ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

180. ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ - ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ

No bet.

182. ΚΑΣΙΜΑ - ΜΟΝΤΕΝΤΙΟ ΓΙΑΜ.

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την Κασίμα (4-1-1 στα έξι πιο πρόσφατα) και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού της β’ φάσης και αν θέλει να έχει ελπίδες για τα πλέι-οφ πρέπει να συνεχίσει το καλό σερί. Στο τελευταίο της ματς, κέρδισε με 3-2 τη Σεντάι με ολική ανατροπή στα τελευταία λεπτά. Η Μοντεντέγιο (0-3-3 στα έξι πιο πρόσφατα) έχασε εύκολα από την Τόσου με 1-3 και για μία ακόμη φορά επιβεβαίωσε ότι είναι από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. Το ασιατικό -1 στο 1,80 για την Κασίμα είναι δίκαιο, αλλά δεν θα μπλέξουμε παραπάνω.

183. ΟΥΡΑΒΑ - ΣΕΝΤΑΪ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Ουράβα, αυτή τη φορά με 1-0 τη Σόναν. Δεν ήταν εύκολη η νίκη, η αντίπαλος της την δυσκόλεψε αρκετά, αλλά τελικά πήρε τους τρεις πόντους. Η Σεντάι προηγούταν μέχρι το 42’ με 0-2 στην έδρα της Κασίμα, αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να πάρει ούτε έναν βαθμό. Αρκετά ανώτερη ομάδα η Ουράβα, δεν θα κακίσουμε όποιον επιλέξει το -1 στο 1,975.

184. NΙΪΓΚΑΤΑ - ΧΙΡΟΣΙΜΑ

Δεν έπαιξε άσχημα με τη Σιμίζου η Νιιγκάτα, αλλά έμεινε στο 1-1. Δίκαιο αποτέλεσμα, παρότι στο τέλος θα μπορούσε να πάρει τους τρεις πόντους. Η Χιροσίμα είχε ξεκινήσει φοβερά τη β’ φάση του πρωταθλήματος, όμως στα τελευταία δύο παιχνίδια με Κασίμα και Κασίβα έχασε πολύ εύκολα και απογοήτευσε.Δεν βρίσκουμε πουθενά αξία στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

185. ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ - ΣΙΜΙΖΟΥ

Σε κάκιστη κατάσταση αμφότερες με 1-3-2 στα τελευταία έξι. Καλύτερη ομάδα η Γκάμπα αλλά το 1,50 στον άσο είναι αστείο.Σαν να μην υπάρχει το παιχνίδι για εμάς.

186. ΝΑΓΚΟΓΙΑ - ΤΟΚΥΟ

Κακή παρένθεση έδειξε ότι ήταν η ήττα από τη Γιοκοχάμα η Ναγκόγια και κέρδισε με 1-0 εκτός έδρας τη Ματσουμότο, πραγματοποιώντας αρκετά μεστή εμφάνιση και δίκαια κέρδισε. 4-1-1 στα τελευταία έξι και θέλει να συνεχίσει ανάλογα για να μπει στα πλέι-οφ. Η ομάδα του Τόκυο (4-1-1 στα έξι πιο πρόσφατα) κέρδισε δίκαια με 2-1 τη Γκάμπα και συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις.Ισοδύναμες δείχνουν οι δύο ομάδες, αγώνας με αρκετή ισοπαλία.

187. ΣΟΝΑΝ - ΚΑΒΑΣΑΚΙ

Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες, έχασε με 0-1 από την Ουράβα η Σόναν (2-2-2 στα τελευταία έξι). Πάλεψε τον αγώνα, έπαιξε αρκετά καλή άμυνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό. Η Καβασάκι έχασε 0-2 από τη Βίσσελ Κόμπε, κατάφερε να δημιουργήσει καλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να τις μετατρέψει σε γκολ. Δεν έχουν μεγάλες διαφορές οι δύο ομάδες, στο 0:0 έπρεπε να είναι τοline στην Ασία, όμως βρίσκεται στο +0,25, γραμμή που μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

188. ΤΟΣΟΥ - ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ

Μετά από πέντε παιχνίδια χωρίς τρίποντο η Τοσού βρήκε τη νίκη με το 3-1 επί της Μοντέντιο. Για να βεβαιωθούμε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση θέλουμε να την δούμε σ’ ακόμα ένα ματς με πιο δύσκολη αντίπαλο. Η Γιοκοχάμα είναι μία από αυτές, δεύτερη συνεχόμενη νίκη, αυτή τη φορά με 2-0 επί της Κόφου πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση.Σκέτο μπέρδεμα είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι, πάμε παρακάτω.

189. ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ - ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ.

Επέστρεψε στις νίκες η πρωτοπόρος Γιέονμπουκ (11-2-1 εντός έδρας) με το 2-1 επί της Γέοναμ με ανατροπή. Δεν εντυπωσίασε αλλά πήρε τους τρεις πόντους με δύο γκολ από το 85’ και μετά. Την προσεχή Τετάρτη έχει τον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά του Ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ και αναμένονται αλλαγές. Η Ιντσεόν (4-3-5 εκτός έδρας) κέρδισε με 1-0 τη Γιεγιού σ’ ένα άσχημο παιχνίδι με λιγοστές φάσεις. Πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, καθώς καμία ομάδα δεν έκανε κάτι για να αξίζει το τρίποντο. Μόλις δύο βαθμούς απέχει η Ιντσεόν από τα πλέι-οφ του πρώτο μισού του βαθμολογικού πίνακα. Λόγω ροτέισον των γηπεδούχων σκεφτήκαμε το +0,75 της Ιντσεόν, αλλά η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων μας έκανε να κάνουμε πίσω.

190. ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ - ΜΠΟΥΣΑΝ

Σε καλή κατάσταση δείχνει η Σέονγκναμ (4-6-2 στο γήπεδο της) με τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, αυτή τη φορά με 0-1 επί της Σουγόν. Έπαιξε πραγματικά υποδειγματικό ποδόσφαιρο, είχε αρκετά καλή αμυντική λειτουργία και δημιούργησε επικίνδυνες φάσεις στην επίθεση. 3-3-0 στα έξι πιο πρόσφατα και αν συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα μπορεί να ανέβει ακόμα παραπάνω στη βαθμολογία (4τώρα στην τριπλή ισοβαθμία). Η Μπουσάν (2-4-6 εκτός) δείχνει σε κάκιστη κατάσταση για ακόμα ένα παιχνίδι. Έχασε αρκετά εύκολα με 2-4 από τη Σεούλ, η άμυνα της ήταν σε τραγική κατάσταση. Ο άσος του 1,80 είναι κάτι παραπάνω από δίκαιος, καθώς οι δύο ομάδες έχουν διαμετρικά αντίθετη φόρμα, επιλογή των Young Guns το συγκεκριμένο σημείο.

191. ΣΕΟΥΛ - ΝΤΑΕΤΖΕΟΝ

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τη Σεούλ (5-5-2 εντός) και δείχνει σε καλή κατάσταση για τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν. Η Μπουσάν ήταν εύκολος αντίπαλος και το 4-2 απόλυτα δίκαιο, τώρα θέλει να μην πατήσει τη μπανανόφλουδα που λέγεται Νταέτζεον. Η ουραγός του πρωταθλήματος έκανε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα με το εκτός έδρας 2-1 επί της Γκουανγκτζού. Πιστεύουμε ότι αυτή η νίκη ήρθε με τη βοήθεια της τύχης και αν η Σεούλ επιδείξει λίγη σοβαρότητα θα κερδίσει εύκολα, στο -1,25 βρίσκεται τοline που είναι απλά δίκαιο.

192. ΣΟΥΓΟΝ - ΟΥΛΣΑΝ

Η Σουγόν (7-2-4 εντός) δείχνει να χάνει και τις ελάχιστες ελπίδες για την πρώτη θέση μετά την ήττα με 0-1 από τη Σέονγκναμ. Θα μπορούσε να βρίσκοταν πίσω στο ημίχρονο με μεγαλύτερο σκορ από το 0-1, καθώς η αντίπαλος της είχε τις ευκαιρίες για να σημειώσει κι άλλα τέρματα. Στο δεύτερο μέρος άσκησε πίεση, αλλά ήταν ανώφελη, αφού η άμυνα της φιλοξενούμενης δεν επέτρεψε πολλές ευκαιρίες. Η Ουλσάν (1-4-6) πήρε δίκαιο βαθμό στην έδρα της από την –ανώτερη- Ποχάνγκ.Δεν βγάζουμε άκρη στο συγκεκριμένο ματς, πάμε στο επόμενο.

193. ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ - ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ

Χαμηλά ομολογουμένως ο άσος, η Καρλσρούη όμως έδειξε να μπαίνει στο σωστό δρόμο στη Φρανκφούρτη (1-2 την ΦΣΒ) μετά τις δύο ήττες στην αρχή, η Ντούισμπουργκ (0-1-2 με 3-8 γκολ) αντίθετα και το Χ που πήρε εντός κόντρα στη Μπίλεφελντ (2-2) πολύ της ήταν…

194. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ. - ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Φαβορί, έστω και οριακό, η Φορτούνα, ακόμα δεν έχει νίκη στη φετινή Τσβάιτε Λίγκα. Η Φράιμπουργκ μετά το 2/2 στην αρχή ηττήθηκε με 1-3 από τη Μπόχουμ, αν έπρεπε να διαλέξουμε θα πηγαίναμε προς τα δεξιά.

195. ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. - ΣΕΛΤΙΚ

Η Γιουνάιτεντ σίγουρα δεν κάνει και το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της όμως εδώ η Σέλτικ έχει 100% το μυαλό στο ματς της Σουηδίας στη ρεβάνς του 3-2 επί της Μάλμε και ενδέχεται να ξεκουράσει σχεδόν όλη την ενδεκάδα. Με αυτά τα δεδομένα έχει αξία το +1,5 των γηπεδούχων στο 1,95 της Bet365που δύσκολα θα μείνει σε αυτά τα επίπεδα μετά την ανακοίνωση των 11 από τον Ντέιλα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

196. ΛΙΝΤΣ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Τοπικό ντέρμπι, καλή στο να καταστρέφει μέχρι στιγμής η Λιντς, μετράει 3/3 ισοπαλίες, όμως δεν μας έχει δείξει ότι μπορεί να πάρει τα ηνία μιας αναμέτρησης. 1-1-1 μετράει η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, τριπλή το ματς, με αρκετά πιθανή την αλληλεξουδετέρωση.

197. ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ - ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ

0-2-1 η Όσναμπρικ, 1-1-1 η Χάνσα, έρχεται από νίκη επί της Φορτούνα Κολωνίας με 4-2, δεν βλέπουμε το λόγο που ο άσος πληρώνει μόλις 2,00.

198. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Ανεβάζει σιγά-σιγά στροφές η Γιουνάιτεντ, 3-1 μεσοβδόμαδα για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ επί της Μπριζ, από το χεράκι την πήρε ο νεοαποκτηθείς Ντεπάι (δύο γκολ και μία ασίστ) και γύρισε το εις βάρος της 0-1. Σοβαρή στις δύο πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, μπορεί να μην έθελξε με την απόδοσή της, όμως έκανε το 2/2. Δεν μπόρεσε να αντισταθεί καθόλου η Νιουκάστλ, στο «Λίμπερτι» της Σουόνσι, τυχερή που έφυγε μόνο με δύο γκολ στην πλάτη. Τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχουν οι «κόκκινοι διάβολοι», φυσικά χωρίς ενδιαφέρον το σετ αποδόσεων.

199. ΧΕΝΑΝ ΤΖΙΑΝΙΕ - ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΛΟΥΝΕΓΚ

Η Χενάν έχει να κερδίσει επτά ματς σε όλες τις διοργανώσεις (0-4-3) και βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε εύκολα με 0-2 από τη Γκουϊτζού Ρενέ. Η Σαντόνγκ Λουνένγκ (7-3-2 εκτός) βρίσκεται μόνη στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά την απόλυτα δίκαιη και εύκολη νίκη της με 3-0 επί της Λιφάν και το στραβοπάτημα της Γκουοάν. Δείχνει σε αρκετά καλή κατάσταση (4-1-1 στα τελευταία έξι) και μπαίνει στις τελευταίες αγωνιστικές της σεζόν με το πόδι στο γκάζι. Την Τετάρτη έφεραν στην ίδια έδρα 1-1 με την ανώτερη Σαντόνγκ να προκρίνεται στα πέναλτι με 4-2. Το -0,25 των φιλοξενούμενων στο 1,95 δείχνει ενδιαφέρον.

200. ΝΙΜ - ΝΑΝΣΙ

0-1-2 με 0-3 γκολ η Νιμ, 2-1-0 με 4-0 γκολ η Νανσί. Με το βάρος του -8 οι γηπεδούχοι, με τον αέρα εννέα αγώνων χωρίς ήττα κόντρα στη Νιμ οι φιλοξενούμενοι. 0-1/0-2/1-2/(1-1)/(0-0).

201. ΕΡΦΟΥΡΤ - ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ

Τριπλή, όπως δείχνουν και οι αποδόσεις, 0-1-2 το ρεκόρ της Έρφουρτ, 1-2-0 εκείνο της Πρόισεν Μίνστερ.

202. ΚΙΚΕΡΣ ΒΟΥΡΖ. - ΣΟΝΕΝΧΟΦ

3/3 ισοπαλίες η Βίτσμπουργκ, 1-1-1 το ρεκόρ της Σόνενχοφ, χαμηλά ο άσος (1,70-1,80), χωρίς στοιχηματική αξία.

203. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ Β - ΑΟΥΕ

Πρώτη νίκη –και βαθμοί- για την Άουε το 2-0 επί των Κίκερς, το ίδιο ισχύει και για το 1-3 της Στουτγκάρδης Β στη Σόνενχοφ. Τριπλή.

204. ΤΣΕΜΝΙΤΣΕΡ - ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ

Όχι άσχημες οι αποδόσεις στο Χ2, η Τσέμνιτσερ δεν είναι καλύτερη ομάδα από τη Χόλσταϊν, το αντίθετο μάλιστα. Ομάδα έδρα πάντως οι φιλοξενούμενοι, μάλλον καλύτερη επιλογή η αποχή.

205. ΧΑΛΕΣΚΕΡ - ΒΕΧΕΝ

Δύο γκολ ενεργητικό σε έξι ματς και οι δύο μαζί. 3/3 ήττες η Χάλεσερ, 3/3 ισοπαλίες η Βέχεν.Underκαι τίποτε άλλο.

206. ΑΜΚΑΡ ΠΕΡΜ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ

Πρώτη ήττα φέτος στο πρωτάθλημα για τη Σπαρτάκ Μόσχας (3-1-1 με 3/5under2,5 καιNG) το 1-2 στο ντέρμπι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, άξιζε το βαθμό της ισοπαλίας. 2-1-2 με 5/5under2,5 και 4/5NGη Άμκαρ, θα το παλέψει για το 0-0. Λίγα γκολ περιμένουμε.

209. ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ - ΙΛΒ

Σε μέτρια κατάσταση η Ροβανιέμι (1-3-2), εξακολουθεί πάντως να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, η Ίλβες έχει τρεις σερί νίκες, αλλά μακριά από το γήπεδό της μεταμορφώνεται προς το χειρότερο (2-2-8). Δεν μας έχουν πείσει οι εκτός έδρας επιδόσεις της φιλοξενούμενης ώστε να πάμε στην κόντρα.

211. ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Έδειξε χαρακτήρα το Αννόβερο και ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ 2 φορές στην έδρα της νεοφώτιστης Ντάρμσταντ κατάφερε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (μάλιστα έχασε και πέναλτι), θετικό αποτέλεσμα αν αναλογισθεί κανείς τις κάκιστες εκτός έδρας επιδόσεις του τα τελευταία χρόνια. Άδικη ήττα τηςΜπάγερστην Ιταλία από τηνΛάτσιομε 1-0 στοπλαίσιοτων πλέι-οφ τουΤσάμπιονςΛιγκ, καταλογίσθηκε λανθασμέναακυρωθέντέρμα υπέρ της ενώ ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, για τοπρωτάθλημα το Σάββατο που μας πέρασε επικράτησε εντός έδρας της Χόφενχαϊμ 2-1. Ζόρικο παιχνίδι για τις ασπιρίνες, το μυαλό τουςβρίσκεταιστην ρεβάνς με τηνΛάτσιο, από την άλλη οι γηπεδούχοι θέλουν ναεκμεταλλευτούντην έδρα τους έτσι ώστε να πάρουν θετικό αποτέλεσμα, ίσως ο βαθμός της ισοπαλίας τιςαφήσειαμφότερες ικανοποιημένες.

212. ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Παρά την καλήεμφάνισηστην έδρα της Βόλσφμπουργκ η Άιντραχτ δεν απέφυγε την ήττα με 2-1, φάνηκε η απουσία του αρχισκόρερ τηςΜάιερο οποίος ίσωςσυμπεριληφθείτην τελευταία στιγμή στην αποστολή της ομάδας. Άδικη εντός έδρας ήττα 0-1 από τηνΧέρταγνώρισε η Άουγκσμπουργκ η οποίαείχε3 δοκάρια και πολλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει με τον αντίπαλοπορτιέρενα βρίσκεται σεεκπληκτικήμέρα, στα μείον η απουσία του βασικούΜπομπαντίγιαο οποίος είναιτιμωρημένος. Αρκετά καλές πιθανότητες έχει ο άσος, με τον Β66 να επιλέγει τοover2,5 στην απόδοση 1,80 της Βet365.

213. ΚΟΛΩΝΙΑ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Σπουδαίο διπλό πήρε ηΚολωνίαστην έδρα τηςΣτουττγάρδης, οι φιλοξενούμενοιεκμεταλλεύτηκανστο έπακροτα αμυντικά κενά των αντιπάλων τους και με εξαιρετικές αντεπιθέσεις στο 2ημίχρονο πήραν τους 3 βαθμούς. Δεν έπεισε με τηνεμφάνισητης η Βόλσφμπουργκ παρά την εντός έδρας νίκημε 2-1 επί της Άιντραχτ, τυχερό αποτέλεσμα για τους «λύκους» οι οποίοι πέτυχαν δύο τέρματα από το πουθενά. Στο προσκήνιο και πάλι το θέμα «ΝτεΜπρούιν» με τον Βέλγομεσοεπιθετικόνα βρίσκεται κοντά στηνΣίτι.Στοδιάταύτα,οι δύο ομάδες φαίνεται πως έχουν το γκολ εύκολα με τις άμυνες τους να μηνέιναιακόμα έτοιμες, επιλογή αποτελεί τοover2,5.

214. ΣΑΛΚΕ - ΝΤΑΡΜΑΣΤΑΝΤ

Πολύ δυνατά έχει μπει τη νέα χρονιά ηΣάλκεαφού στην πρεμιέρα πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα τηςΒέρντερμε 0-3, σοβαρήεμφάνισημε την άμυνα της ναείναιαποτελεσματική και την επίθεση της να κάνει το καθήκον της. Εντόςέδραςισοπαλία κόντρα στο Αννόβερο παραχώρησε ηνεοφώτιστηΝτάρμσταντ, προηγήθηκε 2-0 όμως τα αμυντικά της κενά την πρόδωσαν με αποτέλεσμα να δεχθεί την ισοφάριση. Άσος, φυσικά σε αρκετά χαμηλές αποδόσεις, ίσως στοliveμαςδοθείη ευκαιρία να τον αγοράσουμε σε υψηλότερες τιμές.

215. ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ- ΜΠΑΓΕΡΝ

Κάκιστα έχει μπει την νέα σεζόν η Χόφενχαϊμ η οποία μετά την ήττα της πρεμιέρας στην έδρα τηςΛεβερκούζενμε 2-1 έχασε και στην έδρα της Μόναχο 1860 2-0 για τον θεσμό τουκυπέλλουγνωρίζονταςτον αποκλεισμό, μεγάλο το κενό που άφησε πίσω η φυγή τουΦιρμίνιο, οι «μπλε» δεν έχουν βρει το αντίδοτο και λογικό είναι να αντιμετωπίζουν πρόβλημα στον δημιουργικό τομέα.Επιβεβαίωσετιςπελατειακέςσχέσεις πουν έχει με το Αμβούργο ηΜπάγερν, οιΒαυαροίδιέλυσαν στην πρεμιέρα 5-0 μια από τις μισητές τους αντιπάλους με αρκετή ευκολία διατηρώντας φυσικά το μηδέν στα μετόπισθεν. Ελκυστικές οι αποδόσεις τουno goal, η Χόφενχαιμ δεν τοέχειφέτος επιθετικά πόσο μάλλον απέναντι στην άμυνα τηςΜπάγερν.

216. ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ - ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ

Εκτός έδρας ήττα με μετριότατη εμφάνιση για τη Ρουχ Χορζόφ με 1-2 από τη Γιαγκελόνια. Παθητική και χωρίς σοβαρές ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 82’, όταν το σκορ ήταν ήδη 2-0. Η νεοφώτιστη Νιετσιέντζα έκανε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της (και οι δύο εντός έδρας), αυτή τη φορά με 3-0 με αντίπαλο τη Γκόρνικ Ζάμπρζε. Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και δίκαια κέρδισε τόσο εύκολα. Θέλουμε να τη δούμε να κάνει μία καλή εκτός έδρας εμφάνιση πριν ποντάρουμε πάνω της.Πάντως το +0,25 στο 1,80 θεωρείται απλά δίκαιο.

217. ΓΟΥΟΛΣΟΛ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Ομάδες με επιθετικές αρετές, περιμένουμε να δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές. Μαζεύτηκαν τα αρχικά σετ με καθαρό φαβορί τους γηπεδούχους, η Κόβεντρι μετράει 3/3 νίκες με 9-2 γκολ ενώ έφυγε με διπλό από τη συγκεκριμένη έδρα την τελευταία διετία.

218. ΚΡΟΥ - ΜΠΕΡΙ

Έχει αδυναμίες ομολογουμένως η Κρου, έχει όμως και τσαγανό, όλα της τα ματς ως τώρα τα πάλεψε, στο Κόβεντρι την Τρίτη έχασε στο 83’ (3-2). Η Μπέρι είναι νεοφώτιστη, δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-1) και έρχεται από ένα αρκετά σοκαριστικό –πλην δικαιότατο- 3-4 κόντρα στη Φλίτγουντ, για φαβορί του 2,10 δεν μας μοιάζει εδώ…4/4GG, 3/4over2,5 μετράνε ως τώρα οι φιλοξενούμενοι, τα έχουν τα κενά τους πίσω, ίσως μας απασχολήσουν τα γκολ.

219. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ - ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Ντερμπάκι, με διπλό στις καθυστερήσεις απέδρασε η Μπάρνσλεϊ απ’ το Ντεν (2-3 Μίλγουολ) την Τρίτη, δεύτερη σερί μετά το 1-0 επί της Μπέρτον (2-0-1 ρεκόρ), πολύ φτωχό το ξεκίνημα της Μπράντφορντ (0-1-2), έρχεται από εντός έδρας ήττα με ανατροπή από τη Τζίλιγχαμ (1-2). Προς το Χ2 κινείται η αγορά, εμείς θα μείνουμε αμέτοχοι.

220. ΜΠΕΡΤΟΝ - ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Αξιόμαχη η νεοφώτιστη Μπέρτον, 3-0-1 μετράει σε Λιγκ Καπ και πρωτάθλημα, νίκες/ήττες στο γκολ. Στα δύσκολα ματς που έδωσε η Πιτέρμπορο τα θαλάσσωσε, πρόσφατο παράδειγμα το 1-3 από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ένω έχει και απουσίες στα μετόπισθεν. Φαβορί ο άσος, με καθοδικές μάλιστα τάσεις, δεν είμαστε τόσο ψημένοι για τους γηπεδούχους…

221. ΟΛΝΤΑΜ - ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Πολύ σφιχτό, αν έπρεπε να διαλέξουμε σημείο θα πηγαίναμε στην αλληλεξουδετέρωση.

222. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ -ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

3/3 ισοπαλίες και για τις δύο ομάδες στο ξεκίνημα, προφανώς και το μεταξύ τους από το Χ ξεκινάει.

223. ΣΑΟΥΘΕΝΤ - ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Ξενίζει ο φαβοριτισμός της νεοφώτιστης Σάουθεντ, που ακόμα δεν έχει νίκη στη σεζόν, έχοντας σκοράρει μόλις μια φορά σε τέσσερα παιχνίδια. Η Σουίντον μετράει 1-2-0 στο πρωτάθλημα με 8-5 γκολ, ποιοτικά είναι καλύτερη των γηπεδούχων και παρότι εκτός έδρας συχνά τα θαλασσώνει το 1,90 του +0,25 ασιατικού διπλού προκαλεί.

224. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μετά το χαστούκι της πρεμιέρας (4-0 Τζίλιγχαμ) δείχνει στιβαρό χέρι, μετρώντας 3/3 νίκες, η Μπλάκπουλ πάει κατευθείαν για δεύτερο σερί υποβιβασμό, έρχεται από τρεις σερί ήττες στις οποίες δεν έδειξε σχεδόν τίποτα. Μόνο άσος υπάρχει εδώ, αλλά οι τιμές είναι προσαρμοσμένες.

225. ΣΚΑΝΘΟΡΠ - ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Αμφότερες έρχονται από επώδυνες ήττες, 3-0 από τη Γουίγκαν η Σκάνθορπ, 2-3 από τη Μπάρνσλεϊ η Μίλγουολ. Τις αφήνουμε στην ησυχία τους.

226. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Ξύπνησε η Γουίγκαν με το 3-0 επί της Σκάνθορπ; Σε μοιρασμένο σετ κόντρα στην πολύ δυνατή μέχρι στιγμής Τζίλιγχαμ (3-1-0 κόντρα σε ισχυρό ανταγωνισμό) δεν θα ρισκάρουμε για να μάθουμε, ειδικά σε ματς που θα έχει και μια μέρα λιγότερη ξεκούραση.

227. ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ - ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

Αμφότερες με σχετικά ενθαρρυντικά δείγματα μέχρις στιγμής, κάπου στα 1-1/2-1/1-2 περιμένουμε να κινηθεί.

228. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ - ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Πρώτη νίκη της Φλίτγουντ για φέτος το “τρελό” 3-4 στη Μπέρι, ένα γκολ είχε σημειώσει στα τρία πρώτα παιχνίδια της! Λίγα πράγματα από την Κόλτσεστερ μέχρι στιγμής, αφήνουμε την κόντρα, αλλά και ο άσος δεν δείχνει να έχει αξία.

229. ΓΕΟΒΙΛ - ΛΟΥΤΟΝ

Πολύ λίγη η Γέοβιλ μέχρι στιγμής, 4/4 ήττες μετράει σε όλες τις διοργανώσεις. Από τα φαβορί για την άνοδο η Λούτον, μέτριο τη ξεκίνημα της πάντως (0-2-1), η αγορά χτυπάει δυνατά το διπλό.

230. ΓΟΥΙΚΟΜ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ

3/3 νίκες με 6-0 γκολ στη Λιγκ 2 η Γουίκομ, 4/4 στο ξεκίνημα η Ντάγκεναμ, δείχνοντας ιδιαίτερα ευάλωτη, ειδικά στα μετόπισθεν. Φαβορί ο άσος, πιθανό να συνδυαστεί με καθαρά δίχτυα.

231. ΕΞΕΤΕΡ - ΓΙΟΡΚ

Νίκη-ανάσα για τη Γιορκ το 1-0 επί της Γέοβιλ, πρώτοι της βαθμοί στο φετινό πρωτάθλημα, αν δεν τα κατάφερνε ο Γουίλκοξ είχε πρόβλημα πριν μπει ακόμα ο Σεπτέμβρης. Επέστρεψε στις νίκες η Έξετερ με δίκαιο διπλό στη Ντάγκεναμ (1-2), μετράει 2-0-1, ο Τίσντεϊλ φαίνεται και φέτος να την οδηγεί σε ήρεμα νερά. Στατιστικά ξεχωρίζει τοover2,5, 4/4 και 3/4 μετράνε αντίστοιχα στα φετινά τους παιχνίδια, όλα όμως οριακά, οι φιλοξενούμενοι έχουν πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Δεν ξεχωρίζει κάτι, η Γιορκ είναι ικανή για κηδείες εκτός.

232. ΚΑΡΛΑΪΛ - ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

1-1, 4-4 και 4-1 τα ως τώρα αποτελέσματα της Καρλάιλ (0-2-1), 2/3over2,5 καιGGμετράει η Γουίμπλεντον, πιθανό να δούμε γκολ εκατέρωθεν, με τοover2,5 να πληρώνει πάνω από 2,00.

233. ΚΕΜΠΡΙΤΖ - ΚΡΟΟΥΛΙ

Διπλό με ανατροπή για την Κέμπριτζ στο Γουίμπλεντον (1-2), σαφής η επιθετική της δεινότητα από τα εννέα γκολ σε τρεις αγωνιστικές (εντός 3-0 Νιούπορτ, εκτός 4-4 Καρλάιλ). Πολύ λίγη δείχνει η Κρόουλι, που την περιμέναμε αποδυναμωμένη ούτως ή άλλως, πρώτος βαθμός στο πρωτάθλημα η εντός έδρας λευκή ισοπαλία κόντρα στην Πόρτσμουθ, ματς στο οποίο δεν ξεμύτισε καθόλου. Για το 0-0 θα ψάξουν ξανά οι φιλοξενούμενοι, πολύ δύσκολα θα τα καταφέρουν. Άσος.

234. ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ - ΟΞΦΟΡΝΤ

Δίκαιο φαβορί η Όξφορντ, αποδίδει καλό ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής, δείχνοντας παράλληλα μαχητικό πνεύμα, άξιζε τη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Κρόουλι (1-1), ισοφάρισε από 2-0 τη Λούτον στο τελευταίο δεκάλεπτο, βρέθηκε πίσω στο σκορ την Τρίτη κόντρα στην Νοτς Κάουντι, τελικά επικράτησε με 3-1. Λίγα πράγματα ως τώρα η Μάνσφιλντ (1-1-1), το διπλό έχει πτωτικές τάσεις.

235. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ - ΜΠΑΡΝΕΤ

Δεύτερο κολλητό διπλό με σκορ 0-1 για τη Μπρίστολ Ρόβερς, αυτή τη φορά στην ισχυρή έδρα της Λούτον, εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα του Κλαρκ, πήρε τη νίκη που της άξιζε με γκολ του Σινκλαίρ στο 90+’. Ντέρμπι νεοφώτιστων το ματς κόντρα στη Μπαρνέτ (1-0-2, 2-0 τη Νορθάμπτον την Τρίτη), αλλά οι γηπεδούχοι δείχνουν να έχουν προβάδισμα.

236. ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Πολύ αδύναμη δείχνει στο ξεκίνημα η Νιούπορτ, 0-1-3 ο μέχρι στιγμής απολογισμός της σε Λιγκ Καπ και πρωτάθλημα, την Τρίτη έχασε “σβηστά” με 1-0 στη Χάρτλπουλ. Οδηγεί την κούρσα έχοντας κάνει το 3/3 η Λέιτον Όριεντ, στο Λιγκ Καπ έχασε με δύο γκολ στο τέλος από τη ΜΚ Ντονς, ομάδα της Τσάμπιονσιπ. Στο 1,75 το διπλό, φαβορί σίγουρα, αλλά χωρίς αξία σε αυτές τις τιμές.

237. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΠΛΙΜΟΥΘ

Με 3/3 νίκες με καθαρά δίχτυα ξεκίνησε η Νορθάμπτον, την Τρίτη έχασε με 2-0 από τη Μπαρνέτ. Πειστικότατη η Πλίμουθ στο 4-1 επί της Καρλάιλ, αλλά πέρσι μας έδειξε να είναι ομάδα έδρας. Καλύτερη επιλογή η αποχή.

238. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Καμία δεν εντυπωσιάζει ως τώρα, 1-0-2 και 1-1-1 τα ρεκόρ τους, θα μείνουμε αμέτοχοι.

239. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΜΟΡΚΑΜ

Μετά από το 3/3 στο ξεκίνημα η Πόρτσμουθ έμεινε στο 0-0 στην Κρόουλι, ματς στο οποίο κυριάρχησε από την αρχή μέχρι το τέλος αλλά δεν βρήκε το γκολ της νίκης. Στο “Φράτον Παρκ” θα έχει από πίσω τον κόσμο της, που δείχνει ενθουσιασμένος με τη δυνατή εκκίνηση τωνPompeys, η Μόρκαμ (1-0-3 με 4/4under2,5 καιNGως τώρα) δεν μπορεί να τους κοιτάξει στα μάτια, θα ψάξει να κλέψει το ματς αλλά δύσκολα βλέπουμε να τα καταφέρνει. Χαμηλά ο άσος, μπορεί να συνδυαστεί με μηδέν παθητικό.

240. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ - ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

0-1-3 στα πρώτα τέσσερα επίσημα παιχνίδια της η Στίβενεϊτζ, ο γάμος με τον Σέριγχαμ ξεκίνησε με το αριστερό… 4/4 νίκες και μόλις ένα γκολ παθητικό η Χάρτλπουλ, τέρμα αποτελεσματική, ο Μουρ της έχει προσδώσει χαρακτήρα νικητή.

241. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Απότομη προσγείωση μετά το θρίαμβο στο «Έμιρεϊτς» για τα «σφυριά», εντός έδρας ήττα με 1-2 από τη Λέστερ. Δεν ήταν χειρότερη της αντιπάλου της, όμως πλήρωσε ένα κακό δεκάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο. Αξιοπρεπέστατα στάθηκε η Μπόρνμουθ στο «Άνφιλντ» δικαιούται να τα βάζει με τη διαιτησία (καθαρό οφσάιντ το γκολ του Μπεντέκε, οριακό το ακυρωμένο δικό της). Έχουν την ποιότητα να απειλήσουν οι νεοφώτιστοι, από την άλλη όμως προκαλούν οι υψηλές τιμές του άσου. Ίσως τοGGθα ήταν καλή επιλογή, όμως εδώ οι μπουκ είναι διαβασμένοι. Μπερδεμένο δείχνει, πάσο.

242. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Υποτιμάται ξεκάθαρα η Άστον Βίλα στις αποδόσεις, υπερβολικά χαμηλές αυτές των γηπεδούχων, οι οποίοι μπορεί να έχουν θετικό πρόσωπο μέχρι στιγμής, όμως το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμα στο ξεκίνημά του. Ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν έχουν κάνει ανάλογα διπλά οι «χωριάτες», μπορεί να μην δημιούργησαν πολλές φάσεις στο ματς με την Γιουνάιτεντ, όμως οι Αγιού, Γκεστέντ, Αγκμπονλαχόρ και Σινκλέρ, έχουν την ποιότητα να απειλήσουν την Πάλας. Παίζονται αμφότερα τα χάντικαπ +0,5 και +0,75 της Βίλα (2,075 και 1,75 αντίστοιχα) στηνBet365, πάμε πιο συντηρητικά με το δεύτερο.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

243. ΛΕΣΤΕΡ - ΤΟΤΕΝΑΜ

Μόνο το αποτέλεσμα λείπει από την Τότεναμ, οι εμφανίσεις της δεν είναι καθόλου κακές. Αρκετά καλύτερη των αντιπάλων της στις δύο πρώτες αγωνιστικές, εντούτοις δεν παίρνει αυτό που δικαιούται, ίσως και λόγω απειρίας μερικών ποδοσφαιριστών, ειδικά στο ματς με τη Στόουκ αδίκησε τον εαυτό της. Αρκετά καλή και η Λέστερ μέχρι στιγμής, όχι όμως να φτάνει στο σημείο να δίνεται οριακό φαβορί κόντρα σε ένα ανώτερο ποιοτικά σύνολο. Θα στηρίξουμε το σύνολο του Ποκετίνο, 1,975 πληρώνει το ασιατικό διπλό 0:0 στην Βet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

244. ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΣΤΟΟΥΚ

Εκμεταλλεύτηκε τα τεράστια κενά στην άμυνα της Σάντερλαντ, η Νόριτς, πέρασε με το εμφατικό 1-3 από το «Στάδιο του Φωτός» και ισοφάρισε την ήττα της πρεμιέρας. Έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι η Στόουκ, κακή εμφάνιση για 78’ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», ισοφάρισε σε 2-2 με δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά και πήρε ανέλπιστη ισοπαλία. Ίσως θα έπρεπε να είναι πιο ισορροπημένο το σετ, ενδεχομένως να κολλήσει στην ισοπαλία (1-1 το αντίστοιχο ματς πέρσι).

245. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΣΟΥΟΝΣΙ

Καμία σχέση δεν έχουν αυτή την εποχή οι δύο ομάδες, από τη μία η Σάντερλαντ που παρουσιάζει οικτρή εικόνα από το ξεκίνημα κιόλας και από την άλλη η ντελικάτη Σουόνσι του Γκάρι Μονκ με δύο εξαιρετικές εμφανίσεις. Επτά γκολ έχουν δεχτεί ήδη οι «μαυρόγατες», θα πρέπει να ευχαριστούν τον κίπερ τους Παντιλίμον που κρατάει τα προσχήματα. Φωτιές πετάνε στους «κύκνους» Γκομίς και Αγιού. Δεν θα μπορούσε να δίνει περισσότερο το διπλό, τίμιο το 2,10 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

246. ΚΠΡ - ΡΟΔΕΡΑΜ

Μεγάλο διπλό για την ΚΠΡ την Τετάρτη στο Μολινιού, γύρισε ματς από 2-0 πίσω στο σκορ, πρώτη νίκη της στη φετινή Τσάμπιονσιπ. Πρώτος βαθμός για τη Ρόδεραμ το εντός 0-0 με την Πρέστον, οι γηπεδούχοι σκοράρουν με άνεση και έχουν προβάδισμα νίκης.

247. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Όσα φάμε και όσα βάλουμε η Μπρίστολ Σίτι μέχρι στιγμής, έτσι δεν σώζονται οι ομάδες… Έσωσε το βαθμό την Τετάρτη (από 0-2) κόντρα στη Λιντς, πρώτος της για φέτος, έρχεται από τρία σερίGG&over3,5, έχει δεχθεί σε όλα τα παιχνίδια της από δύο τέρματα τουλάχιστον. Κυνική η Μίντλεσμπρο του Καράνκα, ξέρει πώς να κρατάει τα μπόσικα πίσω, μπροστά απέναντι σε μια τέτοια άμυνα δεν θα έχει πρόβλημα να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Άσος, λόγω απόδοσης κυρίως σαν επιλογή για τοlive.

248. ΜΠΕΡΝΛΙ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

0-2-1 η Μπέρνλι στην επιστροφή της στην Τσάμπιονσιπ, δείχνει να έχει πρόβλημα στη δημιουργία. Ανάμικτα συναισθήματα μας έχει αφήσει η Μπρέντφορντ, σίγουρα όχι η καλύτερη ομάδα αμυντικά, οκτώ γκολ έχει δεχθεί σε τρία παιχνίδια, στο πιο πρόσφατο βρήκε την επίσης τρύπια πίσω Μπρίστολ Σίτι μπόσικη, επικρατώντας με 2-4. Μένουμε σε απόσταση από τον άσο, ίσως δοκιμάσουμε κάποιο ποντάρισμα στα γκολ στο τέλος.

249. ΜΠΟΛΤΟΝ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Επιστροφή Φρίντμαν στο Ρίμποκ, μέτριες προς κακές ως τώρα αμφότερες, 0-1-3 (4/4NG, 3/4 0-1 γκολ) η Μπόλτον, 1-1-2 η Φόρεστ, κανένας λόγος να λερώσουμε τα χέρια μας.

250. ΜΠΡΑΪΤΟΝ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Καταφερτζού η Μπράιτον, με το γνωστό κυνικό στυλ της φέτος φέρνει αποτελέσματα, πρωτοπόρος στην Τσάμπιονσιπ με 2-1-0, 3-1-0 συνολικά, οι νίκες της στο γκολ με 1-0/2-1. Βρήκε δίχτυα σε όλα τα φετινά παιχνίδια της η Μπλάκμπερν, αλλά από μια φορά, μετράει 0-2-2, οι ισοπαλίες με 1-1, οι ήττες με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι έχουν επιθετικό πρόβλημα, που θα παραμείνει όσο δεν αγωνίζεται ο Ρόουντς. Στέκει ο -0,25 ασιατικός άσος, αλλά καλύτερη λύση μοιάζουν τα κλασσικά σκοράκια 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1), εκεί το περιμένουμε να κυμανθεί.

251. ΠΡΕΣΤΟΝ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Πέρσι ήταν οι πιο σκληροτράχηλες ομάδες σε Λιγκ 1 και Τσάμπιονσιπ αντίστοιχα, φέτος παρουσιάζουν μέχρις στιγμής τα ίδια χαρακτηριστικά. 1-2-0 και 2-1-0 τα ρεκόρ τους, η Πρέστον παρά το όχι εύκολο πρόγραμμα δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ! Οριακό φαβορί ο άσος, το ματς ξεκινάει από Χκαι πολύ πιθανό να τελειώσει εκεί, ενώ και το underδείχνει πολύ ισχυρό.

252. ΡΕΝΤΙΝΓΚ - ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ

Φαβορί μόνο στα λόγια η Ρέντινγκ, χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα (0-2-1), βελτιωμένη στο εκτός έδρας 1-1 με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ αλλά ακόμα πλέει σε ρηχά νερά. Η ΜΚ Ντονς μπήκε στην Τσάμπιονσιπ με 2-0-1, δείχνοντας θράσος και αυτοπεποίθηση, έχει επιθετικές αρετές και μπορεί αν φύγει με τη νίκη από το “Μαντέσκι”. Δεν έχει πολύ νόημα το Χ, το αγαπάνε οι γηπεδούχοι ως τώρα αλλά οι φιλοξενούμενοι παίζουν για νίκες και δεν περιμένουμε να ταμπουρωθούν, οι πιο συντηρητικοί απλά καλύπτουν την ισοπαλία.

253. ΤΣΑΡΛΤΟΝ - ΧΑΛ

Δυσκολοκατάβλητες δείχνουν ως τώρα και οι δύο, συνεχίζουν αήττητες με 2-2-0 συνολικά, 1-2-0 στην Τσάμπιονσιπ η Τσάρλτον, 2-1-0 η Χαλ. Στο όριο πάνε τα παιχνίδια τους και το ίδιο περιμένουμε να δούμε και στη μεταξύ τους αναμέτρηση, μεγαλύτερο όνομα η Χαλ γι αυτό και το διπλό φιγουράρει στο 2,10, όμως δεν έχει την επιθετική ευχέρεια να καθαρίσει άνετα τέτοια παιχνίδια, ενώ οι λονδρέζοι ως τώρα έχουν πάρει αποτέλεσμα από ομάδες ανάλογης δυναμικής (ΚΠΡ, Ντέρμπι, Φόρεστ). Η αξία στην κόντρα (1Χ).

254. ΦΟΥΛΑΜ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Ουσιαστικά απογοητευτικές ως τώρα, καμία δεν εμπνέει. Σωστά μοιρασμένο το σετ, 3/3 2-3 γκολ μετράνε μέχρις στιγμής αμφότερες.

255. MΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ - ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ

Μπάζο ολκής η Σάουθπορτ (0-1-3 με 1-9 γκολ), πρώτη νίκη της Γκέιτσχεντ (είχε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή) το 1-2 στη Μπρόμλεϊ, περιμένουμε εδώ να τις ζευγαρώσει. Άσος.

256. ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ - ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ

3-0-1 η Γκέιτσχεντ, όλες οι νίκες της με σκορ 2-1, 0-1-3 μετράει στο ξεκίνημα η Κιντερμίνστερ, που δεν είναι η ομάδα των περασμένων ετών. Προς τα αριστερά κοιτάμε, αλλά οι γηπεδούχοι δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη ακόμα.

257. ΓΚΙΣΛΙ - ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Δύσκολο δείχνει αυτές οι δύο ομάδες να βάλουν τρία γκολ μαζί.Under 2,25.

258. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ - ΤΟΡΚΙ

Προβάδισμα έχει σίγουρα ο άσος, δύο 4-1 μετράει ως τώρα στην έδρα της η Γκρίμσμπι, όμως η Τορκί έχει βαριά φανέλα για τα δεδομένα της κατηγορίας και δεν κοντράρεται σε τέτοιες αποδόσεις.

259. ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ - ΤΣΕΣΤΕΡ

4/4under2,5 αμφότερες, 4/4 και 3/4NGαντίστοιχα. Πολύ δυνατές αμυντικά, ένα γκολ έχουν δεχθεί σε τέσσερα παιχνίδια, under 2,5 στο 1,73, ενώ και το NG (1,90)αποτελεί επιλογή, καθώς και ο συνδυασμός των δύο.

260. ΙΣΤΛΙ - ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ

Σκληρό καρύδι αποδεικνύεται συχνά η Μάκλσφιλντ, αλλά στην έδρα της η ποιοτική Ίστλι έχει πάντα τον πρώτο λόγο.

261. ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ

ΝοBet.

262. ΡΕΞΑΜ - ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ.

Μεγάλη πίεση στον ασιατικό άσο, οι τρεις σερί νίκες της Ρέξαμ, στις οποίες σκόραρε από τρεις φορές συμβάλουν σε αυτό. 1-1-2 το ρεκόρ της Γουέλινγκ, έχει τον τρίτο λόγο στην αναμέτρηση.

263. ΤΡΑΝΜΙΡ - ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ

Τρεις σερί ήττες (1-0-3 ρεκόρ) για τη νεοφώτιστη Μπόρεχαμ, όλες στο γκολ και όλες κόντρα σε ισχυρό ανταγωνισμό, τέτοιο θα της προσφέρει πάντως και η Τρανμίρ (3-1-0 ρεκόρ), που ήταν πολύ καλή την Τρίτη κόντρα στη Χάλιφαξ (φτωχό το τελικό 1-0, μπορούσε μεγαλύτερο σκορ). Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο και λογικά υποχωρεί σε απόδοση.

264. ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ - ΜΠΑΡΟΟΥ

Προβάδισμα έχει ο άσος, σωστός μοιάζει στο 1,70-1,80.

265. ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ - ΛΙΝΚΟΛΝ

4/4 νίκες χωρίς να έχει δεχθεί γκολ (7-0 τέρματα) η πρωτοπόρος της Νάσιοναλ Φόρεστ Γκριν, 2-2-0 η Λίνκολν με 4/4GG. Κακό σταύρωμα στοιχηματικά, υπερβολικό σε κάθε περίπτωση το +0,75 που δίνεται αβάντζο στους φιλοξενούμενους.

266. ΧΑΛΙΦΑΞ - ΜΠΡΟΜΛΕΪ

4/4 ήττες η ουραγός Χάλιφαξ, τρεις σερί η Μπρόμλεϊ, θα τις αφήσουμε να βγάλουν τα μάτια τους μόνες τους.

267. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ

Μπορεί εντός των συνόρων να είναι ασταμάτητη η Ραπίντ (4-1-0, 5/5over2,5, 4/5GG), ωστόσο η προσοχή της είναι στραμμένη στη ρεβάνς απέναντι στη Σαχτάρ που ακολουθεί για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (στο πρώτο ματς ηττήθηκε εντός έδρας με 0-1). Η Γκρόντιγκ μετράει 1-2-2 ως τώρα στο πρωτάθλημα με 4/5over2,5 και 5/5GG. Παιχνίδι με γκολ περιμένουμε εδώ, τοGG στο 1,90 και τοGG &over 2,5 στο 2,20 τηςBet365,δείχνουν αξιόλογες επιλογές.

268. ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ - ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ

ΝοBet.

269. ΜΠΡΕΧΙΝ - ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ

2/2 ήττες και για τις δύο στο ξεκίνημα, τριπλή είναι, κανένα λόγος ο άσος να φιγουράρει σε τιμές φαβορί.

270. ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ - ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ

Δυνατό μπάσιμο στη σεζόν έχει κάνει η Πίτερχεντ, τέσσερις βαθμούς σε έξι ματς στο πρωτάθλημα, στο Τσάλεντζ Καπ άφησε εκτός της Φόλκερκ (Τσάμπιονσιπ) νικώντας την με 3-5, εδώ όμως κοντράρεται με τη Μπαρτσελόνα της σκωτσέζικης Λιγκ 1, Ντανφέρμλιν,που μοιράζει δεξιά σε αριστερά εξάρες και επτάρες (5/5 νίκες με 25-4 γκολ!). 1,60 το διπλό, 1,50 τοover2,5, τα γκολ μοιάζουν προτιμότερα, αφού οι γηπεδούχοι σκοράρουν με άνεση και οι φιλοξενούμενοι συνήθως δεν κρατάνε καθαρά δίχτυα. Μπορεί να δοκιμαστεί και κάποιο μεγαλύτερο όριο.

271. ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ - ΕΪΡ

Πιο ξεκούραστη η Στανράερ, που μεσοβδόμαδα δεν είχε υποχρεώσεις για το Τσάλεντζ Καπ, στα χαρτιά καλύτερη ομάδα, δεκτός ο φαβοριτισμός του άσου.

272. ΦΟΡΦΑΡ - ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ

Η έδρα δίνει προβάδισμα στον άσο, πέρσι η Φόρφαρ στο γήπεδο της ήταν ισχυρότατη, ενώ στο πρωτάθλημα ως τώρα μετράει 2/2 νίκες.

273. IΣΤ ΦΑΪΦ - ΕΛΓΚΙΝ

Δυνατές αμφότερες, έρχονται από μεγάλες νίκες (5-0 Μπέργουικ, 4-0 Ιστ Στέρλινγκ), τα πολλά γκολ αποτελούν διέξοδο.

274. ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ - ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ

4/4 ήττες με 3-14 γκολ στο ξεκίνημα για την Άρμπροουθ, και πάλι όμως μας δίνεται σαν φαβορί… Πάσο ή +0,25 ασιατικό διπλό, δεν έχουμε πάντως πολλούς λόγους να πάμε ζεστά σε ποντάρισμα στην Κουίνς Παρκ, που είχε μεσοβδόμαδα υποχρεώσεις, παίζοντας μάλιστα παράταση στο Τσάλεντζ Καπ.

275. ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ - ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ

ΝοBet.

276. ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ - ΚΛΑΪΝΤ

1,80 πληρώνει το διπλό της Κλάιντ, που μέχρι στιγμής μοιάζει εντελώς αναπνευστή, σε αντίθεση με τη Μοντρόουζ που ήταν καλή στην ήττα με 2-1 από τη Μπέργουικ αλλά και στο πρόσφατο 3-0 επί της Άρμπροουθ. 1Χ ή πάσο.

277. ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ

ΝοBet.

278. ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ - ΝΤΑΝΤΙ

Με σταθερό βήμα η Αμπερντίν συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρσι, μετρώντας 3/3 επαγγελματικές νίκες στην σκωτσέζικη Πρέμιερ. Πολύ καλή η εικόνα της Νταντί μέχρι στιγμής, έχασε μόνο από την πρωτοπόρο Χαρτς (2-1-1 ρεκόρ), σκοράροντας σε όλα τα παιχνίδια της. Παγίδες κρύβει ο χαμηλός σε απόδοση άσος.

279. ΙΝΒΕΡΝΕΣ - ΧΑΜΙΛΤΟΝ

0-2-2 ρεκόρ η Ινβερνές, έρχεται από ήττα με 4-2 κόντρα στη Σέλτικ, 4-0 κέρδισε τη Νταντί Γιουνάιτεντ η Χάμιλτον, πρώτα γκολ της στη σεζόν. Χαμηλά άνοιξε ο άσος, δικαίως κοντράρεται.

280. ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ - ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Φαβορί γύρισε η Ρος Κάουντι, δεν συμμεριζόμαστε τον ενθουσιασμό για τη νίκη της.

281. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ - ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

ΝοBet.

282. ΧΑΡΤΣ - ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

Εντυπωσιακό ξεκίνημα η Χαρτς έχοντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος μετά την επιστροφή της στα σαλόνια. Μέχρι να φύγει αυτός ο ενθουσιασμός δεν έχουμε κανένα λόγο να μην την στηρίζουμε ειδικά κόντρα σε τόσο σφιχτές επιθετικά ομάδες όπως η Πάρτικ Θισλ του 0-3-1. Στο 2,00 ο άσος στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

283. ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ - ΦΟΛΚΕΡΚ

2/2 ήττες με 0-4 γκολ στην Τσάμπιονσιπ η Λίβινγκστον, μεσοβδόμαδα στο Τσάλεντζ Καπ όμως απέκλεισε την Κουίν Οφ Σάουθ, κερδίζοντας την στην παράταση με 0-1. Πάσο.

284. ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ - ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ

Με 2/2 νίκες ξεκίνησαν αμφότερες στο πρωτάθλημα, πολύ πιο δυνατές αυτές της Νταμπάρτον, κόντρα σε Χιμπέρνιαν (2-1) και Σεντ Μίρεν (1-2). Καλύτερη ομάδα στα χαρτιά η Κουνιστή του Νότου, όμως και πέρσι στα φόρτε της παρέμενε ομάδα έδρας. Κανένας λόγος το διπλό να πληρώνει κάτω από 2,00.

285. ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ - ΑΛΟΑ

Προβάδισμα φαίνεται να έχει ο άσος, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλέξουμε.

287. ΧΑΚΕΝ - ΜΑΛΜΕ

Τα βρήκε σκούρα η Χάκεν απέναντι στη Χουσκβάρνα (ομάδα τρίτης κατηγορίας) για το κύπελλο, κατάφερε όμως να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση ανατρέποντας το σκορ από 0-2 σε 3-2. Στο πρωτάθλημα έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία έξι (1-2-3), αλλά στο γήπεδό της παραμένει αήττητη στα πιο πρόσφατα πέντε (2-3-0, 3-4-3 συνολικά εντός). Η Μάλμε (3-4-2 εκτός) έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις απέναντι στη Σέλτικ στη Γλασκώβη (2-3 το τελικό σκορ) και την Τρίτη θα επιδιώξει την ανατροπή στην έδρα της. Αλλού θα βρίσκεται το μυαλό των πρωταθλητών, ευκαιρία για τη Χάκεν να επιβεβαιώσει τον ασιατικό άσο 0:0 στο 2,025 τηςBet365,πιθανά και τα πολλά γκολ (από τα 4/5over2,5 έρχονται αμφότερες).

290. ΛΥΩΝ - ΡΕΝ

Σπουδαίο διπλό στην έδρα της Γκινγκάμπ για τη Λυών με 1-0, διόρθωσε έτσι το 0-0 της πρεμιέρας απέναντι στη Λοριάν, ενώ ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία χάρη στις δυο μεταγραφές που ολοκλήρωσε την προηγούμενη εβδομάδα (Βαλμπυενά και Γιανγκαμπίβουα). Η Ρεν πήρε τους πρώτους βαθμούς της σεζόν σκοράροντας στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης απέναντι στη Μονπελιέ, με τον Μοντανιέ να συνεχίζει με τρεις στόπερ στην άμυνα σε μια προσπάθεια να αποκτήσει η ομάδα του σιγουριά στα μετόπισθεν. Με αποκλειστικό σκοπό να καταστρέψει το παιχνίδι της Λυών θα παραταχθεί η Ρεν, δείχνει να ψάχνεται ακόμα στην επίθεση η γηπεδούχος, όλα συνηγορούν ότι θα δούμε ένα παιχνίδι με λίγα γκολ.

291. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΡΟΣΤΟΦ

5/5 νίκες η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την Τρίτη έχασε με 2-1 στη Λισαβόνα από τη Σπόρτινγκ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ανοιχτό ματς με πολλές φάσεις, η αντίπαλος της είχε τις περισσότερες, το σκορ την κολακεύει. Με τη ρεβάνς την επόμενη Τετάρτη και το μυαλό των Μοσχοβιτών σίγουρα εκεί, δεν υπάρχει καμία αξία στον άσο, από τη στιγμή μάλιστα που η Ροστόφ παραμένει αήττητη (2-3-0) στο πρωτάθλημα. Ό άσος των γηπεδούχων κοντράρεται στην Ασία.

295. ZIΧΛΑΒΑ - ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ

Από την εκτός έδρα ήττα με 0-4 από τη Σλάβια έρχεται η Ζιχλάβα (1-1-2 μέχρι τώρα). Χάνεται μακριά από την έδρα της (δύο ήττες), ενώ στο σπίτι της μεταμορφώνεται προς το καλύτερο (νίκη με 1-0 επί της Γιάμπλονετς και ισοπαλία 0-0 με τη Σπάρτα!). Η Σλοβάτσκο πέτυχε μεγάλη νίκη με ανατροπή επί της Πρίμπραμ με 2-1. Στο 81’ και στο 86’ σκόραρε τα γκολ της. 3/4over&g/gέχει η Σλοβάτσκο που η φιλοσοφία της είναι το επιθετικό ποδόσφαιρο, αντίθετη δηλαδή με εκείνη της γηπεδούχου. Αρκετά καλή εντός έδρας η Ζιχλάβα, όμως η Σλοβάτσκο παίζει καλά στην αρχή και δεν μπορούμε να την κοντράρουμε. Θα σκεφτόμασταν κάποιο ποντάρισμα στα πολλά τέρματα, αλλά η Ζιχλάβα παίζει πολύ κλειστά.

296. ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ - ΠΡΙΜΠΡΑΜ

Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Μποέμιανς που ακόμη δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά πήρε το εκτός έδρας βαθμό από τη Ντούκλα στο 90’ με κεφαλιά του κίπερ της. Δεν της άξιζε η ισοπαλία, καθώς ήταν κατώτερη της αντιπάλου της. Η Πρίμπραμ κέρδιζε μέχρι το 81’ με 1-0 τη Σλοβάτσκο, αλλά με την αντίδραση που έβγαλε η τελευταία έκανε την ανατροπή στο τέλος. 4/4over &g/g για τη φιλοξενούμενη και πιστεύουμε ότι θα τα κάνει πέντε στον αγώνα με τη Μποέμιανς, στο 2,20 η συγκεκριμένη επιλογή δείχνει να έχει αξία, όπως και τοover 2,5 στο 1,95.

298. ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ - ΠΑΝΤΟΥΡΙ

Μέτρια εκκίνηση πραγματοποιούν αμφότερες, 1-3-3 μετράει η Μποτοσάνι, 2-3-2 η Παντούρι, προχωράμε παρακάτω.

299. ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ - ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ

Πρώτη ήττα για την Παλεστίνο στο φετινό πρωτάθλημα αυτή κόντρα στην Κονσεπσιόν την προηγούμενη αγωνιστική. Δεν άξιζε να χάσει, το καθοριστικό γκολ σημειώθηκε με ανύπαρκτο πέναλτι. Από ήττα προέρχεται και η Κομπρεσάλ, 2-3 εντός κόντρα στην Κόλο Κόλο. Προϊστορία συντριπτικά υπέρ των γηπεδούχων, 5-0-1 τα έξι τελευταία, 5/6over. Κρατάμε τοoverσαν κύρια επιλογή στο 1,80 καθώς και τον ασιατικό άσο 0:0.

300. ΛΟΥΓΚΑΝΟ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Έχασε δύο παίκτες η Λουγκάνο, τους Τζούριτς (αμυντικός, 2 συμμετοχές) και Ροσίνι (επιθετικός, 4 συμμετοχές-2 γκολ), που τιμωρήθηκαν με 12 αγωνιστικές επειδή δέχτηκαν χρήματα με τη μορφή «δώρου» σε αγώνα κόντρα στη Σαφχάουζεν πέρυσι. Απώλεια για την ομάδα του Ζντένεκ Ζέμαν, που σκοπεύει όμως να παίξει προσεκτικά όπως με τη Γιουνγκ Μπόις. Η Βασιλεία δεν είναι παιχνιδάκι και είναι προτιμότερο να κλέψει βαθμό, παρά να παίξει στα ίσια. Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν μεγάλες απουσίες στην πρωταθλήτρια με τους Γιάνκο (επιθετικός, 3 συμμετοχές-3 γκολ), Ντελγκάδο (επιθετικός, 4 συμμετοχές-3 γκολ), Κουζμάνοβιτς (μέσος, 4 συμμετοχές) να είναι νοκ άουτ. Ο Ουρς Φίσερ ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα, έχει πολλές λύσεις για την επίθεση αλλά κανείς δεν είναι όπως οι δύο βασικοί στράικερ που του λείπουν. Το μυαλό είναι στη ρεβάνς του Ισραήλ, επιλογή τωνYoungGunsτοunder3,25 στο 1,875 τηςBet365 αρκεί να μην τρελαθεί η Λουγκάνο και παίξειrun‘n’gunχωρίς λόγο.

303. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Για την Κλαμπ Μπριζ (2-1-1 ρεκόρ) το πρωτάθλημα βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα όσο έχει ακόμα ελπίδες να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (3-1 στο Ολντ Τράφορντ, την Τετάρτη ο επαναληπτικός). Με απουσίες θα παραταχθεί κόντρα στη Ζούλτε Βάρεγκεμ (1-1-2, 1-1-0 εντός), πιθανό να προφυλάξει και παίχτες, όπως είναι λογικό υπάρχει σχετική κινητικότητα προς τον άσο.

304. ΒΕΡΟΝΑ - ΡΟΜΑ

Η Βερόνα ήταν μία από τις αγαπημένες ομάδες του περυσινού Καμπιονάτο καθώς ειδικά στον Β΄ γύρο μετά την σχετικά άνετη εξασφάλιση της σωτηρίας της επικεντρώθηκε στο να βγάλει 1ο σκόρερ τον Λούκα Τόνι παίζοντας πολύ ανοιχτό ποδόσφαιρο και επιβεβαιώνοντας 6/7GGστα τελευταία της παιχνίδια. Ίδια η εικόνα και στα φιλικά προετοιμασίας (όλαGG), δεν βλέπουμε πως και η Ρόμα, που στα δύο τελευταία ματς έφερε 3-1 με τη Βαλένθια και 6-4 με τη Σεβίλλη, δεν θα συνεισφέρει στοGGτου 1,83 στην Βet365. Mε το καλοπληρωμένοoverστο 2,00 πάει ο DSuker όπως και τον συνδυασμό του με το διπλό στο 2,87 της Bet365.

305. ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Με μεγαλύτερες προσδοκίες οι πράσινοι στη φετινή σεζόν θα προσπαθήσουν από την πρεμιέρα να δώσουν το παρόν τους στο νέο πρωτάθλημα αφήνοντας πίσω τους την πικρία του πρώτου ανεπιτυχή στόχου, την είσοδο στους ομίλους τουEuropa League. Από την άλλη η φετινή Σαλαμίνα με μειωμένο προϋπολογισμό έχει στόχο μια αξιοπρεπή πορεία αλλά δύσκολα θα προβάλουν αντίσταση μέσα στη Λευκωσία. Αναμενόμενη η απόδοση του.Κερδίζει και τα χάντικαπ.

306. ΠΑΦΟΣ FC - AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Φαβορί η Αεκ στα χαρτιά άλλα το ματς χαρακτηρίζεται ύπουλο και χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να αποδράσει με το τρίποντο από την Πάφο. Από τη μια, ο ενθουσιασμός της νεοφώτιστης με τον πολύ κόσμο στο πλευρό της και από την άλλη η σοβαρότητα και η αφοσίωση μιας ομάδας με γερούς στόχους. Το @2,80 που άνοιξε το διπλό στον OΠΑΠ ήταν εκκωφαντικό καθώς στους τοπικούς μπουκ κυκλοφορεί στο 1.65.Νο Bet.

307. ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ - ΣΤΑΜΠΑΕΚ

Από ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Τρόμσο έρχεται η Σάντεφιορντ (3-2-5 εντός), έχασε το τρίποντο μέσα από τα χέρια της δεχόμενη το γκολ στο 90’, μένοντας έτσι στο -6 από τη σωτηρία, έχοντας δίκαια παράπονα από τη διαιτησία. Η Στάμπαεκ έχει βρει ξανά τον καλό της εαυτό, μετράει τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και 5-3-2 μακριά από το γήπεδό της. Πριν 10 μέρες για το κύπελλο η Στάμπαεκ πέρασε με 1-0 από την έδρα της Σάντεφιορντ, θεωρούμε ότι μπορεί να το πράξει και πάλι, αλλά οι τιμές κρίνονται ασύμφορες.

308. ΜΠΕΚΕΣΑΜΠΕ ΕΛΟΡΕ - ΚΙΣΠΕΣΤ ΧΟΝΒΕΝΤ

Από την πρώτη νίκη της σεζόν έρχεται η Μπεκεσκσάμπα (1-0-4 συνολικά), στο γήπεδό της πάντως δεν έχει κάνει σεφτέ (0-0-2), η Χόνβεντ μετράει 2-2-1 στο πρωτάθλημα και 0-1-1 εκτός έδρας. Πάσο.

309. ΟΥΙΠΕΣΤ - ΧΑΛΑΝΤΑΣ

Παραμένει αήττητη η Ουίπεστ (2-3-0), αυτό θα είναι το πέμπτο παιχνίδι στην έδρα της (1-3-0 ως τώρα εντός), η Χαλάντας μετράει 3-1-1 και μακριά από το σπίτι της έχει ήδη 2/2 διπλά απέναντι σε Βιντεότον και Ντέμπρετσεν. Δεν βλέπουμε το λόγο για τον οποίο οι φιλοξενούμενοι δίνονται καθαρό αουτσάιντερ, επιλογή των YoungGuns αποτελεί το Χ2 στο 1,90 τηςBet365.

310. ΠΑΞΙ - ΝΤΙΣΓΚΙΡΙ

Την έδρα θέλει να εκμεταλλευτεί εκ νέου η Πακς (2/2 νίκες με 7-1 τέρματα), ιδανικό θύμα μοιάζει η Ντιοσγκίορ των τεσσάρων συνεχόμενων ηττών, ο άσσος στο 2,05 τηςBet365 μας κάνει.

311. ΠΟΥΣΚΑΣ ΑΚΑΝΤΕΜΙΑ - ΒΑΑΣΑΣ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ

Από τη δεύτερη ήττα της χρονιάς έρχεται η Πούσκας (1-2-2 συνολικά), από δυο συνεχόμενες νίκες η Βάσας (2-0-3), κοιτάμε λίγο προς τα δεξιά εδώ.

312. ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ - ΠΟΝΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ

Μεγάλο διπλό στις καθυστερήσεις για τη Σλασκ, 3-2 τη Γκόρνικ Λέτζνα. Αρκετά καλή και γεμάτη εμφάνιση για τη Σλασκ, που δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της, περιμένουμε ανάλογη συνέχεια, αφού πλέον και η ψυχολογία είναι υπέρ της. Η Ποντμπέσκιτζιε έχασε ακόμα ένα παιχνίδι (0-2-3), αυτή τη φορά από την Πογκόν με 2-3 εντός έδρας. Ακόμα μία μέτρια εμφάνιση και δεν δείχνει να σηκώνει εύκολα κεφάλι. Το -0,75 της γηπεδούχου στο 1,85 μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

316. ΚΑΡΝΤΙΦ - ΓΟΥΛΒΣ

Στο ψάξιμο δείχνουν μέχρις στιγμής και οι δύο, 3/3 ισοπαλίες η Κάρντιφ, 1-1-1 ρεκόρ η Γουλβς. Όλα τα ματς τους είχαν γκολ εκατέρωθεν, αυτό μόνο κρατάμε.

317. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1908

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα αποτελέσει το εφαλτήριο για μία καλή χρονιά ξεκινούν τη φετινή Σούπερ Λιγκ η Καλλονή και ο Ηρακλής. Νέος και άπειρος προπονητής στους γηπεδούχους, που έχουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους και όπως είναι φυσικό θα χρειαστούν χρόνο για να δέσουν. Πιο έτοιμος φαίνεται ο Ηρακλής, ο οποίος διατήρησε τον περσινό κορμό και κάλυψε σε πολύ μεγάλο βαθμό τις τρύπες που υπήρχαν. Μπορούν να ξεκινήσουν με το δεξί οι κυανόλευκοι, που συν τοις άλλοις έχουν και τον ενθουσιασμό της επιστροφής στα μεγάλα σαλόνια έπειτα από τέσσερα χρόνια. Επιλογή το +0,25 ασιατικό διπλό στο 1,725 της Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

318. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με πολλές περιπέτειες ολοκληρώθηκε η περσινή σεζόν για τον Πανθρακικό, που φέτος έχει ως στόχο να αποφύγει όσο γίνεται ταχύτερα το άγχος της παραμονής, όμως όλα δείχνουν πως κάτι τέτοιο δε θα επιτευχθεί εύκολα, καθώς ο Ρόκα είναι υπό έντονη αμφισβήτηση, ενώ και το ρόστερ μοιάζει αποδυναμωμένο. Στον αντίποδα, ο Αστέρας Τρίπολης ενισχύθηκε πολύ κατά τη μεταγραφική περίοδο και παρότι έχασε τον πρώτο σκόρερ της περσινής Σούπερ Λιγκ, τον Μπαράλες, φαίνεται πως θα τον αντικαταστήσει με έναν εξαιρετικό επιθετικό, τον Καβενάγκι. Η ποιότητα των Αρκάδων,έστω και χωρίς κάποιον δεινό σκόρερ στην αποστολή (μάλλον ο Γιάννου θα είναι η αιχμή του δόρατος) δε μας αφήνει περιθώρια παρά μόνο να τους στηρίξουμε, με το -0,25 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή στο 2,025 της Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

319. ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ

Στο 2-0-3 ο μέχρι τώρα απολογισμός της Μάτερσμπουργκ (5/5over2,5 &GG), στο σπίτι της πάντως έχει 2/2 τρίποντα απέναντι σε Σάλτσμπουργκ και Ριντ. Η ΒΑΚ Πέλετς έκανε σεφτέ στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική (3-2 τη Γκρόντιγκ), μετράει πλέον 1-1-3 συνολικά και 0-1-1 εκτός έδρας. Θα θέλαμε λίγο πιο ψηλά τον άσο για να κοιτάξουμε ζεστά προς τα αριστερά.

320. ΡΙΝΤ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ

Κακή η εκκίνηση της Ριντ στο πρωτάθλημα, μετράει 0-1-4 συνολικά και τρεις σερί ήττες ενώ έχει ήδη δει την εστία της να παραβιάζεται 14 φορές, με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία. Η Στουρμ είναι αήττητη με απολογισμό 2-3-0 και 2/2 νίκες μακριά από το γήπεδό της. Η αλλαγή προπονητή στους γηπεδούχους μπερδεύει τα πράγματα, καλύτερα να μείνουμε μακριά.

321. ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Αναμενόμενησυντριβή στην έδρα τηςΜπάγερνγνώρισε το Αμβούργο, ομάδα χωρίς αρχή και τέλος που για ακόμα μια χρονιά θα παλέψει για τηνπαραμονήτης.Απόάδικηεντόςέδραςήττα 1-3 από τηνΚολωνίαπροέρχεται ηΣτουττγάρδη, η ομάδα τουΑλεξάντερΤζόρνινγκερ σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να το πληρώσει στην επανάληψη. Αμφότερες αποτελούν 2 από τις πιοαλλοπρόσαλλεςομάδες του πρωταθλήματος, ίσως τοαμφίσκοροαποτελεί την πιοασφαλήεπιλογή.

322. ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΧΕΤΑΦΕ

Άλλαξαν πολλά στην Εσπανιόλ που έχασε τον βασικό της γκολκίπερ (Κασίγια), τον πιο ικανό αμυντικό της (Μορένο) καθώς και τους δύο καλύτερους σκόρερ της (Λουίς Γκαρσία, Στουάνι) που αθροιστικά πέρσι πέτυχαν παραπάνω από τα μισά της γκολ. Η Χετάφε την πιο έξυπνη της κίνηση την έκανε στη θέση του προπονητή με τον Φραν Εσκιμπά (τρομερή δουλειά στην Έλτσε), χρειάζονταν ένα τέτοιο όνομα αφού πέρσι ο πάγκος της άλλαξε τρεις φορές χέρια. Έξυπνες και ουσιαστικές και οι περισσότερες μεταγραφές της, σε κάθε περίπτωση έχει όλα τα φόντα να ξεκινήσει θετικά και να φύγει με βαθμούς από την Βαρκελώνη. Επιλογή των YoungGuns το ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) στο 1,95 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

323. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Καλύτερες σε σχέση με την περσινή σεζόν αναμένονται Λα Κορούνια και Σοσιεδάδ. Ειδικά οι Γαλιθιάνοι πήραν αρκετούς αξιόπιστους αμυντικούς και κάποιους ποιοτικούς μέσους με τη Σοσιεδάδ να ενισχύεται στην επίθεση με το βαρύ πυροβολικό πέρσι της Έλτσε, Ζόνατας (14 γκολ). Κλειστό ματς περιμένουμε, αν υπάρξει νικητής θα το πάρει αυτός που θα βάλει πρώτος γκολ, καλή σκέψη τοNGστο 1,80 της Bet365αφού καμία από τις δύο δεν θα ρισκάρει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με ήττα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

325. ΡΟΝΤΑ - ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ

Έχει προβάδισμα ο άσος, 3-1 την Χέρακλες, 3-0 στο Άρνεμ τα αποτελέσματα της Ρόντα, 3-1 Χέρενφεν, 0-3 Τσβόλε εκείνα της Ντε Γκράαφστσαπ. Οι γηπεδούχοι παίρνουν τη μερίδα του λέοντος στα πονταρίσματα.

326. ΦΡΕΪ - ΑΣΙΡΙΣΚΑ

Από νίκη στο κύπελλο μεσοβδόμαδα έρχεται η Φρέι, στο πρωτάθλημα πάντως αγνοεί το τρίποντο στα πιο πρόσφατα επτά (0-3-4) όπως και στα τέσσερα τελευταία εντός (0-2-2). Η Ασιρίσκα βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας και είναι αρκετά απρόβλεπτη (4-1-5 εκτός). Γειτονικό ντέρμπι είναι το παιχνίδι, δεν μας κάνει για καθαρό φαβορί το διπλό, προς το 1Χ κοιτάμε.

327. ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ - ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

Με ισοπαλίες ξεκίνησαν αμφότερες τις υποχρεώσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα, παιχνίδι προς εξαγωγή συμπερασμάτων το συγκεκριμένο, εκτός των άλλων θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

330. ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ - ΑΠΟΕΛ

Δεν φορτσάρει ο ΑΠΟΕΛ καθώς έχει στο μυαλό του τον επαναληπτικό της Τετάρτης.Οι αδυναμίες στην επίθεση και η μέτρια εικόνα του στα φετινά επίσημα παιχνίδια μας οδηγούν σε προσεχτικό ματς με λίγα γκολ.To Under2,5στο @1,80 δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

338. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. - ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ

Εν μέσω των παιχνιδιών με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Σπόρτινγκ, λογικά το παιχνίδι με την Πάκος περνάει σε δεύτερη μοίρα.

339. ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ - ΟΥΡΑΛ

Πρώτο πράγμα που μας έκανε εντύπωση είναι η υψηλές τιμές στα γκολ. Στοover2 η γραμμή (1,95), με τις δύο ομάδες να έχουν 3/5GGμέχρι στιγμής.

340. ΧΕΡΕΝΦΕΝ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Είναι προφανώς ποιοτικότερη ομάδα η πρωταθλήτρια Αϊντχόφεν, αλλά την τελευταία τριετία γνωρίζει ήττες σε αυτό το γήπεδο. Σαν πιο ασφαλής λύση προτείνεται τοGG & over 2,5.

342. OΛΙΜΠΟ - ΚΙΛΜΕΣ

Σε καλή κατάσταση αμφότερες. Για τέσσερα ματς παραμένει αήττητη η Ολίμπο προερχόμενη από την ισοπαλία 0-0 κόντρα στη Σαρμιέντο εκτός. Τρείς σερί νίκες για την Κίλμες, με τελευταία αυτή κόντρα στη Ροζάριο με 3-1 εντός έδρας. Κλειστό παιχνίδι αναμένεται, πρώτη επιλογή το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,875 τηςbet365, δεύτερη επιλογή το Χ.

343. ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ - ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΠΕΡ.

2/2 νίκες εντός η Μπέβερεν με σκορ 2-1 (Κόρτραϊκ, Ζούλτε Βάρεγκεμ), 2/2 ήττες εκτός στο γκολ, κόντρα σε ισχυρό ανταγωνισμό (3-2 Άντερλεχτ, 1-0 Σταντάρ), πολύ υποδεέστερη σε σχέση με τις προηγούμενες αντιπάλους της η Μουσκρόν, έχασε από Σαρλερουά (2-1), Σιντ Τρούιντεν (0-2), Μαλίν (3-1), πήρε Χ την τελευταία αγωνιστική από τη Σταντάρ (1-1 εντός). Στέκεται ο άσος στο 2,00+, σημείο που μπορεί να συνδυαστεί με τοover, 3/4GG &over 2,5 μετρούν αμφότερες.

344. ΜΑΛΙΝ - ΛΕΟΥΒΕΝ

Μία νίκη εντός (3-1 Μουσκρόν), τρεις ήττες εκτός η Μαλίν, πρώτη νίκη και βαθμοί για τη Λέουβεν το 2-0 επί της Σαρλερουά. Χαμηλά ο άσος, οπότε σε πρώτη φάση θα τον προσπεράσουμε, κοιτώντας προς τα γκολ.

345. ΓΚΑΖΕΛΕΚ - ΑΝΖΕ

Ιστορικό το παιχνίδι για τη Γκαζελέκ, καθώς είναι το πρώτο της ιστορίας της μπροστά στο κοινό της στη μεγάλη κατηγορία. Μια ισοπαλία (0-0 με Τρουά) και μια ήττα (0-2 από Παρί) έχει ως τώρα σε ισάριθμες εξόδους. Η Ανζέ πραγματοποιεί καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα (1-1-0), στην πρεμιέρα έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής στην έδρα της Μονπελιέ και χτυπώντας στις αντεπιθέσεις πήρε το τρίποντο με 2-0. Πιο κλειστό περιμέναμε το σετ, η Ανζέ έδειξε ότι βολεύεται να περιμένει πίσω από τη μπάλα και να χτυπάει στην κόντρα, το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,925 τηςBet365δείχνει καλή επιλογή.

346. ΜΠΑΣΤΙΑ - ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Δυναμικό ξεκίνημα στη σεζόν πραγματοποιεί η Μπαστιά, μετά το 2-1 επί της Ρεν στην πρεμιέρα με ανατροπή, βρέθηκε μόλις λίγα λεπτά μακριά από τη νίκη και στην έδρα της Λοριάν, δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις. Δυο ήττες με γκολ στα τελευταία λεπτά μετράει ως τώρα η Γκινγκάμπ που δείχνει ότι θέλει χρόνο για να βρει αυτοματισμούς στην επίθεση. Κλειστή αναμέτρηση που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αμφότερες έχουν επίσης σημαντικές απουσίες.

347. ΝΑΝΤ - ΡΕΜΣ

Καλή εκκίνηση πραγματοποιούν αμφότερες, 1-1-0 η Ναντ χωρίς να έχει δεχθεί ακόμα γκολ, 2-0-0 η Ρεμς απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους (Μπορντό εκτός, Μαρσέιγ εντός). Κακό σταύρωμα το μεταξύ τους αφού και οι δυο δείχνουν σε καλό επίπεδο ετοιμότητας, σωστό δείχνει και το σετ.

348. ΝΙΣ - ΚΑΕΝ

Άλλαξε το προφίλ της Νις φέτος, πολύ πιο επιθετική η ομάδα της Νίκαιας με την τριπλέτα Πλεά, Ζερμέν και Μπεν Αρφά να έχει άριστη συνεργασία και να βρίσκεται πολλές φορές με κλειστά μάτια. Έξι γκολ σημειώθηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι της στην έδρα της Τρουά (3-3) όπου συν τις άλλοις αυτοκτόνησε αφού κέρδιζε στο ημίχρονο με 1-3 έχοντας και αριθμητικό πλεονέκτημα από το ρο 30ο λεπτό. Η Καέν είναι ομάδα που δεν κλείνεται, το είδαμε και στην πρεμιέρα με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» όπου απείλησε αρκετά και από θαύμα έμεινε απαραβίαστη η εστία της. Καλή επιλογή δείχνει το over 2,5στο 2,05 της Bet365, εναλλακτική πρόταση το GGστο 1,80. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

349. ΤΟΥΛΟΥΖ - ΜΟΝΑΚΟ

Καλά τα πρώτα δείγματα της Τουλούζ, μια νίκη (2-1 εντός τη Σεντ Ετιέν με ανατροπή) και μια ήττα (0-1 εκτός από Καέν, είχε δοκάρι για να ισοφαρίσει στο 94’) ως τώρα, για τη Μονακό το παιχνίδι περνάει σε δεύτερη μοίρα αφού την Τρίτη ακολουθεί ο επαναληπτικός με τη Βαλένθια για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ θα στερηθεί των υπηρεσιών των σημαντικών Κυρζαβά (2 συμ./1 γκολ) και Μουτίνιο (2 συμ.). Κοιτάμε προς τα αριστερά, αν και οι αποδόσεις είναι υποψιασμένες.

350. ΖΥΡΙΧΗ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Η Ζυρίχη δεν είναι ομάδα που μπορεί να στηριχθεί κανείς πάνω της. Με τον υπηρεσιακό προπονητή βελτίωσε την εικόνα της, αλλά το μεγάλο τεστ είναι τώρα μπροστά στο φανατικό κοινό της που θα πιέζει για νίκη. Πάντως, συμφώνησε με τον Σάμι Χίπια για να αναλάβει τα ηνία, όμως ο Φινλανδός δε θα καθίσει στον πάγκο το Σάββατο. Η Λουκέρνη έχει καλό σύνολο, αλλά το πρόβλημα βρίσκεται στη διάθεση του περσινού αρχισκόρερ Μάρκο Σνιούλι που ήθελε μεταγραφή και δεν την έκανε ποτέ. Τιμωρημένος ο Τσερμίτι (επιθετικός, 4 συμμετοχές), τραυματίες οι Τσιουμέντο (μέσος, 2 συμμετοχές), Σονμπάχλερ (μέσος, 0 συμμετοχές), Κλέιμπερ (μέσος, 0 συμμετοχές) για τη γηπεδούχο, καμία νέα απουσία για τη φιλοξενούμενη. Οι δύο ομάδες σκοράρουν, αλλά ελάχιστη αξία υπάρχει μόνο στοover 2,5 καιGG στο 1,95 τηςBet365.Προσπερνάμε.

352. ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡ. - ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ ΠΛΟΕΣΤΙ

Αήττητη συνεχίζει η Ντιναμό (3-4-0), στο γήπεδό της μάλιστα έχει 3/3 νίκες, χωρίς πάντως να έχε ικανοποιήσει με τις ως τώρα εμφανίσεις της. Η Πετρόλουλ έκανε σεφτέ στα τρίποντα μόλις την προηγούμενη αγωνιστική (1-4-2) και εκτός έδρας μετράει 0-2-2.Θα το προσπεράσουμε.

353. ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ - ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ

Πολύτιμη ισοπαλία πήρε η Ουατσιπάτο την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Ουνιόν Εσπανιόλα εκτός (2-2). Δύο παιχνίδια χωρίς ήττα συμπλήρωσαν οι γηπεδούχοι. Κακή εμφάνιση και ήττα για τους φιλοξενούμενους την προηγούμενη αγωνιστική με 4-1 εντός έδρας κόντρα στην Αρίκα. Καλή προϊστορία η Ουνιόν Λα Καλέρα στην έδρα της Ουατσιπάτο με ρεκόρ 3-0-1. Κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια αναμένονται οι γηπεδούχοι, οι οποίοι αγωνίστηκαν μεσοβδόμαδα για το Κόπα Σουνταμερικάνα, κρατάμε το Χ2.

356. ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ - ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ

Συνεχίζει τις κάκιστες εμφανίσεις η Μπάνικ (0-1-3 στα πρώτα τέσσερα ματς) χάνοντας με 0-2 από τη νεοφώτιστη Ζλιν. Πρέπει να αλλάξει πολλά αν δεν θέλει να καταδικαστεί στο ρόλο της ουραγού από την αρχή, δείχνει η Οστράβα ότι είναι αρκετά αδύναμη και δεν θα γλυτώσει καθόλου εύκολα τον υποβιβασμό. Η Σλάβια (1-1-2 στην αρχή του πρωταθλήματος) διέλυσε εντός έδρας με 4-0 τη Ζιχλάβα την προηγούμενη αγωνιστική, έπαιξε αρκετά καλά και η ψυχολογία της ομάδα είναι στα ύψη. Το -0,25 των φιλοξενούμενων στο 1,95 αποτελεί σοβαρή σκέψη για κάποιο ποντάρισμα.

357. ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ - ΒΕΣΤΕΡΛΟ

Πάρα πολύ χαμηλά ο άσος, που πιέστηκε και από την αγορά, μια νίκη σε τέσσερα ματς η Σαρλερουά (1-2-1), έρχεται από ήττα στο Λέουβεν (2-0), 1-1-2 το ρεκόρ της Βέστερλο (4/4GG, 3/4over2,5), δεν είναι Άντερλεχτ η Σαρλερουά, όλη η αξία στην κόντρα, ενώ πιο ασφαλές μοιάζει το ποντάρισμα στο να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι.

358. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Εύκολο έργο φαινομενικά για την Ατλέτικο στην πρεμιέρα της Ισπανίας, 3 καινούργιοι αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Σιμεόνε, ένας στην άμυνα (Φιλίπε Λουίς), ένας στο χώρο του κέντρου (Τόρες) και το πιο ακριβό μεταγραφικό απόκτημα της, Τζάκσον Μαρτίνεζ στην επίθεση. Η Λας Πάλμας δίνεται ως το επικρατέστερο φαβορί για να επιστρέψει από εκεί που ήρθε αλλά πρέπει να την δούμε και στο χορτάρι. Δύσκολα πάντως θα αλλάξει τρόπο παιχνιδιού στο «Βιθέντε Καλντερόν» και λογικά θα προτιμήσει να κυνηγήσει κάποιο γκολ παρά να περιμένει υπομονετικά στην άμυνα της. Πολύ χαμηλά προσφέρεται τοwintonilτης Ατλέτικο (1,67) που είναι και κάπως επίφοβο λόγω αντιπάλου αφού η Λας Πάλμας ίσως δεν κάτσει πίσω στα αυγά της. Μεγάλη αξία κρύβει η συνδυαστική επιλογή των YoungGuns για να σκοράρει πρώτος στον αγώνα ο Γκριέζμαν (4,50/ Stoiximan ) και ο Τζάκσον Μαρτίνεζ (5,00/Bet365) , στο 2,36 η μέση απόδοση από αυτές τις δύο επιλογές με τον Σιμεόνε να παρατάσσει καθαρό 4-4-2 με 4 χαφ στο κέντρο οπότε περισσότερο κινδυνεύει να χαθεί από κάποια στημένη φάση (κεφαλιά Χιμένεθ ή Γκοντίν) παρά από κάποια επιθετική προσπάθεια των μέσων. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

359. ΑΛΚΟΡΚΟΝ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Πρεμιέρα στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.Πολλά τα νέα πρόσωπα στην Αλκορκόν, καινούργιο ξεκίνημα και για τη Μαγιόρκα, που επιθυμεί να αποφύγει τις περιπέτειες τις περσινής χρονιάς.Ματς για εξαγωγή συμπερασμάτων.

360. ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Ικανοποιητική η περσινή σεζόν για τη Γιαγκοστέρα, ως νεοφώτιστη στην κατηγορία πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στο δεύτερο γύρο και σώθηκε άνετα, παραλίγο καταστροφή για την Οσασούνα που γλύτωσε τον υποβιβασμό λίγα λεπτά πριν το φινάλε της τελευταίας αγωνιστικής.Σωστό δείχνει το σετ.

361. ΟΥΕΣΚΑ - ΑΛΑΒΕΣ

Κέρδισε την άνοδο από τη Σεγούντα Β η Ουέσκα και έχει ως στόχο την παραμονή της στη δεύτερη κατηγορία της χώρας, η Αλαβές προέρχεται από μια μέτρια χρονιά και δείχνει ενισχυμένη μεταγραφικά με σκοπό να κάνει το βήμα παραπάνω και να προσπαθήσει να πλησιάσει τα πλέι-οφ. Κοιτάμε λίγο προς τα δεξιά , φαίνεται να είναι σε καλύτερο επίπεδο η Αλαβές σε σχέση με την νεοφώτιστη.

362. ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ - ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ

Ψάχνεται ακόμα η Ντέμπρετσεν (2-2-1 συνολικά), στο γήπεδό της μάλιστα δεν έχει ακόμα νίκη (0-1-1). Η Φερεντσβάρος κάνει εξαιρετική εκκίνηση, μετράει 5-0-0 και είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Δίκαιο φαβορί οι φιλοξενούμενοι, περιμένουμε πάντως να έχουν πιο δύσκολο έργο από όσο προεξοφλούν οι αποδόσεις.

363. ΚΡΑΚΟΒΙΑ - ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ

Αντίδραση έβγαλε η Κρακοβία στην έδρα της Κορόνα και την κέρδισε εύκολα με 3-0. Η ήττα από την Πιαστ με 1-2 εντός έδρας την πείσμωσε κι άλλο φαίνεται. Ακόμα δεν έχει κάνει νίκη στο γήπεδο της η Κρακοβία και θέλει να κάνει την αρχή απέναντι σε μία δύσκολη αντίπαλο όπως η Γιαγκελόνια. Η οποία έρχεται από νίκη με 2-1 επί της Ρουχ, πραγματοποιώντας αρκετά καλή και γεμάτη εμφάνιση. Δύσκολο παιχνίδι για ποντάρισμα, καθώς και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.Πάμε παρακάτω.

364. ΛΑΤΣΙΟ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Ήδη δύο επίσημα ματς στη σεζόν για τη Λάτσιο, η ήττα με 2-0 στον τελικό του Σούπερ Καπ από τη Γιουβέντους και η μεγάλη νίκη στο πιο σημαντικό ματς τωνplayoffsτου Τσάμπιονς Λιγκ με 1-0 επί της Λεβερκούζεν σε ένα σφιχτό ματς το οποίο κρίθηκε με το γκολ του Κεϊτά στο 77ο λεπτό. Ξεκάθαρα με το μυαλό στη ρεβάνς της Γερμανίας, ίσως κάνει και 1-2 αλλαγές φρεσκαρίσματος στην ενδεκάδα με την Μπολόνια να παρατάσσει αμυντικό σχήμα με στόχο να εκμεταλλευτεί την έλλειψη συγκέντρωσης των Λατσιάλι στο συγκεκριμένο ματς. Προβάδισμα στοunderτου 1,95, σίγουρα χωρίς καμία αξία ο άσος του 1,50 τη δεδομένη χρονική στιγμή έστω και αν οι γηπεδούχοι μετρούν 4-1-1 νίκες στην πρόσφατη προϊστορία.

365. ΚΑΜΠΟΥΡ - ΧΕΡΑΚΛΕΣ

Δεν αφήνουν χώρο για παιχνίδι οι αποδόσεις, το προσπερνάμε, σημειώνοντας απλά ότι ο άσος παίρνει ποντάρισμα.

366. ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ - ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤ.ΓΙΟΥ.

Θετική η πρεμιέρα για την Ακισαρσπόρ (1-1 στην έδρα της Κονιασπόρ), με το αριστερό η Μερσίν που γνώρισε τη συντριβή με 2-5 στο γήπεδό της από τη Μπεσίκτας.Σε ουδέτερο θα γίνει το παιχνίδι, κανένας λόγος ενασχόλησης.

367. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Με το εμφατικό 5-2 στην έδρα της Μερσίν ξεκίνησε η σεζόν για τη Μπεσίκτας, η Τραμπζονσπόρ επιβλήθηκε με 1-0 της Μπούρσα, ωστόσο περιμένουμε να τα βρει σκούρα απέναντι στους γηπεδούχους που δείχνουν να είναι ήδη έτοιμοι αγωνιστικά. Γρήγορα αντανακλαστικά επέδειξε ο DSuker προλαβαίνοντας τον άσο στο 1,91 στονStoiximan, πλέον η απόδοση έχει κατρακυλήσει στο 1,65.

369. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

Τέλος στις κακές εμφανίσεις έβαλε η Ράσινγκ, κερδίζοντας 2-1 στη δύσκολη έδρα της Ουνιόν. Εντός είναι πανίσχυρη έχοντας ρεκόρ 8-1-1. Δεν έχει τέλος ο κατήφορος για την Άρσεναλ. Νέα ήττα αυτή τη φορά κόντρα στη Μπόκα με 2-1 εντός έδρας. Στην προτελευταία θέση η Άρσεναλ, που αν συνεχίσει έτσι θα κινδυνέψει με υποβιβασμό.Άσος χωρίς αξία.

370. ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ - ΝΑΟΥΤΙΚΟ

Δύο ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι πλέον βρίσκονται εντός ώνης υποβιβασμού. Προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Μότζι Μίριμ. Επιτέλους νίκη μετά από τέσσερεις αγωνιστικές για τη Ναούτικο, 3-1 τη Μπραγκαντίνο εντός έδρας. Κλειστό παιχνίδι αναμένεται αφού πρώτο μέλημα των δύο είναι να μη χάσουν, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία. Κρατάμε τοunder2,25 στο 1,775 τηςbet365 σαν πρώτη επιλογή και σαν δεύτερη το Χ.

371. ΜΠΑΪΑ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ

Τέσσαρα συνεχόμενα ματς αήττητοι οι γηπεδούχοι (2-2-0), οι οποίοι προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Κατώτερη των περιστάσεων η Αμέρικα Μινέιρο στο ντέρμπι με τη Μποταφόγκο, όπου ηττήθηκε δίκαια με 2-1 εντός έδρας.3-1-0 η Προϊστορία στην έδρα της Μπαΐα. Προβάδισμα στον άσο.

372. ΜΠΟΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ

Σε καλό φεγγάρι αμφότερες. Δύο σερί νίκες για τη Μπόα με τελευταία καυτή κόντρα στην Α ΜΠΕ ΣΕ Νατάλ εκτός έδρας με 1-0. Με αυτό το αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι βγήκαν μετά από πολύ καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ένα αήττητο σερί έξι αγώνων τρέχει η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (4-2-0) προερχόμενη από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Μπαΐα. Τέσσερεις φορές αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες στο παρελθόν στην έδρα της Μπόα, με τα τέσσερα παιχνίδια να λήγουν ισόπαλα.Θα κρατήσουμε το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,975 τηςΒet365.

373. ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ - ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ

Δεν μπόρεσε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα Η Μπραγκαντίνο από την καυτή έδρα της Ναούτικο, γνωρίζοντας δίκαια την ήττα με 3-1. Αρκετά καλά τα πάνε οι γηπεδούχοι πάιζοντας μπροστά στο κοινό τους με ρεκόρ 6-0-3. Σημαντική νίκη κόντρα στην Κρισιούμα για την Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας την προηγούμενη αγωνιστική, παίρνοντας έτσι βαθειά ανάσα στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η χειρότερη ομάδα εκτός έδρας είναι η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας με ρεκόρ 1-2-6.Επιλογή ο ασιατικός άσος -0,25 στο 1,825 τηςΒet365.

374. ΟΕΣΤΕ - Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ

Τρία ματς χωρίς νίκη για τους γηπεδούχους, οι οποίοι προέρχονται από την ήττα με 3-1 κόντρα στην Παϊσαντού εκτός έδρας. Το κακό σερί για τους φιλοξενούμενους συνεχίζεται, οι οποίοι αγνοούν τη νίκη για πάνω από ένα μήνα έχοντας ρεκόρ 0-1-7. Προέρχονται από την ήττα με 1-0 εντός έδρας κόντρα στη Μπόα.Ασιατικός άσος -0,25 στο 1,950 τηςΒet365.

375. ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ - ΒΙΤΟΡΙΑ MΠΑΪΑ

Από την ήττα με 1-0 στην έδρα της Παρανά προέρχεται η Σαμπάιο Κορέα, μην μπορώντας για άλλο ένα παιχνίδι εκτός έδρας να φανεί ανταγωνιστική. Τρίτη νίκη συνεχόμενη για τη Βιτόρια Μπαΐα (2-1 εντός τη Σάντα Κρουζ), μένοντας έτσι μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Δύσκολα θα φύγει με τη νίκη η Βιτόρια από την καυτή έδρα της Σαμπάιο (7-2-0). Επιθετικά παίζουν και οι δύο ομάδες ανεξαρτήτου έδρας, θα κρατήσουμε τοGGστο 1,90 της Βet365 καθώς και τοover2.

376. ΜΑΡΙΤΙΜΟ - ΠΟΡΤΟ

Ήττα με σκορ 1-2 στην έδρα της νεοφώτιστης Ουνιάο Μαδέιρα περιελάμβανε η πρεμιέρα για τη Μαρίτιμο, η Πόρτο έδειξε ορεξάτη στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα (3-0 εντός τη Γκιμαράες). Χαμηλά το διπλό, είναι ωστόσο το πρώτο σημείο της αναμέτρησης.

377. ΤΟΡΟΝΤΟ - ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα και κάκιστη εμφάνιση για το Τορόντο που έχασε με 3-0 από τη Νέα Υόρκη εκτός έδρας. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κατάφερε να βάλει σοβαρά εμπόδια στην αντίπαλο του, το όγδοο σερίover2,5 ήταν αυτό για την ομάδα από τον Καναδά. Επίσης σε τραγική κατάσταση βρίσκεται το Ορλάντο, έχασε με 0-4 από το Σιάτλ και στα τρία τελευταία είναι απογοητευτικό (0-1-2). Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο κακές ομάδες, διαβασμένο τοline τουover που βρίσκεται στο 3.

378. ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα η Κολόν, η οποία αγνοεί τη νίκη για οχτώ αγωνιστικές έχοντας ρεκόρ 0-5-3. Προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Αλντοσίβι εκτός. Από τις χειρότερες ομάδες όταν αγωνίζεται εντός έδρας, έχοντας ρεκόρ 2-4-3. Σε παρόμοια κατάσταση και η Βέλεζ, αγνοώντας τη νίκη για έξι παιχνίδια με ρεκόρ 0-3-3. Προέρχεται από την ισοπαλία 2-2 κόντρα στη Ραφαέλα εντός.No bet.

379. ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Σε δύσκολη έδρα (Βαγιέκας) κάνει πρεμιέρα η Βαλένθια που σκέφτεται περισσότερο το ματς της χρονιάς στη ρεβάνς της Γαλλίας με τη Μονακό παρά τον πρώτο της αγώνα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Σίγουρο πρέπει να θεωρείται τοrotationαπό τον Νούνο αφού εκτός των άλλων υπάρχουν και απουσίες (τρεις τιμωρημένοι βασικοί). Καλή σκέψη αποτελεί ο ασιατικός άσος +0,5 (1Χ)στο 1,875 της Bet365της Βαγιεκάνο που θα έχει πολλά φρέσκα πρόσωπα στην βασική της ενδεκάδα. Ο μόνος λόγος που δεν θα κοντράρουμε έμπρακτα τις «νυχτερίδες» είναι λόγω του γεγονότος πως δεν έχουμε δει κάποιο δείγμα γραφής της Ράγιο σε επίσημο ματς ενώ μην ξεχνάμε πως και στο Βαγιέκας παίζει με τόσο ενθουσιασμό που όσο εύκολα μπορεί να κάνει την έκπληξη και να κερδίσει άλλο τόσο εύκολο είναι να δεχτεί μια ξεγυρισμένη 3αρα. Πιο ασφαλής η ενασχόληση μας με τα γκολ, στο 2,02 ο συνδυασμόςGG & over 2,5στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

380. ΚΟΡΔΟΒΑ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Παιχνίδι μεταξύ δυο ομάδων που έχουν ως στόχο την άνοδο, η Κόρδοβα επανήλθε στην Σεγούντα μετά από ένα χρόνο παρουσίας στην Πριμέρα, χωρίς να καταφέρει να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή της εκεί, η Βαγιαδολίδ έφτασε μέχρι τα πλέι-οφ ανόδου πέρυσι και επιθυμεί φέτος να κάνει το βήμα παραπάνω. Το ισορροπημένο σετ μας βρίσκει σύμφωνους, αφού ο παράγοντας έδρα φαίνεται να ισοσταθμίζεται από το καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας των φιλοξενούμενων.

381. Ο ΧΙΓΚΙΝΣ - ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝ.

Καλό ξεκίνημα για τις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα, 1-1-1 η Ο’ Χίγκινς, προερχόμενη από την ισοπαλία 2-2 με την Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, 1-2-0 η Σαντιάγο Γουόντερερς, προερχόμενη από το 2-2 κόντρα στην Κατόλικα εντός. Μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Σουνταμερικάνα αφού ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας από τη Λιμπερτάδ (0-0 το πρώτο ματς). Η άμυνα και των δύο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, θα κρατήσουμε τοover.

382. ΧΕΝΕΡΑΛ ΝΤΙΑΖ - ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Το αήττητο σερί της Σαλ Λορέντζο έλαβε τέλος την προηγούμενη αγωνιστική στην ήττα με 2-1 εκτός έδρας κόντρα στη Ντεπορτίβο Σαντανί. Στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα η Χενεράλ Ντίαζ, προερχόμενη από την ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Ρούμπιο Νου εκτός έδρας. Δεν είναι για αυτές τις τιμές ο άσος, κοιτάμε την κόντρα.

383. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ - ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ

Τεράστια νίκη στην προηγούμενη αγωνιστική για τη φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος Σαν Μαρτίν, η οποία κέρδισε με 1-0 εκτός έδρας τη Ρίβερ. Στα πέντε ματς πλέον το αήττητο σερί της με ρεκόρ 2-3-0. Σε πολύ καλή φόρμα και η Ιντεπεντιέντε, έχοντας ένα σερί πέντε νικών, παραμένοντας παράλληλα χωρίς ήττα για εφτά αγωνιστικές. Επιθετικές αρετές και για τις δύο ομάδες, θα κρατήσουμε τοover2 στο 1,95 της Βet365.

384. ΓΚΟΪΑΣ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Τέσσερα ματς χωρίς ήττα για τους γηπεδούχους (1-3-0), προερχόμενοι από τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 3-0 κόντρα στη Σάο Πάολο. Ο κατήφορος δεν έχει τέλος για τη Βάσκο. Νέα ήττα, εντός έδρας αυτή τη φορά με 1-0 κόντρα στην Κοριτίμπα. Δεν είναι για αυτές τις τιμές ο άσος, η Γκοϊάς θα βγάλει σίγουρα σημάδια κούρασης από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι για το Κόπα Σουνταμερικάνα.Κρατάμε το ασιατικό διπλό +0,75 στο 1,80 τηςΒet365.

385. ΣΑΝΤΟΣ - ΑΒΑΪ

Το καλύτερο της αγωνιστικό πρόσωπο βγάζει η Σάντος μπροστά στον κόσμο της (6 σερί νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης, 14-1 τέρματα), ειδικά από τη στιγμή που ανέλαβε τις τύχες της ο Ντοριβάλ Ζούνιορ με τον οποίο έχει απολογισμό 4-2-1 στο πρωτάθλημα. Η Αβαΐ πήρε μόλις έναν βαθμό στις πέντε πρόσφατες εξόδους της (0-1-4), μεunder3,5 συνηθίζει να κερδίζει η Σάντος στο Βίλα Μπελμίρο (έτσι ήρθαν και οι 9 τελευταίες νίκες της). Στο 2,05 ο συνδυασμός 1 &under3,5στον Stoiximan που είναι επιλογή των YoungGuns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

386. ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ - ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ

Μετά τις δύο ήττες στα πρώτα δύο ματς ξύπνησε η Αμέρικα και από τότε τρέχει σερί τριών συνεχόμενων νικών χωρίς να δεχθεί κανένα γκολ. Στο τελευταίο απ’ αυτά τα τρία παιχνίδια κέρδισε με 0-2 τη Σάντος, απόλυτα δίκαιη νίκη. Την Τετάρτη για το Κόνκακαφ Τσάμπιονς Λιγκ κέρδισε τη Βάλτερ Φερέτι από τη Νικαράγουα με 1-0 με αρκετές αλλαγές. Η Βερακρούζ προηγήθηκε γρήγορα (ως το 17’) με 2-0 επί της Κερέταρο, αλλά μέχρι το 39’ η αντίπαλος της την ισοφάρισε και έγραψε το τελικό σκορ. Μεσοβδόμαδα για το κύπελλο έχασε από τη Σελάγια (ομάδα Β’ κατηγορίας) με 1-2.Φαβορί είναι η Αμέρικα, αλλά όχι για 1,50.

387. OΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ - ΣΑΝ ΧOΣΕ

Ήττα με 1-3 από τη Νέα Υόρκη Σίτι μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες για την ομάδα της Ουάσινγκτον (9-3-1 εντός). Μέχρι το 80’ ήταν στο 1-1 ο αγώνας, δίκαια όμως ηττήθηκε. Την Ουνίδα από τον Παναμά κέρδισε μεσοβδόμαδα με 0-1 με γκολ στο 85’ για το Κόνκακαφ Τσάμπιονς Λιγκ, χρησιμοποιώντας αρκετούς μη βασικούς. Το Σαν Χοσέ (4-2-8 εκτός έδρας) έκανε τεράστια εκτός έδρας νίκη επί του Κάνσας με 0-5! Μεγάλο κατόρθωμα που έσπασε τη φοβερή έδρα του Κάνσας και η ψυχολογία είναι στα ύψη, καθώς πιέζει για τα πλέι-οφ. Αν το Σαν Χοσέ δεν είχε κερδίσει το Κάνσας με αυτή την εμφάνιση, θα κοιτάγαμε τον άσο του 1,90, τώρα πάσο.

388. ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ - ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ

Μεγάλο ντέρμπι κόντρα σε δύο ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο. Από τη νίκη με 1-0 εκτός έδρας κόντρα στην Ολίμπια προέρχεται η Σέρο Πορτένιο, από την ισοπαλία 2-2 κόντρα στη Σολ Ντε Αμέρικα η Λιμπερτάδ.3-2-1 τα έξι τελευταία στην έδρα της Λιμπερτάδ. No bet.

389. ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ - ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ

Χωρίς νίκη αμφότερες στο πρωτάθλημα. Η Σαν Λουίς προέρχεται από την ήττα με 4-2 εκτός κόντρα στην Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, φέρνοντας αντίσταση μόνο για ένα ημίχρονο. Από τη λευκή ισοπαλία προέρχεται η Άουνταξ κόντρα στην Αντοφαγκάστα εντός έδρας. Με υψηλές απαιτήσεις άρχισαν τη χρονιά οι φιλοξενούμενοι, όμως τα ως τώρα αποτελέσματα δεν είναι καλά (0-2-1).Δύσκολο ματς, θα το αφήσουμε στην άκρη.

390. ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ - ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ

Στο 2-2 με τη Νέα Υόρκη Σίτι έμεινε το Κολόμπους. Είχε τα ηνία του αγώνα στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη παρουσιάστηκε μετριότατο. Το Κάνσας δέχθηκε την πρώτη του εντός έδρας ήττα και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο. Με 0-5 έχασε από το Σαν Χοσέ και το σοκ είναι μεγάλο. Περίεργο παιχνίδι, σκεφτήκαμε τοoverπου αγαπάει ιδιαίτερα η γηπεδούχος, αλλά θα το προσπεράσουμε.

391. ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝ. - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Σε κακή κατάσταση η Αρχεντίνος, η οποία αγνοεί τη νίκη για εφτά αγωνιστικές με ρεκόρ 0-2-5. Προέρχεται από τη βαριά ήττα με 4-2 εκτός έδρας κόντρα στη Χιμνάσια Λα Πλάτα. Πρωτοπόρος του πρωταθλήματος μαζί με τη Μπόκα η Σαν Λορέντζο, προερχόμενη από τη δύσκολη εντός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στην Κρουσέρο Ντελ Νόρτε. Αγνοεί την ήττα η ομάδα του Πάπα για τέσσερεις μήνες!!! Επιλογή το ασιατικό διπλό -0,25 στο 1,725.

392. ΜΟΝΤΡΕΑΛ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ.

Παρότι πάτησε την Ουάσινγκτον έχασε με 1-0 εκτός έδρας το Μόντρεαλ (6-2-3 εντός), δέχθηκε το γκολ στη μοναδική ουσιαστικά προσπάθεια της αντιπάλου. Έτοιμος για το ντεμπούτο του ο μεγάλος στράικερ Ντιντιέ Ντρογμπά και οι Καναδοί κινούνται στους ρυθμούς του. Η Φιλαδέλφεια (1-3-8 εκτός έδρας) έφερε 3-3 με το Σικάγο και έφτασε –δικαίως- τα πέντε ματς δίχως νίκη (0-2-3). Η έδρα του Μόντρεαλ, σε συνδυασμό με την κάκιστη εκτός έδρας παρουσία της Φιλαδέλφειας αλλά και την κατάσταση της στα τελευταία ματς, μας οδηγούν στον άσο του 1,91 στον Stoiximan , επιλογή του B66 .

393. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ - ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ

Δείχνουν ότι ξεφούσκωσαν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίο παραμένουν χωρίς νίκη για πέντε αγωνιστικές. Προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 εντός κόντρα στην Πόντε Πρέτα. Νέα ήττα, δεύτερη συνεχόμενη για τη Φιγκεϊρένσε με 2-1 εκτός έδρας κόντρα στη Φλουμινένσε. Προηγήθηκε μόλις στο 6' άλλα δεν μπόρεσε τελικά να κρατήσει το υπέρ της σκορ. Τελευταία νίκη της Σπορτ Ρεσίφε στην έδρα της Φιγκεϊρένσε το 2007, έκτοτε 0-2-3.Προβάδισμα στον ασιατικό άσο -0,25.

394. ΜΟΝΤΕΡΕΪ - ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τη Μοντερέι, αυτή τη φορά με 1-4 τη Ντοράδος. Εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα, αλλά στο Κύπελλο ηττήθηκε από τη Σαν Λουίς με 2-1. Η Σάντος βρίσκεται σε περίεργο κλίμα, καθώς παραιτήθηκε ο κόουτς Καϊσίνια απρόσμενα. Ανέλαβε ο Σιμπόλντι που βρισκόταν στις υποδομές της ομάδας. Είμαστε περίεργοι να δούμε πως θα αντιδράσουν οι παίκτες στα νέα δεδομένα. Αγωνιστικά βρίσκεται σε αρκετά μέτρια κατάσταση, όμως πιστεύουμε ότι θα αντιδράσει κάποια στιγμή, καθώς διαθέτει αρκετά καλή ομάδα.Χωρίς καμία αξία ο άσος του 1,80.

395. ΣΙΚΑΓΟ - ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

Με γκολ στο 92’ το Σικάγο (6-1-5 εντός έδρας) πήρε τον βαθμό από τη Φιλαδέλφεια, που είχε προηγηθεί στο 90’ με 3-2. Μέτρια εμφάνιση για την ουραγό ομάδα της Ανατολής. Ουραγός της Δύσης είναι το Κολοράντο (2-5-4 εκτός), τρίτη συνεχόμενη ήττα ήταν αυτή από το Σαν Χοσέ με 0-1 την προηγούμενη αγωνιστική. Ανώτερη δείχνει η ομάδα του Σικάγο στην προκειμένη περίπτωση, το Κολοράντο έχει τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, έχοντας σκοράρει μόλις 20 γκολ σε 23 αγώνες. Ο άσος του 2,00 είναι κάτι παραπάνω από δίκαιος και μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

396. ΛΕΟΝ - ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ

Τέταρτη νίκη σε πέντε παιχνίδια για τη Λεόν, τελευταία νίκη της αυτή με 4-3 επί της Μονάρκας εκτός έδρας. Στο Κύπελλο κέρδισε με 3-1 την Κορεκαμίνος, δίκαιη νίκη. Μετά από δύο ματς δίχως ήττα (2-2 με τη Τίγκρες και 2-0 τη Μονάρκας) η Γουαδαλαχάρα έχασε από την Τολούκα με 1-3. Τεταμένο το κλίμα, καθώς είναι προτελευταία στην ειδική βαθμολογία και πλέον υπάρχει πίεση πάνω στον Ντε λα Τόρε. Μεσοβδόμαδα κέρδισε 1-0 τη Κόρας ντε Τεπίκ (ομάδα Β΄ κατηγορίας). Δίκαιο το -0,75, αφού οι πορείες των δύο ομάδων είναι εκ διαμέτρου αντίθετες.

397. ΑΤΛΑΣ - ΤΟΛΟΥΚΑ

Μετά από δύο εύκολες ήττες με 0-3 και 0-5 από Μοντερέι και Πούμας αντίστοιχα, η Άτλας επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με τη νίκη με 2-1 επί της Πουέμπλα και η ψυχολογία ανέβηκε για την ομάδα του Ματόσας. Μεσοβδόμαδα κέρδισε με 2-1 τη Μουρσιελάγος για το Κύπελλο. Η Τολούκα βρήκε την αδύναμη Γουαδαλαχάρα και άρπαξε την ευκαιρία για νίκη (3-1), καθώς είχαν προηγηθεί οι ήττες με 0-1 από τις Μονάρκας και Πουέμπλα. Μετά τοover της περασμένης αγωνιστικής πιστεύουμε ότι θα επανέλθει στα συνήθεις τηςunder η Τολούκα (3/5 φέτος), στο 1,70 η συγκεκριμένη επιλογή. Επίσης κοιτάμε τον άσο στοlevel ball στο 1,70+,αλλά δεν θα ποντάρουμε καμία από τις δύο σκέψεις.

398. ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ - ΝΤΑΛΑΣ

Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες ήρθε η ήττα με 3-4 από το Κάνσας για το Βανκούβερ (6-1-4 εντός έδρας). Έπαιξε αρκετά καλά μέχρι το 75’ όπου κέρδιζε με 3-1, όμως στα τελευταία λεπτά ήταν σε άλλο γήπεδο και έτσι έγινε η ανατροπή. Μετά το σοκ αυτό η ομάδα από τον Καναδά θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στην κορυφή της Δύσης, αφού το Λος Άντζελες βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και το προσπέρασε. Το Ντάλας (3-3-5 εκτός) έκανε δεύτερη σερί ήττα, αυτή τη φορά από το Λος Άντζελες με 1-2 εντός έδρας. Δεν έπαιξε άσχημα, απλά ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και εμφανώς σε καλύτερη κατάσταση. Στην ατυχία το έριξαν οι άνθρωποι της ομάδας. Δεν πιστεύουμε ότι θα παρουσιαστεί το Βανκούβερ των τελευταίων 15΄ στο ματς με το Ντάλας, άρα ο άσος του 1,93 στoν Stoiximan αποκτά αξία και βρίσκεται στις επιλογές των Young Guns .

399. ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ - ΣΙΑΤΛ

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για το Σολτ Λέικ (5-6-2 εντός), με 0-1 από το Πόρτλαντ αυτή τη φορά. Δεν παρουσιάστηκε καθόλου άσχημα, έπαιξα καλά, αλλά στα τελευταία λεπτά η κούραση έκανε την εμφάνισή της και στο 94’ ήρθε το γκολ της ήττας. Το Σιάτλ (3-1-8 εκτός) μετά από πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες κέρδισε με 4-0 το Ορλάντο και έδειξε σημάδια ζωής. Αρκετά καλή και πειστική εμφάνιση, ειδικά από το 40’ και μετά που απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Κέρδισε με δύο γκολ στο 90’ και στο 97’ την Ολίμπια από τις Ονδούρες για το Κόνκακαφ Τσάμπιονς Λιγκ με πολλές αλλαγές. Αμφίβολος ο σημαντικότατος επιθετικός Ντέμπσεϊ (13 συμ./7 γκολ). Αν έπαιζε ο Ντέμπσεϊ και ήταν λίγο καλύτερο εκτός έδρας το Σιάτλ θα σκεφτόμασταν το Χ2 στο 1,70+, τώρα το αφήνουμε.

400. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ - ΜΟΝΑΡΚΑΣ

Εύκολη ήττα χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση από την Τίγκρες για τη Τζαγκουάρες με 1-4. Κάκιστη εμφάνιση και πρακτικά δεν διεκδίκησε τίποτα στον αγώνα. Η Μονάρκας μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες στην αρχή του πρωταθλήματος, έχασε με 0-2 από την αδύναμη Γουαδαλαχάρα και με 3-4 από τη Λεόν. Στο πιο πρόσφατο ματς με τη Λεόν έδειξε ότι δεν βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, ήταν καλύτερη και σίγουρα δεν της άξιζε να χάσει. Τη Μινέρος με 2-1 κέρδισε μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο. Το +0,25 των φιλοξενούμενων στο 1,80 αποτελεί σοβαρή σκέψη.

---. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ-ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ

Η ευχάριστη έκπληξη του κλαουσούρα η Κορτουλούα (4-1-1), προερχόμενη από την λευκή εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Κουκούτα. Σε αντίθετη τροχιά η Τζαγκουάρες (1-2-4), προερχόμενη από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 κόντρα στην Αλιάνσα Πετρολέρα. Παραμένει χωρίς νίκη για έξι αγωνιστικές. Κλεφτές ματιές στο διπλό.

---. ΟΥΝΙΑΟΥΤΟΝΟΜΑ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Ούτε πάλι κατάφερε να κερδίσει η Ουνιαουτόνομα (1-1 εντός κόντρα στη Νασιονάλ), η οποία θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένη από το βαθμό βάσει εμφάνισης. Σε πολύ δύσκολη κατάσταση οι γηπεδούχοι στην ειδική βαθμολογία, πολύ δύσκολα θα γλιτώσουν τον υποβιβασμό. Δεν έχει βρει σταθερότητα στο πρωτάθλημα η Τζούνιορ (2-2-2), προερχόμενη από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Εκιδάδ. Μεσοβδόμαδα λίγο έλειψε να αποκλειστεί από το Σουνταμερικάνα, χάνοντας 4-0 από τη Μελγκάρ (5-0 το πρώτο ματς).No bet.

---. ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ-ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ

Δείχνει σε καλή κατάσταση η Εκιδάδ για να την κοντράρουμε, ενώ η Μιγιονάριος δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Θα κρατήσουμε τοover 2, βλέποντας γκολ εκατέρωθεν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ