ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία Κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία Κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (15/8). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

147.ΓΕΟΝΑΜ-ΙΝΤΣΕΟΝΓΙΟΥΝ

Σε καλή κατάσταση η Γεονάμ (3-2-1), δυνατή στην έδρα της (7-4-1), η Ιντσεόν έρχεται από τρεις σερί ήττες χωρίς καν να σκοράρει και μακριά από το γήπεδό της μετράει 3-3-5. Δίκαιος ο άσσος στο 2,10 της Bet365.

148.ΝΤΑΕΤΖΕΟΝ-ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ

Εφτά σερί ήττες συμπλήρωσαν οι γηπεδούχοι (οι 6 τελευταίες ήταν καιover2,5), η Σεονγκνάμ (4-5-3 εκτός) δεν χάνει στα πιο πρόσφατα οχτώ (4-4-0).Διπλό.

149.ΠΟΧΑΝΓΚ-ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ

No Bet.

150. ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΙ - ΤΙΑΝΤΖΙΝ ΤΕΝΤΑ

Χωρίς νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια (0-3-1) η Γιατάι (4-2-5 εντός, 8/11over2,5, 8/11GG), η Τιαντζίν Τέντα (3-1-7 εκτός, 8/11over2,5, 7/11GG) αγνοεί το τρίποντο στα τελευταία δέκα πρωταθλήματος (0-3-7). Καμία τους δεν είναι άξια εμπιστοσύνης, μόνο προς τα γκολ κοιτάμε εδώ.

340. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ - ΛΕΙΨΙΑ

Νωθρό ξεκίνημα πραγματοποιούν αμφότερες, ομάδες με σχετική δυσκολία στο γκολ, στις λεπτομέρειες θα κριθεί. Τριπλή, λογικά όποια σκοράρει πρώτη θα το πάρει κιόλας.

341. ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΠΟΧΟΥΜ

3/3 νίκες σε επίσημα ματς η Φράιμπουργκ, με την επίθεση της να βγάζει φωτιές, το ίδιο όμως και η Μπόχουμ, έχει μπει πολύ ζεστά στη σεζόν, ο χαμηλός σε απόδοση άσος είναι προς αποφυγή.

342. ΜΠΕΡΝΛΙ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Φαβορί του 1,80+ η Μπέρνλι, 1-1 στην πρεμιέρα στο Λιντς, δίκαιο αποτέλεσμα, εκτός Λιγκ Καπ από την Πορτ Βέιλ (Λιγκ 1), δεν θαμπώνει μέχρι στιγμής. Το 2/2 αντίθετα έχει κάνει η Μπέρμιγχαμ, ομάδα που πέρσι έδειξε να ξέρει πώς να σταθεί εκτός έδρας, περισσότερο συμπαθής η κόντρα.

151. ΣΙΓΙΑΖΟΥΑΝΓΚ - ΓΚΟΥΟΑΝ ΠΕΚΙΝΟΥ

Για 15ο παιχνίδι έμεινε χωρίς ήττα η Σιγιαζουάνγκ (5-10-0), παραμένει έτσι αήττητη και στο γήπεδό της (5-6-0), η Γκουοάν επικράτησε με 3-1 της Λουνένγκ στο πιο πρόσφατο και έμεινε ζωντανή στη μάχη της κορυφής αλλά μακριά από το σπίτι της μετράει δυο ήττες στα πιο πρόσφατα (3-5-3 εκτός). Υποτιμούνται για ακόμα μα φορά οι γηπεδούχοι, το 1Χ στο 1,85 του Stoiximan .

152. ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΞΙΝ - ΓΙΑΝΓΚΣΟΥ Σ.

Η Σενξίν (2-2-6 εντός) νίκησε τη Λιαονίνγκ στο ντέρμπι της ουράς και έμεινε, μέχρι νεωτέρας, ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής, η Γιανγκσού συμπλήρωσε τρεις ήττες στα πιο πρόσφατα πέντε (1-1-3) και δεν δείχνει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση (3-2-6 εκτός, 8/11over2,5 &GG).Σωστό το σετ στα μάτια μας.

343. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΕΒΕΡΤΟΝ

Σε καλό δρόμο έδειξε πως είναι η Σαουθάμπτον, καλή εμφάνιση κατά διαστήματα στην πρεμιέρα, βγάζει δυναμική στο «Σεντ Μέρι», ενώ έχει και περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της ελέω Γιουρόπα. Προβληματική στο ξεκίνημά της η Έβερτον, αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις του προπονητή της, ο οποίος ζήτησε παίκτες μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Μέσα στις δυνατότητες των «Αγίων» τέτοια παιχνίδια, δίκαιο μοιάζει το 1,95 του άσου στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

153. ΑΟΥΕ - ΚΙΚΕΡΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ

Χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα ακόμα η Άουε, έρχεται όμως από πρόκριση στο κύπελλο (1-0 Γκρόιτερ Φιρτ). Το παλεύουν οι Κίκερς, θα πάμε πάσο.

154. ΒΕΧΕΝ - ΜΑΪΝΤΖ Β

Δύο λευκές ισοπαλίες ως τώρα στο πρωτάθλημα η Βέχεν, 0-4 τη Χόλσταϊν, 2-2 εντός με Μαγδεμβούργο τα αποτελέσματα της Μάιντζ Β’. Κανένας λόγος ο άσος να είναι φαβορί.

155. ΚΟΤΜΠΟΥΣ - ΤΣΕΜΝΙΤΣΕΡ

Δύο νίκες με 2-0 για την Κότμπους ως τώρα, μπορεί το καλό να τριτώσει κόντρα στην Τσέμνιτσερ. -0,25 ασιατικός άσος.

156. ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ - ΒΙΤΣΜΠΟΥΡΓΚ ΚΙΚΕΡΣ

Ομάδα έδρας η Πρόισεν Μίνστερ, αλλά οι Βίτσμπουργκ Κίκερς έχουν μπει φουριόζοι στη σεζόν, μετρώντας 3/3 ισοπαλίες, η τελευταία με τη Βέρντερ στο κύπελλο (αποκλείστηκαν στα πέναλτι).

157. ΣΟΝΕΝΧΟΦ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ Β

Σωστό φαβορί η Σόνενχοφ, η Στουτγκάρδη Β ξεκίνησε με 2/2 ήττες, 4-1 στη Δρέσδη, 1-3 από την Πρόισεν Μίνστερ.

158. ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ - ΦΟΡΤ. ΚΟΛΩΝΙΑΣ

2/2GGως τώρα αμφότερες ,πέραν τούτου ουδέν.

159. ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ Β

Ομάδα έδρας η Χόλσταϊν Κίελ, στην πρεμιέρα όμως έχασε με 0-4 από τη Μάιντζ Β, ενώ η μικρή Βέρντερ έχει ήδη αλώσει το Ρόστοκ. Πάσο.

160. ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒΕΡ. - ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΧΟΥΑ

Έπειτα από τρεις σερί εκτός έδρας νίκες, η Κουανγκτσόου επιστρέφει στην έδρα της (6-7-0 εντός) για να αντιμετωπίσει τη Σανγκάη Σενχούα (2-2-7) που έρχεται από την πρώτη της ήττα μετά από τρία συνεχόμενα τρίποντα. Μονόδρομος για τους γηπεδούχους η νίκη, προκειμένου να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας, αναμενόμενα χαμηλές οι αποδόσεις.

161. ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ - ΚΟΥΟΠΙΟ

Ημιτελικοί κυπέλλου Φινλανδίας, νοκ-άουτ αναμετρήσεις.Μέτρια η πορεία της Ίντερ Τούρκου στο πρωτάθλημα εσχάτως (1-3-2 στα τελευταία έξι), ενώ στο γήπεδό της (6-3-2) έχει δυο σερί ήττες. Η Κουόπιο δεν χάνει στα τέσσερα πιο πρόσφατα (2-2-0) και ο εκτός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα είναι 2-4-4. Μάλλον προς το Χ2 κοιτάμε εδώ, αν και οι τιμές είναι υποψιασμένες.

162. ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ - ΕΛΣΙΝΚΙ

Από δυο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα έρχεται η Μάριεχαμν (4-4-3 εντός), η Ελσίνκι (2-4-3 εκτός) εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά έχει επιβαρυμένο πρόγραμμα λόγω της συμμετοχής της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (την Πέμπτη αγωνίζεται στη Ρωσία απέναντι στη Κράσνονταρ).Σωστά μοιρασμένο δείχνει το σετ, δεν θα πάρουμε πλευρά.

344. ΝΑΝΣΙ - ΜΠΡΕΣΤ

Καμία από τις δύο δε έχει δεχθεί ακόμα γκολ στο πρωτάθλημα, μετρώντας από μία νίκη και ένα 0-0. NG & Under 2,5.

163. ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ - ΓΚΑΪΣ

5-3-1 με 14-4 γκολ εντός η Βάρμπεργκς, 3-0-7 το εκτός έδρας ρεκόρ της ΓΚΑΪΣ, προβάδισμα ο άσος αλλά μέχρι εκεί.

164. ΜΟΛΝΤΕ - ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08

Ήττα και αποκλεισμός από το κύπελλο μεσοβδόμαδα για τη Μόλντε (0-3 στην έδρα της Βίκινγκ), έχει συμπληρώσει έξι παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς τρίποντο (0-3-3). Η Σάρπσμποργκ προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλου (νίκη 2-1 επί της Οντ), αλλά στο πρωτάθλημα δεν κερδίζει εδώ και εννέα παιχνίδια (0-3-6) με αποτέλεσμα να έχει πλησιάσει στην επικίνδυνη ζώνη.Μόνο για κόντρα τα 1,30 στον άσσο.

165. ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ - ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Νιετσιέτζα η οποία επικράτησε εντός έδρας τηςΖαγκλέμπιεΛούμπινμε 1-0. Από ακόμα μια ήττα προέρχεται ηΓκόρνικΖάμπρζεη οποία παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές, αυτή τη φορά έχασε από τηΓιαγκελόνια1-3. Την Τετάρτη αποκλείστηκε και από την συνέχεια τουκυπέλλουκαθώς έχασε από την Σοσνόβιεκ (ομάδαΓ΄ κατηγορίας) 3-1. Προβάδισμα στους γηπεδούχους αν και κάποια στιγμή θα αντιδράσουν οι φιλοξενούμενοι.

166. ΖΕΝΙΤ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Με 4/4 έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα η Ζενίτ, με 1-2-1 η Κράσνονταρ που έχει και ευρωπαϊκό παιχνίδι την Πέμπτη (υποδέχεται την Ελσίνκι για το Γιουρόπα Λιγκ). Χαμηλός μεν ο άσσος, δεν υπάρχει κόντρα δε υπό τις παρούσες συνθήκες.

345. ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΧΕΡΤΑ

Πρεμιέρα στη Μπουντεσλίγκα, νοικοκυρεμένες ομάδες Άουγκσμπουργκ και Χέρτα, χωρίς μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ τους το καλοκαίρι, ο άσος ψιλοκοντράρεται, η αλήθεια είναι ότι τον περιμέναμε στο 2,00+ από την αρχή. Το αφήνουμε μόνο για εξαγωγή συμπερασμάτων.

346. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΣΑΛΚΕ

Ο Ντι Σάντο κόντρα στην παλιά ομάδα του, Βέρντερ και Σάλκε δείχνουν ότι θα παίξουν ανοιχτά φέτος, κυνηγώντας το θέαμα. Overγια τοlive.

347. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Χαμηλός άσος, θα πρέπει πρώτα να δούμε δείγματα των δύο ομάδων στο γήπεδο. Η Χόφενχαϊμ αποδυναμώθηκε στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά άσοι του 1,40-1,50 στη Γερμανία είναι ναρκοπέδιο.

348. ΜΑΪΝΤΖ - ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ

Με τον ίδιο κορμό που έφερε την άνοδο στη Μπουντεσλίγκα η Ίνγκολσταντ, τρομερά δυσκολοκατάβλητη την περασμένη σεζόν (μόλις δύο ήττες). Άσος-μπανανόφλουδα στα μάτια μας, βλέπουμε να προτείνεται αναφανδόν δεξιά και αριστερά, στην Ασία πάντως στηρίζεται η κόντρα.

349. ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Το 2011 βρισκόταν στη Ρεγκιοναλίγκα η Ντάρμσταντ, τρομερή η πορεία της τα τελευταία χρόνια και κόντρα σε κάθε λογική, αφού ούτε έχει τα λεφτά της Ίνγκολσταντ ούτε εδρεύσει σε καμία μεγαλούπολη. Το Αννόβερο είναι ερωτηματικό, τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε καθοδική πορεία, εκτός έδρας άλλωστε ποτέ δεν θάμπωνε. Ο άσος άνοιξε αουτσάιντερ, αλλά πλέον φιγουράρει ως φαβορί.

167. ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ

Από τη συντριβή με 2-5 στο γήπεδό της στο ντέρμπι με τη Ραπίντ έρχεται η Αούστρια, η Μάτερσμπουργκ έχει ως τώρα 2/2 ήττες μακριά από το γήπεδο της (2/2over2,5). Με περιέργεια περιμένουμε την αντίδραση των γηπεδούχων, προς τα πολλά γκολ κοιτάμε.

168. ΓΚΑΪΣΛΙ - ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ

Στο μισό-μηδέν τα δύο πρώτα ματς της Γκάισλι, οver3,5 εκείνα της Κιντερμίνστερ. Πάσο.

169. ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ - ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ

Γκολ ή τίποτα. Η Μπόρεχαμ έχει μπει δυνατά, κερδίζοντας 3-1 τη Χάλιφαξ και χάνοντας στο όριο (1-0) στην καυτή έδρα της Ίστλι.

170. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ - ΜΠΡΟΜΛΕΪ ΦΚ

Ο άσος μπορεί να συνδυαστεί και μεover.

171. ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ - ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ

NoΒet.

172. ΙΣΤΛΙ - ΛΙΝΚΟΛΝ

Υπολογίσιμη ποσότητα η Λίνκολν, αλλά η Ίστλι (2/2 νίκες με μηδέν παθητικό) δεν κοντράρεται, ειδικά στη έδρα της.

173. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ - ΓΟΥΕΛΙΝΓΚ Γ.

2/2 0-1 γκολ μέχρι στιγμής αμφότερες, στο 1,95 τοunder2,5.

174. ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ - ΤΡΑΝΜΙΡ

Λογικό φαβορί το διπλό, 2/2 νίκες η Τρανμίρ, η τελευταία με 1-4 στη Γκέιτσχεντ, 2/2 ως τώρα η Μπρέιντρι.

175. ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΤΣΕΣΤΕΡ

Το περιμέναμε πιο μοιρασμένο, 2/2 νίκες με 1-0 η Τσέστερ στο ξεκίνημα.

176. ΡΕΞΑΜ - ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

ΝοBet.

177. ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ - ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ

Για κανένα λόγο άσος τόσο χαμηλά, απέχουμε.

178. ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ - ΜΠΑΡΟΟΥ

Στο 1-0 πήρε τα δύο πρώτα παιχνίδια της η Φόρεστ Γκριν, ποιοτική ομάδα και με ισχυρή έδρα, ο άσος αποτελεί επιλογή.

179. ΧΑΛΙΦΑΞ - ΤΟΡΚΙ

Στο ψάξιμο και οι δύο, η Χάλιφαξ τα προηγούμενα χρόνια τέτοια ματς στην έδρα της τα καθάριζε.

180. ΑΑΡΧΟΥΣ - ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

Δύο ομάδες σε διαφορετικό φεγγάρι. Η Άαρχους είναι νεοφώτιστη αλλά έχει καλό υλικό κι έμπειρους παίκτες. Έκανε πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, σκοράρει με ευκολία, παραμένει αήττητη και εντός έδρας είναι πολύ ικανή. Η αχίλλειος φτέρνα της είναι η άμυνα, θα μπορούσε να έχει δεχτεί ήδη περισσότερα τέρματα. Παίζει, όμως, τώρα με μία αντίπαλο που έχει πρόβλημα στο γκολ. Η Άαλμποργκ δυσκολεύεται ακόμα και να δημιουργήσει φάσεις, πόσο μάλλον να βρει δίχτυα, ενώ έρχεται από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων που δεν βοηθάει και την ψυχολογία. Δεν έπρεπε να είναι φαβορί η Άαλμποργκ, πρόλαβαν οιYoung Guns τον ασιατικό άσσο 0 χάντικαπ στο 1,95 τηςBet365 που τώρα έχει ήδη πέσει.

183. ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ - ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

3/3under2,5 &NGη Μάδεργουελ (1-0-2), 2/2 νίκες με μηδέν παθητικό η Αμπερντίν (1-0/2-0), 1,60+ το διπλό, χωρίς αξία , σκοράκια Αμπερντίν καιunder/NG οι επιλογές μας, 1,80 πληρώνουν τα λίγα γκολ.

184. ΝΤΑΝΤΙ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Καλό πρόσωπο δείχνει στο ξεκίνημα η Νταντί, μπορεί να μετράει 1-1-1 αλλά έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις, σκοράροντας με άνεση (3/3over2,5, 2/3over3,5). 3/3GGγια τη Σεντ Τζόνστον, μόλις στο 2,25 το όριο των γκολ.

185. ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ - ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ

Χωρίς γκολ ακόμα η Πάρτικ Θιστλ (0-2-1), χωρίς νίκη η Κιλμάρνοκ (0-1-2) αλλά έχοντας βγάλει δύσκολο πρόγραμμα και κρατώντας την προηγούμενη αγωνιστική στο 2-2 τη Σέλτικ, πολύ χαμηλά ο άσος χωρίς κανένα προφανή λόγο. Στο 1,80+ το +0,75 ασιατικό διπλό.

186. ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΧΑΡΤΣ

3/3 νίκες η νεοφώτιστη Χαρτς, μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα, παίζοντας μάλιστα καλό ποδόσφαιρο. Εύκολος αντίπαλος δεν θα είναι η Ρος Κάουντι, αλλά με το διπλό οριακά αουτσάιντερ υπάρχει αξία.

187. ΣΕΛΤΙΚ - ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Η Σέλτικ είναι στο αυτόματο πιλότο στο πρωτάθλημα, αφού όλη η χρονιά παίζεται στα δύο ματς για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάλμε που ακολουθούν. Στο τελευταίο άφησε δύο βαθμούς στην Κιλμάρνοκ (2-2), στα προηγούμενα κέρδισε με “στεγνό” 2-0. Το τελευταίο σενάριο φυσικά είναι πιο πιθανό, η Ινβερνές μετράει 0-2-1 με 1-2 γκολ, για το 0-0 θα κατέβει. Άσος με μηδέν παθητικό.

188. ΧΑΜΙΛΤΟΝ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.

Ένα κλικ προς τα δεξιά, η Χάμιλτον δεν βρήκε δίχτυα στα δύο πρώτα παιχνίδια της, συμπαθητική ως τώρα η Νταντί Γιουνάιτεντ. Απαραίτητη και η κάλυψη στην ισοπαλία.

189. ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ - ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ

Ήττα με 3-0 στη Ρέιθ Ρόβερς για τη Λίβινγκστον στην πρεμιέρα, άνετο 3-1 επί της Αλόα η Κουνιστή του Νότου. Διπλό φαβορί, δεν υπάρχει κόντρα, αλλά οι φιλοξενούμενοι πέρσι ήταν ομάδα έδρας.

190. ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ - ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ

1,40 ο άσος, καλή τύχη… η Νταμπάρτον έρχεται από νίκη με 2-1 επί της Χιμπέρνιαν, τοGGδεν μοιάζει πολύ μακρινό.

191. ΦΟΛΚΕΡΚ- ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ

ΝοBet.

192. ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ - ΜΟΡΤΟΝ

Και εδώ ο άσος-φαβορί όχι μόνο δεν έχει αξία, αλλά μοιάζει και αρκετά επίφοβος.

193. ΕΪΡ - ΜΠΡΕΧΙΝ

Βαριές ήττες και για τις δύο στην πρεμιέρα, 3-0 στην Άλμπιον Ρόβερς για την Έιρ, 1-6 από τη Ντανφέρμλιν η Μπρέχιν. 1,80 ο άσος, δεν θα μπλέξουμε.

194. ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ - ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ

Οδοστρωτήρας μέχρι στιγμής η Ντανφέρμλιν, 1-4/5-1/1-6 κέρδισε τα φετινά επίσημα παιχνίδια της. Η Κάουντενμπιθ ηττήθηκε στην πρεμιέρα της σκωτσέζικης Λιγκ 1 με 1-2 από τη Στανράερ και εδώ αναμένεται να έχει Γολγοθά. -1 ασιατικός άσος.

195. ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ - ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ

ΝοBet.

196. ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ - ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

GGκαιoverαμφότερες στην πρεμιέρα, προς τα γκολ κοιτάμε αναγκαστικά, ελλείψει περισσότερων πληροφοριών.

197. ΦΟΡΦΑΡ - ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ

ΝοBet.

198 ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ

Λογικό φαβορί ο άσος, πολύ καλή στο 0-1 επί της Κουίνς Παρκ στην πρεμιέρα η Αννάν, η Στέρλινγκ Άλμπιον αντίθετα ηττήθηκε με 0-1 από την Κλάιντ.

199. ΕΛΓΚΙΝ - ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ

Ένα κλικ παραπάνω προς τα αριστερά.

200. ΙΣΤ ΦΑΪΦ - ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ

Καλύτερη εικόνα στα τρία επίσημα ματς της φετινής σεζόν έχει δείξει η Μπέργουικ, μεγάλο μοιάζειτο 1,70 του Χ2.

201. ΚΛΑΪΝΤ - ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ

Έδρα και εδώ, η Κλάιντ είναι καταφερτζού, το 1,90+ βέβαια δεν λέει και πολλά.

202. ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ - ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ

3/3 ήττες με 2+ γκολ διαφορά ως τώρα η Άρμπροουθ, 0-3 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την Έλγκιν, παρόλα αυτά φαβορί του 2,00. Πάσο ή 1Χ.

203. ΜΑΛΜΕ - ΓΚΕΦΛΕ

Με το μυαλό στο ματς της χρονιάς με τη Σέλτικ (Τετάρτη) για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ η Μάλμε, που γενικώς φέτος δεν τη σκίζει τη γάτα (6-3-1 εντός με 20-10 γκολ) όπως άλλες χρονιές, η Γκέφλε (3-2-5 εκτός) ερχόταν από 2-3-0 (5/5under2,5) πριν τη μεσοβδόμαδη ήττα με 2-3 (από 2-0) από την Έλφσμποργκ. Μας χάλασε λίγο αυτό το τελευταίο αποτέλεσμα τη μανέστρα, όμως και πάλι μόνο προς τα δεξιά κοιτάμε, σε κάποια ασιατική κόντρα (+1,75 το αβάντζο για τους φιλοξενούμενους).

204. ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ - ΕΡΕΜΠΡΟ

Ευκαιρία παρουσιάζεται στη Σούντσβαλ, ώστε να διπλασιάσει τις νίκες στην έδρα της, καλό το μομέντουμ της με δύο σερί τρίποντα. Μαζεύει γκολ εκτός έδρας η Έρεμπρο, η οποία είναι σε κακή κατάσταση, η άμυνά της θυμίζει σουρωτήρι. Τον άσο προτίμησε ο Betol , με απόδοση 1,97 στον Stoiximan (στο1,95 βρίσκεται τώρα).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

205. ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ - ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ

Ουραγός εναντίον πρωτοπόρου, στο τέλος έχασε πάντως στο πιο πρόσφατο ματς της η Μπρομαποϊκάρνα (2-1 στην Έστερσουντ, την πιο καυτή έδρα του πρωταθλήματος), σαφώς βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα. 2-4-3 το εντός έδρας ρεκόρ των γηπεδούχων, 6-2-1 μετράει στις εξόδους της η Γιόνσεπινγκ, μπορούν οι γηπεδούχοι να τσιμπήσουν τον πόντο.

206. ΟΥΤΣΙΚΤΕΝΣ - ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ

Αλλοπρόσαλλες, κανένας λόγος εμπλοκής.

350. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΛΕΣΤΕΡ

Εξαιρετικές αμφότερες στην πρεμιέρα, 0-2 την Άρσεναλ η Γουέστ Χαμ, 4-2 τη Σάντερλαντ η Λέστερ, στεκόμαστε όμως περισσότερο στην ομάδα του Μπίλιτς, που ήταν άρτια τακτικά και το διπλό στο ντέρμπι (πρώτο μετά από εννέα χρόνια) ανέβασε την ψυχολογία της στα ουράνια. Ερωτηματικό πώς θα παρουσιαστούν τα “σφυριά” τώρα που θα πρέπει να πάρουν την πρωτοβουλία (οι ομάδες του Μπίλιτς έχουν δείξει στο παρελθόν πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα), αλλά ο άσος είναι κάτι παραπάνω από γενναιόδωρος σε απόδοση.

351. ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Τσίμπησε τον πόντο στο Γκούντισον Παρκ στην πρεμιέρα η Γουότφορντ (2-2), χτυπώντας στην κόντρα, τώρα τη βρίσκουμε σε τιμές καθαρού φαβορί κόντρα στη Γουέστ Μπρομ του Πιούλις, κυρίως γιατί οι φιλοξενούμενοι ήταν κακοί στο 0-3 κόντρα στη Σίτι. Ο Ουαλός δήλωσε ότι θα σφίξει την ομάδα του και στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι είναι κάτι παραπάνω από ικανός να τα καταφέρει, οι νεοφώτιστοι τώρα θα πρέπει να επιτεθούν και δεν είμαστε σίγουροι ότι μπορούν αν το κάνουν με επιτυχία. +0,25 ασιατικό διπλό.

352. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

Τραγική στο Λέστερ (4-2) η Σάντερλαντ, η άμυνα της ήταν για τα πανηγύρια. Η Νόριτς μπορεί να έχασε στην πρεμιέρα με 1-3 από την Κρίσταλ Πάλας, η εμφάνιση της πάντως δεν ήταν άσχημη, ίσως δικαιούταν κάτι παραπάνω από το ματς. Προσεγμένο σετ, στερούμενο αξίας στην κόντρα.

353. ΣΟΥΟΝΣΙ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Εξαιρετικό ποδόσφαιρο από τη Σουόνσι μέσα στην έδρα της Τσέλσι, γνωστό ότι πρόκειται για πολύ καλή ομάδα, έδειξε όμως ακόμα μεγαλύτερη πρόοδο σε σχέση με πέρσι. Βήμα-βήμα η Νιουκάστλ για να ξεχάσει τη περσινή καταστροφή, θετική κρίνεται η εμφάνιση της, έστω και αν δεν νίκησε, υστερεί πάντως ακόμα κόντρα σε δουλεμένες/στρωμένες ομάδες όπως η Σουόνσι. Θα δώσουμε το προβάδισμα στον άσο, 1,95 η τιμή του (Bet365).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

354. ΤΟΤΕΝΑΜ - ΣΤΟΟΥΚ

Γκράντε φαβορί η Τότεναμ, δεν έκανε πολλά στην ήττα με 1-0 στο Ολντ Τράφορντ, η Στόουκ συνέχισε να εντυπωσιάζει με την μεταγραφική της ενίσχυση, αποκτώντας τον Σακίρι. Πέρσι έφυγε με διπλό από το Γουάτ Χαρτ Λέιν, στο 0-1 από τη Λίβερπουλ άξιζε το βαθμό, το +0,75 ασιατικό διπλό κοιτάμε μόνο.

355. ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Από τις σταθερά καλές ομάδες της Τσάμπιονσιπ φαίνεται ότι θα είναι και φέτος η Ίπσουιτς, στην πρεμιέρα ισοφαρίστηκε με δύο γκολ στις καθυστερήσεις σε 2-2 από τη Μπρέντφορντ, στο Λιγκ Καπ με αλλαγές κέρδισε 2-1 τη Στίβενεϊτζ, δείχνοντας μας το γνωστό κυνικό προφίλ της. Ενθαρρυντικό το μπάσιμο της Σέφιλντ Γουένσντεϊ του Καρβαλιάλ,2-0 τη Μπρίστολ Σίτι, 4-1 τη Μάνσφιλντ στα δύο πρώτα παιχνίδια της, δεν είναι για να μπλέκει κανείς.

356. ΜΙΛΤ. ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ - ΠΡΕΣΤΟΝ

Ντέρμπι νεοφώτιστων, φαβορί η ΜΚ Ντονς, καλή ομάδα, με 2/2 νίκες (1-4 Ρόδεραμ, 2-1 Λέιτον Όριεντ) στο ξεκίνημα αλλά απέναντι της βρίσκει τη σκληροτράχηλη Πρέστον (0-0 στην πρεμιέρα με το φαβορί για την άνοδο Μίντλεσμπρο, 3-1 την Κρου στο Λιγκ Καπ) την οποία και δεν έχει κερδίσει την τελευταία τετραετία (0-6-2). Το Χ2μας κλείνει το μάτι.

357. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΜΠΟΛΤΟΝ

Χαμηλά ο άσος, η Μίντλεσμπρο φέτος κοιτάει ψηλά, λογικό το σετ αλλά όχι ματς από αυτά που μας απασχολούν, τουλάχιστονpregame,

358. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Άσχημο μπάσιμο και για τις δύο στη σεζόν, ήττες με 2-0 από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και 3-1 από τη Λούτον (Λιγκ 2) για τη Μπρίστολ Σίτι, με δύο γκολ στο θάνατο έσωσε το βαθμό κόντρα στην Ίπσουιτς (2-2 εντός) στην πρεμιέρα η Μπρέντφορντ, στο Λιγκ Καπ διασύρθηκε με 0-4 από την Όξφορντ (επίσης Λιγκ 2). Ας δούμε πώς θα αντιδράσουν.

359. ΝΟΤΙΓΧΑΜ - ΡΟΔΕΡΑΜ

Ντερμπάκι στα Μίντλαντς, με 2/2 ήττες ξεκίνησε η Φόρεστ (1-0 Μπράιτον, 3-4 Γουόλσολ), η Ρόδεραμ μετά το 1-4 από την ΜΚ Ντονς στην πρεμιέρα κέρδισε 1-0 την Κέμπριτζ στο Λιγκ Καπ. Στο 1,90 ο άσος στέκεται, αλλά θέλει τόλμη να στηρίξεις τη Νότιγχαμ αυτή την εποχή.

360. ΝΤΕΡΜΠΙ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Πρώτα σύννεφα στην Ντέρμπι, δεν έχει ξεκινήσει καλά η σεζόν, υπήρχαν υψηλές προσδοκίες και δεν επιβεβαιώνονται ως τώρα. Τελείως ασύνδετη στο ματς με την Πόρτσμουθ, μπερδεμένος δείχνει ακόμα ο Κλέμεντ, πλήγμα οι τραυματισμοί στη μεσαία της γραμμή. Με το δεξί έχει μπει στις υποχρεώσεις της η Τσάρλτον, 2/2 νίκες σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ. Δεν μπορεί με τίποτα να υποστηρίξει απόδοση του 1,60 η Ντέρμπι, πόσω μάλλον όταν μιλάμε για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ, ξεκάθαρη αξία στο ασιατικό +1 υπέρ των φιλοξενούμενων (1,825Bet365), το οποίο προτίμησαν οι Young Guns , παίζεται και το Χ2 (2,38 Stoiximan ).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

361. ΦΟΥΛΑΜ - ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Επαγγελματικό προφίλ βγάζουν αμφότερες, 2/2under2,5 μετράνε μέχρι στιγμής, χωρίς να έχουν γνωρίσει ήττα. Πάμε με τα λίγα γκολ και την αλληλεξουδετέρωση.

362. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Και οι δύο εκτός Λιγκ Καπ από κατώτερες ομάδες (Νοτς Κάουντι και Σριούσμπερι αντίστοιχα), παρότι αγωνίστηκαν στις έδρες τους, μόνο ήττες μετράνε ως τώρα, κάπως καλύτερα τα δείγματα της Μπλάκμπερν πάντως, που έχει και ποιοτικότερο ρόστερ, περιμέναμε ανάποδα τις αποδόσεις, οριακή αξία στο διπλόDraw No Bet.

363. ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Εκτός Λιγκ Καπ αμφότερες, έπαιξαν και παράταση μεσοβδόμαδα. Στο πρωτάθλημα ξεκίνησαν με νίκες (1-2 Σριούσμπερι, 2-0 Γουίγκαν), δεν πιάνεται από κάπου.

364. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ - ΜΠΕΡΤΟΝ

2/2 η Μπέρτον, την Τρίτη έβγαλε διπλό στο Μπόλτον περνώντας στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ. Φαβορί προς αποφυγή η Μπάρνσλεϊ, που στην πρεμιέρα ήταν κακή στο 3-1 από την Τσέστερφιλντ.

365. ΜΠΕΡΙ - ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Φαβορί η νεοφώτιστη Μπέρι, καλό το μπάσιμο της στη σεζόν (1-1 εκτός Ντόνκαστερ, 1-2 στο Λιγκ Καπ τη Γουίγκαν) αλλά η ποιοτική και σίγουρα πιο έμπειρη Σουίντον απαιτεί μεγαλύτερο σεβασμό…

366. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ - ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

Για κόντρα -και- φέτος η Μπλάκπουλ, τυχερό 2-2 στην Κόλτσεστερ στην πρεμιέρα, στο Λιγκ Καπ η Νορθάμπτον (Λιγκ 2) την έκανε του αλατιού (3-0). Με νίκη (2-0 την Πιτέρμπορο) ξεκίνησε η Ρότσντεϊλ, στο Λιγκ Καπ άφησε εκτός της Κόβεντρι στα πέναλτι, τούμπα οι αποδόσεις του ζευγαριού, με το διπλό πλέον φαβορί, παίζεται σίγουρα το Draw No Bet των φιλοξενούμενων.

367. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ - ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Υπάρχει χώρος για κόντρα εδώ, με την αγορά να πηγαίνει άμεσα στο Χ2, η Μπράντφορντ δείχνει αστάθεια στο ξεκίνημα, 4-1 από τη Σουίντον στο πρωτάθλημα, εκτός κυπέλλου στα πέναλτι από τη Γιορκ, η Σριούσμπερι έρχεται από διπλό-πρόκριση στο Ίγουντ Παρκ (1-2 Μπλάκμπερν).

368. ΟΛΝΤΑΜ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ

Λίγα πράγματα αμφότερες μέχρι στιγμής, τις αφήνουμε να βγάλουν τα μάτια τους μόνες τους.

369. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Τίποτα το τρομερό η Πιτέρμπορο, η Κόλτσεστερ μπορεί να το ζορίσει. Το 1,95 του άσου παραπέμπει σε άλλες εποχές, που το Λόντον Ρόουντ ήταν έδρα υπολογίσιμη.

370. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ - ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

4-0 τη Σέφιλντ Γιουν. Στο πρωτάθλημα, 1-2 την Πλίμουθ στο Λιγκ Καπ, το ξεκίνημα της Τζίλιγχαμ δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Υπολογίσιμη όπως πάντα στην έδρα της η Πορτ Βέιλ, αλλά για φαβορί δεν μας κάνει. Μέχρι που σκεφτόμαστε το 1,80+ του +0,25 ασιατικού διπλού.

371. ΣΑΟΥΘΕΝΤ - ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Από νίκη-πρόκριση επί της Νότιγχαμ Φόρεστ στο Λιγκ Καπ με 3-4 έρχεται η Γουόλσολ, γεγονός που της δίνει ένα έξτρα μπουστάρισμα όσον αφορά την ψυχολογία. Πέραν τούτου ουδέν.

372. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. - ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Θα είναι και φέτος η μαύρη τρύπα των παιχτών στη Λιγκ 1 η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ; Μεγάλο φαβορί ξανά για την άνοδο, στην πρεμιέρα έχασε με 4-0 στη Τζίλιγχαμ, στο Λιγκ Καπ με τα χίλια ζόρια επικράτησε της Μόρκαμ (Λιγκ 2) με τέρμα στο 90’. 3-1 τη Μπάρνσλεϊ στην πρεμιέρα η Τσέστερφιλντ, το 2,00 του άσου μόνο για κόντρα το κοιτάμε.

373. ΣΚΑΝΘΟΡΠ - ΚΡΟΥ

Χαμηλά ο άσος, αλλά και η κόντρα δύσκολη, η Κρου συνήθως παίρνει το χρόνο της μέχρι να στρώσει.

374. ΓΕΟΒΙΛ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Δύσκολη η επιστροφή της Μπρίστολ Ρόβερς στη Φούτμπολ Λιγκ, ήττα με 0-1 από τη Νορθάμπτον, ήττα με 1-2 από τη Μπέρμιγχαμ στο Λιγκ Καπ, οι εμφανίσεις της πάντως ήταν ανταγωνιστικές. 3-2 από την Έξετερ, 0-3 από την ΚΠΡ τα αντίστοιχα αποτελέσματα της Γέοβιλ, τίποτα το εξαιρετικό από μέρους της μέχρι στιγμής, ενώ έχει και αρκετές απουσίες, τριπλή στα μάτια μας και περιμέναμε κομμένο στη μέση το καρπούζι, αλλά βλέπουμε τον άσο –έστω και αλαφρύ- φαβορί. +0,25 ασιατικό διπλό.

375. ΓΙΟΡΚ - ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Και εδώ ο άσος είναι φαβορί –και πολύ πιο ξεκάθαρο μάλιστα- χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο, η Γέοβιλ έχασε 3-0 στη Γουίκομ στην πρεμιέρα, ενώ στο Λιγκ Καπ στα πέναλτι ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπράντφορντ (Λιγκ 1), αντίθετα η Χάρτλπουλ μετράει 2/2 νίκες με μηδέν παθητικό, η τελευταία απέναντι στη Φλίτγουντ (Λιγκ 1). Συνυπολογίζοντας σε όλα αυτά τη γκρίνια στο στρατόπεδο των γηπεδούχων για τον τεχνικό Ράσελ Γουίλκοξ αλλά και το γεγονός ότι η Γιορκ κέρδισε πέρσι μόλις 5 από τα 23 παιχνίδια της εντός έδρας στο πρωτάθλημα, το Χ2 κοντά στο 1,80 τραβάει το μάτι.

376. ΚΑΡΛΑΪΛ - ΚΕΪΜΠΡΙΤΖ

Από παράταση η Καρλάιλ (3-1 την Τσέστερφιλντ στο Λιγκ Καπ), 1-0 έχασε στη Ρόδεραμ την Τρίτη η Κέμπριτζ, στο πρωτάθλημα το Σάββατο βρήκε και τα έκανε κόντρα στη Νιούπορτ (3-0). Τριπλή, όπως δείχνουν και οι αποδόσεις.

377. ΚΡΟΟΥΛΙ - ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Τυχερό 1-1 στην Οξφόρδη στην πρεμιέρα για την Κρόουλι, έχασε εύκολα στο Λιγκ Καπ 2-0 από την Πιτέρμπορο. 2/2 ήττες στο ξεκίνημα για τη Γουίμπλεντον (0-2 Πλίμουθ, 1-0 Κάρντιφ), άξιζε όμως κάτι παραπάνω βάσει τον εμφανίσεων της, η γηπεδούχος δείχνει αρκετά αδύναμη και δεν μας γεμίζει το μάτι σαν φαβορί. Ένα κλικ στο +0,25 ασιατικό διπλό.

378. ΛΟΥΤΟΝ - ΟΞΦΟΡΝΤ

Στο 92’ έσωσε το βαθμό στο Άκρινγκτον η Λούτον στην πρεμιέρα (1-1), στο Λιγκ Καπ κέρδισε 3-1την Μπρίστολ Σίτι, ομάδα της Τσάμπιονσιπ. Άτυχη η Όξφορντ στο 1-1 με την Κρόουλι εντός, άξιζε καθαρά τη νίκη, την οποία και πήρε στο Λιγκ Καπ εμφατικά στην έδρα της Μπρέντφορντ (επίσης Τσάμπιονσιπ) με σκορ 0-4. Το περιμέναμε πιο μοιρασμένο το σετ είναι η αλήθεια, +0,25 ασιατικό διπλό ή τίποτα.

379. ΜΟΡΚΑΜ - ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Ομάδες χωρίς ιδιαίτερες αρετές, με πείσμα και πάθος θα παλέψουν για τους βαθμούς, αρκετά πιθανή η αλληλεξουδετέρωση.

380. ΜΠΑΡΝΕΤ - ΓΟΥΙΚΟΜ

Στην παράταση άφησε εκτός Λιγκ Καπ τη συμπολίτισσα της Μίλγουολ η Μπαρνέτ (1-2), στο πρωτάθλημα έχασε 2-0 από την επίσης λονδρέζα Λέιτον Όριεντ. 3-0 την Όξφορντ στη Λιγκ 2, 0-1 από τη Φούλαμ στο Λιγκ Καπ τα αποτελέσματα της Γουίκομ στο ξεκίνημα, δεν πιάνεται από κάπου.

381. ΝΙΟΥΠΟΡΤ Κ. - ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

2/2 ήττες για αμφότερες στο ξεκίνημα της σεζόν, η Στίβενεϊτζ πάντως δείχνει να έχει πιο γερές βάσεις από τη Νιούπορτ, που αποδυναμώθηκε αισθητά το καλοκαίρι. Το διπλό παίρνει πάνω του τα πρώτα πονταρίσματα, χωράει και κάλυψη στην ισοπαλία (Draw No Bet).

382. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΕΞΕΤΕΡ

Φορτσάτες, με 2/2 νίκες μπήκαν στη σεζόν, δείχνοντας φιλοδοξία. 0-1 τη Μπρίστολ Ρόβερς και 3-0 τη Μπλάκπουλ (Λιγκ 1) στο Λιγκ Καπ η Νορθάμπτον, 3-2 τη Γέοβιλ και 1-2 την ισχυρή Σουίντον (Λιγκ 1) η Έξετερ, που δίνεται καθαρό αουτσάιντερ. Θα το περιμέναμε πιο μοιρασμένο, οι γηπεδούχοι δείχνουν ικανοί να βρουν δίχτυα.

383. ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Ανύπαρκτη στα δύο πρώτα παιχνίδια της η Ντάγκεναμ, 3-0 στο Πόρτσμουθ για τη Λιγκ 2, 4-1 από την Τσάρλτον στο Λιγκ Καπ, γι αυτό και το διπλό της Λέιτον Όριεντ (2-0 Μπαρνέτ, 2-1 από ΜΚ Ντονς με δύο γκολ στις καθυστερήσεις) παρότι άνοιξε σε τιμές φαβορί έχει πάρει την κατιούσα.

384. ΠΛΙΜΟΥΘ - ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Ντέρμπι στον αγγλικό Νότο, εξαιρετική εκκίνηση πραγματοποιεί η Πόρτσμουθ, μετά το 3-0 της πρεμιέρας επί της Ντάγκεναμ άφησε εκτός Λιγκ Καπ τη Ντέρμπι (Τσάμπιονσιπ), κερδίζοντας την με 2-1. Αρκετά τυχερή η Πλίμουθ στο 0-2 επί της Γουίμπλεντον, στο Λιγκ Καπ έχασε 1-2 από τη Τζίλιγχαμ, το διπλό είναι σε τιμές αουτσάιντερ και αξίζει προσοχής, με μοναδική ένσταση το ότι οιPompeysδεν θα έχουν τώρα το πλεονέκτημα που προσφέρει ένα γεμάτο κόσμο Φράτον Παρκ.

207. ΖΛΙΝ - ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ

Πρώτη ήττα στη χρονιά για τη Ζλιν (2-0-1), δεν τα κατάφερε στην έδρα της Σπάρτα (0-3). Με προβλήματα στην άμυνα έχει ξεκινήσει η Μπάνικ Οστράβα (0-1-2, 3/3over2,5 &GG) και η ως τώρα εικόνα της μας στρέφει προς τοGG στο 1,91 του Stoiximan .

208. ΣΙΓΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ - ΜΠΡΝΟ

Χωρίς νίκη έπειτα από τρεις αγωνιστικές (0-2-1) η Σίγκμα Όλομουτς που δείχνει πολλά αμυντικά προβλήματα έχοντας δεχτεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια της. Σαφώς καλύτερη εικόνα δείχνει η Μπρνο που έχει απολογισμό 2-0-1 με τις νίκες να έρχονται με Σλάβια Πράγας και Μπάνικ Οστράβα και την ήττα από την Μλάντα Μπόλεσλαβ. Μοναδικός αρνητικός παράγοντας η προϊστορία αφού δεν έχει κερδίσει ποτέ στο Όλομουτς (0-3-7). Επιλογή τωνYoungGunsτο Χ2 στο 2,00 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

386. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΜΠΟΡΝΤΟ

Ήττα για αμφότερες στην πρεμιέρα, 2-1 στην Τουλούζ η Σεντ Ετιέν, 1-2 από τη Ρεμς η Μπορντό. Με ρυθμό λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, η έδρα δίνει στους “στεφανουά” προβάδισμα, όχι αρκετό πάντως για να πάμε στον άσο του 2,00.

209. ΠΟΛΙ ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ - ΟΥΝΙΒ.ΚΡΑΪΟΒΑ

Μέτριο ξεκίνημα πραγματοποιούν αμφότερες, 1-1-4 η Τιμισοάρα, 1-2-3 η Κραϊόβα, με συνοπτικές διαδικασίες προχωράμε παρακάτω.

210. ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝ. - ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ

Δεν άρχισαν καθόλου καλά στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι, έχοντας δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές με τελευταία αυτή κόντρα στην Παλεστίνο με 2-1 εκτός έδρας. Μία νίκη και μία ήττα έχει η Ουατσιπάτο στις δύο πρώτες αγωνιστικές, προερχόμενη από τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Ικίκε. Δεν είναι κακή ομάδα η Εσπανιόλα και σε συνδυασμό με την κούραση που θα βγάλει η Ουατσιπάτο από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι για το Σουνταμερικάνα μας οδηγούν στον άσο, σημείο που επέλεξαν οιYoung Guns.

212. ΜΟΥΣΚ. ΠΕΡΟΥΒΕΛΤΖ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Με τρεις ήττες έχει μπει στη σεζόν η Μουσκρόν, 2-0-1 ο απολογισμός της Σταντάρ στο πρωτάθλημα (η ήττα στη μοναδική της έξοδο), ενώ έχει να σκέφτεται και το παιχνίδι της Πέμπτης στη Νορβηγία απέναντι στη Μόλντε για το Γιουρόπα.Πετσοκομμένο το διπλό, κανένας λόγος ενασχόλησης.

213. ΒΙΚΙΝΓΚ - ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

Η Βίκινγκ (5-1-3 εντός, 6/9over2,5, 7/9GG) πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου θριαμβεύοντας με 3-0 επί της περσινής πρωταθλήτριας Μόλντε. Εξαιρετική η πορεία της και στο πρωτάθλημα (4η θέση)παρά την αποδυνάμωση στο έμψυχο δυναμικό. Η Μπόντο Γκλιμτ σπάει όλα τα κοντέρ, καθώς συμπλήρωσε έξι συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ και μακριά από το σπίτι της μετράει τρία σερί διπλά (3-2-4 εκτός, 7/9over2,5, 7/9GG). Παρόλο που η Βίκινγκ δείχνει σε καλή κατάσταση, θεωρούμε ότι θα επηρεαστεί από τα συνεχή παιχνίδια και η φορμαρισμένη Μπόντο Γκλιμτ θα έχει την ευκαιρία να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Επιλογή το ασιατικό διπλό +1,0 στο 1,875 τηςBet365, για τους πιο τολμηρούς το 2DNB στο 3,75.

214. ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ - ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ

Από ισοπαλία χωρίς τέρματα στην έδρα τηςΠογκόνπροέρχεται ηΓκόρνικ, άδικο αποτέλεσμα για τηνΠογκόνμε τηνΓκόρνικνα στέκεται αρκετά τυχερή σε πολλές περιπτώσεις. Μεσοβδόμαδα γνώρισε την ήττα από τηνΛέγκια2-0 και παράλληλα τοναποκλεισμόαπό την συνέχεια του κυπέλλου. Ισοπαλία χωρίς τέρματα και για τηνΣλασκη οποία έμεινε στο 0-0 με τηνΛέχιαΓκντανσκ, άδικο αποτέλεσμα καθώς είχε τις ευκαιρίες να πετύχει κάποιο τέρμα και να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης, για το κύπελλο επικράτησεεύκολαμε 5-1 της Όλστζιν (ομάδα Β’ κατηγορίας). Σωστά μοιρασμένο το σετ, η ισοπαλία μοιάζει να έχει τον πρώτο λόγο.

387. ΚΠΡ - ΚΑΡΝΤΙΦ

Νερόβραστες μέχρις στιγμής και οι δύο, μόνο για περαιτέρω συμπεράσματα το ματς.

215. ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ - ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ

Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα η ΒΑΚ Πέλετς (0-1-3, 3/4NG&under2,5 και μόλις ένα γκολ ενεργητικό), η Γκρόντιγκ μετράει 1-2-1 με 3/4over2,5, 4/4GG.Πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση, προχωράμε παρακάτω.

216. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΛΤΑΧ

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τη Σάλτσμπουργκ (4-1 στην έδρα της Ριντ), θέλει να ανέβει βαθμολογικά ενώ την Πέμπτη ταξιδεύει στο Μινσκ για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα. Σεφτέ εντός των συνόρων και για την Άλταχ (3-1 εντός τη Μάτερσμπουργκ), η οποία έχει επίσης ευρωπαϊκό ραντεβού την Πέμπτη (υποδέχεται τη Μπελενένσες). Λογικά θα επικρατήσουν οι γηπεδούχοι, χωρίς την παραμικρή αξία ο άσσος.

217. ΤΡΕΝΚΒ. ΑΝΤΜΙΡΑ - ΡΙΝΤ

Εξαιρετικό το ξεκίνημα της Αντμίρα (2-2-0, 3/4over2,5, 4/4GG), το αντίθετο ισχύει για τη Ριντ (0-1-3), ο άσσος στο 1,85 του Stoiximan είναι ικανοποιητικός.

388. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Πρεμιέρα με μεγάλο ματς, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα δώσουν φέτος μάχη για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύουμε ότι ο “Κλοπ Τζούνιορ”, Τόμας Τούχελ, μπορεί να γεμίσει τα παπούτσια του προκατόχου του στη Βεστφαλία, από την άλλη πρώτο ματς κόντρα στη “γάτα” Φαβρ, θα μπορούσε καλύτερης τύχης… Δεν είναι άσχημη η απόδοση του άσου, όταν μιλάμε για εντός έδρας ματς της Ντόρτμουντ, αλλά μυρίζει μπαρούτι.

389. ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΤΣΑΠ - ΤΣΒΟΛΕ

Με ήττα ξεκίνησαν τη χρονιά οι γηπεδούχοι (1-3 στην έδρα της Χέρενφεν), ισόπαλη με 2-2 αναδείχθηκε η Τσβόλε υποδεχόμενη την Καμπούρ.Σωστά στη μέση το σετ.

390. ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ - ΡΙΟ ΑΒΕ

Η Μπελενένσες έχει ήδη δυο επίσημα παιχνίδια στα πόδια της (νίκη με 2-1 εντός επί της Γκέτεμποργκ και ισοπαλία εκτός με 0-0) για το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ την Πέμπτη ταξιδεύει στην Άλταχ για τα πλέι-οφ της διοργάνωσης. Χωρίς επίσημο παιχνίδι στα πόδια της η Ρίο Άβε, η αγωνιστική ετοιμότητα των γηπεδούχων μας κάνει να κοιτάμε αριστερά ( στο 1,70 ο ασιατικός άσσος 0:0 στηνBet365), με την απαραίτητη όμως κάλυψη στην ισοπαλία.

391. ΑΓΙΑΞ - ΒΙΛΕΜ

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Άγιαξ στην έδρα της Άλκμααρ (3-0), ηρέμησε κάπως το κλίμα μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ την Πέμπτη ακολουθεί το πρώτο παιχνίδι απέναντι στη Γιάμπλονετς για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα. Η Βίλεμ έμεινε στο 1-1 με τη Φίτεσε, αλλά στο Άμστερνταμ η αποστολή της αναμένεται δύσκολη.

392. ΤΒΕΝΤΕ - ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ

Η Τβέντε πήρε το 1-1 στην έδρα της Γκρόνινγκεν, χωρίς πάντως να ικανοποιήσει, η Ντεν Χάαγκ κράτησε την πρωταθλήτρια Αϊντχόφεν στο 2-2. Χαμηλότερα του αναμενομένου ο άσσος, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στην πρεμιέρα.

211. ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΧΑΠΟΕΛ ΙΡΟΝΙ Κ.Σ.

ΝοBet.

219. ΝΟΥΕΒΑ ΣΙΚΑΓΟ - ΟΥΡΑΚΑΝ

Η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας η Νουέβα Σικάγο, ουραγός στη βαθμολογία, χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα (0-8-11). Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας από την Εστουδιάντες με 1-0. Δύσκολη χρονιά και για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, κινούμενοι στη μετριότητα. Προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία 3-3 κόντρα στην Κρουσέρο. Πάμε παρακάτω.

220. ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ - ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ

Με 1-0-2 έχει ξεκινήσει η Μπέβερεν, βγάζοντας αρκετά δύσκολο πρόγραμμα (ήττες εκτός από Άντερλεχτ και Σταντάρ, νίκη εντός επί της Κορτράικ), στο 1-1-1 ο απολογισμός της Ζούλτε (στη μοναδική της έξοδο ηττήθηκε από τη Σταντάρ). Ελαφρύ φαβορί δίνονται οι φιλοξενούμενοι, απόλυτα ισορροπημένο θα το δίναμε εμείς.

221. ΓΚΕΝΚ - ΒΕΣΤΕΡΛΟ

1-1-1 ο απολογισμός της Γκενκ, 1-1-1 και για τη Βέστερλο, η μέχρι στιγμής εικόνα των δυο ομάδων δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τα 1,40 που κυκλοφορούν στον άσσο.

222. ΛΟΚΕΡΕΝ - ΜΑΛΙΝ

Χωρίς νίκη ακόμα η Λόκερεν (0-2-1, 2/3over2,5 &GG), 1-0-2 μετράει η Μαλίν (3/3over2,5, 2/3GG), αμφίρροπη δείχνει η αναμέτρηση, τύχη δείχνει να έχει τοover 2,5 στο 1,90 τηςBet365.

223. ΣΤΕΑΟΥΑ - ΤΑΡΓΚΟ ΜΟΥΡΕΣ

Από την πρώτη της ήττα εντός των συνόρων έρχεται η Στεάουα (0-2 από την Άστρα), πραγματοποιεί γενικά μέτριο ξεκίνημα (2-3-1) και στην έδρα της έχει 3/3 ισοπαλίες. Η Τάργκου Μούρες έχει επίσης απολογισμό 2-3-1(5/6NG&under2,5) και έχει μείνει χωρίς νίκη και χωρίς γκολ στα τρία πιο πρόσφατα (0-2-1). Σε περίεργη φάση αμφότερες, η Στεάουα έχει επιπλέον ευρωπαϊκό παιχνίδια την Πέμπτη, καλύτερα να μείνουμε μακριά.

393. ΑΝΖΕ - ΝΑΝΤ

Ντερμπάκι, αμφότερες ξεκίνησαν νικηφόρα, 0-2 στο Μονπελιέ η νεοφώτιστη Ανζέ, 1-0 στο ντέρμπι της Βρετάνης η Ναντ, με αυτογκόλ στο 89’. Στο μισό-μηδέν θα πάει.

394. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ - ΛΥΩΝ

Με εντός έδρας στραβοπάτημα (0-0 με Λοριάν) ξεκίνησε η Λυών που έχει αμφίβολο τον Λακαζέτ ενώ ο έτερος φορ Μποβύ κοντράρεται με την πρώην του ομάδα. Η Γκινγκάμπ δεν ήταν καλή στην πρεμιέρα αλλά δεν δικαιούταν και να χάσει (αυτογκόλ στο 89’ με τη φάση να ξεκινάει από θέση οφσάιντ). Περιμένουμε πιο επιθετική μπροστά στο κοινό της την ομάδα του Γκουρβενέκ, κάτι που μπορεί να ευνοήσει για να επαληθευτεί τοGGστο 1,88 του Stoiximan . Επίσης αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί ο Λακαζέτ καλή σκέψη θα είναι να σκοράρει (anytime) ο Μποβύ που θα βρει μπροστά του την πρώην του ομάδα στην οποία πέρσι χρίστηκε 1οςσκόρερ με 17 γκολ, στο 3,35 προσφέρει οStoiximanαυτό το ενδεχόμενο. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

395. ΚΑΕΝ - ΤΟΥΛΟΥΖ

Διπλό στη Μασσαλία για την Καέν στην πρεμιέρα (0-1), με πολύ καλή εμφάνιση που άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. 2-1 τη Σεντ Ετιέν η Τουλούζ, εύκολος αντίπαλος δεν είναι σε καμία περίπτωση.

396. ΡΕΝ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Αμφότερες ξεκίνησαν με ήττα, δεν θα μπλέξουμε.

397. ΤΡΟΥΑ - ΝΙΣ

Ανέτοιμη έδειξε στην πρεμιέρα η Τρουά που έχασε βαθμούς στο σπίτι της από την νεοφώτιστη Αζαξιό Γκαζελέκ (0-0). Με το καλημέρα η Νις έδειξε πιο δημιουργική στην επίθεση και αν δεν έμενε με 10 παίκτες στο ημίχρονο ίσως το αποτέλεσμα του αγώνα με τη Μονακό να ήταν διαφορετικό. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν χώρους να φτιάξουν φάσεις, εκτίμηση μας πως οι αποδόσεις για να μην ηττηθούν από την μετριότατη Τρουά στην πρεμιέρα έχουν αξία, στο 1,75 το Χ2 που επέλεξαν οι YoungGuns στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

398. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ - ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Τουρκίας.Έχει αγωνιστικό ρυθμό η Τραμπζονσπόρ, καθώς αγωνίστηκε σε δυο προκριματικούς γύρους του Γιουρόπα Λιγκ (απέκλεισε τη Ντιφερντάνζ, έμεινε εκτός από τη Ραμποτνίσκι). Με το αριστερό ξεκίνησε τη χρονιά η Μπουρσασπόρ, δεν τα κατάφερε απέναντι στη Γαλατασαράι στον τελικό του Σούπερ Καπ (ήττα με 0-1).Αμφότερες έχουν και αγωνιστικά προβλήματα, καλύτερα να μείνουμε μακριά.

224. ΝΤΟΥΚΛΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ

No Bet.

225. ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Πολύ δυνατό ξεκίνημα πραγματοποιεί ηΠιαστη οποία με 3 νίκες στις 4 πρώτες αγωνιστικές βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, πρόσφατα επικράτησε εκτός έδρας τηςΚρακόβια1-2, την Τετάρτηαποκλείστηκεστα πέναλτι από τηνΒόλαγια το κύπελλο. Πρώτη απώλεια βαθμών για τηνΛέγκιαη οποία έμεινεστο1-1 με τηνΒίσλα, για το κύπελλο επικράτησε τηςΛέτζναεκτός έδρας 0-2. Ντέρμπι μίσους αποτελεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση, σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, να ρεφάρουν θέλουν οι φιλοξενούμενοι, το αφήνουμε.

226. ΚΟΥΜΠΑΝ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ

Χωρίς νίκη ακόμα η Κούμπαν (0-3-1, 4/4under2,5), μόνο ήττες ως τώρα εντός των συνόρων η Ρούμπιν, χωρίς μάλιστα να έχει βρει δίχτυα ακόμα (0-0-4, 3/4under2,5, 4/4NG).Under.

227. ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝ. - ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ

Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο από τις πιο δυνατές ομάδες της φετινής χρονιάς, με μεσοβδόμαδα παιχνίδια για αμφότερες στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Το αφήνουμε στην ησυχία του.

399. ΕΞΕΛΣΙΟΡ - ΑΛΚΜΑΑΡ

Από ήττα στην έδρα της Ναϊμέγκεν έρχεται η Εξέλσιορ, η Άλκμααρ γνώρισε τη συντριβή στο γήπεδό της από τον Άγιαξ (0-3) και έχει να σκέφτεται και το επερχόμενο παιχνίδι με την Άστρα στη Ρουμανία για το Γιουρόπα Λιγκ.Προς τα αριστερά κοιτάμε εδώ.

228. ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ - ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ

Τρείς αγωνιστικές χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Γοδόι (0-2-1), έχοντας δύο σερί ισοπαλίες τελευταία αυτή κόντρα στην Αρχεντίνος (0-0 εκτός). Εντός τα πάει αρκετά καλά έχοντας ρεκόρ 4-5-1. Στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας η Μπάνφιλντ (8-5-6), προερχόμενη από τη νίκη 4-1 κόντρα στην Άρσεναλ εντός. Τέσσερα ματς χωρίς ήττα η Μπάνφιλντ εκτός (2-2-0), ενώ παράλληλα είναι η τέταρτη καλύτερη ομάδα αγωνιζόμενη εκτός έδρας με ρεκόρ 5-2-2. Δεν τα πάει καλά στην έδρα της Γοδόι, τελευταία νίκη το 2006.Προβάδισμα στον ασιατικό άσο 0:0.

400. Ι. ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ - ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ

Χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις θα κυλήσει τελικά η σεζόν για την Μπασακσεχίρ αφού έμεινε εκτός από την ολλανδική Άλκμααρ με δυο ήττες (0-2 εκτός, 1-2 εντός). Νεοφώτιστη στην κατηγορία η Ανταλιασπόρ, έχει ήδη προβεί σε 12 μεταγραφές με κυριότερη φυσικά εκείνη του Ετό.Επικίνδυνη η πρεμιέρα για τους γηπεδούχους, δεν θα μπλέξουμε.

401. ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Δεν δείχνει να είναι ακόμα έτοιμη η Σιβασπόρ, που παρουσίασε προβληματική εικόνα στα φιλικά, η Γαλατασαράι θα παλέψει για ακόμα μια χρονιά για τον τίτλο, ενώ ήδη κατέκτησε το Σούπερ Καπ (1-0 επί της Μπουρσασπόρ). Πάντα επικίνδυνες οι πρεμιέρες, θεωρούμε πάντως ότι το 2,17 για νίκη των φιλοξενούμενων στον Stoiximan είναι μια δίκαιη τιμή.

229. Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ - ΜΠΟΑ

Εφτά ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι βυθίζονται ακόμα περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα. Προέρχονται από την ήττα με 3-1 κόντρα στη Μποταφόγκο εκτός έδρας. Από μεγάλη νίκη έρχεται η Μπόα, 2-1 εντός τη Μακάε, 2-1-2 το ρεκόρ στα πέντε τελευταία. Δεν είναι για αυτές τις τιμές ο άσος, κοιτάμε την κόντρα.

230. ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ -ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Δεύτερη σερί νίκη για την Αμέρικα (2-0 τη Σεαρά εκτός), η οποία αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Εντός έδρας είναι πανίσχυρη με τελευταία ήττα το Μάρτιο κόντρα στην Κρουζέιρο για το τοπικό πρωτάθλημα. Επέστρεψε στις νίκες η Μποταφόγκο μετά από τέσσερα ματς κερδίζοντας εντός έδρας με 3-1 την Α ΜΠΕ ΣΕ Νατάλ. Δύσκολα θα πάρουν αποτέλεσμα στην καυτή έδρα της Μινέιρο οι φιλοξενούμενοι, κρατάμε τον ασιατικό άσο 0:0 στο 1,70 τηςbet365.

231. ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ - ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ

Δεν μπόρεσε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας από την έδρα της Σαμπάιο την προηγούμενη αγωνιστική, χάνοντας στις λεπτομέρειες με 1-0. Εντός είναι δυνατή με ρεκόρ 5-2-2. Το τρένο της Κρισιούμα συνεχίζει ακάθεκτο χωρίς στάση. Νέα νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στην Παϊσαντού με 1-0 εντός. Οι φιλοξενούμενοι αγνοούν την ήττα στο πρωτάθλημα για πάνω από δύο μήνες.Ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,825 της bet365.

232. ΝΑΟΥΤΙΚΟ - ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Τέσσερα μας χωρίς νίκη για τη Ναούτικο, η οποία διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Μπαΐα. Εντός παραμένει αήττητη μετά από εννιά ματς (7-2-0). Τρείς νίκες σε πέντε ματς για την Μπραγκαντίνο, η οποία απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Προέρχεται από τη νίκη με 2-1 εντός κόντρα στην Παρανά. Ποτέ δεν έχει κερδίσει η Ναούτικο την Μπραγκαντίνο με την προϊστορία ανεξαρτήτου έδρας 0-5-2 υπέρ της Μπραγκαντίνο.Κρυφοκοιτάμε το Χ2.

233. ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ - ΟΕΣΤΕ

Δεύτερη σερί ήττα για τους γηπεδούχους (1-0 εκτός κόντρα στην Κρισιούμα), οι οποίοι δεν πατάνε καλά τελευταία. Μόλις μία ήττα στα πέντε τελευταία για την Οέστε, η οποία βρίσκει τη σταθερότητα που αναζητούσε στην απόδοσή της. Προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία εντός κόντρα στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε.Δύσκολο παιχνίδι, δε βγαίνει κάτι.

402. ΠΟΡΤΟ - ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ

Ντεμπούτο για την Πόρτο, ο στόχος φυσικά είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, με το ρόστερ της να έχει αρκετές διαφοροποιήσεις σε σχέση με πέρυσι. Η Γκιμαράες έχει ήδη δυο επίσημα παιχνίδια (ήττες από την Άλταχ με 1-2 εκτός και 1-4 εντός για το Γιουρόπα) και δείχνει ότι θα χρειαστεί πολύ δουλεία για να επανέλθει στα περσινά επίπεδα.Δεν περιμένουμε εκπλήξεις εδώ.

234. ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ - ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Ξεφούσκωσε μετά το δυνατό ξεκίνημα η Αλντοσίβι, συμπληρώνοντας έξι παιχνίδια χωρίς νίκη (0-1-5). Προέρχεται από την ήττα με 2-1 κόντρα στη Ραφαέλα εκτός. Ντεφορμέ η Κολόν πριν τη διακοπή, συμπληρώνοντας τρείς σερί ήττες, με τελευταία αυτή κόντρα στην Ιντεπεντιέντε με 1-0 εντός. Τελευταία νίκη της Κολόν το Μάιο (2-3 κόντρα στη Ντεφένσα).No bet.

235. ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ - ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Δεν εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα η Μεντεγίν, έχοντας ρεκόρ 2-2-1, παρουσιάζοντας παράλληλα πρόβλημα στο σκοράρισμα (τρία γκολ σε πέντε ματς). Προέρχεται από την ήττα με 2-0 στην έδρα της Εκιδάδ. Μεσοβδόμαδα κέρδισε τη Ντεπορτίβο Κάλι με 2-0 για το θεσμό του κυπέλλου. Αήττητη μετά από πέντε αγώνες ο Σάντα Φε (3-2-0) προερχόμενη από την ισοπαλία 0-0 εντός κόντρα στην Άγιλας Ντοράδας. Την Πέμπτη αγωνίστηκε εκτός έδρας για το Κόπα Σουνταμερικάνα ενώ ακολουθεί ο επαναληπτικός.Αναμένονται αλλαγές στην εντεκάδα. Άσος.

236. ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ - ΑΡΙΚΑ

Ξεκούραστοι αναμένονται οι γηπεδούχοι αφού το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Κατόλικα αναβλήθηκε. Χωρίς νίκη μετά από δύο αγωνιστικές η Αρίκα, προερχόμενη από την ήττα με 2-1 κόντρα στην Κομπρεσάλ εντός. Δεν αποτελούν φόβητρο οι φιλοξενούμενοι, ευκαιρία για την Ουνιόν να κάνει το 2/2, άσος.

237. ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ

Μία από της ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος η Ουνιόν, βρισκόμενη στη δέκατη θέση, συμπληρώνοντας τέσσερα ματς χωρίς ήττα (2-2-0), προερχόμενη από την τεράστια νίκη με 4-3 στην έδρα της Μπόκα. Από τις καλύτερες ομάδες αγωνιζόμενη στην έδρα της με ρεκόρ 4-5-1. Διεκδικήτρια του φετινού τίτλου η Ράσινγκ, με όχι και τόσο καλά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό (2-1-2 στα πέντε τελευταία). Προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία κόντρα στη Μπελγράνο. Δύσκολα θα καταφέρει να φύγει με τους τρείς βαθμούς η Ράσινγκ, κρατάμε τον ασιατικό άσο +0,25 στο 1,825 τηςbet365.

238. ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΣΑΝΤΟΣ

Ήττα μετά από τέσσερεις αγωνιστικές για την Ατλέτικο Παραναένσε, η οποία δεν μπόρεσε να φύγει με αποτέλεσμα από την έδρα της Φλαμένγκο (3-2). Εντός είναι δυνατή με ρεκόρ 6-2-1. Δεύτερη σερί νίκη για τη Σάντος (1-0 εντός κόντρα στη Βάσκο), η οποία έχει 3-1-1 στα πέντε τελευταία. Εκτός χάνεται, είναι η δεύτερη χειρότερη ομάδα με ρεκόρ 0-3-6. Εύκολα ή δύσκολα η Ατλέτικο Παραναένσε θα πάρει τη νίκη.

239. ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ - ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Σε άλλο ένα παιχνίδι παρουσιάστηκε λίγη η Βάσκο, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 στην έδρα της Σάντος. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ομάδα είναι το γκολ, παραμένει χωρίς γκολ μετά από τρία ματς. Έκανε την έκπληξη η Κοριτίμπα την προηγούμενη αγωνιστική κερδίζοντας με 2-1 την Παλμέιρας εντός, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από πολύ καιρό.Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η Βάσκο, θα κρατήσουμε την κόντρα.

240. ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ - ΤΙΧΟΥΑΝΑ

2-0-2 ως τώρα στο πρωτάθλημα η Κρουζ Αζούλ, 1-0-3 η Τιχουάνα που βγάζει προβληματική εικόνα στην άμυνα, έχει πάρει ποντάρισμα ο άσσος.

241. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟΥΙΛΑ - ΑΛΙΑΝΤΖΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ

Σε ουδέτερο γήπεδο (290 χλμ μακριά) και σαν τυπικά γηπεδούχος θα υποδεχτεί η Ατλέτικο Ουΐλα την φορμαρισμένη Αλιάνσα Πετρολέρα που διατηρείται αήττητη μετά από πέντε αγωνιστικές (3-2-0). Την προηγούμενη αγωνιστική μάλιστα επικράτησε με γκολ στις καθυστερήσεις της Ντεπορτίβο Κάλι ενώ τσίμπησε βαθμό εκτός έδρας από Σάντα Φε στη Μπογκοτά και από την επίσης ισχυρή εντός έδρας Αγκίλας Ντοράδας. Πρόλαβαν στο 1,90 το Χ2 οι YoungGuns με την απόδοση πλέον να έχει κατρακυλήσει στο 1,60. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

242. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΤΟΡΟΝΤΟ

Από νίκη στο ντέρμπι του ΝιουΤζέρσεϊπροέρχονται οι Ρεντμπουλς καθώς επικράτησαν τηςΣίτι2-0 παραμένοντας έτσι 5 σερί αήττητοι, αξίζει να σημειωθεί πως βρίσκουν δίχτυα 9 συνεχόμενα ματς. Ομάδα καθαρά έδρας το Τορόντο παρόλα αυτά πρόσφατα έχασε 1-3 από το Κάνσας, 7 σερίgoal-goalκαιover2,5 μετράνε οι φιλοξενούμενοι στατελευταίατους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Τον πρώτο λόγο έχουν οι γηπεδούχοι με τοover2,5 επίσης να έχει καλές τύχες.

243. ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ - ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Χωρίς παιχνίδια στα πόδια της η Νιου Ίνγλαντ θέλει νασκαρφαλώσειακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα, 5/6under2,5 στα τελευταία της παιχνίδια. Τρίτο σερί παιχνίδι παρέμεινε αήττητο τοΧιούστον, μάλιστα στο τελευταίο κέρδισε εντός έδρας το ΣανΧοσέ2-1. Χάνονται οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους, παρά της καλή τους αγωνιστική κατάσταση πολύ πιθανόν ναεπιστρέψουνστις ήττες, άσος.

244. ΛΑΝΟΥΣ - ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Από ισοπαλία προέρχεται η Λανούς, 1-1 κόντρα στη Σαν Μαρτίν, συμπληρώνοντας έτσι δύο ματς χωρίς νίκη. Ζορίστηκε αλλά τελικά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Νουέβα Σικάγο η Εστουδιάντες, κερδίζοντάς την με 1-0 εντός έδρας. Καμία δεν εντυπωσιάζει με το παιχνίδι της, κλειστό ματς αναμένεται, ταunderείναι σε απαγορευτικές τιμές, θα κρατήσουμε το ασιατικό διπλό +0,25 το οποίο προσφέρεται στο 1,925 στηνbet365.

245. ΜΟΝΑΡΚΑΣ - ΛΕΟΝ

Από την πρώτη ήττα στο Απερτούρα έρχεται η Μονάρκας (3-0-1, 4/4NG, 3/4under2,5), η Λεόν μετράει 3-0-1 με 3/4over2,5 &GG.Σωστό το σετ, προχωράμε στο επόμενο.

246. ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ - ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ

Κατώτερη του αναμενόμενου μέχρι στιγμής η Άουνταξ, η οποία δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στο πρωτάθλημα μετά από δύο αγωνιστικές, προερχόμενη από τη βαριά εκτός έδρας ήττα με 4-1 κόντρα στην Κόλο Κόλο. Δεν αγωνίστηκε η Αντοφαγκάστα την προηγούμενη αγωνιστική αφού το ματς κόντρα στην Κονσεψιόν αναβλήθηκε λόγω βροχής. Καλύτερη ομάδα η Άουνταξ, αργά ή γρήγορα αναμένεται αντίδραση, κρατάμε σαν σκέψη τον άσο.

247. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΓΚΟΪΑΣ

Επιστροφή στις νίκες για τη Σάο Πάολο μετά από δύο αγωνιστικές με την εκτός έδρας νίκη 2-0 κόντρα στη Φιγκεϊρένσε. Εντός έδρας μετά από εννιά αγώνες παραμένει αήττητη με ρεκόρ 6-3-0. Τρίτη σερί ισοπαλία για τη Γκοϊάς (0-0 εντός κόντρα στη Σαπεκοένσε), η οποία παραμένει χωρίς νίκη για έξι ματς.Άσος χωρίς αξία.

248. ΜΑΚΑΕ - ΣΕΑΡΑ

Σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα η Μακάε. Αγνοεί τη νίκη για έξι αγωνιστικές (0-3-3). Προέρχεται από την ήττα με 2-1 κόντρα στη Μπόα εκτός. Δεν είναι καλύτερα τα πράγματα στη Σεαρά, η οποία συμπλήρωσε την τρίτη διαδοχική της ήττα (2-0 εντός κόντρα στην Αμέρικα Μινέιρο). Εκτός είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας έχοντας μόλις τέσσερεις βαθμούς σε εννιά ματς. Καιρός να επιστρέψει η Μακάε στις νίκες, κρατάμε τον ασιατικό άσο 0:0 στο 1,70 τηςbet365.

249. ΜΟΤΖΙ ΜΙΡΙΜ - ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ

Ή του ύψους ή του βάθους η Μότζι Μίριμ. Μετά από το σερί των τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς ήττα, ακολούθησε το σερί των τεσσάρων μας χωρίς νίκη. Προέρχεται από την ήττα με 2-1 εκτός κόντρα στη Σάντα Κρουζ. Στην προτελευταία θέση της βαθμολογία οι γηπεδούχοι. Στις τελευταίες θέσεις βρίσκεται και η Λουβερντένσε, η οποία προέρχεται από την ήττα 2-0 κόντρα στη Βιτόρια εντός. Με το σκεπτικό να μη χάσουν θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες, το 1,70 τουunderκρίνεται δίκαιο και αποτελεί επιλογή.

250. ΤΙΓΚΡΕΣ - ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ

Ακόμα δεν έχει νίκη στο Απερτούρα η Τίγκρες (0-1-3), είναι εμφανής η κόπωση από τη συμμετοχή στο Λιμπερταδόρες. Η Τζαγκουάρες έχει απολογισμό 2-1-1 αλλά μακριά από το σπίτι της αγνοεί τη νίκη (0-1-1). Ήρθε η ώρα της νίκης για την Τίγκρες, στο 1,75 το σημείο στον Stoiximan .

251. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ - ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ

Τέλος στο κακό σερί έβαλε την προηγούμενη αγωνιστική η Τζούνιορ κερδίζοντας εκτός έδρας με 1-0 την Τζαγκουάρες. Από μεγάλη νίκη προέρχεται και η Εκιδάδ, κερδίζοντας με 2-0 εντός έδρας την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν. Η Τζούνιορ αναμένεται να βγάλει κούραση από το μεσοβδόμαδο ματς για το Κόπα Σουνταμερικάνα, η Εκιδάδ έχει την ομάδα για να χτυπήσει το παιχνίδι, θα κρατήσουμε το Χ2 σε απόδοση 2 στηνbet365.

252. ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ - ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ

Επέστρεψεστις νίκεςμετάκαι από 2αγωνιστικέςτο Κάνσας καθώς επικράτησε εκτός έδρας του Τορόντο 1-3, ισχυροί εντός οι γηπεδούχοιόπουκαι μετράνε 8-4-0. Σε καλήκατάστασητο Βανκούβερ που κέρδισεεύκολα4-0 τηνΣολτΛεικ.Παίρνουν αποτελέσματα μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι, θα προτιμούσαμε λίγο υψηλότερες τις τιμές του άσου, τώρα θα το αφήσουμε.

253. ΝΤΑΛΑΣ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Επιστροφή στην πραγματικότητα για τοΝτάλαςπου μετά από 4αγωνιστικέςόντας αήττητο έχασεέυκολα2-0 στην έδρα του Σικάγο, εντός πάντως οι γηπεδούχοι παραμένουναξιόπιστοιμε απολογισμό 8-2-1. Από εντός έδρας νίκη επί τουΣιάτλμε 3-1προέρχεταιτοΛοςΆντζελεςπου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ βρήκε τααποθέματανα κάνει την ανατροπή. Δυνατό εντός τοΝτάλας, μόλις μια νίκη οιΓκάλαξιμακριά από το σπίτι τους.Πάμε με ρίσκο προς την έδρα.

254. ΠΑΤΣΟΥΚΑ - ΠΟΥΜΑΣ

Ματς για γκολ δείχνει το συγκεκριμένο, 2-0-2 μετράει η Πατσούκα με 4/4over2,5 και 3/4GG, 2-0-2 ο απολογισμός της Πούμας με 4/4over2,5 και 2/4GG. Το over 2,5 στο 1,80 του Stoiximan μας κάνει.

255. ΑΤΛΑΣ - ΠΟΥΕΜΠΛΑ

Με παιδική χαρά μοιάζει η άμυνα της Άτλας στα δύο τελευταία παιχνίδια όπου δέχτηκε συνολικά οκτώ γκολ (5-0 Πούμας, 0-3 Μοντερέι). Στο «Χαλίσκο» γνώρισε 2/2 ήττες επίσης χωρίς ούτε καν να σκοράρει. Η Πουέμπλα μετράει μόνο νίκες (3-0-0) αλλά αυτό θα είναι το πρώτο ματς που θα δώσει μακριά από την έδρα της. Καλή επιλογή ( Young Guns ) δείχνει το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,85 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

256. ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ - ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ

Αποκλειστικά στην έδρα του στηρίζεται ηΣολτΛεικοπουπαραμένει 12 σερί αήττητη, πρόσφατα έχασε στην έδρα του Βανκούβερ 4-0. Επέστρεψε στις νίκες το Πόρτλαντ μετά από 4 σερί χωρίς τρίποντο καθώς έστω και δύσκολα επικράτησε εντός έδρας του Σικάγο με 1-0. Αρκετάαμφίρροπηαναμέτρησηκαθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται ποιοτικά πολύκοντά.ΝοBet.

257. ΝΤΟΡΑΔΟΣ - ΜΟΝΤΕΡΕΪ

Πρώτη ήττα για τη Ντοράδος το 0-4 στην έδρα της Αμέρικα, έχει πλέον στο πρωτάθλημα 1-2-1 (2/2 ισοπαλίες εντός). Δείχνει να ανεβαίνει η Μοντερέι, έχει δυο σερί νίκες με εφτά γκολ ενεργητικό (2-0-1 συνολικά στο πρωτάθλημα) και δίνεται δικαίως ως το φαβορί της αναμέτρησης.

---. ΡΟΥΜΠΙΟ ΝΟΥ-ΧΕΝΕΡΑΛ ΝΤΙΑΖ

Αρχίζει και βρίσκει τα πατήματά της σιγά σιγά η Ρούμπιο Νου, συμπληρώνοντας δύο σερί ματς χωρίς ήττα (1-1-0). Προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 εκτός κόντρα στη Σαν Λορέντζο. Εντός δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα νίκη μετά από δύο αγώνες (0-1-1). Ουραγός του πρωταθλήματος η Χενεράλ Ντίαζ, προερχόμενη από την ισοπαλία 1-1 εντός κόντρα στην Καπιατά. Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, κρατάμε το άσο.

---. ΒΑΣΑΣ – ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ

1-0-3 ο απολογισμός της Βάσας στο πρωτάθλημα (2/2 ήττες εντός), η Βιντεότον μετράει επίσης 1-0-3 και την Πέμπτη έχει ευρωπαϊκό παιχνίδι στην Πολωνία απέναντι στη Λεχ Πόζναν για το Γιουρόπα. Σχεδόν μοιρασμένο το σετ, σωστά κατά τη γνώμη μας.

---. ΝΤΙΟΣΓΚΙΟΡ – ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ

Από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα έρχονται οι γηπεδούχοι (1-0-3 συνολικά, 4/4over2,5), η Ντέμπρετσεν μετράει ως τώρα 1-2-1 εντός των συνόρων (2/4over2,5, 3/4GG). Παρόμοια τιμή για το διπλό και τοover2,5, προτιμότερη επιλογή δείχνει το δεύτερο αφού οι φιλοξενούμενοι δέχονται γκολ με μεγάλη ευκολία.

---. ΟΥΙΠΕΣΤ – ΧΟΝΒΕΝΤ

Αήττητη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος η Ουίπεστ (2-2-0), η Χόνβεντ μετράει 2-1-1, αλλά στη μοναδική ως τώρα έξοδό της γνώρισε την ήττα. Ο άσσος δείχνει να είναι το πρώτο σημείο της αναμέτρησης.

---. ΠΟΥΣΚΑΣ – ΜΠΕΚΕΣΚΣΑΜΠΑ

Σε ανοδική τροχιά δείχνουν οι γηπεδούχοι (1-2-1), οι φιλοξενούμενοι μετρούν ως τώρα 4/4 ήττες χωρίς μάλιστα να σκοράρουν στις τρεις τελευταίες. Τοκογλυφικές οι τιμές του άσσου, προς αποφυγή.

---. ΧΑΛΑΝΤΑΣ – ΠΑΚΣ

Με 2-1-1 έχουν μπει στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι, ωστόσο στην έδρα τους δεν έχουν ακόμα τρίποντο (0-1-1). Ανάλογες και οι επιδόσεις των φιλοξενούμενων (2-1-1) οι οποίοι δεν έχουν καν σκοράρει μακριά από το γήπεδό τους (0-1-1).No Bet.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ