ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (20/2). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

2840. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ - ΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΦΟΙΝΙΞ

Οι Τζετς του Νιουκάστλ (3-3-5 εντός) έφεραν ισοπαλία με 2-2 με το Μπρισμπέιν με αρκετά καλή και ελπιδοφόρα για τη συνέχεια εμφάνιση. Μεγάλη έκπληξη από το Φοίνιξ (2-2-7 εκτός) που κέρδισε τους Γουόντερερς του Σίδνεϊ με 5-2 εκτός έδρας. Αρκετά παράξενο αποτέλεσμα, ο Πάουελ σκόραρε τα τέσσερα γκολ και αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή. Αμφότερες απέχουν αρκετά από τα πλέι-οφ και θα διεκδικήσουν τη νίκη για να φτάσουν πιο κοντά μετά τα τελευταία καλά αποτελέσματα. O συνδυασμός του GG με το over 2,5 στο 1,83 είναι δίκαιος, όπως και το over 2,5 στο 1,70, το δεύτερο έχουν επιλέξει οι Young Guns σε ένα early bet εδώ και μέρες.

511. ΣΙΔΝΕΪ - ΣΙΔΝΕΪ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ

Ντέρμπι του Σίδνεϊ, ανάμεσα σε δύο αρκετά καλές ομάδες που όμως τελευταία δεν δείχνουν στην καλύτερη τους κατάσταση. To Σίδνεϊ (4-3-3 εντός) συνέχισε την κάκιστη πορεία του και συμπλήρωσε τέσσερα ματς δίχως νίκη (0-1-3) με το 1-2 από το Περθ. Δίκαιη ήττα, δεν άξιζε κάτι παραπάνω. Πλέον κινδυνεύει η θέση του στα πλέι-οφ αν δεν αλλάξει η αγωνιστική του εικόνα. Οι Γουόντερερς του Σίδνεϊ (4-3-2 εκτός) είχαν μεγάλη ευκαιρία να πιάσουν κορυφή, αλλά έχασαν με 2-5 (!) από το Φοίνιξ εντός έδρας και παρέμειναν στη δεύτερη θέση. Μεγάλη έκπληξη η συγκεκριμένη ήττα και θα ψάξει άμεσα αντίδραση. Δεν θα μπλέξουμε στο συγκεκριμένο δύσκολο ματς που έχει και την ιδιαιτερότητα του ντέρμπι.

1157. ΠΕΡΘ ΓΚΛΟΡΙ - ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΡΟΑΡ

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για το Περθ (4-3-2 εντός) και πέμπτο ματς αήττητο, πλέον απέχει μόλις τρεις βαθμούς από τα πλέι-οφ και έχει μπει δυνατά στη μάχη τους. Η τελευταία νίκη ήταν με 1-2 με το Σίδνεϊ, απόλυτα δίκαιη. Το Μπρισμπέιν (3-3-3) δεν κατάφερε να περάσει το χαμηλό εμπόδιο (τουλάχιστον στα χαρτιά) των Τζετς εντός έδρας και έμεινε στο 2-2. Βέβαια παρέμεινε στην κορυφή αφού οι Γουόντερερς έχασαν. Η φόρμα του Περθ κάνει το +0,25 του άσου ενδιαφέρον και αποτελεί σκέψη μας.

1162. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ – ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ

Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά τις γιορτές η Κασίμπασα, μετράει 0-1-3 στο διάστημα αυτό, καθώς πληρώνει σε μεγάλο βαθμό τις πολλές απουσίες βασικών της μονάδων (αμφίβολοι μέχρι την τελευταία στιγμή δίνονται ξανά ο σημαντικός χαφ Σκαριόνε και ο τοπ σκόρερ Ντερντιγιόκ). Η Εσκισεχιρσπόρ έρχεται από σπουδαία νίκη επί της Ανταλιασπόρ (3-2), είναι αήττητη στα τελευταία τρία (2-1-0) και πλησίασε στο -5 από τη σωτηρία. Καλύτερη ομάδα αλλά σε χειρότερη κατάσταση οι γηπεδούχοι, οι φιλοξενούμενοι φαίνεται να μπορούν να κάνουν τη ζημιά, οι εκτός έδρας επιδόσεις τους όμως είναι αποκαρδιωτικές (1-1-8) και μας κρατούν μακριά από κάποιο ποντάρισμα.

1164. ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ – ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ

Η Καϊζερσλάουτερν (3-3-4 εντός) ξέσπασε απέναντι στην Πάντερμπορν εκτός έδρας με τη νίκη με 4-0. Πλέον απέχει επτά βαθμούς από την τρίτη θέση και μπορεί να την κυνηγήσει αν βγάλει το κόμπλεξ που έχει στα ματς στο σπίτι της, που της φέρνουν παραπάνω άγχος. Η Χαϊντενχάιμ (3-4-3 εκτός) έμεινε στο 1-1 με τη Ζαντχάουζεν, σε ματς που ο νόμος του ποδοσφαίρου βρήκε εφαρμογή. Ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και θα έπρεπε να τον είχε καθαρίσει, στο 84’ δέχθηκε την ισοφάριση και δυσαρέστησε τον προπονητή της. Κρίσιμο ματς για τη γηπεδούχο, πρέπει να αποβάλει το άγχος της που την κυριεύει στα εντός έδρας, παιχνίδι μόνο για live.

1165. ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ

Η Καρλσρούη (4-3-3 εντός) κέρδισε εκτός έδρας οριακά με 1-0 την ουραγό Ντούισμπουργκ. Την βολεύουν τα εκτός έδρας και αυτό φαίνεται στα τελευταία ματς της. Η Μπραουνσβάιγκ (4-2-4 εκτός) πήρε άδικη νίκη με 1-0 επί της Μπίλεφελντ. Προηγήθηκε νωρίς (5’) και έπειτα αρκέστηκε σε δευτερεύοντα ρόλο. Έπαιξε καλή άμυνα κατά διαστήματα αλλά απειλήθηκε κιόλας προς το τέλος. Το -0,25 για τους γηπεδούχους είναι δίκαιο.

1170. ΚΑΡΝΤΙΦ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Χωρίς δόντια η Κάρντιφ (11-13-7, 7-7-1 εντός) στα τελευταία, έρχεται από δύο κολλητά 0-0 κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους (ΜΚ Ντονς εντός, Τσάρλτον εκτός), η έλλειψη καθαρόαιμου φορ περιωπής έχει αρχίσει να της στοιχίζει. Αήττητη στα πέντε πιο πρόσφατα (2-3-0) αλλά με ανάλογες επιδόσεις η διαφορά από τα πλέι-οφ (-5) δεν κλείνει. Μετά από τέσσερις σερί νίκες η Μπράιτον (15-12-4, 4-10-1 εκτός) κράτησε την πρωτοπόρο Χαλ στην έδρα της στο 0-0, επιβεβαιώνοντας ότι έχει αφήσει πίσω το κακό διάστημα των γιορτών. Χ και under σε πρώτο πλάνο.

1173. ΑΡΣΕΝΑΛ – ΧΑΛ

Κρίσιμη περίοδος για το μέλλον της Άρσεναλ σε όλες τις διοργανώσεις, συνεχόμενες μάχες σε όλα τα μέτωπα, λογικό στο κύπελλο να ρίξει το λιγότερο βάρος. Όχι πως θα αδιαφορήσει, όμως αναμένονται αρκετές αλλαγές βασικών από το Βενγκέρ. Τη μάχη της δίνει και η Χαλ για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της Πρέμιερ, πρωτοπόρος της Τσάμπιονσιπ, αν υποτιμηθεί είναι ικανή να κάνει τη ζημιά. Στους προηγούμενους γύρους η Άρσεναλ δέχτηκε γκολ, το ίδιο αναμένουμε να γίνει και τώρα. Στο 1,95 το GG στον Stoiximan, ματιές και στο GG & over 2,5 (2,50). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1198. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ο εξαιρετικός πρώτος γύρος είναι αυτός που σώζει το Λεβαδειακό, καθώς το 2016 δε μπήκε καθόλου καλά για τους Βοιωτούς και ήδη ακούγονται φήμες για αποχώρηση του Άκη Μάντζιου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Το παιχνίδι κόντρα στην καταδικασμένη Καλλονή αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να σπάσει το ρόδι στο νέο έτος και να επιστρέψει η ηρεμία στους «πράσινους». Η ομάδα της Μυτιλήνης πρέπει σιγά-σιγά να ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη Φούτμπολ Λιγκ, αφού θα πρέπει στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές να κάνει πορεία πρωταθλητισμού για να παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια. Μακριά από τη Λέσβο, οι «σαρδέλες» έχουν μετατραπεί σε σάκο του μποξ, καθώς σε 11 εκτός έδρας ματς, έχουν αποσπάσει μόλις ένα βαθμό. Ιδανικές μοιάζουν οι συγκυρίες για το Λεβαδειακό, με τον -1 ασιατικό άσο να αποτελεί επιλογή των Young Guns σε απόδοση 1,90 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1176. ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ - ΝΤΟΥΚΛΑ ΠΡΑΓΑΣ

Θετικός κρίνεται ο βαθμός που απέσπασε η Μποέμιανς (3-3-2 εντός) στο εξάποντο παραμονής με τη Σίγκμα Όλομουτς και πλέον το αήττητο σερί διευρύνθηκε στις έξι αγωνιστικές (3-3-0). Στο «κάστρο» της η Ντούκλα (0-5-3 εκτός) υπέταξε και τη Σλόβαν Λίμπερετς με 2-0, όμως μαζί με την ουραγό Μπάνικ και την αντίπαλο της, Μποέμιανς, είναι οι μοναδικές ομάδες χωρίς νίκη μακριά από το σπίτι τους. Πρόκειται για τοπικό ντέρμπι, στο οποίο όμως δεν υπάρχει αντιπαλότητα. Δυνατοί το τελευταίο διάστημα οι γηπεδούχοι, κάκιστες οι εκτός έδρας επιδόσεις των φιλοξενούμενων, καλοβλέπουμε τον 0:0 ασιατικό άσο.

1177. ΜΠΡΝΟ - ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ

Τέσσερις αγωνιστικές δίχως νίκη (0-1-3) συμπλήρωσε η Μπρνο (5-1-2 εντός), η οποία έχασε στο πρώτο ματς για το 2016 με 2-0 στην Πράγα από τη Σλάβια, σε ένα ματς όπου δεν ήταν καθόλου καλή. Ήθελε πολύ τη νίκη κόντρα στη Μποέμιανς, αλλά αρκέστηκε στην ισοπαλία η Σίγκμα Όλομουτς (1-2-5 εκτός), βγαίνοντας πάντως από την επικίνδυνη ζώνη. Ανώτεροι, αλλά ντεφορμέ οι γηπεδούχοι, υποδέχονται μία ομάδα που καίγεται για βαθμούς. Θα το προσπεράσουμε.

1174. ΠΡΙΜΠΡΑΜ – ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ

Το κακό της ξεκίνημα πλήρωσε στην έδρα της Τέπλιτσε η Πρίμπραμ (3-1-4 εντός), χάνοντας με 2-0 στο πρώτο της ματς για το 2016. Μέτρια εμφάνιση πραγματοποίησε η Σλοβάτσκο (1-1-6 εκτός), όμως εξ’ αρχής είχε πολύ δύσκολο έργο κόντρα στην πρωτοπόρο Βικτόρια Πλζεν, από την οποία και έχασε με 1-2. Αγαπάνε τα πολλά γκολ οι δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να έχουν 7/8 over 2,5 μπροστά στο κοινό τους και τους φιλοξενούμενους 11/17 ανεξαρτήτως έδρας. Αξιόλογες οι αποδόσεις για το over 2,5, το οποίο και αποτελεί επιλογή.

1175. ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ - ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ

Δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική στην έδρα της Μλάντα η Μπάνικ (1-1-6 εντός), χάνοντας με κάτω τα χέρια (3-0), σε ένα ματς όπου πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές. Η ευάλωτη αμυντική λειτουργία της Ζλιν (2-2-4 εκτός) ήταν αυτή που κόστισε κόντρα στη Σπάρτα Πράγας, με την ήττα (1-2) να έρχεται δίκαια. Πλάνα για τη δεύτερη κατηγορία κάνουν οι γηπεδούχοι, σαφώς ποιοτικότεροι οι φιλοξενούμενοι, με το διπλό να αποτελεί ξεκάθαρη επιλογή.

1179. ΕΞΕΤΕΡ - ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ

Η Έξετερ (5-5-4 εντός) έχασε και από την αδύναμη Γιορκ με 0-2 και δείχνει ότι δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση. Σε αντίθετη κατάσταση η αντίπαλος της, Νιούπορτ (5-3-7 εκτός), που ντούμπλαρε τις νίκες της με το 1-0 επί της Καρλάιλ. Ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και επικράτησε δίκαια και εύκολα . Η Έξετερ δείχνει ότι χωρίς τον φορ Νίκολς δεν μπορεί, το Χ2 στο 1,70 είναι δικαιότατο, οι Young Guns επέλεξαν το +0,25 κοντά στο 2,00.

1180. ΧΑΒΡΗ – ΚΡΕΤΕΪΓ

Σπουδαίο διπλό για τη Χάβρη στην έδρα της Μετς, έβαλε έτσι τέλος σε μίνι σερί δυο κολλητών ηττών, στο γήπεδό της είχε πετύχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες προτού ηττηθεί από την πρωτοπόρο Ντιζόν. Η Κρετέιγ έρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες, αγνοεί τη νίκη για 14 ματς (0-5-9), δέχεται γκολ εδώ και εννέα αγωνιστικές (6/9 over 2,5, 7/9 GG) και όπως είναι λογικό έχει υποχωρήσει εντός της επικίνδυνης ζώνης, πληρώνοντας τις κάκιστες αμυντικές επιδόσεις της (χειρότερη άμυνα της κατηγορίας). Αναμενόμενα χαμηλά βρίσκεται ο άσος, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με αποδόσεις της τάξης του 1,55-1,60, προτιμότερη μοιάζει η ενασχόληση με τα γκολ, λαμβάνοντας υπόψη τις επιδόσεις των φιλοξενούμενων, έχει αξία το over 2,25 στο 1,85 της Bet365 που επέλεξε ο Betol .

1182. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ – ΒΕΧΕΝ

Η Φορτούνα (7-2-3 εντός) έμεινε στο 0-0 με το Μαγδεμβούργο, φάνηκε ευχαριστημένη από τον βαθμό και πλέον εκτός έδρας παίζει αρκετά πιο αμυντικά, όμως στην έδρα της ακριβώς το αντίθετο αφού έχει έξι συνεχόμενα over 2,5 & g/g. Η Βέχεν (1-6-6 εκτός) έμεινε στο 1-1 με την Τσέμνιτσερ, δεν εντυπωσίασε, δίκαιη η ισοπαλία. Η μία ομάδα είναι επιθετική στην έδρα της, η άλλη αμυντική εκτός, δεν βγάζουμε άκρη.

1186. ΑΑΛΕΝ – ΚΟΤΜΠΟΥΣ

Η Άαλεν (4-6-2 εντός) έκανε χείριστη εμφάνιση με τη Χάνσα και έχασε με 0-3, δεύτερη συνεχόμενη ήττα με την εικόνα της να δηλώνει ομάδα πολύ χαμηλού επιπέδου. Λείπει ο στόπερ Σουλτς (20 συμ.) λόγω τιμωρίας. Η Κότμπους (3-7-2 εκτός) μετά από δύο σερί 0-0 έχασε με 1-2 από τους Κίκερς, δεν έπαιξε καλά για ακόμα ένα παιχνίδι. Λείπει ο σημαντικός φορ Σουκούτα-Πάσου (18 συμ./5 γκολ). Κακό ζευγάρωμα, αμφότερες θέλουμε να τις κοντράρουμε, πάσο.

1183. ΧΑΛΕΣΚΕΡ – ΣΟΝΕΝΧΟΦ

Η Χάλεσκερ (6-4-3 εντός) κέρδισε εκτός έδρας με 1-0 τη Μούνστερ, εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες της αντιπάλου της και πήρε δίκαιη την οριακή νίκη. Η Σόνενχοφ (6-3-3 εκτός) έχασε 0-3 από τη Μάιντζ Β’ με κακή εμφάνιση. Έδειξε αδυναμία να παράγει ευκαιρίες, αλλά και να αμυνθεί απέναντι στην καλή επιθετικά αντίπαλο. Δύσκολο ματς, έχει αρκετή ισοπαλία για εμάς.

1181. ΜΑΪΝΤΖ (ΕΡ.) - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ (ΕΡ.)

H Μάιντζ Β’ (4-7-2 εντός) επέστρεψε μετά από καιρό στις καλές εμφανίσεις και κέρδισε με 0-3 τη Σόνενχοφ, με τον φορ Χέλερ να βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση με δύο γκολ και μία ασίστ. Η Στουτγάρδη Β’ (2-4-6 εκτός) έπαιξε άσχημα με την Έρφουρτ και έχασε εύκολα με 1-2. Συμπλήρωσε τέσσερα ματς δίχως νίκη και με κακές εμφανίσεις. Ο άσος στο 1,75 είναι δίκαιος και τον κρατάμε στο μυαλό μας για μετά την έναρξη.

1187. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΙΙ - ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ

Η Βέρντερ Βρέμης Β’ (5-4-4 εντός) προηγήθηκε στην έδρα της πρωτοπόρου Δρέσδη στο 16’, όμως μέχρι το 54’ η αντίπαλος της έκανε την ανατροπή και θα μπορούσε να είχε κερδίσει και με μεγαλύτερο σκορ από το 2-1. Ήττα εντός προγράμματος, αφού η Δρέσδη δεν παίζεται από κάποια άλλη ομάδα της κατηγορίας, ειδικά στην έδρα της. Πριν από αυτό το ματς είχε επτά ματς δίχως ήττα (3-4-0). Η Πρέουσεν Μούνστερ (4-5-3 εκτός) μετά την ήττα με μετριότατη εμφάνιση με τη Χάλεσκερ με 0-1, έχασε μεσοβδόμαδα με ακόμη χειρότερη εμφάνιση από τη Βίρτσμπουργκ με 3-0. Τελικό χαρακτήρισε το ματς αυτό ο νεοφερμένος τεχνικός Στέφεν, που θα στερηθεί του σημαντικού χαφ Κάρα (25 συμ./6 γκολ). Το DNB των γηπεδούχων στο 1,975 έχει αξία, είναι σε καλύτερη κατάσταση, χωρίς απουσίες, με τη δύναμη της έδρας και χωρίς κούραση, οι Young Guns έχουν επιλέξει το συγκεκριμένο σημείο.

1184. ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ – ΑΟΥΕ

Η Χάνσα (4-4-4 εντός) εκμεταλλεύτηκε την κάκιστη εικόνα της αντιπάλου της και κέρδισε εύκολα με 3-0. Περισσότερο έχασε η Άαλεν και λιγότερη την κέρδισε η Χάνσα. Η Άουε (5-3-4 εκτός) έμεινε στο 0-0 με τη Βίρτσμπουργκ, δεν εντυπωσίασε όμως κράτησε σχετικά εύκολα το μηδέν στην άμυνα. Συμπλήρωσε έντεκα ματς δίχως ήττα. Δίκαιο line το 0:0.

1185. ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ – ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ

Η Όσναμπρικ (6-5-1 εντός) κέρδισε με τον συνηθισμένο της τρόπο (δηλαδή οριακά) με 1-0 το Κίελο και δείχνει ότι η αμυντική της λειτουργία είναι εξαιρετική. Πλησιάζει απειλητικά την τρίτη και τη δεύτερη θέση και δείχνει ότι θα παλέψει γι’ αυτές. Το Μαγδεμβούργο (2-7-4 εκτός) έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο ματς στο 0-0, αυτή τη φορά με τη Φορτούνα. Αμφότερες δίνουν προτεραιότητα στην άμυνα, το under 2,25 είναι δίκαιο.

1214. ΤΣΕΜΝΙΤΣΕΡ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ

Η Τσέμνιτσερ (6-4-2 εντός) έφερε δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία με τη Βέχεν αυτή τη φορά, με 1-1. Φάνηκε ότι ο πόντος της ισοπαλίας της είναι ιδανικός και δεν κυνήγησε κάτι παραπάνω. Στο σημαντικό ντέρμπι της Σαξονίας έχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι η Ντιναμό Δρέσδης (5-7-1 εκτός) που έρχεται από τη νίκη-ανατροπή με 2-1 επί της Βέρντερ Β’. Δείχνει ότι είναι με διαφορά η κορυφαία ομάδα της κατηγορίας. Το -0,25 είναι η δίκαιη γραμμή.

1233. ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ – ΡΙΖΕΣΠΟΡ

Με την ήττα στην έδρα της Εσκισεχιρσπόρ, η Ανταλιασπόρ έφτασε να μετράει 1-0-3 μετά τη διακοπή, θετική εξέλιξη πάντως η έξοδος του προπονητή της από το νοσοκομείο (είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο πριν από περίπου 15 ημέρες). Η Ριζεσπόρ είναι άνετη βαθμολογικά και φαίνεται να έχει χαλαρώσει υπερβολικά (0-1-3 εντός του 2016, 3/4 over 2,5, 4/4 GG), μακριά από το σπίτι της μάλιστα έχει τέσσερις σερί ήττες, η προσοχή της έχει στραφεί περισσότερο στο κύπελλο. Σωστό φαβορί η Ανταλιασπόρ, η απουσία όμως του Ετό (19 συμ./13 γκολ) είναι δυσαναπλήρωτη, από την άλλη και οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν το δικό τους τοπ σκόρερ Κουέκε (17 συμ./10 γκολ), θα μείνουμε μακριά από την αναμέτρηση αυτή μιας και μας φαίνεται εξαιρετικά απρόβλεπτη.

1217. ΑΣΚΟΛΙ – ΚΟΜΟ

Κρίσιμο ματς εξάποντου χαρακτήρα στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Η Άσκολι σταμάτησε την εκτός έδρας αιμορραγία με το 2-2 που πήρε από τη Μπρέσια, στην έδρα της τα πηγαίνει αρκετά καλύτερα, καθώς μετράει τέσσερις νίκες στα πιο πρόσφατα επτά ενώ έχει κρατήσει έξι λευκά παθητικά στο διάστημα αυτό (4-2-1, 5/7 under 2,5, 6/7 NG). Η Κόμο τα δίνει όλα για να βγει από τις θέσεις του απευθείας υποβιβασμού, είναι αήττητη μετά τις γιορτές (1-4-0), έχοντας συμπληρώσει σερί επτά αγωνιστικών χωρίς ήττα (2-5-0), βρίσκεται πια στο -5 από τα μπαράζ. Πολύ κρίσιμο το παιχνίδι για αμφότερες, τα σετ είναι καλά ζυγισμένα και μας στρέφουν προς το πάσο.

1223. ΣΠΕΤΣΙΑ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ

Έχει πάρει μπρος η Σπέτσια, μετράει 3-2-0 μετά τη διακοπή και μάλιστα στο γήπεδό της έρχεται από δυο συνεχόμενες τριάρες, με αποτέλεσμα να βρεθεί εντός της προνομιούχου οκτάδας. Η Λαντσιάνο, αν και δεν ήταν καλή, πήρε το εξάποντο απέναντι στη Μόντενα, συμπλήρωσε έτσι δυο σερί νίκες και ρεκόρ 3-0-2 στα τελευταία πέντε, πάντως μακριά από το σπίτι της δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά (1-3-9 εκτός, η νίκη στο τελευταίο επί της Βιτσέντζα), ενώ επικυρώθηκε και η αφαίρεση ενός ακόμα βαθμού από το τρέχον πρωτάθλημα λόγω οικονομικών παρατυπιών. Σε καλό μομέντουμ και οι δυο, η Σπέτσια έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη μιας και υπερτερεί ποιοτικά, το 1,60 του άσου είναι όμως ανεπαρκές για να γίνει η οποιαδήποτε κουβέντα, ειδικά από τη στιγμή που θα απουσιάσει ο τοπ σκόρερ Καλαϊό (23 συμ./6 γκολ).

1219. ΛΙΒΟΡΝΟ – ΤΣΕΖΕΝΑ

Πρώτη ήττα για τη Λιβόρνο από τη στιγμή που επέστρεψε στον πάγκο ο Πανούτσι (2-0-1) το καθαρό 0-3 από τη Σπέτσια, εμφάνισε μετά από καιρό την κακή εικόνα του διαστήματος Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου. Η Τσεζένα όσο καταφέρνει να κερδίζει στην έδρα της θα έχει βάσιμες ελπίδες να καταλάβει μια θέση στα πλέι-οφ, καθώς μακριά από το σπίτι της αρκείται συνήθως σε παιχνίδι ανάσχεσης, έχοντας συμπληρώσει δέκα εξόδους χωρίς νίκη (0-5-5, συνολικά εκτός 1-5-6). Μπερδεμένο το σταύρωμα εδώ, με τα υπάρχοντα σετ δεν βλέπουμε να υπάρχει κάπου αξία, θα το προσπεράσουμε.

1222. ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ

Επιτυχία για τη Βερτσέλι ο βαθμός που απέσπασε στην έδρα της Κροτόνε (1-1), στο γήπεδό της βασίζεται κατά κύριο λόγο στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία (6-1-6 εντός). Η Εντέλα συνέτριψε την Τράπανι με 4-0 και εξακολουθεί να διεκδικεί μια θέση στα πλέι-οφ, τα βρίσκει μπαστούνια εσχάτως μακριά από το σπίτι της καθώς έχει ηττηθεί και στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της χωρίς καν να σκοράρει, ενώ μετράει συνολικά 2-3-7 μακριά από το σπίτι της. Σφιχτά τα σετ με ελαφρύ φαβορί την έδρα, καλά διαβασμένα μας φαίνονται, με δεδομένο ότι από τους φιλοξενούμενους πιθανότατα θα απουσιάσει ο αρχισκόρερ Καπούτο (26 συμ./10 γκολ).

1220. ΜΟΝΤΕΝΑ – ΜΠΡΕΣΙΑ

Είναι πλέον γνωστό πως ότι και να κάνει η Μόντενα μακριά από το σπίτι της θα χάσει (0-2-11 εκτός), απέναντι στη Λαντσιάνο ήταν καλύτερη αλλά έφυγε και πάλι με άδεια χέρια χάνοντας με 1-2. Το παιχνίδι αυτό παραλίγο να ήταν το τελευταίο του Ερνάν Κρέσπο στον πάγκο της, η διοίκηση αποφάσισε να τον αντικαταστήσει, αλλά οι ποδοσφαιριστές άσκησαν βέτο κρατώντας τον τεχνικό τους στη θέση του. Βγάζει έτσι κλίμα συσπείρωσης και ειδικά στο γήπεδό της μεταμορφώνεται προς το καλύτερο, μετράει 7-3-3 ως τώρα, ούσα αήττητη στα πιο πρόσφατα πέντε (3-2-0). Η Μπρέσια απέτυχε να κερδίσει την Άσκολι (2-2), επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε κακή κατάσταση μετά τις γιορτές (1-1-3), κινδυνεύει ήδη η θέση της στα πλέι-οφ. Το κακό πρόσωπο των φιλοξενούμενων αλλά και ορισμένες απουσίες που θα έχουν στην άμυνα, μας κάνουν να κοιτάμε προς τα αριστερά του σετ, πάντως το 2,30 του άσου δεν είναι και καμία μεγάλη ευκαιρία.

1224. ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ – ΑΒΕΛΙΝΟ

Σε πτωτική πορεία βρίσκονται αμφότερες, χωρίς νίκη στα τελευταία τέσσερα η Βιτσέντζα (0-2-2), με την αδυναμία της να εκμεταλλευτεί την έδρα της να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής (2-7-3 εντός). Χωρίς τρίποντο για τέσσερα ματς και η Αβελίνο (0-2-2), στην τελευταία της έξοδο μάλιστα ήταν τραγική χάνοντας με 1-4 από τη Νοβάρα, στα υπέρ της το ότι έχει βρει δίχτυα σε όλες τις εξόδους της (3-3-7 εκτός, 9/13 over 2,5, 11/13 GG). Δεν εμπιστευόμαστε καμία από τις δυο, μόνο το GG στο 1,90 της Bet365 θα κρατήσουμε λόγω της έφεσης των φιλοξενούμενων στα αμφίσκορα.

1218. ΚΑΛΙΑΡΙ – ΠΕΣΚΑΡΑ

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής είναι αυτό μεταξύ της πρωτοπόρου Κάλιαρι και της Πεσκάρα που είναι τρίτη και δίνει μάχη για βρεθεί στη δυάδα. Η Κάλιαρι μπορεί να μην είναι τόσο σαρωτική όσο στο ξεκίνημα της χρονιάς, έχει πάντως πετύχει τέσσερις σερί νίκες, ενώ η έδρα της είναι φρούριο (12-1-0 εντός, 9/13 over 2,5). Η Πεσκάρα έπειτα από σερί επτά νικών έχει κολλήσει στο Χ στα δυο τελευταία, είναι εξαιρετική όταν βρει χώρους στο ανοιχτό γήπεδο. Οι δυο από τις τρεις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας συγκρούονται εδώ , τα πολλά τέρματα ήταν η αρχική μας σκέψη, επιλογή που ενισχύεται από ορισμένες απουσίες που θα έχουν οι φιλοξενούμενοι στα μετόπισθεν, αλλά οι τιμές είναι καλά μετρημένες γύρω στο 1,85, δύσκολη από εκεί και πέρα η επιλογή σημείου καθώς μας φαίνεται αρκετά αμφίρροπο.

1221. ΝΟΒΑΡΑ – ΤΕΡΝΑΝΑ

Με 1-1 έφυγε από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κόμο η Νοβάρα, βρίσκεται σταθερά σε τροχιά πλέι-οφ και μπροστά στο κοινό της έχει αποδώσει εξαιρετικά για την ώρα (8-2-2 εντός, διαθέτει την καλύτερη εντός έδρας άμυνα της κατηγορίας). Η Τερνάνα μετράει 3/3 νίκες στο γήπεδό της και 2/2 ήττες μακριά από αυτό μετά τη διακοπή, έχει πλέον πέντε εξόδους χωρίς νίκη και χωρίς να σκοράρει (0-1-4), βγάζοντας πάντως ζόρικο πρόγραμμα. Οι αριθμοί των δυο ομάδων καθιστούν τον άσο του 1,90 λογικό, η Τερνάνα πάντως είναι ύπουλη ομάδα και θα θέλαμε καλύτερη απόδοση για να ποντάρουμε εναντίον της.

1216. ΝΤΙΣΓΚΙΡΙ - ΚΙΣΠΕΣΤ ΧΟΝΒΕΝΤ

Όσο απογοητευτική ήταν στο πρώτο μισό, άλλο τόσο ήταν και στο ξεκίνημα του 2016, όπου έχασε με 1-0 από την ακαδημία Πούσκας η Ντιοσγκόρ (4-3-3 εντός). Το παιχνίδι αυτό αποτέλεσε και το «κύκνειο άσμα» του Μπένκο στον πάγκο της ομάδας, με τον πρώην ομοσπονδιακό Εγκερβάρι να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να τη σώσει στην κατηγορία (+4 από τη ζώνη). Στο +8 από την προτελευταία θέση βρίσκεται η Χόνβεντ (2-3-5 εκτός), η οποία αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα, με το αγωνιστικό να μη μένει ανεπηρέαστο, αφού το νέο έτος μπήκε όπως τελείωσε το 2015, με ήττα. Αυτή τη φορά έχασε στο σπίτι της από τη Χαλάντας με 0-1. Επηρεασμένοι οι φιλοξενούμενοι, λογικά θα ευνοηθούν από την αλλαγή προπονητή οι γηπεδούχοι. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

1159. ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - AE ΛΕΜΕΣΟΥ

Τον τίτλο της πιο ντεφορμέ ομάδας κατέχει η Νέα Σαλαμίνα (8-7-8), ωστόσο διατηρεί τη θέση της στην πρώτη εξάδα. Η ΑΕΛ Λεμεσού (7-4-12) δείχνει ανεβασμένη ψυχολογικά μετά την έλευση του νέου τεχνικού και θα επιδιώξει το βαθμολογικό κέρδος από μια δύσκολη έδρα. Η ισοπαλίαδεν θα χαλάσει κανέναν στο τέλος της ημέρας, στο 3,30αξίζει το ρίσκο.

1166. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ - ΕΝ. Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

Από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής καθώς η Ε.Ν.Π (4-7-12) παίζει θεωρητικά το τελευταίο της χαρτί όσον αφορά την παραμονή της στη κατηγορία λόγο και του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί. Ο Εθνικός (5-7-11) επίσης καίγεται για βαθμολογικό κέρδος και με νίκη θα κλειδώσει για την ώρα τη παραμονή του. Μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ των δυο πλευρών καθώς την αγωνιστική σεζόν 2013/2014 ο Εθνικός δεν χαρίστηκε στον τελευταίο αγώνα και έριξε την Ένωση στη Β’. Θα περιμένουμε στο live, με την κατάλληλη εικόνα, για τυχόνlategoal.

1167. ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ - ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ

Ενδιαφέρον προκαλεί η αναμέτρηση μεταξύ Δόξας (6-8-9) και Ερμή (6-6-11) αφού κανείς από τους δυο δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά τη παραμονή του. Η μοιρασιά βαθμών (3,30) φαντάζει βολικό αποτέλεσμα τη δεδομένη χρονική στιγμή και δεν πρόκειται να πάρουν ρίσκα στα τελευταία λεπτά αν το ματς είναι ισόπαλο. Σαν δεύτερο σημείο θα επιλέγαμε το διπλό (1,95).

1237. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΚΟΛΩΝΙΑ

Το ντέρμπι του Ρήνου μεταξύ της Γκλάντμπαχ και τη Κολωνίας είναι παράλληλα μια μάχη με άρωμα Ευρώπης καθώς αμφότερες βρίσκονται κοντά στα ευρωπαϊκά εισιτήρια και θέλουν να κάνουν ακόμα ένα βήμα για να βρεθούν πιο κοντά στο στόχο τους. Η Γκλάντμπαχ πληρώνει ως τώρα τις απουσίες της, έχει μάθει όμως να ζει με αυτές, ενώ στην έδρα της μετράει 7/9 νίκες με τον Αντρέ Σούμπερτ στον πάγκο. Η Κολωνία είναι σκληροτράχηλη ομάδα, δεν χάνει εύκολα αλλά μάλλον εδώ υπερεκτιμώνται οι δυνατότητές της, απέναντι σε έναν αντίπαλο που αν βρει ρυθμό δε σταματιέται εύκολα. Με τις τιμές που κυκλοφορούν, δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια στον άσο, το 1,95 της Bet365 είναι κάτι παραπάνω από δίκαιο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1240. ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΜΑΪΝΤΖ

Μπορεί η Χόφενχαϊμ να θέλει διακαώς το τρίποντο ωστόσο απέναντι σε σχετικά πιο βατούς αντιπάλους δεν τα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής με αποτέλεσμα να διατηρεί ένα από τα χειρότερα εντός έδρας ρεκόρ του πρωταθλήματος. Η Μάιντζ προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, έχει ψυχολογία και σίγουρα μπορεί να αποδράσει ακόμα και με τη νίκη η οποία πληρώνει στο ελκυστικό 2,80 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1236. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΝΤΑΡΜΑΣΤΑΝΤ

Λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση κόντρα στη Γιουβέντους η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την επίσης αποδεκατισμένη Ντάρμσταντ. Σχεδόν απίθανο να δούμε κάποια έκπληξη καθώς οι απουσίες των Βαυαρών δεν φαίνεται να επηρεάζουν και πολύ την απόδοση της ομάδας, το σίγουρο πάντως είναι πως δεν περιμένουμε επικράτηση μεγάλων διαστάσεων, πολύ χαμηλά ο άσος, ο συνδυασμός του όμως με τοunder3,5 πληρώνει 2,10 στηνBet365 και αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1238. ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Αρκετά αναξιόπιστη εντός έδρας η Ίνγκολσταντ, βασικό της πρόβλημα το σκοράρισμα, σε αντίθεση με τη Βέρντερ Βρέμης η οποία μακριά από το σπίτι της εμφανίζεται συνεπέστατη στο σκοράρισμα παίρνοντας θετικά αποτελέσματα με σχετική άνεση. Πηγαίνουμε ξεκάθαρα με το Χ2 το οποίο βρίσκουμε στην απόδοση 1,75 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1239. ΧΕΡΤΑ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η Χέρτα μέσα στο Βερολίνο παρουσιάζεται αρκετά σοβαρή και απέναντι σε έναν προβληματικό-μακριά από το σπίτι του- και κουρασμένο συνάμα αντίπαλο έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες. Με καλή ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο εκτός έδρας κερδίζουν μόνο με αίτηση, παίζεται ο ασιατικός άσος +0,25 στη οριακή απόδοση 1,70 στης Bet365 με τα λίγα γκολ επίσης να έχουν καλές τύχες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1245. ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ - ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ

Η Κορόνα (1-2-7 εντός) στην πρεμιέρα μετά τη χειμερινή διακοπή προηγήθηκε με 0-2 στην έδρα της Πογκόν στο 17’, όμως στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε τη διακοπή. Ανεπίτρεπτο να δέχεσαι ανατροπή σε ένα ημίχρονο με 0-2 και μάλιστα από ομάδα που δεν είναι από τις κορυφαίες της χώρας. Θέλει στο 2016 να αλλάξει την εικόνα της στο γήπεδο της που είναι τραγική. Η Λέχια (2-3-6 εκτός) μπήκε με το δεξί στη νέα χρονιά απέναντι στην ουραγό και χειρότερη ομάδα της κατηγορίας Ποντμπεσκίτζιε που τη διέλυσε εύκολα με 5-0. Βέβαια βρήκε και τα έκανε, αφού η αντίπαλος της στο 41’ και στο 45’ (με σκορ στο 0-0) δέχθηκε κόκκινες κάρτες και έμεινε με εννέα παίκτες, άρα το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι αντιπροσωπευτικό. Δεν είναι φαβορί του 2,10 η Λέχια, όμως η τραγική εντός έδρας παρουσία της Κορόνα δεν μας αφήνει περιθώρια για καμία σκέψη.

1241. ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ – ΠΑΞΙ

Ζορίστηκε, αλλά κέρδισε τη Ναϊργκίζια για το κύπελλο η Ντέμπρετσεν (5-3-3 εντός), όμως στο πρωτάθλημα διέλυσε με 4-0 τη Βάσας και παρά τα έντονα οικονομικά της προβλήματα και τις συνεχείς μειώσεις μισθών, η ομάδα βρίσκεται στο -1 από την πρώτη τριάδα. Αναβλήθηκε το ματς της Πάξι (2-3-4 εκτός) με τη ΜΤΚ λόγω ιού που χτύπησε την αντίπαλο και έτσι δεν έχουμε επίσημο δείγμα των φιλοξενούμενων κατά το 2016. Για το λόγο αυτό, δε θα ρισκάρουμε με κάποια επιλογή στο συγκεκριμένο ματς.

1242. ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ - ΠΟΥΣΚΑΣ ΑΚΑΝΤΕΜΙΑ

Σε υγιεινό περίπατο έχει μετατρέψει το φετινό πρωτάθλημα η Φερεντσβάρος (9-0-1 εντός), καθώς με το 0-1 επί της Μπεκεκσάμπα, διατήρησε τη διαφορά στους 18 βαθμούς από τη δεύτερη Ούιπεστ. Με το δεξί ξεκίνησε στο 2016η ακαδημία Πούσκας (1-3-6 εκτός), επικρατώντας με 1-0 της Ντιοσγκόρ. Σημαντική ενίσχυση κατά το μεταγραφικό παζάρι με επτά παίκτες, διαθέτει το τρίτο ακριβότερο ρόστερ της κατηγορίας. Δε μπορεί να κοντράρει κανείς εύκολα τη Φερεντσβάρος, αλλά οι πρωτοπόροι τελευταία δείχνουν να «πετάνε χαρταετό», αφού πριν το φτωχό 0-1 επί της Μπεκεκσάμπα είχε προηγηθεί η ήττα-σοκ με το ίδιο σκορ από τη Βιντεότον στο πρώτο ματς των προημιτελικών του κυπέλλου. Μόνο το +1,75 ασιατικό μπορεί να μας απασχολήσει.

1243. ΒΑΑΣΑΣ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ – ΧΑΛΑΝΤΑΣ

Τραγική στο πρώτο μισό η Βάσας (3-0-7 εντός), ξεκίνησε απογοητευτικά και στο νέο έτος, χάνοντας με το βαρύ 4-0 από τη Ντέμπρετσεν στο ντεμπούτο του Ένινγκ στον πάγκο της, παραμένοντας εντός επικίνδυνης ζώνης. Δυσκολεύτηκε, αλλά απέδρασε με το διπλό από την έδρα της Χόνβεντ η Χαλάντας (5-3-2 εκτός), δίνοντας συνέχεια στην εντυπωσιακή της πορεία. Μπορεί να μη σκίζουν με τις εμφανίσεις τους οι φιλοξενούμενοι, αλλά μπορούν να περάσουν νικηφόρα από την πρωτεύουσα.

1244. ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ - ΜΠΕΚΕΣΑΜΠΕ ΕΛΟΡΕ

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο μεγάλο διπλό επί της Φερεντσβάρος για το κύπελλο η Βιντεότον (8-0-2 εντός), χάνοντας με 1-0 από την Ούιπεστ την προηγούμενη αγωνιστική. Ενισχυμένη και αρκετά ανταγωνιστική ήταν η Μπεκεσκσάμπα (1-1-7 εκτός) κόντρα στην πρωτοπόρο Φερεντσβάρος, χάνοντας όμως με 0-1. Σταθερά ουραγός, παλεύει να ξεφύγει από τη μετριότητα, αλλά στο «Σοστόι Στάντιον» δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα. Χαμηλά κινείται ο άσος, προτιμότερος ο συνδυασμός του με NG, αφού οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.

1265. ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΛΙΝΤΣ

Κλασική αγγλική αναμέτρηση κυπέλλου που βάσει αποδόσεων κοιτάμε προς τα δεξιά. Δεν έχει πείσει με την εικόνα της η Γουότφορντ μέσα στο νέο έτος, παρά την πρόσφατη νίκη της, βγάζει ένα «μπούκωμα» επιθετικά. Χωρίς στόχους στην Τσάμπιονσιπ η Λιντς, αυτομάτως μετατρέπεται σε επικίνδυνη μιας και θα δώσει ότι έχει δεν έχει στο κύπελλο με στόχο τη διάκριση, είναι και το ειδικό βάρος της φανέλας της που θα παίξει το ρόλο του. Αρκετά safe μοιάζει το ασιατικό διπλό +1 (1,725/Bet365), όποιος έχει την έμπνευση μπορεί να διαλέξει και μεγαλύτερες αποδόσεις προς τα δεξιά, με ή χωρίς κάλυψη. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1264. ΡΕΝΤΙΝΓΚ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Ξέμεινε από στόχους στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ η Ρέντινγκ, φαινομενικά δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όμως διαχρονικά αντιμετωπίζει σοβαρά τη διοργάνωσης του κυπέλλου. Ζορίζεται αρκετά τελευταία η Γουέστ Μπρομ, χρειάστηκε μεγάλη δόση τύχης για να νικήσει έπειτα από ένα μήνα. Αναγκάστηκε να δώσει επαναληπτικό στις προηγούμενες φάσεις του FA Cup, διόλου απίθανο αυτό να γίνει και τώρα, εξάλλου κάτι τέτοιο μαρτυράει και το μοιρασμένο σετ αποδόσεων. Ρίσκο με το 3,20 της ισοπαλίας (Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1386. ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα ανταπεξέρχεται άψογα στο βαρύ πρόγραμμα της αφού εδώ και 1,5 μήνα παίζει συνεχώς δύο ματς την εβδομάδα. Παρά το ενδεχόμενο (ελαφρύ) rotation που ίσως κάνει ο Λουίς Ενρίκε μπορεί να περάσει νικηφόρα και από τα Κανάρια νησιά με τη Λας Πάλμας που στο γήπεδο της είναι η αλήθεια πως παρουσιάζεται πιο ανταγωνιστική. Εκτός έδρας οι «μπλαουγκράνα» συνηθίζουν να κερδίζουν με πιο χαμηλά σκορ και για αυτό και πάλι θα πάμε με τον συνδυασμό 2 & under 3,5 (2,35/ Stoiximan) ενώ πιθανό δείχνει και το win to nil στο 1,95. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1251. ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ

Κακή εμφάνιση και ήττα στο ντέρμπι της Βιέννης για την Αούστρια, έχασε με το βαρύ 0-3 από τη μισητή Ραπίντ, ήδη από το πρώτο τέταρτο είχε δεχθεί δυο γκολ, χωρίς να καταφέρει να αντιδράσει. Βρέθηκε έτσι στο -2 από την κορυφή της βαθμολογίας, ενώ συμπλήρωσε πέντε εντός έδρας ματς με μόλις ένα τρίποντο (1-2-2). Η Μάτερσμπουργκ έρχεται από το σπουδαίο διπλό απέναντι στην Άλταχ, αυτή ήταν η πρώτη της νίκη μετά από οχτώ αγωνιστικές στο πρωτάθλημα (0-4-4), έχει χάσει μόλις σε μια από τις πιο πρόσφατες πέντε εξόδους της (2-2-1). Δε θέλουν να χάσουν την επαφή τους με την κορυφή οι γηπεδούχοι, παρόλα αυτά δεν πείθουν και τόσο με την εικόνα τους στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, οι φιλοξενούμενοι είναι αρκετά απρόβλεπτοι, δεν βγαίνει εύκολα άκρη εδώ, θα απέχουμε.

1276. ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Εξάποντο ανόδου, 2 εναντίον 3 στη βαθμολογία, καλύτερα αποδίδει εκτός η Γουόλσολ (9-5-1 εκτός, 7-4-4 εντός), 9-5-2 εντός και 6-6-3 εκτός τα νούμερα της Γουίγκαν, τρέχει δέκα ματς αήττητο (6-4-0), έχει πιο βαριά φανέλα και ποιοτικότερο υλικό, ενώ στο Γουόλσολ θα εκδράμουν και 2,500 φίλοι της. Μοιρασμένο το σετ, σωστά κατά τη γνώμη μας, ένα μόλις κλικ παραπάνω δίνουμε στους φιλοξενούμενους.

1275. ΣΟΥΙΝΤΟΝ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα (0-2-2) η Σουίντον (11-6-14, 6-2-7 εντός) με εμφατικό 1-4 αλλά κόντρα στην τρύπια πίσω ουραγό Κόλτσεστερ, 0-0 την Τρίτη εντός η Μπλάκπουλ (9-7-15, 2-3-9 εκτός) απέναντι στην Όλνταμ, μια ήττα μετράει μόλις στα τελευταία έξι (2-3-1). Στο 2,00+ ο άσος, τσιμπημένος λίγο προς τα κάτω, πάσο βασικά, Χ2 δευτερευόντως.

1271. ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Σε περίεργη στροφή η συνάντηση τους, και οι δύο έρχονται από ισχυρές σφαλιάρες. Μεσοβδόμαδα η Μίλγουολ (15-5-11, 6-2-7 εντός) έβγαλε και πάλι κόμπλεξ στο “Ντεν”, χάνοντας 0-2 από τη Σκάνθορπ, αποτέλεσμα που έθεσε τέλος στο αήττητο σερί της (5-1-0), ενώ η Πιτέρμπορο (13-5-12, 7-1-7 εκτός) το περασμένο Σάββατο συνετρίβη με 0-4 από τη Μπράντφορντ, κάνοντας την πρώτη άδεια εμφάνιση της μετά από καιρό. Κυκλώνουμε τα γκολ (5-3 ο πρώτος γύρος), αλλά θα τα αφήσουμε για το live, καμία δεν αγαπάει τις ισοπαλίες οπότε το σημειώνουμε για πιθανό late goal αν στο τέλος είναι ισόπαλο.

1273. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ

Δεν παίζει καλά ούτε φέτος το βαρύ όνομα της κατηγορίας, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (12-9-10 ρεκόρ), το έχουμε αναφέρει πολλάκις, την Τρίτη έχασε από τη ντεφορμέ Μπέρι με 1-0, δείχνοντας ράθυμη σε ακόμα ένα ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς, χωρίς νίκη στα τρία τελευταία ματς στην έδρα της, όπου μετράει 7-2-6. Αήττητη σε τρία, αλλά καθαρά ομάδα έδρας (8-7-1 εντός, 4-2-10 εκτός) η Πορτ Βέιλ, οι αποδόσεις την αδικούν αλλά το χέρι δεν πάει εύκολα στην κόντρα.

1272. ΟΛΝΤΑΜ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Προτελευταία εναντίον δεύτερης, θετικές εμφανίσεις και μηδέν παθητικό στα τρία τελευταία για την Όλνταμ, όμως η ίδια σκόραρε μόλις μια φορά, ενώ όλα τα ματς ήταν εκτός, διατηρεί μακράν τη χειρότερη εντός έδρας συγκομιδή στη Λιγκ 1 (1-4-9, 4-14-11 συνολικά). Η Τζίλιγχαμ είναι το ακριβώς αντίθετο, 12-3-1 εντός, στο τελευταίο κέρδισε την πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, Μπάρνσλεϊ, με 2-1, 5-4-6 εκτός. Κόντρα στυλ, χειρότερη VS καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, τρελό ματς είδαμε στον πρώτο γύρο (3-3), εδώ περιμένουμε περισσότερο συγκρατημένα πράγματα, πιθανό γκολ των φιλοξενούμενων όμως νωρίς μπορεί να βάλει φωτιά στο παιχνίδι.

1270. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ – ΣΚΑΝΘΟΡΠ

4/4 νίκες με το υπηρεσιακό δίδυμο Ντόους-Ντόσον στο τιμόνι η Σκάνθορπ (13-5-12, 6-2-7 εκτός), με μεγάλα διπλά σε Κόβεντρι (1-2) και Μίλγουολ (0-2), βρίσκεται στην καλύτερη της κατάσταση φέτος. Από δύο κολλητά 0-0 η Φλίτγουντ (7-9-13, 5-5-4 εντός), πέντε ματς χωρίς νίκη (0-4-1), δεν είναι κακή αλλά σίγουρα δεν εντυπωσιάζει. Υπάρχει χώρος για ποντάρισμα στο διπλό Draw No Bet, που πληρώνει κοντά στο 2,10.

1268. ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ – ΚΡΟΥ

Εξάποντο παραμονής, μόλις τρεις πόντοι χωρίζουν τις δύο ομάδες αλλά ο άσος φιγουράρει στο 1,70+, αφού τα πιτσιρίκια της Κρου (6-10-15, 3-5-7 εκτός) δεν πολύ υπολογίζονται από τους μπουκ σταθερά σε όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Μόλις 3-3-9 ο εντός έδρας απολογισμός της Τσέστερφιλντ, με 0-1-4 στα πέντε προηγούμενα και 2-2-11 από τις 14/11 κα έπειτα, η μαχητική Κρου συμπλήρωσε έξι ματς χωρίς ήττα (5/6 ισοπαλίες) και δεν μπορούμε να μην κάνουμε ένα μικρό έστω ποντάρισμα πάνω της. Χ2.

1269. ΜΠΕΡΙ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Ανάσα για τη Μπέρι (11-7-12, 6-5-3 εντός) η νίκη στα σημεία (1-0) επί της “πολλής” Σέφιλντ Γιουνάιτεντ την Τρίτη, ιδιαίτερα σποραδικές τελευταία οι επιτυχίες της ομάδας του Φλίτκροφτ (2-1-6 στα εννέα πιο πρόσφατα). Η μαχόμενη για την παραμονή Κόλτσεστερ (5-8-18, 2-2-11 εκτός) κόλλησε στο 1-1 κόντρα στην Τσέστερφιλντ, οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν από το 18’ με παίχτη λιγότερο, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 69’ αλλά μόλις τρία λεπτά αργότερα ισοφαρίστηκαν. 17 ματς χωρίς νίκη η ομάδα του Κιν (0-4-13), τελευταία στη βαθμολογία (-8 από τη σωτηρία) και με άμυνα-χωνί (73 γκολ παθητικό σε 31 ματς, 20 περισσότερο από τη δεύτερη χειρότερη!), έχει το γκολ αλλά αν δεν αρχίσει να το μεταφράζει σε νίκες το τέλος της χρονιάς θα τη βρει αδιάφορη και υποβιβασμένη. Οι αριθμοί των γηπεδούχων δεν βοηθάνε πολύ για να πάμε στα γκολ, ενώ θα αποφύγουμε και τον άσο, πιθανό late goal αν στο τέλος είναι ισόπαλο.

1267. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

Αμφότερες έπαιξαν μεσοβδόμαδα, οπότε παράγοντας έξτρα κούρασης σε κάποια πλευρά δεν προκύπτει. Δύο σερί νίκες για τη Μπράντφορντ (13-8-9, 7-4-3 εντός), το εντυπωσιακό 0-4 στην Πιτέρμπορο ακολούθησε το άνετο 2-0 επί της Σάουθεντ, δείχνει να βρήκε επιθετική υπόσταση ξανά, πλησίασε τα πλέι-οφ σε απόσταση βολής. Τρελίτσα συνεχίζει να πουλάει η Ρότσντεϊλ (10-8-12, 3-5-7 εκτός), κόλλησε στο 2-2 εντός απέναντι στην Κρου, 1-1-4 ο απολογισμός της στα έξι τελευταία, η νίκη κόντρα στην πρωτοπόρο Μπέρτον… Αναγκαστικά κοιτάμε προς το μέρος της ανερχόμενης Μπράντφορντ, αλλά ο άσος είναι κουτσουρεμένος.

1266. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Ντέρμπι του Γιόρκσιρ, πρώτη ήττα μετά από επτά σερί τρίποντα για τη Μπάρνσλεϊ (13-4-14, 7-2-6 εντός) το 2-1 στην καυτή έδρα της 2 στη βαθμολογία Τζίλιγχαμ, πάλεψε το ματς αλλά το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Τρεις σερί - και πέντε ματς χωρίς νίκη- η Ντόνκαστερ (9-9-12, 4-4-6 εκτός), όλες εντός, όλες κόντρα σε ισχυρό ανταγωνισμό, 3-3-0 μετράει στις πιο πρόσφατες εξόδους της. Προβάδισμα ο άσος, με λογική τα γκολ, επιλογές που όμως θα αφήσουμε για το live, αφού οι γηπεδούχοι συνεχίζουν με υπηρεσιακό δίδυμο μετά τη φυγή του Λι Τζόνσον, γεγονός που εγείρει ερωτηματικά.

1289. ΜΠΟΛΤΟΝ – ΚΠΡ

Στη μέση το σετ, η Μπόλτον (4-12-15. 4-8-3 εντός) έχει ξυπνήσει από το λήθαργο, μετά από σερί 2-1-0 έπεσε ηρωικά μαχόμενη στην ισχυρή έδρα της Μπράιτον (3-2), η ΚΠΡ (9-12-10, 4-4-7 εκτός) μετά από σερί 2-3-0 κόντρα σε βατό ανταγωνισμό έχασε με κάτω τα χέρια από τη Φούλαμ με 1-3 το περασμένο Σάββατο. Στο ψάξιμο ο Χάσελμπαϊνγκ, προφανώς προσπαθεί να βρει τον κορμό που θα στηριχτεί την επόμενη σεζόν, η φετινή είναι ήδη χαμένη. Τριπλή και στα μάτια μας λοιπόν, πάμε πάσο.

1290. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΝΤΕΡΜΠΙ

Αμφότερες σε κακή - έως τραγική - κατάσταση. Η Ντέρμπι (13-12-6, 6-6-3 εκτός) απέλυσε τον Κλέμεντ αλλά το έργο παρέμεινε το ίδιο, ήττα με 0-1 από τη ΜΚ Ντονς, είχε φλύαρη υπεροχή και όσο περνούσε η ώρα το άγχος έκανε την επανεμφάνιση του, στο 82΄ο Φόρστερ-Κάσκεϊ πάγωσε το “iPro” με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οκτώ ματς χωρίς νίκη (0-4-4) στην Τσάμπιονσιπ, ο στόχος της απευθείας ανόδου δείχνει να κάνει φτερά, θα προσπαθήσει πλέον να κρατηθεί στη ζώνη των πλέι-οφ, στη οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή οριακά (6η). Καμένη σεζόν γα τη Μπρέντφορντ (11-7-13, 6-3-6 εντός), που πέρσι διεκδίκησε την άνοδο μέσω των πλέι-οφ, στο -11 από την 6 θέση, στο +14 από την παραμονή (13 με 15 αγωνιστικές να απομένουν), 1-1-5 μετράει το 2016, στα δύο τελευταία γνώρισε βαριές ήττες σε Μπράιτον (3-0)και Σέφιλντ Γουένσντεϊ (4-0). Δεν θα εμπλακούμε στοιχηματικά πριν τη σέντρα, ίσως βγάλουν αμφότερες must win νοοτροπία σε αυτό το παιχνίδι, αν στο τέλος είναι ισόπαλο πιθανότατα θα ψάξουμε για late goal.

1291. ΜΠΕΡΝΛΙ – ΡΟΔΕΡΑΜ

Από τις πιο σοβαρές - και στιβαρές - ομάδες της Τσάμπιονσιπ από την αρχή της σεζόν η Μπέρνλι (15-11-5), με σερί 5-3-0 από τις 28/12 εδραίωσε τη θέση της στην πρώτη εξάδα και πλέον κοιτάει ψηλότερα, στην προσπάθεια της για άμεση επιστροφή στα σαλόνια της Πρέμιερ. Πολύ δυνατή στο “Τερφ Μουρ” η ομάδα του Ντάις (10-3-2), στην αντίπερα όχθη ο γερόλυκος Γουόρνοκ έσφιξε άμεσα την άμυνα της Ρόδεραμ (7-5-19, 2-2-11 εκτός), κάνοντας θετικό ντεμπούτο με το εντός έδρας 0-0 κόντρα στη Μπέρμιγχαμ, εδώ όμως θα έχει πολύ δυσκολότερο έργο. Σωστός ο φαβοριτισμός του άσου, υπό σκέψη το under 2,5 (1,90), η Ρόδεραμ για το 0-0 θα κατέβει και πάλι όμως οι γηπεδούχοι σκοράρουν με ευχέρεια εντός και ένα γρήγορο γκολ θα θέσει το στοίχημα σε μεγάλο κίνδυνο.

1292. ΦΟΥΛΑΜ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Λονδρέζικο ντέρμπι, παράλληλα εξάποντο παραμονής. Εντελώς αλλοπρόσαλλη η Φούλαμ (7-11-13, 4-5-6 εντός), κερδίζει το Σάββατο 1-3 την ΚΠΡ, χάνει την Τρίτη με κάτω τα χέρια 3-0 από τη ντεφορμέ Μπλάκμπερν, ο Γιοκάνοβιτς δεν έχει καταφέρει ακόμα να τη βάλει σε ράγες, παρότι το υλικό που έχει στα χέρια του είναι σαφώς για ψηλότερα. Στην Τσάρλτον (5-10-16, 2-3-10 εκτός) πανηγυρίζουν εντός έδρας ισοπαλίες κόντρα στην Κάρντιφ (και δικαίως, το 0-0 αδικεί τους Ουαλούς), έτσι όπως πάνε τα πράγματα το πιθανότερο σενάριο είναι του χρόνου να τη δούμε στη Λιγκ 1.Φαβορί σίγουρα ο άσος, αλλά χωρίς στοιχηματική αξία.

1293. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΓΟΥΛΒΣ

Αναστήθηκε το Σάββατο η Χάντερσφιλντ (9-8-14, 5-4-6 εντός) και μάλιστα στο πλέον απρόσμενο μέρος (0-2 την μέχρι πρότινος αήττητη για 13 ματς Φόρεστ), είχαν προηγηθεί τρεις σερί ήττες στις οποίες η άμυνα της έδειξε να έχει αρκετά κενά. Ομάδα των σερί φέτος η Γουλβς (10-10-11, 6-4-5 εκτός), αυτό τον καιρό τρέχει 0-3-2 χωρίς νίκη, απογοητευτική ήττα στο “Μολινιού” από την Πρέστον (1-2) την προηγούμενη αγωνιστική. Ο άσος έχει υποχωρήσει κάτω από το 2,00, στα μάτια μας χωρίς καμία αξία, όμως και η κόντρα είναι εκτός συζήτησης.

1297. ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Εξάποντο λίγο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, σε καλή κατάσταση αμφότερες ΜΚ Ντονς (8-7-16, 6-2-7 εντός) και Μπρίστολ Σίτι (7-10-14, 3-4-8 εκτός), αήττητες στα τρία τελευταία και ερχόμενες από μεγάλες νίκες (0-1 Ντέρμπι, 2-1 Ίπσουιτς). Φαβορί το διπλό, πιθανότατα η Μπρίστολ Σίτι είναι καλύτερη ομάδα αλλά με τέτοιο ρεκόρ εκτός κοιτάμε προς τα αριστερά. Πάσο ή +0,25 ασιατικός άσος.

1298. ΠΡΕΣΤΟΝ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Στα ίσια το σετ, με τον άσο να έχει πτωτικές τάσεις, εμείς κοιτάμε προς την άλλη πλευρά. Αξιέπαινη, αξιόμαχη και αξιοπρεπέστατη η Πρέστον (10-12-9, 5-6-4 εντός), 5-2-1 μετράει από τις 28/12 με όλες τις νίκες της να έρχονται στο γκολ, η Σέφιλντ Γουένσντεϊ (14-11-6, 4-6-5 εκτός) όμως έχει ανεβάσει ταχύτητα, με αποκορύφωμα το 5-2-0 που τρέχει μέσα στο 2016. Διπλό στο Μπέρμιγχαμ, 1-1 στο Ρέντινγκ, 0-1 στη Φούλαμ ο απολογισμός στις πιο πρόσφατες εξόδους της ομάδας του Καρβαλιάλ, έπιασε εξάδα, σκοράρει με συνέπεια και στο Draw No Bet μπορούμε να την εμπιστευτούμε με ένα μικρό ποντάρισμα.

1286. ΟΞΦΟΡΝΤ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Η Όξφορντ (6-6-3 εντός) μεσοβδόμαδα έχασε με 0-1 από την πρωτοπόρο Νορθάμπτον που φαίνεται να μην έχει αντίπαλο, δίκαιη ήττα και σταμάτησε το σερί των τριών αήττητων αγώνων. Λείπει ο φορ Τέιλορ (22 συμ. 3 γκολ). Η Άκρινγκτον (7-3-5 εκτός) παρότι έπαιζε από το πρώτο λεπτό του αγώνα μέχρι το 54’ με παίκτη παραπάνω δεν κατάφερε να κερδίσει την Καρλάιλ και έμεινε στο 1-1. Ο κρίσιμος μεσοεπιθετικός Γουίντας (22 συμ./10 γκολ) παραμένει εκτός λογικά, ο αμυντικός Γουίναρντ (15 συμ.) το ίδιο, τιμωρημένοι ο φορ ΜακΚάρταν (14 συμ./4 γκολ), ο σημαντικός χαφ Κρουκς (26 συμ./5 γκολ) και ο στόπερ Μπάξτον (19 συμ./1 γκολ). Τυραννάν οι απουσίες τη φιλοξενούμενη και αυτό δίνει πλεονέκτημα στην έδρα, το 2,00-2,10 είναι δίκαιο.

1287. ΓΕΟΒΙΛ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

H Γέοβιλ (3-5-6 εντός) έχασε με 1-2 από τη Χάρτλπουλ, δεν έπαιξε καθόλου καλά και έχασε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το σκορ. Η Πόρτσμουθ (6-5-2 εκτός) κέρδισε εντός με 3-1 τη Μπρίστολ Ρόβερς και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία. Δίκαιη νίκη αφού ήταν εξαιρετική κατά διαστήματα. Πολύ μικρό το διπλό για να το σκεφτούμε, αλλά μετά την επιβλητική εμφάνιση της Πόρτσμουθ επί της Μπρίστολ δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι άλλο.

1284. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ – ΓΟΥΙΚΟΜ

Η πρωτοπόρος Νορθάμπτον (11-1-3 εντός) έχει πατήσει το γκάζι και φαίνεται ότι η αυτόματη άνοδος δεν μπορεί να χαθεί όπως και η πρωτιά. Έχει οκτώ σερί νίκες, τελευταία αυτή με 1-0 επί της Όξφορντ. Η Γουίκομ (8-3-3 εκτός) είναι καλή μακριά από το σπίτι της όμως δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να σπάσει το σερί των γηπεδούχων. Έρχεται από τυχερή νίκη με 1-0 επί της ντεφορμέ Έξετερ. Ανώτερη και φουλ φορμαρισμένη η γηπεδούχος, ο άσος στο 2,15 έχει αξία, το -0,25 στο 1,80 είναι στις επιλογές των Young Guns που συνεχίζουν να στηρίζουν τους πρωτοπόρους που τους βγάζουν ασπροπρόσωπους.

1285. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Η Νοτς Κάουντι (7-2-5 εντός) μετά την ήττα με 1-2 από τη Γιορκ κέρδισε οριακά με 3-2 τη Χάρτλπουλ, στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλή αλλά στο δεύτερο μέρος έπεσε η απόδοση της με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει. Η Λέιτον Όριεντ (5-6-4 εκτός) παραδόθηκε στις ορέξεις της αρκετά ανώτερης Νορθάμπτον και διαλύθηκε με 0-4. Θέλει να βγάλει αντίδραση, αλλά δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος η Νοτς Κάουντι. Σχετικά δίκαιο το σετ, πάμε παρακάτω.

1283. ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ

Η Μάνσφιλντ (5-6-5 εντός) έχασε εύκολα με 0-3 από τη σαφώς ανώτερη Πλίμουθ και συμπλήρωσε δύο ματς δίχως νίκη και με μέτριες-κακές εμφανίσεις. Πρέπει να αλλάξει την εικόνα της αν θέλει να παραμείνει στα πλέι-οφ. Η Ντάγκεναμ (4-4-7 εκτός) προσφέρεται για αντίδραση, συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες με το 0-2 από τη Μπάρνετ και βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. 4/6 over 2,5 έχουν στα τελευταία τους παιχνίδια και οι δύο ομάδες, στο 2,00-2,10 η συγκεκριμένη επιλογή και θα την προτιμήσουμε από τον δίκαιο άσο του 1,80.

1282. ΛΟΥΤΟΝ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Η Λούτον (3-5-7 εντός) έχασε πολύ εύκολα με 1-4 από τη Γουίμπλεντον και δεν συνέχισε τις καλές εμφανίσεις μετά το 1-0 επί της Γουίκομ. Προβληματίζει ιδιαίτερα εντός έδρας, που φέτος δεν είναι το δυνατό της σημείο, σε αντίθεση με τις προηγούμενες σεζόν. Η Χάρτλπουλ (3-1-8 εκτός) ξεκίνησε με νίκη με τον νέο τεχνικό με το 2-1 επί της Γέοβιλ, όμως δεν μπόρεσε να ντουμπλάρεις τι νίκες με τη Νοτς Κάουντι και έχασε με 2-3. Δύσκολο ματς, λίγο πιο μικρό θεωρούμε ότι θα έπρεπε να είναι το άνοιγμα στο σετ.

1278. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΜΟΡΚΑΜ

Η Μπρίστολ Ρόβερς (6-2-6 εντός) δεν είναι σε καλή κατάσταση, έχασε εύκολα από την ανώτερη Πόρτσμουθ με 3-1 και συμπλήρωσε τρία ματς δίχως νίκη. Βρίσκεται εκτός πλέι-οφ και ζητά αντίδραση. Η Μόρκαμ (5-4-6 εκτός) είναι ομάδα που δύσκολα θα δυσκολέψει την καλή Μπρίστολ, που όμως δεν βλέπουμε στα τελευταία. Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι ιδανικός αντίπαλος για να ξεσπάσει η γηπεδούχος. Ο άσος στο 1,70 είναι δίκαιος, τον έχουμε στο μυαλό μας για το live.

1280. ΚΑΡΛΑΪΛ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Η Καρλάιλ (7-4-3 εντός) πήρε παλικαρίσιο πόντο με 1-1 στο Άκρινγκτον, αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το πρώτο λεπτό, βέβαια στο 54’ και η αντίπαλος της δέχθηκε την κόκκινη κάρτα. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, η Στίβενεϊτζ (3-5-8 εκτός) όμως έχει βρει ρυθμό και με δύο νίκες δεν δείχνει εύκολη αντίπαλος. Σημαντική απουσία ο εξτρέμ Γουέλπντεϊλ (19 συμ./8 γκολ) για τη φιλοξενούμενη και ο φορ Ιμπέρε (20 συμ./12 γκολ) για τη γηπεδούχο. Το under 2,75 μας προκαλεί με τις απουσίες των δύο ομάδων, 6/6 έχει η γηπεδούχος, όμως θα το αφήσουμε. Το Χ2 επέλεξε ο Betol.

1281. ΚΡΟΟΥΛΙ – ΠΛΙΜΟΥΘ

Η Κρόουλι (7-2-6 εντός) ηττήθηκε εύκολα με 1-4 από την Άκρινγκτον και επέστρεψε στις ήττες. Κακή εμφάνιση και δίκαια το σκορ πήρε τέτοια έκταση. Η Πλίμουθ (9-3-2 εκτός) μετά την ήττα από τη Γουίκομ κέρδισε με 3-0 εύκολα τη Μάνσφιλντ και ξέσπασε. Το 1,90 του διπλού δεν έχει αξία, αν και πιστεύουμε ότι θα κερδίσει η φιλοξενούμενη.

1277. ΜΠΑΡΝΕΤ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Η Μπάρνετ (8-3-3 εντός) κέρδισε με 2-0 την ουραγό Ντάγκεναμ και συμπλήρωσε τέσσερα ματς δίχως ήττα (2-2-0). Λείπει ο φορ Γκας (25 συμ./6 γκολ) και είναι σημαντική απώλεια. Η Γουίμπλεντον (6-6-2 εκτός) κέρδισε με 4-1 τη Λούτον και ξέσπασε μετά την ήττα από την αδύναμη Γέοβιλ. Έχει 5-0-1 στα τελευταία έξι και δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση. Το διπλό στο 2,15 δεν έχει αξία.

1279. ΚΕΜΠΡΙΤΖ - ΓΙΟΡΚ

Η Κέμπριτζ (6-3-6 εντός) μετά από τέσσερα ματς δίχως νίκη έχασε με 0-2 από τη Στίβενεϊτζ με κάκιστη εμφάνιση. Δεν μπήκε ποτέ στο ματς ουσιαστικά. Η Γιορκ (1-5-9 εκτός) ντούμπλαρε τις νίκες της, στο τελευταίο κέρδισε με 2-0 την Έξετερ και βγήκε εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Το +0,75 της Γιορκ μας προκαλεί και είναι στις σκέψεις μας, ο Betol επέλεξε το Χ2.

1252. ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ – ΓΚΙΣΕΛΙ

Η Όλτρινχαμ (6-5-4 εντός) έχασε με 0-3 από την Τσέστερ μετά από τρεις σερί ισοπαλίες. Άσχημη εμφάνιση και δίκαιη ήττα. Η Γκάισλι (3-7-7 εκτός) κέρδισε με 1-0 τη Γουόκινγκ, κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη μέτρια κατάσταση της αντιπάλου και να πάρει την οριακή νίκη. Αποκλείστηκε με 0-3 από την Ντόβερ για το Τρόφι. Δεν βγάζουμε άκρη, αρκετή ισοπαλία στο παιχνίδι, no bet.

1253. ΜΠΑΡΟΟΥ - MΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ

Η Μπάροου (7-4-4 εντός) έχει να παίξει από 6/2 αφού το ματς με την Ίστλι αναβλήθηκε. Είχε χρόνο να δουλέψει, αφού στα τρία τελευταία δεν είχε νίκη και δεν έπαιζε καθόλου καλά. Η Μπρέιντρι (7-4-4 εκτός) έχασε με 0-2 από την Μπόρχαμ, δεν έπαιξε καλά και το πλήρωσε. Δίκαιο το σετ των αποδόσεων, δεν θα μπλέξουμε.

1254. ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ – ΤΟΡΚΙ

Η Μπόρχαμ (3-6-8 εντός) κέρδισε με 2-0 τη Μπρέιντρι εκτός έδρας και συνέχισε τις καλές εμφανίσεις της. Δείχνει να βρίσκει ρυθμό στα τελευταία, βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Όμως για να έχουν πραγματική αξία η νίκη της επί της Μπρέιντρι και ο βαθμός της ισοπαλίας με την Γκρίμσμπι πρέπει να κερδίσει στο εξάποντο την ουραγό Τορκί (2-6-8 εκτός) που έχει τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Δεν βρίσκει εύκολα εντός έδρας το τρίποντο η γηπεδούχος και αυτός είναι ο λόγος που δεν την εμπιστευόμαστε πριν την έναρξη στο 2,00 και περιμένουμε το live.

1255. ΜΠΡΟΜΛΕΪ – ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ

Η Μπρόμλεϊ (6-3-6 εντός) έχασε ακόμα ένα ματς, αυτό απέναντι στη Ρέξαμ με 0-2 και συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες και πέντε δίχως νίκη. Δεν είναι καλά και αυτό είναι φανερό, βέβαια έχει μία διαφορά σχετικής ασφαλείας από τον υποβιβασμό, όμως θα πρέπει να αλλάξει εικόνα. Η Γουόκινγκ (6-2-7 εκτός) επίσης δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχασε με 0-1 από τη Γκάισλι και παραμένει τέσσερα δίχως τρίποντο. Αμφότερες σε μετριότατη κατάσταση, πάσο.

1258. ΧΑΛΙΦΑΞ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Η Χάλιφαξ (3-8-6 εντός) έχασε με 0-2 από τη Φόρεστ Γκριν, δεν έπαιξε άσχημα και μπορεί να φωνάζει για τη διαιτησία. Η Γκρίμσμπι (6-6-2 εκτός) έμεινε στο 0-0 με τη Μπόρχαμ δεν έπαιξε καθόλου καλά και προβληματίζει. Χαμηλά το διπλό σε ένα παράξενο ματς, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν βρίσκονται στην καλύτερη τους κατάσταση.

1256. ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ – ΙΣΤΛΙΧ

Η Φόρεστ Γκριν (14-1-2 εντός) κέρδισε με 2-0 τη Χάλιφαξ χωρίς να εντυπωσιάσει και παραμένει στο -4 από την κορυφή. Οριακή νίκη, αν είχε δώσει ο διαιτητής το πέναλτι στην αντίπαλο της στην αρχή ίσως βλέπαμε άλλο ματς. Σε κακή κατάσταση η Ίστλι (7-5-5 εκτός) και πλέον βρίσκεται εκτός πλέι-οφ. Μεσοβδόμαδα έχασε με 1-2 από τη Γκέιτσχεντ με την αμυντική της λειτουργία να είναι κάκιστη. Έχει τρεις σερί ήττες και η αντίδραση που ψάχνει είναι δύσκολο να βρεθεί στην έδρα της Φόρεστ. Η φόρμα και η έδρα δείχνουν άσο, το 2,00 του άσου είναι κάτι παραπάνω από δίκαιο και είναι στις σκέψεις μας.

1260. ΛΙΝΚΟΛΝ – ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ

Η Λίνκολν (7-6-4 εντός) σε ένα ματς ροντέο με εκατέρωθεν αρκετά λάθη έμεινε στο 3-3 με την Όλτρινχαμ και σταμάτησε το σερί των δύο νικών. Ο κίπερ της έκανε σοβαρό λάθος στο τελευταίο γκολ. Πέμπτο δίχως νίκη για τη Σάουθπορτ (5-5-6 εκτός), το 1-1 με την Μπρέιντρι και για ακόμη ένα ματς έκανε μόνο τα απαραίτητα και έδωσε μεγάλο βάρος στην άμυνα. Η Λίνκολν φαίνεται σε καλύτερη κατάσταση, το 2,00+ του άσου έχει αξία.

1259. ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ – ΤΣΕΣΤΕΡ

Η Κιντερμίνστερ (4-3-9 εντός) έπαιξε καλά απέναντι στην πρωτοπόρο Τσέλτεναμ αλλά δεν κατάφερε να πάρει τίποτα και έχασε με 0-2, μετά από τρεις νίκες. Δείχνει ότι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και θα συνεχίσει τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η Τσέστερ (4-2-10 εκτός) κέρδισε με 3-0 την Όλτρινχαμ, η οποία επίσης δείχνει αναγεννημένη με τις μεταγραφικές κινήσεις. Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που ξαφνικά με τις μεταγραφές έχουν βρει ρυθμό και παίζουν καλά, το DNB της γηπεδούχου είναι δίκαιο, επιλογή μας όμως θα είναι το αμφίσκορο στο 1,80 ( Young Guns).

1257. ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Η Γκέιτσχεντ (7-4-6 εντός) κέρδισε μεσοβδόμαδα με 2-1 την Ίστλι σχετικά εύκολα, έτσι επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η Όλντερσοτ (6-3-6 εκτός) έμεινε στο 0-0 με την Τρανμίρ και σταμάτησε το σερί των τριών σερί νικών. Δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά, όμως δεν άξιζε και να χάσει σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι. Δίκαιο το σετ στα μάτια μας, πάσο.

1261. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ - ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ

Η Μάκλσφιλντ (7-2-6 εντός) έχασε με 1-3 από την Κιντερμίνστερ πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση. Στο Τρόφι αποκλείστηκε από την αδύναμη Τορκί με 0-1 και έχει πέντε συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις με πολύ άσχημες εμφανίσεις. Η Ντόβερ (6-4-6 εκτός) μετά την ήττα με καλή εμφάνιση απέναντι στην πρωτοπόρο Τσέλτεναμ με 1-2 ξέσπασε απέναντι στην Γκέιτσχεντ με 4-0 και εκπληκτική εικόνα σε όλο το παιχνίδι. Για το Τρόφι κέρδισε εύκολα με 0-3 τη Γκάισλι και προκρίθηκε στους «8». Το Draw No Bet της Ντόβερ είναι λάθος line κατά την άποψη μας, αφού και ανώτερη είναι και σε καλύτερη κατάσταση, οι Young Guns έχουν επιλέξει τα συγκεκριμένο bet.

1263. ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ. – ΡΕΞΑΜ

Η Γουέλινγκ (4-5-7 εντός) έχασε με 0-2 από την Τσέλτεναμ, κολακευτικό το σκορ για εκείνη αφού θα μπορούσε να χάσει με περισσότερα γκολ και να είχε διασυρθεί από τη σαφώς ανώτερη αντίπαλο της. Πλέον συμπλήρωσε 14 ματς χωρίς νίκη (0-5-9) και αν δεν αλλάξει την εικόνα της ο υποβιβασμός είναι πολύ κοντά. Η Ρέξαμ (5-3-8 εκτός) μετά από τρεις σερί ισοπαλίες κέρδισε με 2-0 την Μπρόμλεϊ με καλή εμφάνιση και βρίσκεται κοντά στα πλέι-οφ και θέλει να μείνει στην διεκδίκησή τους. Στο 1,70 το διπλό, όσο και αν θέλουμε να στηρίξουμε τη Ρέξαμ δεν μπορούμε σε αυτές τις αποδόσεις.

1262. ΤΡΑΝΜΙΡ – ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Η Τρανμίρ (9-1-6 εντός) έμεινε στο 0-0 με την Όλντερσοτ σε μία εμφάνιση άκρως μέτρια και χωρίς χρώμα και φαντασία. Συνεχόμενα παίζει στο όριο και κάποια στιγμή θα το πληρώσει. Η πρωτοπόρος Τσέλτεναμ (10-5-1 εκτός) είναι η ιδανική ομάδα για να το πράξει αυτό, έρχεται από πέντε σερί νίκες και δείχνει αποφασισμένη να αυξήσει κι άλλο τη διαφορά της και να κλειδώσει την πρώτη θέση. Δύσκολο ματς, αλλά δεν θεωρούμε αουτσάιντερ τη φιλοξενούμενη, το +0,25 στο 1,70 αποτελεί επιλογή των Young Guns.

1375. ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν διαφορετικά για τη Ρος Κάουντι (ρεκόρ 10-3-13) κόντρα στην πρωτοπόρο Σέλτικ, αφού δεν κατάφερε νέα έκπληξη μετά τον αποκλεισμό των «καθολικών» από το κύπελλο (3-1), γνωρίζοντας ήττα με 2-0. Τρίτη σερί αγωνιστική χωρίς ήττα για τη Χάμιλτον (ρεκόρ 7-8-11), κόντρα στη Νταντί Γιουνάιτεντ παρέμεινε ισόπαλη (0-0) για τέταρτη φορά στους τελευταίους έξι αγώνες πρωταθλήματος (1-4-1). Στις δύο αναμετρήσεις μεταξύ τους την τρέχουσα σεζόν οι γηπεδούχοι μετρούν ισάριθμες νίκες, έχοντας πάρει τον αέρα της Χάμιλτον. Δεν αποκλείεται να σημειώσουν ακόμα μία, που θα σημάνει και την αγωνιστική τους ανάκαμψη, πόσο μάλλον τώρα που νιώθουν τη θέση τους στην εξάδα να απειλείται έντονα. Οριακά αποδεκτός ο άσσος (1,80).

1372. ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. – ΧΑΡΤΣ

Μη αναστρέψιμη φαίνεται πως είναι η κατάσταση για την Νταντί Γιουνάιτεντ (ρεκόρ 3-5-12), πάνω που έδειχνε να συνέρχεται κόντρα σε Κιλμάρνοκ (5-1) και Χάμιλτον (0-0) κατά σειρά, έκανε πισωγύρισμα γνωρίζοντας βαριά ήττα από τη Μάδεργουελ (0-3). Μόνη τελευταία στη βαθμολογία, 13 ολόκληρους βαθμούς από την επόμενη Κιλμάρνοκ. Παραμένει χωρίς ήττα εδώ και επτά αγωνιστικές (3-4-0) η Χαρτς (ρεκόρ 12-8-4), η οποία πάλεψε ξεκούραστη μεσοβδόμαδα για την πρόκρισή στα προημιτελικά του κυπέλλου κόντρα στη Χιμπέρνιαν (αποκλεισμός με συνολικό σκορ 3-2), λόγω αναβολής της σαββατιάτικης αναμέτρησης με την Πάρτικ Θιστλ για το πρωτάθλημα. Διάχυτη η απογοήτευση στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, με αυτή την εικόνα ο υποβιβασμός είναι αναπόφευκτος, κάτι που ίσως έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται και οι ίδιοι. Πολλές ομάδες πέρασαν από αυτή την έδρα, σίγουρα μπορεί και η Χαρτς, όμως δεν έχει άμεσο βαθμολογικό κίνητρο τη δεδομένη χρονική στιγμή, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που θέλουν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια παραμονής. Θα δώσουμε μία τελευταία ευκαιρία στην Νταντί Γιουν., η οποία εντός με αντίπαλο τη Χαρτς τα πηγαίνει αρκετά καλά (9-1-3 στα πιο πρόσφατα). Στο 2,20 ο άσσος Draw No Bet ( Bet365).

1373. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Σε κακή κατάσταση βρίσκεται η Σεντ Τζόνστον (ρεκόρ 9-5-10), μετά την νίκη επί της Ρος Κάουντι (2-3) τρέχει ρεκόρ 0-2-5 για το πρωτάθλημα, τελευταίος θύτης η Νταντί (2-0). Επιτέλους νίκη για τη Μάδεργουελ (ρεκόρ 8-5-13), υπέταξε άνετα την Νταντί Γιουνάιτεντ (0-3), δείχνοντας να ξεπερνάει την αγωνιστική της κρίση (0-2-4). Όσο δε βρίσκουν λύσεις στα προβλήματα τους οι γηπεδούχοι, τόσο θα βλέπουν την εξάδα να απομακρύνεται, ήδη έπεσαν στην έβδομη θέση. Ίσως το παιχνίδι με τη Μάδεργουελ σημάνει αντίδραση μετά από πολύ καιρό, όμως δε θα πληρώσουμε για να το μάθουμε, παρόλο που στα πέντε τελευταία εντός έδρας με την ίδιο αντίπαλο μετρούν ισάριθμες νίκες. Η Σεντ Τζόνστον έχει βγάλει 18/24 GG φέτος, όμως λίγο τα 4/5 NG στα πιο πρόσφατα εντός, λίγο η επιθετική δυστοκία της Μάδεργουελ στις εξόδους της, μας οδηγούν στο πάσο.

1374. ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ – ΝΤΑΝΤΙ

Επιστροφή στις νίκες για Κιλμάρνοκ (ρεκόρ 7-6-13), πήρε διπλό στην έδρα της Μάδεργουελ (0-2) και ταυτόχρονα βαθμολογική ανάσα. Συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της για την εδραίωση στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα η Νταντί (ρεκόρ 8-9-8), στην αναμέτρηση με τη Σεντ Τζόνστον (2-0) έθεσε από νωρίς τα θεμέλια της επιτυχίας, καταφέρνοντας να επικρατήσει με σχετική άνεση. Εμφανώς αδύναμη στις εξόδους της η τελευταία (3-5-5), όμως τόσο η εξαιρετική εικόνα που παρουσίασε στο ματς με τη Σεντ Τζόνστον όσο και το φτωχό 3-3-7 της Κιλμάρνοκ εντός έδρας δεν αφήνουν περιθώρια για στήριξη στους γηπεδούχους. Δε θα ψάξουμε για σημείο, στρεφόμενοι στην επιλογή του over 2,5 (1,85 / Stoiximan), το οποίο δικαιολογείται τόσο από τον τρόπο παιχνιδιού των δύο αντιπάλων (16/26 over 2,5 η Κιλμάρνοκ, 14/25 η Νταντί) όσο κι από την μεταξύ τους προϊστορία (5/7 over 2,5 στα πιο πρόσφατα).

1371. ΣΕΛΤΙΚ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Πήρε εκδίκηση από τη Ρος Κάουντι για τον αποκλεισμό από το κύπελλο η Σέλτικ (ρεκόρ 18-4-3), επικρατώντας αγχωτικά με 2-0. Πλέον, βρίσκεται στο +3 από τη δεύτερη Αμπερντίν, έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο. Εμπόδιο στα όνειρα τίτλου των «Ντονς» στάθηκε η Ινβερνές (ρεκόρ 8-8-8), η οποία παρότι βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή (3-1). Για ακόμη μία φορά η εντός έδρας νίκη της Σέλτικ προσφέρεται σε εξευτελιστικές αποδόσεις. Αν και δεν αποτελεί κάποια στοιχηματική ευκαιρία, θα επιλέξουμε το combo 1+over 2,5 (1,62 / Stoiximan) κόντρα στην αδύναμη εκτός Ινβερνές (3-4-4), συνδυασμός που εμφανίστηκε στα τρία τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

1370. ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ – ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ

Μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να έκαμψε την αντίσταση της Κουίν Οφ Σάουθ (1-0), όμως στο γήπεδο της ίδιας αντιπάλου τα πράγματα ήταν σαφώς πιο δύσκολα για τη Σεντ Μίρεν και φυσιολογικά, ήρθε η ήττα με 1-0. Μόνο για ένα ημίχρονο κατάφερε να φέρει αντίσταση στην Μόρτον η Ντάμπαρτον, η οποία στην επανάληψη υπέκυψε στην ανωτερότητα της αντιπάλου (2-0). Ντέρμπυ της ουράς, μπορεί καμία να μην κινδυνεύει άμεσα, όμως όσο βρίσκονται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη δεν μπορούν να ησυχάσουν. Θεωρούμε πως οι δύο ομάδες δε θα πάρουν πολλά ρίσκα λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού, ενδεχόμενο που μαζί με τα 14/23 under 2,5 της γηπεδούχου ενισχύει την επιλογή του under 2,5 (2,12 / Stoiximan), ενώ στο τέλος της ημέρας δεν αποκλείεται να είναι αμφότερες ευχαριστημένες με το συμβιβασμό (3,65 / Stoiximan).

1369. ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ – ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Η εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Φολκέρκ (2-2) σήμανε για τη Ρέιθ Ρόβερς (ρεκόρ 8-5-9) την πέμπτη διαδοχική αγωνιστική χωρίς νίκη (0-2-3). Δεν τα πηγαίνει καλύτερα η Λίβινγκστον (ρεκόρ 4-5-15), απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στη Χιμπέρνιαν (0-0), παραμένοντας για έκτη σερί αγωνιστική χωρίς «τρίποντο» (0-2-4). Εντυπωσιακή παράδοση η Λίβινγκστον στην έδρα της Ρέιθ (9-1-4). Αμφότερες βρίσκονται σε κακή κατάσταση, δύσκολο να στηρίξουμε κάποια τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι, αυτό θα ήταν το over 2,5 (1,67 / Stoiximan) που εμφανίστηκε στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους.

1368. ΜΟΡΤΟΝ – ΦΟΛΚΕΡΚ

Μπορεί η Μόρτον (ρεκόρ 7-7-9) να αγνοούσε από τον Νοέμβριο και για επτά αγωνιστικές την νίκη (0-3-4), όμως στην αναμέτρηση με την Ντάμπαρτον (2-0) έδειξε σαφή σημάδια βελτίωσης, επικρατώντας χάρις σε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο. Δεν μπορεί τον τελευταίο καιρό να βρει τον καλό της εαυτό η Φολκέρκ (ρεκόρ 13-8-3), τρίτη ισοπαλία στα τέσσερα πιο πρόσφατα(0-3-1), αυτή τη φορά εντός έδρας με αντίπαλο τη Ρέιθ (2-2). Ομάδα του under 2,5 οι γηπεδούχοι (15/23), ειδικά εντός έδρας έχουν βγάλει μόλις δύο over 2,5 (10/12 under 2,5), ενώ και η προϊστορία στηρίζει τα λίγα γκολ, καθώς στα πέντε τελευταία μεταξύ των δύο ομάδων βγήκαν μόνο under, 2,10 πληρώνει το ενδεχόμενο αυτό ( Stoiximan).

513. ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ – ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ

Ήττα μετά από τέσσερις αγωνιστικές (3-1-0) για την Ερντριόνιανς (ρεκόρ 10-3-11), η οποία μπορεί να προηγήθηκε δις κόντρα στη Στενχάουσμιουρ, όμως δεν είχε την απαιτούμενη ψυχραιμία και ηττήθηκε με 3-2. Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έδωσε η Στανράερ (ρεκόρ 9-4-12), με την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Άλμπιον (0-0) παρέμεινε για πέμπτη αγωνιστική χωρίς ήττα (3-2-0) και πλέον έχει αποκτήσει απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Αυτό ήταν το τέταρτο ματς στα πέντε τελευταία χωρίς να δεχθεί γκολ. Αμφίρροπη αναμέτρηση, δε θα διαλέξουμε πλευρά, αν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι αυτό θα ήταν το αμφίσκορο (1,61 / Bet365) στη λογική πως είναι πολύ δύσκολο να κρατήσουν απαραβίαστη για άλλη μια φορά την εστία τους οι φιλοξενούμενοι, κρατώντας βέβαια την κουβέντα κυρίως σε ακαδημαϊκό επίπεδο.

1362. ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ – ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

Ξαφνικό μπλακ-άουτ για την Κάουντενμπιθ (ρεκόρ 7-4-12), μετά το νικηφόρο σερί τριών αγώνων σειρά είχε μίνι ντεφορμάρισμα (0-1-4), με πιο πρόσφατη την ισοπαλία στην έδρα της Μπρέχιν (2-2). Με σπασμένα τα φρένα προελαύνει η Πίτερχεντ (ρεκόρ 12-9-4), επικράτησε 3-2 της Φόρφαρ, σημειώνοντας την ένατη νίκη της στα τελευταία 13 παιχνίδια (9-4-0). Μπορεί οι γηπεδούχοι να μην τα πηγαίνουν καλά, όμως γνωρίζοντας πως βρίσκονται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη ενδέχεται να λειτουργήσει το ένστικτο της επιβίωσης, γεγονός που μας απωθεί από το σχετικά χαμηλό 1,75 του διπλού. Επιλογή μας θα αποτελέσει το ασφαλέστερο over 2,5 (1,65 / Bet365), το οποίο βγήκε στις 6/9 πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις, ενώ φέτος τα ματς των δύο ομάδων έχουν πολλά γκολ (17/23 over 2,5 η Κάουντενμπιθ, 15/25 η Πίτερχεντ).

1361. ΜΠΡΕΧΙΝ – ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ

Δυσοίωνο κρίνεται το μέλλον της Μπρέχιν (ρεκόρ 4-6-13) στη μεγάλη κατηγορία, δε θα μπορούσε βέβαια να γίνει αλλιώς με μία μόλις νίκη στα έντεκα τελευταία (1-5-5). Έσωσε στις καθυστερήσεις το βαθμό κόντρα στην Κάουντενμπιθ (2-2), αυτή ήταν η τέταρτη ισοπαλία της στα έξι πιο πρόσφατα. Το άλλο άκρο η Ντανφέρμλιν (ρεκόρ 16-5-3), απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής της σκωτσέζικης Λιγκ 1, παρουσιάζοντας μάλιστα ανάκαμψη έπειτα από ένα μίνι ντεφορμάρισμα, τελευταίο θύμα της η Έιρ (3-2). Οι γηπεδούχοι παίζουν σε κάθε αγώνα τα ρέστα τους πλέον, γνωρίζοντας πως πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς για να σωθούν, στον αντίποδα η Ντανφέρμλιν μπορεί να αισθάνεται άνετη στο +8 από τη δεύτερη θέση. Σαφέστατα το διπλό φαντάζει ως η πιο λογική επιλογή, όμως λίγο η διαφορά κινήτρου, λίγο η προϊστορία (2-2-1 σε αυτή την έδρα), μας σπρώχνουν στην αναζήτηση της έκπληξης και στη ρισκαδόρικη επιλογή της ισοπαλίας (5,20 / Stoiximan ). Για τους λιγότερο τολμηρούς, 1,97 πληρώνει το GG, το οποίο εμφανίστηκε στις 7/10 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας.

1360. ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ – ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ

Έπειτα από τέσσερις διαδοχικές ήττες η Άλμπιον Ρόβερς (ρεκόρ 9-5-9) δείχνει να συνέρχεται, το διπλό επί της Κάουντενμπιθ (1-2) ακολούθησε η εκτός έδρας ισοπαλία με τη Στανράερ (0-0), ματς-ορόσημο καθώς κράτησε έπειτα από οκτώ αγώνες ανέπαφη την εστία της. Τι κι αν βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ απέναντι στην Έρντρι, η Στενχάουσμιουρ (ρεκόρ 9-5-10) κατάφερε την ολική ανατροπή (3-2), παίρνοντας μια σπουδαία νίκη στην προσπάθεια εισόδου στην τετράδα. Ντέρμπυ τεράστιας βαθμολογικής σημασίας, καθώς οι δύο ομάδες απέχουν μόνο ένα βαθμό από την προνομιούχο τέταρτη θέση. Η Άλμπιον έχει πάρει τον αέρα της αντιπάλου της, τρέχοντας σερί πέντε νικών στα τελευταία μεταξύ τους, όμως η κακή της εικόνα εντός έδρας (5-2-4) σε συνδυασμό με την αστάθεια που διακρίνει τους φιλοξενούμενους, μας οδηγούν στο πάσο.

1365. ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ - ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ

Η ουραγός Ιστ Στέρλινγκ (6-0-5 εντός) κέρδισε με 3-0 την Κουίνς Παρκ εκτός έδρας και επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα ματς (0-1-3) με καλή εμφάνιση. Η Άνναν Αθλέτικ (4-1-6 εκτός έδρας) έχασε μεσοβδόμαδα με 3-2 από την Μπέργουικ και πλέον συμπλήρωσε τρία ματς δίχως νίκη (0-1-2) σε όλες τις διοργανώσεις. Φαβορί του 2,00-2,10 το διπλό, δεν βρίσκουμε απολύτως καμία αξία.

1367. ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ – ΕΛΓΚΙΝ

H Μοντρόουζ (7-2-4 εντός) έφερε 3-3 με την Άνναν εκτός έδρας μετά την ταπεινωτική ήττα με 7-0 (!) από την Στέρλινγκ Άλμπιον την προηγούμενη αγωνιστική. Κατάφερε να πάρει τον πόντο της ισοπαλία με δύο πέναλτι στα τελευταία δέκα λεπτά, ενώ δεν ήταν ιδιαίτερα καλή στο ματς. Η πρωτοπόρος Έλγκιν (4-2-7 εκτός) μετά από δύο ματς δίχως νίκη κέρδισε με 1-0 την Κλάιντ, ήταν ελαφρώς ανώτερη και η οριακή νίκη θεωρείται δίκαιη. Αμφότερες έχουν ως κινητήρια δύναμη τους την έδρα τους και παρότι η Έλγκιν είναι καλύτερη ομάδα δεν θα την στηρίξουμε στο 1,75 του διπλού γι’ αυτόν το λόγο.

1364. IΣΤ ΦΑΪΦ - ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ

Η Ιστ Φάιφ (7-2-4 εντός) σε ένα σχεδόν μοιρασμένο ματς κέρδισε με 2-1 την Αρμπρόουθ, η Ιστ Φάιφ ήταν πιο εύστοχη και αυτό της έδωσε τη νίκη. Είναι στη δεύτερη θέση με ένα ματς περισσότερο και θέλει να συνεχίσεις με τις νίκες και να πιάσει κορυφή. 5-1-0 στα τελευταία έξι και δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση. Η Στέρλινγκ Άλμπιον (4-3-4 εκτός) συνέχισε στις νίκες μετά το τρομερό 7-0 επί της Μοντρόουζ, αυτή τη φορά με 2-1 επί της Μπέργουικ με το σκορ να έχει διαμορφωθεί μέχρι το 16’ με την αντίπαλο της να έχει μείνει με δέκα παίκτες. Ήταν ελαφρώς ανώτερη και δίκαια κέρδισε. Απλά δίκαιος ο άσος στο 1,80-1,85.

1363. ΚΛΑΪΝΤ – ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ

Η Κλάιντ (5-1-4 εντός) δεν έπαιξε άσχημα αλλά ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Έλγκιν και συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Η αντίπαλος της στο 48’ και με το σκορ στο 1-0 έμεινε με δέκα παίκτες, αλλά εκείνη δεν το εκμεταλλεύτηκε αφού μόλις τέσσερα λεπτά μετά δέχθηκε και εκείνη κόκκινη κάρτα, στο 75΄ έμεινε με εννέα παίκτες. Θα λείψει ο βασικός κίπερ Γκίμπσον (21 συμ.) και ο αμυντικός Ντιούρι (11 συμ.). Η Μπέργουικ (3-1-8 εκτός) κέρδισε με 3-2 την Άνναν και επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Στην αρχή του αγώνα ήταν καλύτερη και μέχρι το 48’ κέρδιζε με 2-0, όμως στο 51’ έμεινε με δέκα παίκτες και λίγο πιο μετά η αντίπαλος της μείωσε. Δέχθηκε πίεση, όμως κράτησε το προβάδισμα και στο 89’ το διεύρυνε, στις καθυστερήσεις γράφτηκε το τελικό σκορ. Θα απουσιάσει ο τερματοφύλακας Γουόλκερ (22 συμ.). Με σημαντικές απουσίες αμφότερες, λίγο πιο μοιρασμένο θα θέλαμε το σετ, αλλά η διαφορά μας με τους μπουκ είναι ελάχιστη.

1366. ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ - ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ

Η Αρμπρόουθ (4-2-5 εντός) σε ένα μοιρασμένο ματς έχασε με 2-1 από την Ιστ Φάιφ, η διαφορά των δύο ομάδων ήταν ότι η αντίπαλος της ήταν πιο εύστοχη από εκείνη. Η Κουίνς Παρκ (6-2-3 εκτός) έχασε με 0-3 από την Ιστ Στέρλινγκ σε μία έκπληξη της προηγούμενης αγωνιστικής από την ουραγό της κατηγορίας. Δεν έπαιξε καθόλου καλά και δίκαια ηττήθηκε. Δίκαιο το σετ των αποδόσεων. Πάσο.

1387. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Κομβικό είναι το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ για τον Αστέρα. Οι «Αρκάδες» δίνουν τη μάχη τους για την είσοδο στα πλέι-οφ και η νίκη κόντρα στους Γιαννιώτες είναι επιτακτική, καθώς ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα ως το φινάλε του πρωταθλήματος. Στον αντίποδα, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη απογοητεύει φέτος, αφού έμεινε από νωρίς εκτός στόχων και φαίνεται πως θα αρκεστεί σε μία άνετη εξασφάλιση της παραμονής. Μάλιστα, στο 2016 οι Ηπειρώτες έχουν ρεκόρ 2-0-5, δείχνοντας κακό πρόσωπο στα περισσότερα παιχνίδια τους. Βολική και η προϊστορία για τη στήριξη του άσου, ο οποίος όμως προσφέρεται αρκετά χαμηλά και για το λόγο αυτό είναι προτιμότερος ο συνδυασμός του με under 3,5 σε απόδοση 2,00 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1394. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΡΕΜΣ

Στο πίσω μέρος του μυαλού της αφήνει το Τσάμπιονς Λιγκ η Παρί, καθώς η ρεβάνς αργεί να γίνει και πλέον άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας στρέφουν την προσοχή τους στις εγχώριες διοργανώσεις, όπου στόχος είναι να κατακτηθεί κάθε τίτλος και μάλιστα χωρίς ήττα. Στο δρόμο της βρίσκεται η Ρεμς, η οποία προέρχεται από την ήττα-πισωγύρισμα κόντρα στη Μπαστιά και ταξιδεύει στο Παρίσι με αρκετές ελλείψεις, ενώ αν επιβεβαιωθεί και η απουσία του πρώτου της σκόρερ, θα αντιμετωπίσει ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα στην ήδη δυσκοίλια επίθεση της. Άλλωστε, δε βρήκε δίχτυα στις 5/6 εκτός έδρας ήττες της και κόντρα στην κορυφαία ομάδα της χώρας, θεωρούμε πως θα συνεχίσει το σερί της. Στο αξιόλογο 1,83 προσφέρει ο Stoiximanτο συνδυασμό άσου καιNG . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

----. ΚΣΜΣ ΙΑΣΙ – Π. ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ

Δυο αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης στην πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας. Με σπουδαίο διπλό στην έδρα της Βιτόρουλ επέστρεψε από τη διακοπή η Ιάσι, έπιασε έτσι την Τάργκου Μούρες στην 6η θέση και θα δώσει μέχρι τέλους μάχη για να την προσπεράσει και να είναι εκείνη που θα πλασαριστεί στα πλέι-οφ. Είναι αήττητη εδώ και εννέα αγωνιστικές (5-4-0, 7/9 under 2,5), ενώ και στο γήπεδό της είναι αρκετά αξιόπιστη (6-3-3 εντός, 9/12 under 2,5, 8/12 NG). Η Τιμισοάρα πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και γνώρισε δίκαιη ήττα από τη Βολουντάρι με 1-2, θέλει να βελτιώσει τη συγκομιδή της εν’ όψει των πλέι-άουτ, έχει μόλις μια νίκη στα πιο πρόσφατα 14 ματς πρωταθλήματος (1-7-6) και είναι χωρίς τρίποντο μακριά από το σπίτι της (0-7-5 εκτός, 6/12 over 2,5, 8/12 GG και τα επτά τελευταία ήταν GG), με την καρέκλα του προπονητή της να τρίζει. Σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι γηπεδούχοι, φαίνεται να είναι πιο κοντά στη νίκη, όμως το 1,85 του άσου είναι ανεπαρκές για μια ομάδα που κερδίζει στο όριο (όλες οι εντός έδρας νίκες της ήρθαν με ένα ακριβώς γκολ διαφορά), ενώ και η Τιμισοάρα μπορεί να μην κερδίζει, αλλά ούτε χάνει εύκολα μακριά από το γήπεδό της.

1395. ΟΥΙΠΕΣΤ - ΜΤΚ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ

Αποδυναμωμένη βγήκε από το μεταγραφικό παζάρι η Ούιπεστ (4-5-1 εντός), όμως στο 2016 μπήκε εντυπωσιακά, με το 8-1 επί της αδύναμης Τισζαουβάρος και το πολύ σημαντικό 1-0 επί της Βιντεότον για το πρωτάθλημα, με το οποίο διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση. Τώρα δίνει το πρώτο της ματς για το νέο έτος η ΜΤΚ (2-5-5 εκτός), η οποία τα πήγε αρκετά καλά στο πρώτο μισό, μένοντας μακριά από κινδύνους. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν πολύ καλή ομάδα και έχουν όλα τα φόντα για να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί, αλλά όπως με την Πάξι, έτσι και με τη ΜΤΚ δε θα μπλεχτούμε, πριν πάρουμε δείγμα μετά τη χειμερινή διακοπή.

1160. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΠΑΦΟΣ FC

Σημαντικός αγώνας για τις δυο ομάδες, ο Απόλλωνας (13-7-3) βλέπει τη νίκη ως μονόδρομο για να πάει φουλ στα ντέρμπι που ακολουθούν, ενώ η Πάφος (4-9-10) θα ψάξει το βαθμολογικό κέρδος αφού παραμένει σε τροχιά υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα πάρουν το τρίποντο, δεν βρίσκουμε αξία στον άσο.

1161. ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Μονόδρομος η νίκη για την Ομόνοια (11-7-5) αν θέλει να παίξει τα ρέστα της όσον αφορά το πλασάρισμα στην πρώτη τριάδα, ο Άρης (7-6-10) νιώθει άνετος βαθμολογικά και θα παρουσιάσει σημάδια κόπωσης αφού αγωνίστηκε με βασικούς στο παιχνίδι του κυπέλλου την Τετάρτη. Ο ασιατικός άσος (-1) προκαλεί ενδιαφέρον.

1401. ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ – ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ

Μεγάλο τοπικό ντέρμπι, με τον κόσμο των γηπεδούχων να εξαντλεί τα εισιτήρια. Με το αριστερό μπήκε στο 2016 η Λίμπερετς (7-1-0 εντός), χάνοντας εύκολα με 2-0 στην Πράγα από τη Ντούκλα. Έκδηλη η απογοήτευση στο εσωτερικό της, με τον προπονητή της ομάδας να δίνει σύνθημα για ανασύνταξη στο ντέρμπι. Η Γιάμπλονετς (3-3-2 εκτός) επέστρεψε στα τρίποντα με το 2-0 επί της Ζιχλάβα, αλλά μετά το τέλος του ματς ο Σιλχάβι υπέβαλλε την παραίτησή του, με το Φράτλα να αναλαμβάνει πια την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Σίγουρα προξενεί εντύπωση το γεγονός πως η Λίμπερετς δίνεται αουτσάιντερ στο «φρούριό» της, όμως η αλλαγή προπονητή στη Γιάμπλονετς και ο χαρακτήρας του ντέρμπι μας απωθούν από το να στηρίξουμε την έδρα.

1409. ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΖΥΡΙΧΗ

Το δεύτερο μισό άρχισε αποκαρδιωτικά για τη Λουγκάνο, που κόντρα στη Ζυρίχη δίνει ένα ακόμα «εξάποντο». Επτά γκολ παθητικό σε δύο ματς, τα πέντε από αυτά στην έδρα της από τη Λουκέρνη, την έφεραν στον πάτο της βαθμολογίας. Δεν μπορεί να αλλάξει τακτική, ούτως ή άλλως η άμυνα είναι άγνωστη λέξη για τον Ζντένεκ Ζέμαν που παίζει μόνο επίθεση σε όποιον πάγκο κι αν κάθεται. Το προηγούμενο ματς με τη Ζυρίχη ήταν φεστιβάλ γκολ (5-3 στην έδρα της σημερινής φιλοξενούμενης), δεν περιμένουμε μεγάλες διαφορές και τώρα. Η Ζυρίχη κέρδισε εκτός για πρώτη φορά μετά τον Αύγουστο, αλλά το κυριότερο είναι ότι έπαιξε καλά. Γύρισε το σύστημα σε άμυνα τριών, με αποτέλεσμα να γεμίσει το κέντρο και να δείξει καλύτερη εικόνα. Πάντως, το line είναι πολύ ψηλά για να επιλέξουμε γκολ (over 3 στο 1,95 στην Bet365) και δεν τρελαινόμαστε να επιλέξουμε κάποια από τις δύο ομάδες για να κερδίσει.

1415. ΒΕΡΟΝΑ – ΚΙΕΒΟ

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκη για τη Βερόνα στο ντέρμπι της πόλης απέναντι στην Κιέβο, αν δεν πάρει τους τρεις βαθμούς πολύ δύσκολα θα καταφέρει να καλύψει στη συνέχεια της διαφορά που τη χωρίζει από τις θέσεις σωτηρίας. Έχει δείξει σημάδια ζωής τον τελευταίο καιρό, μένοντας αήττητη μάλιστα για πέντε αγωνιστικές και τουλάχιστον φαίνεται πως δεν έχει παρατήσει την προσπάθεια. Η Κιέβο οδεύει προς ένα κλείσιμο της σεζόν χωρίς πολλά άγχη, το +9 από τη γραμμή είναι μια ικανοποιητική διαφορά που δύσκολα καλύπτεται. Ιδιαίτερου χαρακτήρα το ματς, σε τέτοια ντέρμπι συνήθως μετράει το ποιος το θέλει περισσότερο, εδώ είναι οι γηπεδούχοι αυτοί που καίγονται για τους βαθμούς και το 2,40 του άσου στον Stoiximan είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1412. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Ντέρμπι της Βαλονίας με μίσος από τις δύο ομάδες, στο πρώτο ματς είχαμε και επεισόδια.H Σταντάρ Λιέγης (6-2-5 εντός) έχασε με 0-2 από την ουραγό Βέστερλο και ντούμπλαρε τις ήττες της από αδύναμες ομάδες, αφού την προηγούμενη αγωνιστική έχασε με 1-2 από τη Σιντ Τρούιντεν. Έχει ακόμα αρκετές μαθηματικές ελπίδες για την πρώτη εξάδα, όμως με την εικόνα αυτή σίγουρα δεν θα το πετύχει, θέλει να βγάλει αντίδραση στο ντέρμπι. Η Σαρλερουά (5-2-6 εκτός) είναι έκτη στη βαθμολογία και θα παλέψει μέχρι τέλους για να τερματίσει σε αυτή τη θέση. Έμεινε στο 1-1 με την Κορτράικ, προηγήθηκε ήταν καλύτερη αλλά δεν καθάρισε το ματς και δέχτηκε στο 81’ την ισοφάριση και δεν έκανε τρεις συνεχόμενες τις νίκες της. Το +0,75 της Σαρλερουά έχει ενδιαφέρον, όμως λόγω και της ιδιαιτερότητας του αγώνα θα επιλέξουμε τοg/gστο 1,90 ( Young Guns).

1417. ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Η Νιετσιέτζα (4-3-4 εντός) έχασε με 5-2 από την ανώτερη Λεχ Πόζναν στο πρώτο της ματς μετά τη χειμερινή διακοπή. Δεν έχασε τόσο εύκολα όσο δείχνει το σκορ, όμως η αγωνιστική ανωτερότητα της αντιπάλου την υποχρέωσε σε ήττα στο τέλος, παρότι το πάλεψε. Η Κρακόβια (4-3-3 εκτός) μπήκε με το δεξί στη νέα χρονιά και κέρδισε με 3-0 τη Γκόρνικ Ζάμπρζε εύκολα. Από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα ήταν η απόλυτη κυρίαρχος και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα για τη νίκη. Θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα και εκτός έδρας. Δίκαιο το σετ και το DNB στο 1,80 της φιλοξενούμενης δεν μας αφήνει περιθώρια εμπλοκής.

1416. ΠΟΝΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ - ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

Η Ποντμπεσκίτζιε (0-5-5 εντός) στο πρώτο ματς του 2016 διαλύθηκε με 0-5 από τη Λέχια εκτός έδρας, στο 45΄ και με σκορ 0-0 έμεινε με εννέα παίκτες και ήρθε ο διασυρμός. Η Λεχ Πόζναν (4-1-6 εκτός) κέρδισε με 5-2 τη Νιετσιέτζα στο πρώτο ματς μετά τη χειμερινή διακοπή. Ήταν εμφανώς ανώτερη και δίκαια κέρδισε, όχι όμως όσο εύκολα δείχνει το σκορ, αφού τα δύο τελευταία γκολ που ήρθαν προς το τέλος ήταν επειδή η αντίπαλος είχε ανοιχτεί και άφησε χώρους. Σίγουρα η Λεχ είναι καλύτερη ομάδα, οι απουσίες από τις τιμωρίες των γηπεδούχων θα την επηρεάσουν στο χώρο του κέντρου, αφοί και ο Σοκολόφσκι (15 συμ./1 γκολ) και ο Κάτο (21 συμ.) είναι βασικοί. Το διπλό στο 1,75 είναι οριακά αποδεκτό.

1428. ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΤΑΡΑΓΟΝΑ

Προσγείωση στην πραγματικότητα για τη Μαγιόρκα έπειτα από τις δυο σερί ήττες από Μπιλμπάο Β και Νουμάνθια, οι νέοι ιδιοκτήτες έκαναν λόγο για άνοδο, παρόλα αυτά μάλλον θα πρέπει να αρκεστεί στην αποφυγή του υποβιβασμού σε πρώτη φάση. Η Ταραγόνα αθόρυβα έχει πλησιάσει σε απόσταση βολής από την απευθείας άνοδο, 3-2-0 ο απολογισμός της στα τελευταία πέντε, έχει μόλις μια ήττα στις πιο πρόσφατες έξι εξόδους της (2-3-1). Βάσει βαθμολογίας και πρόσφατων επιδόσεων μοιάζει μεγάλη η ψαλίδα των αποδόσεων που καθιστούν καθαρό φαβορί τη Μαγιόρκα, η αλήθεια είναι πάντως πως έχει ενισχυθεί και διαθέτει τα όπλα για να παίρνει τέτοια παιχνίδια, καλύτερα πάντως να μην μπλέξουμε με την αναμέτρηση αυτή, μας φαίνεται πως είναι αρκετά μπερδεμένη και πως μπορεί να καταλήξει οπουδήποτε.

1427. ΛΟΥΓΚΟ – ΛΕΓΚΑΝΕΣ

Νίκη μετά από τέσσερα ματς για τη Λούγκο (0-3-1), πέρασε με 0-2 από την Αλμερία, βρίσκεται σταθερά στη μέση της βαθμολογίας, αλλά στην έδρα της έχει μόλις μια νίκη στα τελευταία επτά (1-4-2, 4/7 over 2,5, 7/7 GG). Η Λεγανές είναι μια από τις πιο καυτές ομάδες της κατηγορίας, έχει πέντε νίκες στις επτά αγωνιστικές του 2016, (5-1-1) και διαθέτει σταθερά την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Η πρόσφατη εικόνα της Λεγανές αναγκάζει τους μπουκ να προσφέρουν τη νίκη της σε αποδόσεις καθαρού φαβορί, δεν θεωρούμε πάντως ότι θα έχει και τόσο εύκολο έργο απέναντι σε μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα (η Λούγκο έχει μόλις δυο ήττες στα τελευταία 15 παιχνίδια της). Θεωρούμε πως είναι αρκετά πιθανό να κάνει την εμφάνισή της η ισοπαλία στην αναμέτρηση αυτή, είναι άλλωστε ένα αποτέλεσμα που συνηθίζουν αμφότερες (10 Χ ως τώρα η Λεγανές και 12 η Λούγκο στις πρώτες 25 αγωνιστικές του πρωταθλήματος).

1426. ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ

Στη ζώνη έχει υποχωρήσει η Αλμπαθέτε, έπειτα από την ήττα στο εξάποντο με τη Γιαγκοστέρα μετράει πια 1-3-3 στα τελευταία επτά ματς, στην έδρα της αγνοεί τη νίκη στα πιο πρόσφατα πέντε (0-3-2, συνολικά εντός 5-4-4). Η Μιραντές κόλλησε στο 0-0 υποδεχόμενη την πρωτοπόρο Αλαβές, άξιζε ωστόσο να κερδίσει βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε. Έχει απολογισμό 4-2-1 μετά τη διακοπή, διαθέτει μακράν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και είναι η ομάδα με τον καλύτερο εκτός έδρας απολογισμό από τις 22 ομάδες της Σεγούντα (6-3-4 εκτός, 4-1-1 στα πιο πρόσφατα έξι). Από δυο απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών θα έχουν αμφότερες, στην άμυνα είναι εκείνες της Αλμπαθέτε, τον χαφ Κιχέρα (23 συμ./2 γκολ) και τον εξτρέμ/τοπ σκόρερ Σαλίνας (25 συμ./6 γκολ) θα στερηθεί η Μιραντές, θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι δεν θα έπρεπε να προσφέρονται σε αποδόσεις καθαρού αουτσάιντερ καθώς είναι πολύ αποτελεσματικοί μακριά από το σπίτι τους ενώ βρίσκονται και σε καλύτερο μομέντουμ από τους αντιπάλους τους, το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,85 της Bet365 αποτελεί επιλογή, δεν είναι κακή σκέψη και η ενασχόληση με το αμφίσκορο ή τα πολλά τέρματα.

1425. ΑΛΚΟΡΚΟΝ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β'

Τρεις σερί ισοπαλίες και πέντε ματς χωρίς νίκη έχει συμπληρώσει πια η Αλκορκόν (0-3-2), στο γήπεδό της μπορεί να μη χάνει (6-5-1 εντός), αλλά δυσκολεύεται απέναντι σε κλειστές άμυνες (μόνο στα 3/12 έβαλε πάνω από ένα γκολ). Η Μπιλμπάο Β δεν έδωσε συνέχεια στην πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη της, γνώρισε ήττα στο γήπεδό της από τη Βαγιαδολίδ, έχει πλέον έξι ήττες στα επτά ματς που έδωσε μετά τις γιορτές (1-0-6). Ανώτερη ποιοτικά η Αλκορκόν, θα βρει απέναντί της μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας όταν αγωνίζεται μακριά από το σπίτι της (1-2-10 εκτός η Μπιλμπάο Β), το 1,57 όμως του άσου δεν είναι μια απόδοση που μπορεί να σταθεί στην εν λόγω κατηγορία.

1429. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Πρώτη ήττα για τη Μπούρσα μετά τις γιορτές το 0-2 από την Γκεντσλέρ (2-1-1), σε ένα ματς που είχε απόντες σημαντικούς παίχτες από την επίθεση, οι οποίοι τώρα θα επιστρέψουν. Η Φενέρ έρχεται από το 2-0 επί της Λοκομοτίβ για το Γιουρόπα Λιγκ (την Πέμπτη η ρεβάνς), έχει μόνο μια ήττα εντός του 2016, το 2-4 από την Ανταλιασπόρ στην πιο πρόσφατή της έξοδο (6-2-2 εκτός). Το ματς θα διεξαχθεί πιθανότατα κεκλεισμένων των θυρών (έχει ασκήσει έφεση η Μπούρσα), η Φενέρ δείχνει σε καλή κατάσταση αλλά το 1,80 του διπλού δεν ικανοποιεί, προτιμότερη επιλογή δείχνει η αποχή.

1430. ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Δεν τρομάζει στο γήπεδό της η Μπόρνμουθ, βγάζει αδυναμίες, άλλωστε αυτό φανερώνεται από το εντός έδρας ρεκόρ της στην Πρέμιερ (3-4-6, δεύτερο χειρότερο της κατηγορίας). Σε ανοδική τροχιά η Έβερτον πριν από την ήττα-σοκ από τη Γουέστ Μπρομ, στην οποία με 33 τελικές και 76% κατοχή μπάλας, δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον πόντο της ισοπαλίας. Όπως και να ‘χει το συγκρότημα του Ρομπέρτο Μαρτίνες είναι ανώτερο της Μπόρνμουθ, αν δεν εμφανίσει τη γνωστή αφέλειά του, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη-πρόκριση στους «8» του FA Cup. Στο 2,30 (Bet365) η απόδοση της νίκης των «ζαχαρωτών». Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1432. ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

Σαν τελικό βλέπει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά από εδώ και στο εξής η Εσπανιόλ που βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση (+1 από ζώνη υποβιβασμού) εξ’ αιτίας του παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος της. Αγνοεί τη νίκη στα οκτώ τελευταία ματς (0-2-6) και θα τεθεί αντιμέτωπη το Σάββατο με τη Λα Κορούνια, μία ομάδα που έχει γνωρίσει τις λιγότερες ήττες μετά από τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Το συνηθέστερο αποτέλεσμα της βέβαια είναι η ισοπαλία (6-14-4) για αυτό και βρίσκεται στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα μακριά από σενάρια υποβιβασμού αλλά και ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη. Με το ασιατικό διπλό +0,25 των Γαλιθιάνων πηγαίνουν οι YoungGuns στο 1,80 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1431. ΕΪΡ – ΦΟΡΦΑΡ

Δεν είχε την αναμενόμενη διάρκεια η Έιρ (ρεκόρ 12-4-7), η οποία παρά το εξαιρετικό της ξεκίνημα, δεν πατάει καλά εσχάτως, έχοντας τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία (1-0-4) και ρεκόρ 2-0-6 έπειτα από το αήττητο σερί 14 αγωνιστικών. Στο πιο πρόσφατο, προηγήθηκε με 0-2 στην έδρα της Ντανφέρμλιν, όμως έμεινε με παίχτη λιγότερο και κατέρρευσε (3-2). Η ήττα από την Πίτερχεντ (3-2) σηματοδότησε το 16 σερί παιχνίδι χωρίς νίκη για τη Φόρφαρ (ρεκόρ 4-7-11), η οποία έχοντας το προβάδισμα (1-2) αλλά και παίκτη παραπάνω, κατάφερε τελικά να χάσει. Οι γηπεδούχοι δέχονται γκολ εδώ και οκτώ σερί αγωνιστικές, ενώ είναι πρωτοπόροι στην κατηγορία όσον αφορά τα over 2,5 (17/23). Μία από τα ίδια η Φόρφαρ, τελευταία φορά που κράτησε ανέπαφη την εστία της ήταν πριν έντεκα αγώνες ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Ανάξια εμπιστοσύνης αυτή την περίοδο η Έιρ, καμία αξία στο 1,50 του άσσου, θα προτιμήσουμε το συνδυασμό GG & over 2,5 (2,05 / Bet365), o οποίος εμφανίστηκε στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων.

1434. ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤ. – ΡΙΝΤ

Η ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς είναι η Αντμίρα, έχει απόσταση δέκα βαθμών από την τελευταία θέση, ούσα άνετη στο πρωτάθλημα, ενώ προκρίθηκε και στα ημιτελικά του κυπέλλου, το υπόλοιπο της σεζόν αναμένεται να κυλήσει γι αυτήν χωρίς πολλά άγχη. Η Ριντ έρχεται από τη σπουδαία επικράτηση με 1-0 επί της Σάλτσμπουργκ, απέκτησε έτσι αέρα έξι βαθμών από τη ζώνη και συμπλήρωσε πέντε νίκες στα πιο πρόσφατα επτά ματς πρωταθλήματος (5-1-1). Δέκα συνεχόμενα GG μετρούν οι φιλοξενούμενοι στις εξόδους τους (1-3-7 εκτός, 9/11 over 2,5, 10/11 GG), η Αντμίρα πάντως δεν ανοίγει και τόσο τα δικά της παιχνίδια (4-4-3 εντός, 5/11 over 2,5, 7/11 GG), καλά ζυγισμένα δείχνουν τα σετ, αν έπρεπε οπωσδήποτε να επιλέξουμε κάτι, αυτό θα ήταν το GG στο 1,80 της Bet365, λόγω της έφεσης της Ριντ στα αμφίσκορα.

512. ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ – ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ

Εξάποντο στην ουρά της βαθμολογίας είναι το ματς, η ΒΑΚ Πέλετς θέλει να αξιοποιήσει για ακόμα μια φορά την έδρα της, εκεί όπου έχει πετύχει τέσσερις νίκες στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της (4-1-0). Η Γκρόντιγκ από την άλλη, θα κοιτάξει να διακόψει την πτωτική πορεία της, καθώς στα πιο πρόσφατα επτά στο πρωτάθλημα έχει πανηγυρίσει μόλις μια φορά (1-2-4), ενώ και μακριά από το σπίτι της αποδυναμώνεται αισθητά (1-2-7 εκτός). Η ΒΑΚ Πέλετς έχει βελτιωθεί από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Πφαϊφενμπέργκερ και ειδικά στο γήπεδό της τα πηγαίνει μια χαρά, το μόνο που μας κρατάει μακριά από τον άσο είναι η οριακή του τιμή, το 1,88 του Stoiximan δεν μας ικανοποιεί για ένα τόσο κρίσιμο ματς.

1435. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΛΤΑΧ

Πρώτη ήττα για τη Σάλτσμπουργκ με τον Όσκαρ Γκαρσία στον πάγκο (2-0-1), το 0-1 στην έδρα της Ριντ, αν και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων δεν κατάφερε να φανεί απειλητική. Αυτό θα είναι το πρώτο της παιχνίδι για το 2016 μπροστά στο κοινό της (7-2-1 εντός, 7/10 over 2,5, 7/10 GG), προφανώς δεν επιτρέπονται στραβοπατήματα αν θέλει να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Άλταχ (3-1-7 εκτός, 7/11 over 2,5, 7/11 GG) την πάτησε από τη Μάτερσμπουργκ, με αποτέλεσμα να χάσει με 1-2 στο γήπεδό της, διατηρεί πάντως απόσταση έξι βαθμών από τη ζώνη. Σφαγμένες οι τιμές τόσο στον άσο όσο και στα πολλά τέρματα, δεν βρίσκουμε αξία, ειδικά από τη στιγμή που από τους γηπεδούχους θα απουσιάσουν τόσο ο φορ/τοπ σκόρερ Σοριάνο (17 συμ./15 γκολ) όσο και ο χαφ Κεϊτά (18 συμ./8 γκολ), δηλαδή τα 23/46 γκολ της στο πρωτάθλημα.

----. ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΕΚ

Οι θριαμβευτές της προηγούμενης αγωνιστικής κοντράρονται στο «Καυτανζόγλειο» σε ένα ματς πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα τρία μεταξύ τους, τα οποία κέρδισε με άνεση η ΑΕΚ. Ο Ηρακλής μετά τη μεγάλη νίκη στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, απέκτησε –έστω και θεωρητικά- ελπίδες για είσοδο στα πλέι-οφ και η νίκη κόντρα στον έτερο Δικέφαλο είναι υποχρεωτική προκειμένου να μπει για τα καλά στο κόλπο της πεντάδας. Οι «κιτρινόμαυροι» έβαλαν τέλος στο εντυπωσιακό αήττητο του Ολυμπιακού, τα πηγαίνουν περίφημα στο 2016, όπου μετρούν μόλις μία ήττα και ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη με σούπερ ψυχολογία. Μετρ της τακτικής ο Νίκος Παπαδόπουλος, πηγαίνει όλα τα παιχνίδια του «Γηραιού» σε χαμηλό τέμπο, σταθερά καλή η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ στα μετόπισθεν, αναμένουμε ένα παιχνίδι γεμάτο σκοπιμότητα, με το under 2 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,90 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1437. ΑΛΚΜΑΑΡ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ

Πετάει φωτιές η Άλκμααρ, μετράει 6/6 νίκες μετά τη διακοπή, στο πιο πρόσφατο μάλιστα διέσυρε με 6-3 τη Χέρακλες εκτός έδρας. Η Γκρόνινγκεν δεν τα κατάφερε απέναντι στον Άγιαξ και έχασε με 1-2 στο γήπεδό της, μετρούσε 2-2-0 στο αμέσως προηγούμενο διάστημα, χωρίς πάντως να έχει ενθουσιάσει με την εικόνα της. Έτσι όπως τρέχει η Άλκμααρ δεν μπορούμε να κοιτάξουμε τίποτα άλλο πλην της νίκης της, χαμηλό άλλα παράλληλα λογικό το 1,55 του άσου.

524. ΣΠΟΡΤ ΧΟΥΑΝΚΑΓΙΟ – ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ

Άσχημο ξεκίνημα για τη Χουανκάγιο, η οποία στις τρεις πρώτες αγωνιστικές δεν είχε την τύχη με το μέρος της και σε συνδυασμό με τα αμυντικά λάθη έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς. Προέρχεται από την ήττα με 1-0 κόντρα στην Άουριτς εκτός έδρας. Εφτά βαθμούς σε τρία ματς έχει η Ουνιβερσιτάριο, με τους στόχους της ομάδας να είναι υψηλοί για τη φετινή χρονιά. Θετικά τα δείγματα γραφής της Ουνιβερσιτάριο, η οποία ωστόσο είχε δύο εύκολα ματς κόντρα στην Αγιακούτσο και την Μποκάνα. Στο ματς κόντρα στη σκληροτράχηλη Άουριτς εμφανίστηκε κάτω του μετρίου, μένοντας στο 2-2 εντός έδρας. Δεν θα έχει εύκολο έργο η Ουνιβερσιτάριο στην καυτή έδρα της Χουανκάγιο, θα κρατήσουμε τον άσο.

1442. ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ

Σαν νίκη ήταν ο βαθμός που πήρε η Σετούμπαλ στην έδρα της Γκιμαράες (2-2), καθώς αγωνιζόταν με 10 παίχτες από το 48’ και με 9 από το 70’, κατάφερε ωστόσο να διαφυλάξει την ισοπαλία. Μπορεί να μετράει μόλις μια νίκη μετά τις γιορτές (1-3-4, 6/8 over 2,5, 6/8 GG) αλλά ο καλός πρώτος γύρος που πραγματοποίησε της επιτρέπει να διατηρείται μακριά από κινδύνους. Η Νασιονάλ δεν προέβαλε ιδιαίτερη αντίσταση στη Σπόρτινγκ (0-4), μετράει και εκείνη 1-3-4 στα τελευταία οχτώ (8/8 over 2,5, 6/8 GG) και έχει βρεθεί μόλις στο +2 από τη γραμμή. Διαφωνούμε με το φαβοριτισμό των φιλοξενούμενων (1-3-7 εκτός), η Σετούμπαλ έχει ηττηθεί στην έδρα της μόνο από Μπενφίκα και Σπόρτινγκ (2-7-2 εντός, 7/11 over 2,5, 8/11 GG), η ενασχόληση με τα πολλά τέρματα δεν δείχνει κακή ιδέα, με τις δυο ομάδες να έχουν έφεση στα μεγάλα σκορ τον τελευταίο καιρό, στο 1,80 το GG, στο 1,875 το over 2,25 στην Bet365.

1444. ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Δεν πατάει καλά στα τελευταία η Πάκος, είναι χωρίς νίκη στα πιο πρόσφατα πέντε (0-3-2) και μάλιστα στο γήπεδό της μετράει δυο κολλητές ήττες. Η Μπενφίκα πήρε προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, χάρη στο 1-0 επί της Ζενίτ, ένα γκολ του Ζόνας στις καθυστερήσεις την φέρνει σε θέση ισχύος εν’ όψει της ρεβάνς. Στο πρωτάθλημα έρχεται από την εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι με την Πόρτο, σε ένα ματς που δεν άξιζε να χάσει, μπήκε έτσι στοπ σε σερί οχτώ νικών και 14 αγωνιστικών χωρίς ήττα (13-1-0). Με τη φόρα που έχει πάρει η Μπενφίκα μας φαίνεται δύσκολο να σκοντάψει απέναντι στην Πάκος, που θα έχει επιπλέον πολλές απουσίες μεσοαμυντικά, πολύ χαμηλά προφανώς το διπλό για να ασχοληθούμε.

----. ΝΤΙΝΑΜΟ – ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ

Δυο αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης στην πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας. Έστω και δύσκολα, η Ντιναμό έκαμψε την αντίσταση τη Μποτοσάνι με 1-0, έμεινε αήττητη για όγδοη αγωνιστική (6-2-0) και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στο -3 από την πρωτοπόρο Άστρα. Η Κονκόρντια υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Στεάουα (ήττα με 0-2 εντός έδρας), αυτό ήταν το ένατο παιχνίδι της χωρίς νίκη (0-4-5), έχει κολλήσει στην προτελευταία θέση της κατάταξης και ευελπιστεί να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα για να πάει με καλύτερη συγκομιδή στα πλέι-άουτ. Ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη οι γηπεδούχοι, λίγο πάνω από το 1,70 βρίσκεται ο άσος, δίκαιος μας φαίνεται.

1447. ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ

Από δυο σερί ήττες έρχεται η Χέρενφεν (1-3 από Τβέντε εντός, 0-3 από Φίτεσε εκτός), τρεις συνεχόμενες νίκες είχε αμέσως πριν, πρόκειται για μια από τις πιο απρόβλεπτες ομάδες του πρωταθλήματος, ικανή για το καλύτερο ή το χειρότερο ανάλογα με τη μέρα που θα βρεθεί. Η Ναϊμέγκεν είναι χωρίς νίκη στα τελευταία τρία (0-1-2), φαίνεται να έχει ρίξει ρυθμούς μετά τη διακοπή, αλλά αγωνίζεται χωρίς άγχος μιας και έχει σωθεί εδώ και καιρό. Διαφωνούμε με τον έντονο φαβοριτισμό των γηπεδούχων, η Ναϊμέγκεν δεν είναι βέβαια τόσο καλή μακριά από το σπίτι της ώστε να πάμε στην κόντρα (2-3-5 εκτός), δεν θα κακίσουμε βέβαια όσους στηρίξουν τους φιλοξενούμενους, ειδικά από τη στιγμή που επιστρέφει από την τιμωρία του ο καλύτερος τους παίχτης και πρώτος της σκόρερ, Σάντος (22 συμ./13 γκολ).

1446. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ

Το 6/6 έχει κάνει στο πρωτάθλημα η Αϊντχόφεν μετά τη διακοπή, μοναδική της αποτυχία ο αποκλεισμός από τα ημιτελικά του κυπέλλου, έχει πάντως να σκέφτεται και το πρώτο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ που θα γίνει την Τετάρτη. Η Χέρακλες έρχεται από την εντός έδρας συντριβή με 3-6 από την Άλκμααρ, έχει πάντως σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Καταιγιστική στο γήπεδό της η PSV (8-2-0, 7/10 over 2,5, 8/10 GG), η Χέρακλες δεν έχει σκοράρει σε καμία από τις πιο πρόσφατες τέσσερις εξόδους της (3-3-5 εκτός), νίκη των γηπεδούχων περιμένουμε αλλά δεν θα ασχοληθούμε με τον τοκογλυφικό άσο.

1457. ΤΟΥΛΟΥΖ – ΓΚΑΖΕΛΕΚ

Πολύ κρίσιμο εξάποντο παραμονής, αμφότερες βρίσκονται εντός της επικίνδυνης ζώνης. Η Τουλούζ είναι χωρίς νίκη στα τελευταία έξι (0-1-5), έχοντας πετύχει μόνο ένα γκολ στο διάστημα αυτό, αν δεν κερδίσει τώρα δύσκολα θα σώσει την παρτίδα (βρίσκεται στο -8 από τη σωτηρία). Η Γκαζελέκ μετράει τέσσερις ήττες στα πιο πρόσφατα πέντε (0-1-4), μεγαλύτερο χτύπημα από όλες ήταν η εντός έδρας αποτυχία της απέναντι στην υποβιβασμένη Τρουά (έχασε με 2-3), είναι αρκετά πιθανό αυτό το αποτέλεσμα να την καταδικάσει στο τέλος της σεζόν. Με πολλές απουσίες βασικών μονάδων θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι παρουσιάζουν σταθερά πτώση στην απόδοσή τους με τον καιρό, η Τουλούζ αδικείται από τη συγκομιδή της και πληρώνει σε μεγάλο βαθμό την αφέλειά της, θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι θα πάρουν τη νίκη αλλά ο άσος του 1,85 μας φαίνεται πετσοκομμένος, δεν υπάρχει αξία στο σημείο αυτό για μια ομάδα με μόλις δυο νίκες σε 12 παιχνίδια στην έδρα της.

1453. ΜΟΝΑΚΟ – ΤΡΟΥΑ

Ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες της για τηLigue2 η Τρουά που έρχεται πάντως από διπλό στην έδρα της Γκαζελέκ-Αζαξιό. Η Μονακό απέδρασε με τον βαθμό από το «Ζοφρουά Γκισάρ» με τη Σεντ Ετιέν και τώρα αναμένεται να επιστρέψει στις επιτυχίες. Μπορεί να γίνει με τον αγαπημένο της τρόπο, να κρατήσει παράλληλα και το μηδέν παθητικό δηλαδή με το συγκεκριμένο ενδεχόμενο να πληρώνει 2,20 στηνBet365. Παρόμοια επιλογή και εξίσου πιθανή ο συνδυασμός 1 &under3,5 με απόδοση 2,15 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1456. ΑΝΖΕ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Από τρεις κολλητές ήττες έρχεται η Ανζέ και πέντε στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια της (1-0-5), οι δυο τελευταίες πάντως θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί (στο 0-3 από τη Λυών έμεινε με 10 παίχτες από το 15', στο 0-1 από τη Ρεν δέχθηκε το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση στις καθυστερήσεις). Στην έδρα της έχει χάσει μόνο δυο φορές (5-6-2 εντός, 11/13 under 2,5, 11/13 NG), τώρα όμως θα αναγκαστεί να αγωνιστεί με σχεδόν πλήρως αλλαγμένο κέντρο, αφού λείπουν βασικότατες μονάδες από τα χαφ (Σαΐς, Ν' Ντόι, Συνύ και Μανγκανί). Η Μονπελιέ πήρε το εξάποντο με την Τουλούζ χωρίς να το αξίζει, μετράει 2-1-1 με τον Αντζ στον πάγκο, φαίνεται να ψάχνεται ακόμα και υπάρχει ανησυχία για την αργή της πρόοδο, ενώ και αυτή θα έχει δυο κομβικές απουσίες, του βασικού κίπερ Πιονιέ (19 συμ.) και του μέσου Μαρτέν (25 συμ./3 γκολ). Σίγουρα η Μονπελιέ δεν θα έπρεπε να προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί, πιο ομάδα η Ανζέ που διαθέτει έδρα φρούριο, οι απουσίες της όμως είναι πάρα πολύ σημαντικές και είναι δύσκολο να καλυφθούν. No Bet.

1454. ΛΟΡΙΑΝ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Ντέρμπι της Βρετάνης. Σε μέτρια κατάσταση στο δεύτερο γύρο η Λοριάν, μετράει 1-2-4 στο πρωτάθλημα, ενώ και στην έδρα της έχει κερδίσει μόνο ένα από τα πιο πρόσφατα έξι (1-3-2, συνολικά εντός 5-3-3). Το αήττητο σερί της Γκινγκάμπ σταμάτησε στις έξι αγωνιστικές (3-3-0), γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 2-4 από τη Μπορντό, πλήρωσε σε μεγάλο βαθμό τις απουσίες των βασικών της χαφ Σανκαρέ (επιστρέφει) και Ματίς (ξανά εκτός). Με απουσίες στα μετόπισθεν θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι (θα απουσιάσουν οι στόπερ Σορμπόν και Κερμπράτ), αντιθέτως η Λοριάν θα έχει ξανά διαθέσιμο το δεύτερο σκόρερ Γουαρίς, τα αγωνιστικά νέα αλλά και το πλεονέκτημα που έχει η Λοριάν όταν αγωνίζεται στο συνθετικό τερέν του γηπέδου της δίνουν στον πρώτο λόγο στον άσο, με τον Betol να επιλέγει τον ασιατικό άσο -0,25 στο 1,95 της Bet365.

1448. ΚΟΡΤΡΑΪΚ - ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ

Η Κορτράικ (6-5-2 εντός) πήρε με τη βοήθεια της τύχης τον πόντο στην έδρα της Σαρλερουά με 1-1, η αντίπαλος της προηγήθηκε και θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς, στάθηκε τυχερή και στο 81’ σκόραρε για να πάρει τον πόντο της ισοπαλίας. Η Σιντ Τρούιντεν (4-2-7 εκτός) έχασε με 0-3 από τη Μαλίν, το ματς ήταν στο 0-1, γκολ που μπήκε κόντρα στη ροή, και όταν στο τέλος πίεζε δέχθηκε δύο γκολ (89’ και 92΄) για το τελικό 0-3. Θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί και άδικη η ήττα, αφού στο πρώτο μισό θα έπρεπε να είχε πάρει το προβάδισμα (έχασε και πέναλτι. Το 1,66 του άσου δεν έχει αξία, θα μείνουμε αμέτοχοι.

1449. ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΠΕΡ. – ΛΕΟΥΒΕΝ

Η Μουσκρόν (1-5-7 εντός) πλέον βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και μετά και την ήττα με 0-2 από την πολύ ανώτερη Γάνδη. Δίκαιη ήττα και πλέον παίζει ένα πολύ κρίσιμο ματς με τη Λέουβεν για τον υποβιβασμό. Όμως στη συγκεκριμένη μάχη θα στερηθεί των υπηρεσιών των Μούλιτς (φορ, 3 συμ./1 γκολ), Ντουσέν (στόπερ, 25 συμ./5 γκολ), Πέιρ (μπακ, 12 συμ./1 γκολ) και η πιο σημαντική του πρώτου σκόρερ (μαζί με τον στόπερ Ντουσέν!) Σκέποβιτς (19 συμ./5 γκολ). Η Λέουβεν σε ένα ματς-ροντέο έφερε 3-3 με τη Λόκερεν, βρέθηκε πίσω στο 46’ με 0-2 αλλά έπειτα έπαιξε πολύ καλά και ισοφάρισε, θα μπορούσε στο τέλος να πάρει ακόμα και τους τρεις βαθμούς. Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία με γκολ. Επιστρέφει ο σημαντικός επιθετικός Κοστόφσκι (12 συμ./6 γκολ) και ο χαφ Λε Ποστολέκ (24 συμ.). Οι παίκτες πιστεύουν ότι αν συνεχίσουν να παίζουν έτσι θα σωθεί εύκολα η ομάδα. Φαβορί του 2,00 η Μουσκρόν που στα τελευταία εννέα εντός έδρας ματς δεν έχει νίκη. Το Χ2 στο 1,80 στη μάχη παραμονή έχει αξία και το έχουν επιλέξει οι Young Guns.

1458. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΤΟΥΝ

Δύο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1) για τη Γιουνγκ Μπόις, δύο νίκες με τον ίδιο τρόπο (γκολ στις καθυστερήσεις) για την Τουν. Σε διαφορετικά μονοπάτια βαδίζουν οι δύο ομάδες, που θα λύσουν διαφορές στη Βέρνη (τοπικό ντέρμπι). Η γηπεδούχος έδειξε κακό πρόσωπο στην ισοπαλία με τη Βαντούζ, άξιζε όμως να έχει κερδίσει τη Γκρασχόπερς πριν δύο αγωνιστικές. Έχει καλή παράδοση με την Τουν αφού δεν έχει χάσει εντός από το Δεκέμβριο του 2013, αλλά είναι φανερό ότι δεν μπορεί να νιώθει τόσο φαβορί όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Κάτι δεν λειτουργεί σωστά στο κέντρο, θα έπρεπε να κάνει περισσότερες φάσεις αφού έχει πολύ αποτελεσματικούς στράικερ. Η Τουν κέρδισε δύο ματς στις καθυστερήσεις, οπότε δεν μπορεί να μιλάει για αναποτελεσματικότητα ή ατυχία. Σημασία έχει, όμως, ότι πλέον σταμάτησε να κοιτάζει προς τα κάτω και βλέπει την τετράδα με την ελπίδα ότι η έλλειψη άγχους θα είναι σύμμαχος. Ο άσσος σε τέτοια απόδοση (περίπου 1,70) είναι κακή επιλογή, η φόρμα λέει «κόντρα ή αποχή». Επιλέγουμε το δεύτερο.

1459. ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ – ΚΟΡΔΟΒΑ

Από δυο σερί 0-0 έρχεται η Πονφεραντίνα (με Βαγιαδολίδ και Αλκορκόν), σταμάτησε τουλάχιστον την αιμορραγία των τεσσάρων συνεχόμενων ηττών, είναι ωστόσο χωρίς νίκη εδώ και εννέα αγωνιστικές (0-3-6), ενώ δεν έχει σκοράρει στα τελευταία τέσσερα στην έδρα της (0-1-3, 4/4 NG & under 2,5). Βρήκε επιτέλους καινούργιο προπονητή, ο λόγος για τον Φάμπρι (γνωστός μας από το σύντομο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό), ο οποίος όμως έχει να κοουτσάρει από το 2013. Η Κόρδοβα συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς τρίποντο (0-1-3) έπειτα από το εντός έδρας 0-2 από τη Σαραγόσα, χάνει θέσεις στη βαθμολογία και κινδυνεύει να βρεθεί εκτός πλέι-οφ. Χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ, Αντόνε (22 συμ./11 γκολ) οι φιλοξενούμενοι, δεν έχουμε διάθεση να μπλέξουμε σε μια αναμέτρηση μεταξύ δυο ντεφορμέ ομάδων, θα τις αφήσουμε να βγάλουν άκρη μόνες τους.

1465. ΜΠΕΤΙΣ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

Ενδιαφέρον ζευγάρι το Μπέτις-Σπόρτινγκ Χιχόν αφού δύσκολα ξεχνιούνται τα δύο προηγούμενα παιχνίδια τους. Πέρσι τελευταία αγωνιστική η Σπόρτιγκ Χιχόν «κλείδωσε» την άνοδο της στην Πριμέρα με το διπλό (0-3) στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» ενώ φέτος φάνηκε να επιστρέφονται τα χρωστούμε μιας και η Μπέτις νίκησε στο «Ελ Μολινόν» με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Εξάποντο είναι το ματς αφού στόχος και των δύο ομάδων είναι η αποφυγή του υποβιβασμού. Δεν έχουμε κάποια έμπνευση πέρα από το ενδεχόμενο να σημειωθεί το πρώτο γκολ μετά το 28’ (2,05/Stoiximan). Είναι υψίστης σημασίας άλλωστε και για τις δύο ενώ δεν φημίζονται για την αποτελεσματικότητα τους στην επίθεση ειδικά στα πρώτα λεπτά των αγώνων τους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1460. ΛΟΚΕΡΕΝ – ΓΚΕΝΚ

Η Λόκερεν (2-4-7 εντός) έμεινε στο 3-3 με τη Λέουβεν, συμπλήρωσε πέντε ματς δίχως νίκη και πλέον δεν μπορεί να είναι ήσυχη για τη σωτηρία της. Ο βασικός μπακ Οντόι (26 συμ./1 γκολ) και κάποιοι μακροχρόνιοι λείπουν, αμφίβολος ο στόπερ Μάριτς (22 συμ./3 γκολ) που είναι σημαντικός για την άμυνα της Λόκερεν. Η Γκενκ (3-4-6 εκτός) διέλυσε με 6-1 τη Μπέβερεν και έκανε ην τρίτη συνεχόμενη νίκη της. Πολύ καλός ο Νίκος Καρέλης με δύο γκολ. Το 0:0 της Γκενκ έχει αξία και είναι στις σκέψεις μας.

1468. ΙΝΤΕΡ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Όσο σταθερή και σοβαρή ήταν στην έναρξη της σεζόν, άλλο τόσο στα χαμένα δείχνει η Ίντερ, η οποία δε λέει με τίποτα να βρει ρυθμό στο 2016, όπου πανηγύρισε μόλις δύο νίκες. Η άμυνα ήταν το ατού της, όμως πλέον έχει μετατραπεί σε αχίλλειο πτέρνα της, αφού η εστία της παραβιάστηκε στα 6/8 τελευταία της ματς. Άκρως επιθετική η φιλοσοφία της Σαμπντόρια και παρά το γεγονός πως κινδυνεύει με υποβιβασμό, δε δείχνει διατεθειμένη να αλλάξει αγωνιστικό στυλ. Μάλιστα, έχει σκοράρει 5 γκολ περισσότερα από τους «νερατζούρι», αλλά η ανασταλτική της λειτουργία είναι για κλάματα, καθώς έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Μετρ των GG οι «μπλουτσερκιάτι», φαντάζει αδύνατο να κρατήσουν το μηδέν στο Μιλάνο, ενώ έχουν όλα τα φόντα για να εκμεταλλευτούν τις αμυντικές ατασθαλίες της Ίντερ. Σε απόδοση 1,90 προσφέρει η Bet365 το αμφίσκορο, το οποίο και αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1467. ΤΒΕΝΤΕ – ΚΑΜΠΟΥΡ

Μεταμορφωμένη προς το καλύτερο η Τβέντε μετά τη διακοπή, έχει συμπληρώσει τρεις σερί νίκες (οι δυο πιο πρόσφατες μάλιστα εκτός έδρας) με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Η Καμπούρ έχει υποχωρήσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, απολύτως λογικό αν αναλογιστεί κανείς το ότι δεν έχει πάρει ούτε βαθμό στο δεύτερο γύρο (0-0-6), θα ντεμπουτάρει τώρα ο νέος της προπονητής, Κέιζερ, ο οποίος όμως στερείται εμπειριών από την πρώτη κατηγορία (μόνο ομάδες της δεύτερης κατηγορίας και ερασιτεχνικά σωματεία είχε αναλάβει ως τώρα). Η διαφορά φόρμας των δυο ομάδων μας κάνει να περιμένουμε την επαλήθευση του άσου, το 1,50 όμως για νίκη των γηπεδούχων είναι ανεπαρκές και απορρίπτεται χωρίς δεύτερη κουβέντα.

1469. Ο ΧΙΓΚΙΝΣ - ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ

Επιστροφή στις νίκες για τους γηπεδούχους, αυτή τη φορά εκτός έδρας κόντρα στη χειρότερη ίσως ομάδα της κατηγορίας Σαν Μάρκος. Συνέχεια στις νίκες θέλει να δώσει η Ο’ Χίγκινς, η οποία στην έδρα της παραδοσιακά είναι πολύ δυνατή. Τέσσερεις συνεχόμενες νίκες συμπλήρωσε η Κατόλικα, η οποία οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Δε θα έχουν εύκολο έργο κόντρα στη σκληροτράχηλη Ο’ Χίγκινς οι φιλοξενούμενοι, ο ασιατικός άσος +0,25 αποτελεί επιλογή.

525. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΜΟΥΝ. - ΙΝΤΙ ΓΚΑΣ ΑΓΙΑΚΟΥΚΟ

Αυτοκτόνησε η Μουνισιπάλ την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Καχαμάρκα, καθώς προηγήθηκε δύο φορές, δεν κατάφερε όμως να κρατήσει το υπέρ της σκορ, μένοντας τελικά στο 2-2. Νέα τραγική εμφάνιση για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι γνώρισαν τη συντριβή με 3-0 εντός έδρας κόντρα στις ρεζέρβες της Μελγκάρ. Ο ασιατικός άσος -0,75 αποτελεί επιλογή.

1736. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Πειστική εμφάνιση παρά τις πολλές αλλαγές στη μεσαία γραμμή και πρώτο φετινό διπλό για τη Σαν Λορέντζο (2-1-0), το εύκολο 0-2 επί της Ολίμπο. Οι «άγιοι» μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα στην έδρα της Πατρονάτο φαίνεται πως βρίσκουν ρυθμό, αφού ακολούθησε η κατάκτηση του Σούπερ Καπ με 4-0 επί της Μπόκα και το 2/2 στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θριάμβευσε η Βελέζ (2-0-1) στην έδρα της Αρχεντίνος, πήρε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη και έδειξε πως άφησε πίσω της την περσινή απογοητευτική σεζόν. Σαφώς καλύτερη ομάδα η Σαν Λορέντζο, ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

526. ΝΤΕΦΕΝΣΟΡ ΛΑ ΜΠΟΚΑΝΑ - ΟΥΝΙΟΝ ΚΟΜΕΡΣΙΟ

Την πρώτη τους νίκη στη μεγάλη κατηγορία θέλουν να πάρουν οι γηπεδούχοι κόντρα στην Κομέρσιο. Προέρχονται από την αναμενόμενη ήττα με 3-0 κόντρα στην Ουνιβερσιτάριο. Δεύτερη σερί βαριά ήττα για την Κομέρσιο, 3-0 εντός έδρας κόντρα στην πανίσχυρη Αλιάνσα Λίμα. Χάνουν τη δυναμική τους εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι, αναμένεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα στην ιδιαίτερη έδρα της Λα Μποκάνα. Προβάδισμα στον άσο.

1478. ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ - ΡΙΟ ΑΒΕ

Στη ζώνη η Ακαδέμικα, είναι πέντε αγωνιστικές χωρίς τρίποντο (0-3-2), στην έδρα της πάντως είναι αήττητη εδώ και οχτώ παιχνίδια (4-4-0, 4/8 over 2,5, 7/8 GG), εκεί στηρίζει τις ελπίδες της για παραμονή. Η Ρίο Άβε είναι άνετη στο πρωτάθλημα, μετά τις γιορτές μετράει 2-3-3 (4/8 over 2,5, 6/8 GG), μακριά από το σπίτι της βρήκε δίχτυα σε όλες τις εξόδους της, πλην της τελευταίας στη Λισαβόνα με τη Σπόρτινγκ (1-5-4 εκτός, 8/10 over 2,5, 8/10 GG). Πολύ αμφίρροπο δείχνει το παιχνίδι, η έφεση των δυο ομάδων στα μεγάλα σκορ μας στρέφει προς το GG στο 1,90 και το over 2,25 στο 1,975 της Bet365.

1501. ΘΕΛΤΑ – ΕΪΜΠΑΡ

Ζευγάρι για πολλά γκολ δείχνει το Θέλτα-Εϊμπάρ. Οι Γαλιθιάνοι έρχονται από μια ξεγυρισμένη 6αρα από τη Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» αλλά τώρα έχουν επιστροφές στην επίθεση ενώ οι αμυντικές αδυναμίες τους είναι δεδομένες. Στην αντίπερα όχθη η Εϊμπάρ εξακολουθεί να παίζει με αυτοπεποίθηση, φιγουράρει στην 6ηθέση της βαθμολογίας ενώ είναι και η ομάδα που έχει σκοράρει τις περισσότερες φορές (38 γκολ) μετά από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Πολύ συχνό φαινόμενο τοover2,5 στα τελευταία παιχνίδια τους με τους YoungGuns να εκμεταλλεύονται το λάθος άνοιγμα των αποδόσεων στην αγορά των γκολ και να ποντάρουν από νωρίς στην Bet365τοover2,25 στο 1,90. Πλέον η συγκεκριμένη επιλογή έχει υποχωρήσει στο 1,725 με τοover2,5 να πληρώνει 2,05 και να αποτελεί επίσης καλή περίπτωση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1734. ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ – OΛΙΜΠΟ

Χωρίς 13 παίκτες παρατάχθηκε στην έδρα της Σαρμιέντο η Χιμνάσια (2-0-1), όμως έδειξε και πάλι χαρακτήρα, παίρνοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, μετά το συναρπαστικό 3-2 επί της Πατρονάτο. Παραπαίει η Ολίμπο (0-0-3), μετράει μόνο ήττες στο ξεκίνημα της σεζόν, με την τελευταία να έρχεται από τη μεικτή ενδεκάδα της Σαν Λορέντζο (0-2). Αν ήταν πλήρης η Χιμνάσια, θα τη στηρίζαμε χωρίς δεύτερη σκέψη, αλλά οι πολλές απουσίες της ίσως παίξουν το ρόλο τους στο τρίτο ματς μίας απαιτητικής εβδομάδας. Κάκιστη έως τώρα η Ολίμπο, δε γίνεται να πάμε στην κόντρα και για το λόγο αυτό το αφήνουμε στην ησυχία του.

1511. ΟΥΝ.ΤΣΙΛΕ - ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ

Τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά για ακόμα μία χρονιά στους γηπεδούχους, οι οποίοι αποκλείστηκαν από το Λιμπερταδόρες και στο πρωτάθλημα έχουν χάσει αρκετούς βαθμούς, μένοντας πίσω από τους πρωτοπόρους. Προέρχονται από την ήττα με 2-1 κόντρα στην Παλεστίνο εκτός έδρας. Μέτρια τα πράγματα και για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μεγάλο επιθετικό πρόβλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική έμειναν στο 0-0 εντός έδρας κόντρα στην Καλέρα. Ψάχνει αντίδραση η ''Ου'', η οποία χρωστάει μία καλή εμφάνιση, θα δώσουμε προβάδισμα στον άσο.

531. ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ - ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ

Σε καλό φεγγάρι αμφότερες. Από την ισοπαλία 1-1 προέρχονται οι γηπεδούχοι κόντρα στη Βερακρούζ εκτός έδρας, σε ένα ματς με πολλές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές. Τρία ματς χωρίς ήττα συμπλήρωσε η Κρουζ Αζούλ, προερχόμενη από την εντός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στην Κερέταρο. Τα θετικά αποτελέσματα γέμισαν με φιλοδοξίες τους οπαδούς και των δύο ομάδων. Ελαφρύ προβάδισμα θα δώσουμε στον άσο, επιλογή αποτελούν τα πολλά γκολ.

1728. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ

Μετά την ήττα στο Σούπερ Καπ και τις τρεις πρώτες αγωνιστικές επιθετικής ανομβρίας, η νίκη ήταν μονόδρομος για τη Μπόκα (1-1-1) στην έδρα της Σαν Μαρτίν, με τον Τέβες να ανοίγει λογαριασμό για φέτος και να σώζει τον Αρουαμπαρένα, ο οποίος διατηρεί τη θέση του στο τιμόνι της ομάδας. Οι δύο ήττες στο ξεκίνημα της Πριμέρα έφεραν δυσαρέσκεια στη Νιούελς (1-0-2), η οποία όμως εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το εκτεταμένο ροτέισον της Ράσινγκ, διαλύοντας τη με 5-0 και πήρε τα πάνω της ενόψει της συνέχειας. Από την πρώτη τους νίκη έρχονται οι δύο ομάδες, όμως σε γενικές γραμμές καμία δεν πείθει με την εικόνα της. Οι αποδόσεις δε λένε την αλήθεια και αν κάπου υπάρχει αξία, είναι προς τα δεξιά.

1517. ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ - ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ

Με υψηλές φιλοδοξίες άρχισε τη σεζόν η Εσπανιόλα, όμως τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά, καθώς μετά από πέντε αγώνες μετράει μόλις τρεις βαθμούς, παρουσιάζοντας μεγάλα αμυντικά προβλήματα τα οποία κοστίζουν βαθμούς. Μάχη για την παραμονή δίνει η Σαν Λουίς, η οποία προέρχεται από τη νίκη 3-1 κόντρα στην Ικίκε. Ομάδα στα μέτρα της αντιμετωπίζει η Εσπανιόλα, έφτασε η ώρα για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, ασιατικός άσος -0,75.

1158. ΜΕΛΓΚΑΡ - ΧΟΥΑΝ ΑΟΥΡΙΤΣ

Τι και αν αγωνίστηκε με αλλαγές η Μελγκάρ κόντρα στην Αγιακούτσο, έπαιξε όσο χρειάστηκε, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που τις δόθηκαν, παίρνοντας τελικά μία εύκολη νίκη με 3-0. Θετικό ξεκίνημα στη σεζόν για την Άουριτς, η οποία μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία, προερχόμενη από την εντός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στη Χουανκάγιο. Κάκιστη παράδοση για τους φιλοξενούμενους στην Αρεκίπα, θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στον άσο.

532. ΜΟΝΤΕΡΕΪ – ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ

Νέα μεγάλη νίκη για τη Μοντερέι (2-1 εκτός κόντρα στη Σάντος), η οποία όπως είναι λογικό οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Η ομάδα δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ για να πάρει τον τίτλο. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά για τη Βερακρούζ, η οποία μετά από έξι ματς δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης. Προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Κλαμπ Αμέρικα. Επιλογές ο ασιατικός άσος -0,75 και το over 2,5.

533. ΛΕΟΝ – ΤΟΛΟΥΚΑ

Σημαντική εκτός έδρας νίκη (κάτι που δεν το συνηθίζει) πήρε η Λεόν την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Τσίβας, παραμένοντας έτσι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες μπροστά στο κοινό της κόντρα στην Τολούκα η οποία παρουσιάζεται αδύναμη εκτός έδρας, έχοντας μάλιστα περισσότερη κούραση καθώς μεσοβδόμαδα αγωνίστηκε για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Άσος.

534. ΑΤΛΑΣ – ΠΑΤΣΟΥΚΑ

Ούτε τώρα νίκη για την Άτλας, η οποία αγνοεί τη χαρά της νίκης από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Τολούκα, αποτέλεσμα που κρίνεται θετικό. Οι πολλές μεταγραφές φαίνεται πως έχουν κοστίσει στους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν μπορούν να βρουν την κατάλληλη χημεία. Από τους διεκδικητές του τίτλου είναι η Πατσούκα, η οποία είναι η μόνη αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα, προερχόμενη από τη νίκη 5-2 εντός έδρας κόντρα στην Πουέμπλα. Διπλό DNB.

535. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ – ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ

Πάρε τον ένα, χτύπα τον άλλο. Αναμέτρηση κόντρα σε δύο από τις χειρότερες ομάδες του Κλαουσούρα. Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει πλέον η Τσίβας σε ότι αφορά στην υπόθεση σωτηρία, καθώς αδυνατεί να πάρει τους αναγκαίους βαθμούς. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-0 κόντρα στη Λεόν. Τα οικονομικά προβλήματα των γηπεδούχων έχουν επιρροή και στο αγωνιστικό κομμάτι, με την ομάδα να αγνοεί τη νίκη από την πρώτη αγωνιστική. Μακριά και αγαπημένοι.

----. ΣΟΛ ΝΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑ - ΧΕΝΕΡΑΛ ΝΤΙΑΖ

Συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία στο φετινό πρωτάθλημα η Σολ, παίρνοντας ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Καπιατά εκτός έδρας (1-1), βρισκόμενη στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Την πρώτη της νίκη σημείωσε η Χενεράλ Ντίαζ την προηγούμενη αγωνιστική, με το εμφατικό 4-1 κόντρα στην Ολίμπια εντός. Οποιοδήποτε άλλο σημείο πλην του άσου θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη.

----. ΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Σε ελεύθερη πτώση οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έδειξαν θετικά δείγματα τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, όμως η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη. Πολλά αμυντικά προβλήματα, έχοντας δεχτεί εννιά γκολ σε τρία ματς. Σε παρόμοια κατάσταση και οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Προέρχονται από την εντός έδρας λευκή ισοπαλία κόντρα στη Χενεράλ Καμπαγιέρο. Οι τιμές που προσφέρουν οι εταιρείες για τη Νασιονάλ είναι εξωπραγματικές, γρήγορα κινήθηκαν οι Young Guns και πρόλαβαν τον άσο DNB στο 1,97.

----. ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ – ΚΑΠΙΑΤΑ

Δύο σερί νίκες συμπλήρωσαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι ανεβαίνουν στον βαθμολογικό πίνακα. Πρωτοπόρος η Καπιατά, η οποία μετά από πέντε αγώνες παραμένει χωρίς ήττα έχοντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο ομάδων, η Λιμπερτάδ παρά το κακό ξεκίνημα είναι δύο κλάσεις ανώτερη. Άσος.

----. ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ – ΜΕΝΤΕΓΙΝ

Δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα αφού τις τρεις ισοπαλίες των πρώτων αγωνιστικών ακολούθησε η ήττα με 3-1 εκτός έδρας κόντρα στην Ουίλα. Μέτριων δυνατοτήτων οι γηπεδούχοι, θα περιοριστούν στη μέση της βαθμολογίας. Ανεβάζει στροφές σιγά-σιγά η Μεντεγίν, η οποία πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, κόντρα στην αδύναμη Κορτουλουά εντός έδρας. Διπλό DNB.

----. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ – ΑΤΛ. ΟΥΪΛΑ

Αναπάντεχα στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος βρίσκεται η Ουίλα, καθώς μετά το κακό ξεκίνημα και την ήττα κόντρα στην Τζούνιορ, σημείωσε τρεις σερί νίκες με τελευταία αυτή κόντρα στην Εκιδάδ εντός έδρας. Από νίκη προέρχεται και η Κάλι, χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσει, 1-0 εντός έδρας τη νεοφώτιστη Φορταλέσα. Καλύτερη ομάδα η Κάλι, το όνειρο της Ουΐλα θα σταματήσει κάπου εδώ, άσος.

----. ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ – ΤΟΛΙΜΑ

Από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μετά από τρία ματς παραμένουν αήττητοι, προερχόμενοι από τη νίκη με 4-0 κόντρα στην Τζαγκουάρες εντός έδρας. Επιτέλους νίκη για την Τολίμα και μάλιστα κόντρα στο φαβορί για τον τίτλο Ατλέτικο Νασιονάλ με 2-0 εντός έδρας. Ποιότητα διαθέτουν αμφότερες, το ματς είναι καθαρή τριπλή, no bet.

----. ΤΖΟΥΝΙΟΡ – ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ

Άσος χωρίς στοιχηματική αξία.

1530. ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΣΙΤΙ - ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΑΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ

H Μέλμπουρν Σίτι (5-2-2 εντός) έμεινε στο 2-2 με τη Βίκτορι στο ντέρμπι της Μελβούρνης, παρότι δεν ήταν αρκετά καλή. Πλέον συμπλήρωσε τρία ματς δίχως νίκη (0-1-2) και είναι φανερό ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Οι Μάρινερς (1-1-7 εκτός) είναι ουραγοί και η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, αποτελεί μία αρκετά καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους να επιστρέψουν στις νίκες. Βέβαια ο άσος στο 1,35 δεν έχει αξία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ