ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (5/3). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

1167. ΚΑΣΙΜΑ – ΤΟΣΟΥ

Ιδανικό ξεκίνημα στη νέα σεζόν για την Κασίμα, η οποία έβγαλε ξινά τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Γκάμπα, δραπετεύοντας δίκαια με το διπλό (0-1). Απότομο καλωσόρισμα στη μεγάλη κατηγορία επεφύλασσε η Τόσου στη νεοφώτιστη Φουκουόκα (2-1), σκοράροντας από μία φορά σε κάθε ημίχρονο δεν άφησε πολλά περιθώρια στην άπειρη αντίπαλό της, με την τελευταία να αρκείται απλώς στο γκολ της τιμής. Αμφότερες προέρχονται από νικηφόρο ξεκίνημα, ειδικά η Κασίμα είχε αρκετά δύσκολη αποστολή κόντρα στην περσινή φιναλίστ. Χωρίς αξία οι αποδόσεις του άσσου (1,53), προτιμότερη η επιλογή του over 2,5 (1,70 / Stoiximan) , καθώς παραδοσιακά οι δύο ομάδες σκοράρουν πολύ στα μεταξύ τους (5/7 over 2,5 στα πιο πρόσφατα).

1166. ΚΑΒΑΣΑΚΙ – ΣΟΝΑΝ

Χωρίς να εντυπωσιάσει η Καβασάκι κατάφερε να δραπετεύσει από την έδρα της ομολογουμένως καλύτερης Χιροσίμα χάρις στο γκολ του Κομπαγιάσι στο 84 λεπτό της αναμέτρησης. Τελευταία φορά που πήρε διπλό στο συγκεκριμένο γήπεδο ήταν πριν τέσσερα χρόνια (4-1-0 έκτοτε). Όπως αναμενόταν, εμφανώς αποδυναμωμένη εμφανίστηκε η Σονάν στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Νιιγκάτα (1-2), καθώς στο όνομα της οικονομικής εξυγίανσης έχασε τέσσερις βασικούς παίκτες αντικαθιστώντας τους με άλλους χαμηλότερου επιπέδου. Δίνουμε προβάδισμα στην έδρα, όμως δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τα 7/8 GG στα τελευταία μεταξύ των δύο ομάδων. Επιλογή μπορεί να αποτελέσει το αμφίσκορο (1,80 / Stoiximan), ενώ για τους πιο τολμηρούς ο συνδυασμός του με τον άσσο πληρώνει 3,40 ( Stoiximan ).

1168. ΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΦΟΙΝΙΞ - ΑΔΕΛΑΪΔΑ Γ.

Η Ουέλινγκτον (4-3-2 εντός) κέρδισε με 2-1 τη Μέλμπουρν Σίτι, κατάφερε να πάρει τη νίκη χωρίς να έχει την κατοχή και τις περισσότερες φάσεις στο ματς. Οι απουσίες της είναι μακροχρόνιες και ουσιαστικά φέτος δεν θα ξαναπαίξουν, η φετινή χρονιά θεωρείται χαμένη. Η Αδελαΐδα (4-2-4 εκτός) με ένα τρομερό ρεκόρ έχει φτάσει στη δεύτερη θέση, κέρδισε και το Μπρίσμπεϊν και συνεχίζει. Οι Young Guns επέλεξαν το -0,25 για τους φιλοξενούμενους στο 1,925, στηρίζοντας τη φοβερή τους φόρμα.

1169. ΟΜΙΓΙΑ – ΚΑΣΙΒΑ

Με διπλό-έκπληξη στην έδρα της Τόκυο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για τη νέα σεζόν η νεοφώτιστη Ομίγια (0-1), η οποία σόκαρε τους γηπεδούχους στο 69’, όταν και σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Δεν είχε την ίδια τύχη η Κασίβα, αν και κατάφερε να απαντήσει στην Ουράβα φέρνοντας το ματς στα ίσια, προδόθηκε για δεύτερη φορά από την άμυνά της και μάλιστα στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού (84’), γνωρίζοντας τελικά την ήττα με σκορ 1-2. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η εξαιρετική παράδοση της στην έδρα της Ομίγια (6-3-2), όπου έχει να ηττηθεί εννέα ολόκληρα χρόνια, ενώ σε 8/11 από αυτά τα ματς σκόραραν και οι δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι προβλημάτισαν με την αμυντική τους συμπεριφορά στο προηγούμενο και παρά την άκρως ευνοϊκή γι’ αυτούς παράδοση δυσκολευόμαστε να τους στηρίξουμε σε αποδόσεις ελαφριού αουτσάιντερ. Αν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι τότε αυτό θα ήταν το GG (1,75 / Stoiximan ).

1170. ΧΕΝΑΝ ΤΖΙΑΝΙΕ - ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΙΠΓ

Πρώτη αγωνιστική στην Κίνα. Εντυπωσίασε πέρυσι η Χενάν, τερματίζοντας στην πρώτη πεντάδα και ούσα η μοναδική ομάδα που κέρδισε την πρωταθλήτρια Γκουανγκζού Εβεργκράντε. Φέτος όμως όλα είναι διαφορετικά, αφού αποχώρησαν συνολικά 21 παίκτες από την ομάδα και ο ρεαλιστικός στόχος είναι η όσο το δυνατόν πιο άνετη εξασφάλιση της παραμονής. Πιο έτοιμη η Σανγκάη ΣΙΠΓ, έχει δώσει ήδη δύο ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας (1-0-1) και φέτος ευελπιστεί να πάρει τα σκήπτρα από τη Γκουανγκζού Εβεργκράντε, από την οποία αγόρασε τον επιθετικό Έλκεσον για 18,5 εκατομμύρια ευρώ (ποσό ρεκόρ για μεταγραφή από εγχώριο σύλλογο). Λογικό φαβορί το διπλό, ωστόσο το γεγονός πως πρόκειται για πρεμιέρα μας απωθεί από την ενασχόλησή μας.

1178. ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΣΙΤΙ- ΣΙΔΝΕΪ

Η Μέλμπουρν Σίτι (6-2-2 εντός) έχασε από το Ουέλινγκτον με 2-1 στο τελευταίο της ματς και η άμυνα της δείχνει ότι δεν λειτουργεί καθόλου καλά και αποτελεί σοβαρό πρόβλημα για εκείνη. Επιστρέφει ο επιθετικός Νοβίγιο (15 συμ./9 γκολ). Το Σίδνεϊ (3-5-2 εκτός) έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο ματς στην ισοπαλία, 1-1 με τη Μέλμπουρν Βίκτορι, και παλεύει για να κρατηθεί στις θέσεις των πλέι-οφ. Λείπουν οι Φατί (αμυντικός, 17 συμ./1 γκολ), Ράιαλ (αμυντικός, 19 συμ.), Γκραντ (χαφ, 21 συμ.), Κάρνεϊ (φορ, 4 συμ./1 γκολ), Μπροσκ (επιθετικός, 13 συμ./5 γκολ) και είναι αμφίβολος ο επίσης επιθετικός Σίμον (16 συμ./3 γκολ). Οι απουσίες του Σίδνεϊ είναι πολλές και σημαντικές, πιστεύουμε θα δώσουν το πλεονέκτημα στην ομάδα της Μελβούρνης, το 1,90 του άσου έχει αξία και είναι στις σκέψεις μας.

1180. ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ – NΙΪΓΚΑΤΑ

Δεν μπόρεσε να φέρει σθεναρή αντίσταση απέναντι στην Κόφου η Κόμπε, η οποία εμφάνισε αρκετά αμυντικά κενά χωρίς να καταφέρει ποτέ να περιορίσει τον Κριστιάνο που σκόραρε δις για να διαμορφώσει το τελικό 0-2. Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύθηκε η Νιιγκάτα τις αμυντικές ατασθαλίες της Σονάν, φτάνοντας στην νίκη με σκορ 1-2. Οι φιλοξενούμενοι έχοντας κρατήσει το βασικό τους κορμό έδειξαν αρκετά καλή εικόνα στην πρεμιέρα, σε αντίθεση με την Κόμπε που φαίνεται πως ψάχνεται ακόμα. Μάλλον προς τα δεξιά κλίνει το ματς, όμως θα το αφήσουμε καλύτερα.

1181. ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ - ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ

Το πάλεψε κόντρα στην Τόσου (2-1) στο ντεμπούτο της στη μεγάλη κατηγορία η Φουκουόκα, όμως θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστεί στη διαφορά δυναμικότητας. Η αποδυναμωμένη σε σχέση με την περσινή σεζόν Γιοκοχάμα Μαρίνος ξεκίνησε με το αριστερό τις φετινές τις υποχρεώσεις, καθώς δεν κατάφερε να βρει απαντήσεις στο γκολ που πέτυχε νωρίς στο ματς η Σεντάι, με το 0-1 να παραμένει μέχρι το τέλος. Δεδομένου πως η Γιοκοχάμα απογοήτευσε στην πρεμιέρα την ώρα που η πρωτάρα Φουκουόκα άφηνε καλές εντυπώσεις στην ήττα από την Τόσου, θεωρούμε πως έχει νόημα να κυνηγήσουμε την έκπληξη. Θα στηρίξουμε τους ενθουσιασμένους γηπεδούχους οι οποίοι θα δώσουν το πρώτο τους ματς μπροστά στο κοινό τους μετά την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. 1,85 πληρώνει το 1Χ ( Stoiximan).

1184. ΚΡΙΛΙΑ – ΡΟΣΤΟΦ

Επανέναρξη στην Πρέμιερ της Ρωσίας μετά από τρεις μήνες. Δεν ικανοποίησε στα φιλικά προετοιμασίας της η Κρίλια (2-2-4 εντός), η οποία στην προσπάθειά της να παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια προχώρησε σε ικανοποιητικές προσθήκες. Άρθηκε η απαγόρευση μεταγραφών για τη Ροστόφ (4-0-4 εκτός), η οποία πραγματοποίησε σημαντικές μεταγραφές και φαίνεται πως θα διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι τέλους, παρά το γεγονός πως δεν έπεισε στην προετοιμασία της. Τα περισσότερα under 2,5 της κατηγορίας έχει η Κρίλια (15/18) και δύσκολα το ματς με τη Ροστόφ θα ξεφύγει στο σκορ. Παρόλα αυτά, οι τιμές είναι απαγορευτικές για pregame ενασχόληση.

1185. ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ – ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ

Την τέταρτη ήττα της στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές γνώρισε η Καϊσερισπόρ (0-1-4) με το 0-1 από τη Μπασακσεχίρ, στους πέντε βαθμούς πια η διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη, θα μπλέξει άσχημα αν δεν συνέλθει άμεσα. Η Γκεντσλέρ αντιθέτως είναι άλλη ομάδα μετά της διακοπή, 5-0-1 ο απολογισμός της στο διάστημα αυτό, απέκτησε μαξιλαράκι ασφαλείας (+10) από την τελευταία τριάδα και μπορεί να αισθάνεται πιο άνετη για τη συνέχεια. Η φόρμα των δυο ομάδων δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την ψαλίδα των αποδόσεων, η Καϊσερισπόρ (2-5-5 εντός) δεν είναι φαβορί του 2,00, η αξία βρίσκεται στο 1,80 του Χ2 στην Bet365, παρόλο που τη μεγάλη ανάγκη για τους βαθμούς την έχουν οι γηπεδούχοι .

1188. ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΧΟΥΑ – ΓΙΑΝΜΠΙΑΝ

Πρώτη αγωνιστική για το πρωτάθλημα Κίνας. Μετά την περσινή παταγώδη αποτυχία, ο Φρανσίς Ζιλό αποχώρησε από τη Σανγκάη Σενχούα, με το Γκρεγκόριο Μανθάνο να τον αντικαθιστά και να φέρνει μαζί του παίκτες που ανεβάζουν το επίπεδο και τις φιλοδοξίες της ομάδας, όπως οι Γκουαρίν και Μάρτινς. Έκπληξη θεωρήθηκε η κατάκτηση του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας από τη Γιανμπιάν την περσινή σεζόν. Ο προπονητής Τάε-Χάγια παρέμεινε στο τιμόνι, όμως το ρόστερ της δεν ενισχύθηκε σημαντικά για τα δεδομένα της κατηγορίας και η χρονιά προμηνύεται δύσκολη. Παρότι αρχή ακόμα, θεωρούμε πως οι γηπεδούχοι θα μπουν εντυπωσιακά στη σεζόν και θα πάρουν μία άνετη νίκη.

1187. ΓΙΑΝΓΚΣΟΥ Σ. - ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΛΟΥΝΕΓΚ

Με ρεκόρ 1-1-1 άρχισε τη σεζόν η Γιανγκσού, η οποία ξόδεψε συνολικά 130 εκατομμύρια ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, αποκτώντας παίκτες όπως οι Τεσέιρα (από τη Σαχτάρ), Ραμίρες (από την Τσέλσι) και Ζο (πρώην ΤΣΣΚΑ και Μάντσεστερ Σίτι), με τον πήχη να μπαίνει εξ’ αρχής πολύ ψηλά. Στο τιμόνι της Σαντόνγκ βρίσκεται πλέον ο Μενέζες, ο οποίος έδωσε τα διαπιστευτήρια του στα πρώτα ματς της σεζόν, καταφέρνοντας να βάλει την ομάδα του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας. Στα συν για τον ίδιο το γεγονός πως παρά τις αντιρρήσεις του κόσμου κράτησε τον Ταρντέλι, ο οποίος έχει σκοράρει τέσσερις φορές σε ισάριθμα ματς έως τώρα. Σπουδαίο ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες με εξαιρετικά στοιχεία στην επίθεση και ο συνδυασμός GG και over 2,5 αποτελεί επιλογή.

1190. ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Η Ουνιόν Βερολίνου (4-6-2 εντός) έχασε από την Γκρόιτερ Φιρτ με 0-2, δεν έπαιξε καθόλου καλά και έχασε αρκετά εύκολα και δίκαια. Έχει κάποιες σημαντικές μακροχρόνιες απουσίες. Η ΦΣΒ Φρανκφούρτης (4-6-2 εκτός) πήρε ισοπαλία με 3-3 με την Ντούισμπουργκ στο προηγούμενο ματς, δεν έπαιξε καλά και βγάζει κόμπλεξ στο σπίτι της. Αμφότερες είναι ομάδες που σκοράρουν, κρατάμε για το live τα γκολ.

1191. ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ - ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Η Πάντερμπορν (2-5-5 εντός) πήρε το βαθμό με την Καρλσρούη και συνεχίζει να μην μπορεί να κερδίσει. Ο Ρενέ Μίλερ θα είναι στον πάγκο, αφού ο Έφενμπεργκ έφυγε (και πολύ άργησε). Η Γκρόιτερ Φιρτ (4-3-5 εκτός) έρχεται από νίκη με 2-0 με την Ουνιόν Βερολίνου, έπαιξε πολύ καλά και άξιζε 100% τη νίκη. Δεν θα μπλέξουμε, περιμένουμε να δούμε την Πάντερμπορν χωρίς τον «Έφε» στον πάγκο πρώτα.

1189. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΚΑΡΝΤΙΦ

Η Μπρίστολ Σίτι (4-6-7 εντός) μετά το 0-4 από την Μπράιτον επανήλθε στις νίκες με το εκτός έδρας 1-2 κόντρα στη Φόρεστ, παρότι έμεινε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος. Αρκετά καλή εμφάνιση και δείχνει ότι με τον Τζόνσον έχει μεγάλη βελτίωση. Η Κάρντιφ (4-6-7 εκτός) κέρδισε με 2-1 την Πρέστον, έπαιξε καλά και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, καλή εμφάνιση που την κρατάει πολύ κοντά στα πλέι-οφ. Ντέρμπι με αντιπαλότητα απέναντι σε δύο φορμαρισμένες ομάδες, η ισοπαλία φαίνεται πιθανή.

1197. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΝΤΑΝΤΙ

Αγώνας για τη φάση των «8» του κυπέλλου Σκωτίας, ακολουθεί ρεβάνς σε περίπτωση ισοπαλίας. Μπορεί η Ρέιντζερς να αγωνίζεται στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, όμως ακόμα κι έτσι είναι το φαβορί για να πάρει την πρόκριση κόντρα στην αξιόμαχη Νταντί, η οποία απέσπασε μεσοβδόμαδα το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της πρωτοπόρου στην Πρέμιερσιπ, Σέλτικ (0-0). Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πορεία τους για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια ξεπερνώντας χωρίς να κουραστούν ιδιαίτερα το εμπόδιο της Ρέιθ Ρόβερς (2-0), αυξάνοντας έτσι τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους 14 βαθμούς. Με την υπόθεση-άνοδος να έχει τακτοποιηθεί, η Ρέιντζερς θα τα δώσει όλα για να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο κύπελλο, όμως θα της λείψει ο Γουάγκχορν (28 γκολ φέτος), ενώ τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο καθώς καλείται να αντιμετωπίσει μία άμυνα η οποία δε δέχθηκε γκολ στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα και στα τρία τελευταία εκτός έδρας ήρθε 0-0. Με αυτά τα δεδομένα αποκτά αξία το 2,12 του under 2,5 ( Stoiximan).

1196. ΜΠΕΡΝΛΙ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Η Μπέρνλι (12-3-2 εντός) κέρδισε με 2-1 την Μπόλτον εκτός έδρας με ανατροπή και αυτή η νίκη την έφερε στην κορυφή. Είναι έντεκα αγωνιστικές αήττητη (8-3-0) και φαίνεται ότι η σοβαρότητα της θα την οδηγήσει ξανά στην Πρέμιερ, εφόσον συνεχίσει έτσι. Η Μπλάκμπερν (3-6-7 εκτός) κέρδισε με 2-1 τη Μίντλεσμπρο με αρκετά καλή και πειστική εμφάνιση, ντούμπλαρε τις νίκες της και δείχνει να ξεμπλέκει από περιπέτειες. Το ματς στο Μπέρνλι όμως είναι διαφορετικό, δύσκολα πιστεύουμε πως θα πάρει κάτι, όμως πριν την έναρξη δεν θα ποντάρουμε κάτι.

1198. ΤΟΤΕΝΑΜ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Μεγάλη μάχη αναμένεται στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», ανάμεσα στις «πληγωμένες» από τις πρόσφατες ήττες τους, Τότεναμ & Άρσεναλ. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα για την Τότεναμ, καλείται να βγάλει αντίδραση και να μείνει σε τροχιά κορυφής. Σε κακό φεγγάρι οι «κανονιέρηδες», 0-1-3 σε όλες τις διοργανώσεις εδώ και δύο βδομάδες, ματς ζωής ή θανάτου το γειτονικό ντέρμπι. Σωστά φαβορί στις αποδόσεις οι «πετεινοί», θα προτιμήσουμε όμως τη μέση λύση του over 2,5 (1,85/Bet365) μιας και οι δύο ομάδες καλούνται να παίξουν για τη νίκη και μόνο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1207. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς γκολ και νίκη ήταν πολλές για τον ΠΑΣ, με το σερί αυτό να λαμβάνει τέλος στην Κομοτηνή, όπου με το 2-4 επί του Πανθρακικού οι Γιαννιώτες ξεμπέρδεψαν -ουσιαστικά- οριστικά με την υπόθεση παραμονή. Παρά την ισοπαλία με την Ξάνθη, ο Παναιτωλικός διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες του για είσοδο στα πλέι-οφ και για να παραμείνει στο κυνήγι της πέμπτης θέσης θα πρέπει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τους «Ζωσιμάδες». Το πάλαι ποτέ όπλο των Γιαννιωτών, η έδρα τους, φέτος δεν αποτελεί το μεγάλο ατού της ομάδας του Πετράκη και οι Αγρινιώτες έχουν όλα τα φόντα να πάρουν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας στους «Ζωσιμάδες». Σε απόδοση 1,75 προσφέρει το Χ2 ο Stoiximan, το οποίο και αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

---. ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Χωρίς να ιδρώσει πήρε το τρίποντο ο Αχαρναϊκός (4-3-3 εντός), καθώς αντιμετώπιζε τον Ολυμπιακό Βόλου και παραμένει στο μέσον του βαθμολογικού πίνακα δίχως κανένα άγχος. Μία από τα ίδια και ο Κισσαμικός (3-4-3 εκτός), ο οποίος μετά το 0-0 με τα Χανιά ισοβαθμεί με την ομάδα του Μενιδίου. Δεν αποκλείεται να δούμε μία βολική ισοπαλία.

1206. ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ – ΚΟΤΜΠΟΥΣ

Με πολλά σκαμπανεβάσματα οι γηπεδούχοι, χωρίς τρίποντο εδώ και οχτώ αγωνιστικές οι φιλοξενούμενοι (0-5-3), δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.

1201. ΒΕΧΕΝ – ΑΑΛΕΝ

Κατρακύλας συνέχεια για τη Βέχεν, συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες ήττες και πέντε ματς χωρίς τρίποντο (0-1-4), τουλάχιστον στην έδρα της δεν χάνει τόσο εύκολα (5-7-1 εντός). Ούτε η Άαλεν τα πηγαίνει πολύ καλύτερα εσχάτως (1-1-3), στα τέσσερα από αυτά δεν σκόραρε καν, επιπλέον θα απουσιάσει τώρα ο ηγετικός φορ Μόρις (25 συμ./5 γκολ). Οι εκτός έδρας επιδόσεις των φιλοξενούμενων (2-5-7 εκτός) έχουν ως αποτέλεσμα να συναντάμε αποδόσεις καθαρού φαβορί στον άσο, οριακά αποδεκτές μας φαίνονται, δεν πετάμε και τη σκούφια μας.

1204. ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ - ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ

Το 0-0 στην έδρα της Άαλεν ήταν η τέταρτη ισοπαλία για το Μαγδεμβούργο στα τελευταία έξι παιχνίδια του, η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο ματς με τη Χάνσα που αποτελεί ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα. Η Χάνσα έρχεται από δυο κολλητές νίκες με 1-0, πήρε έτσι μικρή ανάσα από την επικίνδυνη ζώνη. Πανίσχυρο το Μαγδεμβούργο εντός (8-4-1), σωστά προσφέρεται ο άσος σε αποδόσεις φαβορί, θα αποφύγουμε όμως να μπλέξουμε με σημείο αφού πρόκειται για μεγάλο ντέρμπι, η έκβαση του οποίου θα εξαρτηθεί και από άλλους παράγοντες. Προβάδισμα έχουν τα λίγα τέρματα, υποψιασμένες όμως οι τιμές.

1202. ΕΡΦΟΥΡΤ – ΧΑΛΕΣΚΕΡ

Πάντα κοντά στην επικίνδυνη ζώνη η Έρφουρτ, τουλάχιστον είναι αξιόπιστη στην έδρα της (7-2-5 εντός). Η Χάλεσκερ έρχεται από την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερα ματς (0-2-2) και έχει επίσης ηττηθεί μόλις σε μια από τις πιο πρόσφατες τέσσερις εξόδους της (2-2-1). Σφιχτά τα σετ, η μεγαλύτερη ανάγκη των γηπεδούχων για το τρίποντο δεν μας αρκεί για να τους στηρίξουμε, προχωράμε παρακάτω.

1205. ΣΟΝΕΝΧΟΦ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ

Έπειτα από τρεις σερί ήττες, η Σόνενχοφ επέστρεψε στις νίκες με το 2-0 στην έδρα της Τσέμνιτσερ, έχει τώρα να σπάσει όμοιο αρνητικό σερί στο γήπεδό της (0-0-3 στα τελευταία τρία). Η Φορτούνα τα πηγαίνει καλά εντός έδρας, μακριά από το σπίτι της έχει τα προβλήματα, 2-4-8 ο συνολικός απολογισμός της μακριά από το σπίτι της, δεν σκόραρε στις 4/5 πρόσφατες εξόδους της, διογκώνεται το πρόβλημα τώρα μιας και θα λείψει ο αρχισκόρερ Κένινκγς (28 συμ./13 γκολ). Ευκαιρία για τη Σόνενχοφ να επιστρέψει στις νίκες και μπροστά στο κοινό της, μη αποδεκτό όμως το 2,00 του άσου.

1203. ΚΙΚΕΡΣ ΒΟΥΡΖ. - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΙΙ

Από δυο σερί νίκες και τρεις στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές έρχονται οι γηπεδούχοι (3-0-1), η Βέρντερ Β στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια της μετράει 2-2-2, φέρνοντας πάντα διαφορετικό αποτέλεσμα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα της. Ανοδική η πορεία των γηπεδούχων, χαμηλότερο του αποδεκτού όμως το 1,80 του άσου.

1199. ΝΑΝΣΙ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 93

Ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές για τη Νανσί (2-3-0, 4/5 GG & over 3,5), στο 1-2 από την Αζαξιό ήταν κατώτερη των προσδοκιών και έχασε δίκαια. Στην έδρα της πάντως έχει αποδειχθεί αποτελεσματικότατη, μετράει 9-3-2 για την ώρα, στα 9/14 μάλιστα σκόραρε από δυο φορές και πάνω (9/14 over 2,5, 8/14 GG). Ο Ερυθρός Αστέρας τρέχει αήττητο σερί οχτώ αγώνων (5-3-0) με αποτέλεσμα να βρεθεί στην τρίτη θέση, μεγάλο του όπλο είναι η ανασταλτική λειτουργία του καθώς διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (21 τέρματα παθητικό), ενώ έχει δει την εστία του να παραβιάζεται μόλις πέντε φορές στις μέχρι στιγμής εξόδους του (7-6-1 εκτός, 12/14 under 2,5, 10/14 NG). Τις δυο ομάδες χωρίζουν μόλις τρεις βαθμοί, ο Ερυθρός Αστέρας είναι η ομάδα με την καλύτερη εκτός έδρας συγκομιδή της κατηγορίας και όσο και αν σεβόμαστε τη δυναμική της Νανσί στο γήπεδό της δεν καταλαβαίνουμε τη μεγάλη ψαλίδα των αποδόσεων, το διπλό στο 6,00 για μια ομάδα με 7/14 εκτός έδρας νίκες είναι εκτός λογικής, θα κρατήσουμε το ασιατικό διπλό +0,75 στο 1,90 της Bet365 αφού δεν μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο της ισοπαλίας.

1200. ΤΟΥΡ – ΣΟΣΟ

Στο μέσο της βαθμολογίας η Τουρ, μακριά από κινδύνους αλλά και από το διεκδικήσει το κάτι παραπάνω, οδεύει προς ένα αδιάφορο κλείσιμο στη σεζόν, η τελευταία της ήττα πάντως (0-3) οδήγησε τον πρόεδρο της ομάδας στο να ασκήσει κριτική στον κόουτς Σιμόνε για τις επιλογές του. Η Σοσό έκανε ακόμα μια έκπληξη στο κύπελλο, άφησε εκτός συνέχειας τη Ναντ επικρατώντας με 3-2 στο γήπεδό της στην παράταση και έκλεισε θέση για τα ημιτελικά, εκεί όπου θα υποδεχτεί στα τέλη του Απρίλη τη Μαρσέιγ. Στο πρωτάθλημα πάντως έχει μπλέξει σε περιπέτειες, παρά το ότι παίζει αρκετά καλά, είναι χωρίς νίκη εντός του 2016 (0-6-3) πέφτοντας εντός της επικίνδυνης ζώνης, ενώ μακριά από το σπίτι της μετράει 1-7-6, τουλάχιστον δεν έχασε κανένα από τα πιο πρόσφατα τέσσερα από αυτά (0-4-0). Σωστά μας φαίνονται τα σετ, δεν θα πάμε στις αποδόσεις αουτσάιντερ στα δεξιά του ζευγαριού, λαμβάνοντας υπόψη την κούραση των φιλοξενούμενων από το μεσοβδόμαδο. Προχωράμε στο επόμενο.

1346. ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ – ΤΕΠΛΙΤΣΕ

Σημαντικό βαθμό στην έδρα της Πρίμπραμ πήρε η Μποέμιανς (4-3-2 εντός) και διατηρήθηκε αήττητη για όγδοη συνεχόμενη αγωνιστική (4-4-0), ωστόσο ακόμα δεν ξεμπέρδεψε με την παραμονή της. Κάκιστη εμφάνιση και δίκαιη ήττα με 0-3 από τη Λίμπερετς γνώρισε η Τέπλιτσε (2-0-7 εκτός), η οποία παραμένει με μόλις μία νίκη εδώ και οκτώ ματς πρωταθλήματος (1-1-6). Ιδανική ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ξεφύγουν κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη, κόντρα σε μία ομάδα που πάει από το κακό στο χειρότερο. Επιλογή ο -0,25 ασιατικός άσος.

1345. ΖΙΧΛΑΒΑ - ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ

Εξάποντο παραμονής. Η Ζιχλάβα (2-5-2 εντός) δεν πατάει καλά στο 2016 (0-1-2), χάνοντας στο τελευταίο της ματς με 3-1 στην έδρα της Σλοβάτσκο. Μία από τα ίδια και η Σίγκμα Όλομουτς (1-2-6 εκτός), η οποία όμως δείχνει να το παλεύει περισσότερο, άλλωστε στο τελευταίο της ματς ηττήθηκε με 0-1 από τη Βικτόρια Πλζεν, ούσα πολύ μαχητική. Μεγάλη μάχη για την παραμονή, αφού οι γηπεδούχοι βρίσκονται μόλις ένα βαθμό ψηλότερα από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι παραμένουν εντός επικίνδυνη ζώνης. Ας τους αφήσουμε να σφαχτούν μόνοι τους.

1348. ΜΠΡΝΟ - ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ

Όσο εντυπωσιακή είναι μπροστά στο κοινό της, άλλο τόσο χάνεται εκτός έδρας (2-1-6 εκτός) η Μπρνο (6-1-2 εντός), κάτι που επιβεβαιώθηκε και στην τελευταία της έξοδο, όπου ηττήθηκε με 3-0 από τη Γιάμπλονετς. Τρομερή στο πρώτο μισό της σεζόν η Ζλιν (2-2-5 εκτός), όμως στο 2016 είναι σα να βλέπουμε άλλη ομάδα, μετρώντας 0-0-3, χάνοντας με 0-2 στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της από τη Μλάντα. Στα χαμένα μετά την αλλαγή του χρόνου οι φιλοξενούμενοι, εντυπωσιακοί εντός έδρας οι γηπεδούχοι, ο -0,25 ασιατικός άσος αποτελεί επιλογή.

1236. ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ – ΚΟΥΜΠΑΝ

Επανέναρξη στην Πρέμιερ της Ρωσίας μετά από τρεις μήνες. Ο Τσάλι θα συνεχίζει μέχρι τέλους στον πάγκο της Ρούμπιν (3-1-4 εντός), καθώς η ομάδα από το Καζάν είναι βελτιωμένη με τον Ουκρανό στο τιμόνι, όμως μεταγραφικά κινήθηκε σε ρηχά νερά. Τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κούμπαν (0-5-3 εκτός) την ανάγκασαν να παραχωρήσει τους καλύτερους παίκτες της, με την ενίσχυση της να στηρίζεται κυρίως στο Ζελεζνιόφ από τη Ντνιέπρ. Την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε εξαιρετικά δείγματα γραφής, χάνοντας στην παράταση με 1-0 από τη Ζενίτ για το κύπελλο. Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη και η μεγάλη χειμερινή διακοπή ακυρώνει τα πάντα περί φόρμας των δύο ομάδων. Πάμε παρακάτω.

1237. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΡΙΖΕΣΠΟΡ

Νίκη για τη Μπούρσα στο ντέρμπι με τη Εσκισεχιρσπόρ (1-0), μετράει πια 3-2-1 μετά τη διακοπή και θέλει να κυνηγήσει τις ομάδες που βρίσκονται στη ζώνη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων, μιας και δεν της έχει απομείνει άλλος στόχος για φέτος. Η Ριζεσπόρ κέρδισε για δεύτερη φορά στο κύπελλο τη Μπασακσεχίρ την Τρίτη και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά, στο πρωτάθλημα διατηρεί ένα +10 από τη γραμμή (1-1-4 στα πιο πρόσφατα έξι), ούσα μακριά από κινδύνους. Πιο ξεκούραστη η Μπούρσα σε σχέση με τη Ριζεσπόρ των πέντε συνεχόμενων ηττών μακριά από το σπίτι της (2-3-6 εκτός), έχει περισσότερη ανάγκη τη νίκη σε σχέση με την αντίπαλο που δείχνει να ξεμένει από στόχους, μας κάνει το 1,80 του άσου στον Stoiximan, επιλογή που ενισχύεται και από την απουσία του τοπ σκόρερ των φιλοξενούμενων Κουέκε (17 συμ./10 γκολ) που παραμένει εκτός δράσης .

1222. ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ – ΜΠΑΡΙ

Εξαιρετική τον τελευταίο καιρό η Εντέλα, μετράει 5-1-2 εντός του 2016 με αποτέλεσμα να βρεθεί εντός της ζώνης των πλέι-οφ, μάλιστα στο γήπεδό της συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες νίκες, με το συνολικό της απολογισμό να ανέρχεται πια στο 9-4-2. Έχει πάντως και ρέντα τον τελευταίο καιρό, στα πιο πρόσφατα δυο παιχνίδια της σκόραρε στις καθυστερήσεις (τόσο στο 2-1 επί της Περούτζια όσο και στο 2-2 με τη Σαλερνιτάνα). Ξέσπασμα για την Μπάρι απέναντι στην Τερνάνα, έκανε καλή εμφάνιση μετά από καιρό και έφτασε σε μια άνετη επικράτηση με 4-0, ήταν χωρίς νίκη στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές (0-2-3). Από τα μέσα του Νοέμβρη δεν έχει πανηγυρίσει τρίποντο μακριά από το σπίτι της η φιλοξενούμενη (0-3-5 στα πιο πρόσφατα οχτώ εκτός έδρας), η οποία θα στερηθεί για Τρίτη αγωνιστική τον αρχισκόρερ Μανιέρο (26 συμ./9 γκολ), η Εντέλα σκοράρει με μεγάλη ευκολία εσχάτως και έχει τη δυνατότητα να φτάσει σε ακόμα μια νίκη μπροστά στο κοινό της, ικανοποιητικός ο ασιατικός άσος 0:0 στο 1,825 της Bet365.

1227. ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ – ΤΕΡΝΑΝΑ

Ντέρμπι με αντιπαλότητα. Επανήλθε η ηρεμία στις τάξεις της Περούτζια με το 2-0 απέναντι στην Λατίνα, είχαν προηγηθεί τρεις σερί ήττες που έφεραν τον κόουτς Μπίζολι ένα βήμα από την έξοδο από την τεχνική της ηγεσία. Η Τερνάνα έρχεται από τη χειρότερή φετινή της εμφάνιση, γνώρισε τη συντριβή με 0-4 από την Μπάρι, μας έχει συνηθίσει πάντως σε αλλοπρόσαλλες εμφανίσεις. Απλά σωστά τα 2,00 του άσου λόγω έδρας και καλύτερου μομέντουμ για τους γηπεδούχους, η Περούτζια πάντως πριν από το ματς με τη Λατίνα μετρούσε 0-1-3 μπροστά στο κοινό της, ως εκ τούτου δεν θεωρούμε ότι υπάρχει κάποια μεγάλη ευκαιρία με τις τιμές αυτές.

1228. ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ – ΠΕΣΚΑΡΑ

Το παλεύει η Βερτσέλι προκειμένου να βγει εκτός ζώνης, είχε δυο εκτός έδρας ματς την προηγούμενη βδομάδα, έφυγε με το βαθμό από αμφότερα (με Νοβάρα και Βιτσέντζα), θετικό κρίνεται το πρόσημο ωστόσο πρέπει να επιστρέψει στις νίκες στο γήπεδό της για να βελτιώσει της θέση της (6-1-7 εντός). Η Πεσκάρα με την εντός έδρας ήττα από την Τράπανι έμεινε για πέμπτη αγωνιστική χωρίς τρίποντο (0-3-2, 4/5 over 2,5, 5/5 GG), βρίσκεται πια στο -11 από την δυάδα και θα πρέπει να αρχίσει να συμβιβάζεται με την παρουσία της στα πλέι-οφ. Καλοζυγισμένα τα σετ, κομβικής σημασίας η απουσία του πρώτου σκόρερ της κατηγορίας, Λαπαντούλα (28 συμ./17 γκολ) για τους φιλοξενούμενους, δεν θα πάρουμε θέση.

1224. ΚΡΟΤΟΝΕ – ΑΣΚΟΛΙ

Πέτυχε την αποστολή της η Κροτόνε στην έδρα της Λιβόρνο, έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) που την φέρνει ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στο στόχο της απευθείας ανόδου. Μετράει 2-3-0 στα τελευταία πέντε, στην ισχυρή έδρα της (10-3-1 εντός) ζορίζεται εσχάτως (2-2-1 στα πιο πρόσφατα πέντε). Η Άσκολι δείχνει να παίρνει τα πάνω της, με αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών (2-3-0) πήρε αποστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη, μακριά από το σπίτι της δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά (2-2-10 εκτός), αν και στις πιο πρόσφατες δυο εξόδους της πήρε ισοπαλίες σε δύσκολες έδρες (Μπρέσια και Πεσκάρα). Ο πρώτος λόγος για τη νίκη ανήκει στους γηπεδούχους, στο 1,65 όμως δεν υπάρχει η παραμικρή αξία. Προχωράμε στο επόμενο.

1223. ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ – ΜΠΡΕΣΙΑ

Ζωντανή στη μάχη της παραμονής η Λαντσιάνο έπειτα από το τυχερό 1-1 στο εξάποντο με την Κόμο (τρία δοκάρια η αντίπαλος), μετράει 2-2-1 στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της, ενώ αποδεικνύεται ιδιαιτέρως μαχητική μπροστά στο κοινό της με τέσσερα τρίποντα στα πιο πρόσφατα πέντε (4-0-1) και συνολικό απολογισμό 7-4-3. Η Μπρέσια έρχεται από δυο σερί εντός έδρας νίκες απέναντι σε Κόμο και Αβελίνο, μετρούσε πάντως 0-1-4 προηγουμένως, ενώ ηττήθηκε και στις τρεις τελευταίες εξόδους της (3-4-7 εκτός). Μπέρδεμα μεγάλο εδώ, η ανώτερη ποιοτικά Μπρέσια δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και έχει αμφίβολο τον κομβικό φορ Καράτσιολο (23 συμ./9 γκολ), ενώ και η Λαντσιάνο, παρά το γεγονός ότι το παλεύει, έχει σημαντικές αδυναμίες. Μένουμε μακριά.

1221. ΑΒΕΛΙΝΟ – ΣΠΕΤΣΙΑ

Άμεση επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Αβελίνο, έχασε με 0-1 από τη Μπρέσια και συμπλήρωσε επτά ματς με μόλις ένα τρίποντο (1-3-3), στην έδρα της πάντως επικράτησε στο τελευταίο με 2-1 της Λιβόρνο και μετράει συνολικά 8-3-3. Η Σπέτσια παραμένει αήττητη εντός του 2016 στο πρωτάθλημα, 5-3-0 ο απολογισμός της στο διάστημα αυτό, είχε μάλιστα τρεις συνεχόμενες νίκες προτού μείνει στο 1-1 την Τρίτη με την Τσεζένα. Αμφίρροπη αναμέτρηση μεταξύ δυο ομάδων που κυνηγούν την 8η θέση, καλά ζυγισμένα τα σετ, δεν θα πάρουμε θέση.

1225. ΛΑΤΙΝΑ – ΚΟΜΟ

Στο πρώτο της παιχνίδι μετά την απομάκρυνση του Μάριο Σόμα από την τεχνική της ηγεσία, η Λατίνια πραγματοποίησε ανεπαρκή εμφάνιση και γνώρισε φυσιολογική ήττα με 0-2 στην Περούτζια. Ο υπηρεσιακός Αντρέα Κιαπίνι συνεχίζει προς ώρας στον πάγκο και ευελπιστεί να τερματίσει το αρνητικό σερί των πέντε αγωνιστικών χωρίς τρίποντο (0-2-3, 4/5 NG & under 2,5). Η Κόμο απέτυχε να κερδίσει το εξάποντο απέναντι στη Λαντσιάνο (1-1) αν και ήταν καθολικά ανώτερη (είχε τρία δοκάρια μεταξύ άλλων) και βρίσκεται πια στο -8 από τα μπαράζ, στο 1-5-2 (6/8 GG) ο απολογισμός της εντός του 2016, το παλεύει όσο μπορεί. Δεν εμπιστευόμαστε καμία από τις δυο, η Λατίνα βρίσκεται σε κακό φεγγάρι και ψάχνεται ακόμα, ενώ η Κόμο εμφανίζει αδυναμίες μακριά από το σπίτι της (1-6-7 εκτός). No Bet.

1229. ΤΡΑΠΑΝΙ – ΚΑΛΙΑΡΙ

Σπουδαίο διπλό για την Τράπανι στη δυνατή έδρα της Πεσκάρα, συμπλήρωσε έτσι μια εξάδα αγώνων με μόλις μια ήττα (3-2-1), στο γήπεδό της πάντως έχει μόλις μια νίκη στα τελευταία πέντε (1-3-1, 4/5 GG). Η Κάλιαρι για πρώτη φορά στη σεζόν γνώρισε δυο σερί ήττες, μάλιστα η δεύτερη ήταν η παρθενική για φέτος μπροστά στο κοινό της, με θύτη τη Νοβάρα, προηγουμένως πάντως είχε πετύχει πέντε σερί νίκες που την εδραιώνουν στη δυάδα (+12 από την τρίτη Πεσκάρα). Δεν βγαίνει εύκολα άκρη με σημείο εδώ, προς αποφυγή το διπλό-φαβορί από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με αρκετές απουσίες, μόνο προς τα πολλά τέρματα μπορούμε να κοιτάξουμε (9/14 over 2,5, 10/14 GG εντός η Τράπανι, 6/9 over 2,5, 5/9 GG στις πιο πρόσφατες εννέα εξόδους της η Κάλιαρι), στο 1,80 το GG, στο 1,875 το over 2,25 στην Bet365.

1226. ΝΟΒΑΡΑ – ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ

Η πρώτη ομάδα που έφυγε νικήτρια από την έδρα της Κάλιαρι έγινε η Νοβάρα (1-0), εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 30’ , το αποτέλεσμα αυτό αναμένεται να της δώσει ώθηση, μιας και έχει μπει στο 2016 με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της (2-2-4). Η Βιτσέντζα δεν κέρδισε ούτε τη Βερτσέλι (1-1), έμεινε για έβδομη αγωνιστική χωρίς τρίποντο (0-4-3), με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στη ζώνη των μπαράζ. Καλύτερη ομάδα η Νοβάρα, είναι το φαβορί για τη νίκη, ανεπαρκές όμως το 1,80 του άσου για μια ομάδα με μόλις μια νίκη στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της στην έδρα της (1-2-2), όσο προβληματική και να είναι η αντίπαλος.

1242. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Τη δεδομένη αγωνιστική της βελτίωση επιβεβαίωσε με τον πλέον πειστικό τρόπο η Βόλφσμπουργκ το βράδυ της Τρίτης, ισοπεδώνοντας το Αννόβερο με 0-4 και πανηγύρισε μόλις το δεύτερο φετινό της διπλό. Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται και η Γκλάντμπαχ, διέλυσε με το ίδιο σκορ τη Στουτγάρδη, αλλά μακριά από το «Μπορούσια Παρκ» αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Παράλληλα, από τη «Φογκσβάγκεν Αρένα» πέρασαν νικηφόρα μόνο οι Μπάγερν και Ντόρτμουντ, οπότε το έργο της στη συγκεκριμένη έδρα θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Μπορούν να επιβεβαιώσουν τον -0,5 ασιατικό άσο οι «λύκοι», επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 2,025 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1241. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Παιχνίδι τεράστιας βαθμολογικής σημασίας η συγκεκριμένη αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Κοινός παρανομαστής των δύο ομάδων οι προβληματικές τους άμυνες στοιχείο το οποίο μας οδηγεί στην επιλογή των γκολ και τον συνδυασμό τουover2,5 με τοgoal-goalτον οποίο βρίσκουμε στην απόδοση 2,00 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1243. ΚΟΛΩΝΙΑ – ΣΑΛΚΕ

Δε στροφάρει στο 2016 η Κολωνία, μετράει μόλις μία νίκη στο δεύτερο γύρο και φαίνεται πως το τρένο της Ευρώπης απομακρύνεται διαρκώς, αλλά ακόμα είναι αρκετά νωρίς να μιλάμε για βαθμολογική αδιαφορία. Στον αντίποδα, η Σάλκε είχε έντονη γκρίνια, όμως η νίκη κόντρα στο Αμβούργο επανέφερε –έστω και προσωρινά- την ηρεμία στο στρατόπεδό της, με τους «βασιλικούς μπλε» να παραμένουν στο -1 από την πρώτη τετράδα. Το μομέντουμ των δύο ομάδων μας οδηγεί στο 0:0 ασιατικό διπλό σε απόδοση 2,15 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1239. ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται αρκετά κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, μπορεί εντός έδρας να ζορίζονται να κερδίσουν ωστόσο «λυγίζουν» αρκετά δύσκολα. Σε κακό φεγγάρι και ελλιπής ταξιδεύει στη Βαυαρία η Λεβερκούζεν η οποία για ακόμα ένα παιχνίδι θα στερηθεί των υπηρεσιών του προπονητή της Σμιντ ο οποίος θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση από τις κερκίδες. Αν οι γηπεδούχοι δεν καταφέρουν να εκμεταλλευτούν τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα των φιλοξενούμενων τότε θα μιλάμε για αυτοκτονία. Προκλητικός ο άσσος των Βαυαρών, πιο ασφαλής πάντως η επιλογή του ασιατικού +0,25 στην οριακά αποδεκτή απόδοση του 1,70 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1244. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

«Ξεφούσκωσε» για τα καλά η Στουτγάρδη (5-1-6) η οποία μετά την εντός έδρας ήττα 1-2 από το Αννόβερο έχασε 4-0 και από τη Γκλάντμπαχ επιστρέφοντας και πάλι στην πραγματικότητα, over 2,5 τα 6 από τα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας. Επέστρεψε στις νίκες η Χόφενχαϊμ (1-4-7) της οποίας οι ελπίδες για παραμονή αναπτερώθηκαν σημαντικά, η ομάδα του Νάγκελσμαν επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Μάιντζ πλησιάζοντας έτσι τη 15η θέση στους τρεις βαθμούς, over 2,5 και goal-goal οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της. Παιχνίδι με μπόλικη… σκοπιμότητα με τους φιλοξενούμενους -ειδικά- να καίγονται, φυσικά ακόμα και με το βαθμό θα είναι ευχαριστημένοι.

1240. ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση η Άιντραχτ Φρανκφούρτης (3-5-4, 6/12 over 2,5) η οποία μετά και την πρόσφατη ήττα με 2-0 στην έδρα της Χέρτα συμπλήρωσε έξι σερί ματς χωρίς νίκη υποχωρώντας παράλληλα στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στα… πιτς ο μεσοεπιθετικός Μάιερ (19 αγ./12 γκολ) του οποίου η συμμετοχή θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Σε άκρως αντίθετη κατάσταση η Ίνγκολσταντ (3-4-5, 11/12 under 2,5) η οποία προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο την Κολωνία παραμένοντας για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική αήττητη. Αρκετά ζόρικη αναμέτρηση, οι γηπεδούχοι έχουν ανάγκη τους τρεις βαθμούς ωστόσο οι νεοφώτιστοι ξέρουν να παίρνουν αποτελέσματα από τέτοιες έδρες, πάσο.

1247. ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ – ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ

Η Γκόρνικ Λέτζνα (6-1-5 εντός) έχασε με 0-2 από την Ποντμπεσκίτζιε, πάλεψε αλλά η κακή αμυντική της λειτουργία την πρόδωσε και τελικά έχασε με καθαρό σκορ. Η Νιετσιέτζα (2-4-6 εκτός) κέρδισε μεσοβδόμαδα με 3-0 την πρωτοπόρο Λέγκια και ο ενθουσιασμός είναι στα ύψη. Δεν είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν χρειαζόταν, έπαιξε έξυπνα και πήρε τη μεγάλη νίκη. Περίεργο ματς, μπερδεμένο αρκετά και θα το αφήσουμε.

1245. ΜΤΚ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ – ΟΥΙΠΕΣΤ

Είχε τον έλεγχο του αγώνα με τη Μπεκεσάμπε η ΜΤΚ (6-0-1 εντός), αλλά δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, μένοντας στο 0-0 και συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις στο δεύτερο γύρο. Εύκολα υπερκέρασε το εμπόδιο της Τισζαουβάρος η Ούιπεστ (5-2-3 εκτός) και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα παραμένει στη δεύτερη θέση, όμως δεν πείθει με τις εμφανίσεις της και στο τελευταίο της ματς χρειάστηκε ένα πέναλτι στο 86’ για να πάρει το βαθμό στην έδρα της Ντέμπρετσεν. Αναμένουμε ένα ματς όπου οι φιλοξενούμενοι θα έχουν το πάνω χέρι, κάτι που βολεύει τη ΜΤΚ και με αυτό το δεδομένο θεωρούμε πως η αξία βρίσκεται στον +0,25 ασιατικό άσο.

1277. ΤΣΕΛΣΙ – ΣΤΟΟΥΚ

Δεδομένη η αγωνιστική άνοδος της Τσέλσι, όμως πλέον θα πρέπει να στρέψει την προσοχή της στο ματς της χρονιάς κόντρα στην Παρί για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ το βράδυ της Τετάρτης. Οι «μπλε» παραμένουν αήττητοι εντός συνόρων με το Χίντινγκ στον πάγκο, αλλά στο «Στάμφορντ Μπριτζ» έχουν ρεκόρ 1-4-0 από τότε που ανέλαβε ο Ολλανδός. Σε ανοδική τροχιά και η Στόουκ, η οποία με τις τρεις συνεχόμενες νίκες που πανηγύρισε, ελπίζει βάσιμα στην ευρωπαϊκή της έξοδο. Μπορεί να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες η ομάδα του Μαρκ Χιουζ και να κάνει ακόμα μία ζημιά εκτός έδρας, με το +1 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2,075 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1272. ΕΒΕΡΤΟΝ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Από καλές εμφανίσεις συνολικά έρχεται η Έβερτον, βέβαια όποτε καλείται να αγωνιστεί εντός έδρας βγάζει προβλήματα, μέτρια προς κακή η συγκομιδή της στο «Γκούντισον Παρκ» (4-4-6 με 23 γκολ παθητικό). Από το καλό στο καλύτερο η Γουέστ Χαμ, νίκησε εντός έδρας την Τότεναμ στο Λονδρέζικο ντέρμπι και πλησίασε στο -1 την τέταρτη Μάντσεστερ Σίτι. Εκτός λογικής το σετ αποδόσεων, σε πολύ πιο δύσκολα παιχνίδια τα έχει καταφέρει η Γουέστ Χαμ φέτος. Μοναδικό ψεγάδι οι απουσίες στην άμυνά της, γι’ αυτό και θα προτιμήσουμε την κάλυψη του +1 ασιατικού διπλού (1,70/Βet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1273. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Λιγοστεύουν οι ελπίδες της Μαν. Σίτι για κατάκτηση του τίτλου της Πρέμιερ μετά και τη νέα ήττα με 3-0 από τη Λίβερπουλ, στο -10 πλέον από την κορυφή (με ματς λιγότερο). Ψάχνει ένα ξέσπασμα για να ανακτήσει την ψυχολογία της και να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητές της στις επόμενες αγωνιστικές. Τελειωμένη δείχνει η Άστον Βίλα, μάλλον πρέπει από τώρα να κάνει προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν στην Τσάμπιονσιπ. Θέλει μια ευρεία νίκη η Σίτι, κατάλληλος αντίπαλος οι «χωριάτες» για να το πετύχει. Στο 1,88 βρίσκουμε το over 2,5 ομαδικό των «πολιτών» στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1274. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Πληγή για τη Νιουκάστλ τα εκτός έδρας παιχνίδια, ακόμη μία ήττα αυτήν τη φορά από τη Στόουκ με 1-0. Δεν ήταν κακή η εικόνα της, όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει επιθετικά και μοιραία ηττήθηκε. Σπουδαίο τρίποντο για την Μπόρνμουθ στο τελευταίο της, νίκησε δίκαια με 2-0 τη Σαουθάμπτον εντός έδρας, και αύξησε τη διαφορά της από τη ζώνη του υποβιβασμού στους οκτώ πόντους. Πολύ κρίσιμο ματς για τις «καρακάξες», λίγο πιο άνετα πια η Μπόρνμουθ, η δύναμη της έδρας ίσως παίξει το ρόλο της. Παίζεται ο άσος με την κάλυψη του Draw No Bet (1,95/Βet365).

1275. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Από ήττα έρχεται η Σαουθάμπτον, 2-0 στην έδρα της Μπόρνμουθ. Αν και είχε αρκετές ευκαιρίες τουλάχιστον να σκοράρει, η γηπεδούχος έδειξε να θέλει περισσότερο το παιχνίδι και δίκαια πήρε το τρίποντο. Στους -6 από την εξάδα πλέον οι «Άγιοι». Και πάλι καλά που έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας η Σάντερλαντ (εντός έδρας 2-2 με την Κρίσταλ Πάλας), η αγωνία συνεχίζεται στη μάχη που δίνει για αποφυγή του υποβιβασμού. Μόνιμο το πρόβλημα στα μετόπισθεν για τις «μαυρόγατες», φάσεις και γκολ όμως μπροστά. Ποιοτική και η Σαουθάμπτον επιθετικά, μια χαρά δείχνει το GG (1,97/Stoiximan).

1276. ΣΟΥΟΝΣΙ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

Με τεράστια νίκη έφυγε από την επίσκεψή της στο «Έμιρεϊτς» η Σουόνσι, 1-2 την Άρσεναλ με ανατροπή μάλιστα! Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις -λιγοστές- ευκαιρίες που της δόθηκαν, είχε και την αμέριστη βοήθεια της τύχης (δύο δοκάρια οι γηπεδούχοι), με αποτέλεσμα να πάει στο +6 από τη διακεκαυμένη ζώνη. Συνεχίζει την καθοδική της πορεία η Νόριτς, εντός έδρας ήττα από τη Τσέλσι με 1-2. Καλή επιθετικά, σταθερά κακή όμως στα μετόπισθεν (53 γκολ παθητικό, χειρότερη επίδοση της κατηγορίας), δεν τα κατάφερε. Ήταν η όγδοη σερί αγωνιστική για τα «καναρίνια» χωρίς νίκη (0-1-7), εντός ζώνης υποβιβασμού πλέον (στην ισοβαθμία με τη Νιουκάστλ). Θα πληρώσει την τρύπα στην άμυνά της η Νόριτς, δίκαιο το 2,05 (Bet365) στον άσο.

1304. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΘΕΛΤΑ

Να χρυσώσει το χάπι στους οπαδούς της επιζητεί πλέον η Ρεάλ σε όσα ματς απομένουν αφού ο τίτλος μοιάζει με άπιαστο όνειρο ούσα στο -12 από τη Μπαρτσελόνα. Όπως συνηθίζει στο «Μπερναμπέου» θα ξεκινήσει ορμητικά για να προηγηθεί από νωρίς. Η Θέλτα δεν θα κλειστεί και θα ψάξει σίγουρα το γκολ, οι αυτοματισμοί που διαθέτει στην επίθεση και γενικά ο τρόπος που επιτίθεται είτε οργανωμένα είτε στην αντεπίθεση κάνουν πιθανό αυτό το ενδεχόμενο. Υποψιασμένες οι αποδόσεις σε όλα τα στοιχήματα των γκολ, ο συνδυασμός GG & over 2,5 μοιάζει ασφαλής επιλογή στο 1,72 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1301. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ

Κόλλησε στο 0-0 στην έδρα της Στουρμ η Σάλτσμπουργκ, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο -2 από την κορυφή, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης στο γήπεδό της (9-2-1 εντός) απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας, Γκρόντιγκ (1-2-9 εκτός), σε ένα ματς που έχει χαρακτήρα γειτονικού ντέρμπι. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν 0-2-3 μετά τη διακοπή και είναι χωρίς νίκη εδώ και επτά αγωνιστικές (0-2-5), βρέθηκαν έτσι σε θέση υποβιβασμού μετά από πολύ καιρό. Ένα και τίποτα πληρώνει ο άσος, δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχηματικό ενδιαφέρον εδώ.

1302. ΧΟΜΠΡΟ – ΒΙΜΠΟΡΓΚ

Χόμπρο εναντίον Βίμποργκ, όπως λέμε άμυνα εναντίον άμυνας. Στο πρώτο μισό της σεζόν η ουραγός κέρδισε μόνο μία φορά εντός, αλλά με την αλλαγή προπονητή δείχνει σημάδια βελτίωσης. Έχασε από τη Μπρόντμπι στο πρώτο ματς μετά την επανέναρξη, όμως έχει πρόβλημα στο γκολ. Ο Όβε Πέντερσεν είναι τεχνικός που έχει μάθει να παίζει σκληρή άμυνα, αναμένεται να αλλάξει το 3-5-2 του προηγούμενου ματς σε 4-4-2 για να κλείσει ακόμα περισσότερο τα κενά. Η Βίμποργκ έχει επίσης σαν όπλο την άμυνα, όμως χωρίς άγχος για την παραμονή (δώδεκα βαθμοί διαφορά από τη Χόμπρο) παίζει πιο ελεύθερα. Παραδόξως σκοράρει αρκετά για τα δεδομένα της, ξεκίνησε με μία ισοπαλία το δεύτερο μισό (1-1 εντός με τη Νόρντζελαντ) αλλά με μεγάλη δόση τύχης. Μπορεί να ζήσει με μία ισοπαλία που θα συντηρήσει τη διαφορά από την αντίπαλο, θα δώσει την κατοχή μπάλας στη Χόμπρο. Σημαντική η απουσία του τιμωρημένου Λεράγκερ, του καλύτερου μέσου της Βίμποργκ, όμως το πρόβλημα της Χόμπρο δε θα είναι στο κέντρο αλλά στο να σπάσει την αντίπαλη άμυνα. Δύσκολα θα δούμε πάνω από δύο γκολ με αυτές τις άμυνες, το under 2,25 στο 1,925 της Bet365 λογικά θα επιβεβαιωθεί.

1749. ΧΑΡΤΣ - ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

Μπορεί με αντίπαλο την Κιλμάρνοκ να πήρε αγχωτική νίκη (1-0), όμως κόντρα στην Ινβερνές (2-0) η Χαρτς (ρεκόρ 14-8-5) έδειξε να αφήνει πίσω της τον πικρό αποκλεισμό από τη Χιμπέρνιαν για το κύπελλο, όπως και την ήττα από την ουραγό της Πρέμιερσιπ, Νταντί Γιουνάιτεντ (2-1). Την τρίτη νίκη της στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος (3-0-1) πήρε η Πάρτικ Θιστλ (ρεκόρ 9-7-10) στην έδρα της Σεντ Τζόνστον (1-2), μειώνοντας τη διαφορά από την αντίπαλό της και την εξάδα στους δύο βαθμούς. Αν και οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο θα προτιμήσουμε να μην κοντράρουμε τη φορμαρισμένη εσχάτως Πάρτικ, στρεφόμενοι στην επιλογή του καλοπληρωμένου over 2,5 (2,08 / Stoiximan) , το οποίο ενισχύεται από την προϊστορία (6/8 over 2,5 στα τελευταία μεταξύ των δύο ομάδων, 4/5 στα πιο πρόσφατα στη συγκεκριμένη έδρα).

1325. ΧΑΜΙΛΤΟΝ – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Χωρίς νίκη για τρίτη διαδοχική αγωνιστική παρέμεινε η Χάμιλτον (ρεκόρ 7-9-12), όμως σίγουρα η ισοπαλία με την πρωτοπόρο Σέλτικ (1-1 εντός) μόνο αποτυχία δεν μπορεί να θεωρηθεί. Έστω και με αυτό το αναπάντεχο αποτέλεσμα αύξησε τη διαφορά της από την προτελευταία Κιλμάρνοκ στους δύο βαθμούς. Άνετη νίκη επί της φορμαρισμένης εσχάτως Πάρτικ με σκορ 3-1 σημείωσε η Μάδεργουελ (ρεκόρ 9-5-14), η οποία φαίνεται πως επιστρέφει ξανά στο δρόμο των επιτυχιών έπειτα από το πρόσφατο αρνητικό ρεκόρ 1-2-5. Είχαμε διάθεση να στηρίξουμε τους γηπεδούχους που στην τελευταία τους αναμέτρηση έδειξαν σημάδια βελτίωσης, όμως το γεγονός πως αριθμούν δέκα ολόκληρα σερί εντός έδρας παιχνίδια δίχως νίκη (0-5-5) μας καθιστά επιφυλακτικούς.

1253. ΜΠΕΡΙ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Η Μπέρι (8-6-3 εντός) κέρδισε με 3-1 την Πιτέρμπορο σχετικά εύκολα, η αντίπαλος της ήταν κακή και εκείνη το εκμεταλλεύτηκε και κέρδισε. Η Μπράντφορντ (7-4-6 εκτός) έχασε με 1-2 από την ουραγό Κόλτσεστερ, δεν περίμενε να ηττηθεί από την ομάδα που τον ανέδειξε ο Πάρκινσον αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τις φάσεις της γκολ. Δίκαιο το σετ, έχουμε σαν σκέψη τη Μπέρι και τα γκολ για το live.

1250. ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

Η Κόβεντρι (9-5-3 εντός) έχασε με 0-2 από τη Μπάρνσλεϊ και ντούμπλαρε τις ήττες της, δεν έπαιξε καθόλου καλά και ηττήθηκε δίκαια. Η Ρότσντεϊλ (3-6-8 εκτός) έχασε από τη Σριούσμπερι με 0-2 και δεν κατάφερε να κάνει τρεις τις σερί νίκες της, δεν ήταν καλή και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να διεκδικήσει κάτι. Ματς ανάμεσα σε ντεφορμέ ομάδες, δεν θα μας απασχολήσει.

1251. ΚΡΟΥ – ΜΠΕΡΤΟΝ

Η Κρου (3-5-9 εντός) έμεινε στο 1-1 με τη Σάουθεντ, κατάφερε να προηγηθεί αλλά μετά από λίγο δέχτηκε την ισοφάριση. Θα μπορούσε να κρατήσει τη νίκη, αλλά η άμυνα της δεν ήταν όπως θα έπρεπε στο τέλος του ματς. Η Μπέρτον (10-0-6 εκτός) κέρδισε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας με 0-1 και πλέον δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα χάσει την αυτόματη άνοδο. Το 1,65 δεν έχει καμία αξία.

1254. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Η Ντόνκαστερ (5-6-6 εντός) έχασε πάρα πολύ εύκολα με 0-2 από τη Σουίντον και συνεχίζει τις κάκιστες εμφανίσεις, δεν φαίνεται ότι μπορεί να βγάλει άκρη. Η Σριούσμπερι (6-5-6 εκτός) κέρδισε με 2-0 τη Ρότσντεϊλ χωρίς να εντυπωσιάσει, περισσότερο εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της αντιπάλου της. Το +0,25 για τη Σριούσμπερι είναι δίκαιο και είναι στις σκέψεις μας.

1259. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Η Φλίτγουντ (7-5-4 εντός) ντούμπλαρε τις νίκες της με το 2-1 επί της Τζίλιγχαμ, δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα, το σκορ την αδικεί. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (5-7-5 εκτός) έχασε με 0-1 από την Μπέρτον και συμπλήρωσε δύο σερί ήττες χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση η φιλοξενούμενη και δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη.

1252. ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Η Μίλγουολ (7-3-7 εντός) έμεινε στο 0-0 με τη Γουίγκαν παρότι έπαιζε με παραπάνω παίκτη για περίπου μία ώρα αγώνα. Έπαιξε καλά και δημιούργησε πολλές φάσεις, αλλά ο αντίπαλος κίπερ ήταν αρκετά καλός και την εμπόδισε από το να πάρει τη νίκη. Η Μπλάκπουλ (2-4-10 εκτός) έμεινε στο 1-1 με την Τσέστερφιλντ και συμπλήρωσε πέντε ματς δίχως νίκη (0-2-3). Ο άσος στο 1,60 δεν έχει αξία αν και περιμένουμε να επιβεβαιωθεί.

1255. ΟΛΝΤΑΜ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Η Όλνταμ (2-5-9 εντός) παραμένει αήττητη στα τελευταία επτά ματς (3-4-0) και δείχνει ότι έχει ελπίδες για να σωθεί. Ο Σέρινταν έχει δείξει ότι άλλαξε την ψυχολογία της ομάδα του. 1-1 με την Πορτ Βέιλ στο τελευταίο ματς, χάνει αρκετά δύσκολα. Η Σουίντον (6-4-7 εκτός) κέρδισε πολύ εύκολα την Ντόνκαστερ με 2-0, δεν κινδύνεψε σε καμία περίπτωση και ήταν αρκετά καλή σε όλο το ματς. Το σετ είναι δίκαιο, το αφήνουμε.

1258. ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Η Σκάνθορπ (7-4-5 εντός) έμεινε στο 0-0 με τη Γουόλσολ και ντούμπλαρε τις ισοπαλίες της. Τρία ματς δίχως νίκη και δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Η Τζίλιγχαμ (5-4-8 εκτός) έχει τρεις σερί ήττες, όλες με το ίδιο σκορ (1-2), και φαίνεται ότι είναι σε κακή κατάσταση και χρειάζεται άμεσα να αλλάξει την αγωνιστική της εικόνα αν θέλει να κρατήσει τη θέση της ψηλά. Πάσο.

1256. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Η Πορτ Βέιλ (9-7-1 εντός) έμεινε στο 1-1 με την Όλνταμ, ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός και δεν άφησε τις ομάδες να παίξουν ιδιαίτερα ποιοτικό ποδόσφαιρο, δίκαιο το 1-1 και δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο στον βούρκο που έπαιζαν. Η Κόλτσεστερ (3-2-12 εκτός) κέρδισε με 2-1 τη Μπράντφορντ και δείχνει να έχει ζωή και ελπίδες για σωτηρία, θέλει να βάλει βάσεις για καλό σερί μετά το συγκεκριμένο τρίποντο. Δύσκολο ματς, αρκετά καλή έδρα η Πορτ Βέιλ δεν νομίζουμε ότι θα καταφέρει να πάρει κάτι η Κόλτσεστερ, δίκαιο το 2,00 του άσου.

1257. ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Η Σάουθεντ (9-5-3 εντός) παρότι προς το τέλος έμεινε πίσω στο σκορ κατάφερε γρήγορα να ισοφαρίσει και δεν έχασε. Δεν έπαιξε καλά και αν έχανε δεν θα μας εξέπληττε καθόλου. Η Τσέστερφιλντ (7-1-9 εκτός) έμεινε στο 1-1 με τη Μπλάκπουλ, χωρίς να παίξει καθόλου καλά και θα μπορούσε και να χάσει. Δεν βγάζουμε άκρη, πάμε στο επόμενο.

1249. ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Η Γουόλσολ (7-5-5 εντός) παραμένει δίχως νίκη πέντε ματς, δεύτερη σερί ισοπαλία με 0-0 και δεν παίζει καλά. Η Μπάρνσλεϊ (7-2-8 εκτός) κέρδισε και την Κόβεντρι με 2-0 παίζοντας αρκετά καλά και μένει δίχως ήττα εδώ και πέντε ματς. Παίζει αρκετά καλά και μπορεί να πάρει και με τη Γουόλσολ τη νίκη, αλλά το 0:0 δεν έχει αξία.

1248. ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Η Γουίγκαν (10-5-2 εντός) έμεινε στο 0-0 με τη Μίλγουολ, θετικό αποτέλεσμα αφού από το 34’ ήταν με παίκτη λιγότερο, ο κίπερ της την κράτησε σε πολλές περιπτώσεις. Η Πιτέρμπορο (7-1-9 εκτός) συμπλήρωσε πέντε σερί ήττες, αυτή τη φορά από την Μπέρι με 1-3 και συνεχίζει να απογοητεύει. Όλες της οι ήττες ήταν με over 2,5, περιμένουμε το ίδιο και τώρα, βέβαια ο άσος στο 1,70 είναι απλά δίκαιος, όμως το over σε λίγο μεγαλύτερες τιμές έχει αξία και αποτελεί επιλογή των Young Guns.

1329. ΦΟΛΚΕΡΚ – ΑΛΟΑ

Η ισοπαλία στην έδρα της Σεντ Μίρεν (0-0) σήμανε την τέταρτη διαδοχική αγωνιστική χωρίς ήττα (2-2-0) για τη Φολκέρκ (ρεκόρ 15-9-3). Το ευτύχημα είναι πως εκμεταλλεύθηκε την αγωνιστική κρίση της δεύτερης στη βαθμολογία Χιμπέρνιαν, η οποία πλέον προπορεύεται μόλις με ένα βαθμό. Σε ένα ματς ζωής και θανάτου η Αλόα (ρεκόρ 3-4-19) έχασε τις ούτως ή άλλως λιγοστές ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία, αφού κόντρα στη βασική ανταγωνίστριά της, Λίβινγκστον, γνώρισε άνετη εντός έδρας ήττα (1-3). Πλέον, μόνο με κάποιο θαύμα θα δει τον εαυτό της να αγωνίζεται και του χρόνου στην Τσάμπιονσιπ. Τεράστια αμυντικά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι φιλοξενούμενοι, χαρακτηριστικό το γεγονός πως έχουν δεχθεί περισσότερα τέρματα από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας. Τη δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζουν ως ο ιδανικός αντίπαλος για τη Φολκέρκ, η οποία έστω και προσωρινά έχει την ευκαιρία να βρεθεί στη δεύτερη θέση. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσσος, προτιμότερος ο συνδυασμός του με over 2,5 (2,12 / Stoiximan).

1328. ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ - ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ

Τέλος στο αήττητο σερί τριών αγωνιστικών (2-1-0) της Ρέιθ Ρόβερς (ρεκόρ 10-5-10) δόθηκε στο «Άιμπροξ» (2-0), όπου κόντρα στην αήττητη εντός έδρας Ρέιντζερς είχε ούτως ή άλλως λιγοστές ελπίδες για να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Μετά την οριακή της ήττα ξανά από την Ρέιντζερς (1-0), η Σεντ Μίρεν (ρεκόρ 7-7-12) σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις έβαλε δύσκολα στη Φολκέρκ (0-0), παραμένοντας για τέταρτο σερί εντός έδρας ματς χωρίς ήττα (3-1-0). Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, δε θα ψάξουμε για σημείο στρεφόμενοι στην επιλογή του under 2,5 (1,70 / Stoiximan) , το οποίο έβγαλε στα πέντε τελευταία της η Σεντ Μίρεν και στα 7/9 η Ρέιθ, ενώ λίγα τέρματα είχαν και οι 3/4 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων στη συγκεκριμένη έδρα.

1326. ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ – ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ

Το τεράστιας σημασίας διπλό στην έδρα της ουσιαστικά καταδικασμένης πλέον Αλόα (1-3) διαδέχθηκε η μοιρασιά με τη Μόρτον (0-0 εντός) για τη Λίβινγκστον (ρεκόρ 5-6-16), η οποία μετά από τα τελευταία αποτελέσματα αναπτέρωσε τις ελπίδες τις για αποφυγή του υποβιβασμού. Σε ένα εκπληκτικό ματς η Ντάμπαρτον (ρεκόρ 7-4-14) υποχρέωσε τη ντεφορμέ εσχάτως Χιμπέρνιαν στην τρίτη σερί της ήττα, αυξάνοντας έτσι στο +4 τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας αναμέτρηση και για τις δύο, στοιχείο που ενισχύει την ούτως ή άλλως πιθανή εμφάνιση του under 2,5 (1,80 / Stoiximan), το οποίο έβγαλαν στα 8/10 και 5/7 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους οι δύο ομάδες.

1260. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

H Γουίμπλεντον (7-3-7 εντός) κατάφερε να πάρει ισοπαλία με 1-1 με την πρωτοπόρο Νορθάμπτον, έπαιξε πολύ καλά και δίκαια πήρε τον βαθμό, έδωσε ωραίο θέαμα στον κόσμο. Έδειξε ότι αν συνεχίσει με αυτές τις εμφανίσεις θα καταφέρει να μπει στα πλέι-οφ. Η Άκρινγκτον (8-3-6 εκτός) έχασε από τη Γέοβιλ με 0-1 και για ακόμη μία αγωνιστική δεν κερδίζει και δεν παίζει καλά, φαίνεται ότι περνάει περίοδο κρίσης και ντεφορμαρίσματος. Το DNB για τη Γουίμπλεντον έχει αξία και αποτελεί επιλογή των Young Guns.

1262. ΚΕΜΠΡΙΤΖ – ΕΞΕΤΕΡ

Η Κέμπριτζ (8-3-6 εντός) κέρδισε με 1-0 τη Γουίκομ, με τη δύναμη της έδρας της να είναι το βασικό συστατικό γι’ αυτή την πολύτιμη νίκη. Δεν εντυπωσίασε μεν, αλλά έπαιξε όπως έπρεπε, δέχτηκε λίγες σχετικά φάσεις και πήρε δίκαια τη νίκη. Η Έξετερ (7-2-8 εκτός) έμεινε στο 1-1 με την Πόρτσμουθ, δεν παίζει τόσο καλά και δύσκολα θα καταφέρει να μπει στα πλέι-οφ. Η έδρα δίνει το προβάδισμα, δίκαιο το σετ.

1266. ΜΠΑΡΝΕΤ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Η Μπάρνετ (10-3-4 εντός) έρχεται από τη νίκη με 1-0 επί της Πλίμουθ και δείχνει υπερβολικά δυνατή στο σπίτι της. Παίζει αρκετά καλά και χάνει πολύ δύσκολα. Η Χάρτλπουλ (3-1-10 εκτός) έχασε με 1-4 από τη Μπρίστολ Ρόβερς και επέστρεψε στις ήττες και στις κακές εμφανίσεις. Ο άσος της φορμαρισμένης και εξαιρετικής στην έδρα της Μπάρνετ, κόντρα στην κάκιστη εκτός έδρας και αναιμική Χάρτλπουλ, βρίσκεται στο 2,10 και είναι στις επιλογές των Young Guns.

1261. ΚΑΡΛΑΪΛ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

H Καρλάιλ (8-5-3 εντός) έμεινε στο 2-2 με τη Λέιτον Όριεντ δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά όμως και η ισοπαλία την αφήνει ευχαριστημένη αφού θα μπορούσε να χάσει. Η Νορθάμπτον (11-4-2 εκτός) έμεινε για δεύτερο σερί ματς στην ισοπαλία, αυτή τη φορά με 1-1 με την εξαιρετική Γουίμπλεντον. Δεν κατάφερε να την κερδίσει, παρότι δεν έπαιξε άσχημα και εκείνη. Δίκαιο το σετ, δεν θα μπλέξουμε πριν την έναρξη.

1269. ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ – ΓΙΟΡΚ

Η Ντάγκεναμ (0-4-12 εντός) βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, με τη Νοτς Κάουντι έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας την Τρίτη, έπαιξε καλά και είχε και εκείνη τις ευκαιρίες της. Η Γιορκ (1-5-11 εκτός) έχει τέσσερις σερί ήττες και δεν παίζει καθόλου καλά. Δύσκολο ματς ανάμεσα σε κακές ομάδες, πάσο.

1263. ΚΡΟΟΥΛΙ – ΜΟΡΚΑΜ

Η Κρόουλι (8-3-6 εντός) κέρδισε με 2-0 τη Νιούπορτ και επέστρεψε στις νίκες. Κυριάρχησε στο ματς και πήρε χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα το τρίποντο. Η Μόρκαμ (5-4-8 εκτός) συμπλήρωσε πέντε σερί ήττες και είναι σε κάκιστη κατάσταση, συνολικά έχει εννέα ματς να κερδίσει. Ο άσος αουτσάιντερ έχει αξία.

1264. ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ – ΛΟΥΤΟΝ

Η Λέιτον Όριεντ (8-4-5 εντός) έμεινε στο 2-2 με την Καρλάιλ, θα ήταν πιο δίκαιο αν έπαιρνε το τρίποντο αφού ήταν καλύτερη και δεν της άξιζε η ισοφάριση στο τέλος. Η Λούτον (8-3-6 εκτός) κέρδισε με 1-0 δίκαιη τη Μόρκαμ, ήταν καλύτερη και έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες. Δύσκολο ματς ανάμεσα σε καλές ομάδες σε καλή σχετικά κατάσταση.

1265. ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΓΕΟΒΙΛ

Η Μάνσφιλντ (6-6-5 εντός) έχασε από τη Νιούπορτ με 0-1 στο πιο πρόσφατο ματς της και δεν μπόρεσε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα να αξιώσει κάτι. Κακή εμφάνιση που προβλημάτισε ιδιαίτερα. Η Γέοβιλ (3-4-10 εκτός) πήρε νίκη με 1-0 επί της Άκρινγκτον, έκπληξη αφού η αντίπαλος είναι αρκετά ανώτερη, όμως εκμεταλλεύτηκε την κακή της κατάσταση και μπόρεσε να πάρει το τρίποντο. Το Χ2 στο 1,80 αποτελεί σκέψη μας.

1268. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Η Νοτς Κάουντι (7-3-6 εντός) έμεινε χωρίς νίκη για τέταρτο ματς, έφερε ισοπαλία με 0-0 με τη Ντάγκεναμ, σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις ήταν καλύτερη αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης. Η Μπρίστολ Ρόβερς (8-3-6 εκτός) ξέσπασε με εμφατικό τρόπο με τη Χάρτλπουλ κέρδισε με 4-1 πολύ εύκολα. Τελευταία δεν παίζει καθόλου καλά εκτός έδρας και είναι κάτι που θέλει να αλλάξει. Η Νοτς δεν κατάφερε στο ίδιο γήπεδο να κερδίσει τη Ντάγκεναμ, δύσκολο μας φαίνεται να κερδίσει τους Ρόβερς, το 2,25 στο διπλό όμως δεν αποτελεί ευκαιρία.

1267. ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΓΟΥΙΚΟΜ

Η Νιούπορτ (3-6-6 εντός) έχασε με 0-2 από την Κρόουλι δεν έπαιξε καθόλου καλά και επέστρεψε στις κακές εμφανίσεις και τις ήττες μετά από τέσσερα ματς. Η Γουίκομ (8-3-5 εκτός) έχασε με 0-1 από την Κέμπριτζ, δίκαιη ήττα, η έδρα έπαιξε σημαντικό ρόλο στο ματς. Δεν θα μπλέξουμε με το συγκεκριμένο παιχνίδι.

1270. ΠΛΙΜΟΥΘ – ΟΞΦΟΡΝΤ

Η Πλίμουθ (10-2-5 εντός) έχασε από τη Μπάρνετ με 0-1, η αντίπαλος της ήταν αρκετά φορμαρισμένη και δεν κατάφερε να την απειλήσει ιδιαίτερα, δίκαια έχασε. Η Όξφορντ (11-4-2 εκτός) συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες με το άνετο 4-0 επί της Γιορκ. Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες, η έδρα δίνει στην Πλίμουθ τον πρώτο λόγο, αλλά η φόρμα δείχνει Όξφορντ. Δεν θα αναμειχθούμε στην κόντρα τους.

1271. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Η Στίβενεϊτζ (5-5-7 εντός) έχασε με 0-2 από την Έξετερ και δείχνει ότι δεν μπορεί να κρατήσει την καλή της εικόνα για πολύ. Δεν έπαιξε καλά και δίκαια έχασε καθαρά. Η Πόρτσμουθ (6-7-3 εκτός) έμεινε στο 1-1 με την Έξετερ, δεν ήταν ιδιαίτερα καλή και με τέτοιες εμφανίσεις δύσκολα να ανέβει απευθείας. Πολύ χαμηλά το διπλό δεν θα μας απασχολήσει.

1318. ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ – ΦΟΡΦΑΡ

Ακόμα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της από το διασυρμό που υπέστη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την πρωτοπόρο Ντανφέρμλιν (6-1) η Στανράερ (ρεκόρ 9-5-13), η οποία αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ και τέσσερις αγώνες (0-3-1), έχοντας έτσι απομακρυνθεί από την προνομιούχο τέταρτη θέση. Γκρέμισε ό,τι έχτισε τις προηγούμενες δύο αγωνιστικές η Φόρφαρ (ρεκόρ 6-7-13), πάνω που πέτυχε δύο σερί νίκες κόντρα σε Κάουντενμπιθ (1-4) και Άλμπιον Ρόβερς (1-0) κατά σειρά, ήρθε η απογοητευτική εμφάνιση απέναντι στην ουραγό Μπρέχιν (4-0) να χαλάσει τη θετική εικόνα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ρίξουν στο καναβάτσο τους αντιπάλους τους στέλνοντάς τους ουσιαστικά στη Λιγκ 2 και παράλληλα, να κάνουν οι ίδιοι σημαντικό βήμα απομάκρυνσης από την επικίνδυνη ζώνη. Τίποτα από αυτά όμως δε συνέβη, γεγονός που μπορεί να αποβεί μοιραίο τελικά. Ικανή για τη ζημιά η Φόρφαρ, όμως θα προτιμήσουμε να απέχουμε.

1315. ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ – ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ

Δεν πατάει καλά εσχάτως η Κάουντενμπιθ (ρεκόρ 8-4-15), οι τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία (1-0-3) με πιο πρόσφατη αυτή κόντρα στην Έιρ (4-1) την κράτησαν χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα και πλέον βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την προτελευταία Φόρφαρ. Περίοδο ντεφορμαρίσματος διανύει και η Ερντριόνιανς (ρεκόρ 10-4-12), εντός έδρας τα έδωσε όλα με αντίπαλο την Έιρ (0-1) χωρίς όμως τελικά να πάρει κάτι, αγνοώντας έτσι για τρίτη σερί αγωνιστική το «τρίποντο». Παρόλα αυτά, απέχει μόλις δύο βαθμούς από την προνομιούχο τέταρτη θέση. Αρνείται να βγάλει under 2,5 η αμυντικά προβληματική Κάουντενμπιθ (21/27 over 2,5), μια από τα ίδια στις εξόδους τους οι φιλοξενούμενοι (10/13 over 2,5). Αναμενόμενα πολύ χαμηλή η απόδοση του over 2,5 (1,53), θα προτιμήσουμε να το συνδυάσουμε με το GG (1,80 / Bet365), ενώ για τους πιο τολμηρούς 2,37 ( Bet365) πληρώνει το over 3,5.

1314. ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ – ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

Την ήττα στην έδρα της Φόρφαρ (1-0) ακολούθησε η εντός έδρας μοιρασιά με τη Στενχάουσμιουρ (1-1) για την Άλμπιον Ρόβερς (ρεκόρ 10-6-10), η οποία συνεχίζει να κρατά με νύχια και με δόντια την τέταρτη θέση που δίνει εισιτήριο για τα πλέι-οφ ανόδου. Από το καλό στο καλύτερο η Πίτερχεντ (ρεκόρ 14-9-4), χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα πήρε μία σχετικά εύκολη νίκη κόντρα στην ουραγό Μπρέχιν (4-1), διευρύνοντας έτσι ακόμα περισσότερο το αήττητο σερί της (11-4-0). Πολύ χαμηλά προσφέρονται τόσο το over 2,5 (1,53) όσο και το GG (1,47), δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να ακολουθήσουμε τη δαιμονισμένη εσχάτως Πίτερχεντ (2,25 / Stoiximan ), η οποία διατηρεί σχετικά καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια στη συγκεκριμένη έδρα (1-1-3).

1317. ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ – ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ

Συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής η Ντανφέρμλιν (ρεκόρ 18-5-3), η οποία στην αναμέτρηση με τη Στανράερ πέτυχε επιβλητική νίκη συνδυάζοντας ουσία και θέαμα (6-1). Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική και για τέταρτη φορά στις τελευταίες πέντε (1-2-2) έμεινε χωρίς νίκη η Στενχάουσμιουρ (ρεκόρ 9-6-11), αν και η ισοπαλία στην έδρα της Άλμπιον (1-1) σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτυχία, ο τρόπος που αυτή ήρθε πίκρανε τους φιλοξενούμενους που κρατούσαν την τύχη στα χέρια τους μέχρι το 78’ όποτε και ισοφαρίστηκαν. Κακά τα ψέματα δεν έχει την ποιότητα να κοντράρει και μάλιστα εκτός έδρας την Ντανφέρμλιν η φιλοξενούμενη, όμως αμφότερες αρέσκονται να βγάζουν υψηλά σκορ στα παιχνίδια τους (17/26 over 2,5 και οι δύο). Ως εκ τούτου παίζεται το combo 1 & over 2,5 (1,75 / Stoiximan).

1316. ΜΠΡΕΧΙΝ – ΕΪΡ

Σε ένα ματς που ενδεχόμενη ήττα θα σήμανε ουσιαστικά υποβιβασμό στη Λιγκ 2, η Μπρέχιν (ρεκόρ 5-6-16) έδειξε χαρακτήρα διασύροντας τη βασική ανταγωνίστριά της, Φόρφαρ (4-0). Διατήρησε τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία όμως ακόμα κι έτσι έχει πολύ δύσκολο έργο με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος της. Επέστρεψε για τα καλά στις επιτυχίες η Έιρ (ρεκόρ 15-4-7), μετά τις Φόρφαρ (2-1), Ερντριόνιανς (0-1) λύγισε και την ντεφορμέ εσχάτως Κάουντενμπιθ (4-1), παραμένοντας σε απόσταση αναπνοής (-2) από τη δεύτερη, Πίτερχεντ. Έχουν πάρει μπρος μετά το μίνι ντεφορμάρισμα τους οι φιλοξενούμενοι και στοχεύουν να ανέβουν στη δεύτερη θέση. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι ναι μεν προέρχονται από μεγάλης έκτασης νίκη, όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν παύουν να είναι ποιοτικά κατώτεροι από τους προσεχείς αντιπάλους τους. Η αλήθεια είναι πως θα το θέλαμε λίγο πιο ψηλά το διπλό (1,70) για να μπλέξουμε.

1321. ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ – ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ

Μεγάλη νίκη επί της Κλάιντ (1-0) που την κρατάει για τα καλά στο παιχνίδι της σωτηρίας σημείωσε η Ιστ Στέρλινγκ (ρεκόρ 8-3-15), ανακάμπτοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο από ένα σερί τριών αγώνων δίχως «τρίποντο» (0-1-2). Την ευκαιρία να ξεφύγει για τα καλά από την ουρά είχε η Μοντρόουζ (ρεκόρ 9-5-13), όμως δεν την εκμεταλλεύθηκε γνωρίζοντας δύσκολη ήττα από την Μπέργουικ (1-0) και με γκολ στο 72’ μάλιστα. Δε θα μπορούσε να δίνεται υψηλότερα το over 2,5 (1,45 / Bet365) όταν συγκρούονται οι δύο ομάδες με τα περισσότερα over 2,5 στο πρωτάθλημα (19/26 και 17/27 αντίστοιχα). Παρόλα αυτά, λίγο η κρισιμότητα της αναμέτρησης, λίγο τα τέσσερα under 2,5 που έβγαλε η Ιστ Στέρλινγκ στα ισάριθμα τελευταία, αλλά και το τεράστιο 2,67 ( Bet365), μας οδηγούν στην έκπληξη και στην επιλογή ρίσκου του under 2,5.

1322. ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ – ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ

Μπορεί για ένα ημίχρονο να έμεινε άσφαιρη όμως στην επανάληψη η Κουίνς Παρκ (ρεκόρ 12-6-8) έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα της Ιστ Φάιφ πετυχαίνοντας τρία τέρματα (3-0). Νίκη-ανάσα πήρε η Μπέργουικ (ρεκόρ 8-5-13) στην έδρα της ανταγωνίστριας Μοντρόουζ (1-0), έστω κι αν χρειάστηκε να σκοράρει λίγο πριν τη λήξη (78’). Έτσι, διατηρήθηκε στο +2 από την τελευταία θέση και την Ιστ Στέρλινγκ. Σαφέστατα έχει προβάδισμα η γηπεδούχος, όμως στην έδρα της παρουσιάζεται αναποτελεσματική (5-3-5) και συνεπώς δε θα ασχοληθούμε.

1323. ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ – ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ

Έδειξε χαρακτήρα στην αναμέτρηση με την Άνναν η Στέρλινγκ Άλμπιον (ρεκόρ 10-6-10), καθώς παρότι βρέθηκε να πίσω στο σκορ με 2-0, κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια (2-2) γλιτώνοντας την τρίτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα. Από το κακό στο χειρότερο η Αρμπρόουθ (ρεκόρ 9-5-12), υπέκυψε εντός έδρας στην ανωτερότητα της Κλάιντ (0-1), γνωρίζοντας έτσι την τρίτη της ήττα στα τέσσερα τελευταία (0-1-3) ενώ αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ και πέντε αγωνιστικές (0-2-3). Δίνουμε μικρό προβάδισμα στον άσσο (2,30) αλλά μέχρι εκεί.

1320. ΕΛΓΚΙΝ - IΣΤ ΦΑΪΦ

Δεν έμεινε στην ήττα από τη Μόντροουζ (3-1) η Έλγκιν (ρεκόρ 14-4-8), κέρδισε χάρις σε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο την Ιστ Στέρλινγκ (2-0) και πλέον, έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την νίκη της Κουίνς Παρκ επί της Ιστ Φάιφ (3-0) για να ξεφύγει στο +5 και με ματς λιγότερο. Η τελευταία ήταν απογοητευτική στο δεύτερο ημίχρονο όπου και δέχθηκε όλα της τα τέρματα. Ντέρμπυ κορυφής, οι γηπεδούχοι με νίκη ξεφεύγουν για τα καλά, όμως σίγουρα η Φάιφ θα κάνει τα πάντα για να την αποτρέψει, γνωρίζοντας πως σε αντίθετη περίπτωση δεν κινδυνεύει ν χάσει μόνο την πρωτιά. Πολύ χαμηλά πληρώνουν τα over 2,5 (1,55) και GG (1,53), έχει βάση ο συνδυασμός τους (1,80 / Bet365), ο οποίος εμφανίστηκε στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους και στα 11/12 με γηπεδούχο την Έλγκιν.

1319. ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ – ΚΛΑΪΝΤ

Δικό της ματς έχασε η Άνναν Αθλέτικ (ρεκόρ 11-6-8) κόντρα στη Στέρλινγκ Άλμπιον, αν και προηγήθηκε με 2-0 στην αρχή του δευτέρου μέρους, μετέπειτα υπήρξε ανεξήγητη χαλάρωση που έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να αποσπάσουν το βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Από εντός έδρας ήττα προέρχεται η Κλάιντ (ρεκόρ 12-3-10), η οποία είδε την ουραγό Ιστ Στέρλινγκ να της διακόπτει μέσα στο ίδιο της το σπίτι το νικηφόρο σερί τριών αγώνων. Είχαμε διάθεση να στηρίξουμε την έδρα, όμως η εξαιρετική παράδοση της Κλάιντ σε αυτό το γήπεδο (6-0-1 στα τελευταία) μας ωθεί στο πάσο, καθώς ούτε με τα γκολ βγαίνει άκρη.

1292. ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ – ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ

Η Όλτρινχαμ (6-6-4 εντός) έμεινε για πέμπτο ματς δίχως νίκη, με το 1-1 με τη Γκάισλι, δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά και γενικά αντιμετωπίζει προβλήματα με την εικόνα της. Η Μάκλσφιλντ (8-0-10 εκτός) έχασε και από την Τορκί με 1-2, δεν παίζει καθόλου καλά και αυτό είναι πολύ εύκολα φανερό και στον αγωνιστικό χώρο. Αμφότερες σε κακή κατάσταση, δεν θα μπλέξουμε.

1296. ΤΣΕΣΤΕΡ – ΜΠΡΟΜΛΕΪ

Η Τσέστερ (6-6-5 εντός) έχασε από την ανώτερη Τρανμίρ εύκολα με 0-1 και δεν δείχνει ιδιαίτερα καλή στα τελευταία. Η Μπρόμλεϊ (6-2-9 εκτός) έφτασε τις τρεις σερί νίκες, παίζει καλά και πιστεύουμε ότι μπορεί να πάρει βαθμό ή βαθμούς στο Τσέστερ. Δίκαιο το σετ.

1291. ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ – ΜΠΑΡΟΟΥ

Η Μπόρεχαμ (3-6-9 εντός) κέρδισε με 3-0 τη Σάουθπορτ στο τελευταίο της ματς και έδειξε καλά σημάδια. Η Μπάροου (3-4-10 εκτός) έμεινε για τέταρτο δίχως νίκη, βέβαια η ισοπαλία με 2-2 με τη Φόρεστ Γκριν είναι αρκετά καλό αποτέλεσμα. Δύσκολο ματς, θα απέχουμε.

1286. MΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ – ΙΣΤΛΙΧ

Η Μπρέιντρι (9-4-4 εντός) κέρδισε με 2-1 την Κιντερμίνστερ με τη βοήθεια της τύχης όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος της ο προπονητής. Η Ίστλι (7-5-6 εκτός) κέρδισε με 1-0 την Τσέλτεναμ, μεγάλη έκπληξη, αφού δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Αποτέλεσμα που μπορεί να της αλλάξει όλη τη σεζόν. Το σετ θα έπρεπε να είναι λίγο πιο μοιρασμένο, όμως η έδρα οδηγεί του μπουκ προς τον άσο.

1290. ΛΙΝΚΟΛΝ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Η Λίνκολν (8-6-4 εντός) κέρδισε με 3-1 τη Σάουθπορτ και συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να έχει πολύ θετικά αποτελέσματα. 3-1-0 στα τέσσερα τελευταία και πιστεύουμε ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Η Όλντερσοτ (7-3-7 εκτός) κέρδισε την κακή Γουέλινγκ με 1-0 παίζοντας σχετικά καλά. Επίσης είναι σε καλή κατάσταση, όμως η γηπεδούχος είναι ανώτερη και αρκετά φορμαρισμένη, τον άσο του 2,30 έχει επιλέξει ο Betol.

1287. ΓΚΙΣΕΛΙ – ΡΕΞΑΜ

Η Γκάισλι (6-4-6 εντός) έμεινε για τρίτο ματς δίχως νίκη, έφερε 1-1 με την Μπρέιντρι, δεν παίζει σταθερά καλά. Η Ρέξαμ (6-4-8 εκτός) έμεινε στο 0-0 με την Μάκλσφιλντ χωρίς να καταφέρει πολλά στο ματς, έφτιαξε κάποιες φάσεις αλλά μέχρι εκεί. Δύσκολο ματς, χαμηλά το διπλό πάμε στο επόμενο.

1294. ΤΟΡΚΙ – ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ

Μάχη μεταξύ δύο ομάδων που προσπαθούν να σωθούν, η Τορκί είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και έχει και τη δύναμη της έδρας, οπότε ο φαβορί άσος είναι δίκαιος, περιμένουμε να έχουμε το παιχνίδι αυτό στο live για να ψάξουμε κάποιο late goal.

1295. ΤΡΑΝΜΙΡ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

Η Τρανμίρ (9-1-7 εντός) κέρδισε με 1-0 την Τσέστερ παίζοντας αρκετά καλά και πλέον με την επιστροφή του εξτρέμ Μέκι δείχνει αρκετά βελτιωμένη και με ανοδική πορεία. Η Γκέιτσχεντ (8-3-5 εκτός) έμεινε στο 0-0 με την Τσέλτεναμ παίζοντας καλά για αρκετή ώρα. Περιμένουμε κλειστό ματς, το under στο 1,80 έχει αξία και είναι στις σκέψεις μας.

1293. ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ – ΧΑΛΙΦΑΞ

Σε μέτριο φεγγάρι αμφότερες, ισορροπημένα τα σετ, δεν βλέπουμε το λόγο να εμπλακούμε.

1288. ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ. – ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Πολύ δύσκολο να μην καταφέρει η Τσέλτεναμ να κερδίσει τη Γουέλινγκ, η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη και μπορεί εύκολα να κερδίσει η πρωτοπόρος. Βέβαια χαμηλά το διπλό που δεν θα μας απασχολήσει.

1289. ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ - ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ

Η Γουόκινγκ (8-5-5 εντός) έχασε εύκολα με 1-3 από τη Γκρίμσμπι, δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του ματς να γίνει πραγματικά απειλητική. Η Ντόβερ (6-4-6 εκτός) έχασε από τη Σάουθπορτ με 1-2, δείχνει σε κρίση, δεν παίζει καλά εδώ και μία εβδομάδα και προβληματίζει έντονα. Δίκαιο το μοιρασμένο σετ.

1324. ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.

Αγώνας για τη φάση των «8» του κυπέλλου Σκωτίας, ακολουθεί ρεβάνς σε περίπτωση ισοπαλίας. Ασταθής παρουσιάζεται εσχάτως η Ρος Κάουντι (2-0-3) που όμως στο τελευταίο δε δυσκολεύτηκε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Κιλμάρνοκ (0-2). Εμφανώς βελτιωμένη τις τελευταίες δύο εβδομάδες η Νταντί Γιουνάιτεντ έχοντας πάρει παλικαρίσιες νίκες επί των Χαρτς (2-1) και Ρος Κάουντι (0-3) κατά σειρά, ενώ μεσοβδόμαδα άξιζε κάτι παραπάνω με την Αμπερντίν (0-1). Θεωρούμε πως οι φιλοξενούμενοι θα δώσουν μάχη μέχρι τελικής πτώσης στην Πρέμιερσιπ για την αποφυγή του υποβιβασμού που είναι ο νούμερο ένα στόχος τους. Συνεπώς, ίσως έχουν ήδη εκεί στραμμένη την προσοχή τους, με το κύπελλο να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Με αυτά τα δεδομένα μπορεί να παιχτεί ο άσσος (2,08 / Stoiximan ).

1281. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Η Μπρέντφορντ (7-3-7 εντός) έχασε από τη Ρόδεραμ με 1-2 και δεν συνέχισε αυτό που άρχισε με τη Γουλβς και το 3-0. Πισωγύρισμα η ήττα και τα πλέι-οφ έχουν απομακρυνθεί αρκετά. Η Τσάρλτον (2-3-12 εκτός) συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες με το 3-4 από τη Ρέντινγκ σε ένα ματς ροντέο. Πλέον η υπόθεση παραμονή έχει δυσκολέψει αρκετά και πιστεύουμε ότι δεν γίνεται να τη γλυτώσει . Βέβαια θα το προσπαθήσει και επειδή αμφότερες θέλουν μόνο νίκη παρακαλάμε το συγκεκριμένα ματς να είναι ισόπαλο στο 70’.

1282. ΝΤΕΡΜΠΙ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Η Ντέρμπι (8-6-3 εντός) έχασε από τη Γουλβς με 1-2 και δεν κατάφερε να τριτώσει τις νίκες της και να συνεχίσει το καλό σερί. Ο φορ Μπεντ (17 συμ./1 γκολ) παραμένει αμφίβολος. Η Χάντερσφιλντ (4-5-8 εκτός) έρχεται από την ήττα από την Ίπσουιτς, οριακή η ήττα σε ένα κακό ματς. Δεν παίζει καλά και δεν πιστεύουμε ότι θα πάρει αποτέλεσμα με τη Ντέρμπι, όμως το 1,95 του άσου πριν την έναρξη δεν έχει αξία.

1278. ΙΠΣΟΥΙΤΣ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Η Ίπσουιτς (6-6-4 εντός) κέρδισε με 1-0 τη Χάντερσφιλντ και θέλει αυτό το παιχνίδι να αποτελέσει την αρχή ενός καλού σερί για να διεκδικήσει τα πλέι-οφ πιο δυνατά. Όμως δεν έπαιξε τόσο καλά και την βοήθησε και η τύχη στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Τρίτη σερί ήττα η Νότιγχαμ Φόρεστ (4-6-6 εκτός), αυτή τη φορά με 1-2 από τη Μπρίστολ Σίτι, δείχνει σε κακή κατάσταση και αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό από τους πάντες. Λίγο ανώτερη η γηπεδούχος και της δίνουμε ένα κλικ παραπάνω, όμως μέχρι εκεί.

1279. ΛΙΝΤΣ – ΜΠΟΛΤΟΝ

Η Λιντς (4-7-6 εντός) συνεχίζει να μην είναι καθόλου καλά και έγινε φανερό αυτό στο 0-4 από τη Μπράιτον στο τελευταίο της ματς. Μόλις μία νίκη στα τελευταία έντεκα ματς, συνεχίζουν εκτός κάποιοι τραυματίες εδώ και καιρό. Η Μπόλτον (0-4-13 εκτός) έχασε από τη Μπέρνλι με 1-2 παρότι προηγήθηκε και παραμένει σε δύσκολη θέση, το κλίμα δεν είναι καλό, ιδιαίτερα μετά τις προαναγγελίες για αλλαγές από τον νέο πρόεδρο (φυγή Λένον). Ματς ανάμεσα σε δύο κακές και ντεφορμέ ομάδες, πάσο.

1280. ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ – ΚΠΡ

Η Μίλτον Κέινς Ντονς (6-3-8 εντός) συνεχίζει να προδίδεται από την άμυνα της και έχασε με 2-3 από την Μπλάκμπερν, πάρα πολλά τα λάθη και αρκετά ανεπίτρεπτα. Είναι εκτός ζώνης υποβιβασμού όμως πρέπει αν αλλάξει άμεσα την αμυντική της λειτουργία. Η ΚΠΡ (4-6-7 εκτός) ψάχνεται γενικότερα, κέρδισε με 2-0 τη Μπέρμιγχαμ με σοβαρή εμφάνιση και θύμισε ομάδα Χάσελμπαϊνγκ, με στιβαρή άμυνα δηλαδή. Φαβορί η ΚΠΡ και δεν έχει καμία αξία, σωστά κάτω του 1,70 το under.

1283. ΠΡΕΣΤΟΝ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Η Πρέστον (7-6-4 εντός) έχασε από την Κάρντιφ με 1-2 και δεν κατάφερε να κάνει πέντε τις συνεχόμενες νίκες της. Παίζει καλά γενικότερα, αλλά στο τελευταίο της ματς τα βρήκε σκούρα με την ανώτερη Κάρντιφ και δίκαια έχασε. Η Μπράιτον (5-10-2 εκτός) κέρδισε αρκετά εύκολα με 4-0 τη Λιντς και συνεχίζει τι τεσσάρες και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις. Οριακό φαβορί οι φιλοξενούμενοι, κομμένο στη μέση θα το είχαμε εμείς.

1285. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΡΟΔΕΡΑΜ

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ (10-6-1 εντός) συμπλήρωσε τρία ματς δίχως νίκη με τη δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία της, αυτή τη φορά με 0-0 με τη Χαλ, καλό αποτέλεσμα ειδικά για εκτός έδρας ματς για εκείνη. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες στη δυνατή της έδρα, η Ρόδεραμ (2-2-13 εκτός) δεν πιστεύουμε ότι θα καταφέρει να πάρει κάτι όσο κλειστά και αν παίξει και παρότι η ψυχολογία της έχει ανέβει μετά τη νίκη με 2-1 με τη Μπρέντφορντ. Δίκαιες οι τιμές λίγο κάτω από 1,80, τον κρατάμε στις σκέψεις μας για το live.

1284. ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΦΟΥΛΑΜ

Η Ρέντινγκ (7-7-3 εντός) κέρδισε σε ένα ματς ροντέο την αδύναμη και κακή –ιδιαίτερα αμυντικά- Τσάρλτον και συνεχίζει να παλεύει για να φτάσει κοντά στα πλέι-οφ κάτι όχι εύκολο αφού βρίσκεται αρκετά πίσω. Η Φούλαμ (3-7-7 εκτός) έχασε από τη Μίντλεσμπρο με 0-2, προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε. Ματς μπέρδεμα, η Φούλαμ έχει βελτίωση αλλά όχι τόση για να την ποντάρουμε.

1332. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Χωρίς άγχος εδώ και καιρό ο Πλατανιάς, ελπίζει μαθηματικά στην ευρωπαϊκή έξοδο, την ώρα που έχει ξεμπερδέψει οριστικά με την υπόθεση παραμονή. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, ο Γιώργος Παράσχος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Κρητικούς και άπαντες στους «ερυθρόλευκους» αναμένουν τη λήξη της σεζόν. Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να διευρύνει το αήττητο σερί του, χάνοντας την προηγούμενη εβδομάδα από το Λεβαδειακό, όμως παραμένει εντός πεντάδας και θέλει να ρεφάρει τη γκέλα του με διπλό στα Χανιά. Βαρύτητα στην άμυνα δίνουν Παράσχος και Ουζουνίδης, με τους γηπεδούχους να μετρούν 7/9 under 2,5 στο 2016 και τους φιλοξενούμενους 8/9. Δύσκολα θα δούμε ματς πλούσιο σε γκολ και θέαμα, με το under 2,25 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,775 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1333. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Μετά την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, η Παρί επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες, αφήνοντας εκτός κυπέλλου τη Σεντ Ετιέν και το κλίμα έφτιαξε ξανά στο στρατόπεδό της. Οι Παριζιάνοι έχουν το μυαλό τους στο ματς της χρονιάς με την Τσέλσι το βράδυ της ερχόμενης Τετάρτης για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και πιθανότατα ο Λοράν Μπλαν θα πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Η Μονπελιέ είναι εντυπωσιακή το τελευταίο διάστημα και πηγαίνει στο Παρίσι προερχόμενη από τρεις διαδοχικές νίκες, σκοράροντας με χαρακτηριστική άνεση σε αυτά τα παιχνίδια της. Μπορεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως οι πρωταθλητές θα έχουν το μυαλό τους στο Λονδίνο και να σκοράρουν στη γαλλική πρωτεύουσα. Σε απόδοση 2,25 προσφέρει το αμφίσκορο ο Stoiximan, ενδεχόμενο που αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

----. ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΠΟΕΛ

Η Νέα Σαλαμίνα κατάφερε να είναι στην έκτη θέση και στα πλέι-οφ του πρώτου μισού, αλλά μέχρι εδώ ήταν, αφού δεν έχει ελπίδες για κάτι παραπάνω. Περιμένουμε ο πολύ ανώτερος και πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ να κερδίσει εύκολα, το διπλό του 1,25 δεν έχει αξία, περιμένουμε την έναρξη για κάποιο χάντικαπ.

----. ΚΣΜΣ ΙΑΣΙ – ΚΛΟΥΖ

Διεκδίκησε μέχρι τέλους τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ η Ιάσι, το 1-1 όμως που πήρε στην έδρα της Στεάουα δεν την έφτασε και θα αρκεστεί στη συμμετοχή στα πλέι-άουτ, με στόχο την όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξασφάλιση της παραμονής. Δεν χάνει εδώ και 11 αγωνιστικές (5-6-0, 9/11 under 2,5) δημιουργώντας έτσι απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Η Κλουζ δείχνει σε καλή κατάσταση μετά τη διακοπή (2-1-0), ενώ την Τετάρτη απέσπασε 0-0 από την Τάργκου Μούρες στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου, κινδυνεύει να της αφαιρεθούν συνολικά 10 βαθμοί λόγω οικονομικών ατασθαλιών, με αποτέλεσμα να πρέπει να παλέψει σκληρά για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αμφότερες θα μπορούσαν να έχουν πλασαριστεί εντός της εξάδας υπό προϋποθέσεις, δεν φαίνεται να είναι πολλά αυτά που τις χωρίζουν, τα σφιχτά σετ με ελαφρύ φαβορί την έδρα μας μοιάζουν σωστά, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι φιλοξενούμενοι είναι πιο επιβαρυμένοι από το παιχνίδι που έδωσαν μέσα στη βδομάδα.

1353. ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ – ΖΕΝΙΤ

Επανέναρξη στην Πρέμιερ της Ρωσίας μετά από τρεις μήνες. Δε φάνηκε έτοιμη στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια η Κράσνονταρ (4-3-1 εντός), χάνοντας δύο φορές με 1-0 από τη Σπάρτα Πράγας, με το Γιουρόπα Λιγκ να αποτελεί πια μία ευχάριστη ανάμνηση. Ωστόσο, την Τρίτη επικράτησε με 1-0 στην παράταση της Τέρεκ και παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου και έφτιαξε ψυχολογία. Οι επτά βαθμοί διαφορά από την κορυφή δεν είναι απαγορευτικοί για τη Ζενίτ (3-3-2 εκτός), η οποία ενισχύθηκε πολύ σημαντικά κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Στο πρώτο της ματς μετά τη διακοπή έχασε στις καθυστερήσεις από τη Μπενφίκα με 1-0 για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στη συνέχεια επικράτησε της Κούμπαν με 1-0 στην παράταση για το κύπελλο. Πιο έτοιμοι δείχνουν οι φιλοξενούμενοι, διαθέτουν καλύτερο υλικό και το 0:0 ασιατικό διπλό έχει τον πρώτο λόγο.

1355. ΖΥΡΙΧΗ – ΤΟΥΝ

Έφτασε στον τελικό κυπέλλου η Ζυρίχη με τη μεσοβδόμαδη πρόκριση επί της Σιόν, περιμένει τώρα την Τουν με ανεβασμένη ψυχολογία για να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τη σωτηρία. Μπορεί να ασχοληθεί απερίσπαστη με το πρωτάθλημα ως τον Μάιο που θα διεξαχθεί ο τελικός, ο Σάμι Χίπια μπορεί να μην πείθει σαν προπονητής αλλά αυτό που μετράει είναι το έργο του κι έχει καταφέρει να βελτιώσει πολύ τη Ζυρίχη. Έχει ακόμα θέματα, ωστόσο είναι σε φάση που έσφιξε την άμυνα και σκοράρει ευκολότερα με όπλο τις αντεπιθέσεις. Η Τουν δεν είναι, βέβαια, εύκολη αντίπαλος κι έρχεται από ισοπαλία με τη Βασιλεία. Έχει ξεκινήσει καλά το δεύτερο μισό, δεν έχει άγχος και είναι πολύ επικίνδυνη στην κόντρα. Κοιτάζει ακόμα και τις θέσεις της Ευρώπης, αλλά λογικά όταν έρθουν τα δύσκολα δε θα αντέξει την πίεση. Έχει 3/4 over 2,5 και 4/4 GG στο δεύτερο μισό, δεν έχει απουσίες, θα θέσει προβλήματα στη Ζυρίχη που έχει όμως 3/4 under και NG μετά την επανέναρξη. Tο over 2,5 στο 1,875 της Bet365 για δύο ομάδες που σπάνια κρατούν το μηδέν παθητικό εντός κι εκτός αντίστοιχα είναι δελεαστικό.

1363. ΒΕΡΟΝΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Ο,τιδήποτε άλλο πέρα από νίκη θα είναι αποτυχία για τη Βερόνα, η οποία «καίγεται» για βαθμούς. Η Σαμπντόρια ενδέχεται να παρουσιαστεί βελτιωμένη έπειτα από την πρόσφατη επικράτησή της, όμως τα προβλήματα στα μετόπισθεν δε διορθώνονται από τη μία μέρα στην άλλη. Το ίδιο ισχύει και για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν δεχθεί γκολ σε όλα τους τα εντός ανεξαιρέτως, όπως άλλωστε έχει κάνει η φιλοξενούμενη στις εξόδους της . Όλα τα παραπάνω οδηγούν στην επιλογή τουGG(1,62 / Stoiximan), όμως θα περιμένουμε για καλύτερη απόδοση στοlive, ενώ υπάρχουν πιθανότητες γιαlategoal. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1347. ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ - ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ

Άνετο πέρασμα από την έδρα της Ζλιν για τη Μλάντα Μπόλεσλαβ (7-1-1 εντός) και παραμονή στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές κατά διαστήματα εμφανίσεις. Μόλις δύο βαθμούς πίσω της βρίσκεται η Σλάβια (4-2-3 εκτός), η οποία παραμένει αήττητη στο 2016 (2-1-0), επικρατώντας με 3-1 της Μπάνικ στο τελευταίο της ματς. Αδικούνται από τις αποδόσεις οι φιλοξενούμενοι, αλλά το χέρι δεν πάει εύκολα στην κόντρα της Μλάντα, ειδικά όταν είναι γηπεδούχος.

1369. ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ – ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ

Η Σλασκ (4-5-3 εντός) έμεινε στο 0-0 με τη Γκόρνικ Ζάμπρζε, δεν έπαιξε καθόλου καλά και δεν έχασε επειδή η αντίπαλος της ήταν χαμηλού επιπέδου. Το ματς με την Πιάστ αναβλήθηκε λόγω καιρού. Η Ζάγκλεμπιε (4-4-4 εκτός) ντούμπλαρε τις νίκες της με το 1-0 επί της Λέχια, έπαιξε έξυπνα κ άφησε χώρους στην αντίπαλο της και την χτύπησε στις αντεπιθέσεις. Την βολεύει το ματς τη Ζάγκλεμπιε και θα τη στηρίξουμε ( Young Guns) στο DNB της στο 2,10, βέβαια θα θέλαμε λίγο πιο ψηλά το +0,25 για μεγαλύτερο ποντάρισμα.

1370. ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ – ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ

Σε εξαιρετική κατάσταση η Οσμανλισπόρ, μετράει 4-1-0 στα τελευταία πέντε παιχνίδια της (4/5 over 2,5, 4/5 GG) και έχει πετύχει τρεις κολλητές νίκες στην έδρα της, αναρριχήθηκε έτσι στο πάνω μισό της βαθμολογίας. Η Γκαζιαντέπ έπειτα από τρεις σερί ήττες, έμεινε αήττητη στα πιο πρόσφατα δυο (2-2 με Καϊσερισπόρ εκτός, 2-0 τη Γαλατά εντός) και βρέθηκε στο +12 από τη γραμμή, με λίγη ακόμα προσπάθεια θα εξασφαλίσει πρόωρα την παραμονή στην κατηγορία. Υπερβολικός ο φαβοριτισμός της Οσμανλισπόρ για ακόμα μια φορά από τους μπουκ, το 1,55 του άσου όταν μιλάμε για δυο ομάδες που τις χωρίζουν μόλις δυο βαθμοί είναι εκτός πραγματικότητας, δεν θα κακίσουμε όσους πάνε στην κόντρα (+1 ασιατικό διπλό στο 1,80 της Bet365), ο μόνος μας ενδοιασμός είναι ότι οι γηπεδούχοι έχουν πιάσει καλή φόρμα μέσα στο 2016 και ίσως η κόντρα τους να μην είναι και τόσο καλή ιδέα.

1750. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β' – ΚΟΡΔΟΒΑ

Δεν παρατάει τη μάχη η Μπιλμπάο Β’, με τη νίκη στο εξάποντο επί της Πονφεραντίνα (4-2 με γεμάτη εμφάνιση) μείωσε τη διαφορά της από τη σωτηρία στους έξι βαθμούς και θέλει να συνεχίσει σε ανάλογους ρυθμούς. Η Κόρδοβα δεν πατάει καλά το τελευταία διάστημα, έχασε τα τέσσερα από τα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια της (1-1-4), πάντως μακριά από το σπίτι της είναι αρκετά αποτελεσματική (5-3-5 εκτός). Δεν εμπιστευόμαστε τους μικρούς Βάσκους, που έχουν πολλές μεταπτώσεις στην απόδοσή τους, ούτε η Κόρδοβα μας εμπνέει εσχάτως, μονόδρομος η αποχή από την εν λόγω αναμέτρηση.

1360. ΕΛΤΣΕ – ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ

Τέσσερις αγωνιστικές μακριά από τις νίκες η Έλτσε (0-2-2), ζορίζεται στο σκοράρισμα αφού βρήκε δίχτυα μόνο μια φορά στο διάστημα αυτό, τουλάχιστον μπροστά στο κοινό της τα πηγαίνει αρκετά καλά για την ώρα (6-6-2 εντός, 10/14 under 2,5). Η Γιαγκοστέρα βρίσκεται σταθερά στον πάτο της βαθμολογίας, δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα από τη στιγμή που μακριά από το σπίτι της είναι τραγική (0-1-13 εκτός, στα 9/14 δεν βρήκε καν δίχτυα). Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με το 1,60 του άσου από τη στιγμή που η Έλτσε ζορίζεται εσχάτως (επιπλέον είναι τιμωρημένος ο κόουτς Μπαράχα και θα παρακολουθήσει το ματς από την εξέδρα), ούτε προς την κόντρα μπορούμε να κοιτάξουμε μιας και η Γιαγκοστέρα δεν μας δίνει πάτημα για να το επιχειρήσουμε.

1361. ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΟΒΙΕΔΟ

Αναβλήθηκε το παιχνίδι της Μαγιόρκα με την Ουέσκα την προηγούμενη εβδομάδα, στο πιο πρόσφατο που έδωσε ήρθε ισόπαλη με 2-2 με την Τενερίφη, βρίσκεται πάντα μπλεγμένη στη μάχη της παραμονής. Η Οβιέδο έχει ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που έχασε, είναι αήττητη εδώ και 12 αγωνιστικές (6-6-0) και κάνει όνειρα ακόμα και για απευθείας άνοδο στην Πριμέρα. Δεν χάνει στις πιο πρόσφατες έξι εξόδους της, στις πέντε τελευταίες πάντως έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας. Καλά ζυγισμένα μας φαίνονται τα σετ, δεν θα πάρουμε θέση για τον τελικό νικητή, κοιτάμε αντιθέτως προς τα γκολ εδώ, η Μαγιόρκα δείχνει πιο επιθετικές διαθέσεις με τον Φερνάντο Βάθκεθ στον πάγκο (το 2/3 που έδωσε στο γήπεδό της ήταν GG & over 3,5), η Οβιέδο μετράει 6/7 GG στα πιο πρόσφατα μακριά από το σπίτι της, χαμηλή μας φαίνεται η γραμμή στην Ασία και μπορούμε να δοκιμάσουμε το over 2 στην Bet365.

1362. ΧΙΡΟΝΑ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ

Επτά ματς αήττητη συμπλήρωσε η Χιρόνα (4-3-0) με το 1-0 που πήρε στην έδρα της Γιαγκοστέρα, μπορεί να μην ενθουσιάζει με τις εμφανίσεις της αλλά εντελώς αθόρυβα αρχίζει να πλησιάζει τις θέσεις των πλέι-οφ ανόδου. Η Μιραντές διέκοψε αήττητο σερί πέντε αγώνων (3-2-0) με την εντός έδρας ήττα από την Τενερίφη (1-2), έμπλεξε στις αμυντικές τακτικές των αντιπάλων αδυνατώντας να βρει λύσεις, είναι πάντως πολύ πιο αποτελεσματική μακριά από το σπίτι της (6-4-4 εκτός, 11/14 over 2,5, 10/14 GG), όταν δηλαδή βρίσκει κενούς χώρους. Για ακόμα μια φορά η Χιρόνα προσφέρεται σε αποδόσεις καθαρού φαβορί στο γήπεδό της, οι ως τώρα επιδόσεις της πάντως δεν δικαιολογούν τις τιμές αυτές (4-6-4 εντός, 3-2-0 πάντως στα πιο πρόσφατα πέντε), η Μιραντές είναι η ομάδα με την καλύτερη εκτός έδρας συγκομιδή της κατηγορίας και το Χ2 στο 1,90 της Bet365 είναι ικανοποιητικότατο, να σημειωθεί τέλος ότι αμφότερες θα στερηθούν από ένα βασικό επιθετικό τους όπλο, τιμωρημένος για τους γηπεδούχους ο ένας εκ των δυο πρώτων σκόρερ, Μάτα (25 συμ./6 γκολ), παραμένει τραυματίας για τους φιλοξενούμενους ο εξτρέμ/τοπ σκόρερ Σαλίνας (25 συμ./6 γκολ) .

1364. ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ – ΧΑΛΑΝΤΑΣ

Παρότι προηγήθηκε στη ρεβάνς με τη Φερεντσβάρος, η Βιντεότον (8-1-2 εντός) δε μπόρεσε να πάρει την πρόκριση, χάνοντας με 1-2 στα προημιτελικά του κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ακαδημίας Πούσκας με 0-1, πανηγυρίζοντας την παρθενική της νίκη για το 2016. Δεν έπεισε για ακόμα μία φορά η Χαλάντας (5-3-3 εκτός), ωστόσο επικράτησε με 2-1 της Ντιοσγκόρ πριν από μία εβδομάδα και έπιασε στην τρίτη θέση τη Ντέμπρετσεν. Πατάνε ελαφρώς καλύτερα στο 2016 οι φιλοξενούμενοι, είναι πιο ξεκούραστοι και μπορούν να υπερασπιστούν το +1 ασιατικό διπλό.

1368. ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ – ΝΤΙΣΓΚΙΡΙ

Μεγάλη ανατροπή και πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου για τη Φερεντσβάρος (10-0-1 εντός), η οποία άφησε εκτός συνέχειας τη Βιντεότον, παρότι βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο. Στο πρωτάθλημα πάντως πραγματοποίησε μετριότατη εμφάνιση, χάνοντας με 2-1 από τη Χόνβεντ, αλλά η διαφορά της από τη δεύτερη θέση είναι στους 19 βαθμούς. Στο τέλος λύγισε η Ντιοσγκόρ (1-2-8 εκτός) στην έδρα της Χάλαντας, όπου ηττήθηκε με 2-1, διατηρώντας μία απόσταση τεσσάρων πόντων από την επικίνδυνη ζώνη. Δύσκολα θα δούμε δεύτερη διαδοχική γκέλα της Φερεντσβάρος, όμως η απόδοση του άσου είναι αναμενόμενα χαμηλή.

1367. ΠΑΞΙ - ΜΠΕΚΕΣΑΜΠΕ ΕΛΟΡΕ

Μετά τη βαριά ήττα από τη Ντέμπρετσεν στο πρώτο της ματς για το 2016, η Πάξι (7-3-1 εντός) έκανε σκόνη τη Βάσας, διαλύοντας τη με 3-0 και διατηρήθηκε σε ευρωπαϊκή τροχιά. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται όλο και πιο κοντά στον υποβιβασμό η Μπεκεσάμπε (1-2-7 εκτός), αλλά στο κύπελλο προκρίθηκε στα ημιτελικά, αφήνοντας εκτός της αδύναμη Κοζαμισλένι. Πάντως η τελευταία της νίκη για το πρωτάθλημα ήταν πριν από οκτώ αγωνιστικές (0-3-4 έκτοτε). Κουρασμένοι θα είναι οι φιλοξενούμενοι, ενώ υπάρχει και σαφής διαφορά δυναμικότητας. Λογικό ο άσος να βρίσκεται σε τόσο χαμηλά επίπεδα, αλλά δε θα μας απασχολήσει.

1365. ΚΙΣΠΕΣΤ ΧΟΝΒΕΝΤ - ΒΑΑΣΑΣ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ

Μετά το κάκιστο ξεκίνημα στο 2016, η Χόνβεντ (5-3-3 εντός) έκανε τη μεγάλη έκπληξη την προηγούμενη αγωνιστική, κερδίζοντας με 2-1 τη Φερεντσβάρος, παίρνοντας βαθειά βαθμολογική ανάσα. Έδειξε να ανεβαίνει κόντρα στη Χαλάντας η Βάσας (2-1-8 εκτός), ωστόσο στο ματς με την Πάξι ήταν αποκαρδιωτική, χάνοντας με 3-0 και συνεχίζει τη μάχη της παραμονής. Δε βγαίνει εύκολα άκρη, αν και το μεγαλύτερο κίνητρο είναι με τους φιλοξενούμενους.

1366. ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ - ΠΟΥΣΚΑΣ ΑΚΑΝΤΕΜΙΑ

Με χαρακτηριστική άνεση ξεπέρασε το εμπόδιο της Ναϊργκίζια η Ντέμπρετσεν (6-3-3 εντός) για το κύπελλο και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, ξεκίνησε στο 2016 με ρεκόρ 2-1-0 και δείχνει ανεπηρέαστη από τα προβλήματα που την ταλανίζουν. Στις καθυστερήσεις λύγισε η Ακαδημία Πούσκας (1-3-7 εκτός) την προηγούμενη αγωνιστική, χάνοντας με 0-1 από τη Βιντεότον, ήττα που ήταν η δεύτερη συνεχόμενη και θα πρέπει άμεσα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα προκειμένου να μείνει ζωντανή στη μάχη της παραμονής. Δε θα μας προξενήσει εντύπωση αν η Πούσκας πάρει αποτέλεσμα, αλλά μας είναι αρκετά δύσκολο να τη στηρίξουμε στην έδρα της ανεβασμένης Ντέμπρετσεν.

1371. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Από τις πιο σταθερές ομάδες της Λα Λίγκα η Βιγιαρεάλ με τον Μαρσελίνο να παίρνει το 100% από όποιον ποδοσφαιριστή ρίξει στη μάχη αφού ως γνωστόν είναι ένας από τους μεγαλύτερους θιασώτες του rotation στην Ισπανία και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Η Βιγιαρεάλ είναι αήττητη εδώ και 14 αγωνιστικές (9-5-0), στα έξι πιο πρόσφατα δεν δέχτηκε γκολ ενώ στο «Ελ Μαδριγάλ» μετράει μόλις μία ήττα (11-2-1) και 7 γκολ παθητικό σε 14 αγώνες. Η Λας Πάλμας πήρε τα πάνω της με τις δύο κολλητές νίκες επί της Εϊμπάρ που ήταν και το πρώτο της διπλό και της Χετάφε που αποτέλεσε την πιο ευρεία νίκη της φέτος στη Λα Λίγκα. Περιμένουμε από το «κίτρινο υποβρύχιο» να συνεχίσει το σερί των «clean sheets», 2,10 πληρώνει στην Bet365 το μηδέν παθητικό της Βιγιαρεάλ, στο 1,75 βρίσκουμε το NG στην ίδια εταιρία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1375. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Παιχνίδι δίχως αύριο για τις δύο ομάδες, η Ντόρτμουντ με νίκη μπορεί και πάλι να ελπίζει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς η διαφορά θα μειωθεί στους δύο βαθμούς. Η Μπάγερν Μονάχου από την άλλη πολύ πιθανόν να προσεγγίσει την αναμέτρηση αρκετά συντηρητικά με τον Πεπ Γουαρδιόλα να θέλει να αποφύγει πάση θυσία την ήττα, ακόμα και η ισοπαλία θα θεωρηθεί θετικό αποτέλεσμα από τη στιγμή που θα διατηρηθεί η διαφορά των πέντε βαθμών.Προϊστορία, φόρμα, κρισιμότητα και… τακτική συνηγορούν πως θα έχουμε ένα αρκετά σφιχτό παιχνίδι,στοιχεία τα οποία μας οδηγούν στην επιλογή των λίγων γκολ και το καλοπληρωμένο under 2,5 στην απόδοση 2,00 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1372. ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΛΕΣΤΕΡ

Άδικη ήττα για τη Γουότφορντ στο «Ολντ Τράφορντ», 1-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 83’, ενώ προηγουμένως ο Ιγκάλο είχε χάσει κλασικές ευκαιρίες για να «ανοίξει» το σκορ για τις «σφήκες». Πρόβλημα στο σκοράρισμα για την ομάδα του Κίκε Φλόρες, δεν σκόραρε σε 6/8 τελευταία της. Τυχερή μέσα στην ατυχία της η Λέστερ, μπορεί να γκέλαρε (αν και ήταν καλή) στο εντός έδρας 2-2 με τη Γουέστ Μπρομ, όμως κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά με τους υπολοίπους διεκδικητές του τίτλου (έχασαν όλοι)! Ότι της έδωσε η τύχη στο ματς με τη Νόριτς (γκολ στο τέλος), της το πήρε πίσω με την «Άλμπιον» (δύο δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες). Πολύ πιο ισχυρό το κίνητρο για τις «αλεπούδες», στο 1,825 της Bet365 βρίσκουμε το διπλό Draw No Bet.

1373. ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΡΙΝΤ

Νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές για την Αούστρια (0-1-2), πέρασε με 3-0 από την έδρα της Αντμίρα, τα βρίσκει σκούρα τον τελευταίο καιρό μπροστά στο κοινό της, καθώς κέρδισε μόνο ένα από τα πιο πρόσφατα έξι από αυτά (1-3-2, 4/6 over 2,5, 5/6 GG). Η Ριντ πήρε ισοπαλία με 2-2 από τη Γκρόντιγκ και παρέμεινε εκτός ζώνης, μετράει 1-3-1 εντός του 2016, μακριά από το σπίτι της βρήκε δίχτυα στα 11/13 παιχνίδια της (1-5-7 εκτός, 10/13 over 2,5, 11/13 GG). Μεγάλο φαντάζει το 1,80 του άσου για μια ομάδα που βρίσκεται στην τριάδα απέναντι σε μια ομάδα που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού, η αλήθεια πάντως είναι πως η Αούστρια δεν πείθει τελευταία ώστε να την εμπιστευτούμε, ενώ θα απουσιάσει και ο κομβικός χαφ Χολτσχάουζερ (25 συμ.), σε ανάλογες τιμές δείχνει προτιμότερη η ενασχόληση με τα γκολ, στο 1,85 το over 2,5 και στο 1,80 το GG στην Bet365.

1300. ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ

Πρώτη ήττα για τη Μάτερσμπουργκ μετά από έξι αγωνιστικές το 0-3 στην έδρα της Ραπίντ, στο διάστημα αυτό πάντως έφερε πολλές ισοπαλίες (1-5-1), κρατάει για την ώρα ένα +6 από την τελευταία θέση. Η Στουρμ κράτησε τη Σάλτσμπουργκ στο μηδέν και πήρε το βαθμό, μετράει 1-3-1 μετά τη διακοπή και πασχίζει για να πλησιάσει στις ευρωπαϊκές θέσεις. Χωρίς νίκη στα πιο πρόσφατα έξι στην έδρα τους οι γηπεδούχοι (0-3-3), ένα τρίποντο στις τελευταίες επτά εξόδους τους οι φιλοξενούμενοι (1-2-4), που λογικά θα στερηθούν εκ νέου τον κορυφαίο τους εξτρέμ, Σικ (23 συμ./2 γκολ), δεν πιάνεται από πουθενά το παιχνίδι, γι αυτό και θα απέχουμε.

1374. ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤ. - ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ

Την ήττα με 0-3 γνώρισε η Αντμίρα στο γήπεδό της από την Αούστρια, γενικά δυσκολεύεται να αξιοποιήσει την έδρα της αφού από τα πιο πρόσφατα οχτώ μπροστά στο κοινό της κέρδισε μόνο το ένα (1-4-3). Η ΒΑΚ Πέλετς επικράτησε με 1-0 της Άλταχ και βγήκε μετά από καιρό εκτός της επικίνδυνης ζώνης, είναι πάντως με διαφορά η ομάδα με τον χειρότερο εκτός έδρας απολογισμό της κατηγορίας (0-3-9 εκτός και μόλις τέσσερα τέρματα ενεργητικό), ενώ από το προσεχές παιχνίδι θα της λείψει ο σημαντικότατος επιθετικός/αρχισκόρερ Ουεντραόγκο (19 συμ./7 γκολ). Ούτε στη μία πηγαίνει το χέρι ούτε στην άλλη, είναι και τα σετ έτσι μοιρασμένα που μας στρέφουν ακόμη περισσότερο προς το πάσο.

1377. ΤΣΒΟΛΕ - ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ

Ανώμαλη προσγείωση για την Τσβόλε, πήγε στην έδρα της ουραγού Καμπούρ με παρακαταθήκη δυο συνεχόμενων νικών και με την ελπίδα να χτίσει καλό σερί, έφυγε όμως με σκυμμένο το κεφάλι (0-1), μένοντας για ακόμα μια αγωνιστική εκτός της ζώνης των πλέι-οφ. Πλήρωσε για ακόμα μια φορά τη συντηρητική τακτική που ακολουθεί μακριά από το σπίτι της, αλλά και τα πολλά προβλήματα απουσιών που έχουν μαζευτεί τον τελευταίο καιρό. Η Ντε Γκράαφστσαπ δεν άξιζε να χάσει στο γήπεδό της από τη Χέρενφεν, την αδικεί το τελικό 0-1, η βελτίωση πάντως που παρουσιάζει στο δεύτερο γύρο είναι εμφανής (2-3-3). Δεν ικανοποιούν τα 1,65 του άσου, ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για γειτονικό ντέρμπι, σκέψεις για πιθανή κόντρα δεν υπάρχουν αφού και οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με σημαντικές απουσίες, προς τα γκολ κοιτάμε (10/12 over 2,5, 10/12 GG εντός η Τσβόλε, 8/12 over 2,5, 7/12 GG εκτός η Ντε Γκράαφστσαπ), η γραμμή πάντως στην Ασία βρίσκεται ψηλά (στο 2,00 το over 3) και δεν αποτελεί ευκαιρία.

1208. ΛΑΡΙΣΑ ΑΕΛ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Με το Σάκη Τσιώλη στο τιμόνι θα πορεύεται πλέον η Λάρισα (8-0-2 εντός), η οποία κυνηγάει την άνοδο και μάλιστα ως πρώτη, όπως τόνισε ο νέος της προπονητής. Χωρίς να εντυπωσιάσει, ο Απόλλων (6-4-0 εκτός) επικράτησε με 1-0 της Λαμίας, παίρνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη του και καταλαμβάνει την πρώτη θέση της Φούτμπολ Λιγκ. Παιχνίδι-σταθμός για τη συνέχεια της σεζόν, ειδικά για την ΑΕΛ, η οποία δε θέλει καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο ήττας. Δύσκολη η επιλογή σημείου, αναμένουμε ματς τακτικής, με τα λίγα γκολ να έχουν τον πρώτο λόγο.

----. ΑΣΤΡΑ – ΒΙΤΟΡΟΥΛ

Από θέση οδηγού ξεκινάει τη δεύτερη φάση η Άστρα, στόχος της φυσικά να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής και να κατακτήσει το πρωτάθλημα, έχει συμπληρώσει 11 αγωνιστικές χωρίς ήττα (5-6-0, 8/11 GG), ενώ στο γήπεδό της μετράει 5-6-2 (8/13 over 2,5, 10/13 GG). Η Βιτόρουλ πραγματοποίησε εξαιρετικό πρωτάθλημα ως τώρα και κέρδισε δίκαια τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ, μετά τη διακοπή πάντως δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματά της (1-0-2, 3/3 GG & over 2,5), συμπλήρωσε όμως τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες και επτά ματς χωρίς ήττα (5-2-0, 7/7 GG & over 2,5). Σωστό φαβορί οι γηπεδούχοι, κοιτάμε με ενδιαφέρον τα στοιχήματα με τα γκολ στα οποία έχουν έφεση αμφότερες, καλές επιλογές τόσο το GG όσο και το over 2,25 που βρίσκουμε σε απόδοση 1,80 στην Bet365.

1381. ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Δεν είναι καλά η Γκρόνινγκεν μετά τη διακοπή, μέτριες οι εμφανίσεις της στο σύνολο τους, έρχεται μάλιστα από τρεις συνεχόμενες ήττες, ενώ από τα πιο πρόσφατα πέντε που έδωσε στην, κατά τα άλλα ισχυρή , έδρα της κέρδισε μόνο το ένα (1-2-2). Η PSV είναι αλάνθαστη μετά τις γιορτές στο πρωτάθλημα (8/8 νίκες), βρίσκεται στο +1 από τον Άγιαξ και δείχνει χαρακτήρα, μάλιστα έχει κρατήσει τέσσερα σερί λευκά παθητικά. Καλά τα εντός έδρας νούμερα της Γκρόνινγκεν (7-3-2 συνολικά εντός) όμως στην κατάσταση που βρίσκεται δεν μας φαίνεται ικανή να κοντράρει της Αϊντχόφεν των πέντε συνεχόμενων διπλών (9-3-1 συνολικά εκτός), χαμηλό το 1,50 της νίκης των φιλοξενούμενων, δεν αξίζει σε καμία περίπτωση.

1394. ΛΙΛ – ΡΕΜΣ

Ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές για τη Λιλ (2-3-0, 5/5 under 2,5), ήταν τραγική απέναντι στη Μονπελιέ και έχασε δίκαια με 0-3. Δεν έχει απομακρυνθεί ακόμη επαρκώς από την επικίνδυνη ζώνη, καταφέρνει πάντως τον τελευταίο καιρό να αξιοποιεί την έδρα της (4-2-1 στα πιο πρόσφατα επτά), ωστόσο πηγαίνει στο προσεχές ματς με αρκετούς αμφίβολους και απόντες σε όλες τις γραμμές. Η Ρεμς ήταν σπουδαία κατά την υποδοχή της Μπορντό και έφτασε σε μια μεγάλη νίκη με 4-1, μετράει 3-0-3 στα έξι τελευταία και παρά τις μεταπτώσεις στην απόδοσή της δείχνει σε θετικό μομέντουμ. Κρίσιμο το ματς και για τις δυο καθώς βρίσκονται κοντά στη γραμμή, πολύ χαμηλό το 1,83 στο οποίο κυκλοφορεί ο άσος για μια ομάδα που σκοράρει με το σταγονόμετρο (μόνο στα 2/14 στο γήπεδό της πέτυχε πάνω από ένα τέρμα), το κακό είναι ότι δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στη Ρεμς (3-3-7 εκτός) ώστε να πάμε στο καλοπληρωμένο Χ2.

1395. ΜΠΑΣΤΙΑ – ΛΟΡΙΑΝ

Την καλύτερή της περίοδο διανύει η Μπαστιά, προερχόμενη από τρεις σερί νίκες (οι δυο τελευταίες μάλιστα εκτός έδρας), πήρε έτσι αέρα εννέα βαθμών από τη γραμμή και θα χρειαστεί λίγους ακόμα για να εξασφαλιστεί πλήρως. Στήριγμά της και στη φετινή πορεία της η έδρα, διαθέτει το δεύτερο καλύτερο εντός έδρας απολογισμό της κατηγορίας με 9-0-4, πίσω μόνο από την εκτός συναγωνισμού Παρί, ενώ πέτυχε ισάριθμες νίκες στα πιο πρόσφατα τέσσερα που έδωσε μπροστά στο κοινό της. Η Λοριάν έρχεται επίσης από τρεις σερί νίκες, η τελευταία την Τετάρτη για το κύπελλο (3-0 τη Γκαζελέκ) της έδωσε το εισιτήριο για τα ημιτελικά, εκεί θα βρει στο δρόμο της την Παρί στα μέσα του Απρίλη. Είναι ισόβαθμη με τη Μπαστιά, σε απόσταση ασφαλείας από τη γραμμή, μακριά από το σπίτι της έχει βρει δίχτυα στις 12/14 αναμετρήσεις της (3-5-6 εκτός, 10/14 over 2,5, 11/14 GG). Σωστά μας φαίνονται τα σετ, ελαφρύ φαβορί η Μπαστιά λόγω έδρας και περισσότερων ημερών προετοιμασίας, κοιτάζοντας πάντως τη βαθμολογία θεωρούμε πως καμία δεν θα χαλαστεί ιδιαίτερα σε μια ενδεχόμενη ισοπαλία, στο 3,10 το Χ στον Stoiximan.

1393. ΑΝΖΕ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Σταμάτησε την αιμορραγία των τεσσάρων συνεχόμενων ηττών (3/4 over 2,5) η Ανζέ με το 2-2 που πήρε στην έδρα της Γκινγκάμπ, βρήκε μάλιστα το γκολ της ισοφάρισης και ενώ αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα. Έχει υποχωρήσει από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ωστόσο ο στόχος της γρήγορης παραμονής έχει σχεδόν εξασφαλιστεί. Στο γήπεδό της μετράει 5-6-3 και μπορεί στα δυο τελευταία να γνώρισε ισάριθμες ήττες, ωστόσο δεν μπορούν να αγνοηθούν οι συγκυρίες που συνετέλεσαν σε αυτές (στο 0-3 από τη Λυών έπαιζε με παίχτη λιγότερο από το 15’, στο 2-3 από τη Μονπελιέ είχε πέντε σημαντικές απουσίες). Η Σεντ Ετιέν βγάζει βαρύ πρόγραμμα και έρχεται από τρεις σερί ήττες, το 1-2 από τη Βασιλεία την άφησε εκτός Γιουρόπα Λιγκ, το 1-3 από την Παρί την Τετάρτη εκτός ημιτελικών κυπέλλου, ενώ ενδιάμεσα την πάτησε και από την Καέν (1-2). Ήταν πάντως αήττητη στα προηγούμενα έξι (4-2-0), με αποτέλεσμα να είναι διεκδικήτρια ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Οι ήττες της Ανζέ το προηγούμενο διάστημα κάνουν τους μπουκ να προσφέρουν τη νίκη της σε αποδόσεις αουτσάιντερ, η Σεντ Ετιέν όμως είναι πολύ πιο επιβαρυμένη και δεν είναι και κανένα μεγάλο φόβητρο μακριά από το σπίτι της (5-2-7 εκτός, 2-2-0 στα πιο πρόσφατα τέσσερα), προς το 1Χ είμαστε, οριακές πάντως οι τιμές ακόμα και στον +0,25 άσο.

1397. ΝΙΣ – ΤΡΟΥΑ

Η απουσία του Μπεν Αρφά κοστίζει στη Νις, μετράει 0-2-2 από τη στιγμή που τραυματίστηκε, πετυχαίνοντας μόλις ένα γκολ στο διάστημα αυτό, δεν έχασε πάντως την επαφή της με την τριάδα, ενώ ο ηγέτης της τρέχει προκειμένου να προλάβει και να είναι διαθέσιμος από αυτήν την αγωνιστική. Η Τρουά περιμένει απλά τη μαθηματική επιβεβαίωση του υποβιασμού, 1-0-5 ο απολογισμός της στα πιο πρόσφατα έξι, δεν παρουσιάζεται πάντως αδιάφορη αλλά μπαίνει στα παιχνίδια με σκοπό να το ευχαριστηθεί και ειδικά μακριά από το σπίτι της έχει κάνει ζημιές (2-0-4 στα τελευταία έξι εκτός, 5/6 over 2,5, 4/6 GG). Δεν μπορεί να γίνει σοβαρή κουβέντα για τον άσο του 1,55, με ή χωρίς τον Μπεν Αρφά, ούτε όμως και για τα πολλά τέρματα με το over 2,5 στο 1,67, αξιοπρεπές αλλά τίποτα περισσότερο το GG στο 1,75 του Stoiximan .

1396. ΜΠΟΡΝΤΟ – ΓΚΑΖΕΛΕΚ

Αδυνατεί να σταθεροποιήσει την απόδοσή της η Μπορντό, 1-1-3 ο απολογισμός της στα πιο πρόσφατα πέντε (4/5 over 2,5), δεν απέχει πολύ από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκά εισιτήρια, αλλά με την εικόνα της στο γήπεδο και τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που έχει σταθερά τον τελευταίο καιρό, είναι αμφίβολο το κατά πόσο θα τα καταφέρει. Δημόσια κριτική από τον πρόεδρο του συλλόγου δέχθηκε ο κόουτς Σανιόλ, για το γεγονός ότι δηλώνει δημόσια πως ίσως να μην παραμείνει στον πάγκο του χρόνου. Η Γκαζελέκ έμεινε εκτός κυπέλλου (0-3 από τη Λοριάν την Τετάρτη), αυτό που τη νοιάζει κυρίως είναι η αποφυγή του υποβιβασμού, καθώς έχει περιέλθει σε δύσκολη θέση ούσα χωρίς νίκη εδώ και οχτώ αγωνιστικές (0-4-4). Σημάδια κόπωσης βγάζουν τον τελευταίο καιρό οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι για ακόμα ένα ματς θα έχουν απουσίες στα μετόπισθεν, πιο ποιοτική η Μπορντό, είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά δεν την εμπιστευόμαστε σε καμία περίπτωση στο 1,75, με βάση τα όσα μας έχει παρουσιάσει για την ώρα. Δεν θα μπλέξουμε εδώ.

1398. ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Στάθηκε τυχερή την προηγούμενη αγωνιστική η Σεν Γκάλεν, τώρα έχει δυσκολότερο έργο κόντρα στη Γκρασχόπερς. Ο τερματοφύλακας Λόπαρ έσωσε τη γηπεδούχο με μία απόκρουση πέναλτι στο 3-3 με τη Λουγκάνο και η ομάδα του ήταν τελικά τυχερή στο να πάρει το βαθμό (παρότι είχε προηγηθεί με 2-0). Το όπλο της ήταν η άμυνα, όμως έχει αλλάξει πρόσωπα και πλέον πληρώνει με αμυντικά λάθη το χαμηλό μέσο όρο ηλικίας στα μετόπισθεν (συνεπώς έλλειψης εμπειρίας). Η Γκρασχόπερς δεν έπεισε με την εικόνα της στο Βαντούζ. Με σκληρές (ή και μαζικές) άμυνες φαίνεται ότι μπλοκάρει, παρότι ατομικά οι ποδοσφαιριστές της έχουν τρομερές ικανότητες. Ενώ μπορούν να σκοράρουν όσο και όπως θέλουν, στο Βαντούζ (1-1) δεν είχε φαντασία στην επίθεση. Η Σεν Γκάλεν με τραυματία τον καλύτερο επιθετικό της, τον Ταφέρ, δε θα στεναχωρηθεί με μία ακόμα ισοπαλία εντός έδρας, αλλά δύσκολα θα δούμε ένα 0-0. Η αλληλεξουδετέρωση είναι πιθανή, ένα μικρό μπετ στα σκορ 1-1 και 2-2 δεν θα ήταν κακή ιδέα.

1386. ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΠΕΡ. – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Η Μουσκρόν (2-5-7 εντός) έχει 27 βαθμούς δηλαδή όσους και η ουραγός Βέστερλο, στην ισοβαθμία αυτή τη στιγμή σώζεται η Μουσκρόν. Με την οποία Βέστερλο έμεινε στο 2-2 την προηγούμενη αγωνιστική, δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά και συνεχίζει τη μάχη. Δύσκολο το ματς με την Άντερλεχτ (5-54 εκτός), λείπει και ο φορ Σκέποβιτς (19 συμ./5 γκολ) και το δυσκολεύει ακόμα παραπάνω. Η ομάδα των Βρυξελλών έμεινε στην ισοπαλία 3-3 με τη Σταντάρ Λιέγης, αρκετά καλή στο πρώτο μισό, αλλά στην επανάληψη δεν έπαιξε όπως έπρεπε. Το διπλό στο 1,80 δεν έχει αξία, παιχνίδι που ίσως έχει καλό late goal στο τέλος.

1382. ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ – ΜΑΛΙΝ

Ουσιαστικά αμφότερες είναι αδιάφορες για το συγκεκριμένο ματς, για την εξάδα δεν έχουν καμία ελπίδα ούτε μαθηματική και πολύ-πολύ δύσκολα θα μπλέξουν στην μάχη του υποβιβασμού, αν γίνει αυτό θα πρόκειται για μεγάλη έκπληξη στα μάτια μας. Περιμένουμε ανοικτό ματς, πάμε παρακάτω δεν υπάρχει λόγος εμπλοκής.

1384. ΚΟΡΤΡΑΪΚ - ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ

Μάχη για την έκτη προνομιούχο θέση, με τις δύο ομάδες να έχουν έχθρα αφού πρόκειται για γειτονικό ντέρμπι. Πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο. Η Κορτράικ (7-5-2 εντός) δίνει τις τελευταίες της μάχες για την εξάδα, δύσκολος στόχος όμως εφικτός, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δείχνει να μπορεί. Με τον υπηρεσιακό Μπελχοσίν στον πάγκο κέρδισε εκτός έδρας τη Μαλίν με 0-2, εξαιρετική εμφάνιση και δίκαιη επικράτηση. Έφτασε τα τέσσερα σερί ματς δίχως ήττα και έχει δύο κολλητές νίκες στα τελευταία ισάριθμα ματς. Η Ζούλτε Βάρεγκεμ (5-3-6 εκτός) κέρδισε με 2-1 στην έδρα της Σιντ Τρούιντεν η οποία είναι κάκιστη και ντεφορμέ. Από το 85’ έπαιζε με δέκα παίκτες, τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Ντε Ρίντερ (27 συμ./4 γκολ) που είναι αρκετά σημαντικός, αλλά βρήκε στο 90’ το γκολ της νίκης και με τη βοήθεια της τύχης. Πριν από τη συγκεκριμένη νίκη είχε τρεις ήττες και δεν έδειχνε καλά σημάδια για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Οι Young Guns έχουν πάρει τον άσο στο 2,20 και το θεωρούν αρκετά καλό σημείο για το Σαββατοκύριακο.

1385. ΛΟΚΕΡΕΝ – ΒΕΣΤΕΡΛΟ

Πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αφού η ουραγός Βέστερλο παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά απέναντι στη Λόκερεν που την περνάει μόλις τρεις βαθμούς. Περιμένουμε μάχη και από τις δύο ομάδες. Αμφότερες δεν είναι σε καλή κατάσταση, η Λόκερεν είναι καλύτερη ομάδα όμως ο άσος στο 1,60-1,65 σε τέτοιας κρισιμότητας ματς είναι αστείος.

1388. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΓΚΕΝΚ

Η Σταντάρ Λιέγης (7-2-5 εντός) απέχει δύο βαθμούς από την έκτη θέση και θέλει μόνο νίκη για να φτάσει τη Ζούλτε. Με την Άντερλεχτ πήρε την ισοπαλία με 3-3 σε ένα ματς ροντέο. Η Γκενκ (3-5-6 εκτός) κέρδισε την Κλαμπ Μπριζ με 3-2, έπαιξε καλά και άξιζε τη νίκη, είναι σε καλή κατάσταση κάτι που μας βολεύει, αφού θέλουμε να παίξουμε late και σε αυτό το ματς.

1383. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ

Η πρωτοπόρος και φοβερή στην έδρα της (13-0-1) Κλαμπ Μπριζ φιλοξενεί τη Σιντ Τρούιντεν (4-2-8 εκτός) για να κερδίσει και να παραμείνει στην κορυφή. Η αντίπαλος της έχει μπλέξει αφού από τον πάτο της βαθμολογίας απέχει μόλις δύο βαθμούς, μπορεί να υπάρχουν χειρότερες ομάδες όμως εκείνη βρίσκεται σε κακή κατάσταση και κινδυνεύει. Δεν πιστεύουμε ότι η Μπριζ θα χύσει την καρδάρα με το γάλα τώρα, περιμένουμε πολύ εύκολη επικράτησε, σκεφτόμαστε το να κερδίσει δίχως να δεχτεί γκολ στο 1,80 και να περιμένουμε στο live να πάρουμε λίγο καλύτερο χάντικαπ από το -1,75 που έχουμε τώρα.

1387. ΟΣΤΑΝΔΗ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Η Οστάνδη (9-2-3 εντός) μετά το 5-2 με τη Γάνδη έχασε με 1-4 από τη Λέουβεν, περίεργο αποτέλεσμα, δεν ήταν καλή και δίκαια έχασε. Το ματς δεν θα γίνει στη φυσική της έδρα αλλά στο γειτονικό Ρόζελαρ. Η Σαρλερουά (5-2-7 εκτός) έχασε μεγάλη ευκαιρία για την έκτη θέση, αφού κέρδιζε με 2-1 τη Μπέβερεν εντός έδρας και κατάφερε να χάσει με 2-3. Δεν έπαιξε άσχημα, αλλά η άμυνα της είχε αρκετά κενά. Παιχνίδι που θέλουμε να είναι Χ στο 70’ για να παίξουμε late. Ο άσος στο 2,50 έχει αξία και είναι στις σκέψεις μας.

1399. ΛΟΥΓΚΟ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Στο πρώτο της παιχνίδι χωρίς τον Λουίς Μιγιά στον πάγκο, η Λούγκο γνώρισε την ήττα με 1-3 στη Σαραγόσα από την τοπική ομάδα, στα τελευταία επτά μετράει μόλις ένα τρίποντο (1-3-3, 4/7 over 2,5, 5/7 GG), ενώ και μπροστά στο κοινό της έχει μόλις μια νίκη στα πιο πρόσφατα οχτώ (1-4-3, 5/8 over 2,5, 8/8 GG). Η Οσασούνα πέρασε από την έδρα της Κόρδοβα με 0-1, βάζοντας έτσι στοπ σε σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη (0-2-2), συνεχίζει έτσι εντός της ζώνης των πλέι-οφ. Τριπλή στα μάτια μας το παιχνίδι, όποιο σημείο και να επαληθευτεί δεν θα μας κάνει εντύπωση γι αυτό και θα απέχουμε, θα θέλαμε μια πιο παραγωγική ομάδα από την Οσασούνα στα δεξιά του ζευγαριού για να ασχοληθούμε με τα γκολ που επαληθεύονται συχνά στα πρόσφατα παιχνίδια των γηπεδούχων.

1401. ΧΕΤΑΦΕ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Ιδανικότερη ευκαιρία και συγκυρία για το πρώτο της διπλό δεν θα μπορούσε να βρει η Σεβίλλη. Αυτό γιατί παίζει στην έδρα της πιο ντεφορμέ ομάδας στην Ισπανία. Η Χετάφε λοιπόν μετά και την βαριά ήττα από τη Λας Πάλμας συμπλήρωσε επτά διαδοχικές ήττες (0-0-7) αλλά και πάνω από 540 αγωνιστικά λεπτά συνολικά χωρίς να πετύχει γκολ. Ωστόσο η πρόσφατη παράδοση είναι με το μέρος των Μαδριλένων που είναι αήττητοι στο «Κολισέουμ» από το 2009 (5-1-0). Σε όσο άσχημη φόρμα και αν βρίσκεται η Χετάφε δεν νοείται να πληρώνει το διπλό της Σεβίλλης κάτω από 2,00 όταν εξακολουθεί να είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει βγάλει ακόμα διπλό (0-8-5) και έχει σκοράρει μόλις 9 τέρματα σε 13 εξόδους της. Παρά το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα της Χετάφε θεωρούμε πως δεν θα έπρεπε να πληρώνει 1,975 ( Bet365) ο ασιατικός άσος +0,5 (1Χ). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1400. ΜΠΡΕΪ – ΝΤΑΝΤΑΛΚ

Πρώτη αγωνιστική στην Πρέμιερ της Ιρλανδίας. Με άνεση εξασφάλισε την παραμονή της πέρυσι η Μπρέι, ο Μικ Κουκ έμεινε στον πάγκο, όμως αποφάσισε να διαφοροποιήσει εν πολλοίς το ρόστερ της ομάδας του, πραγματοποιώντας 16 μεταγραφές, με το στόχο να είναι ξανά η σωτηρία. Πλάκα έκανε πέρυσι η Ντάνταλκ, κατέκτησε διά περιπάτου το πρωτάθλημα και στοχεύει στον τρίτο διαδοχικό τίτλο της φέτος, με το ρόστερ της να μην έχει ιδιαίτερες αλλαγές. Πληγώθηκαν από την απώλεια του Σούπερ Καπ οι φιλοξενούμενοι και θα ψάξουν μία εμφατική νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Χαμηλά το διπλό, δε γίνεται να μας απασχολήσει.

1403. ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ

Η Λέγκια Βαρσοβίας (7-4-2 εντός) έχασε με 3-0 εκτός έδρας από τη Νιετσιέτζα, όμως παρέμεινε στην κορυφή, αφού η Πιάστ δεν έπαιξε. Περιμένουμε να αντιδράσει τώρα η Λέγκια κόντρα στην αναιμική και αδύναμη Γκόρνικ Ζάμπρζε (2-5-5 εκτός) που είναι η ουραγός της βαθμολογίας και η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Θα μπει δυνατά η γηπεδούχος, θα πιέσει σίγουρα αρκετά και περιμένουμε να κερδίσει εύκολα, φυσικά ο άσος είναι πολύ χαμηλά (1,25), ενδιαφέρον έχει το over 2,5 στο 1,75, θα μείνει σκέψη όμως και θα το προσέξουμε στο live.

1405. ΝΑΠΟΛΙ – ΚΙΕΒΟ

Τη χειρότερη περίοδο της φετινής σεζόν διανύει η Νάπολι, αγνοώντας τη νίκη εδώ και πέντε ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης, με αποτέλεσμα να βρεθεί πια στο -3 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους και η επιστροφή στις νίκες κόντρα στην Κιέβο θεωρείται επιτακτική ανάγκη. Πάντως, η ομάδα του Ρολάντο Μαράν δε θα είναι εύκολος αντίπαλος, καθώς έχει –ουσιαστικά- ξεμπερδέψει με τη μάχη της παραμονής και θα παίξει στο «Σαν Πάολο» χωρίς κανένα άγχος. Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι «παρτενοπέι» το τελευταίο διάστημα στα μετόπισθεν, με τους «τζιαλομπλού» να βρίσκουν δίχτυα συχνά-πυκνά μακριά από το σπίτι τους. Ιδιαίτερα προκλητικό θεωρούμε το 2,40 που προσφέρει ο Stoiximan για το αμφίσκορο, το οποίο και αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1404. ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ - ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ

Ο άπειρος Ντέιβ Ρόμπερτσον θα κάτσει φέτος στον πάγκο της Σλίγκο, η οποία μετά την περσινή εφιαλτική σεζόν, που λίγο έλειψε να τη στείλει στη δεύτερη κατηγορία, θα ψάξει την ανάκαμψη φέτος. Πολλά τα οικονομικά προβλήματα όμως, με το ρόστερ της να έχει μέσο όρο ηλικίας 22,5 έτη. Κάτι πρωτόγνωρο έζησε η Σάμροκ, καθώς πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ινδία, με τον Πατ Φένλον να παραμένει στο τιμόνι της ομάδας και τους στόχους να παραμένουν αρκετά υψηλοί. Πιο έτοιμη μοιάζει η Σάμροκ, έχει έμπειρο ρόστερ και προπονητή, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους και το διπλό έχει τον πρώτο λόγο.

1406. ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ

Νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές για τη Χέρενφεν (0-1-2) καθώς πέρασε με 1-0 από την έδρα της Ντε Γκράαφστσαπ (δεν άξιζε το τρίποντο), παρουσιάζει πολλές μεταπτώσεις στην απόδοσή της, πρόκειται για μια από τις πιο απρόβλεπτες ομάδες του πρωταθλήματος. Η Ουτρέχτη πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου την Τετάρτη, πανηγυρικό το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου, δείχνει να έχει χάσει όμως τη συγκέντρωση της στο πρωτάθλημα (2-0-4 στα πιο πρόσφατα έξι). Καθαρό πάσο θα πάμε εδώ, ούτε τους γηπεδούχους εμπιστευόμαστε αλλά ούτε και τους αποπροσανατολισμένους και πιο επιβαρυμένους φιλοξενούμενους.

1407. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ - ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ

Χωρίς να φανεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική, η Ατλέτικο Ραφαέλα (1-0-4) έχασε με 3-0 από την Ατλέτικο Τουκουμάν και συμπλήρωσε τέσσερις διαδοχικές ήττες, με τον κόσμο να βάλλεται κατά παικτών, τεχνικής ηγεσίας και διοίκησης, διαμαρτυρόμενος για την κάκιστη εικόνα της ομάδας τους. Όπως η Ραφαέλα, έτσι και η Σαν Μαρτίν (1-3-1) αγνοεί τη νίκη από την πρεμιέρα, ωστόσο σίγουρα οι εμφανίσεις της είναι πολύ καλύτερες και με μία τέτοια κράτησε στο 2-2 τη Λανούς την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσουν οι γηπεδούχοι μετά το ξέσπασμα του κόσμου, αν δεν υπήρχε αυτός ο παράγοντας, θα κοιτούσαμε προς τα δεξιά.

1408. ΟΥΡΑΚΑΝ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Δίκαιη ισοπαλία με γκολ στις καθυστερήσεις πήρε στο «κλάσικο» με τη Σαν Λορέντζο η Ουρακάν (0-1-1) και μεσοβδόμαδα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Πενιαρόλ για το Κόπα Λιμπερταδόρες, δείχνοντας πως σιγά-σιγά ξεπερνάει το σοκ του τροχαίου που είχε στη Βενεζουέλα πριν λίγο καιρό. Εξαιρετική η εικόνα της Εστουδιάντες (3-1-1) μετά την ήττα στην πρεμιέρα. Στο τελευταίο της ματς διέλυσε με 4-1 την Αρχεντίνος και συνέχισε τις υψηλές πτήσεις. Ανεβασμένοι οι γηπεδούχοι, το ίδιο και οι φιλοξενούμενοι, δε βγαίνει εύκολα άκρη.

1762. ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ - ΟΥΝ.ΤΣΙΛΕ

Για άλλη μία φορά η αμυντική λειτουργία της Εσπανιόλα εμφανίστηκε κατώτερη του αναμενόμενου στην ήττα με 3-1 κόντρα στη μέτρια φέτος Κονσεπσιόν. Στο μέσο της βαθμολογίας οι γηπεδούχοι, δύσκολα με αυτή την εικόνα θα καταφέρουν κάτι παραπάνω. Επιτέλους νίκη σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση για την ''Ου'', 4-1 εκτός έδρας την Κομπρεσάλ. Δε θα μπλέξουμε με πλευρά, καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι αναξιόπιστοι, θα πάμε με τα πολλά γκολ.

1416. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ - ΟΥΝΙΟΝ ΚΟΜΕΡΣΙΟ

Από τη μεσοβδόμαδη συντριβή κόντρα στην Ατλέτικο Νασιονάλ για το Κόπα Λιμπερταδόρες έρχεται η Κριστάλ, με το κομβικό ματς κόντρα στην Ουρακάν, το οποίο θα κρίνει κατά πολύ την πρόκριση, να ακολουθεί. Στο προηγούμενο ματς για το πρωτάθλημα, η Κριστάλ συνέτριψε τη μισητή αντίπαλο Αλιάνσα Λίμα με 4-2 εκτός έδρας. Μέτρια πράγματα φέτος για την Κομέρσιο, θα αρκεστεί σε μία θέση στο μέσο της βαθμολογίας. Άσος.

1417. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. – ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Μεγάλο ντέρμπι κορυφής στη Λισαβόνα, με τη Σπόρτινγκ να φιλοξενεί τη Μπενφίκα. Τα «λιοντάρια» έχουν πάρει τον αέρα των «αετών» κερδίζοντας τους τρεις φορές κατά τη φετινή σεζόν, όμως τελευταία δυσκολεύονται κάπως στο γκολ και το μομέντουμ φαίνεται να μην είναι με το μέρος τους. Παρόλα αυτά, είναι δύσκολο να επιλέξει κάποιος πλευρά σε ένα τέτοιο ματς, με τα λίγα γκολ να έχουν το προβάδισμα, αλλά τις αποδόσεις να μην ευνοούν. Άλλωστε, οι δύο ομάδες διαθέτουν τις κορυφαίες άμυνες της κατηγορίας. Λόγω του στοιχείου αυτού, αλλά και της κρισιμότητας του ματς,θα ρισκάρουμε στο ενδεχόμενο να μη δούμε γκολ στα πρώτα 33’ της αναμέτρησης, επιλογή που βρίσκεται σε απόδοση 1,83 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1437. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΜΑΛΑΓΑ

Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Λα Κορούνια που αγνοεί ακόμα τη νίκη μέσα στο 2016. Στις 11 αγωνιστικές (0-6-5) το αρνητικό της σερί και αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο αργά ή γρήγορα η εξασφάλιση της παραμονής της θα μπει σε κίνδυνο. Η Μάλαγα εσχάτως δείχνει να έχει χάσει τον ενθουσιασμό και τη φρεσκάδα της. Έρχεται από εντός έδρας ήττα με τη Βαλένθια που επέκτεινε το αρνητικό της σερί στις τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2). Πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο της ισοπαλίας στο 3,20 ( Stoiximan ) με τη Λα Κορούνια άλλωστε να είναι η βασίλισσα της ισοπαλίας στην Ισπανία (6-14-7). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1449. ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Ίσως άξιζε κάτι καλύτερο στην έδρα της Βελέζ η Χιμνάσια (3-0-2), όμως εν τέλει έχασε με 2-1 και μετά από τρεις διαδοχικές νίκες επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα. Σκόνταψε κόντρα στην Τολούκα η Σαν Λορέντζο (3-2-0) για το Κόπα Λιμπερταδόρες και με τη Γκρέμιο να ακολουθεί, πιθανότατα οι «άγιοι» θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές στη Λα Πλάτα. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος στερήθηκαν τη νίκη με την Ουρακάν, δεχόμενοι γκολ στις καθυστερήσεις. Από 3/5 over 2,5 έχουν οι δύο ομάδες, αγωνίζονται επιθετικά και σίγουρα υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να δούμε ακόμα ένα ματς με πολλά τέρματα.

1448. ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ – ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ

Παρότι δεν παίζει ιδιαίτερα άσχημα, η Μπελγράνο (1-1-3) δεν παίρνει αυτό που δικαιούται από τα παιχνίδια της. Έτσι έγινε και κόντρα στην Πατρονάτο, όπου έχασε με 2-1 την προηγούμενη εβδομάδα. Με παίκτη λιγότερο έπαιζε για μισή ώρα η Σαρμιέντο (1-1-3) με αντίπαλο την Κίλμες, όπου ο βαθμός της ισοπαλίας κρίνεται θετικός (2-2). Οι γηπεδούχοι διαθέτουν καλύτερη ομάδα, ο άσος έχει τον πρώτο λόγο, αλλά η απόδοση δε μας συγκινεί.

1763. ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ – ΑΡΙΚΑ

Ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση οι γηπεδούχοι. Ίσως η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό. Χωρίς το μεγάλο όνομα στις τάξεις της η Ουατσιπάτο, αποτελεί μια από τις πρωταγωνίστριες ομάδες του πρωταθλήματος, ευρισκόμενη στην τέταρτη θέση. Ο άσος αποτελεί επιλογή.

1450. ΝΤΕΠ. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ - ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ

Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που αποτελούν τις δυσάρεστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος. Η πορεία της Σαν Μαρτίν δεν απέχει και πολύ από το αναμενόμενο, με βάση τις μεταγραφικές της κινήσεις, αυτό που είναι έκπληξη είναι η πορεία της Βαγιέχο, η οποία διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ στη χώρα. Δε θα μπλέξουμε με το ματς.

1452. ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ – ΜΟΝΑΡΚΑΣ

Συντριβή για την Αμέρικα την προηγούμενη αγωνιστική με 4-1 εκτός έδρας κόντρα στην Τίγκρες. Η ήττα κόντρα στην Τίγκρες ήταν η πρώτη μετά από πέντε αγώνες, όμως αντιμετωπίζει σταθερά αμυντικά προβλήματα, δεχόμενη γκολ σχεδόν σε όλα της τα ματς. Δεν μπόρεσε να κερδίσει την ελλιπή Κερέταρο η Μονάρκας, μένοντας στο 1-1 εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι είχαν μεσοβδόμαδο ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ, έχουν όμως την ποιότητα να κερδίσουν τη μέτρια Μονάρκας, προβάδισμα έχει ο άσος.

1454. ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ - ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Αρκετά καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ιντεπεντιέντε (1-2-2) κόντρα στη Ρίβερ, όμως και πάλι έφυγε με άδεια χέρια, χάνοντας 1-0 και ο τεχνικός Πελεγκρίνο δε διανύει τις καλύτερες μέρες του στον πάγκο της ομάδας. Το εντυπωσιακό 3/3 στην έναρξη της σεζόν αποτελεί μία ευχάριστη ανάμνηση για την Κολόν (3-0-2), η οποία προσγειώθηκε ανώμαλα μετά το 4-1 από τη Γοδόι και το 0-3 από τη Ροζάριο. Καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι καλά, με τον άσο να κρίνεται τουλάχιστον χαμηλός.

1158. ΚΕΡΕΤΑΡΟ – ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ

Πάρε τον ένα χτύπα τον άλλο. Στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα αμφότερες, προερχόμενες από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Φαίνεται πως έχει παρατήσει το πρωτάθλημα η Κερέταρο, η οποία έχει ρίξει το βάρος στο Τσάμπιονς Λιγκ (μεσοβδόμαδα πήρε την πρόκριση στον ημιτελικό, αποκλείοντας τη Ντι Σι). Δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε τη μέτρια φέτος Τιχουάνα η Τσίβας, μένοντας στο 1-1 εντός έδρας. Χωρίς νίκη μετά από οχτώ ματς στο πρωτάθλημα παραμένουν οι φιλοξενούμενοι. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.

1457. ΜΟΝΤΕΡΕΪ – ΤΙΓΚΡΕΣ

Αναμέτρηση κόντρα σε δύο από τους διεκδικητές του τίτλου. Από σπουδαία νίκη προέρχεται η Τίγκρες με 4-1 εντός έδρας κόντρα στην Αμέρικα. Συντριβή για τη Μοντερέι την προηγούμενη αγωνιστική, 4-0 εκτός έδρας από την Κρουζ Αζούλ, σε ένα ματς που θα μπορούσε να είχε τελειώσει με ακόμα πιο πολλά γκολ. Δε θα διαλέξουμε πλευρά, θα πάμε με τα πολλά γκολ, συμβαδίζοντας με την αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων.

1764. ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝ. – ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ

Τρία ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι δείχνουν να διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος. Προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία 3-3 κόντρα στην Λα Καλέρα. Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Κομπρεσάλ, η οποία φέτος έχει αποδυναμωθεί αισθητά, έχοντας εκτός τις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος και το Κόπα Λιμπερταδόρες. Προέρχεται από την ήττα με 4-1 εντός έδρας κόντρα στην Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε. Προβάδισμα ο ασιατικός άσος -0,75, ενώ επιλογή αποτελούν τα πολλά γκολ.

1458. ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ - ΚΟΜΕΡΣΙΑΝΤΕΣ ΟΥΝΙΔΟΣ

Πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Μουνισιπάλ η Ουνιβερσιτάριο, η οποία φέτος δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα. Στην έδρα της θα στηριχτεί η Κομερσιάντες για να παραμείνει στην κατηγορία. Άσος.

1460. ΠΑΤΣΟΥΚΑ – ΝΤΟΡΑΔΟΣ

Άσος χωρίς στοιχηματική αξία.

1461. ΑΤΛΑΣ - ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ

Σε μέτρια κατάσταση και οι δύο ομάδες. Από την ήττα με 2-1 κόντρα στη Ντοράδος, τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, προέρχεται η Άτλας, με τις εντυπώσεις που άφησε στο ματς να είναι κακές. Τέσσερα ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Σάντος, προερχόμενη από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Πουέμπλα. Το ματς είναι καθαρή τριπλή, δε θα μπλέξουμε.

1462. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ – ΤΟΛΟΥΚΑ

Σε τίποτα δε θυμίζει την καλή ομάδα του Απερτούρα η Τολούκα, βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, έχοντας μόλις μία νίκη σε οχτώ ματς. Προέρχεται από την ήττα 1-0 εντός έδρας κόντρα στην Πατσούκα. Επιτέλους νίκη για τους γηπεδούχους, κερδίζοντας μέσα σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας, αυτή της Λεόν. Σε καλύτερο φεγγάρι δείχνουν οι γηπεδούχοι, σε καμία περίπτωση όμως δε μπορούμε να τους εμπιστευτούμε τα λεφτά μας, no bet.

----. ΣΠΟΡΤ ΜΠΟΪΖ – ΣΙΚΛΟΝ

Δεν αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα η Μπόιζ, έρχεται ξεκούραστη στο ματς κόντρα στη Σικλόν. Την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα με 1-0 στη δύσκολη έδρα της Γιακουίμπα. Εντός έδρας φαντάζουν ανίκητοι οι πρωταθλητές του Απερτούρα, έχοντας υποτάξει καλύτερες ομάδες από τη Σικλόν. Σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή για τους φιλοξενούμενους, 2-1 εντός έδρας την πανίσχυρη Μπολίβαρ. Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, θα παίξουν όμως χωρίς τέσσερεις βασικούς, με το βάθος του πάγκου να μην είναι μεγάλο. Κρυφοκοιτάμε την κόντρα.

----. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ – ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ

Αναμενόμενη ήττα για τους γηπεδούχους την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην πρωτοπόρο Τζούνιορ με 1-0 εκτός έδρας. Κατώτερη των προσδοκιών εμφανίζεται η Τζαγκουάρες, η οποία δεν μπορεί να πάρει εύκολους πόντους ούτε στην έδρα της. Σε παρόμοια κατάσταση η Ενβιγκάδο, η οποία αποδυναμώθηκε αρκετά κατά τη μεταγραφική περίοδο. Προέρχεται από την ήττα 1-0 εντός έδρας κόντρα στην Πετρολέρα. No Bet.

----. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΜΠΟΓΙΑΚΑ ΤΣΙΚΟ

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην του άσου θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη.

----. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ – ΕΚΙΔΑΔ

Άλλη μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα για την Πάστο, αυτή τη φορά στη δύσκολη έδρα της Κορτουλουά. Καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η Πάστο, θα μπορούσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς. Άσχημο ξεκίνημα για την Εκιδάδ, καθώς μετά από εφτά αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει μόλις πέντε βαθμούς, προερχόμενη από την εντός έδρας ήττα με 2-0 κόντρα στη Σάντα Φε. Ο άσος αποτελεί επιλογή.

----. ΤΟΛΙΜΑ – ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ

Από τις δυσάρεστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος η Τολίμα, κάτι το οποίο διαφαινόταν από τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, η οποία έχασε πολλούς βασικούς παίχτες χωρίς να τους αντικαταστήσει. Από την ήττα με 2-1 κόντρα στη Μιγιονάριος προέρχονται οι γηπεδούχοι. Όλα επτά για τη Μπουκαραμάνγκα, επτά ματς, ισάριθμες ισοπαλίες, επτά γκολ υπέρ, επτά κατά! Από τη λευκή ισοπαλία εντός έδρας κόντρα στη Ριονέγρο προέρχονται οι φιλοξενούμενοι. Η Τολίμα αν θέλει να μπει στην οχτάδα θα πρέπει τέτοια ματς στην έδρα της να τα κερδίζει, άσος.

----. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ – ΡΟΥΜΠΙΟ ΝΟΥ

Τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Ρίβερ, αυτή τη φορά κόντρα στην Καπιατά εκτός έδρας. Πολύτιμος μέχρι και ο ένας βαθμός για τους γηπεδούχους, οι οποίοι θα δώσουν μάχη για την παραμονή. Βρέθηκε πίσω με 2-0 η Ρούμπιο Νου στο ματς με τη Γκουαρανί, κατάφερε όμως να ισοφαρίσει, παίζοντας μάλιστα με δέκα παίχτες, παίρνοντας τελικά το βαθμό της ισοπαλίας. Θα πάμε με την καλύτερη ομάδα, ασιατικό διπλό +0,25.

----. ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τη Σέρο Πορτένιο, 2-1 κόντρα στη Λιμπερτάδ. Οι παράλληλες υποχρεώσεις στο Κόπα Λιμπερταδόρες φαίνεται ότι στοιχίζουν στους γηπεδούχους. Από το κακό στο χειρότερο η Νασιονάλ, η οποία για άλλη μία χρονιά εμφανίζεται κατώτερη των περιστάσεων. Προέρχεται από την ήττα εντός έδρας κόντρα στη Χενεράλ Ντίαζ. Άσος.

1463. ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ - ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Με τον μεσοεπιθετικό Κριστιάνο να βρίσκεται σε εξαιρετική ημέρα σημειώνοντας και τα δύο γκολ της ομάδας του, η Κόφου ξεκίνησε νικηφόρα κόντρα στην Κόμπε (0-2) τις υποχρεώσεις της για τη νέα σεζόν. Μαύρα εγκαίνια έκανε στο νέο της γήπεδο η Γκάμπα, γνωρίζοντας την ήττα από την Κασίμα (0-1), ενώ ούτε μεσοβδόμαδα κατάφερε να σπάσει το ρόδι, αυτή τη φορά για το Τσάμπιονς Λιγκ (1-1 με τη Μέλμπουρν Βίκτορι). Δεν πείθουν σε καμία περίπτωση οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έχουν ήδη δώσει τέσσερα επίσημα παιχνίδια χωρίς να πάρουν ακόμα νίκη (0-2-2). Ως εκ τούτου, απορρίπτεται το 1,95 του διπλού, πόσο μάλλον όταν καλούνται να αντιμετωπίσουν μία ομάδα που εμφάνισε αρκετά καλό πρόσωπο στην πρεμιέρα. Αν έπρεπε οπωσδήποτε να επιλέξουμε κάτι αυτό θα ήταν το αμφίσκορο (2,02 / Stoiximan ), χωρίς να είμαστε βέβαια ιδιαίτερα ζεστοί.

1468. ΟΥΡΑΒΑ - ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη νέα αγωνιστική χρονιά η Ουράβα, στην έδρα της Κασίβα δεν είχε ιδιαίτερα δύσκολο έργο (1-2), ενώ το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Το άλλο άκρο η νεοφώτιστη Ιβάτα, η οποία ηττήθηκε εντός έδρας από τη Ναγκόγια (0-1), αντίπαλο που σίγουρα δεν τρομάζει. Λογικά θα το πάρει το παιχνίδι η Ουράβα εκμεταλλευόμενη την αμυντική αστάθεια των φιλοξενούμενων, όμως το 1,45 του άσσου δεν παίζεται σε καμία περίπτωση. Προτιμότερος ο συνδυασμός του με GG (2,95 / Stoiximan ), καθώς παραδοσιακά τα ματς μεταξύ των δύο ομάδων έχουν τέρματα κι από τις δύο πλευρές (4/5 GG στα πιο πρόσφατα).

1471. ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΑΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ - ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΒΙΚΤΟΡΙ

Οι Μάρινερς του Σέντραλ Κοστ (2-2-7 εντός) έχουν τέσσερις σερί ήττες και βγάζουν πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Η ποιότητα τους είναι λίγη και το ποδόσφαιρο που παίζουν χαμηλού επιπέδου. Η Μέλμπουρν Βίκτορι (2-3-6 εκτός) έμεινε στο 1-1 με το Σίδνεϊ και πλέον δεν έχει εξασφαλισμένη θέση στα πλέι-οφ αφού τα αρνητικά αποτελέσματα την έχουν βυθίσει στη βαθμολογία. Είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από τους Μάρινερς, βέβαια το διπλό είναι χαμηλά και δεν μας απασχολεί.

1473. ΝΑΓΚΟΓΙΑ – ΧΙΡΟΣΙΜΑ

Χωρίς να ζοριστεί πέρασε από την έδρα της Ιβάτα η Ναγκόγια (0-1), αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να έχει πετύχει περισσότερα γκολ. Δεν πατάει καθόλου καλά η πρωταθλήτρια Χιροσίμα, η οποία μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ μετράει τρεις σερί ήττες με πιο πρόσφατη αυτή στην έδρα της Σεούλ (4-1) για το Τσάμπιονς Λιγκ, αν και αγωνίστηκε με αναπληρωματικούς. Στο πρωτάθλημα έκανε πρεμιέρα με εντός έδρας ήττα από την Καβασάκι (0-1). Θεωρούμε πως ήρθε η ώρα οι κάτοχοι του τίτλου να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στην J1, ευνοϊκό το γεγονός πως ξεκούρασαν βασικούς με τη Σεούλ ώστε να είναι ετοιμοπόλεμοι σε αυτό το παιχνίδι. Στο 2,22 ( Stoiximan) έχει αξία το διπλό.

1475. ΣΕΝΤΑΪ – ΤΟΚΥΟ

Με όπλο την εξαιρετική της άμυνα απέδρασε με το διπλό από την έδρα της Γιοκοχάμα Μαρίνος η Σεντάι (0-1), παίζοντας πολύ οργανωμένα και με προσήλωση στα μετόπισθεν. Θύμα της Ομίγια (0-1) έπεσε η Τόκυο στην εναρκτήρια αγωνιστική του πρωταθλήματος, όμως μεσοβδόμαδα πήρε τα πάνω της κερδίζοντας με ανατροπή την αδύναμη Μπιν (3-1) για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αμφίρροπη αναμέτρηση, όπως άλλωστε δηλώνει και το σωστά μοιρασμένο σετ, ενώ ούτε με τα γκολ βγαίνει άκρη. Πάσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ