ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία Κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία Κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής (7/6). Πηγή: Betblog.gr.

256. ΒΡΑΖΙΛΙΑ U20 – Β. ΚΟΡΕΑ U20

Τελευταία αγωνιστική του πέμπτου ομίλου για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα U20. Έχει προκριθεί στην επόμενη φάση η Βραζιλία κάνοντας το 2/2 ως τώρα, έχει πρακτικά αποκλειστεί η Βόρειος Κορέα με 2/2 ήττες (1-5 από Ουγγαρία, 4-0 από Νιγηρία). Από τα κέφια των Βραζιλιάνων θα εξαρτηθεί το πόσο ψηλά θα φτάσει το σκορ.

257. ΟΥΓΓΑΡΙΑ U20 – ΝΙΓΗΡΙΑ U20

Τελευταία αγωνιστική του πέμπτου ομίλου για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα U20. Συγκατοικούν στη δεύτερη θέση του πέμπτου ομίλου οι δύο ομάδες με τρεις βαθμούς έπειτα από δύο αγωνιστικές, ωστόσο οι Μαγιάροι έχουν το πάνω χέρι στην ισοβαθμία λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Μετά τα αποτελέσματα των υπολοίπων ομίλων, οι δύο ομάδες χρειάζονται ένα βαθμό για να προκριθούν στην επόμενη φάση, η Ουγγαρία ως δεύτερη και η Νιγηρία ως μία από τις καλύτερες τρίτες. Πολύ πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο να πάρουν από έναν πόντο οι δύο ομάδες, με τους Young Guns να επιλέγουν την ισοπαλία σε απόδοση 3,50 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

263. ΒΕΝΤ. ΚΟΦΟΥ - ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜAΡΙΝΟΣ

Τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα χωρίς να δεχθούν γκολ οι γηπεδούχοι (2-0-4 εντός, 6/6 NG, 5/6 under 2,5), πέντε παιχνίδια αήττητοι οι φιλοξενούμενοι (4-1-0), εκτός έδρας έχουν 3-1-2. Νο Bet.

264. ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ - ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ

Ισχυρή η Γκάμπα Οσάκα (8-3-2 συνολικά, 4-2-0 εντός), η Βίσσελ Κόμπε έχει μόλις μια νίκη στα επτά τελευταία πρωταθλήματος (1-2-4), όμως εκτός αποδίδει καλά (3-4-1). Φαβορί οι γηπεδούχοι αλλά δεν δείχνει ορθή επιλογή να κοντράρουμε τους φιλοξενούμενους σε τέτοιες τιμές.

265. ΚΑΒΑΣΑΚΙ – ΣΟΝΑΝ

Ή του ύψους ή του βάθους η Καβασάκι (3-2-2 εντός), η Σονάν (3-1-2 εκτός) δεν χάνει στα τελευταία πέντε (3-2-0) και δεν δέχεται γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα, μπορεί με την καλή της άμυνα να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

266. ΚΑΣΙΒΑ – ΧΙΡΟΣΙΜΑ

Πέντε χωρίς νίκη συμπλήρωσε στο πρωτάθλημα η Κασίβα (0-2-3), εντός έδρας δεν έχει πανηγυρίσει τρίποντο ακόμα (0-3-3), η Χιροσίμα στα εννέα πιο πρόσφατα έχει μόνο μια ήττα (6-2-1) και εκτός έδρας μετράει 4-2-1. Στο ισορροπημένο σετ βρίσκουμε αξία στο ασιατικό διπλό 0:0 στο 1,90 της Bet365.

267. ΜΑΤΣΟΥΜΟΤΟ ΓΙΑΜ. – ΤΟΚΥΟ

Δυο σερί ήττες στο πρωτάθλημα και τέσσερις σε όλες τις διοργανώσεις έχει η Ματσουμότο (3-0-4 εντός), η Τόκιο ειδικεύεται στα παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της (5-1-1) και είναι δικαίως το φαβορί της αναμέτρησης, χωρίς όμως να έχουν αξία οι τιμές στις οποίες προσφέρεται η νίκη της.

268. ΜΟΝΤΕΝΤΙΟ ΓΙΑΜ. – ΚΑΣΙΜΑ

Δεν έχουν σκοράρει στα τρία τελευταία για το πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι (0-1-2), κλειστά είναι τα περισσότερα από τα εντός έδρας παιχνίδια τους (3-1-3, 5/7 under 2,5, 6/7 NG). H Κασίμα είναι ή τους ύψους ή του βάθους (3-1-3 εκτός, δυο ήττες στα πιο πρόσφατα), αν έπρεπε οπωσδήποτε να ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο θα επιλέγαμε τα λίγα γκολ.

269. ΝΙΙΓΚΑΤΑ – ΝΑΓΚΟΓΙΑ

Τέσσερις σερί ήττες οι γηπεδούχοι στο πρωτάθλημα (1-3-3 εντός), 1-1-3 στα τελευταία πέντε οι φιλοξενούμενοι (2-0-4 εκτός), το προσπερνάμε χωρίς πολλά πολλά.

270. ΟΥΡΑΒΑ – ΣΙΜΙΖΟΥ

Πρωτοπόρος και αήττητη στο πρωτάθλημα η Ουράβα (7-0-0 εντός) και στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της είχαμε πολλά γκολ (5/5 over 2,5, 5/5 GG), η Σιμίζου δείχνει να βελτιώνεται όσο περνάει ο καιρός (2-1-2 στα πέντε τελευταία, 5/5 over 2,5, 4/5 GG). Θεωρούμε ότι θα συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο οι γηπεδούχοι, το 1 & over 2,5 στο 1,93 του Stoiximan δείχνει να έχει καλές τύχες.

271. ΣΕΝΤΑΪ – ΤΟΣΟΥ

Δεν μπορεί να αξιοποιήσει την έδρα της η Σεντάι (2-1-4 εντός, τα πέντε πιο πρόσφατα χωρίς νίκη), ούτε η Τόσου (2-1-4 εκτός) όμως δείχνει να μπορεί να το εκμεταλλευτεί (1-3-2 στα τελευταία), καθαρό πάσο.

272. ΟΥΛΣΑΝ - ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ

Πολύ μέτρια στα τελευταία ματς η γηπεδούχος Ουλσάν, έχει να κερδίσει δύο μήνες (0-2-4 στα τελευταία έξι). Η έδρα της της δίνει δύναμη, καθώς δύσκολα χάνει (2-4-1), αλλά ούτε εκεί παίζει καλά. Καλή εντός έδρας η Γιεγιού, αλλά χάνεται όταν απομακρύνεται από το σπίτι της (0-2-5). Ντεφορμάρισμαvsκακής παρουσίας εκτός έδρας θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του αγώνα, πάμε παρακάτω.

273. ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ – ΠΟΧΑΝΓΚ

Ήταν αήττητη για πάνω από δύο μήνες η Σεογκνάμ, αλλά στην ισχυρή έδρα της Γιεγιού δεν κατάφερε να διατηρήσει το ρεκόρ της. 2-3-1 στα τελευταία έξι και πλέον βρίσκεται λίγο κάτω από τη μέση του πίνακα. Η Ποχάνγκ έφερε ακόμα μία ισοπαλία με 0-0 με την πρωτοπόρο Τζεονμπούκ, παρότι έκανε καλή εμφάνιση. Και οι δύο ομάδες φέρνουν αρκετά Χ, πιστεύουμε ότι θα φέρουν ένα ακόμα.

274. ΣΟΥΓΟΝ – ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ

Αμφότερες βρίσκονται σε καλή κατάσταση και είναι καλές ομάδες. Η Σουγόν είναι αρκετά δυνατή στην έδρα της (4-0-2) και θέλει να μείνει κοντά στην κορυφή. Σοβαρή παρουσιάζεται στα περισσότερα ματς η Γκουανγκζού (3-1-2 στα τελευταία έξι και 3-1-2 στα παιχνίδια εκτός έδρας). Ο άσος βρίσκεται στο 1,60, θεωρούμε ότι έχει τον πρώτο λόγο στον αγώνα η Σουγόν, αλλά κάτω από το 1,80 ο άσος δεν έχει κανένα νόημα, τονίσαμε ότι η Γκουανγκζού είναι καλή ομάδα και δεν θα χάσει τόσο εύκολα.

277. ΚΟΥΟΠΙΟ – ΒΑΑΣΑ

Έξι χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Κουόπιο (2-1-1 εντός), από την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα έρχεται η Βάασα (1-1-8 συνολικά, 0-0-5 εκτός), δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.

278. ΛΑΧΤΙ – ΕΛΣΙΝΚΙ

Ντέρμπι μεγάλης αντιπαλότητας. Επέστρεψε στις νίκες η Λάχτι (2-2-2 εντός) μετά από δυο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, μετράει 2-2-2 στα έξι τελευταία, η Ελσίνκι είναι αήττητη στα επτά τελευταία (5-2-0) αλλά εκτός έδρας δεν είναι ιδιαίτερα πειστική μέχρι τώρα (2-2-1). Σωστό δείχνει το σετ, δεν αφήνει περιθώριο για παιχνίδι.

279. ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ – ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ

Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα η Σεϊναγιόεν, στην έδρα της παρουσιάζεται πανίσχυρη (5-0-1, η ήττα στο πιο πρόσφατο από την Ελσίνκι), η Ροβανιέμι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας 7-0-1 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της και εκτός έδρας μετράει 3-0-2. Δυνατοί εντός οι γηπεδούχοι, όμως οι τιμές στον άσσο αδικούν κατάφορα τους φιλοξενούμενους, το ασιατικό διπλό +1,0 στο 1,775 τηςBet365 μπορεί να σταθεί.

Πάμε στοίχημα LIVE

280. ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ ΙΦΚ – ΓΙΑΡΟ

Ήττα μετά από πέντε παιχνίδια γνώρισε η Χέλσινγκφορς, στην έδρα της είναι αήττητη (2-2-0, 4/4GG, 2/4over2,5). Η Γιάρο επέστρεψε στις ήττες, συμπλήρωσε πέντε στα επτά πιο πρόσφατα (1-1-5) και μακριά από την έδρα της μετράει 1-0-3. Δίνουμε τον πρώτο λόγο στην έδρα.

281. ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ

Ντέρμπι στο Νησί, σε λίγες μέρες οι δύο ομάδες δίνουν παιχνίδια για τα προκριματικά τουEuro, η Αγγλία σχεδόν έχει καθαρίσει, ενώ η Ιρλανδία δίνει σημαντικότατο ματς με τη Σκωτία εκτός έδρας. Μεγάλες οι τιμές του 1Χ (1,85), αλλά πριν δούμε τις τελικές ενδεκάδες δεν μπορούμε να ποντάρουμε τίποτα.

282. ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΣΙΟΝ

Απίστευτο και όμως αληθινό, η Σιόν έχει 12/12 κερδισμένους τελικούς στο παρελθόν και θα ριχτεί στη μάχη με τη Βασιλεία έχοντας αυτό το ψυχολογικό αβαντάζ. Γενικά φέτος δυσκόλεψε την πρωταθλήτρια, μπορεί να μην κέρδισε σε κανένα αλλά δεν ηττήθηκε σε κανένα από τα δύο που έδωσε στο Σεν Γιάκομπς και ηττήθηκε δύσκολα εντός έδρας (0-1, 2-3). Δεν περιμένουμε τη Βασιλεία να κάνει περίπατο, ακόμα και αν χάσει η Σιόν δεν αναμένεται να γίνει εύκολα, καλή σκέψη αποτελεί το ασιατικό διπλό +1 στο 1,95 της Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

283. ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ – ΣΤΡΟΜΕΝ

Από σερί 1-1-3 έρχονται οι γηπεδούχοι (1-4-1 εντός, 5/5 GG, 4/5 over 2,5), από το θρίαμβο στο κύπελλο όπου επικράτησαν της Λίλεστρομ στην παράταση έρχονται οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έχουν τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικοί (1-1-3). Αν δεν υπήρχε η κούραση από το μεσοβδόμαδο θα δίναμε μια ευκαιρία στους φιλοξενούμενους, τώρα απλώς θα το προσπεράσουμε.

284. ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ – ΚΑΛΜΑΡ

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσαν οι γηπεδούχοι (0-1-3), βρισκόμενοι χαμηλά στη βαθμολογία. Τελευταία ήττα αυτή εκτός έδρας κόντρα στη Χάλμσταντ. Εντός έδρας δεν έχουν γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης, μη μπορώντας να παίξουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα ματς. Μέτρια πράγματα και από την Κάλμαρ (4-1-6), η οποία παρουσιάζεται αδύναμη εκτός έδρας έχοντας μόλις μία νίκη σε πέντε ματς. No bet.

285. ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Ασταμάτητοι οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι συμπληρώνουν εννιά μας χωρίς ήττα, βρισκόμενοι δικαίως στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τελευταίο τους θύμα η Έλφσμποργκ την οποία κέρδισαν σχετικά δύσκολα με 1-0 εντός έδρας. Από δύο σερί ισοπαλίες προέρχεται η Χάμαρμπι, η οποία παρουσιάζεται κατώτερη του αναμενόμενου. Η προϊστορία είναι μοιρασμένη, θα στηρίξουμε όμως την καλύτερη ομάδα, διπλό.

286. ΜΙΑΛΜΠΙ – ΦΡΕΪ

Ίσως η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας η Μιάλμπι (2-1-9), βρισκόμενη στην προτελευταία θέση. Δεύτερη ήττα στη σειρά, αυτή τη φορά εντός έδρας με 1-0 κόντρα στην Ασιρίσκα. Στο μέσο της βαθμολογίας η Φρέι (4-3-5), στηριζόμενη κυρίως στην έδρα της που έχει ρεκόρ 3-1-2 ενώ εκτός παρουσιάζεται αδύναμη με 1-1-4. Κλείνουμε προς τα δεξιά.

288. ΑΣΑΝΕ – ΜΠΡΑΝ

Η Ασάνε έβαλε στοπ στις πέντε συνεχόμενες ήττες του πρωταθλήματος με τη νίκη που πέτυχε για το κύπελλο, η Μπραν ντούμπλαρε τις νίκες της με τον νέο προπονητή, αλλά μακριά από την έδρα της μόνο εμπιστοσύνη που δεν εμπνέει (1-3-2). Φαίνεται να βρίσκουν το δρόμο τους οι φιλοξενούμενοι, αλλά οι τιμές στις οποίες προσφέρεται η νίκη τους είναι αποτρεπτικές.

196. ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ ΓΟΥΟΝ. - ΣΟΥΝΤ ΑΜΕΡΙΚΑ

Παιχνίδι αδιάφορο βαθμολογικά. Από ήττα προέρχεται η Γουόντερερς (2-0 εκτός έδρας από τη Ντιφενσόρ) από ισοπαλία η Σουντ Αμέρικα (1-1 εντός κόντρα στην Ατένας). Το καλοπληρωμένο overστο 1,90 στην bet365 έχει τον πρώτο λόγο αφού οι δύο ομάδες αναμένεται να παίξουν ανοιχτά, απαλλαγμένες από το άγχος. Δεύτερη επιλογή ο άσος, στηρίζοντας την καλύτερη ομάδα η οποία θέλει να αποχαιρετήσει το κοινό της με νίκη.

291. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Η συμμετοχή και η πορεία της Ιντερνασιονάλ φέτος στο Λιμπερταδόρες έχει στοιχήσει στο πρωτάθλημα, αφού σε πέντε ματς έχει μόλις τέσσερις βαθμούς. Με εναλλακτική ενδεκάδα πήρε την ισοπαλία από τη Σάο Πάολο. Κακή μέχρι στιγμής παρουσιάζεται η Κοριτίμπα, έχοντας πρόβλημα στο σκοράρισμα καθώς και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ο άσος εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

292. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ – ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ

Τελευταία αγωνιστική στη Δανία. Αμφότερες θα ψάξουν για τη νίκη προκειμένου να βρεθούν σίγουρα εντός της πρώτης εξάδας της κατάταξης (με έπαθλο ένα επιπλέον εντός έδρας παιχνίδι για την επόμενη χρονιά). Τόσο η Άαλμποργκ (8-3-5 εντός) όσο και η Νόρντζελαντ (3-4-8), προέρχονται από δυο σερί νίκες έκαστη, δύσκολο να βγει άκρη με τα υπάρχοντα δεδομένα, πολύ πιθανό να μας απασχολήσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

293. ΒΕΣΤΣΑΕΛΑΝΤ – ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ

Αδιάφορο βαθμολογικά, υποβιβάστηκαν οι γηπεδούχοι (5-4-6 εντός) έπειτα από την εκτός έδρας ήττα από την Έσμπιεργκ, εδώ και καιρό στη δεύτερη κατηγορία οι Σίλκεμποργκ, δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε.

294. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΧΟΜΠΡΟ

Αδιάφοροι βαθμολογικά οι γηπεδούχοι (12-2-2 εντός), οι φιλοξενούμενοι (5-4-7 εκτός), θέλουν νίκη για να βρεθούν εντός της πρώτης εξάδας, πάντως δεν δείχνουν στην καλύτερη τους κατάσταση στο κλείσιμο της χρονιάς (1-2-3 στα τελευταία). Ίσως η ενασχόληση με τα γκολ να αποτελεί μια διέξοδο.

295. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ

Αδιάφορο βαθμολογικά, πρωταθλήτρια εδώ και καιρό η Μίντιλαντ (15-0-1 εντός) που έχει χαλαρώσει στα τελευταία (0-1-2), έχουν σωθεί η φιλοξενούμενοι (5-8-3 εκτός) που μετράνε έξι σερί αμφίσκορα ανεξαρτήτου έδρας και τρία συνεχόμενα εκτός έδρας. Καλή επιλογή δείχνει το GG στο 1,80 του Stoiximan , αν λάβουμε υπόψη ότι οι δυο ομάδες θα παίξουν χωρίς άγχος.

296. ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ

Αδιάφορο βαθμολογικά, σίγουρα τρίτη η Μπρόντμπι (10-4-2 εντός) που στα τελευταία επτά δεν έχει ήττα (5-2-0), σώθηκε η Έσμπιεργκ (4-3-8 εκτός) χάρη στη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, δεν θα μπλέξουμε με ομάδες που σκέφτονται τις διακοπές τους.

297. ΟΝΤΕΝΣΕ – ΡΑΝΤΕΡΣ

Αδιάφορο βαθμολογικά, 5-5-5 εντός η Οντένσε, 6-5-5 εκτός η Ράντερς, σωστό το σετ, προχωράμε.

299. ΑΤΕΝΑΣ - ΕΛ ΤΑΝΚΕ ΣΙΣΛΕΪ

Τελικός παραμονής. Όποιος κερδίσει σώνεται. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει διπλός αγώνας μπαράζ (η Ατένας παίρνει διπλούς βαθμούς στην ειδική βαθμολογία).Είχε την ευκαιρία να κάνει μεγάλο βήμα παραμονής η Ατένας όμως δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Σουντ Αμέρικα, μένοντας στο 1-1. Μεγάλη νίκη-ανάσα για την Τάνκε Σίσλεϊ, κερδίζοντας 1-0 εντός έδρας τη Ντανούμπιο σε ένα ματς που δεν άξιζε τη νίκη. Δε βγαίνει κάποιο σημείο pregame, αφού στο μυαλό των δύο ομάδων είναι να μη χάσουν και η σκοπιμότητα θα είναι μεγάλη.

302. ΡΩΣΙΑ – ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

Καθόλου ήσυχη για την προκρισή της δεν είναι η Ρωσία για τοEuro, καθώς βρίσκεται στη θέση των μπαράζ και ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι με την Αυστρία. Πριν απ’ αυτό όμως έχει τον αγώνα με τη Λευκορωσία. Πιστεύουμε ότι θα κερδίσουν οι Ρώσοι, αλλά χωρίς ενδεκάδες και εικόνα άσο στο 1,50 δεν μπορούμε να παίξουμε σε φιλικό παιχνίδι.

303. ΣΕΡΒΙΑ – ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

HΣερβία κάνει πολύ άσχημο προκριματικό, θέλει ένα ξέσπασμα πάνω στο αδύναμο Αζερμπαϊτζάν, μπορεί να το κάνει, αλλά εμείς θα απέχουμε.

306. ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΓΚΕΦΛΕ

Εμφανής η τάση να ανοίγει τα παιχνίδια της η γηπεδούχος στο σπίτι της, μετρώντας ήδη 6/6 GG. Από κοντά και η Γκέφλε που σκοράρει με συνέπεια εκτός έδρας . Στο 2,10 το GG της bet365, τα στατιστικά των δύο ομάδων το μαρτυρούν.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

307. ΜΑΛΜΕ – ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ

Η τελευταία δύσκολη νίκη της Μάλμε επί της Γκέφλε δίνει την εντύπωση πως αν και κερδίζει δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της, σε συνδυασμό με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε κάποια έκπληξη. Στο 2,60 προσφέρεται το Χ2 της Τζουργκάρντεν στη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

308. ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ – ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ

Εντυπωσιάζει η Νόρκεπινγκ τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού η Φάλκενμπεργκ, η οποία παίζει καλά στα τελευταία παιχνίδια της, αλλά δυσκολεύεται να παίρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έχουν το εύκολο γκολ οι δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν στα έντεκα και τους φιλοξενούμενους στα δέκα από τα δώδεκα ματς πρωταθλήματος. Καλή επιλογή μοιάζει το αμφίσκορο, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1,80 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε στοίχημα LIVE

311. ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ – ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ

Αδιάφορη η Αλμπαθέτε, καίγεται για να σωθεί η Σανταντέρ που χρειάζεται δική της νίκης και ήττα της Οσασούνα. Στο προηγούμενο ματς έχασε με 1-0 από την Πονφεραδίνα εντός έδρας, παρότι είχε πολλές κλασικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Καταλαβαίνουμε ότι οι τιμές του διπλού είναι εποχιακές, αλλά δεν πρόκειται να ποντάρουμε στο 2,20. Στοliveίσως βγει κάποιο καλόbetμεlategoalστο 70’+ αν βολέψουν τα αποτελέσματα.

312. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ

Χωρίς τουλάχιστον 5-6 βασικούς αναμένεται να παίξει η Βαγιαδολίδ που σκέφτεται μόνο το πρώτο ματς για τα πλέι οφ ανόδου την Τετάρτη με τη Λας Πάλμας. Η Γιαγκοστέρα είναι βαθμολογικά αδιάφορη αφού δεν κάνει καλό φινάλε (3 σερί ήττες) και έτσι δεν πρόλαβε τα πλέι οφ ανόδου, στα προηγούμενα 15 πάντως ήταν αήττητη (8-7-0). Μπορεί κάλλιστα να μην ηττηθεί από μία ομάδα που σκέφτεται αποκλειστικά τον επόμενο αγώνα της μεσοβδόμαδα. Καλή επιλογή δείχνει το ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) στο 1,975 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

313. ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΑΛΑΒΕΣ

Χωρίς κανένα ενδιαφέρον η Λας Πάλμας στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας με την Αλαβές αφού ακολουθεί μεσοβδόμαδα η πρώτη αναμέτρηση με την Βαγιαδολίδ για τα πλέι οφ ανόδου. Rotation αναμένεται να κάνει ενώ απουσίες υπάρχουν και στην πλευρά των φιλοξενούμενων. Χωρίς σκοπιμότητα θα παίξουν αμφότερες με το over (1,875) στην Bet365 να έχει λογική.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

314. ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Σε ένα 90λεπτο θα κριθούν όλα για τη Σαραγόσα, αν θα φανεί δηλαδή δυνατή να αντέξει την πίεση και το άγχος που έχουν δημιουργηθεί μετά την εντός έδρας ήττα της από τη Λας Πάλμας. Χρειάζεται μόνο νίκη για να έχει ήσυχο το κεφάλι της και να μην την απασχολεί καν το αποτέλεσμα της Πονφεραντίνα ώστε να παίξει στα πλέι οφ ανόδου. Στα αρνητικά πως θα στερηθεί τον πιο κομβικό παίκτη της και σκόρερ 23 τερμάτων, Μπαστόν, η Λεγκανές παρότι βαθμολογικά αδιάφορη δεν έχει λόγο να κάνει τα στραβά μάτια. Για γέλια ο φαβοριτισμός της Σαραγόσα που είναι ωστόσο η μοναδική ομάδα με βαθμολογικό κίνητρο, με ρίσκο το 1Χ στο 2,25 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

315. ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Αδιάφορο ματς και για τις δύο ομάδες, που πλέον σκέφτονται μόνο τις διακοπές. Δίνουμε ένα ελαφρύ προβάδισμα στη Μιράντες (1,90), λόγω έδρας και επειδή φαίνεται να είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά δεν θα μπλέξουμε παραπάνω σε αδιάφορο παιχνίδι με σημείο του 1,90.

316. ΜΠΕΤΙΣ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

Αναμέτρηση με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, από τη μια η Μπέτις είναι σίγουρα πρώτη και φαίνεται ήδη να βρίσκεται σε κλίμα διακοπών, από την άλλη η Χιχόν θέλει μόνο νίκη για να έχει ελπίδες να βρεθεί εντός της πρώτης δυάδας. Δεν αξίζει σε τόσο χαμηλές τιμές το διπλό, αφού είναι πιθανό η έκβαση του αγώνα της Χιρόνα να μην αφήνει ελπίδες στους φιλοξενούμενους, προτιμότερη επιλογή και σε καλύτερη απόδοση δείχνει το over 2,5 στο 1,875 της Bet365, καθώς η Χιχόν εκτός από νίκη ίσως χρειαστεί και πολλά τέρματα, ενώ και η Μπέτις έχει αποδειχθεί ιδιαιτέρως παραγωγική στην έδρα της και θα θελήσει να ευχαριστήσει το κοινό της στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι της χρονιάς. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

317. ΟΥΕΛΒΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β

Αγγαρεία το συγκεκριμένο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, καθώς έχουν ήδη υποβιβασθεί και θέλουν απλά να τελειώσει η σεζόν. Κανείς δεν ασχολείται σοβαρά με τον αγώνα αυτό, ούτε και εμείς. Πάμε στο επόμενο.

318. ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ

Δική της νίκη και μη νίκη της Σαραγόσα θέλει η Πονφεραντίνα για να μπει στα πλέι οφ. Κέρδισε με 1-0 τη Σανταντέρ εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική σ’ ένα παιχνίδι που η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα, καθώς είχε πολλές ευκαιρίες η αντίπαλος της. Η Αλκορκόν είναι πλήρως αδιάφορη. Στο 1,45 βρίσκεται ο άσος, δεν περιμέναμε κάτι παραπάνω. Επειδή το ματς εξαρτάται πλήρως από το παιχνίδι της Σαραγόσα το αφήνουμε για τοlive.

319. ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Αναμέτρηση με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, από τη μια η Σαμπαντέλ χωρίς κίνητρο αφού έχει ήδη αποχαιρετήσει την κατηγορία και από την άλλη η Οσασούνα που μάχεται για την παραμονή της. Να αποφύγουν την ήττα θέλουν πρωτίστως οι φιλοξενούμενοι, αφού στην περίπτωση αυτή σώζονται χωρίς να τους ενδιαφέρει τι κάνουν οι ανταγωνιστές τους.Με τα δεδομένα αυτά, και λαμβάνοντας υπόψη τις τραγικές επιδόσεις της Οσασούνα μακριά από την έδρα της (2-6-12 συνολικά, 0-2-7 στα πιο πρόσφατα), κρίνεται χαμηλή η τιμή του διπλού, με αποτέλεσμα να αποκτάει αξία η απόδοση της ισοπαλίας στο 3,50 του Stoiximan , επιλογή η οποία έχει ήδη προτιμηθεί από τους Young Guns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

320. ΧΙΡΟΝΑ – ΛΟΥΓΚΟ

Η Χιρόνα με ισοπαλία εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση που την στέλνει απευθείας στην Πριμέρα της νέας χρονιάς. Αν χάσει, θέλει να μην κερδίσει η Χιχόν. Αδιάφορη η Λούγκο που έχει να κερδίσει δύο μήνες και εκτός έδρας έχει ρεκόρ 2-6-12! Η Χιρόνα (11-6-3 εντός, 5-1-0 στα τελευταία έξι) πολύ δύσκολα δεν θα κατακτήσει τη δεύτερη θέση, πιστεύουμε ότι θα το κάνει και μ’ εύκολη νίκη επί της αδύναμης Λούγκο. Φυσικά όπως περιμέναμε ο άσος βρίσκεται στο 1,25, αν μας δοθεί η ευκαιρία στοliveθα παίξουμε είτε άσο είτεlate.

321. ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ – ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ

Χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία η Αάλεσουντ (0-2-3), μόλις μια στα πιο πρόσφατα έξι μετράει και η Χάουγκεσουντ, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.

322. ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ - ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08

Από νίκη για το κύπελλο έρχεται η Μιοντάλεν, διακόπτοντας τις τρεις συνεχόμενες ήττες που είχε στο πρωτάθλημα και τα επτά τελευταία παιχνίδια της πάντως ήταν over 2,5 (6/7 ήταν και GG καθώς και over 3,5). H Σάρπσμποργκ δεν βρίσκεται στο καλύτερο φεγγάρι της (2-1-2 σε όλες τι διοργανώσεις), αλλά εκτός έδρας αποδεικνύεται αποτελεσματική ως τώρα (2-2-1). Ξενίζουν οι αποδόσεις αουτσάιντερ για τους φιλοξενούμενους, αρκετά πιθανό δείχνει και το over 2,5.

323. ΣΤΑΜΠΑΕΚ - ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

Δεν φάνηκε να επηρεάζεται η Στάμπαεκ από την προ δυο εβδομάδων ήττα από τη Ρόζενμποργκ, απάντησε με δυο εκτός έδρας νίκες δείχνοντας ότι η μέχρι τώρα πορεία της μόνο τυχαία δεν είναι. Η Μπόντο Γκλιμτ έρχεται από βαριά ήττα για το κύπελλο και δεν δείχνει να μπορεί να σταθεροποιήσει την απόδοσή της, ενώ μακριά από την έδρα της χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της (0-2-3). Χαμηλός ο άσσος αλλά δεν θα μπορούσε να πληρώνει παραπάνω.

324. ΣΤΑΡΤ – ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ

Έπειτα από τέσσερα χωρίς νίκη, η Σταρτ κατάφερε να φύγει με τους βαθμούς της νίκης από την έδρα της Χάουγκεσουντ, τα παιχνίδια στην έδρα της είναι ανοιχτά ως τώρα (5/5 GG, 4/5 over 2,5). H Στρόμσγκοντσετ δεν έδωσε συνέχεια στη νίκη επί της Λίλεστρομ για το πρωτάθλημα, καθώς αποκλείστηκε από το κύπελλο στα πέναλτι από ομάδα της τρίτης κατηγορίας και εκτός έδρας μετράει ως τώρα 1-1-4 με 4/6 over 2,5 και 4/6 GG. Δεν βγαίνει άκρη με σημείο, προχωράμε παρακάτω.

325. ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ - ΜΠΡΙΝΕ

Από ακόμα μια εκτός έδρας νίκη έρχεται η Κρίστιανσουντ, στο σπίτι της πάντως τα βρίσκει σκούρα (1-3-2), η Μπρίνε συνεχίζει να είναι ασταθής, εκτός έδρας έχει ως τώρα 2-2-1, αλλά δεν ξέρουμε ποιο πρόσωπο θα αποφασίσει να παρουσιάσει εδώ. No Bet.

326. ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ – ΧΟΝΕΦΟΣ

Δείχνει να ξεφουσκώνει η Λέβανγκερ (1-1-4 στα τελευταία, 5/6 over 2,5), μάλιστα στο πιο πρόσφατο δέχθηκε επτά τέρματα από τη Ρόζενμποργκ, στην έδρα της πάντως είναι δυνατή (2-2-1), η Χόνεφος (1-0-5 εκτός) έρχεται από παλικαρίσιο διπλό στην έδρα της Σόγκνταλ για το κύπελλο, μένοντας για τρίτο αήττητη. Μπερδεμένο δείχνει, η έξτρα κούραση των φιλοξενούμενων από την υπερπροσπάθεια στο τελευταίο μας αποτρέπει από το να τους στηρίξουμε.

327. ΝΕΣΤ ΣΟΤΡΑ – ΓΙΕΡΒ

Έξι χωρίς νίκη συμπλήρωσαν οι γηπεδούχοι (0-1-5, 5/6 GG & over 2,5), εντός έδρας έχουν απολογισμό 1-0-4 με 4/5 GG & over 2,5, η Γιερβ δεν έχει ηττηθεί στα οχτώ τελευταία (4-4-0) μετρώντας τρεις σερί νίκες και μακριά από το σπίτι τη μετράει 1-3-1. Δεν δικαιολογείται να προσφέρεται έστω και οριακό αουτσάιντερ η φιλοξενούμενη, το ασιατικό διπλό 0:0 στο 1,975 της Bet365 αποτελεί επιλογή.

328. ΡΑΝΧΑΪΜ – ΧΟΝΤ

Έμεινε για τέταρτο χωρίς νίκη η Ρανχάιμ (0-1-3), ούτε την έδρα της έχει αξιοποιήσει ως τώρα καθώς δυσκολεύεται στο σκοράρισμα (1-2-2, 5/5 under 2,5, 4/5 NG). Η Χοντ αντέδρασε στην ήττα για το πρωτάθλημα με νίκη επί της Αάλεσουντ για το κύπελλο, έχει μόλις δυο ήττες ως τώρα στο πρωτάθλημα (6-3-2) και εκτός έδρας αποδεικνύεται αποτελεσματική (3-1-1). Δεν δικαιολογείται ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων, το Χ2 στο 1,80 και για τους πιο τολμηρούς το ξερό διπλό στο 3,40 του Stoiximan δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο.

329. ΣΑΝΤΝΕΣ – ΜΠΑΕΡΟΥΜ

Μαζεμένες ήρθαν οι δυο πρώτες ήττες της χρονιάς για τη Σάντνες, μετράει πλέον συνολικά 3-6-2 στο πρωτάθλημα και 3-1-1 στην έδρα της (5/5 GG & over 2,5). Η Μπάερουμ γνώρισε εντός έδρας ήττα για το κύπελλο, στο πρωτάθλημα πάντως έχει μόλις μια ήττα στα οχτώ τελευταία (6-1-1) και μακριά από την έδρα της έχει 2-1-2 με 3/5 GG & over 2,5. Μπερδεμένο δείχνει, ενδιαφέρον δείχνει το GG.

Πάμε στοίχημα LIVE

330. ΦΟΛΟ – ΣΟΓΚΝΤΑΛ

Μια νίκη στα επτά τελευταία έχουν οι γηπεδούχοι (2-2-1 εντός, 5/5 over 2,5, 4/5 GG), στα παιχνίδια αυτά επίσης σημειώθηκαν πολλά τέρματα (5/7 over 2,5, 6/7 GG). H Σογκνταλ (3-2-0 εκτός) έρχεται από εντός έδρα ήττα σοκ για το κύπελλο, προηγουμένως είχε πέντε σερί νίκες. Έχουν τον πρώτο λόγο οι φιλοξενούμενοι, αμφίβολο πάντως αν θα επηρεαστούν από τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό.

331. ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ - ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ

Τελευταία αγωνιστική στα πλέι οφ στην Πολωνία. Έφτασε κοντά στη μεγάλη ανατροπή όλων των προγνωστικών η Γιαγκελόνια(10-4-4 εντός), ωστόσο δεν κατάφερε να μείνει μέχρι τέλους στο κόλπο του τίτλου. Της απομένει μόνο η δεύτερη θέση, η οποία όμως δε θα τη στείλει στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς η Λέγκια κατέκτησε το κύπελλο και εξασφάλισε την παρουσία της εκεί. Θα αρκεστεί στη διόλου ευκαταφρόνητη τρίτη θέση και τη συμμετοχή στον πρώτο προκριματικό γύρο της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Γιαγκελόνια θα διεκδικήσει τη νίκη για το γόητρο της δεύτερης θέσης, ελπίζοντας παράλληλα σε γκέλα της ομάδας της Βαρσοβίας κόντρα στην αδιάφορη Γκόρνικ.Σε πολύ καλή κατάσταση στον όμιλο η ομάδα του Μπιάλιστοκ, με ρεκόρ 4-1-1 στον όμιλο του πρωταθλήματος..Μεγάλη απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο της Λέχια(5-5-8 εκτός), μετά την καταδικαστική για την ίδια ισοπαλία με 0-0 κόντρα στη Λέγκια. Μάλλον δεν κατάλαβε ποτέ ότι έπρεπε να παίξει για τη νίκη, καθώς απέτυχε να απειλήσει ουσιαστικά σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο την αντίπαλο της. Σε κακή κατάσταση η ομάδα του Γκντασνκ, με ρεκόρ 2-2-2 στον όμιλο και δίχως νίκη στα τρία τελευταία της παιχνίδια (0-1-2), γεγονός που της στοίχισε και την ευρωπαϊκή έξοδο. Φόρμα, ψυχολογία και κίνητρο (η τυπική δεύτερη θέση) γέρνουν την πλάστιγγα προς το μέρος των γηπεδούχων, με τον άσσο του 2,38 στον Stoiximan να προκαλεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

332. ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ

Τελευταία αγωνιστική στα πλέι οφ στην Πολωνία.Η Λέγκια(12-3-3 εντός) αναδείχθηκε ισόπαλη στο Γκντανσκ με αντίπαλο τη Λέχια χωρίς τέρματα και είδε τις ελπίδες της για κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος να λιγοστεύουν επικίνδυνα, καθώς ακόμα και αν κερδίσει η ίδια θα πρέπει να ελπίζει σε ήττα της Λεχ κόντρα στην αδιάφορη Βίσλα Κρακοβίας στο Πόζναν. Στον όμιλο μετράει 3-2-1, σκοράροντας σε όλα της τα παιχνίδια πλην του τελευταίου. Το διασυρμό γνώρισε η Γκόρνικ(6-4-8 εκτός) από την πρωτοπόρο Λεχ την προηγούμενη αγωνιστική, όπου παρά το γεγονός πως προηγήθηκε στο 4΄, με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα βρέθηκε να χάνει με 1-4. Το αποτέλεσμα αυτό προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις της Λέγκια, με το Νορβηγό προπονητή της Χένινγκ Μπεργκ να δηλώνει ευθαρσώς πως "Στην Αγγλία θα είχαν τιμωρηθεί. Με την ήττα αυτή, η ομάδα του Ζάμπριζε απώλεσε και τις ελάχιστες ελπίδες που είχε για έξοδο στην Ευρώπη και στρέφει πλέον το ενδιαφέρον της στην επόμενη σεζόν.1-1-4 το ρεκόρ της στο γκρουπ του πρωταθλήματος με αρκετά μεγάλα σκορ σε κάποια παιχνίδια (1-6 από Λεχ, 3-2 από Γιαγκελόνια και 4-1 από Βίσλα). Ξεκάθαρο φαβορί λόγω κινήτρου, ποιότητας και ονόματος είναι η Λέγκια, ωστόσο δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς με τον άσσο του 1,22 στον Stoiximan . Σαφώς προτιμότερη η αναμονή για το live, όπου θα ξέρουμε και την εξέλιξη του αγώνα στο Πόζναν. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

333. ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ - ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ

Τελευταία αγωνιστική στα πλέι οφ στην Πολωνία. Ένας βαθμός είναι αρκετός για τη Λεχ Πόζναν (12-4-2 εντός),ώστε να επιστρέψει στην κορυφή του πολωνικού ποδοσφαίρου έπειτα από πέντε χρόνια. Αν δεν καταφέρει να πάρει το αποτέλεσμα που χρειάζεται, θα ελπίζει σε στραβοπάτημα της Λέγκια κόντρα στην αδιάφορη Γκόρνικ στη Βαρσοβία. Την προηγούμενη αγωνιστική διέλυσε με 1-6 την Γκόρνικ και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την απώλεια της Λέγκια στο Γκντανσκ, παίρνοντας προβάδισμα τριών βαθμών στη μάχη του τίτλου. 5-0-1 το ρεκόρ της Λεχ στον όμιλο και πλέον απέχει ένα βήμα από το έβδομο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Ολοκληρώνεται ακόμα μία μετριότατη σεζόν για τη Βίσλα(5-6-7 εκτός), η οποία ηττήθηκε από τη Σλασκ μεσοβδόμαδα, χάνοντας κάθε ελπίδα για την κατάληψη της τέταρτης θέσης και την επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Φυσικά με ρεκόρ 1-2-3 στο γκρουπ δε θα μπορούσε να ελπίζει σε πολλά και έτσι ξεκίνησε ήδη το σχεδιασμό της νέας σεζόν. Σε εποχιακές τιμές και ο άσσος της Λεχ (1,33 στον Stoiximan ), με τη νίκη της από το ημίχρονο, που προσφέρεται στο 1,80 στον Stoiximan , να αποτελεί αξιόλογη επιλογή, αφού αναμένεται να μπει δυνατά και να καθαρίσει από νωρίς την αναμέτρηση. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

334. ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ - ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ

Τελευταία αγωνιστική στα πλέι οφ στην Πολωνία. Αδιάφορο παιχνίδι. Εξασφάλισε την τέταρτη θέση και την επιστροφή της στο Γιουρόπα Λιγκ της νέας περιόδου η Σλασκ(10-6-2 εντός), μετά το μεγάλο διπλό που πήρε στην Κρακοβία κόντρα στη Βίσλα με σκορ 0-1. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Βρότσλαβ, η οποία μετράει 2-3-1 στον όμιλο του πρωταθλήματος και εντός έδρας παραμένει αήττητη από τις 8/3/2015, όταν και έχασε με 1-3 από τη Λέγκια Βαρσοβίας. Παραπαίει στο γκρουπ η Πογκόν(3-6-9 εκτός), που δεν έχει καταφέρει ακόμα να γευτεί τη χαρά της νίκης (0-1-5), δεχόμενη γκολ και στα έξι παιχνίδια του ομίλου. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, που θα γιορτάσουν με τον κόσμο τουςτην ευρωπαϊκή έξοδο, όμως αφού το παιχνίδι είναι αδιάφορο και από τις δύο πλευρές, δεν αποκλείεται να δούμε γκολ εκατέρωθεν, κάτι που ευνοείται και από την πρόσφατη παράδοση, με τα τέσσερα τελευταία να είναι αμφίσκορα. Στο 1,80 βρίσκεται στον Stoiximan το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

335. ΑΣΙΡΙΣΚΑ – ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ

Με δύο σερί νίκες η Ασιρίσκα (5-3-4) έβαλε τέλος στις κακές εμφανίσεις-αποτελέσματα παίρνοντας παράλληλα βαθμολογική ανάσα, πλησιάζοντας τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Δύο πρόσωπα δείχνει μέχρι στιγμής η Λιουνγκσίλε στο πρωτάθλημα, ένα εντός έδρας (έχοντας ρεκόρ 4-1-1) και ένα εκτός (έχοντας ρεκόρ 0-1-4). Αν βελτιώσει τα αποτελέσματα της στα παιχνίδια μακριά από την έδρα της δε θα έχει πρόβλημα στο να παραμείνει στην κατηγορία. Ο άσος έχει το προβάδισμα.

398. ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ U21 - ΙΣΡΑΗΛ U21

No bet.

336. ΚΕΦΛΑΒΙΚ – ΒΕΣΤΜΑΝΑΕΪΑΡ

Τέσσερις συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις η Κέφλαβικ, 0-1-5 ως τώρα στο πρωτάθλημα και 0-1-2 εντός (3/3GG, 2/3over2,5). Από δυο σερί νίκες έρχεται η Βεστμαναέιαρ (μια για το πρωτάθλημα και μια για το κύπελλο), αλλά εκτός έδρας έχει 3/3 ήττες ως τώρα χωρίς να έχει σκοράρει. Κανένας λόγος ενασχόλησης.

337. ΝΟΡΒΗΓΙΑ (Γ) - ΤΑΪΛΑΝΔΗ (Γ)

Πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών που διεξάγεται στον Καναδά, διοργάνωση που αναμένεται να απασχολήσει το φιλοθεάμον κοινό, δεν θα ασχοληθούμε στοιχηματικά με το εναρκτήριο παιχνίδι των δυο ομάδων.

338. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ

Τελευταία αγωνιστική των Ελληνικών πλέι οφ.OAστέρας εξασφαλίζει την δεύτερη θέση των πλέι οφ και την απευθείας πρόκριση στους ομίλους τουEuropaLeagueμε ένα βαθμό. Ο ΠΑΟΚ θέλει δική του νίκη και μη νίκη του Ατρομήτου ώστε να πάρει εκείνος τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ. Η εικόνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν φαίνεται ότι μπορεί να κερδίσει στην Τρίπολη, καθώς παρουσιάζεται κάκιστος και ανήμπορος να πετύχει κάτι. Πολύ χαμηλά ο άσος (1,70), παιχνίδι μόνο γιαlive.

339. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελευταία αγωνιστική των Ελληνικών πλέι οφ.Ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ και πλέον είναι αδιάφορος. Στο 0-0 με τον Αστέρα έγιναν κάποιες αλλαγές και δοκιμές στην ενδεκάδα, κάτι που αναμένεται να γίνει και στο παιχνίδι στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος θέλει δική του νίκη και ήττα του Αστέρα ώστε να κλέψει τη δεύτερη θέση των πλέι οφ και το καλό εισιτήριο για τοEuropaLeague. Εποχιακές αποδόσεις, ο άσος βρίσκεται στο 1,55 και το Χ2 στο 2,40, αν ο Παναθηναϊκός δεν έκανε αλλαγές θα κοντράραμε το κίνητρο, τώρα το αφήνουμε. Στοliveίσως έχουμε κάποιο καλό ποντάρισμα στο συγκεκριμένο ματς, αν βολέψουν οι συνθήκες.

340. ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ – ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ

Από την πρώτη ήττα της σεζόν έρχεται η Ροζάριο (2-0 στην έδρα της Ρίβερ), στην έδρα της έχει 3-3-0, η Ιντεπεντιέντε νίκησε μετά από επτά όπου είχε απολογισμό 0-5-2 και μακριά από την έδρα της μετράει 2-3-2 (τα πέντε πιο πρόσφατα χωρίς νίκη). Δίκαιος δείχνει ο άσσος σε αποδόσεις πάνω από 2,00.

342. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Αδιάφορο παιχνίδι, καθώς καμία δεν έχει τον παραμικρό στόχο και σκέφτονται τις διακοπές. Πάμε παρακάτω.

343. ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΒΙΚΙΝΓΚ

Από δυο σερί εκτός έδρας ήττες έρχεται η Λίλεστρομ (μια για το πρωτάθλημα και μια για το κύπελλο), η Βίκινγκ συμπλήρωσε εννέα σε όλες τις διοργανώσεις με μόνο μια ήττα (7-1-1) και εκτός έδρας μετράει 3-0-2 με τρεις συνεχόμενες νίκες. Δεξιά δείχνει το μομέντουμ, αλλά οι αποδόσεις είναι κάτι παραπάνω από υποψιασμένες, αποτρέποντας μας από το να στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους.

344. ΝΤΑΝΟΥΜΠΙΟ - ΑΤΛ. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Ματς με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Από τη μία μεριά η Ντανούμπιο ψάχνει τη νίκη, η οποία θα της δώσει κατά πάσα πιθανότητα ένα εισιτήριο για το Κόπα Σουνταμερικάνα (η Ντανούμπιο έχει 43 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία, βρισκόμενη στην έβδομη θέση με ένα βαθμό λιγότερο από τις Χουβεντούδ και Ράσινγκ, οι οποίες κρατούν μέχρι τώρα τα εισιτήρια για το Σουνταμερικάνα στα χέρια τους. Η Ντανούμπιο ψάχνει νίκη δική της και απώλεια βαθμών για μία εκ των Χουβεντόυδ-Ρασίνγκ ή ισοπαλία δική της και ήττα της Ράσινγκ διότι υπερτερεί στην ισοβαθμία λόγω της καλύτερης διαφοράς τερμάτων).Από την άλλη η Ρίβερ κυνηγάει τον τίτλο, έχοντας ένα βαθμό λιγότερο από την Πενιαρόλ. Θέλει νίκη δική της και απώλεια βαθμών για την Πενιαρόλ ώστε να ''κλέψει'' τον τίτλο. Σε περίπτωση ισοπαλίας θέλει ήττα της Πενιαρόλ για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα σε αγώνα μπαράζ. Όπως είναι κατανοητό δεν υπάρχει επιλογή pregame, θα αναμένουμε το live για μεγάλο late goal.

345. ΡΑΜΠΛΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΝΤΙΦΕΝΣΟΡ ΣΠ.

Παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Ράμπλα μετά την ήττα κόντρα στην Τακουαρέμπο (4-2) αποχαιρέτησε την κατηγορία. Η Ντιφενσόρ εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Κόπα Σουνταμερικάνα κερδίζοντας την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας τη Μοντεβιδέο Γουόντερερς (2-0).No bet.

346. ΡΑΣΙΝΓΚ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ – ΠΕΝΙΑΡΟΛ

Παιχνίδι με βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Η Πενιαρόλ με νίκη κατακτά το πρωτάθλημα, ενώ με ήττα δική της χρειάζεται ήττα της Ρίβερ επίσης (σε περίπτωση ισοβαθμίας ακολουθεί αγώνας μπαράζ). Η Ράσινγκ μάχεται για μία θέση στο επόμενο Σουνταμερικάνα. Με νίκη είναι σίγουρα μέσα. Σε περίπτωση ισοπαλίας θέλει γκέλα της Ντανούμπιο ή ήττα της Χουβεντόυδ. Σε περίπτωση ήττας θέλει ήττα της Ντανούμπιο. Αναμένουμε το live για δυνατό late goal.

347. ΡΕΝΤΙΣΤΑΣ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΔ

Ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Η Ρεντίστας παρουσιάζεται αδιάφορη ενώ αντίθετα η Χουβεντούδ μάχεται για μία θέση στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Η Χουβεντούδ αναζητά το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τις Ντανούμπιο και Ράσινγκ. Σε περίπτωση ήττας περνάει με ισοπαλία της Ντανούμπιο αφού είναι καλύτερη στη διαφορά τερμάτων (+0 Ντανούμπιο, +7 Χουβεντούδ). Δε θα χαριστεί η Ρεντίστας, αναμένουμε το live για πιθανό late goal.

349. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ - ΝΟΥΕΒΑ ΣΙΚΑΓΟ

Χαμηλά παραμένει η Ατλέτικο Ραφαέλα (1-3-2 εντός, 6/6 GG, 3/6 over 2,5), επτά σερί GG μετράει ανεξαρτήτου έδρας (4/7 ήταν και over 2,5). H Νουέβα Σικαγο δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα (0-6-8), έχει να σκοράρει εδώ και έξι παιχνίδια και εκτός έδρας έχει 0-4-3 με 4/7 GG. Ορθά δίνονται φαβορί οι γηπεδούχοι, αν προσέξουν την άμυνά τους θα φτάσουν στη νίκη.

350. ΓΑΛΛΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ

Ακόμα ένα φιλικό για τη Γαλλία που έχει να παίξει επίσημο ματς από το Μουντιάλ και κάνει δοκιμές σε κάθε αγώνα. Το Βέλγιο σε λίγες μέρες έχει κρίσιμο ματς με την Ουαλία και δεν ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσει τον συγκεκριμένο αγώνα. Στο 1,83 βρίσκουμε το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και πιστεύουμε ότι θα επιβεβαιωθεί.

351. ΑΚΡΑΝΕΣ – ΦΙΛΚΙΡ

Τέσσερις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις συμπλήρωσε η Ακράνες (0-1-2 εντός), στις τρεις τελευταίες μάλιστα δεν σκόραρε καν, η Φίλκιρ δείχνει ασταθής (3-1-2 στα έξι τελευταία), αλλά στα δυο παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα μακριά από το σπίτι της έχει μείνει αήττητη (1-1-0). Συμφωνούμε με το φαβοριτισμό της Φίλκιρ, το δείγμα όμως είναι μικρό ακόμα για να την εμπιστευτούμε.

352. ΒΑΛΟΥΡ - ΚΡ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

Δείχνει να πατάει καλά το τελευταίο διάστημα η Βαλούρ (3-2-1 στα έξι τελευταία) σκοράροντας με ευκολία (4/6over2,5 στα παιχνίδια αυτά), η ΚΡ Ρέικιαβικ (1-1-0 εκτός, 2/2GG&over2,5) είναι σε εξαιρετική κατάσταση με πέντε συνεχόμενες νίκες, εκ των οποίων οι 4/5 χωρίς να δεχθεί γκολ. Το διπλό στο 2,10 τουStoiximanείναι τουλάχιστον τίμιο.

353. ΛΕΙΚΝΙΡ ΡΕΪΚ. – ΜΠΡΕΪΝΤΑΜΠΛΙΚ

Η Λέικνιρ το πάλεψε όσο πήγαινε στην έδρα της Στιάρναν μεσοβδόμαδα για το κύπελλο, τελικά αποκλείστηκε στα πέναλτι, στο πρωτάθλημα μετράει 2-2-2 και 1-0-1 εντός. Η Μπρέινταμπλικ συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες, στο πρωτάθλημα είναι αήττητη (3-3-0 συνολικά, 1-2-0 εκτός). Δεν είναι για τόσο χαμηλά το διπλό, αλλά η πιθανή κόπωση των γηπεδούχων μας αποτρέπει να πάμε στην κόντρα.

354. ΣΤΙΑΡΝΑΝ – ΦΙΟΛΝΙΡ

Πέντε παιχνίδια χωρίς τρίποντο συμπλήρωσε η Στιάρναν (0-4-1), τουλάχιστον μεσοβδόμαδα πήρε την πρόκριση στα πέναλτι για το κύπελλο, ενώ και στην έδρα της αντιμετωπίζει δυσκολίες (1-2-0). Η Φιόλνιρ έμεινε για τέταρτο χωρίς ήττα (3-1-0), έχει θετική παρουσία ως τώρα στο πρωτάθλημα (3-2-1) και αδικείται ξεκάθαρα από τις αποδόσεις, καλή επιλογή δείχνει το ασιατικό διπλό +0,75 στο 1,975 της Bet365.

355. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Τέσσερα χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις συμπλήρωσαν οι γηπεδούχοι, στην έδρα τους έχουν έξι σερί νίκες με τις τέσσερις πιο πρόσφατες χωρίς να δεχθούν γκολ (6-0-1 εντός), η Βελέζ δείχνει να συνέρχεται, έχει δυο συνεχόμενες νίκες αλλά εκτός έδρας η συγκομιδή της είναι φτωχή (1-2-3). Το προβάδισμα το έχουν οι γηπεδούχοι, αλλά οι τιμές τους δεν μας συγκινούν ώστε να τους εμπιστευτούμε.

357. ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΜΕΞΙΚΟ

Λίγο πριν το Κόπα Αμέρικα και οι δύο ομάδες δίνουν δυνατό φιλικό. Θα δοκιμάσουν πράγματα και παίκτες οι δύο προπονητές, σίγουρα ακόμα και χωρίς τον Νευμάρ είναι καθαρό φαβορί η Βραζιλία αλλά δεν παίζουμε στο 1,45 τίποτα.

358. ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ ΡΕΙΚ. – ΧΑΦΝΑΡΦΙΟΡΝΤΟΥΡ

Η Βίκινγκουρ μετράει 1-3-2 ως τώρα στο πρωτάθλημα και 2/2 ισοπαλίες με γκολ εντός έδρας, η Χαφναρφιόρντουρ 4-1-1 συνολικά και 1-1-1 εκτός. Φαβορί οι φιλοξενούμενοι αλλά χωρίς αξία οι τιμές του διπλού.

359. ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γ) - ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ (Γ)

Πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών που διεξάγεται στον Καναδά, διοργάνωση που αναμένεται να απασχολήσει το φιλοθεάμον κοινό, δεν θα ασχοληθούμε στοιχηματικά με το εναρκτήριο παιχνίδι των δυο ομάδων.

360. ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ – ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

Αμφότερες δείχνουν σε άσχημη κατάσταση, είναι τελευταίες στον όμιλο τους και προς το παρόν δεν φαίνεται ότι θα αλλάξει εύκολα αυτό. Δεν βρίσκουμε πάτημα να ασχοληθούμε με κάτι στο παιχνίδι αυτό.No bet.

362. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ

Δυο σερί ήττες και τρία χωρίς νίκη έχει πλέον στο πρωτάθλημα η Μπόκα (5-1-1 εντός), η Νιούελς (3-1-2 εκτός) δεν νικάει εδώ και τέσσερα παιχνίδια (0-3-1). Καθαρό πάσο εδώ.

364. ΓΚΟΪΑΣ – ΑΒΑΪ

Τέλος στο καλό τους σερί έβαλαν αμφότερες αφού ηττήθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική η μεν Γκοϊάς από την Σπορτ Ρεσίφε με 1-0 εκτός έδρας, η δε Αβαΐ με το βαρύ 4-1 από την Ατλέτικο Μινέιρο. Η προϊστορία είναι μοιρασμένη. Προβάδισμα στον άσο χωρίς να αποτελεί επιλογή.

365. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά της η Παλμέιρας. Δύο καλές εμφανίσεις ειδικά αυτή κόντρα στην Κορίνθιανς την οποία κέρδισε με 2-0 εκτός έδρας. Την Πέμπτη δεν κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας ένα από τα φαβορί για το φετινό τίτλο, Ιντερνασιονάλ μένοντας στο 1-1. Κακό ξεκίνημα η Φιγκεϊρένσε, η οποία πληρώνει την κακή εκτός έδρας παρουσίας της, έχοντας 3/3 ήττες. Εντός έδρας όμως είναι παραδοσιακά πολύ δυνατή, παραμένοντας αήττητη το 2015. Πάσο.

366. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ -ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ

Χωρίς να εντυπωσιάσει, πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Φλουμινένσε κέρδισε την περασμένη Πέμπτη εντός έδρας την Κοριτίμπα τρέχοντας ένα σερί 2 νικών και μιας ισοπαλίας στα τρία τελευταία. Σκληροτράχηλη η Σπορτ Ρεσίφε η οποία μετά από πέντε ματς παραμένει χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από την εντός έδρας νίκη κόντρα στη Γκοϊάς (1-0). Ο άσος δεν αντικατοπτρίζει τη δυσκολία του ματς, το καλοπληρωμένο over θα κρατήσουμε εμείς, όπως επίσης το GG αφού η Σπορτ Ρεσίφε παίζει ανοιχτά, αναζητώντας πάντα το γκολ.

367. ΣΑΝ ΧΟΣΕ – ΝΤΑΛΑΣ

Ισοδύναμες είναι οι δύο ομάδες, σε μέτρια κατάσταση και οι δύο, καθώς μετρούν 2-3-1 το Σαν Χοσέ και 2-2-2 το Ντάλας. Καλό στην έδρα του το Σαν Χοσε (3-1-1) και θα προσπαθήσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι να την εκμεταλλευτεί, ώστε να επιστρέψει στις νίκες μετά από μία ήττα και μία ισοπαλία. Δεν θα μπλέξουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, έχει αρκετή ισοπαλία πιστεύουμε, αλλά μπορεί να πάει οπουδήποτε.

368. ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

Νο Bet.

369. ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ

Δεύτερος τελικός για την ανάδειξη πρωταθλητή του Απερτούρα, δε μετράνε τα εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Ήταν καλύτερη σε όλο το ματς η Ντεπορτίβο Κάλι και μάλλον θα πρέπει να νιώθει αδικημένη από το φτωχό 1-0, έχοντας όμως αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα αφού θα παίξει για δύο αποτελέσματα στην έδρα της Μεντεγίν. Γεμάτο αναμένεται το γήπεδο της Μεντεγίν, οι οπαδοί διψούν για τον τίτλο . Σε τέτοια ματς δε μπλέκουμε pregame, αναμονή για το live.

370. ΟΛΙΜΠΟ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

To παλεύει η Ολίμπο στα τελευταία (1-3-2, 5/6 NG & under 2,5), στην έδρα της έχει 0-5-1 με όλες της τις ισοπαλίες να είναι με 0-0, η Ρίβερ έχει τρεις σερί νίκες με μηδέν παθητικό σε όλες τις διοργανώσεις, μακριά από την έδρα της μετράει 4-1-1 σκοράροντας με συνέπεια, εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να κάμψει την αντίσταση των γηπεδούχων.

Πάμε στοίχημα LIVE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ