ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (24/10). Πηγή Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

2043. ΝΑΓΚΟΓΙΑ - NΙΙΓΚΑΤΑ

Χωρίς κανένα ενδιαφέρον οι υπόλοιπες τρεις αγωνιστικές για τη Ναγκόγια μετά το 0-0 με την Τόσου εκτός έδρας. Η Νιιγκάτα (3-2-1 εκτός) θα ψάξει είτε τον βαθμό είτε τη νίκη (αν της βγει το παιχνίδι) για να έχει μεγαλύτερη ασφάλεια στις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Πιστεύουμε ότι η φιλοξενούμενη θα μπει πολύ προσεκτικά και το under 2,5 στο 1,90 αποτελεί επιλογή των Young Guns, δεν θα κακολογήσουμε όποιον επιλέξει την ισοπαλία.

2044. ΣΙΜΙΖΟΥ - ΚΑΣΙΒΑ

Τέταρτη συνεχόμενη ήττα για τη Σιμίζου, αυτή τη φορά με 0-1 από τη Σεντάι και υποβιβάστηκε και μαθηματικά. Η Κασίβα (3-0-4 εκτός) είναι επίσης βαθμολογικά αδιάφορη, αλλά αυτό δεν φαίνεται να έχει στερέψει από όρεξη τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Έχασε με 2-3 από την Κασίμα στο προηγούμενο παιχνίδι, παρότι έπαιξε καλά σε αρκετά διαστήματα του παιχνιδιού. Το διπλό του 2,00+ έχει αξία, αλλά δεν θα μπλέξουμε σε αδιάφορο παιχνίδι, υπάρχουν αρκετά καλύτερα.

2042. ΜΑΤΣΟΥΜΟΤΟ ΓΙΑΜΑΓΚΑ -ΤΟΣΟΥ

Λίγες οι πιθανότητες της Ματσουμότο (2-2-3 εντός) για τη σωτηρία μετά την ήττα με 0-2 από τη Νιιγκάτα. Θα ψάξει τη νίκη για να κρατήσει τις λίγες της ελπίδες, παίζει με μία άμεση ανταγωνίστρια της, Τόσου (2-3-2 εκτός), και θα δώσει πραγματική μάχη. Η φιλοξενούμενη θα παίξει για το μηδέν στην άμυνα λογικά, όπως έκανε και με τη Ναγκόγια (0-0). Δεν θα μπλέξουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ούτε πριν την έναρξη ούτε μετά από αυτή.

2040. ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ - ΜΟΝΤΕΝΤΙΟ ΓΙΑΜ.

Παρότι έχει πέντε συνεχόμενες ήττες με κάκιστες εμφανίσεις η Βίσελ Κόμπε (2-1-4 εντός) βρίσκεται κοντά στην σωτηρία, καθώς χρειάζεται μόλις ένα βαθμό στα τρία τελευταία παιχνίδια. Αν γίνει αυτό αυτομάτως πέφτει η αδύναμη και χωρίς πραγματικές ελπίδες σωτηρίας Μοντέντιο (1-5-1 εκτός) που έχασε από τη Κόφου με 0-1 την προηγούμενη αγωνιστική, φανερώνοντας όλες τις αδυναμίες της. Ο άσος του 1,90 δείχνει δίκαιος, όμως από τη στιγμή που και η ισοπαλία αρκεί στη γηπεδούχο δεν θα τον επιλέξουμε.

2045. ΣΟΝΑΝ - ΚΑΣΙΜΑ

Σημαντική νίκη για τη Σόναν με 1-2 στο Τόκυο, τρίποντο που της εξασφάλισε την παραμονή. Είχε να κερδίσει πέντε παιχνίδια και μας έκανε εντύπωση η συγκεκριμένη εμφάνιση και νίκη. Υπάρχουν φήμες ότι πλέον ο προπονητής της θα δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν παίξει αρκετά μέχρι τώρα. Η Κασίμα (6-0-1 εκτός) βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της δεύτερης φάσης σε ισοβαθμία με την πρώτη Χιροσίμα. Θέλει να συνεχίσει τις νίκες καθώς θέλει την πρώτη θέση στη δεύτερη φάση ώστε να βρεθεί στην τελική φάση, αφού από τη γενική βαθμολογία έχει δύσκολο έργο. Το 1,80 του διπλού δείχνει ενδιαφέρον, όμως οι σημαντικές απουσίες των φιλοξενούμενων μας κρατάν προς το παρόν στο no bet.

2041. ΚΑΒΑΣΑΚΙ - ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ

Το σερί των τεσσάρων συνεχόμενων νικών έλαβε τέλος για την Καβασάκι (4-1-1 εντός) στην ήττα με 1-2 από τη Χιροσίμα στην προηγούμενη αγωνιστική. Δίκαιη ήττα, παρότι έπαιξε καλό ποδόσφαιρο η αντίπαλος της φάνηκε ότι είναι ανώτερη. Έχει ακόμα ελπίδες για να βρεθεί στην τελική φάση. Η Γιοκοχάμα (3-3-1 εκτός) έχει επίσης ελπίδες για την τελική φάση και θέλει να ψάξει τη νίκη με την Καβασάκι ώστε να αυξήσει τις πιθανότητές της. Κέρδισε με 2-1 τη Βίσελ Κόμπε με ανατροπή και καλή εμφάνιση στο πιο πρόσφατο ματς της. Αγώνας που προσφέρεται για στοίχημα στα γκολ και pre game (στο 1,70 το over 2,5) και στο live (late goal alert) αν είναι στην ισοπαλία στο 70’, καθώς αμφότερες θέλουν μόνο νίκη, προτιμούμε την αναμονή για το live.

2039. ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ - ΧΙΡΟΣΙΜΑ

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος και για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της Ιαπωνίας. Η Κόφου (1-2-4 εντός) μετά τη νίκη με 0-1 επί της Μοντέντιο εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία. Έπαιξε αρκετά καλά και κατάφερε να πάρει μία μεγάλη νίκη. Η Χιροσίμα (6-0-0 εκτός) συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή σε ισοβαθμία με την Κασίμα. Κέρδισε με 2-1 την Καβασάκι στην προηγούμενη αγωνιστική και είναι αρκετά κοντά στο να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα τελικά, καθώς χρειάζεται μία ακόμη νίκη. Όλα συνηγορούν στο διπλό, μονόπλευρο κίνητρο, ποιοτική διαφορά, φόρμα και παρουσία των ομάδων εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. Το 1,80-1,85 που κυμαίνεται το διπλό κρίνεται δίκαιο και αποτελεί σκέψη, αν το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι στην ισοπαλία λίγο πριν το τέλος το ποντάρισμα στο late goal μπορεί να αποτελέσει καλό στοίχημα.

2046. ΤΟΚΥΟ - ΟΥΡΑΒΑ

Έχασε από τη Σόναν με 1-2 το Τόκυο (5-1-1 εντός έδρας) και πλέον θέλει να κρατήσει το +2 από τη Γκάμπα Οσάκα στη γενική βαθμολογία ώστε να βρεθεί στην τελική φάση. Η Ουράβα (4-1-3 εκτός) έκανε κακό παιχνίδι με τη Γκάμπα Οσάκα και δίκαια έχασε με 1-2. Είναι στην επόμενη φάση ήδη και μπορεί να προετοιμαστεί γι’ αυτή χωρίς άγχος, όπως κάνει η αντίπαλος της. Περίεργο παιχνίδι, μόνο η γηπεδούχος έχει το κίνητρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα το αφήσει η Ουράβα. Από άσχημα αποτελέσματα και ακόμα χειρότερες εμφανίσεις έρχονται αμφότερες και θα επιλέξουμε την αποχή.

2048. ΝΤΑΕΤΖΕΟΝ - ΜΠΟΥΣΑΝ

Τελευταία και ουσιαστικά υποβιβασμένη η Νταέτζεον (έχει ακόμα κάποιες μικρές ελπίδες μαθηματικά), κέρδισε με 1-0 τη Γέοναμ και θέλει να κυνηγήσει τις έστω λιγοστές της ελπίδες. Η Μπουσάν βρίσκεται στη θέση που οδηγεί στα μπαράζ, δεν πιστεύουμε ότι θα φύγει από εκεί. Το ποδόσφαιρο που παίζει είναι σταθερά κακό και αυτό δεν άλλαξε ούτε με την έλευση του νέου προπονητή. Μάχη ανάμεσα στις δύο –με διαφορά- χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ίσως έπρεπε να είναι ελάχιστα πιο μοιρασμένο το σετ, αλλά αυτό το μικρό άνοιγμα υπέρ του διπλού δεν θα μας συγκινήσει ώστε να σκεφτούμε τον άσο.

2047. ΠΟΧΑΝΓΚ - ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ.

Η Ποχάνγκ (7-4-5 εντός έδρας στην κανονική περίοδο) ξεκίνησε με καλή εμφάνιση και νίκη 0-1 επί της Γιέονμπουκ τα πλέι-οφ. Δίκαιη νίκη σε ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, το γκολ που της χάρισε το πολύτιμο διπλό ήρθε στις καθυστερήσεις μετά από εξαιρετική αντεπίθεση. Η Γιεγιού (7-4-8 εκτός) παρότι είναι αδιάφορη κέρδισε τη Σουγόν με 1-0 παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Το 1,65 του άσου δεν έχει απολύτως καμία αξία, όσο και αν το κίνητρο μας σπρώχνει στους γηπεδούχους, η Γιεγιού έδειξε ότι δεν θα αφήσει τα παιχνίδια.

2058. ΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΦΟΙΝΙΞ - ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΡΟΑΡ

Η Ουέλινγκτον μετά την ήττα στην πρεμιέρα με 1-2 από τη Νιουκάστλ, παρότι έπαιξε σχετικά καλά, κέρδισε με 2-1 εκτός έδρας την Περθ. Έπαιξε αρκετά καλά και αυτή τη φορά κατάφερε να το βγάλει και σε αποτελεσματικότητα. Το Μπρίσμπεϊν συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και μετά το 1-3 επί της Σίδνεϊ στην πρεμιέρα κέρδισε με 2-1 τους Μάρινερς. Παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο έως τώρα και εντυπωσιάζει, επίσης ωραίο ποδόσφαιρο παίζει και η Ουέλινγκτον. Στις πρώτες δύο αγωνιστικές αμφότερες έφεραν over 2,5 & goal/goal, η συγκεκριμένη επιλογή δίνεται στο 2,00 και αποτελεί επιλογή των Young Guns .

2059. ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ - ΣΟΥΓΟΝ

Η Σέονγκναμ (7-6-5 εντός) έχασε στην πρεμιέρα των πλέι-οφ με 1-2 από τη Σεούλ, παρότι προηγήθηκε μόλις στο δεύτερο λεπτό και κρατούσε το τρίποντο μέχρι το 85’. Η Σουγόν (8-7-2 εκτός έδρας στην κανονική διάρκεια) έχασε από την αδιάφορη Γιεγιού χωρίς να καταφέρει να δείξει κάτι στον αγωνιστικό χώρο. Σπατάλησε την ευκαιρία να πλησιάσει στους πέντε την πρωτοπόρο Γιέονμπουκ που είχε χάσει και υπάρχει απογοήτευση στην ομάδα. Αμφότερες απογοητευμένες και σε κακό μομέντουμ, τις αφήνουμε να μονομαχήσουν μόνες τους.

2063. ΣΙΔΝΕΪ - ΣΙΔΝΕΪ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ

Το Σίδνεϊ μετά το 1-1 της πρεμιέρας επί της Μέλμπουρν Σίτι και τη μέτρια εμφάνιση, κέρδισε με 0-1 τους Τζετς του Νιουκάστλ χωρίς να εντυπωσιάσει. Μπορεί να έχει μαζέψει τέσσερις βαθμούς ως τώρα, όμως δείχνει ότι βρίσκεται σε χαμηλότερο επίπεδο από πέρυσι. Οι Γουόντερερς του Σίδνεϊ έδειξε σημάδια βελτίωσης στο 1-1 με την Αδελαίδα, μετά την κακή εμφάνιση και ήττα με 1-3 από το Μπρίσμπεϊν στην πρεμιέρα. Δίκαιο κρίνουμε το σετ στο ντέρμπι του Σίδνεϊ, δεν θα μπλέξουμε.

2933. ΟΥΡΑΛ - ΑΜΚΑΡ ΠΕΡΜ

Παραλίγο να κάνει τη ζημιά η Ουράλ η οποία όμως τελικά δεν τα κατάφερε απέναντι στη ΤΣΣΚΑ από την οποία έχασε με 3-2. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 1-2-2 και 5/5 over 2,5. Τον εντός έδρας βαθμό της ισοπαλία απέναντι στη Ντιναμό Μόσχας παραχώρησε η Άμκαρ με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 90’ με πέναλτι, 1-1-3 ο εκτός έδρας απολογισμός της ενώ στα τελευταία 6 παιχνίδια της μετράει μόλις μια νίκη (1-3-2). Δίκαια φαβορί οι γηπεδούχοι, άσος.

2077. ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ

Ηλεκτροσόκ Έφεμπεργκ στην Πάντερμπορν (3-1-7, 1-0-4 εκτός), την ήττα από τη Ντούισμπουργκ διαδέχθηκε καθαρότατο 2-0 επί της ισχυρής Μπραουνσβάιγκ. Η αγορά ποντάρει έδρα, εμείς κοιτάμε από την άλλη, αφελέστατη αμυντικά τελευταία η Ουνιόν και όχι κανένα φόβητρο εντός (1-4-1) και γενικά (2-5-4). +0,25 ασιατικό διπλό.

2076. ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Ουραγός, με 1-2-8 και 1-2-3 εντός η Ντούισμπουργκ, 1-0-4 μόλις ο εκτός έδρας απολογισμός της Νυρεμβέργης. Προχωράμε στο επόμενο.

2075. ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ - ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ

Ντέρμπι με σχετική αντιπαλότητα, τέσσερα ματς χωρίς ήττα η Καρλσρούη (3-3-5, 1-2-2 εντός), πρώτη νίκη μετά από έξι (0-3-3) το 0-1 στη Μόναχο, σφιχτά τα ματς της, κρίνονται πάντα στις λεπτομέρειες. Πισωγύρισμα για την Καϊζερσλάουτερν (4-3-4, 2-2-2 εκτός) το 1-0 στο Σαντχάουζεν, κακή εμφάνιση, χάλασε το μομέντουμ από τις δύο σερί νίκες (1-2 Μπόχουμ, 3-0 Φορτούνα). Τριπλή, πολύ Χ και σκορ 1-1 έχει.

2118. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. - ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Αφελής η Μίλγουολ (5-3-5, 3-3-1 εκτός) στο Μπλάκπουλ, μπήκε δυνατά παίρνοντας κεφάλι στο σκορ στο 35’, δεν καθάρισε όμως το ματς με αποτέλεσμα να το πληρώσει στο 81’. Στιβαρή εμφάνιση από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (7-3-4, 5-0-2 εντός) και νίκη με 3-0 κόντρα στη Φλίτγουντ, κλασσικά δεν έπαιξε κανένα τρομερό ποδόσφαιρο, έχει όμως παίχτες με δεδομένη ποιότητα που συχνά κάνουν τη διαφορά. Δεν θα φοβηθούν τα “λιοντάρια” στο “Μπράμαλ Λέιν”, υπάρχει η σκέψη της κόντρα στο μυαλό μας, από τη στιγμή μάλιστα που το Χ2 πληρώνει 1,80+, όμως λίγο η ποιότητα των γηπεδούχων, λίγο κάποιες απουσίες της Μίλγουολ μας κάνουν διστακτικούς.

2119. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΜΠΕΡΝΛΙ

Ντερμπάκι, στο 90’ έσωσε το βαθμό στο Νότιγχαμ η Μπέρνλι (6-4-2, 2-3-1 εκτός), δίκαιο το τελικό 1-1, ισορροπημένο ματς, μέτριο ποιοτικά, όπως και τα περισσότερα της ομάδας του Ντάις φέτος. Από ισοπαλία (0-0 εντός με Ντέρμπι) έρχεται και η Μπλάκμπερν (2-6-4, 2-3-1 εντός), έδωσε έμφαση στην άμυνα, ο βαθμός την άφησε ευχαριστημένη. Πολύ ισορροπημένο ζευγάρι, ο νικητής - αν υπάρξει - θα βγει στις λεπτομέρειες.

2120. Μ.ΣΑΡΑΝΣΚ - ΚΟΥΜΠΑΝ

Από πέντε σερί ήττες προέρχεται η Μορντόβια η οποία πρόσφατα έχασε και στην έδρα της Ροστόφ 3-2. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 1-1-4 διαθέτοντας παράλληλα τη 2 χειρότερη άμυνα με 11 γκολ παθητικό. Τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Ζενίτ απέσπασε η Κουμπάν με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2. Χωρίς νίκη μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι καθώς μετράνε 0-3-2. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο κακές ομάδες, πάμε παρακάτω.

2159. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Τη νίκη που θα της δώσει ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας θα αναζητήσει η Καλλονή κόντρα στο Λεβαδειακό. Μετά τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα, το τρίποντο είναι επιτακτική ανάγκη και άπαντες στη Μυτιλήνη αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο παιχνίδι ως τη μεγάλη ευκαιρία των νησιωτών για ανάκαμψη. Σε καλή κατάσταση ο Λεβαδειακός, ο οποίος όμως πιθανότατα θα στερηθεί των υπηρεσιών του υπερπολύτιμου Μιλιάζες και πηγαίνει στη Λέσβο σαφώς πιο άνετος βαθμολογικά και χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Τέλος, παρότι βρισκόμαστε μόλις στην όγδοη αγωνιστική, καλό είναι να θυμίσουμε πως πέρυσι η ομάδα της Βοιωτίας επικράτησε με 3-0 (το οποίο είχε διαμορφωθεί από το 40’) της Καλλονής σε ματς όπου καιγόταν για τη νίκη και δεν αποκλείεται να επιστραφούν τα «δανεικά». Επιλογή των Young Guns αποτελεί ο άσος σε απόδοση 2,25 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2122. ΝΙΜ - ΝΤΙΖΟΝ

Ουραγός VS Πρωτοπόρου, ανεβασμένη δείχνει η Νιμ (1-5-5, 0-5-0 εντός), το 4-2 στη Μπουργκ την περασμένη αγωνιστεί την αδικεί. Δύο σερί ήττες για τη Ντιζόν (7-1-3, 2-1-2 εκτός), η τελευταία εντός με 1-3 κόντρα στην Εβιάν, δεν δείχνει και στα καλύτερα της. Πάσο.

2135. ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ

H Χόλσταϊν (1-3-2 εντός) είναι τρία ματς δίχως νίκη, έχασε εύκολα με 1-3 από τη Βέχεν και προβλημάτισε έντονα. Η Ντιναμό Δρέσδης (4-2-0 εκτός) παραμένει στην κορυφή, παρότι έχασε με 0-1 από την Κότμπους, πίεσε αρκετά αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Το -0,25 είναι απλά η δίκαιη γραμμή.

2127. ΑΑΛΕΝ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ Β

Τρίτο συνεχόμενο χωρίς καλή εμφάνιση για την Άαλεν (2-4-0 εντός), έχασε με 0-2 από τη Σόνεχοφ, χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα. Βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, έχει να σκοράρει τρία παιχνίδια και πλέον βρίσκεται κοντά στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Στουτγκάρδη Β’ (1-1-4 εκτός) είναι σε αντίθετη κατάσταση, έχει τρία συνεχόμενα ματς δίχως ήττα (2-3-1 στα τελευταία έξι) και μάλιστα στην προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με 2-1 τους Κίκερς της Στουτγκάρδης στο ντέρμπι και έχει ακόμα καλύτερη ψυχολογία. Το +0,75 στο 2,00 μπορεί να σταθεί ως επιλογή, όμως θα προτιμούσαμε το +1.

2129. ΚΟΤΜΠΟΥΣ - ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ

Μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με 2-2 η Κότμπους (1-1-4 εντός) κέρδισε την κορυφαία ομάδα της κατηγορίας με 1-0 εκτός έδρας, πραγματοποιώντας την έκπληξη της αγωνιστικής. Ίσως το συγκεκριμένο διπλό αποτελέσει το turning point της ομάδας, καθώς ήταν μεγάλη ψυχολογική ένεση. Η Μίνστερ (3-3-0 εκτός) έμεινε στο 1-1 με τη Χάνσα, δεν έπαιξε καλά και δεν δικαιούταν κάτι παραπάνω, όμως δικαιολογείται αφού έπαιζε από νωρίς με δέκα παίκτες. Περίεργο παιχνίδι, ανώτερη έως τώρα η Μίνστερ, όμως η νίκη της Κότμπους μπερδεύει τον αγώνα, το αφήνουμε στην ησυχία του.

2128. ΚΙΚΕΡΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ - ΚΙΚΕΡΣ ΒΟΥΡΖ.

Τέταρτη συνεχόμενη ήττα για τους Κίκερς της Στουτγκάρδης, αυτή τη φορά με 1-2 από τη Στουτγκάρδη Β’ στο ντέρμπι της περιοχής. Βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση και η καρέκλα του Στέφεν τρίζει. Η Βίτσμπουργκ έχασε με 0-1 από την Όσναμπρικ και ηττήθηκε μετά από τρία ματς. Παίζει καλύτερα εκτός έδρας που έχει 2-3-1, καθώς τη βολεύει καλύτερα να περιμένει πίσω από τη μπάλα από το να δημιουργεί η ίδια. Το Χ2 στο 1,83 είναι στις επιλογές των Young Guns , καθώς περιμέναμε το line στο +0,25.

2130. ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ - ΒΕΧΕΝ

Ακόμα μία ισοπαλία για το Μαγδεμβούργο (4-1-1 εντός), δεύτερη συνεχόμενη με το ίδιο σκορ (0-0) και τέταρτη σερί συνολικά. Το τελευταίο 0-0 με την Άουε εκτός έδρας, ήταν ένα κακό παιχνίδι που κανείς δεν το θυμάται. Η Βέχεν (0-2-4 εκτός) κέρδισε με 3-1 τη Χόλσταϊν με καλή εμφάνιση και δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της στα τελευταία παιχνίδια. Μικρός ο άσος, παρότι είναι καλύτερη ομάδα το Μαγδεμβούργο, θα μείνουμε με το Χ που αγαπάν ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι.

2134. ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ - ΣΟΝΕΝΧΟΦ

Η Χάνσα (1-2-3 εντός) παρότι είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα από νωρίς δεν κατάφερε να κερδίσει τη Μίνστερ και έμεινε στο 1-1. Παραμένει παιχνίδια χωρίς νίκη και προβληματίζει έντονα. Η Σόνενχοφ (3-2-1 εκτός έδρας) εντυπωσιάζει, βρίσκεται στην τρίτη θέση και έχει υψηλούς στόχους. Είναι επτά ματς αήττητη (4-3-0) και πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει το συγκεκριμένο σερί της. Το +0,25 στο 1,85 έχει αρκετή αξία και πρόκειται για μία αρκετά καλή επιλογή, φυσικά το έχουν ήδη ανεβάσει τα Young Guns .

2133. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ - ΜΑΪΝΤΖ Β

Μετά από πολύ καιρό, έξι ματς, τρίποντο για τη Φορτούνα (2-2-2 εντός), με 2-0 επί της Έρφουρτ. Η αριθμητική υπεροχή βοήθησε αρκετά στο δεύτερο μέρος τη σταθερά μέτρια Φορτούνα. Η Β’ ομάδα της Μάιντζ (2-2-2 εκτός) παραμένει στην πρώτη τετράδα, παρότι τις τελευταίες δύο αγωνιστικές δεν έχει κερδίσει. Ζητά αντίδραση ο κόουτς της ομάδας, αφού δεν του αρέσει αυτό που βλέπει. Δίκαιος ο μικρός φαβοριτισμός της.

2131. ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ - ΕΡΦΟΥΡΤ

Η Όσναμπρικ (2-3-1 εντός) παραμένει τέσσερα ματς αήττητη, με 1-3-0, η νίκη με 1-0 επί της Βίτσμπουργκ είχε αρκετή βοήθεια από την τύχη. Η Έρφουρτ (0-3-3 εκτός) είναι σε άσχημη κατάσταση και η ήττα με 0-2 από τη Φορτούνα το επιβεβαιώνει. Πολύ χαμηλά ο άσος, παρότι η φιλοξενούμενη χάνεται μακριά από το σπίτι της. Προσωπικά θα απέχουμε.

2192. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Ο Εργοτέλης μετά την περίεργη ήττα από τη Λάρισα με 1-2 στο τέλος, αυτό οδήγησε τον Γιάσμικο Βέλιτς στην πόρτα της εξόδου. Ο Παναιγιάλειος σκόραρε τα πρώτα του τέρματα στην κατηγορία και κέρδισε με 2-0 τον Πανελευσινιακό. Περίεργο παιχνίδι, καθώς ο Εργοτέλης είναι ακέφαλος, αλλά περιμένει κάποια εξωτερική βοήθεια μετά το προηγούμενο παιχνίδι, ενώ οι φιλοξενούμενοι έκαναν την πρώτη τους νίκη και θέλουν να συνεχίσουν. Πάσο από εμάς στο συγκεκριμένο ματς, μόνο συμπεράσματα μπορούν να βγουν μετά το τέλος του.

2172. ΦΟΥΛΑΜ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Σίγουρα η Φούλαμ (3-5-4, 2-2-2 εντός) δεν εντυπωσιάζει - και - φέτος, όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι βατός αντίπαλος. Από τρεις σερί ισοπαλίες έρχονται οι λονδρέζοι, αουτσάιντερ δίνονται κόντρα στη Ρέντινγκ (6-4-2, 3-2-1 εκτός) που παίζει αρκετά καλύτερα μετά τη μεταγραφική της ενίσχυση στο τέλος του καλοκαιριού, μάλλον απογοητευμένη την αφήνει το 1-1 στο Ρόδεραμ, μετρούσε 6-0-1 προηγουμένως. Προτίμηση από νωρίς δείχνει η αγορά στο διπλό, και για μας έχει τον πρώτο λόγο.

2193. ΕΜΠΟΛΙ - ΤΖΕΝΟΑ

Πάλεψε για ένα ημίχρονο η Έμπολι στη Ρώμη κόντρα στη Ρόμα, ωστόσο όταν δέχτηκε το πρώτο γκολ με το απευθείας φάουλ του Πιάνιτς κατέρρευσε δείχνοντας να παρατάει κάθε διάθεση να κυνηγήσει το ματς και πάρα πολύ γρήγορα βρέθηκε στο 3-0. Η Τζένοα αντίθετα πήρε μάγκικη νίκη καθώς έμεινε πίσω στο σκορ στο 1ο λεπτό κόντρα στην Κιέβο, έμεινε με 10 παίκτες για 40 και πλέον λεπτά ωστόσο βρήκε τα ψυχικά αποθέματα με το γκολ του Ταχτσίδη να πάρει ένα σπουδαίο τρίποντο και να παραμείνει αήττητη για τρίτο σερί ματς. Σίγουρα ποιοτικότερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, δεν έχουν χάσει σε δύο επισκέψεις τα τελευταία 10 χρόνια στην Έμπολι και κάπως έτσι οδηγούμαστε στο καλοπληρωμένο +0,25 των φιλοξενούμενων στο 1,825 της Bet365.

2228. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ - ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ

Έδωσε συνέχεια στην πολύ καλή της εκκίνηση στο πρωτάθλημα η Κασίμπασα, επικρατώντας με 2-1 τη Σιβασπόρ, με αποτέλεσμα να έχει διατηρηθεί για τέσσερα σερί παιχνίδια αήττητη (2-2-0) και να έχει αναρριχηθεί στην 5η θέση της βαθμολογίας, με μεγάλο της όπλο την άμυνα, αφού με μόλις 4 γκολ παθητικό διαθέτει την καλύτερη επίδοση της κατηγορίας. Η Μπουρσασπόρ έκανε πισωγύρισμα χάνοντας εντός έδρας με 0-2 από την Ανταλιασπόρ, αδυνατώντας να δώσει συνέχεια στο μίνι-σερί των δυο νικών που έτρεχε πριν από τη διακοπή. Δύσκολη για πρόβλεψη αναμέτρηση, σε χαμηλό τέμπο θα οδηγήσουν οι γηπεδούχοι το ματς, πιθανόν να κριθεί στο γκολ.

2227. ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ - ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ

Αν και προηγήθηκε στην έδρα της Γαλατασαράι, η Γκεντσλέρ δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ και ηττήθηκε τελικά με 1-4. Στην έδρα της παραμένει αήττητη στα τρία πιο πρόσφατα (2-1-1 εντός) και θα υποδεχθεί την Οσμανλισπόρ, που μπορεί να έρχεται από δυο σερί ήττες, είναι όμως πολύ αποτελεσματική στις εξόδους της (2-1-1 εκτός). Το ματς είναι τοπική μονομαχία της Άγκυρας και δείχνει να είναι πολύ αμφίρροπο.No Bet.

2195. ΚΑΛΙΑΡΙ - ΤΡΑΠΑΝΙ

Δεύτερη φετινή ήττα για την Κάλιαρι το 0-1 στην έδρα της Νοβάρα, μπροστά στο κοινό της πάντως παραμένει αλάνθαστη (4-0-0, 4/4 over 2,5, 3/4 NG). Η Τράπανι γνώρισε τη συντριβή με 0-3 στο γήπεδό της από την Πεσκάρα, αποτέλεσμα με το οποίο μπήκε στοπ στην αήττητη πορεία της (3-4-1 συνολικά). Χαμηλές οι τιμές του άσου, μας αποτρέπουν από οποιαδήποτε σκέψη για ποντάρισμα, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν αμφιβολίες για τη συμμετοχή των χρήσιμων φορ Σάου (5 συμ./4 γκολ) και Τζιανέτι (5 συμ./3 γκολ), χωρίς πάντως να βλέπουμε να υπάρχει χώρος για κόντρα.

2198. ΜΠΑΡΙ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ

Πάνω που έδειχνε να παίρνει τα πάνω της με τρεις σερί νίκες, η Μπάρι γνώρισε βαριά ήττα με 0-3 από την Τερνάνα, έχοντας ουσιαστικά χάσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Επιστρέφει τώρα στη δυνατή της έδρα (3-1-0 εντός) για να αντιμετωπίσει την Εντέλα που δεν χάνει και δεν τρώει γκολ εδώ και τρία παιχνίδια (2-1-0, 3/3 under 1,5) και η οποία για ακόμα μια αναμέτρηση μακριά από το σπίτι της θα παραταχθεί με σκοπό το μηδέν στα μετόπισθεν (0-1-3 εκτός, 3/4 under 1,5). Σωστό φαβορί η Μπάρι γύρω στο 1,80, όχι ότι πρόκειται για καμία μεγάλη ευκαιρία.

2202. ΤΕΡΝΑΝΑ - ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ

Από τη δεύτερη φετινή νίκη της (2-1-5 συνολικά) και την καλύτερή της εμφάνιση στη χρονιά έρχεται η Τερνάνα, η οποία χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να βάλει τρία γκολ στη φορμαρισμένη Μπάρι και να φτάσει στην επικράτηση με 3-0. Η Περούτζια δεν κερδίζει μετά την πρεμιέρα (1-4-3 συνολικά, 6/8 NG & under 2,5) με εμφανές πρόβλημα στο γκολ (μόλις 4 γκολ υπέρ, που είναι η χειρότερη επίδοση της κατηγορίας) αλλά και μεγάλο της όπλο της άμυνα (5 γκολ κατά, καλύτερη άμυνα της κατηγορίας). Το παιχνίδια είναι ντέρμπι με έντονη αντιπαλότητα, αναμένεται να κυριαρχήσουν οι σκληρές μονομαχίες και οι άμυνες, τα λίγα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο.

2196. ΚΟΜΟ - ΛΑΤΙΝΑ

Με τρεις σερί ήττες. η Κόμο υποχώρησε στον πάτο της βαθμολογίας (1-2-5 συνολικά), ενώ το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι το δεύτερο που θα δώσει στη φυσική της έδρα, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών που γίνονταν εκεί το προηγούμενο διάστημα (0-1-3 ως γηπεδούχος). Η Λατίνα σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της χάρη στο 2-1 επί της Περούτζια, η οποία μάλιστα ήταν η τρίτη της στα πιο πρόσφατα πέντε (3-0-2), ενώ σε όλες της τις εξόδους έχει κατορθώσει να σκοράρει και έχει γνωρίσει την ήττα μόνο από την Κάλιαρι (1-2-1 εκτός). Δείχνει να ψάχνεται ακόμα η Κόμο, με την άμυνά της να μην εμπνέει καμία σιγουριά (με 15 γκολ παθητικό έχει τη χειρότερη επίδοση της κατηγορίας), από την άλλη η Λατίνα είναι πολύ σοβαρή και δυσκολοκατάβλητη ομάδα και από τη στιγμή που μας προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ έχουμε πρόσφορο έδαφος για να δοκιμάσουμε το ασιατικό διπλό 0:0 στο 2,025 της Bet365.

2200. ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919 - ΤΣΕΖΕΝΑ

Από τρεις σερί ήττες χωρίς να σκοράρει έρχεται η Σαλερνιτάνα (2-0-2 εντός, 2/4 GG & over 2,5), με αποτέλεσμα αν έχει υποχωρήσει στη βαθμολογία, η Τσεζένα επέστρεψε εμφατικά στις επιτυχίες διαλύοντας με 5-1 τη Σπέτσια, αλλά μακριά από το σπίτι της δεν είναι εξίσου αποτελεσματική (1-1-2 εκτός, 3/4 GG & over 2,5). Σωστός ο ελαφρύς φαβοριτισμός των φιλοξενούμενων, έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, με τους γηπεδούχους να έχουν απουσίες στην άμυνα, αλλά και αμφίβολο για ένα ακόμα παιχνίδι τον αρχισκόρερ Γκαμπιονέτα (7 συμ./5 γκολ).

2199. ΜΠΡΕΣΙΑ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ

Από το εντυπωσιακό 3-3 στην έδρα της Αβελίνο έρχεται η Μπρέσια, συμπληρώνοντας έτσι πέντε ματς χωρίς ήττα (2-3-0). Η Λαντσιάνο πέτυχε την πρώτη της νίκη μετά από πέντε (0-3-2), χάρη στο 1-0 επί της Κόμο, με τα επτά τελευταία της ματς να έχουν λίγα τέρματα (7/7 under 2,5, 6/7 NG). Αποδυναμώνεται μακριά από το σπίτι της η Λαντσιάνο (0-1-3 εκτός), η Μπρέσια δείχνει να έχει βρει ρυθμό επιθετικά (στα 4/5 τελευταία σκόραρε από τουλάχιστον δυο φορές), ικανοποιητικός ο ασιατικός άσος -0,25 στο 2,025 της Bet365.

2197. ΛΙΒΟΡΝΟ - ΜΟΝΤΕΝΑ

Σε ελεύθερη πτώση η Λιβόρνο, συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-1-3), με τις απουσίες να της έχουν στοιχίσει εμφανώς και ελπίζει με την επιστροφή του αρχισκόρερ Βαντατζάτο (4 συμ./5 γκολ, επανήλθε στις προπονήσεις αλλά δίνεται αμφίβολος ακόμα) να βρει και πάλι τα πατήματα της. Η Μόντενα βρίσκεται στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας (3-1-4 συνολικά) αλλά μακριά από το γήπεδό της χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της (0-1-2 εκτός). Μόνο για κόντρα προσφέρεται τη συγκεκριμένη περίοδο η Λιβόρνο, ωστόσο η Μόντενα δεν δείχνει ικανή για τη ζημιά, δεν θα μπλέξουμε με την αναμέτρηση αυτή.

2194. ΑΣΚΟΛΙ - ΚΡΟΤΟΝΕ

Επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα η Άσκολι, καθώς ηττήθηκε με 1-2 από τη Μόντενα και ενώ προηγουμένως έτρεχε ένα μίνι αήττητο σερί τριών αγώνων (2-1-0). Η Κροτόνε βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχει καταφέρει να διατηρηθεί αήττητη μετά την πρεμιέρα (5-2-1 συνολικά) με αποτέλεσμα να περάσει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος η Άσκολι μπροστά στο κοινό της, τα απολύτως μοιρασμένα σετ που κυκλοφορούν αποτυπώνουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης. No Bet.

2201. ΣΠΕΤΣΙΑ - ΑΒΕΛΙΝΟ

Απότομη προσγείωση για τη Σπέτσια, πήγε να αντιμετωπίσει την Τσεζένα έχοντας μείνει αήττητη για έξι σερί ματς (4-2-0) και έφυγε με πέντε γκολ στην πλάτη (1-5), πραγματοποιώντας μακράν τη χειρότερή της φετινή εμφάνιση. Η Αβελίνο δεν κερδίζει εδώ και έξι ματς (0-3-3, 4/6 over 2,5, 5/6 GG) και παρόλο που έχει καταφέρει να σκοράρει σε όλες τις εξόδους της, προδίδεται από την αμυντική της γραμμή (0-1-3 εκτός, 3/4 over 2,5, 4/4 GG). Ερωτηματικό το πώς θα αντιδράσει η Σπέτσια μετά τη σφαλιάρα της προηγούμενης αγωνιστικής, ο αλέγκρο χαρακτήρας των φιλοξενούμενων τους καθιστά επικίνδυνους, καλύτερα να μείνουμε μακριά.

2160. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904

Τέταρτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα της Ελευσίνας που δείχνει να βρίσκεται ένα επίπεδο κάτω από τις υπόλοιπες ομάδες. Η τελευταία ήττα ήταν με 0-2 από τον Παναιγιάλειο. Η Αναγέννηση Καρδίτσας έχασε στο νησί των Φαιάκων με 0-2 από την Κέρκυρα. Λογική ήττα και μάλιστα θα μπορούσε να είχε δεχθεί κι άλλα γκολ. Χαμηλά το διπλό (1,70), παρότι η γηπεδούχος δείχνει ομάδα χαμηλού επιπέδου.

2328. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005

Εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 για τον Πανσερραϊκό με την Καλλιθέα, με αρκετή βοήθεια της τύχης και –κυρίως- της διαιτησίας που του έδωσε πέναλτι που δεν υπήρχε στις καθυστερήσεις. Αμφίβολοι οι σημαντικοί Ολίσε (2 συμ., χαφ) και Φουρτάδο (3 συμ./3 γκολ, επιθετικός). Η Παναχαϊκή έμεινε στο 0-0 με τα Τρίκαλα και θα πρέπει αν είναι ευχαριστημένη με τον βαθμό, αφού θα μπορούσε να ηττηθεί. Αν παίξουν Ολίσε και Φουρτάδο θα σκεφτούμε κάποιο ποντάρισμα στους γηπεδούχους.

2388. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΑΟ

Μεγάλο διπλό με τη βοήθεια της τύχης έκανε ο Κισσαμικός στα Χανιά με 0-1. Το τοπικό ντέρμπι θα έπρεπε να λήξει στην ισοπαλία, άδικη η νίκη των φιλοξενούμενων. Ο Αχαρναϊκός έμεινε στο 1-1 με τον Ολυμπιακό Βόλου, δίκαιη η ισοπαλία, ισοδύναμες έδειξαν οι δύο ομάδες. Δεν παίζει στη φυσική του έδρα ο Κισσαμικός, καλή η εικόνα του Αχαρναϊκού μακρία από τη δίκη του έδρα (1-1-0), το Χ2 κοντά στο 1,90 αποκτά αξία.

2986. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 - ΛΑΜΙΑ 1964

Στο 1-1 έμεινε η ομάδα του Βόλου στο Μενίδι με τον Αχαρναϊκό στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου. Σφιχτό παιχνίδι και η ισοπαλία ήταν απόλυτα δίκαιη, αφού οι δύο ομάδες έδειξαν ισοδύναμες. Η Λαμία έφερε δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία, αυτή τη φορά με 0-0 με τον Απόλλων, σε ένα κακό παιχνίδι. Το under δείχνει αρκετά ασφαλής επιλογή, με βάση την εικόνα των δύο ομάδων μέχρι σήμερα.

2987. ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Δίκαιη ήττα για τη Ζάκυνθο με 0-1 στον Αγροτικό Αστέρα, δεν έκανε τίποτα, πήγε στο εκτός έδρας παιχνίδι απλά για να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Όσο καλά και αν έπαιξε ο κίπερ Πολίτης δεν τα κατάφερε. Η Καλλιθέα έμεινε στο 1-1 με τον Πανσερραϊκό, φωνάζει για τις διαιτητικές αποφάσεις και για το ότι δεν παίζει στο γήπεδο της. Περίεργο ματς, η Ζάκυνθος παίρνει δύναμη στην έδρα της, αλλά το 1,80 δεν λέει πολλά.

2233. ΜΠΑΓΕΡΝ - ΚΟΛΩΝΙΑ

Η Μπάγερν αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί της αναμέτρησης όμως στα τελευταία της παιχνίδια έδειξε κάποιες αδυναμίες στα μετόπισθεν, την γλίτωσε από τη Βέρντερ αλλά τελικά το πλήρωσε στο Λονδίνο. Η Κολωνία δείχνει ικανή να σκοράρει στο Μόναχο και ο συνδυασμός τουover 2,5 με το goal-goal βρίσκεται στο ελκυστικότατο 3,00 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2232. ΜΑΪΝΤΖ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Η Μάιντζ έχει τεράστια ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Βέρντερ και να επιστρέψει στις νίκες. Οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν με το σταγονόμετρο, προέρχονται από συνεχόμενες ήττες και δεν έχουν ψυχολογία. Με οδηγό την εμφάνιση των γηπεδούχων απέναντι στη Ντόρτμουντ θα πάμε με τον ασιατικό άσο -0,5 στο 2,075 της Βet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2230. ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.

Το Αννόβερο χωρίς να κάνει σπουδαίες εμφανίσεις έχει πάρει αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια του. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πληρώνει μέχρι στιγμής τα πολλά αμυντικά κενά με αποτέλεσμα να κρατάει σπάνια το μηδέν στα μετόπισθεν. Οι δύο ομάδες πρόκειται να δώσουν έμφαση στον αμυντικό τομέα, ειδικά οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι θα προβούν σε αρκετές αλλαγές με στόχο να περιορίσουν τα λάθη. Δίκαια μοιρασμένο το σετ με την ισοπαλία στο 3,40 της Bet365 να αποτελεί την επικρατέστερη επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2231. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Η Λεβερκούζεν απέναντι σε μια τόσο τραγική άμυνα οφείλει να πάρει τη νίκη και να πετύχει παραπάνω από ένα τέρμα. Η Στουτγάρδη μπορεί να κράτησε για πρώτη φορά φέτος το μηδέν στην άμυνα όμως και πάλι οι ευκαιρίες που δημιούργησε η αντίπαλος της ήταν πολλές. Οι γηπεδούχοι δίκαια αποτελούν το φαβορί και έχουν ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες. Χαμηλός ο άσος, προτιμότερο να τον συνδυάσουμε με το over 2,5 στην απόδοση 2,08 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2234. ΝΤΑΡΜΑΣΤΑΝΤ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η Ντάρμσταντ εκπλήσσει με τις μέχρι τώρα εκτός έδρας επιδόσεις της, σε αντίθεση με αυτές στο σπίτι της όπου βγάζει «κόμπλεξ» και πολλά αμυντικά προβλήματα. Η Βόλφσμπουργκ έχει καλή ψυχολογία και της παρουσιάζεται πρώτης τάξεως ευκαιρία απέναντι σε έναν βατό αντίπαλο να πάρει την πρώτη φετινή της νίκη μακριά από την έδρα της. Στο 1,75 η νίκη των φιλοξενούμενων στην Bet365 αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2242. ΚΡΑΚΟΒΙΑ - ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ

Η Κρακόβια (2-2-2 εντός) έχασε εύκολα με 1-3 από τη Λέγκια. Για ακόμα ένα παιχνίδι ο ρυθμός ήταν αρκετά υψηλός, αυτό πλήρωσε στο συγκεκριμένο ματς, αφού η Λέγκια ήταν ανώτερη. Η Πογκόν (3-3-0 εκτός) παραμένει αήττητη και στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Όμως στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της έμεινε στο 0-0 με τη Ζάγκλεμπιε εντός έδρας και είχε αρκετά προβλήματα. Θα μπορούσε ακόμα και να χάσει. Περίεργο παιχνίδι, σε σημαντική καμπή για τη συνέχεια αμφότερες, θα τις αφήσουμε να μονομαχήσουν μόνες τους.

2237. ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08 - ΤΡΟΜΣΟ

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της πρώτης κατηγορίας της Νορβηγίας. Η Σάρπσμποργκ (4-3-6 εντός) έχει μαξιλαράκι επτά βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη και πολύ δύσκολα θα κινδυνέψει, ενώ το μυαλό της δείχνει να βρίσκεται ήδη στον τελικό κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στα τέλη Νοεμβρίου, όπως υποδηλώνουν και οι δυο πιο πρόσφατες ήττες της με συνολικά τέρματα 2-9. Η Τρόμσο (1-2-10 εκτός) πέτυχε σπουδαία νίκη με ανατροπή επί της Βίκινγκ με σκορ 3-1, που ήταν η πρώτη της μετά από 10 παιχνίδια (0-4-6) και βρέθηκε εκτός των τριών τελευταίων θέσεων, στο +2 από τη 14η και στο +3 από τη 15η της βαθμολογίας. Η Σάρπσμποργκ δείχνει να έχει επαναπαυτεί, η Τρόμσο θέλει βαθμό ή βαθμούς για να είναι πιο άνετη στις δυο τελευταίες αγωνιστικές, το Χ2 στο 1,75 του Stoiximan μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

2238. ΠΟΥΣΚΑΣ ΑΚΑΝΤΕΜΙΑ - ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ

Τα 6 παιχνίδια χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Πούσκας Ακάντεμι (0-3-3) η οποία στο τελευταίο της έχασε 2-3 εντός έδρας από την ΜΤΚ. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 2-2-2 και 4/6 under 2,5. Βρίσκει τον καλό της εαυτό η Ντέμπερτσεν η οποία προέρχεται από εντός έδρας εμφατική νίκη 7-0 επί της Ελόρε παραμένοντας παράλληλα αήττητη για 5 συνεχόμενο παιχνίδι (3-2-0). Δίκαια φαβορί οι φιλοξενούμενοι, διπλό.

2280. ΛΕΣΤΕΡ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Δεν καταλαβαίνει τίποτα η Λέστερ, τρίτη φόρα που επιστρέφει με δύο γκολ στην πλάτη, έχει μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα κι αυτή από την Άρσεναλ (4-4-1). Κοινή συνισταμένη όλων των παιχνιδιών της τα πολλά γκολ (7/9 GG & over 2,5, πέντε σερί). Μπορεί να ηττήθηκε στο τελευταίο της η Κρίσταλ Πάλας, όμως η πορεία της φέτος είναι αξιόλογη, ειδικά εκτός έδρας (3-0-1). Δύσκολα βγαίνει άκρη με σημείο, καθώς παρά τη μόλις μία ήττα της φετινής Λέστερ, δεν πρέπει να ξεχνάμε τις 9/12 εκτός έδρας νίκες της Πάλας από τότε που Πάρντιου κάθισε στον πάγκο της. Κλασικά σε ματς της Λέστερ θα επιλέξουμε τα πολλά γκολ, στο 2,02 τιμάται το GG & over 2,5 στον Stoiximan , το ίδιο επέλεξαν και οι Υοung Guns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2281. ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

«Μαύρη τρύπα» για τη Νόριτς η αμυντική της γραμμή, διαθέτει το χειρότερο παθητικό του πρωταθλήματος (20 γκολ), παρά του ότι μπροστά σκοράρει με συνέπεια. Επέστρεψε στις επιτυχίες η Γουέστ Μπρομ, η οποία βολεύεται καλυτέρα να παίζει εκτός (2-1-1), εκεί όπου έχει μαζέψει τους επτά από τους έντεκα συνολικά πόντους της. Υπερβολικός ο φαβοριτισμός της Νόριτς, μόνο η κόντρα υπάρχει στο μυαλό μας, 1,925 πληρώνει το Χ2 (ασιατικό διπλό +0,5) στην Βet365. Σκέψη επίσης και για το GG (1,90 Stoiximan ), 8/9 συνολικά και 4/4 εντός έχουν τα «καναρίνια», σε 3/4 έχει σκοράρει η Γουέστ Μπρομ. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2278. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΣΟΥΟΝΣΙ

Δύσκολα τα πράγματα για την Άστον Βίλα (1-1-7), ακόμα μία ήττα, αυτή τη φορά στο «Στάμφορντ Μπριτζ» από την Τσέλσι με σκορ 2-0. Ανύπαρκτη επιθετικά, δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να προβληματίσει την αντίπαλό της. Ήταν η πέμπτη συνεχόμενη ήττα, οκτώ οι αγώνες της χωρίς νίκη (0-1-7). Υπό έντονη πίεση ο Σέργουντ, με νέο κακό αποτέλεσμα λογικά θα αποχαιρετήσει. Σε κακό φεγγάρι και η Σουόνσι (2-4-3), αγχώθηκε με το γκολ που δέχτηκε νωρίς από τη Στόουκ και πέραν της κατοχής, δεν κατάφερε να κάνει κάτι ώστε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων και μοιραία ήρθε η ήττα (0-1). Σχεδόν δύο μήνες έχει να κερδίσει, 0-2-3 από τότε. Περίεργο ματς, ντεφορμέ αμφότεροι, αν διαλέγαμε κάτι θα ήταν το DNB (1,825 Bet365) των «κύκνων», που όπως και να το κάνουμε είναι ανώτερο σύνολο.

2282. ΣΤΟΟΥΚ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Συνήλθε η Στόουκ (3-3-3) μετά το κάκιστο ξεκίνημά της, «έδεσε» την άμυνά της και από τρεις συνεχόμενες νίκες. Τελευταίο της παιχνίδι το 0-1 μέσα στο «Λίμπερτι» επί της Σουόνσι, προηγήθηκε νωρίς και έκτοτε έριξε όλο το βάρος στην άμυνα, κρατώντας σχετικά άνετα το προβάδισμα μέχρι το φινάλε. Για 60’ άντεξε η Γουότφορντ υποδεχόμενη την Άρσεναλ, μόλις δέχτηκε το πρώτο γκολ «κατάρρευσε». Ζορίζεται πάρα πολύ επιθετικά, μόλις έξι γκολ το ενεργητικό της, χειρότερη συγκομιδή απ’ όλες τις ομάδες της Πρέμιερ. Προβάδισμα στον άσο (2,10 Bet365) και στα λίγα γκολ.

2279. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΤΣΕΛΣΙ

Εξαιρετική φέτος η Γουέστ Χαμ όταν αντιμετωπίζει τους «μεγάλους» της Πρέμιερ, δεν ξεχνιούνται εύκολα οι εκτός έδρας νίκες με Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Σίτι. Εντός δεν είναι τόσο αξιόπιστη, όμως με αντιπάλους όπως η Τσέλσι, λογικά θα προσεγγίσει το ματς σαν να αγωνίζεται εκτός. Έχει πολύ δρόμο ακόμα ο Μουρίνιο για να διορθώσει τα κακώς κείμενα της ομάδας του, μόνο μία νίκη εκτός για την Τσέλσι (1-1-2), η οποία δέχτηκε τουλάχιστον δύο γκολ σε όλα. Μεγάλο μοιάζει το 1,95 στο 1Χ (Bet365), θα το προτιμήσουμε, ενώ βάσει στατιστικών της Γουέστ Χαμ εντός και της Τσέλσι εκτός, ίσως παίζεται το GG & over 2,5 (2,00) αν και η απόδοσή του δεν λέει κάτι το ιδιαίτερο. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2329. ΘΕΛΤΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Θέλτα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν κοντράρεται, παίζει με φουλ αυτοπεποίθηση, έχει πολλούς αυτοματισμούς στην επίθεση και η επιθετική τριπλέτα της (Νολίτο, Άσπας, Ορεγιάνα) κερνάει φαρμάκι με την πρώτη ευκαιρία σε κάθε άμυνα. Αήττητη είναι και η Ρεάλ από την έναρξη της σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις (7-4-0) και με αξιοζήλευτη αμυντική επίδοση αφού σε 11 αγώνες δέχτηκε μόλις δύο γκολ. Εκτίμηση μας πως η Θέλτα δεν θα βρει τόσους ανοιχτούς διαδρόμους όπως στα προηγούμενα της ματς και η Ρεάλ θα είναι υποψιασμένη και θα παίξει πιο συντηρητικά από ότι συνήθως, με τον Μπενίτεθ άλλωστε δεν φοβάται να το κάνει στο βωμό του αποτελέσματος. Με αυτό το σκεπτικό έχει λογική το ποντάρισμα στοunder3 στο 2,00 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2372. ΝΤΑΝΤΙ - ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ

4-4-3 με 2-2-1 εντός η Νταντί, 3-3-5 με 1-2-2 εκτός η Κιλμάρνοκ, ο άσος του 1,90+ δεν λέει και πολλά.

2373. ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ - ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Είχε προειδοποιήσει πριν τη διακοπή με το 3-0 επί της Νταντί Γιουνάιτεντ η Πάρτικ Θιστλ, έφτασε και στην πρώτη εκτός έδρας νίκη της (2-3-6, 1-1-3 εντός) την προηγούμενη αγωνιστική, επικρατώντας 1-2 της Σεντ Τζόνστον. 5-2-4 με 2-0-3 εκτός μετράει η Χάμιλτον, υπολογίσιμος αντίπαλος αλλά το μομέντουμ δείχνει προς τα αριστερά.

2370. ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ - ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Κατρακύλας συνέχεια για την Αμπερντίν (8-0-3, 4-0-1 εντός), η διακοπή δεν λειτούργησε ανασταλτικά, τρίτη σερί ήττα το 2-0 στη Ρος Κάουντι, σε ακόμα ένα ματς έδειξε αναποτελεσματική. Τιμητικό 0-1 από τη Σέλτικ στο ντεμπούτο του ΜακΓκι στον πάγκο της Μάδεργουελ (3-1-7, 1-0-4 εκτός), περιμένουμε κάποια στιγμή η φιλοξενούμενη να ανέβει αγωνιστικά, υπάρχουν εδώ οι προϋποθέσεις για το μπαμ.

2374. ΧΑΡΤΣ - ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Τέλος η ξηρασία για τη Χαρτς (6-2-3, 3-1-1 εντός), με το 0-1 επί της Νταντί Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε. Σε καλή κατάσταση η Ρος Κάουντι (5-3-3, 1-3-1 εκτός), τα αρχικά 2,00 του άσου μαζεύτηκαν και πλέον το σετ μοιάζει δίκαιο, ίσως βρούμε απάγκιο στα γκολ στο live.

2371. ΙΝΒΕΡΝΕΣ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Επιστροφή στις ήττες για την Ινβερνές (3-4-4, 2-1-2 εντός) μετά από έξι με το 2-0 στην Κιλμάρνοκ, σαν να της έκανε κακό η διακοπή. Τα ίδια και για τη Σεντ Τζόνστον (4-2-5, 1-0-4 εκτός), ενώ πετούσε προσγειώθηκε απότομα με το 1-2 από την Πάρτικ Θιστλ. Περίεργο ματς, η αγορά πάει δυνατά στο under, εμείς θα μείνουμε σε απόσταση.

2375. ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ - ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Χωρίς αξία ο άσος της Κουνιστής τους Νότου (4-2-5, 2-1-3 εντός), κόντρα στη Ρέιντζερς λύγισε στο 89’ αλλά ματς στα οποία είναι φαβορί φέτος δυσκολεύεται να τα φέρει στα μέτρα της. Η Λίβινγκστον (1-1-8, 1-1-3 εκτός) είναι ουραγός αλλά τελευταία παίζει καλύτερα, ενώ δείχνει ότι τα εκτός έδρας ματς της πάνε περισσότερο. Πάσο.

2377. ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ - ΦΟΛΚΕΡΚ

Σωστό φαβορί η Φόλκερκ, 5-3-2 με 2-21 εκτός μετράνε οι φιλοξενούμενοι, είναι στα μέτρα της η Νταμπάρτον.

2378. ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ - ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Ασταμάτητη η Ρέιθ Ρόβερς, πέντε σερί νίκες, 5/5 εντός με 10-1 γκολ, με ακόμα μια σπάει το ρεκόρ της που κρατάει από 1933 για το καλύτερο ξεκίνημα εντός. 7-1-2 με 3-0-2 εκτός η Χιμπέρνιαν, ποιότητα και φανέλα δείχνουν προς τα δεξιά αλλά θα πάμε με το μομέντουμ και τη ρέντα. 1Χ.

2376. ΜΟΡΤΟΝ - ΑΛΟΑ

0-3-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Μόρτον, η αγορά τη στηρίζει δυνατά στο να βρει την πρώτη νίκη στο σπίτι της κόντρα στην Αλόα (1-2-7, 1-1-3 εκτός). Θα παραμείνουμε παρατηρητές, έτοιμοι να ενεργήσουμε στο live αν υπάρξει ευκαιρία.

2327. ΒΙΜΠΟΡΓΚ - ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ

Με έξι γκολ σε δώδεκα ματς δεν μπορείς να έχεις μεγάλες απαιτήσεις. Τουλάχιστον η Βίμποργκ έχει να ανταγωνιστεί μία χειρότερη ομάδα στη μάχη της παραμονής (Χόμπρο) και δεν κινδυνεύει άμεσα. Δεν έχει κακό σύνολο, αλλά χωρίς στράικερ που να κάνει τη διαφορά έχει πρόβλημα. Ο Ντεμπλέ δεν έχει πιάσει ρυθμό λόγω τιμωριών και τραυματισμών, αλλά γυρίζει στην ενδεκάδα στο πλευρό του Κουρτ που έχει σκοράρει τα μισά γκολ της ομάδας φέτος. Στην Έσμπιεργκ ντεμπουτάρει ο νέος τεχνικός, Γιόνας Νταλ, μετά από σήριαλ εβδομάδων (ουσιαστικά παράτησε τη Χόμπρο), όμως έκανε την πρώτη προπόνηση μόλις την Πέμπτη. Τι θα αλλάξει; Πιθανότατα τίποτα αφού δεν ξέρει καλά-καλά την ομάδα, ενώ έχει κι αρκετές απουσίες με τραυματίες. Η Έσμπιεργκ έχει καλή επίθεση, η Βίμποργκ τρομερή άμυνα. Το μυαλό μας πάει στον άσσο Draw No Bet, αλλά μόνο φιλολογικά. Θα περιμένουμε να δούμε το νέο τεχνικό της φιλοξενούμενης και τι μπορεί να αλλάξει.

2323. ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΛΤΑΧ

Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά τη διακοπή η Μάτερσμπουργκ, καθώς πέρασε με 1-0 από την έδρα της Ριντ. Η Άλταχ ηττήθηκε μάλλον εύκολα με 1-3 από τη Στουρμ, δίνοντας έτσι συνέχεια στις μέτριες επιδόσεις της μακριά από γήπεδό της (1-0-5 εκτός). Δυνατή μπροστά στο κοινό της η Μάτερσμπουργκ, αν εξαιρεθεί το πιο πρόσφατο παιχνίδι της όπου γνώρισε τη συντριβή από την Αντμίρα, μετράει μόνο νίκες από εκεί και πέρα (4-0-1 εντός), ικανοποιητικός ο άσος στο 2,02 του Stoiximan .

2285. ΜΠΟΛΤΟΝ - ΛΙΝΤΣ

Ουραγός η Μπόλτον (1-5-6, 1-4-1 εντός) μετά και την ήττα - πρώτη στο Ρίμποκ - με 0-1 από τη Μπέρμιγχαμ, έκδηλη η απογοήτευση στο στρατόπεδο της, ο Λένον μίλησε ανοιχτά για έλλειψη ποιότητας. Μέσα σε όλα αυτά ήρθε και ο τραυματισμός του βασικού εξτρέμ Σίλβα για 10 εβδομάδες, θα κοντράραμε τους Γουόντερερς απέναντι σε σχεδόν οποιαδήποτε ομάδα της Τσάμπιονσιπ, πλην ίσως της Λιντς (2-6-4, 2-3-1 εκτός, 0-3-1 στα τέσσερα τελευταία) αφού με τον Τσελίνο δεν μπορείς να βρεις ποτέ άκρη… Τριπλή είναι, οπότε το 1,85+ του +,25 ασιατικού διπλού μοιάζει λάθος, αλλά ποιος μπορεί να εμπιστευτεί τη Λιντς;

2288. ΤΣΑΡΛΤΟΝ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Ντερμπάκι, αναγεννημένη μετά τη διακοπή δείχνει η Μπρέντφορντ (4-2-6, 2-1-3 εκτός), το 2-1 επί της Ρόδεραμ διαδέχθηκε το μεγάλο διπλό στο “Μολινιού” (0-2), έχει σχετικά βατό πρόγραμμα και την ευκαιρία να βρει τη φόρμα που την έφερε πέρσι στα πλέι-οφ. Σε ελεύθερη πτώση η Τσάρλτον (2-4-6, 2-2-2 εντός), το μεσοβδόμαδο 0-3 από την Πρέστον (με το οποίο συμπλήρωσε 0-2-6) φαίνεται να βάζει τον Λουθόν με την πλάτη στον τοίχο, παρότι ο ίδιος δηλώνει ήρεμος. Σε μοιρασμένο σετ κοιτάμε φυσικά μόνο προς τα δεξιά, απαραίτητη η κάλυψη στην ισοπαλία.

2286. ΜΠΡΑΪΤΟΝ - ΠΡΕΣΤΟΝ

Στα όρια της παίζει εδώ και καιρό η Μπράιτον, στα δύο τελευταία κέρδισε με γκολ του Μπόμπι Ζαμόρα στο τελευταία δεκάλεπτο, εντυπωσιακό το αήττητο της (8-4-0, 5-1-0) αλλά όλες οι νίκες της ήρθαν στο γκολ (!) ενώ μόλις σε ένα ματς σκόραρε πάνω από δύο φορές. Ανάλογης φιλοσοφίας και η Πρέστον (2-5-5, 2-1-3 εκτός) του Γκρέισον, ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, που δίνει έμφαση στην άμυνα, μετά από εννέα αγωνιστικές και 0-4-5 επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό 0-3 στην Τσάρλτον, τώρα λίγα μίλια νοτιότερα θα προσπαθήσει να συνεχίσει τα θετικά εκτός έδρας αποτελέσματα. Υπερβολικό να δίνεται στο 1,85 το +0,75 ασιατικό των φιλοξενούμενων, αξίζει ένα ποντάρισμα.

2290. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΝΤΕΡΜΠΙ

Σημαντική νίκη για τη Χάντερσφιλντ (3-5-4, 2-3-1 εντός) το 2-0 επί της ΜΚ Ντονς την Τρίτη, προηγήθηκε με τον Γουέλς στο 58’, διπλασίασε τα τέρματα της στην εκπνοή. 5-2-0 το αήττητο σερί της Ντέρμπι (5-6-1, 3-3-0 εκτός), για την ποιότητα της δεν παίζει και κανένα τρομερό ποδόσφαιρο, ενώ κολλάει και συχνά στο Χ, πράγμα που έγινε και στο τελευταίο παιχνίδι της στο “Ίγουντ Παρκ” (0-0 Μπλάκμπερν). Διπλό του 2,00, από αυτά που αποφεύγουμε στο Νησί.

2289. ΧΑΛ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Δεύτερη πέρασε η Μπέρμιγχαμ (7-3-2, 4-2-0 εκτός) με το διπλό (0-1) στο Μπόλτον, τέταρτη σερί νίκη για την ομάδα του Ρόουετ, πάντα με βάση την άμυνα χτίζει τα αποτελέσματα της. Κυνικό το ποδόσφαιρο και της Χαλ (6-4-2, 4-2-0 εντός), παρά το ποιοτικό της ρόστερ παίρνει ως τώρα νίκες στο όριο, μόνο στο πρόσφατο 3-0 επί της Ίπσουιτς σκόραρε φέτος πάνω από δύο φορές. Χαμηλά ο άσος, και η κόντρα όμως δεν είναι εύκολη, όποια ομάδα σκοράρει πρώτη θα έχει μεγάλο προβάδισμα. Λογική εξαγωγή από τα παραπάνω τα λίγα γκολ.

2287. ΝΟΤΙΓΧΑΜ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Μαζεύτηκαν απουσίες στη Φόρεστ (3-4-5, 1-2-3 εντός), πέντε ματς χωρίς νίκη (0-2-3) συμπλήρωσε με το πρόσφατο 1-1 κόντρα στη Μπέρνλι, δίκαιο αποτέλεσμα παρότι ισοφαρίστηκε στο τέλος. Σε κακό φεγγάρι και η Ίπσουιτς (4-4-4, 2-1-3 εκτός), πέντε χωρίς νίκη, τρία χωρίς σκορ, 3-0 έχασε την Τρίτη στη Χαλ. Ένα κλικ μόλις προς τα δεξιά, χωρίς κανένα ενθουσιασμό.

2284. ΚΠΡ - ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ

Εντός έδρας 0-0 κόντρα στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ για την ΚΠΡ (4-4-4, 2-3-1 εντός) στο ντεμπούτο του εμβληματικού Γουόρνοκ στο πάγκο, πολύ μαζεμένη, ο κόσμος αποδοκίμασε πάλι τη διοίκηση. Το πάλεψε η ΜΚ Ντονς (3-2-7, 2-0-4 εντός) στο Χάντερσφιλντ, έχασε όμως στα σημεία με 2-0, δεν κατάφερε να χτίσει πάνω στο 3-0 επί της Μπλάκμπερν που είχε προηγηθεί. Πάντα χωρίς τον καλύτερο παίχτη και πρώτο σκόρερ τους Όστιν (9 αγ./7 γκολ) οι γηπεδούχοι, ο άσος του 2,00+ δεν λέει απολύτως τίποτα.

2283. ΓΟΥΛΒΣ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Από δύο σερί ήττες έρχονται οι Γουλβς (4-3-5, 2-2-2 εντός), από τρία ματς χωρίς γκολ η Μίντλεσμπρο (6-3-3, 2-2-2 εκτός), αχίλλειος πτέρνα της ομάδας του Καράνκα φέτος το τελείωμα των φάσεων. Έδρα VS ποιότητα, σε ματς ανάμεσα σε ομάδες που δείχνουν στα όρια της κρίσης, θα μείνουμε μακριά.

2256. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ

Τέταρτη σερί ήττα για τη Μπάρνσλεϊ (4-2-7, 3-1-3 εντός) το 0-2 κόντρα στη Γουόλσολ, δεδομένα σε κρίση η ομάδα του Τζόνσον Τζούνιορ. Η Φλίτγουντ (3-3-8, 1-0-6 εκτός) στα δύο πρώτα παιχνίδια με τον Πρέσλι στο τιμόνι κέρδισε 4-0 τη Μπέρτον και έχασε 3-0 στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, οπότε άκρη δεν βγαίνει…Πάσο.

2258. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ - ΚΡΟΥ

Εξάποντο μελλοθάνατων, με τη Μπλάκπουλ (3-4-6, 2-2-3 εντός) να δείχνει σχετικά βελτιωμένη τελευταία, η Κρου όμως από την άλλη βγάζει μια αποτελεσματικότητα εκτός (2-2-3 με 6-8 γκολ) παίζοντας για δύο αποτελέσματα. Βάσει αποδόσεων και εδώ καθαρό αουτσάιντερ είναι, αλλά αν κάνει τα γνωστό παιχνίδι της η επίθεση της Μπλάκπουλ - χειρότερη της Λιγκ 1 - θα δυσκολευτεί πολύ. Χ2 ή πάσο.

2259. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Τρίτη σερί νίκη για τη Μπράντφορντ (5-4-4, 2-2-2 εντός) το 2-1 επί της Μπέρι, ακόμα μια καλή εμφάνιση για την ομάδα του Πάρκινσον που ανεβάζει στροφές. Το ίδιο συμβαίνει όμως και με τη Γουίγκαν (6-5-3, 2-2-3 εκτός), που μετά το 5-0 επί της Κόλτσεστερ απέδρασε με διπλό (2-3) από την Πιτέρμπορο, επεκτείνοντας το αήττητο σερί της σε 3-4-0. Από ελαφρύ αουτσάιντερ σε ελαφρύ φαβορί το διπλό, πολύ αμφίρροπο μοιάζει, δεν θα πάρουμε πλευρά.

2257. ΜΠΕΡΤΟΝ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ

Τρίτο ματς χωρίς γκολ η Μπέρτον (8-2-4, 4-2-1 εντός), είχε υπεροχή και ευκαιρίες αλλά κόλλησε στο 0-0 κόντρα στην Κρου εντός, έπεσε πλέον στην 3 θέση. Τρία χωρίς νίκη - και - η Πορτ Βέιλ, όχι κακή αλλά και πάλι αναποτελεσματική στο 2-1 από την Κόλτσεστερ, ομάδα έδρας κατά βάση, 1-2-4 με 5-8 γκολ οι αριθμοί της εκτός. Όχι και οι πιο παραγωγικές ομάδες, 4/7 under 2,5 και NG μετράνε εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, το under αν σπάσει θα είναι στα 2-1/1-2.

2265. ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ - ΣΚΑΝΘΟΡΠ

Δύο σερί νίκες για την Τσέστερφιλντ (6-2-6, 2-2-3 εντός), μετά το σημαντικό διπλό στο Γουόλσολ (1-2) επικράτησε άνετα της Σάουθεντ με 3-0. Ανεβασμένη η Σκάνθορπ (5-2-7, 1-1-5 εκτός) τελευταία, άδικη η ήττα της από την Τζίλιγχαμ (2-1), προηγουμένως μετρούσε 3/3 τρίποντα. 6/7 over 2,5 και 5/7 GG μετράνε εντός οι γηπεδούχοι, 7/7 και 6/7 αντίστοιχα εκτός οι φιλοξενούμενοι, με τα γκολ είμαστε.

2255. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ - ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Μετά από τρεις σερί ήττες η Κόλτσεστερ (5-4-5, 3-3-1 εντός) επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας 2-1 της Πορτ Βέιλ, κάπως καλύτερη αμυντικά από τα περασμένα παιχνίδια αλλά και πάλι η νίκη ήρθε στο όριο. Πάτσισε τη γκέλα με την Τσέστερφιλντ η Γουόλσολ (8-4-2, 5-2-0 εκτός) βγάζοντας διπλό στο Μπάρνσλεϊ (0-2) με ακόμα μια κυνική εμφάνιση. Οι φιλοξενούμενοι έχουν το know how κόντρα σε ομάδες τύπου Κόλτσεστερ, αλλά το διπλό στο 2,40 δεν είναι και κανένα κελεπούρι…

2260. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Κόντρα στην ομάδα με την οποία συνδύασε την ως τώρα προπονητή του καριέρα (δύο θητείες, έξι χρόνια συνολικά) ο Φέργκιουσον Τζούνιορ, το ντεμπούτο του στον πάγκο της Ντονκάστερ (3-5-5, 1-1-4 εκτός) συνδυάστηκε με διπλό στο Σριούσμπερι (1-2). Ήττα για την Πιτέρμπορο (5-3-6, 2-2-3 εντός, 5/7 over 2,5, 7/7 GG) την Τρίτη, 2-3 από τη Γουίγκαν σε ματς-θρίλερ, παίζει ακόμα πιο επιθετικά από πριν υπό τον Γουέστλι με αποτέλεσμα να δέχεται εύκολα το γκολ. For old times shake περιμένουμε “αριστοκράτες” και Φέργκιουσον Τζούνιορ να επανενωθούν με ένα over, για τα οποία τους αγαπήσαμε αμφότερους.

2264. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ - ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Τρίτη σερί νίκη για την Τζίλιγχαμ (9-3-2, 6-1-0 εντός), κερδίζει και όταν δεν παίζει καλύτερα από την αντίπαλο της, όπως στο πρόσφατο 2-1 επί της Σκάνθορπ, δείχνει χαρακτήρα και κρατιέται σταθερά στην κορυφή της Λιγκ 1. Μαχητική η Σάουθεντ (6-3-5, 2-3-2 εκτός) αλλά έρχεται από βαρύ 3-0 στο Τσέστερφιλντ, ζουμερός αν μη τι άλλο ο άσος του 2,20.

2261. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ - ΟΛΝΤΑΜ

Ντερμπάκι, η Ρότσντεϊλ (5-4-5, 4-1-2 εντός) έρχεται από δύο κολλητά 0-0, η Όλνταμ (2-9-3, 1-6-0 εκτός) από την πρώτη της νίκη μετά το Δεκαπενταύγουστο, 1-2 τη Σουίντον, προηγήθηκε στο πρώτο μέρος, ισοφαρίστηκε στο 85’ αλλά δεν έκανε τελικά το 7/7 Χ εκτός, παίρνοντας το τρίποντο με τέρμα δύο λεπτά αργότερα. 1,90 ο άσος κόντρα σε μια αήττητη εκτός έδρας ομάδα, δεν θα πάρουμε.

2263. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ - ΜΠΕΡΙ

17 ματς αήττητη εκτός ήταν η Μπέρι (6-6-2, 4-2-1 εκτός) πριν το - δίκαιο - 2-1 στο Μπράντφορντ, 4-2-8 με 2-0-5 εντός μετράει η Σριούσμπερι, που έρχεται από δύο σερί ήττες, διαφωνούμε με τον φαβοριτισμό του άσου, περιμέναμε ανάποδα το σετ.

2262. ΣΟΥΙΝΤΟΝ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Ακόμα μια ήττα για τη Σουίντον (3-3-8, 1-1-5 εντός) το 1-2 κόντρα στην Όλνταμ, τέταρτη σερί, 0-1-7 από το τελευταίο της τρίποντο, με προπονητή τον πρόεδρο και ασφυκτικά γεμάτο ιατρικό δελτίο η κατάσταση της είναι τραγική. Δεύτερο σερί 0-0 για την Κόβεντρι (7-3-3, 3-1-3 εκτός) αυτό στο Ρότσντεϊλ, τρίτο ματς που κρατάει το μηδέν στην άμυνα, έχει επιθετικές αρετές ώστε να βρει τα γκολ που θα χρειαστεί για τη νίκη, αλλά το 1,90 του διπλού είναι φυσικά αποκρουστικό.

2266. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη η Άκρινγκτον (6-4-4, 3-2-2 εντός με 4/7 over 2,5 και 6/7 GG), απρόσεκτη στο 3-4 κόντρα στη Γουίμπλεντον, κάποιος κακεντρεχής θα έλεγε ότι έχει αρχίσει να ξεφουσκώνει… Μικρές οι δυνατότητες της Ντάγκεναμ (1-6-7) αλλά εκτός έδρας παίρνει αποτελέσματα και πετυχαίνει τα γκολάκια της (1-3-3 με 6/7 GG & over 2,5). Κρατάμε τα γκολ, σε δεύτερο πλάνο οι σκέψεις για κόντρα, μεγάλο κρίνεται το 2,10 του Χ2.

2273. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ - ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ

Έξω πάμε καλά” το μάντρα της Μπρίστολ Ρόβερς, 5-1-1 μετράει στις εξόδους της, 1-1-4 στο σπίτι της (!), χωρίς αυτό μάλιστα να είναι αποτέλεσμα προγράμματος. Πρώτη νίκη του Σέρινταν στο τιμόνι της Νιούπορτ (2-3-9, 2-1-4 εκτός) το δυνατό 0-2 στη Γουίκομ, ανάλογης λογικής η συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο άσος είναι πολύ χαμηλά και η όλη κατάσταση μυρίζει μπαρούτι…

2277. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ - ΚΡΟΟΥΛΙ

Ομάδες που δεν φημίζονται για το θέαμα που προσφέρουν, ούτε για τις αγωνιστικές τους σταθερές, ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο. Κανένας λόγος εμπλοκής.

2270. ΕΞΕΤΕΡ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

6-3-5 με 4-2-1 εντός μετράει η Έξετερ, πάει να χτίσει σερί η Νοτς Κάουντι (5-3-6, 1-2-4 εκτός), στα δύο τελευταία κράτησε το μηδέν πίσω. Στη μέση οι αποδόσεις, σαν να βλέπουμε να αχνοφαίνεται αξία στον άσο των “ελληνιστών”, που πάντως χρειάζεται κάλυψη στην ισοπαλία.

2271. ΛΟΥΤΟΝ - ΠΛΙΜΟΥΘ

Reality check για την πρωτοπόρο της Λιγκ 2 Πλίμουθ (9-2-3, 4-1-2 εκτός) η ήττα με 1-0 στην Οξφόρδη, είδε ότι υπάρχουν και άλλες ομάδες στην κατηγορία με τις ίδιες δυνατότητες με την ίδια, θα μπορούσε να ηττηθεί και με μεγαλύτερο σκορ. Πιθανότατα ξανά χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους οι φιλοξενούμενοι, η Λούτον (5-4-5, 2-3-2 εντός) δεν πρέπει να δίνεται φαβορί, όμως μοιάζει τόσο αμφίρροπο που οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη.

2274. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

7-3-4 με 4-1-2 εντός οι αριθμοί της Νορθάμπτον, παρότι έρχεται από επτά σερί αμφίσκορα τρέχει 5-2-1 στα οκτώ πρόσφατα, δίκαιο 3-2 την Καρλάιλ στο τελευταίο. Τυχερό 1-1, με γκολ στο 94’, στο Πόρτσμουθ για τη Στίβενεϊτζ (3-5-6, 0-4-3 εκτός), για καμία τέτοια κηδεία κάνει μόνο, μπάλα αξιώσεων ακόμα να παίξει τη φετινή σεζόν. Δίνουμε προβάδισμα στον άσο.

2272. ΜΟΡΚΑΜ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Πέντε σερί GG & over 3,5 για τη Μόρκαμ (7-2-5, 3-0-4 εντός με 5/7 over 3,5 & GG), από οκτώ σερί αμφίσκορα έρχεται η Λέιτον Όριεντ (6-5-3, 2-3-2 εκτός με 4/7 over 2,5 και 6/7 GG), διπλό σε απόδοση για γέλια, GG & over για ποντάρισμα.

2275. ΟΞΦΟΡΝΤ - ΜΠΑΡΝΕΤ

Παράσταση ανόδου κόντρα στην Πλίμουθ (1-0) πραγματοποίησε η Όξφορντ (7-6-1, 4-3-0 εντός), άξιζε μεγαλύτερο σκορ, είχε τρια δοκάρια. Πρώτος εκτός έδρας βαθμός της Μπέρτον φέτος (4-2-8, 0-1-6 εκτός) το 1-1 στο Χάρτλπουλ, λογικά αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα αυξηθούν…

2276. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Όταν ισοφαρίζεσαι στο 94’ από τη λίγη Στίβενεϊτζ πώς να σε στηρίξει ο κόσμος στο 1,80 κόντρα σε μια ομάδα δύο βαθμούς πίσω σου με ρεκόρ 7-4-3 και 5-0-2 εκτός κυρία Πόρτσμουθ; 2/7 νίκες (2-4-1) έχουν στο “Φράτον Παρκ” οι “Pompeys”, Χ2 ή πάσο υπάρχει μόνο εδώ.

2267. ΓΕΟΒΙΛ - ΚΕΜΠΡΙΤΖ

0-2-4 σερί για τη Γέοβιλ (2-3-9, 1-2-4 εντός), μια κρύο, μια ζέστη η Κέμπριτζ (4-5-5, 1-4-2 εκτός), δεν βγαίνει άκρη. Πάσο.

2269. ΓΟΥΙΚΟΜ - ΚΑΡΛΑΪΛ

Τρίτη σερί ήττα για τη Γουίκομ (6-3-4, 3-1-3 εντός) το 0-2 από τη Νιούπορτ, τέσσερις σερί μαζί με αυτή στο Λιγκ Τρόφι, σε μίνι-κρίση, στο σπίτι της όπου και αναγκάζεται να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες ζορίζεται. Έχει τσαγανό η Καρλάιλ (6-4-4, 3-2-2 εκτός), μπορεί να φύγει με αποτέλεσμα από το “Άνταμς Παρκ”.

2268. ΓΙΟΡΚ - ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Ούτε τη Ντάγκεναμ δεν κέρδισε η Γιορκ (2-6-6, 1-3-3 εντός), παρότι μάλιστα προηγήθηκε τελικά έσωσε το βαθμό στο τέλος (2-2), ο Γουίλκοξ πάντως παραμένει στη θέση του, αν δεν κερδίσει όμως τη Γουίμπλεντον (5-4-5, 2-3-2 εκτός) δεν βλέπουμε πώς θα συνεχίσει. Οι Ντονς μετά από 11 σερί 2-3 γκολ έφεραν ένα 0-1 και δύο 7+, πραγματικά ροντέο τα τελευταία παιχνίδια τους (2-5 Μόρκαμ, 3-4 Άκρινγκτον), θα παίξουν όπως πάντα ακομπλεξάριστα καιν μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Υποψιασμένες αυτή τη φορά οι τιμές, δεν αβαντάρουν οι μπουκ τη Γιορκ ως είθισται, ενώ και η αγορά ποντάρει διπλό. 6/7 over 2,5 και GG εντός οι γηπεδούχοι, στο live θα κοιτάξουμε τα γκολ.

2350. ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ - ΦΟΡΦΑΡ

Εμφανές το προφανές, η Φόρφαρ (4-3-3, 2-2-1 εκτός) μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα για να συνδυαστεί ο άσος με over.

2353. ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ - ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ

5/5 ήττες εκτός η Κάουντενμπιθ, καλύτερη ομάδα η Στανράερ αλλά με μόλις 1-0-4 εντός, ο άσος έχει προβάδισμα αλλά δεν είναι για παντρειά…

2351. ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ - ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ

Υπάρχει κινητικότητα προς τον άσο, από τη μεριά μας δεν βρίσκουμε κάποιο λόγο για να μπλέξουμε.

2349. ΜΠΡΕΧΙΝ - ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ

Άδικη ήττα στην Έρντρι (1-0) για τη Μπρέχιν, πρώτη μετά από τρία, 2-1-7 τον ρεκόρ της, 1-0-4 εντός. Δεν φοβίζουν οι Ρόβερς εκτός (1-1-3), προς τα αριστερά κρυφοκοιτάμε.

2352. ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ - ΕΪΡ

Νο Βet.

2348. ΖΕΝΙΤ - ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ

Άφησε βαθμούς η Ζενίτ στο τελευταίο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας με την Κουμπάν. Για το Τσάμπιονς Λιγκ η παρέα του Χουλκ επικράτησε εύκολα 3-1 της Λυών. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 3-1-2 και θα πρέπει να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους αν δεν θέλουν να χάσουν επαφή με τη δεύτερη θέση. Πέντε παιχνίδι χωρίς νίκη (0-3-2) για τη Ανζί (1-2-2 εκτός) η οποία προέρχεται από 3 σερί ισοπαλίες, λογικά απέναντι στη Ζενίτ θα επιστέψει στις ήττες, άσος.

2379. ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ - ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ

Προτελευταία αγωνιστική στην Αλσβένσκαν, μεγάλης έκτασης αλλά και σημασίας - ψυχολογικής και βαθμολογικής – νίκη για τη Φάλκενμπεργκ (4-3-7 εντός) το 6-0 επί της πεσμένης Ατβίνταμπεργκ την Κυριακή, γλίτωσε τον απευθείας υποβιβασμό, θα προσπαθήσει να αποφύγει και τα μπαράζ, βρίσκεται στο -2 από την Κάλμαρ και στο -4 από τη Σούντσβαλ. Της απομένουν δύο δύσκολα ματς, απέναντι στην 6 Τζουργκάρντεν (6-3-5 εκτός) και την 4 Έλφσμποργκ, η πρώτη είναι βαθμολογικά αδιάφορη, αλλά μήπως δεν ήταν και στο πρόσφατο 2-2 με τη μαχόμενη για τον τίτλο Γκέτεμποργκ, που όλοι οι πονηρίδηδες έπαιζαν διπλό περιμένοντας να ανοίξει τα πόδια για να μην πάρει το πρωτάθλημα η μισητή ΑΪΚ; Η ομάδα του Όλσον μάλιστα ισοφάρισε με γκολ στο 84’, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι οι Σκανδιναβοί σπάνια φλερτάρουν με τέτοιες λογικές. Για αυτό το λόγο βέβαια και ο άσος άνοιξε στο 3,00, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι πιθανότατα μόνο με νίκη θα διατηρήσουν πραγματικές ελπίδες για την απευθείας σωτηρία. Στα αγαπημένα ήδη για το live του Σαββάτου, οι πιο τολμηροί βέβαια μπορούν να δοκιμάσουν και κάποιο συνετό ποντάρισμα στον άσο, που αναμένεται να υποχωρήσει σε απόδοση μέχρι την έναρξη.

2380. ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ - ΓΚΑΪΣ

Προτελευταία αγωνιστική στη Σουπερέταν, 23 πόντους η μέχρι τώρα συγκομιδή της Μπρομαποϊκάρνα (4-5-5 εντός), στη διαφορά των γκολ προτελευταία, στο -3 από τη ζώνη των μπαράζ, την τελευταία αγωνιστική φιλοξενείται από τη Μιάλμπι, ομάδα που βράζει - σχεδόν - στο ίδιο καζάνι με την ίδια (τέσσερις βαθμούς μπροστά). Η ΓΚΑΪΣ (4-0-10 εκτός) φαίνεται να γλιτώνει τη δοκιμασία των μπαράζ παραμονής, με υπηρεσιακό δίδυμο καθάρισε 3-0 τη Συριάνσκα, χρειάζεται ακόμα ένα βαθμό για να εξασφαλιστεί και μαθηματικά. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες κόντρα σε Ασιρίσκα και ΑΦΚ Γιουν. αλλά τις πέταξαν και τις δύο στον κάλαθο των αχρήστων (ήττες με 2-3 και 3-1 αντίστοιχα), δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη. 2,10 με 2,20 ο άσος, προς αποφυγή.

2381. ΟΥΤΣΙΚΤΕΝΣ - ΦΡΕΪ

Μεγάλο εξάποντο παραμονής ανάμεσα στην ουραγό Ούτσικτενς (4-3-6 εντός) και την 14 Φρέι (2-3-9 εκτός), με τις δύο ομάδες να χωρίς τρεις βαθμοί. Οι φιλοξενούμενοι μετά το 0-1 από την Άνγκελχολμς ξεχνάνε το ενδεχόμενο της απευθείας σωτηρίας και κοιτάνε πλέον να αποφύγουν τις τελευταίες δύο θέσεις, στο φινάλε έχουν εντός την αδιάφορη βαθμολογικά Βάρναμο, ο βαθμός στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα τους έρθει λουκούμι. Σε πολύ πιο δυσμενή θέση η Ούτσικτενς, την τελευταία αγωνιστική φιλοξενείται στην πρωτοπόρο Γιόνσεπινγκ (που θα είναι ουσιαστικά βαθμολογικά αδιάφορη, αλλά και πάλι…), είναι αναγκασμένη να παίξει μόνο για τη νίκη. Με ανάλογη λογική πήγε πάντως και στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια της, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες κόντρα μάλιστα σε ομάδες στα μέτρα της. Τριπλή, και μάλιστα αντιστοιχηματική εντελώς, στη μέση χωρισμένο το σετ, σημειώνουμε τη ροπή των γηπεδούχων στα κόρνερ τελευταία για πιθανό ποντάρισμα πάνω τους στο live.

2383. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ο Γιάννης Ματζουράκης πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναιτωλικού στην αναμέτρηση των Αγρινιωτών στη Λιβαδειά. Τόσο η εμφάνιση, όσο και το αποτέλεσμα κρίνονται ικανοποιητικά και πλέον η νίκη κόντρα στον Πλατανιά είναι απαραίτητη για να βγει η ομάδα από το τέλμα στο οποίο έχει παγιδευτεί μετά τις δύο πεντάρες από Καλλονή και Πανιώνιο. Ο Πλατανιάς πήρε τη νίκη που τόσο πολύ χρειαζόταν κόντρα στον Πανθρακικό και ταξιδεύει χωρίς μεγάλο άγχος στο αφιλόξενο -για τον ίδιο- Αγρίνιο, από όπου φεύγει πάντα με σκυμμένο κεφάλι. Επιλογή των Young Guns ο άσος σε απόδοση 1,85 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2387. ΛΟΡΙΑΝ - ΡΕΝ

Σε σταθερά ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα η Λοριάν, από τη στιγμή που οι επιθετικοί της άρχισαν να βρίσκουν χημεία μεταξύ τους, τα αποτελέσματά της έχουν βελτιωθεί αισθητά. Σε κάμψη εσχάτως η Ρεν, το καλό σερί του Σεπτεμβρίου αποτελεί παρελθόν και προέρχεται από τη χειρότερή της φετινή εμφάνιση. Τοπικό ντέρμπι της Βρετάνης είναι το ματς, οι δυο ομάδες θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, θεωρούμε ότι η στιγμή ευνοεί τους γηπεδούχους που με όπλο την έδρα τους μπορούν να επαληθεύσουν τον ασιατικό άσο -0,25 στο 2,075 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2415. ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ - ΠΡΙΜΠΡΑΜ

Απλή παρένθεση ήταν η νίκη της Μπάνικ επί της Όλομουτς με 1-0, η μοναδική της νίκη μέχρι σήμερα (1-1-8 το συνολικό της ρεκόρ), επέστρεψε στις ήττες με το 1-2 από τη Σλοβάτσκο. Όμως, σε αντίθεση με τις περισσότερες ήττες της μέχρι τώρα έδειξε κάποια –λίγα- θετικά σημάδια. Η Πρίμπραμ (1-1-3 εκτός) δέχτηκε δεύτερη συνεχόμενη εξευτελιστική ήττα με το ίδιο σκορ, 0-4, αυτή τη φορά από τη Σπάρτα Πράγας εντός έδρας. Το +0,25 της Ππρίμπραμ στο 1,775 είναι προκλητικό, όμως δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε μετά τις τελευταίες εμφανίσεις της, θα έχουμε το νου μας στο live και ανάλογα με την εικόνα ίσως ποντάρουμε σε κάποιο χάντικαπ των φιλοξενούμενων.

2416. ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ - ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ

Συνέχισε τις αρκετά καλές εμφανίσεις της η Μλάντα (4-0-1 εντός), όμως έμεινε στο 1-1 με τη Ντούκλα εκτός έδρας. Άξιζε τη νίκη, όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή. Η Μπόλεσλαβ κατέχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και σκοράρει ασταμάτητα (εκτός από το προηγούμενο ματς). Κέρδισε με 2-1 τη Μπάνικ η Σλοβάτσκο (1-1-3 εκτός), έπαιξε μέτρια και θα μπορούσε να ισοφαριστεί. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι υπαρκτή και μεγάλη, πιστεύουμε ότι η Μπόλεσλαβ θα κερδίσει εύκολα το συγκεκριμένο ματς. Το -1,25 είναι απλά δίκαιο, το over 3 είναι επίσης δίκαιο, κρατάμε τα δύο συγκεκριμένα στοιχήματα για το live, καθώς μπορούμε να βρούμε κάποια καλύτερα lines.

2417. ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ - ΤΕΠΛΙΤΣΕ

Η νεοφώτιστη Ζλιν (3-1-1 εντός έδρας) έχασε από την Πλζεν με 2-4, πάλεψε το ματς αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από την πιο δυνατή έδρας της Πλζεν. Ευχαριστημένος δηλώνει ο προπονητής από την εικόνα της ομάδας του. Η Τέπλιτσε (1-0-3 εκτός) έχασε από τη Ζιχλάβα με 0-1 και δεν μπόρεσε να κάνει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της. Αρκετά μέτρια η εικόνα της και περιμένουμε αν θα καταφέρει να αντιδράσει. Θα δίναμε τον μικρό φαβοριτισμό στη γηπεδούχο και όχι στην Τέπλιτσε όπως κάνουν οι μπουκ, όμως οι διαφορές είναι μικρές για να μπλέξουμε.

2409. ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ - ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ ΠΛΟΕΣΤΙ

Σύγκρουση μεταξύ των δυο ομάδων που βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας, χωρίς νίκη ακόμα η Βολουντάρι (0-6-8 συνολικά), μόνο ένα τρίποντο μετράει η Πετρόλουλ (1-7-6), δεν υπάρχει κανένας λόγος ενασχόλησης με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

2472. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ ΑΕΛ

Το ντέρμπι της αγωνιστικής, με τα δύο μεγαλύτερα φαβορί της κατηγορίας να κοντράρονται. Ο Απόλλων κέρδισε μόνο στην πρεμιέρα τη Ζάκυνθο και στα υπόλοιπα παιχνίδια δυσκολεύτηκε αρκετά με απολογισμό 0-2-1. Στο εκτός έδρας με τη Λαμία έμεινε στο 0-0, σε έναν κακό παιχνίδι. Η Λάρισα συνεχίζει το σερί της και πλέον έχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς. Για πολλούς λόγους θα έχουμε να θυμόμαστε το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, αλλά κανένας δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό του σκέλος. Το γεγονός με τους τραυματιοφορείς έχει κάνει το γύρο της υφηλίου, ενώ τα τελευταία λεπτά μύρισαν Μάιο. Μέχρι το 87΄ η ομάδα Ντόστανιτς έχανε με 0-1, αλλά η… μάχη των παικτών του απέδωσε καρπούς στα τελευταία λεπτά και έγινε η ανατροπή. Παρότι δεν έδειξε καλή παρουσία στο τελευταίο ματς η Λάρισα, βρίσκουμε αξία στο DNB της στο 1,85.

2391. ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΠΑΦΟΣ FC

Να ζευγαρώσει τις νίκες της θέλει η Ομόνοια για πρώτη φορά φέτος, παραμένει αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές, ενώ μετράει 3/3/1 απολογισμό. Σημαντική η ετοιμότητα του Δημήτρη Χριστοφή που ίσως κάνει το ντεμπούτο του. Από νίκη προέρχεται η Πάφος και έδειξε πως πρόκειται για υπολογίσιμο σύνολο, μετράει 2/2/3 απολογισμό ενώ εξαιρετικά τα πάει επιθετικά (10 γκολ ενεργητικό). Την τελευταία φορά που επισκέφτηκαν το ΓΣΠ φέτος οι Παφίτες σκόραραν δυο γκολ (6-2 με ΑΠΟΕΛ), ενώ σκόραραν σε όλα τα εκτός έδρας (4 γκολ/3 ματς). Ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης η Ομόνοια αλλά δεν βρίσκουμε αξία στον άσο 1,30, καλή επιλογή το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δυο ομάδες. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2419. ΜΑΡΙΤΙΜΟ - ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ

Έστω και αν χρειάστηκε την παράταση, η Μαρίτιμο ξεπέρασε το εμπόδιο ομάδας της τρίτης κατηγορίας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα βασίζεται κυρίως στην έδρα της (2-1-0) και βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Η Πάκος δεν αντιμετώπισε προβλήματα στο κύπελλο (7-1 επί ομάδας τρίτης κατηγορίας) και στο πρωτάθλημα μετράει 3-2-2. Σωστά τα σετ που κυκλοφορούν, δεν θα μπλέξουμε.

2429. ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ - Ο ΧΙΓΚΙΝΣ

Επιστροφή στις νίκες για την Εσπανιόλα, η οποία κέρδισε εύκολα την προηγούμενη αγωνιστική με 4-0 εντός έδρας την αδύναμη Ουνιόν λα Καλέρα. Από νίκη προέρχεται και η Ο’ Χίγκινς, 1-0 κόντρα στην Ουατσιπάτο εντός. Δε θα διαλέξουμε πλευρά, θα πάμε με το over, αφού και οι δύο ομάδες σκοράρουν με ευκολία.

2424. ΜΤΚ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ - ΚΙΣΠΕΣΤ ΧΟΝΒΕΝΤ

Νίκη μετά από 3 σερί ισοπαλίες για την ΜΚΤ η οποία επικράτησε εκτός έδρας 2-3 της Πούσκας Ακάντεμι. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι έχουν το απόλυτο με 3/3 νίκες. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τη Χόνβεντ η οποία έχασε δίκαια 3-0 στην έδρα της Βιντεοτόν, 1-2-3 ο εκτός έδρα απολογισμός της, στα 4 από τα 6 επιβεβαιώθηκε το over 2,5. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση και έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

2427. ΧΑΛΑΝΤΑΣ - ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ

No bet.

2426. ΟΥΙΠΕΣΤ - ΒΑΣΑΣ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ

Εννιά παιχνίδια χωρίς νίκη για τη Ουίπεστ η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι έχασε δίκαια 1-0 εκτός έδρας από την Πάξι. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 1-5-1, στα 4 από τα 7 επιβεβαιώθηκε το under 2,5. Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση και η Βάσας η οποία προέρχεται από 2 σερί ήττες. Μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι παραδόξως παίρνουν βαθμούς καθώς μετράνε 2-1-2, τα 4 από τα 5 έληξαν under 2,5. Λογικά καμία από τις δύο ομάδες δεν θα παίξε ανοιχτά, αν οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν τόσο επικίνδυνοι μακριά από το σπίτι τους θα πηγαίναμε με τον άσο, τώρα θα απέχουμε.

2425. ΝΤΙΣΓΚΙΡΙ - ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ

Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, λογικά το διπλό της αήττητης φέτος Φερεντσβάρος (11-1-0) θα επαληθευτεί, φυσικά σε αρκετά χαμηλές αποδόσεις χωρίς καμία απολύτως στοιχηματική αξία.

2423. ΜΠΕΚΕΣΑΜΠΕ ΕΛΟΡΕ - ΠΑΞΙ

Η Μπεκεσκσάμπα απέδειξε σε ακόμα ένα παιχνίδι πως αποτελεί τη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος καθώς υπέστη βαριά εκτός έδρας ήττα 7-0 από την Ντέμπρεστεν. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 1-2-4 διαθέτοντας τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 12 γκολ παθητικό. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Πάξι (1-1-3 εκτός) η οποία πρόσφατα επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Ουίπεστ παραμένοντας έτσι για 5 σερί παιχνίδια αήττητη (3-2-0). Οι γηπεδούχοι δεν βλέπονται, διπλό.

2430. ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΒΑΝΤΟΥΖ

Την προηγούμενη εβδομάδα έχασε από τη Γκρασχόπερς μάλλον άδικα. Η Λουκέρνη είναι, όμως, χειρότερη εντός έδρας και πρέπει να γυρίσει αυτή την κατάσταση όταν παίζει με μία από τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος. Παρ’ όλα αυτά, η Βαντούζ έκανε το καλύτερο ημίχρονό της (το πρώτο) στο πρωτάθλημα κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις και τελευταία δείχνει ανεβασμένη αφού παραμένει αήττητη σε τρία ματς. Παραμένει, όμως, η χειρότερη ομάδα από πλευράς συγκομιδής εκτός έδρας (τρεις βαθμοί) κι αυτό δεν είναι παράσημο. Δεν βλέπουμε πώς θα πάρει πάλι θετικό αποτέλεσμα, αλλά ο άσσος είναι πραγματικά ανάξιος αναφοράς. Μόνο το under 2,75 στο 1,90 της Bet365 μπορεί να μας απασχολήσει.

2495. ΖΥΡΙΧΗ - ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ

Έφαγε γερό χαστούκι την προηγούμενη αγωνιστική η Ζυρίχη και συνεχίζει χωρίς νίκη για οκτώ αγώνες. Ο Σάμι Χίπια φωνάζει για τη διαιτησία, έχασε και τον πολύτιμο επιθετικό Τσερμίτι για τρεις αγωνιστικές με τιμωρία, όμως δεν έχει τόσο κακό σύνολο. Πρόβλημα έχει η άμυνα, διότι επιθετικά διαθέτει ικανότητες. Αντιμετωπίζει τη Σεν Γκάλεν που κι αυτή έρχεται από εκτός έδρας ήττα και μακριά από το γήπεδό της είναι κακή. Δεν σκοράρει εύκολα εκτός, αλλά αντιμετωπίζει τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος (28 τέρματα έχει δεχτεί η Ζυρίχη). Ο άσσος είναι η λογική επιλογή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να παιχτεί στο 1,85 της Bet365 όταν η γηπεδούχος έχει τόσο κακό σερί.

2439. ΚΑΡΠΙ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Ντέρμπι ουραγών που μοιάζει με πρόωρο τελικό καθώς αμφότεροι αναζητούν απεγνωσμένα να ξεφύγουν από την ουρά της βαθμολογίας. Η Κάρπι προσγειώθηκε απότομα με την ήττα με 3-0 στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα, την ίδια ώρα η Μπολόνια γνώριζε 4η σερί ήττα με 0-1 μέσα στην έδρα της από την μετριότατη εκτός έδρας ομάδα του Παλέρμο, ένα αποτέλεσμα που την βύθιζε ακόμη περισσότερο βαθμολογικά και ψυχολογικά. Ματς προς αποφυγή καθώς ένα γκολ μπορεί να γείρει την πλάστιγγα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

2431. ΜΑΛΙΝ - ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ

Εμφατική νίκη 3-0 επί της Σιντ Τρούιντεν για την Μαλίν η οποία εκμεταλλεύτηκε πλήρως τα προβλήματα των φιλοξενούμενων κατακτώντας έτσι το πρώτο τρίποντο μετά από 5 ανεπιτυχή αποτελέσματα (0-3-2). Εντός έδρας οι γηπεδούχοι τα καταφέρνουν μια χαρά καθώς μετράνε 3-1-1, over 2,5 τα 4 από τα 5. Δεύτερη σερί ήττα αυτή τη φορά εντός έδρας από την Άντερλεχτ με 0-4 για τη Ζούλτε Βάρεγκεμ η οποία μακριά από την έδρα της μετράει 2-0-3 και 4/5 over 2,5. Ξεκάθαρο προβάδισμα στα γκολ, αρκετά χαμηλός ο άσος για να ασχοληθούμε.

2455. ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ - ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤ.ΓΙΟΥ.

Με τα πάνω και τα κάτω της ως τώρα στη χρονιά η Γκαζιαντέπ (3-1-4 συνολικά) , η Μερσίν κατάφερε να πάρει το πρώτο της φετινό τρίποντο, επικρατώντας με 3-2 εντός έδρας επί της Τραμπζονσπόρ. Σωστό μας φαίνεται το σετ, προχωράμε στο επόμενο.

2456. ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Σε κακή κατάσταση οι δυο ομάδες, χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα η Σιβασπόρ (0-6-2 συνολικά, 4/8 over 2,5, 7/8 GG), από τέσσερις σερί ήττες έρχεται η Τραμπζονσπόρ (3/4 GG & over 2,5), μόνο κάποιο στοίχημα με γκολ μπορεί να μας απασχολήσει εδώ.

2442. ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ - ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ

Ακόμα μία ισοπαλία για τη Ζάγκλεμπιε (3-2-1 εντός), αυτή τη φορά με 0-0 με την Πογκόν εκτός έδρας. Έπαιξε καλά και θα μπορούσε να είχε κερδίσει, όμως η αναποτελεσματικότητα στην επίθεση της στοίχισε. Η Γκόρνικ Λέτζνα (2-2-2 εκτός) κέρδισε με 3-2 τη Γιαγκελόνια και πανηγύρισε έντονα τη συγκεκριμένη νίκη. Ανώτερη ομάδα η γηπεδούχος και αν καταφέρει να είναι λίγο καλύτερη στην τελική προσπάθεια θα κερδίσει, όμως το 1,65 δεν έχει απολύτως καμία αξία.

2443. ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ - ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ

Η Πιάστ (6-0-0 εντός έδρας) έφερε 2-2 με την Πονμπεσκίτζιε εκτός έδρας, έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ και ισοφάρισε ισάριθμες φορές από τα έντεκα βήματα. Έπαιξε αρκετά καλά και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, που θα μπορούσε να της μετατρέψει σε γκολ. Μετά από δύο συνεχόμενες λευκές ισοπαλίες η Κορόνα (3-3-0 εκτός έδρας) κέρδισε με 0-1 τη Σλασκ, δεν εντυπωσίασε όμως ήξερε τι ήθελε από τον αγώνα και το πήρε. Δείχνει βελτιωμένη εικόνα στα τελευταία παιχνίδια, ειδικά στην άμυνα. Πιστεύουμε ότι η γηπεδούχος και πρωτοπόρος Πιάστ θα κερδίσει και αυτό το εντός έδρας παιχνίδι της, ο άσος του 1,80+ είναι δίκαιος και αποτελεί σκέψη. Όμως για να τον ποντάρουμε, θα θέλαμε πρώτα να έχουμε την εικόνα των πρώτων λεπτών του αγώνα.

2441. ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ - ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της πρώτης κατηγορίας της Νορβηγίας. Σώθηκε και μαθηματικά η Χάουγκεσουντ (3-5-5 εντός, τα 7 τελευταία GG και 5/7 και over 2,5), η Βαλερένγκα (6-4-3 εκτός) έχει λιγοστές ελπίδες για να προλάβει την ευρωπαϊκή έξοδο, αλλά δείχνει διατεθειμένη να τις κυνηγήσει. Σωστό φαβορί το διπλό στο 2,20, από κοντά και τα πολλά τέρματα.

2433. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β' - ΟΥΕΣΚΑ

Ουραγός της βαθμολογίας η Μπιλμπάο Β, καθώς μετράει μόλις 2-1-6 και έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας (6 γκολ υπέρ), τουλάχιστον στην έδρα της δεν χάνει μετά την πρεμιέρα (2-1-1 εντός, 3/4 under 1,5). Η Ουέσκα αγαπάει ιδιαίτερα τις ισοπαλίες (2-5-2 συνολικά) και στις δυο πιο πρόσφατες εξόδους της έφυγε με τη νίκη από τις έδρες των Μαγιόρκα και Αλκορκόν (2-2-0 εκτός, 4/4 under 2,5, 3/4 NG). Σφιχτό το σετ, αντικατοπτρίζει τα δεδομένα του αγώνα, οι επιδόσεις των δυο ομάδων μας προδιαθέτουν για κλειστό παιχνίδι με λίγα γκολ.

2434. ΑΛΑΒΕΣ - ΚΟΡΔΟΒΑ

Αρκετά ασταθής στο ξεκίνημα της σεζόν η Αλαβές (4-1-4 συνολικά), στο τελευταίο παιχνίδι της ηττήθηκε 0-1 στην έδρα της Λούγκο, άξιζε πάντως να πάρει κάτι από το ματς. Η Κόρδοβα έχει καταφέρει να μείνει αήττητη στις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, κερδίζοντας μάλιστα τις πέντε από αυτές (5-1-0), με αποτέλεσμα να έχει σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι έχουν περάσει αλώβητοι από δύσκολες έδρες (Σαραγόσα, Οσασούνα, Λούγκο) και δεν θα έπρεπε να προσφέρονται σε αποδόσεις που αγγίζουν μέχρι και το 3,50, η κόντρα υπάρχει στο μυαλό μας, αλλά η Αλαβές στην καλή της μέρα είναι ικανή να κερδίσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο στην κατηγορία.

2435. ΑΛΚΟΡΚΟΝ - ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ

Από δυο συνεχόμενες ήττες με μέτριες εμφανίσεις έρχεται η Αλκορκόν, αντιθέτως η Γιαγκοστέρα πέτυχε δυο νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο και δείχνει να παίρνει τα πάνω της. Σε χαμηλά επίπεδα κινείται ο άσος, δεδομένης της αγωνιστικής κατάστασης των γηπεδούχων, ούτε στην κόντρα πάντως θα πάμε, αφού οι επιδόσεις και οι εμφανίσεις των φιλοξενούμενων μακριά από το σπίτι τους δεν μας αφήνουν τέτοια περιθώρια (0-1-3 εκτός).

2436. ΕΛΤΣΕ - ΛΕΓΚΑΝΕΣ

Μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα (0-1-2) η Έλτσε επέστρεψε στις νίκες, χάρη στο 3-2 στην έδρα της Αλμερία, επαληθεύοντας έτσι για πέμπτη φορά το αμφίσκορο στα τελευταία παιχνίδια της (5/5 GG, 4/5 over 2,5). Η Λεγανές αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 απέναντι στη Χιρόνα, καθώς απώλεσε προβάδισμα δυο τερμάτων στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Μετράει πλέον τέσσερα Χ στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της (1-4-0) και πέντε συνολικά από την έναρξη της σεζόν (2-5-2 συνολικά). Σωστά τα σετ που κυκλοφορούν, φαβορί η Έλτσε αλλά η Λεγανές δεν χάνει εύκολα, ενώ η συνεχιζόμενη απουσία του χαφ/κάπτεν Λόλο (6 συμ.) από τους γηπεδούχους δημιουργεί κενά στην ανασταλτική λειτουργία τους.

2440. AΓΙΑ ΝΑΠΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Σε αγωνιστική άνοδο βρίσκεται η Αγία Νάπα αφού συνήλθε από τις πέντε σερί ήττες και απέσπασε δυο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (2-2) κόντρα σε Ανόρθωση και Δόξα. Ο Απόλλωνας δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη βδομάδα λόγω της διακοπής του αγώνα με την Ανόρθωση και περιμένει τη δικαστική επιτροπή να αποφασίσει για τους βαθμούς. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες από μια έδρα που στους πρόσφατους αγώνες έχει περάσει εύκολα. Χαμηλό όπως αναμενόταν το διπλό @1,25, προτιμότερο να ασχοληθούμε στοlive. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2458. ΓΡΑΝΑΔΑ - ΜΠΕΤΙΣ

Η Γρανάδα δεν μπορεί να σηκώσει τιμές φαβορί με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί μέχρι στιγμής, ο μόνος λόγος που γίνεται στην προκειμένη είναι λόγω έδρας αλλά η Μπέτις εκτός έδρας έχει φέρει σπουδαία αποτελέσματα (2-1-1) αφού έχασε αναμενόμενα μόνο από τη Ρεάλ, πήρε αντρίκια τον βαθμό στο «Μεστάγια» από τη Βαλένθια και νίκησε τις Σπόρτινγκ Χιχόν και Βαγιεκάνο στις δύο πιο πρόσφατες εξόδους της. Επιλογή των Young Guns το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,90 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

---. ΑΕΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Τραϊανός Δέλλας αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ και τη θέση του ανέλαβε προσωρινά ο Στέλιος Μανωλάς. Ο άλλοτε θρύλος της Ένωσης δεν προλαβαίνει να αλλάξει και πολλά στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας και έτσι αναμένουμε το «Δικέφαλο» και πάλι με επιθετικές αρετές. Βελτιωμένος όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι εμφανίζεται ο Ηρακλής, καθώς –με μπροστάρη το Βέλλιο- σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια, αλλά η άμυνα του προβληματίζει, αφού δέχεται με ευκολία γκολ. Από τρία διαδοχικά αμφίσκορα έρχονται οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι θα ψάξουν το τρίποντο στην Αθήνα, ώστε να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Επιλογή αποτελεί το GG στο υψηλότατο 2,55 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2460. ΑΡΣΕΝΑΛ - ΕΒΕΡΤΟΝ

Σπατάλησε πολλές δυνάμεις μεσοβδόμαδα η Άρσεναλ, έπαιξε στα «κόκκινα» όλο το 90λεπτο στο νικηφόρο 2-0 επί της Μπάγερν και είναι φυσιολογικό να βγάλει κούραση. Εξάλλου εντός έδρας έχει 3/4 under 2,5, ταβάνι της επιθετικά τα τρία γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γιουνάιτεντ. Αξιόλογη εκτός έδρας η Έβερτον, έχει καταφέρει να μην δεχτεί γκολ σε 3/4, ενώ παράλληλα δύο παιχνίδια της έληξαν χωρίς σκορ. Δεν είναι καθόλου άσχημο το under 3 στις τιμές που προσφέρεται (2,00 Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2464. ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ - ΧΕΡΤΑ

Άτυχη στη Στουτγάρδη η Ίνγκολσταντ καθώς έχασε 1-0 με γκολ οφσάιντ, στις αρχές του αγώνα είχε μάλιστα την ευκαιρία να προηγηθεί με τον Τιτόν όμως να αποκρούει πέναλτι του Λέκι, αυτή ήταν και η πρώτη φετινή εκτός έδρας ήττα για τους νεοφώτιστους. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 1-1-2 (2-5 γκολ), στα 3 επιβεβαιώθηκε τοunder2,5 και σε όλα τοnogoal, παράλληλα διαθέτουν τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος με μόλις 6 γκολ. Εκτός μάχης τέθηκε ο μέσος Λεξ (8 αγών./1 γκολ) και ο φορ Χίντελσερ (8 αγών./0 γκολ).

Οδυνηρή ήττα 2-1 με γκολ στο 92’ γνώρισε από την Σάλκε στο «Γκελσενκίρχεν» η Χέρτα. Οι πρωτευουσιάνοι είχαν ισοφαρίσει αρχικά με το Καλού στο 73’ αγωνιζόμενοι μάλιστα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ιμπίσεβιτς στο 18’. Μακριά από την έδρα της η ομάδα του Νταρντάι μετράει 1-1-3 (4-8 γκολ), στα 3 επιβεβαιώθηκε τοunder2,5 και στα 3 τogoal-goal. Συνεχίζει εκτός ο μέσος Σταρκ (5 αγών./0 γκολ), απών και ο πολύτιμος φορ Ιμπίσεβιτς (6 αγών./4 γκολ) ο οποίος τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, τα λίγα γκολ και τοunder2,25 στην απόδοση 2,075 τηςBet365 έχουν τον πρώτο λόγο.

2466. ΒΙΛΕΜ - ΧΕΡΕΝΦΕΝ

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση οι δύο ομάδες οι οποίες προέρχονται από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Δεύτερη σερί ήττα για τη Βίλεμ η οποία έχασε δίκαια 2-1 στην έδρα της Γκρόνινγκεν. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας μετράνε 1-1-2 και 3/5 under 2,5. Τα 8 παιχνίδια χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Χέρενφεν η οποία πρόσφατα έχασε και από την Φέγενορντ στο σπίτι της με 2-5, αποτέλεσμα το οποία ανάγκασε τον τεχνικό της ομάδας Λόντεβεχες να υποβάλει την παραίτηση του. Αμφότερες δεν πείθουν το τελευταίο καιρό κάτι που μας αναγκάζει να απέχουμε.

2463. ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤ. - ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ

Τη συντριβή γνώρισε η Αντμίρα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σάλτσμπουργκ, με το τελικό 0-8 να λέει τα πάντα για την εικόνα του αγώνα. Δείχνει να ξεφουσκώνει μετά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα, αφού στα πιο πρόσφατα έξι πρωταθλήματος έχει απολογισμό 2-0-4. Η Γκρόντιγκ δεν τα κατάφερε στην έδρα της Αούστρια, αν και το πάλεψε, ηττήθηκε με 1-2, γνωρίζοντας έτσι την πέμπτη συνεχόμενη ήττα μακριά από το σπίτι της (0-1-5 εκτός, 4/6 over 2,5, 4/6 GG). Αρκετά μπερδεμένο ζευγάρι, δεν θα πάρουμε θέση.

2462. ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ

Νίκη με 3-1 επί της Άλταχ πέτυχε η Στουρμ, θέλει και δεύτερο σερί τρίποντο μπροστά στο κοινό της προκειμένου να αναρριχηθεί στη βαθμολογία, η ΒΑΚ Πέλετς έρχεται από τη δεύτερη φετινή νίκη της, χάρη στο 2-1 επί της Ραπίντ, αποτέλεσμα με το οποίο ξεκόλλησε μετά από καιρό από τον πάτο της βαθμολογίας. Τραγικές οι εκτός έδρας επιδόσεις των φιλοξενούμενων (0-1-4, τέσσερις σερί ήττες, μόνο ένα γκολ υπέρ), λογικό φαβορί η Στουρμ, αλλά δεν μας πείθει και τόσο ώστε να την εμπιστευτούμε σε τόσο χαμηλές τιμές.

2461. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΡΙΝΤ

Σκόρπισε την Αντμίρα η Σάλτσμπουργκ βάζοντας της οχτώ τέρματα για το τελικό 8-0 και εκμεταλλεύτηκε τη γκέλα της Ραπίντ για να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Ριντ επέστρεψε με ήττα από τη διακοπή (0-1 εντός από τη Μάτερσμπουργκ) και υποχώρησε στον πάτο της βαθμολογίας. Έχει πάρει μπρος η Σάλτσμπουργκ και δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, ο άσος και τα πολλά γκολ αναμένεται να επιβεβαιωθούν.

2467. ΜΠΡΕΪ - ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Νο Bet.

2476. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ - ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ

Μόνο νίκη το ζητούμενο από πλευράς Ανόρθωσης, καθώς υπάρχει ανησυχία ότι δεν θα πάρει κανένα βαθμό στη μάχη της δικαστικής. Μετράει απολογισμό 4/2/0, μοναδικές απώλειες βαθμών με Ομόνοια και Αγία Νάπα. Ο Ερμής συνεχίζει απογοητευμένος καθώς μετράει 1/2/4 ενώ συμπλήρωσε 4 ματς χωρίς νίκη ( 0/1/3). Πιστεύουμε στην ανωτερότητα της Ανόρθωσης και ο άσος έχει την πρώτο λόγο, με τον ΟΠΑΠ λανθασμένα να ανοίγει τον άσσο στο @1,60, απόδοση που κρίνουμε πως έχει αξία. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2481. ΕΣΤΟΡΙΛ - ΡΙΟ ΑΒΕ

Την παράταση χρειάστηκε η Εστορίλ για να αποκλείσει ομάδα της τρίτης κατηγορίας στο κύπελλο, στο πρωτάθλημα πάντως κάνει αρκετά καλή εκκίνηση (4-0-3 συνολικά) έχοντας 3/3 νίκες μπροστά στο κοινό της. Η Ρίο Άβε απέκλεισε άνετα την ερασιτεχνική Ουνιάο στο κύπελλο και πριν από τη διακοπή μετρούσε τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ. Σε καλή κατάσταση δείχνουν αμφότερες στο ξεκίνημα της χρονιάς, δύσκολο να γίνει πρόβλεψη για τη μεταξύ τους συνάντηση.

2482. ΤΑΡΓΚΟ ΜΟΥΡΕΣ - ΑΣΤΡΑ ΓΚΙΟΥΡΓΚΙΟΥ

Δεν λέει να συνέλθει η Τάργκου Μούρες, η οποία αδυνατεί να κερδίσει εδώ και πέντε ματς πρωταθλήματος (0-3-2), τουλάχιστον παραμένει αήττητη μπροστά στο κοινό της, αν και έχει πολλές ισοπαλίες (2-5-0, 6/7 under 2,5, 5/7 NG). Η Άστρα διατηρείται μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας και έχει συμπληρώσει τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ είναι και η ομάδα με τις μακράν καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις της κατηγορίας (6-1-0 εκτός). Πολύ πιο ισορροπημένο περιμέναμε το σετ, υπάρχει αξία στις αποδόσεις αουτσάιντερ των φιλοξενούμενων και συγκεκριμένα στο ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,775 της Bet365.

2480. ΙΝΤΙ ΓΚΑΣ ΑΓΙΑΚΟΥΚΟ - ΜΕΛΓΚΑΡ

Δυσκολεύτηκε αλλά τελικά πήρε τους τρεις βαθμούς η Μελγκάρ κόντρα στην Καχαμάρκα με 1-0 εντός έδρας. Ισοβαθμούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τη Σπόρτινγκ Κριστάλ οι φιλοξενούμενοι έχοντας όμως δύο ματς παραπάνω. Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τη δυνατή της έδρα η Αγιακούτσο, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Καχαμάρκα. Μεσοβδόμαδα δεν αγωνίστηκε καθώς ο αγώνας κόντρα στην Σιενσιάνο αναβλήθηκε. Καλή παράδοση για τους γηπεδούχους αγωνιζόμενοι εντός έδρας με τη Μελγκάρ, 4-1-1 τα έξι τελευταία. Προβάδισμα στον ασιατικό άσο 0:0.

2484. ΤΒΕΝΤΕ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Από εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Ναϊμέγκεν προέρχεται η Τβέντε (2-1-1 εντός) η οποία εμφανίστηκε αρκετά βελτιωμένη. Άφησε βαθμούς η Αϊντχόφεν (2-2-1 εκτός) η οποία παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 στην αδύναμη Εξέλσιορ πετώντας στα σκουπίδια τη νίκη επί του Άγιαξ την προηγούμενη αγωνιστική, την Τετάρτη για το Τσάμπιονς Λιγκ έχασε δίκαια 2-0 στη Γερμανία από τη Βόλφσμπουργκ. Περιμένουμε τους φιλοξενούμενους αντιδράσουν και τους δίνουμε το πρώτο λόγο για τη νίκη.

2483. ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ - ΧΕΡΑΚΛΕΣ

Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα παρέμεινε η Ντε Γκράαφστσαπ (0-2-7) η οποία παρόλα αυτά στο τελευταίο της παιχνίδι απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλία από την έδρα της Ντεν Χάαγκ, over 2,5 τα 5 από τα 6 τελευταία της. Δίκαιη ήττα για τη Χέρακλες (2-0-2 εκτός) στο εντός έδρας βαθμολογικό ντέρμπι κόντρα στον Άγιαξ με 0-2. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ευκαιρία να ρεφάρουν, διπλό.

2492. ΑΝΖΕ - ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Δυο από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος συγκρούονται σε ένα παιχνίδι που είναι τοπικό ντέρμπι της Βρετάνης, η Ανζέ(6-3-1 συνολικά) έρχεται από τρεις σερί νίκες και έχει βρεθεί απρόσμενα στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ η Γκινγκάμπέχει μόλις μια ήττα (και αυτή μάλιστα από την Παρί) στα πιο πρόσφατα επτά παιχνίδια της (4-2-1). Αήττητοι μπροστά στον κόσμο τους οι γηπεδούχοι (2-3-0, 5/5under2,5, 4/5NG), με υπομονή αγωνίζονται στα εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι (2-0-3, 3/5under2,5, 5/5NG), ισορροπημένο ματς περιμένουμε, με τα λίγα γκολ να έχουν τον πρώτο λόγο.

2493. ΓΚΑΖΕΛΕΚ - ΝΙΣ

Ασταμάτητη δείχνει η Νις στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, το επιθετικό της ποδόσφαιρο αποδίδει καρπούς και δεν δείχνει διατεθειμένη σε καμία περίπτωση να αποχωριστεί το στυλ της. Η Γκαζελέκ κυνηγάει ακόμα την παρθενική της νίκη στο Σαμπιονά και μπροστά στο κοινό της έχει αρχίζει να παίζει πιο ανοιχτά. Λογικό φαβορί της αναμέτρησης η Νις, ωστόσο δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα μπορέσει να διαχειριστεί με ευκολία το ρόλο του φαβορί, από τη στιγμή που οι δυο ομάδες θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να κυνηγήσουν τη νίκη στρεφόμαστε προς τα πολλά τέρματα, με το over 2,5 στο 2,12 του Stoiximan να φαντάζει εξαιρετική επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2494. ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΜΠΑΣΤΙΑ

Θετικός ο βαθμός που απέσπασε η Μονπελιέστην έδρα της Μπορντό (0-0 το τελικό αποτέλεσμα), ιδιαίτερα αν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα απουσιών. Παραμένει χαμηλά στην κατάταξη (18η, 1-2-7 ο απολογισμός της) και θα πρέπει να αξιοποιήσει περισσότερο την έδρα της προκειμένου να μην μπλέξει σε περιπέτειες (1-0-4 εντός, με δύσκολο πρόγραμμα).

Η Μπαστιάαν και το πάλεψε όσο δεν πήγαινε απέναντι στην Παρί, τελικά γνώρισε την ήττα με 0-2, που ήταν η έκτη στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της (1-0-6), με αποτέλεσμα να έχει υποχωρήσει στη βαθμολογία. Μακριά από την Κορσική έχει τέσσερις κολλητές ήττες (0-1-4 εκτός), παρουσιάζοντας για ακόμα μια χρονιά αδυναμίες όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. Σε ανοδική τροχιά δείχνει η Μονπελιέ, αντίθετη η πορεία της Μπαστιά, αυτό όμως δεν μας αρκεί για να πάμε στον υποτιμημένο άσο που κυκλοφορεί σε τιμές κάτω από 2,00.

2486. ΛΕΟΥΒΕΝ - ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ

Για τρίτο σερί παιχνίδι παρέμεινε αήττητη η Λέουβεν η οποία επικράτησε 1-2 εκτός έδρας της Λόκερεν, 2-1-2 ο εντός έδρας απολογισμός της, στα 4 έκανε την εμφάνιση του το under 2,5. Επέστρεψε άμεσα στις ήττες η Μπέβερεν η οποία μετά τη νίκη 3-1 επί της Σιντ Τρούιντεν έχασε 0-1 εντός έδρας από τη Γκενκ. Μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι μετράνε 2-0-3 και 4/5 over 2,5. Δίκαιο φαβορί οι γηπεδούχοι, σε αρκετά χαμηλές αποδόσεις όμως για να ασχοληθούμε ζεστά.

2485. ΒΕΣΤΕΡΛΟ - ΛΟΚΕΡΕΝ

Την πρώτη της νίκη μακριά από το σπίτι της πανηγύρισε η Βέστερλο η οποία επικράτησε της Σταντάρ Λιέγης 1-2. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας μετράνε 1-1-2 διαθέτοντας τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 10 γκολ παθητικό, over 2,5 τα 5 από τα 6 τελευταία τους ανεξαρτήτως έδρας. Τέταρτη σερί ήττα γνώρισε η Λόκερεν η οποία έχασε εντός έδρα 1-2 από τη Λέουβεν, 1-1-3 ο εκτός έδρας απολογισμός τις, τα 4 από τα 5 έληξαν under 2,5. Φαβορί χωρίς καμία απολύτως λογική από τους μπουκ οι φιλοξενούμενοι, πάσο η κόντρα.

2497. ΙΚΙΚΕ - ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ

Τυφλός εναντίον μονόφθαλμου. Από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας αμφότερες, θα παλέψουν για τη αποφυγή του υποβιβασμού. Από νίκη προέρχεται η Αντοφαγκάστα, 2-1 εντός κόντρα στην Κατόλικα, σπάζοντας το σερί των έξι συνεχόμενων ηττών. Από ισοπαλία προέρχεται η Ικίκε, 2-2 εκτός κόντρα στη Σαντιάγο Γουόντερερς, επιστέφοντας μάλιστα από το κατά της 2-0. Δε θα μπλέξουμε.

2500. ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ - ΝΤΟΥΚΛΑ ΠΡΑΓΑΣ

Τρίτο δίχως νίκη για τη Γιάμπλονετς (0-4-1 εντός) που παίζει σταθερά μέτρια. Στο τελευταίο της παιχνίδι έφερε 0-0 με τη Σλάβια, είχε κάποιες μικρές βελτιώσεις σε κάποια διαστήματα του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να σπάσει το ρόδι εντός έδρας. Η Ντούκλα Πράγας (0-3-2 εκτός έδρας) είχε δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία με 1-1, αυτή τη φορά με τη Μπόλεσλαβ. Επιτυχία που κράτησε στο ένα γκολ τη Μλάντα, θα μπορούσε να χάσει και μάλλον αυτό θα ήταν το πιο δίκαιο. Το +1 στο 1,80+ της Ντούκλα αποτελεί σκέψη.

2498. ΧΙΡΟΝΑ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Μέτρια η ως τώρα πορεία της Χιρόνα (2-4-3 συνολικά), καθώς αδυνατεί να αξιοποιήσει την έδρα της (0-3-1 εντός), η Σαραγόσα ξεπέρασε τον αποκλεισμό από το κύπελλο, επικρατώντας με 2-0 της Τενερίφης, νίκη η οποία ήταν η τρίτη της συνεχόμενη στο πρωτάθλημα (4-3-2 συνολικά). Σημαντικές απουσίες για τους γηπεδούχους ο στόπερ Λεζέν (9 συμ.) και ο εκ των πρώτων σκόρερ φορ Χάιρο (8 συμ./3 γκολ), αδικαιολόγητη, κατά τη γνώμη μας, η ψαλίδα των αποδόσεων, καθώς με την ως τώρα παρουσία της Χιρόνα δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση ο άσος του 1,85, εκτός των άλλων η Σαραγόσα είναι αήττητη μακριά από το σπίτι της (1-3-0) και στην τελευταία της έξοδο έκανε μια από τις καλύτερές της εμφανίσεις (νίκη 3-1 επί της Αλμπαθέτε). Υπάρχει αξία στο Χ2 στο 1,95 της Bet365.

2502. ΣΕΒΙΛΛΗ - ΧΕΤΑΦΕ

Η Σεβίλλη φαίνεται πως μπαίνει στον ίσιο δρόμο μετά τις επιστροφές πολλών βασικών παικτών της. Έρχεται από ήττα μεσοβδόμαδα στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μαν. Σίτι όπου δέχτηκε το γκολ στο 91’, στο πρωτάθλημα επίσης με την Εϊμπάρ που μοιράστηκε τους βαθμούς (1-1) ίσως άξιζε και τη νίκη βάση ευκαιριών. Στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» είναι λογικό φαβορί με τη Χετάφε που επίσης έρχεται από θετικά αποτελέσματα και εμφανίσεις (3-1-1). Δεν αξίζει σε τόσο χαμηλές τιμές ο άσος, καλύτερη δείχνει η ενασχόληση με τα γκολ και τοover2,5 στο 1,72 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2501. ΓΑΝΔΗ - ΟΣΤΑΝΔΗ

Γειτονικό αλλά και βαθμολογικό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Γάνδη παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα έχοντας απολογισμό 6-5-0, εντός έδρας μετράει 4-1-0, πρόσφατα γνώρισε την ήττα στην Ισπανία από τη Βαλένθια με 2-1 για τον θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ, over 2,5 τα 4 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Από άδικη ήττα 1-0 στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ προέρχεται η Οστάνδη η οποία παρόλα αυτά παραμένει στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (7-2-2). Μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι μετράνε 2-1-1 και 3/5 over 2,5. Αστείες οι αποδόσεις στον άσο, πάμε ξεκάθαρα με τη κόντρα και το Χ2.

2516. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΕΝΤΙΣΤΑΣ - ΝΤΑΝΟΥΜΠΙΟ

Ο κατήφορος δεν έχει τέλος για τους φιλοξενούμενους, αφού αγνοούν τη νίκη για εφτά αγωνιστικές. Προέρχονται από νέα ήττα, αυτή τη φορά κόντρα στη Ρίβερ με 2-1 εκτός έδρας, μη μπορώντας να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Εφτά παιχνίδια χωρίς νίκη παραμένει και η Ρεντίστας, η οποία προέρχεται από την ήττα 1-0 κόντρα στην Πενιαρόλ εντός έδρας. Πάσο.

2519. ΜΟΝΤ. ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ - ΦΕΝΙΞ

Δείχνουν ότι ξαναβρίσκουν τον καλό τους εαυτό οι γηπεδούχοι, οι οποίοι συμπλήρωσαν δύο συνεχόμενες νίκες, με τελευταία αυτή κόντρα στη Ντεφενσόρ με 3-2 εκτός έδρας. Το αήττητο σερί των τεσσάρων αγωνιστικών έλαβε τέλος για τη Φίνιξ, η οποία δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 εντός έδρας από τη Νασιονάλ. Σκοράρουν με ευκολία οι δύο ομάδες, θα κρατήσουμε το over.

2510. ΠΑΛΕΡΜΟ - ΙΝΤΕΡ

Βαθιά βαθμολογική ανάσα η Παλέρμο μετά το διπλό στην έδρα της Μπολόνια, παράταση και για τον Μπέπε Ιακίνι στον πάγκο της ομάδας που επικράτησε για πρώτη φορά μετά από 4 σερί ήττες. Στα θετικά το γεγονός ότι επιτεύχθηκε ένα σπάνιο μηδέν παθητικό στην άμυνα. Η Ίντερ πήρε ισοπαλία στο ντέρμπι της Ιταλίας με 0-0 κόντρα στη Γιουβέντους, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο την μπάλα στην κατοχή τους, ωστόσο περισσότερο πρέπει να την απασχολεί το γεγονός ότι συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη (0-2-1) παρά να νοιώθει δικαιωμένη για την εμφάνισή της. 4/5 τελευταία μεταξύ τους ματς έχουν επιβεβαιώσει το GG και αυτή θα είναι και η επιλογή μας για δύο ομάδες που εσχάτως δεν σκίζουν αμυντικά.

2511. ΡΟΝΤΑ - ΕΞΕΛΣΙΟΡ

Πολύτιμο βαθμό απέσπασε η Ρόντα στην έδρα της Ουτρέχτης με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, τέταρτη ισοπαλία για τους γηπεδούχους (2-3-0 εντός) στα τελευταία 5 παιχνίδια τους, οι 3 μάλιστα με σκορ 1-1. Από ισοπαλία επίσης με 1-1 προέρχεται και η Εξέλσιορ η οποία πραγματοποίησε την έκπληξη της αγωνιστικής αποσπώντας τον βαθμό από την Αϊντχόφεν παραμένοντας για 3 σερί παιχνίδια αήττητη (1-2-0), χωρίς νίκη μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι έχοντας απολογισμό 0-2-3. Αρκετά αμφίρροπο ζευγάρι, πάμε παρακάτω.

2515. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΑΤΛ.ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Από το κακό στο χειρότερο πάει η Ατλέτικο Παραναένσε, αφού από εκεί που πάλευε για την έξοδο στο Λιμπερταδόρες, πλέον μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού, βρισκόμενη μόλις 6 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Προέρχεται από την ήττα με 4-1 εντός έδρας κόντρα στην Κορίνθιανς. Από ήττα έρχεται και η Φλουμινένσε, 2-0 εκτός από την Κρουζέιρο, δείχνοντας την για άλλη μία φορά τη αδυναμία της στα εκτός έδρας παιχνίδια. Θα δώσουμε ελαφρύ προβάδισμα στην έδρα.

2524. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ - ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ

Σε εκπληκτική φόρμα οι γηπεδούχοι οι οποίοι αγνοούν την ήττα για εννέα συνεχόμενα παιχνίδια (3-6-0), προερχόμενοι από την εκτός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στην Μότζι Μίριμ. Μίνι ντεφορμάρισμα για τη Σάντα Κρουζ, η οποία συμπλήρωσε δύο σερί ήττες με τελευταία αυτή κόντρα στη Ναούτικο με 3-1 εντός έδρας. Εκτός έδρας δεν τα πάει καλά η Σάντα Κρου, έχοντας ρεκόρ 2-5-8. Επιλογή αποτελεί ο ασιατικός άσος -0,25.

2527. ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ - ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ

Αμφότερες βρίσκονται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, με το κλίμα να μην είναι το καλύτερο δυνατό σε καμία από τις δύο. Από ισοπαλίες προέρχονται και οι δύο, 2-2 εκτός κόντρα στη Μπόα η Σαμπάιο, 1-1 εντός κόντρα στη Μακάε η Παϊσαντού. No Bet.

2526. ΝΑΟΥΤΙΚΟ - ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Έδειξε τα δόντια της η Ναούτικο την προηγούμενη αγωνιστική (νίκη εκτός έδρας με 3-1 τη Σάντα Κρουζ), θυμίζοντας σε όλους ότι παραμένει ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Θα αντιμετωπίσει αυτή την αγωνιστική την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, την Μποταφόγκο, η οποία αγνοεί την ήττα για πάνω από δύο μήνες, προερχόμενη από την άνετη επικράτηση με 4-0 κόντρα στη Μπραγκαντίνο. Δε θα μπλέξουμε.

2525. ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ - ΒΙΤΟΡΙΑ MΠΑΪΑ

Το αήττητο σερί των εφτά αγωνιστικών της Ρεγκάτας έλαβε τέλος την προηγούμενη αγωνιστική με την ήττα 2-0 στην έδρα της Λουβερντένσε. ''Σκόνταψε" η Βιτόρια την προηγούμενη αγωνιστική, μη μπορώντας να κερδίσει στην έδρα της την αδύναμη Παρανά, μένοντας στο 1-1. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι παραμένουν χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα για πάνω από ένα μήνα. Ασιατικό διπλό 0:0.

2528. ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ - ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Γκιμαράες, έχει συμπληρώσει τέσσερις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις με πιο πρόσφατη το 0-2 στην έδρα της Πεναφιέλ για το κύπελλο. Η Ακαδέμικα δείχνει να συνέρχεται έπειτα από την αλλαγή προπονητή, έκανε τις πρώτες τις φετινές νίκες, μια για το πρωτάθλημα και μια για το κύπελλο, και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για να βγει εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Προς αποφυγή ο άσος του 1,75, από τη στιγμή που η Γκιμαράες βγάζει προβλήματα τον τελευταίο καιρό.

2529. ΚΑΖΑΜΑΡΚΑ - ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ

Ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς ήττα έχει κάνει η Αλιάνσα Λίμα, η οποία όπως και στο Απερτούρα τρέχει να πιάσει τις πρώτες θέσεις, μετά από ένα κακό ξεκίνημα. Προέρχεται από τη νίκη με 4-2 εντός έδρας κόντρα στην Αλιάνσα Ατλέτικο. Το πάλεψε όσο μπορούσε η Καχαμάρκα στην έδρα της Μελγκάρ, δεν κατάφερε όμως να φύγει με θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Εντός έδρας είναι παραδοσιακά πολύ δυνατή. Οι τιμές αδικούν την Αλιάνσα Λίμα, η οποία δείχνει να έχει βρει την αγωνιστική της ταυτότητα, θα κρατήσουμε το Χ2.

2530. ΜΑΛΑΓΑ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

Κάτω του μετρίου η απόδοση της Μάλαγα στην πλειοψηφία των αγώνων της, αυτό αποτυπώνεται και από τις επιδόσεις της αφού μετράει μόλις μία νίκη (1-2-4) έχοντας επιπλέον την χειρότερη επίθεση στη Λα Λίγκα με 3 γκολ. Η Λα Κορούνια σκοράρει με ευχέρεια και γενικά είναι πολύ δημιουργική φέτος συνδυάζοντας το καλό ποδόσφαιρο με θετικά αποτελέσματα. Πείθουν περισσότερο οι Γαλιθιάνοι, στο 1,95 βρίσκουμε το ασιατικό διπλό +0,25 στην Bet365με την ισοπαλία πάντως να είναι το πιο συχνό αποτέλεσμα (1-8-1) όταν οι δύο ομάδες κοντράρονται στο «Ροσαλέδα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2531. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΤΖΟΪΝΒΙΛ

Σπουδαίο διπλό για την Ιντερνασιονάλ την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Φλαμένγκο με 1-0, βρισκόμενη πλέον σε απόσταση βολής από τις θέσεις που οδηγούν στο Λιμπερταδόρες. Μεγάλη νίκη και για την Τζόινβιλ, δεύτερη συνεχόμενη, με 1-0 εντός τη Φιγκεϊρένσε. Στους -3 πλέον οι φιλοξενούμενοι από τη ''σωτηρία''. Δύο κλάσεις πάνω η Ιντερνασιονάλ, εύκολα ή δύσκολα θα πάριε το τρίποντο.

2532. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ - ΣΑΝΤΟΣ

Οι καλές εμφανίσεις έλαβα τέλος για τη Φιγκεϊρένσε, η οποία γνώρισε την ήττα με 1-0 κόντρα στην Τζόινβιλ. Αναζητούν βαθμούς οι γηπεδούχοι, οι οποίοι θέλουν να ξεμπερδεύουν με την υπόθεση σωτηρία όσο πιο γρήγορα γίνεται. Από νίκη προέρχεται η Σάντος, 3-1 την Γκοϊάς, εκμεταλλευόμενη τη δυνατή της έδρα. Εκτός έδρας τα πράγματα δεν πάνε καλά για τη Σάντος, έχοντας μόλις μία νίκη σε δεκαπέντε αγώνες. Θα πάμε με τον ασιατικό άσο +0,25.

2534. ΟΥΝ.ΤΣΙΛΕ - ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝ.

Βαριά ήττα για την Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε την προηγούμενη αγωνιστική (4-1 κόντρα στην Κονσεπσιόν), πληρώνοντας την κούραση από το ματς του κυπέλλου αλλά και τις πολλές απουσίες. Αυτοκτονία για την Σαντιάγο Γουόντερερς, η οποία δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της 2-0, γνωρίζοντας τελικά την ισοφάριση από την Ικίκε. Επιθετικές αρετές αλλά και αμυντικά κενά και έχουν αμφότερες, γεγονός που μας οδηγεί στο over.

2520. ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΣΟΥΝΤ ΑΜΕΡΙΚΑ

Ήδη από τις πρώτες αγωνιστικές η Νασιονάλ δείχνει σαν το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Προέρχεται από νέα νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στη Φίνιξ με 2-0 εκτός έδρας. Εντός έδρας έχει το απόλυτο (5-0-0). Επιτέλους νίκη για τη Σουντ Αμέρικα, 3-1 εντός έδρας τη νεοφώτιστη Βίγια Τερέσα. Δεν εντυπωσιάζουν με την απόδοσή τους οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι παρουσιάζουν πολλά αμυντικά προβλήματα. Άσος χωρίς αξία.

2535. ΧΕΝΕΡΑΛ ΝΤΙΑΖ - ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ

Νέα νίκη, αν και δύσκολη για τη Σέρο Πορτένιο, με 1-0 κόντρα στη Σαν Λορέντζο, δείχνοντας ότι είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, βρισκόμενη στο +4 από τη δεύτερη Ολίμπια. Νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας για τη Χενεράλ Ντίαζ, 2-0 εκτός κόντρα στη Σολ, ένα βήμα πριν τη σωτηρία οι γηπεδούχοι. Μεγάλη διαφορά κλάσης οι δύο ομάδες, οποιοδήποτε σημείο πέραν του διπλού θα είναι έκπληξη.

2536. ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ - ΚΕΡΕΤΑΡΟ

Δεύτερη σερί νίκη για την Κλαμπ Αμέρικα (8-0-5, 3-0-3 εντός) το 0-2 στη δυνατή έδρα της Τιχουάνα, η Κερέταρο (4-3-6, 1-3-3 εκτός) έχει δεδομένες αμυντικές αδυναμίες. Προβάδισμα στον άσο, που από νωρίς παίρνει ποντάρισμα.

2539. ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΛΟΥΚΕΝΙΟ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ

Παιχνίδι ''εξάποντο'' για τις θέσεις του Σουνταμερικάνα. Από το κακό στο χειρότερο πάνε οι δύο ομάδες, πληρώνοντας τη συμμετοχή τους στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Από ήττες προέρχονται αμφότερες, 4-2 εκτός κόντρα στη Γκουαρανί η Λουκένιο, 3-1 εντός κόντρα στην Ολίμπια η Νασιονάλ. Καμία από τις δύο δεν πείθει, δε θα μπλέξουμε.

2540. ΣΠΟΡΤ ΛΟΡΕΤΟ - ΛΕΟΝ ΧΟΥΑΝΟΥΚΟ

Σπουδαία νίκη για τη Σπορτ Λορέτο, δεύτερη συνεχόμενη, κόντρα στην Σαν Μαρτίν με 1-0 εκτός έδρας. Βαθμούς για την αποφυγή του υποβιβασμού αναζητούν οι γηπεδούχοι. Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Λεόν, η οποία αδυνατεί να βρει λύση στα αμυντικά κενά που παρουσιάζει. Προέρχεται από την ήττα με 4-2 εντός έδρας κόντρα στη Ρεάλ Γκαρσιλάσο. Εξαιρετικά χαμηλές οι τιμές του άσου, κάτι το οποίο δε δικαιολογείται από τη δυναμική των γηπεδούχων. Θα κρατήσουμε το Χ2.

2541. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ

Νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές για την Παλμέιρας, 3-1 εκτός κόντρα στην Αβαΐ, παραμένοντας έτσι εντός πρώτη πεντάδας. Αρκετά καλά τα πάει η Παλμέιρας αγωνιζόμενη εντός έδρα, έχοντας ρεκόρ 9-3-3. Ξαναβρίσκει τη φόρμα της η Σπορτ Ρεσίφε, προερχόμενη από δύο σερί νίκες, με τελευταία αυτή κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο με 4-1. Εκτός έδρας είναι μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας, έχοντας ρεκόρ 0-9-6. Κρατάμε τον ασιατικό άσο -0,75.

2544. ΣΕΑΡΑ - ΜΠΟΑ

Ματς που μπορεί να χαρακτηριστεί ως εξάποντο για τη μάχη της παραμονής. Από τη βαριά ήττα με 3-0 κόντρα στην Κρισιούμα προέρχεται η Σεαρά, η οποία αγνοεί τη νίκη για έξι αγωνιστικές, με την υπόθεση σωτηρία να δυσκολεύει ολοένα και περισσότερο. Από ισοπαλία προέρχεται η Μπόα, 2-2 εντός κόντρα στη Σαμπάιο, βάζοντας έτσι τέλος στο σερί των δέκα συνεχόμενων ηττών. Δεδομένης της κρισιμότητας του αγώνα θα επιλέξουμε τα λίγα γκολ.

2542. ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ - ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ

Αναμενόμενη ήττα για την Μπραγκαντίνο την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην πρωτοπόρο Μποταφόγκο με 4-0 εκτός έδρας. Από τις πιο δυνατές ομάδες αγωνιζόμενη εντός έδρας η Μπραγκαντίνο, έχοντας ρεκόρ 11-1-3. Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή την περίοδο είναι η Λουβερντένσε, η οποία συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες νίκες, με τελευταία αυτή κόντρα στην Κλαμπ ντε Ρεγκάτας με 2-0 εντός. Δύσκολο παιχνίδι για να διαλέξουμε πλευρά, θα κρατήσουμε το over, αφού αμφότερες σκοράρουν με σχετική άνεση.

2543. ΠΑΡΑΝΑ - Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ

Επιτέλους νίκη για τους φιλοξενούμενους (4-2 κόντρα στην Αμέρικα Μινέιρο), με την τελευταία τους νίκη να είναι πριν από τρεις μήνες. Στο -8 πλέον η Α ΜΠΕ ΣΕ από τη σωτηρία. Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για την Παρανά, 1-1 εκτός κόντρα στη Βιτόρια, με το αποτέλεσμα όμως αυτό να κρίνεται επιτυχημένο. Αρκετά καλά τα πάει η Παρανά εντός έδρας, έχοντας ρεκόρ 7-5-3. Άσος.

2549. ΜΟΝΤΕΡΕΪ - ΤΙΧΟΥΑΝΑ

Με υπηρεσιακό η Τιχουάνα (4-1-8, 3-0-4 εκτός), ο Ρομάνο απολύθηκε μετά το 0-2 από την Κλαμπ Αμέρικα αφού οι “Τσόλος” συμπλήρωσαν 0-1-4. 2-4-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Μοντερέι, δεν μας εμπνέει για ποντάρισμα, η αγορά πάντως στηρίζει τον άσο.

2546. ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ - ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ

Τεράστια αμυντικά προβλήματα για άλλη μία φορά η Ουνιόν λα Καλέρα, γνώρισε τη βαριά ήττα με 4-0 από την Εσπανιόλα την προηγούμενη αγωνιστική. Δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος η Κομπρεσάλ, η οποία προέρχεται από την ήττα με 2-1 εντός έδρας κόντρα στην Άουνταξ. Το over αποτελεί τη βασική επιλογή στην αναμέτρηση, με δεύτερη το Χ2, στηρίζοντας την καλύτερη ομάδα.

2554. ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ - ΝΤΕΠ. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ

Κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη δύσκολη έδρα της Άουριτς η Ουνιβερσιτάριο (2-2), επιστρέφοντας μάλιστα από το κατά της 2-0. Υψηλές βλέψεις για τους γηπεδούχους ύστερα από το καταστροφικό Απερτούρα. Δείχνει ότι ξεφούσκωσε μετά από το εκπληκτικό ξεκίνημα η Σαν Μαρτίν, έχοντας δύο συνεχόμενες ήττες, με τελευταία αυτή εντός έδρας κόντρα στη Σπορτ Λορέτο με 1-0. Ο άσος αποτελεί επιλογή.

2555. ΠΑΤΣΟΥΚΑ - ΜΟΝΑΡΚΑΣ

Γυρίζει σαν αντίπαλος ο Μέσα στην Πατσούκα (4-2-6, 1-2-3 εντός), αποτελεσματικότατη εκτός έδρας η Μονάρκας (5-2-6, 4-1-2 εκτός), δεν μας μοιάζει για αουτσάιντερ. Η αγορά πάει στον άσο, εμείς κοιτάμε από την άλλη μεριά, με τις αποδόσεις για το Χ2 να ανεβαίνουν.

2556. ΑΤΛΑΣ - ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ

Το Κλάσικο της Γουαδαλαχάρα βρίσκει τους φιλοξενούμενους σε ελαφρώς καλύτερη κατάσταση, με αμφότερες Άτλας (5-2-6, 2-0-5 εντός) και Τσίβας (5-2-6, 1-1-5 εκτός) να κυνηγάνε τη Λιγκίγια. Αρκετές ισοπαλίες στο πρόσφατο μεταξύ τους παρελθόν, πολύ πιθανή μοιάζει και εδώ η αλληλεξουδετέρωση.

2557. ΑΡΙΚΑ - ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ

Σε εκπληκτική φόρμα οι γηπεδούχοι, τρέχουν ένα σερί τεσσάρων συνεχόμενων νικών, με τελευταία και πιο σημαντική αυτή κόντρα στην πρωτοπόρο Κόλο Κόλο (1-0 εκτός έδρας). Από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα έρχεται η Σαν Λουίς, κερδίζοντας με το εξωπραγματικό 6-2 την Παλεστίνο εντός έδρας. Προβάδισμα στον άσο.

2559. ΝΤΟΡΑΔΟΣ – ΤΙΓΚΡΕΣ

1-1 με γκολ στο 85’ στο ντεμπούτο του Λουίς Σουάρες η Ντοράδος (2-4-6, 1-2-3 εκτός) στην Κρουζ Αζούλ, συνεχίζει τη μάχη για την παραμονή. Καλύτερη ομάδα η Τίγκρες (7-1-5, 3-0-3 εκτός), αλλά παίρνει αποτελέσματα στο όριο. Το αφήνουμε στην άκρη.

---. ΣΑΝ ΧΟΣΕ-ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΠΟΤΟΣΙ

Παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σαν Χοσέ κατάφερε να πάρει τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη διεκδικήτρια του τίτλου Γουίλστερμαν (1-1 εκτός). Το πάλεψε όσο μπορούσε στην έδρα της Μπολίβαρ η Νασιονάλ Ποτοσί, την πρόδωσαν όμως τα αμυντικά της κενά, γνωρίζοντας την ήττα με 6-3. Δε θα πάρουμε πλευρά, τα πολλά γκολ όμως αποτελούν επιλογή.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ