ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία Κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία Κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (6/6). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

175. ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ – ΣΕΟΥΛ

Στο 0-0 έμεινε η πρωτοπόρος Γιεονμπούκ (6-0-0 εντός έδρας) στο εκτός έδρας με την Ποχάνγκ, δίκαιο χαρακτηρίζεται το αποτέλεσμα. Στη μέση του βαθμολογικού πίνακα η Σεούλ (1-2-3 μακρία από το σπίτι της) η οποία στο πρωτάθλημα είναι αήττητη περισσότερο από ένα μήνα, όμως πιστεύουμε ότι στη δυνατή έδρας της Γιεονμπούκ θα λυγίσει, στο 1,85 ο άσος είναι κάτι παραπάνω από δίκαιος.

176. ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ – ΓΕΟΝΑΜ

Σε μέτρια κατάσταση οι δύο ομάδες, 3-1-2 η Ίντσεον αλλά η τελευταία νίκη της ήταν 20 μέρες νωρίτερα. 1-1-4 η Γεονάμ που δείχνει να είναι σε πραγματικά άσχημη κατάσταση. Εμείς θα απέχουμε, ας βγάλουν μόνες τους τα μάτια τους.

177. ΝΤΑΕΤΖΕΟΝ – ΜΠΟΥΣΑΝ

Η γηπεδούχος Νταέτζεον (0-1-5 εντός έδρας) είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας και αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό από τη θέση της (τελευταία). Μόλις μια θέση (αλλά με εννέα βαθμούς παραπάνω) η Μπουσάν που δείχνει να βολεύεται περισσότερο στα εκτός έδρας παιχνίδια της (2-2-3, ενώ εντός έδρας έχει 2-0-5) έχει τον πρώτο λόγο, στο 2,25 το διπλό δεν πρόκειται για μεγάλη ευκαιρίας, αλλά είναι δίκαιο.

183. ΜΑΛΑΙΣΙΑ – ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Δεν σκοπεύουμε να βάλουμε τα λεφτά μας σε φιλικό ανάμεσα σε Μαλαισία και Χονγκ Κονγκ, εκτός αν έχουμε κάποια πληροφορία από τον Πολ Φούα και στο συγκεκριμένο ματς δεν έχουμε.

184. ΜΑΛΙ – ΛΙΒΥΗ

Nobet.

188. ΙΛΒ – ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ

Από εκτός έδρας ήττες έρχονται αμφότερες, η Ίλβες γνώρισε εντός προγράμματος ήττα στο Ελσίνκι από την πρωταθλήτρια αλλά σε γενικές γραμμές άφησε καλά στοιχεία, η Ίντερ Τούρκου απεναντίας διασύρθηκε (3-0) από την ουραγό Βάασα. Πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση, πιο έμπειρη η Ίντερ Τούρκου που κέρδισε φέτος με 3-1 την νεοφώτιστη Ίλβες που στο γήπεδο της όμως παρουσιάζεται πιο ενθουσιώδης. Πιθανό δείχνει το αμφίσκορο (GG) το οποίο προσφέρεται στο 1,75 ( Stoiximan ). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

192. ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Επίθεση φωτιά διαθέτει η Ρόζενμπορκ που σκοράρει πάνω από 3 γκολ μ.ο. σε μόλις 5 ματς μακριά από το Τρόντχαιμ. Αν χρειαστεί θα συνεισφέρει και η Βαλερένγκα με την 3η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Καλύτερη ομάδα η Ρόζενμποργκ, μπορεί να νικήσει για να διατηρηθεί στην κορυφή, ενώ τα στατιστικά και των δύο ομάδων μας οδηγούν στην επιλογή για συνδυαστικό στοίχημα διπλού και όβερ με απόδοση 2,45 στον Stoiximan , αντί της απλής νίκης των φιλοξενούμενων. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

196. ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ ΓΟΥΟΝ. – ΣΟΥΝΤ ΑΜΕΡΙΚΑ

Παιχνίδι αδιάφορο βαθμολογικά. Από ήττα προέρχεται η Γουόντερερς (2-0 εκτός έδρας από τη Ντιφενσόρ) από ισοπαλία η Σουντ Αμέρικα (1-1 εντός κόντρα στην Ατένας). Το καλοπληρωμένοoverστο 1,90 στηνbet365έχει τον πρώτο λόγο αφού οι δύο ομάδες αναμένεται να παίξουν ανοιχτά, απαλλαγμένες από το άγχος. Δεύτερη επιλογή ο άσος, στηρίζοντας την καλύτερη ομάδα η οποία θέλει να αποχαιρετήσει το κοινό της με νίκη.

197. ΦΕΝΙΞ – ΣΕΡΟ

Μετά τη μεγάλη εντός έδρας νίκη (2-0 κόντρα στη Ρεντίστας, η Σέρο εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία και θα παρουσιαστεί αδιάφορη στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Φένιξ, η οποία δεν έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον επίσης.Nobet.

198. ΕΡΕΜΠΡΟ – ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

Πάρε τον ένα, χτύπα τον άλλο. Δύο από τις χειρότερες μέχρι στιγμής ομάδες της κατηγορίας, βρισκόμενες δίκαια στις τελευταίες θέσεις. Σημάδια ανάκαμψης δείχνει η Έρεμπρο (2-4-6) στα τελευταία παιχνίδια αφού παραμένει χωρίς ήττα για τέσσερα ματς, έχοντας δύο ισοπαλίες και δύο νίκες. Από νίκη προέρχεται η Χάλμσταντ (1-0 εντός έδρας κόντρα στη Σούντσβαλ), φτάνοντας μόλις στη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα (2-2-8). Πηγαίνοντας κόντρα στην αδικαιολόγητα μικρή τιμή του άσου, θα κρατήσουμε το Χ2.

199. ΧΑΚΕΝ – ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Τρία ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Χάκεν (4-3-5) προερχόμενη από μία ισοπαλία και δύο ήττες. Αντίθετα η ΑΪΚ (6-4-2) προέρχεται από δύο σερί νίκες, τελευταία αυτή εντός έδρας κόντρα στη Φάλκενμπεργκ (4-3). Δύσκολο ματς για πρόβλεψη, θα κρατήσουμε όμως τοGG, συμβαδίζοντας με την προϊστορία των τριών τελευταίων αναμετρήσεων μεταξύ τους (3/3GG) καθώς και με την εικόνα τηςAΪΚ, η οποία δέχεται εύκολα το γκολ.

200. ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ – ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ

Σαφέστατο προβάδισμα ο άσος της Χέλσινγκμποργk που σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο, δεν είναι και καμιά ευκαιρία η απόδοση του άσου γι' αυτό και θα προτιμήσουμε να πάμε με τα πολλά γκολ κάτι στο οποίο λογικά θα βοηθήσει και η φιλοξενούμενη. Στο 1,80 της Bet365 προσφέρεται το over 2,5.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

201. ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ – ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ

Μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο από της καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Στη δεύτερη θέση η Έστερσουντ (8-4-0), η οποία είναι η μόνη ομάδα χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα. Στην τρίτη θέση η Βάρμπεργκς (5-5-2).Nobet.

202. ΒΑΡΝΑΜΟ – ΣΙΡΙΟΥΣ

Έξι παιχνίδια χωρίς να χάσει συμπλήρωσε η Σίριους (4-7-1), έχοντας όμως έφεση στις ισοπαλίες. Προέρχεται από την ισοπαλία εκτός έδρας κόντρα στη Γιόνσεπινγκ (1-1). Ομάδα που θα παλέψει για την παραμονή είναι η Βάρναμο (3-5-4), στηριζόμενη κυρίως στην έδρα της (3-1-1). Προέρχεται από την ήττα εκτός έδρας κόντρα στη Μπρομαποϊκάρνα (2-1). Η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση.

203. ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ – ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ

Τοπικό ντέρμπι. Επιτέλους νίκη για τους γηπεδούχους (2-1 κόντρα στη Βάρναμο) μετά από δώδεκα ματς. Με την ως τώρα εικόνα τους δίκαια βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Σε αντίθετη πορεία η Συριάνσκα (5-4-3), βρισκόμενη στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Προέρχεται από την άνετη επικράτηση εντός έδρας κόντρα στη ΓΚΑΪΣ (3-0). Δε θα κρατήσουμε κάτι, αφού τα ντέρμπι πάντα κρύβουν παγίδες.

213. ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ – ΟΝΤ

Τρικυμία η άμυνα της Σάντεφιορντ, που δέχεται γκολ με το τσουβάλι και προέρχεται από οκτώ συνεχόμεναover2,5, βρίσκοντας δίχτυα 6/8. Δεν μπορεί να κρατήσει ανέπαφη την εστία της εκτός έδρας η Οντ, που έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα τέρμα σε όλες τις εξόδους της. Καλή επιλογή το G/Gκαιover2,5 σε απόδοση 1,91 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

214. ΜΟΝΤΕΝΑ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ

Ισόπαλο με 2-2 το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες που παίζουν για τη ζωή τους. Η Βίρτους παρότι προηγήθηκε με 2-0 στο 38’ δεν κατάφερε να κρατήσει το σκορ, αλλά η Μόντενα ήταν καλύτερη από τότε και μέχρι το τέλος και το 2-2 θεωρείται δίκαιο αποτέλεσμα. Δίνουμε τον πρώτο λόγο στην έδρα της Μόντενα (7-9-5 εντός έδρας), καθώς η Βίρτους μακριά από το σπίτι της είναι κερδίζει πάρα πολύ δύσκολα (2-10-9 το ρεκόρ της). Αλλά δεν θα ποντάρουμε κάτι στο σημαντικότερο ματς της σεζόν για τις δύο ομάδες.

Πάμε στοίχημα LIVE

217. ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΟΥΡΑΚΑΝ

Χαμηλά παραμένει η Κολόν (2-3-1 εντός), δεν έχει πάντως ήττα στα πέντε τελευταία της στο πρωτάθλημα (2-3-0). Η Ουρακάν επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από επτά χωρίς τρίποντο (0-2-5) και μακριά από την έδρα της παρουσιάζεται αδύναμη ως τώρα (0-2-5 εκτός), ενώ θα έχει και απουσίες. Θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στους γηπεδούχους, ο άσσος βρίσκεται στο 2,25 στο Stoiximan .

100. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Την ταμπέλα τουloserθέλει να αποβάλλει από πάνω της η Γιουβέντους που επιθυμεί διακαώς το τρεμπλ και θα τα δώσει όλα για να διαψεύσει αυτούς που την θεωρούν ως το μεγάλο αουτσάιντερ. Η Μπαρτσελόνα είναι σε δαιμονιώδη φόρμα (19-2-1) και μοιάζει η πιο ολοκληρωμένη ομάδα αυτή τη στιγμή στον πλανήτη. Δεν έχουμε μεγάλες ενστάσεις με τις αποδόσεις (6,00-4,20-1,61) αλλά δεν παύει ο ασιατικός άσος +1 της Γιουβέντους (1,825) στηνBet365 να είναι προκλητικός θυμίζοντας πως και με ήττα αλλά με 1 γκολ διαφορά υπάρχει επιστροφή πονταρίσματος.Πληθώρα ειδικών στοιχημάτων σεBet365 &Stoiximanαντίστοιχα, ξεχωρίζουν αυτά των κόρνερ της Γιουβέντους (over3,5ck@ 1,75/Stoiximanκαι +2hcap@ 1,825/Bet365) που είναι επιλογές των Young Guns αλλά και οι υψηλές αποδόσεις (12,00 και 15,00) για να πάρουν κίτρινη κάρτα πρώτοι στον αγώνα ο Βιδάλ ή ο Ντάνι Άλβες. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

224. ΚΡ. ΝΤΕΛ ΝΟΡΤΕ – ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ

Ακόμα μια ήττα μακριά από την έδρα της γνώρισε η Κρουσέρο, μένοντας έτσι με μόλις μια νίκη στα επτά τελευταία για το πρωτάθλημα (1-2-4), στην έδρα της πάντως με όπλο την άμυνα είναι ανταγωνιστική (2-4-1). Η Σαν Μαρτίν έρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες και πέντε χωρίς ήττα (2-3-0) και εκτός έδρας είναι ικανή για ζημιές (2-2-3). Μάλλον σωστά μοιρασμένο το σετ εδώ.

225. ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ – ΜΑΚΑΕ

Αδικαιολόγητα χαμηλά ο άσος. Η Κρισιούμα είναι καλύτερη ομάδα από τη Μακάε (τουλάχιστον στα χαρτιά), αλλά η μέχρι τώρα παρουσία των ομάδων δείχνει το αντίθετο. Από την ήττα εκτός έδρας κόντρα στη Βιτόρια προέρχονται οι γηπεδούχοι, από τη λευκή ισοπαλία εντός έδρας κόντρα στη Μπαΐα οι φιλοξενούμενοι. Με το καλοπληρωμένοoverθα πάμε το οποίο προσφέρεται στο 2,05 στηνbet365, αφού η Μακάε παίζει πάντα ανοιχτά, σκοράροντας σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

226. ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ – ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ

Πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους πράσινους της Λουβερντένσε να εκμεταλλευτούν τη φαγωμάρα στα εσωτερικά της Σάντα Κρούζ αλλά και την κακή της αγωνιστική κατάσταση και να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία. Φαβορί οι γηπεδούχοι,στο 1,925 ο ασιατικός άσσος -0,25 της bet365 που αποτελεί και επιλογή των Young guns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

227. ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ – ΜΠΑΪΑ

Προβληματίζουν με τις εμφανίσεις τους οι γηπεδούχοι (1-1-3) η οποίοι αγνοούν τη νίκη εδώ και τρία παιχνίδια έχοντας μία ισοπαλία και δύο ήττες. Προέρχονται από την ισοπαλία εκτός έδρας κόντρα στην Α ΜΠΕ ΣΕ Νατάλ. Σοβαρή παρουσιάζεται μέχρι στιγμής η Μπαΐα, παραμένοντας χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα (3-2-0). Προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία στην έδρα της σκληροτράχηλης Μακάε. Το διπλό έχει προβάδισμα χωρίς ωστόσο να αποτελεί επιλογή.

228. ΣΕΑΡΑ – ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ

Στραβό το κλίμα στο εσωτερικό της Σεαρά (μεσοβδόμαδα διαμαρτυρήθηκαν οι οπαδοί στην προπόνηση), απόρροια των αρνητικών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα (1-2-2). Η Σαμπάιο στέκεται αξιοπρεπώς σε όλα τα παιχνίδια της, την Τρίτη γνώρισε την πρώτη της ήττα στο Μινέιρο από την Αμέρικα αλλά κάλλιστα θα μπορούσε να είχε φύγει με τον βαθμό. Υποτιμάται από τις αποδόσεις πάλι, η αξία είναι στο Χ2 στο 2,25 του Stoiximan , πιο ασφαλής πρόταση το ασιατικό διπλό +1 (1,725) στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

230. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ – ΛΑΝΟΥΣ

Τοπικό ντέρμπι με μέτρια αντιπαλότητα. Από εκτός έδρας νίκη έρχεται η Τέμπερλεϊ, πιστή στα χαμηλά σκορ (4/5 πιο πρόσφατα είναιNG&under2,5), στην έδρα της δυσκολεύεται να δημιουργήσει και να πάρει νίκες (1-3-2 εντός, 5/6under2,5, 4/6NG). Η Λανούς δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της, έρχεται από δυο σερί εντός έδρας νίκες και τέσσερα συνολικά χωρίς ήττα (2-2-0), ενώ εκτός έδρας μετράει 3-2-2. Σωστά μοιρασμένο δείχνει το σετ, υποψιασμένες και οι τιμές στα λίγα γκολ, προχωράμε παρακάτω.

231. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ – ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ

Συνεχίζει να προπορεύεται στη βαθμολογία η Σαν Λορέντζο, 3-1-0 μετράει στα τελευταία, 6-0-1 ο εντός έδρας απολογισμός της με 5/6 νίκες της να έρχονται χωρίς να δεχτεί γκολ. Η Μπελγράνο (3-2-1 εκτός) έχει πλέον δυο σερί ήττες χωρίς να βρει δίχτυα οι οποίες ακολούθησαν μετά το αήττητο σερί επτά αγώνων που προηγήθηκε. Το μομέντουμ δείχνει προς τα αριστερά, ο άσσος στο 1,95 του Stoiximan μας κάνει.

232. ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ

Σε μία εβδομάδα ξεκινάει το Κόπα Αμέρικα και το συγκεκριμένο ματς είναι η πρόβα τζενεράλε για τους Κολομβιανούς (6-0-0 στα τελευταία τους ματς, ανεξαρτήτως διοργάνωσης). Τον Ιούλιο έχει επίσημα ματς η Κόστα Ρίκα. Στο 1,55 βρίσκεται ο άσος και όσο και αν θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα κερδίσουν οι Κολομβιανοί, θυμόμαστε την εικόνα της Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ και κρίνουμε μικρό το 1,55.

233. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Το μεγάλο ντέρμπι του Μπέλο Οριζόντε. Ντεμπούτο με το δεξί έκανε ο Λουξενμπούργκο στην Κρουζέιρο, κερδίζοντας την πρώην ομάδα του, Φλαμένγκο (1-0 εντός έδρας). Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τους περσινούς πρωταθλητές. Δύο σερί νίκες συμπλήρωσε η Μινέιρο, τελευταία αυτή εκτός έδρας με 4-1 κόντρα στην Αβαΐ, παίζοντας παράλληλα καλό ποδόσφαιρο. Το μομέντουμ λέει άσος, όμως εμείς θα απέχουμε αφού τέτοια ντέρμπι κρέμονται πάντα από μία κλωστή.

234. ΣΑΝΤΟΣ – ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Κατώτερη των περιστάσεων μέχρι στιγμής η Σάντος. Μία καλή εμφάνιση έκανε φέτος στο πρωτάθλημα, όταν κέρδισε με 1-0 εντός έδρας την Κρουζέιρο. Εκτός έδρας, παίζει παθητικά, έχοντας μία ισοπαλία και δύο ήττες. Σε αντίθετη πορεία η Πόντε Πρέτα, η οποία έχει αφήσει τους πάντες άφωνους με τις εμφανίσεις της. Παραμένει χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα μετά από πέντε αγωνιστικές (3-2-0). Δε θα κρατήσουμε το διπλό, αφού κάποια στιγμή η Σάντος θα αντιδράσει, θα πάμε όμως με τοoverτο οποίο εμφανίζεται σε τιμές αουτσάιντερ.

235. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Άλλαξε προπονητή η Φλαμένγκο, όμως συνέχισε τις κακές εμφανίσεις, παραμένοντας χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από την ήττα εκτός έδρας με 1-0 κόντρα στην Κρουζέιρο. Από τη μεγάλη- εύκολη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με την Τζόινβιλ προέρχεται η Σαπεκοένσε (3-0-2), με την ψυχολογία όπως είναι φυσιολογικό να βρίσκεται στα ύψη. Ο άσος σε τέτοιες τιμές δε μπορεί να αποτελέσει επιλογή, ούτε όμως και το διπλό αφού η Σαπεκοένσε παρουσιάζεται αδύναμη εκτός έδρας, έχοντας 2/2 ήττες.

Πάμε στοίχημα LIVE

236. ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ

Πρόβα τζενεράλε ο αγώνας για την Ουρουγουάη επί της αρκετά αδύναμης Γουατεμάλας, δεν χρειάζεται να πούμε ότι ο άσος δύσκολα δεν θα έρθει αλλά φιλικό στο 1,15 δεν έχει αξία συχνά και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση.

237. ΚΑΝΑΔΑΣ (Γ) – ΚΙΝΑ (Γ)

Πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών που διεξάγεται στον Καναδά, διοργάνωση που αναμένεται να απασχολήσει το φιλοθεάμον κοινό, δεν θα ασχοληθούμε στοιχηματικά με το εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης.

238. ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ – ΤΟΡΟΝΤΟ

Συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις και τις νίκες οι δύο ομάδες, 3-1-2 η γηπεδούχος στα τελευταία έξι και 4-1-1 το Τορόντο. Δίνουμε τον πρώτο λόγο στην δυνατή έδρα της Ουάσινγκτον (6-3-0) που θεωρούμε ότι είναι καλύτερη ομάδα, το -0,25 στο 1,90 έχει αξία.

239. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ. – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ

Η νέα ομάδα της πόλης της Νέας Υόρκης παρότι έχει αρκετούς ποιοτικούς παίκτες δεν μπορεί να πάρει θετικά αποτελέσματα και βρίσκεται στην τελευταία θέση στον όμιλο της. Η Φιλαδέλφεια παρουσιάζεται ανώτερη και πιστεύουμε ότι έχει τον πρώτο λόγο, στο 2,00 ο άσος του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

240. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΒΟΛΙΒΙΑ

Σε λίγες μέρες ξεκινάει και για τις δύο ομάδες το Κόπα Αμέρικα. Πολύ δύσκολα δεν θα κερδίσει εύκολα η Αργεντινή παρότι ο Μέσσι και άλλοι αστέρες δεν θα παίξουν.

241. ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ – ΟΝΔΟΥΡΑ

Nobet.

242. ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ – ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Σχεδόν ένα μήνα έχει να κερδίσει το Κολόμπους, 3-0-3 το Μόντρεαλ. Αν ήταν καλύτερη εκτός έδρας η ομάδα από τον Καναδά (0-1-3) θα πηγαίναμε με τις ψηλές τιμές του Χ2, τώρα προχωράμε παρακάτω.

243. ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ – Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ

Από θετικά αποτελέσματα προέρχονται αμφότερες. Άνετη επικράτηση για την Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας με 3-0 εντός έδρας κόντρα στην Οέστε, ισοπαλία εντός έδρας για την Α ΜΠΕ ΣΕ Νατάλ κόντρα στη Μπραγκαντίνο, συμπληρώνοντας έτσι τέσσερα ματς χωρίς ήττα. Δύσκολο ματς για πρόβλεψη, πάσο.

244. ΜΠΟΑ – ΟΕΣΤΕ

Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες μέχρι στιγμής δεν εντυπωσιάζουν με την απόδοσή τους. Τέσσερις βαθμούς αμφότερες σε πέντε ματς. Από νίκη προέρχεται η Μπόα (2-0 εκτός έδρας κόντρα στη Μόζι Μίριμ), η οποία παρουσιάζεται καλύτερη στα εκτός έδρας παιχνίδια (1-1-1). Από η βαριά ήττα με 3-0 εκτός έδρας κόντρα στην Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας προέρχεται η Οέστε, αγνοώντας τη νίκη για τέσσερα ματς. Ευκαιρία για την πρώτη εντός έδρας νίκη έχει η Μπόα, άσος.

245. ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ – ΠΑΡΑΝΑ

Από τρεις συνεχόμενες νίκες έρχονται οι γηπεδούχοι, οι οποίοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Τελευταίο τους θύμα, η Σάντα Κρουζ, την οποία κέρδισαν εντός έδρας με 2-1. Τέσσερα ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Παρανά, προερχόμενη από την ήττα εντός έδρας με 2-1 κόντρα στη Μποταφόγκο. Εκτός έδρας χάνονται οι φιλοξενούμενοι έχοντας 2/2 ήττες δεχόμενοι παράλληλα πέντε τέρματα. Άσος. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

246. ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ – ΣΙΑΤΛ

Ματς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, το Κάνσας είναι αήττητο στην έδρας του (4-3-0) και μετράει 3-3-0 στους τελευταίους αγώνες του. Το Σιάτλ βρίσκεται στην πρώτη θέση (4-1-1 στα τελευταία έξι) και πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα που χάνει δύσκολα. Το Χ το θεωρούμε αρκετά πιθανό, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν έχουν μεγάλες διαφορές.

247. ΣΙΚΑΓΟ – ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ

Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες, 1-2-3 το Σικάγο στα τελευταία έξι ματς και 1-3-2 το Ορλάντο. Ίσως ο άσος έπρεπε να βρίσκεται λίγο πάνω από το 2,00 και όχι στο 1,95-2,00 που βρίσκεται, αλλά είναι μικρή η διαφορά για να μπλέξουμε,nobet.

248. ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Δεν έχει τέλος η κατρακύλα της Βάσκο. Νέα ήττα, νέος διασυρμός αυτή τη φορά από την Πόντε Πρέτα (3-0 εντός έδρας). Σε δύσκολη θέση ο προπονητής που πιθανόν να αποτελέσει παρελθόν σε περίπτωση νέας ήττας. Σε αντίθετη τροχιά η Ατλέτικο Παραναένσε (4-0-1) η οποία παραμένει μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στη Φιγκεϊρένσε. Ο άσος βρίσκεται χαμηλά για τα γούστα μας.

249. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΓΚΡΕΜΙΟ

Καλύτερη παρουσιάστηκε η Σάο Πάολο μετά την αλλαγή του προπονητή, κερδίζοντας εντός έδρας τη Σάντος με 3-2. Καλό πρόσωπο και από τη Γκρέμιο μετά την αλλαγή του προπονητή, έχοντας δύο σερί νίκες, τελευταία αυτή εντός έδρας με 3-1 κόντρα στην Κορίνθιανς. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο χωρίς ωστόσο να αποτελεί επιλογή.

250. ΤΖΟΪΝΒΙΛ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας μέχρι στιγμής η Τζόινβιλ, παίζοντας κακό ποδόσφαιρο, μην έχοντας ακόμα νίκη (0-1-4), βρισκόμενη δίκαια στην τελευταία θέση. Τρείς σερί ήττες συμπλήρωσε, πιο πρόσφατη στο ντέρμπι με τη Σαπεκοένσε (2-0). Σε άσχημο φεγγάρι και η Κορίνθιανς (2-1-2) η οποία παρουσιάζεται ασταθής. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 3-1 κόντρα στη Γκρέμιο. Θα πάμε με την καλύτερη ομάδα, στηρίζοντας την Κορίνθιανς στοDNB.

251. ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ (Γ) – ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Γ)

Πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών που διεξάγεται στον Καναδά, διοργάνωση που αναμένεται να απασχολήσει το φιλοθεάμον κοινό, δεν θα ασχοληθούμε στοιχηματικά με το εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης.

252. ΟΝΔΟΥΡΑU20 – ΓΕΡΜΑΝΙΑU20

Τελευταία αγωνιστική των ομίλων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημαU20, η Γερμανία είναι ήδη στην επόμενη φάση και ουσιαστική πρώτη, καθώς πρέπει να χάσει με εφτά γκολ διαφορά ώστε να χάσει την πρώτη θέση. Οι Ονδούρες ακόμα και με ήττα μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση, αλλά θα εξαρτάται από τα άλλα παιχνίδια του ομίλου και από τα παιχνίδι των άλλων ομίλων. Μόνο στοliveμπορεί να βγει κάποιο καλό ποντάρισμα, καθώς η –φυσιολογική- νίκη των αδιάφορων Γερμανών δίνει 1,10.

253. ΦΙΤΖΙU20 – ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝU20

Τελευταία αγωνιστική των ομίλων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα U20, μόνο με νίκη θα έχει ελπίδες το Ουζμπεκιστάν, αλλά και πάλι χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων. Τα νησιά Φίτζι που κέρδισαν με 3-0 την Ονδούρα (!) θέλουν ένα βαθμό ώστε περάσουν στην επόμενη φάση, αν και με κάποιο συνδυασμό αποτελεσμάτων στους άλλους ομίλους (θα γνωρίζει την ώρα του αγώνα τι έχει γίνει στους υπόλοιπους ομίλους) και με μη ήττα της Ονδούρας με ισοπαλία μένει εκτός της επόμενη φάσης. Και αυτό το παιχνίδι είναι μόνο γιαlive.

254. ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ – ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ

Καλές ομάδες και οι δύο, αλλά είναι αλλοπρόσαλλές και δεν μπορεί κανείς να στηριχθεί με ασφάλεια στη φόρμα τους. Οι γηπεδούχοι είναι καθαρά ομάδα έδρας (5-2-0) και αυτό τους δίνει τον πρώτο λόγο, αλλά κάτω από το 2,00 δεν έχει ιδιαίτερη αξία ο άσος.

255. ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ – ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ

Nobet.

256. ΒΡΑΖΙΛΙΑU20 – Β. ΚΟΡΕΑU20

Τελευταία αγωνιστική του πέμπτου ομίλου για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα U20. Έχει προκριθεί στην επόμενη φάση η Βραζιλία κάνοντας το 2/2 ως τώρα, έχει πρακτικά αποκλειστεί η Βόρειος Κορέα με 2/2 ήττες (1-5 από Ουγγαρία, 4-0 από Νιγηρία). Από τα κέφια των Βραζιλιάνων θα εξαρτηθεί το πόσο ψηλά θα φτάσει το σκορ.

257. ΟΥΓΓΑΡΙΑU20 – ΝΙΓΗΡΙΑU20

Τελευταία αγωνιστική του πέμπτου ομίλου για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα U20. Όποιος νικήσει προχωράει σίγουρα στους «16», η ισοπαλία κάνει στους Ούγγρους (υπερτερούν λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων), ενώ για τους Νιγηριανούς δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν θα τους αρκεί για να βρεθούν εντός των τεσσάρων καλύτερων τρίτων από τα έξι γκρουπ. Δεν θα πάρουμε από τώρα θέση, δεδομένου ότι τα παιχνίδια στον όμιλο αυτό διεξάγονται αφού θα έχουν ολοκληρωθεί τα υπόλοιπα γκρουπ και οι ομάδες θα γνωρίζουν επακριβώς τι χρειάζονται, κάτι που μπορεί να αλλάξει τις συνθήκες του παιχνιδιού.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ