ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (6/2). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού τoυ Σαββάτου.

1563. ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΡΟΑΡ - ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΑΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ

Μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα το Μπρίσμπεϊν (6-1-1 εντός έδρας) κέρδισε με 1-3 το Σίδνεϊ και επέστρεψε στις επιτυχίες και στις καλές εμφανίσεις. Βρίσκεται σταθερά στην πρώτη δυάδα και θέλει να φτάσει και πάλι στην κορυφή. Οι Μάρινερς (1-1-6 εκτός) παραμένουν στον πάτο της βαθμολογίας και η νίκη τους επί τους Γουέλινγκτον Φοίνιξ με 1-3 ήταν περισσότερο συγκυριακή και ήρθε από την κακή εικόνα των γηπεδούχων. Πιστεύουμε ότι οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη αγωνιστική διαφορά, αυτή δεν θα μπορέσει να κρυφτεί στην έδρα του Μπρίσμπεϊν, ο άσος του 1,40 είναι αρκετά δίκαιος και όσοι αρέσκονται σε δυάδες/τριάδες με τέτοιες αποδόσεις ας τον κρατήσουν. Το -1,25 των γηπεδούχων δεν θεωρούμε πως είναι δίκαιο, αφού σπάνια κερδίζουν με πάνω από ένα γκολ διαφορά, αν ήταν στο -1 θα μιλάγαμε σε άλλη βάση.

1564. ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΒΙΚΤΟΡΙ - ΣΙΔΝΕΪ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ

Η Μέλμπουρν Βίκτορι (6-1-0 εντός) έσπασε το αήττητο σερί της των πέντε αγώνων με το 3-2 από το Περθ εκτός έδρας, με γκολ με πέναλτι στο 82’. Αγωνιζόταν από το 58’ (έχανε με 2-1) με δέκα παίκτες, της άξιζε η ισοπαλία αλλά δεν τα κατάφερε στο τέλος. Οι πρωτοπόροι Γουόντερερς (4-2-2 εκτός) ντούμπλαραν τις νίκες τους, μετά από τρία συνεχόμενα ματς δίχως νίκη, με το 4-3 επί της Μέλμπουρν Σίτι. Αμφότερες είναι ποιοτικές ομάδες, ο συνδυασμός του g/g με το over 2,5 θεωρείται αρκετά πιθανός, αλλά στο 1,83 δεν βρίσκουμε ιδιαίτερη αξία.

1567. ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ - ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤ.ΓΙΟΥ.

Εκτός κυπέλλου έμεινε η Καϊσερισπόρ (0-1 στην παράταση από τη Φενέρ), στο πρωτάθλημα έχει γνωρίσει μόνο δυο ήττες στις τελευταίες 11 αγωνιστικές (4-5-2). Η Μερσίν δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, βρίσκεται στο -8 από τη σωτηρία και έχει πανηγυρίσει μόλις ένα τρίποντο στα πιο πρόσφατα δέκα ματς πρωταθλήματος (1-3-6). Εμφανώς ποιοτικότεροι οι γηπεδούχοι, έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη απέναντι στους αδύναμους μακριά από το σπίτι τους φιλοξενούμενους (0-3-6 εκτός), ωστόσο το 1,57 του άσου δεν έχει αξία, ειδικά από τη στιγμή που θα έχουν τρεις βασικές απουσίες.

1569. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ. - ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ

Η Φορτούνα του Ντίσελντορφ (4-1-4 εντός) άλλαξε προπονητή στη διακοπή, πήρε τον Κουρτς με αρκετή εμπειρία στη δεύτερη κατηγορία της χώρας. Έκανε κάποιες κινήσεις με αρκετό ρίσκο, όπως αυτή του Χάρη Μαυρία, που με ενδιαφέρον αναμένουμε πως θα παρουσιαστεί στη Γερμανία. Στο πρώτο μισό της σεζόν δεν τα πήγε καθόλου καλά και θέλει να παρουσιάσει άλλη εικόνα από τη διακοπή και έπειτα. Η Χαϊντενχάιμ (2-4-3 εκτός) βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι δραματικά στη σεζόν της, παρότι είναι νωρίς ακόμα. Παιχνίδι με αρκετή ισοπαλία, δεν θα μπλέξουμε.

1570. ΜΟΝΑΧΟ 1860 - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Το Μόναχο 1860 (2-3-4 εντός) βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και όπως αναμενόταν έκανε αρκετές μεταγραφές (5) και είμαστε περίεργοι να δούμε πως θα μπει στη νέα χρονιά. Η Νυρεμβέργη (3-2-4 εκτός) τελείωσε με εκπληκτικό σερί το 2015 (5-0-0) και έφτασε στην τρίτη θέση. Πλέον παλεύει για την αυτόματη άνοδο, αν και γνωρίζει ότι θα είναι δύσκολο. Πούλησε τον σταρ/επιθετικό χαφ Σεμπφ (19 συμ./6 γκολ) στη Σάλκε και κάποιους ακόμα που είχαν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Το DNB της Νυρεμβέργης θα ήταν επιλογή μας, αν το Μόναχο δεν ήταν τόσο αλλαγμένο μετά τη χειμερινή διακοπή.

1578. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ - ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ

Το θέλει και θα τα πάρει η Ρέιντζερς, φυσικά εντελώς αντιστοιχηματικό.

1579. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΛΕΣΤΕΡ

Μεγάλο ματς στο Μάντσεστερ, η Σίτι θα υποδεχτεί την υπέροχη φέτος Λέστερ, με σκοπό να την «πιάσει» στους 50 πόντους στην κορυφή της Πρέμιερ. Στηρίζουν πολλά στην έδρα τους οι «πολίτες», με την επίθεσή τους να πετάει φωτιές με 33 γκολ σε δώδεκα αναμετρήσεις. Όλη την υφήλιο έχει τρελάνει η Λέστερ, δεν χαμπαριάζει τίποτα, και με μπροστάρηδες το ζογκλέρ Μαχρέζ και τον πιστολέρο Βάρντι, συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Να δεχτούμε τη δυναμική που έχει η έδρα της Μαν. Σίτι, όμως -αποδειγμένα καλή- ομάδα με 7-4-1 ρεκόρ εκτός έδρας, απλά δεν γίνεται να προσφέρεται σε αποδόσεις λίγο χαμηλότερες του εξαπλασιασμού. Οι μπουκ συνεχίζουν να υποτιμούν το σύνολο του Κλαούντιο Ρανιέρι, εμείς όμως δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια στο ασιατικό διπλό +1, με απόδοση 1,90 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1580. ΜΟΝΑΚΟ - ΝΙΣ

Γειτονικό ντέρμπι μίσους, συνήθως η Νις μαζεύει περισσότερο κόσμο από τη Μονακό. Άμεση επιστροφή στις νίκες για τη Μονακό, μπορεί να μην έβγαλε μάτια απέναντι στη Μπαστιά, η ποιότητα όμως ορισμένων μονάδων της ήταν αρκετή για να της χαρίσει το τρίποντο με 2-0. Είναι πια το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης, έχει μόνο μια ήττα στα τελευταία 11 ματς πρωταθλήματος (6-4-1) και στο γήπεδό της δε χάνει από το Σεπτέμβρη (5-5-2 εντός). Η Νις πέτυχε δύσκολη και τυχερή νίκη με 1-0 επί της Τουλούζ, έκανε άλμα στην πρώτη τριάδα αφού μετράει μόλις μια ήττα στα επτά τελευταία (4-2-1). Μεγάλη κατά τη γνώμη μας η ψαλίδα των αποδόσεων, η Μονακό δεν είναι τόσο φόβητρο στο γήπεδό της ώστε να δίνεται στο 1,80, η Νις είναι ικανή να πάρει αποτέλεσμα, το μόνο που μας κρατάει μακριά από το Χ2 είναι το ότι η Νις έχει δείξει πιο μαγκωμένη στις πιο πρόσφατες πέντε εξόδους της (0-3-2).

1593. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Επτά αγωνιστικές δίχως νίκη συμπλήρωσε ο Πλατανιάς, όμως το τελευταίο διάστημα δείχνει πως είναι θέμα χρόνου η επιστροφή στα τρίποντα, αφού είναι φανερά βελτιωμένος από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ωστόσο, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου εμφάνισε πολλά προβλήματα στο ματς με τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα. Ούτε ο Αστέρας βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθώς παρότι καταφέρνει να παίρνει συχνά-πυκνά κάποιες νίκες, δεν πείθει ιδιαίτερα με την εικόνα του εντός των τεσσάρων γραμμών. Πολλές αναταράξεις στα μετόπισθεν για τους Αρκάδες, οι οποίοι συνηθίζουν να παίζουν ανοικτά και επιθετικά. Μοναδική διέξοδος στο συγκεκριμένο ματς τα πολλά γκολ, με τοover2, να αποτελεί επιλογή στο 1,95 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1584. ΚΙΚΕΡΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ - ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ

Οι ουραγοί Κίκερς της Στουτγκάρδης (2-4-5 εντός) έχασαν με 3-0 από την Άαλεν και συνέχισαν να μην μπορούν να αντιδράσουν, η ομάδα δείχνει ότι δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Η Χάνσα (1-7-4 εκτός) έμεινε στο 0-0 με την Όσναμπρικ εντός έδρας, δεν εντυπωσίασε αλλά δεν ήταν και κακή. Μέτριο ματς και η λευκή ισοπαλία είναι αντιπροσωπευτική του αγώνα. Δίκαιο το σετ, θα δοθεί μεγάλη μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού.

1268. ΚΙΚΕΡΣ ΒΟΥΡΖ. - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ (ΕΡ.)

Η Βίρτσμπουργκ (1-7-4 εντός) κέρδισε με 1-2 τη Σόνενχοφ στην πρεμιέρα της στο 2016, με γκολ του Ιταλού νεοφερμένου φορ Σοριάνο στο 85’, ο οποίος θα λείψει αφού δέχτηκε κόκκινη κάρτα λίγο μετά το γκολ του. Η Στουτγάρδη ΙΙ (2-3-6 εκτός) έχασε με 1-0 από την Άουε και συνέχισε στις ήττες στο 2016. Συνεχίζει να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και θα πρέπει να αλλάξει άμεσα την εικόνα της. Αν η γηπεδούχος ήταν καλή στην έδρα της ο άσος -0,75 στο 1,80.

1583. ΕΡΦΟΥΡΤ – ΣΟΝΕΝΧΟΦ

Η Έρφουρτ (6-2-4 εντός) έχασε με 2-0 από τη Μούνστερ χωρίς να κάνει πολλά. Δίκαιη ήττα, φάνηκε από νωρίς ότι δεν ήταν σε καλή μέρα και ότι δύσκολα θα έπαιρνε κάτι από το ματς. Η Σόνενχοφ (5-3-3 εκτός) έχασε από τη Βίρτσμπουργκ με 1-2 σε ένα μοιρασμένο σχετικά ματς. Περίεργο παιχνίδι, δεν θα πάρουμε πλευρά, δίκαιο το σετ.

1585. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΙΙ – ΒΕΧΕΝ

Η δεύτερη ομάδα της Βέρντερ Βρέμης (4-4-4 εντός) συνεχίζει αήττητη, πήρε τον βαθμό στο Μαγδεμβούργο με γκολ στο 88’ και συμπλήρωσε έξι ματς δίχως ήττα (2-4-0). Έχει ξεφύγει λίγο από την επικίνδυνη ζώνη, όμως σίγουρα θα χρειαστεί να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Η Βέχεν (1-6-5 εκτός) κέρδισε με 1-0 τη Χάλεσκερ στην προηγούμενη αγωνιστική οριακά, σε παιχνίδι που αν ερχόταν ισοπαλία κανείς δεν θα είχε παράπονο. Αμφότερες παίζουν αρκετά προσεκτικά, γι’ αυτό και έχουν αρκετές ισοπαλίες, το Χ στο 3,30 δείχνει καλό για τους λάτρεις των ισοπαλιών.

1582. ΜΑΪΝΤΖ (ΕΡ.) - ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ

Η Μάιντς ΙΙ (4-7-1 εντός) έχασε με περίσσια ευκολία με 3-0 από την πρωτοπόρο Ντιναμό Δρέσδης και έδειξε ότι σε ματς απέναντι σε ανώτερες ομάδες δεν μπορεί να ανταπεξέλθει όπως πρέπει. Η Μούνστερ (3-5-2 εκτός) που μπήκε με το δεξί στο 2016 με το 2-0 επί της Έρφουρτ. Έπαιξε αρκετά καλά από την αρχή και έδειξε σε καλή κατάσταση. Το 0:0 των φιλοξενούμενων κρίνεται δίκαιο.

1594. ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Η Ζάκυνθος (3-3-2 εντός) είναι μία από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας και αυτό είναι φανερό στον αγωνιστικό χώρο. Ο Απόλλων (5-3-0 εκτός) πρέπει να την κερδίσει, μετά το στραβοπάτημα με τον Πανσερραϊκό. Είναι αφενός καλύτερος, ο Μπάμπης Τεννές θέλει το τρίποντο για να μην έχει πρόβλημα με τη θέση του. Το διπλό στο 1,83 αποτελεί επιλογή των Young Guns.

1608. ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ – ΣΠΕΤΣΙΑ

Μπορεί η Περούτζια να πήγε στην έδρα της πρωτοπόρου Κροτόνε με τρεις σερί ήττες στην πλάτη και να έμεινε πίσω στο σκορ λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, κατάφερε ωστόσο να ανασυνταχθεί στο δεύτερο μισό και να πετύχει την ανατροπή, με το τελικό 2-1 υπέρ της να σηματοδοτεί την πρώτη νίκη της εντός του 2016. Η Σπέτσια έρχεται από δυο κολλητές νίκες (Βερτσέλι εκτός, Σαλερνιτάνα εντός) και δείχνει να έχει αφήσει πίσω της τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Αλεσάντρια στο κύπελλο, επιπλέον έχει ηττηθεί μόνο μια φορά στα τελευταία εννέα ματς πρωταθλήματος (4-4-1). Δύσκολη για εκτίμηση η αναμέτρηση, σωστά μας φαίνονται τα σετ που κυκλοφορούν, γι αυτό και θα κρατήσουμε αποστάσεις.

1604. ΑΣΚΟΛΙ – ΛΑΤΙΝΑ

Δε θα μπορούσε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Τσεζένα η Άσκολι από τη στιγμή που έμεινε με παίχτη λιγότερο στο 15’ και με δυο λιγότερους στο 25’, το τελικό 0-3 φαντάζει απολύτως φυσιολογικό. Στην έδρα της θα βασιστεί κατά κύριο λόγο για την παραμονή, έχει τέσσερις νίκες στα τελευταία έξι μπροστά στο κοινό της (4-1-1), ενώ στα 5/6 κράτησε απαραβίαστη την εστία της. Η Λατίνα έχει επιστρέψει σε πολύ καλή κατάσταση από τις διακοπές, έχει κάνει το 3/3 απέναντι σε Νοβάρα, Τράπανι και Βερτσέλι και το αρνητικό κλίμα εις βάρος του κόουτς Σόμα έχει πια ανατραπεί. Πολύ σφιχτά τα σετ, οριακό φαβορί οι γηπεδούχοι, δεν βλέπουμε να υπάρχει κάποιο λάθος στην προσέγγιση αυτή.

1611. ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ

Στο 1-1 έμεινε η Βιτσέντζα στην έδρα της Κόμο, σίγουρα δεν την αφήνει ικανοποιημένη το αποτέλεσμα αυτό, αφού δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης ενώ αγωνιζόταν με αριθμητικό πλεονέκτημα. Αδυνατεί για την ώρα να αξιοποιήσει επαρκώς την έδρα της, μετράει μόλις 2-7-2 ως γηπεδούχος, γεγονός που την κρατάει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Η Λαντσιάνο έρχεται από το βαρύ 0-3 στο γήπεδό της από την Τράπανι, πραγματοποίησε τη χειρότερη της εμφάνιση εδώ και καιρό, με τη διοίκηση να αποφασίζει την αποπομπή του κόουτς Ντ’ Αβέρσα (ανέλαβε προσωρινά ο προπονητής της ομάδας νέων). Παραμένει κολλημένη στις θέσεις απευθείας υποβιβασμού και μακριά από το σπίτι της δεν έχει κατορθώσει ακόμη να πανηγυρίσει κάποιο τρίποντο (0-3-9 εκτός). Με τα υπάρχοντα δεδομένα οι γηπεδούχοι φαντάζουν ως το φαβορί του αγώνα, ο άσος όμως δεν ξεπερνά το 1,75, απόδοση απαγορευτική για ποντάρισμα για μια ομάδα με μόλις 2/11 εντός έδρας νίκες.

1607. ΝΟΒΑΡΑ – ΑΒΕΛΙΝΟ

Παρόλο που η Νοβάρα δεν παίζει άσχημα, έχει επιστρέψει με 3/3 ήττες από τη διακοπή, η αστοχία της είναι παροιμιώδης τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα να έχει μείνει για πέντε συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να βρει δίχτυα. Η Αβελίνο έρχεται από την πρώτη της ήττα μετά από επτά αγωνιστικές (6-1-0), παρόλο που πάλεψε απέναντι στην Κάλιαρι δεν άντεξε, το αριθμητικό μειονέκτημα με το οποίο κλήθηκε να αγωνιστεί από το 25’ έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Δεν φαίνεται να είναι πολλά εκείνα που χωρίζουν τις δυο ομάδες, θα περιμέναμε πιο μοιρασμένα τα σετ και όχι τους γηπεδούχους φαβορί κάτω του 2,00, η Αβελίνο έχει βρει δίχτυα σε όλες τις εξόδους της και το να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από τη Νοβάρα δεν θα αποτελέσει έκπληξη.

1609. ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ – ΜΠΡΕΣΙΑ

Συνεχίζεται η κατρακύλα της Βερτσέλι, με το 0-1 από την Λατίνα συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενες ήττες, σε καμία από αυτές δεν βρήκε δίχτυα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μόλις στο +1 από τις θέσεις απευθείας υποβιβασμού. Η Μπρέσια πραγματοποίησε δεύτερη κολλητή κακή εμφάνιση, το 0-3 από τη Σαλερνιτάνα διαδέχθηκε το εντός έδρας 1-3 από τη Λιβόρνο, σε άσχημη κατάσταση δείχνει η άμυνα της στις πρώτες αγωνιστικές του 2016. Σημαδεμένη για κόντρα έχουμε τη Βερτσέλι, όμως η Μπρέσια δείχνει έξω από τα νερά της και δυσκολευόμαστε να την εμπιστευτούμε.

1610. ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919 – ΠΕΣΚΑΡΑ

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στη νίκη της με 3-0 επί της Μπρέσια η Σαλερνιτάνα, καθώς πήγε στην έδρα της Σπέτσια και παρόλο που πήρε κεφάλι στο σκορ στο 64’, στη συνέχεια έπαθε μπλακ-άουτ και δέχθηκε τρία τέρματα μέσα σε διάστημα 20 λεπτών, μένοντας τελικά με άδεια χέρια. Συμπλήρωσε έτσι πέντε ήττες στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια της (1-0-5) και αδυνατεί να ξεφύγει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, με τον προπονητή Τορέντε να αποτελεί παρελθόν και τον Λεονάρντο Μενικίνι (που την ανέβασε πέρυσι κατηγορία) να αναλαμβάνει στη θέση του. Η Πεσκάρα είναι η πιο καυτή ομάδα της κατηγορίας, μετράει πλέον επτά σερί νίκες και αρχίζει να κοιτάει και προς την πρώτη δυάδα, που δίνει άνοδο στη Serie A χωρίς πλέι-οφ. Μακριά από το σπίτι της μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες και τέσσερις στις τελευταίες έξι εξόδους της (4-0-2). Σε εκ διαμέτρου αντίθετη φόρμα βρίσκονται οι δυο ομάδες, λογικό οι φιλοξενούμενοι να προσφέρονται σε αποδόσεις φαβορί, δεν μπορούμε όμως να πούμε ότι το διπλό του 2,20 κρύβει κάποια μεγάλη αξία, ενώ και η αλλαγή στον πάγκο των γηπεδούχων μπερδεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

1606. ΛΙΒΟΡΝΟ – ΤΕΡΝΑΝΑ

Ευεργετική αποδείχθηκε σε πρώτη φάση η επιλογή της Λιβόρνο να επαναφέρει τον Κρίστιαν Πανούτσι στη θέση του προπονητή μετά από δυο μήνες, στο ντεμπούτο του είδε την ομάδα του να περνάει με 3-1 από την έδρα της Μπρέσια, διακόπτοντας έτσι αρνητικό σερί 12 αγωνιστικών χωρίς τρίποντο (0-4-8). Η Τερνάνα αξιοποίησε την έδρα της απέναντι στη Μόντενα και πήρε τη νίκη με 2-1, μεγάλο ρόλο στην έκβαση του αγώνα έπαιξε το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν από το 12ο λεπτό με παίχτη λιγότερο. Στις εξόδους της εμφανίζεται αρκετά πιο συντηρητική, έχει τέσσερις ήττες στις πιο πρόσφατες έξι, βρίσκοντας δίχτυα μόνο σε μια εξ αυτών (1-1-4, 5/6 NG). Χωρίς νίκη στα πιο πρόσφατα έξι μπροστά στο κοινό της η Λιβόρνο (0-4-2), θεωρούμε πάντως ότι με τη φορά από την προηγούμενη εβδομάδα και με βελτιωμένη ψυχολογία από το σπάσιμο του αρνητικού σερί, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, δίκαιο το 2,10 του άσου στον Stoiximan.

1605. ΚΑΛΙΑΡΙ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ

Μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας πέρασε η Κάλιαρι χάρη στο δύσκολο 2-1 στην έδρα της Αβελίνο, εκμεταλλεύτηκε έτσι την ήττα της Κροτόνε για να την προσπεράσει. Έχει πλέον πέντε νίκες στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος (5-0-1) και στο γήπεδό της είναι πανίσχυρη, μετρώντας ως τώρα 11-1-0 μπροστά στο κοινό της και σκοράροντας στα 10/12 από αυτά από τουλάχιστον δυο φορές (9/12 over 2,5). Η Εντέλα βρέθηκε σε απόσταση βολής από τα πλέι-οφ έπειτα από το 1-0 επί της Νοβάρα, μακριά από το σπίτι της πάντως έχει τρεις κολλητές ήττες και έχει καταφέρει να βρει δίχτυα μόνο στις 3/11 εξόδους της (2-3-6 εκτός, 9/11 NG & under 2,5). Αμυντικό τείχος αναμένεται να στήσουν μπροστά από την εστία τους οι φιλοξενούμενοι, θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα η Κάλιαρι θα βρει τον τρόπο να φτάσει σε ακόμα μα νίκη, δεν υπάρχει πάντως ιδιαίτερος λόγος ενασχόλησης με τον άσο του 1,45.

1618. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ - Ι.ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ

Αποκλεισμός-σοκ για τη Μπουρσασπόρ στο κύπελλο, έμεινε εκτός με ήττα στο γήπεδό της από ομάδα της τρίτης κατηγορίας, επικεντρώνεται πια στο πρωτάθλημα, εκεί όπου μετράει τρεις κολλητές νίκες (3/3 GG & over 2,5) και προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Μπασακσεχίρ συνεχίζει στο κύπελλο, στο πρωτάθλημα βρίσκεται πάντα σε τροχιά τιράδας, έχοντας ηττηθεί μόλις δυο φορές στις πιο πρόσφατες 12 αγωνιστικές (7-3-2). Πολύ αμφίρροπη η αναμέτρηση, καλά ζυγισμένα τα σετ, δεν αφήνουν περιθώριο για παιχνίδι.

1623. ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΜΑΪΝΤΖ

Για να γυρίσει ο ήλιος στο “DW Arena” θέλει δουλειά πολύ, ερχομός του Σάαφ από μόνος του δεν άλλαξε τη μοίρα του Αννόβερο (4-2-13, 2-0-7 εντός), που και το 2016 συνεχίζει με ήττες (2/2, 1-0-7 στα οκτώ τελευταία) παραμένοντας στην τελευταία θέση της Μπουντεσλίγκα. Απαράδεκτα απρόσεκτο στο 1-2 από τη Ντάρμσταντ, πάλεψε το ματς του κόντρα στη Λεβερκούζεν αλλά στο τελευταίο μισάωρο που ανοίχτηκε φάνηκε η έλλειψη ποιότητας (3-0). Στο -5 από τη ζώνη των μπαράζ, στο -7 από τη σωτηρία, όλα τα ματς του πλέον μέχρι το τέλος με ομάδες επιπέδου Μάιντζ είναι τελικοί. Οι φιλοξενούμενοι (8-3-8, 3-2-4 εκτός) έρχονται από σημαντική νίκη επί της Γκλάντμπαχ με σκορ 1-0, από τις σταθερές ομάδες της Μπουντεσλίγκα, δύσκολα θα κινδυνεύει. Στη μέση το σετ, ακριβώς όπως και οι σκέψεις μας, η ανάγκη δείχνει προς τα αριστερά αλλά pregame το χέρι δεν πάει με τίποτα.

1621. ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Μετά το over, σειρά έχει το under της ημέρας στη Μπουντεσλίγκα, με τη σεσημασμένη Ίνγκολσταντ (12-20 γκολ, μακράν χειρότερη επίθεση, 2 καλύτερη άμυνα) να υποδέχεται την Άουγκσμπουργκ (5-6-8, 3-3-3 εκτός, 4-3-0 αήττητο σερί) των δύο 0-0 μέσα στο 2016. Ζόρικες αμφότερες βαθμολογικά, λίγο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, θα κοιτάξουν κατά κύριο λόγο να μη χάσουν. Διαβασμένες φυσικά οι αποδόσεις, οριακότατο το under 2 που βρίσκουμε αυτή την ώρα, αν κάπου υπάρχει αξία είναι στα σκορ “χαμηλής” ισοπαλίας (0-0/1-1).

1620. ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Σημαντικό παιχνίδι στη μάχη της παραμονής. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 21 βαθμούς, απέχοντας μόλις 2 πόντους από τη θέση των πλέι-άουτ. Ανεβασμένες αγωνιστικά και κατ’ επέκταση ψυχολογικά, καθώς η μεν Άιντραχτ αγνοεί την ήττα εδώ και 3 αγωνιστικές και η δε Στουτγάρδη στα 5 τελευταία της ματς πρωταθλήματος. Η αλλαγή προπονητή μετέτρεψε προς το καλύτερο τους «Σουηβούς», όμως το στυλ δεν άλλαξε και η ομάδα του Γιούργκεν Κράμνι είναι πια σεσημασμένη για το μεγάλο αριθμόover2,5 καιGG. Το συνδυασμό τους επέλεξε οBetolσε απόδοση 1,80 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1622. ΣΑΛΚΕ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Ομάδες με υψηλούς στόχους και μη αναμενόμενη πορεία. Σάλκε και Βόλφσμπουργκ σπανίως τη φετινή σεζόν έχουν αναδείξει τις αρετές τους εντός των τεσσάρων γραμμών και φυσιολογικά μένουν –για την ώρα- εκτός τετράδας. Ικανότατες επιθετικά οι δύο ομάδες, διαθέτουν εξαιρετικές μονάδες, οι οποίες ανά πάσα στιγμή μπορούν να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Αντίστοιχα, η άμυνα ποτέ δεν αποτελούσε το μεγάλο τους όπλο, με αποτέλεσμα να χάνουν αρκετούς βαθμούς από αυτήν. Η εικόνα των δύο αντιπάλων και φυσικά η παράδοση (14/16 over 2,5) ευνοούν τα πολλά τέρματα, με το συνδυασμό GG και over 2,5 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,90 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1624. ΧΕΡΤΑ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Καλοζυγισμένο σετ (+1 το αβάντζο των γηπεδούχων στην Ασία), με Χέρτα (10-4-5, 6-2-1 εντός) και Ντόρτμουντ (14-2-3, 6-1-3 εκτός) να έρχονται από οριακά ματς, από εκείνα που μπορούν να αλλάξουν μομέντουμ. Οι πρωτευουσιάνοι έχασαν μέσα από τα χέρια τους δύο βαθμούς στη Βρέμη (3-3), προδομένοι από το όπλο τους τη φετινή σεζόν, την άμυνα (3 καλύτερη στη Μπουντεσλίγκα), η Ντόρτμουντ ντούμπλαρε τις νίκες της για το 2016 με το - πολύ πιο ζόρικο από ότι δείχνει το τελικό σκορ - 2-0 κόντρα στην Ίνγκολσταντ, παιχνίδι στο οποίο είχε και την εύνοια της διαιτησίας αλλά στο τέλος εμφάνισε ξανά στόφα μεγάλης ομάδας. Το 3 εναντίον 2 δεν λέει τίποτα, η Ντόρτμουντ φυσικά είναι μακράν η καλύτερη πλην Μπάγερν ομάδα στη Γερμανία, ίσως μια σκέψη να ήταν το under αλλά μετά το τελευταίο ματς των Βερολινέζων και την χαμηλή γραμμή (2,75) θα το αφήσουμε και αυτό.

1707. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

Είναι που είναι φέτος κάκιστη η Άστον Βίλα (2-7-15), βγάζει και τα μάτια της μόνη της σε ορισμένα ματς, όπως στο πρόσφατο με τη Γουέστ Χαμ (ήττα με 2-0). Ενώ ξεκίνησε καλά, ήρθε η αγκωνιά του Αγιού (πρώτος της σκόρερ) και η απευθείας κόκκινη κάρτα για να τα τινάξει όλα στον αέρα. Αναμενόμενη η ήττα στη συνέχεια, δεν άντεξε στην πίεση των Λονδρέζων. Ολοένα και σφίγγει ο κλοιός, αν δεν πάρει το ματς με τη Νόριτς για να μειώσει στους επτά πόντους τη μεταξύ τους απόσταση, χαιρετάει από τώρα. Πέρασε και δεν ακούμπησε η Νόριτς (6-5-13) από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», εύκολο 3-0 από την Τότεναμ. «Πλημμύρα» η άμυνά της για ακόμα ένα ματς, δέχεται 3,5 γκολ κατά μ.ο. στα τέσσερα τελευταία της (0-0-4)! Τυφλός εναντίον μονόφθαλμου, πάσο.

1714. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Δεν βρίσκεται και στη καλύτερη δυνατή κατάσταση η Λίβερπουλ, βγάζει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Λιγκ Καπ. Βαθμούς ψάχνει η Σάντερλαντ, κάνει φάσεις και σκοράρει συχνά, όμως η αμυντική της γραμμή δεν τη βοηθά. Πολλά γκολ μπαίνουν στα πρόσφατα εκτός έδρας ματς των «μαυρόγατων» (7/8 GG & over 3,5), γι’ αυτό το λόγο δείχνει να υπάρχει κρυμμένη αξία στο 2,00 του GG (Bet365), εξάλλου και η άμυνα της Λίβερπουλ δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1716. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Ακόμα μία προβληματική εμφάνιση από τη Νιουκάστλ (5-6-13), εύκολη ήττα στο «Γκούντισον Παρκ» από την Έβερτον με σκορ 3-0. Ο Μακ Κλάρεν περιμένει σιγά-σιγά να ενσωματωθούν όλες οι νέες μεταγραφές της, ώστε να αλλάξει πρόσωπο η ομάδα του. Κολλημένη με τα «Χ» τον τελευταίο καιρό η Γουέστ Μπρομ (7-8-9), έφερε ακόμα ένα στην εντός αναμέτρησής της με τη Σουόνσι (1-1). Ικανοποιημένη θα πρέπει να αισθάνεται με τον πόντο έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, ισοφάρισε στο 90+2’. Για παραπάνω από ένα μήνα αγνοεί τη νίκη στην Πρέμιερ (0-3-1). Άσος άλλα μόνο για το ΠΡΟΠΟ.

1720. ΣΟΥΟΝΣΙ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Στο τσακ δεν έκανε το 2/2 στα συνεχόμενα εκτός έδρας η Σουόνσι (6-8-10), ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από τη Γουέστ Μπρομ (1-1). Μοιάζει ανανεωμένη υπό τις οδηγίες του Φραντσέσκο Γκουιντολίν, ενώ παρέμεινε αήττητη στα τελευταία τρία (2-1-0). Μακράν της δεύτερης η πιο ντεφορμέ ομάδα της Πρέμιερ η Κρίσταλ Πάλας (9-4-11), ηττήθηκε εντός έδρας με 1-2 από την Μπόρνμουθ και έμεινε χωρίς νίκη από τις 19 του περασμένου Δεκέμβρη (0-2-5, συνεχόμενες οι ήττες της μέσα στο 2016). Πέραν αυτών, έχει να σκέφτεται και τις πάρα πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών της. Προβάδισμα στον ασιατικό άσο -0,25, παίζεται άνετα το 1,925 της Bet365.

1718. ΣΤΟΟΥΚ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Βγάζει πολύ κούραση η Στόουκ (9-6-9), ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-0. Έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στα πέντε τελευταία της επίσημα σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Λιγκ Καπ (1-1-3). Επιτέλους τρίποντο για την Έβερτον (7-11-6), πρώτο μέσα στο νέο έτος. Πολύ καλή εμφάνιση (που αυτήν την φορά συνδυάστηκε και με νίκη) από την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνες, δεν δυσκολεύτηκε να «λυγίσει» την αντίσταση της Νιουκάστλ με 3-0. Μόνο αρνητικό η αντικατάσταση του Λουκάκου, είναι αμφίβολος για το ματς με τη Στόουκ. Ζόρικο σταύρωμα, ματιές προς τα δεξιά, αλλά θα αγωνιστεί ο Λουκάκου; Καλύτερα να απέχουμε.

1721. ΤΟΤΕΝΑΜ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Ακόμα μία πειστική και σοβαρή εμφάνιση από τη Τότεναμ στο 0-3 επί της Νόριτς, είναι τέτοια η συνολική εικόνα της φέτος, που πρέπει να λογίζεται σαν ένα από τα φαβορί για τον τίτλο της Πρέμιερ. Δεν είναι καθόλου κακή ομάδα η Γουότφορντ, όμως με τη φόρα που έρχεται η Τότεναμ, δύσκολα θα μπορέσει να πάρει κάτι καλό από την αναμέτρηση του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Οι «πετεινοί» μάλιστα θα γνωρίζουν και το αποτέλεσμα του ντέρμπι της Λέστερ με τη Μαν. Σίτι. Ικανοποιητικό μοιάζει το συνδυαστικό στοίχημα στον Stoiximan, για άσο & οver 1,5 (1,80). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1755. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΕΪΜΠΑΡ

Την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερα διαδοχικά ματς (σε όλες τις διοργανώσεις) αναζητά η Ατλέτικο που έρχεται από την ήττα στο «Καμπ Νου» με τη Μπαρτσελόνα που της έκανε ζημιά λόγω και των δύο αποβολών. Έτσι στην αναμέτρηση του Σαββάτου με την Εϊμπάρ θα αναγκαστεί να παραταχθεί χωρίς τους Γκοδίν, Φιλίπε Λουίς και Χουανφράν, τα 3/4 βασικά στελέχη δηλαδή της αψεγάδιαστης αμυντικής της γραμμής. Από την άλλη και η Εϊμπάρ θα έχει μία σημαντικότατη απουσία, αυτή του πιο αξιόπιστου επιθετικού και 1ου σκόρερ της, Μπόρχα Μπαστόν (15 γκολ) που ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Λόγω και του ρεπορτάζ αλλά και του τρόπου που αγωνίζεται η Εϊμπάρ τοover2,25 που πληρώνει 1,825 στην Bet365 συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1626. ΑΛΤΑΧ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ

Επανέναρξη στην αυστριακή Μπουντεσλίγκα. Με δυο κολλητά διπλά στο κλείσιμο του 2015, η Άλταχ πήρε αποστάσεις από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και μπορεί να αισθάνεται πιο άνετη. Η Στουρμ έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος (1-2-2) ενώ έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι και στις πιο πρόσφατες τέσσερις εξόδους της (4/4 ήττες). Δεν βλέπουμε το λόγο να προσφέρονται σε αποδόσεις φαβορί οι φιλοξενούμενοι (αποδυναμώθηκαν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου), η αξία βρίσκεται στο 1,75 του ασιατικού άσου +0,25 στην Bet365.

1673. ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΓΟΥΛΒΣ

Πιέζεται ο άσος, πλέον οριακά πάνω από 2,00, η Γουλβς (10-9-10, 6-3-5 εκτός) είναι περιορισμένων δυνατοτήτων και τελευταία παρουσιάζεται και λιγόψυχη, η Ρέντινγκ (9-8-12, 6-5-3 εντός) έχει ποιότητα που δείχνει σε κάποια σποραδικά ξεσπάσματα που πραγματοποιεί, αλλά ζητούμενο είναι η σταθερότητα. Όσοι πιστοί προσέλθετε…

1672. ΚΠΡ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Ξεσκαρτάρισμα στο -γεμάτο υπερεκτιμημένους μισθοφόρους χωρίς καμία διάθεση για ποδόσφαιρο- ρόστερ της πραγματοποίησε η ΚΠΡ (8-12-9, 4-8-2 εντός), στόχος της μοιάζει να βγει η χρονιά χωρίς περιπέτειες, να εκτιμήσει το υλικό που έχει στα χέρια του ο Χάσελμπαϊνγκ και να φτιάξει ομάδα για του χρόνου. Η Ίπσουιτς (13-9-7, 7-3-4 εκτός) βρίσκεται στη ζώνη των μπαράζ ανόδου αλλά τελευταία κάνει αγωνιστικά νερά, δεν θα τη χαλάσει και ο βαθμός. Έχει αρκετό Χ μέσα.

1671. ΠΡΕΣΤΟΝ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Δεν κοντράρεται η μαχητική Πρέστον (8-12-9, 4-6-4 εντός), δεν ποντάρεται όμως και σε αποδόσεις φαβορί, ασταθής ακόμα η Χάντερσφιλντ (8-8-13, 3-4-7 εκτός), μεγάλο no bet.

1670. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Δύο σερί ήττες (1-0 Μπρίστολ Σίτι, 0-1 Νότιγχαμ) φανέρωσαν σημάδια ντεφορμαρίσματος για τη Μίντλεσμπρο (17-4-6, 10-2-2 εντός με 20-3 γκολ), που μετά από καιρό αναγκάστηκε να αποχωριστεί την κορυφή της Τσάμπιονσιπ, όμως ξεκουράστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, κάνοντας παράλληλα πολύ δυνατές μεταγραφές την τελευταία στιγμή. Ο καλός φορ Ρόουντς με το καλημέρα αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του, Μπλάκμπερν (6-12-9, 3-5-6 εκτός), που φέτος δεν λέει τίποτα απολύτως, ειδικά επιθετικά (0-2-5 σερί με 2-6 γκολ, όλα under 2,5). Ομάδες προβληματικές στο γκολ, αλλά η μετατόπιση Ρόουντς μπορεί να αλλάξει το μομέντουμ, κάνοντας κάθε πρόβλεψη ιδιαίτερα παρακινδυνευμένη.

1669. ΛΙΝΤΣ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Δεν μας πείθει η Λιντς (8-12-9, 4-5-5 εντός), έστω και αν με το 1-2 επί της Μπόλτον στο κύπελλο συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς ήττα. Η Φόρεστ (9-12-8, 3-6-5 εκτός) μετράει δώδεκα ματς αήττητη στην Τσάμπιονσιπ (5-7-0), έχει βρει τρόπο τουλάχιστον να μην χάνει, θυμίζει δηλαδή όλο και περισσότερο ομάδα Φρίντμαν. 2,10+ το διπλό Draw No Bet, προκρίνονται και τα κλασσικά σκοράκια 0-1/1-2/0-2/(0-0/1-1).

1668. ΦΟΥΛΑΜ – ΝΤΕΡΜΠΙ

Βουτιά ο άσος, δυνατές μεταγραφές για τη Φούλαμ (6-10-12), που ψάχνει ακόμα την πρώτη της νίκη επί Γιοκάνοβιτς, χωρίς νίκη η Ντέρμπι (13-11-5, 6-5-3 εκτός) στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος (0-3-3), απλά παίρνει αυτό που αξίζει στο γήπεδο, αφού από την αρχή της σεζόν δεν εντυπωσιάζει, η απόσταση της από την απευθείας άνοδο αρχίζει να ανοίγει. Αν προλαβαίναμε τις αρχικές αποδόσεις ίσως ποντάραμε και εμείς στο , κυρίως σαν κόντρα στους φιλοξενούμενους, αφού οι Λονδρέζοι είναι περίεργο καράβι και Γιοκάνοβιτς δεν έχει πείσει ακόμα, στις παρούσες τιμές δύσκολα θα το κάνουμε.

1667. ΤΣΑΡΛΤΟΝ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Τεράστιο εξάποντο διπλό στη Ρόδεραμ (1-4) σημείωσε το περασμένο Σάββατο η Τσάρλτον (5-9-15, 3-6-5 εντός), από τα αποτελέσματα που μπορούν να αλλάξουν τη ροή μιας σεζόν. Έχουν ποιότητα οι Λονδρέζοι, αλλά οι συνεχείς αλλαγές δεν τους έχουν επιτρέψει να βρουν ισορροπία. Αουτσάιντερ στην έδρα τους απέναντι στη Μπρίστολ Σίτι (2-4-8 εκτός) που τους περνάει μόλις ένα πόντο στη βαθμολογία, η σκέψη πάει κατευθείαν στον άσο, θα πρέπει όμως να σημειώσουμε το καλό αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας του Πέμπτερτον τελευταία.

1666. ΚΑΡΝΤΙΦ - ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ

Δυνατή στην έδρα της η Κάρντιφ (7-6-1) και ο άσος της στα 1,90-2,00 αποτελεί επιλογή, ειδικά με την άνεση που δείχνει τελευταία στο σκοράρισμα (8 γκολ στα τρία πιο πρόσφατα), όμως οι ΜΚ Ντονς (7-5-16, 1-4-9 εκτός) ενισχύθηκαν στη γραμμή πυρός ( το ίδιο και οι Ουαλοί) και δείχνουν ικανοί να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα. Θα προτιμήσουμε το over 2,5, που πληρώνει μάλιστα καλύτερα.

1665. ΜΠΕΡΝΛΙ – ΧΑΛ

Εξάποντο κορυφής, με μεσοβδόμαδο παιχνίδι (1-1 στο Σέφιλντ, θετικό αποτέλεσμα) η Μπέρνλι (9-3-2 εντός), έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μετράει τη νέα χρονιά η Χαλ (6-3-5), θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Κλειστό ματς περιμένουμε, αλλά το ίδιο και οι μπουκ.

1664. ΜΠΟΛΤΟΝ – ΡΟΔΕΡΑΜ

Εξάποντο παραμονής, δεν παραδίδει τα όπλα ακόμα η ουραγός Μπόλτον (3-12-14, 3-8-3 εντός), μετά το 3-1 επί των ΜΚ Ντονς πήρε Χ στο “Μολινιού”, ισοφαρίζοντας τη Γουλβς με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Κρύο ντουζ για τη Ρόδεραμ (7-4-18) το 1-4 στο επίσης εξάποντο παραμονής κόντρα στην Τσάρλτον, η ψυχολογία της δεν θα μπορούσε να είναι χαμηλότερα. Προς τα αριστερά το μομέντουμ, οι τολμηροί χτυπάνε.

1663. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Έκτο ματς αήττητη (3-3-0), τρίτο χωρίς να δεχθεί γκολ η Μπέρμιγχαμ (13-8-8, 7-2-5 εντός) στη λευκή ισοπαλία στο Μπρίστολ κόντρα στη Σίτι, σε παθητικό ρόλο από την αρχή αλλά κατάφερε να κρατήσει. Πέντε χωρίς ήττα στην Τσάμπιονσιπ για τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ (12-11-6, 3-6-5 εκτός), δύο κολλητές ισοπαλίες με σκορ 1-1 στα πιο πρόσφατα. Αμφότερες με καλές προσθήκες στο μεταγραφικό παζάρι, θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες τους για μια θέση στα πλέι-οφ. Εξάποντο και μεγάλη τριπλή, αρκετά πιθανή η αλληλεξουδετέρωση.

1650. ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Ξεπέρασε το εμπόδιο της Ντόνκαστερ (1-2) η Γουόλσολ (ρεκόρ 16-8-4), συνεχίζοντας ακάθεκτη την πορεία της προς την απευθείας άνοδο. Μπορεί εκτός έδρας να είναι η πιο αποτελεσματική ομάδα της κατηγορίας (9-4-1), όμως εντός είναι επιρρεπής στην γκέλα (7-4-3). Χαρακτηριστικό το ότι αγνοεί την νίκη στο σπίτι της εδώ και δύο αγωνιστικές. Σε καλό φεγγάρι η Μίλγουολ (ρεκόρ 13-5-10), παρέμεινε αήττητη για τέταρτο συνεχόμενο ματς (3-1-0), αν και σίγουρα δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένη με την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην ουραγό Κρου (1-1). Μπορούν να κάνουν τη ζημιά οι φιλοξενούμενοι αλλά θα προτιμήσουμε την επιλογή του GG (1,80 / Bet365), το οποίο εμφανίστηκε στις 5/6 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, 8/14 και 11/14 αμφίσκορα μετράνε οι δύο ομάδες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα.

1648. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. – ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Προσπαθεί για την εξάδα η Σέφιλντ (ρεκόρ 11-9-8), όμως η αδυναμία της απέναντι σε ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας δεν της επιτρέπουν το βήμα παραπάνω, χαρακτηριστικές οι δύο πρόσφατες ισοπαλίες κόντρα σε Σουίντον (1-1 εντός) και Μπλάκπουλ (0-0 εκτός) κατά σειρά. Στο -4 από την κορυφή η Γουίγκαν (ρεκόρ 14-10-5), δείχνει ικανή να κυνηγήσει την απευθείας άνοδο, παραμένει χωρίς ήττα εδώ και οκτώ αγωνιστικές (5-3-0). Δεν έχει νίκη στο «Μπράμαλ Λέιν» απέναντι στο συγκεκριμένο αντίπαλο η Σέφιλντ (0-1-2), δυσκολεύονται τελευταία εκτός οι φιλοξενούμενοι(3-4-1). Αξίζει το ρίσκο η καλοπληρωμένη ισοπαλία (3,40 / Bet365), αποτέλεσμα το οποίο εμφανίστηκε και στην τελευταία τους αναμέτρηση προ τριών εβδομάδων (3-3).

1649. ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Τοπικό ντερμπάκι, βρίσκει ξανά τα πατήματά της σιγά-σιγά η Σάουθεντ (ρεκόρ 12-8-8), μετά την Κόβεντρι (3-0) σειρά είχε η Σριούσμπερι (1-2) να υποκύψει στην ανωτερότητά της. Ισοβαθμεί στην 6 θέση με την Μίλγουολ. Ουραγός της βαθμολογίας η Κόλτσεστερ (ρεκόρ 5-7-16), μόνη στην τελευταία θέση πλέον έπειτα από τις πρόσφατες επιτυχίες των ανταγωνιστών της. Δεν μπόρεσε να φέρει την παραμικρή αντίσταση στην Τότεναμ για το FA Cup (1-4), ενώ είχε προηγηθεί η ήττα από τη Σκάνθορπ (3-0) για το πρωτάθλημα. Θα στηρίξουμε τους φορμαρισμένους γηπεδούχους (2,40 / Bet365), πιθανό και το over 2,5 (1,85), το οποίο έχει βγάλει φέτος 20 φορές η Κόλτσεστερ, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα.

1647. ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Θετική αύρα φαίνεται πως έδωσε ο υπηρεσιακός προπονητής στη Σκάνθορπ (ρεκόρ 11-5-12), η οποία ξεπέρασε το μίνι ντεφορμάρισμα της, πετυχαίνοντας δύο σερί νίκες κόντρα σε Κόλτσεστερ (3-0) και Κόβεντρι (1-2) κατά σειρά. Στο άλλο άκρο η Ντόνκαστερ (ρεκόρ 9-9-11), μετράει μόλις δύο νίκες στα οκτώ τελευταία (2-2-4), βέβαια ίσως αποτελεί δικαιολογία το συνεχώς γεμάτο απουσιολόγιο. Γειτονικό ντέρμπυ, δεν προκύπτει κάτι ξεκάθαρο, πιθανό το over 2,5 που στηρίζεται τόσο από την πρόσφατη φόρμα των δύο ομάδων (3 σερί over 2,5 στα τελευταία οι γηπεδούχοι, 11/13 στα πιο πρόσφατα οι φιλοξενούμενοι) όσο και από την προϊστορία (13/16 over 2,5 στα μεταξύ τους). Στο 2,07 (Bet365) αξίζει το ποντάρισμά μας.

1646. ΟΛΝΤΑΜ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Επιτέλους νίκη για την Όλνταμ (ρεκόρ 4-12-11) μετά από εννέα αγώνες, δε θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερη βαθμολογική σημασία, καθώς επετεύχθη απέναντι στην επίσης μαχόμενη για παραμονή, Σριούσμπερι (0-1). Νίκη και για τη φορμαρισμένη εσχάτως Μπλάκπουλ (ρεκόρ 9-6-14) απέναντι στη δυνατή Τζίλιγχαμ (1-0), τρέχει ένα σερί 2-2-0 στα τελευταία κόντρα σε υπολογίσιμους αντιπάλους. Ξεκάθαρη τριπλή, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν η Όλνταμ έκανε απλώς ένα ξέσπασμα ή η τελευταία της νίκη έδωσε το έναυσμα για αντεπίθεση διαρκείας. Η φόρμα των φιλοξενούμενων δεν αφήνει πολλά περιθώρια κόντρας, πιθανό το under 2,5 λόγω της κρισιμότητας του ματς αλλά στο 1,60 χάνει την όποια αξία του. Πάσο.

1645. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Από ήττα στο Μπλάκπουλ (1-0) προέρχεται η Τζίλιγχαμ (ρεκόρ 16-6-7), η οποία συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα μακριά από το σπίτι της (5-4-6). Εντελώς διαφορετικά τα πράγματα στο «Πρέσφιλντ», όπου είναι πολύ πιο ουσιαστική (11-2-1 εντός). Κακό το κλίμα στη Σουίντον (ρεκόρ 10-5-14) μετά την απογοητευτική εμφάνιση κόντρα στην Πορτ Βέιλ (1-0), επιτυχία το ότι δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι αγνοούν εδώ και 30 χρόνια την νίκη στη συγκεκριμένη έδρα. Δύσκολα θα γκελάρει στο «κάστρο» της η Τζίλιγχαμ, ειδικά απέναντι σε έναν ασταθή εκτός έδρας αντίπαλο (4-3-7). Στηρίζουμε τον άσσο στην οριακά αποδεκτή απόδοση του 1,83 (Bet365).

1644. ΚΡΟΥ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

Σημάδια βελτίωσης εμφανίζει εσχάτως η ουραγός Κρου (ρεκόρ 5-8-15), καθώς απέσπασε τρεις βαθμούς σε ισάριθμα ματς με ομάδες του πρώτου μισού. Παρόλα αυτά, παραμένει στο -6 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το ντροπιαστικό 6-1 στην έδρα της Μπάρνσλεϊ διαδέχτηκε η εντός έδρας νίκη (2-1) επί της πρωτοπόρου Μπέρτον για τη Ρότσντεϊλ (ρεκόρ 10-7-10). Ξεκάθαρα προς αποφυγή το χαμηλό διπλό (1,72),δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική δυσκολία της αναμέτρησης καθώς η Κρου παίζει σε κάθε ματς τα ρέστα της. Οδηγούμαστε στην επιλογή του over 2,5 (1,85 / Bet365) με σύμμαχο την προϊστορία, καθώς επιβεβαιώθηκε έξι φορές στα επτά μεταξύ τους.

1643. ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Πάνω που έδειχνε να μεταμορφώνεται πετυχαίνοντας δύο συνεχόμενες νίκες, η Τσέστερφιλντ (ρεκόρ 9-3-16) θυμήθηκε τον παλιό κακό της εαυτό, την ήττα από τη Γουίγκαν (3-1) ακολούθησε αυτή από την Μίλγουολ (1-2). Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση στην προσπάθεια παραμονής για την ομάδα του Γουίλσον, που είχε δύο εβδομάδες να δουλέψει την ομάδα του. Το πάλεψε με τους βασικούς στην έδρα της Γουέστ Μπρομ για το FA Cup η Πιτέρμπορο (2-2), οδηγώντας τη σειρά σε επαναληπτικό. Εδώ και τρεις αγωνιστικές αγνοεί την νίκη στο πρωτάθλημα (ρεκόρ 12-5-11). Μόλις δύο φορές κράτησε απαραβίαστη την εστία της η Τσέστερφιλντ φέτος, βγάζοντας 18/28 over 2,5, από κοντά και οι φιλοξενούμενοι (17/28 over 2,5). Θέλουν χρόνο ακόμα για να ξεπεράσουν τα αμυντικά τους προβλήματα οι γηπεδούχοι, τίμια η επιλογή του over 2,5 (1,65 / Bet365).

1642. ΜΠΕΡΤΟΝ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Δεύτερη ήττα σε διάστημα μιας εβδομάδας γνώρισε η Μπέρτον (ρεκόρ 18-3-7), αυτή τη φορά απέναντι στη Ρότσντεϊλ (2-1), δείχνοντας πως δεν βρίσκεται στα καλύτερά της. Παρόλα αυτά, το θετικό είναι πως ακόμα και σε περίοδο ντεφορμαρίσματος, καταφέρνει με όπλο την έδρα της (9-3-2 εντός) να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Από νίκη-ανατροπή επί της Φλίτγουντ (2-1) προέρχεται η Μπράντφορντ (ρεκόρ 11-8-8), η οποία όμως εμφανίζεται ιδιαίτερα ασταθής εσχάτως (2-2-4 στα τελευταία ανεξαρτήτως διοργάνωσης), ενώ εκτός έδρας μετράει μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία (1-1-3). Βλέπουμε να ανακάμπτουν οι γηπεδούχοι, εκμεταλλευόμενοι την ισχυρή τους έδρα. Σε ικανοποιητικά επίπεδα ο άσσος (2,15 / Bet365).

1652. ΚΕΜΠΡΙΤΖ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ

Η Κέμπριτζ (5-3-6 εντός) κέρδισε εκτός έδρας με 3-1 την Λέιτον Όριεντ και μας εξέπληξε, επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Χάνει όλη τη χρονιά ο φορ Κορ (22 συμ./12 γκολ), σημαντική η απώλεια του. Η Ντάγκεναμ (4-4-6 εκτός) έμεινε στο 2-2 με τη Νιούπορτ στο τελευταίο της ματς που αγωνίστηκε, αφού τις δύο πιο πρόσφατες εβδομάδες δεν έπαιξε λόγω αναβολών. Με την απουσία του Κορ, το Χ2 1,90 της ξεκούραστης Ντάγκεναμ αποκτά ενδιαφέρον.

1653. ΚΑΡΛΑΪΛ - ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Η Καρλάιλ (6-4-3 εντός) έμεινε στην ισοπαλία για δεύτερο σερί παιχνίδι, αυτή τη φορά με 1-1 με τη Γιορκ εντός έδρας. Για το κύπελλο έχασε εύκολα από την Έβερτον με 0-3. Σημαντική νίκη με 1-0 επί της Μπρίστολ Ρόβερς για την Άκρινγκτον (7-3-4 εκτός) που επέστρεψε στις νίκες. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς και δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δύο παικτών, όμως η Άκρινγκτον πήρε αυτό που δικαιούταν. Αμφίβολος για ακόμα ένα ο κομβικός μεσοεπιθετικός Γουίντας (22 συμ./10 γκολ). Αν ο Γουίντας αγωνιστεί θα κοιτάξουμε το 0:0 των φιλοξενούμενων, τώρα πάσο πριν την έναρξη.

1651. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Η Μπρίστολ Ρόβερς (6-2-6 εντός) έχασε με 0-1 από την Άκρινγκτον στο πιο πρόσφατο ματς της και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τις ομάδες της αυτόματης ανόδου. Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος τη δυσκόλεψε, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Η Γουίμπλετον (4-6-4 εκτός) έχασε με 2-3 από την κατώτερη –στα χαρτιά τουλάχιστον0 Γέοβιλ και σταμάτησε το σερί των τεσσάρων νικών. Περίεργο ματς ανάμεσα σε δύο αρκετά καλές ομάδες που έρχονται από ήττες με μέτριες εμφανίσεις. No bet.

1654. ΕΞΕΤΕΡ – ΟΞΦΟΡΝΤ

Η Έξετερ (5-5-4 εντός) έκανε τρεις τις συνεχόμενες ήττες με τη Χάρτλπουλ να είναι το τελευταίο της θύμα. Δεν έπαιξε τόσο καλά όσο στα δύο προηγούμενα, όμως πήρε το τρίποντο. Έφυγε για την Πιτέρμπορο ο φορ Νίκολς (24 συμ./11 γκολ) και θα έχει ακόμα κάποιες απουσίες που αναμένεται να την επηρεάσουν. Η Όξφορντ (8-4-2 εκτός) κέρδισε εκτός έδρας με 1-0 την Πόρτσμουθ με αρκετά καλή εμφάνιση στο πρωτάθλημα. Για το Τρόφι έχασε με 0-1 από τη Μίλγουολ, αλλά προκρίθηκε στον τελικό. Δίκαιο το σετ, αν δεν είχε πωληθεί ο άκρως σημαντικός Νίκολς θα μιλάγαμε από άλλο πρίσμα.

1656. ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΜΠΑΡΝΕΤ

Η Νιούπορτ (1-6-6 εντός) κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 τη Μόρκαμ, κρίσιμη νίκη που ήρθε με μεγάλη προσπάθεια. Ήταν μπροστά από το πρώτο λεπτό, αλλά στο 60’ ισοφαρίστηκε, πίεσε και σχεδόν δέκα λεπτά μετά σκόραρε το νικητήριο γκολ. Η Μπάρνετ (1-3-10 εκτός) έμεινε στο 0-0 στο Στίβενεϊτζ σε ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι, στην προηγούμενη αγωνιστική δεν έπαιξε. Τιμωρημένος ο χαφ Γιάντομ (24 συμ./2 γκολ), λείπει ο φορ Γκας (25 συμ./6 γκολ) και ο αμυντικός Χόιτ (19 συμ./1 γκολ). Δίκαιο το -0,25 για τη Νιούπορτ, αλλά δεν πείθει εντός έδρας για να την εμπιστευτούμε.

1655. ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΜΟΡΚΑΜ

Η Μάνσφιλντ (4-6-5 εντός) κέρδισε με 1-0 την Κρόουλι και ντούμπλαρε τις εκτός έδρας νίκες της. Έπαιξε αρκετά καλά για ακόμα ένα ματς και δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα. Λείπει ο φορ Γκριν (28 συμ./9 γκολ). Η Μόρκαμ (5-4-5 εκτός) έμεινε στο 1-1 με την Πόρτσμουθ εντός έδρας στο τελευταίο της ματς και συμπλήρωσε τέσσερα ματς δίχως νίκη και με μονίμως μέτριες εμφανίσεις. Ο άσος στο 1,85 θα ήταν στις επιλογές μας αν δεν έλειπε ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων.

1657. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ – ΓΙΟΡΚ

Η Νορθάμπτον (10-1-3 εντός) κέρδισε και τη Μόρκαμ με 3-1 εύκολα και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή. Έφτασε τις πέντε σερί νίκες και δεν πιστεύουμε ότι δεν αγωνίστηκε το προηγούμενο Σάββατο θα την επηρεάσει αρνητικά, το αντίθετο μάλιστα. Λείπει ο εξτρέμ Ντ’ Αθ (21 συμ./4 γκολ). Η Γιορκ (1-5-8 εκτός) κέρδισε μετά από τέσσερις αγωνιστικές με 2-1 τη Στίβενεϊτζ, δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά, στις λεπτομέρειες πήρε το πολύτιμο τρίποντο, όμως αυτό δεν την έβγαλε από τον πάτο της βαθμολογίας. Πρώτη με τελευταία είναι η αναμέτρηση, το 1,55 του άσου είναι δίκαιο, όμως δεν είναι στα γούστα μας. Αν δεν προηγηθεί νωρίς η Νορθάμπτον θα έχουμε το νου μας στο live.

1659. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Η Πόρτσμουθ (5-7-2 εκτός) έμεινε στο 1-1 με τη Μόρκαμ στο πιο πρόσφατο ματς της την Τρίτη, δίχως να παίξει καθόλου καλά. Προβλημάτισε αφού παραμένει δίχως νίκη σε δύο ματς και η απόδοση της είναι σταθερά μέτρια. Η Λέιτον Όριεντ (4-6-4 εκτός) έχασε με 1-3 από την Κέμπριτζ και η καλή ψυχολογία που είχε χτίσει σβήστηκε γρήγορα, αυτή ήταν η πρώτη ήττα με τον Νόλαν στον πάγκο. Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο αρκετά καλές ομάδες, που δεν βρίσκονται σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση. Πάσο.

1658. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Η Νοτς Κάουντι (5-2-8 εντός) κέρδισε εκτός έδρας με 2-0 τη Λούτον, δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά, όμως κατάφερε να βρει τα γκολ μέσα σε λιγότερες φάσεις απ’ ότι η αντίπαλος της. Έφυγαν κάποιοι αναπληρωματικοί παίκτες. Η Χάρτλπουλ (3-1-8 εκτός) έχασε εύκολα με 0-2 από την Έξετερ, δεν παίζει καλά, αλλά βρίσκεται οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Ο άσος στο 1,85 δεν μας ικανοποιεί, αλλά δεν μπορούμε να τον αντικρούσουμε με σοβαρά επιχειρήματα.

1660. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ – ΚΡΟΟΥΛΙ

Η Στίβενεϊτζ (4-5-5 εντός) έχασε με 1-2 από την ουραγό Γιορκ, δεν έπαιξε καλά και πλέον συμπλήρωσε οκτώ συνεχόμενα ματς δίχως νίκη και πλησιάζει επικίνδυνα τη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν παίζει ο κομβικός εξτρέμ Γουέλπντεϊλ (19 συμ./8 γκολ) και κάποιοι ακόμα που συνολικά περιμένουμε να την επηρεάσουν. Ο Σέριγχαμ έφυγε και προσωρινά ανέλαβε ο ασίσταντ του Σαρλ. Η Κρόουλι (3-2-9 εκτός) έχασε από τη Μάνσφιλντ με 1-2 παίζοντας κακό ποδόσφαιρο και συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες. Η φυγή του Σέριγχαμ ίσως αλλάξει το κλίμα στους γηπεδούχους, όμως πριν την έναρξη δεν μπορούμε να τους εμπιστευτούμε.

1661. ΓΟΥΙΚΟΜ – ΛΟΥΤΟΝ

Η Γουίκομ (5-4-5 εντός) κέρδισε με 1-0 την Πλίμουθ εκτός έδρας, προηγήθηκε νωρίς (στο 3’) και έπειτα απλά έκανε διαχείριση του σκορ. Κατάφερε να κρατήσει για πρώτη φορά την αντίπαλο της στο μηδέν στην έδρα της. Η Λούτον (6-3-5 εκτός) έμεινε στο 1-1 με τη Γέοβιλ εντός έδρας, δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Δεν παίζει ο καλός εξτρέμ Γκριν (13 συμ./5 γκολ) και ο φορ ΜακΚόιντ (22 συμ./2 γκολ). Ο άσος στο -0,25 στο 1,80+ αποτελεί σκέψη μας.

1662. ΓΕΟΒΙΛ – ΠΛΙΜΟΥΘ

Η Γέοβιλ (3-5-6 εντός) έμεινε στο 1-1 με τη Λούτον μεσοβδόμαδα και σταμάτησε το σερί των δύο σερί νικών. Παρουσιάστηκε αρκετά καλή για ακόμα ένα παιχνίδι, με βάση τις δυνατότητες της αλλά και τη δυσκολία του αγώνα. Η Πλίμουθ (9-3-2 εκτός) έχασε με 0-1 από τη Γουίκομ και δείχνει ότι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, για πρώτη φορά δεν σκόραρε στο γήπεδο της. Δίκαιο το +0,25 για τη Γέοβιλ, καθώς μπορεί να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ η Πλίμουθ να είναι ντεφορμέ, όμως η ποιότητα των φιλοξενούμενων είναι αρκετά μεγαλύτερη. Αν μέχρι το Σάββατο το line είναι στο +0,5 ίσως κάνουμε κάποιο ποντάρισμα.

1754. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

Εκτός τελικού Λιγκ Καπ έμεινε η Σεντ Τζόνστον (ήττα με 1-2 από τη Χιμπέρνιαν), έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία, είναι χωρίς νίκη και στο πρωτάθλημα στα τελευταία πέντε (0-2-3). Η Αμπερντίν έρχεται από το θρίαμβο επί της Σέλτικ (2-1) πλησιάζοντας την έτσι στους τρεις βαθμούς και ξαναμπήκε στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. μετράει τρεις σερί νίκες και 11 ματς χωρίς ήττα (8-3-0). Σε αποδόσεις καθαρού φαβορί κυκλοφορεί το διπλό, δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

1743. ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ – ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ

Πάντα κοντά στις θέσεις των πλέι-οφ η Στενχάουσμιουρ, έχει πάντως μόλις μια νίκη στα πιο πρόσφατα οχτώ στην έδρα της, η Ντανφέρμλιν υπέστη ήττα-σοκ από την Ερντρόνιανς με 0-1 στο γήπεδο της, με αποτέλεσμα να τερματιστεί το αήττητο σερί των 15 αγώνων της στο πρωτάθλημα (10-5-0). Περιμένουμε να βγάλουν αντίδραση οι φιλοξενούμενοι, τίποτα το ιδιαίτερο το 1,40 του διπλού.

1740. ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ – ΜΠΡΕΧΙΝ

Τέσσερις κολλητές ήττες έχουν οι γηπεδούχοι (οι τρεις μάλιστα στο γήπεδό τους), η Μπρέχιν έχει μόλις μια νίκη στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές (1-4-5), δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε εδώ.

1741. ΕΪΡ – ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

Με μεταπτώσεις τον τελευταίο καιρό η Εϊρ (2-0-4 στα τελευταία έξι), στο γήπεδό της πάντως είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη (7-2-1 εντός). Η Πίτερχεντ είναι αήττητη εδώ και 11 αγωνιστικές (7-4-0), μάλιστα στα πιο πρόσφατα έξι έχει πέντε νίκες (5/6 over 2,5). Καλά ζυγισμένα τα σετ, μπορούμε να κοιτάξουμε προς τα πολλά τέρματα για την πρώτη (Πίτερχεντ) και την τρίτη (Εϊρ) καλύτερη επίθεση της κατηγορίας.

1739. ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ – ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ

Από σπουδαίο διπλό στην έδρα της πρωτοπόρου Ντανφέρμλιν έρχονται οι γηπεδούχοι, έμειναν αήττητοι και στα πιο πρόσφατα τρία μακριά από το σπίτι τους (2-1-0), στην έδρα τους πάντως μετρούν 3/3 κολλητές ήττες. Η Καούντενμπιθ υπέστη δυο σερί ήττες και πλησίασε εκ νέου στη γραμμή του υποβιβασμού, αρκετά αδύναμη παρουσιάζεται στις εξόδους της (2-0-8 εκτός). Η ψυχολογία είναι με το μέρος των γηπεδούχων, όμως η αναποτελεσματικότητά τους μπροστά στο κοινό τους και η χαμηλή τιμή του άσου θα μας κρατήσουν σε απόσταση από την αναμέτρηση.

1742. ΦΟΡΦΑΡ – ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ

Δεκατέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε η Φορφάρ (0-5-9), μετράει έξι σερί ήττες στο γήπεδό της, η Στανράερ έρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες ενώ με τους τρεις βαθμούς έφυγε και από τις πιο πρόσφατες τρεις εξόδους της. Λογικά προσφέρονται σε αποδόσεις φαβορί οι φιλοξενούμενοι, ικανοποιητικό το 2 Draw No Bet στο 1,80 του Stoiximan .

1746. ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ - ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ

Η Αρμπρόουθ (4-1-5 εντός) κέρδισε με 3-0 την Ιστ Στέρλινγκ και ντούμπλαρε τις νίκες της, έπαιξε αρκετά καλά και αυτό ήταν εύκολα φανερό στον αγωνιστικό χώρο. Η Στέρλινγκ Άλμπιον (4-2-4 εκτός) έμεινε στο 0-0 με την Κουίνς Παρκ στο τελευταίο ματς, ο αγώνας με τη Μόντροουζ αναβλήθηκε το προηγούμενο Σάββατο. Ο άσος -0,25 είναι δίκαιος.

1747. ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ - IΣΤ ΦΑΪΦ

Η Μόντροουζ (7-1-4 εντός) δεν έπαιξε στο προηγούμενο Σάββατο αφού το ματς με τη Στέρλινγκ Άλμπιον αναβλήθηκε. 2-1 κέρδισε την Κλάιν στο τελευταίο ματς της, υπάρχουν κάποιοι αμφίβολοι που ίσως επηρεάσουν. Η Ιστ Φάιφ (5-2-4 εκτός) κέρδισε με 2-0 την Κλάιντ, έπαιξε αρκετά καλά και έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Το διπλό στο 1,66 είναι χαμηλό.

1744. ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ - ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ

Η Μπέργουικ (3-2-4 εντός) έχασε και από την Έλγκιν με 0-1 και πλέον συμπλήρωσε δύο σερί ήττες με το ίδιο σκορ, δεν παίζει καλά και αυτό φαίνεται και στον βαθμολογικό πίνακα που έχει πέσει. Η ουραγός Ιστ Στέρλινγκ (0-1-8 εκτός) έφτασε τις τρεις συνεχόμενες τριάρες, η τελευταία (0-3) από την Αρμπρόουθ. Πολύ μικρός ο άσος για το επίπεδο της κατηγορίας και τα γούστα μας.

1748. ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ – ΕΛΓΚΙΝ

Η Κουίνς Παρκ (4-2-4 εντός) έμεινε στο 0-0 με την Άλμπιον στο τελευταίο της ματς και συνεχίζει τη μέτρια πορεία της. Η Έλγκιν (4-1-7 εκτός) έχασε από την Άνναν με 2-4 στο τελευταίο της ματς, όμως παρέμεινε στην κορυφή. Δεν βρίσκουμε λόγο να είναι φαβορί οι γηπεδούχοι, όμως στο τελευταίο η Έλγκιν δεν έπαιξε καλά και θα απέχουμε πριν την έναρξη.

1751. ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. - ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

Τελευταίο επίσημο για τη Νταντί Γιουνάιτεντ το εμφατικό 5-1 επί της Κιλμάρνοκ, ο δρόμος για τη σωτηρία όμως παραμένει μακρύς. Πολυτέλεια το κύπελλο για τους γηπεδούχους, δεν βρίσκουμε τρόπο να το προσεγγίσουμε.

1749. ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ – ΜΟΡΤΟΝ

Προφανές φαβορί το διπλό, πέραν τούτου ουδέν.

1752. ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Τυπικά πιο μπαρουτοκαπνισμένη η Ινβερνές (7-8-8 στο πρωτάθλημα), αλλά δεν θαμπώνει, η Μάδεργουελ (7-5-12) δεν απέχει πολύ. Τριπλή.

1750. ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ – ΝΤΑΝΤΙ

Νο Βet.

1628. ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Δύσκολο ματς στο ΓΣΠ, η Ομόνοια (10-7-4) προέρχεται από ήττα ενώ θα αγωνιστεί με δυο σημαντικές απουσίες στην επίθεση, η ΑΕΚ (15-4-2) θα επιδιώξει να παραμείνει στην κορυφή με το να μην δεχτεί την ήττα. Αναμένεται κλειστό ματς με το under2,5goals@1,75 (Bet365)να είναι η καλύτερη στοιχηματική επιλογή.

1627. AE ΛΕΜΕΣΟΥ - ΕΝ. Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

Τελικός για το Παραλίμνι (3-6-12) αφού χρειάζεται να καλύψει τη διαφορά των τριών βαθμών από την Πάφο στους τελευταίους πέντε αγώνες για να γλιτώσει τον υποβιβασμό. Η ΑΕΛ (6-4-11) δείχνει βελτιωμένη τελευταία και με νίκη θα αυξήσει τη διαφορά στο -10 από την Ένωση, ρίχνοντας τους ταφόπλακα στα όνειρα για παραμονή. Δύσκολο ματς για πρόβλεψη, θα περιμένουμε στοliveγια τυχόν ευκαιρία.

1631. ΜΠΑΡΟΟΥ – ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Η Μπάροου (7-4-3 εντός έδρας) έμεινε στο 0-0 με τη Γκέιτσχεντ, σε παιχνίδι που φάνηκε ότι η κούραση την έχει καταβάλει. Δεν έπαιξε καλά και η λευκή ισοπαλία ήταν αντιπροσωπευτική του αγώνα. Η Τσέλτεναμ (9-5-1 εκτός) βρίσκεται μόλις έναν βαθμό από την πρώτη θέση, αλλά έχει ένα ματς λιγότερο. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της κέρδισε με 4-1 εύκολα τη Μπρόμλι με το γκολ της αντιπάλου να έρχεται στο 90’. Αρκετά ανώτερη η φιλοξενούμενη, πιστεύουμε θα συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τις νίκες, όμως το 1,80 δεν μας καλύπτει.

1632. ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ – ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ

Η Μπόρχαμ (3-6-7 εντός) βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, στο τελευταίο έμεινε στο 1-1 με την Ίστλι όπου δεν έπαιξε καθόλου άσχημα, συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες. Η Κιντερμίνστερ (0-5-9 εκτός) έκανε έξι νέες μεταγραφές και φαίνεται ότι έχει ζωή για να πολεμήσει στον πολύ δύσκολο στόχο της σωτηρίας, αφού βρίσκεται στο -16. Έχασε με αρκετή δόση ατυχίας από την Όλντερσοτ με 0-1. Ο άσος στο 1,75 είναι δίκαιος, θα χρειαστεί χρόνο η Κίντερ.

1637 ΛΙΝΚΟΛΝ – ΙΣΤΛΙΧ

Η Λίνκολν (6-6-4 εντός) κέρδισε τη Γκάισλι με 1-0 και έσπασε το κάκιστο σερί των δέκα αγώνων δίχως νίκη που είχε. Δεν εντυπωσίασε και είχε και τη βοήθεια της τύχης για το συγκεκριμένο τρίποντο, όμως αυτό που μέτραγε ήταν να σπάσει το συγκεκριμένο σερί. Η Ίστλι (7-5-2 εκτός) έφερε τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία με 1-1 και τέταρτη συνολικά σε ισάριθμα ματς. Δίκαιο το πιο πρόσφατο 1-1 με τη Ρέξαμ. Το 1,72 του DNB της Ίστλι είναι δίκαιο.

1641. ΡΕΞΑΜ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Η Ρέξαμ (8-3-4 εντός) έμεινε στο 1-1 με την Ίστλι, έχασε πέναλτι στο 90’ για να πάρει τη νίκη που δεν άξιζε, αφού το ματς ήταν μοιρασμένο και η ισοπαλία δίκαιη. Ο σταρ Βόουζ (28 συμ./10 γκολ) πουλήθηκε και αυτό χάλασε το κλίμα στις τάξεις των οπαδών που τα έχουν βάλει με τη διοίκηση γι’ αυτήν την επιλογή. Η Φόρεστ Γκριν (7-3-4 εκτός) μετά το 2-1 επί της Μάκλσφιλντ παρέμεινε στην κορυφή, αυτή ήταν η έκτη συνεχόμενη νίκη της και μάλιστα τρεις από αυτές ήρθαν με γκολ στο τέλος του αγώνα. Ο κόουτς Πίνοκ ευχαρίστησε τον πρόεδρο για τις μεταγραφές (πέντε στον αριθμό) που θεωρεί ότι θα βοηθήσουν αρκετά την ομάδα του στην πορεία προς το Football League. Το +0,25 στο 1,70 της Φόρεστ Γκριν έχει αξία και αποτελεί επιλογή μας ( Young Guns).

1640. ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ. – ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ

Η Γουέλινγκ (4-4-7 εντός) έχασε με 0-1 από την Μπρέιντρι εκτός έδρας μεσοβδόμαδα και έχει να κερδίσει δώδεκα αγώνες (0-4-8) και βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη. Η Όλτρινχαμ (2-3-11 εκτός) κέρδισε με 3-1 τη Γουόκινγκ και αντέδρασε μετά την ήττα με 0-5 από την αρκετά ανώτερη Γκρίμσμπι. Το ματς με τη Ντόβερ αναβλήθηκε. Σημαντικότατο παιχνίδι και για τις δύο στη μάχη που δίνουν για τη σωτηρία τους, περιμέναμε εντελώς μοιρασμένο το σετ, το +0,25 της φιλοξενούμενης κρύβει αξία.

1639. ΤΡΑΝΜΙΡ – ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ

H Τρανμίρ (8-1-6 εντός) έκανε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της με το 2-1 επί της Τορκί, δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά για να κερδίσει, στον αυτόματο έπαιξε και δεν είχε κάποιο πρόβλημα, αφού η αντίπαλος της υστερούσε αρκετά σε αγωνιστική ποιότητα από εκείνην. Η Σάουθπορτ (5-5-5 εκτός) παραμένει για τρία ματς δίχως νίκη, στο τελευταίο ηττήθηκε με 0-1 με γκολ στο 90’ από την πρωτοπόρο Φόρεστ Γκριν. Το ματς της με τη Μπόρχαμ αναβλήθηκε. Ο άσος του 1,65 δεν έχει καμία αξία.

1756. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Λεβαδειακός και Πανθρακικός δεν πατάνε καλά στο 2016. Οι δύο ομάδες αγνοούν τη νίκη στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, αλλά το άγχος βαραίνει αναμφίβολα τους φιλοξενούμενους. Η ομάδα της Κομοτηνής βρίσκεται κάθε εβδομάδα και πιο κοντά στον υποβιβασμό, σκοράρει με το σταγονόμετρο και δεν πείθει σε καμία περίπτωση πως μπορεί να σώσει την παρτίδα. Από την άλλη, οι Βοιωτοί μετά τον εντυπωσιακό πρώτο γύρο που πραγματοποίησαν φαίνεται πως ξεφουσκώνουν, αλλά είναι στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη και κόντρα στους «κροκόδειλους» έχουν την ευκαιρία να σφραγίσουν σχεδόν ολοκληρωτικά την παραμονή τους στη Σούπερ Λιγκ. Λογικότατος ο άσος, όμως προτιμότερος είναι ο συνδυασμός του μεunder3,5, ενδεχόμενο που βρίσκουμε σε απόδοση 2,22 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1760. ΑΝΖΕ – ΛΥΩΝ

Ήττα με ανατροπή για την Ανζέ στην έδρα της Ρεμς, με αρκετές αλλαγές η ενδεκάδα της δεν μπόρεσε να βρει συνοχή και να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Στο 2-0-3 ο απολογισμός της μετά τις γιορτές, έχει κάνει πάντως το 2/2 μπροστά στο κοινό της (5-6-1 εντός), ενώ στο τελευταίο από αυτά πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της συντρίβοντας με 3-0 τη Μονακό. Η Λυών επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με το 3-0 επί της Μπορντό, πλασματικό το σκορ (δυο τέρματα μετά το 87’), θα μπορούσε να πάθει ζημιά αν δεν την κρατούσε όρθια ο Λόπες. Έχει συμπληρώσει τέσσερις συνεχόμενες ήττες μακριά από το σπίτι της, είναι χωρίς νίκη στις πιο πρόσφατες έξι εξόδους της (0-1-5) και σίγουρα δεν μας φαίνεται πως μπορεί να σηκώσει αποδόσεις καθαρού φαβορί σε μια τέτοια έδρα, στο 1Χ του 1,70 στον Stoiximan βρίσκεται η αξία .

1759. ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Κομβικό ματς για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, η Σαλαμίνα (8-5-8) θα προσπαθήσει με νίκη να εδραιωθεί στην πρώτη εξάδα, ενώ ο Άρης (6-5-10) θα κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες έχει να βρεθεί στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας τωνplayoff. Οι γηπεδούχοι δείχνουν ανώτερο σύνολο, ενώ η έδρα θα παίξει σημαντικό ρόλο. Ο άσος 1,80+ θεωρείται δίκαιος.

1770. ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΒΑΝΤΟΥΖ

Σε απόοσταση τεσσάρων βαθμών από την τελευταία θέση η Λουγκάνο, καλή η ως τώρα παρουσία της νεοφώτιστης, δε χάνει στα τελευταία πέντε στο γήπεδό της (3-2-0). Η Βαντούζ πήγε με 0-6-2 στη διακοπή, έπεσε τελευταία και θα συνεχίσει χωρίς τον καλύτερό της παίχτη, Νοϊμάιρ (14 συμ./2 γκολ, 5 ασίστ), πήρε πάντως δυο στράικερ που αναμένεται να την βοηθήσουν. Προβάδισμα φαίνεται να έχουν οι γηπεδούχοι που δεν άλλαξαν κατά πολύ από τις μεταγραφές, όχι ότι ο άσος αποτελεί καμιά μεγάλη ευκαιρία.

1775. ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Σπουδαίο ματς, γνωστό και ως Derby dell’Appennino. Δέκα βαθμούς απέχει από την επικίνδυνη ζώνη η Μπολόνια και φυσικά είναι αρκετά άνετη όσον αφορά την υπόθεση παραμονή. Με τα χίλια ζόρια κρατιέται στην πρώτη τριάδα η Φιορεντίνα, καθώς πραγματοποιεί μετριότατες εμφανίσεις εδώ και αρκετό καιρό, με την άμυνα της να μην εμπνέει καμία εμπιστοσύνη, καθώς η εστία της παραβιάζεται αρκετά συχνά το τελευταίο διάστημα. Δίνουν ρυθμό στα εντός έδρας παιχνίδια τους επί Ντοναντόνι οι «ροσομπλού» και θεωρούμε πως θα δούμε ακόμα ένα όμορφο παιχνίδι στο «Νταλ’ Άρα». Σε απόδοση 2,00 προσφέρει η Bet365 το over 2,25, το οποίο αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1772. ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΠΕΡ. – ΓΚΕΝΚ

Η Μουσκρόν (1-5-6 εντός) σε ένα ματς με πολλές εναλλαγές συναισθημάτων και σκορ πήρε την ισοπαλία με 3-3 στην έδρα της ανώτερης Οστάνδης. Βρέθηκε στο 54’ να χάνει με 2-0 δίκαια, από εκεί και μέχρι να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 63’ ήταν εξαιρετική, έμεινε και πάλι πίσω στο 82’, αλλά στο 88’ ισοφάρισε για δεύτερη φορά. Στο τέλος του αγώνα η αντίπαλος της είχε δύο καλές ευκαιρίες όμως κράτησε τον πολύτιμο πόντο. Η Γκενκ (2-4-6 εκτός) κέρδισε με 1-0 την Κορτράικ, η αντίπαλος της έχασε πέναλτι στο 82’ για να ισοφαρίσει, όταν ο Ποθουέλο (16 συμ.) δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες για το τελευταίο δεκάλεπτο. Στο κύπελλο στη ρεβάνς του 2-0 με τη Σταντάρ Λιέγης έμεινε στο 1-1 και αποκλείστηκε από τον τελικό. Αμφότερες δεν θέλουν να χάσουν, η Γκενκ είναι καλύτερη ομάδα και της δίνουμε το προβάδισμα. Το -0,25 είναι δίκαιο line, αν ήταν στο level ball (0:0) έστω οριακά θα ποντάραμε στους φιλοξενούμενους.

1779. ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΛΕΓΚΑΝΕΣ

Ήττα από την Αλμερία για τη Σαραγόσα, στο 1-1-3 ο απολογισμός της εντός του 2016, παρά το γεγονός ότι ενισχύθηκε στη μεταγραφική περίοδο, αδυνατεί να βελτιώσει την εικόνα της στο γήπεδο. Σε εκπληκτική κατάσταση η Λεγανές, έρχεται από τέσσερα σερί τρίποντα, με το 3-2 στην έδρα της Κόρδοβα την προσπέρασε στη βαθμολογία και βρέθηκε σε θέση απευθείας ανόδου, στα εννέα ματς το αήττητο σερί της (7-2-0). Δυσκολοκατάβλητη ομάδα η Λεγανές, το αποδεικνύει και το γεγονός ότι διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, με τα σχεδόν ισορροπημένα σετ που κυκλοφορούν να αποτυπώνουν σωστά το πόσο αμφίρροπη είναι η αναμέτρηση.

1777. ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΟΥΕΣΚΑ

Αν και το πάλεψε, εν τέλει η Τενερίφη δεν κατάφερε να φύγει με αποτέλεσμα από την έδρα της Ταραγόνα, έχει ωστόσο βελτιωθεί τον τελευταίο καιρό, καθώς αυτή ήταν μόλις η τρίτη της ήττα στις πιο πρόσφατες δώδεκα αγωνιστικές. Η Ουέσκα πήρε νίκη-ανάσα στο εξάποντο με την Αλμπαθέτε, βγήκε εκτός της ζώνης και έχει αποδειχθεί ιδιαιτέρως ζημιάρα στις εξόδους της (3-6-3 εκτός). Καλά ζυγισμένα τα σετ, φαβορί μεν η Τενερίφη, όχι όμως και τόσο ξεκάθαρο, απέναντι σε μια ομάδα που βολεύεται να περιμένει στην άμυνα και να χτυπάει στην κόντρα. Καλύτερα να μείνουμε μακριά.

1778. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ

Καλό σερί τρέχει η Βαγιαδολίδ, μετράει 2-2-0 στα τελευταία τέσσερα, κρατώντας απαραβίαστη την εστία της στα πιο πρόσφατα τρία, ισοφάρισε έτσι το καλύτερο φετινό αήττητο σερί της. Η Πονφεραντίνα έχει συμπληρώσει τέσσερις σερί ήττες χωρίς καν να σκοράρει και επτά ματς χωρίς νίκη (0-1-6), η λαϊκή απαίτηση για απομάκρυνση του Μανόλο Ντίαθ εισακούστηκε, αναζητείται ακόμα ο αντικαταστάτης του. Χωρίς τα βασικά επιθετικά ατού τους θα παραταχθούν οι δυο ομάδες (τιμωρημένος ο Βιγιάρ για τη Βαγιαδολίδ, πωλήθηκε ο στράικερ Γιούρι της Πονφεραντίνα), θεωρούμε ότι η Βαγιαδολίδ μπορεί να εξαργυρώσει το ανέβασμα των τελευταίων εβδομάδων με μια νίκη απέναντι σε μια ντεφορμέ αντίπαλο (1-3-8 εκτός), οριακή ωστόσο η τιμή του άσου λίγο πάνω από το 1,70.

1776. ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ – ΟΒΙΕΔΟ

Έπεσε στην επικίνδυνη ζώνη η Αλμπαθέτε έπειτα από την ήττα με 1-3 στην έδρα της Ουέσκα, μετράει 1-2-2 στα τελευταία πέντε και έχει αποτύχει να κερδίσει στα πιο πρόσφατα τέσσερα μπροστά στο κοινό της. Τέταρτη ισοπαλία στα τελευταία πέντε για την Οβιέδο το 1-1 με την Αλαβές, επέκτεινε στα οχτώ παιχνίδια το αήττητο σερί της (4-4-0), βρίσκεται πάντα στο κόλπο της ανόδου. Καθαρή τριπλή μας φαίνεται η εν λόγω αναμέτρηση, η ποιοτική ανωτερότητα των φιλοξενούμενων αντισταθμίζεται από τον παράγοντα έδρα, προχωράμε παρακάτω.

2026. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

Από πρόκριση στο κύπελλο έρχεται η Γαλατά, στο πρωτάθλημα όμως ηττήθηκε στο τελευταίο της ματς στην έδρα της Οσμανλισπόρ και δεν δείχνει ικανή να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση. Η Κονιασπόρ συνεχίζει επίσης στο κύπελλο, στο πρωτάθλημα έχει πέντε νίκες στα τελευταία οχτώ παιχνίδια της (5-1-2), πλησιάζοντας στο -1 από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Με απουσίες στην άμυνα θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι, συνεχίζει εκτός και οι σημαντικός φορ Ποντόλσκι, σε καμία περίπτωση δεν θα τους εμπιστευτούμε στο 1,50, καλύτερα να μείνουμε μακριά από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

1780. ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Το χαβά της η Βαγιεκάνο που αρνείται πεισματικά να παίξει με σκοπιμότητα με αποτέλεσμα να είναι μονοπώλιο το over στα παιχνίδια της. Η Λας Πάλμας είναι η πιο αδύναμη ομάδα όταν αποχωρίζεται την έδρα της (0-3-7) και επίσης σπάνια παίζει με τακτική και σκοπιμότητα ειδικά κόντρα σε ομάδες στα μέτρα της. Προφανής επιλογή το over 2,5 (1,73/ Stoiximan ) που έχει επαληθευτεί και στα 5/6 τελευταία παιχνίδια των νησιωτών καθώς η Βαγιεκάνο είναι και η ομάδα με την πιο συχνή επαλήθευση (16/22 over). Καλή σκέψη ειδικά αν λάβουμε υπόψη και τα στατιστικά των δύο ομάδων μέχρι το 45’ δείχνει το over 0,5 γκολ της Βαγιεκάνο στο ημίχρονο που πληρώνει 1,75 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2119. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Κέρβερος ο Φόρστερ το τελευταίο διάστημα, κράτησε ανέπαφη την εστία της Σαουθάμπτον στις τέσσερις πιο πρόσφατες αγωνιστικές και δείχνει πόσο πολύ έλειψε από την ομάδα η σιγουριά που εμπνέει στους συμπαίκτες του. Οι «άγιοι» καταφέρνουν να παίρνουν αυτό που θέλουν χάρη στην άμυνά τους εδώ και λίγο καιρό, τομέας που αποτελεί και το όπλο του Σλάβεν Μπίλιτς, όταν η Γουέστ Χαμ αγωνίζεται εκτός έδρας. Στις 11 τελευταίες αναμετρήσεις τους για την Πρέμιερ, τα «σφυριά» μετρούν 7under2,5, γεγονός το οποίο σε συνδυασμό με τη γρανιτένια άμυνα των γηπεδούχων μας οδηγούν στα λίγα τέρματα. Στο φτωχό-πλην τίμιο 1,70 προσφέρει ο Stoiximanτοunder 2,5. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1784. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Άνοστες ομάδες, η Μπάγερν κερδίζει μηχανικά στη Γερμανία (17-1-1 με 50-9 γκολ), κάνοντας ουσιαστικά προπόνηση για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Λεβερκούζεν (9-4-6, 5-2-2 εντός) βγάζει γενικά μια δυσκολία στο να επιβληθεί (μόλις +8 συντελεστή τερμάτων), παρότι το υλικό της είναι ποιοτικότατο, τα γκολ του Τσιτσαρίτο το τελευταίο διάστημα την έχουν ξελασπώσει. Μόνιμα με απουσίες οι Βαυαροί, αλλά αυτό δεν τους έχει πτοήσει μέχρις στιγμής, στα κλασσικά 0-1/1-2/0-2 των πρωταθλητών λογικά θα κινηθεί.

1785. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ

Αρκετές αμυντικές αδυναμίες εμφάνισε μετά από καιρό ο Παναθηναϊκός την προηγούμενη αγωνιστική στα Χανιά. Το κλίμα στο «τριφύλλι» είναι εξαιρετικό μετά τη δεδομένη αγωνιστική βελτίωση της ομάδας, τις μεταγραφές, την επιστροφή του Λέτο και φυσικά τα γενέθλια του συλλόγου. Πολύ καλύτερη η εικόνα της Ξάνθης εδώ και λίγο καιρό, κυρίως στο 2016, καταφέρνοντας να σκοράρει σχεδόν σε όλα τα πρόσφατα παιχνίδια της (6/7). Μπορεί να εκμεταλλευτεί τις πολλές απουσίες στην άμυνα των «πράσινων» και να βρει ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα. Σε απόδοση 1,90 προσφέρει ο Stoiximan το over 0,5 γκολ των Ακριτών, από κοντά και το αμφίσκορο στο 2,22 της ίδιας εταιρίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1781. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ

Επανέναρξη στην αυστριακή Μπουντεσλίγκα. Στο -3 από την κορυφή η Ραπίντ, θα δώσει μέχρι τέλους τη μάχη για τον τίτλο, δείχνει να πληρώνει την ενέργεια που της απορροφά η παράλληλη συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ (συνεχίζει στα νοκ-άουτ). Η ΒΑΚ Πέλετς είναι ουραγός στη βαθμολογία, της στοιχίζει σε μεγάλο βαθμό η εκτός έδρας ανυπαρξία της (0-2-8 εκτός). Προφανές φαβορί για τη νίκη οι γηπεδούχοι, τίποτα το ιδιαίτερο το 1,45 στον άσο.

1782. ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Θα παλέψει μέχρι τέλους για την αποφυγή του υποβιβασμού η Γκρόντινγκ, βασίζεται κυρίως στην καλή έδρα της (5-3-2 εντός), θα συνεχίσει ωστόσο χωρίς τον καλύτερο της παίχτη, Βεντούτο (20 συμ./7 γκολ) που πωλήθηκε στην Αούστρια. Οι φιλοξενούμενοι έχουν χάσει έδαφος στη μάχη του τίτλου καθώς μετρούν μόλις μια νίκη στα πιο πρόσφατα έξι ματς πρωταθλήματος (1-2-3), υπάρχει πάντως η πεποίθηση ότι μπορούν να κοντράρουν την πρωτοπόρο Σάλτσμπουργκ. Σφιχτά τα σετ με ελαφρύ φαβορί του φιλοξενούμενους, σωστά μας φαίνονται, αν και σε καμία περίπτωση δεν ξεγράφουμε τους γηπεδούχους.

1783. ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΡΙΝΤ

Η Μάτερσμπουργκ ξεκίνησε εντυπωσιακά τη χρονιά και παρόλο που αγνοεί τη νίκη στα πιο πρόσφατα επτά ματς πρωταθλήματος (0-3-4), διατηρείται ακόμα σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, θα πρέπει πάντως να πορευτεί στο εξής χωρίς τον καλύτερο της παίχτη Ονισίβο (18 συμ./2 γκολ) που έφυγε για τη Μάιντς. Η Ριντ με απολογισμό 4-0-1 στα πιο πρόσφατα πέντε βγήκε εκτός της επικίνδυνης ζώνης, μακριά από το σπίτι της πάντως εμφανίζει αδυναμίες (1-2-7 εκτός) ενώ και εκείνη βγαίνει αποδυναμωμένη από το μεταγραφικό παζάρι. Καμιά από τις δυο δεν έχει την εμπιστοσύνη μας, δεν θα πάρουμε θέση.

1786. ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ – ΡΟΝΤΑ

Τεράστιο διπλό έβγαλε η Ντεν Χάαγκ στην έδρα της Φέγενορντ με 0-2, έχει αποκτήσει αέρα οχτώ βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη και μπορεί για την ώρα να αισθάνεται ασφαλής, τα προβλήματα όμως με το ιδιοκτησιακό παραμένουν και η ομάδα δεν μπορεί να βρει ηρεμία. Η Ρόντα έμεινε εκτός ημιτελικών κυπέλλου καθώς ηττήθηκε στην παράταση με 0-1 από τη Φέγενορντ, θα μπορούσε να πάρει εκείνη το εισιτήριο στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Στο πρωτάθλημα είναι εμφανώς βελτιωμένη εντός του 2016, μετράει 2-1-0 στα τελευταία τρία, μάλιστα στο πιο πρόσφατο από αυτά κατάφερε να πάρει 2-2 από τον Άγιαξ παρόλο που βρέθηκε να χάνει στο μισάωρο με 0-2. Μόλις τρεις βαθμοί χωρίζουν τις δυο ομάδες στη βαθμολογία, η Ντεν Χάαγκ δεν είναι και τόσο αποτελεσματική στο γήπεδό της (2-6-2 εντός) ώστε να δίνεται φαβορί του 1,60, η μεταμορφωμένη προς το καλύτερο Ρόντα είναι ικανή για να πάρει θετικό αποτέλεσμα, ικανοποιητικό το 2,075 της Bet365 για το ασιατικό διπλό +0,75.

1970. ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ

Άμεση επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Σετούμπαλ, ηττήθηκε δίκαια με 1-2 από τη Ρίο Άβε και μετράει πλέον 1-1-4 μετά τη διακοπή, με την απόδοσή της σταθερά σε χαμηλότερα στάνταρ σε σχέση με το πρώτο μισό της χρονιάς. Η Μαρίτιμο έχει 2/2 ήττες με το Νέλο Βινκγαδα στον πάγκο της, μετά το 0-1 από την Πόρτο έχασε με 1-2 από τη Μπελενένσες, στο 1-1-4 και ο δικός της απολογισμός εντός του 2016. Καμία από τις δυο δεν δείχνει σε καλή κατάσταση, δεν βγάζουμε εύκολα άκρη με σημείο, μόνο κάποιο στοίχημα με τα πολλά γκολ μπορούμε να επιλέξουμε (7/10 over 2,5, 7/10 GG εντός η Σετούμπαλ, 6/10 over 2,5, 6/10 GG εκτός η Μαρίτιμο).

1796. ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΤΒΕΝΤΕ

Σε εξαιρετικό φεγγάρι βρίσκεται η Χέρενφεν, έρχεται από τρεις σερί νίκες με τις δυο πιο πρόσφατες από αυτές μάλιστα να είναι τα διπλά επί της Φέγενορντ και επί της Καμπούρ στο ντέρμπι μίσους, δείχνει έτσι ικανή να διεκδικήσει μια θέση στα πλέι-οφ. Βελτιωμένη μετά τις γιορτές και η Τβέντε, 2-0-2 ο δικός της απολογισμός εντός του 2016, ακόμα και στις ήττες πάντως άφησε θετικές εντυπώσεις. Κακό το εν λόγω σταύρωμα, αμφότερες έχουν πάρει τα πάνω τους και υπό άλλες προϋποθέσεις θα μπορούσαν να περιλαμβάνονται στις επιλογές μας, μόνο προς τα πολλά τέρματα μπορούμε να κοιτάξουμε (9/10 over 2,5 στα τελευταία της ματς η Χέρενφεν, 10/12 αντίστοιχα η Τβέντε).

1795. ΑΛΚΜΑΑΡ – ΦΙΤΕΣΕ

Σε σούπερ κατάσταση εντός του 2016 η Άλκμααρ, έχει κάνει το 4/4 στο πρωτάθλημα με πολύ γεμάτες εμφανίσεις, ενώ την Τρίτη πήρε το εισιτήριο και για τα ημιτελικά του κυπέλλου απέναντι σε ερασιτεχνική ομάδα. Η Φίτεσε δείχνει ακόμα να ψάχνεται, 1-2-1 ο απολογισμός της στο δεύτερο γύρο, απέτυχε μάλιστα να κερδίσει σε δυο κολλητά βατά παιχνίδια στο γήπεδό της (1-1 με Τσβόλε, 0-0 με Εξέλσιορ). Βάσει της πρόσφατης εικόνας των δυο ομάδων, η Άλκμααρ είναι δικαίως το φαβορί της αναμέτρησης, η ποιοτική Φίτεσε δεν είναι αμελητέα ποσότητα αλλά πιστεύουμε πως θα μιλήσει η φόρμα των γηπεδούχων, το 1 Draw No Bet στο 1,75 της Bet365 αποτελεί επιλογή των Young Guns.

1400. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΠΟΤΟΣΙ - ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ

Από μεγάλη νίκη προέρχεται η Νασιονάλ, 2-1 τη μισητή αντίπαλο Ρεάλ, παίρνοντας παράλληλα βαθμολογική ανάσα για τη μάχη της παραμονής. Τα αμυντικά προβλήματα ωστόσο παραμένουν, μη μπορώντας για άλλο εάν παιχνίδι να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Από νίκη έρχεται και η Στρόνγκεστ (1-0 εντός την Ουνιβερσιτάριο ντε Σούκρε), εκμεταλλευόμενη τη δυνατή της έδρα. Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τις τιμές να αδικούν τους φιλοξενούμενους, θα πάμε με το διπλό DNB.

1806. ΚΑΕΝ – ΡΕΜΣ

Χωρίς άγχος στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος η Καέν, ο στόχος της παραμονής έχει επιτευχθεί, θα επιδιώξει το καλύτερο πλασάρισμα από εκεί και πέρα. Έχασε με 0-1 από τη Λιλ σε ένα ματς που έκανε εκτεταμένο ροτέισον, είχαν προηγηθεί δυο κολλητές νίκες που επανέφεραν την ηρεμία στο εσωτερικό της. Η Ρεμς νίκησε μετά από οχτώ αγωνιστικές (0-4-4), έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 2-1 της Ανζέ, για ακόμα μια φορά είδε την εστία της να παραβιάζεται (δέχεται γκολ εδώ και 16 αγωνιστικές). Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, δεν γίνεται όμως να αγνοήσουμε το ανέβασμα της Ρεμς (και στα τρία παιχνίδια της που προηγήθηκαν έδειξε σημάδια ανάκαμψης), γι αυτό και πιο συνετή επιλογή δείχνει η αποχή.

1803. ΓΚΑΖΕΛΕΚ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Φαίνεται να ξεφουσκώνει η Γκαζελέκ, συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες ήττες με 8 τέρματα παθητικό στο διάστημα αυτό και κατρακύλησε στο +1 από τη γραμμή, ιδιαίτερα κρίσιμο για το μέλλον της το ματς με τη Γκινγκάμπ. Ακριβώς αντίθετη η πορεία της Γκινγκάμπ, έρχεται από τρία σερί τρίποντα απέναντι σε άμεσους ανταγωνιστές και είναι πια αήττητη στα πιο πρόσφατα πέντε (3-2-0), με την απόστασή της από τη ζώνη να ανοίγει στους πέντε βαθμούς. Η φόρμα δείχνει προς τα δεξιά, οι τιμές πάντως στο διπλό δεν αποτελούν ευκαιρία (κάτω του 3,00) ενώ το γεγονός ότι η Γκινγκάμπ έφτιαξε διαφορά ασφάλειας από την επικίνδυνη ζώνη μπορεί να την κάνει να παίξει για τη ισοπαλία, αποτέλεσμα που δε θα χαλάσει ούτε την παραπαίουσα Γκαζελέκ.

1807. ΤΟΥΛΟΥΖ – ΝΑΝΤ

Τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα έχει πλέον η Τουλούζ έπειτα από το 0-1 από τη Νις, σε ένα ματς που πήγαινε σβηστό για 0-0 αλλά κρίθηκε από μια προσωπική ενέργεια του Μπεν Αρφά. Βρίσκεται έτσι στο -6 από την παραμονή και πρέπει να αρχίζει να κερδίζει για να έχει ελπίδες σωτηρίας, μεγάλη της αδυναμία η άμυνα, διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίδοση της κατηγορίας με 42 γκολ παθητικό ενώ έχει δει την εστία της να παραβιάζεται στα 22/24 παιχνίδια της ως τώρα. Η Ναντ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση στο ξεκίνημα του 2016, μετράει 3-2-0 (4/5 GG & over 2,5) και έχει μείνει αήττητη για 10 αγωνιστικές (3-7-0), δείχνει πολύ πιο ζωντανή επιθετικά και αρχίζει να κοιτάει προς τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Δίνει ρυθμό στα παιχνίδια στην έδρα της η Τουλούζ (2-5-4 εντός, 9/11 GG, στα 10/11 μπήκαν από τουλάχιστον δυο τέρματα), η Ναντ δε χάνει στις πιο πρόσφατες τέσσερις εξόδους της (1-3-0, 4-4-4 εκτός, σκόραρε στα 7/9 τελευταία), υπάρχουν οι προϋποθέσεις για ποντάρισμα υπέρ των φορμαρισμένων φιλοξενούμενων, εναλλακτική επιλογή το over 2 στο 1,825 της Bet365, με την Τουλούζ να είναι επιθετική αλλά και να εμφανίζει αμυντικά κενά στην έδρα της και την Ναντ να είναι σαφώς βελτιωμένη στο επιθετικό κομμάτι.

1805. ΜΠΑΣΤΙΑ – ΤΡΟΥΑ

Πολύ κρίσιμη η αναμέτρηση για τη Μπαστιά, αναφορικά με τη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία, πρακτικά το παιχνίδια έχει χαρακτήρα τελικού, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης θα ισοδυναμεί αποτυχία. Παρουσιάζεται δυνατή στο γήπεδό της, έχει 8/12 νίκες στην Κορσική, καμία άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα (πλην της εκτός συναγωνισμού Παρί) δεν έχει περισσότερα εντός έδρας τρίποντα. Η Τρουά παλεύει τα παιχνίδια της, αν και η παραμονή είναι πρακτικά αδύνατη, ωστόσο αποδυναμώθηκε στις μεταγραφές και μοιάζει περισσότερο να ασχολείται με το χτίσιμο της ομάδας για του χρόνου. Must win το παιχνίδι για τη Μπαστιά, μπροστά στο κοινό της έχει νικήσει και ποιοτικότερους αντιπάλους, θεωρούμε πως θα καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς γι αυτό και ο άσος στο 1,88 του Stoiximan θα μπει στο πινακάκι των Young Guns. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1804. ΛΟΡΙΑΝ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Τολμηρή στο Παρίσι η Λοριάν, δεν ξεκούρασε παίχτες, δεν κλείστηκε στην άμυνα αλλά έπαιξε στα ίσα την Παρί, τελικά έπεσε με ψηλά το κεφάλι (1-3), ήττα που δεν την επηρεάζει περαιτέρω. Έχει μόνο ένα τρίποντο στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος (1-2-4) και στο γήπεδό της αγνοούσε τη νίκη για τέσσερα (0-2-2) προτού επιβληθεί δύσκολα με 2-0 της Ρεμς. Η Μονπελιέ δεν έδωσε συνέχεια στο σπουδαίο διπλό επί της Γκαζελέκ, καθώς γνώρισε εντός έδρας ήττα με 0-1 από την ελλιπή Μαρσέιγ, στο 1-0-5 πλέον ο απολογισμός της στα πιο πρόσφατα έξι, ξαναβρέθηκε εντός της επικίνδυνης ζώνης. Σωστό φαβορί στο γήπεδό της η Λοριάν, βγάζει ωστόσο μια δυσκολία στο σκοράρισμα μπροστά στο κοινό της εδώ και πέντε παιχνίδια, γεγονός που μας κάνει επιφυλακτικούς ως προς την επιλογή του άσου.

1798. ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ – ΛΕΟΥΒΕΝ

Η Μπέβερεν (3-3-6 εντός) έχασε και από τη Γάνδη με το σκορ που είχε ηττηθεί από τη Μπριζ (1-2). Έπαιξε καλά, ειδικά η αμυντική της λειτουργία ήταν αρκετά καλή, παρότι δέχθηκε δύο τέρματα. Η Λέουβεν (1-4-7 εκτός) έχασε αρκετά εύκολα με 0-2 από τη Σταντάρ Λιέγης, με το τελικό σκορ να γράφεται στο 26’, αν η αντίπαλος της ήθελε θα μπορούσε να είχε σκοράρει κι άλλα τέρματα. Δείχνει σε κακή κατάσταση, ειδικά μακριά από το γήπεδο της. Ούτε η γηπεδούχους είναι καλή για να τη στηρίξουμε θα τις αφήσουμε να βγάλουν τα μάτια τους μόνες τους.

1797. ΚΟΡΤΡΑΪΚ – ΒΕΣΤΕΡΛΟ

Η Κορτράικ (6-4-2 εντός) έχασε με 0-1 από τη Γκενκ, στο 82’ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με πέναλτι αλλά δεν τα κατάφερε. Δεν άξιζε βαθμό αφού δεν έπαιξε καλά. Η Βέστερλο (2-4-6 εκτός) ηττήθηκε με 1-2 από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ και παρέμεινε ουραγός της βαθμολογίας έξι αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, βέβαια απέχει μόλις ένα βαθμό από τη Μουσκρόν. Δεν έπαιξε καλά και δίκαια έχασε, παρότι προηγήθηκε. Δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά δεν βρίσκουμε αξία στο 1,75-1,80.

1808. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Οι δυο ομάδες αναμένεται να διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση, πολύ δυνατή στην έδρα της η γηπεδούχος (5-3-1 εντός), η Γκρασχόπερς έχασε στις τρεις από τις πιο πρόσφατες τέσσερις εξόδους της, ροντέο ως τώρα τα εκτός έδρας παιχνίδια της (4-2-3 εκτός, 8/9 GG & over 3,5). Προφανώς τα πολλά τέρματα έχουν μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης, επιπλέον θεωρούμε ότι η Γιούνγκ Μπόις έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

1809. ΕΛΤΣΕ –ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ

Την καλύτερή της περίοδο διανύει η Έλτσε, καθώς έχει συμπληρώσει τρεις συνεχόμενες νίκες και είναι αήττητη εδώ και οχτώ αγωνιστικές (5-3-0) με αποτέλεσμα να πλησιάσει σε απόσταση βολής την πρώτη εξάδα. Η Νουμάνθια ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Χιρόνα, βρίσκεται σταθερά στο μέσο της βαθμολογίας και έχει καταφέρει να φύγει αλώβητη και στις πέντε τελευταίες εξόδους της (2-3-0, 3-6-3 συνολικά εκτός). Χωρίς τον σημαντικό φορ Όσκαρ Ντίαθ που πωλήθηκε θα συνεχίσει η Νουμάνθια, η Έλτσε έχει πάρει φόρα και δικαίως θεωρείται το φαβορί της αναμέτρησης, δεν βλέπουμε όμως να υπάρχει ευκαιρία στον άσο του 2,00, από τη στιγμή που απέναντί της βρίσκεται μια ομάδα που είναι εξαιρετικά αποτελεσματική μακριά από το σπίτι της.

1820. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Ίσως η πιο κυνική ομάδα στην Ισπανία -μόνο η Ατλέτικο την ανταγωνίζεται- η Βιγιαρεάλ που παίρνει θετικά αποτελέσματα ακόμα και όταν δεν παίζει καλά και δεν βρεθεί στη μέρα της. Κάπως έτσι ήρθε η προηγούμενη νίκη της με τη Γρανάδα όπου συμπλήρωσε εννέα αγωνιστικές αήττητη (7-2-0). Η Μπιλμπάο είναι πολύ αξιόπιστη στο «Σαν Μαμές (6-2-2) αλλά δεν συμφωνούμε με τις αποδόσεις που την χρίζουν αδιαφιλονίκητο φαβορί. Βρίσκουμε αξία στο ασιατικό διπλό +0,75 στο 1,85 της Bet365 για μία ομάδα όπως η Βιγιαρεάλ που ακόμα και όταν χάνει αυτό γίνεται δύσκολα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1810. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Η Ζούλτε (6-4-2 εντός) κέρδισε με 20 τη Βέστερλο, έπαιξε καλά και έκανε την ανατροπή και πήρε το τρίποντο που δικαιούταν. Ανοιχτά τα παιχνίδια της Ζούλτε, 4/6 τελευταία έχουν έρθει over 2,5 και τα 5/6 g/g. Η Σαρλερουά (4-2-6 εκτός) έκανε μεγάλη ανατροπή με 3-2 εντός έδρας επί της Μαλίν και πήρε το σημαντικό τρίποντο. Στο 30’ βρισκόταν πίσω με 1-2, αλλά με δύο γκολ μετά το 80’ κατάφερε και πήρε τη δίκαιη νίκη. Αμφότερες παίζουν ανοικτά και πιστεύουμε ότι θα δούμε ένα αρκετά ωραίο παιχνίδι, με καλό ρυθμό και γκολ. Το over 2,5 στο 1,90 αποτελεί επιλογή των Young Guns.

1822. ΤΖΕΝΟΑ – ΛΑΤΣΙΟ

1821. ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΤΣΒΟΛΕ

Γειτονικό ντέρμπι. Από δυο κολλητά εκτός έδρας 0-0 έρχεται η Χέρακλες, δείχνει να βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματά της, αν και για την ώρα δυσκολεύεται να αναπληρώσει το κενό του τοπ σκόρερ Τανανέ που αποχώρησε, καθώς έχει βρει δίχτυα μόλις σε 1/4 παιχνίδια της από τη στιγμή που παραχωρήθηκε. Η Τσβόλε παρουσιάζει μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοσή της, μετράει 1-1-2 στο δεύτερο γύρο και έρχεται από την ήττα με 1-3 από τη Γκρόνινγκεν, σε μια βραδιά που έκανε πολλά αμυντικά λάθη. Σωστό φαβορί του 2,00 οι γηπεδούχοι (7-2-1 εντός), πάντως το ματς έχει χαρακτήρα ντέρμπι, ενώ και η Χέρακλες δεν μας έχει πείσει και τόσο με την ως τώρα εικόνα της στο δεύτερο γύρο, γι αυτό και θα προτιμήσουμε να κρατήσουμε αποστάσεις.

2047. ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ – OΛΙΜΠΟ

Πρεμιέρα στο Κλαουσούρα της Αργεντινής. Έφτασε να διεκδικεί την πρόκριση στο Σουνταμερικάνα η Αλντοσίβι πέρυσι, αλλά ηττήθηκε στη Λιγκίγια από τη Μπάνφιλντ. Παρέμεινε ο Κιρός στον πάγκο, σημαντική ενίσχυση στο μεταγραφικό κομμάτι. Παραλίγο να μην έχει στη διάθεση της όλα τα νέα της αποκτήματα, λόγω χρεών. Κοντά στο Σουνταμερικάνα έφτασε και η Ολίμπο, με τον Οσέλο να πιστώνεται την περσινή επιτυχημένη σεζόν και να συνεχίζει στο τιμόνι της ομάδας. Αποχώρησαν κάποιοι σημαντικοί παίκτες, αλλά το κενό του καλύφθηκε και πλέον υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο ρόστερ. Στην άμυνα βασίζονταν πέρυσι οι φιλοξενούμενοι, με το under 2,5 να έχει τον πρώτο λόγο στο ματς, αλλά τις αποδόσεις να είναι αναμενόμενα χαμηλές.

2044. ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝ. – ΤΙΓΚΡΕ

Μετά τη μέτρια πορεία που πραγματοποίησε πέρυσι, η Αρχεντίνος άλλαξε προπονητή, με το Μαγιόρ να αντικαθιστά το Γκροσίτο. Το ρόστερ δεν έχει πολλές διαφοροποιήσεις, με την ενίσχυση να κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα. Αλλαγή τεχνικού και στην Τίγκρε, η οποία έφερε τον άπειρο Καμορανέζι για τον πάγκο, μετά την παταγώδη αποτυχία της περσινής σεζόν. Λίγα πράγματα έδειξαν στα φιλικά οι γηπεδούχοι, καλύτερη η εικόνα των φιλοξενούμενων, όμως δεν αρκεί για να τους στηρίξουμε.

1296. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ - ΣΠΟΡΤ ΧΟΥΑΝΚΑΓΙΟ

Για άλλη μία χρονιά αναμένεται να πρωταγωνιστήσει η Κριστάλ, πραγματοποιώντας ποιοτικές μεταγραφές, με στόχο την επιστροφή στην κορυφή. Καταπληκτική η περσινή χρονιά για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι βγαίνουν ελαφρώς αποδυναμωμένοι από το μεταγραφικό παζάρι. Άσος χωρίς αξία.

1823. ΟΥΝ.ΤΣΙΛΕ – ΑΡΙΚΑ

Χωρίς ήττα παραμένει η ''Ου'' μετά από τρεις αγωνιστικές, έχοντας μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σαν Λουίς, μένοντας στο 1-1. Μεσοβδόμαδα έπαιξε εκτός έδρας κόντρα στη Ρίβερ για τα προκριματικά του Λιμπερταδόρες, επιστρέφοντας στη Χιλή με την ήττα 2-0, κάτι που κάνει την υπόθεση πρόκριση εξαιρετικά δύσκολη. Άσχημα τα πράγματα για τη Σαν Μάρκος, η οποία ηττήθηκε στη μάχη των ουραγών με 1-0 από την Ουνιόν Λα Καλέρα, με το πρόβλημα να εστιάζεται κυρίως στο επιθετικό κομμάτι. Με αλλαγές αναμένεται να παραταχθούν οι γηπεδούχοι, έχοντας στο μυαλό τους στο επαναληπτικό με τη Ρίβερ, κάτι που μας οδηγεί στο ασιατικό διπλό +1,25.

2124. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟΥΙΛΑ – ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ

Κοίταξε στα μάτια την Τζούνιορ η Ουίλα, δεν κατάφερε όμως να πάρει κάτι θετικό από το ματς, χάνοντας με 1-0. Αποδυναμωμένοι βγαίνουν από το μεταγραφικό παζάρι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι αναμένεται να τερματίσουν στο μέσο της βαθμολογίας. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχασαν μεγάλο μέρος της δυναμικής τους κατά τη διάρκεια των μεταγραφών. Προέρχονται από τη λευκή ισοπαλία εντός έδρας κόντρα στην Εκιδάδ. Δε θα κρατήσουμε κάτι ζεστά, ελαφρύ προβάδισμα στον άσο.

1963. ΤΟΝΤΕΛΑ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ

Δυσκολεύει η υπόθεση παραμονή για την Τόντελα έπειτα από το 1-3 από τη Νασιονάλ, βρίσκεται πια στο -8 από τη σωτηρία, μετράει 0-1-4 στα τελευταία πέντε και έχει δει την εστία της να παραβιάζεται στις 19/20 πρώτες αγωνιστικές, με τον πρόεδρο να ασκεί σκληρή κριτική στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του για τις τελευταίες εμφανίσεις τους. Η Γκιμαράες συνεχίζει να ανεβαίνει στη βαθμολογία, 3-2-0 ο απολογισμός της στα πιο πρόσφατα πέντε (4/5 GG & over 2,5), μακριά από το σπίτι της μετράει 4-1-0 στις τελευταίες εξόδους της (3/5 GG & over 2,5) και έχει χάσει μόνο στις έδρες των Πόρτο και Σπόρτινγκ (4-3-2 συνολικά εκτός). Έχουν γκολ τα παιχνίδια της Τόντελα εσχάτως (6/7 GG & over 2,5), μπροστά στο κοινό της πάντως έχει συμπληρώσει έξι σερί ήττες (1-1-8 εντός) και τίποτα δεν δείχνει ότι μπορεί να αναστρέψει την κατάσταση απέναντι στη φορμαρισμένη ομάδα του Σέρζιο Κονσεϊσάο, δικαίως φαβορί το διπλό στο 2,08 του Stoiximan.

1246. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

Εθισμένη στις ισοπαλίες η Λα Κορούνια αφού την έχει επαληθεύσει στα 12/22 παιχνίδια της (6-12-4), οι 10/12 μάλιστα ήρθαν και με γκολ εκατέρωθεν. Μοιράστηκε τους βαθμούς και στα τρία πιο πρόσφατα, αγνοεί τη νίκη στα έξι τελευταία (0-2-4) αλλά ηττήθηκε μόλις δύο φορές (από Βιγιαρεάλ και Ρεάλ) στα 13 προηγούμενα παιχνίδια της (3-8-2). Η Σπόρτινγκ Χιχόν είναι αλλοπρόσαλλη και αψυχολόγητη ομάδα, στο προηγούμενο πάντως έκανε την υπέρβαση φεύγοντας με το διπλό από το «Μεστάγια». Η ισοπαλία θεωρούμε πως συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης, στο 3,25 παίζεται στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2051. ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Πρεμιέρα στο Κλαουσούρα της Αργεντινής. Ο Ντελφίνο ανέβασε την Πατρονάτο, αλλά αποχώρησε, με το Φορεστέλο να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας και φυσικά στόχος δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Ενισχύθηκε σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι, δείχνοντας έτοιμη για τη νέα πρόκληση. Η εποχή Μπάουσα ανήκει στο παρελθόν για τη Σαν Λορέντζο. Στη θέση του ο φιλόδοξος και ικανότατος Γκέδε. Πέρυσι η ομάδα τερμάτισε δεύτερη, κατακτώντας το εισιτήριο για το Λιμπερταδόρες. Καλή η εικόνα των γηπεδούχων στα φιλικά, σε αντίθεση με αυτή των φιλοξενούμενων. Σαφής η διαφορά των δύο ομάδων, όμως μιας και μιλάμε για πρεμιέρα καλύτερη λύση μοιάζει η αποχή. Αν έπρεπε με το πιστόλι στον κρόταφο να διαλέξουμε πλευρά, θα πηγαίναμε με το διπλό.

2121. ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Θύμα έκπληξης έπεσε η Μεντεγίν την πρώτη αγωνιστική, μη μπορώντας να κερδίσει τη νεοφώτιστη Μπουκαραμάνγκα (2-2 εκτός έδρας), η οποία μάλιστα αγωνιζόταν με δέκα παίχτες. Νίκη με το ζόρι για τη Τζούνιορ στην πρεμιέρα, 1-0 την Ουίλα εντός έδρας. Χάνει τη δυναμική της εκτός έδρας η Τζούνιορ, με την παράδοση να μην είναι υπέρ της στην έδρα της Μεντεγίν. Ο άσος είναι στις επιλογές μας.

2058. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ - ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ

Με άνεση παρέμεινε στην κατηγορία η Σαν Μαρτίν, όμως στη Λιγκίγια του Σουνταμερικάνα τα έκανε θάλασσα. Αποχώρησε ο Μαγιόρ, στον πάγκο πλέον ο άπειρος Λαβαγέν, ο οποίος άλλαξε κατά πολύ το ρόστερ της ομάδας. Μία από τις μεγάλες απογοητεύσεις της περσινής σεζόν ήταν η Νιούελς, καθώς δεν κατάφερε να μπει ούτε καν στη Λιγκίγια του Σουνταμερικάνα. Ο Μπερνάρντι παρέμεινε στον πάγκο, όπως και όλα τα αστέρια της ομάδας, η οποία και ενισχύθηκε σημαντικά ενόψει της φετινής χρονιάς. Καλύτερο το υλικό των φιλοξενούμενων και λογικά πιο δουλεμένο, κοιτάμε προς τα δεξιά.

2120. ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ

Μεγάλη εμφάνιση και υπερπροσπάθεια από τη Μπουκαραμάνγκα στο 2-2 εντός έδρας κόντρα στη Μεντεγίν. Αγωνιζόμενη για αρκετή ώρα με παίχτη λιγότερο, έψαξε την ισοφάριση, κάτι που τελικά κατάφερε στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Αναμενόμενη ήττα για τους γηπεδούχους την πρώτη αγωνιστική, 3-0 εκτός έδρας κόντρα στην πανίσχυρη Μιγιονάριος. Διαφορετικό πρόσωπο δείχνει η Πατριότας αγωνιζόμενη εντός έδρας, δείχνοντας ικανή να κερδίσει τους πάντες. Η εμπειρία και η έδρα αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στην αναμέτρηση, άσος.

1850. ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ - ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ

Συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς το τίτλο η Κατόλικα, κερδίζοντας με 4-2 εντός έδρας τη Σαντιάγο Γουόντερερς. Δύο νίκες και μία ισοπαλία έχουν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι εκτός από το θέαμα που προσφέρουν στα παιχνίδια τους, παίρνουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Άσχημο ξεκίνημα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μετράνε μία νίκη και δύο ήττες, με τελευταία αυτή κόντρα στην Παλεστίνο εκτός έδρας. Αναμενόμενη η πορεία της Κονσεπσιόν, η οποία έχασε αρκετούς παίχτες κατά τη διάρκεια των μεταγραφών. Το διπλό κρίνεται χαμηλό για τα γούστα μας, θα προτιμήσουμε να πάμε με τα πολλά γκολ, αναμένοντας άλλο ένα φεστιβάλ γκολ από τους φιλοξενούμενους.

2136. ΧΟΥΑΝ ΑΟΥΡΙΤΣ - ΝΤΕΦΕΝΣΟΡ ΛΑ ΜΠΟΚΑΝΑ

Πολλές ανακατατάξεις για τους γηπεδούχους, οι οποίοι κατά τη μεταγραφική περίοδο έχασαν μεγάλο μέρος της δυναμικής τους, παίρνοντας όμως αξιόλογους παίχτες. Η φετινή της πορεία αποτελεί ερωτηματικό, καθώς ο νέος προπονητής θα πρέπει να ''δέσει'' γρήγορα την ομάδα, για να την κρατήσει στο περσινό επίπεδο. Νεοφώτιστη η Λα Μποκάνα, κέρδισε τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα κερδίζοντας το Κόπα Περού (κάτι σαν την τρίτη κατηγορία της Ελλάδας -μην απορείτε, ο νικητής της τρίτης κατηγορίας κερδίζει την άνοδο κατευθείαν στην πρώτη!). Όπως είναι λογικό άλλαξαν όλο το ρόστερ οι φιλοξενούμενοι, με παίχτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στις προηγούμενες ομάδες τους. Εύκολα ή δύσκολα η Άουριτς θα πάρει τη νίκη.

1269. ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ - ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ

Θετικά άρχισαν το Κλαουσούρα αμφότερες. Άνετη νίκη για τους γηπεδούχους την προηγούμενη αγωνιστική με 3-0 εκτός έδρας κόντρα στη Ντοράδος, αφήνοντας πίσω τη ντροπιαστική ήττα με 4-1 εντός έδρας κόντρα στην Πατσούκα. Από νίκη σε νίκη πηγαίνει η Σάντος, με τελευταία αυτή κόντρα στην Κερέταρο με 2-0 εντός έδρας. Δύσκολο ματς για να διαλέξουμε πλευρά, θα πάμε με τα πολλά γκολ.

2053. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Πρεμιέρα στο Κλαουσούρα της Αργεντινής. Κατέρρευσε τις τελευταίες αγωνιστικές της περσινής σεζόν η Τέμπερλεϊ, όμως κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία. Αποτέλεσε παρελθόν ο Ρέτσο, με το Ντελφίνο που ανέβασε την Πατρονάτο να τον αντικαθιστά και να πραγματοποιεί αρκετές αλλαγές στο ρόστερ. Το νταμπλ κατέκτησε η Μπόκα, η οποία φέτος έχει ως μεγάλο στόχο το Κόπα Λιμπερταδόρες. Παρέμεινε φυσικά ο Αρουαμπαρένα, όπως και το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ, με την αποχώρηση του πρώτου σκόρερ Καλέρι να αποτελεί τη μεγαλύτερη απώλεια, αλλά φέτος ο Τέβες είναι από την έναρξη της σεζόν. Σίγουρα καλύτερη ομάδα η Μπόκα, έχει όλα τα φόντα να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της.

2123. ΑΛΙΑΝΖΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ - ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ

Απογοήτευσαν οι φιλοξενούμενοι στο ματς της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στην Πάστο, μένοντας στο 0-0, παρουσιάζοντας τεράστιο πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων. Οι οπαδοί είναι απογοητευμένοι, έχοντας γυρίσει την πλάτη στην ομάδα. Αναμενόμενη ήττα για την Αλιάνσα Πετρολέρα την πρώτη αγωνιστική, κόντρα στο μεγαθήριο που λέγεται Ατλέτικο Νασιονάλ. Παρά την ήττα οι γηπεδούχοι έδειξαν καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους. Ο ασιατικός άσος 0:0 είναι στις επιλογές μας.

1270. ΜΟΝΤΕΡΕΪ – ΝΤΟΡΑΔΟΣ

Παρά τις πολλές μεταγραφές που πραγματοποίησε η Ντοράδος, η ομάδα δεν έχει καταφέρει να βρει την απαραίτητη χημεία, πηγαίνοντας από ήττα σε ήττα, με την υπόθεση παραμονή όσο πάει και να δυσκολεύει. Σε αντίθετη τροχιά η Μοντερέι, η οποία γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική στο ντέρμπι με την Πατσούκα. Άσος.

1273. ΠΟΥΕΜΠΛΑ – ΑΤΛΑΣ

Αρχίζει και βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματά της η Πουέμπλα, η οποία προέρχεται από δύο θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική στη δύσκολη έδρα της Τολούκα και μεγάλη νίκη πριν από δύο αγωνιστικές με 1-0 εκτός έδρας κόντρα στην Πούμας. Μεσοβδόμαδα αγωνίστηκε κόντρα στη Ράσινγκ για τα προκριματικά του Λιμπερταδόρες, μη μπορώντας δύο φορές να κρατήσει το υπέρ της σκορ, μένοντας τελικά στο 2-2. Ακολουθεί ο επαναληπτικός στην Αργεντινή, με τον προπονητή να δηλώνει ότι θα προφυλάξει τους βασικούς του παίχτες. Ή του ύψους ή του βάθους η Άτλας, η οποία δεν μπορεί να βρει την απαραίτητη χημεία. Προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Πούμας εντός έδρας. Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να πάρουν κάτι θετικό από το ματς, καθώς οι αντίπαλοι τους έχουν το μυαλό τους στο Λιμπερταδόρες, το Χ2 είναι στις επιλογές μας.

1858. ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ – ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ

Κοίταξε στα μάτια την Κόλο Κόλο η Κομπρεσάλ, δεν κατάφερε όμως να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα των πρωταθλητών, αγωνιζόμενη για αρκετή ώρα με δέκα παίχτες. Μεγάλο επιθετικό πρόβλημα για την Κομπρεσάλ, η οποία ακόμα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στο πρωτάθλημα. Άνετη νίκη με 3-0 για την Παλεστίνο την προηγούμενη αγωνιστική (3-0 εντός την Κονσεπσιόν), με τους φιλοξενούμενους να είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της χώρας. Δε θα έχει εύκολο έργο η Παλεστίνο στην έδρα της Κομπρεσάλ, η οποία αναζητά επειγόντως βαθμούς, no bet.

2137. ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ - ΚΟΜΕΡΣΙΑΝΤΕΣ ΟΥΝΙΔΟΣ

Δυνατή αναμένεται η Βαγιέχο στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς διατήρησε σχεδόν όλους τους βασικούς παίχτες, πραγματοποιώντας καλές μεταγραφές. Προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Σάο Πάολο για τα προκριματικά του Λιμπερταδόρες, ενώ ακολουθεί ο επαναληπτικός. Αλλαγές αναμένονται από τον προπονητή, ο οποίος θα τα παίξει όλα για όλα στη Βραζιλία για την πρόκριση στους ομίλους. Νεοφώτιστη η Κομερσιάντες, προσπάθησε να γεμίσει με έμπειρους παίχτες το ρόστερ της, με στόχο την παραμονή. No Bet.

1271. ΛΕΟΝ – ΜΟΝΑΡΚΑΣ

Για μια ακόμα φορά δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα η Λεόν εκτός έδρας, η οποία κοίταξε στα μάτια την Τίγκρες, έχασε πολλές ευκαιρίες, όμως ηττήθηκε με 3-1. Εντός έδρας τα πράγματα αλλάζουν, με τη Λεόν να μοιάζει ανίκητη. Μεγάλη νίκη για τη Μονάρκας την προηγούμενη αγωνιστική, κόντρα στην άμεση αντίπαλό της για την παραμονή, Τσίβας (2-0 εντός έδρας). Τραυματικές εμπειρίες έχει η Μονάρκας από τις δύο τελευταίες επισκέψεις στην έδρα της Λεόν, αφού και τις δύο φορές γνώρισε την ήττα με 4-0. Ο άσος είναι στις επιλογές μας.

1274. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ – ΤΟΛΟΥΚΑ

Σε τραγική κατάσταση η Τσίβας, η οποία αν συνεχίσει έτσι θα έχει σοβαρό θέμα στη μάχη της παραμονής. Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα, προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι των ουραγών κόντρα στη Μονάρκας (2-0 εκτός). Αυτοκτόνησε η Τολούκα την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς δέχτηκε την ισοφάριση από την Πουέμπλα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, μένοντας στο 1-1. Χάνουν τη δυναμική τους εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι. Το κίνητρο είναι μεγαλύτερο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πλέον παίζουν με την πλάτη στον τοίχο, θα πάμε με τον άσο.

----. ΟΛΙΜΠΙΑ – ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΠΙΑΤΑ

Από ισοπαλίες προέρχονται αμφότερες και μάλιστα με το ίδιο σκορ. 2-2 εντός έδρας κόντρα στη Ρούμπιο Νου η Καπιατά, πληρώνοντας τα αμυντικά της λάθη, 2-2 εκτός έδρας κόντρα στη σκληροτράχηλη φέτος Νασιονάλ η Ολίμπια. Μία κλάση ανώτερη η Ολίμπια, η οποία έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, όμως οι αποδόσεις δεν μας ικανοποιούν.

1868. ΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΦΟΙΝΙΞ - ΠΕΡΘ ΓΚΛΟΡΙ

Η Γουέλινγκτον Φοίνιξ (3-2-2 εντός ) είναι εμφανές ότι βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Έχασε από τους ουραγούς Μάρινερς με 1-3 παίζοντας κακό ποδόσφαιρο. Συμπλήρωσε οκτώ ματς δίχως νίκη (0-2-6) και θα χρειαστεί ολοκληρωτική αλλαγή στον αγωνιστικό τομέα για να αλλάξει την πορεία της, η οποία πολύ δύσκολα να είναι μέσα στην εξάδα. Το Περθ (1-1-6 εκτός) εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα απέναντι στη Βίκτορι της Μελβούρνης και κέρδισε με 3-2 με πέναλτι στο 82’. Στην αρχή του παιχνιδιού έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, τα οποία δεν τα διατήρησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο τραυματισμός του τοπ σκόρερ/φορ των γηπεδούχων Κρίσνα (13 συμ./6 γκολ) αναμένεται αν τους στοιχίσει ιδιαίτερα στον επιθετικό τομέα. Το level ball (0:0) για το Περθ στο 2,00 φαίνεται να είναι κάτι παραπάνω από δίκαιο.

1869. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ - ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΣΙΤΙ

Οι Τζετς του Νιουκάστλ (2-3-5 εντός) έχασαν δίκαια με 1-0 και από την Αδελαΐδα εκτός έδρας, δεν έπαιξαν καθόλου καλά. Στο προηγούμενο ματς είχαν διαλυθεί με 1-6 από το Περθ, παρότι προηγήθηκαν. Η Μέλμπουρν Σίτι (3-3-3εκτός) σε ένα ματς ροντέο έχασε με 4-3 από τους Γουόντερερς και σταμάτησε το αήττητο των τεσσάρων αγώνων. Η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας των φιλοξενούμενων πιστεύουμε ότι θα τους δώσει τη νίκη, όμως το διπλό κάτω του 1,80 δεν έχει αξία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ