ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (25/7). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

157. ΒΕΝΤ. ΚΟΦΟΥ - ΜΑΤΣΟΥΜΟΤΟ ΓΙΑΜ.

Νίκη μετά από τρία παιχνίδια (0-2-1) για την Κόφου, πέρασε με 2-0 από την έδρα της Σόναν, στην έδρα της μετράει τρεις σερί ισοπαλίες και δυσκολεύεται να βρει δίχτυα (2-3-4, 8/9 under 2,5, 7/9 NG). Η Ματσουμότο μετά από εφτά συνεχόμενες ήττες επέστρεψε στις επιτυχίες (2-0 την Κασίμα εντός) και θέλει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα και μακριά από το γήπεδό της (1-3-5 εκτός). Σωστό δείχνει το σετ, το προσπερνάμε.

160. ΚΑΣΙΜΑ – ΤΟΚΥΟ

Έμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι άσφαιρη η Κασίμα, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 0-2 στην έδρα της Ματσουμότο, εξέλιξη που έφερε την απόλυση του προπονητή της (θα πάει με υπηρεσιακό στο προσεχές παιχνίδι). Στο γήπεδό της δεν είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματική ως τώρα (2-3-4, 6/9 over 2,5, 7/9 GG). Η Τόκιο είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας όταν αγωνίζεται μακριά από το σπίτι της (7-1-2) και το 1,95 του ασιατικού διπλού +0,5 (Χ2) στην Bet365 δεν μπορεί να αγνοηθεί.

161. ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ - ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Έξι παιχνίδια αήττητη συμπλήρωσε η Βίσσελ Κόμπε (2-4-0), στο γήπεδό της πάντως έρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες και μετράει μόλις μια νίκη συνολικά (1-3-5 εντός). Η Γκάμπα Οσάκα δεν κερδίζει στα τρία πιο πρόσφατα (0-2-1) και εκτός έδρας μετράει 5-1-4. No Bet.

162. ΚΑΒΑΣΑΚΙ – ΣΙΜΙΖΟΥ

Τέσσερις σερί νίκες εντός έχει η Καβασάκι (6-2-2 συνολικά εντός, 6/10 over 2,5, 6/10 GG), η Σιμίζου αγνοεί τη νίκη στα τελευταία έξι πρωταθλήματος (0-2-4), ενώ δεν τα καταφέρνει ούτε μακριά από το σπίτι της (1-3-6). Δίκαιο φαβορί δείχνει η Καβασάκι, ο ασιατικός άσσος -0,75 μπορεί να επαληθευτεί.

163. ΝΑΓΚΟΓΙΑ – ΟΥΡΑΒΑ

Ματς με γκολ δίνει η Ναγκόγια μετά τη διακοπή (3/3 over 2,5 & GG), στην έδρα της είναι δυνατή (5-3-2), η Ουράβα έρχεται από την πρώτη ήττα της χρονιάς και μακριά από το σπίτι της μετράει 4-6-0. Μπορεί η Ναγκόγια να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από τους πρωτοπόρους, εξάλλου συχνά η Ουράβα κολλάει στην ισοπαλία στα εκτός έδρας παιχνίδια της.

164. ΣΕΝΤΑΪ – ΚΑΣΙΒΑ

Παραμένει χωρίς νίκη στο δεύτερο γύρο η Σεντάι (0-1-2), ενώ δεν έχει εκμεταλλευτεί επαρκώς την έδρα της ως τώρα (4-1-6, 8/11 over 2,5, 7/11 GG). Η Κασίβα έρχεται από δυο συνεχόμενες επαγγελματικές νίκες και μακριά από το σπίτι της είναι ικανή για ζημιές (4-2-4). Σφιχτό το σετ, δεν αφήνει πολλά περιθώρια.

165. ΤΟΣΟΥ – ΣΟΝΑΝ

Να βελτιώσει τις εντός έδρας επιδόσεις της θέλει η Τόσου (3-5-2 εντός, τα επτά πιο πρόσφατα ήταν GG με την ίδια να παραμένει χωρίς νίκη), η Σόναν είναι ή του ύψους ή του βάθους στα παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της (4-2-3 εκτός, 5/9 GG). Αμφίρροπη αναμέτρηση, μοναδική σκέψη το GG στο 1,80 της Bet365, που επιβεβαιώνεται στα τελευταία παιχνίδια των γηπεδούχων.

166. ΧΙΡΟΣΙΜΑ - ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜAΡΙΝΟΣ

Τρεις σερί νίκες, όλες με over 2,5, για τη Χιροσίμα μετά τη διακοπή, με αποκορύφωμα την πιο πρόσφατη στην έδρα της ως τότε αήττητης Ουράβα. Συμπλήρωσε έτσι πέντε νίκες στα πιο πρόσφατα έξι πρωταθλήματος (5-1-0, 6/6 over 2,5, 5/6 GG). Ισχυρή παρουσιάζεται και στο σπίτι της, μετράει συνολικά 6-1-2 με ισάριθμες νίκες στα τρία πιο πρόσφατα. Η Γιοκοχάμα αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά παιχνίδια (0-5-2) και εκτός έδρας (3-4-2, 5/9 over 2,5, 6/9 GG) παραμένει αήττητη εδώ και πέντε αναμετρήσεις (2-3-0 τα τρία τελευταία ισοπαλίες). Μεταξύ του άσσου και του over 2,5 που πληρώνουν το ίδιο, θα προτιμήσουμε το δεύτερο, στο 2,00 της Bet365, καθώς η Γιοκοχάμα δείχνει ικανή να συνεισφέρει ώστε το σκορ να πάει ψηλά.

167. ΟΥΛΣΑΝ – ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ

Η Ουλσάν (4-5-3 εντός έδρας) προηγήθηκε 0-1 επί της σημερινής της αντιπάλου Σέονγκναμ (4-4-3 εκτός) για το κύπελλο μεσοβδόμαδα, αλλά δίκαια δέχτηκε την ισοφάριση. Στην παράταση πήρε την πρόκριση με γκολ στο 95’. Καλό το κύπελλο για την Ουλσάν, αλλά πρέπει αν παίζει καλύτερα στο πρωτάθλημα (1-1-4 στα τελευταία), καθώς πρέπει αν μαζέψει βαθμούς για τα πλέι-οφ παραμονής που έρχονται. Μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο η περσινή κυπελλούχος Σέονγκναμ θέλει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ του πρώτου μισού της βαθμολογίας. 4-2-0 στο πρωτάθλημα, δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Η μοιρασιά μας φαίνεται αρκετά πιθανή μετά το παιχνίδι του κυπέλλου, στο 3,10 βρίσκεται για όποιον παίζει ισοπαλίες.

168. ΠΟΧΑΝΓΚ – ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ

Με ανατροπή αποκλείστηκε από το κύπελλο η Ποχάνγκ (4-2-5 στο σπίτι της) από τη Σεούλ, πλέον θα ρίξει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα ώστε να είναι στα πλέι-οφ του πρώτου μισού και αν μπορεί να διεκδικήσει κάποιο εισιτήριο για το επόμενο Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα (0-1-3) βρήκε τη νίκη με 1-3 εκτός έδρας επί της Σεούλ. Η Γκουανγκζού (5-5-4 εκτός) μετά από έξι ματς δίχως νίκη (0-4-2) κέρδισε με 0-1 την Ουλσάν και πλέον απέχει μόλις τρεις βαθμούς από τα πλέι-οφ του πάνω μισού του βαθμολογικού πίνακα. Στο 1,75 βρίσκεται ο άσος, δεν έχει αξία, πάμε παρακάτω.

169. ΣΕΟΥΛ - ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ

Προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου η Σεούλ (4-5-2 εντός) με τη νίκη με 2-1 επί της Ποχάνγκ μεσοβδόμαδα. Έμεινε πίσω στο 23’, αλλά άμεσα (25’) ισοφάρισε και δίκαια στο 69’ ολοκλήρωσε την ανατροπή. Στο τέλος δέχθηκε πίεση, αλλά κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα. Στο πρωτάθλημα έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία επτά (1-4-2) και αυτό την έχει ρίξει στην έκτη θέση. Η Ιντσεόν (3-3-4 εκτός έδρας) επίσης προκρίθηκε στο κύπελλο, με νίκη με 0-2 στην παράταση επί της Γιεγιού. Απέχει μόλις δύο βαθμούς από τη Σεούλ και ταυτόχρονα από τα πλέι-οφ κορυφής. Στο πρωτάθλημα μετά από αήττητο σερί έξι αγώνων (4-2-0) έχασε με 0-1 εντός έδρας από τη Σέονγκναμ, παρότι δεν έπαιξε καθόλου άσχημα και ήταν κυρίαρχος στο παιχνίδι. Το +0,5 της Ιντσεόν δεν δείχνει άσχημο στο 2,00, αλλά δεν βρίσκουμε κάποια ιδιαίτερη αξία, μένουμε στο θεωρητικό κομμάτι.

171. ΜΟΝΤΕΝΤΙΟ ΓΙΑΜ. – ΝΙΙΓΚΑΤΑ

Τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες μετράει μετά τη διακοπή η Μοντέντιο (3-3-4 εντός), το σερί χωρίς νίκη έχει φτάσει πλέον στα εννέα παιχνίδια (0-5-4), η Νιιγκάτα μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, πήρε το τρίποντο απέναντι στην Τόσου και μακριά από το γήπεδό της μετράει 2-1-7. Καθαρό φαβορί προσφέρεται η Νιιγκάτα, γεγονός που μας κάνει να σκεφτόμαστε την κόντρα, ωστόσο η Μοντέντιο δεν μας εμπνέει ακόμα εμπιστοσύνη. Θα το προσπεράσουμε.

173. ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ

Αν και δεν είναι από τα πλέον σαφή δείγματα τα αποτελέσματα των φιλικών παιχνιδιών, οι 2 ομάδες φανέρωσαν πως δεν δίνουν και ιδιαίτερη προτίμηση στην άμυνα, κατά τις αναμετρήσεις τους στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Μάλιστα και οι κύριες μεταγραφικές ενισχύσεις τους κινήθηκαν προς τα εκεί, με έμπειρους επιθετικούς να στελεχώνουν τα ρόστερ τους. Αρκετά γκολ μπήκαν επίσης και στις επίσημες πρόβες των 2 αντιπάλων. Ίσως θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά η ασιατική γραμμή στο over, στο 2,25 αυτή την ώρα με απόδοση 1,975 στην Bet365, αποτελεί επιλογή των Young Guns.

174. ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΙ - ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΞΙΝ

Με ισοπαλία 1-1 με τη Γιανγκσού εκτός έδρας συνέχισε τη μέτρια πορεία της η Γιατάι (4-1-4 εντός έδρας), από το 28’ ήταν πίσω στο σκορ, στα τελευταία 30΄ λεπτά ήταν καλύτερη και δίκαια ισοφάρισε οκτώ λεπτά πριν το τέλος. Η Σανγκάη Σενξίν (1-2-8 εκτός) ξέρει πλέον ότι οι ελπίδες της για να σωθεί είναι ελάχιστες και απλά προσπαθεί. Ισοπαλία με 0-0 με τη Σιγιαζουάνγκ, ήταν ελάχιστα καλύτερη η Σενξίν, αλλά το στείρο 0-0 δείχνει δίκαιο. Ο άσος του 1,60 δεν αξίζει, πάμε παρακάτω.

176. ΛΙΑΟΝΙΝΓΚ - ΓΙΑΝΓΚΣΟΥ Σ.

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τη Λιαόνινγκ (3-4-3 στο σπίτι της), αυτή τη φορά με 1-3 εντός έδρας από την Εβερκγράντε. 1-1-4 στα έξι πιο πρόσφατα και πρέπει άμεσα να αλλάξει εικόνα αν δεν θέλει να υποβιβαστεί (στον έναν βαθμό βρίσκεται η διαφορά της από τη γραμμή). Η Γιανγκσού (2-2-6 εκτός) έμεινε στο 1-1 με την Τσανγκτσούν σ’ ένα μέτριο παιχνίδι με την ισοπαλία να είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Έχει κάποιες επιστροφές βασικών παικτών η Γιανκσού και ελπίζει ότι θα τη βοηθήσουν στη συνέχεια. Μόλις στο 1,72 το 2 Draw No Bet, διαβασμένη τιμή, αν ανέβαινε στο 1,85+ θα αποτελούσε σκέψη.

177. ΣΙΓΙΑΖΟΥΑΝΓΚ - ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ Ρ&Φ

Μετά από ένα παιχνίδι χωρίς ισοπαλία (νίκη με 2-1 επί της Γιανγκσού) επέστρεψε στην αγαπημένη της συνήθεια η Σιγιαζουάνγκ (9/10 τελευταία παιχνίδια της έληξαν ισόπαλα!). Το 0-0 με τη Σενξίν αποτελεί αποτυχία, όπως και η κακή εμφάνιση. Η Κουανγκτσόου Ρ&Φ (3-3-4 εκτός) έχασε ακόμα ένα παιχνίδι, αυτή τη φορά με 2-4 εντός έδρας από τη Σαντόνγκ, παίζοντας άσχημα στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα. Έχει να κερδίσει περίπου ένα μήνα η Ρ&Φ, πλέον βρίσκεται τρεις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και πρέπει να προσέξει. Πιστεύουμε ότι η Σιγιαζουάνγκ θα συνεχίσει τις ισοπαλίες, δεν χωρίζουν πολλά πράγματα τις δύο ομάδες, στο 3,20 η επιλογή αυτή.

178. ΑΑΛΕΝ – ΤΣΕΜΝΙΤΣΕΡ

Πρεμιέρα για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας της Γερμανίας. Υποβιβάστηκε από τη Τσβάιτε Λίγκα πέρυσι και έγιναν ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της. Πλέον προπονητής είναι ο Φόλμαν και καλείται να φτιάξει μία ομάδα από το μηδέν. Δύσκολο έργο, θα χρειαστεί χρόνο για να δέσει την ομάδα. Η Τσεμνίστερ παρότι έχασε κάποια βασικά γρανάζια της αμυντικής της λειτουργίας έχει κάνει καλές προσθήκες και πλέον είναι πιο δυνατή και πιο έτοιμη από ποτέ για να διεκδικήσει την άνοδο. Το διπλό DNB στο 2,00 είναι δίκαιο, δεν θα αποτελέσει επιλογή μας επειδή πέρυσι η Τσεμνίστερ δυσκολευόταν εκτός έδρας.

179. ΑΟΥΕ – ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ

Ακόμα μία ομάδα που πέρυσι έπαιζε στη Β΄κατηγορίας. Η Άουε έκανε σημαντική προσπάθεια στο τέλος αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι φέτος θα προσπαθήσει να ανέβει πάλι στην Τσβάιτε Λίγκα. Αποδυναμώθηκε καθώς υπήρξαν αρκετές ανακατατάξεις στο ρόστερ της, επίσης ήρθε ο έμπειρος Γερμανοβούλγαρος Ντότσεφ για να αναλάβει το δύσκολο έργο στον πάγκο της. Η Όσναμπρικ είναι σε αρκετά παρόμοια κατάσταση με πέρυσι, περίπου στη μέση της βαθμολογίας και λίγο πιο κάτω αναμένεται και φέτος, με δυνατή έδρα αλλά χωρίς τα ίδια αποτελέσματα μακριά από το σπίτι της. Δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε από την Άουε στην πρεμιέρα, ας την δούμε λοιπόν χωρίς κάποιο ποντάρισμα, είναι πολύ νωρίς ακόμα.

180. ΒΕΧΕΝ - ΒΙΤΣΜΠΟΥΡΓΚ ΚΙΚΕΡΣ

Αποδυναμώθηκε μεταγραφικά η Βέχεν, έφυγαν κάποιοι αρκετά καλοί παίκτες και ήρθε προπονητής ο Ντέμαντ. Σίγουρα θα έχει αρκετή δουλειά για να καταφέρει να κάνει κάτι σοβαρό. Μία πορεία σαν την περσινή (9 θέση) φαντάζει αρκετά δύσκολη, πιο πιθανό είναι να τερματίσει κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Βούρτσμπουργκερ Κίκερς ανέβηκαν στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας και στόχος να είναι να παραμείνουν. Δείχνει ενισχυμένη, αλλά το πόσο έτοιμη είναι δεν το ξέρουμε. Περίεργο παιχνίδι, ας δούμε τις ομάδες που θα μας απασχολήσουν αρκετά μεσημέρια του Σαββάτου.

181. ΚΙΚΕΡΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ - ΦΟΡΤ. ΚΟΛΩΝΙΑΣ

Η Στουτγκάρδη Κίκερς έμεινε οριακά εκτός πλέι-οφ πέρυσι, να πετύχει αυτό που δεν κατάφερε πέρυσι θέλει. Έχασε κάποιους παίκτες, αλλά περιμένουμε τουλάχιστον καλή παρουσία φέτος, η έδρα της (11-6-2 πέρυσι) αναμένεται και φέτος να είναι η κινητήριος δύναμη της. Έχει κάποιες σοβαρές απουσίες στα χαφ για την πρεμιέρα. Η Φορτούνα Κολωνίας έχει αποδυναμωθεί από πέρυσι και φέτος ο στόχος είναι η παραμονή. Δίνουμε τον πρώτο λόγο στους Κίκερς της Στουτγκάρδης, στο 1,66 βρίσκεται ο άσος, δεν έχει αξία.

182. ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ Β

Αρκετά δυνατή αναμένεται φέτος η ομάδα της Δρέσδης που είναι το φαβορί για την άνοδο. Έχει κάνει καλές προσθήκες και αν δουλέψει καλά ο νέος κόουτς Νόιχαουζ η άνοδος είναι στα χέρια της. Η έδρα της αναμένεται να είναι αρκετά δυνατή και φέτος. Η ομάδα της Στουτγκάρδης Β’ είναι αποδυναμωμένη και αναμένεται να δώσει μάχη για να καταφέρει (αν το καταφέρει, δύσκολο) να σωθεί. Έχει αρκετούς πιτσιρικάδες στην ομάδα. Το -0,75 στο 1,80 είναι δίκαιο και πιστεύουμε ότι μπορεί να αποτελέσει μία από τις επιλογές της πρεμιέρας.

183. ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ – ΣΟΝΕΝΧΟΦ

Η Πρέουσεν Μούνστερ είχε αρκετά καλή παρουσία εντός έδρας (11-3-5) αλλά έμεινε πίσω στη μάχη των πλέι-οφ από την εκτός έδρας παρουσία της (4-6-9). Ενισχύθηκε με καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές και φέτος αναμένεται να κάνει ακόμα καλύτερη παρουσία από πέρυσι. Για την πρεμιέρα όμως έχει σοβαρές απουσίες στην επίθεση που την επηρεάζουν αρκετά. Η Σόνενχοφ είναι μία από τα ίδια με πέρυσι, ομάδα κάτω του μετρίου που θα δώσει μάχη για να σωθεί, αν το κάνει όπως την προηγούμενη σεζόν θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη. Ο άσος του 1,85+ θα ήταν στις επιλογές μας αν δεν είχε τις απουσίες στην επίθεση η Μούνστερ, τώρα έχουμε δεύτερες και τρίτες σκέψεις.

184. ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ Β

Σώθηκε στο νήμα πέρυσι η Χάνσα Ρόστοκ και ενισχύθηκε το καλοκαίρι για να μην έχει το ίδιο άγχος. Δείχνει φέτος ότι η σωτηρία θα έρθει εύκολα και θα παλέψει για το κάτι παραπάνω. Η Βέρντερ Βρέμης Β’ ανέβηκε αλλά δείχνει αρκετά αδύναμη και είναι από τα μεγάλα φαβορί για τον υποβιβασμό. Έχει αποδυναμωθεί αφού έδιωξε αρκετούς παίκτες από την περσινή σεζόν, έχει γεμίσει μικρούς που μπορεί να είναι καλοί αλλά δεν είναι σίγουρα έτοιμοι. Ο άσος της Χάνσα στο 2,15 αποτελεί σκέψη, θα περιμένουμε όμως το live για περισσότερα.

185. ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ - ΜΑΪΝΤΖ Β

Στα μπαράζ έχασε την άνοδο το Κίελο πέρυσι. Φοβερό στην έδρα του (12-4-3) και δικαιούταν την άνοδο. Έγιναν αρκετές αλλαγές, δείχνει να μην έχει την περσινή ποιότητα, αλλά όλα θα φανούν στο γήπεδο. Η Β’ ομάδα της Μάιντζ σώθηκε πέρυσι και φέτος αναμένεται να έχει τον ίδιο στόχο, δύσκολη αναμένεται η χρονιά της. Στο 1,65 ο άσος είναι δίκαιος.

188. ΟΥΦΑ – ΡΟΣΤΟΦ

Παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 30’ η Ούφα κατάφερε να παίξει καλά και να αποσπάσει την ισοπαλία (2-2) από τη Σπαρτάκ. Μάλιστα, προηγήθηκε δύο φορές. Ο Φρίμπονγκ αποβλήθηκε για χειρονομία σε οπαδό που του έκανε ρατσιστική επίθεση. Η Ροστόφ έφερε 1-1 με την Τέρεκ στην πρεμιέρα, δίκαιο αποτέλεσμα καθώς και οι δύο ομάδες δεν έδειξαν τίποτα το σπουδαίο. Ισοπαλία και under βλέπουμε, όμως το δεύτερο είναι αρκετά καλά διαβασμένο και βρίσκεται στο 1,50.

189. ΓΙΑΡΟ - ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ ΙΦΚ

Μετά από δυο συνεχόμενες νίκες, η Γιάρο επέστρεψε στις ήττες με το 3-4 στην έδρα της ισχυρής Μάριεχαμν. Ισορροπημένα τα ως τώρα αποτελέσματά της στην έδρα της (3-3-4). Η Χέλσινγκφορς έμεινε για τρίτο χωρίς νίκη (0-2-1) και συμπλήρωσε εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος με μόλις ένα τρίποντο (1-5-3), ενώ μακριά από το γήπεδό της μετράει 2-3-5. Σωστό δείχνει το σετ, προχωράμε παρακάτω.

190. ΕΛΣΙΝΚΙ – ΚΟΤΚΑ

Η Ελσίνκι πέρασε μάλλον εύκολα το εμπόδιο της Βέντσπιλς και πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ (νίκη εκτός με 3-1, νίκη εντός με 1-0), όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Αστάνα (την Τετάρτη η πρώτη αναμέτρηση). Στο πρωτάθλημα δεν κερδίζει στα τέσσερα τελευταία (0-2-2) αφού πληρώνει τις κακές επιδόσεις μακριά από το γήπεδό της. Στην έδρα της παραμένει ισχυρή (8-3-0) και τώρα θα υποδεχθεί την Κότκα που είναι άσφαιρη στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της (0-2-1) και που έχει εκτός έδρας απολογισμό 1-3-6 (χωρίς να σκοράρει στα τέσσερα τελευταία). Προφανές φαβορί η Ελσίνκι, η νίκη της με μηδέν παθητικό στο 1,85 του Stoiximan δείχνει ενδιαφέρουσα επιλογή βάση των πρόσφατων επιδόσεων των φιλοξενούμενων.

194. ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ - ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ

Με μεγάλο θαύμα τις τελευταίες αγωνιστικές και με μεγάλη θέληση η Σαν Πάουλι κατάφερε να σωθεί. Ο Λίνεν που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην περσινή υπέρβαση, παραμένει στον πάγκο και θέλει φέτος να σώσει πιο εύκολα την παρτίδα. Λόγω οικονομικών προβλημάτων έκανε μόνο μία προσθήκη, τον Ιάπωνα εξτρέμ Μιγιάτσι (Άρσεναλ, Τβέντε, Γουίγκαν, Μπόλτον κ.α.) παίκτης με αρκετές δυνατότητες που αν δέσει μπορεί να αποτελέσει καλή προσθήκη. Έφυγαν κάποια παίκτες που είχα αρκετό χρόνο συμμετοχής. Η Μπέλεφελντ επέστρεψε άμεσα στην Τσβάιτε Λίγκα και στόχος της είναι να μείνει. Συνεχίζει με παρόμοιο ρόστερ, καθώς οι προσθήκες ήταν λίγες. Στην πρεμιέρα των δύο ομάδων δεν θα ποντάρουμε κάτι, πάμε στο επόμενο.

195. ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΛΕΙΨΙΑ

Η ΦΣΒ Φρανκφούρτης πέρυσι κινδύνεψε λόγω κακού φίνις στη σεζόν, όμως κατάφερε να σωθεί. Ο Ουράλ έκανε ντεμπούτο πέρυσι λίγες ώρες πριν τελειώσει η σεζόν και παραμένει στο τιμόνι της ομάδας της Φρανκφούρτης. Πολλές αποχωρήσεις και πολλές προσθήκες στην ομάδα, αυτό σημαίνει ότι λογικά θα χρειαστεί χρόνο για να αποκτήσει ομοιογένεια. Η Λειψία είναι από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο. Πρόκειται για μία ομάδα με πάρα πολύ καλό ρόστερ που είναι γεμάτο με παίκτες αρκετά καλού επιπέδου. Καλή στα φιλικά και αναμένεται καλή και στο πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα όμως στο 1,85 δεν θα μπλέξουμε.

197. ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Αυστρίας. Μετά από απουσία δύο σεζόν βρίσκεται ξανά στην πρώτη κατηγορία η Μάτερσμπουργκ, δηλαδή εκεί που ανήκει. Η άνοδος συνοδεύτηκε από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας. Έχει αρκετά αξιόλογο ρόστερ που μπορεί να σταθεί στην πρώτη κατηγορία. Στην πρεμιέρα της αντιμετωπίζει την περσινή πρωταθλήτρια και κορυφαία ομάδα της χώρας τα τελευταία χρόνια Σάλτσμπουργκ. Αρκετά χαμηλό το διπλό στο 1,50 για πρεμιέρα, θα υπάρχει ενθουσιασμός στην έδρα της γηπεδούχου. Πάσο.

Πάμε στοίχημα LIVE

220. ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ – ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ

Δείχνει να ζωντάνεψε η Ατβίνταμπεργκ μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, μένοντας αήττητη για τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές, ωστόσο θα πρέπει να ρισκάρει για τη νίκη στα επόμενα παιχνίδια της αν θέλει να μείνει ζωντανή στη μάχη της παραμονής. Αντίθετα, η Χέλσινγκμποργκ γνώρισε δύο διαδοχικές ήττες, με αποτέλεσμα να τρίζει η καρέκλα του Λάρσον, όμως η νίκη κόντρα στην ΑΪΚ την προηγούμενη αγωνιστική του έδωσε οξυγόνο για τη συνέχεια, μιας και συνδυάστηκε και από καλή εμφάνιση.Πήρε ψυχολογία η Χέλσινγκμποργκ, η οποία όσο μέτρια και αν εμφανίζεται μακριά από την έδρα της, δεν μπορεί να δίνεται αουτσάιντερ κόντρα στη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Σαφής επιλογή το 0:0 ασιατικό διπλό σε απόδοση 2,025 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

221. ΜΑΛΜΕ – ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ

Πέρασε με 1-0 από τη Λιθουανία η Μάλμε και θα συνεχίσει στον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ (αντιμετωπίζει τη Σάλτσμπουργκ την Τετάρτη). Στο πρωτάθλημα παραμένει χωρίς νίκη στα τελευταία τέσσερα (0-3-1), ενώ και στο γήπεδό της έχει αρκετά στραβοπατήματα (4-3-1, 6/8 over 2,5, 5/8 GG). Η Σούντσβαλ συμπλήρωσε οχτώ παιχνίδια χωρίς νίκη (0-4-4) και μακριά από το σπίτι της παίζει αρκετά ανοιχτά (3-1-4, 5/8 over 2,5, 6/8 GG). Προς αποφυγή ο άσσος, τα γκολ είναι προτιμότερη επιλογή.

222. ΧΑΚΕΝ – ΚΑΛΜΑΡ

Από το εντός έδρας 3-3 με τη Χάμαρμπι έρχεται η Χάκεν (2-3-3 εντός) που δεν μπορεί να σταθεροποιήσει την απόδοσή της, η Κάλμαρ επικράτησε με 4-0 εντός της Φάλκενμπεργκ, παίρνοντας τρίποντο μετά από πέντε παιχνίδια (0-3-2) και εκτός έδρας μετράει 1-1-5. No Bet.

223. ΑΦΚ ΓΙΟΥΝ – ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ

Με εντός έδρας ήττα με σκορ 0-2 από τη ΓΚΑΪΣ επέστρεψε από τη διακοπή η ΑΦΚ (3-2-3 εντός), η Γιόνσεπινγκ πέρασε με 2-1 από την έδρα της Λιουνγκσκίλε και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, με τον εκτός έδρας απολογισμό της να έχει φτάσει στο 5-1-1 με τρεις σερί νίκες. Δίκαιο φαβορί οι φιλοξενούμενοι.

224. ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ – ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ

Εντυπωσιακή η Έστερσουντ στο γήπεδό της, έχει απολογισμό 6-2-0, με τέσσερις νίκες στα ισάριθμα τελευταία και την καλύτερη εντός έδρας επίθεση της κατηγορίας (19 τέρματα υπέρ). Η Βάρμπεργκς είναι αήττητη στα πιο πρόσφατα τέσσερα (2-2-0) και μακριά από το σπίτι της αποδεικνύεται σκληρό καρύδι (3-4-1, 6/8 under 2,5, 5/8 NG). Χαμηλότερες του αναμενομένου οι αποδόσεις στον άσσο, αλλά οι γηπεδούχοι δεν κοντράρονται στην έδρα τους.

225. ΟΥΤΣΙΚΤΕΝΣ – ΜΙΑΛΜΠΙ

Διασυρμός στην έδρα της Ασιρίσκα για την Ούτσικτενς (1-7 το τελικό σκορ), πέμπτη ήττα στα τελευταία έξι (1-0-5, 5/6 over 2,5), η Μιάλμπι (1-1-5 εκτός) παραμένει καθηλωμένη στον πάτο της βαθμολογίας. No Bet.

226. ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ – ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ

Από διπλό με 2-1 στην έδρα της Μιάλμπι έρχεται η Συριάνσκα, που είναι δυνατή στην έδρα της (4-4-0), η Άνγκελχολμς έχει συμπληρώσει τέσσερις συνεχόμενες ήττες χωρίς καν να σκοράρει και εκτός έδρας μετράει 1-3-4 με τα τρία πιο πρόσφατα να είναι ήττες. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσσος της Συριάνσκα, αν πάντως συνδυαστεί με το να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της, η απόδοση ανεβαίνει στο διόλου ευκαταφρόνητο 2,87 της Bet365.

235. ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ - Μ. ΣΑΡΑΝΣΚ

Αρκετά καλή παρουσιάστηκε στην πρεμιέρα η Ντιναμό, άδικη η ήττα από τη Ζενίτ με 1-2 εκτός έδρας. Προηγήθηκε στο 28’, αλλά λίγο πριν την ανάπαυλα η αποβολή και ο καταλογισμός πέναλτι άλλαξαν τα δεδομένα του αγώνα. Η Σαράνσκ έκανε επίσης καλή εμφάνιση, αλλά έχασε με 0-1 από τη Λοκομοτιβ. Είχε ευκαιρίες αλλά τα κακά τελειώματα των φάσεων την εμπόδισαν από το να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, εκεί στάθηκε και ο προπονητής της. Είναι φαβορί η Ντιναμό που είναι αρκετά καλύτερη ομάδα, αλλά το -1,25 δεν είναι το δίκαιο line για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

236. ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝ. - ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ

Πρεμιέρα στο –αγαπημένο για πολλούς- πρωτάθλημα της Χιλής (Απερτούρα). Πρεμιέρα με ντέρμπι για τις Ουνιόν Εσπανιόλα και Κόλο Κόλο. Μεγάλη αλλαγή για την Εσπανιόλα, καθώς ο επί έξι χρόνια προπονητής Σιέρα έφυγε για την τωρινή της αντίπαλο! Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό το ματς αυτό είναι αρκετά σημαντικό –και ωραίο- για πολλούς λόγους. Με τον Βεργάρα στον πάγκο πλέον η Εσπανιόλα, δεν έχει κάνει ιδιαίτερες αλλαγές. Στο ρόστερ που παραμένει ποιοτικό. 1-3-5 εντός έδρας στο Κλαουσούρα, κάτι που χρήζει άμεσης βελτίωσης. Η Κόλο Κόλο κράτησε όλους τους καλούς της παίκτες και έκανε επιπλέον καλές μεταγραφές. Είναι ένα από τα φαβορί για τον τίτλο, αναμένεται να το δείξει και στο χορτάρι. Η εκτός έδρας παρουσία της Κόλο Κόλο στο Κλαουσούρα (7-0-1!) μας οδηγούν στο διπλό, όμως το κλίμα με την επιστροφή Σιέρα και η απόδοση (1,80) μας οδηγούν σε δεύτερες σκέψεις.

237. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Έμεινε στο 1-1 με τη Ζυρίχη εκτός έδρας η Γιουνγκ Μπόις, δεν έπαιξε καλά και θα μπορούσε να είχε ηττηθεί. Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως δεν ήταν η εμφάνιση, αλλά ο τραυματισμός του πρώτου σκόρερ (και σκόρερ του μοναδικού γκολ με τη Ζυρίχη) Οαρό που θα χάσει περίπου ένα μήνα. Ο νεοφερμένος Σουλεϊμανί λογικά θα παίξει στην κορυφή, παίκτης που είναι εξτρέμ και όχι φορ κορυφής. Επίσης πιστεύουμε ότι δεν έχει δέσει ακόμα με την υπόλοιπη ομάδα και θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στο γκολ η γηπεδούχος. Η Λουκέρνη έφερε μία αρκετά τυχερή ισοπαλία με 2-2 με τη Σιόν. Τα γκολ τα πέτυχε στο 90’ και στο 94’ όταν η αντίπαλος χαλάρωσε. Οι Young Guns έχουν αγοράσει από την αρχή της εβδομάδας το under 2,75 στο 1,925 της Bet365, καθώς πιστεύουν ότι η Λουκέρνη δύσκολα θα σκοράρει και η γηπεδούχος χωρίς τον Οαρό δύσκολα θα βάλει πάνω από δύο τέρματα.

238. ΚΟΡΤΡΑΪΚ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα του Βελγίου. Η Κορτράικ έχει νέο ιδιοκτήτη, τον πολυσυζητημένο Βίνσεντ Ταν της Κάρντιφ. Αυτή η αλλαγή φυσικά έφερε αλλαγές σε πολλά από τα πόστα της ομάδας. Νέος προπονητής, περίπου δέκα νέοι παίκτες και αρκετοί βασικοί έφυγαν. Αυτό σημαίνει ότι η νέα Κορτράικ θέλει αρκετό χρόνο για να δέσει και να αποδώσει αυτά που πρέπει. Η Σταντάρ Λιέγης άλλαξε επίσης πρόεδρο και προπονητή. Οι αλλαγές στο ρόστερ είναι ριζικές, 16 παίκτες ήρθαν και 17 παίκτες αποχώρησαν. Θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα για να δέσει η ομάδα. Δεν βγάζουμε άκρη με τις δύο άγνωστες ομάδες. Πάμε παρακάτω.

239. ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ – ΣΤΑΜΠΑΕΚ

Μάλλον κακό θα κάνει η διακοπή στη Χάουγκεσουντ, η οποία ήταν αρκετά φορμαρισμένη πριν από αυτήν, ξεφεύγοντας με ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη. Αντίθετα, ευνοημένη δείχνει η Στάμπαεκ, που έδειχνε πολύ κουρασμένη το τελευταίο διάστημα και σίγουρα θα εμφανιστεί πιο φρέσκια μετά από 15 μέρες ξεκούρασης. Αν το παιχνίδι γινόταν πριν από δύο εβδομάδες, το πιθανότερο θα ήταν να το προσπεράσουμε, αλλά η Στάμπαεκ υπερτερεί σε ποιότητα της αντιπάλου της και μετά τη διακοπή αναμένουμε να βρει και πάλι τα πατήματα της, φεύγοντας νικηφόρα από το σπίτι της Χάουγκεσουντ. Σαφής επιλογή το 0:0 ασιατικό διπλό σε απόδοση 2,00 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

242. ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ - ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ

Μέτρια εμφάνιση και ισοπαλία με 1-1 για τη Ζάγκλεμπιε με τη Ποντμπεσκίτζιε στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορίας. Έμεινε νωρίς πίσω, αλλά στο 86’ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Η Κορόνα (4-5-8 εκτός πέρυσι) κέρδισε με 3-2 τη Γιαγκελόνια στην πρεμιέρα και η ψυχολογία της ομάδας είναι στα ύψη. Ματς με δύο ανατροπές, καθώς η Κορόνα προηγήθηκε αλλά βρέθηκε στο 15’ πίσω με 1-2. Στις καθυστερήσεις ολοκλήρωσε την ανατροπή. Πιο έμπειρη και καλύτερη ομάδα η Κορόνα, που έρχεται με φουλ ψυχολογία στην έδρα της Ζάγκλεμπιε, πιο μοιρασμένες έπρεπε να είναι οι αποδόσεις, το Χ2 του 1,83 αποτελεί επιλογή.

245. ΦΡΕΪ – ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ

Με ήττα επέστρεψε από τη διακοπή η Φρέι (0-3 στην έδρα της Έστερσουντ), σφιχτά τα παιχνίδια στο γήπεδό της (3-3-2, 7/8 under 2,5, 7/8 NG), η Ντέγκερφορς κόλλησε στο 1-1 εντός με τη Βάρναμο και εκτός έδρας μετράει 4-1-3 με 5/8 over 2,5, 4/8 GG. Σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι φιλοξενούμενοι, έχουν το προβάδισμα για τη νίκη.

246. ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ – ΑΛΤΑΧ

Δύσκολο καλοκαίρι για τη Γκρόντινγκ, υπήρξαν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, όπως αλλαγή υπήρξε και στην άκρη του πάγκου. Θέλει αρκετή δουλειά ώστε να γίνει ομοιογενής ομάδα και σίγουρα θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο από τις περισσότερες ομάδες. Η Άλταχ πέρυσι ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια της σεζόν, καθώς η τρίτη θέση που κατέκτησε ήταν μεγάλη έκπληξη. Το σύνδρομο της δεύτερης σεζόν πρέπει να αντιμετωπίσει φέτος, μαζί με το Γιουρόπα Λιγκ (παίζει προκριματικά). Επίσης πρέπει να βρει τρόπους να καλύψει τα κενά που άφησαν οι αποχωρήσεις των Ταγιούρι και Κόβατσετς. Το +0,25 των φιλοξενούμενων αποτελεί σκέψη.

247. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΡΙΝΤ

Στόχος της Ραπίντ και για φέτος είναι να αποτελέσει το αντίπαλο δέος για τη Σάλτσμπουργκ. Η ομοιογένεια είναι ένα από τα μεγάλα της όπλα (έχασε μη σημαντικούς παίκτες) και γι’ αυτό αναμένεται να παρουσιαστεί έτοιμη για τη νέα σεζόν από την πρώτη κιόλας στιγμή. Η Ριντ βρίσκεται σε κρίση, έχει νέο προπονητή και ο σχεδιασμός της ομάδας είναι χείριστος. Έχασε αρκετούς βασικότατους παίκτες και δεν τους έχει αναπληρώσει ακόμα. Πιστεύουμε ότι –ειδικά στην αρχή της σεζόν- η Ριντ θα δείξει ανετοιμότητα σε όλους τους τομείς και την περιμένει δύσκολη σεζόν. Οι Young Guns έχουν ήδη παίξει το -1 των γηπεδούχων στο 1,80, απόδοση που δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή (στο 1,575 τώρα), πολύ δύσκολα η Ραπίντ δεν θα κερδίσει στην πρεμιέρα της την προβληματική και ανέτοιμη Ριντ.

248. ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - ΤΡΕΝΚΒ. ΑΝΤΜΙΡΑ

Η τρίτη δύναμη στην Αυστρία είναι η Στουρμ Γκρατς πίσω από τις Σάλτσμπουργκ και Ραπίντ. Κράτησε όλους τους βασικούς παίκτες που έπρεπε να κρατήσει και έκανε κάποιες προσθήκες που της δίνουν περισσότερες επιλογές. Η ομοιογένεια της θα την βοηθήσει στις πρώτες αγωνιστικές, ο προπονητής (Φόντα) παραμένει ίδιο και πλέον τα αποτελέσματα της δουλειάς του είναι φανερά. Η Αντμίρα έχει πάρει μόνο έναν καλό παίκτη (Σταρκλ), αλλά έχασε τρεις-τέσσερις βασικούς παίκτες και έχει αποδυναμωθεί. Πολλά προβλήματα στην ομάδα της Αντμίρα και αναμένεται δύσκολη σεζόν. Το -1,25 στο 1,975 μπορεί να αποτελέσει επιλογή, καθώς πιστεύουμε ότι η γηπεδούχος θα κερδίσει εύκολα.

249. ΒΑΛΟΥΡ - ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ ΡΕΙΚ.

Τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε η Βαλούρ (3-2-1 εντός, 4/6 over 2,5, 3/6 GG) ενώ στα επτά τελευταία μετράει 6-1-0. Η Βίκινγκουρ νίκησε μετά από πέντε παιχνίδια, συγκεκριμένα διέλυσε με 7-1 την Κέφλαβικ και ευελπιστεί σε καλύτερη πορεία χωρίς τις παράλληλες υποχρεώσεις για το Γιουρόπα Λιγκ. Εκτός έδρας πάντως δεν τα πάει και τόσο καλά, μετράει 1-1-4, με τέσσερις ήττες στα ισάριθμα τελευταία. Σωστός ο άσσος στο 1,70 του Stoiximan.

258. ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ - ΚΡ. ΝΤΕΛ ΝΟΡΤΕ

Δυο σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ έχει η Χιμνάσια μετά τη διακοπή, συμπλήρωσε έτσι πέντε συνεχόμενες στο πρωτάθλημα, ενώ και στο γήπεδό της μετράει πλέον τρία τρίποντα στα ισάριθμα τελευταία (5-1-3 εντός). Η Κρούσερο ζευγάρωσε τις ήττες της μετά τη διακοπή και μακριά από το γήπεδό της δεν έχει πάρει καν βαθμό (0-0-8). Αναμενόμενα χαμηλά ο άσσος, είναι σε κάθε περίπτωση το πρώτο σημείο της αναμέτρησης.

260. ΓΚΕΝΚ – ΛΕΟΥΒΕΝ

Ο ΜακΛίς έφυγε από τη Γκενκ και πολύ έκατσε θα πούμε εμείς, πρόκειται για πραγματικά κακό προπονητή. Ήρθε ο Πίτερ Μάας και αναμένεται να σκληρύνει αρκετά την ομάδα. Έγιναν στοχευμένες και καλές κινήσεις (Ντε Καμάργκο και Μπουγιέν), λίγες αποχωρήσεις που ήταν γνωστές. Η Λέουβεν είναι νεοφώτιστη, στόχος φυσικά η παραμονή. Έφερε κάποιους νεαρούς φέρελπις παίκτες, αλλά θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής και δουλειά για να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο. Αν ο άσος δεν ήταν στο 1,60, αλλά στο 1,80 θα αποτελούσε επιλογή μας.

261. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ – ΛΟΚΕΡΕΝ

Η Ζούκτε ήταν αρκετά μέτρια πέρυσι, όμως αυτό δεν έφερε αλλαγές στην ομάδα που συνεχίζει με παρόμοιο ρόστερ και ίδιο τεχνικό τιμ για μία ακόμη σεζόν. Θα στηριχτεί στην δουλειά που γίνεται από τον τεχνικό Ντούρι. Η Λόκερεν έκανε κάποιες κινήσεις παικτών με αρκετό ρίσκο, προκειμένου να καλύψει τα κενά που έγιναν από τις αποχωρήσεις. Ο Μάας έφυγε για τη Γκενκ, ο Πίτερς ήρθε από την Τσάρλτον (απολύθηκε πέρυσι λίγο μετά τη μέση της σεζόν της Τσάμπιονσιπ). Καλός προπονητής, δουλεύει πολύ με την ομάδα του και συνήθως στήνει ομάδες με καλή αμυντική λειτουργία. Η ομοιογένεια δίνει τον πρώτο λόγο στη Ζούλτε, το -0,25 στο 2,00 δεν είναι κακό.

262. ΟΣΤΑΝΔΗ – ΜΑΛΙΝ

Η Οστάνδη έκανε καλές κινήσεις και αρκετά έξυπνες. Πήρε τον προπονητή της Κορτράικ (Βαντερχέγκε) και όλο το τεχνικό του τιμ. Οι μεταγραφές ήταν αρκετά καλές και αναμένεται να ανεβάσουν επίπεδο την Οστάνδη. Η Μαλίν προσπαθεί να κάνει το βήμα παραπάνω, αλλά δύσκολα θα το πετύχει και τη φετινή σεζόν. Υπάρχει εσωτερική κόντρα μεταξύ των δύο τερματοφυλάκων για τη βασική θέση στην ενδεκάδα, ίσως το κλίμα να μην είναι το ιδανικό στην πρεμιέρα. Δίνουμε πλεονέκτημα στην Οστάνδη για το συγκεκριμένο αγώνα, το DNB της στο 1,80 αποτελεί επιλογή.

264. ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Φοβερή νίκη με 3-5 στην αρκετά καλή έδρα της Τουν για τη Γκρασχόπερς που εντυπωσίασε με την εμφάνιση της και ανάγκασε όλους να την προσέξουν ακόμα παραπάνω. Η Γκρασχόπερς έκανε μεγάλες αλλαγές το καλοκαίρι, αλλά δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα ομοιογένειας, σίγουρα όμως όσο περνάει ο καιρός θα δένει περισσότερο η ομάδα. Απλή νίκη με 2-0 της Βασιλείας επί της Βαντούζ, δεν έκανε πολλά πράγματα στον αγώνα, αλλά τα βασικά έφτασαν για να κερδίσει εύκολα. Περίεργο το κλίμα μεταξύ των οπαδών και του Φίσερ, ο οποίος έχει σχέσεις με τη Ζυρίχη και αυτό ενοχλεί τους οπαδούς της Βασιλείας. Οι δύο ομάδες έχουν γεμάτες ομάδες από τη μέση και μπροστά, θεωρούμε αρκετά πιθανό να σκοράρουν και οι δύο και να επιβεβαιωθεί το over 2,5, ο συνδυασμός αυτών των δύο (g/g & over 2,5) δίνει 2,05 στην Bet365 και αποτελεί επιλογή των Young Guns.

266. ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ – ΚΟΥΜΠΑΝ

Στο 1-1 με τη Ροστοφ έμεινε στην πρεμιέρα η Τέρεκ. Δίκαιο αποτέλεσμα, καθώς καμία ομάδα δεν έκανε το κάτι παραπάνω για να αξίζει τη νίκη. Ο προπονητής Ραχίμοφ επισήμανε ότι η ομάδα του θα χρειαστεί ενίσχυση τις επόμενες εβδομάδες. Η Κούμπαν έχασε εύκολα με 0-2 από την Ουράλ, δεν κατάφερε να αποδώσει αυτά που περίμεναν οι άνθρωποι της μετά τις ισχυρές μεταγραφές που έχει κάνει (Αρσάβιν και Παβλιουτσένκο). Δουλειά χρειάζεται η Κούμπαν για να αποδώσει καλύτερα, άρα όσο και αν οι αποδόσεις (1,70 το Χ2) προκαλούν θα την αφήσουμε να μας δείξει πρώτα κάποια καλά δείγματα και μετά να ποντάρουμε υπέρ της.

270. ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ – ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ

Σε κακή κατάσταση βρίσκεται η Λόνγκφορντ, η οποία έχει τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία της παιχνίδια, με αποτέλεσμα να μπει ξανά σε περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία. Παρά τις δύο συνεχόμενες ήττες, η Ντροχέντα παίζει αρκετά καλό ποδόσφαιρο και φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Σε καμία περίπτωση δεν είναι φαβορί οι γηπεδούχοι, με το +0,5 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή στο 1,925 της Bet365.

272. ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ - ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ

Προκρίθηκε με δύο νίκες επί της Σαράγεβο η Λεχ Πόζναν (12-5-2 εντός έδρας πέρυσι) στην επόμενη φάση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχασε με 1-2 από την Πογκον και προβλημάτισε. Η Λέχια Γκντάνσκ (5-5-9 εκτός πέρυσι) έχασε με 0-1 από την Κρακοβία, πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση. Δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη στο παιχνίδι, κουρασμένη και με κακή εμφάνιση στην πρεμιέρα η Λεχ, από κάκιστη εμφάνιση η Λέχια στην πρεμιέρα. Πάμε στο επόμενο.

273. ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ - ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ

Η πρωταθλήτρια Κλαουσούρα Κομπρεσάλ είναι εντελώς διαφορετική ομάδα. Ο κόουτς Γιοβανιόλι δεν συμφώνησε με τη μεταγραφική πολιτική της διοίκησης και έφυγε, αρκετοί παίκτες αποχώρησαν και ουσιαστικά μιλάμε για νέα ομάδα. Η Σαν Λούις επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορίας και ο ενθουσιασμός είναι διάχυτος. Έγιναν αρκετές προσθήκες και πλέον υπάρχει και η εμπειρία στο ρόστερ. Δείχνει πιο έτοιμη και σε καλύτερη κατάσταση η Σαν Λούις και το 2,00 στο Χ2 προκαλεί.

274. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ - ΤΖ. ΝΤΕ ΚΟΡΝΤΟΜΠΑ

Εικόνα διάλυσης παρουσίασε με την Κουρτουλούα η Ντεπορτίβο Πάστο, καθώς ηττήθηκε με 1-5! Μέχρι το 50’ απλά δεν έπαιζε καλά, μετά φάνηκε ότι δεν συμμετείχε στον αγώνα. Η Τζαγκουάρες έμεινε στο 1-1 με την Ουίλα, σ’ έναν αγώνα που δεν είχε να μας δώσει πολλά, καθώς έγινε κάτω από μεγάλη ζέστη, κάτι που δυσκόλεψε αρκετά τους παίκτες. Δεν βγάζουμε άκρη, περίεργο παιχνίδι. Πάμε παρακάτω.

275. ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ – ΤΙΓΚΡΕ

Από δυο συνεχόμενες ήττες έρχεται η Σαρμιέντο (2-3-4 εντός), τουλάχιστον κατάφερε να σκοράρει μετά από έξι παιχνίδια (0-3-4 στα πιο πρόσφατα επτά), η Τίγκρε μετράει τρεις ισοπαλίες στα τελευταία, ενώ μακριά από το σπίτι της έχει 2-4-3. Απόλυτα μοιρασμένο το σετ, κοιτάμε λίγο προς τα δεξιά με την κάλυψη στην ισοπαλία να κρίνεται απαραίτητη.

276. ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ – ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ

Τέσσερα χωρίς νίκη συμπλήρωσαν οι γηπεδούχοι (0-2-2), εντός έχουν δυο σερί ισοπαλίες (3-2-2 συνολικά εντός). Η Παϊσαντού είχε μεσοβδόμαδα αγώνα για το κύπελλο, και παρόλο που ηττήθηκε με 0-2 από τη Μπαΐα θα συνεχίσει στο θεσμό (είχε επικρατήσει με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι). Στο πρωτάθλημα δεν κερδίζει στα πιο πρόσφατα τρία (0-1-2) και εκτός έδρας μετράει 2-1-3 με δυο ήττες στα ισάριθμα τελευταία. Πιο ξεκούραστη η γηπεδούχος, έχει το προβάδισμα για τη νίκη.

277. ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ - ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ

Τον αποκλεισμό από το κύπελλο στα πέναλτι γνώρισε η Κρισιούμα (3-1-2 εντός), έπειτα από την εντός έδρας ήττα με 0-1 από τη Γκρέμιο, στο πρωτάθλημα πάντως παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία (3-3-0). Η Σάντα Κρουζ έχει τέσσερις νίκες στα πιο πρόσφατα πέντε (4-0-1), αλλά μακριά από το γήπεδό της αποδυναμώνεται (1-2-4, τα έξι τελευταία ήταν over 2,5 & GG). Σωστό δείχνει το σετ, προχωράμε παρακάτω.

278. ΜΠΑΪΑ – ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Αν και επικράτησε με 2-0 της Παϊσαντού μεσοβδόμαδα, η Μπαΐα δεν θα συνεχίσει στο κύπελλο (είχε ηττηθεί με 0-3 στο πρώτο παιχνίδι). Ανίκητη ως τώρα στην έδρα της με 6-0-0 και τις πέντε πιο πρόσφατες να έρχονται με μηδέν παθητικό, υποδέχεται τη Μποταφόγκο που είναι πιο ξεκούραστη, αλλά μακριά από το σπίτι της δεν κερδίζει στα τρία πιο πρόσφατα (3-2-2 συνολικά εκτός, 5/7 under 2,5 & NG), ενώ στην τεχνική της ηγεσία παραμένει για ακόμα ένα παιχνίδι υπηρεσιακός προπονητής. Πρόκειται για ντέρμπι στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας, σφιχτό παιχνίδι αναμένουμε, προς το under 2,25 στο 1,85 της Bet365 κοιτάμε.

279. ΝΑΟΥΤΙΚΟ - ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ

Ασταθής παρουσιάζεται η Ναούτικο εσχάτως (2-2-2), στο γήπεδό της πάντως κυριαρχεί (6-1-0, τα τέσσερα τελευταία GG). Η Βιτόρια Μπαΐα συνεχίζει σε υψηλούς ρυθμούς (4-1-1 στα πιο πρόσφατα έξι), με τα εκτός έδρας παιχνίδια της να κινούνται σε χαμηλό ρυθμό (2-2-2 εκτός, 5/6 under 2,5, 4/6 NG). Αρκετά μπερδεμένο στα μάτια μας, προχωράμε παρακάτω.

280. ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ - Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ

Αήττητη στα τρία τελευταία η Σαμπάιο (2-1-0), αήττητη παραμένει και στην έδρα της (4-2-0, 4/6 over 2,5, 4/6 GG). Η Α Μπε Σε έρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες, οι οποίες έφεραν και την αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία, ενώ συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια με πολλά γκολ ανεξαρτήτου έδρας (4/5 over 2,5, 5/5 GG) και παραμένει η ομάδα με τα περισσότερα διπλά στην κατηγορία (4-0-2). Αμφίρροπη αναμέτρηση, δεν θα μπλέξουμε.

281. ΗΠΑ – ΠΑΝΑΜΑΣ

Μικρός τελικός του Gold Cup ανάμεσα σε απογοητευμένες ομάδες όπως το φαβορί ΗΠΑ και ο Παναμάς που έφτασε δευτερόλεπτα πριν από μία ιστορική πρόκριση. Οι δύο τους είχαν έρθει 1-1 στους ομίλους, δύσκολα θα μείνουν χωρίς γκολ σε ένα διαδικαστικό ματς, κρίνοντας και από τα 5/5 GG του Παναμά θα πάμε με το over του 2,05 και το GG του 2,10 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

282. ΣΠ. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ

Kέρδισε με 2-1 τη Σολ η Σαν Λορέντζο με καλή εμφάνιση και δείχνει αρκετά καλύτερη εκτός έδρας, παρά στην έδρα της. Η Σέρο Πορτένιο κέρδισε με 1-0 τη Ρούμπιο Νου και θέλει να συνεχίσει με νίκη. Το διπλό βρίσκεται στο 1,55, κάπου εκεί το ενδιαφέρον μας σταματά.

284. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ - ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Στόχος επετεύχθη για τη Ρίβερ (4-4-0 εντός), πέρασε αλώβητη από την έδρα της Γκουαρανί και θα βρεθεί στον τελικό του Λιμπερταδόρες (πρώτο παιχνίδι την Τετάρτη στην έδρα της Τίγκρες). Όπως είναι λογικό το πρωτάθλημα περνάει σε δεύτερη μοίρα προς ώρας. Η Κολόν αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος (0-4-1), αλλά μακριά από το γήπεδό στης αποδεικνύεται σκληροτράχηλη (1-5-3). Πιθανό να γίνει ροτέισον από τους γηπεδούχους, θα το προσπεράσουμε.

285. ΤΣΙΚΟ - ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Στην πρεμιέρα της η Τσίκο έχασε με 0-1 από την Αλιάνσα. Κακή εμφάνιση, για την ισοπαλία κατέβηκε, αλλά έχασε εύκολα. Η Σάντα Φε μέχρι τώρα κάνει ότι θέλει στα παιχνίδια της, κέρδισε με 4-0 την Λα Εκιδάδ και 5-0 την Κουκούτα. Βρίσκεται σε περιόδο τοπ φόρμας και λογικά η Τσίκο δεν θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο. Πολύ χαμηλά το διπλό, στο -1,25 η γραμμή στην Ασία, απλά δίκαιη.

286. ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝ. – ΑΡΙΚΑ

Η Σαντιάγο ενισχύθηκε αρκετά και θέλει να κάνει μία καλύτερη σεζόν φέτος. Πήρε τον Νταβίντ Πισάρο, μεταγραφή που ήταν έκπληξη για όλους. Η Αρίκα είναι διαφορετική ομάδα φέτος, αρκετές αλλαγές σε όλους τους τομείς και καλό θα ήταν να περιμένουμε να τη δούμε πριν επιχειρήσουμε κάποιο ποντάρισμα πάνω της. Πάμε παρακάτω.

287. ΡΟΥΜΠΙΟ ΝΟΥ - ΝΤΕΠΟΡ. ΚΑΠΙΑΤΑ

Ακόμα χωρίς νίκη είναι η Ρούμπιο Νου στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Έχασε με 0-1 από τη Σέρο Πορτένιο πολύ εύκολα και στην πραγματικότητα το μόνο άδικο είναι το σκορ. Η Καπιάτα έχασε επίσης 0-3 από τη Σαντανί και σταμάτησε το θετικό σερί δύο νικών. No bet.

288. ΑΒΑΪ - ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Από ισοπαλία στην έδρα της Κρουζέιρο έρχεται η Αβαΐ, στο γήπεδό της μετράει 2-3-2 με 7/7 GG (5/7 ήταν και over 2,5). Η Παραναένσε μετά από τρεις σερί νίκες πήρε το τρίποντο εντός απέναντι στη Σαπεκοένσε και μακριά από το σπίτι της έχει πέντε ήττες σε έξι εξόδους (1-0-5, 3/6 GG & over 2,5, έχει δεχθεί γκολ σε όλα). Σωστό δείχνει το σετ με ελαφρύ φαβορί τους γηπεδούχους, καλή περίπτωση δείχνει το GG στο 1,95 του Stoiximan, βάση των ως τώρα πεπραγμένων της Αβαΐ.

289. ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ

Σε ανοδική πορεία η Ουνιόν Σάντα Φε, έχει μόλις μια ήττα στα πιο πρόσφατα οχτώ (4-3-1) και στο γήπεδό της μετράει 4-4-1 (8/9 under 2,5). Η Μπάνφιλντ αποδίδει εξαιρετικά μακριά από το σπίτι της (5-1-2) και καταφέρνει να βρει εύκολα δίχτυα (έχει σκοράρει στα 7/8). Αμφίρροπη αναμέτρηση, σωστά μοιρασμένο στη μέση το σετ.

290. ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ – ΜΟΝΑΡΚΑΣ

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Απερτούρα του Μεξικό. Η Κρουζ Αζούλ απογοήτευσε στο Κλαουσούρα, καθώς έμεινε εκτός πλέι-οφ και θα επιχειρήσει νέο ξεκίνημα με καινούργιο προπονητή. Καταστροφική η περσινή σεζόν για τη Μονάρκας, με συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έχει κατρακυλήσει στον πάτο της ειδικής βαθμολογίας και πρέπει να επανακάμψει άμεσα για να σωθεί. Νέος προπονητής και αρκετά μεταγραφικά αποκτήματα ήρθαν για το σκοπό αυτό, όμως θα χρειαστεί ακόμα χρόνος ώστε να δέσουν και να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα. Μπερδεμένο το παιχνίδι, λόγω των πολλών αλλαγών και στις δυο ομάδες, μένουμε μακριά.

292. ΓΚΡΕΜΙΟ - ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ

Συνεχίζει στο κύπελλο η Γκρέμιο, επικράτησε στην έδρα της Κρισιούμα με 1-0 και πήρε την πρόκριση στα πέναλτι. Στο πρωτάθλημα μετράει 4-0-2 στα έξι τελευταία δείχνοντας να ζορίζεται στο σκοράρισμα εσχάτως (4/6 under 2,5 & NG), αλλά στο γήπεδό της συμπλήρωσε έξι συνεχόμενες νίκες (6-1-0 συνολικά εντός), με τις τρείς τελευταίες να έρχονται με λευκό παθητικό. Η Σπορτ Ρεσίφε ηττήθηκε 3-1 από τη Σάντος και αποχαιρέτησε το κύπελλο, στο πρωτάθλημα εξακολουθεί να μετράει μόλις μια ήττα (2-3-1 στα έξι πιο πρόσφατα) και εκτός έδρας είναι δυσκολοκατάβλητη (0-5-1, 4/6 over 2,5, 5/6 GG). Χαμηλές οι τιμές της Γκρέμιο, η Σπορτ Ρεσίφε δεν είναι χαμένη από χέρι.

293. ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΛΟΥΚΕΝΙΟ - ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ ΑΣ.

No bet.

294. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟΥΙΛΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Στο 1-1 έμεινε με την Τζαγκουάρες η Ουίλα, δίκαιο αποτέλεσμα, οι δύο ομάδες έδειξαν ότι είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο. Η Ατλέτικο Νασιονάλ έφερε λευκή ισοπαλία με τη Μεντέγιν στο κλάσικο. Δεν έδειξε σπουδαία δείγματα και ο μεγάλος φαβοριτισμός της (στο 1,95 το διπλό) δικαιολογείται κυρίως επειδή το ματς δεν γίνεται στη φυσική έδρα της Ουίλα, αλλά σε άλλο γήπεδο, 292 χλμ. πιο μακριά. Πάμε παρακάτω.

295. ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ

Δυο σερί νίκες μετά τη διακοπή συμπλήρωσε η Ιντεπεντιέντε, εντός έδρας μετράει 3-4-1, η Ατλέτικο Ραφαέλα έρχεται από δυο βαριές ήττες (0-3 εκτός από Λανούς, 1-5 εντός από Ρίβερ) και ο εκτός έδρας απολογισμός της είναι 0-3-6. Με την εικόνα που έχει η άμυνα της Ραφαέλα, θα είναι έκπληξη να μην επιβεβαιωθεί ο άσσος.

296. ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ – ΤΟΡΟΝΤΟ

«Βγάζουν» αρκετά γκολ τα παιχνίδια των 2 ομάδων, καμία δεν νοιάζεται ιδιαίτερα για τις αμυντικές επιδόσεις, αποτυπώνεται ξεκάθαρα αυτό από τα τέρματά τους, υπέρ και κατά. Σταθερά βάζει αλλά και δέχεται γκολ το Κολόμπους μπροστά στο κοινό του, χωρίς κανένα κόμπλεξ αγωνίζεται εκτός έδρας το Τορόντο, έχει σε μεγάλα κέφια πρόσφατα τον Ιταλό σταρ Τζιοβίνκο. Τα στατιστικά δείχνουν το δρόμο, φυσιολογικά χαμηλές τιμές για το over 2,5, που όμως όταν συνδυαστεί με το GG δίνει απόδοση 2,00 (Bet365), σημείο που βρίσκεται εντός των επιλογών των Young Guns. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

297. ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ – ΟΛΙΜΠΟ

Δυο συνεχόμενες ισοπαλίες συμπλήρωσε η Βελέζ, ισορροπημένα είναι και τα αποτελέσματά της στην έδρα της (4-2-3), η Ολίμπο έρχεται από νίκη που διέκοψε σερί τεσσάρων παιχνιδιών (0-2-2), αλλά μακριά από το γήπεδό της δεν τα καταφέρνει καλά ως τώρα (1-2-6). No Bet.

298. ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ - Ο ΧΙΓΚΙΝΣ

Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο μέτριες ομάδες αυτή τη στιγμή, η Ο’ Χίγκινς έχει περισσότερες δυνατότητες αλλά πρέπει πρώτα να βρεθεί η ομοιογένεια στην ομάδα. Η Λα Καλέρα έχασε κάποιους καλούς παίκτες και δεν προχώρησε σε ουσιαστική κάλυψη των κενών της. Δίνουμε ένα κλικ στην Ο’ Χίγκινς, αλλά μέχρι εκεί. Πάμε στο επόμενο.

299. ΜΟΝΤΡΕΑΛ – ΣΙΑΤΛ

«Λαβωμένο» από τις απουσίες στην επιθετική του γραμμή το Σιάτλ, αδυνατεί να βρει τις λύσεις στις τελευταίες του αναμετρήσεις και βαδίζει από ήττα σε ήττα. Αξιόπιστη έδρα διαθέτει το Μόντρεαλ, σκοράρει με συνέπεια σε όλα τα παιχνίδια του. Καθαρό προβάδισμα στην έδρα, έχει πρόβλημα το Σιάτλ και το παρουσιάζει σε κάθε ματς, προτίμηση στον ασιατικό άσο -0,5 με απόδοση 1,875 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε στοίχημα LIVE

300. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ

Μετά από έξι σερί νίκες ήρθε η ήττα για τη Μινέιρο στην έδρα της Κορίνθιανς (0-1), παρόλα αυτά διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας. Εντός έδρας μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες και 5-1-1 συνολικά (5/7 over 2,5, 4/7 GG). Η Φιγκεϊρένσε έχει μείνει άσφαιρη στα τρία πιο πρόσφατα πρωταθλήματος (0-1-2) και ο απολογισμός της μακριά από το σπίτι της ανέρχεται σε 1-1-5. Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι, χωρίς αξία όμως ο άσσος.

301. ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ – ΟΕΣΤΕ

Δυο σερί νίκες έχει στο γήπεδό της η Λουβερντένσε (3-1-2 εντός), η Οέστε χάνεται εκτός έδρας (2-0-5), θα κρατήσουμε τις αποστάσεις μας από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

302. ΣΕΑΡΑ - ΜΟΤΖΙ ΜΙΡΙΜ

Από νίκη με 2-1 στην έδρα της Τουπί έρχεται η Σεαρά, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου, στο πρωτάθλημα πάντως αγνοεί τη νίκη εδώ και έντεκα παιχνίδια (0-5-6) και στο γήπεδό της μετράει 1-4-1. Η Μοτζι Μίριμ δεν χάνει στα τρία πιο πρόσφατα (2-1-0), αλλά μακριά από το σπίτι της δεν έχει ακόμη τρίποντο (0-2-4). No Bet.

303. ΤΙΓΚΡΕΣ – ΤΟΛΟΥΚΑ

Ιστορικές στιγμές ζει η Τίγκρες, πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Λιμπερταδόρες (την Τετάρτη υποδέχεται στον πρώτο αγώνα τη Ρίβερ), χάρη στη νίκη με 3-1 επί της Ιντερνασιονάλ. Σημαντική η ενίσχυσή της (Ζινιάκ, Ούτσε, Ακίνο, Νταμ) ενώ παράλληλα δεν αποχώρησε κανένας από τους βασικούς της. Η Τολούκα έμεινε εκτός πλεί-οφ στο Κλαουσούρα και προχώρηση σε σημαντική μεταγραφική ενίσχυση, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει ξανά. Το μυαλό της Τίγκρες θα είναι σίγουρα στο ματς της Τετάρτης, αλλά διαθέτει ποιοτικότατες λύσεις στον πάγκο της, κάτι που μας αποτρέπει από το να την κοντράρουμε.

305. ΣΙΚΑΓΟ - ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ

Μεσοβδόμαδα με νίκη με 3-1 προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου επί του Ορλάντο για το Σικάγο (5-0-5 εντός), σκόραρε τα γκολ της νίκης μετά το 87’, τέρματα που άξιζε από πιο νωρίς καθώς ήταν καλύτερο. Με το ίδιο σκορ έχασε στο πρωτάθλημα από το Κολόμπους, αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα (1-1-4 στα τελευταία έξι). Το Νιου Ίγκλαντ (2-1-8 εκτός) έβαλε τέλος στο σερί των πέντε συνεχόμενων ηττών με το 1-0 επί της Νέας Υόρκης Σίτυ. Δεν έπαιξε άσχημα, αλλά δεν εντυπωσίασε, ήταν φανερό ότι ήθελε μόνο το αποτέλεσμα και όχι να προσφέρει ιδιαίτερο θέαμα. Κάκιστη η Νιου Ίγκλαντ εκτός έδρας (0-0-6 στα πιο πρόσφατα), το Σικάγο στο σπίτι του έχει μεγαλύτερη δυναμική, στο 2,075 ο άσος αποτελεί επιλογή.

306. ΝΤΑΛΑΣ - ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ

Αξιόπιστο το Ντάλας στην έδρα του, στα τελευταία 7 σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 6 νίκες με αρκετά πειστικές εμφανίσεις, στην τελευταία του αναμέτρηση μέτρησε 26 τελικές προσπάθειες. Το Πόρτλαντ δεν είναι κακό σύνολο, όμως προσφάτως ότι καταφέρνει είναι στο σπίτι του, εκτός έδρας παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο προς το χειρότερο. Το μομέντουμ είναι με τους γηπεδούχους, στο 2,00 τιμάται ο άσος (Bet365) και αποτελεί επιλογή των Young Guns. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

307. ΧΙΟΥΣΤΟΝ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Την Τρίτη έπαιζε για το κύπελλο με το Κάνσας, από το 30’ βρισκόταν με δέκα παίκτες και έτσι έχασε δίκαια με 3-1. Στο πρωτάθλημα έχασε με 0-2 από το Σολτ Λέικ με κακή εμφάνιση, φαίνεται ότι οι σοβαρές απουσίες που έχει την καταβάλουν. Το Λος Άντζελες (0-5-5 εκτός) έκανε δεύτερη αρκετά καλή εμφάνιση και κέρδισε εύκολα το Σαν Χοσέ με 5-2. 4-1-1 στα έξι πιο πρόσφατα, πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, αλλά εκτός έδρας ακόμα δεν έχει κερδίσει. Αν ήταν έστω λίγο καλύτερο εκτός του Λος Άντζελες θα ποντάραμε πάνω του, τώρα πάσο.

308. ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ - ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ

Ισοπαλία χωρίς τέρματα για τη Μεντέγιν στο κλάσικο με την Ατλέτικο. Μέτριο παιχνίδι και θέλει σύντομα να πάει παρακάτω. Το παιχνίδι αυτό θα είναι το πρώτο που θα δώσει μπροστά στον κόσμο της, καθώς ήταν τιμωρημένη η έδρα της στην πρεμιέρα. Αυτό αναμένεται αν της δώσει έξτρα ώθηση, σύμφωνα και με τον προπονητή της Αλβάρες. Η Ντεπόρτες Τολίμα έχασε με 0-2 από την Ενβιγκάδο στο μοναδικό της ματς μέχρι τώρα. Κανείς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ομάδα, καθώς η εμφάνιση της ήταν κάτω του μετρίου. Ο άσος του 1,75 είναι δίκαιος, αλλά όχι για ποντάρισμα.

309. ΠΑΤΣΟΥΚΑ – ΤΙΧΟΥΑΝΑ

Ανοδική η πορεία της Πατσούκα στις τελευταίες διοργανώσεις, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Κλαουσούρα και δείχνει να παραμένει σε καλό επίπεδο από πλευράς έμψυχου δυναμικού. Πολλά σκαμπανεβάσματα χαρακτήρισαν την πορεία της Τιχουάνα στην περσινή σεζόν, με νέο προπονητή που υπόσχεται επιθετικό ποδόσφαιρο μπαίνει στο Απερτούρα, ενώ δείχνει να βγαίνει ενισχυμένη από το μεταγραφικό παζάρι. Δίκαιο δείχνει το σετ, ένα κλικ πιο έτοιμη είναι η Πατσούκα.

310. ΑΤΛΑΣ – ΚΕΡΕΤΑΡΟ

Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί η αναμέτρηση. Καινούργιο ξεκίνημα πραγματοποιεί η Άτλας, με νέο προπονητή και πολλές αλλαγές στο ρόστερ, το ζήτημα είναι πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να αποκτήσει η ομάδα ομοιογένεια. Έφτασε μέχρι τον τελικό του Κλαουσούρα η Κερετάρο και η επιτυχημένη συνταγή δεν άλλαξε, ο βασικός κορμός παρέμεινε, όπως και ο προπονητής, ενώ η φυγή του Ροναλντίνιο μάλλον δείχνει ότι έγινε για καλό. Η ομοιογένεια της Κερετάρο μπορεί να παίξει το ρόλο της, σε συνδυασμό με τις άδειες εξέδρες στρεφόμαστε προς το Χ2 στο 1,70 του Stoiximan.

311. ΝΤΟΡΑΔΟΣ - ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ

Νεοφώτιστη στην κατηγορία η Ντοράδος, ενισχύθηκε σε όλες τις γραμμές με έμπειρους παίχτες και το ζητούμενο είναι να αποκτήσει η ομάδα όσο το δυνατόν γρηγορότερα την απαιτούμενη ομοιογένεια. Νέος προπονητής και αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της Τζαγκουάρες, έμφαση στην άμυνα δίνει ο καινούργιος κόουτς. Παιχνίδι για συμπεράσματα το συγκεκριμένο.

312. ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ – ΛΕΟΝ

Αν και μπήκε ως 8η στα πλεί-οφ, η Σάντος Λαγκούνα ανέβασε την απόδοσή της όσο περνούσε ο καιρός και έφτασε δίκαια στην κατάκτηση του τίτλου στο Κλαουσούρα. Χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές το ρόστερ της, παραμένει σε καλό επίπεδο και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και φέτος. Κακή στο Κλαουσούρα η Λεόν (προτελευταία τερμάτισε), στο μεταγραφικό παζάρι δόθηκε έμφαση στην ενίσχυση της άμυνας, με το πρόσημο από τις κινήσεις να φαίνεται σε πρώτη φάση ότι είναι θετικό. Αν και η Σάντος είναι η περσινή πρωταθλήτρια, θα αποφύγουμε τον άσσο, καθώς οι πρεμιέρες κρύβουν πάντα κινδύνους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ