ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (20/6). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

116. ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ

Ξεκάθαρο φαβορί δίνεται η Βραζιλία στο μεγάλο τελικό του Μουντιάλ U20 της Νέας Ζηλανδίας, ωστόσο μόνο εύκολο έργο δε θα έχει κόντρα στην πιο σκληροτράχηλη ομάδα της διοργάνωσης, τη Σερβία. Δυσκολεύτηκαν αμφότερες οι ομάδες να φτάσουν μέχρι εδώ, παίζοντας παράταση και πέναλτι στα νοκ-άουτ παιχνίδια τους, με τη «Σελεσάο» να αποκλείει άνετα μόνο τη Σενεγάλη στον ημιτελικό. Οι Σέρβοι όμως δεν είναι Σενεγάλη και έχουν δείξει ότι ξέρουν πώς να φέρουν τα παιχνίδια στα μέτρα τους, γι αυτό και θα τους στηρίξουμε στον τελικό, με το +0,5 ασιατικό διπλό των Βαλκάνιων σε απόδοση 2,075 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

124. ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ – ΟΥΡΑΒΑ

Σε μέτρια κατάσταση ήταν η Βίσσελ Κόμπε πριν τη διακοπή (1-2-3), αδυνατεί να εκμεταλλευτεί επαρκώς την έδρα της (1-0-5, 4/6 under 2,5 & NG), η Ουράβα είναι η πρωτοπόρος της βαθμολογίας και είναι αήττητη ως τώρα στο πρωτάθλημα (11-4-0 συνολικά, 3-4-0 εκτός με 4/7 over 2,5, 5/7 GG). Σωστό δείχνει το σετ, δεν θα μπλέξουμε με τις ομάδες να έρχονται από τη διακοπή.

125. ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜAΡΙΝΟΣ – ΚΑΣΙΜΑ

Η Γιοκοχάμα πραγματοποιεί καλύτερη σεζόν από την Κασίμα, της οποίας προπορεύεται κατά έξι βαθμούς. Είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, τρέχοντας ένα αήττητο σερί έξι αγώνων (4-2-0), σε αντίθεση με την αντίπαλο της, η οποία έχει μόνο μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της (1-2-2). Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δίνεται φαβορί η Κασίμα, με τον 0:0 ασιατικό άσσο της Γιοκοχάμα Μαρίνος να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2,025 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

126. ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ – ΣΕΝΤΑΪ

Με τρεις ισοπαλίες στα πέντε πιο πρόσφατα πήγε η Γκάμπα Οσάκα στη διακοπή (2-3-0), στην έδρα της είναι δυνατή (4-3-0 εντός), η Σεντάι στα πιο πρόσφατα πέντε μετράει 3-1-1 και εκτός έδρας έχει δυο σερί νίκες (2-3-2 συνολικά εκτός). Δεν είναι για τόσο χαμηλά ο άσσος, οι φιλοξενούμενοι είναι ικανοί να κάνουν τη ζημιά.

Πάμε στοίχημα LIVE

127. ΚΑΒΑΣΑΚΙ – ΜΑΤΣΟΥΜΟΤΟ ΓΙΑΜ.

Δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας η Καβασάκι, που μετράει επτά νίκες φέτος, οι έξι εκ των οποίων συνδυάστηκαν με πολλά τέρματα. Τρεις σερί ήττες η Ματσουμότο, όλες μεover2,5, όπως και οι 6/8 συνολικά για το πρωτάθλημα. Πολύ επιθετικά παίζει εντός έδρας η Καβασάκι και σίγουρα η Ματσουμότο θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα αν έχει παρόμοια αμυντική συμπεριφορά με τα τελευταία της παιχνίδια. Πολύ καλή επιλογή ο άσσος της Καβασάκι σε συνδυασμό μεover2,5 σε απόδοση 2,20 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

128. ΝΑΓΚΟΓΙΑ – ΚΑΣΙΒΑ

Η Ναγκόγια μετράει 1-2-3 στα έξι τελευταία (6/6 under 2,5, 5/6 NG), εντός έδρας δεν έχει βρει δίχτυα στα τρία πιο πρόσφατα (0-1-2, 3/3 under 2,5 & NG). H Κασίβα στα έξι τελευταία στο πρωτάθλημα δεν έχει νίκη (0-3-3) και μακριά από την έδρα της αποδεικνύεται σε πολλές περιπτώσεις επικίνδυνη (3-1-3 εκτός, 5/7 over 2,5, 5/7 GG). Δείχνει αρκετά μπερδεμένο και με το σετ μοιρασμένο στη μέση δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.

129. ΣΙΜΙΖΟΥ – ΒΕΝΤ. ΚΟΦΟΥ

Ανοιχτά τα περισσότερα παιχνίδι της Σιμίζου πριν τη διακοπή (2-1-3, 5/6 over 2,5, 4/6 GG), γεμάτα γκολ και τα ματς στην έδρα της (2-2-3 εντός, 6/7 over 2,5 & GG), η Κόφου στα πιο πρόσφατα τέσσερα παρέμεινε αήττητη (3-1-0) και έρχεται από οχτώ συνεχόμενα under 2,5 (7/8 ήταν και NG), με τον απολογισμό μακριά από την έδρα της να είναι 3-0-5 (2/2 νίκες στα τελευταία). Ένα κλικ προς τα δεξιά κοιτάμε, λόγω της φόρας που έχει πάρει η Κόφου τον τελευταίο καιρό.

130. ΣΟΝΑΝ – ΝΙΙΓΚΑΤΑ

Μόλις μια ήττα στα έξι πιο πρόσφατα μετράει η Σονάν (2-3-1), στο γήπεδό της δεν χάνει στα τέσσερα τελευταία (2-2-0, συνολικά εντός μετράει 2-2-3). Η Νιιγκάτα βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, έρχεται από έξι χωρίς τρίποντο (0-2-4) και εκτός έδρας μετράει 1-1-5. Ο πρώτος λόγος στην έδρα, ο ασιατικός άσσος -0,25 στο 2,025 είναι τουλάχιστον τίμιος.

131. ΤΟΣΟΥ – ΤΟΚΥΟ

Παραπαίει το τελευταίο διάστημα η Τόσου, δεχόμενη 14 γκολ σε τρία ματς. Σε σαφώς καλύτερη κατάσταση η Τόκιο, που έρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και κυνηγάει την πρώτη δυάδα στο τέλος του πρώτου γύρου, με την ομάδα της πρωτεύουσας να διαθέτει και το καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ της κατηγορίας. Έχει όλα τα φόντα η Τόκιο για να φύγει με το διπλό από την έδρα της Τόσου, ωστόσο θα προτιμήσουμε την πιο ασφαλή επιλογή του 0:0 ασιατικού διπλού σε απόδοση 1,80 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

132. ΧΙΡΟΣΙΜΑ – ΜΟΝΤΕΝΤΙΟ ΓΙΑΜ.

Με απολογισμό 3-2-1 πήγε η Χιροσίμα στη διακοπή, στην έδρα της μετράει ως τώρα 4-1-2, η Μοντέντιο δεν κερδίζει στα τέσσερα ποιο πρόσφατα (0-2-2) και εκτός έδρας δεν έχει ακόμα νίκη (0-3-4, 6/7 under 2,5, 5/7 NG, σκόραρε μόνο σε δυο από αυτά). Δίκαιο φαβορί οι γηπεδούχοι, σε χαμηλά επίπεδα κινείται ωστόσο ο άσσος.

133. ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ – ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ

Συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα η Σέονγκναμ, καθώς έχασε με 2-1 εκτός έδρας από τη Γέοναμ. Πλέον είναι χωρίς νίκη σε τέσσερα σερί ματς (0-1-3) και δείχνει να βρίσκεται σε κρίση. Στο 0-0 έμεινε στην έδρα της ουραγού Νταέτζεον η Γκουανγκζού, πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση, έτσι έκοψε το σερί των τριών συνεχόμενων νικών. Αρκετά καλή εκτός έδρας η Γκουανγκτζού (4-2-2) που πιστεύουμε ότι αδικείται από το σετ των αποδόσεων, το X2 των φιλοξενούμενων βρίσκεται στο 1,75 και αποτελεί επιλογή των Young Guns.

134. ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΓΚΡΙΝ. – ΓΙΑΝΓΚΣΟΥ Σ.

Ματς ανάμεσα σε ομάδες που βρίσκονται σε μέτρια κατάσταση (2-2-2 στα τελευταία έξι και οι δύο ομάδες). Μετά τη νίκη με την Λιαονίνγκ η γηπεδούχος θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες στο γήπεδο της που μέχρι τώρα δεν παρουσιάζει τη δύναμη που θα έπρεπε (1-3-3). Δύναμη της Γιανγκσού είναι η έδρα της, μακριά από το σπίτι της δεν βολεύεται (1-2-4) και δύσκολα παίρνει αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη στο συγκεκριμένο ματς, πάμε παρακάτω.

142. ΓΕΟΝΑΜ – ΣΕΟΥΛ

Καλή εμφάνιση επί της Σέονγκναμ για τη Γέοναμ και νίκη με 2-1. Συνεχίζει να παίζει αρκετά καλά στο γήπεδο της (4-3-1) που της δίνει μεγάλη ώθηση. Στο 0-0 με την Μπουσάν έμεινε εντός έδρας η Σεούλ, παρότι ήταν οριακά καλύτερη από την αντίπαλο της. Στο 72’ ο βασικός αμυντικός Λι δέχθηκε την κόκκινη κάρτα και θα λείψει. Αδικούν οι τιμές την γηπεδούχο Γέοναμ που είναι πολύ δυνατή στην έδρα της. Το over 2,25 βρίσκεται στο 1,90 και το θεωρούμε αρκετά δίκαιο.

143. ΜΠΟΥΣΑΝ – ΠΟΧΑΝΓΚ

Ακόμα μία λευκή ισοπαλία για την Μπουσάν (2-2-2 στα τελευταία) που παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Σε θέση άμυνας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και ο στόχος της ήταν εμφανής (να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, πράγμα που το κατάφερε). Απρόσμενη ήττα με 0-2 εντός έδρας από την Ίντσεον για την Ποχάνγκ. Κάκιστη εμφάνιση και δίκαια έχασε. Με βάση την τελευταία εμφάνιση της Ποχάνγκ το σετ έπρεπε να είναι κομμένο στη μέση και όχι με φαβορί το διπλό (2,25). Σωστά διαβασμένο το under (4/6 στα τελευταία αμφότερες) που βρίσκεται στο 1,65, το under 2,25 στο 1,85 είναι απλά δίκαιο.

146. ΓΚΟΥΟΑΝ ΠΕΚΙΝΟΥ – ΤΙΑΝΤΖΙΝ ΤΕΝΤΑ

Ακόμα μία εκτός έδρας ισοπαλία για την Γκουάν, αυτή τη φορά με 0-0 επί της Κουανγκτσόου Ρ&Φ. Δίκαιο αποτέλεσμα, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες και έδειξαν ευχαριστημένες με τον βαθμό. Ακόμη μία καλή εμφάνιση για την Τιαντζίν και ισοπαλία με 2-2 με την Εβεργκράντε. Αήττητη στα τελευταία τέσσερα (3-1-0) και έχει να χάσει από αρχές Μαΐου. Η κινητήρια δύναμη της Γκουάν είναι η έδρα της (5-1-0) και γι’ αυτό είναι τόσο χαμηλά ο άσος (1,55), όμως η Τιαντζίν είναι σε καλή κατάσταση και οι τιμές την αδικούν. Δεν θα μπλέξουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

147. ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΛΟΥΝΕΓΚ – ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒΕΡ.

Ντέρμπι ανάμεσα στις δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Εκτός έδρας ισοπαλία με 2-2 με την Γκουιτζού για την Σαντόνγκ που δεν κατάφερε να μεγαλώσει το σερί των τεσσάρων νικών που είχε. Νέος προπονητής στην Εβεργκράντε, ο διάσημος Βραζιλιάνος Σκολάρι! Σημαντική απουσία για την γηπεδούχο ο επιθετικός Ταρντέλι που βρίσκεται στο Κόπα Αμέρικα, έχει κάποιους σημαντικούς αμφίβολους η φιλοξενούμενη. Δεν βρίσκουμε άκρη στο ντεμπούτο του Σκολάρι, θα απέχουμε.

148. ΤΣΟΝΓΚΙΝΓΚ ΛΙΦΑΝ – ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ Ρ&Φ

Με ακόμη μία μέτρια εμφάνιση κέρδισε την ουραγό Σανγκάη Σενξίν με 1-0 εκτός έδρας η Τσονγκίνγκ που δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Χωρίς νίκη στα τελευταία έξι η Κουανγκτσόου Ρ&Φ (0-4-2), έμεινε στο 0-0 με την Γκουοάν την προηγούμενη αγωνιστική. Δεν θα μπλέξουμε στο συγκεκριμένο ματς, καθώς καμία ομάδα δεν βρίσκεται σε αξιόλογη κατάσταση.

149. ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΧΟΥΑ – ΛΙΑΟΝΙΝΓΚ

Συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις η Σανγκάη Σενχούα (0-2-4 στα τελευταία), έχασε και από την Τσανγκτσούν με 3-1 εκτός έδρας. Δεν φαίνεται ότι μπορεί να σηκώσει κεφάλι και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις. Η Λιαόνινγκ (1-3-2 στα τελευταία) έκανε άσχημο ματς και έχασε εύκολα και δίκαια με 2-0 από την Χανγκτσόου. Ομάδα για κόντρα η Σενχούα, αλλά η Λιαόνινγκ δεν φαίνεται η κατάλληλη για να εκμεταλλευτεί την κατάσταση της γηπεδούχου. Πάσο ή κόντρα.

150. ΧΕΝΑΝ ΤΖΙΑΝΙΕ – ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΞΙΝ

Καλή εμφάνιση μετά από καιρό για τη Χενάν και επέστρεψε στις νίκες με το 1-0 επί της Γιανκσού. Παρουσιάζεται αρκετά δυνατή εντός έδρας (4-3-1) και αυτό είναι που την κρατάει πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, καθώς εκτός έδρας χάνεται (0-1-4). Η ουραγός Σανγκάη Σενξίν έχει συλλέξει μόνο τέσσερις βαθμούς σε δεκατρείς αγώνες και μόνο αυτό δείχνει το επίπεδο της. Δίκαιη η γραμμή στην Ασία (-0,75), καθώς οι γηπεδούχοι με όπλο την έδρα τους μπορούν να κερδίσουν την αδύναμη Σενξίν. Ίσως στο live κάνουμε κάποιο ποντάρισμα στον άσο, αφού δούμε και την εικόνα των δύο ομάδων.

152. ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ – ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ

Με τίποτα δε μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Σάντεφιορντ, από ήττα σε ήττα εδώ και δύο μήνες. Έχει ανέβει αγωνιστικά η Λίλεστρομ, βρήκε τον τρόπο να κερδίζει τον τελευταίο καιρό. Με την εικόνα των δύο ομάδων, δε μπορούμε παρά να κοιτάξουμε μόνο προς τα δεξιά. Επιλογή το ασιατικό -0,25 των φιλοξενούμενων, με απόδοση 1,975 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

161. ΣΕΡΒΙΑ U21 – ΤΣΕΧΙΑ U21

Μεγάλης σημασίας η αναμέτρηση ανάμεσα στη Σερβία και την Τσεχία, καθώς όποια από τις δυο καταφέρει να επικρατήσει, θα έχει κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για να βρεθεί στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Οι Σέρβοι άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις στην πρεμιέρα τους απέναντι στην ισχυρή Γερμανία , δείχνοντας ικανότατοι στο παιχνίδι στο ανοιχτό γήπεδο. Οι Τσέχοι έβγαλαν ενθουσιασμό απέναντι στη Δανία, ωστόσο πλήρωσαν τις αμυντικές τους ολιγωρίες, μένοντας τελικά με άδεια χέρια. Καλύτερη ομάδα έδειξαν να έχουν οι Σέρβοι, με την ταχύτητά τους μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ασταθή άμυνα των γηπεδούχων, ο ασιατικός άσσος 0:0 στο 1,80 της Bet365 μπορεί να αποτελέσει επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

162. ΜΟΛΝΤΕ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ

Υποτιμούν τους φιλοξενούμενους οι αποδόσεις, δεν δείχνει μέχρι στιγμής να βρίσκεται στα περσινά επίπεδα η Μόλντε. Τρεις πόντους περισσότερους η Βαλερένγκα στη βαθμολογία, 3η στον πίνακα, έναντι της 4ης Μόλντε. Δεν θα είναι τόσο εύκολο το ματς, όσο δηλώνουν οι αποδόσεις . Ξεκάθαρη αξία στο ασιατικό +1,25 των φιλοξενούμενων, σε απόδοση 2,00 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε στοίχημα LIVE

164. ΓΕΡΜΑΝΙΑ U21 – ΔΑΝΙΑ U21

Κρίσιμη η αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής τόσο για τη Γερμανία όσο και για τη Δανία, με τις δυο ομάδες να θέλουν οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα για να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στα ημιτελικά. Οι Γερμανοί, αν και θεωρούνται ως ένα από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης, δεν έπεισαν στην πρεμιέρα τους, εμφανίζοντας αρκετές αδυναμίες στην άμυνα. Οι Δανοί τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην οικοδέσποινα Τσεχία, όμως έδειξαν χαρακτήρα ανατρέποντας το εις βάρος τους σκορ, δείχνοντας ότι έχουν τα φόντα για να διακριθούν στη διοργάνωση. Οι επιθετικές αρετές των δυο ομάδων, σε συνδυασμό με τις αμυντικές αδυναμίες που παρουσίασαν στην πρεμιέρα, μας οδηγούν προς το GG που βρίσκουμε σε απόδοση 1,70 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

183. ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Αυτή τη φορά η Ουρουγουάη πρέπει να φτιάξει παιχνίδι και τις προϋποθέσεις για να σκοράρει και να πάρει τη νίκη που είναι αναγκαία για την πρόκριση της στα προημιτελικά. Για δύο αποτελέσματα ίσως παίξει η Παραγουάη που έχει και την πολυτέλεια της ισοπαλίας. Γενικά περιμένουμε ένα κλασικό Λατινοαμερικάνικο ντέρμπι με πολύ πάθος και δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου όπου το πιθανότερο σενάριο είναι να σημειωθεί το πρώτο γκολ μετά το 28’, η συγκεκριμένη επιλογή δίνει 2,12 απόδοση στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

166. ΣΑΝΤΟΣ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Άσβεστο το μίσος ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων αφού μιλάμε για τοπικό ντέρμπι της περιοχής του Σάο Πάολο, αυτή η ένταση πολλές φορές μεταφέρεται και εντός αγωνιστικού χώρου στους ποδοσφαιριστές. Η Σάντος δεν ξεφεύγει από την ισοπαλία (1-4-2) όπου το τελευταίο διάστημα παίζει αρκετά επιθετικά και παρά την απουσία του Ρομπίνιο έχει βρει στο πρόσωπο του Ρικάρντο Ολιβέιρα έναν αξιόπιστο σκόρερ. Η Κορίνθιανς θα στηριχτεί όπως πάντα στην καλή ανασταλτική της λειτουργία, η ισοπαλία συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες εμφάνισης, στο 3,20 το Χ στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

167. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ – ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Αξιόπιστη εντός έδρας η Σπορτ Ρεσίφε, μετράει το απόλυτο (4-0-0) στην «Ιταϊπάβα Αρένα» και αυτή την αγωνιστική υποδέχεται μία από τις πιο προβληματικές ομάδες του πρωταθλήματος. Ο λόγος για τον Βάσκο που ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει (0-3-4) ενώ εκτός έδρας δεν έχει σκοράρει καν. Σε ελκυστική απόδοση κυκλοφορεί ο άσος (1,75) στον Stoiximan , αναμένεται πτώση αφού στηνBet365 το ίδιο σημείο προσφέρεται στο 1,66. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

168. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Χρειάζονταν και μια εκτός έδρας νίκη σε δύσκολη έδρα η Φλαμένγκο για να πάρει τα πάνω της, ομολογουμένως με τον Κριστοβάο Μπόρζες παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα σε όλους τους τομείς. Η Ατλέτικο Μινέιρο παίζει σταθερά το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία, καθόλου τυχαίο το γεγονός πως διαθέτει την πιο παραγωγική επίθεση στη Βραζιλία με 16 γκολ. Πιο κοντά στη νίκη η «γκάλο», στο 1,825 προσφέρει η Bet365το ασιατικό διπλό 0:0. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

169. ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΑΤΛ. ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ

Αφεντικό στο Μπέλο Οριζόντε η Αμέρικα Μινέιρο, αήττητη στα 11 τελευταία (8-3-0) αν υπολογίσουμε και τα περσινά, 3-1-0 ο φετινός απολογισμός της. Η Ατλ. Γκοϊανιένσε εκτός έδρας δεν έχει πάρει ακόμα βαθμό (0-0-3), δύσκολα θα απειλήσει τους γηπεδούχους. Χαμηλός ο άσος στο 1,65, η επιλογή νίκης της Αμέρικα Μινέιρο με 1 ή 2 γκολ διαφορά βγάζει μέση απόδοση 1,98 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

170. ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ – Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ

Την πρώτη του νίκη στον πάγκο τηςΒιτόριαΜπαΐαψάχνει οΜαντσίνι ο οποίος θεωρείτε ένας από τουςκαλύτερουςπροπονητές στην Βραζιλία, αρκετά καλή στην έδρα της λογικά θα κάμψει την αντίσταση τηςΝατάλ.Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας διατηρούν το απόλυτο και ο ο μόνος τρόπος να τοδιευρύνουνή να μην χαλάσουν το αήττητη είναι να παίξουν αμυντικά, κάτι που τους βγαίνει αρκετά όπωςδείχνουνοι αριθμοί. Χαμηλός ο άσος πουόμωςέχει τον πρώτο λόγο,εμείςπροτιμάμε να πάμε με τα λίγα γκολ. Στο 1,75 το under 2,5 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

190. ΣΕΑΡΑ – ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ

Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και τη στήριξη των οπαδών της η Σάντα Κρουζ, μένοντας στο 0-0 με τη Μπόα, διευρύνοντας το αρνητικό σερί της (0-2-3). Δε βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση η Σεαρά, η οποία συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες, τελευταία αυτή κόντρα στη Μπαΐα με 1-0 εκτός έδρας. Οι γκρίνια στις τάξεις και των δύο ομάδων είναι έντονη. Διαλέγοντας πλευρά, θα πάμε με τον άσο στηρίζοντας την καλύτερη ομάδα (επιλογή Young Guns), περιμένοντας την αντίδρασή της, σε συνδυασμό με την εκτός έδρας παρουσία της Σάντα Κρουζ (0-1-3). Θα κρατήσουμε επίσης το over 2,25 σε αυτή την αναμέτρηση, αφού η Σεαρά σκοράρει με άνεση εντός έδρας ενώ παράλληλα η Σάντα Κρουζ έχει σκοράρει στα τρία από τα τέσσερα ματς που έχει δώσει εκτός έδρας.

191. ΣΙΑΤΛ – ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Τον πρώτο λόγο για την νίκη έχουν οι γηπεδούχοι που όμως δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσουν μετά και τον αποκλεισμό από τους μισητούς τους αντιπάλους Τάιμπερς, αν δεν αγωνισθεί και ο Μάρτινς τότε η νίκη κάθε άλλο από εύκολα θα έρθει. Με αντεπιθέσεις περιμένουμε να παίξει η Σαν Χοσέ που θα προσπαθήσει να πάρει κάτι από την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Χαμηλός ο άσος για μια κουρασμένη ομάδα που μπορεί να κερδίσει άλλα με μεγάλη δυσκολία. Στο 1,975 το ασιατικό διπλό +0.75 στη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

192. ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γ) – ΣΟΥΗΔΙΑ (Γ)

Αγώνας για τη φάση των 16 στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών. Η Γερμανία πέρασε με δύο εύκολες νίκες και μία ισοπαλία με τη Νορβηγία τον όμιλο ως πρώτη και αντιμετωπίζει την Σουηδία που πέρασε σαν τρίτη από τον όμιλο της με τρεις ισοπαλίες. Η Γερμανία είναι αρκετά ανώτερη από τη Σουηδία και δικαιολογημένα βρίσκεται τόσο χαμηλά (1,40) ο άσος. Εμείς θα απέχουμε από κάποιο σημείο και στρεφόμαστε προς το over 2,5 στο 1,875 που κρίνουμε δίκαιο.

184. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΤΖΑΜΑΪΚΑ

Μόνο η αγοραστική αξία του Μέσι είναι εννέα φορές υψηλότερη και από τους 23 παίκτες της Τζαμάικα. Βέβαια τα νούμερα και τα ποσά στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν πάντα μπάλα, άλλωστε η Αργεντινή ίσως κάνειrotationαφού δύσκολα θα χάσει την πρωτιά με τη Τζαμάικα να έχει σταθεί αξιοπρεπέστατα και με την Ουρουγουάη και με την Παραγουάη. Η «αλμπισελέστε» δεν αναμένεται να βάλει τα πόδια της στη φωτιά, ωστόσο η ποιοτική διαφορά που χωρίζει τις δύο Εθνικές είναι χαώδης, τα σκορ 2-0/3-0/4-0 με κάλυψη στο 1-0 ποντάρουν οι YoungGuns με μέση απόδοση 2,00 στον Stoiximan αφού δύσκολα η Τζαμάικα θα πετύχει το πρώτο της γκολ στη διοργάνωση. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

193. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ

Πολύ κοντά οι ομάδες με βάση το ρόστερ, σε κακό φεγγάρι η Νέα Υόρκη που δεν κερδίζει αλλά ούτε και σκοράρει. Βασίζεται στην άμυνα το Βανκούβερ που σίγουρα μπορεί να κρατήσει χαμηλούς ρυθμούς στο παιχνίδι έτσι ώστε να το πάει εκεί που θέλει. Δύσκολα προκύπτει σημείο, τα λίγα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο. Στην απόδοση του 1,85 βρίσκουμε το under 2,5 στην Βet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

194. ΤΟΡΟΝΤΟ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για το Τορόντο (4-1-1 στα τελευταία έξι) με 2-1 επί της Ουάσινγκτον και δείχνει να βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και να πηγαίνει για μεγάλα πράγματα στη σεζόν που διανύουμε. Η Νέα Υόρκη Σίτυ δείχνει να συνέρχεται μετά τις πρώτες κακές αγωνιστικές και έκανε δύο σερί νίκες με Φιλαδέλφεια και Μόντρεαλ. Ανώτερη ομάδα το Τορόντο, αλλά δεν θα επιλέξουμε τον άσο του στο 1,70 απέναντι στη Νέα Υόρκη Σίτυ που δείχνει σοβαρά σημάδια φόρμας.

195. ΚΙΝΑ (Γ) – ΚΑΜΕΡΟΥΝ (Γ)

Αγώνας για τη φάση των 16 στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών. Η Κίνα έδειξε σοβαρή ομάδα στην διοργάνωση μέχρι τώρα και τερμάτισε δεύτερη στον όμιλο της. Την ίδια θέση κατέκτησαν και το Καμερούν, που έχει αρκετά καλή ομάδα από τη μέση και μπροστά αλλά χωλαίνει στην άμυνα. Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκουμε μεγάλο το goal-goal στο 2,10.

197. ΜΟΝΤΡΕΑΛ – ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ

Μετά από τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια έχασε με 3-1 εκτός έδρας από τη Νέα Υόρκη Σίτυ το Μόντρεαλ. Δεν κατάφερε να βρει ρυθμό σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Αυτό ήταν το ένατο σερί over! Κέρδισε με 1-0 την Ουάσινγκτον το Ορλάντο χωρίς να κάνει πραγματικά καλή εμφάνιση. Πλέον έφτασε τα πέντε ματς αήττητο (3-2-0), χωρίς να εντυπωσιάζει όμως. 4/6 τελευταία over για το Ορλάντο. Το over 2,5 στο 1,925 έχουν επιλέξει οι Young Guns στην Bet365, απόδοση που έχει αξία, καθώς δεν καταλαβαίνουμε γιατί δίνεται πάνω από 1,80 το over.

198. ΓΚΡΕΜΙΟ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Από νίκες έρχονται οι δύο ομάδες, η Γκρέμιο νίκησε την μέχρι πρότινος πρωτοπόρο Ατλ. Παραναένσε, με το ίδιο σκορ (2-1) επικράτησε και η Παλμέιρας της Φλουμινένσε με γκολ στις καθυστερήσεις. Η πρόσληψη του Μαρσέλο Ολιβέιρα στη «βερντάο» που έχει άκρως επιθετική φιλοσοφία καθώς και οι επιδόσεις της Γκρέμιο που παίζει ανοιχτά στο Πόρτο Αλέγκρε (3/4over) μας οδηγούν ( Young Guns ) στην επιλογή τουover2 στο 1,875 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Πάμε στοίχημα LIVE

199. ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ – ΜΑΚΑΕ

Φεστιβάλ από γκολ στήνει σε κάθε παιχνίδι της η Μακάε ανεξαρτήτως αντιπάλου. Μετράει τα περισσότεραoverστην κατηγορία (5/7 με 3/3 εκτός έδρας) ενώ διαθέτει και την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 14 τέρματα. Μπορεί να ακολουθήσει αυτόν τον ρυθμό και η Ρεγκάτας με την Bet365να προσφέρει τοover2,25 στο 1,95, μία επιλογή που σίγουρα αξίζει ποντάρισμα, το ίδιο πιστεύουν οι Young Guns που πόνταραν τη συγκεκριμένη επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

200. ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ – ΟΕΣΤΕ

Καλύτερη και πιο φορμαρισμένη η Μπραγκαντίνο, διαθέτει όλα τα εχέγγυα να διευρύνει το νικηφόρο σερί της. Μέτρια ομάδα η Οέστε μακριά από την έδρα της που δέχεται γκολ με αρκετή ευκολία. Δύσκολα να φύγει το παιχνίδι από την έδρα με τις τιμές βάση φόρμας να είναι αρκετά ελκυστικές. Στο 1,90 η νίκη για τους «ασπρόμαυρους» στη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

202. ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ – ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ.

Ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας με το Κολόμπους για το Λος Άντζελες, δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία καθώς οι δύο ομάδες είχαν απ’ ένα ημίχρονο. 7/8 under για την ομάδα της Δυτικής ακτής εντός έδρας, επίσης παρουσιάζεται δυνατή στο σπίτι της (5-2-1). Χάνεται εκτός έδρας η Φιλαδέλφεια (1-2-5). Έχασε και εντός έδρας από τη Νέα Υόρκη Σίτυ με 2-1, πραγματοποιώντας αρκετά μέτρια εμφάνιση. Αρκετά χαμηλά ο άσος (1,60) και γι’ αυτό δεν τον επιλέγουμε.

203. ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Κέρδισε με 2-0 το Νιου Ίγκλαντ και έφτασε στις τρεις σερί νίκες (4-0-2 στα τελευταία). Δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε δίκαια την προηγούμενη αγωνιστική. Μεσοβδόμαδα στο εκτός έδρας ντέρμπι με το Σιάτλ πέρασε με 3-1 στην παράταση (1-1 στην κανονική διάρκεια), το Σιάτλ τελείωσε το ματς με επτά παίκτες. Νίκη με 4-2 επί της Νέας Υόρκης για το Χιούστον, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο με 1-0. 1-3-2 μακριά από το σπίτι του το Χιούστον που έχει δύο σημαντικές απουσίες στο Κόπα Αμέρικα (τον βασικό επιθετικό Μπαρνς, 14 συμ./6 γκολ, και ο βασικός αμυντικός Τέιλορ. Χαμηλά ο άσος (1,66), δεν θα τον επιλέξουμε, παρότι πιστεύουμε ότι η έδρα έχει τον πρώτο λόγο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ