ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (19/3/2016). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (19/3/2016).

838. ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ – ΤΟΣΟΥ

Από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται η Γιοκοχάμα η οποία επικράτησε 1-2 στην έδρα της Νιιγκάτα. Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τη Κόφου για την Τόσου. Αρκετά νωρίς για να επιλέξουμε πλευρά, πάμε παρακάτω.

843. ΝΑΓΚΟΓΙΑ – ΣΕΝΤΑΪ

Ήττα 3-2 στην έδρα της Καβασάκι για τη Ναγκόγια η οποία παρέμεινε για δεύτερο σερί ματς χωρίς νίκη (0-1-1). Από το δεύτερο τρίποντο της χρονιάς προέρχεται η Σεντάι η οποία επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Κασίμα. Σωστά μοιρασμένο το σετ με τους φιλοξενούμενους πάντως να έχουν πραγματοποιήσει καλή σχετικά εκκίνηση.

845. ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ – ΚΑΒΑΣΑΚΙ

Ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Τόσου απέσπασε η Κόφου η οποία παρέμεινε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς τρίποντο. Αήττητη (2-1-0) στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής η Καβασάκι η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε 3-2 εντός έδρας της Ναγκόγια. Δίκαια φαβορί οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο σε αποδόσεις κάτω του 2,00 το διπλό δεν έχει καμία αξία.

844. NΙΪΓΚΑΤΑ – ΚΑΣΙΒΑ

Δεύτερη σερί ήττα για τη Νιιγκάτα τη οποία μετά και την «εξάρα» από τη Βίσελ Κόμπε έχασε 1-2 εντός έδρας και από τη Γιοκοχάμα,over2,5 καιgoal-goalοι τρεις φετινές της αναμετρήσεις. Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα Κασίβα η οποία παρόλα αυτά προέρχεται από τον πρώτο της βαθμό το οποίο και απέσπασε από τη Ιβάτα με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2,over2,5 καιgoal-goalτα 2 από 3 φετινά της παιχνίδια. Σωστά μοιρασμένο το σετ με τα γκολ να έχουν καλές τύχες.

847. ΚΑΣΙΜΑ – ΤΟΚΥΟ

Πρώτο στραβοπάτημα της σεζόν για την Κασίμα (ρεκόρ 2-0-1), τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Σεντάι δεχόμενη νωρίς γκολ (8’) και στη συνέχεια αντιμετώπισε χωρίς επιτυχία μια πολύ καλά οργανωμένη άμυνα. Σημαντική νίκη επί της Κόμπε σημείωσε η Τόκυο (ρεκόρ 2-0-1) χάρις στο χρυσό γκολ που πέτυχε στο 88’, ενώ μεσοβδόμαδα παραχώρησε λευκή ισοπαλία (0-0) στην Τζιανγκσού για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αμφίρροπη αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να δίνουν βάση στην άμυνα μέχρι στιγμής (3/3 και 2/3under2,5 αντίστοιχα). Ανεξήγητα υψηλά η τιμή τουunder 2,5(1,95 / Bet365).

846. ΣΟΥΟΝ ΣΙΤΙ – ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ

Με θετικό τρόπο ξεκίνησε τη χρονιά η νεοφώτιστη Σουόν η οποία στην πρεμιέρα απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Γεονάμ με τις δύο ομάδες να μένουν στο μηδέν. Από καλή εμφάνιση και εντός έδρας νίκη 2-0 επί της Σουγόν προέρχεται η Σεονγκνάμ. Οι γηπεδούχοι σε ακόμα ένα παιχνίδι πρόκειται να δώσουν βάση στα αμυντικά τους καθήκοντα, σωστά φαβορί οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι αν καταφέρουν και διασπάσουν τη πολυπρόσωπη αμυντική γραμμή των νεοφώτιστων θα πάρουν και το τρίποντο.

848. ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΑΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ – ΣΙΔΝΕΪ

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος και το πρωτάθλημα της Αυστραλίας έχει πάρει φωτιά με τη μάχη των πλέι-οφ αλλά και της πρώτης προνομιούχου δυάδας σε πρώτο πλάνο.Οι Μάρινερς τους Σέντραλ Κοστ (2-2-8 εκτός) βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας και αντικειμενικά πρόκειται για τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας χωρίς ελπίδες για τίποτα. Έξι σερί ήττες με γκολ 3-18 και τραγική εικόνα. Το Σίδνεϊ (3-5-3 εκτός) απέχει τρεις πόντους από τα πλέι-οφ και αν θέλει να έχει πραγματικά ελπίδες θα πρέπει να κερδίσει τους ουραγούς που χάνουν από όλους. Βέβαια η εικόνα που δείχνει στα τελευταία ματς (1-3-2) δεν μας ενθουσιάζει για το διπλό το 1,50-1,55. Ματς για live και για late goal.

853. ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ - ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Έφτασε πολύ κοντά στο να υποχρεώσει σε ισοπαλία την Τόκυο η Κόμπε (ρεκόρ 1-0-2), όμως δέχθηκε γκολ-μαχαιριά στο 88’, γνωρίζοντας πικρή ήττα (1-0). Πίσω της φαίνεται πως άφησε το άσχημο ξεκίνημα στη σεζόν η Γκάμπα (ρεκόρ 2-0-1), η οποία έκτοτε πέτυχε δύο νίκες κόντρα σε Κόφου (0-1) και Ομίγια (2-1) κατά σειρά. Τοπικό ντέρμπυ της περιοχής του Κανσάι, θα το θέλαμε υψηλότερα το αμφίσκορο για να μπλέξουμε (1,65), σε καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι που μπορούν να φύγουν με το διπλό (2,15).

854. ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ - ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ.

Με επεισοδιακό τρόπο ξεκίνησε τη νέα χρονιά η Γκουανγκτζού η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 στην έδρα της Ποχάνγκ. Με το δεξί μπήκε τη νέα χρονιά η Γιεγιού Γιουνάιτεντ η οποία επικράτησε με 3-1 εντός έδρας της Ιντσεόν Γιουνάιτεντ πραγματοποιώντας ωστόσο μια αρκετά μέτρια εμφάνιση. Αν και είναι πολύ νωρίς φαίνεται πως οι δύο ομάδες στηρίζουν πολλά στις ικανές επιθετικές τους γραμμές, τα γκολ εδώ μπορούν να αποτελέσουν επιλογή.

866. ΣΙΔΝΕΪ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ - ΑΔΕΛΑΪΔΑ Γ.

Οι Γουόντερερς του Σίδνεϊ (7-1-3 εντός) ισοβαθμούν με το Μπρίσμπεϊν στην πρώτη θέση αλλά επειδή υστερούν στην ισοβαθμία είναι δεύτεροι. Κέρδισαν με 0-1 τους Τζετς με καλή εμφάνιση και συνεχίζουν να παλεύουν για να μείνουν στις δύο πρώτες θέσεις. Σημαντικότατο το ματς με την Αδελαΐδα (5-2-4 εκτός) αφού εκείνη απέχει μόλις δύο πόντους από τη δεύτερη θέση και είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος για τους γηπεδούχους στη μάχη της πρώτης δυάδας. Η φιλοξενούμενη μετά από 14 συνεχόμενα ματς δίχως ήττα (11-3-0) έχασε με 0-1 από τη Μέλμπουρν Σίτι εντός έδρας και έσπασε το ρεκόρ της. Δεν άξιζε κάτι παραπάνω, παρότι δεν έπαιξε άσχημα. Φοβερής σημασίας αναμέτρηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το +0,5 για την Αδελαΐδα ίσως είναι λίγο υπερβολικό αλλά θα το αφήσουμε.

869. ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ – ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ

Κατάφερε να σώσει το βαθμό της ισοπαλίας στο 90’ (2-2) σε μια έδρα που παραδοσιακά τα πηγαίνει καλά η Ιβάτα (ρεκόρ 1-1-1), κάτι που απέτυχε να κάνει κόντρα στην Ουράβα (2-0) η νεοφώτιστη Φουκουόκα (ρεκόρ 0-1-2), μένοντας έτσι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με την Κασίβα. Αρκετά αποτελεσματικοί επιθετικά οι γηπεδούχοι, δεν ισχύει το ίδιο για την άμυνά τους, όπως βέβαια και για την ανασταλτική λειτουργία των φιλοξενούμενων, οι οποίοι δεν έχουν κρατήσει καμία φορά ως τώρα το μηδέν στα μετόπισθεν. Με αυτά τα δεδομένα τύχη έχει η επιλογή τουGG(1,90 / Bet365).

878. ΟΥΦΑ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ

Με αποκλειστικό στόχο να μη χάσει παρατάχθηκε στη Μόσχα η Ούφα (2-3-4 εντός), ηττήθηκε όμως με 2-0 από τη Λοκομοτίβ, ούσα παντελώς ακίνδυνη, όσον αφορά τη δημιουργία ευκαιριών. Στα χαμένα για ακόμα μία φορά η Ντιναμό (1-6-3 εκτός), ηττήθηκε με 0-1 από την Τέρεκ και μπήκε για τα καλά πια σε περιπέτειες. Πέντε αγώνες δίχως νίκη είναι οι δύο ομάδες (0-4-1 οι γηπεδούχοι, 0-2-3 οι φιλοξενούμενοι) και το μεταξύ τους ματς θα κρίνει πολλά στη μάχη της παραμονής. Δύσκολα βγαίνει άκρη.

880. ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ – ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ

Δυο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας συγκρούονται εδώ, σε ένα ματς με χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι. Η Οσμανλισπόρ πήρε την πέμπτη της νίκη στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (5-2-0, 5/7over2,5, 6/7GG) με το 3-2 στην έδρα της Μπασακσεχίρ έπειτα από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη ματς, μπορεί να ονειρεύεται ακόμα και ευρωπαϊκή έξοδο αν συνεχίζει να μαζεύει βαθμούς με τους ίδιους ρυθμούς, θα στερηθεί πάντως τώρα τις υπηρεσίες του χαφ/αρχισκόρερ Ν’Ντιαγέ (25 συμ./11 γκολ). Η Γκεντσλέρ μετράει 6-1-1 μετά τη διακοπή, αποκτώντας διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, τα μοναδικά παιχνίδια που δεν κέρδισε ήταν το εκτός με τη Μπεσίκτας (ήττα με 0-1) και το εντός με τη Γαλατά την προηγούμενη Κυριακή (1-1). Κακό σταύρωμα, καθώς καμιά από τις δυο δεν κοντράρεται αυτή την περίοδο, δεν θα πάρουμε θέση.

883. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ. – ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ (4-2-7 εντός) έχει πέντε ματς δίχως νίκη, τα τέσσερα τελευταία είναι συνεχόμενες ήττες με κακές εμφανίσεις, εκτός του τελευταίου ματς με τη Ζαντχάουζεν που δεν ήταν κακή και θα μπορούσε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Βρίσκεται στη θέση των μπαράζ και θέλει άμεση βελτίωση για να μην κινδυνεύσει ακόμα περισσότερο. Η Καϊζερσλάουτερν (5-3-5 εκτός) βρίσκεται ακριβώς στην ίδια κακή κατάσταση με την αντίπαλο της, δηλαδή έχει τέσσερις σερί χαμένα ματς και πέντε δίχως τρίποντο. Όμως είναι πιο ψηλά από την αντίπαλο της και νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια, πάντως ότι και να γίνει ακόμη μία χρονιά θεωρείται ήδη χαμένη. Ματς ανάμεσα σε ντεφορμέ ομάδες, πάμε στο επόμενο κανένας λόγος να μπλέξουμε.

884. ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ

Η Ζαντχάουζεν (5-4-4 εντός) μετά από τέσσερις σερί ήττες επέστρεψε στις νίκες με το 1-0 επί της επίσης ντεφορμέ Φορτούνα Ντίσελντορφ, οριακό ματς με τις δύο ομάδες να δείχνουν ισοδύναμες, στις λεπτομέρειες κατάφερε να κερδίσει η Ζαντχάουζεν και παραμένει εννέα βαθμούς μακριά από τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ για τον υποβιβασμό. Η Σαν Πάουλι (5-5-3 εκτός) μετά την ήττα με 2-0 από την Χαϊντενχάιμ έχασε και από την Πάντερμπορν και αυτή τη φορά εντός έδρας με 3-4 σε ένα ματς χωρίς άμυνες. Δείχνει ότι περνάει κρίση και πρέπει να βελτιωθεί άμεσα αν θέλει να έχει ρεαλιστικές ελπίδες για την τρίτη θέση. Το 0:0 είναι το δίκαιο line του αγώνα, μόνο μετά την έναρξη μπορεί να μας απασχολήσει.

887. ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Η Νιούπορτ (4-7-7 εντός) έμεινε στο 0-0 με τη Χάρτλπουλ, καλή η ισοπαλία που την κρατάει σε ασφαλή θέση και σε απόσταση από τη γραμμή του υποβιβασμού. Τοπικό ντέρμπι το ματς με την Μπρίστολ Ρόβερς (9-3-6 εκτός) που παλεύει για την αυτόματη άνοδο, έχει 5-0-1 στα τελευταία και δείχνει ότι είναι σε εκπληκτική κατάσταση. Με τη Μάνσφιλντ κέρδισε δίκαια με 1-0, παρότι στο τέλος δέχτηκε κάποιες επικίνδυνες φάσεις. Διπλό του 2,20 σε τοπικό ντέρμπι στην Αγγλία δεν υπάρχει, πάσο.

889. ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ – ΣΕΛΤΙΚ

Το πάλεψε στη δύσκολη έδρα της Αμπερντίν η Κιλμάρνοκ (ρεκόρ 7-7-16) αλλά δεν κατάφερε τελικά να αποτρέψει την τρίτη διαδοχική της ήττα. Παρότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ (37’) επανέφερε τις ισορροπίες με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (47’), όμως δεν άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων δεχόμενη καθοριστικό τέρμα (71’), με το 2-1 να παραμένει μέχρι τέλους. Επιστροφή στις νίκες έπειτα από δύο αγωνιστικές και ισάριθμες ισοπαλίες για τη Σέλτικ (ρεκόρ 20-6-3) κόντρα στην Πάρτικ Θιστλ (1-2) σε ένα ματς που είχε ξεκάθαρη υπεροχή. Έτσι, διατηρήθηκε στο +1 από την έτερη διεκδικήτρια του τίτλου, Αμπερντίν, έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο. Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας αναμέτρηση για αμφότερες και για διαφορετικούς λόγους, από τη μία η Κιλμάρνοκ έχοντας μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία και στην προτελευταία θέση «καίγεται» για βαθμούς, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι δε θέλουν σε καμία περίπτωση να δουν τους «Ντονς» να πλησιάζουν περισσότερο. Μεγάλη η διαφορά των δύο ανάμεσα στις δύο πλευρές, δεν αναμένεται να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Σέλτικ, πόσο μάλλον σε μια έδρα στην οποία τρέχει ρεκόρ 28-5-3. Αναμενόμενα χαμηλά το διπλό συμπαρασύροντας όλα τα ειδικά, οριακά αποδεκτό στο 1,62 ( Stoiximan ) το combo2 &over2,5.

888. ΝΤΕΡΜΠΙ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Τεράστιο ντέρμπι μίσους ανάμεσα στις δύο ομάδες που ο τεράστιος Μπράιαν Κλαφ έγραψε ιστορία.Η Ντέρμπι (9-6-3 εντός) προηγούταν με 0-3 με τη Ρόδεραμ αλλά στο τέλος έμεινε με τον ένα βαθμό της ισοπαλίας, αφού ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά. Δείχνει ασόβαρη εδώ και καιρό και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο, δίνει μάχη για να κρατηθεί στην εξάδα. Ο Χάρι Ρέντναπ πήρε συμβουλευτικό ρόλο στην ομάδα, από το ντέρμπι είναι αμφίβολος ο επιθετικός Ράσελ (36 συμ./5 γκολ). Η Νότιγχαμ Φόρεστ (4-7-7 εκτός έδρας) με υπηρεσιακό τον Πολ Γουίλιαμς πήρε μεγάλο αποτέλεσμα στην έδρα της Χαλ (1-1), προηγήθηκε αλλά στο 73’ και μετά από αρκετή πίεση ισοφαρίστηκε. Παρουσιάστηκε δυνατή και έτοιμη για τη μάχη στο ντέρμπι. Δεν παίζει ο στράικερ Ολιβέιρα (28 συμ./9 γκολ). Το +0,75 της Νότιγχαμ έχει αξία, απαγορεύεται να υπάρχει τέτοιο line σε τέτοιο ντέρμπι.

626. ΚΑΛΜΑΡ – ΜΑΛΜΕ

Νοκ-άουτ ματς για τα ημιτελικά του κυπέλλου Σουηδίας.Τη διαδικασία των πέναλτι χρειάστηκε η Κάλμαρ για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Χέλσινγκμποργκ στον προημιτελικό, με 0-0 ολοκληρώθηκε το ενενηντάλεπτο και η παράταση, με τις δυο ομάδες πρακτικά να αλληλοεξουδετερώνονται. Την πρωταθλήτρια Νόρκεπινγκ απέκλεισε η Μάλμε, το υπέρ της 1-0 είναι πάντως πλασματικό, αφού σκόραρε στην πρώτη και μοναδική ευκαιρία της στον αγώνα, με την αντίπαλο να σπαταλά πολλές ευκαιρίες τόσο πριν όσο και μετά το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Ανώτερη ποιοτικά η Μάλμε, αλλά βάσει των όσων είδαμε στον προημιτελικό δεν αξίζει το διπλό στο 1,85, ή κόντρα ή πάσο οι επιλογές εδώ.

890. ΕΒΕΡΤΟΝ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Από μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου έρχεται η Έβερτον, σε δεύτερη μοίρα μπαίνει πια το πρωτάθλημα, στο οποίο έχει μείνει πολύ πίσω λόγο της γνωστής αφέλειάς της. Ζόρικες μέρες για την Άρσεναλ, μετά το κύπελλο είπε αντίο και στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στο πρωτάθλημα οι ελπίδες της είναι ελάχιστες με τη Λέστερ να απέχει έντεκα ολόκληρους πόντους. Όπως και να έχει οφείλει να κυνηγήσει το τρίποντο στο «Γκούντισον Παρκ», με τους γηπεδούχους λογικά να αγωνίζονται ελεύθερα και επιθετικά ελλείψει σκοπιμότητας. Δεν είναι απίθανο να δούμε ένα από τα γνωστά «ροντέο» της Έβερτον, στο 1,93 βρίσκουμε το συνδυασμό GG & over 2,5 στον Stoiximan, o οποίος από χτες επανέφερε τις καταθέσεις με Paysafecard! Διαβάστε περισσότερα εδώ .

897. ΞΑΝΘΗ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ξάνθη και Λεβαδειακός απώλεσαν -ουσιαστικά- οριστικά τις ελπίδες τους για είσοδο στα πλέι-οφ την προηγούμενη εβδομάδα, με αποτέλεσμα οι τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές να τους βρίσκουν δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το γεγονός αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως θα δούμε παιχνίδι χωρίς άγχος, όπου το θέαμα θα επικρατήσει της τακτικής. Σε απόδοση 2,05 προσφέρει ηBet365 τοover2,25 και αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

891. ΝΑΝΣΙ – ΛΑΝΣ

Από ήττα με 0-2 στην έδρα της Μπουργκ έρχεται η Νανσί, στο γήπεδό της πάντως είναι σταθερά δυνατή φέτος (10-3-2 εντός), μάλιστα στα 9/11 πιο πρόσφατα από αυτά σκόραρε από τουλάχιστον δυο φορές (9-1-1, 8/11over2,5, 7/11GG). Η Λανς μετράει δυο σερί ισοπαλίες και τρεις στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (1-3-0, 4/4under2,5) και τα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα επιβεβαίωσαν τα λίγα τέρματα (3-5-2, 10/10under2,5, 6/10NG), ενώ μακριά από το σπίτι της αποδεικνύεται σκληρό καρύδι, με μόλις μια ήττα στις 10 τελευταίες εξόδους της (4-5-1). ΟΚ μας φαίνεται το 1,80 του άσου για τη δυνατή εντός έδρας Νανσί, δεν είναι πάντως και καμία τρομερή ευκαιρία απέναντι στη σκληροτράχηλη Λανς.

895. ΣΟΝΕΝΧΟΦ - ΚΙΚΕΡΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ

H Σόνενχοφ (5-6-4 εντός) πήρε τον βαθμό με το 2-2 με την Όσναμπρικ εκτός έδρας με το γκολ της ισοφάρισης να έρχεται στο 91’, δεν άξιζε να χάσει αφού ήταν ελαφρώς ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είναι στην τέταρτη θέση με διαφορά δύο βαθμών από την Όσναμπρικ. Οι Κίκερς (3-4-8 εκτός) κέρδισαν με 1-0 τη Πρέουσεν Μούνστερ παίζοντας αρκετά καλά, σημαντική νίκη που τους κρατάει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Ο άσος της ανώτερης Σόνενχοφ που έχει και την έδρα βρίσκεται στο 2,10 και κρύβει αξία, όμως η φόρμα των Κίκερς στα τελευταία παιχνίδια μας κάνει να περιμένουμε το live.

896. ΒΕΧΕΝ – ΚΟΤΜΠΟΥΣ

Η Βέχεν (5-7-2 εντός) συμπλήρωσε πέντε σερί ήττες και συνολικά επτά ματς χωρίς νίκη (0-1-6), μπορεί να άλλαξε προπονητή αλλά συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις ακόμα και εντός έδρας. Στο τελευταίο της ματς έχασε με 4-0 από τη Χάνσα εκτός πολύ εύκολα παίζοντας πραγματικά άσχημα. Βρίσκεται δύο βαθμούς από τη θέση που οδηγεί στην σωτηρία και έχει μπλέξει στη μάχη της παραμονής. Η Κότμπους (4-7-3 εκτός) ντούμπλαρε τις νίκες της με το 2-0 επί του Μαγδεμβούργου χωρίς να εντυπωσιάσει, έμεινε στην ουσία και με καλή αμυντική λειτουργία και στοχευμένες επιθέσεις πήρε σημαντική νίκη. Το +0,25 είναι απλά δίκαιο line για τους φιλοξενούμενους.

892. ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ - ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ

Η Ντιναμό Δρέσδης (11-2-1 εντός) έμεινε για δεύτερο σερί ματς στην ισοπαλία, αυτή τη φορά με 0-0 με την Άαλεν εκτός έδρας και δεν δείχνει ιδιαίτερη κάψα για να παίξει καλά και συγκεντρωμένα για 90’, αφού ουσιαστικά ήδη έχει πάρει την πρώτη θέση και την άνοδο. Η Χάνσα Ρόστοκ (2-7-6 εκτός) κέρδισε με 4-0 τη Βέχεν εύκολα και επανήλθε στα καλά αποτελέσματα μετά την ήττα με 4-1 από το Μαγδεμβούργο την προηγούμενη αγωνιστική. Δεν έχει ξεμπερδέψει ακόμα με την υπόθεση σωτηρία και χρειάζεται βαθμούς για να τα καταφέρει. Το 1,55-1,60 του άσου είναι δίκαιο και εξαρτάτε απολύτως από τη Δρέσδη.

893. ΜΑΪΝΤΖ (ΕΡ.) - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΙΙ

H Μάιντζ Β’ (6-7-2 εντός) πήρε εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 με τη Χάλεσκερ σε ένα μοιρασμένο ματς, δίκαιο το αποτέλεσμα για τη Μάιντζ που παραμένει ψηλά και σταθερά πάνω από τη δέκατη θέση. Η Βέρντερ Βρέμης Β’ (3-4-7 εκτός) συμπλήρωσε τρίτο ματς δίχως νίκη (0-1-2) και έχει μόλις ένα τρίποντο στα τελευταία έξι παιχνίδια (1-2-3). Στο πιο πρόσφατο έχασε με 0-1 από την Έρφουρτ εντός έδρας σε ένα μέτριο ματς χωρίς πολλές φάσεις. Δύσκολο ματς, ο άσος στο 1,80 δεν έχει σίγουρα καμία αξία.

894. ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ – ΑΑΛΕΝ

Η Πρέουσεν Μούνστερ (6-5-4 εντός) έχασε με 1-0 από τους Κίκερς στο τελευταίο της ματς και συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς τρίποντο, η τριάδα έχει απομακρυνθεί και συνεχίζει να είναι δύσκολος στόχος. Δεν παίζει καλά και αυτός της έχει στοιχίσει. Η Άαλεν (3-5-7 εκτός) βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με τρία αήττητα ματς, στο πιο πρόσφατο έμεινε στο 0-0 με την πρωτοπόρο Δρέσδη εντός έδρας. Πόντος εκτός προγράμματος ουσιαστικά. Παίζει οριακά σε όλα της τα ματς με το βάρος να το ρίχνει στην άμυνα. Λίγο πιο μοιρασμένο θα είχαμε το σετ αν βρισκόμασταν στην αντίπερα όχθη του ποταμού (δηλαδή σε αυτή των μπουκ), αλλά η διαφορά μας είναι μικρή και δεν μας αφήνει ουσιαστικό χώρο για παιχνίδι.

907. ΡΕΞΑΜ – ΤΣΕΣΤΕΡ

Η Ρέξαμ (11-4-4 εντός) κέρδισε τη Μπόρεχαμ με 1-0 εύκολα και απόλυτα δίκαια και συνέχισε τις καλές εμφανίσεις (4-2-0 στα τελευταία έξι), κρατάει ανέπαφη την εστία της για πέντε σερί ματς, Η Τσέστερ (4-3-11 εκτός) έχασε από την Ίστλι με 0-1 και δεν ντούμπλαρε τις νίκες της μετά το εμφατικό 8-2 επί της Όλντερσοτ. Ντέρμπι μίσους με καθαρό φαβορί, αλλά στις αποδόσεις που έχουμε τον άσο δεν θα μπλέξουμε.

910. ΜΟΝΤΕΝΑ – ΚΟΜΟ

Ακόμα μια εκτός έδρας ήττα γνώρισε η Μόντενα (13η σε 16 εξόδους), αυτή τη φορά από τη Σπέτσια με 0-2, στο γήπεδό της πάντως είναι δυνατή, με συνολικό απολογισμό 9-3-3 και πέντε τρίποντα στα πιο πρόσφατα επτά ματς μπροστά στο κοινό της (5-2-0). Η ήττα από την Τσεζένα αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο της Κόμο, αντικαταστάτης του ο Στέφανο Κουόγκι, το έργο του είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο, αφού η ομάδα απέχει 10 βαθμούς από τις θέσεις των μπαράζ υποβιβασμού. Χωρίς τρίποντο εδώ και εννέα αγωνιστικές οι φιλοξενούμενοι (0-6-3), επιπλέον μετρούν μόνο ένα διπλό από την αρχή της χρονιάς (1-7-7 εκτός), παρόλα αυτά κρατάμε επιφυλάξεις για το 2,00 του άσου, η Μόντενα δεν μας έχει πείσει και τόσο με τις εμφανίσεις της, ώστε να την εμπιστευτούμε με κλειστά μάτια.

911. ΝΟΒΑΡΑ – ΜΠΑΡΙ

Σπουδαίο διπλό πήρε η Νοβάρα στην έδρα της Πεσκάρα με 2-1, συμπλήρωσε έτσι τρεις συνεχόμενες νίκες και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς δεν θα δυσκολευτεί να κλειδώσει την παρουσία της στα πλέι-οφ ανόδου. Η Μπάρι ξέσπασε απέναντι στην Βερτσέλι, έφτασε στη μεγαλύτερη φετινή της επικράτηση, με το τελικό 6-2 να μαρτυρά πλήρως την εικόνα του αγώνα. Το ζητούμενο είναι να κάνει καλές εμφανίσεις και μακριά από το σπίτι της, στις τελευταίες εννέα εξόδους της πάντως δεν κατάφερε τίποτα το σπουδαίο (0-3-6). Λογικό φαβορί του 2,05 στηνBet365 οι γηπεδούχοι, μπορούν να εκμεταλλευτούν τις εκτός έδρας αδυναμίες των φιλοξενούμενων, ανασταλτικός παράγοντας οι δυο απουσίες βασικών τους μονάδων (ο χαφ Φαραγκό (26 συμ./4 γκολ) και ο στόπερ Τρόεστ (27 συμ.) είναι τιμωρημένοι), αλλά και οι αμφιβολίες για τη συμμετοχή του μπακ Φαραόνι (29 συμ.) και του χαφ/κάπτεν Γκονζάλες (27 συμ./6 γκολ).

909. ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ – ΤΣΕΖΕΝΑ

Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε η Λαντσιάνο στο εξάποντο στην έδρα της Σαλερνιτάνα με 3-1, τυχερό αποτέλεσμα πάντως, με την αντίπαλο να χάνει τα άχαστα, μετράει πλέον πέντε νίκες στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (5-1-1) ξεφεύγοντας στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Η Τσεζένα πανηγύρισε διπλό μετά από έξι μήνες (2-7-6 εκτός) χάρη στο 3-1 επί της ουραγού Κόμο, έχει μόλις μια ήττα στα πιο πρόσφατα εννέα παιχνίδια της (5-3-1). Σε καλό φεγγάρι βρίσκονται αμφότερες, η Λαντσιάνο τα πηγαίνει μια χαρά στο γήπεδό της (8-4-3 εντός, 5-0-1 στα πιο πρόσφατα έξι από αυτά) και δεν θα έπρεπε να προσφέρεται σε τιμές, έστω και οριακού, αουτσάιντερ, δεν τρομάζει η Τσεζένα μακριά από το σπίτι της, ή κόντρα ή πάσο οι επιλογές εδώ.

913. ΤΡΑΠΑΝΙ – ΛΙΒΟΡΝΟ

Προσεγγίζει τις θέσεις των πλέι-οφ ανόδου σιγά-σιγά η Τράπανι, τρέχει αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών (3-2-0), με το παράδοξο να είναι ότι δεν κερδίζει στα πιο πρόσφατα τέσσερα στο γήπεδό της (0-3-1, 3/4over2,5, 4/4GG). Η Λιβόρνο δεν λέει να συνέλθει με τίποτα, μετράει 0-3-3 στα τελευταία έξι, με αποτέλεσμα να πέσει στις θέσεις των μπαράζ υποβιβασμού, σε μια κλωστή κρέμεται το μέλλον του Κρίστιαν Πανούτσι στον πάγκο της. Αμφότερες θα παραταχθούν με απουσίες (δυο τιμωρημένους στα χαφ και άλλους δυο στα πλάγια της άμυνας έχει η Λιβόρνο, χωρίς τον ηγέτη μέσο Κορονάδο η Τράπανι και με τον κόουτς Κόσμι να εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του), δεν θα μπλέξουμε με σημείο εδώ, αν και δεν έχουμε ιδιαίτερες ενστάσεις για τα σετ που κυκλοφορούν, αντιθέτως θα πάμε με τα γκολ, στο 1,90 προσφέρεται τόσο τοover2,25 όσο και τοGGστηνBet365, με την Τράπανι να μετράει 10/15over2,5 και 11/15GGστο γήπεδό της και τη Λιβόρνο 10/15over2,5 και 8/15GGστις εξόδους της.

914. ΛΑΤΙΝΑ – ΜΠΡΕΣΙΑ

Στο ντεμπούτο του Κάρμινε Γκαουτιέρι στο πάγκο της, η Λατίνα απέσπασε 0-0 στην έδρα της Τερνάνα, δεν προσπάθησε για τίποτα περισσότερο από το να διαφυλάξει το μηδέν στα μετόπισθεν. Συμπλήρωσε πάντως επτά αγωνιστικές μακριά από τις νίκες (0-4-3) και βρέθηκε εκ νέου κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Η Μπρέσια πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και έφτασε σε μια δίκαιη επικράτηση με 3-0 επί της πρωτοπόρου Κροτόνε, τα ζόρια για εκείνη ξεκινούν όταν καλείται να αγωνιστεί μακριά από το σπίτι της, καθώς μετράει 4/4 ήττες στις εξόδους της εντός του 2016. Δεν πιάνεται από πουθενά το εν λόγω ματς, η Λατίνα θα έχει κάποιες βασικές απουσίες, ενώ δίνεται αμφίβολος και ο τοπ σκόρερ Ακόστι (28 συμ./6 γκολ), παρόλο που οι αποδόσεις στα δεξιά του σετ μας φαίνονται μεγάλες, δεν πάει εύκολα το χέρι στο διπλό.

912. ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ - ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919

Πήρε φόρα η Περούτζια, συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ σε καμία από αυτές, με την πιο πρόσφατη να είναι το διπλό στην έδρα της καλύτερης ομάδας της κατηγορίας, Κάλιαρι, τη Δευτέρα. Πισωγύρισμα για τη Σαλερνιτάνα η εντός έδρας ήττα στο εξάποντο με τη Λαντσιάνο με 1-3, εντελώς άδικο το αποτέλεσμα βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε, παρόλα αυτά στήθηκαν λαϊκά δικαστήρια από το κοινό κατά της διοίκησης για τη φετινή πορεία της ομάδας. Στο 1-4-2 πλέον ο απολογισμός της Σαλερνιτάνα με τον Μενικίνι στον πάγκο (5/7over2,5, 6/7GG). Φαβορί για τη νίκη η Περούτζια, ανεπαρκές όμως το 1,80 του άσου για μια δυσκοίλια επιθετικά ομάδα (μόνο στα 5/16 παιχνίδια στο γήπεδό της σκόραρε πάνω από μια φορά), η Σαλερνιτάνα δείχνει σημάδια ζωής εσχάτως και δεν είναι χαμένη από χέρι, αν και υπάρχει ο κίνδυνος να αγωνιστεί χωρίς τους δυο πρώτους της σκόρερ, Κόντα (30 συμ./10 γκολ) και Ντοναρούμα (27 συμ./7 γκολ), που δίνονται για την ώρα αμφίβολοι.

915. ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ

Επιβεβλημένη ήταν η αλλαγή στον πάγκο της Βιτσέντζα, ο Πασκουάλε Μαρίνο αποτελεί παρελθόν, με την ομάδα να αγνοεί τη νίκη εδώ και εννέα αγωνιστικές (0-4-5), ο Φράνκο Λέρντα είναι αυτός που ανέλαβε στη θέση του. Πρωταρχικό του μέλημα είναι να βελτιώσει τις εντός έδρας επιδόσεις της ομάδας, το πενιχρό 2-9-4 που μετράει στο γήπεδό της είναι ένας από τους λόγους που βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Η Κάλιαρι φαίνεται να έχει χαλαρώσει υπερβολικά τον τελευταίο μήνα, 0-1-3 ο απολογισμός της στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της, διατηρεί πάντως ακόμα απόσταση ασφαλείας (+10) από την τρίτη θέση. Μπέρδεμα μεγάλο εδώ, σε κακό μομέντουμ αμφότερες, η Κάλιαρι (των πολλών προβλημάτων τραυματισμών εδώ καιρό) υπερτερεί ποιοτικά, αλλά θα βρει μπροστά της μια Βιτσέντζα που δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστεί με το νέο προπονητή, μένουμε μακριά.

1280. ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ – ΑΣΚΟΛΙ

Κρίσιμο εξάποντο το συγκεκριμένο ματς, με τις δυο ομάδες να βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Από την εκτός έδρας συντριβή από τη Μπάρι με 2-6 έρχεται η Βερτσέλι, έχει συμπληρώσει επτά σερίGGστο πρωτάθλημα (2-3-2, 4/7over2,5, 7/7GG), στο τελευταίο της παιχνίδι στο γήπεδό της σημειώθηκαν επτά τέρματα (νίκησε με 5-2 τη Μπάρι). Η Άσκολι έρχεται επίσης από ήττα, στο γεμάτο ανατροπές ματς με την Αβελίνο (έχασε με 3-4 στην έδρα της) και παραμένει μια από τις πιο αδύναμες εκτός έδρας ομάδες της κατηγορίας (2-2-11 εκτός). Δεν έχουμε καμία διάθεση να μπλέξουμε εδώ, αμφότερες είναι ικανές για το καλύτερο ή το χειρότερο.

922. ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ – ΟΥΡΑΛ

Άριστα στημένη στον αγωνιστικό χώρο η Τέρεκ (5-4-0 εντός), επικράτησε με 0-1 της Ντιναμό στη Μόσχα, έφτασε τις έξι αγωνιστικές δίχως ήττα (4-2-0) και παρέμεινε ζωντανή στο κόλπο για την ευρωπαϊκή έξοδο. Μόλις τέσσερις πόντους πίσω της βρίσκεται η Ουράλ (4-3-3 εκτός), η οποία με το 4-2 επί της Ανζί συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς ήττα (2-2-0) και θεωρητικά κυνηγάει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, όμως πρακτικά θέλει να μαζέψει λίγους ακόμα βαθμούς για να ξεμπερδεύει οριστικά με την παραμονή. Αλήστου μνήμης το παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου βούιξε ο τόπος για νίκη της Τέρεκ, ωστόσο το ματς έληξε ισόπαλο, με την Ουράλ να «χρωστάει» ακόμα τη χάρη που της έκανε πέρυσι η αντίπαλός της στο φινάλε της σεζόν, όταν και έχασε για να τη διατηρήσει στην κατηγορία. Αγωνιστικά και παρασκηνιακά, ο άσος έχει τον πρώτο λόγο, αλλά θα περιμένουμε τοliveγια να δούμε αν αξίζει τον κόπο.

923. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΣΙΒΑΣΠΟΡ

Από μεσοβδόμαδη ήττα έρχεται η Τραμπζονσπόρ, έχασε στο γήπεδο της με 0-2 από τη Μπεσίκτας, σε ένα ματς που είχε αναβληθεί στις αρχές του έτους λόγω κακοκαιρίας, αυτή ήταν η έκτη ήττα της σε οχτώ ματς εντός του 2016 (2-0-6), έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτες φωνές κατά του προπονητή Μαντιραλί. Τουλάχιστον αξιοποιεί την έδρα της, μετράει πέντε νίκες στα πιο πρόσφατα επτά που έδωσε μπροστά στο κοινό της (5-0-2). Η Σιβασπόρ πήρε βαθειά βαθμολογική ανάσα με το 1-0 επί της Κασίμπασα, παραμένει βέβαια εντός της επικίνδυνης ζώνης, αλλά τουλάχιστον μείωσε την απόστασή της από τη σωτηρία, μακριά από το σπίτι της πάντως έρχεται από πέντε κολλητές ήττες και συνολικά εκτός έδρας μετράει 1-2-10. Καμία από τις δυο δεν διανύει τις καλύτερες ημέρες της, δίνουμε ένα κλικ στους γηπεδούχους λόγω έδρας, αλλά φαίνεται να έχουν βγει εκτός ρυθμού εσχάτως, γι αυτό και θα αποφύγουμε να κάνουμε κάποιο ποντάρισμα υπέρ τους.

906. ΜΠΡΝΟ - ΝΤΟΥΚΛΑ ΠΡΑΓΑΣ

Η κάκιστη εκτός έδρας παρουσία (1-3-7) της Μπρνο (7-1-2 εντός) είναι αυτή που της στερεί κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο φέτος. Βελτιωμένη στην τελευταία της έξοδο, αλλά και πάλι ήρθε η ήττα, αυτή τη φορά στην έδρα της Σλοβάτσκο με 2-1. Μία από τα ίδια μακριά από το σπίτι της και η Ντούκλα (1-5-4 εκτός), η οποία έχασε μπροστά στο κοινό της από τη Ζιχλάβα την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ μεσοβδόμαδα παρότι πάλεψε, γνώρισε τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τη Γιάμπλονετς. Άλλη ομάδα στο «κάστρο» της η Μπρνο, έχει κερδίσει πολύ καλύτερες ομάδες από την -ουσιαστικά- αδιάφορη και κουρασμένη Ντούκλα. Επιλογή ο 0:0 ασιατικός άσος.

905. ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ - ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ

Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο εκ των πιο ντεφορμέ ομάδων της κατηγορίας. Η Ζλιν (5-1-4 εντός) έφτασε τις πέντε διαδοχικές ήττες, χάνοντας με 1-0 στην Πράγα από τη Σλάβια στο τελευταίο της ματς, όμως απέχει ακόμα 8 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, ούσα αρκετά άνετη. Προσπάθησε πολύ κόντρα στη Σπάρτα η Σίγκμα Όλομουτς (1-2-7 εκτός), ωστόσο έχασε δίκαια με 0-2, διεύρυνε το σερί της χωρίς νίκη στις έξι αγωνιστικές (0-1-5) και διατηρείται στο -5 από την παραμονή. Παιχνίδι με έντονο ενδιαφέρον στοlive, αφού οι φιλοξενούμενοι λογικά θα θέλουν μόνο τη νίκη.

904. ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ – ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ

Κάπου θα σταματούσε το αήττητο σερί (4-5-1) της Μποέμιανς (4-4-2 εντός) και η έδρα της Βικτόρια Πλζεν έμοιαζε ως η πιθανότερη για να της βάλει φρένο. Σπουδαία νίκη κόντρα στη Μπρνο πήρε η Σλοβάτσκο (2-2-6 εκτός), έφτασε τα τέσσερα ματς χωρίς ήττα (3-1-0) και είναι εξαιρετικά άνετη στο βαθμολογικό πίνακα. Οι γηπεδούχοι είναι αυτοί με το μεγαλύτερο κίνητρο, με τον άσο να αποτελεί επιλογή.

903. ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ – ΤΕΠΛΙΤΣΕ

Αποφασισμένη να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις ελπίδες της για παραμονή είναι η Μπάνικ (2-1-7 εντός), η οποία απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Γιάμπλονετς την προηγούμενη αγωνιστική. Τέταρτη σερί αγωνιστική δίχως νίκη (0-2-2) για την Τέπλιτσε (2-1-7 εκτός) το 0-0 με τη Μλάντα και η επικίνδυνη ζώνη πλησιάζει όλο και περισσότερο. Η εικόνα των δύο ομάδων μας οδηγεί στην έδρα, με τη Μπάνικ να παλεύει κάθε παιχνίδι της.

929. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΤΑΡΜΑΣΤΑΝΤ

Την αστάθεια της πληρώνει φέτος η Βόλφσμπουργκ, η οποία δε θυμίζει σε πολλά την ομάδα που εντυπωσίασε πέρυσι και καλείται να βρει τις πεπατημένες της αν δε θέλει να χάσει οριστικά το τρένο για την Ευρώπη. Στερείται αποτελεσματικότητας η Ντάρμσταντ στο δεύτερο γύρο, με την άμυνα της να κάνει νερά και πλέον η επικίνδυνη ζώνη πλησιάζει επικίνδυνα. Παρόλα αυτά, η επίθεση της, ειδικά εκτός έδρας είναι αξιόπιστη, όπως φυσικά και αυτή των «λύκων», ειδικά στη «Φογκσβάγκεν Αρένα». Λιγότερο θα έπρεπε να πληρώνει το αμφίσκορο, με τηνBet365 να το προσφέρει σε απόδοση 1,95.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

926. ΚΟΛΩΝΙΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές (0-1-3) η Κολωνία επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας του Αννόβερου 0-2. Διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη διατηρούν οι «τράγοι» οι οποίοι στην έδρα τους παρουσιάζονται αρκετά αναξιόπιστοι, 4-4-5 το ρεκόρ τους, στα8 από τα 13 έκανε την εμφάνιση του τοunder2,5 και στα 7 τοgoal-goal. Από τη μεγάλη πρόκριση επί της Γιουβέντους προέρχεται η Μπάγερν Μονάχου η οποία θέλει να διατηρήσει το +5 από τη δεύτερη Ντόρτμουντ. Περιμένουμε τους Βαυαρούς να κερδίσουν με σβηστές μηχανές πετυχαίνοντας μια επαγγελματική νίκη, ο συνδυασμός του διπλού με τοunder3,5 έχει καλές τύχες.

927. ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Το 2016 δεν κυλάει ιδιαίτερα ομαλά για το Αμβούργο, όμως μπροστά στο κοινό της η ομάδα του Μπρούνο Λαμπαντία είναι σαφώς πιο σοβαρή και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, προκειμένου να ξεμπερδέψει μια και καλή με την υπόθεση παραμονή. Μπήκε ξανά στο κόλπο της σωτηρίας η Χόφενχαϊμ, αλλά αυτό το πέτυχε με τις εντός έδρας νίκες της, καθώς μακριά από το σπίτι της έχει τη μικρότερη συγκομιδή απ’ όλες τις ομάδες της Μπουντεσλίγκα. Με τα δεδομένα αυτά, δίνουμε το προβάδισμα στους «δεινοσαύρους» και ο -0,25 ασιατικός άσος αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,95 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

930. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΜΑΪΝΤΖ

Παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς οι δύο ομάδες θέλουν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι παλεύουν να σώσουν τη χρονιά παραμένοντας στη κατηγορία ενώ η Μάιντζ θέλει να παραμείνει στις Ευρωπαϊκές θέσεις, φυσικά αυτά τα δεδομένα δεν πρόκειται να κάνουν πιο αξιόπιστες τις δύο άμυνες ή λιγότερο αποτελεσματικές τις αρκετά ικανές επιθέσεις τους, στο 1,75 τοover2,5 στηνBet365 αποτελεί επιλογή των Young Guns. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

928. ΧΕΡΤΑ – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ

Hδεύτερη καλύτερη εντός έδρας άμυνα (Χέρτα) του πρωταθλήματος εναντίον της δεύτερης αποτελεσματικότερης εκτός (Ίνγκολσταντ). Δίκαια φαβορί οι γηπεδούχοι οι οποίοι μέσα στο σπίτι τους παρουσιάζονται σοβαροί, ωστόσο απέναντι σε καλοστημένες άμυνες δυσκολεύονται αρκετά να βρουν το δρόμο προς την αντίπαλη εστία, δεν θα πουν όχι στην ισοπαλία οι φιλοξενούμενοι. Περιμένουμε κλειστό παιχνίδι, τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο αλλά μέχρι εκεί, 1,925 η απόδοση τουunder2 στην Βet365 μπορεί να επαληθευτεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

935. ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ – ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα η Χάουγκεσουντ, επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Σάρπσμποργκ, έδειξε καλά στοιχεία από τη μέση και μπροστά, όμως στην άμυνα χρειάζεται ακόμα δουλειά. Νικηφόρο ντεμπούτο πραγματοποίησε και η Άαλεσουντ, χάρη στο 1-0 επί της Στάμπαεκ, μπορεί να μην ενθουσίασε με την εικόνα της, αλλά έφτασε δίκαια στο τρίποντο. Ευκαιρία για το 2/2 έχουν οι γηπεδούχοι, απέναντι σε μια Άαλεσουντ που μακριά από το σπίτι της χάνει σημαντικό μέρος της δυναμικής της, είναι πάντως νωρίς ακόμα για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, γι αυτό και δεν θα μπλέξουμε εδώ.

936. ΠΟΝΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ - ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ

Τρεις στροφές πριν το τέλος του Πολωνικού πρωταθλήματος και η μάχη αναμένεται να κορυφωθεί.Η Ποντμπεσκίτζιε (2-6-5 εντός) μετά από ένα σερί τεσσάρων αήττητων αγώνων (3-1-0) έχασε με 3-2 από την Πιάστ εκτός έδρας, παρότι μέχρι το 59’ κέρδιζε με 1-2 αλλά με δύο γκολ στο 80’ και στο 90’ η αντίπαλος της πέτυχε την ανατροπή. Δεν ήταν ιδιαίτερα καλή, δέχτηκε αρκετές φάσεις, όμως θα μπορούσε να είχε πάρει το βαθμό. Η ουραγός Γκόρνικ Ζάμπρζε (2-5-6 εκτός) παραμένει χωρίς νίκη στο 2016 (0-2-4 εκτός), στο τελευταίο της ματς έμεινε στο 1-1 εντός με τη Λέχια, έπαιζε από το 58’ με δέκα παίκτες και ενώ έχανε με 0-1, αλλά στο 88’ ισοφάρισε και πήρε τον πόντο. Δίκαιο το -0,25 για τη γηπεδούχο, το κρατάμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας για το live.

932. ΚΙΣΠΕΣΤ ΧΟΝΒΕΝΤ – ΠΑΞΙ

Δεν έπειθε κανέναν μετά τη διακοπή η Χόνβεντ (5-4-3 εντός), αλλά την προηγούμενη εβδομάδα ξεδίπλωσε την ποιότητα της στην έδρα της Ντέμπρετσεν, από όπου και πέρασε νικηφόρα με το επιβλητικό 0-3. Έπειτα από δύο ήττες, η Πάξι (2-3-6 εκτός) επικράτησε της Βάσας με 2-0 και επέστρεψε η αισιοδοξία στο στρατόπεδο της, αλλά μακριά από το σπίτι της δεν κερδίζει εδώ και πέντε ματς (0-2-3). Δίνουμε προβάδισμα στη Χόνβεντ μόνο και μόνο λόγω έδρας.

931. ΜΠΕΚΕΣΑΜΠΕ ΕΛΟΡΕ – ΟΥΙΠΕΣΤ

Δίκαιη ήττα στην έδρα της Ούιπεστ γνώρισε μεσοβδόμαδα η Μπεκεσάμπε (2-2-8 εντός) για το κύπελλο, με το συγκεκριμένο θεσμό πάντως να μην την απασχολεί καθόλου, αφού προέχει η παραμονή στην κατηγορία, όπου πάντως εξακολουθεί να κατέχει την τελευταία θέση, με 1-3-2 μετά τη χειμερινή διακοπή, διάστημα στο οποίο είναι αρκετά ανταγωνιστική. Κατά κάποιον τρόπο κλείδωσε την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου η Ούιπεστ (5-3-4 εκτός) με το 2-0 επί της Μπεκεσάμπε και στρέφει την προσοχή της αποκλειστικά στο πως θα τερματίσει δεύτερη στο πρωτάθλημα, όπου επέστρεψε στα τρίποντα με το 1-0 επί της Ντίοσγκορ. Αξιόμαχη τελευταία η Μπεκεσάμπε, δε θα πέσει αμαχητί και θεωρούμε πως μπορεί να κόψει βαθμούς από την Ούιπεστ.

934. ΠΟΥΣΚΑΣ ΑΚΑΝΤΕΜΙΑ – ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ

Παραήταν βαρύ το 4-0 από τη Φερεντσβάρος για την Ακαδημία Πούσκας (4-4-4 εντός), καθώς μέχρι το 68’ το σκορ ήταν στο 0-0. Ωστόσο, αυτό που έχει σημασία είναι πως ήρθε η ήττα και η απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη διατηρείται στον έναν πόντο. Ούτε την ουραγό Μπεκεσάμπε κατάφερε να κερδίσει η Βιντεότον (3-0-9 εκτός), μένοντας στο 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική, με τη δεύτερη θέση να απομακρύνεται. Κάκιστη μακριά από το σπίτι της η Βιντεότον, θα πηγαίναμε με το 1Χ, αν οι φιλοξενούμενοι δε χρησιμοποιούσαν ως έδρα το γήπεδο της Ακαδημίας Πούσκας.

933. ΝΤΙΣΓΚΙΡΙ – ΧΑΛΑΝΤΑΣ

Βαθμός στην έδρα της πρωτοπόρου Φερεντσβάρος και νίκη επί της Βιντεότον είναι δύο αποτελέσματα κόντρα στη φύση της Ντίοσγκορ (6-3-3 εντός), η οποία έχασε στο τελευταίο λεπτό από την Ούιπεστ την προηγούμενη εβδομάδα, όμως παραμένει στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Με ρεκόρ 2-1-3 πορεύεται μετά τη διακοπή η Χαλάντας (5-3-5 εκτός) και ως εκ τούτου απομακρύνθηκε από την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Δε βγαίνει εύκολα άκρη, πάμε παρακάτω.

990. ΤΣΕΛΣΙ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Τέλος και το κύπελλο για την Τσέλσι (αποκλεισμός από την Έβερτον με 2-0), τραγική χρονιά σε όλα τα επίπεδα και εκτός στόχων από τα μέσα Μαρτίου. Γνωστή και μη εξαιρετέα πλέον η Γουέστ Χαμ, για λίγα λεπτά δεν πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου μέσα στο «Ολντ Τράφορντ», θα αναγκαστεί να δώσει επαναληπτικό μετά το 1-1. Εξαιρετική μέσα-έξω κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους, εντελώς λάθος οι αποδόσεις, ίσως επηρεασμένες από το αήττητο του Χίντινκ στην Πρέμιερ. Δεν θα βαρεθούμε να ποντάρουμε υπέρ της αρμάδας του Μπίλιτς μέχρι οι μπουκ να σταματήσουν να την υποτιμούν, υπάρχει αξία στο Χ2 (2,15/Bet365), το πιο safe ασιατικό διπλό +1 προτίμησε ο Betol (1,70) με δυνατό όμως ποντάρισμα.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

991. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΛΕΣΤΕΡ

Δεν «σκόνταψε» στον προημιτελικό του FA Cup η Κρίσταλ Πάλας, πέρασε από την έδρα της Ρέντινγκ και θα αντιμετωπίσει την Γουότφορντ στους «4». Αντιθέτως στο πρωτάθλημα συνεχίζεται η ελεύθερη πτώση, αν δεν συνέλθει άμεσα δεν αποκλείεται να μπλέξει στην ουρά της βαθμολογίας. Τίποτα δεν καταλαβαίνει η Λέστερ, συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος μετά το 1-0 επί της Νιουκάστλ, και παραμένει το +5 από τη δεύτερη Τότεναμ. Δεν θα είναι εύκολο το ματς για τις «αλεπούδες», η Πάλας έχει το γκολ και μπορεί να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Ρανιέρι. Με μια πρώτη ματιά δείχνει να έχει καλές τύχες το GG (1,90/Βet365), επτά συνεχόμενα έχουν οι «αετοί».Διαβάστε περισσότερα εδώ .

993. ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

Άνετη πια η Γουέστ Μπρομ στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ, μετράει αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών (3-0-1) και αποσπάστηκε 14 ολόκληρους πόντους από τον υποβιβασμό. Στόχος της στις επόμενες αγωνιστικές να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα. «Καίγεται» για βαθμούς η Νόριτς, θα δώσει μεγάλη μάχη με τις Νιουκάστλ και Σάντερλαντ για την αποφυγή του υποβιβασμού, όμως η φόρμα της (0-2-8) είναι κάκιστη. Δεν νομίζουμε να χαριστεί ο Πιούλις στα «καναρίνια», έχει τύχες το 2,25 του άσου (Bet365).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

992. ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΣΤΟΟΥΚ

Μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας κατάφερε να πάρει η Γουότφορντ μέσα στο «Έμιρεϊτς», επικράτησε με 1-2 της Άρσεναλ και… πάει «Γουέμπλεϊ»! Αντιθέτως στο πρωτάθλημα δεν είναι και στην καλύτερη φόρμα της, μόνο δύο τρίποντα μέσα στο 2016 και γκολ με το σταγονόμετρο, όμως με +12 από τον υποβιβασμό και με ματς λιγότερο δεν γίνεται να κινδυνέψει. Έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την έκτη θέση η Στόουκ, ηττήθηκε εντός έδρας με 1-2 από τη Σαουθάμπτον, πάντως έχει ακόμα ελπίδες και θέλει να τις εξαντλήσει. Σκληροτράχηλοι εκτός έδρας οι «Potters», μπορούν να εκμεταλλευτούν ενδεχόμενο «άδειασμα» της Γουότφορντ από την πρόκριση στο κύπελλο, στο 1,875 (Bet365) το ασιατικό διπλό +0,25.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1298. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η πολυπόθητη πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ήρθε για την Ατλέτικο αλλά όχι τόσο εύκολα όσο θα περίμενε αφού η Αϊντχόφεν αποδείχτηκε πολύ σκληρό καρύδι. Οι «ροχιμπλάνκος» θεωρητικά θα εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες τους για τον τίτλο περιμένοντας καρτερικά στη γωνία για κάποιο στραβοπάτημα της Μπαρτσελόνα. Από το «Ελ Μολινόν» με την ουραγό Σπόρτινγκ Χιχόν μπορεί να φύγει νικήτρια, άλλωστε αποτελεί και την καλύτερη εκτός έδρας ομάδα στη Λα Λίγκα με 11 νίκες σε 15 εξόδους (11-1-3). Παίζεται το ασιατικό διπλό -1 στο 1,925 τηςBet365με τις 8/11 εκτός έδρας των «ροχιμπλάνκος» να έρχονται με πάνω από ένα γκολ διαφορά. Η Ατλέτικο σε κάθε περίπτωση δεν είναι η ομάδα που «σκοτώνει» και διαλύει τις αντιπάλους της όμως θεωρούμε πως έχει αξία στον Stoiximan το 16,00 σαν απόδοση για να σκοράρει τα περισσότερα γκολ της 30ης αγωνιστικής. Ειδικά από τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στο «Ελ Μαδριγάλ» με τη Βιγιαρεάλ και η Ρεάλ υποδέχεται τη Σεβίλλη. Μην ξεχνάμε πως η ομάδα του Σιμεόνε έρχεται και από τρία σερί ματς που πετυχαίνει τρία γκολ. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

960. ΜΠΕΡΙ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Η Μπέρι (8-7-3 εντός) έχασε με 0-3 από τη Ρότσντεϊλ και έδειξε εικόνα αποσύνθεσης, όπως και στο προηγούμενο ματς της που από καθαρή τύχη δεν έχασε (0-0) με την Μπράντφορντ. Η Σριούσμπερι (7-5-6 εκτός) παρότι προηγήθηκε με τη Σκάνθορπ κατάφερε να σώσει τον βαθμό στο 90’+ (2-2). Δεν έπαιξε άσχημα, αλλά δεν άξιζε τη νίκη, αφού μετά το πρώτο γκολ που σκόραρε η αντίπαλος της είχε τα ηνία του αγώνα. Σωστά μοιρασμένο το σετ αποδόσεων, πάσο.

957. ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Η Κόβεντρι (9-5-4 εντός) κέρδισε εκτός έδρας με 1-0 την Μπλάκπουλ, οριακή νίκη και μέτρια εμφάνιση απέναντι σε μία χειρότερη αντίπαλο, νίκη μετά από τέσσερις σερί ήττες, αυτό είναι το πιο σημαντικό της συγκεκριμένης επικράτησης. Η Σουίντον (6-4-7 εκτός) πήρε τον βαθμό με το 2-2 με τη Μίλγουολ, βρέθηκε στην αρχή να χάνει με 0-2 (11’) όμως με καλό ποδόσφαιρο στο β’ μέρος κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ στο 63’ και στο 90’. Το Χ2 στο 1,90+ έχει αξία και είναι στις σκέψεις μας.

961. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Η Φλίτγουντ (7-6-5 εντός) μετά το 1-2 από την Μπέρτον ηττήθηκε με 0-1 από τη Γουόλσολ, δίκαια έχασε, η αντίπαλος της ήταν αρκετά καλύτερη και δεν είχε σοβαρές τύχες για κάτι καλύτερο. Η Μπάρνσλεϊ (8-2-8 εκτός) μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες έχασε με 0-2 από τη Σάουθεντ, είχε αρκετό καιρό να μην παίξει καλά και είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσει. Δύσκολο ματς και με σετ που το διπλό είναι οριακό φαβορί, προχωράμε στο επόμενο.

958. ΚΡΟΥ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Εντός της επικίνδυνης ζώνης και σε μέτρια φόρμα αμφότερες, πολύ μεγάλη η κρισιμότητα της μεταξύ τους συνάντησης, ξενίζουν κάπως οι αποδόσεις αουτσάιντερ στα αριστερά του σετ, αλλά η πιο συνετή επιλογή είναι το πάσο.

959. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Η Ντόνκαστερ (5-6-7 εντός) έχασε και από την Μπράντφορντ με 1-2 και συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες και έχει μπλέξει για τα καλά στη μάχη του υποβιβασμού. Είναι φανερά σε κάκιστη κατάσταση και ψάχνεται για να τη γλυτώσει. Η Πιτέρμπορο (7-2-9 εκτός) δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση, έχει πέντε ήττες στα τελευταία έξι και οδεύει από το κακό στο χειρότερο. Ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου ματς ότι ο προπονητής της Ντόνκαστερ, Ντάρεν Φέργκιουσον, ήταν για έξι χρόνια στον πάγκο της Πιτέρμπορο μέχρι να φύγει πριν λίγους μήνες. Δεν θα μπλέξουμε, αναμένουμε μάχη.

962. ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

H Μίλγουολ (8-3-7 εντός) έμεινε στο 2-2 με τη Σουίντον, στο 11’ ήταν μπροστά με δύο γκολ και έδειχνε ότι θα πάρει εύκολα μεγάλη νίκη και σημαντική για τη συνέχεια. Όμως στις καθυστερήσεις ισοφαρίστηκε, αφού η Σουίντον είχε μειώσει στο 63’ με πέναλτι. Παραμένει πέντε ματς δίχως ήττα (2-3-0). Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (5-8-5 εκτός) κέρδισε με 3-0 την Όλνταμ με καλή εμφάνιση και δείχνει ότι έχει ζωή για τη δύσκολη συνέχεια προς τα πλέι-οφ. Έχει κάποιους βασικούς αμφίβολους, όμως λογικά θα προλάβουν. Το -0,25 για τη Μίλγουολ έχει κάποιο ίχνος αξίας και το κρατάμε στο μυαλό μας για μετά την έναρξη.

963. ΟΛΝΤΑΜ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

Η Όλνταμ (3-5-9 εντός) μετά το 0-3 από τη Σέφιλντ παρουσιάστηκε βελτιωμένη και πήρε νίκη με την Μπλάκπουλ με 1-0, οριακό ματς και άσχημη νίκη αλλά πέρα για πέρα αναγκαία βαθμολογικά και ψυχολογικά. Η Ρότσντεϊλ (4-6-8 εκτός) κέρδισε με 3-0 εύκολα την τραγική Μπέρι και ντούμπλαρε τις νίκες της, αφού στο προηγούμενο είχε κερδίσει με 1-0 την Κόβεντρι εκτός. Θα παλέψει για να εξαντλήσει τις ελπίδες της για τα πλέι-οφ. Μοιρασμένο σετ που δεν μας αφήνει περιθώριο εμπλοκής.

964. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ – ΜΠΕΡΤΟΝ

Η Πορτ Βέιλ (10-7-1 εντός) έχανε με 2-0 στο 41΄από την Πιτέρμπορο χωρίς να είναι ιδιαίτερα κακή, στο δεύτερο μέρος ήταν εξαιρετική και έκανε δίκαια την ανατροπή σε 3-2, η ψυχολογία της ανέβηκε στα ουράνια για τη μάχη που δίνει για τα πλέι-οφ. Η Μπέρτον (10-1-7 εκτός) φανερά περνάει περίοδο χαλάρωσης και ντεφορμαρίσματος, κέρδισε με 2-1 οριακά τη μετριότατη Φλίτγουντ μόνο και μόνο επειδή είναι αρκετά ανώτερη της και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ματς. Το κλίμα στην Πορτ Βέιλ είναι εξαιρετικό, η κατάσταση της πρωτοπόρου επιτρέπει σκέψεις κόντρας, η έδρα είναι εκπληκτική και οι αποδόσεις ξεπερνούν το 3,20. Το +0,25 για τους γηπεδούχους είναι λάθος και είναι στις βασικές μας σκέψεις.

965. ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Η Σκάνθορπ (8-5-5 εντός) παραμένει πέντε ματς δίχως ήττα (1-4-0), στο πιο πρόσφατο δεν κατάφερε να κρατήσει την ανατροπή που έκανε με τη Σριούσμπερι και στο 96’ ισοφαρίστηκε. Δίκαιος ο πόντος που την κρατάει σχετικά μακριά από τα πλέι-οφ που πιστεύουμε ότι είναι στόχος μόνο στα χαρτιά, αφού είναι τρομερά δύσκολος. Η Τσέστερφιλντ (8-1-9 εκτός) έχασε πολύ εύκολα από την εξαιρετική Γουόλσολ με 1-4 και έχασε μετά από πέντε ματς. Πιο εύκολο το σημερινό ματς, ο άσος δεν θα έπρεπε να είναι κάτω του 2,00.

966. ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Η Σάουθεντ (9-3-6 εντός) κέρδισε με 2-0 την Μπάρνσλεϊ στην προηγούμενη αγωνιστική, αποτέλεσμα που δεν περιμέναμε, το σκορ δείχνει ότι κέρδισε πιο εύκολα απ’ ότι το έκανε, όμως άξιζε το σημαντικό τρίποντο που την κρατάει σε τροχιά πλέι-οφ. Ο προπονητής της, Μπράουν, είναι το πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Μπόλτον και δεν ξέρουμε αν αυτό θα επηρεάσει καθόλου. Η Τζίλιγχαμ (5-5-8 εκτός) κέρδισε εύκολα με 3-0 την αδύναμη Κρου και θέλει να χτίσει μομέντουμ πάνω σε αυτή τη νίκη και να επιβεβαιώσει ότι έστριψε για να μην χάσει τη μάχη με την αυτόματη άνοδο και να μην κινδυνέψει να παλεύει για την έκτη θέση. Λείπει σταθερά ο κομβικός μέσος Ντακ (33 συμ./13 γκολ), ο στόπερ Ιγκαν (30 συμ./4 γκολ) και ο χαφ Λοφτ (24 συμ./4 γκολ). Είναι καλύτερη ομάδα η Τζίλιγχαμ όμως οι αποδόσεις είναι καλά διαβασμένες.

967. ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Η Γουόλσολ (7-5-6 εντός) δείχνει να επανέρχεται στις καλές και σοβαρές εμφανίσεις και στις νίκες και μετά το 4-1 επί της Τσέστερφιλντ κέρδισε με 1-0 τη Φλίτγουντ, αμφότερες εκτός έδρας νίκες. Φαίνεται ότι η αλλαγή στον πάγκο της έδωσε την ώθηση που χρειάζεται και θα παλέψει για την αυτόματη άνοδο. Η Κόλτσεστερ (3-2-13 εκτός) έφτασε κοντά σε μία μεγάλη νίκη επί της Γουίγκαν αλλά η ισοφάριση σε 3-3 στο 90’ της στέρησε το πολύτιμο τρίποντο. Το ματς ήταν ροντέο και φάνηκε ότι την βόλεψε, δεν ξέρουμε αν θα πράξει το ίδιο και στην πιο σοβαρή αμυντικά Γουόλσολ. Αμφότερες θέλουν μόνο τη νίκη, αν το ματς στο 70’ είναι στην ισοπαλία θα παίξουμε late goal και ίσως με staking μεγαλύτερο από το συνηθισμένο.

968. ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Η Γουίγκαν (10-6-2 εντός) στο ματς με την ουραγό Κόλτσεστερ έμεινε στο 3-3, με ισοφάριση στο 90’. Ματς-ροντέο χωρίς άμυνες που θα μπορούσε να πάει παντού. Η Γουίγκαν συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες και παραμένει στη δεύτερη θέση της κατηγορίας. Η Μπράντφορντ (7-5-6 εκτός) μάχεται για την έκτη θέση, προς το παρόν την κατέχει και θέλει να κλείσει η σεζόν με εκείνη στα πλέι-οφ, αυτός είναι ο στόχος της. Κέρδισε σχετικά εύκολα την Ντόνκαστερ με 2-1 και δείχνει σε καλή κατάσταση. Το GG στο 2,05 έχει αξία.

947. ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Οχτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι (0-5-3), μια νίκη τα τελευταία έξι οι φιλοξενούμενοι (1-2-3), δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε εδώ.

948. ΜΠΑΡΟΟΥ – ΜΠΡΟΜΛΕΪ

Η Μπάροου (8-6-4 εντός) παίζει σταθερά μέτρια, κέρδισε οριακά με 3-2 την Όλτρινχαμ και πρέπει να αυτοκτονήσει για να μη σωθεί. Η Μπρόμλι (6-3-10 εκτός) έμεινε πίσω για τη μάχη των πλέι-οφ με το 0-2 από την Ίστλι και έχει δυσκολέψει αρκετά ο στόχος της. Ματς προς αποφυγήν.

949. ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ – ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ

Σε κακή φόρμα οι δυο ομάδες, δυο τρίποντα στα τελευταία 11 παιχνίδια της μετράει η Μπόρχαμ, αγνοεί τη νίκη εδώ και οχτώ αγωνιστικές η Μάκλσφιλντ, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε εδώ.

950. MΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ – ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Η Μπρέιντρι (10-5-4 εντός) έμεινε στο 0-0 για δεύτερο σερί ματς, δίκαιη μοιρασιά για ακόμα ένα ματς που δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά αλλά κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Η πρωτοπόρος Τσέλτεναμ (11-6-2 εκτός) διέλυσε τη Γουόκινγκ με 4-0 και φαίνεται ότι ξεμπούκωσε και πέρασε το μικρό ντεφορμάρισμα της. Στο 2,20 το διπλό δεν έχει αξία.

951. ΓΚΙΣΕΛΙ - ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ

Η Γκάισλι (6-6-6 εντός) έμεινε στο 2-1 με την Γκρίμσμπι παρότι προηγήθηκε δύο φορές και ήταν καλύτερη. Δεν μπορεί να νιώθει εντελώς ασφαλής με τη διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη. Αν συνεχίσει με ανάλογες εμφανίσεις δεν πιστεύουμε ότι θα έχει πρόβλημα. Η Ντόβερ (7-4-6 εκτός) κέρδισε άνετα με 4-1 την φορμαρισμένη Λίνκολν και έφτασε το αήττητο ρεκόρ της στα τέσσερα ματς και δείχνει ότι βρήκε πάλι ρυθμό. Καλή και φορμαρισμένη η Ντόβερ αλλά το 1,80-1,90 στο διπλό δεν έχει καμία αξία.

953. ΛΙΝΚΟΛΝ – ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ

Η Λίνκολν (9-6-4 εντός) έχασε από τη Ντόβερ με 1-4 και έσπασε το αήττητο σερί που έτρεχε, ήταν κάκιστη και δίκαια έχασε, το τρένο των πλέι-οφ έχει δυσκολέψει αρκετά. Η Κιντερμίνστερ (1-5-13 εκτός) χρειάζεται θαύμα για να σωθεί, αυτό δείχνει και η βαθμολογική της συγκομιδή και η εικόνα της. Από τα ματς που παρακαλάμε να έχουμε στο live και στο 70’ να είναι ισόπαλα, ο λόγος γνωστός.

955. ΤΡΑΝΜΙΡ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Από δυο σερί ισοπαλίες και τέσσερα ματ χωρίς ήττα έρχεται η Τρανμίρ (2-2-0), που παλεύει για την πεντάδα, η Φόρεστ Γκριν επέστρεψε στις νίκες με το 1-0 επί της Γκέιτσχεντ και παραμένει στο κυνήγι της πρωτοπόρου Τσέλτεναμ. Αμφίρροπο ματς, καλά ζυγισμένα τα σετ.

954. ΤΟΡΚΙ – ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ

Τρεις κολλητές ισοπαλίες (όλες με 0-0) συμπλήρωσε η Τορκί, που δεν χάνει εδώ και επτά αγωνιστικές (4-3-0), στη μετριότητα κινείται η Σάουθπορτ, με μόλις ένα τρίποντο στα πιο πρόσφατα 11 παιχνίδια της (1-4-6)., με τον προπονητή της, Μαάμρια να παραιτείται για οικογενειακούς λόγους . Η φόρμα των δυο ομάδων μας στρέφει προς τα αριστερά, στο 2,02 ο άσος στον Stoiximan .

956. ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ. – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

Η Γουέλινγκ (4-6-9 εντός) έμεινε στο 3-3 με τη Σάουθπορτ αλλά με ισοπαλίες δεν σώνεται το καράβι, χρειάζεται νίκες και δυσκολεύεται αρκετά. Η Γκέιτσχεντ (9-4-6 εκτός) είναι καλή ομάδα αλλά δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχει να κερδίσει και να σκοράρει δύο ματς και είναι εκτός πλέι-οφ. Αμφότερες θέλουν μόνο νίκη, το late goal θα είναι στις επιλογές μας αν είναι ισόπαλο στο 70’.

969. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ – ΓΙΟΡΚ

Η Γουίμπλεντον (7-4-7 εντός) έχασε με 1-2 από τη Μόρκαμ στο πιο πρόσφατο ματς της και συνέχισε να προβληματίζει έντονα και έφτασε τα πέντε ματς δίχως νίκη. Πλέον είναι εκτός πλέι-οφ και με την εικόνα που παρουσιάζει δεν έχει πολλές ελπίδες, χρειάζεται άμεση βελτίωση. Η Γιορκ (1-5-12 εκτός) έμεινε στο 1-1 με την Μπάρνετ και πήρε βαθμό μετά από πέντε ματς. Έπαιξε καλά και θα μπορούσε το τρίποντο, αλλά η άμυνα της την πρόδωσε. Ματς που αμφότερες θέλουν μόνο νίκη, μόνο ένα πιθανό late goal μπορεί να μας απασχολήσει.

970. ΜΠΑΡΝΕΤ – ΟΞΦΟΡΝΤ

Η Μπάρνετ (10-3-5 εντός) έμεινε στο 1-1 με τη Γιορκ, δεν άξιζε τον βαθμό, αφού η αντίπαλος της έκανε αρκετές μεγάλες ευκαιρίες που θα μπορούσε να μετουσιώσει σε γκολ και να πάρει το τρίποντο. Έχει κάποιους σημαντικούς αμφίβολους που αν τελικά λείψουν θα επηρεάσουν. Η Όξφορντ (11-5-2 εκτός) κέρδισε πολύ εύκολα με 4-0 την ουραγό Ντάγκεναμ και έδειξε ότι η ήττα από την Λέιτον ήταν απλώς μία κακή παρένθεση. Πολύ χαμηλά διπλό της ανώτερης Όξφορντ, αν η Μπάρνετ τελευταία δεν ήταν τόσο κακή θα επιλέγαμε κάποιο ασιατικό χάντικαπ υπέρ της, τώρα πάσο.

971. ΚΕΜΠΡΙΤΖ – ΓΕΟΒΙΛ

Η Κέμπριτζ (8-3-7 εντός) πήρε πόντο από την πρωτοπόρο Νορθάμπτον με ισοπαλία 1-1, έδωσε περισσότερο βάρος στην άμυνα και δικαιώθηκε, φάνηκε ότι ήθελε τον πόντο της ισοπαλίας και τον πήρε σχετικά εύκολα. H Γέοβιλ (4-4-10 εκτός) έχει φτιάξει μία διαφορά από την Γιορκ της τάξεως των έντεκα βαθμών και έχει κάθε λόγο να είναι ήσυχη για τη συνέχεια. Τέταρτη συνεχόμενη νίκη με το ίδιο σκορ (1-0) αυτή τη φορά με τη Νοτς Κάουντι εντός έδρας. Δικαιότατη νίκη και εύκολη, αφού δεν δέχτηκε σοβαρές ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε σκοράρει νωρίτερα (χαμένο πέναλτι) και περισσότερα γκολ στη συνέχεια. Δείχνει ότι είναι σε φουλ φόρμα και έχει βρει τη συνταγή της επιτυχία. Το +0,25 της Γέοβιλ είναι δίκαιο και παίζεται, αλλά αυτή τη φορά θα κάνουμε πίσω pre game περιμένοντας το live.

972. ΚΑΡΛΑΪΛ – ΓΟΥΙΚΟΜ

H Καρλάιλ (8-5-4 εντός) έμεινε στην ισοπαλία για δεύτερο σερί αγώνα, αυτή τη φορά στο 2-2 με την Έξετερ, δύο φορές βρέθηκε να κυνηγάει αλλά κατάφερε να πάρει τον πόντο. Δεν παίζει καλά εδώ και καιρό και τα πλέι-οφ με την εικόνα αυτή είναι αρκετά δύσκολος στόχος. Η Γουίκομ (8-4-6 εκτός) έμεινε αήττητη για δεύτερο σερί παιχνίδι, εκτός έδρας 1-1 με την Άκρινγκτον με μέτρια εικόνα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς. Είναι στην έκτη θέση αλλά δεν μπορεί να αισθάνεται καθόλου άνετα. Δίκαια κομμένο στη μέση το σετ.

973. ΚΡΟΟΥΛΙ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Η Κρόουλι (8-4-6 εντός) κέρδισε με 1-0 τη Λούτον και παραμένει αήττητη για τρία ματς, οριακή αλλά δίκαιη νίκη, είχε κάποιες πολύ καλές φάσεις η αντίπαλος της για να ισοφαρίσει αλλά το δοκάρι και ο κίπερ της την έσωσαν. Η Χάρτλπουλ (4-2-10 εκτός) παραμένει σε τρία ματς δίχως ήττα και απέχει οκτώ πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Στο Νιούπορτ την Τρίτη έμεινε στο 0-0, σε ένα ματς χωρίς πολλές ευκαιρίες, που η μοιρασιά ήταν δίκαιη. Ματς με αρκετή ισοπαλία βλέπουμε.

974. ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Η Ντάγκεναμ (1-5-12 εντός) παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας και θα πρέπει να βελτιωθεί άμεσα αν θέλει να έχει ελπίδες για σωτηρία. Έχασε πανεύκολα με 0-4 από την Όξφορντ και διπλασίασε τις εύκολες ήττες. Η Άκρινγκτον (8-4-6 εκτός) έμεινε στο 1-1 με τη Γουίκομ, θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς, δεν το έκανε και όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις ισοφαρίστηκε. Αμφότερες θα παίξουν μόνο για τη νίκη, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι κακό, άρα περιμένουμε το live που ίσως έχουμε τη ευκαιρία για κάποιο καλό ποντάρισμα σε late goal.

975. ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ – ΜΟΡΚΑΜ

Η Λέιτον Όριεντ (8-4-6 εντός) έκανε μεγάλο διπλό με τεράστια σημασία με 0-1 στο Όξφορντ, με το γκολ να έρχεται λίγο πριν το τέλος, ενώ είχε απειληθεί κάποιες φορές μέχρι τότε. Βρίσκεται στην ισοβαθμία εκτός πλέι-οφ και πρέπει να πατήσει πάνω σε αυτή τη νίκη. Έχει σημαντικές απουσίες βασικών που αναμένουμε να την επηρεάσουν. Η Μόρκαμ (5-5-8 εκτός) έκανε μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Γουίμπλεντον και κέρδισε μετά από δέκα παιχνίδια. Δείχνει βελτίωση και είναι έτοιμη για ακόμα ένα δύσκολο ματς, ο άσος δεν θα έπρεπε να είναι τόσο χαμηλά αλλά δεν θα παίξουμε τίποτα.

976. ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Η Μάνσφιλντ (6-6-6 εντός) έχασε με 0-1 από την Μπρίστολ Ρόβερς και χάνει με το ίδιο σκορ εδώ και τρεις αγωνιστικές. Δεν παίζει καλά και έχει απομακρυνθεί από τα πλέι-οφ που πλέον αποτελούν πολύ δύσκολο στόχο. Η Πόρτσμουθ (8-7-3 εκτός) μετά από τέσσερα χωρίς ήττα έχασε με 0-3 από τη Νιούπορτ, αποτέλεσμα έκπληξη αφού είναι ανώτερη ομάδα. Παρουσιάστηκε τραγική, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Το διπλό στο 2,00-2,10 δεν έχει απολύτως καμία αξία.

977. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΕΞΕΤΕΡ

Η Νοτς Κάουντι (7-3-7 εντός) βρίσκεται σε αισχρή κατάσταση, έχει πέντε ήττες στα τελευταία έξι και παίζει τραγικά. Με τη Γέοβιλ που έχασε με 0-1 θα μπορούσε να δεχθεί κι άλλα τέρματα αλλά η τύχη την κράτησε μόλις στο 0-1. Η Έξετερ (8-2-8 εκτός) έμεινε στο 2-2 με την Καρλάιλ και διεύρυνε το αήττητο της στα τέσσερα ματς, παρότι δεν παίζει τόσο καλά. Η Νοτς είναι σε αισχρή κατάσταση, αλλά η Έξετερ παίζει σταθερά μέτρια, το DNB στο 1,95 είναι κάτι παραπάνω από δίκαιο.

978. ΠΛΙΜΟΥΘ – ΛΟΥΤΟΝ

Η Πλίμουθ (10-3-5 εντός) έχασε από την Άκρινγκτον με 1-2 και συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη και είναι σε μέτρια κατάσταση, αν θέλει να ανεβεί αυτόματα θα πρέπει να ξυπνήσει και να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα. Η Λούτον (9-3-6 εκτός) έχασε από την Κρόουλι με 0-1 και δεν κατάφερε να κάνει πέντε τις συνεχόμενές νίκες της. Παίζει όλα τα παιχνίδια στο όριο και ήταν λογικό ότι κάποια στιγμή θα συμβεί και αυτό, πίεσε αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Δίκαιο το Χ2 για τη Λούτον.

979. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Η Στίβενεϊτζ (5-5-8 εντός) έχει τέσσερις σερί ήττες χωρίς να σκοράρει σε καμία και έχει μπλέξει στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού. Με τη Γουίκομ δεν ήταν τόσο κακή αλλά λίγο η δική της αστοχία και λίγο ο αντίπαλος αρκετά καλός κίπερ της στέρησαν ακόμα και τον πόντο της ισοπαλίας. Η πρωτοπόρος Νορθάμπτον (12-4-2 εκτός) έμεινε για τρίτο παιχνίδι στα τελευταία τέσσερα στην ισοπαλία, δείγμα ότι έχει χαλαρώσει αφού αν πάει στον αυτόματο θα κατακτήσει εύκολα την πρώτη θέση. Στο τελευταίο έμεινε στο 1-1 εντός με την Κέμπριτζ, το γκολ της ισοφάρισης το δέχτηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος, αφού δεν είχε καθαρίσει το ματς προηγουμένως. Λείπει γι’ ακόμα ένα ο φορ Ρίτσαρντς (29 συμ./15 γκολ). Το 2,00 στο διπλό δεν έχει αξία, παρότι αν είναι σοβαρή θα κερδίσει η Νορθάμπτον.

945. ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ

Ανάμικτα συναισθήματα αφήνει στην Αούστρια το 1-1 απέναντι στη Στουρμ, μπορεί να διατήρησε την απόσταση της από εκείνη και να μην απειλείται η παρουσία της στην τρίτη θέση, ωστόσο σε περίπτωση νίκης θα ξαναέμπαινε ζεστά στο κυνήγι του τίτλου (αντιθέτως παρέμεινε στο -5 από την κορυφή). Είναι αήττητη στα τελευταία τρία (2-1-0), στην έδρα της πάντως ζορίζεται τον τελευταίο καιρό, κερδίζοντας μόνο τα δυο από τα πιο πρόσφατα επτά από αυτά (2-3-2, 5/7over2,5, 6/7GG). Η ΒΑΚ Πέλετς δεν χάνει εδώ και έξι αγωνιστικές (3-3-0), σταμάτησε μάλιστα και τη Σάλτσμπουργκ το προηγούμενο Σάββατο (1-1), ενώ στην πιο πρόσφατή της έξοδο κατέκτησε και το παρθενικό της διπλό για φέτος (1-3-9 εκτός). Μπορεί το 1,90 του άσου να φαντάζει μεγάλο με μια πρώτη ανάγνωση, ωστόσο η Αούστρια δεν μας πείθει και τόσο εσχάτως, ενώ θα αγωνιστεί χωρίς τον κομβικό φορ/τοπ σκόρερ Καγιόντε (26 συμ./11 γκολ), σε αντίθεση με τη ΒΑΚ Πέλετς που, επιτέλους, αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές της και δεν είναι σε καμία περίπτωση ομάδα για να υποβιβαστεί. Η καλύτερη επιλογή είναι να μην μπλέξουμε εδώ.

946. ΧΟΜΠΡΟ – ΟΝΤΕΝΣΕ

Το… χαβά της η Χόμπρο (1-3-5 εντός) η οποία δεν λέει να σηκώσει κεφάλι παραμένοντας στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, πιο πρόσφατη «σφαλιάρα» αυτή με 3-0 από τη Μίντιλαντ συμπληρώνοντας παράλληλα 8 σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-6). Δύο σερί νίκες για την Οντένσε(4-1-5) η οποία πλησίασε στους 4 πόντους την τέταρτη θέση, στο τελευταίο της παιχνίδι επικράτησε 3-1 της Νόρντζελαντ παραμένοντας παράλληλα για τρίτη αγωνιστική αήττητη (2-1-0). Με το κίνητρο και την καλύτερη ομάδα πήγαν οι YoungGuns οι οποίοι επέλεξαν το διπλό στην απόδοση 1,73 του Stoiximan .

1006. ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ - ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ

Δεν το βάζει κάτω με τίποτα η Λίβινγκστον (ρεκόρ 6-6-16), η οποία διατήρησε τις ελπίδες της για αποφυγή των πλέι-οφ υποβιβασμού με νίκη επί της βασικής της αντιπάλου, Ντάμπαρτον (2-0). Αυτό ήταν το δεύτερό της «τρίποντο» στα τελευταία πέντε (2-2-1), ενώ παρέμεινε για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική αήττητη στην έδρα της (1-3-0). Επιστροφή στις νίκες έπειτα από τρεις αποτυχημένες απόπειρες (0-1-2) για τη Σεντ Μίρεν (ρεκόρ 8-7-13) έστω κι αν χρειάστηκε να ευστοχήσει σε πέναλτι και να δει την αντίπαλη πλευρά να δέχεται αυτογκόλ (2-1). Δίνουμε προβάδισμα στο κίνητρο και στη φόρμα της Λίβινγκστον απέναντι στους αφερέγγυους μακριά από το σπίτι τους φιλοξενούμενους (γνώρισαν τέσσερις ήττες στα ισάριθμα τελευταία), με τον άσσοDrawNoBetνα αποτελεί επιλογή (2,00 / Stoiximan ).

1005. ΜΟΡΤΟΝ – ΑΛΟΑ

Τι κι αν προηγήθηκε με 3-0 στο 29λεπτό του ματς κόντρα στην Κουίν Οφ Σάουθ, κατάφερε να το κάνει ντέρμπυ η Μόρτον (ρεκόρ 9-8-12) δεχόμενη δύο τέρματα στην επανάληψη, όμως τελικά δεν στερήθηκε την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από τρεις αγωνιστικές (0-1-2). Καταδικασμένη έχοντας αποδεχθεί τη μοίρα της βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας η Αλόα (ρεκόρ 3-5-21) αλλά παρόλα αυτά έκανε τη ζημιά στη μαχόμενη για κατάληψη της προνομιούχου τέταρτης θέσης, Ρέιθ Ρόβερς (1-1 εντός) ενώ θα μπορούσε να έπαιρνε τους τρεις βαθμούς αν δεν ισοφαρίζονταν στις καθυστερήσεις. Ξεκάθαρο προβάδισμα η γηπεδούχος, όμως οι τιμές του άσσου (1,53) δεν πλησιάζονται σε καμία περίπτωση. Σκέψεις γιαover2,5 (1,97) μιας και περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, όμως τα 3/14under2,5 της Μόρτον στο σπίτι της δεν αφήνουν πολλά περιθώρια. Πάσο.

1007. ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ – ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ

Δεν μπορεί να δώσει τέλος στην καταστροφική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών η Κουίν Οφ Σάουθ (ρεκόρ 10-4-14), στην έδρα της Μόρτον (3-2) γνώρισε την πέμπτη της ήττα στα τελευταία έξι (1-0-5) κι απομακρύνθηκε περαιτέρω από την προνομιούχο τέταρτη θέση. Ανεβασμένη εσχάτως (2-1-1) η Ντάμπαρτον (ρεκόρ 8-5-15), καταφέρνει τα διατηρεί απόσταση ασφαλείας από την επίσης φορμαρισμένη και προτελευταία της βαθμολογίας, Λίβινγκστον. Μπορεί να έμεινε από νωρίς (63’) με παίκτη λιγότερο και να είδε την εστία της να παραβιάζεται δύο λεπτά αργότερα από εκτέλεση πέναλτι, όμως δεν το έβαλε κάτω καταφέρνοντας να «κλέψει» το βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις από τη Φολκέρκ (1-1). Πελατειακή σχέση διατηρεί η Κουίν εντός έδρας με την προσεχή της αντίπαλό (6-0-1), όμως η κατάσταση στην οποία βρίσκεται δε μας αφήνει πολλά περιθώρια. Τύχη έχει η επιλογή του under2,5 (1,75 / Stoiximan ), το οποίο βγήκε στα 6/7 πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς της γηπεδούχου, όπως και στις 10/14 φετινές εξόδους της Ντάμπαρτον.

1010. ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

Φορμαρίσματος συνέχεια για τη Μάδεργουελ (ρεκόρ 11-5-14), κόντρα στην ουραγό Νταντί Γιουνάιτεντ (2-1) πήρε το τρίτο διαδοχικό της «τρίποντο» και το τέταρτο στα τελευταία πέντε (4-0-1), όμως η εν λόγω νίκη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πύρρειος μιας και τρεις παίκτες αποχώρησαν τραυματίες. Με αυτό το σερί έχει βάλει πλώρη για κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη εξάδα. Τον απαιτούμενο χαρακτήρα ως ομάδα που διεκδικεί τίτλο έδειξε για ακόμα μία φορά η Αμπερντίν (ρεκόρ 20-5-5), με αντίπαλο τη μαχητική Κιλμάρνοκ (2-1) κατάφερε να πάρεις τους τρεις πολύτιμους βαθμούς παρότι ισοφαρίστηκε με την έναρξη της επανάληψης. Έτσι, παρέμεινε αήττητη για δέκατο εντός έδρας παιχνίδι στη σειρά (6-4-0) και σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Σέλτικ, η οποία έχει όμως ματς λιγότερο. Ακόμα ένα παιχνίδι-τελικός για τους «Ντονς», μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα στην έδρα της φορμαρισμένης Μάδεργουελ. Θα αφήσουμε το προφανές διπλό που κρύβει κινδύνους, στρεφόμενοι στην επιλογή του GG(1,90 /Bet365)η οποία ενισχύεται τόσο από τον τρόπο παιχνιδιού των δύο ομάδων (10/15GGεντός έδρας συνολικά και 4/5 στα τελευταία η γηπεδούχος, 4/5 στις πιο πρόσφατες εξόδους τους οι «Ντονς») όσο κι από την προϊστορία (5/7GGβγήκαν τα τελευταία μεταξύ τους στη συγκεκριμένη έδρα).

1008. ΧΑΜΙΛΤΟΝ - ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

Νίκη έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2) περιελάμβανε το μενού για τη Χάμιλτον (ρεκόρ 8-9-13) η οποία έκαμψε την αντίσταση της ντεφορμέ Ινβερνές (0-1) παίρνοντας σημαντική βαθμολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Την τρίτη διαδοχική της ήττα γνώρισε η Πάρτικ Θιστλ (ρεκόρ 9-7-13) εντός έδρας κόντρα στην πρωτοπόρο Σέλτικ (1-2), αν και αδικείται από το εν λόγω αρνητικό σερί καθώς πάνω που είχε αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά της κλήθηκε να αντιμετωπίσει τις τρεις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας. Πλέον δύσκολα θα προλάβει θέση στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, ενώ κινδυνεύει να μπλέξει ακόμα και με τα πλέι-άουτ του υποβιβασμού. Εντελώς αμφίρροπη αναμέτρηση, δεν προκύπτει κάτι ξεκάθαρο, κάνουν αίσθηση οι τιμές τουover2,5 (2,40) όμως η καλύτερη λύση είναι η αποχή.

1011. ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Με την ψυχολογία στα ύψη από την κατάκτηση του Λιγκ Καπ Σκωτίας η Ρος Κάουντι (ρεκόρ 12-4-14) αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Σεντ Τζόνστον (1-1) και παρότι βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ (11’) τελικά κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας. Περίοδο ντεφορμαρίσματος διανύει η Ινβερνές (ρεκόρ 8-9-12), κόντρα στην επίσης ντεφορμέ Χάμιλτον γνώρισε ήττα με 0-1, ενώ μεσοβδόμαδα σειρά είχε η Χιμπέρνιαν (1-2) να της στερήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Το μομέντουμ «δείχνει» ξεκάθαρα έδρα, όμως το γεγονός πως οι γηπεδούχοι τρέχουν ρεκόρ 1-0-3 στο σπίτι τους σίγουρα δεν αποτελεί ενθαρρυντικό στοιχείο για την επιλογή του άσσου. Σκέψεις για ποντάρισμα στο καλοπληρωμένοover2,5 (2,10) το οποίο έβγαλε στα τελευταία εννέα εντός η Ρος Κάουντι αλλά η επιθετική δυστοκία των φιλοξενούμενων εσχάτως (σκόραραν μόλις ένα τέρμα στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος) μας προβληματίζει. Όπως και να έχει, αν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι θα στρεφόμασταν στον άσσο (2,10 / Bet365), μιας κι η Ινβερνές βρίσκεται σε κακή κατάσταση ενώ μακριά από το σπίτι της τρέχει ρεκόρ 0-1-4.

1009. ΧΑΡΤΣ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Συνέχεια στην εξαιρετική της πορεία έδωσε η Χαρτς (ρεκόρ 16-8-5), η εκτός έδρας επικράτηση επί της Νταντί (0-1) ήταν η τέταρτη στη σειρά, κρατώντας μάλιστα ανέπαφη την εστία της για έβδομη φορά στα τελευταία οκτώ. Λύγισε την αντίσταση της ντεφορμέ Ινβερνές (1-0) η Σεντ Τζόνστον (ρεκόρ 11-7-12), όμως τα πράγματα δεν πήραν την ίδια τροπή λίγες μέρες αργότερα με αντίπαλο την κάτοχο του Λιγκ Καπ, Ρος Κάουντι (1-1). Το θετικό είναι πως επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο ο επιθετικός Φόραν. Δίνουμε προβάδισμα στην πανίσχυρη εντός έδρας Χαρτς (10-3-1), πόσο μάλλον όταν υποδέχεται μία ομάδα που πήρε μόλις ένα βαθμό στις τελευταίες πέντε εξόδους της (0-1-4). Θα τον θέλαμε λίγο υψηλότερα αλλά και στο 1,80 ( Stoiximan ) είναι οριακά αποδεκτός ο άσσος.

996. ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ – ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ

Εξακολουθεί να δίνει μάχη με νύχια και με δόντια για να κρατηθεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη η Κάουντενμπιθ (ρεκόρ 8-5-16), μετά από δύο ήττες στη σειρά απέσπασε βαθμό στην έδρα της επίσης μαχόμενης για παραμονή, Φόρφαρ (1-1), σε ένα ματς που τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο τρελό τετράλεπτο. Χωρίς φρένα συνεχίζει την εκπληκτική πορεία της προς την Τσάμπιονσιπ η Ντανφέρμλιν (ρεκόρ 20-6-3), πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Έιρ (0-2), παραμένοντας έτσι αήττητη για έβδομη συνεχόμενη αγωνιστική (6-1-0). Ανάξιες αναφοράς οι αποδόσεις του διπλού συμπαρασύροντας όλα τα ειδικά. Με μεγαλύτερο ρίσκο 2,45 πληρώνει τοcombo2 &over3,5 ( Stoiximan ).

999. ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ – ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ

Δεν κατάφερε το κάτι παραπάνω στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Πίτερχεντ (0-0) η Στρανράερ (ρεκόρ 11-6-13) που παραχώρησε λευκή ισοπαλία (0-0) μπαίνοντας έτσι στην τετράδα. Από το κακό στο χειρότερο η Στενχάουσμιουρ (ρεκόρ 9-6-14), κόντρα στην πάντα δυνατή Πίτερχεντ (1-4) γνώρισε συντριβή και ταυτόχρονα, την τέταρτη της ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα (0-1-4). Σε πολύ καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι που τρέχουν ρεκόρ 5-4-1, το άλλο άκρο οι φιλοξενούμενοι που σημείωσαν μόλις μία νίκη στα οκτώ τελευταία (1-2-5) και δέχθηκαν 13 ολόκληρα τέρματα στους τρεις προηγούμενους αγώνες τους. Ξεκάθαρη επιλογή ο άσσος (1,90 / Stoiximan ) που μπορεί να συνδυαστεί μεover2,5 για να εκτοξευθεί η απόδοσή του (2,70 / Stoiximan ).

997. ΦΟΡΦΑΡ – ΕΪΡ

Σημάδια ζωής έδειξε η Φόρφαρ (ρεκόρ 6-9-14) στην έδρα της Ερντριόνιανς (1-1), ενώ θα μπορούσε να είχε κάνει μεγάλο βήμα παραμονής αν επικρατούσε εντός έδρας της επίσης μαχόμενης για αποφυγή του υποβιβασμού, Κάουντενμπιθ (1-1). Το πάλεψε αλλά δεν κατάφερε κάτι παραπάνω με αντίπαλο την πανίσχυρη Ντανφέρμλιν (0-2) η Έιρ (ρεκόρ 16-4-9), μένοντας έτσι στο -4 από την προπορευόμενη Πίτερχεντ. Τον τίτλο της πιο αναποτελεσματικής εντός έδρας ομάδας της κατηγορίας κουβαλάει η Φόρφαρ (3-3-8), γεγονός που εν μέρει εξηγεί τη χαμηλή της θέση. Αμφότερες έχουν ανάγκη από βαθμούς, η καθεμία βέβαια για διαφορετικούς λόγους, από τη μία οι γηπεδούχοι παίζουν σε κάθε παιχνίδι τα ρέστα τους, την ώρα που η Έιρ θέλει να πιάσει στη δεύτερη θέση την Πίτερχεντ. Προφανώς και είναι ένα επίπεδο πάνω οι φιλοξενούμενοι, όμως σε τέτοια ματς παίζει σημαίνοντα ρόλο το ένστικτο της επιβίωσης, κάτι που θεωρούμε πως θα βγάλει στον αγωνιστικό χώρο η Φόρφαρ, ενώ ευνοείται τόσο από την προϊστορία (5-1-2) όσο κι από τις εκτός έδρας επιδόσεις του αντιπάλου (2-1-5 στα τελευταία). Με αρκετό ρίσκο μπορεί να αποτελέσει επιλογή ο άσσοςDrawNoBet(2,75 / Stoiximan ) σε μία από τις τελευταίες προσπάθειες των γηπεδούχων.

995. ΜΠΡΕΧΙΝ - ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ

Μεταμορφωμένη παρουσιάζεται τις τελευταίες εβδομάδες η Μπρέχιν (ρεκόρ 7-6-16) έχοντας πετύχει τρεις διαδοχικές νίκες με πιο πρόσφατο θύμα της την Ερντριόνιανς (0-2). Έτσι, έπιασε τη Φόρφαρ στους 27 βαθμούς και πλέον, αναμένεται να παλέψει με όλες τις δυνάμεις της στην τελική ευθεία για αποφυγή του υποβιβασμού. Αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ και πέντε αγωνιστικές η Άλμπιον (ρεκόρ 10-8-11), όμως παρόλα αυτά καταφέρνει να μένει όσο το δυνατόν πιο κοντά στην τετράδα. Υποψιασμένο το σετ αποδόσεων με την Μπρέχιν να δίνεται φαβορί μάλιστα, την ώρα που η λογική και το μομέντουμ «δείχνουν» άσσο εμείς θα προτιμήσουμε να ρισκάρουμε με το διπλόDrawNoBet(2,00 / Stoiximan ) θεωρώντας πως ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος στο ομολογουμένως εντυπωσιακό σερί των μέχρι πρότινος ουραγών της βαθμολογίας.

998. ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ – ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ

Ισόπαλη για δεύτερη φορά στους τελευταίους τρεις αγώνες της (1-2-0) έμεινε η Πίτερχεντ (ρεκόρ 15-11-4) μην μπορώντας να κάμψει την αντίσταση της Στρανράερ (0-0), ενώ είδε με ανακούφιση την έτερη διεκδικήτρια της δεύτερης θέσης, Έιρ, να ηττάται. Ήττα-σοκ και μάλιστα εντός έδρας από τη μαχόμενη για παραμονή Μπρέχιν (0-2) γνώρισε η Ερντριόνιανς, πέφτοντας έτσι στην πέμπτη θέση έστω και στο -1 από τη Στρανράερ. Επιρρεπής στην γκέλα εντός έδρας η Πίτερχεντ (8-6-1), το παλεύει στις εξόδους της η φιλοξενούμενη (7-2-5), αν και ο άσσο έχει τον πρώτο λόγο θα προτιμήσουμε το παιχνίδι με τα γκολ και πιο συγκεκριμένα το ρισκαδόρικοover3,5 (2,25 / Stoiximan ).

1000. ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ – ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ

Μεγάλο διπλό στην έδρα της Κουίνς Παρκ (1-3) πήρε η Άνναν Αθλέτικ (ρεκόρ 12-7-9), μένοντας έτσι ζωντανή στο κυνήγι της τετράδας παρά τα πρόσφατα ανεπιτυχή αποτελέσματα (1-3-3). Συνεχίζει ακάθεκτη την ανοδική της πορεία η Μπέργουικ (ρεκόρ 10-6-13) στην προσπάθεια να ξεμπλέξει τελείως από τις σκοτούρες της επικίνδυνης ζώνης, κάτι που φαίνεται πως καταφέρνει παραδειγματικά μέχρι στιγμής. Στο τελευταίο αρκούσε ένα γκολ στο 25oδευτερόλεπτο της αναμέτρησης για να κάμψει την αντίσταση της Στέρλινγκ Άλμπιον (1-0) και να πάρει το τρίτο της «τρίποντο» στα πέντε πιο πρόσφατα (3-2-0). Δείχνουν να συνέρχονται οι γηπεδούχοι έπειτα από ένα μίνι ντεφορμάρισμα που πέρασαν, δε θα μπλέξουμε με σημείο με το combo GG&over2,5 (1,85 / Stoiximan )να αποτελεί επιλογή η οποία στηρίζεται τόσο στον τρόπο παιχνιδιού των δύο ομάδων (17/28 και 17/29over2,5 αντίστοιχα) όσο και στη μεταξύ τους προϊστορία (4/6GG&over2,5 στα πιο πρόσφατα ανεξαρτήτως έδρας και 7/11 στο συγκεκριμένο γήπεδο).

1003. ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ – ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ

Ήττα-πισωγύρισμα γνώρισε η Κουίνς Παρκ (ρεκόρ 12-8-9) από την Άνναν (1-3) πάνω που είχε ξεφύγει στο +4, αν και γενικότερα τον τελευταίο καιρό η αλήθεια είναι πως δεν πατάει καλά (1-3-1). Επιστροφή στις επιτυχίες έπειτα από οκτώ ολόκληρες αγωνιστικές (1-2-5) είχε το μενού για την Αρμπρόουθ (ρεκόρ 10-5-14), η οποία δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ουραγό Ιστ Στέρλινγκ (3-0), καταδικάζοντάς την ουσιαστικά σε υποβιβασμό καθώς την άφησε οκτώ βαθμούς πίσω. Δίχως περιθώρια περαιτέρω απωλειών οι γηπεδούχοι, ενδεχομένως να παρουσιαστεί πιο χαλαρή τώρα που ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία η φιλοξενούμενη. Σίγουρα δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη η Κουίνς στο σπίτι της (5-4-6) σε αντίθεση με τις εξόδους όπου έχει την καλύτερη επίδοση του πρωταθλήματος (7-4-3), όμως με σύμμαχο την προϊστορία (6-2-0 στα πιο πρόσφατα) θα προσπαθήσει να κάνει σημαντικό βήμα για την είσοδο στην τετράδα (1,93 / Stoiximan ).

1004. ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ - IΣΤ ΦΑΪΦ

Μπήκε χωρίς συγκέντρωση και το πλήρωσε στην αναμέτρηση με την Μπέργουικ (1-0) η Στέρλινγκ Άλμπιον (ρεκόρ 11-6-12), αφού είδε την εστία της να παραβιάζεται μόλις στο 25δευτερόλεπτο, μην μπορώντας ποτέ έκτοτε να αντιδράσει. Για τα καλά φαίνεται πως άφησε πίσω της τη βαριά ήττα από την Κουίνς Παρκ (3-0) η Ιστ Φάιφ (ρεκόρ 15-5-9) που επικράτησε με περίσσεια άνεση της Άνναν (4-2) παίρνοντας την όγδοη νίκη της στα τελευταία δέκα (8-1-1). Έτσι, εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το στραβοπάτημα της Έλγκιν (1-0 από την Κλάιντ) για να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σωστά διαβασμένο το σετ, αμφότερες «καίγονται» για βαθμούς και η λογική λέει πως θα ανοιχθούν, με το συνδυασμόGG&overνα πληρώνει 2,05 στην Bet365, ενώ εντύπωση κάνει το 4,20 της ισοπαλίας, παρόλο που δε συμφέρει καμία εκ των δύο.

1001. ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ – ΚΛΑΪΝΤ

Μάλλον καταδικαστική θα αποβεί η άνετη ήττα της Ιστ Στέρλινγκ (ρεκόρ 8-3-18) από την προτελευταία της βαθμολογίας και μέχρι πρότινος δίχως νίκη για οκτώ αγώνες, Αρμπρόουθ (3-0). Πλέον, βρίσκεται στο -8 από την ένατη θέση με το μέλλον της στην κατηγορία να κρίνεται δυσοίωνο. Τεράστια νίκη πήρε η Κλάιντ (ρεκόρ 14-4-10) επί της Έλγκιν (1-0), διατηρώντας έτσι στο ακέραιο τις ελπίδες της ακόμα και για απευθείας άνοδο. Αναμενόμενα χαμηλά το διπλό (1,50), όμως κακά τα ψέματα η κατάσταση των γηπεδούχων είναι τέτοια που δύσκολα θα κυνηγήσουν τις όποιες ελάχιστες ελπίδες τους έχουν απομείνει για αποφυγή του υποβιβασμού, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έχουν την ψυχολογία στα ύψη. Στήριγμα μπορεί να αποτελέσει το διπλό, ενώ για μεγαλύτερο ρίσκο δεν είναι απαγορευτικός ο συνδυασμός του μεover2,5 (2,10 / Stoiximan ), ενδεχόμενο το οποίο επαληθεύτηκε στα 3/4 πιο πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων σε αυτή την έδρα.

1002. ΕΛΓΚΙΝ – ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ

Την ευκαιρία να φύγει τουλάχιστον με το βαθμό από την έδρα της Κλάιντ (1-0) έχασε η Έλγκιν (ρεκόρ 15-4-10), η οποία αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 78’, πέφτοντας έτσι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από τη Φάιφ. Παρότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ η Μοντρόουζ (ρεκόρ 10-6-13) κατάφερε να ισοφαρίσει την Κουίνς Παρκ (1-1) παίρνοντας τουλάχιστον το βαθμό. Περιμένουμε αντίδραση από πλευράς γηπεδούχων, εξού και το υποψιασμένο 1,62.

980. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΦΟΥΛΑΜ

Η Μπέρμιγχαμ (9-2-6 εντός) έμεινε στο 0-0 με τη Γουλβς στο μεγάλο ντέρμπι, στο πρώτο μέρος αρκέστηκε στα αμυντικά της καθήκοντα, στην επανάληψη επιτέθηκε και δημιούργησε κάποιες σοβαρές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει για να πάρει τη μεγάλη νίκη. Η Φούλαμ (3-8-7 εκτός) έχασε με 1-2 από τη Μπρίστολ Σίτι, δέχτηκε το δεύτερο γκολ στο 90’. Έχει μείνει πέντε δίχως νίκη και το μομέντουμ που ήθελε να φτιάξει απέτυχε παταγωδώς. Ο εξτρέμ Κασάνικλιτς (23 συμ.3 γκολ) είναι αμφίβολος. Παίζει καλά στα τελευταία η γηπεδούχος, ειδικά στο σπίτι της, το -0,25 στο 1,90+ είναι στις σκέψεις μας για το live.

981. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Η Μπρέντφορντ (7-3-8 εντός) έχασε εύκολα με 3-0 στο ντέρμπι του Δυτικού Λονδίνου από την ανώτερη ΚΠΡ και συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες και δεν μπορεί να νιώθει άνετα, ειδικά με την εικόνα που παρουσιάζει. Η Μπλάκμπερν (3-6-9 εκτός) βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση με την αντίπαλο της, έπαιξε πολύ άσχημα με την Ίπσουιτς και έχασε με 0-2, δεν έχει διαφορά ασφαλείας από τον υποβιβασμό (ισόβαθμη με την Μπρέντφορντ) και χρειάζεται βελτίωση για να μην μπλέξει. Αμφότερες ντεφορμέ και με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Πάσο.

982. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΜΠΟΛΤΟΝ

Η Μπρίστολ Σίτι (4-6-8 εντός) κέρδισε με 2-1 τη Φούλαμ και φαίνεται ότι αρχίζει να ξεφεύγει από τις επικίνδυνες θέσεις. Βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά με σταθερή πίεση έκανε την ανατροπή με γκολ στο 90’. Ντεμπούταρε ο σημαντικός φορ Οντεμβίγκι. Η Μπόλτον (0-4-14 εκτός) έχασε και από την Πρέστον με 1-2, έφυγε ο Λένον και μέχρι το τέλος της σεζόν θα πάει με υπηρεσιακό. Πρώτο φαβορί ο Μπράουν, στην ομάδα που λογικά θα βρίσκεται στη Λιγκ 1 του χρόνου, κάτι που όλοι ξέρουν. Δίκαιο το 1,70 του άσου, η Μπόλτον έχει καταλάβει τη μοίρα της, ενώ η Μπρίστολ Σίτι παλεύει, παίζει καλά και κερδίζει. Το έχουμε στο μυαλό μας για μετά την έναρξη.

983. ΜΠΕΡΝΛΙ – ΓΟΥΛΒΣ

Η Μπέρνλι (13-3-2 εντός) κέρδισε εύκολα με 3-1 τη Χάντερσφιλντ και δείχνει ότι δεν έχει αντίπαλο αυτή την περίοδο η πρωτοπόρος. Παραμένει 14 ματς χωρίς ήττα (11-3-0) και πραγματικά εντυπωσιάζει. Δεν βλέπουμε πως θα χάσει την άνοδο αν δεν αυτοκτονήσει. Η Γουλβς (6-4-8 εκτός) έμεινε στο 0-0 με τη Μπέρμιγχαμ στο τοπικό ντέρμπι, δεν της άξιζε ο βαθμός, αφού στο δεύτερο η αντίπαλος της ήταν αρκετά καλύτερη και θα μπορούσε να σκοράρει. Έχει κάποιες απουσίες που αναμένεται να την επηρεάσουν, θα θέλαμε να στηρίξουμε για ακόμα ένα την Μπέρνλι, όμως το 1,60 του άσου δεν κρύβει καμία αξία.

985. ΛΙΝΤΣ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Ποτέ κατά τη φετινή σεζόν δεν ήταν καλύτερα η Λιντς, τρέχει νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών και πήρε πολύτιμες ανάσες ενόψει της συνέχειας, χτίζοντας διψήφια διαφορά πόντων από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν πείθει η Χάντερσφιλντ τελευταία, κερδίζει σπάνια και βλέπει τις θέσεις που οδηγούν στη Λιγκ 1 να την πλησιάζουν, με τη διαφορά της από την 22Ρόδεραμ να είναι μόλις έξι πόντοι. Η φόρμα και η ψυχολογία των δύο ομάδων ώθησαν τον K.Plestis να επιλέξει τον 0:0 ασιατικό άσο σε απόδοση 2,025 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

984. ΙΠΣΟΥΙΤΣ – ΡΟΔΕΡΑΜ

Η Ίπσουιτς (8-6-4 εντός) κέρδισε με 2-0 την Μπλάκμπερν με γκολ στα τελευταία 25’, η αντίπαλος της έπαιξε εξαιρετικά άσχημα, η ίδια ήταν απλά μέτρια και κατάφερε να κερδίσει οριακά στο τέλος. Η Ρόδεραμ (3-2-13 εκτός) παρέμεινε για τέταρτο σερί ματς αήττητη με το 3-3 με την Ντέρμπι. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-3 στο 65’ αλλά εκμεταλλεύτηκε τη χαλάρωση των φιλοξενούμενων και στα τελευταία 5’ σκόραρε τρία γκολ και πήρε τον βαθμό. Το Χ2 στο 2,00+ είναι στις σκέψεις, όπως και το under στο 1,70.

986. ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Η ΜΚ Ντονς (7-3-8 εντός) πήρε σπουδαίο βαθμό από τη Χαλ με 1-1 και συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς ήττα και πλέον βρίσκεται –έστω οριακά- εκτός της τελευταία τριάδας που οδηγεί στον υποβιβασμό. Ο κίπερ Μάρτιν (35 συμ.) είναι εξαιρετικά αμφίβολος, ο βασικός χαφ Καράδερς (33 συμ./1 γκολ) λείπει. Μετά από δύο λευκές ισοπαλίες η Μπράιτον (5-11-2 εκτός) κέρδισε οριακά με 1-0 τη Ρέντινγκ, δεν εντυπωσίασε, όμως ήταν σοβαρή και κέρδισε τις λεπτομέρειες που της έδωσαν το τρίποντο. Ο επιθετικός Ζαμόρα (26 συμ./7 γκολ) είναι αμφίβολος και αν λείψει θα είναι σοβαρή απουσία. Στο 2,15 το διπλό δεν έχει καμία αξία, έχει αρκετό Χ το ματς.

988. ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΚΑΡΝΤΙΦ

Η Ρέντινγκ (7-8-3 εντός) έχασε με 0-1 από την Μπράιτον, φαίνεται ότι το μυαλό της είναι ακόμα στο κύπελλο. Προσπαθεί να επαναφέρει στην πραγματικότητα τους παίκτες του ο ΜακΝτέρμοτ βάζοντας τις φωνές στους παίκτες του, ενδιαφέρον αν αυτό ενήργησε θετικά.Η Κάρντιφ (5-6-7 εκτός) είναι δυνατά στο κόλπο των πλέι-οφ και το κλίμα είναι αρκετά καλό ανάμεσα στον Σλέιντ και στους οπαδούς, κάτι που είχε καιρό να συμβεί. Στο τελευταίο πήρε οριακά νίκη με 1-0 επί της Ίπσουιτς, νίκες που χρειάζονται για να ανέβει κι άλλο βαθμολογικά. Εξαιρετικά αμφίβολος ο κομβικός εξτρέμ Γουίτινγχαμ(29 συμ./5 γκολ). Το +0,25 της Κάρντιφ είναι δίκαιο.

987. ΠΡΕΣΤΟΝ – ΚΠΡ

Χωρίς να πείθει με τις εμφανίσεις της, η Πρέστον διατηρείται ζωντανή στη μάχη για τα πλέι-οφ, αλλά στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές έχει μόλις μία νίκη (1-1-2), κόντρα στην ουραγό Μπόλτον. Στον αντίποδα, η ΚΠΡ βρίσκει επιτέλους σταθερότητα στην απόδοσή της, παίζει πιο ολοκληρωμένα και μετράει ρεκόρ 3-0-1 στο ίδιο διάστημα. Αδικούνται από τις αποδόσεις οι Λονδρέζοι, με τον K.Plestis να επιλέγει το +0,25 ασιατικό διπλό σε απόδοση 1,85 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

989. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ (10-6-2 εντός) κέρδισε με 3-0 τη Νότιγχαμ και παραμένει στα πλέι-οφ, για την έκτη θέση που προς το παρόν κατέχει θα παλέψει μέχρι το τέλος. Έδειξε να ξεπερνάει την κοιλιά που έκανε και θέλει να χτίσει ακόμα ένα θετικό σερί πάνω στη νίκη επί της Φόρεστ. Τεράστια νίκη επί της Μίντλεσμπρο για την Τσάρλτον (3-3-12 εκτός) εν μέσω πορείας των οπαδών κατά της διοίκησης. Δείχνει ότι έχει ζωή και θέλει να συνεχίσει με θετικό αποτέλεσμα για να δείξει ότι η μεγάλη νίκη επί της Μπόρο δεν ήταν απλώς ένα πυροτέχνημα. Δικαιολογημένα χαμηλά ο άσος.

1014. ΒΕΡΟΙΑ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Σχεδόν εξασφαλισμένη η Βέροια, απέχει 9 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και με 4 αγωνιστικές να απομένουν, φαίνεται πως θα αποφύγει τις περιπέτειες, ενώ ίσως καταφέρει ακόμα και από αυτή την εβδομάδα να ξεμπερδέψει και μαθηματικά. Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο εδώ και καιρό ο Πλατανιάς, ωστόσο η εικόνα του μόνο σε αδιάφορη ομάδα δεν παραπέμπει, αφού στα πέντε τελευταία του παιχνίδια γνώρισε μόλις μία ήττα. Δε θα κακοπέσει σε καμία ομάδα ο βαθμός της ισοπαλίας, με τον Stoiximan να προσφέρει τη συγκεκριμένη επιλογή σε απόδοση 3,15.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1018. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται η Σεντ Ετιέν, η οποία παιχνίδι με το παιχνίδι βγάζει όλο και περισσότερη κούραση, αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ το χειρότερο είναι η έλλειψη πάθους στους παίκτες της. Πάθος το οποίο έχει και με το παραπάνω η Μονπελιέ το τελευταίο διάστημα. Οι «μολοσσοί» παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και πριν το 0-2 από τη Νις έτρεχαν ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς ήττα, με αποτέλεσμα να πάρουν βαθειά ανάσα στη μάχη της παραμονής. Αδικούνται από τις αποδόσεις οι φιλοξενούμενοι, σε απόδοση 1,875 βρίσκουμε το +0,5 ασιατικό διπλό (Χ2) στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

----. ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ – ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ

Θετική η εκκίνηση της Μποτοσάνι στα πλέι-άουτ μετά τη νίκη επί της Πετρόλουλ, πήρε το Χ στην έδρα της Βολουντάρι, διατηρεί προς ώρας απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Η Κονκόρντια έρχεται από την πρώτη της νίκη μετά από 12 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα (0-5-7), χάρη στο 1-0 επί της Κραϊόβα, εξακολουθεί να βρίσκεται χαμηλά, αλλά πλησίασε στις θέσεις σωτηρίας. Εξάποντο είναι στην ουσία το ματς, θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι είναι πιο κοντά στη νίκη, αλλά το 1,90 του άσου για ένα παιχνίδι τέτοιας σημασίας είναι ανεπαρκές.

1016. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Σπουδαία αναμέτρηση, με τις δυο ομάδες να διεκδικούν την τρίτη θέση, ο Απόλλων είναι ισχυρός στο γήπεδό του (5-1-1 στα τελευταία επτά), η Ανόρθωση θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από 2/2 ήττες στα πλέι-άουτ. Η φόρμα μας στρέφει προς τα αριστερά του σετ, δεν λέει όμως και πολλά το 2,00 του άσου.

----. ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Αδιάφοροι ουσιαστικά στη διαδικασία των πλέι-οφ οι γηπεδούχοι, η Ομόνοια έρχεται από ήττα στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, μετρούσε τέσσερις σερί νίκες προηγουμένως. Μονόπλευρο το κίνητρο, το 1,20 όμως του διπλού δεν αφήνει περιθώρια για παιχνίδι.

1023. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΚΟΥΜΠΑΝ

Την ήττα από τη Ροστόφ γνώρισε η ΤΣΣΚΑ (7-2-1 εντός) την προηγούμενη αγωνιστική με 2-0 και πλέον η αντίπαλος της την έπιασε στην κορυφή της ρώσικης Πρέμιερ. Τέλος στον κατήφορο έβαλε η Κούμπαν (0-5-4 εκτός), επιστρέφοντας στις νίκες μετά από 5 ματς (0-2-3) και κρατώντας ανέπαφη την εστία της για πρώτη φορά έπειτα από 10 παιχνίδια πρωταθλήματος με το 2-0 επί της Κρίλια, αλλά ακόμα έχει αρκετό δρόμο για να ξεμπλέξει εντελώς με τη μάχη της ουράς. Λογικά δε θα κάνει κι άλλη γκέλα η ΤΣΣΚΑ, η οποία πρέπει να σοβαρευτεί αν θέλει να κατακτήσει τον τίτλο και παιχνίδια σαν αυτό με την Κούμπαν καλείται να τα καθαρίζει όσο γίνεται πιο άνετα. Δε λένε τίποτα οι αποδόσεις του άσου, ίσως στοliveπροκύψει κάτι.

1025. ΤΟΥΝ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Τρίτη σερί ισοπαλία για την Τουν (4-1-6), η οποία έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο 0-0, αυτή τη φορά στην έδρα της Βαντούζ με την εμφάνιση της ωστόσο να είναι αρκετά καλή, τέταρτη αγωνιστική χωρίς νίκη για τους γηπεδούχους οι οποίοι παραμένουν σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη προνομιούχο τετράδα. Από την πρώτη της νίκη στο νέο έτος προέρχεται η Λουκέρνη (4-1-7), η οποία επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Λουγκάνο, με αποτέλεσμα να παραμείνει δύο βαθμούς μακριά από την πρώτη τετράδα. Εξάποντο παιχνίδι με στόχο ένα εισιτήριο για το επερχόμενο Γιουρόπα Λιγκ, μικρό προβάδισμα δίνουμε στους γηπεδούχους με τα λίγα γκολ επίσης να έχουν τον πρώτο λόγο.

1030. ΕΜΠΟΛΙ – ΠΑΛΕΡΜΟ

Μακρά περίοδο ντεφορμαρίσματος διανύει η Έμπολι αγνοώντας τη νίκη εδώ και δέκα αγωνιστικές (0-5-5), όμως χάρις στον εξαιρετικό πρώτο της γύρο μπορεί να αισθάνεται σαφώς πιο ασφαλής στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Κομβικής σημασίας αναμέτρηση για την Παλέρμο, η οποία βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη με το μέλλον της στη Σέριε Α να κρίνεται αβέβαιο. Χωρίς αμφιβολία το κίνητρο της τελευταίας είναι σαφώς μεγαλύτερο, ενώ η έλευση του προπονητή Νοβελίνο φαίνεται πως έχει φέρει άλλον αέρα στο στρατόπεδο των «ροζανέρι». Σίγουρα οι γηπεδούχοι δεν πρόκειται να παραδοθούν με κάτω τα χέρια, όμως η αξία βρίσκεται ξεκάθαρα στο κίνητρο των φιλοξενούμενων και στο Χ2 που πληρώνει 2,12 στον Stoiximan,oοποίος από χθες επανέφερε τις καταθέσεις μεPaysafecard. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1299. ΑΛΚΟΡΚΟΝ – ΟΒΙΕΔΟ

Με την ήττα από την Ουέσκα, η Αλκορκόν βρέθηκε εκτός της ζώνης των πλέι-οφ, εξέλιξη λογική μιας και μετράει μόλις μια νίκη στα τελευταία εννέα παιχνίδια της (1-5-3). Η Οβιέδο έρχεται από δυο κολλητές ήττες, ενώ μακριά από το σπίτι της είχε πέντε συνεχόμενα Χ, προτού χάσει στην πιο πρόσφατή της έξοδο από τη Μαγιόρκα. Σαν βόμβα έσκασε η παραίτηση του προπονητή Εχέα, τσακώθηκε άγρια με τους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση και αποτελεί παρελθόν, αναζητείται ακόμα ο αντικαταστάτης του και είναι πολύ πιθανόν να πάει στο προσεχές ματς με υπηρεσιακή λύση. Δεν χάνει εύκολα στην έδρα της, αλλά κολλάει συχνά στην ισοπαλία η Αλκορκόν (7-6-1 εντός), γι αυτό και το 2,00 του άσου μας φαίνεται οριακό, δεν θα μπλέξουμε με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, μιας και το τοπίο είναι πολύ θολό, ειδικά μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων.

1301. ΑΛΑΒΕΣ – ΛΟΥΓΚΟ

Πέντε αγωνιστικές μακριά από τα τρίποντα έχει μείνει η Αλαβές (0-3-2), παραμένει εντός της προνομιούχου δυάδας, αλλά η διαφορά από τους διώκτες της έχει μειωθεί. Η Λούγκο έρχεται από δυο σερί τρίποντα, στο 2-0-1 πλέον ο απολογισμός της με τον Χοσέ Ντουράν στον πάγκο, αναπτερώθηκαν οι ελπίδες της για ένα πλασάρισμα εντός των πλέι-οφ. Δυνατή στην έδρα της, αλλά σε πτωτική πορεία η Αλαβές (8-5-2 εντός), θα έχει και τρεις απουσίες βασικών σε τέρμα, άμυνα και κέντρο, η Λούγκο είναι πολύ δυσκολοκατάβλητη μακριά από το σπίτι της (4-7-3 εκτός) και μάλιστα είναι η ομάδα με τις λιγότερες εκτός έδρας ήττες της κατηγορίας, τσιμπημένο μας φαίνεται το ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) στο 1,925 τηςBet365 με αυτά τα δεδομένα.

1304. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ

Από σπουδαίο διπλό στην έδρα της Οβιέδο έρχεται η Βαγιαδολίδ, διόρθωσε έτσι την εντός έδρας ήττα από την Ουέσκα και διατήρησε τις ελπίδες της να προσεγγίσει την πρώτη εξάδα. Μετράει μόλις μια ήττα στα πιο πρόσφατα 10 παιχνίδια της (4-5-1), αλλά στο γήπεδό της έχει κερδίσει μόλις ένα από τα τελευταία πέντε (1-3-1). Η Γιαγκοστέρα με τη νίκη επί της Μαγιόρκα αναπτέρωσε τις ελπίδες της για σωτηρία, μακριά από το σπίτι της πάντως αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα (0-2-13) και παραμένει η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας. Φαβορί οι γηπεδούχοι, έχουν όμως αρκετά προβλήματα με απουσίες και με τον άσο να κυκλοφορεί στο 1,53, δεν έχουμε καμία διάθεση να μπλέξουμε.

1300. ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Εννέα ματς χωρίς νίκη (0-3-6), εκ των οποίων τα τρία τελευταία είναι ισάριθμες ήττες χωρίς καν να σκοράρει συμπλήρωσε η Αλμπαθέτε, παράλληλα δεν κερδίζει στα επτά πιο πρόσφατα μπροστά στο κοινό της (0-4-3). Τα αποτελέσματα αυτά ήταν αρκετά για να απομακρυνθεί ο Λουίς Θέσαρ Σαρμπρέδο από τον πάγκο, αντικαταστάτης του ο Θέσαρ Φεράντο, που θέλει να ρίξει το βάρος στην άμυνα. Η Οσασούνα διατηρεί τη θέση της εντός της ζώνης των πλέι-οφ, παρά τα αρκετά σκαμπανεβάσματα που εμφανίζει στην απόδοσή της και μακριά από το σπίτι της μετράει 6-1-7. Οριακό παιχνίδι για τους γηπεδούχους (έχουν αμφίβολους και τους δυο πρώτους τους σκόρερ, Γιόνα και Ρουμπέν Κρουθ), ικανοί για το καλύτερο ή το χειρότερο οι φιλοξενούμενοι, που πάντως πηγαίνουν με αμυντικά προβλήματα στο προσεχές ματς, μένουμε μακριά.

1031. ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ

Με γκέλα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα η Ρόζενμποργκ, ηττήθηκε με 0-1 από την Οντ, σε ένα παιχνίδι που είχε την κατοχή, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές καταστάσεις για γκολ. Το πρόβλημα στο σκοράρισμα είχε ήδη αναδειχθεί από τα φιλικά, γεγονός που δεν προκαλεί και μεγάλη εντύπωση, αν αναλογιστούμε ότι πολλά από τα περσινά επιθετικά της όπλα αποχώρησαν κατά τη μεταγραφική περίοδο. Απώλεια βαθμών και για τη Στρόμσγκοντσετ στην πρεμιέρα, παρόλο που προηγήθηκε με 2-0 της νεοφώτιστης Μπραν στο 34’, αρκέστηκε τελικά στην ισοπαλία, έπαιξε φυσικά ρόλο η αποβολή ποδοσφαιριστή της στο 73’. Αρκετά ψυλλιασμένες οι αποδόσεις, με τον άσο στα επίπεδα του 1,65, οι μπουκ σέβονται -και καλά κάνουν- τη Στρόμσγκοντσετ που είναι ικανή για τη ζημιά, με τις δυο ομάδες πάντως να μην έχουν διαθέσιμα δυο από τα βασικά όπλα τους κατά την προηγούμενη σεζόν (εκτός ο Χέλαντ (21 συμ./13 γκολ πέρυσι) για τους γηπεδούχους και ο Πέντερσεν (10 συμ./11 γκολ πέρυσι) για τους φιλοξενούμενους).

1032. ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ - ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ

Η Σλασκ (4-5-4 εντός) έμεινε για πέμπτο ματς δίχως νίκη (0-2-3), πιο πρόσφατο το 2-2 με την Κορόνα εκτός έδρας παρότι μέχρι το 73’ κέρδισε με 0-2. Ελαφρώς κατώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και η μοιρασιά ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Η Ρουχ Χορζόφ (5-3-5 εκτός) έχασε εύκολα με 1-3 από τη Λεχ, είχε την κατοχή του ματς μετά το 0-2 αλλά δεν κατάφερε ουσιαστικά τίποτα. Δεν θα μπλέξουμε στη συγκεκριμένη δύσκολη αναμέτρηση, ας βγάλουν μόνες τους τα μάτια τους.

1034. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ

Ξαναπέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας η Μπεσίκτας, έπειτα από τη νίκη της στο εξ αναβολής ματς στην έδρα της Τραμπζονσπόρ με 2-0 την Τρίτη, έδειξε να το θέλει περισσότερο και έφτασε δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη επιτυχία της και παράλληλα η έκτη στις πιο πρόσφατες οχτώ αγωνιστικές (6-1-1), φυσικά δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες στην πανίσχυρη έδρα της (10-1-2 εντός, έξι σερί νίκες) απέναντι στην Ανταλιασπόρ. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από γεμάτη εμφάνιση και άνετη επικράτηση με 3-0 επί της Μπουρσασπόρ, αλλά μακριά από το σπίτι τους αποδυναμώνονται αισθητά, μετρώντας έξι ήττες στις οχτώ πιο πρόσφατες εξόδους τους (0-2-6, 6/8over2,5, 5/8GG) και συνολικά οχτώ στις 12 φετινές εκτός έδρας αναμετρήσεις τους (2-2-8 εκτός, 9/12over2,5, 8/12GG). Λογικό φαβορί ο άσος, προσφέρεται πάντως σε τιμές χωρίς μεγάλη αξία, ακόμα και αν συνδυαστεί με τοover2,5 δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, συγκεκριμένα στο 1,80 προσφέρεται ο συνδυασμός του 1 &over2,5 στον Stoiximan .

1028. ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ – ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ

Σημαντικό βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του κυπέλλου έκανε η Μλάντα Μπόλεσλαβ (8-1-1 εντός), επικρατώντας με 1-4 της Χράντετς, ενώ στο πρωτάθλημα αγνοεί την ήττα εδώ και τρεις αγωνιστικές (2-1-0). Στα ημιτελικά του κυπέλλου έφτασε η Γιάμπλονετς (3-3-4 εκτός) αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Ζιχλάβα. Στο πρωτάθλημα έχει ρεκόρ 1-1-2 στα τέσσερα τελευταία και 0-3-3 στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της. Σοβαρή και αξιόπιστη μπροστά στο κοινό της η Μλάντα, μπορεί να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την ευρωπαϊκή έξοδο, με τον άσο να αποτελεί επιλογή.

1029. ΒΑΑΣΑΣ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ

Είχε όλα τα φόντα για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της ντεφορμέ Πάξι η Βάσας (4-1-7 εντός), αλλά έχασε με 2-0 και παρέμεινε εντός επικίνδυνης ζώνης, μένοντας στο μηδέν επιθετικά για τέταρτο διαδοχικό ματς. Ζορίστηκε για 68’ η Φερεντσβάρος (9-1-2 εκτός), αλλά έκαμψε την αντίσταση της Ακαδημίας Πούσκας με το επιβλητικό 4-0. Στο 0-0 έμεινε μεσοβδόμαδα στην έδρα της Ντέμπρετσεν για το κύπελλο και η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί στη ρεβάνς που θα γίνει σε σχεδόν ένα μήνα. Μόλις 5 γκολ δέχτηκαν μακριά από το σπίτι τους οι πρωτοπόροι έως τώρα, σκοράρουν με το σταγονόμετρο οι γηπεδούχοι. Τα λίγα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ καλοβλέπουμε και το συνδυασμό διπλού καιNG.

1297. ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Στη μέση της βαθμολογίας η Σοσιεδάδ που ούτε θα κινδυνεύσει αλλά ούτε και προλαβαίνει να κοιτάξει ψηλότερα. Στο «Ανοέτα» είναι αποτελεσματική (5-3-1) από τη στιγμή της έλευσης του Εουσέμπιο Σακριστάν αλλά με την ήττα την περασμένη εβδομάδα από τη Θέλτα συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο (0-2-2). Η Λας Πάλμας κοίταξε στα μάτια και τη Ρεάλ από την οποία έχασε με γκολ στο 89’ ενώ στα τέσσερα προηγούμενα ήταν αήττητη βγάζοντας μάλιστα δύο σερί διπλά (2-2-0). Περιμένουμε και πάλι ανταγωνιστικούς τους νησιώτες με το ασιατικό διπλό +1 να πληρώνει 1,70 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1296. ΓΡΑΝΑΔΑ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Ισόβαθμες Γρανάδα και Βαγιεκάνο που συνεχίζουν τον αγώνα τους για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Η Γρανάδα στηρίζεται πολύ σε τέτοια εξάποντα ματς για να...προλάβει τα χειρότερα όμως η Βαγιεκάνο όσο συνεχίζει να σκοράρει (επί 12 συναπτά ματς) δεν αποτελεί εύκολη λεία για καμία ομάδα. Βέβαια είναι ασταθής και αφελής στα μετόπισθεν (χειρότερη άμυνα με 61 γκολ παθητικό) και για αυτό βρίσκεται τόσο χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Ικανή για το διπλό στην Ανδαλουσία, θα πάμε πιο συντηρητικά όμως με το Χ2 στο 1,75 ( Stoiximan ) παρότι δεν είναι ομάδα που συμβιβάζεται με την ισοπαλία. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1036. ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Σίγουρα δεν ήταν ό,τι πιο αναμενόμενο το στραβοπάτημα της Ρέιθ Ρόβερς (ρεκόρ 12-6-10) κόντρα στην ουραγό Αλόα (1-1 εκτός), ενώ τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα χειρότερα αν δεν ερχόταν το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις. Παρόλα αυτά, παραμένει μόνη στην προνομιούχο τέταρτη θέση και στο +7 από την επόμενη, Μόρτον. Διπλό-παρηγοριά πήρε στην έδρα της ντεφορμέ Ινβερνές (1-2) η Χιμπέρνιαν (ρεκόρ 17-4-6), αποκλείοντας την αντίπαλό της από τη συνέχεια του κυπέλλου. Είχε προηγηθεί ο χαμένος τελικός του Λιγκ Καπ κόντρα στη Ρος Κάουντι (1-2), όπως και το σερί τριών ηττών στο πρωτάθλημα εκεί όπου βρίσκεται στην τρίτη θέση πλέον, αν και έχει παίξει δύο παιχνίδια λιγότερα. Σταθερά δυνατή εσχάτως η Ρέιθ (4-1-1), περίοδο αγωνιστικού ντεφορμαρίσματος διανύουν οι «Χιμπς» (1-1-4 στα τελευταία ανεξαρτήτως διοργάνωσης). Καμία αξία στο χαμηλό διπλό (1,75), προτιμότερη η επιλογή του GG(1,85 / Stoiximan ) , ενώ δε θα κακίσουμε όποιον προτιμήσει την κόντρα του φαβορί και το 1Χ (2,10 / Stoiximan ).

1040. ΣΟΥΟΝΣΙ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Να ξεμπερδεύει μια ώρα αρχύτερα θέλει η Σουόνσι με την υπόθεση του υποβιβασμού, της παρουσιάζεται πρώτης τάξεως ευκαιρία με τρίποντο επί της Άστον Βίλα να αποκτήσει ακόμα και διψήφια διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Χωρίς άλλα κουράγια οι «χωριάτες» που παραμένουν ουραγοί της Πρέμιερ, απλά περιμένουν τον μαθηματικό υποβιβασμό. Δίκαιο δείχνει το 1,66 του άσου στην Bet365, για μεγαλύτερη απόδοση αξιόλογο είναι και το ειδικό στοίχημα να σκοράρει η Σουόνσι πρώτη δύο γκολ, με απόδοση 2,02 στον Stoiximan, o οποίος από χτες επανέφερε τις καταθέσεις με Paysafecard! Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1041. ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Οχτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη και ο υποβιβασμός πλέον δεν είναι μόνο πιθανός για την Άιντραχτ η οποία είναι κολλημένη στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα εδώ και αρκετές αγωνιστικές. Μόλις τρεις νίκες μετράνε εντός έδρας οι «αετοί», 3-6-4 (18-21 γκολ) ο απολογισμός τους, στα 7 από τα 13 έκανε την εμφάνιση του τοunder2,5 και στα 9 τοgoal-goal. Εκτός απροόπτου το Αννόβερο τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία καθώς έχει μείνει αρκετά πίσω στο βαθμολογικό πίνακα και μόνο με (πολλές) συνεχόμενες νίκες θα μπορέσει να τα καταφέρει, φυσικά με την μέχρι τώρα εικόνα του κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει. Αρκετά καλό παιχνίδι γιαlivebet,pregameμόνο προς τα γκολ μπορούμε να κοιτάξουμε.

1042. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1908

Να επουλώσει τις πληγές που άφησε η πικρή ήττα στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό θα προσπαθήσει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ηρακλή, με την έως τώρα πορεία της ομάδας του Αντρέα Στραματσόνι να είναι χωρίς αμφιβολία κάτι παραπάνω από απογοητευτική. Οι «πράσινοι» πέραν του ότι δεν έχουν περιθώρια περαιτέρω βαθμολογικών απωλειών, θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις με μια καλή εμφάνιση αν και σίγουρα ο «Γηραιός» μπορεί να δυσκολέψει το έργο τους. Όπως και να έχει, θεωρούμε πως θα υπάρξει ένα μικρό ξέσπασμα από πλευράς γηπεδούχων, με το συνδυασμό 1 &over1,5 να πληρώνει 1,73 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1038. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ

Παρά το 1-1 στην έδρα της ΒΑΚ Πέλετς, η Σάλτσμπουργκ έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας και επιστρέφει στην πανίσχυρη έδρα της (10-2-1 εντός) για να αντιμετωπίσει μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν, τη Μάτερσμπουργκ. Οι φιλοξενούμενοι με το διπλό επί της Γκρόντιγκ με 1-0 σκαρφάλωσαν στην πέμπτη θέση και θεωρητικά μπορούν να διεκδικήσουν ευρωπαϊκή έξοδο, ο βασικός στόχος τους πάντως, δηλαδή η εξασφάλιση της παραμονής, έχει σχεδόν επιτευχθεί (+12 από τη γραμμή). Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να εντυπωσιάζουν, μετρώντας μεταξύ άλλων μόλις μια ήττα στις τελευταίες έξι εξόδους τους (2-3-1), ωστόσο η Σάλτσμπουργκ μεταμορφώνεται προς το καλύτερο μπροστά στο κοινό της και θα μιλάμε για μεγάλη έκπληξη αν δεν κατακτήσει τους τρεις βαθμούς.

1039. ΑΛΤΑΧ – ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ

Εξάποντο παραμονής είναι το ματς, η Άλταχ δείχνει να συνέρχεται, καθώς στα δυο τελευταία παιχνίδια της κράτησε το μηδέν στην άμυνα, τόσο στο γήπεδό της απέναντι στη Ραπίντ (0-0), όσο και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ριντ (κέρδισε με 2-0, γλιτώνοντας πάντως από τρία δοκάρια), είχαν προηγηθεί τέσσερις σερί ήττες που την έβαλαν σε περιπέτειες. Αντιθέτως η Γκρόντιγκ δεν φαίνεται να μπορεί να ανακάμψει, συμπλήρωσε εννέα αγωνιστικές χωρίς τρίποντο (0-2-7) και υποχώρησε φυσιολογικά στην τελευταία θέση του πίνακα, μακριά από το σπίτι της μάλιστα έρχεται από τέσσερις κολλητές ήττες και διαθέτει τη χειρότερη εκτός έδρας συγκομιδή βαθμών της κατηγορίας (1-2-10 εκτός). Ένα κλικ πιο κοντά στη νίκη βρίσκονται οι γηπεδούχοι αλλά, λίγο το γεγονός ότι η κρισιμότητα του παιχνιδιού είναι τεράστια, λίγο το ότι τα 2,05-2,10 στον άσο δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, θα προτιμήσουμε να μην μπλέξουμε εδώ.

1037. ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤ. - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ

Ακόμα ένα μπαμ έκανε η εκπληκτική φέτος Αντμίρα, πέρασε με το εκκωφαντικό 4-0 από την έδρα της επίδοξης πρωταθλήτριας, Ραπίντ, και πλέον μπορεί να κάνει όνειρα για έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Η Στουρμ απέτυχε να κερδίσει την Αούστρια (1-1), μπαίνει έτσι ουσιαστικά τέλος στις ελπίδες της να διεκδικήσει την τρίτη θέση, ενώ απέκτησε και ανταγωνισμό αναφορικά με την τέταρτη (την προσπέρασαν τόσο η Αντμίρα όσο και η Μάτερσμπουργκ), αφού κέρδισε μόνο 1/7 παιχνίδια της μετά τη διακοπή (1-4-2). Έξαλλοι οι οπαδοί με τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας, επιτέθηκαν τόσο φραστικά όσο και με πανό κατά των παιχτών και του προπονητή Φόντα, αυξάνει έντονα η πίεση προς το πρόσωπο του τελευταίου. Το μομέντουμ φαίνεται να ευνοεί τους γηπεδούχους, παρόλα αυτά αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο να αξιοποιήσουν επαρκώς την έδρα τους (0-3-2 στα πιο πρόσφατα πέντε, ενώ και με 4-5-5 συνολικά έχουν τις λιγότερες εντός έδρας νίκες από τις 10 ομάδες της κατηγορίας), επιπλέον θα στερηθούν για τον επόμενο 1-1,5 μήνα τον ηγέτη της άμυνας και τοπ σκόρερ, Σεσβέντερ (23 συμ./7 γκολ), γι αυτό και δεν θα ασχοληθούμε παραπάνω με την εν λόγω αναμέτρηση.

1043. ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ

Από σπουδαία εμφάνιση που συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα έρχεται η Χέρενφεν, καθώς κατάφερε να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας στο Αϊντχόφεν από τηνPSV, το ζητούμενο είναι να καταφέρει να βρει σταθερότητα στις εμφανίσεις της, προκειμένου να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Η Χέρακλες διέκοψε αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών με το 3-1 επί της ουραγού Καμπούρ, μακριά από το σπίτι της πάντως αγνοεί τη νίκη στα πιο πρόσφατα οχτώ (0-3-5) και μάλιστα δεν σκοράρει στα τελευταία έξι από αυτά. Συμφωνούμε σε γενικές γραμμές με το φαβοριτισμό της Χέρενφεν, αλλά είναι τόσο αναξιόπιστη, που δεν έχουμε καμία διάθεση να βάλουμε τα χρήματα μας υπέρ της.

1051. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. – ΑΡΟΥΚΑ

Έστω και δύσκολα, η Σπόρτινγκ επέστρεψε στις νίκες, με το 2-1 στην έδρα της Εστορίλ, έχει βρεθεί εκτός της κορυφής από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στο ντέρμπι με τη Μπενφίκα. Η Αρούκα συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς την Ευρώπη, είναι επτά ματς χωρίς ήττα και έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία της στα τελευταία πέντε από αυτά (5-2-0), έρχεται μάλιστα από τρία κολλητά διπλά, ένα εκ των οποίων ήταν στο «Ντραγκάο» απέναντι στην Πόρτο. Παρά τη μεγάλη ποιοτική διαφορά των δυο ομάδων, θεωρούμε τεράστιες τις τιμές αουτσάιντερ των φιλοξενούμενων, όσοι αισθάνονται τολμηροί μπορούν να δοκιμάσουν το +1,75 ασιατικό διπλό, μην ξεχνάμε ότι η Αρούκα έχει ηττηθεί μόλις σε 2/13 φετινές εξόδους της (4-7-2 εκτός).

1048. ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Εξαιρετική εμφάνιση μετά από τρεις διαδοχικούς διασυρμούς για την Κολόν (4-0-3) και άνετη επικράτηση επί της Ρίβερ με σκορ 4-1, σε ένα ματς όπου πάντως η αντίπαλος έπαιξε με αλλαγές στην ενδεκάδα. Πάλεψε και έφτασε κοντά στο να φύγει με αποτέλεσμα από το «Μπομπονέρα» η Ουνιόν (1-3-3), αλλά έχασε εν τέλει με 2-1, αγνοώντας τη νίκη από τη δεύτερη αγωνιστική (0-2-3 έκτοτε). Πρόκειται για το μεγάλο «Κλάσικο» του Σάντα Φε και αυτός είναι ο μόνος λόγος που δε θα μπλέξουμε με τοover2,5. Θα τονίσουμε πάντως, πως οι γηπεδούχοι έχουν 7/7 ματς με πολλά γκολ.

1083. ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Με 0-0-4 πορεύεται μακριά από το σπίτι της η Μπελγράνο (2-1-4), η οποία έχασε και στην έδρα της Ολίμπο, δείχνοντας πως θα βασιστεί αποκλειστικά στην έδρα της (2-1-0). Ξεκούραστη η Βελέζ (3-0-3), αφού εδώ και δύο εβδομάδες προετοιμάζεται αποκλειστικά για αυτό το ματς, με το τελευταίο της παιχνίδι να είναι η ήττα από την Άρσεναλ Σαραντί (1-0). Δυνατή μπροστά στο κοινό της η Μπελγράνο, έχει όλα τα φόντα να επιστρέψει στις επιτυχίες.

1427. ΒΙΤ. ΚΟΝΣΤΑΝΤΑ – ΣΤΕΑΟΥΑ

Με το βαθμό έφυγε από τη δύσκολη έδρα της Παντούρι η Βιτόρουλ, μετράει πλέον 1-1-3 μετά τη διακοπή, με αποτέλεσμα να διατηρεί επαφή με την κορυφή. Η Στεάουα αντιθέτως έρχεται από νίκη επί της πρωτοπόρου Άστρα, μείωσε και άλλο τη διαφορά της από εκείνη και δείχνει να μπαίνει δυνατά στη διεκδίκηση του τίτλου. Τρεις συνεχόμενες ήττες στο γήπεδό τους συμπλήρωσαν οι γηπεδούχοι, λογικό μας φαίνεται να δίνεται φαβορί της αναμέτρησης η Στεάουα, αλλά το 1,70 παραείναι χαμηλό.

1052. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ

Μπήκε στον ίσιο δρόμο η Φέγενορντ, τα άσχημα αποτελέσματα στις αρχές του χρόνου αποτελούν πια παρελθόν, μετράει πλέον τέσσερις σερί νίκες, η πιο πρόσφατη εξ αυτών σε δύσκολη έδρα (2-0 τη Φίτεσε). Η Ντε Γκράαφστσαπ επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από έξι αγωνιστικές (0-3-3), χάρη στο 3-0 επί της Ρόντα, ξέφυγε έτσι εκ νέου από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, η βελτίωση που παρουσιάζει στο δεύτερο γύρο είναι εμφανής. Μας φαίνεται δύσκολο να σκοντάψει η Φέγενορντ εδώ, παρά την απουσία του αρχηγού/τοπ σκόρερ Κάουτ (27 συμ./16 γκολ), όσο καλή και να παρουσιάζεται εσχάτως η Ντε Γκράαφστσαπ, μακριά από το σπίτι της χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της (1-2-10 εκτός).

1053. ΤΣΒΟΛΕ – ΒΙΛΕΜ

Λύγισε στην έδρα της φορμαρισμένης Τβέντε η Τσβόλε, χάνοντας τελικά με 1-2, εξακολουθεί πάντως να βρίσκεται σε απόσταση βολής από τα πλέι-οφ, αν και έχει σταθερά αρκετά προβλήματα απουσιών, που δεν την αφήνουν να αποδώσει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της. Η Βίλεμ παραμένει με μόνο ένα τρίποντο μετά τις γιορτές (1-4-5), ζορίζεται πολύ στο σκοράρισμα, αφού έχει βρει δίχτυα μόλις τέσσερις φορές σε αυτά τα δέκα παιχνίδια. Παρά τις απουσίες, η Τσβόλε καταφέρνει να παίρνει νίκες στο σπίτι της (4-0-1 στα πιο πρόσφατα πέντε, 7-2-4 συνολικά εντός), αντιθέτως η Βίλεμ δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά στις εξόδους της (2-4-7 εκτός), το 2,05 του άσου στηνBet365 μας φαίνεται αρκετά μεγάλο για τα δεδομένα του αγώνα.

1058. ΑΝΖΕ – ΛΟΡΙΑΝ

Πριν λίγους μήνες η Ανζέ αποτελούσε την ευχάριστη έκπληξη του Σαμπιονά, αλλά στο 2016 την έχει πάρει η κάτω βόλτα και με ρεκόρ 2-2-7 μπήκε σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή της. Στην ίδια θέση και στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται η Λοριάν, η οποία όμως διαγράφει ανοδική τροχιά το τελευταίο διάστημα, αγνοώντας την ήττα στα πέντε τελευταία της ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης, με σημαντικότερη επιτυχία την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου. Το μομέντουμ είναι αναμφίβολα με τους φιλοξενούμενους και το +0,25 ασιατικό διπλό αποτελεί επιλογή στο 1,775 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1059. ΚΑΕΝ – ΤΡΟΥΑ

Ήττα για την Καέν στην έδρα της ψυχωμένης Γκαζελέκ με 0-1, μπήκε έτσι στοπ σε μίνι-σερί τριών αγώνων χωρίς ήττα (2-1-0), γενικά μετά τη διακοπή παρουσιάζει πολλές μεταπτώσεις στην απόδοσή της (4-1-6), κάτι που δικαιολογείται από το γεγονός ότι ξεμένει σιγά-σιγά από χειροπιαστούς στόχους. Η Τρουά έρχεται από ντροπιαστική ήττα με 0-9 στο γήπεδό της από την Παρί (η βαρύτερη εντός έδρας ήττα που γνώρισε ποτέ ομάδα τηςLigue1) , ήταν η τέταρτη συνεχόμενη αποτυχία της και η έβδομη στα πιο πρόσφατα οχτώ παιχνίδια της (1-0-7, 5/8over2,5), απομένουν μόνο τα τυπικά για τη μαθηματική επιβεβαίωση του υποβιβασμού της. Πολλά τέρματα σημειώνονται στις τελευταίες εξόδους των φιλοξενούμενων (2-1-7 στις πιο πρόσφατες δέκα, 8/10over2,5, 8/10GG) , θα σκεφτόμασταν να πάμε προς κάποιο στοίχημα με τα γκολ, αλλά η γραμμή στην Ασία βρίσκεται στο 3 και τοover2,5 δεν ξεπερνάει το 1,60, τιμές που είναι αστείες ακόμα και για συζήτηση σε ένα πρωτάθλημα σαν το γαλλικό.

1057. ΛΙΛ – ΤΟΥΛΟΥΖ

Με το διπλό στην Κορσική επί της Μπαστιά, η Λιλ πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, η οποία παράλληλα ήταν η τρίτη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της (3-0-1), συμπλήρωσε έτσι οχτώ ματς με μόλις μια ήττα (4-3-1). Η Τουλούζ θριάμβευσε στο ντέρμπι με τη Μπορντό συντρίβοντάς την με 4-0, ο Ντυπρά φαίνεται να μεταδίδει το πνεύμα του μαχητή που τον χαρακτηρίζει στους παίχτες του και το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα δώσει μέχρι τέλους τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αυτό ήταν το πρώτο της τρίποντο μετά από εννέα ματς (0-3-6), ενώ στη μοναδική της έξοδο μετά την αλλαγή στον πάγκο, έφτασε κοντά στο να φύγει νικήτρια από το «Βελοντρόμ» (1-1 με τη Μαρσέιγ). Η πρώτη μας σκέψη ήταν να πάμε με το μομέντουμ της Τουλούζ που καίγεται για τους βαθμούς, αλλά η Λιλ δείχνει σε καλό φεγγάρι και δεν είναι σε καμία περίπτωση αδιάφορη, πιο συνετή επιλογή είναι το πάσο.

1060. ΡΕΜΣ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Σε μια καθοριστικής σημασίας αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο από τις ομάδες της ουράς, η μαχητική εντός έδρας Ρεμς που προέρχεται από ισοπαλία κόντρα στη δεύτερη της βαθμολογίας, Μονακό (2-2 εκτός), υποδέχεται την Γκινγκάμπ, με την τελευταία να έχει δώσει τέλος στο αρνητικό σερί πέντε αγώνων δίχως νίκη (0-2-3). Περιμένουμε να γίνει μεγάλη μάχη, δε θα ψάξουμε για σημείο στρεφόμενοι στην επιλογή τουGG, η οποία ευνοείται τόσο από τον τρόπο που αγωνίζονται οι δύο πλευρές (έβγαλαν 8/9 και 3/4GGστα πιο πρόσφατα εντός κι εκτός έδρας ματς τους αντίστοιχα) όσο κι από την προϊστορία (6/7GGστα τελευταία επίσημα μεταξύ τους παιχνίδια και 4/6 στη συγκεκριμένη έδρα). 1,83 πληρώνει το αμφίσκορο στον Stoiximan, ο οποίος επανέφερε τις καταθέσεις μεPaysafecard. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1061. ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Αναμενόμενη ήττα 4-2 στην έδρα της Βασιλείας γνώρισε η Σεν Γκάλεν (5-4-3), η οποία αν και κατάφερε να προηγηθεί 1-2 για τρίτο σερί ματς δεν κατάφερε να πάρει ούτε βαθμό, ωστόσο παραμένει μόλις ένα πόντο από την τέταρτη θέση και τη Σιόν. Τις τέσσερις σερί νίκες έφτασε η Γιούνγκ Μπόις (3-5-3) η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε 3-2 της Σιόν παραμένοντας μόνη δεύτερη στο βαθμολογικό πίνακα. Υπάρχει ισχυρό κίνητρο και από τις δύο πλευρές, τοgoal-goalαν και σε αρκετά χαμηλή απόδοση φαίνεται ως η ασφαλέστερη επιλογή.

1303. ΕΛΤΣΕ – ΑΛΜΕΡΙΑ

Επιστροφή στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές (0-3-2) για την Έλτσε χάρη στο 2-1 στην έδρα της Μιραντές, γύρισε μάλιστα το ματς παρά το γεγονός ότι είχε αριθμητικό μειονέκτημα από το 54’. Στο γήπεδό της μετράει ως τώρα 6-7-2, τα τρία τελευταία έληξαν ισόπαλα. Η Αλμερία τρέχει αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0), πλησιάζοντας σε απόσταση βολής από τις θέσεις σωτηρίας, αγνοεί πάντως ακόμα τη νίκη μακριά από το σπίτι της (0-8-6 εκτός), αν και ηττήθηκε μόλις σε δυο από τις πιο πρόσφατες εννέα εξόδους της (0-7-2). Στο όριο παίρνει τις νίκες της η Έλτσε, η Αλμερία αναμένεται να παραταχθεί με αμυντικούς προσανατολισμούς με σκοπό να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, ακροβατεί μεταξύ του άσου και του Χ το παιχνίδι, γι αυτό και το 1,95 της νίκης των γηπεδούχων δεν αποτελεί και καμία τρομερή ευκαιρία.

1295. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΛΕΒΑΝΤΕ

Να σπάσει το ρόδι για πρώτη φορά μέσα στο νέο έτος θέλει η Λα Κορούνια που αγνοεί τη νίκη εδώ και 13 αγωνιστικές (0-7-6). Κάποια στιγμή θα θυμηθεί τον καλό της εαυτό και το επερχόμενο ματς με την ουραγό και πολύ αδύναμη εκτός έδρας (1-3-10) Λεβάντε μάλλον αποτελεί ιδανική ευκαιρία. Ωστόσο θα προτιμήσουμε να ασχοληθούμε με το σενάριο του κλειστού ματς και με τα λίγα γκολ. Παίζεται τόσο τοunder2,5 στο 1,75 όσο και ο συνδυασμόςNG&under3,5 με τη συγκεκριμένη επιλογή να πληρώνει 1,95 στον Stoiximan,ο οποίος από χθες επανέφερε τις καταθέσεις μεpaysafe . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1066. ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Ξαναβρήκε ρυθμό η Λεχ (6-3-4 εντός) με τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο, ενώ έδειχνε ότι ήταν σε κακή κατάσταση. Στο πρωτάθλημα κέρδισε σχετικά εύκολα με 1-3 τη Ρουχ, στο κύπελλο κέρδισε με 1-0 εντός τη Ζάγκλεμπιε Σοσνοβιέτς από τη Β’ εθνική με μικτή ενδεκάδα. Η Λέγκια (8-3-2 εκτός) παραμένει στην πρώτη θέση με τη νίκη με 1-2 εκτός επί της Κρακόβια, στο κύπελλο κέρδισε εύκολα με 4-0 τη Ζάβιτσα πολύ εύκολα και συνεχίζει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση εδώ και καιρό. Μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της χώρας τα τελευταία χρόνια, αμφότερες το θέλουν πολύ για διαφορετικούς λόγους λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου. Στο 2,20 το διπλό δεν έχει αξία, σκέψη μας τα γκολ για το live.

1062. ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ – ΜΠΡΕΪ

Με το δεξί μπήκε στη σεζόν η Λόνγκφορντ (1-0-2), επικρατώντας στην έδρα της νεοφώτιστης Γουέξφορντ με 0-2, αλλά στη συνέχεια πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Την Παρασκευή έχασε με 0-1 από τη Σεντ Πάτρικς παίζοντας με αριθμητικό πλεονέκτημα για ένα ημίχρονο και τη Δευτέρα διασύρθηκε με 6-0 από την Κορκ. Κάκιστη εκκίνηση για τη Μπρέι (0-0-3), μετράει μόνο ήττες, δεχόμενη τουλάχιστον τρία γκολ στην καθεμία και δικαίως αποτελεί τη δυσάρεστη έκπληξη έως τώρα. Με την ανασταλτική λειτουργία των δύο ομάδων, κλίνουμε προς τα πολλά γκολ.

1071. ΡΟΜΑ – ΙΝΤΕΡ

Φωτιές βγάζει η Ρόμα εδώ και καιρό, καθώς είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Σέριε Α με οκτώ σερί νίκες και δείχνει ικανή να διατηρηθεί μέχρι τέλους στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Παρόλα αυτά, η άμυνά της θέλει ακόμα δουλειά, αφού η εστία της παραβιάζεται συχνά-πυκνά και τα πολλά αμφίσκορα συνεχίζονται. Πήρε μπρος η Ίντερ μετά την παραλίγο ανατροπή-πρόκριση κόντρα στη Γιουβέντους για το κύπελλο, πανηγύρισε δύο συνεχόμενα τρίποντα στο πρωτάθλημα, αλλά και η δική της ανασταλτική λειτουργία προβληματίζει, με την επίθεση να της χαρίζει τους βαθμούς στα πιο πρόσφατα ματς. Τα 5/6 τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων ήτανGGκαι παρά την απουσία των Ικάρντι, Παλάσιο και Γιόβετιτς από τη γραμμή κρούσης των «νερατζούρι», θεωρούμε πως το αμφίσκορο σε απόδοση 1,90 στηνBet365 μπορεί να επιβεβαιωθεί.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1069. ΚΑΜΠΟΥΡ – ΡΟΝΤΑ

Με τις δυο κολλητές εκτός έδρας ήττες απέναντι σε Φέγενορντ και Χέρακλες, η Καμπούρ συμπλήρωσε εννέα αποτυχίες στα πιο πρόσφατα 10 παιχνίδια της (1-0-9) και ξαναβρέθηκε σε θέση απευθείας υποβιβασμού. Η Ρόντα έρχεται επίσης από δυο σερί ήττες, αμφότερες συνοδεύτηκαν από κακές εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεμπλέξει με την υπόθεση σωτηρία (βρίσκεται μόλις στο +3 από τα μπαράζ υποβιβασμού). Πολύ δύσκολο για εκτίμηση ματς, τα ισορροπημένα σετ που κυκλοφορούν δεν ξεδιαλύνουν καθόλου την κατάσταση, μονόδρομος η αποχή από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

1070. ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ - ΦΙΝ ΧΑΡΠΣ

Ικανοποίηση επικρατεί στη Σλίγκο (0-1-2) για τον πρώτο πόντο της σεζόν, ειδικά από τη στιγμή που αυτός ήρθε στο τοπικό ντέρμπι του Κάναχτ με τη Γκάλγουεϊ, σε ένα ματς όπου πάντως και πάλι προβλημάτισε με την εικόνα της. Το εντυπωσιακό 2-1 επί της Ντέρι στην πρεμιέρα δεν είχε συνέχεια για τη Φιν Χαρπς (1-0-2), όμως οι ήττες από Ντάνταλκ και Σάμροκ ήταν αναμφίβολα εντός προγράμματος για τη νεοφώτιστη, με την τελευταία να έρχεται εξαιτίας ενός πέναλτι στο 70’. Σκληροτράχηλη ομάδα η φιλοξενούμενη, ψάχνεται ακόμα η γηπεδούχος, λογικό φαβορί η Σλίγκο, αλλά ακόμα δε μας έχει πείσει για να τη στηρίξουμε.

1081. ΛΥΩΝ – ΝΑΝΤ

Πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο παίζει η Λυών εδώ και λίγο καιρό, είναι εμφανώς βελτιωμένη αγωνιστικά και ψυχολογικά με το Ζενεσιό στον πάγκο και από τότε που μετακόμισε στο καινούριο της γήπεδο, είναι εντυπωσιακή, έχοντας ρεκόρ 5-1-0, κερδίζοντας όλα τα παιχνίδια της εκεί μεover2,5. Πολύ σοβαρή και σταθερή η φετινή Ναντ, κυνηγάει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, έχοντας ως μεγάλο όπλο την άμυνα, αλλά οι 4/5 εκτός έδρας ήττες της συνδυάστηκαν μεover1,5. Θεωρούμε πως η Λυών θα παρασύρει στο διάβα της και τα «καναρίνια», με το συνδυασμό άσου καιover1,5 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2,12 στον Stoiximan, ο οποίος από χθες επανέφερε τις καταθέσεις μεpaysafe . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1072. ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ - ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ

Τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία για την Παλεστίνο, 2-2 εντός έδρας κόντρα στη Σαν Λουίς, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να περάσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αήττητοι μετά από πέντε ματς εντός έδρας παραμένουν οι γηπεδούχοι. Δύσκολη νίκη με 2-1 εντός έδρας για την Κατόλικα την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην μαχητική Αντοφαγκάστα. Χάνει μέρος της δυναμικής της η Κατόλικα εκτός έδρας, οι αποδόσεις αδικούν την Παλεστίνο, θα πάμε με το 1Χ.

1082. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΝΤΕ ΚΟΡ. - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Πισωγύρισμα για τους γηπεδούχους, καθώς τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Ενβιγκάδο ακολούθησε η εκτός έδρας ήττα με 2-0 κόντρα στην Κορτουλούα. Σοβαρή για μία ακόμα αναμέτρηση η Τζούνιορ, πήρε σχετικά άνετα τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Τολίμα, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη, το διπλό έχει τον πρώτο λόγο, ενώ και τα λίγα γκολ αποτελούν επιλογή.

1084. ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ – ΠΟΡΤΟ

Από τρεις συνεχόμενες ήττες και επτά ματς χωρίς τρίποντο έρχεται η Σετούμπαλ (0-3-4), δείχνει ανήμπορη να ανακόψει την σταθερά καθοδική πορεία που διαγράφει εντός του 2016. Η Πόρτο χρειάστηκε ένα γκολ στο 87’ για να κάμψει την αντίσταση της Ουνιάο (3-2), στα οχτώ παιχνίδια που κάθεται στον πάγκο της ο Ζοσέ Πεσέιρο μετράει 6-0-2 με τα επτά τελευταία να είναιGG&over2,5. Στην κατάσταση που βρίσκεται η Σετούμπαλ, μας φαίνεται δύσκολο να προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση στους «Δράκους», τίποτα το ιδιαίτερο πάντως το διπλό του 1,30, παρά την εκπληκτική παράδοση με 16 σερί διπλά που έχουν χτίσει στο συγκεκριμένο γήπεδο οι φιλοξενούμενοι.

1047. ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝ. - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ

Μετά από τέσσερις σερί ήττες, η Αρχεντίνος (0-2-4) κατάφερε να μη χάσει από την Τίγκρε, μένοντας στο 0-0 στο ντεμπούτο του Σαντσότι στον πάγκο της. Εντυπωσιακή μπροστά στο κοινό της (3-1-0) η Ατλέτικο Τουκουμάν (4-1-2), κατάφερε έστω και στις καθυστερήσεις να σώσει το βαθμό κόντρα στην Αλντοσίβι, σε ένα ματς όπου έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα στα τελευταία 15’. Κάποτε θα σπάσει το ρόδι η Αρχεντίνος, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να την εμπιστευθούμε αν δε μας αποδείξει πρώτα ότι βρήκε ρυθμό.

1122. ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ – OΛΙΜΠΟ

Μετά από τέσσερις διαδοχικές νίκες όπου σκόραρε ακατάπαυστα, η Γοδόι (4-2-1) «εγκλωβίστηκε» κόντρα στη Σαρμιέντο, παραχωρώντας τη «λευκή» ισοπαλία. Ο Ντίας φαίνεται πως έστρωσε την Ολίμπο (2-1-4), αφού με αυτόν στο τιμόνι έχει ρεκόρ 2-1-0, με πιο πρόσφατο θύμα της Μπελγράνο. Δίνουμε τον πρώτο λόγο στην έδρα, ωστόσο θεωρούμε πως οι αποδόσεις δεν αντικατοπτρίζουν τη δυσκολία της αναμέτρησης.

1104. ΣΙΚΑΓΟ – ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ

Επιτυχία για το Σικάγο ο βαθμός που πήρε στο Ορλάντο (1-1), μιας και αναγκάστηκε να παίξει για περίπου μια ώρα αγώνα με αριθμητικό μειονέκτημα, έδειξε βελτιωμένο αμυντικά σε σχέση με την πρεμιέρα (ήττα με 3-4 από τη Νιου Γιορκ Σίτι). Με 2/2 ήττες έχει ξεκινήσει το Κολόμπους, μεγάλη έκπληξη το 1-2 από τη Φιλαδέλφεια, έκανε 19 τελικές προσπάθειες, με τον αντίπαλο κίπερ όμως να κατεβάζει ρολά. Παρά τις δυο ήττες, το Κολόμπους διαθέτει ανώτερο σύνολο και δεν θα έπρεπε να προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ, απέναντι σε μια ομάδα που ακόμη χτίζεται. Η αξία βρίσκεται στα δεξιά του σετ.

1293. ΜΠΕΤΙΣ – ΜΑΛΑΓΑ

Σχεδόν ισόβαθμες οι δύο ομάδες στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα. Ιδιαίτερες βλέψεις για έξοδο στην Ευρώπη δεν μπορούν να έχουν αλλά ούτε περιμένουμε να κινδυνεύσουν. Η Μπέτις είναι αήττητη στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» μετά την αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο της (2-3-0) ενώ η Μάλαγα στις εννέα προηγούμενες εξόδους της ηττήθηκε μόνο από Βιγιαρεάλ και Σεβίλλη (3-4-2). Ταμάμ για να κυνηγήσουμε την καλοπληρωμένη ισοπαλία είναι η συγκεκριμένη αναμέτρηση αφού αμφότερες δε θα χαλαστούν με τον ένα βαθμό. Η συγκεκριμένη επιλογή μπήκε στο πινακάκι των YoungGuns με απόδοση 3,20 στον Stoiximan, ο οποίος από χθες επανέφερε τις καταθέσεις μεpaysafe . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1118. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ - ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ

Πρώτη ήττα για την Πάστο στη φετινή σεζόν, 4-0 εκτός έδρας κόντρα στην Ουίλα. Εντός έδρας παραδοσιακά είναι δυνατοί οι γηπεδούχοι, εκμεταλλεύονται το υψόμετρο και τον κακό αγωνιστικό χώρο. Ντεφορμέ η Όνσε Κάλντας, δεν μπόρεσε να κερδίσει την κακή Τσικό εντός έδρας, μένοντας στο 0-0. Κακή παράδοση έχουν οι φιλοξενούμενοι στην έδρα της Πάστο, θα κρατήσουμε τον άσοDNB.

1119. ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ – ΙΚΙΚΕ

Αναμέτρηση με φόντο την παραμονή. Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή της, έτσι το ματς αυτό χαρακτηρίζεται ως εξάποντο. Το πάλεψε όσο μπορούσε η Αντοφαγκάστα κόντρα στην Κατόλικα, έφυγε όμως με άδεια χέρια (ήττα 2-1). Κατώτερη του αναμενόμενου εμφανίζεται η Ικίκε, η οποία προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-1 κόντρα στη Σαντιάγο Γουόντερερς. Λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού, τοunderαποτελεί επιλογή.

1120. ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ - ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Εκιδάδ την προηγούμενη αγωνιστική, κερδίζοντας δύσκολα με 3-1 εντός έδρας την Αλιάνσα Πετρολέρα, η οποία αγωνίζονταν με δέκα παίχτες για πάνω από ένα ημίχρονο. Δύο ματς χωρίς ήττα συμπλήρωσε η Φορταλέζα, προερχόμενη από τη λευκή ισοπαλία κόντρα στη Μπουκαραμάνγκα εκτός έδρας. Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, ενώ περιμένουμε αργά ή γρήγορα τους γηπεδούχους να ξεφουσκώσουν, διπλόDNB.

1126. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Κακή εκκίνηση πραγματοποιεί η Νέα Υόρκη, μετράει 2/2 ήττες στο ξεκίνημα και 0-5 τέρματα, ψάχνει ακόμα να βρει τα πατήματά της. Το Χιούστον έρχεται από τρομερή εμφάνιση, επικράτησε με 5-0 του Ντάλας στο ντέρμπι του Τέξας, σκοράροντας μάλιστα τέσσερις φορές μέχρι το 27’. Λάθος το 1,65 του άσου, με βάση τα όσα έχουμε δει από τους γηπεδούχους ως τώρα, ο μόνος λόγος που δεν πάμε στην κόντρα είναι ότι δεν έχουμε ως τώρα εικόνα από το Χιούστον μακριά από το σπίτι του.

1124. ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ – ΛΕΟΝ

Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Κλαουσούρα. Από δύο συνεχόμενες νίκες προέρχεται η Αμέρικα, με τελευταία αυτή κόντρα στη Τσίβας με 2-1 εκτός. Τέλος στο κακό σερί έβαλε η Λεόν, κερδίζοντας εύκολα με 2-0 εντός έδρας την Κερέταρο. Η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες δείχνει πολλά γκολ, με τα γκολ θα πάμε και εμείς, συμβαδίζοντας επίσης με την αγωνιστική κατάσταση των δυο αντιπάλων.

1121. ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ – ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ

Χαρακτήρα έδειξε στην έδρα της Μπάνφιλντ η Ιντεπεντιέντε (3-2-2), γυρνώντας το εις βάρος της 1-0 σε 1-3 και πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της μετά το επιβλητικό 4-1 επί της Κολόν, δείχνοντας πως σιγά-σιγά συνέρχεται. Έκανε την έκπληξη η Πατρονάτο (2-3-2) την προηγούμενη εβδομάδα, επικρατώντας με 1-0 της Ροζάριο και συνέχισε χωρίς ήττα στο σπίτι της (2-2-0), ενώ μακριά από αυτό αγνοεί τη νίκη (0-1-2). Λογικός ο φαβοριτισμός του άσου, αλλά η Πατρονάτο δε θα είναι εύκολη λεία.

1128. ΡΙΟΝΕΓΚΡΟ ΑΓΚΟΥΙΛΑΣ – ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ

Άσος χωρίς αξία.

1133. ΝΤΑΛΑΣ – ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Το Ντάλας διασύρθηκε στο ντέρμπι του Τέξας απέναντι στο Χιούστον, ηττήθηκε με το βαρύ 0-5, ήδη από το 27’ έχανε με 0-4. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επικράτησε της αδύναμης Φιλαδέλφεια με 2-0 στο γήπεδό του, πραγματοποιώντας γεμάτη εμφάνιση. Εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα της χρονιάς το Μόντρεαλ, έστω και χωρίς τον Ντρογκμπά έχει κάνει το 2/2, σκοράροντας από τρία τέρματα σε κάθε παιχνίδι, ο Ιβοριανός σταρ είναι πιθανό να είναι διαθέσιμος τώρα, προσθέτοντας έξτρα ποιότητα στη γραμμή κρούσης της ομάδας. Μεγάλες οι τιμές στα δεξιά του σετ, με το Μόντρεαλ να είναι μια από τις καλύτερες ομάδες των δυο πρώτων αγωνιστικών, δεν περνάει απαρατήρητο το ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) στο 1,925 τηςBet365.

1129. ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ - ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ

Τέσσερα ματς χωρίς ήττα συμπλήρωσε η Κονσεπσιόν (τρεις νίκες και μία ισοπαλία), αποτελεί μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας. Προέρχεται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε. Ήττα σοκ για την Άουνταξ την προηγούμενη αγωνιστική, 1-0 εντός έδρας από την Κομπρεσάλ. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για τους γηπεδούχους αν θέλουν να τερματίσουν στις πέντε πρώτες θέσεις. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στο ματς, θα πάμε με το ασιατικό διπλό +0,25.

1131. ΜΟΝΤΕΡΕΪ – ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ

Ήττα για την Τσίβας την προηγούμενη αγωνιστική (2-1 εντός κόντρα στην Αμέρικα), μία ήττα που τη βυθίζει ακόμα περισσότερο στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού. Τυχεροί θα πρέπει να αισθάνονται οι φιλοξενούμενοι που υπάρχει στο πρωτάθλημα η Ντοράδος, διότι σε διαφορετική περίπτωση ο υποβιβασμός θα ήταν αναπόφευκτος. Την κούρσα του πρωταθλήματος οδηγεί η Μοντερέι, δείχνοντας ότι είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτησή του. Ο άσος αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του.

1134. ΣΙΑΤΛ - ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΓΟΥΑΪΤΚΑΠΣ

Με 2/2 ήττες έχει μπει στο πρωτάθλημα το Σιάτλ, στο τελευταίο παιχνίδι του έχασε από το Σολτ Λέικ με ένα γκολ από στημένο στο 86’. Χωρίς βαθμό παραμένει και το Βανκούβερ, στο 1-2 από το Κάνσας πλήρωσε το καταστροφικό πρώτο ημίχρονο (δέχθηκε δυο γκολ και έμεινε με παίχτη λιγότερο). Το παιχνίδι έχει χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι, οι δυο ομάδες ψάχνονται ακόμα, στους γηπεδούχους μαζεύτηκαν και προβλήματα με τραυματισμούς και αμφίβολους, μένουμε μακριά.

1135. ΠΑΤΣΟΥΚΑ – ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ

Ήδη έχουν αρχίσει το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είναι μακριά από τις θέσεις των πλέι-οφ αλλά και από τον υποβιβασμό. Προέρχονται από τη νίκη με 3-2 κόντρα στην Άτλας εντός έδρας. Τη δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Πατσούκα, 3-2 εκτός έδρας κόντρα στη Σάντος. Στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχουν ως στόχο το πρωτάθλημα. Άσος.

1137. ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ - ΣΑΝ ΧOΣΕ

Το κλάσικο της Καλιφόρνια. Τα περσινά συμπτώματα στο δρόμο εμφάνισε το Λος Άντζελες στην έδρα του Κολοράντο (ήττα με 0-1), παθητική εμφάνιση, με ελάχιστες απειλές προς την αντίπαλη εστία, η τιμωρία ήρθε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Με 2/2 νίκες στο σπίτι του ξεκίνησε τη χρονιά το Σαν Χοσέ και στα δυο αυτά παιχνίδια πάντως πήρε περισσότερα από όσα άξιζε. Εκτός πραγματικότητας το 1,45 στον άσο, μπορεί το Λος Άντζελες να διαθέτει λαμπερό ρόστερ αλλά ακόμη ψάχνεται, οι τολμηροί πηγαίνουν στην καλοπληρωμένη κόντρα, εμείς πάντως θα απέχουμε, μιας και το Σαν Χοσέ δεν αποδίδει και τόσο καλά, σε σχέση με αυτά που δείχνουν τα αποτελέσματά του.

1138. ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ - ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ

Ήττα με 1-2 από το Σαν Χοσέ για το Πόρτλαντ, άξιζε σαφώς περισσότερα από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού σπατάλησε πολλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα (μεταξύ άλλων είχε και δυο δοκάρια). Το Σολτ Λέικ είναι αήττητο για την ώρα, το 2-2 της πρεμιέρας στο Ορλάντο (ματς όπου δέχθηκε δυο γκολ στις καθυστερήσεις), διαδέχθηκε το 2-1 επί του Σιάτλ, πετυχαίνοντας το τέρμα της νίκης στο 86’. Ανεπαρκές το 1,75 του άσου για τους γηπεδούχους, που θα στερηθούν των υπηρεσιών του κομβικού Ρίτζγουελ (1 συμ.) από την άμυνα, το Σολτ Λέικ δείχνει καλά δείγματα γραφής στο ξεκίνημα και δεν είναι χαμένο από χέρι.

1136. ΑΤΛΑΣ - ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ

Έχει παραδώσει για τα καλά τα όπλα η Άτλας, αρχίζοντας ήδη το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες, με τελευταία αυτή κόντρα στη Βερακρούζ. Σε αντίθετη τροχιά η Κρουζ Αζούλ, η οποία έχει υψηλές βλέψεις, προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Πουέμπλα. Το διπλόDNBαποτελεί επιλογή.

1139. ΝΤΟΡΑΔΟΣ - ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ

Αναμέτρηση στην οποία και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Ένα βήμα πριν το μαθηματικό υποβιβασμό η Ντοράδος, η οποία ψάχνει απεγνωσμένα νίκες στις εναπομείνασες αγωνιστικές. Προέρχεται από την ήττα με 3-0 κόντρα στην Τολούκα. Σπουδαία νίκη για τη Σάντος την προηγούμενη αγωνιστική, 3-2 εντός έδρας κόντρα στην Πατσούκα. Τη νίκη θέλουν οι φιλοξενούμενοι, η οποία θα τους φέρει πιο κοντά στην εξασφάλιση του εισιτηρίου για τα πλέι-οφ. Δε θα κρατήσουμε κάτιpregame.

----. ΡΟΥΜΠΙΟ ΝΟΥ – ΣΟΛ ΝΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑ

Την κούρσα του πρωταθλήματος μετά από δέκα αγωνιστικές οδηγεί η Σολ, εκμεταλλευόμενη τις υποχρεώσεις των αντιπάλων της στο Λιμπερταδόρες. Προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στη Γκουαρανί. Ήττα μετά από τρεις αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, 4-1 εκτός έδρας κόντρα στην Ολίμπια. Ανοιχτό ματς αναμένουμε, τα πολλά γκολ αποτελούν επιλογή.

1141. ΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΦΟΙΝΙΞ - ΠΕΡΘ ΓΚΛΟΡΙ

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος και το πρωτάθλημα της Αυστραλίας έχει πάρει φωτιά με τη μάχη των πλέι-οφ αλλά και της πρώτης προνομιούχου δυάδας να κορυφώνεται.Το Φοίνιξ του Γουέλινγκτον (4-2-4 εντός) απέχει οκτώ πόντους από την έκτη θέση και οι ελπίδες του για πλέι-οφ ουσιαστικά είναι μόνο μαθηματικές. Αν ηττηθεί είναι αρκετά πιθανό να μείνει και μαθηματικά εκτός πλέι-οφ, αν και δεν πιστεύουμε ότι κάποιος στην ομάδα πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του κέρδισε με 1-3 το Σίδνεϊ παίζοντας πίσω από τη μπάλα και χτυπώντας στις αντεπιθέσεις. Συνεχίζει τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του όπως κάνει εδώ και ένα μήνα. Το Περθ Γκλόρι (3-1-7 εκτός) κέρδισε πανεύκολα τους ουραγούς Μάρινερς με 4-0 και συνεχίζει την τρομερή του πορεία στα τελευταία ματς (7-0-1). Δεν έχει ιδιαίτερη ασφάλεια από τα πλέι-οφ αφού απέχει μόλις τέσσερις πόντους από το Σίδνεϊ που μένει εκτός πλέι-οφ τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Μοιρασμένο το σετ, το διπλό 0:0 στο 1,85 αποτελεί επιλογή του K. Plestis και το σκέτο διπλό στο 2,35-2,40 παίζεται.

1154. ΟΥΛΣΑΝ – ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ

Άσχημη εμφάνιση και ήττα 2-0 στην έδρα της Σανγκγιού Σανγκμού για την Ουλσάν, η οποία απ’ ότι φαίνεται θα δυσκολευτεί αρκετά φέτος. Τη νίκη 1-0 επί της Σεούλ πανηγύρισε η Ποχάνγκ, η οποία ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα. Σωστά φαβορί οι φιλοξενούμενοι, οι γηπεδούχοι με εμφάνιση ανάλογη με αυτή της πρεμιέρας δεν έχουν καμία τύχη.

1153. ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ. – ΠΟΧΑΝΓΚ

Δίκαιη ήττα 3-1 στην έδρα της Γιεγιού Γιουνάιτεντ γνώρισε η Ιντσεόν η οποία αν δεν είχε και σε καλή μέρα τον τερματοφύλακα της δεν θα γλίτωνε τον διασυρμό. Εντός έδρας ισοπαλία 3-3 στην Γκουανγκτζού παραχώρησε η Ποχάνγκ η οποία ισοφαρίστηκε με πέναλτι στο 97λεπτό της αναμέτρησης. Δεν βγαίνει άκρη, πάμε παρακάτω.

1152. ΣΕΟΥΛ - ΣΑΝΓΚΓΙΟΥ ΣΑΝΓΚΜΟΥ

Ήττα-σοκ στην πρεμιέρα για τη Σεούλ η οποία ηττήθηκε 1-0 στην έδρα της Γιεονμπούκ, παρόλα αυτά για το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας με μια αρκετά πειστική εμφάνιση επικράτησε 1-4 της Σαντόνγκ πραγματοποιώντας το 3/3 στο θεσμό. Με το δεξί επέστεψε στην πρώτη κατηγορία η Σανγκγιού η οποία επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Ουλσάν. Σωστά φαβορί οι γηπεδούχοι, λογικά θα πετύχουν την πρώτη τους φετινή νίκη.

1156. ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΒΙΚΤΟΡΙ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ

Η Μέλμπουρν Βίκτορι (6-3-1 εντός) είναι στα πλέι-οφ αυτή τη στιγμή, όμως αν η Σίδνεϊ έχει κερδίσει τους Μάρινερς τότε θα είναι στην ισοβαθμία κάτι αρκετά αγχωτικό για την περσινή πρωταθλήτρια. Στο τελευταίο της ματς διαλύθηκε με 5-0 από το Μπρίσμπεϊν και η ψυχολογία της έπεσε, στο Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τη Σουγόν παρότι είχε τον έλεγχο του αγώνα καθ’ όλη τη διάρκεια του. Οι Νιουκάστλ Τζετς (3-2-5 εκτός) απέχουν επτά πόντους από τα πλέι-οφ και συγκεκριμένα από τη σημερινή τους αντίπαλο και αν θέλουν να έχουν ουσιαστικές ελπίδες για την κατάληψη της έκτης θέσης θα πρέπει να κερδίσουν στη Μελβούρνη. Τεράστιο το -1,5 για τους γηπεδούχους, ματς που ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα αλλά και την εικόνα ίσως είναι για κάποιο ποντάρισμα στο late goal αν είναι ισόπαλο στο 70’.

1163. ΣΟΥΓΟΝ – ΓΕΟΝΑΜ

Δεν πατάει καλά το τελευταίο διάστημα η Σουγόν η οποία σε τέσσερα επίσημα παιχνίδια έχει πετύχει μόλις ένα τέρμα, για το πρωτάθλημα την περασμένη βδομάδα γνώρισε δίκαιη ήττα με 2-0 στην έδρα της Σεονγκνάμ, παράλληλα για το Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε στο 0-0 κόντρα στη Μέλμπουρν Βίκτορι. Από εντός έδρας λευκή ισοπαλία με αντίπαλο την Σουόν Σίτι προέρχεται η Γεονάμ η οποία παρουσιάστηκε αρκετά κατώτερη των περιστάσεων. Αμφίρροπη αναμέτρηση παρά τον έντονο φαβοριτισμό των γηπεδούχων, πάσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ