάνει τη ζημιά στην πρωτοπόρο Φάιφ η Αρμπρόουθ (ρεκόρ 11-5-16) γνωρίζοντας τελικά την ήττα (0-1). Μονόπλευρο το ενδιαφέρον καθώς η Άνναν πρέπει να κερδίσει αν θέλει να έχει τον πρώτο λόγο για είσοδο στην τετράδα, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έχουν εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή στην κατηγορία. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, αν μη τι άλλο παίζεται ο άσσος στο 1,95 ( Stoiximan).

2271. ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ – ΚΛΑΪΝΤ

Δεν είχε ανάλογη συνέχεια η επικράτηση επί της Έλγκιν (2-0) για την Μπέργουικ (ρεκόρ 11-7-14) η οποία σκόνταψε στην έδρα της ουραγού Ιστ Στέρλινγκ παραχωρώντας λευκή ισοπαλία (0-0). Σημάδια κόπωσης στην πιο σημαντική καμπή της σεζόν έδειξε η Κλάιντ (ρεκόρ 16-5-11) αποτυγχάνοντας να κερδίσει Αρμπρόουθ (1-2) και Μοντρόουζ (3-3) κατά σειρά. Στο τελευταίο κατάφερε μάλιστα να σώσει το βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις, μένοντας πάραυτα τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή. Μόνο οι φιλοξενούμενοι έχουν κίνητρο αλλά δεν μπορούμε να τους εμπιστευτούμε τη δεδομένη χρονική στιγμή, πόσο μάλλον στη δυνατή έδρα της Μπέργουικ (8-4-4). Πάσο.

2268. IΣΤ ΦΑΪΦ – ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ

Δε θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί καλύτερα η προηγούμενη αγωνιστική για την Ιστ Φάιφ (ρεκόρ 17-6-9) καθώς όχι απλά έφυγε με το διπλό από την έδρα της Αρμπρόουθ (0-1), αλλά είδε ταυτόχρονα τους ανταγωνιστές της για την απευθείας άνοδο να στραβοπατούν. Έτσι βρίσκεται στο +4 από τη 2 θέση έχοντας ξεκάθαρο προβάδισμα. Για τέταρτη σερί αγωνιστική μακριά από τις επιτυχίες έμεινε η Μοντρόουζ (ρεκόρ 10-8-14), αν κι έφτασε πολύ κοντά στο «τρίποντο» απέναντι στην Κλάιντ ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις (3-3) σημειώνοντας την τρίτη ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία (0-3-1). Αν μη τι άλλο τον πρώτο λόγο έχουν οι γηπεδούχοι αλλά δε θα ασχοληθούμε με το χαμηλό 1,40 του άσσου, προτιμότερος ο συνδυασμός του με over 2,5 (1,95 / Stoiximan).

2270. ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ - ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ

Το βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να αποσπάσει η Ιστ Στέρλινγκ (ρεκόρ 8-4-20) υποδεχόμενη την Μπέργουικ (0-0), όμως αυτό το αποτέλεσμα δεν είναι αρκετό για να αλλάξει την προδιαγεγραμμένη μοίρα της και τον υποβιβασμό. Απέτυχε να εκμεταλλευθεί το στραβοπάτημα της ανταγωνίστριας Άνναν η Κουίνς Παρκ (ρεκόρ 13-10-9) μένοντας ισόπαλη κόντρα στη Στέρλινγκ Άλμπιον (1-1). Σίγουρα το 1,67 του διπλού δεν αποτελεί κάποιου είδους ευκαιρία, όμως η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων αλλά και η διαφορά κινήτρου αναμένεται να παίξουν το ρόλο τους στην προσπάθεια των φιλοξενούμενων για είσοδο στην προνομιούχο τετράδα.

2272. ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ – ΕΛΓΚΙΝ

Χαρακτήρα έδειξε η Στέρλινγκ Άλμπιον (ρεκόρ 12-7-13) αποσπώντας την ισοπαλία στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη μαχόμενη για είσοδο στην τετράδα, Κουίνς Παρκ (1-1). Απογοήτευσης συνέχεια για την Έλγκιν (ρεκόρ 15-6-11) η οποία παρουσιάζεται κατώτερη των περιστάσεων εδώ κι ένα μήνα με αποτέλεσμα να ξεχνάει σιγά-σιγά τα όνειρα για απευθείας άνοδο, καθώς βρίσκεται στο -6 από την κορυφή με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν. Είχαμε διάθεση να στηρίξουμε μία από τις τελευταίες προσπάθειες των φιλοξενούμενων αλλά η κάκιστη εικόνα τους εδώ και καιρό αποτελεί αποτρεπτικό στοιχείο. Πιθανή η εμφάνιση του συνδυασμού GG & over 2,5 (1,91) αλλά ως εκεί.

2259. ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΑΛΤΑΧ

Επέστρεψε στις νίκες ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2) η Στουρμ (5-7-2) η οποία επικράτησε 3-1 στην έδρα της Γκρόντιγκ παραμένοντας ζωντανή στο κυνήγι της τέταρτης θέσης. Τρεις σερί νίκες και τέσσερις αγωνιστικές αήττητη η Άλταχ έχει καταφέρει να ξεφύγει για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη, πιο πρόσφατο θύμα της η Αούστρια την οποία κέρδισε 2-0 εντός έδρας. Καίγονται οι γηπεδούχοι, λίγο πιο άνετη πλέον βαθμολογικά η Άλταχ, άσος.

2260. ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ – ΑΑΡΧΟΥΣ

Πρώτη ήττα ύστερα από καιρό για τη Σοντέρισκε (6-0-4) η οποία έχασε 1-0 στην Κοπεγχάγη από την ομώνυμη ομάδα, αποτέλεσμα το οποίο της έχει κοστίσει μέχρι στιγμής τη δεύτερη θέση. Πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη (0-4-1) συμπλήρωσε η Άαρχους μετά και την δεύτερη σερί ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τη Χόμπρο, οριακά πλέον εκτός επικίνδυνης ζώνης οι φιλοξενούμενοι (1-5-5). Σε καλύτερη μοίρα οι γηπεδούχοι οι οποίοι έχουν αποδείξει πως αξίζουν τη θέση στην οποία βρίσκονται, άσος.

2244. ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Η Ρέντινγκ (8-9-3 εντός) συμπλήρωσε τρία ματς δίχως ήττα (2-1-0), στο τελευταίο της ματς κέρδισε με 2-1 τη Φόρεστ με αρκετά καλή εμφάνιση. Μπορεί να είναι βαθμολογικά αδιάφορη, αλλά προσπαθεί να τελειώσει καλά τη σεζόν της. Η Μπέρμιγχαμ (6-8-6 εκτός) έχασε και από την Μπράιτον με το ίδιο σκορ που είχε ηττηθεί τη προηγούμενη αγωνιστική και από την Τσάρλτον (1-2). Πλέον τα πλέι-οφ είναι μόνο μαθηματικός στόχος, αφού τα τελευταία της αποτελέσματα την άφησαν αρκετά πίσω. Η φόρμα των τελευταίων παιχνιδιών και η δύναμη της έδρας μας οδηγούν στον άσο, όμως το 1,80 δεν έχει αξία για να ποντάρουμε, τουλάχιστον πριν την έναρξη του αγώνα.

2239. ΚΠΡ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Η ΚΠΡ (8-8-4 εντός) έμεινε στο 1-1 με τη Λιντς εκτός έδρας, σε ένα μέτριο ματς που δεν είχε πολλές ευκαιρίες. Δίκαιο αποτέλεσμα το Χ για τις δύο αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες. Η Τσάρλτον (3-4-13 εκτός) σε ένα ματς ροντέο στο τέλος έμεινε στο 0-0, έχασε κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Το παλεύει, αλλά ακόμα παραμένει στο -7 από τη σωτηρία και χρειάζεται άμεσα βαθμούς. Σχετικά δίκαιο το σετ, θα περιμένουμε το 70’ για να παίξουμε late goal αν δεν κερδίζει η Τσάρλτον.

2241. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΠΡΕΣΤΟΝ

Η Μίντλεσμπρο (14-3-2 εντός) κέρδισε με 3-0 τη Χάντερσφιλντ, συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες και πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση που οδηγεί αυτόματα στην Πρέμιερ Λιγκ της νέας σεζόν. Αν συνεχίσει έτσι δεν θα έχει πρόβλημα η ομάδα του Καράνκα να μην χρειαστεί τα πλέι-οφ για να ανέβει. Η Πρέστον (7-6-7 εκτός) έχασε με 1-2 από τη Φούλαμ εντός έδρας, άδικη ήττα αφού ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και δημιούργησε αρκετές φάσεις. Πλέον οι πιθανότητες της για την εξάδα είναι ελάχιστες. Ούτε το 1,60 δεν φτάνει ο άσος, διαβασμένο το under στο 1,60.

2240. ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ – ΡΟΔΕΡΑΜ

Η ΜΚ Ντονς (7-3-10 εντός) συμπλήρωσε πέντε ματς δίχως νίκη (0-2-3), με τις ήττες της να είναι στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Απέχει έξι πόντους από τη σωτηρία και πρέπει άμεσα να αντιδράσει. Η Ρόδεραμ (4-3-13 εκτός) έχει επτά ματς δίχως ήττα (5-2-0), στο τελευταίο της ματς έμεινε στο 1-1 με την Μπρίστολ Σίτι εκτός έδρας, έδειξε ότι το Χ της έκανε και συμβιβάστηκε με αυτό. Βέβαια ακόμα δεν έχει σωθεί. Ο Νιλ Γουόρνοκ έχει φτιάξει εκπληκτική ομάδα για τα δεδομένα του υλικού που έχει στα χέρια του. Το +0,25 της Ρόδεραμ έχει αξία, αλλά δεν θα μπλέξουμε πριν την έναρξη.

2238. ΙΠΣΟΥΙΤΣ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Η Ίπσουιτς (8-7-5 εντός) έμεινε στο 0-0 για δεύτερο σερί παιχνίδι, αυτή τη φορά με την Τσάρλτον εντός έδρας. Παιχνίδι που είχε φάσεις και θα έπρεπε να έχει και γκολ, δεν τα κατάφερε να σκοράρει, ενώ στο τέλος σε κάποιες φάσεις κινδύνεψε αρκετά. Στους επτά πλέον η διαφορά της από τα πλέι-οφ και πρέπει να επιστρέψει στις νίκες. Κάκιστη χαρακτήρισε την τελευταία της ισοπαλία ο Μικ ΜακΚάρθι. Η Μπρέντφορντ (6-4-9 εκτός) με δύο σερί νίκες επί των Νότιγχαμ (0-3) και Μπόλτον (3-1) ξέφυγε με δώδεκα βαθμούς από τον υποβιβασμό και ουσιαστικά σώθηκε. Θέλει να κάνει ένα καλό φίνις στη σεζόν, που ομολογουμένως είναι κακή. Στο 2,10-2,20 ο άσος, δεν θα τον επιλέξουμε, θα τα παίξει όλα για όλα η γηπεδούχος για τη νίκη, η φιλοξενούμενη δεν έχει λόγο να κάτσει στο Χ, ελπίζουμε στο 70’ να είναι ισόπαλο και να μας πληρώσουν ένα καλό late goal.

2246. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΧΑΛ

H Χάντερσφιλντ (7-4-9 εντός) έχασε πολύ εύκολα με 3-0 από την Μίντλεσμπρο, δεν άξιζε τίποτα παραπάνω. Δεν έχει σωθεί ακόμα, αλλά πρέπει να αυτοκτονήσει για να πέσει. Η Χαλ (8-3-9 εκτός) μετά το 4-0 επί της Μπρίστολ Σίτι έχασε με το ίδιο σκορ από την Ντέρμπι, παίζοντας άσχημα. Δεν μπόρεσε να φτιάξει φάσεις και να σταματήσει την αντίπαλο της. Δεν είναι σε καλή κατάσταση στην πιο κρίσιμη στιγμή της σεζόν. Δεν θα μπλέξουμε με το συγκεκριμένο περίεργο ζευγάρι, προχωράμε στο επόμενο.

2245. ΦΟΥΛΑΜ – ΚΑΡΝΤΙΦ

H Φούλαμ (6-5-9 εντός) ντούμπλαρε τις νίκες της μετά το 2-1 επί της ΜΚ, τώρα κέρδισε με 1-2 την Πρέστον. Άδικη νίκη, ήταν κατώτερη και με τη βοήθεια της τύχης και της αστοχίας της αντιπάλου κέρδισε. Δεν έχει σωθεί ακόμα αλλά το +6 της δίνει μία σχετική ασφάλεια. Η Κάρντιφ (5-8-7 εκτός) παραμένει για τέσσερα ματς χωρίς ήττα, στο τελευταίο της έμεινε στο 0-0 με την Μπέρνλι. Απέχει τέσσερις πόντους από τα πλέι-οφ και θα το παλέψει μέχρι τέλους. Το +0,25 της Κάρντιφ έχει αξία, θα επιλέγαμε το σκέτο διπλό αν το Χ δεν έκανε στη Φούλαμ και δεν σκότωνε την Κάρντιφ, το χάντικαπ των φιλοξενούμενων έχει επιλέξει ο K. Plestis.

2243. ΝΤΕΡΜΠΙ – ΜΠΟΛΤΟΝ

Η Ντέρμπι (11-6-3 εντός) έκανε την καλύτερη της εμφάνιση στη σεζόν και αντέδρασε μετά την ήττα με 2-1 στο Κάρντιφ. Κέρδισε με 4-0 τη Χαλ εύκολα, ήταν εκπληκτική και όπως αναφέρουν όλοι στην ομάδα θέλουν να χτίσουν πάνω στη νίκη αυτή, η ψυχολογία της πλέον είναι στα ουράνια. Αντιμετωπίζει την πιο εύκολη ομάδα της κατηγορίας αυτή την αγωνιστική, Μπόλτον (0-4-16 εκτός), που έχει πέσει ήδη και το γνωρίζει εδώ και καιρό. Έχει τέσσερις συνεχόμενες ήττες, όλες απόλυτα δίκαιες και σχεδόν όλες εύκολες χωρίς να αντισταθεί. Φυσικά ο άσος είναι στο 1,25, το -1,5 δεν έχει αξία, η μόνη μας σκέψη είναι το να κερδίσει η γηπεδούχος χωρίς να δεχτεί γκολ στο 1,83, αφού έχει κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν στα τελευταία τέσσερα ματς, το συγκεκριμένο στοίχημα έχει επιλέξει από νωρίς ο K. Plestis.

2242. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Σε ένα μοιρασμένο ματς η Μπρίστολ Σίτι (5-7-8 εντός) έμεινε στο 1-1 με τη Ρόδεραμ, βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, όμως λίγο μετά το ημίχρονο ισοφάρισε. Αμφότερες έμειναν ικανοποιημένες με τη δίκαιη μοιρασιά. Απέχει επτά πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού και πιστεύουμε ότι δύσκολα θα μπλέξει παραπάνω. Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ (6-8-6 εκτός) κέρδισε με ανατροπή 2-1 την Μπλάκμπερν, κάτι που έγινε πιο εύκολο αφού για ώρα η αντίπαλος έπαιζε με δέκα παίκτες. Συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες, είναι στα πλέι-οφ και ψάχνει το θαύμα της απευθείας ανόδου, αν και γνωρίζει ότι είναι αρκετά δύσκολο. Το 1,875 του DNB για τη φιλοξενούμενη είναι απόλυτα δίκαιο και είναι στις σκέψεις μας.

2237. ΓΟΥΛΒΣ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Η Γουλβς (6-8-6 εντός) μετά από τρεις σερί ισοπαλίες κέρδισε με 1-2 την ΜΚ Ντονς, δύσκολη νίκη, αφού στο τέλος δέχτηκε πίεση αλλά κατάφερε να την απορροφήσει. Αδιάφορη για τις τελευταίες αγωνιστικές της σεζόν. Η Μπλάκμπερν (4-6-10 εκτός) επίσης σχετικά αδιάφορη, αν και δεν έχει σωθεί ακόμα αλλά πολύ δύσκολα θα μπλέξει. Προηγήθηκε με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ αλλά εξαιτίας της κόκκινης, της έδρας της αντιπάλου αλλά και κυρίως της αγωνιστικής ανωτερότητα της γηπεδούχου ηττήθηκε με 2-1. Μπερδεμένο ματς, σε καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι, σχετικά δίκαιο σετ.

2210. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Η Μπάρνσλεϊ (9-3-7 εντός) κέρδισε με 3-2 την Όξφορντ στο Γουέμπλεϊ και κατέκτησε το Λιγκ Τρόφι. Τίτλος που της δίνει μεγαλύτερη ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια και για τη μάχη που δίνει για τα πλέι-οφ (απέχει τέσσερις βαθμούς με ένα ματς λιγότερο). Η Τσέστερφιλντ (8-2-10 εκτός) μετά από τέσσερα ματς δίχως ήττα κατάφερε να κερδίσει με 4-2 την Πορτ Βέιλ. Το σκορ την κολακεύει, αφού δεν κέρδισε τόσο εύκολα. Παραμένει στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη σταθερά. Ο άσος στο 1,90 είναι δίκαιος και αποτελεί σκέψη μας, τον κρατάμε για το live.

2212. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Η Μπλάκπουλ (8-5-8 εντός) βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω τις θέσεις του υποβιβασμού, κατάφερε να ανέβει βαθμολογικά με το σερί των τεσσάρων αήττητων αγώνων που είχε. Τελευταία νίκη με 2-0 επί της Σάουθεντ, δεν κέρδισε τόσο καθαρά όσο δείχνει το σκορ. Η Κόλτσεστερ (4-2-14 εκτός) έμεινε στο 0-0 με τη Μίλγουολ κα σταμάτησε το σερί των δύο νικών. Κρισιμότατο ματς και για τις δύο ομάδες που δείχνουν σημάδια βελτίωσης, η φιλοξενούμενη θέλει μόνο νίκη αλλά σε πιθανό Χ στο 75’ η Μπλάκπουλ δύσκολα να ανοιχτεί, άρα η σκέψη μας για late goal παραμένει στο συρτάρι.

2213. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Η Μπράντφορντ (11-5-4 εντός) συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα της με το 1-0 επί της Σκάνθορπ και συνεχίζει να δείχνει ότι η οριακή ήττα από τη Γουίγκαν ήταν απλά μία κακή παρένθεση. Βρίσκεται στα πλέι-οφ με πέντε πόντους διαφορά (και ένα ματς περισσότερο), αν συνεχίζει να παίξει όπως στα τελευταία ματς της δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα βρεθεί στο τέλος στην πρώτη εξάδα. Η Σουίντον (6-5-9 εκτός) βασικά είναι αδιάφορη, το μόνο που απομένει είναι να σωθεί και μαθηματικά πλέον. Μετά την απογοήτευση των χαμένων πλέι-οφ έχει έξι ματς δίχως νίκη (0-3-3) και προβληματίζει έντονα με την εικόνα της. Μόλις στο 1,50 ο άσος, αστείες τιμές.

2211. ΜΠΕΡΙ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Η Μπέρι (8-8-4 εντός) βρίσκεται σε κακή κατάσταση έχει έξι ματς δίχως νίκη (0-4-2) και ουσιαστικά θεωρεί τη σεζόν της χαμένη και αδιάφορη. Βέβαια ακόμα δεν έχει σωθεί και δεν θα πρέπει να θεωρήσει ότι η χροιά τελείωσε. Η Ντόνκαστερ (4-5-11 εκτός) μετά από επτά σερί ήττες έμεινε στο 2-2 με τη Ρότσντεϊλ, αλλά με ισοπαλίες δεν σώζεται, χρειάζεται νίκες και τις χρειάζεται άμεσα. Δύσκολο ματς, σκεφτόμαστε το late goal αλλά δεν είμαστε σίγουροι αν η Μπέρι θα βολευτεί με τον πόντο ή όχι.

2209. ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

H Μίλγουολ (10-3-7 εντός) έμεινε στο 0-0 με την Κόλτσεστερ εκτός έδρας και δεν κατάφερε να ντουμπλάρεις τις νίκες της μετά το 2-0 επί της Μπέρτον. Παλεύει για να παραμείνει στα πλέι-οφ κάτι που για να το καταφέρει θα πρέπει να δείξει πιο σοβαρή και σταθερή εικόνα. Η Σριούσμπερι (7-6-6 εκτός) μετά από τρεις σερί ισοπαλίες ντροπιάστηκε εντός έδρας από την αρκετά ανώτερη Γουίγκαν με τελικό σκορ 1-5, παρότι είχε προηγηθεί. Βρίσκεται μόλις δύο πόντους από την επικίνδυνη ζώνη και κινδυνεύει άμεσα. Το 1,60 του άσου δεν έχει αξία.

2214. ΟΛΝΤΑΜ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Η Όλνταμ (5-5-10 εντός) ντούμπλαρε τις νίκες της και μετά το 1-0 επί της Τσέστερφιλντ κέρδισε με 2-0 τη Σουίντον. Και στα δύο ματς ήταν αρκετά καλή και δίκαια πήρε δύο καθαρές και σχετικά εύκολες νίκες. Ακόμα βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, με δύο ματς λιγότερα από την Μπλάκπουλ που σώζεται και μόλις ένα πόντο λιγότερο. Η Γουόλσολ (11-6-2 εκτός) έχασε με 2-0 από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και έσπασε το σερί των τριών νικών που είχε. Βρίσκεται στα πλέι-οφ και δύσκολα αυτό θα αλλάξει μέχρι το τέλος της σεζόν αφού η απευθείας άνοδος είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση. Δίκαιο το σετ των αποδόσεων, πάμε στο επόμενο, τουλάχιστον πριν την έναρξη δεν θα μπλέξουμε.

2215. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

Η Πιτέρμπορο (8-4-8 εντός) με τις τρεις σερί νίκες ανέβηκαν βαθμολογικά και όποιος εφιάλτης υπήρχε σχετικά με τη μάχη της παραμονής έφυγε, όμως στο τελευταίο της ματς έχασε σχετικά εύκολα με 2-0 από τη Φλίτγουντ εκτός έδρας και επέστρεψε στις κακές εμφανίσεις. Η Ρότσντεϊλ (5-6-9 εκτός) έδειξε σε μέτρια κατάσταση, έμεινε στο 2-2 με την Ντόνκαστερ, ενώ προηγούταν στην αρχή και έπειτα δέχθηκε την ανατροπή του σκορ. Περίεργο ματς, δίκαιο σετ, σκεφτόμαστε το late goal, αφού η φιλοξενούμενη χρειάζεται μόνο νίκη.

2219. ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΜΠΕΡΤΟΝ

Η Σκάνθορπ (9-6-5 εντός) μετά την εκπληκτική εμφάνιση και τον διασυρμό της Σουίντον με 6-0 έχασε από την Μπράντφορντ με 1-0. Κατώτερη των περιστάσεων και δεν κατάφερε να χτίσει πάνω στη συγκεκριμένη νίκη. Η Μπέρτον (11-1-8 εκτός) και πάλι συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη (0-2-1) και αυτό ωφέλησε τη Γουίγκαν να την προσπεράσει και να ανέβει στην πρώτη θέση. Η αυτόματη άνοδο χάνεται μόνο αν είναι εξαιρετικά ντεφορμέ όλες τις υπόλοιπες αγωνιστικές. Δίκαιο σετ, πάμε παρακάτω.

2216. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ – ΚΡΟΥ

Η Πορτ Βέιλ (10-7-3 εντός) συμπλήρωσε τέσσερα ματς δίχως νίκη (0-1-3) και πλέον ουσιαστικά τελείωσε η σεζόν της, αφού τα πλέι-οφ αποτελούν μόνο μαθηματικό στόχο. Στο πιο πρόσφατο ματς της έχασε με 4-2 από την Τσέστερφιλντ, το σκορ έπρεπε να είναι πιο οριακό και όχι όσο άνετο δείχνει. Η Κρου (3-6-11εκτός) έχει απειροελάχιστες ελπίδες για σωτηρία, φανταζόμαστε θα τις κυνηγήσει, αν και είναι αντικειμενικά δύσκολο ακόμα και να το παλέψει με καλές ελπίδες. Ματς μόνο για late.

2218. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (11-2-7 εντός) εναλλάσσει σταθερά την ήττα με τη νίκη, διαθέτει μηδενική σταθερότητα και γι’ αυτό δεν βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ. Στο πιο πρόσφατο ματς της κέρδισε με 2-0τη Γουόλσολ. Η Τζίλιγχαμ (6-6-8 εκτός) μετά από τρεις σερί ήττες παραμένει χωρίς ήττα τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (2-3-0). Στο πιο πρόσφατο της ματς έμεινε στο 0-0 με την Κόβεντρι, σε ένα σχεδόν μοιρασμένο ματς. Αν δεν ήθελε μόνο νίκη η γηπεδούχος το Χ θα ήταν στις σκέψεις μας.

2217. ΣΑΟΥΘΕΝΤ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ

Η Σάουθεντ (10-4-6 εντός) μετά τη νίκη με 3-1 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχασε με 2-0 από τη σχετικά αδύναμη Μπλάκπουλ και προβλημάτισε. Παίζει ένα από τα τελευταία χαρτιά της για την πρώτη εξάδα, αν και αντικειμενικά ο στόχος της αυτό είναι πολύ δύσκολος. Η Φλίτγουντ (3-6-11 εκτός) μετά από έξι ματς χωρίς νίκη κέρδισε με 2-0 τη Πιτέρμπορο και πήρε κάποιες σημαντικές ανάσες στη μάχη της σωτηρίας. Δίκαιο το σετ, δίνουμε ένα μικρό κλικ στη γηπεδούχο.

2208. ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Η πρωτοπόρος Γουίγκαν (12-6-2 εντός) κέρδισε με ανατροπή πολύ εύκολα τη Σριούσμπερι με 1-5, ήταν αρκετά καλή και δίκαια κέρδισε με αυτό το εύρος του σκορ. Πάτησε μετά από πολύ καιρό κορυφή με τις συνεχόμενες νίκες της να τη βοηθούν να εκτοπίσει τη μέτρια δεύτερη Μπέρτον που είναι εμφανώς ντεφορμέ. Η Κόβεντρι (6-6-8εκτός) έμεινε στο 0-0 με τη Τζίλιγχαμ και συνολικά συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς ήττα (0-2-2). Χαμηλός ο άσος της Γουίγκαν (1,65-1,70), προτιμότερη επιλογή το over 2,5 λίγο πάνω από το 2,00. Ματς για live.

2255. ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ – ΜΠΡΟΜΛΕΪ

Η Όλτρινχαμ (7-8-6 εντός) έχει τέσσερα συνεχόμενα ματς που δεν έχει κερδίσει (0-2-2) και παραμένει στη ζώνη που οδηγεί στον υποβιβασμό. Η ήττα με 1-2 από την Ντόβερ (με ανατροπή) ήταν μες το πρόγραμμα, όμως η ισοφάριση της Κιντερμίνστερ στο προηγούμενο ματς στο 89’ ήταν αποτέλεσμα που την πόνεσε. Η Μπρόμλεϊ (6-4-11 εκτός) έχει πολύ λίγες ελπίδες (μόνο μαθηματικές) για τα πλέι-οφ, κέρδισε με σχετικά εύκολα την ντεφορμέ Λίνκολν με 2-0 στο πιο πρόσφατο ματς της. Το Χ2 στο 1,70 κρύβει αξία, όπως και το +0,25, αμφότερα αποτελούν σκέψεις μας.

2254. ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ – ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ

Η Μπόρχαμ (4-7-10 εντός) είναι στη ζώνη του υποβιβασμού, στο τελευταίο ματς έχασε με 3-2 από τη Χάλιφαξ με γκολ στο 93’ και ενώ είχε ισοφαρίσει προηγουμένως. Δεν παίζει καλά τελευταία και η προσπάθεια για την αποφυγή του υποβιβασμού συνεχίζεται. Η Σάουθπορτ (6-6-9 εκτός) έχει μία μεγαλύτερη ασφάλεια (επτά πόντων) από την αντίπαλο της, αλλά δεν μπορεί να νιώθει τελείως ήρεμη. Έχει δύο σερί ισοπαλίες, στις οποίες βρέθηκε και στις δύο πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να μην χάσει. Μπερδεμένο ματς, δίκαιο το σετ, πάμε στο επόμενο.

2253. ΜΠΑΡΟΟΥ – ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ

Η Μπάροου (10-7-4 εντός) κέρδισε στο πιο πρόσφατο ματς της με 2-0 την Μπρέιντρι και με αυτή τη νίκη της συμπλήρωσε τέσσερα νικηφόρα αποτελέσματα. Έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για τα πλέι-οφ και ουσιαστικά απλά περιμένει το τέλος της σεζόν. Η Μάκλσφιλντ (9-2-10 εκτός) έχει τρεις σερί νίκες, η τελευταία με 3-1 επί της Μπρέιντρι, δεν ελπίζει πραγματικά στα πλέι-οφ αλλά όπως και η αντίπαλος της θα κυνηγήσει όσες ελπίδες έχει σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν της. Ακόμα ένα ματς που το θέλουμε Χ στο τέλος για να ασχοληθούμε το late goal.

2247. MΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Η Μπρέιντρι (12-5-4 εντός) βρίσκεται πλέον εκτός πλέι-οφ, λογικό αφού συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες ήττες, η τελευταία μεσοβδόμαδα με 2-0 από την Μπάροου εκτός έδρας. Βέβαια ο ένας βαθμός που την χωρίζει από την πρώτη πεντάδα είναι αρκετά εύκολα αναστρέψιμος αν επιστρέψει στις παλιές της καλές εμφανίσεις. Η Φόρεστ Γκριν (10-7-4 εκτός) επίσης δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έχει πλέον απόσταση τεσσάρων βαθμών από την κορυφή. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της έχει ισάριθμες ισοπαλίες. Παιχνίδι που το late goal φαίνεται σώφρον επιλογή στο Χ, όμως τα τέσσερα συνεχόμενα της φιλοξενούμενης μας κάνουν αρκετά σκεπτικούς.

2248. ΓΚΙΣΕΛΙ – ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Η Γκάισλι (6-7-7 εντός) συμπλήρωσε δέκα ματς χωρίς νίκη (0-6-4) και πλέον η διαφορά της από τον υποβιβασμό είναι μόλις δύο πόντοι. Χρειάζεται άμεσα βελτίωση αν δεν θέλει να μπλέξει παραπάνω και το ματς με την πρωτοπόρο Τσέλτεναμ (11-6-4 εκτός) δεν είναι κάτι που μπορεί να τη βοηθήσει. Στα τελευταία της δύο έχει μείνει στο Χ, στο ένα από αυτά (3-3 με την Τσέστερ) έχασε τη νίκη με γκολ στο 92’ ενώ είχε σκοράρει στο 90’. Η φιλοξενούμενη στα τελευταία της ματς αντιμετωπίζει πρόβλημα μακριά από το σπίτι της, αφού αγνοεί τη νίκη για τέσσερα σερί ματς (0-1-3). Στο πιο πρόσφατο ματς της κέρδισε με 3-1 την Γκρίμσμπι με καλή και προσεκτική εμφάνιση. Φαβορί το 1,60 η Τσέλτεναμ, προχωράμε άμεσα στο επόμενο.

2258. ΧΑΛΙΦΑΞ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Η Χάλιφαξ (6-8-6 εντός) πήρε δίκαιη νίκη με 3-2 επί της Μπόρχαμ με γκολ στο 90’+, είχε προηγηθεί με 2-0 αλλά στο 83’ ισοφαρίστηκε. Νίκη που τη βγάζει από την επικίνδυνη ζώνη με δύο βαθμούς διαφορά από την Μπόρχαμ που είναι 20η και –πιο σημαντικό- δύο παιχνίδια λιγότερα. Στα τελευταία τρία ματς της εντός έδρας έχει ισάριθμες νίκες και αυτή είναι η δύναμη της για να σωθεί. Η Όλντερσοτ (7-4-10 εκτός) μπορεί να αισθάνεται αρκετά πιο άνετη, αφού απέχει εννέα πόντους και πέντε θέσεις από την επικίνδυνη γραμμή. Στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της έχει ηττηθεί δύο φορές από λίγο ανώτερες ομάδες εντός έδρας. Δεν πιστεύουμε ότι αδιαφόρησε, αλλά ίσως είναι δείγμα ασφάλειας και κούρασης τα δύο συγκεκριμένα αποτελέσματα. Η γηπεδούχος στο σπίτι της έχει βρει ρυθμό (τρεις σερί νίκες), το 2,00 του άσου δεν έχει αξία, αν βρισκόταν στο 2,30+ θα το σκεφτόμασταν πιο σοβαρά.

2249. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΙΣΤΛΙΧ

Η Γκρίμσμπι (13-5-2 εντός) μετά από δύο εκτός έδρας ήττες επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα με το 3-4 επί της Όλτρινχαμ με γκολ στο 87’. Έπαιξε καλά αλλά η ισοπαλία ίσως ήταν το πιο δίκαιο για το συγκεκριμένο αγώνα. Βρίσκεται εντός πλέι-οφ και δεν πιστεύουμε ότι θα κινδυνέψει να τα χάσει αν δεν αυτοκτονήσει. Η Ίστλι (8-5-7 εκτός) είναι δύο πόντους από τα πλέι-οφ και με δύο ματς λιγότερα. Έχει έξι ματς χωρίς ήττα (4-2-0), εντός έδρας στα τελευταία δείχνει να κολλάει όταν η αντίπαλος παίζει μαζική άμυνα με σκοπό την ισοπαλία, αυτό έπαθε με την Γκάισλι (1-1) που στα τελευταία 40’ που η αντίπαλος είχε ισοφαρίσει πίεζε χωρίς αποτέλεσμα. Ο άσος στο 1,70 δεν έχει καμία αξία, όπως και το over 2,5 στο 1,90.

2252. ΛΙΝΚΟΛΝ – ΤΣΕΣΤΕΡ

Η Λίνκολν (9-7-5 εντός) έχει έξι ματς δίχως νίκη (0-2-4), αυτό οφείλεται κυρίως στην απογοήτευση που έχασε το τρένο των πλέι-οφ. Στο τελευταίο της ματς ηττήθηκε αρκετά εύκολα από την Μπρόμλεϊ με 2-0. Η Τσέστερ (4-4-13 εκτός) μετά το ξέσπασμα και την τεράστια νίκη επί της Όλντερσοτ με 8-2 έχει έξι ματς χωρίς να κερδίσει (0-2-4) και πλέον απέχει μόλις πέντε πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το 2-0 από την Τορκί στο πιο πρόσφατο ήταν ακόμα ένα χαστούκι αφού έπαιξε άσχημα και δεν άξιζε κάτι. Αγώνας ανάμεσα σε δύο πολύ ντεφορμέ ομάδες, ο συμβιβασμός στο Χ μας φαίνεται πιθανός.

2250. ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ. – ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ

Η Γουέλινγκ (5-6-10 εντός) έκανε δύο συνεχόμενες νίκες με Γουόκινγκ και Τρανμίρ και δείχνει ότι το παλεύει αρκετά για να σωθεί, πλέον απέχει οκτώ πόντους από τη σωτηρία και έχει ελπίδες αν συνεχίσει έτσι. Η Κιντερμίνστερ (2-6-13 εκτός) ουσιαστικά έχει πέσει, πλέον μένει μόνο η μαθηματική επιβεβαίωση, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα παίξει για τη νίκη. Από την συγκεκριμένη αναμέτρηση περιμένουμε ένα από τα καλύτερα late goals του επόμενου διημέρου, ελπίζουμε να μας κάνουν τη χάρη οι εταιρείες να το έχουν στο live τους.

2257. ΤΟΡΚΙ – ΤΡΑΝΜΙΡ

Η Τορκί (6-4-10 εντός) με δύο σερί νίκες επί των Γκέιτσχεντ (1-2) και Τσέστερ (2-0) βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη και πλέον απέχει από αυτήν τρεις βαθμούς, προσπαθώντας να αυξήσει τη διαφορά της. Η Τρανμίρ (8-10-3 εκτός) μετά από επτά ματς δίχως ήττα έχασε με 1-2 από την προτελευταία Γουέλινγκ, πραγματοποιώντας την έκπληξη της αγωνιστικής. Παραμένει μέσα στα πλέι-οφ, έστω οριακά και θέλει να αποδείξει ότι αυτή της η ήττα ήταν συγκυριακή και αποτελεί μία κακή παρένθεση. Το διπλό στο 2,00 θα το χαρακτηρίζαμε δίκαιο πριν περίπου δέκα μέρες, τώρα θα το αφήσουμε και θα πάμε παρακάτω.

2251. ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

Η Γουόκινγκ (8-6-6 εντός) απέχει δέκα πόντους από την επικίνδυνη ζώνη και αισθάνεται ασφάλεια, στα τελευταία δώδεκα ματς της δεν έχει κερδίσει (0-4-8) και προβληματίζει έντονα αφού βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Η Γκέιτσχεντ (10-5-6 εκτός) με μόνο μία νίκη στα τελευταία έξι (1-2-3) έχει μείνει έξι πόντους μακριά από τα πλέι-οφ και προβληματίζει με την εικόνα της. Αν θέλει να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα στο τέλος της σεζόν πρέπει να κερδίσει την κάκιστη εδώ και καιρό Γουόκινγκ. Το διπλό DNB της στο 1,90 είναι στις επιλογές του K. Plestis για το Σάββατο που έχουμε μπροστά μας.

2256. ΡΕΞΑΜ - ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ

Η Ρέξαμ (13-4-4 εντός) απέχει τρεις πόντους από τα πλέι-οφ με ένα λιγότερο παιχνίδι από την τελευταία αυτών Τρανμίρ. Κατάφερε να μπλοκάρει τη Φόρεστ Γκριν και έμεινε στο 0-0, στο προηγούμενο ματς της είχε κερδίσει με 2-1 την πρωτοπόρο Τσέλτεναμ. Κρίσιμο το ματς με την Ντόβερ (9-4-7 εκτός) είναι στα πλέι-οφ, έχει τη σχετική ασφάλεια του +6 και θέλει να την διατηρήσει μέχρι το τέλος. Στα τελευταία εννέα ματς έχει 7-1-1, στο πιο πρόσφατο κέρδισε την Όλτρινχαμ με 1-2 με ανατροπή, άξιζε το τρίποντο. Ματς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές και φορμαρισμένες ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο, δίκαιο το σετ και δίκαιο το line στα γκολ.

2222. ΚΑΡΛΑΪΛ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

H Καρλάιλ (10-6-4 εντός) κέρδισε τη Χάρτλπουλ με 1-0 και συνεχίζει να παίζει πολύ καλά στην έδρα της. Παλεύει για τα πλέι-οφ, βρίσκεται πολύ κοντά και πρέπει να συνεχίσει με ανάλογες εμφανίσεις, ειδικά στο σπίτι της που είναι η βασική της δύναμη. Η Μάνσφιλντ (8-3-9 εκτός) έχασε με 1-2 από τη Χάρτλπουλ και παραμένει σε κακή κατάσταση. Έχει ακόμα κάποιες ελπίδες για τα πλέι-οφ αλλά με την εικόνα που δείχνει αποκλείεται να φτάσει κοντά. Ο Betol επέλεξε τον άσο της πιο φορμαρισμένης Καρλάιλ, ελπίζουμε να πληρώσει μαζί με late goal.

2226. ΜΠΑΡΝΕΤ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Η Μπάρνετ (11-3-6 εντός) έχασε ε 2-4 από τη Μόρκαμ, έπαιξε άσχημα και ηττήθηκε εύκολα, η εικόνα της δεν θύμιζε την ομάδα που έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα στη φετινή σεζόν. Η Λέιτον Όριεντ (7-8-5 εκτός) έμεινε στο 1-1 με τη Γιορκ, μέτρια εμφάνιση, δίκαιο το αποτέλεσμα που την άφησε εκτός πλέι-οφ προς τα παρόν, αφού αν κέρδιζε θα ήταν εκείνη στην έβδομη θέση. Λονδρέζικο ντέρμπι, αν και οι δύο ομάδες δεν έχουν αντιπαλότητα και κακές σχέσεις, πιθανό late σε Χ στο τέλος.

2230. ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Η Ντάγκεναμ (2-5-13 εντός) κέρδισε με 2-1 τη Μόρκαμ και έδειξε ότι έχει σφυγμό για να κυνηγήσει το θαύμα της σωτηρίας, καθώς αν σωθεί θα πρόκειται για θαύμα. Η Πόρτσμουθ (8-8-3 εκτός) βρίσκεται εντός των πλέι-οφ και θέλει να παλέψει για την απευθείας άνοδο, η οποία απέχει πέντε βαθμούς. Βέβαια δεν έχει ακόμα σιγουρέψει την παρουσία της στα πλέι-οφ, αφού η διαφορά της από την όγδοη Καρλάιλ είναι έξι πόντοι και ένα ματς λιγότερο βέβαια. Ματς που ελπίζουμε να έχουμε στο Χ στο 70’ για να πάρουμε ένα πολύ καλό late goal, το διπλό βρίσκεται πάρα πολύ χαμηλά.

2223. ΚΡΟΟΥΛΙ – ΟΞΦΟΡΝΤ

Η Κρόουλι (8-5-7 εντός) έχασε πανεύκολα από την Μπρίστολ Ρόβερς με 3-0, δίκαιη ήττα δεν δικαιούταν τίποτα παραπάνω. Είναι αδιάφορη και αυτό γίνεται φανερό στα τελευταία της ματς που παίζει πραγματικά άσχημα. Η Όξφορντ (12-6-2 εκτός) έμεινε στο 0-0 με την Κέμπριτζ, συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια χωρίς ήττα (2-2-0) αλλά στα τελευταία δύο δεν παρουσιάζεται καλή. Λογικό αφού είχε τον τελικό του Τρόφι πριν λίγες μέρες, μεγάλο ματς αλλά δεν τα κατάφερε και έχασε από την Μπάρνσλεϊ με 3-2. Αν δεν είχε τον χαμένο τελικό η Όξφορντ το διπλό θα δινόταν στο 1,30 λογικά, αφού τώρα είναι στο 1,60, αστείες τιμές.

2224. ΛΟΥΤΟΝ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Η Λούτον (5-5-9 εντός) έχασε με 0-1 από την Στίβενεϊτζ και συμπλήρωσε δύο σερί ήττες. Δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση, δεν φαίνεται ότι μπορεί να κυνηγήσει κάτι παραπάνω. Η Άκρινγκτον (10-4-6 εκτός) έμεινε στο 1-1 με την Κέμπριτζ, δεν έπαιξε καλά μετά από καιρό και προβλημάτισε για τη συνέχεια. Βέβαια τίποτα δεν χάθηκε ακόμα, η αυτόματη άνοδος είναι κοντά. Το διπλό στο 2,30 δεν έχει αξία, ίσως ψάξουμε κάποιο late στο τέλος αν είναι ισόπαλο.

2225. ΜΟΡΚΑΜ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Η Μόρκαμ (7-2-11 εντός) έχασε από την ουραγό Ντάγκεναμ με 1-2, ήττα που φανερώνει σε πόσο κακή κατάσταση βρίσκεται και ότι η νίκη επί της Μπάρνετ ήταν απλά συγκυριακή. Η Χάρτλπουλ (5-3-11 εκτός) έχασε από την Καρλάιλ με 1-0 οριακά, μέτρια εμφάνιση, η ισοπαλία ίσως ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Αμφίβολος ο κομβικός φορ και πρώτος σκόρερ Πέιντερ (29 συμ./14 γκολ). Αν παίξει το +0,25 αποκτά αξία.

2227. ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Η Νιούπορτ (4-7-9 εντός) έχασε από την ανώτερη Γέοβιλ με 0-1, αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα της, οι τρεις από αυτές είναι χωρίς να σκοράρει, κάτι που φανερώνει πόσο κακά παίζει. Ο υποβιβασμός είναι μακριά, αλλά μαθηματικά δεν έχει σωθεί. Η Κέμπριτζ (6-7-7 εκτός) έμεινε στο 1-1 με την Άκρινγκτον, δεύτερη σερί ισοπαλία και τρία ματς δίχως νίκη συνολικά. Αμφότερες είναι σε μέτρια έως κακή κατάσταση. Δίκαιο το σετ.

2228. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Η Νορθάμπτον (13-4-3 εντός) έμεινε στην ισοπαλία με τη Νοτς Κάουντι, δεύτερη σερί ισοπαλία με 2-2 σκορ, δεν παίζει καλά στα τελευταία της ματς και η ήττα φαίνεται ότι είναι κοντά. Η Μπρίστολ Ρόβερς (10-3-7 εκτός) κέρδισε πολύ εύκολα με 3-0 την Κρόουλι και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. 5-0-1 στα τελευταία έξι και συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη τριάδα που οδηγεί αυτόματα στην Λιγκ 1. Έχει κάποιες απουσίες στο χώρο του κέντρου που ίσως την επηρεάσουν. Το +0,25 της Μπρίστολ Ρόβερς είναι το δίκαιο line για το συγκεκριμένο ματς.

2231. ΠΛΙΜΟΥΘ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Η Πλίμουθ (11-3-6 εντός) έχασε με 1-2 από την Έξετερ και σταμάτησε το ρεκόρ των δύο σερί νικών που είχε επί των αδύναμων Μόρκαμ και Γιορκ. Στην ισοβαθμία είναι εκτός της πρώτης τριάδας και αναμένεται να δώσει μάχη μέχρι τέλους για την απευθείας άνοδο. Η Γουίμπλεντον (8-7-5 εκτός) έπειτα από καιρό έκανε πειστική εμφάνιση και σχετικά εύκολα νίκη με 2-1 επί της Γουίκομ εκτός έδρας. Εκμεταλλεύτηκε τη μέτρια κατάσταση της αντιπάλου και πήρε το πολύτιμο τρίποντο που την κρατάει κοντά στα πλέι-οφ. Δύσκολο ματς, δίκαιο το σετ των αποδόσεων, αν στο τέλος είναι ισόπαλο ίσως ποντάρουμε στο late.

2229. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Η Νοτς Κάουντι (7-4-8 εντός) έφερε ισοπαλία (2-2) με την πρωτοπόρο Νορθάμπτον, δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία, αλλά ακόμα παραμένει σε κακή κατάσταση. Ουσιαστικά έχει σωθεί, δεν πιστεύουμε ότι γίνεται να κινδυνέψει. Η Στίβενεϊτζ (4-6-10 εκτός) απέχει δέκα πόντους από τον υποβιβασμό και θέλει απλά να διατηρήσει τη συγκεκριμένη διαφορά μέχρι το τέλος. Έχει τρία ματς χωρίς ήττα (1-2-0) και δείχνει ότι με προσοχή και σοβαρότητα θα σωθεί σχετικά εύκολα και νωρίς. Ματς με πολύ ισοπαλία μέσα, αν κάποιος θέλει να κάνει κάποιο σύστημα με ισοπαλίες ας το σκεφτεί.

2221. ΓΙΟΡΚ – ΓΟΥΙΚΟΜ

Η Γιορκ (5-6-9 εντός) έμεινε στο 1-1 με τη Λέιτον, έπαιξε καλά στην αρχή αλλά το δεύτερο ημίχρονο έπεσε η απόδοση της και ισοφαρίστηκε. Ο υποβιβασμός έρχεται όλο και πιο κοντά, πλέον χρειάζεται ένα θαύμα για να σωθεί, αφού δεν δείχνει ότι μπορεί να πάρει τις νίκες που χρειάζεται. Η Γουίκομ (8-6-6 εκτός) έχασε με 1-2 από τη Γουίμπλεντον και συνεχίζει να παίζει μέτρια όπως κάνει εδώ και καιρό. Βρίσκεται οριακά εντός πλέι-οφ και αν θέλει να τερματίσει στην πρώτη επτάδα πρέπει να επιστρέψει στις καλές της εμφανίσεις . Ματς μόνο για live και late goal.

2220. ΓΕΟΒΙΛ – ΕΞΕΤΕΡ

Η Γέοβιλ (6-8-6 εντός) έμεινε στο 0-0 με τη Στίβενεϊτζ, μέτριο ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που ενδιαφερόντουσαν σχεδόν μόνο για την άμυνα τους και για τον βαθμό, τον οποίο τελικά και οι δύο πήραν. Έχει ήδη σωθεί ουσιαστικά, μόνο η μαθηματική επιβεβαίωση μένει. Η Έξετερ (10-2-8 εκτός) κέρδισε με 2-1 την Πλίμουθ, ντούμπλαρε τις νίκες της και πλέον βρίσκεται μόνο δύο βαθμούς μακριά από τα πλέι-οφ, είναι ξανά στο κόλπο μέσα από τις καλές εμφανίσεις της. Χαμηλά το διπλό για να στηρίξουμε τη φορμαρισμένη Έξετερ στο τοπικό ντέρμπι.

2281. ΧΑΚΕΝ – ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ

Αδικημένη αισθάνεται η Χάκεν από την ήττα στο ντέρμπι με τη Γκέτεμποργκ, το τελικό 0-1 δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα, με την ίδια να δημιουργεί αλλά να σπαταλά πολλές ευκαιρίες, τουλάχιστον για να ισοφαρίσει. Πρώτη φετινή νίκη για τη Νόρκεπινγκ, 4-1 την Κάλμαρ, δυσκολεύτηκε μέχρι να ανοίξει το σκορ, με την αντίπαλο να χάνει σουπερ ευκαιρίες για να προηγηθεί, από τη στιγμή πάντως που πήρε κεφάλι στο σκορ κυριάρχησε πλήρως. Τα άσχημα μαντάτα ήρθαν στο θέμα προπονητή, με τον κόουτς Άντερσον να ανακοινώνεται πως αναλαμβάνει την εθνική Σουηδίας μετά το Euro, ψάχνει πλέον προπονητή. Θα θέλαμε να κοντράρουμε την αναστατωμένη με το θέμα Άντερσον Νόρκεπινγκ, αλλά ο άσος προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί και δεν έχει μεγάλη αξία, τα πολλά τέρματα δείχνουν καλή εναλλακτική με τις δυο ομάδες να έχουν επιθετικά χαρίσματα, ΟΚ το 1,70 του over 2,5 στον Stoiximan, παίζεται και το συνδυαστικό GG & over 2,5 στο 1,91.

2282. ΑΦΚ ΓΙΟΥΝ. – ΓΚΑΪΣ

Με διπλό στην έδρα της Ντέγκερφορς μπήκε στο νέο πρωτάθλημα η ΑΦΚ, δεν έβγαλε μάτια με την απόδοσή της, αποδείχθηκε όμως πιο αποτελεσματική από την αντίπαλο. Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της και η ΓΚΑΪΣ, 2-0 τη Φρέι, δεν άξιζε πάντως το αποτέλεσμα αυτό, με την αντίπαλο να σπαταλά πολλές ευκαιρίες, μεταξύ των οποίων και ένα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο. Απογοήτευσε με την παρουσία της η ΓΚΑΪΣ, η ΑΦΚ έδειξε σημάδια κυνικής ομάδας και είναι σωστό φαβορί στο 2,17 του Stoiximan .

2283. ΦΡΕΪ – ΑΣΙΡΙΣΚΑ

Παρά την ήττα της πρεμιέρας από τη ΓΚΑΪΣ με 0-2, η Φρέι άφησε υποσχέσεις για το μέλλον, καθώς κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και είχε πολλές ευκαιρίες ακόμα και για πάρει τη νίκη. Νικηφόρο ξεκίνημα πραγματοποίησε η Ασιρίσκα (2-1 τη Ντάλκουρντ), χωρίς να είναι καλύτερη από την αντίπαλο, εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο 45’, για να φτάσει στο τρίποντο σκοράροντας δις στο δεύτερο ημίχρονο. Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τα επεισόδια που προκάλεσαν οι αντίπαλοι οπαδοί με τη λήξη του ενενηντάλεπτου, ίσως επιβληθεί και στην ίδια κάποια τιμωρία. Ενθαρρυντικά στοιχεία έδειξαν αμφότερες στις πρεμιέρες τους, μοιρασμένα τα σετ, δεν βγαίνει εύκολα άκρη.

2290. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Με το 2-2 απέναντι στη Μονπελιέ, η Γκινγκάμπ έκανε ένα ακόμα βήμα προς τη σωτηρία, έπιασε τους 39 βαθμούς και θα χρειαστεί 3-4 ακόμα για να αισθανθεί σίγουρη. Στην έδρα της έχει μόνο μια ήττα στα πιο πρόσφατα επτά (3-3-1, 5/7 over 2,5, 4/7 GG) και έχει βρει δίχτυα στα 14/16 από την αρχή της χρονιάς. Η Παρί έμεινε στο 2-2 απέναντι στη Σίτι στο πρώτο σκέλος των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ και θα ψάξει την ερχόμενη Τρίτη στο Μάντσεστερ τη νίκη που θα της δώσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Στο πρωτάθλημα έχει καθαρίσει τη μπουγάδα, είναι ήδη πρωταθλήτρια εδώ και τρεις αγωνιστικές και επομένως αναμένεται να αγωνιστεί με εναλλακτική ενδεκάδα, προκειμένου να κρατήσει δυνάμεις για το σπουδαίο μεσοβδόμαδο ραντεβού. Υπό άλλες συνθήκες θα σκεφτόμασταν σοβαρά να πάμε στην κόντρα, τώρα όμως οι τιμές είναι υποψιασμένες, η γραμμή στην Ασία έχει φτάσει στο +0,25 και φυσικά στα επίπεδα αυτά δεν βρίσκουμε αξία. Η επιθετική προσέγγιση που ακολουθεί η Γκινγκάμπ στα εντός έδρας παιχνίδια της μας κάνει να κοιτάμε προς το over 2,5 στο 1,975 της Bet365, θα πρέπει όμως πρώτα να δούμε την ενδεκάδα της Παρί πριν πάρουμε την τελική μας απόφαση.

----. ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Με 0-0 ολοκληρώθηκε ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ της ΑΕΚ και της Ομόνοιας για το κύπελλο, ανοιχτοί οι λογαριασμοί εν’ όψει της ρεβάνς. Στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ βρίσκεται πάντα στο κυνήγι του ΑΠΟΕΛ (-4) και έχει την ευκαιρία για ακόμα μια νίκη απέναντι στην αδιάφορη Νέα Σαλαμίνα, της οποίας η παρουσία στα πλέι-οφ είναι τυπική (4/4 ήττες ως τώρα).

----. ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΠΟΕΛ

Έχει χάσει πολύ έδαφος η Ανόρθωση, 1-0-3 ο απολογισμός της στα πλέι-οφ, μόνο την αδύναμη Νέα Σαλαμίνα έχει καταφέρει να κερδίσει, στο ντεμπούτο του Νεόφυτου Λάρκου στον πάγκο της. Ο ΑΠΟΕΛ έρχεται από δυο κολλητές ισοπαλίες απέναντι στον Απόλλωνα, μια για το πρωτάθλημα (2-2) και μια για κύπελλο μεσοβδόμαδα (1-1),στους τέσσερις βαθμούς πλέον η διαφορά του από την ΑΕΚ, συνεχίζει χωρίς Καβενάγκι (αποχώρησε από την ομάδα) και Ντε Βινσέντι (τιμωρημένος). Κεντρικό πρόσωπο του ματς ο Κετσπάγια, έχει γράψει ιστορία ως προπονητής της Ανόρθωσης, σε κάθε περίπτωση περιμένουμε οι φιλοξενούμενοι να τα βρουν σκούρα απέναντι σε μια ομάδα που αναμένεται να έχει ανεβασμένη ψυχολογία με τον καινούργιο προπονητή, ενώ και η κούραση από το μεσοβδόμαδο ματς μπορεί να παίξει το ρόλο της.

----. ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Μάχη για την τρίτη θέση δίνουν οι δυο ομάδες, αμφότερες είχαν μεσοβδόμαδα ματς για το κύπελλο και πήραν καλά αποτελέσματα (1-1 ο Απόλλων στην έδρα του ΑΠΟΕΛ, 0-0 η Ομόνοια στη Λάρνακα με την ΑΕΚ). Ο Απόλλων μετράει 2-2-0 στα πλέι-οφ (4/4 GG & over 2,5), η Ομόνοια 2-0-2, χάνοντας από τους δυο πρωτοπόρους. Ένα κλικ δίνουμε στους γηπεδούχους λόγω έδρας, αλλά και επειδή μας φαίνεται ότι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση.

2296. ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ - ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ

Μετά την ήττα από την Πλζεν, η Λίμπερετς (8-2-1 εντός) επικράτησε εκτός έδρας της Μποέμιανς και διατηρείται σταθερά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Ζωντανή στη μάχη της παραμονής έμεινε η Σίγκμα Όλομουτς (1-3-7 εκτός) μετά το εντυπωσιακό 6-2 επί της ουραγού Μπάνικ Οστράβα. Πήραν ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι, θέλουν πολύ τους βαθμούς, αλλά από το Λίμπερετς δεν πέρασαν άλλες κι άλλες ομάδες, δε νομίζουμε να το καταφέρει η Σίγκμα.

2299. ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ

Ηττήθηκε στο μεγάλο ντέρμπι της Πράγας από τη Σπάρτα η Σλάβια (6-4-1 εντός), αλλά στο μικρό, επικράτησε με 0-1 της Ντούκλα, παραμένοντας στην πέμπτη θέση και στο -3 από την τέταρτη Λίμπερετς. Απαραίτητη η νίκη απέναντι στη Γιάμπλονετς (3-3-5 εκτός), η οποία μετά από τρεις αγωνιστικές (0-1-2), επέστρεψε στα τρίποντα κόντρα στη Ζλιν, κερδίζοντας με 2-1. Ελάχιστες ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο διατηρούν οι φιλοξενούμενοι. Ποιοτικότεροι, εμπειρότεροι, αλλά και με μεγαλύτερο κίνητρο οι γηπεδούχοι, έχουν το προβάδισμα για τη νίκη, πάμε με την έδρα.

2297. ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ – ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ

Παρότι προηγήθηκε ξανά, η απειρία στοίχισε σημαντικά στη Μπάνικ (2-1-8 εντός), με αποτέλεσμα να χάσει με 6-2 από τη Σίγκμα και να πει αντίο στις όποιες ελπίδες είχε για παραμονή στην κατηγορία. Την έκπληξη της αγωνιστικής και μία από τις μεγαλύτερες της σεζόν σημείωσε η Σλοβάτσκο (2-2-7 εκτός) κόντρα στη Σπάρτα Πράγας την προηγούμενη εβδομάδα, παραμένοντας στο κόλπο για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αν θέλουν να διεκδικήσουν την έξοδο στην Ευρώπη οι φιλοξενούμενοι, είναι υποχρεωμένοι να περάσουν νικηφόρα από την έδρα της ουραγού Μπάνικ. Σε καλά επίπεδα το διπλό, ωστόσο χρειάζεται και εικόνα για να μπλέξει κανείς με την αφερέγγυα μακριά από το σπίτι της Σλοβάτσκο.

2295. ΖΙΧΛΑΒΑ – ΤΕΠΛΙΤΣΕ

Φυσιολογική ήττα γνώρισε στην έδρα της Πλζεν η Ζιχλάβα (3-5-3 εντός) και σε συνδυασμό με τη νίκη της Σίγκμα, βρίσκεται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Απογοητευτική η Τέπλιτσε (3-1-7 εκτός) έχασε με 0-1 από τη Μπρνο και πλέον η τελευταία δυάδα απέχει έξι πόντους. Παιχνίδι με έντονη σκοπιμότητα αναμένουμε και από τις δύο πλευρές, με την ουσία να κυριαρχεί του θεάματος. Θα πάμε με τα λίγα γκολ.

2306. ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ – ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ

Ματς με μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι, αγνοώντας τη νίκη για έξι αγωνιστικές, αναζητούν επειγόντως τη νίκη με σκοπό να παραμείνουν σε τροχιά τίτλου αλλά και να εδραιωθούν στις πέντε πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι επίσης διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος προερχόμενοι από τρεις σερί ήττες αναζητούν βαθμούς για την αποφυγή του υποβιβασμού. Μία κλάση ανώτερη η Παλεστίνο, έφτασε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες, άσος.

2307. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ

Ευκαιρία να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από την τρίτη θέση ή ακόμα και να την αυξήσει έχει η Γιούνγκ Μπόις (8-4-1) η οποία υποδέχεται την προτελευταία Λουγκάνο (2-3-8). Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να ρεφάρουν την ήττα που γνώρισαν την προηγούμενη αγωνιστικής από τη Βασιλεία και το έργο του απέναντι σε μια τόσο αδύναμη αντίπαλο αναμένεται να είναι αρκετά εύκολο. Άσος χωρίς όμως καμία απολύτως στοιχηματική αξία σε τόσο χαμηλές αποδόσεις.

2316. ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΤΖΕΝΟΑ

Σε τροχιά Ευρώπης βρίσκεται η Σασσουόλο, η οποία μείωσε την απόστασή της από τη Μίλαν στον ένα βαθμό και συνεχίζει να ελπίζει βάσιμα στην κατάληψη της έκτης θέσης. Η Τζένοα πήρε τις νίκες που χρειαζόταν κόντρα στις ομάδες της ουράς και ουσιαστικά ξεμπέρδεψε με την υπόθεση παραμονή. Κάκιστες οι εκτός έδρας επιδόσεις των Γενοβέζων, αναμένεται να υποκλιθούν και αυτοί στο «Μαπέι Στέιντιουμ», με τον άσο στο 2,00 του Stoiximan να κρίνεται δίκαιος. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2315. ΚΙΕΒΟ – ΚΑΡΠΙ

Η μεγάλη νίκη επί της Παλέρμο σφράγισε την παραμονή της Κιέβο στα μεγάλα σαλόνια και πλέον οι «τζιαλομπλού» μπορούν να ξεκινήσουν τη διπλωματική πολιτική τους ενόψει της νέας σεζόν, «βοηθώντας» ομάδες που έχουν ανάγκη τους βαθμούς. Μία τέτοια είναι η Κάρπι, η οποία τα δίνει όλα στη μάχη της παραμονής και όπως συνηθίζει, θα παίξει για δύο αποτελέσματα σε ακόμα μία της έξοδο. Δε θα χαλαστεί σε καμία περίπτωση με το βαθμό της ισοπαλίας η ομάδα του Φαμπρίτσιο Καστόρι και η ισοπαλία αποτελεί επιλογή σε απόδοση 3,25 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2310. ΑΛΜΕΡΙΑ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ

Από τρεις κολλητές ισοπαλίες και επτά ματς χωρίς ήττα (2-5-0, 7/7 under 2,5) έρχεται η Αλμερία που παλεύει για να βγει εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Η Αλκορκόν βρέθηκε εκ νέου εντός της εξάδας με το 1-0 επί της Μιραντές, μακριά από το σπίτι της πάντως μετράει τέσσερις ήττες στις πιο πρόσφατες έξι εξόδους της (0-2-4, 5/6 under 2,5, 5/6 NG). Στο γκολ αναμένεται να κριθεί το ματς, δεν έχουμε διάθεση να μπλέξουμε με μια τόσο οριακή αναμέτρηση, υποψιασμένες οι τιμές και στα λίγα τέρματα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν επιλογή.

2311. ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β'

Οι δυο τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας κοντράρονται εδώ, όποιος χάσει θα γίνει αυτόματα το νούμερο ένα φαβορί για να αποχαιρετήσει την κατηγορία. Ακόμα μια εκτός έδρας ήττα γνώρισε η Γιαγκοστέρα (0-1 από την Πονφεραντίνα), στο γήπεδο της πάντως έρχεται από δυο σερί νίκες και έχει αποδειχθεί αρκετά αποτελεσματική σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς (8-2-5 εντός). Με δυο κολλητά τρίποντα απέναντι σε Ουέσκα (εκτός) και Οβιέδο (εντός), η Μπιλμπάο Β μείωσε τη διαφορά της από τη σωτηρία στους έξι πόντους και φαίνεται ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για την αποφυγή του μοιραίου. Τεράστιας σημασίας το παιχνίδι, δεν έχουμε διάθεση να μπλέξουμε εδώ, παρόλο που οι τιμές φαβορί υπέρ της Γιαγκοστέρα μας φαίνονται κάπως μικρές για την κρισιμότητα του αγώνα, οι μικροί Βάσκοι σε καμία περίπτωση δεν είναι χαμένοι από χέρι.

2313. ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ

Τοπική μονομαχία. Άμεση επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Μιραντές με το 0-1 από την Αλκορκόν, στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές έχει μόλις μια νίκη (1-3-4), ενώ και από τα οχτώ πιο πρόσφατα μπροστά στο κοινό της κέρδισε μόνο τα δυο (2-2-4). Νίκη-ανάσα για τη Πονφεραντίνα στο εξάποντο απέναντι στη Γιαγκοστέρα (1-0 με αμφισβητούμενο πέναλτι), βρέθηκε έτσι στο +5 από τη γραμμή, παρόλο που αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες 10 εξόδους της (0-4-6). Δεν εμπιστευόμαστε τη ντεφορμέ Μιραντές, ούτε όμως σκεφτόμαστε να πάμε στην κόντρα στηρίζοντας την αφερέγγυα μακριά από το σπίτι της Πονφεραντίνα, το πάσο είναι μονόδρομος εδώ.

2312. ΛΟΥΓΚΟ – ΧΙΡΟΝΑ

Ήττα μετά από τέσσερις αγωνιστικές για τη Λούγκο (3-1-0), δεν ήταν καλή απέναντι στην Τενερίφη και έχασε δίκαια με 0-1. Η Χιρόνα έμεινε στο 0-0 με την Οσασούνα, απέτυχε έτσι να πλησιάσει κι άλλο τη ζώνη των πλέι-οφ, ωστόσο με μόλις μια ήττα στις τελευταίες 12 αγωνιστικές (6-5-1), μπορεί να ελπίζει βάσιμα ότι στο τέλος θα τα καταφέρει. Πολύ απρόβλεπτο παιχνίδι, ανεβασμένη μετά την αλλαγή προπονητή η Λούγκο, ολοένα και καλύτερη με τον καιρό η Χιρόνα, στην ουσία πρόκειται για τριπλή, γι αυτό και θα αποφύγουμε να πάρουμε θέση.

2204. ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ - ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Οι οκτώ πρώτες ομάδες της βαθμολογίας παίρνουν το εισιτήριο για τον όμιλο του πρωταθλητή και οι υπόλοιπες οκτώ για τον όμιλο του υποβιβασμού. Οι βαθμοί της κάθε ομάδας διαιρούνται με το 2, με στρογγυλοποίηση προς τα πάνω, κάτι που σημαίνει πως η ισοπαλία είναι σαν ήττα για όσες ομάδες έχουν μονό αριθμό πόντων. Πρώτο κριτήριο ισοβαθμίας τα μεταξύ τους παιχνίδια, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στην έβδομη και όγδοη προνομιούχο θέση. Οι τρεις διαδοχικές ισοπαλίες κάνουν επισφαλή τη θέση της Λέχια (7-4-3 εντός) στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Παρόλα αυτά, κρατάει την τύχη στα χέρια της, καθώς με νίκη είναι σίγουρα στον όμιλο του πρωταθλητή, ενώ με ισοπαλία θα ελπίζει σε «γκέλα» των Βίσλα, Γιαγκελόνια, Ποντμπεσκίτζιε και Κορόνα. Δεν είναι καλά τελευταία η Ρουχ (5-4-5 εκτός), έχει ρεκόρ 0-1-2 στα τρία πιο πρόσφατα και πλέον χρειάζεται έναν πόντο για να μπει στα πλέι-οφ. Δεν πιάνεται από πουθενά το ματς πριν την έναρξή του.

2203. ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ - ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ

Με το διπλό στην έδρα της Νιετσιέτζα, η Κορόνα (2-5-7 εντός) η Κορόνα παρέμεινε ζωντανή στη μάχη για την όγδοη θέση, έστω και αν οι ελπίδες της είναι ελάχιστες. Για την ακρίβεια, μπαίνει στον όμιλο του πρωταθλητή μόνο με νίκη και απώλεια βαθμών των Βίσλα, Λέχια, Γιαγκελόνια και Ποντμπεσκίτζιε. Οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-4-4) η Γκόρνικ (2-6-6 εκτός), συνεχίζει να απογοητεύει, βρισκόμενη στην τελευταία θέση και οφείλει να φορτσάρει για την παραμονή. Οι ελπίδες της Κορόνα για είσοδο στο πρώτο μισό της βαθμολογίας δεν είναι πολλές, αλλά μένουν ζωντανές μόνο με νίκη. Ακόμα και αν κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής, δε βολεύουν οι συνδυασμοί, θεωρούμε πως κόντρα στη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας θα πάρει το τρίποντο, με τον άσο να αποτελεί επιλογή.

2201. ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ – ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ

Ξύπνησε την κατάλληλη στιγμή η Βίσλα (3-7-4 εντός), καθώς μετράει τρεις διαδοχικές νίκες, με τελευταίο θύμα της τη Ρουχ, της οποίας επικράτησε με 2-3. Με νίκη θα βρεθεί σίγουρα στον όμιλο του πρωταθλητή, χωρίς να την ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα, καθώς υπερτερεί σε όλες τις ισοβαθμίες, πλην αυτής με τη Λέχια, η οποία παίζει με την έβδομη Ρουχ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα περιμένει ήττα της Λέχια και «γκέλα» των Κορόνα, Γιαγκελόνια και Ποντμπεσκίτζιε. Αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές (5-1-0) η Ζαγκλέμπιε (6-6-4 εκτός), στο τελευταίο της ματς διέλυσε με 4-1 την Πιάστ και κυνηγάει απλώς ένα καλύτερο πλασάρισμα, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητές της για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το κίνητρο της Βίσλα είναι σαφώς μεγαλύτερο, έχει τη «φανέλα» και θεωρούμε πως θα κατακτήσει το τρίποντο, με το οποίο θα μπει στον όμιλο του πρωταθλητή. Άσος.

2323. ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-6-1) συμπλήρωσε η Πογκόν (5-7-2 εντός), μένοντας στο 1-1 κόντρα στη Γκόρνικ Ζάμπρζε και απέτυχε να μείνει μόνη στην τρίτη θέση. Σφράγισε την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου η Λέγκια (9-3-2 εκτός) παρά το 1-1 κόντρα στη Λέχια, ενώ μεσοβδόμαδα πήρε την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου, κερδίζοντας με 1-2 τη Ζάβιστζα. Πήραν φόρα οι φιλοξενούμενοι και θεωρούμε πως μπορούν να πανηγυρίσουν ακόμα μία νίκη, με το διπλό να έχει το προβάδισμα.

2202. ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ - ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

Πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-4) συμπλήρωσε η Γκόρνικ (6-1-7 εντός), με το 0-0 κόντρα στην Κρακόβια και παραμένει +6 από την τελευταία θέση. Κακή εμφάνιση για δεύτερη συνεχόμενη φορά πραγματοποίησε η Λεχ (6-1-7 εκτός), χάνοντας ξανά μέσα στο σπίτι της, αυτή τη φορά με 0-1 από τη Σλασκ, μένοντας κι άλλο πίσω στη μάχη για την Ευρώπη. Τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην πρώτη τετράδα αναζητεί η Λεχ, μάχεται για την παραμονή της η Γκόρνικ. Καμία δεν είναι σε καλή κατάσταση και για το λόγο αυτό το αφήνουμε.

2205. ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ – ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ

Στο -4 από την πρωτοπόρο Λέγκια βρίσκεται η Πιάστ (11-2-1 εντός) και στοχεύει στην κατάληψη της δεύτερης θέσης, ώστε να δώσει το παρών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τα αυγά και τα πασχάλια έχασε η Γιαγκελόνια (4-2-8 εκτός), γνωρίζοντας δύο βαριές ήττες από Βίσλα (5-1) και Ποντμπεσκίτζιε (0-3), με αποτέλεσμα πλέον να χρειάζεται μόνο νίκη και απώλεια βαθμών των Λέχια, Βίσλα και Ποντμπεσκίτζιε. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα χρειαστεί ήττα των Βίσλα, Λέχια, Ποντμπεσκίτζιε και «γκέλα» των Κορόνα και Νιετσιέτζα, οπότε εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως οι ελπίδες της είναι ελάχιστες. Παιχνίδι αποκλειστικά για το live.

2207. ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Με το μεγάλο διπλό επί της Λεχ, η Σλασκ (4-6-4 εντός) πέτυχε την έκπληξη της αγωνιστικής, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από έξι ματς πρωταθλήματος (0-3-3) και ξέφυγε από την τελευταία θέση, δείχνοντας να παίρνει μπρος στο καταλληλότερο χρονικό σημείο της σεζόν. Άλλη μία ευκαιρία να ξεφύγει στη μάχη της τρίτης θέσης έχασε η Κρακόβια (5-5-4 εκτός), καθώς «σκόνταψε» για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική (0-2-2), μένοντας στο 0-0 με τη Γκόρνικ Λέτζνα. Πήραν ψυχολογία οι γηπεδούχοι, δεν είναι καλά οι φιλοξενούμενοι, αλλά σε αποδόσεις αουτσάιντερ δε μπορούμε να στηρίξουμε τη Σλασκ.

2206. ΠΟΝΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ – ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ

Ζωντανή στη μάχη για την όγδοη θέση έμεινε η Ποντμπεσκίτζιε (2-7-5 εντός) με το μεγάλο διπλό που έβγαλε στη Γιαγκελόνια (0-3). Πλέον, χρειάζεται τη νίκη για μπει στον όμιλο, ελπίζοντας παράλληλα πως δε θα κερδίσουν οι Βίσλα και Λέχια, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα θέλει ήττα αυτών των δύο , μαζί με «γκέλα» των Γιαγκελόνια και Κορόνα. Η ήττα με 0-1 από την Κορόνα έκοψε τα φτερά της Νιετσιέτζα (3-5-6 εκτός), αφού πλέον οι νεοφώτιστοι κυνηγούν ένα θαύμα για να καταλάβουν την όγδοη θέση. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, θα ψάξουν πάση θυσία το τρίποντο, με την ελπίδα να βολέψουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Σε ελκυστικές αποδόσεις ο άσος, αποτελεί επιλογή.

---. ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ – ΒΑΣΑΣ

Επιτέλους εξαιρετική εμφάνιση και νίκη για τη Βιντεότον (10-2-2 εντός), επικράτησε με 1-0 της Ντέμπρετσεν και επέστρεψε στα τρίποντα έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2). Πάλεψε, έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό η Βάσας (2-2-10 εκτός), χάνοντας με 2-1 από τη Χαλάντας και εξακολουθούν να δίνουν μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Χαμηλά βρίσκεται ο άσος, αλλά δε μπορούμε να κοιτάξουμε και πουθενά αλλού.

---. ΜΤΚ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ – ΝΤΙΣΓΚΙΡΙ

Με χαρακτηριστική άνεση η ΜΤΚ (11-1-1 εντός) έκαμψε την αντίσταση της Μπεκεσάμπε (3-0) και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Νίκη η οποία της εξασφαλίζει ουσιαστικά την παραμονή και την καθιστά αδιάφορη πανηγύρισε η Ντίοσγκορ (1-4-9 εκτός) επί της Ακαδημίας Πούσκας, κερδίζοντας με 2-1 και πλέον στρέφει την προσοχή της στη νέα σεζόν. Σε ελκυστικές αποδόσεις ο άσος, δε μπορεί να αγνοηθεί.

---. ΟΥΙΠΕΣΤ – ΠΟΥΣΚΑΣ ΑΚΑΝΤΕΜΙΑ

Χάνοντας από τις δυο τελευταίες της βαθμολογίας, η Ούιπεστ (6-7-1 εντός) ήταν υποχρεωμένη να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στη Χόνβεντ και το πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Για δύο αποτελέσματα έπαιξε στην έδρα της Ντιοσγκόρ η Ακαδημία Πούσκας (1-3-10 εκτός), όμως έχασε με 2-1 και παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη. Χαμηλά κυμαίνεται ο άσος, έχουν μεγάλο κίνητρο οι φιλοξενούμενοι. Δε θα μπλέξουμε.

---. ΧΑΛΑΝΤΑΣ – ΜΠΕΚΕΣΑΜΠΕ

Μετά από πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-3), η Χαλάντας (5-6-2 εντός) έσπασε το ρόδι κόντρα στη Βάσας και παρέμεινε σε ευρωπαϊκή τροχιά. Αναμενόμενη, αλλά και πολύ βαριά ήττα γνώρισε η Μπεκεσάμπε (2-4-8 εκτός) στην έδρα της ΜΤΚ, όπου πάντως άντεξε για κάτι παραπάνω από ένα ημίχρονο και παρέμεινε ουραγός της βαθμολογίας. Θεωρούμε πως οι φιλοξενούμενοι είναι ικανοί για τη ζημιά, κόντρα σε μία ομάδα που παρότι επέστρεψε στις νίκες, δεν πείθει με τις εμφανίσεις της.

2318. ΣΤΑΜΠΑΕΚ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ

Χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι έχει η αναμέτρηση. Οι δυο ομάδες είναι οι μοναδικές που μετρούν 3/3 ήττες για την ώρα. Η Στάμπαεκ των πολλών αλλαγών κατά τη διάρκεια της διακοπής, ήταν αναμενόμενο ότι θα χρειαστεί χρόνο, πάντως στο μοναδικό παιχνίδι που έδωσε στην έδρα της ήταν πολύ ανταγωνιστική απέναντι στην επίδοξη πρωταθλήτρια Μόλντε και έχασε δύσκολα με 1-2. Η Βαλερένγκα πέρα από βαθμούς, δεν έχει ακόμα ούτε γκολ (3/3 NG & under 2,5), απογοητευτική η παρουσία της, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για μια ομάδα που στην αρχή της σεζόν είχε ως στόχο μια θέση στο βάθρο. Δεν έχουμε διάθεση να μπλέξουμε με την εν λόγω αναμέτρηση, απλά να πούμε ότι συμφωνούμε σε γενικές γραμμές με τα σετ που κυκλοφορούν και το μικρό φαβοριτισμό του άσου.

2309. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΓΑΝΔΗ

Μεγάλο ντέρμπι κορυφής στην έδρα της Μπριζ (14-0-1 εντός) που αν η γηπεδούχος κερδίσει τότε αγκαλιάζει τον τίτλο. Κέρδισε με 1-0 εκτός την Οστάνδη, οριακή νίκη αφού από το 19’ έπαιζε με δέκα παίκτες (με το σκορ ήδη 1-0) αλλά κατάφερε να παίξει καλή άμυνα και να κρατήσει το πολύτιμο τρίποντο. Ο κόουτς Πρεντόμ διαμαρτυρήθηκε έντονα και αποβλήθηκε και δεν θα κάτσει στον πάγκο για το ματς με τη δεύτερη της βαθμολογίας Γάνδη (7-5-3 εκτός) η οποία για ακόμα ένα ματς έμεινε στο 1-1 (τρίτο στη σειρά), αυτή τη φορά με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ, παρότι δεν έπαιξε άσχημα. Δίνουμε πλεονέκτημα στους γηπεδούχους, αλλά οι αποδόσεις τους δεν έχουν αξία.

2298. ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ - ΝΤΟΥΚΛΑ ΠΡΑΓΑΣ

Τις πέντε αγωνιστικές χωρίς ήττα (4-1-0) έφτασε η Μπόλεσλαβ (9-1-1 εντός), επικρατώντας με 2-3 της Πρίμπραμ, ενώ μεσοβδόμαδα έκανε το «μπαμ», κερδίζοντας με 1-0 την Πλζεν για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου και φαίνεται πως η ευρωπαϊκή έξοδος εύκολα ή δύσκολα θα έρθει. Τρίτη σερί ήττα για τη Ντούκλα (1-5-5 εκτός), αυτή τη φορά στο τοπικό ντέρμπι με τη Σλάβια και η επικίνδυνη ζώνη πλησίασε στους πέντε βαθμούς. Η άριστη φόρμα και ψυχολογία των γηπεδούχων, είναι υπεραρκετά ώστε να μας ωθήσουν στον –χαμηλό είναι η αλήθεια- άσο.

2327. ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Σκασμένη από τον τρόπο που έχασε την Τρίτη στο «Καμπ Νου» η Ατλέτικο. Την Τετάρτη η μεγάλη ρεβάνς στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπαρτσελόνα όπου θα τα δώσει όλα για την ανατροπή. Πριν από αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση μεσολαβεί η επίσκεψη της στη Βαρκελώνη με τον Σιμεόνε πιθανότατα να ξεκουράζει παίκτες στον αγώνα του Σαββάτου με την Εσπανιόλ. Όπως και να έχει οι Καταλανοί είναι ικανοί να μην ηττηθούν με τον ασιατικό άσο +0,5 (1Χ) να πληρώνει 1,875 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2328. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Στο ύψος της στάθηκε η Μάντσεστερ Σίτι (16-6-9) στον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Παρίσι, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Παρί Σεν Ζερμέν. Σε λίγες μέρες ο επαναληπτικός στην Αγγλία, ήδη το μυαλό βρίσκεται εκεί , έστω κι αν η τέταρτη θέση στην Πρέμιερ κινδυνεύει. Να τελειώσει η σεζόν περιμένει η Γουέστ Μπρομ που έχει σωθεί, μαζική άμυνα θα παίξει στο «Έτιχαντ» ο Πιούλις, όπως σε κάθε τέτοιου είδους εκτός έδρας ματς. Θα ρισκάρουμε το με το 2,08 του under 2,5 ( Stoiximan), να μη σπαταλήσουν πολλές δυνάμεις θέλουν οι «πολίτες».

2332. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΑΪΝΤΖ

Στα σύννεφα πετάνε ακόμα στο στρατόπεδο της Βόλφσμπουργκ ύστερα και τη μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ, γεγονός το οποίο θέλει και σίγουρα μπορεί να εκμεταλλευτεί η Μάιντζ. Μπορεί οι γηπεδούχοι να είναι αρκετά αξιόπιστοι μέσα στο σπίτι τους το μυαλό τους όμως ήδη βρίσκεται στη Ρεβάνς της Μαδρίτης,επικίνδυνοι και με ισχυρό κίνητρο οι φιλοξενούμενοι. Το Χ2 στην απόδοση 1,75 του Stoiximanεπέλεξε ο Betol. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2334. ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ

Ούτε κόντρα στη Λοκομοτίβ πέτυχε κάτι καλό η Ρούμπιν (4-2-4 εντός), χάνοντας με 1-0 στη Μόσχα, απέχοντας πέντε πόντους από τα πλέι-άουτ. Ισόβαθμη η Ντιναμό (2-6-3 εκτός), έχασε με το βαρύ 1-4 από την Κράσνονταρ, συνέχισε να απογοητεύει και όλα δείχνουν πως ο Κόμπελαβ δύσκολα θα βγάλει τη σεζόν. Πολύ μεγάλης σημασίας το παιχνίδι, η τακτική αναμένεται να επικρατήσει σε ακόμα ένα ματς των Μοσχοβιτών (13/22 under 2,5).

2331. ΡΙΝΤ – ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ

Ήττα με 1-0 στο τοπικό ντέρμπι από τη ΒΑΚ για τη Ριντ (7-2-5) η οποία μετά τη μεγάλη της νίκη επί της Ραπίντ επέστρεψε άμεσα στα ανεπιτυχή αποτελέσματα, στους έξι πλέον η διαφορά από τη τελευταία Γκρόντιγκ. Δύο σερί νίκες άφησαν πίσω τη Μάτερσμπουργκ (4-4-7) όσον αφορά την πρώτη τετράδα, στο τελευταίο της παιχνίδι μάλιστα γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 3-0 από τη Αντμίρα. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, δεν βγαίνει άκρη, πάμε παρακάτω.

2330. ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση η ΒΑΚ (8-4-3) έχει καταφέρει με τα τελευταία αποτελέσματα της να καθαρίσει ουσιαστικά την υπόθεση παραμονή, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της μάλιστα επικράτησε 1-0 της Ριντ αυξάνοντας τη διαφορά από την τελευταία θέση στους 10 βαθμούς. Από ισοπαλία στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Σάλτσμπουργκ προέρχεται η Ραπίντ (6-2-6) η οποία παρέμεινε χωρίς νίκη για τέταρτο σερί ματς (0-2-2) και παράλληλα τέσσερις βαθμούς από την πρώτη θέση. Η αλήθεια είναι πως δεν χωράει άλλη γκέλα για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι αν θέλουν να ελπίζουν ακόμα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος πρέπει να κερδίσουν, διπλό.

2329. ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ

Ήττα που την απομάκρυνε ακόμα περισσότερο από τη δεύτερη θέση γνώρισε η Αούστρια η οποία έχασε 2-0 στην έδρα της Άλταχ παραμένοντας χωρίς νίκη για τρίτο σερί παιχνίδι. Καταδικασμένη φαίνεται πως είναι η ουραγός Γκρόντιγκ η οποία προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες και πολύ δύσκολα πλέον θα αποφύγει τον υποβιβασμό, άσος αλλά αρκετά χαμηλός, τουλάχιστον pregame.

2333. ΕΞΕΛΣΙΟΡ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ

Αναμενόμενη η ήττα που γνώρισε στην έδρα της Φέγενορντ η Εξέλσιορ με 0-3, θα κοιτάξει να πάρει τα ματς στο γήπεδό της για να απομακρυνθεί από τη ζώνη των μπαράζ υποβιβασμού, στα δυο πιο πρόσφατα που έδωσε μπροστά στο κοινό της πήρε ισάριθμες νίκες απέναντι σε Ναϊμέγκεν (2-0) και Γκρόνινγκεν (2-1). Με το 1-1 απέναντι στην Ουτρέχτη, η Χέρακλες έμεινε αήττητη για τρίτη αγωνιστική (2-1-0) και παρέμεινε εντός της προνομιούχου επτάδας, πριν από την τελευταία της έξοδο (νίκη με 1-0 επί της Χέρενφεν), είχε αποτύχει να βρει δίχτυα στις αμέσως προηγούμενες έξι (0-2-4). Πολύ αμφίρροπο παιχνίδι, καμία από τις δυο δεν πείθει τόσο ώστε να τη στηρίξουμε, τα ισορροπημένα σετ που κυκλοφορούν μας στρέφουν ακόμα περισσότερο στην αποχή.

2634. ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην κατάληψη της τρίτης θέσης έκανε η Κονιασπόρ με το 1-0 στην έδρα της Γκεντσλέρ, συμπλήρωσε έτσι 10 αγωνιστικές χωρίς ήττα (7-3-0, 9/10 under 2,5, 7/10 NG), επιπλέον έχει μετατρέψει σε φρούριο της έδρα της (8-4-1 εντός). Η Φενέρ κόλλησε στο 0-0 κατά την υποδοχή της Οσμανλισπόρ, βρίσκεται πια στο -3 από τη Μπεσίκτας, αλλά έχει και ένα ματς λιγότερο. Κρατάει απαραβίαστη την εστία της εδώ και πέντε ματς (3-2-0, 4/5 under 2,5, 5/5 NG), ενώ δεν δέχθηκε γκολ ούτε στις 4/5 τελευταίες εξόδους της (3-1-1, 2/5 under 2,5, 4/5 NG). Σπουδαίο παιχνίδι, μεταξύ δυο ομάδων που στοχεύουν ψηλά, δύσκολο για εκτίμηση σε κάθε περίπτωση, ενώ και τα σετ που κυκλοφορούν μας φαίνονται σωστά, μόνο με τα λίγα τέρματα θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε, αλλά οι τιμές παραείναι υποψιασμένες.

2340. ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Εντός της επικίνδυνης ζώνης παρέμεινε η Ακαδέμικα έπειτα από την ήττα στην έδρα της Αρούκα με 2-3, μετράει μόλις μια νίκη στα πιο πρόσφατα 11 παιχνίδια της (1-4-6), με την υπόθεση παραμονή να δυσκολεύει κατά πολύ. Με την ελάχιστη διαφορά ηττήθηκε η Μπενφίκα στο Μόναχο (0-1), ανοιχτοί οι λογαριασμοί της με τη Μπάγερν εν’ όψει της ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης. Στο πρωτάθλημα έχει συμπληρώσει έξι συνεχόμενες νίκες, ενώ μετράει και οχτώ σερί διπλά στις τελευταίες εξόδους της και διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +2 από τη Σπόρτινγκ. Μόλις στο 1,30 το διπλό, παρόλο που η Μπενφίκα είναι πολύ καλύτερη ομάδα, είναι προτιμότερο να μην μπλέξουμε, καθώς βρίσκεται εν μέσω των προημιτελικών για το Τσάμπιονς Λιγκ και είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί αποπροσανατολισμένη.

---. ΒΙΤΟΡΟΥΛ – ΑΣΤΡΑ

Το μυαλό στη νέα σεζόν έχει ήδη ο Χάτζι, με τη Βιτόρουλ (0-0-2 εντός) να απογοητεύει στα πλέι-οφ, χάνοντας με ανατροπή από τη Ντιναμό την προηγούμενη αγωνιστική. Ξεμένει από δυνάμεις στη μάχη του τίτλου η Άστρα (1-0-0 εκτός), η οποία «κόλλησε» στο 0-0 με την Παντούρι και είδε τη Στεάουα να την πλησιάζει στον πόντο. Φαίνεται πως το έχουν παρατήσει οι γηπεδούχοι, καίγονται για βαθμούς οι φιλοξενούμενοι, το διπλό έχει τον πρώτο λόγο.

2342. ΚΑΜΠΟΥΡ – ΑΓΙΑΞ

Με το 2-2 στην έδρα της άμεσης αντιπάλου Ντε Γκράαφστσαπ, η Καμπούρ διατηρήθηκε στο -1 από τη 17η θέση, με τελικούς μοιάζουν πλέον και τα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια της, προκειμένου να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Εύκολο έργο είχε τελικά ο Άγιαξ απέναντι στον κακό του δαίμονα, την Τσβόλε, την κέρδισε με 3-0 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +2 από την Αϊντχόφεν. Τελευταίος εναντίον πρώτου είναι το ματς, αμφότερες θέλουν τους βαθμούς της νίκης, ο «Αίαντας» είναι σαφώς ανώτερος και είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, άνευ αξίας όμως το διπλό στο 1,30.

2343. ΦΙΤΕΣΕ - ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ

Από ήττα στο τοπικό ντέρμπι με τη Ναϊμέγκεν έρχεται η Φίτεσε, έχει φτάσει πια να μετράει 4-3-5 στο δεύτερο γύρο, με τις εμφανίσεις της να είναι μετριότατες, ενώ και στο γήπεδό της προέρχεται από δυο σερί ήττες, έχοντας πια μια μόνο νίκη στα τελευταία πέντε μπροστά στο κοινό της (1-2-2). Η Ντεν Χάαγκ την πάτησε στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Γκρόνινγκεν, αν και είχε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 30’, ήταν εκνευριστικά άστοχη και κατάφερε να ηττηθεί με 0-1, μακριά από το σπίτι της πάντως είναι πολύ πιο αποτελεσματική τον τελευταίο καιρό, έχοντας χάσει μόλις σε δυο από τις πιο πρόσφατες επτά εξόδους της (4-1-2). Παρατεταμένο το ντεφορμάρισμα που διανύει η Φίτεσε, διαφωνούμε με τον φαβοριτισμό της στο 1,65, η Ντεν Χάαγκ έχει βρει δίχτυα στις 12/14 φετινές εξόδους της και είναι ικανότατη στο να κλέβει ματς, το ασιατικό διπλό +0,75 στο 2,00 της Bet365 έχει αξία.

2353. ΡΕΜΣ – ΝΑΝΤ

Με το 1-3 από τη Ρεν, η Ρεμς έμεινε για τέταρτη αγωνιστική μακριά από τις νίκες (0-1-3), διατηρείται εκτός της επικίνδυνης ζώνης μόνο λόγω της καλύτερης διαφοράς τερμάτων από τη Γκαζελέκ, από τα πιο πρόσφατα 12 μπροστά στο κοινό της έχει κερδίσει μόνο τα δυο (2-4-6) με την εστία της να παραβιάζεται από τουλάχιστον μια φορά σε καθένα από αυτά. Ταφόπλακα στα όνειρα της Ναντ για ευρωπαϊκή έξοδο έβαλε το 0-3 από τη Λιλ, ήταν η τρίτη της ήττα στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της (1-1-3), θα πρέπει να αρκεστεί σε μια θέση κάπου στο μέσο της βαθμολογίας. Μακριά από το σπίτι της ακολουθεί συντηρητική τακτική, κάτι που φαίνεται και από τις πέντε ισοπαλίες στις οχτώ τελευταίες εξόδους της (1-5-2). Μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς έχουν οι -αναξιόπιστοι εντός έδρας- γηπεδούχοι, καλά ζυγισμένα τα σετ με τον άσο στο 2,40+, το ματς πάντως είναι τριπλή στα μάτια μας, γι αυτό και θα αποφύγουμε να μπλέξουμε.

2354. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΤΡΟΥΑ

Υποβιβασμένη και μαθηματικά η Τρουά από την περασμένη αγωνιστική που γνώρισε την 6η συνεχόμενη ήττα της. Έχει τις χειρότερες επιδόσεις σε όλους τους τομείς (22-71 τέρματα) και συναγωνίζεται τη Μπρεστ της περιόδου 1979-1980 για το ποια ομάδα θα τελειώσει με τους λιγότερους βαθμούς στην ιστορία του πρωταθλήματος. Η Σεντ Ετιέν νίκησε στα δύο τελευταία κρατώντας παράλληλα το μηδέν παθητικό. Με αυτόν τον τρόπο ήρθαν οι 7/8 νίκες της μπροστά στον κόσμο της και περιμένουμε κάτι ανάλογο να συμβεί και αυτή την αγωνιστική με την ουραγό Τρουά. Στο 2,10 παίζεται τοwintonilτης Σεντ Ετιέν στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2351. ΑΝΖΕ – ΓΚΑΖΕΛΕΚ

Δυο σερί νίκες συμπλήρωσε η Ανζέ με το 1-0 επί της Τρουά, θα κοιτάξει να απολαύσει τα εναπομείναντα παιχνίδια της από εδώ και πέρα, αφού ο στόχος της παραμονής έχει ουσιαστικά επιτευχθεί. Εντός της επικίνδυνης ζώνης -έστω και στην ισοβαθμία- παρέμεινε η Γκαζελέκ έπειτα από την εντός έδρας ήττα με 0-2 από τη Σεντ Ετιέν, έχει πανηγυρίσει μόλις ένα τρίποντο εντός του 2016 (1-6-6), φαίνεται να έχει μείνει από δυνάμεις στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Το κίνητρο είναι με τους φιλοξενούμενους εδώ, αλλά αυτό δεν μας αρκεί για να τους στηρίξουμε, ποιοτικότερη η Ανζέ, αλλά δεν είναι από τις ομάδες που μας αρέσει να ποντάρουμε όταν προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί, προτιμότερη επιλογή δείχνει το πάσο εδώ.

2355. ΤΟΥΛΟΥΖ – ΜΠΑΣΤΙΑ

Χαρακτήρα τελικού έχει το παιχνίδι για την Τουλούζ, το κερδίζει και διατηρείται ζωντανή στη μάχη της παραμονής, διαφορετικά θα πρέπει να ετοιμάζει βαλίτσες για τη δεύτερη κατηγορία. Δείχνει ανεβασμένη έπειτα από την αλλαγή προπονητή και φαίνεται να πιστεύει στη σωτηρία, κάτι που πριν από περίπου ένα μήνα φαινόταν σχεδόν ακατόρθωτο. Χωρίς άγχος θα αγωνιστεί από εδώ και στο εξής η Μπαστιά, η συγκομιδή των 43 βαθμών την εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό, με το +10 που διατηρεί από τη ζώνη του υποβιβασμού να είναι δύσκολο να καλυφθεί στις εναπομείνασες έξι αγωνιστικές. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να δείχνουν ανεβασμένοι εσχάτως, αλλά μακριά από το σπίτι τους δεν τρομάζουν, θεωρούμε πως το τεράστιο κίνητρο της Τουλούζ θα παίξει το ρόλο του και σε συνδυασμό με την αγωνιστική της άνοδο θα την οδηγήσει στη νίκη, με τον άσο στο 1,80 του Stoiximan να δείχνει εφικτός. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2352. ΚΑΕΝ – ΛΟΡΙΑΝ

Την επιστροφή τους στα θετικά αποτελέσματα ψάχνουν οι δυο ομάδες, μπορεί να βρίσκονται στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας, αλλά κάθε άλλο παρά αδιάφορες τις βρίσκει το φινάλε της χρονιάς. Χωρίς να αγχώνεται, η Καέν έχει την πολυτέλεια να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, θα χρειαστεί όμως να ρισκάρει και να πάρει νίκες προκειμένου να πλησιάσει τις ομάδες που προπορεύονται. Λίγους ακόμα βαθμούς για να κλειδώσει την παραμονή θέλει η Λοριάν, έχει για την ώρα μαξιλαράκι ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά θέλει να ξεμπερδεύει όσο το δυνατόν γρηγορότερα, προκειμένου να επικεντρωθεί στο μεγάλο ραντεβού του κυπέλλου που πλησιάζει. Δεν αποχωρίζεται ποτέ το επιθετικό της στυλ η φιλοξενούμενη και απέναντι σε μια Καέν που δεν έχει λόγο να κλειστεί περιμένουμε να δούμε ματς γρήγορου ρυθμού, με τα πολλά τέρματα να φαντάζουν πιθανά και τοover2,5 στο 1,925 τηςBet365 να είναι ικανοποιητικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2356. ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Προερχόμενη από δύο σερί ήττες η Γκρασχόπερς έχει χάσει την επαφή με την τρίτη θέση και το μόνο που περιμένει είναι πλέον να στραβοπατήσει η Γιούνγκ Μπόις. Πιο πρόσφατη ήττα από τους γηπεδούχους αυτή στην έδρα της Τουν με 2-1. Τρία σερί παιχνίδια αήττητη (2-1-0) η Λουκέρνη έχει καταφέρει να μπει για τα καλά στο κόλπο της τετράδας, στο τελευταίο της παιχνίδι της μάλιστα πέτυχε επιβλητική νίκη με 5-1 εις βάρος της Βαντούζ. Ελαφρύ προβάδισμα νίκης για τους γηπεδούχους αν και δεν ήταν καλοί στα πρόσφατα παιχνίδια τους.

2347. ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΠΕΡ. - ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ

Η Μουσκρόν (3-5-7 εντός) έμεινε στο 0-0 με την Κορτράικ, σε ένα ματς που θα έπρεπε να είχε δεχτεί γκολ, όμως η τύχη και η αστοχία των αντιπάλων της έδωσαν το βαθμό με τη λευκή ισοπαλία. Η Μπέβερεν (5-1-9 εκτός) έχασε με 0-1 από τη Σταντάρ Λιέγης, ματς που είχε φάσεις, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η Μπέβερεν δεν κατάφερε να σκοράρει ώστε να γλυτώσει την ήττα. Αμφότερες δεν έχουν κανένα άγχος, θα προσπαθήσουν να κερδίσουν και αν στα τελευταία τους ματς δεν είχαν χαμηλά σκορ θα σκεφτόμασταν πιο σοβαρά το over.

2346. ΜΑΛΙΝ – ΛΟΚΕΡΕΝ

Η Μαλίν (7-4-4 εντός) κέρδισε στην πρεμιέρα των πλέι-οφ με 1-0 τη Σιντ Τρούιντεν εκτός έδρας. Οριακή και άκρως σημαντική επικράτηση που της δίνει πλεονέκτημα για την πρωτιά στον όμιλο της. Η Λόκερεν (5-5-5 εκτός) κέρδισε με 1-0 τη Σαρλερουά, δεν δημιούργησε πολλές φάσεις, κατάφερε όμως να μην δεχθεί φάσεις και να πάρει το τρίποντο. Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο, η έδρα δίνει το προβάδισμα στη Μαλίν, όμως οι αποδόσεις καθαρού φαβορί δεν έχουν αξία.

2357. ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο είναι πλέον η Λεγανές (0-2-2), έχασε το θετικό μομέντουμ του προηγούμενου διαστήματος, βρίσκεται πάντως ακόμα σε θέση απευθείας ανόδου και διατηρεί μια από τις πιο σκληρές έδρες της κατηγορίας (9-6-1 εντός). Η Βαγιαδολίδ απέτυχε να κερδίσει την Αλμερία (1-1), με πολλά σκαμπανεβάσματα οι εμφανίσεις της, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να πλησιάσει τη ζώνη των πλέι-οφ, πριν από την ήττα στην τελευταία της έξοδο από τη Μαγιόρκα, είχε μείνει αήττητη στα προηγούμενα πέντε ματς μακριά από το σπίτι της (3-2-0). Δεν είναι για 1,90 ο άσος, η τιμή αυτή θα ήταν λογική αν μιλούσαμε για τη Λεγανές του πρώτου διμήνου του νέου έτους, η Βαγιαδολίδ γνωρίζει τη συνταγή για να κλέβει παιχνίδια και το Χ2 στο 1,93 του Stoiximan έχει περισσότερες πιθανότητες επαλήθευσης από όσες δείχνουν οι αποδόσεις.

2359. ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ

Ο καλός πρώτος γύρος είναι αυτός που σώζει τη Ζλιν (5-2-4 εντός), καθώς στο 2016 μετράει ρεκόρ 0-1-6, απέχοντας πλέον μόλις πέντε πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Ηττήθηκε με 1-0 την Τρίτη από τη Μπόλεσλαβ στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου η Πλζεν (8-1-2 εκτός), αλλά το πρωτάθλημα βρίσκεται όλο και πιο κοντά, αφού μετά την ήττα της Σπάρτα, η διαφορά από τη δεύτερη θέση αυξήθηκε στους εννέα βαθμούς. Έχει πάρει φόρα η Βικτόρια, μετράει μόνο νίκες στο 2016 για το πρωτάθλημα και με την κατάσταση που βρίσκεται η Ζλιν, δύσκολα θα δούμε κάποια έκπληξη στο συγκεκριμένο ζευγάρι.

2363. ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Από σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Σεβίλλη έρχεται η Σοσιεδάδ (1-2) που πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα με την απόσταση της από τη ζώνη του υποβιβασμού να είναι στο +10. Η Μπαρτσελόνα ανέτρεψε μεσοβδόμαδα το ματς με την Ατλέτικο και πάει με άλλον αέρα στη ρεβάνς της Τετάρτης. Παράλληλα προσπαθεί να μην δώσει άλλα δικαιώματα για να αμφισβητηθεί η κυριαρχία της στο πρωτάθλημα αφού μην ξεχνάμε πως μετά την ήττα από τη Ρεάλ είναι στο +6 από τη 2η θέση και την Ατλέτικο. Χωρίς τον φορμαρισμένο Σουάρεζ θα παραταχθεί στο «Ανοέτα» όπου γνώρισε ισάριθμες ήττες τα τρία τελευταία χρόνια. Θα κοντράρουμε τους «μπλαουγκράνα» με τον ασιατικό άσο +1 στο 2,05 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2667. ΟΥΡΑΚΑΝ - ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ

Μετά από επτά αγωνιστικές (5-2-0), η Ουρακάν (3-1-1 εντός) ηττήθηκε στις καθυστερήσεις από την Τουκουμάν, αλλά μεσοβδόμαδα με τη μεγάλη νίκη επί της Σπόρτινγκ Κριστάλ έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κόπα Λιμπερταδόρες. Πολύ καλή εμφάνιση και νέα νίκη για τη Σαν Μαρτίν (1-3-0 εκτός), αυτή τη φορά επί της Αρχεντίνος με 2-0 και το σερί αυξήθηκε στα έξι ματς δίχως ήττα (3-3-0). Μόνο και μόνο λόγω έδρας δίνουμε το προβάδισμα στην Ουρακάν, αλλά τίποτα περισσότερο.

2360. ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ - ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ

Η Σαρλερουά (5-7-3 εντός) έπαιξε καλά με τη Λόκερεν αλλά η αστοχία της και η ατυχία της δεν της επέτρεψαν να σκοράρει και να πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό. Ο κόουτς δηλώνει ότι δεν πρέπει να τα παρατήσει η ομάδα του και ότι πρέπει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να δημιουργεί φάσεις και τα γκολ θα έρθουν. Η Σιντ Τρούιντεν (4-2-9 εκτός) έχασε με 0-1 από τη Μαλίν, παιχνίδι που το Χ ίσως ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, αλλά δεν τα κατάφερε να σκοράρει. Θα θέλαμε να στηρίξουμε την έδρα και την καλύτερη ομάδα (Σαρλερουά), αλλά οι αποδόσεις δεν μας το επιτρέπουν.

2362. ΜΠΡΕΪ – ΜΠΟΕΜΙΑΝ

Μετά το εντυπωσιακό 4-0 επί της Σλίγκο, η Μπρέι (1-0-2 εντός) επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα, χάνοντας με 2-0 από τη νεοφώτιστη Γουέξφορντ. Με συνοπτικές διαδικασίες καθάρισε τη Λόνγκφορντ η Μποέμιαν (0-0-3 εκτός), επικρατώντας 2-0 και αναζητεί το πρώτο της διπλό, ώστε να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Διαθέτουν ποιοτικότερο σύνολο οι φιλοξενούμενοι, αλλά με τις έως τώρα εκτός έδρας εμφανίσεις τους δε γίνεται να τους εμπιστευθούμε, ακόμα και αν αντιμετωπίζουν μία εντελώς ασταθή ομάδα.

2361. ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ – ΝΤΑΝΤΑΛΚ

Απογοητεύει μετά τη νίκη της πρεμιέρας η Λόνγκφορντ (0-1-1 εντός), αφού έκτοτε μετράει ρεκόρ 0-1-4, χάνοντας με κάτω τα χέρια από τη Μποέμιαν στο πιο πρόσφατο (2-0). «Κόλλησε» στο 1-1 με τη Ντέρι η Ντάνταλκ (3-0-0 εκτός), σε ένα ματς όπου θα μπορούσε ακόμα και να χάσει, αφού η εμφάνισή της δεν ήταν ιδιαίτερα καλή, με αποτέλεσμα να διατηρείται η συγκατοίκηση μαζί της στην κορυφή της βαθμολογίας. Με την εικόνα που δείχνουν οι γηπεδούχοι, αλλά και την ποιότητα που διαθέτουν οι φιλοξενούμενοι, θα μας προξενήσει εντύπωση αν δε δούμε το διπλό να επιβεβαιώνεται.

---. ΠΑΞΙ – ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ

Δεν κατάφερε να χαλάσει τη φιέστα τίτλου της Φερεντσβάρος η Πάξι (9-3-2 εκτός), χάνοντας με 5-2 μεσοβδόμαδα και επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα. Τυχερή που έχασε μόνο με 1-0 η Ντέμπρετσεν (3-6-4 εκτός) στην έδρα της Βιντεότον, αφού πραγματοποίησε μία κάκιστη εμφάνιση. Μόνο με νίκη θα μείνουν ζωντανοί στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο οι γηπεδούχοι, δεν πείθουν όμως ότι μπορούν. Πάμε παρακάτω.

2366. ΜΙΛΑΝ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Μίλαν το τελευταίο διάστημα, καθώς αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2), με αποτέλεσμα το κλίμα να είναι πολύ βαρύ για το Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και τις φήμες να κάνουν λόγο για απομάκρυνσή του σε περίπτωση ήττας από τη Γιουβέντους. Η «Μεγάλη Κυρία» πετάει φωτιές, αγνοεί την ήττα εδώ και 21 παιχνίδια πρωταθλήματος, πήρε διαφορά έξι πόντων από τη δεύτερη Νάπολι και αν έρθει το τρίποντο στο ντέρμπι με τους «ροσονέρι», μοιάζει αδύνατο να χαθεί το σκουντέτο. Χαμηλά κινείται το διπλό, αφού το 2,10 του Stoiximan δεν αποτελεί καμιά ευκαιρία, αλλά είναι και η μοναδική επιλογή που μπορεί να προκύψει από το ματς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2367. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΒΙΛΕΜ

Τοπική μονομαχία της επαρχίας της Βραβάνδης. Ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου έμεινε η Αϊντχόφεν με το σπουδαίο διπλό με 4-2 επί της Άλκμααρ, είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη απέναντι στην αδύναμη Βίλεμ των τεσσάρων συνεχόμενων ηττών, που δίνει μάχη για να διατηρηθεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Σε τοκογλυφικά επίπεδα κινείται ο άσος, δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να ασχοληθούμε με ένα τέτοιο σημείο.

2369. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. – ΜΑΡΙΤΙΜΟ

Άνετο πέρασμα για τη Σπόρτινγκ από την έδρα της Μπελενένσες με 5-2, μετράει τρεις σερί νίκες έπειτα από την ήττα στο ντέρμπι με τη Μπενφίκα και βρίσκεται σταθερά στο κυνήγι της συμπολίτισσας, στη μάχη που δίνουν οι δυο τους για τον τίτλο του πρωταθλητή. Χαμηλά στη βαθμολογία βρίσκεται η Μαρίτιμο, φαίνεται να ξεμένει πρόωρα από στόχους στο πρωτάθλημα, στην επανέναρξη πήρε το τρίποντο στο ντέρμπι της Μαδέιρα, επικρατώντας με 2-0 της Νασιονάλ. Χωρίς στοιχηματικό ενδιαφέρον η αναμέτρηση, στο 1,20 ο άσος, στο 1,50 το over 2,5, απαγορευτικές αποδόσεις για σοβαρή ενασχόληση, ενώ από τους φιλοξενούμενους θα απουσιάσει ο αρχισκόρερ Ντιέγκο Σόουζα (23 συμ./11 γκολ) που είναι τιμωρημένος.

2371. ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ – ΤΟΡΟΝΤΟ

Από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται η Ν. Ίνγκλαντ (1-3-1) η οποία επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Νέας Υόρκης σε ένα παιχνίδι στο οποίο η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Δύο σερί ήττες μετράει πλέον το Τορόντο (1-1-2) το οποίο βγάζει κούραση καθώς έχει δώσει ήδη πέντε παιχνίδια μακριά από την έδρα του, στο πιο πρόσφατο έχασε 1-0 στο Κολοράντο. Δεύτερο σερί παιχνίδι μέσα στο σπίτι τους για τους γηπεδούχους οι οποίοι μπορούν να εκμεταλλευτούν την κούραση των Καναδών.

2370. ΜΟΝΤΡΕΑΛ – ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ

Δύο σερί ήττες μετράει πλέον το Μόντρεαλ (2-2-0) μετά και τι 1-0 από το Σιάτλ, under 2,5 και no goal τα δυο τελευταία παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας. Χωρίς νίκη παρέμεινε στο πρωτάθλημα η Κολόμπους (0-2-2) η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τις απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας μέσα στο Ντάλας από την ομώνυμη ομάδα. Δεν βγαίνει καμία άκρη καθώς πρόκειται για δύο αρκετά ασταθείς ομάδες, πάσο.

2407. ΜΠΕΤΙΣ – ΛΕΒΑΝΤΕ

Κρίσιμο αγώνα για το μέλλον τους στην κατηγορία δίνουν Μπέτις και Λεβάντε. Σε πιο πλεονεκτική θέση βρίσκονται οι «βερδιμπλάνκος» που είναι στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού αλλά έρχονται από τρεις διαδοχικές αποτυχίες. Η Λεβάντε απέτυχε να νικήσει τον «τελικό» με τη Σπ. Χιχόν και παραμένει ουραγός και πρώτο φαβορί για υποβιβασμό (-4). Σημαντικό στοιχείο πως αγνοεί τη νίκη στις εννέα τελευταίες εξόδους της (0-2-7). Θα δώσουμε προβάδισμα στην έδρα και τον ασιατικό άσο -0,5 που πληρώνει 2,075 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2408. ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ – ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ

Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας φέτος η Κομπρεσάλ, με την παράλληλη συμμετοχή της στο Λιμπερταδόρες να έχει στοιχήσει. Δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία οι γηπεδούχοι, απέχοντας μόλις τέσσερεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Μάχη για την είσοδο στη Λιγκίγια δίνει η Ουατσιπάτο, η οποία όμως είναι ντεφορμέ, αγνοώντας τη νίκη για έξι αγωνιστικές. Δύσκολο ματς για να κρατήσουμε κάτι.

2666. ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ

Χάνει τη φούρια της σιγά-σιγά η Ντεφένσα (2-1-2 εντός), γνωρίζοντας την τρίτη διαδοχική της ήττα με το 0-1 από την Άρσεναλ Σαραντί. Με 1-3 έχασε η Ατλέτικο Τέμπερλεϊ (1-1-2 εκτός), έχοντας πολύ κακή ανασταλτική λειτουργία για δεύτερο σερί ματς, μετά το 4-2 από την Ουρακάν. Ανοικτά παίζουν συνήθως οι γηπεδούχοι (6/9 over 2,5) και με την άμυνα των φιλοξενούμενων περιμένουμε να δούμε ματς με γκολ.

2668. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ – ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ

Ταλαιπωρημένη και καταβεβλημένη από την ίωση, η Ρίβερ (2-2-1 εντός) έχασε και από την Πατρονάτο για το πρωτάθλημα, όπου εξακολουθεί να απογοητεύει. Μεσοβδόμαδα όμως ήταν αυτή που έπρεπε, κάνοντας φύλλο και φτερό τη Δε Στρόνγκεστ για το Λιμπερταδόρες, με το 6-0 να τη βάζει στην πρώτη θέση του ομίλου. Από την πρεμιέρα έχει να πανηγυρίσει νίκη η Σαρμιέντο (0-0-4 εκτός), μετρώντας έκτοτε ρεκόρ 0-3-5, κρατώντας στο 0-0 την Ιντεπεντιέντε στο τελευταίο της ματς. Αν η Ρίβερ παίξει σοβαρά, θα κερδίσει εύκολα, αλλά με τη φετινή της εικόνα δε μπορούμε να πάρουμε και όρκο.

2420. OΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ - ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΓΟΥΑΪΤΚΑΠΣ

Χωρίς νίκη στο νέο πρωτάθλημα παρέμεινε η Ουάσινγκτον (0-3-2) η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από το Σαν Χοσέ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Τρίτη αγωνιστική αήττητο το Βανκούβερ το οποίο μπορεί αν μην κέρδισε ωστόσο απέσπασε λευκή ισοπαλία στο Λος Άντζελες. Και πάλι αουτσάιντερ προσφέρονται οι γηπεδούχοι οι οποίοι την περσινή σεζόν διέθεταν μια από τις πιο αξιόπιστες έδρες του πρωταθλήματος, με ρίσκο πάμε στον άσο.

2422. ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ – ΤΙΧΟΥΑΝΑ

Στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ θα παίξει η Αμέρικα, η οποία μεσοβδόμαδα πήρε την πρόκριση αποκλείοντας στην παράταση τη Σάντος Λαγκούνα. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στη δεύτερη θέση, με τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ να είναι σχεδόν εξασφαλισμένη. Μάχη για την είσοδο στην πρώτη οχτάδα δίνει η Τιχουάνα, προερχόμενη από την ήττα σοκ με 4-2 εντός έδρας κόντρα στην Κερέταρο. Δίκαιο φαβορί οι γηπεδούχοι, όμως δε θα κρατήσουμε κάτι.

2424. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ

Άμεση η επιστροφή στις ήττες για τη Νέα Υόρκη (1-0-3) η οποία έχασε άδικα 1-0 μέσα στην έδρα της Νιού Ίνγκλαντ. Από την πρώτη του ήττα προέρχεται το Κάνσας (3-0-1) το οποίο έχασε 1-2 μέσα στην έδρα του από τη Σολτ Λέικ, πολλά τα κενά στην άμυνα κόστισαν αρκετά στην ομάδα του Βερμς. Αν δεν στρώσουν οι γηπεδούχοι δεν βρίσκουμε κανέναν απολύτως λόγο να τους στηρίξουμε, πάμε παρακάτω.

2661. ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ – OΛΙΜΠΟ

Τρεις αγωνιστικές κράτησε το νικηφόρο σερί της Ιντεπεντιέντε (3-1-1 εντός), με το 0-0 κόντρα στη Σαρμιέντο να της ανακόπτει την ανοδική πορεία. Από το 15’ με παίκτη λιγότερο έπαιζε η Ολίμπο (0-1-4 εκτός) κόντρα στη Ροζάριο, αλλά κατάφερε να διατηρήσει το 1-1, αποδεικνύοντας πως είναι πολύ σκληρό καρύδι. Μακριά από το σπίτι της πάντως δεν πάει καθόλου καλά και σε μία δύσκολη έδρα, όπως αυτή της Ιντεπεντιέντε, θα τα βρει ακόμα πιο «σκούρα», με το χαμηλό άσο να έχει το προβάδισμα.

2428. ΜΟΝΤΕΡΕΪ - ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ

Ματς ανάμεσα στην καλύτερη ομάδα του Κλαουσούρα με μία ομάδα που ήδη σκέφτεται τις διακοπές. Άσος.

2429. ΝΤΑΛΑΣ - ΣΑΝ ΧOΣΕ

Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 παραχώρησε στην Κολόμπους το Ντάλας (3-1-1) το οποίο παρουσιάστηκε κατώτερο των περιστάσεων παραμένοντας ωστόσο αήττητο για τρίτη σερί αγωνιστική. Από ισοπαλία προέρχεται και η Σαν Χοσέ (2-1-1) η οποία απέσπασε τον βαθμό από την έδρα της Ουάσινγκτον σε ένα παιχνίδι στο οποίος ίσως άξιζε ακόμα και τη νίκη. Αν οι γηπεδούχοι αποδώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους τότε ο άσος θα κάνει την εμφάνιση του.

2430. ΠΑΤΣΟΥΚΑ – ΤΙΓΚΡΕΣ

Σπουδαία αναμέτρηση κόντρα σε δύο ομάδες πού είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από τη λευκή ισοπαλία 0-0 κόντρα στην Κρουζ Αζούλ προέρχεται η Πατσούκα, η οποία αναζητά τη νίκη που θα της εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ. Από τρεις σερί ισοπαλίες προέρχεται η Τίγκρες, με τελευταία αυτή κόντρα στην Άτλας (2-2 εντός). Μεσοβδόμαδα απέκλεισε την Κερέταρο στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό κόντρα στην Κλαμπ Αμέρικα. Θα πάμε με τον άσο DNB.

2431. ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ – ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

Αήττητη κατάφερε να παραμείνει στο πρωτάθλημα η Σολτ Λέικ (2-2-0) η οποία στο τελευταίο παιχνίδι της επικράτησε 2-1 στην έδρα του Κάνσας, over 2,5 και goal-goal όλα τα φετινά παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας. Τρίτο σερί παιχνίδι αήττητο (2-1-0) το Κολοράντο (2-1-1) το οποίο επικράτησε 1-0 εντός έδρας του Τορόντο επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά και την ισοπαλία απέναντι στην Ουάσινγκτον, το under 2,5 έκανε την εμφάνιση του σε όλα του τα φετινά ματς. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλό φεγγάρι, πάσο.

2432. ΑΤΛΑΣ – ΜΟΝΑΡΚΑΣ

Καταστροφική η φετινή χρονιά για την Άτλας, η οποία απέτυχε σε όλους τους στόχους, σκεφτόμενη από τώρα τις διακοπές. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στην Τίγκρες. Έχει σχεδόν εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία η Μορέλια, ψάχνοντας έτσι το κάτι παραπάνω στο Κλαουσούρα, τη συμμετοχή της δηλαδή στα πλέι-οφ. Στην ένατη θέση της βαθμολογίας οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι προέρχονται από τη νίκη με 2-0 εντός έδρας κόντρα στην Πουέμπλα. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο ματς, θα πάμε με το διπλό DNB.

2433. ΝΤΟΡΑΔΟΣ - ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πλέον ψάχνουν ένα θαύμα για να παραμείνουν στην κατηγορία. Από την εκτός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στη Βερακρούζ προέρχεται η Ντοράδος. Στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα η Κρουζ Αζούλ, η οποία δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ, προερχόμενη από τη λευκή ισοπαλία κόντρα στην Πατσούκα. Μία κλάση ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι, ασιατικό διπλό -0,25.

----. ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ ΓΙΑΚΟΥΙΜΠΑ – ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ

Εξαιρετική πορεία κάνουν στο Κλαουσούρα οι γηπεδούχοι, βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, απέχοντας μόλις τρεις βαθμούς από την πρωτοπόρο Γουίλστερμαν. Σερί τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς ήττα τρέχει η Πετρολέρο (3-1-0), προερχόμενη από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Ρεάλ Ποτοσί. Για άλλη μία φορά έδειξε την αδυναμία της η Δε Στρόνγκεστ να πάρει αποτέλεσμα εκτός έδρας, χάνοντας από τη Σαν Χοσέ με 3-2. Από το μεσοβδόμαδο ματς κόντρα στη Ρίβερ εκτός έδρας έρχονται οι φιλοξενούμενοι, με τη φυσική κατάσταση να μην είναι στα καλύτερα επίπεδα. Οι αποδόσεις στον άσο DNB είναι άκρως ικανοποιητικές, θα πάμε με τους γηπεδούχους.

----. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΠΟΤΟΣΙ – ΣΠΟΡΤ ΜΠΟΪΖ

Στο μέσο της βαθμολογίας αμφότερες. Σκόνταψαν οι Μπόιζ την προηγούμενη αγωνιστική, μένοντας στο 0-0 εντός έδρας κόντρα στη Σούκρε, παραμένοντας έτσι για τρεις αγώνες χωρίς νίκη. Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Νασιονάλ, αυτή τη φορά όμως κόντρα στην υπερδύναμη Μπολίβαρ εκτός έδρας. Το υψόμετρο αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στο ματς, άσος.

----. ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ – ΤΟΛΙΜΑ

Δε μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια την ανώτερη Ριονέγρο η Κορτουλούα, γνωρίζοντας έτσι την ήττα με 2-1. Εντός έδρας είναι αρκετά δυνατή η Κορτουλούα, εκμεταλλευόμενη τον κακό αγωνιστικό χώρο. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Τολίμα και μάλιστα με ανατροπή (2-1 εντός την Ενβιγκάδο). Παρά τη νίκη η Τολίμα δεν ήταν καλή για άλλο ένα ματς τη φετινή χρονιά. Ευκαιρία για τους γηπεδούχους να επιστρέψουν στις νίκες, άσος DNB.

----. ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ – ΠΑΣΤΟ

Δε μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα της Σάντα Φε η Πατριότας, γνωρίζοντας τη δίκαιη ήττα με 1-0 εκτός έδρας. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Τεράστια νίκη την προηγούμενη αγωνιστική για την Πάστο, 1-0 κόντρα στη Μεντεγίν, εκμεταλλευόμενη για άλλη μία φορά την έδρα της. Από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος οι φιλοξενούμενοι, βρισκόμενοι στην πρώτη οχτάδα του βαθμολογικού πίνακα. Κακή παράδοση για την Πάστο στην έδρα της Πατριότας, 2-3-1 τα έξι τελευταία. Θα πάμε με την έδρα κρατώντας τον άσο.

----. ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ – ΜΠΟΓΙΑΚΑ ΤΣΙΚΟ

Ο άσος εύκολα ή δύσκολα θα κάνει την εμφάνισή του.

----. ΜΕΝΤΕΓΙΝ – ΑΛΙΑΝΣΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ

Σε ένα ματς με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και πολλά πέναλτι (ένα για τη Μεντεγίν και δύο για την Πάστο), οι γηπεδούχοι έφυγαν με άδεια χέρια από την έδρα της Πάστο, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0, υποχωρώντας έτσι στην όγδοη θέση της βαθμολογίας. Ίσως η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας η Πετρολέρα, προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία εντός έδρας κόντρα στην Ουΐλα. Άσος χωρίς στοιχηματική αξία.

----. ΤΖΟΥΝΙΟΡ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Τεράστιο ντέρμπι, κόντρα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της χώρας. Σπουδαία νίκη στο υψόμετρο για την Τζούνιορ την προηγούμενη αγωνιστική, 2-1 εκτός έδρας τη Φορταλέζα. Διαλύει όποιον βρει μπροστά της η Νασιονάλ, με τελευταίο θύμα την Φορταλέζα, την οποία κέρδισε εύκολα με 4-1. Καλύτερη ομάδα η Νασιονάλ, όμως σε τέτοια ντέρμπι δε χωράνε προβλέψεις, πάμε παρακάτω.

----. ΧΕΝΕΡΑΛ ΚΑΜΠΑΓΙΕΡΟ – ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ

Συνεχίζει το αήττητο σερί της η Σέρο Πορτένιο, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική παρότι αγωνίζονταν με δέκα παίχτες κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, παίρνοντας τη νίκη με 2-1 κόντρα στη Λουκένιο. Νίκη μετά από καιρό για τους γηπεδούχους, 3-1 εκτός έδρας τη Χενεράλ Ντίαζ. Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη, εύκολα ή δύσκολα η Σέρο Πορτένιο θα πάρει τους τρεις βαθμούς.

2437. ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ – ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ

Την τρίτη της νίκη στα τέσσερα τελευταία πέτυχε η Κόμπε (ρεκόρ 3-0-2) κόντρα στη Σονάν (1-2), παραμένοντας έτσι κοντά στην κορυφή. Το άλλο άκρο η Φουκουόκα (ρεκόρ 0-2-3) η οποία αγνοεί το «τρίποντο» έως τώρα ενώ στο τελευταίο ηττήθηκε στο σπίτι της από τη Νιιγκάτα (0-1). Μεγάλη η διαφορά των δύο ομάδων, δύσκολα θα κάνουν την έκπληξη οι φιλοξενούμενοι όμως δε θα αγοράσουμε τον άσσο στο χαμηλό 1,65.

2439. ΝΑΓΚΟΓΙΑ – ΟΜΙΓΙΑ

Την προσοχή της στο πρωτάθλημα στρέφει εξ ολοκλήρου η Ναγκόγια (ρεκόρ 2-1-2) μιας και ουσιαστικά γνώρισε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ. Δεν είχε ανάλογη συνέχεια το εξαιρετικό ξεκίνημα της Ομίγια (ρεκόρ 2-1-2) στη σεζόν, καθώς έκτοτε αγνοεί τη νίκη έχοντας ηττηθεί δύο φορές. Στο τελευταίο κατάφερε να αποσπάσει εντός έδρας το βαθμό της ισοπαλίας από την Ιβάτα (1-1). Με δεδομένο πως οι δύο ομάδες έχουν βγάλει τέσσερα και τρία σερί GG αντίστοιχα, τότε δε θα μπορούσε να πληρώνει παραπάνω από 1,70 (Bet365) το αμφίσκορο.

2438. ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ – ΟΥΡΑΒΑ

Τα πατήματά της φαίνεται πως βρίσκει η Γιοκοχάμα Μαρίνος (ρεκόρ 3-1-1) έχοντας πετύχει τρεις σερί νίκες μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα. Στο τελευταίο έφυγε με σπουδαίο διπλό από την έδρα της Γκάμπα (1-2), ενώ μεσοβδόμαδα επέλεξε να ξεκουράσει βασικούς γνωρίζοντας δίκαιη ήττα από την Κασίβα (1-3) στα πλαίσια του Λιγκ Καπ. Μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η Ουράβα (ρεκόρ 4-0-1) ενώ τα πράγματα πηγαίνουν εξίσου καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου η πρόκριση στην επόμενη φάση πολύ δύσκολα θα χαθεί. Ντέρμπυ μίσους, αμφότερες βρίσκονται σε καλό φεγγάρι, γεγονός που καθιστά την οποιαδήποτε επιλογή σημείου παρακινδυνευμένη. Δεν αποκλείεται να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με αρκετά τέρματα και το over 2,5 να πληρώνει 2,05 (Bet365) αλλά ως εκεί.

2449. ΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΦΟΙΝΙΞ - ΣΙΔΝΕΪ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ

Τελευταία αγωνιστική για την κανονική διάρκεια της σεζόν στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας, το μόνο ανοικτό θέμα είναι ποιες δύο ομάδες θα είναι στην πρώτη δυάδα και όχι στα πλέι-οφ. Το Φοίνιξ (4-2-6 εντός) είναι μία από τις κακές ομάδες της κατηγορίας και δίκαια τερμάτισε στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος. Όπως είναι φυσικό στις τελευταίες αγωνιστικές παρουσιάζει εικόνα αποσύνθεσης. Οι Γουόντερερς (5-4-4 εκτός) για να μπουν στην πρώτη δυάδα χρειάζονται δική τους νίκη και μη νίκη μίας εκ των Αδελαΐδα ή Μπρίσμπεϊν. Αμφότερες παίζουν το Σάββατο και έτσι την Κυριακή το πρωί οι Γουόντερερς θα ξέρουν αν έχουν ελπίδες για να μπουν στην πρώτη δυάδα. Στην περίπτωση αυτή το 1,70-1,80 του διπλού αποκτά αξία, όπως και το late goal σε περίπτωση ισοπαλίας στο τέλος.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ