ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία Κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία Κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (187)). Πηγή Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου

150. ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΣΙΤΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.Το αδερφάκι της στην Αυστραλία θα αντιμετωπίσει η Μάντσεστερ Σίτι, ουσιαστικά «πρόγευμα» το ματς για τους Άγγλους, ακολουθεί το «Ιντερνάσιοναλ Τσάμπιονς Καπ», τουρνουά στη Μελβούρνη με τη συμμετοχή των Ρεάλ Μαδρίτης και Ρόμα. Αρχές Οκτώβρη ξεκινάει το πρωτάθλημα για τους Αυστραλούς, μόλις στη 2βδομάδα προετοιμασίας τους, γηγενείς οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές. 49 εκ. λίρες έδωσε στη Λίβερπουλ η Μάντσεστερ Σίτι για τον Στέρλινγκ, ταξίδεψε ήδη στην Αυστραλία. Τελευταίο της φιλικό, το 2-0 επί της Αδελάιδα Γιουνάιτεντ πριν λίγες μέρες, παρατάχθηκε με πολλούς πιτσιρικάδες, το ίδιο λογικά θα πράξει και σε αυτό το ματς ο Πελεγκρίνι. Ξεκάθαρη η διαφορά δυναμικότητας, από τα κέφια της Μαν. Σίτι, θα κριθεί η έκβαση του σκορ.

153. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΡΟΜΑ

«Ιντερνάσιοναλ Τσάμπιονς Καπ», φιλικό τουρνουά στη Μελβούρνη, συμμετέχει επίσης και η Μάντσεστερ Σίτι.Πριν μία βδομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία για τη νέα σεζόν η Ρεάλ, τα ηνία πλέον στο Ράφα Μπενίτες. Αποχαιρέτησε εν μέσω συγκινησιακής φόρτισης τον Κασίγιας, που πλέον θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Πόρτο. Το αντίθετο δρομολόγιο έκανε ο μπακ Ντανίλο, επέστρεψε στη Γιουνάιτεντ ο Ερνάντες, στη Γιούβε ο Κεντίρα. Δεν είναι διαθέσιμοι για το τουρνουά οι Χάμες Ροντρίγκεζ, Κοεντράο και Κασεμίρο. Χωρίς πολλές ανακατατάξεις στο ρόστερ της η Ρόμα, η μοναδική απώλεια ήταν ο Χολέμπας που μεταγράφηκε στη Γουότφορντ. Πλήρης η αποστολή της, 32 παίκτες πήρε μαζί του ο Ρούντι Γκαρσία. Στρεφόμαστε προς τα πολλά γκολ, ποιοτικές και οι δύο.

168. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Φιλικό παιχνίδι, θα λάβει μέρος στο Πεκίνο.Πρώτο σοβαρό τεστ για τη Μπάγερν του Γκουαρντιόλα, φέτος δεν θα συγχωρεθούν παράπλευρες απώλειες, στόχος το τρέμπλ. Αποχώρησε μετά από πολλά χρόνια ο Σβαϊνστάιγκερ, με προορισμό την Αγγλία και τη Γιουνάιτεντ, αρκετές μουρμούρες για την απόφαση αυτή. Συμφώνησε με τη Γιουβέντους για το Βιδάλ, εξαιρετική προσθήκη στα χαφ. Απέκτησε επίσης τον Ντάγκλας Κόστα από τη Σαχτάρ. 1Αυγούστου το γερμανικό σούπερ καπ, με αντίπαλο τη Βόλφσμπουργκ. Με στόχο την είσοδο στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ξεκίνησε την προετοιμασία της η Βαλένθια, πλην του φευγάτου Οταμέντι, διατήρησε το βασικό περσινό κορμό της. Ψάχνει για τερματοφύλακα, τραυματίστηκε σοβαρά ο Ντιέγκο Άλβες. Αν και φιλικό, παίζεται το 1,75 της Μπάγερν στον Stoiximan .

169. ΛΙΑΟΝΙΝΓΚ – ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒΕΡ.

Ήττα με 1-2 εκτός έδρας από τη Τσανγκτσούν για τη Λιαόνινγκ (3-4-2 εντός έδρας), παραμένει μόλις τέσσερις πόντους από τη γραμμή του υποβιβασμού και δεν μπορεί να θεωρήσει χαμένο το παιχνίδι με την Εβεργκράντε πριν αρχίσει, παρότι η διαφορά των ομάδων είναι μεγάλη. Έμεινε στο 1-1 με τη Χενάν εντός έδρας η Εβεργκράντε (4-1-1 εκτός) και έμεινε στην τρίτη θέση. Με δέκα παίκτες από νωρίς (11’), θα μπορούσε να είχε ηττηθεί αλλά κράτησε το βαθμό. Το διπλό του 1,35 είναι εκτός συζήτησης, πάμε στο επόμενο, δεν αξίζει να ασχοληθούμε.

175. ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.Επιστροφή για την Αρμίνια του Μπίλεφελντ στη 2κατηγορία της Γερμανίας, στην 1θέση τερμάτισε πέρσι. Συνεχίζει στον πάγκο ο προπονητής της Νόρμπερτ Μάιερ,ελεύθερες οι περισσότερες μεταγραφές της. Από του χάρου τα δόντια γλύτωσε ακόμη μία φορά το Αμβούργο, έσωσε τη χρονιά στο μπαράζ με την Καρλσρούη, έμεινε στην Μπουντεσλίγκα. Παραμένει στον πάγκο της ο Λαμπαντία, κίνηση ματ με την απόκτηση του επιθετικού μέσου Χόλτμπι από την Τότεναμ, ελεύθερος ήρθε ο στόπερ Σπάχιτς, πήρε και τον Ιάπωνα μπακ Σακάι. Παραχώρησε στη Λεβερκούζεν τον στόπερ Ταχ, στη Γουότφορντ ο μέσος Μπεχράμι. Δεν χρειάζεται να μπλέξουμε με κάποιο στοίχημα.

Πάμε στοίχημα LIVE

176. ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.Σχετικά εύκολα παρέμεινε πέρσι στην Τσβάιτε Λίγκα η γηπεδούχος, τίποτα το συνταρακτικό από τους παίκτες που αποκτήθηκαν, παραχώρησε όμως τον καλό επιθετικό της Νιντερλέχνερ (15 γκολ πέρσι) στη Μάιντζ. Αδιάφορη η περσινή σεζόν για την Άιντραχτ, δεν έμεινε στον πάγκο ο Τόμας Σάαφ, ο Άρμιν Φε αντικαταστάτης του, την έχει κοουτσάρει και στο παρελθόν. Απέκτησε από την Τβέντε τον ανερχόμενο επιθετικό Καστάνιος, έχασε το βασικό της γκολκίπερ Τραπ που μεταγράφηκε στην Παρί. Προβάδισμα στους ανώτερους ποιοτικά φιλοξενούμενους.

177. ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ – ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ

Από τον προηγούμενο Οκτώβριο επέστρεψε στον πάγκο της Ρουχ ο Βάλντεμαρ Φορνάλικ, ο οποίος οδήγησε το σύλλογο του Χορζόφ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας το 2012, ωστόσο η ομάδα διαθέτει ένα πολύ μέτριο ρόστερ, ενώ έχει να αντιμετωπίσει διάφορα διοικητικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να τερματίσει στη δέκατη θέση. Δε φαίνεται να αλλάζουν και πολλά φέτος, όμως το ρόστερ δεν άλλαξε πολύ, αφού αποχώρησε μόνο ο βασικός μέσος Σταζίνσκι. Σώθηκε την τελευταία αγωνιστική πέρσι η Γκόρνικ Λέτζνα και κατάλαβε από πρώτο χέρι πόσο δυσκολότερα είναι τα πράγματα στη μεγάλη κατηγορία. Διαθέτει έμπειρο προπονητή, ωστόσο αποδυναμώθηκε αισθητά, μιας και αποχώρησε ο πρώτος σκόρερ Τσέρνιχ και ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής Μόζοκ. Δίκαιο φαβορί ο άσος, αλλά θα ήταν φρόνιμο να δούμε τα πρώτα δείγματα γραφής για τις δύο ομάδες.

178. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΒΙΜΠΟΡΓΚ

Τοfocusτης Μίντιλαντ γίνεται στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γες Θόρουπ έχει πολύ δυνατή ομάδα, παίκτες που ξέρουν πώς παίζει ο διπλανός τους διότι υπάρχει ομοιογένεια και συνέχεια στις προπονήσεις, καθώς και μία ποιότητα που εγγυάται η διοικητική σταθερότητα. Σίγουρα η ρεβάνς με τη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς μπορεί να είναι στο μυαλό των παικτών, αλλά το πιθανότερο είναι ότι άλλοι θα αγωνιστούν με τη Βίμποργκ κι άλλοι στο Γιβραλτάρ. Η νεοφώτιστη δεν είναι για πέταμα, ίσως κάνει μάλιστα και ζημιές. Επειδή, όμως, πρόκειται για πρεμιέρα σε μία από τις ισχυρότερες έδρες της Δανίας όπου έχει πολύ κακή παράδοση, φαντάζει δύσκολο να πάρει έστω το βαθμό. Θεωρούμε ότι ο ασιατικός άσος -1 που πήραν στο 1,80 τηςBet365 οι YoungGuns αποτελεί ασφαλή επιλογή και η αγορά το επιβεβαίωσε αφού πλέον έχει κατρακυλήσει. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

179. ΕΞΕΤΕΡ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.Στη 10θέση τερμάτισε στην περσινή Λιγκ 2 η Έξετερ, χωρίς πολλές αλλαγές το ρόστερ της, συνεχίζει με τον ίδιο προπονητή. Εξέπληξε τους πάντες την περασμένη σεζόν η Μπόρνμουθ, τρομερή πορεία, πρωτάθλημα στην Τσάμπιονσιπ και άνοδος στα σαλόνια της Πρέμιερ. Τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα, το επιθετικό στυλ του Εντ Χάουι, που πέρσι ψηφίστηκε καλύτερος προπονητής, χρήζει προσαρμογής στις δύσκολες απαιτήσεις της κατηγορίας. Ανώτερο σύνολο η Μπόρνμουθ, έχει το προβάδισμα, χαμηλές όμως οι τιμές υπέρ της.

180. ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.Επιστροφή για τη Σάουθεντ στη Λιγκ 1 μετά από 5 χρόνια, 5στην περσινή βαθμολογία της Λιγκ 2, στα πλέι-οφ όμως ήταν πιο σταθερή, αλλά και τυχερή στον τελικό του Γουέμπλεϊ, ισοφάρισε στις καθυστερήσεις της παράτασης και στη διαδικασία των πέναλτι υπέταξε τη Γουίκομ. Κινήθηκε μόνο για ελεύθερους παίκτες. Εν μέσω παιχνιδιών για τα προκριματικά του Γιούροπα Λιγκ η Γουέστ Χαμ, έχει ξεκινήσει από νωρίς τις υποχρεώσεις της, μόλις χθες έδωσε επίσημο ματς για τον 2προκριματικό γύρο, 1-0 την Μπιρκιρκάρα από τη Μάλτα. Ο Κροάτης Σλάβεν Μπίλιτς πλέον στον πάγκο της, καλές προσθήκες στο ρόστερ με τους Παγιέ και Ογκμπόνα. Κουρασμένοι οι Λονδρέζοι, ίσως χρησιμοποιηθούν ρεζέρβες.

189. ΕΡΕΜΠΡΟ – ΜΑΛΜΕ

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα για το πρωτάθλημα, στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, με τη Μάλμε να ισοφαρίζει σε 2-2 στις καθυστερήσεις του αγώνα. Πέντε ματς δίχως νίκη η Έρεμπρο (2-3-2 εντός), που όμως μετράει μόλις μία ήττα στα επτά τελευταία (2-4-1), παραμένοντας εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Τρία ματς δίχως νίκη συμπλήρωσε η Μάλμε (3-2-2 εκτός), συνεχίζοντας τη μετριότατη σεζόν της. Μεσοβδόμαδα αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ με τη Ζαλγκίρις για το δεύτερο προκτιματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και σίγουρα το μυαλό όλων στο στρατόπεδο της ομάδας θα βρίσκεται και στον επαναληπτικό της Τρίτης. Καμία αξία στο διπλό, με τον +0,5 ασιατικό άσο να αποτελεί επιλογή των Young Guns σε απόδοση 1,925 στηνBet365.

190. ΚΑΛΜΑΡ – ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ

Ακόμα μία ήττα για την Κάλμαρ (3-3-2 εντός), αυτή τη φορά στην έδρα της Χάλμσταν με 1-0, σε ματς όπου δικαιούταν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας. Παραμένει δίχως νίκη εδώ και πέντε αγώνες (0-3-2), ενώ παράλληλα έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας και έτσι πάει στράφι η πολύ καλή αμυντική της λειτουργία. Σε κακή κατάσταση και η Φάλενμπεργκ (1-1-6 εκτός), που συμπλήρωσε και αυτή πέντε ματς χωρίς τρίποντο (0-2-3) και παρέμεινε οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού μετά και την εκτός έδρας ήττα με 3-0 από τη Χάμαρμπι, σε παιχνίδι που απογοήτευσε με την εμφάνιση της. Πολύ λίγα πράγματα μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι, αλλά και η Κάλμαρ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο για να την εμπιστευθούμε σε τόσο χαμηλές τιμές. Καλύτερη επιλογή μοιάζει τοunder2,5, καθώς οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στο σκοράρισμα.

191. ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ –ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

Στη θέση των πλέι-άουτ βρίσκονται οι δύο ομάδες. Η Σούντσβαλ (0-3-4 εντός) αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά αγώνες πρωταθλήματος, χάνοντας με κάτω τα χέρια στη Στοκχόλμη την προηγούμενη αγωνιστική (4-1) από την ΑΪΚ. Σαφώς βελτιωμένη η Χάλμσταντ (0-4-3 εκτός), η οποία προέρχεται από νίκη επί της Κάλμαρ με 1-0, φτάνοντας έτσι τα πέντε ματς δίχως ήττα (2-3-0). Δέχονται γκολ σε κάθε ματς μπροστά στον κόσμο τους οι γηπεδούχοι, όμως οι φιλοξενούμενοι παρά την καλή τους κατάσταση δυσκολεύονται χαρακτηριστικά στο σκοράρισμα, μιας και εξακολουθούν να έχουν τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένο το σετ και σίγουρα δε γίνεται η πιο φορμαρισμένη Χάλμσταντ να δίνεται τόσο ξεκάθαρο αουτσάιντερ στην έδρα μίας ομάδας δίχως νίκη στο γήπεδο της. Μόνο προς τα δεξιά μπορούμε να κοιτάξουμε.

192. ΑΦΚ ΓΙΟΥΝ – ΓΚΑΪΣ

Οι ομάδες επιστρέφουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις έπειτα από διακοπή τριών εβδομάδων, με την έναρξη του δεύτερου γύρου.Η ΑΦΚ Γιουνάιτεντ (3-2-2 εντός) απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας στο τελευταίο της παιχνίδι πρωταθλήματος, στο τοπικό ντέρμπι με τη Σιριάνσκα (3-3), ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις του αγώνα και έτσι παρέμεινε στο +5 από τις θέσεις των πλέι-άουτ. Δύο βαθμούς πίσω της είναι η ΓΚΑΪΣ (2-0-6 εκτός), που γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Ασιρίσκα με 0-2 την προηγούμενη αγωνιστική. Πέντε συνεχόμεναover2,5 μετρούν οι γηπεδούχοι, ενώ στα 4/5 ματς των φιλοξενούμενων σημειώθηκαν τουλάχιστον τρία τέρματα. Δε βγαίνει άκρη με σημείο, μοναδική επιλογή η ενασχόληση με τα γκολ.

193. ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ – ΦΡΕΪ

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο τελευταίο ματς του πρώτου γύρου, μένοντας στο 1-1 και έτσι η Έστερσουντ (5-2-0 εντός) έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την κορυφή της βαθμολογίας, παραμένοντας στο -3 από την πρώτη θέση, ωστόσο διαθέτει την καλύτερη επίθεση και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Εξαιρετική στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος η νεοφώτιστη Φρέι (2-1-4 εκτός), που βρίσκεται στο +5 από τη θέση των πλέι-άουτ, έχοντας ως μεγάλο της όπλο την αμυντική της λειτουργία. Το παιχνίδι δε θα έχει καμία σχέση με αυτό προ τριών εβδομάδων, μιας και η Έστερσουντ συνηθίζει να καθαρίζει τέτοιου είδους παιχνίδια στην έδρα της, αλλά το 1,33 του άσου δε μας λέει τίποτα.

194. ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ – ΒΑΡΝΑΜΟ

Ξύπνησε για τα καλά η Ντέγκερφορς (4-2-1 εντός), η οποία τελείωσε τον πρώτο γύρο με τρεις συνεχόμενες νίκες, με την τελευταία να είναι και η πιο ηχηρή, αφού επικράτησε με 0-1 στην έδρα της πρωτοπόρου Γιόνσεπινγκ και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ενθουσιασμός επικρατεί στην ομάδα για το νικηφόρο σερί, αλλά και για την απόκτηση του αριστερού μπακ Γιόχανσον που επέστρεψε στην ομάδα έπειτα από σημαντική καριέρα σε μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Τέταρτη διαδοχική ήττα το 0-1 από τη Βάρμπεργκ για τη Βάρναμο (0-4-4 εκτός), η οποία παρέμεινε εντός πλέι-άουτ και στο +4 από τον απευθείας υποβιβασμό. Εύκολα ή δύσκολα ο άσος αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του, αλλά τον θέλαμε λίγο ψηλότερα για να μας απασχολήσει.

195. ΣΙΡΙΟΥΣ – ΑΝΓΚΕΛΧΟΜΣ

Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στο φινάλε του πρώτου γύρου, με τη Σίριους (4-3-0 εντός) να κερδίζει 0-2, παρότι η Άνγκελχολμς (1-3-3 εκτός) δικαιούταν κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι παραμένουν σε τροχιά ανόδου, καθώς απέχουν μόλις ένα βαθμό από την τρίτη θέση, αλλά μέχρι στιγμής φαίνεται να τους στοιχίζουν οι οκτώ ισοπαλίες που έφεραν στον πρώτο γύρο (έχει τις περισσότερες στο πρωτάθλημα). Αποκαρδιωτική μέχρι στιγμής η σεζόν της Άνγκελχολμς, που παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού, με αποτέλεσμα να υπάρξουν ανακατατάξεις στο εσωτερικό του συλλόγου, μιας και αποτελεί παρελθόν ο Πέρσον έπειτα από τέσσερα χρόνια, με το Γιάρντλερ από την ομάδα νέων να τον αντικαθιστά και να επικεντρώνεται στην ανάταση της ψυχολογίας της ομάδας. Στο 1,25 ο άσος, μας αφήνει παγερά αδιάφορους, καθώς η Άνγκελχολμς θα παίξει με νέο προπονητή, ενώ στο τελευταίο της ματς πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση.

201. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΡΕΝ

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας σε ουδέτερο έδαφος.Εκπληκτική η περσινή χρονιά για του Γερμανούς, 1φορά στην ιστορία τους θα αγωνιστούν σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ. Φυσικά συνεχίζουν με τον αναμορφωτή τους, Λουσιέν Φαβρ, στην ομάδα ήρθε ο φορ Ντρίμιτς από τη Λεβερκούζεν και ο μέσος Στιντλ, πρώην αρχηγός του Αννόβερου. Μοναδικό πλήγμα η παραχώρηση στη Βόλφσμπουργκ, του επιθετικού Κρούζε. Μέτρια η περασμένη αγωνιστική χρονιά για τη Ρεν, αρχές Αυγούστου η έναρξη της νέας σεζόν, σε φιλικά που έδωσε με ομάδες της 2κατηγορίας της Γαλλίας δεν ικανοποίησε. Αρκετά καλύτερη ομάδα η Γκλαντμπαχ, «έβγαλε» μάτια πέρσι, παίζεται το 1,90 του άσου στηνBet365.

203. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Ρωσίας.Δεν ήταν αρκετά δυνατή ώστε να διεκδικήσει το περασμένο πρωτάθλημα η ΤΣΣΚΑ, παρέδωσε τα σκήπτρα στη Ζενίτ, τουλάχιστον έσωσε τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ την τελευταία αγωνιστική. Χωρίς αλλαγές το ρόστερ της, παρέμεινε στον πάγκο ο Σλούτσκι. Θετική κρίνεται η περασμένη σεζόν για την Ρόυμπιν, 5θέση στο πρωτάθλημα, μάλιστα θα συμμετάσχει και στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ στη θέση της Ντιναμό, εκμεταλλευόμενη την τιμωρία της, ο περσινός κορμός της παρέμεινε στην ομάδα. Σίγουρα ανώτεροι οι γηπεδούχοι, αλλά οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν παγίδες, πάσο.

204. ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΣΙΟΝ

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Ελβετίας. Οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές, θα παλέψουν για την Ευρώπη την προσεχή σεζόν. Η Λουκέρνη με τον Γερμανό κόουτς Μπάμπελ έχει τραβήξει τον δικό της «γερμανικό» δρόμο, καθώς κινείται προς εκείνη την αγορά. Η Σιόν ξεκινάει τη νέα σεζόν με θετικότατη ψυχολογία για μία ακόμη καλύτερη παρουσία. Θα προσπαθήσει να κάνει το βήμα παραπάνω, αυτό όμως μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ στην ομάδα, γι’ αυτό θέλει προσοχή και μετρημένες δηλώσεις. Αρκετή ισοπαλία βλέπουμε στην πρεμιέρα, βέβαια πριν δούμε τις πρώτες αγωνιστικές κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη.

Πάμε στοίχημα LIVE

205. ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΠΟΡΤΟ

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.Έκανε την απαραίτητη επανεκκίνηση η Ντούισμπουργκ, υποβιβάστηκε λόγω χρεών στην 3κατηγορία πριν 2 χρόνια, όμως επιστρέφει δυνατή στην Τσβάιτε Λίγκα, τερμάτισε 2την περασμένη σεζόν. Σε μία βδομάδα ξεκινάνε οι επίσημες υποχρεώσεις της, πρόβα τζενεράλε το ματς με την Πόρτο. Δύο χρόνια μακριά από το πρωτάθλημα είναι πολλά για την Πόρτο, στόχος φυσικά η επανάκτηση των σκήπτρων από την Μπενφίκα. Ξεχώρισε φυσικά η απόκτηση του Ίκερ Κασίγιας, όπως και η μετακίνηση του μπακ Μάξι Περέιρα από την Μπενφίκα, 2χρονιά συνεχίζει δανεικός ο Τέγιο, απέκτησε επίσης τον επιθετικό Μπουένο από τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Ισχυρό πλήγμα η αποχώρηση του παικταρά Τζάκσον Μαρτίνες για την Ατλέτικο, ψάχνει για αντικαταστάτη. Ανώτερη η Πόρτο, πιο έτοιμοι όμως οι Γερμανοί, καλύτερα να το αποφύγουμε.

206. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΡΙΖΕΣΠΟΡ

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας σε αυστριακό έδαφος.Με συνοπτικές διαδικασίες κατέκτησε ένα ακόμα ντάμπλ ο Ολυμπιακός, όμως δεν έπεισε ειδικότερα με τον Περέιρα στον πάγκο, εξαίρεση οι πολύ καλές εμφανίσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ στην αρχή της χρονιάς. Νέος προπονητής ο Πορτογάλος Μάρκο Σίλβα, πέρσι στην Σπόρτινγκ. Αρκετά τα νέα πρόσωπα, πρέπει να ξεκαθαρίσει σιγά-σιγά το μεγάλο ρόστερ του. Από τις αρχές Ιουλίου έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της η Ρίζεσπορ, δύσκολη η περασμένη χρονιά, στο τέλος της εξασφάλισε την παραμονή. Ο γνωστός μας Ιτάνζ νέο πρόσωπο κάτω από τα δοκάρια. Σε πρώιμο στάδιο η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδος, μαθαίνει ακόμα τους παίκτες του ο Μάρκο Σίλβα, καλύτερα να απέχουμε στοιχηματικά.

207. ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.Παρέμεινε στον πάγκο της Σαν Πάουλι ο Έβαλντ Λίνεν, «εξαργύρωσε» το καλό φίνις και την παραμονή στη Τσβάιτε Λίγκα. Αρκετές οι αποχωρήσεις, μόνο μία η προσθήκη, αναμένεται ξανά δύσκολη χρονιά. Θετική παρουσία στην περσινή χρονιά για τη Βαγιεκάνο, έχασε όμως το αστέρι της Αλμπέρτο Μπουένο, που μεταπήδησε στην Πόρτο. Παρέμεινε στον πάγκο της ο Πάκο Χιμένεθ, εκτός του Μπουένο έχασε ακόμα δύο βασικούς. Ποιοτικά ανώτερη η Βαγιεκάνο, σε καλές τιμές η νίκη της, όμως θα δώσει 2ο φιλικό μέσα σε 2 μέρες, πάσο.

208. ΣΤΙΑΡΝΑΝ – ΑΚΡΑΝΕΣ

Πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της η πρωταθλήτρια Στιάρναν (0-2-3 εντός) στη Γλασκώβη, όμως δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 2-0, με τις ελπίδες πρόκρισης να μειώνονται στο ελάχιστο. Μετριότατη η σεζόν για την κορυφαία ομάδα της περσινής περιόδου, μιας και βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και στο -9 από την πρωτοπόρο Χαφναρφιόρντουρ. Μόλις μία ήττα έχει η Ακράνες (1-1-3 εκτός) στα πέντε τελευταία της παιχνίδια (2-2-1) και έτσι ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 3-1 της Βεστμαναεϊαρ, ανατρέποντας μάλιστα το εις βάρος της 0-1. Δεν πείθουν οι γηπεδούχοι, ενώ αναμένεται να προβούν και σε ροτέισον εν όψει του επαναληπτικού αγώνα της Τετάρτης κόντρα στη Σέλτικ, αλλά και η Ακράνες παρότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο για να κοντράρουμε τον άσο.

209. ΜΟΛΝΤΕ – ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

Πήρε ψυχολογία η Μόλντε (4-2-2) μετά τη νίκη με 5-0 επί της Πιουνίκ για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η οποία ουσιαστικά τη στέλνει στην επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα γνώρισε νέα ήττα-σοκ, αυτή τη φορά από τη Χάουγκεσουντ με 0-1, σε παιχνίδι που δεν ήταν κακή, ενώ έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία για το μη καταλογισμό τριών πέναλτι. Με το αποτέλεσμα αυτό έμεινε στην έκτη θέση και στο -11 από την κορυφή της βαθμολογίας, βλέποντας τον τίτλο να απομακρύνεται αισθητά. Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Μπόντο (2-2-4) το 1-2 στην έδρα της Μιοντάλεν, πραγματοποιώντας και πάλι εξαιρετική εμφάνιση, με αποτέλεσμα να βγει από την επικίνδυνη ζώνη, αφήνοντας πίσω της το κακό ξεκίνημα. Αυτή τη Μόλντε δε γίνεται να την εμπιστευθούμε σε τόσο χαμηλές αποδόσεις και γι αυτό θα προτιμήσουμε το συνδυασμόGG&over2,5, καθώς η Μπόντο έχει 10/16 αμφίσκορα, ενώ η Μόλντε 9/16. Η συγκεκριμένη επιλογή ευνοείται και από την παράδοση, αφούGG&over2,5 ήταν τα 8/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

210. ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ – ΠΟΝΤΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ

Επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια η Ζαγλέμπιε μετά από ένα χρόνο απουσίας. Διατήρησε το βασικό κορμό της και ανανέωσε το συμβόλαιο με τον τεχνικό της ομάδας Στοκόβιετς. Μοναδική απώλεια από το ρόστερ ο παίκτης-κλειδί της προηγούμενης σεζόν, Κβίεκ, με το Γιάνους από τη Βίσλα Πλοκ να τον αντικαθιστά στη μεσαία γραμμή. Στο τέλος κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία η Ποντμπεσκίτζιε την περσινή σεζόν και φέτος στόχος παραμένει η όσο το δυνατόν ταχύτερη σωτηρία. Αποτελούς παρελθόν δύο βασικοί παίκτες, ενώ έγιναν τέσσερις προσθήκες. Πιο δεμένοι και με καλύτερη ψυχολογία αναμένεται να ντεμπουτάρουν οι γηπεδούχοι, με τον άσο να έχει τον πρώτο λόγο, όμως πρόκειται για πρεμιέρα, οπότε θα το προσπεράσουμε.

211. ΜΙΑΛΜΠΙ – ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ

Η Μιάλμπι (1-1-6 εντός) κινδυνεύει άμεσα με δεύτερο συνεχόμενο υποβιβασμό, καθώς παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, πραγματοποιώντας πολύ κακές εμφανίσεις στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Είναι δίχως νίκη εδώ και πέντε αγώνες, όμως στο τελευταίο της ματς πήρε την ισοπαλία στο ντέρμπι ουραγών με την Μπρομαποϊκάρνα (2-2). Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις η Συριάνσκα (2-1-4 εκτός), που στο φινάλε του πρώτου γύρου πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της ΑΦΚ Γιουνάιτεντ (3-3), δεχόμενη την ισοφάριση στο 94΄και έτσι έχει μόλις μία ήττα εδώ και εννέα παιχνίδια (5-3-1). Καλύτερη ομάδα και σε πολύ καλύτερη κατάσταση η Συριάνσκα, η οποία έχε όλα τα φόντα να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Μιάλμπι, ωστόσο περιμένουμε την ανάκαμψη των γηπεδούχων στο δεύτερο γύρο και γι αυτό είναι προτιμότερο να απέχουμε.

217. ΟΛΙΜΠΟ – ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ

Με το αριστερό μπήκαν μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες, οι μεν γηπεδούχοι έρχονται από ήττα 3-1 στην έδρα της Ιντεπεντιέντε, χωρίς όμως να είναι κακοί, με το ίδιο σκορ ηττήθηκε και η Αλντοσίβι εντός έδρας από τη Ροζάριο. Χωρίς νίκη ακόμα στην έδρα της η Ολίμπο, όμως εξίσου δύσκολα ηττάται, 5 συνεχόμενες ισοπαλίες μπροστά στο κοινό της. Εξαιρετικά στέκεται εκτός έδρας η Αλντοσίβι, 4-1-3 πριν τη διακοπή. Δεν αποκλείεται ακόμα μια ισοπαλία στο γήπεδο της Ολίμπο.

218. ΕΪΜΠΑΡ – ΣΕΛΤΙΚ

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.Υποβιβάστηκε αγωνιστικά την σεζόν που μας πέρασε η Εϊμπάρ, όμως στάθηκε τυχερή και πήρε τη θέση της Έλτσε για το επόμενο πρωτάθλημα, η οποία υποβιβάστηκε λόγων μη καταβολής φόρων. Πριν λίγες μέρες ξεκίνησε η προετοιμασία της με μόλις 10 ποδοσφαιριστές(!), πολλές ανακατατάξεις ήδη στο ρόστερ της. Έχει ξεκινήσει ήδη τις επίσημες υποχρεώσεις της η Σέλτικ, 2-0 εντός την ισλανδική Στιάρναν προχθές, για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα θα έχει πολλές αλλαγές στο ματς με την Εϊμπάρ. Ελλιπές ρόστερ από τη μία, κούραση και αλλαγές από την άλλη, το προσπερνάμε.

219. ΜΟΝΑΧΟ 1860 – ΣΟΥΟΝΣΙ

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.Έσωσε την περασμένη χρονιά στα μπαράζ η Μόναχο 1860, έμεινε στην κατηγορία μετά από μία απογοητευτική χρονιά. Τίποτα το ιδιαίτερο στο μεταγραφικό παζάρι, μοναδική σοβαρή απώλεια ο μέσος Βάιγκλ, έφερε στα ταμεία της 2 εκ. ευρώ με τη μεταγραφή του στην Ντόρτμουντ. Την άλλη Κυριακή ξεκινάει ο μαραθώνιος του πρωταθλήματος, καλή παρουσία μέχρι τώρα στα φιλικά της. Θετικότατη η σεζόν που περάσε για τη Σουόνσι, 8στην Πρέμιερ Λιγκ, ανανέωσε ο Γκάρι Μονκ. Καλές μεταγραφές ο φορ Έντερ, πρώην της Μπράγκα και ο εξτρέμ Αγιού από τη Μαρσέιγ. 1-1 προχθές με την Γκλάντμπαχ. Δίνουμε προβάδισμα στην εμπειρία της Σουόνσι.

227. ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ – ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ

Για ακόμα μία χρονιά η Πλζεν κατέκτησε με άνεση το πρωτάθλημα Τσεχίας, τερματίζοντας πέντε βαθμούς πάνω από τη δεύτερη Σπάρτα Πράγας. Στόχος η διατήρηση των κεκτημένων εντός των συνόρων και μία καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει σε δέκα μέρες μία εκ των Χιμπέρνινας ή Μακάμπι Τελ Αβίβ. Πολλά τα προβλήματα στη Λίμπερετς, η οποία γλίτωσε στο τέλος της περσινής σεζόν τον υποβιβασμό, αλλά έκανε τη μεγάλη έκπληξη κατακτώντας το κύπελλο, μιας και επικράτησε στα πέναλτι της Γιάμπλονετς, επιστρέφοντας έτσι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ιρόνι από το Ισραήλ. Δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές στις δύο ομάδες συγκριτικά με την περσινή σεζόν και όλα δείχνουν πως η Βικτόρια Πλζεν θα μπει με το δεξί στη σεζόν, αλλά ο άσος του 1,30 δε θα μας απασχολήσει.

229. ΖΥΡΙΧΗ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Έκπληξη αποτέλεσε για όλους ότι τερμάτισε τρίτη πέρυσι η Ζυρίχη, καθώς είχε ασταθέστατη και αρκετά μέτρια παρουσία στη σεζόν. Η έδρα της αποτελούσε… ωραία εκδρομή για τις υπόλοιπες ομάδες, καθώς είχε μόνο έξι νικηφόρα παιχνίδια σε σύνολο δεκαοχτώ αγώνων (6-4-8). Ελπίζει φέτος να παρουσιαστεί καλύτερη και χωρίς το εντός έδρας πρόβλημα. Η Γιουνκ Μπόις δείχνει ακόμα καλύτερη από πέρυσι και πλέον ο στόχος είναι ο τίτλος. Κράτησε τον κορμό της και έκανε αρκετά καλές και επιλεγμένες μεταγραφές. Μία νίκη στην πρεμιέρα σ’ ένα ντέρμπι θα της δώσει την ώθηση για τις πρώτες αγωνιστικές. Το 2DNBδείχνει καλή επιλογή στο 1,975, το μόνο που μας κρατάει είναι ότι όσα ξέρουμε για τις δύο ομάδες είναι θεωρητικά.

231. ΡΟΣΤΟΦ – ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ

Ζόρικη η περσινή χρονιά για τη Ροστόφ, σώθηκε χάρη στα πλέι-άουτ, αυτό μέτρησε και για την παραμονή του Μπερντίεφ στον πάγκο της. Αποχώρησαν αρκετοί βασικοί της, πέρσι στην έδρα της είχε απόλυτη ισορροπία με 6-3-6. Αξιοπρόσεκτη η πορεία της Τέρεκ πέρσι, πάρα πολύ καλός 1γύρος, «ξεφούσκωσε» στη συνέχεια και τερμάτισε στην 9θέση. Σοβαρή απώλεια ο επιθετικός της Αΐλτον, 1της σκορερ με 5 γκολ πέρσι, συνεχίζει τουλάχιστον με τον ίδιο προπονητή. Αναμένονται λίγα γκολ, αποτυπώνεται ξεκάθαρα και στις αποδόσεις.

233. ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ – ΚΟΡΚ

Άνετη στη μέση της βαθμολογίας και μακριά από μπελάδες παραμένει για την ώρα η Λόνγκφορντ (3-3-3 εντός), η οποία ήταν τραγική στο πρώτο ημίχρονο με τη Σλίγκο, όταν και έχανε με 3-0 και παρά τη βελτίωση της στην επανάληψη, κατάφερε απλά να μειώσει σε 3-2, γνωρίζοντας την τρίτη ήττα της στα τελευταία τέσσερα ματς (1-0-3). Η Κορκ (5-4-0 εκτός) φάνηκε να επηρεάζεται από τον τσακωμό δύο παικτών της στο πρώτο ματς με την ΚΡ Ρέικιαβικ, με αποτέλεσμα στην ρεβάνς της Ισλανδίας να γνωρίσει τον αποκλεισμό, παρότι έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα για ένα ημίχρονο. Το ματς πήγε στην παράταση μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας, αλλά και εκεί η εμφάνιση ήταν απαράδεκτη, με τους Ισλανδούς να πανηγυρίζουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Αποχωρεί από την ομάδα ο πρώτος σκόρερ Ντένεχι και τη θέση του θα πάρει ο Μπίτι από τη Σλίγκο. Η Κορκ –που συνεχίζει να κυνηγάει τη Ντάνταλκ στη μάχη της κορυφής- είναι το φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι, όμως τα εσωτερικά της προβλήματα και η απόδοση του διπλού μας αποτρέπουν από το να τη στηρίξουμε.

235. ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ – ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ

Η πρωταθλήτρια Λεχ ξεκίνησε εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν, κατακτώντας το Σούπερ Καπ (3-1 τη Λέγκια), ενώ μεσοβδόμαδα επιβλήθηκε με 0-2 της Σαράγεβο, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον επαναληπτικό να διεξάγεται την ερχόμενη Τρίτη. Φυσικά στόχος για την ομάδα του Πόζναν είναι η διατήρηση των σκήπτρων στην Εξτράκλασα. Η Πογκόν πέρσι τερμάτισε στην πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος, ωστόσο απογοήτευσε στα πλέι-οφ συγκεντρώνοντας μόλις ένα βαθμό σε επτά αγώνες. Παρέμεινε στο τιμόνι της ομάδας ο Μιχνιέβιτς, ο οποίος έκανε λόγο για γρήγορη παραμονή στην κατηγορία. Η Λεχ σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση και το 1,53 του άσου κρίνεται δίκαιο, όμως δε θα μας απασχολήσει στοιχηματικά.

237. ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ – ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ

Άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα Κολομβίας για τη Λα Εκιδάδ, ήττα με το βαρύ 4-0 στην έδρα της Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν προβλημάτισε την αντίπαλό της, πίσω στο σκορ από την αρχή. Χαμός στο 1ματς της Ντεπορτίβο, δεν έφτανε η ήττα με 0-1 από την Τζαγκουάρες, ήρθαν και τα επεισόδια των οπαδών της να κάνουν ακόμα βαρύτερο το κλίμα, τιμωρήθηκε με ποινή της έδρας της, ενώ το σκορ διαμορφώθηκε σε 0-3, ήττα στα χαρτιά. Ενδιάμεσα τουλάχιστον κέρδισε στο κύπελλο. Ισορροπημένο σχετικά το σετ αποδόσεων, δύσκολο σε πρόβλεψη το ματς, ένα κλικ προς τα δεξιά.

238. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ – ΚΙΛΜΕΣ

Με το δεξί μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος η Μπόκα, δύσκολη εκτός έδρας νίκη, 0-1 στην έδρα της Σαρμιέντο. Αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές, στο επικείμενο ματς θα έχει στην αποστολή της και τον παλιό της γνώριμο, Κάρλος Τέβεζ. Άδικη ήττα για την Κίλμες, 0-1 στο γήπεδό της από την Μπάνφιλντ, άξιζε σίγουρα τον πόντο της ισοπαλίας. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, θα λυγίσει στο «Μπομπονέρα» η Κίλμες.

239. ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑΝΟΥΕΒΑ ΣΙΚΑΓΟ

Κόλλησε στο 0-0 η Ντεφένσα στην έδρα της Ουρακάν, καλή εμφάνιση της έλειψε μόνο το γκολ, είχε αρκετές ευκαιρίες. Συνεχίζεται η επιθετική «ανομβρία» της Ν. Σικάγο, δεν έκανε τίποτα στη διακοπή για να το διορθώσει, 8συνεχόμενο ματς χωρίς να σκοράρει, 0-0 στο γήπεδό της με την Κολόν, παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς νίκη. Ευκαιρία για την Ντεφένσα κόντρα στην χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, τίμιος ο άσος του 1,80 στον Stoiximan .

240. ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ– ΜΠΑΪΑ

Από μεγάλο διπλό προέρχεται η Κρισιούμα (2-1-2 εντός) κόντρας στην Γκρέμιο για το κύπελλο μεσοβδόμαδα και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης, παίζοντας πάντως με πολλούς βασικούς παίκτες. Για το πρωτάθλημα πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στη Φορταλέζα με αντίπαλο τη Σεαρά (1-1), ενώ ανεξαρτήτως διοργάνωσης, παραμένει αήττητη εδώ και έξι αγώνες (3-3-0). Σε εκτεταμένο ροτέισον προχώρησε η Μπαΐα (1-3-2 εκτός) στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Παϊσαντού, χάνοντας με 3-0 και έτσι απομακρύνεται η πρόκριση. Στο τελευταίο της παιχνίδι πρωταθλήματος επικράτησε με 1-0 της Οέστε, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση με το σκορ να την αδικεί. Μία ήττα μετράει η ομάδα του Σοάρες εδώ και πέντε αγώνες για τη Σέριε Β (3-1-1). Σε καλή κατάσταση βρίσκονται και οι δύο ομάδες, όμως η Μπαΐα ξεκούρασε τους βασικούς της μεσοβδόμαδα, σε αντίθεση με την Κρισιούμα, ενώ παράλληλα διαθέτει και μεγαλύτερη ποιότητα, με το διπλόDNBνα αποτελεί αρκετά καλή επιλογή.

Πάμε στοίχημα LIVE

241. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΝΑΟΥΤΙΚΟ

Με υπηρεσιακό προπονητή συνεχίζει η Μποταφόγκο αφού ο Ρενέ Σιμόες πλήρωσε το μάρμαρο για τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις της που έφεραν και τον αποκλεισμό της μεσοβδόμαδα στο κύπελλο. Επιπλέον θα στερηθεί και τον 1ο σκόρερ της, Ροντρίγκο Πιμπάο που έχει συμμετοχή στα 11 γκολ της (7 γκολ, 4 ασίστ). Ισοβαθμούν οι δύο ομάδες στην κορυφή (με 24 βαθμούς) αφού και η Ναούτικο έχει πολύ καλή παρουσία, κυρίως στο Ρεσίφε (6-1-0). Έχει την ικανότητα να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ, η επαλήθευση τουGGπληρώνει 2,10 στην Bet365, καλή σκέψη αποτελεί και το ασιατικό διπλό +1 στο 1,825 στην ίδια εταιρία. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

242. ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ – ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ

Βίοι αντίθετοι, η Παϊσαντού γνώρισε ισάριθμες ήττες στις δύο πρόσφατες εξόδους της όμως στο Μπέλεμ μετράει πέντε σερί νίκες (5-0-0), η Σαμπάιο συνήλθε κάπως με τις δύο διαδοχικές νίκες της στο γήπεδο της ενώ και εκτός έδρας πήρε βαθμούς στις μισές εξόδους της (2-1-3). Δεν θα μας προξενήσει έκπληξη αν κόψει βαθμούς από τη γηπεδούχο, στο 2,025 το ασιατικό διπλό +0,5 στην Bet365.

243. ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ – ΑΤΛ. ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ

Να επανέλθει άμεσα στις επιτυχίες στοχεύει η Σάντα Κρουζ που με τον Μαρτελότε στον πάγκο παρουσιάζεται πολύ βελτιωμένη (3-1-1). Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς νίκη (0-2-3), εκτός έδρας δεν έχει πάρει ακόμα ούτε βαθμό (0-0-5) και δικαίως βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Δεν υπάρχει αξία στον άσο σε τόσο χαμηλή απόδοση (1,70), στο 2,00 πηγαίνει η μέση απόδοση στον Stoiximan με την συνδυαστική επιλογή νίκης των γηπεδούχων με 1 ή 2 γκολ διαφορά. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

244. ΤΟΡΟΝΤΟ – ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ.

Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη το Τορόντο στη έδρα του καθώς μετράει 3-1-2 (3-3 γκολ), τους περισσότερους βαθμούς μέχρι στιγμής τους έχει κατακτήσει μακριά από το σπίτι τους. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το εκτός έδρα επεισοδιακό 4-4 με την Νέα Υόρκη, 3 γκολ και μια ασίστ ο Τζιοβίνκο.Από τις χειρότερες εκτός έδρας ομάδες η Φιλαδέλφεια που μετράει 12-6 (11-22 γκολ), 6 από τα 9 έληξαν over 2,5. Σε χαμηλές αποδόσεις το over 2,5, θα ρισκάρουμε με τον άσο καθώς οι γηπεδούχοι έχουν την ομάδα για να πάρουν το τρίποντο.Στο 2,00 ο άσος στην Βet365 αποτελεί επιλογή.

245. ΗΠΑ – ΚΟΥΒΑ

Μεγάλη έκπληξη ότι η ομάδα της Κούβας βρίσκεται στα νοκ-άουτ. Με τη νίκη επί της Γουατεμάλας την τελευταία αγωνιστική προκρίθηκε. Οι ΗΠΑ με δύο νίκες και μία ισοπαλία στο αδιάφορο ματς με τον Παναμά βρέθηκε στην πρώτη θέση του ομίλου της και αναμένεται να βρεθεί στην επόμενη φάση με μεγάλη ευκολία. Βέβαια δεν εντυπωσίασαν στον όμιλο, αλλά εύκολα ήρθε η πρόκριση. Το γνωρίζουν αυτό οι άνθρωποι της ομάδας και δηλώνουν ότι θα ανεβάσουν ρυθμούς στα επόμενα –πιο κρίσιμα- παιχνίδια. Στο -2,75 τοlineείναι δίκαιο, εξαρτάται φυσικά από τις διαθέσεις των Αμερικανών.

246. ΟΥΝΙΑΟΤΟΝΟΜΑ – ΑΓΚ. ΝΤΟΡΑΝΤΑΣ

Τίποτα το καινούργιο για την Ουνιαουτόνομα, ξεκίνησε το ίδιο άσχημα την Κλαουζούρα, έτσι όπως τέλειωσε την Απερτούρα. Εύκολη ήττα με 2-0 στην έδρα της Αλιάνσα, σε δυσχερή θέση στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού. Ήττα και για την Άγκιλας, 0-2 εντός από τηνΑτλέτικο Νασιονάλ, παλεύει για μεταγραφική ενίσχυση, ενώ έχασε μεσοβδόμαδα και στο κύπελλο. Αρκετές ισοπαλίες (5 σε 10 ματς) για την Ουνιοαουτόνομα στην έδρα της για το περασμένο πρωτάθλημα της Απερτούρα, γιατί όχι ακόμα μία.

247. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣ. – ΧΕΝΕΡΑΛ ΝΤΙΑΖ

Με επιτυχία στέφθηκε η 1έξοδος της Νασιονάλ, 0-2 στην έδρα της Σαν Λορέντζο, το θέμα είναι να αρχίζει να νικάει και στο σπίτι της, μία μόλις νίκη στα τελευταία 14 εντός της! Βαρύ 5-0 για την Χενεράλ, εντός έδρας ήττα από την Γκουαρανί, συνεχίζει να αγωνίζεται καλύτερα μακριά από το γήπεδό της. Αδικαιολόγητα τα 1,60 στον άσο, δεν γίνεται να είναι τόσο φαβορί μία ομάδα που δε μπορεί να κερδίσει με τίποτα μπροστά στο κοινό της. Επικίνδυνη εκτός η Χενεράλ, άγνωστο όμως αν της άφησαν αντίκτυπα τα 5 γκολ. Κόντρα ή πάσο.

248. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ – ΑΤΛ. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Δεν άξιζε τόσο βαριά ήττα η Ραφαέλα, έχασε 3-0 στην έδρα της Λανούς, ενώ το ματς ήταν χωρίς σκορ στο 77’, δίκαια πάντως έχασε το ματς, δεν ήταν καθόλου επιθετική. Στην έδρα της μετράει 2-3-2. 1βήμα για τη Ρίβερ στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες, 2-0 εντός την Γκουαρανί. Σε 2μοίρα είχε περάσει η αναμέτρηση για το πρωτάθλημα, μέτρια εμφάνιση, παραχώρησε ισοπαλία με 1-1 στην Τεμπερλέι. Την ερχόμενη Τετάρτη τα ξημερώματα η ρεβάνς στην Παραγουάη. Αναμένεται κλειστό ματς, το μυαλό στην Παραγουάη η Ρίβερ.

249. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΓΚΟΪΑΣ

Έχει μάθει να παίζει με ρεζέρβες η Ιντερνασιονάλ και δεν θεωρείται πλέον είδηση τοrotationτου Αγκίρε. Αναμένεται λοιπόν να δούμε ξανά τους περισσότερους βασικούς να μένουν εκτός αποστολής αφού ακολουθεί την Τετάρτη η ρεβάνς με την Τίγκρες όπου θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες. Η Γκοϊας επέστρεψε στις μέτριες και κάκιστες εμφανίσεις την περασμένη εβδομάδα με την Κρουζέιρο, όπως στα περισσότερα εκτός έδρας της έτσι και στο Πόρτο Αλέγκρε αναμένεται να παίξει αμυντικά. Θα δώσουμε προβάδισμα στοunder2,25 (1,825) στην Bet365που ενισχύεται και από τα στατιστικά των δύο ομάδων αλλά και από την ειδησεογραφία αφού θα λείψουν σχεδόν όλα τα αξιόπιστα επιθετικά όπλα των γηπεδούχων.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

250. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΓΚΡΕΜΙΟ

Με ανεβασμένο το ηθικό η Φλαμένγκο μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Ναούτικο στο κύπελλο. Στο πρωτάθλημα ψάχνει ακόμα να σταθεροποιήσει την απόδοση της, με τον Γκερέρο στο βασικό σχήμα πάντως εμφανίζεται πολύ πιο ανταγωνιστική. Η Γκρέμιο είναι φορμαρισμένη με 6/7 νίκες το τελευταίο διάστημα (6-0-1) και σίγουρα το 1,975 στο ασιατικό διπλό +0,25 ( Bet365) την αδικεί. Καλή περίπτωση στην ειδική αγορά παικτών είναι το στοίχημα να σκοράρει (anytime) ο Γκερέροπου χρίστηκε σκόρερ και στα δύο ματς που ξεκίνησε βασικός με τη φανέλα της «μενγκάο», στο 4,15 προσφέρει αυτό το ενδεχόμενο ο Stoiximan .

251. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ

Κλασικό ντέρμπι έντονης αντιπαλότητας. Με το δεξί στην Κλαουζούρα η Ατλέτικο, νίκη με 2-0 επί της Άγκιλας Ντοράντας, νίκη και στο κύπελλο μεσοβδόμαδα. Λευκή ισοπαλία στην πρεμιέρα για τη Μεντεγίν, «χλωμή» εμφάνιση, τουλάχιστον ανέκτησε ψυχολογία στο κύπελλο, νίκη με 2-1 επί της Ενβιγκάδο. Χαμηλά οι τιμές του άσου, η Μεντεγίν είχε την καλύτερη συγκομιδή εκτός έδρας στην Απερτούρα, η προϊστορία πάντως τα τελευταία χρόνια είναι με το πλευρό των γηπεδούχων.

252. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ – ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ

Πολύ κακή εμφάνιση για τη Ράσινγκ στην επάνοδο της στο πρωτάθλημα (7-0-1 εντός), ήττα με 3-0 στο γήπεδο της Νιούελς. Δύσκολο ματς για τη Σαρμιέντο, δεν τα κατάφερε κόντρα στην Μπόκα, αξιοπρεπής εμφάνιση, αλλά ηττήθηκε με 1-0 μπροστά στο κοινό της. Πρόβλημα στην επιθετική γραμμή της, τραυματίστηκε ο βασικός της φορ, 6 σερί παιχνίδια χωρίς να σκοράρει. Επιλογήoάσος των γηπεδούχων σε συνδυασμό με τοNG(2,05 Stoiximan ).

253. ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ

Βαριά ήττα και 2η στη σειρά για την Νιού Ίνγλαντ που «μάζεψε» 4 γκολ εκτός έδρας από τους Ρεντ Μπουλς. Ό,τι πετυχαίνουν φέτος οι γηπεδούχοι οφείλεται στην έδρα τους αφού μετράνε μόλις μια ήττα με απολογισμό 4-5-1 (15-8 γκολ), 5 από τα 10 έληξαν over 2,5. Παίρνει αποτελέσματα μακριά από το Νιου Τζέρσεϊ η Νέα Υόρκη η οποία προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία (4-4) με το Τορόντο. Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη με τα γκολ να έχουν τον πρώτο λόγο. Στο 1,80 το over 2,5 στην Bet365.

254. ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Με σημαντικές επιστροφές (Κακά, Λαρίν και Κόλιν) το Ορλάντο θέλει να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα 0-2 από το Ντάλας. Πρέπει να βελτιωθεί ο εντός έδρα απολογισμός της ομάδας σύμφωνα με τον τεχνικό Αντριαν Χιθ. Σε καλή κατάσταση οι Ρέντ Μπουλς οι οποίοι όμως θα έχουν απουσίες και μακριά από την έδρα τους μετράνε μόλις 1 νίκη στα τελευταία 7 έχοντας συνολικό απολογισμό 2-3-4. Επιτακτική κρίνεται η νίκη για το Ορλάντο που θα έχει σημαντικές επιστροφές, δεν πείθει εκτός η Νέα Υόρκη. Στο 2,05 ο ασιατικός άσος -0,25 στην Βet365 που αποτελεί επιλογή των Young Guns .

255. ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΛΑΝΟΥΣ

Ισοπαλία χωρίς τέρματα για τη Λανούς στην έδρα της Ν. Σικάγο, θα μπορούσε να κλέψει τη νίκη, ήταν ανώτερη της αντιπάλου της. Δυσκολεύεται στην έδρα της, αρκετές ισοπαλίες, 2-4-1 το ρεκόρ της εντός, 5/8GG. Δίκαιη νίκη για τη Λανούς, όχι όμως με τόσο μεγάλο σκορ (3-0 εντός τη Ραφαέλα), μετά το 77’ όλα τα γκολ. Αρκετά γκολ στα παιχνίδι της εκτός έδρας. (11-11 τέρματα σε 8 ματς, 5/8GG). Σε πολύ καλή απόδοση τοGGστον Stoiximan (2,12).

256. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στις δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες της Βραζιλίας, αήττητη στα πέντε τελευταία η Κορίνθιανς (3-2-0) και με 5/6 νίκες στο γήπεδο της (5-0-1), από έξι απανωτές νίκες έρχεται η πρωτοπόρος και σταθερά καλή Ατλέτικο Μινέιρο. Οι απουσίες της «τιμάο» ίσως αποδειχτούν κομβικές (τιμωρημένος ο Ζάντσον, αμφίβολος ο Βάγκνερ Λοβ), θα δώσουμε ένα ελαφρύ προβάδισμα στο ασιατικό διπλό +0,25 (1,80/ Bet365) της «γκάλο» που έχει όλα τα φόντα να διευρύνει το αήττητο σερί της (6-1-0). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

257. ΜΠΟΑ – ΣΕΑΡΑ

Σε κακή κατάσταση αμφότερες οι ομάδες, με την Μπόα (1-1-3 εντός) να μετράει μόλις μία νίκη στα επτά τελευταία της παιχνίδια και τη Σεαρά (0-0-6 εκτός) να έχει κερδίσει μόνο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Τραγική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι γηπεδούχοι στην έδρα της Σαμπάιο, όπου και έχασαν με 3-0, ενώ οι φιλοξενούμενοι μεσοβδόμαδα έφεραν 0-0 με την Τουπί για το κύπελλο, παίζοντας με πολλές αλλαγές, αφού στόχος είναι η εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Καιρό τώρα περιμένουμε την ανάκαμψη της Σεαρά, ωστόσο αυτή δεν έρχεται, αλλά κόντρα σε αυτήν την Μπόα δε θα μας κάνει εντύπωση αν πάρει το πρώτο της θετικό εκτός έδρας αποτέλεσμα. Καλύτερα να απέχουμε από το συγκεκριμένο ζευγάρι.

258. ΟΕΣΤΕ – ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ

Σε θετική τροχιά παρέμεινε η Αμέρικα Μινέιρο που έμεινε αήττητη για έκτη διαδοχική αγωνιστική (4-2-0) και μοιράζεται την πρωτιά μαζί με άλλες 3 ομάδες. Εκτός έδρας δεν είναι τόσο δυνατή αλλά κόντρα σε μία ομάδα όπως η Οεστέ που στερείται τη φυσική της έδρα (σε ουδέτερο παίζει) είναι λογικό να δίνεται φαβορί. Πιο ασφαλής επιλογή από το ξερό διπλό πάντως είναι το ασιατικό -0,25 που προσφέρεται στο 1,95 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

259. ΑΪΤΗ – ΤΖΑΜΑΪΚΑ

Έκπληξη αποτελεί ότι η Αϊτή βρίσκεται στη νοκ-άουτ φάση, καθώς η ομάδα της είναι χαμηλού επιπέδου. Δύο παίκτες αυτομόλησαν εδώ και κάποιες μέρες, χαρακτηριστικό του επιπέδου και του κλίματος που επικρατεί στην ομάδα. Η Τζαμάικα με δύο νίκες και μία ισοπαλία εντυπωσίασε στην προηγούμενη φάση και τερμάτισε πρώτη στον όμιλο. Είναι καλύτερη ομάδα και είναι το φαβορί του αγώνα, το 2,00 του -0,25 είναι δίκαιο. Διαβασμένο το under, στο 2 η γραμμή.

260. ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ – ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Σε τρομερή φόρμα το δυνατό στο σπίτι του Κάνσας που πρόσφατα επικράτησε με 1-0 του Βανκούβερ εκτός έδρας συμπληρώνοντας έτσι 7 νίκες στα τελευταία 8 του παιχνίδια. Πλέον σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Δύσης. Κακό το Μόντρεαλ μακριά από την έδρα του που έχει απολογισμό 1-2-5, παρόλα αυτά προέρχεται από εύκολη εντός έδρας νίκη 3-0 επί της Κολόμπους, σε 6 από τις 8 εξόδους του φέτος επιβεβαιώθηκε το over 2,5. Χαμηλός ο άσος που έχει και τον πρώτο λόγο, θα πάμε με τα γκολ.Στην απόδοση του 1,85 το over 2,5 στην Βet365.

261. ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

«Ιντερνάσιοναλ Τσάμπιονς Καπ», φιλικό τουρνουά με τη συμμετοχή άλλων 8 ομάδων, στον Καναδά το ματς. Τέλος εποχής στην Μπενφίκα, αποχώρησε από τον πάγκο της ο Ζορζ Ζεσούς μετά από 6 χρόνια, με αρκετές επιτυχίες, αλλά και αποτυχίες. Στη θέση του ο Ρούι Βιτόρια, πρώην της Γκιμαράες, ρίσκο μιας και δεν έχει δουλέψει ξανά σε ανάλογο επίπεδο. Έχασε τον δεξιό της οπισθοφύλακα Μάξι Περέιρα, βασικό επί 8 συναπτά έτη, ο οποίος δεν ανανέωσε και πήγε στην Πόρτο. Τίποτα αξιόλογο μέχρι στιγμής σε μεταγραφικό επίπεδο. 1ο της φιλικό αυτό με την Παρί, πριν μία βδομάδα ξεκίνησε η προετοιμασία της. Ηρεμία και στα μεταγραφικά της Παρί, έως τώρα αποχώρησε ο Καμπάιγ για την Κρίσταλ Πάλας, ενώ απέκτησε τον τερματοφύλακα Τραπ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Έντονη φημολογία για απόκτηση του Ντι Μαρία. 1ο της σοβαρό φιλικό τεστ. Πολύ νωρίς ακόμα για να κριθούν οι δύο ομάδες, ίσως παιχνίδι με τα γκολ, 1,72 το over 2,5 στην Bet365.

262. ΝΤΑΛΑΣ – ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για το Ντάλας (3-2-1 στα έξι πιο πρόσφατα) και οι τρεις με καθαρά δίχτυα. Αυτή τη φορά με 2-0 το Ορλάντο εκτός έδρας, έκανε ακόμα μία καλή εμφάνιση και βρίσκεται σε ισοβαθμία με το Σιάτλ και το Βανκούβερ στην κορυφή της Δύσης. Η έδρα της αποτελεί βασική της δύναμη (6-2-1) και θα προσπαθήσει αν την εκμεταλλευτεί σε ακόμα ένα παιχνίδι. Η Ουάσινγκτον (2-1-3 στα τελευταία) έχασε με 0-1 στο Σιατλ πριν δύο εβδομάδες. Το ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας πιστεύουμε ότι θα την ωφέλησε. Προβλήματα απουσιών και για τις δύο ομάδες, λόγω τραυματισμών και Γκολντ Καπ. Δυστυχώς μόλις στο 1,65 ο άσος, αν ήταν στο 1,85+ θα αποτελούσε επιλογή μας.

263. ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ – ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ

Kαλή εμφάνιση και νίκη για την Κορτουλούα, 1-2 στην έδρα της Ενβιγκάδο, 3 πόντοι με το καλημέρα. 3-4-3 μετρούσε στην έδρα της στο περασμένο πρωτάθλημα της Απερτούρα. Μετά από ένα τραγικό Απερτούρα όπου σε 15 ματς συγκέντρωσε μόνο 9 βαθμούς, η Ντεπορτίβο Πάστο εμφανίστηκε βελτιωμένη και «τσίμπησε» την ισοπαλία χωρίς σκορ στο ματς με τη Μιγιονάριος εντός έδρας. Ισόπαλη και στο κύπελλο, 1-1 στην έδρα της Ρεάλ Καρταγένα. Παίζεται ο άσος στο 2,10 του Stoiximan , μόλις μία ισοπαλία σε 10 εκτός έδρας ματς είχε η Ντεπορτίβο στο προηγούμενο πρωτάθλημα.

264. ΣΙΑΤΛ – ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

Συνεχίζει τη μέτρια πορεία το Σιάτλ (2-0-4 στα τελευταία), ήττα με 0-1 από το Σικάγο εκτός έδρας. Μέτρια εμφάνιση και ίσως η ισοπαλία να ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, αλλά στο τέλος το Σικάγο σε μία αντεπίθεση σκόραρε. Οι απουσίες που δυσχεραίνουν το έργο της ομάδας εδώ και καιρό συνεχίζονται. Το Κολοράντο (2-2-2 στα έξι πιο πρόσφατα) πέτυχε δεύτερη συνεχομένη νίκη με το Σολτ Λέικ με 3-1. Παρότι η νίκη ήρθε στο τέλος ήταν άξια για το Κολοράντο. Με τις απουσίες που έχει το Σιατλ δεν μπορούμε να το εμπιστευτούμε, αλλά το Κολοράντο του 1-5-3 εκτός έδρας δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

265. ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Εντός έδρας ήττα με 1-3 από το Κολοράντο για το Σολτ Λέικ (3-6-1 εντός έδρας) που έπαιξε άσχημα. Όμως στο κύπελλο μεσοβδόμαδα κέρδισε -και προκρίθηκε στα ημιτελικά- με 1-0 επί τους Λος Άντζελες, με γκολ στο 87’. Αρκετές απουσίες, ειδικά στην επιθετική γραμμή, που κάνουν δύσκολο σκοράρισμα για τη γηπεδούχο ομάδα. Το Χιούστον (2-3-4 εκτός έδρας) κέρδισε μακρία από το σπίτι του με 2-0 το Σαν Χοσέ με αρκετά καλή και πειστική εμφάνιση. Υπάρχουν αρκετές απουσίες και για το Χιούστον. Με τις απουσίες που έχουν οι δύο ομάδες δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη, πάμε παρακάτω.

266. ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ – ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ

Τοπικό ντέρμπι με αντιπαλότητα. Το Πόρτλαντ έχασε εκτός έδρας με 0-3 από τη Φιλαδέλφεια με κακή εμφάνιση. Βέβαια η δικαιολογία των απουσιών (είναι αμφίβολοι και για τον τωρινό αγώνα) και ότι η ήττα είναι εκτός έδρας (η δύναμη του Πόρτλαντ είναι η έδρας του, 6-3-1) κάνει πιο αισιόδοξους για το ντέρμπι με το Βανκούβερ τους ανθρώπους του Πόρτλαντ. Το Βανκούβερ (3-0-3 στα τελευταία) έχασε εντός έδρας με 0-1 από το Κάνσας, παρότι δεν έπαιξε άσχημα. 6-1-4 εκτός έδρας, ομάδα που με διαφορά έχει τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα το Βανκούβερ. Ισοδύναμες οι δύο ομάδες, αρκετά καλό στην έδρα του το Πόρτλαντ, θετικότατο εκτός του Βανκούβερ. Στο 1,90 το Χ2, αν το Πόρτλαντ έχει τις ίδιες απουσίες αποκτά αξία.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ