ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο (21/11). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

1774. ΝΤΑΕΤΖΕΟΝ - ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ.

Προτελευταία αγωνιστική για τα πλέι-οφ της Κορέας. Υποβιβάστηκε και μαθηματικά η Νταέτζεον (4-5-11 εντός) μετά την ήττα από την Ουλσάν με 1-2. Θα ήταν θαύμα αν κατάφερνε κάτι διαφορετικό από τον υποβιβασμό. Η Ιντσεόν (5-5-8 εκτός έδρας) περιμένει απλά να τελειώσουν τα πλέι-οφ, αφού δεν έχει κανένα στόχο. Δεν θα ασχοληθούμε με ένα παιχνίδι που αμφότερες θα κάνουν αγγαρεία.

1776. ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ - ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ

Κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο η Γιέονμπουκ για δεύτερη συνεχή χρονιά και τώρα ετοιμάζεται να το γιορτάσει στο σπίτι της. Η μαθηματική επιβεβαίωση αυτού που γνωρίζαμε όλοι εδώ και καιρό ήρθε με την εκτός έδρας νίκη με 0-1 επί της Γιεγιού. Η Σέονγκναμ λογικά δεν προλαβαίνει την τρίτη θέση, καθώς χρειάζεται ένα μικρό θαύμα. Παιχνίδι που μπορεί να δώσει late, καθώς η φιλοξενούμενη θέλει μόνο νίκη.

1777. ΣΙΔΝΕΪ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ - ΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΦΟΙΝΙΞ

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους Γουόντερερς του Σίδνεϊ (3-1-2) με ακόμη μία αρκετά καλή και πειστική εμφάνιση. Τελευταία νίκη ήταν αυτή με 0-3 επί της Μέλμπουρν Σίτι που πραγματικά εντυπωσίασε. Την κακή Αδελαίδα κέρδισε η Ουέλινγκτον (3-1-2) με 4-2, παρότι έμεινε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ. Βρήκε και τα έκανε, καθώς η αντίπαλος είχε απαράδεκτη αμυντική λειτουργία και δίκαια έχασε. Ο άσος του 1,72 είναι οριακά δίκαιος, θα τον θέλαμε λίγο ψηλότερα για να ποντάρουμε, πιο χαμηλά περιμέναμε το over 2,5 (1,80, επιλογή Young Guns), αφού καμία ομάδα δεν κλείνεται.

1778. ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ. - ΣΕΟΥΛ

Αδιάφορη η Γιεγιού και αυτό φαίνεται στα τελευταία παιχνίδια. Η Σεούλ έχει κατακτήσει το κύπελλο και βρίσκεται ήδη στους ομίλους του Ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ, άρα είναι αδιάφορη στις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Δεν θα ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο παιχνίδι.

1780. ΠΕΡΘ ΓΚΛΟΡΙ - ΣΙΔΝΕΪ

Ακόμα μία κακή εμφάνιση για το Περθ (1-0-4) που παραπαίει εδώ και καιρό. Έχασε με 0-1 από το Μπρίσμπεϊν, άδικο το σκορ, αφού θα έπρεπε να είναι ψηλότερο. Η Σίδνεϊ (3-2-1) έκανε την πρώτη ήττα της σεζόν με 2-4 από τη Μέλμπουρν Βίκτορι. Δίκαιη ήττα, από την κορυφαία ομάδα της χώρας. Δίνουμε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, δίκαιο line το -0,25.

1782. ΑΜΚΑΡ ΠΕΡΜ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ

Συνέχισε τις κακές εκτός έδρας εμφανίσεις η Άμκαρ η οποία έχασε και από την Ούφα 2-1. Οι γηπεδούχοι στηρίζονται αποκλειστικά στο σπίτι τους φέτος όπου και μετράνε 3-3-2 (8-8 γκολ) και 6/8 under 2,5, αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία 4 από τα 6 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας έληξαν goal-goal. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Ρούμπιν η οποία επί Τσάλι στον πάγκο δείχνει σημάδια βελτιώσεις, πρόσφατα επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Κρίλια πετυχαίνοντας παράλληλα δεύτερη σερί νίκη. Οι φιλοξενούμενοι μακριά από το σπίτι τους έχουν απολογισμό 2-1-5 (6-9 γκολ), over 2,5 και no goal τα 5 από τα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση με τα γκολ να έχουν τον πρώτο λόγο.

1801. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΚΡΙΛΙΑ

Από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα προέρχεται η ΤΣΣΚΑ η οποία έχασε 2-1 στην έδρα της Κράσνονταρ. Οι Μοσχοβίτες στο σπίτι τους είναι αρκετά αξιόπιστοι καθώς παραμένουν αήττητοι έχοντας απολογισμό 6-2-0 (14- γκολ), στα 5 από τα 8 μάλιστα έκανε την εμφάνιση του το under 2,5. Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση η Κρίλια (2-2-4 εκτός) η οποία προέρχεται από 4 σερί ήττες, πιο πρόσφατη αυτή με 2-0 στην έδρα της Ρούμπιν, under 2,5 τα 5 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Δύσκολα να κάνει δεύτερη σερί γκέλα η ΤΣΣΚΑ, άσος.

1799. ΓΙΕΡΒ - ΣΤΑΡΤ

Πρώτο ματς για τα μπαράζ από τα οποία θα κριθεί ποια ομάδα θα αγωνίζεται του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία. Η Γιέρβ, αν και νεοφώτιστη στη δεύτερη κατηγορία, πάει να κάνει το θαύμα και να κερδίσει δεύτερη σερί άνοδο σε δυο χρόνια, αφού στα πλέι-οφ ξεπέρασε και το εμπόδιο της Κρίστιανσουντ, μετά από εκείνο της Χοντ, παρόλο που και τις δυο φορές αγωνίστηκε στις έδρες των αντιπάλων. Η Σταρτ απέκτησε το δικαίωμα για μια δεύτερη ευκαιρία προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία, κυρίως λόγω της ανυπαρξίας της Μιοντάλεν, αφού η ίδια δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε μια φορά στο δεύτερο γύρο έχοντας την κάκιστη συγκομιδή των τριών μόλις βαθμών με απολογισμό 0-3-12! Εξαιρετική η φετινή εντός έδρας παρουσία της Γιέρβ (7-6-2 εντός), θεωρούμε ότι με τη φόρα που έχει πάρει θα κατορθώσει αν κάνει το πρώτο βήμα για την άνοδο, σωστός ο άσος στο 2,12 του Stoiximan βάσει της αποκαρδιωτικής εικόνας των φιλοξενούμενων.

1804. ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ - ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ

Εξαιρετική πριν τη διακοπή η Ακισαρσπόρ, μετρούσε τέσσερις νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια της (4-1-1), ενώ και μπροστά στο κοινό της παραμένει αήττητη (4-1-0). Η Μπούρσα φάνηκε να βρίσκει τα πατήματά της, έχοντας απολογισμό 4-0-2 στα πιο πρόσφατα έξι, ενώ και στις τελευταίες δυο εξόδους της πήρε ισάριθμα διπλά (2-0-3 συνολικά εκτός). Αμφίρροπη η αναμέτρηση στα μάτια μας, λίγο πιο ισορροπημένο θα περιμέναμε το σετ.

1811. ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ - ΛΕΙΨΙΑ

2-10-2 με 0-5-1 εντός (2-4 γκολ) μετράει η Μπίλεφελντ, 4-3-0 με 10-5 γκολ εκτός η RB Λειψίας, στο τελευταίο απώλεσε αήττητο εννέα αγωνιστικών (5-4-0) χάνοντας 0-2 από την Καϊζερσλάουτερν. Under και Χ(2), υποψήφιο για σκοράκια (0-1/0-2/1-2/1-1/0-0).

1810. ΜΟΝΑΧΟ 1860 -ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ

Πιο αποτελεσματική επί Μπένο Μέλμαν η Μόναχο 1860, έφτασε στην πρώτη νίκη της (1-7-6, 1-3-2 εντός) με το 1-0 επί της Ντούισμπουργκ, πήρε λευκή ισοπαλία στη σκληρή έδρα της Μπραουνσβάιγκ στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Με ρεκόρ 7-5-2 (2-4-1 εκτός) η Σαν Πάουλι βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο, έχει την καλύτερη άμυνα στην Τσβάιτε Λίγκα. Under και τίποτα άλλο, στο μισό-μηδέν το περιμένουμε να πηγαίνει.

1825. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΧΑΛ

Με φτερά στα πόδια η πρωτοπόρος της Τσάμπιονσιπ Χαλ (10-4-2, 4-2-2 εκτός), πέντε σερί νίκες με μηδέν παθητικό, 7-3-0 αήττητο, στο τελευταίο κέρδισε θριαμβευτικά την άμεση αντίπαλο της για την άνοδο Μίντλεσμπρο με σκορ 3-0. Σε κακό σημείο η διακοπή για την ομάδα του Μπρους, αλλά πέρα από τη φόρμα υπερτερεί σε ποιότητα και εμπειρία της Μπρίστολ Σίτι (3-6-7, 2-2-4 εντός), δικαίως βρίσκεται σε αποδόσεις φαβορί.

1836. ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.

Στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ» της Γουότφορντ ταξιδεύει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία μπορεί να μη «θαμπώνει» με την απόδοσή της, όμως αμυντικά είναι απροσπέλαστη και παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της Πρέμιερ. Σκληρό σύνολο η Γουότφορντ του Κίκε Φλόρες, με θετική παρουσία σε αυτές τις δώδεκα αγωνιστικές, θα πάει το παιχνίδι στο συνηθισμένο γι αυτήν χαμηλό τέμπο, άλλωστε εντός έδρας έχε βρει δίχτυα μόλις τρεις φορές σε έξι αναμετρήσεις. Λογικά δεν θα έχει πολλά τέρματα η αναμέτρηση, μιας και η Γιουνάιτεντ είναι κι αυτή φειδωλή στο σκοράρισμα, πάντως για 2,05 (Bet365) στέκεται ένα ποντάρισμα στη νίκη της. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1839. ΜΕΤΣ - ΟΣΕΡ

Πρωτοπόρος πριν από αυτή την αγωνιστική η Μετς, με ρεκόρ 7-6-1 και 3-3-1 εντός, 6/7 νίκες της ήρθαν στο γκολ, σε κανένα ματς δεν σκόραρε πάνω από δύο φορές. 5-3-6 με 2-2-3 εκτός η Οσέρ, όχι στο καλύτερο φεγγάρι της, έμεινε εκτός κυπέλλου από τη Λιμόζ (5 κατηγορία). Ματς για σκοράκια, 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1).

1861. ΣΟΝΕΝΧΟΦ - ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ

Τραγική εμφάνιση και ήττα από το Κίελο με 1-3 για τη Σόνενχοφ (3-4-1 εντός) που απογοήτευσε. Πήρε τον Φουρλάνο ως μεταγραφή και δοκιμάζει τον Βλαχοδήμο. Το Μαγδεμβούργο (0-5-3 εκτός) έκανε τη νίκη της αγωνιστικής με 3-0 τη Μούνστερ στην προηγούμενη αγωνιστική. Περίεργο παιχνίδι, θέλουμε να δουμε πως θα αντιδράσει η γηπεδούχος μετά την ήττα από το Κίελο με 1-3.

1858. ΚΙΚΕΡΣ ΒΟΥΡΖ. - ΚΟΤΜΠΟΥΣ

Στο 0-0 έμεινε η Βίρτσμπουργκ (1-4-3 εντός) με τη Χάνσα, σε έναν αγώνα χωρίς φάσεις και ρυθμό. Κακή στην έδρα της, βολεύεται περισσότερο μακριά από αυτήν. Η Κότμπους (2-4-2 εκτός) έφερε τρίτη σερί ισοπαλία, αυτή τη φορά με 2-2 με τη Στουτγκάρδη Β’. Έχει αρκετές απουσίες που είναι πιθανό να την επηρεάσουν. Βλέπουμε αρκετή ισοπαλία στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

1857. ΕΡΦΟΥΡΤ - ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ

Αρκετά καλή εμφάνιση για την Έρφουρτ (4-2-2 εντός), αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει την Άαλεν (2-2) εκτός έδρας. Ίσως αν κέρδιζε να ήταν πιο δίκαιο το αποτέλεσμα, αλλά η ατυχία και ότι έλειπε ο πρώτος της σκόρερ (επιστρέφει) την επηρέασαν. Η Χάνσα (1-6-1 εκτός) έφερε ακόμα μία ισοπαλία (0-0), αυτή τη φορά με τη Βίρτσμπουργκ, σε ένα κακό παιχνίδι χωρίς φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Δίνουμε το προβάδισμα στη γηπεδούχο, αλλά δεν χάνει εύκολα η Χάνσα για να επιλέξουμε τον άσο.

1859. ΜΑΪΝΤΖ Β - ΑΑΛΕΝ

Η Μάιντζ Β’ (3-5-0 εντός) κέρδισε τους Κίκερς με 4-1 εκτός έδρας και εντυπωσίασε, είχε να κερδίσει τέσσερις αγωνιστικές. Ακόμα μία ισοπαλία με 2-2 για την Άαλεν, αυτή τη φορά με την Έρφουρτ. Περίεργο παιχνίδι, αν η Μάιντζ παίξει όπως με τους Κίκερς θα κερδίσει, αλλά ίσως αυτή η εμφάνιση να ήταν απλώς μία αναλαμπή.

1862. ΧΑΛΕΣΚΕΡ - ΚΙΚΕΡΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ

Η Χάλεσκερ (5-1-2 εντός έδρας) έχασε με 0-2 στο Όσναμπρικ, ήταν αρκετά κακή και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κατάφερε να φτιάξει κάτι καλό. Οι Κίκερς έπεσαν πάνω στην τρομερή εμφάνιση της Μάιντζ Β’ και έχασαν δίκαια με 1-4. Αυτή ήταν η έβδομη σερί τους ήττα, δείχνουν να μην μπορούν να στρίψουν. Δίνουμε σαφές προβάδισμα στον άσο, θα είναι η πρώτη σκέψη μας για το live.

1856. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ Β - ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ

Η Βέρντερ Β’ (3-2-3 εντός) παραμένει ουραγός στην κατηγορία, έχασε και από τη Φορτούνα με 1-2, παρότι δεν ήταν κακή. Η Όσναμπρικ (2-3-3 εκτός) κέρδισε με 2-0 τη Χάλεσκερ και παρέμεινε για έβδομο σερί ματς αήττητη (3-4-0). Πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει το σερί της η φιλοξενούμενη, αλλά οι τιμές δεν έχουν καμία αξία.

1855. ΑΟΥΕ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ

Εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Τσεμνίτσερ για την Άουε (3-5-0 εντός), βρέθηκε πίσω στο 8’ αλλά μέχρι το ημίχρονο είχε ολοκληρώσει την ανατροπή. Αρκετά καλή εμφάνιση απέναντι σε μία καλή ομάδα. Κράτησε δίχως μεγάλες δυσκολίες στο δεύτερο μέρος. Η Ντιναμό Δρέσδης (5-3-0 εκτός) παραμένει χωρίς μεγάλες δυσκολίες στην κορυφή, παρότι έμεινε στο 2-2 με τη Βέχεν μακριά από το γήπεδο της. Ισοφάρισε στο 92’, απόλυτα δίκαιο το αποτέλεσμα. Κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, πιστεύουμε ότι έχει πολύ ισοπαλία, θα το αφήσουμε.

1860. ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ - ΒΕΧΕΝ

Η Μούνστερ (4-3-1 εντός) στο τελευταίο παιχνίδι της έχασε με 0-3 από το Μαγδεμβούργο παίζοντας άσχημα μετά από καιρό. Θέλει να ανακάμψει, η Βέχεν (0-3-5 εκτός) όμως δεν θα είναι καθόλου εύκολη αντίπαλος, παρότι μακριά από το σπίτι της δεν είναι καθόλου καλή, κάτι που φαίνεται και στα αποτελέσματα της. Πάσο.

1879. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Εντυπωσιακός ο Αστέρας πριν τη δεκαπενθήμερη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, καθώς μετρούσε πέντε διαδοχικές νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Ωστόσο η άμυνα του αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, αφού δέχτηκε γκολ σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του, μετρώντας συγχρόνως 4/5 αμφίσκορα στην Τρίπολη. Πιο επιθετικό αναμένουμε τον Ατρόμητο στη συνέχεια με το Δέλλα στο τιμόνι, κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Παρότι οι Περιστεριώτες δυσκολεύονται στο σκοράρισμα, διαθέτουν την ποιότητα για να βρουν δίχτυα στην Αρκαδία, με το αμφίσκορο να προσφέρεται στο ελκυστικότατο 2,00 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1886. ΖΕΝΙΤ - ΟΥΡΑΛ

Ήττα η οποία σήμανε αυτομάτως και τέλος στα όνειρα κατάκτησης του πρωταθλήματος γνώρισε η Ζενίτ η οποία έχασε 2-0 στην έδρα της Λοκομοτίβ Μόσχας. Οι γηπεδούχοι πλέον θα κυνηγήσουν τη δεύτερη θέση η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εντός έδρας μετράνε 4-2-2 (15-8 γκολ) και 5/8 over 2,5, αξίζει να σημειωθεί πως στα 4 από τα 6 τελευταία τους παιχνίδια δεν σημειώθηκαν παραπάνω από 2 τέρματα. Εξαιρετικά τα πηγαίνει η Ουράλ μακριά από την έδρα της καθώς μετράει 4-2-2 (10-7 γκολ) και 6/8 under 2,5, πρόσφατα έσπασε το νικηφόρο σερί 2 αγώνων χάνοντας εντός έδρας 1-2 από την Ροστόφ. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, οι φιλοξενούμενοι όμως εκτός έδρας είναι πολύ επικίνδυνοι κάτι το οποίο μας αποτρέπει από τον άσο, ειδικά σε τόσο χαμηλές τιμές.

1892. ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ - ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ

Η Νόρντζελαντ είναι από τις πιο ασταθείς ομάδες, ένα σύνολο «όσα πάνε, όσα έρθουν», με αποτέλεσμα άλλες φορές να τρελαίνει με τις εμφανίσεις της κι άλλες να απογοητεύει. Τα προηγούμενα χρόνια έπαιρνε βαθμούς στο γήπεδό της, φέτος είναι αρκετά καλύτερη εκτός εξαιτίας της φιλοσοφίας της. Η εξάρτηση που έχει από τον αρχισκόρερ Μπρουνίνιο για το σκοράρισμα, προκαλεί πολλές φορές έλλειψη γκολ με αποτέλεσμα να είναι η τρίτη χειρότερη σε συγκομιδή πίσω από τις Χόμπρο και Βίμποργκ. Από τη Σοντέρισκε όλοι περίμεναν κάποια στιγμή να ξεφουσκώσει, αλλά άργησε λίγο. Πάντως τα αρνητικά αποτελέσματα δεν την κάνουν κακή ομάδα, αντίθετα έχει πολύ δυνατό σύνολο. Παραδοσιακά είναι καλύτερη εκτός έδρας διότι η φιλοσοφία της είναι να περιμένει πίσω και να παίζει στην κόντρα. Έχει καλούς επιθετικούς, δε χρειάζεται πολλές φάσεις για να σκοράρει, γι’ αυτό βρίσκεται ψηλά. Δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε ποια θα είναι σε καλύτερη κατάσταση, ειδικά μετά από διακοπή, οπότε είτε επιλέγει κανείς το GG στο 1,80 της Bet365 όπως δείχνει η προϊστορία τους ή απέχει.

1896. ΛΑΤΙΝΑ - ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919

Άμεση επιστροφή στις ήττες για τη Λατίνα, έχασε καθαρά με 1-3 στην έδρα της Αβελίνο, συμπληρώνοντας έτσι πέντε ματς με μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα (1-1-3). Η Σαλερνιτάνα κέρδισε με 1-0 τη Νοβάρα, σπάζοντας αρνητικό σερί επτά παιχνιδιών χωρίς νίκη (0-3-4). Δύσκολα προσεγγίζεται στοιχηματικά η εν λόγω αναμέτρηση, μέχρι το αμφίσκορο φτάνει η σκέψη μας (9/13 οι γηπεδούχοι, 8/13 οι φιλοξενούμενοι), ικανοποιητικό το 2,00 του Stoiximan .

1899. ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ - ΚΟΜΟ

Έπειτα από δυο σερί νίκες, η Βερτσέλι δεν τα κατάφερε στην έδρα της Μόντενα, χάνοντας δίκαια με 0-1, σκορ το οποίο εμφανίστηκε είτε υπέρ είτε κατά της και στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της (2-0-3, 5/5 under 1,5). Η Κόμο γνώρισε ακόμα μια εντός έδρας ήττα (0-2 από την Πεσκάρα) και εξακολουθεί να δείχνει ευάλωτη στην άμυνα, παρά την αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία προ τριών εβδομάδων. Μάχη στην ουρά της βαθμολογίας, καμία από τις δυο δεν είναι άξια της εμπιστοσύνης μας, γι αυτό και δεν θα μπλέξουμε.

1894. ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ - ΤΣΕΖΕΝΑ

Επιτυχία για τη Βιτσέντζα ο βαθμός που απέσπασε από τη Λιβόρνο (2-2), σε ένα παιχνίδι στο οποίο για ακόμα μια φορά απέδειξε ότι είναι πολύ επικίνδυνη στα εκτός έδρας παιχνίδια της, όπου και βρίσκει κενούς χώρους, σε αντίθεση με τα ματς στο γήπεδό της, στα οποία έχει παρουσιάσει δυσκολίες στο να διασπάσει τις άμυνες που την περιμένουν στο μισό γήπεδό (1-4-1 εντός). Η Τσεζένα είχε την πρώτη απώλεια βαθμών μπροστά στο κοινό της (0-2 από τη Μπάρι) με τις πολλές απουσίες βασικών στελεχών της να αποδεικνύονται κομβικές, ενώ μακριά από το σπίτι της η εικόνα της είναι μέτρια προς κακή (1-2-3 εκτός). Οριακό φαβορί οι γηπεδούχοι, το παιχνίδι έχει όμως και πολύ ισοπαλία, ενώ και η απουσία του αρχισκόρερ Ράιτσεβιτς (11 συμ./5 γκολ) από τους γηπεδούχους, καθιστά το πάσο επιβεβλημένο.

1893. ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ

Έπειτα από τέσσερις σερί ισοπαλίες, η Εντέλα πήρε το τρίποντο στην έδρα της Τερνάνα, επεκτείνοντας έτσι το αήττητο σερί της στα 8 ματς (3-5-0). Η Λαντσιάνο έχει μείνει για πέντε ματς μακριά από τις νίκες (0-2-3), ενώ έχει ηττηθεί και στις πιο πρόσφατες πέντε εξόδους της (0-1-6 συνολικά εκτός). Μόνο από την Κάλιαρι έχει χάσει στην έδρα της η Εντέλα (3-2-1 εντός), βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο εντός ντεφορμέ αντιπάλου, θα κρατήσουμε τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1, ώστε να έχουμε επιστροφή του πονταρίσματός μας σε περίπτωση ισοπαλίας με χαμηλό σκορ.

1897. ΝΟΒΑΡΑ - ΣΠΕΤΣΙΑ

Το αήττητο των 6 αγώνων της Νοβάρα (5-1-0) έσπασε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σαλερνιτάνα (0-1), παρόλα αυτά στην έδρα της έχει αποδειχθεί ιδιαιτέρως αξιόπιστη (4-1-1), μετρώντας μάλιστα τρεις σερί νίκες με λευκό παθητικό, επί αξιόλογων αντιπάλων (Κάλιαρι, Πεσκάρα, Μπρέσια κατά σειρά). Η Σπέτσια έπειτα από την εντός έδρας συντριβή με 0-3 από την Κάλιαρι συμπλήρωσε έξι παιχνίδια μακριά από τις νίκες (0-3-3) και ψάχνει εναγωνίως την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Σωστό φαβορί του 2,10 οι γηπεδούχοι, δεν νομίζουμε ότι θα επηρεαστούν από το αρνητικό αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής.

1895. ΚΡΟΤΟΝΕ - ΤΕΡΝΑΝΑ

Συνεχίζει τη σταθερά καλή πορεία της η Κροτόνε, έχει μόνο μια ήττα εδώ και δυο μήνες (7-4-1) και στην έδρα της είναι παραγωγική και αποτελεσματική (5-1-0 εντός, 5/6 over 2,5, 4/6 GG, στα 5/6 σκόραρε 2+ γκολ). Η Τερνάνα εδώ και εννέα ματς εναλλάσσει ήττα με νίκη (4-0-5), στο πιο πρόσφατο ήταν η σειρά της να χάσει (1-2 από την Εντέλα εντός) και μακριά από το σπίτι της μετράει 2-0-4 (4/6 over 2,5), έχοντας πάντως 2/2 νίκες στις τελευταίες εξόδους της. Σταθερή η παρουσία της Κροτόνε, ειδικά μπροστά το κοινό της είναι αξιόπιστη, δίκαιος ο άσος στο 1,83 του Stoiximan .

1898. ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ - ΜΠΡΕΣΙΑ

Ήττα μετά από τέσσερα ματς (2-2-0) για την Περούτζια, πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και έχασε δίκαια από την Άσκολι (0-1). Η Μπρέσια για ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι της ήταν απολαυστική, καθάρισε την Τράπανι από το ημίχρονο (3-0), αλλά στις εξόδους της χάνει αρκετή από τη δύναμή της (1-3-3 εκτός). Ακόμα δεν έχει φάει γκολ στο γήπεδό της η Περούτζια (2-4-0, 4-0 τα τέρματα), παρόλα αυτά ο άσος κάτω από το 2,00 μάλλον υπερτιμά τις δυνατότητες των γηπεδούχων, που ειδικά στην επίθεση έχουν θέματα, μένουμε όμως μακριά και από την κόντρα από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν αποδώσει καλά στις εξόδους τους.

1900. ΤΡΑΠΑΝΙ - ΜΟΝΤΕΝΑ

Με κάτω τα χέρια έχασε η Τράπανι στην έδρα της Μπρέσια (0-3), ήττα που ήταν η πέμπτη της στα τελευταία έξι ματς (1-0-5), με τον κλοιό γύρω από τον Κόσμι να σφίγγει για τα καλά. Η Μόντενα αξιοποίησε την έδρα της στο εξάποντο με τη Βερτσέλι (νίκη με 1-0), αλλά μακριά από το σπίτι της εμφανίζει χτυπητές αδυναμίες (0-2-4 εκτός). Ελκυστικές εκ πρώτης όψεως οι τιμές στον άσο, αλλά το ντεφορμάρισμα των γηπεδούχων σε συνδυασμό με τις πολλές απουσίες που έχουν προκύψει στη μεσαία τους γραμμή, είναι παράγοντες που μας στρέφουν προς την αποχή.

1932. ΚΛΟΥΖ - ΚΣΜ ΣΤΟΥΝ. ΙΑΣΙ

Κοντά στη βαθμολογία οι δυο ομάδες, η Ιάσι ήταν ανεβασμένη πριν τη διακοπή και αν επανέλθει στους ίδιους ρυθμούς θα δημιουργήσει προβλήματα στους γηπεδούχους.

1931. ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ - ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ

Κακή εμφάνιση και ήττα με 0-2 από την πρωτοπόρο Πιάστ για τη Γιαγκελόνια (3-1-4 εντός) που φέτος δεν έχει την καλή παρουσία που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Εκτός έδρας νίκη για την Κορόνα (5-3-0 εκτός) με 0-1 απέναντι στην Γκόρνικ Ζάμπρζε. Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα εκτός έδρας που παίζει προσεκτικά και ξέρει τι θέλει από κάθε ματς. Το 1,80 του Χ2 έχει αξία και βρίσκεται στις επιλογές των Young Guns .

1918. ΚΟΛΩΝΙΑ - ΜΑΪΝΤΖ

Από νίκη στο ντέρμπι του Ρήνου προέρχεται η Κολωνία η οποία εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό της πλεονέκτημα μετά από αποβολή του Παπαδόπουλους απέδρασε με το διπλό από την έδρα της Λεβερκούζεν επικρατώντας 1-2. Εντός έδρας οι «τράγοι» έχουν απολογισμό 2-3-1 (5-6 γκολ) και 4/5under 2,5. Τρίποντο και για την Μάιντζ η οποία πριν τη διακοπή επικράτησε δίκαια εντός έδρας της Βόλφσμπουργκ με 2-0 επιστέφοντας στης νίκες μετά από αρκετό καιρό. Μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι μετράνε 2-1-2 (9-9 γκολ), στα 4 από τα 5 επιβεβαιώθηκε το under 2,5. Έχουμε να κάνουμε με τις δύο πιο αλλοπρόσαλλες ομάδες της Μπουντεσλίγκα, αμφότερες ικανές για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο, προτιμότερο να μην μπλέξουμε και να τις αφήσουμε στην ησυχία τους.

1917. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Πριν τη διακοπή θα μιλούσαμε για μια εύκολη νίκη της Γκλάντμπαχ, όμως το νεκρό διάστημα 2 εβδομάδων δεν ξέρουμε πως θα επηρεάσει τις δύο ομάδες. Το Αννόβερο χωρίς να πείθει με τις εμφανίσεις του εκτός έδρας καταφέρνει και παίρνει αποτελέσματα σκοράροντας μάλιστα με ιδιαίτερη ευκολία, στοιχείο το οποίο μας οδηγεί στο goal-goal και γιατί όχι ακόμα και στο over 2,5, συνδυασμός ο οποίος πληρώνει 2,30 στην Βet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1916. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Αντιμετωπίζει θεματάκια τελευταία η Βόλφσμπουγκ με την διακοπή να έρχεται όπως όλα δείχνουν στη καλύτερη χρονική στιγμή. Οι «λύκοι» προέρχονται από 2 σερί ήττες ανεξαρτήτως θεσμού στις οποίες μάλιστα δεν κατάφεραν ούτε να σκοράρουν, πιο πρόσφατη αυτή στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα στην έδρα της Μάιντζ, καταλυτικό ρόλο έπαιξε η αποβολή του Ντράξλερ μόλις στο 14’ του αγώνα. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι έχοντας απολογισμό 5-1-0 (14-5 γκολ) και 4/6 over 2,5. Απών λόγω τιμωρίας ο μεσοεπιθετικός Ντράξλερ (8 αγών./1 γκολ), επέστρεψε στις προπονήσεις ο φορ Κρούζε (10 αγών./3 γκολ).

Σπουδαία νίκη με 1-2 στην Βαυαρία επί της Άουγκσμπουργκ πέτυχε η Βέρντερ Βρέμης η οποία επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά και την αναμενόμενη ήτα από τη Ντόρτμουντ. Μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι μετράνε 3-1-2 (6-9 γκολ) και 4/6 over 2,5 , αξίζει να σημειωθεί πως στα τελευταία τους τρία παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρα επιβεβαιώθηκε ο συνδυασμός του over 2,5 με το goal-goal. Εκτός μάχης τέθηκε ο μπακ Γκεμπρε Σελασιέ (11 αγών./0 γκολ).

Οι γηπεδούχοι έχουν σαφέστατο προβάδισμα νίκης όμως προτιμότερο να ασχοληθούμε με τα γκολ καθώς οι Βέρντερ τελευταία έχει την τάση να μετατρέπει τα παιχνίδια της σε ροντέο.

1915. ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Δεν πατάει καλά το τελευταίο διάστημα η Άιντραχτ, η οποία δυσκολεύεται χαρακτηριστικά στο γκολ, ενώ έχει μόλις μία νίκη εδώ και εννέα επίσημα ματς. Τρεις συνεχόμενες ήττες γνώρισε η Λεβερκούζεν και η διακοπή αναμένεται να τη βοηθήσει, καθώς η ποιότητα στο ρόστερ είναι δεδομένη, κάτι που μένει να αποτυπωθεί και στον αγωνιστικό χώρο. Οι ασπιρίνες ψάχνουν τον τρόπο να σκαρφαλώσουν βαθμολογικά και κόντρα στη δυσκοίλια επιθετικά ομάδα της Φρανκφούρτης έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία. Στο 1,975 προσφέρεται το -0,5 ασιατικό διπλό στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1919. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Κάποιους σημαντικούς βαθμούς μάζεψε η Στουτγάρδη το τελευταίο διάστημα, αλλά η ανασταλτική της λειτουργία είναι απογοητευτική, καθώς διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της Μπουντεσλίγκα. Πως και πως περίμενε τη διακοπή η Άουγκσμπουργκ, προκειμένου να συνέλθει από τα κάκιστα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και το παιχνίδι κόντρα στους εντελώς αλλοπρόσαλλους «Σουηβούς» προσφέρεται για ανάκαμψη. Στο 2,00 προσφέρει το +0,5 ασιατικό διπλό (Χ2) η Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1925. ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ - ΝΤΙΣΓΚΙΡΙ

Τα επτά παιχνίδια αήττητη συμπλήρωσε η Ντέμπρετσεν (2-3-2 εντός) η οποία στο πιο πρόσφατο παραχώρησε εντός έδρα ισοπαλία με σκορ 1-1 στην Χόνβεντ. Στις δύο ήττες σταμάτησε με τη διακοπή το αρνητικό σερί της Ντισγκίρι η οποία μακριά από την έδρα της αντιμετωπίζει πολλά θέματα, πιο συγκεκριμένα έχει απολογισμό 1-2-4 (6-14 γκολ) και απέναντι στη φορμαρισμένη Ντέμπρετσεν θα τα βρει σκούρα, άσος.

1924. ΜΠΕΚΕΣΑΜΠΕ ΕΛΟΡΕ - ΠΟΥΣΚΑΣ ΑΚΑΝΤΕΜΙΑ

Τρεις συνεχόμενες ήττες συμπλήρωσε η Μπεκεσκσάμπα (1-2-6 εντός), πιο πρόσφατη αυτή στην έδρα της Ουίπεστ με 3-1, over 2,5 τα 3 τελευταία παιχνίδια των γηπεδούχων ανεξαρτήτως έδρας. Μια από τα ίδια και η Πούσκας Ακάντεμι η οποία δεν κερδίζει ούτε με αίτηση, 0-3-4 (9-14 γκολ) ο εκτός έδρας απολογισμός της, over 2,5 τα 4 από τα 6 τελευταία της. Ομάδες που θα παλέψουν αμφότερες για τη σωτηρία, μοναδική διέξοδος τα γκολ.

1926. ΠΑΞΙ - ΧΑΛΑΝΤΑΣ

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση η Πάξι (5-3-0 εντός) η οποία προέρχεται από 4 σερί νίκες, πιο πρόσφατο θύμα της η Πούσκας Ακάντεμι την οποία κέρδισε εντός έδρας 4-2. Δύο σερί νίκες για τη Χάλαντας (4-3-1 εκτός) η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι πέρασε από την έδρα της ΜΤΚ επικρατώντας 0-1. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, ελαφρύ προβάδισμα στους γηπεδούχους λόγω έδρας αλλά και φόρμας.

1922. ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ - ΒΑΑΣΑΣ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ

Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η Βιντεότον (5-0-2 εντός) η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι επικράτησε εντός έδρας της Ντισκγίρι 2-1, over 2,5 τα 4 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Συνεχίζει να απογοητεύει η Βάασας (2-1-4 εκτός) η οποία συμπλήρωσε 6 παιχνίδια χωρίς τρίποντο (0-1-5) προερχόμενη μάλιστα από τέσσερις σερί ήττες έχοντας σκοράρει μόλις 2 τέρματα. Λογικά ο άσος θα επιβεβαιωθεί, οι φιλοξενούμενοι δεν βλέπονται.

1923. ΚΙΣΠΕΣΤ ΧΟΝΒΕΝΤ - ΟΥΙΠΕΣΤ

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση η Χόνβεντ (3-2-1 εντός) η οποία μετά από και την εκτός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα με την Ντέμπρετσεν συμπλήρωσε τα 4 παιχνίδια χωρίς νίκη (0-1-3), over 2,5 τα 4 από τα 5 τελευταία της ματς ανεξαρτήτως έδρας. Από δύο σερί νίκες προέρχεται η Ουίπεστ (2-1-3 εκτός), πιο πρόσφατη αυτή επί της Μπεκεσκσάμπα με 3-1. Δεν πατάνε καλά τελευταία οι γηπεδούχοι κάτι το οποίο η Ουίπεστ μπορεί να εκμεταλλευτεί, αν επιλέγαμε κάτι θα ήταν το διπλό.

2043. ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤ.

Έμεινε στο 1-1 στο ντέρμπι κορυφής απέναντι στη Σάλτσμπουργκ η Αούστρια, διατηρώντας με τον τρόπο αυτό την απόσταση των τριών βαθμών από αυτήν και πηγαίνοντας ως πρωτοπόρος στη διακοπή. Είχε πέντε σερί νίκες πριν από το ματς αυτό και θα κληθεί τώρα να αντιμετωπίσει την Αντμίρα που με απολογισμό 1-3-3 στα πιο πρόσφατα επτά δείχνει να βρίσκεται σε κάμψη. Πολύ σοβαρή μέχρι στιγμής η Αούστρια, εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να φτάσει στη νίκη.

1982. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Βρήκε το χρώμα της ξανά με τον προσωρινό τεχνικό Κάρσλεϊ η Μπρέντφορντ (6-3-7, 3-1-4 εντός), μετρώντας 4-1-1 στα έξι με εκείνο στην άκρη του πάγκου, ακόμα περιμένει όμως τα χίπστερ αφεντικά της να καταλήξουν σε μια μόνιμη λύση για την τεχνική της ηγεσία. “Κλειστό” τo σετ για τον αγώνα της με τη Φόρεστ (4-5-7, 2-2-4 εκτός), που έπρεπε να παίξει ματς ειδικών συνθηκών (το ντέρμπι μίσους με τη Ντέρμπι) για να επιστρέψει στις νίκες (0-3-5 έτρεχε), σαν εικόνα ομάδων ο άσος μας κάνει περισσότερο κλικ, αλλά η διακοπή είναι τροχοπέδη.

1981. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Εμφατικό 2-5 για τη Μπέρμιγχαμ (8-4-4, 3-2-3 εντός) στην έδρα της Φούλαμ την προηγούμενη αγωνιστική, έβαλε τέλος σε μια μίνι κοιλία τριών αγώνων, κρατώντας σταθερά τη θέση της στη πρώτη εξάδα. Έξω πάμε καλά (5-2-1), στην έδρα της είναι που κάνει γκέλες η ομάδα του Ρόουετ, αφού δεν βρίσκει τους ίδιους χώρους για να παίξει το αγαπημένο της παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Η Τσάρλτον (3-4-9, 0-2-6 εκτός) αντέδρασε στο τρίτο ματς με τον Φριγί στο τιμόνι, κερδίζοντας 3-1 τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, πρώτο τρίποντο μετά τις 22 Αυγούστου! Σωστά στέκει εκεί γύρω στο 1,80 ο άσος, χωρίς να μας προσφέρει λόγους να εμπλακούμε.

1983. ΝΤΕΡΜΠΙ - ΚΑΡΝΤΙΦ

Το σερί της Ντέρμπι (8-6-2, 4-3-1 εντός) σταμάτησε στα 10 (8-2-0), ήττα με 1-0 από τη Φόρεστ στο ντέρμπι μίσους και σίγουρα στο στρατόπεδο της υπάρχει σχετική κατήφεια. Όλο και πιο σταθερά πατάει η καταφερτζού Κάρντιφ (6-7-3, 1-5-2 εκτός), με ακρογωνιαίο λίθο την άμυνα της (ένα γκολ δέχθηκε στα έξι τελευταία) βρίσκεται στη μάχη της εξάδας. Ομάδες που δεν επιτρέπουν πολλές φάσεις στον αντίπαλο, το under 2,5 βρίσκεται σε απόδοση μεγαλύτερη του 1,80.

1978. ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΓΟΥΛΒΣ

Κόντρα στην μεγάλη αγάπη του (6 χρόνια στον πάγκο των “λύκων”, 2006-2012) ο ΜακΚάρθι, σίγουρα δεν ήθελε τη διακοπή αφού η ομάδα του είχε αρχίσει να βρίσκει ρυθμό, από δύο κολλητές νίκες έρχεται η Ίπσουιτς (6-6-4, 3-4-1 εντός), είχε προηγηθεί ένα 0-5-2 που την κράτησε μακριά από την πρώτη εξάδα, που είναι και φέτος ο στόχος της. 3-1-4 το εκτός έδρας ρεκόρ της ομάδας του Τζάκετ, δεν εντυπωσιάζει με την ως τώρα πορεία της η Γουλβς, θα δώσουμε ένα λόγο παραπάνω στην έδρα.

1979. ΛΙΝΤΣ - ΡΟΔΕΡΑΜ

Εμβληματικός τεχνικός της Ρόδεραμ ο νυν της Λιντς Στιβ Έβανς, την ανέβασε δύο κατηγορίες στο πρόσφατο παρελθόν, και ο Ρένφερν είχε πρόσφατα νταραβέρια με την ομάδα που βρίσκει απέναντι του. Ομάδες στο ψάξιμο, που δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη, το “Έλαντ Ρόουντ” συχνά είναι περισσότερο εμπόδιο παρά βοήθεια για τους παίχτες των γηπεδούχων. Πάσο.

1980. ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ - ΦΟΥΛΑΜ

Σε αναζήτηση προπονητή η Φούλαμ (5-5-6, 2-3-3 εκτός), ο Σίμονς χαιρέτησε μετά το 2-5 από τη Μπέρμιγχαμ, πρώτος υποψήφιος ο Κλαρκ της Ρέντινγκ. Το παλεύει η ΜΚ Ντονς (4-2-10, 3-0-5 εντός) αλλά εμφανώς ζορίζεται, ειδικά στο γκολ. Μένουμε μακριά.

1984. ΠΡΕΣΤΟΝ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Ντερμπάκι,ίΊδιο ρεκόρ (3-8-5), παρόμοια γκολ (11-13, 15-15), με έμφαση στην αμυντική τους λειτουργία, η Πρέστον (1-5-2 εντός) έρχεται από 2-4-0 με τέσσερα 0-0, 5/6 0-1 γκολ, 6/6 NG, η Μπλάκμπερν (1-4-3 εκτός) από 2-1-0, πέντε σερί under 2,5, 4/5 NG, γενικά είναι ματς του μισό-μηδέν. Η έλευση Λάμπερτ στον πάγκο των “ρόδων” μπερδεύει τα πράγματα, ένας βαθμός όμως σε εκτός έδρας ντεμπούτο δεν μοιάζει άσχημο ξεκίνημα.

1985. ΡΕΝΤΙΝΓΚ - ΜΠΟΛΤΟΝ

Ευκαιρία ανασύνταξης η διακοπή για τη Ρέντινγκ (6-6-4, 3-4-1 εντός), μετά το ενθουσιώδες ξεπέταγμα του Σεπτέμβρη έφτασε τα πέντε ματς (0-3-2) χωρίς νίκη. Οι “βασιλικοί” σφύζουν από ποιότητα, στην έδρα τους αποδίδουν καλύτερα και απέναντι στην ιδιαίτερα αδύναμη Μπόλτον (1-8-7, 0-2-6 εκτός), του φτωχού υλικού και των πολλών προβλημάτων –τελευταίο η ασθένεια του ιδιοκτήτη της που καθυστερεί μεταξύ άλλων τη διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών της-, έχουν πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες. Αρνητικό το φλερτ του τεχνικού Κλαρκ με τη Φούλαμ, όμως ό,τι κατάφερε μέχρι στιγμής η Ρέντινγκ δεν οφειλόταν σίγουρα στη δική του καλή δουλειά… Κρατάμε τον –χαμηλό αυτή την ώρα- άσο για το live.

1986. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Σε καλό σημείο η διακοπή για τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ (6-6-4, 4-3-1 εντός), έβγαλε κόπωση στην ήττα με 3-1 από την Τσάρλτον, είχε προηγηθεί σερί 5-4-0 στο πρωτάθλημα και μεγάλες προκρίσεις στο Λιγκ Καπ (άφησε εκτός Νιούκαστλ, Άρσεναλ με καθαρές νίκες). Νέα αρχή ψάχνει η Χάντερσφιλντ (3-6-7, 1-3-4 εκτός) με τον Βάγκνερ στο τιμόνι, οι “Terriers” περιμένουν ο πρώην συνεργάτης του Κλοπ να φέρει λίγη αύρα “sexy Dortmund” στο Γιόρκσιρ. Άσος ναι μεν αλλά, πιο φρόνιμη η αποχή και η παρατήρηση για την εξαγωγή συμπερασμάτων.

1953. ΜΠΕΡΙ - ΜΠΕΡΤΟΝ

Κινητικότητα προς τα δεξιά, με το διπλό να περνά οριακό φαβορί. Χωρίς υποχρεώσεις την περασμένη εβδομάδα η Μπέρτον (10-2-4, 5-0-3 εκτός), έρχεται από δύο σερί νίκες με τον αγαπημένο της τρόπο (μηδέν παθητικό), υπομονετικά και με έμφαση στην άμυνα θα παραταχθεί και κόντρα στη Μπέρι (7-6-4, 3-4-1 εντός), η οποία μετά από δύο τεσσάρες επέστρεψε στις ήττες (3-1 Τζίλιγχαμ) και συνολικά στα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος μετράει 1-2-3. Πιο ξεκούραστοι οι φιλοξενούμενοι, αλλά και ο βαθμός δεν θα τους χαλάσει σε ένα εκτός έδρας εξάποντο. Με αρκετό Χ μέσα.

1950. ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Ντέρμπι κορυφής, ισοβαθμούν Κόβεντρι (10-4-3, 6-2-0 εντός) και Τζίλιγχαμ (10-4-3, 3-2-3 εκτός) στην πρώτη θέση της Λιγκ 1. Οι γηπεδούχοι ενισχύονται με την επιστροφή από διεθνείς υποχρεώσεις του πολυβόλου της κατηγορίας Άρμστρονγκ (14 αγ./12 γκολ), όμως και χωρίς αυτόν έχουν δείξει ότι μπορούν αν βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, πρόσφατο παράδειγμα το 1-3 στην Κόλτσεστερ. Αμφότερες ομάδες έδρας, 5-3-0 αήττητο τρέχουν οι γηπεδούχοι, 5-2-1 στα αντίστοιχα η Τζίλιγχαμ, ο άσος έχει ένα λόγο παραπάνω, όπως δείχνει και το σετ των αποδόσεων, εμείς θα επικεντρωθούμε όμως στα γκολ, αφού κοντράρονται δύο από τις τρεις καλύτερες επιθέσεις της Λιγκ 1 (τέσσερα σερί GG αμφότερες, 4/4 over 3,5 για την Κόβεντρι). Over 2,5 και GG.

1951. ΚΡΟΥ - ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Από τις παραδοσιακά “over” ομάδες της αγγλικής Φούτμπολ Λιγκ Κρου (3-4-10, 1-2-5 εντός) και Πιτέρμπορο (7-3-7, 3-1-4 εκτός), οι φιλοξενούμενοι –ειδικά επί Γουέστλι- επιβεβαιώνουν τον τίτλο αυτό και φέτος (12/17 over 2,5 με 3,65 γκολ μ.ο., 7/8 GG και over 2,5 στα πιο πρόσφατα, 4/8 over 3,5), όχι όμως και οι “σιδηροδρομικοί”, που στερούνται ποιότητας με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην τελευταία θέση της Λιγκ 1. Διπλό-φαβορί που ποντάρεται μάλιστα αρκετά, σπάνια μπλέκουμε με τέτοια σημεία σε αυτές τις κατηγορίες, κρατάμε σημείωση για πιθανό ποντάρισμα στα γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα.

1954. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ - ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

Τρεις σερί νίκες (δύο στο πρωτάθλημα, μια στο κύπελλο) για τη Ντονκάστερ (5-5-7, 3-4-1 εντός) του Ντάρεν Φέργκιουσον όλες με σκορ 2-0, οι γηπεδούχοι με τον καιρό ρολάρουν, στην έδρα τους είναι υπολογίσιμη δύναμη και κόντρα στη Ρότσντεϊλ (5-6-6, 1-4-3 εκτός) των επτά αγώνων χωρίς τρίποντο (0-4-3) θα τους δώσουμε ένα λόγο παραπάνω για τη νίκη. Μοιρασμένο στη μέση το σετ, υπάρχει αξία στον Draw No Bet άσο.

1959. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ - ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Χωρίς να είναι καλύτερη της Σκάνθορπ, η Σουίντον (4-4-9, 2-2-4 εκτός) έφτασε στην πολυπόθητη νίκη (2-1), πρώτη επί Λινγκ και πρώτη μετά από 12 επίσημα παιχνίδια, στα οποία μετρούσε 0-3-9. Στα χαμηλά και η Φλίτγουντ (4-3-10, 2-3-3 εντός), ο Πρέστλι προσπαθεί να την ορθοποδήσει αλλά με μέτρια ως τώρα αποτελέσματα. Για πρόωρο εξάποντο παραμονής πρόκειται, ο άσος δεν είναι για 2,00. Χ2.

1955. ΟΛΝΤΑΜ - ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Κουτσά - στραβά η Όλνταμ βρίσκει κάποια αποτελέσματα τελευταία που την έχουν ξεκολλήσει από την ουρά, το 1-2 - με ανατροπή στο τέλος – στην Τσέστερφιλντ ακολούθησε το 2-0 επί της Μάνσφιλντ για το κύπελλο την Τρίτη. Αντίθετα η Μπάρνσλεϊ (4-2-11, 1-1-6 εκτός) με το 1-2 από την Πορτ Βέιλ συμπλήρωσε οκτώ σερί ήττες στο πρωτάθλημα, παρόλα αυτά ο Τζόνσον παραμένει στον πάγκο της, ενισχύεται με δανεικούς αλλά το πρόβλημα μοιάζει βαθύτερο. Από τις 15 Αυγούστου και το 1-0 επί της Φλίτγουντ έχουν να κερδίσουν οι γηπεδούχοι στο σπίτι τους (1-3-4, 3-10-4 συνολικά), δύσκολα όμως θα βρουν καλύτερη ευκαιρία να επιστρέψουν στα τρίποντα, ενώ υπάρχει και το κίνητρο να απολύσουν τον προπονητή που πέρυσι τους άφησε στα κρύα του λουτρού για τους “Tykes”. Άσος με κάλυψη στην ισοπαλία.

1952. ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Σε θετική τροχιά η Μίλγουολ, τρέχει 6-2-0 σε όλες τις διοργανώσεις, 3-2-0 στη Λιγκ 1, όπου έχει αρχίσει να κερδίζει και στην έδρα της (μετά από 4/4 ήττες στο ξεκίνημα μετρά 3-1-0), την Τρίτη επικράτησε 3-5 της Πλίμουθ στο Λιγκ Τρόφι. Όσα φάμε και όσα βάλουμε η Κόλτσεστερ (5-5-7, 2-1-5 εκτός με 7/8 over 2,5 και 4,25 τέρματα μέσο όρο), ιδίως το πρώτο, αφού έχει μακράν τη χειρότερη άμυνα στη Λιγκ 1, το Σάββατο που μας πέρασε έχασε με 1-3 από την ελλιπή επιθετικά Κόβεντρι. Άσος στο 1,80 αλλά και over στο 1,70+.

1958. ΣΚΑΝΘΟΡΠ - ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Ανεβασμένες και οι δύο το τελευταίο δίμηνο, 5-0-2 μετράει από τις 3/10 στο πρωτάθλημα της Λιγκ 1 η Σκάνθορπ (5-2-1 εντός), άξιζε κάτι καλύτερο στο 2-1 από τη Σουίντον την προηγούμενη αγωνιστική, 5-2-0 στο ίδιο διάστημα η Μπράντφορντ (7-6-4, 3-3-2 εκτός), με γνώμονα την άμυνα η ομάδα του Πάρκινσον πάει να μπει ξανά στη μάχη των πλέι-οφ. Τριπλή, σωστά κομμένο στη μέση το σετ των αποδόσεων.

1956. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ - ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Ισόβαθμες στους 23 πόντους οι δύο ομάδες, αποτελεσματική στην έδρα της η Πορτ Βέιλ (4-3-1, 6-5-6 συνολικά) που έρχεται από δύο σερί νίκες, αλλοπρόσαλλη εντελώς από την άλλη η Τσέστερφιλντ (7-2-8, 5-0-3 εκτός), ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Μοιρασμένο σετ, δεν θα διαλέξουμε πλευρά, η αγορά κινείται προς τα δεξιά γιατί οι γηπεδούχοι έδιναν την Πέμπτη παιχνίδι για το κύπελλο.

1957. ΣΑΟΥΘΕΝΤ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Πέντε σερί ήττες για τη Μπλάκπουλ (4-4-9, 1-2-5 εκτός) στα τελευταία επίσημα παιχνίδια της και ο “γλυκός Οκτώβρης” είναι και επίσημα παρελθόν. Με τις μέρες της η Σάουθεντ (6-6-5, 4-1-3 εντός), στο πρωτάθλημα μετράει τρεις σερί ισοπαλίες ενώ και με το απουσιολόγιο της γεμάτο ο άσος μοιάζει επισφαλής.

1949. ΓΟΥΟΛΣΟΛ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Αντιπαθής ομάδα η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (7-4-6, 2-3-3 εκτός), κουτσουρεμένο πάντα φαβορί υποψήφιο για κόντρα, σε κάτι τέτοια ματς όμως όπως απέναντι στη Γουόλσολ (9-5-2, 4-2-2 εντός) που δίνεται αουτσάιντερ είναι που βγάζει χαρακτήρα. Πιο ξεκούραστοι οι γηπεδούχοι, αλλά προτιμούν να αγωνίζονται με την ταμπέλα του αουτσάιντερ. Αντιστοιχηματικό, προχωράμε.

1948. ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Δεν μπορούμε παρά να καβαλήσουμε το τραίνο της Γουίγκαν (8-6-3, 5-3-0 εντός), η ομάδα του Κάλντγουελ τρέχει 5-5-0 στο πρωτάθλημα με 4-1-0 στα πέντε τελευταία, ποιοτικότερη και με σαφώς μεγαλύτερο ειδικό βάρος από τη Σριούσμπερι (5-2-9, 2-2-4 εκτός) που στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της γνώρισε ισάριθμες ήττες. Άσος.

2015. ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ - ΡΕΞΑΜ

Από τρεις σερί ήττες έρχεται η Όλντερσοτ, μεσοβδόμαδα έχασε από τη Μπράντφορντ μένοντας εκτός κυπέλλου, η Ρέξαμ έχει τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και έχει καταφέρει να σκοράρει σε όλες τις εξόδους της. Πολύ χαμηλά το διπλό για να ασχοληθούμε σοβαρά.

2016. ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ - ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ

Νίκη μετά από 6 ματς (0-3-3) για την Όλτρινχαμ το 3-1 στην έδρα της Μπρόμλι, η Μπόρχαμ έμεινε εκτός κυπέλλου από τη Νόρθγουιτς τη Δευτέρα, αλλά στο πρωτάθλημα έχει διατηρηθεί αήττητη στις τελευταίες πέντε εξόδους της (2-3-0, 3-3-4 συνολικά). Ισορροπημένα τα σετ, σωστά μας φαίνονται.

2009. MΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ - ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ

Ήττα στο κύπελλο για τη Μπρέιντρι (1-3 εκτός από την Όξφορντ), στο πρωτάθλημα πάντως έχει χάσει μόνο μια φορά στα τελευταία οχτώ (4-3-1). Η Κιντερμίνστερ παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία παρά τις δυο πρόσφατες εντός έδρας νίκες της, αφού μακριά από το σπίτι της μετράει μόλις 0-5-5. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, χωρίς αξία πάντως ο άσος στα επίπεδα που κυκλοφορεί.

2019. ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Τρεις σερί νίκες και τέρματα 10-0 εσχάτως η Τσέλτεναμ, 4-1-2 στα πιο πρόσφατα επτά η Μπρίστολ Ρόβερς, το ματς είναι ντέρμπι κορυφής και δείχνει ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα, οι δυο ομάδες έχουν τα επιθετικά όλα για να επαληθεύσουν το over 2,5 στο 1,80 της Bet365.

2020. ΤΣΕΣΤΕΡ - ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ

Αξιόπιστη εντός έδρας η Τσέστερ (5-3-2 εντός), η Γουόκινγκ έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και πέντε ματς (0-2-3) και μακριά από το σπίτι της μετράει μόλις 2-2-5, τίμιο το 2,02 για τον άσο στον Stoiximan.

2012. ΙΣΤΛΙ - ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Σε εξαιρετική κατάσταση η Ίστλι, μετράει εσχάτως 5-1-0 στο πρωτάθλημα (5/6 over 2,5, 6/6 GG), η Γκρίμσμπι έρχεται επίσης από δυο σερί νίκες και μακριά από το σπίτι της αποδεικνύεται αποτελεσματικότατη (3-6-2 εκτός). Σε αποδόσεις καθαρού αουτσάιντερ προσφέρονται οι φορμαρισμένοι γηπεδούχοι, ωστόσο οι επιδόσεις των φιλοξενούμενων δεν μπορούν να παραγνωριστούν.

2014. ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΜΠΑΡΟΟΥ

Από δυο σερί ήττες έρχεται η Ντόβερ, στο γήπεδό της πάντως τα καταφέρνει πολύ καλά (6-3-1 εντός), η Μπάροου είχε τρεις κολλητές ήττες πριν τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί της Τορκί και μακριά από το σπίτι της μετράει μόλις 2-1-8. Καλύτερη ομάδα η Ντόβερ, απλά δίκαιο πάντως το 1,83 στον άσο.

2010. ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ - ΧΑΛΙΦΑΞ

Δεν πατάει καλά η Γκέιτσχεντ (1-2-4 στα τελευταία επτά), πέντε σερί ήττες έχει πλέον στο πρωτάθλημα η Χάλιφαξ, με αποτέλεσμα να απολυθεί ο κόουτς Κέλι, ενώ και μακριά από το σπίτι της πέφτει συνήθως αμαχητί (1-0-9). Αντί του άσου, μας φαίνεται προτιμότερο το GG & over 2,5 στο 1,90 της Bet365, με τις δυο ομάδες να φέρνουν ψηλά σκορ στα τελευταία παιχνίδια τους.

2013. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ - ΜΠΡΟΜΛΕΪ

Ανοδική η πορεία της Μάκλσφιλντ τον τελευταίο καιρό, έχει και τρεις σερί εντός έδρας νίκες (6-2-2 εντός), η Μπρόμλι συμπλήρωσε τρεις ήττες στα πιο πρόσφατα πέντε (1-1-3) και δείχνει να βρίσκεται σε κάμψη. Φαβορί οι γηπεδούχοι, μη αποδεκτός πάντως ο άσος στο 1,75.

2017. ΤΟΡΚΙ - ΛΙΝΚΟΛΝ

Στη ζώνη του υποβιβασμού η Τορκί έπειτα από τη συντριβή από τη Μπάροου, αδυνατεί για την ώρα να αξιοποιήσει την έδρα της (1-2-6 εκτός), η Λίνκολν έχει τρεις νίκες στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της και τέσσερα τρίποντα στις τελευταίες πέντε εξόδους της (5-1-4 συνολικά εκτός). Όλα συνηγορούν υπέρ των φιλοξενούμενων, προσαρμοσμένες ωστόσο οι αποδόσεις, δεν μας αφήνουν περιθώριο για παιχνίδι.

2018. ΤΡΑΝΜΙΡ - ΓΚΙΣΕΛΙ

Τέσσερις ήττες στα πιο πρόσφατα πέντε ματς (1-0-4) συμπλήρωσε η Τρανμίρ, ενώ έχει και τρεις σερί ήττες μπροστά στο κοινό της (5-1-4 εντός), η Γκάισλι έρχεται από δυο σερί βαριές ήττες και στις εξόδους της παρατάσσεται κυρίως με αμυντικούς προσανατολισμούς (1-5-3 εκτός). Δεν θα μπλέξουμε με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

2011. ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ. - ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ

Μόνο ένα τρίποντο στα τελευταία επτά πρωταθλήματος έχει πλέον η Γουέλινγκ (1-2-4), δεν τα πηγαίνει και πολύ καλύτερα η Σάουθπορτ (1-1-3 στα πιο πρόσφατα πέντε), με τα άσχημα αποτελέσματα να οδηγούν στην απομάκρυνση του κόουτς Κάρντεν από το πάγκο της, αν και στις τελευταίες τέσσερις εξόδους της έμεινε αλώβητη (2-2-0, 2-3-4 συνολικά εκτός). Δεν βγαίνει εύκολα άκρη εδώ, προχωράμε στο επόμενο.

1960. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ - ΓΟΥΙΚΟΜ

Ποντάρεται αρκετά ο άσος, 3-1-0 τρέχει η φορμαρισμένη Γουίμπλεντον (7-5-5, 4-1-3 εντός) κόντρα μάλιστα σε ισχυρό ανταγωνισμό, από την άλλη η Γουίκομ είναι πιο ξεκούραστη και αποτελεσματικότατη εκτός έδρας (4-2-1, 7-4-4 συνολικά). Δεν βρίσκουμε αξία κάπου, σημειώνουμε ότι αμφότερες αγαπάνε τα 2-3 γκολ (7/8 και 5/7 εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα).

1966. ΜΠΑΡΝΕΤ - ΜΟΡΚΑΜ

Θα βασιστούμε στην καλή έδρα της Μπαρνέτ (5-1-2, 6-2-9 συνολικά) και στη φαινομενική κοιλία (1-1-3 στα πέντε τελευταία επίσημα) που κάνει η Μόρκαμ (7-2-7, 4-2-2 εκτός) για να δώσουμε το χρίσμα στον άσο.

1962. ΚΕΜΠΡΙΤΖ - ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Γυροφέρνει την κοιλία η Άκρινγκτον (8-5-4, 4-2-2 εκτός), δύο φορές ισοφάρισε στο σπίτι της τη Νιούπορτ για να γλιτώσει το βαθμό τη προηγούμενη αγωνιστική. Η Κέμπριτζ (5-5-7, 3-1-4 εντός) άλλαξε τεχνικό, αν μη τι άλλο δείχνοντας ότι έχει φιλοδοξίες, το διπλό χτυπάει η αγορά αλλά εμείς κοιτάμε προς την άλλη μεριά, δεν μας κάνει για φαβορί μια ομάδα που σκοράρει μόλις ένα γκολ μ.ο. στα εκτός έδρας ματς της.

1963. ΚΡΟΟΥΛΙ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Νίκη επιτέλους εντός (πρώτη μετά τις 22/8) για τη Μπρίστολ Ρόβερς, αρκετά πειστική στο 2-0 επί της Καρλάιλ, μακριά απ’ το σπίτι της μετράει 6-1-1 με 14-8 γκολ. Ανεβασμένη τελευταία η Κρόουλι (6-4-7, 3-2-3 εντός), δεν είναι για κάτω από 2,00 το διπλό σε καμία περίπτωση, αλλά ένα ελαφρύ προβάδισμα το έχει.

1961. ΚΑΡΛΑΪΛ - ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-3-1) η Πόρτσμουθ (7-8-2, 5-2-1 εκτός), χαστούκι για την ανεβασμένη τελευταία Καρλάιλ (7-5-5, 4-2-2 εντός) η καθαρή ήττα με 2-0 στο Μπρίστολ. Να πούμε ότι έχει αξία το διπλό του 2,00 θα ήμασταν ψεύτες, οι Pompeys έχουν σοβαρές απουσίες στην εμπροσθοφυλακή και περισσότερο προς την κόντρα κοιτάμε.

1969. ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ - ΟΞΦΟΡΝΤ

Προφανές φαβορί η Όξφορντ (9-6-2, 4-3-1 εκτός), πρόσφατη (11/11) η νίκη της (0-2) στο ίδιο γήπεδο για το Λιγκ Τρόφι. Η Ντάγκεναμ (1-6-9, 0-3-5 εντός) την Τρίτη στο κύπελλο κέρδισε με 2-4 τη Μόρκαμ, όμως στην έδρα της ακόμα αγνοεί τη νίκη και έτσι παραμένει λογικά στον πάτο της βαθμολογίας της Λιγκ 2. Χαμηλό διπλό, δεν αξίζει να ασχοληθούμε παραπάνω.

1964. ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ - ΓΙΟΡΚ

Ψάχνει αντίδραση η Λέιτον Όριεντ (7-5-5, 4-2-2 εντός) στο κακό φεγγάρι που διανύει, δεύτερη σερί ήττα το 3-1 στη Χάρτλπουλ, από το Σεπτέμβρη κα μετά έχει μόλις δύο τρίποντα σε 12 ματς πρωταθλήματος. Άλλαξε τεχνικό η Γιορκ (2-6-9, 1-3-4 εκτός) αλλά όχι και συνήθειες, 3/3 ήττες επί ΜακΝαμάρα, πέντε σερί, οκτώ ματς χωρίς νίκη. Ομάδες σε κακή κατάσταση και περίεργο σετ (καθαρό φαβορί ο άσος), θα μείνουμε μακριά.

1965. ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ - ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Πέντε ενενηντάλεπτα χωρίς γκολ η Μάνσφιλντ (7-5-5, 2-4-2 εντός), η ρέντα της φαίνεται να την έχει εγκαταλείψει, τεστάκι σοβαρό το ματς κόντρα στη Χάρτλπουλ (6-2-9, 3-0-5 εκτός) που έρχεται από δύο κολλητές νίκες. Η απουσία του αρχηγού κα πρώτου σκόρερ των φιλοξενούμενων Πέιντερ (15 αγ./6 γκολ) βάσει φρένο στις σκέψεις μας για κόντρα.

1967. ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΓΕΟΒΙΛ

Την πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα ψάχνει η Νιούπορτ (0-3-5, 3-5-9 συνολικά), 4-1 κέρδισε την Τρίτη τη Μπράκλεϊ στο κύπελλο, άξιζε τη νίκη κόντρα στην Άκρινγκτον (ισοφαρίστηκε δύο φορές) την προηγούμενη αγωνιστική, συνολικά τρέχει 3-3-0 με τον Σέρινταν στο τιμόνι, δείχνοντας σε καλό φεγγάρι. Μπόσικος αντίπαλος η Γέοβιλ (2-4-11, 1-1-6 εκτός), ομάδα με τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση στη Λιγκ 2, ο άσος υποχωρεί σε απόδοση.

1968. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ -ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Ντροπιαστική ήττα για τη Νοτς Κάουντι (6-4-6, 5-1-2 εντός) στο κύπελλο από τη Σάλφορντ (τρεις κατηγορίες κάτω), σε ματς στις 6/11 που ήταν τηλεοπτικό, σταμάτησε θετικό σερί τεσσάρων αγώνων, από τότε έχει να παίξει. Η Νορθάμπτον (9-4-4, 3-3-2 εκτός) των χιλίων εξωαγωνιστικών προβλημάτων τρέχει 4-1-0 και δεν κοντράρεται, παρότι η αγορά για ακόμα ένα ματς στρέφεται εναντίον της, από τους γηπεδούχους θα λείψει ο πρώτος σκόρερ ΜακΛέοντ (12 αγ./4 γκολ).

1970. ΠΛΙΜΟΥΘ - ΕΞΕΤΕΡ

Ντέρμπι στο Ντέβον, στο 1,80 ματς κάνει ο άσος, αποτελεσματικότατη η πρωτοπόρος της Λιγκ 2 Πλίμουθ (12-2-3 ρεκόρ, 6-1-1 εντός), ξέρει να φέρνει τέτοια παιχνίδια στα μέτρα της.

1971. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ - ΛΟΥΤΟΝ

Από 6/7 over 2,5 και GG έρχεται η Στίβενεϊτζ (3-6-8, 3-1-4 εντός), 6/8 over 2,5 & 7/8 GG μετράει εκτός έδρας η Λούτον (4-1-3, 7-4-6 συνολικά), στα γκολ το προσεγγίζουμε, οι γηπεδούχοι είναι ανυπόληπτοι αλλά έχουν το γκολ, το διπλό του 2,00 δεν παίζεται.

2094. ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤ.ΓΙΟΥ. - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Το παλεύει η Μερσίν εσχάτως (1-3-1), η Φενέρ μπορεί να μην έχει ικανοποιήσει με την απόδοσή της, ωστόσο διατηρείται σε απόσταση βολής από την κορυφή. Λογικό φαβορί οι φιλοξενούμενοι, δεν υπάρχει όμως λόγος να μπλέξουμε με τόσο χαμηλές τιμές.

2089. ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ - ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Ανεβασμένη τελευταία η Λίβινγκστον, αλλά τα πάντα εξαρτώνται από τις ορέξεις των “Τζερς”.

2087. ΑΛΟΑ - ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Οκτώ σερί νίκες η Χιμπέρνιαν (11-1-2, 5-0-2 εκτός), ουραγός της σκωτσέζικης Τσάμπιονσιπ η Αλόα με 1-2-11 και 0-1-5 εντός, εμφανές το προφανές.

2088. ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ - ΦΟΛΚΕΡΚ

Η φόρμα δείχνει Φόλκερκ (9-3-2, 4-2-1 εκτός), τέσσερις σερί επιβλητικές νίκες στα τελευταία για τους φιλοξενούμενους, η Κουνιστή του Νότου (6-2-7, 3-1-4 εντός) φέτος δείχνει ένα σκαλί κάτω σε σχέση με πέρσι και η έδρα της δεν αποτελεί πλέον φόβητρο. Διπλό.

2090. ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ - ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ

Ομάδα έδρας η Ρέιθ Ρόβερς, φαβορί προς αποφυγή.

2084. ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα η Ρος Κάουντι (5-3-6, 4-0-3 εντός) πριν τη διακοπή, λογικά υποδέχθηκε με χαρά το αγωνιστικό διάλειμμα, αν και είχε κάποιες απώλειες. Ένα βήμα μπρος και δύο πίσω κάνει η Μάδεργουελ (4-2-8, 2-1-4 εκτός), στερείται σοβαρότητας για να περάσει έστω από το μυαλό μας η κόντρα.

2085. ΣΕΛΤΙΚ - ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ

Πιέζονται πολύ τα χάντικαπ των γηπεδούχων, που έκαναν επιβλητικές εμφανίσεις πριν τη διακοπή.

2086. ΧΑΡΤΣ - ΝΤΑΝΤΙ

Ακόμα ένας ζουμερός (1,90) άσος της Χαρτς (9-2-3 ρεκόρ), η 2 της βαθμολογίας της σκωτσέζικης Πρέμιερ μετράει 5-1-1 στην έδρα της και έρχεται από 4/4 νίκες με μηδέν παθητικό. 4-6-4 με 2-3-2 εκτός των νούμερα της Νταντί, υπολογίσιμο μέγεθος αλλά αν οι γηπεδούχοι πιάσουν τη γνωστή τους απόδοση εντός ο άσος περιμένουμε να κάνει την εμφάνιση του.

2082. ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Δεν ξεκολλάει με τίποτα από τον πάτο της σκωτσέζικης Πρέμιερ η Νταντί Γιουνάιτεντ (2-2-10, 1-2-4 εντός), άλλαξε προπονητή, κάνει και μεταγραφές για να βελτιώσει την εικόνα της. 7-2-5 με 3-0-5 εκτός μετράει η σταθερά καλή φέτος Σεντ Τζόνστον, δεν διαφωνούμε με τον φαβοριτισμό της αλλά από την άλλη δεν θα πάρουμε και διπλό σε αποδόσεις φαβορί.

2083. ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ - ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Μπερδεμένο πολύ, τρία ματς χωρίς νίκη η Πάρτικ Θιστλ (2-5-7, 1-2-4 εντός) και ενώ έδειχνε σημάδια ανόδου, η Ινβερνές (4-5-5, 2-3-2 εκτός) έδειχνε να βρίσκεται σε κοιλιά και μαστιζόταν από τραυματισμούς -μαστίζεται ακόμα για την ακρίβεια- αλλά επικράτησε απολύτως δίκαια με 1-3 στη Μάδεργουελ την προηγούμενη αγωνιστική. Μένουμε μακριά.

2076. ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ - ΦΟΡΦΑΡ

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση Στράνραερ και Φόρφαρ, ομάδες οι οποίες αγνοούν τη νίκη εδώ και αρκετές αγωνιστικές. Μοναδική διέξοδος τα γκολ, 4/5 over 2,5 μετράνε οι γηπεδούχοι στα τελευταία τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας, 5/6 οι φιλοξενούμενοι. Υποψιασμένοι οι μπουκ προσφέρουν το over 2,5 σε αρκετά χαμηλές αποδόσεις, προτιμότερο να το συνδυάσουμε με το goal-goal.

2073. ΕΪΡ - ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ

Τα 13 παιχνίδια αήττητη (9-4-0) συμπλήρωσε η Έιρ η οποία έχει να χάσει από την πρεμιέρα, πιο πρόσφατο θύμα της η Άλμπιον Ρόβερς (1-0 εντός). Υπέκυψε στην ανωτερότητα της Ντανφέρμλιν η Ερντιόνιανς (3-1-2 εκτός) από την οποία έχασε εντός έδρας με 0-2, under 2,5 τα 5 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Οι γηπεδούχοι αποτελούν δίκαια το φαβορί για τη νίκη, παίζεται ο άσος στο 1,80.

2074. ΜΠΡΕΧΙΝ - ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ

Συνέχισε τις κακές εμφανίσεις η Μπρέχιν (1-1-4 εντός) η οποία έχασε εύκολα και στην έδρα της Κάουντενμπιθ 3-0 παραμένοντας έτσι στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, no goal τα 4 από τα 5 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Τα τρία (2-1-0)παιχνίδια αήττητη συμπλήρωσε η Στενχάουσμιουρ η οποία στο πιο πρόσφατο έμεινε στο 2-2 εντός έδρας με την Φόρφαρ, over 2,5 και goal-goal τα 5 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια έχοντας σκοράρει σε όλες τις εξόδους της. Αρκετά αμφίρροπο ζευγάρι, ο τρόπος παιχνιδιού των φιλοξενούμενων όμως μπορεί να μετατρέψει την αναμέτρηση σε ροντέο, στοιχείο το οποίο μας οδηγεί στα γκολ.

2075. ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ - ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ

Από δύο σερί ισοπαλίες προέρχεται η Πίτερχεντ (3-4-1 εντός) η οποία αγνοεί τη νίκη στα 3 πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια της. Τέσσερα παιχνίδια αήττητη (2-2-0) συμπλήρωσε η Κάουντενμπιθ (1-0-5 εκτός), over 2,5 τα 4 από τα 5 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Αλλοπρόσαλλες ομάδες αμφότερες καλύτερα να μην μπλέξουμε, πάμε παρακάτω.

2072. ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ - ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ

Μόλις ένα παιχνίδι έχει δώσει η Άλμπιον Ρόβερς (4-0-1 εντός) από τα τέλη Οκτώβρη με αποτέλεσμα να έχει χάσει τον αγωνιστικό της ρυθμό, στο πιο πρόσφατο ματς της γνώρισε εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Έιρ Γιουνάιτεντ, under 2,5 τα 4 τελευταία της ανεξαρτήτως έδρας. Συνεχίζει την καλή πορεία η Ντανφέρμλιν (5-1-1 εκτός) η οποία πέρασε νικηφόρα με 0-2 από την έδρα της Εντριόνιανς παραμένοντας έτσι σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση. Καλή-χρυσή η Άλμπιον στην έδρα της όμως οι φιλοξενούμενοι κακά τα ψέματα βρίσκονται ένα σκαλί πάνω σε θέμα ποιότητας ρόστερ, διπλό.

2077. ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ

Επέστρεψε άμεσα στις νίκες η Αννάν (4-2-0) η οποία μετά το εκτός έδρας 3-2 από την Έλγκιν επικράτησε εντός έδρας της Μπέργουικ με 1-0. Τα τρία ματς (0-1-2) χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Άρμπροουθ (2-1-3 εκτός) η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της έχασε εκτός έδρας 3-1 από την Στέρλινγκ Άλμπιον. Αήττητοι εντός οι γηπεδούχοι σε αποδόσεις άνω του 1,80 μπορούν να αποτελέσουν επιλογή.

2078. ΕΛΓΚΙΝ - IΣΤ ΦΑΪΦ

Μετά από 2 σερί νίκες η Έλγκιν γνώρισε την ήττα με 4-2 στην έδρα της Κλάιντ, δυνατοί εντός έδρας οι γηπεδούχοι οι οποίοι μετράνε 5-1-0 (15-4 γκολ). Από το εμφατικό εντός έδρας 5-3 επί της Ιστ Στέρλινγκ προέρχεται η Ιστ Φάιφ (2-2-2 εκτός) η οποία παραμένει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, under 2,5 τα 4 από τα 5 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας φέτος εκπλήσσουν με τις επιδόσεις τους παρόλα αυτά απέναντι στους φιλοξενούμενους δεν θα έχουν καθόλου εύκολο έργο, όλα ξεκινούν από την ισοπαλία.

2079. ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ - ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ

Ήττα ύστερα από 3 σερί παιχνίδια (2-1-0) για την Ιστ Στέρλινγκ (4-0-2 εντός) η οποία έχασε δίκαια στην έδρα της Ιστ Φάιφ 5-3 σε ένα ματς που στο ημίχρονο ήταν μπροστά στο σκορ με 1-2, over 2,5 τα 4 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια για το πρωτάθλημα ανεξαρτήτως έδρας. Από το κακό στο χειρότερο βαδίζει η Μοντρόουζ (1-0-5 εκτός) η οποία έχασε και από την Κουίνς Παρκ εντός έδρας με σκορ 1- 6(!), οver 2,5 και goal-goal τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Μοναδική επιλογή τα πολλά τέρματα στο συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται και στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση.

2080. ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ - ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ

Η Κουίνς Παρκ (2-1-3 εντός) βρέθηκε να χάνει 1-0 στην έδρα της Μοντρόουζ με τη σέντρα της αναμέτρησης όμως πατώντας γκάζι στη συνέχεια πέτυχε έξι τέρματα βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Πέντε ματς αήττητη (3-2-0) συμπλήρωσε η Στέρλινγκ (3-2-2 εκτός) μετά και το εντός έδρας 3-1 επί της Άρμπροουθ. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση καθώς οι δύο ομάδες δεν είναι άξιες εμπιστοσύνης, πάσο.

2081. ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ - ΚΛΑΪΝΤ

Τρεις σερί ήττες έφτασε η Μπέργουικ (3-2-2 εντός) η οποία έχασε και στην έδρα της Αννάν Αθλέτικ 1-0 παραμένοντας έτσι στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι (2-2-2 εκτός, 6/6 under 2,5) οι οποίοι προέρχονται από 2 σερί νίκες, πιο πρόσφατη αυτή στην έδρα της με 4-2 επί της Έλγκιν. Οι γηπεδούχοι δεν είναι καλά κάτι το οποίο η Κλάιντ μπορεί να εκμεταλλευτεί και να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

2047. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β' - ΑΛΜΕΡΙΑ

Μακριά από το σπίτι της δεν τα πάει καθόλου καλά, μπροστά στο κοινό της ωστόσο είναι ιδιαιτέρως αξιόπιστη η Μπιλμπάο Β (3-2-1 εντός, 5/6 NG & under 2,5) και θα υποδεχθεί τώρα την Αλμερία που έχει συμπληρώσει πια δέκα παιχνίδια μακριά από τις νίκες (0-5-5), με αποτέλεσμα να έχει υποχωρήσει στην τελευταία θέση της κατάταξης. Σωστό φαβορί οι γηπεδούχοι, τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1 φαίνονται ιδανικά για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

2048. ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΛΟΥΓΚΟ

Είχε έξι ματς να χάσει η Μαγιόρκα (2-4-0, 5/6 under 2,5) πριν από το εκτός έδρας 1-2 από την Οσασούνα, μπροστά στο κοινό της αποδεικνύεται αποτελεσματική, με κύριο όπλο την άμυνα (3-2-1, 6/6 under 1,5). Η Λούγκο έχει μόλις μια ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια της (3-1-1, 5/5 under 2,5), αλλά μακριά από το σπίτι της έχει κερδίσει μόνο στην πιο πρόσφατή της έξοδο (1-3-2 εκτός). Σωστά τα σετ με φαβορί τη Μαγιόρκα, το ματς πάντως έχει και πολύ ισοπαλία και χρειάζεται απαραιτήτως κάλυψη.

2049. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ - ΜΙΡΑΝΤΕΣ

Δεν βρίσκεται στην καλύτερή της φόρμα η Νουμάνθια, τουλάχιστον στο γήπεδό της διατηρείται αήττητη (3-3-0 εντός), η Μιραντές έχει μόνο μια ήττα στα πιο πρόσφατα επτά ματς πρωταθλήματος (4-2-1) και μακριά από το σπίτι της μετράει 2-1-3. Κάπως τσιμπημένες δείχνουν οι αποδόσεις για τους φιλοξενούμενους, δεν μπορούμε ωστόσο να παραγνωρίσουμε την αποτελεσματικότητα των γηπεδούχων μπροστά στο κοινό τους.

2050. ΟΥΕΣΚΑ - ΟΒΙΕΔΟ

Ακόμα μια ισοπαλία (1-1 στην έδρα της Κόρδοβα) προσέθεσε στο ενεργητικό της η Ουέσκα (ήδη 7 στις 13 πρώτες αγωνιστικές), η Οβιέδο επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τρία ματς (0-1-2) και ψάχνει για σταθερότητα προκειμένου να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα. Καθαρή τριπλή το παιχνίδια στα μάτια μας, προχωράμε στο επόμενο.

2056. ΕΝ. Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε κακή αγωνιστική κατάσταση και η συγκομιδή βαθμών κρίνεται αναγκαία, ενώ μετρούν έξι ματς χωρίς νίκη (0/1/6). Η Ένωση (2-2-6) θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει το ζητούμενο που είναι μόνο η νίκη ενώ ο Εθνικός (2-2-6) θέλει να σπάσει το αρνητικό εκτός έδρας ρεκόρ του καθώς μετράει μόνο ήττες (0-0-4 με 2-14 γκολ). Δύσκολο ματς για πρόβλεψη, εκτιμούμε πως αμφότερες είναι ικανές να σκοράρουν αφού θα κυνηγήσουν μόνο το νίκη και το over 2,5 @1,85 (bet365) φαντάζει ως η καλύτερη στοιχηματική επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1977. ΤΣΕΛΣΙ - ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

Η κάκιστη σεζόν της Τσέλσι εντός των συνόρων συνεχίζεται και κάθε αγωνιστική αναζητείται ο τρόπος για να μπει ένα τέλος στον κατήφορο των «μπλε». Οι Λονδρέζοι δε θυμίζουν σε τίποτα ομάδα του Μουρίνιο, καθώς η εστία τους παραβιάστηκε στις 10/12 αγωνιστικές. Μόλις μία φορά κράτησε το μηδέν στην άμυνα η Νόριτς, η οποία επιθετικά τα πηγαίνει περίφημα και μπορεί να βρει δίχτυα και στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Στο 1,93 βρίσκουμε το αμφίσκορο στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1973. ΕΒΕΡΤΟΝ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Αλλοπρόσαλλη ομάδα η Έβερτον, δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει ρυθμό στο παιχνίδι της, βέβαια πρέπει να επισημάνουμε το βαρύ πρόγραμμα που έχει βγάλει μέχρι τώρα. Την ευκαιρία να μάθει την ομάδα του και να δουλέψει στο διάστημα της διακοπής, είχε ο νέος κόουτς της Άστον Βιλα, Ρεμί Γκαρντ, ο οποίος στο ντεμπούτο του κατάφερε να κρατήσει τη Σίτι στο μηδέν. Με τίποτα δεν είναι για 1,57 ο άσος, επιλογή μας το 1,91 του GG ( Stoiximan), 4/6 GG για Έβερτον και Άστον Βίλα, εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1974. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΛΕΣΤΕΡ

Επιτέλους βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού η Νιουκάστλ, η προσπάθειά της όμως δεν σταματάει εδώ, καλείται να διορθώσει άμεσα την προβληματική αμυντική της γραμμή. Δε χαμπαριάζει τίποτα η Λέστερ, απτόητη συνεχίζει να εκπλήσσει τους πάντες, δεύτερη στην Πρέμιερ με μόλις μία ήττα (3-3-0 εκτός έδρας). Έχουν ρυθμό και πολλά γκολ τα παιχνίδια της (11/12 GG, 9/12 GG & over 2,5), το ματς δείχνει να ξεκινάει από το 1-1, ενώ με τις άμυνες και των δύο να μην εμπνέουν εμπιστοσύνη, το GG & over 2,5 (1,91/ Stoiximan) μοιάζει η καλύτερη επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1975. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΣΤΟΟΥΚ

Σε πολύ καλή κατάσταση η Σαουθάμπτον, αήττητη εδώ και δύο μήνες, αποτελεσματική συνήθως στο «Σεντ Μέρις», μένει να δούμε την αντίδρασή της και κόντρα σε πολύ «κλειστές» άμυνες. Μια χαρά το πάει εκτός έδρας η Στόουκ, χαρακτηριστικό πως δεν δέχτηκε καν γκολ στα τρία τελευταία της παιχνίδια (2-1-0). Με τον ίδιο -αμυντικό- προσανατολισμό θα ταξιδέψει και στο Σαουθάμπτον, μετράει 5/6 under 2,5 στις εξόδους της. Πολύ πιο δύσκολο ματς απ’ ότι υποδηλώνουν τα 1,57 του άσου, έχει αξία το ασιατικό +1 των «Potters» (1,875/Βet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1976. ΣΟΥΟΝΣΙ - ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται από το Σεπτέμβρη και μετά η Σουόνσι, αφήνοντας πίσω της το εντυπωσιακό φετινό της ξεκίνημα. Το πρόβλημα της εστιάζεται στο σκοράρισμα, όμως κόντρα στη Νόριτς δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, δείχνοντας πως βρίσκεται κοντά στη λύση. Η Μπόρνμουθ από την άλλη αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές, κάτι που μαρτυρά πως αντιμετωπίζει δυσκολίες στην προσαρμογή της στα μεγάλα σαλόνια. Παράλληλα, μακριά από το σπίτι της απογοητεύει, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 3 βαθμούς στις 6 εξόδους της. Με ιδανική ευκαιρία για επιστροφή στις επιτυχίες φαντάζει το παιχνίδι κόντρα στους νεοφώτιστους για της Σουόνσι. Στο 1,95 της Bet365 μπορεί να αποτελέσει επιλογή ο άσος. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1972. ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΑΡΣΕΝΑΛ

Γνωστή η προσέγγιση της Γουέστ Μπρομ σε τέτοιες αναμετρήσεις, στόχος της να κλείσει κάθε πιθανή τρύπα στην άμυνά της, ψάχνοντας όποτε μπορεί μερικές αντεπιθέσεις. Σοβαρή μέχρι τώρα η Άρσεναλ στην Πρέμιερ, δίκαια βρίσκεται στην κορυφή και θέλει το διπλό για να παραμείνει εκεί. Nαι μεν φαβορί οι -πολύ καλοί φέτος εκτός έδρας- «κανονιέρηδες», επ’ ουδενί όμως σε τέτοιες αποδόσεις, πιθανόν να «εγκλωβιστούν» στην άμυνα του Πιούλις, ενώ ίσως δεν θα έχουν και τα αντίστοιχα «κλειδιά» (Σάντσες) για να την «ξεκλειδώσουν». Ικανοποιητικό το ασιατικό +1 της Γουέστ Μπρομ (2,075/Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2046. ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΣΕΒΙΛΛΗ

Ευεργετική η διακοπή για τη Σοσιεδάδ που αποχαιρέτησε τον Μόγιες μετά και την 4η ήττα (2-0 από Λας Πάλμας) στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (1-0-4) που την κράτησε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η Σεβίλλη έρχεται από τη σπουδαία νίκη με τη Ρεάλ (3-2) αφού έπαιξε παθιασμένα και ψυχωμένα άλλη μια φορά κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Εκτός έδρας πάντως δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα κάποια νίκη (0-3-2) και με τη Σοσιεδάδ να έχει ντεμπούτο νέου προπονητή και επίσης να αγνοεί τη νίκη στο «Ανοέτα» (0-2-3) θεωρούμε πως δύσκολα θα δούμε νικητή στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στο 3,45 βρίσκουμε την ισοπαλία στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2095. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Κρίσιμο θεωρείται για τον ΠΑΣ το παιχνίδι κόντρα στην Καλλονή, καθώς οι Γιαννιώτες έχουν μόλις μία νίκη εδώ και έξι ματς, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Ιδανικός αντίπαλος φαντάζει η ομάδα της Μυτιλήνης, αφού όποτε οι «σαρδέλες» φεύγουν από το νησί τους χάνουν τα αυγά και τα πασχάλια, έχοντας σκοράρει μόλις μία φορά στις τέσσερις εξόδους τους. Θεωρούμε πως οι γηπεδούχοι θα επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών, διατηρώντας και ανέπαφη την εστία τους, όπως συνέβη στις 2/3 εντός έδρας νίκες τους. Σε απόδοση 2,02 προσφέρει ο Stoiximan το συνδυασμό άσου και NG. Διαβάστε περισσότερα εδώ

2107. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ - ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ

Σημαντική εντός έδρας νίκη 2-0 επί της Ζενίτ πέτυχε η Λοκομοτίβ Μόσχας επιστρέφοντας έτσι στις επιτυχίες μετά από 2 σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα ξεπλένοντας παράλληλα το ντροπιαστικό εκτός έδρας 6-2 από την Κουμπάν. Αξιόπιστοι εντός έδρας οι γηπεδούχοι οι οποίοι μετράνε 4-2-1 (10-4 γκολ), στα 5 από τα 7 επιβεβαιώθηκε το under 2,5. Από το κακό στο χειρότερο βαδίζει η Ανζί η οποία έχασε εύκολα 4-0 και στην έδρα της Μορντόβια παραμένοντας έτσι με μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα, 1-2-4 (5-14 γκολ) ο εκτός έδρας απολογισμός της, δύσκολα θα αποφύγει ακόμα μια ήττα, λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι.

2113. ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ - ΝΤΟΥΚΛΑ ΠΡΑΓΑΣ

Η Σίγκμα Όλομουτς (1-3-2 εντός) διασύρθηκε με 0-4 από τη Γιάμπλονετς, επίσης στο κύπελλο δεν έπαιξε καλά και έμεινε στο 2-2 με τη Ζιχλάβα. Μέτρια η εικόνα της μέχρι τώρα, θέλει να ανακάμψει στο ματς με τη Ντούκλα (0-4-2 εκτός) η οποία στα τελευταία παιχνίδι δεν παρουσιάζει καλή εικόνα. Έχασε με 0-1 από την Πρίμπραμ στο τελευταίο παιχνίδι. Παιχνίδι με αρκετή ισοπαλία.

2114. ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ - ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ

Τρίτο συνεχόμενο δίχως νίκη για τη Σλοβάτσκο (4-1-1 εντός) που έχασε με 1-2 από τη Ζλιν. Προβληματίζει έντονα μακριά από το σπίτι της, όμως εντός έδρας είναι αρκετά καλύτερη και μπορεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα με τη Σλάβια (3-1-2 εκτός) η οποία έμεινε στο 2-2 στο τελευταίο ματς με τη Μποέμιανς. Περιμένουμε ωραίο παιχνίδι από τις δύο ομάδες, με το να σκοράρουν και οι δύο στο 1,72 να δείχνει δίκαιο.

2112. ΠΡΙΜΠΡΑΜ - ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ

Η Πρίμπραμ (2-1-3 εκτός) έχασε με 1-5 στο κύπελλο από την Κραλόβε και αυτό αποτελεί μαύρη σελίδα στην ιστορία της και σίγουρα θα επηρεάσει την ψυχολογία της. Πριν από αυτό η Πρίμπραμ κέρδισε με 0-1 τη Ντούκλα Πράγας, ένα καλό αποτέλεσμα αρκετά θετικό για εκείνη, αφού έχει ξεκινήσει μέτρια τη φετινή σεζόν. Η Ζλιν (1-1-4 εκτός) έχασε με 1-0 από τη Λίμπερετς στο κύπελλο, ήταν αρκετά θετική και θα μπορούσε να φύγει με την ισοπαλία, θα παλέψει τον επαναληπτικό. Στο πρωτάθλημα κέρδισε με 2-1 τη Σλοβάτσκο και έδειξε καλή εικόνα για ακόμα ένα ματς. Η ψυχολογία της γηπεδούχου είναι το κλειδί του αγώνα, το Χ2 στο 2,00+ στέκεται αξιοπρεπώς.

2111. ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ - ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ

Με γκολ στο τέλος του αγώνα δεν κατάφερε να κερδίσει τη Σλάβια η Μποέμιανς (1-3-2 εντός) και έμεινε στο 2-2. Καλό παιχνίδι μετά από καιρό για τη μικρή ομάδα της Πράγας, που έχει ξεκινήσει με πολύ μέτριο τρόπο της χρονιά της. Κακές εμφανίσεις συνέχεια για την ουραγό Μπάνικ (0-0-7 εκτός), έχασε εύκολα από την Πλζεν με 0-4. Παιχνίδι ανάμεσα σε κακές ομάδες, η Μποέμιανς έκανε καλή εμφάνιση με τη Σλάβια και έχει τον πρώτο λόγο, αλλά το 1,66 δεν έχει ίχνος αξίας.

2104. ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ - ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ

Μονόδρομος η νίκη για τους γηπεδούχους αφού βρίσκονται στη προτελευταία θέση του πίνακα ενώ μετρούν μόνο μια νίκη μέχρι στιγμής (1-4-5). Η Δόξα (3-3-4) βρίσκεται σε ανοδική πορεία, μετράει μια ήττα στα τελευταία πέντε (1-1-3). Πελατειακές σχέσεις αναπτύξανε οι ομάδες καθώς η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ του Ερμή . Ο άσος σε '' εποχιακές αποδόσεις'' (1,50), δεν βρίσκουμαι καμία αξία, ωστόσο πιστεύουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα επιβεβαιωθεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2100. ΛΟΡΙΑΝ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Άκρως ικανοποιητική η έως τώρα πορεία της Λοριάν στο πρωτάθλημα, καθώς έπειτα από 13 αγωνιστικές απέχει μόλις δύο πόντους από την πρώτη τετράδα, έχοντας μείνει όρθια κόντρα σε Λυών, Μονακό και Μαρσέιγ. Επόμενος στόχος να ανακόψει βαθμούς από την εξωπραγματική Παρί, η οποία κάνει ότι θέλει εντός των συνόρων, όμως αναμένεται να έχει κάποιες αλλαγές στην αρχική της ενδεκάδα, καθώς προηγήθηκαν οι αγώνες πολλών αστέρων της με τις εθνικές τους ομάδες και ακολουθεί το παιχνίδι της Τετάρτης στη Σουηδία κόντρα στη Μάλμε, όπου με νίκη εξασφαλίζεται η πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουν κοντράρει κάθε ομάδα της Λιγκ 1 οι γηπεδούχοι, κάτι που περιμένουμε να συμβεί και κόντρα στους Παριζιάνους. Στο 1,85 βρίσκουμε τον +0,75 ασιατικό άσο στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2121. ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ - ΒΑΝΤΟΥΖ

Κέρδισε τη Βασιλεία με ένα γκολ-οφσάιντ, δεν καταλογίστηκε ένα πεντακάθαρο πέναλτι εις βάρος της και πήγε στη διακοπή με τρίποντο. Γυρίζει σε ένα θεωρητικά εύκολο ματς, αλλά δεν είναι έτσι. Έχει μόνο μία νίκη επί της Βαντούζ από το 2008 και πολλές ισοπαλίες. Ακόμα χειρότερα, λείπουν πέντε βασικότατα στελέχη της λόγω τιμωριών μετά το ντέρμπι με τη Βασιλεία: Κάλστρομ (μέσος, 15/0), Νταμπούρ (αρχισκόρερ, επιθετικός, 15/10), Μπαρτέ (αμυντικός, 9/0), Μπάουερ (αμυντικός, 13/0), Πνίσι (αμυντικός, 13/1). Προφανώς οι δύο πρώτοι είναι πολύ σημαντικοί, οι άλλοι τρεις αδειάζουν την άμυνα και παρότι έχει λύσεις για το γκολ (τέσσερις παίκτες της βρίσκονται στην πρώτη εξάδα των σκόρερ), δεν ισχύει το ίδιο για την άμυνα. Δεν παίζει καλά παρά τα αποτελέσματά της, έχει πρόβλημα με κλειστές άμυνες και η Βαντούζ έχει την άμυνα σαν όπλο της. Έρχεται, βέβαια, από πέντε ματς χωρίς νίκη αλλά δεν θα πάει σαν πρόβατο στη σφαγή. Μόνο η κόντρα μάς αρέσει, η αγορά συμφωνεί μαζί μας έστω κι αν το ασιατικό +1 στο 1,70 είναι μάλλον χαμηλό.

2126. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ

Φοβερή στο σπίτι της η Κλαμπ Μπριζ που έχει επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στο τελευταίο της παιχνίδι κέρδισε με 1-0 τη Γκενκ με γκολ στο 75’, παρότι δεν ήταν αρκετά καλή και δεν εντυπωσίασε το κοινό της. Απέχει τρεις βαθμούς από την κορυφή και θέλει να πλησιάσει ακόμα παραπάνω. Η Ζούλτε Βάρεγκεμ (3-1-3 εκτός έδρας) παρουσιάζει αρκετά καλή εικόνα μέχρι στιγμής, έφερε δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία με το ίδιο σκορ (2-2) αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Μουσκρόν εκτός έδρας. Έπαιξε αρκετά καλά και θα μπορούσε να είχε κερδίσει. Περιμένουμε να κάνει το 8x8 στην έδρα της η γηπεδούχος, αλλά οι τιμές του άσου (1,40) και των χάντικαπ (στο -1,25 η γραμμή) δεν έχουν καμία

2136. ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ - ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ

Μέτρια η πορεία που διαγράφει η Καϊσερισπόρ για την ώρα, της στοιχίζει η αδυναμία της να εκμεταλλευτεί την έδρα της (0-2-3 εντός, 5/5 under 2,5, 4/5 NG, στα τέσσερα τελευταία δεν σκόραρε καν). Η Κασίμπασα βρίσκεται σταθερά στο πάνω μισό του βαθμολογικού πίνακα, διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας και μακριά από το σπίτι της μετράει 2-2-1, έχοντας δεχθεί γκολ μόνο στα 2/5 από αυτά. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ οι φιλοξενούμενοι, υπάρχει αξία στις τιμές αυτές, στο 1,80 βρίσκουμε το ασιατικό διπλό +0,25 στην Bet365.

2134. ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ

Δεν έπαιξε πολύ καλά με την Πογκόν η Λέγκια (3-3-2 εντός) όμως κατάφερε να κερδίσει με 1-0. Επαγγελματική νίκη κατά το ελληνικό κλισέ, άσχημη θα την πούμε εμείς. Η Σλασκ διασύρθηκε με 1-4 από τη Κρακοβία και ήταν αρκετά κακή. Υπάρχει θέμα προπονητή και να υπάρξει ανάλογη εμφάνιση η καρέκλα του θα τρίζει ακόμα παραπάνω. Περιμένουμε εύκολη επικράτηση των γηπεδούχων, το 1,50 του άσου είναι δίκαιο και μπορεί να γίνει μία μικρή δυάδα για όσους αρέσκονται σε τέτοιο παιχνίδι, το ασφαλές -1 στο 1,95 επιλέγουμε εμείς ( Young Guns ).

2133. ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ - ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ

Από τη Λεχ έχασε με 1-3 η Γκόρνικ Λέτζνα (4-0-3 εντός) με κακή εμφάνιση, αφού η αντίπαλος έδειξε αρκετά ανώτερη. Η Ρουχ Χορζόφ (1-2-3 εκτός) έκανε σαρωτική εμφάνιση με τη Λέχια και κέρδισε με 3-2. Δύσκολο παιχνίδι, η Ρουχ θέλει να κάνει ακόμη μία καλή εμφάνιση, η διακοπή λογικά δεν θα λειτούργησε υπέρ της, το αφήνουμε.

2131. ΑΠΟΕΛ - ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Πρόκειται για το ντέρμπι της αγωνιστικής, ο ΑΠΟΕΛ (8-2-0) μετράει το απόλυτο εντός έδρας (4-0-0) και έχει ως στόχο να διευρύνει το σερί του. Η Ανόρθωση (6-3-1) ταξιδεύει στη Λευκωσία με σκοπό το βαθμολογικό κέρδος, θέλοντας να σπάσει και την αρνητική παράδοση που δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια. Οι μπουκ υποτιμούν την κρισιμότητα του ντέρμπι και θεωρούν το ΑΠΟΕΛ απόλυτο φαβορί (1,45), ωστόσο χωρίς τα ''κανόνια'' του που πέτυχαν το 63% των γκολ θεωρούμε πως αξίζει η κόντρα στο Χ2 @2,50 (bet365). Με αυτά τα δεδομένα και το Under 2,5 @2,25έχει αξία. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2130. ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΡΟΜΑ

Αναγεννημένη μοιάζει η Μπολόνια με το Ρομπέρτο Ντοναντόνι στον πάγκο της. Ο Ιταλός τεχνικός της έδωσε αυτοπεποίθηση και ξεκίνησε εντυπωσιακά τη θητεία του στους «ροσομπλού», κερδίζοντας σχετικά εύκολα τις Αταλάντα και Βερόνα. Τώρα όμως έχει να αντιμετωπίσει μία πολύ καλύτερη ομάδα, τη Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» βρίσκουν δίχτυα με χαρακτηριστική άνεση και αν θέλουν να πάρουν το πρωτάθλημα, είναι υποχρεωμένοι να περνάνε νικηφόρα από τις έδρες νεοφώτιστων ομάδων. Οριακά αποδεκτό κρίνεται το διπλό στο 1,75 του Stoiximan , ενώ σίγουρα θα προκύψει ακόμα καλύτερη απόδοση στο live της αναμέτρησης. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2132. ΜΤΚ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ - ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ

Ντέρμπι μίσους αποτελεί η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΜΤΚ και τη Φερεντσβάρος. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντός έδρας ήττα 0-1 με αντίπαλο τη Χάλαντας, παρόλα αυτά στο σπίτι τους είναι αρκετά αξιόπιστοι φέτος καθώς έχουν απολογισμό 4-0-1 (9-2 γκολ), διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα. Αήττητη με ρεκόρ 13-1-0 παραμένουν στο πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι περιμένουμε να κάνουν το καθήκον τους και να κατακτήσουν ακόμα ένα τρίποντο, μοναδικό κίνητρο για αυτούς αποτελεί η ιδιαιτερότητα της αναμέτρησης καθώς βαθμολογικά είναι αδιάφοροι.

2138. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το πιο λαμπερό και εμπορικό ντέρμπι του πλανήτη που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων όλης της υφηλίου. Η Ρεάλ είναι στο -3 από την κορυφή μετά την ήττα της στη Σεβίλλη (3-2) όπου για πρώτη φορά εκτέθηκε τόσο πολύ η άμυνα της ενώ η Μπαρτσελόνα δείχνει πιο βελτιωμένη στα αμυντικά της καθήκοντα το τελευταίο διάστημα, στα τέσσερα πιο πρόσφατα συγκεκριμένα κράτησε ανέπαφη την εστία της. Παραδοσιακά βλέπουμε στις μεταξύ τους αναμετρήσεις (ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έδρας) εκατέρωθεν σκοράρισμα, χαρακτηριστικά στα 18 τελευταία μεταξύ τους βρήκαν δίχυα και οι δύο (GG) με τα 16/18 να λήγουν και over 2,5. Στο 1,70 βρίσκουμε αυτόν τον συνδυασμό (GG & over 2,5) στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2141. ΑΛΤΑΧ -ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ

Χαμηλά στη βαθμολογία οι δυο ομάδες, η Άλταχ βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στην έδρα της, όπου και μετράει 4-0-3 και έχει συλλέξει εκεί τους 12/16 πόντους της ως τώρα, η ΒΑΚ Πέλετς έχει συμπληρώσει έξι σερί ήττες μακριά από το σπίτι της (0-1-6 συνολικά εκτός) και μάλιστα στις πιο πρόσφατες πέντε από αυτές δεν βρήκε καν δίχτυα. Θα δείξουμε εμπιστοσύνη στη δυνατή έδρα της Άλταχ, ικανοποιητικός ο -0,25 ασιατικός άσος στο 1,90 της Bet365.

2143. ΡΙΝΤ - ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ

Ουραγός στο πρωτάθλημα η Ριντ, είναι έξι ματς μακριά από τις νίκες (0-2-4), ενώ δεν έχει κερδίσει ούτε στα πιο πρόσφατα τρία μπροστά στο κοινό της (2-2-3 εντός). Η Γκρόντιγκ πήγε στη διακοπή με δυο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες, αλλά στις εξόδους της είναι αναποτελεσματική, έχοντας για την ώρα απολογισμό 0-2-5. Καμιά από τις δυο δεν μας δίνει πάτημα για να τη στηρίξουμε, δεν θα μπλέξουμε εδώ.

2142. ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος για την ώρα η Μάτερσμπουργκ, διατηρείται στο πρώτο μισό της κατάταξης, κυρίως διότι αξιοποιεί την έδρα της, όπου και μετράει 5-0-2 με 5/7 over 2,5, 4/7 GG. Το τίμημα της ευρωπαϊκής πορείας πληρώνει εντός των συνόρων η Ραπίντ, έχει βρεθεί στο -6 από την κορυφή της βαθμολογίας, με τέσσερις ήττες στα πιο πρόσφατα πέντε πρωταθλήματος (1-0-4, 5/5 GG & over 2,5), ενώ και στις τελευταίες τέσσερις εξόδους της ηττήθηκε τρεις φορές (3-1-3 συνολικά εκτός, 5/7 GG & over 2,5). Σωστά μοιρασμένο μας μοιάζει το σετ, τα χαρακτηριστικά των δυο ομάδων μας προδιαθέτουν για ένα ματς που θα έχει γκολ, στο 1,87 το GG & over 2,5 στον Stoiximan .

2147. ΑΛΚΜΑΑΡ - ΧΕΡΕΝΦΕΝ

Με αρκετά σκαμπανεβάσματα η ως τώρα πορεία της Άλκμααρ στο πρωτάθλημα, η συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ σαφώς και έχει επηρεάσει την παρουσία της. Η Χέρενφεν πήγε στη διακοπή με δυο σερί νίκες, ενώ προηγουμένως είχε μείνει μακριά από τα τρίποντα για εννέα συνεχή παιχνίδια (0-5-4). Ο πρώτος λόγος ανήκει στους γηπεδούχους, όχι πάντως ότι οι τιμές που κυκλοφορούν στον άσο είναι και κανένα κελεπούρι.

2148. ΡΟΝΤΑ - ΤΣΒΟΛΕ

Εδώ και οχτώ αναμετρήσεις έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης η Ρόντα (0-5-3) , ενώ μπροστά στο κοινό της ο απολογισμός της ανέρχεται πλέον σε 1-4-2. Η Τσβόλε έχει ηττηθεί τέσσερις φορές στα πιο πρόσφατα έξι για το πρωτάθλημα (1-1-4) και ευελπιστεί να γυρίσει το διακόπτη μετά τη διακοπή. Σφιχτό το σετ, σωστό κατά τη γνώμη μας για τα δεδομένα του αγώνα, δεν θα πάρουμε θέση.

2144. ΣΑΛΚΕ - ΜΠΑΓΕΡΝ

Ξεκάθαρο φαβορί σε ακόμα ένα υποτιθέμενο ντέρμπι η Μπάγερν η οποία συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της εντός και εκτός συνόρων. Η Σάλκε από την άλλη θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από πολύ καιρό, φυσικά το έργο της κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι, τουλάχιστον φαίνεται ικανή να παραβιάσει την εστία του Νόιερ. Αναμενόμενα χαμηλές οι αποδόσεις του διπλού, αντιθέτως υπάρχει αξία στο goal-goal στην απόδοση1,83 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2140. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Μεγάλο ματς στο «Ιτιχάντ», Σίτι και Λίβερπουλ αντιμέτωπες, με τους μεν «πολίτες» να θέλουν το τρίποντο για να παραμείνουν στην κορυφή, και τους δε «κόκκινους» να χρειάζονται θετικό αποτέλεσμα για να αφήσουν γρήγορα πίσω τους την ήττα από την Κρίσταλ Πάλας. Δεν αποτελεί και εγγύηση η άμυνα της Σίτι, δέχεται γκολ για επτά σερί εντός έδρας αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ από την άλλη και αυτή της Λίβερπουλ είναι ακόμα πιο προβληματική. Αδικείται σίγουρα το συγκρότημα του Κλοπ από τις αποδόσεις, άλλωστε η φετινή Λίβερπουλ με τα πάνω και τα κάτω της, έχει μονάχα μία ήττα (στο γειτονικό «Ολντ Τράφορντ»). Προτιμότερο όμως να ψάξουμε τα γκολ, γνωστή η επιθετικότητα της Σίτι εντός -παρά τις ενδεχόμενες απουσίες μπροστά-, ενώ σίγουρα θα βρει χώρους για να απειλήσει η Λίβερπουλ. (GG & over 2,5, 2,12/ Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2145. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μεγάλο ντέρμπι των αιωνίων του ελληνικού πρωταθλήματος είναι προ των πυλών. Ο Παναθηναϊκός με το Στραματσόνι πλέον στο τιμόνι παίζει –ίσως- το τελευταίο του χαρτί αναφορικά με τη μάχη του τίτλου, καθώς βρίσκεται ήδη στο -8 από τον Ολυμπιακό. Από την άλλη, οι νταμπλούχοι Ελλάδος εντυπωσιάζουν φέτος, μετρώντας το απόλυτο των νικών στη Σούπερ Λιγκ (10-0-0). Σε τέτοιου είδους παιχνίδια τα προγνωστικά πάνε περίπατο, όμως το 1,80 που προσφέρει η Bet365 για το 1Χ κρίνεται υπερβολικό και δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2149. ΣΠΟΡΤ ΧΟΥΑΝΚΑΓΙΟ - ΑΛΙΑΝΣΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στην αναμέτρηση καθώς οι φιλοξενούμενοι δύσκολα θα κινδυνέψουν με υποβιβασμό, ενώ οι γηπεδούχοι παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για την κατάκτηση του τίτλου, βρισκόμενοι στο -1 από την κορυφή, με τρία παιχνίδια να μένουν. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο, όμως οι τιμές είναι απαγορευτικές.

2156. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ

Με ήττα σοκ πήγε η Γαλατά στη διακοπή, έφαγε δυο γκολ από τη Ριζεσπόρ στις καθυστερήσεις χάνοντας με σκορ 3-4, αποτέλεσμα έπειτα από το οποίο ακολούθησε η απομάκρυνση του Χαμζάογλου από το πάγκο της. Η Ανταλιασπόρ παρουσιάζεται ανταγωνιστική φέτος, μακριά από το σπίτι της μετράει 2-0-3 (4/5 GG & over 2,5) βρίσκοντας δίχτυα σε καθένα από αυτά. Δεν θα πάμε στον χαμηλό άσο, η παρουσία της Ανταλιασπόρ ευνοεί την εμφάνιση των πολλών τερμάτων, στο 2,05 το GG & over 2,5 στην Bet365.

2158. ΑΓΙΑΞ - ΚΑΜΠΟΥΡ

Μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας ο Άγιαξ, στο Άμστερνταμ μετράει 4-0-1, χάνοντας μόνο από την Αϊντχόφεν και κερδίζοντας όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια του με λευκό παθητικό. Η Καμπούρ ψάχνει ακόμα την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα (0-7-5 συνολικά), αλλά έχει αποδειχθεί σκληρό καρύδι για τους αντιπάλους της. Δεν υπάρχουν περιθώρια για γκέλα για τον «Αίαντα» στο παιχνίδι αυτό, το να κερδίσει χωρίς να δεχθεί γκολ προσφέρεται στο 1,88 στον Stoiximan , παρά την απουσία του τοπ σκόρερ Ελ Γκαζί (10 συμ./8 γκολ) δεν αναμένεται να στραβοπατήσει .

2159. ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ - ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ

Η Μπέβερεν (2-2-4 εντός) πήρε το 2-2 με τη Βέστερλο την προηγούμενη αγωνιστική, είχε δύο πρόσωπα η γηπεδούχος, αφού στην αρχή ήταν κακή, αλλά στο δεύτερο μέρος ανάκαμψε. Προσπαθεί να βρει τα πατήματα της τον τελευταίο καιρό και δείχνει ότι γίνεται αρκετή δουλειά στην ομάδα. Η διακοπή πιστεύουμε ότι θα την ωφέλησε. Η Σιντ Τρούιντεν (2-1-5 εκτός) πήρε τον βαθμό με το 1-1 με τη Λόκερεν στο τελευταίο ματς της, με γκολ του τερματοφύλακα της στο 93’! Γενικά δεν έπαιξε καλά, όπως γενικά στα τελευταία της παιχνίδια. Έχει αρκετές σημαντικές απουσίες, όπως αυτή του βασικού φορ Μπολί (10 συμ./4 γκολ) και το χαφ Ντομπέ (13 συμ./1 γκολ). Το -0,25 των γηπεδούχων δείχνει καλή επιλογή, το έχει ήδη ποντάρει ο Betol στο 1,95.

2160. ΛΕΟΥΒΕΝ - ΓΚΕΝΚ

Τέταρτο σερί χωρίς να σκοράρει η Λέουβεν (2-1-4 εντός) και τέταρτη ήττα αυτή με 0-3 από την Οστάνδη. Έπαιξε άσχημα και θα μπορούσε να χάσει με περισσότερα γκολ, θέλει να ανακάμψει και ίσως η διακοπή να τη βοήθησε. Έχει αρκετές απουσίες, σε αυτό βρίσκει δικαιολογία ο κόουτς. Η Γκενκ (1-2-5 εκτός) έχει επίσης τέσσερις συνεχόμενες ήττες, η τελευταία με 0-1 στο Μπριζ, ήταν καλύτερη από τα προηγούμενα παιχνίδια, όμως δεν μπόρεσε να πάρει κάτι. Περιμένουμε αντίδραση από τη Γκενκ, που στο τελευταίο παρότι έχασε έδειξε θετικά δείγματα. Στο 2,10 το διπλό είναι δίκαιο.

2175. ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ - ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ

Κάτω του μετρίου κινείται η περσινή πρωταθλήτρια Κομπρεσάλ, καθώς έχασε μαγάλο μέρος από τη δυναμική που διέθεται την προηγούμενη χρονιά. Τρέχει ένα σερί δύο συνεχόμενων ηττών, με τελευταία αυτή κόντρα στην Ουατσιπάτο με 2-0 εκτός έδρας. Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας η Αντοφαγκάστα, έχοντας μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Προέρχεται από την ήττα με 2-0 εντός έδρας κόντρα στην Παλεστίνο. Προβάδισμα στον άσο.

2171. ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΤΟΥΝ

Μετράει πέντε ματς χωρίς νίκη, αλλά παίζει καλή μπάλα. Το πρόβλημα είναι ότι παίζει καλύτερα εκτός έδρας παρά εντός και δεν σκοράρει με μεγάλη ευκολία. Οι αρχισκόρερ της, Λεσκάνο και Μάρκο Σνιούλι, παίζουν κόντρα στην παλιά τους ομάδα, αλλά δεν έχουν ιδιαίτερες ευαισθησίες. Η Τουν έχασε το νικηφόρο σερί με τον Τζεφ Σαϊμπένε στον πάγκο της όταν ηττήθηκε από την πρώην ομάδα του νέου τεχνικού, τη Σεν Γκάλεν. Ωστόσο, είχε τρία δοκάρια και σε καμία περίπτωση δεν άξιζε να χάσει. Πάντως, τα ματς με τη Λουκέρνη σπάνια έχουν θέαμα και πολλά γκολ, δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά. Σε απόδοση 1,70 ή λίγο περισσότερο δεν είναι για φαβορί μία ομάδα με πέντε ματς χωρίς νίκη, αλλά ούτε η κόντρα είναι εύκολη επιλογή. Προσπερνάμε.

2170. ΤΡΟΥΑ - ΛΙΛ

Φλερτάρει ήδη με τον υποβιβασμό η Τρουά, λογική εξέλιξη αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι η μοναδική ομάδα του Σαμπιονά που δεν έχει ακόμα νίκη (0-4-9 συνολικά). Στη Λιλ ο Ρενάρ πλήρωσε το μάρμαρο της μέτριας πορείας της ομάδας (2-7-4 συνολικά), για την ώρα πάντως δεν έχει ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του. Από πέντε σερί ήττες έρχονται οι γηπεδούχοι, 0-5-1 μετρούν οι φιλοξενούμενοι στις εξόδους τους, η μεταξύ τους αναμέτρηση δεν πιάνεται από πουθενά, ενώ από τους φιλοξενούμενους θα λείψει ο Μπουφάλ που έχει σημειώσει τα 4 από τα 7 γκολ τους στο πρωτάθλημα.

2167. ΜΟΝΑΚΟ - ΝΑΝΤ

Δίνει μάχη σε δυο μέτωπα η Μονακό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεκολλήσει από τα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας, ενώ τα αλλεπάλληλα προβλήματα απουσιών που προκύπτουν κρατούν δεμένα τα χέρια του Ζαρντίμ. Η Ναντ ανέβασε στροφές το τελευταίο δίμηνο έχοντας τέσσερις νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια της (4-0-2) και τρία διπλά στις πιο πρόσφατες τέσσερις εξόδους της (3-0-3 συνολικά εκτός, 4/6 NG & under 2,5). Ζορίζεται να νικήσει εντός έδρας η Μονακό (1-3-2 εντός, 4/6under 2,5), κλειστό παιχνίδι περιμένουμε που πιθανότατα θα κριθεί στο γκολ, τα λίγα τέρματα έχουν τον πρώτο λόγο, με τις αποδόσεις στο under να είναι πάντως υποψιασμένες.

2168. ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΡΕΜΣ

Δείχνει να έχει αφήσει πίσω της στο κακό ξεκίνημα η Μονπελιέ και έχει κατορθώσει εσχάτως να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Εντελώς ντεφορμέ πριν τη διακοπή η Ρεμς, η πολύ καλή της εκκίνηση αποτελεί πια μακρινή ανάμνηση, αφού με πέντε σερί ήττες στο πρωτάθλημα έχει κατρακυλήσει στην κατάταξη. Ως ευκαιρία για μια ακόμα νίκη βλέπουν οι γηπεδούχοι τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, το στυλ των δυο αντιπάλων μας προδιαθέτει για ένα ματς με λίγες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες, γι αυτό και αντί του απλού άσου θα προτιμήσουμε τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη του 1-1 που αποδίδουν 2,20 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2166. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ - ΤΟΥΛΟΥΖ

Να εκμεταλλευτεί την έδρα της θα επιδιώξει η Γκινγκάμπ, μπροστά στο κοινό της είναι παραγωγική και δημιουργεί κινδύνους για τις αντίπαλες εστίες, με τη βαθμολογική συγκομιδή της να μην ανταποκρίνεται στην ως τώρα παρουσία της. Η Τουλούζ έχει ξεχάσει τι πάει να πει νίκη, με τις τραγικές αμυντικές επιδόσεις της να την έχουν φέρει εντός της επικίνδυνης ζώνης. Θεωρούμε ότι η Γκινγκάμπ θα καταφέρει να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων και θα επιστρέψει στις νίκες, ο -0,25 ασιατικός άσος στο 1,75 της Bet365 αποτελεί επιλογή των Young Guns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2169. ΜΠΑΣΤΙΑ -ΓΚΑΖΕΛΕΚ

Τοπικό ντέρμπι της Κορσικής, η Μπαστιά φάνηκε να βρίσκει τα πατήματά της πριν τη διακοπή, ενώ στο γήπεδό της είναι παραδοσιακά ισχυρή (4-0-2 εντός). Η Γκαζελέκ μετά από το υποτονικό της ξεκίνημα, ανέβασε στροφές και κατάφερε να πετύχει τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ πήρε και το παρθενικό της διπλό στην πιο πρόσφατή της έξοδο στην έδρα της Ρεμς (1-1-5 εκτός). Αν δεν είχε μεσολαβήσει η διακοπή θα σκεφτόμασταν σοβαρά να στηρίξουμε τους φορμαρισμένους φιλοξενούμενους, τώρα δείχνει προτιμότερη επιλογή η αποχή.

2174. ΣΟΥΝΤ ΑΜΕΡΙΚΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΔ

Ανεβάζουν στροφές οι γηπεδούχοι, τρέχοντας ένα σερί τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς ήττα (3-1-0). Προέρχονται από την ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας κότρα στην Πλάσα Κολόνια. Η απογοήτευση του πρωταθλήματος είναι η Χουβεντούδ, βρισκόμενη στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την ήττα 1-0 εντός έδρας κόντρα στη Φίνιξ προέρχεται η Χουβεντούδ, δείχνοντας για άλλο ένα ματς ότι αντιμετωπίζει μεγάλο προβλημα στο σκοράρισμα. Άσος.

2172. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΕΝΤΙΣΤΑΣ - ΒΙΛΑ ΤΕΡΕΖΑ

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν οι φιλοξεούμενοι, οι οποίοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μόλις με πέντε βαθμούς σε δώδεκα ματς. Αδυνατούν να βρουν σταθερότητα οι γηπεδούχοι, κάτι που τους έχει κοστίσει στη βαθμολογία, βρισκόμενοι μόλις στην εντέκατη θέση. Δεν προκύπτει επιλογή.

2173. ΝΤΑΝΟΥΜΠΙΟ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της χώρας. Ντεφορμέ οι φιλοξενούμενοι πριν τη διακοπή, τρέχοντας ένα σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη. Προέρχονται από την ισοπαλία 1-1 εντός έδρας στο ντέρμπι κόντρα στην Πενιαρόλ. Στην έβδομη θέση της βαθμολογίας η Ντανούμπιο, η οποία έχει χάσει μεγάλο μέρος της δυναμικής της. Τρέχει ένα σερί τριών συνεχόμενων νικών, με τελευταία αυτή κόντρα στην Βίγια Τερέσα με 1-0 εκτός έδρας. No Bet.

2472. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟΥ

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι δεν μπορούν να προσαρμοστούν στη μεγάλη κατηγορία, τρέχοντας ένα σερί τεσσάρων συνεχόμενων ηττών. Από δύο συνεχόμενες ήττες προέρχεται και η Ρίβερ, πληρώνοντας τα αμυντικά της λάθη. Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, αναμένεται αντίδραση, ο άσος αποτελεί επιλογή.

2165. ΟΥΝ. ΝΤΕ ΣΟΥΚΡΕ - ΣΑΝ ΧΟΣΕ ΟΡΟΥΡΟ

Ανέβασαν στροφές μετά το κακό ξεκίνημα οι γηπεδούχοι, τρέχοντας ένα σερί 3-2-1 στα πέντε τελευταία. Την προηγούμενη αγωνιστική κατάφεραν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Νασιονάλ, ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0. Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας οι φιλοξενούμενοι, με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν να είναι μεγάλα. Προέρχονται από την ήττα με 2-1 κόντρα στη Σπορτ Μπόις, σε ένα ματς που άξιζαν κάτι παραπάνω. Οι τιμές είναι υπερβολικές, θα πάμε με το ασιατικό διπλό +1.

2177. ΑΣΤΡΑ ΓΚΙΟΥΡΓΚΙΟΥ - ΠΟΛΙ ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ

Πρωτοπόρος η Άστρα, πήγε στη διακοπή με 5 νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια πρωταθλήματος (5-0-1), ενώ και στο γήπεδό της τα καταφέρνει μια χαρά για την ώρα (4-2-2 εντός). Η Τιμισοάρα αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά ματς στο πρωτάθλημα (0-4-3), ενώ και μακριά από το σπίτι της δεν έχει ακόμα γευτεί τη χαρά της νίκης (0-4-4 εκτός). Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, χωρίς αξία πάντως ο άσος κάτω από το 1,70.

2179. ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ - ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ

Εύκολο 4-0 με τη Μπάνικ για την Πλζεν (5-1-0 εντός), παρότι στο πρώτο μέρος έμεινε άσφαιρη. Με δυσκολία κέρδισε τη Μπρνο στο κύπελλο με 2-1, δικαιολογημένα βέβαια αφού είχε αρκετές απουσίες βασικών παικτών. Συνεχίζει την εξαιρετική της παρουσία η Μλάντα (2-3-1 εκτός) που έκανε την πέμπτη της νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια στο 6-1 επί της Ζιχλάβα. Αμφότερες είναι ομάδες που σκοράρουν πολύ εύκολα, πιστεύουμε ότι θα δούμε ένα παιχνίδι με ωραίο θέαμα και γκολ, ο συνδυασμός του GG με του over 2,5 στο 1,95 είναι αποδεκτός και είναι στις επιλογές των Young Guns για το προσεχές Σάββατο.

2176. ΕΛΤΣΕ - ΑΛΑΒΕΣ

Μόνο μια ήττα στην τελευταία πεντάδα αγώνων της έχει η Έλτσε (2-2-1), δείχνοντας ότι βρίσκει εκ νέου τα πατήματά της, η Αλαβές καταλαμβάνει την 5η θέση της κατάταξης, αλλά παρουσιάζει σημαντικές μεταπτώσεις από παιχνίδι σε παιχνίδι. Μπερδεμένο δείχνει, σωστά τα σετ που κυκλοφορούν.

2180. ΛΟΚΕΡΕΝ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Δίκαιο 1-1 με τη Σιντ Τρούιντεν για τη Λόκερεν (1-2-5 εντός) στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή, παρότι δέχθηκε την ισοφάριση στο τέλος του ματς. Ο Λέεκενς δείχνει να κάνει καλή δουλειά και να έχει συμμαζέψει αρκετά την ομάδα του. Η Άντερλεχτ (3-2-2 εκτός) έχασε εκτός έδρας με 0-1 από τη Σταντάρ Λιέγης, έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ (4’) και έπειτα είχε μία φλύαρη κατοχή, αλλά ουσιαστικά δεν έκανε τίποτα. Δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του αντίπαλου κίπερ. Περίεργο παιχνίδι, το 1Χ στο 1,83 δεν δείχνει καθόλου άσχημο και αποτελεί σκέψη.

2185. ΝΑΟΥΤΙΚΟ -ΜΠΑΪΑ

Ματς δίχως άυριο για τους γηπεδούχους, καθώς δεν μπόρεσαν να κερδίσουν την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα τους τη Ρεγκάτας, μένοντας στο -4 από τις θέσεις που οδηγούν στην πρώτη κατηγορία, με δύο παιχνίδια να μένουν πριν το φινάλε. Τα όνειρα των φιλοξενούμενων για την άνοδο έλαβαν τέλος την προηγούμενη αγωνιστική με την ήττα 3-0 εκτός έδρας κόντρα στη Μπόα. Το κίνητρο είναι μονόπλευρο, ο άσος αποτελεί επιλογή.

2186. ΠΑΡΑΝΑ - ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε στο πρωτάθλημα μ το κίνητρο για τη νίκη να είναι μεγαλύτερο στους φιλοξενούμενους καθώς σε περίπτωση που δεν κερδίσουν μένουν οριστικά εκτός μάχης ανόδου (βρίσκονται στο -4 από την τέταρτη θέση). Οι γηπεδούχοι βρίσκονται λίγο πιο κάτω από το μέσο της βαθμολογίας με 46 βαθμούς στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη, όμως είναι εξαιρετικά απίθανο να κινδυνέψουν. Εικόνα που δείχνει η Μπραγκαντίνο στα εκτός έδρας ματς (4-2-12) δεν μας επιτρέπει να ποντάρουμε στο διπλό. Το ματς θα μας απασχολήσει στο live.

2183. ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ - ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ

Βαριά ήττα την προηγούμενη αγωνιστική για τη Σαμπάιο, 3-0 εκτός έδρας από την Μπραγκαντίνο, με τις ελπίδες για την άνοδο να μειώνονται σημαντικά. Ουσιαστικά οι φιλοξενούμενοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την άνοδο, καθώς σε περίπτωση που δεν κερδίσουν, χάνουν την άνοδο και μαθηματικά (-4 από την τέταρτη θέση με δύο αγωνιστικές ακόμα να μένουν). Αδιάφοροι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι βρίσκονται στο μέσο της βαθμολογίας. Διπλό.

2184. ΜΟΤΖΙ ΜΙΡΙΜ - ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο παιχνίδι, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν ήδη υποβιβαστεί, ενώ οι φιλοξενούμενοι μάχονται για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, βρισκόμενοι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 61 βαθμούς. Με νίκη η Σάντα Κρουζ εξασφαλίζει και μαθηματικά την άνοδο καθώς δύο αγώνιστικές πριν το τέλος βρίσκεται στο +4 από τους διώκτες της. Το διπλό έχει τον πρώτο λόγο, αλλά οι τιμές είναι απαγορευτικές.

2181. ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ - ΣΕΑΡΑ

Δύο στροφές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος και το ενδιαφέρον στην αναμέτρηση είναι μονόπλευρο. Η Αμέρικα Μινέιρο έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδο στο μεγάλη κατηγορία ενώ αντίθετα η Σεαρά παλεύει για να παραμείνει στην κατηγορία, βρισκόμενη εντός ζώνης υποβιβασμού, στο -1 από τη σωτηρία. Δε θα χαριστούν οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν εχουν δείξει ότι είναι ικανοί να πάρουν θετικό αποτέλεσμα σε δυνατές έδρες όπως αυτή της Αμέρικα. Το παιχνίδι θα μας απασχολήσει στο live με πιθανό late goal.

2187. ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ - ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ

Μόνο τη νίκη αναζητούν οι γηπεδούχοι για να εξαντλήσουν τις λίγες πιθανότητες που έχουν για την άνοδο (βρίσκονται στο -5 από την τέταρτη προνομιούχο θέση). Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισαν έστω και δύσκολα εντός έδρας με 3-2 τη Λουβερντένσε. Ουσιαστικά αδιάφορη η Κρισιούμα, βρισκόμενη στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη αλλά με πολλές ομάδες από κάτω της. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται εντός έδρας την αδιάφορη Ρεγκάτας. Άσος.

2182. ΒΙΤΟΡΙΑ MΠΑΪΑ - ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς, καθώς η Βιτόρια έχει εξασφαλίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, ενώ η Λουβερντένσε θα περιοριστεί στο μέσο της βαθμολογίας. Ανοιχτό παιχνίδι αναμένεται, τα πολλά γκολ αποτελούν επιλογή.

2188. ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΜΑΛΑΓΑ

Συνεχίζει να μην μας γεμίζει το μάτι η Εσπανιόλ που διαθέτει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος (23 γκολ) και έρχεται από 4/6 ήττες πριν τη διακοπή (1-1-4). Η Μάλαγα επίσης δεν ενθουσιάζει με την απόδοση της, βρίσκεται οριακά εκτός της ζώνης του υποβιβασμού με εννέα βαθμούς σε 11 αγωνιστικές (2-3-6) αλλά η διακοπή ίσως αποδειχτεί ευεργετική. Η εκτός έδρας συμπεριφορά της (χωρίς γκολ ακόμα και με 5/5 NG) μας ωθεί να ψάξουμε την πιθανότητα επαλήθευσης για τον συνδυασμό NG & under 3,5 στο 1,85 του Stoiximan που αποτελεί επιλογή των Young Guns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2197. ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ - ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ

Τραγική η ως τώρα παρουσία της Ντε Γκράαφστσαπ στο πρωτάθλημα (0-2-10 συνολικά) , διαθέτει τη χειρότερη επίθεση αλλά και τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς δύσκολα θα αποφύγει το μοιραίο. Η Γκρόνινγκεν βρίσκεται στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας και για την ώρα εκμεταλλεύεται κυρίως την έδρα της, αφού μακριά από αυτήν μετράει μόλις 0-2-4. Με την ως τώρα εικόνα των γηπεδούχων η σκέψη μας πάει κατευθείαν στο διπλό, αλλά η εκτός έδρας παρουσία των φιλοξενούμενων μας φρενάρει, προτιμότερη επιλογή δείχνει το over 2,5 στο 1,70 του Stoiximan , με τις άμυνες των δυο αντιπάλων να στερούνται σταθερότητας.

2196. ΒΙΛΕΜ -ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Μόλις μια νίκη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα η Βίλεμ (1-4-7 συνολικά), πολύ ψηλό φαντάζει για εκείνη το εμπόδιο της Αϊντχόφεν, η οποία μακριά από το σπίτι της έχει απολογισμό 4-1-1 με 5/6 over 2,5 και 5/6 GG. Πολύ πιθανόν η νίκη των φιλοξενούμενων να συνοδευτεί και με πολλά τέρματα, στο 2,05 το 2 & over 2,5 στον Stoiximan , παρόλο που το παιχνίδι έχει χαρακτήρα γειτονικού ντέρμπι η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων είναι μεγάλη .

2195. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΜΙΛΑΝ

Πάλαι ποτέ μεγάλο ντέρμπι που φυσικά έχει χάσει αγωνιστικά τη μεγάλη του αίγλη, ωστόσο η φετινή σεζόν τις βρίσκει στην 6η και 7η θέση αντίστοιχα, απόρροια φυσικά της κάκιστης εικόνας που έχει δείξει η Γιουβέντους από το ξεκίνημα. Πάντως πριν τη διακοπή οι μπιανκονέρι μετρούσαν δύο σερί νίκες και σιγά σιγά θέλουν να χτίσουν το δικό τους σερί σκαρφαλώνοντας προς την κορυφή. 6-0-2 η πρόσφατη προϊστορία στο Τορίνο, 5/8 ματς έχουν επιβεβαιώσει το over. Η Μίλαν έχει φάει γκολ φέτος σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της και κάτι τέτοιο θα συμβεί και σε αυτό, θα συνδυάσουμε άσο και over ανεβάζοντας την απόδοση στο εξαιρετικό 2,75 για τους πρωταθλητές. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2202. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. - ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Κύπελλο Πορτογαλίας, νοκ-άουτ ματς. Τρίτη φετινή μονομαχία των δυο ομάδων, τις δυο προηγούμενες η Σπόρτινγκ θριάμβευσε τόσο για το Σούπερ Καπ (νίκη με 1-0), όσο και για το πρωτάθλημα, όταν και πέρασε με το επιβλητικό 3-0 από το Ντα Λουζ. Πρωτοπόρος και αήττητη εντός των συνόρων η ομάδα του Ζορζ Ζεσούς, 3-1-0 ο εντός έδρας απολογισμός της, αρκετά σκαμπανεβάσματα η Μπενφίκα που θα ψάξει τη ρεβάνς μέσω του κυπέλλου για τις μέχρι τώρα σφαλιάρες από τη συμπολίτισσα. Σωστό το προβάδισμα των γηπεδούχων, περιμένουμε πάντως το παιχνίδι να κριθεί στις λεπτομέρειες.

2201. ΣΠΟΡΤ ΛΟΡΕΤΟ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ

Αναμέτρηση με βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία δίνει η Λορέτο, βρισκόμενη εντός ζώνης υποβιβασμού στο -2 από τη σωτηρία. Βαθμούς για την κατάκτηση του Κλαουσούρα αναζητά η Κριστάλ, ισοβαθμώντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τη Μελγκάρ και την Ουνιβερσιτάριο, έχοντας όμως παίξει λιγότερα ματς. Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι μεγάλη, διπλό.

2210. ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Η Βαλένθια στο «Μεστάγια» βρίσκει πάντα τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει, μετράει 17 ματς χωρίς ήττα (13-4-0) μπροστά στο κοινό της και εσχάτως δείχνει ανεβασμένη με 3/4 νίκες (3-0-1) και 12 γκολ ενεργητικό. Η Λας Πάλμας έρχεται από την πρώτη νίκη της με τον Κίκε Σετιέν στο τιμόνι αλλά δύσκολα θα αντέξει στην πίεση που θα ασκήσουν οι «νυχτερίδες». Εφικτή επιλογή δείχνει το να σκοράρουν οι γηπεδούχοι πρώτοι δύο γκολ με τον Stoiximan να προσφέρει αυτό το ενδεχόμενο στο 1,75. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2212. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΘΕΛΤΑ

Τοπικό ντέρμπι της Γαλικίας το Λα Κορούνια-Θέλτα, οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη στα πέντε τελευταία αλλά έρχονται από απανωτές ισοπαλίες (0-4-1) ενώ γνώρισαν μόλις μία ήττα στα επτά τελευταία (2-4-1). Στην αντίπερα όχθη η Θέλτα δέχτηκε ισχυρό χαστούκι στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή αφού διασύρθηκε στο Βίγκο από τη Βαλένθια με 1-5. Επιθετικά αναμένεται να παραταχθούν και στο «Ριαθόρ» που περιμένουμε ένα ματς με καλό ρυθμό και πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Καλή περίπτωση δείχνει το over 2,5 στο 1,875 της Bet365 με τη Θέλτα να μετράει 9/11 μέχρι στιγμής. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2214. ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ - ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ

Την κούρσα του πρωταθλήματος οδηγεί η Κόλο Κόλο, έχοντας ρεκόρ 10-0-2. Προέρχεται από τη δύσκολη εντός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στην Οχίγκινς. Αρκετά καλά τα πάει και η Παλεστίνο, βρισκόμενη στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Προέρχεται από τη νίκη 2-0 εκτός έδρας κόντρα στην Αντοφαγκάστα. Άκρως επιθετικές ομάδες αμφότερες, τα πολλά γκολ αποτελούν επιλογή.

2213. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Μία του ύψους μία του βάθους οι δύο ομάδες κατά τη διάρκεια της σεζόν, με αποτέλεσμα να μένουν εκτός μάχηςτίτλου από νωρίς. Στόχος πλέον για αμφότερες η έξοδος στο επόμενο Λιμπερταδόρες, με την Κρουζέιρο να είναι στο -5 από την τέταρτη θέση και την Παλμέιρας στο -7. Θα δώσουμε ελαφρύ προβάδισμα στον άσο, ένω η αναμέτρηση θα μας απασχολήσει στο live, με πιθανό late goal σε περίπτωση που το ματς είναι ισόπαλο.

2215. ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Άσος χωρίς αξία.

2217. ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ - ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ

Ματς αδιάφορο βαθμολογικά καθώς οι δύο ομάδες έχουν μείνει εκτός πλέι-οφ. Δίνουμε ελαφρύ προβάδισμα στην έδρα, χωρίς να αποτελεί επιλογή.

2219. ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ - ΠΟΥΜΑΣ

Τελευταία αγωνιστική στη μεξικανική Απερτούρα, ντέρμπι της πόλης του Μεξικό, αμφότερες με εξασφαλισμένη θέση στα πλέι-οφ, σίγουρα πρώτη η Πούμας (4-1-3 ρεκόρ εκτός), αδιαμφισβήτητα καλύτερη της Απερτούρα (1 επίθεση, 2 καλύτερη άμυνα), στα εκτός έδρας παιχνίδια της μετράει 8/8 GG & over 2,5, τα μισά από αυτά είχαν και over 3,5.H Αμέρικα ίσως ψάξει το καλύτερο πλασάρισμα εν όψει πλέι-οφ, αλλά χωρίς το κίνητρο του Κόπα Λιμπερταδόρες (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής αφού έχει ήδη πάρει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ τουCONCACAF) η 2 θέση δεν της λέει και πολλά. 5/8 over 2,5 μετράνε εντός οι γηπεδούχοι, οι δύο ομάδες μπορούν να μας προσφέρουν μας με πολλά γκολ.

2218. ΟΡΙΕΝΤΕ ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ - XΟΡΧΕ ΒΙΛΣΤΕΡΜΑΝ

Ξάνα δράση στο πρωτάθλημα της Βολιβίας μετά από σχεδόν ένα μήνα διακοπή. Απογοητεύουν οι γηπεδούχοι, καθώς δεν μπορούν να κερδίσουν εύκολα βαθμούς παρά την αξιόλογη ομάδα που διαθέτουν. Αντίθετα αρκετά καλά τα πηγαίνουν οι φιλοξενούμενοι, βρισκόμενοι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισαν την ήττα με 3-1 από την Μπλούμινγκ, σε μία έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύονται. Θα δώσουμε προβάδισμα στον άσο, καθώς παραδοσιακά οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονται στην έδρα της Οριέντε Πετρολέρο (υπερβολική ζέστη-μηδενικό υψόμετρο, η Γουίλστερμαν εδρεύει σε υψόμετρο).

2220. ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝ. - ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ

Για άλλη μία χρονιά απογοητεύουν οι γηπεδούχοι. Διαθέτουν ένα απ΄τα καλύτερα ρόστερ στην κατηγορία, όμως τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά. Προέρχονται από την ήττα 2-1 εντός έδρας κόντρα στην Κονσεπσιόν. Στο μέσο της βαθμολογίας οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι προέρχονται από τη νίκη 3-2 κόντρα στην Άουνταξ εντός έδρας. No Bet.

2221. ΝΤΕΠ. ΚΟΥΚΟΥΤΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Εδώ και καιρό έχουν υποβιβαστεί οι γηπεδούχοι, με το μυαλό τους πλέον στην καινούργια χρονιά, θέλοντας να επιστρέψουν αμέσως στην μεγάλη κατηγορία. Πρωτοπόρος στη βαθμολογία η Νασιονάλ, αναμένει τα πλέι-οφ για να διεκδικήσει τον τίτλο. Διπλό χωρίς αξία.

2222. ΤΙΓΚΡΕΣ - ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ

Τελευταία αγωνιστική στη μεξικανική Απερτούρα, όπως και παραπάνω, η Τίγκρες (4-2-2 εντός) παίζει για το καλύτερο πλασάρισμα της στην οκτάδα, χωρίς να έχει δικαίωμα εξόδου στο Κόπα Λιμπερταδόρες, εδώ η Κρουζ Αζούλ (3-1-3 εκτός) είναι εντελώς αδιάφορη βαθμολογικά, αυτό όμως δεν την εμπόδισε το περασμένο Σάββατο να κόψει τη Λιγκίγια από την Πατσούκα, την οποία και κέρδισε με 1-2. Βγάζουν πείσμα οι φιλοξενούμενοι, αλλά η ομάδα του Φερρέτι είναι καταφερτζού, αν το κυνηγήσει θα το πάρει.

2223. ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ - ΜΕΛΓΚΑΡ

Παιχίδι με βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, με το μεγαλύτερο όμως για τη Μελγκάρ, η οποία δίνει μάχη για την κατάκτηση του Κλαουσούρα, ισοβαθμώντας στην πρώτη θέση με την Κριστάλ και την Ουνιβερσιτάριο. Την όγδοη θέση στην ειδική βαθμολογία θέλει να εξασφαλίσει η Σέσαρ Βαγιέχο, παίρνοντας το εισιτήριο για τα πλέι-οφ. Δεν θα επιλέξουμε κάτι pregame, το ματς μπορεί να μας απασχολήσει στο live.

2226. ΛΕΟΝ - ΝΤΟΡΑΔΟΣ

Τελευταία αγωνιστική στη μεξικανική Απερτούρα, σίγουρα στη Λιγκίγια η Λεόν, με δυνατή έδρα φέτος (6-0-1 ρεκόρ), αν κερδίσει και χάσει την Κυριακή η Τολούκα θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο για το επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες, οπότε έχει ένα σχετικό βαθμολογικό κίνητρο για τη νίκη κόντρα στη Ντοράδος Σιναλόα (1-2-4 εκτός), ουραγό της συνολικής βαθμολογίας υποβιβασμού, που πάντως στα δύο τελευταία κέρδισε 2-1 τη Γουαδαλαχάρα και κράτησε στο 0-0 τη Βερακρούζ (ξανά εντός). Φαβορί που προσπερνάμε αυτόματα με το που βλέπουμε το 1,75 (δεν υπάρχει σημείο κάτω από 1,90 στο Μεξικό) ο άσος, ερωτηματικό αν αξίζει το ξενύχτι για πιθανό Late Goal σε ισοπαλία στο τέλος, δεν αποκλείεται οι φιλοξενούμενοι να παίξουν για τον πόντο. Απαραίτητη η ευνοϊκή εικόνα του αγώνα (ανοιχτό ματς) πριν από τέτοιο ποντάρισμα.

2227. ΜΟΝΑΡΚΑΣ - ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ

Ματς-κλειδί στη μάχη της Λιγκίγια, μόνο μια από τις δύο ομάδες θα καταφέρει να συμμετάσχει σε αυτή. Η Βερακρούζ (2-2-3 εκτός) με νίκη είναι σίγουρα εντός οκτάδας, με ισοπαλία θέλει να μην κερδίσει η Μοντερέι (παίζει το βράδυ της Κυριακής), με ήττα χάνει τη θέση της από τη Μονάρκας. Οι γηπεδούχοι (2-1-4 εντός) θέλουν μόνο νίκη, ενώ παράλληλα θα πρέπει να μην έχουν το χειρότερο συντελεστή τερμάτων από τις ομάδες που θα ισοβαθμήσουν στους 26 πόντους (από καμία ως τέσσερις!).

Πραγματικός τελικός, η Μονάρκας δεν θα έχει τον πρώτο σκόρερ της Βελάσκεζ που κοκκινίστηκε στο 2-3 επί της Σάντος Λαγκούνα, ενώ δυσκολεύεται χαρακτηριστικά στην έδρα της, ο άσος του2,00 απορρίπτεται, από τη στιγμή μάλιστα που οι φιλοξενούμενοι δεν πεθαίνουν -άμεσα- σε περίπτωση ισοπαλίας. Από την άλλη η Μοντερέι που κυνηγάει τις δύο ομάδες παίζει στην Τολούκα και αν η Λεόν έχει κερδίσει οι γηπεδούχοι δεν θα είναι αδιάφοροι (θα χρειάζονται ένα πόντο για να κλειδώσουν το Κόπα Λιμπερταδόρες), οπότε το διπλό που “σκοτώνει” τη Βερακρούζ σε περίπτωση δικής της ισοπαλίας δεν μοιάζει και τόσο πιθανό (3,10 πληρώνει αυτή την ώρα). Προφανές πάσο pregame, για τους πολύ πρωινούς αν στο τέλος είναι ισόπαλο το μέγεθος του πονταρίσματος του Late Goal θα εξαρτηθεί από τις διαθέσεις της Βερακρούζ, οπότε και εδώ η δύναμη της εικόνας είναι απαραίτητη.

2230. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ - ΠΑΤΣΟΥΚΑ

Ουσιαστικά στα πλέι-οφ η Τζαγκουάρες, για να μείνει εκτός οκτάδας πρέπει να χάσει στην παραδοσιακά ισχυρή έδρα της (5-2-0 εντός με 16-7 γκολ φέτος), να βγει νικητής στο Βερακρούζ-Μονάρκας (αν είναι η Μονάρκας να την περάσει και στην ισοβαθμία), να κερδίσει η Μοντερέι και να μην χάσει η Πουέμπλα (ή αν χάσει να καλυφθεί η μεταξύ τους διαφορά τερμάτων). Από την άλλη η ομάδα του Λα Βόλπε με νίκη έχει αμυδρές ελπίδες για την έξοδο στο Κόπα Λιμπερταδόρες, θα πρέπει παράλληλα να μην κερδίσει η Λεόν και να χάσει το βράδυ της Κυριακής η Τολούκα, καλύπτοντας παράλληλα τα τέσσερα γκολ διαφορά που τις χωρίζουν αυτή την ώρα.

Η Πατσούκα (3-1-3) μετά την ήττα-αυτοκτονία το περασμένο Σάββατο εντός έδρας από την Κρουζ Αζούλ (1-2) δεν προλαβαίνει την οκτάδα (Μονάρκας & Βερακρούζ παίζουν μεταξύ τους και δεν μπορεί να τις περάσει και τις δύο), οπότε δεδομένα έχει τον τρίτο λόγο στην αναμέτρηση. Σωστός ο άσος του 1,95, στέκεται και χωρίς το –σχετικά μικρό- βαθμολογικό κίνητρο.

2235. ΚΑΣΙΒΑ - NΙΙΓΚΑΤΑ

Aδιάφορο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που ουσιαστικά έχουν ολοκληρώσει τη χρονιά τους και περιμένουν τις διακοπές (η Νιιγκάτα) και τον προημιτελικό του κυπέλλου η Κασίβα. Δίνουμε ένα ελαφρύ φαβοριτισμό στην έδρα, αλλά θα μείνουμε εκεί.

2232. ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ - ΜΑΤΣΟΥΜΟΤΟ ΓΙΑΜΑΓΚΑ

Η Γιοκοχάμα έκανε καλή σεζόν αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το κάτι παραπάνω, το αντίθετο η Ματσουμότο που και κακή σεζόν έκανε και απέτυχε, αφού υποβιβάστηκε. Απογοήτευση στη φιλοξενούμενη, πιστεύουμε θα χάσει και το τελευταίο της παιχνίδι, αλλά το 1,50 του άσου δεν κρύβει αξία.

2231. ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ - ΣΙΜΙΖΟΥ

Ακόμα ένα ματς που τίποτα δεν διακυβεύεται, καθώς αμφότερες οι δύο ομάδες έχουν καταλήξει σε ποια θέση θα τερματίσουν στη σεζόν. Η Κόφου γλύτωσε τον υποβιβασμό χωρίς μεγάλα άγχη, σε αντίθεση με τη Σιμίζου που είναι ουραγός και χειρότερη ομάδα της βαθμολογίας. Καλύτερη ομάδα η Κόφου, δίκαιο το 2,10.

2239. ΧΙΡΟΣΙΜΑ - ΣΟΝΑΝ

Απλά τα πράγματα για τη Χιροσίμα, κερδίζει και είναι σίγουρα πρώτη στη γενική βαθμολογία και με ισοπαλία δεν γίνεται να χάσει την πρωτιά, αφού θα πρέπει η Ουράβα να κερδίσει με δεκατρία γκολ διαφορά. Άρα δύσκολα οι γηπεδούχοι θα χάσουν την πρώτη θέση, θα μας απασχολήσει στο live μόνο αν βρεθούν πίσω στο σκορ. Η Σόναν βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και δεν περιμένουμε να βάλει δύσκολα στη Χιροσίμα, ο άσος στο 1,50, αν χάνει η γηπεδούχος και κερδίζει η Ουράβα το late θα αποτελεί επιλογή μας.

2237. ΟΥΡΑΒΑ - ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ

Μονόδρομος αποτελεί η νίκη για τη γηπεδούχο Ουράβα (12-3-1 συνολικά στην έδρα της) αν θέλει να συνεχίσει να έχει ελπίδες για την πρώτη θέση στον συνολικό βαθμολογικό πίνακα που οδηγεί απευθείας στον τελικό του πρωταθλήματος. Όμως δεν της φτάνει η δική της νίκη, θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων, αφού αν η Χιροσίμα δεν χάσει, η Ουράβα θα πρέπει να καλύψει μία διαφορά δώδεκα τερμάτων. Η Βίσελ Κόμπε είναι αδιάφορη στο πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες παίζουν μεταξύ τους σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Δικαιολογημένα στο 1,40 ο άσος, περιμένουμε να επιβεβαιωθεί σχετικά εύκολα.

2234. ΚΑΒΑΣΑΚΙ - ΣΕΝΤΑΪ

Ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς ενδιαφέρον, αφού οι δύο ομάδες δεν μπορούν να αλλάξουν τη χρονιά τους. Η Καβασάκι είναι ανώτερη ομάδα και θέλει να κλείσει τη σεζόν της στο γήπεδο της με νίκη, το 1,65 του άσου δεν έχει αξία.

2236. ΚΑΣΙΜΑ - ΝΑΓΚΟΓΙΑ

Η Κασίμα ουσιαστικά δεν έχει ελπίδες για να κατακτήσει την πρώτη θέση της βαθμολογίας της δεύτερης φάσης, αφού πρέπει να κερδίσει εκείνη, να χάσει η Χιροσίμα και να καλύψει διαφορά δώδεκα γκολ. Καμία ελπίδα για να πετύχει κάτι καλύτερο δεν έχει η Ναγκόγια και απλά περιμένει να τελειώσει η σεζόν, αφού και στο κύπελλο είναι εκτός. Στο 1,50 ο άσος δεν θα τον στηρίξουμε.

2233. ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ - ΜΟΝΤΕΝΤΙΟ ΓΙΑΜ.

Παλεύει για την τρίτη θέση η Γκάμπα Οσάκα για να μπει στα πλέι-οφ και για το Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ, βέβαια μπορεί και από την τέταρτη θέση να συμμετέχει στο τελευταίο, αφού η θέση μπορεί να ανοίξει, εξαρτάτε τι θα γίνει στο κύπελλο. Επειδή υπερτερεί στην ισοβαθμία με το Τόκυο, χρειάζεται να μην κερδίσει το Τόκυο και να κερδίσει η ίδια για να είναι στην τρίτη προνομιούχο θέση. Η Μοντέντιο είναι ήδη υποβιβασμένη εδώ και καιρό. Ο άσος είναι λογικά στο 1,40, παιχνίδι που μπορεί να έχει late αν δεν κερδίζει η Γκάμπα και το Τόκυο ταυτόχρονα.

2238. ΤΟΚΥΟ - ΤΟΣΟΥ

Η ομάδα του Τόκυο (9-2-5 συνολικά εντός έδρας) είναι στην τρίτη θέση αυτή τη στιγμή και θέλει να κρατηθεί εκεί για να είναι στα πλέι-οφ και σίγουρα στα προκριματικά του Ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ. Αν η Γκάμπα Οσάκα κερδίζει, χρειάζεται και εκείνη τη νίκη, αφού με την ισοπαλία θα είναι από κάτω αφού δεν υπερτερεί στην ισοβαθμία. Αδιάφορη η Σαγκάν Τόσου, θα τερματίσει στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, όμως δεν έχει παρατήσει τα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, αφού έχει δύο συνεχόμενες νίκες και τέσσερα δίχως ήττα. Παιχνίδι που εξαρτάται άμεσα από το ματς της Γκάμπα, μόνο στο live μπορεί να έχει κάποιο ενδιαφέρον, αφού μπορεί να έχει ποντάρισμα στο late goal.

2242. ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ - ΟΥΛΣΑΝ

Προτελευταία αγωνιστική για τα πλέι-οφ της Κορέας. Πλήρως αδιάφορο παιχνίδι, αφού αμφότερες δεν κυνηγάν τίποτα εδώ και καιρό. Αρκετά καλύτερη η παρουσία της Ουλσάν στα πλέι-οφ, δίκαιες οι τιμές, πάμε στο επόμενο.

2243. ΜΠΟΥΣΑΝ - ΓΕΟΝΑΜ

Προετοιμάζεται για τα μπαράζ παραμονής η Μπουσάν, έμεινε στο 0-0 στο τελευταίο παιχνίδι της με την Ιντσεόν και συνεχίζει να μην παίζει καλά. Αδιάφορη εδώ και καιρό η Γέονναμ, κέρδισε στο τελευταίο παιχνίδι με 2-1 τη Γκουανγκζού, μετά από δώδεκα ματς δίχως νίκη. Περίεργο παιχνίδι, η γηπεδούχος θέλει τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους, η Γέονναμ είναι αδιάφορη, δεν θα μπλέξουμε.

2241. ΣΟΥΓΟΝ - ΠΟΧΑΝΓΚ

Έχασε στο ντέρμπι με 3-4 από τη Σεούλ η Σουγόν και δεν έχει πλέον σαφές πλεονέκτημα για την τρίτη θέση, είναι ισόβαθμη με τη Σεούλ. Η Ποχάνγκ θέλει να κρατήσει τη δεύτερη θέση, απέχει δύο βαθμούς από τις Σεούλ και Σουγόν. Δύσκολο παιχνίδι, δεν πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να παίξουμε late, αφού η Ποχάνγκ βολεύεται και με την ισοπαλία.

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Προβλέψεις για το μπάσκετ

3132. KHΦΙΣΙΑ – ΑΕΚ

Το έκανε το θαύμα της και πάλι η ΑΕΚ κερδίζοντας μέσα στη Ρωσία την Κράσνι με 78-82 στην παράταση με τον Μαυροκεφαλίδη να κάνει πάλι όργια σκοράροντας 28 πόντους με 10 ριμπάουντ. Ο δικέφαλος έφτασε τις 8 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και τη δεδομένη στιγμή μοιάζει ανίκητος κόντρα σε ομάδες ίδιας ή κατώτερης δυναμικότητας έχοντας αναπτύξει έντονο το αίσθημα της υπεροχής και της νοοτροπίας νικητή. Η Κηφισιά έχει κάνει τρελά πράγματα φέτος με την έννοια ότι κέρδισε σε ΠΑΟΚ, Τρίκαλα και Καβάλα αλλά έχει 1-2 στο γήπεδό της κόντρα σε πιο βατούς αντιπάλους (Αρκαδικός, Λαύριο, Κόροιβος). Θα πάμε με το διπλό της ΑΕΚ, όχι όμως στο τσιμπημένο -6,5 αλλά στην συνδυαστική νίκη με 1-10 πόντους διαφορά (2,42).

3133. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Με ρεκόρ 1-5 ο Απόλλων αλλά και εμφανώς βελτιωμένη εικόνα μετά την φυγή Παπαχατζή, κέρδισε με 72-91 μέσα στην Καβάλα και έχασε δύσκολα τόσο από Παναθηναϊκό όσο και από ΑΕΚ, τις δύο πρωτοπόρες αλλά και αήττητες ομάδες στην Α1. Πλέον το συγκεκριμένο ματς αντιμετωπίζεται ως τελικός κόντρα στην κατά τεκμήριο πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος με 1-5 επίσης ρεκόρ και μοναδική νίκη το εντός έδρας 75-70 επί του ΑΓΟΡ. Θα πάμε με τον άσο αλλά και εδώ όχι με το τσιμπημένο-6,5 αλλά με τη νίκη με 1-10 πόντους (2,30) των αγχωμένων γηπεδούχων που πολύ δύσκολα θα κάνουν πάρτι σε ένα τόσο σημαντικό ματς.

3134. ΑΡΗΣ – ΚΑΒΑΛΑ

Έδειξε χαρακτήρα ο Άρης αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία του παιχνιδιού κόντρα στην Τράμπζο. Προερχόμενος από σερί μέτριων εμφανίσεων και μια ανέλπιστη ήττα από τον Κόροιβο με ανατροπή στο τελευταίο τρίλεπτο κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Τούρκων παίρνοντας μία παλικαρίσια και εξαιρετική από πλευράς τακτικής νίκη ανατρέποντας και το -3 του πρώτου ματς. Πλέον η προσοχή στρέφεται στην Καβάλα καθώς μετά την ήττα στην Αμαλιάδα δεν υπάρχει περιθώριο γκέλας κόντρα σε μία ομάδα που έχει 5 σερί ήττες έχοντας χάσει καθαρά τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια της σε Τρίκαλα και ΑΕΚ. Η εικόνα πάντως του Άρη δεν αφήνει περιθώρια για οποιαδήποτε ενασχόληση με το -11,5 το όριο των 146,5 πόντων μπορεί να αποδεχτεί μεγάλο καθώς υπάρχει πάντα κούραση και η Καβάλα έτσι κι αλλιώς δεν είναι μία ομάδα που σκοράρει πολύ.

3135. ΚΟΛΟΣΣΟΣ – ΛΑΥΡΙΟ

Eξαιρετική ομάδα ο Κολοσσός, πάλεψε μέχρι τέλους το ματς στην Πυλαία χάνοντας με 63-59 και ουσιαστικά έχει ρεκόρ 3-3 έχοντας βγάλει τα ματς με ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ και ΠΑΟ. Το Λαύριο έχει ρεκόρ 2-4 έχοντας κερδίσει στην Κηφισιά και εντός έδρας τον ΑΓΟΡ με τα δύο ματς να κρίνονται στον πόντο. Η ομάδα του Κολοσσού εδώ και αρκετά χρόνια τα καθαρίζει κάτι τέτοια ματς και το -8,5 κρίνεται απόλυτα φυσιολογικό και δίκαιο χωρίς πάντως να αποτελεί καμία τρομερή ευκαιρία.

3136. ΡΕΘΥΜΝΟ – ΤΡΙΚΑΛΑ


1-5 ρεκόρ ο ΑΓΟΡ με 5 σερί ήττες και σιγά σιγά σφίγγουν τα λουριά όσον αφορά την υπόθεση σωτηρία. Μέχρι τώρα ο ΑΓΟΡ πάντως είχε δύσκολο πρόγραμμα αν εξαιρεθεί η ήττα στο Λαύριο που και αυτή ήρθε στο καλάθι (69-67). Το συγκεκριμένο ματς είναι πολύ σημαντικό για τους Κρητικούς καθώς αντιμετωπίζουν μία ομάδα με ίδιους στόχους που όμως έχει την άνεση των δύο νικών με Κόροιβο και Καβάλα. Θα πάμε με το ισχυρότερο κίνητρο και τον άσο του ΑΓΟΡ στο -4,5.

3139. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ – ΓΚΙΣΕΝ

3 σερί νίκες η Γκίσεν και μάλιστα με άκρως εντυπωσιακά σκορ, 100-56 την Κράιλσχαϊμ, 82-67 την Μπρέμερχαβεν και εσχάτως με 91-69 την άμοιρη και ασταθέστατη Ουλμ με επιμέρους σκορ στην 4η περίοδο 28-9. Φυσικά είναι φανερό από τους πόντους που σκοράρει η Γκίσεν ότι έχει βρει τρομερό ρυθμό επιθετικά και τη δεδομένη στιγμή η Μπράουν δεν δείχνει ικανή να την σταματήσει έχοντας μέσο όρο 80,6 πόντους παθητικό στα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της (ρεκόρ 2-3). Ειδικά μέσα στο γήπεδό της η Μπράουν όταν υποδέχεται ομάδες που σκοράρουν πολύ αρέσκεται να τρέχει και η ίδια έχοντας φέρει μεγάλα σκορ με Λούνβτινγκσμπουργκ (96-103 στην παράταση) και Κράιλσχαϊμ (91-80). Θα πάμε με το εξαιρετικό over 155,5.

3140. ΟΥΛΜ – ΓΚΕΤΙΝΓΚΕΝ


Πάλι τα ίδια κάνει η Ουλμ, μετά από μία καλή εμφάνιση στη νίκη με 90-73 επί της Νανσί θα περίμενε κανείς να πάρει τα πάνω της αλλά αντίθετα έχασε καθαρά από Γκίσεν και Βενέτσια φτάνοντας πλέον τις 7 ήττες στα 8 τελευταία παιχνίδια της. Η Γκέτινγκεν μετράει 5 σερί ήττες και είναι σαφώς πιο αδύναμη ωστόσο τη δεδομένη στιγμή δεν γίνεται να ποντάρουμε και πάλι στην παρέα του Γκούνθερ, πόσο μάλλον στο τεράστιο -8,5.

3146. ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Επιτέλους νίκη για την Κανάριας που επικράτησε με 65-63 σε ένα συγκλονιστικό ματς της συντοπίτισσας Γκραν Κανάρια παίρνοντας μία νίκη ουσίας αλλά και ψυχολογίας. Προφανώς η Κανάριας δεν είναι ομάδα για να βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας και σίγουρα θα κάνει νίκες το επόμενο διάστημα σκαρφαλώνοντας σε θέσεις που μπορεί να μην την βάλουν στα playoffs αλλά θα της δώσουν αέρα από την ουρά. Η Φουέν έχει ρεκόρ 3-3 αλλά έχει κάνει κρίσιμες νίκες κόντρα σε ομάδες με ίδιους στόχους όπως οι Μανρέσα, Ανδόρρα και Χιπουσκόα με μοναδική ουσιαστικά γκέλα το 79-81 από τη Σεβίλλη. Η αλήθεια λέει ότι είχε εξαιρετικά ευνοϊκό πρόγραμμα στο ξεκίνημα και η συν΄χεια κάθε άλλο παρά εύκολη προμηνύεται. Θα πάμε με το +4,5 της Τενερίφης στο εξαιρετικό 1,91.

3147. ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ – ΒΟΥΡΤΣΜΠΟΥΡΓΚ


Το ματς της χρονιάς από πλευράς θεάματος έδωσε η Τούμπινγκεν κερδίζοντας μέσα στην Χάγκεν με 103-112 σε ένα ματς που προφανώς δεν είχε την παραμικρή αμυντική διάθεση από τις δύο ομάδες. Η Βούρτσμπουργκ βέβαια κάνει ονειρικό ξεκίνημα στην επάνοδό της στην Μπουντεσλίγκα έχοντας ρεκόρ 6-1 και μοναδική ήττα το 103-79 στην ισχυρή Βόννη και σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν θα αποδειχτεί εύκολος αντίπαλος για την γηπεδούχο όπως συνέβη στα ματς κόντρα σε Κράιλσχαϊμ (96-74) και Γκέτινγκεν (98-56). Οι μπουκ πάντως παρουσιάζονται ψιλιασμένοι δίνοντας αποδόσεις φαβορί στην φιλοξενούμενη, κάτι που μπορεί να μοιάζει υπερβολικό αλλά καθιστά αντιστοιχηματικό το ματς.

3148. ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΛΜΠΑ


Το μεγάλο ματς της ημέρας καθώς η Όλντενμπουργκ μετράει 6 σερί νίκες σε Μπουντεσλίγκα και Eurocup και δείχνει επιτέλους να έχει βρει την αυτοπεποίθησή της κερδίζοντας όχι μόνο στο καλάθι αλλά και πιο καθαρά (66-90 σε Κράιλσχαϊμ και 77-70 με Βόννη). Η Άλμπα χάλασε πάλι το νικηφόρο σερί της χάνοντας για δεύτερη φορά από τη Λούντβινγκμπουργκ, την ομάδα που είναι η μοναδική που την έχει κερδίσει φέτος (12-2 συνολικό ρεκόρ). Αυτό πάντως δεν αποτελεί μήνυμα για κάποια κρίση, άλλωστε οι Γερμανοί είναι αδιάφοροι στο eurocup έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Η προϊστορία δείχνει ρεκόρ 5-5 στο γήπεδο της Όλντενμπουργκ αλλά η ομάδα του Βερολίνου μετράει γενικά 4/5 νίκες στα πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς και το -5,5 μπορεί στο live σε κάποιο χαμηλότερο όριο να αποτελέσει επιλογή.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ