ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία Κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία Κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου. Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

578. ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΡΟΑΡ - ΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΦΟΙΝΙΞ

Το Μπρίσμπεϊν (3-1-0 εντός έδρας) χάλασε το σερί των πέντε αήττητων παιχνιδιών στο Σίδνεϊ στην ήττα με 2-1 από τους Γουόντερερς. Μοιρασμένο παιχνίδι και δεν άξιζε η ήττα στο Μπρίσμπεϊν, ήταν καλύτερο σε μεγάλο μέρος του αγώνα. Το Ουέλινγκτον (1-2-2 εκτός) έκανε την έκπληξη της προηγούμενης αγωνιστικής και κέρδισε με 2-0 την καλύτερη ομάδα της χώρας, Μέλμπουρν Βίκτορι, με αρκετά καλή εμφάνιση. Έπαιξε έξυπνα και κατάφερε να πάρει τη μεγάλη εντός έδρας νίκη. Αν δεν είχε τόσο καλή έδρα η γηπεδούχος, θα είχαμε επιλέξει ήδη το Χ2 στο 1,95

579. ΣΙΔΝΕΪ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ - ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΒΙΚΤΟΡΙ

Οι Γουόντερερς του Σίδνεϊ (3-0-1 εντός) κέρδισε με 2-1 το Μπρίσμπεϊν στον τελευταίο αγώνα, αν και δεν εντυπωσίασε όπως άλλες φορές. Συμπλήρωσε έξι σερί νίκες και πάτησε στην κορυφή. Πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στις πρώτες εννέα αγωνιστικές και ευελπιστεί να συνεχίσει έτσι. Η Μέλμπουρν Βίκτορι (1-1-2 εκτός) μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες έχασε στο Ουέλινγκτον με 2-0. Δεν έπαιξε καλά και έπεσε από την κορυφή. Παιχνίδι ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος μέχρι τώρα, πιστεύουμε ότι θα γίνει ένα καλό ματς, το over 2,5 στο 1,75 είναι απλά δίκαιο.

582. ΠΕΡΘ ΓΚΛΟΡΙ - ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΑΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ

Το Περθ (1-1-1 εντός) έχασε και από την Αδελαΐδα με 1-0 και συνέχισε την κάκιστη πορεία του, που το έχει οδηγήσει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι Μάρινερς (0-1-3 εκτός) δεν τα πηγαίνουν καλύτερα, έχουν απόσταση μόλις έναν πόντο από το Περθ. 0-2-4 έχει στα τελευταία ματς και μάλιστα στο πιο πρόσφατο έχασε με 1-5 από τη Μέλμπουρν Σίτι. Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο κάκιστες ομάδες, θα μείνουμε αμέτοχοι.

583. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ - ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

Πέντε ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα έχει συμπληρώσει η Κασίμπασα (2-3-0), μεγάλο της όπλο η άρτια ανασταλτική λειτουργία, χάρη στην οποία έχει φτάσει να διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με μόλις 11 γκολ παθητικό. Σε καλή κατάσταση βρίσκεται και η Κονιασπόρ, μετράει 2-2-1 στα τελευταία πέντε και έχει ηττηθεί μόνο δυο φορές στα πιο πρόσφατα έντεκα παιχνίδια της (6-3-1). Σε καλό φεγγάρι βρίσκονται αμφότερες, οι εντός έδρας επιδόσεις των γηπεδούχων (3-2-2 εντός) δεν δικαιολογούν τον τόσο έντονο φαβοριτισμό του άσου, οι φιλοξενούμενοι (2-3-2 εκτός) είναι ικανοί να πάρουν αποτέλεσμα.

588. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ. - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Η Φορτούνα (4-1-3 εντός) κέρδισε οριακά για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με 1-0 την Μπραουνσβάιγκ με γκολ από το 25’ και με δέκα παίκτες για παραπάνω από 30’. Δείχνει ότι έστω και σταδιακά επανέρχεται στις θετικές εμφανίσεις και στα καλά αποτελέσματα. Η Ουνιόν Βερολίνουν (2-2-4 εκτός) συμπλήρωσε τέσσερα ματς δίχως νίκη (0-3-1) με την ήττα με 3-0 από τη Φράιμπουργκ. DNB στο 1,70 αποτελούν σκέψεις.

587. ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ - ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Η Κάρλσρούη (3-2-3 εντός) συνέχισε τις μετριότατες εμφανίσεις της και έχασε με 2-1 από την Αρμίνια, αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα, παρότι προηγήθηκε με τον Διαμαντάκο στο πρώτο ημίχρονο. Η Γκρόιτερ Φιρτ (3-3-3 εκτός) έμεινε στο 1-1 στο Σαντχάουζεν, παρότι ήταν καλή και θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω από το συγκεκριμένο ματς. Παιχνίδι με αρκετή ισοπαλία στα μάτια μας, εικάζουμε ότι αμφότερες θα κοιτάξουν πρώτα να μην χάσουν, για διαφορετικούς λόγους.

593. ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ - ΧΑΡΤΣ

Το ντέρμπι της αγωνιστικής αποτελεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Αμπερντίν (6-1-1 εντός) η οποία προέρχεται από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, πιο πρόσφατο θύμα της η Νταντί την οποία και κέρδισε 0-2 εκτός έδρας παραμένοντας παράλληλα αήττητη για τέταρτο σερί ματς (3-1-0). Δύο παιχνίδια (0-2-0) χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Χαρτς (4-2-2 εκτός) η οποία στο τελευταίο της παραχώρησε εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 στην Μάδεργουελ. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, ίσως το goal-goal να αποτελεί επιλογή, καλύτερα όμως πρώτα να έχουμε εικόνα.

591. ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Τρελά γκάζια από τον Ρόμπινσον στους παίχτες της ΜΚ Ντονς (4-4-11, 3-1-5 εντός) μετά την ήττα στη Μπρέντφορντ (2-0), δήλωσε πως έχουν μέχρι τα Χριστούγεννα για να σώσουν τις καριέρες τους! Τέσσερα ματς χωρίς νίκη οι νεοφώτιστοι, μετράνε 7/7 ήττες κόντρα σε ομάδες της πρώτης δεκάδας. Έλαβε τέλος το μίνι σερί (3-3-0) της Ίπσουιτς (7-7-5, 4-2-3 εκτός), ήττα- εντός προγράμματος - με 0-2 από Μίντλεσμπρο με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, εδώ είναι σωστό φαβορί.

594. ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΕΒΕΡΤΟΝ

«Φωτιές» πετάει επιθετικά η Έβερτον τον τελευταίο καιρό, φορμαρισμένος ο Λουκάκου που σκοράρει συνεχώς, πάρα πολύ δύσκολα δεν θα σκοράρουν οι μπλε του Λίβερπουλ κόντρα σε μία από τις χειρότερες άμυνες της Πρέμιερ. Κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές οι τιμές του διπλού, το 1,825 του DNB των «ζαχαρωτών» στην Bet365 προτίμησε ο Betol , παιχνίδι μπορεί να γίνει και με το anytime του Λουκάκου (2,55/ Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

612. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Το διπλό στην Τρίπολη εκτόξευσε στα ύψη την ψυχολογία στον Ηρακλή και άπαντες στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης θεωρούν πως η νίκη με τον Πανθρακικό θα αλλάξει και τους στόχους της ομάδας. Η ομάδα της Κομοτηνής εμφανίζεται σαφώς βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα, κάτι που φαίνεται τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στα αποτελέσματα, αφού παρά το δύσκολο πρόγραμμά της, στις 4 τελευταίες αγωνιστικές συγκέντρωσε περισσότερους βαθμούς απ’ ότι στις πρώτες 9. Σημαντικές απουσίες -ειδικά στην άμυνα- θα έχουν οι «κυανόλευκοι», με τον Betol να επιλέγει το +0,75 ασιατικό διπλό σε απόδοση 1,75 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

595. ΜΕΤΣ - ΝΤΙΖΟΝ

Εξάποντο κορυφής, 4-3-2 εντός η Μετς (8-6-3 συνολικά), 3-2-3 εκτός η πρωτοπόρος Ντιζόν (10-3-4), αμφότερες έρχονται από κακά αποτελέσματα (3-1 Ερυθρός Αστέρας, 0-0 εντός με Οσέρ). Τριπλή είναι, πολύ πιθανή μοιάζει η αλληλεξουδετέρωση.

596. ΚΙΚΕΡΣ ΒΟΥΡΖ. - ΒΕΧΕΝ

H Βουρζμπούργκερ Κίκερς (1-6-3 εντός) συνέχισε το αήττητο σερί της (2-4-0) με το 1-1 με το Μαγδεμβούργο. Δεν ήταν καλύτερη και η ισοπαλία θεωρείται άκρως ικανοποιητικό αποτέλεσμα, αφού μέχρι το 88’ έχανε. Η Βέχεν (1-4-5 εκτός) μετά από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες, κέρδισε με ανατροπή (1-2) τη δεύτερη ομάδα της Στουτγκάρδης. Μεγάλη νίκη και για τον τρόπο που ήρθε, αλλά και επειδή έσπασε το ρεκόρ των ισοπαλιών με νίκη. Από μεγάλα αήττητα σερί έρχονται αμφότερες, με αρκετές ισοπαλίες, βρίσκουμε πολύ πιθανό να φέρουν ακόμη μία.

600. ΤΣΕΜΝΙΤΣΕΡ - ΑΑΛΕΝ

Η Τσεμνίτσερ (6-2-2 εντός έδρας) εκμεταλλεύτηκε τη δυνατή της έδρα και κέρδισε με 1-0 τους Κίκερς της Στπυτγκάρδης, μία εμφανώς πιο αδύναμη ομάδα. Η Άαλεν (2-4-4 εκτός) παραμένει πέντε παιχνίδια δίχως νίκη (0-4-1) και συνεχίζει να μην είναι καλή. Δύσκολο παιχνίδι για την Άαλεν σε μία αρκετά καλή έδρα. Ο άσος στο 1,85 είναι απλά δίκαιος.

598. ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ - ΑΟΥΕ

Η Όσναμπρικ (5-3-1 εντός) μετά από εννέα παιχνίδια δίχως ήττα (5-4-0) έχασε με 3-1 από τη Φορτούνα Κολωνίας. Είχε την κατοχή, αλλά ήταν φλύαρη και έδωσε τη ευκαιρία στην αντίπαλο της να παίξει έξυπνα και να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της. Η Άουε (4-1-4 εκτός) παρέμεινε πέντε ματς αήττητη με τη νίκη με 0-1 επί της Μούνστερ. Αρκετά καλή εμφάνιση και πήρε δίκαια μία σημαντική νίκη σε μία δυνατή έδρα και ομάδα. Δίκαια τα lines και στο under (2,25) που αμφότερες αγαπάν ιδιαίτερα (5/6 η Όσναμπρικ και 4/6 η Άουε στους τελευταίους αγώνες τους) και στο +0,25 για την καλύτερη –στα μάτια- μας φιλοξενούμενη.

597. ΜΑΪΝΤΖ Β - ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ

Η Μάινζ Β΄ (4-5-1 εντός) έχασε με το ίδιο σκορ (0-1) για δεύτερο συνεχόμενο ματς και δείχνει ότι βρίσκεται σε αρκετά μέτρια κατάσταση. Προηγήθηκε πολύ νωρίς η Κότμπους και μόνο στα τελευταία λεπτά πίεσε η γηπεδούχος. Η Χόλσταϊν Κίελ (4-2-4 εκτός) έπαιξε αρκετά καλά στην έδρα της Έρφουρτ και κέρδισε απόλυτα δίκαια με 1-3. Το τρίτο της γκολ ήρθε από αμφισβητούμενο πέναλτι. Δείχνει σε καλύτερη κατάσταση η Χόλσταϊν, αλλά σε μοιρασμένο σετ δεν βρίσκουμε αξία.

601. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ - ΚΙΚΕΡΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ

Η Φορτούνα Κολωνίας (5-2-2 εντός έδρας) επέστρεψε στην έδρα της και ταυτόχρονα στις νίκες, αφού ερχόταν από δύο σερί εκτός έδρας ήττες. Η δυναμική που της προσθέτει η έδρα της είναι άκρως σημαντική και είναι αυτή που την κρατάει μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στο τελευταίο της ματς κέρδισε με 3-1 τη δυνατή Όσναμπρικ και έτσι έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες στο σπίτι της και τα οκτώ σερί over 2,5 εντός έδρας. Οι Κίκερς της Στουτγκάρδης (2-3-5 εκτός) παραμένουν ουραγοί της βαθμολογίας, κάτι απολύτως λογικό, αφού έχουν έντεκα ματς δίχως νίκη (0-2-9!). Στο τελευταίο ηττήθηκε εύκολα από την Τσεμνίτσερ με 0-1. Λείπει ο σημαντικό χαφ Μαρκέζε (19 συμ.), έχει ακόμα τρεις απουσίες που επηρεάζουν σαφώς λιγότερο. Ο άσος στο 2,40 είναι παραπάνω από δίκαιος, για πιο ανεβασμένο ποντάρισμα (όπως αυτό των Young Guns) επιλέγουμε το DNB της Φορτούνα στο 1,75. Πιο πολλά από ένα πονταρίσματα έχουν στον συγκεκριμένο αγώνα οι Young Guns .

599. ΣΟΝΕΝΧΟΦ - ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ

Η Σόνενχοφ (4-5-1 εντός) έπαιξε καλά απέναντι στο θηρίο της Δρέσδης αλλά έμεινε στο 0-0. Απόλυτα ευχαριστημένος ο Ρεμ, που για το επίσης κρίσιμο και δύσκολο ματς με τη Μούνστερ θα στερηθεί για πρώτη φορά φέτος τον καλύτερο επιθετικό του Ρούλε (19 συμ./5 γκολ). Τέταρτο παιχνίδι για τη Μούνστερ (3-5-1 εκτός) που δεν σκοράρει, ήττα με 0-1 από την ανώτερη Άουε. Δύσκολο παιχνίδι, δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στην έδρα.

617. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1932

Σημαντικό διπλό σε μία πολύ δύσκολη έδρα για τον Ολυμπιακό Βόλου (4-0-1 εντός), παρότι δεν εντυπωσίασε πήρε δίκαια τη νίκη. Να εξαργυρώσει αυτό το σημαντικό διπλό στην έδρα του θέλει η ομάδα του Βόλου και πιστεύουμε ότι ο Αγροτικός Αστέρας (2-1-3 εκτός) δεν θα σταθεί σοβαρό εμπόδιο, που παρουσιάζει σταθερά μέτρια εικόνα. Ο άσος στο 1,60 δεν έχει αξία.

616. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Έχασε με 0-1 από τον Βόλο ο Κισσαμικός (2-2-1 εντός) και συνεχίζει τις μέτριες εμφανίσεις. Ο Πανελευσινιακός (0-0-5 εκτός) κέρδισε την κακή Ζάκυνθο και δείχνει κάποια μικρά σημάδια βελτίωσης. Πιστεύουμε ότι μετά την ήττα με το Βόλο, ο Κισσαμικός θα κερδίσει την αδύναμη Ελευσίνα, αλλά ο άσος βρίσκεται πολύ χαμηλά. Ο DSuker επέλεξε τον άσο από ημίχρονο στο 1,95 του Stoiximan.

618. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΑΟ

Ο Πανσερραϊκός (0-2-4 εκτός) συνεχίζει τις μέτριες εμφανίσεις και έμεινε στο 1-1 στα Χανιά, ψάχνει να βρει ανάκαμψη αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Αχαρναϊκός (1-2-2 εκτός) έχασε και από τα Τρίκαλα, με 1-2, ήττα εντός προγράμματος. Πέμπτο ματς δίχως νίκη για την ομάδα από το Μενίδι και θέλει να εκμεταλλευτεί την μέτρια κατάσταση της ομάδας των Σερρών. Δίκαιο το σετ, δεν θα μπλέξουμε.

614. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005

Έχασε στην Καλλιθέας ο Εργοτέλης (2-2-2 εντός) με 0-1 και συνεχίζει την κάκιστη πορεία του. Σε κλίμα διάλυσης η Παναχαϊκή, αρκετοί παίκτες έφυγαν και αρκετοί παίκτες είναι έτοιμοι να φύγουν. Αρκετά περίεργο παιχνίδι, σίγουρα το over 2,5 θα αποτελέσει σκέψη όταν ανοίξει η συγκεκριμένη αγορά.

615. ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΧΑΝΙΑ Α.Ο.

Η Ζάκυνθος (2-2-1 εντός) έχασε και από τον Πανελευσινιακό και δείχνει κάκιστη εικόνα. Άλλαξε προπονητή μήπως μπει σε καλύτερα μονοπάτια. Τα Χανιά (1-1-3 εκτός) δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση και το Χ με τον Πανσερραϊκό είχε αρκετή δόση τύχης. Ακόμα χωρίς νέο προπονητή, αρκετές αποδοκιμασίες από τον κόσμο προς παίκτες και διοίκηση. Αγώνας ανάμεσα σε δύο πολύ προβληματικές ομάδες, το αφήνουμε στην ησυχία του.

630. ΤΖΕΝΟΑ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται μία ανάσα από τη γραμμή, πιο σημαντικό φυσικά για την Τζένοα που αναζητά απεγνωσμένα να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις. 9-1-2 το πρόσφατο εντός έδρας ρεκόρ της, 4-2-1 η πρόσφατη προϊστορία όταν υποδέχεται την Μπολόνια που έχει εκτός έδρας ρεκόρ 2-0-6. Πιο ψηλά απ' ότι θα περιμέναμε ο άσος του 1,95.

647. ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ - ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ

Άμεση επιστροφή στις ήττες για την Εσκισεχιρσπόρ με το 1-3 από την Τραμπζονσπόρ, η μοναδική της νίκη στα πιο πρόσφατα έντεκα ματς (1-0-10) ήταν στο τελευταίο της παιχνίδι εντός έδρας απέναντι στην Μερσίν, με τον απολογισμό της μπροστά στο κοινό της να έχει διαμορφωθεί στο 2-1-4 (5/7 over 2,5, 5/7 GG). Η Γκαζιαντέπ σταμάτησε τη Φενέρ την προηγούμενη αγωνιστική (2-2), αλλά αγνοεί τη νίκη στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της (0-3-2, 4/5 over 2,5, 3/5 GG) και παρουσιάζεται ευάλωτη στις εξόδους της (1-3-3 εκτός, 5/7 over 2,5, 4/7 GG). Καμία από τις δυο ομάδες δεν είναι άξια της εμπιστοσύνης μας, οι αριθμοί τους πάντως δείχνουν ότι μπορούν να μας προσφέρουν ένα ματς με γκολ, στο 1,83 το GG και στο 1,85 το over 2,25 στην Bet365.

633. ΛΙΒΟΡΝΟ - ΚΑΛΙΑΡΙ

Έξι ματς χωρίς νίκη πια η Λιβόρνο (0-2-4), στο 0-1-2 ο απολογισμός της με τον Μούτι στον πάγκο της, η Κάλιαρι πέρασε από την έδρα της Λαντσιάνο την Τετάρτη και παραμένει σταθερά εντός της πρώτης δυάδας. Παρατεταμένο το ντεφορμάρισμα των γηπεδούχων, δεν θα πούμε όχι σε όσους επιλέξουν το ασιατικό διπλό -0,25 στο 1,975 της Bet365.

637. ΣΠΕΤΣΙΑ - ΛΑΤΙΝΑ

Έπειτα από εννέα παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-4-5) η Σπέτσια πανηγύρισε το τρίποντο απέναντι στη Βιτσέντζα, δεύτερη κολλητή εντός έδρας επιτυχία μετά το 2-0 επί της Σαλερνιτάνα για το κύπελλο. Η Λατίνα δεν τα κατάφερε στην έδρα της Εντέλα, έχασε με 0-1, πραγματοποιώντας άθλια εμφάνιση και συμπλήρωσε έτσι τέσσερις συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες (1-3-5 εκτός). Η στιγμή δείχνει να ευνοεί τους γηπεδούχους, επιπλέον οι φιλοξενούμενοι θα έχουν δυο σημαντικότατες απουσίες, του αρχισκόρερ/εξτρέμ Ακόστι (16 συμ./4 γκολ) και του στόπερ Ντελαφιόρε (17 συμ.), δίνουμε τον πρώτο λόγο στον άσο, αποδεκτό το 1,93 του Stoiximan.

631. ΑΒΕΛΙΝΟ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ

Ανάσα για την Αβελίνο το 1-0 της Τρίτης απέναντι στη Βερτσέλι, είχε τρεις σερί ήττες προηγουμένως και η επικίνδυνη ζώνη είχε πλησιάσει επικίνδυνα. Η Λαντσιάνο έρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες από Νοβάρα και Κάλιαρι, βρίσκεται σταθερά εντός της επικίνδυνης ζώνης και μακριά από το σπίτι της βγάζει πολλές αδυναμίες (0-2-7 εκτός). Τρεις νίκες στα πιο πρόσφατα τέσσερα μπροστά στο κοινό της έχει η Αβελίνο, είναι πάντως αφελής αμυντικά και ο άσος στο 1,85 δεν ικανοποιεί, προτιμότερο να στραφούμε στο GG στο 1,95 του Stoiximan , με τις δυο ομάδες να έχουν απουσίες στα μετόπισθεν, επιλογή που επίσης ευνοείται από τα πρόσφατα αποτελέσματα των δυο αντιπάλων (5/6 GG & over 2,5 στα τελευταία έξι η Αβελίνο, 5 σερί αμφίσκορα η Λαντσιάνο).

635. ΠΕΣΚΑΡΑ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ

Χωρίς τρίποντο στα πιο πρόσφατα τρία η Πεσκάρα (0-1-2), μπροστά στο κοινό της πάντως είναι δυνατή (5-2-1 εντός). Δώδεκα παιχνίδια χωρίς ήττα έχει πια η Εντέλα (5-7-0), έχει δεχθεί μόλις τέσσερα γκολ στο διάστημα αυτό, ενώ έφυγε με τους τρεις βαθμούς και στις πιο πρόσφατες δυο εξόδους της (2-3-3 εκτός). Για να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι, δύσκολη για οποιαδήποτε πρόβλεψη δείχνει η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

632. ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ - ΜΠΡΕΣΙΑ

Σε κακή κατάσταση η Βιτσέντζα, 0-3-2 ο απολογισμός της στα πιο πρόσφατα πέντε, ενώ και στο γήπεδό της έχει πανηγυρίσει μόλις ένα τρίποντο (1-6-1 εντός), η Μπρέσια πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία ως τώρα στο πρωτάθλημα και θα είχε ακόμα καλύτερη συγκομιδή αν παρουσιαζόταν πιο αποτελεσματική στις εξόδους της (1-4-4 εκτός). Ή κόντρα ή πάσο πηγαίνουμε εδώ, στο 1,75 το Χ2 στην Bet365.

634. ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919 - ΑΣΚΟΛΙ

Κρίσιμο ματς στην ουρά της βαθμολογίας, πρακτικά είναι must win για τη Σαλερνιτάνα απέναντι στην Άσκολι του 1-0-7 εκτός έδρας, οι επιδόσεις ωστόσο στων γηπεδούχων (μια νίκη στα τελευταία δώδεκα πρωταθλήματος) δεν δικαιολογούν τον άσο του 1,90. Μένουμε μακριά παρόλο που το απουσιολόγιο των φιλοξενούμενων είναι γεμάτο, στο live και αναλόγως της εικόνας του αγώνα μπορεί να εμπλακούμε.

638. ΤΕΡΝΑΝΑ - ΚΟΜΟ

Ήττα στην έδρα της Άσκολι για την Τερνάνα, η εμφάνιση μάλιστα ήταν τόσο κακή που ο πρόεδρος Λονγκαρίνι εξέδωσε ανακόινωση όπου τα έχωσε στους παίχτες της ομάδας του! Η Κόμο είναι πάντα στην ουρά της βαθμολογίας, χωρίς νίκη εδώ και δώδεκα αγωνιστικές (0-5-7), αν και εσχάτως έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα και άξιζε περισσότερους βαθμούς από όσους τελικά συγκέντρωσε. Κρύβει κινδύνους το ματς για τους γηπεδούχους, η Κόμο δεν δείχνει να βρίσκεται τόσο μακριά από την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

636. ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ - ΤΣΕΖΕΝΑ

Δυο σερί ήττες για τη Βερτσέλι την προηγούμενη εβδομάδα (από Τερνάνα και Αβελίνο), αδυνατεί να ξεφύγει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, η Τσεζένα έχει μόλις μια νίκη στα πιο πρόσφατα έξι ματς πρωταθλήματος (1-2-3) και αγνοεί τη νίκη στις πιο πρόσφατες έξι εξόδους της (1-3-4 συνολικά εκτός). Ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού επιβλήθηκε στους φιλοξενούμενους για οικονομικές παρατυπίες στην περσινή σεζόν, ασκήθηκε έφεση εκ μέρους τους. Ισορροπημένα τα σετ που κυκλοφορούν, δεν ξεχωρίζουμε κάποια από τις δυο αυτή την περίοδο για αυτό και θα πάμε πάσο.

652. ΝΤΑΡΜΑΣΤΑΝΤ - ΧΕΡΤΑ

Νίκη μετά από 5 αγώνες για την Ντάρμσταντ η οποία με το σύνηθες τρόπο (στημένη φάση) πέρασε από την Φρανκφούρτη επικρατώντας 0-1 της Άιντραχτ. Μέτρια έως κακή η εντός έδρας συγκομιδή των γηπεδούχων, πιο συγκεκριμένα μετράνε 1-4-3 (7-11 γκολ),under2,5 τα 4 από τα 8. Από σπουδαία νίκη προέρχεται η Χέρτα η οποία επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Λεβερκούζεν. Κάτι κάνουν μακριά από το Βερολίνο οι φιλοξενούμενοι καθώς μετράνε 3-1-4 (8-11 γκολ),over2,5 τα 6 από τα 7. Οι φιλοξενούμενοι κακά τα ψέματα είναι πολύ ανταγωνιστικοί φέτος, το θέμα είναι πόσο θα αντέξουν, με ρίσκο διπλό.

649. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΚΟΛΩΝΙΑ

Πολύτιμος ο βαθμός στην έδρα της Στουτγάρδης για τη Βέρντερ Βρέμης η οποία με το γκολ του Ούτζα στο 71 κατάφερε να πάρει την ισοπαλία ύστερα από 2 διαδοχικές ήττες. Υπό πίεση ο τεχνικός των πρασίνων Σκρίπνικ, 1-0-6 ο εντός έδρας απολογισμός τους, τα 5 από αυτάover2,5, όπως και τα 5 από τα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας. Δίκαιη εντός έδρα ήττα 0-1 από την Άουγκσμπουργκ για την Κολωνία η οποία αγνοεί τη νίκη τρεις αγωνιστικές, 3-1-3 ο εκτός έδρας απολογισμός της, στα 5 επιβεβαιώθηκε τοover2,5. Εμπιστοσύνη μηδέν στις δύο ομάδες, μονόδρομος αποτελούν τα γκολ, η Κολωνία μακριά από την έδρα της βρίσκει δίχτυα με ευκολία.

650. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Η εντός έδρας ήττα από τη Ντόρτμουντ αποτελεί παρελθόν, αφού η νίκη-πρόκριση επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν το καλύτερο γιατρικό για τη Βόλφσμπουργκ. Πλέον οι «λύκοι» στρέφουν την προσοχή τους στην ανάκαμψη εντός των συνόρων, όπου η νίκη με το Αμβούργο είναι απαραίτητη για την αναρρίχηση στο βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα του μεγάλου λιμανιού φανέρωσε με τη Μάιντς πολλά αμυντικά κενά, τα οποία δεν είχαμε συνηθίσει και για δεύτερο διαδοχικό ματς θα έχει πολλές απουσίες. Πολύ δυνατή στο σπίτι της η Βόλφσμπουργκ, περιμένουμε να κάνει το χρέος της και να επικρατήσει του Αμβούργου. Η νίκη της κυμαίνεται σε χαμηλές τιμές, όμως ο συνδυασμός της με over 1,5 αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή στο 1,83 του Stoiximan , κάτι που βρίσκεται και στο πινακάκι των Young Guns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

653. ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Ώρα νίκης για τη Χόφενχαϊμ η οποία αν δεν καταφέρει να καταβάλει και την αντίσταση του Αννόβερου τότε καλύτερα να αρχίσει να κάνει σχέδια για τη Τσβάιτελιγκα. Αν υπάρχει μια ομάδα στα μέτρα των γηπεδούχων τότε αυτή είναι το συγκρότημα του Φρότσεκ, παιδική χαρά η άμυνα των φιλοξενούμενων, στο 1,875 ο ασιατικός άσος -0,5 στην Bet365 επιλέχθηκε από τους Young Guns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

651. ΜΠΑΓΕΡΝ - ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ

Μονόδρομος αποτελεί η νίκη για τους Βαυαρούς μετά και το πρόσφατο στραβοπάτημα στο Γκλάντμπαχ. Η Ίνγκολσταντ πρόκειται να παίξει κλειστά, όπως κάνει άλλωστε σχεδόν πάντα μακριά από την έδρα της, στόχος της να κρατήσει-αρχικά-το μηδέν στα μετόπισθεν, φυσικά κάτι τέτοιο απέναντι στους πρωταθλητές θα είναι αρκετά δύσκολο. Αρκετές οι απουσίες των Βαυαρών, δύσκολα να έρθει η νίκη τους με πανηγυρικό τρόπο, στο 1,90 ο συνδυασμός του άσου με το under 3,5 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

663. ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ - ΠΟΝΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ

H Πογκόν (3-5-1 εντός) ντούμπλαρε τις νίκες της με το 3-2 επί της Γκόρνικ Λέτζνα, παρότι δεν εντυπωσιάζει τόσο. Στο 34’ προηγούταν με 0-3, αλλά μετά η απόδοση της έπεσε και αρκέστηκε στο να κάνει διαχείριση του αποτελέσματος και παραλίγο να το πληρώσει. Η Πονμπεσκίτζιε (4-4-2 εκτός) συμπλήρωσε τέσσερα ματς δίχως νίκη, στο τελευταίο έμεινε με τη Ρουχ στο 1-1. Χαμηλός ο άσος, δεν θα τον εμπιστευτούμε.

657. ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ - ΜΤΚ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ

Μαντάρα τα έχει κάνει η Ντέμπρετσεν (3-3-3 εντός) η οποία με μόλις μια νίκη στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της (1-3-2) βρέθηκε και πάλι τέσσερις βαθμούς μακριά από την πρώτη τριάδα. Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 2-1 ήρθε η νίκη επί της Βάασας για την ΜΤΚ παραμένοντας έτσι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, 2-5-4 το εκτός έδρας ρεκόρ των φιλοξενούμενων, τα 7 από τα 11 under 2,5. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, πάμε παρακάτω.

655. ΒΑΑΣΑΣ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ - ΚΙΣΠΕΣΤ ΧΟΝΒΕΝΤ

Δεν έχει τελειωμό ο κατήφορος για την Βάασας (2-0-7 εντός) η οποία μετά την νίκη επί της Μπεκεσάμπε επανήλθε στις ήττες χάνοντας 1-2 εντός έδρας από την ΜΤΚ, παραμένοντας έτσι στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αξίζει να σημειωθεί πως στα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια των γηπεδούχων έκανε την εμφάνιση του το over 2,5. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση Χόνβεντ (2-3-4 εκτός) η οποία προέρχεται από καλή εμφάνιση και νίκη 3-0 επί της Πούσκας Ακάντεμι παραμένοντας παράλληλα αήττητη για τρίτο σερί παιχνίδι (2-1-0), over 2,5 τα 4 από τα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας. Δίκαια φαβορί οι φιλοξενούμενοι, η Βάασας δεν βλέπεται, καλή επιλογή φαντάζει και το over 2,5 το οποίο καλοπληρώνει.

659. ΧΑΛΑΝΤΑΣ - ΠΟΥΣΚΑΣ ΑΚΑΝΤΕΜΙΑ

Από δύο σερί ισοπαλίες προέρχεται η Χάλαντας (2-5-2 εντός) η οποία πρόσφατα πραγματοποίησε ακόμα ένα πισωγύρισμα παραχωρώντας την ισοπαλία με 1-1 στην ουραγό Μπεκεσάμπε παραμένοντας παράλληλα για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη (0-2-2). Από δίκαιη ήττα 3-0 στην έδρα της Χόνβεντ προέρχεται η Πούσκας Ακάντεμι (1-3-5 εκτός) η οποία μετράει μόλις μια νίκη στα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, over 2,5 τα 4 από αυτά. Ακόμα μια ευκαιρία νίκης παρουσιάζεται για τους γηπεδούχους, με το μαχαίρι στο λαιμό θα πηγαίναμε με τον άσο.

656. ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ - ΠΑΞΙ

Επιβεβαιώθηκε σε ακόμα ένα παιχνίδι η ανοδική αγωνιστική κατάσταση της Βιντεότον (7-0-2 εντός) η οποία μετά την αναμενόμενη ήττα με 1-0 από τη Φερεντσβάρος πέρασε νικηφόρα 1-2 από την έδρα της Ντέμπρετσεν, no goal τα 4 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια. «Ξεφουσκώνει» σιγά-σιγά η Πάξι (2-3- εκτός) η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές (0-2-1), αξιοσημείωτο παρόλα αυτά πως μετράει μόλις μια ήττα στα τελευταία 11 παιχνίδια της παραμένοντας έτσι στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Εντελώς δυσανάλογες οι αποδόσεις βάσει βαθμολογίας, δυνατοί εντός οι γηπεδούχοι αλλά όχι και για 1,50, πάσο η κόντρα.

658. ΝΤΙΣΓΚΙΡΙ - ΜΠΕΚΕΣΑΜΠΕ ΕΛΟΡΕ

Ομάδες οι οποίες βρίσκονται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση καθώς αγνοούν τη νίκη εδώ και αρκετές εβδομάδες, συν τοις άλλοις συγκαταλέγονται στις χειρότερες του πρωταθλήματος, καλύτερα να μην μπλέξουμε.

699. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Xωρίς να πιάσει σούπερ απόδοση, η Κρίσταλ Πάλας (7-2-6) πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στο Λίβερπουλ κόντρα στην Έβερτον, αποδεικνύοντας ακόμα μία φορά πως εκτός έδρας είναι άκρως ανταγωνιστική. Μετράει 3-1-4 στο «Σέλχαρστ Παρκ», περισσότερους βαθμούς έχει μαζέψει εκτός. Άτυχη στην αναμέτρηση με την Άστον Βίλα η Σαουθάμπτον (5-6-4), είχε 22 τελικές προσπάθειες και όμως κατάφερε να μείνει στο 1-1. Δυσκολοκατάβλητη μακριά από το σπίτι της, μόλις μία ήττα σε επτά αναμετρήσεις (αυτή από τη Σίτι), αγαπημένο της αποτέλεσμα η ισοπαλία (2-4-1). Πολύ δύσκολο ματς, αποτυπώνεται και στις μοιρασμένες αποδόσεις, πάσο ή ρίσκο με την ισοπαλία.

700. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΣΟΥΟΝΣΙ

Γνωστή η αδυναμία της Σίτι να κρατάει το μηδέν πίσω, το ίδιο γνωστή όμως και η επιθετική της δύναμη, στη μέρα της μπορεί να σκοράρει πολλά γκολ (έντεκα συνεχόμενα GG & over 2,5 στο «Ιτιχάντ» σε όλες τις διοργανώσεις). Άγνωστο ακόμα αν θα γίνουν αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού της Σουόνσι από τον υπηρεσιακό προπονητή, το μόνο σίγουρο είναι πως πάντοτε τέτοιες αντικαταστάσεις στον πάγκο φέρνουν το απαραίτητο «ηλεκτροσόκ». Το έκαναν άλλοι κι άλλοι, γιατί να μην σκοράρουν και οι «κύκνοι» κόντρα στην προβληματική άμυνα της Σίτι. Στο 1,95 το GG ( Stoiximan), στο 2,25 το GG & over 2,5 στην ίδια εταιρεία. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

698. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΣΤΟΟΥΚ

Πάρα πολλά προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζει η Γουέστ Χαμ, σχεδόν όλη η μεσοεπιθετική της γραμμή είναι εκτός, ενώ γενικότερα στο σπίτι της δυσκολεύεται αρκετά όταν καλείται να κάνει παιχνίδι. Από εξαιρετική εμφάνιση και νίκη κόντρα στη Σίτι έρχεται η Στόουκ, η οποία τα πηγαίνει μια χαρά μακριά από το «Μπριτάνια», θετικό το εκτός έδρας ρεκόρ της με 3-3-2. Αν και είναι υποψιασμένο το σετ αποδόσεων, θα προτιμήσουμε το ασιατικό διπλό 0:0 (DNB) των «Potters» με απόδοση 2,10 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

701. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Μια χαρά το πάει η Σάντερλαντ με το Σαμ Άλαρνταϊς στον πάγκο της (εξαιρείται το 6-2 από την Έβερτον), λίγο έλειψε να πάρει κάτι από την Άρσεναλ εκτός έδrας, γενικώς δεν παρουσιάζει το χάλι των πρώτων αγωνιστικών. Ματς εντός έδρας με αντιπάλους στυλ Γουότφορντ, πρέπει να τα παίρνει, αν θέλει να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εκπλήσσει ευχάριστα το σύνολο του Κίκε Φλόρες, δέκατη στη βαθμολογία η Γουότφορντ, πολύ δύσκολα ηττάται εκτός έδρας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως πρέπει να δίνεται φαβορί στην έδρα της Σάντερλαντ, οι τιμές μας σπρώχνουν προς τα αριστερά, έστω κι αν οι «σφήκες» δεν έχουν δώσει δικαιώματα τελευταία. Με ρίσκο, θα προτιμήσουμε τον άσο DNB (2,025/Βet365), επιλογή περισσότερο λόγω αποδόσεων. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

738. ΡΕΜΣ - ΝΙΣ

Τρία ματς αήττητη συμπλήρωσε η Ρεμς, όμως στο τελευταίο με την ουραγό Τρουά «κόλλησε» στο 1-1, με την απογοήτευση να επιστρέφει στο στρατόπεδο της ομάδας. Η Νις δείχνει να έχει χάσει την αύρα της, μετράει τρία ματς δίχως νίκη, αλλά είναι δεδομένο πως διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό σύνολο και σίγουρα μπορεί να περάσει νικηφόρα από το «Ογκίστ Ντελόν». Οι πιθανότητες της γιγαντώνονται από το γεγονός πως η Ρεμς θα στερηθεί τον ηγέτη της αμυντικής της γραμμής, Σινιορίνο και τον αρχισκόρερ της, Ντε Πρεβίλ. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

677. ΜΠΕΡΙ - ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Καμία δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φόρμα, έχει στουμπώσει επιθετικά τελευταία η Μπέρι (8-6-6, 4-4-2 εντός), τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα για την Τσέστερφιλντ (7-2-11, 5-0-5 εκτός), θα μείνουμε σε απόσταση.

678. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ - ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Σε καλό σχετικά φεγγάρι η Μπράντφορντ (8-7-5, 4-4-2 εντός), έσφιξε την άμυνα της φτάνοντας σε σερί 6-3-0 πριν το οριακό 2-1 στη Γουόλσολ στο τελευταίο της παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Ίδιο ρεκόρ και για τη Σάουθεντ, με 3-5-2 εκτός, συνηθίζει να βρίσκει δίχτυα, δεν βγαίνει άκρη ούτε σε σημείο ούτε στα γκολ.

676. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ - ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Μεγάλο χωνί η Κόλτσεστερ (5-5-10, 3-4-3 εντός με 7/10 over 2,5 & GG), μακράν της δεύτερης (49 γκολ παθητικό, η επόμενη χειρότερη έχει 35!) χειρότερη άμυνα στη Λιγκ 1, στο κύπελλο δέχθηκε δύο γκολ από την Όλτρινχαμ (Κόνφερενς) πριν βρει το γκολ της πρόκρισης στις καθυστερήσεις, έρχεται από πέντε σερί ήττες στο πρωτάθλημα και 0-1-5 χωρίς νίκη, σε αυτό το διάστημα δέχθηκε 21 τέρματα! Κάτι πάει να δείξει η ουραγός Μπάρνσλεϊ (5-3-12, 2-1-7 εκτός με 8/10 over 2,5 & GG), στο Λιγκ Τρόφι απέκλεισε τη Γουίγκαν στα πέναλτι (2-2 καν. αγώνας) για να φτάσει στον τελικό της περιφέρειας, σωστά μοιρασμένο στη μέση το σετ, σε πρώτο πλάνο φυσικά τα πολλά γκολ.

679. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ - ΚΡΟΥ

Βρίσκει ρυθμό κα παράλληλα ηρεμία η Ντονκάστερ (6-6-8, 4-4-2 εντός), 3-1-1 ο απολογισμός της στα πέντε τελευταία, προκρίθηκε και στο κύπελλο (3-1 Κέμπριτζ). Δύο κολλητά τρίποντα για τη μαχητική Κρου (5-4-11, 3-2-5 εκτός), με μια βδομάδα περισσότερο ξεκούραση, δεν θα πέσει εύκολα. Δύσκολο στην πρόβλεψη, προσεγμένα τα σετ, μόνο στο live αν μας απασχολήσει.

685. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ - ΓΟΥΟΛΣΟΛ

6-3-11 με 4-3-3 εντός η Φλίτγουντ, περιμένουμε να δούμε τη Γουόλσολ (11-6-3, 6-3-1 εκτός) στη μετά - Ντιν εποχή. Κοντράρεται το διπλό - φαβορί, δεν θα το προτιμούσαμε αλλά και απέναντι δεν θα πάμε, συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις βλέπουμε καλοδουλεμένες ομάδες να συνεχίζουν για κάποιο καιρό στον ίδιο ρυθμό πριν από την αναπόφευκτη πτώση.

684. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ - ΜΠΕΡΤΟΝ

Παρελθόν από τον πάγκο της Μπέρτον ο Χάσελμπαϊνγκ, άνθρωπος που την ανέβασε άμεσα στη Λιγκ 1 και την κράτησε πρώτη μέχρι τη φυγή του (13-2-5, 6-0-4 εκτός), αντικαταστάτης του ο Κλαφ Τζούνιορ, σημαία του κλαμπ το οποίο και υπηρέτησε για 11 χρόνια φέρνοντας το στη Φούτμπολ Λιγκ. 8-2-0 με 25-8 γκολ μετράει στο σπίτι της η Τζίλιγχαμ, λογικά οριακό φαβορί εδώ, οι αλλαγές στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων κάνουν το ματς ακόμα πιο δύσκολο στην πρόβλεψη.

681. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Έχει πάρει μπρος για τα καλά η μηχανή της Πιτέρμπορο (10-3-7, 5-2-3 εντός με 9/10 GG, 8/10 over 2,5, 6/10 over 3,5, 4,10 γκολ κατά μ.ο.), έκτη σερί νίκη το 2-0 επί της Λούτον για το κύπελλο, σε 14/15 παιχνίδια της από τις 26/9 σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές. Από τρία σερί over 3,5 και GG στο πρωτάθλημα έρχεται η Σριούσμπερι (6-3-11, 3-2-5 εκτός με 5/10 over 2,5 και 6/10 GG),περιμένουμε να ακολουθήσει τον ξέφρενο ρυθμό των γηπεδούχων. Επιλογή ο άσος, προηγούνται όμως τα γκολ.

682. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ - ΣΚΑΝΘΟΡΠ

Ομάδα έδρας η Πορτ Βέιλ (6-3-1, 8-5-7 συνολικά), σε διοικητική τρικυμία όμως αφού ο ιδιοκτήτης της να ψάχνει να πουλήσει τις μετοχές του, από την άλλη η Σκάνθορπ (8-2-10, 3-1-6 εκτός) δεν είναι και η πλέον κατάλληλη υποψήφια για κόντρα, από τη στιγμή μάλιστα που το σετ είναι προσεκτικά μαζεμένο. Επιλογή για το live τα γκολ, οι φιλοξενούμενοι μετράνε 10/10 over 2,5 και 8/10 GG εκτός.

680. ΟΛΝΤΑΜ - ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Στο τελικό περιφέρειας του Λιγκ Τρόφι η Μίλγουολ (9-4-7, 4-3-3 εκτός) μετά το 0-2 στο Σάουθεντ, η Όλνταμ έρχεται από τέσσερις σερί ήττες, 3-10-7 με 1-3-6 εντός τα νούμερα της στο πρωτάθλημα της Λιγκ 1. Τα- διπλό έχει - μικρό έστω - προβάδισμα.

675. ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Δύο ματς χωρίς γκολ η Γουίγκαν (9-7-4, 6-3-1 εντός με 15-4 τέρματα), αποκλείστηκε καις τα ημιτελικά του Λιγκ Τρόφι, βέβαια η Μπλάκπουλ (5-4-11, 1-2-7 εκτός) είναι κάτι παραπάνω από ομάδα στα μέτρα της. Πολύ χαμηλός άσος για τα δεδομένα της κατηγορίας, επίφοβα τα χάντικαπ, συχνά οι γηπεδούχοι πάνε τα παιχνίδια τους στο όριο.

683. ΣΟΥΙΝΤΟΝ - ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

Δεύτερη κολλητή νίκη για τη Σουίντον (6-4-10, 3-2-5 εντός) το εμφατικό 0-4 στο Τσέστερφιλντ, χωρίς κυπελλικές υποχρεώσεις, η Ρότσντεϊλ (7-6-7, 2-4-4 εκτός) δεν παίζει καλά τελευταία και σε καμία περίπτωση δεν είναι εδώ φαβορί. +0,25 ασιατικός άσος ή πάσο.

688. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ - ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Η Γουίμπλεντον (4-2-4 εντός) έπαιξε καλά εκτός έδρας, όμως έμεινε στο 1-1 με τη Λέιτον Όριεντ και χωρίς να παίζει άσχημα συμπλήρωσε τέσσερα ματς δίχως νίκη. Πιστεύουμε ότι αυτό θα αλλάξει στα επόμενα ματς. Η Στιβενέιτζ (1-5-4 εκτός) ντούμπλαρε τις νίκες της με τη Μόρκαμ με 4-3 και έδειχνε να βρίσκει ρυθμό, μέχρι το κύπελλο που έχασε με 0-1 από την αδύναμη Γέοβιλ στο κύπελλο, κάτι που χάλασε την καλή εικόνα των τελευταίων δύο εβδομάδων. Το 1,65-1,70 του άσου δεν είναι ούτε καν δίκαιο, αλλά δεν θα κοντράρουμε τη γηπεδούχο, που αν και δεν κερδίζει παίζει καλά.

686. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ - ΓΟΥΙΚΟΜ

Η Άκκρινγκτον (4-3-2 εντός) κέρδισε με 5-1 τη Γιορκ εκτός έδρας στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος και συμπλήρωσε πέντε αγώνες δίχως ήττα (4-1-0) και συνέχισε τις καλές εμφανίσεις. Στο κύπελλο έχασε δίκαια με 0-1 από την Πόρτσμουθ. Η Γουίκομ (5-3-2 εκτός) έχασε εύκολα με 0-3 από τη Μπρίστολ Ρόβερς και έπαιξε άσχημα μετά από καιρό. Όμως στο κύπελλο κέρδισε με γκολ στις καθυστερήσεις με 2-1 τη Μίλγουολ, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες, βρίσκουμε μεγάλο το άνοιγμα του σετ και το 1,83 του Χ2 δείχνει να έχει αξία, όπως και το GG στο 1,80 που αποτελεί επιλογή των Young Guns .

693. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ - ΓΙΟΡΚ

Η Μπρίστολ Ρόβερς (3-1-6 εντός) κέρδισε με 3-0 τη Γουίκομ και εντυπωσίασε και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία ματς. Η Γιορκ (1-3-6 εκτός) έχασε και από την Άκρινγκτον με 1-5, συμπλήρωσε οκτώ συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και συνεχίζει τις χείριστες εμφανίσεις. Περιμένουμε να κερδίσει η γηπεδούχος, όμως οι τιμές είναι αποθαρρυντικές.

690. ΛΟΥΤΟΝ - ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Τρίτο δίχως νίκη για τη Λούτον (3-3-4 εντός), μάλιστα στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος έχασε με 0-3 από τη Νιούπορτ. Στο κύπελλο έχασε με 2-0 από την Πιτέρμπορο και ήταν πραγματικά κακή. Η Νορθάμπτον (5-3-2 εκτός) έχει βρει φόρμα και έχει 8-1-0 σε όλες τις διοργανώσεις. Δυσκολεύτηκε στο κύπελλο κόντρα στη Νόρθγουιτς αλλά κέρδισε με 3-2. Σε αντίθετη κατάσταση οι δύο ομάδες, το 1,80 του +0,25 για τη φιλοξενούμενη κρύβει αξία.

689. ΚΡΟΟΥΛΙ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ

Η Κρόουλι (4-2-4 εντός) έχει να παίξει 15 μέρες, έρχεται από τις δύο συνεχόμενες ήττες από τις Νορθάμπτον και Καρλάιλ, με 1-2 και 1-3 αντίστοιχα. Λογικά θα δούλεψε παραπάνω σε αυτές τις δύο εβδομάδες και ίσως δούμε βελτίωση. Η Ντάγκεναμ (2-3-5 εκτός) δέχτηκε γκολ στο 95’ για το κύπελλο από τη Γουάιτχοκ και θα αναγκαστεί να δώσει επαναληπτικό μέσα στην εβδομάδα. Περίεργο παιχνίδι, θα το αφήσουμε στην ησυχία του.

691. ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Κέρδισε δίκαια με 1-3 τη μέτρια Μπαρνέτ η Μάνσφιλντ (3-4-3 εντός) και έδειξε πραγματικά αρκετά θετική εικόνα. Η Λέιτον Όριεντ (3-4-3 εκτός) έχει δύο σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και τις έκανε τρεις στο κύπελλο με τη Σκάνθορπ. Αν καταφέρει να περάσει θα παίξει με την Τσέλσι, γεγονός που ίσως λειτουργήσει αποσυντονίστηκα για το ματς στο Μάνσφιλντ. Δίκαιο το σετ με οριακότατο φαβορί τη γηπεδούχο.

692. ΜΟΡΚΑΜ - ΕΞΕΤΕΡ

Η Μόρκαμ (4-0-6 εντός) βρήκε μετά από καιρό νίκη στο πρωτάθλημα (1-0 τη Ντάγκεναμ), αλλά στο Τρόφι έχασε με 2-0 από τη Φλίτγουντ με κακή εμφάνιση. Η Έξετερ (4-1-5 εκτός) παραμένει αήττητη τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα, όμως στο κύπελλο έχασε με 2-0 από την Πορτ Βέιλ παίζοντας άσχημα. Δίκαιο το +0,25 για την Έξετερ.

694. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ

Αδυνατεί να βρει ρυθμό η Νοτς Κάουντι (7-4-8, 6-1-3 εντός), βήμα πίσω η ήττα με 3-1 στο Κέμπριτζ την προηγούμενη αγωνιστική, σε αναμμένα κάρβουνα εξακολουθεί να κάθετε ο Μονίς, αντίθετα ο ομόλογος του στη Νιούπορτ (4-7-9, 3-3-4 εκτός) Σέρινταν έχει κερδίσει τη συμπάθεια όλως στο κλαμπ, παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικά μαχητικό σύνολο που μετράει 5-5-0 στα δέκα τελευταία επίσημα παιχνίδια του, ενώ έρχεται από καθαρότατες νίκες κόντρα σε Λούτον (3-0) και Μπαρνέτ (0-1). Μυρίζει μπαρούτι, Χ2, Draw No Bet για τους πιο συντηρητικούς, ξερό διπλό για όσους το ζουν στα άκρα.

695. ΟΞΦΟΡΝΤ - ΚΑΡΛΑΪΛ

Μετρονόμος η απόδοση της πρωτοπόρου της Λιγκ 2 Όξφορντ (11-7-2, 5-4-1 εντός), με νίκες στο γκολ συνεχίζει σε όλα τα μέτωπα, αγαπημένο της σκορ το 1-0, το έφερε τέσσερις φορές στα επτά πιο πρόσφατα. Αντίθετα όσα φάμε και όσα βάλουμε η Καρλάιλ (9-6-5, 4-3-3 εκτός), καλύτερη επίθεση - τρίτη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, της ταιριάζει πάντως αυτό το στιλ αφού διατηρείται στις θέσεις των μπαράζ ανόδου. Άμυνα VS επίθεσης, σε τέτοιες περιπτώσεις έχουμε ξαναπεί συνήθως η πρώτη επιβάλλεται, στοιχηματικά πάντως απλησίαστο.

696. ΠΛΙΜΟΥΘ - ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Με πολλές απουσίες η 2 της βαθμολογίας Πλίμουθ (12-4-4, 6-2-2 εντός) και μόλις μια νίκη στα τελευταία έξι (1-2-3), η Κέμπριτζ (7-5-8, 3-4-3 εκτός) έχει το εύκολο γκολ και κάνει τις κηδείες της. Θα κοντράρουμε και εδώ, έχει αρκετό Χ μέσα οπότε θα προτιμήσουμε το διπλό Draw No Bet.

697. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Συνηθισμένοι πλέον στους τοκογλυφικούς άσους της Πόρτσμουθ (8-10-2), στο “Φράτον Παρκ” πάντως ως τώρα δεν κερδίζει συχνά (3-6-1)… Σε κακό φεγγάρι η Χάρτλπουλ (6-2-11, 3-0-6 εκτός), δεν υπάρχει κόντρα. Προχωράμε στο επόμενο.

687. ΓΕΟΒΙΛ - ΜΠΑΡΝΕΤ

H ουραγός Γέοβιλ (1-3-6 εντός) έχασε με 0-2 από τη Νορθάμπτον και στο Τρόφι έχασε με 3-2 από την Όξφορντ, το τελευταίο το πάλεψε αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι το παραπάνω. Συνεχίζει με υπηρεσιακό. Η Μπάρνετ (1-1-8 εκτός) συνεχίζει σε μέτρια πορεία, έχει τέσσερα δίχως νίκη στο πρωτάθλημα, στο τελευταίο έχασε με 1-3 από τη Μάνσφιλντ. Στο κύπελλο συνέχισε τις κακές εμφανίσεις και δίκαια έχασε με 0-1 από τη Νιούπορτ. Θα σφίξει τα λουριά ο Άλεν και πιθανό να δούμε αντίδραση, αλλά μέχρι τότε την αφήνουμε ήσυχη. Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο προβληματικές ομάδες, πάμε στο επόμενο.

737. ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΛΤΑΧ

Σε κάμψη η Αούστρια, μετράει μόνο μια νίκη μετά τη διακοπή (1-1-2) έπειτα από το 0-2 στην έδρα της ΒΑΚ Πέλετς, στη χειρότερη φετινή της εμφάνιση σύμφωνα με τον προπονητή της, Φινκ. Η Άλταχ διόρθωσε την ήττα στο γήπεδό της από τη Ριντ, χάρη στο διπλό με 3-0 επί της Γκρόντιγκ, τα εκτός έδρας ματς πάντως εξακολουθούν να μην είναι το φόρτε της (2-1-7 εκτός, 6/10 over 2,5, 6/10 GG). Τραυματίας για τους γηπεδούχους ο σημαντικός φορ Καγιόντε (19 συμ./8 γκολ), σε όλα τα εντός έδρας πλην ενός έχει δεχθεί γκολ η Αούστρια (5-3-1 εντός, 5/10 over 2,5, 9/10 GG), επίφοβος μοιάζει ο άσος, οι αδυναμίες που παρουσιάζει ωστόσο η Άλταχ στις εξόδους της μας κρατούν μακριά και από την κόντρα.

745. ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Ζευγάρι όπου πάντα βλέπουμε ομορφιές το συγκεκριμένο και το αναμένουμε με ανυπομονησία εδώ καιρό. Η Δόξα έρχεται από το ροντέο στο Παφιακό (3-3) σε ένα εκπληκτικό ματς. Ο Εθνικός πήρε τον βαθμό εκτός έδρας με τη Νέα Σαλαμίνα (2-2) με σχετικά καλή εμφάνιση. Ο Kyr_Lim πιστεύει στους φιλοξενούμενους και ήδη πόνταρε στο 2 DNB στο 2,10.

748. ΕΪΡ - ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ

Το ντέρμπι της αγωνιστική αποτελεί η αναμέτρηση ανάμεσα στην Έιρ (6-2-0 εντός) και τη Ντανφέρμλιν (5-2-1 εκτός) με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Over 2,5 τα 6 από τα 8 εντός έδρα παιχνίδια των γηπεδούχων, 5/8 over 2,5 και η Ντανφέρμλιν μακριά από την έδρα της. Οι φιλοξενούμενοι με όπλο την παράδοση (0-0-3) αλλά και το ποιοτικότερο ρόστερ έχουν ευκαιρία να αποδείξουν ποιος είναι το αφεντικό στην κατηγορία, φυσικά παίζεται και ο συνδυασμός του διπλού με το over 2,5.

750. ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ - ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ

Ομάδες με ίδιους στόχους (τετράδα) Στενχάουσμιουρ (4-2-2 εντός) και Άλμπιον Ρόβερς (2-2-4 εκτός), αμφότερες βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, over 2,5 τα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια των γηπεδούχων ανεξαρτήτως έδρας. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, πάμε παρακάτω.

749. ΜΠΡΕΧΙΝ - ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

Παραπαίει η ουραγός Μπρέχιν (1-1-5 εντός) η οποία προέρχεται από 3 σερί ήττες, όλες συνοδευόμενες με over 2,5, πιο πρόσφατη αυτή στην έδρα της Ντανφέρμλιν με 3-1. Σε σαφέστατα καλύτερη μοίρα η Πίτερχεντ (2-3-3 εκτός) η οποία μετά και το 0-2 επί της Φόρφαρ συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια ούσα αήττητη (2-2-0). Με ρίσκο διπλό, οι γηπεδούχοι δεν βλέπονται.

751. ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ- ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ

Έξι αγώνες χωρίς νίκη (0-2-4) η Στράνραερ (1-1-6 εντός) η οποία προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες, πιο πρόσφατη αυτή εντός έδρας με 0-0 κόντρα στη Φόρφαρ. Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Ερντριόνιανς (3-1-3 εκτός), αναμενόμενες καθώς αντιμετώπισε τις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος (Έιρ και Ντανφέρμλιν). Ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες οι φιλοξενούμενοι, απέναντι στους αδύναμους γηπεδούχους έχουν τον πρώτο λόγο.

752. ΦΟΡΦΑΡ - ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ

Η χειρότερη εντός έδρας άμυνα κόντρα στην χειρότερη εκτός έδρας, τα γκολ στο ζευγάρι Φόρφαρ-Κάουντεμπιθ αποτελούν μονόδρομο καθώς αμφότερες διαθέτουν άμυνες για γέλια.

755. ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ - ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ

Από τρία συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα προέρχεται η Κουίνς Παρκ (3-1-3 εντός) η οποία σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από το κακό στο χειρότερο η Άρμπροουθ (2-2-3 εκτός) η οποία μακριά από την έδρα της τουλάχιστον καταφέρνει και παίρνει βαθμούς. Αρκετά πονηρή αναμέτρηση, η λογική και η φόρμα λένε άσο, το χέρι όμως δεν πάει εύκολα, πάσο.

754. ΚΛΑΪΝΤ - IΣΤ ΦΑΪΦ

Τρεις σερί νίκες (όλες over 3,5) μετράει η Κλάιντ (4-1-2 εντός) η οποία πρόσφατα πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Μπέργουϊκ επικρατώντας 0-5! Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Ίστ Φάιφ η οποία μακριά από την έδρα της μετράει 2-2-3 και 5/7 under 2,5. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλύτερο μομέντουμ και εντός έδρας είναι δυνατοί, άσος.

753. ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ

Συνεχίζει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας η Αννάν (4-3-0 εντός) παρά το πρόσφατο εντός έδρας 2-2 κόντρα στην Άρμπροουθ, over 2,5 τα 3 από τα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας. Από νίκη 3-1 κόντρα στη Μοντρόουζ προέρχεται η Ιστ Στέρλινγκ η οποία μακριά από την έδρα της δεν βλέπεται, 0-1-6 ο απολογισμός της, τα 6 από αυτά over 2,5. Δίκαια φαβορί οι αήττητη στο σπίτι τους γηπεδούχοι, τα γκολ επίσης έχουν καλές τύχες, φυσικά σε αρκετά χαμηλές αποδόσεις.

756. ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ - ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ

Τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας συμπλήρωσε η Μοντρόουζ (5-0-2 εντός) η οποία έχασε 3-1 και στην έδρα της Ιστ Στέρλινγκ, over 2,5 και goal-goal τα 5 τελευταία της. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες η Στέρλινγκ (3-2-3 εκτός) η οποία επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Έλγκιν,over 2,5 τα 3 από τα 4 πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας. Δυνατοί εντός οι γηπεδούχοι οι οποίοι έχουν και τον πρώτο λόγο για τη νίκη παρά την άσχημη αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

757. ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ - ΕΛΓΚΙΝ

Ίσως η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας Μπέργουικ (3-2-3 εντός) απέναντι στη κακίστη εκτός έδρας Έλγκιν (1-1-6 εκτός). Μονάχα με τα γκολ μπορούμε να ασχοληθούμε καθώς οι δύο ομάδες μετράνε 4/6 over 2,5 στα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας.

759. ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ - ΝΤΑΝΤΙ

Ξεκούραστη η Μάδεργουελ (2-2-4 εντός) μετά και το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, αγνοεί πάντως τη νίκη εδώ και τρεις αναμετρήσεις (0-1-2), όλες over 2,5. Δύο μήνες και κάτι χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Νταντί (2-5-2 εκτός) η οποία δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη, under 2,5 τα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της από τα οποία τα 4 έληξαν ισόπαλα, όλα (!) με σκορ 1-1. Αρκετά πονηρό ζευγάρι, πάσο.

761. ΧΑΜΙΛΤΟΝ - ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Επιτέλους νίκη για την Χάμιλτον (3-3-2 εντός) η οποία επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Νταντί Γιουνάιτεντ, goal-goal τα 5 από τα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας. Όαση η νίκη 3-0 επί της Μάδεργουελ για την Ρος Κάουντι η οποία επανήλθε άμεσα στα άσχημα αποτελέσματα με 2 σερί ήττες, πιο πρόσφατη αυτή από την Σεντ Τζόνστον με 2-3, over 2,5 τα 4 πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, το αμφίσκορο επίσης έχει καλές τύχες.

758. ΙΝΒΕΡΝΕΣ - ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση Ινβερνές (2-2-4 εντός) και Κιλμάρνοκ (2-3-3 εκτός) καθώς αμφότερες προέρχονται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Μοναδικός λόγος ενασχόλησης με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τα γκολ, οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρία συνεχόμενα over 2,5 και goal-goal, οι καιρικές συνθήκες πάντως δεν είναι σύμμαχοι, πάμε παρακάτω.

760. ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. - ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

Βαθμό μετά από τρεις σερί ήττες πήρε η Ναντί Γιουνάιτεντ (1-2-6 εντός) η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Μάδεργουελ. Από δύο σερί νίκες προέρχεται η Πάρτικ Θιστλ (2-3-3 εκτός) συνοδευόμενες μάλιστα με over 2,5, πιο πρόσφατη αυτή με 1-5 στην έδρα της Κιλμάρνοκ. Σωστά μοιρασμένο το σετ, οι φιλοξενούμενοι πάντως δείχνουν να βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα.

702. ΚΑΡΝΤΙΦ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Ισόβαθμες στους 29 πόντους, ακριβώς πάνω στη γραμμή των πλέι-οφ, η Κάρντιφ (7-8-4, 5-3-1 εντός) μετά τους δύο χαμένους βαθμούς κόντρα στη Μπέρνλι (ισοφαρίστηκε σε 2-2 με δύο τέρματα στο τελευταίο πεντάλεπτο) παραλίγο να την ξαναπάθει απέναντι στην ουραγό Μπόλτον, δύο φορές ισοφαρίστηκε, τελικά πήρε το τρίποντο με γκολ στο 80’ (2-3). Πιο ανοιχτά τα τελευταία παιχνίδια της, είχαν προηγηθεί οκτώ σερί under 2,5 και επτά σερί No Goal. Μία ήττα στο πρωτάθλημα από τις 15/9 (6-6-1) για τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ (7-8-4, 2-4-3 εκτός), το έργο του Καρβαλιάλ αποφέρει καρπούς. Στη μέση το σετ, συμφωνούμε με τους μπουκ, αρκετά πιθανή η αλληλεξουδετέρωση.

705. ΝΤΕΡΜΠΙ - ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Ντέρμπι κορυφής, η Μπράιτον έστω ασθμαίνοντας, έστω γυρίζοντας ματς από 0-2 πίσω (3-2 την Τσάρλτον στο τελευταίο με γκολ στα 83’ και 85’) καταφέρνει να συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα της Τσάμπιονσιπ παραμένοντας αήττητη (11-8-0, 3-6-0 εκτός), ίσως πιο απίστευτο το γεγονός ότι και οι 11 νίκες της ήρθαν στο γκολ! Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα για την ομάδα του Χιούτον μέχρι τα Χριστούγεννα, με πρώτο σταθμό το Ντέρμπι (10-7-2, 5-3-1 εντός), από τα φαβορί για την άνοδο οι ποιοτικότατοι γηπεδούχοι αλλά μέχρι στιγμής σπάνια έχουν καταφέρει να ενθουσιάσουν ώστε να θεωρήσουμε δικαιολογημένα τα 1,90-2,00 του άσου. Πάσο ή Χ2 είναι η δουλειά εδώ.

707. ΤΣΑΡΛΤΟΝ - ΛΙΝΤΣ

Ομάδες που δύσκολα πιάνονται, η Τσάρλτον (4-4-11, 3-2-4 εντός) μετά από δύο σερί νίκες επέστρεψε στις ήττες, 0-3 από την Ίπσουιτς, 3-2 από 0-2 στο Μπράιτον, αμφότερες πόνεσαν. Τεράστιο γιούχου η Λιντς (5-7-7, 3-4-2 εκτός), τη μία αγωνιστική χάνει από τη Ρόδεραμ, την άλλη κερδίζει τη Χαλ… Φαβορί πέρασε το διπλό, παίρνει αρκετό ποντάρισμα, εμείς περιμένουμε αμφίρροπο ματς με τη μπίλια να μπορεί αν κάτσει οπουδήποτε.

708. ΦΟΥΛΑΜ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Αποφάσισε επιτέλους να προσλάβει μόνιμο προπονητή η Φούλαμ (5-7-7, 3-3-3 εντός), Στιούαρτ Γκρέι ο εκλεκτός, έχει πολύ δουλειά να κάνει αφού οι λονδρέζοι έρχονται από 0-2-3 και πραγματικά αποκαρδιωτικές εμφανίσεις, όπως στην πρόσφατη ήττα με κάτω τα χέρια στο Νότιγχαμ (3-0). Σε καλό φεγγάρι η Μπρέντφορντ (8-4-7, 3-3-3 εκτός), πρώτη νίκη επί Ντιν Σμιθ το άνετο 2-0 κόντρα στη ΜΚ Ντονς, σαφώς πιο έτοιμοι οι φιλοξενούμενοι για αυτό το ντερμπάκι, ένα κλικ προς τα δεξιά.

710. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Πρώτη νίκη επί Βάγκνερ και πρώτη μετά από 0-1-5 για τη Χάντερσφιλντ (4-6-9, 2-3-4 εντός) το 0-2 στο Μπέρμιγχαμ, έχει φέρει ενθουσιασμό η έλευση του πρώην συνεργάτη του Κλοπ. Δεύτερη κολλητή ήττα για τη Μπρίστολ Σίτι (3-7-9, 1-4-4 εκτός) το 0-2 από τη Μπλάκμπερν, χτυπάει καμπανάκι κοιλιάς, τέσσερα χωρίς νίκη, οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Ο άσος αρέσει, αυτή την ώρα έχει υποχωρήσει στο 2,30, τιμή που ακόμα κρίνεται ικανοποιητική.

704. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Διπλό μετά από 22 χρόνια στο “Πόρτμαν Ρόουντ” για τη Μίντλεσμπρο (0-2 Ίπσουιτς), κυνική νίκη με δύο τέρματα στην επανάληψη, τρίτη σερί, όλες με καθαρά δίχτυα, όπως και 8/12 συνολικά φέτος (12-3-4, 7-1-1 εντός με 16-2 γκολ, μακράν καλύτερη εντός – δεύτερη καλύτερη συνολικά άμυνα στην Τσάμπιονσιπ). Εξαιρετική εκτός (5-2-2) η Μπέρμιγχαμ (8-4-7 συνολικά), βρίσκεται όμως σαφώς σε κοιλιά, μετρώντας τρεις σερί ήττες. Ομάδες που δίνουν έμφαση στην άμυνα, δεν περιμένουμε πολλούς ελεύθερους χώρους, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να ζορίσουν τη δυσκοίλια στο γκολ ομάδα του Καράνκα αλλά με τις σημαντικές απουσίες τους επιθετικά δεν έχουν δόντια. Επιλογή το under 2,5, αλλά μάλλον θα απέχουμε γενικά.

709. ΧΑΛ - ΜΠΟΛΤΟΝ

Δύο κολλητές ήττες για τη Χαλ (10-5-4, 6-2-1 εντός με 9/9 2-3 γκολ), η Μπόλτον (1-9-9, 0-2-7 εκτός) είναι ο πλέον κατάλληλος αντίπαλος για να επιστρέψεις τις επιτυχίες η ομάδα του Μπρους. Αγιάτρευτη περίπτωση οι φιλοξενούμενοι, δύσκολα θα καταφέρουν να σηκώσουν κεφάλι, γυροφέρνει το 2-0 το ματς.

706. ΠΡΕΣΤΟΝ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Πραγματικά μεγάλο διπλό το 0-2 της Πρέστον (4-9-6, 1-5-3 εντός) στο ντερμπάκι με τη Μπέρνλι, μόνο η ουραγός Μπόλτον έχει λιγότερα γκολ από την ομάδα του Γκρέισον αλλά η εξαιρετική αμυντική της λειτουργία την κρατάει στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. 3-5-1 στα εννέα τελευταία για τους γηπεδούχους, 7/9 No Goal, 8/9 under 2,5, η Ρέντινγκ (7-6-6, 3-2-4 εκτός) έδιωξε τον Κλαρκ, ο οποίος προφανώς κορόιδευε, μόνο τη Μπόλτον (ναι είναι τόσο άμπαλη που είναι το απόλυτο κατώτατο σημείο αναφοράς της κατηγορίας…) κέρδισαν στα οκτώ τελευταία (1-3-4) οι “βασιλικοί”, σε βατό μάλιστα πρόγραμμα, το ρόστερ τους είναι για πολλά περισσότερα. Με υπηρεσιακό στο Πρέστον, προ των πυλών ο πρόσφατα πρώην ΜακΝτέρμοτ, περίεργο παιχνίδι που λογικά η ισοπαλία δεν θα πολυστεναχωρήσει καμία από τις δύο ομάδες.

703. ΚΠΡ - ΜΠΕΡΝΛΙ

Πρεμιέρα Χάσελμπαϊνγκ (πρώην Μπέρτον, στην οποία και είχε εξαιρετικό έργο) στον πάγκο της ΚΠΡ (7-5-7, 4-4-1 εντός), οι Ρέιντζερς έρχονται από δύο κολλητές νίκες με 1-0 (Λιντς εντός, Ρέντινγκ εκτός), καθαρά έργο Γουόρνοκ, που συνεχίζει από άλλο πόστο. Ο πολύπειρος τεχνικός κατάφερε άμεσα να σφίξει την άμυνα, έξι σερί 0-1 γκολ μετράνε οι Ρέιντζερς, καθώς και οκτώ σερί No Goal (7/8 0-1 γκολ), ανάλογης λογικής και ο Ολλανδός, περιμένουμε να συνεχίσει στα ίδια μονοπάτια. Η κυνική Μπέρνλι των μόλις τριών ηττών (9-7-3, μόλις δύο ομάδες έχουν λιγότερες) και του 3-5-1 εκτός με 9-8 τέρματα (6/9 under 2,5, 2καλύτερη άμυνα εκτός) έρχεται από ήττα-σοκ με 0-2 από την Πρέστον, πρώτη μετά από εννέα παιχνίδια (5-4-0), θα κοιτάξει να βελτιωθεί αμυντικά και περιμένουμε να παίξει για το βαθμό. Under 2,25, με τα 0-0/1-0/1-1 πιθανότερα τελικά σκορ.

765. ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ - ΦΟΛΚΕΡΚ

Οι 14 νίκες στα 15 πιο πρόσφατα παιχνίδια δικαιολογούν απόλυτα τον φαβοριτισμό της Χιμπέρνιαν (6-1-0 εντός). Σε καλή κατάσταση και η Φόλκερκ (4-3-1 εκτός) η οποία μετράει 4-1-0 στα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, στην έδρα των «Χιμπς» όμως πρόκειται αν τα βρει σκούρα. Χαμηλός ο άσος pregame, ίσως στο live μας δοθεί η ευκαιρία να τον αγοράσουμε σε υψηλότερες τιμές.

762. ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ - ΑΛΟΑ

Ευκαιρία για νίκη αποτελεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση για την Λίβινγκστον (1-1-5) η οποία βρίσκει απέναντι της τη χειρότερη ομάδα και ουραγό του πρωταθλήματος Αλόα (1-1-6 εκτός). Κάκιστες όμως οι εντός έδρας επιδόσεις όμως των γηπεδούχων, στοιχείο το οποίο μας αποτρέπει από το να τους στηρίξουμε, πάσο.

763. ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ - ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ

Ομάδες οι οποίες όπως όλα δείχνουν θα δώσουν μάχη για την παραμονή τους στη κατηγορία Νταμπάρτον (2-1-5 εντός) και Σεντ Μίρεν (2-3-2 εκτός). Σκληρό καρύδι οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους, σίγουρα μπορούν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα από μια όχι και τόσο αξιόπιστη έδρα.

764. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ - ΜΟΡΤΟΝ

Αστείες αλλά και λογικές συνάμα οι τιμές του άσου, η Ρέιντζερς φέτος φαίνεται πως βρίσκεται ένα σκαλί πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος σε θέμα ποιότητας ρόστερ. Άσος χωρίς καμία απολύτως στοιχηματική αξία.

743. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

Θέλει αρετή, τόλμη και τύχη για να βγει κάποιος κερδισμένος όταν κοντράρει τη Μπαρτσελόνα αλλά δεν γίνεται να κλείσουμε τα μάτια στο αβάντζο 3 γκολ που δίνεται στη Λα Κορούνια που φυσικά δεν έχει καμία σχέση με την περσινή ομάδα που πάλευε με νύχια και με δόντια για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η Ντεπορτίβο είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας με απολογισμό 5-7-3 και με μόλις μία ήττα στις επτά εξόδους της (3-3-1). Δεν λέμε πως θα κόψει βαθμούς από την φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα (10-3-0 με 7/7 νίκες εντός) αλλά αν μη τι άλλο είναι ικανή να μην χάσει με πάνω από 3 γκολ διαφορά, στο 1,875 επέλεξαν οι Young Guns το ασιατικό διπλό +3 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

766. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Την εξαιρετική του πορεία ευελπιστεί να συνεχίσει ο Πλατανιάς, ο οποίος στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές μετράει γνώρισε μόλις μία ήττα. Ο ΠΑΣ μπορεί να έχασε τα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια του, όμως η εμφάνιση του με το Λεβαδειακό ήταν άκρως ικανοποιητική και από καθαρή ατυχία δεν πήρε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Ανοικτά παίζουν παντού οι Γιαννιώτες, την ώρα που οι Κρητικοί έχουν απελευθερωθεί σχεδόν ολοκληρωτικά από το άγχος του υποβιβασμού. 8/13over2,5 μετράνε ως τώρα αμφότερες οι ομάδες, με τον Betol να επιλέγει το over 2 σε απόδοση 1,825 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

770. AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΠΑΦΟΣ FC

Εύκολη νίκη για την πρωτοπόρο ΑΕΚ (4-1-1 εντός έδρας) με 2-0 τον Ερμή και αναμένουμε να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια ευκολία και απέναντι στην Πάφο. Η οποία έρχεται από ένα φοβερό παιχνίδι με τη Δόξα που έληξε 3-3. Ήταν αρκετά καλή και άξιζε τη νίκη, όμως δεν τα κατάφερε στο ροντέο του Παφιακού. O άσος φυσικά είναι αρκετά χαμηλός στο 1,22, περιμένουμε να ανοίξουν αγορές για τον συνδυασμό του με το over 2,5.

771. ΑΣΤΡΑ ΓΚΙΟΥΡΓΚΙΟΥ - ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ ΠΛΟΕΣΤΙ

Η πρωτοπόρος Άστρα (4-4-2 εντός), αντιμετωπίζει την ουραγό Πετρόλουλ (0-3-7 εκτός), προφανώς ο άσος είναι το πρώτο σημείο της αναμέτρησης, δεν είναι και καμιά μεγάλη ευκαιρία πάντως το 1,70 του Stoiximan , με τους φιλοξενούμενους να παίζουν καλά τον τελευταίο καιρό, αλλά να αδυνατούν να πάρουν τα αποτελέσματα που χρειάζονται.

613. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Ο Απόλλων (4-1-1 εντός έδρας) έκανε την πέμπτη σερί νίκη του με 1-0 εκτός έδρας επί του Αγροτικού. Πλέον απέχει μόλις δύο βαθμούς από την κορυφή και θέλει να συνεχίσει έτσι ώστε να πιάσει τη Λάρισα. Η Καλλιθέα (2-1-3 εκτός) κέρδισε με 1-0 τον προβληματικό Εργοτέλη, μετά την αποχώρηση του Παντέλη. Μέτρια εμφάνιση, κέρδισε στα σημεία την ομάδα της Κρήτης. O άσος στο 1,45 είναι αρκετά χαμηλός.

772. ΡΙΟ ΑΒΕ - ΑΡΟΥΚΑ

Την τρίτη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα γνώρισε η Ρίο Άβε με το 1-3 από τη Γκιμαράες τη Δευτέρα, παραμένει πάντως ψηλά στη βαθμολογία αφού τα πηγαίνει αρκετά καλά στο γήπεδό της (4-0-2 εντός, 5/6 under 1,5). Η Αρούκα είναι η ομάδα με τα περισσότερα Χ στο πρωτάθλημα (7 στις πρώτες 12 αγωνιστικές), έρχεται από την πρώτη της νίκη εδώ και τρεις μήνες (3-2 τη Μποαβίστα), μακριά από το σπίτι της μετράει πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες (1-5-0 εκτός, 6/6 under 2,5, 4/6 NG), ενώ ως τώρα έχει ηττηθεί μονάχα από Πόρτο και Σπόρτινγκ. Ματς χαμηλού ρυθμού περιμένουμε να δούμε, που πιθανότατα θα κριθεί στο γκολ, πιθανό το under 2 στο 2,025 της Bet365, δεν θα αποτελέσει έκπληξη ένα ακόμα Χ για τους φιλοξενούμενους (3,20/ Stoiximan).

789. ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ - ΤΟΡΙΝΟ

Πάρα πολύ ενδιαφέρον ματς ανάμεσα στην εκρηκτική Σασσουόλο που συνεχίζει να εντθυπωσιάζει παραμένοντας στη μάχη της Ευρώπης αντί της σωτηρίας έχοντας φέτος στο γήπεδό της κρατήσει το αήττητο με 4-3-0. Η Τορίνο μετράει 3-1-0 στα πιο πρόσφατα, αδικείται από το 1-1 κόντρα στη Ρόμα και ακόμη και αν δεν κερδίσει σίγουρα θα έχει και πάλι αρκετές φάσεις για γκολ. Ματς που μπορεί να πάει οπουδήποτε, διέξοδος το GG του 1,91 που επιβεβαιώνεται στα 4/6 σε αυτό το γήπεδο.

788. ΠΑΛΕΡΜΟ - ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

0-1-3 στα 4 τελευταία ματς η Παλέρμο, επιτακτική η ανάγκη νίκης κόντρα στη νεοφώτιστη Φροζινόνε που εμφανίζει δύο διαφορετικά πρόσωπα εντός και εκτός έδρας έχοντας ρεκόρ 0-1-6 μακριά από το γήπεδό της με μόλις 2 γκολ ενεργητικό σε 7 ματς. Όσο δεν μας δείχνει κάτι παραπάνω η Φροζινόνε θα την κοντράρουμε σε κάθε έξοδο και ο άσος του 1,73 αν και πετσοκομμένος έχει λογική.

791. ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ - ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ

H Γκόρνικ Ζάμπρζε (2-5-3 εντός) παραμένει αήττητη εδώ και τέσσερα παιχνίδι και μετά από δύο σερί ισοπαλίες κέρδισε με 5-2 την Πιαστ και με 2-3 τη Γιαγκελόνια. Θα λείψει ο κομβικός χαφ Γκρέντελ (11 συμ./1 γκολ) που σύμβαλε τα μέγιστα σε αυτές τις δύο νίκες. Η Νιετσιέτζα (2-2-5 εκτός) έχασε εύκολα με 0-2 από τη Ζαγκλέμπιε. Κάκιστη εμφάνιση μετά από καιρό. Δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά με την απουσία του Γκρέντελ τα πράγματα μπερδεύουν.

792. ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ - ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ

Η Λέχια (3-3-3 εντός) κέρδισε την ουραγό Σλασκ με 1-0 μετά την αλλαγή προπονητή και δείχνει να επιστρέφει σε καλό μομέντουμ. Βέβαια η Σλασκ δεν είναι αντίπαλος που μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, άρα θα περιμένουμε ακόμα ένα ματς. Η Βίσλα (3-4-3 εκτός) επίσης άλλαξε προπονητή, αλλά δεν έχει δει διαφορά ούτε στην εικόνα που παρουσιάζει στον αγωνιστικό χώρο, ούτε καλύτερα αποτελέσματα. Δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στον άσο, όμως σε αποδόσεις κάτω του 2,10 δεν μπορούμε να μπλέξουμε.

790. AE ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Η ΑΕ Λεμεσού (3-0-3 εντός) κέρδισε με 2-1 την Ομόνοια με καλή εμφάνιση που δίνει μεγάλη ψυχολογική ώθηση στην ομάδα του Χάβου. Η Ανόρθωση (4-1-1 εκτός) συνέχισε τις τις νίκες, κέρδισε με 2-0 το Παραλίμνι, παρότι δεν εντυπωσίασε, και έχει πέντε νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια. Δύσκολος αγώνας για την Ανόρθωση, αν δεν ήταν σε τόσο καλή κατάσταση θα σκεφτόμασταν την κόντρα, τώρα πάσο.

781. ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ - ΛΕΟΥΒΕΝ

Η Σαρλερουά (2-4-2 εντός) έχασε δίκαια με 1-2 από την Μπριζ στην καταπληκτική έδρα της αντιπάλου της. Το 2-1 την κολακεύει ελαφρώς, καθώς στην πραγματικότητα σε κανένα σημείο του αγώνα δεν διεκδίκησε κάτι. Η Λέουβεν (1-2-6 εκτός) εντυπωσίασε και κέρδισε με 5-1 τη Βέστερλο. Ο Φερέρα έχει δώσει άλλη πνοή και ψυχολογία στην ομάδα του, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι που η βελτίωση είναι αλματώδης. Το +0,75 της φιλοξενούμενης έχει αξία, όπως και το GG στο στο 1,70, το δεύτερο το σημειώνουμε για την αρχή του live, για να πάρουμε λίγο καλύτερη απόδοση.

783. ΑΑΡΑΟΥ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Προημιτελικά κυπέλλου Ελβετίας, νοκ-άουτ αγώνες. Πολλά προβλήματα η Ααράου, η Λουκέρνη θέλει τη διάκριση στο θεσμό, το διπλό-φαβορί υποχωρεί σε απόδοση.

801. ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ - ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤ.ΓΙΟΥ.

Έξι ματς χωρίς νίκη έχει συμπληρώσει πλέον στο πρωτάθλημα η Ανταλιασπόρ (0-3-3, 4/6 over 2,5, 6/6 GG), τίτλοι τέλους για το Σιμσέκ στον πάγκο της, αναζητείται ο διάδοχός του. Η Μερσίν με το 3-0 της προηγούμενης αγωνιστικής επί της Ριζεσπόρ έβαλε στοπ στο αρνητικό σερί 0-2-3 που έτρεχε προηγουμένως, αλλά θα πρέπει να βελτιώσει και την εκτός έδρας συγκομιδή της (0-3-4) για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Διοικητικές εξελίξεις στους φιλοξενούμενους μεσοβδόμαδα, ο πρόεδρος της ομάδας υπέβαλε την παραίτησή του την Τετάρτη, ρευστή η κατάσταση από τα οικονομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν το σύλλογο. Η αλλαγή προπονητή στην Ανταλιασπόρ είναι πιθανό να επιδράσει ευεργετικά στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, σε τιμές πάντως κάτω από το 2,00 για τον άσο, δεν μπορούμε να πούμε ότι βρίσκουμε μεγάλη αξία.

802. ΡΙΖΕΣΠΟΡ - ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Το σερί των τεσσάρων παιχνιδιών χωρίς ήττα (2-2-0) έλαβε τέλος για τη Ριζεσπόρ στην έδρα της Μερσίν, ηττήθηκε με 0-3, παρά το ότι είχε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες (τρία δοκάρια μεταξύ άλλων) για να μη φύγει με άδεια χέρια. Η Τραμπζονσπόρ επικράτησε με 3-1 της Εσκισεχιρσπόρ, νίκη που ήταν η δεύτερη στα τελευταία τρία (2-0-1), αλλά αντιμετωπίζει προβλήματα στις εξόδους της, καθώς έχει ηττηθεί στις τέσσερις από τις πιο πρόσφατες πέντε από αυτές (3-0-4 συνολικά εκτός). Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο στον πάγκο των φιλοξενούμενων (με υπηρεσιακό προπονητή τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές),δύσκολα γίνεται εκτίμηση για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, είναι και ισορροπημένα τα σετ που κυκλοφορούν, γεγονός που μας ωθεί ακόμα περισσότερο στο πάσο.

784. ΑΛΑΒΕΣ - ΑΛΚΟΡΚΟΝ

Συνεχίζεται το θετικό σερί της Αλαβές, τέσσερις πλέον οι συνεχόμενες νίκες της στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η Αλκορκόν κόλλησε στο 1-1 με τη Λούγκο, επέκτεινε πάντως το σερί της χωρίς ήττα στο 2-1-0. Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι, έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά η Αλκορκόν στην καλή της μέρα είναι ικανή για τη ζημιά. Καλύτερα να μείνουμε μακριά.

785. ΚΟΡΔΟΒΑ - ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ

Η πρωτοπόρος Κόρδοβα (6-1-1 εντός) υποδέχεται τη Γιαγκοστέρα που είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας (0-1-7), με τον άσο ωστόσο να κινείται σε απαγορευτικά για ποντάρισμα επίπεδα, αποδόσεις κάτω από το 1,70 σε μια κατηγορία όπως η Σεγούντα είναι προς αποφυγή.

786. ΛΟΥΓΚΟ - ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ

Από τέσσερις σερί ισοπαλίες (όλες με 1-1) έρχεται η Λούγκο, στο πιο πρόσφατο πάντως παιχνίδι της στην έδρα της Αλκορκόν πρέπει να αισθάνεται τυχερή που δεν έχασε. Η Πονφεραντίνα έχει ηττηθεί μόνο μια φορά στα πιο πρόσφατα εννέα ματς πρωταθλήματος (4-4-1), έβγαλε πάντως δύσκολη εβδομάδα αφού είχε και μεσοβδόμαδο ματς κυπέλλου , με τη ρεβάνς να ακολουθεί σε τέσσερις μέρες. Δύσκολα βγαίνει άκρη εδώ, σωστά τα σετ.

787. ΧΙΡΟΝΑ - ΕΛΤΣΕ

Σε μέτρια κατάσταση οι δυο ομάδες, 1-1-3 η Χιρόνα στα τελευταία πέντε, 1-2-2 αντίστοιχα η Έλτσε, αμφότερες πάντως άξιζαν να κερδίσουν την προηγούμενη αγωνιστική (1-2 εντός η Χιρόνα από την Κόρδοβα, 0-0 η Έλτσε με την Τενερίφη). Εξακολουθεί να μην μπορεί να αξιοποιήσει την έδρα της η Χιρόνα (1-4-3 εντός), το γεγονός αυτό πάντως δεν φαίνεται να εμποδίζει τους μπουκ από το να προσφέρουν τον άσο στα επίπεδα του 1,70, σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να βάλουμε τα χρήματά μας σε τέτοιο σημείο.

804. ΛΕΒΑΝΤΕ - ΓΡΑΝΑΔΑ

Εντός της ζώνης του υποβιβασμού και οι δύο ομάδες με τον ίδιο ακριβώς απολογισμό (2-5-7) αλλά τη Λεβάντε να έχει την δεύτερη χειρότερη επίθεση και την χειρότερη άμυνα (11-25 τέρματα). Η Γρανάδα εκτός έδρας παίζει με λιγότερο άγχος και ίσως μπορεί να φύγει έστω με τον βαθμό από τη Βαλένθια. Στο 1,825 βρίσκουμε το ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) στην Bet365.

803. ΘΕΛΤΑ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Καλύτερη επίθεση, μετά τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, στην Ισπανία η Θέλτα με 25 γκολ ενεργητικό που στην πλειοψηφία των παιχνιδιών της φτιάχνει φάσεις με το… τσουβάλι. Προσφέρεται ως αντίπαλος η Εσπανιόλ (χειρότερη άμυνα με 25 γκολ παθητικό) για να δούμε ανοιχτό ματς. Αμφότερες άλλωστε μετρούν 6/7overεντός και εκτός έδρας αντίστοιχα αφού παίζουν απελευθερωμένα και δίχως σκοπιμότητες. Θεωρούμε πως η Θέλτα θα επανέλθει στις νίκες, παίζεται ο συνδυασμός 1 &over2,5 στο 2,25, μεγαλύτερη ασφάλεια δίνει το να σκοράρει πρώτη 2 γκολ στον αγώνα με απόδοση 1,73 στον Stoiximan ενώ οι Young Guns ρισκάρουν και με το 12,00 που πληρώνει το ενδεχόμενο η Θέλτα να πετύχει τα περισσότερα γκολ στην 15η αγωνιστική. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

806. ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.

Η Μπόρνμουθ είχε όλα τα στοιχεία που έπρεπε κόντρα στην πρωταθλήτρια Τσέλσι και κατάφερε να πάρει τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέρχεται από τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ και την ήττα με 3-2 από τη Βόλφσμπουργκ και εξακολουθεί να μην πείθει κανέναν με τις εμφανίσεις της. Οι νεοφώτιστοι πηγαίνουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια τους σε χαμηλό τέμπο, ενώ η ομάδα του Φαν Χάαλ έχει δείξει πως βολεύεται με το στυλ αυτό. Ακόμα ένα παιχνίδι με λίγα γκολ περιμένουμε από τους δύο αντιπάλους, με το under 2,25 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,95 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

810. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Στα τάρταρα η ψυχολογία της Λεβερκούζεν μετά και τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, οι «ασπιρίνες» αγωνιστικά δεν διανύουν και τη καλύτερη τους περίοδο και η Γκλάντμπαχ δείχνει έτοιμη να το εκμεταλλευτεί. Τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε από το πρόσφατο 3-1 επί της Μπάγερν. Ικανά για όλα τα «πουλάρια», την απλή νίκη τους στο 3,65 αλλά και τον συνδυασμό της με το over 2,5 στο 5,50 του Stoiximan επέλεξε ο Betol . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

---. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ

Μπορεί να έχασε στην Τούμπα ο Πανιώνιος, όμως και πάλι η εικόνα του ήταν πολύ καλή, αποδεικνύοντας πως μόνο τυχαία δεν είναι η έως τώρα πορεία του στη Σούπερ Λιγκ. Τρεις συνεχόμενες νίκες μετράει η ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, όμως είχε εύκολο πρόγραμμα στο διάστημα αυτό και το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης δε θα έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα. Αδικούνται και πάλι από τις αποδόσεις οι «κυανέρυθροι», με τους Young Guns να επιλέγουν το 1Χ στο 1,85 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

809. ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤ. - ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ

Θετικό το 1-1 που απέσπασε η Αντμίρα από τη Στουρμ, ήταν η πέμπτη της ισοπαλία στα τελευταία επτά (1-5-1) και εξακολουθεί να βρίσκεται μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Έξι ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Μάτερσμπουργκ (0-2-4), βαθμός που της ανεβάζει την ψυχολογία το 0-0 με τη Σάλτσμπουργκ την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ και στην πιο πρόσφατή της έξοδο (2-2-5 εκτός) ικανοποίησε με την εικόνα της (0-0 στην έδρα της Στουρμ). Χωρίς τον αρχισκόρερ τους, Σταρκλ (16 συμ./5 γκολ) θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι, δεν διανύουν την καλύτερή τους περίοδο οι δυο ομάδες, γι αυτό και δεν θα μπλέξουμε εδώ.

808. ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ

Αγνοεί τη νίκη μετά τη διακοπή η Στουρμ (0-2-2), έμεινε στο Χ στα δυο πιο πρόσφατα μπροστά στο κοινό της (4-5-1 εντός), η Γκρόντιγκ πάντως δεν δείχνει αντίπαλος που μπορεί να κάνει τη ζημιά μακριά από το σπίτι του (1-2-6 εκτός). Απουσίες βασικών θα έχουν αμφότερες, προτιμότερη επιλογή δείχνει η αποχή από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

807. ΡΙΝΤ - ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ

Αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων που μοιράζονται την τελευταία θέση της κατάταξης, κρίσιμο το παιχνίδι στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αμφότερες βρίσκονται σε καλή κατάσταση, 3-0-1 η Ριντ μετά τη διακοπή, 2-1-1 η ΒΑΚ στο ίδιο διάστημα, παρουσιάζεται μεταμορφωμένη από τη στιγμή που προχώρησε σε αλλαγή προπονητή. Δεν είναι το κατάλληλο ματς για να βάλουμε τα χρήματα μας, σωστός σε κάθε περίπτωση ο ελαφρύς φαβοριτισμός των γηπεδούχων, από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι αποδυναμώνονται αισθητά στις εξόδους τους (0-2-7 εκτός).

811. ΤΟΥΝ - ΖΥΡΙΧΗ

Προημιτελικά κυπέλλου Ελβετίας, νοκ-άουτ αγώνες. Τριπλή σε κάθε περίπτωση, κανένα ενδιαφέρον στοιχηματικά.

812. ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ - ΒΙΛΕΜ

Σπουδαίο και δίκαιο διπλό απέσπασε η Ντεν Χάαγκ στην έδρα της Άλκμααρ, έχει αποσπαστεί από την επικίνδυνη ζώνη αφού στα πιο πρόσφατα επτά ματς πρωταθλήματος έχει ηττηθεί μόνο μια φορά (2-4-1). Η Βίλεμ έρχεται από δυο σερί νίκες στα εξάποντα με την Τβέντε και την Καμπούρ, με την ψυχολογία στο στρατόπεδο της ομάδας να έχει ανέβει κατά πολύ. Κολλημένη με τις ισοπαλίες στο γήπεδό της η Ντεν Χάαγκ (1-5-1 εντός, 3/7 over 2,5, 5/7 GG), η Βίλεμ μακριά από το σπίτι της μετράει 1-2-4 με 5/7 over 2,5 και 4/7 GG, δεν βγαίνει εύκολα άκρη με σημείο, ούτε με τα γκολ πάντως αξίζει να ασχοληθούμε, μιας και θα απουσιάσει από τους γηπεδούχους ο τοπ σκόρερ Χάβενααρ (14 συμ./8 γκολ).

814. ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ - ΟΥΝ. ΜΑΔΕΪΡΑ

Αν και το πάλεψε, έχασε τελικά από την Πόρτο η Πάκος (1-2 με ανατροπή), αυτή ήταν η τρίτη ήττα της στα πιο πρόσφατα τέσσερα πρωταθλήματος (1-0-3). Η Ουνιάο επικράτησε στο ντέρμπι της ουράς απέναντι στην Τόντελα, βάζοντας έτσι στοπ στο σερί των εννέα αγώνων χωρίς τρίποντο (0-4-5). Φαβορί της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι, οριακό πάντως το 1,85 του άσου για να ασχοληθούμε σοβαρά.

816. ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ - ΟΥΙΠΕΣΤ

Παρά την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση της Ουίπεστ (η οποία μετράει 5-1-0 στα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της) δύσκολα θα δούμε κάποια έκπληξη. Οι πρωταθλητές όντας αδιάφοροι φροντίζουν σε κάθε αγωνιστική να δείχνουν ποιος είναι το αφεντικό, τρανό παράδειγμα το 5-0 επί της δεύτερη Πάξι τη περασμένη αγωνιστική. Άσος χωρίς καμία απολύτως στοιχηματική αξία.

818. ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡ. - ΠΑΝΤΟΥΡΙ

Σε φόρμα η Ντιναμό, 4-0-1 ο απολογισμός της στα τελευταία πέντε, η Παντούρι είχε τρεις σερί νίκες πριν υποστεί εντός έδρας ήττα-σοκ από τη Μποτόσανι. Εντός της πρώτης εξάδας βρίσκονται οι δυο ομάδες, εξαιρετικά αμφίρροπη η αναμέτρηση στα μάτια μας, με τους γηπεδούχους να στερούνται των υπηρεσιών του τοπ σκόρερ Γκνοχέρε (18 συμ./8 γκολ), δεν θα πάρουμε θέση.

817. ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ - ΜΑΡΙΤΙΜΟ

Δείχνει να παίρνει τα πάνω της η Γκιμαράες με τις δυο κολλητές νίκες που πέτυχε απέναντι σε Μποαβίστα και Ρίο Άβε, στο γήπεδό της πάντως δυσκολεύεται στο σκοράρισμα (2-2-2 εντός, 5/6 under 2,5, μόνο στο τελευταίο σκόραρε πάνω από μια φορά). Η Μαρίτιμο συμπλήρωσε δυο σερί ήττες με το 0-1 από τη Σπόρτινγκ, μέτρια η παρουσία της μακριά από το σπίτι της (1-1-4 εκτός), με το μέλλον του Ίβο Βιέρα στον πάγκο της να κρίνεται στα προσεχή παιχνίδια (‘’ από εδώ και πέρα το μέλλον του Ίβο Βιέρα βρίσκεται στα χέρια των παικτών’’, δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου) . Το μομέντουμ δείχνει αριστερά, ικανοποιητικές οι τιμές του άσου που αγγίζουν το 2,40, θα ήμασταν πιο ζεστοί αν οι γηπεδούχοι ήταν πιο συνεπείς στο σκοράρισμα.

819. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΡΟΝΤΑ

Αποστολή εξετελέσθη για την Αϊντχόφεν, με το 2-1 της Τρίτης επί της ΤΣΣΚΑ πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, μεγάλη επιτυχία για το νεανικό συγκρότημα του Κοκού. Στο πρωτάθλημα έχει πέντε νίκες στα τελευταία έξι (5-1-0, 5/6 over 2,5, 4/6 GG) και βρίσκεται πάντα στο κυνήγι του πρωτοπόρου Άγιαξ. Η Ρόντα έρχεται από το 0-0 απέναντι στη Γκρόνινγκεν, στα έντεκα πλέον ματς το σερί της μακριά από τις νίκες (0-6-5). Ξεκάθαρο το προβάδισμα των γηπεδούχων, τόσο ο άσος όσο και τα πολλά γκολ πάντως βρίσκονται σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

820. ΚΑΜΠΟΥΡ - ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για την Καμπούρ το 0-3 από τη Βίλεμ, παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα νίκη. Η Ναϊμέγκεν έμεινε στο 2-2 με την Τσβόλε, δεύτερο ματς μακριά από τα τρίποντα, διατηρείται πάντως για την ώρα εντός των πλέι-οφ. Για κόντρα είναι αυτή την περίοδο οι γηπεδούχοι (0-4-3 εντός, 4/7 over 2,5, 5/7 GG), οι φιλοξενούμενοι (2-1-4 εκτός) ωστόσο προσφέρονται σε αποδόσεις καθαρού φαβορί, γεγονός που καθιστά το διπλό, σημείο χωρίς ιδιαίτερη αξία.

829. ΛΙΛ - ΛΟΡΙΑΝ

Δεύτερη σερί νίκη για τη Λιλ με τον Αντονετί στο πάγκο το πέρασμα με 2-1 από την έδρα της Καέν, πολύ σοβαρή εμφάνιση από τους «Λιλουά», με την επικράτησή τους να είναι πέρα ως πέρα δίκαιη. Η Λοριάν επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από τρεις αγωνιστικές (0-2-1), έβγαλε σπουδαίο διπλό με σκορ 3-2 απέναντι στην Τουλούζ σε ένα παιχνίδι που πήραν μάλιστα ανάσες τρία βασικά μεσοεπιθετικά της όπλα (Ζουφρ, Γκερέιρο, Μουκάντζο). Δεν αμφισβητούμε τη δυναμική που δείχνει να αναπτύσσει η Λιλ, αλλά δεν μπορούμε να δεχθούμε τον άσο στα επίπεδα του 1,80 από τη στιγμή που η Λοριάν έχει αποδειχθεί ικανή για ζημιές στις εξόδους της (2-4-2 εκτός), μεγάλο δείχνει το αμφίσκορο στο 2,20 της Bet365, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν επτά σερί μακριά από το σπίτι τους (5/8 over 2,5, 7/8 GG).

832. ΤΡΟΥΑ - ΜΠΑΣΤΙΑ

Στο πρώτο της παιχνίδι χωρίς τον Φυρλάν στον πάγκο, η Τρουά έδειξε πιο ήρεμη και πήρε το βαθμό στην έδρα της Ρεμς, χρειάζεται όμως επειγόντως νίκες αν θέλει έστω να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία, αφού η ως τώρα συγκομιδή της (0-6-11) είναι πενιχρή. Η Μπαστιά δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα της Μονακό και έχασε με 1-2, παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, με τις εκτός έδρας επιδόσεις της να είναι μετριότατες (0-3-5 εκτός). Κρίσιμο ματς και για τις δυο ομάδες στη μάχη της παραμονής, δεν έχουμε διάθεση να βάλουμε τα χρήματά μας σε καμία από τις δυο, διαισθητικά και μόνο πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα για την πρώτη φετινή νίκη των γηπεδούχων, οι οποίοι θα πορευτούν από εδώ και στο εξής με τον Ρομπέν στον πάγκο τους (είχε ξαναβρεθεί στο ίδιο πόστο και το 2007).

830. ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Έχει πάρει για τα καλά τα πάνω της η Μονπελιέ, στα πιο πρόσφατα οχτώ ματς πρωταθλήματος έχει ηττηθεί μόνο μια φορά (4-3-1) και αυτή μάλιστα σε παιχνίδι που κυριάρχησε και άξιζε τουλάχιστον το βαθμό (0-2 εντός από τη Γκαζελέκ). Σε κάμψη βρίσκεται η Γκινγκάμπ, συμπλήρωσε τρεις κολλητές ήττες στο πρωτάθλημα, παρά το γεγονός ότι και στις τρεις θα μπορούσε να έχει πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία, ενώ έχει πλέον μόλις μια νίκη στα τελευταία οχτώ ματς πρωταθλήματος (1-3-4). Η στιγμή δείχνει να ευνοεί τους γηπεδούχους, που πριν από την εντός έδρας ήττα από τη Γκαζελέκ είχαν τέσσερα σερί τρίποντα μπροστά στο κοινό τους, χωρίς να είναι ευκαιρία παίζεται ο άσος στο 2,02 του Stoiximan.

831. ΝΑΝΤ - ΤΟΥΛΟΥΖ

Από τρία συνεχόμενα Χ έρχεται η Ναντ, ακόμα μια μέτρια εμφάνιση προσέθεσε στο ενεργητικό της με το 1-1 στην Κορσική με τη Γκαζελέκ, ο βαθμός ήταν το περισσότερο που άξιζε από την αναμέτρηση. Στο γήπεδό της (3-2-3 εντός) δεν έχει βρει δίχτυα στα πιο πρόσφατα τρία (0-2-1, 3/3 NG & under 2,5). Μετά από δυο σερί νίκες, η Τουλούζ επέστρεψε στις ήττες (2-3 από τη Λοριάν), βγάζοντας ξανά στην επιφάνεια τις γνωστές αμυντικές αδυναμίες της. Μέτρια η ως τώρα εκτός έδρας παρουσία της, μετράει 1-2-6, με τη νίκη να έρχεται στην πιο πρόσφατή της έξοδο απέναντι στην ουραγό Τρουά. Μεγάλες οι αδυναμίες που εμφανίζουν οι φιλοξενούμενοι όταν αγωνίζονται μακριά από το σπίτι τους, ούτε η Ναντ πάντως εμπνέει εσχάτως, γι αυτό και θα επιλέξουμε να μείνουμε μακριά από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

822. ΜΑΛΙΝ - ΛΟΚΕΡΕΝ

Η Μαλίν (5-1-3 εντός) μετά την εύκολη ήττα με 1-4 από την Κλαμπ Μπριζ κέρδισε με 3-2 τη Μουσκρόν εκτός έδρας και απέκτησε ψυχολογία και πάλι. Λείπει ο σκόρερ και των τριών γκολ Βερντιέ (19 συμ./3 γκολ), επίσης είναι αμφίβολοι ο χαφ Σισέ (14 συμ.) και ο ιδιαίτερα σημαντικός μπακ Κοσάνοβιτς (18 συμ./5 γκολ). Η Λόκερεν (4-1-3 εκτός) κέρδισε με 3-1 την Κόρτράικ και ντούμπλαρε τις νίκες της. Ο νέος τεχνικός Λέεκενς έδειξε ικανοποιημένος με τη νίκη και την αγωνιστική άνοδο της ομάδας του. Αμφότερες φαίνονται να μπαίνουν σε καλό μομέντουμ. Δύσκολο παιχνίδι, αναμένουμε θέαμα και γκολ, το over 2,25 στο 1,75 πιστεύουμε κρύβει αξία και το έχουν επιλέξει ήδη οι Young Guns .

821. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ - ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ

Η Ζούλτε Βάρεγκεμ (4-3-2 εντός) συμπλήρωσε πέντε ματς δίχως νίκη με το 2-2 επί της Γάνδη. Έπαιξε ωραίο αλλά και αφελές ποδόσφαιρο, κάτι που πληρώνει συνεχώς. Η Μπέβερεν (3-0-5 εκτός) κράτησε στο μηδέν τη Σταντάρ και πήρε τον βαθμό. Σκληρή και με πείσμα παρουσιάστηκε και πήρε αυτό που ήθελε. Ο άσος στο 1,57 δεν έχει καμία αξία.

833. ΤΕΝΕΡΙΦΗ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Τρίτη σερί ισοπαλία και πέμπτο ματς χωρίς ήττα (2-3-0) για την Τενερίφη χάρη στο –τυχερό– 0-0 που απέσπασε στην έδρα της Έλτσε, η πρόσληψη του Μαρτί στον πάγκο της έχει επιφέρει θετικά αποτελέσματα σε πρώτη φάση. Η Μαγιόρκα στο ντεμπούτο του Πέπε Γκάλβεθ πήρε τη νίκη απέναντι στην Αλμπαθέτε, βραχνά για τους νησιώτες αποτελούν ως τώρα τα εκτός έδρας ματς (0-3-5 εκτός). Δεν βγαίνει εύκολα άκρη εδώ, περιμένουμε να δούμε πως θα αποδώσει η Μαγιόρκα μακριά από το σπίτι της με το νέο τεχνικό, η Τενερίφη ήταν κακή στο τελευταίο, κάτι που μας αποτρέπει από το να τη στηρίξουμε τώρα.

835. ΣΕΒΙΛΛΗ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

Μετά τη νίκη επί της Γιουβέντους με την οποία θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ η Σεβίλλη επικεντρώνεται στις υποχρεώσεις της εντός συνόρων και την αναμέτρηση με τη Σπ. Χιχόν. Στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» που μετράει πέντε διαδοχικές νίκες (5-0-0) παραδοσιακά εμφανίζεται ισχυρή και μπορεί να προσθέσει άλλο ένα τρίποντο στο ενεργητικό της σε συνδυασμό με τοover2,5 που επίσης φέρνει πολύ συχνά. Στο 1,80 προσφέρει ο Stoiximanτην συγκεκριμένη επιλογή (1 &over2,5). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

834. ΚΟΡΤΡΑΪΚ - ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΠΕΡ.

H Κόρτραϊκ (5-4-0 εντός) έχασε εκτός με 1-3 από τη Λόκερεν, πάλεψε το παιχνίδι, παρότι προηγήθηκε με 0-1 στο 45’ και μέχρι το 82’ κέρδιζε. Η αμυντική της συμπεριφορά στα τελευταία λεπτά ήταν απαράδεκτη και κατάφερε να χάσει με το σκορ αυτό. Λείπει ο κομβικός αμυντικός Σανό (18 συμ./2 γκολ). Η Μουσκρόν (3-2-3 εκτός) έχασε με 2-3 από τη Μαλίν και συνέχισε να αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα στον αμυντικό τομέα. Επίσης έχει κάποιες απουσίες στην άμυνα. Δίνουμε σαφές προβάδισμα στην έδρα της Κόρτραϊκ, όμως δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε στο 1,70. Το over 2,25 στο 1,825 αποτελεί σκέψη.

840. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΙΝΤΕΡ

Κάκιστη εμφάνιση και ήττα με 3-0 στην Φλωρεντία η Ουντινέζε που συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις δεχόμενη 5 γκολ στα δύο πιο πρόσφατα ματς. Η Ίντερ επανήλθε στα αγαπημένα της 1-0 επί της Τζένοα, προφανώς θα συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο και σε αυτό το ματς όπως κάνει σε όλα τα εκτός φέτος (5/7 under) και αυτή ακριβώς θα είναι η επιλογή μας (1,70) κόντρα στην προϊστορία που βγάζει 6 συνεχόμενα over.

841. ΤΒΕΝΤΕ - ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ

Μεγάλη μάχη στην ουρά της βαθμολογίας, πολύ σημαντικό παιχνίδι για τις δυο ομάδες στην προσπάθεια για αποφυγή του υποβιβασμού, το οποίο μεταξύ άλλων είναι και γειτονικό ντέρμπι (χωρίς πάντως μεγάλη αντιπαλότητα). Με το 1-1 στην έδρα της Εξέλσιορ, η Τβέντε έβαλε στοπ στο αρνητικό σερί των πέντε ηττών (5/5 over 3,5) που έτρεχε προηγουμένως, έχει πάντως υποχωρήσει ήδη στην 16η θέση της βαθμολογίας. Η Ντε Γκράαφστσαπ έχει μόνο ένα τρίποντο στο πρωτάθλημα, αυτό που απέσπασε στην πιο πρόσφατή της έξοδο στην έδρα της Καμπούρ, 1-0-5 ο απολογισμός της στα τελευταία έξι. Τρεις συνεχόμενες ήττες έχει συμπληρώσει μπροστά στο κοινό της η Τβέντε (2-1-4 εντός, 6/7 GG & over 2,5), οι φιλοξενούμενοι μετρούν 1-1-5 στις εξόδους τους (4/7 over 2,5, 3/7 GG), δεν έχουμε διάθεση να ψάξουμε για το νικητή μεταξύ δυο κακών ομάδων, θεωρούμε ότι η ανάγκη τους για τους βαθμούς της νίκης, σε συνδυασμό με τις κάκιστες αμυντικές επιδόσεις τους θα οδηγήσει το παιχνίδι σε ψηλό σκορ, στο 1,83 το GG & over 2,5 στην Bet365.

842. ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Ακόμα μια σπουδαία εμφάνιση μακριά από το σπίτι της πραγματοποίησε η Σετούμπαλ, πέρασε αέρας από την έδρα της Μπελενένσες με 0-3, παίζοντας το γνωστό επιθετικό παιχνίδι της. Στο γήπεδό της έχει χειρότερη συγκομιδή βαθμών ως τώρα, καθώς μετράει 1-5-0, με τις 4/5 ισοπαλίες της να έχουν έρθει με σκορ 2-2! Η Μπενφίκα ηττήθηκε από την Ατλέτικο την Τρίτη με 1-2 και απώλεσε την πρώτη θέση του ομίλου της στο Τσάμπιονς Λιγκ, αναμένεται πλέον να έχει κλήρωση-βουνό στη φάση των «16». Στο πρωτάθλημα έχει τέσσερις σερί νίκες (όλες με μηδέν παθητικό) και προσπαθεί να μειώσει τη διαφορά της από την κορυφή (στο -8 από τη Σπόρτινγκ, αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο). Δεν θα έχουν εύκολο έργο οι φιλοξενούμενοι απέναντι σε μια ομάδα που παίζει με ενθουσιασμό, θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι μπορούν να πλήξουν την άμυνα των αντιπάλων (λείπει στα τελευταία ο ηγέτης των μετόπισθεν, Λουιζάο) και να επαληθεύσουν το καλοπληρωμένο GG στο 2,10 της Bet365.

843. ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΜΠΕΤΙΣ

Βυθισμένη στον πάτο της βαθμολογίας η Λας Πάλμας που κέρδισε μόλις μια φορά στα εννέα τελευταία (1-6-2). Η Μπέτις εκτός έδρας παίζει καλύτερα, αυτό αποτυπώνεται και από τα αποτελέσματα της (4-2-1) και σίγουρα υπάρχει αξία κάθε φορά που την βρίσκουμε σε αποδόσεις αουτσάιντερ. Οριακά αποδεκτό το 1,75 για το Χ2 της Μπέτις στον Stoiximan που με το άνοιγμα των αγορών στις αρχές της εβδομάδας προσφέρονταν σε πολύ πιο ελκυστική απόδοση.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

---. ΑΟΥΚΑΣ-ΕΛ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Τελευταία αγωνιστική. Μάχη για μία θέση στο Κόπα Σουνταμερικάνα δίνουν οι δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να το πετύχουν καθώς με νίκη παίρνουν σίγουρα το εισιτήριο. Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έχουν 48 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία χρειάζονται νίκη δική τους, να μην κερδίσει η Μούσουκ Ρούνα και να χάσει η Ρίβερ. Οι γηπεδούχοι έχουν δείξει σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος ότι είναι καλύτερη ομάδα, ο ασιατικός άσος -0,75 αποτελεί επιλογή.

---. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΚΑΤΟΛΙΚΑ

Ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς οι γηπεδούχοι έχουν τεθεί εκτός στόχων, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι παλεύουν για την κατάκτηση του τίτλου, βρισκόμενοι στο -1 από την πρωτοπόρο Έμελεκ. Η Κατόλικα κατακτά τον τίτλο μόνο σε περίπτωση νίκης δικής της και μη νίκης των Έμελεκ, Λίγκα ντε Κίτο, καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας υστερεί λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων. Δύσκολο παιχνίδι για pregame στοιχηματισμό, έχοντας όμως εικόνα κατά τη διάρκεια του αγώνα θα μπορούμε να βγάλουμε πιο εύκολα συμπεράσματα (πιθανόν η Μπαρτσελόνα να προτιμήσει να ''δώσει'' το πρωτάθλημα στην Κατόλικα ή στη Λίγκα ντε Κίτο παρά στη μισητή για αυτή Έμελεκ).

---. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΙΤΟ -ΕΜΕΛΕΚ

Την τύχη στα χέρια της κρατάει η Έμελεκ, καθώς με νίκη κατακτά σίγουρα τον τίτλο. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ελπίζει σε μη νίκη των Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα και Λίγκα ντε Κίτο (ευνοείται στην ισοβαθμία λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων). Οι φιλοξενούμενοι, μία από τις πιο ιστορικές ομάδες στη χώρα, έχουν ήδη υποβιβαστεί, πληρώνοντας τα τεράστια οικονομικά προβλήματα. Διπλό.

---. ΛΙΓΚΑ ΝΤΕ ΚΙΤΟ-ΙΝΤΕΠ. ΝΤΕΛ ΒΑΓΙΕ

Αναμέτρηση με φόντο τον τίτλο. Περισσότερες ελπίδες έχουν οι γηπεδούχοι, καθώς βρίσκονται στο -1 από την πρωτοπόρο Έμελεκ, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στο -3. Η Λίγκα ντε Κίτο κατακτά το πρωτάθλημα μόνο σε περίπτωση νίκης δικής της και απώλεια βαθμών της Έμελεκ, καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας υστερεί λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων. Η Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε έχει ελάχιστες πιθανότητες για τον τίτλο, καθώς εκτός από τη νίκη που χρειάζεται κόντρα στη Λίγκα ντε Κίτο, θα πρέπει να μην κερδίσει η Κατόλικα και να χάσει με πολλά γκολ η Έμελεκ για να καλυφτεί η διαφορά τερμάτων (+21 Έμελεκ, +16 Ιντεπεντίεντε ντε Βάγιε). Μία κλάση πιο πάνω οι γηπεδούχοι, αναμένεται να πάρουν τους τρεις πόντους.

---. ΚΟΥΕΝΚΑ-ΜΟΥΣΟΥΚ ΡΟΥΝΑ

Ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον καθώς οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται αδιάφοροι, ενώ οι φιλοξενούμενοι μάχονται για μία θέση στο Σουνταμερικάνα. 49 έχει η Μούσουκ Ρούνα στην ειδική βαθμολογία, -2 από Αούκας και Ρίβερ (με την πρώτη να είναι αυτή που μέχρι στιγμής κρατάει το τελευταίο εισιτήριο στα χέρια της) και για να ''κλέψει'' το εισιτήριο για το Σουνταμερικάνα χρειάζεται νίκη κόντρα στην αδιάφορη Κουένκα και παράλληλα ήττα των Ρίβερ και Αούκας, καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας υστερεί λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων. Τον πρώτο λόγο έχει το διπλό.

---. ΡΙΒΕΡ-ΛΙΓΚΑ ΝΤΕ ΛΟΧΑ

Αδιάφοροι εμφανίζονται οι φιλοξενούμενοι στην τελευταία αγωνιστική καθώς έχουν ήδη υποβιβαστεί. Σε αναζήτηση βαθμών οι γηπεδούχοι, οι οποίοι θέλουν να ολοκληρώσουν την καλή φετινή τους πορεία με μία θέση στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα. Για να το καταφέρουν χρειάζονται νίκη κόντρα στη Λόχα και απώλεια βαθμών της Αούκας. Σε περίπτωση ισοπαλίας, παίρνουν το εισιτήριο αν χάσει η Αούκας, καθώς σε ισοβαθμία υστερούν λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων. Άσος.

---. ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΚΑΤΟΛΙΚΑ-ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ

Μεγάλη νίκη κατάφερε να πάρει η Άουνταξ στον πρώτο αγώνα, καθώς μπόρεσε και ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0, παίρνοντας τελικά τη νίκη με 2-1. Αδικημένη θα πρέπει να αισθάνεται η Κατόλικα, η οποία ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μία κλάση πιο πάνω οι γηπεδούχοι, αναμένεται να πάρουν τη νίκη. (δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοβαθμίας στους πόντους θα προκριθεί η ομάδα με την καλύτερη διαφορά τερμάτων στις δύο αναμετρήσεις, ενώ αν και πάλι υπάρχει ισοπαλία ο αγώνας θα κριθεί στα πέναλτι).

---. ΡΕΑΛ ΓΚΑΡΣΙΛΑΣΟ-ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ

Μικρός τελικός, ο νικητής κερδίζει τη συμμετοχή του στο επόμενο Λιμπερταδόρες. Απογοήτευσαν αμφότερες στους ημιτελικούς, γνωρίζοντας εύκολα τον αποκλεισμό, με την απογοήτευση στα δύο στρατόπεδα να είναι μεγάλη. Παραδοσιακά δυσκολεύονται οι φιλοξενούμενοι στο υψόμετρο του Κούσκο, έχοντας ρεκόρ 0-1-5 στα έξι τελευταία. Άσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ