ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (29/8). ΠΗΓΗ: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (29/8).

553. ΣΙΜΙΖΟΥ - ΤΟΚΥΟ

Η Σιμίζου (1-3-4 στη Β’ φάση του πρωταθλήματος) έχασε με 0-1 από τη Γκάμπα Οσάκα και παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο απ’ αυτό που περιμέναμε. Η Τόκυο μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες έμεινε στο 0-0 μέσα στην έδρα της Ναγκόγια, έπαιξε καλά (ιδιαίτερα αμυντικά) αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει. Υπάρχουν κάποιες απουσίες στους φιλοξενούμενους που μπορεί να επηρεάσουν. Δεν θα ασχοληθούμε στοιχηματικά με το συγκεκριμένο παιχνίδι.

552. ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ - ΟΥΡΑΒΑ

Η Γιοκοχάμα μπορεί να μην έπαιξε καλά με την Τόσου και να είχε βρεθεί πίσω νωρίς στο σκορ, αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή (2-1) και να συμπληρώσει τρία σερί νικηφόρα αποτελέσματα. Τρίτη συνεχόμενη νίκη και για την Ουράβα, 3-1 τη Σεντάι, σχετικά εύκολα κέρδισε, καθώς η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων στο χορτάρι ήταν εμφανέστατη. Κακό ζευγάρωμα για εμάς, αφού παίζουν δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή. 3/6 goal/goal η γηπεδούχος στα τελευταία έξι, 5/6 η φιλοξενούμενη, να φέρουν ακόμα ένα πληρώνει 1,72 και είναι οριακά αποδεκτό.

554. ΣΕΝΤΑΪ - NΙΙΓΚΑΤΑ

No bet.

555. ΚΑΒΑΣΑΚΙ - ΚΑΣΙΜΑ

Με κακή αμυντική λειτουργία η Καβασάκι έκανε δεύτερη συνεχόμενη ήττα (1-2 από τη Σόναν) και προβληματίζει έντονα, ιδιαίτερα από τη μέση και πίσω. Σε αντίθετη κατάσταση η Κασίμα, κέρδισε με 3-0 τη Μοντέντιο και συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενες νίκες! Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολεύτηκε, αλλά μόλις προηγήθηκε η νίκη ήρθε εύκολα. Το -0,25 στο 2,10 για την Κασίμα έχει αξία.

556. ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ - ΤΟΣΟΥ

Εύκολη ήττα από την Κόφου για την Κόμπε με 0-1 εκτός έδρας, περιμέναμε καλύτερη εικόνα, αλλά ήταν απογοητευτική η φιλοξενούμενη. Η Τόσου έχασε με 1-2 από τη Γιοκοχάμα, παρότι είχε προηγηθεί νωρίς. Η αμυντική της λειτουργία είναι άσχημη και δεν μπορεί να κρατήσει κάποιο σκορ. Η Κόμπε είναι σε κακή κατάσταση, αν ήταν έστω σε μέτρια θα επιλέγαμε τον άσο στο 2,00+.

557. ΧΙΡΟΣΙΜΑ - ΝΑΓΚΟΓΙΑ

No bet.

575. ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ. - ΣΕΟΥΛ

Έξι πόντους απέχει από τα πλέι-οφ του πρώτου μισού η Γιεγιού (6-2-4 εντός έδρας) και αν εξαιρέσουμε την τυχερή νίκη της με 0-1 επί της ντεφορμέ Γκουανγκζού την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν σε βαθιά κρίση (1-1-4 στα τελευταία έξι). Σε αντίθετη κατάσταση η Σεούλ (6-3-4 εκτός έδρας) που απέχει πέντε βαθμούς από τη δεύτερη θέση και δώδεκα από την κορυφή και τον τελευταίο μήνα έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις (βέβαια οι αντίπαλοι της ήταν από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος). Δίκαιο το -0,25 των φιλοξενούμενων στο 1,95.

576. ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ - ΟΥΛΣΑΝ

Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες με αρκετά ίδια στοιχεία. Στόχος τους είναι να μαζέψουν όσους περισσότερους πόντους μπορούν στις τελευταίες έξι αγωνιστικές για να μπουν στα πλέι-άουτ με σχετική ασφάλεια. Αμφότερες βρίσκονται σε κάκιστη κατάσταση (1-3-2 και 0-3-3 στα τελευταία έξι αντίστοιχα) και αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Πιστεύουμε ότι θα γίνει ένα κακό παιχνίδι, το under 2,5 βρίσκεται στο 1,55, πάμε παρακάτω.

577. ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ. - ΝΤΑΕΤΖΕΟΝ

Αγώνα για να μπει στα πλέι-οφ του πρώτου μισού δίνει η Ιντσεόν (5-6-3 εντός), που μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες έκανε τρεις νίκες με καλές εμφανίσεις και οι ελπίδες της αυξήθηκαν. Δεν έχει δεχτεί γκολ στα τρία αυτά παιχνίδι, 0-1 κέρδισε την Τζέονμπουκ στο τελευταίο παιχνίδι. Δεν εντυπωσίασε, όμως έπαιξε έξυπνα και πήρε το τρίποντο. Η Νταέτζεον (2-1-11 εκτός) δείχνει καταδικασμένη, παρότι βαθμολογικά έχει ακόμα ελπίδες. Έχασε 2-0 από τη Σεούλ εκτός έδρας, δίκαιη ήττα. Περιμένουμε η γηπεδούχος να κερδίσει, το -0,75 στο 1,80 κρύβει αρκετή αξία (επιλογή των Young Guns ).

578. ΜΠΟΥΣΑΝ - ΓΕΟΝΑΜ

Για διαφορετικούς λόγους παλεύουν στις τελευταίες αγωνιστικές οι δύο ομάδες. Η γηπεδούχους Μπουσάν (3-2-9 εντός) δίνει μάχη για να γλυτώσει τις δύο τελευταίες θέσεις, όμως φαίνεται ότι η αποστολή της είναι δύσκολη, καθώς στα τελευταία ματς δεν παρουσιάζει το καλύτερο πρόσωπο (1-2-3). Η Γέοναμ (3-4-6 εκτός) είναι ισόβαθμη με την Ιντσεόν στο όριο των πλέι-οφ και των πλέι-άουτ. Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια χωρίς νίκη (0-2-2) την έχουν οδηγήσει στη θέση εκτός των πλέι-οφ και πρέπει να αντιδράσει άμεσα. Θα επιλέγαμε το 2 0:0, αλλά η μετριότατη κατάσταση της φιλοξενούμενης στα τελευταία ματς μας βάζει σε σκέψεις.

1124. ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Καμία δεν πείθει, 0-1-3 και 1-1-2 τα ρεκόρ τους. Μακριά και αγαπημένοι.

1125. ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ - ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ

Απογοητευτικές ως τώρα, ενισχύθηκε μεταγραφικά η Πάντερμπορν (1-0-3), στο 1-0 από την Καϊζερσλάουτερν ήταν βελτιωμένη, 0-2 από τη Μπραουνσβάιγκ την προηγούμενη αγωνιστική η Μπίλεφελντ (0-1-3), θα δώσουμε στον άσο το -ελαφρύ- προβάδισμα που του αναλογεί, σημειώνοντας πάντως ότι πρόκειται για τοπικό ντέρμπι με σχετική αντιπαλότητα.

1126. ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ - ΟΥΦΑ

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Ζενίτ, είναι αήττητη (2-3-0), παρότι δεν εντυπωσιάζει η Ντιναμό. Εκτός έδρας 1-1 με την Τέρεκ πήρε την προηγούμενη εβδομάδα, αν δεν έμενε με δέκα παίκτες στο 49’ πιστεύουμε ότι θα έφευγε με τη νίκη. Λείπει ο φορ Κοκόριν (3 συμ./2 γκολ) και ο χαφ Ζιρκόφ (6 συμ.). Η Ούφα έχασε εύκολα και δίκαια με 0-3 από τη Λοκομοτίβ και μετράει 1-2-3 στις πρώτες έξι αγωνιστικές. Πιστεύουμε ότι θα κερδίσει η γηπεδούχος, όμως στο 1,60 δεν υπάρχει αξία.

1127. ΝΤΕΡΜΠΙ - ΛΙΝΤΣ

Με 4/4 ισοπαλίες και αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ από ομάδα κατώτερης κατηγορίας έχουν ξεκινήσει και οι δύο ομάδες τη φετινή σεζόν, γεγονός που φυσικά ενοχλεί περισσότερο τη Ντέρμπι για την οποία η άνοδος αποτελεί αυτοσκοπό. Ο Κλέμεντ ως τώρα δεν φαίνεται να μπορεί να σηκώσει το βάρος της καρέκλας, η ομάδα δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο και ο άκρατος φαβοριτισμός εδώ είναι φυσικά για κόντρα. +1 ασιατικό διπλό (1,70), με πολύ Χ φυσικά μέσα, η Λιντς θα κατέβει για να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου.

709. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΑΡΣΕΝΑΛ

Από θετικές εμφανίσεις έρχεται η Νιουκάστλ, πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Νορθάμπτον, νικώντας της με 4-1 για το Λιγκ Καπ. Επιτυχία το 0-0 στο «Ολντ Τράφορντ», ήταν σοβαρή αμυντικά, ενώ είχε και δοκάρι. Ισοπαλία χωρίς σκορ για την Άρσεναλ στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, αισθάνεται αδικημένη για το -κακώς- ακυρωμένο γκολ της, ήταν καλή μόνο για ένα ημίχρονο, κινδύνεψε πολύ στο άλλο, κυριολεκτικά παντού θα μπορούσε να κάτσει το ματς. Μπορεί να μετράει τρεις σερί νίκες μέσα στο «Σεντ Τζέιμς» από το 2013 και έπειτα, όμως δεν είναι για 1,60 το διπλό, έχουν σκαμπανεβάσματα οι «κανονιέρηδες» στην απόδοσή τους και ίσως η αναμέτρηση να κρύβει παγίδες.

1233. ΜΕΤΣ - ΕΒΙΑΝ

Τρεις σερί νίκες συμπλήρωσε η Μετς, 3-1-0 το ρεκόρ της με 5-1 γκολ. 4/4 ισοπαλίες η Εβιάν, σίγουρα όχι ο ευκολότερος αντίπαλος για την πρωτοπόρο. Πιέζεται ο άσος, εμείς θα τον αποφεύγαμε.

635. ΤΣΕΜΝΙΤΣΕΡ - ΒΕΧΕΝ

Πρώτη ήττα για την Τσέμνιτσερ το 0-2 στο Μαγδεμβούργο, πρώτη νίκη για τη Βέχεν (1-3-1) το 3-1 κόντρα στη Βέρντερ Β, η οποία ήρθε με ανατροπή στο τέλος. Στο 1,70+ ο άσος, δείχνει πάντως να έχει και πολύ Χ μέσα.

636. ΧΑΛΕΣΕΡ - ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ

Καμία δεν έχει μπει ιδιαίτερα δυναμικά στη σεζόν, 1-0-4 και 1-3-1 τα ρεκόρ τους, η Πρόισεν Μίνστερ, παραδοσιακά ομάδα έδρας, έρχεται από ήττα στο σπίτι της με 0-1 από τη Μάιντζ Β. Αρκετά αμφίρροπο, δεν θα διαλέξουμε πλευρά.

637. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ Β - ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ

1-1-3 το ρεκόρ της Βέρντερ Β (3/5 over 2,5 και GG), 3/3 νίκες εντός (με over και GG), 2/2 1-1 εκτός η Ντιναμό Δρέσδης, παραδοσιακά ομάδα έδρας. Διπλό σε τιμές φαβορί δεν θα πάρουμε, η αγορά πάντως το στηρίζει. Για GG μοιάζει.

645. ΕΡΦΟΥΡΤ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ Β

Χωρίς νίκη ακόμα η Έρφουρτ (0-3-2), 3/3 over 2,5 και GG εκτός, εντός 0-0 με Βέχεν και 1-1 με Πρόισεν Μίνστερ. 1-0-4 με 4/5 over 2,5 και GG η Στουτγκάρδη Β, στο τελευταίο έχασε με 0-2 από τη Βίτσμπουργκ. Δεν θα διαλέξουμε πλευρά, αλλά κοιτάμε προς τα γκολ, οι γηπεδούχοι πρέπει να ψάξουν για το πρώτο τους τρίποντο και η Στουτγκάρδη παίζει ανοιχτά.

646. ΚΙΚΕΡΣ ΒΟΥΡΖ. - ΑΟΥΕ

Πρώτη νίκη της τη Βίτσμπουργκ το 0-2 στη Στουτγκάρδη Β, μετράει 1-3-1 με 5/5 under 2,5 και 4/5 NG, πολύ συγκροτημένη ομάδα που δίνει έμφαση στην αμυντική της θωράκιση. Τέταρτη σερί νίκη για την Άουε το 1-0 επί της Άαλεν, μετά το 1-0 κόντρα στη Γκρόιτερ για το κύπελλο πήρε μπρος.5/6 under 2,5 και ΝG οι φιλοξενούμενοι, και αυτοί με αμυντικούς προσανατολισμούς μέχρις στιγμής, το Χ δεν θα τους χαλάσει όντας παραδοσιακά ομάδα έδρας. Πολλή ισοπαλία έχει μέσα, πρώτη επιλογή το under 2,5 του 1,775.

647. ΚΙΚΕΡΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ - ΚΟΤΜΠΟΥΣ

2-2-1 μετράνε οι Κίκερς της Στουτγκάρδης, η Κότμπους έρχεται από τρεις σερί ήττες. Δεν έχει αξία ο άσος φαβορί, αλλά και η κόντρα είναι δύσκολη. Πάσο.

650. ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ - ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ

Πρώτη νίκη για την Όσναμπρικ (1-2-2) το 1-2 στο Κότμπους, δεν πείθει όπως πέρσι η Χόλσταϊν Κίελ (2-1-2). Δεν πιάνεται από κάπου, και τα γκολ δεν οδηγούν πουθενά.

1235. ΚΟΤΚΑ - ΓΙΑΡΟ

Σε καλή κατάσταση η Κότκα (2-2-1 στα τελευταία πέντε), είναι επιπλέον αήττητη στο γήπεδό της στα πιο πρόσφατα τέσσερα (3-4-3 συνολικά εντός). Η Γιάρο στα έξι τελευταία μετράει 1-2-3 και μακριά από το σπίτι της 2-2-6. Η στιγμή δείχνει να ευνοεί τους γηπεδούχους, πάντως και το σετ είναι σωστά διαβασμένο.

1236. ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ - ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ

Μόνο μια νίκη (1-4-3) εδώ και οχτώ πρωταθλήματος η Ίντερ Τούρκου (6-3-2 εντός), η οποία επιπλέον αγνοεί τη νίκη στα πιο πρόσφατα τρία στην έδρα της. Η Ροβανιέμι (5-4-3 εκτός) μετράει 1-2-2 εσχάτως και μακριά από το σπίτι της δεν κερδίζει εδώ και τέσσερα ματς. Απουσίες μεσοεπιθετικά οι φιλοξενούμενοι, θα το προσπεράσουμε σε κάθε περίπτωση.

1319. ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ - ΑΦΚ ΓΙΟΥΝ.

Από τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα έρχεται η Βάρμπεργκ (5-3-2 εντός), η ΑΦΚ μακριά από το σπίτι της μετράει 3-5-2 έχοντας ισάριθμες νίκες στις δυο τελευταίες εξόδους της. Αδικούνται από τις αποδόσεις οι φιλοξενούμενοι, το ασιατικό +1,0 στο 2,025 της Bet365 δείχνει μεγάλο.

710. ΚΟΛΩΝΙΑ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Αν η Κολωνία ήταν λίγο πιο αξιόπιστη στην έδρα της τότε θα ήταν και το ξεκάθαρο φαβορί για την νίκη, από την στιγμή όμως που και το Αμβούργο έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία καλύτερα να το αποφύγουμε. Υπάρχουν κενά στις δύο άμυνες, θετικό το ότι οι επιθέσεις τους είναι σε καλή κατάσταση, στην απόδοση 1,83 το GG στην Bet365 αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

711. ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ

Παρά τις μέχρι τώρα καλές εμφανίσεις της Άουγκσμποιυργκ η νίκη δεν έχει έρθει μετά και από 2 αγωνιστικές, η Ίνγκολσνταν μπορεί εκτός έδρας να… «βολεύεται» και να παίρνει αποτελέσματα όμως οι γηπεδούχοι αν γίνουν πιο αποτελεσματικοί στην τελική τους προσπάθεια θα πάρουν το τρίποντο. Στην απόδοση 1,975 ο ασιατικός άσος -0,5 στην Bet365 αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

712. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.

Χωρίς νίκη αμφότερες θα ψάξουν το πρώτο τους φετινό τρίποντο. Δημιουργεί φάσεις με ευκολία η Στουτγάρδη, έτσι τουλάχιστον έδειξε στα πρώτα της 2 παιχνίδια, κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την Άιντραχτ, οι άμυνες των δύο ομάδων παρουσιάζουν μεγάλη αστάθεια και όπως φαίνεται θα αργήσουν να βρουν τα πατήματα τους. Στο 1,80 ο συνδυασμός over & GG στην Βet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

713. ΝΤΑΡΜΑΣΤΑΝΤ - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Θετικό ξεκίνημα πραγματοποιεί η νεοφώτιστη Ντάρμσταντ στην φετινή Μπουντεσλίγκα, πρόσφατα πίρε τον βαθμό από την έδρα της Σάλκε με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, μάλιστα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 9’ ενώ είχαν ευκαιρίες να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, στην συνέχεια όμως δέχθηκαν πίεση με αποτέλεσμα να ισοφαριστούν στο 47’. Ευκαιρία να πάρει βαθμό από την Μπάγερν έχασε η Χόφενχαϊμ η οποία ηττήθηκε εντός έδρας 1-2 από τους Βαυαρούς οι οποίοι αγωνίστηκαν στα τελευταία 20 λεπτά με παίκτη λιγότερο, μάλιστα το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση επιτεύχθηκε στις καθυστερήσεις από τον Λεβαντόφσκι. Αυτή ήταν και δεύτερη φετινή ήττα για τους «μπλε» στο φετινό πρωτάθλημα. Μαχητικοί οι γηπεδούχοι μπορούν να βάλουν δύσκολα σε μια ομάδα η οποία ψάχνει ακόμα την ταυτότητα της. Στο 1,825 ο ασιατικός άσος +0,25 στην Βet365, σημείο που αποτελεί επιλογή των Young Guns.

714. ΜΑΪΝΤΖ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται η Μάιντζ η οποία επικράτησε με αρκετά καλή εμφάνιση της Γκλάντμπαχ με 1-2 εκτός έδρας. Όντας καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έχοντας δοκάρι ενώ ήταν ήδη στο μπροστά στο σκορ 0-1 κατάφερε με ένα γκολ του Κλέμενς στο 79' να πάρει το πολύτιμο τρίποντο. Δίκαιη ήττα για το Αννόβερο το οποίο έχασε εντός έδρας από την Λεβερκούζεν 0-1, κατώτεροι των περιστάσεων οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την απουσία συγκέντρωσης των αντιπάλων τους (έπαιζαν με τη Λάτσιο μέσα στην εβδομάδα), δεύτερο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη για την ομάδα του Φρόντσεκ ο οποίος ψάχνει άμεσα λύσεις. Δίκαια φαβορί οι γηπεδούχοι οι οποίοι όμως δεν είναι και άξιοι εμπιστοσύνης.

1365. ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ - ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ

Συνεχίζει να ζει το όνειρο της κορυφής η Πιάστ (5-0-1 συνολικά, 3-0-0 εντός έδρας), κέρδισε 0-1 τη Λεχ Πόζναν, έπαιξε όπως έπρεπε και δίκαια κέρδισε. Το κλίμα και η ψυχολογία είναι στα ύψη και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Η Γκόρνικ Λέτζνα (2-1-3 μέχρι τώρα) έκανε δεύτερη συνεχόμενη ήττα, αυτή τη φορά από τη Λέχια με 1-3, έπαιξε με δέκα παίκτες από πολύ νωρίς. Γενικότερα η Λέτζνα δείχνει μέτρια και δεν πιστεύουμε ότι θα σταθεί στην έδρα της Πιάστ. Η κεκτημένη ταχύτητα που έχει η γηπεδούχος, πιστεύουμε θα την οδηγήσει σε ακόμα μία νίκη, το 2,00 του Stoiximan στον άσο θα έπρεπε να είναι αρκετά πιο μικρό (1,80). Οι Young Guns πόνταραν ήδη στον άσο και συνεχίζουν να στηρίζουν την έκπληξη της Εξτρακλάσα.

715. ΤΣΕΛΣΙ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Το Λονδρέζικο ντέρμπι βρίσκει την Τσέλσι να ψάχνεται ακόμα προκειμένου να βρει ρυθμό, με το πρόβλημα να εντοπίζεται κατά κύριο λόγο στην αμυντική της γραμμή, που δείχνει να είναι ακόμα ασύνδετη. Συνεχίζει στα περσινά επίπεδα η Κρίσταλ Πάλας, αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο και ειδικά μακριά από το γήπεδό της είναι πολύ επικίνδυνη και σκοράρει με μεγάλη συχνότητα. Με πολλά γκολ τα παιχνίδια των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα, κάτι αντίστοιχο περιμένουμε και τώρα, καλή επιλογή δείχνει το over 2,75 στο 1,925 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

716. ΣΤΟΟΥΚ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση οι δύο ομάδες στην επιστροφή του Τόνι Πούλις στο «Μπριτάνια». Μπορεί να μην έχει ηττηθεί στις δύο τελευταίες της εξόδους η Στόουκ (ισάριθμες ισοπαλίες), όμως σε καμία από αυτές δεν έθελξε με την αγωνιστική της απόδοση. Από 120’ λεπτά μεσοβδόμαδα έρχεται η Γουέστ Μπρομ, η οποία αγωνίστηκε με βασικούς, όμως έδειξε θετικά σημάδια κατά διαστήματα στο ματς με την Τσέλσι. Δεν είναι φαβορί του 1,90 η Στόουκ, ο Πούλις ξέρει όσο κανένας άλλος να «κλέβει» αποτελέσματα σε τέτοιες έδρες. Αξία στο ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) με απόδοση 1,975 στην Βet365, βρήκε ο Betol . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

717. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Ξεκούραστη η Άστον Βίλα (όλοι οι βασικοί έμειναν εκτός στο Λιγκ Καπ), ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες, έχει τα επιθετικά «όπλα» για να τα καταφέρει ο Σέργουντ. Σε κακή κατάσταση η Σάντερλαντ, η οποία απογοητεύει στο ξεκίνημα, αν δεν είχε σε φόρμα τον γκολκίπερ της Παντίλιμον, θα είχε δεχθεί ακόμα περισσότερα γκολ από τα οκτώ που έχει ήδη. Επιπλέον θα είναι και κουρασμένη μιας και παρατάχθηκε με βασικούς στο ματς του Λιγκ Καπ. Δίκαιες τιμές για τον άσο, στο 1,90 αυτήν την ώρα (Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

718. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Η μόνη ομάδα στην Πρέμιερ η Σίτι που έχει κάνει το 3x3, πέρασε από το Λίβερπουλ νικώντας με 0-2 την Έβερτον. Πιο ουσιαστική από την αντίπαλό της, σκόραραν Κολάροφ και Νασρί. Γεμίζει το ρόστερ της συνεχώς, μία ανάσα από ακόμα έναν παικταρά, πλησιάζει ο Ντε Μπρούιν της Βόλφσμπουργκ. Πιθανό το ντεμπούτο του Οταμέντι στα στόπερ. Αποκλεισμός για τη Γουότφορντ στο Λιγκ Καπ, 1-0 από την Πρέστον. Η μοναδική ομάδα της Πρέμιερ που αποκλείστηκε από το δεύτερο γύρο, αγωνίστηκε εξ' ολοκλήρου με αναπληρωματικούς. Καλό πρόσωπο πάντως στο πρωτάθλημα, αήττητη ακόμα με τρεις σερί ισοπαλίες. Υπάρχει διαφορά επιπέδου ανάμεσα στις δύο ομάδες, από τα κέφια της Σίτι θα εξαρτηθεί το εύρος της νίκης της. Ένα και τίποτα ο άσος, εναλλακτική επιλογή με το ανάλογο ρίσκο το συνδυαστικό 1 & over 3,5 με απόδοση 2,15 στον Stoiximan .

719. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ -ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Σπουδαία εμφάνιση στο «Έμιρεϊτς» για τη Λίβερπουλ, τρομερό πρώτο ημίχρονο, με πολλές φάσεις και δύο δοκάρια. Έδωσε χώρο στην επανάληψη και παραλίγο να το πληρώσει, όμως είχε το Μινιολέ σε καλή μέρα. Τυχερή για δεύτερο σερί ματς, ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ των αντιπάλων. Απαλλάχτηκε επιτέλους από τον Μπαλοτέλι (δανεικός στη Μίλαν). Δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα για τη Γουέστ Χαμ, «σουρωτήρι» η άμυνά της στο 3-4 από την Μπόρνμουθ, ηττήθηκε πολύ πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ, τυχερή που δεν δέχτηκε κι άλλα τέρματα. Απίστευτη προϊστορία υπέρ της Λίβερπουλ με 33-10-0 από το 1964! Αστείες οι αποδόσεις του άσου,ίσως να παίζεται το συνδυαστικό 1 & under 3,5, με απόδοση 2,10 στον Stoiximan, με το σκεπτικό των δύο νικών της Λίβερπουλ φέτος, οι οποίες ήρθαν με σκορ 1-0 .

720. ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΛΕΣΤΕΡ

Από ιστορική νίκη έρχεται η Μπόρνμουθ, η οποία «λύθηκε» επιθετικά (οκτώ γκολ σε δύο ματς). Γνωστή η ποιότητά της μεσοεπιθετικά, έχει όμως μερικά θεματάκια στην άμυνα. Φουλ επίθεση η Λέστερ του Ρανιέρι σε όλα της τα παιχνίδια, εκπλήσσει ευχάριστα με την μέχρι τώρα εικόνα της. Όλα δείχνουν ότι θα έχουμε «ανοιχτό» ματς, έχουν την ικανότητα μεσοεπιθετικά οι δύο ομάδες να επαληθεύσουν το over 2,5. Στο ίδιο σκεπτικό και ο Betol με το ασιατικό over 2,5 (1,90 Bet365) της ίδια εταιρείας. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1056. ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ - ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Στο ίδιο γήπεδο την Τρίτη για το Λιγκ Καπ η Λίβινγκστον επικράτησε με 2-3. Αδύναμες στο ξεκίνημα και οι δύο, κανένας λόγος εμπλοκής.

1057. ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ - ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ

Αποδόσεις φανέλας, βέβαια και οι δύο ομάδες ως τώρα έχουν μόνο νίκες εντός και ήττες εκτός.

1058. ΑΛΟΑ - ΜΟΡΤΟΝ

Μηδέν από μηδέν μηδέν η Αλόα, η Μόρτον στο Λιγκ Καπ σημείωσε μεγάλο διπλό στην Κουίν Οφ Σάουθ (0-1). Μόνο προς τα δεξιά κοιτάμε.

1059. ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.

2-1-2 και 1-1-3 τα ρεκόρ τους αντίστοιχα, η Ρος Κάουντι έρχεται από εμφατικό 0-4 στην Κιλμάρνοκ, πρώτο καλό παιχνίδι της τη φετινή σεζόν. Πιέζεται ο άσος, θα απέχουμε.

1060. ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ - ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

Μόλις σε ένα από τα έξι φετινά επίσημα παιχνίδια της έχει βρει δίχτυα η Πάρτικ Θιστλ (0-3-2 ρεκόρ), την Τρίτη έχασε με 0-1 από τη Φόλκερκ (Τσάμπιονσιπ) για το Λιγκ Καπ. “Ιταλική” ομάδα η Αμπερντίν του ΜακΊνες, 4/4 νίκες μετράει, όλες στα κλασσικά σκορ (1-0/2-0/2-1). Κάποιο από αυτά περιμένουμε να κάνει την εμφάνιση του και εδώ, δεδομένης και της δυσκολίας των γηπεδούχων στο γκολ.

1061. ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ -ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ

Δύο από τις χειρότερες ομάδες ως τώρα της σκωτσέζικης Πρέμιερ, τέσσερις σερί ήττες για τη Μάδεργουελ, στην παράταση πέρασε την Ιστ Φάιφ (Λιγκ 2) την Τρίτη στο Λιγκ Καπ, ουραγός με 0-2-3 η Κιλμάρνοκ, στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος έχασε με 0-4 από τη Ρος Κάουντι. Τις αφήνουμε να σφαχτούν.

1062. ΧΑΜΙΛΤΟΝ - ΧΑΡΤΣ

5/5 νίκες στο πρωτάθλημα η νεοφώτιστη Χαρτς, οδηγεί την κούρσα στην Πρέμιερ, στο Λιγκ Καπ την Τρίτη έπαιξε παράταση (1-2 τη Φόρφαρ). 2-1-1 το ρεκόρ της Χάμιλτον στο πρωτάθλημα, εκτός Λιγκ Καπ από τη Ρέιθ Ρόβερς, οι φιλοξενούμενοι έχουν προβάδισμα αλλά το διπλό τους δεν αποτελεί και καμία ευκαιρία.

1063. ΝΤΑΝΤΙ - ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Ένα πόντο παραπάνω τον έχει ο άσος.

1064. ΣΕΛΤΙΚ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Πανωλεθρία για τη Σέλτικ στη Σουηδία, αποκλεισμός από τη Μάλμε και Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει φέτος. 5/5 GG ως τώρα η Σεντ Τζόνστον, ο άσος μπορεί να συνδυαστεί με τα γκολ.

1128. ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ - ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

Τρία χωρίς νίκη έχει μείνει η Τζουργκάρντεν (5-4-1 εντός), η Χάλμσταντ αγνοεί το τρίποντο εδώ και έξι ματς (0-3-3) και μακριά από το σπίτι της μετράει μόλις 0-4-7. Ανάξιος ενασχόλησης ο άσος.

1129. ΓΙΟΡΚ - ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Τίποτα το τρομερό η Μάνσφιλντ (1-2-1 ρεκόρ), αλλά δεν είμαστε και φίλοι της Γιορκ (1-1-2), ειδικά όταν η ομάδα του Γουίλκοξ αγωνίζεται εντός. Μόνο για συμπεράσματα.

1130. ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Το απόλυτο (4/4) έχει μέχρι στιγμής η Λέιτον Όριεντ, σκοράροντας σε όλα τα παιχνίδια της για το πρωτάθλημα από δύο φορές τουλάχιστον. Εξαιρετική η νεοφώτιστη Μπρίστολ Ρόβερς, έρχεται από τρεις σερί νίκες, σαν φανέλα μπορεί να σταθεί σε οποιαδήποτε έδρα της κατηγορίας. Με τον άσο να ανοίγει στο 1,90 λογικά η αγορά πάει στην κόντρα, εμείς θα σεβαστούμε τους λονδρέζους και την άνεση που δείχνουν στο σκοράρισμα, προτιμώντας την αποχή.

1131. ΚΡΟΟΥΛΙ - ΓΟΥΙΚΟΜ

Νο Bet.

1132. ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΚΡΟΥ

Το υλικό της -δικαίως- δεν γεμίζει το μάτι, όμως αν μη τι άλλο οι πιτσιρικάδες της Κρου δίνουν και την ψυχή τους στο γήπεδο. 0-2-2 το ρεκόρ των “σιδηροδρομικών”, στα δύο τελευταία έχασαν στο 83’ στο Κόβεντρι (3-2) και έκλεψαν το βαθμό από τη Μπέρι στο 80’ (3-3 εντός). Η Γουίγκαν δεν μπόρεσε να πατήσει πάνω στο 3-0 επί της Σκάνθορπ, επέστρεψε άμεσα στις κακές εμφανίσεις και τις ήττες απέναντι στη Τζίλιγχαμ (2-0). Αν έπρεπε αναγκαστικά να διαλέξουμε σημείο θα πηγαίναμε στο +1 ασιατικό διπλό.

1133. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ

Πρώτη ήττα μετά από τέσσερα σερί Χ για τη Ντονκάστερ το 3-0 στην Πορτ Βέιλ, την Τρίτη λύγισε στην παράταση (1-4) από την Ίπσουιτς. Πιο ξεκούραστη η Φλίτγουντ, δεν είχε υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα, έρχεται από δύο μεγάλες νίκες, 3-4 τη Μπέρι και 4-0 την Κόλτσεστερ. Κανένας λόγος να είναι φαβορί ο άσος, η αξία στο Χ2.

1134. ΓΟΥΛΒΣ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Κάθε άλλο παρά εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής η Γουλβς (1-1-2 στην Τσάμπιονσιπ), με το ζόρι κέρδισε την Τρίτη τη Μπαρνέτ (Λιγκ 2) στο Λιγκ Καπ, υπάρχει γκρίνια απ’ την κερκίδα προς το πρόσωπο του Τζάκετ. Στην αντίθετη όχθη η Τσάρλτον του Λουθόν είναι αλάνθαστη ως τώρα, μετρώντας 2-2-0 στο πρωτάθλημα κόντρα σε ισχυρότατο ανταγωνισμό (ΚΠΡ, Ντέρμπι, Φόρεστ, Χαλ) και δύο νίκες με 4-1 (Ντάγκεναμ, Πιτέρμπορο εκτός) στο Λιγκ Καπ. Δεν μπορεί να περάσει χωρίς ποντάρισμα το 1,80+ του +0,75 ασιατικού των φιλοξενούμενων.

1135. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Βγάζει μάτι το επιθετικό πρόβλημα της Μίντλεσμπρο (1-2-1 στην Τσάμπιονσιπ), έβγαλε φάσεις αλλά δεν τις τελείωσε στο 0-1 από τη Μπρίστολ Σίτι, τη Μπέρτον (Λιγκ 1) την απέκλεισε στην παράταση την Τρίτη. 3-2-1 στα επίσημα παιχνίδια της η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, δείχνει να παίρνει δύναμη από την έδρα της, προς αποφυγή το διπλό-φαβορί.

1136. ΡΟΔΕΡΑΜ - ΦΟΥΛΑΜ

Στο πάτο της βαθμολογίας, ένα πόντο παραπάνω τον δίνουμε στη Φούλαμ (0-2-2), ποιοτικότερο σύνολο από τη Ρόδεραμ (0-1-3) ενώ έρχεται και από πειστικό 3-0 κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Λιγκ Καπ. +0,25 ασιατικό διπλό ή πάσο.

1137. ΧΑΛ - ΠΡΕΣΤΟΝ

Σε αποδόσεις καθαρού φαβορί η Χαλ, οι “τίγρεις” έχουν μεγάλες φιλοδοξίες αλλά μέσα στο γήπεδο ως τώρα δεν τις επιβεβαιώνουν, 2-1-1 το ρεκόρ τους στην Τσάμπιονσιπ, με τις νίκες τους να έρχονται στο όριο, στο Λιγκ Καπ πέρασαν στα πέναλτι την Άκρινγκτον (Λιγκ 2) και την περασμένη Τρίτη με το ζόρι επικράτησαν 1-0 της Ρότσντεϊλ (Λιγκ 1). Εντελώς διαφορετικά τα δεδομένα για τη νεοφώτιστη Πρέστον , η οποία απλά ψάχνει για μια άνετη παραμονή, αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς (1-2-1 με αρκετά δύσκολο πρόγραμμα, στην ήττα της από την Ίπσουιτς άξιζε όλους τους βαθμούς) θα τα καταφέρει εύκολα, η ομάδα του Γκρέισον διατηρεί το εξαιρετικά δυσκολοκατάβλητο προφίλ της ενώ έρχεται από πρόκριση επί της Γουότφορντ (Πρέμιερ) στο Λιγκ Καπ με σκορ 1-0. Με το Χ2 είμαστε, το οποίο έχει πτωτικές τάσεις, όπως και το under, περιμένουμε κλειστό ματς από κάθε άποψη.

1138. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΚΠΡ

Κινητικότητα προς τον άσο, που πέρασε έστω και οριακά σε αποδόσεις φαβορί, ίσως γιατί η ΚΠΡ είχε μεσοβδόμαδο ματς για το Λιγκ Καπ, στο οποίο μάλιστα αποκλείστηκε από την Καρλάιλ (1-2). Οι Ρέιντζερς σε κάθε περίπτωση έχουν δώσει δείγματα ομάδας που μπορεί να κυριαρχήσει σε ένα ματς, διατηρώντας την καλύτερη επίθεση μέχρι στιγμής στην Τσάμπιονσιπ (9 γκολ ενεργητικό, όλα στα τρία τελευταία ματς της), αντίθετα η Χάντερσφιλντ μέχρι το 1-1 έχει καταφέρει να φτάσει (0-3-1). Θα πάμε με τους φιλοξενούμενους και την ευχέρεια που δείχνουν στο σκοράρισμα.

1139. ΖΕΝΙΤ - ΚΡΙΛΙΑ

Μετά την εντός έδρας ήττα με 0-2 από την Κρασνοντάρ η Ζενίτ κέρδισε με 1-3 τη Ρουμπίν και μπήκε πάλι στον δρόμο των επιτυχιών (5-0-1). Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για την Κρίλια, 3-0 την Κούμπαν. Δεν είχε τα ηνία του αγώνα, αλλά εκμεταλλεύτηκε άριστα τις αντεπιθέσεις. Η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων είναι τεράστια, στο -1,75 το line, δεν θα ασχοληθούμε παραπάνω με τον συγκεκριμένο αγώνα.

1140. ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ - ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ

Νίκη μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες για τη Φάλκενμπεργκ (1-0 στην έδρα της Σούντσβαλ), κατάφερε έτσι να βρεθεί εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Η Νόρκεπινγκ (5-4-1 εκτός) εξακολουθεί να βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή, είναι δίκαια το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά οι τιμές είναι οριακές.

1141. ΠΛΙΜΟΥΘ - ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ

Υπάρχει κινητικότητα στην κόντρα, που δεν μας βρίσκει σύμφωνους, η Νιούπορτ είναι από τις πλέον αδύναμες ομάδες της κατηγορίας (0-1-4 φέτος σε επίσημα), κάτι που φάνηκε για ακόμα μια φορά στο πρόσφατο 2-3 από τη Λέιτον Όριεντ, ματς από το οποίο δεν πήρε τίποτα παρότι επέστρεψε με τύχη από 0-2 πίσω στο σκορ. Η Αργκάιλ έχει ρεκόρ 3-0-1, χάνοντας μόνο από την ισχυρή Πόρτσμουθ, στο 0-2 επί της Νορθάμπτον έδειξε χαρακτήρα. Άσος.

1142. ΛΟΥΤΟΝ - ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Φιλόδοξες και οι δύο, έχουν όμως δρόμο ακόμα, η Λούτον ξεκίνησε με 0-2-2 κα την Τρίτη έπαιξε 120’ κόντρα στη Στόουκ (αποκλείστηκε στα πέναλτι), η Πόρτσμουθ ξεκίνησε εξαιρετικά αλλά στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος άφησε βαθμούς απέναντι στις αδύναμες Κρόουλι (0-0 εκτός) και Μόρκαμ (3-3 εντός), ενώ αποκλείστηκε και στο Λιγκ Καπ (1-2 Ρέντινγκ, έπαιξε με αρκετές αλλαγές αφού η άνοδος είναι αυτοσκοπός). Γενικά καλύτερη η εικόνα των Pompeys, αλλά πέρσι η Λούτον στην έδρα της δεν χάριζε κάστανα, καμία τρομερή αξία δεν βρίσκουμε στον άσο-φαβορί.

1143. ΜΟΡΚΑΜ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Στο ίδιο καζάνι βράζουν, τριπλή, όπως δείχνει και το σετ των αποδόσεων.

1144. ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ - ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Πρώτος βαθμός για τη Ντάγκεναμ το περασμένο Σάββατο (0-1-4 με 4/5 over 2,5 και GG στα επίσημα ματς της), στην έδρα μάλιστα της μέχρι τότε πρωτοπόρου Γουίκομ (1-1), πρώτη νίκη για τη Στίβενεϊτζ του Σέρινγχαμ το καθαρό 2-0 επί της Χάρτλπουλ. Φαβορί το διπλό, θεωρητικά καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι αλλά μια νίκη δεν τους κάνει αυτόματα άξιους εμπιστοσύνης…

1145. ΜΠΑΡΝΕΤ - ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Εκτός Λιγκ Καπ η Μπαρνέτ μετά το 2-1 στο “Μολινιού”, δεύτερη σερί ήττα, είχε προηγηθεί το καθαρό 3-1 στο ντέρμπι νεοφώτιστων με τη Μπρίστολ Ρόβερς. 1-0-3 το ρεκόρ των λονδρέζων, 2-1-1 εκείνο της Κέμπριτζ, με την ήττα όμως να έρχεται στο πιο πρόσφατο και μάλιστα με πάταγο, 0-3 από την αδύναμη Κρόουλι. Ιδιαίτερα αμφίρροπο, δεν θα μπλέξουμε.

1146. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ - ΕΞΕΤΕΡ

4/4 2-3 γκολ στο πρωτάθλημα η Γουίμπλεντον, 3/4 over 2,5 και GG η Έξετερ, την Τρίτη στάθηκε καλά στο “Στάδιο του Φωτός”, τιμητική η ήττα με 6-3 από τη Σάντερλαντ (Πρέμιερ). Δεν το βλέπουμε για 0-0, το κρατάμε σαν επιλογή για γκολ στο live.

1147. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ - ΜΠΕΡΤΟΝ

Στην παράταση αποκλείστηκαν αμφότερες την Τρίτη, 4-1 στην Κρίσταλ Πάλας η Σριούσμπερι, 1-2 από τη Μίντλεσμπρο η Μπέρτον. 0-2-2 και 3-0-1 μετράνε στην Λιγκ 1, θα αποφύγουμε σίγουρα τον άσο-φαβορί, μοιάζει για τριπλή.

1148. ΣΟΥΙΝΤΟΝ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Περσινό ζευγάρι στα ημιτελικά των πλέι-οφ (με νικήτρια τη Σουίντον), καλό ποδόσφαιρο παίζει η Σουίντον (2-2-0 ρεκόρ), το έδειξε και στο πρόσφατο 0-1 επί της Σάουθεντ, μεσοβδόμαδα ξεκουράστηκε ενώ η έδρα της τα τελευταία χρόνια αποτελεί “κάστρο”, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (από τα φαβορί για την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ) μετά από τέσσερις σερί νίκες έχασε καθαρά με 3-0 από τη Φούλαμ την Τρίτη, ενώ θα έχει και κάποιες σημαντικές απουσίες. Στη μέση το σετ, τριπλή και στα μάτια μας.

1149. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ - ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Στο ίδιο καζάνι βράζουν (2-1-0 ρεκόρ αμφότερες), η Μπάρνσλεϊ είχε μια μέρα ξεκούρασης λιγότερη , ενώ έπαιξε και παράταση (αποκλείστηκε από την Έβερτον με σκορ 3-5). Πάσο.

1150. ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Φτωχά τα αποτελέσματα της Μίλγουολ μέχρις στιγμής (1-1-2), 2-1-1 το ρεκόρ της Τσέστερφιλντ, στη μέση μοιρασμένο, τριπλή και στα μάτια μας.

1151. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ - ΣΚΑΝΘΟΡΠ

Μοιρασμένο σετ, με το διπλό να περνάει οριακά από αουτσάιντερ σε φαβορί. 0-2-2 το ρεκόρ της Κόλτσεστερ, δείχνει πολύ αδύναμη μέχρι στιγμής, κάπως καλύτερα τα δείγματα της Σκάνθορπ (1-1-2), θα συμφωνήσουμε ότι το διπλό έχει ένα μόλις κλικ παραπάνω.

1152. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ

Χωρίς νίκη μετά από πέντε επίσημα ματς η Μπράντφορντ (0-3-2), αήττητη η Πορτ Βέιλ (3-3-0), στα πέναλτι λύγισε κόντρα στη Γουέστ Μπρομ (Πρέμιερ) την Τρίτη για το Λιγκ Καπ. Το Χ2 όπως είναι λογικό έχει πάρει την κατιούσα, υπάρχει ακόμα αξία στο 1,80 που φιγουράρει αυτή την ώρα.

1153. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ - ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Δεν υπάρχει ομάδα Μπλάκπουλ (0-1-4), η Γουόλσολ έρχεται από πέντε σερί νίκες, τελευταίο θύμα της η Μπράιτον (Τσάμπιονσιπ) στο Λιγκ Καπ (2-1), οδηγεί την κούρσα στην Λιγκ 1 με 3-1-0 ρεκόρ. Μόνο το διπλό υπάρχει εδώ σαν επιλογή, με την απόδοση όπως είναι φυσικό να μην εξιτάρει.

1154. ΝΟΤΙΓΧΑΜ - ΚΑΡΝΤΙΦ

1-2-1 το ρεκόρ της Φόρεστ, δεν είχε Λιγκ Καπ αφού είχε αποκλειστεί από τον 1 γύρο από τη Γουόλσολ (Λιγκ 1, 3-4 σκορ), τίποτα το λαμπερό μέχρι στιγμής και δεν δείχνει να έχει τις δυνατότητες για βελτίωση, μέτρια μπάλα παίζει αι η Κάρντιφ αλλά στο πρωτάθλημα είναι αήττητη (1-3-0), ενώ αποκλείστηκε άδικα στο Λιγκ Καπ την Τρίτη, χάνοντας στην παράταση από την ΜΚ Ντονς (2-1).Τριπλή στα μάτια μας, προχωράμε.

1155. ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Δυσκολοκατάβλητες αμφότερες, με το κυνικό στυλ τους έχουν καταφέρει να οδηγούν αυτή την ώρα την κούρσα στην Τσάμπιονσιπ (3-1-0 ρεκόρ). Κλειστό ματς περιμένουμε, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, το under έχει πάρει την κατιούσα αλλά οι γηπεδούχοι αγαπούν το 2-1, ενώ έχουν σκοράρει δύο φορές ακριβώς σε όλα τα ως τώρα παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα. Θα δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα στην ομάδα του ΜακΚάρθι, όπως κάνουν και οι μπουκ, αλλά την Τρίτη έπαιξε παράταση κόντρα στη Ντονκάστερ για το Λιγκ Καπ (1-4 τελικό σκορ). Τα σκορ 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1) αποτελούν την καλύτερη επιλογή για κάποιο που θέλει να στηρίξει τους γηπεδούχους.

1156. ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Περισσότερο αχό παρά ουσία μέχρι στιγμής η ΜΚ Ντονς, άφησε μεγάλες υποσχέσεις με το 1-4 επί της Ρόδεραμ αλλά στη συνέχεια χρειάστηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις για να προσπεράσει το εμπόδιο της Λέιτον Όριεντ (Λιγκ 2), έχασε καθαρά από την Πρέστον (0-1), κέρδισε στα σημεία την κακή φέτος Μπόλτον (1-0), είχε MVP τον κίπερ της στο 0-0 με τη Ρέντινγκ και κέρδισε καθαρά τυχαία στην παράταση την Κάρντιφ την Τρίτη (2-1). Αντίθετα, χωρίς τυμπανοκρουσίες, η Μπέρμιγχαμ του Ρόουετ είναι σταθερά καλή, παραμένοντας αήττητη μετά από πέντε ματς (3-2-0). Το 1,80 που πληρώνει το Χ2 κρίνεται υπερβολικό.

1157. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΜΠΕΡΝΛΙ

Πρώτη νίκη και για τις δύο το περασμένο Σάββατο, ηρωικό 0-1 στη Μίντλεσμπρο για τη νεοφώτιστη Μπρίστολ Σίτι (1-1-2), οριακά η Μπέρνλι (1-2-1) τη Μπρέντφορντ (1-0). Ελαφρύ φαβορί ο άσος, τριπλή στα μάτια μας.

1158. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ

1-1-2 το ρεκόρ της Μπρέντφορντ, 0-3-1 εκείνο της Ρέντινγκ, μεσοβδόμαδα έδειξε βελτίωση στη νίκη (με ανατροπή) επί της Πόρτσμουθ για το Λιγκ Καπ (1-2). Πιο ξεκούραστοι οι γηπεδούχοι, αλλά σε αυτό το σημείο της σεζόν τα πόδια των ποδοσφαιριστών δεν έχουν προλάβει να βαρύνουν, ένα έξτρα ματς μάλιστα ίσως είναι βολικό ώστε να βρεθεί ρυθμός, η αγορά πάει στην κόντρα.

1159. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Αμφότερες έμειναν εκτός Λιγκ Καπ, παίζοντας κόντρα σε ομάδες της Τσάμπιονσιπ, η Πιτέρμπορο πόνεσε περισσότερο αφού το 1-4 από την Τσάρλτον ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα της (1-0-3 ρεκόρ στο πρωτάθλημα). Η Τζίλιγχαμ οδηγεί την κούρσα στην Λιγκ 1 (3-1-0 ρεκόρ) και το 2-0 από τη Μπέρμιγχαμ ήταν η πρώτη φετινή της ήττα. Κοντράρεται ο άσος-φαβορί, συντασσόμαστε.

1160. ΜΠΕΡΙ - ΟΛΝΤΑΜ

Έξι (στα έξι) σερί GG, πέντε σερί over 2,5, τέσσερα σερί over 3,5 συμπλήρωσε η Μπέρι με το 1-4 από τη Λέστερ στο Λιγκ Καπ, υποδέχεται την πολύ σφιχτή Όλνταμ, που παραμένει αήττητη μετρώντας 1-3-0 με 4/4 under 2,5. Επίθεση εναντίον άμυνας, σε αυτή την κόντρα συνήθως κερδισμένη βγαίνει η δεύτερη, τα πρώτα πονταρίσματα πάνω στο Χ2, που η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται ψηλότερα από ότι θα το περιμέναμε.

1161. ΕΡΕΜΠΡΟ - ΧΑΚΕΝ

Η Έρεμπρο έχει αισίως συμπληρώσει 11 παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς νίκη (0-6-5), ενώ και στο γήπεδό της (2-4-4) είναι πέντε χωρίς τρίποντο. Η Χάκεν αδυνατεί να σταθεροποιήσει την απόδοσή της και έρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες μακριά από την έδρα της (3-2-5 εκτός). Σφιχτό το σετ με ελαφρύ φαβορί τους φιλοξενούμενους, σωστό δείχνει μη αφήνοντας ιδιαίτερα περιθώρια για παιχνίδι.

1162. ΟΞΦΟΡΝΤ - ΓΕΟΒΙΛ

Ξεκάθαρα καλύτερη η Οξφόρδη, πρώτη ήττα της φέτος το 1-0 στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ (Τσάμπιονσιπ) για το Λιγκ Καπ, 1-3-0 μετράει στο πρωτάθλημα. Πρώτοι βαθμοί της Γέοβιλ κόντρα στη Λούτον, γύρισε το ματς από 0-2 πίσω στο σκορ, βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα. Χαμηλός άσος, που δεν είναι του γούστου μας, ειδικά σε τέτοιες κατηγορίες, στο live ίσως μας δώσουν οι γηπεδούχοι έρεισμα για κάποιο ποντάρισμα.

1163. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ - ΚΑΡΛΑΪΛ

Μας απογοήτευσε η –κατά τα άλλα λατρεμένη- Χάρτλπουλ στα δύο τελευταία, δίκαιες ήττες με 2-0 σε Στίβενεϊτζ και 0-4 από Μπόρνμουθ στο Λιγκ Καπ, η ομάδα του Μουρ είχε ξεκινήσει με 4/4 νίκες. Από τεράστιο διπλό-πρόκριση επί της ΚΠΡ (1-2) έρχεται η Καρλάιλ (0-3-1), που σκοράρει με χαρακτηριστική συνέπεια (6/6 GG, 4/6 over 2,5), αν τα καταφέρει και στο “Βικτόρια Παρκ” θα βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους, που έχουν συνηθίσει να πηγαίνουν τα ματς τους στο μισό-μηδέν.

1164. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ - ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

1-2-1 και 2-0-2 τα ρεκόρ τους, οι φιλοξενούμενοι μετά το 3/3 της αρχής συμπλήρωσαν τρεις σερί ήττες με το 4-1 από τη Νιούκαστλ στο Λιγκ Καπ. Nothing to see here people, προχωράμε στο επόμενο.

1237. ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ - ΒΙΜΠΟΡΓΚ

Η Σοντερίσκε έχασε με 0-1 από τη Μπρόντμπι εκτός έδρας στο προηγούμενο παιχνίδι και έδειξε ότι με τις απουσίες που έχει (λογικά της έχει και στον αγώνα με τη Βίμποργκ) δεν μπορεί να είναι η ίδια ομάδα. Η Βίμποργκ εκμεταλλεύτηκε την τακτική της Ράντερς και πήρε το διπλό με 0-1. Η νίκη έχει το ονοματεπώνυμο του κόουτς Μέλμπι, που διάβασε άριστα το παιχνίδι. Διαβασμένοι οι μπουκ με το 1,70 στο Χ2.

1240. ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤ. - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Σούπερ ξεκίνημα πραγματοποιεί η Αντμίρα που φιγουράρει στη 2η θέση της βαθμολογίας ούσα αήττητη (4-2-0). Κοινό χαρακτηριστικό όλων των αγώνων της πως σκοράρει και δέχεται γκολ σε όλα (6/6GG), στα πέντε πιο πρόσφατα επαλήθευσε τον συνδυασμόGG&over. Ανάλογες επιδόσεις έχει και η Αούστρια που διαθέτει την 2η πιο παραγωγική επίθεση στην Αυστρία (16 γκολ) και έρχεται από 5 συνεχόμεναover3,5. Μονόδρομος η ενασχόληση με τα γκολ, στο 2,00 επέλεξαν οι Young Guns το GG & over 2,5στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1276. ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ - ΙΣΤΛΙ

Πρώτη νίκη φέτος για την Όλντερσοτ (1-2-2) το εντυπωσιακό 0-4 στην έδρα της Γκίσλι, αήττητη (3-2-0) συνεχίζει η ισχυρή Ίστλι. Ποντάρεται δυνατά το 1Χ, δεν βρίσκουμε λόγο να ακολουθήσουμε.

1277. ΜΠΑΡΟΟΥ -ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ

1-1-3 μετράει η Μπάροου, 0-1-4 η Σάουθπορτ, έχοντας βρει δίχτυα μόλις μια φορά (1-10 γκολ). Προβάδισμα στον άσο λόγω ανυπαρξίας των φιλοξενούμενων.

1278. ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ - ΤΡΑΝΜΙΡ

1-0-4 το ρεκόρ της Όλτρινχαμ, πρώτη ήττα φέτος για την Τρανμίρ (3-1-1) το 0-2 από τη Μπόρεχαμ, από τις εκπλήξεις της περασμένης αγωνιστικής. Λογικό φαβορί οι φιλοξενούμενοι.

1279. ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ -ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ

Εντύπωση προκάλεσε το 0-2 της Μπόρεχαμ (2-0-3 ρεκόρ) στην Τρανμίρ, η Γουόκινγκ έρχεται από τέσσερις νίκες (4-0-1). Ένα κλικ προς τα δεξιά.

1280. ΜΠΡΟΜΛΕΪ - ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη η Μπρόμλεϊ (1-1-3), τέσσερα χωρίς ήττα η Ντόβερ (2-2-1). Και εδώ κοιτάμε προς τη μεριά των φιλοξενούμενων, έχουν τύχη και τα γκολ.

1281. ΓΚΙΣΕΛΙ - ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

Βαρύ 0-4 από την Όλντερσοτ για τη Γκίσλι (2-1-2) την προηγούμενη αγωνιστική, στο 1-1 κόλλησε κόντρα στην Κιντερμίνστερ η Γκέιτσχεντ (3-1-1, όλα GG, 4/5 over 2,5). Ένα λόγο παραπάνω τον έχουν οι φιλοξενούμενοι.

1282. ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Χαμόγελα έφερε στο στρατόπεδο της Κιντερμίνστερ το 1-1 στο Γκέιτσχεντ, δεύτερο βαθμός (0-2-3) φέτος για την ομάδα του Γουιλντ, που όπως έχουμε αναφέρει ξανά δεν έχει τη δυναμική άλλων ετών. Αντίθετα τραίνο πάει η Φόρεστ Γκριν, μετρώντας 5/5 νίκες με 10-1 γκολ. Σε αποδόσεις άνω του 2,00 το διπλό αποτελεί επιλογή.

1283. ΛΙΝΚΟΛΝ - ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Ντέρμπι μίσους, 2-2-1 το ρεκόρ και των δύο, όλα τα ματς τους GG, 3/5 και 5/5 over 2,5 αντίστοιχα. Φαβορί για κόντρα είναι το διπλό, αλλά τα γκολ μοιάζουν ασφαλέστερη λύση.

1284. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ - ΤΣΕΣΤΕΡ

Λίγα πράγματα φέτος η Μάκλσφιλντ (1-1-3 ρεκόρ), πρώτη ήττα για την Τσέστερ (2-2-1) το 5-2 από τη Γουόκινγκ, ματς στο οποίο έμεινε από νωρίς με 10 παίχτες. 3/5 και 4/5 0-1 γκολ έχουν οι δύο ομάδες, περιμένουμε να μπουν αρκετά συντηρητικά, κοιτάζοντας κυρίως πώς δεν θα χάσουν, το under 2,5 πληρώνει 1,90+.

1285. ΤΟΡΚΙ - ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

2-1-2 το ρεκόρ της Τορκί, 2-3-0 εκείνο της Τσέλτεναμ, πιθανή μοιάζει η αλληλεξουδετέρωση.

1286. ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ. - MΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ

Από 0-1-3 έρχεται η Γουέλινγκ, από δύο σερί τρίποντα η Μπρέιντρι (2-1-2 ρεκόρ). Το διπλό υποχώρησε αισθητά σε απόδοση και πλέον είναι φαβορί.

1287. ΡΕΞΑΜ - ΧΑΛΙΦΑΞ

Χάλι φέτος η … Χάλιφαξ (0-1-4), πανηγυρίζει εντός έδρας ισοπαλίες, στο 94’ και 96΄ σκόραρε κόντρα στη Μπρόμλεϊ για να σώσει το βαθμό. Τέσσερις σερί νίκες για τη Ρέξαμ, δίκαιο φαβορί εδώ.

1322. ΟΥΤΣΙΚΤΕΝΣ - ΣΙΡΙΟΥΣ

Τρεις σερί ήττες συμπλήρωσε η Ούτσικτενς (3-2-6 εντός) και απειλείται πλέον σοβαρά με υποβιβασμό, η Σίριους δεν χάνει στα τελευταία τέσσερα (3-1-0) και μακριά από το σπίτι της (3-5-2 εκτός) έχει τρεις νίκες στα πιο πρόσφατα τέσσερα (3-0-1). Εκ διαμέτρου αντίθετη η φόρμα των δυο ομάδων, ωστόσο το διπλό παραείναι χαμηλό για να ασχοληθούμε.

1343. ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ - ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

Χωρίς υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα η Πίτερχεντ, έρχεται από τρεις σερί πολύ δυνατές νίκες (0- 4 Στανράερ, 3-5 Φόλκερκ στο Τσάλεντζ Καπ, 2-1 Ντανφέρμλιν), 2-0-4 μετράνε φέτος οι Ερντριόνιανς σε επίσημα ματς. Διπλό.

1344. ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ - ΜΠΡΕΧΙΝ

Συναγωνίζονται ποια είναι πιο χάλια, ας βγάλουν τα μάτια τους μόνες τους.

1345. ΕΪΡ - ΦΟΡΦΑΡ

Ομάδες με δυνατότητες, αμφότερες εκτός Λιγκ Καπ από συλλόγους μεγαλύτερων κατηγοριών, η Φόρφαρ λύγισε στην παράταση από την πρωτοπόρο της Πρέμιερ Χαρτς. Πολύ αμφίρροπο, σωστά χωρισμένο στη μέση το σετ.

1346. ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ - ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ

Ντανφέρμλιν παρούσης, πάσα αρχή παυσάτω… Όσο θέλει θα το φέρει η Μπαρτσελόνα της σκωτσέζικης Φούτμπολ Λιγκ.

1347. ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ - ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ

Πρώτη νίκη της Κάουντενμπιθ για φέτος το 1-0 επί της Άλμπιον Ρόβερς, πέραν τούτου ουδέν, δεν βλέπουμε κάτι που να αξίζει.

1348. ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ

Νο Bet.

1349. ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ - ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ

5/5 φέτος η Άρμπροουθ, η μισή ντουζίνα έρχεται…

1350. ΚΛΑΪΝΤ - ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ

Αστείες τιμές για άσο στη Σκωτία 2, άλλωστε η Ιστ Στέρλινγκ βρίσκεται και τρεις πόντους πάνω από την Κλάιντ.

1351. ΕΛΓΚΙΝ - ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ

Δεκτός ο φαβοριτισμός του άσου.

1352. ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ - IΣΤ ΦΑΪΦ

Νο Βet.

721. ΚΑΕΝ - ΛΥΩΝ

Δεν πείθει η Λυών, έρχεται από εντός έδρας ήττα με την Ρεν (1-2) ενώ και στη μοναδική επιτυχία της (εκτός έδρας με την Γκινγκάμπ) δεν άξιζε το τρίποντο βάση εμφάνισης. Εκτός από την αρνητική προϊστορία που έχει στη συγκεκριμένη έδρα (2-1-9) θα στερηθεί τις υπηρεσίες του πολυτιμότερου παίκτη της πέρσι Λακαζέτ. Κρίθηκε σκόπιμο να μείνει εκτός για λίγες μέρες προκειμένου να βρει ξανά τον εαυτό του και το κυριότερο να ανακουφιστεί από τους πόντους στην πλάτη που τον ταλαιπωρούν εδώ και μέρες. Στο 2,00 προσφέρει η Bet365τον ασιατικό άσο +0,25.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1065. ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ - ΡΙΟ ΑΒΕ

Καλά έχουν μπει στο πρωτάθλημα αμφότερες, η 1-1-0 η Σετούμπαλ απέναντι σε Μποαβίστα και Ακαδέμικα, 1-1-0 και η Ρίο Άβε απέναντι σε Μπελενένσες και Μπράγκα. Κακό σταύρωμα εδώ, θα θέλαμε να μην παίζουν μεταξύ τους.

591. ΠΟΛΙ ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ - ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ

Χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε η Τιμισοάρα (0-2-3), η Κονκόρντια χάνεται όταν αγωνίζεται εκτός έδρας (0-1-3). Με νέο προπονητή οι γηπεδούχοι, ματς για συμπεράσματα το συγκεκριμένο.

602. ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ - ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Κονσεπσιόν την προηγούμενη αγωνιστική (2-1 εκτός έδρας κόντρα στην Κατόλικα). Δεύτερη σερί ήττα για την περσινή πρωταθλήτρια Κομπρεσάλ (3-1 εκτός έδρας κόντρα στην Παλεστίνο), η οποία εμφανώς αποδυναμωμένη από την περσινή χρονιά αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στο παιχνίδι της. Καλή παράδοση στην έδρα της Κονσεπσιόν 1-4-1 τα έξι τελευταία. Σκοράρει με ευκολία στα εντός έδρας η Κονσεπσιόν, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η άμυνα της Κομπρεσάλ, κρατάμε το over.

1165. ΛΟΥΓΚΑΝΟ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Προηγήθηκε ενάντια στη Βασιλεία η Λουγκάνο (στο 9’), αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-3). Ευχαριστημένος ο Ζεμάν, που είχε παράπονα μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική για την ανάπτυξη της ομάδας του. Η Λουκέρνη κέρδισε με 5-2 εκτός έδρας τη Ζυρίχη, ο αγώνας μέχρι το 86’ ήταν 2-2, αλλά στα τελευταία λεπτά η Λουκέρνη διέλυσε την αντίπαλο της. 3/6 over 2,5 αμφότερες, πιστεύουμε ότι θα δούμε ακόμα ένα παιχνίδι με γκολ. Το over 3,25 στο 2,00 είναι υπερβολικό, θα ασχοληθούμε στο live με το συγκεκριμένο παιχνίδι.

722. ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ

Μέτριο ντεμπούτο η Μπολόνια χάνοντας με 2-1 στο Ολίμπικο από την σαφώς πιο έτοιμη ελέω Τσάμπιονς Λιγκ, Λάτσιο. Η Σασουόλο έκανε ξεκάθαρα ανώτερη εμφάνιση κερδίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της τη Λάτσιο και δείχνει ένα κλικ σε καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλό της. Το ματς ξεκινά από το GG του 1,91 όπως και όλα της Σασουόλο, στο +0,25 στο 2,00 το ασιατικό χάντικαπ των φιλοξενούμενων στην Bet365.

1066. Ι.ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ - ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ

Από δυο ήττες μετρούν αμφότερες μέχρι στιγμής, σωστά μοιρασμένο δείχνει το σετ, δεν υπάρχει επομένως λόγος να μπλέξουμε.

1067. ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ - ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ

Η Γκεντσλέρ έχει ξεκινήσει με δυο ήττες στις πρώτες αγωνιστικές, με την εστία της μάλιστα να παραβιάζεται από τρεις φορές στο καθένα από τα παιχνίδια αυτά, με αποτέλεσμα να απολυθεί ο προπονητής (θα πάει με υπηρεσιακό στο προσεχές παιχνίδι). Αντιθέτως, η Κασίμπασα μετράει 2/2 νίκες έχοντας διατηρήσει την εστία της απαραβίαστη. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ οι φιλοξενούμενοι, θα σκεφτόμασταν σοβαρά να τους στηρίξουμε αν δεν υπήρχε η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των γηπεδούχων, τώρα θα πάμε πάσο.

1166. ΛΕΟΥΒΕΝ - ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ

Υπάρχει μια ακατανόητη κατακόρυφη πτώση του άσου, δεν παίζει άσχημα η Λέουβεν αλλά το ταμείο γράφει 1-0-4, αντίθετα εκείνο της Σιντ Τρούιντεν 3-1-1, έχοντας βγάλει πολύ δυσκολότερο πρόγραμμα. Την τελευταία διετία οι φιλοξενούμενοι μετράνε 4/4 νίκες κόντρα στην ομάδα από την πόλη της Stella Artois, τραυματίας δίνεται ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων, Χ2 για τους συντηρητικούς, Draw No Bet για τους πιο θαρραλέους, διπλό για ΟΥΚάδες και πάνω, διπλό και over 2,5 μαζί οι μερακλήδες.

1167. ΒΙΚΙΝΓΚ - ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ

Παραμένει εντός της πρώτης τριάδας η Βίκινγκ (6-1-3 εντός, 7/11 over 2,5, 8/11 GG), παρά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από την Οντ, η Σάντεφιορντ (0-2-8 εκτός, 8/10 over 2,5, 8/10 GG) είναι στο -6 από τη σωτηρία με τα περιθώρια να στενεύουν πλέον επικίνδυνα. Εμφανής η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων , το 1 & over 2,5 στο 1,73 του Stoiximan δείχνει τίμια επιλογή.

1366. ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ - ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ

Ακόμα ένα καλό παιχνίδι για τη Ζάγκλεμπιε (2-2-2 συνολικά), 2-2 με τη Γκόρνικ Ζάμπρζε εκτός έδρας. Ο κόουτς της ομάδας τονίζει ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη και το μόνο που τους την στέρησε ήταν η δική τους απροσεξία. Η Ρουζ Χορζόφ (3-1-2) συνέτριψε με 4-1 τη Νιετσιέτζα και εντός έδρας δείχνει πολύ καλό και σοβαρό πρόσωπο. Εκτός δεν είναι τόσο καλή. Αγώνας ανάμεσα σε δύο καλές μικρομεσαίες ομάδες, αδικούν λίγο οι μπουκ τη Ρουχ (στο 1,95 το Χ2), αλλά δεν θα μπλέξουμε.

837. ΜΠΕΚΕΣΑΜΠΕ ΕΛΟΡΕ - ΧΑΛΑΝΤΑΣ

Απογοητεύουν ως τώρα στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι (1-0-5), μάλιστα στο γήπεδό τους μετρούν 0-0-3 έχοντας δεχθεί σε όλα από τουλάχιστον δυο γκολ. Η Χάλαντας έχει μείνει αήττητη μετά την πρεμιέρα (3-2-1) και μακριά από το σπίτι της έχει απολογισμό 2-1-0 χωρίς να έχει παραβιαστεί ακόμα η εστία της (3/3 under 2,5 & NG). Δίκαιο το διπλό στο 2,02 του Stoiximan.

838. ΒΑΑΣΑΣ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ - ΜΤΚ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ

Μέτρια η εκκίνηση της Βάσας (2-0-4), καλύτερη της ΜΤΚ (3-1-2) αλλά εκτός έδρας μετράει 0-1-2. No Bet.

839. ΚΙΣΠΕΣΤ ΧΟΝΒΕΝΤ - ΠΟΥΣΚΑΣ ΑΚΑΝΤΕΜΙΑ

Επιστροφή στις νίκες για τη Χόνβεντ, μετράει πλέον 3-2-1 με 4/6 over 2,5, 5/6 GG και 2-1-0 στο γήπεδό της, η Πούσκας έχει απολογισμό 2-2-2, αλλά εκτός έδρας δεν έχει τρίποντο (0-2-1). Δίνουμε τον πρώτο λόγο στους γηπεδούχους, στο 1,83 του Stoiximan.

840. ΝΤΙΣΓΚΙΡΙ - ΟΥΙΠΕΣΤ

Στοπ στο αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών έβαλε η Ντιοσγκόρ αποσπώντας ισοπαλία στην έδρα της Πάξι, η Ούιπεστ παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα (2-4-0) αλλά έρχεται από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες. Σε αποδόσεις καθαρού φαβορί προσφέρεται το διπλό, επιφυλακτικούς μας βρίσκει η αντιμετώπιση αυτή των μπουκ.

857. ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ - AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Δεύτερη εξόρμιση για τους Αεκτζήδες κόντρα σε ομάδα με παρόμοιο βεληνεκές της Πάφου. Η απουσία του Ρικάρντο Φερναντέζ θεωρείται πολύ σημαντική αλλά η Δόξα έδειξε πως τα πάει καλά και χωρίς αυτόν. Αμφότερες έχουν την ικανότητα να σκοράρουν. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

858. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Από καλές εμφανίσεις προέρχονται και οι δυο ομάδες που ενώ βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόνο οι πράσινοι κατάφεραν να πανηγυρίσουν το τρίποντο. Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας εδώ και αν η ομάδα του Κώστα Καιάφα παρουσιαστεί βελτιωμένη ανασταλτικά δεν θα έχει κανέναν πρόβλημα να περάσει από μια πολύ δύσκολη παραδοσιακά έδρα. Το διπλό στο @1,50 είναι δίκαιο. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

111. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Λεβαδειακός μπορεί να ο πάλεψε στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο, ωστόσο είναι φανερό πως θα χρειαστεί αρκετό χρόνο ακόμα για να δέσει σαν ομάδα μετά και τις πολλές προσθήκες της τελευταίας στιγμής. Ο Ολυμπιακός θα παίζει ουσιαστικά εντός έδρας, καθώς το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και στόχος του είναι το 2/2 με όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση. Εξάλλου, οι ερυθρόλευκοι έχουν υπέρ τους και την παράδοση, αφού κέρδισαν τους Βοιωτούς τις τελευταίες 17 φορές που τους αντιμετώπισαν. Στο 1,825 πρόλαβε το -1,75 ασιατικό διπλό ο Maudit , πριν αυτό κατρακυλήσει στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

112. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ

Πολλά τα προβλήματα στον Πανθρακικό, ο οποίος απογοήτευσε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αδυνατώντας όχι απλά να σκοράρει, αλλά και να δημιουργήσει αξιόλογες φάσεις στα αντίπαλα καρέ. Στο παιχνίδι με τη Βέροια θα στερηθεί και των υπηρεσιών του πρώτου του σκόρερ τα τελευταία χρόνια, Ιγκόρ. Από την άλλη η «βασίλισσα του Βορρά» μπορεί να μην εντυπωσίασε κόντρα στον ΠΑΣ, ωστόσο πήρε ψυχολογία με το γκολ στις καθυστερήσεις, ενώ μεσοβδόμαδα ενισχύθηκε σημαντικά στη μεσαία της γραμμή. Επιλογή των Young Guns το Χ2 στο 1,75 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

723. ΜΠΑΓΕΡΝ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Το απόλυτο με 2/2 νίκες μετράει η Μπάγερν Μονάχου, πρόσφατα επικράτησε αρκετά δύσκολα 1-2 της Χόφενχαϊμ εκτός έδρας, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο λεπτό, ισοφάρισε στο 41’ και στο 73 έμεινε με 10 παίκτες, παρόλα αυτά στο 90’ ο Λεβαντόφσκι πέτυχε το χρυσό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Με την ψυχολογία στα ύψη η Λεβερκούζεν η οποία προέρχεται από το 3-0 επί της Λάτσιο για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Μέσα σε όλους τους θεσμούς οι «ασπιρίνες» οι οποίες μπορούν να εκμεταλλευτούν τις πολλές και σημαντικές απουσίες των Βαυαρών στην άμυνα και να πετύχουν κάποιο τέρμα. Συγκεκριμένα για τους γηπεδούχους θα απουσιάσουν οι Μπενάτια (στόπερ, 2 αγών./1 γκολ), Μπόατενγκ (στόπερ, 2 αγών./0 γκολ), Μπάντστουµπερ και Χ. Μαρτίνεθ. Ελκυστικότατες οι αποδόσεις στο αμφίσκορο το οποίοι μπορεί να επαληθευτεί.

724. ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

Κράτησε το μηδέν η Χιχόν απέναντι στη Ρεάλ, αυτός ήταν ο πρωταρχικός της στόχος και με μπόλικη τύχη το κατάφερε. Αμυντική προσέγγιση αναμένεται να έχει και στο «Ανοέτα» με τη Σοσιεδάδ που ξεκίνησε επίσης μουδιασμένα στην πρεμιέρα φέρνοντας λευκή ισοπαλία με τη Λα Κορούνια. Αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης του συνδυασμούNG&under3,5 (1,80/ Stoiximan ) που στηρίζουν οι Young Guns αφού προβλέπεται σκληρό και κλειστό ματς. Η Σοσιεδάδ με τον Μόγιες πλέον δεν δίνει πολλά δικαιώματα στα μετόπισθεν και η Χιχόν θα επιτεθεί αποκλειστικά με αντεπιθέσεις και με στημένες φάσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

725. ΤΟΤΕΝΑΜ - ΕΒΕΡΤΟΝ

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Τότεναμ, η οποία ενώ στέκεται καλά σε όλα της τα παιχνίδια, καταφέρνει πάντα στο τέλος να «τσαλακώνει» την εικόνα της. Ενώ προηγήθηκε στο 80' μέσα στο Λέστερ, ισοφαρίστηκε ένα λεπτό αργότερα και έμεινε στην ισοπαλία για δεύτερο σερί ματς. Γλύτωσε τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ η Έβερτον (αγωνίστηκε με βασικούς), νίκησε στην παράταση 3-5 στην έδρα της Μπάρνσλεϊ. Στο πρωτάθλημα της έλειψε η ουσία και ηττήθηκε εντός με 0-2 από την Μαν. Σίτι. Αδικούν οι αποδόσεις τα «ζαχαρωτά», όμως οι αρχικές σκέψεις για κόντρα πήγαν περίπατο μετά τα 120' της Τετάρτης. Ίσως παιχνίδι για γκολ, έχουν την ικανότητα μπροστά οι δύο ομάδες, 1,875 πληρώνει το ασιατικό over 2,5 στην Bet365.

1168. ΟΥΤΡΕΧΤΗ - ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ

Με γνώμονα την παράδοση (7-2-0 από το 2007) μοιάζουν να βγήκαν οι αποδόσεις, η Ουτρέχτη (0-2-1, 3/3 GG) δείχνει και φέτος πολύ μέτρια, η Γκρόνινγκεν ήταν πολύ καλή στα εντός 1-1 με Τβέντε και 2-0 με Εξέλσιορ, ενώ προσκύνησε στη “Φίλιπς Αρίνα” όπως αναμενόταν, αν δεν ήταν γνωστή η εξάρτηση από την έδρα της θα κοιτούσαμε το Χ2 πιο ζεστά.

1169. ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ - ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ

Η πρώτη της ήττα στη σεζόν από την ΤΣΣΚΑ με 1-2 δεν την πτόησε και στο αμέσως επόμενο ματς η Σπαρτάκ κέρδισε με 1-3 την Αμκάρ, εύκολη νίκη για την ομάδα της Μόσχας. Ακόμα ψάχνει την πρώτη της νίκη η Ανζί (0-2-4), ισοπαλία με 1-1 έφερε με την Ουράλ στο τελευταίο παιχνίδι, παρουσιάστηκε βελτιωμένη. Το -1 της Σπαρτάκ δείχνει ενδιαφέρον στο 1,80, δεν πιστεύουμε ότι η Ανζί θα σταματήσει τη φετινή Σπαρτάκ.

1241. ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ - ΡΙΝΤ

Από τρεις σερί ήττες έρχεται η Γκρόντιγκ (1-2-3 συνολικά, 5/6 over 2,5, 5/6 GG), σε όλες μάλιστα δέχθηκε από τρία ακριβώς γκολ. Παρθενική νίκη για τη Ριντ (1-1-4), η αλλαγή προπονητή αποδείχθηκε ευεργετική σε πρώτη φάση. Μόνο για κόντρα ο άσος-φαβορί.

1242. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ

Παρά την υπερπροσπάθεια, η Ραπίντ δεν τα κατάφερε απέναντι στη Σαχτάρ και θα συνεχίσει τελικά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά (5-1-0, 6/6 over2,5, 4/6 GG) και απέναντι στη Μάτερσμπουργκ, που χάνεται μακριά από την έδρα της (0-3-3, 3/3 over 2,5 & GG), αναμένεται να φτάσει σε μια ακόμα νίκη που λογικά θα συνοδευτεί και από πολλά τέρματα.

566. ΛΟΥΓΚΟ - ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ

Πήρε το βαθμό στην έδρα της Οβιέδο η Λούγκο, η Γιαγκοστέρα έδειξε ανέτοιμη και ηττήθηκε δίκαια από την Οσασούνα. Προβάδισμα στην έδρα.

859. ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ

Αρνητική έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής ο Ερμής και θα χρειαστεί ολοκληρωτική αλλαγή στην εμφάνιση του για να μας πείσει ότι απλά βρέθηκε σε μια κακή μέρα στην πεντάρα. Από την άλλη ο Άρης δεν ήταν κακός αλλά πρέπει να αρχίσει να παίρνει βαθμούς καθώς δεν μετρά μόνο η εμφάνιση και ο συγκεκριμένος αντίπαλος είναι ο ιδανικός στην παρούσα φάση. Πάσο. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

860. ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Τρύπια αμυντικά η Σαλαμίνα που δέχθηκε πέντε γκολ στη πρεμιέρα. Εξαιρετική επιθετικά και με ορθολογική ανάπτυξη η Ανόρθωση που έκανε πολύ εύκολα φάσεις. Δύσκολα να αντέξει την πίεση της μεγάλης κυρίας και να μείνει απαραβίαστη η εστία της. Στήριγμα το διπλό του @1,50. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1068. ΠΟΡΤΟ - ΕΣΤΟΡΙΛ

Κόλλησε στο 1-1 στην έδρα της Μαρίτιμο η Πόρτο, δείχνοντας ότι θέλει ακόμα χρόνο. Η Εστορίλ μετά την ήττα με 0-4 από τη Μπενφίκα, επιβλήθηκε με 2-0 εντός της Μορεϊρένσε. Δεν περιμένουμε εκπλήξεις εδώ.

631. ΧΟΥΑΝ ΑΟΥΡΙΤΣ - ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ

Έφτασε κοντά στην κατάκτηση του Απερτούρα η Αλιάνσα Λίμα, όμως οι βαθμοί που έχασε στην αρχή φάνηκαν τελικά καθοριστικοί. Στο μέσο της βαθμολογίας τερμάτισε η Χουάν Άουριτς, δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της. Δύο κλάσεις ανώτερη η Αλιάνσα Λίμα, η οποία ενισχύθηκε αισθητά για το Κλαουσούρα, μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Χουάν Άουριτς, ασιατικό διπλό +0,25.

1170. ΧΕΡΕΝΦΕΝ - ΤΣΒΟΛΕ

Αήττητες (1-2-0 και 2-1-0 αντίστοιχα) συνεχίζουν, πολύ καλή η εικόνα τους μέχρις στιγμής. Αποφεύγουμε το σημείο, ίσως κοιτάξουμε τα γκολ στο live.

1171. ΕΞΕΛΣΙΟΡ - ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ

Πρόωρο εξάποντο παραμονής, 1-0-2 και 0-0-3 τα ρεκόρ τους, καλύτερη η εικόνα της Εξέλσιορ, η αλήθεια είναι ότι έχει προβάδισμα.

620. ΒΑΛΒΑΪΚ - ΓΙΟΝΓΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Πρώτη νίκη για τη Βααλβάικ (1-3-0) το 3-1 επί της Αλμίρε Σίτι, θα τη στηρίξουμε κόντρα στους μικρούς της Αϊντχόφεν, που έρχονται από βαριά ήττα με 1-5 από τη Φένλο.

726. ΡΕΜΣ - ΛΟΡΙΑΝ

Σε καλύτερη κατάσταση δείχνει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος η Ρεμς, η οποία εντυπωσίασε απέναντι σε Μπορντό και Μαρσέιγ, πριν την τελευταία κακή εμφάνιση στη Ναντ. Η Λοριάν αγνοεί ακόμα τη νίκη και μάλιστα δείχνει να έχει θέματα στην επίθεση, αφού έχει σκοράρει μόλις μια φορά στο πρωτάθλημα, με το γκολ να έρχεται από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η ομοιογένεια είναι το όπλο των γηπεδούχων, αφού έχουν αρκετά ίδια πρόσωπα σε σχέση με το περσινό ρόστερ, αντιθέτως η Λοριάν ψάχνεται ακόμα, γεγονός που δίνει το προβάδισμα στην έδρα, με τον ασιατικό άσο -0,25 στο 1,925 της Bet365 να αποτελεί επιλογή των Young Guns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

727. ΛΙΛ - ΓΚΑΖΕΛΕΚ

Χωρίς νίκη και χωρίς γκολ έχει μείνει μέχρι στιγμής η Λιλ, η αλήθεια είναι πάντως ότι έχει βγάλει δύσκολο πρόγραμμα (Παρί εντός, Μονακό εκτός, Μπορντό εντός) και επιπλέον με τον καιρό δείχνει να ανεβάζει την απόδοσή της. Από τη χειρότερη της εμφάνιση έρχεται η Γκαζελέκ απέναντι στην Ανζέ, ενώ και αυτή ψάχνει ακόμα το πρώτο της γκολ στην κατηγορία. Η Λιλ είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά το 1,40 στον άσο δείχνει πολύ χαμηλό, προτιμότερη επιλογή τα σκορ 1-0/2-0 με κάλυψη στο 3-0, τα οποία αποδίδουν συνδυαστικά 2,23 σε Bet365 και Stoiximan και βρίσκονται ανάμεσα στις προτιμήσεις των YoungGuns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

728. ΑΝΖΕ - ΝΙΣ

Ιδανικό το ξεκίνημα της Ανζέ στη μεγάλη κατηγορία, πέρασε με 2-0 από την έδρα της Γκαζελέκ, μένοντας αήττητη (2-1-0) και χωρίς να έχει δεχθεί ακόμα γκολ (4-0 τα τέρματα της). Από την πρώτη νίκη της χρονιάς έρχεται η Νις, 2-1 εντός την Καέν, σε ένα παιχνίδι που τα πάντα έγιναν μέσα σε διάστημα δέκα λεπτών (66’ 1-0, 67’ 1-1, 77’ 2-1), με το συγκρότημα του Πυέλ να μετράει πλέον 1-1-1 με 3/3 over 2,5 & GG. Εκ νέου πολλά προβλήματα στην άμυνα για τους φιλοξενούμενους, δίνουμε τον πρώτο λόγο στους φορμαρισμένους γηπεδούχους.

729. ΡΕΝ - ΤΟΥΛΟΥΖ

Ενώ στις δυο πρώτες αγωνιστικές ήταν μετριότατη, η Ρεν κατάφερε να αποδράσει με το τρίποντο από την έδρα της Λυών με την ψυχολογία στο στρατόπεδό της να ανεβαίνει στα ύψη. Η Τουλούζ έρχεται από το εντός έδρας 1-1 απέναντι στη Μονακό, μετράει πλέον 1-1-1 και στη μοναδική της έξοδο ηττήθηκε -μάλλον άδικα- από τη Καέν. Πιο κλειστό θα έπρεπε να είναι το σετ, κοιτάμε λίγο προς τα δεξιά.

730. ΤΡΟΥΑ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Έβγαλε όλες της τις αμυντικές αδυναμίες στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ η Τρουά και υπέστη βαριά ήττα με 0-6. Μετράει πλέον 0-2-1, έχοντας αντιμετωπίσει στο γήπεδό της τη Γκαζελέκ (0-0) και τη Νις (3-3). Η Μονπελιέ πραγματοποιεί τραγικό ξεκίνημα με 3/3 ήττες (Ανζέ, Ρεν και Παρί οι θύτες), χωρίς μάλιστα να έχει βρει ακόμα δίχτυα. Πολλά αγωνιστικά προβλήματα στην άμυνα έχουν οι γηπεδούχοι, γεγονός που μας αποτρέπει από το να τους στηρίξουμε.

1172. ΒΑΝΤΟΥΖ - ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ

Η Βαντούζ είναι προβληματική, δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα (0-3-3) και πρέπει να συνέλθει άμεσα. Στο τελευταίο παιχνίδι της έχασε με 0-1 από την Τουν, με πέναλτι που λογικά ήταν εκτός περιοχής. Η Σεν Γκάλεν έχασε με 0-2 από τη Γκρασχόπερς δίκαια, καθώς ήταν φανερό ότι ήταν κατώτερη της αντιπάλου της. Και οι δύο ομάδες έχουν προβλήματα, θα τις αφήσουμε να βγάλουν μόνες τους τα μάτια τους. Πάμε στο επόμενο.

1173. ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΠΕΡ. - ΚΟΡΤΡΑΪΚ

Χωρίς νίκη ακόμα η Μουσκρόν, δύο ισοπαλίες στα τελευταία (0-2-3), τυχερή στο 3-3 στην έδρα της Μπέβερεν την προηγούμενη αγωνιστική, η αντίπαλος της αγωνίστηκε για μια ώρα με παίχτη λιγότερο. 1-2-2 το ρεκόρ της Κόρτραϊκ, εκτός έδρας έχει μόνο ήττες. Δεν πιάνεται από πουθενά.

1174. ΟΣΤΑΝΔΗ - ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ

4-1-0 το ρεκόρ της Οστάνδης (όλα GG), έχοντας βγάλει και σχετικά δύσκολο πρόγραμμα, μεγάλο διπλό στη Λιέγη την προηγούμενη αγωνιστική (1-2 Σταντάρ) και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. 2-2-1 μετράει η Ζούλτε Βάρεγκεμ, σε επίσης βεβαρυμμένο πρόγραμμα, εκτός έδρας έχει 2/2 ήττες με σκορ 2-1, στο τελευταίο πάντως κέρδισε 2-0 την Κλαμπ Μπριζ. Η τιμωρία του πρώτου σκόρερ των γηπεδούχων Μουσόνα (5 αγ./4 γκολ) χαλάει τα όποια σχέδια μας για άσο, με την αγορά να πηγαίνει δειλά στην κόντρα, και τα γκολ καλύτερο να τα αφήσουμε, τουλάχιστον μέχρι το live.

592. ΠΑΝΤΟΥΡΙ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡ.

Ασταθής εμφανίζεται στο ξεκίνημα της περιόδου η Παντούρι (3-3-2), η Ντιναμό Βουκουρεστίου μπορεί να παραμένει αήττητη (4-4-0), αλλά μακριά από το γήπεδό της μετράει μόνο ισοπαλίες (0-4-0, 4/4 under 2,5). Σε αποδόσεις καθαρού φαβορί προσφέρονται οι γηπεδούχοι, μάλλον υπερβολική αντιμετώπιση από τους μπουκ.

1070. ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤ.ΓΙΟΥ. - ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ

Με δυο ήττες έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της η Μερσίν, με την άμυνα να αποδεικνύεται η αχίλλειος πτέρνα της αφού μετράει ήδη επτά γκολ παθητικό. Η Καϊσερισπόρ έχει 2/2 ισοπαλίες μέχρι στιγμής, αμφότερες με σκορ 1-1. Σωστά μοιρασμένο δείχνει να είναι.

1071. ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Με δυο ισοπαλίες απέναντι σε αντιπάλους στα μέτρα της έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα η Κονιασπόρ, η Γαλατασαράι μετά την εκτός έδρας ισοπαλία της πρεμιέρας, υπέστη ήττα σοκ στο γήπεδό της από τη νεοφώτιστη Οσμανλισπόρ. Δεν μας έχουν πείσει ακόμα οι περσινοί πρωταθλητές και για αυτό αποφεύγουμε κάποιο ποντάρισμα υπέρ τους, ενδιαφέρον υπάρχει μόνο για το GG στο 1,70 του Stoiximan, μιας και οι δυο αντίπαλοι μετρούν 2/2 ως τώρα.

731. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΜΑΛΑΓΑ

Για γέλια η απόδοση του άσου (1,10) όταν πέρσι η Μάλαγα έκανε «κηδεία» στο Καμπ Νου και κράτησε τη Μπαρτσελόνα άσφαιρη και στα δύο ματς πρωταθλήματος. Υπερβολικό θεωρούμε το ασιατικό διπλό +2,5 (1,90/Bet365) αφού το στοίχημα είναι κερδισμένο ακόμα και αν ηττηθεί με δύο γκολ διαφορά, ο Γκράθια άλλωστε δεν είναι αφελής για να πάει παίξει ανοιχτά οπότε το πιο λογικό είναι να στήσει αμυντικά την ομάδα του. Με ρίσκο επίσης μπορεί να παιχτεί και το να μην σημειωθεί γκολ μέχρι το 22’ (1,83/Bet365)στηριζόμενοι πως η Μάλαγα θα κρατήσει τουλάχιστον στην αρχή ενώ πιθανό δείχνει και το να μην σημειωθεί γκολ στο τελευταίο 10λεπτο (κανένα γκολ μετά από 79.59’) που προσφέρεται πάλι στο 1,83 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1069. ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ - ΜΠΡΕΪ

Επτά (0-3-4) ματς χωρίς νίκη η Λόνγκφορντ (3-4-5 εντός), σε φόρμα η Μπρέι (3-2-6 εκτός), στα οκτώ τελευταία μετράει 6-0-2 χάνοντας μόνο από Ντάνταλκ και Σεντ Πάτρικς. Δύσκολα τρώνε γκολ οι φιλοξενούμενοι, υπάρχει αξία στο διπλό, που φιγουράρει σε τιμές αουτσάιντερ. Οι συντηρητικοί καλύπτουν και την ισοπαλία.

1175. ΓΑΝΔΗ - ΜΑΛΙΝ

2-3-0 για τη Γάνδη, όλα under 2,5, 3/5 0-1 γκολ. Η Μαλίν στις δύο εξόδους της δεν ακούμπησε (3-0 Κλαμπ Μπριζ, 2-0 Λόκερεν), καλό ποδόσφαιρο δεν παίζει σε καμία περίπτωση. Άσος χωρίς αξία, σκαφτόμαστε το under.

1367. ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ - ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ

Αντέδρασε μετά την ήττα με 0-3 από την Κρακοβία και κέρδισε με 2-1 εκτός έδρας τη Λέγκια! Απόλυτα ικανοποιημένος ο προπονητής, που δηλώνει ότι όλα λειτούργησαν άψογα στη μεγάλη νίκη. Αντιμετωπίζει τη σκληρή Πογκόν τώρα, που παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα (2-4-0), ισοπαλία με 1-1 με τη Βίσλα την προηγούμενη αγωνιστική. Δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, θα τις αφήσουμε να παλέψουν χωρίς τα λεφτά μας.

567. ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ - ΟΥΕΣΚΑ

Κακές εμφανίσεις στις πρεμιέρες τους και για τις δυο ομάδες, προχωράμε παρακάτω.

572. ΛΕΓΚΑΝΕΣ - ΚΟΡΔΟΒΑ

Δυο πρόσωπα έβγαλε η Λεγανές στην πρεμιέρα της απέναντι στην Αλμερία, ήταν τραγική στο πρώτο μισό και πήγε στα αποδυτήρια με τρία γκολ στην πλάτη, παρουσιάστηκε βελτιωμένη στο δεύτερο και μάζεψε την ήττα της (2-3). Η Κόρδοβα τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Βαγιαδολίδ, κατάφερε όμως να φτάσει σε μια δίκαιη επικράτηση με 1-0. Πιο έτοιμη έδειξε να είναι η Κόρδοβα, πάμε με το Χ2 στο 1,72 της Bet365.

842. ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ - ΠΑΞΙ

Το απόλυτο έχει ως τώρα η Φερεντσβάρος (6-0-0) δύσκολα η Πάξι (2-2-2 συνολικά, 0-1-2 εκτός) θα προβάλει αντίσταση.

732. ΜΙΛΑΝ - ΕΜΠΟΛΙ

Aπογοητευτική πρεμιέρα για τη Μίλαν, έχασε με κάτω τα χέρια με 2-0 στην έδρα της Φιορεντίνα έχοντας ως καλύτερο παίκτη τον Ντιέγκο Λόπεζ, ένα στοιχείο που από μόνο του φανερώνει πλήρως την εικόνα των ροσονέρι. Φωνάζει ότι είναι ακόμη νωρίς ο Μιχαίλοβιτς, σίγουρα δεν μας γεμίζει το μάτι η απόκτηση του Μπαλοτέλι ως δανεικού που μοιάζει να αποτελεί το φιτίλι της ωρολογιακής βόμβας. Η Έμπολι έδειξε ότι έχει δυνατότητες επιθετικά στην κόντρα ωστόσο με τρία γκολ σε ένα ημίχρονο από την Κιέβο δεν μπορεί φυσικά να μας εμπνεύσει να την στηρίξουμε μέσα στο Σαν Σίρο. Μεγάλο ΝΟ ΒΕΤ, αν τραβηχτεί από τα μαλλιά ίσως έχει αξία το GG καθώς η Έμπολι σκοράρει και στις τρεις πρόσφατες εκτός έδρας αναμετρήσεις της σε αυτό το γήπεδο με τη Μίλαν.

1072. ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ - ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ

3/3 καθαρές νίκες στα τελευταία η Σλίγκο Ρόβερς (3-5-5 εντός), η έλευση Άνταμς δείχνει να κάνει τη διαφορά, αν και ακόμα έχει δρόμο μέχρι να φτάσει στο σημείο να μπορεί αν εφησυχάσει. 14-7-2 το ρεκόρ της Σάμροκ, 6-4-1 εκτός, σαν να έχει και αρκετό Χ μέσα.

1176. ΧΕΡΑΚΛΕΣ - ΤΒΕΝΤΕ

Το μεγαλύτερο ντέρμπι και για τις δύο ομάδες, με την παράδοση να δείχνει Τβέντε (0-3-5 την τελευταία οκταετία) αλλά φέτος τα κόζια έχουν αλλάξει, οι φιλοξενούμενοι δεν είναι η ομάδα του παρελθόντος και αυτό φαίνεται και στα αποτελέσματα τους (0-1-2, όλα GG). Η Χέρακλες έρχεται από τα 3-0 με Ναϊμέγκεν και 1-6 επί Καμπούρ και πάει με φουλ ψυχολογία να σπάσει την κατάρα. Φαβορί πλέον ο άσος, έχει χάσει μέρος της αξίας του, αλλά και στο 1,80+ το 0:0 ασιατικό των γηπεδούχων παίζεται.

530. ΚΙΛΜΕΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ

Τέσσερεις σερί νίκες για την Κίλμες, τελευταία αυτή με 1-0 εκτός έδρας κόντρα στην Ολίμπο. Εντός δεν τα πάει τόσο καλά, έχοντας ρεκόρ 4-1-6. Από τη λευκή ισοπαλία κόντρα στη Σαρμιέντο προέρχεται η Τέμπερλι, διατηρώντας το αήττητο σερί της (1-3-0 τα τέσσερα τελευταία). Ελαφρύ προβάδισμα για την καλύτερη ομάδα, άσος.

511. ΜΑΚΑΕ ΕΣΠΟΡΤΕ - ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ

Τέταρτη συνεχόμενη ήττα για τη Μακάε αυτή κόντρα τη Σάντα Κρουζ με 1-0 εκτός. Βυθίζονται στη βαθμολογία οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μετά το καλό ξεκίνημα που έκαναν δείχνουν ότι ''ξεφούσκωσαν''. Σπουδαία νίκη για τη Σαμπάιο Κορρέα κόντρα στην Βιτόρια με 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική, τέσσερεις βαθμούς από την κορυφή πλέον οι φιλοξενούμενοι. Ασιατικό διπλό +0,25.

512. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ - ΣΕΑΡΑ

Με ένα αήττητο σερί εφτά αγωνιστικών (4-3-0) η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Προέρχεται από την ισοπαλία 2-2 εκτός έδρας κόντρα στην Μπόα, ομάδα που μάχεται επίσης για την παραμονή. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Σεαρά (4-3 εντός την Παρανά), η οποία δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Την Τετάρτη παρατάχθηκε με αναπληρωματικούς κόντρα στη Σάο Πάολο για το θεσμό του κυπέλλου γνωρίζοντας την ήττα-αποκλεισμό με 3-0 εντός έδρας. Δύσκολο ματς για πρόβλεψη, πρώτη επιλογή το Χ.

513. ΝΑΟΥΤΙΚΟ - ΜΠΟΑ

Τη συντριβή γνώρισε η Ναούτικο την προηγούμενη αγωνιστική (5-1 εκτός κόντρα στη Λουβερντένσε), δείχνοντας για άλλη μία φορά ότι εκτός έδρας ''χάνεται''. Αγωνιζόμενη εντός έδρας, παραμένει χωρίς ήττα μετά από δέκα αγώνες (8-2-0). Σε καλή φόρμα η Μπόα, η οποία αγνοεί την ήττα για τρείς αγωνιστικές (2-1-0). Προέρχεται από την ισοπαλία 2-2 κόντρα στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα η Μπόα στην έδρα της Ναούτικο, άσος.

514. ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ - ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Από σπουδαία εκτός έδρας νίκη προέρχεται η Παϊσαντού, 3-2 τη Μποταφόγκο. 2/2 νίκες έχουν τελευταία οι γηπεδούχοι, βάζοντας έτσι τέλος στο προηγούμενο αρνητικό σερί. Εκμεταλλεύτηκε για άλλη μία φορά την έδρα της η Μπραγκαντίνο, κερδίζοντας την Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας με 2-1. Εκτός δεν τα πάει καλά έχοντας ρεκόρ 2-1-7. Άσος χωρίς αξία.

515. ΠΑΡΑΝΑ - ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ

Για άλλη μία φορά φάνηκε ''λίγη'' εκτός έδρας η Παρανά, γνωρίζοντας την ήττα από τη Σεαρά με 4-3. Εντός είναι αρκετά καλή με ρεκόρ 5-3-2. Νέα νίκη εντός έδρας για τη Σάντα Κρουζ (1-0 τη Μακάε), πλησιάζοντας στους τρείς βαθμούς την πρώτη τετράδα. Εκτός είναι από τις χειρότερες ομάδες, έχοντας ρεκόρ 1-3-6. Δεν θα κρατήσουμε κάποιο σημείο, θα πάμε με το GG το οποίο προσφέρεται στο 2,00 στην Bet365, αφού η Παρανά σκοράρει με άνεση εντός έδρας, ενώ και η Σάντα Κρουζ έχει τη δυνατότητα να σκοράρει (σκόραρε τουλάχιστον ένα γκολ στα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια εκτός).

1073. ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ

Μια νίκη (4-0 εντός την Εστορίλ) και μια ήττα (0-1 εκτός από Αρούκα) για την Μπενφίκα που ψάχνεται ακόμα προκειμένου να βρει τα πατήματά της. Η Μορεϊρένσε έχει ξεκινήσει με δυο ήττες και πολύ δύσκολα θα γλυτώσει την τρίτη.

733. ΘΕΛΤΑ - ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Οι προσφερόμενες αποδόσεις (1,50-4,33-6,50) δεν αντικατοπτρίζουν τη δυσκολία του αγώνα, αλλοπρόσαλλη και αψυχολόγητη ομάδα η Ράγιο που όσο ικανή είναι για την έκπληξη στο Βίγκο (έχει και σούπερ παράδοση με μία ήττα στα 10 τελευταία, 4-5-1), άλλο τόσο ικανή είναι χάσει με κατεβασμένα τα χέρια. Μοναδική ενασχόληση που είναι κάπως πιο ασφαλής είναι τοoverστο οριακά αποδεκτό 1,70 ( Bet365) που με λίγη αναμονή στοliveμπορεί να πονταριστεί σε σαφώς καλύτερη απόδοση. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1074. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ - ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ

Βαριά ήττα με 5-1 εκτός έδρας από τους Γκάλαξι για τη Νέα Υόρκη Σίτυ (4-4-5 εντός έδρας). Ακόμα ένα over για την ομάδα του Κρέις (10/13 τελευταία). Παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε κι άλλα γκολ, καθώς οι φάσεις που δημιουργήθηκαν ήταν πάρα πολλές και οι περισσότερες ήταν κλασσικές ευκαιρίες. Αυτή τη στιγμή η NYC μένει εκτός πλέι-οφ στην ισοβαθμία, αλλά έχει τέσσερα περισσότερα ματς από το Μόντρεαλ που βρίσκεται στην από πάνω θέση. Το Κολόμπους (2-4-6 εκτός έδρας) κέρδισε με εντός έδρας ανατροπή το Κάνσας, μέχρι το 80’ ήταν πίσω στο σκορ με 1-2, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο έγραψε το τελικό 3-2. 6/6 τελευταία ματς είναι στο over 2,5, όπως και τα 14/16 πιο πρόσφατα! Όπως δείχνουν τα στατιστικά και η εικόνα των δύο ομάδων, θα πρόκειται για τεράστια έκπληξη αν δεν σημειωθούν τρία και πάνω γκολ στο συγκεκριμένο αγώνα, το over 3,25 είναι διαβασμένο, θα περιμένουμε το live για κάποιο ποντάρισμα.

1075. ΤΟΡΟΝΤΟ - ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Το Τορόντο (5-1-3 εντός) εκμεταλλεύτηκε ότι το Ορλάντο έπαιζε από το 36’ με δέκα παίκτες και ξέδωσε πάνω του, καθώς νίκησε με 5-0. Αυτό ήταν το ένατο συνεχόμενο over 2,5 για την ομάδα του Καναδά που παλεύει για τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το Μόντρεαλ (2-2-6 εκτός έδρας) έχασε εντός έδρας με 0-1 από τη Φιλαδέλφεια, πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση. Ο Ντρογκμπά έπαιξε 30’, αλλά δεν κατάφερε να προσφέρει τίποτα. Μεσοβδόμαδα για το κύπελλο Καναδά έχασε με 2-0 από το Βανκούβερ, παίζοντας από νωρίς με δέκα παίκτες. Ο άσος του Τορόντο, που φαίνεται να ξύπνησε και να απέκτησε καλή ψυχολογία μετά το 5-0 επί του Ορλάντο, βρίσκεται στο δίκαιο 1,72, μόνο για ενασχόληση μετά την έναρξη του παιχνιδιού μας απασχολεί το συγκεκριμένο ματς.

609. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ - ΜΕΛΓΚΑΡ

Έφτασε κοντά στην κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος στην ιστορία της η Μελγκάρ, η οποία έμεινε τελικά στη δεύτερη θέση. Η χειρότερη ομάδα του Απερτούρα η Σαν Μαρτίν, θα παλέψει για τη σωτηρία. Ασιατικό διπλό +0,25.

532. ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ - ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ

Ήττα 4-0 με πολύ κακή εμφάνιση για την Αλντοσίβι κόντρα στη Ντεφένσα την προηγούμενη αγωνιστική. Ξεφούσκωσαν οι γηπεδούχοι μετά το καλό ξεκίνημα, αγνοούν τη νίκη για τρείς μήνες. Τελείως διαφορετική η κατάσταση στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι τρέχουν ένα αήττητο σερί έξι αγώνων (2-4-0). Προέρχονται από την ισοπαλία 1-1 εντός κόντρα στην Ιντεπεντιέντε. Κρατάμε το ασιατικό διπλό +0,25.

674. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟΥΙΛΑ - ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ

Σε ουδέτερο η αναμέτρηση. Δεν μπόρεσε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της η Ουΐλα, χάνοντας στην έδρα της Σάντα Φε με 2-1. Εντός έδρας έχει ρεκόρ 2-0-2, προερχόμενη από δύο συνεχόμενες νίκες. Έστω και δύσκολα η Μεντεγίν κατάφερε να πάρει τους τρείς βαθμούς στην έδρα της κόντρα στη σκληροτράχηλη Ντεπορτίβο Πάστο, μένοντας έτσι στην πρώτη οχτάδα της βαθμολογίας. Δεν υφίσταται ο παράγοντας έδρα για την Ουΐλα, θα πάμε με το διπλό.

734. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΕΤΙΣ

Στραβοπάτησε με το καλημέρα η Ρεάλ στην Ισπανία, αγριεμένη θα εμφανιστεί μπροστά στο κοινό της στην υποδοχή της Μπέτις που είναι πολύ ευάλωτη στα μετόπισθεν και μπροστά έχει τους παίκτες για να σκοράρει. Ευνοϊκός αντίπαλος για να δούμε καλό ματς με γκολ, υποψιασμένες βέβαια οι αποδόσεις σε όλα ταover, καλύτερη λύση δείχνει το σύνολο τερμάτων 4-6 στο 2,05 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

568. ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΑΛΜΕΡΙΑ

Πήρε το 1-1 στην έδρα της Μιραντές η Σαραγόσα, αν και ξεκίνησε καλά η απόδοσή της έπεφτε όσο περνούσε η ώρα. Η Αλμερία έκανε ντεμπούτο με το δεξί, επικρατώντας με 3-2 της Λεγανές, πέτυχε μάλιστα και τα τρία της τέρματα μέχρι το 26’, με την απόδοσή της να έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα από το σημείο εκείνο και έπειτα. Σωστό μας φαίνεται το σετ, το προσπερνάμε.

533. ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Έχασε 1-0 στις λεπτομέρειες η Χιμνάσια την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Μπάνφιλντ εκτός έδρας. Εντός έδρας είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, έχοντας πέντε σερί νίκες και 7-1-3 συνολικά. Επαγγελματική νίκη με 2-0 εντός έδρας κόντρα στη Γοδόι για τη Μπόκα την προηγούμενη αγωνιστική. Αν θέλει το πρωτάθλημα η Μπόκα, πρέπει να δείξει ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα παίζοντας σε ''σκληρές'' έδρες όπως αυτή της Χιμνάσια. Ασιατικό διπλό 0:0.

516. ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ - ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ

Νέος διασυρμός για τη Βάσκο αυτή τη φορά από τη Γκοϊάς από την οποία ηττήθηκε άνετα με 3-0 εκτός έδρας. Δίκαια βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα οι γηπεδούχοι, οι οποίοι αν δεν ανατρέψουν άμεσα την αγωνιστική τους εικόνα θα είναι οι πρώτοι που θα υποβιβαστούν. Νίκη μετά από τρείς αγωνιστικές για τη Φιγκεϊρένσε, 2-1 εντός κόντρα στη Σπορτ Ρεσίφε. Κρυφοκοιτάμε το Χ2.

605. ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ - ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ

Καμία δεν εντυπωσιάζει με την απόδοσή της μέχρι στιγμής. 1-1-1 το ρεκόρ της Λα Καλέρα, η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Ουατσιπάτο. 0-3-1 για την Άουνταξ στο πρωτάθλημα, προέρχεται από την ισοπαλία χωρίς τέρματα στην έδρα της Σαν Λουίς. Πρόβλημα στο γκολ έχουν οι φιλοξενούμενοι, παραμένοντας χωρίς τέρμα για δύο συνεχόμενα ματς. Πέντε φορές αναμετρήθηκαν στο παρελθόν οι δύο ομάδες στην έδρα της Λα Καλέρα και τα πέντε ματς έληξαν ισόπαλα. Μια ακόμα ισοπαλία είναι πιθανή.

500. ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ - ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ

Μεγάλο ντέρμπι της πόλης του Μεξικού, καλύτερη ως τώρα η Κλαμπ Αμέρικα, έρχεται από έξι σερί νίκες, οι τέσσερις στο πρωτάθλημα (4-0-2 ρεκόρ), όλες με πάνω από δύο γκολ διαφορά. 2-0-4 το ρεκόρ της Κρουζ Αζούλ, που αντίθετα μετράει τρεις σερί ήττες, 4/6 και 5/6 αντίστοιχα τα over τους, έχουν σκοράρει σε όλα ως τώρα τα παιχνίδια τους και το over έχει σίγουρα βάση, μοναδική ένσταση η μεγάλη σημασία του ματς και τις δύο που μπορεί να οδηγήσει σε νευρικές κινήσεις.

675. ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ - ΑΛΙΑΝΖΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ

Ενδιαφέρον παιχνίδι κόντρα στις δύο εκπλήξεις της χρονιάς. Την κούρσα του πρωταθλήματος οδηγεί η Αλιάνζα Πετρολέρα, στηριζόμενη στη δυνατή της έδρα (5-0-0), αλλά και στην καλή αμυντική της λειτουργία (μόλις τέσσερα γκολ κατά σε οχτώ αγώνες). Έπαιξε αμυντικά, όπως συνηθίζει στα εκτός έδρας ματς, η Κορτουλούα κόντρα στη Τζαγκουάρες, παίρνοντας τελικά το βαθμό της ισοπαλίας. Αήττητη εντός η Κορτουλούα με ρεκόρ 2-0-0, έχοντας δεχτεί ένα γκολ, ενώ σκόραρε εφτά. Πολύ δύσκολη αναμέτρηση για πρόβλεψη. Θα κρατήσουμε το under, αφού καμία από τις δύο δε φημίζεται για τις επιθετικές αρετές της.

628. ΣΠΟΡΤ ΛΟΡΕΤΟ - ΑΛΙΑΝΣΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ματς εξάποντο για την παραμονή. Στην έδρα της βασίζεται η Σπορτ Λορέτο (συνθετικός χλοοτάπητας), έχοντας ρεκόρ 4-2-2 στο Απερτούρα. Μέτρια ομάδα η Αλιάνσα Ατλέτικο, παίζει πάντα κλειστά, προσπαθώντας να ''κλεψει'' τα ματς. Ελαφρύ προβάδισμα στον άσο.

1076. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ. - ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ

Η Φιλαδέλφεια (5-3-5 εντός) κέρδισε με 1-0 το Μόντρεαλ και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για τα πλέι-οφ. Μεστή εμφάνιση και δίκαιη νίκη, μετά από πέντε παιχνίδια δίχως νικηφόρο αποτέλεσμα. Η Νιου Ίγκλαντ (2-2-8 εκτός έδρας) κέρδισε στο προηγούμενο ματς της με 2-0 το Χιούστον και παραμένει στη ζώνη των πλέι-οφ. Στα τελευταία έξι εκτός έδρας ματς έχει 0-1-5! Η δύναμη της έδρας μας οδηγεί στον άσο του 2,05, που δείχνει κάτι καλύτερο από δίκαιο, επιλογή των Young Guns .

1077. ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ - ΣΙΚΑΓΟ

Τέταρτο χωρίς νίκη και με κακή εμφάνιση για το Ορλάντο (4-4-5 εντός), που έχασε με 5-0 εκτός έδρας από τη Φιλαδέλφεια (από το 36’, 0-0, έπαιζε με δέκα παίκτες). 1-1-6 για το Ορλάντο στα τελευταία παιχνίδια, βρίσκεται σε κακή κατάσταση και ο στόχος των πλέι-οφ είναι δύσκολος. Το Σικάγο (0-4-7 εκτός έδρας, η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη μακριά από την έδρα του) κέρδισε με 3-2 μεσοβδόμαδα τη Νέα Υόρκη με καλή εμφάνιση, ιδιαίτερα επιθετικά, και η ψυχολογία ανέβηκε. Ζητούμενο η πρώτη εκτός έδρας νίκη, στο 1,775 το Χ2 δεν θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα.

535. ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ - ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Δεύτερη σερί ισοπαλία για τη Νιούελς (1-1 εκτός με τη Ραφαέλα), παραμένει χωρίς νίκη για έξι αγώνες. Το αγαπημένο της αποτέλεσμα έφερε για άλλη μία φορά η Κολόν, την ισοπαλία (0-0 εντός κόντρα στη Βέλεζ). Αγνοεί τη νίκη από το Μάιο. Ελαφρύ προβάδισμα στην έδρα.

536. ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ - ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ

Σε κακή αγωνιστική κατάσταση η Βέλεζ, η οποία δεν κερδίζει από τον Ιούνιο στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία κόντρα στην Κολόν εκτός έδρας. Άνετη νίκη με 4-0 για τη Ντεφένσα κόντρα στην Αλντοσίβι την προηγούμενη αγωνιστική. Σε καλή φόρμα οι φιλοξενούμενοι, 3-1-1 τα πέντε τελευταία. Κοιτάμε την κόντρα.

501. ΤΙΓΚΡΕΣ - ΚΕΡΕΤΑΡΟ

Άσος χαμηλός, αν αναλογιστούμε μάλιστα ότι η Κερέταρο είναι αήττητη εκτός (1-2-0), η Τίγκρες πάντως έρχεται από δύο σερί νίκες, μεσοβδόμαδα στο Τσάμπιονς Λιγκ του CONCACAF κατέβασε δεύτερα και δεν κοντράρεται.

517. ΜΟΤΖΙ ΜΙΡΙΜ - ΜΠΑΪΑ

Ούτε τώρα νίκη για τη Μότζι Μίριμ, έμεινε στο 0-0 με την Κρισιούμα εκτός έδρας. Έξι ματς χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι, βρισκόμενοι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Μπαΐα στο πρωτάθλημα (1-1 εντός κόντρα στην Αμέρικα Μινέιρο), πέφτοντας πλέον στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες η Μπαΐα, ασιατικό διπλό -0,25.

518. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Αποδυναμώθηκε αισθητά η Σάο Πάολο κατά τη διάρκεια της σεζόν και αυτό της στοιχίζει στα παιχνίδια, διότι δεν μπορεί να βρει την απαιτούμενη σταθερότητα. Μπήκε μπροστά στο σκορ στο ματς κόντρα στη Φλαμένγκο την προηγούμενη αγωνιστική, δεν μπόρεσε όμως να κρατήσει το υπέρ της σκορ, χάνοντας τελικά με 2-1. Τέσσερα ματς χωρίς ήττα για την Πόντε Πρέτα, προερχόμενη από την ισοπαλία 0-0 κόντρα στη Γκρέμιο εντός. Μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε από το Κόπα Σουνταμερικάνα, χάνοντας από την Σαπεκοένσε με 3-0 εκτός. Δεν είναι για τόσο χαμηλά ο άσος, το αφήνουμε στην άκρη.

601. ΙΚΙΚΕ - ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ

Απογοητεύουν οι γηπεδούχοι στην έναρξη του πρωταθλήματος έχοντας τέσσερεις ήττες σε ισάριθμα ματς. Τελευταία ήττα αυτή κόντρα στην Κόλο Κόλο με 1-0 εκτός έδρας. 0-1-2 το ρεκόρ των φιλοξενούμενων, οι οποίοι προέρχονται από τη λευκή ισοπαλία εντός έδρας κόντρα στην Άουνταξ. Δεν είναι για αυτές τις τιμές οι γηπεδούχοι, θα κρατήσουμε την κόντρα, ασιατικό διπλό +0,25.

676. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Νασιονάλ την προηγούμενη αγωνιστική (2-1 εντός κόντρα στην Όνσε Κάλντας) και σε συνδυασμό με τις νίκες της Αλιάνζα Πετρολέρα και Σάντα Φε, υποχώρησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Σε καλή φόρμα με ανεβασμένη ψυχολογία η Εκιδάδ, η οποία παραμένει χωρίς ήττα για τρείς αγωνιστικές (2-1-0). Προέρχεται από τη νίκη 2-1 εντός κόντρα στη Μιγιονάριος. Αν και οι αποδόσεις έπρεπε να είναι λίγο ψηλότερες για τον άσο, Η Νασιονάλ έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι.

1078. ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ - ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για το Κολοράντο (4-4-5 εντός), αυτή τη φορά με 2-1 εντός έδρας επί του Χιούστον. Καλή εμφάνιση και δίκαιη νίκη, έχει βάσιμες ελπίδες για τα πλέι-οφ και θα προσπαθήσει μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Παρουσίασε δείγματα αντίδρασης το Κάνσας (3-3-5 εκτός) μετά το 0-5 από το Σαν Χοσέ, μέχρι το 80’ κέρδιζε με 1-2 το Κολόμπους, αλλά στα τελευταία δέκα λεπτά έγινε η ανατροπή. Δεν βρίσκουμε αξία σε κανένα αποτέλεσμα, πάμε στο επόμενο.

1079. ΧΙΟΥΣΤΟΝ - ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ

Τρίτο χωρίς νίκη για το Χιούστον (6-3-3 εντός), ήττα με 1-2 εκτός έδρας από το Κολοράντο στο τελευταίο ματς, με αρκετές απουσίες που έπαιξαν σημαντικό ρόλο (αρκετοί αμφίβολοι και για τον αγώνα του Σαββάτου). Χωρίς να εντυπωσιάσει κέρδισε με 1-0 το Ντάλας και έμεινε στη δεύτερη θέση της Δύσης. Μεσοβδόμαδα κέρδισε με 2-0 το Μόντρεαλ και κατέκτησε το κύπελλο του Καναδά. Το +0,25 (1,775) του Βανκούβερ θα έχει αρκετή αξία αν επιβεβαιωθούν οι απουσίες του Χιούστον.

1080. ΝΤΑΛΑΣ - ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για το Ντάλας που δείχνει να μην πατάει καλά, αυτή τη φορά με 0-1 εκτός έδρας από το Βανκούβερ. Απόλυτα δίκαιη ήττα, αφού δεν έκανε πολλά πράγματα για να την αποφύγει. Το Σολτ Λέικ αντέδρασε μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες και κέρδισε με 2-0 το Σιάτλ, πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση, αφού ήλεγξε το ματς σε όλη τη διάρκεια του. Το +0,75 των φιλοξενούμενων στο 1,95 αποτελεί σοβαρή σκέψη.

630. ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΜΟΥΝΙΣΙΠΑΛ

Ενθουσίασαν οι γηπεδούχοι στο Κόπα Ίνκα, όπου τελικά το κατέκτησαν, όχι όμως στο Απερτούρα (τερμάτησαν στην έβδομη θέση με ρεκόρ 6-4-4). Εντός παραδοσιακά δυνατοί, με ρεκόρ στο Απερτούρα 5-2-1. Η ευχάριστη έκπληξη του Απερτούρα ήταν η Μουνισιπάλ, έφτασε ένα βήμα πριν τον τίτλο, τελικά περιορίστηκε στην τρίτη θέση. Ξέρει να εκμεταλλεύεται την έδρα της η Σέζαρ Βαγιέχο, η Μουνισιπάλ παίζει κλειστά εκτός, αναζητώντας την ισοπαλία, άσος.

502. ΠΑΤΣΟΥΚΑ - ΑΤΛΑΣ

6/6 over 2,5, 5/6 GG η Πατσούκα (2-0-4 ρεκόρ), πέντε σερί over 2,5 για την Άτλας (2-0-4), με τα γκολ θα πάμε πάλι.

503. ΜΟΝΑΡΚΑΣ - ΤΙΧΟΥΑΝΑ

Μετά τις τρεις σερί νίκες στο ξεκίνημα ακολούθησαν τρεις σερί ήττες για τη Μονάρκας, η Τιχουάνα (2-0-4 ρεκόρ) αγαπάει πολύ τα Goal/Goal, στις δύο τελευταίες εξόδους της έφυγε με τρίποντο. Χ2 ή πάσο.

504. ΝΤΟΡΑΔΟΣ – ΠΟΥΕΜΠΛΑ

4/5 GG και over 2,5 η Πουέμπλα (4-0-1 ρεκόρ), η Ντοράδος (1-2-3) προσπαθεί αλλά έρχεται από τρεις ήττες στις οποίες έδειξε έλλειψη εμπειρίας. Δεν θα μπλέξουμε.

---. ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ-ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ

Έμεινε στο 0-0 η Σέρο Πορτένιο στο ντέρμπι κόντρα στη Λιμπερτάδ, μένοντας έτσι τρείς βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ολίμπια. Δεν μπορεί να βρει σταθερότητα η Γκουαρανί, η καλή εμφάνιση- νίκη κόντρα στη Νασιονάλ δεν είχε συνέχεια αφού ακολούθησε η ήττα εντός έδρας από τη Σολ ντε Αμέρικα με 2-1. Δίκαιος ο άσος στο 1,90.

---. ΧΙΡΟΝΑ - ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ

Νικηφόρο ξεκίνημα για τη Χιρόνα, πέρασε με 1-0 από την έδρα της Μπιλμπαό Β’ με το γκολ της νίκης να είναι καθαρό οσφάιτ. Η Νουμάνθια εντυπωσίασε στην πρεμιέρα, φιλοδώρισε με 6 γκολ την Τενερίφη (6-3 το τελικό σκορ), σημειώνοντας μάλιστα τα 5 από αυτά στο δεύτερο ημίχρονο. Χαμηλός μας φαίνεται ο άσος, πιο ζεστά κοιτάμε τα γκολ, η εικόνα της Νουμάνθια τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά μας στρέφει προς τα εκεί.

---. ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ

Στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ η Ξάνθη έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, κυρίως όσον αφορά την αμυντική της γραμμή, παίρνοντας πολύτιμο βαθμό σε μία από τις δυσκολότερες έδρες της κατηγορίας, στην Τούμπα. Η ΑΕΚ ήταν αρκετά αγχωμένη στο ξεκίνημα του ματς με τον Πλατανιά, ωστόσο από τη στιγμή που προηγήθηκε και μετά δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στους Κρητικούς. Δε θα αλλάξει τακτική ο Λουτσέσκου, ενώ και ο Δέλλας θα δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στην άμυνα της ομάδας του, καθώς πρόκειται για μία πολύ δύσκολη έξοδο για την ομάδα του. Επιλογή τοunder 2 σε απόδοση 1,925 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ