ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (2/4/2016). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (2/4/2016).

780. ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ – NΙΪΓΚΑΤΑ

Κάθε άλλο παρά εύκολη είναι η αποστολή της νεοφώτιστης Φουκουόκα (ρεκόρ 0-2-2) στα μεγάλα σαλόνια, όπως αναμενόταν άλλωστε. Ναι μεν έχει δείξει κάποια θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της όμως αυτό που μένει είναι πως αγνοεί ακόμα τη νίκη όντας στον πάτο της βαθμολογίας. Ικανοποίησε στο Λιγκ Καπ κόντρα σε Κασίβα (2-2 εντός) και Καβασάκι (0-1) κατά σειρά παίζοντας βέβαια με βασικούς, κάτι που ξένισε αν αναλογιστεί κανείς πως ο βασικός της στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Προβληματίζει με τη μέχρι τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα η Νιιγκάτα (ρεκόρ 1-1-2), αν και στο Λιγκ Καπ έδειξε θετικά σημάδια κρατώντας για πρώτη φορά φέτος απαραβίαστη την εστία της. Μόλις έναν αγώνα έχει δώσει έως τώρα στο σπίτι της η Φουκουόκα υποχρεώνοντας σε ισοπαλία τη Χιροσίμα (1-1), θεωρούμε πως θα καταφέρει να την κρατήσει αλώβητη με τον άσσοDrawNoBetνα πληρώνει 2,22 ( Stoiximan ) .

781. ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ – ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ.

Απογοήτευσε μετά το νικηφόρο ξεκίνημα στη σεζόν η Γιεονμπούκ (ρεκόρ 1-1-0) μην καταφέρνοντας να αποσπάσει κάτι παραπάνω από το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Ουλσάν (0-0). Καμία σχέση με την ενθουσιώδη πρεμιέρα και το 3-1 επί της Ιντσεόν η εμφάνιση της Γιεγιού (ρεκόρ 1-0-1) κόντρα στην Γκουανγκτζού, με την ήττα να επέρχεται φυσιολογικά (1-0). Προβάδισμα η έδρα αλλά το 1,70 του άσσου δε μας καλύπτει.

783. ΣΟΥΓΟΝ – ΣΑΝΓΚΓΙΟΥ ΣΑΝΓΚΜΟΥ

Ιδανικό ξεκίνημα πραγματοποίησε στην εντός αναμέτρηση με τη Γεονάμ η Σουγόν (ρεκόρ 0-1-1) με την ανάπαυλα να τη βρίσκει στο 2-0, όμως στην επανάληψη επήλθε χαλάρωση με τους γηπεδούχους να πληγώνονται από το λάθος του γκολκίπερ και το 2-2 να παραμένει μέχρι τέλους. Δεν είχε πολλές τύχες απέναντι στη Σεούλ η Σανγκγιού, κάτι που άλλωστε φαίνεται ξεκάθαρα από το τελικό 4-0. Τον πρώτο λόγο η έδρα.

782. ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ – ΠΟΧΑΝΓΚ

Την ευκαιρία να απολαύσει την ευχάριστη μοναξιά της κορυφής έχασε η Σεονγκνάμ (ρεκόρ 1-1-0) πληρώνοντας την επιπολαιότητά της απέναντι στην κατώτερη Σουόν Σίτι (1-1 εκτός). Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα έφυγε με το διπλό από την έδρα της Ιντσεόν η Ποχάνγκ (ρεκόρ 1-1-0). Οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν πολλά αμυντικά κενά στην πρεμιέρα κόντρα στην Γκουανγκτζού (3-3 εντός) και με δεδομένο πως έχουν το γκολ μάλλον η αξία βρίσκεται στοGG (2,22 / Stoiximan ).

787. ΤΟΣΟΥ – ΚΑΣΙΒΑ

Προβληματίζει η Τόσου (ρεκόρ 1-1-2) αγνοώντας τη νίκη εδώ και τέσσερα ματς (0-1-3) ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Δεν τα πάει καλύτερα η Κασίβα (ρεκόρ 0-2-2) που δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη στην τρέχουσα σεζόν, με το κυριότερο πρόβλημα να εντοπίζεται στην άμυνα, ενδεικτικό το ότι δέχθηκε γκολ σε όλα της τα παιχνίδια.GGτα 3/4 φετινά ματς πρωταθλήματος της Τόσου, γνωστά τα αμυντικά προβλήματα των φιλοξενούμενων που έχουν επίσης βγάλει 3/4GG. Με αυτά τα δεδομένα παίζεται σε απόδοση 1,80 το αμφίσκορο (Bet365).

786. ΚΑΒΑΣΑΚΙ – ΚΑΣΙΜΑ

Στραμμένη την προσοχή της στο πρωτάθλημα έχει η Καβασάκι (ρεκόρ 3-1-0) που θεωρείται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ίσως έτσι δικαιολογείται κιόλας η ήττα από τη νεοφώτιστη Φουκουόκα (0-1) στα πλαίσια του Λιγκ Καπ, μιας διοργάνωσης που αναπόφευκτα περνάει σε δεύτερη μοίρα. Με το χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου στο Λιγκ Καπ η Κασίμα (ρεκόρ 3-0-1) γνωρίζοντας δύο ήττες στα πρώτα ισάριθμα ματς. Βέβαια, τα πράγματα στο πρωτάθλημα πάνε καλύτερα καθώς μετράει τρεις νίκες σε σύνολο τεσσάρων αγώνων. Αμφίρροπη αναμέτρηση, δίνουμε προβάδισμα στην έδρα αλλά ως εκεί, σκέψεις για παιχνίδι με γκολ όμως οι αποδόσεις έχουν κατρακυλήσει.

789. ΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΦΟΙΝΙΞ – ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΒΙΚΤΟΡΙ

Δύο αγωνιστικές απέμειναν στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας για τη λήξη της κανονικής περιόδου, όπου θα κριθεί ποιες ομάδες θα πάρουν τις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις αλλά και ποιες τέσσερις θα μπουν στη μάχη των πλέι-οφ.Το Γουέλινγκτον Φοίνιξ (4-2-5 εντός) δεν έχει καμία ελπίδα για τα πλέι-οφ εδώ και κάποιες αγωνιστικές όπως όλοι περίμεναν, έρχεται από δύο σχετικά εύκολες ήττες και πλέον αναμένει τις διακοπές και την προετοιμασία για την επόμενη σεζόν. Η Μέλμπουρν Βίκτορι (3-3-7 εκτός) βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην έκτη και τελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ με απόσταση ασφαλείας, αφού με έναν βαθμό στις τελευταίες δύο αγωνιστικές θα είναι εκείνη η ομάδα που θα βρεθεί στην έκτη θέση και μαθηματικά, αυτό μπορεί να το πετύχει ακόμα και με δύο ήττες βέβαια. Πιστεύουμε ότι τουλάχιστον τον βαθμό θα τον εξασφαλίσει εύκολα η Βίκτορι, δεν θα μας απασχολήσει στοιχηματικά το παιχνίδι πριν την έναρξη του. Μόνο αν στο τέλος χάνει η ομάδα της Μελβούρνης μπορεί να έχουμε κάποιο ποντάρισμα στο late goal.

798. ΓΙΑΝΜΠΙΑΝ – ΓΚΟΥΟΑΝ ΠΕΚΙΝΟΥ

Αξιόμαχη παρουσιάστηκε η Γιανμπιάν (ρεκόρ 0-1-1) που μπορεί τελικά να ηττήθηκε από την Γιανγκσού Σουνίνγκ (2-1) αλλά έδειξε θετικά σημάδια στο παιχνίδι της. Απογοήτευσε με την εμφάνιση της η Πεκίνο κόντρα στην Τιαντζίν (0-0) αν και ομολογουμένως ήταν εμφανής η απουσία του Μπουράκ Γιλμάζ, ο οποίος κρίνεται εκ νέου αμφίβολος. Οι σοβαροί φιλοξενούμενοι μπορούν να φύγουν με το διπλό (2,02 / Stoiximan ).

800. ΟΜΙΓΙΑ – ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ

Θετικό ξεκίνημα πραγματοποίησε στο Λιγκ Καπ η Ομίγια (ρεκόρ 2-0-2) μαζεύοντας τέσσερις βαθμούς στα δύο πρώτα ματς. Δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη η Ιβάτα (ρεκόρ 1-2-1) που ταλαιπωρείται από τα αρκετά αμυντικά κενά της, αν και επιθετικά στέκεται αξιόλογα. Με το αριστερό η πρεμιέρα στο Λιγκ Καπ όπου ηττήθηκε εντός έδρας από την Κόμπε (1-2). Δεν προκύπτει κάτι ξεκάθαρο, πιθανό το αμφίσκορο (1,75 /Bet365)αλλά μέχρι εκεί.

799. ΤΟΚΥΟ – ΝΑΓΚΟΓΙΑ

Δεν μπορούμε να πούμε πως εντυπωσιάζει με την έως τώρα πορεία της η Τόκυο (ρεκόρ 2-0-2) αν και το γεγονός πως πέρασε τη διακοπή χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις ενδέχεται να λειτούργησε ευεργετικά. Με αρκετά νέα πρόσωπα παρατάχθηκε στα δύο πρώτα ματς του Λιγκ Καπ η Ναγκόγια (ρεκόρ 2-1-1) γνωρίζοντας φυσιολογικά ισάριθμες ήττες από Ομίγια (1-0) και Σονάν (0-1) κατά σειρά. Μπορεί η γηπεδούχος μεσοβδόμαδα να έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στα πλαίσια του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως θεωρούμε πως αν εμφανιστεί σοβαρή μπορεί να πάρει το «τρίποντο», αν και θα θέλαμε κάτι καλύτερο από το 1,90 για να μπλέξουμε.

801. ΣΕΟΥΛ – ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ.

Με τον καλύτερο τρόπο έδειξε να ξεπερνά την ήττα της πρεμιέρας από την Γιεονμπούκ (1-0) η Σεούλ (ρεκόρ 1-0-1) φιλοδωρώντας με τέσσερα τέρματα τη Σανγκγιού (4-0). Η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν μάζεψε ούτε ένα βαθμό στις πρώτες δύο αγωνιστικές είναι η Ιντσεόν (ρεκόρ 0-0-2), η οποία ταλαιπωρείται από σημαντικά αμυντικά προβλήματα. Ξεκάθαρο προβάδισμα οι γηπεδούχοι, αναμενόμενα χαμηλά ο άσσος, προτιμότερος ο συνδυασμός του μεover2,5 (2,70 / Stoiximan ).

803. ΛΙΑΟΝΙΝΓΚ – ΧΕΝΑΝ ΤΖΙΑΝΙΕ

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν η Λιαονίνγκ (ρεκόρ 1-0-1) γνωρίζοντας δύσκολη ήττα από τη Σαντόνγκ (3-2). Δυναμικά μπήκε στο πρωτάθλημα η Χενάν (ρεκόρ 2-0-0) όντας η μόνη ομάδα που έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Τον πρώτο λόγο οι άμυνες με τις αποδόσεις τουunderνα είναι πετσοκομμένες.

802. ΤΣΟΝΓΚΙΝΓΚ ΛΙΦΑΝ – ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΙΠΓ

Το πάλεψε κόντρα στη Χενάν η Λιφάν (ρεκόρ 1-0-1), είχε τις ευκαιρίες όμως δεν κατάφερε ποτέ να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με σκορ 0-1. Εντελώς διαφορετική η εικόνα που βγάζει εκτός συνόρων η Σανγκάη ΣΙΠΓ (ρεκόρ 0-1-1) σε σχέση με την προβληματική στο πρωτάθλημα, όπου παραμένει ακόμα χωρίς νίκη. Στο τοπικό ντέρμπυ μίσους απέναντι στη Σανγκάη Σενχούα (1-1) θα μπορούσε να είχε ηττηθεί. Δε βλέπουμε κάτι ξεκάθαρο, πάσο.

808. ΣΙΔΝΕΪ – ΑΔΕΛΑΪΔΑ Γ.

Ουσιαστικά μηδαμινές ελπίδες για τη γηπεδούχο Σίδνεϊ (4-4-4 εντός) για την είσοδο στα πλέι-οφ, αφού θέλει δύο νίκες και δύο ήττες της Βίκτορι και να καλύψει τη διαφορά τερμάτων (έξι γκολ) που τους χωρίζει. Λογικά στην έναρξη του αγώνα ίσως γνωρίζει ότι δεν έχει καμία ελπίδα, αφού το ματς της Μέλμπουρν Βίκτορι προηγείται. Είναι ντεφορμέ και δεν της δίνουμε καμία ελπίδα ότι θα είναι εκείνη που θα τερματίσει έκτη και θα πάρει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι-οφ. Η Αδελαΐδα (5-3-4 εκτός) απέχει μόλις ένα βαθμό από την πρώτη δυάδα και θα δώσει τα πάντα για να καταλήξει σε αυτήν. Στο επόμενο και τελευταίο της ματς φιλοξενείται από την πρωτοπόρο Μέλμπουρν Σίτι. Κέρδισε εύκολα με 4-2 τους Μάρινερς παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Αν με την έναρξη του αγώνα το Σίδνεϊ γνωρίζει ότι δεν έχει ούτε μαθηματικές ελπίδες για την έκτη θέση το 0:0 στο 1,95 για την Αδελαΐδα αποκτά αξία, κάτι που θα ξέρουμε λίγα λεπτά πριν την έναρξη.

814. ΟΥΡΑΛ – ΟΥΦΑ

Πέντε αγωνιστικές δίχως ήττα (2-3-0) συμπλήρωσε η Ουράλ (4-3-3 εντός) στο 1-1 με την Τέρεκ, όπου χρησιμοποίησε μία αρκετά περίεργη ενδεκάδα. Μόνιμα σε δύσκολη θέση η Ούφα (1-5-5 εκτός), καθώς με την ήττα από τη Ντιναμό την προηγούμενη αγωνιστική έφτασε τα έξι ματς δίχως νίκη (0-4-2) και απέχει ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη και δύο από την παραμονή, βρισκόμενη στα πλέι-άουτ. Αδιάφοροι βαθμολογικά οι γηπεδούχοι, καίγονται οι φιλοξενούμενοι, αλλά δεν πείθουν για να τους στηρίξουμε.

815. ΣΟΝΑΝ – ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ

Ό,τι δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα το έκανε κόντρα στη Ναγκόγια (0-1) η Σονάν (ρεκόρ 0-2-2) σημειώνοντας την πρώτη φετινή της νίκη. Ώθηση από την επικράτηση στο ντέρμπυ με την Γκάμπα (2-1) φαίνεται πως πήρε η Κόμπε (ρεκόρ 2-0-2) ξεπερνώντας και τα εμπόδια των Ιβάτα (1-2) και Κασίμα (4-1) για το Λιγκ Καπ. 3/4 και 2/4GGέχουν βγάλει οι δύο ομάδες στα ματς πρωταθλήματος, ενώ και η προϊστορία είναι συντριπτικά υπέρ του αμφίσκορου (βγήκαν 5/6GGστα τελευταία μεταξύ τους και τρία σερί στην έδρα της Σονάν). Στην κρίση του καθενός το 1,66 που πληρώνει το εκατέρωθεν σκοράρισμα, για τους πιο τολμηρούς 3,40 πληρώνει η ισοπαλία, ένα αποτέλεσμα που βγήκε στα έξι πιο πρόσφατα μεταξύ τους.

816. ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ – ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ

Απογοητεύει με το ξεκίνημα στη σεζόν η Γκάμπα (ρεκόρ 2-0-2), όχι μόνο στο πρωτάθλημα αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αισθητά όντας στο -3 από την προνομιούχο δεύτερη θέση. Ακολουθεί εντός έδρας ματς μεγάλης σημασίας απέναντι στην πρωτοπόρο του ομίλου, Σανγκάη ΣΙΠΓ. Τα πάνω της φαίνεται πως παίρνει σιγά-σιγά η Γιοκοχάμα Μαρίνος (ρεκόρ 2-1-1) η οποία πέτυχε δύο απανωτές νίκες κόντρα σε Νιιγκάτα (1-2) και Τόσου (2-1) κατά σειρά για να παραμείνει στο -3 από την κορυφή. Με αρκετά νέα πρόσωπα παρατάχθηκε στο ντέρμπυ με την Καβασάκι (0-0) για το Λιγκ Καπ. Δεν προκύπτει κάτι ξεκάθαρο στη αναμέτρηση, προτιμότερη λύση η αποχή.

825. ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ – ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ

Σέντρα στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας.Μια ανάλογη πορεία της περσινής, που την οδήγησε στην άνετη εξασφάλιση της παραμονής θα επιδιώξει και φέτος η Βάρμπεργκ, δεν υπάρχουν βλέψεις για το βήμα παραπάνω, κάτι που φαίνεται και από την απόφαση της διοίκησης να παραχωρήσει τους δυο τοπ σκόρερ της περσινής χρονιάς, Κάλαντ και Γιοχάνενσον. Μεγάλες οι αλλαγές στην Ατβίνταμπεργκ, 19 οι αποχωρήσεις και 13 τα νέα πρόσωπα σε σχέση με το περσινό ρόστερ, θα χρειαστεί φυσικά χρόνο για να βρει τα πατήματα της, με τον προπονητή του συλλόγου να δηλώνει πως η άνοδος δεν περιλαμβάνεται στους άμεσους στόχους της ομάδας του. Πιο έτοιμοι δείχνουν οι γηπεδούχοι, η Ατβίνταμπεργκ ακόμα χτίζεται, σωστό το 2,00 του άσου στηνBet365.

826. ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ – ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

Εκπληκτική εντός του 2016 η Γκεντσλέρ, τρέχει σερί 6-1-2 και έχει απομακρυνθεί οριστικά από την επικίνδυνη ζώνη, θα αγωνιστεί χωρίς άγχος από εδώ και πέρα. Εντυπωσιακή όμως και η Κονιασπόρ, είναι αήττητη στα πιο πρόσφατα εννέα παιχνίδια της (6-3-0, 8/9under2,5, 6/9NG), στρογγυλοκάθισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και είναι πια εκ των φαβορί για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πολύ κακό σταύρωμα, οι δυο ομάδες διανύουν εξαιρετική περίοδο και δεν μπορούμε να κοντράρουμε καμιά τους, επιπλέον δεν υπάρχει κάποια μεγάλη ένσταση για τα σετ που κυκλοφορούν.

829. ΕΛΣΙΝΚΙ – ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ

Σέντρα στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Φινλανδίας.Απογοητευτική η περσινή χρονιά για την Ελσίνκι, τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, μένοντας χωρίς τίτλο έπειτα από έξι σεζόν. Ο προπονητής παρέμεινε στη θέση του, αλλά έγιναν τεράστιες αλλαγές στο ρόστερ, φαίνεται να βγαίνει κερδισμένη από το μεταγραφικό πάρε-δώσε, αλλά το κακό είναι ότι τα νέα αποκτήματα άργησαν να ενσωματωθούν. Τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της πανηγύρισε πέρυσι η Μάριεχαμν, κατακτώντας το κύπελλο, νέο ξεκίνημα πραγματοποιεί από φέτος, αφού ο εμβληματικός τεχνικός Πέκα Λίισκι αποφάσισε να αποσυρθεί. Δεν άλλαξε ιδιαίτερα το ρόστερ της, αναμένεται και τη φετινή σεζόν να κινηθεί στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας. Φαβορί του 1,50 δίνεται η Ελσίνκι, δεν υπάρχει φυσικά λόγος να μπλέξουμε με τέτοιο σημείο στην πρεμιέρα, παρά την εξαιρετική παράδοση που έχει χτίσει η γηπεδούχος κατά την υποδοχή της Μάριεχαμν (0-1-11 στα πιο πρόσφατα 12 παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα).

831. ΛΕΙΨΙΑ – ΜΠΟΧΟΥΜ

Πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες η Λειψία (9-2-2 εντός) είχε δεχτεί δύο ήττες στα τρία τελευταία της παιχνίδια από τις ισχυρές Νυρεμβέργη και Φράιμπουργκ, έτσι έπεσε από την πρώτη θέση στη δεύτερη, έστω στην ισοβαθμία με την πρωτοπόρο και σε φουλ φόρμα Φράιμπουργκ. Η διαφορά της από την τρίτη Νυρεμβέργη είναι στους τρεις πόντους και από την τέταρτη Σαν Πάουλι στους έντεκα. Θέλει να ανακάμψει άμεσα και να επιστρέψει στην κορυφή, αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ένα σερί νικών. Η Μπόχουμ (5-5-3 εκτός) φαίνεται στα τελευταία της ματς να αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας, όμως το ματς στην πανίσχυρη έδρα της Λειψίας είναι πολύ πιο δύσκολο από τα ματς με τη Φορτούνα και την Καϊζερσλάουτερν. Απλά δίκαιος ο άσος του 1,75, όμως θα προτιμήσουμε το over 2,5 στο 1,825 που το έχει επιβεβαιώσει στα 5/6 τελευταία της η Λειψία και στα 4/6 η Μπόχουμ, το συγκεκριμένο γεγονός έχει ήδη επιλέξει ο K. Plestis.

830. ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ.

Η Αρμίνια (2-7-4 εντός) απέχει πέντε πόντους από την επικίνδυνη ζώνη και δεν μπορεί να θεωρείται ασφαλής, βέβαια υπάρχουν αρκετές χειρότερες ομάδες από εκείνη και πιστεύουμε ότι αν δείξει σοβαρό πρόσωπο δεν θα κινδυνέψει. Πριν από τη διακοπή ερχόταν από επτά ματς δίχως νίκη (0-3-4) και αυτό πρέπει να αλλάξει αν δεν θέλει να μπλέξει ακόμα πιο σοβαρά. Η Φορτούνα Ντίσελντορφ (2-4-7 εκτός) βρίσκεται σε πιο άσχημη θέση από την αντίπαλο της, αφού απέχει μόλις δύο πόντους από τα μπαράζ και τρεις από τον απευθείας υποβιβασμό. Πριν τη διακοπή ερχόταν από τέσσερις σερί ήττες, όμως σε ένα ματς ροντέο κατάφερε να κερδίσει την Καϊζερσλάουτερν με 4-3 εντός έδρας με το γκολ της νίκης να έρχεται στο 70’. Δύσκολο ματς με αρκετή ισοπαλία, πάμε πάσο πριν την έναρξη.

832. ΜΑΛΜΕ – ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ

Σέντρα στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Σουηδίας.Την πέμπτη θέση κατέλαβε στο περσινό πρωτάθλημα η Μάλμε, φυσικά η επάνοδος στην κορυφή είναι μονόδρομός για την ομάδα που διαθέτει το ακριβότερο ρόστερ της χώρας. Επιπλέον έχει μπροστά της και τον τελικό του κυπέλλου με τη Χάκεν, που θα διεξαχθεί στα τέλη Μαΐου, με την κατάκτηση του τροπαίου να είναι μονόδρομος, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Νόρκεπινγκ έκανε τη μεγάλη έκπληξη πέρυσι φτάνοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, φαίνεται σχεδόν απίθανο να επαναλάβει και φέτος μια αντίστοιχη πορεία, αφού στο πρόγραμμα της θα υπάρχει πλέον και το Τσάμπιονς Λιγκ, διοργάνωση που αναμένεται να την αποπροσανατολίσει. Υπάρχει παρελθόν μεταξύ των δυο ομάδων, πέρυσι συναντήθηκαν στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τη Μάλμε να αδιαφορεί και να χαρίζει επί της ουσίας τον τίτλο στη Νόρκεπινγκ, ενώ πριν από περίπου 15 μέρες αναμετρήθηκαν στα πλαίσια του κυπέλλου, με τη Μάλμε να επικρατεί σχετικά άνετα, με σκορ 1-0. Στο 1,70 βρίσκουμε τον άσο, δεν αποτελεί καμία τρομερή ευκαιρία, ειδικά όταν μιλάμε για πρεμιέρα, αλλά σε γενικές γραμμές δείχνει δίκαιο.

834. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΠΡΕΣΤΟΝ

H Μπλάκμπερν (7-7-5 εντός) κέρδισε με 1-0 την Μπρέντφορντ με γκολ στο 86’ παρότι έπαιζε για αρκετά λεπτά με δέκα παίκτες. Η σεζόν για εκείνη ουσιαστικά έχει τελειώσει, πλέον απλά ο στόχος της είναι να μπει στην δεκάδα και να φτιάξει ομάδα για την επόμενη σεζόν. Η Πρέστον (6-6-7 εκτός) απέχει εννέα πόντους από τα πλέι-οφ και ουσιαστικά οι ελπίδες της είναι ελάχιστες. Το 1-1 με την ΚΠΡ δεν ήταν δίκαιο, ισοφάρισε στην τελευταία φάση, θα έπρεπε να έχει ηττηθεί. Ντέρμπι του Λάνκασιρ, πιο ισορροπημένο θα θέλαμε το σετ, βρίσκουμε κάποια αξία στο χάντικαπ της φιλοξενούμενης.

835. ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΜΠΕΡΝΛΙ

Η Μπράιτον (13-3-3 εντός) παραμένει στις θέσεις της αυτόματης ανόδου, θα παλέψει μέχρι τέλους γι’ αυτή με δύναμη της τη σοβαρότητα και τη σκληράδα που βγάζει. Οριακές όλες οι νίκες της, όπως και αυτή με την ΜΚ με 2-1 στο τελευταίο πριν τη διακοπή. Η Μπέρνλι (8-8-3 εκτός) παραμένει στην κορυφή, με πέντε βαθμούς διαφορά από τα πλέι-οφ, δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση εδώ και μήνες και της αξίζει το πρωτάθλημα. Πριν τη διακοπή σταμάτησε το ρεκόρ με τις νίκες της αφού ισοφαρίστηκε στο τέλος του ματς από τη Γουλβς σε 1-1, ματς που θα έπρεπε να έχει κερδίσει, αφού ήταν αρκετά καλύτερη και είχε τον έλεγχο. Το +0,25 της Μπέρνλι στο 1,85 έχει αξία, δεν πιστεύουμε ότι θα ηττηθεί στο ντέρμπι κορυφής.

836. ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ – ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ

Ένα σωρό ευκαιρίες σπατάλησε η Τέρεκ (5-5-0 εντός) κόντρα στην Ουράλ, αλλά «κόλλησε» στο 1-1, παραμένοντας πάντως αήττητη μπροστά στο κοινό της, όπως και στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (4-3-0). Μόνο ήττες έχει στο 2016 η Ανζί (3-2-5 εκτός) και φυσιολογικά βρίσκεται βυθισμένη στον πάτο της βαθμολογίας, απογοητεύοντας με τις εμφανίσεις της, με πρόσφατο παράδειγμα το βαρύ 0-4 από τη Σπαρτάκ Μόσχας. Δύσκολα θα αλλάξουν τα πράγματα στους φιλοξενούμενους, με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά ο άσος κινείται σε αναμενόμενα χαμηλά επίπεδα.

837. ΣΕΛΤΙΚ – ΧΑΡΤΣ

Με τον καλύτερο τρόπο εξελίχθηκε τελικά η προηγούμενη αγωνιστική για την πρωτοπόρο Σέλτικ (ρεκόρ 21-6-3), η οποία πέραν του ότι κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Κιλμάρνοκ χάρις σε τέρμα του Ρότζικ στο 90’ (0-1), είδε την έτερη διεκδικήτρια του τίτλου, Αμπερντίν, να σκοντάφτει απέναντι στη Μάδεργουελ (2-1). Έτσι, οι «καθολικοί» ξέφυγαν στο +4 από τους «Ντονς» έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο. Τέλος στο σερί τεσσάρων νικηφόρων αποτελεσμάτων για τη Χαρτς (ρεκόρ 16-8-6) αφού υποδεχόμενη τη Σεντ Τζόνστον παρουσίασε τραγική ανασταλτική λειτουργία με το τελικό 0-3 να είναι ένα σκορ που σίγουρα δε μας έχει συνηθίσει, πόσο μάλλον εντός έδρας όπου τρέχει ρεκόρ 10-3-2. Στα θετικά οι επιστροφές των βασικών στόπερ Οζτούρκ και Ρόσι. Ολοταχώς για τον πέμπτο διαδοχικό της τίτλο οδεύει η Σέλτικ και όλα δείχνουν πως κρατώντας την τύχη στα χέρια της πολύ δύσκολα θα καταφέρει να τον χάσει. Σίγουρα δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε τη Χαρτς η οποία πάντα είναι σε θέση να δημιουργήσει προβλήματα, όμως όπως και να έχει οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο αλλά και το κίνητρο. Χωρίς αξία ο αναμενόμενα χαμηλός άσσος, προτιμότερος ο συνδυασμός τους μεunder3,5 (2,65 / Stoiximan ) καθώς περιμένουμε από τους φιλοξενούμενους να παραταχθούν με αμυντικούς προσανατολισμούς.

839. ΧΕΜΠΕΪ ΖΧΟΝΓΚΖΙ – ΓΙΑΝΓΚΣΟΥ Σ.

Θετικές εντυπώσεις άφησε η Χεμπέι στην πρεμιέρα με αντίπαλο την Κουανγκτσόου ΡΦ (1-2), έχοντας τους Λαβέτσι και Ζερβίνιο σε εξαιρετική κατάσταση, με το δεύτερο να σκοράρει κιόλας. Με επιτυχία πέρασε τα δύο πρώτα τεστ η Γιανγκσού (ρεκόρ 2-0-0) λυγίζοντας τις Σαντόνγκ (3-0) και Γιανμπιάν (2-1) κατά σειρά. Περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων με τοover2,5 να πληρώνει 2,05 (Bet365).

840. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΤΣΕΛΣΙ

Δεν μπορεί με τίποτα να σηκώσει κεφάλι η Άστον Βίλα, νέα ήττα από τη Σουόνσι και ο υποβιβασμός στην Τσάμπιονσιπ είναι πιο κοντά από ποτέ. Μετριότατη χρονιά για την Τσέλσι που έχει ξεμείνει από στόχους, τουλάχιστον με τον Χίντινκ στον πάγκο της παραμένει αήττητη για 13 σερί ματς (5-8-0). Πεθαμένη αντίπαλο βρίσκουν μπροστά τους οι «μπλε», πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να μην κερδίσουν. Χαμηλά η απόδοση του διπλού, πιο καλό το 1,97 του Stoiximan για το συνδυαστικό διπλό & over 1,5.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

841. ΝΤΙΖΟΝ – ΝΑΝΣΙ

Ντέρμπι κορυφής είναι η αναμέτρηση μεταξύ της πρωτοπόρου Ντιζόν και της δεύτερης της βαθμολογίας Νανσί. Από δυο ματς χωρίς να σκοράρει έρχεται η Ντιζόν (0-1-1), παρόλα αυτά διατηρεί απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της και στο γήπεδό της παραμένει πανίσχυρη (10-3-2 εντός). Η Νανσί κρατιέται στα ψηλά στρώματα της κατάταξης, παρά το γεγονός ότι αγνοεί τη νίκη στις πιο πρόσφατες πέντε εξόδους της (0-3-2). Δεν βρίσκονται στην καλύτερή τους κατάσταση οι δυο αντίπαλοι, γι αυτό και δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να ασχοληθούμε με τη μεταξύ τους συνάντηση.

844. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ – ΕΡΦΟΥΡΤ

Η Φορτούνα Κολωνίας (9-2-4 εντός) έχασε από τη Βίρτσμπουργκ με 4-1, στο προηγούμενο έχασε από τη Στουτγάρδη Β’ με 1-3 και βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Θα μπλέξει αν συνεχίσει έτσι, απέχει έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Η Έρφουρτ (2-5-8 εκτός) έχασε στο τελευταίο της ματς πριν τη διακοπή με 0-2 από την Τσέμνιτσερ και δεν κατάφερε να εξαργυρώσει τη νίκη της με 0-1 από τη Βέρντερ Βρέμης Β’. Μπερδεμένο ματς, πάμε στο επόμενο.

842. ΤΣΕΜΝΙΤΣΕΡ – ΜΑΪΝΤΖ (ΕΡ.)

Η Τσέμνιτσερ (7-5-4 εντός) με δύο σερί νίκες με μηδέν παθητικό (0-2 την Έρφουρτ και 4-0 την Κότμπους) απομακρύνθηκε με τρεις πόντους από την επικίνδυνη ζώνη αλλά σίγουρα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα την υπόθεση σωτηρία. Αν συνεχίσει με ανάλογες εμφανίσεις πάντως δύσκολα να μπλέξει. Η Μάινζ Β’ (4-3-8 εκτός) πριν τη διακοπή είχε δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με γκολ, η τελευταία με 2-2 απέναντι στη Βέρντερ Β’, δίκαιη η μοιρασιά. Η φόρμα της Τσέμνιτσερ στα δύο τελευταία της δίνει το προβάδισμα, το 2,10 είναι δίκαιο στον άσο.

849. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΙΙ – ΧΑΛΕΣΚΕΡ

Η Βέρντερ Βρέμης Β’ (5-5-6 εντός) είναι στην ισοβαθμία εκτός της επικίνδυνης ζώνης, διανύει μία ακόμα άσχημη περίοδο με τέσσερα ματς δίχως νίκη και αν θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό θα πρέπει να βελτιωθεί άμεσα. Η Χάλεσκερ (3-4-8 εκτός) είναι επίσης ντεφορμέ, αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε ματς (0-3-2) και ψάχνει ανάκαμψη. Αμφότερες είναι μετριότατες ομάδες και ντεφορμέ, πάσο.

848. ΑΑΛΕΝ – ΣΟΝΕΝΧΟΦ

Η Άαλεν (5-8-2 εντός) συμπλήρωσε τέσσερα ματς δίχως ήττα (2-2-0) με αρκετά καλές και πειστικές εμφανίσεις, μετά από περίοδο ντεφορμαρίσματος που είχε. Βρίσκεται στην ένατη θέση και αν συνεχίσει έτσι δύσκολα να μπλέξει σε σενάρια υποβιβασμού, παρότι οι έξι βαθμοί που τη χωρίζουν από τον υποβιβασμό είναι λίγοι. Η Σόνενχοφ (7-4-4 εντός) έρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες που την έχουν ρίξει στην πέμπτη θέση και τέσσερις πόντους μακριά από την Όσναμπρικ. Σημαντικό ματς με τη φορμαρισμένη Άαλεν, το Χ φαίνεται να έχει αρκετές πιθανότητες, αφού αμφότερες δείχνουν να τα αγαπάν αρκετά, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό.

845. ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ – ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ

Η Χάνσα Ρόστοκ (6-4-5 εντός) πήρε ισοπαλία με 2-2 στη Δρέσδη με καλή εμφάνιση και παραμένει εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, με δύο βαθμούς διαφορά. Μόλις μία ήττα στα τελευταία πέντε, θέλει να συνεχίσει να παίζει καλά για να σωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η Πρέουσεν Μούνστερ (4-6-5 εκτός) είναι στους δέκα βαθμούς από την τρίτη θέση και χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να μπορέσει να παλέψει για τα μπαράζ με αξιώσεις, ιδιαίτερα μετά το 0-1-3 που έχει στα τελευταία τέσσερα. Δύσκολο ματς, μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους.

847. ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ – ΚΙΚΕΡΣ ΒΟΥΡΖ.

Η Όσναμπρικ (7-6-2 εντός) παραμένει στην τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ, παρότι έχει μόνο μία νίκη (αυτή με 0-1 επί της Στουτγκάρδης Β’) στα τελευταία τέσσερα. Δεν δείχνει σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση, εικάζουμε ότι η διακοπή για τις εθνικές ομάδες θα τη βοήθησε και θα δούλεψε για να γίνει καλύτερη. Η Βίρτσμπουργκ (7-5-3 εκτός) βρίσκεται σ εξαιρετική κατάσταση και έχει πλησιάσει τη σημερινή της αντίπαλο στους τέσσερις βαθμούς και θέλει αν την κερδίσει ώστε να μπει ακόμα πιο δυνατά στο κόλπο των μπαράζ. Στα τελευταία πέντε έχει μόνο μία ισοπαλία, όλα τα άλλα αποτελέσματα της είναι νίκες με καλές εμφανίσεις. Δύσκολο ματς, αναμένουμε μάχη ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες, έχει αρκετή ισοπαλία που βολεύει μόνο τη γηπεδούχο.

843. ΚΟΤΜΠΟΥΣ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ

Η Κότμπους (3-6-6 εντός) έχασε με 4-0 από την Τσέμνιτσερ και έσπασε το αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών που είχε. Ήταν σαν να μην κατέβηκε στο γήπεδο, κακή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια έχασε. Η διακοπή πιστεύουμε ότι θα την ωφέλησε να ξεπεράσει τη βαριά ήττα. Απέχει μόλις ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη και πρέπει να βελτιωθεί άμεσα. Η Ντιναμό Δρέσδης (6-9-1 εκτός) παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με απόσταση ασφάλειας εννέα βαθμών από τη δεύτερη Άουε, παρότι για τρία σερί ματς έχει μόνο ισοπαλίες. Αποκλείστηκε στα ημιτελικά ενός τοπικού κυπέλλου από την Άουε με 0-3. Φυσικά ανώτερη η ομάδα της Δρέσδης, όμως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, προχωράμε στο επόμενο.

846. ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ – ΒΕΧΕΝ

Το Χόλσταϊν του Κίελου (5-3-7 εκτός) με τις δύο σερί νίκες σκαρφάλωσε ακριβώς στη μέση της βαθμολογίας, βέβαια οι έξι βαθμοί που το χωρίζουν από την επικίνδυνη τριάδα του τέλους δεν του επιτρέπουν να εφησυχάζει. Το διπλό με 0-1 στο Μαγδεμβούργο ήταν αρκετά δύσκολο και ύψιστης σημασίας. Η Βέχεν (1-6-9 εκτός) βρίσκεται στην 19θέση και απέχει δύο βαθμούς από τη σωτηρία, παλεύει τα ματς της αλλά δεν τα καταφέρνει και αγνοεί τη νίκη για οκτώ ματς (0-2-6). Αναμένουμε μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες, δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους και τους χρίζουμε φαβορί, αλλά το 1,70 δεν αντικατοπτρίζει τη δυσκολία του ματς.

854. ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ – ΑΣΚΟΛΙ

Ολοένα και πλησιάζει την οχτάδα η Περούτζια, στο 4-1-0 ο απολογισμός της στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της, με την εστία της να παραβιάζεται μόλις μια φορά στο διάστημα αυτό (5/5under2,5, 4/5NG). Η Άσκολι γνώρισε την τρίτη της ήττα στις πιο πρόσφατες τέσσερις αγωνιστικές (0-1-3) με το 1-2 από τη Βιτσέντζα, μακριά από το σπίτι της εμφανίζει σταθερά μέτριο πρόσωπο (2-3-11 εκτός), κρατώντας μάλιστα μόλις ένα λευκό παθητικό στα παιχνίδια αυτά από την αρχή της χρονιάς. Δυσκοίλια επιθετικά η Περούτζια, για αυτό και έχει αρκετά Χ στο γήπεδό της (7-6-4 εντός), η άμυνα της Άσκολι πάντως δεν δείχνει ικανή να την κρατήσει στο μηδέν (στις 12/16 εξόδους της δέχθηκε 2+ τέρματα), ανεπαρκές όμως το 1,67 του άσου, ειδικά από τη στιγμή που θα λείψει από τους γηπεδούχους ο αρχισκόρερ Αρντεμάνι (28 συμ./9 γκολ).

858. ΛΑΤΙΝΑ – ΑΒΕΛΙΝΟ

Καθαρή ήττα για τη Λατίνα στην έδρα της Τσεζένα (0-3), στα εννέα ματς πλέον το σερί της χωρίς νίκη (0-5-4), βρίσκεται πια οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης (+1). Έξαλλος ο πρόεδρος με την εικόνα της ομάδας του, εκτόξευσε απειλές εναντίον των ποδοσφαιριστών του, ενώ επιβλήθηκε και απαγόρευση δηλώσεων σε παίχτες και προπονητή. Η Αβελίνο στο ντεμπούτο του Ντάριο Μαρκολίν στον πάγκο, κόλλησε στο 0-0 με την Κροτόνε, παρέμεινε έτσι με μόλις ένα τρίποντο στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-1-3). Σε κακό φεγγάρι αμφότερες, άλλαξαν πρόσφατα προπονητές και φαίνεται να χρειάζονται ακόμα χρόνο, μένουμε μακριά.

857. ΤΡΑΠΑΝΙ – ΜΠΡΕΣΙΑ

Το τέταρτο συνεχόμενο διπλό της πήρε η Τράπανι με το 2-1 απέναντι στη Σπέτσια, τρέχει έτσι αήττητο σερί επτά αγώνων (5-2-0), αν και στο γήπεδό της δυσκολεύεται εσχάτως να φτάσει σε νίκες (2-4-1 στα πιο πρόσφατα επτά). Η Μπρέσια με το 0-0 απέναντι στη Νοβάρα συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές με μόνο μια ήττα (3-2-1), μακριά από το σπίτι της πάντως αποδυναμώνεται αισθητά, μετρώντας 0-1-4 στις τελευταίες εξόδους της. Η φόρμα αλλά και οι εκτός έδρας επιδόσεις των φιλοξενούμενων καθιστούν ως πρώτο σημείο της αναμέτρησης τον άσο, αλλά η δυσκολία της Τράπανι να αξιοποιήσει την έδρα της στο δεύτερο γύρο μας κρατάει μακριά από κάποιο υπέρ της ποντάρισμα.

855. ΠΕΣΚΑΡΑ – ΚΟΜΟ

Πέντε σερί ήττες και εννέα αγωνιστικές χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Πεσκάρα (0-3-6, 7/9over2,5, 8/9GG), τραγικές οι αμυντικές επιδόσεις της στο διάστημα αυτό (21 τέρματα παθητικό), κατρακύλησε έτσι εκτός της προνομιούχου οκτάδας. Η Κόμο έμεινε στο 1-1 με την Εντέλα, στο ντεμπούτο του Στέφανο Κουόγκι στον πάγκο της πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μόντενα (1-2) και διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες της για την αποφυγή του υποβιβασμού. Έχει βρει δίχτυα στα 11/12 παιχνίδια της εντός του 2016 (2-7-3, 10/12GG), όπως και στις 6/7 πιο πρόσφατες εξόδους της (1-4-2, 3/7over2,5, 6/7GG). Με συνοπτικές διαδικασίες απορρίπτεται ο άσος του 1,60, το ματς δείχνει ιδανικό για ενασχόληση με τα γκολ, με την Πεσκάρα να μετράει 5/6over2,5 και 6/6GGστα τελευταία της ματς μπροστά στο κοινό της, στο 1,90 τοover2,5 και στο 1,95 τοGGστηνBet365.

853. ΚΑΛΙΑΡΙ – ΣΠΕΤΣΙΑ

Χάρη σε δυο σερί διπλά (0-2 τη Βιτσέντζα, 1-2 τη Μόντενα), η Κάλιαρι πέρασε εκ νέου στην κορυφή της βαθμολογίας, παράλληλα αύξησε τη διαφορά της από την τρίτη θέση στους 15 βαθμούς, με την απευθείας άνοδο να μην χάνεται. Η Σπέτσια γνώρισε την πρώτη της ήττα έπειτα από 11 αγωνιστικές (7-4-0), με θύτη την Τράπανι (1-2), εξαιρετική πάντως η παρουσία της εντός του 2016, με αποτέλεσμα να βρεθεί εντός των θέσεων των πλέι-οφ ανόδου. Δυο σερί εντός έδρας ήττες μετράει η Κάλιαρι, πέντε εξόδους χωρίς να χάσει συμπλήρωσε η Σπέτσια (3-2-0), γι αυτό και θα αποφύγουμε τον άσο φαβορί του 1,70, ούτε όμως είμαστε διατεθειμένοι να κοντράρουμε τους πρωτοπόρους.NoBet.

859. ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ – ΛΙΒΟΡΝΟ

Νίκη μετά από 10 αγωνιστικές για τη Βιτσέντζα (0-4-6), στο δεύτερο παιχνίδι της με τον Φράνκο Λέρντα στην άκρη του πάγκου, πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Άσκολι με 2-1 και αναπτερώθηκαν οι ελπίδες της για την παραμονή. Για να το επιτύχει βέβαια αυτό, θα πρέπει οπωσδήποτε να διορθώσει τις τραγικές επιδόσεις στο γήπεδό της, καθώς με απολογισμό 2-9-5 διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη έδρα της κατηγορίας. Σοκ στις καθυστερήσεις για τη Λιβόρνο, στο τελευταίο λεπτό του έξτρα χρόνου είδε την εστία της να παραβιάζεται από το σημείο του πέναλτι, γνωρίζοντας έτσι την ήττα με 0-1 από τη Βερτσέλι, στο ντεμπούτο του Φράνκο Κολόμπα στον πάγκο της. Συμπλήρωσε έτσι οχτώ αγωνιστικές χωρίς τρίποντο (0-3-5), ενώ στα στις πιο πρόσφατες πέντε από αυτές δεν βρήκε καν δίχτυα και επιπλέον αριθμεί τέσσερις κολλητές ήττες μακριά από το σπίτι της (3-1-12 συνολικά εκτός). Καθαρό εξάποντο παραμονής το ματς, όποια το πάρει θα κάνει σημαντικό βήμα για τη σωτηρία, παρά την απουσία του σημαντικού φορ Εμπάγκουα δίνουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη στη Βιτσέντζα που έδειξε να ανακάμπτει, σε αντίθεση με τη Λιβόρνο που για ακόμα μια φορά προβλημάτισε, σε σωστά επίπεδα κινείται ο άσος.

856. ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ – ΜΟΝΤΕΝΑ

Κρίσιμο εξάποντο στην ουρά της βαθμολογίας. Η Βερτσέλι πήρε βαθιά ανάσα με το διπλό επί της Λιβόρνο με 1-0, με το γκολ της νίκης να έρχεται από το σημείο του πέναλτι, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Συμπλήρωσε έτσι έξι ματς με μόνο μια ήττα (2-3-1) και βρέθηκε στο +2 από τη γραμμή. Η Μόντενα γνώρισε την τρίτη διαδοχική ήττα της με το δραματικό 1-2 από την Κάλιαρι, δέχθηκε και τα δυο τέρματα μετά την ολοκλήρωση του ενενηντάλεπτου. Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο ο Ερνάν Κρέσπο, αντικαταστάτης του ο Κριστιάνο Μπεργκόντι, πρωταρχικό του μέλημα να βελτιώσει τις τραγικές εκτός έδρας επιδόσεις της ομάδας του (1-2-13 εκτός). Λογικό φαβορί της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι, θα αποφύγουμε πάντως να εμπλακούμε, αφού η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των φιλοξενούμενων περιπλέκει την κατάσταση.

618. ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ – ΤΕΡΝΑΝΑ

Από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες έρχεται η Εντέλα, παράλληλα τρέχει αήττητο σερί οχτώ αγωνιστικών (4-4-0), ενώ στο γήπεδό της μετράει 5-1-0 εντός του 2016, σκοράροντας στα 5/6 από αυτά από τουλάχιστον δυο τέρματα (4/6over2,5). Η Τερνάνα αποσπάστηκε από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας χάρη σε δυο κολλητές νίκες επί της Αβελίνο (2-0 εκτός) και της Πεσκάρα (1-0 εντός), επιπλέον διατηρεί απαραβίαστη την εστία της στα τελευταία τρία παιχνίδια της (2-1-0, 3/3NG&under2,5). Σωστό φαβορί του 2,10-2,15 η Εντέλα, πάντα επικίνδυνη όμως η Τερνάνα με τις αμυντικές τακτικές που εφαρμόζει μακριά από το σπίτι της, είναι ικανή να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους.

869. ΓΚΑΪΣ – ΦΡΕΪ

Σέντρα στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας.Δεν φαίνεται ικανή να διεκδικήσει ούτε φέτος την άνοδο η ΓΚΑΪΣ, έχασε βασικές περσινές της μονάδες και αναμένεται να αρκεστεί στη γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής. Στη διαδικασία των μπαράζ κατάφερε να σώσει την κατηγορία η Φρέι, πλήρωσε σε μεγάλο βαθμό τις κακές επιδόσεις της στην επίθεση (είχε τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας), ενισχύθηκε πάντως με δυο έμπειρους αμυντικούς, αλλά το ρόστερ της συνολικά δεν έχει μεγάλο βάθος. Στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας περιμένουμε να κινηθούν και φέτος αμφότερες, δεν βλέπουμε το λόγο οι γηπεδούχοι να προσφέρονται σε αποδόσεις της τάξης του 1,65, δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να μπλέξουμε εδώ.

870. ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Μόλις μια νίκη στα τελευταία οχτώ παιχνίδια της μετράει η Γκαζιαντέπ (1-3-4), παρόλα αυτά δεν κινδυνεύει για την ώρα, το +11 από τη γραμμή είναι διαφορά ασφαλείας. Ένα βαθμό περισσότερο έχει η Τραμπζονσπόρ, στο 3-0-6 ο δικός της απολογισμός στα πιο πρόσφατα εννέα, μακριά από το σπίτι της έχει συμπληρώσει τέσσερις σερί ήττες. Μέτριες ομάδες αμφότερες, φαίνεται να ξέμειναν πρόωρα από στόχους, δεν έχουμε καμία διάθεση να μπλέξουμε εδώ.

874. ΜΑΪΝΤΖ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές η Μάιντς και αν θέλει να διεκδικήσει με αξιώσεις την είσοδο στην πρώτη τετράδα ή ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, καλείται να κερδίζει μπροστά στο κοινό της παιχνίδια σαν αυτό με την Άουγκσμπουργκ. Πολύ δυνατή εντός έδρας η ομάδα του Μάρτιν Σμιντ, είναι σοβαρή και μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων αναμένεται να εμφανιστεί πιο ξεκούραστη και ορεξάτη. Ζημιάρα η Άουγκσμπουργκ μακριά από το σπίτι της, αλλά με την ευκολία που δέχεται γκολ θεωρούμε πως δε θα πετύχει και πολλά στην «Κόφας Αρένα», με τον -0,25 ασιατικό άσο να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,825 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

873. ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΣΑΛΚΕ

Μόνο θετικά μπορεί να επηρέασε την Ίνγκολσταντ η διακοπή η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και αρκετές αγωνιστικές με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον μόλις έξι πόντους μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Μεγάλη ευκαιρία για τη Σάλκε η οποία μετά και το παιχνίδι κόντρα στους νεοφώτιστους θα παίξει με Μπάγερν και Ντόρτμουντ με αποτέλεσμα η νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση να κρίνεται επιτακτική. Στην απόδοση 1,95 το ασιατικό διπλό 0:0 (ισοπαλία όχι στοίχημα) της Bet365αποτελεί επιλογή.

876. ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Η Ντάρμσταντ πασχίζει να βρει τη σταθερότητα και τη στιβαρή ανασταλτική λειτουργία που τη χαρακτήριζε στον πρώτο γύρο, ωστόσο φαίνεται πως δύσκολα θα επιτευχθεί κάτι τέτοιο, με τους μπελάδες περί υποβιβασμού να γίνονται όλο και πιο έντονοι. Η Στουτγάρδη δε λέει με τίποτα να αλλάξει στυλ και ακόμα κι όταν τα παιχνίδια της δεν έχουν υψηλό σκορ, συμβαίνει καθαρά λόγω ατυχίας. Ροντέο τα ματς των Σουηβών, δεν πάνε πίσω και οι νεοφώτιστοι το τελευταίο διάστημα, με τοover2,5 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,90 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

875. ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Σταθερά τελευταίο το Αννόβερο, δεν έχει να ελπίζει σε πολλά για τη συνέχεια της σεζόν, αφού απέχει 10 πόντους από τη θέση των πλέι-άουτ και η επόμενη σεζόν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα το βρει στην Τσβάιτε Λίγκα. Πάει να μπλέξει από μόνο του το Αμβούργο, καθώς δε λέει με τίποτα να περάσει μία σεζόν χωρίς άγχος. Απέχει τέσσερις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και αν θέλει να ξεμπερδεύει, θα πρέπει να φύγει με το τρίποντο από το Αννόβερο. Σε απόδοση 2,40 προσφέρει το διπλό ο Stoiximan και είναι προτιμότερο από το -0,25 ασιατικό διπλό, καθώς σε περίπτωση που το παιχνίδι είναι ισόπαλο προς το τέλος του, οι γηπεδούχοι λογικά θα ψάξουν μόνο τη νίκη. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

878. ΣΤΑΡΤ – ΒΙΚΙΝΓΚ

Με δυο ισοπαλίες έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα η Σταρτ, το 1-1 της πρεμιέρας με τη Λίλεστρομ, διαδέχθηκε το 0-0 στην έδρα της Τρόμσο, αρκετά καλή η ως τώρα παρουσία της, ειδικά στο αμυντικό σκέλος. Η Βίκινγκ δεν κατάφερε να κάνει το 2/2 αφού κόλλησε στο 0-0 με τη Σάρπσμποργκ (είχε πάντως δυο δοκάρια και έπρεπε να της δοθεί πέναλτι), στην πρεμιέρα της πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Βαλερένγκα (0-2), χτυπώντας στις αντεπιθέσεις. Καλύτερο σύνολο διαθέτει η Βίκινγκ, γι αυτό και το διπλό προσφέρεται σε τιμές φαβορί της τάξης του 2,00-2,10, δεν βρίσκουμε πάντως ιδιαίτερη αξία από τη στιγμή που η Σταρτ έχει μπει καλά στη νέα σεζόν.

879. ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ – ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ

Προτελευταία αγωνιστική στην Εξτράκλασα.Παρότι παίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της στα μεγάλα σαλόνια, η Νιετσιέτζα (5-4-5 εντός), απέχει μόλις δύο πόντους από την πρώτη οκτάδα και ελπίζει βάσιμα σε συμμετοχή στον όμιλο του πρωταθλητή. Τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες μετράει η Κορόνα (5-5-4 εκτός), η οποία έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για κατάληψη της όγδοης θέσης και ο αντικειμενικός της στόχος δεν είναι άλλος από την παραμονή. Μεγαλύτερο το κίνητρο και καλύτερη η εικόνα των γηπεδούχων, είναι από μόνα τους αρκετά στοιχεία για να στηρίξουμε την έδρα.

877. ΚΙΚΕΡΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ (ΕΡ.)

Ντέρμπι της Στουτγάρδης με αντιπαλότητα, αμφότερες βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη και αναμένουμε μάχη μέχρι τελικής πτώσης. Οι Κίκερς (5-5-5 εντός) βρίσκονται σε κάπως καλύτερη κατάσταση αφού είναι μία ανάσα από τη σωτηρία, βέβαια στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Γερμανίας οι ισορροπίες είναι τόσο λεπτές που οι τέσσερις βαθμοί που απέχει από την ουραγό Στουτγάρδη Β’ (4-4-7 εκτός) είναι πολύ λίγοι. Αμφότερες δείχνουν σημάδια ζωής στα τελευταία τους ματς και το παλεύουν. Δύσκολο για στοίχημα το μεταξύ τους ντέρμπι, το Χ πρακτικά δεν βολεύει κανέναν, όμως θεωρούμε πιθανό να μην καταφέρει κάποια ομάδα να κερδίσει, αφού δεν έχουν μεγάλες αγωνιστικές διαφορές.

872. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.

Παρά τη διακοπή περιμένουμε ακόμα μια εύκολη επικράτηση της Μπάγερν Μονάχου της οποίας ο Καταλανός προπονητής θέλει να τελειώνει από νωρίς την υπόθεση νίκη με στόχο να ξεκουράσει παίκτες μιας και την Τρίτη ακολουθεί παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν βλέπεται αμυντικά η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, κάτι το οποίο οι Βαυαροί αν μη τι άλλο θα εκμεταλλευτούν, 1,85 πληρώνει ο ασιατικός άσος -1,25 από το ημίχρονο στη Bet365.

----. ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ – ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ

Μεγάλο διπλό στην έδρα της Τιμισοάρα έβγαλε μεσοβδόμαδα η Πετρόλουλ (3-5-6 εντός) και διατήρησε ζωντανές τις μαθηματικές της ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Δεύτερη νίκη στα πλέι-άουτ για τη Βολουντάρι (4-3-8 εκτός) το 1-0 επί της Κλουζ, με το οποίο πήρε βαθειά βαθμολογική ανάσα. Αν δεν υπήρχε η νίκη της Πετρόλουλ, θα κάναμε λόγο για διπλό, αλλά πλέον οι γηπεδούχοι το πιστεύουν και θα ψάξουν το τρίποντο. Πάμε παρακάτω.

925. ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

«Λύγισε» με 3-0 από την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» η Μπόρνμουθ, ωστόσο δεν αμαυρώνεται η πρόσφατη καλή εικόνα της που την έχει φέρει σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Χάλια μαύρα η Μάντσεστερ Σίτι πριν τη διακοπή, ηττήθηκε και από τη συμπολίτισσά της Γιουνάιτεντ, και αν δεν επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες θα κινδυνέψει η έξοδος της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Νίκη και μόνο θέλουν οι «πολίτες», δεν έχει λόγο να κλειστεί πίσω η Μπόρνμουθ, παίζεται το οver 2,5 στο 1,875 της Βet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

926. ΑΡΣΕΝΑΛ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση η Γουότφορντ, νέα ήττα (η τρίτη στη σειρά) από τη Στόουκ, με αποτέλεσμα να παραμείνει κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ, χωρίς πάντως να κινδυνεύει. Καλή εμφάνιση και νίκη για την Άρσεναλ μετά από καιρό, 0-2 μέσα στο «Γκούντισον Παρκ». Τρίτοι στη βαθμολογία οι «κανονιέρηδες», ρεαλιστικός τους στόχος να φτάσουν την Τότεναμ στη δεύτερη θέση. Μόνο τους τρεις πόντους ψάχνει η Άρσεναλ, όπως και μια μίνι εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τη Γουότφορντ, στο χέρι της να μην είναι ξανά τόσο άστοχη. 2,12 πληρώνει ο συνδυασμός άσου & under 3,5 στον Stoiximan, έχει επιβεβαιωθεί σε 7/8 νίκες της Άρσεναλ και σε όλες τις ήττες της Γουότφορντ.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

928. ΣΤΟΟΥΚ – ΣΟΥΟΝΣΙ

Με επιτυχία πέρασε από την έδρα της Γουότφορντ στο τελευταίο της παιχνίδι πριν τη διακοπή η Στόουκ (13-7-11), νίκη με σκορ 1-2, με τις ελπίδες της να παραμένουν ζωντανές για είσοδο στην εξάδα (όγδοη θέση και στο -4 από την έκτη θέση, αλλά με ματς περισσότερο). Έκανε αυτό που έπρεπε στο ματς με την Άστον Βίλα η Σουόνσι (9-9-13), επικράτησε με 1-0 και βρίσκεται μια ανάσα από την παραμονή. Από 4/6 over 2,5 εντός έδρας έρχονται οι «Potters», από 5/6 GG & over 2,5 (ή 6/6 GG) εκτός έδρας οι «κύκνοι», τεράστιο δείχνει στα μάτια μας το 2,25 του over 2,5 στον Stoiximan.

927. ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Μεγάλη μάχη αναμένεται στο «Κάροου Ρόουντ», Νόριτς και Νιουκάστλ θα τα δώσουν όλα στην προσπάθειά τους για αποφυγή του υποβιβασμού. Εκτός επικίνδυνης ζώνης αυτήν την ώρα η Νόριτς, έχει αέρα δύο πόντων από την αντίπαλό της και καλή ψυχολογία μετά το διπλό στην έδρα της Γουέστ Μπρομ. Ζωντανή έμεινε η Νιουκάστλ στο ντέρμπι με τη Σάντερλαντ, απέφυγε την ήττα στο τέλος και είχε όλο το χρόνο μπροστά της στη διακοπή για να δουλέψει πάνω στις εκτός έδρας αδυναμίες της. Χρόνο ήθελε και ο Μπενίτεθ και τον βρήκε, λογικά θα δούμε μια βελτίωση από τις «καρακάξες» που μέχρι στιγμής μακριά από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ» είναι αποκαρδιωτικές. Ίσως πιο μετρημένο θα έπρεπε να είναι το σετ αποδόσεων, μόνο το ασιατικό διπλό +0,25 (2,05/Bet365) μπορούμε να κρατήσουμε από αυτό το ματς.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

929. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Παλεύει όλα της τα ματς η Σάντερλαντ, αλλά η αμυντική της αφέλεια της έχει κοστίσει -ειδικά στα δύο τελευταία παιχνίδια- αρκετούς βαθμούς. Τελικός το ματς με τη Γουέστ Μπρομ, επιτακτικοί οι τρεις βαθμοί της νίκης. Ήρεμο φινάλε θα έχει η «Άλμπιον», ουσιαστικά έχει σωθεί, στους 13 πόντους η απόστασή της από την επικίνδυνη ζώνη. Μονόπλευρο το κίνητρο, οφείλει να το πάρει το ματς ο Άλαρνταϊς και θα τον στηρίξουμε, στο 2,10 η απόδοση του άσου στην Bet365. Τίμιο επίσης το 2,65 του Stoiximan για το anytime του μόνιμου σκόρερ των «μαυρόγατων», Ντεφόε. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

930. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Εξαιρετικά τα δείγματα της Γουέστ Χαμ κατά τη φετινή σεζόν, απέχει μόλις ένα βαθμό από την πρώτη τετράδα και το μεγάλο όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τα «σφυριά» να εντυπωσιάζουν εντός έδρας, όπου αγνοούν την ήττα από τις 22 Αυγούστου 2015! Από εκεί που πάλευε για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, η Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη, κάτι που οφείλεται στο ότι έχει σερί 13 αγωνιστικών χωρίς νίκη. Η φόρμα και η ψυχολογία των δύο ομάδων μας οδηγούν στον -0,5 ασιατικό άσο, επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 1,975 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

960. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΕΤΙΣ

Ήττα σοκ υπέστη η Ατλέτικο κυρίως για τον τρόπο που αυτή ήρθε στο «Ελ Μολινόν» αφού η Σπ. Χιχόν ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ μέσα σε 10 λεπτά στο τέλος του παιχνιδιού (79’, 89’). Στο κατάλληλο τάιμινγκ ήρθε η διακοπή για την ομάδα του Σιμεόνε που καλείται να ανασυνταχθεί και να κρατήσει τουλάχιστον τη 2η θέση. Πλήγμα πάντως αποτελούν οι απουσίες των βασικών κεντρικών αμυντικών της, Γκοδίν και Χιμένεθ. Για τη Μπέτις ο κάθε βαθμός μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμος οπότε περιμένουμε να προσεγγίσει το παιχνίδι αρκετά συντηρητικά. Προβάδισμα θα δώσουμε στα λίγα γκολ και τοunder2,5 που πληρώνει 1,75 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

881. ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ – ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ

Δέκα αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-8) συμπλήρωσε η Γκρόντιγκ (5-5-4) η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της έχασε 1-0 στην έδρα της Άλταχ με αποτέλεσμα να βυθιστεί ακόμα περισσότερο στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο (0-2-2) και η Στουρμ (4-2-8) η οποία προέρχεται από ήττα 1-0 στην έδρα της Αντμίρα. Ζόρικη αναμέτρηση, αν οι φιλοξενούμενοι ήταν σε καλύτερο φεγγάρι θα τους στηρίζαμε, τώρα πάμε πάσο.

882. ΑΑΡΧΟΥΣ – ΧΟΜΠΡΟ

Τις τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-3) συμπλήρωσαν οι γηπεδούχοι (4-4-2) οι οποίοι βρίσκονται μόλις έναν πόντο μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους ωστόσο κατάφεραν και πήραν την ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Άαλμποργκ. Το αρνητικό σερί της Χόμπρο (1-1-10) διευρύνεται όλο και περισσότερο με το πέρασμα των αγωνιστικών, μάλιστα έχει να σκοράρει από τα τέλη Νοεμβρίου, ούτε με θαύμα δεν σώζει την κατηγορία, άσος.

916. ΜΠΟΛΤΟΝ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Η Μπόλτον (4-10-5 εντός) διαλύθηκε από την Μπρίστολ Σίτι με το ταπεινωτικό 6-0 και ακόμα και το 1% που είχε για τη σωτηρία εξανεμίστηκε. Η ομάδα πλέον κάνει τα πλάνα της για τη Λιγκ 1 και προσπαθεί να συμμαζέψει τα οικονομικά της. Η Ρέντινγκ (4-3-11 εκτός) έμεινε για τέταρτο ματς δίχως νίκη, με το 1-1 με την Κάρντιφ, αρκετά μέτρια παρουσία, ίσως να της άξιζε και η ήττα. Αδιάφορο για εκείνη το τέλος της σεζόν, αφού αποκλείστηκε από το κύπελλο. Δεν βγάζουμε άκρη, προβλήματα έχουν αμφότερες, διαφορετικής φύσεων βέβαια.

917. ΚΑΡΝΤΙΦ – ΝΤΕΡΜΠΙ

Η Κάρντιφ (10-7-2 εντός) παλεύει για τα πλέι-οφ, δύσκολη η αποστολή της αφού έχει δύσκολο πρόγραμμα, αλλά θα το παλέψει με δύναμη της την έδρα της. Στο τελευταίο έπαιξε καλά αλλά έμεινε στο 1-1 με τη Ρέντινγκ, ίσως να άξιζε ακόμα και τη νίκη. Η Ντέρμπι (7-7-5 εκτός) κέρδισε το ντέρμπι με τη Νότιγχαμ με 1-0 και η ψυχολογία της φαίνεται να γύρισε. Δύσκολη μάχη για στοίχημα, η Κάρντιφ είναι δυνατή εντός και το παλεύει και η Ντέρμπι έρχεται από μεγάλη νίκη ψυχολογίας που μπορεί να της αλλάξει προς το καλύτερο όλη τη χρονιά. Ακριβώς στη μέση θα κόβαμε το σετ και όχι με ελαφρύ φαβορί τη Ντέρμπι, αλλά οι διαφορές μας με τους μπουκ είναι μικρές.

918. ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Η Τσάρλτον (4-8-7 εντός) απέχει έξι βαθμούς από τη σωτηρία και θεωρούμε δύσκολο να τα καταφέρει, αφού και η εικόνα της δεν είναι καθόλου καλή. Ηττήθηκε πανεύκολα με 0-3 από τη Σέφιλντ και επέστρεψε στις συνηθισμένες τραγικές της εμφανίσεις. Η Μπέρμιγχαμ (6-8-5 εκτός) παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για τα πλέι-οφ, δεν παίζει καλά τελευταία και έχει απομακρυνθεί, αλλά έχει αρκετές ελπίδες ακόμα. Καμία ομάδα δεν θα κάτσει στο Χ, δεν έχει κανένα νόημα για καμία τους, ευελπιστούμε να είναι ισοπαλία στο 70’ να έχουμε ένα καλό late goal.

919. ΦΟΥΛΑΜ – ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ

Η Φούλαμ (5-5-9 εντός) έχει μπλέξει για τα καλά, αφού απέχει μόλις έναν πόντο από την επικίνδυνη ζώνη και την ΜΚ Ντονς (2-7-10 εκτός) που βρίσκεται στις παρυφές της. Τεράστια μάχη για τη σωτηρία, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν τους χωρίζουν πολλά, έδρα δίνει ένα κλικ στη Φούλαμ, αλλά όχι τόσο για να βρίσκεται στο 2,00 ο άσος. Περίεργο παιχνίδι και για το live, αφού σπάμε το κεφάλι μας για το αν θα πάρουμε late σε περίπτωση ισοπαλίας.

920. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Η Χάντερσφιλντ (7-4-8 εντός) παρότι βρέθηκε να χάνει στην έδρα της Λιντς έκανε την ανατροπή εύκολα και μάλιστα με τελικό σκορ 1-4, αφού όταν άνοιξε η άμυνα της Λιντς όλα ήταν πιο εύκολα. Πολύ δύσκολα θα κινδυνέψει, θέλει απλά να τελειώσει καλά τη σεζόν της χωρίς άγχος. Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ (5-8-6 εκτός) παλεύει για τα πλέι-οφ, με τις δύο συνεχόμενες νίκες με 3-0 επί Νότιγχαμ και Τσάρλτον βρέθηκε στην εξάδα. Ντέρμπι του Γιόρκσιρ, περίεργο ματς πριν την έναρξη, θα περιμένουμε το live, σκεφτόμαστε έντονα τα γκολ.

921. ΧΑΛ – ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Η Χαλ (11-6-1 εντός) έχασε στο ντέρμπι από τη Μίντλεσμπρο με 0-1 και έμεινε τέταρτη με απόσταση πέντε βαθμών από την πρώτη δυάδα και την αυτόματη άνοδο (βέβαια έχει ένα ματς λιγότερο). Στα τελευταία ματς δεν παίζει τόσο καλά και έχει προβληματίσει τον Μπρους. Η Μπρίστολ Σίτι (6-4-9 εκτός) απέκτησε διαφορά έξι βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη με τη νίκη με 6-0 επί της Μπόλτον και δείχνει ότι θα σωθεί πιο εύκολα απ’ ότι πιστεύαμε. Δεν είναι καλά η Χαλ, βέβαια ίσως στη διακοπή να δούλεψε παραπάνω ο Μπρους και δούμε βελτίωση, δίκαιο το σετ, δεν μπλέκουμε πριν την έναρξη.

922. ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Η Νότιγχαμ (7-6-6 εντός) ουσιαστικά τελείωσε τη σεζόν της με την ήττα από την Ντέρμπι στο ντέρμπι με 1-0, δεν έχει κανέναν άλλο στόχο πέρα από ένα καλό τελείωμα στη σεζόν για ψυχολογικούς λόγους για την επόμενη. Η Μπρέντφορντ (5-4-9 εκτός) δεν έχει ακόμα σωθεί, παίζει τραγικά και αυτό την προβληματίζει περισσότερα απ’ όλα. Τέσσερις συνεχόμενες ήττες δεν βλέπουμε πως θα γυρίσει το καράβι. Αν η Νότιγχαμ είχε πάρει ψυχολογία από το ντέρμπι έστω και αδιάφορη θα την ποντάραμε, αφού η Μπρέντφορντ φωνάζει για κόντρα, τώρα θα πάμε πάσο όμως.

923. ΡΟΔΕΡΑΜ – ΛΙΝΤΣ

Η Ρόδεραμ (7-4-8 εντός) κέρδισε με 1-0 την Ίπσουιτς, έπαιξε το ματς με το μαχαίρι στα δόντια όπως όλα της τα παιχνίδια και δικαιώθηκε για μία ακόμη φορά. Έχει μία διαφορά δύο πόντων από την επικίνδυνη ζώνη, διαφορά που δεν της δίνει ιδιαίτερα ασφάλεια, όμως με την εικόνα που παρουσιάζει πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει να σωθεί. Η Λιντς (6-7-5 εκτός) διασύρθηκε από την Χάντερσφιλντ με 1-4, παρότι προηγήθηκε. Ο Έβανς έρχεται αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα σε ένα κρίσιμο ματς. Το κλίμα στη Λιντς χάλασε εκ νέου, δεν είναι και δύσκολο, ακούγονται διάφορες φήμες για τον πάγκο της. Ο K. Plestis επέλεξε τον άσο στο 2,40, η Ρόδεραμ παίζει καλά και ο Γουόρνοκ ξέρει να παίρνει τέτοια ματς, προβλήματα και κακό κλίμα στη Λιντς.

924. ΓΟΥΛΒΣ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Η Γουλβς (6-7-6 εντός) πήρε ισοπαλία με την πρωτοπόρο Μπέρνλι, ισοφαρίζοντας στο τέλος. Υπάρχει εμφανής γκρίνια στο Μολινό από το απαιτητικό κοινό της, δικαιολογημένα με τη φετινή της παρουσία. Ουσιαστικά είναι εκτός κάθε στόχου εδώ και καιρό. Η Ίπσουιτς (8-4-7 εκτός) παλεύει για τα πλέι-οφ, απέχει τέσσερις πόντους, διαφορά που καλύπτεται σχετικά εύκολα το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ. Έχασε οριακά από τη Ρόδεραμ, όλα της τα ματς τα πηγαίνει στο όριο. Ο κόουτς της ΜακΚάρθι ήταν για έξι χρόνια στη Γουλβς. Αμφίβολος ο φορ Μέρφι (34 συμ./10 γκολ), αν δεν ήταν αμφίβολος το +0,25 της Ίπσουιτς θα ήταν ήδη στις επιλογές μας, πλέον το σκεφτόμαστε και περιμένουμε τις ενδεκάδες.

883. ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ – ΜΠΑΡΟΟΥ

Η Όλντερσοτ (7-4-8 εντός) έρχεται από νίκη με 2-1 απέναντι στην Μπρέιντρι μετά από πέντε ανεπιτυχή αποτελέσματα, μερικά από αυτά ήταν ντροπιαστικά για εκείνη. Η Μπάροου (5-4-10 εκτός) βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αυτό είναι εμφανές από τα αποτελέσματα της. Με τη νίκη με 4-1 επί της Χάλιφαξ συμπλήρωσε επτά ματς δίχως ήττα (4-3-0) και ανέβηκε αρκετά βαθμολογικά και είναι πλέον αρκετά μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Καμία δεν θα στεναχωρήσει το Χ, αφού αμφότερες δύσκολα να μπλέξουν στη μάχη του υποβιβασμού, όμως δεν πιστεύουμε ότι θα το επιδιώξουν κιόλας, δίκαιο το σετ, η Μπάροου πάντως είναι εμφανώς σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

884. ΜΠΡΟΜΛΕΪ – ΛΙΝΚΟΛΝ

Η Μπρόμλεϊ (10-4-6 εντός) έμεινε στο 2-2 με την ανώτερη της Φόρεστ Γκριν και συμπλήρωσε τέσσερα ματς δίχως νίκη (0-2-2). Από το 86’ και με το σκορ 1-2 έπαιζε με δέκα παίκτες όμως η πίεση που άσκησε έπιασε τόπο και στις καθυστερήσεις ισοφάρισε. Η Λίνκολν (6-5-9 εκτός) πήρε τον πόντο με την Γκέιτσχεντ (1-1), συμπλήρωσε πέντε δίχως νίκη (0-2-3) και οι ελπίδες της για πλέι-οφ είναι ακόμα λιγότερες, για την ακρίβεια μηδαμινές. Οι αποδόσεις είναι σωστά μοιρασμένες, ματς ανάμεσα σε ομάδες ίδιου επίπεδου και παρόμοιας κατάστασης.

885. ΤΣΕΣΤΕΡ – ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ

Η Τσέστερ (7-7-6 εντός) μετά από τρεις σερί ήττες έφερε 3-3 εκτός έδρας με την Γκάισλι, δέχτηκε γκολ στο 90’ αλλά ισοφάρισε στο 92’. Δεν έπαιξε καλύτερα από την αντίπαλο της και η ισοπαλία είναι το καλύτερο αποτέλεσμα που της άξιζε. Μόλις πέντε πόντους απέχει από τον υποβιβασμό, πρέπει να προσέξει πολύ αν δεν θέλει να μπλέξει χειρότερα. Η Μπόρχαμ (5-6-8 εκτός) κέρδισε με 3-0 την Ντόβερ, πραγματοποιώντας μία από τις εκπλήξεις της αγωνιστικής, ιδιαίτερα απρόσμενο το εύρος του σκορ. Πριν από τη συγκεκριμένη νίκη η Μπόρχαμ είχε πέντε ματς δίχως νίκη που την έχουν φέρει μία ανάσα από τον υποβιβασμό (μόλις ένας πόντος τη χωρίζει από την επικίνδυνη γραμμή). Δύσκολο ματς, πριν την έναρξη δεν μπορούμε να ταχθούμε υπέρ κάποιας ομάδας, λογικά και μετά την έναρξη δεν θα τα καταφέρουμε.

886. ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ – ΧΑΛΙΦΑΞ

Η Ντόβερ (12-4-4 εντός) έδειχνε με τρεις εύκολες νίκες ότι ξαναβρήκε ρυθμό και μάλιστα μπήκε και πάλι στα πλέι-οφ, αλλά έχασε εύκολα με 3-0 από την Μπόρεχαμ που προσπαθεί να ξεφύγει από τις θέσεις που είναι κοντά στον υποβιβασμό. Θέλει να επιστρέψει άμεσα στις καλές εμφανίσεις και στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η Χάλιφαξ (5-2-12 εκτός) μετά τη νίκη με 1-0 επί της Όλτρινχαμ έχασε εύκολα με 4-1 από την Μπάροου χωρίς να δείξει ιδιαίτερη αντίσταση. Η γηπεδούχος είναι αρκετά καλύτερη ομάδα, αλλά η τελευταία της ήττα μας προβληματίζει, ο άσος που πλησιάζει το 1,80 κρίνεται οριακός.

887. ΙΣΤΛΙΧ – ΓΚΙΣΕΛΙ

Η Ίστλι (11-4-4 εντός) κέρδισε με 0-1 την Τορκί μετά τη λευκή ισοπαλία με τη Γουέλινγκ, ματς στο οποίο είχε ασκήσει τεράστια πίεση. Έχει βρει τον παλιό της καλό εαυτό, αυτό είναι φανερό και στα αποτελέσματα αλλά και στην εικόνα που βγάζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Απέχει μόλις δύο πόντους από τα πλέι-οφ και αν συνεχίσει έτσι πιστεύουμε στο τέλος θα τα καταφέρει να βρεθεί στην προνομιούχο πεντάδα. Η Γκάισλι (3-8-9 εκτός) παρότι στο 90’ σκόραρε το 3-2 με την Τσέστερ δεν πήρε τη νίκη, αφού στο 92’ ισοφαρίστηκε. Έπαιξε καλύτερα και θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω από το ματς, αλλά η τύχη της γύρισε την πλάτη. Ο άσος στο 1,50-1,55 δεν έχει ιδιαίτερη αξία, ίσως μας απασχολήσει στο live, αν δεν προηγηθεί νωρίς η γηπεδούχος.

888. ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ – ΡΕΞΑΜ

H Φόρεστ Γκριν (15-2-3 εντός) συμπλήρωσε τρεις σερί ισοπαλίες, τελευταία αυτή με 2-2 με την Μπρόμλεϊ. Ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις και συνεχίζει να είναι πίσω από την Τσέλτεναμ με δύο βαθμούς διαφορά. Η Ρέξαμ (6-4-9 εκτός) κέρδισε με 2-1 την πρωτοπόρο Τσέλτεναμ, έδειξε ότι το θέλει πιο πολύ και δίκαια πήρε το τρίποντο. Είναι σε φουλ φόρμα εδώ και καιρό, η ήττα από την Γκρίμσμπι ήταν απλά μία κακή παρένθεση. Δίκαιο το σετ, αν η Φόρεστ Γκριν δεν είχε τρεις σερί ισοπαλίες θα λέγαμε ότι θα ήταν καλό late στο Χ, αλλά τώρα λογικά θα το αφήσουμε.

890. ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ – ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ

Η Κιντερμίνστερ (4-4-11 εντός) έχασε με 0-2 από την Τρανμίρ δίκαια, αφού η αντίπαλος της ήταν εμφανώς ανώτερη και άξιζε το τρίποντο. Πλέον βρίσκεται δώδεκα βαθμούς από τη σωτηρία και τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά. Πριν από την ήττα με την Τρανμίρ είχε δείξει σημάδια ζωής με μία ήττα και μία ισοπαλία, αλλά δεν κατάφερε να συνεχίσει το θετικό της σερί. Η Όλτρινχαμ (2-4-13 εκτός) βρίσκεται οριακά στην επικίνδυνη ζώνη, αφού απέχει μόνο έναν πόντο από τη σωτηρία. Πιστεύουμε ότι θα παλέψει για εκείνη μέχρι το τέλος, δύσκολα να σωθεί από πιο νωρίς εύκολα. Δεν δείχνει καλή εικόνα, ειδικά εκτός έδρας. Μέχρι τώρα η αγαπημένη Κιντερμίνστερ μας πληρώνει πολύ συχνά late goal, όμως στο ματς με την Όλτρινχαμ θα χρειαστούμε περισσότερη σκέψη αν στο τέλος είναι στο Χ για να πάρουμε, αν και λογικά δεν θα αντισταθούμε στο ισχυρό κίνητρο της για επιβίωση.

889. ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ – ΤΟΡΚΙ

Η Γκέιτσχεντ (8-4-8 εντός) έμεινε στο 1-1 με τη Λίνκολν, κακό αποτέλεσμα, θα μπορούσε να πάρει το διπλό. Απέχει πέντε πόντους από τα πλέι-οφ και πρέπει να επιστρέψει στις νίκες άμεσα. Η Τορκί (4-7-9 εκτός) μετά την ντροπιαστική ήττα με 5-0 από την Ντόβερ έχασε 0-1 από την Ίστλι εκτός έδρας. Σταθερά στη μάχη της σωτηρίας, οριακά εντός της ζώνης πλέον και θέλει να βγάλει αντίδραση ώστε να ξεφύγει. Ο άσος στο 2,25 έχει αξία, για την ανώτερη ομάδα του ζευγαριού.

891. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ – MΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ

Η Μάκλσφιλντ (8-4-7 εντός) ύστερα από δέκα ματς δίχως νίκη κατάφερε να ντουμπλάρει τα νικηφόρα παιχνίδια της με το 0-3 επί της Γκέιτσχεντ και το 2-1 επί της Γκρίμσμπι, το πιο οξύμωρο είναι ότι και τα δύο τρίποντα ήρθαν με πολύ ανώτερες ομάδες. Η Μπρέιντρι (7-6-5 εκτός) έχασε με 2-1 από την Όλντερσοτ εκτός έδρας, μετά από οκτώ αγώνες δίχως ήττα (5-3-0). Έπαιξε καλά και δεν της άξιζε η ήττα. Αμφότερες σε καλή κατάσταση, θεωρούμε απλή κακή παρένθεση την ήττα της φιλοξενούμενης από την Όλντερσοτ στην προηγούμενη αγωνιστική. Μόνο τη νίκη θα κυνηγήσουν και οι δύο ομάδες, αν στο τέλος ο αγώνας είναι στην ισοπαλία το late goal θα είναι στις επιλογές μας.

892. ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ – ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ

Η Σάουθπορτ (6-5-9 εντός) έμεινε στο 1-1 με την Όλτρινχαμ, με τα γκολ να σημειώνονται στο 60’ και στο 62’. Δίκαιη μοιρασιά. Απέχει οκτώ πόντους από την επικίνδυνη ζώνη και δεν πιστεύουμε ότι θα μπλέξει. Η Γουόκινγκ (6-2-12 εκτός) έχασε και από τη Γουέλινγκ με 2-1, δείχνει ότι είναι σε κάκιστη κατάσταση, δεν μπορεί να ορθοποδήσει και αν δεν είχε την ασφάλεια που είχε θα είχε μεγάλο άγχος, τώρα απλά με σωστή διαχείριση θα σωθεί. Περίεργο ματς, δίκαιο το σετ, πάμε στο επόμενο.

893. ΤΡΑΝΜΙΡ – ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ.

Η Τρανμίρ (11-2-7 εντός) ντούμπλαρε τις νίκες της, μετά το 3-2 επί της Λίνκολν κέρδισε με 0-2 την Κιντερμίνστερ, δίκαιη νίκη απέναντι σε μία αδύναμη ομάδα που μάχεται κάθε ματς της με όλη τη ψυχή της. Βρίσκεται εντός των πλέι-οφ και μέχρι το τέλος θα προσπαθήσει να διατηρήσει τη θέση της. Η Γουέλινγκ (2-5-13 εκτός) κέρδισε μετά από 23 ματς χωρίς τρίποντο. Μοιρασμένο σχετικά το ματς με τη Γουόκινγκ, στο 62’ πήρε το προβάδισμα ενώ είχε ισοφαριστεί προηγουμένως. Στους οκτώ οι βαθμοί από τη σωτηρία και χρειάζεται να χτίσει μομέντουμ πάνω σε αυτή τη νίκη. Λογικό το 1,30 του άσου, ματς που αν το έχουμε στο live και είναι ισόπαλο στο τέλος θα μας απασχολήσει.

905. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Η Άκρινγκτον (10-6-3 εντός) έκανε τρίτη σερί νίκη, αυτή τη φορά με 2-0 επί της Νιούπορτ εύκολα. Απέχει μόλις ένα βαθμό από την απευθείας άνοδο και θέλει να πιέσει κι άλλο την Πλίμουθ, το ματς με την Κέμπριτζ (6-6-7 εκτός) δεν αναμένεται πολύ δύσκολο αν συνεχίσει να παίζει όπως στα τελευταία η γηπεδούχος. Δεν είναι σε καλή κατάσταση η φιλοξενούμενη, έχει σημαντικές απουσίες που την επηρεάζουν. Η Άκρινγκτον δείχνει να είναι σε φόρμα λίγο πριν την τελική ευθείας της σεζόν, κάτι εξαιρετικά σημαντικό για την αυτόματη άνοδο που κυνηγάει. Στα μέτρα της το ματς με την Κέμπριτζ, έχει αξία ο άσος στο 1,90 και αποτελεί επιλογή του K. Plestis .

906. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΚΡΟΟΥΛΙ

Η Μπρίστολ Ρόβερς (11-2-6 εντός) έχασε με 2-3 από την Καρλάιλ εκτός και χάλασε το εξαιρετικό σερί των έξι νικών που είχε χτίσει. Ζητά άμεση αντίδραση και είχε την τύχη να παίζει εντός έδρας με την αδιάφορη και ντεφορμέ Κρόουλι (5-3-11 εκτός). Θέλει να αποδείξει ότι η ήττα στο Καρλάιλ ήταν απλώς μία κακή παρένθεση, θα το κάνει πιστεύουμε, όμως ο άσος του 1,50 δεν έχει αξία.

909. ΛΟΥΤΟΝ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Η Λούτον (5-5-8 εντός) έχασε από την Μπάρνετ με 1-2 και συνεχίζει να εναλλάσσει νίκες με ήττες, καμία ένδειξη ρυθμού. Η ήττα ήρθε στις καθυστερήσεις αφού πριν λίγο είχε ισοφαρίσει, δεν έπαιξε καλά αλλά δεν άξιζε και την ήττα. Η Στίβενεϊτζ (3-6-10 εκτός) απέχει επτά πόντους από την επικίνδυνη ζώνη και αν δεν σταματήσει το κακό σερί που τρέχει εδώ και μήνες ίσως μπλέξει πιο σοβαρά στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Δίκαιες οι αποδόσεις, έχει αρκετό Χ μέσα.

907. ΕΞΕΤΕΡ – ΠΛΙΜΟΥΘ

Η Έξετερ (5-9-5 εκτός) κέρδισε εύκολα και με εξαιρετική εμφάνιση με 2-0 την Κρόουλι και δείχνει ότι τα εκτός έδρας ματς της ταιριάζουν περισσότερο. Παλεύει για τα πλέι-οφ, δύσκολη μάχη αλλά εφικτή. Η Πλίμουθ (10-5-4 εκτός) είναι στην πρώτη τριάδα που δίνει την απευθείας άνοδο, θα παλέψει μέχρι τέλους για να κρατήσει τη συγκεκριμένη θέση, αφού προβλέπεται μεγάλη μάχη για την τρίτη θέση. Δίκαιο κομμένο στη μέση το σετ.

908. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Η Χάρτλπουλ (7-3-9 εντός) ντούμπλαρε τις νίκες της με το 2-0 επί της Όριεντ, εξαιρετική εμφάνιση και πλέον έφτασε τα έξι ματς δίχως ήττα (4-2-0). Είναι σε φόρμα και αυτό δεν έχει να κάνει με το ότι είναι αδιάφορη, το αντίθετο μάλιστα την απελευθερώνει. Η Μάνσφιλντ (8-3-8 εκτός) έφερε ισοπαλία με 2-2 με την πρωτοπόρο Νορθάμπτον, αγνοεί εδώ και έξι ματς τη νίκη και η υπόθεση πλέι-οφ χρειάζεται θαύμα για εκείνη. Ο άσος DNB στο 1,90 είναι στις σκέψεις μας.

910. ΜΟΡΚΑΜ – ΜΠΑΡΝΕΤ

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει το τελευταίο διάστημα η Μόρκαμ. Έχει κερδίσει μόλις μία φορά σε 13 αγωνιστικές (1-2-10) και βρίσκεται πια πιο κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, παρά στα πλέι-άουτ, χωρίς ωστόσο να ελλοχεύει άμεσα ο κίνδυνος του υποβιβασμού. Η Μπαρνέτ βρίσκεται στο -10 από τα πλέι-οφ, αλλά δε χάνει με τίποτα την αγωνιστικότητά της, παλεύοντας κάθε της ματς με όσες δυνάμεις διαθέτει. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ αξίζει το ποντάρισμα στο διπλόDNBσε απόδοση 2,50 στον Stoiximan , επιλογή που βρίσκεται στο πινακάκι του Betol . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

911. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ – ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Η Νορθάμπτον (13-3-3 εντός) ετοιμάζει φιέστα, σε πολύ λίγο καιρό και μαθηματικά θα ανέβει, η σκέψη πλέον είναι στην επόμενη χρονιά στην Λιγκ 1. Αυτό γίνεται φανερό στο γήπεδο που δεν παίζει όπως έπαιζε. Η Νοτς Κάουντι (4-4-11 εκτός) έκανε καλή εμφάνιση και σταμάτησε το σερί των ηττών με την Γουίκομ (0-0). Της άξιζε κάτι παραπάνω, αλλά είχε την ατυχία να πέσει πάνω σε έναν πολύ καλό αντίπαλο τερματοφύλακα. Δεν θα μπλέξουμε, η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων είναι δεδομένη, όμως η Νορθάμπτον παίζει με νεκρά, αλλά ακόμα και χωρίς ταχύτητα μπορεί να κερδίσει εύκολα.

912. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΚΑΡΛΑΪΛ

Η Πόρτσμουθ (8-7-4 εκτός) κέρδισε με 4-0 τη Νοτς Κάουντι στο τελευταίο της ματς, εύκολη και απόλυτα δίκαιη νίκη, έπειτα είχε ρεπό και πήρε ανάσες για το φινάλε. Δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα τα πλέι-οφ, αλλά με το πρόγραμμα που έχει αν δείξει την ελάχιστη σοβαρότητα δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα. Η Καρλάιλ (5-6-5 εκτός) έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής και κέρδισε την φοβερά φορμαρισμένη Μπρίστολ Ρόβερς με 3-2, βρίσκεται τέσσερις πόντους μακριά από τα πλέι-οφ και έχει ελπίδες τις οποίες θα εξαντλήσει. Η Πόρτσμουθ είναι καλύτερη ομάδα και στο Φράτον Παρκ της δίνουμε ισχυρό προβάδισμα, ο άσος στο 1,70-1,75 είναι δίκαιος και οριακά αποδεκτός, όμως θα περιμένουμε πρώτα την έναρξη του αγώνα για να σκεφτούμε πιο σοβαρά κάποιο ποντάρισμα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

913. ΓΟΥΙΚΟΜ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Η Γουίκομ (9-4-6 εντός) έμεινε στο 0-0 με τη Νοτς Κάουντι, δεν έπαιξε καλά και αν δεν είχε τον κίπερ της σε καλή μέρα λογικά θα έχανε κιόλας. Όλα της τα ματς είναι στο όριο και με λίγα τέρματα. Η Γουίμπλεντον (7-7-5 εκτός) έχασε από την κατώτερη Χάρτλπουλ με 0-1 και είναι φανερό ότι δεν μπορεί να βρει ρυθμό. Αλλοπρόσαλλη ομάδα η Γουίμπλεντον, δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε. Περίεργο ματς, πάμε στο επόμενο.

914. ΓΕΟΒΙΛ – ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ

Η Γέοβιλ (5-8-6 εντός) μετά την ήττα με 0-3 από την Κέμπριτζ έμεινε στο 0-0 με την Καρλάιλ, μέτριο παιχνίδι με λίγες φάσεις. Έπειτα είχε ρεπό λόγω των αρκετών διεθνών. Η Νιούπορτ (6-4-9 εκτός) έχασε εύκολα από την αρκετά ανώτερη Άκρινγκτον, ανώδυνη ήττα αφού δεν φαίνεται ότι μπορεί να μπλέξει. Αρκετή ισοπαλία δείχνει να έχει το συγκεκριμένο ματς, καμία δεν θα πει όχι στον πόντο.

915. ΓΙΟΡΚ – ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Η Γιορκ (5-5-9 εντός) έχασε με 2-3 από την Πλίμουθ και η Κόνφερενς πλησιάζει ολοένα και περισσότερο. Χρειάζεται μόνο νίκες, καλό αυτό γι’ εμάς που θα κυνηγήσουμε όσο μπορούμε τα late goal της. Η Λέιτον Όριεντ (7-7-5 εκτός) επίσης θέλει μόνο νίκη για να μπει στα πλέι-οφ. Έρχεται από δύο σερί ήττες χωρίς να σκοράρει και προβληματίζει έντονα για το φινάλε της σεζόν. Περιμένουμε το 70’ για να δούμε αν θα πάρουμε κάποιο καλό ποντάρισμα στο late.

932. ΠΑΛΟΚΕΡΧΟ ΒΑΝΤΑΑ – ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ

Σέντρα στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Φινλανδίας.Νεοφώτιστη η Βάνταα, τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας και κέρδισε σε αγώνα μπαράζ την Κότκα. Αρκετά έμπειρο το ρόστερ της για τα δεδομένα του πρωταθλήματος, στα αρνητικά το γεγονός ότι δεν έχει ισχυρή οπαδική βάση. Εκπληκτική πορεία πραγματοποίησε πέρυσι η Ροβανιέμι, τερμάτισε δεύτερη, ένα μόλις βαθμό πίσω από την πρωταθλήτρια Σεϊναγιόεν. Δύσκολα πάντως θα καταφέρει κάτι ανάλογο φέτος, αφού έχασε τέσσερις πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές της και οι αντικαταστάτες τους είναι αμφίβολο αν θα κατορθώσουν να γεμίσουν τα παπούτσια τους. Σε αποδόσεις καθαρού φαβορί προσφέρονται οι γηπεδούχοι, καθώς όπως προείπαμε το ρόστερ τους είναι ικανό να σταθεί στην κατηγορία, δεν υπάρχει όμως λόγος να κοντράρουμε τους περσινούς δευτεραθλητές σε τέτοιες τιμές, παρά τις μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ τους.

931. ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ – ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ

Αρκετά καλή η περσινή πορεία της Ίντερ Τούρκου, κατέλαβε την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα και έφτασε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου, όπου και ηττήθηκε από τη Μάριεχαμν. Η Σεϊναγιόεν είναι η ανερχόμενη δύναμη της χώρας, κατάφερε να σπάσει το μονοπώλιο της Ελσίνκι και να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, δύσκολα θα επαναλάβει αντίστοιχη επιτυχία από τη στιγμή που στο καλεντάρι της μπαίνει και το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι νωρίς ακόμα για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, σε γενικές γραμμές πάντως τα σετ δείχνουν σωστά.

940. ΚΟΥΜΠΑΝ – ΑΜΚΑΡ ΠΕΡΜ

Παρά την ήττα με 2-0 στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ, ο Τασούεβ κράτησε τη θέση του στον πάγκο της Κούμπαν (3-4-4 εντός) και καλείται άμεσα να ξεκινήσει την αντεπίθεση της ομάδας, προκειμένου να αποφευχθούν οι περιπέτειες. Άλλο ένα σπουδαίο αποτέλεσμα πήρε η Άμκαρ (2-2-6 εκτός) με το 0-0 κόντρα στη Ροστόφ να επιβεβαιώνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Λόγω έδρας και υψηλότερου κινήτρου, δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στην Κούμπαν, αλλά τίποτα περισσότερο, άλλωστε η Άμκαρ έχει κάνει ουκ ολίγες ζημιές φέτος.

958. ΙΝΒΕΡΝΕΣ – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Σημάδια ζωής έπειτα από καιρό και συγκεκριμένα πέντε αγωνιστικές δίχως νίκη (0-1-4) έδειξε η Ινβερνές (ρεκόρ 9-9-12) όντας επιβλητική στο ντέρμπυ με τη Ρος Κάουντι (0-3), στην οποία δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης πετυχαίνοντας τρία γκολ μέχρι το 50’. Άξιο αναφοράς το γεγονός πως κράτησε ανέπαφη την εστία της μετά από δέκα ολόκληρες αγωνιστικές. Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η Μάδεργουελ (ρεκόρ 12-5-14), κόντρα στην μαχόμενη για κατάκτηση του πρωταθλήματος Αμπερντίν πήρε σπουδαίο «τρίποντο» και μάλιστα με ανατροπή, επιβεβαιώνοντας έτσι πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα δεδομένου πως αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη επικράτησή της στα ισάριθμα τελευταία. Θέλει ουσιαστικά μία νίκη στις εναπομείναντες δύο αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας για να «κλειδώσει» τη θέση στην πολυπόθητη εξάδα, αν και στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων εκφράζονται ανησυχίες πως η διακοπή ενδέχεται να έχει κόψει τη φόρα της ομάδας. Αμφίρροπη αναμέτρηση, η Ινβερνές έδειξε να συνέρχεται στο τελευταίο ενώ από την άλλη η Μάδεργουελ των τεσσάρων διαδοχικών νικών είναι ικανή να προσφέρει ισχυρό ανταγωνισμό. Δίνουμε προβάδισμα στην έδρα δεδομένου πως οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν προβλήματα στις εξόδους τους (5-2-8) αλλά θα προτιμήσουμε να ασχοληθούμε με το καλοπληρωμένο over2,5 (2,17 / Stoiximan ) στη λογική πως οι γηπεδούχοι θα ανοιχθούν σε μια από τις τελευταίες προσπάθειες για είσοδο στην εξάδα, κάτι που δημιουργεί ευνοϊκές προϋποθέσεις για πολλά τέρματα.

959. ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ – ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ

Νίκη έπειτα από τις αγωνιστικές και ισάριθμες ήττες είχε το μενού για την Πάρτικ Θιστλ (ρεκόρ 10-7-13), η οποία κόντρα στη Χάμιλτον (1-2) έβγαλε χαρακτήρα καθώς έφερε το ματς στα ίσια στο 50’, ολοκληρώνοντας τη σπουδαία ανατροπή λίγα λεπτά πριν τη λήξη (85’). Άξιο αναφοράς το γεγονός πως στέκεται καλύτερα στις εξόδους της (5-5-6) παρά εντός έδρας (5-2-7) όπου αγνοεί τη νίκη εδώ και δύο παιχνίδια (0-0-2). Πίστεψε πως θα μπορέσει τελικά να πάρει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας από την πρωτοπόρο Σέλτικ η Κιλμάρνοκ (ρεκόρ 7-7-17), το πάλεψε με νύχια και με δόντια χάνοντας ευκαιρίες ακόμα και για το «τρίποντο», όμως λύγισε στα τελευταία κρίσιμα λεπτά δεχόμενη τέρμα-μαχαιριά στο 90’ για να διαμορφωθεί το τελικό 0-1. Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική της ήττα και πλέον η αποφυγή των πλέι-οφ του υποβιβασμού δυσκολεύει αρκετά καθώς βρίσκεται στο -5 από την προπορευόμενη Χάμιλτον, όμως θα παλέψει μέχρι τέλους όπως δείχνει και το γεγονός πως απέκτησε με μεταγραφή δύο παίκτες στο δρόμο προς την τελική ευθεία. Έχει προβάδισμα η έδρα χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως θα εμπιστευτούμε την αναποτελεσματική εντός Πάρτικ και μάλιστα στο 1,80, πόσο μάλλον την ώρα που οι φιλοξενούμενοι θα τα δώσουν όλα έχοντας σαφώς μεγαλύτερο κίνητρο. Οι τελευταίο δεν έχουν άλλη επιλογή πέρα από το να παίξουν ανοιχτά για να βρουν το γκολ, γεγονός πως ενδεχομένως να δημιουργήσει κενά στα μετόπισθεν με την επιλογή τουover2,5 σε απόδοση 2,10 (Βet365)να αποκτά αυτόματα αξία. Για τους πιο τολμηρούς αξίζει το ρίσκο το κίνητρο και το διπλόDrawNoBet (3,00 /Bet365)με την προϊστορία να είναι ευνοϊκή για την Κιλμάρνοκ έχοντας ηττηθεί μόλις μία φορά στη συγκεκριμένη έδρα εδώ και οκτώ αναμετρήσεις (2-5-1).

956. ΝΤΑΝΤΙ – ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Για πέμπτη αγωνιστική (0-4-1) μακριά από τις επιτυχίες έμεινε η Νταντί (ρεκόρ 8-13-9) που παρότι προηγήθηκε με 2-0 λίγο πριν την ανάπαυλα τελικά δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Νταντί Γιουνάιτεντ (2-2) στο ντέρμπυ. Αναμφίβολα της στοίχισε η αποβολή του Μπέιν (51’), γεγονός που σηματοδότησε την αντεπίθεση των γηπεδούχων με το τελικό 2-2 να διαμορφώνεται στις καθυστερήσεις. Αγνοεί τη χαρά της νίκης έπειτα από την κατάκτηση του Λιγκ Καπ Σκωτίας η Ρος Κάουντι (ρεκόρ 12-4-15) μετρώντας έκτοτε μια ισοπαλία με τη Σεντ Μίρεν (1-1 εκτός) και μια βαριά εντός έδρας ήττα από την Ινβερνές (0-3) στο τελευταίο. Ούτως η άλλως η φιλοξενούμενη είναι ομάδα που τα βρίσκει σκούρα στις εξόδους της (4-4-7) αν και προσφάτως παρουσιάζει βελτίωση σε αυτόν τον τομέα τρέχοντας ρεκόρ 2-1-1. Σίγουρα οι απουσίες των βασικών Μπόις (φορ) και Ιρβάιν (χαφ) δυσκολεύουν αυτόματα την αποστολή της στην έδρα της Νταντί, η οποία δεν τρομάζει σίγουρα στο σπίτι της (5-5-4). Όπως και να έχει με τον άσσο να προσφέρεται σε απόδοση 2,35 δε θα κακίσουμε όποιον εμπιστευτεί τους γηπεδούχους, οι οποίοι μπορούν να εκμεταλλευθούν τα αμυντικά κενά της Ρος Κάουντι για να επιστρέψουν μετά από πέντε αγωνιστικές στις νίκες.

957. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ – ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.

Εκτός έδρας νίκη έπειτα από πέντε αποτυχημένες απόπειρες (0-1-4) πανηγύρισε η Σεντ Τζόνστον (ρεκόρ 12-7-12) και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο απέναντι στην πάντα δυνατή Χαρτς (0-3). Ενδεχόμενη επικράτηση στην επερχόμενη αναμέτρηση θα «κλειδώσει» μια θέση στην εξάδα για τους γηπεδούχους, αν και θα δυσκολευτούν από μερικές σημαντικές απουσίες. Ισοπαλία γοήτρου απέσπασε η ουραγός Νταντί Γιουνάιτεντ (ρεκόρ 5-6-19) στο ντέρμπυ με την Νταντί, εκμεταλλευόμενη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αποβολή παίκτη των φιλοξενούμενων για να γυρίσει το εις βάρος της 0-2. Παρόλα αυτά, η ουσία είναι πως βρίσκεται μόνη στον πάτο της βαθμολογίας και στο -7 από την επόμενη, Κιλμάρνοκ. Αναμέτρηση με φαβορί κι αυτό δεν είναι άλλο πέραν των γηπεδούχων, όμως λίγο οι σημαντικές ελλείψεις, λίγο οι τελευταίες ελπίδες των φιλοξενούμενων, μας απωθούν από το ποντάρισμα του άσσου. Με δεδομένο πως οι τελευταίοι είναι αναγκασμένοι να ανοιχθούν ενώ παραδοσιακά τα εκτός έδρας τους έχουν πολλά τέρματα, τύχη έχει η επιλογή τόσο του GG(1,70)όσο και του over2,5 (1,95), με το συνδυασμό τους να πληρώνει 2,20 (Bet365).

951. ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ – ΜΟΡΤΟΝ

Διασυρμό υπέστη στην έδρα της ντεφορμέ εσχάτως Κουίν Οφ Σάουθ (6-0) η Ντάμπαρτον (ρεκόρ 8-5-16), βλέποντας παράλληλα την επίσης μαχόμενη για αποφυγή της προτελευταία θέσης, Λίβινγκστον, να μειώνει επικίνδυνα τη διαφορά στους δύο βαθμούς, έστω και με ματς περισσότερο. Δεν κατάφερε να πετύχει την τρίτη διαδοχική της νίκη η Μόρτον (ρεκόρ 10-8-13) γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα από τη Ρέιθ Ρόβερς (0-1). Ακόμα μία αναμέτρηση με μονόπλευρο κίνητρο, καθώς από τη μία οι γηπεδούχοι «καίγονται» για βαθμούς ειδικά όταν βλέπουν τη βασική τους ανταγωνίστρια αρκετά ανεβασμένη τελευταία, κι από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεμείνει από στόχους με την τέταρτη θέση να μοιάζει με άπιαστο όνειρο. Μπορεί η έδρα της Ντάμπαρτον να μην αποτελεί και φόβητρο (6-2-6), όμως σε τέτοιου είδους παιχνίδια η διαφορά κινήτρου παίζει σημαίνοντα ρόλο. Θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στους γηπεδούχους με την αξία να βρίσκεται τόσο στο 1Χ (1,85 / Stoiximan ) όσο και στον άσσοDrawNoBet(2,65 / Stoiximan ).

952. ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ – ΑΛΟΑ

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Λίβινγκστον (ρεκόρ 7-6-17) έχοντας ήδη μπει στην τελική ευθεία όσον αφορά στη μάχη για αποφυγή της προτελευταίας θέσης. Στο τελευταίο πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα της δεύτερης, Φολκέρκ (1-2), μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο μόλις στους δύο βαθμούς τη διαφορά από την προπορευόμενη Ντάμπαρτον, με την τελευταία βέβαια να έχει ματς λιγότερο. Ενδεικτικό της φόρμας των γηπεδούχων το γεγονός πως ηττήθηκαν μόλις μία φορά στα πέντε τελευταία (3-1-1). Παρέδωσε τα όπλα εδώ και κάμποσες αγωνιστικές η Αλόα (ρεκόρ 3-5-23) έχοντας αποδεχθεί πλήρως τη μοίρα της, όπως άλλωστε αποδεικνύει και το ότι αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ και έντεκα αγωνιστικές (0-3-8). Μονόπλευρο το βαθμολογικό κίνητρο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, σίγουρα η Λίβινγκστον έχει τα εχέγγυα να κάμψει ξανά την αντίσταση της καταδικασμένης πλέον Αλόα, όμως το 1,50 του άσσου δεν παίζεται ούτε στη φυλακή. Οι φιλοξενούμενοι είδαν τις ελπίδες του για παραμονή να μειώνονται δραματικά με την εντός έδρας ήττα από τη Λίβινγκστον πριν έξι αγωνιστικές, οπότε ενδεχομένως να θέλουν να πάρουν μια μίνι εκδίκηση, αν και μέχρι τώρα δεν έχουν πείσει πως είναι ικανοί έστω και γι’ αυτό. Αν έπρεπε οπωσδήποτε να επιλέξουμε κάτι αυτό θα ήταν ο συνδυασμός του άσσου μεunder3,5 στο ικανοποιητικό 2,10 ( Stoiximan ) , χωρίς βέβαια να τρελαινόμαστε ιδιαίτερα.

953. ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ – ΦΟΛΚΕΡΚ

Περίοδο ντεφορμαρίσματος διανύει η Κουίν Οφ Σάουθ (ρεκόρ 11-4-15) με την επιβλητική νίκη επί της Ντάμπαρτον (6-0) να αποτελεί το μοναδικό θετικό αποτέλεσμα στα πέντε τελευταία (1-0-4). Πιο πρόσφατος θύτης η Ρέιντζερς (4-3) σε ένα μας όπου οι άμυνες έπαιξαν δευτερεύοντα ρόλο. Θύμα έκπληξης έπεσε στην έδρα της η Φολκέρκ (ρεκόρ 17-10-4) από την προτελευταία της κατάταξης, Λίβινγκστον (1-2), βάζοντας τέλος έτσι στο σερί επτά αγώνων δίχως ήττα (4-3-0). Η ουσία είναι πως απέτυχε να αυξήσει περαιτέρω την απόσταση από την επίσης μαχόμενη για κατάληψη της δεύτερης θέσης, Χιμπέρνιαν. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με τους γηπεδούχους να είναι βαθμολογικά αδιάφοροι και τους φιλοξενούμενους να θέλουν μόνο νίκη για ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα ενόψει πλέι-οφ. Σίγουρα θα παίξει ρόλο το ότι οι γηπεδούχοι δεν «καίγονται» για βαθμούς, όμως όπως έχουμε δει στους τελευταίους αγώνες τους παίζουν πιο ελεύθερα και δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν προβλήματα στη Φολκέρκ. Θα αφήσουμε το προφανές διπλό στρεφόμενοι στην επιλογή του καλοπληρωμένου over2,5 (2,05 /Bet365), η οποία ενισχύεται τόσο από τον τρόπο που αγωνίζονται οι δύο ομάδες εσχάτως (έβγαλαν τέσσερα και τρία σερίover2,5 αντίστοιχα στα πιο πρόσφατα) όσο κι από την προϊστορία (βγήκαν 4/6 στα τελευταία μεταξύ τους στη συγκεκριμένη έδρα).

954. ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Συνέχεια στην εκπληκτική της πορεία έδωσε η Ρέιθ Ρόβερς (ρεκόρ 15-6-10) με τη δύσκολη εκτός έδρας επικράτηση επί της Μόρτον (0-1), πετυχαίνοντας έτσι την έβδομη της νίκη στα εννέα τελευταία (7-1-1). Αντίδραση έβγαλε η Ρέιντζερς (ρεκόρ 24-3-3) μετά το στραπάτσο στην έδρα της Φολκέρκ (3-2), μπορεί να επέστρεψε στις νίκες απέναντι στην ντεφορμέ εσχάτως Κουίν Οφ Σάουθ (4-3) όμως φανέρωσε για ακόμα ένα ματς σημαντικά αμυντικά κενά. Χωρίς ξεκάθαρο βαθμολογικό κίνητρο αμφότερες, από τη μία οι γηπεδούχοι έχουν «κλειδώσει» την τέταρτη θέση ενώ πολύ δύσκολα θα ανέβουν στην τρίτη καθώς πέραν του ότι βρίσκονται στο -4 από τη Χιμπέρνιαν έχουν και τρία ματς περισσότερα, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι μπορούν να αισθάνονται κάτι παραπάνω από ασφαλείς στο +14 από τη δεύτερη θέση. Μπορεί να κάνει τη ζημιά η Ρέιθ όμως δύσκολα πάει το χέρι στην καλοπληρωμένη ομολογουμένως κόντρα της Ρέιντζερς, προτιμότερη η επιλογή τουGG (1,80 /Bet365)και για τους πιο τολμηρούς ο συνδυασμός του μεover2,5 πληρώνει 2,05 στην ίδια εταιρεία.

955. ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Τα βρήκε σκούρα στην έδρα της ουραγού Αλόα η Σεντ Μίρεν (ρεκόρ 10-7-14) όμως έστω και μετά κόπων κατάφερε να φύγει με το διπλό χάρις σε τέρμα του Γουότσον στο 85’, πετυχαίνοντας έτσι την τρίτη της νίκη στα τέσσερα τελευταία (3-0-1). Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Χιμπέρνιαν (ρεκόρ 17-4-7), η οποία στην έδρα της Ρέιθ Ρόβερς (2-1) γνώρισε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα, γεγονός που έχει βάλει για τα καλά τη Φολκέρκ στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης. Με δεδομένη την κατάσταση των φιλοξενούμενων καθώς και το ότι τρέχουν ρεκόρ 1-2-4 μακριά από το σπίτι τους, τότε αυτομάτως το 1,57 του διπλού απορρίπτεται χωρίς δεύτερη σκέψη. Από την άλλη ούτε οι εντός έδρας επιδόσεις της Σεντ Μίρεν (4-4-7) μας εμπνέουν για κόντρα, με την αξία να βρίσκεται στο αμφίσκορο (2,10 / Bet365).

949. ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ – IΣΤ ΦΑΪΦ

Την έκπληξη πραγματοποίησε η Αρμπρόουθ (ρεκόρ 11-5-15) στην έδρα της μαχόμενης για απευθείας άνοδο Κλάιντ (1-2) με αποτέλεσμα να ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Ιδανικά ξεκίνησε η εντός έδρας αναμέτρηση με την Κουίνς Παρκ για την Ιστ Φάιφ (ρεκόρ 16-6-9) η οποία άνοιξε το σκορ μόλις στο 2λεπτό, όμως δεν άργησε να πάρει την απάντηση των φιλοξενούμενων με το 1-1 να παραμένει μέχρι τέλους, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να ξεφύγει στο +4 από τους διώκτες της. «Mustwin» η συγκεκριμένη αναμέτρηση για τους φιλοξενούμενους αν στοχεύουν στην απευθείας άνοδο, πόσο μάλλον όταν οι γηπεδούχοι δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο. Σίγουρα δε θα έχουν εύκολη αποστολή απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα παίξει χωρίς άγχος, όμως θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο κίνητρο και την ποιότητα της Φάιφ με το διπλό να παίζεται στο 2,10 (Bet365).

946. ΚΛΑΪΝΤ – ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ

Ως πισωγύρισμα μπορεί να χαρακτηριστεί η εντός έδρας ήττα της Κλάιντ (ρεκόρ 16-4-11) από την Αρμπρόουθ (1-2) που έβαλε τέλος στο σερί τεσσάρων νικών. Έτσι, ναι μεν παρέμεινε στη δεύτερη θέση καθώς η Έλγκιν ηττήθηκε επίσης, όμως απέτυχε να εκμεταλλευθεί το στραβοπάτημα της πρωτοπόρου Φάιφ ώστε να σκαρφαλώσει μόνη πρώτη στην κορυφή. Από εντός έδρας διασυρμό προέρχεται η Μόντροουζ (ρεκόρ 10-7-14) που είδε την Άνναν να κάνει ό,τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο (0-5). Αν όχι τώρα πότε είναι το ερώτημα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι απαγορεύεται να σκεφθούν οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη αν θέλουν να ελπίζουν σε απευθείας άνοδο. Αδιάφοροι βαθμολογικά οι φιλοξενούμενοι, οι συγκυρίες μοιάζουν ιδανικές για την επιβεβαίωση του χαμηλού άσσου (1,47), προτιμότερος ο συνδυασμός του over 2,5 (2,05 / Stoiximan ).

947. ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ – ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ

Έχει αποδεχθεί πλέον τη μοίρα της η Ιστ Στέρλινγκ (ρεκόρ 8-3-20) όντας βυθισμένη στον πάτο της βαθμολογίας και στο -10 από την προτελευταία θέση, κάτι που άλλωστε αποδεικνύει και το γεγονός πως μετράει πέντε σερί αποτυχίες δεχόμενη 3,4 τέρματα κατά μ.ο. Συνέχεια στην ανοδική της πορεία έδωσε η Μπέργουικ (ρεκόρ 11-6-14) με την επικράτηση επί της μαχόμενης για απευθείας άνοδο, Έλγκιν (2-0), νίκη η οποία ήταν η τρίτη στα τέσσερα τελευταία (3-0-1). Βαθμολογικά αδιάφορη αναμέτρηση καθώς η γηπεδούχοι μόνο με θαύμα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό, ενώ οι φιλοξενούμενοι χάρις στο εξαιρετικό πρόσφατο σερί τους ξέφυγαν για τα καλά από τον κίνδυνο. Δε νομίζουμε πως υπάρχει λόγος να ποντάρουμε κάπου τα χρήματά μας στο συγκεκριμένο, ακόμα και κάποιες σκέψεις για παιχνίδι με τα γκολ σταματούν στις απαγορευτικά χαμηλές αποδόσεις.

948. ΕΛΓΚΙΝ – ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Έλγκιν (ρεκόρ 15-5-11) στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν τρέχοντας ρεκόρ 1-1-3. Πιο πρόσφατος θύτης η ανεβασμένη εσχάτως Μπέργουικ (2-0) αφήνοντάς την στο -4 από την κορυφή. Ξέσπασε στη Μόντροουζ η Άνναν Αθλέτικ (ρεκόρ 14-7-10) επικρατώντας με το εμφατικό 0-5 για να ανέβει στην τέταρτη θέση τους βαθμολογικού πίνακα. Σε πρώτο πλάνο τα γκολ με τις αποδόσεις να είναι υποψιασμένες, αδυνατούμε να επιλέξουμε σημείο καθώς μπορεί θεωρητικά η έδρα να έχει το προβάδισμα όμως οι κάκιστες εμφανίσεις των γηπεδούχων σε συνδυασμό με τη φόρμα των φιλοξενούμενων μας οδηγούν στο πάσο. Αν έπρεπε οπωσδήποτε να επιλέξουμε κάτι τότε θα πηγαίναμε στην κόντρα και στο διπλόDrawNoBet(2,65) χωρίς να τρελαινόμαστε βέβαια.

950. ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ – ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ

Μπορεί η Κουίνς Παρκ (ρεκόρ 13-9-9) να είδε την εστία της να παραβιάζεται με το καλημέρα (2’) στην αναμέτρηση με τη Φάιφ, όμως δεν φάνηκε να επηρεάζεται ιδιαίτερα βρίσκοντας την απάντηση είκοσι λεπτά αργότερα, με το 1-1 να παραμένει μέχρι τέλους. Έτσι, ναι μεν έκοψε τη φόρα της πρωτοπόρου όμως αυτό που μένει είναι πως σε συνδυασμό με τη νίκη της Άνναν, έμεινε –προσωρινά τουλάχιστον- εκτός τετράδας, κάτι για το οποίο έχει σίγουρα ευθύνη η ίδια αφού πήρε μόλις ένα «τρίποντο» στα πέντε τελευταία (1-3-1). Νίκη έπειτα από τρεις απανωτές ήττες είχε το μενού για τη Στέρλινγκ Άλμπιον (ρεκόρ 12-6-13), η οποία δε συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες στο ντέρμπυ με την ουραγό Ιστ Στέρλινγκ (3-0) αλλά ακόμα κι έτσι, βλέπει τις ελπίδες για είσοδο στην τετράδα να μειώνονται δραματικά όντας στο -7. Μεγάλη μάχη αναμένεται να δοθεί με φόντο την τετράδα με τους γηπεδούχους να συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες είναι η αλήθεια. Όλα αυτά βέβαια αν επικρατήσουν των αντιπάλων τους, καθώς σε αντίθετη περίπτωση μάλλον θα καταδικαστούν αμφότερες. Σίγουρα δεν εντυπωσιάζει η Κουίνς στο σπίτι της (6-4-6) με το 1,80 του άσσου να μη δικαιολογείται. Ναι μεν δίνουμε προβάδισμα στην έδρα αλλά ως εκεί.

941. ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ – ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ

Παρότι αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά αγωνιστικές (0-4-3) η Άλμπιον Ρόβερς (ρεκόρ 10-9-12) καταφέρνει να παραμένει στο κόλπο την τετράδας όντας μόλις στο -3 από την προνομιούχο τέταρτη θέση. Στο τελευταίο απέσπασε ισοπαλία-χρυσάφι στην έδρα της Ερντρι (1-1) με γκολ στο 80’, μην αφήνοντας έτσι την αντίπαλό της να ξεφύγει στη βαθμολογία. Χωρίς φρένα προελαύνει η Ντανφέρμλιν (ρεκόρ 22-6-3) που απέναντι στην Μπρέχιν (3-1) πέτυχε την όγδοη νίκη της στα εννέα τελευταία (8-1-0). Μονόπλευρο το βαθμολογικό κίνητρο καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν αναδειχθεί και μαθηματικά πρωταθλητές την ώρα που οι γηπεδούχοι θα δώσουν μάχη μέχρις εσχάτων για την είσοδο στην τετράδα. Για όποιον έχει διάθεση να ρισκάρει αν μη τι άλλο αξίζει το 2,65 του 1Χ ( Stoiximan ) .

944. ΦΟΡΦΑΡ – ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

Μπορεί η Φόρφαρ (ρεκόρ 7-9-15) να αγνοούσε την ήττα για τρεις συναπτές αγωνιστικές (1-2-0), όμως τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα στην έδρα της Στενχάουσμιουρ (2-1) γνωρίζοντας την ήττα με γκολ-μαχαιριά στο 88’. Έτσι, παρέμεινε ισόβαθμη με την Μπρέχιν στον πάτο της βαθμολογίας και στο -2 από την προπορευόμενη Κάουντενμπιθ. Εντός έδρας ήττα-σοκ γνώρισε η Πίτερχεντ (0-1) από την τελευταία, δίνοντας έτσι το δικαίωμα στην Έιρ να κάνει όνειρα για «κλέψιμο» της δεύτερης θέσης. Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας αναμέτρηση, από τη μία η Φόρφαρ παίζει την επιβίωσή της την ώρα που οι φιλοξενούμενοι θέλουν μόνο νίκη για να μη δώσουν περαιτέρω δικαιώματα στην ανταγωνίστριά τους. Σκέψεις για παιχνίδι με γκολ όμως οι αποδόσεις είναι αποτρεπτικές, παίζεται στο 1,95 (Bet365)το διπλό χωρίς να αποτελεί βέβαια κάποια στοιχηματική ευκαιρία.

942. ΜΠΡΕΧΙΝ – ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ

Ανεβασμένη παρουσιάζεται εσχάτως η Μπρέχιν (ρεκόρ 8-6-17) στην προσπάθεια να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις έχοντας πετύχει τέσσερις σερί νίκες. Τέλος στο σερί αυτό δόθηκε στην έδρα της πανίσχυρης Ντανφέρμλιν (3-1), αποτέλεσμα πέρα για πέρα λογικό κι εντός προγράμματος. Επιτέλους νίκη για τη Στενχάουσμιουρ (ρεκόρ 10-6-15) έπειτα από έξι αποτυχημένες προσπάθειες (0-1-5), με την εν λόγω επικράτηση επί της Φόρφαρ (2-1) να αποκτά ξεχωριστή σημασία καθώς της επέτρεψε να ξεφύγει στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Είναι σε θέση να πάρει ακόμα μία νίκη η γηπεδούχος, πόσο μάλλον απέναντι στη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, όμως θα θέλαμε κάτι καλύτερο από το 2,05 για να μπλέξουμε.

945. ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ – ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ

Ήττα μετά από τέσσερις αγωνιστικές γνώρισε η Στρανράερ (ρεκόρ 12-6-14) στην έδρα της Έιρ (2-1), βλέποντας έτσι την προσεχή της αντίπαλο να την πλησιάζει στο -3 έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο. Δεν τα πάει καλύτερα η Ερντρι είναι η αλήθεια αγνοώντας εδώ και τέσσερις αγωνιστικές το «τρίποντο» (0-2-2) αλλά παρόλα αυτά διατηρεί ακόμα ακέραιες τις ελπίδες της για είσοδο στην τετράδα. Ομάδα τουover2,5 στις εξόδους τους οι φιλοξενούμενοι (11/15over2,5) όμως λίγο η κρισιμότητα της αναμέτρησης, λίγο η μεταξύ τους προϊστορία στη συγκεκριμένη έδρα (5/7under2,5 στα τελευταία), μας ωθούν στο πάσο από τη στιγμή που το σετ είναι σωστά μοιρασμένο.

943. ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ – ΕΪΡ

Τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη (0-1-3) έβαλε η Κάουντενμπιθ (ρεκόρ 9-5-17) με τη νίκη-έκπληξη στην έδρα της μέχρι πρότινος αήττητης για 19 αγωνιστικές, Πίτερχεντ (0-1). Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και για την Έιρ (ρεκόρ 17-4-10) με αντίπαλο τη Στρανράερ (2-1) έπειτα από δύο σερί ήττες, εκμεταλλευόμενη έτσι με το καλύτερο δυνατό τρόπο το στραβοπάτημα της Πίτερχεντ για να μειώσει στους τέσσερις βαθμούς τη μεταξύ τους διαφορά, έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο. Με αυτά τα δεδομένα η αναμέτρηση αποκτά χαρακτήρα ντέρμπυ, καθώς η μεν Κάουντενμπιθ βρίσκεται μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και η δε Έιρ βλέπεις τις ελπίδες για κατάληψη της δεύτερης θέσης να αυξάνονται σημαντικά. Ομάδα τουover2,5 οι γηπεδούχοι (έχουν βγάλει 22/31over2,5 φέτος και 11/15 εντός έδρας), δε διαφέρουν κατά πολύ οι φιλοξενούμενοι (22/31 και 9/15 στις εξόδους τους). Αναμενόμενα χαμηλά τόσο τοGG(1,50) όσο και τοover2,5 (1,55), θα προτιμήσουμε να απέχουμε.

961. ΚΑΛΜΑΡ – ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ

Σέντρα στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Σουηδίας.Μέτρια η περσινή πορεία της Κάλμαρ, η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος την βρήκε στη 13η θέση της βαθμολογίας, φαίνεται δύσκολο να κάνει την υπέρβαση και φέτος, καθώς το ρόστερ δεν ενισχύθηκε. Επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία μετά το 1969 για τη Γιόνσεπινγκ, έκανε μεταγραφές ουσίας με παίχτες που γνωρίζουν τα κατατόπια του πρωταθλήματος, μοναδική αξιοσημείωτη απώλεια εκείνη του περσινού τοπ σκόρερ Όλσον. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι στα επίπεδα του 1,90, δεν υπάρχει όμως ιδιαίτερος λόγος να μπλέξουμε προτού να έχουμε πιο ασφαλές δείγμα για τις δυο ομάδες.

894. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Η Μπλάκπουλ (7-5-8 εντός) κέρδισε την παραπαίουσα Ντόνκαστερ με 0-1 και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Συμπλήρωσε τρία δίχως ήττα και η διαδρομή προς τη σωτηρία έγινε λίγο πιο εύκολη. Η Σάουθεντ (6-6-7 εκτός) κέρδισε με 3-1 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και διατηρεί τις ελπίδες της για τα πλέι-οφ, στους έξι τώρα. Περίεργο ματς, θα επιλέξουμε την αποχή πριν την έναρξη.

895. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΣΚΑΝΘΟΡΠ

Η Μπράντφορντ (10-5-4 εντός) ντούμπλαρε τις νίκες της με το 1-0 επί της Κρου, δηλαδή με το ίδιο σκορ που κέρδισε και τη Μίλγουολ. Είναι εντός πλέι-οφ και θέλει να συνεχίσει με νίκες για να παραμείνει, αναμένουμε να μάχεται μέχρι τέλους για την εξάδα. Η Σκάνθορπ (6-5-8 εκτός) διέλυσε τη Σουίντον με 6-0, εντυπωσιακή εμφάνιση η ψυχολογία της είναι στα ύψη και θα προσπαθήσει να χτίσει πάνω σε αυτή για να παλέψει για τα πλέι-οφ. Η ψυχολογία της Σκάνθορπ αντιμέτωπη με την σοβαρότητα της Μπράντφορντ στα τελευταία, ωραία αναμέτρηση και ενδιαφέρον για τη συνέχεια, όχι όμως για στοίχημα.

896. ΜΠΕΡΤΟΝ – ΜΠΕΡΙ

Η Μπέρτον (12-5-2 εντός) έχασε με 0-2 από τη Μίλγουολ, δεν είναι σε καλή κατάσταση και το απέδειξε για ακόμα ένα ματς, η διαφορά που είχε από τη δεύτερη θέση έχει μειωθεί στον έναν πόντο και δεν μπορεί να νιώθει καθόλου άνετη. Η Μπέρι (5-3-11 εκτός) έχασε με 0-1 από τη Τζίλιγχαμ και συμπλήρωσε πέντε ματς δίχως νίκη. Αμφότερες δεν παίζουν καλά, είναι ντεφορμέ, χαμηλά ο άσος, πάμε στο επόμενο.

897. ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ – ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ

Η Τσέστερφιλντ (4-5-10 εντός) έχασε με 0-1 από την Όλνταμ και αγνοεί τη νίκη για τέσσερα σερί ματς (0-2-2). Δεν πιστεύουμε ότι η διαφορά των δύο πόντων που έχει είναι σημαντική, πρέπει να βελτιωθεί αν δεν θέλει να μπλέξει ακόμα χειρότερα. Η Πορτ Βέιλ (5-4-11 εκτός) έχασε με 0-1 από την Μπάρνσλεϊ και οι ελπίδες της για τα πλέι-οφ χάνονται. Περίεργο ματς, το έχει περισσότερο ανάγκη η γηπεδούχος, αλλά αυτό δεν μας βοηθάει ιδιαίτερα. Πάσο.

898. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Η Κόλτσεστερ (4-8-7 εντός) κέρδισε με 1-0 την Κόβεντρι και ντούμπλαρε τις νίκες της μετά το 4-1 επί της Ντόνκαστερ. Πλέον απέχει έξι πόντους από τη σωτηρία και έχει πολύ περισσότερες ελπίδες απ’ όσες είχε πριν λίγο καιρό, εξαιτίας και της καλής εικόνας που βγάζει. Η Μίλγουολ (9-5-5 εκτός) παλεύει για να μείνει στα πλέι-οφ κυρίως, βέβαια λογικά θα έχει κρυφές ελπίδες για την πρώτη δυάδα. Κέρδισε με 2-0 την Μπέρτον και αυτές οι ελπίδες μεγάλωσαν, πλέον θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό με νίκες και το ματς με την ανεβασμένη Κόλτσεστερ δεν θα είναι εύκολο. Αμφότερες θέλουν μόνο νίκη, αν στο τέλος είναι ισόπαλο αναμένουμε να μας χαρίσει συγκινήσεις.

899. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Η Τζίλιγχαμ (13-3-2 εντός) κέρδισε εκτός με 1-0 την Μπέρι, έπαιξε καλά και άξιζε τη νίκη. Δείχνει ότι ανεβάζει στροφές, έχει τέσσερα ματς δίχως ήττα (2-2-0) και η εικόνα της παρουσιάζει βελτίωση. Η Κόβεντρι (6-5-8 εκτός) είναι σε άθλια κατάσταση, με την εικόνα που βγάζει δεν γίνεται να φτάσει τα πλέι-οφ. Επιστρέφει ο σημαντικό φορ Άρμστρονγκ (33 συμ./19 γκολ), το μοναδικό θετικό για εκείνη για το ματς με τη Τζίλιγχαμ. Σημάδια βελτίωσης οι γηπεδούχοι, αποσύνθεσης οι φιλοξενούμενοι, σκεφτόμαστε τον άσο στο 2,50, αφού μόνο τη νίκη θα κυνηγήσουν και οι δύο ομάδες.

900. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΚΡΟΥ

Η Πιτέρμπορο (7-4-8 εντός) ντούμπλαρε τις νίκες της με την Κόβεντρι με 3-1, δεν της άξιζε να προηγηθεί, μετά όλα έγιναν πιο εύκολα. Ουσιαστικά για εκείνη η σεζόν τελείωσε, παίζει μόνο για την υστεροφημία της. Η Κρου (3-6-10 εκτός) έχασε με 0-1 από την Μπράντφορντ και πλέον η υπόθεση σωτηρία είναι εξαιρετικά δύσκολη. Το μοναδικό που θέλουμε από το συγκεκριμένο ματς είναι να φτάσει στο 70’ με το αποτέλεσμα να είναι ισόπαλο, όλα τα άλλα θα τα βρούμε στο Live Chat.

901. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Η Ροτσντέιλ (11-3-5 εντός) έχασε με 0-1 από την Γουίγκαν και σταμάτησε το σερί των τεσσάρων νικών που είχε, η πορεία της προς τα πλέι-οφ είναι αρκετά δύσκολη, όμως έχει ακόμα ελπίδες, αρκεί να επιστρέψει στις νίκες. Η Ντονκάστερ (4-4-11 εκτός) έχασε και από την Μπλάκπουλ με 0-1 και πραγματικά η κατάσταση της είναι κάτι παραπάνω από άθλια, έχει επτά σερί ήττες και δεν βρίσκουμε πως θα βρεθεί τρόπος για να σωθεί. Ο άσος στο 1,95 έχει αξία, οι ομάδες δεν έχουν καμία σχέση, ο K. Plestis έχει επιλέξει τον άσο, το ιδανικό θα ήταν ο άσος να βγει με late.

902. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. – ΓΟΥΟΛΣΟΛ

H Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (10-2-7 εντός) έχει δύσκολο έργο για να μπει στα πλέι-οφ, η ήττα από τη Σάουθεντ ήταν πολύ άσχημο αποτέλεσμα, η γκρίνια καλά κρατεί και δεν βλέπουμε πως θα φύγει. Η Γουόλσολ (11-6-1 εκτός) κέρδισε την τελευταία Κόλτσεστερ με 2-1 έφτασε τις τρεις σερί νίκες και προσπαθεί να πιέσει τη Γουίγκαν για την αυτόματη άνοδο. Το +0,25 της Γουόλσολ έχει αξία, αφού πιστεύουμε ότι με το στυλ της μπορεί να μπλοκάρει τη Σέφιλντ και η γκρίνια από την εξέδρα θα επηρεάσει τους γηπεδούχους.

903. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Η Σριούσμπερι (5-4-10 εντός) έχει τρεις σερί ισοπαλίες και με αυτές θα σωθεί όπως δείχνουν όλα. Στο τελευταίο με την Πορτ Βέιλ η μοιρασιά ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, αφού οι δύο ομάδες ήταν ακριβώς ισοδύναμες και άξιζαν από έναν βαθμό. Η Γουίγκαν (8-8-3 εκτός) με τη νίκη επί της Ρότσντεϊλ με 1-0 συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες και έχει φτάσει στον πόντο την Μπέρτον και την κορυφή. Παίζει αρκετά καλά και δύσκολα αν συνεχίσει έτσι θα χάσει την άνοδο. Το 1,80 του διπλού δεν έχει αξία.

904. ΣΟΥΙΝΤΟΝ – ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ

Η Σουίντον (8-3-8 εντός) διαλύθηκε με 0-6 από την Σκάνθορπ, ενώ στο προηγούμενο είχε χάσει με 1-4 από τη Γουίγκαν. Τα πλέι-οφ έχουν τελειώσει για εκείνη και απλά περιμένει να τελειώσει η σεζόν. Η Φλίτγουντ (3-5-11 εκτός) έμεινε στο 0-0 με την Τσέστερφιλντ, κάκιστο ματς φάνηκε ότι και οι δύο ομάδες βολεύτηκαν με το Χ και έκατσαν σε αυτό. Παράξενο ματς, δεν μπορούμε να ξέρουμε πως θα αντιδράσει η Σουίντον μετά από δύο μεγάλα χαστούκια. Πάσο.

977. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΝΙΣ

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η Παρί γνώρισε την παρθενική εντός έδρας ήττα της για φέτος από τη Μονακό την προηγούμενη αγωνιστική και πλέον έχει το μυαλό της αποκλειστικά στο ματς της ερχόμενης Τετάρτης με τη Μάντσεστερ Σίτι για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σαφώς βελτιωμένη η Νις, η οποία όπως αναμενόταν με την επιστροφή του Μπεν Αρφά πήρε μπρος και πάλι στο δημιουργικό κομμάτι και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση με τρεις σερί νίκες. Με ορισμένες αλλαγές θα παραταχθούν οι πρωταθλητές, ανοικτά παίζουν οι «αετοί» και έχουν όλα τα φόντα για να σκοράρουν στο «Παρκ ντε Πρενς», κάτι που πέτυχαν και χειρότερες ομάδες από την ίδια. Σε απόδοση 1,95 προσφέρει τοGGηBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

975. ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ – ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ

Κακή στο 2016 η Γιάμπλονετς (3-6-2 εντός), έχει ρεκόρ 2-1-3 και μοιραία βρίσκεται στο -9 από την πρώτη πεντάδα, με την ευρωπαϊκή έξοδο να είναι εφικτή μόνο μέσω του κυπέλλου, όπου προκρίθηκε στα ημιτελικά και θα αντιμετωπίσει τη Σπάρτα Πράγας. Αν η Γιάμπλονετς είναι κακή στο νέο έτος, τότε η Ζλιν (2-2-7 εκτός) είναι αποκαρδιωτική, καθώς έχει συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό, αυτόν με την Όλομουτς την προηγούμενη αγωνιστική, σε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος (0-1-5) και πλέον περισσότερο κοιτάζει προς τα κάτω. Ουσιαστικά τίποτα δε διεκδικούν οι δύο ομάδες. Περιμένουμε αρκετά ελεύθερο ματς, με τοover2,5 να αποτελεί επιλογή.

973. ΠΡΙΜΠΡΑΜ – ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ

Χαρακτήρα έβγαλε η Πρίμπραμ (3-2-6 εντός) στην έδρα της Ζιχλάβα, επικρατώντας με 1-3 και έβαλε τέλος στο σερί πέντε αγωνιστικών δίχως γκολ και νίκη (0-1-4), σπάζοντας το ρόδι για το 2016. Εμπνέει σταθερότητα η φετινή Μπόλεσλαβ (3-5-3 εκτός), καθώς με το 1-0 επί της Γιάμπλονετς διατηρήθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ μεσοβδόμαδα πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Δεν αποτελεί και κανένα φόβητρο η έδρα της Πρίμπραμ, άλλωστε η Μλάντα μετά το δίδυμο Σπάρτα-Πλζεν διαθέτει την κορυφαία ομάδα της κατηγορίας και μπορεί να πάρει ακόμα ένα σπουδαίο τρίποντο. Θα θέλαμε πάντως λίγο καλύτερες τιμές για το διπλό, προκειμένου να μας απασχολήσει.

972. ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ – ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές (3-1-0), η Σλοβάτσκο (7-1-3 εντός) επέστρεψε στις ήττες, χάνοντας με 2-0 στην έδρα της Μποέμιανς και σιγά-σιγά βλέπει την πρώτη πεντάδα να απομακρύνεται. Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της, η Σπάρτα Πράγας (5-2-3 εκτός) επικράτησε με 2-0 της Λίμπερετς την Τετάρτη και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Ακολουθεί ο προημιτελικός του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Βιγιαρεάλ και δεν αποκλείεται ο Ζντένεκ Σκάζνι να προβεί ξανά σε ροτέισον, παρότι η νίκη είναι απαραίτητη στο «Μέτσκι Στάντιον». Εξαιρετική η παράδοση των πρωτευουσιάνων στη συγκεκριμένη έδρα, θεωρούμε πως είτε έχουν αλλαγές είτε όχι, θα περάσουν νικηφόρα από εκεί, με το χαμηλό διπλό να επιβεβαιώνεται εύκολα ή δύσκολα.

976. ΤΕΠΛΙΤΣΕ – ΜΠΡΝΟ

Σε μία ουσιαστικά χαμένη σεζόν, η Τέπλιτσε (4-4-3 εντός) θα προσπαθήσει απλώς να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, αφού έμεινε από νωρίς εκτός στόχων. Στο τελευταίο της ματς πέρασε νικηφόρα από την έδρα της ουραγού Μπάνικ Οστράβα με 1-2 και επέκτεινε το αήττητο σερί της στις τρεις αγωνιστικές (1-2-0). Άλλη μία σαρωτική εμφάνιση πραγματοποίησε μπροστά στο κοινό της η Μπρνο (1-3-7 εκτός), διαλύοντας με 3-0 τη Ντούκλα, αλλά για να βγει Ευρώπη, θα πρέπει να βελτιώσει τις κάκιστες εκτός έδρας επιδόσεις της. Το κίνητρο είναι με τους φιλοξενούμενους και αν ήταν λίγο καλύτεροι μακριά από το σπίτι τους δε θα κάναμε δεύτερες σκέψεις για να τους στηρίξουμε. Τώρα απλώς απέχουμε.

974. ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ – ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ

Η Μποέμιανς (5-4-2 εντός) βασίζεται σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα στην έδρα της και φαίνεται πως με αυτό το όπλο θα παραμείνει άνετα στη μεγάλη κατηγορία. Η ήττα από την Πλζεν ήταν φυσιολογική για τη Λίμπερετς (3-4-4 εκτός), ωστόσο ήρθε και ο αποκλεισμός από το κύπελλο μεσοβδόμαδα, όπου έχασε με 2-0 από τη Σπάρτα και δε διατήρησε το 2-1 του πρώτου ματς, με αποτέλεσμα το κλίμα να διαταραχθεί σημαντικά στις τάξεις της. Ανώτερο σύνολο διαθέτει η Σλόβαν, ωστόσο δε μπορούμε να την εμπιστευθούμε εκτός έδρας και πόσο μάλλον στο σπίτι της Μποέμιανς. Αν κοιτούσαμε κάπου, αυτό θα ήταν το αμφίσκορο, αφού οι γηπεδούχοι έχουν 14/22GGκαι οι φιλοξενούμενοι 13/22.

970. ΑΠΟΕΛ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Από 12 σερί νίκες έρχεται ο ΑΠΟΕΛ, με το 3-0 επί της ΑΕΚ απέκτησε μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου. Ανεβασμένος και ο Απόλλων, έρχεται από το 4-1 επί της Ανόρθωσης, παρόλα αυτά μας φαίνεται δύσκολο να καταφέρει να αντισταθεί στους γηπεδούχους.

----. ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Σφυρίζει αδιάφορα η γηπεδούχος, αφού δεν έχει ουσιαστικό κίνητρο, η Ανόρθωση θα συνεχίσει με νέο προπονητή, το Νεόφυτο Λάρκου, αφού η διοίκηση αποφάσισε να απομακρύνει το Ζόραν Μιλίνκοβιτς έπειτα από τη συντριβή με 1-4 από τον Απόλλωνα. Προβάδισμα έχει το διπλό, με την Ανόρθωση να βρίσκεται στο κυνήγι της τρίτης θέσης.

1319. ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ – ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ

Επιτέλους νίκη για την Τολίμα (1-0 εντός την Ουίλα), σε μία χρονιά που η ομάδα δε θυμίζει σε καμία περίπτωση την ομάδα που θαυμάσαμε πέρσι. Υπήρξε αποδυνάμωση του ρόστερ και αυτό είναι εμφανές από τα αποτελέσματα αλλά και από τη βαθμολογική θέση της ομάδας. Σε παρόμοια κατάσταση η Ενβιγκάδο, βρισκόμενη στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, προερχόμενη από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Ριονέγρο . Ευκαιρία της Τολίμα να κάνει το 2/2 κόντρα σε ένα αντίπαλο στα μέτρα της, άσος.

986. ΑΡΟΥΚΑ – ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ

Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος είναι η Αρούκα, βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, με μόλις μια ήττα στα τελευταία οχτώ παιχνίδια της (5-2-1), ενώ και στα πιο πρόσφατα οχτώ μπροστά στο κοινό της μετράει επίσης 5-2-1. Η Ακαδέμικα δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, απέχει ένα βαθμό από τις θέσεις σωτηρίας, μετράει μόνο ένα τρίποντο στις τελευταίες 10 αγωνιστικές (1-4-5) και εξακολουθεί να είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς διπλό (0-4-9 εκτός). Βάσει των όσων έχουμε δει από τις δυο ομάδες θεωρούμε κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό το 2,10 του άσου στηνBet365, δεν παραγνωρίζουμε το ισχυρό κίνητρο των φιλοξενούμενων, αλλά και οι γηπεδούχοι έχουν ως στόχο την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

1253. ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝ. – ΟΥΝ. ΤΣΙΛΕ

Ματς με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι, βρισκόμενοι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με τους στόχους να είναι υψηλούς. Από δύο σερί νίκες προέρχεται η Γουόντερερς, με τελευταία αυτή εκτός έδρας κόντρα στην Ικίκε. Για άλλη μία χρονιά εμφανίζεται κάτω του μετρίου η "Ου", βρισκόμενη στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα, με το στόχο του πρωταθλήματος φυσικά να έχει χαθεί. Προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι με την Κόλο Κόλο, ενώ αγνοεί τη νίκη για τρεις αγωνιστικές, κάτι που κάνει την ανάγκη για τους τρεις βαθμούς ακόμα μεγαλύτερη. Σωστά μοιρασμένες οι αποδόσεις, δύσκολο ματς για πρόβλεψη.

----. ΛΑΡΙΣΑ ΑΕΛ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Αναμέτρηση με καθαρό φαβορί, αφού η Λάρισα (10-0-2 εντός) είναι στην πρώτη θέση τρέχει σερί νικών και δεν πιστεύουμε ότι θα χάσει βαθμούς από την Καλλιθέα (4-3-5 εκτός) που είναι αδιάφορη και σταθερά μέτρια. Ο άσος στο 1,30 κινείται, λογικές τιμές, δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο, αν ανοίξει αγορές για να κερδίσει η Λάρισα χωρίς να δεχτεί γκολ θα το σκεφτούμε σοβαρά, αν οι τιμές έχουν αξία.

992. ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΒΑΝΤΟΥΖ

Δεύτερο σερί ματς αήττητη η Λουκέρνη (4-4-4) η οποία μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Λουγκάνο κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Τουν με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-3) συμπλήρωσε η Βαντούζ (2-3-7) η οποία παρέμεινε κολλημένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Ευκαιρία να σκαρφαλώσει ακόμα περισσότερο η γηπεδούχους η οποία βρίσκεται σε σαφέστατα καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, άσος.

997. ΚΑΡΠΙ – ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ

Πιο γερά από ποτέ έχει μπει στη μάχη της παραμονής η Κάρπι, αφού βγήκε -έστω και οριακά- από την επικίνδυνη ζώνη χάρις στο αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών που τρέχει, βρίσκοντας λύση στο σκοράρισμα σε αυτό το διάστημα. Στην αντίπερα όχθη, η Σασσουόλο γκέλαρε με την Ουντινέζε και έχασε λίγο έδαφος στην κούρσα ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Οι νεοφώτιστοι δίνουν άγρια ομορφιά στα περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια τους, όπου μετρούν 7 συνεχόμενακαι 11/15 αμφίσκορα, ενώ και οι «νεροβέρντι» έχουν αποδείξει πολλάκις φέτος πως δε δυσκολεύονται ιδιαίτερα να ακολουθήσουν το γρήγορο ρυθμό του αντιπάλου. Ελκυστικό κρίνουμε το 2,00 που προσφέρει ο Stoiximan για τοGG. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

996. ΟΣΤΑΝΔΗ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ στο πρωτάθλημα του Βελγίου. H Οστάνδη (10-2-3 εντός) τελείωσε μέτρια την κανονική διάρκεια της σεζόν, αλλά αυτό δεν μπορεί να αμαυρώσει την τρομερή πορεία που έκανε σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια. Στο τελευταίο της ματς έχασε με 4-1 από την Γκενκ. Η Κλαμπ Μπριζ (7-1-7 εκτός) κάνει τρομερή σεζόν, είναι στην πρώτη θέση και είναι το φαβορί για τον τίτλο. Η έδρα της είναι η μεγάλη δύναμη της, αν και εκτός δεν μπορεί να θεωρηθεί κακή σε καμία περίπτωση. Το διπλό στο 1,85 δεν έχει αξία, σκεφτήκαμε την κόντρα αλλά πριν την έναρξη δεν θα την επιλέξουμε.

998. ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Δυο ήττες σε ισάριθμα ματς γνώρισε η Βαλερένγκα, δεν έχει μάλιστα καταφέρει ακόμα να σκοράρει, είχε ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα με τη Σόγκνταλ (0-1), αλλά η συνολικότερη παρουσία της ήταν απογοητευτική. Πρώτη νίκη για φέτος για τη Ρόζενμποργκ με το 1-0 επί της Στρόμσγκοντσετ, φτωχό το τελικό σκορ για να αποτυπώσει την εικόνα του αγώνα, στην πρεμιέρα της ηττήθηκε από την Οντ με 0-1. Δικαίως φαβορί του 1,90 η πρωταθλήτρια, περιμένουμε πάντως από τη Βαλερένγκα να βγάλει αντίδραση, γι αυτό και θα προτιμήσουμε να απέχουμε από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

999. ΚΡΑΚΟΒΙΑ – ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ

Προτελευταία αγωνιστική στην Εξτράκλασα.Τρεις αγωνιστικές δίχως νίκη (0-1-2) συμπλήρωσε η Κρακόβια (7-3-4 εντός), βγάζοντας πάντως αρκετά δύσκολο πρόγραμμα και παραμένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Τέσσερις σερί ήττες για τη Γκόρνικ (2-5-7 εκτός), με αποτέλεσμα να βρεθεί στην τελευταία τριάδα της βαθμολογίας και το μέλλον της στην κατηγορία να κρίνεται αβέβαιο. Ιδανική ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες έχουν οι γηπεδούχοι, με τον K.Plestis να επιλέγει από νωρίς τον άσο στον Stoiximan .

1001. ΕΛΤΣΕ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Το 0-0 που απέσπασε η Έλτσε στην έδρα της πρωτοπόρου Λεγανές ήταν η πέμπτη ισοπαλία της στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές (1-5-2, 6/8under2,5, 5/8NG), μπροστά στο κοινό της μάλιστα συμπλήρωσε τέσσερα κολλητά Χ (4/4under2,5). Η Σαραγόσα γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 0-3 από τη Χιρόνα, διέκοψε έτσι αήττητο σερί επτά αγώνων (4-3-0, 6/7under2,5, 5/7NG), ενώ και εκείνη μετράει τρία σερί Χ μακριά από το σπίτι της. Κλειστό παιχνίδι που θα κριθεί στο γκολ περιμένουμε εδώ, αν έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξουμε ένα σημείο, θα πηγαίναμε με την ισοπαλία στο 3,05 του Stoiximan , με τις δυο ομάδες να έχουν ιδιαίτερη έμφαση στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα τον τελευταίο καιρό, κομβική για την εξέλιξη του αγώνα θα είναι η κατάσταση στην οποία θα βρεθεί ο τοπ σκόρερ των γηπεδούχων, Σ. Λεόν (30 συμ./17 γκολ) που ταλαιπωρήθηκε μέσα στην εβδομάδα από γρίπη.

1000. ΑΛΚΟΡΚΟΝ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ

Διασυρμός για την Αλκορκόν στην έδρα της Γιαγκοστέρα (0-4), στα τελευταία 11 παιχνίδια της πανηγύρισε μόνο δυο φορές (2-5-4) και βρέθηκε στο -2 από τα πλέι-οφ ανόδου. Η Μιραντές ξύπνησε από το λήθαργο και διέλυσε με 4-1 τη Βαγιαδολίδ, ήταν έξι αγωνιστικές χωρίς τρίποντο ως τότε (0-3-3), φαίνεται να μην παρατάει τη μάχη για ένα εισιτήριο για τα πλέι-οφ. Μπορεί η Αλκορκόν να έχει ηττηθεί μόνο μια φορά μπροστά στο κοινό της, αλλά συχνά κολλάει στην ισοπαλία (8-6-1 εντός), η Μιραντές είναι μια από τις πιο αποδοτικές εκτός έδρας ομάδες της κατηγορίας (6-5-5 εκτός), θεωρούμε ότι το Χ2 δεν θα έπρεπε να πληρώνει παραπάνω από τον άσο, στο 1,95 η συγκεκριμένη επιλογή (ασιατικό διπλό +0,5) στηνBet365.

1002. ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΛΕΓΚΑΝΕΣ

Μίνι αήττητο σερί τριών αγωνιστικών τρέχει η Μαγιόρκα (1-2-0, 3/3GG), παράλληλα έχασε μόνο μια φορά στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια της (2-3-1), απέκτησε έτσι μαξιλαράκι τριών βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Η Λεγανές φαίνεται να περνάει ντεφορμάρισμα, συμπληρώνοντας τρία ματς χωρίς τρίποντο (0-2-1), διατηρεί πάντως ακόμα ένα +3 από την τρίτη θέση. Δύσκολο για εκτίμηση παιχνίδι, αρκετή δυνατή η Μαγιόρκα στην έδρα της (6-6-3 εντός), αλλά και η Λεγανές έχει ηττηθεί μόλις σε δυο από τις πιο πρόσφατες 13 εξόδους της (5-6-2), δεν θα πάρουμε θέση.

1003. ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ – ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ

Πολύ κρίσιμο ματς στην ουρά της βαθμολογίας. Η Πονφεραντίνα ηττήθηκε καθαρά από την Οβιέδο με 0-3, έτρεχε σερί 2-1-0 προηγουμένως, δείχνοντας καλά σημάδια με τον Φάμπρι στον πάγκο. Η Γιαγκοστέρα μείωσε στους πέντε βαθμούς τη διαφορά της από τη σωτηρία με το επιβλητικό 4-0 επί της Αλκορκόν, είναι πάντως σταθερά η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας με μόλις δυο βαθμούς σε 16 εξόδους (0-2-14 εκτός) και αν δεν καταφέρει να συλλέξει πόντους μακριά από το σπίτι της από εδώ και πέρα, θα είναι δύσκολο να πετύχει το στόχο της. Βάσει αριθμών, οι γηπεδούχοι είναι σωστό φαβορί στα επίπεδα του 1,90-1,95, παρόλα αυτά θα αποφύγουμε να μπλέξουμε με ένα τέτοιο εξάποντο στην ουρά της βαθμολογίας, καθώς οι διαφορές μεταξύ των δυο αντιπάλων είναι μικρές, ενώ έχουν μαζευτεί και αρκετά προβλήματα τραυματισμών για τους γηπεδούχους.

1004. ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Ουραγός της βαθμολογίας η Εσκισεχιρσπόρ, στο -5 από τη σωτηρία, κάθε ματς από εδώ και πέρα έχει για εκείνη χαρακτήρα τελικού. Συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς τρίποντο (0-2-3, 3/5GG&over2,5), πληρώνει σε μεγάλο βαθμό τις κακές επιδόσεις στο γήπεδό της, με 4-2-7 διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη εντός έδρας συγκομιδή βαθμών της κατηγορίας και με 26 τέρματα παθητικό τη χειρότερη αμυντική επίδοση για γηπεδούχο (9/13over2,5, 8/13GG).Η Γαλατά διανύει εφιαλτική χρονιά, βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και δεν έχει ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη (τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από την ΟΥΕΦΑ), το μυαλό της βρίσκεται πια αποκλειστικά στο κύπελλο. Στο πρωτάθλημα, μετράει επτά ματς με μόλις ένα τρίποντο (1-3-3, 4/7over2,5, 5/7GG), ενώ μακριά από το σπίτι της έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από τον Οκτώβριο, μετρώντας 0-4-5 έκτοτε (5/9over2,5, 8/9GG). Θα πορευτεί με υπηρεσιακή λύση στον πάγκο μέχρι το τέλος της χρονιάς (το ντεμπούτο του θα πραγματοποιήσει τώρα ο Ριεκερίνκ), ενώ θα στερηθεί για τρεις περίπου εβδομάδες τον ηγέτη Σνάιντερ (21 συμ./5 γκολ) που χτύπησε με την εθνική Ολλανδίας. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο εδώ, κρατάμε όμως τοover2,5 στο 1,80 τηςBet365, με την Εσκισεχιρσπόρ να πρέπει να ανοιχτεί για τη νίκη και τη Γαλατασαράι να είναι στην ουσία αδιάφορη και να μην έχει ιδιαίτερο λόγο να αγωνιστεί με σκοπιμότητες.

1005. ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Αναμενόμενη εξέλιξη ήταν η απόλυση του Γκάρι Νέβιλ μετά και την ήττα από τη Θέλτα, την 4η στα πέντε τελευταία ματς (1-0-4), αφού εξαντλήθηκε ακόμα και η υπομονή του Πίτερ Λιμ που τον προσέλαβε και του έδωσε αυτή τιμή να κάτσει στον πάγκο της όντας πολύ άπειρος και απροετοίμαστος για να διαχειριστεί τον πάγκο μίας τόσο μεγάλης ομάδας. Ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή, Πάκο Αγεσταράν, ανέλαβε τα ηνία στην τεχνική ηγεσία και με αυτόν θα πορευτεί ως το τέλος της σεζόν. Περιμένουμε τη Βαλένθια να εμφανιστεί με άλλον αέρα και διαφορετική ψυχολογία στα Κανάρια νησιά. Αν δεν μεσολαβούσε η διακοπή καθώς και η απόλυση του Γκάρι Νέβιλ σίγουρα δεν θα επιχειρούσαμε την κόντρα της Λας Πάλμας που έρχεται από 4/5 νίκες (4-0-1). Θεωρούμε βέβαια και προκλητικό να προσφέρεται σε αποδόσεις καθαρού αουτσάιντερ η Βαλένθια. Επιλογή των YoungGuns αποτελεί το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,825 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1009. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει την εξάδα έχασε η Λίβερπουλ στην τελευταία της αναμέτρηση, ηττήθηκε με 3-2 στο Σαουθάμπτον, ενώ μέχρι το 64’ προηγούταν με 0-2! Μεγάλο ματς για τους «κόκκινους» την ερχόμενη Πέμπτη στο Γιουρόπα Λιγκ (πρώτος προημιτελικός με την Ντόρτμουντ στη Γερμανία), πολύ πιθανόν να αποπροσανατολιστούν από τώρα. Συνεχίζει στη δεύτερη θέση της Πρέμιερ και στο -5 από τη Λέστερ η Τότεναμ, τεστ δυνάμεων το ματς στο «Άνφιλντ», όπου οφείλει να περάσει νικηφόρα αν θέλει να ελπίζει σε κάτι περισσότερο από την έξοδο στους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. Τουλάχιστον μοιρασμένο θα έπρεπε να είναι το σετ αποδόσεων, χωρίς δεύτερη σκέψη επιλέγουμε το διπλό Draw No Bet με απόδοση 2,15 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1010. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Σε τρομερή κατάσταση πριν και τη διακοπή η Ντόρτμουντ η οποία συμπλήρωσε 15 σερί παιχνίδια αήττητη (13-2-0). Δεν βλέπονται οι φιλοξενούμενοι, ειδικά αμυντικά έχουν πολλά κενά, τουλάχιστον επιθετικά -έχοντας σε τρομερή κατάσταση τον Περουβιανό φορ Πιζάρο-καταφέρνουν και σκοράρουν. Καμία περίπτωση να ασχοληθούμε με τον άσο του 1,20, ωστόσο αξίζει να ρισκάρουμε στο αμφίσκορο μιας και οι γηπεδούχοι -αν εξαιρέσει κανείς τις τελευταίες τους εμφανίσεις- υποπίπτουν εύκολα σε αμυντικά λάθη, 2,00 πληρώνει ο συνδυασμός τουover2,5 με τοgoal-goalστη Βet365και αποτελεί επιλογή.

1006. ΑΛΤΑΧ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Τρεις αγωνιστικές αήττητη (2-1-0) η Άλταχ (6-2-6) προερχόμενη μάλιστα από δύο σερί νίκες έχει καταφέρει να ξεφύγει για τα καλά από την τελευταία θέση. Σε καλή κατάσταση και η Αούστρια (7-3-4) η οποία συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς ήττα (2-2-0), στο πιο πρόσφατο βέβαια δεν ήταν καλή παραχωρώντας τον βαθμό της ισοπαλίας στη ΒΑΚ με τις δύο ομάδες να μένουν στο στείρο 0-0. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση οι δύο ομάδες, πολύ πιθανό να δούμε γκολ και από τις δύο.

1007. ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤ.

Επέστρεψε στις… ήττες η Μάτερσμπουργκ (6-3-4) η οποία μετά και από δύο σερί νίκες έχασε 2-1 στην έδρα της Σάλτσμπουργκ. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη και μάλιστα με μηδέν παθητικό για την Αντμίρα (5-5-3) η οποία πρόσφατα επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Στουρμ Γκρατς. Ικανοί για τη ζημιά οι φιλοξενούμενοι, σε τιμές αουτσάιντερ αξίζει να τους τιμήσουμε.

1008. ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ – ΡΙΝΤ

Επτά αγωνιστικές αήττητη η ΒΑΚ (7-4-3) η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της κατάφερε να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Αούστρια Βιέννης με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Νίκη μετά από καιρό για τη Ριντ (1-5-8) η οποία επικράτησε 1-0 της Ραπίντ Βιέννης παραμένοντας ωστόσο έξι βαθμούς μακριά από την τελευταία θέση. Αρκετά δυνατοί εντός οι γηπεδούχοι οι οποίοι μάλιστα βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, σε συνδυασμό με τις άσχημες εκτός έδρας επιδόσεις των φιλοξενούμενων ο άσος αποτελεί επιλογή.

1012. ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ

Φάνηκε να συνέρχεται η Χέρακλες πριν τη διακοπή, πέτυχε δυο κολλητές νίκες (3-1 την Καμπούρ εντός, 1-0 τη Χέρενφεν εκτός) και βρέθηκε εκ νέου εντός της ζώνης των πλέι-οφ, στο αμέσως προηγούμενο διάστημα μετρούσε τέσσερις σερί ήττες. Σε ευρωπαϊκή τροχιά βρίσκεται και η Ουτρέχτη, 4-1-1 ο απολογισμός της στα τελευταία έξι, σιγά-σιγά στο μυαλό της θα αρχίσει να μπαίνει και το ματς της χρονιάς για εκείνη, που δεν είναι άλλο από τον τελικό κυπέλλου με τη Φέγενορντ στα τέλη του μήνα. Διαφωνούμε με τις αποδόσεις που καθιστούν φαβορί του αγώνα την Ουτρέχτη, τις δυο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός, με τη Χέρακλες να είναι δυνατή μπροστά στο κοινό της (9-2-3 εντός) και την Ουτρέχτη να μην είναι και κανένα φόβητρο μακριά από το σπίτι της (5-2-7 εκτός), επιπλέον οι φιλοξενούμενοι έχουν στο πρόγραμμά τους και το κύπελλο που, θέλοντας και μη, θα αρχίσει να τους αποπροσανατολίζει από εδώ και στο εξής, με τα υπάρχοντα δεδομένα η αξία βρίσκεται στα αριστερά του σετ και στο 1Χ στο 1,75 τηςBet365.

1011. ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ – ΚΑΜΠΟΥΡ

Καθαρό εξάποντο παραμονής είναι το εν λόγω παιχνίδι, οι δυο ομάδες κονταροχτυπιούνται για το ποια θα αποφύγει την τελευταία θέση της κατάταξης, που οδηγεί απευθείας στη δεύτερη κατηγορία. Η Ντε Γκράαφστσαπ είναι μεταμορφωμένη προς το καλύτερο στο δεύτερο γύρο, ειδικά στο γήπεδό της αγωνίζεται με περίσσιο πάθος, με αποτέλεσμα να μετράει 3-2-1 στα πιο πρόσφατα έξι από αυτά και να έχει βρεθεί στο +1 από την προσεχή της αντίπαλο. Η Καμπούρ από την άλλη πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, στο 1-0-10 ο απολογισμός της στο δεύτερο μισό της χρονιάς, ενώ μακριά από το σπίτι της έχει συμπληρώσει έξι συνεχόμενες ήττες, δείχνοντας ανήμπορη να αντιδράσει. Δίνουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη στους γηπεδούχους, αν δεν είχε μεσολαβήσει η διακοπή θα σκεφτόμασταν σοβαρά να ποντάρουμε τον άσο, τώρα όμως θα προτιμήσουμε να απέχουμε, καθώς δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο η Καμπούρ να ανασυντάχθηκε στο μεσοδιάστημα, ενώ σε κάθε περίπτωση τα 2,00 για νίκη των γηπεδούχων δεν είναι και καμία τρομερή ευκαιρία.

----. ΠΑΞΙ – ΜΤΚ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ

Χωρίς να φανεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική, η Πάξι (8-3-2 εντός) ηττήθηκε με 2-0 από τη Χόνβεντ την προηγούμενη αγωνιστική και συνέχισε να απογοητεύει κατά το 2016, όπου έχει ρεκόρ 2-0-4. Αντίθετα, η ΜΤΚ (2-6-5 εκτός) τα πηγαίνει περίφημα μετά την αλλαγή του χρόνου, αφού παραμένει αήττητη (4-2-0), μετρώντας τέσσερις διαδοχικές νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή επί της Ντέμπρετσεν. Ελαφρώς αουτσάιντερ οι φιλοξενούμενοι, θα έχουν ξανά τη στήριξή μας.

----. ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ

Έχει χάσει κάπως τη φούρια της η Ντέμπρετσεν (7-3-4 εντός), η οποία ηττήθηκε από τη ΜΤΚ στο τελευταίο της ματς και έπεσε εκτός τετράδας, αγνοώντας τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές (0-1-2). Τα τυπικά απομένουν για τη στέψη της Φερεντσβάρος (10-1-2 εκτός), αφού οι 22 βαθμοί διαφοράς από τη δεύτερη θέση δεν καλύπτονται στις επτά εναπομείνασες αναμετρήσεις. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Ντολ δεν κατεβάζει ταχύτητα και μετράει τρεις διαδοχικές νίκες, με τελευταία το επιβλητικό 1-4 επί της Βάσας. Οι δύο ομάδες θα κονταροχτυπηθούν και στο κύπελλο σε 10 μέρες. Το κίνητρο είναι σαφώς με τους γηπεδούχους, αλλά δεν είναι και εύκολη υπόθεση να κοντράρει κανείς τη Φερεντσβάρος.

----. ΚΙΣΠΕΣΤ ΧΟΝΒΕΝΤ – ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ

Παρότι δε μπήκε ιδιαίτερα δυναμικά στο 2016, η Χόνβεντ (6-4-3 εντός) βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματά της. Έρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και απέχει έξι βαθμούς από την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Δεν είναι σε καλό φεγγάρι η Βιντεότον (3-1-9 εκτός), αφού δεν κερδίζει εδώ και τρία ματς (0-2-1), ωστόσο απέχει μόλις έναν πόντο από την τρίτη θέση και αναμφίβολα διαθέτει την ποιότητα για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Η φόρμα των δύο ομάδων είναι καταλυτικός παράγοντας στην επιλογή του +0,25 ασιατικού άσου.

----. ΠΟΥΣΚΑΣ ΑΚΑΝΤΕΜΙΑ – ΧΑΛΑΝΤΑΣ

Μετά τη μεγάλη νίκη στο εξ’ αναβολής με την Πάξι, η Ακαδημία Πούσκας (4-5-4 εντός) ηττήθηκε φυσιολογικά από τη Φερεντσβάρος και πήρε σπουδαίο βαθμό στο ματς με τη Βιντεότον, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πια στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Απογοητευτική η παρουσία της Χαλάντας (5-3-6 εκτός), μοιάζει να έχει ξεμείνει από διάθεση και κίνητρο, με αποτέλεσμα να αγνοεί τη νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (0-1-3). Όλα είναι με το μέρος των γηπεδούχων και ο -0,25 ασιατικός άσος έχει αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

----. ΜΠΕΚΕΣΑΜΠΕ ΕΛΟΡΕ – ΝΤΙΣΓΚΙΡΙ

Δεν παραδίνεται με τίποτα η Μπεκεσάμπε (3-2-8 εντός), κέρδισε την Ούιπεστ την προηγούμενη αγωνιστική και απέκτησε ξανά σημαντικές ελπίδες παραμονής, έχοντας ρεκόρ 2-3-2 στο 2016. Ξεμπερδεύει σιγά-σιγά με την ουρά η Ντιοσγκόρ (1-3-9 εκτός), αφού το 3-0 επί της Χαλάντας της έδωσε αέρα εννέα πόντων από την επικίνδυνη ζώνη. Η αξία βρίσκεται στον +0,25 ασιατικό άσο, με τους γηπεδούχους να τα δίνουν όλα σε κάθε τους παιχνίδι και τους φιλοξενούμενους να είναι σαφώς πιο άνετοι βαθμολογικά.

1018. ΡΟΣΤΟΦ – ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ

Για πολύ λίγο άντεξε στην κορυφή η Ροστόφ (7-4-0 εντός), καθώς «κόλλησε» στο 0-0 στην έδρα της Άμκαρ την προηγούμενη αγωνιστική. Επιβλητική εμφάνιση και άνετο πέρασμα από το σπίτι της Ανζί για τη Σπαρτάκ (6-1-3 εκτός), νίκη που ήταν η δεύτερη συνεχόμενη και το κλίμα φτιάχνει για τα καλά στο εσωτερικό της. Θεωρούμε πάντως πως η Ροστόφ θα επιστρέψει στα τρίποντα, ειδικά αν απουσιάσουν οι δύο κορυφαίοι επιθετικοί των Μοσχοβιτών, οι οποίοι δίνονται αμφίβολοι.

1318. ΤΣΙΚΟ – ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ

Από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος οι γηπεδούχοι, οι οποίοι προέρχονται από τη νίκη με 1-0 στο ντέρμπι με την Πατριότας, σε ένα ματς όμως που δεν άξιζαν τους τρεις βαθμούς. Το πάλεψε όσο μπορούσε η Κάλι στην έδρα της Νασιονάλ, έφυγε όμως με άδεια χέρια καθώς δέχτηκε γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, χάνοντας με 2-1. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί φόβητρο η Τσικό, διπλό.

----. ΑΛΙΑΝΣΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΝΤΕΦΕΝΣΟΡ ΛΑ ΜΠΟΚΑΝΑ

Για άλλο ένα ματς δε μπόρεσε να πάρει βαθμό εκτός έδρας η Αλιάνσα Ατλέτικο, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 από την Ουνιβερσιτάριο. Αγωνιζόμενη εντός έδρας τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά έχοντας σημειώσει τέσσερεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ομάδα έδρας και η Μποκάνα, η οποία προέρχεται από τη σπουδαία νίκη με 5-0 κόντρα στη Γκαρσιλάσο εντός. Δεν είναι αμελητέα ποσότητα οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι πραγματοποίησαν πολύ καλές μεταγραφές, το ασιατικό διπλό +1,25 αποτελεί επιλογή, με τις αποδόσεις πλέον να έχουν γκρεμιστεί.

----. ΚΛΟΥΖ – ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ

Παρά την ήττα από τη Βολουντάρι, η Κλουζ (6-5-3 εντός) απέχει 2 πόντους από την επικίνδυνη ζώνη, διαθέτοντας παράλληλα και ποιοτικότερο ρόστερ από τις περισσότερες ομάδες των πλέι-άουτ. Αήττητη στη διαδικασία η Κονκόρντια (2-4-8 εκτός), έχει ρεκόρ 2-2-0 και μετά την ισοπαλία με την Ιάσι βγήκε –έστω και οριακά- από την επικίνδυνη ζώνη. Δύο ομάδες με υλικό καλύτερο απ’ αυτό που δείχνουν οι θέσεις τους κοντράρονται. Δε γίνεται εύκολα πρόβλεψη για το ματς αυτό, πιθανή η αλληλεξουδετέρωση.

1024. ΜΑΡΙΤΙΜΟ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ

Τοπικό ντέρμπι της Μαδέιρα. Από τις πιο ασταθείς και απρόβλεπτες ομάδες της λίγκας η Μαρίτιμο, στα πιο πρόσφατα 10 παιχνίδια της μετράει μόλις δυο νίκες (2-2-6), ενώ παράλληλα ηττήθηκε στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια στο γήπεδό της (1-0-4). Αντιθέτως η Νασιονάλ πήρε τα πάνω της το Μάρτη, έρχεται από τέσσερις κολλητές νίκες που την απομάκρυναν οριστικά από την ουρά, μακριά από το σπίτι της πάντως δεν είναι και κανένα φόβητρο (2-4-7 εκτός). Αν δεν είχε μεσολαβήσει η διακοπή θα σκεφτόμασταν σοβαρά τις αποδόσεις αουτσάιντερ των φιλοξενούμενων, τώρα θα προτιμήσουμε να μην μπλέξουμε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

1025. ΑΛΚΜΑΑΡ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Εξαιρετική στο δεύτερο κομμάτι της χρονιάς η Άλκμααρ, μετράει 9-1-1 μετά τη χειμερινή διακοπή και έχει πια ως στόχο την κατάληψη της τρίτης θέσης που δίνει απευθείας το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Η Αϊντχόφεν πήγε με σκυμμένο κεφάλι στη διακοπή των εθνικών ομάδων, αρχικά αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ στη διαδικασία των πέναλτι με θύτη την Ατλέτικο και στη συνέχεια γνώρισε εντός έδρας ήττα με 0-2 από τον Άγιαξ στο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος, μένοντας έτσι στο -2 από τον «Αίαντα», με την υπόθεση τίτλος να δυσκολεύει πια κατά πολύ. Είχε ξεκινήσει πολύ δυνατά στο πρωτάθλημα εντός του 2016, μετρώντας εννέα σερί νίκες, προτού γκελάρει στο γήπεδό της με τη Χέρενφεν (1-1), για να ακολουθήσει η ήττα από τον Άγιαξ. Τεράστιας σημασίας το παιχνίδι για τις δυο ομάδες, ο χαμένος στην ουσία θα απομακρυνθεί κατά πολύ από τους στόχους του, δεν θα πάρουμε θέση αναφορικά με τον τελικό νικητή, αφού αμφότερες δείχνουν ικανές να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς (πέντε σερί εντός έδρας νίκες η Άλκμααρ, έξι συνεχόμενα διπλά η Αϊντχόφεν). Τα πολλά τέρματα δείχνουν λογική επιλογή, αλλά οι τιμές είναι αρκετά υποψιασμένες.

1036. ΡΕΝ – ΡΕΜΣ

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Ρεν, είναι αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, δίνοντας τρομερό ρυθμό στα παιχνίδια αυτά και φαίνεται πως δύσκολα θα αλλάξει τακτική ως το φινάλε της σεζόν, ειδικά όσο ευνοείται από το συγκεκριμένο στυλ. Η Ρεμς από την άλλη δεν είναι και η πιο επιθετική ομάδα της κατηγορίας, ωστόσο το γεγονός πως πρέπει να παίξει για τους βαθμούς, αλλά και το ότι σκοράρει με σχετική συνέπεια τελευταία, μας ωθεί στο αμφίσκορο, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1,95 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1034. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή τους οι δυο ομάδες, στο +5 από τη γραμμή η Γκινγκάμπ, στο +3 η Μονπελιέ. Ανάσες πήραν οι γηπεδούχοι με τις δυο κολλητές νίκες που πέτυχαν αμέσως πριν τη διακοπή (2-0 τη Σεντ Ετιέν εντός, 1-0 τη Ρεμς εκτός), ειδικά η δεύτερη από αυτές απέναντι σε έναν άμεσο αντίπαλο ίσως να αποδειχθεί καθοριστική. Διόρθωσε τα κακώς κείμενα στην άμυνα με τις επιστροφές βασικών μονάδων που της έλειψαν το προηγούμενο διάστημα και ψάχνει στην ουσία 4-5 βαθμούς ακόμα για να πιάσει το όριο των 42-43 βαθμών. Η Μονπελιέ αντιθέτως πήγε στη διακοπή με σερί 0-1-2, χωρίς μάλιστα να βρει δίχτυα σε κανένα από τα παιχνίδια αυτά, πάντως με τον Αντζ στον πάγκο έχει δείξει ικανή όταν αγωνίζεται μακριά από το σπίτι της, μετρώντας 2-2-1 στις εξόδους της. Μπέρδεμα μεγάλο το συγκεκριμένο σταύρωμα, αν δεν μεσολαβούσε η διακοπή θα πηγαίναμε με το μομέντουμ της Γκινγκάμπ, τώρα όμως το χαρτί αυτό δεν υπάρχει στο τραπέζι, βάσει της βαθμολογικής συγκομιδής/θέσης των δυο αντιπάλων δεν αποκλείουμε το γεγονός να συμβιβαστούν με την ισοπαλία του 3,20 στηνBet365, με τους άμεσους ανταγωνιστές τους να έχουν δύσκολες αποστολές την ίδια ώρα, δεν είναι καθόλου απίθανο ο ένας πόντος να τους απομακρύνει και άλλο από τη γραμμή.

1037. ΤΟΥΛΟΥΖ – ΚΑΕΝ

Το τελευταίο της χαρτί παίζει στα δυο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα της η Τουλούζ (τώρα με την Καέν και την ερχόμενη εβδομάδα με την Μπαστιά), αν δεν πάρει έξι βαθμούς ουσιαστικά αποχαιρετάει την κατηγορία. Στο 1-1-1 ο απολογισμός της με τον Ντυπρά στον πάγκο, η νίκη ήρθε στο μοναδικό από αυτά που έδωσε στην έδρα της, όταν και πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, διαλύοντας με 4-0 της Μπορντό. Αυτή μάλιστα ήταν η μοναδική νίκη της στις τελευταίες 11 αγωνιστικές (1-3-7), ενώ και μπροστά στο κοινό της έχει πανηγυρίσει μόλις τρεις φορές από τη αρχή της χρονιάς (3-7-5 εντός). Απόλυτα επιτυχημένη η σεζόν για την Καέν, εξασφάλισε από νωρίς την παραμονή της στην κατηγορία και μπορεί πια να παίξει τα ρέστα της ώστε να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο (-4 από την τριάδα, -3 από την τετράδα). Είναι ικανή στο ανοιχτό γήπεδό, έχοντας ήδη στο ενεργητικό της έξι διπλά σε 15 εξόδους (6-2-7 εκτός). Βάσει ανάγκης φαίνεται να έχουν βγει οι αποδόσεις για το ζευγάρι αυτό, το 2,00 στον άσο είναι φυσικά ανεπαρκές για μια ομάδα με μόλις 3/15 εντός έδρας νίκες, ούτε για την κόντρα πάντως είμαστε ζεστοί, αφού το ένστικτο της επιβίωσης και το πνεύμα του μαχητή που αναμένεται να μεταδώσει ο Ντυπρά στους ποδοσφαιριστές του είναι παράγοντες που δεν μπορούν να αποτυπωθούν σε καμία στατιστική, αλλά πρέπει να ληφθούν υπόψη. Προτιμότερη επιλογή δείχνει η αποχή από το συγκεκριμένο ματς, η όποια ενασχόληση καλό θα είναι να γίνει κατά την εξέλιξη του αγώνα, αναλόγως της εικόνας και της εξέλιξης του.

1035. ΤΡΟΥΑ – ΑΝΖΕ

Βυθισμένη στον πάτο του Σαμπιονά η Τρουά από την έναρξη της σεζόν, φυσιολογικά του χρόνου θα δώσει το παρών στη Λιγκ 2 και ήδη ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν. Είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη μπροστά στο κοινό της και φυσικά έχει το χειρότερο σύνολο της κατηγορίας. Η Ανζέ δεν είναι το ίδιο φουριόζα με τον πρώτο γύρο, ειδικά μακριά από το σπίτι της, όπου συγκέντρωσε μόλις ένα βαθμό στο δεύτερο μισό, αλλά διαθέτει σίγουρα ποιοτικότερο υλικό από την αντίπαλό της και έχει σαφώς μεγαλύτερο κίνητρο, με το -0,25 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,875 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1033. ΓΚΑΖΕΛΕΚ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Σε θέση υποβιβασμού πήγε στη διακοπή η Γκαζελέκ, πήρε ωστόσο τις ανάσες που τόσο είχε ανάγκη και μπαίνει στην τελική ευθεία της χρονιάς με σκοπό να κάνει την υπέρβαση και να παραμείνει στην κατηγορία. Μετράει μόλις ένα τρίποντο εντός του 2016 (1-6-5), ενώ και μπροστά στο κοινό της αγνοούσε τη νίκη σε πέντε (0-3-2), πριν επικρατήσει στο τελευταίο με 1-0 της Καέν. Απαραίτητες οι ανάσες της διακοπής και για τη Σεντ Ετιέν, οι παράλληλες υποχρεώσεις της σε κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ της στέρησαν πολύτιμες δυνάμεις από το πρωτάθλημα (1-3-2 στα πιο πρόσφατα έξι), δεν είναι πάντως απαγορευτική η διαφορά που τη χωρίζει από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια (-5 από την τριάδα, -4 από την τετράδα). Γρίφος το ματς στα μάτια μας, ποιοτικότεροι οι φιλοξενούμενοι, γι αυτό και η νίκη τους προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί, δεν ξεγράφουμε όμως έτσι εύκολα τους γηπεδούχους, που έχουν ισχυρότερο κίνητρο και έδειξαν σημάδια ζωής με τις τελευταίες εμφανίσεις τους.NoBet.

1027. ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ – ΜΑΛΙΝ

Η Σιντ Τρούιντεν (4-4-7 εντός) έκλεισε ντεφορμέ την κανονική περίοδο με πέντε ματς δίχως ήττα (0-1-4) και αρκετές κακές εμφανίσεις, αν είχε λίγες ακόμα αγωνιστικές ίσως θα είχε ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα. Η Μαλίν (3-3-9 εκτός) τελείωσε τη σεζόν με το εντυπωσιακό 4-0 επί της Σταντάρ Λιέγης. Θεωρεί καλή την παρουσία της μέχρι τώρα και απλά ψάχνει το βήμα παραπάνω. Σωστά μοιρασμένο το σετ, παιχνίδι μόνο για live, θα δίναμε ένα πόντο παραπάνω στη Μαλίν, αλλά μέχρι εκεί.

1026. ΚΟΡΤΡΑΪΚ – ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΠΕΡ.

Η Κορτράικ (8-5-2 εντός) έκλεισε εξαιρετικά τη σεζόν, με εξαίρεση την ήττα με 3-0 από την Άντερλεχτ στην τελευταία αγωνιστική, αφού πριν από αυτή την ήττα είχε τρεις νίκες με καλό ποδόσφαιρο και μηδέν παθητικό. Η αλλαγή του προπονητή την βοήθησε σε αυτό. Η Μουσκρόν (4-4-7 εκτός) έπαιζε μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου με το άγχος της σωτηρίας, τελικά δίκαια σώθηκε και είναι στα πλέι-οφ. Ο άσος στο 1,80 είναι οριακά αποδεκτός, θα περιμένουμε την έναρξη του αγώνα για να ποντάρουμε σε αυτόν.

1038. ΖΥΡΙΧΗ – ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ

Νίκη 3-0 επί της Βαντούζ συνοδευόμενη μάλιστα με πολύ καλή εμφάνιση για τη Ζυρίχη (2-6-4) η οποία παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης τετράδας. Δύο σερί ήττες για τη Σεν Γκάλεν (3-2-6), πιο πρόσφατη αυτή μέσα στο σπίτι της με 2-3 από τη Γιούνγκ Μπόις, εκτός τετράδας πλέον οι φιλοξενούμενοι. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται αρκετά αλλοπρόσαλλοι εντός ενώ οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν αντίδραση, πάσο.

647. ΙΚΙΚΕ – ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ

Αναμέτρηση με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι προέρχονται από τη σημαντική νίκη με 3-2 εκτός έδρας κόντρα στην Αντοφαγκάστα, αναζητούν απεγνωσμένα για τη μάχη της παραμονής, ενώ η Κονσεπσιόν, πραγματοποιώντας τρελή πορεία στις τελευταίες αγωνιστικές, ψάχνει τη νίκη που θα τη φέρει ακόμα πιο κοντά στη συμμετοχή της στη Λιγκίγια. Δύσκολο ματς για να διαλέξουμε πλευρά, πάσο.

1039. ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ – ΖΙΧΛΑΒΑ

Με 6/6 νίκες, οι 5 εκ των οποίων συνδυάστηκαν με ανέπαφη εστία, πορεύεται στο 2016 η Βικτόρια Πλζεν (10-1-0 εντός), η οποία φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, απέχοντας –έστω και με ματς περισσότερο- έξι βαθμούς από τη δεύτερη Σπάρτα Πράγας. Παρά την ήττα από την Πρίμπραμ, η Ζιχλάβα (3-0-8 εκτός) εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι στη μάχη της παραμονής, διατηρώντας το +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Ακόμα μία νίκη με μηδέν παθητικό περιμένουμε για τους γηπεδούχους.

1047. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μετά από χρόνια το «elclasico» δεν έχει τόσο μεγάλη βαθμολογική σημασία αφού ο τίτλος μοιάζει να έχει κριθεί. Η Μπαρτσελόνα έχει μία απόσταση ασφαλείας (+9) από την 2η Ατλέτικο και +10 βαθμούς από τη Ρεάλ 8 αγωνιστικές πριν το φινάλε. Η Μπαρτσελόνα λογικό είναι να έχει χάσει το ρυθμό και την δαιμονιώδη φόρμα της λόγω της διακοπής. Από τη στιγμή που προσφέρεται σε τόσο χαμηλές αποδόσεις και το ματς δεν παύει να είναι ντέρμπι θα κυνηγήσουμε την αξία που «κρύβεται» πίσω από το ασιατικό διπλό +1 στο 1,95 της Bet365. Μπορεί να μην μας εμπνέει η Ρεάλ του Ζιντάν κυρίως λόγω των αμυντικών της αδυναμιών αλλά θα το επιχειρήσουμε αφού υποτιμάται πολύ από τις εταιρίες. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1043. ΛΟΚΕΡΕΝ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Η Λόκερεν (3-5-7 εντός) τελείωσε μέτρια την κανονική διάρκεια της σεζόν, συνολικά η παρουσία της στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος ήταν βελτιωμένη, καθώς στην αρχή δεν είχε ξεκινήσει καλά. Η Σαρλερουά (5-2-8 εκτός) με καλό τελείωμα στη σεζόν κατάφερε να παλεύει για τα πλέι-οφ του πρώτου μισού του βαθμολογικού πίνακα, όμως λίγο πριν το τέλος δεν τα κατάφερε. Επιθετική ομάδα, κάτι που γίνεται εύκολα αντιληπτό και από την αγωνιστική της εικόνα και από τα αποτελέσματα της. Ακριβώς στη μέση έπρεπε να είναι μοιρασμένο το σετ, διαφωνούμε ελαφρώς με τους μπουκ.

1046. ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ – ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ

Προτελευταία αγωνιστική στην Εξτράκλασα.Παρότι δε σκίζει με τις εμφανίσεις της, η Λέγκια (8-4-2 εντός) έχει βρει ρυθμό και με ρεκόρ 6-0-1 στο 2016 οδεύει ολοταχώς προς την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος. Τρεις αγωνιστικές αήττητη (1-2-0) η Λέχια (2-4-8 εκτός), βρίσκεται στο -1 από την όγδοη θέση, που αποτελεί και το μεγάλο της στόχο. Το θέλουν πολύ το παιχνίδι οι δύο ομάδες, αλλά η φόρα των γηπεδούχων δεν αφήνει περιθώρια να κοιτάξουμε την κόντρα. Μόνο άσος υπάρχει εδώ.

1042. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ – ΤΙΓΚΡΕ

Άφησε για τα καλά πίσω της το μέτριο ξεκίνημα (0-2-2) η Ράσινγκ (2-1-0 εντός), κάνοντας το 4/4 στη συνέχεια, παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, σκοράροντας 15 τέρματα στο διάστημα αυτό. Στο πρώτο της ματς μετά την απομάκρυνση του Καμορανέζι, η Τίγκρε (0-2-2 εκτός) τα έκανε μούσκεμα, αφού το υπέρ της 3-0 με τη Νιούελς έγινε 3-3 στο παιχνίδι που παρακολούθησε από την κερκίδα ο νέος τεχνικός της ομάδας, Πέδρο Τρόγλιο. Χαμηλά κινείται ο άσος, αλλά με τη φόρα που πήραν οι γηπεδούχοι, δε μπορούμε να κοιτάξουμε κάτι διαφορετικό.

1052. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΕΜΠΟΛΙ

Το σερί ανέπαφης εστίας του Μπουφόν έσπασε στο ντέρμπι του Τορίνο, ωστόσο η Γιούβε συνέχισε τις υψηλές πτήσεις και με όπλο την άριστη ανασταλτική της λειτουργία, παραμένει αήττητη εδώ και 20 αγωνιστικές, απολαμβάνοντας τη μοναξιά της κορυφής. Στον αντίποδα, η Έμπολι πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αφού είναι χωρίς νίκη στα έντεκα τελευταία ματς πρωταθλήματος, έχοντας ντεφορμέ τα επιθετικά της ατού Σαπονάρα και Μακαρόνε. Θεωρούμε πως θα συνεχίσει με νίκες η «Μεγάλη Κυρία», επιστρέφοντας και στα μηδέν παθητικό, με το συνδυασμό άσου καιNGνα αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,87 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1048. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΕΞΕΛΣΙΟΡ

Τοπική μονομαχία είναι θεωρητικά το ματς, πολύ καλές στην πράξη οι σχέσεις των δυο συλλόγων. Με καλή δυναμική πήγε στη διακοπή η Φέγενορντ (πέντε σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο), οι στόχοι της εν όψει της τελικής ευθείας της χρονιάς είναι η κατάληψη της τρίτης θέσης της βαθμολογίας και η κατάκτηση του κυπέλλου (στα τέλη του μήνα ο τελικός με αντίπαλο την Ουτρέχτη). Σε θέση μπαράζ υποβιβασμού βρήκε η διακοπή την Εξέλσιορ, μετριότατη η παρουσία της στο δεύτερο γύρο (2-2-7), μακριά από το σπίτι της μάλιστα μετράει 0-2-5 στις πιο πρόσφατες επτά εξόδους της. Περιμένουμε από τη Φέγενορντ να ξεπεράσει εύκολα ή δύσκολα το εμπόδιο της Εξέλσιορ, χωρίς αξία πάντως οι τιμές στον άσο.

1049. ΒΙΛΕΜ – ΤΒΕΝΤΕ

Σε δύσκολη θέση η Βίλεμ, βρίσκεται μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη και έρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες, ενώ αγνοεί τη νίκη και στα πέντε τελευταία παιχνίδια που έδωσε μπροστά στο κοινό της (0-3-2, στα πιο πρόσφατα τέσσερα μάλιστα δεν σκόραρε καν). Σε δαιμονιώδη φόρμα βρέθηκε η Τβέντε πριν από τη διακοπή, μέτρησε 7-1-3 στο μεσοδιάστημα των δυο διακοπών και απομακρύνθηκε οριστικά από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, μακριά από το σπίτι της μπορεί συνολικά να μην τρομάζει (2-3-9 εκτός), αλλά έφυγε νικήτρια στις δυο από τις πιο πρόσφατες τρεις εξόδους της (2-0-1). Τα εξωαγωνιστικά προβλήματα πάντως δεν λένε να τελειώσουν, κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών ενώ υπάρχει θέμα και με την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Θεωρούμε ότι η νίκη των φιλοξενούμενων δεν θα έπρεπε να προσφέρεται σε αποδόσεις -έστω και οριακού- αουτσάιντερ, η Βίλεμ έχει πολλά θέματα να επιλύσει, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, με τα υπάρχοντα δεδομένα η αξία βρίσκεται στα δεξιά του σετ.

----. ΒΑΣΑΣ – ΟΥΙΠΕΣΤ

Όλα στραβά κι ανάποδα για τη Βάσας (4-1-8 εντός) στο 2016, όπου έχει μόλις μία νίκη (1-2-4) και φυσιολογικά παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης, βλέποντας την Ακαδημία Πούσκας και τη Μπεκεσάμπε να ανεβάζουν στροφές στο φινάλε της σεζόν. Καθόλου καλά δεν πατάει η Ούιπεστ (5-3-5 εκτός), καθώς έχει γευτεί μόλις μία φορά τη χαρά της νίκης στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (1-3-2). Η διαφορά ποιότητας είναι δεδομένη και το διπλό έχει τον πρώτο λόγο.

1051. ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ – ΚΟΡΚ ΣΙΤΙ

Η απειρία στοιχίζει για την ώρα στη Σλίγκο (0-2-3), κάτι που αποτυπώθηκε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο στο παιχνίδι κόντρα στη Μπρέι, όπου διασύρθηκε με 4-0, πληρώνοντας την αφέλεια της στα μετόπισθεν. Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις την προηγούμενη εβδομάδα η Κορκ (3-0-1) και μετά το μεγάλο διπλό στην έδρα της πρωταθλήτριας Ντάνταλκ καλείται να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Πείθουν περισσότερο οι φιλοξενούμενοι, αλλά οι αποδόσεις δεν αντικατοπτρίζουν τη δυσκολία της αναμέτρησης.

1325. ΡΙΟΝΕΓΚΡΟ ΑΓΚΟΥΙΛΑΣ – ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ

Τέταρτο συνεχόμενο ματς εντός για τη Ριονέγρο (δύο ισοπαλίες και μία νίκη σα τρία προηγούμενα). Από τις πιο αξιόπιστες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχουν ως ελάχιστο στόχο την είσοδο στα πλέι-οφ. Αρκετά καλά τα πηγαίνει η Κορτουλουά φέτος, αξιοποιώντας τη δυνατή της έδρα βρίσκεται στην ενδέκατη θέση και σε τροχιά πλέι-οφ. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 3-2 κόντρα στη Ντεπορτίβο Κάλι. Μία κλάση ανώτερη η Ριονέγρο, αναμένεται να πάρει τους τρεις βαθμούς.

----. ΣΠΟΡΤ ΜΠΟΪΣ – ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ ΣΟΥΚΡΕ

Επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά από περίπου ένα μήνα διακοπή. Δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη παραμένει η Σπορτ Μπόιζ, αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα τραυματισμών, προερχόμενη από την ήττα εκτός έδρας με 2-0 κόντρα στη Μπλούμινγκ. Σε κακή κατάσταση τη φετινή χρονιά η Σούκρε, αδυνατεί να πάρει εύκολες νίκες. Από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Μπολίβαρ προέρχονται οι φιλοξενούμενοι. Δύσκολο έργο αναμένεται να έχει η Σούκρε στην ιδιαίτερη έδρα των Μπόιζ, ο άσος αποτελεί επιλογή.

1053. ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ

Κακό το μομέντουμ της Γκιμαράες πριν τη διακοπή, συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες ήττες και επτά ματς χωρίς τρίποντο (0-4-3), θα χρειαστεί μεγάλο ντεμαράζ θετικών αποτελεσμάτων για να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Μποαβίστα βρίσκεται οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης (+1), μετράει 1-1-4 στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια της, παρόλα αυτά έφυγε νικήτρια στις τρεις από τις τελευταίες τέσσερις εξόδους της (3-0-1), ενώ και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της με την Μπενφίκα ήταν εξαιρετική και σε καμία περίπτωση δεν άξιζε την ήττα με 0-1. Περίεργο σταύρωμα, η ποιοτικότερη Γκιμαράες δεν ήταν καλά πριν τη διακοπή και δεν είναι αξιόπιστη φέτος στην έδρα της (4-5-5 εντός), από την άλλη δεν πάει εύκολα το χέρι σε κάποιο ποντάρισμα υπέρ των φιλοξενούμενων που αναμένεται να παραταχθούν με σκοπό να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν, προτιμότερη επιλογή δείχνει να είναι η αποχή.

----. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ – ΝΤΕΠ. ΜΟΥΝΙΣΙΠΑΛ

Άσος χωρίς στοιχηματική αξία.

1089. ΘΕΛΤΑ – ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

Τοπικό ντέρμπι της Γαλικίας είναι η αναμέτρηση της Θέλτα που παλεύει για την έξοδο της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και της Λα Κορούνια που απλά δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες και να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα την παραμονή της. Πριν τη διακοπή η Θέλτα βρίσκονταν σε σαφώς καλύτερη κατάσταση με 4/6 νίκες στα τελευταία παιχνίδια της (4-1-1) σκαρφαλώνοντας έτσι στην 5η θέση. Η Λα Κορούνια πήρε την πρώτη νίκη της μέσα στο 2015 αφού αγνοούσε αυτή τη χαρά στις 13 προηγούμενες αγωνιστικές. Τη Θέλτα την προτιμάμε σε αποδόσεις αουτσάιντερ και όχι φαβορί όπως τώρα. Με τον τρόπο που παίζει η Λα Κορούνια και από τη στιγμή που χάνει δύσκολα (7-15-8) θεωρούμε πως καλύτερη περίπτωση είναι το ασιατικό διπλό +0,75 στο 1,95 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1090. ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ – ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ

Ανεξήγητη η άνοδος των αποδόσεων για την Κόλο Κόλο, καθώς ο στόχος της κατάκτησης του τίτλου δεν έχει κριθεί, ενώ το επόμενο ματς για το Λιμπερταδόρες είναι σε πέντε μέρες, κάτι που σημαίνει ότι θα παραταχθεί πλήρης. Για δύο σερί ματς αγνοούν τη νίκη οι γηπεδούχοι, προερχόμενοι από τη λευκή ισοπαλία κόντρα στην Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε. Σε κακή αγωνιστική κατάσταση πριν τη διακοπή η Ουατσιπάτο, η οποία μετράει τέσσερα ματς χωρίς νίκη, προερχόμενη από την ήττα εντός έδρας με 1-0 κόντρα στην Ο’ Χίγκινς. Ο ασιατικός άσος -0,75 αποτελεί επιλογή.

1091. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ

Ακόμα μία εμφάνιση που δε συνάδει με το όνομά της πραγματοποίησε η Μπόκα (2-0-1 εντός) την προηγούμενη αγωνιστική, χάνοντας με κάτω τα χέρια από τη Λανούς (2-0) και συνεχίζει να κινείται στη μετριότητα. Το βαρύ 3-6 από τη Ράσινγκ σήμανε και το τέλος της συνεργασίας της Ατλέτικο Ραφαέλα (1-1-2 εκτός) με το Μπουρουτσάγκα και αναμένεται το ντεμπούτο του νέου τεχνικού, Λιόπ, ο οποίος καλείται να επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών την ομάδα μετά το πρόσφατο 0-1-6. Τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας έχουν οι φιλοξενούμενοι, μοιάζει με την ιδανική ευκαιρία για τη Μπόκα να ξεσπάσει.

1102. ΣΙΚΑΓΟ – ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ.

Χωρίς νίκη παρέμεινε στο νέο πρωτάθλημα το Σικάγο (0-1-2) το οποίο προέρχεται από εντός έδρας λευκή ισοπαλία με την Κολόμπους. Δεύτερη σερί νίκη για τη Φιλαδέλφεια (2-1-0) η οποία επικράτησε 3-0 εντός έδρας της Νιού Ίνγκλαντ εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από το 30κιόλας λεπτό,over2,5 τα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Δεν μας πείθουν οι γηπεδούχοι, όπως και οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι δύσκολα θα συνεχίσουν σε αυτούς τους ρυθμούς, πάμε παρακάτω.

1320. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ – ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ

Αξιοποιεί στο έπακρο την έδρα της η Πάστο, βρισκόμενη έτσι σε τροχιά πλέι-οφ. Προέρχεται από τη δύσκολη εντός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στην Όνσε Κάλντας. Από την ισοπαλία 1-1 στο ντέρμπι με τη Νασιονάλ προέρχεται η Μεντεγίν, σε ένα ματς που ο αντίπαλός της ήταν καλύτερος και θα πρέπει να αισθάνεται ευχαριστημένη από το βαθμό της ισοπαλίας. Η Προϊστορία στην έδρα της Πάστο είναι με το μέρος των γηπεδούχων, τελευταία νίκη της Μεντεγίν την περσινή χρονιά και έκτοτε έχει 0-3-4. Κρατάμε τον άσοDNB.

1322. ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ

Άσος χωρίς στοιχηματική αξία.

----. ΧΕΝΕΡΑΛ ΚΑΜΠΑΓΙΕΡΟ – ΝΤΕΠ. ΚΑΠΙΑΤΑ

Ντεφορμέ αμφότερες. Από τη ντροπιαστική ήττα με 7-1 κόντρα στην Ολίμπια προέρχονται οι γηπεδούχοι, ένα ματς που σίγουρα θα θέλουν να το βγάλουν γρήγορα από τη μνήμη τους. Σε παρόμοια κατάσταση και η Καπιατά, η οποία αγνοεί τη νίκη για εφτά αγωνιστικές, προερχόμενη από την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στη Λουκένιο. Ανοιχτό ματς αναμένουμε, καθώς και οι δύο θα ψάξουν τη νίκη, τοoverείναι επιλογή.

----. ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ

Μία από τα ίδια για τους γηπεδούχους, άλλη μία ήττα, αυτή τη φορά κόντρα στη Χενεράλ Ντίαζ με 3-2 εκτός έδρας. Τα πράγματα φαίνεται πως δεν είναι αναστρέψιμα για τη Γκουαρανί, η οποία θα πρέπει να σκέφτεται το Κλαουσούρα. Τρεις αγωνιστικές χωρίς ήττα συμπλήρωσε η Νασιονάλ, προερχόμενη από την εκτός έδρας νίκη με 3-1 κόντρα στη Χενεράλ Καμπαγιέρο. Αμφότερες δέχονται γκολ σχεδόν σε κάθε παιχνίδι, ενώ παράλληλα έχουν επιθετικές αρετές. Τοoverείναι μονόδρομος.

1105. ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ – ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ

Περίοδο ντεφορμαρίσματος διανύει η Παλεστίνο, αγνοώντας τη νίκη για πέντε αγωνιστικές, βλέποντας τους διώκτες της να την πλησιάζουν. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-0 κόντρα στην Κατόλικα. Μάχη για την παραμονή δίνει η Καλέρα, προερχόμενη από τη σημαντική εκτός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στην Κομπρεσάλ. Καλύτερη ομάδα η Παλεστίνο, η διακοπή ίσως τη βοήθησε να βρει ξανά τα πατήματά της, το διπλό έχει τον πρώτο λόγο στο ματς.

1107. ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ – ΠΑΤΣΟΥΚΑ

Μεγάλο ντέρμπι κόντρα σε δύο ομάδες οι οποίες δείχνουν ικανές να διεκδικήσουν τον τίτλο. Νίκη μετά από δύο σερί ισοπαλίες για την Κρουζ Αζούλ, 2-0 εκτός έδρας την Άτλας. Από μεγάλη νίκη προέρχεται και η Πατσούκα, η οποία διέλυσε εντός έδρας με 6-0 τη Βερακρούζ. Αν έπρεπε να διαλέξουμε πλευρά θα πηγαίναμε με τον άσο, ενώ ακολουθώντας την αγωνιστική συμπεριφορά και των δύο ομάδων θα κρατήσουμε τα πολλά γκολ.

1104. ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ – ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της για ακόμα μία φορά η Πατρονάτο (2-2-0 εντός), αλλά στο τέλος λύγισε, χάνοντας με 2-1 από την Ιντεπεντιέντε την προηγούμενη αγωνιστική. Μετριότατη η παρουσία της Ρίβερ (0-1-2 εκτός) στο πρωτάθλημα, έχει μόλις μία νίκη στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (1-3-3), ενώ σα να μην της έφταναν όλα αυτά, έχει να αντιμετωπίσει και μία ίωση, η οποία ταλαιπωρεί εννέα ποδοσφαιριστές της. Δυνατή στο σπίτι της η Πατρονάτο, λίγα πράγματα από τους «Μιγιονάριος», αλλά θα πρέπει να περιμένουμε τα νέα σχετικά με την παρουσία ή όχι των άρρωστων παικτών της πριν στηρίξουμε τους γηπεδούχους.

1103. ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ – ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Στο τελευταίο ματς του Κλαούντιο Βίβας στο τιμόνι της, η Μπάνφιλντ (1-1-2 εντός) έφτασε μία ανάσα από μία μεγάλη νίκη, όμως ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από τη Ρίβερ. Ο Χούλιο Σέσαρ Φαλσιόνι θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο της στον αγώνα με την Κολόν (1-0-2 εκτός). Οι φιλοξενούμενοι ήταν σαρωτικοί στο ξεκίνημα της σεζόν, όπου είχαν ρεκόρ 3-0-0, ωστόσο έκτοτε πανηγύρισαν μόλις μία νίκη (1-0-4), με την εστία της να παραβιάζεται σε όλα αυτά τα ματς, με τελευταίο το βαρύ 0-3 στο ντέρμπι του Σάντα Φε από την Ουνιόν. Μόνοover2,5 έχει η Κολόν (8/8), 6/8 αμφίσκορα μετράει η Μπάνφιλντ. Αν δεν είχαν την αλλαγή προπονητή οι γηπεδούχοι, θα κυνηγούσαμε κάποιο ποντάρισμα στα γκολ, τώρα θα προτιμήσουμε την αποχή για να πάρουμε δείγματα επί Φαλσιόνι.

----. ΜΠΟΛΙΒΑΡ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΠΟΤΟΣΙ

Ο άσος θα κάνει την εμφάνισή του, όμως οι τιμές δεν είναι του γούστου μας.

1109. ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ – ΤΟΡΟΝΤΟ

Τυχερή ισοπαλία 1-1 στην Ουάσινγκτον για το Κολοράντο (1-1-1) το οποίο παρέμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι αήττητο. Από την πρώτη της ήττα προέρχεται η ομάδα του Τορόντο (2-0-1) η οποία έχασε 1-0 στο Κάνσας από την ομώνυμη ομάδα. Τέταρτο σερί εκτός έδρας παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι λογικά θα βγάλουν κούραση, το θέμα είναι να μπορέσουν να το εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι, καλύτερα να έχουμε εικόνα πρώτα.

1110. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ – ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ

Το απόλυτο με 3/3 νίκες έχει πετύχει το Κάνσας το οποία ανέκαθεν στην έδρα του παρουσιάζεται ιδιαίτερα ισχυρό. Αήττητη και η Σολτ Λέικ (1-2-0) στο νέο πρωτάθλημα, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της απέσπασε το βαθμό στο Πόρτλαντ με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2. Αξίζει να σημειωθεί πως σε όλα τα φετινά παιχνίδια των φιλοξενούμενων επιβεβαιώθηκε ο συνδυασμός τουover2,5 με τοgoal-goal. Δυνατοί εντός οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, καλές τύχες φαίνεται πως έχουν και τα γκολ.

1113. ΤΙΓΚΡΕΣ – ΑΤΛΑΣ

Η παράλληλη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει ως αποτέλεσμα να χάνει αρκετούς βαθμούς στο πρωτάθλημα η Τίγκρες, βρισκόμενη στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα, προερχόμενη από τη λευκή εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Πουέμπλα. Ήδη σκέφτεται την επόμενη χρονιά η Άτλας, με την ομάδα να παραπαίει έχοντας συμπληρώσει τέσσερεις συνεχόμενες ήττες. Ο άσος εύκολα ή δύσκολα θα κάνει την εμφάνισή του.

----. ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ – ΑΓΙΑKΟΥΤΣΟ

Η απογοήτευση του πρωταθλήματος είναι μέχρι στιγμής η Βαγιέχο, βρισκόμενη στον τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας μόλις τρεις βαθμούς. Η διακοπή σίγουρα λειτούργησε σε όφελος των γηπεδούχων, οι οποίοι είχαν αρκετό χρόνο για να δουλέψουν πάνω στα λάθη τους. Μάχη για την παραμονή θα δώσει η Αγιακούτσο, έχοντας ως βασικό όπλο την έδρας της. Προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στην Κομέρσιο. Έφτασε η ώρα για την πρώτη νίκη της Βαγιέχο, άσος.

1114. ΝΤΑΛΑΣ – ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ

Δεύτερη σερί νίκη για το Ντάλας (3-1-0) το οποίο επικράτησε 3-0 εκτός έδρας της Ουάσινγκτον, αρκετά σημαντική νίκη αν αναλογισθεί κανείς πως παρατάχθηκε με 7 αναπληρωματικούς. Χωρίς νίκη παρέμεινε στο νέο πρωτάθλημα η Κολόμπους (0-1-2) η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι κατέκτησε τον πρώτο της βαθμό αποσπώντας λευκή ισοπαλία από το Σικάγο. Σε καλύτερο φεγγάρι οι γηπεδούχοι, άσος.

1117. ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΓΟΥΑΪΤΚΑΠΣ – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Δεύτερη σερί νίκη για το Βανκούβερ το οποίο μετά και το 2-1 επί του Σιάτλ επικράτησε 1-0 του Χιούστον, όλα τα γκολ των γηπεδούχων από πέναλτι του Μοράλες! Άμεση η επιστροφή στις νίκες για τον Λος Άντζελες (2-0-1) το οποίο επικράτησε 3-1 εντός έδρας του Σαν Χοσέ εκμεταλλευόμενο το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε λίγο πριν την ανάπαυλα. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, οι φιλοξενούμενοι-ειδικά-είναι ικανοί για όλα.

1116. ΣΙΑΤΛ – ΜΟΤΡΕΑΛ ΙΜΠΑΚΤ

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει το Σιάτλ στις πρώτες τρεις αγωνιστικές στης οποίες δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε βαθμό, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του έχασε εντός έδρας 1-2 και από το Βανκούβερ, over 2,5 και goal-goal τα δύο τελευταία του. Από την πρώτη του ήττα προέρχεται το Μόντρεαλ (2-0-1) το οποίο ύστερα από δύο σερί νίκες έχασε δίκαια 2-0 στο Ντάλας, στα 2 από τα 3 φετινά του ματς επιβεβαιώθηκε το οver 2,5. Δεν πείθουν οι γηπεδούχοι και δεν βρίσκουμε τον λόγο να προσφέρονται σε τόσο χαμηλές αποδόσεις, προτιμότερο να πάμε με τα γκολ η ακόμα και με το Χ2.

1118. ΛΕΟΝ – ΜΟΝΤΕΡΕΪ

Μεγάλο ματς στο «Νόου Καμπ» του Λεόν, με την ομώνυμη ομάδα να φιλοξενεί την πρωτοπόρο Μοντερέι. Οι γηπεδούχοι δίνουν γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια τους, μετρώντας 7/11over2,5 καιGG, ενώ οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους παρασέρνονται και ακολουθούν το τέμπο που επιβάλει ο αντίπαλος, έχοντας 5/5over2,5. Το συνδυασμόGGκαιover2,5 επέλεξε ο Betol σε απόδοση 1,80 στηνBet365, με τοover3 πήγαν οι YoungGuns στο 1,925 της ίδιας εταιρίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1119. ΜΟΝΑΡΚΑΣ – ΠΟΥΕΜΠΛΑ

Σπουδαία νίκη με 2-0 κόντρα στην Τσιάπας για την Μονάρκας την προηγούμενη αγωνιστική, κάνοντας έτσι σημαντικό βήμα για την παραμονή. Μάχη για την είσοδο στην πρώτη οχτάδα που δίνει το εισιτήριο για τα πλέι-οφ δίνει η Πουέμπλα, έχοντας συμπληρώσει τέσσερεις συνεχόμενες ισοπαλίες, με τελευταία αυτή κόντρα στην Τίγκρες. Κάκιστη η προϊστορία για τους φιλοξενούμενους στην έδρα της Μονάρκας, έχοντας ρεκόρ 1-2-3 στα έξι τελευταία. Προβάδισμα στον ασιατικό άσο -0,25.

1120. ΣΑΝ ΧOΣΕ – OΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Παρά την καλή εμφάνιση στο Λος Άντζελες το Σαν Χοσέ (2-1-0) γνώρισε την πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα χάνοντας 3-1 από την ομώνυμη ομάδα, over 2,5 και goal-goal τα 2 πιο πρόσφατα παιχνίδια του ανεξαρτήτως έδρας. Χωρίς νίκη παρέμεινε στο νέο πρωτάθλημα η Ουάσινγκτον (0-2-2) η οποία την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα 0-3 από το Ντάλας. Δεν πείθουν οι φιλοξενούμενοι αλλά και ο άσος δεν είναι για 1,60, πάμε παρακάτω.

1124. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ – ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ

Τρεις σερί νίκες συμπλήρωσε η Αμέρικα (τελευταία αυτή με 2-1 κόντρα στη Λεόν εντός έδρας), δείχνοντας ότι είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Κλαουσούρα. Ντεφορμέ εμφανίζεται τις τελευταίες αγωνιστικές η Τσιάπας, η οποία βλέπει ότι το όνειρο για συμμετοχή στα πλέι-οφ απομακρύνεται. Δύσκολα θα καταφέρουν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι, το διπλό έχει τον πρώτο λόγο, ενώ τα πολλά γκολ αποτελούν επιλογή.

Ακτινογραφία Μπάσκετ Σαββάτου

Διαβάστε αναλύσεις και προγνωστικά για όλα τα ματς του μπασκετικού κουπονιού του Σαββάτου από Ελλάδα, Ισπανία και Γερμανία.

3016. ΛΑΥΡΙΟ – ΤΡΙΚΑΛΑ

Εξαιρετική εμφάνιση για ακόμα μία φορά πραγματοποίησε το Λαύριο (ρεκόρ 9-15) επικρατώντας εντός έδρας του Απόλλωνα Πατρών με σχετική άνεση (80-64). Έτσι, πέτυχε την τρίτη διαδοχική του νίκη και την τέταρτη στα πέντε τελευταία, ξεφεύγοντας για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη ενώ πλέον μπορεί να κάνει ακόμα και όνειρα για πλέι-οφ. Συνέχεια στο αγωνιστικό τους ντεφορμάρισμα έδωσαν τα Τρίκαλα (ρεκόρ 7-17) γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ (79-88) σε ένα ματς όπου από την αρχή μέχρι το τέλος έβλεπαν την πλάτη του «δικεφάλου του Βορρά». Έτσι, ναι μεν παρέμειναν κοντά στην ουρά με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, όμως φαίνεται πως κρατούν την τύχη στα χέρια τους καθώς υπερτερούν σε όλες τις διπλές ισοβαθμίες πλην της Καβάλας και σε τριπλή ισοβαθμία με τους ανταγωνιστές τους. Αμφίρροπη αναμέτρηση, οι γηπεδούχοι θα κυνηγήσουν τις όποιες ελπίδες για συμμετοχή στα πλέι-οφ την ώρα που τα Τρίκαλα θέλουν τη νίκη για να ηρεμήσουν μια ώρα αρχύτερα. Σκέψεις γιαoverόμως τοlineστους 155,5 πόντους είναι τραβηγμένο, δίνουμε προβάδισμα στον άσσο αν και το -4,5 χάντικαπ κρύβει κινδύνους.

3017. ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΚΑΒΑΛΑ

Τεράστια νίκη πήρε ο Αρκαδικός (ρεκόρ 7-17) στην έδρα του επίσης μαχόμενου για παραμονή στην κατηγορία, Κόροιβου (60-61), παραμένοντας και με το παραπάνω στο παιχνίδι της αποφυγής του υποβιβασμού. Οι «Αρκάδες» έδειξαν τρομερή ψυχραιμία και παρά την πίεση των γηπεδούχων τελικά κατάφεραν να φύγουν με το «χρυσό» διπλό. Έτσι, αν το πρωτάθλημα τελείωνε σήμερα και πιο συγκεκριμένα με τριπλή ισοβαθμία Αρκαδικού, Τρικάλων και Κόροιβου, η ομάδα της Αμαλιάδας θα έπεφτε στην Α2 κατηγορία. Δεν μπόρεσε να κάνει την έκπληξη στην Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό (98-79) η Καβάλα (ρεκόρ 5-19) όμως το πάθος και ο ζήλος που έδειξε ακόμα και κόντρα στον Παναθηναϊκό (76-82) μαρτυρούν πως δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει αμαχητί. Η ομάδα του Στηβ Γιατζόγλου διατηρεί ακόμα μαθηματικές ελπίδες σωτηρίας, καθώς με δύο νίκες στα εναπομείναντα ματς όλα είναι ανοιχτά. Σίγουρα οι γηπεδούχοι θα έχουν το ψυχολογικό αβαντάζ προερχόμενοι από τεράστιο διπλό αλλά τις δύο ομάδες δε χωρίζουν σημαντικές διαφορές με τους «αργοναύτες» να αδικούνται από τη βαθμολογία. Σε τέτοια παιχνίδια ζωής και θανάτου η έδρα παίζει σημαίνοντα ρόλο, όμως σε έναν «τελικό» το +7,5 χάντικαπ των φιλοξενούμενων η αλήθεια είναι πως προκαλεί, όπως επίσης προκαλεί το 4,00 του διπλού. Συνοψίζοντας δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην Καβάλα θεωρώντας πως ακόμα κι αν χάσει είναι σε θέση να υπερασπιστεί το υπέρ της χάντικαπ των 7,5 πόντων (1,90 /Bet365).

3018. ΠΑΟΚ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Χαρακτήρα έδειξε ο ΠΑΟΚ (ρεκόρ 11-13) ξεπερνώντας χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα το εμπόδιο των Τρικάλων (79-88) για να πετύχει την τρίτη του νίκη στα τέσσερα τελευταία, δείχνοντας έτσι πως άφησε πίσω του την εντός έδρας ήττα-σοκ από το Λαύριο (69-75) και παράλληλα πως θα τα δώσει όλα για να κατακτήσει την 5θέση της κανονικής διάρκειας. Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου κρατάει –εντός λογικών πλαισίων πάντα- την τύχη στα χέρια της, καθώς με δύο νίκες στα εναπομείναντα ματς (Κόροιβος εντός, Καβάλα εκτός) και μία ήττα της Κηφισιάς από Κολοσσό (εκτός) ή Παναθηναϊκό (εντός), τότε κατακτά την 5θέση. Το κίνητρο είναι μεγάλο μιας και πέραν του ότι αποφεύγει να διασταυρωθεί στην πρώτη φάση των πλέι-οφ με Άρη ή Παναθηναϊκό, εφόσον τερματίσει 5στην κανονική διάρκεια τότε μπαίνει στα προκριματικά για τοChampionsLeague. Από την άλλη ο Κόροιβος (ρεκόρ 7-17) θέλει οπωσδήποτε νίκη καθώς δεν ευνοείται από τριπλή ισοβαθμία με Αρκαδικό και Τρίκαλα ούτε από απλή με Τρίκαλα, αν και σε απλή με την ομάδα της Τρίπολης έχει το πλεονέκτημα. Πολλά ακούγονται επίσης για ενδεχόμενη μειωμένη απόδοση των γηπεδούχων λόγω της σχέσης πατέρα-γιου ανάμεσα στους προπονητές των δύο πλευρών, όμως ακόμα και σε μια τέτοια ακραία περίπτωση ο ΠΑΟΚ βγαίνει ζημιωμένος καθώς όχι απλά ενδέχεται να χάσει την 5θέση αλλά ακόμα και την 6, ενώ με συνδυασμό αποτελεσμάτων δεν αποκλείεται να μείνει εκτός οκτάδας. Θεωρούμε πως οι Θεσσαλονικείς θα τα δώσουν όλα για τη νίκη και παρά το κίνητρο επιβίωσης των φιλοξενούμενων θα καταφέρουν να επικρατήσουν καλύπτοντας το -1,5 χάντικαπ (1,86 /Bet365).

3020. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ – ΚΗΦΙΣΙΑ

Δεν κατάφερε να σημειώσει την τέταρτη διαδοχική του νίκη ο Κολοσσός Ρόδου (ρεκόρ 11-13) βρίσκοντάς τα σκούρα στο ΟΑΚΑ απέναντι στη «θυμωμένη» ΑΕΚ (92-57). Οι «Ροδίτες» μπορεί μακριά από το νησί τους να έχουν σημαντικές δυσκολίες (3-9), όμως στο σπίτι τους μεταμορφώνονται (8-4). Με τον καλύτερο τρόπο άφησε πίσω της τη σκληρή εντός έδρας ήττα από τον Άρη η Κηφισιά (ρεκόρ 11-13) επικρατώντας με άνεση του Ρεθύμνου (100-88), χωρίς όμως να καλύψει τη διαφορά του πρώτου ματς. Αμφίρροπη αναμέτρηση, ο Κολοσσός παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατός στο «Βενετόκλειο» έχοντας ηττηθεί μόνο από τους τέσσερις πρώτους της βαθμολογίας την ώρα που οι φιλοξενούμενοι μετρούν μόλις μία επιτυχία στις εννέα πιο πρόσφατες εξόδους τους (1-8). Σε περίπτωση ήττας τα πράγματα περιπλέκονται για την ομάδα της Αττικής καθώς με δεδομένο πως τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, η θέση της στα πλέι-οφ κρίνεται αμφίβολη. Όπως και να έχει, προβάδισμα φαίνεται να έχουν οι γηπεδούχοι με τον άσσο -3,5 χάντικαπ (1,90 /Bet365) να αποτελεί επιλογή.

3021. ΡΕΘΥΜΝΟ – ΑΡΗΣ

Προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε ποτέ να ακολουθήσει το ρυθμό της Κηφισιάς το Ρέθυμνο (ρεκόρ 10-14) γνωρίζοντας τελικά την ήττα (100-88) αν και το θετικό είναι πως κατάφερε να υπερασπιστεί τη διαφορά του πρώτου μεταξύ τους ματς. Κατάθεση ψυχής έκανε ο Άρης (ρεκόρ 18-6) στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (70-74) όμως στο τέλος υπέκυψε στην ανωτερότητα των «ερυθρολεύκων» και πλέον, χρειάζεται μια νίκη για να κατακτήσει και μαθηματικά την 3θέση της κανονικής διάρκειας. Σκληροτράχηλοι οι «Κρητικοί» στο σπίτι τους (9-3) έχοντας ηττηθεί μόλις μία φορά στα εννέα τελευταία με πιο πρόσφατο θύμα την ΑΕΚ. Αμφίρροπη αναμέτρηση, σίγουρα οι «κιτρινόμαυροι» έχουν το προβάδισμα αλλά το -4,5 χάντικαπ είναι πονηρό. Με δεδομένο πως οι δύο ομάδες επιτρέπουν 76,2 και 69,1 πόντους κατά μ.ο. εντός κι εκτός έδρας αντίστοιχα, τότε τύχη έχει η επιλογή τουunder148,5 (1,91 /Stoiximan).

3023. ΚΡΑΪΛΣΧΑΪΜ – ΒΟΥΡΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Δεν έχει τέλος η κατρακύλα της Κράιλσχαϊμ (ρεκόρ 5-22) η οποία μπορεί να το πάλεψε στην έδρα της σκληροτράχηλης Ουλμ (83-79) όμως η ουσία είναι πως παρέμεινε για 12αγωνιστική μακριά από τις επιτυχίες, με την παραμονή στην κατηγορία να μη θεωρείται σε καμία περίπτωση αδύνατη αλλά σίγουρα οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της. Συνέχεια στο αγωνιστικό της ντεφορμάρισμα έδωσε η Βούρτσμπουργκ (ρεκόρ 14-13) γνωρίζοντας την τέταρτη διαδοχική της αποτυχία απέναντι στην Τούμπινγκεν (66-81). Έτσι, είδε την Γκίσεν να την ισοφαρίζει στην όγδοη θέση και πλέον η συμμετοχή της στα πλέι-οφ κρίνεται αμφίβολη. Με δεδομένο πως οι δύο ομάδες δέχονται 84,5 και 83,7 πόντους κατά μ.ο. εντός κι εκτός έδρας αντίστοιχα, τότε έχει τύχη η επιλογή τουover160,5 (1,90 /Bet365).

3025. ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ – ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ

Την τρίτη της διαδοχική ήττα γνώρισε η Ομπραντόιρο (ρεκόρ 7-18), αυτή τη φορά από τη Βαλένθια και μάλιστα εντός έδρας (79-91), παραμένοντας έτσι μόλις μία νίκη πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Πολύ δύσκολη και συνάμα σημαντική νίκη πέτυχε η Γκραν Κανάρια (ρεκόρ 16-9) στο σπίτι της κόντρα στη Λαμποράλ (93-90), όμως τα πράγματα μεσοβδόμαδα ήταν δύσκολα στην Τουρκία όπου υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Γαλατασαράι (89-75) στα πλαίσια των ημιτελικών του Γιούροκαπ. Σαφώς και οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτερο σύνολο αλλά με τον ευρωπαϊκό επαναληπτικό να ακολουθεί μεσοβδόμαδα οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη. Διαβασμένο τοlineστους 157,5 πόντους, αν και καλοβλέπουμε το +3,5 χάντικαπ των γηπεδούχων θα προτιμήσουμε να μην μπλέξουμε.

3030. ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ

Δε βρίσκεται και στα καλύτερά της η Μπιλμπάο (ρεκόρ 12-13) η οποία στην έδρα της Μάλαγα (82-77) γνώρισε την τρίτη της ήττα στα τέσσερα τελευταία. Σπουδαίο διπλό επί της Ανδόρα (80-89) πήρε η Φουενλαμπράδα (ρεκόρ 13-12) παραμένοντας στην 6θέση της βαθμολογίας. Δίνουμε προβάδισμα στην έδρα όμως το -6,5 χάντικαπ κρύβει κινδύνους.

3032. ΟΥΛΜ – ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Μπορεί στο τέλος να τα χρειάστηκε η Ουλμ (ρεκόρ 17-10) κόντρα στην ουραγό Κράιλσχαϊμ (83-79), όμως δείχνοντας χαρακτήρα τελικά κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνος ξεφεύγοντας κι άλλο από την 8η θέση. Αντίδραση μετά την εντός έδρας αποτυχία απέναντι στην Όλντενμπουργκ (93-95) έβγαλε η Άλμπα (ρεκόρ 18-9) με αντίπαλο τη Χάγκεν (108-72). Οριακό παιχνίδι, η μεν Ουλμ το παλεύει στο σπίτι της (9-5), οι δε «Βερολινέζοι» τα πηγαίνουν καλύτερα στις εξόδους τους (10-4) παρά εντός (8-5). Αν αναλογιστούμε πως οι δύο ομάδες δέχονται 73,9 και 71,7 πόντους εντός κι εκτός έδρας αντίστοιχα, τότε αρκετά υψηλό μοιάζει το όριο των 161,5 πόντων με τοunderνα πληρώνει 1,90 (Bet365).

3033. ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΪΡΟΪΤ

Επιστροφή στις επιτυχίες είχε το μενού για τη Λούντβιγκσμπουργκ (ρεκόρ 19-8) μετά την λίγο-πολύ αναμενόμενη ήττα στην έδρα της Μπάμπεργκ (79-64), λυγίζοντας την αντίσταση της φορμαρισμένης και μαχόμενης για παραμονή στην κατηγορία, Μίτελντοϊτσερ (97-73). Δύο πολύ δύσκολα απανωτά παιχνίδια κλήθηκε να δώσει η Μπαϊρόιτ (ρεκόρ 10-17) γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες από Μπάγερν (69-92) και Μπάμπεργκ (53-85) κατά σειρά. Ξεκάθαρο προβάδισμα η έδρα χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα στηρίξουμε και το -11,5 χάντικαπ. Διαβασμένο τοlineστους 153,3 πόντους, αν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι αυτό θα ήταν τοover(1,90 /Bet365).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ