ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (4/7). Βetblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

150. ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ – ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ

Η γηπεδούχος Γιεγιού είχε 6-1-0 εντός έδρας μέχρι τα δύο τελευταία ματς στο σπίτι της, στα οποία δεν έπαιξε καθόλου καλά και έχασε με 3-4 από τη Σουγόν και με 2-4 από τη Σεούλ. Την έχει επηρεάσει αρκετά η απουσία του επιθετικού Κανγκ (14 συμ./5 γκολ) και για να σκοράρει αναγκάζεται να κάνει ροντέο τα παιχνίδια της, κάτι που δεν τη βολεύει στα αποτελέσματα της (2-1-3 στα τελευταία, με 5/6 over 3,5!). Η Ιντσεόν (3-1-2 στα τελευταία) χωρίς να δώσει μεγάλη μάχη επικράτησε με 1-0 επί της Γκουανγκτζού και σκαρφάλωσε στις θέσεις των πλέι-οφ σε αντίθεση με την αντίπαλο της που οδηγήθηκε στη ζώνη των πλέι-άουτ. Ομάδα που πηγαίνει σε χαμηλά σκορ τους αγώνες της η Ιντσεόν, αλλά με τη Γιεγιού των τελευταίων ματς λογικά αυτό θα σταματήσει. Θεωρούμε λάθος τη γραμμή των γκολ στο 2,25, στο 1,975 έπαιξαν την επιλογή αυτή οι Young Guns.

151. ΜΠΟΥΣΑΝ – ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τη Μπουσάν αυτή από την πρωτοπόρο Γιέονμπουκ, έτσι συμπλήρωσε πέντε ματς δίχως νίκη. Το αρνητικότατο εντός έδρας ρεκόρ 2-0-7 την κρατάει καθηλωμένη στην εντέκατη θέση, έχει από κάτω της μόνο την κάκιστη Νταέτζεον. Πρέπει να αλλάξει την εικόνα της στο σπίτι της για να ανακάμψει στη βαθμολογία. Σε αντίθεση κατάσταση η αντίπαλος της Σεονγκνάμ που με δύο συνεχόμενες νίκες και καλές εμφανίσεις καταφέρνει να είναι αρκετά κοντά στη ζώνη των πλέι-οφ. Η νίκη επί της Νταέτζεον με 3-1 ήρθε αρκετά εύκολα και το ίδιο αποτέλεσμα επιθυμούν και με την δεύτερη ομάδα της ουράς στην αγωνιστική που έχουμε. Στο 1,80 βρίσκεται το Draw Nο Bet της φιλοξενούμενης ( επιλογή Young Guns), στο -0,25 θεωρούμε πως θα έπρεπε να είναι η ασιατική γραμμή, καθώς η ποιοτική ανωτερότητα και η διαφορά φόρμας δίνουν προβάδισμα στην Σεονγκνάμ.

152. ΠΟΧΑΝΓΚ – ΣΟΥΓΟΝ

Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδικούν τη δεύτερη θέση και την ευκαιρίας να χτυπήσουν την πόρτα της πρωτοπόρου. Η Ποχάνγκ (3-2-1 στα τελευταία έξι) μετά από δύο συνεχόμενες νίκες με 2-1 έφερε λευκή ισοπαλία με τη Γέοναμ εκτός έδρας. Δίκαιη η ισοπαλία, καθώς καμία ομάδα δεν ρίσκαρε και φάνηκαν ευχαριστημένες από τον πόντο. Η Σουγόν (2-3-1 στα τελευταία) κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση 3-1 την Ουλσάν και έδειξε ότι δεν θα αφήσει εύκολα την Γιέονμπουκ να ξεφύγει ακόμα παραπάνω. Σχεδόν ένα μήνα χωρίς ήττα η φιλοξενούμενη, πιο μοιρασμένες πιστεύουμε ότι θα έπρεπε να είναι οι αποδόσεις (2,20 ο άσος και 3,25 το διπλό), όμως δεν ποντάρουμε κάτι αφού το παιχνίδι έχει αρκετή ισοπαλία.

156. ΓΚΟΥΙΤΖΟΥ ΡΕΝΕ – ΓΙΑΝΓΚΣΟΥ Σ.

Ακόμα μία εκτός έδρας ήττα για τη Ρενέ, δεύτερη συνεχόμενη με το ίδιο σκορ (2-1), αυτή τη φορά από τη Λιαονίνγκ. Πέμπτο ματς δίχως νίκη (0-2-3) και συνεχίζει να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, πλέον απέχει έξι βαθμούς από τη Χανγκτσόου που είναι πάνω από τη γραμμή. Ελπίζει στο εντός έδρας ματς που έχει τώρα με την αδύναμη εκτός έδρας (1-2-5) Γιανγκσού να αντιδράσει. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αν δεν κάνει μία τελείως διαφορετική εμφάνιση. Η Γιανκσού είναι με υπηρεσιακό προπονητή, καθώς ο Γκαό Χόνγκμπο παραιτήθηκε μετά την τελευταία ήττα και κάκιστη εμφάνιση από την Σανγκάη ΣΙΠΓ με 4-1. Στο 2,25 ο άσος και στο 3,20 το διπλό, δεν μπορούμε να σκεφτούμε τίποτα για το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Πάμε στοίχημα LIVE

157. ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΛΟΥΝΕΓΚ – ΛΙΑΟΝΙΝΓΚ

Η Σαντόνγκ (5-0-3 εντός έδρας) μετά από το αρνητικό σερί τριών αγώνων δίχως νίκη και με κακές εμφανίσεις, παρουσιάστηκε θετικότατη και κέρδισε δίκαια με 3-1 τη Γιατάι. Έχει βρεθεί εκτός της προνομιούχου τριάδας και θέλει να επιστρέψει άμεσα εκεί, απέχει μόλις τρεις πόντους από την κορυφή, ελάχιστη διαφορά. Είχε έξι ματς δίχως νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-4) η Λιαόνινγκ, εκμεταλλεύτηκε την κάκιστη κατάσταση της Ρενέ και επέστρεψε στις νίκες με σκορ 2-1. Δεν πιστεύουμε ότι θα καταφέρει να μην ηττηθεί εύκολα από την αρκετά ανώτερη Σαντόνγκ, στο -1,5 η γραμμή στην Ασία, δίκαιο το line, δεν μας αφήνει χώρο για παιχνίδι πριν την έναρξη.

158. ΣΙΓΙΑΖΟΥΑΝΓΚ – ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΙ

Έκτη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Σιγιαζουάνγκ! 1-1 με την Εβεργκάντε και αρνείται πεισματικά και να χάσει και να κερδίσει από τα τέλη του Μαΐου. Εντός προγράμματος ήττα για τη Γιατάι από την ανώτερη Σαντόνγκ με 2-1. Η Τσανγκτσούν κερδίζει τα ματς με ομάδες στα μέτρα της και χάνει αυτά με ομάδες της πρώτης γραμμής, γι’ αυτό στα τελευταία έξι έχει το αξιόλογο σερί 4-0-2. Λίγο πιο μοιρασμένο πιστεύουμε ότι έπρεπε να είναι το σετ, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κανένα ποντάρισμα, όταν η Σιγιαζουάνγκ έχει 0-6-0!

159. ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΧΟΥΑ – ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ Ρ&Φ

Σ’ ένα πολύ μέτριο ματς έφερε ισοπαλία με 1-1 με την ουραγό Σενξίν, η Σενχούα (4-3-1 εντός έδρας). Δίκαιο αποτέλεσμα, καμία ομάδα δεν έκανε το κάτι παραπάνω ώστε να δικαιούταν το τρίποντο. Μεγάλες μεταγραφές για την ομάδα της Σανγκάης, καθώς απέκτησε τον Μοχάμεντ Σισοκό και τον Ντεμπά Μπα, παίκτες που όταν ξεκινήσουν να παίζουν (δεν ξέρουμε ακόμα το πότε) θα βοηθήσουν αρκετά. Η Κουανγκτσόου μετά από οκτώ ματς δίχως νίκη (0-4-4) κέρδισε με 2-0 τη Χανγκτσόου, δεν έπαιξε καλά, απλά η αντίπαλος της ήταν άθλια (απολύθηκε ο προπονητής της μετά από το ματς) και εκείνη μέτρια. Το line του -0,25 στο 2,00+ είναι δίκαιο για τον άσο, αν ξέραμε ότι θα παίξει κάποιος από τις μεταγραφές θα ήταν επιλογή μας, τώρα θα περιμένουμε τις ενδεκάδες και το live.

160. ΧΕΝΑΝ ΤΖΙΑΝΙΕ – ΓΚΟΥΟΑΝ ΠΕΚΙΝΟΥ

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τη Χενάν (4-1-1 στα τελευταία έξι) και τέταρτη πολύ θετική εμφάνιση. Αυτή τη φορά η αντίπαλος που έχασε εύκολα ήταν η Τιαντζίν με σκορ 3-1. Βρίσκεται έξι πόντους από την πρώτη τριάδα και ελπίζει να συνεχίσει έτσι και να πετύχει την έκπληξη. 5-3-1 έχει εντός έδρας η Χενάν και συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Ένατο ματς δίχως ήττα (6-3-0) η πρωτοπόρος πλέον Γκουοάν Πεκίνου. Κέρδισε εύκολα με 2-0 την Τσοκίνγκ και εκμεταλλεύτηκε τη γκέλα της Εβεργκράντε. Άσχημο γι’ εμάς ότι οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος παίζουν μαζί. Πολύ μεγάλο το line +0,5 της Χενάν, αλλά δεν μπορούμε να το ποντάρουμε όταν αντίπαλος της είναι η πρωτοπόρος Γκουοάν.

164. ΣΤΑΡΤ – ΣΤΑΜΠΑΕΚ

Δείχνει σε θετική τροχιά μετά τη διακοπή η Στάρτ (3-1-3 εντός, 5/7 over 2,5, 6/7 GG), έπειτα από το 3-3 στην έδρα της Οντ, επικράτησε στην έδρα της με 3-1 της Αάλεσουντ σε ένα χορταστικό παιχνίδι. H Στάμπαεκ (4-2-1 εκτός, 6/7 under 2,5, 5,7 NG) συνεχίζει ακάθεκτη την εντυπωσιακή πορεία της (5-1-0 στα τελευταία έξι σε πρωτάθλημα και κύπελλο) με αποτέλεσμα να έχει πλησιάσει στους τρεις βαθμούς από την κορυφή. Σωστό φαβορί οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο η Σταρτ είναι απρόβλεπτη και ικανή να κάνει τη ζημιά στην καλή της μέρα. No Bet.

167. ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ – ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

Εξάποντο παραμονής ανάμεσα σε Αντβίταμπεργκ και Χάλμσταντ. Πολύ κακή η παρουσία των γηπεδούχων μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, καθώς παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ συγκέντρωσαν μόλις δύο βαθμούς στα τελευταία εννέα παιχνίδια πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος και έχουν πολύ αρνητικό κλίμα μετά και τις δηλώσεις του προπονητή τους. Σε σαφώς καλύτερη κατάσταση η Χάλμσταντ, η οποία έτρεχε και ένα σερί τριών αγώνων δίχως ήττα και ανανέωσε τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία. Θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένο το σετ αποδόσεων όμως σε τέτοιες τιμές αποτελεί επιλογή το +0,25 ασιατικό διπλό της Χάλμσταντ στο 1,975 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

168. ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ – ΕΡΕΜΠΡΟ

Από συνεχόμενες ισοπαλίες προέρχονται αμφότερες, τέσσερις η Τζουργκάρντεν, τρεις η Έρεμπρο. Οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς ήττα για δέκα παιχνίδια με ρεκόρ 6-4-0. Τελευταίο τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα αυτό εκτός κόντρα στη Μάλμε (1-1). Πέντε παιχνίδια χωρίς ήττα έχουν οι φιλοξενούμενοι με ρεκόρ 2-3-0. Προέρχονται από την ισοπαλία εντός έδρας κόντρα στη Χάλμσταντ (1-1). Δεν είναι για τόσο χαμηλά ο άσος, πιο ασφαλές δείχνει το over 2,5, το οποίο το βρίσκουμε στο 1,75 στην Bet365.

175. ΒΕΣΤΜΑΝΑΕΪΑΡ – ΦΙΛΚΙΡ

Κύπελλο Ισλανδίας, νοκ-άουτ αναμέτρηση. Τρία αήττητη σε πρωτάθλημα και κύπελλο η Βεστμαναέιαρ (2-1-0), δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της καθώς στα έξι πιο πρόσφατα μετράει 3-1-2. Η Φίλκιρ είναι επίσης χωρίς ήττα στα τρία τελευταία (2-1-0), έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στα έξι πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις (3-2-1) και επιπλέον δεν χάνει μακριά από την έδρα της (2-3-0). Αρκετή αμφίρροπη αναμέτρηση, θα την προσπεράσουμε.

177. ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ – ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ

Σε ελεύθερη πτώση η Χάουγκεσουντ (0-1-3 στα τέσσερα τελευταία), έχει μόλις μια νίκη στα οχτώ πιο πρόσφατα στο πρωτάθλημα (1-2-5). Η Λίλεστρομ (2-3-2 εκτός) έχει 2/2 ισοπαλίες μετά τη διακοπή, με τις εμφανίσεις της να είναι μετριότατες. Καμία δεν είναι άξια εμπιστοσύνης την παρούσα στιγμή, δίκαιο κρίνεται το σετ.

178. ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ – ΜΑΛΜΕ

Εντυπωσίαζει φέτος με τις εμφανίσεις της η Νόρκεπινγκ, έχει να ηττηθεί δυόμιση μήνες, έχοντας μπροστά στο κοινό της συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα. Δεν είναι η περσινή ομάδα η Μάλμε, έχει χάσει πολλούς παίκτες που έκαναν τη διαφορά και έχει μείνει μακριά από την κορυφή. Επιπλέον αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα κάτω από τα γκολπόστ. Αν δεν είχε μεσολαβήσει η διακοπή θα πηγαίναμε ξεκάθαρα με τους γηπεδούχους που τους υποτιμάνε οι αποδόσεις, τώρα με την απαραίτητη κάλυψη επιλέγουμε το 1Χ στο 1,75 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

184. ΛΙΜΕΡΙΚ – ΜΠΡΕΪ

Απογοητεύει η Λίμερικ, η οποία είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, αγνοώντας τη νίκη στις πρώτες 17 αγωνιστικές και ο στόχος της παραμονής απομακρύνεται επικίνδυνα. Σοβαρεύτηκε η Μπρέι, καθώς δεχόταν γκολ με το τσουβάλι τον προηγούμενο μήνα, ωστόσο στα τελευταία πέντε παιχνίδια, η εστία της παραβιάστηκε μόλις δύο φορές, με αποτέλεσμα να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έξι σερί ήττες οι γηπεδούχοι, που δε δείχνουν ικανοί να σηκώσουν κεφάλι. Ήρθε η ώρα για το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο της Μπρέι, η οποία αν δεν τα καταφέρει ούτε στο Λίμερικ δύσκολα θα το πετύχει σε οποιαδήποτε άλλη έδρα, με το 0:0 ασιατικό διπλό σε απόδοση 1,975 στην Bet365 να αποτελεί ξεκάθαρη επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

185. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΤΖΟΪΝΒΙΛ

Ντέρμπι ουραγών στη Βραζιλία, στην τελευταία θέση η Ζοϊνβίλ που μετράει 8/10 ήττες με τη χειρότερη επίθεση και άμυνα στην κατηγορία, ελαφρώς ψηλότερα (προτελευταία) η Κοριτίμπα που ποντάρει στο γήπεδο της για να ορθοποδήσει. Δύσκολα θα έχουμε εκατέρωθεν σκοράρισμα για δύο ομάδες που έχουν πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων και τις περισσότερες φορές προσέχουν τα νώτα τους. Επιλογή των Young Guns ο συνδυασμός NG & under 3,5 που προσφέρεται στο 1,73 στον Stoiximan αφού το σκέτο NG δίνεται σε χαμηλότερη απόδοση (1,65). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

188. ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ – ΜΠΟΕΜΙΑΝ

Μετά από δύο συνεχόμενες οριακές νίκες συμπλήρωσε δύο εύκολες ήττες η Λόνγκφορντ (2-3-3 εντός έδρας) από τη Σεντ Πάτρικς και από τη Γκάλγουεϊ. Και στα δύο αυτά παιχνίδια, δεν άξιζε τίποτα και δίκαια δεν πήρε ούτε ένα βαθμό. Πρέπει να αλλάξει άρδην την εικόνα της για να πάρει πάλι θετικά αποτελέσματα. Η Μποέμιανς μετά από την πολύ καλή εμφάνιση και τη νίκη με 3-1 επί της Σάμροκ έχασε από την Ντροχέντα με 0-1 πραγματοποιώντας άσχημη εμφάνιση. Στα μάτια μας είναι ανώτερη από την αντίπαλο της, αλλά δυστυχώς το ίδιο πιστεύουν και οι μπουκ και έχουν το διπλό στο 2,20.

189. ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ – ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ

Συνεχίζει να «ψάχνεται» η Σλίγκο Ρόβερς, 3η συνεχόμενη ήττα, μόλις μία φορά κέρδισε φέτος στο γήπεδό της. Ικανοποιητική πορεία μέχρι τώρα για τη νεοφώτιστη στη κατηγορία Γκάλγουεϊ, είναι πάντα ανταγωνιστική με ομάδες παρόμοιας δυναμικότητας με αυτήν. Χαμηλά οι αποδόσεις για νίκη των γηπεδούχων στα σετ αποδόσεων, δεν μπορεί με τίποτα όμως να δικαιολογήσει αυτό το φαβοριτισμό η Σλίγκο. Χωρίς άγχος οι φιλοξενούμενοι, τασσόμαστε στο πλευρό τους, 1,825 το +0,75 ασιατικό διπλό (επιλογή Young Guns) στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

200. Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ – ΜΑΚΑΕ

Επίσημη αγαπημένη της στήλης των Young Guns η Μακάε με τα άνετα over που πληρώνει απανωτά, θεωρούμε πως ευνοεί και ο αντίπαλος, Α Μπε Σε, που ψάχνει την πρώτη εντός έδρας νίκη της για αυτό και το ποντάρισμα στο over με απόδοση 2,00 στην Bet365. Στατιστικά επιβεβαιώνεται πανηγυρικά αφού η Μακάε μετράει 7/9 over με 4/4 εκτός έδρας ενώ στο προηγούμενο παιχνίδι της Α Μπε Σε, εντός έδρας, είδαμε ροντέο και πολύ ψηλό σκορ (3-3). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

201. ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ – ΜΠΑΪΑ

Το μεγάλο ντέρμπι της πόλης της Μπαΐα και της ευρύτερης περιοχής του Σαλβαδόρ ανάμεσα στη Βιτόρια και τη Μπαΐα. Αμφότερες κυνηγούν την άνοδο αφού πέρσι υποβιβάστηκαν στη Serie B. Την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας διαθέτει η Μπαΐα που υπέστη μόλις μία ήττα (5-3-1), δυνατή στο «Μπαραντάο» η Βιτόρια (4-0-1) που δεν χάνει τα τέσσερα τελευταία χρόνια από τη μισητή γειτόνισσα της (3-6-0). Ισορροπία δυνάμεων και μοιρασιά βαθμών περιμένουμε, στο 3,10 προσφέρεται η ισοπαλία στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

202. ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ – ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ

Σκασμένη από την (άδικη βάση εικόνας) ήττα στην έδρα της Μποά η Μπραγκαντίνο που καλείται να ρεφάρει στο εντός έδρας με την Σάντα Κρουζ. Πολύ πιθανό να κυνηγήσει από νωρίς το γκολ, όπως συνηθίζει να κάνει στα τελευταία της ματς, και να αφήσει αρκετά κενά στα μετόπισθεν. Μπορεί να βοηθήσει και η Σάντα Κρουζ (4 σερί over εκτός έδρας) στο να δούμε αρκετά γκολ, στο 2,05 προσφέρει το over η Bet365. Καλή επιλογή ( Young Guns) και το 1 DNB στο 1,80 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

203. ΝΑΟΥΤΙΚΟ – ΟΕΣΤΕ

Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σαν ομάδα η Οεστέ αφού κάνει αποσπασματικά κάποιες νίκες. Απεναντίας η Ναούτικο αξιοποιεί στο έπακρο μέχρι στιγμής το γήπεδο της (4-1-0), η ισοπαλία μάλιστα ήρθε απέναντι στην πρωτοπόρο Παϊσαντού. Αντί για τον φτηνό άσο στο 1,55 θα προτιμήσουμε τα ακριβή σκορ 1-0/2-0/2-1/3-0 που συνδυαστικά δίνουν απόδοση 1,91 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

194. ΧΙΛΗ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ο μεγάλος τελικός του Κόπα Αμέρικα. Ιστορική αναμέτρηση και για τις δυο ομάδες, με τη Χιλή να θέλει να στεφθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής, ενώ η Αργεντινή έχει ως στόχο να επιστρέψει στο θρόνο έπειτα από 22 χρόνια. Αμφίρροπο αναμένεται το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο καλύτερες ομάδες του τουρνουά, με τη Χιλή να έχει το πλεονέκτημα της έδρας απέναντι στην ποιοτικότερη Αργεντινή. Περιμένουμε προσεχτική προσέγγιση στον αγώνα από αμφότερες, τουλάχιστον στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, και λίγα ρίσκα αφού τα λάθη σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης δεν συγχωρούνται. Λόγω της κρισιμότητας της αναμέτρησης θεωρούμε ότι το να σημειωθεί το πρώτο γκολ του αγώνα μετά το 28’ στο 2,15 του Stoiximan, είναι αρκετά πιθανό να επιβεβαιωθεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Πάμε στοίχημα LIVE

195. ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γ) – ΑΓΓΛΙΑ (Γ)

Μικρός τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής αποκλείστηκε στον ημιτελικό η Γερμανίας με 2-0, δίκαιο αποτέλεσμα καθώς η ομάδα των ΗΠΑ ήταν ανώτερη. Από την Ιαπωνία έμεινε έξω η Αγγλία με αυτογκόλ στο 92’! Από ένα πέναλτι για την κάθε ομάδα πριν το γκολ στο τέλος του αγώνα. Δικαίως είναι καθαρό φαβορί η ανώτερη Γερμανία (1,50 ο άσος), δεν θα ασχοληθούμε παραπάνω.

204. ΣΟΛ ΝΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑ – ΝΤΕΠΟΡ. ΚΑΠΙΑΤΑ

Προσεγμένες κινήσεις κατά τη μεταγραφική περίοδο και για τις δύο ομάδες, οι οποίες φρόντισαν να γεμίσουν το ρόστερ τους και να επουλώσουν τις αδυναμίες τους. Στην έκτη θέση του Απερτούρα τερμάτισε η Σολ Ντε Αμέρικα, στην προτελευταία η Καπιατά. Δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά εκτός έδρας η Καπιατά, έχοντας στην Απερτούρα ρεκόρ 3-2-6 με 18 γκολ υπέρ και 27 κατά 22 αγώνες. Ελαφρύ προβάδισμα στον άσο.

205. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣ. – ΡΟΥΜΠΙΟ ΝΟΥ

Μια από τις χειρότερες πορείες στην ιστορία της έκανε η Νασιονάλ στην Απερτούρα τερματίζοντας όγδοη, με μόλις μία νίκη εντός έδρας. Ενισχύθηκε αισθητά στη μεταγραφική περίοδο και αναμένεται σίγουρα καλύτερη. Με ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων τελείωσε το Απερτούρα η Ρούμπιο Νου, η οποία είναι μεταξύ των ομάδων που θα παλέψουν για την παραμονή. Το έργο της όμως δεν είναι καθόλου εύκολο καθώς αποδυναμώθηκε αισθητά κατά τη μεταγραφική περίοδο, χάνοντας τρεις βασικούς παίχτες. Θα κρατήσουμε τον άσο, ο οποίος προσφέρεται σε πολύ καλές αποδόσεις.

207. ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ ΑΣ. – ΣΠ. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Αναμέτρηση ανάμεσα στην καλύτερη ομάδα της χώρας (αν και έχασε το πρωτάθλημα, μη μπορώντας να συνδυάσει Λιμπερταδόρες-πρωτάθλημα) και στη χειρότερη (μόλις έντεκα βαθμούς σε είκοσι δύο ματς στην Απερτούρα). Ελαφρώς αποδυναμωμένη η Γκουαρανί, χάνοντας τον πρώτο σκόρερ της ομάδας. Ενισχύθηκε η Σαν Λορέντζο, αναμένεται να δώσει μάχη για την παραμονή. Άσος χωρίς αξία.

208. ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Βαθμολογικό ντέρμπι αποτελεί η αναμέτρηση ανάμεσα τις δύο ομάδες καθώς τις χωρίζουν μονάχα 2 βαθμοί. Σε άσχημη κατάσταση οι γηπεδούχοι που μετράνε μόλις μια νίκη στα τελευταία τους 8 ματς, από την άλλη η Νέα Υόρκη βρίσκει τον καλό της εαυτό καθώς προέρχεται από δύο σερί νίκες. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, τα γκολ έχουν προβάδισμα μιας και οι δύο ομάδες έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα με τις άμυνες τους να μην εμπνέουν ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Στην απόδοση του 2,00 ο συνδυασμός του goal-goal και του over 2,5 στην Bet365, σημείο που αποτελεί επιλογή των Young Guns.

209. ΜΟΝΤΡΕΑΛ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ

Ομάδες που θα παλέψουν να μπουν στην πρώτη εξάδα οι δύο αντίπαλοι με τους γηπεδούχους να έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα. Πολύ δυνατό το Μόντρεαλ στην έδρα του κάτι το οποίο θέλει να εκμεταλλευτεί απέναντι σε μια Νιου Γιορκ Σίτι που συνήθως μακριά από το Νιού Τζέρσεϊ «χάνεται». Στο ανεκτό 2,00 ο άσος στην Bet365.

210. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Συνεχίζουν να σέβονται υπερβολικά οι μπουκ την περσινή πρωταθλήτρια Κρουζέιρο, εμείς από την πλευρά μας θεωρούμε πως μόνο τυχαία δεν είναι η τόσο μέτρια πορεία που πραγματοποιεί μέχρι στιγμής (3-1-6). Μέχρι και στο Μινεϊράο έχει ηττήθεί από την Σαπεκοένσε, μία σαφώς πιο αδύναμη ομάδα, γενικά της λείπει η σπίθα και το πάθος ενώ στο ερχόμενο ματς με την Ατλέτικο Παραναένσε θα στερηθεί και δύο πολύτιμες μονάδες στον μεσοεπιθετικό τομέα (Λεάντρο Νταμιάο, Ουίλιαν). Η «φουρακάο» έρχεται από μεγάλη νίκη με τη Σάο Πάολο (2-1), δεν αλλάζει το σύστημα και τη φιλοσοφία της εκτός έδρας και αυτό τις περισσότερες φορές το πληρώνει. Θεωρούμε πως η Κρουζέιρο είναι ξανά για κόντρα, σε άκρως ελκυστική απόδοση (2,30) βρίσκουμε το Χ2 στην Bet365, μία επιλογή που έχουν συμπεριλάβει στο παιχνίδι τους οι Young Guns. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

211. ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Μεγαλύτερη προσοχή στα μετόπισθεν δείχνει η Βάσκο με τον Σέλσο Ροτ στον πάγκο, 2/2 νίκες μετράει μετά την αλλαγή προπονητή, αμφότερες με 1-0 και στο γήπεδο της. Το χαμηλό τέμπο και τα λίγα γκολ (8/10 under) κυριαρχούν στα περισσότερα παιχνίδια της Σαπεκοένσε, καλή σκέψη αποτελεί το under 2 που πληρώνει 1,925 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

212. ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΜΟΤΖΙ ΜΙΡΙΜ

Από τις πιο δυνατές ομάδες στην έδρα τους η Αμέρικα Μινέιρο, μέχρι στιγμής στο «Ιντεπεντένσια» έχει απολογισμό 4-1-0 και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τις θέσεις ανόδου. Δύσκολα θα επιβιώσει στην κατηγορία η Μόζι Μιρίμ, ουραγός της κατηγορίας και χωρίς νίκη ακόμα έπειτα από εννέα αγωνιστικές (0-3-6) αλλά με ντεμπούτο νέου προπονητή. Ασφαλής επιλογή μοιάζει ο ασιατικός άσος -1 (1,75) στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

213. ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ – ΜΠΟΑ

Θετικά αποτελέσματα αποσπάει μέχρι στιγμής μακριά από την έδρα της η Μποά, μία ήττα γνώρισε στις πέντε εξόδους της (1-3-1) ενώ την περασμένη αγωνιστική, στο 3-0 με τη Μπραγκαντίνο, πανηγύρισε πρώτη φορά με τον Μοασίρ Ζούνιορ στον πάγκο. Η Ρεγκάτας έρχεται από δύο σερί νίκες και έχει επίσης εδώ και λίγες μέρες νέο προπονητή. Οι αποδόσεις μας οδηγούν στο ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) στο 1,875 της Bet365, όταν καταφέρνει να μην χάνει στο Ρίο με τη Μποταφόγκο η Μποά αν μη τι άλλο μπορεί κάλλιστα να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στη Ρεγκάτας που είναι ομάδα περισσότερο στα μέτρα της. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

214. ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ – ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ

Σε αντίθετες πορείες οι δύο ομάδες με την Κολοράντο να μετράει μόλις μια νίκη στα τελευταία της 7 παιχνίδια και το Βανκούβερ να πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν καθώς βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, σερί τριών συνεχόμενων νικών τρέχουν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι μπορούν να αποδράσουν με ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα από τους ντεφορμέ Ράπιντς. Στο 1,77 το ασιατικό διπλό +0,25 στην Βet365, σημείο που αποτελεί επιλογή των Young Guns.

215. ΝΤΑΛΑΣ – ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να μην βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Από βαριά ήτα προέρχεται το Ντάλας για το κύπελλο με 6-2 στην έδρα του δυνατού Κάνσας, αποτέλεσμα το οποίο δεν ξέρουμε πως θα επηρεάσει ψυχολογικά τους γηπεδούχους, πάντως όσον αφορά το πρωτάθλημα στο σπίτι του είναι αρκετά αξιόπιστο. «Χάνεται η Νιού Ίνγκαντ μακριά από την έδρα της που μετράει 4 συνεχόμενες ήττες. Έχει τον πρώτο λόγο η ομάδα του Ντάλας αλλά περιμένουμε τους φιλοξενούμενους κάποια στιγμή να αντιδράσουν μακριά από την έδρα τους καθώς διαθέτουν ένα αρκετά αξιόλογο ρόστερ, προβάδισμα στα λίγα γκολ. Στο 1,95 το under 2,5 στην Bet365.

216. ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ – ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ

Με το ζόρι κερδίζει στην έδρα της η Σολτ Λέικ που μετράει 5 ισοπαλίες σε 9 παιχνίδια και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα παραταχθεί με πολλές βασικές απουσίες. Σε μέτρια κατάσταση το Ορλάντο που παρόλα αυτά εκτός έδρας μπορεί να κάνει τη ζημιά και να επιστρέψει παράλληλα στις νίκες μακριά από το σπίτι του. Σωστά μοιρασμένο το σετ, υπάρχει όμως αξία στο ασιατικό διπλό +0,25 στην απόδοση του 1,75 στην Bet365.

217. ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ – ΤΟΡΟΝΤΟ

Σε καλό σχετικά φεγγάρι οι δύο ομάδες, κάτι το οποίο μας κάνει να μην ασχοληθούμε με τον τόσο χαμηλό άσο παρά την εντός έδρας δυναμική που έχει το Λος Άντζελες. Παίρνει αποτελέσματα το Τορόντο μακριά από σπίτι του και σκοράρει με μεγάλη ευκολία καθώς έχει πετύχει τέρμα στις 8 από τις 9 εξόδους του. Υπάρχει αξία να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, σημείο το οποίο βρίσκουμε στην ανεκτή απόδοση του 1,83 στην Bet365.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ