ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου(13/6). betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

133. ΣΟΥΓΟΝ - ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ

Από κακές εμφανίσεις έρχονται αμφότερες. Ήττα στην έδρα της για τη Σουγόν (4-0-3 εντός) από την Γκουανγκζου με 0-1 και έσπασε το αήττητο σερί των τεσσάρων αγώνων που είχε (3-1-0). Έχασε με 0-2 από την Ποχάνγκ εντός έδρας η Σεογκνάμ (1-3-2 εκτός), πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση χωρίς μεγάλες ευκαιρίες. Έχει τον πρώτο λόγο η γηπεδούχος λόγω έδρας και επειδή η φιλοξενούμενη χάνεται μακριά από το σπίτι της, αλλά η τελευταία κακή εμφάνιση της Σουγόν μας προβληματίζει. Πάντως στο 1,90 στέκεται ο άσος.

139. ΖΑΜΠΙΑ - ΓΟΥΙΝΕΑ ΜΠΙΣΑΟΥ

Πρώτη αγωνιστική για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα 2017. Αναστάτωση επικρατεί στο εσωτερικό της Ζάμπια, προ ημερών απέλυσε τον προπονητή της, με το νέο της τεχνικό να αναλαμβάνει μόλις τη Δευτέρα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν να δώσουν παιχνίδι από τον Αύγουστο του 2014 και είναι αμφίβολο τι εικόνα θα παρουσιάσουν. Ρευστή η κατάσταση στη Ζάμπια, θα προσπεράσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι.

190. ΜΑΛΑΟΥΙ - ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ

Σε ανοδική τροχιά δείχνει το Μαλάουι, σε τραγική κατάσταση η Ζιμπάμπουε, μόλις την Τρίτη ανακοινώθηκε η αποστολή και η προετοιμασία εν όψει του αγώνα είναι στην ουσία ανύπαρκτη. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

191. ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ - ΓΚΑΜΠΙΑ

Δεν δείχνει σε καλή κατάσταση η Νότιος Αφρική, παράλληλα έχει και αρκετές απουσίες, η Γκάμπια η οποία, μετά την επιστροφή της στα προκριματικά έπειτα από διετή αποκλεισμό, εμφανίζεται διψασμένη, μπορεί να κάνει τη ζημιά.

192. ΟΥΓΚΑΝΤΑ – ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ

No Bet.

193. ΝΟΡΒΗΓΙΑ U21 - ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ U21

Πρεμιέρα για τις δύο ομάδες στα προκριματικά για το Euro U21. Δύσκολος όμιλος, καθώς υπάρχει η Αγγλία και η Ελβετία, οπότε αυτόματα η πρεμιέρα και για τις δύο ομάδες είναι σημαντική. Ανώτερη ομάδα εκείνη των Νορβηγών, όπως δείχνουν και οι αποδόσεις, αλλά κάτω από το 2,00 σε πρεμιέρα καλύτερα να μην μπλέξουμε.

197. ΑΓΚΟΛΑ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ

Σε πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια η Αγκόλα, θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες με πρόκριση στα τελικά του Κόπα Άφρικα, η Κεντρική Αφρική ανακοίνωσε μόλις τη Δευτέρα το νέο της προπονητή και δεν φαίνεται ικανή να αποσπάσει κάτι θετικό από την εν λόγω αναμέτρηση. Άσσος.

Πάμε στοίχημα LIVE

198. ΝΙΓΗΡΙΑ – ΤΣΑΝΤ

Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, η Νιγηρία είναι τρεις φορές κάτοχος του Κόπα Άφρικα και έρχεται από την καλή πορεία στο περσινό Μουντιάλ (έφτασε μέχρι τους «16»), οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν να επιδείξουν την οποιαδήποτε διάκριση στη διοργάνωση και δεν αναμένεται να καταφέρουν να κοντράρουν τους γηπεδούχους.

158. ΑΡΜΕΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Προκριματικά για το Euro 2016. Ξέρει να παίρνει αποτελέσματα, έστω και οριακά η Πορτογαλία, μόνο νίκες στον όμιλο με τον Σάντος στο τιμόνι. Στο 2,02 ο συνδυασμός της νίκης των φιλοξενούμενων με under 3,5 γκολ στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

159. ΙΡΛΑΝΔΙΑ - ΣΚΩΤΙΑ

Μπόλικο ξύλο και όχι καλό ποδόσφαιρο αναμένεται να δούμε στο Βρετανικό ντέρμπι Ιρλανδία-Σκωτία που έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο Εθνικές ομάδες. Εκτός από τις δυνατές μονομαχίες και το πάθος αναμένεται να επικρατήσει και η σκοπιμότητα, καλή επιλογή φαίνεται με μια πρώτη ματιά το NG & under 2,5 στο 1,97 του Stoiximan, από κοντά και η ισοπαλία που προσφέρεται στο 3,20 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

160. ΠΟΛΩΝΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ

Στόχος της Πολωνίας ένα γρήγορο γκολ για να ξεκλειδώσει την άμυνα της Γεωργίας και να προσθέσει ακόμα ένα τρίποντο παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου. Η Γεωργία με τον νέο προπονητή δεν φαίνεται να παίζει όσο αμυντικά την είχαμε συνηθίσει με τον Κετσπάγια. Τουλάχιστον μέχρι το ημίωρο μπορεί να αντέξει, στο 2,20 η επιλογή για να σημειωθεί το πρώτο γκολ μετά το 28’ στον Stoiximan που ευνοείται και από στατιστικής άποψης με τα 13/16 γκολ των Πολωνών να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

161. ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Φαβορί δίνεται η Φινλανδία, η οποία απογοήτευσε στα τελευταία παιχνίδια του ομίλου, δεχόμενη γκολ σε όλα τα παιχνίδια των προκριματικών. Για δύο αποτελέσματα θα παίξει η Ουγγαρία, η οποία είναι πολύ σφιχτή ομάδα και αυτό φαίνεται από τα πολλά under 2,5 που έχει φέρει στον όμιλο. Καλή περίπτωση το +0,25 ασιατικό διπλό σε απόδοση 1,85 στην Bet365 για τη σοβαρή Ουγγαρία, που αναμένεται να πάει συντηρητικά το παιχνίδι, με στόχο να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

199. ΑΛΒΑΝΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ

Ρεπό στα προκριματικά για τους Αλβανούς και έχουν φιλικό με τους διοργανωτές του επόμενου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Γάλλους. Εξαιρετική πορεία στα προκριματικά για την Αλβανία που ισοβαθμεί με τη Δανία στους 7 βαθμούς και στη δεύτερη θέση. Περιμένει το CAS για την έφεση που έκανε για την ήττα στα χαρτιά με 3-0 από τη Σερβία στο επεισοδιακό ματς. Έχασε με 3-4 εντός έδρας σε ματς ροντέο η Γαλλία από το Βέλγιο. Μέχρι το 54’ ήταν πίσω με 1-4, οι αλλαγές άλλαξαν το πρόσωπο της ομάδας στα τελευταία λεπτά και μείωσε στο σκορ. Αρκετές αλλαγές θα πραγματοποιήσει ο Ντεσάν. Πολύ μικρό το 1,50 του διπλού, στροφή στα γκολ θα επιχειρήσουμε, με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες να βρίσκεται στο 2,20 και το πιο ασφαλές over 2,25 στο 1,875.

200. ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ - ΣΑΟ ΤΟΜΕ

Σε ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια το Πράσινο Ακρωτήρι, το επιβεβαίωσε με τη σπουδαία φιλική νίκη επί της Πορτογαλίας το Μάρτιο, το Σάο Τομέ δεν έχει τη δυναμική για να προβάλει αντίσταση.

162. ΓΑΛΛΙΑ (Γ) - ΚΟΛΟΜΒΙΑ (Γ)

Δίκαιη νίκη με 1-0 στην πρεμιέρα για τις Γαλλίδες επί της Αγγλίας και πήραν κεφάλι στον όμιλο. Είχε την κατοχή (62-38) και δεν άφησε πολλά περιθώρια στις Αγγλίδες να πάρουν κάτι. Η Κολομβία έφερε 1-1 με το Μεξικό και με ισοφάριση στο 82’, παρότι η αντίπαλος της ήταν αρκετά καλύτερη. Ανώτερη ομάδα η Γαλλία και πιστεύουμε ότι θα κερδίσει εύκολα και στη δεύτερη αγωνιστική, στο 1,10 βέβαια ο άσος. Μεγάλο το -2,5 του ασιατικού άσου, δεν θα μπλέξουμε πριν την έναρξη του αγώνα.

201. ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ - ΚΟΜΟΡΕΣ

Σταθερή δύναμη στην Αφρική τα τελευταία χρόνια η Μπουρκίνα Φάσο, δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει δυσκολίες απέναντι στην αδύναμη ομάδα των νησιών Κομόρες.

204. ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Επαναληπτικός του 1-1 στο «Χοσέ Θορίγια» με τη νικήτρια ομάδα να παίζει στον τελικό ανόδου της Πριμέρα με μία εκ των Χιρόνα ή Σαραγόσα. Πάντα στο νησί μπροστά στον κόσμο της η Λας Πάλμας είναι το φαβορί αφού αντλεί μεγαλύτερη δυναμική (15-4-2 ρεκόρ στην κανονική διάρκεια). Η Βαγιαδολίδ είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει το γκολ οπότε θα αφήσει κενά στα μετόπισθεν. Πιθανό να δούμε ξανά αμφίσκορο, στο 1,80 παίζεται το GG στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

205. ΜΑΛΙ - NOTIO ΣΟΥΔΑΝ

Ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης το Μάλι, έχει ποιοτικό ρόστερ και βρίσκει απέναντί του μια ομάδα που έχει να αγωνιστεί σε επίσημο ή φιλικό αγώνα για πάνω από ένα χρόνο, μιας και η χώρα βρίσκεται εν μέσω εμφύλιων αναταραχών. Αναμενόμενα χαμηλές οι τιμές του άσσου.

206. ΑΛΓΕΡΙΑ - ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ

Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, η Αλγερία κάνει σταθερά βήματα προόδου και αναμένεται να φτάσει σε μια εύκολη επικράτηση.

163. Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Προκριματικά για το Euro 2016. Ντέρμπι κορυφής, με τη Βόρειο Ιρλανδία, που αποτελεί και την έκπληξη του ομίλου να υποδέχεται τη σταθερότατη Ρουμανία στο Μπέλφαστ. Κύριο μέλημα των δύο ομάδων θα είναι να μη χάσουν, ώστε να παραμείνουν σε απόσταση ασφαλείας από την τρίτη και την τέταρτη θέση. Δε θα πάρουν ρίσκα οι ομάδες, όπως επισήμανε και ο τεχνικός των φιλοξενούμενων. Πολύ πιθανό να συμβιβαστούν στην ισοπαλία οι δύο αντίπαλοι, μιας και δε θα κακοπέσει σε κανέναν ο βαθμός, με την Bet365 να προσφέρει τη συγκεκριμένη επιλογή σε απόδοση 3,20. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

164. ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις θέλει η Γερμανία από την πρόσφατη μέτρια εικόνα της στο φιλικό με τις ΗΠΑ (εντός έδρας ήττα με 1-2). Το Γιβραλτάρ προσφέρεται για ξέσπασμα, 27 γκολ δέχτηκε στα πέντε παιχνίδια των προκριματικών με τις Ιρλανδία και Σκωτία που δεν φημίζονται για την επιθετική ευχέρεια τους να της βάζουν 7 τέρματα. Από τη διάθεση των «πάντσερ» εξαρτάται αποκλειστικά πόσο θα ανοίξει η διαφορά, αν θα δούμε συντριβή ή ένα χαλάρωμα και ξεμούδιασμα πριν τις διακοπές. Λογικά θα θέλει να καθαρίσει από νωρίς και να χαλαρώσει στη συνέχεια, παίζεται το over 2,5 γκολ της στο ημίχρονο στο 1,70 ( Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

165. ΔΑΝΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ

Καλύτερη ομάδα η Δανία από αυτή τη Σερβία, οδηγός για τους παίκτες του Μόρτεν Όλσεν το πρώτο μεταξύ τους ματς. Επιθετικά για το τρίποντο πρέπει να παίξουν οι Σέρβοι, γνωρίζοντας ότι δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο, όμως η πρότερη εικόνα τους δείχνει ότι δε μπορούν. Επιλογή για τους Young guns o άσσος, σε απόδοση 2,10 της Bet365 που σημείωσε άνοδο τις τελευταίες ώρες.

166. ΝΗΣΟΙ ΦΕΡΟΕΣ - ΕΛΛΑΔΑ

Αν η Ελλάδα θέλει να ελπίζει στην τρίτη θέση, θα πρέπει να κερδίσει τα Νησιά Φερόε στο Τόρσαβν. Φυσικά, φαντάζει πολύ δύσκολο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι κόντρα στη συγκεκριμένη ομάδα να αντιμετωπίσει προβλήματα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με δεδομένη την έλλειψη ποιότητας των γηπεδούχων, αλλά και την ανάγκη της εθνικής μας. Πολύ καλή επιλογή μοιάζει η νίκη της Ελλάδας χωρίς να δεχτεί γκολ σε απόδοση 1,90 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

167. ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΤΖΑΜΑΪΚΑ

Πρώτη αγωνιστική του 2ου ομίλου του Κόπα Αμέρικα. Στο εναρκτήριο παιχνίδι τους στη διοργάνωση, Ουρουγουάη και Τζαμάικα θέλουν τη νίκη, ώστε να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Ομάδα με εμπειρία από το θεσμό η «Σελέστε», δείχνει πιο φρέσκια σε σχέση με το περσινό Μουντιάλ, αν και θα πρέπει να αντιμετωπίσει την σημαντικότατη απουσία του Σουάρες. Η Τζαμάικα συμμετέχει για πρώτη φορά σε Κόπα Αμέρικα και πέραν της εμπειρίας δείχνει να στερείται και της ποιότητας που απαιτείται ώστε να διακριθεί στη διοργάνωση. Η Ουρουγουάη αναμένεται να φτάσει στην επικράτηση, ο ασιατικός άσσος -1,5 στο 1,725 της Bet365 αποτελεί επιλογή των Young Guns. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

208. ΣΕΝΕΓΑΛΗ - ΜΠΟΥΡΟΥΝΤΙ

Η Σενεγάλη έχει την ποιότητα και την εμπειρία να καθαρίσει το παιχνίδι, περιορισμένων δυνατοτήτων η ομάδα του Μπουρουντί.

209. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Επιτέλους νίκη για την Κορίνθιανς, με το αγαπημένο της 1-0 κόντρα στην Τζόινβιλ, μετά από τρία αρνητικά αποτελέσματα (0-1-2). Εκμεταλλευόμενη τη διακοπή του Κόπα Λιμπερταδόρες, η Ιντερνασιονάλ παρατάχθηκε με βασική ενδεκάδα κόντρα στην Κοριτίμπα, όπου νίκησε εύκολα με 2-0 εντός έδρας. Το απουσιολόγιο και των δύο θα είναι γεμάτο, αφού εκτός των τραυματισμών οι ομάδες θα στερηθούν αρκετούς παίχτες οι οποίοι θα αγωνιστούν με τις εθνικές στο Κόπα Αμέρικα. Το σετ των αποδόσεων δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, η Ιντερνασιονάλ είναι καλύτερη ομάδα, μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα, Χ2.

210. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Ήττα 2-0 εκτός έδρας για την Κοριτίμπα κόντρα στην Ιντερνασιονάλ την προηγούμενη αγωνιστική η οποία είχε ως αποτέλεσμα την απόλυση του προπονητή. Δίκαια ηττήθηκε, μπήκε στο ματς έχοντας στο μυαλό την ισοπαλία, απειλώντας μόνο στο δεύτερο ημίχρονο παίζοντας με παίχτη παραπάνω. Δύσκολη νίκη με 1-0 εντός έδρας για τη Φλαμένγκο κόντρα στην Σαπεκοένσε. Δύσκολο ματς για πρόβλεψη, δεν μπορούμε να στηρίξουμε τους γηπεδούχους, ούτε όμως τους φιλοξενούμενους οι οποίοι εκτός έδρας έχουν 3/3 ήττες.

211. ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Χαμηλό τέμπο θα επιδιώξει η Σαπεκοένσε, έτσι συνηθίζει να παίζει με τις μεγάλες ομάδες ενώ πρέπει να αναφέρουμε πως αυτό το στιλ της ταιριάζει αφού έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα στα 14 τελευταία εντός έδρας (8-5-1). Θα προσπαθήσει επίσης να απειλήσει στις στημένες φάσεις αφού από τέτοιες φάσεις έχουν προέλθει αρκετά τέρματα της. Η Σάο Πάολο ταξιδεύει στο Σαπέκο με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόσληψη του Οσόριο και τη νίκη επί της Γκρέμιο στο ντεμπούτο του. Περιμένουμε ματς τακτικής όπου όποιος βάλει το γκολ θα κερδίσει κιόλας, στο 1,80 προσφέρει ο Stoiximan τον συνδυασμό NG & under 3,5. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

212. ΑΤΛ. ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ - ΝΑΟΥΤΙΚΟ

Μπορεί να μην βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση η Ατλέτικο όμως πλέον οι παίκτες της μετά και την έλευση του πολύπειρου Ζορζίνιο αποκτούν νέο κίνητρο, δεν είναι για τόσο χαμηλά η γηπεδούχος που έχει την ομάδα για να κάνει ένα καλό ντεμαράζ και να ανέβει βαθμολογικά. Σκασμένη και με αρκετές απουσίες κυρίως στην άμυνα η Ναούτικο, αξία στο 1 DNB της Ατλέτικο που προσφέρεται στο 1,72 (BET365) και αποτελεί επιλογή των Young Guns. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

213. ΜΟΤΖΙ ΜΙΡΙΜ - ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ

Βρίσκει τα πατήματά της με το πέρασμα των αγωνιστικών η Βιτόρια Μπαΐα, έχοντας ήδη συμπληρώσει δύο σερί νίκες. Τελευταία αυτή κόντρα στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε με 3-1 εντός έδρας. Σε αντίθετη τροχιά η Μότζι Μίριμ, η οποία δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης (0-2-4), βρισκόμενη δικαίως στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Εύκολα ή δύσκολα η Βιτόρια Μπαΐα αναμένεται να φύγει με νίκη από μία έδρα που μαζεύει με το ζόρι 600 άτομα. Το ασιατικό διπλό -0,25 το οποίο προσφέρεται στο 2,025 στην Bet365 αποτελεί επιλογή.

214. ΜΠΑΪΑ – ΣΕΑΡΑ

Ο κατήφορος δεν έχει τέλος για τη Σεαρά. Νέα ήττα με 3-1 εντός έδρας αυτή τη φορά από τη Σαμπάιο Κορέια, η οποία όπως είναι λογικό επέφερε το ξέσπασμα του κόσμου. Το κλίμα στην ομάδα είναι κακό με τους οπαδούς να ζητούν την απομάκρυνση του προπονητή. Από ήττα προέρχεται και η Μπαϊα (2-0 εκτός έδρας από τη Μπραγκαντίνο), βάζοντας έτσι τέλος στο σερί θετικών αποτελεσμάτων. Ο άσος σε τιμές άνω του 1,90 αποτελεί επιλογή.

168. ΑΓΓΛΙΑ (Γ) - ΜΕΞΙΚΟ (Γ)

Έχασε στην πρεμιέρα με 1-0 από τη Γαλλία η Αγγλία και αυτόματα το ματς με το Μεξικό γίνεται πολύ κρίσιμο για την πρόκριση. Οι Μεξικανές έφεραν ισοπαλία με την Κολομβία, παρότι ήταν ανώτερες και άξιζαν τη νίκη. Χαμηλά βρίσκεται ο άσος (1,40) και ακόμα και αν πιστεύουμε ότι είναι καλύτερες οι Αγγλίδες, δεν θα επιλέξουμε τη νίκη τόσο χαμηλά.

169. ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Γ) - ΙΣΠΑΝΙΑ (Γ)

Αμφότερες ήταν αρκετά ανώτερες στην πρώτη αγωνιστική, αλλά μόνο η Βραζιλία κατάφερε να κερδίσει (2-0 την Κορέα), καθώς οι Ισπανίδες έμειναν στο 1-1 με την Κόστα Ρίκα. Κρίσιμο παιχνίδι ιδιαίτερα για την Ισπανία, αν θέλει την απευθείας πρόκριση. Καθαρό φαβορί παρουσιάζονται οι Βραζιλιάνες (στο 1,60 ο άσος), δεν θα επιλέξουμε κάτι στο συγκεκριμένο αγώνα.

170. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Πρεμιέρα για τον δεύτερο όμιλο του Κόπα Αμέρικα. Η Αργεντινή θέλει να ξεκινήσει με το δεξί την πορεία της προς την κορυφή. Η Παραγουάη δεν έχει να επιδείξει τίποτα το ιδιαίτερο στο φετινό Κόπα Αμέρικα και δεν φαίνεται ότι θα αποτελέσει μεγάλο εμπόδιο για τους Αργεντινούς στο πρώτο ματς του θεσμού. Οι Μέσσι, Μασεράνο, Τέβες και Περέιρα ενσωματώθηκαν αργά στην αποστολή, καθώς είχαν τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ξέρουμε αν στην πρεμιέρα ο Τάτα Μαρτίνο θα τους δώσει πολύ ώρα συμμετοχής (λογικά ο Μέσσι θα παίξει), αλλά ακόμα και αν δεν παίξουν πολύ δύσκολα δεν θα κερδίσει η Αργεντινή. Ο Maudit επέλεξε τον άσο του 1,33 στον Stoiximan για ένα παρολί με Βραζιλία και Κολομβία.

171. Ν. ΚΟΡΕΑ (Γ) - ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ (Γ)

Ήττα στην πρεμιέρα για την Κορέα από την ανώτερη Βραζιλία με 2-0 και έμεινε πίσω στον όμιλο από την αρχή. Με δυσκολία κράτησε το 1-1 η Κόστα Ρίκα απέναντι στις Ισπανίδες, ισοπαλία που της δίνει ελπίδα για τη συνέχεια. Κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες, καθώς όποια χάσει θα πρέπει να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική την Ισπανία και τη Βραζιλία αντίστοιχα. Πολύ χαμηλά ο άσος (1,33) που τον στηρίζει ο αγορά (από το -1,25 στο -1,5 το line στην Ασία). Εμείς θα μείνουμε μακριά.

Πάμε στοίχημα LIVE

215. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ - ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Μετά από έντεκα ματς δίχως νίκη (0-4-7) κέρδισε τη Φιλαδέλφεια με 2-1 εκτός έδρας η νεοσύστατη ομάδα της Νέας Υόρκης. Μάλιστα η νίκη ήρθε με ανατροπή στο δεύτερο μέρος, καθώς στο 46’ έμεινε πίσω με 1-0 και στο 53’ και 87’ γύρισε το παιχνίδι. Πολύ σημαντικό το συγκεκριμένο τρίποντο, καθώς δίνει μεγάλη ψυχολογική ώθηση στην ομάδα του Κράις. Λείπει ο καλός επιθετικός Νέμετς που ακόμη δεν έχει σκοράρει (8 συμ.). Ακόμη μία νίκη για το Μόντρεαλ (4-0-2 στα τελευταία έξι) με καλή και έξυπνη εμφάνιση, είχε να κερδίσει εκτός έδρας 25 αγώνες! Αν η Νέα Υόρκη δεν είχε κερδίσει τη Φιλαδέλφεια το Χ2/+0,25 του Μόντρεαλ θα αποτελούσε πολύ καλή επιλογή, όμως μετά τη στροφή στην ψυχολογία των γηπεδούχων θα το αφήσουμε.

216. ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Εύκολη ήττα από το Μόντρεαλ για τους γηπεδούχους με 1-2 εντός έδρας. Κακή εμφάνιση και δίκαιη ήττα, δεν φαίνεται ότι θα σηκώσει εύκολα κεφάλι 1-2-3 στα τελευταία έξι παιχνίδια. Το Λος Άντζελες δεν βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση (1-2-3 στα τελευταία) και ειδικά εκτός έδρας παρουσιάζεται κάκιστο (0-4-4). Παιχνίδι ανάμεσα σε μέτριες και ντεφορμέ ομάδες, το Λος Άντζελες χάνεται μακριά από την έδρα του και αυτό ωθεί του μπουκ να δώσουν προβάδισμα στον άσο, εμείς απέχουμε.

217. ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ - ΣΙΚΑΓΟ

Σε κακή κατάσταση η γηπεδούχος (0-2-4), που όμως παραμένει αήττητη στην έδρα της (3-5-0) μέχρι τώρα. Σε λίγο καλύτερη κατάσταση το Σικάγο (1-2-3), που χάνεται μακριά από την έδρας του (0-2-4). Δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη στο συγκεκριμένο αγώνα, μπερδεμένες και οι δύο ομάδες και σε αρκετά μέτρια κατάσταση. Πάμε στο επόμενο.

219. ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ - ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

2/2 για την Κρουζέιρο με τον Λουξενμπούργκο στον πάγκο. Προέρχεται από την τεράστια νίκη κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο (3-1 εκτός έδρας) στο κλάσικο του Μπέλο Οριζόντε. Η ψυχολογία και το κλίμα στην ομάδα όπως είναι λογικό βρίσκεται στα ύψη. Ακόμα μία ήττα για τη Βάσκο (2-0 εκτός κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε), η οποία μετά από έξι αγωνιστικές έχει μόλις τρεις βαθμούς, παραμένοντας χωρίς νίκη (0-3-3). Η πίεση στον προπονητή είναι μεγάλη, ο οποίος βρίσκεται ένα βήμα πριν την απόλυση. Κλειστό ματς αναμένεται, με τη ζυγαριά να γέρνει προς τα δεξιά.

220. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ – ΤΖΟΪΝΒΙΛ

Αήττητη μετά από έξι ματς παραμένει η Σπορτ Ρεσίφε, αποτελώντας την έκπληξη του πρωταθλήματος. Προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία εκτός έδρας κόντρα στη Φλουμινένσε. Η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας μέχρι στιγμής η Τζόινβιλ, η οποία δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Μετά από έξι αγωνιστικές έχει μόλις ένα βαθμό. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-0 κόντρα στην Κορίνθιανς. Ο άσος -χωρίς στοιχηματική αξία- αναμένεται να επιβεβαιωθεί .

221. ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ - ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ

Το σύνηθες φαινόμενο με τις αλλαγές προπονητών στη Βραζιλία χτύπησε αυτή τη φορά την Κλαμπ ντε Ρεγκάτας. Μετά την ήττα εντός έδρας με 1-0 από την Α ΜΠΕ ΣΕ Νατάλ, η διοίκηση πήρε την απόφαση να απολύσει τον προπονητή, ο οποίος άφησε την ομάδα στην ενδέκατη θέση με ρεκόρ 2-1-3. Από ήττα προέρχεται και η Αμέρικα Μινέιρο (2-1 εκτός έδρας κόντρα στη Ναούτικο), η οποία όμως αδικείτε από το αποτέλεσμα. Δύσκολα θα πάρει θετικό αποτέλεσμα η Κλαμπ ντε Ρεγκάτας στην καυτή έδρα της Αμέρικα, άσος χωρίς στοιχηματική αξία.

222. ΜΑΚΑΕ - ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Νέα νίκη με το εμφατικό 3-0 για τη Μακάε κόντρα στην Κρισιούμα. Ομάδα με επιθετικές αρετές, παίζει πάντα για τη νίκη και δίκαια βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Από νίκη προέρχεται η Μπραγκαντίνο (2-0 εντός κόντρα στη Μπαΐα), η οποία αν βελτιώσει τη συμπεριφορά της στα εκτός έδρας παιχνίδια (0-1-2) δεν θα έχει πρόβλημα στο να παραμείνει στην κατηγορία. Ο άσος σε αυτές τις τιμές δε μπορεί να αποτελέσει επιλογή, θα επιλέξουμε όμως το over 2,25 το οποίο προσφέρεται στο 1,80 στην Bet365 και αποτελεί επιλογή των Young Guns.

223. ΒΡΑΖΙΛΙΑ U20 – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ U20

Προημιτελικός για το Μουντιάλ U20, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Η Βραζιλία έφτασε στους «8» αποκλείοντας την Ουρουγουάη στα πέναλτι (0-0 η κανονική διάρκεια και η παράταση). Η Πορτογαλία δυσκολεύτηκε περισσότερο από ότι αναμενόταν απέναντι στη Νέα Ζηλανδία, χρειάστηκε ένα γκολ στο 87’ για να πάρει την πρόκριση. Καλή η εικόνα και των δυο ομάδων στο τουρνουά, αμφίρροπη αναμέτρηση περιμένουμε, όπως ακριβώς αποτυπώνεται και στο σετ αποδόσεων.

224. ΜΑΛΙ U20 – ΓΕΡΜΑΝΙΑ U20

Με εντυπωσιακό τρόπο βρέθηκε το Μάλι στα προημιτελικά, διέλυσε με 3-0 τη Γκάνα πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση. Η Γερμανία πέρασε το εμπόδιο της Νιγηρίας με 1-0, επικρατώντας πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ. Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι τα «Πάντσερ» είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, όμως σε τόσο χαμηλές τιμές δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς.

225. ΣΙΑΤΛ - ΝΤΑΛΑΣ

Άδικη ήττα στο Κάνσας για το Σιάτλ, δέχτηκε το γκολ με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 84’ και λίγο πριν του είχε ακυρωθεί γκολ. Διαθέτει μία από τις καλύτερες έδρες του πρωταθλήματος (5-1-1) και βρίσκεται στην κορυφή της Δύσης. 0-2-2 στα τελευταία τέσσερα για το Ντάλας (1-6 τα γκολ), που μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες δείχνει σε μέτρια κατάσταση, λογικά παίζουν ρόλο και οι απουσίες που έχουν παρουσιαστεί τον τελευταίο καιρό και παραμένουν μέχρι σήμερα. Η έδρα και η φόρμα μας οδηγούν στον άσο του 1,90 στην Bet365, τον οποίον έχουν επιλέξει και οι Young Guns.

230. ΗΠΑ U20 – ΣΕΡΒΙΑ U20

Στους «8» της διοργάνωσης η ομάδα των ΗΠΑ, έπειτα από το 1-0 επί της Κολομβίας, έδωσε γήπεδο στην αντίπαλο, εκμεταλλεύτηκε μια από τις λίγες ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν για να σκοράρει, ενώ γλύτωσε την ισοφάριση σε χαμένο πέναλτι των αντιπάλων λίγο πριν το φινάλε. Δραματική η πρόκριση της Σερβίας στα προημιτελικά, ισοφάρισε στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας την Ουγγαρία, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση, εκεί έμεινε με παίχτη λιγότερο αλλά βρήκε το γκολ της πρόκρισης στο 118’. Κλειστό παιχνίδι περιμένουμε, οι ΗΠΑ θα περιμένουν πίσω από τη μπάλα, η Σερβία (4/4 under 2,5 στο τουρνουά) δεν πρόκειται να πάρει αλόγιστα ρίσκα, στο 1,75 το under 2,5 στην Bet365.

231. ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ U20 – ΣΕΝΕΓΑΛΗ U20

Έκανε την έκπληξη αποκλείοντας την Αυστρία για να βρεθεί στα προημιτελικά το Ουζμπεκιστάν, το τελικό 0-2 ήλθε μετά από ένα ισορροπημένο σε γενικές γραμμές παιχνίδι, στο οποίο όμως οι Ουζμπέκοι φάνηκαν πιο αποτελεσματικοί. Η Σενεγάλη βρέθηκε στους «8» αφήνοντας εκτός της Ουκρανία, αν και ήταν ελαφρώς υποδεέστερη, κατάφερε να οδηγήσει τον αγώνα στη διαδικασία των πέναλτι, στην οποία αναδείχθηκε ήρωας ο τερματοφύλακας της, με τις αποκρούσεις του σε τρεις εκτελέσεις αντιπάλων. Δεν δικαιολογείται ο καθαρός φαβοριτισμός των Αφρικανών, το Ουζμπεκιστάν δείχνει να ανεβαίνει όσο προχωράει το τουρνουά, ενώ είναι και πιο έμπειρη ομάδα. 1Χ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ