ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο (26/3) Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

3118. ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΟΚ

Δεν τα κατάφεραν τα Τρίκαλα (ρεκόρ 7-16) στην έδρα του μαχόμενου για παραμονή στην κατηγορία Αρκαδικού (79-66), το θετικό όμως είναι πως προστάτευσαν τη διαφορά της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης (+28) κι έτσι υπερτερούν σε περίπτωση ισοβαθμίας. Ήττα-πισωγύρισμα γνώρισε ο ΠΑΟΚ (ρεκόρ 10-13) στην «Πυλαία» με αντίπαλο το φιλόδοξο Λαύριο (69-75). Οι Θεσσαλονικείς παρότι κρατούσαν την τύχη στα χέρια τους στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, τα γκρέμισαν όλα με την κάκιστη εμφάνισή τους στην τέταρτη περίοδο (12-24 επιμέρους σκορ) με αποτέλεσμα να γνωρίσουν οδυνηρή ήττα που τους κράτησε στην 8θέση της βαθμολογίας. Παρόλο που ο φετινός ΠΑΟΚ έχει εμφανίσει ουκ ολίγες φορές αυτοκτονικές τάσεις είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο να μείνει εκτός πλέι-οφ μιας κι έχει μια περισσότερη νίκη από τον Απόλλων απέναντι στον οποίο υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας. Προφανώς το ζητούμενο για την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου ακόμα και σε μια κακή σεζόν όπως η φετινή δεν είναι απλώς η συμμετοχή στα πλέι-οφ, αλλά το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην οκτάδα ώστε να εξασφαλιστεί όσο πιο ευνοϊκή διασταύρωση γίνεται. Σίγουρα οι γηπεδούχοι θα τα δώσουν όλα για να ηρεμήσουν μια ώρα αρχύτερα, όμως θεωρούμε πως ο σοβαρός και πλήρης «δικέφαλος» θα φύγει έστω και δύσκολα με το διπλό από τη θεσσαλική πόλη. Βέβαια θα προτιμούσαμε κάτι καλύτερο από το πονηρό -4,5 χάντικαπ για να ασχοληθούμε, πιθανώς να παρουσιαστεί καλύτερη ευκαιρία στοlive. Σκέψεις γιαunderαλλά τοlineτων 150,5 πόντων είναι προσεγμένο.

3121. ΛΑΥΡΙΟ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Από τεράστιο διπλό στην έδρα του ΠΑΟΚ (69-75) προέρχεται το Λαύριο (ρεκόρ 8-15), το οποίο πραγματοποίησε εξαιρετική τέταρτη περίοδο για να φέρει την ανατροπή στο σκορ, εξασφαλίζοντας έτσι με πανηγυρικό τρόπο την παραμονή στην κατηγορία. Το πάλεψε κόντρα στον πάντα δυνατό Άρη ο Απόλλων Πατρών (ρεκόρ 9-14) χωρίς όμως να καταφέρει την υπέρβαση (65-73). Αυτή ήταν η έκτη φετινή εντός έδρας ήττα του (6-6), άκρως αντίθετη η εικόνα στις εξόδους (3-8) όπου δέχεται 77,6 πόντους κατά μ.ο. Αρκετά ανταγωνιστικό πρόσωπο εμφανίζει το Λαύριο στο σπίτι του (6-5) έχοντας γνωρίσει μόλις μία ήττα στα έξι τελευταία (5-1) κι αυτή από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Στον αντίποδα οι Πατρινοί πήραν μόλις μια φορά το ροζ φύλλο αγώνος στις επτά πιο πρόσφατες εξόδους τους (1-6) καθώς και στα τελευταία έξι παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Δίνουμε προβάδισμα στην έδρα με την ψυχολογία των γηπεδούχων να βρίσκεται στα ύψη μετά το ιστορικό διπλό στο «Παλατάκι». Παίζεται ο άσσος με -4,5 χάντικαπ (1,86 /Bet365).

3122. ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Σε κατακόρυφη πτώση βρίσκεται ο Κόροιβος Αμαλιάδας (ρεκόρ 7-16) τους τελευταίους μήνες παρά το δυναμικό του ξεκίνημα στη σεζόν, έχοντας πετύχει μόλις μία νίκη στα δώδεκα πιο πρόσφατα (1-11). Προφανώς και δεν περιμέναμε το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (88-76) για να εξάγουμε το εν λόγω συμπέρασμα, όμως η ήττα που προηγήθηκε κόντρα στον Κολοσσό (68-71) τον έβαλε σε μπελάδες, με την επερχόμενη αναμέτρηση απέναντι στον Αρκαδικό να αποκτά χαρακτήρα τελικού. Οι «Αρκάδες» διατηρήθηκαν ζωντανοί στο κυνήγι της σωτηρίας χάρις στην άνετη εντός έδρας επικράτηση επί των Τρικάλων (79-66) και πλέον, καλούνται να τα δώσουν όλα κόντρα στον Κόροιβο σε έναν από τους εναπομείναντες τρεις «τελικούς». Οι γηπεδούχοι ενισχύθηκαν με τον Νεοζηλανδό γκαρντ Κόρεϊ Ουέμπστερ ενόψει του ντέρμπυ παραμονής με την ομάδα της Αρκαδίας, ενώ κακά τα ψέματα η ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου έχει τα εχέγγυα να παραμείνει στηBasketLeagueπαρά την «κοιλιά» των τελευταίων μηνών.Περιμένουμε από τους γηπεδούχους να δώσουν τέλοςστο αγωνιστικό ντεφορμάρισμα παίρνοντας μια νίκη που θα τους απομακρύνει για τα καλά από τον κίνδυνο, μιας και σε αντίθετη περίπτωση θα βρεθούν από το πουθενά εντός επικίνδυνης ζώνης αφού σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερούν οι φιλοξενούμενοι. Ψήφος εμπιστοσύνης στην έδρα αν και το -5,5 χάντικαπ κρύβει κινδύνους, παιχνίδι μπορεί να γίνει και με τοunder147,0 (1,90 /Bet365) λόγω της κρισιμότητας τους ματς καθώς αναμένεται οι δύο ομάδες να προσέξουν πολύ τα αμυντικά τους καθήκοντα.

3123. ΚΗΦΙΣΙΑ – ΡΕΘΥΜΝΟ

Από τη στιγμή που έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό εντός έδρας κόντρα στον Άρη (65-67) δεν είχε πολλές ελπίδες στο «ΣΕΦ» με αντίπαλο τον πανίσχυρο Ολυμπιακό (97-59) η Κηφισιά (ρεκόρ 10-13). Παρόλα αυτά το ανησυχητικό για την ομάδα των βορείων προαστίων δεν ήταν η έκταση της διαφοράς, αλλά το γεγονός πως δεν πέτυχε ούτε πόντο σε ολόκληρη την τρίτη περίοδο, επίδοση που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ. Σημάδια ανάκαμψης έδειξε το Ρέθυμνο (ρεκόρ 10-13) μετά την ψυχοφθόρα ήττα από την Καβάλα στην παράταση (103-102) παίρνοντας μεγάλη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ (70-69). Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου έβλεπε σε όλο το ματς την πλάτη της «βασίλισσας» όμως με μια αντεπίθεση διαρκείας στην τέταρτη περίοδο (επιμέρους σκορ 18-10) και με όπλο την εξαιρετική της άμυνα κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη εκμεταλλευόμενη την ήττα της προσεχούς αντιπάλου της για να σκαρφαλώσει στην 6θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι δέχονται 75,3 πόντους κατά μ.ο. στο σπίτι τους σκοράροντας 77,6 την ώρα που οι «Κρητικοί» επιτρέπουν 81,9 μακριά από τη βάση τους. Με αυτά τα δεδομένα τύχη έχει η επιλογή τουover153 (1,90 /Bet365).

----. ΑΕΚ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ

Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται εσχάτως η ΑΕΚ (ρεκόρ 16-7), η οποία μπορεί κόντρα σε Άρη εκτός (77-76) και Ολυμπιακό εντός (93-100) να είχε εκ των πραγμάτων δύσκολο έργο, όμως η ήττα από το Ρέθυμνο (70-69) σίγουρα δεν ήταν εντός προγράμματος. Βέβαια, έγιναν αισθητές οι απουσίες των Μπράουν και Χέρστον χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία, αμφότεροι θα αγωνιστούν κανονικά κόντρα στον Κολοσσό. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα της Ρόδου (ρεκόρ 11-12), απέναντι στην ουραγό Καβάλα (98-79) πέτυχε την τρίτη διαδοχική της νίκη κάνοντας έτσι σημαντικό βήμα για την κατάληψη της πέμπτης θέσης. Σίγουρα οι φιλοξενούμενοι έχουν πάρει τα πάνω τους, όμως σε αυτή την αναμέτρηση η «βασίλισσα» έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα. Παρόλα αυτά δεν ενθουσιαζόμαστε από το -10,5 χάντικαπ, αν και εν μέρει δικαιολογείται από τη στιγμή που οι «Ροδίτες» τρέχουν ρεκόρ 3-8 μακριά από το σπίτι τους.

3125. ΤΡΕΝΤΟ – ΣΑΣΑΡΙ

Μεθυσμένη πολιτεία η Τρέντο μετά τον δεύτερο θρίαμβο με την Αρμανι Μιλάνο (79-92) και την πανηγυρική της πρόκριση στα ημιτελικά του Γιούροκαπ. Μόνο αυτή η επιτυχία της να φτάσει τόσο ψηλά σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση δείχνει τις δυνατότητες που έχει σαν ομάδα. Στο πρωτάθλημα πάντως έρχεται από έξι διαδοχικές ήττες (0-6) αλλά θεωρούμε πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να σπάσει αυτό το αρνητικό σερί. Άλλωστε ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στην 8αδα και στα πλέι-οφ της Λέγκα. Η Σάσαρι εμφανίζεται αποδυναμωμένη εκτός έδρας, 5/6 ήττες μετράει στις τελευταίες εξόδους της, κέρδισε μόνο τη Βενέτσια στην παράταση. Θα εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους στο -4,5 χάντικαπ παρά την ενδεχόμενη κούραση τους αφού μετρούν 4 ματς το τελευταίο 10ημερο.

3131. ΠΙΣΤΟΪΑ – ΤΟΡΙΝΟ

Διασυρμό γνώρισε η Πιστόια εκτός έδρας από την Ρέτζιο Εμίλια (94-71) με αποτέλεσμα να επεκταθεί το αρνητικό της σερί αφού αυτή ήταν η 6η ήττα στα επτά τελευταία παιχνίδια της (1-6). Η Τορίνο με ψυχωμένη εμφάνιση πήρε την πολυπόθητη νίκη απέναντι στην Τρέντο αλλά απέχει ακόμα πολύ (4 νίκες) από την σωτηρία της. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με το χάντικαπ όσο η Πιστόια είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση και η Τορίνο δίνει αγώνα για τη σωτηρία της και κάθε ματς το βλέπει ως «τελικό».

3132. ΠΕΖΑΡΟ – ΚΑΖΕΡΤΑ

Ισόβαθμες οι δύο ομάδες που προσπαθούν να εξασφαλίσουν το συντομότερο την παραμονή τους στην κατηγορία. Η Πεζάρο έχει καλή έδρα για τα δεδομένα της (8-4 ρεκόρ) κερδίζοντας μεταξύ άλλων Μιλάνο, Ρέτζια Εμίλια και Τρέντο ενώ η Καζέρτα έρχεται από πέντε απανωτές ήττες (0-5) με πιο πρόσφατη αυτή στο γήπεδο της από την Βενέτσια. Αν έπρεπε να διαλέξουμε κάτι αυτό θα ήταν το -5,5 χάντικαπ.

3133. ΚΑΝΤΟΥ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ

Ομάδα έδρας η Καντού, στα έξι τελευταία στο γήπεδο της έχασε μόνο από την Ρέτζια Εμίλια (5-1) ενώ την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε αναμενόμενα στο Μιλάνο από την Αρμάνι. Η Βενέτσια εναλλάσσεται από νίκη σε ήττα και το αντίστροφο εδώ και δύο μήνες (6-7 ρεκόρ στα 13 τελευταία). Την περασμένη Κυριακή νίκησε την Καζέρτα αλλά εκτός έδρας παραμένει αδύναμη (1-8 ρεκόρ στα 9 τελευταία και 3-9 συνολικά). Καλή επιλογή δείχνει το -4 χάντικαπ των γηπεδούχων.

3134. ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ – ΟΡΛΑΝΤΟ

Τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας διαθέτει η Μπρίντιζι με 80,8 πόντους μ.ο. παθητικό. Χειρότερη επίδοση και από αυτή της ουραγού Τορίνο για τη Μπρίντιζι που θεωρητικά παλεύει για την είσοδο της στην 8αδα. Βαριά και ασήκωτη η ήττα που υπέστη το Ορλάντο από τη Σάσαρι (92-63) χαλώντας την εικόνα που άφησε στα τέσσερα προηγούμενα όπου μετρούσε τρεις νίκες (3-1) και μία ήττα στις λεπτομέρειες από την Κρεμόνα. Στα αξιοσημείωτα πως είναι η ομάδα που πετυχαίνει τους λιγότερους πόντους (68,2) μ.ο. έχοντας παράλληλα μία από τις καλύτερες άμυνες (73,4 μ.ο.). Δε βγαίνει άκρη.

3135. ΑΒΕΛΙΝΟ – ΒΑΡΕΖΕ

Σε δαιμονιώδη φόρμα η Αβελίνο που έφτασε αισίως τις 11 συνεχόμενες νίκες στη Λέγκα. Βρήκε και ρυθμό στην επίθεση αφού στα επτά πιο πρόσφατα πέτυχε 80+ πόντους. Οι 8/9 πιο πρόσφατες επιτυχίες της όμως ήρθαν με διαφορά 8 πόντων και κάτω. Αυτό μας αποτρέπει από το γεγονός να ποντάρουμε στο -8,5 χάντικαπ αφού και η Βαρέζε δεν είναι για τα μπάζα.

3137. ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΚΡΕΜΟΝΑ

Φιλότιμη η προσπάθεια της Μπολόνια στην έδρα της φορμαρισμένη Αβελίνο αλλά δεν απέφυγε την ήττα (82-74). Στο γήπεδο της στηρίζεται αποκλειστικά (8-4 ρεκόρ) έχοντας επτά νίκες στα εννέα τελευταία εντός έδρας (7-2). Σε καλό φεγγάρι η 3η στη βαθμολογία Κρεμόνα που νίκησε και την Πεζάρο στη δυνατή της έδρα (10-2 ρεκόρ). Πολύ καλή και η εκτός έδρας παρουσία της (7-5 ρεκόρ) και σωστά προσφέρεται σε τιμές φαβορί. Ο παράγοντας έδρα των γηπεδούχων εξισορροπείται από την μεγαλύτερη ποιότητα των φιλοξενούμενων, πολύ αμφίρροπο και δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.

3138. ΜΙΛΑΝΟ-ΡΕΤΖΙΑΝΑ ΕΜΙΛΙΑ

Ντέρμπι κορυφής με την Αρμάνι να έρχεται από τον πικρό αποκλεισμό στο Γιούροκαπ χάνοντας και στο Μιλάνο από την Τρέντο. Στο πρωτάθλημα τρέχει καλό σερί με 10 νίκες στα 11 προηγούμενα παιχνίδια της (10-1) και μοναδική ήττα από την πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ιταλία, την Αβελίνο. Η Ρέτζια Εμίλια βρίσκεται στη 2η θέση και 2 νίκες πίσω από την τωρινή αντίπαλο της την οποία κέρδισε στον πρώτο γύρο οριακά (74-72). Άκρως παραγωγική στα τρία πιο πρόσφατα όπου πέτυχε 98, 90 και 94 πόντους. Μας κλείνει πονηρά το μάτι το +6,5 της Εμίλια στο 1,90 τηςBet365 ενώ θα δώσουμε προβάδισμα και στοover157,5 αφού αμφότερες μπορούν να συνεισφέρουν σε μεγάλο σκορ.

3321. ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

Τέλος στο αρνητικό σερί έξι ηττών έβαλε η Τούμπινγκεν (ρεκόρ 7-19) με την άνετη εκτός έδρας επικράτηση επί της ντεφορμέ Γκέτινγκεν (65-80) στο ντέρμπυ της ουράς. Ισοπεδωτικοί οι Σκάιλαϊνερς της Φρανκφούρτης (ρεκόρ 18-8) απέναντι στη Βόννη (78-48) υποχρεώνοντάς την σε συντριβή με όπλο την εξαιρετική τους άμυνα για ακόμα μία φορά. Ξεκάθαρη η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο πλευρών, δεν αποκλείουμε το διπλό όμως θα προτιμήσουμε την -φαινομενικά τουλάχιστον- ασφαλέστερη επιλογή τουunder151,5 (1,88 /Stoiximan) η οποία ενισχύεται από τον τρόπο παιχνιδιού των δύο ομάδων εντός κι εκτός έδρας αντίστοιχα (δέχονται 83,9 και 68,7 πόντους κατά μο. σκοράροντας 81,4 και 73,4 αντίστοιχα).

3139. ΑΝΔΟΡΡΑ - ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ

Παλεύει να μπει στην 8αδα η Ανδόρρα που υποδέχεται τη Φουενλαμπράδα σε ένα κομβικό ματς για την προσπάθεια της να ανέβει και άλλα σκαλοπάτια στη βαθμολογία. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε θέσεις πλέι-οφ αλλά χάνονται μακριά από το γήπεδο τους (4-7 ρεκόρ). Ελαφρύ προβάδισμα στην έδρα χωρίς να μας εξιτάρει το (-5,5) χάντικαπ.

3118. ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΟΚ

Δεν τα κατάφεραν τα Τρίκαλα (ρεκόρ 7-16) στην έδρα του μαχόμενου για παραμονή στην κατηγορία Αρκαδικού (79-66), το θετικό όμως είναι πως προστάτευσαν τη διαφορά της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης (+28) κι έτσι υπερτερούν σε περίπτωση ισοβαθμίας. Ήττα-πισωγύρισμα γνώρισε ο ΠΑΟΚ (ρεκόρ 10-13) στην «Πυλαία» με αντίπαλο το φιλόδοξο Λαύριο (69-75). Οι Θεσσαλονικείς παρότι κρατούσαν την τύχη στα χέρια τους στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, τα γκρέμισαν όλα με την κάκιστη εμφάνισή τους στην τέταρτη περίοδο (12-24 επιμέρους σκορ) με αποτέλεσμα να γνωρίσουν οδυνηρή ήττα που τους κράτησε στην 8θέση της βαθμολογίας. Παρόλο που ο φετινός ΠΑΟΚ έχει εμφανίσει ουκ ολίγες φορές αυτοκτονικές τάσεις είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο να μείνει εκτός πλέι-οφ μιας κι έχει μια περισσότερη νίκη από τον Απόλλων απέναντι στον οποίο υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας. Προφανώς το ζητούμενο για την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου ακόμα και σε μια κακή σεζόν όπως η φετινή δεν είναι απλώς η συμμετοχή στα πλέι-οφ, αλλά το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην οκτάδα ώστε να εξασφαλιστεί όσο πιο ευνοϊκή διασταύρωση γίνεται. Σίγουρα οι γηπεδούχοι θα τα δώσουν όλα για να ηρεμήσουν μια ώρα αρχύτερα, όμως θεωρούμε πως ο σοβαρός και πλήρης «δικέφαλος» θα φύγει έστω και δύσκολα με το διπλό από τη θεσσαλική πόλη. Βέβαια θα προτιμούσαμε κάτι καλύτερο από το πονηρό -4,5 χάντικαπ για να ασχοληθούμε, πιθανώς να παρουσιαστεί καλύτερη ευκαιρία στοlive. Σκέψεις γιαunderαλλά τοlineτων 150,5 πόντων είναι προσεγμένο.

3121. ΛΑΥΡΙΟ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Από τεράστιο διπλό στην έδρα του ΠΑΟΚ (69-75) προέρχεται το Λαύριο (ρεκόρ 8-15), το οποίο πραγματοποίησε εξαιρετική τέταρτη περίοδο για να φέρει την ανατροπή στο σκορ, εξασφαλίζοντας έτσι με πανηγυρικό τρόπο την παραμονή στην κατηγορία. Το πάλεψε κόντρα στον πάντα δυνατό Άρη ο Απόλλων Πατρών (ρεκόρ 9-14) χωρίς όμως να καταφέρει την υπέρβαση (65-73). Αυτή ήταν η έκτη φετινή εντός έδρας ήττα του (6-6), άκρως αντίθετη η εικόνα στις εξόδους (3-8) όπου δέχεται 77,6 πόντους κατά μ.ο. Αρκετά ανταγωνιστικό πρόσωπο εμφανίζει το Λαύριο στο σπίτι του (6-5) έχοντας γνωρίσει μόλις μία ήττα στα έξι τελευταία (5-1) κι αυτή από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Στον αντίποδα οι Πατρινοί πήραν μόλις μια φορά το ροζ φύλλο αγώνος στις επτά πιο πρόσφατες εξόδους τους (1-6) καθώς και στα τελευταία έξι παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Δίνουμε προβάδισμα στην έδρα με την ψυχολογία των γηπεδούχων να βρίσκεται στα ύψη μετά το ιστορικό διπλό στο «Παλατάκι». Παίζεται ο άσσος με -4,5 χάντικαπ (1,86 /Bet365).

3122. ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Σε κατακόρυφη πτώση βρίσκεται ο Κόροιβος Αμαλιάδας (ρεκόρ 7-16) τους τελευταίους μήνες παρά το δυναμικό του ξεκίνημα στη σεζόν, έχοντας πετύχει μόλις μία νίκη στα δώδεκα πιο πρόσφατα (1-11). Προφανώς και δεν περιμέναμε το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (88-76) για να εξάγουμε το εν λόγω συμπέρασμα, όμως η ήττα που προηγήθηκε κόντρα στον Κολοσσό (68-71) τον έβαλε σε μπελάδες, με την επερχόμενη αναμέτρηση απέναντι στον Αρκαδικό να αποκτά χαρακτήρα τελικού. Οι «Αρκάδες» διατηρήθηκαν ζωντανοί στο κυνήγι της σωτηρίας χάρις στην άνετη εντός έδρας επικράτηση επί των Τρικάλων (79-66) και πλέον, καλούνται να τα δώσουν όλα κόντρα στον Κόροιβο σε έναν από τους εναπομείναντες τρεις «τελικούς». Οι γηπεδούχοι ενισχύθηκαν με τον Νεοζηλανδό γκαρντ Κόρεϊ Ουέμπστερ ενόψει του ντέρμπυ παραμονής με την ομάδα της Αρκαδίας, ενώ κακά τα ψέματα η ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου έχει τα εχέγγυα να παραμείνει στηBasketLeagueπαρά την «κοιλιά» των τελευταίων μηνών.Περιμένουμε από τους γηπεδούχους να δώσουν τέλοςστο αγωνιστικό ντεφορμάρισμα παίρνοντας μια νίκη που θα τους απομακρύνει για τα καλά από τον κίνδυνο, μιας και σε αντίθετη περίπτωση θα βρεθούν από το πουθενά εντός επικίνδυνης ζώνης αφού σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερούν οι φιλοξενούμενοι. Ψήφος εμπιστοσύνης στην έδρα αν και το -5,5 χάντικαπ κρύβει κινδύνους, παιχνίδι μπορεί να γίνει και με τοunder147,0 (1,90 /Bet365) λόγω της κρισιμότητας τους ματς καθώς αναμένεται οι δύο ομάδες να προσέξουν πολύ τα αμυντικά τους καθήκοντα.

3123. ΚΗΦΙΣΙΑ – ΡΕΘΥΜΝΟ

Από τη στιγμή που έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό εντός έδρας κόντρα στον Άρη (65-67) δεν είχε πολλές ελπίδες στο «ΣΕΦ» με αντίπαλο τον πανίσχυρο Ολυμπιακό (97-59) η Κηφισιά (ρεκόρ 10-13). Παρόλα αυτά το ανησυχητικό για την ομάδα των βορείων προαστίων δεν ήταν η έκταση της διαφοράς, αλλά το γεγονός πως δεν πέτυχε ούτε πόντο σε ολόκληρη την τρίτη περίοδο, επίδοση που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ. Σημάδια ανάκαμψης έδειξε το Ρέθυμνο (ρεκόρ 10-13) μετά την ψυχοφθόρα ήττα από την Καβάλα στην παράταση (103-102) παίρνοντας μεγάλη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ (70-69). Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου έβλεπε σε όλο το ματς την πλάτη της «βασίλισσας» όμως με μια αντεπίθεση διαρκείας στην τέταρτη περίοδο (επιμέρους σκορ 18-10) και με όπλο την εξαιρετική της άμυνα κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη εκμεταλλευόμενη την ήττα της προσεχούς αντιπάλου της για να σκαρφαλώσει στην 6θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι δέχονται 75,3 πόντους κατά μ.ο. στο σπίτι τους σκοράροντας 77,6 την ώρα που οι «Κρητικοί» επιτρέπουν 81,9 μακριά από τη βάση τους. Με αυτά τα δεδομένα τύχη έχει η επιλογή τουover153 (1,90 /Bet365).

----. ΑΕΚ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ

Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται εσχάτως η ΑΕΚ (ρεκόρ 16-7), η οποία μπορεί κόντρα σε Άρη εκτός (77-76) και Ολυμπιακό εντός (93-100) να είχε εκ των πραγμάτων δύσκολο έργο, όμως η ήττα από το Ρέθυμνο (70-69) σίγουρα δεν ήταν εντός προγράμματος. Βέβαια, έγιναν αισθητές οι απουσίες των Μπράουν και Χέρστον χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία, αμφότεροι θα αγωνιστούν κανονικά κόντρα στον Κολοσσό. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα της Ρόδου (ρεκόρ 11-12), απέναντι στην ουραγό Καβάλα (98-79) πέτυχε την τρίτη διαδοχική της νίκη κάνοντας έτσι σημαντικό βήμα για την κατάληψη της πέμπτης θέσης. Σίγουρα οι φιλοξενούμενοι έχουν πάρει τα πάνω τους, όμως σε αυτή την αναμέτρηση η «βασίλισσα» έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα. Παρόλα αυτά δεν ενθουσιαζόμαστε από το -10,5 χάντικαπ, αν και εν μέρει δικαιολογείται από τη στιγμή που οι «Ροδίτες» τρέχουν ρεκόρ 3-8 μακριά από το σπίτι τους.

3125. ΤΡΕΝΤΟ – ΣΑΣΑΡΙ

Μεθυσμένη πολιτεία η Τρέντο μετά τον δεύτερο θρίαμβο με την Αρμανι Μιλάνο (79-92) και την πανηγυρική της πρόκριση στα ημιτελικά του Γιούροκαπ. Μόνο αυτή η επιτυχία της να φτάσει τόσο ψηλά σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση δείχνει τις δυνατότητες που έχει σαν ομάδα. Στο πρωτάθλημα πάντως έρχεται από έξι διαδοχικές ήττες (0-6) αλλά θεωρούμε πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να σπάσει αυτό το αρνητικό σερί. Άλλωστε ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στην 8αδα και στα πλέι-οφ της Λέγκα. Η Σάσαρι εμφανίζεται αποδυναμωμένη εκτός έδρας, 5/6 ήττες μετράει στις τελευταίες εξόδους της, κέρδισε μόνο τη Βενέτσια στην παράταση. Θα εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους στο -4,5 χάντικαπ παρά την ενδεχόμενη κούραση τους αφού μετρούν 4 ματς το τελευταίο 10ημερο.

3131. ΠΙΣΤΟΪΑ – ΤΟΡΙΝΟ

Διασυρμό γνώρισε η Πιστόια εκτός έδρας από την Ρέτζιο Εμίλια (94-71) με αποτέλεσμα να επεκταθεί το αρνητικό της σερί αφού αυτή ήταν η 6η ήττα στα επτά τελευταία παιχνίδια της (1-6). Η Τορίνο με ψυχωμένη εμφάνιση πήρε την πολυπόθητη νίκη απέναντι στην Τρέντο αλλά απέχει ακόμα πολύ (4 νίκες) από την σωτηρία της. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με το χάντικαπ όσο η Πιστόια είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση και η Τορίνο δίνει αγώνα για τη σωτηρία της και κάθε ματς το βλέπει ως «τελικό».

3132. ΠΕΖΑΡΟ – ΚΑΖΕΡΤΑ

Ισόβαθμες οι δύο ομάδες που προσπαθούν να εξασφαλίσουν το συντομότερο την παραμονή τους στην κατηγορία. Η Πεζάρο έχει καλή έδρα για τα δεδομένα της (8-4 ρεκόρ) κερδίζοντας μεταξύ άλλων Μιλάνο, Ρέτζια Εμίλια και Τρέντο ενώ η Καζέρτα έρχεται από πέντε απανωτές ήττες (0-5) με πιο πρόσφατη αυτή στο γήπεδο της από την Βενέτσια. Αν έπρεπε να διαλέξουμε κάτι αυτό θα ήταν το -5,5 χάντικαπ.

3133. ΚΑΝΤΟΥ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ

Ομάδα έδρας η Καντού, στα έξι τελευταία στο γήπεδο της έχασε μόνο από την Ρέτζια Εμίλια (5-1) ενώ την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε αναμενόμενα στο Μιλάνο από την Αρμάνι. Η Βενέτσια εναλλάσσεται από νίκη σε ήττα και το αντίστροφο εδώ και δύο μήνες (6-7 ρεκόρ στα 13 τελευταία). Την περασμένη Κυριακή νίκησε την Καζέρτα αλλά εκτός έδρας παραμένει αδύναμη (1-8 ρεκόρ στα 9 τελευταία και 3-9 συνολικά). Καλή επιλογή δείχνει το -4 χάντικαπ των γηπεδούχων.

3134. ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ – ΟΡΛΑΝΤΟ

Τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας διαθέτει η Μπρίντιζι με 80,8 πόντους μ.ο. παθητικό. Χειρότερη επίδοση και από αυτή της ουραγού Τορίνο για τη Μπρίντιζι που θεωρητικά παλεύει για την είσοδο της στην 8αδα. Βαριά και ασήκωτη η ήττα που υπέστη το Ορλάντο από τη Σάσαρι (92-63) χαλώντας την εικόνα που άφησε στα τέσσερα προηγούμενα όπου μετρούσε τρεις νίκες (3-1) και μία ήττα στις λεπτομέρειες από την Κρεμόνα. Στα αξιοσημείωτα πως είναι η ομάδα που πετυχαίνει τους λιγότερους πόντους (68,2) μ.ο. έχοντας παράλληλα μία από τις καλύτερες άμυνες (73,4 μ.ο.). Δε βγαίνει άκρη.

3135. ΑΒΕΛΙΝΟ – ΒΑΡΕΖΕ

Σε δαιμονιώδη φόρμα η Αβελίνο που έφτασε αισίως τις 11 συνεχόμενες νίκες στη Λέγκα. Βρήκε και ρυθμό στην επίθεση αφού στα επτά πιο πρόσφατα πέτυχε 80+ πόντους. Οι 8/9 πιο πρόσφατες επιτυχίες της όμως ήρθαν με διαφορά 8 πόντων και κάτω. Αυτό μας αποτρέπει από το γεγονός να ποντάρουμε στο -8,5 χάντικαπ αφού και η Βαρέζε δεν είναι για τα μπάζα.

3137. ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΚΡΕΜΟΝΑ

Φιλότιμη η προσπάθεια της Μπολόνια στην έδρα της φορμαρισμένη Αβελίνο αλλά δεν απέφυγε την ήττα (82-74). Στο γήπεδο της στηρίζεται αποκλειστικά (8-4 ρεκόρ) έχοντας επτά νίκες στα εννέα τελευταία εντός έδρας (7-2). Σε καλό φεγγάρι η 3η στη βαθμολογία Κρεμόνα που νίκησε και την Πεζάρο στη δυνατή της έδρα (10-2 ρεκόρ). Πολύ καλή και η εκτός έδρας παρουσία της (7-5 ρεκόρ) και σωστά προσφέρεται σε τιμές φαβορί. Ο παράγοντας έδρα των γηπεδούχων εξισορροπείται από την μεγαλύτερη ποιότητα των φιλοξενούμενων, πολύ αμφίρροπο και δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.

3138. ΜΙΛΑΝΟ-ΡΕΤΖΙΑΝΑ ΕΜΙΛΙΑ

Ντέρμπι κορυφής με την Αρμάνι να έρχεται από τον πικρό αποκλεισμό στο Γιούροκαπ χάνοντας και στο Μιλάνο από την Τρέντο. Στο πρωτάθλημα τρέχει καλό σερί με 10 νίκες στα 11 προηγούμενα παιχνίδια της (10-1) και μοναδική ήττα από την πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ιταλία, την Αβελίνο. Η Ρέτζια Εμίλια βρίσκεται στη 2η θέση και 2 νίκες πίσω από την τωρινή αντίπαλο της την οποία κέρδισε στον πρώτο γύρο οριακά (74-72). Άκρως παραγωγική στα τρία πιο πρόσφατα όπου πέτυχε 98, 90 και 94 πόντους. Μας κλείνει πονηρά το μάτι το +6,5 της Εμίλια στο 1,90 τηςBet365 ενώ θα δώσουμε προβάδισμα και στοover157,5 αφού αμφότερες μπορούν να συνεισφέρουν σε μεγάλο σκορ.

3321. ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

Τέλος στο αρνητικό σερί έξι ηττών έβαλε η Τούμπινγκεν (ρεκόρ 7-19) με την άνετη εκτός έδρας επικράτηση επί της ντεφορμέ Γκέτινγκεν (65-80) στο ντέρμπυ της ουράς. Ισοπεδωτικοί οι Σκάιλαϊνερς της Φρανκφούρτης (ρεκόρ 18-8) απέναντι στη Βόννη (78-48) υποχρεώνοντάς την σε συντριβή με όπλο την εξαιρετική τους άμυνα για ακόμα μία φορά. Ξεκάθαρη η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο πλευρών, δεν αποκλείουμε το διπλό όμως θα προτιμήσουμε την -φαινομενικά τουλάχιστον- ασφαλέστερη επιλογή τουunder151,5 (1,88 /Stoiximan) η οποία ενισχύεται από τον τρόπο παιχνιδιού των δύο ομάδων εντός κι εκτός έδρας αντίστοιχα (δέχονται 83,9 και 68,7 πόντους κατά μο. σκοράροντας 81,4 και 73,4 αντίστοιχα).

3139. ΑΝΔΟΡΡΑ - ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ

Παλεύει να μπει στην 8αδα η Ανδόρρα που υποδέχεται τη Φουενλαμπράδα σε ένα κομβικό ματς για την προσπάθεια της να ανέβει και άλλα σκαλοπάτια στη βαθμολογία. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε θέσεις πλέι-οφ αλλά χάνονται μακριά από το γήπεδο τους (4-7 ρεκόρ). Ελαφρύ προβάδισμα στην έδρα χωρίς να μας εξιτάρει το (-5,5) χάντικαπ.

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

2306. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ - ΠΕΡΘ ΓΚΛΟΡΙ

Τρεις αγωνιστικές ακόμα πριν τελειώσει η κανονική διάρκεια του Αυστραλιανού πρωταθλήματος, η μάχη για τα πλέι-οφ και την πρώτη δυάδα καλά κρατεί.Οι Νιουκάστλ Τζετς (4-3-6 εντός) μετά την ισοπαλία με 1-1 με τη Μέλμπουρν Βίκτορι έχει μείνει επτά βαθμούς πίσω από τα πλέι-οφ και το έργο της είναι αντικειμενικά πολύ δύσκολο. Συμπλήρωσε τρία ματς δίχως νίκη (0-1-2). Το Περθ (4-1-7 εκτός), αντιθέτως, έχει αγκαλιάσει τα πλέι-οφ με τις τρεις σερί νίκες του, κάτι που άξιζε εδώ και καιρό, τελευταία νίκη του με 1-2 επί του Φοίνιξ. Θα θέλαμε να στηρίξουμε για ακόμα μία φορά το Περθ, όμως το 1,90 του διπλού μας το απαγορεύει. Πιθανό late goal αν στο τέλος είναι ισόπαλο, αν και θα χρειαστεί τη βοήθεια της εικόνας.

2316. ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΡΟΑΡ – ΣΙΔΝΕΪ

Το Μπρίσμπεϊν έχει την καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος (9-2-1) και είναι ισόβαθμη με τη Μέλμπουρν Σίτι, αλλά εκτός της πρώτης δυάδας καθώς υστερεί στην ισοβαθμία. Έχασε με 3-1 από την άμεση αντίπαλο της και δεν πήρε ισχυρό προβάδισμα στη μάχη της δυάδας, μέχρι να δεχθεί κόκκινη κάρτα στο 54’ ήταν ανώτερη και προηγούταν. Ερχόταν από δύο εύκολες νίκες και πλέον θέλει να επιστρέψει σε αυτές. Το Σίδνεϊ (3-6-3 εκτός) είναι τρεις πόντους μακριά από τα πλέι-οφ και αν συνεχίσει με εμφανίσεις και αποτελέσματα όπως του τελευταίου του με 2-2 με τους ουραγούς Μάρινερς δεν θα βρίσκεται στα πλέι-οφ. Πλέον συμπλήρωσε οκτώ ματς δίχως νίκη (0-4-4) και πραγματικά απογοητεύει. Ο άσος του Μπρίσμπεϊν στο 2,00 αποτελεί επιλογή του K. Plestis .

2736. ΤΣΕΧΙΑU19 - ΣΛΟΒΑΚΙΑU19

Δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές των ομίλων τηςEliteRound.Πολύ καλή στην πρεμιέρα της η Τσεχία, συνέτριψε με 3-0 τη Ρουμανία και βρέθηκε στην κορυφή του ομίλου της. Αντιθέτως η Σλοβακία υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Αυστρίας και έχασε τελικά με 1-3, θέλει μόνο νίκη τώρα προκειμένου να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Με βάση τα όσα είδαμε από τις δυο ομάδες την πρώτη αγωνιστική, η Τσεχία είναι σωστά το φαβορί για τη νίκη, ενώ και τα πολλά τέρματα δείχνουν να έχουν τύχη.

2737. ΙΣΠΑΝΙΑU19 - ΓΕΩΡΓΙΑU19

Με νίκη με σκορ 2-0 επί της Ελλάδας ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο γκρουπ οι Ισπανοί, φυσικά και είναι το μεγάλο φαβορί για να κάνουν το 2/2 απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, Γεωργία, η οποία αν και το πάλεψε, τελικά δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλό από την αναμέτρηση με την Αγγλία (ήττα με 1-2). Άσοι του 1,15 πάντως σε επίπεδο μικρών εθνικών ομάδων, καλό είναι να αποφεύγονται.

2738. ΟΥΚΡΑΝΙΑ U19 - ΠΟΛΩΝΙΑ U19

Οδυνηρή ήττα γνώρισε η Ουκρανία την πρώτη αγωνιστική, αν και κατάφερε να ισοφαρίσει την Ολλανδία σε 2-2 από 0-2, τελικά δεν μπόρεσε να κρατήσει το σκορ, φεύγοντας με σκυμμένο κεφάλι (2-3). Η Πολωνία αντιθέτως, επικράτησε με 2-1 της Βόρειας Ιρλανδίας, με το γκολ που της χάρισε τη νίκη να επιτυγχάνεται στο 84’. Δύσκολο για εκτίμηση ματς, δε φαίνεται να χωρίζουν πολλά τις δυο ομάδες, δεν θα πάρουμε θέση.

2334. ΜΠΕΡΤΟΝ – ΟΛΝΤΑΜ

Το αέρινο πέρασμα από την έδρα της Πορτ Βέιλ επιβεβαίωσε πως η Μπέρτον αποτελεί –δικαίως- το μεγάλο φαβορί για την απευθείας άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Με 9 ματς να απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν, το όνειρο γίνεται όλο και περισσότερο πραγματικότητα και το μόνο που μένει είναι να συνεχίσει στον ίδιο επιβλητικό ρυθμό, ειδικά στην έδρα της (12-4-2). Μάχεται για να γλιτώσει τον υποβιβασμό η Όλνταμ, είναι ιδιαίτερα ασταθής το τελευταίο διάστημα, όμως σε γενικές γραμμές παραμένει ένα άκρως αξιόμαχο σύνολο, ιδίως όταν απομακρύνεται από το σπίτι της, όπου έχει μόλις 3 ήττες (4-11-3). Παρά την καλή της παρουσία μακριά από το «Μπάουνταρι Παρκ», το «κάστρο» της Μπέρτον μοιάζει απαραβίαστο για την ίδια και ο άσος αποτελεί επιλογή στο 1,73 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2335. ΧΑΛΙΦΑΞ – ΟΛΝΤΡΙΝΧΑΜ

Στο τελικό του Τρόφι η Χάλιφαξ (4-8-6 εντός) και ταυτόχρονα στη ζώνη του υποβιβασμού, δεν παίζει καλά στα τελευταία του πρωταθλήματος και πρέπει να αντιδράσει για να καταφέρει να σωθεί. Η Όλτρινχαμ (2-4-12 εκτός) επίσης είναι σε δύσκολη θέση, αφού μάχεται για να παραμείνει πάνω από τη ζώνη και οριακά τα καταφέρνει προς το παρόν. Το 4-0 επί της Όλντερσοτ ήταν σημαντική νίκη που της έδωσε ψυχολογία για τη συνέχεια. Δύσκολο ματς, θα το αφήσουμε.

2338. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1932 - ΛΑΡΙΣΑ ΑΕΛ

Τέσσερις βαθμούς απέχει από την επικίνδυνη ζώνη ο Αγροτικός (3-6-3 εντός) αλλά δεν πιστεύουμε ότι θα μπλέξει καθόλου, αφού δύσκολα θα καταφέρει η Ελευσίνα να τον φτάσει. Η ΑΕΛ (6-5-1 εκτός) κέρδισε με 1-0 τον Κισσαμικό με πέναλτι στο 86’ που ήταν εφεύρεση του διαιτητή. Παραμένει στην κορυφή, πρόβλημα με την άδεια που θεωρείται δεδομένη. Έχει άγχος και αυτό βγαίνει προς τα έξω, δεν θα έχει εύκολο έργο στον Εύοσμο. Πάσο.

2739. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ U19 - ΣΕΡΒΙΑ U19

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του το Μαυροβούνιο, έχασε με 0-1 από τη Γαλλία, με τη νίκη να είναι μονόδρομος απέναντι στη Σερβία, για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες του για πρόκριση. Οι Σέρβοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 στην πρεμιέρα τους απέναντι στη Δανία, θα κυνηγήσουν τη νίκη τώρα, αφού αν την ίδια ώρα η Γαλλία κερδίζει, δεν θα υπάρχει άλλο αποτέλεσμα που να τους κρατάει ζωντανούς στο κυνήγι της πρωτιάς. Χαμηλό μας φαίνεται το 1,50 για νίκη των Σέρβων, παρόλο που διαθέτουν καλύτερο ρόστερ, μόνο προς τα γκολ μπορούμε να κοιτάξουμε εδώ, αφού το Χ πιθανότατα δεν εξυπηρετεί καμία από τις δυο ομάδες.

2740. ΓΑΛΛΙΑ U19 - ΔΑΝΙΑ U19

Σε θέση οδηγού στο 7ο γκρουπ μπήκε η Γαλλία, με τη δύσκολη νίκη της πρεμιέρας με 1-0 απέναντι στο Μαυροβούνιο, είναι το μεγάλο φαβορί για να καταλάβει την πρώτη θέση στον όμιλο. Η Δανία αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 με αντίπαλο τη Σερβία, δέχθηκε μάλιστα το γκολ της ισοφάρισης στο 84’. Καλύτερο σύνολο διαθέτουν οι Γάλλοι, αλλά δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε σοβαρά με το 1,50 του άσου.

2423. ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΜΠΟΕΜΙΑΝ

Χωρίς προβλήματα ξεπέρασε το εμπόδιο της ερασιτεχνικής Μάγιο η Γκάλγουεϊ (2-1-1) για το Λιγκ Καπ τη Δευτέρα. Στο πρωτάθλημα γνώρισε την πρώτη ήττα της με 2-1 στο Ντέρι. Ευάλωτη αμυντικά για ένα ακόμα ματς η Μποέμιαν (1-1-2), επικράτησε πάντως της Λόνγκφορντ με 3-1 για το Λιγκ Καπ, αλλά στο πρωτάθλημα διατήρησε ανέπαφη την εστία της μόνο μία φορά στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. 3/4 αμφίσκορα έχουν οι γηπεδούχοι, τοGGμοιάζει ως η λύση στο συγκεκριμένο ζευγάρι.

2350. ΤΕΡΝΑΝΑ – ΠΕΣΚΑΡΑ

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Τερνάνα με το διπλό στο Αβελίνο που την κράτησε στο +6 από τις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ υποβιβασμού. Απεναντίας η Πεσκάρα πάει να γκρεμίσει ότι έχτισε με πολύ κόπο και ιδρώτα όλο το προηγούμενο διάστημα. Κινδυνεύει να βρεθεί εκτός 8αδας καθώς αγνοεί τη νίκη εδώ και οκτώ αγωνιστικές (0-3-5) προερχόμενη από τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Πολλά γκολ βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια της, τοoverεπαληθεύτηκε στα 10/11 προηγούμενα της ματς με την Bet365να προσφέρει στο 1,80 τοover2,25. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2348. ΜΟΝΤΕΝΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ

Η ήττα-σοκ από την Κόμο βάζει σε ακόμα μεγαλύτερους μπελάδες τη Μόντενα, η οποία πλέον θα πρέπει να βρει τους βαθμούς που ψάχνει σε δυσκολότερα ματς αν θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Μετά από ένα σερί τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς νίκη, όπου σκόραρε μόλις σε μία από αυτές τις αναμετρήσεις της, η Κάλιαρι επέστρεψε στις επιτυχίες και οδεύει ολοταχώς για την επιστροφή στη Σέριε Α. Δυσκολεύονται τελευταία στο γκολ οι «ροσομπλού», σταθερά σε αργό τέμπο τα εντός έδρας ματς της ομάδας του Κρέσπο, με τοunder2,25 να αποτελεί επιλογή (1,80/Bet365).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2347. ΛΙΒΟΡΝΟ - ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ

Πανούτσι τέλος για δεύτερη φορά τη φετινή χρονιά από τον πάγκο της Λιβόρνο, η ήττα από την Τράπανι τον οδήγησε στην έξοδο, με την ομάδα να αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά αγωνιστικές (0-3-4) και να έχει υποχωρήσει μόλις στο +2 από τον απευθείας υποβιβασμό. Αντικαταστάτης του ο έμπειρος γυρολόγος Φράνκο Κολόμπα (πέρσι προπονούσε ομάδα της Ινδίας). Η Βερτσέλι έμεινε στο 1-1 στο εξάποντο με την Άσκολι, αυτή ήταν η τέταρτη ισοπαλία της στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές (2-4-2, 4/8over2,5, 8/8GG). Για γέλια το 1,75 του άσου, παρά την αλλαγή προπονητή δεν θα εμπιστευτούμε τη Λιβόρνο της μόλις μιας νίκης στα πιο πρόσφατα 10 μπροστά στο κοινό της (1-7-2), αν στα δεξιά του σετ υπήρχε μια πιο αξιόπιστη ομάδα από τη Βερτσέλι, θα σκεφτόμασταν σοβαρά την κόντρα.

2343. ΑΒΕΛΙΝΟ – ΚΡΟΤΟΝΕ

Από το κακό στο χειρότερο πήγαινε το τελευταίο διάστημα η Αβελίνο και για το λόγο αυτό, πριν να είναι πολύ αργά, η διοίκηση της ομάδας απομάκρυνε από τον πάγκο τον Τεσέρ, με το Μαρκολίν να τον αντικαθιστά και να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του κόντρα στην Κροτόνε. Κοντά στην άνοδο βρίσκονται οι «ροσομπλού», οι οποίοι θα έχουν κάποιες κομβικές απουσίες, ενώ βαθμολογικά είναι ουσιαστικά αδιάφοροι, αφού περιμένουν να σφραγίσουν και μαθηματικά το εισιτήριο για τα μεγάλα σαλόνια της χώρας. Το κίνητρο, αλλά και η ειδησεογραφία είναι με τους γηπεδούχους και ο 0:0 ασιατικός άσος αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,70 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2342. ΤΣΕΖΕΝΑ – ΛΑΤΙΝΑ

Παρότι τελευταία δυσκολεύεται, η Τσεζένα εξακολουθεί να μάχεται για την τρίτη θέση της βαθμολογίας, ώστε να έχει περισσότερες τύχες στα πλέι-οφ. Μεγάλο όπλο της η άμυνα (δεύτερη καλύτερη της Σέριε Β με 29 γκολ παθητικό), η οποία γίνεται ακόμα πιο συμπαγής και απροσπέλαστη στο «Ντίνο Μινούτσι» (κορυφαία εντός έδρας άμυνα της κατηγορίας με μόλις 9 τέρματα παθητικό). Κλασικά για το 0-0 θα παίξει σε ακόμα μία της έξοδο η Λατίνα, η οποία μετράει 4 σερίunder2,5 μακριά από το σπίτι της. Σε απόδοση 1,80 βρίσκουμε τοunder2,25 στηνBet365, επιλογή που ενισχύεται ακόμα περισσότερο από το γεγονός πως η Τσεζένα θα αγωνιστεί χωρίς τους παίκτες που σημείωσαν τα μισά φετινά της τέρματα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2344. ΑΣΚΟΛΙ – ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ

Πολύ κρίσιμη αναμέτρηση στην ουρά της βαθμολογίας, με τις δυο ομάδες να μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η Άσκολι συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο (0-1-2) με το 1-1 στην έδρα της Βερτσέλι, στο γήπεδό της πάντως ηττήθηκε μόνο σε δυο από τα πιο πρόσφατα 10 (6-2-2). Με το αριστερό το ντεμπούτο του Φράνκο Λέρντα στον πάγκο της Βιτσέντζα, γνώρισε την ήττα με 0-2 από την Κάλιαρι, μένοντας για 10η αγωνιστική χωρίς νίκη (0-4-6), βρέθηκε έτσι στο -2 από τα μπαράζ υποβιβασμού και στο -4 από την απευθείας σωτηρία. Εξάποντο είναι στην ουσία το ματς, οι οιωνοί δείχνουν καλύτεροι για την Άσκολι, αν και έχουν μαζευτεί αρκετά προβλήματα τραυματισμών, η Βιτσέντζα από την άλλη (θα στερηθεί τον τοπ σκόρερ Ράιτσεβιτς που λείπει με την εθνική του) δεν μας εμπνέει για να την στηρίξουμε, προτιμότερη επιλογή δείχνει η αποχή.

2345. ΚΟΜΟ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ

Για τη ζωή της παίζει η ουραγός Κόμο, να παραμένει στις θέσεις των πλέι-οφ επιθυμεί η Εντέλα. Σε αποδόσεις φαβορί προσφέρεται η Κόμο που έρχεται από διπλό στη Μόντενα και την πρώτη νίκη της μετά από δύο μήνες στο ντεμπούτο του νέου προπονητή της. Εντός έδρας όμως είναι αναποτελεσματική (2-7-7) και η Εντέλα που ξέρει να στήνεται εκτός έδρας για να παίρνει βαθμούς είναι ικανή να μην ηττηθεί και να επεκτείνει το αήττητο της (4-3-0). Ενδιαφέρουσα επιλογή το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,90 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2349. ΣΠΕΤΣΙΑ – ΤΡΑΠΑΝΙ

Ματς μεταξύ δυο φορμαρισμένων ομάδων με άρωμα πλέι-οφ. Έντεκα αγωνιστικές αήττητη η Σπέτσια (7-4-0), στην έδρα της μετράει τέσσερα τρίποντα στα τελευταία πέντε (4-1-0), έξι ματς χωρίς ήττα έχει η Τράπανι (4-2-0) η οποία μάλιστα κέρδισε και στις τρεις τελευταίες εξόδους της. Κακό σταύρωμα, καθώς καμία από τις δυο δεν κοντράρεται αυτή την περίοδο, μένουμε μακριά.

2346. ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ – ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε η Λαντσιάνο με το 2-0 επί της Τσεζένα, 4-1-0 ο απολογισμός της στα τελευταία πέντε, ενώ μετράει και τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα μπροστά στο κοινό της. Σε φόρμα βρίσκεται όμως και η Περούτζια, είναι αήττητη τέσσερις αγωνιστικές (3-1-0) και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της οχτάδας. Με αρκετά προβλήματα τραυματισμών συνεχίζουν οι φιλοξενούμενοι, στις απουσίες αυτές μάλιστα προστέθηκε και ο αρχισκόρερ Αρντεμάνι (28 συμ./9 γκολ), σωστός κατά τη γνώμη μας ο ελαφρύς φαβοριτισμός της Λαντσιάνο (θα στερηθεί και εκείνη των υπηρεσιών του φορμαρισμένου εξτρέμ Ντι Φραντσέσκο), το ματς πάντως δεν πιάνεται εύκολα, πρακτικά είναι τριπλή γι αυτό και θα αποφύγουμε να μπλέξουμε.

----. ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ – ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ

Φιλική αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί στην Αττάλεια της Τουρκίας. Αμφότερες προετοιμάζονται για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με τους προπονητές των δυο ομάδων να έχουν την ευκαιρία για δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα εν’ όψει των επίσημων αγώνων που θα ακολουθήσουν. Δεν υπάρχει σοβαρός λόγος ενασχόλησης με την αναμέτρηση, απλώς να αναφέρουμε ότι το Αζερμπαϊτζάν έδειξε καλά στοιχεία από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική του ηγεσία ο Προσινέτσκι, το Δεκέμβριο του 2014.

2741. ΣΟΥΗΔΙΑ U19 - ΣΛΟΒΕΝΙΑ U19

Χωρίς να προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Πορτογαλίας η Σουηδία, το τελικό 0-4 μαρτυρά πλήρως την εικόνα του αγώνα. Η Σλοβενία πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Ρωσίας στη δική της πρεμιέρα και αν κάνει το 2/2 θα αυξήσει κατακόρυφα τις ελπίδες της για πρόκριση. Σε αποδόσεις καθαρού αουτσάιντερ βρίσκουμε το διπλό, θεωρούμε ότι αξίζει να κοιτάξουμε προς το Χ2, μιας και οι Σλοβένοι έδειξαν πιο καλά στοιχεία ως τώρα, αλλά και είναι η ομάδα με τις πιο ρεαλιστικές ελπίδες για να διεκδικήσει την πρωτιά.

2742. ΡΟΥΜΑΝΙΑ U19 - ΑΥΣΤΡΙΑ U19

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον όμιλο η Ρουμανία (ήττα με 0-3 από την Τσεχία), μόνο με 2/2 νίκες από εδώ και πέρα θα έχει ρεαλιστικές ελπίδες να συνεχίσει στην επόμενη φάση. Η Αυστρία επικράτησε με 3-1 της Σλοβακίας στην πρεμιέρα της και θέλει να διπλασιάσει τώρα τις νίκες της για να γίνει το φαβορί για την κατάληψη της πρωτιάς. Θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στους Αυστριακούς, που έδειξαν καλά στοιχεία στο πρώτο τους ματς, σε λογικά πλαίσια οι τιμές.

2363. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Από «χλωμή» εμφάνιση έρχεται η Μπράντφορντ, ηττήθηκε στην έδρα της Γουίγκαν και έπεσε στην έβδομη θέση (έστω και στην ισοβαθμία). Σε καλύτερο φεγγάρι δείχνει η Μίλγουολ, η οποία εκτός έδρας είναι σκληροτράχηλη και αποδίδει καλύτερα απ’ ότι στο σπίτι της (4-2-0 στις τελευταίες έξι εξόδους της). Ακριβώς ίδιο το ρεκόρ των δύο ομάδων (9-5-4 για την Μπράντφορντ εντός και τη Μίλγουολ εκτός), ένα κλικ περισσότερο δίνουμε προς τα δεξιά. Στο 2,00 η απόδοση του διπλού Draw No Bet στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2364. ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ

Σε σχετικά καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό (3-3-1) η Τσέστερφιλντ, διατηρεί μια μικρή απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σε αντίθετη πορεία η Φλίτγουντ (0-1-3), όλο και χάνει θέσεις στη βαθμολογία της Λιγκ 1, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει (στους τρεις η απόστασή της από την επικίνδυνη ζώνη). Πείθουν περισσότερο οι γηπεδούχοι, στο 1,85 η απόδοση του άσου Draw No Bet στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2358. ΤΣΕΣΤΕΡ – ΜΠΑΡΟΟΥ

Η Τσέστερ (7-7-5 εντός) έχασε εύκολα από την πολύ φορμαρισμένη Ρέξαμ με 0-3, στο πρόγραμμα η συγκεκριμένη ήττα αφού η αντίπαλος είναι σε φουλ φόρμα και αρκετά καλύτερη ομάδα. Η Μπάροου (4-4-10 εκτός) είναι σε μέτρια κατάσταση εδώ και καιρό. Μπερδεμένο ματς, δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στην έδρα και στην Τσέστερ που φαίνεται λίγο καλύτερη ομάδα από την αντίπαλο της αυτή την περίοδο αλλά μέχρι εκεί.

2359. ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ – ΤΟΡΚΙ

Η Ντόβερ (11-4-4 εντός) ντούμπλαρε τις νίκες της με το οριακό 0-1 με τη Γκάισλι, η τύχη τη βοήθησε για να κρατήσει ανέπαφη την εστία της και αυτό την οδήγησε στη νίκη. Παραμένει στα πλέι-οφ αλλά θα πρέπει να συνεχίσει με τα νικηφόρα αποτελέσματα αφού η μάχη αναμένεται μέχρι το τέλος. Η Τορκί (4-7-8 εκτός) είναι εκτός της επικίνδυνης ζώνης, κομβικής σημασίας τρίποντο αυτό με τη Σάουθπορτ με 1-0. Η άμυνα της ήταν εξαιρετική και βρήκε το γκολ σε μία από τις ελάχιστες φάσεις της. Σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, πάσο.

2360. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΡΕΞΑΜ

Με την ψυχολογία στα ύψη η Γκρίμσμπι, πήρε την πρόκριση για τον τελικό του ΦΑ Τρόφυ, ενώ στο πρωτάθλημα ελπίζει πως θα κερδίσει τα τρία ματς λιγότερα που έχει από τη δεύτερη Φόρεστ Γκριν, με στόχο να ψαλιδίσει όσο γίνεται περισσότερο τη διαφορά. Η Ρέξαμ δεν αποτελεί εύκολη λεία για κανέναν, καθώς αγνοεί την ήττα στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές και δείχνει ικανή να πάρει έστω και στο τέλος ένα εισιτήριο για τα πλέι-οφ ανόδου. Πιο μοιρασμένο θα έπρεπε να είναι το σετ, με την αξία να βρίσκεται στο Χ2, το οποίο αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,83 στον Stoiximan, ο οποίος επανέφερε τις καταθέσεις μεpaysafecard! Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2361. ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ – ΓΚΙΣΕΛΙ

Η Σάουθπορτ (5-5-9 εντός) παραμένει ακόμα σε άσχημο φεγγάρι, δεν παίζει καθόλου καλά και δεν πιστεύουμε ότι αυτό θα αλλάξει μέχρι το τέλος της σεζόν. Η Γκάισλι (3-8-8 εκτός) επίσης είναι ντεφορμέ, έρχεται από οριακή ήττα με 0-1 από την Ντόβερ. Δεν αισθάνονται τόσο ασφαλής αμφότερες, θα τις αφήσουμε να μονομαχήσουν δίχως τα λεφτά μας.

2362. ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ – ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ

Πολύ μακριά από το καλό της πρόσωπο η Γουόκινγκ εδώ και καιρό, μετράει έξι συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και ξέμεινε από στόχους. Παλεύει με όλες τις δυνάμεις η ουραγός Κιντερμίνστερ για τη σωτηρία, μπορεί ακόμα να έχει να ανέβει ένα Γολγοθά, όμως στο τελευταίο της άφησε θετικά μηνύματα με το 1-2 στην έδρα της Λίνκολν. Νίκη και μόνο νίκη θέλουν οι «Χάριερς», ίσως αξίζουν μερικά ψιλά στο 3,00 του διπλού (Bet365) μιας οι καλύψεις στο συγκεκριμένο ματς θωρούνται ανούσιες, ενώ σίγουρα θα πονταριστεί το late goal στο live αν η αναμέτρηση είναι κολλημένη στο «Χ» προς το τέλος.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2379. ΑΛΟΑ - ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ

Αδιάφορη από βαθμολογικής πλευράς αναμέτρηση καθώς τόσο η Αλόα όσο και η Σεντ Μίρεν έχουν ξεμείνει από στόχους. Η πρώτη δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες αποφυγής του υποβιβασμού και η δεύτερη έχασε για τα καλά το τρένο των πλέι-οφ ενώ βρίσκεται στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη. Περιμένουμε να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι δίχως σκοπιμότητες με τις επιθέσεις να έχουν τον πρώτο λόγο. Σίγουρα έχει αξία τοcomboGG&over2,5 με απόδοση 2,40 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2705. ΦΟΛΚΕΡΚ – ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Απίστευτη ανατροπή πραγματοποίησε η Φόλκερκ (ρεκόρ 17-10-3) απέναντι στη Ρέιντζερς, παρότι βρέθηκε από πολύ νωρίς (9’) πίσω στο σκορ με 0-2 δεν το έβαλε κάτω και με μια τρομερή αντεπίθεση στο τελευταίο εικοσάλεπτο πέτυχε τρία τέρματα για να σοκάρει τους αντιπάλους της (3-2). Παρέμεινε έτσι αήττητη για έβδομη διαδοχική αγωνιστική (4-3-0) θέτοντας πολύ σοβαρή υποψηφιότητα για κατάληψη της δεύτερης θέσης. Απέτυχε να αποφύγει την ήττα μετά από τρία παιχνίδια (2-1-0) η Λίβινγκστον (ρεκόρ 6-6-17) που μπορεί να έφερε το ματς κόντρα στη Σεντ Μίρεν (2-3) δύο φορές στα ίσια, όμως δεν υπήρξε εκ νέου απάντηση στο τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων με την ήττα να κάνει τη θέση της ακόμα πιο δύσκολη. Αμφότερες έχουν ανάγκη τους βαθμούς αλλά η Λίβινγκστον «καίγεται» περισσότερο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα την εμπιστευτούμε στη δεύτερη πιο δυνατή έδρα της Τσάμπιονσιπ (11-3-1). Περιμένουμε να γίνει ένα ανοιχτό ματς με την επιλογή του over2,5 (1,90 /Bet365)να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, ενώ δε θα έπρεπε να βρίσκεται τόσο ψηλά η τιμή του αμφίσκορου (2,10 / Bet365).

2706. ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ – ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ

Αναβολή.

2381. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ - ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ

Ούτε ο πιο απαισιόδοξος φίλαθλος της Ρέιντζερς (ρεκόρ 23-3-3) δεν είχε φανταστεί τι θα ακολουθούσε έπειτα από το 0-2 που διαμορφώθηκε μόλις στο 9’ στην έδρα της Φόλκερκ. Όλα έδειχναν πως οι φιλοξενούμενοι θα έπαιρναν ακόμα μία νίκη στην πορεία για επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια, όμως η μαχητική γηπεδούχος είχε άλλη άποψη πετυχαίνοντας τρία τέρματα σε ένα τρομερό εικοσάλεπτο (72’,77’,92’) για να κάνει τεράστια ανατροπή. Τέλος στο αρνητικό σερί τριών ηττών έβαλε η Κουίν Οφ Σάουθ (ρεκόρ 11-4-14) διασύροντας την Ντάμπαρτον με 6-0. Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί κι αυτό δεν είναι άλλο από την πρωτοπόρο Ρέιντζερς, κάτι που άλλωστε φαίνεται και στις αποδόσεις του άσσου. Επιλογή μπορεί να αποτελέσει ο συνδυασμός 1 &over2,5 (1,70 / Stoiximan ) , για τους πιο τολμηρούς υπάρχει αξία στοcombo1 &GG(3,05 / Stoiximan ) με δεδομένο πως οι πέντε αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων στη συγκεκριμένη έδρα είχαν εκατέρωθεν σκοράρισμα.

2707. ΜΟΡΤΟΝ - ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ

Δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να κάμψει την αντίσταση της ουραγού Αλόα η Μόρτον (ρεκόρ 10-8-12) επικρατώντας με το εμφατικό 4-1. Από σπουδαίο μεσοβδόμαδο διπλό στην έδρα της Σεντ Μίρεν προέρχεται η Ρέιθ Ρόβερς (ρεκόρ 14-6-10) σφραγίζοντας έτσι ουσιαστικά την τέταρτη θέση. Η απόσταση δέκα βαθμών μεταξύ των δύο ομάδων είναι απαγορευτική για τη Μόρτον, η οποία μάλλον θα πρέπει να αρκεστεί στην πέμπτη θέση. Με δεδομένο πως αμφότερες είναι πιο χαλαρές πλέον, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες το ενδεχόμενο να σημειωθούν πολλά γκολ στην αναμέτρηση.

2374. ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ – ΕΛΓΚΙΝ

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται εσχάτως η Μπέργουικ (ρεκόρ 10-6-14), η οποία δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της (3-2-0) καθώς γνώρισε δύσκολη ήττα στην έδρα της Άνναν (1-0) και μάλιστα με γκολ στο 83’. Κούραση βγάζει τελευταία η Έλγκιν (ρεκόρ 15-5-10) που μετράει μόλις μία νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα (1-1-2). Στο τελευταίο παρότι προηγήθηκε σχετικά νωρίς με αντίπαλο τη Μοντρόουζ, δεν απέφυγε τελικά το στραβοπάτημα (1-1), μένοντας έτσι στο -3 από την πρωτοπόρο Φάιφ ενώ είδε την Κλάιντ να την «πετάει» στην 3θέση. Το παλεύει στο σπίτι της η Μπέργουικ (7-4-4), απογοητευτικοί στις εξόδους τους οι φιλοξενούμενοι (4-2-9). Το μομέντουμ τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνει ξεκάθαρα έδρα, ενώ το «πρέπει» για την Έλγκιν είναι τόσο μεγάλο που δεν αποκλείεται να την «πνίξει». Χαμηλά το 1Χ (1,65), αξίζει το ρίσκο η επιλογή του άσσουDrawNoBet(2,05 / Stoiximan ).

2375. ΚΛΑΪΝΤ – ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ

Έχει βαλθεί να κυνηγήσει μέχρις εσχάτων την προνομιούχο πρώτη θέση και την απευθείας άνοδο η φορμαρισμένη Κλάιντ (ρεκόρ 16-4-10), μεσοβδόμαδα επικράτησε της Άνναν πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ (2-1), παραμένοντας έτσι σε απόσταση αναπνοής από τη Φάιφ και την κορυφή. Ηρέμησε με τη νίκη επί της ουραγού Ιστ Στέρλινγκ (3-0) η Αρμπρόουθ (ρεκόρ 10-5-15) που δύσκολα θα κινδυνεύσει, όμως ήρθε η Κουίνς Παρκ με γκολ στις καθυστερήσεις (2-1) για να την επαναφέρει στην πραγματικότητα που δεν είναι άλλη από το γεγονός πως διανύει μια κάκιστη σεζόν. Έχει τα εχέγγυα να διεκδικήσει μέχρι τέλους την απευθείας άνοδο η Κλάιντ, όμως οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν ελεύθερα και χωρίς άγχος, κάτι που μπορεί να της δημιουργήσει προβλήματα. Δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να στηρίξουμε τη φόρμα και το κίνητρο των γηπεδούχων, οι οποίοι είναι σε θέση να επιβεβαιώσουν σε ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι τους τοcombo1 &under3,5 (2,50 / Stoiximan ) .

2376. IΣΤ ΦΑΪΦ - ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ

Συνέχεια στην εξαιρετική της πορεία έδωσε η Ιστ Φάιφ (ρεκόρ 16-5-9) διασύροντας τη Στέρλινγκ Άλμπιον με το εμφατικό 0-6. Νίκη έπειτα από τρεις αποτυχημένες απόπειρες (0-2-1) είχε το μενού για την Κουίνς Παρκ (ρεκόρ 13-8-9) η οποία λύγισε την Αρμπρόουθ (2-1) έστω και με γκολ στις καθυστερήσεις, κάνοντας έτσι σημαντικό βήμα στη μάχη για είσοδο στην τετράδα. Κακά τα ψέματα δε θα μπορούσε να δίνεται υψηλότερα ο άσσος (1,85), όμως παρόλο που οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο θα προτιμήσουμε να απέχουμε καθώς η Κουίνς είναι πολύ «ζημιάρα» ομάδα και δη στις εξόδους της (7-4-3).

2377. ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ - ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 η Μοντρόουζ (ρεκόρ 10-7-13), αυτή τη φορά στην έδρα της μαχόμενης για άνοδο Έλγκιν. Δε μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στην ξέφρενη πορεία της Κλάιντ η Άνναν Αθλέτικ (ρεκόρ 13-7-10) καταφέρνοντας απλά να πετύχει το γκολ της τιμής (2-1). Χωρίς ξεκάθαρο στόχο οι γηπεδούχοι καθώς δεν έχουν ελπίδες για πλέι-οφ ενώ δεν πρόκειται να κινδυνεύσουν, στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι δίνουν μεγάλη μάχη για είσοδο στην τετράδα και θέλουν πάση θυσία βαθμούς. Αρκετά αποτελεσματική στην έδρα της η Μοντρόουζ (8-3-4), παρόλα αυτά δίνουμε προβάδισμα στο κίνητρο της Άνναν χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πληρώσουμε για να μάθουμε αν θα δείξει χαρακτήρα.

2378. ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ

Βρισκόταν ούτως ή άλλως σε κακή κατάσταση η Στέρλινγκ Άλμπιον (ρεκόρ 11-6-13), ήρθε και η εντός έδρας συντριβή από τη Φάιφ (0-6) για να μειώσει δραματικά της ελπίδες για είσοδο στην τετράδα, αλλά και να χαλάσει το κλίμα στις τάξεις της ομάδας. Δεν είναι καλύτερα τα πράγματα στο στρατόπεδο της Ιστ Στέρλινγκ (ρεκόρ 8-3-19) η οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πέσει κατηγορία. Στο τελευταίο το πάλεψε με αντίπαλο την Κλάιντ παίρνοντας μόλις στο 3’ το προβάδισμα, όμως τελικά υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου (2-4). Προφανώς και η αναμέτρηση έχει φαβορί, όμως το 1,50 του άσσου δεν παίζεται ούτε στη φυλακή με την κατάσταση που επικρατεί στους γηπεδούχους. Θα πηγαίναμε στην κόντρα και το Χ2 (2,50) όμως οι φιλοξενούμενοι δε χρήζουν ιδιαίτερης εμπιστοσύνης.

2372. ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ – ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ

Συνέχεια στο αήττητο σερί 19 αγωνιστικών (13-6-0) έδωσε η Πίτερχεντ (ρεκόρ 16-11-4) με την αγχωτική επικράτηση επί της Ερντρι (1-0) χάρις σε τέρμα του Ρότζερς στο 76λεπτό. Δίχως τέλος η κατρακύλα της Κάουντενμπιθ (ρεκόρ 8-5-17) που σε συνδυασμό με την ήττα από την Ντανφέρμλιν (0-1) είδε τη φορμαρισμένη εσχάτως Μπρέχιν να την αφήνει μόνη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Άκρως αντίθετη η κατάσταση στα δύο στρατόπεδα, από τη μία οι γηπεδούχοι δείχνουν ασταμάτητοι έχοντας ξεκάθαρο προβάδισμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης κι από την άλλη οι φιλοξενούμενοι τρέχουν ρεκόρ 1-2-9 βρισκόμενοι στον πάτο της βαθμολογίας. Δεν πήρε σε άλλα κι άλλα ματς αποτέλεσμα η Κάουντενμπιθ, δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο απέναντι στην Πίτερχεντ που δε χαρίζεται σε κανέναν. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσσος (1,25), 2,40 πληρώνει για τους τολμηρούς ο συνδυασμός του μεover3,5 (Bet365).

2373. ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ – ΦΟΡΦΑΡ

Τραγικός απεδείχθη ο μήνας Μάρτιος για τη Στενχάουσμιουρ (ρεκόρ 9-6-15), η οποία τρέχοντας ρεκόρ 0-1-5 όχι μόνο έχασε τις ελπίδες για είσοδο στην τετράδα, αλλά έχει φτάσει πλέον σε σημείο να κινδυνεύει καθώς απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την 9θέση. Βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Στρανράερ, καταφέρνοντας απλά να πετύχει το γκολ της τιμής στην επανάληψη για να διαμορφωθεί το τελικό 3-1. Πολύ σημαντική νίκη επί της Έιρ (3-1) πήρε η Φόρφαρ (ρεκόρ 7-9-14) με αποτέλεσμα να βρεθεί έπειτα από καιρό πάνω από την 9θέση. Μόλις μία νίκη στα τελευταία οκτώ στο σπίτι της σημείωσε η Στενχάουσμιουρ (1-2-5), δέχεται σταθερά γκολ στις εξόδους της η φιλοξενούμενη. Αμφότερες να θέλουν νίκη για να ανασάνουν, σε καλύτερο φεγγάρι η Φόρφαρ όμως δε θα μπλέξουμε.

2370. ΕΪΡ – ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ

Περίοδο ντεφορμαρίσματος διανύει η Έιρ (ρεκόρ 16-4-10) μετρώντας μόλις μία νίκη στα τέσσερα τελευταία (1-0-3), πιο πρόσφατος θύτης η μαχόμενη για παραμονή Φόρφαρ (3-1). Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Στρανράερ (ρεκόρ 12-6-13) η οποία με τη νίκη επί της ντεφορμέ Στενχάουσμιουρ (3-1) συμπλήρωσε έντεκα αγώνες δίχως ήττα (6-4-1) έχοντας ηττηθεί μόνο από την πρωτοπόρο Ντανφέρμλιν. Δεν προκύπτει από κάπου τη δεδομένη χρονική στιγμή ο υπερβολικός ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων (1,80), η αξία βρίσκεται ξεκάθαρα στην κόντρα, τόσο στο Χ2 (1,97 / Stoiximan ) όσο και στο διπλόDrawNoBet(2,85 / Stoiximan ) , επιλογές οι οποίες ευνοούνται κι από την προϊστορία (3-0-2 στα πιο πρόσφατα με γηπεδούχο την Έιρ).

2371. ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ – ΜΠΡΕΧΙΝ

Δίχως φρένα προελαύνει η ασταμάτητη Ντανφέρμλιν (ρεκόρ 21-6-3), η νίκη επί της ουραγού Κάουντενμπιθ (0-1) ήταν η έβδομη στα οκτώ τελευταία (7-1-0) με τη δεύτερη θέση να απέχει δέκα ολόκληρους βαθμούς. Ξύπνησε από το λήθαργο της η Μπρέχιν (ρεκόρ 8-6-16) η οποία από ότι φαίνεται έχει βαλθεί να αφήσει για τα καλά πίσω της το κακό ξεκίνημα και να σώσει την κατηγορία. Πάνω που όλα έδειχναν πως θα γνώριζε εντός έδρας ήττα από την Άλμπιον Ρόβερς, ήρθε ένα ονειρεμένο τελευταίο δεκάλεπτο για να δώσει το πολυπόθητο «τρίποντο» στους γηπεδούχους (2-1), οι οποίοι με αυτή τους την επικράτηση έριξαν στον πάτο της βαθμολογίας την ανταγωνίστρια Κάουντενμπιθ. Σίγουρα δε γίνεται να αγνοήσουμε τη φόρμα της Μπρέχιν, όμως κακά τα ψέματα το ότι έχει πετύχει τέσσερις διαδοχικές νίκες δεν την καθιστά αυτόματα ικανή να φύγει με αποτέλεσμα από την καλύτερη έδρα της κατηγορίας (10-3-2). Παρόλα αυτά, θεωρούμε πως ίσως βρει το γκολ όμως η αλήθεια είναι πως θα το θέλαμε λίγο υψηλότερα τοGG(1,91).

2369. ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ - ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ

Βελτιωμένη παρουσιάστηκε η Ερντρι (ρεκόρ 11-5-14) κόντρα στην Πίτερχεντ χωρίς τελικά να καταφέρει να αποσπάσει κάτι από το εν λόγω ματς (1-0). Κρατούσε τον έλεγχο του παιχνιδιού στα χέρια της μέχρι το 80’ η Άλμπιον Ρόβερς (ρεκόρ 10-8-12), όμως της στοίχισε η αμυντική της επιπολαιότητά καθώς δέχθηκε δύο γκολ από την Μπρέχιν σε διάστημα πέντε λεπτών, καταστρέφοντας ό,τι είχε χτίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Παρέμεινε έτσι για έκτη σερί αγωνιστική χωρίς «τρίποντο» (0-3-3), ενδεικτικό το γεγονός πως δέχθηκε γκολ στα επτά τελευταία της. Παραδοσιακά προσεκτική στο σπίτι της η Ερντρι (12/15under2,5), μία από τα ίδια στις εξόδους της η Άλμπιον (10/15under2,5). Με αυτά τα δεδομένα υπάρχει αναμφίβολα αξία στο υψηλόunder2,5 (2,20 /Bet365).

2743. ΟΛΛΑΝΔΙΑ U19 - ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ U19

Σε θέση οδηγού στον όμιλο μπήκε η Ολλανδία μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Ουκρανίας με 3-2, αν νικήσει και τώρα θα κάνει σημαντικό βήμα για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Η Βόρειος Ιρλανδία το πάλεψε απέναντι στην Πολωνία, αλλά τελικά λύγισε (1-2), θέλει οπωσδήποτε αποτέλεσμα τώρα για να έχει ρεαλιστικές ελπίδες για την πρωτιά. Φαβορί κατά τη γνώμη μας η Ολλανδία, αλλά με τον άσο γύρω από το 1,40 δεν βρίσκουμε αξία.

2386. ΡΩΣΙΑ – ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

Χρήσιμα συμπεράσματα μπορεί να βγάλει ο Σλούτσκι για την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του στο φιλικό του Σαββάτου με τη Λιθουανία ενώ την Τρίτη σε μία πρόβα τζενεράλε για τοEUROθα παίξει με τη διοργανώτρια Γαλλία στο Παρίσι. Σοβαροί παρουσιάζονται συνήθως στους αγώνες προετοιμασίας τους οι Ρώσοι. Τα πέντε τελευταία χρόνια άλλωστε ο απολογισμός τους στα φιλικά είναι 12-11-1. Δεν πιστεύουμε πως ελλοχεύει η έκπληξη, ο συνδυασμός 1 &under3,5 πληρώνει 1,73 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2744. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ U19 - ΡΩΣΙΑ U19

Επίδειξη δύναμης έκανε η Πορτογαλία την πρώτη αγωνιστική, συνέτριψε με 4-0 τη Σουηδία, επιβεβαιώνοντας πως είναι το φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλο. Η Ρωσία έχασε με 0-1 από τη Σλοβενία, με τις ελπίδες της για πρόκριση να περιορίζονται κατά πολύ, θα τα παίξει όλα για όλα τώρα. Αποφεύγουμε το 1,30 του άσου, κρατάμε όμως τα πολλά τέρματα, με την ποιοτική Πορτογαλία να διαθέτει πολλές επιθετικές αρετές και τη Ρωσία, που δεν έχει λόγο να κλειστεί, να μπορεί να συνεισφέρει στο σκοράρισμα.

2745. ΕΛΛΑΔΑ U19 - ΑΓΓΛΙΑ U19

Σε δύσκολη θέση η Ελλάδα, μετά την ήττα από την Ισπανία με 0-2 στην πρεμιέρα της στηνEliteRound, αν δεν κερδίσει τώρα την Αγγλία, ουσιαστικά αποχαιρετά τη συνέχεια της διοργάνωσης. Οι Άγγλοι αγχώθηκαν απέναντι στη Γεωργία, νίκησαν με το οριακό 2-1 και δεν θέλουν να έχουν απώλειες πριν από τον -ουσιαστικά- τελικό πρόκρισης που ακολουθεί με την Ισπανία. Χαμηλές οι τιμές για νίκη των Άγγλων (max1,25) καλύτερα να πάμε στα πολλά τέρματα, από τη στιγμή που καμία από τις δυο δεν πρόκειται να παίξει για την ισοπαλία.

2391. ΠΟΛΩΝΙΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Σαρωτική η Πολωνία στην προκριματική φάση, έβρισκε δίχτυα ακατάπαυστα με πρώτο βιολί το Λεβαντόφσκι και κατάφερε να τερματίσει πίσω από την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία, παίρνοντας την πρόκριση για τα γήπεδα της Γαλλίας. Απέτυχε η Φινλανδία στον όμιλο, αφού τερμάτισε τέταρτη, κερδίζοντας μόνο Φερόε (δις) και Ελλάδα, με αποτέλεσμα να αλλάξει προπονητή. Νέος ομοσπονδιακός τεχνικός ο γνωστός μας Χανς Μπάκε, ο οποίος πάντως στα πρώτα του φιλικά δεν έδειξε να αλλάζει προς το καλύτερο την εικόνα των Σκανδιναβών. Ικανότατη στο σκοράρισμα η Πολωνία, είχε την καλύτερη επίθεση των προκριματικών, μετρώντας και 9/10over2,5. Σκόραρε στα 7/10 παιχνίδια της η Φινλανδία και θεωρούμε πολύ πιθανό να παρασυρθεί από τον τρελό ρυθμό των γηπεδούχων. Σε απόδοση 1,875 προσφέρει ηBet365 τοover2,25.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2390. ΑΥΣΤΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ

Δύο από τις μεγάλες εκπλήξεις των προκριματικών κοντράρονται στη Βιέννη. Η Αυστρία εντυπωσίασε στον όμιλο, κατέκτησε με άνεση την πρώτη θέση, καταφέρνοντας να σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της. Εξαιρετική και η Αλβανία, ειδικά μακριά από το σπίτι της (3-1-0), τερμάτισε πίσω μόνο από την Πορτογαλία και ξεκινάει την προετοιμασία της για την πρώτη της μεγάλη διοργάνωση. Επιθετικά παίζουν οι γηπεδούχοι, μετρ της τακτικής οι φιλοξενούμενοι, αλλά έδειξαν και στο φιλικό με τη Γεωργία πως παρασύρονται εύκολα σε παιχνίδια που δεν έχουν επίσημο χαρακτήρα. Σε απόδοση 1,80 βρίσκουμε τοover2,25 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2409. ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ

Χωρίς να εντυπωσιάσει, η Ουγγαρία εκμεταλλεύτηκε όσες ευκαιρίες της δόθηκαν στον όμιλο και πήρε την πρόκριση μέσω της διαδικασίας των μπαράζ, αποκλείοντας τη Νορβηγία, επιστρέφοντας έτσι σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης μετά από 48 χρόνια. Ούτε η Κροατία έβγαλε… μάτια με την παρουσία της στα προκριματικά, αλλά με όπλο την εξαιρετική της άμυνα (καλύτερη του ομίλου) πήρε τη δεύτερη θέση και συμμετέχει για τέταρτη διαδοχική φορά σεEURO. Με 7/10under2,5 ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους οι δύο ομάδες, οι οποίες ξεκινούν και την προετοιμασία για τα γήπεδα της Γαλλίας. Ως εκ τούτου, θα δουν το παιχνίδι όχι ως φιλικό, αλλά ως επίσημο, με τοunder2 να έχει τον πρώτο λόγο στο 2,05 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2410. ΜΠΡΕΣΙΑ – ΝΟΒΑΡΑ

Σημάδια αντίδρασης βγάζει τον τελευταίο καιρό η Μπρέσια και δείχνει ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για να εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη οχτάδα. Στο 3-1-1 ο απολογισμός της στα τελευταία πέντε με τρεις σερί νίκες στα πιο πρόσφατα μπροστά στο κοινό της (10-5-1 εντός, 10/16over2,5, 8/16GG). Γκέλα από το πουθενά για τη Νοβάρα (7-3-6 εκτός), έχασε με 1-2 από τη Μπάρι, σε ένα ματς που ήταν καλύτερη, μπήκε έτσι τέλος σε σερί τριών κολλητών νικών. Αμφίρροπη αναμέτρηση, δυνατή εντός η Μπρέσια, αλλά και η Νοβάρα είναι πολύ επικίνδυνη, προς τοGGστο 1,80 του Stoiximan μπορούμε να κοιτάξουμε, με τις δυο ομάδες να έχουν τα όπλα για να βρουν δίχτυα.

2487. ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΕΛΤΣΕ

Τη μοναξιά της κορυφής εξακολουθεί να απολαμβάνει η Λεγανές παρά το γεγονός πως συγκέντρωσε μόλις ένα βαθμός στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, όπου και έσπασε το αήττητο της έδρας της. Η ομάδα του Γκαριτάνο διαθέτει την κορυφαία άμυνα της κατηγορίας με 23 γκολ παθητικό και υποδέχεται τη ντεφορμέ Έλτσε, η οποία πηγαίνει όλα τα παιχνίδια της σε χαμηλό τέμπο, μετρώντας 21/30under2,5. Λογική επιλογή μοιάζει τοunder2,25, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1,80 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2492. ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Από ήττα στην έδρα της Αλμπαθέτε με 1-3 έρχεται η Οσασούνα, έπεσε έτσι εκτός της ζώνης των πλέι-οφ, αν και στην έδρα της είναι σκληρό καρύδι (7-6-2 εντός). Η Τενερίφη βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, είναι πέντε ματς χωρίς ήττα (3-2-0) και βρίσκεται πλέον πιο κοντά στα πλέι-οφ (-5) παρά στη γραμμή του υποβιβασμού (+10). Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι είναι ικανοί για κάποιο θετικό αποτέλεσμα και αδικούνται από την ψαλίδα των αποδόσεων, ωστόσο η Οσασούνα δεν είναι αμελητέα ποσότητα στο γήπεδό της, ώστε να πάμε ζεστά στην κόντρα.

2495. ΟΥΕΣΚΑ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β

Οι δύο ήττες από Μαγιόρκα και Πονφεραντίνα στοιχίζουν στην Ουέσκα, καθώς πλέον έμπλεξε για τα καλά και με πρόγραμμα-βουνό να ακολουθεί, η νίκη κόντρα στη Μπιλμπάο Β’ μοιάζει με μονόδρομο. Οι Βάσκοι παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας τη χειρότερη επίθεση της Σεγούντα, αλλά τελευταία παίζουν ανοικτά για να έρθουν οι νίκες, με αποτέλεσμα να μετρούν τέσσερα συνεχόμεναover2,5. Τσιμπημένες οι τιμές στα γκολ, πιο «ασφαλές» μοιάζει τοover2,25 στο 1,825 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2491. ΤΑΡΑΓΟΝΑ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ

Σκληροτράχηλη εκτός έδρας η Νουμάνθια (3-8-4) που στα 10 τελευταία ηττήθηκε μόνο μια φορά (3-6-1). Σε πολύ καλή φόρμα η Ταραγόνα, αναρριχήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας χάρη στο αήττητο σερί της στα 10 τελευταία ματς (4-6-0). Σοβαρή στο γήπεδο της, υπάρχει διάθεση να την στηρίξουμε αλλά απαραίτητη θεωρούμε την κάλυψη στην ισοπαλία. Τα ακριβή σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στο 1-1 βγάζουν μέση απόδοση 2,25 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2411. ΕΛΒΕΤΙΑ U21 - ΑΓΓΛΙΑ U21

Στο κόλπο της πρόκρισης βρίσκονται οι δυο ομάδες έπειτα από τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Η Ελβετία (2-1-1) μπορεί να έχασε με 1-3 στην Αγγλία το Νοέμβριο, αλλά το ρόστερ της διαθέτει παίχτες με συμμετοχές στο εγχώριο πρωτάθλημα και αναμένεται να είναι ανταγωνιστική. Η Αγγλία παραμένει αήττητη στον όμιλο (3-1-0), μετράει ήδη μια νίκη απέναντι στους άμεσους ανταγωνιστές της (1-0 τη Νορβηγία και 3-1 την Ελβετία) και σε περίπτωση που δεν χάσει ούτε τώρα, θα είναι το απόλυτο φαβορί για να καταλάβει την πρώτη θέση του γκρουπ. Ανταγωνιστικό παιχνίδι περιμένουμε εδώ, με τα σφιχτά σετ που κυκλοφορούν δεν βλέπουμε να υπάρχουν ιδιαίτερα περιθώρια ενασχόλησης.

2413. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ - ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ

Αν και πολύ νωρίς, η Νέα Υόρκη Σίτι έχει δείξει πολύ θετικά δείγματα στα πρώτα παιχνίδια της, επιθετικά τουλάχιστον έχει εντυπωσιάσει σε αντίθεση με τη Νιού Ίνγκλαντ η οποία πονάει στον δημιουργικό τομέα. Ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά, οι φιλοξενούμενοι άλλωστε μακριά από το σπίτι τους παραδοσιακά χάνουν πολύ από τη δύναμη τους, στην απόδοση 1,975 ο ασιατικός άσος -0,25 αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περσσότερα εδώ.

2493. ΟΒΙΕΔΟ – ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ

Υποψία αγωνιστικής κάμψης στην Οβιέδο που αγνοεί τη νίκη στα τρία τελευταία (0-1-2) με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην 6η θέση. Η Πονφεραδίνα είναι ακίνδυνη εκτός έδρας (1-5-9) και αναμένεται να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι. Καμία αξία στον χαμηλό άσο του 1,73, καλή σκέψη δείχνει η νίκη της με 1 ή 2 γκολ διαφορά που βγάζει μέση απόδοση 2,04 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2415. ΜΠΡΕΪ - ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ

Δείχνει να βρίσκει ρυθμό η Μπρέι (0-1-3), η οποία μετά τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα (1-1 με τη Λόνγκφορντ εντός), απέκλεισε τη Γιου Σι Ντι στο Λιγκ Καπ με 0-2 και πήρε τα πάνω της ψυχολογικά. Μετά τις δύο ήττες στο ξεκίνημα της σεζόν, η Σλίγκο (0-2-2) έμεινε στο 1-1 κόντρα σε Γκάλγουεϊ και Φιν Χαρπς μπροστά στο κοινό της, με το τελευτάιο ματς πάντως να λήγει οριστικά στο 86’ λόγω διακοπής ρεύματος. Οι δύο ομάδες μοιάζουν βελτιωμένες από την έναρξη της σεζόν και το μεταξύ τους ματς προσφέρεται μόνο για εξαγωγή συμπερασμάτων.

2416. ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919 – ΜΠΑΡΙ

Κρίσιμο το ματς για τις δυο ομάδες, αμφότερες θέλουν τη νίκη, η μεν Σαλερνιτάνα για να ξεφύγει από την ουρά, η δε Μπάρι για να σταθεροποιηθεί στην οχτάδα. Οι δυο σύλλογοι έχουν άριστες σχέσεις (οι οπαδοί των δυο ομάδων είναι αδελφοποιημένοι) και το μεταξύ τους παιχνίδι περιμένουμε να διεξαχθεί σε γρήγορο τέμπο, με πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Πολύ επιθετικοί με τον Μενικίνι στον πάγκο οι γηπεδούχοι, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα, τοover2,25 στο 1,85 τηςBet365μοιάζει εξαιρετικό για τα δεδομένα του αγώνα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2417. ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ

Δυνατό φιλικό παιχνίδι μεταξύ της Γερμανίας και της Αγγλίας, στα πλαίσια της προετοιμασίας που πραγματοποιούν για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Μπορεί η νίκη σε τέτοιους αγώνες να μην έχει μεγάλη σημασία, αλλά ένα θετικό αποτέλεσμα πάντα επιδρά θετικά στην ψυχολογία των ομάδων. Ασταθής η Γερμανία μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ, ειδικά στην άμυνα δείχνει πολύ απρόσεκτη και δέχεται με ευκολία γκολ, η Αγγλία αποδεικνύεται σταθερότατη τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, με τα νέα πρόσωπα που έχουν ενταχθεί στο ρόστερ να προσδίδουν φρεσκάδα στο σύνολο του Ρόι Χόγκσον. Αμφότερες διαθέτουν μεσοεπιθετική ποιότητα, δεν περιμένουμε να αρκεστούν σε παιχνίδι ανάσχεσης, με το GGστο 1,91 του Stoiximan να φαντάζει ελκυστικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2424. ΓΟΥΕΞΦΟΡΝΤ ΓΙΟΥΘΣ – ΝΤΕΡΙ

Παίζει καλά, αλλά δεν παίρνει αυτό που δικαιούται βάσει εμφανίσεων η Γουέξφορντ (0-1-3), με αποτέλεσμα να έχει μόλις ένα βαθμό ως τώρα, αυτόν που απέσπασε στο τρελό 3-3 με τη Μποέμιαν την προηγούμενη αγωνιστική. Σοκ στη Ντέρι (3-0-1) μετά το θάνατο 5 συγγενών του νεαρού μέσου Ντάνιελς, με ολόκληρη την πόλη να είναι συγκλονισμένη. Το ματς θα διεξαχθεί κανονικά παρά τα όσα αρχικά ακούστηκαν περί αναβολής λόγω του συγκεκριμένου περιστατικού. Στα καθαρά αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυναμικά τη σεζόν, αφού μετά την ήττα στην έδρα της νεοφώτιστης Φιν Χαρπς, τρέχουν νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών. Ψυχολογικά καταρρακωμένη η Ντέρι, παίζει καλά και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα η Γουέξφορντ. Προς τα αριστερά κοιτάμε.

2422. ΦΙΝ ΧΑΡΠΣ – ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ

Ζορίστηκε πολύ, αλλά πήρε την πρόκριση επί της Κόκχιλ Σέλτικ η Φιν Χαρπς (1-1-2) για το Λιγκ Καπ, επιστρέφοντας στις νίκες μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Σλίγκο στο τελευταίο της παιχνίδι, το οποίο έληξε οριστικά στο 86’ λόγω διακοπής ρεύματος. Δεν ήταν καλή για ακόμα ένα ματς η Λόνγκφορντ (1-1-2), χάνοντας με 3-1 από τη Μποέμiαν για το Λιγκ Καπ, θεσμός ο οποίος δεν την ενδιέφερε και ιδιαίτερα πάντως. Όπως η αντίπαλός της, έτσι και η ίδια αγνοεί τη νίκη από την πρεμιέρα της ιρλανδικής Πρέμιερ, με τελευταίο της παιχνίδι πρωταθλήματος το ισόπαλο 1-1 κόντρα στη Μπρέι, που αποτέλεσε και των πρώτο βαθμό των «γλάρων». Δε βγαίνει άκρη, πάμε παρακάτω.

2432. ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ - ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ

Ματς με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι αγνοούν τη νίκη για τέσσερεις αγωνιστικές, αναζητούν ίσως την τελευταία τους ευκαιρία για είσοδο στη Λιγκίγια. Οι φιλοξενούμενοι, προερχόμενοι από τρεις σερί ισοπαλίες, αναζητούν επειγόντως βαθμούς καθώς βρίσκονται στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας, με πέντε αγωνιστικές να υπολείπονται. Δε βγαίνει κάτι από το ματς, το αφήνουμε στην άκρη.

2449. ΧΕΝΕΡΑΛ ΝΤΙΑΖ - ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Γκουαρανί, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με τη Ρίβερ και ενώ προέρχεται από την ήττα με 1-3 εντός έδρας στο ντέρμπι με τη Λιμπερτάδ. Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος είναι μέχρι στιγμής η Χενεράλ Ντίαζ, βρίσκεται στην τέταρτη θέση, αγνοώντας την ήττα για πέντε αγωνιστικές. Τα πολλά γκολ αποτελούν επιλογή, καθώς αμφότερες παίζουν επιθετικά.

2450. OΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ – ΝΤΑΛΑΣ

Αδικείται από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της η Ουάσινγκτον η οποία θα έπρεπε τουλάχιστον απέναντι στο Κολοράντο να κάνει σεφτέ στις νίκες. Επέστρεψε στις επιτυχίες το Ντάλας το οποίο ωστόσο φαίνεται πως μακριά από την έδρα του θα παρουσιάζει και φέτος εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Προκλητικές οι τιμές του άσου, ασφαλέστερη επιλογή αυτή του ασιατικού 0:0 (ισοπαλία όχι στοίχημα) στην απόδοση 1,95 της Bet365, σημείο το οποίο αποτελεί επιλογή των Young Guns . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2538. ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝ. - ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ

Συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία η Γουόντερερς, βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -4 από την πρώτη θέση, έχοντας όμως ένα ματς λιγότερο. Δύο σερί νίκες για τους γηπεδούχους, τελευταία αυτή κόντρα στην Ικίκε με 2-1 εκτός έδρας. Απογοητεύει η Άουνταξ, νέα ήττα με 2-0 εκτός έδρας κόντρα στην Κονσεπσιόν, με τις ελπίδες για την είσοδο στη Λιγκίγια φυσικά να εξανεμίζονται. Σε καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι, κρατάμε τον άσο.

551. ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ - ΡΟΥΜΠΙΟ ΝΟΥ

Ο άσος θα κάνει την εμφάνισή του, όμως οι τιμές μας αφήνουν αδιάφορους.

860. ΜΟΝΑΡΚΑΣ - ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ

Τρεις σερί ήττες για τους γηπεδούχους, οι οποία μπαίνουν πάλι σε σενάρια υποβιβασμού. Προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 2-4 κόντρα στην Πούμας, σε ένα ματς όπου πλήρωσαν για άλλη μία φορά τα αμυντικά τους λάθη. Αδιάφορη η Τσιάπας, δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό, ούτε έχει ελπίδες για είσοδο στα πλέι-οφ. Το κίνητρο είναι μονόπλευρο, ο ασιατικός άσος -0,25 έχει τον πρώτο λόγο, ενώ τα πολλά γκολ αποτελούν επιλογή.

2464. ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΓΟΥΑΪΤΚΑΠΣ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Από την πρώτη του νίκη προέρχεται το Βανκούβερ, το οποίο μέχρι στιγμής αποτελεί τον ορισμό της αναξιοπιστίας, κάτι ανάλογο ισχύει βέβαια και για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι επιθετικά τα καταφέρνουν περίφημα ενώ αμυντικά σε όλα τους τα φετινά παιχνίδια τα έχουν κάνει… «μούσκεμα». Χωρίς πολλά-πολλά αναμένεται να έχουμε αρκετά γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με το συνδυασμό τουover2,5 με τοgoal-goalνα πληρώνει 2,10 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ