ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (12/9). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

1241. ΠΟΧΑΝΓΚ – ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ

Τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία για την Ποχάνγκ (5-4-5 εντός έδρας), 0-0 με τη Σεούλ. Μοιρασμένο παιχνίδι και δίκαια έμεινε στην ισοπαλία. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη λευκή ισοπαλία για τους γηπεδούχους και δείχνει ότι επιθετικά αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα που δεν είχε. 1-1 με τη Γέοναμ η Σέονγκναμ (6-6-3 εκτός), παρότι στο 28’ βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Λίγο καλύτερη από την αντίπαλο της, έδωσε τα ηνία του αγώνα μετά το 0-1 και η ισοπαλία χαρακτηρίζεται -σχετικά- δίκαιη. Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (11 η Ποχάνγκ και 12 η Σέονγκναμ που είναι η πρωταθλήτρια του είδους), δίνουμε τον πρώτο λόγο στη μοιρασιά.

1231. ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ – ΣΕΟΥΛ

Η πρωτοπόρος Γιέονμπουκ (11-2-2 εντός) έχασε με 2-0 από την Ουλσάν, είχε τα ηνία στον αγωνιστικό χώρο (38%-62% η κατοχή υπέρ της) αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει καμία σοβαρή ευκαιρία, δεν έκανε σουτ on target. Την προσεχή Τετάρτη έχει τον επαναληπτικό για το Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ με τη Γκάμπα Οσάκα στην Ιαπωνία, 0-0 το πρώτο ματς, και όπως είναι φυσιολογικό τα βλέμματα είναι στραμμένα εκεί. Ημιβασικούς έβαλε με την Ουλσάν, το ίδιο αναμένεται και με τη Σεούλ. Η οποία έμεινε στο 0-0 με την Ποχάνγκ, δίκαιη ισοπαλία καθώς οι δύο ομάδες δεν είχαν ουσιαστικές διαφορές. Η Σεούλ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες τις χώρας και πιστεύουμε ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αλλαγές των γηπεδούχων, στο +0,25 το line είναι διαβασμένο.

1242. ΣΟΥΓΟΝ - ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ.

Ισόπαλη με τη Μπουσάν με 2-2 η Σουγόν (8-2-4 εντός έδρας), δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία και προβληματίζει στα τελευταία παιχνίδια. Η Ιντσεόν (5-3-6 εκτός) μετά το πολύ καλό σερί που είχε, έχασε με 1-0 από την Γκουανγκτζού. Δίκαιη ήττα, καθώς δεν παρουσίασε το πρόσωπο που είχε μέχρι πρότινος. Προβλήματα βγάζουν στα τελευταία παιχνίδια αμφότερες και θα απέχουμε.

1265. ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ – ΚΑΒΑΣΑΚΙ

Την ερασιτεχνική Τζουντέντο κέρδισε η Κόφου (1-1-2 εντός) για το κύπελλο με 3-2, χωρίς να εντυπωσιάσει, παρότι η διαφορά δυναμικότητας μεγάλη. Αήττητη σε δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα η Κόφου και δείχνει σημάδια βελτίωσης. Η Καβασάκι (1-1-3 εκτός έδρας) κέρδισε με 3-0 τη Ματσούε Σίτυ για το κύπελλο και ελπίζει να ανεβάσει την ψυχολογία της. Τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα για την Καβασάκι, δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν θα μπλέξουμε στο συγκεκριμένο ζευγάρι.

1266. ΚΑΣΙΜΑ - ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Τη Ριούκου (ομάδα Γ’ κατηγορίας) απέκλεισε με 3-1 για το κύπελλο η Κασίμα (7-1-1 συνολικά στη Β’ φάση, 3-1-0 εντός έδρας). Βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στη δεύτερη φάση και πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία, έχει έξι συνεχόμενες νίκες. Στο Λιγκ Καπ με μία εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) και με εύκολη νίκη (3-0) εντός έδρας, πέρασε το εμπόδιο της Τόκυο. Η Γκάμπα (1-1-2 εκτός έδρας) προκρίθηκε επί της Ναγκόγια για το Λιγκ Καπ στα πέναλτι (9-10), αφού το συνολικό σκορ ήταν ισόπαλο. Συνεχίζεται η κούραση για τους φιλοξενούμενους, μεσοβδόμαδα έχει τον επαναληπτικό με τη Γιέονμπουκ για το Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ. Το 1,90 του -0,25 του άσου είναι κάτι παραπάνω από δίκαιο, ειδικά αν η φιλοξενούμενη δεν χρησιμοποιήσει 100% βασική ενδεκάδα.

1267. ΝΑΓΚΟΓΙΑ – ΣΕΝΤΑΪ

Η Ναγκόγια (2-1-1 εντός) έχασε από τη Ματσίντα Ζέλβια με 0-1 από το κύπελλο και αποκλείστηκε. Αποκλείστηκε και από το Λιγκ Καπ με δύο ισοπαλίες (στα πέναλτι) από τη Γκάμπα Οσάκα. Στο πρωτάθλημα έχασε με 2-5 από τη Χιροσίμα και κινείται σταθερά σε μετριότατη κατάσταση. Η Σεντάι (0-1-3 εκτός έδρας) κέρδισε τη Σόνι Σεντάι (Δ’ κατηγορία) με 3-2 για το κύπελλο, στο πρωτάθλημα έχει 1-0-5 και άξια βρίσκεται στο τέλος του βαθμολογικού πίνακα. Δεν βγάζουμε άκρη με το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν βρίσκουμε καμία αξία. Πάσο.

1268. ΤΟΣΟΥ – ΣΙΜΙΖΟΥ

Μεγάλη ήττα με 7-1 στο πρωτάθλημα για την Τόσου (0-2-2 εντός) από την Κόμπε. Κέρδισε για το κύπελλο 4-0 την ερασιτεχνική Βερσπά. Η Σιμίζου (1-1-2 εκτός έδρας) έχασε με 2-4 από τη Φουτζιέντα (ομάδα Γ’ κατηγορίας) για το κύπελλο και η ήδη πεσμένη ψυχολογία βάλτωσε ακόμα περισσότερο. Δεν βγάζουμε άκρη πάμε παρακάτω.

1269. ΜΟΝΤΕΝΤΙΟ ΓΙΑΜ. – ΧΙΡΟΣΙΜΑ

Η Μοντέντιο (0-1-3 εντός έδρας) κέρδισε με 3-1 στο κύπελλο τη Σανούκι (ομάδα Β’ κατηγορίας) και με 7-1 για τον ίδιο θεσμό την ομάδα του Πανεπιστημίου της Γιαμαγκάτα (πανεπιστήμιο Ιατρικής). Δεν έχει νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα (0-4-4), στα τελευταία δύο έχασε με 0-3 από την Κασίμα και με 1-3 από την Τόσου. Η Χιροσίμα (7-0-2 συνολικά στη δεύτερη φάση) βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με 4-0-2 στα τελευταία έξι. Ένα Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Χιροσίμα διέσυρε με 7-0 για το κύπελλο. Κάτω από το 1,70 το διπλό, πάμε παρακάτω.

1270. ΤΟΚΥΟ - ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ

Αποκλείστηκε από την Κασίμα η Τόκυο (3-1-0 εντός) στο κύπελλο, 2-2 το πρώτο ματς, έχασε με 3-0 εκτός έδρας. Στο πρωτάθλημα έχει συμπληρώσει πέντε ματς αήττητη και θέλει να διευρύνει κι άλλο το ρεκόρ της, ειδικά στη δυνατή της έδρας. Η Βίσελ Κόμπε (2-0-2 εκτός έδρας) κέρδισε με 5-0 τη Ναγκάνο (ομάδα τρίτης κατηγορίας) και προκρίθηκε στο κύπελλο. Στο πρωτάθλημα έρχεται από τη μεγάλη νίκη με 7-1 επί της Τόσου. Συμφωνούμε με το μικρό προβάδισμα του άσου.

1271. NΙΪΓΚΑΤΑ - ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ

Η ήττα με 3-0 στο δεύτερο ματς για το Λιγκ Καπ από την Ουράβα δεν επηρέασε τη Νιιγκάτα (1-1-3 εντός) που χάρη στο 5-0 του πρώτου ματς πέρασε στην επόμενη φάση. Το 5-0 αποτελεί τεράστια νίκη για τους γηπεδούχους και έχει ήδη γραφτεί στην σύγχρονη ιστορία τους. Στο κύπελλο απέκλεισε με 4-0 την Ακίτα (ομάδα Γ’ κατηγορίας). Το ματς της Γιοκοχάμα (2-1-1 εκτός) στο κύπελλο διεκόπη στο 70’ λόγω βροχή και με το σκορ στο 1-1. Στο πρωτάθλημα παρουσιάζεται ανανεωμένη και άκρως βελτιωμένη, καθώς τρέχει σερί τεσσάρων νικών. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, κέρδισε με 4-0 την Ουράβα και η ψυχολογία της είναι στα ύψη. Το διπλό DNB της Γιοκοχάμα στο 1,80+ αποτελεί σκέψη.

517. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΖΕΝΙΤ

Το ντέρμπι των “μεγάλων” της Ρωσίας τα τελευταία χρόνια, η Ζενίτ με τις πρόσφατες εντός έδρας ήττες από Κράσνονταρ (0-1) και Κρίλια (1-3) έμεινε κάπως πίσω, αφού η ΤΣΣΚΑ έχει κάνει ως τώρα το απόλυτο (7/7). Παιχνίδι λεπτομερειών, ό,τι και να δούμε δεν θα μας προξενήσει έκπληξη, οι Μοσχοβίτες πάντως μπαίνουν με καλύτερη ψυχολογία.

543. ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Ματς-γρίφος, η συνήθως στιβαρή Καρλσρούη (2-0-3, 1-0-1 εντός) διασύρθηκε πριν τη διακοπή στο Μπραουνσβάιγκ με 6-0, η Ουνιόν μετά το 0-4-1 στο ξεκίνημα απέλυσε τον προπονητή της, φέρνοντας τον Σάσα Λεβαντόφσκι (τέως Λεβερκούζεν), περίεργη κίνηση αφού το πρόγραμμα της δεν ήταν εύκολο και ο απολογισμός μάλλον κρίνεται θετικός. Πάσο.

544. ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ - ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ

Πρώτη νίκη για την Αρμίνια το 1-2 στο ντέρμπι με την Πάντερμπορν την περασμένη αγωνιστική, 1-3-1 το ρεκόρ της, 3-1-1 εκείνο της Χάιντενχαϊμ, ομάδα έδρας και πέρσι, 3/3 νίκες εντός, 0-1-1 εκτός της φετινή σεζόν. Θα μείνουμε σε απόσταση.

560. ΚΠΡ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ

3-1-1 το ρεκόρ της ΚΠΡ (1-1-0 εντός), οι νίκες στα πιο πρόσφατα, 1-2-2 με 0-1-1 εκτός η Φόρεστ, καλές προσθήκες στο τέλος της μεταγραφικής σεζόν για τους γηπεδούχους, έχουν το εύκολο γκολ και παράλληλα τις καλύτερες πιθανότητες να φτάσουν εδώ στη νίκη.

820. ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ - ΣΕΛΤΙΚ

«Ντέρμπι» κορυφής ανάμεσα στην πρωτοπόρο Σέλτικ και στην μόλις ένα βαθμό πίσω –και ένα ματς λιγότερο- Αμπερντίν. Η τελευταία (5-0-0, 9-1 τα γκολ της!) παίζει υπερβολικά πολύ καλά μέχρι τώρα και φέτος δείχνει ακόμα καλύτερη από πέρυσι και έτοιμη για το βήμα παραπάνω. Παίζει μεστό ποδόσφαιρο, με γρανιτένια άμυνα (μόλις ένα γκολ παθητικό) και σοβαρή επίθεση που καθαρίζει τα παιχνίδια. Η Σέλτικ (5-1-0) παίζει επίσης αρκετά καλά, αλλά η κούραση των διεθνών της (δεν έχει τόσους η γηπεδούχος), το ματς με τον Άγιαξ για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη και η πιθανή απουσία του αρχηγού-μέσου Μπράουν (3 συμ.) μας κάνουν να κοιτάμε με ενδιαφέρον τις λάθος τιμές για τους γηπεδούχους (+0,5 στο 2,00).

965. ΛΙΑΟΝΙΝΓΚ - ΓΚΟΥΟΑΝ ΠΕΚΙΝΟΥ

Το πρωτάθλημα της Κίνας επιστρέφει από διακοπή 20 ημερών, γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή στο πως θα είναι οι ομάδες. Η Λιαόνινγκ (4-4-4 εντός έδρας) βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό και θέλει μετά τη διακοπή να παρουσιαστεί διαφορετική ώστε να ξεφύγει. Πριν τη διακοπή έκανε δύο καλά παιχνίδια και παρέμεινε αήττητη (1-1-0), θέλει να διατηρήσει τη συγκεκριμένη δυναμική της. Η Γουάν του Πεκίνου (3-6-3 εκτός) παλεύει για να μπει στην πρώτη τριάδα, η νίκη με 3-1 επί της Σαντόνγκ Λουνένγκ δύο αγωνιστικές πριν τη διακοπή της έδωσε παραπάνω ελπίδες. Το διπλό του 1,60 δεν έχει απολύτως καμία αξία. Πάσο ή κόντρα.

1000. ΓΚΟΥΙΤΖΟΥ ΡΕΝΕ - ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΧΟΥΑ

Με έξι ματς δίχως ήττα η Ρενέ (4-3-5 εντός) κατάφερε να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού (απέχει δύο πόντους) που βρισκόταν γι’ αρκετό καιρό. Η ήττα από τη Χανγκζού με 0-2 πριν τη διακοπή σταμάτησε το καλό σερί της. Η Σενχούα (2-3-7 εκτός έδρας) ουσιαστικά δεν έχει ελπίδες για κάτι παραπάνω στη σεζόν. Δεν έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση πριν τη διακοπή και δεν πιστεύουμε ότι θα δείξει αρκετά διαφορετικό πρόσωπο τώρα. Δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους, στο 1,83 το DNB τους θεωρείται δίκαιο.

529. ΕΒΕΡΤΟΝ - ΤΣΕΛΣΙ

Τέλος τα ψέματα για την Τσέλσι, καλείται εδώ και τώρα να βρει λύσεις για να βγει από τα αγωνιστικό αδιέξοδο και να μην μείνει κι άλλο πίσω τη βαθμολογία. Ποιος θα το έλεγε ότι η άμυνα θα ήταν το πρόβλημα για το Μουρίνιο, τουλάχιστον η διακοπή ήρθε στο κατάλληλο σημείο, πιο «σφιχτά» αναμένεται να παραταχθεί στο «Γκούντισον Παρκ». Άχρωμες οι εμφανίσεις της Έβερτον μέχρι στιγμής, μόνο στο εκτός έδρας με τη Σαουθάμπτον, στάθηκε στο ύψος της. Θα δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία ανάκαμψης στη Τσέλσι, δεν υπάρχει αμφιβολία για το ποια είναι η πιο ποιοτική ομάδα, ελπίζουμε ο πολυμήχανος Μουρίνιο να βρει τις λύσεις. Στο 2,05 το ασιατικό διπλό -0,5 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1003. ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΙΠΓ - ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒ.

Ντέρμπι κορυφής στην Κινεζική Λίγκα λίγο πριν το τέλος της σεζόν. Το ματς που θα δώσει το μεγάλο προβάδισμα σε κάποια από τις δύο ομάδες για τον τίτλο, η φιλοξενούμενη βρίσκεται ένα βαθμό κάτω από τη γηπεδούχο. Η Σανγκάη ΣΙΠΓ (9-1-1 εντός έδρας) βρίσκεται σταθερά σε καλή πορεία και έχει να χάσει 13 παιχνίδια. Βέβαια η αντίπαλος της, Γκουανγκτζού Εβεργκράντε (8-1-1 εκτός έδρας), έχει να ηττηθεί 20 αγώνες και όπως καταλαβαίνουμε εύκολα το παιχνίδι αυτό γίνεται ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες της χώρας. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι διαφωνούμε ελαφρώς με το σετ και ότι πιστεύουμε ότι το σετ έπρεπε να είναι κομμένο ακριβώς στη μέση και να μην δίνεται ένα ελάχιστο προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, όμως η διαφορά (2,70 και 2,50 οι τιμές αντίστοιχα) είναι πολύ μικρή.

1341. ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ - ΝΤΙΖΟΝ

Από εντυπωσιακά αποτελέσματα έρχονται αμφότερες, 1-5 τον Ερυθρό Αστέρα η Βαλενσιέν (2-2-1, 2/2 Χ εντός), 4-1 την Κρετέιγ η Ντιζόν (3-1-1, 0-1-1 εκτός), να τις δούμε πρώτα να θα μπούνε το ίδιο ζεστές και στο μεταξύ τους, το over πληρώνει καλά.

1032. ΧΑΛΕΣΕΡ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ Β

Ντέρμπι ουραγών, 1-0-5 το ρεκόρ τους, η αγορά κινείται προς τον άσο, εμείς κοιτάμε και τα γκολ, αμυντικά κακές ομάδες που περιμένουμε να παίξουν για όλου τους βαθμούς.

1033. ΤΣΕΜΝΙΤΣΕΡ - ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ

3-2-2 με 2-1-0 εντός η Τσέμνιτσερ, 3-3-1 με 2-1-0 εκτός η Πρόισεν Μίνστερ, για δυνατούς λύτες, με την αλληλεξουδετέρωση να παίζει δυνατά.

1034. ΕΡΦΟΥΡΤ - ΑΟΥΕ

Under Και τα άλλα έπονται, 3 καλύτερη άμυνα αλλά και 2 χειρότερη επίθεση της κατηγορίας η Άουε (3-2-2 με 5-4 γκολ), 1-4-2 το ρεκόρ της Έρφουρτ, στα 0-0/1-0/0-1 το βλέπουμε να πηγαίνει.

1036. ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ - ΒΕΧΕΝ

Βελτιωμένη στα δύο τελευταία η Όσναμπρικ (2-2-2 ρεκόρ, 1-1-1 εντός), όπου και κέρδισε Κότμπους με 1-2 και Χόλσταϊν Κίελ με 3-2, 0-1-2 με 0-4 γκολ εκτός η Βέχεν, ο άσος στο 1,80+ αποτελεί επιλογή.

1037. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ

2-2-3 ρεκόρ με 2-1-0 εντός η Φορτούνα Κολωνίας, πρωτοπόρος η Ντιναμό Δρέσδης, αήττητη (5-2-0) αλλά με ρεκόρ 1-2-0 εκτός. Δεν θα είναι τόσο εύκολο το έργο των φιλοξενούμενων όσο προδικάζει το 1,90+ του διπλού, 5/7 over 2,5 & GG μετράνε ως τώρα οι γηπεδούχοι, 4/7 και 6/7 αντίστοιχα οι ανατολικογερμανοί, θα προτιμήσουμε τα πολλά γκολ.

1038. ΜΑΪΝΤΖ Β - ΚΙΚΕΡΣ ΒΟΥΡΖ.

Αήττητη η Μάιντζ Β με ρεκόρ 3-3-0 (1-2-0 εντός), από κοντά και η Βίτσμπουργκ με 2-4-1 και 1-2-0 εκτός, πολύ σφιχτή ομάδα οι φιλοξενούμενοι, έχουν την καλύτερη άμυνα και τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με 2 και 4 γκολ αντίστοιχα. Το under κρατάμε, αν και η απόδοση του είναι προσεγμένη.

1039. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ Β - ΣΟΝΕΝΧΟΦ

Ζόρια η Βέρντερ Β, μετράει 1-1-5 έχοντας τη χειρότερη άμυνα στην 3 κατηγορία της Γερμανίας , 5/7 over 2,5 & GG ο μέχρι στιγμής απολογισμός της. Πιο ψημένη μετά την περσινή σεζόν της στην κατηγορία η Σόνενχοφ, έχει ξεκινήσει με 2-2-2 (1-1-1 εκτός). Καθαρή τριπλή.

640. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Απογοητευτική στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος η Καλλονή, παραμένοντας χωρίς βαθμό, ενώ δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα. Ενισχύθηκε όμως το τελευταίο διάστημα και η διακοπή μόνο καλό μπορεί να έκανε στην ομάδα της Λέσβου, ωστόσο σίγουρα δεν περιμένουμε και θαύματα. Εντυπωσίασε στην Κομοτηνή ο Αστέρας, περνώντας νικηφόρα με 0-2 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όμως ηττήθηκε με το ίδιο σκορ στην έδρα του από τον Παναιτωλικό, σε ματς όπου φάνηκε ξεκάθαρα η απουσία του Μπαράλες, ο οποίος αναπληρώθηκε από το Δημήτρη Παπαδόπουλο. Οι Young Guns στηρίζουν την ανώτερη ομάδα του ζευγαριού, πιστεύοντας πως η Καλλονή θα συνεχίσει την πολύ κακή πορεία της και μετά την τρίτη αγωνιστική, με το διπλό του 1,91 στον Stoiximan, να αποτελεί επιλογή τους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

682. ΓΚΑΪΣ - ΦΡΕΪ

Στο μέσο της βαθμολογίας η ΓΚΑΪΣ (4-3-3 εντός, 5/10 over 2,5, 7/10 GG), στις θέσεις των μπαράζ υποβιβασμού η Φρέι (2-2-7, 9/11 over 2,5, 7/11 GG) που είχε συμπληρώσει εννέα ματς χωρίς νίκη πριν τη διακοπή (0-3-6). Μόνο προς τα γκολ κοιτάμε εδώ.

888. ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ - ΜΠΑΡΙ

Ξεκίνημα με το δεξί για τη Βιτσέντζα (1-0 στην έδρα της Μόντενα), πιο πολύ για Χ ήταν το παιχνίδι, νίκη με εντυπωσιακό τρόπο πέτυχε η Μπάρι, επικράτησε με 4-3 της Σπέτσια, ενώ είχε προηγηθεί με 2-0 στο 22’ και είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-3 στο 52’. Αμφίρροπη αναμέτρηση, τριπλή στα μάτια μας.

922. ΑΒΕΛΙΝΟ - ΜΟΝΤΕΝΑ

Με το αριστερό μπήκε στο πρωτάθλημα η Αβελίνο καθώς ηττήθηκε με 1-3 από τη Σαλερνιτάνα στο τοπικό ντέρμπι. Η Μόντενα γνώρισε εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα της με 0-1 από τη Βιτσέντζα σε ένα κλειστό παιχνίδι που διεξήχθη σε χαμηλό τέμπο. Για το μηδέν στην άμυνα θα παραταχθεί η Μόντενα, η Αβελίνο πάντως έδειξε πως διαθέτει επιθετικές αρετές.

925 ΤΕΡΝΑΝΑ - ΚΑΛΙΑΡΙ

Ήταν κακή και γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα η Τερνάνα (0-3 από Τράπανι), η Κάλιαρι δεν συνάντησε δυσκολίες με αντίπαλο την Κροτόνε (4-0). Είναι σαφώς φαβορί οι φιλοξενούμενοι, αλλά το 2,00 δεν είναι και καμία ευκαιρία.

926. ΚΟΜΟ - ΛΙΒΟΡΝΟ

Η Κόμο εμφανίστηκε φοβισμένη απέναντι στην Περούτζια και η ήττα με 0-2 ήρθε μάλλον φυσιολογικά, η Λιβόρνο δεν δυσκολεύτηκε καθόλου απέναντι στην Πεσκάρα και επικράτησε με 4-0. Σε ουδέτερο θα διεξαχθεί το παιχνίδι (γίνονται έργα στο γήπεδο της Κόμο), σωστό φαβορί δείχνει η Λιβόρνο.

928. ΚΡΟΤΟΝΕ - ΝΟΒΑΡΑ

Καθαρή ήττα γνώρισε η Κροτόνε στην έδρα της Κάλιαρι με 0-4, ήταν υποδεέστερη σε όλο το παιχνίδι, η Νοβάρα άξιζε τη νίκη απέναντι στη Λατίνα αφού ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις και ενώ είχε ευκαιρίες νωρίτερα για να καθαρίσει το ματς. Ποινή αφαίρεσης δυο βαθμών επιβλήθηκε στους φιλοξενούμενους για οικονομικές παρατυπίες κατά την περσινή σεζόν, που πάντως δείχνουν πιο έτοιμοι από τους γηπεδούχους, γι αυτό και κοιτάμε προς το ασιατικό διπλό +0,25.

930. ΜΠΡΕΣΙΑ - ΟΥΝ. ΣΠΟΡΤ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919

Με το αριστερό ξεκίνησε η Μπρέσια, ηττήθηκε με 0-2 από την Τσεζένα χωρίς να καταφέρει να διεκδικήσει κάτι καλό, η Σαλερνιτάνα επικράτησε με 3-1 της Αβελίνο δημιουργώντας αρκετές φάσεις και πραγματοποιώντας ενθαρρυντική εμφάνιση. Στη μέση το σετ, δεν θα πάρουμε πλευρά.

769. ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ - ΑΣΚΟΛΙ

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Λαντσιάνο (1-2 εκτός από την Προ Βερτσέλι), ντεμπούτο στη Serie B για την Άσκολι, θα μείνουμε αμέτοχοι καθώς δεν έχουμε δείγμα από τους φιλοξενούμενους.

779. ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ - ΤΣΕΖΕΝΑ

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα για τη Βίρτους Εντέλα, αν και υποβιβάστηκε πέρυσι από την κατηγορία, τελικά θα συμμετάσχει στη Serie B λόγω της τιμωρίας της Κατάνια. Η Τσεζένα ήταν πολύ καλή απέναντι στην Μπρέσια, επικράτησε με 2-0 και σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι ικανοποίησαν στην πρεμιέρα, βρίσκουν απέναντί τους μια ομάδα που ακόμα χτίζεται, το ασιατικό διπλό -0,25 στο 1,925 της Bet365 επέλεξε ο DSuker.

581. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΝΤΑΡΜΑΣΤΑΝΤ

Από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα προέρχεται ηΜπάγερΛεβερκούζενη οποία έχασε δίκαια 3-0 από τηνΜπάγερνΜονάχου. Αναμενόμενη ήττα για τις κουρασμένες «ασπιρίνες» μετά και το παιχνίδι κόντρα στηνΛάτσιογια τα προκριματικά τουΤσάμπιονςΛιγκγια το οποίο και θα υποδεχθούν τηνΜΠΑΤΕμεσοβδόμαδα. Στα μεταγραφικά νέα αποκτήθηκε οΤσιτσαρίτο. Από χίλια κύματα πέρασε η Ντάρμσταντ έτσι ώστε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας από την Χόφενχαϊμ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Αήττητοι με 3/3 ισοπαλίες φέτος οι νεοφώτιστοι, οι 2 από τις 3 έληξαν goal-goal.Θα επιστρέψει στις νίκες ηΛεβερκούζεν, χαμηλός ο άσος για να ασχοληθούμε pregame, καλύτερα να περιμένουμε το live.

582. ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα το Αννόβερο, στο τελευταίο του παιχνίδι πριν και την διακοπή έχασε εύκολα 3-0 στην έδρα τηςΜάιντζ.Από τις χειρότερες εκκινήσεις των τελευταίων χρόνων για τους γηπεδούχους, 0-0-1 ο εντός έδρας απολογισμός τους, συνολικά μετράνε 0-1-2, 2/3 over 2,5 και 2/3 no goal. Στα θετικά η επιστροφή του πολύτιμουμεσοεπιθετικούΚιγιοτάκι. Εντυπωσιακή η Ντόρτμουντ στις 3 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχοντας πραγμτοποιήσει το απόλυτο με 3/3 νίκες, όλες συνδυάστηκαν με over 3,5 και οι 2 με no goal. Στα αγωνιστικά νέα αποκτήθηκε δανεικός οΓιανουζάιενώ στο παιχνίδι κόντρα στο Αννόβερο θα απουσιάσει οΡόις. Το ασιατικό διπλό -1,25 επέλεξε ο Mauditστην απόδοση 2,00 της Bet365.

583. ΜΠΑΓΕΡΝ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε ηΜπάγερνΜονάχου (ειδικά στην άμυνα) επικράτησε εύκολα 3-0 εντός έδρας τηςΜπάγερΛεβερκούζεν. Over 2,5 και οι τρεις φετινές νίκες τωνΒαυαρών, μάλιστα έχουν δεχθεί μονάχα ένα τέρμα, 2 από τα 3 έληξαν no goal. Στα αγωνιστικά νέα επιστρέφει οΜπόατενγκ(2αγών./0 γκολ), τραυµατίστηκε οΡόµπεν(3αγών./1 γκολ), αμφίβολος οΜπενάτια(2αγών/.1 γκολ), συνεχίζουν εκτός οι Μπάντστουµπερ, Χ.Μαρτίνεθ,Ριµπερί, παραχωρήθηκε οΝτάντε(στόπερ) στην Βόλφσμπουργκ, αποκτήθηκε ο εξτρέμΚοµάναπό τηνΓιουβέντους. Συνεχίζει να απογοητεύει η Άουγκσμπουργκ καθώς μετά από τρεις αγωνιστικές μετράει μόλις έναν βαθμό, πρόσφατα μάλιστα έχασε εντός έδρας από την Ίνγκολσταντ 0-1, δίκαιο αποτέλεσμα με την ομάδα του Βάιντσιρλ να μην αποδίδει για ακόμα ένα παιχνίδι τα αναμενόμενα. Στα αγωνιστικά νέα υπάρχουν αρκετές απουσίες, οι περισσότερες μακροχρόνιες. Στοιχηματικάη απόδοση του άσου είναι ελάχιστη, αντιθέτως υπάρχει αξία στο να επιτευχθεί κάποιο τέρμα πριν το 23’ στην απόδοση 1,83 της Bet365 καθώς και ο συνδυασμός over 2,5 & no goalσto2,50 της ίδια εταιρίας.

586. ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η Ίνγκολσταντ απέδειξε για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι πως δεν καταλαβαίνει από έδρες. Πρόσφατα οι νεοφώτιστοι πέρασαν νικηφόρα 1-0 από την Βαυαρία και την Άουγκσμπουργκ πετυχαίνοντας την 2η νίκη τους στο πρωτάθλημα, όσον αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια η ομάδα του Χάζενχιτλ έχει δώσει ένα στο οποίο και γνώρισε την βαριά αλλά και αναμενόμενη ήτα από την Ντόρτμουντ με 0-4. Αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα με φόρα έρχεται η Βόλφσμπουργκ η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι διέλυσε εντός έδρας τηνΣάλκεμε 3-0, άκρως πειστική εμφάνιση παρά τις απουσίες των ΝτεΜπρούινκαιΠέρισιτς, αποκτήθηκαν οιΝτάντεκαι Ντράξλερ τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου. Αν και μεσοβδόμαδα οι «λύκοι» υποδέχονται τηνΤΣΣΚΑγια τοΤσάμπιονςΛιγκοι τιμές του διπλού στο παιχνίδι κόντρα στην Ίνγκολσταντ είναι άκρως ελκυστικές.

588. ΧΕΡΤΑ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Παίζοντας άμυνα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα στην έδρα της Ντόρτμουντ ηΧέρταδεν κατάφερε να αποδράσει με θετικό αποτέλεσμα καθώς γνώρισε την ήττα με 3-1. Αυτή ήταν και η πρώτη για τους Πρωτευουσιάνους στο φετινό πρωτάθλημα, στα 2τελτευταίατους παιχνίδια επιβεβαιώθηκε τοαμφίσκορο. Στα μεταγραφικά αποκτήθηκε ο επιθετικόςΙμπίσεβιτςο οποίος αναμένεται να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα. Το απόλυτο στις ήττες έχει με το καλημέρα ηΣτουτγάρδηη οποία πρόσφατα έχασε και από την Άιντραχτ εντός έδρας 1-4, άδικο αποτέλεσμα για τουςΣουηβούςκαθώς η αγωνιστική τους εικόνα ήταν αρκετά καλή, 3/3 over 2,5 και goal goal μετράνε φέτος οι φιλοξενούμενοι. Στα αγωνιστικά νέα αποκτήθηκε οΚρουζ(δανεικός εξτρέµ,Λεβερκούζεν), εξέτισε οΚλάιν(δ. µπακ, 2αγών./0 γκολ), ο ΟδυσσέαςΒλαχοδήµοςαναμένεται να υπερασπιστεί τα τη εστία των κόκκινων.Τα γκολ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση έχουν τον πρώτο λόγο.

518. ΑΜΚΑΡ ΠΕΡΜ - ΚΟΥΜΠΑΝ

Τέσσερα ματς (0-1-3) χωρίς νίκη η Άμκαρ (2-1-4 ρεκόρ), 0-3-4 (0-2-1 εκτός) το ρεκόρ της Κούμπαν, αναμένεται άσχημο, “ρωσικό” ματς του μισό-μηδέν, όποια το βάλει πρώτη θα το πάρει. Σε τέτοιες περιπτώσεις προτιμάμε το συνδυασμό NG & under 2,5, εδώ τον βρίσκουμε στο 1,90.

1210. ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ - ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ

Δεύτερο συνεχόμενο κακό παιχνίδι για τη Σλασκ (2-3-2) έχασε εκτός έδρας με 2-4 από τη Βίσλα. Προηγήθηκε αλλά η τραγική της αμυντική λειτουργία της κόστισε έστω και τον βαθμό. Η Γιαγκελόνια (3-2-2) μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες έφερε δύο σερί ισοπαλίες. Το 1-1 με τη Λέγκια εντός έδρας μετριέται ως καλό αποτέλεσμα και ως επιτυχία. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί το Χ2 βρίσκεται στο 1,85, θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένο το σετ των αποδόσεων, επίσης το GG στο 1,72 αλλά και το over 2,5 του 1,90 (στο 2,20 ο συνδυασμός τους) αποτελεί ακόμη μία επιλογή από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

554. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Εντυπωσιακή στο ξεκίνημά της η Κρίσταλ Πάλας του Πάρντιου (3-0-1), δεύτερη θέση στη βαθμολογία. Ιστορικό διπλό στο « Στάμφορντ Μπρίτζ» με 1-2, σε καμία στιγμή του αγώνα δεν αγωνίστηκε παθητικά και επιβραβεύτηκε με δύο γκολ. Πρώτη και καλύτερη η Σίτι (4-0-0), έχει το απόλυτο των βαθμών, ενώ δεν έχει ακόμα δεχθεί γκολ (10-0). Πήρε και τον Ντε Μπρούιν, τρομάζει το υπερπλήρες ρόστερ της. Πολύ πιο δύσκολο το παιχνίδι για τη Σίτι απ’ ότι φανερώνουν τα 1,65 του διπλού, έχει να σκέφτεται και το μεγάλο ματς με τη Γιουβέντους την ερχόμενη Τρίτη για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μια σκέψη και τίποτα παραπάνω γι' αυτούς που θέλουν να πάνε στο διπλό, το συνδυαστικό διπλό & under 3,5 (2,40 Stoiximan), μιας και όλα τα παιχνίδιατης Σίτιήταν νίκηφόρα με ταβάνι τα τρία γκολ.

555. ΑΡΣΕΝΑΛ - ΣΤΟΟΥΚ

Δεν έχει πείσει ακόμα η Άρσεναλ (2-1-1) με τις εμφανίσεις της, ενώ οι οπαδοί της περίμεναν τη μεταγραφική ενίσχυση έστω και στο φινάλε των μεταγραφών, η οποία όμως δεν ήρθε ποτέ. Κακή στο Νιουκάστλ, δύσκολη νίκη με 1-0 πάρα το αριθμητικό πλεονέκτημα για 75 λεπτά. Σε «ρηχά νερά» κινείται μέχρι τώρα η Στόουκ (0-2-2), ηττήθηκε πριν τη διακοπή με 0-1 από τη Γουέστ Μπρομ, αγωνιζόταν με εννέα παίκτες από το μισάωρο! Πάντως εκτός έδρας παραμένει ακόμα αήττητη, ισοπαλίες με Νόριτς (1-1) και Τότεναμ (2-2). Δε λένε τίποτα τα 1,25 του άσου, ίσως κάποιο παιχνίδι με γκολ να έστεκε, μιας και η Στόουκ σκοράρει εκτός, αλλά οι αποδόσεις είναι αποτρεπτικές, ενώ η Άρσεναλ έχει και ευρωπαϊκό ματς μεσοβδόμαδα και αν κερδίζει θα ρίξει ρυθμό. Πάσο.

556. ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Αναμέτρηση δύο ισοδύναμων σχετικά ομάδων, έχουν γκολ τα παιχνίδια της Νόριτς σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ (συνολικά 4/5 GG, 4/5 over 2,5), ενώ πριν το 3-0 στη Σάουθαμπτον, είχε προλάβει να σκοράρει αλλά και να δεχτεί γκολ σε όλα. Δεν είναι ομάδα που θα κλειστεί για το μηδέν η Μπόρνμουθ, η οποία παρά την αφέλεια που βγάζει ορισμένες φορές στα μετόπισθεν, έχει την ποιότητα μεσοεπιθετικά (παρά τον τραυματισμό του καλού εξτρέμ Γκραντέλ), αλλά και την κλάση του φορμαρισμένου Γουίλσον για να σκοράρει. «Ζυγισμένες» οι αποδόσεις για το GG (1,70 Stoiximan), προτίμηση στο ασιατικό over 2,5 (1,975) της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

557. ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΣΟΥΟΝΣΙ

Σε μεγάλα κέφια η Σουόνσι πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, πήρε το σκαλπ της Μαν. Γιουνάιντετ και παραμένει αήττητη. Ξεχωρίζει η ποιότητά της μεσοεπιθετικά, ενώ επιστρέφει και ο σημαντικός μέσος Μοντέρο. Μπερδεμένη μοιάζει ακόμα η Γουότφορντ και είναι απολύτως λογικό, 15 τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ, λογικά θα καθυστερήσει αρκετά να βρεθεί η κατάλληλη χημεία στο ρόστερ του Φλόρες. Ανώτερο σύνολο οι «κύκνοι», παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και έχει σε φουλ φόρμα τους Γκομίς/Αγιού, 2,00 η απόδοση του ασιατικού διπλού 0:0 στην Bet365, κρυφές ματιές και στο ξερό διπλό του 2,75. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

558. ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Πρώτη νίκη για την ομάδα του Τόνι Πούλις (1-1-2), 0-1 μέσα στην έδρα της Στόουκ, ευνοήθηκε από την εξέλιξη του ματς, οι αντίπαλοί της έμειναν με εννέα για παραπάνω από μία ώρα παιχνιδιού. Χαμός με τον Μπεραΐνο, δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση για το μέλλον του, προς το παρόν εκτός ομάδας. Πρώτη νίκη και για τους «Αγίους» (1-2-1), επίσης ευνοήθηκαν από την αποβολή αντιπάλου τους από νωρίς και έφτασαν σε εύκολη νίκη με 3-0. Λιγάκι πιο ισορροπημένες θα έπρεπε να είναι οι αποδόσεις, αναμένεται «κλειστό» παιχνίδι, μοιάζει να έχει αρκετή ισοπαλία.

561. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Νοικοκυρεμένη η Μπέρμιγχαμ, αήττητη φέτος σε όλες τις διοργανώσεις (4-2-0), σε μοιρασμένο σετ αξίζει την εμπιστοσύνη μας, δύσκολα θα χάσει από τη σφιγμένη Μπρίστολ Σίτι (1-1-3 ρεκόρ), που λογικά θα κατέβει για το βαθμό. Άσος με κάλυψη στην ισοπαλία.

562. ΜΠΟΛΤΟΝ - ΓΟΥΛΒΣ

Σαφώς και δεν εντυπωσιάζει ως τώρα η Γουλβς (2-1-2 ρεκόρ), από την άλλη η Μπόλτον σε πέντε ματς έχει πετύχει μόλις ένα γκολ (0-3-2 με 1-5 τέρματα). H διακοπή μπερδεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση, σίγουρα υπάρχουν καλύτερα ματς για στοιχηματισμό στην ημέρα.

563. ΜΠΡΑΪΤΟΝ - ΧΑΛ

Χωρίς πολλές φανφάρες, η Μπράιτον του Χιούτον με κυνισμό και 4-1-0 ρεκόρ οδηγεί την κούρσα της Τσάμπιονσιπ, έχοντας μάλιστα παίξει τρια ματς εκτός (τελευταίο 2-3 κόντρα στην Ίπσουιτς). 3-1-1 μετράει η Χαλ, περισσότερο αποτελέσματα φανέλας μέχρι στιγμής, σημειώνουμε τα 5/5 2-3 των φιλοξενούμενων και προχωράμε.

564. ΚΑΡΝΤΙΦ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

2-3-0 το ρεκόρ της Κάρντιφ, 0-3-2 εκείνο της Χάντερσφιλντ, λογικός ο φαβοριτισμός του άσου, πάντως μιλάμε για σφιχτές ομάδες οπότε πιθανή νίκη των Ουαλών βλέπουμε να έρχεται οριακά.

565. ΜΠΕΡΝΛΙ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Γύρω στη μέση όλα, 2-2-1 και 1-2-2 τα ρεκόρ τους, 3/5 και 4/5 2-3 γκολ αντίστοιχα, δεν ξεχωρίζει κάτι.

566. ΤΣΑΡΛΤΟΝ - ΡΟΔΕΡΑΜ

Πρώτη ήττα για την Τσάρλτον (2-2-1 ρεκόρ) το 2-1 στο Μολινιού απ’τη Γουλβς, άξιζε καλύτερης τύχης, ουραγός με 0-1-4 και 5-13 γκολ η Ρόδεραμ, προφανώς φαβορί ο άσος αλλά την ομάδα του Λουθόν έχουμε μάθει να την ποντάρουμε σαν αουτσάιντερ, δεν αμφισβητούμε ότι μπορεί να πάριε την πρωτοβουλία σε ένα παιχνίδι αλλά μετά από διακοπή δεν θα ρισκάρουμε σε ένα τέτοιο στοίχημα pregame.

567. ΛΙΝΤΣ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Αήττητη η Λιντς, 1-4-0 με τη νίκη να έρχεται στο πιο πρόσφατο και μάλιστα με μεγάλο διπλό στο Ντέρμπι (1-2), κακή ως τώρα η Μπρέντφορντ (1-1-2 εκτός), δεν θυμίζει την ομάδα που πέρσι διεκδίκησε τη άνοδο. ‘Ένα κλικ παραπάνω στην έδρα.

572. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ

Με 2-2-1 έχει ξεκινήσει η Μίντλεσμπρο, όχι και ο καλύτερος απολογισμός για μια ομάδα που έχει στόχο την άνοδο, παρουσιάζεται πάντως και φέτος σοβαρότατη, στο τελείωμα των φάσεων το μοναδικό της πρόβλημα. Δυνατό 1-3 την προηγούμενη αγωνιστική στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, 2-1-2 ο απολογισμός της νεοφώτιστης ΜΚ Ντονς, περισσότερο κλο-κλο από ουσία, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Δύσκολα θα ξεφύγει απ’ τον άσο.

575. ΠΡΕΣΤΟΝ - ΝΤΕΡΜΠΙ

Χωρίς νίκη η Ντέρμπι (0-4-1 ρεκόρ), ήττα με 1-2 από τη Λιντς στο τελευταίο, τραγικό το ξεκίνημα της, από τη στιγμή που η άνοδος θυμίζουμε είναι αυτοσκοπός για την ομάδα του Κλέμεντ. Σιγανά και ταπεινά η Πρέστον (1-2-2 ρεκόρ), δύσκολα κάνεις φάσεις στην ομάδα του Γκρέισον και αυτό ακριβώς είναι και το αδύνατο σημείο των φιλοξενούμενων. Σωφρονίστηκαν πλέον οι μπουκ στο θέμα Ντέρμπι, έκοψαν το σετ στη μέση.

624. ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Χωρίς Ντανίλο και Χάμες Ροντρίγκεζ (γύρισαν τραυματίες από τα φιλικά Βραζιλίας και Κολομβίας αντίστοιχα) ταξιδεύει στη Βαρκελώνη η Ρεάλ που σίγουρα έχει τον τρόπο να ξεπεράσει το εμπόδιο της Εσπανιόλ. Οι Καταλανοί άλλωστε έχουν επιχειρήσει τα λιγότερα σουτ στην αντίπαλη εστία (10) στις δύο πρώτες αγωνιστικές και η Ρεάλ από τη στιγμή που ξεμπούκωσε με τη Μπέτις περιμένουμε να περάσει νικηφόρα και χωρίς να παραβιαστεί η εστία της. Επιλογή των YoungGuns η νίκη της με μηδέν παθητικό στο 2,30 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

655. ΑΛΤΑΧ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Σε καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα ελπίζει η Άλταχ (2-0-5 συνολικά), μετά τον αποκλεισμό της από το Γιουρόπα Λιγκ, η Ραπίντ έρχεται από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα (5-1-1 συνολικά, 7/7 over 2,5, 5/7 GG) και την Πέμπτη θα ντεμπουτάρει στους ομίλους του Γιουρόπα. Πολύ χαμηλά βρίσκεται το διπλό, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Άλταχ πέρυσι είχε μια από τις ισχυρότερες έδρες τις κατηγορίας, ενώ η Ραπίντ θα πορευτεί στο εξής χωρίς τον πρώτο της σκόρερ Μπέριτς, που πουλήθηκε στη Σεντ Ετιέν.

733. ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ - ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ

Δείχνει να ξυπνάει η Μπρομαποϊκάρνα (3-5-3 εντός) με αποτέλεσμα να έχει πλησιάσει στο -3 από τη σωτηρία, η Λιουνγκσκίλε (2-5-4 εκτός) έρχεται από τέσσερις σερί ισοπαλίες και οδεύει προς ένα αδιάφορο κλείσιμο στη σεζόν. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ προσφέρονται οι γηπεδούχοι, έχει λογική ο ασιατικός άσος +0,25 στο 1,775 της Bet365.

734. ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ - ΟΥΤΣΙΚΤΕΝΣ

Δεν δείχνει ικανή να κυνηγήσει την άνοδο η Βάρμπεργκ (6-3-2 εντός), στον πάτο της βαθμολογίας έχει υποχωρήσει η Ούτσικτενς (2-1-7 εκτός) με την υπόθεση παραμονή να δυσκολεύει. Πολύ χαμηλά βρίσκεται ο άσος και δεν μπορεί να γίνει σοβαρή κουβέντα στα επίπεδα αυτά.

742. ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ - ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Οριακά εκτός ζώνης υποβιβασμού η Φάλκενμπεργκ (3-3-5 εντός), μετράει τρεις ήττες στα πιο πρόσφατα τρία στο γήπεδό της, η ΑΪΚ έχει σκαρφαλώσει στο -2 από την κορυφή με έξι συναπτές νίκες και μακριά από τις έδρα της έρχεται από δυο σερί νίκες (2-5-3 εκτός συνολικά). Σε χαμηλά επίπεδα κινείται το διπλό, δεν υπάρχει αξία.

746. ΜΑΛΜΕ - ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Ματς μεταξύ ομάδων που βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος, η Μάλμε (7-3-1 εντός) προσπαθεί να κλείσει την ψαλίδα από τις πρώτες της βαθμολογίας, αλλά έχει να σκέφτεται και τις υποχρεώσεις της για το Τσάμπιονς Λιγκ από αυτήν την εβδομάδα. Η Έλφσμποργκ (6-2-3 εκτός) βρίσκεται σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Γκέτεμποργκ και έχει ισάριθμες νίκες στις τελευταίες δυο εξόδους της. Πολύ μπερδεμένο δείχνει, δεν θα μπλέξουμε.

858. ΒΙΜΠΟΡΓΚ - ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ

Η Βίμποργκ έχει σα στόχο την παραμονή και δείχνει ικανή να την πετύχει. Έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα, αλλά γενικά είναι σύνολο που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο. Παίζει με μία Νόρντζελαντ που πέραν του αρχισκόρερ Μπρουνίνιο δεν έχει άλλους παίκτες που να την πάρουν στις πλάτες της. Κατά διαστήματα παίζει καλή μπάλα, αλλά το μικρό ρόστερ και η απειρία δεν βοηθούν, ενώ έχει και απουσίες σε αυτό το παιχνίδι. Το 0 ασιατικό της Βίμποργκ στο 1,825 της Bet365 δείχνει ασφαλής επιλογή.

987. ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ - ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ

Θετικό ντεμπούτο πραγματοποιεί η Ακισαρσπόρ (1-2-0), η Γκαζιαντέπ έχει 1-0-2 με τη νίκη να έρχεται στη μοναδική της έξοδο. Σωστό το σετ, δεν αφήνει περιθώριο για παιχνίδι.

988. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ

Με τρεις ήττες έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα η Μπούρσα, η Γκεντσλέρ με υπηρεσιακό προπονητή έκανε σεφτέ στα τρίποντα (1-0-2 συνολικά) και θα συνεχίσει με νέο πρόσωπο στον πάγκο, τον Οζντιλέκ. Προς αποφυγή ο άσος, οι γηπεδούχοι δεν πατούν καλά στην αρχή της χρονιάς.

893. ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ - ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες η Μαδέργουελ (2-0-4) κέρδισε με 1-0 την προβληματική Κιλμάρνοκ, με αμφισβητούμενο πέναλτι στα πρώτα λεπτά. Η Ρος Κάουντι (3-1-2) κέρδισε με καλή εμφάνιση 2-1 τη Νταντί Γιουνάιτεντ και ντούμπλαρε τις νίκες της πριν τη διακοπή (0-4 επί της Κιλμάρνοκ η προηγούμενη). Σε καλύτερη κατάσταση η Ρος Κάουντι, δίκαιες οι τιμές οριακότατου φαβορί (0:0 στο 1,80).

909. ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ - ΝΤΑΝΤΙ

Δεν έχει χαρεί ακόμα στο πρωτάθλημα η Πάρτικ Θιστλ καθώς ακόμα δεν έχει κερδίσει (0-3-3). Στο τελευταίο της παιχνίδι έχασε με σχετική ευκολία με 0-2 από την Αμπερντίν και συνέχισε τις ήττες. Επιθετικά προβληματίζει περισσότερο, έκανε κάποιες μεταγραφές για να λύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα, μυστήριο αν θα τα καταφέρει. Η Νταντί (2-2-2) πήρε το 1-1 με την Ινβερνές εντός έδρας με γκολ στο 90’, ενώ λίγα λεπτά πριν είχε χάσει πέναλτι. Το πείσμα της την οδήγησε στην ισοπαλία αυτή, αφού δεν άφησε δευτερόλεπτο το ματς και ποτέ δεν θεώρησε ότι δεν θα πάρει κάτι. Πιστεύουμε ότι με την ίδια εμφάνιση και χωρίς κάποια θεαματική αλλαγή από τη γηπεδούχο, η Νταντί θα φύγει με το τρίποντο. Το διπλό Draw No Bet στο 1,975 αποτελεί επιλογή των Young Guns .

910. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ - ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Ήταν φανερό ότι η Σέλτικ είναι καλύτερη ομάδα και ότι η Σεντ Τζόνστον (1-2-3) δύσκολα θα πάρει κάτι από το παιχνίδι, έχασε δίκαια με 1-3. Συνολικά δεν εντυπωσίαζει η Σεντ Τζόντσον και δεν δείχνει ότι μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω. Η Χάμιλτον (3-1-1) κέρδισε την αήττητη μέχρι τότε Χαρτς με 3-2! Αρκετά καλή η μέχρι τώρα παρουσία της, φαίνεται ότι έχει γίνει σοβαρή δουλειά στην ομάδα. Το +0,25 στο 1,925 και το Χ2 στο 1,72 αποτελούν επιλογές, καθώς η Χάμιλτον είναι αρκετά καλή και σοβαρή ομάδα.

912. ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. - ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ

Αγώνας ανάμεσα στις δύο χειρότερες ομάδες της κατηγορίας μέχρι σήμερα, έχουν αρκετά εσωτερικά προβλήματα που γίνονται εύκολα φανερά στον αγωνιστικό χώρο. Στα χαρτιά η γηπεδούχος είναι καλύτερη ομάδα, αλλά επ’ ουδενί ο άσος δεν είναι για 1,65-1,70. Ας τις αφήσουμε να βγάλουν μόνες τους τα μάτια τους.

767. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ - ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Λίγα πράγματα έχει δείξει μέχρι σήμερα η Μπάρνσλεϊ (2-1-3), φαίνεται πως χρειάζεται χρόνο να δέσει το νεανικό υλικό που έχει μαζέψει. Η Σουίντον (3-2-1) συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και πήρε σχετικά εύκολα το διπλό στο Κρου με 1-3. Η σοβαρότητα που βγάζει της δίνει τον πρώτο λόγο, το διπλό DNB στο 2,00 είναι κάτι παραπάνω από δίκαιο.

768. ΜΠΕΡΤΟΝ - ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

Πρώτη πραγματικά κακή εμφάνιση για τη Μπέρτον (4-0-2) και ήττα με 1-2 από την Κόβεντρι. Δεν είχε ουσία στο παιχνίδι της στο δεύτερο μέρος, και δέχτηκε το δεύτερο γκολ που έφερε την ήττα. Στο 1-1 έμεινε η Ροτσντέιλ (3-2-1) με τη Φλίτγουντ, θα μπορούσε –και θα άξιζε- να κερδίσει τον αγώνα, στο 90’ έχασε πέναλτι. Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες, σωστά κομμένο το σετ.

770. ΚΡΟΥ - ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Μία ακόμη –εύκολη- ήττα για την Κρου (0-2-4), αυτή τη φορά με 1-3 από τη Σουίντον. Δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο και η ήττα ήταν φυσιολογική, από μία ανώτερη ομάδα. Η Μίλγουολ (1-1-3) είχε ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική, ίσως αυτό τη βοήθησε να βρει τα πατήματα της, αφού μέχρι τώρα δείχνει εκτός κλίματος. Περίεργο ματς, αν η Μίλγουολ παρουσιαστεί όπως ήταν πριν τη διακοπή, ο άσος +0,25 στο 2,00 έχει αξία, αλλά πριν την έναρξη δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι.

771. ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ - ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

No bet.

775. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Με 1-3-1 έχει μπει στο πρωτάθλημα η Πορτ Βέιλ, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε αγχωτικά με 1-0 επί της Καρλάιλ για το Λιγκ Τρόφι. Η Γουίγκαν (3-1-2) πραγματοποίησε επική ανατροπή στο τελευταίο στην έδρα της Τσέστερφιλντ, καθώς μέχρι το 80’ ήταν πίσω στο σκορ με 0-2 αλλά κατάφερε να φύγει τελικά με το τρίποντο (3-2). Κομμένο στη μέση το σετ, θα κοιτούσαμε ζεστά προς τα δεξιά αν είχαμε σε καλύτερες τιμές τους φιλοξενούμενους.

776. ΟΛΝΤΑΜ - ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Από την πρώτη ήττα της σεζόν έρχεται η Όλνταμ (1-4-1), υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Μπράντφορντ. Η Πιτέρμπορο είναι ντεφορμέ, αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία (0-1-3, 3/4 over 2,5, 4/4 GG) και στο προσεχές παιχνίδι θα πάει με υπηρεσιακό προπονητή τον μέχρι πρότινος βοηθό ΜακΚαν. Αμφότερες δεν πατούν καλά στα τελευταία, η αλλαγή στον πάγκο των φιλοξενούμενων μπερδεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

781. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ - ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

No Bet.

787. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Πρωτοπόρος της Λιγκ 1 η Τζίλιγχαμ, αήττητη (4-2-0) και έχοντας το απόλυτο εντός (3/3), τρίτη απ’ το τέλος η Μπλάκπουλ, πρώτη νίκη της το περασμένο Σάββατο με 0-1 τη Σκάνθορπ (1-1-4 ρεκόρ). Κοιτάμε αποκλειστικά προς τα αριστερά, με την απόδοση του άσου πάντως να μην είναι και κανένα κελεπούρι.

788. ΣΚΑΝΘΟΡΠ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ

4-1-1 ο απολογισμός της Κόβεντρι (2-0-1 εκτός), πέντε σερί over 2,5, τέσσερα σερί GG, επέστρεψε ο πολύτιμος φορ Άρμστρονγκ (5 συμ./5 γκολ). Η Σκάνθορπ ίσως παίζει κάπως καλύτερα από τα αποτελέσματα της ως τώρα, που δεν είναι εντυπωσιακά (1-2-3), στο τελευταίο πάντως απογοήτευσε χάνοντας εντός από την αδύναμη Μπλάκπουλ (0-1). Ένα κλικ προς τα δεξιά, κρατάμε τα γκολ σαν πιθανή επιλογή στ2ο live.

789. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. - ΜΠΕΡΙ

Βαριά φανέλα η Σέφιλντ Γιουν., έρχεται και από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, όλες με δύο γκολ διαφορά. Πρώτο τρίποντο για τη Μπέρι με το μεγάλο διπλό στην έδρα της μέχρι τότε πρωτοπόρου Γουόλσολ (0-1), μια μόλις ήττα έχει (1-4-1), σκόραρε σε όλα τα φετινά παιχνίδια της. Δεν θα είναι τόσο εύκολο το έργο των γηπεδούχων.

790. ΣΑΟΥΘΕΝΤ - ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα έρχεται η Σάουθεντ (1-3-2), χάρη στο εντός εδρας 2-1 επί της Πιτέρμπορο, ανάλογη πορεία και για τη Σριούσμπερι (1-2-3) με τη νίκη να έρχεται στο τελευταίο στην έδρα της Μπάρνσλεϊ. Με καλή ψυχολογία πλέον οι δυο ομάδες, το γεγονός ότι η Σριούσμπερι είναι αήττητη εκτός έδρας (1-2-0) μας κάνει να σκεφτόμαστε το Χ2.

792. ΓΟΥΟΛΣΟΛ - ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Πρώτη ήττα για τη Γουόλσολ (4-1-1, 1-1-1 εντός) το 0-1 κόντρα στη Μπέρι, 1-3-2 (0-1-2 εκτός) μετράει η Ντονκάστερ, ομάδα με δυσκολία στη δημιουργία που θα κατέβει στο γήπεδο για να καταστρέψει το παιχνίδι της αντιπάλου. Μετά την ήττα με 0-1 από τη Τζίλιγχαμ, ο Πολ Ντίκοφ απολύθηκε και αναλαμβάνει προσωρινά ο εμβληματικός στόπερ Τζόουνς. Προσεγμένες τιμές στο under, δεν ξεχωρίζει κάτι.

793. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ - ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

1-4-1 το ρεκόρ της Άκρινγκτον, την προηγούμενη αγωνιστική τσίμπησε το βαθμό στο καυτό “Φράτον Παρκ” (0-0 Πόρτσμουθ), η νεοφώτιστη Μπρίστολ Ρόβερς δεν έχει ακόμα τον αέρα να πάρει άνετα τέτοια ματς και το 1,85 του άσου μοιάζει παραφωνία, από τη στιγμή μάλιστα που οι γηπεδούχοι (3-0-3 ρεκόρ) έρχονται από δύο σερί νίκες και ως τώρα δείχνουν να αποδίδουν καλύτερα μακριά απ’ το σπίτι τους. Πάσο ή κόντρα.

800. ΚΕΜΠΡΙΤΖ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Οι πρώτοι χαμένοι βαθμοί της Λέιτον Όριεντ στο φετινό πρωτάθλημα ήρθαν με πάταγο, ήττα με 4-0 στο Έξετερ, υπερβολικό το τελικό σκορ, η ομάδα του Χέντον πλήρωσε την έλλειψη συγκέντρωσης στα μετόπισθεν. Είχε προηγηθεί το 2-1 από τη Λούτον στο Λιγκ Τρόφι (με γκολ στο 90’), αφήνει ερωτηματικά για πιθανή κοιλιά. Σε κάθε περίπτωση οι O’s με ρεκόρ 5-0-1 (4/6 over 2,5, καλύτερη επίθεση της κατηγορίας) συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα στη Λιγκ 2, 2-2-2 το ρεκόρ της Κέμπριτζ με 5/6 over 2,5, άξιζε κάτι παραπάνω στο πρόσφατο 1-3 από τη Λούτον, δημιούργησε πολύ περισσότερες φάσεις για γκολ αλλά η αντίπαλος της ήταν πιο αποτελεσματική στη τελική προσπάθεια. Το έχουν το γκολ και οι δύο ομάδες, καλά στέκεται το over 2,5 στο 1,95+.

801. ΚΑΡΛΑΪΛ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ

Καλύτερη επίθεση και συνάμα χειρότερη άμυνα της Λιγκ 2 η Καρλάιλ, 6/6 GG και 4/6 over 2,5 μετράει στο πρωτάθλημα, στα δύο πιο πρόσφατα κέρδισε με 3-2 Χάρτλπουλ (εκτός) και Μπαρνέτ (εντός), πρώτες νίκες της στη σεζόν (2-3-1 ρεκόρ). Πρώτο τρίποντο και για τη Ντάγκεναμ (1-2-3) το τυχερό 1-2 στο Νορθάμπτον, σκόραρε κόντρα στη ροή γλιτώνοντας αρκετές φορές, τρίτο ματς αήττητη, πέμπτο σερί GG. GG και over 2,5.

802. ΕΞΕΤΕΡ - ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Περίεργο σταύρωμα και σετ, η πολυαγαπημένη Χάρτλπουλ (3-0-3 ρεκόρ), που από πέρσι μετά τη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μουρ συχνά μας απασχολεί, τελευταία κάνει νερά, πέντε σερί ήττες (η μια στα πέναλτι από τη Σέφιλντ Γιουν. Στο Λιγκ Τρόφι) συμπλήρωσε με το 2-1 από τη Γουίκομ, ματς στο οποίο πάντως δεν ήταν κακή. Οι “ελληνιστές” του Τίστνεϊλ έρχονται από δύο ηχηρές νίκες, 2-0 την Πόρτσμουθ στο Τρόφι και 4-0 την πρωτοπόρο Λέιτον Όριεντ το περασμένο Σάββατο, όταν και έκαναν κάθε ευκαιρία τους γκολ. 2-1-0 μετράνε στο “Σεντ Τζέιμς” οι γηπεδούχοι, παίζουν πιο ανοιχτά από τους φιλοξενούμενους, σε κάθε περίπτωση το 1,80+ του άσου δεν αποτελεί ευκαιρία.

806. ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ - ΚΡΟΟΥΛΙ

2-3-1 το ρεκόρ της Μάνσφιλντ, 1-3-1 εκείνο της Κρόουλι, καμία δεν θαμπώνει. 5/6 2-3 γκολ μετράνε οι γηπεδούχοι, εκεί γύρω περιμένουμε να κινηθεί και αυτό.

811. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΟΞΦΟΡΝΤ

Ομάδες με δυνατότητες, παραδοσιακά δυνατή στην έδρα της η Νορθάμπτον (2-1-3 ρεκόρ), στα τρία πρώτα της φέτος εκεί όμως μετράει 1-0-2, χάνοντας από τη φιλόδοξη Πλίμουθ (0-2) αλλά και την αδύναμη ως τώρα Ντάγκεναμ (1-2 στο τελευταίο, πρώτο τρίποντο των φιλοξενούμενων), σε ματς που πάντως άξιζε τουλάχιστον το βαθμό. Από 0-1-3 έρχονται οι γηπεδούχοι, 3-3-0 το ρεκόρ της σφριγηλότατης Όξφορντ, σωστά στη μέση ακριβώς οι τιμές, πολύ πιθανή η αλληλεξουδετέρωση.

812. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΛΟΥΤΟΝ

Χωρίς υποχρεώσεις το περασμένο Σάββατο η Νοτς Κάουντι (1-1-3 ρεκόρ), στο τελευταίο παιχνίδι της κέρδισε 3-1 η Μάνσφιλντ για το Λιγκ Τρόφι, πρώτη νίκη της μετά από πέντε ματς, δύο σερί η Λούτον (1-2-3 στη Λιγκ 2), 2-1 τη Λέιτον Όριεντ στο Λιγκ Τρόφι, 1-3 την Κέμπριτζ στο πρωτάθλημα, αμφότερες με δόση τύχης. Καμία δεν γεμίζει το μάτι, σωστά μοιρασμένο το καρπούζι στη μέση, σημειώνουμε ότι αμφότερες έρχονται από πέντε σερί αμφίσκορα.

818. ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΜΟΡΚΑΜ

Τραγικό το ξεκίνημα της Νιούπορτ, μετράει 0-1-5, η Μόρκαμ έρχεται από δυο σερί νίκες στο πρωτάθλημα στις οποίες πέτυχε συνολικά οχτώ γκολ και έχει απολογισμό 3-1-2. Ελαφρύ αουτσάιντερ οι φιλοξενούμενοι, υπάρχει περιθώριο να κοιτάξουμε προς το 2 DNB.

821. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΜΠΑΡΝΕΤ

Έχει χάσει τη φούρια των πρώτων αγωνιστικών η Πόρτσμουθ (3-3-0 ρεκόρ, 1-2-0 εντός), στα έξι πιο πρόσφατα κέρδισε μόνο τη Λούτον (1-2), πρέπει όμως να σημειώσουμε ότι στα ματς των κυπέλλων κατέβηκε αποκλειστικά με αναπληρωματικούς αφού η άνοδος είναι φέτος αυτοσκοπός για τους Pompeys. 1-1-4 με 3/3 εκτός μετράει η νεοφώτιστη Μπαρνέτ, σε κάθε περίπτωση έχει τον τρίτο λόγο στην αναμέτρηση.

822. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ - ΓΙΟΡΚ

Κυκλοθυμικές ομάδες, ικανές για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο, κάπως πάει να πείσει τελευταία η Στίβενεϊτζ (2-2-2 ρεκόρ), μετρώντας σερί 2-1-0, η Γιορκ έχει 2-1-3 και στο πιο πρόσφατο επικράτησε άνετα με 0-3 της Νιούπορτ. Μπορεί να πάει οπουδήποτε, θα μείνουμε μακριά.

823. ΓΟΥΙΚΟΜ - ΠΛΙΜΟΥΘ

Ντέρμπι κορυφής, αμφότερες με στόχο την άνοδο, ξεκίνησαν με το πόδι στο γκάζι, 4-2-0 με 9-2 γκολ η Γουίκομ (καλύτερη άμυνα της Λιγκ 2), 4-0-2 η Πλίμουθ, έρχεται από ήττα με 2-1 στη Στίβενεϊτζ. Περιμένουμε ότι και οι δύο θα κοιτάξουν κατά κύριο λόγο να μη χάσουν, θα το δίναμε ακριβώς στη μέση, σαφώς βασική επιλογή τα λίγα γκολ.

824. ΓΕΟΒΙΛ - ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Ζόρικο το ξεκίνημα για τη Γέοβιλ (1-0-5), δεν εντυπωσιάζει για την ώρα η Γουίμπλεντον (2-2-2) που πάντως δεν έχει ηττηθεί μακριά από την έδρα της (1-2-0, 3/3 GG). Σε αποδόσεις καθαρού φαβορί το διπλό, δεν διαφωνούμε αλλά δεν θα ποντάρουμε κιόλας, καλύτερη μοιάζει η ενασχόληση με τα γκολ.

708. MΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ - ΜΠΑΡΟΟΥ

Τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία (4-0-1) η Μπρέιντρι (4-1-3 ρεκόρ), στην έδρα της μετράει 1-1-2, 4/4 ήττες εκτός η Μπάροου (3-1-4 ρεκόρ) που δείχνει ομάδα έδρας, 4/4 over 2,5 και 3/4 GG, έχει σκοράρει σε 7/8 παιχνίδια της φέτος. Προβάδισμα στον άσο, πιθανό δείχνει το αμφίσκορο.

711. ΜΠΡΟΜΛΕΪ - ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ

Νίκη μετά από 0-2-4 για τη Μπρόμλεϊ (2-2-4 ρεκόρ με 6/8 over 2,5 και GG, 2-1-1 εντός), κόντρα μάλιστα στην ισχυρή Γκέιτσχεντ με 3-0, ξεγελά το τελικό σκορ, ήταν πιο αποτελεσματική από την αντίπαλο της. 3-1-4 και 1-0-2 εκτός τα νούμερα της Μάκλσφιλντ, έρχεται από δύο δυνατές νίκες, 0-2 την Γκρίμσμπι, 2-1 τη Γουόκινγκ. Μοιρασμένο το σετ, τριπλή και στα μάτια μας.

712. ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ - ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ

4-3-1 με 3-1-0 εντός η Τσέλτεναμ, αήττητη μέχρι το προηγούμενο Σάββατο όταν και έχασε στο 95’ από την Όλτρινχαμ. 3-4-1 το ρεκόρ της Ντόβερ, μετά το 2-1 από τη Μπάροου στην πρεμιέρα παραμένει αήττητη, εκτός έδρας μετράει 0-3-1. Σχετικά σφιχτές ομάδες, δεν βλέπουμε να πηγαίνει πολύ ψηλά το σκορ, σωστός μοιάζει ο άσος στο 2,00+.

713. ΙΣΤΛΙ - ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

Πρώτη ήττα για την Ίστλι (5-2-1) το 1-0 στην Μπάροου, στην ισχυρή έδρα της μετράει 3-1-0, οι νίκες της στο γκολ. 5-1-2 και 3-0-1 εκτός των νούμερα της Γκέιτσχεντ, έρχεται από ήττα με 3-0 στη Μπρόμλεϊ, άξιζε καλύτερης τύχης. Ποιοτικές ομάδες, η έδρα έχει ένα λόγο παραπάνω.

715. ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ - ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ

Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, παρότι στα δύο τελευταία (3-0 Όλτρινχαμ, 0-0 Ντόβερ, αμφότερα εντός) η Σάουθπορτ (1-2-5, 0-1-3 εκτός) έδειξε βελτίωση. 8/8 νίκες ως τώρα για την πρωτοπόρο Φόρεστ Γκριν, ποιοτικότατο το ρόστερ της, φέτος και κυνικό, 5/8 από αυτές ήρθαν στο γκολ. Χάντικαπ του -1,5 δεν θα παίξουμε εύκολα στην Κόνφερενς/Νάσιοναλ, αλλά και κόντρα δεν υπάρχει.

716. ΧΑΛΙΦΑΞ - ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ

Στο πρόσφατο παρελθόν διεκδικήτριες της ανόδου, φέτος στον πάτο της βαθμολογίας. 1-1-6 (1-1-2 εντός) το ρεκόρ της Χάλιφαξ, χωρίς νίκη ακόμα η Κιντερμίνστερ (0-3-5, 0-2-2 εκτός), βελτιωμένες κάπως στα τελευταία παιχνίδια τους, όπως και οι μπουκ θα δώσουμε ένα κλικ παραπάνω στη γηπεδούχο, που μας έχει δείξει τα προηγούμενα χρόνια ότι ξέρει να χρησιμοποιεί τη δύναμη της έδρας και περιμένουμε μέσα από αυτή να ψάξει τη σωτηρία.

717. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ - ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Ομάδα με εμπειρία, δυνατότητες και φιλοδοξίες η Γκρίμσμπι, το απέδειξε στο πρόσφατο 1-3 επί της Μπόρεχαμ, όμως συχνά πνίγεται σε μια κουταλιά νερό. 3-3-2 το ρεκόρ της, 2-1-1 εντός, χωρίς να έχει βγάλει και τρομερά δύσκολο πρόγραμμα. Η Όλντερσοτ μετράει 3-2-3 με 2-1-1 εκτός, έρχεται από 3/4 νίκες και δείχνει ικανή να κάνει τη ζημιά.

718. ΓΚΙΣΕΛΙ - ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ

Πιο έμπειρη η Γουόκινγκ, το δείχνει και το 4/4 που έχει καταφέρει εντός, μακριά απ’ το σπίτι της όμως μετράει 1-1-2. Θα το παλέψει η νεοφώτιστη Γκίσλι (2-0-2 εντός, 2-3-3 συνολικά), μπορεί να αποφύγει τη ήττα. Με το διπλό σε αποδόσεις φαβορί πάμε πάσο.

724. ΛΙΝΚΟΛΝ - ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ

2-4-2 το ρεκόρ της Λίνκολν (7/8 GG, όλα τα Χ με σκορ 1-1), 1-3-0 εντός, 0-2-2 στα τέσσερα τελευταία κόντρα όμως σε πολύ ισχυρό ανταγωνισμό (Φόρεστ Γκριν, Γκρίμσμπι, Γκέιτσχεντ, Ρέξαμ), η νεοφώτιστη Μπόρεχαμ δεν έχει δείξει τίποτα το ιδιαίτερο (2-1-5, 1-0-3 εκτός), οι γηπεδούχοι έχουν ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες. Άσος του 2,00+.

725. ΤΡΑΝΜΙΡ - ΤΣΕΣΤΕΡ

3-3-2 μετράνε ως τώρα αμφότερες, κάπως καλύτερα δείγματα έχει δώσει η Τρανμίρ (2-1-1 εντός), ξεκίνησε με 3-1-0 παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο αλλά δεν κέρδισε στα τέσσερα πιο πρόσφατα. Δυσκολοκατάβλητη η Τσέστερ (2-1-1 εκτός), θα κατέβει με στόχο το Χ, δεν ικανοποιεί το 1,80 του άσου.

726. ΡΕΞΑΜ - ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ

Ομάδες έδρας, 4/4 νίκες εντός η Ρέξαμ (5-1-2 ρεκόρ), 4/4 ήττες εκτός η Όλτρινχαμ (3-0-5 ρεκόρ), κόντρα μάλιστα σε πολύ ευκολότερο ανταγωνισμό από τους ποιοτικούς Ουαλούς. Μόνο προς τα αριστερά κοιτάμε εδώ.

727. ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ. - ΤΟΡΚΙ

0-2-5 μετά τη νίκη της πρεμιέρας από της Γκίσλι για τη Γουέλινγκ, στην έδρα της δείχνει κάποια μεγαλύτερη δυναμική (1-2-1) σε σχέση με εκτός (4/4 ήττες), μετριότητα μέχρι στιγμής η Τορκί (2-2-4 ρεκόρ, 1-1-2 εκτός), άχρωμη, άοσμη, άγευστη. Μικρή κλίση προς τον άσο η αγορά.

728. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ - ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Απλές οι συνθήκες του συγκεκριμένου αγώνα. Η γηπεδούχος Ρέιντζερς (5-0-0, 19-3 τα γκολ) δείχνει ότι είναι ομάδα επιπέδου Πρέμιερσιπ και δεν μπορεί να κτυπηθεί. Κερδίζει με πεντάρες εύκολα και δείχνει ότι θα ανέβει τρένο. Η Λίβινγκστον είναι στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις ένα βαθμό σε πέντε παιχνίδια (0-1-4, 4-11 τα γκολ). Οι πιθανότητες να μην χάσει πολύ εύκολα είναι ελάχιστες, το ασιατικό χάντικαπ -2,25 ή -2,5 στο 1,70 και 1,90 αντίστοιχα μπορούν να αποτελέσουν επιλογές, βέβαια υπάρχει και το live για την αγορά κάποιας καλύτερης τιμής ή κάποιου καλύτερου line.

729. ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ - ΑΛΟΑ

Πολλά με λίγα η συγκεκριμένη αναμέτρηση, η Χιμπέρνιαν είναι αρκετά σκαλιά ανώτερη ομάδα από την Αλόα και αναμένεται να κερδίσει. Πάμε παρακάτω.

730. ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ - ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ

No bet.

732. ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ - ΦΟΛΚΕΡΚ

Η Σεντ Μίρεν (1-2-2) έκανε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, με 2-0 με αντίπαλο την Κουίν οφ Σάουθ. Ήταν καλύτερη και απόλυτα δίκαια πήρε το διπλό, τώρα θέλει να κάνει και την πρώτη της εντός έδρας νίκη. Η Φόλκερκ (3-1-0) έχει αρχίσει εντυπωσιακά και έχει τρεις συνεχόμενες νίκες, τελευταίο θύμα της η Νταμπάρτον. Σωστά μοιρασμένο στη μέση το σετ, δεν έχουμε χώρο για να κινηθούμε.

755. ΜΟΡΤΟΝ - ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ

Η Μόρτον (2-2-1) έκανε τη δεύτερη σερί νίκη της με 2-4 επί της Λίβινγκστον και δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της. Η Νταμπάρτον (2-0-3) έχασε στο τελευταίο ματς με 0-2 από την Αλόα και έκανε την τρίτη της σερί ήττα. Αρκετά αγωνιστικά προβλήματα στη φιλοξενούμενη και πιστεύουμε ότι πολύ δύσκολα θα κερδίσει στη Μόρτον, ο άσος του 2,00 είναι δίκαιος.

810. ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ - ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

Συνεχίζει να προβληματίζει έντονα η Καούντεμπιθ (1-0-4), οι απουσίες που σταθερά έχει δεν αποτελούν δικαιολογία. Δίκαιη ήττα από την Ερντριόνιανς με 2-3, δεν άξιζε κάτι παραπάνω. Η Πίτερχεντ μπορεί να τα βάζει με την τύχη της για το 1-1 με την Άλμπιον την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν ανώτερη και άξιζε το τρίποντο. Πιστεύουμε ότι μπορεί να κερδίσει τώρα την κατώτερη Καούντεμπιθ, λίγο πιο πάνω θα θέλαμε το 0:0 της (1,70) για να ποντάρουμε.

813. ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ - ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ

Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες της κατηγορίας που θα δώσουν τη δική τους μάχη για τον ίδιο στόχο, τα πλέι-οφ. Τυχερό 1-1 με την Πίτερχεντ πήρε η Άλμπιον την προηγούμενη αγωνιστική, έπρεπε να έχει ηττηθεί, αφού ήταν κατώτερη της αντιπάλου. Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Ερντριόνιανς που δείχνει να έχει βρει τα πατήματα της. Το +0,25 της φιλοξενούμενης στο 1,75 θα έπρεπε να είναι λίγο πιο χαμηλά.

814. ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ - ΕΪΡ

4-0-1 στις πρώτες αγωνιστικές έχει η πρωτοπόρος Ντανφέρμλιν με την καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος (21-5). Παίζει ωραία μπάλα και δίκαια πέρασε με το 0-4 από τη δεύτερη Φόρφαρ, περιμένουμε να κάνει μία ακόμη εύκολη νίκη. Η Έιρ (3-1-1) κέρδισε με 5-2 τη Στενχάουσμίουρ και βρίσκεται στην τρίτη θέση. Η ποιοτική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες μας οδηγεί στο -1 του άσου στο 1,80.

834. ΜΠΡΕΧΙΝ - ΦΟΡΦΑΡ

Το απόλυτο μηδέν έχει η Μπρέχιν μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, αφού δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ούτε ένα βαθμό σε πέντε αναμετρήσεις. Τελευταία ήττα με 0-1 από τη Στανράερ. Η Φόρφαρ έχει χάσει μόνο από την πρωτοπόρο Ντανφέρμλιν και πραγματοποιεί αρκετά καλή σεζόν μέχρι τώρα (3-1-1). Πιστεύουμε ότι θα κάνει έξι τις ήττες της η γηπεδούχος, στο 1,95 το διπλό είναι κάτι παραπάνω από δίκαιο, το σημείο αυτό αποτελεί επιλογή των Young Guns .

837. ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ - ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ

Νο bet.

840. IΣΤ ΦΑΪΦ - ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ

Η Ιστ Φάιφ (3-0-2) έχασε δίκαια με 0-2 από την Άνναν και δεν βρίσκεται ακόμα στις πρώτες θέσεις. Η Αρμπρόουθ (0-1-4) βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και πρέπει άμεσα να αλλάξει ρότα αν θέλει να καταφέρει να γυρίσει άμεσα το κλίμα. Διαβασμένοι οι μπουκ με τον άσο να μην ξεπερνά το 1,70. Δίκαιες τιμές, δεν μπορούμε να ασχοληθούμε πριν την έναρξη.

850. ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ

Η Στέρλινγκ Άλμπιον (1-1-3) βρήκε την πρώτη της νίκη με το 3-2 επί της Ιστ Στέρλινγκ και πήρε βαθμολογική ανάσα. Η Μοντρόουζ (3-0-2) κέρδισε ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι (2-0 την Έλγιν), όμως όσο καλή είναι στο γήπεδό της τόσο κακή είναι μακριά απ’ αυτό. Αν δεν ήταν θα σκεφτόμασταν κάποιο ποντάρισμα υπέρ της, τώρα όχι.

882. ΕΛΓΚΙΝ - ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ

Η Έλγκιν (3-0-2) έχασε με 0-2 από τη Μοντρόουζ δίκαια και βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Εντός έδρας παρουσιάζεται αρκετά καλύτερη και μπορεί να καθαρίζει τα παιχνίδια. Αρκετά καλή στην έναρξη της σεζόν η Μπέργουϊκ (3-1-1) που βρίσκεται στην κορυφή σε ισοβαθμία. Με 1-0 κέρδισε την Κουίνς Παρκ με πέναλτι και αποβολή στο 18’. Το Χ2 στο 1,70+ κοιτάμε, αλλά χωρίς μεγάλη όρεξη.

883. ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ - ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ

No bet.

884. ΚΛΑΪΝΤ - ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Κλάιντ (3-0-2), κέρδισε με 0-1 την ουραγό Αρμπρόουθ, χωρίς να εντυπωσιάσει. Στην κορυφή βρίσκεται η Άνναν μετά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, επί της Ιστ Φάιφ με 2-0. Δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, το +0,5 στο 1,775 κρύβει αξία.

613. ΛΥΩΝ - ΛΙΛ

Ακόμα ψάχνεται η Λυών στο ξεκίνημα της χρονιάς, οι τραυματισμοί του Λακαζέτ την έχουν αποσυντονίσει ενώ από εδώ και στο εξής θα πρέπει να πορευτεί χωρίς τον Φεκίρ που χτύπησε σοβαρά. Ολοένα και καλύτερη παρουσιάζεται η Λιλ, η οποία αν και έχει βγάλει δύσκολο πρόγραμμα έχει ικανοποιητική συγκομιδή βαθμών και έχει ηττηθεί μόνο από την Παρί. Με το Τσάμπιονς Λιγκ να ξεκινάει μεσοβδόμαδα, το μυαλό των νεαρών παιχτών της Λυών αναμενόμενα θα βρίσκεται και εκεί, η Λιλ μπορεί να φύγει αλώβητη από το «Ζερλάν», με το ασιατικό διπλό +0,75 στο 1,75 τηςBet365 να αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

832. ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ – ΖΙΧΛΑΒΑ

Ακόμα χωρίς νίκη η Σίγκμα Όλομουτς (0-3-2), παίζει σταθερά μέτρια και το ματς με τη Ζιχλάβα είναι η καλή της ευκαιρία για να νικήσει. Η Ζιχλάβα είναι επίσης αρκετά μέτρια (1-1-3) και μάλιστα πήγε να πάθει μεγάλο κάζο στο κύπελλο με την ερασιτεχνική Στάρα Ρίσε (3-2). Τυφλοί vs τυφλών είναι το συγκεκριμένο ματς, δεν θα μπλέξουμε.

839. ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ – ΜΠΡΝΟ

Η Ζλιν (3-0-2) διασύρθηκε στην έδρα της Μπόλεσλαβ με ήττα 5-2! Μέχρι το παιχνίδι αυτό είχε την καλύτερη άμυνα, όμως η ποιότητα που χωρίζει τις δύο ομάδες έγινε φανερή. Μέτρια όπως πάντα η Μπρνο (2-1-2), έχασε εύκολα με 0-3 από την ανώτερη Γιάμπλονετς, ήττα εντός προγράμματος. Δυνατή στο σπίτι της η Ζλιν (2-0-0, χωρίς να έχει δεχτεί γκολ), το 2,00 του άσου αποτελεί σοβαρή σκέψη, διαβασμένο το under που βρίσκεται χαμηλά.

841. ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ – ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ

Αρκετά καλή αρχή έχει κάνει η Σλοβάτσκο (3-1-1) στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και είναι έτοιμη για να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις. Όμως στο κύπελλο δέχτηκε ηχηρή σφαλιάρα από ομάδα της τέταρτης κατηγορίας και αποκλείστηκε με ήττα με 2-0. Η Λίμπερετς επίσης έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και δεν έχει χάσει (2-3-0). Η τελευταία της νίκη με 2-0 επί της Τέπλιτσε δεν είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, καθώς η ισοπαλία θα της άξιζε περισσότερο. Την Πέμπτη ξεκινάει την πορεία της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Το 1,95 του 0:0 των γηπεδούχων κρύβει αξία, αλλά για να ποντάρουμε σ΄ αυτό θα θέλαμε πρώτα να έχουμε εικόνα από το παιχνίδι.

843. ΤΕΠΛΙΤΣΕ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ

Ήττα με 2-0 για την Τέπλιτσε από τη Λίμπερετς, άδικο αποτέλεσμα, καθώς οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν ισοδύναμες και η ισοπαλία θα ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα. Η Μποέμιανς ακόμα δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα (0-4-1) και παίζει σταθερά μέτρια, όμως δεν χάνει καθόλου εύκολα. Και οι δύο ομάδες προκρίθηκαν από το κύπελλο απέναντι σε αδύναμους αντιπάλους. Δεν θα ξαφνιαστούμε αν δούμε το αγαπημένο αποτέλεσμα της Μποέμιαν (Χ) γι’ ακόμη ένα παιχνίδι, παρότι η γηπεδούχος είναι το φαβορί.

720. ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΟΚ

Τέσσερις βαθμούς μάζεψε τις δύο πρώτες αγωνιστικές η Βέροια, η οποία όμως αντιμετωπίζει αρκετά διοικητικά προβλήματα, μιας και ο Καρυπίδης αφήνει –μάλλον- την ομάδα για να ασχοληθεί με τον Άρη, παίρνοντας μαζί του και κάποιους ποδοσφαιριστές. Κακή αρχή στη Σούπερ Λιγκ για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του 4000 φίλους του, οι οποίοι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά τη σούπερ μεταγραφή του Μπερμπάτοφ. Εξαιρετικές οι σχέσεις των δύο ομάδων, με τον προπονητή της Βέροιας, Γιώργο Γεωργιάδη και τον τεχνικό διευθυντή της, Ζήση Βρύζα να είναι επί χρόνια παίκτες του «δικεφάλου του Βορρά», με τον πρώτο να αναλαμβάνει –σχεδόν- κάθε άνοιξη ως υπηρεσιακός προπονητής στους Θεσσαλονικείς. Καταποντίστηκε το διπλό, που άνοιξε στο 1,72, όμως πολύ γρήγορα κατρακύλησε κάτω από το 1,50 και πλέον βρίσκεται γύρω στο 1,30. Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να φύγει νικηφόρα από την πρωτεύουσα της Ημαθίας, όμως η αμυντική του λειτουργία, σε συνδυασμό με το ότι η Βέροια σκόραρε και στα δύο της επίσημα παιχνίδια, οδήγησαν τον B66στο συνδυασμό του διπλού με τοGGσε απόδοση 4,00 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

592. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΤΖΕΝΟΑ

Δεν έδωσε συνέχεια στη νίκη της πρεμιέρας επί της Μίλαν η Φιορεντίνα, γνώρισε την ήττα στην έδρα της Τορίνο με 1-3 καθώς δέχθηκε τρία τέρματα σε διάστημα 10 λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο. Η Τζένοα επικράτησε δίκαια με 2-0 της Βερόνα, ήταν πολύ καλή σε όλο το ματς, δημιουργώντας πολλούς κινδύνους για την αντίπαλη εστία. Χαμηλό κρίνεται το 1,65 του άσου, η Φιορεντίνα παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, η Τζένοα μπορεί να έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, αλλά δεν θα πέσει αμαχητί.

596. ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ - ΡΟΜΑ

Με δυο ήττες έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα η Φροζινόνε (1-2 εντός από Τορίνο, 0-2 εκτός από Αταλάντα), ελπίζει να αλλάξει το μομέντουμ μετά τη διακοπή. Η Ρόμα πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Γιουβέντους και με ανεβασμένη ψυχολογία θέλει να ξεκινήσει σερί νικών, ωστόσο στην εξίσωση μπαίνει πλέον και το Τσάμπιονς Λιγκ (υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα την Τετάρτη). Στο 1,40 κινείται το διπλό, χωρίς καμία αξία, ενώ είναι αρκετά πιθανό ο Γκαρσία να προβεί σε ροτέισον.

516. ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ

Ριζικές αλλαγές στο διοικητικό θώκο της Ρουμπίν, η ομάδα δεν πάει καλά φέτος (1-0-6 ρεκόρ) και οι Τατάροι ψάχνουν για restart. 2 στη βαθμολογία η Λοκομοτίβ, με 5-2-0 ρεκόρ και 4/4 νίκες εκτός, αφιλόξενο πάντα το Καζάν για τις ομάδες της πρωτεύουσας αλλά φόρμα, ποιότητα και σπέκουλα (οι Μοσχοβίτες περιμένουν γκέλα της συμπολίτισσας ΤΣΣΚΑ κόντρα στη Ζενίτ για την πλησιάσουν) δείχνουν προς τα δεξιά.

534. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ - ΓΑΝΔΗ

Η Γάνδη ζει και αναπνέει για το παρθενικό της ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου την Τετάρτη θα υποδεχτεί τη Λυών. Αήττητη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα (2-4-0) η περσινή πρωταθλήτρια αλλά φέρνοντας μόνο ισοπαλίες εκτός έδρας (0-3-0) ενώ και οι δύο νίκες της ήρθαν στο όριο. Η Ζούλτε πριν τη διακοπή έρχονταν από δύο σπουδαία αποτελέσματα, νίκη στο Βάρεγκεμ με την Κλαμπ Μπριζ και διπλό στην έδρα της ευχάριστης έκπληξης του πρωταθλήματος Οστάνδης. Αν μη τι άλλο είναι ικανή να μην ηττηθεί, τα τρία τελευταία χρόνια άλλωστε μετράει ισάριθμες νίκες απέναντι στην ομάδα της Γάνδης. Στο 1,80 το 1Χ στην Bet365που βρίσκεται στις επιλογές των YoungGuns . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

875. ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ - ΜΟΛΝΤΕ

Σε δύσκολη θέση η Σάντεφιορντ, μετράει 1-1-4 (4/6 over 2,5, 5/6 GG) στα τελευταία έξι και βρίσκεται στο -6 από τη σωτηρία, ενώ διαθέτει και τη χειρότερη εντός έδρας συγκομιδή βαθμών της κατηγορίας (3-2-6, 7/11 over 2,5, 7/11 GG). Η Μόλντε (4-3-3 εκτός, 6/10 over 2,5, 6/10 GG) έχει ξεμείνει στο μέσο της κατάταξης και οδεύει προς ένα αδιάφορο κλείσιμο στη σεζόν, θα επιδιώξει πάντως να αναρριχηθεί στη βαθμολογία όσο το δυνατόν περισσότερο, ενώ έχει παράλληλα και υποχρεώσεις για το Γιουρόπα Λιγκ. Μόνο τα γκολ θα μας απασχολήσουν εδώ, αμφότερες θα κυνηγήσουν τη νίκη και ο ρυθμός αναμένεται να ανοίξει.

1211. ΚΡΑΚΟΒΙΑ – ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ

Η Κρακόβια συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις και αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση με συνολικό ρεκόρ 3-3-1. Στο τελευταίο της παιχνίδι πήρε το 1-1 επί της Γκόρνικ Ζάμπρζε, θα μπορούσε ακόμα και να είχε κερδίσει, καθώς έχασε κάποιες ευκαιρίες στο τέλος. Η Νιετσιέντζα (3-0-4) είναι καθαρά ομάδα έδρας, στο γήπεδο της έχει μόνο νίκες, ενώ μακριά απ’ αυτό δεν μπορεί να αποσπάσει ούτε ισοπαλία. Στο τελευταίο της εντός έδρας ματς κέρδισε με 3-1 τη Λεχ Πόζναν. Πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό η φιλοξενούμενη και δεν θα καταφέρει να αποσπάσει κάτι από την Κρακόβια, στο 1,65 ο άσος δεν έχει αξία, θα τον έχουμε στο μυαλό μας για το live.

960. ΜΠΕΚΕΣΑΜΠΕ ΕΛΟΡΕ - ΝΤΙΣΓΚΙΡΙ

Κάκιστη εκκίνηση πραγματοποιούν οι γηπεδούχοι, έχουν συνολικά 1-0-6 και 4/4 ήττες μπροστά στο κοινό τους, οι φιλοξενούμενοι μετρούν 2-1-4 αλλά εκτός έδρας αγνοούν τη νίκη (0-1-2). No Bet.

961. ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ - ΜΤΚ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ

Με τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα πρωταθλήματος πήγε στη διακοπή η Ντέμπρετσεν (0-1-2 εντός), επικίνδυνη η ΜΤΚ, που πάντως μακριά από το γήπεδό της αποδυναμώνεται (1-1-2 εκτός). Προχωράμε παρακάτω.

962. ΚΙΣΠΕΣΤ ΧΟΝΒΕΝΤ - ΒΑΑΣΑΣ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ

Με 3-3-1 έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα η Χόνβεντ, στο 2-0-5 ο απολογισμός της Βάσας, σωστό φαβορί στο 1,95 οι γηπεδούχοι.

963. ΠΟΥΣΚΑΣ ΑΚΑΝΤΕΜΙΑ – ΧΑΛΑΝΤΑΣ

Αρκετά καλή εκκίνηση πραγματοποιούν οι γηπεδούχοι (2-3-2 συνολικά, 2-0-1 εντός), η Χάλαντας δεν χάνει μετά την πρεμιέρα (4-2-1 συνολικά, 3-1-0 εκτός με 4/4 NG & under 2,5). Τα λίγα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο, κοιτάμε ελαφρώς και προς τα δεξιά.

964. ΠΑΞΙ - ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ

Στην έδρα της δείχνει ότι θα βασιστεί φέτος η Πάξι (2-1-0 εντός, 2-2-3 συνολικά), η Βιντεότον κάνει τραγική εκκίνηση στο πρωτάθλημα, καθώς μετράει 2-0-5 (1-0-3 εκτός έδρας) και ελπίζει να παρουσιαστεί βελτιωμένη μετά τη διακοπή. Με βάση την ως τώρα εικόνα των δυο ομάδων κοιτάμε προς το 1Χ, προτιμότερο πάντως να τηρήσουμε στάση αναμονής.

1141. ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ

Μονόδρομος η νίκη για τους πράσινους που πρέπει να επανέλθουν στις επιτυχίες. Ιδανικός αντίπαλος η Δόξα που ακόμα ψάχνεται και δέχεται πολύ εύκολα γκολ. Χαμηλός ο άσος όπως αναμενόταν ενώ οDSukerτσίμπησε λαυράκι στο @1,70 που άνοιξε στον ΟΠΑΠ

1142. ΠΑΦΟΣ FC - ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Σημαντικό ματς για τις ομάδες που θέλουν να πετύχουν το πρώτο τους τρίποντο. Έχουν τους ίδιους στόχους, την αποφυγή του υποβιβασμού, και τέτοια ματς είναι ζωτικής σημασίας. Η Πάφος έδειξε πως παίζει επιθετικά ενώ ο Άρης είναι σκληροτράχηλος με αρκετή υπομονή στο παιχνίδι του. Το σετ αποδόσεων είναι σωστά μοιρασμένο και δεν σηκώνει προγνωστικά.

1204. ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΛΕΓΚΑΝΕΣ

Σε καλή κατάσταση στο ξεκίνημα η Οσασούνα (2-0-1 στο πρωτάθλημα), πήρε την πρόκριση και στην επόμενη φάση του κυπέλλου με εναλλακτική ενδεκάδα. Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις και για τη Λεγανές, μετράει 1-1-1 και έρχεται από νίκη-πρόκριση με 2-0 απέναντι στην Τενερίφη για το κύπελλο, ξεκουράζοντας μάλιστα τις βασικές της μονάδες. Καλά δείχνουν πως είναι αμφότερες, δεν θα μπλέξουμε.

1205. ΑΛΑΒΕΣ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ

Καλή εκκίνηση πραγματοποιεί η Αλαβές, μετράει 2-0-1 στο πρωτάθλημα, ενώ μεσοβδόμαδα πέρασε με 1-0 από την έδρα της Νουμάνθια, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου, σε ένα παιχνίδι που αγωνίστηκε ως επί το πλείστον με ρεζέρβες. Η Μιραντές αγνοεί ακόμα τη νίκη (0-2-1), στο κύπελλο αποκλείστηκε από την Οσασούνα, ενώ παρατάχθηκε με μεικτή ενδεκάδα. Σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι γηπεδούχοι, θα τους δώσουμε το προβάδισμα για τη νίκη.

1206. ΕΛΤΣΕ - ΤΑΡΑΓΟΝΑ

Ολοένα και πιο βελτιωμένη με τον καιρό εμφανίζεται η Έλτσε (1-1-1), στο κύπελλο έμεινε εκτός από την Αλμερία στα πέναλτι, σε παιχνίδι που έπαιξαν οι βασικοί. Η Ταραγόνα κλέβει τις εντυπώσεις στην αρχή του πρωταθλήματος, μετράει 2-1-0, ενώ πήρε το εισιτήριο και για την επόμενη φάση του κυπέλλου, χρησιμοποιώντας αναπληρωματικούς, καθώς άφησε εκτός τη Χιρόνα. Σωστό δείχνει το σετ στα μάτια μας, προχωράμε παρακάτω.

1207. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β'

Η Βαγιαδολίδ μετράει 1-0-2 στο πρωτάθλημα, με τη νίκη της να έρχεται στο μοναδικό παιχνίδι που έδωσε μπροστά στο κοινό της, ενώ έμεινε εκτός κυπέλλου χάνοντας με 1-2 στην έδρα της Οβιέδο. Η Μπιλμπάο Β’ (δεν συμμετέχει στο κύπελλο) έρχεται από το πρώτο τρίποντο της σεζόν (1-0-2 συνολικά) και έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις για την ώρα. Πολύ επικίνδυνο ματς, μπορεί να πάει οπουδήποτε.

625. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Εν μέσω του ευρωπαϊκού αγώνα με τη Ζενίτ μεσοβδόμαδα η Βαλένθια επισκέπτεται το «Μολινό» με στόχο την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Με 2/2 ισοπαλίες ξεκίνησαν αμφότερες με τη νεοφώτιστη Σπόρτινγκ Χιχόν που αποτελεί μάλλον την πιο σκληροτράχηλη ομάδα της κατηγορίας να κρατάει ανέπαφη την εστία της τόσο με Ρεάλ όσο και με Σοσιεδάδ. Το πρόβλημα των Αστουριάνων εντοπίζεται στον δημιουργικό τομέα αφού μόλις δύο σουτ από αυτά που επιχείρησαν συνολικά βρήκαν στόχο. Το ασιατικό διπλό -0,25 (1,95/Bet365) επέλεξαν οι YoungGuns που θεωρούν πως ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη των «νυχτερίδων». Διαβάστε περισσότερα εδώ.

530. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Το μεγαλύτερο ντέρμπι της Πρέμιερ που θα καθηλώσει όλη την υφήλιο. Πρόβλημα στο γκολ έχει η Γιουνάιτεντ, επ’ ουδενί δεν μπορεί να το λύσει ο πιτσιρικάς Μαρσιάλ, ειδικά τώρα που έχει μόλις λίγες μέρες στην ομάδα. Τεράστια απώλεια για τη Λίβερπουλ ο Κουτίνιο, ο μοναδικός ίσως που μπορεί με μία ενέργειά του να δημιουργήσει κινδύνους. Δύσκολα θα «ανοίξει» το ματς, τίποτα το ιδιαίτερο τα μέχρι τώρα δείγματα των δύο αντιπάλων, μας οδηγούν στο under 2,5 της Bet365 (1,70), ταβάνι φαίνονται να είναι τα δύο γκολ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

590. ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΚΟΛΩΝΙΑ

Επιτέλους νίκη για την Άιντραχτ η οποία επικράτησε 1-4 εκτός έδρας τηςΣτουτγάρδης, παίζοντας έξυπνα και με αποτελεσματικές αντεπιθέσεις το συγκρότημα τουΆρμινΒε κατάφερε και πήρε το πρώτο τρίποντο της χρονιάς και μάλιστα μακριά από σπίτι του. Το απόλυτο σεαμφίσκοραέχουν οι γηπεδούχοι με 3/3 goal-goal, μάλιστα στα 2 επιβεβαιώθηκε και το over 2,5. Στα αγωνιστικά νέα επέστρεψε μετά από αρκετούς μήνες στην αποστολή οΜάιερ(φορ 26αγών./19 γκολ, πέρυσι), εκτός οι αµυντικοίΤσάντλερ(2αγών./0 γκολ),Αντερσον. Τυχερή η Κολωνία καθώς έτυχε να έχει με το μέρος της την διαιτησία καθώς με ανύπαρκτο πέναλτι και κόκκινη κάρτα υπέρ της επικράτησε του Αμβούργου με 2-1. Αήττητα τα «κριάρια» μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα καθώς μετράνε 2-1-0, goal-goal και τα 3 ενώ τα δύο συνδυάστηκαν και με over 2,5.Αν και η Κολωνία μακριά από το σπίτι της αγωνίζεται αρκετά καλά στην συγκεκριμένη έδρα θα έχει πρόβλημα, στην απόδοση 2,025 ο ασιατικός άσος -0,25 στην Bet365.

851. ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ – ΑΛΚΜΑΑΡ

Η μοναδική ομάδα χωρίς ούτε ένα βαθμό στα πρώτα τέσσερα ματς είναι η Ντε Γκράαφσαπ που έχει σκοράρει μόνο ένα γκολ και έχει δεχτεί δέκα! Φαίνεται ότι το υλικό της δεν είναι στο επίπεδο που πρέπει για την κατηγορία. Η Αλκμάαρ επίσης δεν έχει νίκη (0-2-2) αλλά έχει δείξει καλά στοιχεία στα παιχνίδια για την Ευρώπη που έχει παίξει. Τώρα έχει μπροστά της την νούμερο ένα ευκαιρία για νίκη, καθώς αγωνιστικά έχει διαφορές από τη γηπεδούχο, το διπλό στο 2,00 κρύβει κάποια –μικρή- αξία.

852. ΡΟΝΤΑ - ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ

Πολύ θετικό το ξεκίνημα της Ρόντα στο πρωτάθλημα, έχει τρεις νίκες και μόλις μία ήττα από τη Φίτεσε. Κέρδισε εκτός έδρας την ΑΖ με 0-1, ήξερε τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και το πήρε. Η Ναϊμέγκεν (2-0-2) κέρδισε εκτός έδρας με 1-0 τη Βίλεμ και δείχνει ότι πατάει καλά στην κατηγορία. Δεν χωρίζουν πολλά τις δύο ομάδες, δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά μέχρι εκεί.

672. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ

Αποκλειστικά στο πρωτάθλημα συγκεντρώνεται η Σάλτσμπουργκ (3-2-2, 6/7 over 2,5 & GG) μετά τον αποκλεισμό της από την Ευρώπη, η Γκρόντιγκ (2-2-3 συνολικά, 6/7 over 2,5, 6/7 GG, 0-1-2 εκτός) δύσκολα θα προβάλλει αντίσταση, άσος που πιθανότατα θα συνοδευτεί και από πολλά τέρματα.

674. ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΡΙΝΤ

Θετική η εκκίνηση της Αούστρια (4-2-1, 5/7 over 2,5 & GG), η Ριντ πρέπει να βελτιωθεί άμεσα αν θέλει να μην μπλέξει πρόωρα σε περιπέτειες (1-1-5 συνολικά, 0-0-4 εκτός). Σε όλες τις εξόδους της η Ριντ δέχθηκε από τουλάχιστον τρία τέρματα (4/4 over 2,5, 3/4 GG εκτός), η Αούστρια στην έδρα της έχει σκοράρει ήδη 10 φορές σε τρία ματς (3/3 over 2,5 & GG εντός), το 1 & over 2,5 στο 1,90 του Stoiximan δείχνει αξιόλογη επιλογή.

675. ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤ. - ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ

Εντυπωσιάζει για την ώρα η Αντμίρα, μετράει 4-2-1 και στην έδρα της έχει απολογισμό 2-1-1 (3/4 over 2,5 & GG). Η ΒΑΚ Πέλετς δεν έχει ξεκινήσει καλά (1-1-5) και μακριά από την έδρα της έχει 0-1-2. Στο 2,05 ο άσος στον Stoiximan , δίκαιος φαντάζει.

689. ΝΟΥΕΒΑ ΣΙΚΑΓΟ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝ.

Αναμενόμενη ήττα για τη Νουέβα Σικάγο την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Ρίβερ, 4-1 εντός έδρας. Κατώτερη της αντιπάλου της, δεν μπόρεσε να απειλήσει σε κανένα σημείο του αγώνα. Δύο ματς χωρίς ήττα για την Αρχεντίνος (1-1-0), η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Μπάνφιλντ. Η ψυχολογία και η φόρμα είναι με το μέρος των φιλοξενούμενων, ασιατικό διπλό 0:0.

1143. AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΑΠΟΕΛ

Τεστ δυναμικότητας για τις ομάδες καθώς και οι δυο έχουν το απόλυτο σε βαθμούς. Η ΑΕΚ έδειξε από τα πέρσι ότι κοιτάζει στα μάτια το ΑΠΟΕΛ και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει. Το ΑΠΟΕΛ κάνει επίδειξη δύναμης σε κάθε παιχνίδι αφού ήδη σκόραρε έντεκα γκολ. Δύσκολο ματς για πρόβλεψη, κοιτάμε τα γκολ καθώς και οι δυο έχουν όλα τα φόντα να σκοράρουν. Στο @1,80 τοgoal-goalαρκετά δελεαστική επιλογή.

983. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤ.ΓΙΟΥ.

Στην τρίτη της προσπάθεια κατάφερε να κερδίσει στο πρωτάθλημα η Γαλατασαράι (1-1-1, 3/3 over 2,5 & GG), έχει να σκέφτεται και το Τσάμπιονς Λιγκ από εδώ και πέρα (την Τρίτη υποδέχεται την Ατλέτικο), η Μερσίν έχει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 9 γκολ παθητικό σε 3 ματς και βρίσκεται φυσιολογικά στην ουρά της βαθμολογίας με 3/3 ήττες. Εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν οι γηπεδούχοι, από τις ορέξεις τους θα εξαρτηθεί η έκταση του σκορ.

985. ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ – ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ

Εντυπωσιάζει η νεοφώτιστη Ανταλιασπόρ, μετράει 2-0-1 με 3/3 over 2,5 & GG και την ήττα να έρχεται στο πιο πρόσφατο στην έδρα της Φενέρ στις καθυστερήσεις. Η Εσκισεχιρσπόρ έχει απολογισμό 1-1-1 και δείχνει επιθετικές αρετές στο ξεκίνημα. Πιθανόν να πάει ψηλά το σκορ εδώ, στο 1,95 το over 2,5 στην Bet365.

639. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Τυχερός στάθηκε στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 0-2 του Λεβαδειακού χάρη σε δύο γκολ από το 89΄ και έπειτα. Έκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο τη μεταγραφική περίοδο, μιας και απέκτησε την τελευταία μέρα τους Ερνάνι και Ιντέγε.Το μυαλό όλων στους πρωταθλητές είναι στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου και κόντρα στον Πλατανιά ο Μάρκο Σίλβα δεν αποκλείεται να παρατάξει ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές. Με δύο ήττες ξεκίνησε τη σεζόν ο Πλατανιάς, ο οποίος παρότι προηγήθηκε απέναντι στον Ατρόμητο, δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα και έμεινε χωρίς βαθμό μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Ωστόσο, η εμφάνιση του δεν ήταν κακή και άξιζε κάτι καλύτερο, ενώ στο τέλος δεν του δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι. Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου απέκτησε το Μουνάφο. Δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο Ολυμπιακός, που θα έχει το μυαλό του στο παιχνίδι της Τετάρτης και λογικά θα κάνει συντήρηση δυνάμεων εν όψει Τσάμπιονς Λιγκ, με το συνδυασμό άσου καιunder3,5 να αποτελεί επιλογή στο 1,97 του Stoiximan.

972. ΕΣΤΟΡΙΛ – ΜΠΡΑΓΚΑ

Με 1-0-2 έχει ξεκινήσει η Εστορίλ, ωστόσο έχει ήδη αγωνιστεί (και ηττηθεί) στις δύσκολες έδρες των Μπενφίκα και Πόρτο, ενώ στο μοναδικό για την ώρα βατό παιχνίδι της επικράτησε καθαρά της Μορεϊρένσε. Η Μπράγκα μετράει 2-0-1, με νίκες στην έδρα της και ήττα εκτός από τη Ρίο Άβε σε ματς που δεν ήταν καλή. Σφιχτό το σετ, σωστό μας φαίνεται.

1024. ΛΕΟΝ ΧΟΥΑΝΟΥΚΟ - ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ

Απογοητεύει η Λεόν στα πρώτα παιχνίδια, έχοντας μία ήττα και μία ισοπαλία, χωρίς μάλιστα να έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει. Προέρχεται από το διασυρμό με 5-0 εκτός έδρας από τη Μελγκάρ. Τα πράγματα δεν πάνε καλά ούτε για την Αλιάνσα Λίμα, δύο σερί ήττες για τους πρωτευουσιάνους, με κακές εμφανίσεις. Μετά τα άσχημα αποτελέσματα η διοίκηση προχώρησε σε κάποιες μεταγραφικές κινήσεις. Καλύτερη ομάδα η Αλιάνσα Λίμα, αναμένεται ανάκαμψη, ασιατικό διπλό 0:0.

855. ΤΒΕΝΤΕ – ΑΓΙΑΞ

Τραγική η έναρξη της σεζόν της Τβέντε (0-1-3, 3-9 τα γκολ), έχασε και από τη Χέρακλες με 0-2 και η κατηφόρα συνεχίζεται. Ο κόουτς Σρέουντερ έφυγε και αναλαμβάνει ο βοηθός του μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έφυγε ο καλύτερος της παίκτης, Κορόνα (27 συμ./9 γκολ πέρυσι). Ο Άγιαξ έχει πατήσει το πόδι στο γκάζι και πηγαίνει πραγματικά με φουλ ταχύτητα. Έχει κάνει το 4x4 και έχει σκοράρει 12 γκολ, ενώ δεν έχει δεχτεί ούτε ένα! Οι Young Guns έχουν παίξει το διπλό στο 1,80 του Stoiximan.

614. ΛΟΡΙΑΝ – ΑΝΖΕ

Χωρίς νίκη ακόμα η Λοριάν (0-2-2), πληρώνει τις αρκετές απουσίες που είχε ως τώρα. Η Ανζέ παραμένει αήττητη, μετράει 2/2 εκτός έδρας νίκες (σε Μονπελιέ και Γκαζελέκ) και 2/2 εντός έδρας ισοπαλίες (με Ναντ και Νις). Βολεύεται μακριά από την έδρα της η Ανζέ όταν βρίσκει κενά, η Λοριάν, αν δεν προηγηθεί νωρίς, λογικά θα αφήσει χώρους, το Χ2 στο 1,90 της Bet365 δείχνει πολύ καλή επιλογή.

615. ΤΟΥΛΟΥΖ – ΡΕΜΣ

Την περσινή κακή παρουσία της μακριά από το γήπεδό της συνεχίζει και φέτος η Τουλούζ, μετράει 2/2 ήττες, τουλάχιστον στην έδρα της παραμένει ισχυρή (1-1-0 εντός). Η Ρεμς αποδίδει εξαιρετικά για την ώρα, έχει απολογισμό 3-0-1, αλλά στο πιο πρόσφατο μακριά από το σπίτι της, παρουσιάστηκε υπερβολικά παθητική και ηττήθηκε δίκαια από τη Ναντ. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο, καθώς το ματς μπορεί να πάει οπουδήποτε, προς τα γκολ κοιτάμε, αν και θα περιμένουμε το live για να δούμε τις προθέσεις των δυο ομάδων, ενώ θα αναμένουμε και τα νέα για τον βασικό φορ των γηπεδούχων, Μπεν Γεντέρ, που δίνεται αμφίβολος.

616. ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Νωθρό το ξεκίνημα της Μονπελιέ, έχει συγκομιδή μόλις ενός βαθμού (0-1-3) και δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει, πάντως αναμένεται βελτιωμένη επιθετικά αφού ενισχύθηκε στη διάρκεια της διακοπής. Η Σεντ Ετιέν μετράει 2-1-1, έρχεται από δυο σερί νίκες, χωρίς πάντως να εντυπωσιάζει, ενώ θα έχει και αρκετά αγωνιστικά προβλήματα στο προσεχές ματς. Σωστά στη μέση το σετ, κλειστό παιχνίδι με λίγα γκολ περιμένουμε να δούμε.

617. ΝΙΣ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Αήττητη μετά την πρεμιέρα η Νις (2-1-1 συνολικά, 3/4 over 2,5, 4/4 GG), την ξελασπώνουν για την ώρα οι επιθετικοί της, ενώ σιγά-σιγά επιστρέφουν οι τραυματίες στην άμυνα. Η Γκινγκάμπ ξεκίνησε με τρεις ήττες στο πρωτάθλημα, όμως στο τελευταίο πριν τη διακοπή υπέταξε τη Μαρσέιγ, φτάνοντας σε δίκαιη νίκη με 2-0. Με τα γκολ θα πάμε εδώ, η αγωνιστική συμπεριφορά της Νις μας στρέφει προς το GG στο 2,00 του Stoiximan .

619. ΤΡΟΥΑ – ΚΑΕΝ

Δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα η Τρουά στην επιστροφή της στην 1η κατηγορία (0-3-1), στα 3/4 παιχνίδια της μάλιστα απέτυχε και να σκοράρει, στο γήπεδο της πάντως παραδοσιακά είναι ανταγωνιστική (4-6-1 στα 11 τελευταία εντός έδρας). Η Καέν πριν τη διακοπή γνώρισε βαριά ήττα από τη Λυών αλλά η έκταση του σκορ ήταν κάπως πλασματική σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα και την εμφάνιση της μέχρι να μείνει με 10 παίκτες. Μέσα στις δυνατότητες της να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό, επιλογή των YoungGuns το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,90 ( Bet365) ενώ με ρίσκο μπορεί να παιχτεί και το 4,50 του Ντελόρ (Bet365) για να σκοράρει πρώτος στον αγώνα για λογαριασμό της Καέν. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

535. ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ – ΟΣΤΑΝΔΗ

Μετά την μέτρια αρχή που έκανε στο πρωτάθλημα η Μπέβερεν έχει δείξει αρκετά καλό πρόσωπο και στα τελευταία τρία παιχνίδια πριν τη διακοπή είχε 2-1-0 με εμφανίσεις που θα ζήλευαν ομάδες με υψηλότερους στόχους. Στο τελευταίο απ’ αυτά τα παιχνίδια κέρδισε με 2-1 τη Λόκερεν εκτός έδρας, στη συγκεκριμένη έδρα δεν είχε κάνει ποτέ νίκη και μάλιστα πρόκειται για τοπικό ντέρμπι. Η ψυχολογία της ομάδας βρίσκεται στα ύψη. Το μόνο αρνητικό των τελευταίων ημερών είναι ότι πούλησε στις τελευταίες μέρες των μεταγραφών τον σημαντικότατο Εμόντ (6 συμ./2 γκολ) στη Σταντάρ Λιέγης. Αήττητη ήταν μέχρι το προηγούμενο ματς η Οστάνδη (4-1-1) που έχασε με 0-2 από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ. Δεν έπαιξε άσχημα, αλλά ο ρόλος του φαβορί φαίνεται ότι δεν της πηγαίνει. Συνεχίζει να λείπει ο πρώτος σκόρερ Μουσόνα (5 συμ./4 γκολ). Σχεδόν δίκαιο είναι το σετ κατά την άποψη μας, αν ήταν λίγο πιο ισορροπημένο θα ήταν απόλυτα δίκαιο, δεν θα μπλέξουμε.

536. ΚΟΡΤΡΑΪΚ – ΛΕΟΥΒΕΝ

Παρότι η Κορτράικ κέρδισε με 0-1 τη Μουσκρόν δεν έπαιξε καθόλου καλά, όπως και η αντίπαλός της. Ο προπονητής της δήλωσε ότι αν μπορούσε να αλλάξει επτά παίκτες στην ανάπαυλα θα το είχε πράξει. Πρέπει άμεσα να γίνει καλύτερη η γηπεδουχός, καθώς η τύχη δεν θα είναι μόνιμα μαζί της. Η Λέουβεν (2-0-4) παίζει μεστό ποδόσφαιρο, χωρίς να κάνει το κάτι παραπάνω και είναι φανερό ότι ο στόχος της είναι η σωτηρία. Κέρδισε με 1-0 τη Σιντ Τρούιντεν στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή, δίκαιη νίκη. Δεν καταλαβαίνουμε τον καθαρό φαβοριτισμό της γηπεδούχου από τους μπουκ, αν η φιλοξενούμενη ήταν λίγο καλύτερη μακριά από την έδρα της θα την εμπιστευόμασταν, τώρα θα περιμένουμε την έναρξη του αγώνα.

863. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΒΑΝΤΟΥΖ

Βρήκε προπονητή η Γιουνγκ Μπόις. Ο Άντι Χούτερ είχε, ωστόσο, μόνο μία εβδομάδα για να δουλέψει με τη νέα του ομάδα και σοκαρίστηκε όταν είδε πόσο κακή φυσική κατάσταση έχουν οι παίκτες του. Η Βαντούζ δεν είναι παίξε-γέλασε, αφού μπορεί να σκοράρει πολύ δύσκολα αλλά θα στήσει αμυντικό τείχος και θα προσπαθήσει να κλέψει βαθμό. Ο Χούτερ υποσχέθηκε φουλ επίθεση και μαρκάρισμα παντού όπως έκανε στη Σάλτσμπουγκ και τη Γκρόντιχ, αλλά για να το πετύχει πρέπει να έχει γυμνασμένους παίκτες. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε όμως είναι ότι η άσημη Βαντούζ είχε πέντε διεθνείς παίκτες και θα υπάρχει κούραση κι από την άλλη πλευρά. Η λογική λέει ασιατικό άσσο -1 στο 1,80 της Bet365, κυρίως επειδή η αλλαγή προπονητή σχεδόν πάντα βοηθάει.

866. ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ

Η απογοήτευση από τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ θα παραμείνει για καιρό στη Βασιλεία. Παρότι μετράει μόνο νίκες στο πρωτάθλημα και είναι αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, ο Ουρς Φίσερ θα δίνει συνεχώς εξετάσεις αφού το Γιουρόπα Λιγκ δεν είναι καταπραϋντικό. Η πρωταθλήτρια έχει ευρωπαϊκό ματς στη συνέχεια, αλλά μεγάλο ρόστερ για να καλύπτει τα κενά αν θέλει να κάνει rotation. Η Σεν Γκάλεν έχασε τον προπονητή της μετά την ήττα από τη Βαντούζ και καθώς ο Τζεφ Σαϊμπένε παραιτήθηκε, δεν υπήρχε πλάνο για αντικαταστάτη. Είναι ομάδα που καταστρέφει, με πολύ μέτριο ρόστερ και κακή εκτός έδρας, οπότε ο προσωρινός (πρώην βοηθός του Σαϊμπένε) προπονητής δύσκολα θα αλλάξει πολλά. Ο ασιατικός άσσος -1,25 αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή επιλογή των Young Guns στο 1,925 που ήδη έχει πέσει.

691. ΤΑΡΓΚΟ ΜΟΥΡΕΣ - ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ ΠΛΟΕΣΤΙ

Σε επαφή με την κορυφή βρίσκεται η Τάργκου Μούρες (2-3-0 εντός, 4/5 NG & under 2,5), η Πετρόλουλ μετράει για την ώρα 1-4-4 και μακριά από το γήπεδό της έχει 0-2-3 (4/5 4/5 NG & under 2,5). Χαμηλά βλέπουμε να μένει το σκορ εδώ, 1-0/2-0 τα πιο πιθανά σκορ.

846. ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ

Αλλαγή στο πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Σλάβια (2-1-2), αφού μία τεράστια Κινεζική εταιρεία (CEFC) το απέκτησε. Βέβαια οι άνθρωποι της νέας διοίκηση τόνισαν ότι δεν θα γίνουν υπερβολές στο σύλλογο, βέβαια όλα αυτά θα φανούν καλύτερα στην πράξη. Στο αγωνιστικό κομμάτι φαίνεται να έχει βρει ρυθμό η ομάδα του Ουρίν και μετά το επιβλητικό εντός έδρας 4-0 επί της Ζιχλάβα, κέρδισε με 1-3 στην έδρα της Μπάνικ. Η Μλάντα μετά το αρκετά μέτριο ξεκίνημα της (1-1-2) διέλυσε τη Ζλιν με 5-2. Ζήτημα για την ομάδα του Γιάρολιμ να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να καλύψει τα αμυντικά προβλήματα που βγάζει σε κάθε παιχνίδι (χειρότερη άμυνα της κατηγορίας). Η ψυχολογία είναι στα ύψη για τη γηπεδούχο και σε συνδυασμό με την κακή άμυνα της Μπόλεσλαβ μας κάνουν να σκεφτόμαστε τον ασιατικό άσο (0:0) στο 1,85. Καλύτερη και πιο ασφαλής επιλογή δείχνει κάποιο ποντάρισμα στα πολλά τέρματα, αφού και οι δύο ομάδες σκοράρουν αρκετά και δεν έχουν τις καλύτερες άμυνες (ειδικά η φιλοξενούμενη). Το over 2,5 στο 1,75 αλλά και ο συνδυασμός του με το GG στο 1,95 (επιλογή Young Guns ) αποτελούν καλές επιλογές.

1223. ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΚΟΡΔΟΒΑ

Με 1-2-0 έχει ξεκινήσει στη σεζόν η Σαραγόσα (3/3 GG), μεσοβδόμαδα δεν είχε υποχρεώσεις (πέρασε άνευ αγώνα στην επόμενη φάση του κυπέλλου). Γκρίνια από νωρίς στο στρατόπεδο της Κόρδοβα, καθώς συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες ήττες, με κακές εμφανίσεις εσχάτως. Σε καλύτερο μομέντουμ δείχνουν οι γηπεδούχοι, προβάδισμα στον άσο στο 1,97 του Stoiximan.

627. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το μεγάλο παιχνίδι της Ατλέτικο με τη Μπαρτσελόνα δεσπόζει στην 3η αγωνιστική της Λα Λίγκα στην Ισπανία με τις δύο ομάδες να ξεκινούν μεσοβδόμαδα (με ταξίδι σε Τουρκία και Ιταλία αντίστοιχα) και τις υποχρεώσεις τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Από το 2010 έχει να κερδίσει η Ατλέτικο τη Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα (0-2-8) με τον Σιμεόνε να ψάχνει ακόμα την πρώτη του νίκη απέναντι στους «μπλαουγκράνα» (0-2-5). Ελαφρύ φαβορί δίνεται η αρμάδα του Λουίς Ενρίκε, η Ατλέτικο όμως θεωρούμε πως έχει τον τρόπο να μην ηττηθεί στο «Βιθέντε Καλντερόν» αφού θα παίξει έξυπνα και με τακτική όπως ακριβώς με τη Σεβίλλη. Το ειδικό στοίχημα για 1Χ/1Χ ημίχρονο/τελικόδείχνει καλή επιλογή στον Stoiximan με απόδοση 1,90, στην ουσία πρέπει να μην χάσει ούτε στο ημίχρονο ούτε στο τέλος η Ατλέτικο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

537. ΜΑΛΙΝ – ΒΕΣΤΕΡΛΟ

Δίκαιη ισοπαλία στην έδρα της Γάνδης για τη Μαλίν (2-1-3), παρότι δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο τέλος του αγώνα. Καλύτερα στοιχεία δείχνει εντός έδρας, μέχρι τώρα έχει πετύχει δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Η Βέστερλο έχασε υπερβολικά εύκολα με 0-3 από την Άντερλεχτ πριν τη διακοπή, σ’ έναν αγώνα που δεν έκανε τίποτα. Ο άσος της Μαλίν βρίσκεται στο 1,50, απόδοση που μόνο για κόντρα είναι, ειδικά με τις απουσίες της γηπεδούχου που είναι σημαντικές, αλλά η Βέστερλο δείχνει ανήμπορη να πάρει θετικό εκτός έδρας αποτέλεσμα.

1212. ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ – ΠΟΝΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ

Προβληματική η γηπεδούχος και αρκετά ανώτερη ομάδα, στα χαρτιά, Λεχ Πόζναν. Όμως δεν έχει καταφέρει να το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο (1-1-5). Η Ποντμπεσκίτζιε (0-4-3) δείχνει αδύναμη ομάδα, όμως ούτε με αυτήν δεν δικαιούται τιμές της τάξης του 1,35-1,45 η γηπεδούχος. Δεν θα ασχοληθούμε μαζί της μέχρι να δούμε δείγματα ότι κάτι αλλάζει. Πάμε στο επόμενο.

975. ΟΥΙΠΕΣΤ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ

Με πολλές ισοπαλίες στο ξεκίνημα η Ουίπεστ (2-4-1 συνολικά, 1-4-0 εντός), η Φερεντσβάρος μετράει 7/7 νίκες και έχει την με διαφορά καλύτερη επίθεση και άμυνα της κατηγορίας. Χαρακτήρα ντέρμπι έχει το ματς, δεν θα είναι εύκολο για τους φιλοξενούμενους, αλλά δεν κοντράρονται αυτήν την περίοδο.

998. ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ – ΙΚΙΚΕ

Από νίκες προέρχονται αμφότερες, 2-1 η Κομπρεσάλ την Σαν Λουίς εντός έδρας, 2-1 η Ικίκε την Σαν Λουίς εντός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τον ταπεινωτικό αποκλεισμό από το κύπελλο από ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, με την ψυχολογία να μην είναι η καλύτερη δυνατή. Αρχίζει και βρίσκει τα πατήματά της η Κομπρεσάλ, μπορεί να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκης της, άσος.

599. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΚΙΕΒΟ

Αν έλεγε κανείς πριν την έναρξη της σεζόν πως την τρίτη αγωνιστική όπου η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Κιέβο, οι «μπιανκονέρι» θα ήταν στην τελευταία θέση και οι «τζιαλομπλού» στην κορυφή της βαθμολογίας, τότε σίγουρα όλοι θα τον περνούσαν για τρελό. Να όμως που αυτό συνέβη και πλέον η «μεγάλη κυρία» βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και το άγχος είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνιση του στο παιχνίδι με την Κιέβο. Οι φιλοξενούμενοι εντυπωσιάζουν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος χάρη στην επίθεση τους, όμως ξέρουν πως για να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από το Τορίνο πρέπει να δώσουν έμφαση στην άμυνα. Δύσκολα θα δούμε ακόμα μία γκέλα της Γιούβε, που θα έχει και κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα εν όψει Τσάμπιονς Λιγκ, με το συνδυασμό άσου καιunder3,5 να αποτελεί επιλογή στο 1,93 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

856. ΤΣΒΟΛΕ – ΕΞΕΛΣΙΟΡ

Ντέρμπι του Βορρά, η Τσβόλε είναι αρκετά καλύτερη μέχρι τώρα και δεν έχει ηττηθεί. Η Εξέλσιορ βγάζει αρκετά προβλήματα και δεν μπορεί να βρει καλό ρυθμό. Όμως ο άσος του 1,70 δεν έχει αξία σ’ ένα ντέρμπι. Πάμε στο επόμενο.

868. ΚΑΜΠΟΥΡ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Τρίτη σερί ήττα για την Καμπούρ (0-1-3), έχασε πανεύκολα με 1-4 από τη Φίτεσε με τραγική αμυντική συμπεριφορά, στο προηγούμενο παιχνίδι είχε διασυρθεί με 1-6 από τη Χέρακλες! Η Αϊντχόφεν δεν είχε ξεκινήσει πολύ καλά, όμως η νίκη με 3-1 στο ντέρμπι επί της Φέγενορντ τη βοήθησε να πάει στη διακοπή με καλό κλίμα. Πολύ δύσκολα να δείξει κάτι διαφορετικό η γηπεδούχος, στο 1,45 το διπλό.

702. ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ

Νέα ισοπαλία για την Ιντεπεντιέντε, 1-1 εκτός με την Ουρακάν, τέταρτη συνεχόμενη. Παρά τις συνεχόμενες ισοπαλίες οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς ήττα για πάνω από δύο μήνες. Σε καλή φόρμα και οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι συμπλήρωσαν τρεις σερί νίκες, τελευταία αυτή κόντρα στη Χιμνάσια με 2-0 εντός έδρας. Δύσκολο ματς, το αφήνουμε στην άκρη.

703. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ - ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ

Νίκη συνοδευόμενη με καλή εμφάνιση για τη Σαν Μαρτίν την προηγούμενη αγωνιστική, 3-1 εντός τη Βέλεζ. Εντός οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι με ρεκόρ 4-7-0. Ντεφορμέ η Γοδόι, νέα ήττα με 2-1 από την Τίγκρε εκτός έδρας, η οποία ήταν η τρίτη συνεχόμενη. Προβάδισμα στον ασιατικό άσο 0:0,25

1152. Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ - ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ

Αναμέτρηση κόντρα σε δύο από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας αυτήν την περίοδο. Από ήττα προέρχεται η Α ΜΠΕ ΣΕ Νατάλ, 3-1 εκτός έδρας από την Μπραγκαντίνο, παραμένοντας έτσι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Από τη λευκή ισοπαλία στην έδρα της Οέστε προέρχεται η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας, σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερες φάσεις. No Bet.

1153. ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ – ΣΕΑΡΑ

Κακή εμφάνιση και δίκαιη ήττα με 2-0 εντός έδρας από την Αμέρικα Μινέιρο για τη Σαμπάιο Κορέα, η οποία συμπλήρωσε πλέον δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη. Εντός έδρας είναι πανίσχυρη με ρεκόρ 9-2-1. Νέα νίκη για τη Σεαρά, δεύτερη συνεχόμενη, 1-0 εντός τη Ναούτικο. Τέσσερεις βαθμούς μακριά από τη ''σωτηρία'' οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι όμως δύσκολα θα πάρουν θετικό αποτέλεσμα στην καυτή έδρα της Σαμπάιο, άσος.

1154. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ - ΒΙΤΟΡΙΑ MΠΑΪΑ

Θετικό αποτέλεσμα απέσπασε η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε στην έδρα της Λουβερντένσε, ισοφαρίζοντας στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Εντός έδρας τα πάει αρκετά καλά, με συνολικό ρεκόρ 5-4-2, παραμένοντας χωρίς ήττα για πέντε ματς. Το κακό σερί για τη Βιτόρια έλαβε τέλος με τη νίκη 3-2 εκτός έδρας κόντρα στην Κρισιούμα. Από τις καλύτερες εκτός έδρας ομάδες η Βιτόρια με ρεκόρ 5-2-5. Ασιατικό διπλό 0:0.

1155. ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΝΑΟΥΤΙΚΟ

Το κακό σερί για την Αμέρικα Μινέιρο έλαβε τέλος, με τη σπουδαία νίκη 2-0 στην έδρα της Σαμπάιο Κορέα. Εντός έδρας έχει τρείς σερί ήττες, με συνολικό ρεκόρ 8-1-3. Ντεφορμέ η Ναούτικο, αγνοεί τη νίκη για τρεις αγωνιστικές, προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τη Σεαρά. Προβάδισμα στον άσο.

1156. ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ – ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ

Κακή εμφάνιση για τη Σάντα Κρουζ στο ματς με την Παϊσαντού, γνώρισέ δίκαια την ήττα με 2-1 εντός έδρας. Εντός έδρας παρά την ήττα από την Παϊσαντού είναι πολύ δυνατή, με ρεκόρ 9-1-2. Αήττητο σερί έξι αγωνιστικών για τη Λουβερντένσε, η οποία προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 εντός κόντρα στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Προβάδισμα στον άσο.

969. ΑΡΟΥΚΑ – ΠΟΡΤΟ

Φανταστική η εκκίνηση της Αρούκα, είναι αήττητη μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές (2-1-0) και έχει ήδη πάρει το σκαλπ της Μπενφίκα (νίκη με 1-0 εντός). Η Πόρτο έχει ξεκινήσει επίσης με 2-1-0, στη μοναδική της έξοδο κόλλησε στο 1-1 στο γήπεδό της Μαρίτιμο και από αυτή την εβδομάδα θα έχει υποχρεώσεις και για το Τσάμπιονς Λιγκ. Προς αποφυγή το διπλό.

631. ΜΠΕΤΙΣ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Άλλους δύο πρωτοκλασάτους παίκτες (Χοακίν, Φαν Βολφσβίνκελ) πρόσθεσε στο δυναμικό της η Μπέτις στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Από τη Ρεάλ ηττήθηκε με κάτω τα χέρια και χωρίς να δείξει την παραμικρή αντίσταση (5-0), η Σοσιεδάδ από την άλλη ψάχνεται ακόμα προερχόμενη από δύο λευκές ισοπαλίες με Λα Κορούνια και Σπ. Χιχόν. με ρίσκο παίζεται η ισοπαλία στο 3,30 ( Stoiximan ) αφού καμία από τις δύο δεν θα χαλαστεί ιδιαίτερα με τον ένα πόντο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1025. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ - ΑΛΙΑΝΣΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο ομάδων, άσος χωρίς αξία.

1001. ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ – ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ

Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι (0-2-3), προερχόμενοι από την ήττα με 4-1 εντός έδρας κόντρα στην Κονσεπσιόν. Ούτε οι γηπεδούχοι εντυπωσιάζουν με τις επιδόσεις τους στο πρωτάθλημα (1-2-2), προέρχονται από την ήττα με 3-1 εκτός έδρας κόντρα στη Σαντιάγο Γουόντερερς. Αμφότερες δέχονται με ευκολία το γκολ, κρατάμε το over.

704. ΟΥΡΑΚΑΝ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Αμύνθηκε σε όλη τη διάρκεια του ματς με την Μπόκα η Σαν Λορέντζο, δέχτηκε πολλές φάσεις, αλλά όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις σε μία αντεπίθεση κατάφερε να σκοράρει και να φύγει με το τρίποντο από το Μπομπονέρα. Πλέον είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία, ένα βαθμό πάνω από τη Μπόκα. Από τρεις σερί ισοπαλίες προέρχεται η Ουρακάν, τελευταία αυτή κόντρα στην Ιντεπεντιέντε εντός έδρας. Αμυντικά προβλήματα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δέχονται γκολ σχεδόν σε κάθε ματς. Με φόρα από τη νίκη στο ντέρμπι θα έρθει η Σαν Λορέντζο, διπλό.

705. OΛΙΜΠΟ – ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ

Το πρόβλημα στο γκολ για τους γηπεδούχους συνεχίζεται. Συμπλήρωσαν πλέον τέσσερα ματς χωρίς να σκοράρουν. Προέρχονται από τη λευκή ισοπαλία εντός έδρας κόντρα στην Ουνιόν Σάντα Φε. Νίκη μετά από καιρό για τους φιλοξενούμενους, 1-0 εκτός έδρας την Κολόν. Ματς μεταξύ τυφλού και μονόφθαλμου, θα κρατήσουμε το Χ ημίχρονο, με το σκεπτικό των λίγων γκολ στο ματς.

1194. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Σε καλό φεγγάρι η Κοριτίμπα, η οποία αγνοεί την ήττα στο πρωτάθλημα για ένα μήνα. Προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Φλουμινένσε εντός. Αρκετά καλή η Κοριτίμπα εντός έδρας, έχοντας ρεκόρ 4-6-2, με τα περισσότερα παιχνίδια της να τελειώνουν με λίγα γκολ. Νίκη 1-0 στο ντέρμπι κόντρα στην Παλμέιρας η Ιντερνασιοναλ. Εκτός έδρας αδυνατεί να πάρει αποτέλεσμα, έχοντας ρεκόρ 1-5-6. Λίγα γκολ θα έχει η αναμέτρηση, όμως οι τιμές για το under είναι απαγορευτικές.

911. ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ - ΤΙΓΚΡΕΣ

Δύο από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες της μεξικανικής Απερτούρα πριν τη διακοπή για τις Εθνικές, πέντε σερί νίκες η Αμέρικα (5-0-2 ρεκόρ) με 14-1 γκολ (2-0-1 εντός με 3/3 over 2,5 και 2/3 GG), τρεις σερί η Τίγκρες (3-1-3), έρχεται από πέντε σερί over 2,5 & GG. Προβάδισμα στον άσο, αλλά περιμένουμε η ομάδα του Φερέτι να μην πέσει χωρίς μάχη, καλύτερη λύση μοιάζουν τα γκολ.

1190. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΠΙΑΤΑ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ

Το μυαλό της Νασιονάλ είναι στο Σουνταμερικάνα, κάτι που φαίνεται από τις επιδόσεις της στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 εντός έδρας κόντρα στην Σαντανί. Μετά από το ματς κόντρα στην Καπιατά ακολουθεί ο επαναληπτικός του 0-0 με τη Λίγκα ντε Κίτο για το Σουνταμερικάνα, θα γίνουν αλλαγές στη βασική ενδεκάδα. Ντεφορμέ η Καπιατά, η οποία συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες με τελευταία αυτή κόντρα στη Γκουαρανί με 3-1 εκτός έδρας. Μπορούν οι γηπεδούχοι να εκμεταλλευτούν το ροτέισον της Νασιονάλ και να πάρουν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας, ασιατικός άσος +0,25.

1026. ΣΠΟΡΤ ΛΟΡΕΤΟ - ΙΝΤΙ ΓΚΑΣ ΑΓΙΑΤΣΟΥΤΣΟ

0/2 για τους γηπεδούχους στο Απερτούρα, οι οποίοι αν συνεχίσουν αυτές τις εμφανίσεις θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού. Δύο σερί ισοπαλίες με το ίδιο σκορ για την Αγιακούτσο (2-2), η οποία δημιουργεί ευκαιρίες, σκοράρει με σχετική ευκολία όμως αντιμετωπίζει αμυντικά προβλήματα. Σε συνθετικό χλοοτάπητα αγωνίζεται η Λορέτο, κάτι που της δίνει μεγάλο πλεονέκτημα, όμως δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε σε αυτές τις τιμές.

573. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ. – ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ

Παρότι η Φιλαδέλφεια (5-3-6 εντός έδρας) είναι καλύτερη στο γήπεδό της πήρε μεγάλο διπλό με ανατροπή στην έδρα του Σαν Χοσέ (2-1), ενώ πριν είχε χάσει από τη Νιου Ίγκλαντ στην έδρα της. Μπορεί να απέχει μόνο ένα βαθμό από το Μόντρεαλ και ταυτόχρονα από τα πλέι-οφ, όμως έχει τέσσερα παραπάνω παιχνίδια. Το Κολόμπους (3-4-6 εκτός) με πολλές σοβαρότατες και κομβικές απουσίες έχασε με 0-3 από το Ντάλας. Και οι δύο ομάδες θέλουν μόνο τη νίκη, επιστρέφουν οι παίκτες που έλειπαν στις Εθνικές τους. 7/10 πιο πρόσφατα over 2,5 για τους γηπεδούχους, 16/18 το Κολόμπους. Ο συνδυασμός του over 2,5 με το goal/goal βρίσκεται στο 1,83 και έχει αξία, όπως και το over 2,75 σε ανάλογες τιμές.

707. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ – ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ

Το αήττητο σερί έλαβε τέλος για τη Ραφαέλα στη ήττα με 4-2 από την Κίλμες. Εντός έδρας δεν τα πάει τόσο καλά, έχοντας ρεκόρ 3-4-4. Μίνι ντεφορμάρισμα για την Μπελργάνο, η οποία αγνοεί τη νίκη για τρεις αγωνιστικές. Προέρχεται από την ήττα με 2-1 εκτός έδρας κόντρα στην Τέμπερλι. No Bet.

913. ΜΟΝΤΕΡΕΪ - ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ

Τέσσερις σερί ήττες συμπλήρωσε η Κρουζ Αζούλ (2-0-5 ρεκόρ) με το 0-2 στο κλάσικο κόντρα στην Κλαμπ Αμέρικα, δύσκολη χρονιά ια τους γηπεδούχους που χρειάζονται άμεση αντίδραση και ελπίζουν η διακοπή των Εθνικών να λειτουργήσει σαν μια νέα αρχή. 3-1-2 το ρεκόρ της Μοντερέι, 5/6 over 2,5, 4/6 GG, ομάδα με δυνατότητες αλλά όχι και σταθερότητα στην απόδοση της. Θα μείνουμε μακριά.

1157. ΜΑΚΑΕ ΕΣΠΟΡΤΕ - ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ

Μάλλον αδικημένη πρέπει να νιώθει η Μακάε από την ήττα με 1-0 κόντρα στη Μαΐα, αφού δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Δύο σερί ήττες για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πλησιάζουν στη ζώνη του υποβιβασμού. Ήττα και για την Κρισιούμα μετά από ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών, 3-2 εντός από τη Βιτόρια. Η Μακάε θα πιέσει από την αρχή για τη νίκη, ενώ η Κρισιούμα παίζει ανοιχτά στα εκτός έδρας παιχνίδια, κρατάμε το over.

1195. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ

Ντεφορμέ η Παλμέιρας, αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα για τρεις αγωνιστικές. Προέρχεται από την ήττα με 1-0 στο ντέρμπι με την Ιντερνασιονάλ. Αρκετά καλή εμφάνιση για τη Φιγκεϊρένσε στο ματς με την Ατλέτικο Παραναένσε, έμεινε όμως στην ισοπαλία. Τρία ματς χωρίς νίκη παραμένουν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι εκτός έδρας χάνονται, έχοντας ρεκόρ 2-2-8. Θα κερδίσει η Παλμέιρας, αλλά ο άσος δεν έχει καμία αξία.

574. ΧΙΟΥΣΤΟΝ - ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ

Μετά από τρία αρκετά μέτρια έως κακά παιχνίδια (0-1-2) το Χιούστον (7-3-3 εντός) κατάφερε να κερδίσει με 2-0 το Βανκούβερ και συνεχίζει να αποδεικνύει ότι εντός έδρας μεταμορφώνεται σε αρκετά καλή και πειστική ομάδα. Πρέπει να συνεχίσει να εκμεταλλεύεται αυτή τη δύναμη ώστε να μπει στα πλέι-οφ, απέχει μόλις έξι βαθμούς και έχει ένα ματς λιγότερο. Το Σόλτ Λέικ (2-2-9 εκτός έδρας) έχασε εύκολα με 2-0 στο Ντάλας και κάθε αγωνιστική μας δείχνει πόσο κακό είναι μακριά από το σπίτι του. Αυτή ήταν η όγδοη συνεχόμενη ήττα εκτός έδρας και πιστεύουμε ότι και στη δυνατή έδρα του Χιούστον θα χάσει. Ο άσος του 1,80 έχει αξία, αφού τον περιμέναμε λίγο κάτω από το 1,70, το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί επιλογή των Young Guns .

579. ΝΤΑΛΑΣ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ

Το Ντάλας (9-2-2 εντός) παρότι είχε αρκετές απουσίες κέρδισε με 0-3 το Κολόμπους και παλεύει για να μπει στην πρώτη δυάδα της Δύσης. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, πριν είχε τρεις σερί ήττες. Έχασε εύκολα με 1-2 από το Κολόμπους η Νέα Υόρκη Σίτυ (3-3-7 εκτός), πλέον τα πλέι-οφ είναι αρκετά δύσκολα, αλλά η μάχη δεν έχει τελειώσει ακόμα. Το κλασσικό over 2,5 & GG περιμένουμε από τη NYC, στο 1,80 η συγκεκριμένη επιλογή.

710. ΤΙΓΚΡΕ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Εκμεταλλεύτηκαν για άλλη μια φορά την έδρα τους οι γηπεδούχοι (7-3-1 εντός), παίρνοντας μία σημαντική νίκη κόντρα στη Γοδόι με 2-1. Αδυνατεί να βρει σταθερότητα η Βέλεζ, η οποία επηρεασμένη από την πρόκριση στο κύπελλο ηττήθηκε εύκολα με 3-1 εκτός από την Σαν Μαρτίν. Η Βέλεζ θα βγάλει κούραση από το μεσοβδόμαδο ματς κόντρα στη Λανούς για το κύπελλο, δεν έχει το βάθος πάγκου για να ανταπεξέλθει σε δύο διοργανώσεις, άσος.

580. ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ - OΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Προβληματικό στο Βανκούβερ το Κολοράντο (5-4-5 εντός) και έχασε εύκολα με 0-2. Πλέον απέχει οκτώ πόντους από τα πλέι-οφ και οι ελπίδες του είναι ελάχιστες. Η Ουάσινγκτον (4-2-8 εκτός) παραμένει πρώτη στην Ανατολή και θέλει αν κρατήσει αυτή τη θέση, αλλά με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της στα τρία τελευταία παιχνίδια (0-0-3) δεν θα γίνει αυτό. Προκλητικό το +0,5 για την Ουάσινγκτον, αλλά λόγω της κακής της παρουσίας στα τελευταία παιχνίδια δεν θα μπλέξουμε.

1027. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ Σ. ΜΑΡΤΙΝ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΜΟΥΝ.

2/2 νίκες για τους γηπεδούχους στο Κλαουσούρα, με αρκετή δόση τύχης, αφού σε κανένα από τα δύο παιχνίδια δεν ήταν καλύτεροι. Ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες η Σαν Μαρτίν, η οποία έχει ως στόχο την παραμονή. Αντίθετα η Μουνισιπάλ είναι από τις καλύτερες ομάδες της χώρας, έχασε στις λεπτομέρειες τον τίτλο του Απερτούρα. Δε άρχισε καλά στο Κλαουσούρα, έχοντας 2/2 ήττες. Ο παράγοντας έδρα δεν ισχύει στη συγκεκριμένη ααμέτρηση αφού οι δύο ομάδες είναι από την ίδια πόλη, με τη Σαν Μαρτίν να έχει ελάχιστους οπαδούς. Το Χ2 επέλεξαν οι Young Guns στο 1,91 του Stoiximan, με την απόδοση αυτή όπως είναι λογικό να μην υφίσταται πλέον.

916. ΠΑΤΣΟΥΚΑ - ΤΟΛΟΥΚΑ

Πέντε ματς χωρίς νίκη η Πατσούκα, είχε ξεκινήσει με 2/2 τρίποντα την Απερτούρα (2-1-4). Στο 88’ γλίτωσε το βαθμό κόντρα στην Άτλας (εντός) την προηγούμενη αγωνιστική, πρώτη της under 2,5 φέτος (6/7), 6/7 και τα GG της. Πιο κλειστά παίζει η Τολούκα (4-0-3, 2-0-1 εκτός), όμως στα τελευταία τρία μετράει ισάριθμα over 2,5 & GG. Αποφεύγουμε το σημείο μοναδική λύση τα γκολ.

917. ΑΤΛΑΣ - ΝΤΟΡΑΔΟΣ

Καλούτσικη στο 1-1 στην Πατσούκα η Άτλας (2-1-4, 1-0-3 εντός), νίκη μετά από τέσσερα για τη Ντοράδος (2-2-3 ρεκόρ) το 1-0 επί της Πουέμπλα. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι ο άσος δεν είναι για 1,90, όσο για τα γκολ θα εξαρτηθούν από τη διάθεση των δύο ομάδων, που αυτή την ώρα δεν μπορούμε να μαντέψουμε ποια θα είναι, δεδομένου ότι έχει παρεμβληθεί και η διακοπή για τις Εθνικές.

923. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ - ΛΕΟΝ

Έξι σερί GG & over 2,5 για την παραδοσιακά δυνατή στην Τσιάπας Τζαγκουάρες (3/3 νίκες φέτος), πρωτοπόρος με ρεκόρ 6-0-1 (5/7 over 2,5 & GG) η Άτλας, 3-0-1 εκτός, οι νίκες της συνοδεύτηκαν με GG και over 3,5. Θα πάμε με τα γκολ.

584. ΣΑΝ ΧOΣΕ - ΣΙΑΤΛ

Μετά από το θετικότατο σερί που είχε το Σαν Χοσέ (6-3-3 εντός) έχασε από τη Φιλαδέλφεια εντός έδρας με 1-2 και προβλημάτισε. Πολλοί πιστεύουν ότι τώρα ήρθε η ώρα για ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων για το Σαν Χοσέ. Το Σιάτλ (3-1-9 εκτός) με την επιστροφή του Ντέμπσεϊ και το φορμάρισμα του Ομπαφέμι Μάρτινς έχει βρει ρυθμό, κέρδισε με 2-1 το Τορόντο και έκανε δεύτερη σερί νίκη. Αν ήταν λίγο καλύτερο έκτος έδρας το +0,25 θα αποτελούσε επιλογή, τώρα για να ποντάρουμε στους φιλοξενούμενους θα θέλαμε το line να βρεθεί πάλι στο +0,5, κάτι που πιστεύουμε ότι είναι πολύ δύσκολο.

585. ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ - ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Το Λος Άντζελες έχασε με 0-1 από το Σαν Χοσέ στο ντέρμπι της Καλιφόρνια και έπεσε από την πρώτη θέση. Εντός έδρας έχει 11-2-1 και πραγματικά φοβίζει τους πάντες. Το Μόντρεαλ (2-2-7 εκτός) κέρδισε μετά από τέσσερα παιχνίδια, με 4-3 το Σικάγο εντός έδρας. Ψυχολογία δίνει αυτό στην ομάδα του Καναδά που στο ντεμπούτο του υπηρεσιακού τεχνικού κέρδισε. Βέβαια αν δεν είχε τον Ντρογμπά δεν θα κέρδιζε, καθώς με το χατ-τρικ που πέτυχε έδωσε τη νίκη. Με ανεβασμένη ψυχολογία το Μόντρεαλ, αλλά οι Γκάλαξι δεν αστειεύονται, το -1 του 1,70 είναι δίκαιο και επειδή το Λος Άντζελες δέχεται γκολ το over 2,5 & GG στο 1,80 είναι επιλογή των Young Guns .

---. ΣΑΝΤΑ ΦΕ-ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ

Παρατάχθηκε με πολλούς αναπληρωματικούς στο ματς με τη Ουνιαουτόνομα η Σάτα Φε, αυτό δεν την εμπόδισε όμως να πάρει τη νίκη με 1-0. Η είσοδος στην οχτάδα θεωρείται δεδομένη. Μεσοβδόμαδα θα αντιμετωπίσει τη Νασιονάλ Μοντεβιδέο για το Σουνταμερικάνα, πιθανόν να παραταχθεί πάλι με αλλαγές στο ματς με την Πατριότας. Μέτρια πράγματα από την Πατριότας στο πρωτάθλημα, η είσοδος στην οχτάδα μοιάζει ακατόρθωτη. Προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας κόντρα στην Άγκιλας Ντοράδας. Με αλλαγές ή χωρίς η Σάντα Φε μπορεί να πάρει τη νίκη, άσος.

---. ΑΓΚΙΛΑΣ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Έκλεψε το βαθμό από την Τολίμα στο τελευταίο λεπτό η Άγκιλας την προηγούμενη αγωνιστική, ισοφαρίζοντας στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Τρέχει ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών (1-2-0). Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η Τζούνιορ την προηγούμενη αγωνιστική κερδίζοντας στην αφιλόξενη για αυτή Μπογκοτά την Μιγιονάριος με 2-1. Μετά το ματς κόντρα στην Άγκιλας ακολουθεί ο επαναληπτικός κόντρα στην Τολίμα για το Σουνταμερικάνα, αναμένεται σχετικό ροτέισον. Μπορεί να εκμεταλλευτεί την κούραση της Τζούνιορ από τα συνεχόμενα ματς η Άγκιλας και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Άσος.

---. ΜΕΝΤΕΓΙΝ-ΚΟΥΚΟΥΤΑ

Δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη δύσκολη έδρα της Κορτουλούα η Μεντεγίν, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1. Νέα ήττα για την Κουκούτα, 1-0 από την Αλιάνσα Πετρολέρα. Αν συνεχίσουν τα αρνητικά αποτελέσματα οι φιλοξενούμενοι θα κινδυνέψουν στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού. Εύκολα ή δύσκολα η Μεντεγίν θα πάρει το τρίποντο, άσος χωρίς αξία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ